Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 18.Hafta | C.Alanyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Antalya 5
Karagümrük 4
Alanya 5
Müthiş TS ve deplasmanda yediği goller :D
deepmavi
09.01.2023, 19:20
Takım Trabzon'a gelir gelmez herkes bi kenara çekilsin bu camiayi böyle, bu taraftarı böyle, hiç kimsenin rezil etmeye hakkı yok.YAZIKLAR OLSUN!!!
Bu rezillikten sorumlu herkesin canı yanmalı!
Cem Balcı
5 isabetli şut 5 gol.
Ve kurtarıcı Bardhi de girdi.
gecen seneki ugurcan olsa su an mac hala 0 0 di. Her gelen gol oldu.
bakasetas disinda takimda topcu yok.
waka demiyorum ama en buyuk aptalligimiz corne nin gitmesi oldu. Uzun pas oyunundan bu oyuna donusecek kalitemiz yok.
gurur6134
at sahibine gore kisner.zamaninda en az 10 milyon avro alacakken babayi aliriz simdi ugurcandan bravo
ilelebeTS
Yahu sahada tepki olarak kart gören 1 oyuncu bile yok, ruhunu teslim etmiş hepsi.
Furkan Özdem
5 isabet 5 gol. Bravo. Tarihe geçtik sanırım.
Sefer A.
İlk yarıda vitaminsizin şutu & ikinci yarı Baka'nın şutu
Öyle deme iyi mücâdele ediyormus kjhajkah
Bi fb maçi fenâ degildi, yoksa çöp
Giresun maçinda 3-0 öndeyken Naci'ye ara pasi atmasi gerekirken frene basip geri döndü korkak ödlek herif
Bir de bunu savunanlar var, sanki dersin Siopis, ki Siopis bile o ara pasini atardi denerdi
Ugurcan'i savunanlara da selam olsun, basta Ekrem D. olmak üzere :) artik kim kina yakar bilmem 5-0'dan sonra
Malatya maçi sonrasi gibi radikal kararlar alinmali, almayanin amk hocaysa hoca baskansa baskan
Punisher-61
Yeni transferlerin hepsi bizi kalitemizi arttimadi düsürdü en büyük problem o..
En kötüsü en cok parayida alan onlar ilk basta bartra ve tre
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
DeAgLeMaNyAq
Uğurcan 3 topu çıkarabilirdi ama sorun sizce Uğurcan mı? Rakip kaleci kaç kez yere yattı?
Isin garip tarafi
Monacoyu da ve sikecileri de bariz oyun ustunlugu ile yenen bu takim degil miydi
Oğuzhan Fidan
Uğurcan çakır kızağa çekilmeli. Hoca gönderilmeli sezon sonunda. Devre arasında gönderemeyiz tazminat ödemeden.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
gurur6134
09.01.2023, 19:21
Kimse gitmesin haftaya maca 1 kisi bile gitmesin
Ekrem D.
An itibariyle 17 macta 0 averajimiz var.
25 gol atmisiz, 25 gol yemisiz.
outlaws61
Uğurcan, Bakasetas, Siopis, Trezeguet hariç herkes gidebilir.
Doğan BULAT
Hiç bişey yapmayın Wakameyi geri alın yeter
Sefer A.
Şimdi 6-1 falan olurda
gör bak olacak âbi, amaç da oydu ztn, ayarli
alp.ckmk29
Frençvaroş maçından sonra Jarzinyo reisle kendimizi paraladık avcı istifa diye.
Vatan haini ilan edildiydik buyrun görün
kaçarava
09.01.2023, 19:22
Fark yenileceği 2. Golden sonra belliydi. Takımın şu hâli normal değil. Herkes birbirinden ve hocadan nefret ediyor bence.
Doğan BULAT
Abdullah Avcı İSTİFAAAAAAAAAAAAAAA
Sefa Murat Dokuz
Hoca intihar ederse, rakipte o iskembeye vuracak çok kişi çıkar.
gurur6134
Daha uzatmalarla 18 dk var 7 -8 olabilir bu mac
lazminator61
Ugurcan her sutu iceriye aliyor haftalardir yaziyorum. Ama kimse inanmiyordu
Bu sonuçların tek sorumlusu futbolcular olamaz
Uğurcanın külebeye çekilmesi lazım ve avcı the end
pablosantos
o kadar saçma sapan transferl yapıldıki şu bardhi anadolu takımında oynasa dikkat çekmez bartra desen yumuşak stoper la liga topçusu zaten ispanyadan adam alınmaz naci ünüvar vs vs hepsi birbirinden beter trezege gomez dışında elle tutulur transfer yok
Numan Yerlikaya
09.01.2023, 19:23
Para avcısı istifa eder mi yüzsüzzzzz
Arif Timurcioğlu
Uğurcan 3 topu çıkarabilirdi ama sorun sizce Uğurcan mı? Rakip kaleci kaç kez yere yattı? Uğurcan panter olsa yine yetişemez.
Ekrem D.
Şimdi 6-1 falan olurda
2011'de Sakaryaspor - Kocaelispor maci efsanedir. O macta Sakaryaspor 4-1 one gectikten sonra Kocaelispor sirf plaka olmasin diye kendi kalesine 1 gol atmisti ve mac 5-1 bitmisti.
OMERYILMAZ_TS
Kirmizi görmeden şu maçı bitirelim yeni gelecek hocaya adam lazım çok kesik atacak çok
odyseuys
09.01.2023, 19:24
hoca geri üçlüsünün ikisi bek ortasahası siopis-gbamin-baka olan 3-3-4 gibi futbolun her şeyden önce matematiğine aykırı bir sisteme döndü, cezayı kestiler 5 oldu.
futbol aklından bu kadar koptuğu bir maç daha yoktur avcı hocanın.
"büyük takım oyunu", "yan top geri pas istemezük"çülere kulak kabarttığından beri takımın şirazesini kaydırdı.
bu takım geçen sene sabırlı oyunla, yana geriye (!) oynayarak 10 puana kadar çıkardığı farkı Trabzon takımı böyle oynamaz diyenlerin gazıyla eritti, bu sezon kaldığı yerden devam.
avcı hoca ya fabrika ayarlarına geri dönüp sabra dayalı sonuç alan, zor gol yiyen oyununa geri dönecek ya da böyle tenis maçı gibi oyunlarda kalecinin kötü gününde 5 yedik 6 olmasa diye dua etmeye devam edeceğiz.
ÖmürKaradeniz61
Isin garip tarafi
Monacoyu da ve sikecileri de bariz oyun ustunlugu ile yenen bu takim degil miydi
Değildi.
outlaws61
Uğurcan eleştirilerini anlamıyorum.
Oyuncu formsuz dönemler geçirebilir.
Önemli olan onu idare edebilmek.
Sorun şu ki bir tek Uğurcan formsuz değil.
Bunun sorumlusu oyuncular olamaz.
ilelebeTS
Arkadaş o kadar transfer yaptın, kanat yok elinde. Bekler vasat. 10 numaraya o kadar adam yığmayın demiştik, hepsi elde patladı. Patlar tabi takım kanatsız kuş gibi.
Oğuzhan Fidan
Isin garip tarafi
Yenilirsin tamam sorun yok ama 5 yemek utanç verici skordur ezer seni. Utandırır. Sorun bu acıtanda bu zaten
Ekrem D.
09.01.2023, 19:25
Maca savunmada Gbamin ile basla ve devre arasinda en iyi stoperin olan Hugo'yu kenara al :) Cok buyuk dehasin Avci.
kadirkaradag061
daha fazla yememiz lazım avcının top sektire sektire gitmesi için.
Aponun 2. yarıdaki değişikliklerinin masum olduğuna inanmıyorum
tamuğ yamtar
Tamam Uğurcan hatalı goller yedi ama mevzunun pek Uğurcan ile alakası yok.
Gbamin neden mevkiinde başlamaz?
Bartra neden yedek?
Neden 3’lüye döndük?
Deneme yapılacak zaman geçti artık.
Avcı devam etmeli bence ama acilen de toparlamalı kendisini.
Sezon bitmişti zaten.
İyi bir çalışma ile baştan başlanabilir.
Bu kulüpte bir başkan yok mu?
Ne bu hal demiyormu?
bordodeli
Uğurcan 3 topu çıkarabilirdi ama sorun sizce Uğurcan mı? Rakip kaleci kaç kez yere yattı?
O üç topu da Uğurcan olduğu için çıkarmasını bekliyor herkes. Bariz hata denecek bi 4. gol var bana göre. Adamlar her pozisyonda 5-6 kişi gelip bomboş vurdular.
alp.ckmk29
09.01.2023, 19:26
Ugurcan her sutu iceriye aliyor haftalardir yaziyorum. Ama kimse inanmiyordu
Aynen hocam Kovacan yazınca kızıyorlardı bende bıraktım artık.
Bütün ilk şutları içeri aldı, takım çıkarmak için naskı yaptıkça gol yedirdi.
deepmavi
Biz antalya takımlarından önceki sezonların farklı mağlubiyetlerin intikamını almayı beklerken...Trabzonspor'umuz sağolsun yine antalya takımlardan fark yedi!!!
Trabzonspor'un en önemli eksiklerinden bir taneside İntikam Alma Duygusu YOK! Olsa şu rezalet şuanda olmazdı.Artık anlamamız lazım lütfen ve lütfen şu antalya takımlarına ona göre hırslı hazırlanın.bunların Trabzonspor'a garezi var.Zaten yönetimlerini hiç durmadan her seçimde şikebahçe kongre üyelerine peşkeş çekiyorlar!
gurur6134
Mac sonu aciklamasina bir ek daha hocadan hic bu kadar zor bir gece gecirmemistim:)
emre6117
gecen seneki ugurcan olsa su an mac hala 0 0 di. Her gelen gol oldu.
bakasetas disinda takimda topcu yok.
waka demiyorum ama en buyuk aptalligimiz corne nin gitmesi oldu. Uzun pas oyunundan bu oyuna donusecek kalitemiz yok.
Hersey nwakamenin gidisi ile basladi. Yerine alinan naci, bardhi,trezeguet,lahtimi hepsini toplasan nwakamenjn yarisi etmez.
Forvetler asiri cop.
Iki bek asiri yetersiz.
Birde bunlara hocanjn sacma sapan tercihleri de eklenjnce takim tam bir copluk oldu.
Emegi gecenlere tesekkur.
Malatya maci sonrasi kadro disilar gelmisyi.
Bu mac sonrasi kadro disilar gelmeli.
Kasimpasadan gelen tum vasatlar geri kiralik verilmeli.
Larsen, gomez,gbamin, bartra,hamsik yollanmali.
Gerci bu takimda duzgun hicbir yer yokki,.nereyi duzeltecen.
Ama bu mac.sonrasi firtinalar kopmali.
Antalya 5, karagumruk 4, alanya 5. Ayiptir bu kadari da.
Insan utanir biraz.
Ugurcanin sorunu ne acilen konusulmali.
Takimda cok ciddi soeunlar var.
BlackPanther
https://de.share-your-photo.com/img/0419751eb5.png
bordoylamavi
utanç verici bir tablo gerçekten. fazla bişi demiyorum hepsine yazıklar olsun derdiniz neyse alın başınza çalın şampiyonluğunuzu da
Ahmet Taşçı
Isin garip tarafi
Değildi. Takım durdurma, bozma ve kontra ile galip gelme için biçilmiş kaftan. Ama oyunu bizim kurmamız gereken bu tür Anadolu maçlarında leş atıyor ve atacak da.
Oğuzhan Fidan
2 şut çektik adamlar resmen 2 tane geldi çaktı golü adeta siz nasıl şut çekersiniz der gibi :)
doc holliday
Çözüm yeni yönetim yeni hoca yeni oyuncu grubu ile yeni bir başlangıç
Uğurcan'ın yediklerinden daha masum.
alp.ckmk29
09.01.2023, 19:27
Abi bir maçta 3 bacak arası gol yer mi kaleci diğer ikisinde müdahale bile edemedi.
Gençler sahadaki ŞEYİN Uğurcanla Abdüşle felan uzaktan yakından ilgisi yok.
Punisher-61
Önümüude simdi basaksehir maci var.. bakalim kac yeriz
Alanyaspor’dan 2 kat daha fazla pas yapmışız
Nazim Can
Bu pisliği anca İstifa çözer bakalım istifa nın i si geçecek mi ?!
emre6117
Mac basindaki trezeguet ve umut bozok pozisyonlarini ahzidlayin. Akli olan yinetim.mac sonu ikisini de kadro disj birakir.
Lakayt sacma sapan vuruslar, yaninda bombos adam varken hemde.
lazminator61
09.01.2023, 19:28
Ugurcan her sutu iceriye aliyor
outlaws61
Önümüude simdi basaksehir maci var.. bakalim kac yeriz
Başakşehiri yener öbür hafta aynı tas aynı hamam devam ederiz
OMERYILMAZ_TS
Lig bitti kupa ve Konferans Ligi için umudumuz olsun istiyorsak avci bu akşam yollanmali
Doğan BULAT
koskoca takım da çalım atacak adm geçecek tek bir adam yok. Sanki biz öndeyiz de hala pas yapıyoruz. Oynadığınız topun içine.. Avcı verdiğin taktiğin içine..,
Trabzondaki arkadaşlar gitmeyin maça değmez bu takıma yazıklar olsun
Haymatlos Han
09.01.2023, 19:29
Avcı takımda 2 stoper daha varken Gbamin ile çıkıp amacını belli etmiyor mu
KARAGOZLUM
Abi net belli sabote ediliyoruz
alp.ckmk29
Hocam işin trajikomik yanı da, son yıllardaki yükselişimiz baş mimarları Uğurcan, Abdüş ve Yusuf yazıcı nın bu hale düşmesi.
Onlarla başlayan hikaye onlarla aon bulacak gibi.
Ahmet Taşçı
Para avcısı istifa eder mi yüzsüzzzzz
Ya hocam şu hitap kendi rakım hocan için doğru mu sizce? BİR anlık hamasi duygularla böyle şeyler yazmayın lütfen.. Adam kaç yıl sonra şampiyon yapmış İstifa de yeter, bu ne hakaretname tavır.
Sefa Alış
bu takımın geçen sezon 2 gol yediği maçlar bile bir elin parmaklarını geçmiyor. bu sene 3,4,5 havada uçuşuyor. daha da olur böyle maçlar bu oyunla.
emre6117
Abi bir maçta 3 bacak arası gol yer mi kaleci diğer ikisinde müdahale bile edemedi.
Ugurcan dagilmidd durumda, psikolojik olarak cokmus gibi duruyor.
Ama trezeguet,eren, gbamin,larse ,umut bozok mallarina ne diyecegiz asıl.
ilelebeTS
Takım içerde başka oynuyor dışarda başka. Bunun nedenleri araştırılmalı. Bu kadar kırılganlık ve yumuşaklık fazla. Daha sert takımla sahaya çıkılmalı. Fizikli oyuncular oynamalı.
gurur6134
Benim tanidigim avcinin kitabinda istifa yazmaz kendi istegiyle istifa ederse cikar ozur dilerim ama sanmiyorum etmez..sen cikip sozlesmesi devam eden hocayla 3 yil daha uzatirsan o da 2.yaridaki gibi degisiklikler yapar sikiysa kovunda goreyim demektir bu izahi yok corba oglu corba
Yoruma katılıyorum
Denswil hatasız tek stoperimiz ama oynamıyor
Demekki şapkadan tavşan çıkarmasın diye kovulmuş Nwakaeme, defansa gelmiyor İŞİN YALANIYMIŞ, bu sene sistemi bozacak adam bırakma denmiş der düşünen
Artık kadro dışılar mı olur, hoca mı gider bilemeyiz. Ama aksiyon şart.
Yolların ayrılması ruhsuz oynattığı ilk maçlarda sözleşme imzalanmadan yapılacaktı. Bu saatten sonra yollar ayrılsa nolur. Bence artık devam edilebilir zaten hedef kalmadı ligde. Avrupada yarışabilecek bir kadro ya da oyun ezberi ve disiplinimiz yok. Hedef ZTK Avcı ile devam. Bide fesih parası çıkarmayın
Oğuzhan Fidan
09.01.2023, 19:30
5 oldu halen atmaya çalışıyorlar. Biz olsak 4 ten sonra dururduk hocamız hemen başlardı stoperleri almaya :) adamlar seni dahada rezil etmek için nasıl uğraşıyor gördünmü hocam :)
Biriylede severek ayrılalım böyle bir taraftara kim hoca olmak ister Allah aşkına
ilelebeTS
Alanya'nın bir şey yaptığı yok, sadece bekliyor. Tıpkı Karagümrük gibi. Bekleyip bekleyip gelip gol atıp gidiyorlar.
serdaracıl
Deplasmanda bu kadar önde basmanın, maça bu kadar baskıyla başlamanın mantığı nedir anlamıyorum
Ugurcani nekadar sevsemde begensemde bu sezon bildigin kova. Ya kendine gelsin yada kenara cekilsin bu ne yahu birde kaptan olcak harbiden ikinci Onur olma yolunda ilerliyor. Tek maclik birsey degil adam tum sezondur geleni geceni iceri aliyor
CEMEFKER
09.01.2023, 19:31
AYRICA;
Bu lanet sistem futbolcu eline bakıyor. Fifa arkalarında. Özelde olsa işten kovarsin burada en fazla kadro dışı parasını alır sonuna kadar. Neden bunları yazıyorum.
Sezon başında A.Ömur parası az diye, Bardhi, Naci alındı diye bilerek oynamadı.... Uğurcan yol verilmedi diye oynamadı ve ne oldu biliyor musunuz? Mali durumu zayıf kulup 20.million Euro dan oldu , şampiyonlar liginden elendi. 2-3 futbolcunun nazı bunda çok etkili oldu. Ve halen sezon sonunda gitme planlarının ceremesini çekiyor camia.
Yönetim "Avcı ve E.Doğan" olduğundan Ağaoğlu saf dışı kaldı , sesini çıkaramadi. Transferde dahli çok cüzzîdir. Kim çıkarabilirdi? Hiç kimse, çünkü şampiyon olmuş bir takım teknik direktörünü ancak öngörüsü yüksek liderler yapabilir.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
adiloş bebe
Ne yalan söyleyeyim bu kadar acı verici bir son yaşayacağımızı düşünmüyordum. Her şey için teşekkürler Abdullah Avcı. Alacağın tazminatla da yedi sülalene bakarsın artık.
Rezil köpekler...
Muhammet Ali Senocak
Hâlâ istifa etmedi. Biraz utanman varsa istifa edersin Avcı
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mete61bordomavi
Mac basindaki trezeguet ve umut bozok pozisyonlarini ahzidlayin. Akli olan yinetim.mac sonu ikisini de kadro disj birakir.
Onu görecek önce hoca lazım.
oflu_61_
Lig bitti kupa ve Konferans Ligi için umudumuz olsun istiyorsak avci bu akşam yollanmali
Hoca ile olmayacağı geçen sene sonunda ortaya çıkmıştı ama birçok tarafta kafasını kuma gömerek görmek istemedi. Bu saatten sonra, takıma çuk oturacak bir hoca bulunmazsa, kupa ve Avrupa daçok ciddi sıkıntıya girdi.
emre6117
09.01.2023, 19:32
Takima bakiyorum da hepsi cop gibi geliyor bana. Cogunun akli kit, cogu sahsi oynuyor ya da asiri vasat.
Hamsik tarzi lider oyuncu artik olmadigina gore once o tatz bir oyuncu bulmaliyiz.
Sonra da zeki ve fiziklk oyuncular.
Ben trezeguet gibi sadece kendine oynayan, panik halind ebir oyuncuistemiyorum.
tamuğ yamtar
5 oldu halen atmaya çalışıyorlar. Biz olsak 4 ten sonra dururduk hocamız hemen başlardı stoperleri almaya :) adamlar seni dahada rezil etmek için nasıl uğraşıyor gördünmü hocam :)
Halen atmaya çalışmıyorlar aslında.
Sahada ki diziliş gel gol at diyor zaten.
Oğuzhan Fidan
Benim tanidigim avcinin kitabinda istifa yazmaz kendi istegiyle istifa ederse cikar ozur dilerim ama sanmiyorum etmez..sen cikip sozlesmesi devam eden hocayla 3 yil daha uzatirsan o da 2.yaridaki gibi degisiklikler yapar sikiysa kovunda goreyim demektir bu izahi yok corba oglu corba
İstifa etmez sezon sonuna doğru güzellikle ayrılır yollar. Kovmak yakışmaz şuanda bize
Ekrem D.
Avci gibi sucu surekli baska kisilerde/faktorlerde arayan kisiler asla istififa etmez arkadaslar. "Istifa" kelimesini aklinizdan cikartin.
Avci'nin gitmesi icin yonetimin devreye girmesi lazim. Ertugrul Dogan'in Avci'yi ne kadar sevdigini biliyoruz. Avci'nin gonderilmesi demek, Agaoglu ile Ertugrul Dogan'in aralarinin acilmasi demek olacaktir.
Ertugrul Dogan su ana kadar cok iyi bir asbaskanlik performansi gosterdi. Insallah en kisa zamanda Avci sevdasindan da kurtulur.
Numan Yerlikaya
Acilen istifa gelecek görsek destek olalım. İpin ucu kaçtı artık
Konferans ligi bu kaleciyle bu rezil kakeci ve bu defansla konferans ligi .Ne ligi hemşerim sezon bu akşam bitti hocada gitse bitti fatih treninde gelse bitti kadro dışılar olmalı bu aksam koca Trabzonspor 3 haftada osuruktan iki takımdan 9 gol yemez tarihinde yok böyle bir kepazelik bu oyuncu gurubu takımdan gidecek bunlar olduğu sürece bu takıma bir kuruş harcarsam şerefsiz halsiyetsizim.
Muhammet Ali Senocak
09.01.2023, 19:33
Böyle devam edersen Avcı şampiyonluk dan kazandığın saygıyı da kaybedeceksin. İstifa et seni minnetle analım
Şu maçta oynasam golüm vardı bir tane. Sol bekteki çocuk da oyuna girerken anladı zaten kalede kaleci yok, girer girmez vurdu bir tane. Keza attığı golü halı sahada vursam dalga geçerler.
Oğuzhan Fidan
09.01.2023, 19:33
Pozisyon penaltı bence :)
Türkiye'de istifa diye bir müessese yoktur o sebeple şunu deneyelim ; hocam görevden affını iste ...
deepmavi
09.01.2023, 19:34
Trabzonspor'umuz şikebahçe maçında verdiği mutluluğu misli misli, katmer katmer geri aldı.Misal olarak küçük çay kaşığı ile verdiği mutluluğu kepçe ile geri aldı...
Bu adam nerden istifa etmiş ? Kovulmayı bekliyor tazminatı alacak beinsportta yorumcu olacak .
alp.ckmk29
Ünal hocam boşta mı sezon sonuna kadar 2 3 altyapıdan adam çıkartır bari
mete61bordomavi
Trabzonun hep kanatlardan geldiğini ama kanatlardan içeri orta kesemediğini gören her teknik adam kanatları aha böyle 3 kişi kapatır aval aval bakarsın avcı.
Senin oynattığın topta bi numara olmadığını böyle rezil ola ola göreceksin. Bizi de rezil ede ede tabi..
emre6117
Onu görecek önce hoca lazım.
Takimda asiri lakayt sorun burada. Kimse takmiyor, oylesine bir oyun var sahada.
Tabi en onemlisi sahada akıl yok.
Gecen yil o aklı hamsik koyuyordu.
Mac basinda skor 0.0 ken yazdim.
Hoca olsam 10.dakikada umut ve trezeguet geri zekalilarini cikarirdim diye.
Futbol boyle bir oyun degil.
kadirkaradag061
nwakaeme ile sözleşme yenilemez isen sonuç bu olur.
yok maliyet yok bilmem ne.
ne adamlara 20şer milyon eurolar verildi. cimrilik edilecek adam değildi.
Sefa Alış
09.01.2023, 19:35
Oyun kötü ama Avcı'ya nankörlük yapılıyor bence. Geçen seneki şampiyonluk kredisini geçtim hadi, daha 2 hafta önce Fenerbahçe'ye isabetli şut çektirmeden kazanınca yere göğe sığdırılamıyordu. Bir de para avcısı falan yazanlar var, ayıp.
gurur6134
09.01.2023, 19:35
Bu avciya verilen kredi hicbir hocaya verilmedi bu takimda simdiye taraftarin coktan avci iatifa diye bagirmasi stadi yikmasi lazimdi ama yapmamalarinin sebebi gecen senenin hatri.bir hocaylada iyi ayrilalim diyenler daha ne yapacak taraftar birde kurdelemi takacaklar hocaya o da iyi niyeti suistimal etmesin gerkeni yapsin..
Ben istifa olacağını düşünmüyorum
Bence istifaya da gerek yok
Futbol da hayat gibi
Inisi cikisi olur
Uzun yillar sonra gelen
Sampiyonluk bizi de takimi da hocayi da yonetimi de rehavete ugratti
Bazen sendelemek yetmiyor dusmen gerek
Bu macta da dustuk artik hep beraber ne kadar ayaga kalkabileceksek kalkmaya calisacagiz
Cem Balcı
09.01.2023, 19:36
Aaa Uğurcan tuttu.
Punisher-61
Rusyada o kadar iyi yabanci varken bizde gittik Gbaminle en boktaniki aldik iyi mi
alp.ckmk29
Yetiş ya Ünal hocam
Cem Balcı
Hadi geçmiş olsun bir rezilliğin daha sonuna geldik.
Giallorossi
Aha Ugurcan top cikardi
5 sut 5 gol. Allah cezani versin teneke herif. Takimi komple revizyona sokmak lazim, avci‘da bu rezillige çare bulamayacaksa defolabilir.
Yahu hemserim sahadaki 11 tane ne idigu belirsiz adam duracak hoca gidecek habunların düzelecegini bu camiaya bir fışkı verecegine inanan futbol fakirleri var bu takımda 3 kisi hariç bir tane oyuncu bu aksam bırakmayacaksın hepsini defedeceksin yallah geldiginiz çöplüğe ne hocası.
ilelebeTS
Ayıp olur diye bunu yemedik
Geçen sene bizi avcı şampiyon yapmadı nwameke şampiyon yaptı !!
Oğuzhan Fidan
09.01.2023, 19:37
Adamların 6 isabetli şutu var 5 tanesi gol oldu. Son pozisyonda uğurcan kurtarmasa 6da 6 yapacaklardır. Tebrikler takım bravo
mete61bordomavi
1-0'ın üstüne yat avcı hadi. Skorun üstüne yat avcı, takıma top oynamayı unutturdun korkak adam seni!
Kemal Öztel
Djaniny ve Larsen gönderilmesi gereken ilk iki isim
Gbamin de kiralık fesh
Aaa Uğurcan tuttu.
Pozisyonun ofsayt olduğunu anladı, ondan tuttu herhalde.
Mehmet Fatih Yavuz
Oyun kötü ama Avcı'ya nankörlük yapılıyor bence. Geçen seneki şampiyonluk kredisini geçtim hadi, daha 2 hafta önce Fenerbahçe'ye isabetli şut çektirmeden kazanınca yere göğe sığdırılamıyordu. Bir de para avcısı falan yazanlar var, ayıp.
1 yıldır bir elin parmağı kadar iyi maç oynamadı bu takım.
Çok severim Hoca'yı, lakin bu bataklıktan çıkabilecek gibi görünmüyor.
Yakışanı yapması gerekir daha fazla berbat etmemek için.
Kontrolü kaybetti.
İçerde ne sorun var bilmiyorum, ama şu anda sorun Avcı'nın çözebileceği bir durum gib görünmüyor.
Bir takım önüne gelenden 3-5 yer mi yahu?
Hem de bu kadar pahalı bir takım!
serdaracıl
09.01.2023, 19:38
İstifa, kaos, kadro dışı falan bunlar bize 40 yıldır hiç fayda vermedi. Sakin kalıp hatalardan ders almalı ve doğru oyuncular bulmalıyız.
bilginsem
Hocayı yollamayı başaran arkadaşlar buraya hoca yazabilir mi?
Rica ediyorum alakasız yorumlar yapmayın
Ünal Karaman artık başkan varken olmaz örneğin....
ilelebeTS
Rusyada o kadar iyi yabanci varken bizde gittik Gbaminle en boktaniki aldik iyi mi
Adam stoper değil. Hocanın hatası takımı çorba etmesi. Orta sahayı Gbamin-Siopis önlerinde Baka yapsa bugün gol bile yemezdik belki.
emre6117
09.01.2023, 19:39
Yonetim ve hoca bu aksam oturun. Enaz 5 kadro disi belirleyin.
Bundan sonra ne olursa olsun ilk amacimiz gol yememek olsun.
Her oyuncu kendi mevksinde oynasin.
Eren ve larsen mallari oynamasin artik. Bakesetas forvet arkasi, trezeguet sol kanat vb.
Ama once bir nester vurulsun.
Ugurcandaki, yusuf yazicidaki sorun ne..ya kadro disi gelsin, ya da sorun cozulsun.
Devre arasi gidecekler oynamasin bir daha; gbamin,larsen,bardhi vb.
BlackPanther
https://de.share-your-photo.com/img/ef67f3c90a.png
Çağlar Güleryüz
Birazcık onurun varsa kendin ve kulüp adına istifa et Abdullah Avcı. İki taraf için de en iyi şey bu.
serdaracıl
Sahada haddimizi bilerek oynamalıyız.
Numan Yerlikaya
Abdullah avcı ders alacak falan hoca değil kimyası bozulmuş yaptığı trabsferler ptt de belki oynar ne saçmalıyosunuz siz . Yeter ya vallahi yeter kafada saç kalmadı adam orda şeyim kadar aklıyla milyonları götürüyo
bilginsem
İstifa, kaos, kadro dışı falan bunlar bize 40 yıldır hiç fayda vermedi. Sakin kalıp hatalardan ders almalı ve doğru oyuncular bulmalıyız.
Bir çok katılmadığım yorumun olsa da bu konuda %100 haklısın.
Ugurcana maçtan sonra plaket verin demiştim gümrük maçından sonra o plaketi bugün verin 17 maçta bir çuval gol yemek büyük iş kendi rekoru u kıracak hadi ugurcan sakın bir top tutarsın bak sakın ha yanlışlıkla başına sırtına çarpar olmaz dahada yemelisin seni srilanka ligine alacak gözlemciler takip ediyor biraz daha gayret et ne olur sık dışını
pablosantos
karagümrükten 4 yiyosun alanyadan 5 yiyosun başakşehirde bi 6 7 atar heralde
OMERYILMAZ_TS
09.01.2023, 19:40
Ben yeni gelecek hoca olsam :
Ugurcani bazı maçlar yedek bırakırım
Larseni yollarım
ereni bazı maçlar yedek bırakırım arife şans veririm
Bartrayi yollarım talhaya şans veririm
Omuru ya satar ya kiralarım
Kadro kötü değil kan değişimi lazım ruh lazım bu takımda taş gibi adamlar da var kim mesela denswil peres dorukhan siopis bakasetas visca trezege bunlar her takımda banko oynar
yorumsuz6117
Berbat transferler sonucu geldiğimiz nokta normal, kadro bok..
MehmeTS_ADANA
Hocanın eksiği yanlışı hatasi var hemde çok ama çare hocayı göndermek değil. Sonuçta seni şampiyon yapmiş demek ki adamda o potansiyel var. Sorun oyuncu kalitemizde . 3-4 doğru transferle herşey düzelir diye umuyorum
samatyaboy
Son saniye 6.golü yemeyen Uğurcan’ı tebrik ederim.
odyseuys
09.01.2023, 19:41
Avcı hoca maç sonunda özrünü dileyip yoluna ders çıkararak devam etmeli.
Her sene nisanda şampiyonluk kutluyormuş gibi son şampiyon hocayı yollamak falan... 10 sene geri gider takım.
Hoca demagogların etkisinden çıkıp takımı başarıya ulaştıran sabır felsefeli oyununa geri dönmeli. bekler serkan marlon iken parmak, flavio, baker'lı ortasahayla +2 puan ortalaması yaparken de eleştiriliyordu bu oyun, ligi sürklase ettiğinde de... hoca kendi doğrusundan şaşıp "Trabzon hücum oynar"cıların etkisine girdiğinden beri oyunumuz dalgalı, puan ortalamamız düşük.
emre6117
Adam stoper değil. Hocanın hatası takımı çorba etmesi. Orta sahayı Gbamin-Siopis önlerinde Baka yapsa bugün gol bile yemezdik belki.
Once gol yememeyi ve savunma yapmayi ogrenmeliyiz. Gerekirse 0.0 bitsin mac. Bu kadar daginik takim olmaz.
Bakesetas forvet arkasina gecsin. Kanatlarda trezeguet,a.omur ve djaniny dusunulsun.naci de yedek oyuncu.
Herkes yerinde oynasin artik.
alp.ckmk29
Ahahahahahhahaahha
bilginsem
Kadronun oyuncu kalitesinde en ufak bir problem yok. Tamamen oyuncuların taktiği benimsememe problemi. İçerde 2.3 puan ortalaması olan bir takım deplasmanda 1.2 ise burada oyuncu kalitesine bakılmaz.
Cem Balcı
Güntekin bile ''gününde olmayan Uğurcan'a...'' diyor,bi hala hatası yok mu diyoruz.
oflu_61_
09.01.2023, 19:42
Kesinlikle yabancı bir hoca gelmeli. Tüm futbolcuların saygı duyacağı birini bulmak lazım.
Futbolcuların da modunu resetlemek gerekecek.
yatmaztara
relax...... Sakin..... Olur böyle sezonlar. Yanlış transfer politikasının kurbanı olduk! Net 3 adam yerine 12 yarım adam politikasını bize kim kitlediyse hesap vermeli!
ilelebeTS
Hocanın eksiği yanlışı hatasi var hemde çok ama çare hocayı göndermek değil. Sonuçta seni şampiyon yapmiş demek ki adamda o potansiyel var. Sorun oyuncu kalitemizde . 3-4 doğru transferle herşey düzelir diye umuyorum
Sorun 1 adamlar asıl yerinde oynamıyor, sorun 2 beklerimiz yetersiz, sorun 3 sağ kanat oyuncumuz yok, sorun 4 Baka bu takımda rakip kaleye yakın oynaması gereken 1 numaralı adam.
ts_tuncay_ts
Peki o oyuncuları alan, kim? Wakaemeyi gönderen kim?
bilginsem
Her sene nisanda şampiyonluk kutluyormuş gibi son şampiyon hocayı yollamak falan... 10 sene geri gider takım.
Hoca demagogların etkisinden çıkıp takımı başarıya ulaştıran sabır felsefeli oyununa geri dönmeli. bekler serkan marlon iken parmak, flavio, baker'lı ortasahayla +2 puan ortalaması yaparken de eleştiriliyordu bu oyun, ligi sürklase ettiğinde de... hoca kendi doğrusundan şaşıp "Trabzon hücum oynar"cıların etkisine girdiğinden beri oyunumuz dalgalı, puan ortalamamız düşük.
Kesinlikle
Muhammet Ali Senocak
Maç sonu istifa gelmezse bu takım ilk on içinde olamaz sene sonu. Rezillik şuan ki halimiz
ilk yarıyı şikecilerle aynı puanda kapatalım bi.
ikinci yarı bakalım neler olur.
böyle düşünürken yarın akşam alanyadan tak 4 tane yemişiz gene.
lan agdklarım totemdi o
memozcan
09.01.2023, 19:43
sırf ömüre yer açmak için bütün takım kurgusunun içine etti.. baka geride kalıyor, naci ortaya geçemediği için sola kayıyor, trezege sola geçemediği için sağ kanata kayıyor..
bu çocuk hangi tarikattansa toplanıp o tarikata katılak da bizi bi salsın artık..
Cem Balcı
relax...... Sakin..... Olur böyle sezonlar. Yanlış transfer politikasının kurbanı olduk! Net 3 adam yerine 12 yarım adam politikasını bize kim kitlediyse hesap vermeli!
11122 merkez orta saha adamı da denebilir.
falcon_61
Ünal Karaman artık başkan varken olmaz örneğin....Hoca kendi kendine etti. Kimsenin yolladığı yok. Şampiyon olduğumuz sene sanki top mu oynuyorduk. Sistem falan yok. Adamın beş lafından dördü organizasyon. 3 sene olacak daha ne hücum yaptığımız belli değil. Veteranları doldurup kulübe dinamit koymasını da geçtim. Takımın içine etti bıraktı. Bu maçı 5-0 biz yensek de hiçbir şey değişmeyecekti. Yer yüzünde böyle top oynayan takım yoktur. Sprint yok, yakın oynama yok, dikine pas yok , 1000 tane saçma pas yapıp kendilerini yoruyorlar. Bunun adı da futbol oluyor he mi. İstifa etmesini beklemeden KOVULMALI. Takımın başında hocaya da gerek yok. Takım kendi kendine daha iyi oynar. Yeter ki Avcının zincirlerinden kurtulsunlar
G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sefa Alış
1 yıldır bir elin parmağı kadar iyi maç oynamadı bu takım.
Çok severim Hoca'yı, lakin bu bataklıktan çıkabilecek gibi görünmüyor.
Yakışanı yapması gerekir daha fazla berbat etmemek için.
Kontrolü kaybetti.
İçerde ne sorun var bilmiyorum, ama şu anda sorun Avcı'nın çözebileceği bir durum gib görünmüyor.
Bir takım önüne gelenden 3-5 yer mi yahu?
Hem de bu kadar pahalı bir takım!
Hocam doğrudur, sorun yok demiyorum zaten de o Newton'lu dönemden alıp ilmik ilmik örerek ertesi sene şampiyonluk getirmiş bir teknik direktör var. Ben daha iyi bir teknik direktör etkisi görmedim daha önce bu takımda. Avcı bugün gitsin sorun değil, gidişinin hiçbir sorunu çözeceğine inanmıyorum şu anki tabloda.
amasya0561
09.01.2023, 19:44
Formamızı giyen hiçbir futbolcumuza kötü konuşmadım. En kötülerine bile ama bu trguzet midir nedir en ağır küfürü edecem. Maçın başında egoist olmasa maça önde başlıcaz. Hocayada lafım bu takım sana şampiyonluk apoleti taktı. Sende bu takıma ama artık olmuyor hocam. Daha çok kırgınlık olmadan taraftarın gözünden iyice düşmeden iyiyken ayrılalım. Tazminatı bırak yoksa TS tarihindeki yerinide kirletme
BlackPanther
09.01.2023, 19:44
Başkanın ta kendisi!!!!
ilelebeTS
09.01.2023, 19:45
Son kısma katılıyorum, hücum oynayacağım diye takımın fabrika ayarlarını bozdu. O oyunu da taraftar istiyor zaten. Halbuki ben 3 puan istiyorum. 3 puan alamadıktan sonra dünyanın en iyi oyununu oynasan ne olacak.
BlackPanther
09.01.2023, 19:45
falcon_61
09.01.2023, 19:46
Güntekin bile ''gününde olmayan Uğurcan'a...'' diyor,bi hala hatası yok mu diyoruz.1. gol dışında hatası yoktu bence. 5. yi saymıyorum kimsede moral falan kalmadı ki. Kaleciye bağlanacak bir yanı yoktu bu maçın bence
emre6117
Aynen denilen gibi.trabzonspor hicbir zama hucum oynayatak sampiyon olmamistir.
Trabzonspor her zaman iyi savunma yaparak sampiyon olmustur.
Dedigim gibi hoca ve yonetim bu aksam otursun, enaz 5 oyuncu liste disi birakilsin.
Hamsik herhalde olmayacak daha..once o seviyelere yakin ir oyuncu ile gorusulsun.
Ugurcandaki sorun acilen cozulsun. Gondermek ve kadro.disi en kolayi. Ama o seviyede bir kaleci bulmak.imkansiz.
Nwakameyi de gonderdiniz neoldu, trezeguet akilsizi ile mutlu musunuz.
Bu aksam nester vurma zamani.hic beklemeden.
Yonetim ve hoca cikip aciklama yapsin, cok kotu bir transfer sureci yonettik.hicbir tutmadi.
Kötü diziliş ve bu skor
Hoca hoca hocaaaa
BlackPanther
Kaleye sadece 6 şut çekildi!!! 6 sı gol oldu!!!!
alp.ckmk29
...... Taha
Bartra..... Taha.. Hugo.. Eren
Gbamin hamsik
...... baka
Naci... Gomez... Trezege basar geçeriz
Ama Dahi hocam daha iyi bilir tabi
yatmaztara
Ya pompalar? Onları çalıştırsak su üstünde kalamaz mıyız? Yani transferde 6 benzemez gönderip 2 vale alsak toparlamaz mıyız?
memozcan
şenor güneş boşta mı?
serdaracıl
...... Taha
Bartra..... Taha.. Hugo.. Eren
Gbamin hamsik
...... baka
Naci... Gomez... Trezege basar geçeriz
Ama Dahi hocam daha iyi bilir tabi
Naci sol açık ve sağda işi yok
Cem Balcı
09.01.2023, 19:47
1. gol dışında hatası yoktu bence. 5. yi saymıyorum kimsede moral falan kalmadı ki. Kaleciye bağlanacak bir yanı yoktu bu maçın bence
Kaptansa her golde morali kalacak.En az 2 golde net hatalı.
Çok afedersiniz ama biz b.ku yedik uşaklar. Sorun bir değil iki değil. Saha içi saha dışı yönetim hoca felan her şey birbirine girmiş durumda. Önceden şampiyonluğun eşiğinden döndük mü dağılırdık şimdi şampiyon olduk bırak dağğılmayı İHO, USTA dönemine geri döndük.
mete61bordomavi
Yeni teknik direktörümüz kim olmalıdır? başlığını ne zaman açacağız?
ensar_61
Bence kulüpteki sıkıntı teknik direktör-oyuncu bazında açıklanacak gibi değil.çok maliyetli ve yanlış bir kadro kuruldu, şampiyonlar ligine kalamadık.üstüne kulübe hacizler geldiği yönünde haberler çıkıyor sürekli sosyal medyada.iho ve usta dönemlerindeki durumları yaşıyoruz biraz sanki.kadroda ve bütçede daralmaya gidilmesi gerekiyor en kısa zamanda
bilginsem
09.01.2023, 19:48
Hoca kendi kendine etti. Kimsenin yolladığı yok. Şampiyon olduğumuz sene sanki top mu oynuyorduk. Sistem falan yok. Adamın beş lafından dördü organizasyon. 3 sene olacak daha ne hücum yaptığımız belli değil. Veteranları doldurup kulübe dinamit koymasını da geçtim. Takımın içine etti bıraktı. Bu maçı 5-0 biz yensek de hiçbir şey değişmeyecekti. Yer yüzünde böyle top oynayan takım yoktur. Sprint yok, yakın oynama yok, dikine pas yok , 1000 tane saçma pas yapıp kendilerini yoruyorlar. Bunun adı da futbol oluyor he mi. İstifa etmesini beklemeden KOVULMALI. Takımın başında hocaya da gerek yok. Takım kendi kendine daha iyi oynar. Yeter ki Avcının zincirlerinden kurtulsunlar
Avrupa'da başat takımların %80'i bizim oynadığımız oyuna ek olmadığını söylediğin şeyleri de yapıyor. Biz neden yapamıyoruz?
Çünkü sprint atacak adam 60 metre geri koşacağım korkusu yaşıyor, top kaybı korkusu var, diyelim ki sprint attı sonrasında kendisine zerre güvenmiyor. Trezeguet ve Visca'yı çıkar geri kalan defans hücum tüm kenar oyuncuları böyle.
Takımın başına hocaya gerek yok ne demek Allah aşkına ya burası mahalle okulu takımı mı dünyanın en büyük 100-150 futbol takımından birisi Trabzonspor. Böyle bakkal hesabıyla iş mi yapılır?
BatuhanB
Yerlinin yerlisi, Yunan hoca istiyorum.
Kadronun oyuncu kalitesinde en ufak bir problem yok. Tamamen oyuncuların taktiği benimsememe problemi. İçerde 2.3 puan ortalaması olan bir takım deplasmanda 1.2 ise burada oyuncu kalitesine bakılmaz.
Doğru ve net analizlerden biri.
Rezillik, 5-0 oldu,
Antalya 5
K gümrük 4
Alanya 5
bu maçların izahı yok, Bartra Eren Larsen çöp ve hepsini Avcı aldı…Kesinlikle kariyeri bu 3. kepazelikte birmiştir bizde…
alp.ckmk29
Naci sol açık ve sağda işi yok
Adam Ajax ta sağ açık ve 10 nunara pozisyonunda oynadı alt gruplarında. Tabi Dahi hocam en iyisini bildiği için sol açık yaptı çocuğu
ilelebeTS
Uğurcan'ın sorunu ben çok iyi kaleciyim, gol yemem psikolojisinden kaynaklanıyor. Öyle kasıtlı işler yapacak bir adam değil. Rahatlığı bırakıp konsantrasyonunu yükseltmeli.
kaçarava
Hoca uçağa dahi binmemeli.
Numan Yerlikaya
Futbol zekası üst düzey olan başkanımız tamer tunayı getirir oda ayrı bi olay
Sayın A.avcı bu akşam bize bu rezilliği yaşatan başta kaledeki arkadaş olmak üzere bu oyuncu gurubunu kadro dışı bırakmazsan en baştan beri sana verdiğim desteği bitiriyorum artık deniz bitti bu akşam biletlerini kes.
Kadir Aydın
09.01.2023, 19:49
avci istifa eder mi?
https://youtu.be/Lgya5VhFPr0
jairzinho
09.01.2023, 19:49
https://www.transfermarkt.de/ralph-hasenhuttl/profil/trainer/2300
hazenhütıl
big tempo big pres
süper lige gelmesi zor ama denenebilir
yatmaztara
09.01.2023, 19:50
Bu takım biraz akıl, biraz şans, biraz kabiliyet, biraz çalışma, biraz destek ile seneye iyi bir takım haline gelebilir mi? Yoksa direk bütçeyi 20 ye düşürüp yeniden mi yapılanmak lazım?
Uğurcan'ın sorunu ben çok iyi kaleciyim, gol yemem psikolojisinden kaynaklanıyor. Öyle kasıtlı işler yapacak bir adam değil. Rahatlığı bırakıp konsantrasyonunu yükseltmeli.
Ugurcan diye bir kaleci yok neyi düzeltecek 17 maçta yedigi bir çuval golü mü.
Bu takım biraz akıl, biraz şans, biraz kabiliyet, biraz çalışma, biraz destek ile seneye iyi bir takım haline gelebilir mi? Yoksa direk bütçeyi 20 ye düşürüp yeniden mi yapılanmak lazım?
2.şık
bordodeli
09.01.2023, 19:50
Bence kulüpteki sıkıntı teknik direktör-oyuncu bazında açıklanacak gibi değil.çok maliyetli ve yanlış bir kadro kuruldu, şampiyonlar ligine kalamadık.üstüne kulübe hacizler geldiği yönünde haberler çıkıyor sürekli sosyal medyada.iho ve usta dönemlerindeki durumları yaşıyoruz biraz sanki.kadroda ve bütçede daralmaya gidilmesi gerekiyor en kısa zamanda
Bu mu bahanemiz sahi? Çoğu transfer yapıldığında zaten elenmiştik oradan.
Ahmet Taşçı
09.01.2023, 19:51
Bize aç teknik direktör lazım seneye için. Nester El Maestro hocam neredeysen hemen gel başla.
ilelebeTS
Yapılacak ilk iş bu kadronun maliyetini düşürmek. Alanya'dan 5 yiyeceksek paf takımla da çıkabiliriz. Sahada gezen adamları göndersinler. Orta saha daha sert kurulmalı, özellikle deplasmanda. Öncelik gol yememek olmalı. Araya 1 gol sıkışırıp 3 puan alırsın bir şekilde.
yusufdinyo
Yeniden yapılanma şart
25 golün 21ini deplasmanda yemişiz.
bunlar öyle ürkütücü korkutucu deplasmanlar da değil
gümrük alanya felan.
dışarda geçen seneden beri sağlam top oynadığımız maç yok
hocanın kaotik durumlarda ani gelişmelerde tepki vermesi analizi çok çok zayıf sıfır
Giallorossi
Sayın A.avcı bu akşam bize bu rezilliği yaşatan başta kaledeki arkadaş olmak üzere bu oyuncu gurubunu kadro dışı bırakmazsan en baştan beri sana verdiğim desteği bitiriyorum artık deniz bitti bu akşam biletlerini kes.
Karo disi fazla olur ama bir süre yedege cekilmeli
Az kendine gelir
serdaracıl
avci istifa eder mi?
Umarım etmez
Bu iş burada biter. Olmuyor. Benim için hocanın kredisi tükenmiştir. Yolun açık olsun. Ama lütfen gururlu ol ve kendin istifa et.
Ahmet Taşçı
09.01.2023, 19:52
Seneye beklemeden devre arası bütçeyi 30 sezon sonu da max 25'e sabitlemek gerek. Bir de Nestor El Maestro hocam gerek :)
bordodeli
Umarım etmez
Niye mesela
Arif Timurcioğlu
Bu takım biraz akıl, biraz şans, biraz kabiliyet, biraz çalışma, biraz destek ile seneye iyi bir takım haline gelebilir mi? Yoksa direk bütçeyi 20 ye düşürüp yeniden mi yapılanmak lazım? 4 tane 10 nolu takıma neşter şart.
Cem Balcı
09.01.2023, 19:53
Yine istatistik parçalamışız.
mete61bordomavi
Çok afedersiniz ama biz b.ku yedik uşaklar. Sorun bir değil iki değil. Saha içi saha dışı yönetim hoca felan her şey birbirine girmiş durumda. Önceden şampiyonluğun eşiğinden döndük mü dağılırdık şimdi şampiyon olduk bırak dağğılmayı İHO, USTA dönemine geri döndük.
Hiç b.ku yiyecek bir şey yok. Avcı'nın üstüne ya sportif direktör getirip pasif konuma düşüreceksin, parasını verebiliyorsan da kovacaksın!
Bu takım şampiyon olduğu geçen sezonun 2. devresinden tut bugüne kadar top oynamadı ve oynamıyor!
MehmeTS_ADANA
Peki o oyuncuları alan, kim? Wakaemeyi gönderen kim?
Abi ben bunlara itiraz etmedim ki zaten. Tabi ki başarısızlıkta sorumlu hocadir. Bu sezon doğru transferler olmadi daha doğrusu tutmadi. Hocada kadro seçimlerinde hataliydi genelde kabul ama çaresi yeni hoca mi hangi hoca her sene başarılı olabilir. O halde bende sana tersten sorayım hangi hoca gelmeli kim için her sezon iyi futbol ve başarı garantisi verebilirsin.
sergen örneği var önümüzde adam ilk senesinde şampiyon yapti tinercileri ertesi sene başarısız olunca yolladılar sonuç ne oldu daha da kötü oldu. Çare bu değil yapmayın. Bu hocanın 1 sene başarısız olma kredisi olmalı bence
Sefa Murat Dokuz
Normalde hoca kalsın isterim, giden geleni aratır ama Abdullah Avcı art niyetli, hatalarında ısrar ediyor. Sabotaja başladı.
serdaracıl
09.01.2023, 19:54
Kadro dışı uğurcan gibi bir insana yapılacak en büyük kötülük olur. Ayıp be. İnsanlığımızı da kaybetmeyelim. Herkesin kötü zamanları olur. Nedir hemen kadro dışı falan
İlginç haberler geliyor. Bu gece uzun olacak gibi.
Cem Balcı
09.01.2023, 19:54
beinde bizim istatistiklerle dalga geçiyorlar.
bordodeli
09.01.2023, 19:55
Gidin Çağdaş Atan’ı falan tutun getirin. Zaten onun dışında düzgün hoca da kalmadı meydanda.
deepmavi
Trabzonspor'u içerden, düşmanlar sezon başında karıştırmaya çalıştı.Şöyle fitne fesat yapmaya çalıştılar Mehmet Ali Yılmaz üzerinden Trabzonspor'u içerden karıştırmaya çalıştılar.Trabzonspor kuruluş yıl dönümünde, yönetim Mehmet Ali Yılmaz'ın adını anmadı diye.Hemen ertesi günlerde şikebahçeli sözde futbol yorumcuları rıdvan dilmen'den tut şansal büyüka'ya kadar hepsi fitne fesat çıkarmak için.Gazetelerde, TV'lerde içerden fitne fesat çıkarmak için şöyle yorumlar yaptılar, yazılar yazdılar.İşte Direk Yönetimi hedef alarak, işte Trabzonspor Yönetimi Mehmet Ali Yılmaz gibi efsane bir ismi nasıl olurda Trabzonspor'un kuruluş yıl dönümünde, ismini ve adını anmaz diye.Trabzonspor Yönetimi ile Mehmet Ali Yılmaz arasında fitne fesat çıkarmaya çalıştılar.Yani düşmanlar daha sezon başından Trabzonspor'u fitne fesat ile içerden karıştırmaya çalıştılar...
Belkide fitne fesat çıkarmayı başardılar.Çünkü içerden sanki bir huzursuzluk var, yani sanki bir cadı kazını kaynıyor ve çünkü bazı futbolcuların sabote ediyor, hedefleri yönetimi göndermek gibi asıl amaçları bu olabilir.Bir kaç ay öncesinde de yönetim hedef alındı.Tesisler konusunda yönetim hedef alındı.hain düşmanların hedefi hem teknik direktörü göndermek ve hemde asıl hedef yönetimi gönderip Trabzonspor'da fitne fesat ile Kaos çıkarmak...
bilginsem
https://www.transfermarkt.de/ralph-hasenhuttl/profil/trainer/2300
hazenhütıl
big tempo big pres
süper lige gelmesi zor ama denenebilir
Tempo oynaması için 10 tane transfere ihtiyacı var renktaş, hocayı tanımıyorum ama bizim oynayacağımız son oyun tempo pres, baksana yapmaya kalktığımız maçların hepsinde yenildik.
Ben daha çok Ancelotti gibi bir hoca ile iş yapacağımızı düşünüyorum. Fakat adım gibi eminim ki imza attırabileceğimiz hiçbir hoca zaten Abdullah Avcı seviyesinde değil.
Ömürü oynatacam diye sistemin içine sçarsan kredini yersin böyle..
CEMEFKER
09.01.2023, 19:56
1- Avcı karışık işlerden vazgeçerse, ( sadece klâsik defansif paslı oyuna dönmeli)
2- Şu takıma 1 tane pivot santrafor (günümüz futbolunda demode ancak Avcı varsa pivot mutlaka vardır) alınırsa,
3- Sağ baş mavkii olan her iki kanatta da oynayan bir forvet alınırsa,
4- Stoper Hugo -Bartra , Denswil -Hugo veya Bartra -Denswil olur. Orta sahadan devşirme stoper, beklerden stoper 3'lü gibi absürt işlerden vazgeçerse,
5- Gbamin ve Siopis birbirlerinin alternatifi rotasyon olursa,
6- Herşeyden öte gitmek isteyene ( en hafif tabirle) "yallah" denirse,
Bu takım ilk 2'ye her zaman oynar.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gurur6134
09.01.2023, 19:56
Istifaya gerek yok aynen karagumruk antalya alanyadan 5 yemeye devam..su 2.yarida yapilan degisikliklerin izahi yok amator hoca yapmaz, takim corba olmus kimin ne oynadigi belki degil 40 milyon avroluk maas butceli takim bunu yapiyor verin hocama bir 40 milyon avro daha sampiyonluga oynatsin sizi nerde o bolluk diger hocalarin gunahi neydi o zaman daha dikis tutmaz bu ia kim gelirse gelsin buyu bozuldu artik uyanin takim hucum nedir unuttu tarihi firsati kacirdik kopenhaga elendik senin 3 de 1 butceli takim tokatladi seni adamlarin hocasi bile beklemiyorduk cl ye kalmayi dedi mac sonunda.uefada su gruptan cikamadin hep zarar hep zarar hesabini kim verecek.seplasmanda yok bu takim hemsehrim yok boyle buyuk takim olmaz cikacak hesabini verecek hoca veremiyorsa da gerekeni yapacak burasi trabzonspor ali babanin ciftligi degil nerde o bolluk oldu olacak klubun tapusunuda verin avciya..bu takim gecen sene bireysel yeteneklerle sampiyon oldu cik wakayi ucani kacani tutsada ugurcan yine en fazla 3.olurduk hocanin katkisi nerde o zaman, takim gecen seneki konya macindan bu yana geriye gide gide dibi gordu sonunda daha ne kadar rezil olacagiz, avcinizi da alin gidin yeter bu kadar taviz verilmez birakin adamci olmayi artik destek verdikte ne oldu bu zamana kadar uyutup duruyor adam koca camiayi yeni takimdik sonra kasim simdi devre arasi gidecek gelecekler 2 mac sonrada senenin takimini kuruyoruz olur bu adama tranafer falan yaptirmayin artik gelecek falan emanet edilmez bu adama sadece delik buyur baska birsey olmaz..avci gitsede kim gelseymis ersunla unal karamanda giderse kim gelecek diyenler vardi burasi trabzonspor aga uyanin koca dunyada hoca kitligimi var ads nerden buluyor hocayi arayan bulur mevlasinida belasinida.evet avci 1,5 sene iyi goturdu hepimiz destekledik ama teker patladi artik gorun bunu zorlamayin daha fazla
jairzinho
09.01.2023, 19:57
https://www.transfermarkt.de/lucien-favre/profil/trainer/535
taze ayrılmış
favre
hazenhütıl favre gibi teknik adamlar bu ligin üzerinde teknik adamlardır
süper lig maalesef genelde vasat ve vasataltı teknik adamlar ligi, ve genelde kulüpler oyuncuya yatırım yapıp(maddi olarak) teknik adamı önemsemezler
süper ligin kalitesini yükseltmek için teknik adamlara yatırım yapmak gerekiyor
buna örnek : arabistanın dünya kupasında oynadığı futbolu gördük,herkesi şaşırttı,olumlu manada,neden? teknik adam farkı, vasat ve vasat altı oyunculardan yüksek verim almak istiyorsan teknik adama yatırım yapacaksın
Doğan Keskin
Antalya'dan 5 yedik, Karagümrük'ten 4 yedik. Hiç ders çıkarılmamış o maçlardan. Kapan gerekirse 1-1 falan yap, bitir maçı. İlla her maçı kazanmak için saldırma. Bunu niye düşünmezler anlamış değilim.
falcon_61
İlginç haberler geliyor. Bu gece uzun olacak gibi.Tekme vuracaklar de . Keyif sıgarası yakalım. Hocaya da gerek yok. Hocasız daha iyi oynarız
yatmaztara
Burada yazılanlara da çok fazla takılmayın. Yazın zinedin ferhat isteniyordu burada!
alp.ckmk29
Ver haberi ateş alsın burası
Hiç b.ku yiyecek bir şey yok. Avcı'nın üstüne ya sportif direktör getirip pasif konuma düşüreceksin, parasını verebiliyorsan da kovacaksın!
Bu takım şampiyon olduğu geçen sezonun 2. devresinden tut bugüne kadar top oynamadı ve oynamıyor!Yedik kardeşim yedik emin ol :) Mevzu sadece sahadaki futbol değil.
Naci , Lahtimi , Taha Tepe , Yusuf Erdoğan , Arif Boşluk , Serkan Asan, Doğucan Haspolat , Emrehan Gedikli , Kerem Şen derhal kadro dışı bırakılarak oyunculara çok fena mesaj verilir, burası Trabzonspor denilir.
OMERYILMAZ_TS
09.01.2023, 19:58
Yapılacak ilk iş bu kadronun maliyetini düşürmek. Alanya'dan 5 yiyeceksek paf takımla da çıkabiliriz. Sahada gezen adamları göndersinler. Orta saha daha sert kurulmalı, özellikle deplasmanda. Öncelik gol yememek olmalı. Araya 1 gol sıkışırıp 3 puan alırsın bir şekilde.
İnşallah avci istifa eder tazminat almaz yada az alır çünkü kendisini coksevdik bize ilaç gibi geldi kötü ayrılmak istemem ilerde yine gelsin isterim ama şimdi ayrılmak gerekiyor futbol malesef böyle enerji bitince değişiklik gerekiyor teşekkürler hocam çok teşekkürler...
bilginsem
Ömür ve Baka birlikte deplasmanda oynayamıyoruz, bu çok bariz bir durum. %70 topla oynayıp 5 gol yiyip gol atamayan dünya üzerindeki tek takım biz olabiliriz
ilelebeTS
Bizim takım ilk golü yemeyecek, yerse çözülüyor. Çünkü kilit açan adamımız yok. Bir Baka var o da geride oynuyor. İyi kötü Tre var o da ters kanatta. Bu takımın gol atması ancak duran toplara kalıyor.
jairzinho
09.01.2023, 19:59
Tempo oynaması için 10 tane transfere ihtiyacı var renktaş, hocayı tanımıyorum ama bizim oynayacağımız son oyun tempo pres, baksana yapmaya kalktığımız maçların hepsinde yenildik.
Ben daha çok Ancelotti gibi bir hoca ile iş yapacağımızı düşünüyorum. Fakat adım gibi eminim ki imza attırabileceğimiz hiçbir hoca zaten Abdullah Avcı seviyesinde değil.
bence bu kadronun en büyük avantajı şu: bu kadro hem tempo yapar hemde pas oyunu oynayabilir
misal fb nin pas oyunu oynaması çok zor,pas oyunu oynayacak yetenekte oyuncu az yada hoca tercihi ile yedek bekliyorlar
bizde ise koşan 10 numara vari oyuncular var aga
ensar_61
09.01.2023, 20:00
Bu mu bahanemiz sahi? Çoğu transfer yapıldığında zaten elenmiştik oradan.
Elenmemizin sebebini kötü transferlere bağlamadım.sezonun geneli için konuşuyorum ama ortada kötü ve çok maliyetli transferler var.bu bir gerçek
emre6117
Tamam ugurcan kotu haftalardir ama bizi gecen sene sampiyon yapti bu cocuk. Gondermek cok kolay.
Gidince daha iyisini mi koyacan kaleye.
Bakin nwakame gittti, yerine enaz 4 adam alindi. Trezeguet dahil hicbiri ts oyuncusu degil. Treseguet anca anadolu takiminin kontra oyuncusu olur, umut bozok gibi.
Bu macin faturasi once hocaya yazar. Ondan sonra macin basinda iki tane bombos pozisyonu sacma sapan harcayan iqlari dusuk umut ve trezeguete yazar.
Hoca 10.dakikada ikisini de oyundan almaliydi. Yanindaki bom bos oyuncuya topu atmadiklari icin.
Iste lakayitlik ilk 10 dakikadan belli.
mete61bordomavi
Efecan Karaca daha şimdi beinsporta açıklamasında diyor ki, topu Trabzonun sol stoperine bıraktık. Topu iyi kullanamadığını biliyorduk ve sürekli onun arkasına koşu yaparak golleri bulduk.
Hocamız bize böyle söyledi analizlerde diyor.
Neyse, bizim de bir gün hocamız olur elbette analiz yapabilecek.
OMERYILMAZ_TS
09.01.2023, 20:01
Ömürü oynatacam diye sistemin içine sçarsan kredini yersin böyle..
Aynen öyle bu abdulkadir omur sanki öz evladı olsa bu kadar kredisi olmazdı yahu Batuhan Karadeniz bile bu kadar torpilli değildi her sene başka takıma gitti oynadı adam omur sanki trabzonspor da devlet memuru gibi bir de yedek olsa gam yemem adam ilk 11 sürekli omur inadı avcıya bitirdi
Giallorossi
Kesinlikle öyle. Bu kadro icin asiri fazla maas ödüyoruz.
Maas bütcesini indirip, tekrar yapilanmaya gitmeliyiz. Devre arasinda fazla para alan gereksizler gönderilsin ve en fazla 3 oyuncu alinsin. Mümkünse hepsi kiralik olarak alinsin. Net transferleri sezon sonuna birakmaliyiz
alp.ckmk29
https://www.transfermarkt.de/lucien-favre/profil/trainer/535
taze ayrılmış
favre
hazenhütıl favre gibi teknik adamlar bu ligin üzerinde teknik adamlardır
süper lig maalesef genelde vasat ve vasataltı teknik adamlar ligi, ve genelde kulüpler oyuncuya yatırım yapıp(maddi olarak) teknik adamı önemsemezler
süper ligin kalitesini yükseltmek için teknik adamlara yatırım yapmak gerekiyor
buna örnek : arabistanın dünya kupasında oynadığı futbolu gördük,herkesi şaşırttı,olumlu manada,neden? teknik adam farkı, vasat ve vasat altı oyunculardan yüksek verim almak istiyorsan teknik adama yatırım yapacaksın
Kim gelirse gelsin şuandan daha pozirif oynatır
bilginsem
09.01.2023, 20:02
Olması gereken;
Larsen kadro dışı,
Lahtimi kadro dışı,
Denswil kadro dışı,
Djaniny kadro dışı,
Yusuf Yazıcı kadro dışı
Arif, Taha, Doğucan 11'e
Olacak olan hoca istifa gibi duruyor, üzgünüm ama durum bu. Bu takım 4-1-4-1 oynayamıyor, bunu 1 maçta anlamazsın, 2 maçta anlamazsın, 3 maçta da anlamayıp hepsinde 4-5 gol yiyorsak hocam malesef sende olmasa bile ekibinde bir problem var.
Israrla söylendi ekibin yetersiz diye. Israrla...
jairzinho
09.01.2023, 20:02
avcıyı kovacaksan bence hazenhütıl lucian favre kalibresinde hoca getirmek gerekiyor
avcıyı kovup rıza çalımbay seviyesinde hoca getireceksen hiç kovma aga,bırak sezonu tamamlasın
olayın enteresan tarafı hazenhütıl favre gibi hocaların an itibariyle boşta olması,bunları yazın getirmek zor,fırsat transferi gibi an itibariyle
zafer6161
09.01.2023, 20:03
Her deplasmanda Averaj takımı olduk
MALESEF
https://twitter.com/hasantuncel61/status/1612532345902452737?s=20&t=2hb_zz0kph0urSgRBaNH2A
mete61bordomavi
Yedik kardeşim yedik emin ol :) Mevzu sadece sahadaki futbol değil.
Sahanın içindekini görebiliyorum taraftar olarak, sahanın dışında bir şeyler varsa yönetim ne işe yarıyor? Kaç aydır bu rezil futbolu görmüyor mu?
Onur Akyüz
Efecan: Topu Hugo’ya bırakıp kapandık, topu iyi kullanamadığını biliyorduk ve arkaya atılan toplarla golleri bulduk.
edimurphy_61
Kadro dışı felan olmaz. Zaten eldekiler ile zar zor kadro kuruluyor. Kötü transfer politikası bizi bu hale getirdi.
yatmaztara
09.01.2023, 20:04
Haziran ayında yazdık! Eğer transferlerimiz bozok mozok klasında adamlardan 1, 2 taneden fazla olursa çok fena çuvallarız demiştik. Abicim 12 tane adam aldın Hamsik'ten sonra en klas adamın Bruno Peres!!! Hatta stoper Bartra da teknik bakımından 3. sırada bence. C klas D klas adamları doldurdunuz yazık....
Giallorossi
09.01.2023, 20:04
Fatih Terim mi geliyor abi? (:
bordodeli
09.01.2023, 20:05
Yetiş ya Hüseyin Çimşir!
ilelebeTS
09.01.2023, 20:05
Kadro dışı felan olmaz. Zaten eldekiler ile zar zor kadro kuruluyor. Kötü transfer politikası bizi bu hale getirdi.
Kadro mühendisliği kötü yapıldı. 4 tane 10 numara + Hamsik de var takımda. Sağ kanat sakat Visca'yı bekliyor yana yana. Larsen denen herifi de nereden buldular bilmiyorum, adam Danimarkalı Serkan. Boşuna milyon euro veriyoruz, bizimki liraya oynuyor en azından.
alp.ckmk29
09.01.2023, 20:06
Sosyal medya yıkılıyor çok feci dalga konusu olduk an itibariyle.
Alper Beyazay
09.01.2023, 20:07
Kadro mühendisliği kötü yapıldı. 4 tane 10 numara + Hamsik de var takımda. Sağ kanat sakat Visca'yı bekliyor yana yana. Larsen denen herifi de nereden buldular bilmiyorum, adam Danimarkalı Serkan.
Serkan daha iyi Larsen'den. İnanılmaz kötü bir bek.
kaçarava
09.01.2023, 20:07
Hoca ikinci yarı zaman geçirmek istedi ama iki gole engel olamadı.
yatmaztara
09.01.2023, 20:08
Ne Sergeni arkadaşlar, Ünal hoca ile imzalandı! Aykut kocaman benim imzalamam doğru olmaz demiş. İlhan palut sezon sonu görüşelim derken Fatih Terim yönetime şart koymuş. Lucescu yarın imzalamaya geliyor. Avcı takımda kalıyor... Ertem Şener style...
Elinde stoper var ama yedek bekliyor
Onun yerine orta saha adamı stoper oynuyor!!
Bu ne alakadır?
Akıllara zarar bir durum
Niye niye??
fanatikdevri
09.01.2023, 20:08
Anlaşılmaz bir durum,futbolu bildim bileli bu son iki maç-alanya,k.gümrük gibisini izlemedim,tek ortak yanları ikisinin de hocasının İtalyan olması.
Sahada bu skorları ortaya koyacak ne ezilen bir takım gördüm ne de bu kadar topa sahip olup bu skorları alınmasını açıklayacak mantıklı bir cevap.
Tamam 9 şut kalemize gelmiş isabetli ve hepsi gol olmuş,bu nasıl olabilir,hangi matematikçi bu durumu açıklayabilir veya bugün Abdullah Avcı yerine konuşacak olsam bunu nasıl açıklardım,onu da bilmiyorum.
Şaka gibi yani.
Uğurcan harici öyle sırıtan bir oyuncu da yoktu bu maç.
Sahanın içindekini görebiliyorum taraftar olarak, sahanın dışında bir şeyler varsa yönetim ne işe yarıyor? Kaç aydır bu rezil futbolu görmüyor mu?Mevzu uzun. Bir şeyleri yapabilmek için bir şeylerden taviz verdik. Ayrıca başkanla Doğan her şeyde aynı fikirde değil. Ayrıca ve ayrıca ilk tranfer harekatından sonra yönetim ve hoca aklını yitirdi resmen. Bütçe 41 milyon yuro maaş yükü + bonuslar felan miktarı sen düşün. Hoca saçmalıyor ne yaptığını kimse anlamıyor. Futbolcular da anlamıyor. Herkesin motivasyonu düştü. E üzerine bir de sağpdan soldan icralar gelmeye başladı. Kadro dışı diyor arkadaşlar da bu hocayla mı kadro dışı bırakılacak. Daha da zarar. Hoca bırakacaksa yeni gelen yapar bu hamleyi. Yani her şey arap saçı.
jairzinho
09.01.2023, 20:09
https://www.transfermarkt.de/trabzonspor/spielplan/verein/449
hoca kovmak için en ideal zaman dünya kupası arası idi
dünya kupası arasına girerken son 5 maçta 4 beraberlik 1 galibiyet almıştık, lakin fb ninde araya girerken giresuna kaybetmesi puan farkını artırmadı ve hocayı kovmak zorlaştı,yönetim açısından
şu anda fark 10 puan ve kovmak için ideal olsada yeni gelecek hocanın hazırlık kampı gibi bir zamanı olmayacak
alp.ckmk29
Hoca ikinci yarı zaman geçirmek istedi ama iki gole engel olamadı.
Valla devre arası değişiklikleri görünce skorun üstüne yatmaya çalışacak diye düşünüyordum.
Linç yerim burada diye yazamadım.
Elinde stoper var ama yedek bekliyor
Onun yerine orta saha adamı stoper oynuyor!!
Bu ne alakadır?
Akıllara zarar bir durum
Niye niye??
okayla başladı bu iş. berat şimdi de gbamin.
city miyiz ya biz. nerden geliyor bu sevda.
neyin rahatlığı bu
bilginsem
https://twitter.com/hasantuncel61/status/1612532345902452737?s=20&t=2hb_zz0kph0urSgRBaNH2A
Problem Hugo'da değil. Problem Hugo'nun pas tercihlerinde.
Uğurcan'a atsa problem, sağolsun bakıyor sahada en kısa kim hemen ona top şişiriyor veya direk taça atıyor
Eren'e atsa ayrı problem, çizgiye oynadığında yarısı top kaybı oluyor, genellikle de topu sağ stopere veya sağ kanada çeviriyor
Siopis'e atsan ayrı problem, Ömür veya Baka gelip top alması gerekiyor,
Gbamin'e atsan ayrı problem, aşırı rahat ve oyuncuları tanımıyor, garip garip zayıf ayaklara pas atıyor, top kontrolü en kötü adamlara zor pas atıyor.
Zaten Hugo uzun oynayamıyor, hiç top tekniği yok. Bu yüzden patlıyoruz.
Kapanıp kontra oynayan takıma yapılmayacak ilk 2 şeyi yazıyorum
1-Kısa hücumcular, sezonun en kısa hücum hattıyla çıktık.
2-Kenar oyuncularının boş koridorlar bırakması.
İkisini de kusursuz yaptık ve 5 yedik
lazminator61
09.01.2023, 20:11
Transfer lazim, cekelim bi 10 numara daha.
Ulan takimda 5 tane 10 numara var
zafer6161
AVCI ya kızıyorum, bir yandanda giderse sönmüş hava daha'da sonecege benziyor , klasik fakir yerli hoca serüvenine döneceğiz,
Rıza,Tolunay,Ersun,sota gibi vasıfsız hoca sirkülasyonu olacak yani 2013 2017 arasını yaşayacağız
Ben yinede Avcı ile devam istiyorum
Muhammed Kambur
Biri ciksa da bu takimda neler oluyor aciklasa keske! Olan taraftara oluyor. Yazik günah!
Cem Balcı
Geldi bizimki konuşuyor.
munzevil
Nereden bilelim wakamenin totosunun takımın yarısı ettiğini :(
ilelebeTS
2 bekin etkisi bir takımda çok önemlidir. Pereira-Mas almıştık mesela bir anda takımın çehresi değişmişti. Mas o kadar iyi olmamasına rağmen. Bizimkiler Allah'a emanet. Eren yerli olayından dolayı oynuyor ama böyle giderse Arif formayı kapacak. Sağa da Peres geliyor nihayet. Oyun bir anda değişir.
Sen bugün beklerini oyuna katamazsan açamazsın bu tip takımları. Ya bekin oyuna girecek ve o yetenekte olacak ya da elinde Waka olacak 2 tane.
lazminator61
09.01.2023, 20:12
Ugurcan bidaha ilk on bir oynamasin. Her sut gol bu ne is
yatmaztara
İlk hamle Hogu Bartra'dan birinin gidip Denayer tarzı adamın gelmesi! Temmuzda alcaktık o adamı. Yani demem o ki yaz ayında sadece Denayer ve Trezege'yi alsaydık bugün daha kötü bir yerde değildik...
Ertan 51
Hoca olsun, Uğurcan olsun tepkileri hak ediyor,
Yapabildiklerini biliyoruz,yapmayınca kızıyoruz, haklıyız.
Ama iş eleştiriden hakarete dönüşünce insan üzülüyor.
Şampiyon yaptılar diye eleştirilmez değilller kesinlikle, eleştirelim ama ayıp etmeyelim diye düşünüyorum ben.
Bazı yorumlar çok yakışıksız :(
ÖmürKaradeniz61
Hoca enerjimi kaybettim düzeltemiyorum gibi birşeyler mırıldanmış maç sonu koridorda,bekleyelim bakalım istifa gelir mi?
El Cordobes
Yakıştıramıyorum, konduramıyorum, düşünmek istemiyorum ama ne yazik ki sorunun başı Uğurcan. Gümrük maçı aynısı, bu maç aynısı. Fener ve Giresun maçında doğru düzgün top gelmedi. Artık iş formsuzlukla açıklanamayacak seviyede. Mevzu gol yemesi değil, gol yerken göstermediği çaba ve gol yedikten sonraki tavırları. Çok bariz şekilde rahatsızlığı var ve aklen bedenen sahada değil. Takım kaptanı bu haldeyse diğerlerinde isyan edecek adam bulamazsın.
Gitmek istedi gidemedi, menajeri olan kardeşinin yaptığı açıklamalardan dolayı linçlenmesi mi nedir sorun bilmiyorum. Daha ileri gitmeyeyim, velhasıl hali hal değil.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.