PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 16.Hafta | V.F.Karagümrük 4 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 3 4 [5]

Mehmet Fatih Yavuz
28.12.2022, 22:20
yavuz bey siz de maliyete taktınız dört büyükler içinde en az borç bizde... çok kafaya takmayın siz.. ağaoğlunu oraya getiren güç halleder zaten. bu kadar para alan bir kadronun performansı bu olmaz olmamalı.. buna kafa yorun lütfen..

Senin gelirin adamların 4 te biri.
Koç gibi 100-150 milyon doları hibe edecek bir adam da bizim camiada yok.

Maaşları zamanında ödemeyen takımdan hiç birşey beklemeyin zaten.
O yüzden finansal olarak işler rayında değilse üzerine hiç birşey kuramazsınız!

derry61
28.12.2022, 22:20
Çok kötü transfer politikası izledik. Geçen yıl şampiyon olan takıma üç tane sağlam adam alsan ligi Avrupa'yı rahat götürürdük. Üstüne Uğurcan da baya formsuz bu sezon. Geçen yıl kaç tane maçta ipten almıştı bizi. Hayırlısı diyelim bence bu sezon Avrupa'ya odaklanalım. Takımda 4-5 tane yük oyuncu var onları yollayıp iki transfer yapıp konferans ligine odaklanalım.

gudoz81
28.12.2022, 22:21
Bu arada devre arasına girmeden borini işini halledelim derim.

Togrul
28.12.2022, 22:21
Uğurcan sana noldu ya. Hadi Yazıcı felan belliydi de sana noldu. Satmadık ve yine elinizde patladı.
Talip olan varmıydı?

Mehmet Fatih Yavuz
28.12.2022, 22:22
Visca'nın köprücük kemiği kırılmış.

Oldu da bitti maşallah bu sene!!!!

kaçarava
28.12.2022, 22:22
Önde baskı biraz işe yaradı ama sonra nefesimiz kesildi.

Rakip merkezi iyi kapattı. Sonra bize önde basmaya başladılar. Oyun kıramadık. Sonra hepten bittik.

Oyuncu değişiklikleriyle de hepten dibe battık.

Kontrollü oyunu bıraktığımız ikinci maç 4 yedik.

outlaws61
28.12.2022, 22:24
Sakin kafa maçı yorumlayalım.

10a 11 oynanırken bile maçı çevireceğimizi düşündüm. Sonrasında Viscanın sakatlığı herkesi moral olarak düşürdü.

Trezeguetin çıkmasıyla takımda adam geçecek oyuncu kalmadı.

Karagümrük kontra oynayacaktı Siopisi çıkarıp orta sahayı boş bırakmak anlamsız oldu.

Gbamin ve Larsen takımı ileri iteceğine daha da geri itti.

Çok kötü değişiklikler yaptık

Bence hoca oyuna Yusufu da alarak odak noktasını kendinden sahadaki oyunculara çevirdi.

Bütün değişikliler hatalıydı.

Kimse naptığını bilmeden oynadı. Hoca dahil.

OzcanHan61
Durum gerçekten çok vahim.

Elimizde sağlam bir iskelet olsa 3-4 takviye yapar yarışa gireriz derdim ama hocanın tamamen yanlış kadro yapılanması nedeniyle sonsuz bir çıkmaza girdik.

Öncelikle taraftarımızın büyük düşünmesi gerekiyor bence. Biz Trabzonsporuz takım leş diye ayağındaki topla dikine gidemeyen, son yıllarda pozisyonunu haksız yere işgal eden adamı savunmayın. Sırf o oynasın diye Baka gibi bir bazukayı geri çekiyoruz.

Trezeguet hariç transfer edilip üstüme koyan adam yok resmen bu sezon. Transferler fiyasko. Ömür yetmedi Yazıcı da geldi.

Hayırlısı.

Ufuk
https://i.hizliresim.com/cx2nsb1.png

trabzonsevdamuz
Visca'nın köprücük kemiği kırılmış.

Oldu da bitti maşallah bu sene!!!!Abi bir insan çim sahada düşerken nasıl kemiğini kırabiliyor anlamıyorum

21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Larking
Bu maç takımdaki genel havayı net bir biçimde ortaya koydu artık.Bu sezon böyle bir ileri iki geri gidecek.
Seri yakalamayı beklerken ligin en vasat iki takımından birisine bu şekilde yenilmenin izahı yok.
Merak ediyorum karagümrük maçında bir stoper neden sağ bek oynatılır.Büyük maç olur,rakibin sol açığı çok etkilidir anlarım ama bu maçta neden?Yenik durumdasın sezon başından bu yana seni en çok kaleye taşıyan Trezegeut çıkar neden?Son yarım saat Hamsik yerine oyun Bardhi ya da Naci'yi çağırıyordu oyuna bile girmediler neden?
Hafta içi yılbaşı tatili daha çok düşünülmüş bu
maçtan,kazanır 3 gün İstanbul sefası yaparız hesapları maalesef ağır basmış gibi görünüyor.Maça ne mental ne de fiziksel bir hazırlık olmuş.

theo
28.12.2022, 22:25
bu maç tamamen hocaya yazar.

maça daha ilk dakikadan itibaren hakim değildi.

orta sahayı toplayamadı. siopis hamlesi tamamen gereksizdi.

yorumsuz6117
28.12.2022, 22:25
Edit..

kopeli
28.12.2022, 22:26
Çok kötü transfer politikası izledik. Geçen yıl şampiyon olan takıma üç tane sağlam adam alsan ligi Avrupa'yı rahat götürürdük. Üstüne Uğurcan da baya formsuz bu sezon. Geçen yıl kaç tane maçta ipten almıştı bizi. Hayırlısı diyelim bence bu sezon Avrupa'ya odaklanalım. Takımda 4-5 tane yük oyuncu var onları yollayıp iki transfer yapıp konferans ligine odaklanalım.
fb yi sahadan sildi bu takım. belliki fizik yorgunluk oluştu o maçtan sonra, kafa olarakta yorar derbi maçlar. kadro lig şartlarında gayet iyi ama konsatrasyon geçen seneki kadar sağlam değil.

Varlıbaş61
Wauwww !!

740 pas ve %68 topla oynama.

Defol git be yan pas sevdalısı, oyuncu değiştirme özürlüsü hoca bozuntusu !

Arif Timurcioğlu
Bu arada devre arasına girmeden borini işini halledelim derim.

Veteran oyuncu eksikliğimiz vardı onuda alalım.

OzcanHan61
28.12.2022, 22:27
Talip olan varmıydı?
Evet 10 veriyorlar ama biz 15 istiyoruz haberleri vardı.

bordodeli
28.12.2022, 22:28
Takımın bir oyuncu çıkıp bir oyuncu gelerek düzelecek bir hali yok. Takımın ciddi manada yarısı değişmeli. Bir kısım oyuncu gerçek manada kötü futbolcu, bir kısmı da iyi olmasına rağmen takıma uygun değil.

Mesela geçen senenin de bu senenin de kanayan yarası bir orta saha var ortada. Ne yaparsan yap uyumlu bir üçlü çıkaramıyorsun. Ya koşan, savaşan ama topla alakası olmayan bir şey çıkıyor ya da oyun biraz fiziksel savaşa dönünce sahadan siliniyor.

İki tane bek var takımda düşman başına. Hücumda faydaları yok, savunmada üstüne bir de zararları var.

Hoca desen zaten birkaç sene sonra dönüp baksa ben ne yapmışım diye kendisi de sorgulayacak hale gelmiş.

Bu savaştan asıl olarak çabalayan ve iyi oynamaya çalışan oyuncuları kaybetmeden çıkmalıyız. Bakasetas, Gomez, Trezeguet gibi oyuncuları mental olarak düşürmemeliyiz. Yoksa içinde hiç ama hiç çıkamayız bu durumun. Ayrıca Uğurcanın da acilen toparlaması lazım. Kredisi sonsuz ama hem takım hem de kendi hanesine eksi yazıyor bu şekilde.

Sefaenes
Takimda cok looser oyuncu var bunlar icin valip gelmişsin yenmişsin umurunda degil omlar için banka hesapi önemli. Bu looserler icinde hirzli olmasi gereken Trabzon kökenli var

Varlıbaş61
Transfere değil taraftara ihtiyacımız var diyor bir de çapsız!

Taraftar gelip senin yan pas ve geri paslarını mı seyretsin be çapsız !

wakaeme
28.12.2022, 22:29
visca da düşüp düşüp bir yerlerini kırıyor çocuk gibi. var mı böyle sakatlanan futbolcu

OzcanHan61
Takimda cok looser oyuncu var bunlar icin valip gelmişsin yenmişsin umurunda degil omlar için banka hesapi önemli. Bu looserler icinde hirzli olmasi gereken Trabzon kökenli var
Aynen öyle abi.

gurur6134
Lahtimi ve koussanin bedduasi tuttu bizi visca sezonu kapatti.o kadar maliyetle adami 6 ay oynatabildik toplasan psikolojik olarak seneye geri gelse de her mac ayni dususleri yapar bundan sonra yada kendini sakinir durur mucadele etmez daha ordan da buyuk kazik yiyecegiz büyümü yaptilar ne yaptilar bu kadar iatikrarli topcuya

yorumsuz6117
28.12.2022, 22:30
Kadro noktan, bekler çöp, kanat yok, Yazıcı, Gbamin gibi çöpler oyuna giriyor Naci gibi yetenekler giremiyor..

Mehmet Fatih Yavuz
28.12.2022, 22:31
Abi bir insan çim sahada düşerken nasıl kemiğini kırabiliyor anlamıyorum

Allah isterse bir kulun işini, mermere geçer dişi, istemezse işini, muhallebi yerken kırılır dişi.

Vallahi ne diyeyim.
Adam bir yılda 2 kere omuz kırdı resmen!

Muhammed Kambur
28.12.2022, 22:31
1608177162300915713

trabzonsevdamuz
28.12.2022, 22:32
Allah isterse bir kulun işini, mermere geçer dişi, istemezse işini, muhallebi yerken kırılır dişi.

Vallahi ne diyeyim.
Adam bir yılda 2 kere omuz kırdı resmen!Biz sözde halı sahada bildiğin altı beton kirmadık bı yerimizi adam yumuşak zeminde iki kere kemik kırdı

kaçarava
Abi bir insan çim sahada düşerken nasıl kemiğini kırabiliyor anlamıyorum

Kırılan kolunun üzerine düşmek istemedi, sakındı ve omzunun üzerine dengesiz düştü. Ben böyle anladım.

simsek6061
fb yi sahadan sildi bu takım. belliki fizik yorgunluk oluştu o maçtan sonra, kafa olarakta yorar derbi maçlar. kadro lig şartlarında gayet iyi ama konsatrasyon geçen seneki kadar sağlam değil.

hoca efendimiz o zaman oturup rotasyon yapacaktı: kovacan-larsen-hüseyin-hugo-arif-hamsik-gbamin-baka-tregeze-gomez-canini ile sahaya çıkacaktı... ama o ne yaptı sıvadı sağ olsun her takıma senaryo gelişteremezsen sen de maç seçen hoca olursun. burası başakşehir değil burada taraftar var..

OzcanHan61
28.12.2022, 22:33
4-5 winner ruhlu top oynamasını bilen adam lazım bize.

Fizik kondisyonu yerinde, pozisyona çıkarken pas hatası yapmayan, kemikleri camdan oluşmayan, ayağındaki topu kaptırmayan adam gibi 4-5 futbolcu.

kayl
28.12.2022, 22:34
Takımın bir oyuncu çıkıp bir oyuncu gelerek düzelecek bir hali yok. Takımın ciddi manada yarısı değişmeli. Bir kısım oyuncu gerçek manada kötü futbolcu, bir kısmı da iyi olmasına rağmen takıma uygun değil.

Mesela geçen senenin de bu senenin de kanayan yarası bir orta saha var ortada. Ne yaparsan yap uyumlu bir üçlü çıkaramıyorsun. Ya koşan, savaşan ama topla alakası olmayan bir şey çıkıyor ya da oyun biraz fiziksel savaşa dönünce sahadan siliniyor.

İki tane bek var takımda düşman başına. Hücumda faydaları yok, savunmada üstüne bir de zararları var.

Hoca desen zaten birkaç sene sonra dönüp baksa ben ne yapmışım diye kendisi de sorgulayacak hale gelmiş.

Bu savaştan asıl olarak çabalayan ve iyi oynamaya çalışan oyuncuları kaybetmeden çıkmalıyız. Bakasetas, Gomez, Trezeguet gibi oyuncuları mental olarak düşürmemeliyiz. Yoksa içinde hiç ama hiç çıkamayız bu durumun. Ayrıca Uğurcanın da acilen toparlaması lazım. Kredisi sonsuz ama hem takım hem de kendi hanesine eksi yazıyor bu şekilde.

Takımın çok sorunu var visca nin lisansı çıkmaz.. devre arasi larsen i gondermelkyiz.. hamsik benim için bir efsane ama artık veteran modunda teşekkür edip plaketle yollamalkyiz yazici zaten mutsuz geldiğine pişman.. djanini varsa piyasas satmaliyiz .. bir santrfor bir açık oyuncusu yeterli zaten bu seneden ümit yok

LANGARA
Geçen sezon takım şampiyon olacağını hissettiği andan itibaren top oynamayı bırakmıştı. Şampiyonluğa gittiğimiz için fazla da ses çıkarılmadı bu duruma. Sezon başı bu takım üzerine hiçbir şey koyamamış. Buna hoca dahil. Üstüne yapılan saçma transferler bizi bugüne getirdi. Şu noktada belki de radikal kararlar gerekiyor

CPH2205 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Varlıbaş61
Herhalde EYT düzenlemesi olunca, bizim çapsız hoca kendini emekliye ayırmış !

El Cordobes
Bu maç normal bir yenilgi değil. Takım içinde net sıkıntı var. Artık ayan beyan ortada. Bir kısım futbolcular Hoca ya ayar vermeye çalıştı bence. Hocanın takıma sert mesajları, Fener galibiyetinin tamamen Hoca nın planları üzerinden okunması rahatsızlık yaratmış. Komplo momplo diyebilirsiniz ama bence yakında takım içi sıkıntılar dışarı servis edilmeye başlanacak.

ilk yarı çıkan kadro Uğurcan hariç elinden geleni yaptı mücadele anlamında. İkinci yarı girenlerin hepsi kocaman sıfır.

Uğurcan ın vücut dili hiç iyi değil. Hamsik emeklilik moduna girmiş, Yusuf zaten burada değil.

Kadro kalitesi ile açıklanmayacak bir maç. Şu takımdan 4 yenmez.

gurur6134
28.12.2022, 22:35
Bu biten leş sezonda en azindan arifi kazanalim ,barthayi satip edgari getirelim geri emin olun daha iyi oynar olmadi denswill hugo oynasin.larsen erenden kurtulalim.2 yusuf ve djaniny zaten gidecekler.veysel ve suleymani kazandirmaya bakalim a takima naci lahtimi oynasinlar gorelim artik potansiyellerini var mi yok mu.ugurcan uzuleyerek soyluyorum ki omur gibi elde patlayacak her zaman soyluyorum gitmek isteyen adami zorla tutmayacaksin takimda heleki bu oyuncu turkse degerini buldunmu satacaksin kaptanin akli burada sahada degil malesefonur gibi kariyeri dusese gecti muhtemelen milli takimda da kaleyi kaptirirsa moral olarak iyice dibe vurur..

Larking
28.12.2022, 22:36
Avcı fb maçından sonra bizim transfere değil taraftara ihtiyacımız var demişti.
Bu sezon için para harcamaya değmez hatta devre arası 4-5 oyuncu gönderip elde kalanlarla sezonu bitirmek ve bugünden tezi yok önümüzdeki sezonun planlamasına başlamak lazım.

lazibere
28.12.2022, 22:36
Bu oyuncu kadrosu ile bize verebileceği en büyük mutluluk Fener'i yenmek olurdu. Dahası mümkün değildi zaten. Ligi 7 . falan bitiririz. Kalan maçlarda kavga ve kadro dışılar izleyeceğiz,

Eren ve Larsen'i kim izledi ve aldıysa tez zamanda defolsun gitsin. Bu Eren'i bize kitleyen kasımpaşa Sportif Direktör'ü Serkan Rençber'i ayrıca kutluyorum.

Yusuf yazıcı'ya 61. numarayı giydirmek de başlı başına iflasın göstergesiydi.

İDDA EDİYORUM

Takımda ki bütün yerli, dediğimiz oyuncularımız takımdan kovulacak gönderilecekler. Buna Uğurcan da dahil.

gurur6134
28.12.2022, 22:37
Avci sorgulayacagiz diyor hala sene basindan bu yana sorgulama bitmedi gitti devre arasi olacak neredeyse..kasim gecti sorgulamaya devam..

objek
28.12.2022, 22:37
Uzun zamandır bu kadar tükenmiş takım görmedim ya. İkinci yarı bir tane bile top kazanamdık herhâlde.

Dibin dibinin dibinin de dibi.

Bu kadar rezil bir takım olamaz. Rakip 11 kişi olsa hadi neyse dersin. 10'a 10 yahu rezillik.

İkinci yarının hesabı verilmeli.

Genel olarak ise

1) Haftada 2 maçı kaldıramıyoruz.

2) Deplasmanlarda berbatız.

Demekki 3-4 gun evvel herkes 2 kisilik kosmus ve bitik durumda karagumrugun ruh hali bizim sb macindaki ruh halimizdi butun bunlarin olacagi belliydi yenilgi halinde pirlonun son maci olabilecegi icin oyuncularin ekstra motive olacagida surpriz degildi bu maci bir sekilde alirdik temposu dusuk pas oyunyla ayni gecen sezonki gibi sb maci sonrasindaki calisilmis gol videosu falan hic luzumu yoktu zaten her hoca hafta ici taktik calisiyor medyanin gazi ile rehavete girmenin bedeli iste boyle oluyor kagit uzerinde 3 puan yazilan maclar basimiza hep bela olmustur sacma sapan gol yemede kimse elimize su dokemez
Deyisikliklerin detayina falan girmeye luzum yok 10 kisi kaldiktan sonra trezege cikarken naci girebilirdi

OzcanHan61
28.12.2022, 22:40
Avcı doğru oyunu biz mi yapcaz taraftar olarak?

Hani ara iyi gelcekti? Bu mu senin hazırladığın takım?

lazibere
Avcı kendini sınavdan geçirmeye devam ediyor. Kendi egolarını tatmin etmek için ve ''' ben başardım '' demek için çalışıyor. Hafta içinde , taktk videosunun internete konması da utançtı. Adamı böyle s...rler . kimse kusura bakmasın. bu akşam yaptığı değişşiklikler ile resmen takım 8 tane yesin diye uğraştı ama başaramadı. Eren ve Gbamin ve Larsen den kurulu 3 lü defans demek intihar etmek demektir ve intihar etti.

trezegeyi çıkarması, Ömürü sahada tutması, Siopisi çıkarması, Naciye hiç şans vermemesi, Gomez'e katlanması, Umut'u hiç düşünmemesi

ve ligde en çok gol yiyen takımdan 4 tane gol yemeyi baişarması başlı başına rezalettir ve affı yoktur

kurduğun kadronun ve sisteminin de a.k

lazibere
Hadi saldırıya geçin, İnşallahçılar

Varlıbaş61
Avci sorgulayacagiz diyor hala sene basindan bu yana sorgulama bitmedi gitti devre arasi olacak neredeyse..kasim gecti sorgulamaya devam..

Tövbe estağfurullah. Adam makara geçiyor bizle.

Defolup gitmeli !

simsek6061
28.12.2022, 22:42
hadi her şeyi geçtim de o sahada ısınırken krampon seçiminizi nasıl gözden geçirmezsiniz ulannnn.. sürekli düşüp durdunuz.. malzemeci mi söyleyecek size ayakkabınızı doğru seçin diye...

jairzinho
28.12.2022, 22:42
Önde baskı takımı çok yordu. Eski dengeli oyunumuza dönmeliyiz

olayın en kötü tarafıda bu zaten

avcı presle başladı ve maçı kaybetti, fb maçınıda presle kazandı,tek fark türkmenin olmasıydı bu maçta

avcı muhtemelen uyutan futbola geri dönecektir, buda izlemesi işkence olan bir futboldur

jesus naptı ? hatay maçında sistem falan değiştirmedi,aynı riskli ve presli oyuna devam dedi,avcıda bunu görmek isterim,görürmüyüm,sanmıyorum

Mehmet Fatih Yavuz
28.12.2022, 22:43
Bu arada bu sene ligin kalanını çok takip edememiştim.
Lakin teknik ekibin ciddi olarak takip etmesi lazım.

Borini gibi bir hızlı bir hücumcunun karşısına Hüseyin tercihi de çok acayip.

Bu kadroyu çorba yaparak sonuç arama hastalığı nereden çıktı anlamıyorum.
Kime neyi ispatlamaya çalışıyor Hoca??

gurur6134
28.12.2022, 22:45
Bugunu nasil yok sayip unutabiliriz fikri olan varmi ben muhtemelen yine yatakda donup durucam sabaha kadar aklima geldikce sinirden uyuyamayacagim yine haram ettiniz yine haftanin geri kalanini sagolun

Mehmet Fatih Yavuz
Maçın özetini izliyorum,
30 dakika Ömür orta sahada topu kapıp bir kişiyi ekarte etmiş, Trezeguet'in önüne tertemiz bırakmış. Trezeguet kötü değerlendirmiş.
Rakibin kırmızı kart pozisyonunda aynı şekilde Ömür topu alıp hızla atağa kalkıyor, gene kilit pası atıp hücumu şekillendiriyor. Sonrası Gomez'e atılan pas ve kırmızı kart.

Savunma isteği, hücum aksiyonu... Adam oyunun her yerinde takımın en iyisi, hatta tek iyisi..

Takımın içinde 3-4 kişi ayak uydurabilse bu maç böyle rezil bir oyun olmazdı.

My
Bu kadroyla bu takım düzelmez arkadaşlar. Transfer sezonu yapılan hatalar resmen ipimizi çekti. Ve 40 milyonluk bir kadro Trabzonun çöküşü demek zaten.

Şimdi kadroyu nasıl boşaltıcan, doğru adamları nereden bulup da transfer edicen ve bütçeyi 40'tan 20'ye nasıl düşürücen. Öyle büyük hatalar yapıldı ki bir kaç yıl belimizi doğrultamayız.

Bud Spencer
28.12.2022, 22:49
Ya hoca kelle alacak yada kendi kellesini verecek bu gidisle
YY gibileri kadro disi kalmak zorunda
Bartra geldiginden beri katkidan fazla zarar verdi…pasi masi ilgilendirmiyor, önce kesici olacaksin, gerisi ekstradir

En sonundada AA da bir hesap vermeli. Herkesi yerinde oynatacagim deyip bugün olanlari kimse anlatamaz bana. Bu tür akil tutulmasini en son alanzinhoyu solbek oynatan besiktaslidan görmüstüm

fanatikdevri
28.12.2022, 22:51
Çok şanssız ve insanın tüm moralini alt üst eden bir maç oldu,tüm güzel şeyleri bir anda silip attı.
Oyun olarak analiz edilecek bir şey yok,birysel olarak sezon başından beri formunu düzeltemeyen Bartra,Uğurcan ve Eren,sonra neden bek olarak oynatıldığı belli olmayan Hüseyin ortak yapımı bir rezalet.
Saahada maça çıktığının farkında olan çok az futbolcu vardı,rakibin ligdeki konumuna bakıp kazandık demişler.

Gümrük çok mu iyiydi,değil ama onların olmayacak pozisyonları gol oldu,bizim olmadı.

Hocaya da hazır olmayan takımdan tut,hazır olmayan Visca ısrarına kadar bir tonla eleştiri getirilecektir haklı olarak,taraftarın bence haklı olarak büyük serzenişi olacak ama sağduyu şart bu saatten sonra takımın kafayı toparlaması ve gerçek manada sahada olmaları lazım.

kayl
28.12.2022, 22:51
Bu arada bu sene ligin kalanını çok takip edememiştim.
Lakin teknik ekibin ciddi olarak takip etmesi lazım.

Borini gibi bir hızlı bir hücumcunun karşısına Hüseyin tercihi de çok acayip.

Bu kadroyu çorba yaparak sonuç arama hastalığı nereden çıktı anlamıyorum.
Kime neyi ispatlamaya çalışıyor Hoca??

Hüseyin bir sağbek değil zaten.. sağbek olarak hiç özelliği gi yok.. visca ile bir kez pas yapamadı bindirmedi viscanin önünü acamadi.. sürekli stopere kaydı.. ugurcan bu sene kötü evet ama bu adam bize bir super m g şampiyonluğu 2 suoer kupa şampiyonluğu
bir türkiye kupası sayısız derbi kazandırdı ugurcan her zaman bir efsane kötü maclari olucak bugün takım ve hoca maça gelmemis

jairzinho
28.12.2022, 22:52
olayın en kötü tarafıda bu zaten

avcı presle başladı ve maçı kaybetti, fb maçınıda presle kazandı,tek fark türkmenin olmasıydı bu maçta

avcı muhtemelen uyutan futbola geri dönecektir, buda izlemesi işkence olan bir futboldur

jesus naptı ? hatay maçında sistem falan değiştirmedi,aynı riskli ve presli oyuna devam dedi,avcıda bunu görmek isterim,görürmüyüm,sanmıyorum

presli oyun demişken takımın fizik kondüsyonunun ne olduğunuda bilmiyoruz, bu oyuncular 20-30 maç üst üste presli oyun oynar mı bilmiyoruz,

bu maça presle başladık ve uzun topları genelde geri kazandık,atak devamlılığı sağladık vs

yediğimiz 1. golün gol beklentisi düşüktür, 2. gol ise türkmenin hatası, yani pres yaptık ve bundan dolayıda goller yedik diyemeyiz

ersn.alparslan
28.12.2022, 22:52
Kadroyla ilgili skinti olduğunu dusunmuyorum. GS nin kadrosu çok iyi ama top oynamıyor neden ? Hocada is yok.
Fb nin kadrosu bizden çok mu kaliteli ? Top oynuyor çünkü hocaları iyi.
Koussai, lahtimi, Naci bu adamlar neden oynatılmadi ?
Ronaldo mu bekleniyor ?
Visca neden pat diye kadroya girdi ?
Milyon dolarlar verilen denswill nerelerde ?
1 ay boyunca yapılan o analizlere noldu ?

nakzo
28.12.2022, 22:53
Maç kaybedersin şansızlık dersin haftaya bakarsın amaaaaaaaaaaa muhtemel küme düşecek takımdan colin kazım denen 40 yaşındaki adamın oynadığı şu sirk takımından 4 gol yersen sezonu kaybedersin , sinerjini kaybedersin, basın gücünü kaybedersin en önemlisi taraftarını kaybedersin biz bu akşam herşeyi kaybettik.

Larking
28.12.2022, 22:53
Umarım Visca'nın yerine oyuncu almaya kalkmazlar.
Transfere değecek bir görüntü yok pazarın pahalı olduğu devre arasında ise hiç gerek yok.Önümüzdeki sezon için takımdan 2-3 oyuncu kazan 5.değil 10.bitir sezonu daha kabul edilebilir.

nakzo
28.12.2022, 22:54
Kadroyla ilgili skinti olduğunu dusunmuyorum. GS nin kadrosu çok iyi ama top oynamıyor neden ? Hocada is yok.
Fb nin kadrosu bizden çok mu kaliteli ? Top oynuyor çünkü hocaları iyi.
Koussai, lahtimi, Naci bu adamlar neden oynatılmadi ?
Ronaldo mu bekleniyor ?
Visca neden pat diye kadroya girdi ?
Milyon dolarlar verilen denswill nerelerde ?
1 ay boyunca yapılan o analizlere noldu ?

fb nin kadrosu senden 2 gömlek üstün her hattıyla.

Enes Başkaya60
28.12.2022, 22:54
Sezon biter bitmez Nwekaame gidiyor ve takım bitiyor.

Birde herşeyi verdik diyorlar gitmemesi için he canım hee..

Edgar yerine onun gibi bir stoper bulamayıp zor bela Bartra'yı getiriyorlar.

Cornelius'u bir anda gönderip yerine Gomez alınıyor, Cornelius'un yanına sprinter bir forvet alınması gerekirken.

Hamsik yerine adam almıyorlar, takımı 10 numara ile dolduruyorlar, bu nasıl bir transfer çalışması, bu nasıl bir akıl tutulması.

Visca sakatlanıyor, yerine kanat oynatması gerekirken inatla Bardi'yi sol açığa Trezeguet'i sağ açığa atıyor, Ömür'ü sol açığa atıyor.

Kurtarıcı diye oyuna Q seviyesi 0 olan Yusuf'u aliyor.

Naci ve Lahtimi'yi hiç düşünmüyor, iyi çıkacaklar diye ödü kopuyor.

Arif'i takip ediyorduk zaten deyip, bu maçta kadroya alma tenezzülünde bile bulunmuyor.

Ulan karşıdaki rakip kim oynatsana Naci'yi Lahtimi'yi Arif'i ne kaybedeceksin ne..

Visca yedek başlasın neyin derdindesin çocuğu neden oynatmıyorsun.

Sana söylenecek söz kalmadı ya cidden.

Ben ömrü hayatımda bu kadar takıntılı bir adam görmedim, cidden sana helal olsun.

Bitirdin her güzel şeyi bitirdin.

yatmaztara
28.12.2022, 22:59
O değilde 4'lere bağlarsak Avcı 1, 2maç sonra gider! Nasıl ki Ahmet ağaoğlu'na bir şans vermiştik Avcı'ya da bir şans verilmeli. Önümüzdeki sezonun da planlaması yapılmalı yavaş yavaş.

Transferlerde ki altın kurallar!
1. Beyinsiz futbolcu alınmayacak!
2. Kısa boylu yavaş adam alınmayacak! örnek barni

sasort
28.12.2022, 23:01
Arkadaşlar kimse kusura bakmasın Avcı kafasında bu takımı bitirmiş FB maçından sonra konuştuk. Şampiyonluk hayali gördük bir an bir kaç gün sonra visca döndü dorukhan dönecek iki transfer bu iş tamam diyorduk. Bir maçta herşeyi mahfetti

Sene başı aynısını yaptı. Bir kere visca iyileşmemiş belli neden oynatirsin kora kor maçta

Rakip FB değil neden aynı kadro ile çıkarsın bir kere neden takımın performansı belli neden siopis ile çıkarsın gabin ile çık önüne köy bakayı atarsan atarsın aramazsan berabere kalırsın
Bathra gecesi oldu bu akşam. Bir defans uzman bırak gitsin takımı eksik bırakma dimi

Viscanin sakatlanmasina üzülmedim desem yeridir. Nedir iki tane açık var Naci birde kara uşak madem uyarı çekersin oynat neden oynatmasin

Bu djaniny denen adam ne yaparsan yapsın gozumde topçu değil ömür artık surda kimse kanat oynasın demez orta sahada farkı ortada oynatmasa bu çocukları Avcı gözümde biter ne zamandır şüphe ediyorum bazense yazıyorum
Bakacaz önümüzdeki maç

serdaracıl
28.12.2022, 23:02
O değilde 4'lere bağlarsak Avcı 1, 2maç sonra gider! Nasıl ki Ahmet ağaoğlu'na bir şans vermiştik Avcı'ya da bir şans verilmeli. Önümüzdeki sezonun da planlaması yapılmalı yavaş yavaş

Kimsenin bi yere gideceği falan yok. Kalacak ve müceddleye devam edeceğiz

Enes Başkaya60
28.12.2022, 23:03
Kimsenin bi yere gideceği falan yok. Kalacak ve müceddleye devam edeceğiz

Ne ile mücadele edeceksin, takıntılı bir hoca ile mi, takım ile mi, neden oynatmıyor bu çocukları??

acan61
28.12.2022, 23:04
Sorumlu Avcı ama yeniden kadro yapsam başına yine Avcı'yı koyarım.

Surmeneli_91
28.12.2022, 23:06
menejerlerin oyununa gelen yönetimle ve takıntılı hocayla bu kadar oldu bu sene :(

şampiyonluk kadrosuna göre 2 kat bütçeyle kepaze futbol ve muhtemel başarısızlık ki bu kadro mühendisliği ile artan borçdan dolayı kemer sıkma yoluna gidilir ve daha da kötü günler bizi bekler..

geçmiş olsun hepimize..

yatmaztara
28.12.2022, 23:06
Konte gibi adamlar Trabzonspor'da çalışırız demediği sürece Avcı emekli olana kadar bu takımı çalıştırmalı bence de

Timur Mikhail
28.12.2022, 23:11
Avcı hocam bu mac sana yazar ve Abdulkadir hariç diğer topçulara. Bu kadar mı maçtan kopuk hata üstüne hata yan pas üstüne yan pas yapılır.

Abdulkadir oğlum her maç böyle mücadele et kendini geliştir en azından mücadeleden vaz geçme.

Visca çok büyük talihsizlik, transfere gerek yok at lahtimiyi oraya artık olacaksa olur olmayacaksa denedik deriz ruhsuz caniniden iyidir.

Fener çalıştığın kadar Karagümrük takımına çalışmamışsın hoca, şampiyonluk Anadolu takımlarını seri şekilde yenmekten geçiyor.

Bu sezon Avrupa kupalarına gidecek konumda bitirelim yeter, mantıklı uçuk kaçık transferler yapmadan yola devam etmemiz lazım.

samway
Uğurcan ciddi anlamda formsuz geçen sene yüzde 80 kurtarış oranı vardı şimdi yüzde 10 !!!

Bu takımın maça tutunmasını da etkiliyor

Bir oyuncu üzerinden konuşulmaz derler lakin atan tutan iyi olmazsa şansın yoktur

Bizde tutan şu an için çok kötü atan da çok vasat o yüzden 2 ileri 1 geri mehteran takımı gibiyiz

Larking
Maç 3-1 son 10 dakika ikinci santraforunu oyuna almayıp hem sezonu hem de kampı çok kötü geçirmiş aklı burada olmadığı çok belli Yusuf'u hem de santrafor olarak oyuna atmak sportif bir karardan çok uzak.
Ne Yusuf dönmek istedi ne de Avcı onu istedi.Lille ve bizim yönetimin işine geldi bu transfer Yusuf ve Avcı da mecbur uydular.
Bu akşam da bu ikili son tangoyu yaptılar.

Antonio
28.12.2022, 23:15
Bu takım bizi hasta eder.

My
28.12.2022, 23:16
https://youtu.be/OTP7fjuP9Jc

pReN@_61
28.12.2022, 23:22
gittik şu takımdan 4 yedik
cümleten geçmiş olsun
soğuk su içek

Punisher-61
28.12.2022, 23:22
Bartra adam gibi krampon secse mac buraya gelmeyecek kendimizi kandirmayalim..
1. gol o yüzden geldi
Kirmizi kartta o yüzden geldi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

gudoz81
28.12.2022, 23:26
Veteran oyuncu eksikliğimiz vardı onuda alalım.

Maçı seyrettiniz mi?

yatmaztara
28.12.2022, 23:27
Rüyamda Karagümrüğe 4-1 yeniliyorduk. Visca'nın bu sefer omzu kırılıyordu, Colin kazım da uzun saçlı bir şekilde Karagümrük'de oynuyordu, Kouassi 4. golü atıyordu nasıl bir rüyaydı anlatamam :D Yarın erkenden fişi çekeriz inşallah

Arif Timurcioğlu
28.12.2022, 23:28
Maçı seyrettiniz mi? Evet adamın yaşı mı küçüldü? Seneye 32, biraz gençleşmamiz lazım.

Mehmet BAŞ
28.12.2022, 23:33
Burdan tüm moderatörlere sesleniyorum. Şu hıyardan kurtarın beni. Mobbing uyguluyor resmen.

Tutturmuşsun bir medeniyet. Rahat bırak lan beni, laf salatası yapma bana.

Terbiyesizsin!

kaçarava
28.12.2022, 23:46
8 deplasman maçında 3 mağlubiyet alıp 16 gol yemişiz. Avrupa'da da eleme dâhil 4 maçta 4 mağlubiyet.

Deplasmanlarda son derece kırılganız.

Bu maç şanssızlıklar yaşasak da genel olarak tesadüf gelişen şeyler yaşamadık. Mesela bek bölgesinde rakibi her zaman berbat karşılıyoruz. İki gol oradan geldi. İlk gol hadi tesadüftü, peki niye o kadar rahat ortalattırıyorsun. İkinci gol zaten evlere şenlik. Aklıma bjk maçı geliyor. Bekleri, kanat bölgesini berbat savunmuştuk yine.

Her şey bir kenara, fb maçından sonra bu oyun ve bu skoru yaşamak için çok şeyin olması lazım. O frikikte Trezeguet tamamlasa bile yenilecektik bence. Böyle bir tükeniş hâlini kabul etmiyorum. Ezeli rakibimiz falan böyle yakalasa 6-7 yapmadan bırakmazdı.

OzcanHan61
28.12.2022, 23:57
......!
Mehmet Baş ........... azalt biraz. ..................... Yok .........., yok t.............. .............…

sasort
29.12.2022, 00:04
Pas mas kandırmayalım kendimizi terezegeut dahil şu takım da adam geçebilen adam yok

Rakip Yolda gelirken topu atacak yer arıyor topçular pas oyunu yersen

jairzinho
29.12.2022, 00:06
şu notuda eklemek lazım 1. gol için

ofsayt taktiği bizde kötü

misal aynı pozisyonu fb görmüş olsaydı yüzde 99 diagne ofsayt olacaktı, topa dokunmasa bile topa hareketlendi

Enes Başkaya60
29.12.2022, 00:07
Rezillik başka bir açıklaması yok bunun.

wakaeme
29.12.2022, 00:19
kaldıramıyorum

asilhamsi
29.12.2022, 00:29
hoca net olarak kendini kandırıyor. Her mücadelede varız diyor yersen. Şampiyonlar ligi kophenag gibi tam dişimize göre bir rakibe elen, uefa dan elen, ligde bir ileri iki geri mehter takımı gibi devam et.

Bu sezon hiç bir mücadelede yokuz. Konferans liginden eleniriz, ligde bir kaç haftaya havlu atarız. Bir tur sonra türkiye kupasından da eleniriz.

Bu arada waka hakikaten heykeli dikilecek adammış. Adam bizi tek başına yarışta tutuyormuş meğer.

Murat'
29.12.2022, 00:43
şu notuda eklemek lazım 1. gol için

ofsayt taktiği bizde kötü

misal aynı pozisyonu fb görmüş olsaydı yüzde 99 diagne ofsayt olacaktı, topa dokunmasa bile topa hareketlendi

Neyin ofsayt taktiği, orda bariz Uğurcan'ın hatası var.

deepmavi
29.12.2022, 00:47
Yine bireysel hata, yine kayıp puanlar, yine kayıp maçlar, Bu sezon bundan Trabzonspor'un canı çok yandı ve buna sakatlık etkeninide eklemek lazım.Bireysel hata olmasa maç buraya kadar gelmez en kötü ihtimal beraberlık olurdu.Yani bir düşünün maçtan önce birisi diyecek Bartra'nın yanlış krampon yüzünden ayağı kayacak ve hem Trabzonspor bu nedenle gol yiyecek hemde kırmızı kart görecek.Yani çoğumuz inanmayız ama şu lanet bireysel hatalar neden bu kadar fazla oluyorrrr...

Abdullah Hocam buraya acil çözüm bulman lazım ve böyle bireysel hataları çok yapan futbolculara gerekirse sert yaptırımlar uygulayacaksın.Kendine dikkat etmeyen futbolcu isterse dünyanın en iyi futbolcusu olsun yerine alt yapıdan adam koyarım diyeceksin...

Daha bitmiş bişey yok daha çok maçlar var ve şu gerçek çözülmesi gereken Trabzonspor'umuzun adeta çok önemli kanayan yaraları var, bunlar bireysel hatalar ve sakatlık konusu bunların acil çözülmesi lazım...

asilhamsi
29.12.2022, 00:49
çok sert kararlar almadan bu iş düzelmez. İsme bakmadan kadro yapılmalı. Gerekirse paf takımla oynarım diyordun. Haydi hodri meydan. Ve sistemde köklü bir değişiklik olmalı. Sabırlı oyunsa sabırlı oyun. Bu kadro tempo yapamaz. Önde basamaz.

---------------------ugurcan---------------------

caner---------hugo---------denswil---------arif

trezeguet---------gbamin---------siopis----------naci

---------------gomez-----------bakasetas--------------

valla perez gelene kadar sağ bekte en azından asıl mevkisi bek olan caner oynasın. Sol bekte arif ereni cebinden çıkartır.

trezeguet,naci,baka,gomez ile mutlaka gol atarsın.

gbamin ve siopis bir zahmet merkezi kapatsınlar.

sırf ömür oynasın diye baka gibi bir silah geriye çekilmez.

OMERYILMAZ_TS
29.12.2022, 01:12
çok sert kararlar almadan bu iş düzelmez. İsme bakmadan kadro yapılmalı. Gerekirse paf takımla oynarım diyordun. Haydi hodri meydan. Ve sistemde köklü bir değişiklik olmalı. Sabırlı oyunsa sabırlı oyun. Bu kadro tempo yapamaz. Önde basamaz.

valla perez gelene kadar sağ bekte en azından asıl mevkisi bek olan caner oynasın. Sol bekte arif ereni cebinden çıkartır.

Guzel kadro ben varım omur varsa ben yokum bu omur gerçekten torpilli önceden severdim kardeşim gibi görürdüm artık nefret etmeye başladım öyle bir seviyeye geldi ki omuru ilk 11 gördükçe deli gibi sevdiğim trabzonsporumdan soğumaya başladım...

Enes Başkaya60
29.12.2022, 01:57
Yaw nereye paf takımla oynuyor ya Arif ve Lahtimi'yi kadroya alamayacak kadar korkak bir hoca bu adam.

Naciyi oyuna alamayacak kadar da iş bilmez, kaprisli bir adam.

Senin yüzünden bu takım bu halde, her şeyi futbolculara bağlıyorsun.

şikebahce maçı ile bu maçı aynı kefeye koyup, aynı taktik ile çıkıyorsun, birde sağ bekte Hüseyin ile başlıyorsun.

Bakasetas gibi oyuncuyu bu maçta geride oynatmak nedir ya, mantıklı hiçbir açıklaması olamaz.

Şu maçta baka 10no oynasana en az 2 golu vardı uzaktan, bunu bütün herkes görüyor, sen göremiyorsun öyle mi??

Birde diyorsun ki rotasyon yapayım mı diye düşündüm, yalan atma bari oyuna sokmadın Naciyi, kadroya bile almamışsın Arif'i birde üstünde duruyorum diyorsun yalan bari atma be adam.

Taha diye bir bekimiz vardı dimi bizim niye hiç düşünmüyorsun adamı, niye aldırdın bu çocuğu o zaman, genç oyuncu düşmanı bir adamsın sen işte. Taha Bartra'nın oynadığı topu her türlü oynar.

Şu maçta adamı stoper başlat, Bartra'yı sağ beke çek, bu kadar mı gözlerin kör senin, ne istiyorsun bu çocuklardan, aynı kadro ile oynayıp duruyor, oyuna Umut varken Yusuf'u alıyor birde dalga geçer gibi, Trezeguet'i çıkarıp Hamsik'i alıyor kimin nerde oynadığı belli değil asıl mevkisinde oynayan adam akıllı kimse yok.

Saçma sapan taktığinle maçı verdin işte ligden düşecek takıma.

Boş boş konuşmayı bırak artık.

Nazim Can
29.12.2022, 02:03
Rüyamda Karagümrüğe 4-1 yeniliyorduk. Visca'nın bu sefer omzu kırılıyordu, Colin kazım da uzun saçlı bir şekilde Karagümrük'de oynuyordu, Kouassi 4. golü atıyordu nasıl bir rüyaydı anlatamam :D Yarın erkenden fişi çekeriz inşallah
Şu meşhur peçete esprisini gönderiyorum sana maçın bitiminden beri yapmadığın şaklabanlık kalmadı. Hakikaten kendini komik falan mı sanıyorsun!

serdaracıl
29.12.2022, 02:03

Caner’den sonrasını okumadım. Şu forumda caner ismini görmek mağlubiyetten daha ağır

lazminator61
29.12.2022, 02:24
Şuan ligdeki en
kötü kaleci.

Acik ara

lazminator61
29.12.2022, 02:31
Ugurcan yerine taha. Erenin yerine arif. Denswil Hugo ikilisi. Yazici kovulsun bi zahmet. Ömür ht4 laylada gezsin. Avci kafasini toparlasin.

samatyaboy
29.12.2022, 03:39
Gecenin körü oldu uyuyamadım, Avcı senin yatacak yerin yok :mad:

yatmaztara
29.12.2022, 04:25

Rüya değilmiş .......:(

Varlıbaş61
29.12.2022, 07:20
İlk yarıdaki kalan maçları kazansan büyük ihtimal ilk 2’de olacaksın ama oyuncu değiştirme özürlüsü inat ve çapsız bir adamın oynattığı saçma sapan kadro ile saçma sapan sonuç alıyorsun.

İnatla murat olmaz Avcı efendi !!

chener
29.12.2022, 07:28
Belli olan bu sene o sene değil.
Ne taktik ne teknik maçlara hazır çıkmıyoruz. Dünkü maçla ilgili halen daha niye olduyu bulamıyorum. Antlaya maçında staddaydim. O maçta bunun kopyasiydi. Söyleyecek laf yok. Allah'tan fenere yenipmedik. Benim için bu sezonun tesellisi bu oldu.

HOPA'LI TS'Lİ
29.12.2022, 08:29
Günaydın canlar.
EYT haberi ile maç çakıştı dün akşam. EYT müjdesiyle emekliliği hak ettiğimize bile sevinemedik.
Fenerbahçe maçını kazanmamızın bir anlamı olmadı dünkü mağlubiyetle
Üstelik Visca'nın köprücük kemiğinin kırılması yine büyük travma yarattı. Adam neredeyse bir sezonu çöpe attı. Tam takıma katıldı diye sevinirken yıkıldık. Bahtsız bedeviyiz yeminlen. 2 yıldır bitmek bilmeyen talihsiz sakatlıklar yakamızdan düşmedi.
Maça gelince oyuncularımızın maça Karagümrük kadar konsantre olmadıklarını gördüm.
Futbolda yenilebilecek pis gollerden birini yedik ilk golde. Top yerden sekti. Uğurcan' da hatalıydı bence
Dün takım olarak kötüydük. Uğurcan da kötüydü.
Sahanın en iyisi yine Bakaydı.
Her şeye rağmen rakip 10 kişi kaldığında ümitlenmiştim. Tam o anda kazanılan frikik maçın kırılma anı oldu. Bakasetasın harika vuruşundan sonra kaleci dönen iki topu da çıkardı o gol olsaydı bence maç bizim lehmize dönerdi. Karagümrük kalecisi maçın adamı oldu ne yazık ki.
Dün Bartra'nın kırmızı karttan önce ayağının kayması ve adamı düşürmek zorunda kalması da yine bir başka talihsizlik. Çocuk iyi oynamaya başlamıştı 2 maçtır üstelik maskeyle
Başakşehir maçına kadar dünkü maç dahil 3 maçı kazanmalıydık. Gerçekten çok üzgünüm.
Abdullah Avcı da maçtan sonra benim için de kariyerimin en zor akşamlarından biriydi Oyuncuları ve oyunu hiç beğenmedim dedi.
Takımın Fenerbahçe maçından sonra ayakları yere basmamış belli ki
Her şeye rağmen puan veya puanlarla ayrılabilirdik
Ilk yarı 2 kere geldiler İkisi de gol oldu
Frikiği kaçırdıktan sonra 3. golü yiyince zaten maç koptu
Umarım Giresun Alanya ve Başakşehir maçlarını alarak ilk yarıyı kapatırız
Bu sezondan beklentim Türkiye Kupası'nı alalım konferans Kupası'nda en az yarı final oynayalım
Çünkü ligde böyle bir ileri iki geri vites ile başarı gelmez
Aklıma gelmişken Hüseyin Türkmen'den sağ bek yaratma Abdullah Avcı olmuyor. Onun kanadından yardılar ilk 2 golde adamlar
Son sözüm, Yusuf Yazıcı da yine çok kötüydü bu adamı artık takımda görmeye tahammül edemiyorum.

HOPA'LI TS'Lİ
29.12.2022, 08:33
İlk yarıdaki kalan maçları kazansan büyük ihtimal ilk 2’de olacaksın ama oyuncu değiştirme özürlüsü inat ve çapsız bir adamın oynattığı saçma sapan kadro ile saçma sapan sonuç alıyorsun.

İnatla murat olmaz Avcı efendi !!

HT4'den sağ bek devşirmek nedir yahu?
Kazanan kadroyu neden bozuyorsun?

HOPA'LI TS'Lİ
29.12.2022, 08:34
Ugurcan yerine taha. Erenin yerine arif. Denswil Hugo ikilisi. Yazici kovulsun bi zahmet. Ömür ht4 laylada gezsin. Avci kafasini toparlasin.

Olay budur.

crixus_61
29.12.2022, 08:35
taraftar taraftar deyip duruyor yöneticiler, bütün deplasman maçlarında içimizden geçmelerine kimse sesini çıkarmıyor.

HOPA'LI TS'Lİ
29.12.2022, 08:37
yaw nereye paf takımla oynuyor ya arif ve lahtimi'yi kadroya alamayacak kadar korkak bir hoca bu adam.

şikebahce maçı ile bu maçı aynı kefeye koyup, aynı taktik ile çıkıyorsun, birde sağ bekte hüseyin ile başlıyorsun.

Bakasetas gibi oyuncuyu bu maçta geride oynatmak nedir ya, mantıklı hiçbir açıklaması olamaz.

şu maçta baka 10no oynasana en az 2 golu vardı uzaktan, bunu bütün herkes görüyor, sen göremiyorsun öyle mi??

Birde diyorsun ki rotasyon yapayım mı diye düşündüm, yalan atma bari oyuna sokmadın naciyi, kadroya bile almamışsın arif'i birde üstünde duruyorum diyorsun yalan bari atma be adam.

Taha diye bir bekimiz vardı dimi bizim niye hiç düşünmüyorsun adamı, niye aldırdın bu çocuğu o zaman, genç oyuncu düşmanı bir adamsın sen işte. Taha bartra'nın oynadığı topu her türlü oynar.

şu maçta adamı stoper başlat, bartra'yı sağ beke çek, bu kadar mı gözlerin kör senin, ne istiyorsun bu çocuklardan, aynı kadro ile oynayıp duruyor, oyuna umut varken yusuf'u alıyor birde dalga geçer gibi, trezeguet'i çıkarıp hamsik'i alıyor kimin nerde oynadığı belli değil asıl mevkisinde oynayan adam akıllı kimse yok.

Kaybedince hep futbolcuları suçluyor.
Dünkü maç AA'ya yazar.
Karagümrük eti budu ne ki 4 attırıyorsun?
Adamlar 5-5 diye bağırdı.
Enes kardeşim analizlerine imzamı atıyorum.

HOPA'LI TS'Lİ
29.12.2022, 08:40
Şikebahçeyi güzel oyunla geçmenin tadı kursağımızda kaldı.
Şu maçı alsak zirveye çıkmak için çok az yol kalacaktı.
Ah AA ah.
Bu sezon kadro tercihin çoğu zaman hatalıydı.
Dün akşam sevinçle üzüntüyü bir arada yaşadım.
EYT müjdesiyle emekliliği cebe koyduk.
Hezimetle koltuğa gömüldük.
Gece uykuya dalamadım üzüntüden, yarım yamalak uyudum ve işe geldim.

lazminator61
29.12.2022, 08:43
HT4'den sağ bek devşirmek nedir yahu?
Kazanan kadroyu neden bozuyorsun?

Ne fantesie yasiyorsa. Eve gidip nasil rahat rahat yatiyor?

Hele bide birisi ciksin su yazicinin dünkü performansini anlatsin? Süper starimiz sahda hic bi top kontröl edemedi. Naci bunun yerine neden oynamadi? Ya Sabah sabah sinirlendim yatmadim

El Cordobes
29.12.2022, 08:58
Hala yediremiyorum kendime şu maçı. Bu öyle oynadım yenildim kıçıma baka baka dönüyorum maçı değil. Kendi aralarında hesap verecekler, olmuyorsa bu camiaya hesap verecekler.

Şu Uğurcan ın derdi nedir Allah ını seven çözsün şu işi. Kaleye isabetli şut gelmeyen fener maçında takımın en kötüsü olmayı başardı. Dün ise tamamen fecaat. Yediği golleri geçtim, hiçbişe umrunda değil gibi tavırlar. Takım kaptanı bu arada.

İsa Gündoğdu
29.12.2022, 09:04
kazanan takımı bozmayım havası ülkemizde 7 günde bir olan maçlarda geçerli
rotasyon şart o seviyelere gelmemiz çok zor.

kendini ispatlamak için can atan adamları kadroya koymanın tam zamanı şimdi değilse ne zaman.

asilhamsi
29.12.2022, 09:16
Caner’den sonrasını okumadım. Şu forumda caner ismini görmek mağlubiyetten daha ağır

canerler karıştı bahsettiğim u19 sağ bek caner. Adam bizimle kampa da geldi.

LANGARA
29.12.2022, 09:26
Asla amacım topçuyu savunmak değil ama oynadığımız oyundan, uygulamaya çalıştığımız taktikten futbolcular keyif alıyorlar mı?

CPH2205 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğukan Uçan
29.12.2022, 09:38
Çok iyi oldu bu sonuç.

4 haftadır kazanamayan, ligin en fazla gol yiyen ve en kötü defans hattına sahip takımı futbol dersi verdi.

Rakibin kalesinde 2. Kaleci oynarken kaleye şut bile çekemedik.

Bu kadro maksimum bunu yapar.

2 maç kazanır ertesi hafta kaybeder.

Bu sene böyle bitecek.

HOPA'LI TS'Lİ
29.12.2022, 09:44
Ne fantesie yasiyorsa. Eve gidip nasil rahat rahat yatiyor?

Hele bide birisi ciksin su yazicinin dünkü performansini anlatsin? Süper starimiz sahda hic bi top kontröl edemedi. Naci bunun yerine neden oynamadi? Ya Sabah sabah sinirlendim yatmadim

Yazıcı saçlara topuz veya röfle yaptıracağına biraz futbola kafa yorsun. Tam bir hüsran. Naci varken Naci oynar.

Oğuz ZEYTİN
29.12.2022, 09:57
Üç gün önce: Dokuz geliyor dokuz...

Üç gün sonra: Böyle takımın ABV, hoca gitsin...

Bu camianın burcu da yükseleni de kesin ikizler.

Hadi geçmiş olsun...

UĞUR DURTAŞ
29.12.2022, 10:06
*Utanç verici bir skor,yazıklar olsun.şampiyon takım en dipdeki takımdan 4 gol yiyor kişiliksizler

*4 gün ön övdüysem bugünde eleştiririm.

*Bartra ya ben güveniyorum!! ümit öztürke gevenmiyorum.kırmızı kart pozisyonunda
oyuncumuz hareketi yapıyor sonra elleriyle ben bişe yapmadım,dokunmadım kendisi yere düştü
diye hareket ediyor ben Dünyanın en büyük klübünde oynamış şimdi bizde olan bartrayamı inanacağım hakeme mi
tami ki oyuncumuza!!
be kişiliksiz bartra utanmadan sıkılmadan son adamı indirdin bide bir şey yapmadım hareketi yapıyorsun
sahtekarlık yapma adam ol adam
bırak lan gol olsun,gol olacağı kesin mi?hayır belki uğurcan çıkaracak belki dışarı vuracak
takımı niçin eksik bırakıyorsun be adam
en büyük yazıklar olsun sana gelsin
görende zanneder ki kar yağmış zemin buz tutmuş
nasıl bir ayakkabı giğdiysen ayakta duramadın lan her önemli pozisyonda yerlerde süründün
sana verilen paralara çok yazık çok

*dün sahada adam gibi duran mücadele eden ömür vardı sagolsun
az buçukta bakasetas diğerleri gram katkı vermedi

*Avcı hocam rakibi hiç ama hiç analiz etmemişsin,

*oyunculara bu maçın önemini anlatmamışsın

*Avcı hocam takıma kaç gün izin verdin?açıkla
yılbaşı kutlamalarındaydı hepinizin aklı
Şahsen ben olsaysam bu ağır yenilginin üstüne tüm izinleri iptal eder
antremanlara hemen bugün başlardım.

*haaa antremanlara başlamadan bu takımı sabote eden oyuncuları dün gece itibariyle kadro dışı bırakırdım.
istanbula getirilmeyen yusuf erdoğan başta olmak üzere ölmüş yazıcıyı
kalan 3 maçı beklemeden 2 yusufuda kadro dışı bırakılması şarttır.

*Belki bilmediğim başka takımı sabote oyuncularda vardır onlarıda kadro dışı bıraksın.

*Hüseyin Hüseyin hüseyin
seninle olmuyor olmuyor olmuyor

*terezege dün aklın neredeydi bir türlü kendini maça veremedin
aptalca paslar verdin o kadar kötüydün kü 2 metreden kaleye gol yapamadın üst üste
hele bir bir pozisyonda ömürün kaptığı topta ceza sahası hemen dışında topu aldın direk kaleye gitsen
kaleciyle karşı karşıya kalacaktın durdun önüne 3 rakip oyuncuyu aldın sonra aptalca bir pas attın
ömürün önüne sözde, sonra da ellerini başının arasına aldın nasıl böyle rezil pas attım der gibi

*eren iyi oynuyormuş gibi görünüpte hiç bir şey oynamayan eren
orta yapmayı bile beceremiyorsun geliştir kendini

*Avcı hoca itiraf etti sahadaki kişiliksiz oyuncu topluluğunu görünce keşke rotasyon yapsaydım diye

*Bu kadar geride pas yapmak bir gün başımıza iş açacak diye defalarca yazdım çizdim.

*Avcı hocam istersen 930 pas yap yana ve geriye ileriye hızlı çıkmadığın sürece boşuna

*Rakip 3-4 pasla 4 gol attı 1 kırmızı göstertti

*bırak hocam şu yan pas geri pas olayını

*Avcı hocam itiraf etmen güzeldi

*bu rezil oyun,bu kişiliksiz oyun,bu utanılacak oyun,bu rezil skor

*şık olmadı.yakışmadı dedi

*son olarak dün akşam başta Avcı hocamız ve futbolcularımız
yeni yılımızı kutladılar

*bizlerde onların

ersn.alparslan
29.12.2022, 10:32
Monacoya 4 atan fb yi şut çektirmeden yenen kadronun kötü olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.

Bazı noktalar yetersiz olabilir ama kesinlikle kaliteli bir kadromuz var. 82 puan toplayan takımın sol beki cale sağ beki serkan balcıydı.

Bu takımın sistemi yok. Organize atağı yok. Ve artık takım disiplini de yok.

Abdullah gitsinde 6-7 yediğimiz dönemlere mi dönelim diyenler vardı. Evet 6-7 yemiyoruz ama 4-5 yiyoruz bununla mı teselli bulalım.

Üstelik o kadroyla bu kadro arasında siyah beyaz kadar fark var.

Erhan Sezer
29.12.2022, 10:32
Takımda mutsuz birsürü oyuncu var, resmen bilerek oynamıyor gibi halleri var. 5-1 yenildiğimiz Malatya maçının ardından gelen radikal kararlara sanırım bir daha ihtiyaç duyuyoruz.

figirm
29.12.2022, 10:37
Bu maçta olmayacak her şey oldu, burası doğru. Ama lig böyledir. Topun seni sevdiği şanslı olduğun maçlar da olacak. İstisnalar hariç ben puan tablosunun yanında hep averaja bakarım, orası bana daha çok şey anlatır. Koskoca Trabzonun 15 maç sonunda averajı +2.İlk 8 sıranın en kötüsü. FB iki katın gol atmış, senden az yemiş. Rezil durumdaki BJK bile senden daha iyi bu konuda. Yarın 2 maç alırsın biraz umutlanırsın ama ben bu kadar düşük bir averajla bugüne kadar ligde iddialı olabilen bir takım görmedim. Bu kadroyla bu kafayla bu sene olmaz. Transferde şapkadan tavşan çıkarılırsa ne ala. Yoksa çok ama çok zor.Geçen sene atanla tutan başarı getirdi,bu da AAnın büyük şansıydı. GSda Muslera fark yaratıyordu, bu sene o da yok ama FBde ne doğru dürüst atan ne de tutan var ama kim ne derse desin o çatlak hoca işi değiştiriyor

Murat Keçeci
29.12.2022, 10:40
Büyüklüğümüze yakışmayan bir yenilgi aldık.Böylece tekrar başladığımız noktaya dönmüş olduk.Ama lig daha uzun umudumuzu kaybetmeden uzun soluklu galibiyet serilerinin peşinden koşmaya devam etmeliyiz.

Yenilgiyi analiz edersek öncelikle hocanın Hüseyin hamlesi tutmadı.Ceketin ilk düğmesi yanlış iliklenince diğer yanlışlarda peşinden geldi.Yenilen ilk 2 basit gol direncimizi düşürdü.Sonrasinda disiplinden uzaklaşma problemi ve kazanma adına riskli hamleler derken maç farka gitti.

Yenilgiden daha üzücü olan Visca nin tekrar sakatlanmasiydi.Bizim adımıza şanssız bir gece oldu.

Yenilginin sebeplerini madde madde yazmak gerekirse;

1- fb maçından harcanan fazla eforun ardindan kısa süreyle ikinci maça çıkılması.
2- Hocanın Hüseyin hamlesinin olumsuz etkisi.
3- Bartranin gördüğü kırmızı kart
4- Viscanin sakatlanmasinin takım arkadaşlarının moralini bozması.

Maçta ki en istekli oyuncumuz yine abdulkadir ömürdü.Gomez de fena değildi.Skor 2-1 olana kadar maçı çevirebilecek görüntümüz vardı ama 2. gol gardımızı düşürdü ve film orda koptu.

Her maçın yapısı farklı oluyor.Örneğin; fb gibi denk bir rakiple oynayınca daha dinamik kadro verimli olurken böyle anadolu maçları ise daha çok nwakeme,jaja,talisca gibi oyuncuları çağırıyor.

cakalkerem
29.12.2022, 10:41
ARTIK MAÇ BİLE İZLEMEK İSTEMİYORUM..

mALESEF BU MAÇ HOCAYA YAZAR....

ayıp ya 4 yedik 4 daha yerdik

Larking
29.12.2022, 10:51
Sezon başından bu yana en büyük sorun rakibe göre kadro ve taktik değişim olmaması.Rakibe göre analiz ve oyun seçiminde büyük eksiklik var.

Kazanan kadro bozulmaz,hayır bozulur.Lig liderine karşı oynadığın maçtan küme düşme hattındaki takımla oynayacağın maça sadece bir oyuncu farklı çıkıyorsun.O da sağ bek Hüseyin. fb maçında Hüseyin'le başla anlarım da Karagümrük maçına niye 3 stoperle çıkarsın,ne düşündün acaba.

Hem fb maçında hem de Karagümrük maçında Hamsik'siz başlıyorsun.İkisinden birisi yanlış olmalı.Bambaşka oyunlar oynayan,kadro kaliteleri çok farklı iki takıma karşı da aynı anlayış olmaz.

Trezeguet'nin çıkması,ikinci santraforun Umut Bozok hiç oyuna girmezken Yusuf Yazıcı'dan medet ummak.Say say bitmiyor.

Bu maça hiç kafa yorulmamış.Sonuç bu.Ligin en vasat takımlarından birisinden 4 yedik.Futbol bu yersin de her şeyi yanlış yapıp yersen problem burada başlar.

Kimse kırmızı kart demesin,10'a 10 oyunda kaleye gidemedik.Eksik kalma üzerine de planın olmalı o da yok.Bu maçın sonucunu bireysel olarak oyuncular değil,kadroyu,maç planını,değişiklikleri yapan Avcı belirlemiştir.

gurur6134
29.12.2022, 10:59
Bu takimin ilaci belli geriye yana pas atmayacaksin.attiginda eninde sonunda hata yapiyorsun cl den bu yuzden elendik avrupa liginden bu yuzden gruptan cikamadik ligde antalya konya karagumruk ads mclarinda bu yuzden maglup olduk ama hoca akillanmiyor israrla ayni oyunu oynamaya calisiyor ne zaman dikine oynasak takim vites attiriyor monaco kiziyildiz şikebahce maclari konya macinin ilk yarisi gibi hatirlayin..dikine oynamak oyunu rakip sahaya yigmak hunharca pres yapmak demek degildir hoca once bunu anlamali ,pas oyunu oynayacaksan bu oyunu kendi sahanda 1.bolgede oynayamazsin oynarsan boyle yersin naneyi ders almiyoruz malesef oyuncu profilimize uygun taktikle oynamiyoruz rakip 10 kisi kaldiktan sonra oynanan oyunun kaosun aciklamasi yok kim nerde ne oynadi belli degil,forma adaletinin de oldugunu dusunmuyorum oyle olsa eren bartha gibi adamlar forma yuzu gormemeli bir mac 2 mac 3 mac kotu oynarsinda surekli ayni oyunu oynayip 11 de yer buluyorsan kendine takimda husursuzluk olur..

nakzo
29.12.2022, 11:25
Kimse kendini kandırmasın bu sonuç bize koca sezonu kaybettirdi .

nakzo
29.12.2022, 11:30
Ayrıca Uğurca Çakır sene başından beri tek bir maça katkısı olmadan ve sürekli yediği hatalı goller sebebiyle koca bir alkışı hakkediyor.

M.Kılıç50
29.12.2022, 11:32
Abdülkadir Ömür hariç herkes Takımı satmıştır benim gözümde.
Avcı Hocaya kızmak istemiyorum ama Trezeguet'nin çıkıp Hamsik'in girmesi en en en salakça hareketti. Kadro dışı kalmasını beklediğim oyuncular var. Eren, Larsen, Yusuf Yazıcı, Uğurcan ve Hamsik'in bu sezon birdaha bu Formayı giymelerini istemiyorum.

nakzo
29.12.2022, 11:35
alanya düzeldi,başak düzeldi,belki giresun bu saaten sonra hayırlı işler sağ kanadınımız yoktu geldi dedik oda gitti.

Larking
29.12.2022, 11:35
fb maçının rüzgarıyla seri yakalamayı beklerken gerçek bir kez daha yüzümüze çarpıldı.Bu sezon o hava yok.

Geçen sezondan doymuşluk herkese yansıdı.Yönetim,hoca,oyuncular hatta taraftar.Stadyumda ayrılan yer,maç günü ve saati,soğuk hava,olimpiyat stadı eziyeti,bilet fiyatı hepsi geçerli mazeretler ama 11.000 kapasitede sadece 3.000 kişi maça gitti.Üstelik fb maçını kazanıp şampiyonluk havasına girmişken.Bu tablo bile bazı şeyleri anlatıyor.

Önümüzde çok iyi bir fikstür vardı gs maçına hatta Nisan'a kadar. 3-4 maçlık bir seri bile muhtemelen bizi lider yapacaktı.Evet puan olarak kaybedilmiş bir şey yok ama bu sezon gs-fb dışında yarışa girecek bir takım görünmüyor maalesef biz dahil.

muharrem87
29.12.2022, 12:07
Sezonun ruhu ölü malesef. Az doğrulup umutlansak bile ertesi maç kafamıza tekmeyi yiyoruz. Ölü doğdu bu sezon. Kopenhag maçlarından beri. Öyle böyle geçirecez bu sezonu. Fazlalıklardan kurtulup kadroyu bu sefer adam gibi şekillendirip seneye yeniden devam edecez. Başka çaremiz yok.Konferansta çeyrek ve Türkiye kupası güldürür yüzümüzü. Seneye üstüne koyarak devam ederiz.

Nazim Can
29.12.2022, 12:17
Bu rezilliğin üstünü örtüp hiçbirşey yokmuş gibi davranan teknik ekibe ve yönetime burdan saygılarımı bildiriyorum.

Courage
29.12.2022, 12:34
Ligin dibindeki takımdan 4 yiyip ..... Neyse berbat bir gece diyeyim de daha fazla günaha girmeyeyim.

Doğan BULAT
29.12.2022, 12:58
Dün eyt den emekli hakkına kavuştum inanın o saatte açıklama yapılırken Trabzonsporun maçına bakmaktan ne konuşuldu bilmiyorum bile. Ulan senelerce bekledikten sonra emekli oldum yemin ediyorum maç yüzünden sevinemedim bile ..

bu arada bu mesaj burda dursun. Haftaya Karagümrük kalecisi en az 2 gol yemezse bişey bilmiyorum. Tkım da çalım atıp ceza alanına girecek oyuncu yok. Pas verip sorumluluktan kaçıyorlar ya da kaptırırım korkusuyla oynuyorlar. hoca desen ne yapıyor belli değil. Formunu bulmuş bi çocuk var Naci yanında oturtuyor. Yazık be takımı bitirdiniz yazıklar olsun

Tekke
29.12.2022, 13:03
Üç gün önce: Dokuz geliyor dokuz...

Üç gün sonra: Böyle takımın ABV, hoca gitsin...

Bu camianın burcu da yükseleni de kesin ikizler.

Hadi geçmiş olsun...

Yaw nereye paf takımla oynuyor ya Arif ve Lahtimi'yi kadroya alamayacak kadar korkak bir hoca bu adam.

şikebahce maçı ile bu maçı aynı kefeye koyup, aynı taktik ile çıkıyorsun, birde sağ bekte Hüseyin ile başlıyorsun.

Şu maçta baka 10no oynasana en az 2 golu vardı uzaktan, bunu bütün herkes görüyor, sen göremiyorsun öyle mi??

Birde diyorsun ki rotasyon yapayım mı diye düşündüm, yalan atma bari oyuna sokmadın Naciyi, kadroya bile almamışsın Arif'i birde üstünde duruyorum diyorsun yalan bari atma be adam.

Taha diye bir bekimiz vardı dimi bizim niye hiç düşünmüyorsun adamı, niye aldırdın bu çocuğu o zaman, genç oyuncu düşmanı bir adamsın sen işte. Taha Bartra'nın oynadığı topu her türlü oynar.

Şu maçta adamı stoper başlat, Bartra'yı sağ beke çek, bu kadar mı gözlerin kör senin, ne istiyorsun bu çocuklardan, aynı kadro ile oynayıp duruyor, oyuna Umut varken Yusuf'u alıyor birde dalga geçer gibi, Trezeguet'i çıkarıp Hamsik'i alıyor kimin nerde oynadığı belli değil asıl mevkisinde oynayan adam akıllı kimse yok.

Öncelikle Enesin yazdığı her satır, analiz edilmeli her söylediği doğru, açıklaması da yok...

Dün maçtaydım, Trezege bir süperstar, bir adam ilk 30 dk tek başına 10 atağı başlatır mı dibimizde gördük. Bakasetas bildiğin önlibero idi, Trezegenin atakları Ömürde söndü ki Ömür iyi oynadı, şut özürlü kardeşimiz yedi 2-3 golü...

Dünkü maçta hoca Trezegeyi çıkarıyor-Bakasetasa adeta gitme diyor-Bozok u almıyorsa kesinlikle yenilmeye gelmiştir.

Oğuzun yazdıklarının cevabı da burada, FB yi İSTEDİĞİNDE SAHADAN SİLECEK ZEKADA adam, bu hataları yapmaz, bunlar hata değil, kızanların her yazdığı doğru, bunlar izaha muhtaç konular.

Bu takım HOCA İSTERSE BU SEZONU DA sürklase edebiliri Monako-FB maçlarında gösterdi, neden el freni çekiyor, nedeeeennn???

Enes Başkaya60
29.12.2022, 13:07
Söylenecek cidden birşey yok bu saatten sonra Abdullah Hocaya.

Boşuna nefesimizi tüketiyoruz, bu adam anlamıyor abi burnunun dikine gidiyor.

Alenen de yalan konuşuyor rotasyon felan diye, ula Arif'i kadroya almamışsın, Naciyi oyuna dahi sokmuyorsun, Lahtimi kadroda yok, Taha kadroda yok, sen genç düşmanı bir adamsın neden bahsediyorsun sen.

İşin kısası zaten şikebahçe maçı ile bu maçı aynı maçmış gibi değerlendirip Bakasetas'ı 10 numarada oynatmayan adamdan ne bekliyoruz cidden biz??

Şerafettin Kara
29.12.2022, 13:20
Yetersiz bir oyuncunun oyun içinde sırıtmamasın tek sebebi kurulan oyun sistemidir.Abdullah Avcı'nın durağan,ağır ve yavan futbolu bu saatten sonra her futbolcuyu sorgulatacaktır.Biz oynanan oyundan zevk alamıyoruz geçen sene içeride oynanan Başakşehir maçından beri bu takımın göze hoş gelen futbolu yok.Gerçekleri kabul edelim ki artık gelecek maçları dört gözle beklemiyoruz.Çünkü bu sistemsizlik,sağa ver sola ver futbol anlayışı bizim genlerimize uygun değil.

Larking
29.12.2022, 13:36
Ligin açık ara en çok gol atan liderine isabetli şut attırmayan takım,4 gün sonra küme düşme hattındaki takımdan 4 gol yiyip bir o kadar da yeme potansiyeli olan bir oyun oynuyorsa bunun sebebi rakibi ve maçı ciddiye almamaktır.

Nasıl olsa kazanırız,Giresun maçı Perşembe günü,hazır İstanbul'dayken 3 gün yılbaşı tatili yaparız düşüncesi teknik ekipten futbolculara bence kafalarda Karagümrük maçından çok daha fazla yer kapladı.Bedeli de bu oldu.Bu düşüşün teknik bir yönü olduğunu düşünmüyorum,zihinsel olarak maça gelmedi takım,İstanbul'a geldi.

Bu sezon şampiyon olamazsak, muhtemelen de olamayacağız, sebebi bu maçtır. fb galibiyeti üzerine bu maç fırsattı kazansak ciddi ivme yakalayacaktık,iyi bir fikstürümüz vardı,fb-gs oynayacaktı, her şeyin lehimize gelişeceği bir tablo oluşacaktı.Şimdi ise hem oyun hem skor hem de Visca'nın sakatlığı bizi yine başladığımız yere götürecek gibi duruyor.Dün akşam 3 puandan fazla şey kaybettik.Maalesef.

Yunus Emre SEYHAN
29.12.2022, 13:41
Antalya maçını çevirmiştik 2-2 olmuştu. Trezeguet sahneye çıkıp golü yedirdi. Maç gitti.

Dün rakip kırmızı gördü. Frikikten Bakasetas'ın vuruşunda kaleciden seken topu Trezeguet kaleciye nişanladı. Net pozisyonu gole çeviremedi.

Sonuç= Trezeguet Loser bir oyuncu.

yorumsuz6117
29.12.2022, 13:45
Antalya maçını çevirmiştik 2-2 olmuştu. Trezeguet sahneye çıkıp golü yedirdi. Maç gitti.

Dün rakip kırmızı gördü. Frikikten Bakasetas'ın vuruşunda kaleciden seken topu Trezeguet kaleciye nişanladı. Net pozisyonu gole çeviremedi.

Sonuç= Trezeguet Loser bir oyuncu.

Malesef öyle, Ömür'ün kazandığı topta da gollük pozisyonu da hiç etti, arada bir çıkıp güzel gol atabilir ama totalde sıfır bir oyuncu..

tristram
29.12.2022, 13:46
hocanin cok degisik dusunce tarzi var.kazanan takimi bozmak istemedim diyor diger yandan sezon basindan beri kaybeden takimi da bozmuyor.les performanslara ragmen hep ayni isimler.forma adaletinin kayboldugu bir takimda bir sure sonra kaos olur.bu kismi henuz yasamadigimizi dusunuyorum..futbolcular bir sure sonra bayrak ceker.

trezeguet'in cikip yerine hamsik'in girecegi sonra da trezeguet'in oynadigi pozisyona eren'in gececegi bir oyun olur mu?maxi gomez keza ayni sekilde.hadi orta yapacak beceriye sahip beklerin veya kanatların yok o nedenle adamin hava gucunden yararlanamiyorsun ama ceza sahasinda topla bulusunca ya asist yapan ya gol atan adami sol aciga sonra merkeze gelmek zorunda birakmak nedir.ayni sekilde bakasetas gibi bir silah var, adami en etkisiz oldugu yerde oynatiyorsun.bir insan sarhos olsa baka'yi orada kullanmaz.cakili defans yapan savunmalara karsi baka orada oynar mi?adamlar zaten cikmiyor kime ara veya uzun top atip kaciracaksin.fb macindaki senaryoyla uzaktan ilgisi yoktu.bakasetas'ikaleye nasil yakin tutarimin hesabini yapacagina tam tersi nasil uzaklastiririmin hesabini yapmis..rezillik.

artik herkes kendi pozisyonunda oynayacak dedikten 1 hafta sonra oynadigimiz maca bak.yonetimin yerinde olsam hocaya kafan mi guzel diye hesap sorarim.normal adaletli bir hoca olsa bu mactan sonra basta eren-ugurcan olmak uzere en az 3-4 topcuyu direkt keser.surekli ayni isimlere sans verip duracagina yeni isimleri devreye sokmasi gerekiyor.gencler niye forma bulamiyor diye sormuyorum cunku kendisi genc topcu dusmani.takimdaki gencler umarim en kisa zamanda kendilerini kurtarirlar..oynatmak istedikten sonra bu eren'in sezon basindan bu yana oynadigi oyunun fazlasini oynayacak tonla genc cikar.ptt takimlarina koysan siritacak eren sezon basindan bu yana her mac forma buldu.saka gibi.

Tatar Kemal
29.12.2022, 13:51
3 gün önce yazdığımız gibi, trabzonspor bu hiç yanıltmaz. derbi kazandıktan sonra mutlaka çuvallar. maçın kaybedileceği gün gibi aşikardı. ama tabii böyle bir rezalet çok ağır oldu. bu takımdan bu sezon bir halt olmaz, bunu herkes net bir şekilde görmüştür. fb maçı kazanılınca şampiyonluk havasına girildi ama bu kadro oldukça yetersiz. bu sezon ilk beşe girmek imkansız. bunu kabullenmek gerek. iki ileri bir geri devam. kasada para da yok ki yeni takviyeler yapılabilsin. ciddi bir çöküşe herkes hazırlıklı olmalı. görünen köy kılavuz istemez.

HOPA'LI TS'Lİ
29.12.2022, 14:07
Her takımı ciddiye alacaksın (sıralamadaki yerine ve istatistiklerine bakmaksızın). Her takıma göre planın olacak. Yoksa şamarı vururlar böyle :(
Maçın en iyileri Baka ve Ömür'dü.
Yazıcı, Türkmen ve Bartra başta olmak üzere alayı lakayt oynadı.
Edin'in tekrar uzun süre futboldan ayrı kalacak olması da TS bahtsız bedevi mi diye düşündürüyor beni?

HOPA'LI TS'Lİ
29.12.2022, 14:11
Ligin açık ara en çok gol atan liderine isabetli şut attırmayan takım,4 gün sonra küme düşme hattındaki takımdan 4 gol yiyip bir o kadar da yeme potansiyeli olan bir oyun oynuyorsa bunun sebebi rakibi ve maçı ciddiye almamaktır.

Nasıl olsa kazanırız,Giresun maçı Perşembe günü,hazır İstanbul'dayken 3 gün yılbaşı tatili yaparız düşüncesi teknik ekipten futbolculara bence kafalarda Karagümrük maçından çok daha fazla yer kapladı.Bedeli de bu oldu.Bu düşüşün teknik bir yönü olduğunu düşünmüyorum,zihinsel olarak maça gelmedi takım,İstanbul'a geldi.

Bu sezon şampiyon olamazsak, muhtemelen de olamayacağız, sebebi bu maçtır. fb galibiyeti üzerine bu maç fırsattı kazansak ciddi ivme yakalayacaktık,iyi bir fikstürümüz vardı,fb-gs oynayacaktı, her şeyin lehimize gelişeceği bir tablo oluşacaktı.Şimdi ise hem oyun hem skor hem de Visca'nın sakatlığı bizi yine başladığımız yere götürecek gibi duruyor.Dün akşam 3 puandan fazla şey kaybettik.Maalesef.

Seri yakalamak için büyük fırsattı.
BİR İLERİ İKİ GERİ.
Bu sezon tat vermiyor takım
Yeni yıla kötü girdik.

HOPA'LI TS'Lİ
29.12.2022, 14:13
Dün eyt den emekli hakkına kavuştum inanın o saatte açıklama yapılırken Trabzonsporun maçına bakmaktan ne konuşuldu bilmiyorum bile. Ulan senelerce bekledikten sonra emekli oldum yemin ediyorum maç yüzünden sevinemedim bile ..

bu arada bu mesaj burda dursun. Haftaya Karagümrük kalecisi en az 2 gol yemezse bişey bilmiyorum. Tkım da çalım atıp ceza alanına girecek oyuncu yok. Pas verip sorumluluktan kaçıyorlar ya da kaptırırım korkusuyla oynuyorlar. hoca desen ne yapıyor belli değil. Formunu bulmuş bi çocuk var Naci yanında oturtuyor. Yazık be takımı bitirdiniz yazıklar olsun

Hayırlı uğurlu olsun renktaş
Ben de hakettim.
YILLARDIR BEKLEDİĞİMİZ EYT MÜJDESİ TAM DA MAÇIN BAŞLADIĞI ZAMANA DENK GELDİ.
Gözümüz maçta kulağımız haber kanallarındaydı.
Sevincimizi kursağımızda bırakmayı çok sever TS

Selim Çoban
29.12.2022, 14:19
Bu maça çok takılmamak lazım. Takım istanbulda futbolcuların kafaları christmasta. Tatil önceleri konsantrasyon eksikliği normaldir
Hocanın eleştirilecek tarafı olduğunu sanmıyorum. En büyük şansızlığımız istanbul takımlarının fazlalığı nedeniyle istanbul yolculuklarının fazla olması

gudoz81
29.12.2022, 15:02
Siopis bize hücum etmeyen takımların maçlarında verimsiz. Kendi yarı sahamızda karşılama konusunda liğin en iyisi. Senkronda sorun var rakibin en iyisi boriniyi ht ile karşılama işi 2. Golü yedirdi. Planlama konusunda avcıya güvenirim ama bu senkronu onun yapması lazım. Yoksa işler sarpa sarıyor. Birde kuassinin golünde defans hattı 45 derecelik açıda ondan önce bi pozisyonda da aynı açı. Nerden tutsak elimizde kaldı işte.

Enes Başkaya60
29.12.2022, 15:06
şikebahce maçında yaptığın taktiği sayfa sayfa paylaş, biz de paylaşalım cümle alem görsün, 3 gün sonra bizi rezil et Hey Allah'ım ya.

Hocam bizi seneler sonra öyle böyle resmi olarak Şampiyon yapmıştır eyvallah, saygım sonsuz, ama yeter abi.

Ne kadar dayanacağız daha biz bu işkenceye, bu adam değişmiyor abi değişmiyor.

İnsan bir an olsun kaprislerinden vazgeçmez mi ya?

Genç düşmanı olan senin gibi başka bir hoca var mı cidden merak ediyorum??

Sen hoca felan değilsin, Nwekaame ve Uğurcan geçen sene seni Şampiyon yaptı diye düşünür tabiki o zaman herkes.

Ne derdin var senin bu çocuklarla bir söyle bilelim, Arif, Lahtimi, Naci, Taha, Süleyman neden bu çocukları oynatmıyorsun neden amacın ne söyle bilelim???

İnsan sürekli bile bile ladese gider mi ya?

Bakasetas'ı bu maçta geride oynatan kafadan cidden istiyorum.

Karşıdaki takımın en tehlikeli oyuncusuna, Hüseyin ile önlem alacağını düşünen kafadan istiyorum.

Şu maçta Bartra'yı sağ bek oynatmayıp, Taha'yı kadroya bile almayan genç oyuncu oynatmamak için Gbamin'den stoper yapmaya çalışan kafadan istiyorum.

Aslında senin hoca olmadığın Y32'yi takıma tekrar aldırmandan belli de neyse.

Para ile aldığımız Q seviyesi 0 olan adamı fesih ederek göndermeye çalışıyoruz iyi mi..

Vallaha imkanım olsa gidip hepsini sormak istiyorum.

Bu gazeteciler ne iş yapar abi cidden anlamıyorum.

Göndermezsek kendi gitmeli, tabiki gittikten sonra yabancı (kurt) bir sistem odaklı bir hoca getirilmeli bu takımın başına.

HOPA'LI TS'Lİ
29.12.2022, 15:31
şikebahce maçında yaptığın taktiği sayfa sayfa paylaş, biz de paylaşalım cümle alem görsün, 3 gün sonra bizi rezil et Hey Allah'ım ya.

Hocam bizi seneler sonra öyle böyle resmi olarak Şampiyon yapmıştır eyvallah, saygım sonsuz, ama yeter abi.

Ne kadar dayanacağız daha biz bu işkenceye, bu adam değişmiyor abi değişmiyor.

İnsan bir an olsun kaprislerinden vazgeçmez mi ya?

Genç düşmanı olan senin gibi başka bir hoca var mı cidden merak ediyorum??

Sen hoca felan değilsin, Nwekaame ve Uğurcan geçen sene seni Şampiyon yaptı diye düşünür tabiki o zaman herkes.

Ne derdin var senin bu çocuklarla bir söyle bilelim, Arif, Lahtimi, Naci, Taha, Süleyman neden bu çocukları oynatmıyorsun neden amacın ne söyle bilelim???

İnsan sürekli bile bile ladese gider mi ya?

Bakasetas'ı bu maçta geride oynatan kafadan cidden istiyorum.

Karşıdaki takımın en tehlikeli oyuncusuna, Hüseyin ile önlem alacağını düşünen kafadan istiyorum.

Şu maçta Bartra'yı sağ bek oynatmayıp, Taha'yı kadroya bile almayan genç oyuncu oynatmamak için Gbamin'den stoper yapmaya çalışan kafadan istiyorum.

Aslında senin hoca olmadığın Y32'yi takıma tekrar aldırmandan belli de neyse.

Para ile aldığımız Q seviyesi 0 olan adamı fesih ederek göndermeye çalışıyoruz iyi mi..

Vallaha imkanım olsa gidip hepsini sormak istiyorum.

Bu gazeteciler ne iş yapar abi cidden anlamıyorum.

Göndermezsek kendi gitmeli, tabiki gittikten sonra yabancı (kurt) bir sistem odaklı bir hoca getirilmeli bu takımın başına.

Sevgili Enes az gaza bas ula, tamam haklusun ama şu an TD değiştirmek bize faydadan çok zarar sağlar.

Sakin ol uşağum

Dünyanun soni değil

Yılbaşı tatili ve şikebahçe zaferi rehaveti diyelum unutalum

Enes Başkaya60
29.12.2022, 15:36
Sevgili Enes az gaza bas ula, tamam haklusun ama şu an TD değiştirmek bize faydadan çok zarar sağlar.

Sakin ol uşağum

Dünyanun soni değil

Yılbaşı tatili ve şikebahçe zaferi rehaveti diyelum unutalum

Sana şükranlarımı ve sevgilerimi sunuyorum canım abim :D

Sen böyle diyorsan susmaya çalışacağım birazcık :D

cem1990
29.12.2022, 15:45
Karagümrük ile 10 defa oynasak 1 defa yenerdi o da bu maç oldu
İlk golü beklenmeyen birşeydi zaten reaksiyon hızlı gösterdik ve golü de bulduk
Peşpeşe iki gol pekala bulabilirdik ama şans da diğer taraftan yanaydı
Kırmızı da işin tuzu biberi oldu
Bunlar futbol da olağan şeyler bugün ekstra karşılaştığımız bir durum değil
Bu takım bu yılı ilk 3 de bitirecektir

Larking
29.12.2022, 16:11
Resmi hesaptan paylaşılan habere göre takım İstanbul'da kalmış ve bugün Riva'da antrenman yapılmış.

2 günlük iznin ardından da 1 Ocak'ta çalışmalara başlanacakmış.

Yılbaşı programı 4-1'lik sonuca rağmen bozulmamış bu haberden onu anlıyoruz. İstanbul'a hangi kafayla gelinmiş o da belli oldu.

Hiçbir şeye üzülmüyorum o saatte, o soğuk ve rüzgarda, kale arkası tribüne rağmen,sırf takımına destek verebilmek için bilet,yol,yemek 400-500 TL harcayan taraftarımıza üzülüyorum. Yönetim ağırlığını koyup,gs'ye ayrılan tribünü bile becerip alamadı Karagümrük'ten,taraftarını dürbünle maç izlenen kale arkasında süründürdü. Takım da bunun üzerine tüy dikti.

Şimdi eğlence zamanı!

UĞUR DURTAŞ
29.12.2022, 16:14
Malesef öyle, Ömür'ün kazandığı topta da gollük pozisyonu da hiç etti, arada bir çıkıp güzel gol atabilir ama totalde sıfır bir oyuncu..
**
Dün maçta en fazla sitem ettiğim bu pozisyondu.
adam hızlı topu alıp kaleye doğru gitse kaleciyle karşı karşıya kalacak
topa bastı bekledi rakip defans yerleşti adam gibi pas verse yine bir şey demiyeceğim..
ömürün önüne değil aptalca pas şiddetini ayarlayamadan verdiği pasa çok kızdım çok

Onur Akyüz
29.12.2022, 16:23
Fb maçında çok umutlanmıştım takımı da çok beğenmiştim ama king’in o şutu gol olsa demek ki dağılıp fark yiyecektik.

Allahtan bir de kırmızı kart gördüler de rahat rahat yendik.

Aslında rotasyon yapacaktım filan demesiyle, oyuncular doğru krampon giyselermiş 7-8 çift ayakkabı getiriyorlar demesiyle hoca bu maç beni aşırı sinirlendirdi ya kazım denen halı saha topçusu bile girdi dalga geçer gibi oynadı o kouassi resmen alay etti hiç ötesi berisi yok.

Maç 3-1 olmuş takım tamamen bıraktı maçı bunun nedenini heralde ben bilemem değil mi Pirlo bile rakibin konsantrasyon sorunu yaşayacağını biliyorduk bunun üzerine kafa yorduk dedi.

Ya ben bazen çok şaşırıyorum bu kadar basit şeyler mi sonucu belirliyor diye. Fb’yi yenip gelmişsin kaba tabirle g.tün kalkmış, rakip te bunların g.tü kalkmış olacak kesin biz de ona göre şöyle şöyle yapacağız diye maça hazırlanıyor ve öyle oluyor gerçekten. 4-1 gibi kabullenmesi imkansız bir skor alıyor ki 6-1 de olabilirdi.

Bir sezonda böyle dörtler beşler yer mi ya şampiyon takım? Hocaya aşırı öfkeliyim.

serdaracıl
29.12.2022, 16:23
Yetersiz bir oyuncunun oyun içinde sırıtmamasın tek sebebi kurulan oyun sistemidir.Abdullah Avcı'nın durağan,ağır ve yavan futbolu bu saatten sonra her futbolcuyu sorgulatacaktır.Biz oynanan oyundan zevk alamıyoruz geçen sene içeride oynanan Başakşehir maçından beri bu takımın göze hoş gelen futbolu yok.Gerçekleri kabul edelim ki artık gelecek maçları dört gözle beklemiyoruz.Çünkü bu sistemsizlik,sağa ver sola ver futbol anlayışı bizim genlerimize uygun değil.

Neymiş bizim genimiz?

Şerafettin Kara
29.12.2022, 17:07
Neymiş bizim genimiz?
Hangi sezondan örnek vereyim istersiniz?

My
29.12.2022, 19:34
Direzege sakatlandığı için çıkmış.

Togrul
29.12.2022, 19:45
Karagümrük ile 10 defa oynasak 1 defa yenerdi o da bu maç oldu
İlk golü beklenmeyen birşeydi zaten reaksiyon hızlı gösterdik ve golü de bulduk
Peşpeşe iki gol pekala bulabilirdik ama şans da diğer taraftan yanaydı
Kırmızı da işin tuzu biberi oldu
Bunlar futbol da olağan şeyler bugün ekstra karşılaştığımız bir durum değil
Bu takım bu yılı ilk 3 de bitirecektir

O mantıkla gidersek fenerbahçe maçı 0-0 giderken Kingsin direkten dönen ve Ferdinin kaçırdığı pozisyon var. Biz motivasyonu hırsı yeterli olmayan bir takımız. Her takım teknik direktörünün karakterini yansıtır. A. Avcı zaten yapı olarak yumuşak huylu olup hırslı biri değil. Ben maçta uyuşuk halde çocuk gibi üşüdüğünü belli eden oyuncular gördüm.

theo
29.12.2022, 20:06
dediğin çok doğru bir trspit. evet her takım hocasının karakterini yansıtır. avcı biraz ağır başlı ve efendi bir adam ama taktik bilgisi olarak ligin zirvesinde bence. sorun sahaya yansımayan şeyler. çalışıyorsun, çalıştırıyorsun ama oyuncun yansıtamıyor, basit hatalar yapıyor, kariyerine yakışmayan hamlelerle takımı ve maçı zora sokuyor.

burada açıkçası yine olay hocaya ve dediğine geliyor. futbolcu kenarda korktuğu çekindiği birini görmek ister. hafif ılımlıysan hafif efendiysen ve forma korkusu yaşatmıyorsan dediğini yaptıramazsın.

O mantıkla gidersek fenerbahçe maçı 0-0 giderken Kingsin direkten dönen ve Ferdinin kaçırdığı pozisyon var. Biz motivasyonu hırsı yeterli olmayan bir takımız. Her takım teknik direktörünün karakterini yansıtır. A. Avcı zaten yapı olarak yumuşak huylu olup hırslı biri değil. Ben maçta uyuşuk halde çocuk gibi üşüdüğünü belli eden oyuncular gördüm.

kaçarava
29.12.2022, 21:52
Orta saha büyük sorun.

Bakasetas'ın her maçta fb maçındaki gibi performans vermesini bekleyemezsin. Oraya gerçek bir 8 numara lazım. Bakasetas da öne daha yakın olmalı.

Takım, yapısal sorunları nedeniyle tamamlanamayan rübik küpü gibi.

Hoca, sona en yakın hâle getirmeye çalışıyor ama o da sürdürülebilir olmuyor.

Orta saha Siopis-Abdülkadir-Baka oluyor. Önde çok iyi basan takımda bu orta saha iş yapar. Yaptı da ama devam ettiremedin. fb maçında maçı sürklase ettin ama bu maç 30. dkda bittin. Geçiş yemeye başladın. Delik deşik oldu orası. Üstüne, rakip basmaya başladı ve geriden top çıkaramadın.

Hamsik olsa bu kez geriden top çıkarırdın ama önde baskıda seni eksik oynatırdı.

Gbamin olsa yine o da iyi pas atardı ama Siopis kadar agresif olamazdı.

Oyuncu stilleri ne olursa olsun, taktik disiplin ve maneviyat düşük. Maneviyat şu demek, biz şampiyon olacağız bu maçı ne olursa olsun alacağız demek. Beyler iyi oldu ya ter attık, haftaya bir daha buluşalım demek değil.

Geçen hafta sıkıntısını yaşamadık ama bu maçta, gidecek oyuncu-hocanın salladığı oyuncuların sıkıntısını yaşadık belki de.

Deplasmandaki helva takım görüntüsünden acil kurtulmamız gerek. Maçtan böyle kopulmaz. Antalya maçının benzeri oldu. Tesadüf değil.

nakzo
29.12.2022, 21:59
Ne güzel İstanbul be ligin en kötü takımından 4 gol yemişsin herşey süt liman devam beyler aynen devam panter kalecimize plaket versinler hakediyor.

nakzo
29.12.2022, 22:03
Tatktik teknik tırt bu ligde kadron iyi olacak bizim kalecimiz çokkk kötü defansımız kötü forvetmiz kötü sağ kanadımız artık yok sol kanadımız iyi deyelim. 10 numaramız yok elimizde olanıda orda oynatamıyoruz oyun kurumcumuz artık bitmiş bir ihtiyar ne bekliyoruz bu takımdan biz .

Halil Alemdar
29.12.2022, 22:22
Max 4-5 puan farkla araya girmemiz ve daha çok çalışıp dönmemiz gerekirken şu aptal maç yüzünden 7 puan fark yedik. Delireceğim artık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Enes Başkaya60
30.12.2022, 01:23
Monacoya 4 atıyor gidip Kasımpaşayı yenemiyor, lig liderine şut çektirmiyor gidiyor Karagümrükten 4 Gol yiyor, şaka gibi..

HOPA'LI TS'Lİ
30.12.2022, 08:33
Max 4-5 puan farkla araya girmemiz ve daha çok çalışıp dönmemiz gerekirken şu aptal maç yüzünden 7 puan fark yedik. Delireceğim artık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dün Sivas'ta 50. dakikada Sivasspor'un iptal edilen golünün gerekçesini biri bana açıklasın. Erkan Özdamar ve Vardaki Özgüç Türkalp şerefsizi çizgi çekmeden nasıl ofsayt kararı verdiniz o kalabalık ortamda? Var neden çizgi çek-e-medi?
Dün Galatasaray yensin diye ellerinden geleni yaptılar. Erden Timur ne derse yapılıyor bu ülkede?!
Futbol keyfimizin içine ettiniz.
Her hafta ve neredeyse her maç hakem konuşulur mu bir ülkede?
Özetle dün akşam Sivas'ta emek katliamı yaşandı.
2010-2011'de hırsızlık yapanlara gerekli cezayı zamanında kesmezseniz adaletsizlik, hukuksuzluk, haksızlık artarak devam eder.

ADALETİN OLMADIĞI YERDE ANARŞİ BAŞLAR.
ADALET BİR GÜN HERKESE LAZIM OLUR.

Değil mi Mecnun Otyakmaz?

Enaldo61
30.12.2022, 08:54
Uğurcan seviye olarak Onur Kıvrak olma yolunda ilerliyor.

Hocanın yaptığı abuk subuk değişiklere dicek söz yok.

HOPA'LI TS'Lİ
30.12.2022, 09:04
Ligin en çok gol yiyen takımından 4 yemek
Hala sinirim ve üzüntüm geçmedi.
29 PUANLA YENİ YILA GİRMEK GÜZEL OLACAKTI.
Ah AA Hocam ah, bir ileri iki geri bu iş olmaz.
Şöyle en az bir 5 maçlık seri yakalayamadık bu sezon.

HOPA'LI TS'Lİ
30.12.2022, 09:14
Sevgili Trabzonspor'lu kardeşlerim, akranlarım ve büyüklerim,

2023 yılının sizlere, ailenize, sevdiklerinize ve Trabzonspor camiasının tüm bireylerine,

Sağlıklı günler yaşatmasını temenni ederim.

Sağlık varsa umut var. Umut varsa her şey var.

Yeni yılda görüşmek dileğiyle esen kalın.

Şöyle bir buluşma organizasyonu olsa da yüz yüze tanışsak ne güzel olur. Çok isterim.

Oğuz ZEYTİN
30.12.2022, 09:50
Öncelikle Enesin yazdığı her satır, analiz edilmeli her söylediği doğru, açıklaması da yok...

Dün maçtaydım, Trezege bir süperstar, bir adam ilk 30 dk tek başına 10 atağı başlatır mı dibimizde gördük. Bakasetas bildiğin önlibero idi, Trezegenin atakları Ömürde söndü ki Ömür iyi oynadı, şut özürlü kardeşimiz yedi 2-3 golü...

Dünkü maçta hoca Trezegeyi çıkarıyor-Bakasetasa adeta gitme diyor-Bozok u almıyorsa kesinlikle yenilmeye gelmiştir.

Oğuzun yazdıklarının cevabı da burada, FB yi İSTEDİĞİNDE SAHADAN SİLECEK ZEKADA adam, bu hataları yapmaz, bunlar hata değil, kızanların her yazdığı doğru, bunlar izaha muhtaç konular.

Bu takım HOCA İSTERSE BU SEZONU DA sürklase edebiliri Monako-FB maçlarında gösterdi, neden el freni çekiyor, nedeeeennn???

"Kimse kızmasın, eleştirmesin" şeklinde bir yaklaşımım yok, olamaz. Aksine ben de gerektikçe eleştirenler sınıfındanım. Sadece genel havanın keskin değişimine dair minik bir espriydi. Alınan olduysa kusura bakılmasın. Bu satırların yazarı da 18 Haziran doğumlu bir ikizler burcu. (:

Açıkçası eskiden maç esnasında /sonrasında öfkelenip Forum'da yazıyordum. Şimdi kazansak da kaybetsek de biraz bekliyorum. Mesela çarşamba akşamı aklıma ilk gelen "Sosyal medya ekibi Karagümrük maçının taktik çalışmasını da yayınlasa ve müthiş hazırlığımızı seyretsek" idi, yazmadım. Kazanınca konuşan başkan, kazanınca üreten sosyal medya ekibi, kazanınca şov yapan hoca... Demek sonuç önemliymiş. Bu gerçeği kabul edeceğiz. Geçen sene "Kazanan takım"dık. Bu kadar...

Bir de cumartesi akşamı "Lig şimdi başlıyor" diyordu ya herkes, ne oldu? Çarşamba günü bitti mi lig? Üç günlük müydü koca sezon? Yelkeni hemen şişirip hemen söndürüyoruz. Kastım budur. Şimdi çıkıp desem ki "Abiler, kardeşler lig asıl şimdi başlıyor." Kimse coşmaz. İyi de ne yapalım, yenildik diye pes mi edelim? Şu tablonun cuma gününden farkı yok ki.

Enes Başkaya60
30.12.2022, 10:55
Ulaş Özdemir: "Senin maaşını ödediğin Kouassi kiralık olarak Karagümrük’te oynuyor ve sana gol atıyor. Onun maaşını Trabzonspor ödüyor. Böyle bir organizasyon olur mu? Maaşın tamamını kulübün ödediğini biliyorum. Gol atmasına bir şey söylemiyorum. Trabzonspor’un ne kadar kötü bir kadro mühendisliği yaptığından bahsediyorum"

HOPA'LI TS'Lİ
30.12.2022, 11:14
Ulaş Özdemir: "Senin maaşını ödediğin Kouassi kiralık olarak Karagümrük’te oynuyor ve sana gol atıyor. Onun maaşını Trabzonspor ödüyor. Böyle bir organizasyon olur mu? Maaşın tamamını kulübün ödediğini biliyorum. Gol atmasına bir şey söylemiyorum. Trabzonspor’un ne kadar kötü bir kadro mühendisliği yaptığından bahsediyorum"

Ulaş kardeşim doğru der.

Bir de şunu ekleyeyim; bizde iş yapmadığı için kiralık verdiğimiz eski topçulardan çektiğimiz kadar hiç bir topçudan çekmedik bu alemde

Bizimle oynadıkları her maçta çakıyorlar :(

Larking
30.12.2022, 11:27
Bir de cumartesi akşamı "Lig şimdi başlıyor" diyordu ya herkes, ne oldu? Çarşamba günü bitti mi lig? Üç günlük müydü koca sezon? Yelkeni hemen şişirip hemen söndürüyoruz. Kastım budur. Şimdi çıkıp desem ki "Abiler, kardeşler lig asıl şimdi başlıyor." Kimse coşmaz. İyi de ne yapalım, yenildik diye pes mi edelim? Şu tablonun cuma gününden farkı yok ki.

Sorun puansal değil.O olsa çözmek kolay.Birkaç seri galibiyete bakar.

Karagümrük maçının sahada kaybedildiğini düşünmüyorum,maçtan önce kaybettik.

Takım maçtan sonra neden Trabzon'a dönmeyip, Riva'da antrenman yaptıktan sonra dağıldı?

Sahadaki yokluktan da anlaşılıyor ki yılbaşı tatilini de kapsayan turistik bir seyahat kafası ile İstanbul'a gelinmiş.Önceden planlandığı belli tatil planı hem teknik heyet hem de takımın maç motivasyonunu çok olumsuz etkilemiş.Futbolcular gezecek de eğlenecek de genç insanlar bu çok normal.Kaybedilen maçtan sonra bazen futbolculara"takım yenilmiş sen geziyorsun"denir.Ne yapsın adam oturup ağlasın mı?Profesyonel oyuncu çıkar işini yapar,sonrası kendi özel hayatı istediğini yapar.Ama önce işini yapar. Bu mevsimde o satte olimpiyat stadı eziyetine hem de kale arkasında maç seyretmek uğruna katlanan 3.000 kişiye saygılı olur,yener yenilir o ayrı.Ben bu profesyonelliği,işine ve taraftarına saygıyı göremedim Çarşamba akşamı.

Aynı takımın 4 gün arayla lig liderine ve küme düşme hattındaki takıma karşı oynadığı iki oyunu ve oynama isteğini başka türlü izah etmek zor. Oyuncuların sahada gezmesi,krampon seçiminin bile hatalı olması,Avcının yaptığı feci tercih ve değişiklikler vs. Kimse maça gelmemiş,İstanbul'a gelmiş.Maalesef.

Bu sezonla ilgili umutsuzluk puanla,ligden kopmamakla ilgili değil. Kafalar sahada değil. Karagümrük maçı 3 puandan fazle şey kaybettirdi bana göre hatta sezonu kaybettiğimiz maç bu oldu.

Umarım yanılırım,çok isterim.

HOPA'LI TS'Lİ
30.12.2022, 12:20
Özgüç Türkalp ve Erkan Özdamar bugünden tezi yok hakemliği bırakmalı, bunu yapmıyorlarsa bugün bıraktırılmalıdır.

Özgüç T. neden Erkan Ö'ı VAR'a çağırdığını, orada ne konuştuklarını ve Erkan Ö. golü neden iptal ettiğini kamuoyuna açıklamalıdır.

Dün akşam Sivas'ta alenen bir katliam yaşanmıştır.

GS 2 veya 3 puan farkla şampiyon olursa şikeli-şaibeli bir şampiyonluk olacak ve içlerine sinecek mi? İkinci hatta belki üçüncü olan takıma da yazık olmayacak mı?

Oğuz ZEYTİN
30.12.2022, 13:00
Sorun puansal değil.O olsa çözmek kolay.Birkaç seri galibiyete bakar.

Karagümrük maçının sahada kaybedildiğini düşünmüyorum,maçtan önce kaybettik.

Takım maçtan sonra neden Trabzon'a dönmeyip, Riva'da antrenman yaptıktan sonra dağıldı?

Sahadaki yokluktan da anlaşılıyor ki yılbaşı tatilini de kapsayan turistik bir seyahat kafası ile İstanbul'a gelinmiş.Önceden planlandığı belli tatil planı hem teknik heyet hem de takımın maç motivasyonunu çok olumsuz etkilemiş.Futbolcular gezecek de eğlenecek de genç insanlar bu çok normal.Kaybedilen maçtan sonra bazen futbolculara"takım yenilmiş sen geziyorsun"denir.Ne yapsın adam oturup ağlasın mı?Profesyonel oyuncu çıkar işini yapar,sonrası kendi özel hayatı istediğini yapar.Ama önce işini yapar. Bu mevsimde o satte olimpiyat stadı eziyetine hem de kale arkasında maç seyretmek uğruna katlanan 3.000 kişiye saygılı olur,yener yenilir o ayrı.Ben bu profesyonelliği,işine ve taraftarına saygıyı göremedim Çarşamba akşamı.

Aynı takımın 4 gün arayla lig liderine ve küme düşme hattındaki takıma karşı oynadığı iki oyunu ve oynama isteğini başka türlü izah etmek zor. Oyuncuların sahada gezmesi,krampon seçiminin bile hatalı olması,Avcının yaptığı feci tercih ve değişiklikler vs. Kimse maça gelmemiş,İstanbul'a gelmiş.Maalesef.

Bu sezonla ilgili umutsuzluk puanla,ligden kopmamakla ilgili değil. Kafalar sahada değil. Karagümrük maçı 3 puandan fazle şey kaybettirdi bana göre hatta sezonu kaybettiğimiz maç bu oldu.

Umarım yanılırım,çok isterim.

Bunlar yeni değil ki... Takımın en elzem oyuncusu stoperi, CL maçından iki gün önce getirmedik mi? Geçen sene Trabzon'da şampiyonluk kutlayıp 24 saat geçmeden İstanbul'da maça çıkmadık mı? Kazanıldığı için ses çıkmadı, kimse itiraz etmedi. İşleyiş aynı aslında. Skorla yaşar, skorla ölürüz. O yüzden iki galibiyet alınınca yine bol şenlikli moda geçer herkes.

doc holliday
30.12.2022, 13:40
Dersler alınırsa hayırlı bir mağlubiyet ama gereği yokken hüseyini sağbek oynatıp bartra denen çöpten hala medet uman zihniyetin ders alacağını sanmıyorum...

Doğukan Uçan
30.12.2022, 13:46
Trabzonspor ayarındaki bir takım

Antalyaspor dan 7 ve 5
Yeni malatyaspordan 5
Akhisardan 6
Karabükspordan 4
Eskişehirspordan 4
Kasımpaşadan 5 ve 6
Karagümrükten 4
Alanyaspor a 3-0 dan 4-3 yenilmez.

Şu sonuçlara bak insan utanır. Sıradan anadolu takımına döndük. Kulüp tarihinde bu kadar rencide edici mağlubiyetin olduğu başka bir dönem yok.

Barcelona dan 7, beşiktaş tan 7 yediğimiz dönemler en azından bu tarz sonuçları bizim dengimiz ve üzerimizdeki takımları karşı alıyorduk.

Rezillik resmen.

Tekke
30.12.2022, 14:17
Ulaş ın artniyetli ve akılsız yorumunu görmedim. Trabzon için en doğruyu hep söylüyor.

Avcı ve Ağaoğlunun ülkede olmayan kadar kredisi var, ama bu kredi her gün elbette -+ yazıyor bu doğal.

Fb uçan kaçan takım dibi gördü bizim maçta, kendi yorumları, resmen travmaya girdi, 3 günde yendi diye çıkmamıştı ama biz ligin çöpünden 4 yiyince fb kaostan çıktı.

Fb Monaco maçı asla tesadüf olmayan teknik başarı ama Antalya-Paşa-Gümrük maçları da %90 teknik başarısızlık…

1. Trezege sahanın en iyisi neden çıktı
2. Rüzgardan biz donduk stadda, Vişça-Ömürle neden başladın fizik güçleri belli
3. Sana asla basamayan %68 le oynayacağın belli rakibe Siopis ile neden çıktın?
4. Ht4 düşecek gümrükte gol kralı olan tek önemli adam Borini ile
Hangi kafayla eşleşti
5. Bakasetas bu stadın tek kilidi şuttan neden uzak kalacağı önlibero oynadı

Yani, her biri bi hocanın ipini çeker, ama Avcı kredisi 100 üzerinden 70 iken fb maçı 80 olmuştu şimdi düştü 70 e, 50 de kralı gelse adamı tutmazlar ki benim tek bir skora göre analizimi göremezsiniz…

Semih AYDIN
30.12.2022, 14:55
Şu maç nasıl şu skorla biter. Çok yazık oldu

lazibere
30.12.2022, 15:18
Neden şaşırıyoruz ki?

Bu kadronun oynayacağı maçlar ve kazanacağı maçlar , anlık ve haftalık şanslara bağlıdır. Bunu sezon başından beri söylüyorum. Geldiği günden bu yana sürekli eleştirdiğim Trezege bu takımın olmazsa olmaz oyuncusu konumuna gelmişse )ki bana göre kendimizi kandırıyoruz bu konu da da) işimiz çok zor demektir.

Bizim takımın en büyük sıkıntısı disiplinini kaybetmiş durumda.

Kısaca şöyle; Şampiyonluk yaşayan oyuncularımız hala bindikleri şampiyonluk teknelerinden inemediler ve üzerlerindeki hava bir türlü inmiyor. Yeni gelen oyuncular da , eskilerin bu şımarıklığı karşısında yalnız ve sahipsizler, Hocamız ise hala şampiyon hoca olmanın verdiği gazla kendini şımartmaya devam ediyor.

Yusuf yazıcı gibi bir oyuncu bile, artık Trabzonu si...ne takmıyor. Geldiği gün üzerinde ki o markalı kıyafetler ile başkanının yanındaki pozu bugunlerin habercisi değil idiyse neydi ??

Hamsik de artık yaşının verdiği durumla günü kurtarıyor??

Kim yapacak işleri peki? Başkan ve Ekibi ?? var mı böyle bir ekip..

Koca Trabzonspor, Vsica'nın sakatlığına odaklanmış . 33 yaşında bir oyuncu iyileşecek de yeniden form tutacak da oynayacak da şampiyon olacağız sanıyor?? Alternatifi kim ?? Kimse ???

Fener maçında iyi bir oyunla kazandık ama rakip 10 kişi kalmasaydı, zor kazanacaktık. Çünkü biz gol atmayı bilmiyoruz. Biz adam geçmeyi bilmiyoruz, biz şut çekmesini bilmiyoruz, biz top kapmasını bilmiyoruz. Rüzgar güzel taraftan eserse işler iyi gidiyor ama rüzgar yönünü değiştirdiğinde dımdızlak kalıyoruz

Takımın saha içi lideri yok?? Kaptanı Uğurcan mı?? Bu takımın bu kötü günlerinde toparlayacak ve sorumluluk alacak olan kaptanken, Takımın en formsuz ve en isteksiz oyuncusu kaptanı ise şayet yandığımızın resmidir. O kadar ciddi durumumuz anlayın.

Herkes seyrediyor. kimse sorumluluk almıyor ve adeta takım içinde birileri birilerine kumpas kuruyor ve gitse de gitsek derdinde. Yerli oyuncularımızın tamamı çöpe dönmüş vaziyette..

Düzelir mi?? Düzelmez

HOPA'LI TS'Lİ
30.12.2022, 15:54
Erden Timur denen GS yöneticisi açıklama yapıyor. Tam bir fecaat.

Neymiş medya olayı büyütmüş, yaygara koparıyormuş. Ba ba ba

Hem suçlular hem de yağ gibi üste çıkıyorlar.

Çağatay96
30.12.2022, 19:51
Fenere oynadigin kadro ile Karagumruk deplasmanına ayni kadroyu cikmak hataydı.

Gecen sene maclari tek tek oynuyorduk . Sampiyonluktan hic bahsetmiyorlardi. Bu sene tek yaptıkları kendilerini baskilamak.

Kadrodan bi sey cikmayacagi acik.

Sacit
30.12.2022, 20:11
Rakip takım kırmızı kart gördükten sonra senin daha çok istemen lazımken, rakip 2 gol daha attı ama sen yine sahada yoksun. Bu maça öylesine çıktılar demek!!

bartra'nın akıl tutulması yaşaması da tuzu biberi oldu

Bu ispanyol ve portekizliler hatta latin oyuncuların kırmızı kart görmeye meyilli olmaları çok ilginç! Transfer yaparken bunların hepsine bakacaksın işte

nakzo
30.12.2022, 20:14
Kadro kaliten kötü en önemlisi kalecin çok kötü boşuna teknik taktik konuşmaya gerek yok bu kadro temkinli oyun oynar başka türlü maç kazanamaz.

Çağatay96
01.01.2023, 20:28
Lutfen kimse önünüzdeki 5 maçı üst uste kazanirsak ta şampiyonluktan bahsetmesin. Kazanamayiz da.

Şampiyonluktan bahsedip sampiyon olabildiğimiz sezon yok.

omondoles
01.01.2023, 22:44
Bence hikaye hayatın akışına göre gitseydi maçı alırdık. Kötü oynamadık. Salakça ve birden fazla bireysel hata yaptık.

objek
02.01.2023, 02:59
Bence hikaye hayatın akışına göre gitseydi maçı alırdık. Kötü oynamadık. Salakça ve birden fazla bireysel hata yaptık.

Oyun 2-1 giderken 10-10 kaldigimiz dakikalarda gamabin,nin hatasiyla durum 3-1 olunca demorilize olduk fizik olarak reaksiyon verecek direncimiz yeterli degildi

cakalkerem
02.01.2023, 09:07
rezillik diz boyu

HOPA'LI TS'Lİ
02.01.2023, 10:14
Karagümrük hezimetinden sonra lige dair hevesim ve heyecanım kalmadı.

Bari TK ve UEFA KK kazansak

Enes Başkaya60
02.01.2023, 10:27
Karagümrük hezimetinden sonra lige dair hevesim ve heyecanım kalmadı.

Bari TK ve UEFA KK kazansak

Hiçbir heves istek bırakmadılar abi bu sene için maalesef.

Giresun maçında da Sağ açıkta abduş'u izlemeye başlarız, veya Naci ile Lahtimi'yi oynatmamak için sağ açık Trezeguet sol açık Abduş yapar, bardi yapar.

Stoperde Taha'yı oynatmamak için Hüseyin ile başlar, daha çok eziyet çekeceğiz çok.

Daha çok yenileceğiz zaten bu kafayla.

lazminator61
02.01.2023, 10:51
lütfen kimse bu sezon ümitli olmasin. Ligde 15 Hafta Avrupada 8 mac yapan takimin oyun plani olmaz mi ? Fatih karagümrüge karsi pozsiyon bulamadik. Bizim oyuncular ne oyniyor sahda ? Kimse ara pas veya defans arkasi kosu yapmiyor. Durdu yerde topu al, yan pas geri pas.

Ileriye giden tek bi oyuncu var oda Trezeguet, ama malesef kimse onunla birlikte ileriye kosmiyor. Ceza sahsina kimse girmiyor. Sürekli uzaktan sutlar atiyoruz. Bide tabi Ugurcanin kötü performansi var. Bir top bile tutmiyor....

Yiğit Gayretli
02.01.2023, 11:08
Sonraki maçın başlığı mı açılmamış ben mi bulamıyorum?

Enes Başkaya60
02.01.2023, 11:36
Sonraki maçın başlığı mı açılmamış ben mi bulamıyorum?

Kimsenin umrunda değil artık yiğidim vallaha. Bende bulamadım açılmamış yani.

Turgay Atalay
02.01.2023, 11:55
Zerre ümit mi bıraktılar insanlarda?

Steril61
15.01.2023, 14:56
Abdullah Avcı ve ekibinde azıcık utanma olsaydı şu maçtan sonra "yapamıyoruz" deyip gitmeleri lazımdı. Ama yok 5 de yeseler 4 de yeseler umurlarında değil. Bundan sonra herhalde 7-8 yemeyi bekleyecekler.