Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 18.Hafta | C.Alanyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
bilginsem
09.01.2023, 20:13
bence bu kadronun en büyük avantajı şu: bu kadro hem tempo yapar hemde pas oyunu oynayabilir
misal fb nin pas oyunu oynaması çok zor,pas oyunu oynayacak yetenekte oyuncu az yada hoca tercihi ile yedek bekliyorlar
bizde ise koşan 10 numara vari oyuncular var aga
Bakasetas ve Hamsik'i ortalama 1 km fazla koştur sakatlanırlar renktaş. Takımda tempo oynayabilecek Ömür, Trezeguet, Siopis dışında bence 1 tane oyuncu yok.
gurur6134
09.01.2023, 20:13
Butun oyuncular gecen seneden kalanlar bu sene gelenler kotuyse orda sorun sistem ve hocadadir..bize gelipte bu sene ustune koyan tek bir adam varmi yada gecen sene takimda olupta performansinin ustune koyan bu yil yok tek bir adam bile yok..enerjisi kalmamia takimin hocaya inanci yok diyorum ya buyu bozuldu sinerji gitti daha geri gelmez kimse daha fazla hirpalanmadan hoca gerekeni yapsin butun topculari gonderecek kadro disi birakacak halimiz yok..gelen hoca takimi belki ucurup kacirmayacak ama en azindan boyle vasat alti takimlardan 4- 5 yemeyiz ,1- 2 organize atak goruruz.hoca saygisini kaybettirmesin hem kendisi hem bizim icin en iyisi bu su durumda..
Surmeneli_91
09.01.2023, 20:14
bu takımdan bu hocadan bi cacık olmayacak belli iyiki de izlemedim bu maçı kanser ederler bunlar adamı
yan pas geri pas bıktık ya
Avcı ipucunu verdi. Borsada yer alan bir şirket olduğumuz için gelişmeleri takip edin.
Cem Balcı
Hocam özür diledi ve normal konuştu gitti.
yatmaztara
Bıdı bıdı adamlar alırsan takım heyecanını yitirir. Naci taci bardi bu ne yaaaa Abdüş de bunlardan off offf
emre6117
09.01.2023, 20:15
...... Taha
Bartra..... Taha.. Hugo.. Eren
Gbamin hamsik
...... baka
Naci... Gomez... Trezege basar geçeriz
Ama Dahi hocam daha iyi bilir tabi
Bu takimda her mac yenilir.olmasi gereken kadro
...ugurcan.....
Peres...hugo...bartra..arif
....siopis... gbamin....
A.omur....bakesetas.......... trezeguet..
...... gomez....
Devre arasi stopere hizli ve atletik bir stoper (edgar tarzi).peresin duruma gore transfer. Diger kanada da hizli bir kanat (boey,osayi tarzi).
Gbamin yerine hamsik,sosa tarzi ozel bir oyuncu.
Forvete de gomez yerine sorloth tarzi fizikli ve atletik bir forvet.
samatyaboy
Hoca enerjimi kaybettim düzeltemiyorum gibi birşeyler mırıldanmış maç sonu koridorda,bekleyelim bakalım istifa gelir mi?
Tazminatsız giderse, ayakta alkışlarım.
kaçarava
İlk 15 dk 3-0 öne geçebilirdik. Sonra fizik olarak basamadık, adamlar rahat çıktı. İlk golden sonra dağıldık, ikinci golden sonra bittik. İkinci gol öyle böyle skandal bir gol değil. Halı sahayı bırak çoraptan topla salonda oynanan maçlarda yenmez o gol. Orta saha yumuşak, stoper Gbamin olunca helva gibi bir takım olduk. Mental anlamdaki bitikliğin bu kadar yüzlere yansıması normal değil. Takımda bir şey var ama ne bilmiyorum.
Punisher-61
Diyelimki siz futbolcusunuz ve teknik direktörün sistemi kötü..
Performansiniz böyle mi olur???
Taktik kötü veya yanlissa mücadele etmek yasak mi????
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Hocamın açıklamaları sanki biz ayrı kendisi ayrıymış gibi. "Ben alışık değilim" gibi acayip bir açıklama enteresan yani.
Bu rezil kadro defedilmezse fatih terim gelse rezil olur.... hala boş yerlerdesiniz hoca kötü hoca değil bu kadro gelecek adamıda yer kadro defedilip maliyet düşürülüp yeniden yapılanmalıdır hemen acilennnn bu akşam .
hoca
önümüzdeki maça bakacaz gibi de konuştu
istifa sinyali de verdi
anlamadım
bilginsem
09.01.2023, 20:18
Çok bariz sıkıntılarımız var.
Ön liberomuzun bu kadar kazma olması için fazla hücumcu bir kadromuz var.
Bek oyuncularımız hücumda 10 üzerinden 1 bile değil, bu yüzden sürekli geçiş oyunu yiyoruz. Kenara inen minimum 3 atıyor.
Oyuncuların birbirine güveni YOK.
Takımın hücum setlerinin hepsinin bağlı olduğu 1 tane adam vardı yollayıp risk aldık ve sonucunu görüyoruz. Yolladıklarında bir sistem oluşacak diye destek verdik, olmadı. Hemen olmasın hiç sıkıntı değil, zamana ihtiyaç olur buna da razıyız. IŞIK YOK IŞIK
jairzinho
kötü giden kulüplerde genelde oyuncular değil hoca kovulur
bu 5 büyük ligde de nba de de böyledir
oyunculara yatırım yapmışsın ve yüksek maaşlı oyuncular bol, bu yüksek maaşlı oyunculardan en yüksek verim sağlayacak teknik adamı getireceksin
avcı nın seviyesinin yerel ve düşük olduğunu zaten kopenhag ve avrupa ligi grup maçlarında gördük, kötü teknik adam değil ama yerel ve seviyesi düşük bir hoca
biz henüz kaliteli hoca farkını görmüş ve yaşamış değiliz,skorlardan bahsetmiyorum,oynanan oyun olarak,
özetle burda oyunculara sallamanın manası yok,futbol takım oyunu ve eldeki oyuncularında kariyerleri belli, süper lig için geniş ve kaliteli oyuncu grubu var,
çabuk unutuyoruz, daha 4 sene önce feda dönemlerinde yedek kulübesi u19 dan gelen gençlerden oluşuyordu,ünal karaman bundan dolayı oyuncu değişikliği yapamıyordu aga,bide şimdki yedek kulübesine bakalım, 2 milyon avro maaşlı oyuncular vs var
Büyük takım oyuncuları bunu kabul edemez vasat anadolu oyuncusu dolu bu takım.
lazibere
Bir tane Umut taciri vardı nerde bu arkadaş sesini duyan var mı????
Doğru söyleyen,. zamanında doğru konuşan kimseyi sevmezsiniz diye yazdım durdum. Şampiyon olduğumuzda da yazdım her defasında yazdım, takım göt geri gidiyor diye, herkes şampiyonluk rehaveti sanıyordu ama kimse bu günleri göremedi. DİK OYNA felsefeni terk ettiğin an YAN OYNA ya döndüğün an, Trabzonspor'un geleceğine de dinamiti koydun demektir dedik ama anlatamadım. Bazı arkadaşlar, Uçaçacağız kaçaçacığız ayakları ile umut pompaladı gerçeklerle yüzleşmek istemedi. Sonuç ortada, Bu daha iyi zamanlarımız bunu da unutmayın.
hadi istatistik konuşun hadi ne duruyorsunuz
Bu maçta bilmem kaç tane pas
Yüzde 71 topla oynadık Konuşsana şimdi de
sabaha kadar sende kalsın top, gerekirse götüne sok topu
Bu takımdan önce yerli oyuncular kovularak gönderilecek dediğimde de burun kıvırdınız çok zaman kalmadı.
Trabzonspor'u kendi staj alanına çevirirsen olacağı budur
Koysana lannnnnn, Fener maçının taktik videosunu koydurtmuştun... Bu maçında koysana nasıl 5 yedirecek taktikle çıktığımızı anlatsana da herkes duysun..
Görmemişin kupası olmuş adını avcı koymuşlar.. ne kadar kupa varsa ebene girsin...
Biz kupa için tutmadık lan bu takımı...
Nerde bu takımın başkanı nerde????? Ertuğrul doğan vardı nerde??? Kulubun anasını becerdiniz. şampiyonluk paralarını himmet adı altında hiç ettiniz. Şimdi niye konuşmuyorsunuz..Konuşsana, ben şampiyon yapmadım Avcı yaptı demiştin, şimdi de desene bu takımı bu hale ben getirmedim Avcı getirdi diye.. varı mı sende o yürek.. Suç ortağınız
Şampiyonluk kadrosunu güçlendireceğinize, Takımı çöpe döndüren, Eren ve larsen gibi çöpleri takıma monte ederek takımın anasını s.i...niz
Kasımpaşa kulubunu zengin ettiniz muhtemelen de kırıştınız paraları.. Bu ne hal lannn
Defolun gidin artık. Defolun.. Avcı senın de kredin bitmiştir benim nazarımda. Kendi bokuyla kavga eden adamsın sen. .
Emeklerin için teşekkür edilecek ve derhal gideceksin.. bu kadar basit..
OMERYILMAZ_TS
Abdullah avci konuştu
Takımda geçici olmayan bir sorun var diyor
Herseyi yapıyoruz oyuncu değiştiriyoruz taktik değiştiriyoruz ama çare bulamadık diyor
4 gol ye 5 gol ye bende trabzonspor da böyle şeylere alışık değil diyor
Bakalım düşünucez konuşucaz diyor
Haydi istifa hocam kralsın...
https://twitter.com/yunusemresel/status/1612536400989003791?s=20&t=HmpBPLB7HrmvUPu11DH91A
memozcan
ikinci yarının genelinde forvette kim oynadı? bilene çokonat göndericem..
fanatikdevri
Hoca da aynı şeyi söyledi,bu kafaları nasıl değiştirceksin.
Ben söyliyeyim oynarmış gibi yapan Uğurcan dan başla.Formada adaleti sağla,işine saygısı olmayan adamı oynatma,ben Uğurcanın kaptanlığını da anlamsız buluyorum,o karakterde biri değil ki,Yusuf Yazıcı gibi sporcu olamamış,ajans elemanı gibi takılan tipleri takımdan uzak tut.Gençlere forma ver,en azından biraz futbol için halen heyecanı kalmış birilerini izlerimz.
Hoca devam etmeyecek gibi duruyor,inşallah sakin kalır.
adiloş bebe
09.01.2023, 20:19
Şöyle adam gibi bir yabancı hoca gelsin artık. Bak Adana Demir'e getirdi Montella'yı en azından top oynuyor. Ha bizimkiler gidip Hugo Bross falan getirir gerçi ancak. Kalitesizlik paçalarımızdan aktı bu yıl gerçekten de
oyunculara yatırım yapmışsın ve yüksek maaşlı oyuncular bol, bu yüksek maaşlı oyunculardan en yüksek verim sağlayacak teknik adamı getireceksin
avcı nın seviyesinin yerel ve düşük olduğunu zaten kopenhag ve avrupa ligi grup maçlarında gördük, kötü teknik adam değil ama yerel ve seviyesi düşük bir hoca
biz henüz kaliteli hoca farkını görmüş ve yaşamış değiliz,skorlardan bahsetmiyorum,oynanan oyun olarak,
özetle burda oyunculara sallamanın manası yok,futbol takım oyunu ve eldeki oyuncularında kariyerleri belli, süper lig için geniş ve kaliteli oyuncu grubu var,
çabuk unutuyoruz, daha 4 sene önce feda dönemlerinde yedek kulübesi u19 dan gelen gençlerden oluşuyordu,ünal karaman bundan dolayı oyuncu değişikliği yapamıyordu aga,bide şimdki yedek kulübesine bakalım, 2 milyon avro maaşlı oyuncular vs var
Bunlara yapılan yatırıma tüküreyim ne umacaksın bu oyuncu gurubundan bu kadronun işi bu akşam bitti bitti.
Surmeneli_91
09.01.2023, 20:19
abi bu kadroyu hoca kurdurmadı mı?
sen şampiyon hocasın madem istediğin gibi kurulmadı masaya yumruğunu vuracaksın.
sürekli başka bahanelere sığındı şimdi elinde patladı işte
yan pas geri pas gına geldi ya
Bu rezil kadro defedilmezse fatih terim gelse rezil olur.... hala boş yerlerdesiniz hoca kötü hoca değil bu kadro gelecek adamıda yer kadro defedilip maliyet düşürülüp yeniden yapılanmalıdır hemen acilennnn bu akşam .
Abdullah avci konuştu
Herseyi yapıyoruz oyuncu değiştiriyoruz taktik değiştiriyoruz ama çare bulamadık diyor
Haydi istifa hocam kralsın...Sanki biz ayrı bir evrende hocamız ayrı bir evrende yaşıyor gibi :)
Ozan Yılmaz
09.01.2023, 20:20
Abdullah avci konuştu
Haydi istifa hocam kralsın...Sahada bir halt denediklerini göremedik
BlackPanther
09.01.2023, 20:21
Avcı istifa sinyalleri verdi...
Giallorossi
Abdullah avci konuştu
Hocam degistiriyorsun ama hep yanlis yerlerde oynatiyorsun oyunculari. Simdiye kadar degistirmeseydin daha iyi durumda olurduk :)
Enaldo61
3'te kapattıydım da 5 yemek nedir antalya karagümrük alanya her deplasmanda nasıl oluyor bu
serdaracıl
İlk 20 dakika takım çok istekliydi ve aşırı şekilde önde bastık. Barça değiliz ama barrça futbolu oynamaya çalışıyoruz. Önce bi haddimizi bilelim. Baskıda gol bulamayıp rakip de hızlı hucumla golü bulunca çözüldük. Rakip oyuncuları hiç koşturmuyoruz. Adamlar dinlenik şekilde karşımızda bekliyor. Üzerimize gelmelerine musaade etmiyoruz. Dolayısıyla hep yerleşik kalıyorlar ve defans dengelerini bozamıyoruz. Bazen kazanmak içün rakibi de oyuna ortak edeceksin
BlackPanther
Hoca Takıma ulaşamıyorum dedi resmen
kaçarava
09.01.2023, 20:22
Her şeyi denedik diyor ama Gbamin'i çıkarmak aklına gelmiyor. Ya hadi abi ya.
sampiyon olan kadronu koruyamazsan sıfirdan anda bu kadar oluyor.
onceki sene lider olmamizin nedeni erken transfer donemiydi bu sene as forvetini lig basladi gonderdin. Ligin en iyi sol acigini gonderdin. Sag acigin sakat.
takimin bana gore en istikrarlı oyuncusu dorukhan sakat.
ben sasirmiyorum bu gidise siz neden bu kadar umutluydunuz?
avcinin hatalari var evet ama o gitsin bu gelsinle kac sene gectigi belli.
bu sene boyle gecer onumuzdeki sene yine alir ligi.
cok sevsemde unalla hamiyle iyi oyun oynayip serefli 5 incilikler istemiyorum.
gurur6134
09.01.2023, 20:23
Tazminatsız giderse, ayakta alkışlarım.
Aynen ..kendi adima degerlendirme yapacagim demis hayirlisi artik..giderse bende ozur diler tesekkur ederim hersey icin..8tasla yasadigi duruma dusmeyiz insallah hem kendi kariyeri icin iyi olmaz bu durum hem de guzel hatirilar birakmisken oyle anilir bundan sonra..yarin birgun ne olacagi belli olmaz hoca enerjisini kafasini toplarsa yollar kesisebilir bu sayede bize geldigindeki avcinin enerjisi soylemleriyle simdiki bahanelere siginan hocanin enerjisi ayni degil doymusluk hissi var ..hem camia hem hoca basariya acti gelirken hem trabzonsporun hem benim alacagim var diyerek geldi camiayida kendisini de inandirdi sampiyonluga o sinerji ile geldi basari ..simdi hersey toz duman ne camia ne hocada o guc yok
Punisher-61
Bize lider diye gelen oyuncular FOS cikti
Defansta Bartra COK KÖTÜ
Orta alanda Gbamin COK KÖTÜ
Önde Trezegue COK KÖTÜ
Yusuf yazici saymiyorum bile ona yaziklar olsun sadece saclariyla mesgul olan bir sahtekar..
fanatikdevri
abi bu kadroyu hoca kurdurmadı mı?
sen şampiyon hocasın madem istediğin gibi kurulmadı masaya yumruğunu vuracaksın.
sürekli başka bahanelere sığındı şimdi elinde patladı işte
yan pas geri pas gına geldi ya
Bence durum başka,Uğurcan ve onunla aynı zihniyetteki yerlilerin peşinden koştuğumu,yoksa iktidar bizim demek için mi bilmiyorum,boyundan büyük işler yapılıyor,daha önce de kokusu gelmişti,işin üzücü yanı ise bunu başkan istediği için yaptıkları konuşuluyor.
Abdullah Avcı-Ertuğrul Doğan iktidarına karşı kumpas yani.
Yönetim bu akşam hocanın arkasında durursa hoca biletlerini kesecek...Hocanın konuşmasından anladıklarım budur.
A. Aydın
09.01.2023, 20:24
Avci sezon sonuna kadar kalmali.
Yeni hoca gelirse zaten kovulur.
Bu sezon icin beklentim sampiyonluk degil cozum ve yapilanma.
Buyuk ihtimalle takim icerisinde motivasyon isini halledemiyoruz. Egemen korkmaz in gidisi bizi negatif etkiledi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
alp.ckmk29
09.01.2023, 20:24
İlk 11 de Batuhan artaslan, yedekten muhammet akpınar. Buna rağmen şov yaptırıyordu hocam
Enaldo61
09.01.2023, 20:25
Kadronun çoğu değişmiş nasıl aynı şeyler olacak diye beklersin ki kadro tutmadı işte başka hocayla da tutmazdı. Bazı iyi skorlar oldu bazı kötü skorlar oldu, anca bu kadar olur işte bu sezon yapacak bir şey yok. Hocayı değişsen 3 puan fazla alsan yine bir şey olmaz. Hoca yorulduysa gitmek istiyorsa ayrılır o ayrı.
He bu kadro bu sezon yine yarışırdı ama santrafor Sörloth falan olsaydı ve kalecin kendine olsaydı. Böyle ekstra şeyler olmayınca bu kadar oluyor zaten çokça yaşadığımız sezonlar.
bordodeli
Umarım Rıza düzeyinde bi adamı getirip takımı çorba etmezler. Zira yerli olarak bu takımı idare edebilecek boşta bir tek hoca var o da gelmez. Gelmesin de zaten.
Yunus Emre SEYHAN
Gerekirse hocanın ekibinde değişiklikler yapılsın. Egemen'den sonra kendi ekibinin yetersiz kaldığını düşünüyorum.
Hoca ayrılıktan ziyade destek , güvenoyu istemiş.
Gereken yapılmalı. Hocanın yanında olunmalı. Kadroda radikal değişiklikler yapılmalı.
''Bir kaç konu başlığı üzerinden gideyim. Hep oyunu konuşuyoruz. Bugün oyunun planında ilk 13 dakikası planı doğru uyguladık. Maksimum 3 tane net pozisyon yakaladık. Bu oyunu kendini çevirmek için değerlendirmek gerekiyor. Dönen toplar gol oldu. Tepki vermememiz geçici olmayan bir durum gibi duruyor. Oyunda tepki vermemek kazanmak için içine girmemek geçici durmuyor. 4 gol 5 gol benim alışık olmadığım bir süreci yaşıyoruz. Rakip girdikleri fırsatları değerlendirdi. Biraz evvel ifade ettiğim gibi geçici olmayan bir durum var. Hastalıklı bir durum gibi. Oyuncuyu formasyonu değişiyoruz bir sürü şeyi deniyoruz. Bir çıkıyor tak düşüyor. Benim alışık olmadığım durum. Değerlendirme yapmak gerekiyor. Genel bir değerlendirme yapmak gerekiyor. Ekip olarak deniyoruz, geri dönüşler alamıyoruz. 26 aydır buradayım özel işler oldu, harika işler oldu. Bir durumun değerlendirmesini yapmak gerekiyor. Bütün taraftarlardan camiadan özür diliyorum, değerlendirmeyi kendi adıma yapacağım''
Öyle gözüküyor ki bizim gördüğümüzle hocanın değerlendirmeleri bambaşka. Doğru dediği tek şey artık bu durumun hastalıklı bir hal aldığı. Bize göre sistemsel, kadro tercihleri, taktiksel felan hocaya göre de futbolcular. Maalsef olay kilit.
Kemal Öztel
Istifa bizi geri götürür. Hoca gitse onun yerini dolduramayız
Punisher-61
09.01.2023, 20:26
Avci gidincede kim gelecek??? Ortada teknik direktörü mü var?? Bu yönetim yine karaman cimsir gibi isimöeri getirir
lazibere
sampiyon olan kadronu koruyamazsan sıfirdan anda bu kadar oluyor.
onceki sene lider olmamizin nedeni erken transfer donemiydi bu sene as forvetini lig basladi gonderdin. Ligin en iyi sol acigini gonderdin. Sag acigin sakat.
takimin bana gore en istikrarlı oyuncusu dorukhan sakat.
ben sasirmiyorum bu gidise siz neden bu kadar umutluydunuz?
avcinin hatalari var evet ama o gitsin bu gelsinle kac sene gectigi belli.
bu sene boyle gecer onumuzdeki sene yine alir ligi.
cok sevsemde unalla hamiyle iyi oyun oynayip serefli 5 incilikler istemiyorum.
Hoca, şampiyon olamıyorduk olduk.. Ama Avcının futbolunu hiç sevmedim, sevmeyeceğim de.. Hüseyin şimşir de bizi neredeyse şampiyon ediyordu, ne yapalım yani, Şimşir'e takım mı teslimm edelim.??? yok arkadaş, Bu adam keyifli futbol oynatmıyor
Bize lider diye gelen oyuncular FOS cikti
Defansta Bartra COK KÖTÜ
Orta alanda Gbamin COK KÖTÜ
Önde Trezegue COK KÖTÜ
Yusuf yazici saymiyorum bile ona yaziklar olsun sadece saclariyla mesgul olan bir sahtekar..
Trezege hariç hepsine katılıyorum sezon başındada bu kadronun başarılı olamayacağını söylemiştim.Bu takımda kalması geren 3 adam 1 trezege,2 baka 3,siopis diğerlerini bir gün tutarsam şerefsizim utanmaz herifler.
Onur Erçetin
Bu takım biraz akıl, biraz şans, biraz kabiliyet, biraz çalışma, biraz destek ile seneye iyi bir takım haline gelebilir mi? Yoksa direk bütçeyi 20 ye düşürüp yeniden mi yapılanmak lazım?
Bartra - 2.2 milyon euro
Denswill - 2.2 milyon euro
Larsen - 1.3 milyon euro
Gbamin - 1.5 milyon euro
Hamsik - 2.2 milyon euro
Bardhi - 1.3 milyon euro
Kouassi - 1 milyon euro
Lahtimi - 300 bin euro0
Umut - 1.5 milyon euro
Djaniny - 1.5 milyon euro
Toplam 15 milyon euro.
Bu kadar boktan bir kadro kurduğu için Abdullah Avcı da kovulmalı.Siktirsin gitsin Fm oynasın amına kodumun malı.
fanatikdevri
09.01.2023, 20:27
''Bir kaç konu başlığı üzerinden gideyim. Hep oyunu konuşuyoruz. Bugün oyunun planında ilk 13 dakikası planı doğru uyguladık. Maksimum 3 tane net pozisyon yakaladık. Bu oyunu kendini çevirmek için değerlendirmek gerekiyor. Dönen toplar gol oldu. Tepki vermememiz geçici olmayan bir durum gibi duruyor. Oyunda tepki vermemek kazanmak için içine girmemek geçici durmuyor. 4 gol 5 gol benim alışık olmadığım bir süreci yaşıyoruz. Rakip girdikleri fırsatları değerlendirdi. Biraz evvel ifade ettiğim gibi geçici olmayan bir durum var. Hastalıklı bir durum gibi. Oyuncuyu formasyonu değişiyoruz bir sürü şeyi deniyoruz. Bir çıkıyor tak düşüyor. Benim alışık olmadığım durum. Değerlendirme yapmak gerekiyor. Genel bir değerlendirme yapmak gerekiyor. Ekip olarak deniyoruz, geri dönüşler alamıyoruz. 26 aydır buradayım özel işler oldu, harika işler oldu. Bir durumun değerlendirmesini yapmak gerekiyor. Bütün taraftarlardan camiadan özür diliyorum, değerlendirmeyi kendi adıma yapacağım''
Öyle gözüküyor ki bizim gördüğümüzle hocanın değerlendirmeleri bambaşka. Doğru dediği tek şey artık bu durumun hastalıklı bir hal aldığı. Bize göre sistemsel, kadro tercihleri, taktiksel felan hocaya göre de futbolcular. Maalsef olay kilit.
Hoca doğruyu konuşuyor,Trazeget hayatında bir kez olsun beynini kullanmayı denese,o pozisyonda pası atsa,öne geçsen,rakip gol için üzerine gelecek.
Takim cok istekli basladi ilk golu atabilirdik atsaydik biz 5 atardik onlar atinca 5 lik olduk.
Macellan
09.01.2023, 20:28
Sanki biz ayrı bir evrende hocamız ayrı bir evrende yaşıyor gibi :)
Çalıştırdığı takımlar başakşehir,milli takım,bjk ve biz.Yani eline bu takımları çalıştırarak bütün imkanların verildiği kendi gibi kaç tane hoca var.Bir de sıradan Anadolu takımlarında görelim seni o zmn 4,5 yemeye daha çabuk alışırsın...Bir olur,iki olur kaza der geçersin bu ne bir ne de iki.Biz Hüseyin çimşir ile bile bu kadar rezil durumlara düşmedik.Az kala Hüseyin ile bile şampiyon oluyorduk.Kimse kerameti kendinde aramasın
Doğukan Uçan
28 yaşındayım ben trabzonspor'un 1 sezonda avrupa maçları dahil deplasmanda böyle önüne gelene yenildiği ve üstelik 3-4-5 yediği sene hatırlamıyorum. üstelik daha ligin ikinci yarısı var. şu meşhur 6 7 yediğimiz sene bile böyle sonuçlar yok. şu olay bizi şampiyon yaptı lafıyla geçiştirilemez. kulübün itibarı beş paralık oldu yazıklar olsun. düştüğümüz duruma bak. sen bir şehrin hem kendinden hem ilçe takımından aynı senede 5 yiyorsun. şu kabul edilecek bir olay değil. çok büyük rezillik var ortada gereğini yapsınlar.
bordodeli
Mesela gitmeden önce can ciğer olan Yusuf, Ömür ikilisinin değişiklik esnasındaki tavrına dikkat eden oldu mu? Aynı taraftan çıkmalarına rağmen birbirlerine yakın bile geçmediler. Özel hayattır bizi bağlamaz ama bu takımın geneline sirayet etmiş bir problem gibi duruyor.
Çağlar Güleryüz
Kadro kötü diyenler var. Harika ya.
Demek ki Karagümrük, Alanya, Antalya filan bizden çok daha iyi kadrolara sahipler.
Bravooooo :alkış:
jairzinho
https://arsiv.mackolik.com/Mac/3272646/Trabzonspor-Besiktas
yedeklere bakalım
hamle yapacak tek oyuncu var, o da müzmin sakat ve futbolu bırakmış olan sturidge,diğer oyuncular alt yapı oyuncuları düşük maaş alan kariyersiz oyuncular
ilk 11 de stoperler türkmen ve macid , düşük maaş alan 2 stoper
bu akşamki maçta 2 milyon avro maaş alan bartra ve denswil yedek, lükse bak abi
bu kadar lüks ve kariyerli oyuncu varsa skorlar iyi gitmiyorsa oyunculara değil hocaya fatura çıkar aga
emre6117
09.01.2023, 20:29
Efecan: Topu Hugo’ya bırakıp kapandık, topu iyi kullanamadığını biliyorduk ve arkaya atılan toplarla golleri bulduk.
Ah efecan trezeguet ve umut ta IQ sorunu olmasa maca 2.0 geride basliyordun hem de ilk 10.dakikada. macta da 1.0 one gecince kapandin.
Yahu turkiyede 1 maci yenince heo bir taktik aciklamalar filan. Biz de fbyi yenince yapmistik saf saf.
bilginsem
09.01.2023, 20:30
Ah efecan trezeguet ve umut ta IQ sorunu olmasa maca 2.0 geride basliyordun hem de ilk 10.dakikada. macta da 1.0 one gecince kapandin.
Yahu turkiyede 1 maci yenince heo bir taktik aciklamalar filan. Biz de fbyi yenince yapmistik saf saf.
O kadar doğru bir yorum ki
Bu adam neyin peşinde?
inadına mı yapıyor?
Ne varsa yapıyor ama çare bulamıyorsun
kaliten yok işte geri zekalı
şaka mı bu ya
senin oyuncuların vasat
senin takımın vasat
gervinho vakayeme gitti bu hale geldin. visca sakatlandı
Bunların yeri dolmadı. transferde yanlış yaptınız
bunların üstüne elinde stoper var oynamıyor
stoper yerine orta saha oynuyor
sonra da diyor çare bulamıyorum
bunun kafası mı güzel
Macellan
09.01.2023, 20:30
Demek ki Karagümrük, Alanya, Antalya filan bizden çok daha iyi kadrolara sahipler.
Anlatamazsın
lazibere
09.01.2023, 20:31
bakın
Büyük takımın bir oyun mantığı vardır, Oyuncuların bir ezberi vardır ve çıkarlar sahaya ve oyunlarını oynarlar, Derbi maçlarında rakiplerini biraz extra analiz edersin ve ona göre bir oyun oynarsın v.s
Ama bizim gibi, Andolu kulubuyle oynadığımız her maçta oyuncu tercihleri ve pas tercihleri v.s değişir mi?? Biz her maç rakibe önleme alarak oynaya oynaya oyuncularımız kımyalarını kaybetti yahu bu nedir. Büyük takımsan sana önlem alırlar. Önlem alan takımların bizi madara ettiğini de gördünüz. ..
Bu akşam sabaha kadar oynasak Alanya 'ya gol atamazık. Bizim takımın gol atma adına bir fikri yok. Bunu o kadar net söylüyorum ki, Gollerimiz tamamen bireysel oyunla geliyor.
Sıkışık takımı nasıl açarız planı yok
Kontra oynayan takıma nasıl oynanaır taktiği yok
Öne geçtikten sonra nasıl oynanır taktiği yok
varsa yoksa tek gol kaynağımız BAKASETAS şut şekercek gol olursa olur, olmazsa kaleciden dönerse atarız
Bu şekilde takım olunmaz..
Diyelim ki, Hocanın bir oyun mantığı var, yan pas ve sabırlı oyun
bunu oynayacak oyuncun olacak. Geçen sene bu hamsik ile yapabiliyorduk ve Wakame gibi bir extra oyuncun da bireysel oyun sekasıyla maçın kilidini açabiliyordu , Bu sene bu işi Trezegeye verdiler, O da bencilin önde gideni, yok arkadaş yok olmaz
serdaracıl
Evet. Kendimizi dev aynaisında gördüğümüz sürece bu skorları daha çok görürüz
kaçarava
Evet, doğru. Başta kaçırdın ama golü yiyince bu kadar kırılgan olamazsın. Ve bu tesadüf değil. Antalya maçında 1-0 ile 2-0 arasındaki kepaze futbolu unutmadım ben. Kaç tane aynı senaryo. Oyuncular hocaya inanmıyor, onun için mücadele etmiyor. Başka açıklaması yok.
Surmeneli_91
09.01.2023, 20:32
sadece beklerimiz felaket o da koca takımda bu kadar kepaze olmamızı etkilemez hoca doğru şeyleri yapamıyor artık.
ya da oyuncular arasında gruplaşmalar falan var yani birşey var yani kriz var.
iki çözüm var ya kadro dışılar yapıp hocanın tekrar takımda egemen olması lazım
ya da bu hocayı gönderip tecrübeli bir hocayla başlayıp direk kendi kadrosunu kuracak ve ona egemen olacak
başka da çözüm kalmadı.
emre6117
09.01.2023, 20:33
Bıdı bıdı adamlar alırsan takım heyecanını yitirir. Naci taci bardi bu ne yaaaa Abdüş de bunlardan off offf
Naci de lahtimi de cok sisirildi. Sene basi eren de boyle sisiirlmisti. Hepsi anca yedek oyuncu olurlar.mevcut halleri ile. Malesef bu sene yapilan transferlerin neredegse hepsi yedek oyuncu kivaminda. Gecen sene ise gervekten cok ozel oyuncular alinmisti.(hamsik,gervinho,peres gibi).
Bu kadar para hafcayip bu kadar vasat bor kadro cok ilginc.
lazibere
09.01.2023, 20:33
28 yaşındayım ben trabzonspor'un 1 sezonda avrupa maçları dahil deplasmanda böyle önüne gelene yenildiği ve üstelik 3-4-5 yediği sene hatırlamıyorum. üstelik daha ligin ikinci yarısı var. şu meşhur 6 7 yediğimiz sene bile böyle sonuçlar yok. şu olay bizi şampiyon yaptı lafıyla geçiştirilemez. kulübün itibarı beş paralık oldu yazıklar olsun. düştüğümüz duruma bak. sen bir şehrin hem kendinden hem ilçe takımından aynı senede 5 yiyorsun. şu kabul edilecek bir olay değil. çok büyük rezillik var ortada gereğini yapsınlar.
Bende hatırlamıyorum. Bu kadar kişiliksiz ve kimliksiz bir takım be hayatım boyunca izlemedim, ne çöp oyuncular gördüm ama bu kadar karaktersiz bir oyun görmedim ben.
Çağlar Güleryüz
09.01.2023, 20:34
Bizim şu kadroyu eşeğe ver eşek daha iyi futbol oynatır.
Biz iki senedir FUTBOL izlemiyoruz. Şampiyon olduk ama yine FUTBOL oynamıyorduk.
Ben zerrrrrreeee zevk almıyorum bu oynadığımız oyundan. Çünkü ben FUTBOL izlemek istiyorum.
gurur6134
09.01.2023, 20:35
Apo hoca isi yonetime birakirsa ertugrul dogan ordayken klubun anahtarini verirler ona..konusup birakmasi lazim kendi istegiyle nasil sergen gordu olan biteni gitmedigini artik devam et denmesine ragmen israrla birakcam dedi,avcida ayni sekilde kendi de itiraf etmisken kimyanin bozuldugunu artik onune bakmali hem o hem bizim icin en iyisi bu..
mete61bordomavi
Sayın Abdullah Avcı Hocam, benlik bir şey yok diyorsun ama mesela bu maç kanatlara çok rahat inip orta yapabilirdik, illaki ya birinin eline çarpar ya birinin önüne düşerdi!
Aylardır orta yapamayan oyuncularını uyarmak hiç mi aklına gelmedi?
Yine kenara rahat inebiliyoruz ama orta kesmek hiç yok, savunma kapalı ve kilit halde, kontra oyunu zaten bizde yok geriye kalıyor orta kesme ama o da yok!
Ve daha da işin garip yanı kimse ceza sahasına girmiyor orta olabilecek pozisyonlarda, girenler olsa da zamanın kesilmiyor orta!
Tüm bu yukarıda yazdıklarım sadece bu geceki Alanya maçına özel senin göremediklerin...
Takımın ayrıca ne fizik olarak güçlü ve kaliteli ne de boy olarak uzun değiller, o zaman birbirine yakın oynayıp verkaçlarla ceza sahasına girmen gerekir ki oynanan oyun o da değil!
Yahu biz ne oynuyoruz? Atak planımız ne savunma planımız ne?
Bence yine de bana kalsa Abdullah Hoca bu sene işler iyi gitmediğinde gerekli tedbirleri alacak ve neşteri vuracağı yerde göz göre göre geldi bu çöküş!
Göz göre göre geldi!
Şimdi diyorsun ki, geçici olmayan bazı şeyler var? Hocam anlat da bilelim? Bak bu taraftar seni haklı bulursa ARKANDA DURUR! Gerekirse yönetim istifa diye bağırırız!
Ama açıkla hocam olay nedir?
Sana rağmen mi yapıldı bu transferler? Arkandan kuyunu kazan bir oyuncu grubu mu var?
Nedir hocam söyle?
Surmeneli_91
altayla dalga geçiyoruz bizim ki de bu sene yarışıyor resmen her geleni almış içeri bir tane net kurtarışı var o da son pozisyon.
takımı sallamıyor net.
abi bi adam gitme sürecine girdiyse tutmayacaksın bunu hala bizim yönetimlerimiz anlamıyor.
Yahu ne alaka giresun feneri yendi ne oldu mahelle takımı olduğu gerçeğini değiştirdi mi kadro çok çok çok çoookk kötü.
memozcan
09.01.2023, 20:37
efecan it gibi koşup pres yaptı.. gölünü de attı .. biz neden efecan yerine yusufları aldık sahi?
Avcı hocaya sahip çıkılmalı.
altayla dalga geçiyoruz bizim ki de bu sene yarışıyor resmen her geleni almış içeri bir tane net kurtarışı var o da son pozisyon.
takımı sallamıyor net.
abi bi adam gitme sürecine girdiyse tutmayacaksın bunu hala bizim yönetimlerimiz anlamıyor.
Altay uğurcandan çok daha iyi bir kaleci.
Bu rezilliklerin hesabını kim verecek ?
Onur Recep Kıvrak ve Burak Yılmaz kadro dışı bırakılıp takımdan gönderilmişti !!!
Kelleleri görelim Başkan bey
Onur Erçetin
09.01.2023, 20:37
Tamamen boş konuşmuş.Aldırdığı oyuncuların takıma katkısı sıfır.Takımın Ronaldinhosu Wakanın gidişine izin verip Trezeguet gibi beyin fukarası rakibin içinden geçmeye çalışan kontra atak profilinde bir oyuncu aldırdı.
Gbamin,Bartra,Larsen,Bardhi,Naci,LahtimiGomez,Umut
Allah aşkına bu adamların takıma ne gibi katkısı var dünyanın parasını veriyoruz.Ayıp diye birşey var.
Takımı çöp yığınına döndürdü.Rakibin içinden geçmeye çalışan Trezeguet ile uzaktan şut atan Baka dışında hücumda etkinlik sıfır.Üstelik topu ileride tutamadığımız için sürekli kontra yiyoruz.
Kazanınca sorun yok kaybedince suçu futbolculara atıyor hoca.Kardeşim sorun kalitesiz ve uyumsuz oyuncular aldırmandan kaynaklanıyor.
bu rezilliklerin hesabını kim verecek ?
Onur recep kıvrak ve burak yılmaz kadro dışı bırakılıp takımdan gönderilmişti !!!
Kelleleri görelim başkan bey
aynennnnnnn hemen bu akşam
efecan it gibi koşup pres yaptı.. gölünü de attı .. biz neden efecan yerine yusufları aldık sahi?
Yusuf yusuf olmak için .)
Çağlar Güleryüz
09.01.2023, 20:38
bakın
Büyük takımın bir oyun mantığı vardır, Oyuncuların bir ezberi vardır ve çıkarlar sahaya ve oyunlarını oynarlar, Derbi maçlarında rakiplerini biraz extra analiz edersin ve ona göre bir oyun oynarsın v.s
Ama bizim gibi, Andolu kulubuyle oynadığımız her maçta oyuncu tercihleri ve pas tercihleri v.s değişir mi?? Biz her maç rakibe önleme alarak oynaya oynaya oyuncularımız kımyalarını kaybetti yahu bu nedir. Büyük takımsan sana önlem alırlar. Önlem alan takımların bizi madara ettiğini de gördünüz. ..
Bu akşam sabaha kadar oynasak Alanya 'ya gol atamazık. Bizim takımın gol atma adına bir fikri yok. Bunu o kadar net söylüyorum ki, Gollerimiz tamamen bireysel oyunla geliyor.
Sıkışık takımı nasıl açarız planı yok
Kontra oynayan takıma nasıl oynanaır taktiği yok
Öne geçtikten sonra nasıl oynanır taktiği yok
varsa yoksa tek gol kaynağımız BAKASETAS şut şekercek gol olursa olur, olmazsa kaleciden dönerse atarız
Bu şekilde takım olunmaz..
Diyelim ki, Hocanın bir oyun mantığı var, yan pas ve sabırlı oyun
bunu oynayacak oyuncun olacak. Geçen sene bu hamsik ile yapabiliyorduk ve Wakame gibi bir extra oyuncun da bireysel oyun sekasıyla maçın kilidini açabiliyordu , Bu sene bu işi Trezegeye verdiler, O da bencilin önde gideni, yok arkadaş yok olmaz
Sorunun taktiksel değil oyuncu kalitesiyle ilgili olduğunu düşünen büyük bir kitle var.
İzlediğimiz şeyin FUTBOL olmadığını dahi konuşamıyoruz ki çözüm bulalım.
Onur Akyüz
Deplasmanda kalemizdeki gol beklentisi 12 yediğimiz 21.
memozcan
hoca her şeyi denedik demiş.. evet a. ömürü forvette oynatmayı bile denedin hocam haksız sayılmazsın!!
jairzinho
09.01.2023, 20:39
https://www.transfermarkt.de/trabzonspor/spielplan/verein/449
fikstüre baktığımda avcı nın en ideal kavulma zamanı başakşehir maçı sonrası gibi görünüyor
hocaya başakşehir maçında da bir şans vermek gerekiyor, olası beraberlik ve yenilgide 8 günlük bir ara var sonraki maç için ve sonraki maç iç sahada istanbulspor,
yeni gelecek teknik adam için iyi bir zaman(8 gün) ve iyi bir başlangıç(istanbulspor maçı) olabilir
adaylarım ise boşta olan ve ilk akla gelen isimler,hazenhütıl ve lucian favre
serdaracıl
09.01.2023, 20:40
Apo hoca isi yonetime birakirsa ertugrul dogan ordayken klubun anahtarini verirler ona..konusup birakmasi lazim kendi istegiyle nasil sergen gordu olan biteni gitmedigini artik devam et denmesine ragmen israrla birakcam dedi,avcida ayni sekilde kendi de itiraf etmisken kimyanin bozuldugunu artik onune bakmali hem o hem bizim icin en iyisi bu..
Hayır değil. Bizim için en iyisi hocanın devam etmesi. Sergen gittikten sonra beşiktaş iflah oldu mu? Ertuğrul sağlam gitti bursa iflah oldu mu? Biz de olmayacağız. Önemli olan istikrar ve oyuncu kalitesini arttırmak. Bugün sadece şörloth şu takımı yine şampiyonluğa oynatır
Hamsik neden oynamıyor ? Geçen senenin şampiyonluğun mimarı neden oynamıyor ? Eğer napoliye gidecek ve sakatlanmasın diye oynatılmıyorsa topluca Allah sizi kahretsin
Çağlar Güleryüz
Yahu ne alaka giresun feneri yendi ne oldu mahelle takımı olduğu gerçeğini değiştirdi mi kadro çok çok çok çoookk kötü.
Tabii tabii şiir gibi futbol oynayacağız da kadro kötü işte ne yaparsın aaaah ah.
Onur Akyüz
Kaybettiğin bi maçtan sonra taktikten bahsetmek mantıksız olmaz mı :)
Sorunun taktiksel değil oyuncu kalitesiyle ilgili olduğunu düşünen büyük bir kitle var.
Futbol futbolcuyla oynanır sığırlarla değil.
Çağlar Güleryüz
09.01.2023, 20:41
hoca her şeyi denedik demiş.. evet a. ömürü forvette oynatmayı bile denedin hocam haksız sayılmazsın!!
Anlatamazsın.
CEMEFKER
09.01.2023, 20:41
Sis dağılıyor gibi...
Az önce Yunus Emre aspora bağlandı. Mali durum nedeniyle 4 yıldır ilk defa ödemelerde sıkıntı var, 2 aydır ödemeler sıkıntılı...minvali konuştu.
Şimdiye kadar anlamadığım nokta şuydu. Fener maçında iştahlı takım 10 günde tarumar oldu, akıl işi değil. Bir tek açıklaması " Aç ayı oy-na-maz." Ee, bir de yeni sistem, Avcı tercihleri vs. üzerine gelince bu sonuçlar normal.
Avcı'nın " hastalıklı" durum dediği benim anladığım " maaş almasa da, gecikmeli alsa da karakter koyacak adam çok az, müdahale edin, yoksa ben gidiyorum..."
Öyleyse adama sorarlar: "en ufak sıkıntıda kaçacak, oynamayacak adamları neden aldın, aldırdın iyi araştımadın Hoca?"
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence yalan soyluyor herseyi denemedi mesela uğurcan ı sağbek ve ömür ü stoper daha göremedik
Hamsik neden oynamıyor ? Geçen senenin şampiyonluğun mimarı neden oynamıyor ? Eğer napoliye gidecek ve sakatlanmasın diye oynatılmıyorsa topluca Allah sizi kahretsin
Napoliye gitme durumu var 3 hafta sonra.
emre6117
09.01.2023, 20:42
Abdullah avci konuştu
Yahu marlonlu,bakerli,afobeli takimla seri yapan takim nasil bu hale dustu. Camia olarak garip bir noktaya geldik.
Ugurcan kadro disi kalsin.tamam ama daha iyi mi olacagiz o zaman.
A.avciyi kovalim,ya da istifa etsin daha iyi mi olacagiz. Benim aklima hoca adayi gelmiyor.
Oncelikle olmayan, tutmayan oyunculari bir kenera alalim.
Herkes yerinde oynasin, ve haddimizi bilerek oynayalim.
Yine once savunma isiyle baslayalim.
Savunmayi beceremeyen hicbir takim basarili olamaz.
Onur Akyüz
50 milyonluk kadro kurarsan ödeme de yapamazsın tabi
gurur6134
Hocanin farkli seyler deniyoruz sonuc almiyoruz dedigi olaylara tek tek bakmak lazim mesela omurun forvet oynamasi ona orta kesilmesi kafa vurmasi icin yada baka gibi sut tehlikesi olan bir adamin israrla geride 8 gibi oynamasi vs ornekler arttirilabilir bunlari deneyip sonuc almayi beklemek ne kadar dogru
Napoliye gitme durumu var 3 hafta sonra.
O zaman yönetimde napoliye gitsin bir zahmet
serdaracıl
Sürekli önde baskı yapınca güzel futbol oynadığımızı sanan iş bilmez taraftar yüzünden bugün bu hallerdeyiz
Hamsik bitti hocada bunu görüyor ve oynatmıyor geçen sene 10 hafta kala onun olayı bitti.
Onur Erçetin
09.01.2023, 20:43
Yönetim bu akşam hocanın arkasında durursa hoca biletlerini kesecek...Hocanın konuşmasından anladıklarım budur.
Yahu Fenerbahçe maçını da Giresun maçını da bu oyuncular kazandı.Tek yapabildikleri koşup mücadele etmek.Sahada iş bitirici delici tek oyuncu yok.Fener kırmızı gördü,Giresun kendi kalesine attı oyun çözüldü.Bizim sorunumuz kötü mücadele etmekle alakalı değil.Sorun kalite ile ilgili.
Uzaktan Bakasetas şut atsın diye bekliyoruz 90 dk.Trezeguet oyunu aklıyla oynamıyor,dar alanlarda oyuna zeka katamıyor.Başka da oyunu açıp işi bitirebilecek bir oyuncu yok.
Beklerin ne orta açabiliyor ne de adam eksiltebiliyor.Dorukhan gibi oyunu iki yönlü oynayan jokerin sakat.Hamsik gibi oyun kurucun fiziksel olarak bitik olduğu için yok.Siopisin topla etkinliği berbat,tek başına da ortasahayı savunması mümkün değil.Ömür bal yapmayan arı,iş bitiremiyor.Santraforların bireysel becerileri çok zayıf,üstelik ikili mücadelelerde sürekli yerdeler.Beğenmediğim Corneliusun daha fazla katkısı vardı takıma.Eskiden en azından uzun şişiriyorduk şimdi onu da yapamıyoruz.Bardhinin Ömürden fazla bir katkısı yok.
Bu kadar sıradan bir takımın maç kazanamaması çok normal.Böylesine vasat oyunculara dünyanın parasını verdiren hoca öncelikle kendisini sorgulamalı.Kadro maliyeti 15 milyona bile düşürülse bundan daha kötü bir oyun olmaz emin olabilirsiniz.Birkaç oyuncu dışında herkes gönderilebilir.Trezeguet ve Bakasetas olmasa rakip kaleye gidemicez ayıpta birşey gerçekten.
Uğurcan kadro dışı kalmasın ona ödül olur o yedekte bekleyecek 2. Kaleci olacak hazmedecek
Trezege zeki bir futbolcu olsa orada pas verirdi rahat gol atardın
Çok vasat takım oldun
gervinho vakayeme visca hamsik dorukhan peres sahada yok
bu adamların yerine gelenler vasat
kaliten yetmiyor
Yahu ne napolisi ayakta duramıyor adam uydurmayın napolide kim oynatır onu bir omuzluk hali kalmış .
LİGİMİZDE KALİTE BELLİ, KADRO SORUNU YOK OYUN PLANI SORUNU VAR
Dün jesus aptalca 3 lü çıktı hemen yazdım ve çoğu da görmüş, evinde UZAY TAKIMINI haşat ettiler
Monaco ya tarihi hezimet yaşat-fb yi (ki en iyi halindeyken) haşat et-daha 3 gün evvel fb gs yi dağıtan Giresuna pozisyon vermeden net şekilde yen, ASLA TESADÜF OLMAYAN doğru planlarla
Dön Alanya Gümrük Antalyadan 14 ye,
Ligimizde belöz de 7 yedi, bu TUHAF SKORLAR RAKİBİ OKUYAMAYAN ezber taktikçi hocaların sorunu, oyuncular da dağılıyor.
Burdan nasıl çıkılır bilemiyorum AMA ASLA SORUN OYUNCULARDA değil, 20 ÇOCUĞU YÖNETEMEYENLERDE
Uğurcan kadro dışı kalmasın ona ödül olur o yedekte bekleyecek 2. Kaleci olacak hazmedecek
Plaket verilmeli 17 maçta 25 gol yemek her babayigidin harcı degil ödüllendirilmeli.
serdaracıl
09.01.2023, 20:44
Sürekli farklı şeyler denersen elindekinden de olursun
fanatikdevri
09.01.2023, 20:45
Hayır değil. Bizim için en iyisi hocanın devam etmesi. Sergen gittikten sonra beşiktaş iflah oldu mu? Ertuğrul sağlam gitti bursa iflah oldu mu? Biz de olmayacağız. Önemli olan istikrar ve oyuncu kalitesini arttırmak. Bugün sadece şörloth şu takımı yine şampiyonluğa oynatır
Kime ne anlatıyorsun,senin söylediklerini anlayacak sağlıklı bir ruh hali görüyoru musun taraftarda ki bu adam resmi olarak 38 yıl sonra bizi şampiyon yapmış,hayır nasıl bu kadar kin dolmuşlar asıl konuşulması gereken bu,taraftara bir saygısızlığı da olmadı adamın.
Bizim taraftarın çok büyük kısmının 6 aylık hafızası var,öncesi yok,6 ay sonrasını da yorumlayacak kapasite yok.
gurur6134
Sis dağılıyor gibi...
Az önce Yunus Emre aspora bağlandı. Mali durum nedeniyle 4 yıldır ilk defa ödemelerde sıkıntı var, 2 aydır ödemeler sıkıntılı...minvali konuştu.
Şimdiye anlamadığım nokta şuydu. Fener maçında iştahlı takım 10 günde tarumar oldu, akıl işi değil. Bir tek açıklaması " Aç ayı oy-na-maz." Ee, bir de yeni sistem, Avcı tercihleri vs. üzerine gelince bu sonuçlar normal.
Avcı'nın " hastalıklı" durum dediği benim anladığım " maaş almasa da, gecikmeli alsa da karakter koyacak adam çok az, müdahale edin, yoksa ben gidiyorum..."
Öyleyse adama sorarlar: "en ufak sıkıntıda kaçacak, oynamayacak adamları neden aldın, aldırdın iyi araştımadın Hoca?"
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 ay parasini alamadin diye oynamayacak adam şikebahce macinda da oynamaz..ne verdiniz de bu sene 2 ay para alamayinca oynamayacaklarmis soylenenler dogruysa kalsaydiniz cl ye ciksaydiniz gruplardan da tikir tikir alsaydiniz paranizi o zaman 3 senedir tikir tikir odeniyor paralar bu 2 ay odenmedi diye olacak aey degil takim icerde farkli deplasmanda farkli oynuyor resmen boyle birsey yok tamamen oyun anlayisi ile alakali sistemsel sorun ekonomik sorun yasamayan takim mi var turkiyede
Surmeneli_91
takım resmen bursasporun durumuna düştü bu sene
eldeki seni şampiyon yapmış ekibi dağıtıp 7-8 yeni ismi 11 e yerleştirdin dünya para harcadın ve herşey çöp oldu.
Allahtan ismimiz var küme düşme ihtimalimiz yok.
jairzinho
sorunun oyuncu kalitesi olduğunu düşünen taraftarla futbol tartışmam aga
40 milyon avro maaş bütçesi + kariyerli oyuncular+ geniş kadro (nicelik olarak)
u19 takımından gelen oyuncular değil bunlar hocam,3-4 sene önce yedeklerde bol bol u19 oyuncuları vardı,maaşları 50 bin lira olan,sıfır kariyer, bunları çabuk unutuyoruz
geçen sezon süper lig gol kralını aldık umut bozok, uruguay milli takımında dünya kupası kadrosuna girmiş ve la liga kariyeri olan maxi gomez i aldık
sonra haala burda kadro kalitesinden konuşan taraftarlar var,çoh enteresan
mete61bordomavi
09.01.2023, 20:47
Hocanin farkli seyler deniyoruz sonuc almiyoruz dedigi olaylara tek tek bakmak lazim mesela omurun forvet oynamasi ona orta kesilmesi kafa vurmasi icin yada baka gibi sut tehlikesi olan bir adamin israrla geride 8 gibi oynamasi vs ornekler arttirilabilir bunlari deneyip sonuc almayi beklemek ne kadar dogru
İşte! Say say bitmez! Bunların ödemelerle ne ilgisi var mesela?
Ömür forvet, şutör Baka defansif orta saha pozisyonunda oynamasının parayla ne ilgisi var?
serdaracıl
09.01.2023, 20:47
u19 takımından gelen oyuncular değil bunlar hocam,3-4 sene önce yedeklerde bol bol u19 oyuncuları vardı,maaşları 50 bin lira olan,sıfır kariyer, bunları çabuk unutuyoruz
geçen sezon süper lig gol kralını aldık umut bozok, uruguay milli takımında dünya kupası kadrosuna girmiş ve la liga kariyeri olan maxi gomez i aldık
Bence sen kimseyle futbol tartışşma
serdaracıl
09.01.2023, 20:48
Hoca farklı şeyler denemeyı bıraktığı an belki de doğru yolu bulacak
Halil Alemdar
09.01.2023, 20:49
Bazı kaynaklardan hoca bırakmayı düşünüyor mesajları düşmeye başladı. Bakalım neler olacak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Enaldo61
09.01.2023, 20:49
Dün jesus aptalca 3 lü çıktı hemen yazdım ve çoğu da görmüş, evinde UZAY TAKIMINI haşat ettiler
Monaco ya tarihi hezimet yaşat-fb yi (ki en iyi halindeyken) haşat et-daha 3 gün evvel fb gs yi dağıtan Giresuna pozisyon vermeden net şekilde yen, ASLA TESADÜF OLMAYAN doğru planlarla
Ligimizde belöz de 7 yedi, bu TUHAF SKORLAR RAKİBİ OKUYAMAYAN ezber taktikçi hocaların sorunu, oyuncular da dağılıyor.
Burdan nasıl çıkılır bilemiyorum AMA ASLA SORUN OYUNCULARDA değil, 20 ÇOCUĞU YÖNETEMEYENLERDE
Mantıklı buldum yazdıklarınızı valla hafife almıcan rakibi ezbere oynamıcan doğru diyorsun
İşin en sıkıcı ve en can alıcı noktası haftaya başaksehir emre ile bizi yenerse yenilmezlik serisi de bozulur ve takım iyice dibe vurur kümede kalma savaşına kadar gider bu durum ciddi anlamda futbolcularda bir loser lık olmaya başlamış bu cok buyuk sıkıntı
jairzinho
09.01.2023, 20:50
bu maçtan sonra değil ama gelecek haftaki başakşehir maçında olası beraberlik ve yenilgide avcı amiyane tabirle eşşek gibi istifa edecek
hocayada zaten bu şansı vermek gerekiyor
mete61bordomavi
Biz de bundan bahsediyoruz işte ama anlamadığım nokta şu? Yahu perşembenin gelişi çarşambadan belli! Neden hiçbir tedbir alınmadı?
Ne hoca tarafından ne de yönetim tarafından?
lazibere
Tek 2 soru soracağım size??
1-Mevcut oyuncu kadromuzdan , Şampiyonluğa oynayan takımların 11 inde direkt oynayabilecek bana kaç tane oyuncu sayabilirsin???
2- Mevcut oyuncu kadrosundan, Anadolu takımlarında 11 de direkt oynar diyeceğin kaç oyuncu sayarsın??
Ben cevap vereyim? BAKASETAS haricinde hiç bir oyuncun 3 istanbul takımının 11 oyuncu olamaz
Hamsik bitti hocada bunu görüyor ve oynatmıyor geçen sene 10 hafta kala onun olayı bitti.
Olay o deil Napoli şampiyonluğa gidiyor İtalya da ve şampiyon kadroda görmek istiyorlar onu amaçları oynasın deil yani
Yahu senin bu takımı 40 milyon avroya kurman kalite göstergesimi ederin kalite olarak GİRESUNSPOR iho döneminde daha çok para harcadın 10 tane hoca geldi bırak şampiyonluğu kaçkere 3.olabildin ne anlatıyorsun sen oyuncun kalitesini harcadıgın para göstermez sen wakayemeyi kaça getirdin kaç liralık verim alın bartrayı kaça getirdin kaç tl lik ağzımıza etti .Bu kadronun işi bitmistir maliyeti düşürerek yeniden yapılanacagız bununda bize ederi en az 4 yıldır döndük en başa.
OMERYILMAZ_TS
09.01.2023, 20:52
Olmadı mi olmuyor işte bu sezon şanssızlık da var
Ugurcan formsuz
Sağ bek peres sakat
Orta saha dorukhan sakat
Sağ açık visca sakat
Takımın beyni hamsik bitkisel hayatta
Takımda sadece yeteneği kısıtlı olan ama savaşan siopis uzaktan sut atan bakasetas bir de bireysel oynayan trezege var biz bu kadar puani iyi bile toplamisiz
Ya avci gidecek yada omur larsen gbamin forma yüzü görmeyecek radikal kararlar bekliyorum
Dinlemedim ama hoca maçtan sonra ne zırvaladı ?
Onur Erçetin
09.01.2023, 20:53
Sorun tamamen oyuncu kalitesinde.10 tane hücumcuyla top yekün hücum yapsan bu salaklar yine de golü atamaz.Bazı şeyleri çabuk unutuyoruz.
Edgar,Peres,Dorukhan,Hamsik,Waka,Visca,Bakasetas,C ornelius gibi oyuncularla oynadık geçen sezon.
Bu sezon ise geçen sezonki kadrodan sadece Bakasetas var ilk 11 de.
Trezeguet atletik ve elinden geleni yapıyor ama oyun zekası çok düşük.Rakibin içinden geçmeye çalışıyor.
Naci teknik ama ne orta açabiliyor ne de şut çekebiliyor.Birebirde güçlü olmadığı için rakibinin üzerine de gitmiyor.
Lahtimi 3.lig topçusu.
Gbamin çok vasat ve ultra gevşek bir oyuncu.
Eren ve Larsen ligin en düz bekleri.Bir tane düzgün ortaları yok.Teknikleri vasat.
Bartra Edgarın yarısı kadar katkı veremedi.Üstelik sürekli hata yapıyor.
Ortasahada Dorukhan ve Hamsikin yokluğunda ne oyun kurabiliyoruz ne de mücadele edebiliyoruz.Siopisin ayaklar çok kötü,savunma kısmında ise tek başına kalıyor.Hamsikin yokluğunda oyun kuramıyoruz.Ömür sadece koşup mücadele ediyor,oyuna etkisi sıfır.
Gomez Corne gibi hava topu alamıyor,üstelik ikili mücadele de kazanamıyor.Çalım özelliği de yok.Umut ondan çok daha kötü.Top gelsin de kaleye sokayım derdindeler hücuma katkıları düşük.
Bardhinin oyuna Ömürden daha fazla bir katkısı yok.Yazıcı zaten piyasada yok.
Teknik ve zeka açısından son derece kısıtlı bir kadro var sahada.Sabaha kadar top oynasalar yine organize gol atamazlar.Trezeguet 50 kişiyi geçecek veya Baka uzaktan vuracak da ancak öyle gol oluyor.Veya duran toplardan gol olacak.Başka türlü akan oyunda etkinlik sıfır.
Alper Beyazay
Sadece teknik direktör konuşmak doğru değil. Maça 0 motivasyon 0 konsantrasyon 0 istekle çıkan takım kaptanını da konuşun biraz.
samatyaboy
Aynen ..kendi adima degerlendirme yapacagim demis hayirlisi artik..giderse bende ozur diler tesekkur ederim hersey icin..8tasla yasadigi duruma dusmeyiz insallah hem kendi kariyeri icin iyi olmaz bu durum hem de guzel hatirilar birakmisken oyle anilir bundan sonra..yarin birgun ne olacagi belli olmaz hoca enerjisini kafasini toplarsa yollar kesisebilir bu sayede bize geldigindeki avcinin enerjisi soylemleriyle simdiki bahanelere siginan hocanin enerjisi ayni degil doymusluk hissi var ..hem camia hem hoca basariya acti gelirken hem trabzonsporun hem benim alacagim var diyerek geldi camiayida kendisini de inandirdi sampiyonluga o sinerji ile geldi basari ..simdi hersey toz duman ne camia ne hocada o guc yok
BJK'den aldı, bizden de alır gider.Ha dediğim gibi almazsa ayakta alkışlar, ömür boyu arkasından kötü konuşmam.
serdaracıl
1-Mevcut oyuncu kadromuzdan , Şampiyonluğa oynayan takımların 11 inde direkt oynayabilecek bana kaç tane oyuncu sayabilirsin???
2- Mevcut oyuncu kadrosundan, Anadolu takımlarında 11 de direkt oynar diyeceğin kaç oyuncu sayarsın??
Ben cevap vereyim? BAKASETAS haricinde hiç bir oyuncun 3 istanbul takımının 11 oyuncu olamaz
Üç kuruşluk adamlara parayı bayılınca kaliteli takım kurduğunu sanan anlayışa bişey anlatılmaz hocam
Surmeneli_91
09.01.2023, 20:55
yabancı hocadan devam etmeliyiz.
paraya kıyıp Tucheli getirsek efsane olurdu saçma sapan futbolculara dünya maaş bağlayacaklarına kaliteli hoca getirsinler
ama gidip ünal karaman - reşit akçay - hüseyin cimşir modu açıp bunlardan birine idare et denir ya da fatih tekkeyi falan getirirler :(
boştaki hocalar
Tite
Joachim Löw
Mauricio Pochettino
Luis Enrique
Fernando Santos
Thomas Tuchel
Zinédine Zidane
Frank de Boer
Rafael Benítez
Marcelo Bielsa
Turgay Atalay
09.01.2023, 20:55
Bu kadroyu kim kurdu yau.
Geçen sene 4 attığın takımdan bu sene 5 yedin
geçen sene vakayeme vardı gervinho vardı cornelius vardı hamsik vardı dorukhan vardı vardı da vardı
bu sene vasatları topladın
sana fantazi yapma diyoruz
herkes yerinde oynasın bu kadar basit
gbamin orta sahada oynasın
sonra hücuma kaliteli transfer yap
futbol basit bir oyundur
serdaracıl
09.01.2023, 20:57
Edgar,Peres,Dorukhan,Hamsik,Waka,Visca,Bakasetas ve Cornelius’tan elde sadece baka kaldı. Taktiksel sorunlar da var elbet ama daha çok oyuncu kalitesiyle ilgili problemimiz var
Biz 3 senede 2 türkiye kupası 1 süper kupa 1 şampiyonluk kupası hebelelübü zart zurt bir de YUSUF YAZICI yı aldık
Yok mu böyle bir açıklama ?
lazibere
09.01.2023, 20:58
herşeyi denedik, v.s v.s ile başlayan cümlelere cevaben ;
Bu oyuncu tercihleri ile istediğin oyunu oynayamayacağını bilmen lazım dı? bu kadroyu sen kurdun ?
Sayalım mı??
***Sol bek de PUSHCAK diye kiralık bir oyuncu aldık ve tek devre sonunda devam etmedik, neden? Savunması kötüydü diye, alternatif olarak Eren diye bir oyuncu yu neden aldık, savunması hiç olmayan ve hücümü de kısıtlı bir oyuncuyu
*** Hamsik ve Wakame ve Visça geçen senenin kilit açıcı oyuncularıydı değil mi? Wakame , yaşlı olduğu için kontrat yenilemedik, Hamsik ise sakattı ve bu sene ondan ancak 20 şer dakka faydalanabileceğimizi geçen sene ki sakatlığından sonra anlamıştık, Visça da sezon başı hala transfer sezonu açıkken sakatlandı değil mi?? O halde, Wakeme'nin yerine hiç alakası olmayan Trezege gibi bir bencil ile devam ettik tamam bunu anlayışla karşıladık, Hamsik, yerine kim alındı ? Gbamin? Nerde oynatıyoruz, stoper de ? Visça sakatlanınca yerine oyuncu aldık mı ? Hayır, Peki onun iyi veya kötü tek alternatifi KAUSSİ iken onu da kiralık gönderdin mi? Evet. Lahtimi diye bir genç aldın, kullanmayı denedin mi, Hayır, yeterli peki şampiyonlar Liginde oynayacak bir kadro için bu oyuncu ? hayır
***Forvet olarak CORNELİYUS iyi veya kötü var dı? Transferin son günlerinde neden satışına izin verdin??
*** Dorukhan ve Peres sakatken, larsen gibi bir yeteneksizi neden takıma aldırdın ???
*** Ömür ve Uğurcan neden ısrarla gitmek istediler, Neden göndermedin?? Gönderemedinse neden form tutturamadın
emre6117
09.01.2023, 20:59
Hoca doğruyu konuşuyor,Trazeget hayatında bir kez olsun beynini kullanmayı denese,o pozisyonda pası atsa,öne geçsen,rakip gol için üzerine gelecek.
Beynini kullanani kosmuyor diye gonderdik. Cok fazla kosanini ama beynini kullanamayanini aldik..sonuc ortada..sistem error verdi.
Cok fazla kosan da goze batmiyor boyle olunca.
Takim enfazla 15 milyon euroluk seviyede ama biz 40 oduyoruz,sikinti buyuk.
Madem 40 verecektik nwakame neden gitti.
kaçarava
https://twitter.com/Kuzeyekspres61/status/1612436425970012167?t=89I1bQLDUcAr5vTRTeoj-A&s=19
Maç sonu değil. Maç öncesi.
Pandemili sezondaki malum fotoyu hatırlattı bana.
Onur Erçetin
2 ay parasini alamadin diye oynamayacak adam şikebahce macinda da oynamaz..ne verdiniz de bu sene 2 ay para alamayinca oynamayacaklarmis soylenenler dogruysa kalsaydiniz cl ye ciksaydiniz gruplardan da tikir tikir alsaydiniz paranizi o zaman 3 senedir tikir tikir odeniyor paralar bu 2 ay odenmedi diye olacak aey degil takim icerde farkli deplasmanda farkli oynuyor resmen boyle birsey yok tamamen oyun anlayisi ile alakali sistemsel sorun ekonomik sorun yasamayan takim mi var turkiyede
Yaw alakası yok.Zorla küfrettirecekler.Sorun hocanın aptalca boktan bir kadro kurdurması.ben yönetici olsam da bana maddiyat şu bu dese direkt olarak basın önünde rezil ederek kovarım kendisini.Bok gibi top oynayan futbolculara 2 ay geç maaş versem ne olacak.Normalde avrupada oynasalar 300 bin euro bile alamazlar.
Ulan Eren ve Larsen süper ligin en yetersiz beklerinden.Gbamin dediğin adam sorumsuzun teki.Trezeguetde kafa çalışmıyor.Ömür şut çekemiyor.Nacide teknik var ama güç ve şut yok.Lahtimi de hiçbir şey yok.Bardhi Ömürden iyi değil.Bartra Edgar kadar bile yok.Gomez+Bozok bir Cornelius etmiyor.
Fenerbahçe maçında sadece koşup mücadele ettik.Hücumda yine bir bok yapamadık.Fener kırmızı görene kadar pozisyonumuz yoktu.Giresun maçı da aynı.Sadece koşup durduk.Giresun kendi kalesine gol atana kadar hiçbir şey yapamadık.2 maçta şansımız yaver gitti ve kazandık.Bu iyi top oynadığımız anlamına gelmiyor.
Kazanınca hocayla kazandık.Kaybedince futbolcular kaybetti dersek bize gülerler.
serdaracıl
09.01.2023, 21:00
yabancı hocadan devam etmeliyiz.
paraya kıyıp Tucheli getirsek efsane olurdu saçma sapan futbolculara dünya maaş bağlayacaklarına kaliteli hoca getirsinler
ama gidip ünal karaman - reşit akçay - hüseyin cimşir modu açıp bunlardan birine idare et denir ya da fatih tekkeyi falan getirirler :(
boştaki hocalar
Tite
Joachim Löw
Mauricio Pochettino
Luis Enrique
Fernando Santos
Thomas Tuchel
Zinédine Zidane
Frank de Boer
Rafael Benítez
Marcelo Bielsa
Harika isimler. Sorun şu ki bu adamlardan hangisini getirirsen getir biz ona da sabretmeyiz
jairzinho
09.01.2023, 21:00
katılmıyorum
barış alper yılmaz, kerem aktürkoğlu,milot roshica,berkan kutlu,boey,bardakçı,nelsonn
bu isimler fb deplasmanında oynadı ilk 11 de
süper ligi fazla abartmamak lazım aga, bizim kadro kalitemiz ve oyuncuların kariyerleri bu ligde zirveye oynar çok rahat şekilde
fb daha çok sistem ile yol almaya çalışıyor,fazla kariyerli oyuncu yok kadrolarında, gs de var 4-5 kariyerli oyuncu,
özetle bizim ilk 11 ve hatta yedeklerin çoğu istanbul takımlarında ilk 11 de oynar, yedeklerden kim oynamaz, misal 3. lig topçusu türkmen,2. lig topçusu serkan asan falan,bunlar zaten bizde de süre almıyorlar genelde
misal enis bardi, la liga kariyeri olan bir oyuncu,boru değil, biz saçmalıyoruz bazen,la liga kariyeri yapmış oyuncuya türkmen serkan asan muamelesi yapamazsın aga,
anadoludaki takımlara bak bakalım,kaç oyuncunun 5 büyük lig kariyeri olmuş,çok az, bizim kadro bu ligin üzerinde an itibariyle
Telefon trafiği varmış maç bittiğinden beri. Soyunma odasında oyuncuların yüzüne direkt bazı şeyler söylenmiş galiba. Keşke kasım ayından önce bu işler düzene konsaydı.
Mehmet BAŞ
09.01.2023, 21:02
Başta Abdullah Avcı ve Uğurcan olmak üzere takımda herkes inanılmaz kötü! Şu takıma dair hiçbir şey yazmak istemiyorum. Kısacası sezona zafer sarhoşluğu ile girip hiçbir şeyi doğru planlayamadık, kötü transferler yaptık ve takım olamadık. Gelinen noktada elimizde pahalı bir kadro ve başarısızlık merdivenlerini tırmanan bir kadro var. Elbette bu işin sorumlusu hoca ve yönetimdir. Ancak sahada hiçbir duruş sergileyemeyen oyuncu kadrosunu da görmezden gelmemek lazım. Bence mevcut kadro geçen yıl ile aynı kefeye konulamayacak kadar kalitesiz bir kadrodur. Açın bakın, geçen yıl ilk 11'de kim oynuyordu. Bu sene ilk 11 de kim oynuyor bakın. Aradaki kalite farkını rahatlıkla görürsünüz.
El Cordobes
09.01.2023, 21:03
Bu tür durumlarda ben Hoca tarafındayım baştan söyleyeyim. Oyuncu grubu küstüm oynamıyorum moduna girince sorun hocada aranıyorsa o oyuncu grubu bi başka hocayı da rahatlıkla elinde oynatır. Dünyada bunun yığınla örneği var.
Hocanın hastalıklı durum dediği iş bence hocadan kaynaklanmıyor. Takımda bir tepkisizlik, umursamazlık hali var. Bazı oyuncuları ayırıyorum. İçerde belli ki bariz problemler var ve hocanın bu durumu değiştirecek kontrolü kalmamış takım üzerinde. Teknik taktik değil yani mevzu. Gümrük maçında çok net görüldü takımdaki ruhsuzluk hali. Bu maç da ayyuka çıktı. Bu durumlarda ya hoca gidecek takım kalacak, ya da belli başlı oyuncular gidecek hoca kalacak. Ben hoca tarafındayım.
Nerden bakarsanız camianın her birimi ile şampiyonluk sonrası süreç çok kötü yönetildi.
TSLIEMRE
09.01.2023, 21:04
Takım halen geçen senenin şampiyonluğunun etkisinde kaldı. O geçti artık geleceğe bakmalıyız tekrardan. Galiba bir 20-30 sene daha göremicez şampiyonluğu.
En azından ömrümüzde gördük 20 sene sonra zaten ben yaşıyor olmam.
Mehmet BAŞ
09.01.2023, 21:06
Telefon trafiği varmış maç bittiğinden beri. Soyunma odasında oyuncuların yüzüne direkt bazı şeyler söylenmiş galiba. Keşke kasım ayından önce bu işler düzene konsaydı.
Bence bazı şeylerle önce hoca sonra da yönetim yüzleşmeli. Topu oyunculara atıp insanların gazını almaya çalışmasınlar. Burada amacım hoca ve yönetimi topun ağzına koymak değil ancak herkes şapkasını önüne koymalı. Sezon başından bu yana hiçbir şeyi doğru yapmadılar. Hazırlık maçlarına kadar planladık diye açıklama yaptıklarından aylar sonrasında bile hazırlık maçlarını ayarlamamışlardı. O gün zaten burada da yazım. Bunlar hiçbir şeyi planlamadılar dedim. Nitekim geldiğimiz noktada herkes bunu gördü. Geçmiş olsun. Şimdi istedikleri kadar birilerinin suratına bir şeyler söyleyebilirler. Zira atı alan Üsküdar'ı geçti.
ÖmürKaradeniz61
09.01.2023, 21:07
Ne gibi?
Numan Yerlikaya
09.01.2023, 21:07
Sabote işi doğru olabilir ama kendi aldırdığı oyunculara süre vermeyen Djaniny kalsın diyen de hoca. Wakaya para vermedil gönderdik Denswill 2 küsür alıyor adam oynamıyor bile
emre6117
09.01.2023, 21:08
Geçen sene 4 attığın takımdan bu sene 5 yedin
geçen sene vakayeme vardı gervinho vardı cornelius vardı hamsik vardı dorukhan vardı vardı da vardı
bu sene vasatları topladın
sana fantazi yapma diyoruz
herkes yerinde oynasın bu kadar basit
gbamin orta sahada oynasın
sonra hücuma kaliteli transfer yap
futbol basit bir oyundur
Macin basinda ilk 10 dakikada alanya yine ayni malliklari yapti ama malesef gecen seneninin neredyse iki kati maliyetine cikan takim oyun akli,motivasyonu,ve yetenegi olarak gecen senenin cok uzaginda oldugu icin 5.0 yenildik.
Yoksa alanya ayni alanya.
Bu seneki takim 10_15 milton euroluk maliyette takim olsa hic sorun degil ama bu maliyete bu takjm olunca sorun cok buyuk oluyor.
https://youtu.be/CcQ7oKPKAx0
fanatikdevri
09.01.2023, 21:09
Beynini kullanani kosmuyor diye gonderdik. Cok fazla kosanini ama beynini kullanamayanini aldik..sonuc ortada..sistem error verdi.
Cok fazla kosan da goze batmiyor boyle olunca.
Takim enfazla 15 milyon euroluk seviyede ama biz 40 oduyoruz,sikinti buyuk.
Madem 40 verecektik nwakame neden gitti.
İyi de adam gitmek istedi yani nerden baksan arada 2 milyon euro vardı,Hocaya sorsan ilerde top tutan birimi yoksa atletik biri mi,ben ilkini tercih edeceğini düşünüyorum,oynattığı oyun tarzı gereği,Abdullah Avcının takımında çok koşman gerekmiyor,doğru koşuyu atman yeterli Tony bu işi yapıyordu,topu ayağına bekletip set oyununu olgunlaştırıyordu,istemediği için gittiğini düşünmüyorum.
Trezege konusu apayrı bir konu,bir insan nasıl olur da bu yaşta bu kadar toyca hareket eder,yani o pozisyonda yapacağı tek şey topu sola atmak.Shaya ilk defa çıkan alt yapı futbolcusu gibi davranıyor,buna nasıl çözüm bulacak Hoca,ne yapar en fazla pozisyon bitiminde oyundan çıkarır belki.
Yani ben içerde daha büyük sorunlar var diye düşünüyorum,bazı oyuncular iktidar savşında piyon olmuşlar.Fb yi 2-0 yendikten sonra şu yaşananlar anlaşılır gibi değil,hele oyun olarak hiç ezilmeden rakibin her şutunun gol olması,tesadüf değil.Birileri işini yapmıyor,yapıyor gibi davrnıyor.
BlackPanther
09.01.2023, 21:09
Bu kadroyu kim kurdu yau.
Pinti Ağaoğlu tabiki
Yarın acil bir toplantı yapılacakmış. Bazı oyuncular için de çeşitli kararlar alınabilirmiş. Farklı yol haritaları varmış masada. Çok detay veremiyorum kriz yaşandığı için şu an. Burada dillendirilen bazı isimler de masadaymış.
Oyuncu kalitesi ve taktik
oyuncu kalitesi yükselecek
sonra herkes kendi mevkisinde oynayacak
ahmet ağaoğlu ve ertuğrul doğan
kabahat önce bunlarda
ne varsa denemişmiş hadi ordan
kolaya kaçmak yok
oyunculara bak vasat bencil
takım arkadaşın rahat durumdaysa pas vereceksin golü atacak
bunları söylüyor musun??
karakter koyacak hırslı oyuncun yok
takımda zeka sıfır
BlackPanther
09.01.2023, 21:11
Gördünüz mü? Hoca çaktırmadan kadroyu ve bu kadroyu kuran yönetimi eleştirdi basın toplantısında.
Geçen sezon burada bugünkü pozisyonları yakaladık ve 3:0 öne geçtik. Bugün aynı pozisyonlardan yararlanamadık dedi....
Anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az!
Bir büyük takım oyuncu gurubu 3 maçta 9 gol yiyorsa ve sorun hala hocada aranıyorsa bize yazıklar olsun ben başkan olsam başta kaleci olmak üzere bu akşam bu heriflerin Trabzonsporla olan bütün bağını keserdim hocaya bile sormadan yarın değil bu akşam üzülmeyin yarın mra gelir lig bitiminde 13. olur onada bir güzel iyi dileklerinizi iletirsiniz .
bilginsem
09.01.2023, 21:11
Yabancı hoca diyen olursa ciddi ban yer burada geçmişten ders alan insanlar.
Gelecek, 3 sene plan yapacak, ilk sene doğal olarak mantalitesini kurmaya çalışacak ve küfür yiyecek.
Şehir pozları verecek, adapte oluyorum ıvır zıvır, bir tane yardımcı hoca eski futbolcu alacak.
İstikrarsızlık devam, 3 maç galip, 3 maç mağlup süreç devam.
Noluyor kardeşim daha yeni geldim ben sihirbaz mıyım diyecek.
Sonra diyecek ki ulan ne ilkel şehir, tazminatımı alıp giderim doğduğum şehirde otel kurarım
Kovulacak ve harcattığı harcadığı 20 milyon euro külfet yazılacak
Return 0
HİÇ ŞAŞMAZ, BOŞA UĞRAŞLARDAN UZAK DURUN
Bu tür durumlarda ben Hoca tarafındayım baştan söyleyeyim. Oyuncu grubu küstüm oynamıyorum moduna girince sorun hocada aranıyorsa o oyuncu grubu bi başka hocayı da rahatlıkla elinde oynatır. Dünyada bunun yığınla örneği var.
Hocanın hastalıklı durum dediği iş bence hocadan kaynaklanmıyor. Takımda bir tepkisizlik, umursamazlık hali var. Bazı oyuncuları ayırıyorum. İçerde belli ki bariz problemler var ve hocanın bu durumu değiştirecek kontrolü kalmamış takım üzerinde. Teknik taktik değil yani mevzu. Gümrük maçında çok net görüldü takımdaki ruhsuzluk hali. Bu maç da ayyuka çıktı. Bu durumlarda ya hoca gidecek takım kalacak, ya da belli başlı oyuncular gidecek hoca kalacak. Ben hoca tarafındayım.
Nerden bakarsanız camianın her birimi ile şampiyonluk sonrası süreç çok kötü yönetildi.
Hemşo ne küstümü?
Daha dün uzay takımı haşat oldu, Jesus a mı küstüler???
RAKİP KÜÇÜMSENMEZ
RAKİBE GÖRE TAKTİK OLUR
OYUNCU ADALET İSTER AMA DİNLENDİRİRLİR DE
Belli doğruları yaparsan, ligin açık ara en iyisi fb yi sahana gömersin, Alanya yaparsa da seni gömer.
Hala Uğurcan sadece Muslera gerisinde,
Hala Hugo iyi stoper
Hala Trezege çok iyi kanat(Kerem neler kaçırıyor bi izleyin)
Hala Bakasetas ligin en iyilerinden
SORUN HOCANIN BELEDİYE KAFASI, formsuzluğu, çözememesi…
İyidir hoştur efendidir bilemem geçti benim için, çıkamadı ve değil Trabzon ÜLKE KARİYERİ BİTER burada durmazsa, ersun aykut ertuğrul gibi…
mete61bordomavi
09.01.2023, 21:12
herşeyi denedik, v.s v.s ile başlayan cümlelere cevaben ;
Bu oyuncu tercihleri ile istediğin oyunu oynayamayacağını bilmen lazım dı? bu kadroyu sen kurdun ?
Sayalım mı??
***Sol bek de PUSHCAK diye kiralık bir oyuncu aldık ve tek devre sonunda devam etmedik, neden? Savunması kötüydü diye, alternatif olarak Eren diye bir oyuncu yu neden aldık, savunması hiç olmayan ve hücümü de kısıtlı bir oyuncuyu
*** Hamsik ve Wakame ve Visça geçen senenin kilit açıcı oyuncularıydı değil mi? Wakame , yaşlı olduğu için kontrat yenilemedik, Hamsik ise sakattı ve bu sene ondan ancak 20 şer dakka faydalanabileceğimizi geçen sene ki sakatlığından sonra anlamıştık, Visça da sezon başı hala transfer sezonu açıkken sakatlandı değil mi?? O halde, Wakeme'nin yerine hiç alakası olmayan Trezege gibi bir bencil ile devam ettik tamam bunu anlayışla karşıladık, Hamsik, yerine kim alındı ? Gbamin? Nerde oynatıyoruz, stoper de ? Visça sakatlanınca yerine oyuncu aldık mı ? Hayır, Peki onun iyi veya kötü tek alternatifi KAUSSİ iken onu da kiralık gönderdin mi? Evet. Lahtimi diye bir genç aldın, kullanmayı denedin mi, Hayır, yeterli peki şampiyonlar Liginde oynayacak bir kadro için bu oyuncu ? hayır
***Forvet olarak CORNELİYUS iyi veya kötü var dı? Transferin son günlerinde neden satışına izin verdin??
*** Dorukhan ve Peres sakatken, larsen gibi bir yeteneksizi neden takıma aldırdın ???
*** Ömür ve Uğurcan neden ısrarla gitmek istediler, Neden göndermedin?? Gönderemedinse neden form tutturamadın
Yazdığın yorumlara katılıyorum. Ama bütün bu yazdıkların ve hatta diğer forumdaşların yazdıkları da doğru!
Peki ama bunları görmesi gereken yönetim, hoca neden bunları görmedi?
Yahu takımın iskeleti sezon başında komple dağıtıldı! Geriye kalanları da Karagümrük ve Alanya tuzla buz yaptı.
Şimdi hiçbir şey olmamış gibi nasıl devam edecek bu takım?
Onur Erçetin
09.01.2023, 21:12
İşin en sıkıcı ve en can alıcı noktası haftaya başaksehir emre ile bizi yenerse yenilmezlik serisi de bozulur ve takım iyice dibe vurur kümede kalma savaşına kadar gider bu durum ciddi anlamda futbolcularda bir loser lık olmaya başlamış bu cok buyuk sıkıntı
Futbolcuları haftalardır görüyoruz.Ligin en çok koşan ilk 1-2 takımından biriyiz.Geçen haftada 125 km koştuk.Sorunumuz mücadele etmemek değil.Sorunumuz tamamen kaliteyle ilgii.
Oyun içerisinde sürekli top kayıpları var.Waka,Hamsik ve Visca gibi akıllı ve yetenekli oyuncuların eksikliğinde son derece vasat isimlerle oynadığımız için hücuma kaç kişiyle çıkarsak çıkalım etkili olamıyoruz.
Naci,Bardhi,Ömür vb. bal yapmayan arılarla gol atman çok zor.Trezeguet dışında sprinter adam yok takımda,onun da kafası hiç çalışmıyor.Dar alanda sıfır.Geniş alanda önüne atarsan alıp gidiyor sadece.
Bakasetası merkeze çektik adamı kaleden uzaklaştırdık sırf Ömür önde koşup pres yapsın diye.
2019 da 14.5 milyona aldığı Gomezi 3 milyona salladı Valencia.Çok önemsiyor olsalar o paraya vermezlerdi.Gol vuruşu dışında hiçbir özelliği yok adamın.İkili mücadele,topa hakimiyet,sprint vs. hepsinde vasat.Üstelik Cornenin yarısı kadar da hava topu aldığını görmedim.
Umut gol kralı olsa ne olur adamın oynadığı top beş para etmez.
hobaa
5 yedik ya trio'dan bize 3 penaltı çıktı
evet 3 penaltımız verilmemiş vay be
emre6117
09.01.2023, 21:13
O oyunculara kufuru hak ediyor. Ama sorun su ki bir sonraki mac yine onlar oynuyor. Mesela eren ve larsen ne yapsalarda oynuyor.
Ama bn bu mac trezeguet ve umuta kuruldum. Macin basinda ikiside hemen yanindaki adama vermeyip sacma sapan sut attilar. Boyle oyuncularla olmaz.
BlackPanther
Gelecek, 3 sene plan yapacak, ilk sene doğal olarak mantalitesini kurmaya çalışacak ve küfür yiyecek.
Şehir pozları verecek, adapte oluyorum ıvır zıvır, bir tane yardımcı hoca eski futbolcu alacak.
Sonra diyecek ki ulan ne ilkel şehir, tazminatımı alıp giderim doğduğum şehirde otel kurarım
Return 0
Bence problem Hocada değil. Problem bu boktan kadroyu kuran şahıslarda!!!!!
Gördünüz mü? Hoca çaktırmadan kadroyu ve bu kadroyu kuran yönetimi eleştirdi basın toplantısında.
Geçen sezon burada bugünkü pozisyonları yakaladık ve 3:0 öne geçtik. Bugün aynı pozisyonlardan yararlanamadık dedi....
Sence cornelyusun gidişine lig başlamışken hocamı izin verdi amatör takım bunu yapmaz karsı gitmek istemiş senin sözleşmeli oyuncun wakayemeyi hocamı gönderdi .
lazibere
Sadece teknik direktör konuşmak doğru değil. Maça 0 motivasyon 0 konsantrasyon 0 istekle çıkan takım kaptanını da konuşun biraz.
Bu takımın sence bir kaptanı var mı???
Uğurcan iyi kaleci değildir dediğim için linç yemiştim. Uğurcan iyi kaleci değildir. İddamın arkasındayım. Uğurcan sadece iyi sezonlar geçiren bir kalecidir.
Sabahtan beri anlamayana anlatamıyorum ilk defa beni anlayan biri çıktı.
Punisher-61
09.01.2023, 21:14
Takimlar kötü gidince teknik direktörler hep yanliz kalir ve sahtekar futbolculara kimse bisey demez..
Su an Kulübte maddi sikintilar var ve ödemeler zamaninda yapilmiyor ve böyle durumlarda futbolcularin gercek yüzü ortaya cikiyor.
Parami alamazsam oynamam diyor
Bu takımın sence bir kaptanı var mı???
Uğurcan iyi kaleci değildir dediğim için linç yemiştim. Uğurcan iyi kaleci değildir. İddamın arkasındayım. Uğurcan sadece iyi sezonlar geçiren bir kalecidir.
Şuanda ligdeki en kötü kalecidir .
jairzinho
09.01.2023, 21:15
Yahu senin bu takımı 40 milyon avroya kurman kalite göstergesimi ederin kalite olarak GİRESUNSPOR iho döneminde daha çok para harcadın 10 tane hoca geldi bırak şampiyonluğu kaçkere 3.olabildin ne anlatıyorsun sen oyuncun kalitesini harcadıgın para göstermez sen wakayemeyi kaça getirdin kaç liralık verim alın bartrayı kaça getirdin kaç tl lik ağzımıza etti .Bu kadronun işi bitmistir maliyeti düşürerek yeniden yapılanacagız bununda bize ederi en az 4 yıldır döndük en başa.
yani şunu mu demek istiyorsun : barça dortmund real betis teknik adamları futbolu bilmiyor ve bartrayı oynatıyorlar
böyle saçmalık olmaz
olay ne peki ?
sen teknik adam olarak (avcı) bartra dan verim elde edemiyorsun,yani suç bartrada değil teknik adamda
feda sezonları öyle kolay değil, oyuncu maaşları yüksek ve sözleşmesi doğal yoldan biten sadece hamsik var,bide kiralık gbamin yazıcı, yüksek maaş alan oyuncular olarak
bence feda sezonuda doğal yoldan olmalı,nasıl olacak peki ?
eğer oyuncuya talip yoksa oyuncu ile yola devam etmek,buda 1-2 sezon demek, sözleşmeler genelde 2024-2025 de bitiyor
sonra ?
transferde genç ve düşük maaşlı oyuncular almak
doğal yoldan feda sezonlarına bu şekil bir geçiş yapılabilir,hemde zirve yarışında olmaya devam edersin
şu hatayı yapmamak lazım,tazminatını ver oyuncuyu yolla, sonra yerine başka oyuncu al,sonuç ? aynı maliyet
misal denswil , oyuncu 2.2 milyon avro alıyor, diyelim oyuncuya 1,2 milyon avro tazminat verip yolladın,yerinede yedek 500 bin avro maaşla oyuncu aldın,ne etti ? 1.7 milyon avro , 500 bin avro için kaliteyi düşürmeye gerek yok
ha oyuncuyu sıfır tazminatla yollarsın,tamam,maddi olarak kar elde edip kaliteyi biraz aşağıya çekersin,
lakin hem maddi olarak kar elde etmeyip hem kaliteyi düşürmek saçmalık, oyuncu gitmiyorsa transfer yapmazsın ve yola devam edersin
tabi bu arada bu kaliteli kadrodan en yüksek verimi elde edecek bir teknik adam bulmak gerekiyor,teknik adamda tasarrufa karşıyım,çünkü teknik adam oyuncu verimliliğini yükseltir ve bu sayede yüksek bonservis kazanma ihtimali artar
Turgay Atalay
Pinti Ağaoğlu tabiki
Avci istememis mi hicbirini.
Onur Akyüz
hobaa
5 yedik ya trio'dan bize 3 penaltı çıktı
evet 3 penaltımız verilmemiş vay be
Adi insanlar ya biz lige renk kattığımız sürece zaten son derece sempatik bir takımız
MehmeTS_ADANA
09.01.2023, 21:16
Sence cornelyusun gidişine lig başlamışken hocamı izin verdi amatör takım bunu yapmaz karsı gitmek istemiş senin sözleşmeli oyuncun wakayemeyi hocamı gönderdi .
Abi aynı şeyi söylemişsiniz ikinizde :) waka bilmem ama cornelyusun gitmesini hoca kesinlikle istememiştir
BlackPanther
09.01.2023, 21:16
Bu arada dümen altı olmasın. Bugün resmen Hakem ve VAR bizi doğradı!!!! Trioda gösterdiler. İki penaltımız es geçildi ve yapılan foullere kart gösterilmedi!!!
Bir söz aklıma geldi şöyle başlıyordu ;
“Bu takimin kapitani …”
Mehmet Fatih Yavuz
09.01.2023, 21:17
Pinti Ağaoğlu tabiki
Bu kadroyu hoca kurdu. Hocanın ısrarla talep ettiği bazı oyuncularla ederinden de fazla paralara anlaşmalar yapıldı. Hem iç hem dış transferde.
Ulaş Özdemir başta olmak üzere bunu defalarca dile getirdiler. Hocanın istemediği hiç kimse alınmadı. Hocanın ısrarla istediği oyunculara da sonuna kadar bastırıldı.
Lakin sorumluluklar baştan aşağı yürür. İlk sorumlu başkan, sonra e.doğan sonra hocadır.
Yönetim oturup kararını verecek.
Hocanın taleplerine ve Trabzonspor bütçesinin çok üzerinde finansal zorlamalara rağmen olmuyorsa ya hoca değişir, ya yönetim değişir.
Pintilik nerede onu da anlamadım. 41 milyon Euro ile tarihin en büyük maaş bütçesi oluşturuldu.
Siz hangi takımı tutuyorsunuz? City mi burası?
Kime kaç para vereceksiniz?
Kulübe haciz gelmek üzere bu finansal açılmaya rağmen başarı gelmeyince, gelir kaybının tavan yapması sebebiyle.
Yönetim çok fazla harcama yaptı. Haddinden fazla...
BlackPanther
09.01.2023, 21:18
Avci istememis mi hicbirini.
Santraforlarımız Avcının istediği tip santraforlar değil. Geçen sezon mesela Cornelius diye diretti. Ve o Cornelius oynadığımız oyunun ve şampiyonluğun bir parçasıydı. Öyle bir parça eksik şu anda.
Onur Erçetin
09.01.2023, 21:19
Return 0
Yabancı hocaya gerek yok.Fantezi peşinde koşmayacak adam gelsin.Avcı normale dönecekse kalabilir ama sürekli bahaneler üretip suçu oyunculara atacaksa onunla olmaz.Süper ligin en çok koşan 1-2 takımından biri Trabzonspor.Çok koşuyorsun ama icraat yoksa o zaman bireysel kalite sorgulanır.Bu adamları ben aldırmadım sonuçta.
Bartra - 2.2 milyon euro
Denswill - 2.2 milyon euro
Larsen - 1.3 milyon euro
Gbamin - 1.5 milyon euro
Hamsik - 2.2 milyon euro
Bardhi - 1.3 milyon euro
Kouassi - 1 milyon euro
Lahtimi - 300 bin euro0
Umut - 1.5 milyon euro
Djaniny - 1.5 milyon euro
Toplam 15 milyon euro.
Kimin geldiği veya gittiği benim için önemli değil.Maliyet anlamında uçurum var resmen.Hücum hattında Baka,Trezeguet ve Gomez şuan için yeterli.Şu takımdaki gereksiz fazlalıkları göndersinler artık biraz rahatlayalım.Hiçbir şey veremeyen adamlara bu kadar para verirsen iflas edersin.Geçen sene ne kadar doğru işler yaptıysak bu sene ise tam tersine boka battık.Fanteziye gerek yok.4 tane 10 noya ne gerek var kardeşim.Wakayı tut,Hamsikin yerine bir tane alternatif al.Onun dışında bir iki bölgeyi daha güçlendir.Esasen bu yeterli olur.Koşmuyor diye takımın Ronaldinhosunu gönderirsen böyle çok ağlarsın malaasef.Yaratıcı oyuncu yok sahada.İzlerken kan kusuyorum deliriyorum resmen.
BlackPanther
09.01.2023, 21:19
Bu kadroyu hoca kurdu. Hocanın ısrarla talep ettiği bazı oyuncularla ederinden de fazla paralara anlaşmalar yapıldı. Hem iç hem dış transferde.
Ulaş Özdemir başta olmak üzere bunu defalarca dile getirdiler. Hocanın istemediği hiç kimse alınmadı. Hocanın ısrarla istediği oyunculara da sonuna kadar bastırıldı.
Lakin sorumluluklar baştan aşağı yürür. İlk sorumlu başkan, sonra e.doğan sonra hocadır.
Hocanın taleplerine ve Trabzonspor bütçesinin çok üzerinde finansal zorlamalara rağmen olmuyorsa ya hoca değişir, ya yönetim değişir.
Pintilik nerede onu da anlamadım. 41 milyon Euro ile tarihin en büyük maaş bütçesi oluşturuldu.
Kulübe haciz gelmek üzere bu finansal açılmaya rağmen başarı gelmeyince, gelir kaybının tavan yapması sebebiyle.
Yapmayın. Hocanın hangi santraforlarları istediğin Başakşehir döneminden belli. Güçlü ve fizikli santraforları istiyor Hoca.
Corneliusu satıp akşam pazarından Maxi Gomezi getiren kimdi? Hava alanında ben mi poz verdim?
Hoca en azından sezon sonuna kadar kalmalı. Zaten geçenlerde transferle ilgili olarak, bırakın oyuncu almayı oyuncu göndermemiz lazım, minvalindeki açıklamaları da daha düşük bütçeli bir kadroyla devam edilmesi fikrinde yönetimle aynı görüşte olduğunu tasdikliyor. Evet, Antalya'dan 5 Karagümrük'ten 4 Alanya'dan 5 yemek hepimizin canını acıtıyor fakat hocanın en azından bu sezonun sonunu görmeye hakkı var.
Şu maaş bütçesi üzerinden riv riv yapan arkadaşlara da söyleyecek iki çift lafım var. Evet 40 milyon euro ciddi bir maaş bütçesidir ve bu seneki kadronun sorumluları da şüphesiz hoca ve yönetimdir. Lakin, sanki böyle maliyetli bir kadro daha önce kurulmamış gibi davranan arkadaşlar var aramızda. Ya 18 yaşından küçük ergenler ya da alzheimerdan müzdarip olan arkadaşlar olsalar gerek. Çünkü sadece İHO zamanını bile örnek verecek olursak, bırakın maaş bütçesini sadece bir yaz döneminde 30 milyon euro civarlarında bonservis ödediğimiz sezonlar var. Hani o 2. ligten 3.5 milyon euroya aldığımız Sefa Yılmaz'lı; İshak Doğan'lı, Alper Uludağ'lı meşhur sezonlar. Veya başka örnek isteyen varsa hemen sonraki Muharrem Usta dönemine de bakabilirler, Burak Yılmaz'ın ve Sosa'nın bu takıma maliyetleri bu takım için Sevr Antlaşmasından farksız şeyler değildi, eğer hatırlamayanınız varsa bu internet çağında her şey iki tık uzağınızda, gidip bakmak sizin elinizde. Umuyorum ki yönetim hocaya sahip çıkar ve gerekli neşterler vurulup sezon sonuna kadar bu türbülanstan çıkmayı başarabiliriz. Hoca kovmakla bu işlerin düzelmediği ortada, sadece TS tarihine bakılsa bile yeterli. Arkadaşın birisi de Favre falan boşta diyor. Arkadaşım o kalibrede bir hoca getirmek istiyorsan cebinden çıkacak paralar belli, Jesus'un teknik ekibiyle fbye maliyeti en az 10 milyon euro, kendi muhabirleri de tasdikliyor bunu eğer inanmıyorsan. He diyorsan ki cebimden çıkarıp 10 milyon euro'yu veriyorum, Favre'yi de bu takıma teknik direktör yapıyorum. O zaman söylenecek söz yok tabii.
emre6117
09.01.2023, 21:20
Ee dogru soylemis. Gecen yilki takim olsa yine farkla alırdı maci.
Takim 40 milyonluk takim ama realite o degil.
Gecen sene tabi o takimda dorukhan vardi. Nwakame gibi bir akil ve yetenek vardi.
Simdi ise vurdumduymazlar, kendine oynayanlar,yeteneksizlar,mutsuzlar var.
Hoca ayni hoca aslinda.
BlackPanther
09.01.2023, 21:22
Abi aynı şeyi söylemişsiniz ikinizde :) waka bilmem ama cornelyusun gitmesini hoca kesinlikle istememiştir
Kesinlikle istemedi. Satıldıktan sonra düzenlediği ilk basın toplantısında Cornelius için Lord gibi bir futbolcuydu dedi... Yani nasıl üzgün olduğunu gösteriyordu. Maxi Gomez ve Umut Bozok Trabzonsporun santraforları olamaz!!!! Maxi Gomez ancak Cornelius gibi santraforun yanında yardımcı gezen santrafor olarak oynar.
Surmeneli_91
açık söyleyeyim eğer türk hoca alacaklarsa hiç boşa uğraşmasınlar avcı kalsın kadro dışılar olsun.
ben bi daha hüseiyn cimşir gibi özevlat ayağına idare edecek hoca istemiyorum.
Yabancı hoca çözüm değil
yabancı hoca değil, kaliteli futbolcu gelecek zekası olan futbolcu gelecek
sonra da herkes kendi mevkisinde oynayacak
sen city değilsin napoli değilsin
ki bu takımlar bile mecbur kalmadıkça herkes yerinde oynuyor
sadece biraz kaliteli isimler al sana yeter
naci ömür bardi ile bu işler olmuyor
bencil takım arkadaşına pas atmayan isimlerle hiç olmaz
Mehmet Fatih Yavuz
Yapmayın. Hocanın hangi santraforlarları istediğin Başakşehir döneminden belli. Güçlü ve fizikli santraforları istiyor Hoca.
Corneliusu satıp akşam pazarından Maxi Gomezi getiren kimdi? Hava alanında ben mi poz verdim?
Cornelius un gidişine hoca onay verdi. Hoca gönderin demese gönderilmezdi.
Adam gitmek istedi. Hoca bunu kendisi de söyledi.
Maxi için ise hocanın hiçbir muhalefetini duymadım.
Kalsın diye bastırdığı djanini de zorla dünya paraya takımda tutuldu.
bordodeli
09.01.2023, 21:23
Hocanın son dönem kararlarının çoğu yanlış bu kenarda dursun. Ancak eğer söylendiği gibi takım içinde aidiyet problemi varsa ve hoca bunu bildirmişse zaten sezon gözden çıkarılmış en azından sezon sonuna kadar hoca onların kökünü kazısın. Bugün Avcı kötü der önlerini açarsın yarın bireysel problemi olur yine aynı şeye başlar o kişiler.
Punisher-61
Gomez
Yusuf yazici
Bartra
Gbamin
Trezegue
Bozok
Bardi
Sezon basinda bunlarin yarisi alacagiz dese yönetim zil takip oynardik.. o yüzden bu kadroyu kim kurdu diye elestirmek yanlis..
Alinanlar istenen performansi sahaya yansitamadi
O yüzden ben yönetimi ve avciyi elestiremem..
Elestirecegim tek nokta bi 10 numara yerine bi kanat oyuncu alirdim
Kardeşler bu kadro bukadar kötüyse suçlu kim?
Her deplasmanda 4er 5er yemenin sorumlusu kim?
Geçen maç ayakları birbirine dolanan adamı sahaya süren kim?
Buldunuzmu cevabı?
fanatikdevri
Sorunun ne olduğunu buraya neden açık açık yazmıyor bilenler,neden gölge dövüşü yapıyorlar.
Neden Ahmet Ağaoğlunun istediği olmadığı için içerdeki yerlilerle birlikte Ertuğrul Doğan-Abdullah Avcı koalisyonunun altı oyuluyor,bunun için bu durumlar yaşanıyoru net olarak söylemiyor bilenler.
Ya çok basit bir soru,bir son iki maçta kalene gelen 9 isabetli şut gol oluyor ve fb maçında da ortada pozisyon bile yokken gol yemek için çabalanıyorsa siz neden diye sormaz mısınız.
Macellan
09.01.2023, 21:24
Kime ne anlatıyorsun,senin söylediklerini anlayacak sağlıklı bir ruh hali görüyoru musun taraftarda ki bu adam resmi olarak 38 yıl sonra bizi şampiyon yapmış,hayır nasıl bu kadar kin dolmuşlar asıl konuşulması gereken bu,taraftara bir saygısızlığı da olmadı adamın.
Bizim taraftarın çok büyük kısmının 6 aylık hafızası var,öncesi yok,6 ay sonrasını da yorumlayacak kapasite yok.
Sergen kovulan Avcı’dan sonra gelip takımı şampiyon yapmadı mı.Terim sürekli gsye milli takıma gelip ilk zamanlar sürekli olumlu şeyler yapıp zamanla takımların içine etmedi mi.Kan değişikliği gereken Anadolu takımları bile aynı kadroyla sadece hocayı değiştirip üst üste seriler yakalamadı mı?Gelelim bize,avcı geldiği dönem,kan değişikliğiyle takım rayına oturdu.Oynamasa bile pozisyon vermeyen takım ünvanına büründü.
Ancak geçen yılın ortasından beridir takım top oynamadığı gibi sonuç da alamaz oldu.İşin en kötüsü takım ruhunu kaybetti.Hocanın saçma kadroları,saçma hamleleri,olmayan oyun stratejilerine hiç girmiyorum bile.
Avcının tek başarısı başakşehirle ancak,Avcı başakşehirle şöyle yaptı böyle yaptı diyenler,kendisinden sonra gelen Okan’ın da Emre’nin de hem lig hem de Avrupa’da Başakşehir ile oynattığı oyun,aldığı başarılara,ligdeki şampiyonluğa bakabilirler.
Yeni gelecek hocayla ne olur bilinmez ama artık Avcı’yla da olmuyor.Bu riski göze almak zorundasın.Ünal gitti,hüseyin geldi,sürekli söylüyorum alanya maçı olmasa,mikel ayrılmasa Hüseyin’le bile şampiyon olmuştuk.Madem bir başarısı olan gönderilmiyor ona sabrediliyor,Hüseyini Ünal’ı neden gönderdik ki.Hüseyinin puan ortalaması avcıdan daha iyiydi halbuki.Ee şampiyon da oluyorduk onunla neredeyse.
O halde onlar neden yollandı?onların suçu neydi?Onlara da sabredilseydi 3 yıl 4 yıl.Ama konu çok açık;ne Ünal,ne Hüseyin ne avcı elinde dönemin en iyisi waka,uğurcan,shörlot olmadan hiç birşey değiller.En azından şu ana kadar.Bunu görmek için kaç tane 4 5 yememiz,kaç yıl daha her takıma ezilmemiz gerekiyor...
Kangıren olan parmağı kesmek zorundasın.Kötü giderken olduğun yerde durmaz bir hamle yaparsın,tutar tutmaz ama bir hamle yaparsın.Sen elinden geleni yapar,tutmasa bile en kötü şu an ki durumda olursun.Çünkü zaten diptesin.
ÖmürKaradeniz61
Bu kadronun değerini düşüren,oyuncuların performansını yükseltebilecek oyun oynatmayan hoca mevcut durumun en büyük sorumlusudur .
bilginsem
Kadronun boktan olduğunu düşünmüyorum. Rotasyon oyuncuları as oynuyor derdimiz bu.
Eren'e büyük kulübe geldiği ilk sezonda formayı verdin, altında ezildi.
Larsen futbolu bırakmış, mecburen oynuyor, 2 alternatifi de sakatlandı.
Siopis küçük maçlarda tamamen göze batıyor, oyun kurucu özelliği 100 üzerinden 0
Bu oyuncular kötü değiller. Ama malesef sol bek alamadık, pahalı geldi.
Stoperde tüm tercihlerimiz olumsuz, kimse tahmin edemezdi Bartra'nın şu vaziyette olacağını
Sağ beke Danimarka'da 50 kez milli olmuş, 5 yıl Serie A da oynamış adamı aldın, herifi trabzonda ortalama bir tane halı sahaya yolla, 1 hafta oynasın. Kimse ya burada bir adam var iyi oyuncu bir izleyin dedirtmez. Futbolu bırakmış geldiği günden beri geri gidiyor.
Yusuf Yazıcı kusura bakmasın ama Afobe'nin çocuğu öldü senden daha çok çaba sarf ediyordu, ne oldu kardeşim sana?
4-1 Şeklinde başlayan taktiklerle olmuyor bu kadro. 4-2 varyasyonları veya 3-6, 3-4 varyasyonlarını deneme vakti geldi. Veya alacaksın Hadziahmetovic'i 4-1-4-1, 4-1-3-2 oynayacaksın. Başka yolu yöntemi yok.
Kadroda büyük bir kesik olması lazım yoksa hiçbir şey düzelmez
lazibere
09.01.2023, 21:25
Size bir iddamı söyleyeyim. Bu takımı Ertuğrul Doğan ile beraber Avcı kurdu. Ağaoğlu sadece figüran olarak izledi, Karşılama komitesinde yer aldı o kadar. Şampiyonluk hikayesi yazılırken Ağaoğlu bilmeden o heyecanla, Bütün başarıyı AVCI ya yazdı ve bunun ceremesini çekiyor şimdi. Kimbilir, Kötü oyuncu performanslarında Ağaoğlu'nun , Ertuğrul ve Avcı'yı bitirme planları olabilir mi?? Ya da Trabzon lobisinin?
şahsen, Trabzonspor kimyasıyla uyuşmayan bir oyun ve anlayışı taraftar olarak ben asla haz etmedim, Şampiyonluk hatrına sesimizi çıkarmadık ama görünen köy kılavuz istemiyordu. Trabzonspor bırak Fırtınayı esmiyordu bile. Bunun yanında , Avcı'nın bazı oyuncularda ki ısrarı , gençleri kullanmak istememesi, Wakameyi veto etmesi ve yerine kendi gücünü monte edecek oyuncular ile devam etmek istemesi de eklenebilir. Visça hastalığı bunlardan birisi.. O bakımdan , söylediğim iddayı yabana atmayın lütfen. Türkiye'de 3 oyuncu bir araya gelsin her hocayı gönderirir.
EFECAN
Farioli hoca bizi çok çalıştırdı. Trabzonspor'un sol stoperine yoğunlaşmamız gerektiğini ve topu ona bırakmamızı istedi.
A HASSAN
Biz zaten maçta yaptığımız her şeyi antrenmanda çalışıyoruz. Teknik ekibimiz inanılmaz iş çıkarıyor. Her maça farklı hazırlanıyoruz, maç da çok iyi gitti.
Demekki her rakip bizi analiz ediyor 2 senedir maça ÖZEL TAKTİKLE çıkıyor ,Trabzonspor’un geçen sezon en büyük özelliği gole kalesini kapatmasıydı. Defans hattı çooooooooook kötü ve formsuz,
Çare korkmadan rotasyon , hakedene forma, komple defansı değiştirme…
ÖmürKaradeniz61
09.01.2023, 21:26
Trabzonspor’un formasını koysan bu takımlardan 4-5 yemez,ortada bir sabote olduğu kesin ama çıbanbaşı kim bu önemli. O çıbanbaşının bulunup acilen kellesi alınmalı ki ibret-i alem görsün. Acil kelle istiyorum hemen.!!!!
jairzinho
09.01.2023, 21:27
ha şu olsaydı avcı nın böyle bir mazaret üretmesine bişey diyemezdim : esame listesinde (21 kişilik) alt yapıdan 8-9 oyuncu ve ilk 11 de de alt yapıdan(u19 takımından) 2-3 oyuncu olsaydı avcı nın bahanesi olabilirdi,yani elimde kariyersiz ve kalitesiz kadro var,şuç bende değil
ama durum öyle değil şu anda
yani hem maaşları yüksek oyuncular var hemde kariyerli oyuncular var hemde sayı olarak bunlardan çok var, haliyle avcı nın mazeretleri mantıklı değil
avcı nın sezon başından beri konuştuğu mazeretleri sıralarsak komedi olur
misal kopenhg maçı sonrası yüksek nem den şikayet etmiş, hatta nem oranınıda vermiş yüzde 85 ,sanki kopenhag aynı nemde oynamamış gibi,
https://www.hurriyet.com.tr/sporarena/trabzonsporda-abdullah-avcidan-mac-sonu-aciklama-dunyanin-sonu-degil-42125175
taraftarı suçladığı dönemlerde oldu,araştırma yapılırsa çeşit çeşit mazeretler okunabilir avcıdan,maç sonlarında
SERGEN YALÇIN dışında kimse gelmesin
Hepsi aynı
Valla şampiyon yapan hocaya saygı tamam ama nereye kadar. Hoca değişimi bize iyi gelecek 20 yıllık profesyonel futbol seyircisi olarak söylüyorum.
Bizim liğin yazılı olmayan kuralı bu
fanatikdevri
09.01.2023, 21:28
Sergen kovulan Avcı’dan sonra gelip takımı şampiyon yapmadı mı.Terim sürekli gsye milli takıma gelip ilk zamanlar sürekli olumlu şeyler yapıp zamanla takımların içine etmedi mi.Kan değişikliği gereken Anadolu takımları bile aynı kadroyla hocayı değiştirip üst üste seriler yakalamadı mı?Gelelim bize,avcı geldiği dönem,kan değişikliğiyle takım rayına oturdu.Oynamasa bile pozisyon vermeyen takım ünvanına büründü.Ancak geçen yılın ortasından beridir takım top oynamadığı gibi sonuç da alamaz oldu.İşin en kötüsü takım ruhunu kaybetti.Hocanın saçma kadroları,saçma hamleleri,olmayan oyun stratejilerine hiç girmiyorum bile.
Avcının tek başarısı başakşehirle ancak,Avcı başakşehirle şöyle yaptı böyle yaptı diyenler,kendisinden sonra gelen Okan’ın da Emre’nin de hem lig hem de Avrupa’da Başakşehir ile oynattığı oyun,aldığı başarılara,ligdeki şampiyonluğa bakabilirler.
Yeni gelecek hocayla ne olur bilinmez ama artık Avcı’yla da olmuyor.Bu riski göze almak zorundasın.Ünal gitti,hüseyin geldi,sürekli söylüyorum alanya maçı olmasa,mikel ayrılmasa Hüseyin’le bile şampiyon olmuştuk.Madem bir başarısı olan gönderilmiyor ona sabrediliyor,Hüseyini Ünal’ı neden gönderdik ki.Hüseyinin puan ortalaması avcıdan daha iyiydi halbuki.Ee şampiyon da oluyorduk onunla neredeyse.O halde onlar neden yollandı?onların suçu neydi?Onlara da sabredilseydi 3 yıl 4 yıl.Ama konu çok açık;ne Ünal,ne Hüseyin ne avcı elinde dönemin en iyisi waka,uğurcan,shörlot olmadan hiç birşey değiller.En azından şu ana kadar.Bunu görmek için kaç tane 4 5 yememiz,kaç yıl daha her takıma ezilmemiz gerekiyor...
Kangıren olan parmağı kesmek zorundasın.Kötü giderken olduğun yerde durmaz bir hamle yaparsın,tutar tutmaz ama bir hamle yaparsın.Sen elinden geleni yapar,tutmasa bile en kötü şu an ki durumda olursun.Çünkü zaten diptesin.
Aradaki fark çok basit,Abdullah Avcı ne kadar uzun süre çalışırsa o kadar başarılı oluyor,başakşehir diye bir takım mı vardı,Abdullah Avcı sayesinde,ayrıca genel futbol sistemine köle bağımlı bir tip değil,Başakşehir ile elinden iki şampiyonluğu çalınmış,tıpkı Trabzonspor gibi sistemin sevmediği evladı.
Ayrıca Sergen ve benzeri moral motivasyonla iş yapan biri değil,sistemle çalışan biri.
bu sezonki durum tamamen iktidar kavgası,birileri hırsına çok pis kapıldılar.
Sanırım eğer ortak bir çözüm bulunmazsa Ertuğrul Doğan istifa eder ve kendi başkanlığı için mücadeleye başlar,Hocaya da şimdi git ben başkan olunca gelirsin der.
lazibere
09.01.2023, 21:30
Kadronun boktan olduğunu düşünmüyorum. Rotasyon oyuncuları as oynuyor derdimiz bu.
Eren'e büyük kulübe geldiği ilk sezonda formayı verdin, altında ezildi.
Larsen futbolu bırakmış, mecburen oynuyor, 2 alternatifi de sakatlandı.
Siopis küçük maçlarda tamamen göze batıyor, oyun kurucu özelliği 100 üzerinden 0
Bu oyuncular kötü değiller. Ama malesef sol bek alamadık, pahalı geldi.
Stoperde tüm tercihlerimiz olumsuz, kimse tahmin edemezdi Bartra'nın şu vaziyette olacağını
Sağ beke Danimarka'da 50 kez milli olmuş, 5 yıl Serie A da oynamış adamı aldın, herifi trabzonda ortalama bir tane halı sahaya yolla, 1 hafta oynasın. Kimse ya burada bir adam var iyi oyuncu bir izleyin dedirtmez. Futbolu bırakmış geldiği günden beri geri gidiyor.
Yusuf Yazıcı kusura bakmasın ama Afobe'nin çocuğu öldü senden daha çok çaba sarf ediyordu, ne oldu kardeşim sana?
4-1 Şeklinde başlayan taktiklerle olmuyor bu kadro. 4-2 varyasyonları veya 3-6, 3-4 varyasyonlarını deneme vakti geldi. Veya alacaksın Hadziahmetovic'i 4-1-4-1, 4-1-3-2 oynayacaksın. Başka yolu yöntemi yok.
Kadroda büyük bir kesik olması lazım yoksa hiçbir şey düzelmez
Hocam kadro boktan değil, Bazı kritik mevki oyuncularımız boktan da öte lağım çukuru gibi
Larsen, Eren , Hugo , orta saha, kanatlar , sayayım mı.
Daha doğrusu
Bakasetas haricinde beğendiğim bir tane oyuncumuz yok
Siopis bana göre hamle oyuncusu
Trezegeut, zeka özürlü
Gomez , zaten topla buluşamıyor Trezegeten sebep
Sağ açık zaten yok
Umut, resmen çöp
Defans içler açısı, Hugo gitmek istemesine rağmen gönderilmedi ve resmen maç satıyor ya da maç seçiyor
bartra, dengesiz bizim takım oyuncusu değil,
Hamsik, artık yaşlı ve verimsiz
ersn.alparslan
09.01.2023, 21:31
Oyunculari sucluyorsunuzda bu takim gecen senenin ortasindan beri bu oyunu oynuyor. Nwakame ve birkac oyuncu olmasa yine rezil olacaktik. Bu oyuncular gecen senede mi takimi sabote ediyordu. Aylardir oyunda gram iyilesme yok. Performansi yukselen tek bir oyuncu yok neden neden ?
Ugurcan yusuf sabote ediyor gbamin naci de mi sabote ediyor ?
Abdullah denen egoist bugune kadar kendinden baska herkesi sucladi.
Havayi, sahayi, taraftari,oyuncuyu.
El Cordobes
09.01.2023, 21:31
Hemşo ne küstümü?
Daha dün uzay takımı haşat oldu, Jesus a mı küstüler???
RAKİP KÜÇÜMSENMEZ
RAKİBE GÖRE TAKTİK OLUR
OYUNCU ADALET İSTER AMA DİNLENDİRİRLİR DE
Belli doğruları yaparsan, ligin açık ara en iyisi fb yi sahana gömersin, Alanya yaparsa da seni gömer.
Hala Uğurcan sadece Muslera gerisinde,
Hala Hugo iyi stoper
Hala Trezege çok iyi kanat(Kerem neler kaçırıyor bi izleyin)
Hala Bakasetas ligin en iyilerinden
SORUN HOCANIN BELEDİYE KAFASI, formsuzluğu, çözememesi…
İyidir hoştur efendidir bilemem geçti benim için, çıkamadı ve değil Trabzon ÜLKE KARİYERİ BİTER burada durmazsa, ersun aykut ertuğrul gibi…
Hocam kaos dolu bir gece, ortaya boş boş sıkmak istemem. Haftalardır benim gördüğüm sorun teknik taktik, oyuncu kalitesi, mevkisinde oynayan oynamayan oyuncular vs. ötesinde. Başka problemler var, yıllardır futbol izliyoruz, bu tür durumlar dünyadaki diğer kulüplerde de yaşanıyor. Bize has bir durum değil yani. Leicester ın şampiyonluğundan sonra Raineri nin başına gelenlere bakın, en bariz örnek.
Ülkemizdeki futbol kültüründe iki altın kuralı bilirim. Birincisi takım içinde yerli oyuncu özelinde papazlaşmaya izin vermeyeceksin. İkincisi gitmek isteyen adamı tutmayacaksın. Şuanki durumda bu kurallardan birinin etkisi var mı bence var. Ama bence. Bilgi değil gözlem.
ÖmürKaradeniz61
09.01.2023, 21:32
SERGEN YALÇIN dışında kimse gelmesin
Hepsi aynı
Ya git işine dalga mı geçiyorsun bizle,Sergenmiş tövbe yarabbim. Adam camiasından bile kaçma gitti zorla çalıştı sende motive olup başarılı mı olacağını düşünüyorsun.
Onur Erçetin
09.01.2023, 21:33
15 milyon euroluk bütçe olsa yine aynı topu oynarız zaten top oynadığımız falan yok.Sorun şişirilmiş ücretler alan ama karşılığında birşey veremeyen oyuncularda.Acilen maaş bütçesi düşürülmeli.
BlackPanther
09.01.2023, 21:33
Cornelius un gidişine hoca onay verdi. Hoca gönderin demese gönderilmezdi.
Adam gitmek istedi. Hoca bunu kendisi de söyledi.
Maxi için ise hocanın hiçbir muhalefetini duymadım.
Kalsın diye bastırdığı djanini de zorla dünya paraya takımda tutuldu.
Akıl var mantık var. Sen Hoca olsan ve Başkan sana hep Hocam maddi durumumuz maddi durumumuz derse sende bana ne maddi durumumuzdan mı dersin?
Yapmayın. Biraz mantıkli düşünelim. Hoca mesela şu Ukraynalı Golcüyü istedi. Yönetim pahallı diye getirmedi. Gitti Akşam Pazarından Fenerin istemediği Maxi Gomezi getirdi.
ÖmürKaradeniz61
09.01.2023, 21:35
Kelle istiyorum acilen kelleeeeeee.
ersn.alparslan
09.01.2023, 21:35
Kalecin fomsuzsa yedege cekersin.
Defansin varsa defans oynatirsin.
Fbyi giresunu yenerken oyuncular iyi karqgumruk alanya m acinda hadi su hocayi sabote edelim diye mi ciktilar maca ?
Yoksa yanlis kadro yanlis taktik kasitli yanlis oyuncu degisiklikleri nedeniyle mi kaybedildi bu maclar
lazibere
09.01.2023, 21:37
OLMASI GEREKENİ YAZIYORUM
Avcı , istifa edecek ama kabul görmeyecek
O halde
Kadroda, başta Yusuf yazıcı olmak üzere, Futbolla alakası olmayan buraya tatile gelen kim varsa oynayan oynamayan kim varsa, Süresiz kadro dışı kalacak
Hugo
Yusuf yazıcı
Bardı
Umut Bozok
Larsen
Eren Elmalı
Yusuf Erdoğan
Visça nın lisansı askıya alınacak..sezon sonu bitiyor zaten
Uğurcan'nın kaptanlığı elinden alınacak
Janini'nin problemi varsa çözülecek yoksa fiyat uygun olursa derhal satılacak
Hamsik devre arası napoli'ye gidecek
Bunlar yapıldıktan sonra
Bir tane sağ ve sol bek alınacak
Bir tane sağlam forvet alınacak
Bir tane iyi bir 6 numara alınacak
bir tane 10 numara alınacak
ligin ilk 4 de bitirilmesi için çabalanacak
Aksi durum bizi daha da rezil edecektir
Hazır transfer zamanıyken bunlar yapılmalı. İlk devre bunları yapamadık, sakatlara tahammül ettik , bu kez yapılmalı. Yapamıyorlarsa olağanüstü kongre kararı alınıp yapacak birileri göreve getirilmeldir
Ya git işine dalga mı geçiyorsun bizle,Sergenmiş tövbe yarabbim. Adam camiasından bile kaçma gitti zorla çalıştı sende motive olup başarılı mı olacağını düşünüyorsun.
Kaçma mı gitti ?
Adama şampiyonluk sonrası transfer yapmadılar bile
Neyse sen şimdi Ünal hoca dersin ben daha cok sinirlenmiyim
BlackPanther
09.01.2023, 21:38
Arkadaşlar. Maç oynanınca ben bile bir an kızarak istifa diye mesaj attım. Şimdi sakin kafayla herşeyi önümüze koyarak bu sonuçların suçlusu tek başına Avcı kesinlikle değil. Oynatmak istediği futbolu bu oyuncu kadrosu oyanayamıyor. Başkan yine pintiliğe kaçıp yanlış transferler yaptı. Bardiye ne gerek vardı? Yusuf Yazıcıya ne gerek vardı? Nwakayemeye para vermek istemedi gitti 4.5 milyon euroya Trabzonsporun futbolcusu olmayan Trezeguet yi transfer etti. Corneliusu gönderip onun yerine Ukraynalı golcüyü alacağına gitti akşam pazarından santrafor getirdi? Suçlu şimdi sadece hoca mı? Başkanın hiç mi suçu yok?
lazibere
09.01.2023, 21:40
Sorunun ne olduğunu buraya neden açık açık yazmıyor bilenler,neden gölge dövüşü yapıyorlar.
Neden Ahmet Ağaoğlunun istediği olmadığı için içerdeki yerlilerle birlikte Ertuğrul Doğan-Abdullah Avcı koalisyonunun altı oyuluyor,bunun için bu durumlar yaşanıyoru net olarak söylemiyor bilenler.
Ya çok basit bir soru,bir son iki maçta kalene gelen 9 isabetli şut gol oluyor ve fb maçında da ortada pozisyon bile yokken gol yemek için çabalanıyorsa siz neden diye sormaz mısınız.
Ben biliyorum da kendi takım oyuncuma şerefsiz demek pek etik gelmiyor. Aynen senin gibi düşünüyorum
BlackPanther
09.01.2023, 21:40
Hâlâ hocayı savunan beyin fukaralari mi görüyorum ya?
İstifa başlığı nerde??
Bende istifa dedim. Ama şimdi sakin kafayla düşününce Hocanın istediği oyuncular alınmadı. Şu Yunanı istedi almadılar. Ukraynalı sağlam golcüyü istedi akşam pazarında santrafor getirdiler.
Tek suçlu hoca mı? Maddi durumumuz diye ağlayan başkanda hiç mi suç yok?
kaçarava
09.01.2023, 21:41
Normal yenilsek, istifa diyenler yarısından çoğu istifa demezdi. Bir önceki deplasmanda 4 yemişsin. Şimdi de utanmadan, sıkılmadan 5 yiyorsun. Ayıptır yahu. Ne kadrosu, ne kalitesi? Bu kadar başıboşluk olmaz. Fark artmasın diye top çeviriyorsun.
Macellan
09.01.2023, 21:41
Aradaki fark çok basit,Abdullah Avcı ne kadar uzun süre çalışırsa o kadar başarılı oluyor,başakşehir diye bir takım mı vardı,Abdullah Avcı sayesinde,ayrıca genel futbol sistemine köle bağımlı bir tip değil,Başakşehir ile elinden iki şampiyonluğu çalınmış,tıpkı Trabzonspor gibi sistemin sevmediği evladı.
Ayrıca Sergen ve benzeri moral motivasyonla iş yapan biri değil,sistemle çalışan biri.
bu sezonki durum tamamen iktidar kavgası,birileri hırsına çok pis kapıldılar.
Sanırım eğer ortak bir çözüm bulunmazsa Ertuğrul Doğan istifa eder ve kendi başkanlığı için mücadeleye başlar,Hocaya da şimdi git ben başkan olunca gelirsin der.
Eğer başarı yalnızca avcıda olsaydı o gittikten sonra gelen,hiçbir başarıları olmayan Okan ile Emre ile futbol katili gibi oyundan yıllardır oynadıkları göze hoş gelen futbolu,şampiyon olmalarını ve sadece ligde de değil avrupada da başarılı olduklarını göremez olurduk.Ancak durum tm da böyleyse demek ki aslında başarı Avcı’dan çok başakşehirin bir sistem takımı gibi yönetiliyor olmasında.Yönetiminde ve başkanında.
Avcı henüz kendi için böyle birşeyi kanıtlmadı.
Bu arada umarım yönetim ile Başkan arasında sorun çıkmaz.
lazibere
09.01.2023, 21:42
Arkadaşlar. Maç oynanınca ben bile bir an kızarak istifa diye mesaj attım. Şimdi sakin kafayla herşeyi önümüze koyarak bu sonuçların suçlusu tek başına Avcı kesinlikle değil. Oynatmak istediği futbolu bu oyuncu kadrosu oyanayamıyor. Başkan yine pintiliğe kaçıp yanlış transferler yaptı. Bardiye ne gerek vardı? Yusuf Yazıcıya ne gerek vardı? Nwakayemeye para vermek istemedi gitti 4.5 milyon euroya Trabzonsporun futbolcusu olmayan Trezeguet yi transfer etti. Corneliusu gönderip onun yerine Ukraynalı golcüyü alacağına gitti akşam pazarından santrafor getirdi? Suçlu şimdi sadece hoca mı? Başkanın hiç mi suçu yok?
Trabzonspor'un bir yönetimi var mı sanıyorsun??? Ertuğrul Doğan'dan başka kimi tanıyoruz acaba?? Başkan zaten figüran ve onun da AKP fişini çekti, Bunu kimlerle çektiler ve aracıları kim bulmak hiç de zor değil.
Mehmet Fatih Yavuz
09.01.2023, 21:44
Akıl var mantık var. Sen Hoca olsan ve Başkan sana hep Hocam maddi durumumuz maddi durumumuz derse sende bana ne maddi durumumuzdan mı dersin?
Yapmayın. Biraz mantıkli düşünelim. Hoca mesela şu Ukraynalı Golcüyü istedi. Yönetim pahallı diye getirmedi. Gitti Akşam Pazarından Fenerin istemediği Maxi Gomezi getirdi.
Yahu ne maddiyatı? 27 milyonluk bütçe 41 e çıkarılmış. Daha nasıl bir el rahatlığı sağlanacak?
Ukraynalıyı bizzat Ukrayna hükümeti bırakmadı.
Savaş sebebi ile ülkeden çıkışına izin verilmedi yerli oyuncuların.
Yönetimin kararı ile ilgisi yok!
BlackPanther
09.01.2023, 21:45
Bu arada kaçırmış olmalısınız. Bugün Hakemin ve VAR hakemlerinin bizi sahada doğradığını neden es geçtiniz??
İki penaltımız görmezden gelindi ve verilecek sarı kartlar verilmedi. Resmen doğrandık sahada!!!!!
Surmeneli_91
09.01.2023, 21:45
-yusuf erdoğan
-yusuf yazıcı
-bardhi
-eren
-doğucan
-larsen
-lahtimi
-üzerine oynamayan denswile o kadar maaş bağlamak?!?
bu saçma isimlerin katılmasında kimin sorumluluğu var?
hocaysa hoca gitsin kim aldırdıysa o bu durumun sorumlusu o
bu enkazın düzelme ihtimali de çok düşük en az 4-5 isim gerekli. elde sadece bakasetas-trezeguet-gbamin kaldı oynayabilecek.
ya senin forvet tipin belli fizikli adamlarla yol alırken gittik yerden kalkmayan gomezi sadece fenere inat olsun diye aldık geldik
takımda ne fizik kaldı ne hız ne de akıl..
...................uğurcan...................
XXXX.......XXXX......hugo.......XXXX
..............hamsik...gbamin............
XXXX........bakasetas.......trezeguet
.....................XXXX......................
şu boşlukları adam gibi doldursaydık başka şeyler konuşurduk şimdi. (tabi o boşluklar perez-visca-dorukhan da olsaydı belki 2-3 isim bile yeterdi)
ama gidip kanat almak yerine 50 tane 10 numara almayı denedik.
Hocanın olası istifasına göre alternatifler belirleniyordur şu an. Hatta ligden hocalarla devam edilebilir eğer bir istifa olursa ki en mantıklısı böyle olur.
kayseriliyiz
09.01.2023, 21:47
Hoca farklı şeyler denemeyı bıraktığı an belki de doğru yolu bulacakElindeki oyuncular pres yapabilecek oyuncular değil.
Sistemi oyuncuların üzerinden kurmalı.
Taraftar ne istiyor onun işi değil o sonuç alacak.
Envoyé de mon 2107113SG en utilisant Tapatalk
Mehmet Fatih Yavuz
09.01.2023, 21:50
Abdullah Avcı'nın sistemi bellidir.
Sabırlı, pasa dayalı oyun.
Hoca bu futbolla büyük camialarda bir yere kadar tutunabileceğini düşündüğü için başka bir oyuna evrilmeye çalıştı, patladı, bizi de patlattı.
Hocanın oyun türetme becerisi maalesef bu kadarmış!
Mehmet Fatih Yavuz
09.01.2023, 21:51
Bu takımı Hoca kurdu, boşuna aksini iddia etmeyin.
Direk Hoca'nın takımıdır bu takım.
Başka bir oyuna evrilmek istedi, dik oynamak(!) için.
Marifeti bu kadarmış!
Onur Erçetin
09.01.2023, 21:52
ha şu olsaydı avcı nın böyle bir mazaret üretmesine bişey diyemezdim : esame listesinde (21 kişilik) alt yapıdan 8-9 oyuncu ve ilk 11 de de alt yapıdan(u19 takımından) 2-3 oyuncu olsaydı avcı nın bahanesi olabilirdi,yani elimde kariyersiz ve kalitesiz kadro var,şuç bende değil
ama durum öyle değil şu anda
yani hem maaşları yüksek oyuncular var hemde kariyerli oyuncular var hemde sayı olarak bunlardan çok var, haliyle avcı nın mazeretleri mantıklı değil
avcı nın sezon başından beri konuştuğu mazeretleri sıralarsak komedi olur
misal kopenhg maçı sonrası yüksek nem den şikayet etmiş, hatta nem oranınıda vermiş yüzde 85 ,sanki kopenhag aynı nemde oynamamış gibi,
https://www.hurriyet.com.tr/sporarena/trabzonsporda-abdullah-avcidan-mac-sonu-aciklama-dunyanin-sonu-degil-42125175
taraftarı suçladığı dönemlerde oldu,araştırma yapılırsa çeşit çeşit mazeretler okunabilir avcıdan,maç sonlarında
15 milyon euroluk bütçeyle şu takımı oyun olarak ezecek en az 10 tane avrupa takımı bulunabilir.Kopenhagın bütçesi nedir.Sadece kontra oyunuyla 5 tane atan Alanyanın bütçesi ne mesela.40 milyon nedir aga.90 dk boyunca Bakasetas şut atsında belki gol olur diye bekliyorsan o takımdan bir bok olmaz demektir.90 dk boyunca 2 bekin ve 2 kanadının tek bir tane düzgün ortası yok cezasahası içine.Merkezde Hamsik olmayınca takım beyinsiz kuş gibi takılıyor.Ömür 10 no oynuyor ama mübarek çocuk ne gollük pas atabiliyor ne de adam gibi şut atabiliyor.Bu ne biçim takım aga.
Edgarlı,Peresli,Dorukhanlı,Hamsikli,Wakalı,Viscalı ,Corneli takımı özledim.O takım 60 dk yatardı ama öyle bir yarım saaat oynardı ki rakipler topu göremezdi bunalıma girerdi.Nedeni ise çok basit.Onlarda mücadele vardı,zeka vardı,teknik vardı,bitiricilik vardı.Birçok şey vardı.
Abi izlediğimiz adamlara bak yahu.Geçen senenin kalite olarak 3 gömlek altındayız ona rağmen maaş bütçesi 40 milyon.Bol keseden para dağıtıyoruz.
bilginsem
09.01.2023, 21:54
Çok yanlış yorumlar var.
Her şeyden önce bu bir sistem hatası. Arkadaş rezalet oyunculardan kurulu bir takım Monaco'ya şansa 4 gol atamaz, içerde namağlup olamaz. İçerde iyi oynayan bir takım deplasmanda kötü oynuyorsa burada oyuncu seçimi değil oyun seçimi sıkıntılıdır.
Gereksiz tedirginlik var ve hocanın yaptırmak istediklerini yaparken eline yüzüne bulaştırma hali takımın genelinde mevcut.
Trezeguet kötü oyuncu diyen adam futbol değil curling takip etsin
Bardhi kötü oyuncu diyen softball öneririm
Ömür futbolcu değil diyen adam gitsin uzun uzun Basketbolcular izlesin, kaslı ve güçlü cılız olmayan binlerce şutla tatmin olsun.
Bu bir sistem hatası. İkinci yarının başına çıktığımız taktikle maçın başında oynasaydık, maçı kaybetmezdik. Bu kadar da net konuşuyorum. Alanyaya karşı yapacağımız şey Larsen ve Eren göbeğe yaklaşacaktı, ileri çıkmayacaktı. Yelpaze gibi öndeki oyuncular genişleyecekti.
Biz ne yaptık Larsen ve Eren'i çıkardık, yerden aralara sızmaya çalıştık, kısa santraforla. Adamlar tamamen bunun üzerine kurgu yapmış ve Hugo-Eren ikilisine çalışmış.
Hoca 3'lü savunmaya geçse Larsen'i sağ stoper denese diye kırk tane laf saydım. Herif çizgi halindeki savunmaya tepki olarak doğmuş 1 kez çizgiyi tutamadı, yani değişik bir basiretsizlik de var. Oyuncular da kendi ortalamasına yakın olan totalde 3-4 oyuncumuz var. Bu formsuzluğu da kusura bakma sana yazıyorum hocam. Ben çok kötü form durumları gördüm, hatırlıyorum ama bu kadar 5'te 5 formsuz bir defans sezonu hiç hatırlamıyorum. Senin zaten hiçbir takımında böyle bir şeye şahit olmadım.
gurur6134
09.01.2023, 21:55
Trabzonspor u 19 takimiyla bile ciksa maca karagumrukten 4 alanyadan 5 yemez ayiptir deplasman puan ortalaman 1.20 mi 1.10 mu ne allahtan umraniye istanbulla oynadik deplasmanda yoksa 0,7 bilmem kac olacakti..hala sorun hocada degil diyenler var.hocayla takim arasindaki ipler kopmus , film bitmis hocanin kendisi bile bunu kabul ediyorken ben yapamiyorum diyorken hocadan cok hocayi savunmak anlamsiz.adamciligi bir kenara birakip tavrimizi klupten yana koymamiz lazim..yurumuyor iste bu is artik hataydan antepten de 5 yememizmi lazim yeterince rezil olmadik mi istenilen buysa kalsin avci..8 aydir top oynamiyor takim saman alevi gibi arada bir parlayip ertesi hafta eskiye dönüyor istikrar yok boyle gotmeyecegi belli..
Mehmet Fatih Yavuz
09.01.2023, 21:56
Bu arada para mara da yok.
KAsımpaşa'ya taksidi ödeyemediğimiz için kulübe haciz geliyordu.
Pinti yönetimmiş.
Kulüp hacizlik hale geldi, daha fazla para savurmadı diye yönetim eleştiriliyor. :)
Vallahi alemsiniz gençler!
A.demirspor - 3
Antalya - 5
Karagümrük - 4
Alanya - 5
3 ü sıradan, ligde düşmemeye oynayan toplam 4 takımdan 17 gol yedik.
41 milyon euro bütçe ile ortaya bunu sunamazsın.
Küçülseydin, bu sonuçlara sabredilirdi.
Şimdi yönetim otursun.
Para pul da kalmadı sene başı transfer hovardalığı yüzünden!
Macellan
09.01.2023, 21:56
Bende istifa dedim. Ama şimdi sakin kafayla düşününce Hocanın istediği oyuncular alınmadı. Şu Yunanı istedi almadılar. Ukraynalı sağlam golcüyü istedi akşam pazarında santrafor getirdiler.
Arkadaşlar yapmayın ya.Hocanın istediği oyuncular alınmamışmış.Bardrayı,bardiyi,Gomezi,Gbamini yada diğer oyuncuları ben mi getirdim.
Bu takımın bir yıldır oynadığı ve her maç rezil olduğu takımlar arasında senden daha kaliteli kadroya sahip takımların sayısı bir elin parmağını geçer mi?Bu takım böyle oyunu böyle sonuçları mı hakediyor?Hoca elinden geleni yapıp,başarılı olmasa anlarım ama hoca elinden geleni,yapıyor suç tamamen futbolcularda diyen olursa da hiç uzatmaya gerek yok.
Hocanın kibrinden,olmayan oyun ve sistem anlayışından,hatalı kadro seçimi ve hatalı oyuncu değişikliklerinden,asla rakip analiz yeteneği yapamıyor oluşundan vs vs bir ton şey daha sıralayabilirsin.Hala hocada suç yok demek...yorumsuz
Nazim Can
09.01.2023, 21:57
Kim ne derse desin bu kadro Gs den sonra ligin en iyi 3 kadrosu içinde fener ile sanki daha önce forvette benzema stoperde Ramos oynuyordu, açın bakın kadroya, bu kadro kesinlikle bu kadar kötü top oynamaz burda başka birşey var, ve bunun baş sorumlusu önce yönetim sonra hoca.
OLMASI GEREKENİ YAZIYORUM
Avcı , istifa edecek ama kabul görmeyecek
O halde
Kadroda, başta Yusuf yazıcı olmak üzere, Futbolla alakası olmayan buraya tatile gelen kim varsa oynayan oynamayan kim varsa, Süresiz kadro dışı kalacak
Hugo
Yusuf yazıcı
Bardı
Umut Bozok
Larsen
Eren Elmalı
Yusuf Erdoğan
Visça nın lisansı askıya alınacak..sezon sonu bitiyor zaten
Uğurcan'nın kaptanlığı elinden alınacak
Janini'nin problemi varsa çözülecek yoksa fiyat uygun olursa derhal satılacak
Hamsik devre arası napoli'ye gidecek
Bunlar yapıldıktan sonra
Bir tane sağ ve sol bek alınacak
Bir tane sağlam forvet alınacak
Bir tane iyi bir 6 numara alınacak
bir tane 10 numara alınacak
ligin ilk 4 de bitirilmesi için çabalanacak
Aksi durum bizi daha da rezil edecektir
Hazır transfer zamanıyken bunlar yapılmalı. İlk devre bunları yapamadık, sakatlara tahammül ettik , bu kez yapılmalı. Yapamıyorlarsa olağanüstü kongre kararı alınıp yapacak birileri göreve getirilmeldir
Başka yol yok
Kim ne derse desin bu kadro Gs den sonra ligin en iyi 3 kadrosu içinde fener ile sanki daha önce forvette benzema stoperde Ramos oynuyordu, açın bakın kadroya, bu kadro kesinlikle bu kadar kötü top oynamaz burda başka birşey var, ve bunun baş sorumlusu önce yönetim sonra hoca.
Bu kadro berbat bir kadro her hattıyla kaleci dahil.
sakin kafayla düşününce de aynı. dünyada hiçbir hocanın her istediği alınmaz.
denswill+djaniny olayı bile kovulmak için yeter de artar. o ikisinin maliyetine 8 numara da alınırdı düzgün sağ bek de.
yusuf yazıcı'nın gelişi de ayrı saçmalık vs. planlaması da rezaletti hocanın. derhal gönderilmeli.
yorumsuz6117
09.01.2023, 22:01
Abdullah Avcı'nın süresi doldu, kendisiyle güzel bir şekilde yollar ayrılmalıdır, şampiyonlukta ki katkılarından dolayı teşekkür ederiz ancak bu sezon ki yaptıkları için teşekkür edecek değiliz, Avcı istifa ederse ve Ertuğrul Doğan ve Ağaoğlu kabul etmezse kendi ayaklarına sıkmış olur, daha kötü günler bizi bekler net..
Doğan BULAT
09.01.2023, 22:01
bu hafta da Başak 5 atar Avcı mavcı kalmaz net..
Yunus Emre SEYHAN
09.01.2023, 22:02
Sorun hocada değil. Sahada ki yetersiz kadroda.
Hiç bir transferin Avci'nın önceliğinde olduğunu düşünmüyorum. Bu deneyime sahip teknik kadro bu çöpleri aldırmaz. (Gidip çinden kouassi'yi alın dememiştir. Naci, Lahtimi gibi tecrübesiz oyuncuları sevmez,)
Mesela Sağ bek için 8 oyuncu söylemiştir Larsen 8. Sıradadir.
Yapılması gereken şampiyon hocanın arkasında olmaktır. Kadroda ciddi revizyon şart. Para eden her futbolcu satilabilir.
Mehmet Fatih Yavuz
09.01.2023, 22:03
Sorun hocada değil. Sahada ki yetersiz kadroda.
Hiç bir transferin Avci'nın önceliğinde olduğunu düşünmüyorum. Bu deneyime sahip teknik kadro bu çöpleri aldırmaz.
Kadroyu kuran hoca. Boşa debelenmeyin!
Takımdaki çöpler derhal ayıklanıp taraftarın istediği bu saçma sapan hücum futbolu bırakılıp gerekirse 1-0 lara abone maç kazandıran futbola geri dönülmeli sezon sonu yeniden yapılanmalıyız hucüm futbolunun içine sıçayım.
adanademirsporun hocasını övenlerde var hemşerim demirsporun maliyeti senden çok az değil ha aldığı puan ortada bu senede geçen senede hicbir bok olmaz hocasındanda takımındanda.
ersn.alparslan
09.01.2023, 22:08
Bir takim tepeden tirnaga asindan yedegine bu kadar kotu olamaz. Bu kadar kotuyse bu takimin basindaki sahsin eseridir.
Ha bu oyuncularin hicbirini bu sahis aldirmadiysa neden bu takimin basinda ?
Wakayi hoca istedi yonetim gonderdi.
Trezegeti, yusufu,naciyi,bqrdhiyi,bartrayi,umutu,gomezi,larse ni,ereni,gbamini,lahtimiyi hoca istemedi yonetim kafasina gore aldi.
Bu mudur ?
outlaws61
09.01.2023, 22:10
Avcı'nın istifası günü kurtarır geleceği mahveder.
Avcı'nın kalması günü mahveder geleceği kurtarır.
Sefa Murat Dokuz
09.01.2023, 22:12
Sorun temelde maç başı girdiğimiz pozisyonları harcamak değerlendirememek ile alakalı değil.
Zaten bizde biliyoruz ki 1-0 olsa maç başı, rakibin bütün oyun planı bozulcak. Sen bu sefer topun arkasına geçeceksin.
Sorun şuursuz futbolda. Sorun oyuncuların yanlış mevkide oynamasında. Rakibin hiç gol atmadığını varsayalım bu maç akşama kadar 0-0 biter. Umut edeceksin ki uzaktan bir tane Bakasetas çaksın da maçı açalım.
Sorun rakibin merkeze gömüldüğü anlarda alternatif üretememek. Sorun sol ayaklı(ayaksız) Trezeguet’in içe kat ederken cebelleşmesini izlemekte. Adamın tek yeteneği sağa sürüp şut atmak zaten bu özelliği kullanmayacaksan adam Mustafa Sarp’a dönüşüyor. Sorun sene başı hayvan gibi kontrat verdiğimiz Denswill yerine Gbamin ile stoper oynamakta. Gbamin o tekniği ile önde oynar, dikine gider ama stoper olmaz arkadaş olmaz. Sorun 20 maçtır ülkeye gelmiş en kötü sağ bek olduğunu gösteren Larsen’de ısrar etmekte. Larsen’e yediğimiz gollerde bakın. Tüm gollerde tüm pozisyonlarda adam ofsaytı bozuyor.
Hoca iletişim kuramadığını söylüyor. Kendisini severim. Bu duruma düşmesine de içerledim. Üzüldüm, Trabzonspor’un bu hale düşmesi kadar üzüldüm vallaha. Ama hocam sen kimsenin Arapça bilmediği yerde herkesle Arapça iletişime geçiyorsun. Ne bekliyorsun ki. Takım bundan daha fazla verimsiz kullanılamaz. Bu takım Alanya’dan 5, K.Gümrük’ten 4 yiyecek takım değil. Öyle olsa diğer maçları da kazanamazdın.
Maçın sonunda öfkeyle istifasından yanaydım ama fikrim değişti. Hoca’nın inadından vazgeçip geçmeyeceğine göre yola devam mı tamam mı o zaman karar vermek lazım.
bordodeli
09.01.2023, 22:12
Her kim takıma köstek oluyorsa önce onlar gidecek sonra hoca gider. Ama söylendiği gibi hoca hem kalkıp istifa edecek hem de futbolcuların suratına içini döktüyse yazık. Gider ayak ego tatmini yapmış olur.
Onur Erçetin
09.01.2023, 22:13
Çok yanlış yorumlar var.
Her şeyden önce bu bir sistem hatası. Arkadaş rezalet oyunculardan kurulu bir takım Monaco'ya şansa 4 gol atamaz, içerde namağlup olamaz. İçerde iyi oynayan bir takım deplasmanda kötü oynuyorsa burada oyuncu seçimi değil oyun seçimi sıkıntılıdır.
Gereksiz tedirginlik var ve hocanın yaptırmak istediklerini yaparken eline yüzüne bulaştırma hali takımın genelinde mevcut.
Trezeguet kötü oyuncu diyen adam futbol değil curling takip etsin
Bardhi kötü oyuncu diyen softball öneririm
Ömür futbolcu değil diyen adam gitsin uzun uzun Basketbolcular izlesin, kaslı ve güçlü cılız olmayan binlerce şutla tatmin olsun.
Bu bir sistem hatası. İkinci yarının başına çıktığımız taktikle maçın başında oynasaydık, maçı kaybetmezdik. Bu kadar da net konuşuyorum. Alanyaya karşı yapacağımız şey Larsen ve Eren göbeğe yaklaşacaktı, ileri çıkmayacaktı. Yelpaze gibi öndeki oyuncular genişleyecekti.
Biz ne yaptık Larsen ve Eren'i çıkardık, yerden aralara sızmaya çalıştık, kısa santraforla. Adamlar tamamen bunun üzerine kurgu yapmış ve Hugo-Eren ikilisine çalışmış.
Hoca 3'lü savunmaya geçse Larsen'i sağ stoper denese diye kırk tane laf saydım. Herif çizgi halindeki savunmaya tepki olarak doğmuş 1 kez çizgiyi tutamadı, yani değişik bir basiretsizlik de var. Oyuncular da kendi ortalamasına yakın olan totalde 3-4 oyuncumuz var. Bu formsuzluğu da kusura bakma sana yazıyorum hocam. Ben çok kötü form durumları gördüm, hatırlıyorum ama bu kadar 5'te 5 formsuz bir defans sezonu hiç hatırlamıyorum. Senin zaten hiçbir takımında böyle bir şeye şahit olmadım.
Kötü oyuncudur şudur budur muhabbeti boş muhabbet.İş bitirici oyuncu değilsen bana göre etkisiz elemansın abicim.Ömür teknik ve mücadeleci bir oyuncu ama sonuca bir etkisi yok.Kritik bir gollük pası yok,etkili bir şutu yok.Sadece koşuyor,topla arası iyi ama hepsi bu kadar.
Trezeguete birilerinin yardımcı olması lazım.Kendisi bir Waka değil.Evet atletik bir oyuncu,iyi mücadele ediyor,şutları da fena değil ama adamda ciddi bir oyun zekası problemi var.Rakibin içinden geçmeye çalışıyor.Kötü oyuncu değil ama harika bir oyuncu da değil.Gerçi Trabzonsporda harika oyuncunun ne işi var o da ayrı bir mesele.Kendisi bir Gökdeniz Karadeniz kadar yetenekli değil mesela.
Bardhi kötü oyuncu değil ama net bir oyuncu da değil.Yardımcı oyuncu statüsünde.Takımın onun üzerine kuramazsın mesela.Geç olm 10 numara olarak senin üzerinden oyunu oynayacağız diyemiyorsun.Herşeyden birşeyler var ama hiçbir şeyden üst seviyede yok.Ayakları iyi gibi ama net bir pasör değil.Oyuna ağırlığını koyan bir isim değil.Yazıcı minvalinde,takıma yardımcı olabilecek tipte bir isim.Ben oyuncuların boyuna veya gücüne takılmıyorum.8 no ya da 10 no olarak bir mevkiye net olarak yerleşemedi hala.
Taktiksel olarak geçen haftaki diamond modeli işe yarayabilirdi.Merkezden daha kalabalık olup oyunu derinden oynayabiliriz.Kanatları etkili kullanamıyoruz çünkü.Merkezi karıştırsak daha mantıklı olacak.
Mehmet Fatih Yavuz
09.01.2023, 22:13
adanademirsporun hocasını övenlerde var hemşerim demirsporun maliyeti senden çok az değil ha aldığı puan ortada bu senede geçen senede hicbir bok olmaz hocasındanda takımındanda.
Alakası dahi yok. Seni yarın bile değil!
Maaş bütçesi senin yarın bile değildir emin olabilirsin.
Bak böyle aldılar adamları da,
https://twitter.com/agnusdei61/status/1440991914711453701?lang=tr
Bu maliyete bu oyunu anlarım.
Bizim Y.erdoğan'a verdiğimiz paraya adam E.Akbaba'yı aldı!
Bunlar olur, futbolda bunlar var.
Başlıktaki yorumların hemen hepsinde belli ölçülerde haklılık payı var. Abartanların ve kulis bilgisi veriyor makyajıyla tamamen dedikodu üretme çabası içinde olanların yorumları bu foruma yakışmıyor.
Yani biraz transfer kötü planlanmış, biraz oyuncular beceriksiz, biraz oyuncular maç seçiyor biraz Hoca yetersiz/uyumsuz/geçimsiz. Biraz ama, hepsinden var da biraz var.
Hocanın oyuncularla irtibatında sorun görüyorum ben. Oyunculara soğuk. Üç yerli oyunculu kadrolarda sekiz kişiyi zaten iletişim olarak zor bir yere itiyorsun, üzerine bir de karakter olarak oyuncuyla iletişiminden bir coşku doğmuyor. Sanırım o iş komple herkesin adını bildiği tek yöneticiye havale edilmiş. O yöneticiyi bu pozisyona yücelten şey çok belli: para.
Para sıkıntısı artık o arkadaşın da çözemeyeceği bir noktaya gelmiş olmalı ki kırılgan bir takım halimize geri döndük.
Uzun uzun yazmaya gerek yok.
Çözüm önerimi özetliyorum:
Başkan hocayı dinler, notlarını alır.
Gbamin, Bakasetas, Trezeguet, Djaniny, Hamsik ve Abdülkadir gibi futboldan anladıklarını kimsenin tartışamayacağı görece daha tecrübeli oyuncularla konuşur, notlarını alır.
Yönetimle tüm bu notları değerlendrirler ve kararı alır uygularlar.
Hocayı teşekkür ederek uğurlar ve yabancı bir hoca ile anlaşırlar.
Bu keyif vermeyen oyun da burada son bulur, yeni bir heyecan aranır.
Ben Okan Buruk'un Başakşehir'den şampiyonluk sonrası nasıl ayrıldığını biliyorum. Her şeyi denedik, sıradaki madde budur dediler Okan Buruk'a. O da saygılı bir şekilde hak verdi, güzelce ayrıldı.
Güzelce gönderelim, o da işine baksın biz de önümüze bakalım. Uzayınca güzelleşen bir ilişki değil bu, çok net.
:)
Surmeneli_91
09.01.2023, 22:15
egemen korkmaz gitti defans hattımız tamamen dağıldı dikiş tutmuyor her anlamda
demek ki iyi etki ediyordu hoca.
MehmeTS_ADANA
09.01.2023, 22:15
Kesinlikle istemedi. Satıldıktan sonra düzenlediği ilk basın toplantısında Cornelius için Lord gibi bir futbolcuydu dedi... Yani nasıl üzgün olduğunu gösteriyordu. Maxi Gomez ve Umut Bozok Trabzonsporun santraforları olamaz!!!! Maxi Gomez ancak Cornelius gibi santraforun yanında yardımcı gezen santrafor olarak oynar.
abi kesinlikle öyle. maxi aslında iyi golcü ama ülkemizde hep pivot santraforlar iş yapiyor. görünen köy klavuz istemez
Her kim takıma köstek oluyorsa önce onlar gidecek sonra hoca gider. Ama söylendiği gibi hoca hem kalkıp istifa edecek hem de futbolcuların suratına içini döktüyse yazık. Gider ayak ego tatmini yapmış olur.
Sahadaki bu kepazelere aferim mi diyecek ne demesini beklerdiniz acaba.Rahmetli özkan hoca olsaydı lügata girmemiş küfürleri öğrenirlerdi soyunma odasında.
MehmeTS_ADANA
09.01.2023, 22:17
Alakası dahi yok. Seni yarın bile değil!
Maaş bütçesi senin yarın bile değildir emin olabilirsin.
Bak böyle aldılar adamları da,
https://twitter.com/agnusdei61/status/1440991914711453701?lang=tr
Bu maliyete bu oyunu anlarım.
Bizim Y.erdoğan'a verdiğimiz paraya adam E.Akbaba'yı aldı!
emin ol öyle değil abim. bize yakın giderleri var hiç şüphen olmasın
Avcı ile devam edilmeli. Kadro temizlenmeli ve yeni bir yapılanmaya gidilmeli. Hem bu sene hem de önümüzdeki sene hedef sadece ilk 4 olmalı. 2025 yılına şampiyonluk hedefi konmalı ve o yılın kadrosu şimdiden kurulmalı
MehmeTS_ADANA
09.01.2023, 22:19
Avcı'nın istifası günü kurtarır geleceği mahveder.
Avcı'nın kalması günü mahveder geleceği kurtarır.
günün en güzel yorumlarından. yürekten tebrik ederim
Bi 30 sene daha beklemek istemiyorsanız, sakin olun.
bu kafayla olmadı olmuyor işte.
lazibere
09.01.2023, 22:25
Avcı kimse sıçmayacak dese kulupte kimse sıçamaz. Şampiyon yapmış hoca, onun lafının üstüne laf eden olamaz. O kadar gücü var kulupte.
Transferlerin tamamı onun onayı ile yapılmıştır. Zaten ondan başka oyuncu önerecek kimse de yok kulupte kendinizi kandırmayın
Bunlar da gayet normal şeylerdir. Yadırganacak işler değil.
Sorun ise, Avcı'nın kulupteki bu gücünden rahatsız olan kişi veya kişiler
Arkadaşlar, Trabzon zor şehirdir. Şampiyon olmuş hoca'nın destekçileri olacağı aşikardır ama Oynattığı FIRTINA OLMAYAN oyun ise bazı kişileri rahatsız etmiştir. Başarılı dahi olsa, herkes mutlak sürette kulupte kalacak diye bir kaide yok. Bakınız Sergen yalçın, Bakınız Zico ve Ersun Yanal örnekleri.
O bakımdan, Oyun anlayışı olarak şampiyon oluyorken bile ben çok laf ettim Avcı'nın oyununa, Sürekli 1-0 üzerine kurgulanmış bir oyun ve keyiften uzak bir oyun. Wakame olmadığında kısır bir takıma dönen bir oyun vardı zaten sahada. Rakiplerimizin 3 ünün birden kötü sezon geçirmesi ile bizim de şansımızın yardımı ile hak ederek bir şampiyonluk aldık ama hepsi bu..Hepsinin bundan ibaret olduğu, Şu an yaşadıklarımız ile zaten kendini ispat ediyor.
Oysa geçen seneki kadrodan Wakame haricinde eksilen oyuncumuz da yok. Visça diyenler olacak ama biz rakiplerimize 20 şer puan attığımızı geçen senenin ilk devresinde visça bizde değildi zaten.
O bakımdan , üstüne adet olarak daha geniş bir oyuncu kadrosu kurmamıza rağman kalitede maalesef sınıfta kaldık.
Eren Elmalı'transferi bir hata değildir ama Bir oyuncunun bu kadar vasat hale gelmesi de enteresandır.
Danimarka Milli takımında oynayan Larsen gibi bir oyuncu isim olarak elbette kötü bir tercih değildir ama bu kadar da kötü olacağını tahmin etmek zor iş elbette
Gbamin mesela, kağıt üstünde milyon euroluk bir oyuncu ki bize satın alma opsiyonunu vermediler bile.
Naci'yi ancak kiralık olarak aldık Ajax'dan
Gomez de isim olarak kötü bir oyuncu değil tabiki de.
Umut Bozok, ligimizin gol kralı idi ??
Ama Kimya tutmadı ? Neden tutmadı. Hocamızın sistemi bu oyuncularımıza uymadı. Avcı'nın planında Visça hep vardı ve alternatifini düşünmedi bile. Bu da bizi kanatsız bıraktı. Tm iyileşti derken bu kez tekrar sakatlanınca işler iyice sarpa sardı. Kasım'dan sonra dediği şey ise tam da Visça'nın dönüşü idi. Bu bile bana göre bir handikaptır. Bir Hoca, bir oyuncu üzerine takımın oyun sistemini inşa edemez. Alternatifleri olmalıydı. Ama bu konularda eksik kaldı.
Santrafor seçiminde, Trezeget gibi bir fuleli ve kendine oynamayı seven bir oyuncun varken, Orta ile besleyemeceğin Kule santrafor bizim işimizi görecek miydi. Bunu zaten Cornelius ile denemiştik ve olmamıştı, O halde son dakika da belki de inat ile yuapılan Gomez transferi bir hatadır.
Ama hepsinden önemlisi. Gitmek isteyen UĞURCAN, ÖMÜR- HUGO - JANİNİ gibi oyuncuların bir türlü ruhen kalamamalırıdır. Hele hele Avrupa görmüş Yusuf yazıcı'nın sağlam kontratıyla geçirdiği 4 senelik Lille macerasını duyan yerlilerimizin takımdan gitmek için extra uğraş vermeleri de kaçınılmaz olacaktı.
Ve butun bunlar olurken, Geçen seneden farklı olarak EGEMEN gibi bir tetnik ekip personelinin olmaması da tuzu biberi oldu
Takım da acayip ciddiyetsiz bir ortam var. Kaba tabirle Hocamız ile oyuncular arasındakı ilişkinin enseye patlak göte parmak modunda olduğu şeklinde söylentiler de var.
**
Hocamız da geçen seneki sıkıcı futboldan sonra, bu sene daha agresif ve önde basan bir oyun oynamak isteği de maalesef tutmadı. Çünkü Önde oyarken, arkayı tutacak kaliteli bir 6 numarası hiç olmadı. Hamsik eskisi gibi sağlıklı değildi ve Gbamın de bunu yeterince yapamıyordu. Bartra'nın , hucumcu özelliği yanında savunmadaki savruk görüntüsü de netti. Hugo'nun sürekli hata yapan halleri ise cabasıydı..
Velhasılı , İlerdekı toplar Trezege tarafıdan çok çabuk kaybedilince, Larsen ve Eren'den kaliteli hucum destekleri gelmeyince, Bakasetas haricinde kaleyi düşünen başka bir oyuncumuz çıkmayınca. Ömür'un bir tane bile adam geçmeden sezonu tamamlıyor oluşunu da gördükten sonra. Bu kadrodan en iyi ilk 10 olur iddası da gerçeğe dönüşüyor maalesef
Benim bordo mavi renklerimi 2 tane osuruktan takımdan 9 gol yiyerek sahaya gömen bu kepaze herifler bu takımdan en başta kalede duran arkadaş olmak üzere bu takımdan gönderilmezlerse tekrar tekrar söylüyorum 40 yaşında adamım bu takıma tek kuruş harcarsam harcatırsam şerefsizim.
Mehmet Fatih Yavuz
09.01.2023, 22:31
emin ol öyle değil abim. bize yakın giderleri var hiç şüphen olmasın
Federasyonun belirlediği 161 milyon Tl harcama limiti var. Bizimki 880 milyon Tl.
Bunun arttırıldığı durumlar gördük finansal esnetmelerle.
5 e katlanabilecek bir durum yok!
Bizim yarımız kadar masraf yapmaları dahi söz konusu değil.
https://www.sondakika.com/spor/haber-2022-2023-sezonu-icin-takimlarin-harcama-15028151/
bordodeli
09.01.2023, 22:32
Sahadaki bu kepazelere aferim mi diyecek ne demesini beklerdiniz acaba.Rahmetli özkan hoca olsaydı lügata girmemiş küfürleri öğrenirlerdi soyunma odasında.
Öyle bir şey varsa giderken söylemeyeceksin o zaman. Öyle veya böyle Abdullah Avcı bu takımla bütünleşti veya bütünleşmek üzere. Yüzlerine söyleyeceksin eyvallah ama sonra dönüp gitmeyeceksin. Önce o adamları temizle bi sonrasını düşünürsün.
Mac 2-0 oynanirken de yazdigim gibi bu oyuncu kadrosundan daha fazla verim almak mümkün. bakin en baisitinden hoca Trezeque alindigindan bu yana bu oyuncudan hicbir zaman vazgecmedi. hep oynatti. iyi de oynasa, kötü de oynasi sahaya sürdü. Oyuncunun tkaima katkisi sifir. attigi goller ve verdigi 2-3 asist disinda hicbir katkisi yok. Aynis ekilde Abdülkadir takintisi var hocanin ve bugün sahaya 5 türk oyuncuyla cikti. elinde imkan varken ve türk oyuncularda herhangi bir isik alinamiyorken yapti bunlari ve daha önceki maclarda da yapti ayni hatalari. büyük maclarda, önemli maclarda yabancilari sahaya sürüyor ve bu tür maclarda Türk oyunculari oynatmaya calisiyor. Ancak ligdeki herhangi yabanci oyuncudan kalite oalrak türk oyuncular cok assagida. uygulamaya calistigin taktik Türk oyuncuklarin kafasina girmiyor iste. sen Abdü+lkadire ne kadar an latirsan anlat oyuncu anlamiyor.
Kaldi ki taktik olarak degisime gidemiyor hoca. Yillardan bu yana ezberledigi bir taktik var ve bu taktikte yaptigi ufak rütuslari bize ekim ayindan bu yana degisiklik,. yeni oyun taktigi olarak satmaya calisiyor ancak bu macta ve ikim hafta önceki macta da görüldügü üzere oynatmaya calistigi SEY Taktik falan degil. Yaptigi tek sey ilk yarilarda birseyler denemeye calisip ikkinci yarilarda olmasi gerekn oyuncu grubuyla yenilgiden ya da beraberlikten kurtulmaya calismak. Takim 8 aydan bu yana furbol olarak en az bes yil geriye gitti. Bu kadar basit ve hocanin gitmesinin zamani geldi de geciyor bile. sayet gitmezse en gec ikinci yarinin ilk iki üc haftasinda kovulur zaten.
Takımda bu 40 miyon avroluk kepazelik içinde wakayeminin hogonun kafasına veya cornelyusun kafasına soldan çekip saga terse attıgı gibi sene başından beri 1 tane yahu 1 taneeee orta yapabilecek adam varmı gördünüz mü hiç işte vahametimiz budur ahvalimiz budur.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.