Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkiye Kupası Son 16 Turu | Ümraniyespor 1 - 4 Trabzonspor | Maç Sonucu
OMERYILMAZ_TS
18.01.2023, 23:16
Kabız futbol ylbu kadar yeter skor kimseyi yanıltmasın avci istifaaaa
Arif Timurcioğlu
18.01.2023, 23:16
Güçlü ya da zayıf fark etmez kapanan tüm takımlara karşı sorun yaşarız.
Turan AKYILDIZ
18.01.2023, 23:17
Ligin sonuncusuna 90. dakikada bala göte gol atıp uzatmalarda yendik ya Avcı sevdalıları yazmaya başladılar skjfhsf
Gerçekten çok eğlenceli ortam. En son ilkokulda filan bu ayarda konuşmalar yaşamıştım, güzel oldu anılarım canlandı :D
Yok ya çok akıllısınız hocamızı savunmak ilkokul seviyesi mi oldu şimdi.ayıp ya.sahada 2 pas yapamayan adamlara laf etme hocasını satan topçulara laf etme gel burda hocaya laf at. 50 yaşına girdim ben şu takımda hoca değişmekten ben bıktım taraftar olarak.hocayı savunanlara ilkokul seviyesi diye laf etmek ne demek oluyor. haddinizi bilin.
Ligin sonuncusuna 90. dakikada bala göte gol atıp uzatmalarda yendik ya Avcı sevdalıları yazmaya başladılar skjfhsf
Gerçekten çok eğlenceli ortam. En son ilkokulda filan bu ayarda konuşmalar yaşamıştım, güzel oldu anılarım canlandı :D
Üzüldün mü galip geldik diye ünal boşta hala önümüzdeki 5 yılda boşta gezecek gibi bir ara gelir yine
Turan AKYILDIZ
Yok ya çok akıllısınız hocamızı savunmak ilkokul seviyesi mi oldu şimdi.ayıp ya.sahada 2 pas yapamayan adamlara laf etme hocasını satan topçulara laf etme gel burda hocaya laf at. 50 yaşına girdim ben şu takımda hoca değişmekten ben bıktım taraftar olarak.hocayı savunanlara ilkokul seviyesi diye laf etmek ne demek oluyor. haddinizi bilin.
Üzüldün mü galip geldik diye ünal boşta hala önümüzdeki 5 yılda boşta gezecek gibi bir ara gelir yine
Sefaenes
sonuc güzel futbol rezalet Avci yatsin kalksin Hugo ya tsk etsin. Bu futbolun izahi yok Allah askina su UÜmrani gibi takimi uzatmada yeniyoruz saka giibi. Bir kac oyuncu bu takimdan gitmeli
Ekrem D.
18.01.2023, 23:18
Galiba birileri ligi orta siralarin altinda bulundugumuz zamanlari fena halde özlemis..Bitti o dönemler..Özlemiyle yanip tutusun .
Dedi 6. siradaki takimin taraftari...
Doğukan Uçan
18.01.2023, 23:18
şu maçın sonucuna sevinen var mı. sorunlar sadece erteleniyor. günü kurtardık. olmayacak bu sezon resmen eziyet ediyoruz kendimize. böyle bir futbol mu olur rakip lig sonuncusu.
Transfer konusunda şurda hata yapıyoruz, bizim liğ piğme kaldırmıyor fizikli kuvvetli oyuncular alınmalı, Naci tekniği iyi ama kalçayı koyan topu alıyor bardi de öyle
Çaktırma. Ona üzülmesin diye lideriz dedik.
Gökhan Balcı
18.01.2023, 23:19
Takım dediğinin bir iskeleti olur ve o iskelete ara sıra maksimum 1-2 potansiyel oyuncu eklenir. Zaten kaliteli futbol oynayan takımda yeteneği olan oyuncular da gelişme fırsatı bulur. Fakat kalitesi zaten tartışılan bir takıma bir de böyle birkaç ekleme yaparsan patlarsın. Örneğin Arif yetenekli bir oyuncuysa takımın normal 10 kişisi sahaya atılır o oyuncu da diğer oyuncularla oynayarak gelişir. Ömür nasıl Sosa Pereria gibi oyuncularla oynadıysa bu da aynı şekilde olmalı. Bizim şu anda rotasyon yapacak bir kadromuz yok maalesef. Türkiye Kupasını kazanmak hedefimizse normal bir maçtan daha az önem verip sahaya çıkmamalıyız
Turan AKYILDIZ
18.01.2023, 23:20
Ne konuşuyon sen ya..sen kimsin ki benim ve ailemin Trabzonsporluğumu ölçüyorsun.bıkmadınız bi takımı yiyip bitirmekten yazıklar olsun be.şurda gelip 2 takımımı takip edeyim diyom kimlerle muhatap oluyoz ya.
yorumsuz6117
şu maçın sonucuna sevinen var mı. sorunlar sadece erteleniyor. günü kurtardık. olmayacak bu sezon resmen eziyet ediyoruz kendimize. böyle bir futbol mu olur rakip lig sonuncusu.
Basel'i sahamızda 3-0 yensek rövanşta 4-0 yenilip eğleniriz, bu takım böyle bir takım..
ilelebeTS
Bize kesinlikle adam eksilten ve skor katkısı yapan hücum oyuncuları lazım, 2 tane. Orta sahaya da diri bir oyun kurucu gerek. Bugün ligin en zayıf takımlarından birini bile çözemiyoruz yoksa. Takım ciddi özgüven kaybetmiş. Bu galibiyet moral olsun en azından.
yorumsuz6117
Basel'i sahamızda 3-0 yensek rövanşta 4-0 yenilip eleniriz, bu takım böyle bir takım..
ziya doganli orta sira takimini ozleyenler zortlamis. unal hozam'cı serefli 5 incilikler cekiyor caniniz belli.
her sene sampiyon oluyormusuz gibi tavirlarinizi birakip gerceklere bakmazsaniz 50 sene de bir şampiyonluk goruruz. Bu sene isler istedigimiz gibi gitmiyor olabilir ama bu sadece hocaya yazmaz, kadro silbastan oldu sakatliklar vs. Bu sene senenin yapilanmasini yapmamiz lazim yine. Hoca gonder getir gonder yillardir izledik hicbir sey degismedi.
serdaracıl
18.01.2023, 23:22
Burada hepimiz Trabzonspor için bulunuyoruz. Avcı babamızın oğlu değil. Bana kalsa kafadan yabancı hoca getşrşrim. Ama sorun tek başına hoca değil. Öncelikle takımımızda ciddi bir kalite sorunu var. Ayrıca oyuncuya dayalı sisteme asla musaade etmemeliyiz. Bu çok tehlikeli. Sen hocanı arkasında durmazsan oyuncu onu göndermek için her şeyi yapar. Gönderdik diyelim hocayı, sorun çözülür mü? Hayır. Oyuncu tembelliğe alıştı mı ilk işi yeni hocayı göndermeye uğraşmak olur. Bu yol asla açılmamalı
Mert Oğuzlu61
18.01.2023, 23:22
Takıma birer tane Selçuk, Colman, Yattara, Waka ve Sorloth lazim. Yani kısaca ön taraf komple değişmeli bize winner yetenekli hırslı oyuncular lazim.
Turan AKYILDIZ
18.01.2023, 23:23
Şu yazdıklarına bakın ya golü atınca piyasaya çıkıyomuşuz.yuh be be yuh. ben şuan yoğun bakımın önündeyim bu durumda bile girip takip ediyorum ve yazıyorum sen ne diyorsun be ayıp ayıp. Yıllardır şurada yazıyoruz uslübe bakın be.alın başınıza çalın forumumuzu
kaçarava
18.01.2023, 23:23
Sorma yaa, bunda aspor yayininin ve stadin da etkisi var tabi :D
Aspor kaliteyi feci azaltıyor ya.
Evet başım çatladı,bir takımın her maçı kriz olabilir mi ya ?
2yi yesek maç hastanede biterdi ya.
Mac 4 1 ama anksiyete krizine girdim maci izlerken. Boyle garip tarifsiz bir igrenclikte bir mac.
Ben 85 gibi rahatladım Ümraniye bittiğini belli etti.
falcon_61
18.01.2023, 23:24
Yok ya çok akıllısınız hocamızı savunmak ilkokul seviyesi mi oldu şimdi.ayıp ya.sahada 2 pas yapamayan adamlara laf etme hocasını satan topçulara laf etme gel burda hocaya laf at. 50 yaşına girdim ben şu takımda hoca değişmekten ben bıktım taraftar olarak.hocayı savunanlara ilkokul seviyesi diye laf etmek ne demek oluyor. haddinizi bilin.Hocasını satan adamı ifşa etmiyorsa yine hoca suçlu. Bırakın bahaneleri. Bu adamın kapasitesi bu. Hücum futbolu özürlüsü biri. Bu sene savunma da yapamayınca gelen giden 5 atıyor. Siz de istikrar adı altında hocayı savunuyorsunuz. İstikrar için biraz umut olması lazım. Bu takım geçen sene de güzel futbol oynamıyordu. İnsanlar bu seneki sonuçlara bakarak istifasını istemiyor yani. Geçen seneden görülen sorunlar bu sene ayyuka çıktı . Skor gelmeyince de sabır taştı. Bu takım Ümit vadetmiyor. Oyun sistemimiz yok. Oyuncular yaşlı . Genç yetiştirip parlatma maksadı da yok. 40 milyonluk takıma bu oyunu oynatırsa ve hiçbir değer katamazsa herkes kovulmaya mahkumdur. İstikrar iyi bir şey ama haftada ısrar değil. Avcı giderse takım biter diyenler, "reyiz" giderse ülke elden gider diyenler benim gözümde aynıdır. Ülkede hoca da lider de var çok şükür. Yapamayana hadi eyvallah demek nankörlük değildir
G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
lazibere
18.01.2023, 23:25
Tesadüfen kazanılan maç,
2 sezon boyunca oynadığımız en kalitesiz maç ama kazanılan en farklı galibyetlerden 2. si
Ne oynadığını bilmeyen, kimin nerde oynadığı belli olmayan, Bir oyunu olmayan ve bir oyun zekası olmayan bir takım
giren çıkanlarla beraber 17 kişi ile ligin en zayıf takımını yendik diye gurur mu duyacağız şimdi??
Bizim takımın öncelikle oyu cu kalitesini arttırması gerekiyor. Bana çalım yapan adam da lazım, doğru yere pas atabilen ve oraya hamle yapacak adam da lazım.
Bu oyun ile İstanbulspor'u da yenemeyeceğiz. Kapanan takımlara karşı bu kadar etkisiz bu kadar cılız bir oyun oynanmaz. Baskı yok, Kenara deplase olmak yok, orta yok, şut yok. Soruyorum??? nasıl gol atacaksın , Penaltı kazanırsın onu dahi atamıyorsun. Bu kadar salakça bir oyun gerçekten olamaz..
Arkadaşlar, Kötü günler yaşıyoruz ve çok daha kötü günler yaşayacağız. Yönetim, Oyuncu takviyeleri ile taraftarı stada çekemez ise, Mümkün değil bu sene kesin gitti de gelecek 10 seneler de heba olacak.. Şampiyon olmuş Bursapor'un ne hallerde olduğunu bir kez daha hatırlatırım..
Yönetim, 1 yıldır hiç bir şey yapmıyor, konuşmuyor ve sadece bizim gibi izliyor.
Bardi, Trezegeut, Larsen, Djaniniy, Umut gönderilmeli...
Trezege gayet iyi canını gayet iyi adam en başta uğurcan yine sayesinde yenik başladık olmak üzere naci ,dogucan, umut, bardi , lahtımi, eren bunların takımla direk ilişiği kesilmeli ve Arif denen arkadaş alt yapıdan mı geldi amatörden mi devşirildi direk oraya gerisin geri futbolun f sinden bir haber bu arkadaşın Trabzonspor'dan uzak durması gerekir.
ensar_61
18.01.2023, 23:25
İzlediğim en kötü Trabzonspor oyunlarından biriydi.doğucan isimli 3.lig oyuncusuna nasıl bu kadar sabredilir anlamıyorum.beratın yerine alındı ama ondan tek bir artısı yok.bardhi,trezeguet,larsen,bozok gibi oyuncular neden ve kim tarafından alındı?
Oğuz ZEYTİN
18.01.2023, 23:26
Tebrikler. Rakibin kaçırdığı o kadar pozisyondan sonra turu geçmek mucizeydi.
92'deki Bakırköy maçında, geriden gelip 90'da attığımız iki golle kazanmıştık. Bu akşam o maçı hatırladım. Gerçi o takımın hırsı, arayışı, coşkusu bambaşkaydı. Bugünkü ise gerçekten mucize.
Geraldo'nun Doğucan'a yaptığı bence kırmızıydı. İkinci penaltıda müdahale göremedim. Gomez, Yusuf'a o pası nasıl vermez? Skorun rahatlığıyla açıklayabilir lâkin böyle bir bencillik olamaz, olmamalı. Alanya maçında Trezeguet yaptı aynısını işte, beşlik olduk.
ilelebeTS
18.01.2023, 23:26
Arkadaş senin takımının ruhu çekilmiş, bunu hoca değişikliği çözmez. Bu işi sadece hoca üzerinden okursan iyi niyetli değilsindir. Öyle yapmak bu takımı eski buhranlı günlerine geri götürür. Avcı’yı beğenirsin beğenmezsin, adamın ligde bir referansı var. Bu ligde belirli sıralamanın altına düşmüyor. Zaten son 6 yılın en çok puan toplayan t.direktörü.
OMERYILMAZ_TS
18.01.2023, 23:28
Hocaya laf etmeyin ondan daha iyisi dünyada yok.
Köstebekler bu maçtaki oyun sistemimizi Youtube'da yayınlamadan rüzgar aracılığıyla rakip takıma iletmişler.
Köstebekler ve rüzgar olmasaydı her şey çok farklı olabilirdi.
Bu teknik heyet yerine kim gelirse gelsin bu takım düzelecek diye iddia ediyorum.
Takımın bütün değerini çöp etti saolsun Dahi hocam.
Köstebekler takımın dibini oymuş.
Bu oyunun da oyuncu seçiminin de hiçbir açıklaması olamaz.
Ligde havlu atmışken, Türkiye Kupası tek hedefken, böyle bir şeyin kabulü mümkün değil.
Abdullah Avcı eğer kafasında bitirdiyse Trabzonspor'u diretmenin hiçbir anlamı yok. Teşekkür edilip yollar ayrılmalı.
Hala yedekler çöp filan deniliyor. Yusuf Sarı'nın ilk 11'de oynadığı Adana Demirspor taş gibi top oynuyor ama. Hoca kötü hoca.
Turu gecsek de Avcı istifa
skor taraftarı gözünüz aydın,
çok zor bir rakipten iyi sıyrıldık bakalım bu kafayla nereye kadar gideceğiz.
sonuc güzel futbol rezalet Avci yatsin kalksin Hugo ya tsk etsin. Bu futbolun izahi yok Allah askina su UÜmrani gibi takimi uzatmada yeniyoruz saka giibi. Bir kac oyuncu bu takimdan gitmeli
Transfer konusunda şurda hata yapıyoruz, bizim liğ piğme kaldırmıyor fizikli kuvvetli oyuncular alınmalı, Naci tekniği iyi ama kalçayı koyan topu alıyor bardi de öyle
Burada hepimiz Trabzonspor için bulunuyoruz. Avcı babamızın oğlu değil. Bana kalsa kafadan yabancı hoca getşrşrim. Ama sorun tek başına hoca değil. Öncelikle takımımızda ciddi bir kalite sorunu var. Ayrıca oyuncuya dayalı sisteme asla musaade etmemeliyiz. Bu çok tehlikeli. Sen hocanı arkasında durmazsan oyuncu onu göndermek için her şeyi yapar. Gönderdik diyelim hocayı, sorun çözülür mü? Hayır. Oyuncu tembelliğe alıştı mı ilk işi yeni hocayı göndermeye uğraşmak olur. Bu yol asla açılmamalı
Renktaş kalite diye tutturmuş gidiyorsun
Bütçemiz belli kalite de parayla oluyor malesef ikincisi adana demir konya Alanya Antalya karagumruk bizden daha mı kaliteli hayir
Avci sürekli aynı oyuncuları oynatıyor yanlış bölgelerde oynatıyor ve yana pas geriye pas oyuncular futbolu unuttular
Futbolcu oynadığı oyundan zevk almazsa iyi futbol çıkmaz taraftar da desteği keser
En baş sorumlu burda hocadır ben avciyi senden fazla savunuyordum inan bana ama adam kendi dedi ne yapsam olmuyor geçici bir şey değil dedi daha ne desin yahu zorlamaya gerek yok ...
OMERYILMAZ_TS
18.01.2023, 23:28
Köstebekler bu maçtaki oyun sistemimizi Youtube'da yayınlamadan rüzgar aracılığıyla rakip takıma iletmişler.
Bu teknik heyet yerine kim gelirse gelsin bu takım düzelecek diye iddia ediyorum.
Ligde havlu atmışken, Türkiye Kupası tek hedefken, böyle bir şeyin kabulü mümkün değil.
Abdullah Avcı eğer kafasında bitirdiyse Trabzonspor'u diretmenin hiçbir anlamı yok. Teşekkür edilip yollar ayrılmalı.
Hala yedekler çöp filan deniliyor. Yusuf Sarı'nın ilk 11'de oynadığı Adana Demirspor taş gibi top oynuyor ama. Hoca kötü hoca.
Renktaş kalite diye tutturmuş gidiyorsun
Bütçemiz belli kalite de parayla oluyor malesef ikincisi adana demir konya Alanya Antalya karagumruk bizden daha mı kaliteli hayir
Avci sürekli aynı oyuncuları oynatıyor yanlış bölgelerde oynatıyor ve yana pas geriye pas oyuncular futbolu unuttular
Futbolcu oynadığı oyundan zevk almazsa iyi futbol çıkmaz taraftar da desteği keser
En baş sorumlu burda hocadır ben avciyi senden fazla savunuyordum inan bana ama adam kendi dedi ne yapsam olmuyor geçici bir şey değil dedi daha ne desin yahu zorlamaya gerek yok ...
ilelebeTS
18.01.2023, 23:29
Bizim yapacağımız iş takımı ayıklamak olmalı. İş yapmayan adamları gönder, 3 tane takviye yap, önüne bak. Burada her maç gelip hoca istifa olaylarını bırakın bence, hocanın ayrılması gibi bir durum ancak sezon sonu olur. Çünkü seni yıllar sonra şampiyon yapmış adam o şansı hak ediyor.
Cem Balcı
18.01.2023, 23:30
Neyse ki Bjk gibi sürprize izin vermedik.
Doğukan Uçan
18.01.2023, 23:30
Basel'i sahamızda 3-0 yensek rövanşta 4-0 yenilip eleniriz, bu takım böyle bir takım..
vallahi de öyle.
Arif Timurcioğlu
18.01.2023, 23:31
Hocanın sistemsiz oyununu asla savunmuyorum ama gitsin denilince ardından yazılan isinlere bakıyorum Ünal, Tolunay, Giray vs. Hocaları görünce kahkahalara boğuluyorum.
halilaziz61
18.01.2023, 23:31
yazıcı mı???
iki golü var he tmam
Başka bir şey dileseydim olacaktı
ziya doganli orta sira takimini ozleyenler zortlamis. unal hozam'cı serefli 5 incilikler cekiyor caniniz belli.
her sene sampiyon oluyormusuz gibi tavirlarinizi birakip gerceklere bakmazsaniz 50 sene de bir şampiyonluk goruruz. Bu sene isler istedigimiz gibi gitmiyor olabilir ama bu sadece hocaya yazmaz, kadro silbastan oldu sakatliklar vs. Bu sene senenin yapilanmasini yapmamiz lazim yine. Hoca gonder getir gonder yillardir izledik hicbir sey degismedi.
Bunların derdi Trabzonspor değil kaos kavga macera 20 yıl daha şike muhabbeti ahmak ahmak adamları sırf Trabzonlu diye bu takımda oynatma sevdası bunların yüzünden sadiler mralar Tolunaylar ünal lar shota lar hamiler giray bulaklar, bu takımda hocalık yaptı yılar geldi geçti.
Takım dediğinin bir iskeleti olur ve o iskelete ara sıra maksimum 1-2 potansiyel oyuncu eklenir. Zaten kaliteli futbol oynayan takımda yeteneği olan oyuncular da gelişme fırsatı bulur. Fakat kalitesi zaten tartışılan bir takıma bir de böyle birkaç ekleme yaparsan patlarsın. Örneğin Arif yetenekli bir oyuncuysa takımın normal 10 kişisi sahaya atılır o oyuncu da diğer oyuncularla oynayarak gelişir. Ömür nasıl Sosa Pereria gibi oyuncularla oynadıysa bu da aynı şekilde olmalı. Bizim şu anda rotasyon yapacak bir kadromuz yok maalesef. Türkiye Kupasını kazanmak hedefimizse normal bir maçtan daha az önem verip sahaya çıkmamalıyız
Genc oyunculari birer birer as kadroda sahaya surmeli katiliyorum takim oyunu istenilen duzeyde olmadigi icin birakin genc oyunculari aslarida kayedecegiz!
serdaracıl
18.01.2023, 23:35
Genc oyunculari birer birer as kadroda sahaya surmeli katiliyorum takim oyunu istenilen duzeyde olmadigi icin birakin genc oyunculari aslarida kayedecegiz!
Genç oyuncular gitsin anadolu takımlarında kendilerini ıspatlayıp dönsün. Burası çocuk yuvası değil. Ben gencine yaşlısına bakmam, skora bakarım
serdaracıl
18.01.2023, 23:35
Genç oyuncular gitsin anadolu takımlarında kendilerini ıspatlayıp dönsün. Burası çocuk yuvası değil. Ben gencine yaşlısına bakmam, skora bakarım
Ertan 51
18.01.2023, 23:37
Şu yazdıklarına bakın ya golü atınca piyasaya çıkıyomuşuz.yuh be be yuh. ben şuan yoğun bakımın önündeyim bu durumda bile girip takip ediyorum ve yazıyorum sen ne diyorsun be ayıp ayıp. Yıllardır şurada yazıyoruz uslübe bakın be.alın başınıza çalın forumumuzu
Allah şifa versin renktaşım. İnsan kendi renktaşının o uslubuna çok üzülüyor,yapılacak tek şey gerçekten uzak durmak ama yapamıyoruz gelip takip ediyoruz.
Ben yeniden bi deneyim bakalım uzak kalmayı, yapabilirsem tabi, çünkü bakıyorum istanbul takımlarının taraftarı anca bu kadar itici ve kırıcı olabilir diyorum, en iyisi görmeyelim.
Tekrar geçmiş olsun inşallah bir an önce eski sağlığına kavuşur hastanız.
Maçla ilgili düşüncem,
Çok çok kötüydük, hatta turu hak etmedik bile,
Trezege ye terapi yapıp futbol aklını geliştirmeye çalışmak lazım yoksa deli eder adamı.
Doğucan bırak Ts yi 2. lig de anca oynar.
Larsen den bize katkı olmaz boşuna kontenjan israfı.
Bardi de artık benim için bitti, sıradan Anadolu takımı topçusu.
Yusuf 2 gol atsa da çok kırıtarak oynuyor ondan da fayda gelmez BENCE.
Bize 2 tane çok kaliteli oyunu çift yönlü oynayabilen orta saha ve 1 kanat lazım.
Arife oynadıçsn diyenler serkana sövüyor serkan Arifin yanında Messi bu kadar zayıf oyun görüşü olan bu kadar ayağı tahta oyuna karşı laubali bir adam hiç izlemedim bizim alt yapımız buysa bizim konuşacak birşeyimiz yokkkkkk.
Arife oynadıçsn diyenler serkana sövüyor serkan Arifin yanında Messi bu kadar zayıf oyun görüşü olan bu kadar ayağı tahta oyuna karşı laubali bir adam hiç izlemedim bizim alt yapımız buysa bizim konuşacak birşeyimiz yokkkkkk.
ilelebeTS
18.01.2023, 23:41
Valla deplasmanda hoca isterse kamyon çeksin 4-5 maçlık deplasman galibiyet serisi lazım bize. Puan tablosuna bakarsak zaten puan kaybına tahammülümüz olmadığını görebiliriz. İçerde zaten bir şekilde götürüyoruz maçları, o havayı yakaladık.
ÖmürKaradeniz61
18.01.2023, 23:42
Sadi Tekelioğlu denenir mi bence değer çünkü adama hakettiği şansı hiçbir zaman vermedik hep gel sadi git sadi üç maç beş maç.
DeAgLeMaNyAq
18.01.2023, 23:44
Maçı izlemeyen birisi çok rölanti bir şekilde oynayıp güle oynaya turu geçtik zanneder ama gerçek ne yazık ki çok acı. Son dönemde bu kadar basiretsiz ve ne yaptığını bilmeyen bir Trabzonspor görmemiştik...
serdaracıl
18.01.2023, 23:45
Sadi Tekelioğlu denenir mi bence değer çünkü adama hakettiği şansı hiçbir zaman vermedik hep gel sadi git sadi üç maç beş maç.
Trabzonsporda malzemeciler bile hakettikleri şansın, değerin, ücretin, artık her neyse, kat ve kat fazlasını aldılar. Kulüp kimseye borçlu değil, her bir profesyoneli kulübe borçlu
serdaracıl
18.01.2023, 23:45
Trabzonsporda malzemeciler bile hakettikleri şansın, değerin, ücretin, artık her neyse, kat ve kat fazlasını aldılar. Kulüp kimseye borçlu değil, her bir profesyoneli kulübe borçlu
falcon_61
18.01.2023, 23:46
Sadi Tekelioğlu denenir mi bence değer çünkü adama hakettiği şansı hiçbir zaman vermedik hep gel sadi git sadi üç maç beş maç.7 göbek evveliyatında dahi Trabzon ile bağı olan biri asla hoca olmamalı. İki seçenek sunsalar her şeye rağmen Avcı derim. Trabzonlu hocalar bu kulübün kanseridir.
Cem Balcı
18.01.2023, 23:47
https://www.youtube.com/watch?v=eP0dQxWvhFQ
yorumsuz6117
Yıllardır Nwakaeme taşıyormuş bizi, hücumda hiç yokuz, pozisyona girmedik 90 dakika, üretemiyoruz bu takımla malesef, transferler kötü ve yanlış profil transferler..
Bu mac nasil 4 gol attik ya biz hahaha
gurur6134
Tutturmuslar temcit pilavi gibi bir istkrar gidiyor ,neyin istikrari ne goruyorsunuzda istikrar istiyorsunuz.sen buyuk takimsin dert sampiyon olup olmamak degil sahada ezilmeyeceksin buyuk takimsan deplasmads 4 5 yemenin istikrari kotu oyun oynamanin istikrarimi kastiniz oyleyse 8 aydir top oynamiyor takim bizdrn istikrarlisi yok haklisiniz..basarisizligin daha gelecege dair isigin olmadigi yerde istikrardan soz edilemez bu butun buyuk takimlarda boyledir ornekleri coktur birakin dunyayi donun liginize yani basinizdaki takimlara bakin..top oynarsin 3 4 tane genc cikarirsin birsey izletirsin taktik teknik sahada dogrulari yaparsin tamam dersin 10.olmusuz bu sene onemli degil seneye duzelir is kazasidir der gecersin de su care bulamadigimiz aciz oyunda neyin istikrari hoca kendi agziyla demedi mi ben bu takima ne yapsam olmuyor veremiyorum birsey diye neyin zorlamasi bu ben anlamiyorum bugun elenmemiz mi gerekiyordu bunlari gormek icin.karagumruk macina kadar hocayada sabrettim takima da ama yeter artik duzelmesini gectim giderek kotuye gidiyor is duzelecek diye bekledikce boyle istikrar olmaz sans yanimizda olmasa umraniyeli oyuncular becerikki olsa 4 -1,5- 1 biterdi karsindaki takim senin 10 da 1 in degerinde sana futbol dersi veriyor yazik..oyuncular ile hoca arasinda film kopmus duzelecegi de yok bu isin..millet kasimi bekleyelim derken avcinin elinde sihirli degnek mi var diye sormustum ne olacak kasimda gorduk iste oyle bir degnek yokmus gorunen koy kilavuz istemez bagira bagira geldik bugune..sadece gunu kurtardik yolumuz yol degil gidisat kotu bunu gormezden gelmek ahmaklik..
Senin yaşın kaç acaba benim yaşımda değilsin anlaşılan ona şansı veren verdi yıl 2001 sör sadi bizi evire çevire küme düşürüyordu sonradan da gelmedi bizati takımın başında yaz kampıda yaparak göreve başladı kovuldu Alman brigel geldi bizi ıkına ıkına kümede bıraktı büyük hocadır sör sadi.
Senin yaşın kaç acaba benim yaşımda değilsin anlaşılan ona şansı veren verdi yıl 2001 sör sadi bizi evire çevire küme düşürüyordu sonradan da gelmedi bizati takımın başında yaz kampıda yaparak göreve başladı kovuldu Alman brigel geldi bizi ıkına ıkına kümede bıraktı büyük hocadır sör sadi.
kaçarava
18.01.2023, 23:49
Maça genel olarak bakarsak...
Hocayla oyuncular arasında bir sorun olduğuna inanıyorum. Dünyada olmamış bir şey değil. Olabilir ama sorunu çözmek lazım. Ya hoca gidecek ya oyuncular. Bu kadar basit.
Hoca ağlamaklı şekilde maçı izledi. Bu nedir? Çık ceketini, montunu yak sahada; oyunculara tekme tokat dal ama şu topu oynatma.
Takım oyuna giremedi bile. Rezildik. Topu kaybedince bir kere düzgün pres yapamadık. İkinci yarı rakip yorulana kadar bir kere yalandan da olsa hücum edemedik.
Hocanın hataları, kötü transferler, kalitesiz olmasa da yanlış kurgulanmış bir kadro ile takımdaki bu kötü ruh hâli birleşince ortaya bu tablo çıkıyor.
Bu toksik oyunumuzla 10 bile yiyebiliriz. Bu maç 2'yi yesek Alanya maçına dönerdi.
Her şeye rağmen bu maçı çevirmek iyi iştir. Büyük takım refleksidir.
Cem Balcı
18.01.2023, 23:50
Savunma yine birsürü error vermiş.
serdaracıl
18.01.2023, 23:51
Trabzonsporun genç futbolcu çıkarmak gibi bir misyonunun olmadığını bu maçla kavradım. Gençler kendilerini ispat edip dönsünler kulübe. Ayrıca asla ve asla yerli oyuncuya para verip almayalım. Türk futbolcuya verilen her kuruş haram
serdaracıl
18.01.2023, 23:53
Eğer devre arası çok çok iyi en az iki transfer yapmazsak ikinci yarı halimiz harap
Eğer devre arası çok çok iyi en az iki transfer yapmazsak ikinci yarı halimiz harap
Sadece transfer değil bizati takımdam kovulması gerekenler var transfer yapmayıp adam kovsan yine 4.olur bu takım bu reziller durduğu müddetçe kendi vasatlıklarını takıma virüs gibi yayıyorlar.
Sadece transfer değil bizati takımdam kovulması gerekenler var transfer yapmayıp adam kovsan yine 4.olur bu takım bu reziller durduğu müddetçe kendi vasatlıklarını takıma virüs gibi yayıyorlar.
halilaziz61
18.01.2023, 23:58
7 göbek evveliyatında dahi Trabzon ile bağı olan biri asla hoca olmamalı. İki seçenek sunsalar her şeye rağmen Avcı derim. Trabzonlu hocalar bu kulübün kanseridir.
sadi kötü bir hoca
altyapı feşisti, kendisini insan olarak seviyorum. Çok beyefendi dede bir adam ama iyi bir hoca değil
serdaracıl
19.01.2023, 00:00
Yıllardır Nwakaeme taşıyormuş bizi, hücumda hiç yokuz, pozisyona girmedik 90 dakika, üretemiyoruz bu takımla malesef, transferler kötü ve yanlış profil transferler..
Öyle deme hocam, bekine yardım etmiyor. Trabzon taraftarı kadar iş bilmez bir taraftar grubu yok.
Hocanın sistemsiz oyununu asla savunmuyorum ama gitsin denilince ardından yazılan isinlere bakıyorum Ünal, Tolunay, Giray vs. Hocaları görünce kahkahalara boğuluyorum.
Okan buruk icinde gulenler olmustu h. Cimsir ve u. Karaman doneminde derbilerde iyi futbol oynadik ugurcan omur ve yazici sorloth vs gibi oyuncular nerdeyse € 70 milyonluk piyasa deyeri yapmisti sampiyon olan kadro bu degeri yakalayamadi herseye ragmen hoca deyisikligi icin can atan yok elestiri mutlaka olacaktir yeterki art niyetli yikici olmasin
asilhamsi
19.01.2023, 00:01
çok iyi oynamadık evet ama çok gol kaçırdık.
Bugün trezeguet leş attı. Hamsik çıkarmak enteresan bir karardı.
Sezon başından beri önde gomez arkada sahte 9 yazıcı oynasak skor kısırlığını çoktan atlatırdık. Bizim takımda adam gibi kanat yok perez hariç bek yok. O yüzden merkezden oynamalıyız.
Arif şu an seviyesi yetersiz.Berbat bekler larsen ve erenden bile kötü.
Devre arası eren i yedek bırakacak bir sol bek alıp perez ile oynarsak epey sorunu hallederiz. Ayrıca iyi bir sağ açık lazım. Mesela adı geçen traore efsane olur. Maçın en iyilerinden biri bardhiydi.
-----------------------ugurcan-----------------------
perez--------denswil-----------hugo------------eren
-----------ömür---------siopis---------hamsik------------------
-----------------------bakasetas--------------------------
-------------yazıcı---------------------gomez--------------------
valla bu kadro ile oynasak epey yol alırız.
kanatlardan bize fayda yok.
ya da
----------------ugurcan--------------------
--------bartra------hugo------denswil-----------
perez------ömür----------siopis------------trezeguet
----------------------bakasetas---------------------------
-------------yazıcı------------------gomez---------------------
trezeguet gol yeteneği çok kısıtlı ama enerjisi yüksek. Orta 5 linin solunda iş yapar.
iyattara
19.01.2023, 00:02
1 1 den sonrası olması gerektiği gibiydi ama orası 93dk zaten. Öncesi felaket. On alanda inanılmaz basiretsiz ne yaptığını bilmeyen bir ekip var. Peres e filan top gelince seviniyorum adam belki verkac filan yapar bir organizasyon olur diye.
Biraz disli takım deplasmanda vurup geçiyor. Çok dandiği de berabere filan bitiyor işte.
Doğucan kötü Silopis oynuyor o da çok pas hatası yapıyor. Orayı çözmek lazım. Bir tabi on alana 1 2 takviye.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yorumsuz6117
19.01.2023, 00:03
Djaniny'de tam bir leş..
serdaracıl
Sezon başından beri önde gomez arkada sahte 9 yazıcı oynasak skor kısırlığını çoktan atlatırdık. Bizim takımda adam gibi kanat yok perez hariç bek yok. O yüzden merkezden oynamalıyız.
Devre arası eren i yedek bırakacak bir sol bek alıp perez ile oynarsak epey sorunu hallederiz. Ayrıca iyi bir sağ açık lazım. Mesela adı geçen traore efsane olur. Maçın en iyilerinden biri bardhiydi.
ya da
trezeguet gol yeteneği çok kısıtlı ama enerjisi yüksek. Orta 5 linin solunda iş yapar.
Hocam hamsik futbolu bırakmış artık
serdaracıl
ya da
Hocam hamsik futbolu bırakmış artık
Çağlar Güleryüz
19.01.2023, 00:04
https://www.youtube.com/watch?v=8Lx_XTZ_sgc
Ayrıca futbol fakiri arkadaşların dediği gibi Hugo'nun attığı gol balına malına değil banamısın diyen forvetin atamıyacağı güzellikte havadan sert ortaya zıplayıp başını çevirerek darbeli vurup atılan bir kafa golü fatih tekke atardı bu golleri .
gurur6134
19.01.2023, 00:08
Umit ozturk ligin en kotu 3 hakeminden birisi penaltiyi gormemesi olmayan penaltiyi vermesi rakibe net kirmizi gostermemesi falan..bu adam bu kadar kotu performansla senelerdir ligde mac aliyor tam bir skandal..
OMERYILMAZ_TS
19.01.2023, 00:09
sonuc güzel futbol rezalet Avci yatsin kalksin Hugo ya tsk etsin. Bu futbolun izahi yok
[QUOTE=gurur6134;1921751270]Tutturmuslar temcit pilavi gibi bir istkrar gidiyor ,neyin istikrari ne goruyorsunuzda istikrar istiyorsunuz.sen buyuk takimsin dert sampiyon olup olmamak degil sahada ezilmeyeceksin buyuk takimsan deplasmads 4 5 yemenin istikrari kotu oyun oynamanin istikrarimi kastiniz oyleyse 8 aydir top oynamiyor takim bizdrn istikrarlisi yok haklisiniz..basarisizligin daha gelecege dair isigin olmadigi yerde istikrardan soz edilemez bu butun buyuk takimlarda boyledir ornekleri coktur birakin dunyayi donun liginize yani basinizdaki takimlara bakin..top oynarsin 3 4 tane genc cikarirsin birsey izletirsin taktik teknik sahada dogrulari yaparsin tamam dersin 10.olmusuz bu sene onemli degil seneye duzelir is kazasidir der gecersin de su care bulamadigimiz aciz oyunda neyin istikrari hoca kendi agziyla demedi mi ben bu takima ne yapsam olmuyor veremiyorum birsey diye neyin zorlamasi bu ben anlamiyorum bugun elenmemiz mi gerekiyordu bunlari gormek icin.karagumruk macina kadar hocayada sabrettim takima da ama yeter artik duzelmesini gectim giderek kotuye gidiyor is duzelecek diye bekledikce boyle istikrar olmaz sans yanimizda olmasa umraniyeli oyuncular becerikki olsa 4 -1,5- 1 biterdi karsindaki takim senin 10 da 1 in degerinde sana futbol dersi veriyor yazik..oyuncular ile hoca arasinda film kopmus duzelecegi de yok bu isin..millet kasimi bekleyelim derken avcinin elinde sihirli degnek mi var diye sormustum ne olacak kasimda gorduk iste oyle bir degnek yokmus gorunen koy kilavuz istemez bagira bagira geldik bugune..sadece gunu kurtardik yolumuz yol degil gidisat kotu bunu gormezden gelmek ahmaklik..
Ağzına sağlık renktaş
Turkiye kupasına konferans ligine yazık olacak
Siyasetteki gibi avci giderse kim gelecek ki diyorlar
Celladına aşık olmuş bir kitle yahu Ünal Samet Sadi Tolunay kimse istemiyor bak taze ilhan palut var mağdur olmuş hem de yada git avrupadan getir adil forma dağıtsın hücum oynatsin yeter be kardesim
samatyaboy
19.01.2023, 00:09
Maç 1-4 bitti ama aldatmasın.Adamlar 90+7'de kale dibinden atsaydı elenmiştik.Bu sezon tamamen şansla ve bireysel perfonmansla ilerliyoruz ama lastik bir yerde patlıcak gibi.
Öyle deme hocam, bekine yardım etmiyor. Trabzon taraftarı kadar iş bilmez bir taraftar grubu yok.
Bekine yardim yapsa iyi olurda bazi oyuncular ozel olur messi arjantinde defansa yardim etse ileride pili biter wakada bizde ileriye donuk oynuyordu bekine yardim edenleride goruyoruz ileride tik yok
Bekine yardim yapsa iyi olurda bazi oyuncular ozel olur messi arjantinde defansa yardim etse ileride pili biter wakada bizde ileriye donuk oynuyordu bekine yardim edenleride goruyoruz ileride tik yok
[QUOTE=Sefaenes;1921751210]sonuc güzel futbol rezalet Avci yatsin kalksin Hugo ya tsk etsin. Bu futbolun izahi yok
Ağzına sağlık renktaş
Celladına aşık olmuş bir kitle yahu Ünal Samet Sadi Tolunay kimse istemiyor bak taze ilhan palut var mağdur olmuş hem de yada git avrupadan getir adil forma dağıtsın hücum oynatsin yeter be kardesim
Cellat dediğin adam seni şampiyon yaptı ŞAMPİYONNN CELLAT HA sen cellat görmek istiyorsan futbolcu eskilerine bak bu kulübe hoca diye layık gördük lerinize bakın cellatmış 1,5 yılda 3 kıpa kazanan kaç tane cellat tanıdıgın var senin.
[QUOTE=Sefaenes;1921751210]sonuc güzel futbol rezalet Avci yatsin kalksin Hugo ya tsk etsin. Bu futbolun izahi yok
Ağzına sağlık renktaş
Cellat dediğin adam seni şampiyon yaptı ŞAMPİYONNN CELLAT HA sen cellat görmek istiyorsan futbolcu eskilerine bak bu kulübe hoca diye layık gördük lerinize bakın cellatmış 1,5 yılda 3 kupa kazanan kaç tane cellat tanıdıgın var senin.
Tutturmuslar temcit pilavi gibi bir istkrar gidiyor ,neyin istikrari ne goruyorsunuzda istikrar istiyorsunuz.sen buyuk takimsin dert sampiyon olup olmamak degil sahada ezilmeyeceksin buyuk takimsan deplasmads 4 5 yemenin istikrari kotu oyun oynamanin istikrarimi kastiniz oyleyse 8 aydir top oynamiyor takim bizdrn istikrarlisi yok haklisiniz..basarisizligin daha gelecege dair isigin olmadigi yerde istikrardan soz edilemez bu butun buyuk takimlarda boyledir ornekleri coktur birakin dunyayi donun liginize yani basinizdaki takimlara bakin..top oynarsin 3 4 tane genc cikarirsin birsey izletirsin taktik teknik sahada dogrulari yaparsin tamam dersin 10.olmusuz bu sene onemli degil seneye duzelir is kazasidir der gecersin de su care bulamadigimiz aciz oyunda neyin istikrari hoca kendi agziyla demedi mi ben bu takima ne yapsam olmuyor veremiyorum birsey diye neyin zorlamasi bu ben anlamiyorum bugun elenmemiz mi gerekiyordu bunlari gormek icin.karagumruk macina kadar hocayada sabrettim takima da ama yeter artik duzelmesini gectim giderek kotuye gidiyor is duzelecek diye bekledikce boyle istikrar olmaz sans yanimizda olmasa umraniyeli oyuncular becerikki olsa 4 -1,5- 1 biterdi karsindaki takim senin 10 da 1 in degerinde sana futbol dersi veriyor yazik..oyuncular ile hoca arasinda film kopmus duzelecegi de yok bu isin..millet kasimi bekleyelim derken avcinin elinde sihirli degnek mi var diye sormustum ne olacak kasimda gorduk iste oyle bir degnek yokmus gorunen koy kilavuz istemez bagira bagira geldik bugune..sadece gunu kurtardik yolumuz yol degil gidisat kotu bunu gormezden gelmek ahmaklik..
Çoğu noktada haklısın…
Bugünkü maç 6 aydır yazdıklarımı teyit etti…
1. KADRO ASLA KALİTESİZ DEĞİL
2. HOCA FORMSUZ
3. YERLİLER KÜSTÜRÜLMÜŞ
Hoca, şu saçma tripleri ve inadı bırakmalı, tesise başkan gelemez yok yerel basına yasak, ORASI TRABZON, sevilmezsen işin zor…
Başkan, sana TEKRAR İNANDI
Antalya 5
Gümrük 4
Alanya 5
bunları unutma Hoca, kredi verildi artık;
1. LARSEN BARDHİ sen aldın diye inat etme, çöp ötesi kes bunları
2. Yazıcı Ömür Trezege Ht4 yerlerinde oynat, bilerek bitirme ÖZEVLATLARI
3. Hugoyu gole göndermeyi Paşada selçuk da yaptı, Ünaldan kalma duran top-korner gollerini geri getir
4. Başkanla medyayla derin Trabzonla barış, iletişim kur, artislik yapma
serdaracıl
19.01.2023, 00:15
Böyle diye diye yolladılar waka’yı. Biz burada waka gitmesin, takımı dağıtmayalım dedikçe bekine yardım etmiyor diye ortalığı yıkıyrdu bazıları
serdaracıl
19.01.2023, 00:15
Böyle diye diye yolladılar waka’yı. Biz burada waka gitmesin, takımı dağıtmayalım dedikçe bekine yardım etmiyor diye ortalığı yıkıyrdu bazıları
Yazıcıyı bitirdiğini anladık şu an, ilk kez yerine aldı coştu bebe, yahu çocuğun kariyerine pıçak adeta, BEN BUGÜNKÜ MAÇ sonrası başka gözle bakacağım, izleyip yazacağım.
Nwakaeme yi yedi, BİZ DE YEDİK DEFANS yapmıyor diye, ulan DÜNYANIN NERESİNDE stada 20 bin kişi çeken adam kovulur???
Herhangi bir oyuncu bu maçtan sonra MEVKİSİ DIŞINDA OYNARSA kötü niyet arayacağım, bu msj burda dursun
serdaracıl
19.01.2023, 00:22
Çoğu noktada haklısın…
2. HOCA FORMSUZ
3. YERLİLER KÜSTÜRÜLMÜŞ
Hoca, şu saçma tripleri ve inadı bırakmalı, tesise başkan gelemez yok yerel basına yasak, ORASI TRABZON, sevilmezsen işin zor…
Antalya 5
Gümrük 4
Alanya 5
3. Hugoyu gole göndermeyi Paşada selçuk da yaptı, Ünaldan kalma duran top-korner gollerini geri getir
Hocam, size kötü haberlerim var, kadro leş. Ayrıca şu yerliler küstürülmüş ne ya! Liseli ergen mi avutacağız kulüpte. Küsen adama kapıyı göstereceksin. Ht4’ün bu takımda yeri yok. Yazıcı en fazla yedek olur. Ömür ise yerli zorunluluğundan oynar. Bun avelleri nazlıyacak halimiz yok. Derin trabzonspor diye bişey yok. Medya da işine baksın. Bunu bir medya mensubu olarak söylüyorum
serdaracıl
19.01.2023, 00:22
Çoğu noktada haklısın…
2. HOCA FORMSUZ
3. YERLİLER KÜSTÜRÜLMÜŞ
Antalya 5
Gümrük 4
Alanya 5
Hocam, size kötü haberlerim var, kadro leş. Ayrıca şu yerliler küstürülmüş ne ya! Liseli ergen mi avutacağız kulüpte. Küsen adama kapıyı göstereceksin. Ht4’ün bu takımda yeri yok. Yazıcı en fazla yedek olur. Ömür ise yerli zorunluluğundan oynar. Bun avelleri nazlıyacak halimiz yok. Derin trabzonspor diye bişey yok. Medya da işine baksın. Bunu bir medya mensubu olarak söylüyorum
halilaziz61
19.01.2023, 00:23
Yazıcıyı bitirdiğini anladık şu an, ilk kez yerine aldı coştu bebe, yahu çocuğun kariyerine pıçak adeta, BEN BUGÜNKÜ MAÇ sonrası başka gözle bakacağım, izleyip yazacağım.
Nwakaeme yi yedi, BİZ DE YEDİK DEFANS yapmıyor diye, ulan DÜNYANIN NERESİNDE stada 20 bin kişi çeken adam kovulur???
Herhangi bir oyuncu bu maçtan sonra MEVKİSİ DIŞINDA OYNARSA kötü niyet arayacağım, bu msj burda dursun
Waka imzalamadı, yönetim anlaşmıştı 3 hafta bekledi sonra gitti istanbul takımları ile anlaşmaya çalıştı. Abi biz nwakemeyi değil o bizi sattı
bibtirsin gitsin
ha bana göre bu snee çok kötü oynayacaktı o ayrı
serdaracıl
19.01.2023, 00:25
Sakın ha kadromuz iyi, hoca oynatamıyor kafasını yaşamayslım. Kadromuz yetersiz. Önce bunu kabul edelim.
ilelebeTS
19.01.2023, 00:31
Oyuna atacak 1 tane kanat oyuncun yok, yine aynı şekilde oyuna atacak rakip eksiltip oraları karıştıracak adamın yok. Djaniny beğenmezler ama türünün tek örneği adam. Bize onun stilinde ama daha disiplinli olanından 2 tane adam lazım. Kadro planlaması yanlış yapıldı, ki zamanında da söylemiştik zaten. Takıma 10 numaraları yığıp kanatlara transfer yapmamak akıl işi değildi.
halilaziz61
19.01.2023, 00:32
sene başından beridir sol taraftan larsen in yaptığı bir orta gibi orta göremedik.
TS'nin özeti budur...
Sakın ha kadromuz iyi, hoca oynatamıyor kafasını yaşamayslım. Kadromuz yetersiz. Önce bunu kabul edelim.
Bakasetas lige geldiğinden beri en çok gole katkı yapan
Trezege en çok çalım atan
Uğurcan en çok kurtarış
Ömür 23 görmüş adam
YazıcıGomezGbamin Hugo Peres kariyer okutur okullarda
Elinde rekorlar sahibi en az 9 adam var, her takımın ağzı akacak adamlar
Kalan 2 ye Hamsik, gol kralı Bozok, sihirbaz Djaniny, Eren, Bartra Denswill felan koymayı beceremiyorsak, haklısın
Hoca formsuz abi, 6 AYDIR YAZIYORUM, Trezege o kanatta olmaz-Yusuf 10 Ömür 8 Baka 6 olmaaaaaaaz
Bakasetas lige geldiğinden beri en çok gole katkı yapan
Trezege en çok çalım atan
Uğurcan en çok kurtarış
Ömür 23 görmüş adam
YazıcıGomezGbamin Hugo Peres kariyer okutur okullarda
Elinde rekorlar sahibi en az 9 adam var, her takımın ağzı akacak adamlar
Kalan 2 ye Hamsik, gol kralı Bozok, sihirbaz Djaniny, Eren, Bartra Denswill felan koymayı beceremiyorsak, haklısın
Hoca formsuz abi, 6 AYDIR YAZIYORUM, Trezege o kanatta olmaz-Yusuf 10 Ömür 8 Baka 6 olmaaaaaaaz
Sefer ne diyorsun, susma yahu :)
Royal Heart
19.01.2023, 00:38
Futbolcu kadrosu kalitesiz. (×)
Teknik kadro, futbolcu kadrosundan yeterli verimi sağlayamıyor.(✓)
Transferler kötü, teknik kadronun kusuru yok.(x)
Kadroda birtakım eksiklikler, bazı bölgelerde yığılma ve birkaç transferde "isabetsizlik ya da başarısızlık" olabilir ama mevcut kadro yine de bu lig standardının üstünde, şampiyonluk yarışına elverişlidir, kusursuz kadro yok. (✓) (Ki aksinin kabulü hâlinde yapılan transferlere ses çıkarmayan teknik kadro yine hatalıdır ve önemli ölçüde sorumluluğu söz konusudur.)
serdaracıl
19.01.2023, 00:41
Futbolcu kadrosu kalitesiz. (×)
Teknik kadro, futbolcu kadrosundan yeterli verimi sağlayamıyor.(✓)
Transferler kötü, teknik kadronun kusuru yok.(x)
Kadroda birtakım eksiklikler, bazı bölgelerde yığılma ve birkaç transferde "isabetsizlik ya da başarısızlık" olabilir ama mevcut kadro yine de bu lig standardının üstünde, şampiyonluk yarışına elverişlidir, kusursuz kadro yok. (✓) (Ki aksinin kabulü hâlinde yapılan transferlere ses çıkarmayan teknik kadro yine hatalıdır ve önemli ölçüde sorumluluğu söz konusudur.)
Birkaç transferde isabetsizlik mi? Hangi transfer isabetli bi söyler misin? De ki yazın aldığımız şu adam iyi
Royal Heart
19.01.2023, 00:47
Birkaç transferde isabetsizlik mi? Hangi transfer isabetli bi söyler misin? De ki yazın aldığımız şu adam iyi
Maxi Gomez, Yusuf Y., Bartra, Bardhi Cv'si ile Umut B., Eren, Doğucan geçen sezonki flaş çıkışlarıyla iyi transferlerdir. Larsen bana göre kötü transfer değildir, Peres ile farklı stil futbolculardır tıpkı Nwakaeme ile Trezeguet gibi. Gbamin beklentinin altında kaldı, Lahtimi'yi değerlendirecek kadar göremedik. Naci zaten Ajax'ın halihazırda gözden çıkarmadığı bir futbolcu.
Çaktırma. Ona üzülmesin diye lideriz dedik.
Her sene ilk iki de olmak zorunda degilsin. 3. ile aradaki puan farkini hesaplayabiliyorsunuz diye tahmin ediyorum. 2000 - 2018 aralari bir kac istisna sezon disinda orta siralarda olup puan olarak zirveden cok küme düsmeye yakin oldugumuz bolca sezon var.
Son 5 sezondur iyi kötü bir sekilde zirveye ortagiz. Bundan sIkilanlar var anlasilan..
serdaracıl
19.01.2023, 00:50
Maxi Gomez, Yusuf Y., Bartra, Bardhi Cv'si ile Umut B., Eren, Doğucan geçen sezonki flaş çıkışlarıyla iyi transferlerdir. Larsen bana göre kötü transfer değildir, Peres ile farklı stil futbolculardır tıpkı Nwakaeme ile Trezeguet gibi. Gbamin beklentinin altında kaldı, Lahtimi'yi değerlendirecek kadar göremedik. Naci zaten Ajax'ın halihazırda gözden çıkarmadığı bir futbolcu.
Hocam cv top oynamıyor
Royal Heart
19.01.2023, 00:52
Hocam cv top oynamıyor
Oynat(a)mazsan oynamaz, bu maça kadar Yusuf Y. da birçok kişiye göre faydasız transferdi.
cyberentalpi
19.01.2023, 01:16
[QUOTE=OMERYILMAZ_TS;1921751294]
Cellat dediğin adam seni şampiyon yaptı ŞAMPİYONNN CELLAT HA sen cellat görmek istiyorsan futbolcu eskilerine bak bu kulübe hoca diye layık gördük lerinize bakın cellatmış 1,5 yılda 3 kıpa kazanan kaç tane cellat tanıdıgın var senin.
Gerçeten Avcı nın dediği gibi bizim Taraftara ihtiyacımız var. Yahu Avcı geldiğinde sorloth şokunu yaşamış 8 maçta 6 puan toplamış ligde sanıyorum 18-19-20. sırada bir Trabzonspor vardı. Adam o takımı aldı. o sezon bile nerde ise şampiyonluğa oynatacak hale getirdi. fb maçında pelkas ı hayatındaki en iyi şutuna yenilmesek fener yerinde belki biz olacaktık o sezon. Daha 1 sene evvel Huseyin Çimşir in acemiliğinde ve siyasi oyunlarla şampiyonluğu vermiştik
Sonrasında adam 20 maçta şampiyonluğu aldı. 3 kupa aldı. Kupada öyle yada böyle yarı final oynadı.
38 senedir kimler geldi. Kim başardı.
Bu adam başakşehir gibi bir takımı 2 - 3 sezon şampiyonluk potasında gezdirdi
Avcı nın beceremediğini , İlhan Palut becerekcek öyle mi ? Konya ile Trabzon aynı takım zaten.
Evet şampiyon olamayacağız. Merak etmeyin size seçim senesinde zaten yedirmezler onu
Ama lütfen 38 yıl sonra şampiyonluk sayını arttıran- 1 olan super kupanı 3 e çıkaran adama da saygı
Şampiyon olamazsan eksiklerini hatalarını görürsün tekrar yapılanırsın
Kimse waka nın gitmesini istemezdi. Ama sezon sonu kafası karışık 35 yaşında adam 3 senelik 11 milyon ero vermek nedir yahu. Zaten biz degil Fb de vermedi, para saçan Gs de.
Yazıcı dediğiniz adam , 16 milyon ero kazandırdı. Gitti yıldızlar topluluğu Psg ye karşı şampiyonluğun en önemli mimarlarındadı. Bu adam kalitesiz çöp olur mu ?
Bartra, gomez çöp olur mu ? Bozok gol kralı yahu. Daha kimi alacaksınız.
Hatalar var mı var. Ama ders alabiliriz. Evet Gs yi yakalamak zor ama Turkiye Kupası neden olmasın.
Fb yi top göstermeden yenebiliyorsak, Neden almayalım ki ?
cyberentalpi
19.01.2023, 01:18
[QUOTE=OMERYILMAZ_TS;1921751294]
Gerçekten Avcı nın dediği gibi bizim Taraftara ihtiyacımız var. Yahu Avcı geldiğinde sorloth şokunu yaşamış 8 maçta 6 puan toplamış ligde sanıyorum 18-19-20. sırada bir Trabzonspor vardı. Adam o takımı aldı. o sezon bile nerde ise şampiyonluğa oynatacak hale getirdi. fb maçında pelkas ı hayatındaki en iyi şutuna yenilmesek fener yerinde belki biz olacaktık o sezon. Daha 1 sene evvel Huseyin Çimşir in acemiliğinde ve siyasi oyunlarla şampiyonluğu vermiştik
Sonrasında adam 20 maçta şampiyonluğu aldı. 3 kupa aldı. Kupada öyle yada böyle yarı final oynadı.
38 senedir kimler geldi. Kim başardı.
Bu adam başakşehir gibi bir takımı 2 - 3 sezon şampiyonluk potasında gezdirdi
Avcı nın beceremediğini , İlhan Palut becerekcek öyle mi ? Konya ile Trabzon aynı takım zaten.
Evet şampiyon olamayacağız. Merak etmeyin size seçim senesinde zaten yedirmezler onu
Ama lütfen 38 yıl sonra şampiyonluk sayını arttıran- 1 olan super kupanı 3 e çıkaran adama da saygı
Şampiyon olamazsan eksiklerini hatalarını görürsün tekrar yapılanırsın
Kimse waka nın gitmesini istemezdi. Ama sezon sonu kafası karışık 35 yaşında adam 3 senelik 11 milyon ero vermek nedir yahu. Zaten biz degil Fb de vermedi, para saçan Gs de.
Yazıcı dediğiniz adam , 16 milyon ero kazandırdı. Gitti yıldızlar topluluğu Psg ye karşı şampiyonluğun en önemli mimarlarındadı. Bu adam kalitesiz çöp olur mu ?
Bartra, gomez çöp olur mu ? Bozok gol kralı yahu. Daha kimi alacaksınız.
Hatalar var mı var. Ama ders alabiliriz. Evet Gs yi yakalamak zor ama Turkiye Kupası neden olmasın.
Fb yi top göstermeden yenebiliyorsak, Neden almayalım ki ?
Gürkan Asma
19.01.2023, 03:02
Bu takımın en büyük sorunu yürüyerek oynaması. Tempo hiç yok, bunu sağlayacak oyuncularda olmayınca sahada çekilmez bir takım oluyoruz.
mete61bordomavi
19.01.2023, 03:34
Şaka maka harbi top mop oynadığımız yok. Detaylı analize bile gerek yok.
Maçı Aspor'un youtube kanalından sadece özetini izledim.
Özeti izlerken utandım. Vallahi utandım.
Bir takım bu kadar mı isteksiz bu kadar mı ezik oynar yahu?
Adamlar kocaman kaleye yarım metreden topu sokabilseler yeni bir Alanya faciası olacaktı neredeyse...
mete61bordomavi
19.01.2023, 03:42
Şunu da ekleyeyim. Valla hiç öyle istikrar vs gibi zırvalarla kimse bu durumu bize kabullendirmeye çalışmasın.
Futbolcu savaşacak! SA-VA-ŞA-CAK!!!
Yok öyle disiplinsiz, gayretsiz oynama hakkı!
Boşuna kürek çekiyor yönetim! Biz bu filmi daha önce defalarca gördük!
TRABZONSPOR ile gönül bağını kaybetmiş, hocaya ve takıma inancını,aidiyetini kaybetmiş futbolcuları derhal üçe beşe bakmadan SA-TA-CAK-SIN!
Yazık ulan yazık! Sahada mücadele yok! Beğenmediğiniz HT4 bu maç kaç tekmeye kafa soktu! Yeteneği kısıtlı ama mücadelesine lafım olmaz. Diğer yeteneklileri de gördük!
Umut'u gördük,Trezeget'i gördük. Yazık kaç maçtır net gollük pozisyonlarda ya topa yanlış zamanda yalış şekilde vuruyorlar ya da bencillik yapıyorlar.
Bunlar bu maçın özetinde gördüğüm saçmalıklar. Bunlara hoca ne yapsın kardeşim?
Kadroda ciddi revizyon TEMİZLİK ŞART!
HOPA'LI TS'Lİ
19.01.2023, 09:07
93 dakika TV başında kabız oldum, kasıldım, çaresizce gol bekledim.
İlk devre, pas atma veya şut çekme ikileminden bir türlü çıkmayan Trezege'nin yine kararsızlığı sonrası kaçan gol ile ikinci devre bu takımın golcüsü olmadığını kanıtlarcasına Umut Bozok yetersizinin kaçırdığı gol dışında 93 dakika kaleye şutumuz yok.
Doğucan'ı çok beğendim. Bu kadroda daha sık yer bulmalı.
Larsen de iyiydi, çizgiden çıkardığı top maçın kırılma anı oldu ve 93'de gelen mucize golün asistini yaptı.
Kurt Hoca Avcı'nın spiker ve Hamdi Aslan'ın dediği gibi Hugo'ya ileri çıkıp bir forvet gibi kullanmayı düşünmesi turu getirdi adeta.
Lig sonuncusu takım beklediğimizden çok daha çetin çıktı ve zorladı bizi
Adamlar özellikle ikinci devre orta sahayı geçmediler.
Maç öncesi demiştim hiçbir takım hafife alınmamalı diye
Elenirsek kahrolacaktık ve uyku haram olacaktı.
Çeyrek finalde sahamızda çekersek kurayı, yarı finale yakın taraf oluruz.
Bu arada kargalar için canını vermeyi göze alan filozof ŞG'in takımının elenmesi çok güzel oldu.
Büyükler bir bir elensin.
FKG-Başakşehir maçında Karagümrük'ü yemişler sanırım.
2019-2020 sezonundan beri şu Başakşehir denilen sevimsiz takım hep kollanıyor.
adiloş bebe
19.01.2023, 09:11
Özellikle sosyal medyada birkaç gündür devam eden Avcı-antiavcı savaşları buraya da sıçramış. Bir taraf her koşulda hocayı savunmaktan, diğer taraf da tüm mağduriyeti hocaya yıkmaktan vazgeçmeli bence. Yine tekrarlıyorum; Abdullah Avcı ile bundan sonra geçirdiğimiz her dakika kendisi ile daha kötü bir sonla ayrılmamıza neden olacak. Hoca maalesef bu yıl saha içine hiç odaklanamıyor. Geldiğinden beri şapkadan tavşan çıkaran adam bu yıl futbolu unutmuş gibi hareket ediyor. Ha takımı alır buradan toparlar Konferans Ligi'nde en az yarı final, Türkiye Kupası ve ligde ilk 3'ü görürse de kendisinin önünde saygıyla eğilirim.
HOPA'LI TS'Lİ
19.01.2023, 09:13
Şaka maka harbi top mop oynadığımız yok. Detaylı analize bile gerek yok.
Maçı Aspor'un youtube kanalından sadece özetini izledim.
Özeti izlerken utandım. Vallahi utandım.
Bir takım bu kadar mı isteksiz bu kadar mı ezik oynar yahu?
Adamlar kocaman kaleye yarım metreden topu sokabilseler yeni bir Alanya faciası olacaktı neredeyse...
Sezonun
EN KÖTÜ
EN AZ POZİSYONLU
futbolunu oynadık.
Devrim Arslan
19.01.2023, 09:19
ümraniye az akıllı oynasa 5-0 biterdi kimse skora güvenmesin
HOPA'LI TS'Lİ
19.01.2023, 09:27
ümraniye az akıllı oynasa 5-0 biterdi kimse skora güvenmesin
1-0 devam ederken son anlarda Mrsic'in kaçırdığı gol olsa elenmiştik.
HOPA'LI TS'Lİ
19.01.2023, 09:29
Ömür niye yoktu, bilen var mı?
Penaltı krizi devam ediyor. Füzeci Hami'den sonra penaltıcı yetiştiremedik, kaleciyi de filelere değdiriyordu kendisi
Bakasetas her zaman riskli penaltı kullanıyor.
Yazıcı sen işte busun, kendine gel artık ve böyle devam et.
Umut Bozok'la bu iş olmayacak.
Gomez daha iyi
Yine de iş bitirici bir golcü daha alınmalı
Oğuzhan Fidan
19.01.2023, 10:12
gsli ümit öztürkün gazabınada uğradık. maxi gomezin penaltısında hareketi yapan futbolcuya kırmızıyı bırak sarı kart bile vermedi. direk arkadan baldıra tekme atıyor adam. bizim futbolcuları biçti adamlar sarı bile vermedi. kasaplığa izin verdi resmen
OMERYILMAZ_TS
19.01.2023, 10:18
Maç 1-4 bitti ama aldatmasın.Adamlar 90+7'de kale dibinden atsaydı elenmiştik.Bu sezon tamamen şansla ve bireysel perfonmansla ilerliyoruz ama lastik bir yerde patlıcak gibi.
Özellikle sosyal medyada birkaç gündür devam eden Avcı-antiavcı savaşları buraya da sıçramış. Bir taraf her koşulda hocayı savunmaktan, diğer taraf da tüm mağduriyeti hocaya yıkmaktan vazgeçmeli bence. Yine tekrarlıyorum; Abdullah Avcı ile bundan sonra geçirdiğimiz her dakika kendisi ile daha kötü bir sonla ayrılmamıza neden olacak. Hoca maalesef bu yıl saha içine hiç odaklanamıyor. Geldiğinden beri şapkadan tavşan çıkaran adam bu yıl futbolu unutmuş gibi hareket ediyor. Ha takımı alır buradan toparlar Konferans Ligi'nde en az yarı final, Türkiye Kupası ve ligde ilk 3'ü görürse de kendisinin önünde saygıyla eğilirim.
Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum anlamamakta ısrar edenler var
Murat Keçeci
19.01.2023, 10:20
Bir üst tura çıkmak güzel oldu fakat çıkana kadar da öldük öldük dirildik.Tam maçtan umudumuzu kesmeye başlamışken vitor Hugo bende de karadenizli inadı vardır der gibi attığı gol ile bizi tekrar hayata döndürdü.Tum camianın başta takım arkadaşlarının kendisine özel bir teşekkür etmesi lazım.
Maçın detayına girersek çok kötü oynadığımız bir maç oldu.Pas hataları çok fazlaydı.Hamsik gibi bir virtiöz bile defalarca pas hatası yaptı.Bir türlü oyuna giremedik.Orta saha kurgusu iyi işlemedi.Naci etkisiz,Trezeguet de verimsiz idi.Bozok da hayalet modunda olunca pozisyon bulmakta zorlandık.Rakibin zayıf savunma hattının yapmış olduğu bireysel hataları da değerlendiremeyince oyuncu değişiklikleri geldi.Ama yine beklenen etki olmadı.Hugo ile gelen piyango gol ile tekrar geri geldik.Moralimiz yükseldi.Rakibin ise dibe vurdu ve uzatmalarda farka gittik.Bu bölümde maxi gomez ve yazıcının katkısı güzeldi.
90 dakikalık bölümde takimdasliktan uzak,bitse de gitsek bir havamız vardı.Bu beni sinirlendirdi ama sonradan düşündüm de bizden önceki kupa maçları da çok farklı değildi.bjk da da aynı ruh eksikliği vardı.Muhtemelen buna sebep hafta içi maçı olması,rotasyonlu kadrolarin uyumsuzluğu,kötü stadlar,az sayıda dolan tribünler olabilir.
ÖmürKaradeniz61
19.01.2023, 10:44
Bu kadar hezimeti kalkıp birisi maç kadrosunu dışarı sızdırıyor gibi basit ve komik bir sebebe bağlamak bahaneden öte bir şey değildir. Rakip Djaninyin oynayacağını bilse ne olur bilmese ne olur?
asilhamsi
19.01.2023, 10:53
kadro da sıkıntılar var ama çok kalitesiz demek haksızlık olur.
yazıcı,djaniny,umut(gecen sene gol kralı),gomez,trezeguet,bakasetas bu hücum hattından verim almamız gerekiyor.
bu adamlara uygun sistem bulmamız gerekiyor.
mesela dün uzatmada gomez önde arkada yazıcı sahte 9 oynadı. Takımın hücum gücü 2 tık yukarı çıktı.
Takıma bunun gibi dokunuşlar lazım . Kanat oyuncuları yetersiz o yüzden merkez ağırlıklı oyunu tercih etmeliyiz.
trezeguet hücum konusunda çok zayıf ancak enerjisi çok yüksek bir isim. Bence ortanın solunda denenmeli.
--------------------ugurcan----------------------
-----------bartra/denswil--------hugo-------------
perez----------------gbamin/siopis-------------------trezeguet/eren
-----------ömür--------------------hamsik------------------------------
----------------------bakasetas---------------------------------
------------yazıcı----------------------gomez-------------------------------
perez,trezeguet kanadın tamamını kullanabilecek isimler. Burada naci,eren gibi varlığı ile yokluğu belli olmayan adamları kullanmak yerine merkezi kuvvetlendirmek akıllıca olur.
Oyunda herhangi bir gelişim yok.
Tam bir şans galibiyeti.
Ümraniye becerikli olsa 3-0 biterdi maç.
Hele de hamlelerden sonraki 2.yarının izahati yok, ilk yarıdan daha da kötü.
Kimse taraftarın aklıyla dalga geçmesin,köstebek vs. gibi bahanelere inanmasını beklemesin belki vardır böyle şeyler ama takımın sezon başından beri devam eden ne yaptığını bilmez halinin bunlarla hiç ilgisi yok.
Sonuçta bir şekilde tur geldi ama yine pek umut ışığı alamadığımız bir maç oldu.
Selim Çoban
19.01.2023, 11:09
Bireysel olarak iyi bir takımız ama oyunumuz okadar kötü ki herkes bireysel kötü gözüküyor. Şansa turu geçtik. Ne savunmayı nede hücumu organize yapabiliyoruz.
Avcı artık buna çözüm üretmeli. Bu maçta değil ama son haftalarda bariz görülüyor ki fiziksel olarak da kötü durumdayız. Malzeme bu ve fiziki durum buysa buna göre bir oyun bulmalıyız
Oğuz ZEYTİN
19.01.2023, 11:10
Genel kanaate göre; maçı kazandıran hamle, Hugo'nun ileri gönderilmesiymiş.
Geçen sezon Karagümrük maçı... Hani şu orta rekoru kırdığımız maç. Cornelius gibi adamı devrede çıkarıp orta yağmurunu başlatmıştı hoca. Orta keseceğim ama Cornelius olmayacak!!!
İşte bu tezatları anlamıyorum.
Trezeguet'yi sağ kanatta oynatacağıma hiçbir çare bulamıyorsam Larsen-Peres önlü arkalı oynatırım.
Kaçıncı deneme yanılma bu.
lig sonuncusuna karşı kupa maçı hafta içi halısaha maçı konsantrasyon sorunu diyip geçiyorum. inşallah toparlanırız.
farozlufatih61
19.01.2023, 11:37
Fenevbahçe forumuna hoşgeldiniz başlığınız nerede her sene açık ara liğ kupa ve CL şampiyonu olan hayalperest taraftar...
reisoğlu61
19.01.2023, 12:02
ne yapip edip sag kanat oyuncusu almak sart. Visca dan daha hayir gelmez. trezege sol kanat disina cikmamali. naci trezegenin yedegi olur sadece. mutlaka sag kanat oyuncusu almak sart, yoksa basel de hezimete ugrariz
Doğukan Uçan
19.01.2023, 12:10
Akşam ki maçın en ibretlik olayı maxi gomez'in yusuf yazıcı'ya açtığı ortaydı. 1 sezon oldu neredeyse şöyle bir ortayı ne larsen ne de eren elmalı açabilirdi. düşünün işte takımın kalitesini.
Erhan Sezer
19.01.2023, 12:11
Trezeguet'yi sağ kanatta oynatacağıma hiçbir çare bulamıyorsam Larsen-Peres önlü arkalı oynatırım.
Kaçıncı deneme yanılma bu.
Kesinlikle !
Bu tercih hem sağı hem solu vasatlaştırıyor.
Bahadır Şimşek
19.01.2023, 12:28
Her sene şampiyon mu oluyoruz diyenlere de uyuz oluyorum arkadaş, senin amacın 40 senede 1 şampiyon olmaksa onu bilemem. Ama ben her sene şampiyon olmak istiyorum ve bu anlamda yetersiz oyuncuyu da yetersiz hocayı da eleştiririm. Kimse eleştirilmez değildir.
Fatih Terim GS'nin başına 4 kere geçmiş ve geçmişte de UEFA kupası kazanmış olmasına rağmen 3 kere de kovulmuş. Yani Avcı'yı o kadar da abartmayın. Bu adamın oynattığı oyun geçen sezon 2. devreden beri iğrenç kere iğrenç. Vallahi kaç haftadır takımın maçını bile izleyesim gelmiyor.
Dünkü maçı da açıp izlemedim, twitterdan takip ettim biraz o kadar. Beni bu hale getiren Hoca takımın başında dursa ne olur durmasa ne olur. Hoca gidene kadar da derbiler dışında pek izlemem herhalde maçları artık. Derbileri de sırf karşı takım bizim takımı oynamaya mecbur edeceği için izlerim.
Oğuz ZEYTİN
19.01.2023, 12:38
Akşam ki maçın en ibretlik olayı maxi gomez'in yusuf yazıcı'ya açtığı ortaydı. 1 sezon oldu neredeyse şöyle bir ortayı ne larsen ne de eren elmalı açabilirdi. düşünün işte takımın kalitesini.
Gomez'in yerinde beklerin olması için Hugo'nun da orta saha çizgisine kadar gelmesi beklenir. Yani toplu halde takımın rakip alanda yerleşmesi, bek oraya çıkınca stoperin gerekli pozisyon kaymasını yapması vs.
Geçen yazdım, tekrar olacak. Galiba Empoli maçıydı. Atak yaparken Dorukhan sağ çizgiden kopmuş gidiyordu. Hocanın sesi ekrana kadar geldi: "Dorukhan, çıkma!"
Yapılmadı değil aslında,Ankaragücü maçında Bardhi'nin,Samsun maçında Naci'nin ilk golü buna çok benziyor sorun bunlardan daha fazla yapamamak. Kaleciyle defans arasına altıpas civarına bu tip kenardan gelen toplar stoperler ve kalecinin topu birbirine bırakabildiği,zamanlama hatasına ve ters vuruşa müsait zayıf bir bölge daha çok sızmak lazım oraya tabii kanatları iyi kullanıp böyle paslara iyi çalışmak ve uygulamak lazım öncelikle.
Gomez'e gelirsek evet bu golde iyi iş yaptı kanada gelerek alan boşalttı ve oraya sızan Yusuf'a çok iyi servis yaptı ama kendi attığı golde bomboş Yusuf'un önüne yuvarlamak yerine kendi atmak isteyince top ayağına dolaştı defansa çarpıp şansa bir gol oldu.O gol olmasa,skor 1-1 olsa ve penaltılarla elensek bugün Gomez'in vermediği pası konuşuyorduk muhtemelen.
gurur6134
19.01.2023, 12:57
Gomez'in yerinde beklerin olması için Hugo'nun da orta saha çizgisine kadar gelmesi beklenir. Yani toplu halde takımın rakip alanda yerleşmesi, bek oraya çıkınca stoperin gerekli pozisyon kaymasını yapması vs.
Geçen yazdım, tekrar olacak. Galiba Empoli maçıydı. Atak yaparken Dorukhan sağ çizgiden kopmuş gidiyordu. Hocanın sesi ekrana kadar geldi: "Dorukhan, çıkma!"
Tekrar
gurur6134
19.01.2023, 12:58
Mac 1 0 ken dakika olmus 80 hoca sol beke aldigi larsene hani su 90.dakikada ortayi acip golu attiran adama larsen cikma diyor sen geride kal bunu aspor spikerinin kendisi soyluyor mac icinde kaciranlar olmustur belki bu bildigin faciadir soylenecek birsey yok gelinen son noktadir,avcinin futbol anlayisi bu .sonra larsen neden orta acmiyor neden ileri gitmiyor oluyor bu adami italya liginde izleyenler milli takimda izleyenler bu kadar defansif bir bek olmadigini zaten biliyolardir defansda vasat bir adamdi zaten onu one cikaran bindirmeleri yaptigi ortalardi, tamamen oyun anlayisimiz ile alakali takimin durumu bildigin corba kimin ne yaptigi ne ettigi belli degil saha kenarinda hocasinin isteksizligi ruhsuzlugu enerji dusuklugu pısırık futbol anlayisi oyun icine oyuncularada yansiyor malesef..bu sene elde kalan tek gercekci ulasilabilir hedef kupayken cikan 11 in oynanan kotu oyunun yasanacak tarihi hezimetin aciklamasi olamazdi.son 5 senede bu kadar sansli oldugumuz bir mac hatirlamiyorum nereye kadar gidecek bu vurdumduymazlik bilmiyorum ama fena halde can sıkıci bir durum olmaya basladi ve deplasmanlarda kroniklesti artik bu durum, dahasi tepki vermeyen kanimsayan avcisporlular turedi en tehlikelisi de bu..tutturmuslar bir kadro kotu bahnesi gidiyolar pardon da oynadigimiz takimlar madrid barca munih liverpol falanda bizim mi haberimiz yok adamlar nasil bizi madara ediyolar saha icinde o zaman dedigimizde de sihirli kelimeleri ISTIKRAR!!!
pReN@_61
19.01.2023, 13:19
takımı tebrik ederim
çeyrek finale merhaba
Çağlar Güleryüz
19.01.2023, 13:21
Her sene şampiyon mu oluyoruz diyenlere de uyuz oluyorum arkadaş, senin amacın 40 senede 1 şampiyon olmaksa onu bilemem. Ama ben her sene şampiyon olmak istiyorum ve bu anlamda yetersiz oyuncuyu da yetersiz hocayı da eleştiririm. Kimse eleştirilmez değildir.
Fatih Terim GS'nin başına 4 kere geçmiş ve geçmişte de UEFA kupası kazanmış olmasına rağmen 3 kere de kovulmuş. Yani Avcı'yı o kadar da abartmayın. Bu adamın oynattığı oyun geçen sezon 2. devreden beri iğrenç kere iğrenç. Vallahi kaç haftadır takımın maçını bile izleyesim gelmiyor.
Dünkü maçı da açıp izlemedim, twitterdan takip ettim biraz o kadar. Beni bu hale getiren Hoca takımın başında dursa ne olur durmasa ne olur. Hoca gidene kadar da derbiler dışında pek izlemem herhalde maçları artık. Derbileri de sırf karşı takım bizim takımı oynamaya mecbur edeceği için izlerim.
Ağzına sağlık.
Doğukan Uçan
19.01.2023, 13:55
bizim bazı taraftarlar çok ilginç. abi bu takım lige çıktığından beri yarışmacı olmuştur. bundan dolayı trabzonlu olmayı bir sürü insanın trabzonsporlu olmasını sağlamıştır. 1 kere şampiyon olduk tamam 5 sene orta sıralarda gezelim kupa almayalım mantık bu mudur yani. o zaman sivassporu, gaziantesporu, rizesporu tutacaksınız yok öyle bir dünya. bir kaç senedir takım iyi kötü hem lig hem kupada üst sıralara oynuyor eski günlerine dönmeye başladı.
HOPA'LI TS'Lİ
19.01.2023, 14:20
Katılıyorum size
Evet. Trabzonspor her sezon şampiyonluk yarışında, kupa yarışında, Avrupa kulvarında olmalıdır.
TS misyonu bunu gerektirir.
Geçen sezon şampiyon olduk diye 38 yıl daha beklemez, beklememeli
Ezcümle Trabzonspor her sene tüm kulvarlarda şampiyon olma hedefiyle oynamalıdır.
serdaracıl
19.01.2023, 15:52
Geçen yıl şampiyon olduk diye 38 yıl daha beklemek istemiyorsan, 38 yıldır yaptığın hataları yapmayacaksın. 3 ayda bir hoca değiştiririm, tolunayla başlar, şenolla devam ederim falan geçti o işler. Terim 3 defa kovulmuş da 4 defa geri gelmiş. Biz ne kardeşim. Adamlar her sene sıfırdan takım kurup başa oynuyorlar. Senin öyle bir ekonomik güçün var mı
Onur Akyüz
19.01.2023, 16:09
Bu maçta kalecinin önemi bir kez daha anlaşıldı.
Maalesef kalemize gelen ilk şutlar gol olmaya devam ediyor. İlk 10 dk bu şekilde olan bilmem kaçıncı maç bu. Maçlara 1-0 geride başlıyoruz ondan sonra rakip kapanıyor uğraş dur.
Çoğu şeyin sebebi bu olmaz böyle kaledeki arkadaş ne zaman toparlanacak artık yeter.
munzevil
19.01.2023, 16:26
Genel kanaate göre; maçı kazandıran hamle, Hugo'nun ileri gönderilmesiymiş.
Geçen sezon Karagümrük maçı... Hani şu orta rekoru kırdığımız maç. Cornelius gibi adamı devrede çıkarıp orta yağmurunu başlatmıştı hoca. Orta keseceğim ama Cornelius olmayacak!!!
İşte bu tezatları anlamıyorum.
Hoca ben yaptım oldu diyor
Ali'nin külahı veliye, Veli'nin külahı Ali'ye
Solda ligi geçen sene sallayan adamı sağa koydu onuda zayi etti
Daha neler neler
Sonra yok köstebek yok bilmem ne
Macellan
19.01.2023, 16:45
Geçen yıl şampiyon olduk diye 38 yıl daha beklemek istemiyorsan, 38 yıldır yaptığın hataları yapmayacaksın. 3 ayda bir hoca değiştiririm, tolunayla başlar, şenolla devam ederim falan geçti o işler. Terim 3 defa kovulmuş da 4 defa geri gelmiş. Biz ne kardeşim. Adamlar her sene sıfırdan takım kurup başa oynuyorlar. Senin öyle bir ekonomik güçün var mı
Senin de öyle bir ekonomik güce sahip olman için başarılı olman gerekiyor,senin başarısız olup onlarla maddi olarak yarışma lüksün yok.Hele ki bir yıl şampiyon olduk diye aman her sene şampiyon mu oluyoruz boşver ya deme lüksün hiç yok.İşte biz hatayı burda yapıyoruz.Senin hedefin her yıl şampiyonluk olmalı.
Başarısız olursun,sen elinden geleni yaparsın yine de olmaz kimse buna ağzını açıp birşey demez,sabredelim der,çünkü takımda bu ışığı görürsün ve bunu umut ederek sabredersin.
Ancak bu takımda en ufak bir ışık var mı?Neye göre sabredeceksin.Daha dün ligin son sırasındaki takım az kafasını kullansa onlar bile seni tokatlıyordu.En kötüsü de bu kadar kadro maliyetine girip takımının sahada hiçbir şey yapamıyor olması.
Futbol başarı odaklıdır,başarısız olursan kimse biz o hocayla şampiyon olduk kredisi sonsuz demez yol verir gönderirsin.Bunu takımın iyiliği için yaparsın,yoksa başarısız olduğun her an onlarla yarışma mücadele etme şansın azalır.
Başarısız olup takımı dar boğaza sokunca sadece bu yılı değil,bu durumdan kurtulman için takımın bir kaç yılını daha heba etmiş oluyorsun.Sonra asla suçu kendinde aramaz yok kasımdı,yok taraftardı yok köstebekti deyip başarısızlığın bahanesini üretirsin.
Bahadır Şimşek
19.01.2023, 17:45
Gören de dünyada Tolunay, Hami, Sadi, Şenol gibilerinden başkası yok sanacak. Gerçi bunu diyenlerin aklına 5. seçenek olarak da Giray Bulak'tan başkası gelmez...
ilelebeTS
19.01.2023, 17:58
Eleştiri ayrı olay direkt adamı hedef almak ayrı olay. Direkt olarak hocaya saldırı var bir grup tarafından. Top oynamıyoruz hoca gitsin, gol yedik hoca gitsin. Böyle eleştiri olmaz. Maçın başlangıç kadrosu hocanın hatasıdır, taktik yanlışsa o da hocanın hatasıdır. Karşı karşıya 2 golü yapamamak artık hocanın hatası olmuyor. Bizim futbolcular kırılma anlarında bitirişi yapamıyor, sorun burada. Yani kalitede sıkıntı var. E kadroyu da o kurdu tamam da arkadaş sen müsaade etmiyorsun ki bir önümüzü görelim. Aynı bu maçta olduğu gibi. Maçın sonucu 4-1, sen 0-1'de gömmeye başlıyorsun. Bu hocanın da 1 sezonluk kredisi yoksa pes artık, kredinizi kazanmak için ne yapmak gerekiyor beyefendiler?
serdaracıl
19.01.2023, 20:16
Gören de dünyada Tolunay, Hami, Sadi, Şenol gibilerinden başkası yok sanacak. Gerçi bunu diyenlerin aklına 5. seçenek olarak da Giray Bulak'tan başkası gelmez...
Duyanın ne sanacağını bilmem, bildiğim tek şey şenol’un 5626267737 defa gelip, 662662727 defa gittiği
serdaracıl
19.01.2023, 20:16
Duyanın ne sanacağını bilmem, bildiğim tek şey şenol’un 5626267737 defa gelip, 662662727 defa gittiği
Çağlar Güleryüz
19.01.2023, 20:19
Vizyonlarında Avrupalı filan olmadığı için, normaldir.
Bozuk plak gibi aynı şeyleri konuşup duruyoruz.
OMERYILMAZ_TS
19.01.2023, 20:52
Burda bir grup var yol yabdi pardon şampiyon yaptı diye kredisi çokmus eyvallah sagolsun da o da karşılığında Türk futbolundan alacağını aldı win win durumu var yani
Bende avci tarafındaydım ne zamana kadar taaaa ki kasim kasim deyip de en sonunda ocak gelip ne yaptıysam olmadı geçici bir durum değil diyene kadar
Bakın bu bir itiraftir beyler aynı aziz yıldırım gibi ne yaptıysam fenevbahce için yaptım ile ne yaptıysam olmadı teşbihte hata olmaz derler ...
serdaracıl
19.01.2023, 21:52
Jesus dede diye biri var. yarım saat sonra kovulacak. Yeterince avrupalı kendisi. Hatta birkaç hafta önce ofsayt taktiği diye bir şey bulduğu ve Türk futbolunda çığır açtığı falan söyleniyordu.
Mesela kiminle her sene şampiyonluğa oynayacaksın ünallamı, hamilylemi,hüseyinlemi, rızaylamı, ersunlamı, sadiyle mi filozof mraylamı şenollamı kim seni her sene şampiyonluğa oynattı. Başındaki adam 1.5 yılda 3 kupa aldı seni şampiyon yaptı adama etmediğiniz hakaret kalmadı Akıllandınız diyorumdum ama sizin içiniz fesat hiçbir bok olmaz bizden Allah acıdıda bir şampiyonluk gördük ölmeden.
serdaracıl
19.01.2023, 22:18
1984 yılından bu yana 44 hoca, 2 şampiyonluk. Buradaki bazı arkadaşlara göre 44 şampiyonluğumuzn daha olması lazım. Hatta bazı sezonlar 2-3 kez şampşyon olmalıyız. Yerlileri geçtim 11 yabancı var. Bari yabancılara yapmayın. Verin şambiyonluklarını
emre6117
19.01.2023, 23:17
Dogru yorum budur. Bizim bazı traftarlar 3 istanbul takimlarina benzetiyor galiba bizi. Keske ekonomik durumumuz onlar gibi olsa da her sene takimi bastan asagiya yenilesek, hocalari tazminatina bakmadan gondersek, hep daha faydalisini alsak ama degiliz iste.
Cem Balcı
19.01.2023, 23:25
https://twitter.com/EnSuperLig/status/1616161068971081746
OMERYILMAZ_TS
19.01.2023, 23:30
Arkadaşlar kimse her sene şampiyon olmayı beklemiyor sakin olun önce
Sizin bu yaptığınız kraldan fazla kralciliga giriyor kusura bakmayın
Abdullah avcibkendisi diyor ne yaptıysak olmadı beni aşıyor diyor siz hala yol yabdi kafasındasınız
Bakin ben trabzonlu degilim ama trabzonspor lüzum niye
Çünkü ben başkaldırı isyan dik oyun hırs mücadele paraya karşı anadolu ruhunu sevdim
Ben 2011 sonrası ilk defa şampiyonluk gördüm olmasa da olur ama ben sahada ruh görmezsem başkaldırı görmezsem o zaman sorun vardır
Hani bir söz var ya kaybettiginde yenilmezsin vazgeçtiğinde yenilirsin
İnşallah anlamışsınızdır vesselam ...
OMERYILMAZ_TS
19.01.2023, 23:30
Arkadaşlar kimse her sene şampiyon olmayı beklemiyor sakin olun önce
Sizin bu yaptığınız kraldan fazla kralciliga giriyor kusura bakmayın
Abdullah avcibkendisi diyor ne yaptıysak olmadı beni aşıyor diyor siz hala yol yabdi kafasındasınız
Bakin ben trabzonlu degilim ama trabzonspor lüzum niye
Çünkü ben başkaldırı isyan dik oyun hırs mücadele paraya karşı anadolu ruhunu sevdim
Ben 2011 sonrası ilk defa şampiyonluk gördüm olmasa da olur ama ben sahada ruh görmezsem başkaldırı görmezsem o zaman sorun vardır
Hani bir söz var ya kaybettiginde yenilmezsin vazgeçtiğinde yenilirsin
İnşallah anlamışsınızdır vesselam ...
Varlıbaş61
20.01.2023, 00:11
Çeyrek finalde rakibimiz GS olacak. Aha da yazdım buraya !
Çağlar Güleryüz
20.01.2023, 00:27
Dogru yorum budur. Bizim bazı traftarlar 3 istanbul takimlarina benzetiyor galiba bizi. Keske ekonomik durumumuz onlar gibi olsa da her sene takimi bastan asagiya yenilesek, hocalari tazminatina bakmadan gondersek, hep daha faydalisini alsak ama degiliz iste.
41 milyon euro maaş verilerek kurulan kadronun leş gibi futbol oynamasının hesabını kim verecek dostum?
Milyonlarca dolar verilecek kadroya doldurulan salak saçma insanların bu takımdan gönderilene kadar oluşacak maliyetlerinin hesabını kim verecek mesela?
Malzemeci mi? Yoksa forumlarda tartışan bizler mi? Kim?
Peki bu paraları kim, nasıl ödeyecek asıl zor olan soru da bu.
sethfilo
20.01.2023, 08:46
Hocayı veya futbolcuları veya yönetimi hatta taraftarı dahi eleştirmek normal ve olması gereken bir şeydir. Bir grup ne olursa olsun deyip koruma modunda taraftarlara olmadık yorumlar yapıyor, bir grup hocayı gömmek adına sanki yerine sihirbaz gelecek modunda yorumlar yapıyor. Aslında hepsine saygı duyarım ancak konu Trabzonspor, biraz taraftar bunun farkına varmalı, futbolcu, teknik ekip ve yönetim de aynı bilinçte olmalı. Başka Trabzonspor yok. Biliyorum ki herkesin ortak amacı daha iyi Trabzonspor bu yüzden hiç kimsenin söyledikleri %100 yanlış veya doğru diye adlandırılamaz. Birbirimize saygıyı kaybettiğimiz zaman zaten insanlığımızı kaybediyoruz o dakikadan sonra elimizde kalan taraftarlık da bir değer etmiyor
HOPA'LI TS'Lİ
20.01.2023, 09:43
Gerçekçi hedef Türkiye Kupası Şampiyonluğu
Ancak bu da kolay değil
Dün akşam Gaziantep-Konya maçının 118. dakikasında havada Sagal'ın kafasına çarpan topa VAR'daki vicdansız penaltı verdirdi. Günay kurtardı. İlahi adalet.
VAR sisteminin de b.ku çıktı. Teknolojiyi de kendi kötü emellerimize uydurduk.
Macellan
20.01.2023, 21:27
Mesela kiminle her sene şampiyonluğa oynayacaksın ünallamı, hamilylemi,hüseyinlemi, rızaylamı, ersunlamı, sadiyle mi filozof mraylamı şenollamı kim seni her sene şampiyonluğa oynattı. Başındaki adam 1.5 yılda 3 kupa aldı seni şampiyon yaptı adama etmediğiniz hakaret kalmadı Akıllandınız diyorumdum ama sizin içiniz fesat hiçbir bok olmaz bizden Allah acıdıda bir şampiyonluk gördük ölmeden.
Söylemeyeyim diyorum ama Şenol’un,2010-11 sezonundaki seninle birlikte şampiyonluğuna Şenol’un,söylemedin ama terimin başarılarına,şampiyonluklarına puan ortalamasına bir göz at,avcının onların yanına bile yaklaşamadığını bizden önce hiçbir şampiyonluğu olmadığını göreceksin.
İtin g.tüne sokulan rıza ile sametin bjk ve ts kariyerleri ile avcının ts bjk kariyerlerindeki puan ortalamasını karşılaştırınca yani onların da eline iyi kadrolar verilince,neler yaptıklarını totalde Avcı’dan daha başarılı olduklarını göreceksin.
Bir de 1 buçuk yıl değil 2,2 yılda zar zor bir lig 2 süper kupa şampiyonluğu.Ve geçen yılın ortasından beri leş atan takım bu yıl clden,Avrupadan elenen önceki gün ligin son sırasındaki Ümraniyespordan son dakikalarda kıl payıyla kurtulan takım.
Bir yıldır işler yolunda gitmiyor.Takımın hocaya hocanın takıma inancı kalmamış.Sahada istek,arzu,kazanma hırsı hiçbir şey yok.Takım kan değişikliği diye bas bas bağırıyor.
Ama sonuç,sürekli aynı hataları yapıp başarısız olan,ama hatasından hiç vazgeçmeyip yine aynı hataları ısrarla yapmaya devam edip yine başarısız olan,sonrasında da binbir türlü bahaneler üreten hocamız var.Sabredelim diyoruz zaman diyoruz ancak zamanla değişen tek şey bahanelerin türleri.Clden elendin,Avrupa kupasından elendin,kupada ligin son sırasındaki takımın elinden zar zor son dakikada kurtuldun.
Ligde Adana Demir’in başağın bile altındasın.Bir ton hezimete uğradın,Neye sabredelim.1 yıl 2 yıl neye göre kaç yıl?Bu süre sonunda başarılı olacağının bir garantisi mi var?senden sonra gelecek hocayla da bu kadroyla en kötü 6.olursun zaten?Senin hedefin bu yıl ilk altı mı?
Altını ısrarla çiziyorum bir hoca hata yapıp başarısız olduğu halde,hatasından ders almayıp aynı hatayı tekrar yapmaya devam edip yine başarısız olup,başarısız olduğu halde ısrarla tekrar tekrar aynı hatayı yapmaya devam ediyorsa bunun kelime karşılığı vizyonsuz hoca,acemiliğini atamamış hocadır.
Çağlar Güleryüz
20.01.2023, 22:19
21976
Cem Balcı
21.01.2023, 00:24
https://twitter.com/61saat/status/1616449794461028360
Fanatik34
21.01.2023, 01:49
Dünkü Ersuncular, bugün Avcisporlu olmuslar..son 20 sayfanin özeti bu!
Avcisporlulara soruyorum; "Bu takim ne oynuyor?" Ligin dibine demirlemis Ümraniye senden daha iyi top yapiyor, sen niye yapamiyorsun?? isin özeti, Trezeguet´i sagda baslatip, kötü oynuyor diye oyundan alan zát´tan kaynaklaniyor olabilir mi??? Hamsik niye misal direk Soyunma odasina gitti?
Yahu, Avci´nin profesyonel yardima ihtiyaci oldugunu herkes görüyor, cünkü cözüm bulamiyor!! Hey gidi hey, Klopp´un bile koltugu sallanirken, Avci icin sabir dileyenleri görmek, sadece ego tatmini, o kadar...
sethfilo
21.01.2023, 10:32
Fb- G.Antep
Ts-Gs
BŞHR- AGücü
SVS-KYSR
Eşleşmesi olursa şaşırmam
pReN@_61
22.01.2023, 14:33
Fb- G.Antep
Ts-Gs
BŞHR- AGücü
SVS-KYSR
Eşleşmesi olursa şaşırmamrakip a.gücü olur
Varlıbaş61
24.01.2023, 13:23
Kupa maçının oynanacağı haftanın bir öncesi veya sonrası kim ile karşılaşacaksak ligde o rakip olacak bize kupada.
Bence Galatasaray.
Kemal Öztel
24.01.2023, 14:42
Anlamadım şimdi biz deplasmanda fener evinde mi oynuyor tek maçı
HoScHaKaL
24.01.2023, 14:49
Anlamadım şimdi biz deplasmanda fener evinde mi oynuyor tek maçı
Şb gs ve şs evlerinde biz deplasmanda kura sonrası kim evde oynayacak diye de çekim yapıldı 6 ya karşılık 5 i çekemeyince deplasmana kaldık
Sefer A.
24.01.2023, 15:52
saçma sapan isler, sorsan seri basiyiz, seyimin basi he essogluessekler yari finali de ayarlamislar gs fb finali olsun diye ugrasiyorlar
yeni tff baskanini begeniyorum ama olmadi bu, ayip ediyorlar
Lig sonuncusu, ligin en iyi takımı fbye ne yaptı öyle dün ya? Hakemle ancak kurtardılar, net skor olsa bura ağlama duvarı olurdu biz zar zor kazandik adamlar rahat rahat yendi diye :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.