PDA

Orijinalini görmek için týklayýnýz : Süper Lig 13.Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Konyaspor | Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 3 4 [5] 6

Varlýbaþ61
06.11.2022, 22:18
...

Rahmi Akkurt
Sonucu hakemde aramakla teselli bulanlar ilerleyen haftalarda daha çok üzülebilir.
En iyisi beklentiyi düþürmek..

batugol
Oyle basa boyle tarak
Diye baslayan bir argo soz var
Boyle taraftara bu sekilde oyun bile fazla

Fatih Öztürk
Öndeyken bu tip maçlarýn adamý Yusuf sarýyý hangi akýlla gönderip bu kalas yusuf erdoðaný alýyorsun.

MA291
06.11.2022, 22:19
Yusuf bir dakika bile bu takýmda durmamalý

Dursun durmasýn ne deðiþtirir? Biz ayný kötü futbolu oynamaya devam ederiz

Armaðan Dere
100 er lira toplasak avcý gider mi???
üstü kalsýn der mi:):)...
komedi gibi bir takým...
saða ver orta
sola ver orta(yusuf beni kopardý zaten:):):) )
komedi!!!

yorumsuz6117
Avcý korkaðýyla biz daha çok böyle maçlar görücez, 2-0 öne geçmiþsin sen bu takýmdan ne istiyorsun Avcý efendi býraksana oynasýnlar, 2-0'a kadar oynayabiliyorlar, 2-0'dan sonra mý oynayamýyorlar, takýmýn el freni Abdullah Avcý..

serdaracýl
Konyalinin koluyla attýðý golde varýn baþýndaki pezeveng, zorbaya neden izleme tavsiyesi bulunmadý. Bu pozisyona iþleme tavsiyesinde bulunmayýp 5 dakika varýn baþýnda güya olayý çözmeye çalýþan pezeveng, bartanin el pozisyonunda anýnda zorbaya neden izleme tavsiyesinde bulundu.

+ 61

Oðuzhan Fidan
Konyalinin koluyla attýðý golde varýn baþýndaki pezeveng, zorbaya neden izleme tavsiyesi bulunmadý. Bu pozisyona iþleme tavsiyesinde bulunmayýp 5 dakika varýn baþýnda güya olayý çözmeye çalýþan pezeveng, bartanin el pozisyonunda anýnda zorbaya neden izleme tavsiyesinde bulundu.

niyeti hizmet ettiði þahýsý kýzdýrmamak olan bi var personeli çünkü. a.koç boþuna kulüpler birliði baþkaný olmadý. bunlarý bu sezon daha çok yaþayacaðýz

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi

SALDIRAY
Aralýk ayný bekleyelim. Sabredin..

ilelebeTS
108 dakika penaltýlar hariç akan oyunda adam gibi buda nasýl kaçar dediðimiz tek pozisyonumuz yok.
Yusuf'un boþ kaleye tribüne attýðý top var. Bu da mý kaçar cinsten.

nakzo
Ben olsam devre arasý larsen, batra, a.kadir,gomez ,yusuf erdoðan ve talibi varsa ugurcaný direk yollarý ayýrýr seneye yeni bir kadro kurardým bu dümen yol almaz bu ayarý bozuk adamlarla hicbir hedefe yürüyemezsin.

orhan42
...

Kasým ayý derken lige verilecek arayý kastetmedi mi hoca ??? Kasým'daki ilk lig maçý.Kardeþim bi rahat durun olduðunuz yerde !!

Punisher-61
Diyelimki hakem eli verdi biz maci 2-1 kazandik.. o zaman hersey tamam mi takim cok mu iyi yani???? Hersey tikir tikir yani

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

ÖmürKaradeniz61
El felan yok uydurmayýn.

samatyaboy
2-0’dan 2-2’ye getiriyorsun, yine de þansýna rakip 10 kiþi kalýyor ama gol atamýyorsun.Kimse bana þampiyonluktan bahsetmesin, al kasým ayýndayýz ama ayný tas ayný hamam.

Macellan
Hakkýmýz yendi evet ona itirazýmýz yok mu? Tabi ki var. Bizim kýzdýðýmýz nokta þu;
Neredeyse 1 yýl olacak. Bir tane güzel oyun ortaya koyduðumuz bir maç var mý? Gösterebilir misiniz? Belki 20-25 dk. Sonrasý yok.
Gol bulur bulmaz geriye yatan bir takým görmekten sýkýldým ben. Saçma sapan adamlarý oyuna sokup saçma sapan herkesin yeriyle oynayýp durup ne elde etmeye çalýþýyoruz? Bu oyunun bu sonucun tek sorumlusu hocadýr. Bir tane organize hücumumuz var mý? Yok. Bireysel olarak gol bulursak ne ala. Bakasetas olmasa sene baþýndan beri maç kazanmamýz mucize olurdu. Orta sahadan hamsik çýkýnca takým mala baðlýyor. Sistem sistem diyen bi hocanýn takýmý kiþiler deðiþince böylesine çöp oluyorsa hoca herkesi uyutuyor demektir.
Kimse kusura bakmasýn.

SM-A730F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Birde transfer döneminde her yerde oynayabiliyor ona çok ihtiyacým var 6m€ 9m€ ya daha iyisini bulamayýz:)) diye,gerçi sahada neyle neyiyle oynadýðý belli olmayan ayyaþ djaninyyi takýmda tutmak için çabalayýp,bakayý fiorentinaya gönderecektik.Allahýn sevgili kuluymuþ avcý,wakadan sonra Bakasetas da olmasaydý þimdiye çoktan kovulup þu sýralar tatilde tazminatý yiyor olurdu

AntiÞike
06.11.2022, 22:20
Hakem/VAR ile ilgili tartýþmalý durumlar var bu maç özelinde, oldukça da manidar buluyorum bu durumu VAR aleyhine son zamanlarda birtakým odaklar tarafýndan üretilen propaganda dikkate alýndýðýnda bilhassa.

ANCAK bu maçý yalnýzca VAR/hakem ve birkaç futbolcu üzerinden okumak Trabzonspor'un saha içi sorunlarýnýn çözülmesine hiçbir katký saðlamayacak, fatura salt futbolculara kesildikçe bu tarz maç hikâyelerinin devam etmemesi kaçýnýlmaz.

Bravo..
1. cümle %100 doðru tespit,
2. cümle %100 doðru öz eleþtiri,

tebrikler...

Arda'
Hem 2-0dan maçý verdik hem Baka ve Trezegeyi kaybettik Ankaragücü deplasmanýnda. Takýmýn tek hücum silahlarý yok haftaya aynen þampiyonluk gitmedi :D

Giallorossi
Djaniny cöpü devre arasinda hemen satilmali. Birsey yaptigi yok

ÖmürKaradeniz61
06.11.2022, 22:21
Sonucu hakemde aramakla teselli bulanlar ilerleyen haftalarda daha çok üzülebilir.

Aklý selim yorumlar da görebiliyoruz nadiren de olsa.

yorumsuz6117
06.11.2022, 22:21
Defansta da hücumda da çöp bir takýmýz, transferler fiyasko, en büyüðü de Maxi Gomez..

acan61
06.11.2022, 22:22
Hakeme deðil belki var'a çoðu laflar.... kan tüküren bartra'ya gelen tekmeyi görmeyenler vicdansýzsýnýz. Sadece bu pozisyon için bile hakem maçý katletti denir. Penaltý yok ama net kýrmýzýydý. O tekmeyi ataný var yatýrýp attýðý tekmeyi aðzýna vermeliydi.

ysngmz
Hoca yönetime makale yazar Þubat'ta güzel futbol bizi bekliyor

G301 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

Armaðan Dere
El felan yok uydurmayýn.

el var...bartra elle indirdi

hay1699
108 dakika penaltýlar hariç akan oyunda adam gibi buda nasýl kaçar dediðimiz tek pozisyonumuz yok.

Mevzu bu. Çuvalla para harcayýp þu oynadýðýmýz þeye bakýnca üzülüyor insan. Para harcamadan da bu saçmalýðý oynayabilirsin.

Salih Kara
Diyelimki hakem eli verdi biz maci 2-1 kazandik.. o zaman hersey tamam mi takim cok mu iyi yani???? Hersey tikir tikir yani

Doðru diyorsunuz zaten kötü oynuyoruz o zaman hakkýmýzý yesinler aðzýmýza etsinler. Zaten haketmiyoruz. Bu nasýl mantýk? Herþey týkýr týkýr deðil diye çatýr çutur hakkýmýzý yesinler.

Murathan
Ya yemin ediyorum aynýsýný yazdým ya. Allah onun belasýný versin. Hoca da 20 maçtýr nasýl göremiyor. Bu salak oynadýkça belimiz düzelmez.

Redmi Note 8 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

aklým hafsalam almýyor abi. son adam bu stoper ve her maç istisnasýz ayný haltý yiyor. nasýl bir altyapý bu, bir tane uyaran insan yok mu bunu.
adam kafayý eðip öne doðru koþuyor, çektirmeli oyuncak araba gibi.

yorumsuz6117
Öne geçince neden yatarsýn, rakibe gel bana gol at diyorsun baþka birþey deðil..

gurur6134
Yahu bu kadar kalas adamý alýp gelmiþsin jesusa sor bakalým bu kadaroya gelirmiydi forvetin leþ defansýn komedi kalecin olmuþ kumbara o kalibrede hocaya iyi kadro kuracaksýn son dakika akþam pazarýna ýskartalarý toplarsan rezil olur kalýrsýn.

bu barthayi israrla hoca gecen sene devre arasindan beri istedi durdu israrla hemde aksam pazarina kalmakla alakasi ne daha az kazik yemis olduk iste fenami oldu hocanin vizyonu bartha demek ki bu takimi hoca kurdu baskan yada yonetim degil istemedigi tek bir adam alinmadi hocanin adam gibi planlama yapip takim kurdursaydi o zaman hepsi hocanin listesinde olan adamlardi 1.tercih degilse ikiydi ucdu ama hocanin listesiydi istemedigi adam alinmadi o okey dedikten sonra butun transferler yapildi corniyi gonderip maxi aldirmakla ne gecti eline mesela hocanin sovup duruyordunuz corniye sene basinda sorun oyuncularda degil kim gelse is yapmaz bu anlayosta sprenter bir adam olmadiktan sonra dedik ama nafile takim istrriginde oyle bir oynuyor ki herkes gordu 2 0 da bulmussun kendi elleriyle maci verdi hoca once freni cekti yine sonra yusuf degisikligi ile tuy dikti.hatalari yapan bartha cikan huseyin cikarsana 2 golde de sivayan barthayi ama yemiyor.haftaya lige havluyu atariz bu kafayla baka yok trezege yok bakalim nasil kaleye gitcez puan farki 10 ciktikdan sonra ancak 4.mucadelesi veririz

Oðuzhan Fidan
El felan yok uydurmayýn.

net el var. top havada stop yapýyor. bartra ve bi kaç futbolcu tabiri caizse totosunu yýrttý orda. net görülmüyor felan deyip geçiþtirdiler. topu izle sadece pozisyonda nasýl havada stopladýðýný görürsün

Ý. SARAL
06.11.2022, 22:23
20 kere gösterdi. El var mý yok mu ben anlayamadým.

nakzo
Yahu yusuf vasat adam bunda hemfikiriz gönderilmeli mi kesinlikle evet ama be kardeþim þu harbiden kötü konyaya ki harbiden geçen seneki konyayla alakasý yok bu konyaya 2-0 dan maç veriyosan o sahadaki 11 tane rezilin suçudur bu ben olsam utanýrým .

Varlýbaþ61
Kasým ayý derken lige verilecek arayý kastetmedi mi hoca ??? Kasým'daki ilk lig maçý.Kardeþim bi rahat durun olduðunuz yerde !!

Yok, benim anladýðým Kasým'a çok iyi olacaðýz mesajý idi. Senin dediðini baz alýrsak Kasýmlar bitmez !

kaçarava
Benim bildiðim hücum oyuncusunu elle oynayýnca vücudundan geldi diye devam kararý falan verilmiyor. Savunma oyuncusundan farklý deðerlendiriliyor. Yani orada el var diyorum.

serdaracýl

Bence rakibin elle gol atmasýný içine sindirenler daha çok üzülür

Fatih Öztürk
niyeti hizmet ettiði þahýsý kýzdýrmamak olan bi var personeli çünkü. a.koç boþuna kulüpler birliði baþkaný olmadý. bunlarý bu sezon daha çok yaþayacaðýz

Gs lobisi aðýr basmaya baþladý diyelim. Önce bizi saf dýþý býrakacak sonra fb'yi.

acan61
gerçekten bu yusuf erdoðanda futbol zekasý yok neden oyuna alýyor ne yeterliliði görüyor bu adamda ? adam bomboþ kaleye gökyüzüne vurdu daha ne yapsýn maç içinde defalarca kez salaklýklarýna devam etti. gerçekten hoca git bi kafaný toparla. lahtimi bu adamý cebinden çýkarýr

Hocam almayýnca neden alýnmadý diye yazýlýyor. Ýlk kez oyuna aldý bu sezon gördük malýmýzý. Yabancý sýnýrý herkesin baþýný yakýyor. Bence bu en son takacaðýmýz þey. Mecburuz buradan gol yemeye.

Salih Kara
Hakeme deðil belki var'a çoðu laflar.... kan tüküren bartra'ya gelen tekmeyi görmeyenler vicdansýzsýnýz. Sadece bu pozisyon için bile hakem maçý katletti denir. Penaltý yok ama net kýrmýzýydý. O tekmeyi ataný var yatýrýp attýðý tekmeyi aðzýna vermeliydi.

Bir de adiler o pozisyonda el var diye deðil pozisyonda penaltý yok diye itiraz ediyorlar.

OzcanHan61
Kendi evimizde 2-0 yapmýþýz 2-2 oluyor ve reaksiyon gösterip 3-2 yapamýyoruz. Biz büyük takým felan deðiliz.

Fatih Öztürk
06.11.2022, 22:24
El felan yok uydurmayýn.

Gözlerin bozulmuþ senin.

Sefaenes
Td hala formsuz çöplere sans veriyor. Bu macta 3 puan alamadiksa tek sorumlu td. 2 yari yusuf degil siopis girmeliydi. Yusuf erdogan asla Trabzonspor formasini giymemeliydi ama adami 2 baharini yaþatýyoruz. Djani çöp yollayin gitsin

Çaðlar Güleryüz
5 dakika izleyip elle atýlan golü vermesinler.
Hugo'ya yapýlana penaltý çalmasýnlar.
Bartra'nýn suratýna tekme atana kýrmýzý vermesinler.

BUNA SES ÇIKARTMAYAN YÖNETÝMÝM, ORTALIÐI AYAÐA KALDIRMAYAN TARAFTARIM DEMESÝN.
Ayýptýr ulan.

Bu konu bir tarafa hakemler yüzünden aðlamayacaksýn. Gerekiyorsa hakemleri de yeneceksin.
Bu leþ oyunla ancak bu kadarý oluyor.
Tamam Avcý bize kupalar kazandýrdý, yaþayamadýðýmýz duygularý yaþattý ama tek baþýna yaþatmadý, takým iyiydi, ortam iyiydi.
Bu sene takýmýn kurgusu, maç içindeki organizasyonsuzluklar babamýn suçu deðil.

Bu maç Avcý'ya yazar.

2023 Kasým'ý bekleyin arkadaþlar, belki düzeliriz.

Ý. SARAL
Hakemlik bir þey yok maçta. Bartra denilen mal yüzünden þu an baþýmýz aðrýyor. Hiç oyana buyana atlamayýn. Yok elmiþ yok yusufmuþ. Ne yaparsan yap bir mal her þeyin içine ediyor.

Arda'
06.11.2022, 22:25
aklým hafsalam almýyor abi. son adam bu stoper ve her maç istisnasýz ayný haltý yiyor. nasýl bir altyapý bu, bir tane uyaran insan yok mu bunu.
adam kafayý eðip öne doðru koþuyor, çektirmeli oyuncak araba gibi.

Bu adam kariyerinin hiçbir döneminde iyi bi savunmacý olmadý ki zaten :D Ayaðý iyi, geriden oyun kurucam diye 3 ay adamýn peþinden koþturan hocaya sallarým adam zaten buydu. Rakibi yarý sahasýna hapsedersen iyi, gol attýktan sonra geriye yaslanacaksan berbat savunmacý.

chener

ortayý yapan futbolcunun oradan bir açý vardý, orda el olduðu görülüyor, o açýyý sonrasýnda daha da göstermediler

ÖmürKaradeniz61
Gözlerin bozulmuþ senin.

Geçen sene bu hakemlerle þampiyon oldun. O zaman iyiydi þimdi mi kötü oldu. El felan yok buz gibi gol hakem ve vardaki arkadaþlarý bugün yönettikleri mükemmel maçtan ötürü tebrik ediyorum. Müteþekkirim.

SALDIRAY
Hem defans hem ofans olarak kanatlarýmýz çok kötü. Forvet olarakta yetersiz..

Salih Kara
06.11.2022, 22:26

Bir tane dioufýn hemen arkasýndan bir çekim var. Çok çok net gözüküyor. Top ayaðýna çarpýyor ondan hýzlýca uzaklaþýrken bir anda ele vurup top dönerek yön deðiþtiriyor.

yorumsuz6117
Bu kadar para saçýp bu oyunu izlemek üzücü..

Turgay Atalay
Elle gol attýlar. Daha ötesi var mý?

Serdar bey, bu pozisyon iptal olsa, 5 dakikaya yine yiyecekti bu takim. Adam 5 tane süzmenin arasindan yurudu gitti, pas verdi, kaleye koyduklari adam dahil herkes sadece izledi. 2/0 dan isin bu raddeye gelmesi sikinti.
Herkes yerinde cakili, kimse iki metre one geriye cikip pas almiyor. Calim atabilen, atmaya calisip giden tek oyuncu Trezege. Kanatta ve gobekte kosu atan tek futbolcu yok.

Forvete alinan seyler (futbolcu diyemiyorum) rezalet haldeler, yaraticilik sifir, top tutma indirme sifir, pres (not found)

Kasim kasim dediler, kasima mi girdik, kasim mi bize girdi belli degil. Haftaya da Ankaragucu en az 2 farkli yenecek bu rezil takimi. Bu mesaj da burada dursun.

Murathan
Bu adam kariyerinin hiçbir döneminde iyi bi savunmacý olmadý ki zaten :D Ayaðý iyi, geriden oyun kurucam diye 3 ay adamýn peþinden koþturan hocaya sallarým adam zaten buydu. Rakibi yarý sahasýna hapsedersen iyi, gol attýktan sonra geriye yaslanacaksan berbat savunmacý.

abi o apayrý mesele zaten. ama bu adamýn iyi ayaðý falan yok. ayaðý iyi adam top uzaklaþtýrdýðý yere özen gösterir. her uzaklaþtýrdýðý top rakibe.

Ý. SARAL
Bu adam kariyerinin hiçbir döneminde iyi bi savunmacý olmadý ki zaten :D Ayaðý iyi, geriden oyun kurucam diye 3 ay adamýn peþinden koþturan hocaya sallarým adam zaten buydu. Rakibi yarý sahasýna hapsedersen iyi, gol attýktan sonra geriye yaslanacaksan berbat savunmacý.Onun kariyerini...... Stoperliðin ana özelliklerini bilmiyor, taþýmýyor adam daha. Ýnanýlmaz bir þey. Böyle bir varlýk Barça, Dortmund, Betis falan nasýl yapmýþ.

simsek6061
06.11.2022, 22:27
Geçen sene bu hakemlerle þampiyon oldun. O zaman iyiydi þimdi mi kötü oldu. El felan yok buz gibi gol hakem ve vardaki arkadaþlarý bugün yönettikleri mükemmel maçtan ötürü tebrik ediyorum. Müteþekkirim.
siktir git yavþak

Togrul
Hala o futbolcu þu futbolcu diyenleri anlamýyorum. Sen kendi sahanda skor 2-0 oldu diye kendine güvenip hýzlý oynmak yerine oyunu soðutursan sakýnan göze çöp batar. Bir þey söylemek istiyorum. Bir kaleci ne kadar gol yerse asla kýzmam. Fakat takýmýný hýzlý hücuma çýkarma yerine skor üstünlüðüne sýðýnýp korkakca oyunu soðutan kalecileri çok sinir bozucu buluyorum. Karþýndaký rakip üst düzey bir takým olsa eyvallah. Hiç bir mücadele korkaklarý sevmiyor.

CaptanBarbosa
Birde transfer döneminde her yerde oynayabiliyor ona çok ihtiyacým var 6m€ 9m€ ya daha iyisini bulamayýz:)) diye,gerçi sahada neyle neyiyle oynadýðý belli olmayan ayyaþ djaninyyi takýmda tutmak için çabalayýp,bakayý fiorentinaya gönderecektik.Allahýn sevgili kuluymuþ avcý,wakadan sonra Bakasetas da olmasaydý þimdiye çoktan kovulup þu sýralar tatilde tazminatý yiyor olurduBakayý yollamayý düþünüp djaniny takýmda tutmak için teklifleri reddetmek ahmaklýk zaten. Hocanýn ciddi takýntýlý olduðu konular var malesef.
Þu lahtimiyi mesela kanat sýkýntýmýz var adam almýyor oyuna delircem. Çocuk bir kere girdi oyuna çok da iyi oynadý. Oynatmýyor yok almýyor oyuna. Yusuf erdoðaný sokuyor oyuna :)

SM-A730F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

yavuzbaha
Adam 7 kiþinin içinden geçti asistini yaptý,elle oynama varsa da gol abi..bu arada pozisyonu defalarca izledim el var mý yok mu anlýyamadým,dolayýsýyla hakemlere kýzamýyorum..sadece Diouf un beden dilinde golun iptal olacaðýný düþündüðünü sezdim..bende var hakemi olsam bu golu veriridim aga…

kaçarava
70'ten sonra Konya bitmiþti artýk. Hiçbir þey yapamadýk. Rakibin bizi kanada itmesine ikna olduk. Bu takýmýn forveti yok maalesef. Umut tüm pozisyonlarýn içine etti.

serdaracýl

Bak sen ya. Laflara bak. O buz gibi gol sana hediye olsun. Hakemleri de yeneceðiz, senin gibi tipleri de merak etme

bordoylamavi
geçen sene 13. hafta 10 galibiyet 3 beraberlik atýýðmýz 27 yediðimiz 11 golle 33 puandaydýk fazla söze gerek yok. kimse hayal kurmasýn bundan sonra

BatuhanB
06.11.2022, 22:28
Bu "futboldan çok iyi anlayan" camianýn nasýl suçlayacaðýný bilemediði, ahlâksýzlýkla suçladýðý Cornelius'a kocaman özür borcu var.

nakzo
Elll var kapak gibi el ammmaaaa bu bu aksamki rezilligimizi gölgelememeli ulan bjk ile fb ile gs ile oynamýyorsun konyaya 2-0 dan kerndi sahanda maç veremezsin ben hoca olsam mactan sonra ceza antremaný yapar eve göndermem kimseyi fbden puan farkýný yedin olay bitti be Abdullah hocam koca sene gitti sen bu barta denen kalasý nerden buldun sen garanti oyununa devam edip 1-0 kazanacaktýn bu maçlarý sen þampiyon olmuþ takýmý 4.olmayamý motive edeceksin þimdi yapamazsýn ilk 5 bile giremeyiz bu herifler daha beter salar þimdi yazýk oldu koca seneye.

Veysel
Bak sen ya. Laflara bak. O buz gibi gol sana hediye olsunHocam þu elamaný lütfen alýntýlamayýn.

OrkHun
06.11.2022, 22:29
Hala o futbolcu þu futbolcu diyenleri anlamýyorum. Sen kendi sahanda skor 2-0 oldu diye kendine güvenip hýzlý oynmak yerine oyunu soðutursan sakýnan göze çöp batar. Bir þey söylemek istiyorum. Bir kaleci ne kadar gol yerse asla kýzmam. Fakat takýmýný hýzlý hücuma çýkarma yerine skor üstünlüðüne sýðýnýp korkakca oyunu soðutan kalecileri çok sinir bozucu buluyorum. Karþýndaký rakip üst düzey bir takým olsa eyvallah. Hiç bir mücadele korkaklarý sevmiyor.

Adam kendi taraftari tarafýndan yuhalanmasina raðmen zerre taviz vermiyor oyun sogutmaktan. Maç kaç kaç olursa olsun yapýyor bunu. Deðiþik bir patoloji.

OzcanHan61
Ya arkadaþ bir teknik direktör hata yapar eyvallah.

Ama Ömür bitini 11 oynatmak ve Yusuf davarosunu oynatmak nedir? Kovma sebebi…

Ý. SARAL
Gomez de inanýlmaz kötü. Bunlardan nasýl kurtulacaðýz biz? Hiçbir iyi özelliði yok adamýn. Hýz yok, güç yok, hava topu yok, yok oðlu yok.

Halil Alemdar
Çok çok kötü bir gün geçirdim tek tesellim akþam kazanýrýz inancýydý ama o da olmadý :( Ah ulan.

My
06.11.2022, 22:30
Edgarýn durumu ne acaba?

kaçarava
Bu "futboldan çok iyi anlayan" camianýn nasýl suçlayacaðýný bilemediði, ahlâksýzlýkla suçladýðý Cornelius'a kocaman özür borcu var.

Kendi ülkesinde hocaya alenen sallayan adamýn bileti kesildi. Olan bu. Ahlaksýzlýkla suçlayanlar goygoy yapýyor. Hoþ deðil tabii, yapýlmamalý.

Arda'
abi o apayrý mesele zaten. ama bu adamýn iyi ayaðý falan yok. ayaðý iyi adam top uzaklaþtýrdýðý yere özen gösterir. her uzaklaþtýrdýðý top rakibe.

Valla berbat savunmacý ama gayet ayaðý iyi ya takýmdaki en teknik 2-3 topçudan biri olabilir hatta. O iptal edilen penaltýda kendine hazýrladýðý pozisyonu takýmdaki hiçbir forvet yapamaz diyorum hatta :D

serdaracýl
Yusuf falan neyse de canini çok üzdü beni. Kafata bitirmiþ her þeyi

CEMEFKER
06.11.2022, 22:31
Avcý Hoca'ya futbolcular bu maç özelinde sýrt çevirmeye baþladý. Trezequet çok koþtu, en iyisiydi takýmýn. Bakasetas penaltý attý, her an skor tehditi rakipler için.

Ýkisi de isyan etti. Sarý kartlarý aldýlar, haftaya ne haliniz varsa görün der gibi.

A.Ömür, Yazýcý dertleri ne anlamak mümkün deðil.

Yusuf Erdoðan ne solda ne saðda, ne sahada.

Kasým ayýnda ne olacak. Söyleyeyim. Visca takýmý monte edip Larsen kanadýyla artý yapmak isteyecek. Ama bireysel oyun, sýkýntýlý oyun, geri, saða sola pas devam edecek.

M.Gomez Umut ile hiçbir hücum aksiyonu gelecek vaat etmiyor.( Peres ve de muadili sol bek alýnýrsa - Caner Erkin gibi- o zaman hedefe bol orta/ pas ile Gomez'in verimi artar). Yani Visca gelip Peres gelecek, ayrýca sola iyi bir bek. Olacak iþ deðil.

Cornellius gibi kilit adamý apar topar sattýlar. Bu hale geldik. O kadar kritik bir elemandý. Þimdi Gomez'in skor üretmesi için en az iki iyi bek lazým.

Netice: 1 adam sattýk, 2 adam aldýk, üzerine 2 adam daha lazým. Yani 4 <=1

Antonio

Adam forvetti en iyi oyuncumuzdu. Yediler.

Jackdaniels
Malesef Hoca yine bildiðini okuyor yine ayný hatalar yine ayný sonuç bu kafa deðiþmediði sürece sonuç deðiþmeyecek.

doc holliday
Hoca devam edecekse ki edecek hehralde,Devre arasý minimum 5-6 oyuncu postalanýp 3-4 oyuncu alýnmalý

Djaniny-Bartra-Ömür-Larsen-Naci-Erdoðan-Bardi-Gomez-Umut seç beðen karýþtýr paketle gönder abi çöpten bol biþey yok nasýlsa..

gurur6134
Bakalim avci seyirciye giydircek mi yine

ÖmürKaradeniz61
Ya arkadaþ bir teknik direktör hata yapar eyvallah.

Ama Ömür bitini 11 oynatmak ve Yusuf davarosunu oynatmak nedir? Kovma sebebi…
Yusuf’un tipine bakýyorum leþ gibi,oyuna giriþine yürüþüne dikkat etsen zaten oyuna almazsýn ama bizim büyük hocamýz Yusuf maçý çevirir diye kurtarýcý olarak oyuna alýyor. Bugün hakem diye zýrvalarsak kendi defolarýmýzý görmeyiz .

serdaracýl
Edgarýn durumu ne acaba?

+ 61

yorumsuz6117
06.11.2022, 22:32
Adam 7 kiþinin içinden geçti asistini yaptý,elle oynama varsa da gol abi..bu arada pozisyonu defalarca izledim el var mý yok mu anlýyamadým,dolayýsýyla hakemlere kýzamýyorum..sadece Diouf un beden dilinde golun iptal olacaðýný düþündüðünü sezdim..bende var hakemi olsam bu golu veriridim aga…

Olay bundan ibaret, o adam elini kolunu sallayarak oradan geçip topu çeviriyorsa senin defansýn defans deðil demektir, eline çarpmýþ falan geçin bunlarý, böyle rezil goller yiyorsan konuþmýcan..

ÖmürKaradeniz61
06.11.2022, 22:32
Hoca devam edecekse ki edecek hehralde,Devre arasý minimum 5-6 oyuncu postalanýp 3-4 oyuncu alýnmalý

Djaniny-Bartra-Ömür-Larsen-Naci-Erdoðan-Bardi-Gomez-Umut seç beðen karýþtýr çöpten bol biþey yok nasýlsa..

Bence hoca postalansýn yeterli.

Fatih Öztürk
06.11.2022, 22:33

Geçen senede ilk haftalar dograniyordun, baþta wakanýn üstün gayretleriyle aldýn baþýný yürüdün.

Ý. SARAL
Valla berbat savunmacý ama gayet ayaðý iyi ya takýmdaki en teknik 2-3 topçudan biri olabilir hatta. O iptal edilen penaltýda kendine hazýrladýðý pozisyonu takýmdaki hiçbir forvet yapamaz diyorum hatta :DAyak dýþýyla beke verdiði komik paslarý vermez ya normal bir insan.

Sefa Alýþ
En nihayetinde hangi toplarla gol bulabiliyoruz ona bakarým.
Bu sene lig maçlarýnda duran top ve uzaktan þutlarý çýkarýrsanýz geriye attýðýmýz 1-2 gol kalýr herhalde. Bunlar da seni bir yere kadar götürüyor.

Halil Alemdar
06.11.2022, 22:34
geçen sene 13. hafta 10 galibiyet 3 beraberlik atýýðmýz 27 yediðimiz 11 golle 33 puandaydýk fazla söze gerek yok. kimse hayal kurmasýn bundan sonra

Abi o takýmla bu takýmý kýyaslamak doðru olmaz ama. Cornelius Nwakaeme Peres üst düzey ve önemli oyunculardý. Hatta ilk 3 maçýn en iyi oyuncusu Nwakaeme seçilmiþ vay anasýný. Djaniny bile top oynamaya niyetliydi. Edgarla Hugo birbirini iyi tamamlýyordu. Hoca da formdaydý tabii. Þimdi karman çorman bir takým var ortada ve bunun suçlusu da yönetimle hoca. Takýmda sadece 1 tane kanat var. Þaka gibi.

gudoz81
E þimdi haftaya baka ve trezege yok
Bakalým görelim TD mizin TD liðini.
O yoktu bu yoktuyu bende söylerim. Viþça gelecek perez gelecek diye bizi avutmasýn kimse.

nakzo

Ugurcan iyi kaleci felan degil gecen sene hava yakaladý uçtu gitti keske bizdende uçup gitseydi bu sene oldu kumbara hangi maçý kurtardý avrupada veya Türkiyede iyi kakeci musleradýr 10 senedrir ayný standartýný koruyor bizimkiler 1 sene iyi oynadýmý civatalarý gevþiyor.

yorumsuz6117

Erdoðan'ý oyuna aldýðý için kendine giydirsin bence, hatta Erdoðan'ý bu takýma getirenlerin hepsine giydirebilir..

Punisher-61
06.11.2022, 22:35
Doðru diyorsunuz zaten kötü oynuyoruz o zaman hakkýmýzý yesinler aðzýmýza etsinler. Zaten haketmiyoruz. Bu nasýl mantýk? Herþey týkýr týkýr deðil diye çatýr çutur hakkýmýzý yesinler.

Takimi elestiriyoruz herkes hakem eli vermedi diyor.. biz skoru elestirmiyoruz oynanan futbolun cok kötü oldugunu söylüyoruz

batugol
Takým iyi olsa ne olur kötü olsa ne olur
Ne deðiþir
Sampiyon olurken bile bu forumda zehirini sacanlar vardi
O yuzden kotu futbol var diye burada gelip yorum yapma ozgurlugu altina siginanlardan gina geldi
Seyretmeyin kardesim
Zorla mi seyrettiriyorlar size maclari
Ben taraftarim iyi de oynasa kotu de oynasa
Takimi desteklerim ve hakkimin pesinden kosarim

iyattara
Var varken elle gol yedik yokken neler yaþýyorduk varýn siz düþünün arkadaþlar. El yok diyen filan gördüm pozisyonu izlemesin gitsin var kararý beklerken Diuf un suratýný izlesin. Pozisyona bakmaya gerek kalmýyor zaten.

Takým gayet iyi oynadý 3 günde bir maç yapýyoruz elinden geleni yaptýlar sahada. Bartra her þeyi yapýyor bir esas yapmasý gereken savunma iþini yapamýyor. Biz takým savunmasýný iyi yapan bir takýmdýk bu kurguda bu boyutta bireysel hatalara yer yok maalesef. Giderek yukarýdan kopuyoruz f.ner maçý avcý hocanýn ilk geldiði sezonki fener maçý gibi kýrýlmayý yaþayacaðýmýz maç olabilir.

SM-A705FN cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

Veysel
Erdoðan'ý oyuna aldýðý için kendine giydirsin bence, hatta Erdoðan'ý bu takýma getirenlerin hepsine giydirebilir..Siyasetcilerin ricasýyla geldi. Hocanýn önceliði deðildi Yusuf.

Varlýbaþ61
Avcý hoca konuþtu mi beyler? Saatlerimizi hangi ay için kuralým?

Nisan ayý uygun mudur?

Çaðlar Güleryüz
Sabahý nasýl edeceðiz bakalým? Zehir oldu bu akþam zehir...

Antonio
Burada göz var nizam var bir kaç maç sonra bu bartra olmaz dedim bosque yýllar evvel bir kanat getirdi celta vigodan tutunanadi. Gomez de öyle bunlar çöp bence. Edgar ve cornelius bu takýmda olsa en az 6 puan fazla toplardýk.

Murathan
06.11.2022, 22:36
Ayak dýþýyla beke verdiði komik paslarý vermez ya normal bir insan.

yaþa.

Fatih Öztürk
Yusuf falan neyse de canini çok üzdü beni. Kafata bitirmiþ her þeyi

Kafada bitirmedi. Sen hoca olarak takýntý yapýp deðiþikliði zamanýnda yapmazsan aðzýna sýçarlar, sonra adamý 10 kiþilik defansýn önüne atarsan aðzýna 2 kere sýçarlar. Hocanýn oyuncu deðiþikliði zaman ayarlamasý berbat.

Ekubanbambam
Dk 90 uzatma +11 verilmiþ maç 2-2 taraftar takýmý atesleyecegine susuyor en ufak hatada yuhaliyor kusura bakmasýn kimse ama taraftarlýk bu deðil takýmý ateþleme sýfýr ts nin deplasman taraftarý içerdeki taraftarýna on basar coþkulu bir taraftar bu maçý her türlü aldýrirdi bir sekilde

gurur6134
06.11.2022, 22:37

Djaniny-Bartra-Ömür-Larsen-Naci-Erdoðan-Bardi-Gomez-Umut seç beðen karýþtýr çöpten bol biþey yok nasýlsa..

Bu sene lig haftaya biter olasi puan kaybinda.transfer falan gereksiz gencleri oynatip kazansin hoca birseyler denesin artik borc 2 milyar puan farki 10 ciktikdan sonra ne gayseyi ne þikecileri yakalayabilirsin oyun anlaminda ciddi fark var..yapilanma senesi olarak gorelim diyecegim de hocanin da buna niyeti yok hala yusuftan medet umuyoruz naci klubede otururken oynatmadan adam kazanamazsin gidip 33 luk efecani aldirirsa devre arasi hoca sasirmam taktimi takiyor malum

Jackdaniels
Avcý hoca konuþtu mi beyler? Saatlerimizi hangi ay için kuralým?

Nisan ayý uygun mudur?

Klasik þeyler söyledi hiçte üzgün deðildi aksine beraberliðe memnun olmuþ olabilir , bu oyunda bunlar var dedikten sonrasýný da ciddiye almadým zaten.

gudoz81
Canini yi çok destekledim burda ama yok piþman etti beni
Þu haftaya kadar tek olumlu iþi yok. Yazýk..

Royal Heart
06.11.2022, 22:38
Bravo..
1. cümle %100 doðru tespit,
2. cümle %100 doðru öz eleþtiri,

tebrikler...

Teþekkürler, ileti sonunda bir -me eki fazla olmuþ, düzelttim ama anlaþýlmýþtýr; bu meselelerden biri ifade edilince diðeri göz ardý edilebiliyor kime göre sorunun önceliði ne olarak görülüyorsa ama ikisi de þampiyonluðu gerçekten hedefleyen bir takým için önem arz etmeli, iki olmadan bire de gösterilen tepkinin etkisi azalýyor, bunun için camia olarak iki numaralý sorun için doðru tespitler ve çözümler bir an önce objektif olarak ortaya konulmalý.

ÖmürKaradeniz61
Hoca için beraberlik ve kazanmak arasýnda çok bir fark yok. Boþuna kendinizi paralamayýn.

Ý. SARAL
Bartra denilen þey, defansýn bütün dengesini bozuyor. Saçma sapan yer kaybý yapýyor. Abuk sabuk hatalarla maçýn içine ediyor arkadaþlar. Ne kadar iyi oynarsan oyna. 1 aptal çýkýyor her þeyin içine ediyor.

gurur6134
06.11.2022, 22:39
Dk 90 uzatma +11 verilmiþ maç 2-2 taraftar takýmý atesleyecegine susuyor en ufak hatada yuhaliyor kusura bakmasýn kimse ama taraftarlýk bu deðil takýmý ateþleme sýfýr ts nin deplasman taraftarý içerdeki taraftarýna on basar coþkulu bir taraftar bu maçý her türlü aldýrirdi bir sekilde

Hatada yuhalamadilar aksine yine geriye yan pas yapinca cildirdilar hakli olarak rakip 10 kisi yahu.bugun ilk defa bu sene taraftari begendim ilk devre gayet iyiydiler 2.yari hoca freni cekip uyku modunu acinca onlarda durdu

serdaracýl
Bu seneki transferlerin tamamýnda kurtulmak lazým

fanatikdevri
Valla 2-0 öne geçtiðin sahandaki maçta,bu kadar tecrübeli oyuncu varken maçý baðlaman lazým,birileri bir þeyleri çözüyor iþte,kafa yoruyor ve senin açýðýný buluyor.
Ýkincisi de Bartra-Hügo ikili tandemi ile oynamak ve Bartranýn alakasýz alan boþaltmalarýnýn her maç bir bedeli oluyor,Larsen çok açýðýný kapattýðý için adam kendi iþini de yapamýyor ama bizim futbolu çok iyi bilen sözde taraftar adama sarýyor.

Bugün sahada kafa olarak en fazla 3 veya 4 futbolcu vardý,Mahmut,Baka,Gbamin ve biraz da Hamsik,gerisinin olumlu bir iþini görmek zor,dolayýsýyla da kazanamýyorsun.

Bir söz de taraftara abi þu Yusuf Erdoðana verdiðiniz tepkinin yarýsýný sahaya olumlu olarak yansýtsanýz,ne kaybedersiniz,nasýl bir ruh hastasý topluluk oldunuz,amacýnýz ne sizin.
Bugün çok güzel 41 bin kiþilik bir yatakhaneye çevirdiniz Akyazýyý,bu konuda gerçekten rekor kýrdýnýz.

yorumsuz6117
06.11.2022, 22:40
Bartra savunma yönü yetersiz bir stoper o nedenle yanlýþ transfer..

nakzo
Gomez de inanýlmaz kötü. Bunlardan nasýl kurtulacaðýz biz? Hiçbir iyi özelliði yok adamýn. Hýz yok, güç yok, hava topu yok, yok oðlu yok.

Lange vardý hatýrladýðým berbat birde bu var ayný hantallýk ayný kalaslýk bunu alarak fb yi þampiyon yaptýk helal olsun bizebin kere söyledik batsuayi tam hýzlýk diye gol atma özürlüse dediler dalga geçtiler þimdi seyrediyorlar.

Rahmi Akkurt

Asýl mesele budur :alkýþ:

orhan42
Bartra bu maç özelinde de genelinde de çok kötü bir savunmacý.Yediðimizilk golde Diuouf'a jeneriklik gol attýrmasýnda resmen eþlik etti.Yediðimzi golde de hatasý var bence.Gomez ve Umut'u aldýk ama adamlarýn toplam gol sayýlarý 3.Cornelius'a hain vs. diye burada atýp tutatn futbol ulemasý arkadaþlar adam takýmdan ayrýldý , gol sayýsý 2..Peres ve Viscanýn dönmesini umutla bekleyeceðiz.Baþka çare yok.

theo
06.11.2022, 22:41
Umut bu oyunda tek forvet olarak oynayamaz. Yusuf erdoðan hamlesi çok gereksizdi hatta transferi de. ömür bir iki pozisyon haricinde çok kötüydü. djanny girdi ismini duymayý geçtim top ayaðýna geldi mi bilmiyorum. bartra çok hata yapýyor. maxi gomezi oynatacaksan yanýna kule gerekli. bu oyunla ancak janko tarzý forvet bizi paklar.

rakip zaten 75ten sonra yorulmuþ sen o rakibe karþý niye dikine deðil de hala yan oynayýp yerleþmelerine izin veriyorsun.

hakem var olmasa hiç bir þekilde çalmazdý o pozisyonlarý. kalkdý ki hugo ve ghabin'in pozisyonlarý da penaltýydý. hakem iki penaltý verdi diye iyiydi diyemeyiz. kaldý ki rakibin ikinci golü eldi.

avcý geçen haftalara göre daha atak oynattý ama yan paslarla rakibin forvet hattýmýzý marke etmesine izin veriyor ve hücumu etkisizleþtiriyor. bal yapmayan arý oluyoruz.

Halil Alemdar
Bu gomezin lakabý boða deðil miydi? Ayakta duramýyor eleman.

batugol
Trabzonspor Trabzondan büyük

OzcanHan61
Abi taraftar zaten leþ ama bu takýma içten yanmalý motorla ateþ versen bir iþe yaramaz. Bir takýmýn oyun planý olur, bir amacý olur. Bizim taktik maktik sýfýr.

kaçarava
Dün Eren hatalý, bugün Bartra. Sistemde sorun var. Formsuz Konya'ya karþý güzel futbolla 2-0 öne geçmiþsin. Önde agresif oynuyorsun. Daha 70 dk var maçýn bitmesine. Öyle kötü þekilde kapanýrsan anca bireysel hata falan dersin. Bence hocasal hata. Maç göz göre göre, baðýra baðýra gitti. Oyunun kontrolünü rakibe bu kadar veremezsin. Bir de Konya orta sahayý deðiþtirip önde basýnca bu sefer saðlam oyun da kuramadýn. Maçýn ilk bölümünde pas baðlantýlarý çok iyiydi.

Çaðlar Güleryüz
Trabzonspor Trabzondan büyük

Kesinlikle katýlýyorum.

acan61
06.11.2022, 22:42
Sabahý nasýl edeceðiz bakalým? Zehir oldu bu akþam zehir...

Yarýn avrupada rakip belli oluyor, kura çekimi var hocam. Gündem hýzlý deðiþecek. Lig içerde feneri yendiðimizde tekrar baþlayacak diye düþünmekte fayda var.

nakzo
Þampiyonluk amatörlükleri silmiyorki ulan lig baþlýyacak herif geliyor ben gidecem eeee karým dediki eeee danimarkaya dönesim geldi eeee baþka kulüp olsa SÝKTÝRÝ yüksek sesli çeker bizde cevap tamam git sonrasý hiç izlemeden etmeden sisteminle uzaktan yakýndan alakasý olmayan herifi 3 gün içinde al getir sonuç rezalet.

gurur6134
Bartra denilen þey, defansýn bütün dengesini bozuyor. Saçma sapan yer kaybý yapýyor. Abuk sabuk hatalarla maçýn içine ediyor arkadaþlar. Ne kadar iyi oynarsan oyna. 1 aptal çýkýyor her þeyin içine ediyor.

Hugo denswile donup devre arasinalacak bir enayi bulursak postalayalim diyecegim yerine edgari alalim da hoca acayip tutuyor herifi hemen hemen her mac hatasi var gollerde.antep macinda son dk golu atti o macta da 2 gol yedirdi bildigin þikebahce ajani gibi herif defans ozurlu olarak dogmus bir stoper ayagi iyiyse on libero oynasin aga etti defansin icine denge falan kalmadi

oguzkoc
06.11.2022, 22:43
Fener yener fark olur 7 puan
Ne Trabzon o farký kapatacak potansiyele sahip ne de Fener o farký kapattýracak potansiyele sahip
Geçmiþ olsun, Avrupa’ya odaklanalým bari

Çaðlar Güleryüz
2-0'a kadar Konya'nýn 10 tane pasý yoktur herhalde.
Tek kale maç yapýyorduk.
Geriye yaslandýk içimizden geçtiler.

Teþekkürler Avcý hocam. Bu oyunda bunlar var...

emre6117

Bu sene basta taraftar dahil olmak uzere, hoca ,baskan, futbolcular hic havaya giremedi. Gecen senenin etkisinde kaldilar. Bir de avrupa maclari olunca ritim tutturamiyorlar.
Mesela yine avrupada olmasak bu sene de sampiyinlugu kovalardik, ama 2 kulvari da goturebilecek seviyede takimimiz yok.

Fatih Öztürk
Bundan sonra ne pahasýna olursa olsun yusuf yazýcý forvet pozisyonuna ilk yazýlacak isim olmalý.

orhan42

+1 ..Gereksiz alan boþaltýyor.Senin yapman gereken þey stoperlik.Vallahþ denswil hugo defansý bu sakardan daha çok iþ yapar..

serdaracýl
06.11.2022, 22:44
Elle atýlan gole el yok, dakikalarca izledim göremedim yazan burada bazý tipler var. Maçýn hakemi neyse siz de o…sunuz. Size söylenecek laf yok. Allah gerçekten belanýzý versin

yorumsuz6117
Bartra, Gomez, Barthi piyasasý olan oyuncular, Trabzonspor'un ve bu ligin oyuncusu deðil bunlar, bunlarý gönderip yerlerine doðru transferler yapýlmalý, yanlýþ transferlerle bu sezonu heba ettik..

Arda'
Bugün neredeyse 120 dk maç oynandý, ceza sahasý dýþýndan atýlan þutlar dýþýnda pozisyona giremedi takým rakip 10 kiþiyken bile atak yok doðru düzgün.

lazibere

Ýlk defa bartra konusunda benim gibi düþünen birinin yazýsýný okudum. Kesinlikle doðru tespit ve ilave ediyorum.. Bartra'nýn hücüm özellikleri iyi diye olumlu konuþuyorduk deðil mi? Ama unutulan þey þu? Biz stoper aldýk. Ondan stoper özellikleri iyi olsun isteriz. Donk gibi, çýkýp da ilerde gol atasýn beklentimiz yoktu. Geldiði günden bu yana stoper tandemimiz oturmuyor ve sürekli yerden ve havadan gol yiyoruz. Sebebi birisi bartra diðeri Eren

OzcanHan61
Bartra kesik yemeli. Acemi acemi hatalarý yüzünden neler yaþadýk bu sezon. Kendisi zaten Barca’nýn prime döneminde bile araya kaynamýþ bir insan. Savunma oyuncusu önce savunma yapcak arkadaþ. Yok pasý iyi felan fasa fiso.

Ufuk
06.11.2022, 22:45
Elle atýlan gole el yok, dakikalarca izledim göremedim yazan burada bazý tipler var. Maçýn hakemi neyse siz de o…sunuz. Size söylenecek laf yok. Allah gerçekten belanýzý versin

Amin inþ.

Antonio
06.11.2022, 22:45
Þampiyonluk amatörlükleri silmiyorki ulan lig baþlýyacak herif geliyor ben gidecem eeee karým dediki eeee danimarkaya dönesim geldi eeee baþka kulüp olsa sýktýðý yüksek sesli çeker bizde cevap tamam git sonrasý hiç izlemeden etmeden sisteminle uzaktan yakýndan alakasý olmayan herifi 3 gün içinde al getir sonuç rezalet.

Vallahi abi amatörluk.

nakzo
06.11.2022, 22:46
Dün Eren hatalý, bugün Bartra. Sistemde sorun var. Formsuz Konya'ya karþý güzel futbolla 2-0 öne geçmiþsin. Önde agresif oynuyorsun. Daha 70 dk var maçýn bitmesine. Öyle kötü þekilde kapanýrsan anca bireysel hata falan dersin. Bence hocasal hata. Maç göz göre göre, baðýra baðýra gitti. Oyunun kontrolünü rakibe bu kadar veremezsin. Bir de Konya orta sahayý deðiþtirip önde basýnca bu sefer saðlam oyun da kuramadýn. Maçýn ilk bölümünde pas baðlantýlarý çok iyiydi.

Yemiþim sistemini ya bu takým ziya doðanla hüseyin cimsirle þampiyon oluyordu þampiyon. Kadron iyi deðilse konuþmana gerek yok geçen sene kadron iyiydi kakecinde gayet iyiydi bu sene kurduðun kadro kötü kalecin kumbara bitti gitti bjk ye gitti Þenöl bakalým vasat kadroyla ne yapacak .

ÖmürKaradeniz61
Zavallý mahlukat.

Murat KARAKURT
Bu adam kendini kovdurmak için uðraþmýyor ise bende bir þey bilmiyorum....Ýyi giden her þeyi bozuyor maç içinde...Trezeguet solda adamý mahvediyor saða alýyor...Gol lazým Gomez çýkýyor...Son 15 dakika doldur boþalta dönüyor rakip sahada olmasý gereken Hugo iken Bartra ceza sahasýnda geziyor....

Enaldo61
Geçen sezon nasýl bu takýmýn þampiyonluða gideceði belli olduysa bu sezon da olamayacaðý çok belli beyler, umut etmek güzel ama bu sezon olmaz bu iþ. Benden taraftara tavsiye odaðýný Avrupa maçlarýna versin orda yürüyelim ikisini birden götüremiyoruz.

emre6117
06.11.2022, 22:47
Canini yi çok destekledim burda ama yok piþman etti beni
Þu haftaya kadar tek olumlu iþi yok. Yazýk..

Bu sene djnainy ve yusuf yazicidan sifir katki aldik.
En uzulunecek nokta bu kadar maliyeti arttirip ortaya bu kadar kotu takim cikarmak oldu.
Hamsikin de son senesi olmasi uzucu. Bu seviye oyuncu bulmak pek olasi degil bir sure.
Ornek sorloth, nwakame.
Bari avrupada 3 tur filan ileri gidebilsek. Bu saatten sonra lig kapandi gibi bir sey bizim icin.
Cok uzun bir seri yapmaya takim musait degil, ozellikle avrupa mqclari ile beraber hic olacak is degil.

Salih Kara
Þu anda baþta Trabzonspor olmak üzere tüm medya Avcý'nýn gitmesini istiyor. Geçen sene yine herkes hakemle federasyonla þampiyon olduðumuzu söyleyerek aðzýmýzýn tadýný kaçýrmaya çalýþtý. Yine baþta doðrucu dürüst ama kendi aleyhine bir karar olduðunda sus pus olup kendi takýmýný eleþtiren Trabzonspor taraftarý ve diðer takým taraftarlarý. Peki kim bu Trabzonspor taraftarý? 38 yýldýr þampiyonluk sevincini yaþamayan bir topluluk . Peki Avcý kim? Bu topluluðun tuttuðu takýmý þampiyon yapan teknik direktör. Benim diyeceklerim bu kadar.

Avcý'nýn yerinde olsam bir dakika durmam ve mümkünse tazminatýmý alýr giderim. En fazla terim sever gsliler ve bejekeliler falan güler dalga geçer. Tabi bunun sonucu olarak Trabzonsporumuz da o eski þaþalý günlerine geri döner. Yine o þampiyonluklar gelir.

DNA-TS
bir varýz bir yokuz.
Deðiþiklikler maçý kazandýrmayý býrak tutamýyor bile.
2-0 dan maç verdik yarým saat 10 kiþi oynadýlar gene baþaramadýk.
2.golde herkes düðün konvoyu gibi izliyor adamý geldi karambole attý gitti.
Öyle böyle kazanýrýz dedim ama ye32 hesaba katmadým. ona verilen zaman genç takýmdan birisine verilse belki bir adam kazanabiliriz ama ye32 den bi beklenti olmamasý lazým.
uzatmalardaki kartlar s
Gücü maçýnýda sýkýntýya soktu.
daha çok maç var ama bence koptuk.

yorumsuz6117
06.11.2022, 22:48

Gomez yýlýn kazýðý, rekor maaþ veriyoruz adama birde, Jesus boþuna demedi almayýn bunu diye..

sasort
06.11.2022, 22:48
Djaniny topçu deðil diyordum geçen sene halen ayný fikirde yým
Bacasetas 10 numara olarak þutlarý dýþýnda baþka bir artýsý yok ama bu takýmda elinin tersi ile itilecek adam deðil ama benim takýmýnda 11 oyuncusu deðil sebebi ilk yarýda yanýnda boþ abduþ vermeyip onu dolu iken pozisyonu harcarak bencillik yapan adam beni rahatsýz ediyor

Bardhi 11 oyuncusu olamaz
Bekler larsen kötü eren iyi bence ama daha geliþmesi lazým yeterli deðil
Gelelim trzegeut takým oyunu oynayan boþ alanlar oluþturan takýmlarda iþ yapar ama yakýn oyunda becerisi yok leylek gibi hareketleri beni sinir ediyor. Ama istekli olmasý bende artý puan
Gomez lafým yok takým uretmiyorsa forvete lafým yok. Hani 3 kez kaleci ile karþý karþýya kaldý atamamis olsa derim bir þeyler ama yok

Sonuç peres visca dorukhan ne zaman dönecek özellikle dorukhan bize çok þey kaybettirdi

Dorukhan için bilgisi olan

serdaracýl
06.11.2022, 22:49
Þu anda baþta Trabzonspor olmak üzere tüm medya Avcý'nýn gitmesini istiyor. Geçen sene yine herkes hakemle federasyonla þampiyon olduðumuzu söyleyerek aðzýmýzýn tadýný kaçýrmaya çalýþtý. Yine baþta doðrucu dürüst ama kendi aleyhine bir karar olduðunda sus pus olup kendi takýmýný eleþtiren Trabzonspor taraftarý ve diðer takým taraftarlarý. Peki kim bu Trabzonspor taraftarý? 38 yýldýr þampiyonluk sevincini yaþamayan bir topluluk . Peki Avcý kim? Bu topluluðun tuttuðu takýmý þampiyon yapan teknik direktör. Benim diyeceklerim bu kadar.

Avcý'nýn yerinde olsam bir dakika durmam ve mümkünse tazminatýmý alýr giderim. En fazla terim sever gsliler ve bejekeliler falan güler dalga geçer. Tabi bunun sonucu olarak Trabzonsporumuz da o eski þaþalý günlerine geri döner. Yine o þampiyonluklar gelir.

+ 61

Enaldo61
1 maç kötü 1 maç ortalama oynuyoruz geçenlerde de yazdým bu deðiþmeyecek beyler, ortalamayý iyi sanmaya baþladýk, hoca ne yapýyor anlamak mümkün deðil.

derry61
Diuf'un mimiklerinden bile el olduðu bariz. Bence iptal edilmeliydi. Orta hakemlik durum yok vardaki iþgüzarýn iþi.

Arda'
06.11.2022, 22:50
Bartranýn suratýný daðýtan adama kýrmýzý vermesi gerekmiyor mu ya, tamam pozisyondan önce el var ama yüzünü parçaladý herif

My
Kafada bitirmedi. Sen hoca olarak takýntý yapýp deðiþikliði zamanýnda yapmazsan aðzýna sýçarlar, sonra adamý 10 kiþilik defansýn önüne atarsan aðzýna 2 kere sýçarlar. Hocanýn oyuncu deðiþikliði zaman ayarlamasý berbat.Ben Yusufu sahaya atmasýyla maçý kapadým zaten. ikinci yarýya takýma müdaheleyle baþlamasý gerekiyordu ama neden yapamýyor anlayamýyorum.

doc holliday
Bu seneki hedefimizi avrupada 1-2 tur atlamak,Türkiye kupasýný almak ve gelecek yýl tekrar avrupa liginde olmak olarak koyarsak daha mantýklý olur.Yukarýsý bizi çok aþar bu yýl için,12 maç oynamýþýz ligde,duran top penaltýlarý çýksan akan oyundan toplasan 5 golümüz yok..

Gerçekçi olmak lazým tranfserde aðýr çuvalladýk bu sene hata payý %20-30’larken biz nerdeyse % 90 hatalý transferler yaptýk iç transferde yaptýðýmýz saçma sapan sözleþmelerde cabasý..

Steril61
Prof Avcý nýn kadro mühendisliðinin eserini görüyoruz... Bartra fiyasko, Gomez fiyasko, Yusuf Erdoðan fiyasko, Larsen fiyasko, Umut Bozok fiyasko. Djaniny futbolu unutmuþ. Takýma bir tane genç oyuncu monte edilememiþ. Takým ruhu yok. Kýsa bir mücadele ve tempodan sonra biten duran yatan bir takým var. Duraðan bir oyun ve birbirine hala yabancý futbolcular var. Kýsacasý þampiyonluk sonrasý misyonu bitmiþ bir kasketli adam var. Bana göre bu adamýn eline Messi yi de verseler bu taktiksel anlayýþ ve tempoyla onu da kullanamaz. Yol yakýn iken takýmý tempolu futbol oynatacak akýllý bir teknik adamla anlaþmalýyýz. Ve en büyük parayý da kalkýp lüzumsuz futbolculara deðil iyi bir teknik adama vermeliyiz. AVCI ÝSTÝFA!!!

serdaracýl
06.11.2022, 22:51
Geçen yýl waka gönderilmeli diyen adamlar bu yýl hoca gönderilmeli diyor. Sizin niyetiniz belli

Mert Oðuzlu61
Bu sene basta taraftar dahil olmak uzere, hoca ,baskan, futbolcular hic havaya giremedi. Gecen senenin etkisinde kaldilar. Bir de avrupa maclari olunca ritim tutturamiyorlar.
Mesela yine avrupada olmasak bu sene de sampiyinlugu kovalardik, ama 2 kulvari da goturebilecek seviyede takimimiz yok.

Hayýr hic alakasý yok, bu sene Avrupa olmasaydý þampiyonluk kovalayamazdik yine bu halde orta sýralarda takilirdik.

Mesele çift kulvar falan degil, kadro kalitesini Anadolu takimi seviyesine indirdiler. Aðaoðlu, Ertuðrul Doðan, Avcý el ele verip kadroyu vasat oyuncularla doldurdular.

Futbolda temel mantýk ne kadar ekmek o kadar köfte. Bizim takýmda Hamsik ve Bakasetas hariç yildiz futbolcu yok. Hamsik'in de yaþý var sadece Baka ile olmaz kadro gecen sene iyiydi bu sene kötü ve doðal olarak ligde rezil oluyoruz olayýn özeti kýsaca budur.

batugol
Sadece basari da degil her halükarda takimini destekleyen taraftara selam olsun
Sampiyon olsa olmasa da iyi oynasa da oynamasa da destege devam

cem1990
Bence hoca postalansýn yeterli.

Gecen yil baþýnda da buralarda hoca gitsin diye virvir ediyordun sonra seriye baðlaninca kayboldun
Tekrar maðara'dan çýkmýþsýn
Hoþgeldin

Enaldo61
Hocaya þampiyonluk yaramadý, geçen sezonki Avcý kesinlikle daha iyiydi. Tamam transferler verimsiz ama hoca da bu sezon formsuz. Düzelmesi lazým.

nakzo
06.11.2022, 22:52
Yarýn avrupada rakip belli oluyor, kura çekimi var hocam. Gündem hýzlý deðiþecek. Lig içerde feneri yendiðimizde tekrar baþlayacak diye düþünmekte fayda var.

Hocamýn arkasýndayým sonuna kadar avcý diyorum amma velakin bu kadro fb yi yenemez 3- 0 öne geçsin maç berabere biter bu kadar güvensiz bu kadar vasat bir topluluk 4 sene sonra geri geldi .

emre6117
06.11.2022, 22:53
Bundan sonra ne pahasýna olursa olsun yusuf yazýcý forvet pozisyonuna ilk yazýlacak isim olmalý.

Yusuf yazici trabzonspora dondu mu ki. Ben hala onu fransada biliyorum.

ÖmürKaradeniz61
Gecen yil baþýnda da buralarda hoca gitsin diye virvir ediyordun sonra seriye baðlaninca kayboldun
Tekrar maðara'dan çýkmýþsýn
Hoþgeldin
Hoþbulduk .

fanatikdevri

Avcý öyle boþ bir tip deðil ki,adam ben buranýn dalgalý denizini bilerek geldim dedi,arada bazý manyaklar var futboldan anlamadýðý gibi Avcýnýn Rizeli olmasýndan dolayý onun getirdiði þampiyonluða bile burun kývýran ve bir an önce gitmesi için çabalayan manyak,ruh hastalarý var,onlarý da terbiye edecek Avcý,içlerinden geçecek yine,sadece biraz daha zaman alýyor bu sene.

memozcan
yaklaþýk 10 senedir laubali oyun oynuyoruz. ne zaman öne geçsek hafif rahatlasak bir laubalilik hali bizi esir alýyor.. ayný durumda bayern 7-8 tane atarken biz 10 kiþi kalan rakibe üstünlük kuramýyoruz.

maç 2-0 olduktan sonra neden frene bastýk?
ikinci yarý balýna bir gol yeriz veya hakem uyduruk bir penaltý verir maç berabere biter diye düþünmeyen oldu mu acaba?

gurur6134
Vica peres dogukan gelse ne olacak bu saatden sonra lig gayseyle þikeciler arasinda gececek belli oldu , haftaya olasi puan kaybinda 10 puandan donulmez daha gecti o is.alalim turkiye kupasini araya da bir iki genc serpistirip kazanmaya bakalim artik,30 milyon avro maas butceli takim ligin ilk yarisinda havlu atmis olacak ne avrupada varsin ne ligde tam anlamiyla husran.avcinin oyun plani falan yok bugun yine gorduk cilingir waka oyun sýkýstiginda gol atacak asist yapacak ugurcan tutacakda mac alacagiz isi gecti artik defansi iyi yapariz efsanesi de bu sene bartha ile yikildi tez zamanda edgar gelsin tek bacakla bile bu adamdan iyi oynar

OzcanHan61
Koskoca Klopp heyecanýný kaybetmiþ gitmek üzere, teþekkür edelim yollarý ayýralým.

nakzo
06.11.2022, 22:55
Þenölde yok ünal mý gelsin hani konyayý Allaha dua ederek 1-0 yeniyorduk ya ya da 10 maçýn 9 unu öne geçip kaybeden ünal ben mý yanlýs hatýrlýyorum acaba.

bordoylamavi
06.11.2022, 22:55
bu maçýn baþýnda bizi keyfilendirip sonra gecemizim içine edilmesine katkýsý olan herkese yazýklar olsun diyorum. tuh size

Fatih Öztürk
06.11.2022, 22:56

O arkadaþlar hasta ruhlu. Avcýnýn sezon sonuna kadar kredisi vardýr. Hatalarý da vardýr, bu maçtada vardýr ama biletini kesmeye kalkmak ahmaklýktýr.

Enaldo61
Þenölde yok ünal mý gelsin hani konyayý Allaha dua ederek 1-0 yeniyorduk ya ya da 10 maçýn 9 unu öne geçip kaybeden ünal ben mý yanlýs hatýrlýyorum acaba.

Ünal hoca deðil ki birkaç tane yýldýz ayakta tuttu onu da

theo
trabzonspor ne zaman geriye çekilse gol yer. bu bizim yapýmýz.

2-0 öndesn ne diye çektin takýmý geri.

belki saldýrsan 3 yapacaksýn ki konya %20 ile oynuyor.

top göstermiyorsun ne diye cesaretlendiriyorsun. hala anlayamadýn mý kaç senedir takýmýn baþýndasýn.

efansýnda edgar gibi kademecin yok. o zaman geri çekilmek gol yemek için yapýlan bir hamle oluyor.

hoca arada toparlayacak takýmý ama fark açýlacak geri dönmek çok zor hatta imkansýz olacak. terimi çok sevmem ama onun gözü kapalý ataklarý olsa onun da dediði gibi 8 deðil 18 de kapanýr. avcýnýn bu garantici oyunu uçuruma sürüklüyor takýmý.

kaçarava
Yemiþim sistemini ya bu takým ziya doðanla hüseyin cimsirle þampiyon oluyordu þampiyon. Kadron iyi deðilse konuþmana gerek yok geçen sene kadron iyiydi kakecinde gayet iyiydi bu sene kurduðun kadro kötü kalecin kumbara bitti gitti bjk ye gitti Þenöl bakalým vasat kadroyla ne yapacak .

Kadro eksik ama bu kadroyla daha iyi olabilirdi. Yoksa genel tabloda kadro çok eksik, yapýsal olarak da sorunlu.

Enaldo61
06.11.2022, 22:58

top göstermiyorsun ne diye cesaretlendiriyorsun. hala anlayamadýn mý kaç senedir takýmýn baþýndasýn.

efansýnda edgar gibi kademecin yok. o zaman geri çekilmek gol yemek için yapýlan bir hamle oluyor.

hoca arada toparlayacak takýmý ama fark açýlacak geri dönmek çok zor hatta imkansýz olacak. terimi çok sevmem ama onun gözü kapalý ataklarý olsa onun da dediði gibi 8 deðil 18 de kapanýr. avcýnýn bu garantici oyunu uçuruma sürüklüyor takýmý.

Geçen sezon tutan bu sezon tutmuyor hocanýn bunu farketmesi lazým artýk ama uyanamadý hala
Bu kadro saldýrmazsa koþmazsa hüsran bitmez

ÖmürKaradeniz61

Aman hocam ne Þenolu ne Ünal’ý bu takýmýn ilacý montella.

emre6117

Macin hakkemi ve va ekibi faciaydi.
Mactaki bariz hatalar;
1.ilk penalti oncesi 2 tane daha penaltilik pozsiyon vardi. Hakem ve var orali bile olmadi.
2. Adam bildigin elle gol atti. 4 dakika izleyip izleyip durdular ve golu verdiler.
3. Iptal edilen penalti karari dogru ancak rakib bartanin yzuune tekme atiyor. %100 kirmiziya ne hikmetse sari verildi.
4. Ceza sahasi icinde hugoya yapilan cekme de penaltiyd.
Bu sene takim pozisyina giriyor ama ceza sahasi icinde asiri vasatiz. Ya vurus ya da son pas cok kotu oluyor.
Bu sene lig.bizim icin bitti diyebiliriz, bari lige biraz renk katalim.
Avruoda da bir kac tur gecelim.
4 dakika izleyip

lazibere
06.11.2022, 22:59
Yönetim baþlýðýna yazacam bundan sonra. Bu hoca ve futbolculara bir söz etmeyeceðim. Çünkü bu oyucular ile bundan daha iyisi olmaz ve size idda ediyorum ki; bu gunler iyi günlerimiz, maç kazanmaya hasret kalacaðýmýz günler çok uzakta deðil.

Hocayý oynattýðý oyun ile elbette eleþtiririz bu ayrý mesele ama 2-0 öne geçtiði bir maçta kalan 50 dakkayý bomboþ geçiren bir takým izledik. Kalemize gelen iki golde de BARTRA nýn salakça iþlerinden sebep goller yedik . Sonra rakip 10 kiþi kaldýktan sonra da þuursuz ve tamamen spontane oynayan bir takým ve 25 dakika boyunca da hiç bir varlýk gösteremeyen bir takým. 2-2 kesinlikle iyi sonuç.

Maçtan önce Avcý'yý dinleyen herkes ki baþta ben adama 0-0 skoru peþin verseler kabul edecekti, 2-0 öne geçmemize þaþýrmýþ olacak ki, biz önde oynamayý baþaramayýz þunu 2-2 yapýn da benim taktiðim konuþulsun diye düþündü herhalde:)))

Kendine ÞAMPÝYON hoca etiketi yazdýran oyuncusunun, kötü oyununu eleþtiremeyen ve her baþarýsýzlýðý gönül borcu nedeniyle affedebilen bir hoca , kesinlikle takýma disiplin de veremez ruh da veremez. Bu akþam evlerine giden oyuncular, iyi bir maç oynadýk diye düþünüyorlardýr. Ötesi yok,

Taraftar niye maça gelmiyor diye eleþtiriyorlar ya???? sahasýnda 2-0 dan 2-2 ye getiren oyunu oynayan ve maç boyunca þut haricinde gol teþebbüsü olmayan bir takýmý kimse keyifle izlemez, karadeniz insaný ise hiç izlemez..

AÐAOÐLU baþkan, ve ERTUÐRUL BAÞKAN , Kurduðunuz kadro bu. Boþuna kimse üzülmesin, Wakame ve Hamsik bizi þampiyon yapmýþtý, Þimdi birisi yok ve þampiyon olmak için bir sebebimiz de yok. Bunlarýn geldiði günden beri aldýklarý bir tane düzgün topçu yok, hepsi çöp ya da çöpe dönmek üzere. Avcý sayesinde þampiyon falan da olmadýk, bizi WAKAME þampiyon yapmýþtý. Bu maçta wakame olsaydý 75 den sonra girse bile en az 1 gol bir asisti vardý

Wakeme ye vermediðiniz parayý Janiniye verdiniz, Adam 13 maçta 0 gol ve 0 asist ile oynuyor. Tebrik ediyorum emeði geçen herkesi

yorumsuz6117
Bu takým Avrupa'da kim gelirse gelsin eleyemez..

nakzo

Yok onu en iyi Þenol yapardý Trabzonsporda hocalýk yaptýðý heran herþeyden þikayetçiydi A.avcýnýn bir kere seyirci veya þehre laf ettiðini duymadým.

gurur6134
06.11.2022, 23:00
gomez kotu umut kotu djaniny les corni zaten hantaldi hep bu adamlar kotu siz hala oyuncularda hata aramaya devam edin hala,su oyun anlayisina batushiyi alsan icardiyi alsan ne degisecekti adamlari besleyebiliyormusun trezegeyi cik takimdan kaleye gidemez bu takim bakanin sutlarina kalir bir tek

Fatih Öztürk
Ben Yusufu sahaya atmasýyla maçý kapadým zaten. ikinci yarýya takýma müdaheleyle baþlamasý gerekiyordu ama neden yapamýyor anlayamýyorum.

Takýntý iþte abi. Hocanýn bu takýntýsý 4 puanýmýza maloldu hâlâ ýsrarla takýntýlý.

theo
avcý takýmý arada kesin düzeltecek. hatta seri galibiyetler de gelecek tek korkum hocanýn galipken ve rakip daðýlmýþken takýmý geriye yaslamasý. kontra atak oyunu oynamýyorsun rakip gelince etkili deðilsin. gole davetiye çýkartýyorsun. fark çok açýlýrsa kapanmasý çok zor.

ama avcýnýn kredisi var o ayrý. sözleþmesi bitene kadar onunla devam.

O arkadaþlar hasta ruhlu. Avcýnýn sezon sonuna kadar kredisi vardýr. Hatalarý da vardýr, bu maçtada vardýr ama biletini kesmeye kalkmak ahmaklýktýr.

David_LuiZ4
06.11.2022, 23:01
Hani tarihin en iyi kadrosunu kurmuþtu Aðaoðlu? Þimdi bakýyorum da tarihin en iyi kadrosu çöplük olarak nitelendiriliyor teknik direktör yerden yere vuruluyor...Geçen sene takým þampiyon olunca Avcý'nýn deðil Aðaoðlu'nun eseri yazan yarým akýllýlar þimdi madrabazlýk yapýp takýmýn kötü gidiþatýnýn sorumlusu olarak Avcý'yý hedef tahtasýna oturtuyorlar..Baþarýda Aðaoðlu baþarýsýzlýkta Avcý..Yüzsüz yüzsüz arsýz arsýz piþkince yorumlarla Aðaoðlu yalayýcýlýðýna devam ediyorlar..Þu an en çok istediðim þey Avcý'nýn bir an önce istifa edip takýmdan ayrýlmasý ve bir röportajla Aðaoðlu'nun transfer konusundaki kýt aklýnýn kulübe ne kadar zarar verdiðini açýklayýp ipliðini pazara çýkarmasýdýr..

Antonio
06.11.2022, 23:01

Neden geri çekiliyoruz... Saçmalik iþte.

Fatih Öztürk
06.11.2022, 23:02
Yusuf yazici trabzonspora dondu mu ki. Ben hala onu fransada biliyorum.

Önde en rahat yusufla pozisyona giriyoruz. Bu adamýn kalitesini biliyoruz ve kalitesini ortaya koyacak.

fanatikdevri

Yediðimiz iki golde Barta ve Uðurcan A.Þ. ikisi de bu sezon bireysel hatalarda rekor kýrdýlar,çok berbat goller yedik,tahmin edilecek cinste goller deðil,baþka da kafamda bir pozisyon Konya adýna.

Bu sezon sadece Uðurcan,Bartra ve Hügo nun bireysel hatalarýndan rahat 10 gol yedik ve Abdullah Hoca inanýlmaz þekilde bunu dert etmiyor,ben olsam bir daha forma vermem bu üçüne.Bugün ilk gol skandal bir kaleci için,gerçi ikincisi de.
Bu sezon rakibin net pozisyonu olmadan bu üçlü yüzünden takýmýn mental olarak çokmesi benim için ana etmen þu durum.

doc holliday
Hoca bu futbolla þampiyonluðu hafiftende olsa nasýl telaffuz ediyor hayreti mucib bi durum.Kendisininde buna inancýnýn 0 olduðunu sanýyorum,laf ola beri gele iþte.

emre6117
06.11.2022, 23:04
Bartranýn suratýný daðýtan adama kýrmýzý vermesi gerekmiyor mu ya, tamam pozisyondan önce el var ama yüzünü parçaladý herif

Macta iki tane cok faiþ hata vae zaten.
1. Konyanin attigi 2.gol.
2. Bartraya atilan tekmeye verilen sari kart.
Bu macin var ekibi cok sýkintiliydi.

Enaldo61
Sinyali geçen sezon 10 kiþi feneri yenemeyerek verdik(þampiyonluða raðmen) ferenc maçý þimdi bu maç bu gidiþat düzelmez avrupaya umut baðlayalým çünkü az maçla baþarý kazanma þansý var.

kayl

Bu sene þampiyonu belli fener.. eren in yedeði yok dedik huseyin i zaten otoban a dondurduler yedek klubemiz rezalet yerli oyuncularýmýz rezalet hakem ayrý bir gt veren.. bu sene zaten þampiyon 3 on eleme oynuyucak ti seneye transferde iskalama þansýmýz yok muhtemelen baka hamsik gbamin yok hamsik futbolu býrakýr baka nin 12 milyon euro þunu yatirirlar.. ugurcan da 15 civarýna gider bu sene en fazla konferans a gideriz oyun icinde gol atýnca çok derinde bekliyoruz trezege harici kanat yok umut gomez ve djanini aþýrý firmsuz

samway
Sýkýntý þu bunu kimse anlamýyor geçen sene rakipler çok kötüydü bizim geçen sene süper bir kadromuz yoktu fakat mücadele hýrs ve o sene bu sene hissi ile yaþandý gerçekler su yüzüne çýktý ben dikine oynayan bir adam göremiyorum hep yana hep saða sola pas boyle mehteran takýmý gibi oynarsan daha çoook aðlarýz biz

nakzo
06.11.2022, 23:05

Kadro kötü hoca kalmalý kadro devre arasý boþaltýlmalý gomez, batra ,a.kadir, larsen yusf erdogan oynatýlmayacaksa naci ,bardi hemen hiç vakit kaybetmeden bu sene bitti beklersek gelecek seneyide kaybedecez.

Ý. SARAL
06.11.2022, 23:05
Hugo denswile donup devre arasinalacak bir enayi bulursak postalayalim diyecegim yerine edgari alalim da hoca acayip tutuyor herifi hemen hemen her mac hatasi var gollerde.antep macinda son dk golu atti o macta da 2 gol yedirdi bildigin þikebahce ajani gibi herif defans ozurlu olarak dogmus bir stoper ayagi iyiyse on libero oynasin aga etti defansin icine denge falan kalmadi"Ayaðý iyi" lafý da hikaye. Hugo ya göre iyi evet. Adam stoper deðil, ayaðý iyi olsa ne olur. Ayrýca, ayaða pasla çýkmaya çalýþtýðýmýz her pozisyonda atak yiyoruz. Allahýn belasý.

emre6117
06.11.2022, 23:06
Geçen yýl waka gönderilmeli diyen adamlar bu yýl hoca gönderilmeli diyor. Sizin niyetiniz belli

Avcinin bariz hatalari var ama avciyi gondermek demek önümüzdeki 5 yili da cope atmak demektir.
Nwakameyi de aynen dediginiz kafalar gonderdi, yerine bir dunya adam alindi. Cogu bomboþ oyuncu.
Kaliteden anlamiyor bizimkiler.
Buldun mu kalitelisini posasý cikana kadar kullanacaksin.

acan61
06.11.2022, 23:07
Hocamýn arkasýndayým sonuna kadar avcý diyorum amma velakin bu kadro fb yi yenemez 3- 0 öne geçsin maç berabere biter bu kadar güvensiz bu kadar vasat bir topluluk 4 sene sonra geri geldi .

Köprünün altýndan ne sular akacak hocam daha. Yenilmeyiz ama beraberlik durumunda lig bizim için biter.

doc holliday
"Ayaðý iyi" lafý da hikaye. Hugo ya göre iyi evet. Adam stoper deðil, ayaðý iyi olsa ne olur. Ayrýca, ayaða pasla çýkmaya çalýþtýðýmýz her pozisyonda atak yiyoruz. Allahýn belasý.

Maalesef burda bile birsürü faný var Bartra’nýn,adam her 2 maçtan birinde net gol yediriyor maaþallah…

serdaracýl
Koskoca Klopp heyecanýný kaybetmiþ gitmek üzere, teþekkür edelim yollarý ayýralým.

Aynen, waka da hiç savunmasýna yardým etmiyor, evet

lazibere
06.11.2022, 23:09
Maç kazanamadýðýmýzda hayatýmýz felç oluyor

Kimse bize mülayim taraftar muamelesi yapamaz, Biz tarihimizi ezbere bilen taraftarýz, Baþka camialar gibi, etiket olsun diye takým tutmuyoruz. O halde benim oyuncularým ve hocam ve yöneticilerim de bu durumu bilecek ve bizi heyecanlandýrmayan ve sürekli ayný hatalarý yaptýðý halde düzeltemeyen kiþilere müsamaha göstermeyecek. Biz sýradan bir futbol kulubu deðiliz bizi sýradanlaþtýran ve hele hele baþarýyý en tepede yakaladýktan sonra hedefsizleþtiren bir oyuncu kadrosu ve ego savaþlarý içerisinde kalmýþ yöneticiler ile sýnamaya kalkmayýn..

Kaybeden siz olursunuz.

Varlýbaþ61
06.11.2022, 23:09
Takýmý gömelim ama þunu da ekleyelim,

12 maçta 6 gol yemiþ Konyaspor. Bizim takým geri çekilmese 4 golü tek maçta yiyeceklerdi.

OzcanHan61
06.11.2022, 23:11
Aynen, waka da hiç savunmasýna yardým etmiyor, evet

Abi bir tane bile negatif kelime kullanmadan Avcý istifa etsin dedim, 42 yaþýnda insanlýktan nasibini almamýþ adam Orhan42 gelmiþ bana ne biçim hakaretlerde bulundu. :) Tamam cezasýný verdi moderatör ama bu nasýl bir kafa. Sanýrsýn Avcý’ya sövdüm o da Avcý’nýn akrabasý. Adam 2007de üye olmuþ birde þaka gibi.

Royal Heart
06.11.2022, 23:12
Þu futbolcu takýmý mahvetti, bu oynasa öyle olmazdý, savunmada bu berbattý, bu oynamalýydý vs. vs. Yani sormazlar mý kaç futbolcunun performansýndan memnun kaldýn diye ?

Trezeguet meselâ öyle sanýyorum bu maçta gayretiyle, gol için ekstra çabalamasýyla birçok kiþinin takdirini kazanmýþtýr, niye? Mevcut oyuna isyan eder gibi ekstra inisiyatif üstlenip, rakip kaleye direkt gidebilmek adýna, skor üretmek için ekstra çabaladýðý için. Peki öyleyse 2-3 kiþinin arasýna topla girip dikine oynayarak gol atma misyonu ona teknik direktörü tarafýndan verilmiþ bir görev miydi, sen topu al git Nwakaeme gibi 3-5 futbolcu geç gol at ya da asist yap bu þekilde mi dedi ona ? Bunu bilemiyoruz ama bir fikrimiz vardýr illaki bu konuda deðil mi ? E o zaman futbolcular kaos futboluyla bir skor üretme derdine düþtüyse, Hamšík bile 2-2'den sonra özellikle kime pas atacaðýný þaþýrmýþ vaziyette bir saðýna bir soluna dönüp kime pas atacaðýna hýzlý karar veremez olmuþsa bu durumda biz Hamšík de kötü oynadý, bitikti mi diyeceðiz ? Yani son tahlilde son derece plansýz ve organizasyondan uzak, özellikle hýzlý hücum etme ve tehlikleli gol pozisyonu üretmekten son derece yoksun bir takým görüntüsü içerisinde futbolcularý tek tek hedefe koyup da, "Bu takýmýn böyle kaçýncý maçýdýr, sakýn sorun baþka yerde olmasýn?!" diye düþünmemek akýl tutulmasý deðil de nedir...

Ýnat uðruna birtakým gerçekleri görmek istemeyip ýsrarla ayný argümanlarýn ardýna sýðýnanlar bence kendileriyle inatlaþmasalar kendileri de daha mutlu olacaklar, bu tabi onlarýn tercihi ama Trabzonspor futbol takýmý mevcut oyun ve mentalite anlayýþýnda bir deðiþikliðe gitmedikçe her geçen gün þampiyonluktan bir adým daha uzaklaþýyor, bu da iþin gerçek tarafý.

Ý. SARAL
06.11.2022, 23:12
Her sene þampiyon olma gibi bir durumumuz yok. Sene baþý ilk 3 ve Avrupa'da ileri turlar baþarýlý olur diyordum. 3.lük gayet iyi olur bu sene için. Her sene Avrupa'da olmamýz þart.

gurur6134
06.11.2022, 23:14
Hala dsha kadro kotu diyenler var saka gibi bu kadro istedigi zaman nasil baski kuruyor nasil top oynuyor 2 0 kadar gorduk frenchvaros macinin kizilyildiz macinin ilk yarilarinda gorduk bu takim kayseriden ads den daha mi kotu takimda onlar kadar oynayamiyor top puan olarak da geride oyun anlaminda da,hala daha oyuncularda hata aramaya devam ediyorsunuz .sorun hocanin oyun anlayisi onceden gol yiyene kadar rolantide geciriyor sonra gaza basiyor cikarmaya calisiyorduk kendisi bile ilkyarilari cope atiyoruz diyordu simdi de tam tersi golu buluna kadar baski bulduktan sonra geri vites rölanti rakibe gel diyoruz olmaz boyle ,bartha ne kadar formsuzsa hocada bu sene o kadar formsuz bunu gorun artik bu hoca gitsin demek degil egriye egri dogruya dogru demeyi ogrenin .hoca cozum uretemiyor oyun anlaminda zaman zaman dogru seyleri yapiyoruz sonra sacmaliyoruz resmen uzatmalarla 22 dakika 10 kisi kalmis takim icerde baski kuramiyorsun rakibe bakanin trezegenin sutu olmasa uzaktan pozisyona giremedik

lazibere
06.11.2022, 23:14
Hani tarihin en iyi kadrosunu kurmuþtu Aðaoðlu? Þimdi bakýyorum da tarihin en iyi kadrosu çöplük olarak nitelendiriliyor teknik direktör yerden yere vuruluyor...Geçen sene takým þampiyon olunca Avcý'nýn deðil Aðaoðlu'nun eseri yazan yarým akýllýlar þimdi madrabazlýk yapýp takýmýn kötü gidiþatýnýn sorumlusu olarak Avcý'yý hedef tahtasýna oturtuyorlar..Baþarýda Aðaoðlu baþarýsýzlýkta Avcý..Yüzsüz yüzsüz arsýz arsýz piþkince yorumlarla Aðaoðlu yalayýcýlýðýna devam ediyorlar..Þu an en çok istediðim þey Avcý'nýn bir an önce istifa edip takýmdan ayrýlmasý ve bir röportajla Aðaoðlu'nun transfer konusundaki kýt aklýnýn kulübe ne kadar zarar verdiðini açýklayýp ipliðini pazara çýkarmasýdýr..

Bu takýmda fark yaratan tek transfer vardýr o da HAMSÝK tir ve ondan alýnacak verim de bu sene için bundan daha iyi olmayacaktýr.
Bu kadroyu kim kurduysa ve tercihleri kim yaptýysa ve yaptýrdýysa baþarýsýzlýkta sorumludur. Umarým para yemiyorlardýr. Yoksa Bu Umut bozok'a ve bu gomis'e bu paralar verilmezdi. Serkan gibi bir çocuk duruyorken, Sýrf para harcama k için Larsen denen futbol özürlüsüne bu paralar verilmezdi. Berat gibi yeteneksiz duruyorken, Oðulcan denen baþka bir yeteneksize para verilmezdi. Wakameye para verilir ama Janini ye bir daha kontrat yapýlmazdý..
Uðurcan ve Abdulkadir satýlýr ve para kazanýlýrdý ama bunlarýn bu çöp haline geliþini izlememize neden olunmazdý

Sorumlu Aðaoðlu'dur.

OzcanHan61
06.11.2022, 23:17
Loser’lýk iliklerimize kadar iþlemiþ kitle olarak. Baþarýsýzlýða niye yumim ben taraftar olarak? Ben þirket yöneticisi deðil taraftarým. Güzel futbol + gelecek için ümit görmüyorsam istifa derim. Þampiyon olduk eyvallah ama dünde kaldý.

1)Geçen sezon ikinci yarýdan itibaren top oynamýyoruz
2)Düþük bütceli kadro kurduk planýmýz o desek o da söz konusu deðil
3)yanlýþ transferler, yanlýþ planlama ve kötü teknik direktörlük var ortada

Kimse Trabzonspordan üstün deðildir. Dün yararýmýza olan bugün aleyhimize olabilir. Bende Avcý destekçisiydim ama bu kaç oldu. Kasým dedi kasým geldi yine ayný. Ömür ve Yusuf gibileri oynatan adamýn iyi niyetinden þüphe ederim.

lazibere
06.11.2022, 23:17
Nasýl ki VALERÝAN ÝSMAÝL 'i yolladý futbolcular baþta CENK
Avcý'ya da kumpas kuruyorlar ve adamýn altýný oyuyorlar. Bunun sorumlusunun da baþta Uðurcan ve Ömür olduðunu düþünüyorum

serdaracýl
06.11.2022, 23:18
Nasýl ki VALERÝAN ÝSMAÝL 'i yolladý futbolcular baþta CENK
Avcý'ya da kumpas kuruyorlar ve adamýn altýný oyuyorlar. Bunun sorumlusunun da baþta Uðurcan ve Ömür olduðunu düþünüyorum

Öyle þey olmaz. Valarin ismail gitti de ne deðiþti. Gs maçýnda gördük kargalarýn nasýl ezildiðini. Çünkü oyuncu kaliteleri yetersiz. Bizim de ayný þekilde. Oyuncu kalitesini arttýrmamýz lazým

My
06.11.2022, 23:19
Ben de diyorum ki Yusuf Erdoðanýn TT listesinde ne iþi var.

https://twitter.com/chiesaw11/status/1589324902338658304?s=20&t=4Y70NzPFJ4qmfBXUF4O8qQ

Biz þimdi kime sövelim. Bu kazmaya mý yoksa ýsrarla aldýrana mý yoksa niye aldýnýz bunu dedik diye bize ayar verene mi?

Fatih Öztürk
Kadro kötü hoca kalmalý kadro devre arasý boþaltýlmalý gomez, batra ,a.kadir, larsen yusf erdogan oynatýlmayacaksa naci ,bardi hemen hiç vakit kaybetmeden bu sene bitti beklersek gelecek seneyide kaybedecez.

Ben anlamýyorum ki ne bitti. Kötü oynuyoruz desek katýlmam, evet saçma puan kayýplarý yaþadýk fakat hoca takýmýn baþýna geldiðinde o saçma kadroyla dipten alýp bir kaç hafta daha olsa nerdeyse þampiyon yapacaktý takýmý. Bu sene yaþananlar net þekilde iki kulvarý taþýyamamýzdan kaynaklý. Birinden vazgeçmeden diðer kulvarda baþarýlý olma þansýn yok. Senelerdir söylüyorum ver kendini avrupaya yürü arkadaþ. Unalin yaptýðý en doðru iþ avrupayý sallayýp lige sarýlmak olmuþtu. Bu sene iki arada bir derede kaldýk sýkýntýlar yaþýyoruz. Haftaya yen a.gücünü, devre arasý net takviyeler yap yine kovalarsýn þampiyonluðu.

gudoz81
Sorunu doðru tespit etmek gerek.
Kötü oynuyoruz rakip ceza sahasýna ayaðýnda topla girebilen adam yok. Kaleye doðru top þiþirmekle oynayacaktýk madem corninin ne günahý vardý?
Eldeki oyuncularla oynanmasý gereken oyun bu deðil
Hocalýk kadroyla sistemi eþleþtirmekte senkronize etmekte. Avcýya eleþtirim budur

lazibere
Sinyali geçen sezon 10 kiþi feneri yenemeyerek verdik(þampiyonluða raðmen) ferenc maçý þimdi bu maç bu gidiþat düzelmez avrupaya umut baðlayalým çünkü az maçla baþarý kazanma þansý var.

Ýddaya giren varmý?? Gol atamadan eleneceðiz Avrupa'dan da

OzcanHan61
06.11.2022, 23:20
Þu futbolcu takýmý mahvetti, bu oynasa öyle olmazdý, savunmada bu berbattý, bu oynamalýydý vs. vs. Yani sormazlar mý kaç futbolcunun performansýndan memnun kaldýn diye ?

Trezeguet meselâ öyle sanýyorum bu maçta gayretiyle, gol için ekstra çabalamasýyla birçok kiþinin takdirini kazanmýþtýr, niye? Mevcut oyuna isyan eder gibi ekstra inisiyatif üstlenip, rakip kaleye direkt gidebilmek adýna, skor üretmek için ekstra çabaladýðý için. Peki öyleyse 2-3 kiþinin arasýna topla girip dikine oynayarak gol atma misyonu ona teknik direktörü tarafýndan verilmiþ bir görev miydi, sen topu al git Nwakaeme gibi 3-5 futbolcu geç gol at ya da asist mi yap bu þekilde mi dedi ona ? Bunu bilemiyoruz ama bir fikrimiz vardýr illaki bu konuda deðil mi ? E o zaman futbolcular kaos futboluyla bir skor üretme derdine düþtüyse, Hamšík bile 2-2'den sonra özellikle kime pas atacaðýný þaþýrmýþ vaziyette bir saðýna bir soluna dönüp kime pas atacaðýna hýzlý karar veremez olmuþsa bu durumda biz Hamšík de kötü oynadý, bitikti mi diyeceðiz ? Yani son tahlilde son derece plansýz ve organizasyondan uzak, özellikle hýzlý hücum etme ve tehlikleli gol pozisyonu üretmekten son derece yoksun bir takým görüntüsü içerisinde futbolcularý tek tek hedefe koyup da, "Bu takýmýn böyle kaçýncý maçýdýr, sakýn sorun baþka yerde olmasýn?!" diye düþünmemek akýl tutulmasý deðil de nedir...

Ýnat uðruna birtakým gerçekleri görmek istemeyip ýsrarla ayný argümanlarýn ardýna sýðýnanlar bence kendileriyle inatlaþmasalar kendileri de daha mutlu olacaklar, bu tabi onlarýn tercihi ama Trabzonspor futbol takýmý mevcut oyun ve mentalite anlayýþýnda bir deðiþikliðe gitmedikçe her geçen gün þampiyonluktan bir adým daha uzaklaþýyor, bu da iþin gerçek tarafý.
Eline saðlýk, iþte olay bu.

Arkasýnda durduk þampiyon olduk eyvallah ama yetersiz iþte.

kaçarava
06.11.2022, 23:20
Hala dsha kadro kotu diyenler var saka gibi bu kadro istedigi zaman nasil baski kuruyor nasil top oynuyor 2 0 kadar gorduk frenchvaros macinin kizilyildiz macinin ilk yarilarinda gorduk bu takim kayseriden ads den daha mi kotu takimda onlar kadar oynayamiyor top puan olarak da geride oyun anlaminda da,hala daha oyuncularda hata aramaya devam ediyorsunuz .sorun hocanin oyun anlayisi onceden gol yiyene kadar rolantide geciriyor sonra gaza basiyor cikarmaya calisiyorduk kendisi bile ilkyarilari cope atiyoruz diyordu simdi de tam tersi golu buluna kadar baski bulduktan sonra geri vites rölanti rakibe gel diyoruz olmaz boyle ,bartha ne kadar formsuzsa hocada bu sene o kadar formsuz bunu gorun artik bu hoca gitsin demek degil egriye egri dogruya dogru demeyi ogrenin .hoca cozum uretemiyor oyun anlaminda zaman zaman dogru seyleri yapiyoruz sonra sacmaliyoruz resmen uzatmalarla 22 dakika 10 kisi kalmis takim icerde baski kuramiyorsun rakibe bakanin trezegenin sutu olmasa uzaktan pozisyona giremedik
Transfer baþlýðýnda bu konu hakkýnda þunlarý yazdým. Kadroda eksik var. Bu çok net. Yapýsal olarak sorunlarýmýz var. Yýllardan beri devam ediyor. Sorun sezon baþýnda doðru transferlerin yapýlamamasý ve maç özelinde hocanýn rakip hocanýn hamlesine cevap verememesi. Ýki deðiþiklikle önde basmaya baþladýlar. Son 20-25 dk önde rakibin izin verdiði þekilde cýlýz hücum etmemiz kabul edilecek gibi deðil.

Kadro yapýsal olarak sorunlu.

Orta sahada Gbamin-Baka-Hamsik gibi aðýr ve yumuþak oyuncular varsa ve önlerinde hýzlý oyuncun yoksa, derinde beklediðin her maç zora girer. Giriyor da.

Bu kadro kýsmen de olsa önde basmaya mahkum. Zaaflarýný anca öyle kapatýrsýn.

Bastýðýmýz her maç iþ yaptýk, Monaco'yu dörtledik.

Kalenin önünde saðlam duracak, kademeleri sýkacak bir takým deðiliz. Yapamýyoruz çok açýk. Ölüyü diriltir, Real Madrid'e çeviririz. Kanatlarý zaten hiç savunamýyoruz. Rakip tüm çýplak gücüyle kalemize rahat iniyor. Ondan sonra bireysel hatalarýn gelmeme þansý yok. Bakýn bu "Hiç kapanmamalýyýz, deli gibi önde basmalýyýz" demek deðil. Bir zaaftan bahsediyorum. Elbette zaman zaman kapanacaksýn.

Hýzlý ve güçlü bir stoper, Hamsik ve Baka gibi iki aðýr orta saha yerine bir tane fizik gücü yüksek ve teknik 8 numara, önde de fuleli forvet ve bir tane teknik Nwakaeme-Djaniny gibi becerikli adam gerekiyor.

Peki bu takým niye derinde bekliyor, geri kaçarak oynuyor? Çünkü oyuncu profili sürekli önde basacak, topu kaptýrýnca sprint atarak tekrar basacak bir kadro deðil. Biraz basýyor ama sonra yavaþ yavaþ býrakýyor ve derinde bekliyor. Öne geçince daha da büyük bir sorun oluyor bu. Kadronun yapýsý o kadar uyumsuz ki...

Tedavi için artýk çok geç.

Rahmi Akkurt
06.11.2022, 23:21
Hoca bu futbolla þampiyonluðu hafiftende olsa nasýl telaffuz ediyor hayreti mucib bi durum.Kendisininde buna inancýnýn 0 olduðunu sanýyorum,laf ola beri gele iþte.

Duygular karýþýyor :)

emre6117
06.11.2022, 23:21
Sýkýntý þu bunu kimse anlamýyor geçen sene rakipler çok kötüydü bizim geçen sene süper bir kadromuz yoktu fakat mücadele hýrs ve o sene bu sene hissi ile yaþandý gerçekler su yüzüne çýktý ben dikine oynayan bir adam göremiyorum hep yana hep saða sola pas boyle mehteran takýmý gibi oynarsan daha çoook aðlarýz biz

Gecen sene ile bu senenin farklari.
1. Nwakame gibi bir sihirbaz vardi. Sacma sapan nedenlerle gonderildi.
2..edar ile hugo uyumu muazzamdi. Edgar topla cikislari ve arkayi hiziyla supuruyordu. Sakatligi sonrasi takim ayni ritme donemedi, ve muadili de alinmadi.
3. Gecen sene avrupada erkenden elenmistik.
4. Basta taraftar olmak uzere herkes inanmisti.
Aslinda gecen sene takimlar kotu filan degildi, biz cok iyiydik. Gecen seneye gore fb bu sene iyi.diger 2si yine ayni. Gecen sene de fb bizle oynayana kadar ligi goturuyordu, sonra dagildilar.
Biz ise konya maci ile ligi bitirdik neredeyse.

Varlýbaþ61
06.11.2022, 23:22
Futbolcular etrafa Avcý hoca'dan memnun olmadýklarýný söylüyorlar. Yönetim de duymuþtur mutlaka, belki de sürekli Avcý hoca ile ilgili twit atmalarý da bundandýr.

lazibere
Ben anlamýyorum ki ne bitti. Kötü oynuyoruz desek katýlmam, evet saçma puan kayýplarý yaþadýk fakat hoca takýmýn baþýna geldiðinde o saçma kadroyla dipten alýp bir kaç hafta daha olsa nerdeyse þampiyon yapacaktý takýmý. Bu sene yaþananlar net þekilde iki kulvarý taþýyamamýzdan kaynaklý. Birinden vazgeçmeden diðer kulvarda baþarýlý olma þansýn yok. Senelerdir söylüyorum ver kendini avrupaya yürü arkadaþ. Unalin yaptýðý en doðru iþ avrupayý sallayýp lige sarýlmak olmuþtu. Bu sene iki arada bir derede kaldýk sýkýntýlar yaþýyoruz. Haftaya yen a.gücünü, devre arasý net takviyeler yap yine kovalarsýn þampiyonluðu.

Tespitin yanlýþ. Bu kadro geçen senenin ikinci devresinden bu yana top oynayamýyor. Doalyýsýyla iki kulvar falan hikaye, Kayseri' kupa yarýfinal maçýný da hatýrlýyormusun? Nasýl elenmiþtik, Top oynayamadýðýmýz için. Geçen seneni ilk devresinde de diðer istanbul takýmlarý top oynayamýyordu biz arayý açmýþtýk.

Bu sene, geçen seneden daha kötü oyuncularýmýz var. Hiç bir transferimiz iyi deðil

Geçen seneki kadroya 3 oyuncu monte eden fener ise þiir gibi oynuyor

Fatih Öztürk
Her sene þampiyon olma gibi bir durumumuz yok. Sene baþý ilk 3 ve Avrupa'da ileri turlar baþarýlý olur diyordum. 3.lük gayet iyi olur bu sene için. Her sene Avrupa'da olmamýz þart.

E bunu ýsrarla söylüyoruz. Þampiyonluða sartlanip hocayý baþkaný tefe vurmanýn alemi ne. Bu kadro net þampiyon olur diyemeyiz ama sonuna kadar iþi götürür diyebilirim. Yav bu ligde her büyük takým tökezleyecek, biz erken puan kayýplarý verdik ama üst üste kazanacaðýn 5-6 maçla birden zirvenin sahibi olursun.

alp.ckmk29
06.11.2022, 23:23
Abi biri bana sol açýkta çýlgýn atan trezegeyi niye saða atýp maçýn anasýný sektirdiðini anlatsýn artýk

Birde ilk yarýda denswilin kaleciyle karþý karþýya kalýp topu stop etmesini

Teknik heyet sözleþme imzalatýyor heralde bunlara kaleye vurmayýn geri çekin toplarý diye

nakzo
06.11.2022, 23:24
Takýmý gömelim ama þunu da ekleyelim,

12 maçta 6 gol yemiþ Konyaspor. Bizim takým geri çekilmese 4 golü tek maçta yiyeceklerdi.

Konyayý övmeye gerek yok berbattý hiçbirþey yapmadan 2 gol attý bize .Batra defans oyuncusuyum diye geziyor piyasada bu adam ispanyada oynamýþ çok ilginç mesala ugurcana birisi deseki ugurcan Alooooo ligde oldu 13 maç avrupada 8 maç 1 maçýda sen alacak mýsýn niyetin varmý hani hayal kuruyorsun ya premier lige felan sana söyleyeyim býrak premier ligi acunun sahibi olduðu mahalle takýmýna bile almazlar seni.

Fatih Öztürk
06.11.2022, 23:25
avcý takýmý arada kesin düzeltecek. hatta seri galibiyetler de gelecek tek korkum hocanýn galipken ve rakip daðýlmýþken takýmý geriye yaslamasý. kontra atak oyunu oynamýyorsun rakip gelince etkili deðilsin. gole davetiye çýkartýyorsun. fark çok açýlýrsa kapanmasý çok zor.

ama avcýnýn kredisi var o ayrý. sözleþmesi bitene kadar onunla devam.

Yav bu olacak zaten. Apronda hocanýn kovulmasýný bekleyenler avucunu yalayacak. Hoca sadece bazý takýntýlarýndan kurtulacak ve yine zirveye yerleþecez.

serdaracýl
06.11.2022, 23:25
Futbolcular etrafa Avcý hoca'dan memnun olmadýklarýný söylüyorlar. Yönetim de duymuþtur mutlaka, belki de sürekli Avcý hoca ile ilgili twit atmalarý da bundandýr.

Hocadan memnun olmayan futbolcu kendine takým buldun. Bu mallar kendilerini ne sanýyor. Trabzonspor artýk senede 3 hocanýn deðiþtiði bir kulüp deðil. Trabzonspor huzur ve istikrarýn hakim olduðu bþr kulüp. Huzuru bozanýn gözünün yaþýna bakýlmamalý. Derhal kapýnýn önðne konulmalý bu tipler

r9emre
06.11.2022, 23:26
Eren disinda kanatlar ve bekler dunya kupasi arasi sonrasi boyle olmamali. Hoca iceriden bir cozum uretmeli. Naci'yi sola Visca'yi saga koysun gerekiyorsa ama boyle olmaz. Sag kanat yok, sol kanattaki arkadasin da futbol temel egitimi konusunda dahi buyuk eksikleri var. Adamin akli fikri kaleye nereden olursa, hangi acidan olursa olsun vurmak ya da defansin uzerine top surup hayalet gibi icinden gecmeye calismak. Trezeguet, Omur, Yusuf, Larsen'den bir sekilde kurtulmali. Bu arkadaslar ancak yedek olurlar. Son 30 dk rakibe karsi kontra silahi olarak kullanilirlar. Sanirim lige havlu atana kadar bunlarin uzerinde israr edecegiz.

r9emre
06.11.2022, 23:27
O futbolcuyu kadro disi birakacaksin. Taraftar senin arkadan durur, hic sorun yok.Burak Yilmaz ile Onur Kivrak'a bu yapilmis da taraftar hocasina destek cikmis simdi mi cikmayacak?

lazibere
06.11.2022, 23:28
Öyle þey olmaz. Valarin ismail gitti de ne deðiþti. Gs maçýnda gördük kargalarýn nasýl ezildiðini. Çünkü oyuncu kaliteleri yetersiz. Bizim de ayný þekilde. Oyuncu kalitesini arttýrmamýz lazým

Bal gibi olur.
Þampiyon Hocayý göndermek kolay iþ deðil? nasýl gönderirsin? Saha sonuçlarý kötü gider ve iþler sarpa sararsa gider. Bunu nasýl baþarýrsýn, Ýçerde bir iki güvendiðin adama verirsin gazý ve bitirirsin iþi. Ýstifaya zorlarsýn. Kim yaptýrýr bunu? Yönetim içinden birileri. Örnekleri yok mu? Doluuuuu
Peki neden durup dururken 3 yýl kontrat imzalandý yeniden hocayla. tam da bu sebeple, Bu durumu fark eden diðer yöneticilerin, Ön almak için ve bu çabalarýn önüne geçmek için. Þenol Güneþ , beþiktaþ'a gittikten sonra bu olay da kapandý sanýyordum ama bence bitmedi.

Ý. SARAL
06.11.2022, 23:28
E bunu ýsrarla söylüyoruz. Þampiyonluða sartlanip hocayý baþkaný tefe vurmanýn alemi ne. Bu kadro net þampiyon olur diyemeyiz ama sonuna kadar iþi götürür diyebilirim. Yav bu ligde her büyük takým tökezleyecek, biz erken puan kayýplarý verdik ama üst üste kazanacaðýn 5-6 maçla birden zirvenin sahibi olursun.Aynen öyle. Bartra defolup gitmeli. :)

Sefa Murat Dokuz
06.11.2022, 23:30
Bartra ‘ya boþu boþuna yükleniliyor.

1. Golde hamle hatasý var.

Diðer golde herkesin ne kadar suçu varsa onunda o kadar.

Maçýn son bölümünde maçý en çok isteyen 3 oyuncudan birisiydi.

Bir þutunu saðolsun Umut Bozok kesti. Suratýna hayvan gibi tekme yedi, aðzý yüzü kan içinde sahaya döndü.

1. Golde yediði çalýmýn aynýsýný maçýn baþýnda Hugo yedi, dikkatli izleyenler hatýrlar. Hatta devamýnda korner çizgisinin orda faul yaptý, yetiþip.

Tandemin bozuk olmasýnýn temel nedeni Bartra deðil. 1. Golde sadece 1 çalýmla rakip önü bomboþ þut attý. Önce bunu sorgulayýn. Biz hangi maçta sadece 1 çalým ile son adamý geçip þut atmýþýz.

Herkes hata yapar.

Takýmda çoðu oyuncu aþýrý formsuz ve bunun nedeni sorgulanmasý lazým.

Fatih Öztürk
06.11.2022, 23:31
Tespitin yanlýþ. Bu kadro geçen senenin ikinci devresinden bu yana top oynayamýyor. Doalyýsýyla iki kulvar falan hikaye, Kayseri' kupa yarýfinal maçýný da hatýrlýyormusun? Nasýl elenmiþtik, Top oynayamadýðýmýz için. Geçen seneni ilk devresinde de diðer istanbul takýmlarý top oynayamýyordu biz arayý açmýþtýk.

Bu sene, geçen seneden daha kötü oyuncularýmýz var. Hiç bir transferimiz iyi deðil

Geçen seneki kadroya 3 oyuncu monte eden fener ise þiir gibi oynuyor

Yoo son 5 maçtýr gayette top oynamaya baþladýk. Fakat senin beklediðin furbol real ayarýnda olduðu için her kýstasý geçen senenin ilk yarýsýyla deðerlendiriyorsun. Görende geçen senenin ilk yarýsý real madrittin sanacak. Arayý açýnca saldýn, zaten sallaya sallaya þampiyon oldun.
Fener 8 net oyuncuya 75 milyon avro baðladý, hangi fenerden bahsediyorsun.

kayl
06.11.2022, 23:31
Eren disinda kanatlar ve bekler dunya kupasi arasi sonrasi boyle olmamali. Hoca iceriden bir cozum uretmeli. Naci'yi sola Visca'yi saga koysun gerekiyorsa ama boyle olmaz. Sag kanat yok, sol kanattaki arkadasin da futbol temel egitimi konusunda dahi buyuk eksikleri var. Adamin akli fikri kaleye nereden olursa, hangi acidan olursa olsun vurmak ya da defansin uzerine top surup hayalet gibi icinden gecmeye calismak. Trezeguet, Omur, Yusuf, Larsen'den bir sekilde kurtulmali. Bu arkadaslar ancak yedek olurlar. Son 30 dk rakibe karsi kontra silahi olarak kullanilirlar. Sanirim lige havlu atana kadar bunlarin uzerinde israr edecegiz.

Ttezege mi inanýlmaz oynadý ve skor da yapiyir daha ne yapsin... djanini gomez yusuf erdogan bartra bardhi .. bir þekilde para kazanýp devre arasi hamle yapmak sart

Ý. SARAL
06.11.2022, 23:32

Bir þutunu saðolsun Umut Bozok kesti. Suratýna hayvan gibi tekme yedi, aðzý yüzü kan içinde sahaya döndü.

1. Golde yediði çalýmýn aynýsýný maçýn baþýnda Hugo yedi, dikkatli izleyenler hatýrlar. Hatta devamýnda korner çizgisinin orda faul yaptý, yetiþip.

Tandemin bozuk olmasýnýn temel nedeni Bartra deðil. 1. Golde sadece 1 çalýmla rakip önü bomboþ þut attý. Önce bunu sorgulayýn. Biz hangi maçta sadece 1 çalým ile son adamý geçip þut atmýþýz.

Herkes hata yapar.

Takýmda çoðu oyuncu aþýrý formsuz ve bunun nedeni sorgulanmasý lazým.Bartra sadece bu maçta deðil istisnasýz her maçta sýçýyor. Defansýn dengesini bozan saçma sapan bir adam.

alp.ckmk29
06.11.2022, 23:32
O son 15 dakika pyundaki halýsaha taktiði neydi öyle gözlerim kanadý

Bartra forvet arkasý larsen stoper trezege sað bek gbamin forvet bakasetas önlibero

Ahahahahah avcý tam bir taktik deha.

Bu hocanýn tek bildiði topu saklayýp, bireysel yeteneklerden gol attýrmak

2.3. Bir planý nasýl olmaz bir teknik direktörün

Bardhi hamsik yerine giriyor hah diyorum merkez ortasaha oynayacak hop sol açýkta saçma sapan yerlere çekiyor adamý

Þu kadroyu çöpe çevirdi helal olsun ya

Fatih Öztürk
06.11.2022, 23:33
Aynen öyle. Bartra defolup gitmeli. :)

Valla bartanin yediði boklari 2 hafta önce sayfasýnda yazdým. Her maç bir bok yiyip mahvediyor bizi. Hüseyin 1 maç yapsa aðzýna sýçardýk.

gurur6134
06.11.2022, 23:33
Transfer baþlýðýnda bu konu hakkýnda þunlarý yazdým. Kadroda eksik var. Bu çok net. Yapýsal olarak sorunlarýmýz var. Yýllardan beri devam ediyor. Sorun sezon baþýnda doðru transferlerin yapýlamamasý ve maç özelinde hocanýn rakip hocanýn hamlesine cevap verememesi. Ýki deðiþiklikle önde basmaya baþladýlar. Son 20-25 dk önde rakibin izin verdiði þekilde cýlýz hücum etmemiz kabul edilecek gibi deðil.

Planlama yanlis kadro þikebahce ve gayseyin gerisinde hersey kabulum ama bu kadro bu kadar kotu oynayacak takim degil lig de onumuzdeki takimlara ve nasil oynadiklarina bakalim hangisinin takimi bizden iyi þikeciler ve gaysey disinda tamamen oyun anlayisi ve oyuncu tercihleriyle ilgili sorun yasiyoruz 2 0 kadar baska takim sonra baska takim vardi sanki sahada bu ilk kez olmuyor ustelik bu istikrarsizligin sebebi sorgulanmali bu takim 35 milyon avro maas butceli akim olacak belkide gececk devre arasi bu mudur karsiligi oyun olarak.asil sorunu gormezsek daha cok corni hantal trezege les gomez umut topcu degil djaniny sarhos der dururuz ha bire oyuncu transfer ederek sorunun cozulecegini dusunenler var isimler degisir kader degismez bu anlayisla .rakibin hocasi bile bugun trabzon baskili basladi ilerde basti cikamadik 2 gol yedik diyor neden bunu daha sonrada yapmadik hadi 90 dakika bas demiyoruz ara ara kur bu baskiyi dinlenerek oyna ama tamamen gomulme gomulursen bartha gibi bir saatli bomba varken boyle alirsin boyunun olcusunu bu kacinci kaybedilen puan oldu sirf bu anlayistan dolayi ben unuttum artik ustelik bu anlayis gecen seneki konya macinin ardindan bu yana devam ediyor olmuyor iste neden israr ediliyor bu inat neden ben cozemiyorum artik butun kamuoyunun gordugunu hoca neden gormezden geliyor akil erdiremiyorum

My
06.11.2022, 23:34
https://twitter.com/chiesaw11/status/1589337425905479680?s=20&t=4Y70NzPFJ4qmfBXUF4O8qQ

nakzo
06.11.2022, 23:34
Gecen sene ile bu senenin farklari.
1. Nwakame gibi bir sihirbaz vardi. Sacma sapan nedenlerle gonderildi.
2..edar ile hugo uyumu muazzamdi. Edgar topla cikislari ve arkayi hiziyla supuruyordu. Sakatligi sonrasi takim ayni ritme donemedi, ve muadili de alinmadi.
3. Gecen sene avrupada erkenden elenmistik.
4. Basta taraftar olmak uzere herkes inanmisti.
Aslinda gecen sene takimlar kotu filan degildi, biz cok iyiydik. Gecen seneye gore fb bu sene iyi.diger 2si yine ayni. Gecen sene de fb bizle oynayana kadar ligi goturuyordu, sonra dagildilar.
Biz ise konya maci ile ligi bitirdik neredeyse.

1.Geçen sene ana kadrondaki iyi adamlarýn sakatlanýncaya kadar sen ligi bitirip þampiyon olmuþtun.Bu sene en iyi 3 adamindan yoksun baþladýn.2 Iyi bir kalecin vardý bu sene kumbaraya dönüþtü. 3.Wakayeme diye özel bir oyuncun vardý her takýmda olmaz mesala hagi veya sergen gibi bize hiç bir zaman olmayan 30 senede bir gelecek adamý gönderdik bidahada böyle bir adam bulamayacaðýz..4.Aldýgýn trezege hariç diger istinasiz bütün adamlar BERBAT bu tesadüf veya hocayla açýklabacak bir durum degil bu plansýz yöneticiligin son dakika adam alma mantýgýnýn bizi 5 sene öncesinin karanlýgýna götüren ve kazma futbolcularý zengin eden durumun göstergesi Bütün bunlarýn ýþýðýnda bu kadronun þampiyonluga ne bu sene ne seneye oynama ihtimali yok devre arasý a.avcý bu kadroyu boþalttýrýp deðiþtirecek baþka þansý yok.

Salih Kara
06.11.2022, 23:36
Konyaspor baþkaný 2. penaltýdan dolayý hakemi eleþtirmiþ.

Ý. SARAL
06.11.2022, 23:36
Son maçlarda gayet iyiyiz. Toparlanma var takýmda. Yazýcý, Djaniny gibi kaliteli oyuncularý niye hazýrlayamadý hoca hala veya Naci, Lahtimi gibi oyunculara niye þans vermiyor. Asýl sorun burada.

gurur6134
06.11.2022, 23:37

Herkes hata yapar.

Takýmda çoðu oyuncu aþýrý formsuz ve bunun nedeni sorgulanmasý lazým.

Bartha geldiginden beri her mac kritik hatalar yapiyor bildigin les atiyor ne kafa topu alabiliyor defansta ne nerde duracagini nasil adam karsilayacagini biliyor bu nasil stoper anlamadim orta sahadan sanki mecburiyetden devsirilmis gibi oynuyor kendi bolgesinde

LANGARA
06.11.2022, 23:38
Görülüyor ki sezon baþý transfer dönemini çok kötü geçirmiþiz. Her transfer baþarýlý olacak diye bir þart yok tabi ama buradaki baþarý yüzde onlarda. Keþke Kasýmpaþa ve Ýspanya'dan transfer yapmamýz yasaklansa:(

CPH2205 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

Tahir61
06.11.2022, 23:41
Rakibin hocasi maaçtan sonra stoperleriyle sekiz numaralarimiza agresif baský yaptýlar bu beklemediðimiz bir þeydi oyunumuzu bozdu diyor. Bizimkiler gelmiþ bartra yerini boþaltýyor duruyor defansýn dengesini bozuyor diyor.

Rakip takým hocasi rakibin pas oyunu yorucu yýpratýcý derecede olabiliyor diyor bizim ulema rakibe moral veriyor biz zevk almiyoruz diyor

Evet hoca futbolcular yönetim hata yapiyor ders almalilar ama saðlýklý bir ortam yokki.
Bir hata ile topçu bitiriliyor takim formsuz kalýyor kötü gününde ihale tek kiþiye yýkýlýyor

Bence bu akþam bartra baka trezeget en iyi isimlerdi ama hepsinin yaptýklarý hatalar doðrudan sonuca tesir etti maalesef. Linç kültürünü nýrakmalýyýz kendi aramýzda. Sakatlar cezalilar kadro yetersizliði biraz da þansýzlýk sonucu bu oldu. Küsmek yok futbol yorumculuðunu bir kenara býrakýp artýk taraftar olduðumuzu hatirlamamiz gerekiyor.

tristram
06.11.2022, 23:41
yapilan transferlerin neredeyse hepsi hocanin onayiyla,istegiyle yapildi.kendisi bunu kabul ederken neyin savunmasidir anlamak cok guc.bosa hikaye anlatmayin.bu tabloda yonetimden cok hocanin payi var.yok hoca dediginiz kadar pasifse o daha kotu.kaldi ki yapilan transferlerin ve eldekiler hepsi elestiriliyorsa orada baska sorunlar var demektir.real madrid seviyesindeki takimlarla mac yapmiyoruz.icerideki avrupa maclari + 1-2 lig macinda iyiydik.kalaninda les oyunlar vardi.bu gercek kabak gibi ortadayken hocaya toz kondurmamak dogru degil.ilk 10’a giremesek bile sampiyonluk hatrina gitsin demem ama bu sene bu sacmaliklarin ilk sorumlusu hoca sonra yonetim.umarim uzun ara hocaya iyi gelir.kendine gelmesi gereken tek kisi avci.

Sefa Murat Dokuz
06.11.2022, 23:45
Bartra sadece bu maçta deðil istisnasýz her maçta sýçýyor. Defansýn dengesini bozan saçma sapan bir adam.

Katýlmýyorum.
Bizim bir kaç tip stopere göz alýþkanlýðýmýz var.
Ýþte ya Abdülkerim, Servet, Luyindama gibi fizikli sert kesici ama kalas,
Ya Egemen, Edgar gibi hýzlý süpürücü kesici stoper.
Ya da Hugo gibi daha nazik savunma stoperi.

Gözümüz pasör veya pasör kesici stoper görmediði için yadýrgamanýz da normal.

Kopenag maçýnda övgüler diziliyordu. Daha önce böyle büyük hata yaptýðý bir daha var ama o maçý gol atýp kurtarmýþtý. Savunmadaki bozukluðu, dünya kadar gol yememizi bu adamýn üstüne yýkmak kolaya kaçmak oluyor.

1. Golde yediði çalýmýn aynýsýný taç çizgisine yakýn yerde ilk yarýnýn baþýnda Hugo’da yedi. Bartra’nýn talihsizliði son adam iken o çalýmý yemesi.

Yerini boþaltýyor mu? Evet. Baskýya ve hamleye çýkarak boþaltýyor. Bunu bilerek almadýysak zaten bu adamý hiç izlemiþler, hoca da hiç izlememiþ. Bu adam 15 yýldýr ayný þekilde agresif, öne hamleye çýkan, kesici, pasör stoper.

Maça konsantrasyonu da bence en yüksek oyunculardan. Hakeme itiraz eden Bakasetas ve Trezeguet ile birlikte 3 oyucumuzdan birisi. Son bölümde yan pasta aðýr kalan Hugo’ya azar kaydý. Maçlarý ne kadar dikkatli izliyorsunuz bilmiyorum ama sahada hangi oyuncunun maçý ne kadar istediði, kendini ne kadar parçaladýðý belli oluyor. Bartra kötü gününde bile en çok isteyenlerden.
Ben Bartra’dan razýyým. Seken toplara geliþi güzel kafa vurmazsa çok faydalý olacak gelecekte.

Asýl problem Larsen, Djaniny… bir çok ruhsuz oyuncuda. Gol umudu diye oyuna giren Djaniny’nin Bartra kadar þutu veya gol pozisyonu yok. Sonradan oyuna giren Larsen ise ne savunmaya ne öne hiçbir katký veremediði gibi Hüseyin’den leþ.

serdaracýl
06.11.2022, 23:46
Nasýl toparlanacaðýz onu da bilmiyorum.

nakzo
06.11.2022, 23:46
Hocadan memnun olmayan futbolcu kendine takým buldun. Bu mallar kendilerini ne sanýyor. Trabzonspor artýk senede 3 hocanýn deðiþtiði bir kulüp deðil. Trabzonspor huzur ve istikrarýn hakim olduðu bþr kulüp. Huzuru bozanýn gözünün yaþýna bakýlmamalý. Derhal kapýnýn önðne konulmalý bu tipler

Aynen kazma sürüsüne bak sen hoca beðenmiyorlar .

lazibere
06.11.2022, 23:47
HOCAMIZI EN ÇOK ELEÞTÝREN BÝRÝSÝ OLARAK SÖYLÜYORUM... ASLA ÝSTAFA ETMEMELÝ

Ama þunlarý da ekleyeceðim,

Hoca bizi küçük takým futbolu oynatarak þampiyon yaptý. þampiyon yaparken de yine küçük takým gibi oynatarak þampiyon yaptý. Bunu sözlerinden de anlarsýnýz. Asla iddalý olmadý ve sürekli her maç , ligin son sýrasýndaki takýmla bile oynasak o rakibi lider takým gibi deðerlendirdi ve hep tedbir alan taraf olduk, Geçen seneden bu yana , bize tedbir alarak oynayan bir tane takým yoktur. Hep biz tedbir alarak oynadýk

Kayseri ile oynadýk Hocamýz çýktý dedi ki ; Ligin , topla en çok oynayan , oyunu þuraya taþýyan buraya etkili kaçan adamlarý falan var ''
Antep ile oyadýk Hocamýz dedi ki ; Fuleli oyuncularý var ona göre tedbir aldýk
Konya ile oynadýk Hocamýz dedi ki; Çok isabetli orta yapýyorlar ondan sebep oyunu kenarlara yýkýp, yapýlan ortalara kalabalýk defansta vurdurtmamak üzerine plan yaptýk falan filan

Saymakla bitmez

Sürekli küçük düþündü ve baþarýlý oldu, Evet doðru bir düþünce tarzýydý bu. Bunda baþarýlý oldu ama baþarýlý olurken de, Mevcut oyuncu kadrosundan oyunculardan yýldýz isim çýkartamadý. Dikkat edin, Avcý'nýn döneminde parlayan ve üstüne daha fazla koyarak futbolu geliþtiren farklý bir isim hatýrlýyormusunuz?? Yok arkadaþlar

Hocamýzýn oyun düzeninde oyunu geliþen ve farklý iþler yapan bir tane oyuncumuz yok. Bu çok enteresan.

Evet maç konuþuyoruz, skor konuþuyoruz ama konuþulmasý gereken daha ciddi iþlerimiz var. Ben þahsen bu sene için takýmdan hiç bir þey beklemiyorum

Bakasetas'ý inceleyelim ? Þut ve Penaltýdan baþka bir özelliði geliþmedi
Kanat beklerimiz den ne þut çekeni ne de orta yapan bir oyuncusu ortaya çýkmadý
Orta sahada oynatýýðý hiç bir oyuncudan ekxrra verim almadý. Kiralýk BAKER diye bir oyuncumuz vardý , o neyse Gbamin de ondan hallice mesela.

Bilakis geriye giden oyuncularýmýz var??

Hugo gün gün eriyor
Uðurcan gün gün eriyor
Ömür eridi gitti
Yusuf Erdoðan zaten erimiþti þimdi maðmaya kadar gitti
Berat, oyununda bir arpa yolu almadan gitti
Janani, gün gün yok oldu
Denswil, geçen sene kurtarýcý idi bu sene hiç yok bile

Sorunumuz bunlar arkadaþlar

Takýmda oyuncu performanlarý çok kötüye gidiyor. Yeni gelen oyuncularýn formunu eleþtirebiliriz ve kalitesini tartýþabiliriz ama eski ve baþarýyý alan oyuncularýmýzýn performansýndaki geriye düþüþleri anlamak zor. Yorgunluk asla bir mazaret deðildir.

Bence Trabzonspor'un teknik kadrosu EGEMEN gittikten sonra asla bir daha o seviyeyi yakalayamadý. Yanlýþ giden birþeyler var

Sefa Murat Dokuz
Bartha geldiginden beri her mac kritik hatalar yapiyor bildigin les atiyor ne kafa topu alabiliyor defansta ne nerde duracagini nasil adam karsilayacagini biliyor bu nasil stoper anlamadim orta sahadan sanki mecburiyetden devsirilmis gibi oynuyor kendi bolgesinde

Klüp neden 15-20 gün önce istatistiksel olarak maç perfromansýnýn paylaþýmýný yapýyordu o zaman? Direk Bartra istatistikleri. Gidip bakýn çok olmadý o paylaþýmýn üstüne.

Bu maç kötüydü. Daha önce bu kadar kötü olduðu 1 maçý daha var onu da gol atýp kurtarmýþtý.

Enes Baþkaya60
Fahiþ bir hakem hatasýyla puan kaybettiðimiz maçýn ardýndan, hakemi deðil de ruhsuz futbolumuzu konuþuyorsak; ciddi anlamda kötüyüz demektir...

gurur6134
https://twitter.com/chiesaw11/status/1589337425905479680?s=20&t=4Y70NzPFJ4qmfBXUF4O8qQ

50 kez izledim en az birsey anlamadim cozemedim hala daha

nakzo
06.11.2022, 23:48
Nasýl toparlanacaðýz onu da bilmiyorum.

Vasatlarýn hemen biletini keserek kanser vücuda yayýlmadan bacaðý keseceksin yeni bir baþlangýç seneye için yeniden hazýrlýk larsen batra gomez yusuf,a.kadir bardi acilen yollar ayrýlmalý.

objek
06.11.2022, 23:48
E bunu ısrarla söylüyoruz. Şampiyonluğa sartlanip hocayı başkanı tefe vurmanın alemi ne. Bu kadro net şampiyon olur diyemeyiz ama sonuna kadar işi götürür diyebilirim. Yav bu ligde her büyük takım tökezleyecek, biz erken puan kayıpları verdik ama üst üste kazanacağın 5-6 maçla birden zirvenin sahibi olursun.

Gecen sezonun gidisatinda ogleydi bizden baska seri yakalayan takim yoktu koptuk gittik bu sezon rakiplerde seri yapiyor farki kapatmak ogle kolay degil telafisi ancak derbileri alarak olur oncelik avrupada ilerlemek lige ve kupaya sonuna kadar asilmak olur olmaz hemen teslim olmak bize yakismaz
Takim oyununu bir turlu oturtamadik organize ataklarda basarisizdik 2 penalti sonrasi aklima neden organize ataklarla gol bulamiyoruz birisi cikip salaklik yapiyor penalti gol sonrasinda bir gol yiyorsun ve acaba yinemi diyoruz 10 kisi kalan takimlara karsi nasil oynanir alanyaspordan bakmak lazim

Sefa Murat Dokuz
06.11.2022, 23:49
Abdullah Avcý’nýn istifasýný bekleyen varsa çok bekler. Oda geçenin notu olsun.

Geçti o günler.

OzcanHan61
06.11.2022, 23:51
Bartra nasýl bir fiyaskodur ya. Tamam adam pas yapýyor felan tamam ama sen stopersin arkadaþ. Barca’nýn prime döneminde kendisini hiç beðenmezdim araya kaynýyor derdim ama burasý Türkiye ligi arkadaþ. Bu kadar mý savunmadan acizsin. Ne kafa topu var ne fizik ile mücadele var ne pozisyon bilgisi var. Savunma koca bir sýfýr. Barca altyapýsýndan çýkan adam nasýl böyle olur, dünyada sadece bizim baþýmýza gelir böyle bir olay.

gurur6134
Klüp neden 15-20 gün önce istatistiksel olarak maç perfromansýnýn paylaþýmýný yapýyordu o zaman? Direk Bartra istatistikleri. Gidip bakýn çok olmadý o paylaþýmýn üstüne.

Bu maç kötüydü. Daha önce bu kadar kötü olduðu 1 maçý daha var onu da gol atýp kurtarmýþtý.

Istatistiklerle ilgili sir alex fergusonun meshur lafini hatirlatirim,istatistik kasmis olabilir ama asil gorevini yerine getirmedikten sonra bilmem kac pas yuzdesiyle oynasin kac top kapsin bir onemi yok geldiginden beri formsuz ve kritik hatalar yapiyor antep macinda degil sadece gol yedigimiz maclarin hepsinde hemen hemen ya zamanlama hatasi var ya kadame tek tek acip izleyin..adam bartha degil de kamil huseyin olsa yerin dibine sokulmustu

Fatih Öztürk

Varýn baþýndaki pezeveng bu açýdan izlemiþtir muhakkak. Denswil'in yaptýðý müdahaleye bakarak karar verdiyse önce topa kolla müdahale yapýlýyor sonra hemen denswil çelme atýyor.

kaçarava
06.11.2022, 23:52
Planlama yanlis kadro þikebahce ve gayseyin gerisinde hersey kabulum ama bu kadro bu kadar kotu oynayacak takim degil lig de onumuzdeki takimlara ve nasil oynadiklarina bakalim hangisinin takimi bizden iyi þikeciler ve gaysey disinda tamamen oyun anlayisi ve oyuncu tercihleriyle ilgili sorun yasiyoruz 2 0 kadar baska takim sonra baska takim vardi sanki sahada bu ilk kez olmuyor ustelik bu istikrarsizligin sebebi sorgulanmali bu takim 35 milyon avro maas butceli akim olacak belkide gececk devre arasi bu mudur karsiligi oyun olarak.asil sorunu gormezsek daha cok corni hantal trezege les gomez umut topcu degil djaniny sarhos der dururuz ha bire oyuncu transfer ederek sorunun cozulecegini dusunenler var isimler degisir kader degismez bu anlayisla .rakibin hocasi bile bugun trabzon baskili basladi ilerde basti cikamadik 2 gol yedik diyor neden bunu daha sonrada yapmadik hadi 90 dakika bas demiyoruz ara ara kur bu baskiyi dinlenerek oyna ama tamamen gomulme gomulursen bartha gibi bir saatli bomba varken boyle alirsin boyunun olcusunu bu kacinci kaybedilen puan oldu sirf bu anlayistan dolayi ben unuttum artik ustelik bu anlayis gecen seneki konya macinin ardindan bu yana devam ediyor olmuyor iste neden israr ediliyor bu inat neden ben cozemiyorum artik butun kamuoyunun gordugunu hoca neden gormezden geliyor akil erdiremiyorum
Maç özelinde katýlýyorum. Kazandýðýmýz maçý, rakibi üzerimize çaðýrarak verdik. Ömür çýkýp Yusuf girince hepten bittik. Deðiþiklikler rezaletti zaten. Her þeyden baðýmsýz bu maçý almalýydýk, ötesi berisi yok.

Genel olarak ise yapamadýðýmýz þeylerin sebebini transfer baþlýðýna yazdýðým mesajda anlatmaya çalýþtým.

Hem hoca hem yönetim, transfer ve kadro planlamasýnda sýnýfta kaldý.

nakzo
06.11.2022, 23:54
Ýddaya giren varmý?? Gol atamadan eleneceðiz Avrupa'dan da

Avrupa nedir yahu vasat konyayý yenemeyen takým avrupada ne iþ yapabilir keþke 4 olup elenseydik bizim taraftarýn fantazi dünyasý gs uefa kupasýný aldýgýnda 4 sene üst üste sampiyon olmuþ lig tarihinin en iyi kadrosunu kurmustu öyle hayal kurmakla batralarla bardilerle larsenlerle gomezlerle þampiyon olamazsýn avrupada.

Cem Balcý
06.11.2022, 23:55
https://i.hizliresim.com/oojf0ig.png

Devre arasý merkeze takviye þart.

Sefa Murat Dokuz
06.11.2022, 23:56
Istatistiklerle ilgili sir alex fergusonun meshur lafini hatirlatirim,istatistik kasmis olabilir ama asil gorevini yerine getirmedikten sonra bilmem kac pas yuzdesiyle oynasin kac top kapsin bir onemi yok geldiginden beri formsuz ve kritik hatalar yapiyor antep macinda degil sadece gol yedigimiz maclarin hepsinde hemen hemen ya zamanlama hatasi var ya kadame tek tek acip izleyin..adam bartha degil de kamil huseyin olsa yerin dibine sokulmustu

Beklentilerinizi karþýlamayan bir stoper olabilir.
Bizim gibi futbolda önde gelmeyen daha sert stoper ihtiyacý olan lige de uygun olmayabilir.

Benim lafým yok oyuncu deðil, yok þu bu yazanlara.
Bu dünyadaki tüm antrenörler, koca Barca Dortmund mal, bir biz akýllýyýz hemen adamýn çöp olduðunu anladýk.
Kýzdýðým bu.

Önde oynasak bu kadar sýrýtmaz, performans da alýrýz pasör tarafý da iþe yarar zaten ilk 30 dk pozisyon vermedik. Takýmda gayet iyi oynuyordu. Ne olduysa 30-35 gibi el freni çektik ve savunma çöktü.