Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 13.Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Konyaspor | Maç Sonucu
Fatih Öztürk
06.11.2022, 23:59
Gecen sezonun gidisatinda ogleydi bizden baska seri yakalayan takim yoktu koptuk gittik bu sezon rakiplerde seri yapiyor farki kapatmak ogle kolay degil telafisi ancak derbileri alarak olur oncelik avrupada ilerlemek lige ve kupaya sonuna kadar asilmak olur olmaz hemen teslim olmak bize yakismaz
Takim oyununu bir turlu oturtamadik organize ataklarda basarisizdik 2 penalti sonrasi aklima neden organize ataklarla gol bulamiyoruz birisi cikip salaklik yapiyor penalti gol sonrasinda bir gol yiyorsun ve acaba yinemi diyoruz 10 kisi kalan takimlara karsi nasil oynanir alanyaspordan bakmak lazim
Avrupa maçlarına nerdeyse 3 ay var. Bu zaman diliminde bahanesiz seri galibiyetler almamız gerekecek. Gs 2 puan önümüzde, fb ile içerde maçımız var. Gs ile fb'ninde maçı var. Bundan sonra hocanın avrupa, sakatlık bahanesi olamaz. Evet bence de avrupada oynadığımız 8 maç lig için geçerli bahane. Bazı yanlış transfer hamleleri yüzünden 15 oyuncu zor çıkıyor. Rotasyon yok. Dezavantaj çok. Futbol olarak haftalar ilerledikçe doğru işler oluyor. Transferde ıska geçtiğimiz bölgelere takviye yapana kadar ve sağ kanadı kotaracak visca ile peres dönene kadar motivasyonu kaybetmemeliyiz.
zafer6161
Fener ile fark 7
Ligi kapattık,
Lig gecen sene gibi olacak,bizim yaptığımızı fener bu sene yapacak, çünkü zorlayacak takim göremiyorum
samatyaboy
Sonunda Bartra eleştirilmeye başlanmış, ilk maçından beri övgüler düzenler vardı.Ayaklarına laf eden yoktu zaten de, hava toplarını nereye indirdiğini, nasıl pozisyon aldığını ve hamlelerindeki vasatlığı görmemek için kör olmak gerekirdi.
Fahiş bir hakem hatasıyla puan kaybettiğimiz maçın ardından, hakemi değil de ruhsuz futbolumuzu konuşuyorsak; ciddi anlamda kötüyüz demektir...
Acik konusmak lazimsa biz kadrodan cok hocaya guvendik waka visca vs olmasada hoca makina gibi calisan organize bir takim yaratir kalite eksikligini takim ruhu arkadaslik daha fazla istek arzuyla kapatiriz dusuncesine sahiptik su siralari sallaniyoruz bakalim hayirlisi diyelim
lazibere
07.11.2022, 00:00
Katılın katılmayın
Kötü defans anlayışımızın en büyük etkeni, BARTRA nın, Zamanlama hataları ve kademe kaybedişi, Onun hücüm gücünden faydalancaksak Gomis'in yerine koyalım daha iyi oynar kabul
Biz , Edgar 'i eleştiriyorduk ? Neden? Takım atağa çıkarken, yerini kaybediyor ve kontrolsuzce adam kaçırıyor diye. Bartra'nın ispanyol olması onun bu hataları yapma lüksünün olduğu sonucunu doğurmaz. Beşiktaş da VİDA vardı . Oda humuca çıktığında gol de atıyordu v.s ama savunması zayıftı ve bütün savunmacılar savunma yönleriyle konuşulmalı
Dağınık görüntümüzün en büyük etkenlerinden biri Bartra'dir bu konuyu sabaha kadar tartışabilirim ve iddamın sonuna kadar da arkasındayım.
İşin tuhaf tarafı da şu? Bu oyuncu çok istenerek alındı yani bu özellikleri bilinerek alındı
Bir diğer oyuncu LARSEN
Bu oyuncu transfer edildiğinde Youtube'da bir taraftarımızın analiz videolarını izlemiştim orda da oyuncuyu çok iyi tanıyan birisi aynen söylemişti ve ne dediyse tuttu. Yakın temas oyununu sevmez, Birebir adama basamaz, Orta yaptırtır, Hucuma çıkmaz v.s v.s
Bunları bilerek ve planlayarak alanların, Neden bu detayları göremediğini de anlayamıyorum
Bir diğeri EREN ELMALI
Kendi röportajında da bahsettiği gibi, Ben kendimini hucum özelliğini seviyorum, defans konusunda daha çok çalışmam gerekiyor diyen bir oyuncu. Puschak'tan daha iyi bir savunmacıdır diyerek, Şampiyonlar Ligi kadrosunun as sol beki nasıl yapılır
///
Yaşadığımız bu şeyler tesadüf değil arkadaşlar
Şimdi çok iyi anlıyorum, Bu UMUT BOZOK'u izledikten sonra, Milli takımda forvet sıkıntısı varken, Türkiye Ligi'nin gol kralının neden Milli takmın forveti yapılamdığını
Şimdi çok iyi anlıyorum, MAXİ gomez denen oyuncudan Valencia neden kurtulmak istemiş falan filan..
BU SENE ÇOK İYİ KAZIK YEDİK
BAKALIM NASIL ÇIKARTACAĞIZ
üzgünüm ama bu forvetler asla bizim takımda başarılı olamaz
3 tane forvet varken, YUSUF YAZICI forvet olarak oynasın denmeye başlandıysa da çok çekeceğimiz var demektir
OzcanHan61
07.11.2022, 00:01
Devre arası kötüleri yollayıp daha iyilerini aramak çözüm değil. Avcı başkasının yükünü almadı kendi getirtti bu adamları.
Trezeguet
Bozok
biraz Gbamin hariç hepsi kalitesiz oyuncular. Vasat veya kötü demiyorum, kalitesiz yani kapasiteleri o kadar.
Bu takımda yeri olmayanlar.
Larssen
Eren
Bartra
Bardhi
Ömür
Yazıcı (kendisi bize üvey evlat muamelesi yapıyor)
Yusuf E
Gomez
Hangi birini gönderip yenisini alcaz, ekonomik olarak çökeriz tazminat felan derken.
İki sene önce bu durumda olupta bu kadroya ödediğimiz maaş bunun yarısı kadar olsa hiç kimse itiraz etmez. Şampiyon takım olarak sezona girdik ve ciddi maaş bütcesi harcadık. Planlama vesayre tamamen fiyasko.
kaçarava
07.11.2022, 00:01
50 kez izledim en az birsey anlamadim cozemedim hala daha
Dize çarpıp eline geliyor diye görüyorum. Hücum oyuncularında bu elle oynama diye biliyorum. Savunma oyuncularında doğal pozisyondaysa falan vermiyorlar ama hücum oyuncusunda elle oynama vermesi lazım. Aha buldum. El bu ya şuraya bak.
21922
Fener ile fark 7
Ligi kapattık,
Lig gecen sene gibi olacak,bizim yaptığımızı fener bu sene yapacak, çünkü zorlayacak takim göremiyorum
fb veya gs süpriz başakşehir gs şampiyon olursada şaşırmam lobiye bakar bu işler birazdan fb garanti diye birşey yok.bjk nin bizden daha az şandı var.
lazibere
07.11.2022, 00:03
Avrupa nedir yahu vasat konyayı yenemeyen takım avrupada ne iş yapabilir keşke 4 olup elenseydik bizim taraftarın fantazi dünyası gs uefa kupasını aldıgında 4 sene üst üste sampiyon olmuş lig tarihinin en iyi kadrosunu kurmustu öyle hayal kurmakla batralarla bardilerle larsenlerle gomezlerle şampiyon olamazsın avrupada.
Bende onu diyorum zaten.
Fatih Öztürk
07.11.2022, 00:06
Fener ile fark 7
Ligi kapattık,
Ben de fikrimi ve hissiyatimi söyleyeyim. Fener yine dağılacak, yarın belaları sivas yenerse şaşırmam. Bizden puan almaları imkansıza yakın ve bundan kârlı çıkan gs olacak. Gs şampiyon olmak istiyorum dediği sezon şampiyon olur. 10 senede 5 defa olmuş bu lobi camiasıyla başa çıkmak imkansıza yakın. Fener bu oyun yapısıyla bizi Gs ve boktan bjk'yi bile yenemez. Adamlar 12 haftada 2 kez istanbul dışına çıktı, bi bekleyelim bakalım bu lig kime tükürdüğünü yalatti ey gidi.
Fener ile fark 7
Ligi kapattık,
Sampiyonluk icin derbiler disindaki maclarda seri yapamayan takimlarin isi gecen sezonki gibi olur
Hatta 7-8 mac seri yapacak en az 3 takim var
OzcanHan61
07.11.2022, 00:06
https://i.hizliresim.com/oojf0ig.png
Devre arası merkeze takviye şart.
Nereyi tutsak elimizde kalıyor zaten. Bence aciliyet olarak en son merkeze oyuncu almamız lazım. Öncelik bence:
1) net hızlı kanat
2) bulduğunu atan net bir santrafor
3) iki bek (peres gelirse 1)
4) Bartranın yerine düzgün defans yapmasını bilen yerli bir stoper
Yanlış planlama nedeniyle tam tersi merkezde tam bir yığılma oldu. Hâla orayla uğraşıp diğer mevkilere önem vermezsek faydadan çok zararını görürüz.
Takımda resmen 4 tane 10 numara var.
Defansif orta saha def Siopis Hamsik Gbamin idare ederiz zaten avrupa hedefimiz kalmadı ilk turda konferansta eleniriz.
gurur6134
07.11.2022, 00:07
Maç özelinde katılıyorum. Kazandığımız maçı, rakibi üzerimize çağırarak verdik. Ömür çıkıp Yusuf girince hepten bittik. Değişiklikler rezaletti zaten. Her şeyden bağımsız bu maçı almalıydık, ötesi berisi yok.
Genel olarak ise yapamadığımız şeylerin sebebini transfer başlığına yazdığım mesajda anlatmaya çalıştım.
Hem hoca hem yönetim, transfer ve kadro planlamasında sınıfta kaldı.
Bu kadro trabzonspor tarihinin en pahali kadrolarindan birisi belki de en pahalisidir bu kadar kotu oyunun ve oyun icinde istikrarsizligin hicbir bahanesi olamaz oyuncular kotu diyerek gecistirmek asil sorunu gormezden gelmektir.bu maliyetlerin altina girilmisken karsiligini gormeligiz sahada, 4 ay gecmis hala daha oyun planimiz yok bir wakanin gitmesiyle bu durum aciklanacaksa o zaman isimiz var sorun buyuk demektir.sorun corni de degil dedik gomulurken anlamadilar ayni adamlar simdi gomezi yollamanin pesindeler bathushi gelseydi onu gomeceklerdi gol beklenti oranimiz mac basina 1 falan hala daha forvetlerde sorun arayan var topu ileri tasiyamiyoruz akan oyunda tamamen trezegenin bireysel ayagina bakiyoruz ceza alanina girrcekte penalti alacak baka vuracak da sut atacakda gol bulacagiz boyle birsey yok.mac 2 1 olduktan sonra oturdugumuz yerde eyvah diyorsak biz bu maci vermeyiz diyemiyorsak orda sorun oyuncularda degildir
zafer6161
07.11.2022, 00:08
Ben de fikrimi ve hissiyatimi söyleyeyim. Fener yine dağılacak, yarın belaları sivas yenerse şaşırmam. Bizden puan almaları imkansıza yakın ve bundan kârlı çıkan gs olacak. Gs şampiyon olmak istiyorum dediği sezon şampiyon olur. 10 senede 5 defa olmuş bu lobi camiasıyla başa çıkmak imkansıza yakın. Fener bu oyun yapısıyla bizi Gs ve boktan bjk'yi bile yenemez. Adamlar 12 haftada 2 kez istanbul dışına çıktı, bi bekleyelim bakalım bu lig kime tükürdüğünü yalatti ey gidi.
Ben tam tersini söylüyorum, biz ve fb bugünkü oyunlar oynanirsa fb bizi gol manyağı yapar
lazibere
07.11.2022, 00:09
Elle atttıldı denen gol ile de fikrimi söyleyim, GS ile oynadığımız maçta, top bizim adamın eline çarpıyor gibi gözüküyordu, kameralarda oyle idi oysa top rakibin sırtından bizim oyuncunun eline geliyordu ve penaltı diye itiraz etmişlerdi.
Bu gol de de benzer şey var. Kaç açıdan izledim ve topun net ele değdiğini gösteren bir şey göremedim, Video da göründüğü üzere oyle gözüküyor ama göz aldanması ve kamera aldanması gibi duruyor.
Ama golu atan oyuncunun yüz ifadesine bakınca , sanki eline değmiş gibi davrandı ve inşallah iptal etmezler havası vardı. Golu verince de şükür duası ettti, BENİM İÇİN TEK KANIT BU OLUR
lazibere
07.11.2022, 00:10
Ben tam tersini söylüyorum, biz ve fb bugünkü oyunlar oynanirsa fb bizi gol manyağı yapar
Fatih değerli bir taraftarımız ama kendisi Umut tacirliği yapıyor. Her şeyden bir sonuç çıkartıp kendini ikna etmeyi başarıyor ve bu özelliğini seviyorum. Keşke bende onun kadar iyimser düşünebilsem:)))
Sene başında tarihimizin en iyi kadrosunu kurduğumuzu söyleyenlere ağzım açık gülüyordum, hala daha gülüyorum son 5 senenin en kötü kadrosunu kurduk hem de çok para harcayarak.Yanarım Yanarım şu adana demirspor kadar bile transfer yapamadık nasıl bir futbol aklımız var nasıl futbolcu izleme komitemiz var nasıl plansız bir yönetimimiz var her şeyiyle vasat .As forvetini Ligin başlamasına bir hafta kala karısı istedi diye gönderen yerinede 3 günde bir tahta bacak bulup gelen AMATÖR bir camianın şampiyon olabilmesi bir mucize. Zaten Allah acıdıda bize şampiyonluk gördük.
gurur6134
07.11.2022, 00:11
Dize çarpıp eline geliyor diye görüyorum. Hücum oyuncularında bu elle oynama diye biliyorum. Savunma oyuncularında doğal pozisyondaysa falan vermiyorlar ama hücum oyuncusunda elle oynama vermesi lazım. Aha buldum. El bu ya şuraya bak.
21922
Top ele geliyor mu gelmiyormu temas varmi orayi cozemiyorum ele gelen top yon degistirir yada yumusar birsey olur bakiyorum bakiyorum sanki ayni sekilde devam ediyor cozemedim, ermanda bana gore el yok demis simdi gordum twitterda zor pozisyon bartha orda hemrn elini kaldiriyor ama onun disinda da cok itiraz eden olmadi ..var bunu kacirmaz ya bariz el olsa o kadar incelendi onlarda cozemediler acilar cok kotu yavas cekimde ele geliyor gibi ama yon degistirme konusu kafa karistiriyor ayni sekilde akiyor sanki top dizden sektikten sonra
Fatih Öztürk
07.11.2022, 00:13
Avrupa nedir yahu vasat konyayı yenemeyen takım avrupada ne iş yapabilir keşke 4 olup elenseydik bizim taraftarın fantazi dünyası gs uefa kupasını aldıgında 4 sene üst üste sampiyon olmuş lig tarihinin en iyi kadrosunu kurmustu öyle hayal kurmakla batralarla bardilerle larsenlerle gomezlerle şampiyon olamazsın avrupada.
Bilerek yapmadın umarım bu yorumu. Avrupa olayı farklı motivasyondur. Iyi oynayıp kazandığımız 3 avrupa maçı var. Evet kötü oynayıp 4 maçta da yenildik. Şimdi nispeten daha düşük kalibre rakip gelecek. 2 tur sonra yarı finaldesin. Ayrıca konya boktan bir takım değil. Bugün çekici olsa bize fantazi yapabilirlerdi. Herifler bişekilde maça asılıyor. Salaklık bizde ve dolayısıyla hocada. Öndeyken oyunu tutacağın anlarda rakip üstüne gelirken aksiyon almak için canini gibi adamı oyuna alacakken gidip yusuf gibi kulüp tarihinin en yetenek fakiri herifin sahaya sürersen boyunun ölçüsünü alırsın. Hoca kendine çeki düzen vermeli.
zafer6161
07.11.2022, 00:13
Bizde ne defans var ne forvet var ne sağ kanat var
Defans her mac gol yiyor
Forvetler her mac gol atmıyor
Oyle bir takımız
Şimdi bu takkimmi şampiyon olacak
Forvet lerimiz en son hangi maçta gol attı unuttum
deepmavi
07.11.2022, 00:14
Sanki birisi, iğrenç hain, kirli el ve hain bir lobi(megafoncu ali koç) devre arası müdehale etti Trabzonspor bu maçı kazanmayacak diye VAR'daki hakemlere üfürdü!!!
batra denen sirk oyuncusuyla oynarsan gol manyağı yapar iyi bir defans hattıyla bir bok yapamaz dediğimi tekrarlıyorum gs sampiyon olursa hiç şasırmam.
Fatih Öztürk
07.11.2022, 00:15
Allah aşkına defansın arkasına atılan her topta çuvalla pozisyon veren, her uzaktan geleni içeri alan kalecisiyle nasıl bizi manyak ederler bi anlatsana..Yav adamlar bjk ve konya ile iki zor maçı pozisyon bile bulmadan yarı sahalarında mahkûm oynadılar, sen bunlardan da kötü takımmısın.
Sanki birisi, iğrenç hain, kirli el ve hain bir lobi(megafoncu ali koç) devre arası müdehale etti Trabzonspor bu maçı kazanmayacak diye VAR'daki hakemlere üfürdü!!!
İlk yarıdaki o salak golü yemeseydin isterse kaval çalsalardı bu maçı kaybetmezdin çok kötü bir konyayı yenemedik.
Defans her mac gol yiyor
Oyle bir takımız
Şampiyon olma ihtimalimiz yok.Kalede kaleci yok en büyük handikaplardan biride bu.
lazibere
07.11.2022, 00:19
Sene başında tarihimizin en iyi kadrosunu kurduğumuzu söyleyenlere ağzım açık gülüyordum Hala da gülüyorum son 5 senenin en kötü kadrosunu kurduk hem de çok para harcayarak Yanarım Yanarım şu adana demirspor kadar bile transfer yapamadık nasıl bir futbol aklımız var Nasıl futbolcu izleme komitemiz var Nasıl plansız bir yönetimimiz var her şeyiyle vasat .As forvetini Ligin başlamasına bir hafta kala karısı istedi diye gönderen yerinede 3 günde bir tahta bacak bulup gelen AMATÖR bir camianın şampiyon olabilmesi bir mucize. Zaten Allah acıdıda bize şampiyonluk gördük.
Biz isimlere hiç takılmıyorduk dostum. Bize bunu alıştırdılar esas. Avcı'nın bir bildiği var dediler ve o aldırdıysa iyidir diyerek her oyuncudan maksimum verim alacağımızı düşündük ama kazın ayağı öyle değil miş. Geldiğinden bu yana alınan oyunculardan verim aldığı tek oyuncu söyleyin?? bence yok
Hamsik, yarı zamanlı oynuyor, Geçen sene zaten çoğu maç sakattı
Bakasetas , o da aynı, geçen sene ilk 10 maç sonrası resmen uyudu
Yunus Mallı zaten geldiği gibi gitti
Koita ?
Kuassi ?
Berat??
Corneliyus??
Her oyuncudan maksimum 5 maç fayda gördük, Ama bir şekilde gördük, Sistemi güzel di
Bu sene ise mesela ?? sürekli uzun degaj ile oynuyoruz. Uğurcan sürekli ileri gönderiyor topu , pasla çıkamıyoruz niye ? Neden terkettik, Çünkü Trezege'nin pratk oyununa güvendik aslında Wakame'siz ama Wakame varmış gibi topu hep o bölgeye atarak oynamayı tercih ettik, Trezege daha hızlıdır wakame atıyorsa o daha fazla atacak sandık.
zafer6161
07.11.2022, 00:19
Allah aşkına defansın arkasına atılan her topta çuvalla pozisyon veren, her uzaktan geleni içeri alan kalecisiyle nasıl bizi manyak ederler bi anlatsana..Yav adamlar bjk ve konya ile iki zor maçı pozisyon bile bulmadan yarı sahalarında mahkûm oynadılar, sen bunlardan da kötü takımmısın.
Kötü takımız tabi,sende Sivas maçını 1-0 kazandın ama 10.dk dan sonra orta sahayı gecemedin
Enes Başkaya60
07.11.2022, 00:21
Gomez Ferencvaros maçından sonra benim için bir hayal kırıklığı oldu cidden bir futbolcu nasıl bu kadar geriye gidebilir inanılır gibi değil.
deepmavi
07.11.2022, 00:21
Trabzonspor'un aynı başarısından Trabzonspor düşmanı şikebahçeliler çok korkuyor.özellikle o hain megafoncu kurbanlık ali koç ÇOK KORKUYOR.Bugün VAR'da yaşanan Hakem Skandalı bunun eseri.Bize yakışan bu savaşı sonuna kadar yılmadan pes etmeden savaşarak vermek.nasıl düşman Trabzonspor'a böyle puan kaybettiriyorsa bizde düşmana puanlar maçlar kaybettirmeliyiz.Şu Bir Gerçek Trabzonspor Rahat Başarı Yok ve bunun çok çok savaşacağız mücadele edeceğiz...
Yarış devam ediyor hiçbir şey bitmedi!
Fatih Öztürk
07.11.2022, 00:22
Fatih değerli bir taraftarımız ama kendisi Umut tacirliği yapıyor. Her şeyden bir sonuç çıkartıp kendini ikna etmeyi başarıyor ve bu özelliğini seviyorum. Keşke bende onun kadar iyimser düşünebilsem:)))
Yav senin gibilere kalsa her maçtan bir kıl koparıp sayfalar dolusu açıklama yapıyorsun, ne anlatıyorsun :)
Kasımpaşa maçı sonrası forumca hocaya ve takıma yüzlerce hakaret eden arkadaşlara nerdeyse tek tek cevap verdim, monaco ve bjk maçlarini kazanacağız diye. Herkes iki maçta 10 gol yeriz diye sayfalarca yorum yaptı, 2 maçıda iyi oynayarak geçtik, sonuç ne oldu, istediğini aldın, fazlasını bile alabilrdin.
Ben umut dağıtmam, hocaya hatalarına rağmen inanıyorum, takımın oyun kalitesinin arttiginida görüyorum, kamp dönemi tam olarak oturacak ve dominant takım olacağımızıda çok ama çok iyi biliyorum. Ha, şampiyon olurmuyuz onu bilemiyorum tabi ki fakat olayı sonuna kadar götürücegimizi ıyi biliyorum.
lazibere
07.11.2022, 00:22
Kötü takımız. Ligde açık ara en kötü oynayan takımız. ( mukayeseyi istanbulspor ile yapmazsın umarım )
serdaracıl
07.11.2022, 00:24
Şampiyon olma ihtimalimiz yok.Kalede kaleci yok en büyük handikaplardan biride bu.
Kaleciye gelene kadar ne dertler var.
GencTurk6161
07.11.2022, 00:24
Averajımız 3.... Sadece üç.
Ve biz iyi takımız?
Fatih Öztürk
07.11.2022, 00:25
Kötü takımız tabi,sende Sivas maçını 1-0 kazandın ama 10.dk dan sonra orta sahayı gecemedin
Eee, sivas bize kadar son 4 maçta kaliteyi yükseltip kaybetmeden üst üste galibiyetlerle geldi, eline verdin gönderdin. Sen Trabzonsporu real, m.city falan mı zannediyorsun? Ligde berbat takımlar kadar ıyi takımlarda var, sivasda fena takım değil. Yarın sivas feneri ters köşe yaparsa biz fenerden daha iyi takım olduğumuz anlamına mı gelir.
Fatih Öztürk
07.11.2022, 00:27
Kötü takımız. Ligde açık ara en kötü oynayan takımız. ( mukayeseyi istanbulspor ile yapmazsın umarım )
Forumun gördüğü en kötü yorumculardan birisisin. Yıllardır bunu biliyorum ama saygı duyuyorum. Biliyorum ki herkes kadar sende bu takımın hastasısın. Berbat öngörün var ama saygı duyuyorum sana.
Gomez Ferencvaros maçından sonra benim için bir hayal kırıklığı oldu cidden bir futbolcu nasıl bu kadar geriye gidebilir inanılır gibi değil.
Gerideki zaten bu adamın ilerisi neresi
Kaleciye gelene kadar ne dertler var.
Doğru ama bu kalecimizin sıradan vasat bir kaleciye dönüştüğü gerçeğini değiştirmez oynamasına gerek yok yedek kalecilerde bu kadar oynar zaten .
lazibere
07.11.2022, 00:31
Yav senin gibilere kalsa her maçtan bir kıl koparıp sayfalar dolusu açıklama yapıyorsun, ne anlatıyorsun :)
Kasımpaşa maçı sonrası forumca hocaya ve takıma yüzlerce hakaret eden arkadaşlara nerdeyse tek tek cevap verdim, monaco ve bjk maçlarini kazanacağız diye. Herkes iki maçta 10 gol yeriz diye sayfalarca yorum yaptı, 2 maçıda iyi oynayarak geçtik, sonuç ne oldu, istediğini aldın, fazlasını bile alabilrdin.
Ben umut dağıtmam, hocaya hatalarına rağmen inanıyorum, takımın oyun kalitesinin arttiginida görüyorum, kamp dönemi tam olarak oturacak ve dominant takım olacağımızıda çok ama çok iyi biliyorum. Ha, şampiyon olurmuyuz onu bilemiyorum tabi ki fakat olayı sonuna kadar götürücegimizi ıyi biliyorum.
Ceza sahasına 1 kere girerek kazanılan maçlara ve puanlara kaliteli oyun diyorsan o zaman konuşmayalım. Elbette maç kazanacağız, Biz geçen senein şampiyonu olan takımız. Daha iyi de olabiliriz , Ama bir takım 2-0 önde olduğu maçta 2-2 ye geliyorsa ve son 20 dakikasını 10 kişi kalmış rakibine şut haricinde ceza sahası içerisinde pozisyon bulamıyor ise, ben bunu konuşur ve eleştiririm.
Biz şampiyon olmadığımız zamanlarda daha fazla yazdık bu forrumlarda, Bizim taraftarlığımız şampiyonluk ile başlamadı. Bir kere olduysak 35 kere de olamadık. O halde tekrar o eski günlere dönmeyelim diye yazışıyoruz
Yoksa maç sonrasında ''' arkadaşların emeğine sağlık '' sağlık olsun '' gibi cümleler kurarak, foumu renklendirmek kolay olan
Puan mı konuşuyoruz sanıyorsun, Kayseri'nin bizden fazla puanı var, Puanı fazla olan iyi takım olsaydı Kayseri bizden iyi derdim
Sonuna kadar götürürüz evet ama üzgünüm bu kadro ligde en fazla 7. olur. başakşehir ve Adanademir'in arkasından 7. olur..
gurur6134
07.11.2022, 00:35
Transferlerin hepsi hocanin onayinda geciyor hoca bunu kendi agziyla itiraf etti hocaya toz kondurmamak icin isi yonetime yikmak sark kurnazligi hoca bunu kendisi de teyit etti bartha denen adamin 1 senedir pesinden kosuyordu allahtan aksam pazarina kaldikta daha buyuk paralar verip kazik yemedik.bu kadro trabzonspor tarihinin en pahali kadrolarindan en iyi kadrolarindan birisidir tek tek bakildiginda acar bakar inanmayan kagit ustundeki degerine oyle iskembeden sallamak yok.takim istenileni sahada veremiyor oynamiyor diye bu gercek gormezden gelinemez siz hala oyuncularda sorun aramaya devam edin ersun zamaninda takimin icine ederken yalakalari vardi her hatasina toz kondurmamak icin bir bildigi vardir diyorlsrdi ayni sekilde avci fanlari turemis.bu takimi kuran muhendisligini yapan avcinin kendisidir en son yazdigi mektupta bile gelecegin trabzonsporu icin calisiyoruz diyor uyaninda baliga gidelim sonrada egriye egri dogruya dogru demeyi ogrenin.hoca formsuz bu sene nokta..
Enes Başkaya60
07.11.2022, 00:38
Gerideki zaten bu adamın ilerisi neresi
Ferencvaros maçında çıktığı ilk maçta çok iyi top oynamıştı abi ya.
Maçı izlerken biz bu adamı nasıl alabildik dedim aç maçı izle istersen o maçta neler yapmış.
Ama o maçtan sonra adama ne oldu neden bu hale geldi hala buna anlam veremiyorum.
lazibere
07.11.2022, 00:40
Forumun gördüğü en kötü yorumculardan birisisin. Yıllardır bunu biliyorum ama saygı duyuyorum. Biliyorum ki herkes kadar sende bu takımın hastasısın. Berbat öngörün var ama saygı duyuyorum sana.
Benim yorumların ve analizlerim , Forum sayfalarından manşet olmuş, dergilere konu olmuştur. Bilmediğin konularda yorum yapmayacaksın.
Ben senin gibi taraftarların gönlünü hoş etmek için yazsam ooooo alkış tufanları dökersin, Ama ben ne başkan yalaması oldum, ne de Hoca yalakası oldum, Her zaman yorumlarımda ve yazılarımda adalet terazisini tarttım. Önce beni bir tanıyacak , eki forumcu arkadaşlara soracak sonra fikrini beyan edeceksin,
Daha fazlasını söylemeyeceğim.
Trabzonspor için, her türlü yalaka ve yavşakla mücadele etmeye devam edeceğim.. Bizi karanlık dönemlere iten, Sahtekar, Siyasetin tuzağına düşmüş, para için onurunu ve kulubunu satan ve şerefini ayaklar altına alan her kesimle mücadele etmeye devam edeceğim. Sen etme , sen skor konuşmaya devam et
Transferlerin hepsi hocanin onayinda geciyor hoca bunu kendi agziyla itiraf etti hocaya toz kondurmamak icin isi yonetime yikmak sark kurnazligi hoca bunu kendisi de teyit etti bartha denen adamin 1 senedir pesinden kosuyordu allahtan aksam pazarina kaldikta daha buyuk paralar verip kazik yemedik.bu kadro trabzonspor tarihinin en pahali kadrolarindan en iyi kadrolarindan birisidir tek tek bakildiginda acar bakar inanmayan kagit ustundeki degerine oyle iskembeden sallamak yok.takim istenileni sahada veremiyor oynamiyor diye bu gercek gormezden gelinemez siz hala oyuncularda sorun aramaya devam edin ersun zamaninda takimin icine ederken yalakalari vardi her hatasina toz kondurmamak icin bir bildigi vardir diyorlsrdi ayni sekilde avci fanlari turemis.bu takimi kuran muhendisligini yapan avcinin kendisidir en son yazdigi mektupta bile gelecegin trabzonsporu icin calisiyoruz diyor uyaninda baliga gidelim sonrada egriye egri dogruya dogru demeyi ogrenin.hoca formsuz bu sene nokta..
Ligin başlamasına 1 hafta kala As forvetini karısı danimarkada yaşamak istiyor diye hocamı gönderdi,kalmasını istiyorum diye yayıncı kuruluşa röpörtaj veren hoca wakayemeyimi gönderdi.
Fatih Öztürk
07.11.2022, 00:45
Ceza sahasına 1 kere girerek kazanılan maçlara ve puanlara kaliteli oyun diyorsan o zaman konuşmayalım. Elbette maç kazanacağız, Biz geçen senein şampiyonu olan takımız. Daha iyi de olabiliriz , Ama bir takım 2-0 önde olduğu maçta 2-2 ye geliyorsa ve son 20 dakikasını 10 kişi kalmış rakibine şut haricinde ceza sahası içerisinde pozisyon bulamıyor ise, ben bunu konuşur ve eleştiririm.
Biz şampiyon olmadığımız zamanlarda daha fazla yazdık bu forrumlarda, Bizim taraftarlığımız şampiyonluk ile başlamadı. Bir kere olduysak 35 kere de olamadık. O halde tekrar o eski günlere dönmeyelim diye yazışıyoruz
Yoksa maç sonrasında ''' arkadaşların emeğine sağlık '' sağlık olsun '' gibi cümleler kurarak, foumu renklendirmek kolay olan
Puan mı konuşuyoruz sanıyorsun, Kayseri'nin bizden fazla puanı var, Puanı fazla olan iyi takım olsaydı Kayseri bizden iyi derdim
Sonuna kadar götürürüz evet ama üzgünüm bu kadro ligde en fazla 7. olur. başakşehir ve Adanademir'in arkasından 7. olur..
Ya kardeşim ne anlatıyorsun. 3 hafta önce şu boktan bjk karşısında tek pozisyona bile giremeden 80 dakika baskı yemiş fb bu ligde lider. Olaya maç maç bakıp bütününde değerlendirecek yer de 1 maçta pozisyon bulamadık diye takımın gömüldüğü nerde görülmüştür. Kayseri deplasmanında 80 tane net pozisyona girdik mesela, kıstas mı? Israrla aynı şeyleri tekrar edip farklı netice bekliyor dediğin hoca oyunu kısmen de olsa geliştirmiş ve kendi deyimiyle olayın sonuna bakacağız derken sen ne anlıyorsun mesela. Bunu bin kere söyledik, hocada hatalı, yapılan transferlerin yarısının forma girmemesiyle yönetimde. Daha ligin ortası bile belli değil, bir taraftar olarak söylemiyorum, takım şampiyonluğu son haftalara kadar kovalayacak. Ölmezsek hepimiz burdayiz.
Enes Başkaya60
07.11.2022, 00:48
Biz hatayı en başta yaptık en başta.
Yani şaka gibi bir transfer dönemi geçirdik adam akıllı bir kanat oyuncusu aldık oda Trezeguet.
Ulan aslında çok basitti her şey ya Nwekaame denen sihirbazı hangi kafa ile gönderiyorsun sen ya.
Nwekaame kalacaktı Cornelius'un yanına veya yedek olarak bir sprinter forvet (Batshuayi) tarzı adam, Hamsik tarzı box da box orta saha ve Edgar ayarında stoper alıp.
Gerisini süsleme yapacaktık vs.
Böyle berbat bir transfer dönemi istesek başaramazdık.
Ula biz Naci ile Lahtimi'yi neden niye aldık o zaman??
Yusuf Erdoğan denen adamı, Lahtimi cebinden çıkarır topçu değil ki bu adam ve biz bu adama oyuna sokuyoruz ya oyuna.
Ah Edgar Ahh.. Senin gibi bir stoper gelir mi bu takıma acaba şu gözlerinin gördüğü en iyi stoperdin sen.
Nwekaame gibi bir beyin daha gelir mi?
Hamsik gibi bir adam daha gelir mi??
Yazacak çok şey var abi çok neyse duralım bari....
erenslash
kadro kaliten belli yeteneksizleri doldurmuşssun
gayet normal sonuç son 11 dakika uzatma inanılmaz gereksiz topçularımız var
kadronun baştan kurulması lazım
fenere gelince : fener son 11 dakika kalsa kendi sahasında dişe diş kana kan oynar alırdı maçı
bizimkilerde hırs da yok yetenek de yok
böyle olunca sonuç kaçınılmaz
gayet normal
Fatih Öztürk
Benim yorumların ve analizlerim , Forum sayfalarından manşet olmuş, dergilere konu olmuştur. Bilmediğin konularda yorum yapmayacaksın.
Ben senin gibi taraftarların gönlünü hoş etmek için yazsam ooooo alkış tufanları dökersin, Ama ben ne başkan yalaması oldum, ne de Hoca yalakası oldum, Her zaman yorumlarımda ve yazılarımda adalet terazisini tarttım. Önce beni bir tanıyacak , eki forumcu arkadaşlara soracak sonra fikrini beyan edeceksin,
Daha fazlasını söylemeyeceğim.
Trabzonspor için, her türlü yalaka ve yavşakla mücadele etmeye devam edeceğim.. Bizi karanlık dönemlere iten, Sahtekar, Siyasetin tuzağına düşmüş, para için onurunu ve kulubunu satan ve şerefini ayaklar altına alan her kesimle mücadele etmeye devam edeceğim. Sen etme , sen skor konuşmaya devam et
Istersen yorumların la gazzetta della sportun manşetlerini süslesin, benim fikrimdir bu işten anlamıyorsun, fazlasını söylemek haddim değil.
Doğukan Uçan
07.11.2022, 00:53
Maçtan yeni geldim fazla uzun uzun yoruma gerek yok.
Şampiyonluk muhabbeti falan hikaye.
Geçen sene gol yemeyen takım bu sene çok rahat gol yiyor.
Ve en büyük hatayı batshuayi'yi almak yerine gomez'i alarak yaptık.
lazibere
07.11.2022, 00:55
Istersen yorumların la gazzetta della sportun manşetlerini süslesin, benim fikrimdir bu işten anlamıyorsun, fazlasını söylemek haddim değil.
Senle ilgili fikrimi önceki yorumlarda söylemiştim bir daha yazmayım.
Umarım sen haklı çıkarsın , Umarım geleni gideni yeneriz,
Fatih Öztürk
07.11.2022, 00:57
Biz hatayı en başta yaptık en başta.
Yani şaka gibi bir transfer dönemi geçirdik adam akıllı bir kanat oyuncusu aldık oda Trezeguet.
Ulan aslında çok basitti her şey ya Nwekaame denen sihirbazı hangi kafa ile gönderiyorsun sen ya.
Nwekaame kalacaktı Cornelius'un yanına veya yedek olarak bir sprinter forvet (Batshuayi) tarzı adam, Hamsik tarzı box da box orta saha ve Edgar ayarında stoper alıp.
Gerisini süsleme yapacaktık vs.
Böyle berbat bir transfer dönemi istesek başaramazdık.
Ula biz Naci ile Lahtimi'yi neden niye aldık o zaman??
Yusuf Erdoğan denen adamı, Lahtimi cebinden çıkarır topçu değil ki bu adam ve biz bu adama oyuna sokuyoruz ya oyuna.
Ah Edgar Ahh.. Senin gibi bir stoper gelir mi bu takıma acaba şu gözlerinin gördüğü en iyi stoperdin sen.
Nwekaame gibi bir beyin daha gelir mi?
Hamsik gibi bir adam daha gelir mi??
Yazacak çok şey var abi çok neyse duralım bari....
Ohooo. Forumun yüzde doksanı 5 hafta önceye kadar en berbat transfer trezeguet diyordu enescim. Bizim taraftar kadar yanar döner başka bir kitle yok. Mesele bireysel form tutmakta değil. Elbet gomezde bu ligin içinden geçecek ama önce kamp dönemi döneceklerle taşların yerine oturmasıyla. Yusuf erdoğan denen illet ile pamuk şeker abdülkadir dışında her futbolcu takımla beraber kendini bulacaktır.
erenslash
07.11.2022, 00:58
başkan her hocayı yer abi.
kim gelirs egelsin.
hocada sıkıntı yok
kadro kalitesi çok kötü. tek sorun bu .
hatta hoca olmasa bu kadro şu anda 10.uncu bile zor olurdu belki
sıradan düz topçuları seçmişiz sorun bu tek sorun bu
bu takımın baştan 7-8 oyuncu alınarak yenilenmesi lazım
devre arasında üç nokta atışıyla başlarsın o da alabilirsen.
efecan onurla olacak dğeil o işler yani
vizyon buysa zaten ................ ne diyim abi
El Cordobes
07.11.2022, 01:05
Transferde yapılan hatalardan ziyade en büyük problemimiz geçen sezon şampiyonluk yaşayan oyunculardan çoğunun formsuzluğu. Elde çok verimsiz adam oldu. İsim olarak varlar ama aslında yoklar. Abdülkadir, Djanini, Denswill yoklar. Hugo ve Uğurcan toparladı dedik ama geçen sezonki gibi değiller. Baka ve Hamsik üzerinden iş gidiyor.
Bu arada staddaydım. Pozisyonları şimdi gördüm. Çok bariz hakem hataları olmuş.
Enes Başkaya60
07.11.2022, 01:12
Ohooo. Forumun yüzde doksanı 5 hafta önceye kadar en berbat transfer trezeguet diyordu enescim. Bizim taraftar kadar yanar döner başka bir kitle yok. Mesele bireysel form tutmakta değil. Elbet gomezde bu ligin içinden geçecek ama önce kamp dönemi döneceklerle taşların yerine oturmasıyla. Yusuf erdoğan denen illet ile pamuk şeker abdülkadir dışında her futbolcu takımla beraber kendini bulacaktır.
Benim gözümde Trezeguet yine Nwekaame'nin tek bacağı etmez Fatih abi çok da eleştirdim Trezeguet'yi ama gördüm ki yaptığımız en iyi transfer Trezeguet.
Diğerlerinin hepsi boş transfer benim gözümde.
Yukarıda da anlattım ya planlamayı acayip yanlış yaptık biz en baştan yanlış yaptık problem çok basitti.
Biz öyle böyle zora sokmadık..
Hayırlısı Canım abim bekleyelim görelim.
Gün doğmadan neler doğar demişler.
erenslash
07.11.2022, 01:14
geçen sene de oyuncular iyi dğeildi hocam. formla ilgisi yok bu oyuncular zaten vasattı takımda waka olduğu için sırtlıyordu kanatlardan. ortasaha gene kötüydü bir de geçen sene istanbul takımları fene rolsun anadolu klupleri o kadar güçlü dğeildi. biz geçen sene ikinci devre sinyalleri verdi ortsaha.formla ilgisi yok.bu işin tek ilgisi olan kısım şu : bakasetas formunu yakaladı ama elemanın kumaşı var.hamsik baka dışında adam yok ortasahada zaten. visca da kurtaramz bizi.trabzonsporun sorunu üst düzey çalım atabilen ve zeki bir ortsaha oyuncuları ve kanat oyuncuları olmaması.defans ta aynı sorunlu. bekler de keza.bunu anlaman lazım artık. mesele form değil kapasitesizleri aldık.sorumlu başkan nokta.hakem makem kendinizi kandırmayın.kadro kalite sorunu dışında sorunumuz yok bizim. peki ne yapılır. bir kere elindeki oyuncuları yolluyorsun kiralık olanları. yerlerine yeni alıyorsun üç tane devre arası maliyetli oyuncular. 3 nokta atışı yapıyorsun. yazın da 4 tane nokta atışı yapıyorsun en azından 7 oyuncu alıyorsun.yazın elden de çıkarabiliyorsan satışlar yaparsın. evet baştan kadro kurmamız lazım.devre arası takviye dediğkleri saçma salak oyuncuları almamalıyız.hoca kabul etmemeli.nokta atışı üç oyuncu pahalı oyuncu almak zorundayız ama faydalı olanından.bize talisca,jaja ayarında adam lazım.devre arası kanat,ortasaha ve bek transferi üst düzey yapılmalı.stoper de lazım da parayı bu üçüne gömmek lazım. ama alamayacaklar gerçek nokta atışı .bu yüzden çöp olur transferler.
Transferde yapılan hatalardan ziyade en büyük problemimiz geçen sezon şampiyonluk yaşayan oyunculardan çoğunun formsuzluğu. Elde çok verimsiz adam oldu. İsim olarak varlar ama aslında yoklar. Abdülkadir, Djanini, Denswill yoklar. Hugo ve Uğurcan toparladı dedik ama geçen sezonki gibi değiller. Baka ve Hamsik üzerinden iş gidiyor.
Bu arada staddaydım. Pozisyonları şimdi gördüm. Çok bariz hakem hataları olmuş.
İlk yarıdaki o salak golü yemeseydin isterse kaval çalsalardı bu maçı kaybetmezdin çok kötü bir konyayı yenemedik.
Konya hakkaten rezildi gecen seneden daha iyi degiller, biz dusunce istahlandilar. Goller de yine genel bozuklugumuzun yansimasi acikcasi. Yav Bartra hic hamle yapmasa zaten herif tiklayip ekarte edemeyecek.
Fatih Öztürk
07.11.2022, 01:23
Benim gözümde Trezeguet yine Nwekaame'nin tek bacağı etmez Fatih abi çok da eleştirdim Trezeguet'yi ama gördüm ki yaptığımız en iyi transfer Trezeguet.
Diğerlerinin hepsi boş tranfer..
Yukarı da anlattım ya planlamayı acayip yanlış yaptık biz an baştan yanlış yaptık problem çok basitti.
Biz öyle böyle zora sokmadık..
Hayırlısı Canım abim bekleyelim görelim.
Bakalım neler olacak.
Yok kardeşim tek kanatla oynuyorsun, bu kimin salakliğiysa resmen bedel ödüyoruz. Ligde tek kanatla oynayan başka 2.bir takım yok. Visca olmazsa boku yedin yani, işin orta sahaya kalıyor. Tek kanadına önlem alan rakibin işi kolaylaşıyor ve forvetlerin ıskartaya düşüyor. Bu acayip bir salakliktır. Gomes gibi kadife vuruşlu adama trezeguet orta yapmak için kanat değiştiriyor, bunu neyle izah edelim..Bu fiyaskoya rağmen oyun olarak gelişen ve istenen düzeye geliyoruz. Ereni yedekleyecek bek ile visca form tutana kadar mutlak sağ açık oyuncusu alınmalı. Yusuf yazıcı form tutunca gol yükünü rahatlıkla taşıyacaktır ki yusuf her sezona böyle başlar açılır. Maksat umut pompalamak değil, çoğunun aksine kaliteli 14 oyuncumuz olduğunu düşünüyorum. Hocanın bu zamana kadar söz veripte tutmadığı sözü yok. Kasımda takım ıyi seviyeye gelecek ve şampiyonluktan bahsedecez dedi mi dedi. Bu oyunu buradaki hiç kimse hoca kadar bilemeyecegine göre bekleyeceğiz.
karabela
07.11.2022, 01:29
Aspor izliyorum Hamdi adamın dizinden eline gelip attığı golü çözemediğini söylüyor Reha göğsünden geliyor diyor gözünün önünde top dizden kola geliyor görüntü var adam hala inatla başka görüntü vardı diyor. Reha Fenerli ondan yanlıyor anladık da Hamdi hoca bu gol de el var diyemiyor. Ulaş Özdemir ısrarla diyor dizden gelen top ele geliyor eline dokunmasa top arkaya gidecek diyor ama ikna edemiyor. Orada Fenerbahçeli Galatasaraylı yorumcular olsa kendi takımları için olmayan eli bile el var derler bizim Hamdi gibilerde olana da çözemedim var mı yok mu diyor. Sahadakiler vasıfsız yetmiyor yorumcularımız da hakeza öyle. Ulaş da olmasa el yok diyecekler. Hele Reha görüntü var ama o hala başka görüntü var diyor. Ahlaksızlık diz boyu.
lazminator61
07.11.2022, 01:31
Ferencvaros maçında çıktığı ilk maçta çok iyi top oynamıştı abi ya.
Maçı izlerken biz bu adamı nasıl alabildik dedim aç maçı izle istersen o maçta neler yapmış.
Ama o maçtan sonra adama ne oldu neden bu hale geldi hala buna anlam veremiyorum.
A.A. Sistemi
lazminator61
07.11.2022, 01:36
Defans her mac gol yiyor
Oyle bir takımız
Aradim yorum bu.
bizim forvetlere top gelmiyor ki. Gelsede ceza sahsinin icinde degiller. Üstelik hem bozok hemde Gomez sürekli yerde yatiyorlar.
defansimiz evlere senlik. Gelen istedi gibi gol atiyor. Hele 2. gol. Adam 7 ksinin icinden gecip asist yapiyor.
bartra defansi tam bozdu. Artik Hugo Denswil ikilisi devam etmesi lazim.
neyse ugurcanda her topu zaten iceriye aliyor.
Turgay Atalay
07.11.2022, 01:37
"Pereira hocamizin vardir bir bildigi..." diyip diyip, hicbirsey bilmedigini en sonunda anlayan kus takimi taraftarina mi benzemeye baslayacagiz yoksa :confused:
Ortahisar61
07.11.2022, 01:39
Hep söylüyorum bu takim ocak subattan beri iyi top oynamiyor. 20 puan fark varken strese girerek sampiyon olduk.git gide oyun kotuye gidiyor. Jesus hakliymis gomezi istememekte. Avci avrupada bir hic ancak ligin sifrelerini iyi bilen bir hocadir ama ligde de kotu gidiyor. Konya zor takim sahamizda BİLE olsa 2 2 idare edilebilir..ama herkesin ve benimde kizdigim sey bu takim isik vermiyor hicbir basarimiz yok gecen seneden yiyip duracagimiza ustune koymak lazimdi. A.gucu macini alip arayi firsat bilmeli...
lazibere
07.11.2022, 02:02
Kötü oynamak ayrı şeydir, İstikrarlı vaziyette sürekli kötü oynamak ayrı bir şeydir.
İyi oynamak ise sadece bir kaç maç ve bir kaç dakika ile sınırlıdır.
Oynadığımız çoğu maçların ilk yarıları maalesef boş geçilmiştir. Bu maç ise oynadığımız en iyi ilk yarıydı,
Saman alevi gibi parlayan oyun ve oyuncular ile maalesef istikrarlı bir takım olunamaz.
Sürekli eleştirdiğim Trezege bu maçın en iyisi oldu mesela ama 5 maç çok kötü oynayanda oydu
Şimdi haftaya Hem Trezegeut hemde bakasetas aynı anda sahada olmayacaklar
Sezon başından beri, Bereket ki, Extra sakat ve eksik oyucu ile çıkmamıştık, Ankaragücü maçı bizim için başka bir kadro ve maç olacak
Hayırlısıyla bakacağız ve göreceğiz
Sefer A.
07.11.2022, 02:02
Ulan şansa bak Muhammet sakatlanmış ya tüh.
Neyse Konya düşüşte gol atma işini bir şekilde çözüp maçı almak lazım. Takım üzerine koyarak devam ederse sorun olmaz diye düşünüyorum.
Kesinlikle yaa sakatlanmasa da 11 oynasaydi daha iyiydi, hiçbir sey yapamazdi
Şerafettin Kara
07.11.2022, 02:40
Bu kadro kötü bir kadro değil sorun hoca ve oynattığı anlamsız,sıkıcı vasat oyun tarzı ben bu takımlı olmasam oturup bizim maçları izlemem çünkü televizyonun karşısında uyuma gibi bir huyum yok.Önce rakibine temas ederek oynamayı aşılaması gerekirken hâlâ zırva sisteminden vazgeçmeyen bir adamla bu iş nereye kadar gidecek göreceğiz...
Fatih Öztürk
07.11.2022, 02:44
Medyada hiç bir şey olmamış gibi kolla yediğimiz gol zerre gündem olmadı, beklenen bir şeydi.
Geçen yıl rakiplerimiz kötü olduğu için rahat şampiyon olduk algılarını yürütenlere çanak tutan çok taraftarımız var. Konya maçı özelinde var tarafından hakkın gasbedilirken bizi yorumlayan güya bizden taraf olan yazarlar sus pus. Halbuki geçen yıl zikimin eşekleri 3 kulübün en düşük futbolcu maaş bilançosu 35 milyon avroydu. Bizim de 20 civarı. Bu ibineler beceripte 20 puan yanımıza yaklaşamadılar, medya utanmasa suçlusu biz olacaz. Biraz sendeledik mı mal bulmuş mağribi hesabı şimdi rakipleri çok güçlü, herkese hakem hatası oluyor moduna geçtiler. Hayır, zamanı gelince bunların güçlülerini domalttigımizda o zaman ki bahaneleri nolacak acaba.
Bizim aklı evvel taraftarda bunlara çanak tutarcasına adeta tasvip ediyor. Çok sever sizi bu 3 ibinenin fonlanmış comarları haa, az daha yamaçlarına sığınında korumalarına girin.
Fatih Öztürk
07.11.2022, 03:09
Bunyamine göre konyalı hafif elle oynamış ama varı suçlayamazmışız. Hafif elle oynamakta nasıl oluyorsa artık bir de bu terimi kayıtlara geçelim. Geçen hafta fenerin bunun binde bir pozisyonuna elini yaladı penaltı diyen şebek bunu rahatlıkla diyebiliyor. 2.penaltıda top vücuddan sekip ele geliyormuş, niye penaltı verildi anlamadım diyor şebek. Seni bu camiaya hakem yapanın yedi ceddini öpeyim lan. Kolları iki yana açıp pozisyon bekleyen defansın isterse top götüne vurupta ele, kola gelsin, pozisyon penaltıdır. Bu arkadaş 2011'de buca fener maçının hakemiydi ve feneri gerideyken nasıl öne geçirdiğini anlatsada dinlesek. Nasıl bir fonlanmış çomar ordusuyla karşı karşıya olduğumuzu herkes görsün.
Fatih Öztürk
07.11.2022, 03:22
Aspor izliyorum Hamdi adamın dizinden eline gelip attığı golü çözemediğini söylüyor Reha göğsünden geliyor diyor gözünün önünde top dizden kola geliyor görüntü var adam hala inatla başka görüntü vardı diyor. Reha Fenerli ondan yanlıyor anladık da Hamdi hoca bu gol de el var diyemiyor. Ulaş Özdemir ısrarla diyor dizden gelen top ele geliyor eline dokunmasa top arkaya gidecek diyor ama ikna edemiyor. Orada Fenerbahçeli Galatasaraylı yorumcular olsa kendi takımları için olmayan eli bile el var derler bizim Hamdi gibilerde olana da çözemedim var mı yok mu diyor. Sahadakiler vasıfsız yetmiyor yorumcularımız da hakeza öyle. Ulaş da olmasa el yok diyecekler. Hele Reha görüntü var ama o hala başka görüntü var diyor. Ahlaksızlık diz boyu.
Burnundan konuşan bu eskisikikimsi Trabzonlulardan korkarım da rakip takım yorumcularını ciddiye almam. Bu bizim eskisikikimsi tayfanın neredeyse tamamı kolla atılan golü sosyal ve görsel medyada tartışmaya bile gerek görmedi. Açıkca şunu diyebilirim ki tekrar şampiyon olmamız bizim bu tayfanın işine gelmez çünkü ekmek yedikleri yerden sıkıntı görürler. Bu kansız tayfamiza tutulan çanağa sıçacak olanda yine bu hoca, takım ve yönetim olacak. Bir avuç Trabzonsporlunun inadıyla gelecek başarı bize yeter. Yanımızda köpeklesmis yalaka görmek istemiyorum.
Sefer A.
07.11.2022, 03:26
Medyada hiç bir şey olmamış gibi kolla yediğimiz gol zerre gündem olmadı, beklenen bir şeydi.
Geçen yıl rakiplerimiz kötü olduğu için rahat şampiyon olduk algılarını yürütenlere çanak tutan çok taraftarımız var. Konya maçı özelinde var tarafından hakkın gasbedilirken bizi yorumlayan güya bizden taraf olan yazarlar sus pus. Halbuki geçen yıl zikimin eşekleri 3 kulübün en düşük futbolcu maaş bilançosu 35 milyon avroydu. Bizim de 20 civarı. Bu ibineler beceripte 20 puan yanımıza yaklaşamadılar, medya utanmasa suçlusu biz olacaz. Biraz sendeledik mı mal bulmuş mağribi hesabı şimdi rakipleri çok güçlü, herkese hakem hatası oluyor moduna geçtiler. Hayır, zamanı gelince bunların güçlülerini domalttigımizda o zaman ki bahaneleri nolacak acaba.
Bizim aklı evvel taraftarda bunlara çanak tutarcasına adeta tasvip ediyor. Çok sever sizi bu 3 ibinenin fonlanmış comarları haa, az daha yamaçlarına sığınında korumalarına girin.
Aynen haklisin
Trio denen dandik 3lünün programini izledim, puan kaybettigimiz için biraz daha düzgünler bize karsi tabi
Bu kez çogu dediklerine katildim, hakem kötüydü ama Var sistemi sâyesine çok skinti olmadi
O el pozisyonuna ise net bir kanit olmadigi için tâlihsiz bir pozisyon dediler, ama 3'ü de elle oynama var gibi duruyor dediler, topun yönü degisiyor diye, ben de ayni fikirdeyim
Bunlari geçelim, asil mesele bizim bir kisim ama maalesef hiç de az olmayan hâinlik derecesinde salak olan bâzi renkdaslarimiz
Ulan sayfanin biri, sanirim Trabzonder sayfasi, gidiyor haluk yürekli denen hirbonun yazdigini alinti yapip paylasiyor, unuttum tiviti ama sanirim hocaya yönelik olabilir
Instada bakiyorsun yorumlara, kadroyu terim'e versek sunu bunu kadroya bile almaz diyeni mi istersin sampiyonlugu bosverin diyeni mi istersin, gerçekten inanilmaz klinik vakiâlar var, çildirmalik
Fatih Öztürk
07.11.2022, 03:29
Kolla atılan golü evet kola temas var ama öncesi faul diyen körlerde var. Pozisyonu götüyle izleyen bu kitle arka kamera açısından topun önce kola teması olduğunu isterse görebilir. Evet tam kola degdikten yarim saniye sonra denswil çelme atıyor. Işte bu da pozisyon hakkında sosyal ortamda yaratılan diğer algı.
Sefer A.
07.11.2022, 03:34
Kolla atılan golü evet kola temas var ama öncesi faul diyen körlerde var. Pozisyonu götüyle izleyen bu kitle arka kamera açısından topun önce kola teması olduğunu isterse görebilir. Evet tam kola degdikten yarim saniye sonra denswil çelme atıyor. Işte bu da pozisyon hakkında sosyal ortamda yaratılan diğer algı.
jahjaha hay algilarina siçayim yaa, terbiyesiz yüzsüz utanmaz rezil köpekler
o tarz pozisyonlar kale dibinde çok oluyor, saçma olsa da çoguna penalti falan verilmiyor faul verilmiyor
ki orada dedigin gibi önce varsa kola çarpma var, çelme melme var diyerek neyi savunmaya aklamaya çalisiyorlar alayina kaptirdiklarim ?
Fatih Öztürk
07.11.2022, 03:41
Aynen haklisin
Trio denen dandik 3lünün programini izledim, puan kaybettigimiz için biraz daha düzgünler bize karsi tabi
Bu kez çogu dediklerine katildim, hakem kötüydü ama Var sistemi sâyesine çok skinti olmadi
O el pozisyonuna ise net bir kanit olmadigi için tâlihsiz bir pozisyon dediler, ama 3'ü de elle oynama var gibi duruyor dediler, topun yönü degisiyor diye, ben de ayni fikirdeyim
Bunlari geçelim, asil mesele bizim bir kisim ama maalesef hiç de az olmayan hâinlik derecesinde salak olan bâzi renkdaslarimiz
Ulan sayfanin biri, sanirim Trabzonder sayfasi, gidiyor haluk yürekli denen hirbonun yazdigini alinti yapip paylasiyor, unuttum tiviti ama sanirim hocaya yönelik olabilir
Instada bakiyorsun yorumlara, kadroyu terim'e versek sunu bunu kadroya bile almaz diyeni mi istersin sampiyonlugu bosverin diyeni mi istersin, gerçekten inanilmaz klinik vakiâlar var, çildirmalik
Biz de dalayarak bitmez sefercim.12 yıldır yoğun aktif olduğum twitter hesabimda bizim dalayaraklarla uğraşmaktan hesabi kapattılar.
Işte bu dolmayı en kolay yiyen şekilde görüldüğü gibi bizim saf taraftar. Bakarsan güya en eğitimli taraftar kitlesi bizde ama ne kitlersen kitle yiyor. Ligin başından beri bein'deki hakem muptezelleri her pozisyonumuza gri bile olmamasına rağmen aleyhimizde oylama yapıyorlardı, bu maymunluklarini bekliyordum, şeyime bile takmıyordum. Bugün puan kaybedince hepsi ağız birliğine varmış, 2 pozisyonumuzada penaltı dedi. Yenseydik, ifab mifab dümeninden nasıl olsa herkes yiyor hesabi penaltılara bir kulp bulacaklardı algıya kaldığı yerden devam edeceklerdi.
Erman gebeşi bile bu saflarda. Safları sıkıştırdılar çünkü gs ile fb'den başka şampiyon çıkarsa ekmekleri kuflenecek.
O, helal olsun Trabzona güzellemelerin altında yatan ibneliklerine kanan milyonlarca taraftara sahibiz. Biz, bizi sevmeyenlerin dümenlerini yıllardır öğrenemedikçe hâlâ oltaya geliyoruz. Peki ya bizden olan muptezeller?
Onlarla uğraşmaya devam edecez. Esas ibnenin ta kendileri bizden yana görünen bizimkiler.
Fatih Öztürk
07.11.2022, 03:47
jahjaha hay algilarina siçayim yaa, terbiyesiz yüzsüz utanmaz rezil köpekler
o tarz pozisyonlar kale dibinde çok oluyor, saçma olsa da çoguna penalti falan verilmiyor faul verilmiyor
ki orada dedigin gibi önce varsa kola çarpma var, çelme melme var diyerek neyi savunmaya aklamaya çalisiyorlar alayina kaptirdiklarim ?
Savaşacaz bunlarla sefercim. Kulübü yöneten, çalıştıran, sahada oynayan topçular tonla yanlışlarına binaen daha çok çalışacaklar, bizi mahçup etmeyecekler, biz de bu müptezel pezevenglerle sosyal medyada aklımız ve parlaklarımızla algılarını çökertecez. Sezon sonu kim nereye sıktır olur giderse gitsin Trabzonspor bakidir fakat şuan tam destek vaktidir. Bunu bu taraftar an-la-ya-cak.
Anlamalı.
Sefer A.
07.11.2022, 03:50
Biz de dalayarak bitmez sefercim.12 yıldır yoğun aktif olduğum twitter hesabimda bizim dalayaraklarla uğraşmaktan hesabi kapattılar.
Işte bu dolmayı en kolay yiyen şekilde görüldüğü gibi bizim saf taraftar. Bakarsan güya en eğitimli taraftar kitlesi bizde ama ne kitlersen kitle yiyor. Ligin başından beri bein'deki hakem muptezelleri her pozisyonumuza gri bile olmamasına rağmen aleyhimizde oylama yapıyorlardı, bu maymunluklarini bekliyordum, şeyime bile takmıyordum. Bugün puan kaybedince hepsi ağız birliğine varmış, 2 pozisyonumuzada penaltı dedi. Yenseydik, ifab mifab dümeninden nasıl olsa herkes yiyor hesabi penaltılara bir kulp bulacaklardı algıya kaldığı yerden devam edeceklerdi.
Erman gebeşi bile bu saflarda. Safları sıkıştırdılar çünkü gs ile fb'den başka şampiyon çıkarsa ekmekleri kuflenecek.
O, helal olsun Trabzona güzellemelerin altında yatan ibneliklerine kanan milyonlarca taraftara sahibiz. Biz, bizi sevmeyenlerin dümenlerini yıllardır öğrenemedikçe hâlâ oltaya geliyoruz. Peki ya bizden olan muptezeller?
Onlarla uğraşmaya devam edecez. Esas ibnenin ta kendileri bizden yana görünen bizimkiler.
Kesinlikle âbi dogru tespitler, ayni düsünüyorum zâten
Hele ifab mifabli cümlen ahaha aynen öyle, 2 penalti da yanlis derlerdi, ilkine endirekt falan derlerdi (ben bile onu tam çözemedim endirekt verebilir sanmistim)
Ben sirf bizden olmayanlarin bizi düsünür gibi yapmasindan nem kaptigim için Ünal hoca meselesinde hiç o tarafli olmadim
Ulan bizden çok fbliler yorum yaziyordu bizim yönetime sallamak için, lan kim onlar ? senin iyiligin için yazarlar mi ?
Sövdükleri Ünal bir anda adam gibi adam oldu, 2yüzlü fblilere güvenilir mi ? ama bizde öyle salak çok, güvenirler kanarlar
Fatih Öztürk
07.11.2022, 04:04
Kesinlikle âbi dogru tespitler, ayni düsünüyorum zâten
Hele ifab mifabli cümlen ahaha aynen öyle, 2 penalti da yanlis derlerdi, ilkine endirekt falan derlerdi (ben bile onu tam çözemedim endirekt verebilir sanmistim)
Ben sirf bizden olmayanlarin bizi düsünür gibi yapmasindan nem kaptigim için Ünal hoca meselesinde hiç o tarafli olmadim
Ulan bizden çok fbliler yorum yaziyordu bizim yönetime sallamak için, lan kim onlar ? senin iyiligin için yazarlar mi ?
Sövdükleri Ünal bir anda adam gibi adam oldu, 2yüzlü fblilere güvenilir mi ? ama bizde öyle salak çok, güvenirler kanarlar
Gel de bunları bizim saf taraftara anlat. Ama bizim taraftarın hakkını yemeyelim, çok iyi kutlamalar yaparlar. Takım lider olup arayı açınca tribünleri doldurur, ufak bi sendelemede hocaya siktir çeker, başkanı kul olmakla suçlar. Koçun 4 senedir nal toplayan feneride 12.haftada taraftarı ve kamuoyu tarafından ilah ilan edilir. Biz de yiyoruz bu dolmayı ya. Hocası her maç sonrası taraftarı yalvararak tribüne davet eden tek camıayız. Ömrümde böyle bir rezillik görmedim ulan. Lan bu adam sana rüyanda görsen kâbus gördüm ayağına uyanacağın kupaları kisa zamanda topladı mı topladı. 62 yıllık sikik lig tarihinin en erken şampiyonu yaptimi seni yaptı. Olum sen bu ligin ırzına geçtin bu adamla lan ırzına. Ertesi sezon bir sezon bu adama sabır gösteremediysen bu senin ihanetin, sadakatsizligindir. Ama siktir et lan hoca. Daha taraftara tribünü doldurması için yalvarma da sezon sonuna kadar bildiğini oku. Ne takıyorsun bu nankör taraftarı şeyine.
yatmaztara
07.11.2022, 04:17
2. yarıda var olmasaydı Bartra'nın pozisyonunda penaltı kullanacaktık ve büyük ihtimalle 3-2 kazanacaktık. Var olmasına rağmen ise diouf'un eli görülmedi Bartra'nın eli görüldü! Yani kötülük bir yolunu buluyor illaki...
LebronFan
07.11.2022, 05:53
Ben genelde buraya gelip okuyan tiplerdenim. Cok sevindigim ya da cok uzuldugum(kizdigim) zaman icimi dokerim. Bu Omur Karadeniz denen arkadas ne zaman gorsem olumsuz seyler yaziyor. Bazi insanlar hic bir seyi begenmez ve dolayisiyla surekli mutsuz gorunur. Ben doktor degilim. Kendisinide sahsen tanimam. Bi agabeyi olarak kendisine tavsiyem bi psikologa gorunsun. Ha bilerek yapiyosa o zaman soyleyecek birseyim yok. Ciddiye almayin ve gormezden gelin.
asilhamsi
07.11.2022, 07:38
yorumları okuyorum kimse hakem hatalı demiyor. Ya futbolcular,ha Abdullah avcı ya yönetim.
Adam bizim oyuncunun eline deydi mi deymedi mi belli olmayan pozisyonda penaltıyı iptal etti.
Kabak gibi eli ile aldığı pozisyonda golü verdi.
Hırsızın hiçmi suçu yok?
İ. SARAL
07.11.2022, 07:47
İlk yarı gayet iyiydik ta ki mal sahneye çıkana kadar. İkinci yarı sıkıntılı geçeceği o dakikadan belliydi. İkinci yarı yine mal sahneye çıktı ve 3 puandan olduk. Son 2-3 haftada oyunda düzelmeler var, devam edeceğini düşünüyorum. fb ile keşke aradan önce son maç karşılaşsaydık. Takımda net santrafor eksikliği var.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynı şeyleri deneyip farklı sonuçlar elde etmeyi beklemek de ne bileyim…
Ahmet Taşçı
07.11.2022, 08:10
Maçta hakemin kararlarının nerdeyse tamamı doğru, kimi geç verilse de. Ama Diof 'un pozisyonunu ben de dakikalarca izledim kameralardan net seçilmiyor, Maçın hakemi görseydi çalardı, o da göremedi.O pozisyon hissiyaten bana göre de el fakat, kanıt net değil. Kısaca Güme gittik.
Neyse hakemi falan geçin de takımda Trezeguet, Bakasetas ve Hamsik dışında sorumluluk alan adam yok. Hele Hamsik çıkınca takım tamamen karambole hucüm yaptı.Bekler de olmayınca şişirip durduk.Zaten bu yıldan çok ümidim yok ama seneye inşası için takıma sağ bek, Merkez Beyin ve kanat muhakkak lazım, hele kanatıj dominant biri olması lazım, Waka, Gradel vari bir sağ açık şart.
Fatih Öztürk
07.11.2022, 08:17
İlk yarı gayet iyiydik ta ki mal sahneye çıkana kadar. İkinci yarı sıkıntılı geçeceği o dakikadan belliydi. İkinci yarı yine mal sahneye çıktı ve 3 puandan olduk. Son 2-3 haftada oyunda düzelmeler var, devam edeceğini düşünüyorum. fb ile keşke aradan önce son maç karşılaşsaydık. Takımda net santrafor eksikliği var.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O kadar üst seviye kariyeri olan adam nasıl bu kadar bireysel hata yapar inanılmaz. Golü takım yer arkadaş, sırf bunun hatasından 5 gol yedik. Hoca da maç sonrası bunu vurguladı. Haftalardır rakiplere pozisyon vermiyoruz fakat bir barthanin bok yemesiyle maç elden gidiyor.
serdaracıl
07.11.2022, 08:27
Maçta hakemin kararlarının nerdeyse tamamı doğru, kimi geç verilse de. Ama Diof 'un pozisyonunu ben de dakikalarca izledim kameralardan net seçilmiyor, Maçın hakemi görseydi çalardı, o da göremedi.O pozisyon hissiyaten bana göre de el fakat, kanıt net değil. Kısaca Güme gittik.
Neyse hakemi falan geçin de takımda Trezeguet, Bakasetas ve Hamsik dışında sorumluluk alan adam yok. Hele Hamsik çıkınca takım tamamen karambole hucüm yaptı.Bekler de olmayınca şişirip durduk.Zaten bu yıldan çok ümidim yok ama seneye inşası için takıma sağ bek, Merkez Beyin ve kanat muhakkak lazım, hele kanatıj dominant biri olması lazım, Waka, Gradel vari bir sağ açık şart.
Niye geçelim hakemi? Kararlarının neredeyse tamamı hatalı. Bşze kolayca çıkan kartlar rakibe dakikalarca çıkmadı
Mehmet Fatih Yavuz
07.11.2022, 08:31
Maçı gene telefondan izlemek zorunda kaldım.
İlk dikkat çeken şey, Umut Bozok'un şutu sonunda Y.Erdoğan'ın dağlara taşlara vurduğu an tek organize pozisyonumuz.
Bunun dışında sadece uzaktan şut çektik.
Rakip kaleci de iyi kaleci, bak gerçekten çok iyi kaleci. Bana göre şu anda Muslera dahil ligin en iyi kalecisi Sehic.
Tartışmalı pozisyonlar çok.
Bizim kazandığımız ilk penaltı öncesi pozisyon korner değil.
Konya'nın attığı ikinci golde de diyet ödediler. Kamuoyunda bir algı vardı. Net pozisyonu iptal etmediler.
LEhine aleyine hakem hatası olan bir maçtı.
Lakin,
Bir takım, lehine 2 tane penaltı çalınan, rakibin de uzatmalarla 20 dakika 10 kişi oynadığı bir maçı 2-0 dan 2-2 ye getirtip reaksiyon veremiyorsa oturup kendini sorgulayacak.
Frenchvaros maçı dışında takımın hiçbir hücum aksiyonu olduğunu düşünmüyorum.
Bakasetas'ın ayağına bakan bir takım durumundayız. Ayağına oturacak ve vuracak.
Takımın kalitesiz olduğunu söyleyen, hocanın eksiklerini örtmeye çalışan arkadaşlar var o da komik.
Bu adamların yarısını Hoca istedi diye 3 ay kovaladılar. Bazılarını da Hoca çok tutuyor diye Djanini örneğindeki gibi satmadılar.
Bak mesela yukarıda yerilen Bartra...
Dortmund, Barca, Betis. Adamın kupa koleksiyonu Avrupanın dev kulüplerinde dahi yok.
Bartra ile oynuyorsan önde oynayacaksın.
Takımın geri yaslanmayacak.
Saldırdığında çok iyi görünen adam, geri yaslandığında kötü görünür.
Oyunu ileride oynayan takımın stoperi Bartra.
Şimdi sen 5 kişi adamın 30-35 metre top sürmesine engel olama, sonra tek başına Bartra'da kabahat ara.
Tek tek futbolcu tartışan hiç kimseye katılmıyorum.
Oturmamış bir savunma, uzaktan şut ve duran top dışında üretemeyen bir hücum performansı.
Dünya kupası arası geçsin bakalım yumurtadan ne çıkacak?
Maalesef, geçen sene Şubat ayından beri futbol falan izlemiyoruz.
Fatih Öztürk
07.11.2022, 08:33
Sahada hakem zorbay'lık aman aman bi durum yok. Gayet iyi niyetle yönetti maçı. Var'ın başındaki oğlan kılıklının dümenden bilmem kaç açıdan izleyip namertce verdirdiği golün kabahatini zorbay'a yüklemek olmaz.
Mehmet Fatih Yavuz
07.11.2022, 08:38
Elinde geçen senenin gol kralı var, onu dahi kullanamıyorsun.
Şu anki durumun yegane sorumlusu Hoca'dır, düzeltmesi gereken de Hoca'dır.
Bakalım bize milat gösterdiği Dünya Kupası sonrası neler olacak.
Ahmet Taşçı
07.11.2022, 08:44
Niye geçelim hakemi? Kararlarının neredeyse tamamı hatalı. Bşze kolayca çıkan kartlar rakibe dakikalarca çıkmadı
Hocam hakemlere takılırsak gerçeklerden uzaklaşırız bu yılki GS geçen yılki Fb moduna bağlarız ki işler tamamen sarpa sarar.
Çağlar Güleryüz
07.11.2022, 08:53
Maçı gene telefondan izlemek zorunda kaldım.
İlk dikkat çeken şey, Umut Bozok'un şutu sonunda Y.Erdoğan'ın dağlara taşlara vurduğu an tek organize pozisyonumuz.
Bunun dışında sadece uzaktan şut çektik.
Rakip kaleci de iyi kaleci, bak gerçekten çok iyi kaleci. Bana göre şu anda Muslera dahil ligin en iyi kalecisi Sehic.
Tartışmalı pozisyonlar çok.
Bizim kazandığımız ilk penaltı öncesi pozisyon korner değil.
Konya'nın attığı ikinci golde de diyet ödediler. Kamuoyunda bir algı vardı. Net pozisyonu iptal etmediler.
LEhine aleyine hakem hatası olan bir maçtı.
Lakin,
Bir takım, lehine 2 tane penaltı çalınan, rakibin de uzatmalarla 20 dakika 10 kişi oynadığı bir maçı 2-0 dan 2-2 ye getirtip reaksiyon veremiyorsa oturup kendini sorgulayacak.
Frenchvaros maçı dışında takımın hiçbir hücum aksiyonu olduğunu düşünmüyorum.
Bakasetas'ın ayağına bakan bir takım durumundayız. Ayağına oturacak ve vuracak.
Takımın kalitesiz olduğunu söyleyen, hocanın eksiklerini örtmeye çalışan arkadaşlar var o da komik.
Bu adamların yarısını Hoca istedi diye 3 ay kovaladılar. Bazılarını da Hoca çok tutuyor diye Djanini örneğindeki gibi satmadılar.
Bak mesela yukarıda yerilen Bartra...
Dortmund, Barca, Betis. Adamın kupa koleksiyonu Avrupanın dev kulüplerinde dahi yok.
Bartra ile oynuyorsan önde oynayacaksın.
Takımın geri yaslanmayacak.
Saldırdığında çok iyi görünen adam, geri yaslandığında kötü görünür.
Oyunu ileride oynayan takımın stoperi Bartra.
Şimdi sen 5 kişi adamın 30-35 metre top sürmesine engel olama, sonra tek başına Bartra'da kabahat ara.
Tek tek futbolcu tartışan hiç kimseye katılmıyorum.
Oturmamış bir savunma, uzaktan şut ve duran top dışında üretemeyen bir hücum performansı.
Dünya kupası arası geçsin bakalım yumurtadan ne çıkacak?
Maalesef, geçen sene Şubat ayından beri futbol falan izlemiyoruz.
Kendi fikirlerimi yazmama gerek yok. Harfiyen yazmışsınız. :alkış:
Varlıbaş61
07.11.2022, 09:01
Elinde geçen senenin gol kralı var, onu dahi kullanamıyorsun.
Şu anki durumun yegane sorumlusu Hoca'dır, düzeltmesi gereken de Hoca'dır.
Bakalım bize milat gösterdiği Dünya Kupası sonrası neler olacak.
Ne olacak, yeni takvimler duyacağız.
Avrupa olmasa idi yine 30 üstü puanımız vardı. Bu sene sorun Avrupa ama bu arenada olacağın belli iken neden ona göre transfer yapılmaz, Kasımpaşalı futbolcular ile doldurulur kadro, onu sorgulamak lazım !
cakalkerem
07.11.2022, 09:02
yine olmayan pozisyonlardan golü yedik..
Hadi ilkine neyse adamın topu almasına müsade etmeyeceksin de ikincisi ne öyle Allah'ım..
Bok gibi gol yiyip duruyoruz..
Adamları boğamıyoruz..
2-0 olmuş adamlar morelmen çökecekken biz yaslanıyoruz..
Pozisyonumuz yok kanat organizasyonumu yok..ne oynadığımız belli değil..
2 kişi çırpınıyor..
Bakalım haftaya 2 si de yok ne yapacagız..
Bu Gomez'i kim çaktıysa çok iyi çakmış..
Dinajjyin ismini 80 lerde anca duydum...
Ne işe yarar bu aram
cakalkerem
07.11.2022, 09:07
rahat maç yok bize....waka waka
başkan her hocayı yer abi.
kim gelirs egelsin.
hocada sıkıntı yok
kadro kalitesi çok kötü. tek sorun bu .
hatta hoca olmasa bu kadro şu anda 10.uncu bile zor olurdu belki
sıradan düz topçuları seçmişiz sorun bu tek sorun bu
bu takımın baştan 7-8 oyuncu alınarak yenilenmesi lazım
devre arasında üç nokta atışıyla başlarsın o da alabilirsen.
efecan onurla olacak dğeil o işler yani
vizyon buysa zaten ................ ne diyim abi
Aynen başkanin kesinlikle transfere yaklaştırılmaması gerekiyor imza törenine bile sokmayacaksın.
bilginsem
07.11.2022, 09:22
Ben takımı dün 40 dakika beğendim. Takım gayet iyiydi pozisyon vermedik, güzel pozisyon yarattık.
Takımın sonraki oyununu, rakibin ve hakemin oyunu yavaşlatma işlerinden nefret ettim. Sonrasında rezalet bir oyun oynamadık, kötüydük ama cidden 2. goldeki 25 metre top sürüş dışında benim savunma hatası gördüğüm bir şey yok diyebilirim.
Benim bu takımda gördüğüm en büyük problem taraftarı. Kimse kusura bakmasın 2-0 da sen taraftar olarak maçı 50 kere koparabilirsin. Bütün stat maçı izledi, 2-2 de biraz destek verme çabaları oldu.
Ve ve ve her zamanki gibi dakika 45 oldu twitter a girip yorumlara bakıyorum, önlü arkalı sağ kanat oyuncularımıza yapılan konuşmaları okuyorum ve gözlerime inanamıyorum yine. Yahu niye niye ya neden?
Böyle bir çocuğa anlatırsın da laf anlamaz ya 30 yaşını geçmiş adamlara problemin oyuncu seçimleri kaynaklı olmadığını anlatmaya çabalıyorsun ama 80-90 civarındaki iq larla hala daha 3 futbolcunun oyununu suçlayarak bir şey elde etme çabalarına giriyorlar.
Abdülkadir sağ kanat değil, Hüseyin sağ bek değil, Yusuf sol bek değil. Bu oyuncuları sabah akşam yuhalayarak ne elde ediyorsun beyin kıvrımlarına hayran olduğumun insanı? 30 kişiyle sen mi antrenman yaptın? Taktiği sen mi belirledin? Nereden çıktı bu adamların bu takımda olmayacağı ve zarar verdiği bilgisi?
Hayatınızda hiç mi oturup empati yapmadınız ya? Görmüyor musunuz Yusuf'a yaptığınız şeyin oyuncuyu oynatmadığını? Herif'in major belki de tek özelliği var dikine koşusu, yapamıyor ayakları geri gidiyor. Yani korkunç bir baskı. Abdülkadir'in en önemli özelliği tiki taka oyunu ve pas almaktan kaçıyor her seferinde ya siz nasıl iğrenç bir insan topluluğu oldunuz, bu insanlar size neden maruz kalıyorlar?
Bu maçta Allah aşkına Bartra, Maxi ne oydı da geldiniz Yusuf'u Abdülkadir'i gömdünüz yine? Yani delirmemek elde değil şu hocayı da şu oyuncularını da bir salın gidin işinize gücünüze bakın delirmemek elde değil ya. Biz geçen sene bu heriflere sövmekten uzaklaştık, takım bir huzura ermişti be kardeşim. Abdülkadir 7-8 hafta takımın en iyisiydi, ben demiyorum ki bunlar takımın değişilmezleri biraz oyun konuşun, ısrarla futbolcu gömme derdindesiniz ya. Çıkın şu kafalardan, takılmayın. Giderler onlar geçici adamlar, bugün varlar yarın yoklar. Onlar için ideal ortamı oluşturun yapamıyorlarsa Gİ-DE-CEK-LER. Kesin artık sesinizi ya
1.Hocam elzem olan ve ilk yapılması gereken Batra denen vasıfsızı direk kes ağzımıza sıçtı devre arasında yolları ayır. 2.Takımı geri çekme geri çekme vasat Anadolu takımlarına karşı defans yapılmaz ayıptır.3.Ugurcanı kes yedek kalecin oynasın seneyede yolları ayısat gitsin.4.Gomez denen tahta bacağı kes fuleli bir forvet aldır golde kaçırabilir ama süratli ve koşan adam olsun bunları yaptın yaptın yapmadın biz arkanda olsak bile bu camia seni yer büyük takım kariyerinde biter.
Enes Ünal Kaya
07.11.2022, 09:32
yine olmayan pozisyonlardan golü yedik..
Hadi ilkine neyse adamın topu almasına müsade etmeyeceksin de ikincisi ne öyle Allah'ım..
Bok gibi gol yiyip duruyoruz..
Adamları boğamıyoruz..
2-0 olmuş adamlar morelmen çökecekken biz yaslanıyoruz..
Pozisyonumuz yok kanat organizasyonumu yok..ne oynadığımız belli değil..
2 kişi çırpınıyor..
Bakalım haftaya 2 si de yok ne yapacagız..
Bu Gomez'i kim çaktıysa çok iyi çakmış..
Dinajjyin ismini 80 lerde anca duydum...
Ne işe yarar bu aram
Yemin ederim 4.oyuncu değiştirdik sanıyordum.
kenarda kim kaldı diye düşünüyordum. Meğer Djanini varmış 5. değişiklik olarak.
federer61
07.11.2022, 09:37
Hakem kararlarının tamamı doğru mu :D Allah şifa versin kardeş
UĞUR DURTAŞ
07.11.2022, 09:46
Bir takımda 4 tane sakat
(peres-dorukhan-serkan-viska)
10 tanede evet 10 tanede takıma GRAM katkı vermeden oyuncun olursa
kendimizi puan cetveli sıralamasına bakarak başarılı sayabiliriz belki de...
tekrar ediyorum aşğıdaki ismi yazılan oyuncular takıma katkı vermiyorlarrrrr
-yazıcı
-gomez
-denswil
-umut
-canini
-doğucan
-larsen
-bardi
-yususf erdoğan
-ömür
kimse kusura bakmasın. evinde, ortalama bir takıma 2-0'dan maç veriyorsan, organize bir tane atağın yoksa, 2-0 öne geçtikten sonra oyunu rakibe veriyorsan, iflas etmişsindir.
bu yıl bizden hiç bir halt olmaz.
önümüzdeki sene de elimizdekileri gönderip yenileri almak öyle kolay değil. bir kaç seneyi ipotek ettik.
Metin Ural
07.11.2022, 09:54
konyaspor'un attigi ikinci golde yukari dogru yukselen bir top nasil bir anda kaleye yoneliyor? diouf'un eline carpmiyorsa o sirada sert bi ruzgar mi esiyor, var'da onu da mi goruyorlar?
elle atilmadiysa fizik kurallarina aykiri bir gol...
ahamitokutan
07.11.2022, 09:58
Sahada hakem zorbay'lık aman aman bi durum yok. Gayet iyi niyetle yönetti maçı. Var'ın başındaki oğlan kılıklının dümenden bilmem kaç açıdan izleyip namertce verdirdiği golün kabahatini zorbay'a yüklemek olmaz.
hocam zorbay kesinlikle iyi niyetli biri değil. ilk penaltıyı görüyor gözünün önünde var olmasa penaltı gümbürtüye gidecek. geçmiş maçlardan da çok sabıkası var bu zorbayın. şu ligde insan gibi hakem zaten var mı ben pek hatırlamıyorum ama kötü ve kötü niyetlilerde BİTigen ile bu başı çeker.
Ahmet Taşçı
07.11.2022, 10:02
Hakem kararlarının tamamı doğru mu :D Allah şifa versin kardeş
Ya bırakın hocam şu fanatizm gözlüğünü.Tamam taraftarız ama şu maçı da hakem üzerinden yorumlamayın.Ne yapmış hakem 2 penaltı da doğru, bir tek el pozisyonu tartışmalı hakem değil biz bile görüntüden anlayamadık. Sen -2-0'dan puan veriyorsun, üstelik son 20 dakika 10 kişi oynayan takıma karşı hala hakem de hakem.Takımda mühendisliğinde ciddi sıkıntı var. Sağ Kanat yok, Merkez orta alanda Hamsik dışında kimse yok, sağ bek vasat, forvetler ortada yok.. Bu kadro ile şampiyon mu olacağımızı sanırıyosunuz. Bu kadro böyle devam edecek,mehter vari 2 ileri bir geri... Devre arası Djaniny, Barthi ve Larsen 'e talip çıksa anında yollar yerlerine üst düzey 2 adam alır, Peres ve Visca' yı da hızlıca monte ederim.Yoksa eldeki kadro böyle devam eder gider.
Murat Keçeci
07.11.2022, 10:06
2 puan kayıp üzücü oldu.Güzel başladığımız maçı kötü bitirdik.Zirvenin kalbinden şimdilik bir adım geriye düştük ama 3-5 maçlık bir seri herşeyi yoluna koyabilir.
Maça gelirsek zaman zaman uyum eksikligi ve yorgunluğa bağlı hatalar olsada genel olarak takım iyi mücadele etti.Maçın skorunu yine küçük detaylar belirledi.Mesela birinci golde bartranin yediği çalım kalitesine yakışmadı.2.gol ise net bir elle oynama,dizinden seken top arkaya açılacakken koluna çarpıp havada kalıyor ve vuruş şansı elde ediyor.
Bizde sahanın en iyisi trezeguet idi.En verimli maçını oynadı.
Gomez yine standartın altında oynadı.yusuf erdoğan her rakibe lazım bir oyuncu.Biz tempoyu yükseltmeye çalışırken gereksiz fauller ile rakibe çalıştı.
Bu arada ispanya liginden bir daha oyuncu almamak lazım.O lig yumuşak bir lig.Burası ise tam tersi.
Bu maç artık geride kaldı.Daha ligin 3 de 1 indeyiz.Bu köprünün altından daha çok sular akacak.Önümüzdeki maça odaklanmalıyız.
federer61
07.11.2022, 10:15
Fanatizm değil de realist yaklaşıyorum ben. Baz seviyede fizik bilen ve analitik düşünebilen bir insanın Diouf un pozisyonunun elle atıldığına rahatlıkla kanaat getirir. Hakemin ilk penaltı pozisyondan önceki Trezege nin ayağına basılması ve Hugo nun çekilme pozisyonlarını es geçmesine ne diyeceksin ? Bunun benzerleri penaltı çalındı, ama hakem iyi niyetli. Bartra nın yüzüne tekme atılmasına sarı kart çıktı kelam yok, direkt kırmızı kartlık pozisyon, olsun hakem iyi niyetli. Siz VAR geldi geleli en fazla puan toplayan takımlardan birinin Trabzonspor olduğunu unutuyorsunuz heralde, VAR a rağmen nizami olmayan gol geçerli sayıldı. Siz yiyin ben yemiyorum
Maçtaki puan kaybı %100 hakem etkisi mi tabii ki değil, o ayrı değerlendirilmesi gereken bir konu. 10 kişi rakibine 20 dakika organize tek atak düzenleyememek baskı kuramamak hayli düşündürücü...
Ya bırakın hocam şu fanatizm gözlüğünü.Tamam taraftarız ama şu maçı da hakem üzerinden yorumlamayın.Ne yapmış hakem 2 penaltı da doğru, bir tek el pozisyonu tartışmalı hakem değil biz bile görüntüden anlayamadık. Sen -2-0'dan puan veriyorsun, üstelik son 20 dakika 10 kişi oynayan takıma karşı hala hakem de hakem.Takımda mühendisliğinde ciddi sıkıntı var. Sağ Kanat yok, Merkez orta alanda Hamsik dışında kimse yok, sağ bek vasat, forvetler ortada yok.. Bu kadro ile şampiyon mu olacağımızı sanırıyosunuz. Bu kadro böyle devam edecek,mehter vari 2 ileri bir geri... Devre arası Djaniny, Barthi ve Larsen 'e talip çıksa anında yollar yerlerine üst düzey 2 adam alır, Peres ve Visca' yı da hızlıca monte ederim.Yoksa eldeki kadro böyle devam eder gider.
gurur6134
07.11.2022, 10:19
Ligin başlamasına 1 hafta kala As forvetini karısı danimarkada yaşamak istiyor diye hocamı gönderdi,kalmasını istiyorum diye yayıncı kuruluşa röpörtaj veren hoca wakayemeyimi gönderdi.
ne oldu kiymetemi bindi simdi corneluis yerden yere vuruyordun alintilayalim mi mesajlarini illa kör oldu badem gozlumu oldu mu simdi hocayi aklamak icin ne yapacagini sasirdin iyice hani hantaldi agirdi kazmaydi trabzonsporun forveti olamazdi simdi de gomezi mi koydun topa o gitsin kim gelsin ne ister beyimiz degisecek mi gomez gidince gelince yeni forvet hersey gerci sana kalsa trezeget copdu 1 ay once dun bir ara trezeget disinda yeni gelen adamlar iyi degil diyorsun 40 sekle giriyorsun bir sene icinde.birakin bu isleri allahtan hocanin aciklamalari varda tezinizi curutuyor yoksa yutturcaksiniz.gecen seneden bu yana pesinde kosturdugu bartra 8 macta 17 puana etki etmis hatalariyla ac bak bugun fotimaca tek tek mac mac cikarmislar hatalarini.ugurcan gecen sene sampiyonluk da 1 numaraydi katki anlaminda bu sene vasat performans gosterince kotu kaleci oluyor muslera iyi kaleci oluyirda hoca gecen sene iyi bu sene neden vasat olmuyor birak bu isleri avci dun 2 puani kendi kendine birakmistir oyun anlayisi ve tercihiyle 20 dakika super oynayip sonra frene bastiriyorsa takimi durup dusunceksin neden diye..hoca formsuz bunu kabul etmemek size birsey kazandirmaz hocayi elestirmek gitsin demek de degildir bunu sokun kafaniza.sampiyon takim ortaya birsey koyamiyor 4 ay gecmis takimda birlik beraberlik yok hoca ile baglari koplarmislar baka 2 pozisyonda pas vermiyor bombos 90.dakika da trezege bakasetas kart sinirindayken itirazdan karti gorup cezali duruma dusuruyorlarsa su sikintili surecte hocayi da takimi da zerre dusunmuyorlar buyu bozulmus sikinti buyuk
yavuzbaha
07.11.2022, 10:20
Hakem adil maç yönetmeye çalıştı dediğim için bana hakaret eden mallar,okuyun …gerçi onu da anlamazsınız ama
https://www.61saat.com/konyasporun-trabzonspora-attigi-2-gol-oncesi-elle-mi-oynandi
Yusuf Erdoğan, Hüseyin Türkmen, Abdülkadir Ömür. Bu fırtına 3'lü Trabzonspor'da kadroya alınmamalı artık. Her oynadıkları maç kaos yaşanıyor. Bunların kimin torpillileri bilmiyorum ancak yönetimin başını bu salaklar yiyecek en sonunda.
lazminator61
07.11.2022, 10:24
gecen sezon 2:0 geriye düstümüz maclarda 3:2 galip geliyorduk. Bu sezon skoru koruyamiyoruz. Bide su var, bu sezon 13 Hafta gecte, ilk defa 2 farkla öne gectik. GOL ATAMIYORUZ.
Ahmet Taşçı
07.11.2022, 10:29
Fanatizm değil de realist yaklaşıyorum ben. Baz seviyede fizik bilen ve analitik düşünebilen bir insanın Diouf un pozisyonunun elle atıldığına rahatlıkla kanaat getirir. Hakemin ilk penaltı pozisyondan önceki Trezege nin ayağına basılması ve Hugo nun çekilme pozisyonlarını es geçmesine ne diyeceksin ? Bunun benzerleri penaltı çalındı, ama hakem iyi niyetli. Bartra nın yüzüne tekme atılmasına sarı kart çıktı kelam yok, direkt kırmızı kartlık pozisyon, olsun hakem iyi niyetli. Siz VAR geldi geleli en fazla puan toplayan takımlardan birinin Trabzonspor olduğunu unutuyorsunuz heralde, VAR a rağmen nizami olmayan gol geçerli sayıldı. Siz yiyin ben yemiyorum
Maçtaki puan kaybı %100 hakem etkisi mi tabii ki değil, o ayrı değerlendirilmesi gereken bir konu. 10 kişi rakibine 20 dakika organize tek atak düzenleyememek baskı kuramamak hayli düşündürücü...
Şahsi görüşüm Trezeguet değil Gomez'i pozisyonu ayak basma pozisyonu galiba onu diyorsunuz, orda Gomez basıyor, Gomez'e basmıyorlar, Gomez rakibin ayağına basıp atlıyor, pozisyon temiz.
Hugo'nun pozisyon erken bıraktı Hugo kendini öyle penaltı olmaz hocam, çekme olayı biraz daha sürse haklısınız.
Bartra pozisyonu bence de kırmızı verilebilridi, adamın dudağına dikiş atıldı eyvallah.
Ama Benin anlatmak istediğim farklı bir şey var, maçı hakem üzerinden yorumlanın bedelini Başakşehir ile çekişitiğimiz sezon ödedik, Geçen yıl da Fb ödedi, bu yıl aynı şeyi GS yapıyor...Oyununuz güçlü değilse ilk sığınılacak liman Hakemkerdir ki futbolculara bu algı sirayet edince geçmiş olsun sezon biter...Maalesef bizim oyun bu yıl hiç bir zaman güçlü olmadı, zaman zaman iyi gözüktük o kadar hatta farkkı Monaco maçında bile elle tutulur oyunumuz yok... İçerideki Frençvaroş'un ilk yarısı ve Kızılyıldız maçının belirli bir dönemi dışında adam akıllı oyun oynadığımız maç yok nerdeyse.
OYUN GÜCÜ sizi yarışta tutar ama OYUNCU PERFORMANSLARINA dayalı günlük başarılar uzun vadede patlar...Visca ve Peres dönüşüyle eski oyun gücümüze dönmezsek bu yıl Ligi 3-4 arasında anca bitiririz. Gerçek bu. Haaa kendini kandırmak isteyene Bahane çok kandırabilir.
lazminator61
07.11.2022, 10:36
Takimi 10 numara dordurursan bu olur. Ne kanat var ne forvet. Sürekli soldan geliyoruz. sag kanat 20 (lig ve avrupa) mactir yooooook.
Ömür Y32 HT gibi oyuncularda oynarsa istersen 5:0 önde ol, bu skor 5:5 olur. Bidefa sag kanat yoksa, neden Kouassi göneriliyor?? Ömür varken Bardhi neden alindi?? Gomez ve Bozok ikiside Hobbit. Nasil kafa goler aticagiz? Ceza sahsinin icinde neden oyuncularimiz yok? Neden önde cogalamiyoruz. Neden bekler arkada hapis gibi bekliyor? Neden presi 20 dk sonra biraktik ??
gurur6134
07.11.2022, 10:37
O kadar üst seviye kariyeri olan adam nasıl bu kadar bireysel hata yapar inanılmaz. Golü takım yer arkadaş, sırf bunun hatasından 5 gol yedik. Hoca da maç sonrası bunu vurguladı. Haftalardır rakiplere pozisyon vermiyoruz fakat bir barthanin bok yemesiyle maç elden gidiyor.
Fotomac bugun mac mac cikarmis 8 macta 17 puana mal olmus bireysel hatalari aldirdigi 1 mac var antep maciki o macta bile 2 kritik hatasi var neden israr ediliyor bu kadar formsuzken anlamak guc denswil hugoya donulsun devre arasida edgarin durumuna bakilsin bartradan kotu oynamaz.daha aci olan ne biliyormusun gecen sene devre arasindan bu yana pesinden kosuyoruz hoca israrla istiyor bu adami gecen sene gelseydi lig arasi sampiyonluktan bile ederdi su performansi allah korumus
Ahmet Taşçı
07.11.2022, 10:41
Bu takıma 4-6-0 oynatma olayını benden başka yazan olmamıştı, Bu kadar geçişgenli orta alan, bu kadar kısır bek ve kanat oyuncuları varken ve bu denli fazla 10 numaran varken en mantıklı oyun kırık 9 numaralı oyundur. Hoca sadece 1 maçta denedi Frençvaroş maçında Yusuf'u attı iyi de oynadık,rakibin hedefi olmaması ne denli etkili oldu bu iyi oyuna onu bilemeyiz tabi, ama bu sistemi 1-2 maçta daha denemek lazım ileriye Baka'yı mı atar ya da yine Yusuf 'u mu atar bilemem ama hoca diziliş ve sistem konusunda biraz daha esnek olmalı.
Trabzonspor evinde 2-0'dan puan veriyorsa sorumlu teknik adamdır.
Bu puan kaybı ne hakeme bağlanır ne de bireysel olarak oyunculara.
Hakem ikisi de doğru olan 2 penaltı çalmış hatta 3.yü de çalmış el olmasa,Konya'nın 2.golünde el var mı yok mu pozisyon kolay değil 4-5 dakika Var incelemesi pozisyonun zorluğunu anlatıyor,bana göre ele sıyırtma var topun hareketi el olmasa öyle olmaz golü atan Diouf'un kararı beklerken yüz ifadesi de karardan çok umutlu değil gibi görünüyor ama sonuçta verilmiş bir karar var.Bu maç hakem üzerinden okunacak bir maç değil.
En çok takıldığım nokta 4 stoperle maça başlamak.Trabzonspor iç sahada bir Anadolu takımına karşı iki kenar beki de esasen stoper olan oyuncuyla başlamaz,başlamamalı.Görüntü kötü.O yok, bu yok mazeret değil.
Trezeguet sezon başından bu yana en çok eleştirilen oyunculardan birisi ama o olmazsa takım pozisyona giremeyecek.
Ankaragücü deplasmanından pek umudum yok,takımın skor yükünü taşıyan cezalı oyuncuları da düşünürsek beraberlik ihtimali yüksek öyle olursa ve fb 2 de 2 yaparsa araya 9 puan geride gireriz.Kapanmaz değil ama motivasyonu çok düşürür bu fark.
Çağlar Güleryüz
07.11.2022, 10:58
Konyaspor başkanı çıkmış hakemi eleştirmiş.
İkinci gollerindeki el pozisyonuna, bunları vermezseniz ligde gol olmaz filan demiş.
İki götün olacak birisini yırtacaksın. Yok böyle bir şey.
Geçen sezon bu hakemler varken şampiyon olduk. Dünkü mağlubiyetin de hakem ile alakası yok, bunu anlamak istemiyorsanız keyfiniz bilir ancak gerçek bu.
alp.ckmk29
07.11.2022, 11:04
Sol açıkta her türlü iş yapan Trezegeyi son 20 dakika sağ bek oynatan hocadan birşey olmaz.
Son 20 dakika oynanan oyunu hazırlık maçlarında dahi göremezsiniz. Bartra sahte forvet, Gbamin Forvet, Trezege sağ bek, Janini Forvet, Larsen stoper, Bardri sol açık, Baka önlibero
Takımda mevkisinde oynayan tek topçu yok. Ben böyle bir karmaşa görmedim senelerdir futbol izlerim.
Bu sene sıralama önemsemiyorum ancak şu kadroya yazık oldu. Kadro değeri hızlı şekilde düşecek. Yüksek maaşlı futbolcular elimizde kalacak. Değerli topçularımız da kaçacaklar.
Özeti tekrar izleyin kaleciyle karşı karşıya kalan Denswilin topu durdurup anlamsızca 5 saniye yerde oturması takımın durumunu özetliyor. Teknik heyet hucüm konusunda koca bir hiç.
lazminator61
07.11.2022, 11:09
Benim anlamadim, Siopis, Ferenc macinda müthis oynadi. Bu adam durup durup yere, neden kesiliyor? Hoca neden yanlis terciler kulaniyor? Ömür nasil ilk on bir oyuncusu? Bu takim antremanda hücüm calisiyor mu?
Bu arada Baka dün cok bencildi ve yanlis kararlar verdi
Bartra çok eleştiriliyor,iyi stoper olmadığı söyleniyor.
Bartra mı kötü yoksa bizim oynadığımız oyun mu onu öyle gösteriyor.
Bir kere şunu bilelim Bartra öyle ikili mücadele kazanabilen,hava toplarını alabilen,rakip santraforla boğuşabilen bir stoper değil.
Ayağı temiz,geriden oyunu kurabilen ve bu özellikleri ile oyunu rahatlatan bir stoper.
Ondan iyi faydalanmak için oyunun boyunu çok kısa tutacaksın ve top sende olacak.Dünkü maçın ilk 40 dakikası gibi.
Oyunu böyle oynayan çok iyi takımlarda oynamış bir oyuncu bunu oynayamazsan vasat altı görünür.Çok normal.
Arif Timurcioğlu
07.11.2022, 11:11
Geçen sezon bu hakemler varken şampiyon olduk. Dünkü mağlubiyetin de hakem ile alakası yok, bunu anlamak istemiyorsanız keyfiniz bilir ancak gerçek bu. Kadroyu korumadık, yanlış transfer mühendisliği yaptık, kötü oynuyoruz; bunlar hakemlerin bizi doğraması ve hakkımızı korumamamız için sebepler değil.
lazminator61
07.11.2022, 11:12
Trabzonspor evinde 2-0'dan puan veriyorsa sorumlu teknik adamdır.
Bu puan kaybı ne hakeme bağlanır ne de bireysel olarak oyunculara.
Hakem ikisi de doğru olan 2 penaltı çalmış hatta 3.yü de çalmış el olmasa,Konya'nın 2.golünde el var mı yok mu pozisyon kolay değil 4-5 dakika Var incelemesi pozisyonun zorluğunu anlatıyor,bana göre ele sıyırtma var topun hareketi el olmasa öyle olmaz golü atan Diouf'un kararı beklerken yüz ifadesi de karardan çok umutlu değil gibi görünüyor ama sonuçta verilmiş bir karar var.Bu maç hakem üzerinden okunacak bir maç değil.
En çok takıldığım nokta 4 stoperle maça başlamak.Trabzonspor iç sahada bir Anadolu takımına karşı iki kenar beki de esasen stoper olan oyuncuyla başlamaz,başlamamalı.Görüntü kötü.O yok, bu yok mazeret değil.
Trezeguet sezon başından bu yana en çok eleştirilen oyunculardan birisi ama o olmazsa takım pozisyona giremeyecek.
Ankaragücü deplasmanından pek umudum yok,takımın skor yükünü taşıyan cezalı oyuncuları da düşünürsek beraberlik ihtimali yüksek öyle olursa ve fb 2 de 2 yaparsa araya 9 puan geride gireriz.Kapanmaz değil ama motivasyonu çok düşürür bu fark.
4 stoperle basliyor, 2:2 oldunda sag beki oyuna aliyor. Inanilir gibi degil. Ugurcanda kaleye gelen her sutu inceriye aliyor. Yazici Ömür gibi takimi artik birakti.
lazminator61
07.11.2022, 11:13
Bir kere şunu bilelim Bartra öyle ikili mücadele kazanabilen,hava toplarını alabilen,rakip santraforla boğuşabilen bir stoper değil.
Ayağı temiz,geriden oyunu kurabilen ve bu özellikleri ile oyunu rahatlatan bir stoper.
Ondan iyi faydalanmak için oyunun boyunu çok kısa tutacaksın ve top sende olacak.Dünkü maçın ilk 40 dakikası gibi.
Oyunu böyle oynayan çok iyi takımlarda oynamış bir oyuncu bunu oynayamazsan vasat altı görünür.Çok normal.
dogru tespit. +1
Çağlar Güleryüz
07.11.2022, 11:16
Futbol bilmeyen insanlara neyi nasıl anlatacaksın? Sabaha kadar anlatsan adamlar yine Bartra'dan John Terry gibi oynamasını beklerler.
lazminator61
07.11.2022, 11:17
Bu Y32 kim aldirdiysa, kim istediysa, parasini kendi cebinden versin. Bide Kasimpasaya 500 bin € bonservis verdik.
Edit: Bizim futbolcular neden itiraz etmedi, Konyali elinle gol atinda. Süper ligde her takim hakemin etrafini sarar. bizimkiler havaya bakiyor.
crixus_61
07.11.2022, 11:23
şikeci orlando çocukları Bakasetas ve Trezeguet'in bilinçli kart gördüğünü, kurallar gereği 2 maç ceza almaları gerektiği için kamuoyu oluşturmaya başladılar.
mancester
07.11.2022, 11:32
Sorun konya'ya 2 puan kaybetmek degil ,Konyaya yenilebilrdikde ama oynanan oyun ikinci yarida daha iyi olmaliydi oyunu sogutup 3 u atmaliydik,Onun icinde hocamizda biraz daha cesaret gerekiyor ,Ne olursa olsun sene sonuna kadar hocamiz bizimle ,Bu asamada ona gereksiz extra stress yaratmak bize fayda vermez,Ayrica daha sezonun 1/3 u tamamlanmis olucak ,iyi bir hazirlikla tekrardan baslayabiliriz umudumuzu kaybetmeden lige asilmaliyiz demoralize olmadan ama hocaninda bu milli takim arasini extra iyi calismasi gerekiyor yoksa seneye avrupa bile hayal olur.
Enes Başkaya60
07.11.2022, 11:38
şikeci orlando çocukları Bakasetas ve Trezeguet'in bilinçli kart gördüğünü, kurallar gereği 2 maç ceza almaları gerektiği için kamuoyu oluşturmaya başladılar.
Hahahaa nasıl korkuyorlar ama içinden geçeceğiz içinizden Allah'ın izniyle
Enes Başkaya60
07.11.2022, 11:44
Sorun konya'ya 2 puan kaybetmek degil ,Konyaya yenilebilrdikde ama oynanan oyun ikinci yarida daha iyi olmaliydi oyunu sogutup 3 u atmaliydik,Onun icinde hocamizda biraz daha cesaret gerekiyor ,Ne olursa olsun sene sonuna kadar hocamiz bizimle ,Bu asamada ona gereksiz extra stress yaratmak bize fayda vermez,Ayrica daha sezonun 1/3 u tamamlanmis olucak ,iyi bir hazirlikla tekrardan baslayabiliriz umudumuzu kaybetmeden lige asilmaliyiz demoralize olmadan ama hocaninda bu milli takim arasini extra iyi calismasi gerekiyor yoksa seneye avrupa bile hayal olur.
Adam 100 kere vursa belki 1 tanesi girer ve bu bize denk geldi Anasını satayım.
Muhammed yok adamların 3.forveti bize 2 gol atıyor büyük şansızlık abi bu.
2.golde adam 5 kişiyi aldı götürdü net hata var ama oda el abi boru gibi el bu pozisyon el yok diyen adamla tartışmaya girilmez.
Hakem iyi niyetli diyen var birde ya ulan bizim takıma karşı hangi hakem iyi niyetli olabilir Gomez'in ayağına basılmasını neden görmedi o zaman veya var çağırmadı, trezeguet net vuruldu gördü neden direk veremedi.
ankaragücü maçında takımda futbolcuya benzeyen 2 kişi trezege ve bakasetasta yok hayırlı işler bol kazançlar.
Erhan Sezer
07.11.2022, 12:04
Toparlanırız yeniden yarışırız eminim ama, bu iki puanı çok arayacağız ilerde :(
Yahu bartra kötü bir stoper gördüğüm en kötü stoperlerden adam posizyon almayı bilmiyor bunun taktikle ne alakası var hocayı elestirecem diye iyice işin cıvkını çıkardınız.
Yahu bartra kötü bir stoper gördüğüm en kötü stoperlerden adam posizyon almayı bilmiyor bunun taktikle ne alakası var hocayı elestirecem diye iyice işin cıvkını çıkardınız.
Nakzoo takım transfer yapısı kotu de hocanin da katkısı yok skor alınca hemen defansa yatma derdinde takım hucum seti hiç çalışmıyor yerli rotasyonuna berbat ama dogucan geçen yıl paşanın banko oyuncusuydu bir z hala yusuf erdogan la uğraşıyoruz rakip kim olursa olsun içerde golü attıktan hemen sonra defansa yatmaya çalışıyoruz.. hocanin da kabahati çok.. bu sene lig bitti ha 2 cisin ha 4 cu ama gelecek yıl baka djanini hamsik ugurcan gbamin gomez bardhi gidicek ayaz ci da gider çok ciddi bir kanat ve orta saha rotasyon u gerek hocanin da oturup kendine gelmesi gerek
Enes Başkaya60
07.11.2022, 12:18
Süleyman Cebeci diye bir kumaş var elimizde seneye sözleşmesi bitiyor 8 gol 5 asist yapmış bu sene IQ seviyesi 0 olan Yusuf oyuna gireceğine bu çocuk girse oyuna ne kaybederiz onu merak ediyorum veya biz Hakan Yeşil'i neden gönderdik abi hangi kafayla Türk sınırı varken yaptığımız işler cidden çok anlamsız.
la Liga ve Bundesliga'da 200 den fazla maça çıkmış bir oyuncuya gördüğüm en kötü oyunculardan birisi deme cesareti bulacak kadar oyun bilgim yok.
Bir teknik adamın takımı hem skor hem de oyun olarak birçok kişiyi memnun etmiyorsa o hoca her yerde eleştirilir.Eleştiriden de korkmaya gerek yok.
Nakzoo takım transfer yapısı kotu de hocanin da katkısı yok skor alınca hemen defansa yatma derdinde takım hucum seti hiç çalışmıyor yerli rotasyonuna berbat ama dogucan geçen yıl paşanın banko oyuncusuydu bir z hala yusuf erdogan la uğraşıyoruz rakip kim olursa olsun içerde golü attıktan hemen sonra defansa yatmaya çalışıyoruz.. hocanin da kabahati çok.. bu sene lig bitti ha 2 cisin ha 4 cu ama gelecek yıl baka djanini hamsik ugurcan gbamin gomez bardhi gidicek ayaz ci da gider çok ciddi bir kanat ve orta saha rotasyon u gerek hocanin da oturup kendine gelmesi gerek
Bakın hocanın bir takıma katkısı büyük takımlarda yüzde %30 dur %70 kadro kalitesidir geçen sene fatih terimin rezil oluşunu hep beraber seyrettik.Kadron kötüyse taktik teknik dikiş tutmaz bu takım hocanın istediklerini ve bizim Trabzonsporu barcelona zanneden taraftarımızın hayallerini karşılayacak oyunu OYNAYAMAZ oynayamıyorda.Bakın dünkü maçta konyanın posizyonu yokken bir sığır çıktı sahneye golü yedik konyayı zorla maça orta ettik 2-0 bitseydi ilk yarı maçta öylece biterdi.Millet jesus diyor ulan jesus senin bu kadrona gelir mi adam dünya para harcayıp 10 numara kadro kurdu fb ye geçen seneki kadro devam etse 3.olamazdı bu sene.
Golcümüz kenarlara gelip orta açıyorsa takımda sıkıntı var demektir iki sıfırdan sonra rakip iki kişiyi değiştirdi oyuna ortak oldu biz yapamadık ne kurguyu sahada nede oyunu.
Mehmet Fatih Yavuz
07.11.2022, 12:30
Yahu git işine. Adamın şampiyonlar ligi kupası sergisi var. Bartra kötü stopermiş. :)
Trabzonspor'un oynadığı lig maçı kader şampiyonlar ligi maçı oynamış adam Barca - Dortmund döneminde.
Barca topçu değilmiş. Size zaten Van dijk den aşağısı olmaz. :)
HOPA'LI TS'Lİ
07.11.2022, 12:41
Konya Başkanı çıkmış, TS'nin 2. golünde top vücuttan ele geliyor. Böyle penaltıların bir standardı olmalı diyor. Adi herif senin oyuncun elle destek alıp topu ayağına düşürüp gol atıyor. Haram puanla 1 puan almışsın hala afkuruyorsun.
Yazıklar olsun 5 dakika boyunca VAR'da o pozisyonu izleyip de gol veren hakem ordusuna. Dünkü maçtan kazandığınız paralar bir yerlerinizden çıksın.
Yahu 5 dakika boyunca karar veremediğinize göre elle temas şüphesi var demektir -ki oyuncunun beden dilinden de bu belli- golü iptal etmeliydiniz. Madem elle oynama net yoksa neden 5 dakika beklediniz emek hırsızları
Üzüntüden uyuyamadım. Sıfır moralle işe geldim.
45+7'de o golü yiyip uyuyan rakibi uyandırırsan böyle olur. Gitti yok yere 2 puan
Oysa maça ne güzel önde basarak başlamıştık, ilk 30 dakika top göstermemiştik.
Bu hafta Trezege ve Baka da yok.
Yusuf Erdoğan adeta çöp. Devre arası kovulmalı. Orta yapmayı bilmiyor.
Maxi Gomezde hala tık yok. Büyük hayal kırıklığı
Çok üzgünüm çok.
FB yalnız kaldı.
HOPA'LI TS'Lİ
07.11.2022, 12:43
Toparlanırız yeniden yarışırız eminim ama, bu iki puanı çok arayacağız ilerde :(
Kasımpaşa ve bu maçta haybeye verdiğimiz 4 puana yanarım.
Bartra Kızılyıldız maçında olduğu gibi dün de yine çok hatalıydı gollerde
Gomez geri gelip top almaya çalışıyor. Adamı besleyemiyoruz bu yüzden :(
kaçarava
07.11.2022, 12:44
Hoca "Pozisyon vermedik" demiş. Her şey pozisyon vermeye bağlı değil ki. Biz kapandığımızda oyunun ritmini haddinden fazla düşürüp yine rakibe haddinden fazla inisiyatif veriyoruz. O kapanmayla maç bitmez.
1) Takım boyunu kısaltıp kademeli savunma yapamıyorsun. Rakip üzerine çok kolay geliyor. Çok kolay orta açıyor, çok kolay adam eksiltiyor. Çünkü o kadar derinde kötü şekilde beklersen buna engel olamazsın. Kapanırken rakibi püskürtemiyorsun. Kanatlar hep açık, hep ikiye bir kalıyorsun. Hep örnek verdiğim ilk Ferencvaros maçı var. Adamlar 10 kişiyken bile derinde sert durup püskürtmüştü bizi. İlk yarı bir pozisyon var. Konya geriden çıkıyor, kapandığımız için sıfır baskıyla geliyor adam. Düşünüyor düşünüyor sonra bakıyor kanatta birine pas atıyor ve bildiğin net, olgun atak buluyorlar. Adam boş çünkü. Böyle kapanma olmaz.
2) Kapanınca, rakip doğal olarak önde basıyor sana. Pas ritmin yavaşlıyor. Hızlı adamın yok araya kısa ya da uzun top atamıyorsun. İleride uzun topları alacak hava hakimiyeti olan adamın da yok. Kalecinin degajları bile boşa gidiyor. Geriden pasla çıkamıyorsun.
Böyle derinde bekleyip gol yemediğimiz ya da maçı gidişatından daha zora sokmadığımız çok ama çok az maç vardır. Beceremiyoruz bu işi.
Kısmen önde basmadan, topu kaybedince kontrpres yapmadan top oynanmıyor artık.
Bizim 2-0'dan sonra oynayacağımız top anca uzatmalar dâhil son 10 dk'da oynanacak toptu.
la Liga ve Bundesliga'da 200 den fazla maça çıkmış bir oyuncuya gördüğüm en kötü oyunculardan birisi deme cesareti bulacak kadar oyun bilgim yok.
Bir teknik adamın takımı hem skor hem de oyun olarak birçok kişiyi memnun etmiyorsa o hoca her yerde eleştirilir.Eleştiriden de korkmaya gerek yok.
Yahu adamın bilmem kaç maça çıkmasından banane adam net kötü bir stoper bitti gitti.
Abdullah Avcı bize harika bir sezon yaşatan,yeri her zaman ayrı olacak bir hocadır.
Ama bu eleştirilmez demek değildir.
Sezon başından bu yana 22 resmi maç oynayan bir takım sadece 4-5 maçta vasatı aşmışsa bu oyuncuların bireysel hataları ile açıklanamaz.Bu kadar maçın faturası oyunculara çıkmaz.
Bu takımı geçen sezon nasıl Avcı şampiyon yaptıysa(aksini söyleyene gülerim)bu sezon ki kötü gidişin de sorumluluğu ona ait.Avcı gitsin demek kolay.Gider de.Sonrasını mumla ararız.Ama o da Dünya Kupası arasında hem kendisini hem de takımı toparlamalı.
Konya Başkanı çıkmış, TS'nin 2. golünde top vücuttan ele geliyor. Böyle penaltıların bir standardı olmalı diyor. Adi herif senin oyuncun elle destek alıp topu ayağına düşürüp gol atıyor. Haram puanla 1 puan almışsın hala afkuruyorsun.
Yazıklar olsun 5 dakika boyunca VAR'da o pozisyonu izleyip de gol veren hakem ordusuna. Dünkü maçtan kazandığınız paralar bir yerlerinizden çıksın.
Yahu 5 dakika boyunca karar veremediğinize göre elle temas şüphesi var demektir -ki oyuncunun beden dilinden de bu belli- golü iptal etmeliydiniz. Madem elle oynama net yoksa neden 5 dakika beklediniz emek hırsızları
Üzüntüden uyuyamadım. Sıfır moralle işe geldim.
45+7'de o golü yiyip uyuyan rakibi uyandırırsan böyle olur. Gitti yok yere 2 puan
Oysa maça ne güzel önde basarak başlamıştık, ilk 30 dakika top göstermemiştik.
Bu hafta Trezege ve Baka da yok.
Yusuf Erdoğan adeta çöp. Devre arası kovulmalı. Orta yapmayı bilmiyor.
Maxi Gomezde hala tık yok. Büyük hayal kırıklığı
Çok üzgünüm çok.
FB yalnız kaldı.
Yahu herif attıkları hatalı gol arada kaynasın diye saçmalıyor ne desin başka.
Devrim Arslan
07.11.2022, 13:13
Ligin başında şampiyon olamayacağımızı söyledim hala aynı görüşteyim. Ali koçun son senesi varını yoğunu ortaya koyacak. Her türlü ayak oyunları dahil.
Lig bizim için içerdeki fener maçıyla biter. Bu oyunla zor gözüküyor.
HOPA'LI TS'Lİ
07.11.2022, 13:15
Yahu herif attıkları hatalı gol arada kaynasın diye saçmalıyor ne desin başka.
Aynen öyle
Yahu adamın bilmem kaç maça çıkmasından banane adam net kötü bir stoper bitti gitti.
Yok kötü demedin,Barca ve Dortmund ile 100 maça çıkmış adama "gördüğüm en kötü stoperlerden"dedin.Fark var arada.
Ve eleştiri yapmak illa da kendine güldürmeyi gerektirmez.
Yahu git işine. Adamın şampiyonlar ligi kupası sergisi var. Bartra kötü stopermiş. :)
Trabzonspor'un oynadığı lig maçı kader şampiyonlar ligi maçı oynamış adam Barca - Dortmund döneminde.
Barca topçu değilmiş. Size zaten Van dijk den aşağısı olmaz. :)
Adam berbat bir stoper bu benim görüşüm 5 tane gol yedik bu herif yüzünden sen git işine açta bak geçmiş özetlere.
Montella diyorum başka bişe demiyorum.
Avcı bizi şampiyon yapmış iyi bir insandır ayrı mesele.
Yok kötü demedin,Barca ve Dortmund ile 100 maça çıkmış adama "gördüğüm en kötü stoperlerden"dedin.Fark var arada.
Ve eleştiri yapmak illa da kendine güldürmeyi gerektirmez.
Gördüğüm en kötü stoperlerden neyime güleceksin hemşerim bilmem ne yapayım kupa koleksiyonunu adam posizyon almayı bilmiyor siz futbol seyretiginize eminmisiniz futbolu bildiğinize.jesus bunu ilk 18 almaz bizim hoca oynatıyor takıntıları var işte bu takıntılarda hocayı sizin ağzınıza düşürüyor.
adiloş bebe
07.11.2022, 13:26
Konyaaspor'un ikinci golünün VAR kontrolünde Mame Diof'un yüzüne bakanlar zaten golü eli ile attığını anlamışlardır. O bile golün verilmesine şaşırmışken, bizim medya maymunlarının VAR hakemini aklama şebeklikleri gülünç olmaktan ziyade sinir bozucu bir hal almaya başladı. Diof'un gol kararı verildikten sonra secdeye kapanması da güzel bir ironi oldu. Sen secdeye kapanacak kadar maneviyatı içinde yaşıyorsan, elle attığın golü iptal ettirebilecek erdeme ulaşmış olmalısın.
Mehmet Fatih Yavuz
07.11.2022, 13:27
Adam berbat bir stoper bu benim görüşüm 5 tane gol yedik bu herif yüzünden sen git işine açta bak geçmiş özetlere.
Sen berbat bir futbol seyircisi olmayasın, bak bu da benim görüşüm.
Tam da bu yüzden, bir stoper için en olgun yaşta buraya gelmiş, altyapısını Barcelona'da almış, tarihin en önemli kadrolarından birinde Barcelona ile kaldırmadığı kupa kalmamış bir oyuncu için berbat diyebiliyorsun.
Altının kıymetini sarraf anlar.
Hurdacıya altın sorarsan alacağın cevap bu olur.
Maalesef.
Gördüğüm en kötü stoperlerden neyime güleceksin hemşerim bilmem ne yapayım kupa koleksiyonunu adam posizyon almayı bilmiyor siz futbol seyretiginize eminmisiniz futbolu bildiğinize.jesus bunu ilk 18 almaz bizim hoca oynatıyor takıntıları var işte bu takıntılarda hocayı sizin ağzınıza düşürüyor.
Teknik adam Abdullah Avcı Bartra ile ilgili şunları söyledi; “Benim talep ettiğim oyunculardan bir tanesiydi. Bizim oyunumuza uygun bir oyuncu. Çok önemli kariyeri olan çok önemli kupaları olan oyun felsefesine uygun bir oyuncu.”
Ben futboldan anlamam ama Avcı bile pozisyon almayı bilmediğini görememiş(!) demek ki.
Sen berbat bir futbol seyircisi olmayasın, bak bu da benim görüşüm.
Tam da bu yüzden, bir stoper için en olgun yaşta buraya gelmiş, altyapısını Barcelona'da almış, tarihin en önemli kadrolarından birinde Barcelona ile kaldırmadığı kupa kalmamış bir oyuncu için berbat diyebiliyorsun.
Altının kıymetini sarraf anlar.
Hurdacıya altın sorarsan alacağın cevap bu olur.
Maalesef.
Ben iyi bir futbol seyircisi ve iyi bir Trabzonsporluyum hocayı eleştireceğiz diye aklınız gitti bu hoca kalacak çatlasanızda kalacak patlasanizda kalacak amudada kalsanız KALACAK .Bu seneyi kaybettik seneye yeniden kadro kurar yolumuza devam ederiz futbolcu eskileri saçma salak adamlar bu kulübe hoca olamayacak.
Teknik adam Abdullah Avcı Bartra ile ilgili şunları söyledi; “Benim talep ettiğim oyunculardan bir tanesiydi. Bizim oyunumuza uygun bir oyuncu. Çok önemli kariyeri olan çok önemli kupaları olan oyun felsefesine uygun bir oyuncu.”
Ben futboldan anlamam ama Avcı bile pozisyon almayı bilmediğini görememiş(!) demek ki.
Diyorumya yanlış adam aldı inadına oynatıyor okudunmu yazdıgımı takıntılarıvar hocanın kötü yanı burası yanlış transfer aceleden yapılan transfer bartrada gomezde ikiside külliyen yanlış.
HOPA'LI TS'Lİ
07.11.2022, 13:41
Konyaaspor'un ikinci golünün VAR kontrolünde Mame Diof'un yüzüne bakanlar zaten golü eli ile attığını anlamışlardır. O bile golün verilmesine şaşırmışken, bizim medya maymunlarının VAR hakemini aklama şebeklikleri gülünç olmaktan ziyade sinir bozucu bir hal almaya başladı. Diof'un gol kararı verildikten sonra secdeye kapanması da güzel bir ironi oldu. Sen secdeye kapanacak kadar maneviyatı içinde yaşıyorsan, elle attığın golü iptal ettirebilecek erdeme ulaşmış olmalısın.
İçin kirli olduktan sonra istediğin kadar dua et, beyhude.
Bu yazdığıma benzer güzel bir söz vardı Mevlana'nın
Mehmet Fatih Yavuz
07.11.2022, 13:42
Ben iyi bir futbol seyircisi ve iyi bir Trabzonsporluyum hocayı eleştireceğiz diye aklınız gitti bu hoca kalacak çatlasanızda kalacak patlasanizda kalacak amudada kalsanız KALACAK .Bu seneyi kaybettik seneye yeniden kadro kurar yolumuza devam ederiz futbolcu eskileri saçma salak adamlar bu kulübe hoca olamayacak.
Bak berbat bir futbol izleyicisi olmanın yanında berbat da bir tartışmacısın.
Bir kişinin yanlış yaptığını söylemek, hatasını beyan etmek onu kovmayı talep etmek ile aynı şey değildir.
Bunu dahi ayırt etmekten acizsin, ama tutmuş Bartra gibi bir adam için berbat falan demeye kalkıyorsun.
Sosyal medya ve hadsizlik temalı bir gün daha.
Bak berbat bir futbol izleyicisi olmanın yanında berbat da bir tartışmacısın.
Bir kişinin yanlış yaptığını söylemek, hatasını beyan etmek onu kovmayı talep etmek ile aynı şey değildir.
Bunu dahi ayırt etmekten acizsin, ama tutmuş Bartra gibi bir adam için berbat falan demeye kalkıyorsun.
Sosyal medya ve hadsizlik temalı bir gün daha.
Bırak git isine a.avcı bugün istifa etse veya kovulsa sevinçten havalara uçarsınız diyorum ya o günler geçti artık İNADINA AVCIIIIIIIIIIIII.Sizlere bu adamı yetirmeyeceğiz bu kadar şimdi kendi kendine konuş salla birşeyler kale almıyorum.
Enes Başkaya60
07.11.2022, 14:01
Bartra asla kötü bir stoper değil abi şaka gibi yorumlar ya abi adam oynadığımız futbola uygun bir stoper değil demek çok mu zor???
Adam Barca Dortmund yapmış senelerce oynamış bu takımlar savunma ağırlıklı oynayan takımlar değil ilk 40 dakika oynadığımız oyundaki bartraya bakalım birde yatmaya başladıktan sonraki Bartra'ya aradaki farkı anlarsın.
Edgar bu bakıma tam bizlik bir stoperdi işte hızı ile bütün açığı kapatabiliyordu.
Yatarak savunma ağırlıklı oyun oynayacaksak Edgar ama hücum oynadığımız zaman Bartra..
Ama şu nu da söyleyim benim takımımızda bu zamana kadar görmüş olduğum en iyi stoper Edgar'dır gerisi hikaye.
Onu da geçtim Gomez kötü oyuncu mu yapmayın abi ona göre oyun oynasak goller kesinlikle atar.
Gomez için Ferencvaros-Trabzonspor maçını tekrardan izlemeye davet ediyorum herkesi.
Herşey oynadığımız oyun formatında bitiyor başka hiçbir şey değil.
Mehmet Fatih Yavuz
07.11.2022, 14:01
Bırak git isine a.avcı bugün istifa etse veya kovulsa sevinçten havalara uçarsınız diyorum ya o günler geçti artık İNADINA AVCIIIIIIIIIIIII.Sizlere bu adamı yetirmeyeceğiz bu kadar şimdi kendi kendine konuş salla birşeyler kale almıyorum.
Az ötede çöplen.
Avcı için 5 yıllık imzalamaları gerekiyor diyen biri için "gitse sevinçten havalara uçarsınız" cümlesini ancak eksik bir eksik akıllı hadsiz kullanabilir.
Senin kaale almanın bir hükmü yok.
Tavşan dağa küsmüş.
Bu yazıdan da anlaşılıyor ki, Avcı'nın ciddi kabahatlerinin farkında olup susulmasını beklemekte olan bir cins türedi.
Doğruya doğru demek yerine, çapının yetmediği siyasetlere kalkan madrabazlar.
Doğukan Uçan
07.11.2022, 14:15
İlhan palut'a helal olsun 2-0 dan sonra orta saha çıkarıp çift forvete döndü ve üçlü defans oynadı.
lazminator61
07.11.2022, 14:17
Golcümüz kenarlara gelip orta açıyorsa takımda sıkıntı var demektir iki sıfırdan sonra rakip iki kişiyi değiştirdi oyuna ortak oldu biz yapamadık ne kurguyu sahada nede oyunu.
1. forvet neden kenara geliyor?
2. kime orta aciyor?
3. Hadi diyelim birisi ceza sahsin icinde, kim kafa aticak.
Hoca nasil böyle futbol oynatiyor, anlamiyorum. Bu futbol degil. Dün 2:0 öndesin, neden geri cekiliyon, neden devam mücadele etmiyon
İlhan palut'a helal olsun 2-0 dan sonra orta saha çıkarıp çift forvete döndü ve üçlü defans oynadı.
Mecburdu ki ne yapacaktı 2-0 üzerine mi yatacaktı ha 2-0 ha 3-0 tek oyun planı katı savunma geçiş oyunu olan bir hoca bizim gibi berbat bir defansı ve inalmayacak şekilde ve nedenini bilmediğimiz sebeplerden sıradana dönuşmüş kalecisi olan takıma hakem sayesinde şansı tuttu .
Fatih Öztürk
07.11.2022, 14:25
hocam zorbay kesinlikle iyi niyetli biri değil. ilk penaltıyı görüyor gözünün önünde var olmasa penaltı gümbürtüye gidecek. geçmiş maçlardan da çok sabıkası var bu zorbayın. şu ligde insan gibi hakem zaten var mı ben pek hatırlamıyorum ama kötü ve kötü niyetlilerde BİTigen ile bu başı çeker.
Katılmıyorum dostum. Niyeti harbi kötü olsa geçen sene fener stadında siopisin bacağına basan irfancana, kendisine gelecek tepkilere bile bile kırmızı vermez sarıyla geçiştirirdi.
Fatih Öztürk
07.11.2022, 14:27
Fotomac bugun mac mac cikarmis 8 macta 17 puana mal olmus bireysel hatalari aldirdigi 1 mac var antep maciki o macta bile 2 kritik hatasi var neden israr ediliyor bu kadar formsuzken anlamak guc denswil hugoya donulsun devre arasida edgarin durumuna bakilsin bartradan kotu oynamaz.daha aci olan ne biliyormusun gecen sene devre arasindan bu yana pesinden kosuyoruz hoca israrla istiyor bu adami gecen sene gelseydi lig arasi sampiyonluktan bile ederdi su performansi allah korumus
Önde oynayan takımlar için biçilmiş kaftan fakat görüldüğü gibi biraz savunma yapan takım için canlı bomba. Hocanın maç sonrası bireysel hata açıklamasına bakarsak kesik yerse şaşırmam.
kaçarava
07.11.2022, 14:30
1. forvet neden kenara geliyor?
2. kime orta aciyor?
3. Hadi diyelim birisi ceza sahsin icinde, kim kafa aticak.
Hoca nasil böyle futbol oynatiyor, anlamiyorum. Bu futbol degil. Dün 2:0 öndesin, neden geri cekiliyon, neden devam mücadele etmiyon
1) Gomez, stoperlere üstünlük sağlayamayınca kenara atıp onun beke üstünlük kurmasını denedi. Uzun ters topların bazıları bek üzerinden topladı. Kısaca normalde olacak bir iş değildi.
Diğer kısımlara katılıyorum.
Oğuz ZEYTİN
07.11.2022, 14:31
Maçı seyredemedim, özete de bakmadım. Kötü müydük?
lazminator61
07.11.2022, 14:46
abi iyikide izlemedim. Vallah sinirden telefonu yere firlatim, parcalandi. Öyle bi macti dün.
Enaldo61
07.11.2022, 14:49
bu sezon 1 maç iyi 1 maç kötü gidecek ben dua ediyorum ki o iyi maç Avrupa maçlarına denk gelsin.
Enes Başkaya60
07.11.2022, 14:55
bu sezon 1 maç iyi 1 maç kötü gidecek ben dua ediyorum ki o iyi maç Avrupa maçlarına denk gelsin.
Aksam sivas sikebahçeden puan alırsa moralimiz bir nebze düzelir zor görüyorum bunu ama sivas genelde sikebahçeye ters geliyor dün birde rıza hocayı Beyaz TV'ye felan çıkarmışlar bizim ülke cidden komedi ya adama sordukları soru jesustan mı korkuyorsun yoksa sikebahçe takımından da mı hahahaa
Çok kötü geçen sezonlarda bile takım bir galibiyet aldığında şampuyonluk şansımız ne diye soruyorduk. Takım geçen sene şampiyon oldu. Bu psikolojiyi artık terk etmek lazım. Ben diyorum ki, bundan sonra bu sene yapılacak iş gelecek senenin planlamasını içerecek şekilde olmalı. Bu sene hedef ilk dört ve konferans liginde en az yarıfinal olmalı.
ahamitokutan
07.11.2022, 15:31
Katılmıyorum dostum. Niyeti harbi kötü olsa geçen sene fener stadında siopisin bacağına basan irfancana, kendisine gelecek tepkilere bile bile kırmızı vermez sarıyla geçiştirirdi.
Zorbay tırsak bir herif. Var uyarmasa ne dünkü gözünün önündeki penaltıyı da, geçen sene bahsettiğin pozisyonda kırmızıyı da vermemişti zaten. var olduğundan uyarmadığı zaman yükün ağırını var çekiyor. fakat var uyarınca kör göze parmak hatalı karar verirse o sorumluluğu alamayacak kadar tırsak biri. emin ol dünkü konyanın ikinci golunde var çağırsa yine golu iptal ederdi.
Fatih Öztürk
07.11.2022, 16:08
Zorbay tırsak bir herif. Var uyarmasa ne dünkü gözünün önündeki penaltıyı da, geçen sene bahsettiğin pozisyonda kırmızıyı da vermemişti zaten. var olduğundan uyarmadığı zaman yükün ağırını var çekiyor. fakat var uyarınca kör göze parmak hatalı karar verirse o sorumluluğu alamayacak kadar tırsak biri. emin ol dünkü konyanın ikinci golunde var çağırsa yine golu iptal ederdi.
En azından tanıdığımız bir çok namussuz tetikçilerden değil.
erenslash
07.11.2022, 16:13
bundan sonra başkanı transferden uzak tutması lazım as başkan ve hocanın.başkan da demeli ben karışmıyorum.devre arasında alacakları saçma sapan adamları avcının kabul etmemesi lazım.bahane hazır : yabancı sınırı var :D adama sorarlar yabancı diye aldığınız kalitesiz adamlarla doldurunca yabancı sınırında kaliteli topçuya yer kalmıyor .yerlide de alabileceğin avrupa kalitesind eoynayan topçu sayısı belli.mert müldürü alabilirlerdi.başkan almadı tabi.hangi birini örnek versek ne kadar dandik işler yaptığıyla ilgili yorulduk artık...bizim herşey çok basitti 4 adam a kalite alsalar bu iş bitmişti.seneye de üstüne koyardın .kısa ve öz iki senede şahane üst düzey kadron olurdu.
Hani tarihin en iyi kadrosunu kurmuştu Ağaoğlu? Şimdi bakıyorum da tarihin en iyi kadrosu çöplük olarak nitelendiriliyor teknik direktör yerden yere vuruluyor...Geçen sene takım şampiyon olunca Avcı'nın değil Ağaoğlu'nun eseri yazan yarım akıllılar şimdi madrabazlık yapıp takımın kötü gidişatının sorumlusu olarak Avcı'yı hedef tahtasına oturtuyorlar..Başarıda Ağaoğlu başarısızlıkta Avcı..Yüzsüz yüzsüz arsız arsız pişkince yorumlarla Ağaoğlu yalayıcılığına devam ediyorlar..Şu an en çok istediğim şey Avcı'nın bir an önce istifa edip takımdan ayrılması ve bir röportajla Ağaoğlu'nun transfer konusundaki kıt aklının kulübe ne kadar zarar verdiğini açıklayıp ipliğini pazara çıkarmasıdır..
Şampiyon olmuş takım bu sene takım görüntüsü vermiyor, paralel, senkronize kombin olarak koşarak takım oyunu oynayamıyoruz, kısacası şu an ki oyun görüntüsü acemi mangası oyun bilmeyen oynayamayan bir takım görüntüsü içeriyor. Hocanın bu sene futbolcular ile arası iyi değil gibi bir görüntü oluşuyor. Hocanın bir de tek varı yoğu A. Kadir Ömür bu çocuğu oynatmak oynatmamakla başı dertte galiba, sanki bir yerden ille de bu çocuk oynayacak diye bir baskı var sanki.
gurur6134
07.11.2022, 18:38
Ilk 30 dakika son avrupa macinin ilk devresine yakin futbol onde baski ve 2 0 sonrasi geriye cekilme ne yaptigimiz belli olmayan dogaclama herseyin corba oldugu bir mac klasik bu seneki trabzonspor oyunu..trezege disinda ayakta kalan adam yoktu baka 2 pozisyonu bombos pas vermeyerek hic etti bartra sivadi yine yusuf erdogan sac bas yoldurdu yuhalatti kendini tek bir olumlu hareketi yok
Alper Beyazay
07.11.2022, 18:50
1 - 2. yediğimiz golde o top kola çarpıyor(bence).
2 - Var protokolünü prosedürünü cartını curtunu bilmem ama iptal edilen penaltımızdaki pozisyondaki sarı iptal olmadıysa o pozisyonun kırmızı olması gerektiğini düşünüyorum.
3 - Hakem kötü değildi en azından art niyetli değildi.
4 - Bu takım defans yapamıyor.
5 - Bu takımda ne sol bek var ne sağ bek var. Hugo eski Hugo değil, Edgar ile geçen sene müthiş uyum yakalamışlardı ama bu sene iyice bozdu kendini.
6 - Bartra önde baskı yapan takımlar için iyi bir stoper, bizim gibi ne yaptığı belli olmayan takımlar için değil. Misal Jorge Jesus'un vazgeçilmez stoperlerinden biri olurdu kendisi.
7 - RESMİ olarak yıllar yıllar sonra seni şampiyon yapmış teknik direktörü bu kadar kolay silemezsin. İstikrar sorunu var Türk kulüplerinde 2 ay kötü gitse vırvırvır başlıyor hemen. Ünal gelsin Hami gelsin Şota gelsin Giray gelsin Samet gelsin 6 ayda bir teknik direktör değişirsiniz bu kafayla devam ederseniz.
8 - Her zaman söylüyorum bu takımın hiçbir zaman gümbür gümbür saldırayım rakibe top aldırmayayım diye bi taktiği yoktu. Wakaeme diye bir adam vardı o 2 hareketle skor alıyordu takım da iyi defans yapıyordu geçen sene. Ama ne Wakaeme gibi bi oyuncu var ne defans iyi ne takım savunması iyi.
9 - Bu şekilde çok madde sıralanır ama sözün özü oynanan futboldan takımın başındaki bile memnun değilken kimseden memnun olmasını kimse beklemiyor. Destek olmuyorsanız bile köstek olmayın.
gurur6134
07.11.2022, 18:57
Baka devre arasi giderse kimse sasirmasin dun yaptiklarini normalde yapmaz paslari atar bilerekte kart falan gormezdi su surecte. sınirdayken 7 8 mac ust uste kart gormeden cezali duruma dusmedigi donem var bizdeyken takimi dusundugu icin ,disiplinsizlik bu en iyi iki hucum silahimiz a.gucu maci deplasmaninda yoklar bakalim kaleye nasil gidecegiz sikebahce macinada 3 pian veriyorlar o macada zaten olasi puan kaybinda lig biter şikeciler hacamat ederler karagumrugu normal sartlarda 10 puana ciktikdan sonra fark yensen ne olacak şikecileri yine 4.lugu oynayacaksin.bu oyun anlayisi ne şikebahce ne gaysey ne akbili gecmeye yetmez 8tas ile 4.luk mucadelesine gireriz .gecis donrmi olarak gorup turkiye kupasini alip avrupada gidebilirsek gidelim arayada bir kac genc sıkıstirip partlatmaya calismaliyiz her sene sampiyon oluncak diye birsey yok zaten oyun olarak cok gerideyiz ,bu lig kalitesiz bir lig biz kotuyuz bir turlu istikrar saglayamadik bu sene ,oyununu oturtan zaten alip basini gidiyor kopuyor. oyun anlaminda 40 sekile giriyoruz mac icerisinde bu kadar inis cikislar normal degil siyahla beyaz gibi ,bunun ekmegini yerler rakipler suanki goruntu şikebahce gaysey arasinda gecer yaris basak zorlarsa zorlar onlari..
Fanatik34
07.11.2022, 19:55
Bu mac ile ilgili ne ne diyelim? Bu ve benzeri sonuclari bekliyordum. Lakin bu mac bile Abdullah AVci´ya altin tepsi ile sunuldu ve yaptigi oyun ici degisklikleri ile yine icine etti!
Hakeme takilmayin bosuna, bu Düzenin tetikci Hakemleri böyle düdük calacak ve caliyor zaten. VAR olmasa dibi boylamistik bile..bu macta VAR´da resmen golü yedirdiler bize. isin amasi, o gol sayilmasa, ikinci gol resmen geliyorum diyordu.
Alkislar Ilhan Palut´a, cesur ve oyunu okuyabilen her teknik adama saygi duyarim. Isin en acisi, diger büyütülmüslerde de bir cacik yok!!!
Fatih Öztürk
07.11.2022, 20:06
Defans yerleşik düzenindeyken yediğimiz golün gerekçesini kimse anlatamaz, hoca da. Böyle profesyonellik olmaz. 16 yaşımda 2.amatörde stoper oynarken benim sayemde bu tarz gol yedik diye hoca hemen oyundan almıştı, şamarı yapıştırmıştı, korkudan 1 hafta antremana gidememiştim geldi beni çalıştığım dükkandan aldı.
Neyse ki ne. Bu tarz yenilen saçma gollere amatörde bile tahammül yok ve bu kaçıncı oldu sayamadık. Buna bir çare hoca, bir çare.
İçin kirli olduktan sonra istediğin kadar dua et, beyhude.
Bu yazdığıma benzer güzel bir söz vardı Mevlana'nın
Hangi sebeple secdeye gittigini en iyi kendisi bilir ancak belkide goren gozler goremez oldu bu nasil gol sayildi saskinligi icersinde secdeye gitmis olabilir!
Oğuz ZEYTİN
07.11.2022, 22:08
Araya maç başına 2 puan ortalamasıyla girme hedefi tutmadı.
HOPA'LI TS'Lİ
08.11.2022, 08:47
Konya'nın 2. golünü 5 dakika izleyip gol kararı veren VAR'daki şerefsizler! Vicdanınız sizi rahat bırakmasın. Eziyetini çekin uykuda. Tabi uyuyabilirseniz.
AntiŞike
08.11.2022, 19:33
Konya nın golüne nizami gol diyen, "zaten ne hak ettik ki, hakem ve el bahane" diyen empati duayyenlerini sahneye davet edelim.
Dünkü şikebahçe sivas maçında, ceza saha dışındaki müdahaleye şikecilere penaltı veren, Serdar azizenin eline çarptığı pozisyonda Sivas ın penaltısını vermeyen hakem ve VAR heyeti saz arkadaşlarına bu arkadaşlar ne diyecek acaba??
Tamam iyi oynamadık, hatalarımız var, ama hakının gasp edildiği yerde, "zaten ne hak ettimki.." diye sesin çıkmazsa, elin oğlu böyle 3er5 er şike ile puanları toplar, sene sonu da arkasından bakarsın nasıl şampiyon oldu diye
HOPA'LI TS'Lİ
09.11.2022, 13:48
Konya nın golüne nizami gol diyen, "zaten ne hak ettik ki, hakem ve el bahane" diyen empati duayyenlerini sahneye davet edelim.
Dünkü şikebahçe sivas maçında, ceza saha dışındaki müdahaleye şikecilere penaltı veren, Serdar azizenin eline çarptığı pozisyonda Sivas ın penaltısını vermeyen hakem ve VAR heyeti saz arkadaşlarına bu arkadaşlar ne diyecek acaba??
Tamam iyi oynamadık, hatalarımız var, ama hakının gasp edildiği yerde, "zaten ne hak ettimki.." diye sesin çıkmazsa, elin oğlu böyle 3er5 er şike ile puanları toplar, sene sonu da arkasından bakarsın nasıl şampiyon oldu diye
Hüseyin Göçek, 45. dakikada 40.000 soysuz ahlaksızın annesine küfretmesine ikinci devre karşılık verir diye düşündüm ve yanılmadım. Tamam Batşuayi'yi attı ama sanki Sivas'lı bir oyuncuyu da atmak için fırsat kolladı. Gelgelelim şb 10 kişi kalınca seyirciye kendini affettirircesine penaltıyı verdi. Azize'nin eline değen topa da penaltı vermedi.
Emeklilik zamanı gelmiş kötü bir hakem olan Göçek, annesine koro halinde küfreden soysuzlara yaranmak için haram yedi. Oysa penaltıya kadar gayet iyi idare etmişti.
Bu sezon şikebahçe'yi şampiyon yapmak için tezgah kurulmuş. Ancak peşinden birçok takımın gelmesi Koç'ların Ali'nin işini zorlaştıracak.
pReN@_61
09.11.2022, 16:47
sarmadı bu iş
mancester
09.11.2022, 19:04
Hüseyin Göçek, 45. dakikada 40.000 soysuz ahlaksızın annesine küfretmesine ikinci devre karşılık verir diye düşündüm ve yanılmadım. Tamam Batşuayi'yi attı ama sanki Sivas'lı bir oyuncuyu da atmak için fırsat kolladı. Gelgelelim şb 10 kişi kalınca seyirciye kendini affettirircesine penaltıyı verdi. Azize'nin eline değen topa da penaltı vermedi.
Emeklilik zamanı gelmiş kötü bir hakem olan Göçek, annesine koro halinde küfreden soysuzlara yaranmak için haram yedi. Oysa penaltıya kadar gayet iyi idare etmişti.
Bu sezon şikebahçe'yi şampiyon yapmak için tezgah kurulmuş. Ancak peşinden birçok takımın gelmesi Koç'ların Ali'nin işini zorlaştıracak.
Hahahaha maci yoneten hakem olsam (allah korusun)derim ya ne sivasa ne fenere yaranabildim herhalde artik meslegi birakma zamanim geldi,Ben huseyinin kotu degil cok kotu hakem oldugunu dusunuyorum ,Birincisi adamin atletik ozellikleri yetersiz kosamiyor futbolu yakalayamiyor ordada sacmaliyor,
erenslash
09.11.2022, 19:58
kadro iyi olsa kaliteli transfer yapsan hakem şu bahane bunlara sığınmaz insan
zayıf takımlar hakeme sığınır
kadro adam gibi olsa zaten takır takır her maçı rahatça alırdın
hakemin yaptığı yanlış veya hataları söylersin bu ayrı bir olay ama hakemden önce düzeltmemiz gereken çok başka şeyler var
kadro kalitemiz çok kötü o kadar kötü ki hakemlerden bile kötü
deepmavi
10.11.2022, 00:58
Adaletsizlik, Kul Hakkı, Karaktersizlik!
Futbolcumuz Hüseyin Türkmen'in ayağına basıldı Buna rağmen Konyaspor'lu futbolcuya net kırmızı kart verilmedi!
21924
Konyasporlu futbolcunun Voleybol oynayıp elle attığı haksız gol
21925
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.