PDA

Orijinalini görmek için týklayýnýz : Süper Lig 18.Hafta | C.Alanyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 [7]

Punisher-61
10.01.2023, 19:26
Bizim kadronun yerlileri Cooooook vasat..

Eren
Ömür
Belmondo Yusuf
Ugurcan bu aralar kötü ama yinede kalitelidir

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Barista
10.01.2023, 19:29
Bu kötü oldu. Ama hocanýn savaþmayýp kolaya kaçmasýný yakýþtýramadým þahsen
Aslýnda mantýklý hareket etmiþ eðer istifa ettiyse. Nasýl olsa iþi düzeltemeyeceði belli. Kalýrsa daha çok rezil olacak ve o zaman mecburen gidecek fakat o derece bir rezillikten sonra o gidiþin geri dönüþü olmayacak. Týpký bjk'ya geri dönemeyeceði gibi.

Þimdi kaçarsa takým her teknik direktör aradýðýnda ismi geçecek. Ben kendisini zerre beðenmeyen biri olarak Trabzonspor kapýlarýnýn tamamen kapanacak þekilde gitmesini tercih ederim. Bir daha þu kepaze, rezil, berbat futbolu izlemeye tahammülüm yok. Yan pas geri pas içimiz þiþti arkadaþ.

kaçarava
10.01.2023, 19:30
Cevap nedir aga.Bu takýmý babam mý kurdu.Oyuncular 120 km üstü koþuyor.Kimse kötü niyetli deðil.Fenerbahçe ve Giresun maçlarýnda da kalite ve organizasyon sorunu vardý ama inanýlmaz koþtuk ve rakip hatalarýyla kazandýk.Karagümrük ve Alanya maçýnda ise basit hatalarla fark yedik.Herþey bundan ibaret.

Dorukhan sakat.Hamsik fiziksel olarak bitti.Viscanýn dönmesini çok bekledi ama o da tekrar sakatlanýnca takýmda oyunu yönetebilecek tek isim kalmadý.Bu da Avcýyý psikolojik olarak çökertti.

Naci ve Lahtimi gibi vasat yedekler alýndý.Takýmýn sað kanadý yok.Hamsikten sonra oyun kurucusu yok.En iyi oyuncusu Bakasetas sürekli merkeze çekiliyor bunun için.Ömür iyi niyetli ama sonuca gidemiyor 10 no oynamasýna raðmen.Beklerimiz inanýlmaz yetersiz ve düz oyuncular.Doðal olarak böyle bir kadronun baþarýlý olamamasý normal ama transferleri ona göre yapmalýydýk.

Cevap alamamayý küçümseme. Ýþ bu. Ýnsan iliþkileri önemli. Belli ki sorun var. Ýkinci yarýda bile reaksiyon vermediler. Yalandan bir gol atar insan. Hocan için oynarsýn, kendin için oynarsýn. Hiçbiri yok. Yüzlerde tuhaf bir ifade.

Hocanýn ve yönetimin hatalarýný defalarca konuþtuk. Onlar ayrý bir konu.

Ama kötü insan iliþkisiyle yeni adým atmak zor. Taktik teknik solda sýfýr kalýr.

lazibere
10.01.2023, 19:30
Uðurcan açýsýndan söyleyen gibi sabotajlýk durum olacaðýný düþünmüyorum. Dünkü maçta ilk gol dýþýnda tutabileceði bir pozisyon olmadý ki. Onda da bacak arasýndan geçti. Öyle abartýlý hatasý yoktý. Diðer gollerde bomboþ vurdular hepsinde. Zaten öyle cýngar çýkaracak bir yapýsý yok. Hýrs yok adamda , bir aðýrlýðý olduðunu da düþünmüyorum ama Abdülkadir yapar bu iþi. Sene baþý çýkan þeyler doðruydu demek ki. Ne olursa olsun gideceðim diye tuttursn biri her þeyi yapar

G510 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

Karabük maçýný da izledin mi?

Ya Fener maçýný?? isabetli þutu olmayan rakibin iþini kolaylaþtýracak salakça çýkýþlar??

Barista
10.01.2023, 19:31
Daha net birsey yok ama avcinin olasi istifasinda gelecek isim icin orta anadoludan bir takimin kapisini calarmiyiz sizce baskanin cok tuttugunu begendigini biliyorum .yonetim en onemlisi ertugrul dogan da onaylarmi bu ismi?
Montella'yý alsýnlar gelsinler. Hazýr adam varken polemiðe gerek yok. Devre arasýnda gelmiyorsa sezon sonu için anlaþýrýz.

Punisher-61
10.01.2023, 19:31
Her þeyi denedik ama olmuyor dedi adam daha ne desin?
Her þeyi denedik dediði de yedekte 2 tane stoperin varken Gbamin'i stoper oynatmak, yedekte Hamsik varken Bakasetas'ý geriye çekmek, dikine oynamak varken saða pas sola pas yapmak.

Bu adamdan artýk bize hayýr gelmez. Þampiyonluk için teþekkürler. Sen de biz de kazandýk. Artýk vedalaþma vakti.

Güzel söyledin ama bunlari hocada biliyor..
Futbolcularin durumu ne onu biz bilmiyoruz
Iki stoper kim?? Bartra ve türkmen mi?? O zaman buyur cenaze namazina..

Hamsiki oynatmamasi dogru adamin son dönemde agizindan trabzonspordan cok napoli kelimesi cikiyor

blues
10.01.2023, 19:33
Hoca sayet gitmez ya da istifasi kabul görmezse olacaklari söyleyeyim! Iki üc oyuncu kurban edilirerek kadrodisi birakilir, yerlerine de kimse alinmaz ve durum daha da kötülesir. oyun oalrak degisim gösteremeyecegim,iz icin üc mac sonra yine kapos cikar ve hoca gider. Hopca gider ve Kadrodisi kalan oyuncular affedilir, sezon kaybedilir, gelecek sezon da yapilanma vs. bahanesiyle kaybolur. elimizde Avci hocanin gelisine benzer bir firsat var. Avci hoca gider, keisnlikle yabanci bir hoca takimin basina getirilmelidir. Adfana, Hatay örnekleri mevcut. sadece dogru tespiti yaparak dogru tercihte bulunup uygun hoca ile anlasma yapmak.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk[/QUOTE]

Punisher-61
10.01.2023, 19:37
Bu Takim evde niye böyle dökülmüyor????

Tataftardan mi korkuyor??

nakzo
10.01.2023, 19:38
Katýlýyorum bence kadromuz fenerdende bjk dende çok daha iyi,gs nin kadro bir iki bölge hariç çok saðlam ona biley diyemem ,onlarda zaten kadronun hakkýný veriyor en tepedeler.Bizim kadromuz geçen yýlki kadrodan geride olsada yinede þuan gs den sonra ligdeki en iyi kadro

Buna harbiden inanýyorsun he sað bekinde larsen sol bekinde eren olan takým ligin en iyi 2.kadrosuna sahip.

Macellan
10.01.2023, 19:41
Hocanýn istifa edeceðini hiç sanmýyorum.Bir ton alacaðý var onlarý býrakýp gitmek her babayiðidin harcý deðil.Verirsin tazminatýný sen yollarsýn

Barista
10.01.2023, 19:42
Hoca gidecektiyse Kopenhag maçlarýndan sonra postalanmalýydý. O zaman çok yazdým bu adam þimdi gitmezse sezonu kaybederiz diye. Olmayacak duaya amin denildi sanki bir halttan anlýyormuþ da iþleri düzeltme þansý varmýþ gibi. O þans hiç bir zaman olmadý. Geçen sezon þampiyonluðu bir kaç yýldýz oyuncumuz istediler ve Avcý'ya raðmen aldýlar.

Þimdi madem sezonu kaybettik, istifa etmesin. Daha fazla rezil olsun ki geri dönme þansý kalmasýn. Oynattýðý o iþkence futbolunu da gitsin nerede oynatýyorsa oynatsýn. Biz ekran baþýnda kurdeþen döktük, futbolcular ne kadar sýkýlmýþlardýr Allah bilir.

theo
10.01.2023, 19:43
bizi çok seven bir kiþiyse eðer bahsettiðin kiþi olabilir bence.

Daha net birsey yok ama avcinin olasi istifasinda gelecek isim icin orta anadoludan bir takimin kapisini calarmiyiz sizce baskanin cok tuttugunu begendigini biliyorum .yonetim en onemlisi ertugrul dogan da onaylarmi bu ismi?

Çaðlar Güleryüz
Hoca gidecektiyse Kopenhag maçlarýndan sonra postalanmalýydý. O zaman çok yazdým bu adam þimdi gitmezse sezonu kaybederiz diye. Olmayacak duaya amin denildi sanki bir halttan anlýyormuþ da iþleri düzeltme þansý varmýþ gibi. O þans hiç bir zaman olmadý. Geçen sezon þampiyonluðu bir kaç yýldýz oyuncumuz istediler ve Avcý'ya raðmen aldýlar.

Þimdi madem sezonu kaybettik, istifa etmesin. Daha fazla rezil olsun ki geri dönme þansý kalmasýn. Oynattýðý o iþkence futbolunu da gitsin nerede oynatýyorsa oynatsýn. Biz ekran baþýnda kurdeþen döktük, futbolcular ne kadar sýkýlmýþlardýr Allah bilir.

:alkýþ:

serdaracýl
Hoca sayet gitmez ya da istifasi kabul görmezse olacaklari söyleyeyim! Iki üc oyuncu kurban edilirerek kadrodisi birakilir, yerlerine de kimse alinmaz ve durum daha da kötülesir. oyun oalrak degisim gösteremeyecegim,iz icin üc mac sonra yine kapos cikar ve hoca gider. Hopca gider ve Kadrodisi kalan oyuncular affedilir, sezon kaybedilir, gelecek sezon da yapilanma vs. bahanesiyle kaybolur. elimizde Avci hocanin gelisine benzer bir firsat var. Avci hoca gider, keisnlikle yabanci bir hoca takimin basina getirilmelidir. Adfana, Hatay örnekleri mevcut. sadece dogru tespiti yaparak dogru tercihte bulunup uygun hoca ile anlasma yapmak.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk[/QUOTE]

Ben de hoca gider veya istifasýný gönderirse olacaklarý söyleyeyim; yabancý bir hoca ile anlaþýlýr. 246;:5!,55 transfer yapýlýr, 235(;577 oyuncu gönderilir. 2-3 maðlubiyetten sonra bu hoca da gönderilir. Þenol güneþ sesleri yükselir, düþük profilli yerli bir hoca ile anlaþýlýr, 23(:456 tranfer yapýlýr, 356:577 oyuncu gönderilir, 2-3 maðlubiyetten sonra bu hoca da gönderilir. Abdullah avcý sesleri yükselir, 236(;57&! Transfer de o yaptýrýr…

Barista
Bu Takim evde niye böyle dökülmüyor????

Tataftardan mi korkuyor??

Ýçeride taraftardan korkusuna kendi dandik futbolunu oynatamýyor Avcý. Deplasmanda taraftar korkusu olmadan kendi futbolunu oynatýyor, sonuç ortada. Karakter olarak sýkýntýlý biri olduðu için sonuna kadar inat etti. Olmuyor, deðiþtireyim demedi.

gurur6134
10.01.2023, 19:44
bizi çok seven bir kiþiyse eðer bahsettiðin kiþi olabilir bence.

Eyvallah ayni kisiden bahsediyoruz trabzonsporu cok sevdigini her firsatta belirten birisi zaten..

serdaracýl
10.01.2023, 19:46

Peki o yýldýzlar, tolunaya, þotaya, çimþite, þenola raðmen neden þampiyon olamadýlar acaba? Onlar yýldýz deðil miydi

lazminator61
10.01.2023, 19:48
Takimdan cevsp alamiyor. Efendim ben mi gbamini defansa koyuyorum? Bakayi ben mi geride oynatiyorum. Trezeguete sag kanatta ben mi oynatiyorum?

Hemen sucu takima at.

Barista
10.01.2023, 19:49
Peki o yýldýzlar, tolunaya, þoraya, çimþite, þenola raðmen neden þampiyon olamadýlar acaba?
Var sistemi gelmeden önce çok þampiyonluðumuz çalýndý. Var'dan sonra bile çaldýlar 2020'de. O sezon bir tane saðlam stoperimiz olsa hakemlere raðmen þampiyon olurduk Çimþir'le. Þenol'la 2010-2011'de þampiyon olduk zaten.

serdaracýl
10.01.2023, 19:52
Var sistemi gelmeden önce çok þampiyonluðumuz çalýndý. Var'dan sonra bile çaldýlar 2020'de. O sezon bir tane saðlam stoperimiz olsa hakemlere raðmen þampiyon olurduk Çimþir'le. Þenol'la 2010-2011'de þampiyon olduk zaten.

Hocanýn þampiyonluktaki payý neyse baþarýsýzlýktaki payý da o kadar. O yüzden tek baþýna ne hocayý, ne futbolcularý ne de yönetimi suçlamanýn anlamý var. Hepsinin ortak hatalarý sonucu bu noktadayýz

Enes Baþkaya60
10.01.2023, 19:53
Erenim yerie solda kim oynayacak??
Larsenin yerine kim oynayacak??
Trezegue sagda oynadi mi solda kim oynayacak??

Eren in yerine Arif oynayacak veya Denswill.

Larsen'in yerine Doðucan oynayacak.

Trezeguet sað da oynamaz orda yanlýþýn var abi zaten..

Eee ne yani???

theo
10.01.2023, 19:53
avcý kalýyor. yönetim kabul etmedi.

yarýn muhtemelen bir toplantý gerçekleþecek. hoca ile konuþulacak.

þu anlýk durum bu. avcýya arkandayýz mesajý verilmiþ. hoca vazgeçecekmiþ kararýndan.

MehmeTS_ADANA
10.01.2023, 19:54
Eyvallah ayni kisiden bahsediyoruz trabzonsporu cok sevdigini her firsatta belirten birisi zaten..
Kim bu söyleyinde bizde bilelim. En azýndan özelden yazarsanýz sevinirim

MehmeTS_ADANA
10.01.2023, 19:56
Tamam buldum ya orta anadolu deyince anlamam lazýmdý gerçi :))

Sacit
Hocanýn söylediði gibi hastalýklý bir durum yok
Hastalýk kendisinde var!!!

Sana fantazi yap diyen olmadý
Elinde stoper varken gidip orta saha adamýný stoperde oynatmak taktik deðil akýl tutulmasýdýr

Oyuncu kalitesi artacak
herkes kendi mevkisinde oynayacak
vasat oyuncular veda edecek

Avcý istifa etsin demiyoruz, avcý doðru iþ yapsýn
burasý deneme tahtasý deðil

MehmeTS_ADANA

þu anlýk durum bu. avcýya arkandayýz mesajý verilmiþ. hoca vazgeçecekmiþ kararýndan.
Ýnþallah bu arkandayýz mesajý geçmiþte ki arkandayýz mesajlari gibi bir mesaj olmaz

Punisher-61
10.01.2023, 20:06
Eren in yerine Arif oynayacak veya Denswill.

Larsen'in yerine Doðucan oynayacak.

Trezeguet sað da oynamaz orda yanlýþýn var abi zaten..

Eee ne yani???

Arif kim???
Denswill cok mu iyi??
Trezegueye gelince solda oynadimi sagda kim oynayacak olacakti.. orayada lahtimi yazarsin herhalde..
Isim yazmakla olmuyor bu isler

memozcan
10.01.2023, 20:07
baþkanla ertuðrul baþkanýn arasý yok diyorlar.. avcýyý en baþta baþkan istememiþti, e.doðan inat etti getirtti, bunu herkes biliyor artýk..

yapýlan transferle de inatlaþma var diyorlar.. kimse fener maçýndaki sarýlma görüntülerini söylemesin ..

eðer baþkanla asbaþkan inatlaþýyorsa takým içinde baþkan kaynaklý sabotaj ihtimali akla gelir. þenol hocanýn haftalarca trabzonda gezmesi akýllarý çokça karýþtýrmýþtý zaten..

doc holliday
10.01.2023, 20:08
Buna harbiden inanýyorsun he sað bekinde larsen sol bekinde eren olan takým ligin en iyi 2.kadrosuna sahip.
Evet inanýyorum,Kadromuzu bende yeterli bulmuyorum ama bak þimdi; ne fenerde ne beþiktaþta bi bakasetas-visca-hamsik-uðurcan-hugo yok,hiç beðenmediðim bartra nýn kariyerinde bile bir defans oyuncularý yok, yine biz çok beðenmesekte trezege ayarýnda kanat oyuncusuda yok iki takýmda.Bugün bana fb den istediðin oyuncuyu seç deseler bir ferdi alýrým geri kalan numunelik bir oyuncusunu almam.bjk dende bir rosier belki gedson birazda weghorst ki onunda maxi gomez le hemen hemen ayný kalibrede olduðunu düþünüyorum belki bi týk üstü,ghezzal ý saymýyorum o zaten bu sene hiç yok.Kaldýki 2 takýmlada oynadýðýmýz maçlarda çok bariz üstün oynadýk üstelik bjk ile deplasmanda demekki takýmýn bu gücü var.Yeterince anlatabilmiþimdir umarým.

Ha bu arada saydýðým adamlar kadarda çöp var takýmda,sorunumuzda bunlardan ve hocanýn fantazilerinden kaynaklanýyor zaten

Ayrýca iyidir kötüdür bilmem,solbeki eren olan takým dediðin Eren elmalý yý bugün salsak 3 büyük kulübe havada transfer yapar,gs bjk zaten uçarak alýr.

Sacit
10.01.2023, 20:09
Puan kaybý olduðu her maç sonra kelime oyunu yapýyor
Öz eleþtiri yap artýk

djanini ve densvil ile uzatmayýn satýn gitsin dedik ama kendi bildiðini okudun
sonuç berbat

bu sezon transfer politikasýnda hem sen hem de yönetim aðýr dibe vurdu
kalite bu kadar düþer mi yahu

hamsik gervinho peres'i alan yönetim bir anda vasat isimlere geçti
böyle olunca da sahada rezil oldun

gurur6134
10.01.2023, 20:12
Bu yara dikis tutmaz yanlis yaptik hele ki tazminatsiz gitmeyi kabul ettiyse..ertugrul dogan olmasa coktan gitmisti diretecegi belliydi sonuna kadar hem avcinin kariyeri hem klubun kalan maclari icin iyi olmadi bu durum kim ne derse desin daha buyuk kaos bekliyor bizi..hoca kafada bizi bitirmis inanci kalmamis oyunculara takima, futbolcularin sahada hocaya herkes bunun farkindayken ertugrul dogan bosuna diretiyor..hayirlisi yapacak birsey yok bakalim ihale kime kalacak kadro disilar falan gelecekse..

zafer6161
10.01.2023, 20:17
Tamam buldum ya orta anadolu deyince anlamam lazýmdý gerçi :))

Çaðdaþ mi ???

emre6117
10.01.2023, 20:25
Çaðdaþ mi ???

Tam 38 yasindayim. Hayatimda ilk kez resmi olarak sampiyonluk yasadim. Hem de eze eze, hickimseyi yanimiza yaklastirmadan yasadik bunu.
Bu mutlulugu bana yasatan, basaridaki en buyuk pay sahibi kisi Abdullah Avcidýr. 2.kisi de Ahmet baskan. 3. Isim.de ertugrul dogandir. Sonra sirasiyla ugurcan, hamsik,nwakame diye liste devam eder.
O yuzden bu kadar kolay vazgecmemeliyiz.
Dile kolay tam 38 yil.
Acaba bu 38 yilda kac farkli antronorle calismisizdir. 20den asagi degildir herhalde.

Punisher-61
10.01.2023, 20:35
Tam 38 yasindayim. Hayatimda ilk kez resmi olarak sampiyonluk yasadim. Hem de eze eze, hickimseyi yanimiza yaklastirmadan yasadik bunu.
Bu mutlulugu bana yasatan, basaridaki en buyuk pay sahibi kisi Abdullah Avcidýr. 2.kisi de Ahmet baskan. 3. Isim.de ertugrul dogandir. Sonra sirasiyla ugurcan, hamsik,nwakame diye liste devam eder.
O yuzden bu kadar kolay vazgecmemeliyiz.
Dile kolay tam 38 yil.
Acaba bu 38 yilda kac farkli antronorle calismisizdir. 20den asagi degildir herhalde.

Biz gecmiste neler gördük gencler bilmez o yüzden bizimle ayni düsünceyi paylasmiyorlar..

Hele bu yönetim geldiginden beri bu takim hep iyiye gidiyor bu senede böyle gecsin ne yapalim yani.. bu seneki takim tutmadi..

Avrupada variz
Kupada variz
Liederle puan farki 10 ama 2. sira ile 6 puan

Enes Baþkaya60
10.01.2023, 20:52
Arif kim???
Denswill cok mu iyi??
Trezegueye gelince solda oynadimi sagda kim oynayacak olacakti.. orayada lahtimi yazarsin herhalde..
Isim yazmakla olmuyor bu isler

Abi neyi tartýþýyoruz biz??

Arif kim mi?? Eren kim?? ne yapmýþ þimdiye kadar bunu söyle duyalým bir aydýnlanalým.

Denswil'i çok iyi demedim de kim aldýrdý bu adamý bu kadar parayý kim verdirdi þimdi neden klübede oturuyor?? Eren'den kötü olamaz herhalde.

Saðda kim mi oynayacak Naciyi kaç kere denemiþ veya Lahtimi'yi kaç kere oynatmýþ?? Veya Süleyman'ý hiç düþünmemiþ mi ??

Sað bek için Hakan Yeþil alternetifken niye kiralýk gönderilmiþ??

Ýsim yazmak ile olur bu iþler, Baþka nasýl olacak No32'yi kurtarýcý diye oyuna almakla mý oluyor bu iþler??

Gbamin'i stoper, Baka'yý 8 numara oynatýnca güzel mi oluyor??

emre6117
10.01.2023, 20:56
Abdullah hoca eger devam edecekse newtondan sonra takimi nasil yonettiyse oyle yonetecek.
Once savunma yapmayi ogretecek.
Bu savunma isi erenle, larsenle olmaz. Ikisi de ne atak ta ne savunmada varlar.
Ozellikle deplasmanda gol yememeye oynamali takim artik.
Kesinlikle gitmesi gerekenler : larsen, bardhi, yusuf yazici, yusuf erdogan, lahtimi, hamsik (akli bizde degil artik).
Tum oyuncular sadece yerinde oynamali. Bakesetas forvet arkasina gecmeli acilen.
Takim oyununa donmeliyiz acilen. Alanya maci takim olamadigimizin en net gostergesiydi. (Bozok ve trezeguet pozisyonlari cok sey anlatiyor).
Devre arasi hizli bir stoper, bir kanat oyuncusu bakilmali.
Sene sonu sag bek, sol bek, iyi bir forvet, hamsik tarzi oyun kurucu bakilmali.

emre6117
10.01.2023, 21:00
Abi neyi tartýþýyoruz biz??

Arif kim mi?? Eren kim?? ne yapmýþ þimdiye kadar bunu söyle duyalým bir aydýnlanalým.

Denswil'i çok iyi demedim de kim aldýrdý bu adamý bu kadar parayý kim verdirdi þimdi neden klübede oturuyor?? Eren'den kötü olamaz herhalde.

Saðda kim mi oynayacak Naciyi kaç kere denemiþ veya Lahtimi'yi kaç kere oynatmýþ?? Veya Süleyman'ý hiç düþünmemiþ mi ??

Sað bek için Hakan Yeþil alternetifken niye kiralýk gönderilmiþ??

Ýsim yazmak ile olur bu iþler, Baþka nasýl olacak No32'yi kurtarýcý diye oyuna almakla mý oluyor bu iþler??

Gbamin'i stoper, Baka'yý 8 numara oynatýnca güzel mi oluyor??

Lahtimi henuz ust seviyelerde oynayacak oyuncu degil. Eli ayagina dolasiyor.
Naci cok yetenekli bir oyuncu. Ama fizik olarak suan cok yeterli degil. Bence kanat oyuncusu da degil.
Ben olsam geri dortluyu;
Peres...hugo..bartra...denswill( arif) yaparim.
Onlerine siopis ve gbamini koyarim.
Kanatlara da djaniny(a.omur)...bakesetas...trezeguet(naci) yaparim.
Forvete de gomezi koyarim. Yerli durumu nasil ayarlanir bilemedim. Asla umut bozoku tek forvet oynatmam.

bordodeli
10.01.2023, 21:02

Doðruysa eðer körle þaþý inatlaþmamalý. Hocanýn ima ettiði oyuncular derhal gönderilmeli.

Gökhan Balcý
10.01.2023, 21:12
Benim bu olayda en endiþe ettiðim mesele yönetimin bölünmesiydi. Bu karar ortak bir akýlla alýndýysa ki bu noktada baþka seçenek yokmuþ gibi görüyorum en doðru karar bu olmuþtur. Çünkü birilerine raðmen alýnacak kararlar bizi muhakkak baþka bir kaosa götürür. Hocanýn oyun anlayýþýný sevmesem de pragmatik olarak bakýnca gayet baþarýlý bir isim. Fakat sorun þu ki hoca kendi bildiði anlayýþtan kendi isteðiyle vazgeçti. Ne bu þekilde bir geçmiþi var ne de karakteri bu aþýrý hücumcu oyun anlayýþýna müsait. Bana öyle geliyor ki eleþtirilerden fazla etkilendi ve bu takýmda kalabilmek için ''taraftarý heyecanlandýracak oyun'' büyüsüne kapýldý. Eðer hoca bugün takýmda kalýyorsa kendisine karþý dürüst olmak durumundadýr.

Yönetimin bu kararý almasýnda da hem þampiyonluk yolunda en ciddi aday olmayýþýmýz hem de devre arasýna fazla bir süre kalmamýþ olmasý dolayýsýyla bazý oyuncularla yollarýn ayrýlabilecek olmasý bazýlarýnýn ise dönecek olmasý etkili oldu diye düþünüyorum. Bu seneyi yine inþa süresi olarak bellemek ve bir sonraki seneye daha güçlü olarak baþlamak þu an en akýllýca olaný. Yýkmak çözüm deðil.

hofsaale
10.01.2023, 21:21
avci hoca 5 sene daha kalsin, en az 2 kere daha sampiyon oluruz....bu kadar kolay vazgecilmemeli....

chelsea tucheli kovdu, suan bin pisman....

Togrul
10.01.2023, 21:39
A.Avcý gitmek için geç kaldý.
Bu nedenle sezonu tamamlamalý.
Hedef konferans liginde baþarý olmalý.

Kadir Aydýn
10.01.2023, 21:51
Yok la sey gelsin, Tolunay falan. Olmadi MRA gelsin…

ha yok Ersun Yanal, Giray Bulak ucurur bu takimi.

Antonio
10.01.2023, 21:57
Avcý hoca bizi þampiyon yaptý bir yýl kayýp önemli deðil seneye daha güçlü kadro kurulur yine þampiyon oluruz.

David_LuiZ4
10.01.2023, 22:03
Maçta ortalama yüzde 70 topa sahip olma oranýný yakalamýþ bir takýmýn 5 gol yediði nadir görülür..Bu konuda sadece Alanya deðil baþka takýmlardan da 4 5 gol yiyerek bir ilki gerçekleþtirdiðimizi söyleyebiliriz..Avcý diyor ki topa ben sahip olayým oyuna ben hükmedeyim topu ben çevireyim rakibi topun peþinden koþturayým ve topun oyunda kaldýðý süreyi en fazla ben kullanayým..Evet zaten bu farklý yenildiðimiz maçlarda bunlarý becerebiliyoruz ama topa sahip olmak oyuna hükmetmek sizin her halukarda skoru bulacaðýnýz anlamýna gelmez..Niye gelmez..Takýmda oyun zekasý düþük yaratýcýlýk özellikleri olmayan atlet olmayan yýðýnla topçu var..Dünkü maçta çýkardýðýmýz 11 deðil 90 dk 20 sene top oynasa Alanya'ya gol atmasý mucize olurdu..Neden?

Halý saha maçýna saðdan soldan adam toplar gibi toplama bir takým kurulduðu için rakibin savunma ezberlerini bozacak dengesini daðýtacak hücum alýþkanlýklarýmýz hücum varyasyonlarýmýz yok veya hücumda nasýl oyun oynanýr konusunda oyuncularýn kafasýnda bir felsefe yok üstelik hücum adamý diye bildiðimiz oyuncularýmýzýn birbirleri arasýnda saha içinde iletiþim birbirini tanýma koklama kim nereye pas atar mevzusunu sezme durumu yok..Mesela siz hiç Larsen Trezege Ömür üçlüsünün saðdan minik üçgenlerle oyun kurarak arkaya Trezege'yi kaçýrdýðý bir oyun düzeni görebiliyor musunuz sahada ben göremiyorum..Ayný durum sol taraf için de geçerli Naci Eren Ömür veya Siopis gibi 3lü veya 4lü verkaçlarla rakibi sað tarafýný felç ettiði bir enstantane bir maç hatýrlýyor musunuz ben hatýrlamýyorum..Yani rakibi sahasýna itiyorsunuz ama tam bir bal yapmayan arý durumundasýnýz..Körler saðýrlar birbirini aðýrlar ya hani takýmýn dün sahaya çýktýðý 11'deki oyuncularýn yarýsý kör yarýsý saðýr..Yani bir kýsmýnda atletizm var Naci ve Trezege gibi ama oyun zekalarý ve bitiricilik seviyesi düþük bir kýsmý top dahi süremiyor çok adamla kapanmýþ Alanya'lý oyuncularý tek baþýna top sürerek ekarte edemiyor bir kýsmý atlet deðil..Böyle karman çorman kozmopolit bir oyuncu grubumuz var..Birinin sað bacaðý var sol bacaðý yok birinin sol kulaðý kesik birinin bi gözü kör..Dünkü maçta dört dörtlük iki adam vardý bizden sahada biri Hugo diðeri Baka..Hele Bozok denen bir herif var ki adam ceza sahasýnýn dýþýnda geziyor orta yapýlacak yanlýþ yerde duruyor pas verilecek gol pozisyonuna girmesi gerekirken bizim adamlarý bozuyor..Bu adamda gol vuruþu olsa ne yazar olmasa ne yazar kafasý çalýþmýyor adamýn..Yukarýda dediðim gibi iletiþimi yok takým arkadaþlarýyla..

Bir üçüncüsü iþin savunma boyutuna bakarsak Gbamin gibi hantal bir adamýn sýrf pas atabiliyor diye stopere çekilmesi felaket bir karar ve tercihtir..Bu adam merkezde de zaten oynayamaz transfer edilmesi büylk hata ama velev ki transfer ettin stoperde ne iþi var adamýn..Bir stoperin ilk iþi markajý becerebilmesi hamle yapabilmesi top kesebilmesi fiziðini ve atletizmini konuþturmasýdýr..Guardiola bu zehiri þýrýngayla enjekti etti dünya futboluna..Herkes ayaðý iyi savunmadan oyun baþlatan stoper arýyor ama iþ rakip forveti fizikle hamleyle durdurmaya geldiði zaman nal topluyor o stoperler bizim dün yaþadýðýmýz da budur..Edgar'ý fiziken tam anlamýyla bir stoper deðil diye beðenmiyorum diyordum ama þu maçta o oynasa 2 3 golü engelleyebilirdi hýzýyla en azýndan..Stoperin ayak kalitesini top tekniðini kullanmasý ikinci iþidir asýl iþini yapmayý býrakýr ikinci iþe geçersen rakipte de Efecan gibi driblingçi adam varsa 5 yer kýrarsýn dizini..Diðer yandan baktýðýmýzda dünkü 11' oyunu çift yönlü oynayacak adam sayýmýz da çok azdý..Trezege defansa yardýma geldi de 5 yedik gelmeseydi 12 tane yerdik..Kimisi hücumcu kimisi savunmacý..Hemen hemen hepsi tek yönlü..

Bütün bunlar dün akþam 5 gol yememizin baþlýca sebepleri..Oyuncu kalitemizin düþük olduðunu Bartra ve Gomez dýþýnda yapýlan transferlerin yaraya merhem olamayacaðýný bugün deðil yaz aylarýndan beri yazýyorum..Bu takým iki ileri bir geri gider þampiyon olamaz dedik...Yeni bir adam alýnca yeni gelin almýþ gibi sevinen tiplere laf anlatamadýk..An itibariyle Avcý'nýn bu oyuncu grubuyla geçen sezon ki oyuncu grubunun yaptýklarýndan fazlasýný yaparýz açýklamasýný kesin ve net bir dille reddediyorum..Kendisine bu lafý yakýþtýramadým..Bu sezon yapýlan transferlerle bu takýmýn þampiyonluða oynayabileceðini iddia etmek akýl alýr iþ deðil..

Devre arasý transfer dönemi için þimdiden uyarýda da bulunayým..Hantal ve aðýr oyuncu dönemi dünya futbolunda kapanmýþtýr..Transfer yapacaksanýz kimi alýyorsanýz alýn ama takýma Ferdi Kadýoðlu atletizminde çabuk ve top tekniði iyi driblingçi adamlar alýn..Ýnce eleyin sýk dokuyun bu iþi yaparken...Dünyanýn en yeteneksiz adamlarýna milyon eurolar saçýp sonra maaþ bütçesi yükseliyor bakýn gördünüz mü yükselirse baþarý gelmez kendi yaðýmýzda kavrulalým þeklinde aforizmalar türeten gerizekalýlarýn kafa ütülemesine sebep olmayýn..Mesela Denswill'e iyi para verdiniz vermeyin o paraya ne adamlar bulunur ne adamlar aklýnýzý baþýnýza alýn..

MehmeTS_ADANA
10.01.2023, 22:32
Çaðdaþ mi ???
evet ama bence çaðdaþ için trabzon hocalýðýna çok var .kaldýramaz

Enaldo61
10.01.2023, 22:40
avci hoca 5 sene daha kalsin, en az 2 kere daha sampiyon oluruz....bu kadar kolay vazgecilmemeli....

chelsea tucheli kovdu, suan bin pisman....

Hoca kovmak kolay daha iyisini bulmak mümkün mü, bulsan seneye þampiyon mu olacak, Avcýyla yine birkaç sene içinde þampiyon olmak daha yüksek ihtimal.

nakzo
10.01.2023, 22:58
Abdullah avcýnýn evine kadar gidip kendisine destek veren taraftara teþekkür ederim .

Enes Baþkaya60
10.01.2023, 23:05
Lahtimi henuz ust seviyelerde oynayacak oyuncu degil. Eli ayagina dolasiyor.
Naci cok yetenekli bir oyuncu. Ama fizik olarak suan cok yeterli degil. Bence kanat oyuncusu da degil.
Ben olsam geri dortluyu;
Peres...hugo..bartra...denswill( arif) yaparim.
Onlerine siopis ve gbamini koyarim.
Kanatlara da djaniny(a.omur)...bakesetas...trezeguet(naci) yaparim.
Forvete de gomezi koyarim. Yerli durumu nasil ayarlanir bilemedim. Asla umut bozoku tek forvet oynatmam.

Lahtimi üst seviyelerde oynayacak oyuncu demedim zaten. Sað açýkta Bardi'yi veya Ömür'ü deneyeceðine bir kaç maç bu çocuðu denese ne kaybederdi. Mesela Alanya'dan 5 gol yiyeceðimize 6 gol mü yerdik??

Veya stoperde Taha'ya þans verse 7 gol mü yerdik?

Denesene abi..Diyorsun ya futbolculardan istediðim verimi alamýyorum, ee sen ne yapýyorsun abi ayný kafa ile devam ayný oyuncular üzerinde oynayýp duruyorsun, ula Gbamin'den stoper mi olur??

Kardeþim her türlü þeyi deneyebilir ama ne yapýyor diyorum bildiðini okuyor bildiðini.

Böyle birþey olur mu ya dalga geçmektir bu dalga, Bakasetas'ý 8 numarada oynatmak ben sizinle birþeyler geçiyorum demektir

Baþka bir açýklamasý var mý bunun??

Royal Heart
10.01.2023, 23:33
Abdullah A. ile "devam" kararýný bu sezonu tamamen gözden çýkarmak olarak deðerlendiriyor ve son derece yanlýþ buluyorum.

Trabzonspor matematiksel olarak ihtimal bulunduðu sürece þampiyonluk adayýdýr ve buna göre hareket etmelidir ama mevcut teknik anlayýþla müthiþ bir hýzla bu ihtimalin eridiðini görmemek için gözleri kapatmak lâzým. Herkesin görüþüne saygý duymakla birlikte iki "edit" video ile rüzgâra kapýlan kitleyle bakalým ne kadar sürede bu "futbol" anlayýþý ve þampiyonluk ihtimali olumlu anlamda deðiþecek.

Bir seneye yakýn süredir ortaya konulan teknik performans ve daha dünkü söylemler ortadayken "devam" kararý oldukça duygusal(!)

Çaðatay96
10.01.2023, 23:37
Geçen sene de bu sorunlar oluyordu. Baka abdus Berat çýktýðý maçlarda savunma açýk veriyordu. Ama waka sayesinde topa hukmediyordun Corne ve Bruno sayesinde de. Burada topa hukmedebilecegin rakip sahada kalacaðýn takým yok. Hoca geçen sene de bu orta saha olaylarýnda ýsrar ediyordu.

Bir orta sahamiz yok. Sürekli eksik. Artýk kanatlarda forvette yok. Bekler inanýlmaz. Yani nereden nasýl baþlanabilir? Bütün kadroyu göndermek çözüm.

Onur Akyüz
10.01.2023, 23:40
Hocam içerde kazanýyoruz zaten deplasmanda da pas oyununu býrak 1 puana yat atabilirsek atarýz bir gol yoksa puanýmýzý alýr döneriz hasta etme bizi Allah aþkýna ya pas pas pas yeter býktýk.

Þu iþi düzelt zaten þampiyonluk beklentimiz kalmadý belki bir kupa alýrýz Allah bereket versin. Geçiþten gol yedik lafýný duymak istemiyorum artýk yat defansa iki sene önceki gibi kornerden atalým bir gol bitsin gitsin.

Taraftarýn da þu Lahtimi Mahtimi iþlerini býrakmasý lazým Naci filan bunlar halý saha topçusu kardeþim ayakta durmakta güçlük çekiyorlar sahada. Koysun Bardhi’yi en azýndan yere saðlam basýyor iþe yarama ihtimali bu çocuklardan çok çok daha yüksek.

objek
11.01.2023, 00:07
Mactan once maxi gomez yoksa bu macta baka, nin santrafor oynamasi daha akla yakin demistim

Ugurcan

Larsen Bartra. Hugo Eren

Omur hamsik gmabin silopis

Trezege Baka

Bu kadro alanyanin kalabalik ve direncli orta sahasina karsi daha emniyetli olabilirdi bakanin yaptigi gorev hamsik icin daha uygundu bakadan verim almak istiyorsan ileride topla bulusturacaksin gole en yakin oyuncumuz kendisi bu dizilis en azindan oyunu kitleyebilirdi

objek
11.01.2023, 00:38
Cevap alamamayı küçümseme. İş bu. İnsan ilişkileri önemli. Belli ki sorun var. İkinci yarıda bile reaksiyon vermediler. Yalandan bir gol atar insan. Hocan için oynarsın, kendin için oynarsın. Hiçbiri yok. Yüzlerde tuhaf bir ifade.

Hocanın ve yönetimin hatalarını defalarca konuştuk. Onlar ayrı bir konu.

Ama kötü insan ilişkisiyle yeni adım atmak zor. Taktik teknik solda sıfır kalır.

Her zaman takim halinde iyi oynayamazsiniz maci sahsi becerisiyle koparacak oyuncumuz yok dakika bir trezege musait bir pozisyonda ya atacak ya attiracakti arkasindan bozok ya atacakti yada attiracakti zor gorunen mac kafadan 2-0 olmayinca rakip ilk atakta golu buldu donuslerdeki zaaflarimiz zaten gecen sezondan beri malum bu arada iki penaltimizda gume gitmis mecbur kalinca futbolda calim atma diye birsey var fakat bizde calim atarak ilerleyen oyuncuda kalmamis
Oyuncular ve hoca formunda degil hocada bunlari zaten itiraf etti onumuzde bir basaksehir maci var bu mactaki reaksiyonlar gelecegi kismen belirler

Enes Baþkaya60
11.01.2023, 00:44
Geldiðin günden bugüne en güzel hikayeleri yazdýk. Tarifsiz duygular yaþadýk. Þüphemiz yok, bundan sonra da yeniden yazacaðýz. Bazen dalgalý dönem yaþayabiliriz. Önemli olan buradan saðlýklý þekilde çýkabilmektir. Hafýzamýz var, becerimiz var, gücümüz var! Yola devam hocam ������

Ertuðrul DOÐAN.

kaçarava
11.01.2023, 00:59
Her zaman takim halinde iyi oynayamazsiniz maci sahsi becerisiyle koparacak oyuncumuz yok dakika bir trezege musait bir pozisyonda ya atacak ya attiracakti arkasindan bozok ya atacakti yada attiracakti zor gorunen mac kafadan 2-0 olmayinca rakip ilk atakta golu buldu donuslerdeki zaaflarimiz zaten gecen sezondan beri malum bu arada iki penaltimizda gume gitmis mecbur kalinca futbolda calim atma diye birsey var fakat bizde calim atarak ilerleyen oyuncuda kalmamis
Oyuncular ve hoca formunda degil hocada bunlari zaten itiraf etti onumuzde bir basaksehir maci var bu mactaki reaksiyonlar gelecegi kismen belirler
Kýsmen katýrýlýrým ama iki gol kaçýrdýn diye beþ tane yemene gerek yok. Yiyemezsin. Hele hele bu sezonki diðer skorlarýn üstüne hiç yiyemezsin. Altý üstü gol kaçýrdýn, ortada kazanýlmýþ bir hak yok yani önde basarak iki top kaptýn ve pozisyona girdin. Oyna maçýný. Bir golle travma yaþanmaz. Bir golle tüm takým boks deyimiyle "grogi" olamaz.

Eldeki oyuncular bu Alanya'yý yenmek için yeterli. Maç özelinde çalým atan deðil önde basan adam lazýmdý. Biz üç tane yiyince rakip motive oldu merkezi tamamen kapattý. Ana planýmýz çöp oldu yani. Geri kalan tüm vakit yalandan kanatlara pas attýk.

Enes Baþkaya60
11.01.2023, 01:30
Uðurcan

Larsen-Hugo-Bartra-Eren

Siopis-Bakasetas

Trezeguet-Ömür-Bardi

Gomez

3 aþaðý 5 yukarý bu kadro ile maça çýkacak dahi hocamýz ve bu sefer evimizdeki yenilmeme rekoru da bitecek öyle bir maç olacaðý kesin.

Uðurcan

Doðucan-Taha-Hugo-Arif

Hamsik-Siopis

Djaniny-Bakasetas-Trezegeut

Gomez

Ýle maça baþlasa en kötü bu takýmla mücadele eder ama asla ama asla bunu yapmayacak..

Bakalým maç sonu neler söyleyecek yine göreceðiz.

Hani nerde kadro dýþýlar?? nerde takýmý sabote edenler?? Nerde forma adaleti??

Kouassi ile fesih ettik bugün helal olsun. Tek derdimiz buydu bizim.

Bütün takýmý bozan Kouassiymiþ sen neymiþsin be kardeþim ta Ýstanbul'dan takýmý karýþtýrmayý nasýl becerdin bir anlat ya.

Hoca gitmek istedi de göndermediniz öyle mi ?? 3-5 maç sonra nasýl kovacaksýnýz bakalým ne kadar para vereceksiniz hep birlikte göreceðiz..

objek
11.01.2023, 02:55
Kısmen katırılırım ama iki gol kaçırdın diye beş tane yemene gerek yok. Yiyemezsin. Hele hele bu sezonki diğer skorların üstüne hiç yiyemezsin. Altı üstü gol kaçırdın, ortada kazanılmış bir hak yok yani önde basarak iki top kaptın ve pozisyona girdin. Oyna maçını. Bir golle travma yaşanmaz. Bir golle tüm takım boks deyimiyle "grogi" olamaz.

Eldeki oyuncular bu Alanya'yı yenmek için yeterli. Maç özelinde çalım atan değil önde basan adam lazımdı. Biz üç tane yiyince rakip motive oldu merkezi tamamen kapattı. Ana planımız çöp oldu yani. Geri kalan tüm vakit yalandan kanatlara pas attık.

Elbette 5 golun izahi yok ancak ilerde basarken iki golu kacirdik rakip golu bulunca kalabalik savunmaya gectiler bizi resmen dar alanlarda kitlediler temasli ve yuksek tempolu pas oyununa yatkin atletik yapili oyuncu sayisi kisitli silopis dahi kacirdigi adami yakalamak icin guresci gibi daliyor baka,nin oyun kurus tarzi tempoyu dusuruyor hamsikte ayni sorunlar var modern futbolda oyun kurucu oyuncunun topu haraket halinde en kisa yoldan kontrol ederek onune almasi lazim aksi halde rakip yerlesmis oluyor

Ozan Gözaçan
11.01.2023, 08:34
Kulüpten kesin aldýðým bilgidir

Yönetim bütün gün klüpte toplanarak BMN yi okumuþlar. Abdullah hocada okumuþ. Sonunda bu sene yi benimle tamamlayýn BMN de çok üst düzey teknik direktörler var onlardan biri ile anlaþýn demiþ. Baþkan ve Doðan buna sýcak bakýyormuþ, bu iþ için bir kaçtane stolk uzmaný iþe alýnacakmýþ bu hafta BMN de taktik ve kadro diziliþleri beðenilen kiþiler incelenecek en son karar baþkana býrakýlacakmýþ.

El Cordobes
11.01.2023, 08:58
Ne Gbamin miþ arkadaþ. Tamam o adamdan stoper olmaz da mevkisinde oynayan adamlar ne yapýyor onu anlatýn. Siopis in ilk yarýda yenilen üç golde de direkt hatasý var, tek kelime eden var mý?

Sadettin_
11.01.2023, 09:03
30 sene þampiyonluk kutlayamamýþ camiya þampiyonluk yaþatýp ertesi sene "gecen sene olduk peki bu sene nýye þampiyon olamýyoruz ? derhal istifa et" diye çemkiren bir taraftar a sahip futbol kulubunde teknik direktörlük görevini yürütme cesareti ve sabrý göstermek ...
Kim ne derse dersin adam büyük adam .
belki iþler düzelmeyecek sene sonu gelmeden istifa gelecek belki .
Abdullah hoca içinde bir sýnav bu belkide . Çünkü bu takýmý bu camiayý mutlu etmek için peygamber sabrýna ihtiyac var .

HOPA'LI TS'LÝ
11.01.2023, 09:18
30 sene þampiyonluk kutlayamamýþ camiya þampiyonluk yaþatýp ertesi sene "gecen sene olduk peki bu sene nýye þampiyon olamýyoruz ? derhal istifa et" diye çemkiren bir taraftar a sahip futbol kulubunde teknik direktörlük görevini yürütme cesareti ve sabrý göstermek ...
Kim ne derse dersin adam büyük adam .
belki iþler düzelmeyecek sene sonu gelmeden istifa gelecek belki .
Abdullah hoca içinde bir sýnav bu belkide . Çünkü bu takýmý bu camiayý mutlu etmek için peygamber sabrýna ihtiyac var .

Dün akþam taraftarlarýmýz Abdullah Avcý'nýn evinin önüne gidip "Hocam sen bizden destek ve sabýr istedin, yaptýk. Þimdi sýra sende, bizi býrakma" diye tezahürat yapmýþ.

Gelinen noktada AA tek sorumlu deðildir. Vakemeyi takýmda tutamayan, aklý Avrupa'ya kaymýþ Çakýr ve Ömür'ü satmayan yönetim de bu sonuçlarda sorumludur.

AA Hocamýzla devam diyorum.

Zaten yönetime bugün bir rapor sunacakmýþ. Gidecek ve kalacaklar belirlenecekmiþ.

Kadro dýþýlarý bekliyorum. Çakýr baþta olmak üzere

Baka'ya Valencia talip olmuþ. Takýmda bu sezon en beðendiðim oyuncu

Hamsik de Napoli'ye dönüyormuþ.

Son haberler bunlar bendeki

gurur6134
11.01.2023, 10:05
Geldiðin günden bugüne en güzel hikayeleri yazdýk. Tarifsiz duygular yaþadýk. Þüphemiz yok, bundan sonra da yeniden yazacaðýz. Bazen dalgalý dönem yaþayabiliriz. Önemli olan buradan saðlýklý þekilde çýkabilmektir. Hafýzamýz var, becerimiz var, gücümüz var! Yola devam hocam ������

Ertuðrul DOÐAN.

Dedim ya dogan ordayken birakmaz gitmez kolayina izin vermez dogan bu kadroyu bu muhendisligi yapan ortaya koyan 2 si zaten bu sene ne baskanin dahili var ne diger yoneticilerin.avciya tam yetki verildi transfer icin onay verdigi isimlerden alinabilinenleri alip geldi ertugrul doganki baskanla sezon basinda bu yuzden arasi acikti bunu bilenler klup icinden bilgi alanlar illaki vardir, baskana kizmamin sebebi bu surecte avci ve ertugrul dogana gereginden fazla taviz vermesidir ,odeyemeyiz bu kadar acilmayalim mali yapi izin vermez derken cl ye kalacaz birsey olmaz diyenlere dur diyemedi sen geminin 1.kaptanisin 2.kaptanin ve emrinde calisan murettabatin agzina bu kadar bakmayacaksin..avci ile sezon sonunu bekleyelim onumuzu gorelim derken 3 yillik uzatmayi yapanda dogandir ustelik gecen sene devre arasindan bu yana uzatmak icin ugrasip duruyordu ..baskanin gelinen tablodan cok rahatsiz olduguna eminim uzun ugraslar sonunda kurdugu istikrarli mali yapi bozuldu raydan cikti tren artik sportif basari olsaydi bile bu sene yine degisen birsey olmayacakti, onumuzdeki aylar cok sýkýntýli gececek para eden kim varsa gonderilecek.transfer konusuna gelirsek cok zor avciya bu iletildi yine devre arasi adam aldircakti avci ,baskan mali yapiyi anlatinca avcida bu takimi transfer olmadan toparlayamayacagini anlayinca birakip gitmek bir yerde kacmak istedi kim ne derse desin dogan yine buna dur dedi simdi bugun ki toplantida devam etmesi durumunda transfer sozu de alirsa dogandan 2 -3 tane kimse sasirmasin.boyle klup yonetilmez gecmiste yapilan hatalar tekrarlanmaya basladi ki kraldan cok kralcilik yapanlar bunun bas sorumlusudur..tekrar yaziyorum bu takimi kuran avci ve dogandir baskanin da bu kadar taviz vermesi affedilemez bir hatadir..insallah bugun agaoglu baskanin kendisi oldugunu hatirlar ve gerekeni yapar .klup sadece avci ve dogandan ibaret degil baskan ve diger yoneticiler mevcut durumda etkisiz elemanlar bu kadar olmaz artik...

Mehmet Fatih Yavuz
11.01.2023, 10:50
Futbolcularýn kariyerleri falan beni ilgilendirmiyor.Önemli olan burada ne yaptýklarý.Gomezi Valencia 15 milyona aldý,3 milyona býraktý.40 milyonluk adamý kimse 3 milyona býrakmaz.Kötü santrafor deðil ama gol vuruþu haricinde de son derece vasat bir adam.Transfermarktin þiþirdiði deðerler beni baðlamýyor.Çalým atamýyor,topla arasý son derece kötü.Pozisyon hazýrlamazsan bir hiç.Modern futbolda artýk böyle santraforlara yer yok.Santrafor birçok yöne sahip olmak zorunda.

Bartra ise 31 yaþýnda ve takýmýn oyun planýna çok uygun deðil.Bir kere bir takýmda iki tane aðýr stoper oynamaz.Bartra Hugodan bir týk hýzlý sadece.Ýkisi uyumlu bir ikili deðil.O bahsettiðin takýmlar atletik ve kaliteli oyunculardan kurulu.Onlarýn yanýna Bartrayý ekleyebilirsin belki ama Trabzonspor bunu kaldýrmýyor.Sen Bartrayý geriden oyun kursun diye alýyorsun ama ne ortasahada oyun kurucun var ne de kanatlarda etkili oyuncularýn var.Top kaybý yapýyorsun arkada iki tane aðýr stoperle oynuyorsun.Bunlar çok tehlikeli durumlar.Dünyada hiçbir takým iki tane aðýr stoperle oynamaz.Ayrýca Bartra fiziði de çok güçlü olan bir oyuncu deðil.Böyle bir oyuncuyu kullanýyorsan çok dominant ve topa sahip olan bir takým olman lazým.

Bartra dediðin adamýn koskoca kariyerinde Ýspanya milli takýmý ile sadece 14 maçý var.Pepenin ise 128 maçý var Portekiz milli takýmýyla.Bir kere Pepe dediðin adam stoperin kralýdýr.Serttir,güçlüdür,iyi top çalar,havadan iyidir,boyuna göre çok hýzlýdýr.Bartra ise birçok konuda Pepenin yanýna yaklaþamaz.Barca altyapýsý ürünü var ve topla arasý iyi diye Dortmund ve Betis yaptý.Çok ahým þahým bir adam olsa Dortmund býrakmazdý.Adamý Betisten 1.25 milyon euroya aldýk.O paraya üst seviye stoperini hiçbir takým sana vermez ortalýk ayaða kalkar.Bartra altyapýsýndan çýktýðý takýma dua etsin.Kötü stoper deðil ama kesinlikle elit seviyede bir stoper falan deðil.Merih ve Çaðlarýn yanýna bile yaklaþamaz.Barcada da zaten yedek stoperdi,arada zar zor forma þansý buluyordu.Barcelona kariyerinde sadece 59 maçý var adamýn.

Enis Bardhide öyle mesela.Çocuðun Ömürden bir gram fazlasý yok ama transfermarktte baksan 2 sene önce deðeri 20 milyonu falan görmüþ.Ne çalýmý var,ne ara pasý var.Fizik desen sýradan.Teknik idare eder.Öyle olmasa zaten sana 3 milyona býrakýr mý adamlar.Vasatýn teki resmen.

Dünya kupasýnda gruplar dahil toplam yaptýðýn maç sadece 7 maç.7 maçta aþýrý efor sarfedebilirsin ki Arjantin Messiyle birlikte bu turnuvayý aþýrý istedi.Koskoca bir sezona ayný tempoyu ve eforu sarfedebilmen için Liverpool falan olman lazým onlarýnda aþýrý geniþ ve fizik kalitesi yüksek takýmlarý var.

5-10 milyon euroluk boktan transfer bütçeleriyle modern dinamik ve tempolu takýmlar kuramazsýn.Kurduðun takýmlar þimdiki gibi boktan takýmlar olur.Senin yapabileceðin Hamsik ve Waka modeli yaþlý ve özel yetenekli adamlarý getirip düþük tempolu savunma aðýrlýklý bir futbol oynamak olacak.Paran kadar konuþacaksýn.Paran yoksa aðlamayacaksýn.30 yýlda bir olur falan hikaye.Asýl bu sezonki kadroyla 40 yýl falan þampiyon olamazsýn.Kadronun her yeri vasatlarla dolu.Bir tane özel becerili adam yok.Oyun sürekli týkanýyor.Bu sistemden vazgeçip yaþlý ve özel oyuncularla devam etmemiz lazým.,

Geçen sezonki kadro olsaydý þuan liderdi Trabzonspor çünkü kalite vardý.O kadroyu daha çok güçlendirmemiz gerekirken en özel oyuncusunu gönderdik.37 yaþýnda Modric oynuyorsa Waka da 33 de rahatlýkla oynar.Herkes koþmak zorunda deðil o iþlerini geçin.Koþan adam malýn tekiyse kafasý çalýþmýyorsa ne kadar koþtuðu benim dikimde bile olmaz.Haftalardýr 120 km üstü koþuyoruz da noluyor.Anadolu takýmý kalitesinde oyuncularla hiçbir bok yapamazsýn.

Bir kere sen elit santrafor, elit stoper alamazsýn. Pepe'nin maaþý 5 milyon euro idi 5 sene evvel. BJK battý bu politika yüzünden. Hem de Þ.liginde gruptan lider çýkýp ilerlemesine raðmen.
Gomez ve Bartra Trabzonspor seviyesinde son derece kaliteli oyunculardýr.
Gelelim þuraya;

"Bu sistemden vazgeçip yaþlý ve özel oyuncularla devam etmemiz lazým."

Dünya düzdür diyen mantýktan farký yok bunun.

Bizi eleyen Kopengahen'dan baþla, Frencvaros'a kadar bizim 3-4 katýmýz düþük maliyetli takýmlar, genç, dinamik ve tempolu takým oyunu uygulayarak o maliyetlere dahi bizim "yaþlý - özel" oyuncularýmýzý tarumar edebileceklerini bize ispat ettiler.
Ayný ispatý Dünya kupasýnda da yaþadýk.

Yaþlý oyunculara yönelme iþinden Ýstanbul takýmlarý bile vazgeçmiþken, tutup bu yöne geri dönmemizin bize fayda saðlama ihtimali piyangodan zengin olmayý umut etmek ile ayný olasýlýða sahip.

"5-10 milyon euroluk boktan transfer bütçeleriyle modern dinamik ve tempolu takýmlar kuramazsýn.Kurduðun takýmlar þimdiki gibi boktan takýmlar olur."
Yukarýda verdiðim örneklerden bu iddianýn da aslýnda tam tersinin gerçek olduðunu anlayabilirsiniz.
Ayrýca 41 milyon euro maaþ bütçesi, 10 milyon euro bonservis bütçesi ile mevcut takýmdan kat be kat dinamik ve sonuç alýcý takým kurulur.

Düþük maliyetli, genç dinamik takým kurarak Avrupa'da bile baþarýlý olunuyor.

Yapmamýz gereken de budur.

Gidip posasý çýkmýþ adamlara 2-3 senede 10 milyon euro para baðlamak deðil.

Sürdürülebilir ekonomi için de gereken budur.
Çünkü genç oyuncuyu Ahmetcan örneðinde, Ömür örneðinde(23 milyona satmadýk akýlsýzca) gördüðünüz gibi pazarlayabilirsiniz.

Posalardan elde edeceðiniz birþey yok.

Oðuzhan Fidan
11.01.2023, 11:08
Kral vardýr bide eli vardýr bilirsiniz. Kral eli ertuðrul doðan ve alt kademe teknik kadro ile yapýlan transfer planlamasý kötü yönetildi. Þimdi baþkan pek çýkýp bi açýklamada yapmýyor. Neyse bizim üzerimize düþen görev baþakþehir maçýnda stadý full çekip baský ile skoru almaktýr. Yine kulübün sahibi taraftara düþüyor iþ.

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi

HOPA'LI TS'LÝ
11.01.2023, 11:11
Kral vardýr bide eli vardýr bilirsiniz. Kral eli ertuðrul doðan ve alt kademe teknik kadro ile yapýlan transfer planlamasý kötü yönetildi. Þimdi baþkan pek çýkýp bi açýklamada yapmýyor. Neyse bizim üzerimize düþen görev baþakþehir maçýnda stadý full çekip baský ile skoru almaktýr. Yine kulübün sahibi taraftara düþüyor iþ.

TS sevdasý için
Renklerin sevdasý için
Bu maçta takýma 12. güç olmalýyýz.
Kendi sahamýzdaki seriye devam etmeliyiz.
3 puanla kapatýp, akabinde 2.devre ligden düþen Ýstanbul ile 3 puanla baþlamalýyýz.

Oðuzhan Fidan
11.01.2023, 11:12
tr kupasý / süper kupa ve konferans liginde iyi ilerleyiþ ve kupa gelebilir. Arkadaþlar sezon 1 maçtan ibaret deðil þampiyonluk bu sene gelmeyebilir ortada müzeye götürecek çok kupa var. Þuanda hoca ile yol ayrýmý yaþamamýn zamaný deðil. Maç günü sinirle bile yazdýðým cümle hoca ile sezon sonuna kadar devam devre arasýndada transfere para harcamaya gerek yok dedim. Sezon sonu konuþulur bu konular

Oðuzhan Fidan
11.01.2023, 11:12
TS sevdasý için
Renklerin sevdasý için
Bu maçta takýma 12. güç olmalýyýz.
Kendi sahamýzdaki seriye devam etmeliyiz.
3 puanla kapatýp, akabinde 2.devre ligden düþen Ýstanbul ile 3 puanla baþlamalýyýz.

Aynen öyle abi. Daha çok maç var biz kenetlendiðimiz sürece önünde kimse duramaz bu takýmýn

Maranov
11.01.2023, 11:18
Abdullah avcý-orhan ak rezil futbolnuzuda alýn gidin bu takýmdan...

geçen senenin 2. yarýsýndan beri bizleri kahreden oyun sisteminizi alýn gidin bu takýmdam...

kasým ayýnan sonra düzeleceðiz dediðin þeyin viscanýn dönüþü olduðunu herkes biliyordu, viscada geldiði 3-4 hafta katký verdi, sonra oda çok verimsiz oldu, viscayýda al giderken bu takýmdam...

antalyadan 5 yerken, karagümrük maçýnda 4 yerken özür diledin bidaha olmayacak dedin yalanlarýnýda al git bu takýmdam...

takýma alýnan gençlere hiç forma þansý vermedin, umut vaat eden gençleri kiralýk gönderdin, iþe yaramaz yabancýlarýn (larsen-lahtimi-bardi-gbamin-barta-mahmur ahmet(treze)) yerlileirn (umut bozk-doðucan-naci9 alýnmasýna göz yumdun takýma verdiðin zararlarýda al git git bu takýmdan.

ilk göreve geldiðinden ünal hocayý eleþtiriyordun, 10-15 kez öne geçtiðimiz maçlardan galip gelemedik diye ama ünal hoca yokluklar içinde kadro çýkartýrken yönetim ve ertuðrul doðan senin her istediðini aldý, 15 milyonluk takým 40 milyonluk takým oldu inþallah giderken yanýnda ahmet aðaoðlunu ve ertuðrul doðanýýda al git bu takýmdan

seyirci maça niye gelmiyor diyorsun bu kötü oyunu bu ekonomik darboðazda kim para verip gelir maça, rezil futbolunuda al git bu takýmdan.

pas-pas-pas yan pas-geri pas- ceza alanýn kenarýnda pas -pas-pas tüm yaptýrdýðýn paslarýda al git bu takýmdan

ünal hoca takýmý dik oynatýyordu ve elindeki kadro o kadar yetersiz olmasýna raðmen takýmý þampiyonluða oynattý-ünal gitmeseydi hüseyin gelmeseydi takým yine þampiyon olurdu- ünalý gönderen zihniyetin baþý ahmet aðaoðlunda al git bu takýmdam

abdullah avcý hala senin takýmda kalmaný isteyen- seni öven- sen gidersen yýkýlýrýz diye taraftarlarýda al git bu takýmadan

þu anki kadromuzu türkiyede kime versen ilk dörtte oynatýr senin vizyonun bizi kesmiyor artýk git bu takýmdan

reisoðlu61
11.01.2023, 11:49
ne yapip edip egemen korkmaz yine teknik kadroya dahil edilmeli!

Enaldo61
11.01.2023, 11:53
Bu takým büyük krizler yaþadý sonrasýnda ayaða kalktý þampiyon oldu, 5 0 lýk maðlubiyet yýkýcý bir sonuç diðer maçlarla birleþince evet ama biz yine burdan ayaða kalkacak güçteyiz. Büyük krizler büyük fýrsatlar barýndýrýr.

Þampiyon hocanýn þampiyon yönetimin arkasýnda duralým doðru adýmlarý tekrar atacaklardýr.

Larking
11.01.2023, 12:12
Alanya maçýnda yediðimiz golleri yeniden izledim.

Ýlk golde Siopis, Efecan karþýsýnda ne kadar kolay ekarte olmuþ,sanki dün futbola baþlamýþ gibi.Ayný þekilde 4.golde Bartra amatör oyuncu gibi çok basit ters çalýmý yemiþ,sonra direk ve gol.Üçüncü gol komedi halý saha da bile attýrmazlar böyle boþ kaleye.Ýkinci golde A.Hassan'a çorbaya dönmüþ defans göbeðinden 4 kiþi topa vurdurmayý baþarýyor.Bunlara kolay gol bile denmez.

Karagümrük ve Alanya maçýnda hem takým savunmasý çökmüþ hem de bireysel olarak fahiþ hatalar yapýlmýþ.Bu form durumu ile açýklanacak bir durum deðil.Baþka sorunlar olduðu belli.Ya ekonomik bir problem var ödemeler vs. ya da oyuncular içinde takým olma hissi ve birliktelik bitmiþ,ciddi gruplaþmalar var.Hoca'ya karþý da bir tavýr olabilir.Kadro dýþý olacak haberleri geldiðine göre bu ihtimallerin kuvveti artýyor.

Avcý'yla devam kararý her açýdan doðru.Þu anda teknik adam deðiþikliði bize en az 3 yýl kaybettirir.Tekrar kaos günlerine döneriz.Sezon sonunda bakýlýr gerekirse o zaman yollar ayrýlýr ama þimdi deðil.Bu süreç tamamen Avcý'ya baðlý,eðer Avcý kafada Trabzonspor'u bitirmemiþse halen heyecaný devam ediyorsa bu duruma bir þekilde çözüm bulacaktýr.O zaman zaten yönetim yola devam eder.

Avcý önce kendisini düzeltecek ve motivasyonunu artýracak.Geminin kaptaný o.Yönetim de takým içinde onun istediði kararlarý alacak. Sert tedbirler ve ciddi disiplin gerekiyor.Þu iki maç sonucu saha içinden kaynaklanmýyor.Bu net.

Mehmet Fatih Yavuz
11.01.2023, 12:22
Gönderilmesi gerekmemeli,
Hoca Ýstifa etmeli.
Yakýþan budur.

Tamamýný kendi kurduðu kadronun kontrolünü kaybetti.
Geçen seneki baþarý, mevcut durumun anti tezi deðil.

Þampiyon olurken dahi son 3 ay futbol yoktu.
Bugün de yok.
Geçen sene sonuç vardý, bu sene sonuç da yok.
Ýþin kötüsü, sonuç yok diyerek geçiþtirilecek durumda deðiliz.
Düþmemeye oynayan 3 takýmdan 14 gol yedi bu takým.

Yönetim istifayý kabul eder, etmez orasý yönetimin tasarrufu.
Hesabýný kendisi yapar yönetim.

Lakin Hoca bugün istifasýný sunmalýdýr.

Hoca yakýþaný yaptý, yönetim de deðerlendirmesini yapti.
Þu anda hoca deðiþikliðini uygun görmediler.

Taraftar da hafta sonu sahip çýkarsa yeni bir diriliþ hikayesi baþlatabiliriz.
Bu kadro çok daha iyisini verebilir.

Yeter ki þu yüksek maaþlý, dengeleri bozan oyuncularla ortaya çýkan sorunu çözsünler.
Yedekte oturup as oyuncularýn 2-3 katý maaþ alýyor bazý oyuncular.
Hoca ve yönetimin aðýr fiyasko kararlarý maalesef bunlar.

Doðukan Uçan
11.01.2023, 13:17
malatyaspor'a 5 0 yenildikten sonra ki hafta içi kadro dýþýlar gelmiþti o maçta hüseyin türkmen ve uðurcan çakýr forma giymiþti. madem hoca gitmeyecek böyle bir kaç tane ismi kadro dýþý býrakýn.

kayseriliyiz
11.01.2023, 15:48
malatyaspor'a 5 0 yenildikten sonra ki hafta içi kadro dýþýlar gelmiþti o maçta hüseyin türkmen ve uðurcan çakýr forma giymiþti. madem hoca gitmeyecek böyle bir kaç tane ismi kadro dýþý býrakýn.Hocanýn gitmesi deðil sorun bence.
Giderse kimi getirecek yönetim, o kalibrede Türk hoca sadece Fatih Terim var.
Yabancý zaten bize göre deðil.
Benim endiþem bu.

Envoyé de mon 2107113SG en utilisant Tapatalk

gurur6134
11.01.2023, 16:10
Aðaoðlu "Alýnacak tedbirleri, yapýlacak olan çalýþmalarý, çözüm önerilerini birlikte deðerlendirdik. Kamuoyunun da bundan herhangi bir endiþesi, þüphesi olmasýn. Her zamanki gibi takýmýmýza, hocamýza güveniyoruz."
Bakalim alinacak tedbirler neler kadro disi falan gelmezse tipki avcinin kasimi bekleyin soylemi gibi bos bir soylem olarak kalir o zamanda avcinin elinde sihirli degnek olmadigini kasimdan sonrada birseyin degismeyecegini yazmistik sonuc ortada.hayirlisi bakalim artik alinacak tedbir nedir boyle kuru soylemlerle sadece ayrilma sureci uzar bundan hem takim hem avci zarar gorur icraati gorelim sonra degerlendirmeyi yapariz..bu alinacak tedbirler neden boyle rezil sonuclar gelmeden alinmadi orasi da ayri muaamma goz gore gore gelindi bu surece..

Doðukan Uçan
11.01.2023, 16:18
Hocanýn gitmesi deðil sorun bence.
Benim endiþem bu.

o zaman kadrodaki bazý oyuncular ile vedalaþmak lazým. belli ki zorla takýmda tutuluyormuþ gibi oynuyorlar.

turgay_6161
11.01.2023, 16:19
Geçen senenin 2.yarýsýndan itibaren top oynamayan bir takým buna bir çare üretemeyen bir teknik adam aldýrdýðý oyuncularý beðenmeyen takýmýn herhangi bir futbol sistemi olmayan sahada ne yaptýðýný dahi bilmeyen kadro defansta yapýlan 400-500 pasla övünen ve topla oynamayý maçý domine ettik liye lanse eden ondan sonra taraftara neden gelmiyorsunuz diyen bir durum ve bu kadar saçmalýk varken taraftarýn çoðunluðunun teknik adama destek vermesi saçma sapan bir romantiklik olarak düþünüyorum.Þampiyon yaptý konusu,þampiyon yaptý diye bir takýmýn bu kadar bozulmasýný göz ardý etmek Avcý hariç suçu herkeste aramak,sýrf Ömür 10 numarada oynasýn diye Bakasetas gibi bi adamý 8 e çekmek en ufak tabirle saçmalýktýr.Alýnan beklerin orta açamamasý ne defansta ne hücumda katký verememesi,Bartranýn yüksek maliyeti,Denswile verilen saçma yüksek bir para,Djaninye verilen sözleþme sonrasý satmaya çalýþmak veya teklif varken satmamak,o kadar genç oyuncu satýn alýp ki yüksek maliyetler bunlarýn hiçbirinden yararlanmamak tamamen saçmalýktýr.Kardeþim baþkana istediðin oyuncularý aldýrttýn takým leþ kasým dedin ocak oldu takým yine leþ arkana aldýk Ertuðrul doðanýn desteðini istediðini yaptýn kimse iþine karýþmadý þuan bile Aðaoðlu yönetimde aðzýný açmýyor ki farkýnda Doðanýn onu yemeye çalýþtýðýný.Kimse kusura bakmasýn bu sene kimsenin Avcýya þampiyon olamayacaðýz diye gitmesini istediðini düþünmüyorum,millet sahada futbol istiyor,hoca istifayý düþünmüþken kabul etmediniz yarýn siz kovmaya çalýþýrsýnýz da tazminatý isterse ne yapacaksýnýz.Beni bu futbolla þampiyon dahi yapacaðýný bilsem yine destek vermem öyle þampiyonlukta istemem.Sana verilen destek ve imkan bu derece belliyken kimse maðdur edebiyatý yapmaya kalkmasýn 3 maç deðil 5 maç deðil kaç maçtýr top oynamýyosun sayýsý belli deðil,bugün gereksiz romantiklik yapýp hocaya destek tezahüratlarý atanlar yarýn benden çok Avcý karþýtý olacaklar türlü bahanelerle,bu olay taraftarý da bölmüþtür yönetimde bölünmüþtür.Ama yinede inþallah böyle þeyler yaþanmaz herþey düzelir yoluna girer de bizde utanýr yerin dibine girer daha biþey konuþmayýz

HOPA'LI TS'LÝ
11.01.2023, 16:40
Aynen öyle abi. Daha çok maç var biz kenetlendiðimiz sürece önünde kimse duramaz bu takýmýn

Ýstanbul medyasý çoktan Hocamýzý gönderdi.
Bizim iyiliðimizi istedikleri için deðil
Daha 20 maç ve 60 puan var.
Efsaneler yýkýlmaz. Trabzonspor da bir efsanedir.
Daha nice yazýlacak destanlar ve toplanacak kupalar var.
TK, Süper kupa, Konferans bile

HOPA'LI TS'LÝ
11.01.2023, 16:42
Hocanýn gitmesi deðil sorun bence.
Benim endiþem bu.

Dinozorlar artýk TD'lük yapmasýn bir zahmet.

Þ. GÜNEÞ-71
F. TERÝM-70
Y. VURAL-70

Oðuzhan Fidan
11.01.2023, 16:43
Abdullah hoca onurlu bir davranýþ sergiledi camia ya karþý üzüntüsünü ve býrakabileceðini bildirdi. Bu camia ve yönetim için takdirle karþýlanacak bir tutum. Gerçekten iyiliðimizi isteyen bir insanla çalýþýyoruz. Yönetimde hocaya biz sana inanýyor ve güveniyoruz sezon sonunda konuþuruz dediler ve konu kapandý. Konu taraftar içinde kapanmýþ olmasý gerekiyor. Kimse bu takýmýn kötülüðünü istemiyor. Taraftar üzerine düþen görevi karþýlýksýz yerine getirmek zorunda

HOPA'LI TS'LÝ
11.01.2023, 16:44
Abdullah hoca onurlu bir davranýþ sergiledi camia ya karþý üzüntüsünü ve býrakabileceðini bildirdi. Bu camia ve yönetim için takdirle karþýlanacak bir tutum. Gerçekten iyiliðimizi isteyen bir insanla çalýþýyoruz. Yönetimde hocaya biz sana inanýyor ve güveniyoruz sezon sonunda konuþuruz dediler ve konu kapandý. Konu taraftar içinde kapanmýþ olmasý gerekiyor. Kimse bu takýmýn kötülüðünü istemiyor. Taraftar üzerine düþen görevi karþýlýksýz yerine getirmek zorunda

Þu zamanda TD deðiþtirmek bizi geriye götürür.

Oðuzhan Fidan
11.01.2023, 16:46
Ýstanbul medyasý çoktan Hocamýzý gönderdi.
Bizim iyiliðimizi istedikleri için deðil
Daha 20 maç ve 60 puan var.
Efsaneler yýkýlmaz. Trabzonspor da bir efsanedir.
Daha nice yazýlacak destanlar ve toplanacak kupalar var.
TK, Süper kupa, Konferans bile

Abi bu sezon hocayla tamamlanacak zaten. Planlama ona göre yapýldý. Skordan baðýmsýz düþünmek zorundayýz. Transfer iyi yönetilmedi maalesef geçen sezon tüm transferler kampa yetiþti tarihte eþi benzeri görülmemiþ bir durumdu ve arayý 10 haftada açtýk zaten. Bu sene olmadý her yýl þampiyon olmak kolay deðil. Bu sene olmaz seneye olur amacýmýz bu artýk 38 sene kimse beklemek istemez

HOPA'LI TS'LÝ
11.01.2023, 17:10
Abi bu sezon hocayla tamamlanacak zaten. Planlama ona göre yapýldý. Skordan baðýmsýz düþünmek zorundayýz. Transfer iyi yönetilmedi maalesef geçen sezon tüm transferler kampa yetiþti tarihte eþi benzeri görülmemiþ bir durumdu ve arayý 10 haftada açtýk zaten. Bu sene olmadý her yýl þampiyon olmak kolay deðil. Bu sene olmaz seneye olur amacýmýz bu artýk 38 sene kimse beklemek istemez

38 sene beklemeyiz bir daha, en fazla 10 yýlda bir þampiyon oluruz ama bu da uzun bence :)

Aslýnda 38 sene deðil (2010-2011 þampiyonu biziz)

alp.ckmk29
11.01.2023, 19:21
Yav neden hala yanlýþta ýsrar ediliyor anlamýyorum.
Ne güzel istifa kararý vermiþ karþýlýklý 1 2 þey ateþler yollar ayrýlýrdý.

Ayný þeyleri deneyip farklý sonuçlar beklemek aptallýktýr.

Bu garabet oyun yüzünden bütün oyuncularýn kadro deðeri düþtü.

Açýp bakabilirsiniz TM deðerlerimizi, kadro deðerimiz baþaþaðý çakýlýyor.

10-15 m euro dediðimiz Uðurcaný, Abdüþü neredeyse bedavaya yollamak zorunda kalacaz bu teknik heyet yüzünden.

Alooo uyanýn artýk.

alp.ckmk29
11.01.2023, 19:28
Umut Bozok ve Eren Elmalý sezon baþýnda 4 büyük kulüp tarafýndan istenilen oyuncular idi. Þampiyon olduðumuz için bizi seçtiler.

Maxi Gomez, Bartra, Bardhi ispanyada uzun süredir düzenli tkaýmlarýnda top oynayarak geldiler.

Trezege bütün süper lig takýmlarýnýn almak istediði bir oyuncu idi.

Yazýcý süper starýmýz idi.

Larsen danimarka milli takýmýnda banko oyuncu idi.

Saydýklarým, saymadýklarým bütün transferlerimiz sansasyonel.

Baker, afobe, marlon, flavio dan 2 sene de evrilen kadroya bakýn halen transler vasat diyorsunuz. Yazýk vallahi

serdaracýl
11.01.2023, 20:08
Yav neden hala yanlýþta ýsrar ediliyor anlamýyorum.
Ne güzel istifa kararý vermiþ karþýlýklý 1 2 þey ateþler yollar ayrýlýrdý.

Ayný þeyleri deneyip farklý sonuçlar beklemek aptallýktýr.

Bu garabet oyun yüzünden bütün oyuncularýn kadro deðeri düþtü.

Açýp bakabilirsiniz TM deðerlerimizi, kadro deðerimiz baþaþaðý çakýlýyor.

10-15 m euro dediðimiz Uðurcaný, Abdüþü neredeyse bedavaya yollamak zorunda kalacaz bu teknik heyet yüzünden.

Alooo uyanýn artýk.

Evet, biz 40 yýldýr ayný þeyleri yapýp farklý sonuçlar bekledik. O yüzden artýk istikrar zamaný. Geçti artýk kaos ve karmaþa günleri. Þimdi akýl ve doðru planlama zamaný

Tekke
11.01.2023, 20:32
Umut Bozok ve Eren Elmalý sezon baþýnda 4 büyük kulüp tarafýndan istenilen oyuncular idi. Þampiyon olduðumuz için bizi seçtiler.

Maxi Gomez, Bartra, Bardhi ispanyada uzun süredir düzenli tkaýmlarýnda top oynayarak geldiler.

Trezege bütün süper lig takýmlarýnýn almak istediði bir oyuncu idi.

Yazýcý süper starýmýz idi.

Larsen danimarka milli takýmýnda banko oyuncu idi.

Saydýklarým, saymadýklarým bütün transferlerimiz sansasyonel.

Baker, afobe, marlon, flavio dan 2 sene de evrilen kadroya bakýn halen transler vasat diyorsunuz. Yazýk vallahi

Herkesin ezberlemesi gereken bir yorum.

Yani; 6 ay evvel Yazýcýyý kim almazdý? Enesi, Bozok u? Hatta Gbamin Maxi Bartra???

Kadro mühendisliði yanlýþmýþ, laf…

1. Kopenhag travmasý yaþadýk, atlattýk

2. Antalya travmasý ve þanssýzlýk, atlattýk

3. Gümrük, atlattýk derken Alanya (bu 2 si ayný)

Bence Baþkan ve hoca mütiþ rahatlamalýlar, sonucu hedefi istemiyor artýk taraftar, OYUN ÝSTÝKRAR ALTYAPI artýk,

Hedefler koyun:

1. Mutlaka Basel maçý, HAZIRLANIN

2. Tff Kupa, PLANLAYIN

3. Lig, KAZANIN (Hem Uðurcan ý hem Arifi, hem Maxi yi hem Djaniny i)

Ligde DEFANSI KOMPLE YENÝLE,

Uðurcan

Peres TRANSFER Denswill Arif

tresege Bakasetas Doðucan Hamsik Naci

Maxi. BUNA DÖN, TEK ÝYÝ STOPER TAKIMA SEVÝYE ATLATIR

Fanatik34
11.01.2023, 21:45
Abdullah Avci biraksaydi gözümde büyürdü, birakmayarak Yönetim´in ömrünü uzatti. Keza Yöneticiler, Avci istifa etmis olsa, siranin kendilerine gelecegini cok iyi biliyorlar.
Transfer döneminde yapilan yanlislar demeyecegim cünkü yanlisi hata yaparak yaparsin. Ama transfer edilen oyunculara bakilinca, ben yanlistan cok baska seyler görüyorum, niye mi? Kopenhag macinin öncesi eksigin oldugunu biliyorsun, bunun üzerine Hamsik sakatlaniyor ama sen yine de hatanda israr ediyorsun. Karsi tarafta Kopenhag takimi 2 sakat veriyor, aninda yerini doldurmaya calisiyor ve seni eliyor. hemde zorlanmadan. 25-30 milyonluk pastadan oluyorsun!!

Kisaca transfer döneminde, hangi Oyuncular kimin rizasiyla alindi tam olarak bilmiyorum! Mevcut transfer yapilanmasi ile Avci´in kafasindaki futbol sablonu ile basarinin gelmesi imkansiz. Fabrika ayarlarimiza döndük diye defalarca yazdim (ne demek istedigimi anlayan anlar). iste o yüzden Wakayeme´nin gönderilmesinin hata oldugunu defalarca yazdim, cünkü yerinin dolmayacagini biliyordum.

Sezonu, daha da önemlisi Ekonomiyi birazcik kurtarabilmek, rahatlatabilmek icin, 3 transfer hamlesi sart. Buna mukabil, Abdullah Avci´nin saglikli sekilde göreve devam edebilecegi hususunda da kafamda soru isaretleri var. Eger Gbamin gibi bir adamdan stoper yaratmaya devam, Trezegeut´i sagkanatta oynatmaya devam ederse, bir arpa yol alamayiz. Ömür israri da cabasi...

Nazim Can
11.01.2023, 21:50
Olur mu caným Trabzonspor tarihinin en kötü kadrosu geçen seneki kadro daha iyiymiþ bu seneki kadro bu meþhur Ziya Doðanýn oynattýðý kadrodan bile kötüymüþ. O yüzden Avcýlar hocaya 100 m Euro artý Trabzonspor’un 5 yýllýk geleceðini emanet edelim sonra futbolu býrakýp masa tenisi �� izleriz artýk.

emre6117
11.01.2023, 22:28
Umut Bozok ve Eren Elmalı sezon başında 4 büyük kulüp tarafından istenilen oyuncular idi. Şampiyon olduğumuz için bizi seçtiler.

Maxi Gomez, Bartra, Bardhi ispanyada uzun süredir düzenli tkaımlarında top oynayarak geldiler.

Trezege bütün süper lig takımlarının almak istediği bir oyuncu idi.

Yazıcı süper starımız idi.

Larsen danimarka milli takımında banko oyuncu idi.

Saydıklarım, saymadıklarım bütün transferlerimiz sansasyonel.

Baker, afobe, marlon, flavio dan 2 sene de evrilen kadroya bakın halen transler vasat diyorsunuz. Yazık vallahi

Aldigimiz oyuncular isim olarak iyi isimler ama bize gerekli olan oyuncular degildi. Bu isimlerden tek yaniltan y.yazici oldu.(kafa olarak trabzona gelemedi bir turlu).
Simdi isim isim gidelim alinanlara.
Bize basariyi getiren sistemde ilerlememiz lazimdi.
Bize lazim olan bir tane lider stoper bir tane de hizli ve atletik stoperdi. Hugo ve denswill varken gittik bartra aldik. Cok yanlis bir transfer. Ihtiyacimiz olan tarzla alakasi bile yok.
Kanat beklere gelelim. Peres kalite olarak cok iyi isimdi. Larsen o seviyenin yarisina bile ulasamamis bir oyuncu.
Eren ise 1 yillik kasimpasa da cikis yapan oyuncuydu. Buyuk takim havasi farkli oldu. Yoksa ileride iyi topcu olabilir ama simdilik yetmiyor.
Bize asil.seviye arttiran once sosa oldu. Sonra daha da ust seviyesini aldik (hamsik). Hamsikin bu seneyi goturemeyecegi cok belliydi..onun yerine tarzi sosa ve hamsikle alakasi olmayan gbamin alindi.
Gelelim kanatlara. Nwakame yine bizim son yillarda basarimizdaki onemli etkenlerden biriydi. Onun yerine alinan trezeguetin ozellikleri nwakame ile alakasi yok.
Diger kanatta ise visca vardi. Sakatlanmasina ragmen oyuncu alinmadi o bolgeye. Yani 1 kanadi tamamen devre disi biraktik.
Gelelim forvete. Once sorloth (cok ust duzeydi), sonra cornelius ile basari yakalandi. Ikisi de cok fizikliydi. Bu sene alinan iki forvet ise bu isimlerle yine alakasiz isimler.
Sonuc olarak alinan oyuncular, isim bazinda fena isimler degil ama bizim ihtiyacimiz olan oyuncular degillerdi.
Ayrica hicbirisi ust seviye oyuncu degil.
Gervinho,peres,hamsik seviyesi degillerdi.
Bence son yillarda kurulan en iyi kadro sorlothlu kadroydu. Sampiyon kadro da fena degildi. Bu seneki kadro kesinlikle yazdigim iki kadrodan kotu kadrolar.( bu seneki kadro sadece genis bir kadro, sacma sapan bir sekilde cok maliyetli).
Isterseniz bu 3 kadroyu alt alta yazip bir karsilastirin. (Kimi de unal karamana cok kotu kadro verildi diye yazar durur; o kadronun forvetleri sorloth,ekuban,sturridge idi. Kanat bekleri novak ve pereira. Bir kanadi nwakame. Orta sahada mikel ver sosa vardi. Stoperleri cok kotu idi sadece).
Bana deseler bu seneki kadro mu yoksa unal karamanli kadro mu; kesinlikle unal karaman donemindeki kadro derim.
O kadroyu Abdullah avciya verse idik gecen seneki gibi yine eze eze sampiyon yapardi.

emre6117
11.01.2023, 22:30
Olur mu caným Trabzonspor tarihinin en kötü kadrosu geçen seneki kadro daha iyiymiþ bu seneki kadro bu meþhur Ziya Doðanýn oynattýðý kadrodan bile kötüymüþ. O yüzden Avcýlar hocaya 100 m Euro artý Trabzonspor’un 5 yýllýk geleceðini emanet edelim sonra futbolu býrakýp masa tenisi �� izleriz artýk.

Gecen seneki _ bu seneki_ unal karaman donemindeki kadrolari alt alta yazip karsilastiralim. Hatta anket yapilsin. Bakalim en iyi kadro hangisi secilir.
Ben unal karaman donemindeki kadro en iyi kadroydu diyorum.

emre6117
11.01.2023, 22:34
Benim hatirladiklarim
Ü.K donemi: ugurcan_novak_campi_h.turkmen_peraira_ekuban_mikel _sosa_ndiaye_nwakame_a.omur_sorloth_sturridge(devr e arasi guillerme ve stoper alinmisti)
Son iki seneki kadroyu zaten biliyoruz.
Sizce bu 3 kadrodan en iyisi hangisiydi.

Enes Baþkaya60
11.01.2023, 22:48
Aldigimiz oyuncular isim olarak iyi isimler ama bize gerekli olan oyuncular degildi. Bu isimlerden tek yaniltan y.yazici oldu.(kafa olarak trabzona gelemedi bir turlu).
Simdi isim isim gidelim alinanlara.
Bize basariyi getiren sistemde ilerlememiz lazimdi.
Bize lazim olan bir tane lider stoper bir tane de hizli ve atletik stoperdi. Hugo ve denswill varken gittik bartra aldik. Cok yanlis bir transfer. Ihtiyacimiz olan tarzla alakasi bile yok.
Kanat beklere gelelim. Peres kalite olarak cok iyi isimdi. Larsen o seviyenin yarisina bile ulasamamis bir oyuncu.
Eren ise 1 yillik kasimpasa da cikis yapan oyuncuydu. Buyuk takim havasi farkli oldu. Yoksa ileride iyi topcu olabilir ama simdilik yetmiyor.
Bize asil.seviye arttiran once sosa oldu. Sonra daha da ust seviyesini aldik (hamsik). Hamsikin bu seneyi goturemeyecegi cok belliydi..onun yerine tarzi sosa ve hamsikle alakasi olmayan gbamin alindi.
Gelelim kanatlara. Nwakame yine bizim son yillarda basarimizdaki onemli etkenlerden biriydi. Onun yerine alinan trezeguetin ozellikleri nwakame ile alakasi yok.
Diger kanatta ise visca vardi. Sakatlanmasina ragmen oyuncu alinmadi o bolgeye. Yani 1 kanadi tamamen devre disi biraktik.
Gelelim forvete. Once sorloth (cok ust duzeydi), sonra cornelius ile basari yakalandi. Ikisi de cok fizikliydi. Bu sene alinan iki forvet ise bu isimlerle yine alakasiz isimler.
Sonuc olarak alinan oyuncular, isim bazinda fena isimler degil ama bizim ihtiyacimiz olan oyuncular degillerdi.
Ayrica hicbirisi ust seviye oyuncu degil.
Gervinho,peres,hamsik seviyesi degillerdi.
Bence son yillarda kurulan en iyi kadro sorlothlu kadroydu. Sampiyon kadro da fena degildi. Bu seneki kadro kesinlikle yazdigim iki kadrodan kotu kadrolar.( bu seneki kadro sadece genis bir kadro, sacma sapan bir sekilde cok maliyetli).
Isterseniz bu 3 kadroyu alt alta yazip bir karsilastirin. (Kimi de unal karamana cok kotu kadro verildi diye yazar durur; o kadronun forvetleri sorloth,ekuban,sturridge idi. Kanat bekleri novak ve pereira. Bir kanadi nwakame. Orta sahada mikel ver sosa vardi. Stoperleri cok kotu idi sadece).
Bana deseler bu seneki kadro mu yoksa unal karamanli kadro mu; kesinlikle unal karaman donemindeki kadro derim.
O kadroyu Abdullah avciya verse idik gecen seneki gibi yine eze eze sampiyon yapardi.

Edgar gidince öldük bittik biz zaten Edgar'ýn yerini dolduramadýk.

Nwekaame'ye gelmeden önce en önemli etken Edgar'ýn gitmesi oldu.

Biz bu sene Edgar ayarýnda bir stoper bulup, Nwekaame ve Cornelius'u göndermeyip, Hamsik ayarýnda bir adam ve Cornelius'un yanýna sprinter bir forvet alsak yine Þampiyon olurduk ama biz göndermeyi geçtim saçmaladýkça saçmaladýk.

emre6117
11.01.2023, 22:55
Edgar gidince öldük bittik biz zaten Edgar'ýn yerini dolduramadýk.

Nwekaame'ye gelmeden önce en önemli etken Edgar'ýn gitmesi oldu.

Biz bu sene Edgar ayarýnda bir stoper bulup, Nwekaame ve Cornelius'u göndermeyip, Hamsik ayarýnda bir adam ve Cornelius'un yanýna sprinter bir forvet alsak yine Þampiyon olurduk ama biz göndermeyi geçtim saçmaladýkça saçmaladýk.

Evet olmasi gereken aynen dediginiz gibiydi.
1. Edgar tarzi bir oyuncu.
2. Peresin durumuna gore iyi bir sol ve sag bek
3. Tecrubeli bir oyun kurucu (sosa, hamsik tarzi)
4. Nwakame devam
5. Visca sakatlandigi icin hizli bir kanat(trezeguet uygun isim ama nwakame diger kanatta olmak uzere)
6. Sprinter forvet (ukraynali oyuncu)
7..cornelius devam
Baska da birseye gerek yoktu.

mete61bordomavi
12.01.2023, 04:51
Geçen senenin 2.yarýsýndan itibaren top oynamayan bir takým buna bir çare üretemeyen bir teknik adam aldýrdýðý oyuncularý beðenmeyen takýmýn herhangi bir futbol sistemi olmayan sahada ne yaptýðýný dahi bilmeyen kadro defansta yapýlan 400-500 pasla övünen ve topla oynamayý maçý domine ettik liye lanse eden ondan sonra taraftara neden gelmiyorsunuz diyen bir durum ve bu kadar saçmalýk varken taraftarýn çoðunluðunun teknik adama destek vermesi saçma sapan bir romantiklik olarak düþünüyorum.Þampiyon yaptý konusu,þampiyon yaptý diye bir takýmýn bu kadar bozulmasýný göz ardý etmek Avcý hariç suçu herkeste aramak,sýrf Ömür 10 numarada oynasýn diye Bakasetas gibi bi adamý 8 e çekmek en ufak tabirle saçmalýktýr.Alýnan beklerin orta açamamasý ne defansta ne hücumda katký verememesi,Bartranýn yüksek maliyeti,Denswile verilen saçma yüksek bir para,Djaninye verilen sözleþme sonrasý satmaya çalýþmak veya teklif varken satmamak,o kadar genç oyuncu satýn alýp ki yüksek maliyetler bunlarýn hiçbirinden yararlanmamak tamamen saçmalýktýr.Kardeþim baþkana istediðin oyuncularý aldýrttýn takým leþ kasým dedin ocak oldu takým yine leþ arkana aldýk Ertuðrul doðanýn desteðini istediðini yaptýn kimse iþine karýþmadý þuan bile Aðaoðlu yönetimde aðzýný açmýyor ki farkýnda Doðanýn onu yemeye çalýþtýðýný.Kimse kusura bakmasýn bu sene kimsenin Avcýya þampiyon olamayacaðýz diye gitmesini istediðini düþünmüyorum,millet sahada futbol istiyor,hoca istifayý düþünmüþken kabul etmediniz yarýn siz kovmaya çalýþýrsýnýz da tazminatý isterse ne yapacaksýnýz.Beni bu futbolla þampiyon dahi yapacaðýný bilsem yine destek vermem öyle þampiyonlukta istemem.Sana verilen destek ve imkan bu derece belliyken kimse maðdur edebiyatý yapmaya kalkmasýn 3 maç deðil 5 maç deðil kaç maçtýr top oynamýyosun sayýsý belli deðil,bugün gereksiz romantiklik yapýp hocaya destek tezahüratlarý atanlar yarýn benden çok Avcý karþýtý olacaklar türlü bahanelerle,bu olay taraftarý da bölmüþtür yönetimde bölünmüþtür.Ama yinede inþallah böyle þeyler yaþanmaz herþey düzelir yoluna girer de bizde utanýr yerin dibine girer daha biþey konuþmayýz

Yorumunda yazmýþ olduðunuz hatalarý görüyoruz ve biliyoruz. Eðer bu hatalar düzeltilmezse zannýmca çok geçmeden daha büyük bir krizin, kaosun içine sürükleneceðiz!
Yönetim, biraz romantik biraz da çaresizlikle yola devam kararý aldý.
Alýnan karar ilke ve istikrar açýsýndan doðru fakat gerçeklere baktýðýmýzda yanlýþ olacaðýný görebiliyoruz.
Hocanýn bu iþin altýndan kalkmasý için kadroyu komple yenilemesi ve bir iskelet oturtmasý gerekiyor. Ýþte bu da ekonomik olarak zor gözüküyor. Hoca ve yönetim bu sene birlikte öyle büyük hatalar yaptýlar ki, bunun kýsa vadede düzelmesi imkansýza yakýn!
En basitinden transferlerin alayý yanlýþ yerlere yanlýþ oyuncular alýnarak yapýldýðý için, bugün takýmýn bir iskeleti kalmadý. Oynanan taktik de buna paralel olarak düzensiz!

Sorunlar çok büyük bir borçlanmayla risk alýnarak kaliteli ve net transferlerle çözülebilir ama bu kulübe büyük bir yýkým getirir! Ayrýca bunun iþleri yola koyacaðý da garanti de deðildir!
Kýsacasý romantik yaklaþýmlarla alýnan kararlar umarým yanlýþ çýkmaz!

Gökhan Balcý
12.01.2023, 05:00
Ekonomik olarak hayli zor durumda olsak da ve transferler hatalarla dolu olsa da bireysel olarak bakýldýðýnda hepsi az çok piyasasý olan oyuncular. Geçen seneki oyuncular katký vermeseydi ciddi zorluklar yaþayabilirdik ama bu sene ama devre arasýnda ama sene sonunda pek çoðu ile yollarý ayýrabileceðimizi düþünüyorum. Çünkü hepsinin belirli bir kalitesi var ve hepsi yaþ olarak iyi durumda. Eðer yapýlanma doðru yapýlýrsa buradan az hasarla çýkabiliriz diye düþünüyorum

asilhamsi
12.01.2023, 07:29
kadro mühendisliði hariç alýnan isimlerde kalite problemi de var. Her ne kadar stoper performansý çok iyi olmasa da gbamin,gomez,yazýcý kaliteli isimler ki onlar da sistem kurbaný oldular.

larsen ve eren kesinlikle bizim seviyemizde deðiller. lahtimi ve naci yetenekli olsalar da kesinlikle henüz bu seviyede oynayacak isimler deðiller.

trezeguet kaliteli isim ancak oyun zekasýnda ciddi eksik var. Keza Bartra fiziksel özellikleri çok kötü bir stoper.

kýsaca : perez,edgar,puhac,dorukhan,waka,cornelius yerine larsen,bartra,eren,gbamin,trezeguet,gomez geldi. Visca yerine o kalitede kimse gelmedi.

toplam kalite düþtü. Geçen seneki kadro oynadýðýmýz oyuna uygundu. Bu seneki kadro oynamaya çalýþtýðýmýz oyuna uygun deðil.

Bu takým önde basarak kesinlikle oynayamaz. Karagümrük ve alanya maçlarý bize bunu net olarak gösterdi.

Tekrar eski sabýrlý oyuna dönüp nokta atýþý 3 transfer ( stoper,merkez ortasaha,kanat,perez) yaparak en azýndan elde kalan tüm hedefleri sonuna kadar kovalayabiliriz.

Tabi hocanýn isim takýntýsýndan da vazgeçmesi þart.

Sýrf ömür için baka yý geriye atmak, eren bu kadar kötüyken arif e þans vermemek gibi.

asilhamsi
12.01.2023, 07:35
----------------ugurcan-------------

perez-----transfer------hugo------arif

---------siopis-------transfer-------------

transfer------------bakasetas---------trezeguet

---------------gomez-----------------------------

taha-serkan,bartra,denswil,eren-gbamin,hamsik-lahtimi,ömür/bardhi,naci-umut

yazýcý ile hocanýn kan uyuþmazlýðý var.
hüseyin kaç senedir takýmda bir gram ilerlemedi.
djaniny para getirecek isimlerden biri
yusuf erdoðan alýnmasý büyük hataydý.
emrehan,taha,kerem acilen kiralanmalý.

Ahmet Taþçý
12.01.2023, 08:52
----------------ugurcan-------------

perez-----transfer------hugo------arif

---------siopis-------transfer-------------

transfer------------bakasetas---------trezeguet

---------------gomez-----------------------------

taha-serkan,bartra,denswil,eren-gbamin,hamsik-lahtimi,ömür/bardhi,naci-umut

yazýcý ile hocanýn kan uyuþmazlýðý var.
hüseyin kaç senedir takýmda bir gram ilerlemedi.
djaniny para getirecek isimlerden biri
yusuf erdoðan alýnmasý büyük hataydý.
emrehan,taha,kerem acilen kiralanmalý.

Çok doðru 11 ve transfer yerleri tespiti... 3 adam ve Arif boþluk seneye tekrar ayný heyacýný yaþayabilir. Lakin iki maliyetli stoperden biri (Bartra veya Deswil) ile yollar ayrýlmalý...

asilhamsi
12.01.2023, 09:21
Çok doðru 11 ve transfer yerleri tespiti... 3 adam ve Arif boþluk seneye tekrar ayný heyacýný yaþayabilir. Lakin iki maliyetli stoperden biri (Bartra veya Deswil) ile yollar ayrýlmalý...

mesela mert müldür,kaðan,çaðlar benzeri bir stoper opsiyonlu kiralansa denswil,bartra ikisi birden veya en az biri gönderilebilir.

Ahmet Taþçý
12.01.2023, 09:25
mesela mert müldür,kaðan,çaðlar benzeri bir stoper opsiyonlu kiralansa denswil,bartra ikisi birden veya en az biri gönderilebilir.

Mert sað bek orijinli, Kaan bence Bartra'dan bile geride tek avantajý yerli olmasý, Çaðlar bildiðim kadarýyla A. Madrid ile görüþüyor buralara kadar düþmez....Kýsaca saydýðýn isimlerden kimseyi alamayýz gibi duruyor

gurur6134
12.01.2023, 10:24
Gecen seneki _ bu seneki_ unal karaman donemindeki kadrolari alt alta yazip karsilastiralim. Hatta anket yapilsin. Bakalim en iyi kadro hangisi secilir.
Ben unal karaman donemindeki kadro en iyi kadroydu diyorum.

Abdullah avci kendi agziyla bu kadro gecen seneki kadrodan iyi dedi birkac ay once daha onun icin kadro iyiymis kotuymus karsilastirma falan gereksiz ..bu kadroyu hoca gecen seneki sampiyon kadrodan yeterli gormus kendisi olusturmus tartismak yersiz asil konusulmasi gereken hoca olayi boyle goruyorken neden yararlanamadigi faydanalamadigi bu kadrodan.hocayi futursuzca dayanak olmadan savunanlar nedense bunun cevabini veremiyorlar onlara kalsa kadro les çöp hoca farkli konusuyor ama kagit ustunde zaten kadro degeri gecen senenin ustundeydi sezon basinda gelen adamlar asla kotu adamlar degil ama yeterince faydalanamiyor hoca bu oyunculardan kendi deyimiyle hastalikli yapiya cozum uretemiyor aylardir.analize kalkarsak bu tkim gecen senede konya macindan bu yana top oynamiyor arada bir alanya maci var sadece deplasmandaki onun disinda her mac 9 dogurduk icerdeki sampiyonluk maci da dahil ugurcan ucani kacani tuttu waka sapkadan tavsan cikardi atti attirdi da maclari kazandik madem gecen seneki kadro cok iyiydi neden hoca o kadroyuda oynatamiyordu cozulme gecen seneden basladi burda bile forumun yarisi acaba sampiyonluk gisermi havasina girmisti ligin boyu kisalsigi icin ben cok rahattim o is bitmisti coktan ama 5 hafta daha olsa o oynanan oyunla bende acaba derdim herkes puan farkinin rehavetine falan bagladi da hal oyle degildi iste seneye avci bu futbolu oynatirsa elestirilir isimizde zor derken herkes sampiyonlugun keyfini cikaralim birakin diyordu hakli olarak ,simdi gelinen surec ortada fazla konusmaya gerek yok..

Punisher-61
12.01.2023, 11:04
Bu Takimin en büyük problemleri Türklerin kötü olmasi..

Yusuf E
Yusuf Y
A.Ömür
H.Türkmen
Eren E.

Durum böyle olunc hoca oyuna iyi müdahle edemiyor.. A.ömür ve Eren E. Yerleri garanti oldugu icin performanslari bir hayli düsük..
Ugurcani saymiyorum o türkiyenin en iyi kalecisi ve su an sadece Formsuz..

alp.ckmk29
12.01.2023, 17:34
Benim hatirladiklarim
Ü.K donemi: ugurcan_novak_campi_h.turkmen_peraira_ekuban_mikel _sosa_ndiaye_nwakame_a.omur_sorloth_sturridge(devr e arasi guillerme ve stoper alinmisti)
Son iki seneki kadroyu zaten biliyoruz.
Sizce bu 3 kadrodan en iyisi hangisiydi.

Ee ünal hoca zaten kafaya oynarken görevden alýndý, býraksalar þampiyon olacaktý belki de.

alp.ckmk29
12.01.2023, 17:42
kadro mühendisliði hariç alýnan isimlerde kalite problemi de var. Her ne kadar stoper performansý çok iyi olmasa da gbamin,gomez,yazýcý kaliteli isimler ki onlar da sistem kurbaný oldular.

larsen ve eren kesinlikle bizim seviyemizde deðiller. lahtimi ve naci yetenekli olsalar da kesinlikle henüz bu seviyede oynayacak isimler deðiller.

trezeguet kaliteli isim ancak oyun zekasýnda ciddi eksik var. Keza Bartra fiziksel özellikleri çok kötü bir stoper.

kýsaca : perez,edgar,puhac,dorukhan,waka,cornelius yerine larsen,bartra,eren,gbamin,trezeguet,gomez geldi. Visca yerine o kalitede kimse gelmedi.

toplam kalite düþtü. Geçen seneki kadro oynadýðýmýz oyuna uygundu. Bu seneki kadro oynamaya çalýþtýðýmýz oyuna uygun deðil.

Bu takým önde basarak kesinlikle oynayamaz. Karagümrük ve alanya maçlarý bize bunu net olarak gösterdi.

Tekrar eski sabýrlý oyuna dönüp nokta atýþý 3 transfer ( stoper,merkez ortasaha,kanat,perez) yaparak en azýndan elde kalan tüm hedefleri sonuna kadar kovalayabiliriz.

Tabi hocanýn isim takýntýsýndan da vazgeçmesi þart.

Sýrf ömür için baka yý geriye atmak, eren bu kadar kötüyken arif e þans vermemek gibi.

Hocam kadroyu gençleþtirmek yanlýþ bir düþünce deðildi.

Bakýn baþarýlý olup gençleþmeyen kadrolara hepsi bir süre sonra ayný hataya düþüyor.

Sonuçta bütün takým 1 yaþ almýþ oluyor. Performanslar düþüyor.

Janini, hugo, hamsik, denswil, visca, bruno da bizde yaþýyoruz bu durumu.

Transferler iyi, üstüne koyamadý teknik ekip, hatta hepsi geriye gitti oyuncularýn.

emre6117
12.01.2023, 18:01
Ee ünal hoca zaten kafaya oynarken görevden alýndý, býraksalar þampiyon olacaktý belki de.

U.K o kadro buyuk geliyordu, oynatamiyordu. U.k iyi bir teknik direktor olmadigi icin bizden sonrada hicbir sey yapamadi. O kadroyu h.cimsir bile daha iyi yonetti ama onun da kapasitesi yetmedi, tabi bazi maclarda engellenmistik. (Basak, antep gibi maclarda).
Ama o kadroyu da Abdullah hoca acik ara sampiyon yapardi, grcen yilki gibi.

Doðukan Uçan
12.01.2023, 19:06
ne ünal karaman'ý hocam þaka mýsýnýz siz.

sadece burada bir tane maç söylerim hoca olmadýðýnýn en net ispati.

trabzon'da galatasaray ile 1-1 kaldýðýmýz maç. nagatomo son saniyede attý.

hatta galatasaray avrupa da maç yapmýþtý o hafta gelene gidene yeniliyordu kötüydü o aralar.

o maçý bile alamadý .

alp.ckmk29
12.01.2023, 19:43
Haksýzlýk ediyorsunuz yýllar sonra gelen þampiyonluðun mimarýdýr Ünal hocam.

Yusufu, Uðurcaný, abdüþü, parmaðý, türkmeni, serkaný, Sosayý, ekubaný, nwakameyi ve daha nicelerini parlatan, oyunculara deðer katan bir hocadýr.

Yusuf un satýþý ile kurulan bir kadro þampiyon oldu. 17,5 m+ Þampiyonluðun mimarlarýndan Edgar Ýe.

Arif Timurcioðlu
12.01.2023, 20:12

Yusufu, Uðurcaný, abdüþü, parmaðý, türkmeni, serkaný, Sosayý, ekubaný, nwakameyi ve daha nicelerini parlatan, oyunculara deðer katan bir hocadýr.

Yusuf un satýþý ile kurulan bir kadro þampiyon oldu. 17,5 m+ Þampiyonluðun mimarlarýndan Edgar Ýe. Peki büyük üstad.

Tekke
12.01.2023, 20:59
:alkýþ:

Yusuf E
Yusuf Y
A.Ömür
H.Türkmen
Eren E.

Durum böyle olunc hoca oyuna iyi müdahle edemiyor.. A.ömür ve Eren E. Yerleri garanti oldugu icin performanslari bir hayli düsük..

ÇERÇEVELÝK TESPÝT:alkýþ:

Teþhis doðru peki tedavi ne? Ligin baronu Terim, NEDEN EN AZ 3 eski yerli topçuyu yardýmcý yapýyor?????

LÝG DE YERLÝ BEBELER DE ZIRCAHÝL-EÐÝTÝMSÝZ, sadece gazla-motivasyonla-abilikle form yakalýyorlar , PARA NASIL HARCANIR bunu bile öðretecek 3 tane eski topçu (Giray gibi sevimli, iletiþimi iyi) alýnsa Ömür de Uðurcan da 2 ayda 25 milyon euro olur

objek
13.01.2023, 01:47

Yusuf E
Yusuf Y
A.Ömür
H.Türkmen
Eren E.

3 kisi vasat diyelim 8 yabancimiz iyi olsaydi problem olmazdi

Oðuz ZEYTÝN
13.01.2023, 08:53
Hücumda bu kadar bencil ve bonkör olduðumuz sürece Gol/Þut oranýmýz yerlerde sürünecek.

Geçen sezon önde basmayýp, topu Alanya'ya býrakýp ellerine yüzlerine bulaþtýrmalarýný saðlamýþ; yarým saatte farka gitmiþtik. Þimdi 80 metreden kontra yiyip golü yedik.

Hedefi bulan þut oranýmýz 34,9%.

Bu þutlarýn rakip kalecilerce kurtarýlma oraný 78,3% (Ligin en yükseði).

Rakiplerin kaleyi bulma oraný 35,3%.

Kalecilerimizin kurtarma oraný 61,7% (Ligin en düþük ikinci deðeri).

cakalkerem
13.01.2023, 08:57
bizim bu sene ciddi anlamda kolay gol yeme ve gol atamama problemimiz var...

E bu ikiside bir araya gelince giren çýkmýyor...

cakalkerem
13.01.2023, 09:00
Yani geçen senenin gol kralý bizde bu sene ortada yok..
Gomez tank gibi aðýr..

Trezzeguet bence verimli ama waka beklentisini karþýlayamadý

Baka bir var bir yok ama yinede takýmýn en iyisi..Transfer dedikodularý kafasýný karýþtýrmýþ olabilir

Uðurcan satýlmalýydý belli ki hala kendini maçlara veremiyor..

Abduþ için diyecek birþey yok..Her zaman ki düþüncem hemen satýlmalýydý..

Visca sanýrým sezonun en kýsmetsiz kiþisi...yazýk gerçekten

Dorukhan oynadýðý sürece takýma en fazla katký veren kiþi

Diðerleri olsa da olur olmasa da...

Pardon bþide Naci var ..üzerinde durulursa daha iyi olabilir

pReN@_61
13.01.2023, 10:46
https://twitter.com/Mehdice/status/1612538864437960709

serdaracýl
14.01.2023, 13:56

Yusuf un satýþý ile kurulan bir kadro þampiyon oldu. 17,5 m+ Þampiyonluðun mimarlarýndan Edgar Ýe.

Ýmdattttt biri serkan’ý parlattýðýmý söylese futbol ile iliþiðimi keser hayata küserim

OMERYILMAZ_TS
14.01.2023, 15:04
Ne Ünal arkadaþlar adam güzelim kadroyu yönetmesini bilmiyordu dakika 85 oluyordu þu oyuncuyu çýkar þunu koy diye baðýra baðýra kufrede kufrede imanýmýz gevriyordu
Kimse kusura bakmasýn da çapý belli birisi bizden uzak olsun aman aman
Þu kadroda ekuban gibi hýrslý dikine oynayan birkaç adam olsun isterdim gerçi abdullah avci onlarýn ipini çeker yana geriye pasa mi alistirirdi diye düþünmeden de edemiyorum :)

smart
14.01.2023, 15:34
"Edgar iE sakatlandýktan sonra baþlayan süreç"

sethfilo
14.01.2023, 18:35
Ýlk 11'e göre 4-1, 5-0 larýn sorumlusu Larsen'miymiþ? Kusura bakma hocam alemsin

serdaracýl
14.01.2023, 23:40
Ýlk 11'e göre 4-1, 5-0 larýn sorumlusu Larsen'miymiþ? Kusura bakma hocam alemsin

Sorumlulardan biri kesinlikle larsen

serdaracýl
14.01.2023, 23:40

pReN@_61
15.01.2023, 00:36
https://twitter.com/Nihats_6160/status/1614215854152900608

Steril61
15.01.2023, 14:52
Reziller... Milyon eurolar alýp 5 yediniz tek golde atamadýnýz. Bu olayýn mimarý teknik ekip lütfen istifa ediniz!!! Ýstifa!!!

sethfilo
16.01.2023, 08:14

Kardeþim o zaman senin alýntýya verdiðin cevapla sorayým. Sorumlulardan biriyse diðerleri neden 11 de?