Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 18.Hafta | C.Alanyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Komple rezalet. Gol yeme rekoru kiran Farioliyi kahraman ettiler guler misin aglar misin.
Ilk golde Ugurcan resmen sivadi, bu sene ortalama alti net. Siopis calimi yedi de yenecek sut degil o yav o kadar caprazdan.
yavuzbaha
09.01.2023, 18:12
Zeka özürlü trezege
Siz geçen sene Abdullah Avcı mi şampiyon yaptı zannediyorsunuz
G301 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
5 tane defans adamı var gbamin defans oynuyor
Bu bir gerzekliktir
emre6117
09.01.2023, 18:13
Gol nasil atilir ogrenin aptallar surusu. Basimizda teknik direktör yok ki. Basimizda teknik direktor olsa daha 10 uncu dakikada takima mudahale ederdi. İstekliymisiz. Severler isteginizi
10. Dakika da umut bozok ve trezegueti oyundan alacaksin ki bu isin ciddi bir oyun oldugunu ogrensinler.
Bu sene takim iyice ciftlige dondu. Herkes oylesine top oynuyor.
Mert Oğuzlu61
Gbamin i defans oynatan adama gazeteci olsam ki gazeteciyim ama orijinal gazeteciyim, çıkar yüzüne karşı maç sonu Gbamin'i ısrarla stoper oynatma sebebini ve Bursa'dan 1m euro verip aldırdığı Taha diye bir oyuncunun transferiyle ilgili terletecek ama ciddi anlamda terletecek sorular sorardım.
Ama bunu ben yapardım. Trabzon'da bunu yapacak 1 tane gazeteci yok!!!
Yıldıray Emanet
Koskoca takımda orta sahanın ortasında oynayacak gerçek mevkisi orası olan adam yok
bilginsem
Son pas tercihlerinde adam gibi oynasak maç 2-0 bizim lehimizeydi çoktan. Bize karşı 100 atak yapan rakipler 94 tane gol bulmuştur. Şu kanatların açığa kadar gidip bir b.k yapmamasının nedeni nedir? Yapamıyorsa gitmesinler arkadaş bütün golleri şu yüzden yiyoruz.
İnşallah hoca Antalya ve gümrük maçlarındaki gibi cildirip defansı komple bosaltmaz. Biz 2 gole raziyiz.
Sahada 5 Türk oyuncu ve bir de Trezeque var. Oyun mentalitleri gelismemis oyuncular. bunlardan Naciyi biraz disarida tutabilirim ancak. 5 Türk oyuncuyla oynarsan olacagi budur.
Hoca gitmek istiyor sanirim.
Takimin ne oynadigi hakkinda bir fikri varsa beni bilgilendirsin. Olacak is degil.
Bir de umut oalyi var ki ben bu konu hakkinda hicbirsey diyemiyorum. Bu oyuncu acik ve net olarak bizim takimin kimyasina ters. uyumsuz, elinden de birsey gelmiyor zaten.
Onur Erçetin
Abi bu kadar boktan ve bu kadar berbat bir takımı nasil kurdunuz.Sahada sonuca gidebilecek kim var.Baka şut atarsa,Trezeguet rakibin içinden geçerse.
Nacide teknik var ama orta ve şut yok.Larsen ve Eren berbat.Ömür iyi koşuyor ama hücuma etkisi sifir.Siopis tahta ayaklı.
Punisher-61
Penaltimizi yediler
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
yusufdinyo
Hoca geleli 2 yıl oldu ama hâlâ Abdulkadir ve Bakasetas'ın aynı anda oynayamacağını anlayamadı
ÖmürKaradeniz61
net penaltı bu
Alakası yok ya her pozisyonda zır pırt penaltı diyip durmayın top oynayın top.
Mehmet Fatih Yavuz
Senin hayatin kadar futbol izlemişim ben. Eldeki malzeme bu. Var mi daha iyi bir önerin. Varsa söyle yoksa eleştir ama şu ölsün bu kovulsun şu kadro dışı kalsın demesin kimse. Çünkü bi bir çözüm önerisi değil.
tamemen futbol şanssızlığı tamam ilerde pragmatik değiliz ama rakip şuan 2-0 önde olacak futbolmu oynuyor
Özellikle Trezeguet'in sağ kanat oynatılması konusunda asla Abdullah Hoca'ya katılmıyorum.
Eksik bölgeyi tamamlayacağım derken çalışan bölgeyi de işlemez hale getiriyor!!!
bordodeli
Hakeme itiraz diye bir şey yok ya şaka gibi
Ayağı iyi ya Bakasetasta sol bek oynasın, yeni defans hattı önerim
Trezeget - Gbamin - Hugo - Bakasetas
sethfilo
09.01.2023, 18:14
Ghaminden stoper olmaz dedikçe avcı hocam ben inatla yaparım diyor, ömürden bu takıma fayda gelmez dedikçe avcı hocam inatla benden iyi kimse bilmez diyor, umut tüm iyi niyetine rağmen bu takımın santrforu olmaz , gerekirse santraforsuz sisteme geç dedikçe, avcı hocam inatla puan veya puanlar kaybetsekde dediğim dedik demeye devam ediyor, Bakasetas bu takımın değişmez serbest adamıdır dedikçe yakında stopere kadar indirmezsem ben avcı hocam değilim diyor, sonuç? Kocaman hüsran. Yazık bu takıma gönül vermiş taraftara
alp.ckmk29
90 dakika 10 kişi frençvaroş dan 3 gol yediğimizde yolları ayıracaktık.
Jarzinyo reis gene haklı çıktı.
40 milyon euro maaş bütçesi, kadro değerinin hızla dibe vurması sonucında oyuncularla ayrılamama, iyi oyuncuların ise ilk fırsatta bu kaostan kaçmak istemesi.
pablosantos
değişiklik için 45i bekleyen eski kafa hoca 3ü yiyecek takım nerdeyse
emre6117
09.01.2023, 18:15
Ya hoca mudahale etsin ilk yari bitmeden, ya da mqc sonu istifa etsin. Sonra da oyuncularin yarisi kadro disi birakilsin
Mert Oğuzlu61
Ya çıkar lan şu Gbamin i Orhan Ak'ına da sana da yazıklar olsun gelen gecenin fark attığı takıma rezil oluyoruz bir taktik ver oyuncu değiştir bir şey yap!!!!!!!!
Cem Balcı
Gbamini Larsen bile toparlıyor gelinen noktayı düşünün.
kaçarava
Gbaminin hâlâ stoper oynuyor. Rezillik. Şu hareketlere bak.
yavuzbaha
Ömür son 10 dakka topçusudur ve bu asla değişmiyecek
Oğuz ZEYTİN
İlk golde Gbamin önde yakalandı. İkinci golden önceki faulde Hugo orta sahada geçildi.
Bu kadar açık vererek oynamak ve ısrar etmek?
Yıldıray Emanet
Alanya kalecisi o kadar kötü bir kaleciki 4 tane şut atsak 3ünü içeri alır. Ama vuran yok
Oğuzhan Fidan
Ancak bu kadar iğrenç bir taktikle oynayabilir takım. Tebrikler iğrenç bir sezon olacağı belli
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam söz vermişti herkesi yerinde oynatıcaz diye üstelik.
Varlıbaş61
Haydi Avcı, 950 adet pas bekliyoruz ama 945 tanesi sağa sola ve geriye olsun lütfen !
Turgay Atalay
Gbamini stoper oynatan teknik adama saygim falan yok benim.
klasik ömür. biraz sonra izler aaa açıdan görmemişim dersin. alıştık izlemeden boş sallamalarına.
Muhammet_61
Forvet arkası/gizli forvet Bakasetas neden ısrarla göbekte oynatılır ve neden önünde Abdülkadir'i izlemek zorunda kalırız anlamak mümkün değil!
SM-A315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rakip ligin en dağınık en leş takımı, saçma sapan fetişleri yüzünden hocanın maç gidiyor. Oyuncular konsantre değilse maç felan alamıyor bu takım, tamamen yetenekli ayaklara bakan bir takım 2 senedir.
bilginsem
09.01.2023, 18:16
Yine 8 forvete döneriz 4-5 yeriz.
emre6117
Stoperde gbamin, forvette umut, kanatta trezeguet harikalar yaratiyor. Bir de siopis firtina gibi.
Hoca da mal mal izliyor.
Larsen Gbaminin arkasını toparlıyor düşünün vaziyeti artık :)
Haydi Avcı, 950 adet pas bekliyoruz ama 945 tanesi sağa sola ve geriye olsun lütfen !
Maç sonu oyuncularımız tepki veremedi, Peres gelince her şey müthiş bir şekilde değişecek lütfen bekleyin diyecektir.
mete61bordomavi
Abdullah Avcı ile bu kadar... Lince gerek yok beyler.
Olmuyor işte.
Oyuncular da tam çöp. Maçın başında pas verseler 2-0 biz önde olacaktık. Ama disiplin yok herkes şovmen...
Yönetim uyuyor.
Oğuzhan Fidan
Alanya kalecisi o kadar kötü bir kaleciki 4 tane şut atsak 3ünü içeri alır. Ama vuran yok
Adamların taktiği topu bırakıp kontrayla vurmak. Biz debeleniyoruz savunmayı açacak adam yok. Adamlar kedi fare gibi oynadı bizle ama kenarda gören yok. 50 kişi savunma yapıp kontraya çıkıyorlar şunu göremiyorsan hocalığı bırak
Varlıbaş61
Ömür son 10 dakka topçusudur ve bu asla değişmiyecek
Ömür hiçbir dakika oyuncusu değildir, Trabzonspor oyuncusu hiç değildir !!
MehmeTS_ADANA
09.01.2023, 18:17
Özellikle Trezeguet'in sağ kanat oynatılması konusunda asla Abdullah Hoca'ya katılmıyorum.
Eksik bölgeyi tamamlayacağım derken çalışan bölgeyi de işlemez hale getiriyor!!!
Abi eleştiri tabi olur. Herkes görüşünü dile getirirde konuşmadan konuşmaya fark var. Ben sanki salağım olanı biteni görmüyorum. Ama çare linç etmek değil ki?
premier ligde takım küme düşüyor taraftari alkışlıyor onlar salak mi değil. Taraftarin görevi bu. İyi zamanda da kötü zaman da da destek olmak. Ki bu takım geçen sene şampiyon olmuş. Bu kadar insafsizlik vicdansizlik yakışmıyor bize
pablosantos
bu takıma çok net oyuncular lazım sağ bek için kayseriden onur bulut'u çek ortasahaya ozan tufanı çek(gönül daha iyisini ister ancak devre arasında zor bu işler) forvete sınırları zorlayıp aboubakarı çek bir tanede bulabilirsen iyi bir stoper ve eldeki çer çöpü yolla
Onur Erçetin
Sahada 5 Türk oyuncu ve bir de Trezeque var. Oyun mentalitleri gelismemis oyuncular. bunlardan Naciyi biraz disarida tutabilirim ancak. 5 Türk oyuncuyla oynarsan olacagi budur.
Hoca gitmek istiyor sanirim.
Takimin ne oynadigi hakkinda bir fikri varsa beni bilgilendirsin. Olacak is degil.
Boktan bir takım kurulmuş.Yetenek,zeka,şut becerisi falan hepsi kısıtlı.
Edgar,Dorukhan,Hamsik,Waka,Visca,Peres gibi adamlar resmen yıldızlar kadrosuymus.
Suan inanılmaz derecede kalitesiz bir kadromuz var.Takimin amina koydular.Gbamin,Naci,Bardhi sıradan oyuncular.Trezeguetde kafa yok.Gomez vasat.Umut berbat.Larsen ve Eren berbat.Lahtimi 3.lig topçusu
Bu kadar kötü kadro kuranlar kovulmalıdır.Sampiyon takim 2.lig topculariyla oynuyor.
omondoles
Anladığım marc bartrayi hoca aldırmamış.
Haziranda daha iyi olacak takım kamp yalani tutarsa beceriksiz hoca defol
G301 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hasan Habip Özbay
5 atacağız bekleyin
serdaracıl
Trezegeyi çıkarıp sağa canini alınmalı. Abdüş yerine hamşik. Gbamin bartra değişikliği. Ya da siopisi alıp gbamini öne atmak da olur. Eren arif değişikliği takımı toplar
Punisher-61
Sacmaladin.. adam topa degil direk trezegueye carpiyor..
Oğuzhan Fidan
8 kişi savunma yapıp kontraya çıktılar yine. Fark yeriz bugün
Sefa Murat Dokuz
Gbamin’i aldıktan sonra CSKA’daki maçlarına bakmıştım. İzlediğim maçlarda 6-8 numara gibi oynuyordu. Bazı maçlarda Yusuf’un sahte forvet oynadığı (en uçta Yusuf oynarken) maçlarda forvet arkası gibi bile oynuyordu. Jorge Carrascal ile ön tarafta çok uyumluydu.
Dahi hocamız adamı stoper yaptı. Bu adam kesici bile değil ki stoper oynasın.
Hocanın rezaleti şu maç. Başka bir şey değil.
Yusuf BALCI
09.01.2023, 18:18
şimdi sormazlar mı denswil'e yılda 2.2 milyon euro verip, tam stoper ihtiyacın olduğunda neden ön liberoyu stoperde oynatırsın diye?
sorarsak suçlu mu oluyoruz?
ya da denswil'e ve djaniny çöpüne milyon eurolar verilirken, adeta takımı şampiyon yapan, şapkadan tavşan çıkarıp kendi başına maç alma becerisi olan adam ile sözleşme imzalamama nedenini sorsak?
takım çöp evet. ama bunun da bir sorumlusu var!
Hasan Habip Özbay
umut larsen siopis çıkar
tristram
ayni sekilde yakalanip duruyoruz ama israrla onlem yok.
Niye illa birileri mevkisi dışında oynuyor anlamıyorum.
Çağatay96
5 yiyebilecegimiz maçlardan biri
Siopis Trzegeut dışarı
Djaniny Bartra iceri
Hasan Habip Özbay
uğurcan altay yarış halinde
Oğuzhan Fidan
09.01.2023, 18:19
Dün fener ne oynadıysa bugünde biz aynı lanet futbolu oynuyoruz . 4/1 yenildiğimiz maçın kopyası
emre6117
Naci de olacak daha fizigi yeterli degil.
Gecen seneki trabzonspor olsa suan skor 3.1 bizim lehimizeydi. sozde gecen yilin uzerine ciddi bir yillik maliyet koyarak bu takim olusturuldu.
Cok vahim bir durum.
pablosantos
abdülkadir takımı bir kişi eksik oynatıyor bu arkadaşın fiziği üst seviye için yetersiz maalesef ptt seviyesinde fiziği var
Sefer A.
İlk golde Gbamin önde yakalandı. İkinci golden önceki faulde Hugo orta sahada geçildi.
Bu kadar açık vererek oynamak ve ısrar etmek?
Ya cidden anlamak mümkün degil, buna ancak maçi satmak denir baska bir sey degil
Gbamin ancak belki iç sahada stoper oynar, deplasmanda patlayacagi çok net belli
Hugo da orta sahada dandun girip sari yeyip cezâli duruma düsmesini biliyor, cezâ sahasinda bir ise yaramiyor essek herif, birkaç maç iyi onadi diye bir taraflari kalkti yine
Ugurcan ise geçen sene sampiyon yapanlardan, ama bu sene sampiyonluga oynayamamamizin bas sebebi olacak çok net
serdaracıl
Çok fazla önde baskı ile oynuyoruz. Geçen yıl daha kontrollü oynuyorduk. Şampiyon olduğumuz oyunu terkettik. Büyük hata
bordodeli
Umut’un forvet Ömür’ün oyun kurucu olduğu simülasyonda hiçbir takım bir şey yapamaz
Ben bu takımın topa sahip olmaya çalışıp kontradan gol yemesinden bıktım ya önce Karagümrük şimdi Alanya. Bırak kardeşim sahip olma topa zaten o yetenekte bi takım değilsin dün gs %35 topla oynayarak ezdi feneri mesela. Orta sahanda De Bruyne, Bernardo Silva falan yoksa alma topu sen City değilsin. Alanya zaten klasik Farioli takımı bırak pas yapsınlar mal gibi sen de kaptığın toplarla hızlı çık zaten atarsın.
Punisher-61
Adamlar simdi 11 kisi ceza alaninda bu mac daha dönmez..
Rakibi cözecek oyuncunuz yok..
Trezegue rakibi delip gecmeye caliyor
Abdulkadir zaten mac ceviremez..
Bi bakasetasi uzaktan sutlarina kaldik oda pozisyon bulursa tabi
doc holliday
yine stoperlerden birini alıp tek stoperli müthiş taktiğine dönmesini bekliyorum hocanın
Oğuzhan Fidan
Taktik böyle kalırsa kör dövüşüne devam ederiz. Şans eseri şut bile çekemiyoruz
Çağatay96
09.01.2023, 18:20
Kadro hiçbir zaman düzelmiyor Avcı ya Diamonda dönsun ya da martı göremez istifa çok yakin
emre6117
Trezeguet tam bir malsin. Ah nwakame ah. Senden sonra ne halllere dustuk.
Ekrem D.
Anladığım marc bartrayi hoca aldırmamış.
Bartra, hocanin israrla en cok istedigi stoperdi.
Biz atak yaparken Alanyanın dizilişine bakın. Kanatları boşaltıp göbeği tutuyorlar. Bizse kanatlardan atak yaparken geriye doğru hem de içe katetmeye çalışıyoruz. Kitlendik resmen.
Varlıbaş61
İzle Avci izle.
Yaptığın rezillikleri izle doya doya !!
odyseuys
orta üçlünün komple değişmesi gerek
yerlerine bartra, djaniny, hamsik girmeli.
gbamin mevkisine, naci on numaraya, hamsik derine.
djaniny sağ, trezeguet sol kanat alışık oldukları mevkilere.
santrforu umuttan beklemekten başka zaten çare yok.
Niye bekleyen futbolu bulursak 1 tane atıp kazanan futboldan vazgeçtik.
Sefa Murat Dokuz
09.01.2023, 18:21
Senin hayatin kadar futbol izlemişim ben. Eldeki malzeme bu. Var mi daha iyi bir önerin. Varsa söyle yoksa eleştir ama şu ölsün bu kovulsun şu kadro dışı kalsın demesin kimse. Çünkü bi bir çözüm önerisi değil.
tamemen futbol şanssızlığı tamam ilerde pragmatik değiliz ama rakip şuan 2-0 önde olacak futbolmu oynuyor
Öndeki kör dövüşünü iyi oyun sanan adam isterse 80 sene izlesin. Bir gram ilerleme yok demekki oyun anlayışında.
Gbamin forvet arkası oynar ama stoper oynamaz
Trezeguet sağ açık oynamaz
Şu maça sadece şu 2 değişiklikle başla skor böyle olmazdı
Çocuk yok karşınızda sizin.
Uğurcan bu sezon çok ama çok kötü.
Hasan Habip Özbay
09.01.2023, 18:21
bu oyun kaybetmez
adiloş bebe
09.01.2023, 18:22
Şimdi hücumcu kim varsa atar sahaya :)
serdaracıl
Larsen golü yedirdi daha ileri çıkmıyor
emre6117
Tsnin forveti olan umut malini izliyorsunuz degil mi.
Öndeki kör dövüşünü iyi oyun sanan adam isterse 80 sene izlesin. Bir gram ilerleme yok demekki oyun anlayışında.
Çocuk yok karşınızda sizin.Baka 6 8 oynamaz. Ayrıca taktikte de arıza var.
omondoles
09.01.2023, 18:23
Bu salak larsen neden sağ kanada attığı pasları taç çizgisi sınırında atıyor?
Bu gidisle topa en cok sahip olma rekorunu kiracagimiz maci kaybedecegiz
Giallorossi
09.01.2023, 18:23
En iyi iki oyuncunun birini ters kanatta oynatiyor, digeri ortasahada yani kaleden uzak oynatiyorsun
Sonra bu takim neden top oynamiyor.
Gbamin el bombasi. Kalede kaleci yok. Forvette forvet yok. Bekler vasat oglu vasat
Mehmet Fatih Yavuz
09.01.2023, 18:24
Abi eleştiri tabi olur. Herkes görüşünü dile getirirde konuşmadan konuşmaya fark var. Ben sanki salağım olanı biteni görmüyorum. Ama çare linç etmek değil ki?
premier ligde takım küme düşüyor taraftari alkışlıyor onlar salak mi değil. Taraftarin görevi bu. İyi zamanda da kötü zaman da da destek olmak. Ki bu takım geçen sene şampiyon olmuş. Bu kadar insafsizlik vicdansizlik yakışmıyor bize
Kazanmak, kaybetmek, motivasyon düşüşü, gününde olamamak falan anlarım.
Ama 27 milyon euroluk maaş bütçesini, bu kadar sıkıntılı ekonomik vaziyette 41 milyon euroya çıkarıp böyle bir sonuç ortaya çıkarmaya gerçekten tahammül edilmez.
Bu oyun ne zaman olur,
Biz şampiyon olduk, şimdi yeniden yapılanıp bütçemizi küçülteceğiz dersin, gençler, altyapı falan derken anlarım.
Bu kadar para harcayıp böyle sonuç olmaz.
Varlıbaş61
Kasımpaşa çöpleri ile bu kadar !
Oyuncu değiştirme özürlüsü hoca ile bu kadar !
Allah sizin belanızı versin !
alp.ckmk29
Bu sene, Dahi hocam kadar Kovacan ın da performansı bizi bu noktaya getirdi. Her maç basit gol yiyerek takımın maça tutunmasını engelledi.
bordodeli
Yazıklar olsun gerçekten de
Oğuzhan Fidan
Gerçekten izahı yok şu skorun reziller
MehmeTS_ADANA
Çocuk yok karşınızda sizin.
Bu maç özelinde söyledim ben iyi oynadiğimizi. Her maçin ayrı dinamiği var. Bende biliyorum hocanın her tercihinin doğru olmadiğini. Salak yok senin karşında. Her hocanın kendine göre nedenleri vardir. Bazen tutar bazen tutmaz. Düşünceleri tutmamiş olabilir. Gözün aydın 3-0 oldu
pablosantos
çok merak ediyorum 6 falan yersek istifa eder mi gerçi hayatta bırakmaz parasını
Ya havlu attığımız maç olacak, ya burdan dönüp ayrı bir hikaye başlayacak. Havlu atmaya çok daha yakınız
doc holliday
Umut bozok umut bulutun bile minimum 3 gömlek altı varın gerisini siz düşünün
Cem Balcı
09.01.2023, 18:25
Adamlar dalga geçiyor bizle.İnşallah 6 yeriz.
Oğuzhan Fidan
Böyle rezil bir skoru nasıl becerdiler 45 dakikada tebrikler
Hasan Habip Özbay
eyvah eyvah
yavuzbaha
abdülkadir takımı bir kişi eksik oynatıyor bu arkadaşın fiziği üst seviye için yetersiz maalesef ptt seviyesinde fiziği var
Bunu göremeyen hoca hoca mıdır
Punisher-61
Allah belanizi versin.. bu sahtekarlar kaybetimi dagiliyorlar resmen..
Bu mac Avciya yazar GBAMIN
Tuy diktiler. Defans derinligine bakar misin.
Sefa Murat Dokuz
Rakip göbekte 7 kişi, orta yapamadığını biliyor, Trezeguet’in sol ayağı ile sağ açıkta içe kat edemeyip saçmalayacağını biliyor. Seni kitleyip 2-3 pasla golü atıyor.
Bizim kör taraftar da harika oynuyoz sanıyor.
Allah sizin belanızı versin
bordodeli
Ya havlu attığımız maç olacak, ya burdan dönüp ayrı bir hikaye başlayacak. Havlu atmaya çok daha yakınız
Bu takım bu oyunla 1-0dan bile dönemez. İkinci yarı denedikçe tarihi farka gider maç.
emre6117
Bence Abdullah hoca artik istifa etsin.
Oyuna mudahale sifir.
Oyuncularin kafa sahada degil.
Oyuncularin cogu yeteneksiz.
Tamamen oylesine takiliyorlar.
La olm koşsana deli misiniz birader
Turgay Atalay
Abdullah Avci bu aksam istifa etmezsen, pardon siktir olup gitmezsen adam degilsin.
Varlıbaş61
Gbamini al bir yerine sok hoca ve defol git !
gurur6134
09.01.2023, 18:26
Bu kadar rezillik fazla artik avci boyle kirilgan takim olmaz
Oğuzhan Fidan
Umut bozok umut bulutun bile minimum 3 gömlek altı varın gerisini siz düşünün
3 gömlek altı mı ?? Umut bulut bu adamı yer çiğ çiğ yer ne 3 gömleği. Takıma çöpleri doldurdular
kaçarava
7-8 olur. Takım bitmiş.
Çok belliydi abi hoca neden izledi bu kadar ya
Giallorossi
Adam istese topu kale cizgisi üzerinde durdurup, kafasiyla yuvarlardi o derece
Pozisyonda hem Hugo hem Gbamin sanırım felç geçirdi, hoca büyük rezil ya
Armağan Dere
hahahahaha müthiş :):)
kayseriliyiz
Istifa istifa istifa
Envoyé de mon 2107113SG en utilisant Tapatalk
Oğuzhan Fidan
Abdullah avcı bu işi götüremeyecek
Hugo ve gbamin neden adam bombos dururken sallana sallana gittiler ve sprint cekmediler biri aciklayabilir mi? Resmen ihanet bu benim gozumde
Hunterimin gibaman dehasi buyuk patlamaya devam ediyor.
BlackPanther
İstifa!!!!!!!
Sefa Murat Dokuz
Bu maç özelinde söyledim ben iyi oynadiğimizi. Her maçin ayrı dinamiği var. Bende biliyorum hocanın her tercihinin doğru olmadiğini. Salak yok senin karşında. Her hocanın kendine göre nedenleri vardir. Bazen tutar bazen tutmaz. Düşünceleri tutmamiş olabilir. Gözün aydın 3-0 oldu
Göle maya çalıp, yoğurt olmasını beklersen 3’te olur 5’te.
Bunlar tercih hatası değil intihar. Sabotaj.
45'i bekleme hastalığımız 3'ü getirdi. İşlemeyen takımı ısrarla devre arasına taşımaya çalışmak çok pahalıya mal oldu bize.
gurur6134
Ayip ayip ayip soylenecek birsey yok mac sonu yine gecis oyunundan 3 gol yedik zart zurt zirvalar durur
mete61bordomavi
Komedi filmi. Trezegetiniz de sizin olsun, Gbamininiz de larseninizi de...
Bu maçtan sonra yönetim acil toplanmalı ve öncelikle bazı oyuncular süresiz kadro dışı bırakılmalıdır.
Devre arası da hoca ile yollar ayrılmalı ve yarım sezonluk arada toparlanmaya çalışılmalıdır.
Giallorossi
Kimse kusura baskmasin. Hoca artik istifa etmeli. Rezlaet ötesi bir aksam
Muhammet_61
09.01.2023, 18:27
Gbamin stoperde, Bakasetas 6/8'de, Trezeguet ters kanatta.
Emekleri ve 38 yıl sonra getirdiği resmi şampiyonluk için Avcı'ya plaket verilip gönderilmeli, zira verebileceği daha birşey yok.
SM-A315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muhammed Ayaz
Yediğimiz golleri yemin ediyorum halı saha takımı yemez.
Bu kadar rezalet olamaz ya.
Ulan yine Güney deplasmanında plaka yazdıracaksınız ulan !
Hala daha Uğurcan diye tempo tutuyor bizim salaklar. Kaleye gelen şutların yarısından fazlası gol oluyor bu sezon. Bu istatistik normal bir takımı küme düşürür.
bordodeli
Adamlar dalga geçiyor bizle.İnşallah 6 yeriz.
Bir şey değişeceğini bilsem 8 olsun rekor kırılsın derim.
Bir de bu takıma transfer yapmamayı planlıyorlar öyle mi? Avrupa’ya bile gidemez bu takım.
Ekrem D.
Hunterimin gibaman dehasi buyuk patlamaya devam ediyor.
Gibaman: "Ben yapaman"
DeAgLeMaNyAq
Aşağı yukarı herkes ortak yorumlarda bulunuyor ama nedense hoca yanlışlarında ısrar ediyor. Çakılı savunma kullanmıyorken Gbamin'i stoperde kullanmaktan, en büyük özelliği topu soldan alıp sağa çekerek şut veya orta yapan Trezeguet'i sağda kullanmaktan, kaleye yakın bölgede şut tehditi oluşturan Bakasetas'ı geride oynatmaktan bir an önce vazgeçmeliyiz. Muhtemelen Karagümrük maçında olduğu gibi ikinci devreye çift değişiklikle başlayacağız. Normal şartlarda bu maç artık dönmez ama en azından daha rezalet bir sonuç ortaya çıkmasın...
Sefa Alış
Farioli geçen senenin rövanşını iyi alıyor. Önde basmak ters tepti bu sefer.
Burak sapkaya
Alın size Naci
kaçarava
Gbamini devre bitmeden çıkarmıyorsun. Hiç utanma yok bublarda. Çıkar şu adamı.
Cem Balcı
Keşke hiç kimse mevkisinde oynamasa.
Oğuz ZEYTİN
Şöyle gol yenir mi Allah aşkına... Halı sahda yemezsin.
Tazminat almak istiyor herhalde herkesin mevkisini bozarak, maçtan sonra geçen senenin şamp takımı felan diyecek muhtemelen. Hoca tamamen kaybetmiş kontrolü, bahanesi felan kalmadı.
hoca görmüyorsa biz söyleyelim
umut, eren, gbamin, larsen
OMERYILMAZ_TS
Abdullah avcıya bu akşam teşekkür edip vedalasmaliyiz
Bir takım bir iyi bir kötü oynamaz o zaman hocada sorun vardır
Biz dikine oynayan ruhla oynayan bir takım istiyoruz bu unalla Sadi ile de olmaz bakalım ne olacak...
3.golü de yedik. İlk yarı bitti. Biraz kendi fikirlerimi yazmak istiyorum.
Geçen sene defansta sağlam durup, bir şekilde golü bulan (taraftara göre sıkıcı ve kötü) bir futbol oynuyorduk. Geçen sene puan farkı 20lere çıktığında bile birçok kişi "kötü oynuyoruz" tarzında yorumlar yapıyordu, ki haklarıdır. Herkesin takımdan ayrı bir beklentisi var. Taraftarın geneli yüksek şiddetli pres, önde baskı gibi şeyler bekliyordu. Bu sene de takım bunu yapmaya çalışıyor ve sürekli kontra ataklardan gol yiyoruz. Bunun suçunu tabii ki bunu isteyen taraftara atmıyorum, yanlış anlaşılma olmasın.
Ancak dünyanın en sıkıcı futbolunu oynayıp kazanalım istiyorum ben. Güzel oyuna ihtiyacım yok. Manchester City değiliz biz. Haddimizi bilerek oynamazsak böyle oluyor işte. Can sıkıcı bir durum.
falcon_61
09.01.2023, 18:28
Hunter hocam şov yapıyor. Seni hoca diye başımıza bela edeni Allah bildiği gibi yapsın. Futbol katili . Ulan 3 senedir tek hücum organizasyonu olmaz mı bir takımın. Yediklerimizi geçtik. Defol defol defol.
G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tek korkum hocanın iyice kontrolü kaybedip elindeki bütün hücumcuları sahaya sürmesi ikinci yarı.
Cem Balcı
Alın size Naci
Naci mi (((((((((((((((((((((:
Hamsik 5 maçtır beden oynamıyor kimse bu soruyu niye soramıyor ?
adiloş bebe
Yazıp yazıp siliyorum. Bu akşam onur kırıcı bir skor olacak gibi hissettim ilk golden sonra. Maalesef hoca kendi kompleksinde boğuldu. Biter bu iş
Somers61
bu 11 ile bu olacagi belliydi
alp.ckmk29
Frençvaroş maçında yollar ayrılmalıydı.
Çok geç artıkk.
40 milyon euro maaş bütçesi, kadro değerinin yarılanması ve hoşgeldin kaos.
Acilen bırakması lazım bu teknik heyetin.
Halil Alemdar
Takım yeteneksiz ordusu. Suçlusu da hoca ve yönetim. El ele mahvettiler kadroyu. Gbamin kim anasını satayım orta sahada bile tam oynayamıyor koyduk stopere.
gurur6134
Cekilin sahadan cikmayin maca daha fazla rezil olmayalim guntekinin yuzunde guller actirdiniz reziller utanmaz adamlar hangi yuzle su futbola destek istiyorsunuz birde.
ÖmürKaradeniz61
Oyuncuların bir günahı yok,kalitelerinde sorun yok fakat öyle bir hoca varki şampiyonluktan sonra enerjisi bitmiş,tükenmiş,motivasyonunu kaybetmiş ,biran önce görevimin sonuna gelsem de kavga etmeden dövüşmeden iyi hatıralarla ayrılsam diye günleri sayıyor.
Hocam artık taraftar bekliyoruz bize taraftar lazım deme. Taraftar cebinde para yokken bile geldi o stada. Bu rezillik için mi gelsin. Sen de akıllarda güzel kaş çok zorlama. Kredin var ama böyle rezillik izletmeye hakkın yok bize. Hamiden newtondan farkın kalmadı böyle hocalık yapacaksan!
CaptanBarbosa
Kadro dışı mı gelir hoca mı kovulur bilmem ama karagümrük sonrası bu rezillik yenilip yutulmamalı...
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
odyseuys
siopis, abdüş, bakasetas üçlüsüyle oyunu domine etmeye çalışırsan eze eze cezayı keserler.
Ekrem D.
Alın size Naci
Tespit gibi tespit :D
Apo da Ersun gibi slogan atmaya başlayınca takımın şirazesi kaydı. Geçen sezonun 2. yarısında başladı slogan atmaya aynı devam ediyor ve o günden beri takımda inanılmaz düşüş var. 2. devre 6ya kadar yolu var bu maçın bu arada senin gibi 3 atıp bırakmaz anadolu takımları attıkça atarlar.
BlackPanther
09.01.2023, 18:29
Bu zamana kadar istifa demiyordum. Düzelir diyordum.
Ama görünen köy kılavuz istemez.
istifa!!!! Artık kim istifa edecekse!!! Yönetim mi Hoca mı bilemem.
Ama istifasız bu düzelmez daha!!!
KARAGOZLUM
Avci yuklu tazminat alir gider
kaçarava
2-0 olunca bizimkiler kafa olarak bitti. Toparlanmazsak fark artar. Hocanın son maçı olur.
OMERYILMAZ_TS
Tazminat almak istiyor herhalde herkesin mevkisini bozarak, maçtan sonra geçen senenin şamp takımı felan diyecek muhtemelen. Hoca tamamen kaybetmiş kontrolü, bahanesi felan kalmadı.
Alsın hakkıdır şampiyon yaptı teşekkür ederiz kendisine ben artık yokum sinerji bitmiş
Bir takımın kalecisi her maç hatalı gol yiyip takımı hemen maç başında mağlup duruma düşürüyor o takım maçı çeviremez bu kadar kolay gol yenmez buna real madrid dahi dayanmaz devre arası kesinlikle transfer yapılıp para harcamamalı kesinlikle.. uğurcan,larsen,eren,umut gbamin denen amatör herif bu takımdan gönderilup gelecek sezonun planlaması yapılmalı MALESEF BU SENEYİ KAYBETTİK .İLK 5 GİREMEZ BU TAKIM.
Çağlar Güleryüz
Nasıl tahammül ediyorsunuz bu Trabzonspor'a renktaşlar?
Kanınız çekilmiyor mu? Formanızı yırtıp atasınız gelmiyor mu?
İsyan edesiniz gelmiyor mu? Anlamıyorum.
Varlıbaş61
Defol git bu takımdan defol git !
Yönetim de gitmeli!
Şampiyon kadronun evrildiği kadroya bak !
MehmeTS_ADANA
Kazanmak, kaybetmek, motivasyon düşüşü, gününde olamamak falan anlarım.
Ama 27 milyon euroluk maaş bütçesini, bu kadar sıkıntılı ekonomik vaziyette 41 milyon euroya çıkarıp böyle bir sonuç ortaya çıkarmaya gerçekten tahammül edilmez.
Bu oyun ne zaman olur,
Biz şampiyon olduk, şimdi yeniden yapılanıp bütçemizi küçülteceğiz dersin, gençler, altyapı falan derken anlarım.
Bu kadar para harcayıp böyle sonuç olmaz.
Hepsine katılıyorum. Larsen eren umut gbamin naci vs. Bunlar trabzonsporun topçuları değil. Ama futbol böyle abi bazen herşey istediğiniz gibi gitmişyor. Ama kaç kişi erene danimarka milli oyuncusu larsene yok gelmesin dedi. Burada kaç kişi naci neden 11 de başlamiyor dedi alın başladı ne yapti. Bazen olmuyor işte. Bizim gördüklerimiz hocada görüyordur eminim. Ama şuan malzeme bu yapacak bir şey yok.
Son olarak futbol birazda şans işi adamlar 3-0 sonucu hak edecek bir oyun mu oynadi sanki.
Hoca gönderilir ama 75.000.000 tl cik kadar tazminatı var.
Alper Beyazay
İzle Avcı izle, 30. dakika falan müdahale edemezsin çünkü oyuna belki bi şeyler değişir. Heyecanını kaybetmiş bu adam. İstifa kelimesini bugüne kadar kullanmadım ama artık istifayı düşünmesi gerekiyor. Bu maç ya döneriz ya da büyük farka gider maç.
Giallorossi
Alın size Naci
Takimda top oynayan tek oyuncu. Belki biraz Bakasetas da denebilir. Geri kalan hepsi facia
OMERYILMAZ_TS
Bu zamana kadar istifa demiyordum. Düzelir diyordum.
Ama görünen köy kılavuz istemez.
istifa!!!! Artık kim istifa edecekse!!! Yönetim mi Hoca mı bilemem.
Ama istifasız bu düzelmez daha!!!
Aynen hep destek dedim ama belli değişim şart
KARAGOZLUM
09.01.2023, 18:30
Tespit gibi tespit :D
Naci yi dedik
hollandada kicina teneke takip yolladilar
Aşağı yukarı herkes ortak yorumlarda bulunuyor ama nedense hoca yanlışlarında ısrar ediyor. Çakılı savunma kullanmıyorken Gbamin'i stoperde kullanmaktan, en büyük özelliği topu soldan alıp sağa çekerek şut veya orta yapan Trezeguet'i sağda kullanmaktan, kaleye yakın bölgede şut tehditi oluşturan Bakasetas'ı geride oynatmaktan bir an önce vazgeçmeliyiz. Muhtemelen Karagümrük maçında olduğu gibi ikinci devreye çift değişiklikle başlayacağız. Normal şartlarda bu maç artık dönmez ama en azından daha rezalet bir sonuç ortaya çıkmasın...Sıkıntı şu ki hocamız bunların hiç birinden vazgeçmiyor. N'apıcaz bilemiyorum hocayla.
Gelen geçen vurup geçiyor Avcı ikinci yarı bari skoru koru yazillar olsun bu kadar mı boş hocasin
Bir sb maçında olmaz oldu orta saha tuttu ya sezon sonuna kadar rezil olacaz
Hoca Allahını seversen şu Trezegueti sağda oynatma yeter artık
ÖmürKaradeniz61
09.01.2023, 18:31
Ne güzel bu adamın sözleşmesi bitiyordu bu yıl ,kalan aylar için üçbeş birşeyler koyup cebine postalardın. Şimdi çıkar cebinden parasını ver gönder Ertuğrul Doğan beyefendi.
Takım neden bu taktığe döndü. Asıl soru bu olmalı. Gerçi ne oynadığımiz da belirsiz.
ahamitokutan
hocam istifa et sen de kurtul bu dertten biz de kurtulalım.
Hamsik 5 maçtır beden oynamıyor kimse bu soruyu niye soramıyor ?Fizik kondisyon olarak resmen sürünüyor çünkü.
Giallorossi
Giresunspr oyunculari kafalarina vuruyordur 'biz bu salaklara nasil yenildik' diye
Varlıbaş61
Adam meğer 2023 Kasım ayını bekleyin diyormuş yahu!
Salaklık bizde !
simsek6061
fantazilerle bir yere kadar... gbamin stoper oynamaz umut da tek forvet oynayamaz.. adamlar seni üzerine çekip üç pasla kontra atakla gol atıyorlar.. bari bekle oyna o-o a oyna arada çarpar gol atarsın. sorarsanız topa sahibiz ama tek şutumuz yok oyun formasyonunda değişiklik yok.. çok mu zor ömürü sola atıp tregezeyi forvete atmak ama ezbere oynuyor hoca aptalca goller yedi doymadı.. bartra varsa bartra oynar ne alaka gbamin onu orta saha diye aldık
OMERYILMAZ_TS
Takım bir öyle bir böyle ortası yok bu hocaya yazar avci bitmiş eren yerine koy arifi gbamin yerine koy talhayi kızmayın ama bu böyle olmaz!
halilaziz61
Milyon dolarlik ....
Gerisini siz tamamlayin
mete61bordomavi
Kafayı yere dikip, çevre kontrolü yapamayan ve hiçbir şekilde pas vermeyen bir Trezeget!
Ne oynadığını anlamadığım bir Larsen!
Orta yapamayan ve orta yapılsa bile o ortaya kafa vuracak forveti satan yönetim!
Seni şampiyon yapan adamı kaprisler neticesinde göndermek!
Say say bitmez!
Bence hoca işi yönetime bırakmamalı ve bu akşam istifa etmelidir.
Yiğit SARI
Çoğu oyuncu verimli olduğu mevkide oynamıyor temel problem bu bence
Doğukan Uçan
Hey yavrum hey deplasmanda gelen giden 3-5 atıyor. Şu rezil tablonun kabul edilecek bir yanı yok. Bu maçtan sonra radikal kararlar alınmalı.
samatyaboy
09.01.2023, 18:32
Hoca gönderilir ama 75.000.000 tl cik kadar tazminatı var.
Gülme komşuna gelir başına.
Bu adamın hiçbir zaman istikrarı olmadı.
pablosantos
guardiola sanki 2025e kadar niye uzatırsın bu ülkede uzun süreli kontrat yapılmaz hala öğrenemediler
Bu maçta geride beklesek ortasaha da mücadele etsek kazanırdik
Sefa Murat Dokuz
Çoğu oyuncu verimli olduğu mevkide oynamıyor temel problem bu bence
+1
Gbamini stopere koyarsan, saçma sapan bir orta üçlü yaparsan adamı öyle delik deşik ederler işte. Giresun senden daha rezalette kazandın. Her zaman yemezler
Onur Akyüz
Sahada bir sürü halı saha topçusu kalede bir kova ve kenarda ne yaptığını bilmeyen bir hoca sonuç normal. 2-0 olunca müdahale etmeyen adamın derdi takım makım değildir.
falcon_61
Biz geçen sene de böyleydik. Şampiyon olunca millet uçup kaçtık sanıyordu. Geçen sene gol yemiyorduk, bulduğumuzu arıyorduk. Her maç da ezildik neredeyse. Bu sene eziklik devam ediyor. Gol yiyip atamıyoruz fark bu
MehmeTS_ADANA
3.golü de yedik. İlk yarı bitti. Biraz kendi fikirlerimi yazmak istiyorum.
Geçen sene defansta sağlam durup, bir şekilde golü bulan (taraftara göre sıkıcı ve kötü) bir futbol oynuyorduk. Geçen sene puan farkı 20lere çıktığında bile birçok kişi "kötü oynuyoruz" tarzında yorumlar yapıyordu, ki haklarıdır. Herkesin takımdan ayrı bir beklentisi var. Taraftarın geneli yüksek şiddetli pres, önde baskı gibi şeyler bekliyordu. Bu sene de takım bunu yapmaya çalışıyor ve sürekli kontra ataklardan gol yiyoruz. Bunun suçunu tabii ki bunu isteyen taraftara atmıyorum, yanlış anlaşılma olmasın.
Ancak dünyanın en sıkıcı futbolunu oynayıp kazanalım istiyorum ben. Güzel oyuna ihtiyacım yok. Manchester City değiliz biz. Haddimizi bilerek oynamazsak böyle oluyor işte. Can sıkıcı bir durum.
Geçen sene yada bu sezon başi bende aynı cevabı vermiştim bir renktaşa? Sanki her sene her kupayı aliyoruzda e lideriz ama kötü oynuyoruz. Bende kötü ve kısır skorla kazanalım ama kazanalım raziyim dedim. Taraftarin memnuniyetsizliğinden dolayı hoca özünden döndü ve bu da hocanın hatasi tabi. Taraftarak bakarak oyun da oynanmaz transferde yapilmaz
Aponun gitmesi yetmez bu planlamayı yapan yönetim de defolup gitmeli. Şampiyonluk gelmiş, camianın hasreti bitmiş yeni bir planlama ile genç, gelecek için bi takım kurmak yerine kadroyu çöplerle dolduran herkes defolup gitmeli kısaca.
iyattara
09.01.2023, 18:33
Geçen seneki gibi sezon bizim için Ocak ayında bitti. Bu sene kötü bitti ama maalesef.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkesi orijinal yerinde oynatsa muhtemel 1 yerdik. Gbamin gibi orta saha niye defansa zorlanırki. Soldaki Trezege niye sağa atılıyor.
Alper Beyazay
Siopis, Abdülkadir, Baka ile 3'lü orta sahayı kaç tane teknik direktör tercih eder acaba süper ligteki tüm hocalara sorsalar. Israrla Trezeguet'i sağ kanada sıkıştırıp en etkili oyuncunun oyununu bozan kaç teknik direktör olur acaba. Ayrıca Gbamin Bartra'dan daha iyi dimi stoperde?
Aynen.
Çoğu oyuncu verimli olduğu mevkide oynamıyor temel problem bu benceVe gerekli mevkilere transfer yapmak yerine milyon yurolarımızı gereksiz mevkilere harcamak. Ayıklayalım şimdi pirincin taşını. Bu kadar marazaı nasıl düzelticez aklım almıyor benim. 41 milyon yuro şu kadro.
Timur Mikhail
Kanatlarımız çalışmıyor beklerimiz çalışmıyor ve iyi değiller, rakip kendi alanını kapatıyor biz kilitleniyoruz ve hoca buna bir türlü çözüm üretemiyor.
Saçma sapan goller yiyoruz, takımda önemli eksik parçalar var ve iştah yok.
Yine bu maçta bir waka bir sorloth/cornelius olsa sadece bu 2 topçu çok büyük fark yaratabilirdi.
Bakayi Umut un yanına ve siopis in yerine hamsik i derin oyun kurucu olarak al hoca başka birşey yapmana da gerek yok.
makbernatsu
Bu takım top oynamıyor dağılmış giresuna bile adam akıllı atağımız yok derken bazı çok bilmişler benim yorumlarıma alındı..o alınan arkadaşlara soruyorum nasıl memnunmusunuz takımdan bu futboldan..siz polyanadan başka bişey değilsiniz..hadi köyümüze dönelim bizden bi cacık olmaz
Ertan1982
09.01.2023, 18:34
kontrat uzatmak cok büyük hata idi.Sampiyonluk bizi batirdi ham tarftar hem yönetim capisini unuttu
bordodeli
Vallahi şu Ömür’ü ligde birkaç takım dışında kimse alıp da kadrosuna koymaz. Üst düzey yetenekli bir çocuk ama resmen ölmüş bitmiş. Zerre katkısı yok takıma. Vallahi otursa ne yapsam kovulurum dese bunları yapardı sanırım hoca.
Gerçekten çok yazık ya. Siteme bile değmeyecek bir şey var ortada. Tek üzüldüğüm şey Siopis, Baka ve Trezeguet.
Şaşıran var mı acaba? Şu maçı alsak bile sıfır heyecan hissedecektim.
Sefaenes
Bir insan hatasindan hicmi ders çıkarmaz Allah aşkına. Avci larseni, ereni, ömür u gbam al defol git. Bize cornelius, ie nwakeme lazim
Bu gbamin kadar komik amatör bir futbolcu görmedim ligin en kötü takımlarından alanyadan 3 yedik 3 tane daha yeriz ulan sizde utanma arlanma yok mu burası Trabzonspor ulan geldiğiniz köy takımları değil bu yapılan transferlierin hepsini göndereceksin defolun defolun defolun.
Abdulkadiri oynatacağım diye bakasetasın hücum gücünü bitiriyorsun. Yeter artık senin oynayacağın ruhsuz oyunun sonuçları görmekten bıktık be.
bordoylamavi
09.01.2023, 18:35
baştan sona dökülüyor takım. kaleden forvete kadar. giresun maçında demiştik giresunun kötü olması ve şansa gelen gollerle gelen balon bir galibiyetti. gerçek yüzümüz yine çıktı ortaya. her deplasmanda 3 4 5 gol yiyoruz sektirmeden. naptığını bilemeyen bir takım. bıkmak usanmak bilinimeyen ortada sıçan tarzı yan paslar. ne düşündü de gbamini stoper oynatıyor anlamak mükün değil. maalesef geçen senenin o kadar uzağınsayız ki. aslında geçen seneen ikinci yarsında da böyleydik. şampiyonluk bile gidermiş bi kaç hafta daha olsa. yani ne diyim bilemyorum nerden tutsan elinde kalıyor
Mehmet Fatih Yavuz
Hepsine katılıyorum. Larsen eren umut gbamin naci vs. Bunlar trabzonsporun topçuları değil. Ama futbol böyle abi bazen herşey istediğiniz gibi gitmişyor. Ama kaç kişi erene danimarka milli oyuncusu larsene yok gelmesin dedi. Burada kaç kişi naci neden 11 de başlamiyor dedi alın başladı ne yapti. Bazen olmuyor işte. Bizim gördüklerimiz hocada görüyordur eminim. Ama şuan malzeme bu yapacak bir şey yok.
Son olarak futbol birazda şans işi adamlar 3-0 sonucu hak edecek bir oyun mu oynadi sanki.
Vallahi ben oyuncu grubunun, Antalya'dan 5, Karagümrük'ten 4, tek yarıda Alanya'dan 3 tane gol yiyecek kadar ucube bir takım olduğuna inanmıyorum.
Yani bu takımın karşısında Alanya gibi haftalardır maç kazanmaktan aciz bir takıma karşı, ki aynı duruma Karagümrük karşısında da düştü, 3 er 4 er yiyecek takım değil.
Geçen sene Avcı sayesinde kazandık dedik, dedim.
Bu sene de söylüyorum, net Avcı ve ne olduğu anlaşılmayan sistem ve mevki saçmalamaları sayesinde bu durumdayız.
Yoksa bu takım bu oyunu oynamaz.
Önce başkan, sonra Hoca sorumlu...
Şu takımı izlemeye tribüne gidilir mi yahu?
Futbol yok, estetik yok, sağa sola pas yapmak dışında ses yok seda yok!
Olmaz.
Evet adamlar oyun oynamadı.
Karagümrük de oynamadı, Antalya da oynamadı.
Sıkıntı bizim takımda.
Bireysel oyuncularda değil bu sıkıntı.
Tek tek oyuncu dövmeyi bırakın.
Kim iyi?
Yok iyi olan kimse.
Yoksa yönetim ve Hoca sıvamıştır.
Çağlar Güleryüz
Bu AA'ya daha ne kadar tahammül edeceksiniz renktaşlar, benim beynim artık burn-out oldu.
Eşeği getir takımın başına koy, en azından eşek deriz.
Ayıptır ulan. Burası Erzurumspor değil Trabzonspor.
Emekleri için teşekkür edip vedalaşmamız gerekiyor, acilen...
mete61bordomavi
Tahammül edemiyoruz da sabrediyoruz işte.
Buraya yıllardır yazarım.
Takım iyi olduğunda bu takım olmuş iş yapar diyorsam, geçen seneden beri bu takımda iş yok, sıkıntılar var ve böyle giderse dağılacağız da dedim.
Ama işte kenarda hoca, ve yönetimin bizim kadar umurunda değil bu rezalet kadro yapılanması ve rezil oyun.
yusufdinyo
İkinci yarı en az 4 oyuncu değişikliği lazım
ahamitokutan
hangi birini sayacaksın. 3 şut çekiliyor kalene hepsi gol oluyor. halısahada yenmeyecek goller yiyorsun. seni kaç maçtır şeyine takmış hiçbir işe yaramayan eren hep 11de. topu alıp etrafında 3 tur döndükten sonra geriye pas atmaktan başka bir boka yaramayan ömür hep 11 de. larsen denilen ne yaptığı belli olmayan devre arasında gönderilecek adam 11de. stoperlerin varken orta saha gbamin stoperde. topu el bombası sanan umut bozok ilerde gol atacak da ohoooooo. bitmiş bu takım bitmiş ağlayanımız yok.
kaçarava
15 dk iyi bastık sonra bittik. Rakip merkezi iyi kapatınca kanada yalandan pas atmak hariç hiçbir şey yapamadık.
Bu kadar yumuşak ve bol hücumculu kadro ile her deplasman sorun zaten.
Ama en önemlisi şu. Takım kafa olarak bitik. 2-0 iken hoca kulübede çökmüş duruyordu.
Kaleci maleci herkes bitik.
İkinci yarıya ne gibi bir fantazi izlicez bakalım.
Royal Heart
09.01.2023, 18:36
Sürecin gidişatı o kadar netti ki görmemek için gözlerini kapatanlar gözlerini biraz açsa şimdi başka şeyleri konuşuyorduk muhtemelen. Kasımda kalanlar gözlerini açsın artık.
bilginsem
Komik komik işler
Alanya 3 isabetli şut 3 gol.
Karagümrük 6 isabetli şut 4 gol
Ankaragücü 1 isabetli şut 1 gol
Son 3 deplasmanda yaptığımız muhteşem istatistik.
Hocam nerede bu senin sağlam savunma yapıların, ben inanamıyorum artık yaşadıklarımıza. S. b.ktan takımlardan bir devrede 3 gol yiyoruz 3.
Şimdi klasiğimizi de yapalım hocam Djaniny'yi al, Yusuf yazıcı'yı al Bardhi'yi al tek stopere dön yine 8 yiyelim. Hocam bi kendine gel artık rica ediyorum, 3 hafta önce lig liderini ezen takım bir devrede 3 gol yer mi ya? O-HA artık
gurur6134
Hoca oyunculari maca hazirlayamiyor konsantrasyon 0 golu yiyince deplasmanda hem hoca hem topcular bitsede gitsek havasindalar reaksiyon veren yok hoca izliyor oyuncular yan pas geri pas devam.. ilk 5 dakika 2 0 olacak mac bencillik yuzunden bu duruma geldi..erene gelen toplar bana gelse en az 1 kez isabetli orta acardim heralde..ugurcan desen ayri havada colman ömur gibi o da elimizde patladi zirveyi gordunmu satcaksin iste tipik turk futbolcusu saldi kendini .izahi yok artik bu isin hoca ertugrul dogan ordayken birakip gitmez bok vardi sezon sonuna kadar sozlesmesi olan adamin sozlesmesini uzattik 3 sene daha sanki bir yere gidecekti birakip..avcinin takima katkisi yok 1 senedir tamamen bireysel yetenekler ile takim sampiyon oldu bunu gecen senede yazdik ama sampiyonluk adina herkes sustu onemli olan skor diyerek gectik.bu takimi bireysel yetenek ile karaman-cimsirde sampiyon yapiyordu hakemler izin verseydi kadro maliyeti neredeyse yarisiyken ustelik ne anladik bu isten biz..hoca hatalarindan ders almiyor yok kasim yok subat yok mayis gecti borun pazari hocam.turkiye kupasida yalan olur bu gidisle ligin en yumusak takimina karsi gol atamadan bitecek bu mac korkum o resmen hucum nedir nasil yapilir unutmus takim..destek destek de artik gitmeyecek bu is belli oldu zorlamaya gerek yok.antalyadan 5 karagumrukden 4 alanyadan 3 yiyen takim mi olur arkadas
MehmeTS_ADANA
En büyük problem çok net orta sahada. Abdulkadir ve bakasetas aynı anda olmuyor hiç bir maç olmadı. Trabzonspor olarak yapilacak tek şey hamsik yerine aynı kalitede 30 yaşlarında bir oyuncu bulup oraya monte etmek. Gerisi sezon sonu artık
serdaracıl
Takım çok iyi fakat aşırı kontrolsüz oynuyoruz. Bu kadar önde basmanın anlamı yok. Taraftar memnun olacak diye geçen yılki kontrollü oyunumuzu terkettik. Trabzon taraftarı futboldan anlamaz.
ilelebeTS
50 kere dedik bu ligde kanatların yoksa bir cacık yiyemezsin, istersen orta sahaya Xavi-İniesta koy. Hele bekleri oyuna katamıyorsan geçmiş olsun.
makbernatsu
09.01.2023, 18:37
Aponun gitmesi yetmez bu planlamayı yapan yönetim de defolup gitmeli. Şampiyonluk gelmiş, camianın hasreti bitmiş yeni bir planlama ile genç, gelecek için bi takım kurmak yerine kadroyu çöplerle dolduran herkes defolup gitmeli kısaca.
Bunu algılayabilecek ne taraftar ne hoca ne yönetim var kardeş
Mehmet Fatih Yavuz
Şu son yenilen goldeki ebleh tavırlar yeterli benim için.
Bu kadroya bu paraları harcayıp, kuvvetle muhtemel maaşları ödemekte sıkıntılar yaşıyorlar.
Bu angut oyunun tek açıklaması bu olabilir.
Benim bildiğim saha içindeki tüm varyasyonlar , paslaşmalar , alan değiştirmeler , ikiye birler vb akla gelecek ne varsa son tahlilde rakibi 1 kişi eksik yakalamak üzerine yapılmaz mı ?
Bizim tüm organizasyonlar rakibin tam olarak yerleşmesini bekleme üzerine yapılıyor , kazara eksik yakalasak da duruyoruz geri dönüyor 2-3 salak pas yapıp (topu 2 m'de birbirine dürtüp) rakibi iyice yerleştirdikten sonra rakip defansın açığını arıyormuşuz bak bak bak... bu kadar aptalca bişey olabilir mi ?
olur , bunu da set oyunu , pas oyunu topa hakim olma vb adı altında satarız öyle mi ?
hoca her şeyi yap bunu yapma Trabzonspor taraftarı evet tribünde senkronize olamaz , iyi tribün yapamaz vb ama aptal değildir ve oynanan şeyin futbol olmadığını çok çok iyi anlar.
ondan sonra utanmadan çıkıp ankaragücü taraftarı vb üzerinden taraftara gönderme yapma , bizim transfere değil taraftara ihiyacımız var diye ahkam kesme.
taraftarı çok ararsın sonra bir gün bakmışsın gelmiştir o beklediğin taraftar ama tsunami etkisi ile seni de o salak futbolunu da süpürmek için , burayı zorlama..
yeter , tadında kalsın.
mete61bordomavi
Vallahi ben oyuncu grubunun, Antalya'dan 5, Karagümrük'ten 4, tek yarıda Alanya'dan 3 tane gol yiyecek kadar ucube bir takım olduğuna inanmıyorum.
Yani bu takımın karşısında Alanya gibi haftalardır maç kazanmaktan aciz bir takıma karşı, ki aynı duruma Karagümrük karşısında da düştü, 3 er 4 er yiyecek takım değil.
Bu sene de söylüyorum, net Avcı ve ne olduğu anlaşılmayan sistem ve mevki saçmalamaları sayesinde bu durumdayız.
Olmaz.
Sıkıntı bizim takımda.
Kim iyi?
Yok iyi olan kimse.
Yoksa yönetim ve Hoca sıvamıştır.
Valla aga doğru söylüyorsun.
Yani yenilirsin vs bir şeyler olur aksiliktir dersin, hakemdir dersin de aga bu ne ya?
Hiçbir şey iyi gitmiyor, her oyuncu aksıyor, iyi giden hiçbir şey yok ve her maç sonu hoca MAVAL OKUYOR BİZE
Alper Beyazay
Ayrıca takımın kaptanı olan kalecimizde motivasyon 0 - SIFIR -
Bunu daha kolay kolay kimse almaz, 1-2 senelik bi sıçrayıştı dibi gördü.
Bu takımın geçen sezonun Mart ayından beri gram top oynamadığını görmek için ne yapması lazım mesela. Bi anda olan bir şey değil bu geçen sezonun ortasından başlayan bir vaka düzelmedi ve düzelmeyecek.
Halil Alemdar
Alanya 10 kişi savunmaya geçse ve topçuları hiç hareket etmeden sadece dursa bu oyuncular yine gol atamaz
Olmaz.
Sıkıntı bizim takımda.
Kim iyi?
Yok iyi olan kimse.
Yoksa yönetim ve Hoca sıvamıştır.Kesinlikle. Zaten bir takımda herkes kötüyse mevzu futblculardan çıkmış demektir.
Ugurcan senin bu performansın küme düşürür bir takımı nasıl bir kalecisin seni takip eden avrupa takımının olmayan futbol bilgisine tüküreyim .
OMERYILMAZ_TS
09.01.2023, 18:38
Oyuncularda ozguven sorunu var kimse yerinde oynamıyor kimse risk almiyor kimse umursamıyor yana ver geri ver bunu bende oynarim
Ekuban gibi dorukhan gibi visca gibi peres gibi dikine oynayan hırslı yıkılmayan güçlü oyuncuların eksikliği çok hissediliyor
Bu ruhsuzların cezası nedir ?
Ekrem D.
09.01.2023, 18:39
Gecen senenin subatindan beri ligde ust uste 3 galibiyetimiz yok. Takim iki mac idare ederse, ucuncu mac rezalet oynuyor. Mehteran takimi gibi iki ileri bir geri gidiyoruz. Gecen sene Nwakaeme, Ugurcan, Hamsik ve Edgar'in ilk yari performanslari sampiyonlugu getirdi; bu sene onlar da yok.
Mehterbaşı Avci Efendi ile deplasman keyfine devam.
Furkan Özdem
Bu takım savunmasıyla şampiyon oldu. Avcı ilk geldiğinde de savunma futboluyla bizi düşme hattının üzerinden yukarı taşıdı. Neden macera arıyoruz ki? Hele hele hücum gücümüz azalmışken.
Ozan Yılmaz
Yüzsüzler!
falcon_61
Futbol katili defol git takımdan. 10 kere üst üste şampiyon yapsan da defol. Bireysel yetenekle şampiyon olmuş takımın başarısını buna yüklediler. Geçen sene sanki müthiş oynuyorduk da takıma ne oldu diye şaşırıyoruz. Hep böyleydik .
Takım çok iyi fakat aşırı kontrolsüz oynuyoruz. Bu kadar önde basmanın anlamı yok. Taraftar memnun olacak diye geçen yılki kontrollü oyunumuzu terkettik. Trabzon taraftarı futboldan anlamaz.
+99
ilelebeTS
09.01.2023, 18:40
Bu takım savunmasıyla şampiyon oldu. Avcı ilk geldiğinde de savunma futboluyla bizi düşme hattının üzerinden yukarı taşıdı. Neden macera arıyoruz ki? Hele hele hücum gücümüz azalmışken.
Taraftar o oyunu beğenmiyor. :)
Halil Alemdar
Hocayı da nereden bulacaz ya bu iş büyük sıkıntı.
El Cordobes
İçerdeki Kopenhag maçından beri aynı senaryo. Kopya maçlar oynuyoruz. Bize adamakıllı kapanan her takım istediğini alır gider. Ortadan delmeye çalışmak dışında yaptığımız bişe yok çünkü. Adam geçme yok, bekten bindirme kanat organizasyonu yok, dar alanda ver kaç yapacak yetenek yok. Topu çevir babam çevir, 10 dakikada bi kanattan bi kanada gidiyo top. Valla artık yıldım.
Bu arada üç golde de siopisin doğrudan hatası var.
Ozan Yılmaz
Takım çok iyi fakat aşırı kontrolsüz oynuyoruz. Bu kadar önde basmanın anlamı yok. Taraftar memnun olacak diye geçen yılki kontrollü oyunumuzu terkettik. Trabzon taraftarı futboldan anlamaz.Geçen yıl bunlara önde basarak 4 attık
Takım berbattan öte
Mehmet BAŞ
Abdullah hoca mantıksız işler yapıyor. Sezon başından beri sorunlar vardı ancak geldiğimiz noktada artık çekilmez bir hal aldı. Bu iş bu şekilde nasıl devam edecek bilmiyorum. Maliyeti yüksek bir kadro oluşturuldu ancak kalite yerlerde geziyor. Kimse çıkıp da hocaya sallamak için kadro iyi demesin. Kadro iyi falan değil. Kalitesiz!
Sezon başı zafer sarhoşluğu, plansız işler, kötü ve pahalı transferler derken geldiğimiz noktada tuhaf bir oyun ve oyuncu tercihleriyle nirvanaya yaşıyoruz. Gbamin'in stoperde tercih edilmesine mi yanalım yoksa kenarda Bartra otururken haftalardır dökülen Siopis'in sahada olmasına mı yanalım bilemedim. Kötü oynayan ve bekleneni bir türlü veremeyen Trezequet'in sağ kenara hapsedilip iyice berbat olmasını konuşmak dahi istemiyorum. Bu arada rezil beklerimiz aklıma geldikçe midem bulanıyor. Bir takımın bekleri ancak bu kadar etkisiz olabilir. O konuda da nirvanayı yaşıyoruz. Ne diyeyim, emeği geçenlerin ellerine sağlık! Koca Trabzonspor'u bir hocanın inisiyatifine bırakmamak gerektiğini umarım bu vesileyle anlarız!
doc holliday
Değişim şart, en kolay görünende oyuncu grubunda olması.Sezon başı gs nin yaptığı gibi toptan bir temizlik şart
bordodeli
3-0’dan sonra oyuncu değiştiriyorsun:) Maçı mı çevireceksin yoksa hocam ne bu heyecan?
OMERYILMAZ_TS
Dun gs fbyi basarak ezerek yendi yana geri oynasa gs 5 yerdi renktas bu işler ruhla oluyor ...
alp.ckmk29
Komik komik işler
Alanya 3 isabetli şut 3 gol.
Karagümrük 6 isabetli şut 4 gol
Ankaragücü 1 isabetli şut 1 gol
Son 3 deplasmanda yaptığımız muhteşem istatistik.
Hocam nerede bu senin sağlam savunma yapıların, ben inanamıyorum artık yaşadıklarımıza. S. b.ktan takımlardan bir devrede 3 gol yiyoruz 3.
Şimdi klasiğimizi de yapalım hocam Djaniny'yi al, Yusuf yazıcı'yı al Bardhi'yi al tek stopere dön yine 8 yiyelim. Hocam bi kendine gel artık rica ediyorum, 3 hafta önce lig liderini ezen takım bir devrede 3 gol yer mi ya? O-HA artık
Kovacan ın kurtarış yüzdesi %20 bu hesapla.
Giallorossi
Hocanin sözlesmesinde umarim fesih maddesi felan vardir. Hemen şutlanmali
Ertan1982
09.01.2023, 18:41
bütün transfer sezonu sag stoper sag stoper diye tuturdu herkes.Asil sorunlari kimse görmedi.veya söyle diyelim gercekci hedef koymadik kendimize.
Attila Durmuş
Yönetimin olaya el koyması lazım ve sorunu acilen çözmesi gerek. Trabzonsporun formasının ne demek olduğunu ruhsuzlar ordusuna birisinin hatırlatması elzem.
bilginsem
Oyuncular taktiğe inanmıyor, hoca ısrar ediyor. Bu Eren ve Larsen'in sezon başından beri toplam 3 tane kritik katkısı vardır, yoktur. Israrla gideceksiniz diyor, yapamıyorlar bir şey hocam ne pasları iyi ne çizgiye iniyorlar, ne orta yapabiliyorlar. Yollama şu adamları ileri kanser olduk ya
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.