Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 14.Hafta | Ankaragücü 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
BlackPanther
11.11.2022, 22:16
Tugay Kerimoğlu: Trabzonsporun kanatlarında kaliteli ayaklar yok geçen sezonlar gibi.
Sinan Engin: Trabzonsporun kaliteli ayakları yok. Kimse kimseyi kandırmasın. Bir Nwakaeme bir Ekuban yok.
Mert Oğuzlu61
Transfere çok para harcadık, karşılığı daha şimdiden liderden 9 puan fark yemek olmamalıydı.
Bu berbat transferlerde kimin onayı varsa gözlemcisinden onaylayan yöneticisine kadar başta Avcı olmak üzere hepsi hesap vermeli.
Bizi İstanbullulara güldürüyorsunuz bravo Ağaoğlu bravo Ertuğrul Doğan el birliğiyle şampiyon takimi ptt orta sıra takımına çevirdiniz.
alp.ckmk29
Şaka mı yapıyorsun,ne diyorsun.Şampiyon yapması ile mi dalga geçiyorsun,şampiyon yapmadı mı,ne diyorsun anlamıyorum.
Bugün ilk yarı çok iyi olmasak da rakibin pozisyonu yok,ikinci yarıda gerekli değişiklikleri yaparak maçı elimize aldık ama Uğurcan sağolsun çıkıp alacağı topu almadı ve çok talihsiz bir gol yedik.
Ankaragücü zor bir deplasman,sahada ilerdeki en efektif iki adamın yokken bu rakibin pozisyonu yokken,çok fazla abartı yorumlar var.
Ankaragücü de zor deplasman ise kapatıp gidek dükkanı
Surmeneli_91
- menejerlerin kucağına düşen takımımızın
- rezalet kadro mühendisliğinin
- oynanan ruhsuz ne olduğu belli olmayan futbolun
hesabını Ağaoğlu ve Avcı verecek..
taraftara sürekli suç buluyorlar biz bu kepaze futbol için mi forma aldık kombine aldık! tabi biz taraftarız iyi günde kötü günde di mi futbolcu milyonlar alırken onlar üzülmesin diye bir de moral vereceğiz ne güzel memleket yaa..
jairzinho
11.11.2022, 22:17
bu 40 günlük arada avcı yı kovmuyorsan avcı yı olası fb mağlubiyeti sonrası kovmanın manası olmaz,doğruda olmaz
ya pazartesi günü kovacaksın,yada sezonu avcı ile tamamlayacaksın
ha bana kalsa pazartesi işine son veririm, neden olarakta A plus bir teknik adam olmadığını söylerim, yerinede hiç düşünmeden ralf hazenhütıl ı getiririm,top oynatır takıma aga
A plus bir teknik adam getirmiyorsan (jorge jesus tarzında), avcı yı kovup rıza çalımbay kalibresinde bir hoca getiriyorsan avcı yı kovmanın manası yok
kulüpler artık teknik adama yatırım yapmayı öğrenmeli ve hedeflerini yükseltmeli,yerel kalmamak gerekiyor büyümek için, ünal karaman sonra avcı, sonra hazenhütıl
bu samet aybaba-biliç-şenol güneş denklemine benzer, hedef yükseltme olayı ve ne oldu? bjk cl de namağlup lider çıktı
avcı ya şampiyonluk için teşekkür edilir ve A plus bir teknik adamla yola devam edilir, avcı A plus bir teknik adam değil aga,
rezalet kadro
rezalet td
rezalet oyun
fanatikdevri
11.11.2022, 22:18
Ankaragücü de zor deplasman ise kapatıp gidek dükkanı
Şahsen en nefret etiğim deplasman sıralamasında en başa yazarım,Antep de bu şekil bir gıcıklık yapıyor,çok fazla galip gelemediğimiz deplasmanlar,genelde puan kaybı oluyor.
yorumsuz6117
11.11.2022, 22:19
Bu işin sonunda Avcı ve yönetim beraber giderler, bu yönetim Avcı'yı göndermez, adama tapıyorlar resmen..
Surmeneli_91
hoca yine hikaye anlattı uyumaya devam..
iyi geceler herkese
ilelebeTS
Kadro kötü falan değil sadece eksik. Yapılanmayı doğru yapamadık. 4-5 tane 10 numara yığıp 1 tane yılan gibi kanat alamadık. Bedeli de bu kadar puan farkı oldu. Öyle bir adam olsa en kötü son 2 maç 3'er puan kazandırırdı, diğer maçları saymıyorum bile.
BlackPanther
11.11.2022, 22:20
- menejerlerin kucağına düşen takımımızın
- rezalet kadro mühendisliğinin
- oynanan ruhsuz ne olduğu belli olmayan futbolun
hesabını Ağaoğlu ve Avcı verecek..
taraftara sürekli suç buluyorlar biz bu kepaze futbol için mi forma aldık kombine aldık! tabi biz taraftarız iyi günde kötü günde di mi futbolcu milyonlar alırken onlar üzülmesin diye bir de moral vereceğiz ne güzel memleket yaa..
Doğruya Doğru. Ama bu taraftar iç saha Fenerbahçe maçında istifa diye bağırmasını bilir.
gurur6134
11.11.2022, 22:22
Hoca ayni anda hamsik ve gbamini cikararak ne yapmaya calisti orta sahayi rakibe birakarak biri bana hakikaten aciklasin mantik olarak zaten o les hamle sonrasi golu de yemistik son dakika adamin kacirmasi mucize o golu bildigin kontrolunu kaybetti hoca izahi yok
emre6117
11.11.2022, 22:22
Nwakamenin bu takimdan gitmesinde kimin emegi varsa Allah onu bildigi gibi yapsin. Nwakame savunma yapmiyordu diuen hangi ts traftari varsa futbolun f sinden haberi yoktur.
Kaliteli adam varsa bir sekilde ikna edeceksin.
Bu seneye dair ana uzuntum bu kadar maliyetli kadro kurup (cok sacma bir kadro ve defosu cok), ilk 4e anca girebilecek bir seviyede olmak ve hamsikin son senesi olmasi ( hamsik oyundan cikinca takim resmen iptal oluyor).
Erkan A.
11.11.2022, 22:23
Renktaslarimizin cogu on tane on numaramiz var diyor , buraya yazayim bu on tana oyunkurucu bi boka yaramaz , bakasetas bu cöplügün icinde yildiz gözüküyor.Bügün bakasetas olaydi bu maci galib bitirirdik , yazici icin en cok ben sevinmistim geldigine bu cocuk futbolu bitirmis kafadan yazici kadar bu forumdaki genclerde oynarlar dahada verimli olurlar yazici aldi tonlarca paralari lüküs arabalar fransada villasi var trabzonda kimbilir kirk atmis yetmis Evi vardir kontosunda milyonlar manken bayanlar yusuf kendine göre hakli tabiki fakat trabzonspordan bizlerden ne istedin bizi sinir hastasi etmeye hakiniz yok cok seyde istemiyoruz sizden aslinda sadece futbol oyna istedik senden saclarina kimse heves degil senin havalandin daha bi bok olmaz senden.abdulkadir 22 ay sora ilk defa maraton kostu sahada ödül olarak oyundan alindi sinyor avci tarafindan avci istifa etmenin vakti geldi artik bu oyunculari suan aciklamalarini dinliyorum „oyuncularin perfomansindan memnunum „dedikten sonra birsey yazmaya gerek kalmadi.
fanatikdevri
11.11.2022, 22:23
Kadro kötü falan değil sadece eksik. Yapılanmayı doğru yapamadık. 4-5 tane 10 numara yığıp 1 tane yılan gibi kanat alamadık. Bedeli de bu kadar puan farkı oldu. Öyle bir adam olsa en kötü son 2 maç 3'er puan kazandırırdı, diğer maçları saymıyorum bile.
Bence de kadro burada gömüldüğü kadar kötü değil,ortada olan maçlarda top bizi sevmedi,Antalya-A.demir maçları gibi,biraz şansımız olsa Bjk maçında da galip gelebilirdik,bence asıl sorun çok fazla bireysel hata yaptık,Uğurcan,Bartra ve Hügo gibi takımın en iyi olması gereken adamları çoğu maçta bizi btirdi.
İlerde bir şekilde golü buluyoruz,bu konudaki eleştirilere katılmıyorum.
Fatih Öztürk
11.11.2022, 22:24
Mevzu feneri yenmek değil oyuncu tercihlerini adaletli yapmak. Feneri evire çevire sikeriz yeter ki doğru kadroyu doğru değişikliklerle seyrine bırak. Peki feneri yendin ondan sonra nolacak ona bak. 5 haftadır ıyi futbol oynarken bugün ne değiştide düşüşe geçtik, sadece trezeguet bakasetas eksikligiyse ankarayi yenememek kabul edilemez. Konya maçını net oğlu net zamanında oyuna sokmadigin canini hamlesizligi yüzünden puan kaybettin. Bugün caniniyi oyuna almasa eminim mağlup olurduk. Peki bu adam iki önemli ayağın eksik olmasına rağmen ve hücum kanadını yükünü çekeceği ortadayken ne bok yemeye ilk onbirde sahaya sürmüyorsun. Yav bu iki oldu 2. Konya maçını bu bok yemenle kaybediyorsun, bugün aynı bok lezzetli gelmiş olacak yine yiyorsun, gitti 4 puan. Seni yukarıda tutacak 4 puanı verdin gitti. Hadi anlat şimdi.
Çağlar Güleryüz
Kasım 2023'ü bekleyin arkadaşlar. Bomba gibi geleceğiz.
gurur6134
Gomez agir bir adamken tipik ceza alani ici pivot santrafor olarak nitelendirilecek bir adamken israrla uzun top oynadik bugun ona bunlar ne calisiyor antremanda ne pesindeler anlamiyorum tek bir uzun topu bile alamadi rakip 10 metre geriden gelip aliyor onundeki topu
bu 40 günlük arada avcı yı kovmuyorsan avcı yı olası fb mağlubiyeti sonrası kovmanın manası olmaz,doğruda olmaz
ya pazartesi günü kovacaksın,yada sezonu avcı ile tamamlayacaksın
ha bana kalsa pazartesi işine son veririm, neden olarakta A plus bir teknik adam olmadığını söylerim, yerinede hiç düşünmeden ralf hazenhütıl ı getiririm,top oynatır takıma aga
A plus bir teknik adam getirmiyorsan (jorge jesus tarzında), avcı yı kovup rıza çalımbay kalibresinde bir hoca getiriyorsan avcı yı kovmanın manası yok
kulüpler artık teknik adama yatırım yapmayı öğrenmeli ve hedeflerini yükseltmeli,yerel kalmamak gerekiyor büyümek için, ünal karaman sonra avcı, sonra hazenhütıl
bu samet aybaba-biliç-şenol güneş denklemine benzer, hedef yükseltme olayı ve ne oldu? bjk cl de namağlup lider çıktı
avcı ya şampiyonluk için teşekkür edilir ve A plus bir teknik adamla yola devam edilir, avcı A plus bir teknik adam değil aga,
https://www.transfermarkt.com.tr/gerardo-seoane/profil/trainer/23817
https://www.transfermarkt.com.tr/gerardo-seoane/leistungsdatenLigenNational/trainer/23817
Leverkusenden yeni kovulan Seoane'ye ne dersin üstad gol manyağı yapar bizim takımı diyorum ben
Çağlar Güleryüz
11.11.2022, 22:26
Kadro kötü diyenler var ya. Birisi çimdiklesin de bu kabustan uyanayım.
Benim gözümde oynanan topun kadro kalitesi veya mühendisliği ile ilgisi yok. Fener ile oynamadın. Ya da Başakşehir ile!
Sistem takımı olmaktan vazgeçip saçmalamaya başladı hoca.
Bu takımın bu oyunu oynamasını yegane sebebi kadro ile hocanın buy sene ne olduğu anlamadığım sisteminin uyuşmaması.
Gerçi hangi oyuncu topluluğu bu oyunu oynayabilir onu da çok kestiremiyorum!Yüzde yüz. Kesinlikle.
gurur6134
11.11.2022, 22:27
Mevzu feneri yenmek değil oyuncu tercihlerini adaletli yapmak. Feneri evire çevire sikeriz yeter ki doğru kadroyu doğru değişikliklerle seyrine bırak. Peki feneri yendin ondan sonra nolacak ona bak. 5 haftadır ıyi futbol oynarken bugün ne değiştide düşüşe geçtik, sadece trezeguet bakasetas eksikligiyse ankarayi yenememek kabul edilemez. Konya maçını net oğlu net zamanında oyuna sokmadigin canini hamlesizligi yüzünden puan kaybettin. Bugün caniniyi oyuna almasa eminim mağlup olurduk. Peki bu adam iki önemli ayağın eksik olmasına rağmen ve hücum kanadını yükünü çekeceği ortadayken ne bok yemeye ilk onbirde sahaya sürmüyorsun. Yav bu iki oldu 2. Konya maçını bu bok yemenle kaybediyorsun, bugün aynı bok lezzetli gelmiş olacak yine yiyorsun, gitti 4 puan. Seni yukarıda tutacak 4 puanı verdin gitti. Hadi anlat şimdi.
Kardesim iyi falan oynadigimiz yok ha diyorsan ki mac icinde donem donem mesela konya macinin ilk 30 dakikasi avrupa kupasi macinin ilk yarisi gibi eyvallah ona kimse birsey diyemezde genel anlamda iyi falan oynadigimiz yok hoca frene bastirdigi geride kabul ettigi anda oyunu takim sacmaliyor bildigin 2.lig takimina burunuyor ,ligin koca ilk yarisi bitti hoca daha buna uyanamadi..
fanatikdevri
11.11.2022, 22:28
Evet bu maç için sorulması gereken en mantıklı soru bu soru,yani oyunu elimize almışken ve gole ihtiyaç varken,Umut gibi ayağına veya araya pas bekleyen adamı alırken bu pasları atabilecek adamlar Hamsik ve Gbamini aynı anda çıkarması çok mantıksızdı,bu sorunun çok net bir şekilde sorulması ve cevabını almamız lazım.
Diğer bir konuda Yusuf ve Abdüşü pazarlamak istiyorsun ama adamlar her maç hem kendi piyasalarını hem bizi bitiriyorlar.
amasya0561
Ahada geldi kasım hocanın sihirli deyneği çıkacak ortaya. Aradan sonra görün takımı. Gelene ne beş gidene beş.
Sen geçen sene ne oynattın ki şimdi ne oynatacaksın. Senin planın belli.
Dönen her topu rakip aldı. Sahandan topla çıkmayı beceremiyorsun. Baskı yapıldığında topu kaybediyorsun. Hızlı oynayan takımlara karşı savunma yapamıyorsun. Bakalım pres yapan çabuk oynayan fb ye karşı ne yapacaksın.Hoca kendini kurtardı kasım diye diye. Kredi kredi bitti artık tükendi. İlk maçta istifa diye bağıracak stad. Taraftar karşısında bir saygınlığın varken bırak. Tamam bir şampiyonluk yaşattın sende karşılığında kariyer kazandın. Güzel güzel ayrılalım.
Sefa Murat Dokuz
Benim gözümde oynanan topun kadro kalitesi veya mühendisliği ile ilgisi yok. Fener ile oynamadın. Ya da Başakşehir ile!
Sistem takımı olmaktan vazgeçip saçmalamaya başladı hoca.
Bu takımın bu oyunu oynamasını yegane sebebi kadro ile hocanın buy sene ne olduğu anlamadığım sisteminin uyuşmaması.
Gerçi hangi oyuncu topluluğu bu oyunu oynayabilir onu da çok kestiremiyorum!
Katılıyorum. Gbamin-Hamsik ikilisi Ankaragücü ile oynarken kalite farkı yaratacak kadar yeterli olması lazım.
Oyunu kanada açamıyorsan da merkezden bir şeyler çalışmış gelmiş olman lazım bu deplasmana.
Ne oynamaya geldik, ne denedik kimse bir şey anlamadı.
Hoca’nın halen arkasındayım ama inadı ciddi can sıkmaya başladı.
Lahtimi Naci ne kadar kötüyse de adapte etmeye çalışmalıydı takıma.
Larsen yerine Türkmen’de de ısrar edebilirdi.
Şenol Güneş gibi merkezi boşaltıp forvet koymak ise hiç yakışmadı.
Çağlar Güleryüz
11.11.2022, 22:30
Ahada geldi kasım hocanın sihirli deyneği çıkacak ortaya. Aradan sonra görün takımı. Gelene ne beş gidene beş.
Sen geçen sene ne oynattın ki şimdi ne oynatacaksın. Senin planın belli.
Dönen her topu rakip aldı. Sahandan topla çıkmayı beceremiyorsun. Baskı yapıldığında topu kaybediyorsun. Hızlı oynayan takımlara karşı savunma yapamıyorsun. Bakalım pres yapan çabuk oynayan fb ye karşı ne yapacaksın.Hoca kendini kurtardı kasım diye diye. Kredi kredi bitti artık tükendi. İlk maçta istifa diye bağıracak stad. Taraftar karşısında bir saygınlığın varken bırak. Tamam bir şampiyonluk yaşattın sende karşılığında kariyer kazandın. Güzel güzel ayrılalım.
Tazminatını almadan hiçbir yere gitmez.
David_LuiZ4
11.11.2022, 22:30
Hoca değil başkan gitmeli hocanın istifasını isteyen tipler yerine kimi öneriyor onu da yazsın görelim...Ünal münal yazmayın yazıp da komik olmayın..Biz sezon başında bu çürük transferlere reddiye yazarken Waka Waka diye tuttururken forumun kahir ekseriyeti "tarihin en iyi kadrosu kuruluyor" "Waka harlem basketbolcusudur" yeniçeriler gibi kazan kaldırmayın deniliyordu..Şimdi bakıyorum o topçu değil bu topçu değil hoca istifa diye kem küm ediyorsunuz yeniçeriliğin kitabını yazıyorsunuz..
Bartra ve Gomez dışında bütün transferler yanlış..Ağaoğlu tasını tarağını toplayıp gitmeli Ertuğrul yeni başkan olmalı..Bizim bildiğimiz Ağaoğlu bu takıma Avrupai bir hoca getiremez..Ucuz olsun çamurdan olsun kafasında bir adam başkan..Avcı görevine devam etmeli..Peres'i Visca'yı Hamsik'i aldıran Avcı'nın bu sezon başındaki transferlere 1. sıradan onay vermesi mümkün değil..Hocaya al bunlarla takıl nasılsa şampiyon apoletimiz var kimse başarısızlıkta ses çıkarmaz demiştir Ağaoğlu ama kazın ayağı öyle değil çünkü Trabzonspor büyük kulüptür sürekli yarışmacı olmalıdır felsefesini beynine sokamadı bu başkan..
Para yok edebiyatı yapıp başkanı yalayan tipler de gitsinler Denswill kazmasının maaşına baksınlar..
jairzinho
11.11.2022, 22:31
https://www.transfermarkt.de/ali-sowe/detaillierteleistungsdaten/spieler/229817
ali sowe uzun boyuna rağmen tekniği fena değil,
sırtı dönük oyunu biliyor ve pas alışverişleri gayet iyi
dünya futbolunda underrated oyunculardan biri muhtemelen, italyada çok zaman kaybetmiş ve bulgaristana gitmiş,sonra rusya
Adam kasım ayı dedi ama yılından bahsetmedi ki :) 2023 Kasım dedi belki.. :)
Fatih Öztürk
11.11.2022, 22:33
Kardesim iyi falan oynadigimiz yok ha diyorsan ki mac icinde donem donem mesela konya macinin ilk 30 dakikasi avrupa kupasi macinin ilk yarisi gibi eyvallah ona kimse birsey diyemezde genel anlamda iyi falan oynadigimiz yok hoca frene bastirdigi geride kabul ettigi anda oyunu takim sacmaliyor bildigin 2.lig takimina burunuyor ,ligin koca ilk yarisi bitti hoca daha buna uyanamadi..
Hayır bu maça kadar gayet iyi oynuyorduk, en azından ayaklarımız yere sağlam basıyordu. Kasımpaşa, konya ve bu maçta kaybedilen puanlar oyuncu değişikliği zamanlaması ve tercih edilen oyuncular puan kayıplarının temel sebebi.
fanatikdevri
11.11.2022, 22:33
Katılıyorum. Gbamin-Hamsik ikilisi Ankaragücü ile oynarken kalite farkı yaratacak kadar yeterli olması lazım.
Oyunu kanada açamıyorsan da merkezden bir şeyler çalışmış gelmiş olman lazım bu deplasmana.
Ne oynamaya geldik, ne denedik kimse bir şey anlamadı.
Hoca’nın halen arkasındayım ama inadı ciddi can sıkmaya başladı.
Lahtimi Naci ne kadar kötüyse de adapte etmeye çalışmalıydı takıma.
Larsen yerine Türkmen’de de ısrar edebilirdi.
Şenol Güneş gibi merkezi boşaltıp forvet koymak ise hiç yakışmadı.
Arkadaş neden abartıyorsunuz,bu kadar kötü denilen maçta ilk yarıda net golü biz kaçırdık,ikinci yarı oyunu elimize aldık ve golü bulduk,Ankaragücü deplasmanında ne bekliyoruz anlamıyorum,sert ve bize ters bir deplasmanda on pozisyona giremezsin,rakibin pozisyon denecek bir pozisyonu 95.dakika.
Kötü ve yine Uğurcan hatası bir gol yedik,her hafta gelip Hocaya saldırıyorsunuz takımda en tecrübeli ve güvenilen üç adamın bu kadar bireysel hatayı yaşayacağını tahmin edemezdi,bu sezon bu halde olmamamızın ana nedeni Uğurcan,Bartra ve Hügo.
Enes Başkaya60
11.11.2022, 22:35
Lahtimi'de adım gibi eminim çok iyi topçu ama oynatmıyor bile bile.
İyi çıkacak diye korkuyor adam.
Naci'nin araya attığı pas muazzam bile kaliteydi, abduş bunu asla yapamaz.
Naci solda Lahtimi sağ da başlasa ne kaybedecektik acaba.
Senin Abdülkadir'in batsın emi.
Nwekaame göndermenin, takımı adam akıllı kuramamanın rezilliğini çekiyoruz maalesef şu an.
Takımda kanat var oynamıyor, orta saha topçularını kanata çekiyor adam ya.
Bardi 10 numarada çok iyiyken adamı kenara atıyoruz, şaka gibisin cidden hocam..
Ulan ne kaprisli, ne egoist bir adamsın sen ya.
Sefa Murat Dokuz
11.11.2022, 22:35
Arkadaş neden abartıyorsunuz,bu kadar kötü denilen maçta ilk yarıda net golü biz kaçırdık,ikinci yarı oyunu elimize aldık ve golü bulduk,Ankaragücü deplasmanında ne bekliyoruz anlamıyorum,sert ve bize ters bir deplasmanda on pozisyona giremezsin,rakibin pozisyon denecek bir pozisyonu 95.dakika.
Kötü ve yine Uğurcan hatası bir gol yedik,her hafta gelip Hocaya saldırıyorsunuz takımda en tecrübeli ve güvenilen üç adamın bu kadar bireysel hatayı yaşayacağını tahmin edemezdi,bu sezon bu halde olmamamızın ana nedeni Uğurcan,Bartra ve Hügo.
Arkadaşım oyun kuramıyoruz.
Paslaşamıyoruz.
Şu yan pas zırvalığını yaparken dahi kaç defa top kaybettik.
Neyini beğeneyim oynanan oyunun.
David_LuiZ4
11.11.2022, 22:37
Ne kadar topla dribling yapamayan adam varsa yavaş adam varsa toplamışlar takıma bu takımdan oyun moyun beklemeyin değil Avcı Jesus gelse kılı kıpırdamaz bu takımın..
Fatih Öztürk
11.11.2022, 22:37
Lahtimi'de adım gibi eminim çok iyi topçu ama oynatmıyor bile bile.
İyi çıkacak diye korkuyor adam.
Naci'nin araya attığı pas ile muazzam bir kalite.
Naci solda Lahtimi sağ da başlasa ne kaybedecektik acaba.
Senin Abdülkadir'in batsın emi.
Nwekaame göndermenin, takımı adam akıllı kuramamanın rezilliğini çekiyoruz maalesef şu an.
Bardi 10 numarada çok iyiyken adamı kenara atıyoruz, şaka gibisin cidden hocam..
Ulan ne kaprisli, ne egoist bir adamsın sen ya.
Yalnızca araya attığı top değil, mermi gibi çektiği şutu abdulkadir dogumundan ölümüne kadar çalışsa çekemez.
jairzinho
11.11.2022, 22:38
https://www.transfermarkt.com.tr/gerardo-seoane/leistungsdatenLigenNational/trainer/23817
Leverkusenden yeni kovulan Seoane'ye ne dersin üstad gol manyağı yapar bizim takımı diyorum ben
fena değil,
3 isviçre şampiyonluğu var
lakin hazenhütıl benim ilk tercihim olur, hunharca pres yaptırıyor ve pas olayında da kötü değil
https://www.transfermarkt.com.tr/ralph-hasenhuttl/profil/trainer/2300
Alper Beyazay
11.11.2022, 22:39
Ben sürekli destek mesajları yazıyordum ama yok. Gram ilerlemiyor takım. Gram değişmiyor.
fanatikdevri
11.11.2022, 22:40
Arkadaşım oyun kuramıyoruz.
Paslaşamıyoruz.
Şu yan pas zırvalığını yaparken dahi kaç defa top kaybettik.
Neyini beğeneyim oynanan oyunun.
Ya sizin anlamadığınız konu bizim olumlu olan hiç bir şeyimizi görmemeniz,Abdülkadir,Hamsikin pasını ergen gibi değil de profesyonel futbolcu gibi değerlendirse,Yusuf Yazıcı ikiye bir kalmışken adam gibi pas verebilse 2-0 öndesin ve rakibin çok baskısı mı vardı,pozisyon üstüne pozisyon mu verdik,anlamıyorum sizi yanıltan şikecilerin oynadığı ve bence hiç bir geleceği olmayan ciddi her takımın çok kolay alt edeceği kaos futbolu,ama dikkat edin gol beklentileri ile attıkları goller arasında dağlar kadar fark var,bu durum çok yanıltıyor insanları.
gurur6134
11.11.2022, 22:40
baskan da eminim hocanin performansindan memnun degil cogu kisi bilmez medyada dogru duzgun trabzonspor yorumcusu yokken senelerce kanallarda yorumculuk yapti trabzonsporu konustu haklarini savundu futbolu iyi bilir bizim kadar olan bitenin farkindadir kendisi de.umraniye macinin ardindan sorulan transfer sorusuna ertugrul dogani gostererek transferi ona sorun demesi bile cok seyi anlatiyor aslinda transferleri avci istedi ertugrul dogan gitti aldi geldi avciya bu kadar cok prim veren ertugrul dogan dir avcinin her konusmasinin ardindan ozellikle ertugrul dogana diyerek tesekkur etmesi zaten herseyi acikliyor..son 30 yilin ve klup tarihin en basarili baskanlarindan birisini yemeye calisanlar avuclarini yalamaya devam etsinler ciddiye alinacak taraflari yok onlara gore gecen sene avci sampiyon yapmisti baskanin katkisi yoktu bu sene tam tersi basari hocanin basarisizlik baskanin hadi ordsn yarim akillilar samar yemeye devam..basari da basarisizlikta ekip isidir hocaya cogu trabzonspor hocasina verilmeyen kadro sunulmustur takim geregini istenileni saha da veremiyorsa burda aslan payi teknik ekibindir..bu kadar kotu oyunun izahi yok a.gucune istanbula umraniyeye k.pasaya bile ustunluk kuramiyorsun oyun olarak yazik
Enes Başkaya60
11.11.2022, 22:42
Ne kadar topla dribling yapamayan adam varsa yavaş adam varsa toplamışlar takıma bu takımdan oyun moyun beklemeyin değil Avcı Jesus gelse kılı kıpırdamaz bu takımın..
Takımda dikine giden bir oyuncu olmaz mı ya cidden..
Gbamin bir başlıyor sonra durup geri gidiyor veya geriye pas atıyor,
Ula siz yemin mi ettiniz dikine oynamamaya, ula git biraz boz adamları.
BlackPanther
11.11.2022, 22:42
https://i.ibb.co/FxwssVB/ezgif-1-bf632c108d.gif
Bu herifin derdi ne? Bana bir anlatsın? Bunun derdi ne? Bizi sabote mi ediyor bu herif? Bu resmen bilerek kolunu kaldırıyor ve topa vuruyor. Bunun savunması olmaz!!!!!
https://twitter.com/UltrasTurkish/status/1591152252428820480
Hoca bizim taraftara gönderme yapmış diye yorumladım
jairzinho
11.11.2022, 22:43
bazı arkadaşlar oyuncuları suçluyor yavaş adamlar var diyor, çoh enteresan
irfancan kahveci nin dönüşümünü görüyoruz, yavaş ve beli elinde olan oyuncu şimdilerde hunharca koşuyor,arda güler mesela,jesus olmasa topsuz oyunu olmayacak bir oyuncu olacaktı belkide,şimdi ise rakibe arkadan dalıp sarı kart görüyor,değişim ve dönüşüm,olumlu manada,
olay oyuncularda değil hocam,olay teknik adamda
koşmayan pres yapmayan oyuncu jesus un sisteminde zor forma giyer,bizde öyle değil, biz avcı nedeniyle katar takımına döndük ve bunun sorumlusu avcı dır
CEMEFKER
11.11.2022, 22:43
TAKIM KİMYASI denilen şey önemli kriter
Hatta işin en az %70'i.
Ünal Karaman dönemi kadro daha zayıftı. Sosa, Yusuf önderliğinde Nwakaeme, Ekuban, Ömür gibi bir hücum hattı skor üretmekte sıkıntı çekmiyordu. Geride büyük sıkıntı vardı gerçi.Ama takım uyumu zirvedeydi.
Şimdi hücumu bırakın defans da fecaat. Defansta da sağbek hariç yerinin lig üzeri adamları var. Neden kötüyüz. Uyum yok. Kafalar başka yerde. Eminim çoğunluk gitme hesabı yapıyor takımda. Büyük sıkıntı bu durum. Somut bir şeyler söylemek gerekirse Larsen, Djanini, Gomez transfer teklifleri var deniyor. Kim bilir başka kimler var. NEDEN? Hedefsiz kalmak!
Diğer yandan Avcı'nın bu kadroyu tercih ettiğine asla inanmıyorum. Başkan zaten haftaici açıkladı. Mali şartlar nedeniyle geç kaldık. Avcı da eyvallah dedi. Üç kuruşa beş köfte zor olur başkan diyor özetle.
Bu kadroda atletik 1 tane hücumcu yok. Trezequet ve Visca ile kanatlarda denge olur ama ortada rahvan Bakasetas, Gbamin, Hamsik ile zor. Acil eski sisteme geçmek gerek. Yani 1 tane kule santrfor almak.
Yoksa bu takımdan başka bir sistem için ortaya en az iki tane box to box adam lazım. Gbamin o zaman daha bir güzel işlerle dönecektir takıma. Ortada ezen bir dinamizm gelince kenarda Trezequet bek kovalamasına gerek kalmayacak. O zaman Gomez, Trezequet, Visca hücuma odaklı olur.
Avcı kenarlara %100 bek takibi veriyor. Olacak iş değil. Olmuyor da. Gomez'in nasıl bir kadroda oynayacağını bilmiyor olamaz sn. Avcı. Kanatlar çalışmıyor, Gomez tek. Mesela geçmiş sezonlarda Nwakaeme, Sorloth, Cornellius gibi 3 tane kule ile oynadık. Rakip stoperleri eziyordu takım, karbolde olsa pozisyon mutlaka oluyordu. Şimdi neden böyle adamlar alındı mantığım zorlanıyor.
Başkan'ın bahanesi de akla yatmıyor. Malî şartlar nedeniyle işe yaramayan adam 10'dan 3'e düşse de alınmaz. Yani scout denilen ekip boş yapmış bu sezon, Avcı da seyretmiş.
Zaten Bartra denilen delikanlı 3 ya da 4. tercihti stoper olarak bildiğim. Bardhi, Naci... herkesin bildiği 5 tane 10 numara adam mevzusu da ayrı fecaat, akıl işi değil.
GRUPLAŞMA
Bakın içerde Ömür, Yusuf ayrı takılıyor. Lâtin grubu Bardhi, Bartra, Gomez ayrı. Bakasetas, Siopis ayrı. Naci, Denswil...
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yorumsuz6117
11.11.2022, 22:44
Fener maçında Abdülkadir'i oynatıp Naci'yi yedek oturtursa iyi söverim.. Naci Ömür'ü top diye oynar, Ömür çöp özevlat malesef..
fanatikdevri
11.11.2022, 22:44
Ortada başarısızlık falan yok,rakiplerle aranda uçurum olmadı,ligin ilk yarısında çok rahat fikstürü olan şikeciler bence çok da şanslı bir şekilde önde olmaları insanları geriyor bu durumu biz biliyoruz,rakiplerin de işlerinin ters gideceği anlar gelecek,biraz sakin olmakta fayda var,artık kafalarda Hoca değişikliği gibi hem de bizi resmi olarak 38 yıl sonra şampiyonluğa taşıyan birini bu kadar kolay harcamanın bize bir faydası yok.
Bu kadro oturacak ve siz de göreceksiniz ki,sahaya ağırlığını koymaya başladığında rakipler strese girecek,uyum zaman aldı biraz.
Bu herifin derdi ne? Bana bir anlatsın? Bunun derdi ne? Bizi sabote mi ediyor bu herif? Bu resmen bilerek kolunu kaldırıyor ve topa vuruyor. Bunun savunması olmaz!!!!!
Bartra ile beraber çöküşün ana elemanı, her maç yapıyor şu kabızlıkları.
Abdullah Avcı=Ercüment Ovalı.
Maç 1-1. Dk.85
Ankaragücü hayvan gibi önde basıyor. Gömülmüyor. Sen olsan hemen takımı en derine çekip rakibe gel bana gol at oyunu oynatırdın.
Daha oncede ayni seyleri tekrarlamistik fizik gucu kondisyon temasli oyun kora kor mucadele kor dogusu misali oyun tarzi bize gore degil hafif kaliyoruz adamlar korner atiyor herkes panikte halbuki golu atmisiz sakin olmamiz lazimdi bir kez daha gorulduki naci ve bardhi gibi ayaklari duzgun olan oyunculardan verim almamiz icin rakibi kendi yari sahasinda kalmaya mahkum etmemiz lazim 5 dakikada olsa tek kale baski kuramiyoruz eren soldan sifira iniyor bakmadan yerden kesiyor topu rakip kapiyor ve aninda kontra yiyoruz rakip kadar kosamiyorsan diri kalamiyorsan bu ligde rahat mac alamazsin tempoyu yukseltigimiz anlarda hep top kayiplariyla biten ataklar sonrasinda orta sahamiz geri donuslerde cok hirpalandi
Kötü sistem ve ya sistemsizlik eldeki değerleri de değersizleştiriyor. Bu gidişler takımdaki bütün futbolculara tu kaka dicez, kesin. Döndük yine Avcı öncesine.
Yazık ettik şampiyonluğa. Hani olmasaydık daha az zararla atlatırdık dicem de...
Kasım ayının tüm alamet-i farikası da hepimizin bildiği üz're Vişça. Oysa mevzu daha derin.
BlackPanther
11.11.2022, 22:46
https://twitter.com/UltrasTurkish/status/1591152252428820480
Hoca bizim taraftara gönderme yapmış diye yorumladım
Cevabı Fenerbahçe maçında alır. Beklesin...
Fatih Öztürk
11.11.2022, 22:47
baskan da eminim hocanin performansindan memnun degil cogu kisi bilmez medyada dogru duzgun trabzonspor yorumcusu yokken senelerce kanallarda yorumculuk yapti trabzonsporu konustu haklarini savundu futbolu iyi bilir bizim kadar olan bitenin farkindadir kendisi de.umraniye macinin ardindan sorulan transfer sorusuna ertugrul dogani gostererek transferi ona sorun demesi bile cok seyi anlatiyor aslinda transferleri avci istedi ertugrul dogan gitti aldi geldi avciya bu kadar cok prim veren ertugrul dogan dir avcinin her konusmasinin ardindan ozellikle ertugrul dogana diyerek tesekkur etmesi zaten herseyi acikliyor..son 30 yilin ve klup tarihin en basarili baskanlarindan birisini yemeye calisanlar avuclarini yalamaya devam etsinler ciddiye alinacak taraflari yok onlara gore gecen sene avci sampiyon yapmisti baskanin katkisi yoktu bu sene tam tersi basari hocanin basarisizlik baskanin hadi ordsn yarim akillilar samar yemeye devam..basari da basarisizlikta ekip isidir hocaya cogu trabzonspor hocasina verilmeyen kadro sunulmustur takim geregini iatenileni saha da veremiyorsa burda aslan payi teknik ekibindir..
Yav o gibileri ciddiye alıp yorum yazmaya değmez. 5 sene önce oturduğumuz koltuktan götümüzün bir yanağı havada fenerden 5.golü yemeyiz inşallah diye totem yapıyorken geldi bu adam bizi kurtardı ve son 4 senenin en başarılı başkanıdır. Takım Bu sürede en fazla kupa kaldıran, en fazla puan toplayan, derbilerde açık ara en fazla puan toplayan takımlar yarattı. Hocada dahil kim nereye giderse gitsin, başkanı şu pozisyonda yemeye kalkanlar eşşeğin sıkını yesin. Ben 5 sene önceki rezil sezonlara dönmek istemiyorum.
Fener maçında Abdülkadir'i oynatıp Naci'yi yedek oturtursa iyi söverim.. Naci Ömür'ü top diye oynar, Ömür çöp özevlat malesef..
visca döner herhalde. dönmeli yani
Çağlar Güleryüz
11.11.2022, 22:48
22 maç geride kaldı. İzin dönüşü neyi yaptık neyi yapamadık diye bakacağız dedi.
Bu adam ağır taşak geçiyor.
İZİN DÖNÜŞÜ BAKACAKLARMIŞ.
gurur6134
Hayır bu maça kadar gayet iyi oynuyorduk, en azından ayaklarımız yere sağlam basıyordu. Kasımpaşa, konya ve bu maçta kaybedilen puanlar oyuncu değişikliği zamanlaması ve tercih edilen oyuncular puan kayıplarının temel sebebi.
Katilmiyorum mac icinde donem donem iyi oynuyor gibi gorunuyoruz o kadar 6 aydir takimin top falan oynadigi yok oyun istikrari 0..
David_LuiZ4
Oyuncunun maç içinde koşması ayrı bir şey "topla koşması" ayrı bir şey..Her futbolcu koşmayı bilir ama topla koşamaz bu yetenek gerektirir...O yeteneneği de hoca aşılayamaz..
Şunu kafasına soksun cartzinho mudur ne karın ağrısıdır..Engellediğin adama hala laf atacak kadar yüzsüz müsün? Alıntıla beni madem o zaman akıl koyayım o kafana..
Şu yaptığımız penaltının izahı yokkkkkk komik amatör ciddiyetsiz yazıklar olsun.
kaçarava
11.11.2022, 22:50
İki takımın yaptığı prese ve kendisine yapılan prese ne cevap verdiğine bakınca Ankaragücü, takım oyunu ve organizasyon bakımından bizden net üstün. İlk yarıda son 20-25 dk yaptıkları baskı ve 1-1'den sonra bizi rahat püskürtmeleri tesadüf değil. Son 20 dk takım baskıyı bir kere bile kıramadı. Hoş, kıracak adam kalmamıştı. Gbamin ve Hamsik yoktu.
Hoca 2 yıldır takımın başında ama şu baskıyı bir kere yapamadık. Topu kaptırınca önde 4 adamımız yerinde duruyor. Alooo! Kaptırınca baskı yapmıyorsan hepsinin sprint atarak geri koşması lazım. 1970'lerin futbolu bu. İkinci yarı bir kere doğru baskı yapsak atak devamlılığımız olurdu belki. Takımın yaptığı her pres yanlıştı. Böylece rakip kolay çıktı.
Emre Kılınç'ın top ondayken düştüğü pozisyonun gelişimine bakın. Derinde beklerken bu kadar kolay pas yaptıramazsın. Olmaz, olamaz. Bu kafayla çağ dışı denen Süper Lig'de bile işin zor. Öyle karşında gruptan çıkması kesin helva Ferencvaros yok. Rakip basıyor, pas ritmin düşüyor ve pas alacak her oyuncunun sırtında adam var. Futbolcular için bu oyun eziyet. Acı çekiyorlardır.
Zombi modundaki Djaniny orada iki sallanmasa o golü bile atamayacaksın. Bu tip adama muhtaçsın, yani sırtı dönük top alacak; baskıyı tekniğiyle kıracak adama muhtaçsın.
Bu kadro ile yapayacağın tek şey önde baskıydı. Bir kere doğru yapamadık. Bir kere doğru nasıl yapamazsın ya nazarlık bir kere yap. O da yok. Bu kadro derinde iyi kapanan, geriden baskı altında çıkan, hızlı hücum yapacak kadro değil. Hoca hayal dünyasında yaşıyor. Orta sahanda Hamsik-Yusuf, kanatlar Ömür ve Bardhi ve önde pres yapmayan, top tutamayan Gomez var. Ya sen bu kadroyla oyunu kendi sahanda bu kadar kabul edemezsin. Önde baskı şart. Hem üretirsin, hem de rakibi bozarak kendi zaaflarını kapatırsın.
Bu arada Yusuf ve Abdülkadir kötü değildi bence. Özellikle Yusuf kesinlikle kötü değildi.
Ben savunma hattını öne çıkarıp basmayayım, rakip önde basmasın, ben topu kaptırınca basmayıp düşük tempoda geri koşayım, rakip hızlı atak yapmasın... Böyle temennilerle bu kadar. 1-1'den sonra yalandan atak bile yapamıyorsun. Kıyamet bu.
Çağlar Güleryüz
11.11.2022, 22:50
Ben sürekli destek mesajları yazıyordum ama yok. Gram ilerlemiyor takım. Gram değişmiyor.
Bazen kolu kesmek gerekiyor işte, yoksa kangrenden ölüyorsun.
Desteği de yerinde kesmek gerekiyor. Geçen sene Beşiktaş'ın Sergen'e yaptığı gibi örneğin.
fanatikdevri
11.11.2022, 22:51
Tazminatını almadan hiçbir yere gitmez.
Ya arkadaşım Jimnastikçiler adama tazminat ödememek için satılık bazı sözde gazetecilerle adamın Hocalığını sorgulamaya varacak kadar ahlaksızlık yaptıkları için ayrılırken tazminatını aldı,yoksa beyfendi gibi ayrılmak isteseler bu gerçekleşmezdi,ordan ayrıldı ve seni yıllar sonra 38 yıl gibi resmi olarak şampiyon yaptı,Trabzonspordan da çok astronomik rakamlar almıyorlar,şikecilerin başındaki adamın resmi ücreti 7 milyon euro,yaptığın iş ayıp.
Adam gibi oyunu eleştir,takımın beğenme ama işi bu kadar bel altına çevirme,şu futbol alemi içindeki en düzgün üç beş karakterden biridir Abdullah Avcı.
gurur6134
11.11.2022, 22:51
Yav o gibileri ciddiye alıp yorum yazmaya değmez. 5 sene önce oturduğumuz koltuktan götümüzün bir yanağı havada fenerden 5.golü yemeyiz inşallah diye totem yapıyorken geldi bu adam bizi kurtardı ve son 4 senenin en başarılı başkanıdır. Takım Bu sürede en fazla kupa kaldıran, en fazla puan toplayan, derbilerde açık ara en fazla puan toplayan takımlar yarattı. Hocada dahil kim nereye giderse gitsin, başkanı şu pozisyonda yemeye kalkanlar eşşeğin sıkını yesin. Ben 5 sene önceki rezil sezonlara dönmek istemiyorum.
Aynen oyle adamin egosu izin vermiyor baskan basarilidir demeye kot kafali cunku narsist gecen sene basindsn bu yana baskan iatifa yazio durdu yediremiyor kendinr o hata yapmaz cunku buyuk futbol ulemasi.sdn desen ne olacak demesen ne tarih yaziyor herseyi
Fatih Öztürk
11.11.2022, 22:52
Ortada başarısızlık falan yok,rakiplerle aranda uçurum olmadı,ligin ilk yarısında çok rahat fikstürü olan şikeciler bence çok da şanslı bir şekilde önde olmaları insanları geriyor bu durumu biz biliyoruz,rakiplerin de işlerinin ters gideceği anlar gelecek,biraz sakin olmakta fayda var,artık kafalarda Hoca değişikliği gibi hem de bizi resmi olarak 38 yıl sonra şampiyonluğa taşıyan birini bu kadar kolay harcamanın bize bir faydası yok.
Bu kadro oturacak ve siz de göreceksiniz ki,sahaya ağırlığını koymaya başladığında rakipler strese girecek,uyum zaman aldı biraz.
Başından beri bunu savunurum. Savunurkende sahada oyunun gidişatına göre hoca hamlelerine bakarım fakat hoca error vermeye başladı. Evet her maç zor fakat zamanlaması berbat oyuncu değişikliği işi git gide zora sokuyor. Buna bir çare bulunursa zirveye ağırlık koyarız. Koyamazsa saç baş yolarız.
Mehmet BAŞ
11.11.2022, 22:52
Hocanın ne yapmaya, çalıştığını artık anlayamıyorum. Ömür ve Bardhi 10 numara oynarken takım kısmen de olsa fena oynamıyordu. Birini dışarı aldı, diğerini de geri çekti. Amaç nedir? Cidden garip işler yapıyor.
Hoca değil başkan gitmeli hocanın istifasını isteyen tipler yerine kimi öneriyor onu da yazsın görelim...Ünal münal yazmayın yazıp da komik olmayın..Biz sezon başında bu çürük transferlere reddiye yazarken Waka Waka diye tuttururken forumun kahir ekseriyeti "tarihin en iyi kadrosu kuruluyor" "Waka harlem basketbolcusudur" yeniçeriler gibi kazan kaldırmayın deniliyordu..Şimdi bakıyorum o topçu değil bu topçu değil hoca istifa diye kem küm ediyorsunuz yeniçeriliğin kitabını yazıyorsunuz..
Bartra ve Gomez dışında bütün transferler yanlış..Ağaoğlu tasını tarağını toplayıp gitmeli Ertuğrul yeni başkan olmalı..Bizim bildiğimiz Ağaoğlu bu takıma Avrupai bir hoca getiremez..Ucuz olsun çamurdan olsun kafasında bir adam başkan..Avcı görevine devam etmeli..Peres'i Visca'yı Hamsik'i aldıran Avcı'nın bu sezon başındaki transferlere 1. sıradan onay vermesi mümkün değil..Hocaya al bunlarla takıl nasılsa şampiyon apoletimiz var kimse başarısızlıkta ses çıkarmaz demiştir Ağaoğlu ama kazın ayağı öyle değil çünkü Trabzonspor büyük kulüptür sürekli yarışmacı olmalıdır felsefesini beynine sokamadı bu başkan..
Para yok edebiyatı yapıp başkanı yalayan tipler de gitsinler Denswill kazmasının maaşına baksınlar..
Ben bu yönetimin Avcıdan izinsiz oyuncu alacağına inanmıyorum. Denswile 2.2 maaş verilmesini onaylayan da Avcıydı, bitik Djaninyye 34 yaşına kadar 1.6 milyon verilmesini onaylayan da o. Zamanında Koitaya 1.5, Yunus Mallıya 1 milyon verdiren de oydu ikisini de kendisi istedi.
5 sene önce oturduğumuz koltuktan götümüzün bir yanağı havada fenerden 5.golü yemeyiz inşallah diye totem yapıyorken...:D
Yiğidi öldürüp hakkını verelim. Şu süreçte, benim görebildiğim kadarıyla başkan en masumu.
BlackPanther
11.11.2022, 22:54
Şu yaptığımız penaltının izahı yokkkkkk komik amatör ciddiyetsiz yazıklar olsun.
Gbamin iyiydi bardi mevkisinde olunca iyi
Gerisi?
fanatikdevri
11.11.2022, 22:55
Başından beri bunu savunurum. Savunurkende sahada oyunun gidişatına göre hoca hamlelerine bakarım fakat hoca error vermeye başladı. Evet her maç zor fakat zamanlaması berbat oyuncu değişikliği işi git gide zora sokuyor. Buna bir çare bulunursa zirveye ağırlık koyarız. Koyamazsa saç baş yolarız.
Valla sezon başından beri çok bariz bireysel hatalardan bu kadar gol yememiş olsak bugün eleştirilecek çok fazla bir şey yoktu,sahada çok ezilen ve pozisyon verdiğimiz bir maç olmadı,evet çoğu maçı koparıp alamadık ama belli bir oyun planımız var,sadece takım içiindeki akışkanlık oluşmadı.
Bugün de Uğurcan çıkıp alacağı topu stoperlere bıraktı ve aptalcca bir penaltı oldu,yoksa rakibin pozisyonu yok.
Alper Beyazay
11.11.2022, 22:56
22 maç geride kaldı. İzin dönüşü neyi yaptık neyi yapamadık diye bakacağız dedi.
Öyle deme müthiş top oynuyor takım müthiş efor sarfediyoruz geleni geçeni yeniyoruz. Tabi ki de izini hakettiler. İzinden dönsün bakalım takımda ne değişecek. fb'ye yenilirsek o akşam istifa etmeli artık. Destek oluncak bi tarafı kalmadı benim açımdan. Malesef.
yatmaztara
Başka Trabzonspor yok bu pisliği temizlemek zorundayız
gurur6134
Ben bu yönetimin Avcıdan izinsiz oyuncu alacağına inanmıyorum. Denswile 2.2 maaş verilmesini onaylayan da Avcıydı, bitik Djaninyye 34 yaşına kadar 1.6 milyon verilmesini onaylayan da o. Zamanında Koitaya 1.5, Yunus Mallıya 1 milyon verdiren de oydu ikisini de kendisi istedi.
Koussiyi unutma firsat transferi diye çinden devre arasi getirdi karagumruge kiraladi 6 ay sonra 1.4 aliyor
Dışarı çıkmak için sürekli cama çarpan sinekler gibiyiz. Her hafta aynı sistem ama farklı bir şeyler olacak beklentisi. Cam var işte orada, çarpacaksın belli. Başka yerden gitmeyi denesene.
Elinde 1 tane kanat var, inatla kanatlardan oynuyor. Ben bu hayatta rüzgara karşı işeyip üzerine değdirmeyen adam görmedim. Hayırlısı artık.
Enes Başkaya60
11.11.2022, 22:57
Uğurcan orda hamle yapmaya gidiyorsun, sonra geri çekiliyorsun çık orda topu al yahu, ondan sonra saçma sapan bir penaltı ve gol.
Ayrıca Ankaragücü güzel futbol oynadı, tebrik ediyorum.
Çağlar Güleryüz
11.11.2022, 22:58
Ya arkadaşım Jimnastikçiler adama tazminat ödememek için satılık bazı sözde gazetecilerle adamın Hocalığını sorgulamaya varacak kadar ahlaksızlık yaptıkları için ayrılırken tazminatını aldı,yoksa beyfendi gibi ayrılmak isteseler bu gerçekleşmezdi,ordan ayrıldı ve seni yıllar sonra 38 yıl gibi resmi olarak şampiyon yaptı,Trabzonspordan da çok astronomik rakamlar almıyorlar,şikecilerin başındaki adamın resmi ücreti 7 milyon euro,yaptığın iş ayıp.
Adam gibi oyunu eleştir,takımın beğenme ama işi bu kadar bel altına çevirme,şu futbol alemi içindeki en düzgün üç beş karakterden biridir Abdullah Avcı.
Başlığa yazdığın hiçbir yazıya katılmıyorum. Senin düşüncen sana benim düşüncem bana.
Ben futbol izlemek istiyorum.
fanatikdevri
11.11.2022, 22:58
Avcı herhangi bir şekilde asla işine karıştıracak bir Hoca değil,kimi istemişse almışlardır listesindekilerin,1.sıradaki olmamıştır ama 3.sıradaki olmuştur bu konuda eleştiri olacaksa bir kişi eleştirilir Abdullah Avcı.Avcı da asla ben bu futbolcuyu istemedim ama şartlar onu almamızı gerektirdi diyecek karakater değil,futbolcuyu asla kamuoyu önünde satmaz.
Alper Beyazay
11.11.2022, 22:59
Hüseyin bu adamdan kötü oynamaz en azından yerli statüsünde dedim. Bu herif sahada mücadele etmekten başka hiçbir şey yapmıyor. Yaptığı hatalar da cabası. Penaltısı, adam kaçırması, kendi kalesine atması bitmiyor. Savunma da yapamıyor atak da. Serkan bile bundan iyiydi. Bundan kötü bir sağ bek yok.
Çağlar Güleryüz
11.11.2022, 23:00
+1
gurur6134
Hoca kontrolu kaybetti malesef seyirciyle taraftarla inatlasmaya basladi laf sokmalar falan ersunun son zamanlarini andiriyor mac sonu aciklamalari tam skandal o da boyle seyirciyi camiayi sinir eden aciklamalar yapardi aldi tazminatini gitti adam degilmis dedi donemin baskani muho sonra o kadar prim verdikten sonra uatelik.neye bakcaksin hocam 22 mac gecmis diyorsun bakamadinmi daha birseye ati alan uskudari gecti uyanda baliga gidelim..
jairzinho
yüksek tempo ile maçlar oynadıkları için çok yoruldular oyuncular
iyi bir tatili hak ettiler
avcı nın oynattığı oyunu sadece başakşehir gibi seyircisiz kulüpler çeker, anadoluda bile bu düşük tempolu oyunu gören taraftar avcıya sabretmez
bu tarz temposuz ve kötü futbol oynatan hocaların kaderi skorlara bağlı olur genelde,mourinho da benzerdir,kötü oyuna skor alamazsa kovulursun,bu işin matematiği bu
tabi bunun bazı istisnalarıda var avcı aleyhine, misal capello, real madridi şampiyon yaptığı sezonun sonunda kovuldu,kötü futbol oynattığı için,tabi bizde böyle bir lüks olmuyor,bizde kötü futbol üstüne kötü skorlar varsa kovuluyor ve avcı an itibariyle kovulmaya yakın,ha kovacaklar mı? hayır,
sezon sonunda kovulacak
Ben bu yönetimin Avcıdan izinsiz oyuncu alacağına inanmıyorum. Denswile 2.2 maaş verilmesini onaylayan da Avcıydı, bitik Djaninyye 34 yaşına kadar 1.6 milyon verilmesini onaylayan da o. Zamanında Koitaya 1.5, Yunus Mallıya 1 milyon verdiren de oydu ikisini de kendisi istedi.Avcı ne istediyse onu almaya çalıştılar diyelim. Yanlız mevzu şu ki hoca direkt şu futbolcu olsun demiyor. Tarif ediyor yönetim de elindeki scout ekibinin vizyonu ölçeğinde hocanın isteklerini yerine getirmeye çalışıyor. Elindeki ekip de ancak bu kadar işte.
fanatikdevri
Başlığa yazdığın hiçbir yazıya katılmıyorum. Senin düşüncen sana benim düşüncem bana.
Ben futbol izlemek istiyorum.
Yaptığın şey düşünmek mi,düşünsen ya bizi 38 yıl sonra resmi olarak hem de tarihin en erken şampiyon takımın en önemli kişisine neden ve ne ara,hangi sebepten bu kadar düşman oldum diye sorarsın kendine.
gurur6134
11.11.2022, 23:01
Hüseyin bu adamdan kötü oynamaz en azından yerli statüsünde dedim. Bu herif sahada mücadele etmekten başka hiçbir şey yapmıyor. Yaptığı hatalar da cabası. Penaltısı, adam kaçırması, kendi kalesine atması bitmiyor. Savunma da yapamıyor atak da. Serkan bile bundan iyiydi. Bundan kötü bir sağ bek yok.
Danimarka milli takiminin dunya kupasina kadrosuna alinmis adam :) bir yerde terslik var ama nerde
BlackPanther
11.11.2022, 23:02
Hoca kontrolu kaybetti malesef seyirciyle taraftarla inatlasmaya basladi laf sokmalar falan ersunun son zamanlarini andiriyor mac sonu aciklamalari tam skandal o da boyle seyirciyi camiayi sinir eden aciklamalar yapardi aldi tazminatini gitti adam degilmis dedi donemin baskani muho sonra o kadar prim verdikten sonra uatelik.neye bakcaksin hocam 22 mac gecmis diyorsun bakamadinmi daha birseye ati alan uskudari gecti uyanda baliga gidelim..
Taraftar kimsenin gözünün yaşına bakmaz. İstifa sesleri başladı mı çorap söküğü gibi gider!
Murat KARAKURT
11.11.2022, 23:02
O 5 sene önceye dönmek üzereyiz hocam....Ve bu sefer 40 milyonluk bir enkaz geride kalacak hamle yapılmaz ise...Bu kadar uzun ara varken o hamle yapılmalı...Yoksa Fener maçından sonra varsın yapmasınlar....
David_LuiZ4
11.11.2022, 23:03
Denswill'i ve Canini'yi hoca isteyebilir maaş konusunda herhalde Avcı ne istiyorlarsa verin dememiştir..
Ona bakarsak Visca Peres Hamsik Gervinho gibi net adamları isteyip aldıran da Avcı'nın kendisi..Böyle kalite kokan adamların yerine Larsen Gbamin Bardhi vs gibi topa bomba muamelesi yapan adamları Avcı'nın şart koştuğuna da ben inanmıyorum..Zaten Ağaoğlu hafta içi dilinin altındaki baklayı çıkardı mali zorluklar yaşadık hoca da aldıklarımıza eyvallah dedi minvalinde bir röportaj verdi...
Bu sene Bartra ve Gomez dışındaki transferlerin alayı fiyasko..Hepsinin maaşını bonservisini toplasın Ağaoğlu sonra kulüpte para var mıymış yok muymuş hesabını yapsın..Denswill kazmasına verdiğin maaşı Waka'dan keseceksin mikrofonların karşısilına çıkıp Waka konusunda tavan fiyatımız var şovu yapacaksın sonra Denswil'e 2.2 vereceksin..
Bugün bu takımda Waka olsa Kasımpaşa Konya Ankaragücü maçları bizim açımızdan çerezdi..Birilerine göre Waka'yı da gönderen Avcı..Bu Avcı nasıl bir adam yani Ağaoğlu'nun kafasına silah mı dayıyor takımın iyileri gitsin kötüleri kalsın diye...
jairzinho
11.11.2022, 23:03
larsen
yıllarca italyada oynadı ve danimarka milli takım oyuncusu
avcı çöpe döndürdü
Çağlar Güleryüz
11.11.2022, 23:04
Yaptığın şey düşünmek mi,düşünsen ya bizi 38 yıl sonra resmi olarak hem de tarihin en erken şampiyon takımın en önemli kişisine neden ve ne ara,hangi sebepten bu kadar düşman oldum diye sorarsın kendine.
2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor olduğu için 38 yıl sonra lafını kabul etmiyorum renktaş.
Geçen sezon bizi şampiyon yapanın da Abdullah Avcı'nın muhteşem futbol zekası olduğunu düşünmüyorum.
Detaylı görüşlerimi Abdullah Avcı başlığında uzun uzun yazmıştım. Bu adama tepkim bu skorlardan sonra değil. Futbol anlayışı benim futbol zevkime ters. Beğenmiyorum. 5 sene üst üste şampiyon yapsın yine eleştiririm.
fanatikdevri
11.11.2022, 23:05
Taraftar kimsenin gözünün yaşına bakmaz. İstifa sesleri başladı mı çorap söküğü gibi gider!
Bizim taraftar ne ara bu kadar nankörleşti,inanın anlamıyorum,takımın en az yarısı gitti veya sakatlandı,hani futbolu bilen taraftar takım olmanın zaman aldığını bilmez mi,şu anda şikecilerin puanlarına bakıp,takımı gömmeye gerek yok,hem fikstür,hem hakem şansı hem de futbol şansları çok yanlarındaydı,
biraz gol beklentisi ile attıkları gol sayılarına bakın anlarsınız ne demek istediğimi,bu hep böyle gitmez,bir yerde ters gider.
deepmavi
11.11.2022, 23:08
Larsennn zaten orada takım arkadaşın pozisyon hakimiyetini sağlamış sen bunu gördüğün halde neden oraya doğru hamle yapıyorsun hemde ellerini kollarını yayarak.Sen orada mühadele etmesen biraz yanında beklesen belki kafa pasını sana atacak sende uzaklaştıracaksın ya da rakibin seken topta pozisyon almasını engelleceksin.Ne kadar basit ve gereksiz ciddiyetsiz penaltı sebebi yazık resmen yazık...
fanatikdevri
11.11.2022, 23:10
2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor olduğu için 38 yıl sonra lafını kabul etmiyorum renktaş.
Geçen sezon bizi şampiyon yapanın da Abdullah Avcı'nın muhteşem futbol zekası olduğunu düşünmüyorum.
Detaylı görüşlerimi Abdullah Avcı başlığında uzun uzun yazmıştım. Bu adama tepkim bu skorlardan sonra değil. Futbol anlayışı benim futbol zevkime ters. Beğenmiyorum. 5 sene üst üste şampiyon yapsın yine eleştiririm.
Avcının başarılarına bakarsanız bu adamın kafasındakilerini yapabilmesi için uzun vadeli işlerde başarılı ve belli bir istikrarı var en kısa sürede başarılı olduğu takım biziz ve üç kupa aldı ki bir şampiyonluk,güzel futbol için kimi ölçü olarak alıyoruz,hangi takımı,M.cİTY ,mi, PSG mi.Bu çok saçma bir bakış açısı ki,Trabzonspor tarihine bakarsan çok kısır skorlarla şampiyonluklarımız oldu.
Bir yerde yanlış var,taraftarın bence ne istediği konusunda kafası karışık.
Şerafettin Kara
11.11.2022, 23:10
Yapılan transferleri değerlendirebilmek için önce ortada bir oyun olması lazım.Hocanın ne bir oyun şekli onu da geçiyorum oturtmaya çalıştığı bir sistemi dahi yok.Şimdi gidecek devre arası şu kadro maliyetlerinin üzerine oyuncu da göndermeden yeni transferler isteyecek.Aslında durum ekonomik anlamda klübün iflasına doğru yol alırken ne acıdır ki takımın başında olan hoca bu iğrenç futbol sistemsizliği ile elinde olan oyuncuları da değersizleştiriyor.
Fatih Öztürk
11.11.2022, 23:11
O 5 sene önceye dönmek üzereyiz hocam....Ve bu sefer 40 milyonluk bir enkaz geride kalacak hamle yapılmaz ise...Bu kadar uzun ara varken o hamle yapılmalı...Yoksa Fener maçından sonra varsın yapmasınlar....
Geçmişe döneceğimize zerre ihtimal vermiyorum. Yönetim hatalı dönemlerinden ders çıkaracak olgunlukta ve bunu camiaya ispat etmiştir.
erenslash
11.11.2022, 23:11
adam gibi topçularla olur başarı bunlarla değil
avcının istediğini almadı yönetim
scout ekibini bugün kovardım ben olsam en kral ekibi getirirdim klübe yabancı scout da alırdım ama iyisini alırdım
ahmet başkan en ucuz ekibi bulur bize bu konuda harikadır kendileri
ayrıca vizyonu belirleyen yönetimdir hoca bunu bunu al demişsse gidip futbol fakiri oyuncu al dememiştir
hepsi futbol fakiri
sorumlu yönetimdir abi
Doğukan Uçan
11.11.2022, 23:12
https://twitter.com/demarkesports/status/1591149775252033554
hocanın şu açıklaması bile komik geldi bana.
neye göre yarıştayız hocam dalga mı geçiyorsun anlamadım.
takım sene başından beri her kulvardan eleniyor.
alp.ckmk29
11.11.2022, 23:13
Avcı İstifa yeter artık 22 Maçta tek dominant oyunu olmaz mı bir takımın
erenslash
11.11.2022, 23:13
bravo browski
Denswill'i ve Canini'yi hoca isteyebilir maaş konusunda herhalde Avcı ne istiyorlarsa verin dememiştir..
Ona bakarsak Visca Peres Hamsik Gervinho gibi net adamları isteyip aldıran da Avcı'nın kendisi..Böyle kalite kokan adamların yerine Larsen Gbamin Bardhi vs gibi topa bomba muamelesi yapan adamları Avcı'nın şart koştuğuna da ben inanmıyorum..Zaten Ağaoğlu hafta içi dilinin altındaki baklayı çıkardı mali zorluklar yaşadık hoca da aldıklarımıza eyvallah dedi minvalinde bir röportaj verdi...
Bu sene Bartra ve Gomez dışındaki transferlerin alayı fiyasko..Hepsinin maaşını bonservisini toplasın Ağaoğlu sonra kulüpte para var mıymış yok muymuş hesabını yapsın..Denswill kazmasına verdiğin maaşı Waka'dan keseceksin mikrofonların karşısilına çıkıp Waka konusunda tavan fiyatımız var şovu yapacaksın sonra Denswil'e 2.2 vereceksin..
Bugün bu takımda Waka olsa Kasımpaşa Konya Ankaragücü maçları bizim açımızdan çerezdi..Birilerine göre Waka'yı da gönderen Avcı..Bu Avcı nasıl bir adam yani Ağaoğlu'nun kafasına silah mı dayıyor takımın iyileri gitsin kötüleri kalsın diye...
jpositve
11.11.2022, 23:14
Millet iyice sacmalamaya basladi. Yonetim suclu evet tabi. Surekli durmadan yana pas geri pas yapin diyen de yonetim.
alp.ckmk29
Elenmediğimiz yarış yoktur. Katılmadığımız yaşrış vardır.
Dahi A.A
erenslash
avcu salak zaten abi ne anlar hoca mı avcı ünal hoca varken di mi? zaten bizim sorunumuz hoca hoca olmasa barca gibi takımdık yersen .....
fanatikdevri
11.11.2022, 23:15
adam gibi topçularla olur başarı bunlarla değil
avcının istediğini almadı yönetim
scout ekibini bugün kovardım ben olsam en kral ekibi getirirdim klübe yabancı scout da alırdım ama iyisini alırdım
ahmet başkan en ucuz ekibi bulur bize bu konuda harikadır kendileri
ayrıca vizyonu belirleyen yönetimdir hoca bunu bunu al demişsse gidip futbol fakiri oyuncu al dememiştir
hepsi futbol fakiri
sorumlu yönetimdir abi
İki konuda da yanlış düşünüyorsun,birincisi bu kadro asla kötü değil,ikincisi de Abdullah Avcı asla istemediği bir adamı takımına kabul edecek eziklikte hele de Ahmet Ağaoğlu gibi birine karşı kabul etmez,o dakika istifasını verir,gider.Ama adam mücadele adamı,Ahmet Ağaoğlu ile transferlerin bir alakası olduğunu düşünmüyorum.
Ha onu eleştireceksen çok daha net konular var,stadyum isminin hala rezil bir isim olması ve spornsorunun olmaması,alakasız konularda eleştirip,savundurtuyorsunuz.
ALDENİRO
11.11.2022, 23:15
lahtimi inadı hocayı yıktı. doğru düşünemiyor artık. geri pas geri pas oyunu bunun üstüne kurarsan üçün birini alırsın. hızlı ve dikine. oyunu rakip sahay yıkma. verkaç yapma. temel şeyler bunlar. diyecek çok şey var da desek mi demesek bilemedim. şikebahçe maçı hocanın son şansı. yenilirsek o stada bu sene dolmaz hiiç...İyi çalışsınlar koşsunlar vesselam...
jpositve
11.11.2022, 23:17
Neyse avci ile sezon sonuna kadar gidilip sezon sonunda adanademirden montella getirilmeli. Devre arasinda para harciyacak isler yapmasinlar. Adam gondermeye de gerek yok. Yeni hoca karar versin bunlara. Haa yerli oyuncu efecan ile onur buluta hayir demem. Illa acil hoca degisikligi olacaksa unal karaman olur. Sota da olur o bile bundan daha iyidir.
fanatikdevri
11.11.2022, 23:17
Neye göre yarışta değiliz,Avrupada kaç kez Şubat ayını gördün,ligde kimsenin oyun olarak süpüreceği bir şey yok,TK daha başlamadı bile,az sakin.
samatyaboy
11.11.2022, 23:18
Maç öncesi tahminim tuttu ama böyle saçma sapan penaltıyla 1-1 bitmesine şaşırdım doğrusu.Larsen'in misyonu dolmuştur, devre arası yollar ayrılmalı, yoksa tekme tokat yollanacak duruma gelebilir.
erenslash
11.11.2022, 23:18
var abi var transfer konusu ekip işi direkt yönetime bağlı çok açık bu. personel kötü. avcı ben idare ederim kafasında bir hoca para yok çünkü pek ben ne alabilirsek onunla idare ederim kafasında hareket etti. bütçe bu dendi çünkü. sorumlu yönetim. hadi diyelim scout ekibi dandik kardeşim gider scout ekibi en kralından alırsın yabancı alırsın güney amerikadan alırsın oradan buradan ekip alırsın yetenek keşfeder iyi adamlar bulur sana. bunu da yapmadı başkan? abi seni adam 20 milyon eurodan etti. yönetim yaptı bunu.hoca dğeil.başkanı savunmana hala anlam veremiyorum. bu kafayla dibi boylarız kardeşim.as başkan başkan olmalı. bu kadar basit.ama gidip o da ekibi yurt dışından kurması lazım en azından bir kaç yardımcı ve scout ekibi kaliteli bulmalı bunu kesin yapmalı ertuğrul as başkan.
İki konuda da yanlış düşünüyorsun,birincisi bu kadro asla kötü değil,ikincisi de Abdullah Avcı asla istemediği bir adamı takımına kabul edecek eziklikte hele de Ahmet Ağaoğlu gibi birine karşı kabul etmez,o dakika istifasını verir,gider.Ama adam mücadele adamı,Ahmet Ağaoğlu ile transferlerin bir alakası olduğunu düşünmüyorum.
Ha onu eleştireceksen çok daha net konular var,stadyum isminin hala rezil bir isim olması ve spornsorunun olmaması,alakasız konularda eleştirip,savundurtuyorsunuz.
Direk kadro dışı bırakırım .Yazıklar olsun bu adam bu ligdeki en kötü bek her hali bu takıma zarar.
kaçarava
11.11.2022, 23:21
Futbolcular kafa olarak olaydan kopmuş.
jpositve
var abi var transfer konusu ekip işi direkt yönetime bağlı çok açık bu. personel kötü. avcı ben idare ederim kafasında bir hoca para yok çünkü pek ben ne alabilirsek onunla idare ederim kafasında hareket etti. bütçe bu dendi çünkü. sorumlu yönetim.senin de kayninin şiysi kulupte yonetimde falan mi. Bu kadar istihbarati toplamak kolay olmasa gerek.
gurur6134
Trabzonspor son 15 dakikayi a.gucu gibi bir takima karsi geri pas yan pas yaparak oynamaz mac berabereyken ,oynarsa morinho olsa elestirilir zaten bu oyunu oynamayi da beceremiyoruz buna ragmen israr ediyoruz bugun yine adam salaklik yapmasa son dakika yenilmistik hem pısırık 1 puan almak icin oyun oynayacaksin hem de bunu beceremeyeceksin karsindaki takimin degeri senin 10 da 1 belkide ayiptir..trabzonspor uzerindeki ölü topragini atmali silkenip kendine gelmeli basta hoca taktik anlaminda artik oyunculara asiladigi vurdumduymaz korkak kisik futboldan acilen dönmelidir..
erenslash
11.11.2022, 23:22
o kadar açık ki herşey tanıdıkları devreye sokmaya gerek yok .biraz düşünmek yetiyor neyin ne olduğu belli.olayları takip et süreci takip et başarısızlık hocanın olmadığı çok açık zaten.
senin de kayninin şiysi kulupte yonetimde falan mi. Bu kadar istihbarati toplamak kolay olmasa gerek.
fanatikdevri
11.11.2022, 23:23
var abi var transfer konusu ekip işi direkt yönetime bağlı çok açık bu. personel kötü. avcı ben idare ederim kafasında bir hoca para yok çünkü pek ben ne alabilirsek onunla idare ederim kafasında hareket etti. bütçe bu dendi çünkü. sorumlu yönetim. hadi diyelim scout ekibi dandik kardeşim gider scout ekibi en kralından alırsın yabancı alırsın güney amerikadan alırsın oradan buradan ekip alırsın yetenek keşfeder iyi adamlar bulur sana. bunu da yapmadı başkan? abi seni adam 20 milyon eurodan etti. yönetim yaptı bunu.hoca dğeil.başkanı savunmana hala anlam veremiyorum. bu kafayla dibi boylarız kardeşim
Başkanı savunmuyorum zaten,onun futboldan anlamadığını bilen Avcı ve Ertuğrul başkan bu takımın kurucuları,o sebeple durduk yere Ahmet Ağaoğlunu eleştirme,ona sen uzaktan takıl dediler,becerip stadın ismini değiştirse ve sponsor bulabilse ki son Genel Kuruldki aptalca çıkışı ile onu da bitirdi,son demleri,yakında gider,ön plana çıkamadığı an onun için gerek yok başkanlığa.
Kadro çok iyi bence,ligin en iyi kadrosu ama çok işler ters gitti,bireysel hatalar da bitirdi çoğu maçı,kafalar biraz daha dinlense,sakatlar döndüğünde biraz daha kolaylaşır işler
Giallorossi
11.11.2022, 23:23
https://twitter.com/EnSuperLig/status/1591166373534654464
B** gibiyiz hocam
erenslash
11.11.2022, 23:24
abiciğim kapasite bu . bak şöyle anlatayım sana müziğe yeteneği ve dile yeteneği olmayan bir insana en kral hoca gelse bile bir şey yapamaz. futbol da böyle.kapasite bir yere kadar oyuncuların .düz öğrenci gibi düşün bunları özelliği olmayan öğrenciler düz adam. öğretmen ne yapsın? o hesap yani öyle anlatayım sana.
Trabzonspor son 15 dakikayi a.gucu gibi bir takima karsi geri pas yan pas yaparak oynamaz mac berabereyken ,oynarsa morinho olsa elestirilir zaten bu oyunu oynamayi da beceremiyoruz buna ragmen israr ediyoruz bugun yine adam salaklik yapmasa son dakika yenilmistik hem pısırık 1 puan almak icin oyun oynayacaksin hem de bunu beceremeyeceksin karsindaki takimin degeri senin 10 da 1 belkide ayiptir..trabzonspor uzerindeki ölü topragini atmali silkenip kendine gelmeli basta hoca taktik anlaminda artik oyunculara asiladigi vurdumduymaz korkak kisik futboldan acilen dönmelidir..
MehmeTS_ADANA
11.11.2022, 23:25
hocayı beğenmeyenlere ve istemeyenlere saygı duyuyorum fakat bi zahmet iyi futbol ve sportif başarı garantisi verecek bir hocada önerirseler çok memnun olacağım
David_LuiZ4
11.11.2022, 23:26
avcu salak zaten abi ne anlar hoca mı avcı ünal hoca varken di mi? zaten bizim sorunumuz hoca hoca olmasa barca gibi takımdık yersen .....
Takıma takviye adı altında katılan oyuncuların üç beş maçını izleyip doğru dürüst analiz yapamayan tiplere göre geri pas yan pas yaptırıyormuş hoca..Bunu ciddi ciddi yazıyorlar..Lan bir hoca neden takımdaki oyunculara karşı kaleye gitmeyin yan pas yapın geri pas yapın direktifinde bulunsun? Bindiği dalı keesecek kadar salak mı bu Avcı?
Bu aptal yorumlar sırf futbol cahilliğinden kaynaklanıyor bro..Takımda topla dribling yapacak bir iki kişi haricinde oyuncu yok diyoruz..Statik ve sabit oynayan oyunculardan kurulmuş takım..Atletizm yok teknik kapasite yok oyun zekası yok rakip baskısında telaşlanmama yok özgüven yok oyuncularda..Bu tarz oyuncuları yani birbirine benzeyen adamları takıma toplamak büyük marifet..Bu marifeti sorguluyoruz ikiyüzlü herifler gelip başkana ses etmeyin sorumlu Avcı diyorlar gel de gülme..
erenslash
11.11.2022, 23:26
ligin en iyi kadrosu mu? abi ne yaptın sen ...kadro iyi mi? yapma kardeşim gözünü seveyim...
Başkanı savunmuyorum zaten,onun futboldan anlamadığını bilen Avcı ve Ertuğrul başkan bu takımın kurucuları,o sebeple durduk yere Ahmet Ağaoğlunu eleştirme,ona sen uzaktan takıl dediler,becerip stadın ismini değiştirse ve sponsor bulabilse ki son Genel Kuruldki aptalca çıkışı ile onu da bitirdi,son demleri,yakında gider,ön plana çıkamadığı an onun için gerek yok başkanlığa.
Kadro çok iyi bence,ligin en iyi kadrosu ama çok işler ters gitti,bireysel hatalar da bitirdi çoğu maçı,kafalar biraz daha dinlense,sakatlar döndüğünde biraz daha kolaylaşır işler
bilginsem
11.11.2022, 23:28
Yine ulemadan geçilmiyor. Takım oyuncu bazında iyi tekrarlarla daha iyi olacak. Takımında 10 tane süperstarla oynamıyorsun kardeşim bu iş zaman alacak. 30 yıl şampiyonluk görmedik, hoca giderse yerine de ancelotti gelmeyecek.
Bi silkelenip kendinize gelin ne bekliyordunuz bu çağda bu ekonomik yapılarla dominasyon oluşturacağımızı mı? Altyapıda desteği verin köstek olmayın 10 seneye bu kulüp feci başarılı olur ama hepimiz çok iyi biliyor ki bu sene ve seneye bir kupa gelmesin kulüpte eskinin tozu bile kalmayacak malesef...
Bu futbolculara izin falan verilmesin hatta daha fazla antrenman konulmalı 4 aydır sahada yürüyorlar biraz koşmayı öğrensinler
Abi niye anlamak istemiyorsunuz hocanın hataları olabilir ama kadro kötü kötü kötü forvetin berbat 2 bekin berbat orta sahan alternatifsiz yıldızımız yusuf yazıcı futbolu kafada bitirmiş bu ortamda capelloyududa getirsen başarısız olursun.Transfer işinde geç kaldık yine hata yaptık bu sene beklentiniz olmasın .
David_LuiZ4
11.11.2022, 23:33
Son kez yazayım çıkayım..
Bir takımda oyuncuların top sürme topla koşu dribling gibi özellikleri yoksa bunun üzerine bir de oyuncular atlet değilse top tekniği yavansa o takımın oynayacağı en ideal oyun geri pastır yan pastır..Yani topu ayağına alan oyuncularınız rakibi ekarte etmek için önündeki boşluğa topla dalamıyorsa riskli rizikolu oyunu sevmiyorsa kendinde o yetenek yoksa topu hababam geriye yana oynarsınız..İzleyenlere de bunun sebebi hoca direktifi gibi gelir ama asla öyle değildir..
Ara transfer döneminde sağlam transferler yaparsak şampiyon olabiliriz canınızı sıkmayın..Şikecileri de Akyazı'da yeneceğimize inancım tam..
Kalın sağlıcakla hocaya güvenin...
Yine ulemadan geçilmiyor. Takım oyuncu bazında iyi tekrarlarla daha iyi olacak. Takımında 10 tane süperstarla oynamıyorsun kardeşim bu iş zaman alacak. 30 yıl şampiyonluk görmedik, hoca giderse yerine de ancelotti gelmeyecek.
Bi silkelenip kendinize gelin ne bekliyordunuz bu çağda bu ekonomik yapılarla dominasyon oluşturacağımızı mı? Altyapıda desteği verin köstek olmayın 10 seneye bu kulüp feci başarılı olur ama hepimiz çok iyi biliyor ki bu sene ve seneye bir kupa gelmesin kulüpte eskinin tozu bile kalmayacak malesef...
Katılmıyorum kesinlikle
Karşındaki rakiplerin ekonomisi ne ? Sahada bugün ankaragucu kadar mücadele etmiyorsun
Bırakın bu safsataları yeter bu fakir edebiyatı koşacaklar mücadele edecekler sahada yürümeyecekler iyi oldu o zaman 30 sene daha beklemeyelim birşey kimse de maça gitmesin o zaman 30 sene sonra gideriz !!!
jpositve
11.11.2022, 23:34
https://i.hizliresim.com/nnktavn.jpg
fanatikdevri
11.11.2022, 23:35
ligin en iyi kadrosu mu? abi ne yaptın sen ...kadro iyi mi? yapma kardeşim gözünü seveyim...
Hocam kadro asla kötü değil bireysel olarak ama çok da oturmadı,Dorukhan gibi joker bir oyuncunun sezonu erken kapatması,Visca gibi her zaman belli bir standarta gol+asist katksı veren adamın bir anda kadro dışı kalması,inan bunlar başka takımda bu kadar yoğun maç temposunda çok daha kötü olurdu.
Bir de kafası sahada olmayan tipler var,bu ligi küçümseyrek oynayan Bartra,kafası gitmekle kalmak arasına sıkışmış Uğurcan,öÖMÜR ve Hügo gibilerin bireysel olarak hataları çok pahalıya mal oldu,buna rağmen Avcının eleştirilmesi anlarım ama bizim taraftarın gerçekten hiç elinin ayarı kalmamış,ya bir düşün bakalım bunları,biraz acı çek,bekle.
Fanatik34
Maci izlemedim, ama durun tahmin edeyim: Daha dün lige cikan A.Gücü takimi, muhtemel cok transfer yapan A.Gücü takimi bizden daha iyi oynamistir!!
Avci Efendi icin yeni Cekirgeler transfer edin, yoksa basari gelmez, gelmeyecek!!
Bu kadar transferi yap, yaptir, sonra kötü futbol oynamaya devam et, muhtemel bahaneler uydur. Bu takimin yeni bir Teknik Direktöre ihtiyaci coktan beri varda, bunu yapacak bir Yönetim´e sahip degiliz maalesef!!! Keza bu transfer döneminde harcanan paralara bakinca, hersey net ortada. Seneye de muhtemel ekonomik kriz bahanesi ile kücülmeye gideriz...
erenslash
valla bro öncelikle süper teknik ve detaylı analizlerin için eline sağlık kardeşim en kral analizleri yapıyorsun niye neden oldu o kadar detaylı anlatıyorsun şahane bir şekilde ama gene anlamıyor millet. hani bu işten para kazanacak kadar iyi yorumluyorsun ki yorumcu olsan bir çok tvdeki kişilerden çok daha iyi yorumluyorsun yalan yok abi. ben şaşırıyorum futbol cahilliğine insanların bu kadar olamaz. abi ben senin kadar teknik analiz yapamam asla ama vallahi diyorum bizim oyuncuların yeteneksiz ve dandik oyuncular olduğunu bilmek için inan bana futboldan anlamaya teknik analiz yapmaya da gerek yok anlamayan çocuk bile bilir abi. o kadar net ki..... abi oyuncularımızda koşu yok, çalım yok, bakasetas iki gazla kapasitesi var diye hadi biraz şut çalışıyor vesaire onun da kapasite bu kadar. yemin ediyorum adanadaki ortasah abizde olsa o bile avrupa ve lig maçlarında bize baya fark attırırdı ki biz adanadanın ve tüm takımların üstünde bir ortasaha kurmammız gerekirdi. defans keza aynı abi solbek yedeğin yedeği yok.aslında aldığımız eren lig için kötü oyuncu değil ancak yedek olmalı.ortasaha oyuncularında zeka sıfır.hocayı boklamak yapılan en kolay iş.bizde bir kere kanatların hiç biri koşu yapamıyor ki topla ileriye çabuk çıkıp defansı yaracak çalımcı oyuncu yok. en az 3-4 oyuncu lazım öyle.viscadan çok verim alamayız bu saaten sonra .yani bize çaprazlama ve kenardan zeki hem pas hem de çalım özelliği olan hem sağ hem sol açığa iki adam şart.maliyetli ama hayat kurtarıcı seni lider yapıyor bu adamlara para gömdüğün zaman.ama bunu cahillere anlatamassın abi.abi gomezi eleştiriyorlar gomez a kalite adam ama diğer aldğımız adamlar yan sanayi topçular öyle olunca uçurum oluyor uçurumun olduğu yerde kaliteli topçu da aynı düşünemez. çünkü seviye farkı var performans alamassın.tüm oyuncularımız böyle olunca otluyoruz.hadi bartha tamam ki ben barthayı istemiyordum daha iyisini bekliyordum çünkü.ki onu bile beğenmedim. bardi süpriz oldu kötü anlamda oha dedim nasıl olur dedim.hoca ve yönetim plan yapmıştı bunları nasıl alırlar dedim. şaşırdım. yahu dedim avcı hoca bunu yapmaz dedim mantık olarak .yani gel gelelim para yok bunlar var işine döndü. abi bunlar paraya kıyıp düzgün scout alsalar hiç olmassa süper oyuncular keşfedebillirdik o da yok . bu oyuncular ( oyuncu tabi yersen) bunlar takviye olamaz çünkü takviye dediğimiz adamlar yedek olur biz ana kadroyu kurmamışız daha ki yedek bile olamayacak adamları ana kadroya almışız oha diyorum oha ..
Takıma takviye adı altında katılan oyuncuların üç beş maçını izleyip doğru dürüst analiz yapamayan tiplere göre geri pas yan pas yaptırıyormuş hoca..Bunu ciddi ciddi yazıyorlar..Lan bir hoca neden takımdaki oyunculara karşı kaleye gitmeyin yan pas yapın geri pas yapın direktifinde bulunsun? Bindiği dalı keesecek kadar salak mı bu Avcı?
Bu aptal yorumlar sırf futbol cahilliğinden kaynaklanıyor bro..Takımda topla dribling yapacak bir iki kişi haricinde oyuncu yok diyoruz..Statik ve sabit oynayan oyunculardan kurulmuş takım..Atletizm yok teknik kapasite yok oyun zekası yok rakip baskısında telaşlanmama yok özgüven yok oyuncularda..Bu tarz oyuncuları yani birbirine benzeyen adamları takıma toplamak büyük marifet..Bu marifeti sorguluyoruz ikiyüzlü herifler gelip başkana ses etmeyin sorumlu Avcı diyorlar gel de gülme..
David_LuiZ4
11.11.2022, 23:41
valla bro öncelikle süper teknik ve detaylı analizlerin için eline sağlık kardeşim en kral analizleri yapıyorsun niye neden oldu o kadar detaylı anlatıyorsun şahane bir şekilde ama gene anlamıyor millet. hani bu işten para kazanacak kadar iyi yorumluyorsun ki yorumcu olsan bir çok tvdeki kişilerden çok daha iyi yorumluyorsun yalan yok abi. ben şaşırıyorum futbol cahilliğine insanların bu kadar olamaz. abi ben senin kadar teknik analiz yapamam asla ama vallahi diyorum bizim oyuncuların yeteneksiz ve dandik oyuncular olduğunu bilmek için inan bana futboldan anlamaya teknik analiz yapmaya da gerek yok anlamayan çocuk bile bilir abi. o kadar net ki..... abi oyuncularımızda koşu yok, çalım yok, bakasetas iki gazla kapasitesi var diye hadi biraz şut çalışıyor vesaire onun da kapasite bu kadar. yemin ediyorum adanadaki ortasah abizde olsa o bile avrupa ve lig maçlarında bize baya fark attırırdı ki biz adanadanın ve tüm takımların üstünde bir ortasaha kurmammız gerekirdi. defans keza aynı abi solbek yedeğin yedeği yok.aslında aldığımız eren lig için kötü oyuncu değil ancak yedek olmalı.ortasaha oyuncularında zeka sıfır.hocayı boklamak yapılan en kolay iş.bizde bir kere kanatların hiç biri koşu yapamıyor ki topla ileriye çabuk çıkıp defansı yaracak çalımcı oyuncu yok. en az 3-4 oyuncu lazım öyle.viscadan çok verim alamayız bu saaten sonra .yani bize çaprazlama ve kenardan zeki hem pas hem de çalım özelliği olan hem sağ hem sol açığa iki adam şart.maliyetli ama hayat kurtarıcı seni lider yapıyor bu adamlara para gömdüğün zaman.ama bunu cahillere anlatamassın abi.abi gomezi eleştiriyorlar gomez a kalite adam ama diğer aldğımız adamlar yan sanayi topçular öyle olunca uçurum oluyor uçurumun olduğu yerde kaliteli topçu da aynı düşünemez. çünkü seviye farkı var performans alamassın.tüm oyuncularımız böyle olunca otluyoruz.hadi bartha tamam ki ben barthayı istemiyordum daha iyisini bekliyordum çünkü.ki onu bile beğenmedim. bardi süpriz oldu kötü anlamda oha dedim nasıl olur dedim.hoca ve yönetim plan yapmıştı bunları nasıl alırlar dedim. şaşırdım. yahu dedim avcı hoca bunu yapmaz dedim mantık olarak .yani gel gelelim para yok bunlar var işine döndü. abi bunlar paraya kıyıp düzgün scout alsalar hiç olmassa süper oyuncular keşfedebillirdik o da yok . bu oyuncular ( oyuncu tabi yersen) bunlar takviye olamaz çünkü takviye dediğimiz adamlar yedek olur biz ana kadroyu kurmamışız daha ki yedek bile olamayacak adamları ana kadroya almışız oha diyorum oha ..
Benim paraya ihtiyacım yok bro tvde futbol namına gevezelik yapan adamlardan misli misli fazla kazanıyorum:D iyi dileklerin için teşekkürler iyi geceler.
Waka tek basina bir takim oldugu icin hoca kendi takimini kurmak istemis olabilir en dogal hakki ancak sonuclar gelmedimi basina is alirsin takim temasli oyunda hafif kaliyor bu kadro yapisiyla naci bardhi yusuf hamsik omur bozok gibi oyuncularla cok seri ayaga pas oyununu gelistirebilirsek rakibi mutlaka cozeriz hafif siklet geri donusleri vasat temasli oyunda zorlanan bu oyuncu gurubu icin temposu yuksek pas oyunu en dogrusu
Oğuz ZEYTİN
11.11.2022, 23:42
Golü atacağımız belliydi. Neden? Çünkü topsuz alandaki oyuncularımız kımıldamıştı. O kadar hareketsiziz ki... En ufak kıpırtı umutlandırdı.
Saçma bir penaltıyla golü yedik.
Djaniny yine karşı karşıya kalıp atamadı. Bu kaç oldu?
Oyunu yıkacak, gol arayacakken hem Hamsik hem Gbamin çıkarmak hocanın yeni ezberi. Bakasetas veya Bardhi'yi geriye çekiyor. Takımın kırılgan hâli iyice dengesizleşiyor. Ön taraf kalabalıklaşıyor. Kötüsü, bununla sonuç da alamıyoruz. Gbamin kalsa, Gomez çıksa... "Gol lazım, forvet çıkarıyor." denikecek diye mi çekiniyor?
Pozisyon yaratmadan, neyi sonuçlandıracaksın?
Hoca, Yazıcı, Larsen, Djaniny; hepsini eleştireyim. Ama bu Mete Kalkavan itinden biz nasıl kurtulacağız?
Oğuz'un Djaniny'ye girdiği pozisyonda formaları değiştirelim, bize en az sarı kart çıkardı. Faul vermedi.
Gomez'in kafasına vurduklarında, avantajı kaybettik diye faul verdi sandım. Hakem atışıyla topu onlara bıraktı.
Allah belasını versin.
*
Yine takıma döneyim. Adana Demir maçı gibi, adamlar uzatmada altı pasta karambol yarattı. Biz son dakika duran top kullanıyoruz, arkada oyuncu bekletiyoruz, üstelik rakip yokken.
Winner karakteri nasıl inşa etmiştik, şimdi ondan yoksunuz. Geçen sezon bu Mete Kalkavanları da yenen işte o karakterdi. O karaktere sahip büyük oyunculardı. Şu maça kadar oyunculara, transferlere tek laf etmedim. Yine etmem, çıkacaksak bu oyuncularla çıkacağız. Fakat zor görünüyor. Sahadaki duruşları, geçen seneki kadronunkinden çok farklı. Güven veriyordu o takım.
Yönetime gelirsek... O ilk Denswil kontratından tut forma reklamına... Ödenen bonservislerden satılamayan oyunculara... Stadyum reklamınından Kopenhag maçına yetişmeyen transferlere...
Önceki yaz ne kadar iyiyse bu yaz o kadar kötüydü. Araya iyi kötü geldik. Ortalama 2 puan hedefi tutmadı. ŞL gruplara kalamadık. Avrupa Ligi'nden elendik. İnşalkah arayı "çalışarak" ve doğruları yanlışlardan fazla yaparak değerlendiririz.
Son not: Dorukhan mükemmel bir oyuncu. Duvardaki en kritik tuğlaydı.
erenslash
11.11.2022, 23:44
ana kadroyu sayıyorum : bartha,bakesetas,hamsik, gomez, uğur dışında oyuncu yok ana kadroda.ana kadro bunlar hariç transfer şart.kaç tane lazım ana kadroya sen düşün. bir de ereni solbek alternatif yedek olarak düşün. diğerleri çöp. barthiden alanzinho yaratamaya çalışıyorlar da olmaz. barthi bücür topçu diye aldığımız gereksiz adamın yerine talisca veya jaja tarzı bir adam lazım .bunu yapmaları gerekiyordu.bu kadar basit abi.visca asist yapar ama çalımcı adamın yokç viscaya güvenme çünkü kadronun diğer yarısından çoğu yok ana kadroda topçu yok.viscadan da çok verim alamassın bu yeteneksizlerle.viscayı yedekleyip yerine çok sağlam yabancı sağ kanat almak lazım.
Hocam kadro asla kötü değil bireysel olarak ama çok da oturmadı,Dorukhan gibi joker bir oyuncunun sezonu erken kapatması,Visca gibi her zaman belli bir standarta gol+asist katksı veren adamın bir anda kadro dışı kalması,inan bunlar başka takımda bu kadar yoğun maç temposunda çok daha kötü olurdu.
Bir de kafası sahada olmayan tipler var,bu ligi küçümseyrek oynayan Bartra,kafası gitmekle kalmak arasına sıkışmış Uğurcan,öÖMÜR ve Hügo gibilerin bireysel olarak hataları çok pahalıya mal oldu,buna rağmen Avcının eleştirilmesi anlarım ama bizim taraftarın gerçekten hiç elinin ayarı kalmamış,ya bir düşün bakalım bunları,biraz acı çek,bekle.
erenslash
11.11.2022, 23:46
kardeşim iyi geceler saygılar. ben ihtiyacın var diye demedim aman browski yanlış anlama anlatmak istediğim yorumların nokta atışı kardeşim. rica ederim. ama bu kadar iyi söylemlerin olmasına rağmen tık yok millette. belki birileri okur da hocaya söyler. bu arada bence asbaşkan başkan olur gibi geliyor o konuda da yorumunu doğru buluyorum.
Benim paraya ihtiyacım yok bro tvde futbol namına gevezelik yapan adamlardan misli misli fazla kazanıyorum:D iyi dileklerin için teşekkürler iyi geceler.
Arif Timurcioğlu
11.11.2022, 23:47
Aynı şeyleri yazmaya gerek yok söz bitti.
Enaldo61
11.11.2022, 23:48
Düzeltecek olan hoca abi düzeltsin o zaman aylar geçti birkaç Avrupa maçı hariç futbol görmedik üstelik artık kötü futbolla skor da alamıyoruz çünkü Tony yok.
Hoca yorulduysa bıraksın zorlamaya gerek yok. Şampiyon yaptı helal olsun alnı açık başı dik alllah razı olsun.
Maç öncesi tahminim tuttu ama böyle saçma sapan penaltıyla 1-1 bitmesine şaşırdım doğrusu.Larsen'in misyonu dolmuştur, devre arası yollar ayrılmalı, yoksa tekme tokat yollanacak duruma gelebilir.
Lutfen negatif tahmin yapmayin tutuyor!
erenslash
11.11.2022, 23:49
böyle bir adam lazım
https://www.youtube.com/watch?v=-tkt6Qjrn0Y
https://www.youtube.com/watch?v=LWDj7XPUjs8
gurur6134
11.11.2022, 23:52
abiciğim kapasite bu . bak şöyle anlatayım sana müziğe yeteneği ve dile yeteneği olmayan bir insana en kral hoca gelse bile bir şey yapamaz. futbol da böyle.kapasite bir yere kadar oyuncuların .düz öğrenci gibi düşün bunları özelliği olmayan öğrenciler düz adam. öğretmen ne yapsın? o hesap yani öyle anlatayım sana.
Tabi canim oynadigin takimlar zaten uzay takimi onlarin kapasitesi ust seviye senin ki onlardan daha dusuk ki dis geciremiyorsun.devre arasi 15 milyon avroluk uruguayli stoper geliyormus rahat ol sen..
erenslash
11.11.2022, 23:54
adananın kadrosu da senden daha iyi aynen öyle. bu arada stoper demişken stoperden daha fazla bölgeye baya transfer lazım artık hepimize geçmiş olsun .bahsettiğim şey ise takviye de değil direkt ana kadroya lazım.6-7 adam şart
Tabi canim oynadigin takimlar zaten uzay takimi onlarin kapasitesi ust seviye senin ki onlardan daha dusuk ki dis geciremiyorsun.devre arasi 15 milyon avroluk uruguayli stoper geliyormus rahat ol sen..
erenslash
11.11.2022, 23:57
bakın bu yazıyı da iyi okuyun neden kadronun dandik olduğunu çok iyi anlatmış kardeşimiz
Son kez yazayım çıkayım..
Bir takımda oyuncuların top sürme topla koşu dribling gibi özellikleri yoksa bunun üzerine bir de oyuncular atlet değilse top tekniği yavansa o takımın oynayacağı en ideal oyun geri pastır yan pastır..Yani topu ayağına alan oyuncularınız rakibi ekarte etmek için önündeki boşluğa topla dalamıyorsa riskli rizikolu oyunu sevmiyorsa kendinde o yetenek yoksa topu hababam geriye yana oynarsınız..İzleyenlere de bunun sebebi hoca direktifi gibi gelir ama asla öyle değildir..
Ara transfer döneminde sağlam transferler yaparsak şampiyon olabiliriz canınızı sıkmayın..Şikecileri de Akyazı'da yeneceğimize inancım tam..
Kalın sağlıcakla hocaya güvenin...
jairzinho
12.11.2022, 00:01
Avcının başarılarına bakarsanız bu adamın kafasındakilerini yapabilmesi için uzun vadeli işlerde başarılı ve belli bir istikrarı var en kısa sürede başarılı olduğu takım biziz ve üç kupa aldı ki bir şampiyonluk,güzel futbol için kimi ölçü olarak alıyoruz,hangi takımı,M.cİTY ,mi, PSG mi.Bu çok saçma bir bakış açısı ki,Trabzonspor tarihine bakarsan çok kısır skorlarla şampiyonluklarımız oldu.
Bir yerde yanlış var,taraftarın bence ne istediği konusunda kafası karışık.
taraftar her zaman güzel futbol ister
bunun tek istisnası eğer uzun süre şampiyonluk yoksa taraftar öncelikli olarak şampiyonluk ister, geçen sezon şampiyon olunduğuna göre taraftar net olarak güzel futbol ister güncel olarak
kaçarava
12.11.2022, 00:03
Lig+Avrupa 11 deplasman maçından 3 galibiyet almışız. Deplasmanlar ciddi bir sorun. Yumuşak, ağır ve güçsüz oyuncularla deplasmanda işimiz zor.
Kadro fena degil diyelim ancak kor kor temasli oyunda zayif kaliyoruz rakip bizim oyunumuzu fiziki direncle bozabiliyor ama bugunde gorulduki golu bulduktan sonra rakibin gelmesine ileride basarak engel olamadik
OzcanHan61
12.11.2022, 00:06
21936
Ligdeyiz ne demek? Daha düşmedik mi?
Evet avrupa’da varız ligten lige düşe düşe gidiyoruz.
zafer6161
12.11.2022, 00:10
Son 13 mac
Bardi 3 gol
Toplam 3 forvetimiz 2 gol
Bu istatistik le ilk 5 bile hayal
gurur6134
12.11.2022, 00:11
Insanda azicik utanma olur karsindaki takimlar kim hangi oyuncularla oynuyorlar onlara bakilir hala daha baskanin transferleri yaptigini dusunen kot kafalilar var birde analiz kasmaya kalkiyor hödükler.transfeeleri ertugrul dogan ve avci yaptilar acin gozunuzu agaoglu dusmanligi gozunuzu koreltmis bir de baskan gitsin ertugrul dogan gelsin diyorlar vay sizin ben vicdaniniza transferlerin mimari ertugrul dogan sicak parayi bulunda elini cebine atanda o klup sıkıstiginda daha bunu bilmiyirlar yada bilip salaga yatiyorlar dingiller takim kotuymus aoyuncularin takimin degerine degilde senin o kot kafana bakariz he kotu cok kotu liginde en kotusu ankara kasimpasa umraniye ads kayseri konya hepsinden kotu..bu takim ne kotu kadrolar gordu bu takim kotuyse onlar neydi merak ediyorum kendinizi kandirmaya devam edin bir wakayemenin gitmesi takimi bu kadar etkilediyse nerde o zaman hocanin katkisi persemebenin gelisi carsambadan belliydi bu takim gecen senede waka saldiginda zorlaniyordu gunundeyse ugurcanda tutuyorsa mac kazaniyordu bir takimin her futbolcusu herseyi kotu olamaz.22 mac oynamissin taktigin belli degil kimin ne oynadigi belli degil ileri gitmeye korkuyor yan pas geri pas herkes bu takimin ne oldugunun farkina varsin bugun resmen 1 puana oynadi takim 1 1 den sonra onuda beceremiyor boyle cag disi futbol anlayisi olmaz koca macta karsi karsiya buldugumuz pozisyon sayisi ya 1 ya 2 ya yok ayiptir yazik gunah hoca onune koysun sapkasini dusunsun artik sene basindan bu yana soyledigi anlattigi hicbirseyi gerceklestiremedi hoca hepsi lafta.su nacinin bugune kadar forma sansi bulmamasi skandal takim su durumdayken,gbamin hamsik disari cikti resmen takimin el frenini cekti bunlar futbolcu kalitesi ile aciklanamaz masal anlatmayin madrabazlar ancak coluk cocuk kandirir uyutursunuz o kafanizla
Doğukan Uçan
12.11.2022, 00:15
geçen sene takım edgar sakatlanana kadar zor gol yiyordu. ne olduysa edgar sakatlandı o tarihten beri ne defansta ne hücum da dikiş tutturabildik. şaka maka edgar ve nwakaeme bu takımın %50 sini oluşturuyormuş. bartra-hugo tandemi tutmadı.
takım ciddi ciddi gol atamıyor üstüne bu sene neredeyse gol yemediğimiz maç yok.
erenslash
12.11.2022, 00:15
hocanın katkısı bu dandik kadroya rağmen seni potadan düşürmemesi bu kadar oluyor ama .şu kadroya başka hocaya ver halimiz dumandı.onuncu veya on ikinci olurdun. hocanın pili bitti şöyle bitti bu oyuncu kadrosu her hocayı yer en kral hoca gelse tırt olur .hoca bir şey yapamaz devre arası kimi alırlar bilemem.ama kadroya realist olmak gerekirse 7 oyuncu lazım. tahminim para mara diyip nokta atışı 3 oyuncu alırsalar ki o bile yetersiz ama bakalım göreceğiz.kadroyu şişirdiler zarar ettik net olanı almadık .sıkıntısını çekiyoruz en başta hoca çekiyor sıkıntıyı .devre arası tahminim bir kanat,bir ortasaha,bir sağbek kesin alacaklar. ancak nokta atışı olmayacak gene tırt admalar olacaksa ayvayı o zaman yedik işte.
Insanda azicik utanma olur karsindaki takimlar kim hangi oyuncularla oynuyorlar onlara bakilir hala daha baskanin transferleri yaptigini dusunen kot kafalilar var birde analiz kasmaya kalkiyor hödükler.transfeeleri ertugrul dogan ve avci yaptilar acin gozunuzu agaoglu dusmanligi gozunuzu koreltmis bir de baskan gitsin ertugrul dogan gelsin diyorlar vay sizin ben vicdaniniza transferlerin mimari ertugrul dogan sicak parayi bulunda elini cebine atanda o klup sıkıstiginda daha bunu bilmiyirlar yada bilip salaga yatiyorlar dingiller takim kotuymus aoyuncularin takimin degerine degilde senin o kot kafana bakariz he kotu cok kotu liginde en kotusu ankara kasimpasa umraniye ads kayseri konya hepsinden kotu..bu takim ne kotu kadrolar gordu bu takim kotuyse onlar neydi merak ediyorum kendinizi kandirmaya devam edin bir wakayemenin gitmesi takimi bu kadar etkilediyse nerde o zaman hocanin katkisi persemebenin gelisi carsambadan belliydi bu takim gecen senede waka saldiginda zorlaniyordu gunundeyse ugurcanda tutuyorsa mac kazaniyordu bir takimin her futbolcusu herseyi kotu olamaz.22 mac oynamissin taktigin belli degil kimin ne oynadigi belli degil ileri gitmeye korkuyor yan pas geri pas herkes bu takimin ne oldugunun farkina varsin bugun resmen 1 puana oynadi takim 1 1 den sonra onuda beceremiyor boyle cag disi futbol anlayisi olmaz koca macta karsi karsiya buldugumuz pozisyon sayisi ya yok 1 ya 2 ya yok ayiptir yazik gunah hoca onune koysun sapkasini dusunsun artik sene basindan bu yana soyledigi anlattigi hicbirseyi gerceklestiremedi hoca hepsi lafta.su nacinin bugune kadar forma sansi bulmamasi skandal takim su durumdayken,gbamin hamsik disari cikti resmen takimin el frenini cekri bunlar futbolcu kalitesi ile aciklanamaz masal anlatmayin madrabazlar ancak coluk cocuk kandirir uyutursunuz o kafanizla
samatyaboy
12.11.2022, 00:17
Lutfen negatif tahmin yapmayin tutuyor!
Konya maçına 1-0 dedim, 2-2 bitti.
tristram
12.11.2022, 00:30
kadroyu kuran ertugrul dogan ve avci ama elestirilen agaoglu.bazi kamiller hocayi savunmak icin bu kepaze oyuna aslinda muhtac oldugumuza bizi inandiracklar.adam utanmadan hoca olmasa duman olmustuk diyor.clden elendik,avrupa liginden elendik,ligde havlu attik gibi.lige ara verilmese otesinide gorurduk.olabilecek en kotu senaryolar zaten gerceklesti.daha ne olacakti?hoca olmasaydi hepimizi yatirip opmeyeceklerdi.olan oldu zaten.peres ve visca iyi donmezse bu takim ilk bese giremez.
bilginsem
12.11.2022, 00:32
Ciddi beyin travması mı yaşadınız arkadaşım?
Dribbling yapacak oyuncu cidden yok mu bu takımda?
Bardhiyi hangi gözle izlediniz veya Eren'i. Hadi onları geçtim siz
cidden Trezeguet'i nasıl izliyosunuz amuda kalkarak mı? Peres dönecek, Visca dönecek larsen de savunması daha iyi bir sağ bek. O da faydalı olacak 3 lü stoper sağı bile denenebilir Larsen ile
Geçen sene müthiş bir dribblingçi olan ismail köybaşı ve puchacz vardı özür diliyoruz transferde sizden. Cornelius 8 kişinin içinden çalımlarla çıkıyordu. Bu transfer hataları dolayısıyla takım rezalet halbuki şöyle 6-7 tane çivi gibi 7-8 milyon euroluk adamlar neden almadık ki .mk
Herkesin takımın sorununa dair salak saçma senaryoları var. Takım yetenek ve efor oyunu oynamıyor. Feneri başarılı yapan şey fizik kondüsyon, alan hakimiyeti ve ciddi bir dip yapmışlık psikolojisi. Çok iyi bir hocaları da var, birbiriyle uzun süre çalışmış bir takımları var. Bakıp bakıp imreneceğinize, hocanızı b.klayacağınıza biraz sahip çıkın. Kopenhag maçlarından beri yemeye çalışıyorsunuz adamı veya başkanı bi bitmediniz.Bizim oyun felsefemiz yerleşim ve tekrarlar üzerine kurulu, top kazanma süreleri oyuncu pas opsiyonları zamanla çalışarak geliştilecek ezberlenecek şeyler. Halı sahada iki bilek hareketiyle 5 dakika futbola benzeyen iş yapan adam ulema kesiliyor cidden kafanızın içinde nasıl şeyler dönüyor anlamak mümkün değil.
Hocanın geldiği ilk sene biz bir mentalite oturtana kadar sıkıcı, bunaltıcı bir oyun oynadık. Yine galibiyetsiz 4-5 hafta vardı full beraberlikle geçen. Sonra 1-2 dokunuşla takımın ezberleri ortaya çıktı.
Sağ bek, sol bek, sağ stoper, 8 numara, sol kanat ve forvet yeni bu takımda cuk diye bir oturma bekliyor oluşunuzu cidden futbol cahilliğinize veriyorum. Fenerin fark attığımız kadrosuyla arada oyuncu farkı mı var. Geçen sene sürekli iyiye gittiler bu sene de meyvesini topluyorlar.Takımda oyuncu kalitesinde sorun arayışınızı da yine futbol cahilliğinize veriyorum.
Evet 1 tane türk 8 ve pasör 6 ile bir sağ kanat bazı şeyleri değiştirebilirdi ama Zaten Dorukhan sakatlanmasaydı bu kadar sırıtmayacaktı çoğu şey.
Sabredeceksiniz, bu kadar basit. Başkan, hoca, oyuncu yemeye çalışmayacaksınız ve sabredeceksiniz. Nato kafa nato mermer yine vasatizm savunucusu ilan ediliyoruz. Be ırzını kitabını sevdiğim arkadaşlar barcelona sizden küçük kulüp olduğu için mi yapılanmada frankfurta elenen hocasının götüne tekme vurmadı?
Problem kişiler değil problem oyun ezberi ve takım çalışması. Birbirinizi gazlayıp, yağlayıp burada yine guardiolacılık oynamaktan bıkmadınız.
kaçarava
12.11.2022, 00:38
Sowe stoperlerimizi çanta gibi taşıdı. Esir aldı resmen.
bu kadro ile birşey olmayacağı belli idi zaten ilk 3 ve avrupada çeyrek final basarı sayıır. bu transfer basarısızlıgına göre tabi. yapacak birsey yok artık
Yapılan transferlerde tercih edilen mevkiler yanlış, nitelikler yanlış, sayılar yanlış. Bugün bu kadroya ne takviye yapalım desen yine sezon başındaki mevkilere söylersin.
Dorukhan ve visca olsa daha iyi mi oynardık bu bizim için soru işareti Visca zaten ciddi bir performans düşüklüğü mevcuttu futbol bilgisi ile bizi ayakta tutsa da viscanın olduğu senaryoda dahi kanat rotasyonumuz kalite ve sayı anlamında eksikti. Orta sahada Hamsik alternatifsiz. Yerli rotasyonunda kalite olarak geçmişinde sık sakatlık yaşayan doeukhan hariç adam yok. Bu takım 18 maç oynayarak şampiyon oldu. Edgar sakatlandıktan sonra iyi oynadığımız bir maç yok. Edgar için demiyorum kendş adımıza durum bööyle
Bu ömürler, erdoğanlar defolup gitmeli takımdan.
Enes Başkaya60
12.11.2022, 01:02
Edgar ne stopermiş ula cidden yok abi nerden bulacağız biz böyle bir stoper kendisi ne durumda acaba alma durumumuz yok mu??
Ortahisar61
12.11.2022, 01:12
Ver abi ordan kırmızıları linç et fbli de...gecen kıştan beri bu takım top oynamıyor dedik simdi mi aklı başına geliyor milletin...
Halil Alemdar
12.11.2022, 01:16
Top tutan forvetin olmayınca hiçbir şey yapamıyorsun. Ya çok iyi top tutan stoperleri döven forvetin olacak ya da çok iyi press yapan dayanıklı forvetin olacak. Cornelius çok iyi top tutamasa da stoperleri dövüyordu keza Batshuayi çok iyi golcü olmasa da press gücü ve fiziksel olarak iyi. Biz gittik boğa lakaplı ayakta duramayan eşek aldık.
Kanatlarında 1 tane teknik 1 tane süratli adam olacak ki rakibi tehdit edesin. Trezege okey diyelim sağ tarafta hiç alternatif yok. Visca vardı ama bu ikisinin yedeği safkan kanat yok. Sarhoş Djaniny falan var.
Günümüz futbolunda bek oyuna katılacak, teknik ve hızlı olacak ama biz gidip danimarkanın hiçbir özelliği olmayan adamını aldık. Defansif olarak da hiçbir şey vaadetmiyor.
Sol bek Eren daha genç yabancı sınırında el mahkum fakat topla oyunda o da problemli ve daha çok yolu var.
Oyun kuracam dedin iyi takımlarda oynamış Bartranın kapısında yattın herifi dövmeyen forvet kalmadı. Suç tam olarak oyuncunun değil. Vitor da formsuz.
Takıma 20 tane 10 numara doldurdun bir tane adam gibi 8 alamadın. 45 yaşında Hamsik’e bağlıyız. Bardhi bana göre takımdaki iyi oyunculardan biri ama hiçbir zaman kendi mevkiisinde kullanamadın.
6 numara oynadığın taktik için aşırı kritik ama sen oraya kötü olmasa da tam oturmayan Gbamin aldın.
Baştan aşağı fiyasko bir yapılanma. Çok ciddi paralar harcadın ve geçen seneden daha kötü bir kadro oluşturdun. Haaa bu demek değil ki topçular kalitesiz. Hepsi belli standartı olan sistem oyuncuları. Hoca inanılmaz formsuz. Hiçbir şey üretemiyor. Ki hocanın sistemine en çok güvenenlerden biriyim. Bir yerde büyük bi arıza var.
İlk 4 ve avrupada çeyrek başarıdır. Baseli eleyebileceğimizi düşünmesem de.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yatmaztara
12.11.2022, 01:28
Beyler siniriniz geçtiği zaman söyleyin AVCI öveceğim :)
jairzinho
12.11.2022, 01:34
https://arsiv.mackolik.com/Mac/3562843/Trabzonspor-Antalyaspor
transferler tartışılıyor, çoh enteresan
geçen sezon şampiyonluk maçında 40 bin taraftar önünde antalyaspora futbol olarak ezildik aga, yani geçen sezon futbol olarak uçuyorduk da yeni yapılan transferler ile dibi gördük diye bişey yok
türkiye süper emekliler liginde geçen sezonki şampiyonluk şampiyonluk futbolu ile gelmedi,yada geçen sezonki şampiyonluğun seviyesi düşük idi,futbol olarak,bu tıpkı makedonya liginde de birilerinin şampiyon olması gibi bişeydi,seviye olarak
bunu o zaman anlamadık tabi (ben dahil), ne zaman anladık peki ? kopenhag maçlarını izleyince ve 10 kişilik ferançvaroştan 3 yiyince
avcının A plus bir teknik adam olmadığını tecrübe ederek gördük
avcı çok kötü bir teknik adam mı ? değil tabi, ama avcı ile hedef yükseltemiyorsun,özellikle avrupada, önce cl den elendi,sonra avrupa liginden elendi,sırada konferans liginden son 32 turunda elenmek kaldı
peki hedef sadece süper lig olduğunu düşünelim,avcı ideal mi bu durumda? gene değil, çünkü avcının oynattığı futbol sadece şampiyon olursan çekilebilir bir oyun,
seyircisiz başakşehirde yıllarca çalışabilir,kimse izlemiyor çünkü,taraftarı yok,ama taraftarı olan takımlarda taraftar güzel oyun ister ,ayrıca
her hafta zeki demirkubuz , nuri bilge ceylan filmi izlettiremezsin bu taraftara, eziyete döner ve tribünler boşalır,avcı sürekli taraftarı çağırıyor tribüne,her hafta kötü bir filmi birkez daha izlemek için,skor alamazsan bu kötü filme gelmezler hocam
tabi bu sezon farklı bişey daha oldu, A plus bir teknik adam süper lige geldi,jorge jesus, haliyle taraftar izleyerek oynanan oyunu kıyaslama imkanı buldu,geçen sezon böyle bir durum yoktu
ayrıca bence A plus bir teknik adam süper ligdeki vasat yerli teknik adamların vasatlığını ortaya çıkardı birazda,malum vasatlar arasında güzel güzel takılıyorduk şimdiye kadar,rahatlık bozuldu ,
bence bunun diğer takımlarada olumlu yansıması olacaktır,yani kulüpler teknik adama yatırım yapmayı deneyecekler belkide,malum süper ligde genelde oyunculara yatırım yapılır,teknik adama yapılmaz,misal yedek denswil e 2.2 milyon avro vereceğine A plus teknik adama 3 milyon avro maaş vermek yöneticilerin tercihi olmuyor,belki bundan sonra olabilir
A plus teknik adamlar süper ligde sayı olarak çoğalırsa hem ligin kalitesi artacaktır hemde gelen oyuncuların verimliliği yükselecektir,bize bakalım,bütün oyuncuları çöpe döndürdük forumda,fb de stoper gustavo gelirken çöp olarak geldi,şimdi gayet iyi oyuncuymuş deniliyor,neden? A plus teknik adam sayesinde
Bir takım öz güvenini kaybederse herseyini kaybeder. Bu kadro özgüvenini kaybetmiş öne geçtiği maçlarda skoru koruyamıyor gol atsa öne geçse bile diyorsunki kesin puan kaybedeceğiz. Oyuncularda vurdumduymazlık ve umursamamazlık mevcut .Puan kayıplarında üzüntü yok işte bu bünyeye sirayet etti mi kanser gibi takımı yer bitirir. Adamın yaptığı penaltıyı ben hazmedemiyorum hoca nasıl çıldırmıyor durum tahmin ettiğimden de vahim bizim kadronun %75 ini değiştirmemiz gerek bunun için para var mı yok satıp nakite çevirebileceğimiz ugurcan sıradan bir kaleci artık ömür bu haliyle bizim zonguldakkömursporda anca oynar.Bu cendereden nasıl çıkılır ki????
erenslash
12.11.2022, 01:54
bardhi ne olm? kendinize gelin
saçma sapan adam
olm trezeqet bozuntusu faydalı oyuncu olabilir ama kazma bir oyuncu
Trabzonsporun oyuncusu değil bunlar
Trabzonspor büyük klup
bu oyuncular bizlik adamlar dğeil küçük klüp işi
hocanın da bunları kovması lazım sene sonunda.
senin tarzın adamlar belli jaja,wakayeme, talisca, yattara tarzı adamlar Trabzonspor budur abi bu tarz adamlar ligde kimsede olmayan ama sende olan adamlardı dikkatini çekerim talisca hariç ama tarz olarak bizlik oyuncu bizim kanımıza uygun
bu hedefte ilerlememiz lazım
scout ekibini hemen kovmalıyız başta zaten ilk iş bu olmalı
Türkiye liginde en isabetli kanat olsun ortasaha olsun transferi yapan iki klup var özünde uzun senelerdir
biri Trabzonsporumuz diğeri Bjk.
bu iki takımda çuvallıyor kadro yapılanmasındaki yanlışlarından dolayı
ancak bjk bir iki tık daha iyi bizden kadro olarak. kafa kafayayız aslında özünde. bekleri de çok iyi kumaş olarak.
fenerde çalımcı ve hızlı adamlar var bir tane de değil üstelik.
avrupa maçlarında oyun tarzlarına bakınca bunu anlıyorsunuz zaten
https://arsiv.mackolik.com/Mac/3562843/Trabzonspor-Antalyaspor
transferler tartışılıyor, çoh enteresan
geçen sezon şampiyonluk maçında 40 bin taraftar önünde antalyaspora futbol olarak ezildik aga, yani geçen sezon futbol olarak uçuyorduk da yeni yapılan transferler ile dibi gördük diye bişey yok
türkiye süper emekliler liginde geçen sezonki şampiyonluk şampiyonluk futbolu ile gelmedi,yada geçen sezonki şampiyonluğun seviyesi düşük idi,futbol olarak,bu tıpkı makedonya liginde de birilerinin şampiyon olması gibi bişeydi,seviye olarak
bunu o zaman anlamadık tabi (ben dahil), ne zaman anladık peki ? kopenhag maçlarını izleyince ve 10 kişilik ferançvaroştan 3 yiyince
avcının A plus bir teknik adam olmadığını tecrübe ederek gördük
avcı çok kötü bir teknik adam mı ? değil tabi, ama avcı ile hedef yükseltemiyorsun,özellikle avrupada, önce cl den elendi,sonra avrupa liginden elendi,sırada konferans liginden son 32 turunda elenmek kaldı
peki hedef sadece süper lig olduğunu düşünelim,avcı ideal mi bu durumda? gene değil, çünkü avcının oynattığı futbol sadece şampiyon olursan çekilebilir bir oyun,
seyircisiz başakşehirde yıllarca çalışabilir,kimse izlemiyor çünkü,taraftarı yok,ama taraftarı olan takımlarda taraftar güzel oyun ister ,ayrıca
her hafta zeki demirkubuz , nuri bilge ceylan filmi izlettiremezsin bu taraftara, eziyete döner ve tribünler boşalır,avcı sürekli taraftarı çağırıyor tribüne,her hafta kötü bir filmi birkez daha izlemek için,skor alamazsan bu kötü filme gelmezler hocam
tabi bu sezon farklı bişey daha oldu, A plus bir teknik adam süper lige geldi,jorge jesus, haliyle taraftar izleyerek oynanan oyunu kıyaslama imkanı buldu,geçen sezon böyle bir durum yoktu
ayrıca bence A plus bir teknik adam süper ligdeki vasat yerli teknik adamların vasatlığını ortaya çıkardı birazda,malum vasatlar arasında güzel güzel takılıyorduk şimdiye kadar,rahatlık bozuldu ,
bence bunun diğer takımlarada olumlu yansıması olacaktır,yani kulüpler teknik adama yatırım yapmayı deneyecekler belkide,malum süper ligde genelde oyunculara yatırım yapılır,teknik adama yapılmaz,misal yedek denswil e 2.2 milyon avro vereceğine A plus teknik adama 3 milyon avro maaş vermek yöneticilerin tercihi olmuyor,belki bundan sonra olabilir
A plus teknik adamlar süper ligde sayı olarak çoğalırsa hem ligin kalitesi artacaktır hemde gelen oyuncuların verimliliği yükselecektir,bize bakalım,bütün oyuncuları çöpe döndürdük forumda,fb de stoper gustavo gelirken çöp olarak geldi,şimdi gayet iyi oyuncuymuş deniliyor,neden? A plus teknik adam sayesinde
A plus oyun için A plus kadro verecen adamın eline sol bekte eren sağ bekte larsen ile ömürle bardiyle forvette gomez kalasıyla neyin Aplusunu oynuyorsun sen fb dünyanın parasını harcadı.Bu jesus bu kadar iyi hocaydıda ne Almanya ne ispanya ne italya nede ingilterede bir tane büyük takım büyük takımıda geçtim 1 tanecik baş altı takım çalıştırmadan olmuş 70 yaşında kıytırıktan portekiz ligi kimsenin izlemediği brazilya ligi bumu kariyer bumu A plus hoca...
Mehmet Fatih Yavuz
12.11.2022, 02:07
Bu transferleri Hoca'nın istemediğini kaba yerlerden uyduran arkadaşlar, sene başında Hoca'nın bu kadro kurulduktan sonra "daha tempolu" oynayacağımızı, her şeyin yolunda gittiğini söylediğini unutmuş görünmekteler.
Bu kadro, Kasımpaşa'ya, Ankaragücü'ne pozisyon bulamadan oynayacak bir kadro değil. Bu kadronun kuruluşunda Hoca'nın dahli olmadığını söyleyenler alenen uyduruyor.
Peres'i, Cornelius'u, Gervinho'yu, Hamsik'i alırken Hoca'nın onayı var, hatta özel talebi var, mevcut oyuncuları alırken Hoca gönülsüz.
Hem de geçen seneki kadronun maliyeti 25 milyon euro, bu seneki kadronun maliyeti 35 milyon euro.
Onu bir zahmet benim külahıma anlatacaksınız.
Çok net bir şekilde Hoca istedi, liste çıkarıldı, Hoca'ya sunuldu. Hoca'nın onay verdiği oyuncularla da anlaşıldı.
Denswill ve Djaniny de Hoca istediği için gitmediler.
Hoca halen daha kötü oyun oynandığına inanmıyor ki. Özellikle 2. yarıdaki oyundan memnunmuş.
Yani neyi savunacağınızı şaşırdınız.
Hoca kalmalı, ama aklını da başına toplamalı.
Aylardır aynı garabet müdahaleler ile zaten aksak giden oyunu hepten kötürüm ediyor.
Kadro mühendisliğinin içinde sorunlar olabilir.
Takım oturmamış da olabilir.
İyi de hangi takım oturmuş?
Fener'in ilk 11 ini saysanıza kaç adam yeni?
Gs, BJK...
Bir tek Başakşehir'i oturmuş kadro olarak adlandırabiliriz.
Bu kadro bu safsalak oyunu oynamaz.
Başta Abdullah hoca herkes kötü oynadığmızı kabul edecek.
2. yarı iyi oynadığımızı falan zırvalamayacak kimse.
Başarısızlığa zaman tanınabilir, taraftarı aptal yerine koymaya değil.
Kötüyüz...
Buradan başla, çözüm ara.
bardhi ne olm? kendinize gelin
saçma sapan adam
olm trezeqet bozuntusu faydalı oyuncu olabilir ama kazma bir oyuncu
Trabzonsporun oyuncusu değil bunlar
Trabzonspor büyük klup
bu oyuncular bizlik adamlar dğeil küçük klüp işi
hocanın da bunları kovması lazım sene sonunda.
senin tarzın adamlar belli jaja,wakayeme, talisca, yattara tarzı adamlar Trabzonspor budur abi bu tarz adamlar ligde kimsede olmayan ama sende olan adamlardı dikkatini çekerim talisca hariç ama tarz olarak bizlik oyuncu bizim kanımıza uygun
bu hedefte ilerlememiz lazım
scout ekibini hemen kovmalıyız başta zaten ilk iş bu olmalı
Türkiye liginde en isabetli kanat olsun ortasaha olsun transferi yapan iki klup var özünde uzun senelerdir
biri Trabzonsporumuz diğeri Bjk.
bu iki takımda çuvallıyor kadro yapılanmasındaki yanlışlarından dolayı
ancak bjk bir iki tık daha iyi bizden kadro olarak. kafa kafayayız aslında özünde. bekleri de çok iyi kumaş olarak.
fenerde çalımcı ve hızlı adamlar var bir tane de değil üstelik.
avrupa maçlarında oyun tarzlarına bakınca bunu anlıyorsunuz zaten
Trezege hariç diğerlerine katılıyorum ha waka veya yattarayla kıyaslanamaz ama şu BERBAT ötesi saçma kadroda elle tutulur nadir adamlardan zaten toplasan 4 kişiyi geçmez diğerlerini görmek dahi istemiyorum.
erenslash
12.11.2022, 02:11
herşey tamamda hocam kıytırık lig dediğin adam benficayı kaç sene çalıştırmış bir bak istersen https://www.transfermarkt.com/jorge-jesus/profil/trainer/2145 bu adam benfica hayvan gibi alt yapısı olan gerçek bir futbol fabrikasında çalışmış .yani yapma iyi bir hoca. ancak iyi hocalar iyi kadro yakışır. haklısın da.yani fbnin kadrosu Türkiye ligine göre iyi avrupa uefa için tamam idare eder. ancak bizim hocamız da jesus kadar olmasa da Türkiyenin en iyi yerli hocası. zeki bir insan tek talihsizliği kötü bir ekiple çalışması ve malesef aşırı mütevazı davranması gereksiz mütevazı davranışı da kadro yapılanmasına etki ediyor para yoksa bunu kabul ederim diyor. hak etmiyor hoca bu muameleyi. yani Türk hocalar içinde A plus hoca ama adama verilen kadro saçma sapan.yönetimin suçu ona bütçe ayırmaması kötü topçulara maruz bırakması.trezeqet yerine daha iyi bir kanat önerebilecek network ekiple çalışsak bu işler başımıza gelmezdi gene başkan ve onu yenilemeyen ekip hatalı.hocanın hatası herşeye evet demesi .bu konuda kızıyorum kendisine tek.tribe girmesi lazım. bu nasıl bir kadro demesi lazım... diyemiyor duygusal hocamız aşırı
A plus oyun için A plus kadro verecen adamın eline sol bekte eren sağ bekte larsen ile ömürle bardiyle forvette gomez kalasıyla neyin Aplusunu oynuyorsun sen fb dünyanın parasını harcadı.Bu jesus bu kadar iyi hocaydıda ne Almanya ne ispanya ne italya nede ingilterede bir tane büyük takım büyük takımıda geçtim 1 tanecik baş altı takım çalıştırmadan olmuş 70 yaşında kıytırıktan portekiz ligi kimsenin izlemediği brazilya ligi bumu kariyer bumu A plus hoca...
Taç hocası geldi tacı taca attık orta hocası geldi kafa ile golumuz yok taktik yok yalandan dandum oynuyoruz hamsik pas atacak diye bekliyoruz methiyeler düzdüğümüz hamsik sahada adam kovalayamıyor yokluktan buna katlanıyoruz çünkü beyinle oynayan tek adam forvetler desen vur patlasın çal oynasın ne yaptıkları belli deil kanatta oynayamaz dediğimiz kim varsa oynuyor defans bekleri herkese gel geç derken savunma göbeği sakar adamlardan oluşuyor sağa sola devamlı pas yapma isteği ise uyuşukluğun dibine vurdurdu takımı … takımda pres denen bir kavram yok hırs desen raflarda alıcı bekliyor birlik ve beraberlik ise kaf dağının arkalarında …
Bence ne önlem alıyorsalar hemen alınmalı çünkü kara tablo çok yakında cinemalarda deil beinsport da .
erenslash
12.11.2022, 02:15
trezeqet bizim adamımız değil o da değil. faydalı olabilir ama stabilitesi yok. şut,çalım, hız wakayemeye yattara gibi yaracak özellikli adam lazım.ondan daha iyisi lazım. eksik yani.cuk bir transfer değil. trezeget alternatif olur ancak ondan daha iyi bir sol açık almamız lazım.bana göre trezeget yedek olmalı.ondan daha iyi kanat alınmalı.visca yedek olmalı sağ açığa da üst düzey oyuncu alınmalı. kanatları halledersek çok can yakarız.
Trezege hariç diğerlerine katılıyorum ha waka veya yattarayla kıyaslanamaz ama şu BERBAT ötesi saçma kadroda elle tutulur nadir adamlardan zaten toplasan 4 kişiyi geçmez diğerlerini görmek dahi istemiyorum.
Mehmet Fatih Yavuz
12.11.2022, 02:16
Trezeguet 5 milyon euro. Dahja iyisi lazımmış.
10 milyon euro falan vereceğiz yani 1 oyuncuya.
Bak Fener bile veremiyor böyle bir parayı. :)
Aklını kenara bırakıp konuşmamak lazım!
herşey tamamda hocam kıytırık lig dediğin adam benficayı kaç sene çalıştırmış bir bak istersen https://www.transfermarkt.com/jorge-jesus/profil/trainer/2145 bu adam benfica hayvan gibi alt yapısı olan gerçek bir futbol fabrikasında çalışmış .yani yapma iyi bir hoca. ancak iyi hocalar iyi kadro yakışır. haklısın da.yani fbnin kadrosu Türkiye ligine göre iyi avrupa uefa için tamam idare eder. ancak bizim hocamız da jesus kadar olmasa da Türkiyenin en iyi yerli hocası. zeki bir insan tek talihsizliği kötü bir ekiple çalışması ve malesef aşırı mütevazı davranması gereksiz mütevazı davranışı da kadro yapılanmasına etki ediyor para yoksa bunu kabul ederim diyor. hak etmiyor hoca bu muameleyi. yani Türk hocalar içinde A plus hoca ama adama verilen kadro saçma sapan.yönetimin suçu ona bütçe ayırmaması kötü topçulara maruz bırakması.trezeqet yerine daha iyi bir kanat önerebilecek network ekiple çalışsak bu işler başımıza gelmezdi gene başkan ve onu yenilemeyen ekip hatalı.hocanın hatası herşeye evet demesi .bu konuda kızıyorum kendisine tek.tribe girmesi lazım. bu nasıl bir kadro demesi lazım... diyemiyor duygusal hocamız aşırı
A plus hoca felan değil bu herif bir insanın kariyeri portekiz brazilya ve arap liginden ibaretse bundan hicbir halt olmaz gelsin bizim kadroyla başarılı olsun bakalım .Ali koç su gibi para akıtıyor 10 numara kadro kuruyor öyle bir kadro varki adamlarda her maça farlı kadro çıkıyor hepside kaliteli .Bu A plus hocaysa fatih terim bunu cebinden çıkarır bu kadroyu beğenmedikleri ismail de şampiyon yapardı ersunda şampiyon yapardı hatta Erölll bile şampiyon yapardı.
trezeqet bizim adamımız değil o da değil. faydalı olabilir ama stabilitesi yok. şut,çalım, hız wakayemeye yattara gibi yaracak özellikli adam lazım.ondan daha iyisi lazım. eksik yani.cuk bir transfer değil. trezeget alternatif olur ancak ondan daha iyi bir sol açık almamız lazım.bana göre trezeget yedek olmalı.ondan daha iyi kanat alınmalı.visca yedek olmalı sağ açığa da üst düzey oyuncu alınmalı. kanatları halledersek çok can yakarız.
Velhasılı transferde ağır sıçtık işin üzücü tarafı ünalın veya bjk ye gitmeseydi senolun bu berbat kadroyu uçuracağını düşünen bir güruh mevcut buna harbiden inanıyorlar..
erenslash
12.11.2022, 02:25
hoca faktörü iyi kadroyla daha da iyi olur. benficayı senelerdir çalıştırması benim için yeter.bana göre Türkiye ligine göre fazla bir hoca. tabi bir klobun tırnağı olamaz. o kadar da değil.kadro konusunda da aman aman ufff müthiş bir kadrosu yok fenerin bana göre bjknin şampiyonlar liginde şahane oynadığı sene ki kadrosu bu kadrodan çok daha iyi. kıyas edersek. fenerin bir talisca ayarında veya wakayeme ayarında bir oyuncusu yok.ancak fenerin kadrosu doğru bir kadro.devre arası da boş durmazlar. onlar zaten kurdukları kadro üzerine oyuncu alacak biz ise eksik olanları tamamlamaya çalışıyoruz farkımız bu. devre arası transferleriyle işimiz zor. bu sene ben şampiyon olabileceğimizi sanmıyorum ama lige heyecan katarız belki devre arasına bakar. eğer devre arasında bu dandik kadroya rağmen talisca bir de jaja ayarında iki oyuncu al anasını ağlatırsın ligin. bu tarz iki oyuncu al bek alma istersen. lig için konuşuyorum tabi.
A plus hoca felan değil bu herif bir insanın kariyeri portekiz brazilya ve arap liginden ibaretse bundan hicbir halt olmaz gelsin bizim kadroyla başarılı olsun bakalım .Ali koç su gibi para akıtıyor 10 numara kadro kuruyor öyle bir kadro varki adamlarda her maça farlı kadro çıkıyor hepside kaliteli .Bu A plus hocaysa fatih terim bunu cebinden çıkarır bu kadroyu beğenmedikleri ismail de şampiyon yapardı ersunda şampiyon yapardı hatta Erölll bile şampiyon yapardı.
erenslash
12.11.2022, 02:27
baya sağlam hem de ... aynen. bu arada bunun sinyallerini lig başlamadan avrupa başlamadan hazırlık maçlarında verdik ki o zaman wakayemenin durumu net değildi ve ortasaha gene zayıftı zaten. wakayeme varken zorlanmamızın temel sebebi gene ortasahaydı. gene ortasaha sorununu çözmediler sol tarafta waka gidince oluşan güç kaybıyla ortasaha fos olunca takkemiz düştü.bu kadroyu şu an klop gelse guadiola gelse uçuramaz. bunu göremeyecek kadar futbol cahili insanlar var hem de sayıları çok fazla
Velhasılı transferde ağır sıçtık işin üzücü tarafı ünalın veya bjk ye gitmeseydi senolun bu berbat kadroyu uçuracağını düşünen bir güruh mevcut buna harbiden inanıyorlar..
jairzinho
12.11.2022, 02:47
avcıdan bilimsel açıklamalar gelmeye devam ediyor :
22 maçın swot analizini yapacağız
https://twitter.com/futbolarena/status/1591173778171920384?cxt=HHwWgIDU_d2H_pQsAAAA
yakın geçmişte de '' parçadan bütüne'' tarzı bilimsel açıklamaları vardı
avcı nın teknik adamlık kariyerinde takılı kaldığı bi yer var, city barça futbolunun kötü bir taklit i , oysa pep guardiola nın yarattığı bu iki takım avrupa futbolunda marginal dir,
avrupa futbolu yada günümüz futbolu kloop tarzından ilerledi ve ilerliyor,nedir o ? gegenpressing oyunu, yüksek yoğunluklu oyun tarzı,bunu jorge jesus da da görüyoruz,avrupada da genelde takımlar bu tarzı benimser ve uygulamaya çalışır,çünkü bunu uygulayabilmek daha kolay
sadece sistem değil olay, günümüz futbolu fizik olarak daha yukarılara çıktı geçmişe göre,sprint sayılarına istatistiklerde daha çok önem veriliyor
avcı geçen haftalarda bir açıklama yaptı, '' teknik fiziği kırabilir'' şeklinde , sanki elinde city tarzı ultra teknik oyuncular varmış gibi
tekniği ortalama olan bütün takımlar günümüzde hunharca koşmak zorunda,koşmak derken organize koşmak,takım halinde,pozisyon bulmayı bu yoğunluktan çıkarıyorlar genelde
avcı da gördüğümüz şey ise şu : kendini yenilemiyor ve belli bir oyun şeklinde takılı kalıyor, fiziğin bu kadar öne çıktığı günümüz futbolunda avrupanın en kötü fiziğine sahip bir takım ortaya çıkardı,şaşırmamak lazım,başakşehirde avrupanın en yaşlı kadrosunu kurmuştu,ne demişti sonra? bu ligde tecrübeli oyuncular iş yapıyor,kafa yerel takılıyor,kafa yerel çalışınca seviye düşük kalıyor avrupaya çıkınca, bide üzerine lige A plus bir hoca gelince bu yerel başarıda devre dışı kalabiliyor
dediği mantık olarak doğru,yani süper emekliler liginde tecrübeli oyuncular ile hedefe varmak mantıklı ve başardı,lakin süper emekliler liginde zirveye oynayan takımlardan biri bunun dışına çıkıp yüksek tempo yapınca avcı nın matematiği devre dışı kalıyor,özetle avcı iyilerin arasından en iyisi olarak çıkamıyor,vasatların arasından ise sıyrılabiliyor,geçen sezon olduğu gibi,seviye yükseldikçe (avrupa maçları ve lige A plus bir hocanın gelmesi) avcı nın defolarını görebiliyoruz
kaçarava
12.11.2022, 03:09
Bu transferleri Hoca'nın istemediğini kaba yerlerden uyduran arkadaşlar, sene başında Hoca'nın bu kadro kurulduktan sonra "daha tempolu" oynayacağımızı, her şeyin yolunda gittiğini söylediğini unutmuş görünmekteler.
Bu kadro, Kasımpaşa'ya, Ankaragücü'ne pozisyon bulamadan oynayacak bir kadro değil. Bu kadronun kuruluşunda Hoca'nın dahli olmadığını söyleyenler alenen uyduruyor.
Peres'i, Cornelius'u, Gervinho'yu, Hamsik'i alırken Hoca'nın onayı var, hatta özel talebi var, mevcut oyuncuları alırken Hoca gönülsüz.
Hem de geçen seneki kadronun maliyeti 25 milyon euro, bu seneki kadronun maliyeti 35 milyon euro.
Çok net bir şekilde Hoca istedi, liste çıkarıldı, Hoca'ya sunuldu. Hoca'nın onay verdiği oyuncularla da anlaşıldı.
Hoca halen daha kötü oyun oynandığına inanmıyor ki. Özellikle 2. yarıdaki oyundan memnunmuş.
Aylardır aynı garabet müdahaleler ile zaten aksak giden oyunu hepten kötürüm ediyor.
Gs, BJK...
Kötüyüz...
Bu oyunun bahanesi yok. Bu oyuncular daha iyi oynar tabii.
Hoca, geldiği ilk sezondaki "üstü başı düzeltme" oyununun üstüne pek fazla koyamadı. Buna kabaca kontrollü pas oyunu diyorum. Şampiyonluk sezonu da başta iyiydi ama sonra oyun olarak çeşitli sebeplerle hiç gelişemedik. Son 2 ay dibe vurduk. İyi bir oyun mirası kalmadı.
Son yıllardaki kadronun kötü yanları, bireyselliğe bağlı yanı ıslah edilmedi.
Geçen sezonun başında "Takım geriye koşmadan topu kazanacak." diyordu. Olmadı. Bu sezon "Pas ritmi artacak, topa daha fazla sahip olacağız." dedi. O da olmadı.
Ortada, önde oynayınca kolay geçiş hücumu yiyen, bu yüzden fazla adamla hücum etmeyip genellikle derinde bekleyen bir takım vardı. Üstüne, geriden oyun kurma sorunları ve rakibe pres yapamayan bir oyuncu grubu vardı.
Bu takım oyunu geride kabullenme huyundan vazgeçmedikçe, hücum ederken topu kaybedince en azından ortalama düzeyde pres yapmadıkça sağlıklı bir sistem oturtması imkânsız. Bireyselliğe mahkumuz.
5 milyonluk Trezegeut o yüzden yetersiz geliyor. Süperstar lazım, sihirbaz lazım. 3 yıl öncesine göre hiçbir şey değişmedi çünkü. Yerimizde saymışız. O tip sihirbaz adam da kalmadı. Yarımı var Djaniny, o da iki sallandı gol attık. Şu maçta doğru dürüst pozisyon bulamayacaktık yoksa. Ekuban, Nwakaeme ve Sörloth olsa ne olurdu? En az 3 atardık.
fb'de oyuncular değişti ama onlar oyuncu üzerinden değil oyun üzerinden oynuyor. Oyunculara bağımlı değiller. Presle, fizik gücüyle oynuyorlar. Hem rakibi bozuyorlar, hem de bu sayede top kazanıp üretiyorlar.
Hoca "Teknik, fiziği her zaman geçer." diyor ama olmuyor. İki ıskarta; Tolga ve Taylan özellikle ilk yarı orta sahamızı süpürdüler. Herkes bize önde ya da öne yakın orta blokta basıyor. Herkes ezberlemiş bizi. Konya'ya 2-0 olana kadar pres yaptık, şapsala döndüler. Sonra biz kapanıp geriden pasla çıkmaya çalışınca, Konya ezberlediği rakibini gördü ve ağzının suyu aktı.
Kaliteli oyuncu lazım, özellikle eksik mevkilere ancak hocanın kafasındaki oyun için çok ama çok kaliteli oyuncular lazım. Hoca temaslı, presli oyunu hiç sevmiyor. O da bir stildir ama günümüz futbolunda bunları gerektiği şekilde yapmazsan cezayı keserler.
Ne yapıp edip rakip yarı sahada oynamamız gerekiyor. Hamsik-Bakasetas-Yusuf-Abdülkadir-Djaniny- Trezeguet gibi adamlar varken oyunun büyük çoğunluğunu derinde bekleyerek oynama huyundan vazgeçmemiz gerekiyor. Çünkü hem derinde iyi savunamıyoruz (bjk ve Konya maçlarında yenen goller gibi) hem de derinde oynayınca geriden pasla çıkamıyoruz, kontra yapamıyoruz.
Gbamin-Hamsik çıkıp Siopis girince bile orta sahada pas yapamadık. Topu alıp, sırtında adam varken dönen adamla oynadığın oyunu rakibin gölgesini görünce geri pas veren adamla oynayamazsın. 20 dakika o topu alıp boştaki adama atamadılar.
jairzinho
12.11.2022, 03:10
şöyle bir fantezi yapalım :
avcı bu sezonki fb yi çalıştırıyor, kadrodaki oyuncular aynı,sadece teknik adam olarak avcı değişikliği olduğunu düşünelim, ne olur ?
avcıya ve oyunculara küfrederler her hafta, oyuncular sahada yürür,30 metrede oyun oynanmaz,çizgi defans olmaz,atak devamlılığı olmaz,ve eldeki oyuncular çöpe döner, kondüsyon zaten yüklemiyor avcı,bide sistem gereği pres düşük seviyede
irfancan kahveci,emre mor,arda güler, bu 3 oyuncunun dönüşümü nasıl oldu ? topsuz oyunda oldu,yani top rakibe geçince bu oyuncular normalde vasat altı idi, ama şu anda topsuz oyunda da iyi duruma geldiler
sistem öyle bi işler hale geldiki her hafta 5-6 oyuncu ilk 11 de değişiyor,oynanan oyunda fark yok,bizde burda vakayeme gitti böyle oldu diyoruz,sen doğru sistemi kuramazsan oyuncuya küfrediyorsun , dünya kupası uruguay kadrosuna giren maxi gomez i beğenmiyorlar sonra
gene şöyle bir fantezi daha yapalım :
fb den rossi batşuayi ve emre mor u çıkarıp jesus un eline ömür,direzege ve maxi gomez i verelim, hem fizik olarak hemde verimlilik olarak acayip bir değişim olacaktır,
tahminim jesus oyuncularından risk almasını istiyor,top kaybına no problem diyor,yani yeteneklerini kullan diyor,ama bir şartla : top kaybından sonra prese başlıyorsun, ve oyuncularına fizik kondüsyon yüklüyor
rossi-direzege
emre mor- ömür
batşuayi-maxi gomez
bizdeki oyuncuların istatistik olarakta daha yüksek olması ihtimal dahilinde bana göre, tabi jesus un sisteminde,çünkü hem oyuncuları yetenek olarak serbest bırakıyor hemde atak devamlılığı sağladığı için daha fazla pozisyona girme imkanı sunuyor
bizde ise garibim ömür pas kaybı yapmamak için (diğer oyuncularda benzer şekilde ) basit pas oynamak zorunda kalıyor,yetenek kullanımı en aza iniyor,oyuncu keyif almıyor tabi,
Yusuf BALCI
12.11.2022, 03:22
Defansa yardım etmeyen nwakaeme bu sene yok. Fark bu.
Fatih Öztürk
12.11.2022, 05:33
Ver abi ordan kırmızıları linç et fbli de...gecen kıştan beri bu takım top oynamıyor dedik simdi mi aklı başına geliyor milletin...
Üzme kendini, feneri evire çevire zikeriz.
Avcı’nın geçen sene Konya maçından sonra silik futbolunun artık son demleri. 3 senelik sözleşmeyi dayayanlar şimdi çıksın işin içinden.
Sahada silik takım görmek istemiyorum. Bir senedir nerdeyse aynı terane, bu kadar yeter.
Çağlar Güleryüz
12.11.2022, 08:29
Hala oyunculara, başkana filan bahane arayanlar var. İnsan bazen gerçekten hayret ediyor.
21937
Adamlar ölseler son nefeslerinde Abdullaaaaah Avcıııııı diyecekler.
Bu takıma A plus teknik adamdan önce A plus zekalı tribün gerekiyor sanırım.
Enes Başkaya60
12.11.2022, 08:33
Takıntılı olmanın da bir sınırı vardır abi ya... Ama hocamızda bu da yok vazgeçmiyor adam ya.
Ula biz kaç maçtır Naci bu kadar iyiyken neden abdulkadir'i izledik şaka gibi cidden..
Yazdım ya adım gibi eminim Lahtimi'de çok çok iyi oyuncu ama oynatmıyor çocuğu ya la, çünkü oynarsa bu neden oynamadı diyecekler.
Şu maçta bile oyuna girmedi, o kadar eksik varken sağ açıkta bu çocuk sol açıkta Naci ile başlasak baya bir pozisyona girerdik belli ama maalesef hoca bunu istemiyor bu belli.
makbernatsu
12.11.2022, 09:15
cl ye havlu attık....uefa ya havlu attık lige havlu attık...kaldı konferans ve zıraat t.k. fener bugün yener ve fark cıkar 9 puana gelir içerde bizi 4.5 o gibi farklı skorla yener cıkar fark 12 ye daha 15. haftada...hadi geçmiş olsun..bir takım şampiyon olupta bukadar boktan yönetilemez...buna başkan dahil teknik adamlar dahil futbolcular dahil kim varsa defolsun gitsinler...rezillik bizim futbolun yanında hafif kalır...
makbernatsu
12.11.2022, 09:18
Top tutan forvetin olmayınca hiçbir şey yapamıyorsun. Ya çok iyi top tutan stoperleri döven forvetin olacak ya da çok iyi press yapan dayanıklı forvetin olacak. Cornelius çok iyi top tutamasa da stoperleri dövüyordu keza Batshuayi çok iyi golcü olmasa da press gücü ve fiziksel olarak iyi. Biz gittik boğa lakaplı ayakta duramayan eşek aldık.
Kanatlarında 1 tane teknik 1 tane süratli adam olacak ki rakibi tehdit edesin. Trezege okey diyelim sağ tarafta hiç alternatif yok. Visca vardı ama bu ikisinin yedeği safkan kanat yok. Sarhoş Djaniny falan var.
Günümüz futbolunda bek oyuna katılacak, teknik ve hızlı olacak ama biz gidip danimarkanın hiçbir özelliği olmayan adamını aldık. Defansif olarak da hiçbir şey vaadetmiyor.
Sol bek Eren daha genç yabancı sınırında el mahkum fakat topla oyunda o da problemli ve daha çok yolu var.
Oyun kuracam dedin iyi takımlarda oynamış Bartranın kapısında yattın herifi dövmeyen forvet kalmadı. Suç tam olarak oyuncunun değil. Vitor da formsuz.
Takıma 20 tane 10 numara doldurdun bir tane adam gibi 8 alamadın. 45 yaşında Hamsik’e bağlıyız. Bardhi bana göre takımdaki iyi oyunculardan biri ama hiçbir zaman kendi mevkiisinde kullanamadın.
6 numara oynadığın taktik için aşırı kritik ama sen oraya kötü olmasa da tam oturmayan Gbamin aldın.
Baştan aşağı fiyasko bir yapılanma. Çok ciddi paralar harcadın ve geçen seneden daha kötü bir kadro oluşturdun. Haaa bu demek değil ki topçular kalitesiz. Hepsi belli standartı olan sistem oyuncuları. Hoca inanılmaz formsuz. Hiçbir şey üretemiyor. Ki hocanın sistemine en çok güvenenlerden biriyim. Bir yerde büyük bi arıza var.
+++++
Enes Başkaya60
12.11.2022, 09:39
Halil top tutamayan forvet diyorsun da adama top getiremiyoruz ki adam akıllı top tutsun.
Cornelius bencede oynadığımız futbola daha uygun bir adamdı hiç yoktan savunma oyuncularını yıpratıyordu.
Abi 100 kere yazdım herhalde aynısını, ulan denklem çok basitti aslında ya.
Nwekaame ne istiyorsa verecektin, zaten ben adamın çok da para istediğine inanmıyorum..Veya ver ya 2.5 net maaş ver üstüne bonusları çak, çünkü böyle bir oyuncu kolay kolay bulamazsın.
Edgar abi al adamı beklet iyileşmesini bekle, böyle bir stoperi nereden bulacaksın bir söyle.
Sen böyle futbol oynatacaksan eğer, Edgar biçilmiş kaftandı, Bartra iyi stoper ama bizim oynadığımız oyunda asla iyi bir stoper olamaz.
Allah'ım istesek transferde bu kadar hata yapamazdık ya..
Ondan sonra Visca ve Nwekaame'yi yedekleyecek birer açık oyuncusu alacaktın (Trezeguet) gibi.
Cornelius'u yedekleyecek (Batshuayi veya Muleka) tarzı sprinter forvet alacaktın.
Hamsik'i yedekleyebilecek bir orta saha bitti gitti..
Ondan sonra takımı süsle vs..
Ulan biz çok basit bir işi bildiğin boka çevirdik.
Abi Bardi'nin sol açıkta ne işi var bu adam 8-10 numara oynayınca farkını gösteriyor işte.
Abduş 'un sağ açıkta ne işi var, elinde Lahtimi var oynatsana çocuğu.
Sol açıkta oynatsana Naci'yi
Abi yazılacak cidden çok şey var ama, takıntılı bir adamdan ne bekliyoruz biz bilmiyorum..
Sabır sabır eyvallah ama nereye kadar, oynadığımız futbol felan değil bizim.
Enes Başkaya60
12.11.2022, 10:08
https://m.youtube.com/watch?v=-KHVfmLU7JE
Gelmez abi bir daha böylesi de gelmez.
Halen kabullenemediğim şu;
Yazıcı ve ömür çıkınca oyunumuz hareketlendi. Bardinin ortaya geçmesiyle de iyice etkinleştik. Golü de attık, talihsiz gol yedik. Tam da o esnada yaptığımız Hamsik ve Gbamini oyundan çıkarma hamlesini anlamadım. Yorulduysalar birini çıkar, ikisi niye? Resmen oynayarak kazanabilirdik veya kazanamazdık ama o dakikadan sonra bittik.
Bunun bir izahı olmalı. Böyle hamle yapılmaz.
Oğuzhan Fidan
12.11.2022, 10:13
Yazıcı ve ömür çıkınca oyunumuz hareketlendi. Bardinin ortaya geçmesiyle de iyice etkinleştik. Golü de attık, talihsiz gol yedik. Tam da o esnada yaptığımız Hamsik ve Gbamini oyundan çıkarma hamlesini anlamadım. Yorulduysalar birini çıkar, ikisi niye? Resmen oynayarak kazanabilirdik veya kazanamazdık ama o dakikadan sonra bittik.
Oyunu tutamamak sorun. İki tane üst düzey adamı oyundan almak açıklanamaz bi durum. Bizim sorunlarımız bu dokunuşlarda. Korkaklık üzerine kurulmuş sistemimiz
Enes Başkaya60
12.11.2022, 10:13
Saçmalamaktan başka hiçbirşey değil,
Umut ile Lahtimi'yi oyuna alacaktı Gbamin ile Gomez'i çıkaracaktı en kötü.
Murat Keçeci
12.11.2022, 10:14
Kan kaybetmeye devam ediyoruz.konya maçındaki beraberliğin etkileri bu maça da yansıdı.Kötü bir ilk yarı oynadık.Sorumluluk alan yoktu.Basit hatalar çoktu.
İkinci yarı biraz oyuna girdik.Golü de güzel bir dakika da bulduk.Ama yine rakibe basit bir gol hediye ettik.Oyunsal olmasa da kadro kalitemizle bir şekilde kazanmaya yaklaşıyoruz ama küçük detaylarda puan kaybetmeye devam ediyoruz.Verdiğimiz penaltı gerçekten komik,stoper denswil ürkek hava topuna çıkmanın bedeli olarak topu arkadaşının koluna nişanliyor ve kaçan 2 puan daha.
Puan farkı artmaz umarım.fb maçı ile ya yarışa tutunuruz ya da avrupa kupalarına katılma hesabına başlarız.
Taraftar olarak şimdilik yapabileceğimiz en iyi şey dünya kupasının tadını çıkarmak ve Abdullah hocaya kolay gelsin dilemek.Takımın çok fazla tekrara ve kanatlarda daha fazla kaliteye ihtiyaci var.
Enes Başkaya60
12.11.2022, 10:15
Oyunu tutamamak sorun. İki tane üst düzey adamı oyundan almak açıklanamaz bi durum. Bizim sorunlarımız bu dokunuşlarda. Korkaklık üzerine kurulmuş sistemimiz
Abi sistemimiz korkaklıkta bu yapılan saçmalık orta sahayı tek siopis'e teslim etmek korkaklık değil bence.
Değişik bir şey yani, Gbamin ile Hamsik'i aynı anda oyundan almak hangi aklın ürünü abi ya biri bana anlatsın.
Çağlar Güleryüz
12.11.2022, 10:17
Abi sistemimiz korkaklıkta bu yapılan saçmalık orta sahayı tek siopis'e teslim etmek korkaklık değil bence.
Değişik bir şey yani, Gbamin ile Hamsik'i aynı anda oyundan almak hangi aklın ürünü abi ya biri bana anlatsın.
Korkaklık değil, gerizekalılık.
Enes Başkaya60
12.11.2022, 10:21
Pres yapmaktan aciz bir takım olabilir mi ya..
İflağımızı gevretti Ankaragücü bizim pres yaparak.
Abi demek hoca yapmayın diyor bunun başka bir açıklaması var mı??
Futbol pres oyunudur kardeşim, dün akşam Ankaragücü bizden çok daha muazzam oynadı, adamların belirli bir sistemi var bizim oda yok.
La kardeşim golü buldun, daha sonra hemen yedin eyvallah da 75'den sonra oynanan oyun neydi öyle ula kanat yok kanat da biz dikine de oynayamıyoruz, hoca gitmeyin diyor demekki ben burdan bunu çıkarırım..
Gbamin bir hareketleniyor dikene gidecek gibi pat duruyor ya geriye pas ya yana veya kaptırıyor şaka mı lan bu.
Var kardeşim bir seyler var ama bunların hiçbir izahı yok....Şu kanat kıtlığında Naci ve Lahtimi'nin oynamamasının hiçbir izahı yok oğlu yok.
Oğuzhan Fidan
12.11.2022, 10:22
Hocanın geçen sezonla uzaktan yakından alakası yok zaten. İnanılmaz bi düşüş var bu düşüş bu sezon değil aslında geçen sezondan beri var. Şampiyonluğu garantilediğimizden bu yana kendine gelemedi adeta sistemi kapattı. Çok kötüyüz.
Oğuzhan Fidan
12.11.2022, 10:24
Korkaklık değil, gerizekalılık.
Kısaca bu şekilde açıklayabiliriz. Ancak bu durum özelinde çok kötüyüz. Gerçekten çok kötüyüz. Polyannacılık oynamaya gerek yok halen daha orda varız burda varız diyor sayın hocamız oynanan futboldan memnun heralde ? Düzelmiyor abi.
Oğuzhan Fidan
12.11.2022, 10:26
Pres yapmaktan aciz bir takım olabilir mi ya..
İflağımızı gevretti Ankaragücü bizim pres yaparak.
Abi demek hoca yapmayın diyor bunun başka bir açıklaması var mı??
Futbol pres oyunudur kardeşim, dün akşam Ankaragücü bizden çok daha muazzam oynadı, adamların belirli bir sistemi var bizim oda yok.
La kardeşim golü buldun, daha sonra hemen yedin eyvallah da 75'den sonra oynanan oyun neydi öyle ula kanat yok kanat da biz dikine de oynayamıyoruz, hoca gitmeyin diyor demekki ben burdan bunu çıkarırım..
Gbamin bir hareketleniyor dikene gidecek gibi pat duruyor ya geriye pas ya yana veya kaptırıyor şaka mı lan bu.
Var kardeşim bir seyler var ama bunların hiçbir izahı yok....Şu kanat kıtlığında Naci ve Lahtimi'nin oynamamasının hiçbir izahı yok oğlu yok.
Adamlar kısıtlı kadro ve kısıtlı teknik beceriyle öyle veya böyle istedi maçı. Çemişgezeksporda olsa isteyecekti. Bizimkilerin yürüyen ruhtan farkı yok içleri çekilmiş resmen.
Enes Başkaya60
12.11.2022, 10:28
Hocanın geçen sezonla uzaktan yakından alakası yok zaten. İnanılmaz bi düşüş var bu düşüş bu sezon değil aslında geçen sezondan beri var. Şampiyonluğu garantilediğimizden bu yana kendine gelemedi adeta sistemi kapattı. Çok kötüyüz.
Abi geçen sene elinde Nwekaame vardı, Edgar vardı çok iyi bir Uğurcan ve Cornelius vardı.
Sen bunların bir anda üçünüde kayıp ettin.
Konya maçından sonra bizim takıma bir haller oldu ya.
Abi bu futbol pres yaparak oynanır, pres yapmazsan saha da seni yerler, böyle kontrollü oyun mu oynanır, kanadın yok tamam ama dikine de oynamıyorsun.
şikebahce maçını merak ile bekliyorum, o maçta olacakları şimdiden kestirebiliyorum, fark yemememiz lazım kısacası.
Enes Başkaya60
12.11.2022, 10:32
Adamlar kısıtlı kadro ve kısıtlı teknik beceriyle öyle veya böyle istedi maçı. Çemişgezeksporda olsa isteyecekti. Bizimkilerin yürüyen ruhtan farkı yok içleri çekilmiş resmen.
Tabiki de bizden çok istedi adamlar, pozisyonları yok felan yazanlar var ulan yedi adamlar bizi ilk yarı yaptıkları pres ile sadece golü bulamadılar, biz ne oynadık ilk yarı ona bir baksınlar.
Biz dediğin gibi yürüyen ruhtan farklı olmadan, bekledik ne pas yapabildik ne organize olabildik.
İkinci yarı Djaniny Naci değişikliği ile biraz kıpırdandık gölü bulduk geri yedik amenna futbol bu olabilir, Uğurcan orda topu çıkıp alsa bitmişti olay bu kadar basit.
Ama golü yedikten sonraki siopis-umut Gbamin-Hamsik değişikliği ile bittik zaten biz. Adamlar biraz akıllı oynasa net maçı alırlardı.
Hamsigi millet göklere çıkaryorda kazın ayağı öyle değil hamsik puan kaybettiğimiz bütün maçlarda çok kötüydü bu maçta dahil aldığı her topu geriye ve yana oynuyor takımı yavaşlatan adam hamsik millet gözünde bir kahraman yaratmış gerçekleri görmüyor adamın ayaklar gitmiyor artık hoca mecbur aldı oyundan.Sene biter bitmez yollar ayrılıp iyi bir merkez orta saha almalıydık.
Wakayeme kalmalıydı ugurcan ve a.kadir satılmalıydı. Hamsikle yollar ayrılmalıydı.Forvete batsuayi alınmalıydı 1 sağ kanat wakayı yedekleyecek bir sol kanat 2 merkez orta saha 1 stoper alıp transferi kapatsaydık bugün en kötü 2.sıradaydık.A.avcı dediginiz adam dünkü çocuk değil baaksehirde yaptıkları ortada bizde yaptığı ortada YÖNETİM KÜLLİYEN TRANSFERDE KABAHALTLİDİR KOCA SENEYI BELKİDE GELECEK SENEYİDE MAHFETMİŞTİR.
Oğuzhan Fidan
12.11.2022, 10:51
Abi geçen sene elinde Nwekaame vardı, Edgar vardı çok iyi bir Uğurcan ve Cornelius vardı.
Sen bunların bir anda üçünüde kayıp ettin.
Konya maçından sonra bizim takıma bir haller oldu ya.
Abi bu futbol pres yaparak oynanır, pres yapmazsan saha da seni yerler, böyle kontrollü oyun mu oynanır, kanadın yok tamam ama dikine de oynamıyorsun.
şikebahce maçını merak ile bekliyorum, o maçta olacakları şimdiden kestirebiliyorum, fark yemememiz lazım kısacası.
Bizim oyun sistemimizde top ayağına gelecek :) Beklemesi lazım prese gerek yok. Hocanın açıklamalarını hiç dinlemiyorum 10 maç olmuştur. Her maç sonu ezbere aynı açıklamalar. Sıkıcı ve çözümden uzak.
memozcan
12.11.2022, 10:54
Trabzonspor’un Dünya Kupası arasındaki planlaması şu şekilde: 8 gün izin21-27 Kasım Trabzon28 Kasım - 8 Aralık Antalya Devamında Trabzon
8 gün izin???
Ayrıca Yusuf efendi senin bu halin nedir yahu sen bizim yıldızımızdın ne oldu sana suratından düşen bin parça zorla mı geldin kardeşim manken sevgilin mi istemiyor Trabzonda yaşamanı yönetimle konuş ayril git kardeşim Ayıptır yusuf Ayıp seni sen yapan camiana Ayıp ediyorsun bu halinle halı sahada oynayamazsın sen.
oflu_61_
12.11.2022, 10:59
Gs, BJK...
Kötüyüz...
Doğru teşhis yoksa doğru tedavi de yok.
Önce bu teşhiste anlaşmak lazım.
Enes Başkaya60
12.11.2022, 10:59
Wakayeme kalmalıydı ugurcan ve a.kadir satılmalıydı. Hamsikle yollar ayrılmalıydı.Forvete batsuayi alınmalıydı 1 sağ kanat wakayı yedekleyecek bir sol kanat 2 merkez orta saha 1 stoper alıp transferi kapatsaydık bugün en kötü 2.sıradaydık.A.avcı dediginiz adam dünkü çocuk değil baaksehirde yaptıkları ortada bizde yaptığı ortada YÖNETİM KÜLLİYEN TRANSFERDE KABAHALTLİDİR KOCA SENEYI BELKİDE GELECEK SENEYİDE MAHFETMİŞTİR.
Tabiki Uğurcan ile Abdulkadir satılmalıydı. Hele Abdulkadir'i takımda tutmak üstüne birde sözleşme yenilemek skandal ötesi.Bu adam topçu felan değil abi değil..Naci'yi gördük neler yaptı.
Hamsik ile yolları niye ayırıyorum abi seneye zaten bu adam gidecek yedekleyebilecek bir adam almaları lazımdı.
Hamsik dışında şu an beyni ile oynayan kim var bizde ??
Forvete dediğin gibi Cornelius'un yedeği olacak bir sprinter forvet alınmalıydı amenna.
Kanat ve Merkez orta saha ile dediğin gibi bunu yapsak en kötü ikinciydik burası da doğru.
Abdullah hoca hatalı değildir kısmına asla ama asla katılmıyorum abi.
Bu adamları hoca aldırdı kafalarına göre adam almadı bu adamlar,sadece geç kalındı o kadar.
Mahvettik tabi çok kolay bir denklemi çözülemez hala getirdik kısacası.
Trabzonspor’un Dünya Kupası arasındaki planlaması şu şekilde: 8 gün izin21-27 Kasım Trabzon28 Kasım - 8 Aralık Antalya Devamında Trabzon
8 gün izin???
1 gün izin vermem bunlara 1 gün.
Yönetim operasyonu arada yapmalıdır bu seneyi kaybetik 9 puan farktan bu fb yi geçmen imkansız ama operasyonu yapmazsan seneyide kaybedeceksin.yusuf yazıcı.a.kadir ömür.canini,gomez,bartra,larsen, vakit kaybetmeden kendilerine kulüp bulmaları söylenmelidir.
Lahtimi ve naci takıma kazandırılmalıdır kupa maçlarında lig maçlarında bu adamlar oynatılır yeni bir omurga oluşturmak zorundayız.Bunu için takımdaki kanserli hücreler temizlenmelidir.
Enes Başkaya60
12.11.2022, 11:17
Yönetim operasyonu arada yapmalıdır bu seneyi kaybetik 9 puan farktan bu fb yi geçmen imkansız ama operasyonu yapmazsan seneyide kaybedeceksin.yusuf yazıcı.a.kadir ömür.canini,gomez,bartra,larsen, vakit kaybetmeden kendilerine kulüp bulmaları söylenmelidir.
Yusuf Yazıcı kiralık abi zaten gidecek, ömür ile sözleşme uzatıldı zaten bu adamı kimse almaz PTT Ligi'nde anca oynar.
Canini şu kadroda fark yaratacak tek topçu sözleşme uzatıldı iyi bir teklif gelirse anca o zaman gider.
Gomez kendini bulacaktır, kötü topçu değil bu adam oynadığımız sistem kötü sistem.
Larsen gitsin 0 katkı, ileriye adam akıllı çıkmayı geçtim, defansı da kötü abi bu adamın bu adam İtalya Ligi'nde onca sene nasıl oynamış anlamak cidden güç.
Bartra'yı da sanmıyorum göndereceklerini, bartra da net sistem kurbanı, biz Edgar'ı arıyoruz başka bir şey değil.
Enes Başkaya60
12.11.2022, 11:18
Lahtimi ve naci takıma kazandırılmalıdır kupa maçlarında lig maçlarında bu adamlar oynatılır yeni bir omurga oluşturmak zorundayız.Bunu için takımdaki kanserli hücreler temizlenmelidir.
Trezeguet sol açık oynadığı zaman Sağ da Visca yoksa Lahtimi oynamalı, Trezeguet olmadığı zamanlar Naci oynamalı,
Ama işte Naci'de gidecek maalesef.
Enes Başkaya60
12.11.2022, 11:32
Edit..
mancester
12.11.2022, 11:39
hocayı beğenmeyenlere ve istemeyenlere saygı duyuyorum fakat bi zahmet iyi futbol ve sportif başarı garantisi verecek bir hocada önerirseler çok memnun olacağım
Bielsa gelirse seneye net sampiyon oluruz diyemem ama net olarak cok daha iyi oyun oynariz basarida gelir hem avrupada hemde Turkiye liginde.
Enaldo61
12.11.2022, 11:55
Geldiğimiz noktada hocayı savunmak kabahati kadroda bulmak trajikomik bence. Hadi suçlu kadro, kadroyu hoca kurdu. İstemiyorum almayın deseydi zorla mı aldırdılar boşversenize yok adam boşluk bulunca öne gidemiyormuş o yüzden bu kadrodan bu kadar olurmuş, bu kadro hocasız olsa sezon başından beri Monaco maçı hariç bu kadarını yapardı zaten. CLden elendin UELden elendin belki diğerinden de elenicen ligde nerdesin şimdiden puan farkı bu kadro kötülenecek kadro değil yanlışınız var, eksikler hatalı hamleler vardır ama bu kadroyla bu kadar demek baya baya körlük bence.
lazminator61
12.11.2022, 12:14
Sezon basi Kamp dönemimiz kötü gecti. Bu takim ne Taktik calisdi, ne korner nede fitnes. Ts 10 dk bile Tempo bulamiyor. Neden ? Nefes yetismiyor. Hoca antreman yerine sürekli tatil veriyor.
Enes Başkaya60
12.11.2022, 12:18
Geldiğimiz noktada hocayı savunmak kabahati kadroda bulmak trajikomik bence. Hadi suçlu kadro, kadroyu hoca kurdu. İstemiyorum almayın deseydi zorla mı aldırdılar boşversenize yok adam boşluk bulunca öne gidemiyormuş o yüzden bu kadrodan bu kadar olurmuş, bu kadro hocasız olsa sezon başından beri Monaco maçı hariç bu kadarını yapardı zaten. CLden elendin UELden elendin belki diğerinden de elenicen ligde nerdesin şimdiden puan farkı bu kadro kötülenecek kadro değil yanlışınız var, eksikler hatalı hamleler vardır ama bu kadroyla bu kadar demek baya baya körlük bence.
Aynen öyle hocasız olsa bile bu kadar olurdu..
O kadar kızdım ettim, sonra sabır dedim abi olabilir ama yok abi yok aynı oyuncularda ısrar etmek, aynı oyunu oynamaya çalışmak, değişmiyor abi bu adam değişmek istemiyor, dediğim gibi takıntılarından bir türlü kurtulamıyor.
Şu maçta bile Sağ açık Lahtimi Sol açık Naci başlasa net maçı kazanırdık, Djaniny ile başlamamak ayrı bir felaket zaten..
Kanatsız oyunda Gomez'in işine ne??? Ne yapabilir bu adam.
Bardi 10 numaraya geçince gördük neler olduğunu, maalesef hoca bunu görmüyor veya görmek istemiyor..
Cidden çok ilginç durumlar var.
lazminator61
12.11.2022, 12:23
A.avcinin egosu korkunc. Sadece basin toplantisini izleyen Varsa anlar. Bi gazeteci elestiri yapti anda hemen patliyor yediremiyor kendisine. Bu yüzden naci ve lahtimi oyniyamaz. Adam full ego
lazminator61
12.11.2022, 12:25
Tabikide suc hocada. Takim futbol oynamiyor. Sahdakiler kosmiyor mücadele etmiyor. Hoca nasil Taktik veriyorsa, belkide vermiyor
Enes Başkaya60
12.11.2022, 12:38
Tabikide suc hocada. Takim futbol oynamiyor. Sahdakiler kosmiyor mücadele etmiyor. Hoca nasil Taktik veriyorsa, belkide vermiyor
Vermiyor bence..
Yoksa pres yapmayan, yapamayan takım olmamalı, biz biraz basıyoruz ama boş yanında koşuyoruz adamların öyle pres mi olur kuru gürültü yani.
Sefa Murat Dokuz
12.11.2022, 12:49
Abdullah Avcı’yı şuursuzca savunan fanatik troller ile hoca ile devam edilmesi için geçerli sebepleri olanları ayırt ederek konuşuyorum.
Hoca dün çok fazla yeni transfere gerek yok dedi, değil mi. Yani elindeki malzemeden memnun. Halen daha gelip buraya bir yerinizden uydurma şeyler yazmayın.
Hoca Larsen’i beğenmiyorsa keser. Ama bizim gördüklerimizi görmüyor ki ısrarla oynatıyor. Ya arkadaşlar kızmayın da Larsen’in ikinci yarı 2 pozisyonu var. Birincisi Djaniny sağ taç çizgisine yakın orta sahanın ortasında Larsen’in önüne pas attı, alsın gitsin diye. Larsen isimli zeka yoksunu önü bomboşken sağ ayak dışıyla topu Djaniny’e geri attı ya. Siz neyi anlatıyorsunuz. Bu oyuncu o saniye hoca tarafından azarlanmıyorsa, o oyuncu da bu kolaya kaçma işine tüm maç devam eder. Jorge Jesus bir tane şöyle tempo düşürcek pas oldumu kenarda kendini parçalıyor, oyuncuya ağzına geleni söylüyor. Doğru su bu mu, tartışılır ama bizim hocanın yaptığı iş değil.
Diğer pozisyon’da Larsen’in hiçbir şey yokken dümdüz önündeki A.Gücü oyuncusuna pas vermesi. Hadi ilk dediğimde kızmadın, şu anda bu adam nasıl hala sahada kalıyor.
Abdullah Avcı’nın dün diğer bir sözü de ikinci yarı oynanan oyunun kötü olmadığı.
Kusura bakma Abdullah Hocam, bu maçın 1-90 dk arasında tamamında rezil durumdaydık. Ankaragücü’nün hiçbir sprintine bile cevap veremiyor takım, ne anlatıyorsun sen ya.
El Cordobes
12.11.2022, 12:50
Tek tek alıntılamaya üşendim. Yıllar geçiyor, sezonlar geçiyor, takım, hoca, yönetimler değişiyor ama basmakalıp klişe eleştiriler değişmiyor. Yaş olarak akranım olanlar ve daha büyükler daha iyi anlar bu durumu. Bir döngü gibi. Bazen okuduklarım ve dinlediklerim karşısında şaşırıp kalıyorum, 15 sene önce de aynı eleştirilerle ortalık toz duman oluyordu. Bu durum sadece bize has değil bu arada. Bjk den ismael gitti, üç gün sonra bu takım çalışmamış haberleri servis edildi. Güler misin ağlar mısın.
Değişim isteyenler önce bir kendine baksın, ne kadar gelişip değişebilmişler.
Mehmet Fatih Yavuz
12.11.2022, 13:00
ikinci yarı takımın nasıl iyi oynadığını gerçekten anlamıyorum. İlk 10-15 dakika birşeyler yaptık.
Peki sonra?
Özellikle değişikliklerden sonra iki pası üst üste yapamaz hale geldik.
Maçın son 15 dakikasında rakip ksleye Naci nin uzaktan denemeleri dışında yaklaşamdık.
Rakip fizik ile oynadı, kalitesi ise son derece sınırlı bir takımdı.
Yoksa bu pasiflik ile birlikte başımıza neler gelebilirdi.
Taylan yahu. Taylanlı orta sahaya üstünlük sağlayamadık.
Nasıl bir iyi oyun olabilir burada?
Ortahisar61
12.11.2022, 13:21
Bu oyunla mı? Umarim dedigin gibi olur..daha mühimi geçen yılki çöküş çıkış hikayesi olması...o zaman ballı kaymaklı olur...şükür ki ara var haftaya falan oynayacak olsaydık o dediğinin tersi olurdu buyuk ihtimal...
Ortahisar61
12.11.2022, 13:23
Üzme kendini, feneri evire çevire zikeriz.
Bu oyunla mı? Umarim dedigin gibi olur..daha mühimi geçen yılki çöküş çıkış hikayesi olması...o zaman ballı kaymaklı olur...şükür ki ara var haftaya falan oynayacak olsaydık o dediğinin tersi olurdu buyuk ihtimal...
kaçarava
12.11.2022, 13:25
Ankaragücü forveti Ali Sowe, son maçlardaki pas ve rakip yarı sahada pas isabet oranları:
İstanbulspor maçı: 23 pas, %61,5.
fb maçı : 18 pas, %51,7.
Giresun maçı : 16 pas, %54,5.
Hatay maçı : 11 pas, %66,7.
Kasımpaşa maçı : 23 pas, %76,5.
Bu maç : 33 pas, %87.
Ben temassız oynayayım, ben kapanırken bile rakibe müsaade edeyimin sonuçları. Orta sahamız bu kadar topla oynayamıyor be.
Çağlar Güleryüz
12.11.2022, 13:27
İnsanlar rüya görmeye devam ediyorlar.
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış.
Sorgusuz koşulsuz Trabzonspor'a gönül vermek at gözlüğü takmak değil, kral çıplak diyebilmektir.
Fatih Öztürk
12.11.2022, 13:48
Yoo dün fenerle oynasaydık yemin ederim bu kadar zorlanmadan galip gelirdik. Fenerde bi bok yok, hurala gürele presle 4 atıyorlarsa 3 kesin yiyorlar. Büyük takımlara pres sökmez, öperler adamı. Önce biz öpecez, şampiyon olamazlar. Biz de elbet toparlanacaz. Sadece zaman.
Fatih Öztürk
12.11.2022, 13:52
Hoca röportajda muhteşem a.gücü taraftarı demiş, ne güzel demiş. Bizim boka yaramayan taraftara resmen lafı geçirmiş. Fener maçında stadı doldurup bağırırsın sonra stadın yolunu unutursun.
Halil Alemdar
12.11.2022, 14:15
Yoo dün fenerle oynasaydık yemin ederim bu kadar zorlanmadan galip gelirdik. Fenerde bi bok yok, hurala gürele presle 4 atıyorlarsa 3 kesin yiyorlar. Büyük takımlara pres sökmez, öperler adamı. Önce biz öpecez, şampiyon olamazlar. Biz de elbet toparlanacaz. Sadece zaman.
Kimle kırıcan fenerin baskısını? Ya da arkaya kimi kaçırıcan? Bi tık trezege dışında koşabilen adam yok takımda. Gram kontra tehditin yok. Güya ayağı iyi adamlar aldık ama dün ankaragücü presine bile cevap veremedi takım. Çünkü pas opsiyonu yok boşa çıkan adam yok herkes olduğu yerde bekliyor. Çok fazla top kaybediyoruz.
Bielsa gelirse seneye net sampiyon oluruz diyemem ama net olarak cok daha iyi oyun oynariz basarida gelir hem avrupada hemde Turkiye liginde.
Bielsaya hangi kadroyu vereceksin larsenle erenle oynayacak mı bu adam gomezle bardiyle a.kadirle
Bizim taraftarımızın futbolun f sinden zerre anlamadıgına eminim. Hoca kötü ünal gelsin diyen adama neyi anlatacaksın herifin akli melakesi ünal diyor ünallllll işsiz kalibresi rize göztepe olan ünal imkansızı başarıp ölmeden gördügü şampiyonlugun mimarı olan avcıya sövüyor nankörlük sizin zırhınıza işlemiş sizi sadi paklar tolunay paklar akhisardan 7 yedigin günler hami rıza malzemeciler giray bulaklar paklar.
Sefa Murat Dokuz
12.11.2022, 14:40
Süper ligde bir takımı şampiyon yapmanın büyük hocalık anlamına gelmediğini öğrenmeniz için yaşınızın 70 olmasını mı bekleyeceğiz. Bu ligde istikrar yok, iniş çıkışlı dinamikleri var, kupon sezonlar var. Taraftarsız Başakşehir’i şampiyon yapan Okan Buruk’ta büyük hoca o zaman. Hamza Hamzaoğlu nerde şuan? Sergen Yalçın ? Ertuğrul Sağlam?
Ünal dönsün diyen ne kadar sorunsa, Abdullah Avcı’nın olağanüstü bir antrenör olduğunu sananlar da sorun.
Büyük hoca bir kerelik başarı yakalamaz, sürekliliği olan bir istikrarı olur. Maç çözer, oyunculardan yüksek verim alır, uzun süreli başarıların içinde olur.
Abdullah Avcı kötü hocadır demiyorum, ama burda bulunmaz hint kumaşı gibi tarif edenlere sadece gülüyoruz.
Fatih Öztürk
12.11.2022, 15:07
Kimle kırıcan fenerin baskısını? Ya da arkaya kimi kaçırıcan? Bi tık trezege dışında koşabilen adam yok takımda. Gram kontra tehditin yok. Güya ayağı iyi adamlar aldık ama dün ankaragücü presine bile cevap veremedi takım. Çünkü pas opsiyonu yok boşa çıkan adam yok herkes olduğu yerde bekliyor. Çok fazla top kaybediyoruz.
Kiminle mı? Fenerin pas yapan takımlara karşı pres yapma ihtimali yok, hele de deplasmanda. Hamsık, gmabın gibi temiz ayakların varlığından haberdar olan jesus şöyle bir irkilir, oyunu bjk maçındaki gibi yarı alanında kabul eder, bekler. Dün a.gücüde biz de bir bok oynamadık. 45 ile 75 arası oyuncu değişiklikleriyle büyük takım ağırlığını koyduğumuz anda her zaman ki gibi salaklarimizdan biri çıkıp bireysel hatadan ya gol yedirir ya da penaltı yaptırır. Evet kolay pozisyona giremiyoruz fakat nerdeyse pozisyon vermeden maç tamamlıyoruz. Kamp döneminde bireysel problemleri halledersek ki mecburuz, yarım sıfırlarlada olsa zirveyi bırakmayacağız.
Fatih Öztürk
12.11.2022, 15:16
Son 5 senedir şampiyon olan takım ertesi sezon motive olmakta fena zorlaniyor, ilk dörde bile giremiyor. Bakalım biz bu eşiği nasıl atlatacaz. Kamp dönemi bu durum için ilaç olur.
gurur6134
12.11.2022, 15:21
Kopenhaga elendik adamlar neredeyse kutuplardan geldiler mac oynadilar trabzonda nem dedi hoca dun de saha zeminine suc buldu bir ara , tecrubelerle sabitdir bir hoca eger boyle havadan sudan bahanelerin arkasina siginmaya basladiysa kafa olarak bitik demektir sonumuz hayir olsun insallah..sanki esit sartlarda mucadele etmiyor karsi takim bunlar komik bahaneler futbolda yer yok bunlara..
Çağlar Güleryüz
12.11.2022, 15:23
Süper ligde bir takımı şampiyon yapmanın büyük hocalık anlamına gelmediğini öğrenmeniz için yaşınızın 70 olmasını mı bekleyeceğiz. Bu ligde istikrar yok, iniş çıkışlı dinamikleri var, kupon sezonlar var. Taraftarsız Başakşehir’i şampiyon yapan Okan Buruk’ta büyük hoca o zaman. Hamza Hamzaoğlu nerde şuan? Sergen Yalçın ? Ertuğrul Sağlam?
Ünal dönsün diyen ne kadar sorunsa, Abdullah Avcı’nın olağanüstü bir antrenör olduğunu sananlar da sorun.
Büyük hoca bir kerelik başarı yakalamaz, sürekliliği olan bir istikrarı olur. Maç çözer, oyunculardan yüksek verim alır, uzun süreli başarıların içinde olur.
Abdullah Avcı kötü hocadır demiyorum, ama burda bulunmaz hint kumaşı gibi tarif edenlere sadece gülüyoruz.
:alkış:
Fatih Öztürk
12.11.2022, 15:34
Abdullah hoca kulübün son 38 yıldaki en iyi hocasıdır. 30 yıldır takımı takip eden biri olarak, breams, kısmen leekens, gordon milne, halilhodzic ve Abdullah hoca dışında hocaya benzer biri çalıştırmadı takımı. Arada ziya ve mustafa akçay bile hocalıktan kesitler sundu. Diğerleri çöp bile değildi. Sezonu tatmin edici tamamlamak için şampiyon olamasakta son haftalara kadar kovalayan takım, avrupada yarı final, ziraat kupası kazanımı ile oldukça başarılı sezon geçirmiş olacaz. Bunu da Abdullah hocayla başaracaz.
yatmaztara
12.11.2022, 15:35
Avcı'yı milli takıma getirmek için operasyon başlamış. En az 1 yıl daha takımın başında kalmalı. Yedirmeyin!!!
Kadir Aydın
12.11.2022, 15:38
Sezon basinda ben dahil hepimiz yapilan transferlere auiii auiii yaparken burada akli basinda birkac arkadas cok yanlis transferler yaptigimizi belirtiyordu. (böyle diyince de herkes kendini o birkac kisinin icine atiyor gerci)
gelinen noktada görülmüstür ki kadro mühendisligi sicmistir.
bunun bir sürü etkeni vardir tabii baskanin dedidi gibi, asil almak istedikleri adamlarin fahis rakamlar istemesi gibi v.s..
İmkansızı başaran A.avcı bu kulübün son 38 yıldaki en büyük hocasıdır şenol onun nalını toplar ancak.Trabzonsporu şampiyon yapmak istanbul takımını şampiyon yapmaya benzemez bütün ülke ve basın sana karşıyıyken sermaye sana karşıyken eze eze şampiyon yaptı adam seni görüp göreceğin niğmet bu sabredersen en az 1 şampiyonluk daha göreceksin sabretmez kelle alırsan şenol,shota, ünal, tolunay,hami ,sadi,ersun büyük ihtimal çağdaşın da yolu geçer bu kulüpten bu kıskaçta 4.olmayı şampiyonluk gibi kutladıgın o saçma günlerle bir 38 yılda daha kaybedeceksin.
Benden büyük muhalif yok taki A.avcıya kadar ilk geldiği gün şampiyon yapacak dedim şampiyon yaptı A.avcı geldiği gün muhalifligimi bir kenara bıraktım çünkü ucuza tamah etmem desteklenecek adamıda sonuna kadar desteklerim kadro konusunda ise görüşüm net kadro kalitesiz transferler yapılırkende söyledim dahili varsa hocada suçludur dahili yoksa yönetim suçludur bu kadronun ederi 5.cilik 3.olursa süper sonuç olur.
Fatih Öztürk
12.11.2022, 16:11
İmkansızı başaran A.avcı bu kulübün son 38 yıldaki en büyük hocasıdır şenol onun nalını toplar ancak.Trabzonsporu şampiyon yapmak istanbul takımını şampiyon yapmaya benzemez bütün ülke ve basın sana karşıyıyken sermaye sana karşıyken eze eze şampiyon yaptı adam seni görüp göreceğin niğmet bu sabredersen en az 1 şampiyonluk daha göreceksin sabretmez kelle alırsan şenol,shota, ünal, tolunay,hami ,sadi,ersun büyük ihtimal çağdaşın da yolu geçer bu kulüpten bu kıskaçta 4.olmayı şampiyonluk gibi kutladıgın o saçma günlerle bir 38 yılda daha kaybedeceksin.
Iyi futbol oynuyoruz goygoyuyla ligi 4. bitirip tek kupa kaldıramadığımız dümenden geçen yıllar...Hayalini bile kuramadigimiz şampiyonluğu ligi bi köşeye sikip atıp kazanan Abdullah hocaya sezon sonunu görmeden tahammül edemeyen acayip taraftar topluluğu.
serdaracıl
12.11.2022, 16:21
Tüm bunları 40 yıldır resmi şampiyon olamayan ve bu sürede 3675368((86688(!65 hoca değiştiren takımın taraftarı söylüyor
Mehmet Fatih Yavuz
12.11.2022, 16:30
Hoca değişimi şu anda sadece kaosu büyütür. Başka da bir işe yaramaz.
Hocanın değişime ikna edilmesi gerekiyor.
Avcı gidecek de kim gelecek?
Jesus ayarında birinin maliyeti ekibi ile 6-7 milyon Euro.
Böyle bir maliyeti karşılayacak gücün var mı?
Yok!!
Eeeeeee...
erenslash
12.11.2022, 16:47
operasyon falan olmaz hoca kalır
hoca milli takıma da gitmez
bizle iyi hocamız uyum yakaladı
bu uyumu her yerde yakalayamaz
ama şu bir gerçek yönetimin bütçe yaratmama sıkıntısı hocanın oyun anlayışını bozar abi
Trabzonspora kalite adam dışında adam alınmayacak yedeklere kadar felsefesi gelmesi lazım
büyük olmak bunu gerektirir
yetki vermekle olmuyor
kaynak yaratcan abi
vizyon bütçe ne istiyorsun hocam sana en kral kanadı alalım elimizden geleni yapalım kafası olmalı
scoutları hemen kovsunlar
en kral yabancı scoutları ve menejerleri ayarlarsın ve bulsun getirsin yönetim
devre arası transfer işlerinde daha başarılı oluruz o zaman
birinci listedeki adamları alacaksın
o da olmassa bunu alırım olmayacak kardeşim
vasatları yedek bile y apmayacaksın yedeklerin bile baba adam olacak
böyle büyürüz
misal bartha yedek olacak atıyorum visca yedek olacak viscanın ası baba kanat olacak
işte böyle büyürsün
her mevkiye para bulamassan atıyorum iki tane as oyuncu alacaksın ama paraya değecek sonra ufak ufak kadronu kuracaksın.
efendim yerli sıkıntısı varsa mert müldürü alıyorsun gidip onur bulutu almıyorsun
asıl hedefi alıyorsun yerli de olsa.
devre başında 4 oyuncu alsan
seneye de 4 as oyuncu hepsi nokta atışı baba adam olsa bir senede zaten 8 baba adam alırsın
gidip saça sapan adamlara para gömmessin
bartha var gomez var . iki tane almışssın gerisi tırt.
eren de yedek olur.solbek ve sağbek baştan transfer yapman lazım.
sağbek ana adam olarak gidip onur bulutu almassın.
para olsa veya hocam mert müldürü alalım dese yönetim hoca salak mı? tabi ki merti alalım der
bazılarınız diyecek ki sağbek dışında başka mevkiler de var
kardeşim zaten bir şeyi tam yapacaksın ortasaha bir kanat bir de sağbek alıyorsun sen sezon başında yapacaksın bunu.
sağbek onur bulutu al tamam yerli aldık diyorsun. olmaz abi oraya merti alacaksın.
kanata ve ortasahaya devre arası alırsın iki tane yabancı baba adam bitirirsin transferi
Sefa Murat Dokuz
12.11.2022, 17:05
Tüm bunları 40 yıldır resmi şampiyon olamayan ve bu sürede 3675368((86688(!65 hoca değiştiren takımın taraftarı söylüyor
Ertuğrul Sağlam ve Okan Buruk'da hiç şampiyonluğu olmayan takımları şampiyon yaptı, bu denklemde onlar A.Avcı'dan daha büyük hoca.
Önermen buysa sonuç bu.
Saçmalamadan savunmak zor değil ama sizin olayınız da bu işte.
Hoca değişimi şu anda sadece kaosu büyütür. Başka da bir işe yaramaz.
Hocanın değişime ikna edilmesi gerekiyor.
Avcı gidecek de kim gelecek?
Jesus ayarında birinin maliyeti ekibi ile 6-7 milyon Euro.
Böyle bir maliyeti karşılayacak gücün var mı?
Yok!!
Eeeeeee...
Katılıyorum.
Bizim eleştirilerimiz hoca gitsin diye değil, kendini değiştirsin diye.
Abdullah Avcı'yı şuan hedefsiz görüyorum. Ne hedef koyacağı konusunda da emin değil. Dağınık durumda.
Konsantrasyonunu toplaması lazım. 3. sırada bitirsek bile ahlar vahlar kopmayacak.
asilhamsi
12.11.2022, 17:39
Avcı sirkelenip kendine gelmeli. Bu takım ve bu oyunculardan memnunum demek komedi.
Kophenag elen, UEFA dan elen, ligde bir türlü istikrar yakalayama. Futbolda dün yoktur bugün vardır. Bir an evvel kendine gelmeli ve neyi yanlış yaptığına bakmalı.
Elinde ki kadroda sıkıntılar var ama cidden bu kadar kötü kadro değil.
hücum bölgesinde trezeguet,gomez,geçen sene gol kralı umut,bakasetas,yusuf,ömür . Bu oyunculardan verim alacak sistemi bulmak hocanın işi.
merkezde temaslı oynamak zorundayız. Bunu yapacak adamlar gbamin ve siopis. Üstelik gbamin aynı zamanda top dağıtabilen bir adam.
gbamin-siopis ikilisini asla bozmamalı.
hamsik dinlendirilerek oynamalı. O olmadığı zaman oyun kurma işini gbamin halleder.
Bir tane sert stoper almalıyız. Yerli olur mu bilemem ama çağlar kiralansa muazzam olurdu. Sağ ve sol beke mutlaka adam almalıyız.
Ligin en kötü iki beki açık ara bizde. Ben burada güray deyince dalga geçenlere selam olsun.
mesela bana kalsa farklı şeyler denerdim.
---------------ugurcan--------------------
bartra--------hugo------denswil--------naci
--------------siopis----------gbamin----------
lahtimi--------------bakasetas-------------trezeguet
---------------------yusuf----------------------------
adam ferdi yi kullanıyor sol bekte.
mancester
12.11.2022, 18:00
Bielsaya hangi kadroyu vereceksin larsenle erenle oynayacak mı bu adam gomezle bardiyle a.kadirle
Kadroyu o belirliyecek tabiki butcesi 500 milyon euro olmucak ama gene su andaki butce ile daha iyi yapacagina suphem yok ..
Kadir Aydın
12.11.2022, 18:03
Bakin mevcutlarin yanina iki oyuncu, sadece iki oyuncu takimi cok baska bir seviyeye cikarir. Inanin…
Mesele nesteri dogru yere vurup kaliteli adami bulmak. Sezon basindaki gibi sacma sapan bölgelere ayni tür adamlari yüklemek degil…
Bizim taraftarımızın futbolun f sinden zerre anlamadıgına eminim. Hoca kötü ünal gelsin diyen adama neyi anlatacaksın herifin akli melakesi ünal diyor ünallllll işsiz kalibresi rize göztepe olan ünal imkansızı başarıp ölmeden gördügü şampiyonlugun mimarı olan avcıya sövüyor nankörlük sizin zırhınıza işlemiş sizi sadi paklar tolunay paklar akhisardan 7 yedigin günler hami rıza malzemeciler giray bulaklar paklar.
Yusuf yazici omur ugurcan ekuban parmak sorloth vs oyuncular dalga gecilen hoca zamaninda € 70 milyon piyasa deyeri yapmisti bunlarda sampiyonluk kadar onemli seyler simdi bu paralari verecek takimda yok oyuncuda yok ustelik sampiyon olmus bir kadronun piyasa deyeri gecen sezon sonrasi oynanan kotu futbol sonrasinda dusmus durumda herseye ragmen hocamizin basarili olmasini istiyoruz
Abdullah hoca kulübün son 38 yıldaki en iyi hocasıdır. 30 yıldır takımı takip eden biri olarak, breams, kısmen leekens, gordon milne, halilhodzic ve Abdullah hoca dışında hocaya benzer biri çalıştırmadı takımı. Arada ziya ve mustafa akçay bile hocalıktan kesitler sundu. Diğerleri çöp bile değildi. Sezonu tatmin edici tamamlamak için şampiyon olamasakta son haftalara kadar kovalayan takım, avrupada yarı final, ziraat kupası kazanımı ile oldukça başarılı sezon geçirmiş olacaz. Bunu da Abdullah hocayla başaracaz.
ha senol gunes yok bile? hahah saka olmalisiniz vallahi
bilginsem
12.11.2022, 18:55
Tekrar tekrar belirtiyorum, anlamama çabası gösteren insanlar dışında herkes makul bulacaktır. Ligimizde bizim yaşadığımız sıkıntıları yaşamayan 1(Bir) takım var, g.tünü yırtan insanların gazına gelmeyin. Bu takım geçen seneki kadrosuna 2-3 değişiklikle oynuyor. Türk rotasyonu sıkıntıları da YOK çünkü ciddi para harcadılar.
Biz kadromuzu keyfe keder değiştirmedik.
Cornelius gitmek istedi, gitmesinin hayırlı olduğunu performansından görebilirsiniz.
Nwakaeme 10 milyon euro istedi, daha iyi bir yatırım olan trezeguet'i bonservis bedeli dahil o ücrete aldık.
Bakasetas'ın çok talibi var. Muhtemelen gidecek, Enis Bardhi o gidince benzer becerileri olduğu için alındı. Mantıklı bir yatırım.
Eren ligin en potansiyelli sol bekiydi, türk sınırı var bir iki mevkiye yaklaşımla oyuncu bakmaya mecburduk, kötü bir tercih yaptığımızı düşünen insanlar NET kötü niyetlidir.
Maxi, Umut kötü oyuncu mu? Geçen sene şu adamları alacağız diye gündem olsa sevinç gözyaşları olurdu.
Denswil ve Djaniny sözleşmelerinin pahalılığı ve yerli oyuncuların formsuzluğu sizi ne kadar acımasız yaptı kardeşim. Saçma sapan tavırlar konuşmalar yapıp duruyorsunuz.
Abdullah hocanın geldiği sezon son 15 maçta 5 maç kazandık. 8 Beraberliğimiz vardı, 5 maç üst üste berabere kaldık biz. Galatasaray'a Fener'e içerde yenildik biz.
Kadromuz yenilendi, belli bir alışma süreci olacak ve buna katlanacağız. Afkuran sabahlara kadar afkurabilir, hocamızın da başkanımızın da sonuna kadar arkasındayız.
Rezalet bir durumda olduğumuzu iddia eden arkadaşlar içerde feneri yenersek fikstür avantajı elimizde olarak 3 puan gerideyiz lidere hatırlatıyorum, saçmalıklarınızın altına dipnot düşüyorum
O akşam kadıköye Trabzonspor harici kim çıksa şampiyonluğu muhtemelen son maçla kaybedecek olan bursa ile nasıl şampiyon yaptırıldığı hepimizin malumu okan mı Abdullah Avcıya denk , yapmayın.
Her Şampiyonluğumuz efsanedir unutulmazdır Eyvallah ama geçen yıl kazandığımız Şampiyonluk öyle böyle bir zafer değil sezon başı kaç kişi bize şans veriyordu? Hele ki böyle açık ara olacak. Rekor kıramadık diye üzüldük unuttunuz galiba.
Hoca bana göre Türkiyenin en iyisidir her anlamda.
Fatih Öztürk
12.11.2022, 19:15
ha senol gunes yok bile? hahah saka olmalisiniz vallahi
Şenol hoca falan değil. Hazır takımları bile şampiyon yapmayı berecemeyen kibir abidesi para delisi beşiktaş efsanesinin teki. Ziya doğan bile efsanedir, şenol kestane.
Varlıbaş61
12.11.2022, 20:01
Abdullah Hoca’nın beceriksizlikleri ve inadı olmasa dünya kupası sonrası ilk maçta liderliği alıyorduk !
Tekrar tekrar belirtiyorum, anlamama çabası gösteren insanlar dışında herkes makul bulacaktır. Ligimizde bizim yaşadığımız sıkıntıları yaşamayan 1(Bir) takım var, g.tünü yırtan insanların gazına gelmeyin. Bu takım geçen seneki kadrosuna 2-3 değişiklikle oynuyor. Türk rotasyonu sıkıntıları da YOK çünkü ciddi para harcadılar.
Biz kadromuzu keyfe keder değiştirmedik.
Cornelius gitmek istedi, gitmesinin hayırlı olduğunu performansından görebilirsiniz.
Nwakaeme 10 milyon euro istedi, daha iyi bir yatırım olan trezeguet'i bonservis bedeli dahil o ücrete aldık.
Bakasetas'ın çok talibi var. Muhtemelen gidecek, Enis Bardhi o gidince benzer becerileri olduğu için alındı. Mantıklı bir yatırım.
Eren ligin en potansiyelli sol bekiydi, türk sınırı var bir iki mevkiye yaklaşımla oyuncu bakmaya mecburduk, kötü bir tercih yaptığımızı düşünen insanlar NET kötü niyetlidir.
Maxi, Umut kötü oyuncu mu? Geçen sene şu adamları alacağız diye gündem olsa sevinç gözyaşları olurdu.
Denswil ve Djaniny sözleşmelerinin pahalılığı ve yerli oyuncuların formsuzluğu sizi ne kadar acımasız yaptı kardeşim. Saçma sapan tavırlar konuşmalar yapıp duruyorsunuz.
Abdullah hocanın geldiği sezon son 15 maçta 5 maç kazandık. 8 Beraberliğimiz vardı, 5 maç üst üste berabere kaldık biz. Galatasaray'a Fener'e içerde yenildik biz.
Kadromuz yenilendi, belli bir alışma süreci olacak ve buna katlanacağız. Afkuran sabahlara kadar afkurabilir, hocamızın da başkanımızın da sonuna kadar arkasındayız.
Rezalet bir durumda olduğumuzu iddia eden arkadaşlar içerde feneri yenersek fikstür avantajı elimizde olarak 3 puan gerideyiz lidere hatırlatıyorum, saçmalıklarınızın altına dipnot düşüyorum
Tesbitlerinize katiliyorum ama yenersek fark 3 puana dusuyor diyorsunuz yani yenersek! aslinda bu pozisyona gelmemeliydik yenilirsek 9 puan biraz dikkatli olabilseydik antalya ads konya a.gucu maclarindan iki beraberlik iki galibiyet alacaktik 6 puan eder yani lider bizdik cok acemice verilen 6 puan simdi bekleki rakipler puan kaybetsinler
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.