Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 11.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Sivasspor | Maç Sonucu
Benim aklım hala Kasımpaşa maçında. O maçı almamız gerekiyordu
Yusuf BALCI
24.10.2022, 12:05
Ligde 3. Sırada görünüyoruz ama maç fazlamız var. Önümüzdeki hafta bay geçeceğiz. O hafta sonundaki puan durumu daha gerçekçi olacak.
Ben maç maç bakıyorum. Ligin zayıf takımlarından antalya'ya yenildik, kasımpaşa ile berabere kaldık. 5 puan mantıksızca kaybettik. Adana maçına lafım yok rakip iyi çünkü. Derbilerde de 2 beraberlik fena sayılmaz.
Şu anda oynadığımız rakiplere göre bakarsak 5 puan fazla almış olmalıydık özetle. Daha nispeten zorlu rakiplerle çok maçımız var.
doc holliday
24.10.2022, 12:16
Benim aklım hala Kasımpaşa maçında. O maçı almamız gerekiyordu
Bizden sonra Paşa'nın oynadığı 2 karşılaşmayı 90 dakika izledim,bomboş bir takım.Bu takıma içsahada puan kaybetmimizin tek izahı o maçla alacağımız liderliğin stresi bence, başka açıklaması yok...
Yasin Altuntas
24.10.2022, 12:17
Bizim en büyük problemimiz özellikle ön tarafta dinamik oyuncumuzun olmamasi. Bir tek Trezeguet var, gerisi (forvetler dahil) cok statik. Zaten bu yüzden (ve türk olmasindan dolayi) hala daha Abdulkadir sans buluyor.
Hal böyleyken Naci gibi bir oyuncuyu kullanmak dogru olmaz mi ? Olur tabi, ama o kadar para yatirilmis oyuncular varken, oynatmasi kolay olmuyor iste. Bu kadar 10 numara oynayan ve statik oyuncu alinmasi cok büyük bir planlama problemidir ne yazik ki
doc holliday
24.10.2022, 12:22
Bizim en büyük problemimiz özellikle ön tarafta dinamik oyuncumuzun olmamasi. Bir tek Trezeguet var, gerisi (forvetler dahil) cok statik. Zaten bu yüzden (ve türk olmasindan dolayi) hala daha Abdulkadir sans buluyor.
Hal böyleyken Naci gibi bir oyuncuyu kullanmak dogru olmaz mi ? Olur tabi, ama o kadar para yatirilmis oyuncular varken, oynatmasi kolay olmuyor iste. Bu kadar 10 numara oynayan ve statik oyuncu alinmasi cok büyük bir planlama problemidir ne yazik ki
Naci ve Lahtimi'yi çok zorda kalmadıkça düşünmüyor hoca sanki.Hadi lahtimi'yi geleceğe yatırım için aldık ama bu naci'yi niye kiraladık, niye aldık daha oynatmamız için ne olması lazım.Hepsi bir muamma..
HOPA'LI TS'Lİ
24.10.2022, 13:57
Mr. Hunter'ın dediği gibi ilk 15 dakika çok iyi oynadık. Bunun süresini artırmalıyız.
zafer6161
24.10.2022, 14:52
gecen sene ligin ilk 11 haftasında rakiplere 7.8.10 puan fark atmıştık,bu seen liderden 5 puan gerideyız
gecen sene son 9 haftada 2 galibiyet almışız,hep cepten yemişiz.bu sene cepten yeme şansımız yok hatta son 10 haftanın hepsini kazanmak zorunda kalabiliriz,
lazminator61
24.10.2022, 16:32
Süper kupa, lig sampiyonlar ligi eleme, avrupa kupasi maclar, takim yoruldu. Bide sakatliklar var. Yine iyi durumdayiz. Böyle devam.
erenslash
24.10.2022, 19:33
kasımpaşa için dert yanmayın çünkü kadro kalitemizle alakalı puan kayıpları
Naci ve Lahtimi'yi çok zorda kalmadıkça düşünmüyor hoca sanki.Hadi lahtimi'yi geleceğe yatırım için aldık ama bu naci'yi niye kiraladık, niye aldık daha oynatmamız için ne olması lazım.Hepsi bir muamma..
Su anda oncelik milyonluk oyuncularda hoca (yonetim?) omur yusuf yazici bardhi bozok onlari kazanmaya calisiyor diyerlerine belki kupada sans verir
Bizden sonra Paşa'nın oynadığı 2 karşılaşmayı 90 dakika izledim,bomboş bir takım.Bu takıma içsahada puan kaybetmimizin tek izahı o maçla alacağımız liderliğin stresi bence, başka açıklaması yok...
Bence o maci dusuk tempoyla bir sekilde alip monaco macina daha diri bir sekilde cikma dusuncesi takimin pasif kalmasina sebep oldu izlerkende kotu oynuyoruz ancak bir sekilde bir tane atariz derken golu bulamadik
AntiŞike
24.10.2022, 21:49
sekiztaş kargalarını da öptüler..
müthiş kanat bek, orta saha , kanat ve forvetti olan, deli gibi basan pres yapan, nefes aldırmayan sekiztaş an itibari ile iki puan gerimizde... ilginç
Arif Timurcioğlu
24.10.2022, 22:39
İstanbul dışına çıkınca anında çiziyorlar, herifler istanbul dışına çıkmıyor.
Doğukan Uçan
24.10.2022, 23:08
Ligde haksız bir rekabet var özellikle şampiyonluk yarışında.
İstanbulspor, kasımpaşa, ümraniyespor, karagümrük gibi semt takımlarının fazla olması malesef gs, fb nin işine yarıyor.
adamlar ya 2 hafta üst üste sahasında oynar yada deplasmanda semt takımlarından birine giderler.
bu nasıl bir fikstür çekimi ben anlamadım.
galatasaray ve fenerbahçe'nin fikstürleri acayip tuhaf. birisi ligin ilk yarısında çoğu maçta deplasmana gidiyor, ötekisi sahasında oynuyor.
AntiŞike
24.10.2022, 23:38
Bazıları, Avrupa daki takımlar nasıl oynuyor? sen de oynamak zorundasın diyor,
doğru oynamak zorundasın ancak yarıştığın rakiplerle eşit şartlarda mısın onu da göz önüne almak lazım.
ilk 10 haftda tahmini olarak fEBEnin ve bizim, Deplasmanda katettiği km leri çıkarmıştım. Biz TSL de yakşaık 6500-7000 km yol yapmışız, İST takımlarına örnek fEBE ,İST dışlına sadece 2 kez çıkmış ve ortalama 700 km yapmış.
diğer ist takımları da benzer durumda.
üstelik bizim Avrupa maçları nı da ekleyince yakşaık 6000 Km. toplamda 12000-13000 km yapıyor. Değerlendirirken bu farkı da dikkate almak gerekir.
21916
Onur Akyüz
25.10.2022, 00:15
Kota koyulmalı aynı şehirden takım sayısı ligdeki takım sayısının 1/3’ini geçemez filan gibi bir şey.
19 takımın 8’i istanbul geriye kalıyor 10 takım. Yani bir İstanbul takımı 36 maçta 10 kez istanbul dışına çıkıyor. Es kaza İstanbul ligde kalsa alttan pendik-eyüp gelse bir maç daha eksiliyor bu.
Bizim için bir tek giresun maçı kara yoluyla kısa mesafede gidilebiliyor. Geri kalanı full uçak yolculuğu, git-konakla-oyna-geri dön ya cidden bu kadar adaletsiz bir rekabet olmamalı.
Kota koyulmalı aynı şehirden takım sayısı ligdeki takım sayısının 1/3’ini geçemez filan gibi bir şey.
19 takımın 8’i istanbul geriye kalıyor 10 takım. Yani bir İstanbul takımı 36 maçta 10 kez istanbul dışına çıkıyor. Es kaza İstanbul ligde kalsa alttan pendik-eyüp gelse bir maç daha eksiliyor bu.
Bizim için bir tek giresun maçı kara yoluyla kısa mesafede gidilebiliyor. Geri kalanı full uçak yolculuğu, git-konakla-oyna-geri dön ya cidden bu kadar adaletsiz bir rekabet olmamalı.
Sehir takimlari. eskisehir malatya goztepe altay samsun adana erzurum diyarbakir ordu rize vs nasil oluyorda bir pendik tuzla eyup umraniye eyup kadar olamiyorlar? Taraftar falanda ters tepiyor galiba! 1000-1500 kisi zor bulan semt takimlari daha basarili
Bir yerde okumustum 60,li 70,li yillarda uzun otobus yolculuklari oldugu icin bizim birinci lige cikmamiz cok uzun surmus diye sporda kota falan olmaz dunyada ornegi yoktur?
lazminator61
25.10.2022, 10:17
Bence o maci dusuk tempoyla bir sekilde alip monaco macina daha diri bir sekilde cikma dusuncesi takimin pasif kalmasina sebep oldu izlerkende kotu oynuyoruz ancak bir sekilde bir tane atariz derken golu bulamadik
AA bilerek düsük tempoyla oyniyor. Avrupa macilarini düsüniyor. Dogruda yapiyor. Biz Ligede full tempo oynarsak, avrupada mücadele edemeyiz. Yine sakatlik olabilir. Bu hafta bay gecmemiz bizim isimise yaricak.
Onur Akyüz
25.10.2022, 10:52
Sehir takimlari. eskisehir malatya goztepe altay samsun adana erzurum diyarbakir ordu rize vs nasil oluyorda bir pendik tuzla eyup umraniye eyup kadar olamiyorlar? Taraftar falanda ters tepiyor galiba! 1000-1500 kisi zor bulan semt takimlari daha basarili
Bir yerde okumustum 60,li 70,li yillarda uzun otobus yolculuklari oldugu icin bizim birinci lige cikmamiz cok uzun surmus diye sporda kota falan olmaz dunyada ornegi yoktur?
Yarın Pendik, Tuzla gelir Eyüp gelir bir bakmışsın ligin yarısından çoğu İstanbul takımı o zaman ne olacak?
Samsun, Malatya, Eskişehir, Ordu, Akhisar, Karabük vs say say bitmez bu kulüplerin hepsi küçük bir zümre tarafından hortumlanıp bırakılmış. Bu İstanbul semt veya belediye takımları da bu boşluklardan faydalanıp çıkıyorlar.
Alt ligde Samsun, Rize, Sakarya vs bunlar doğru düzgün yönetilse o taraftar desteğiyle bunları nasıl geçecek ki Tuzla filan, imkansız belki üç beş yılda bir tek tük takımlar çıkabilir ona bir şey diyemem. Ama her sene iki takım süper lige çıkarsa iyice rezalet olur.
Bu konuda bile çok büyük enayiliğimiz var 1461’i çıkarmadık ya resmen laf söz olur filan diye etik değerleri gözeterek güzelim kulübü harcadık. Çok doğrucuyuz ya mallık derecesinde yani.
HOPA'LI TS'Lİ
25.10.2022, 10:59
Yarın Pendik, Tuzla gelir Eyüp gelir bir bakmışsın ligin yarısından çoğu İstanbul takımı o zaman ne olacak?
Samsun, Malatya, Eskişehir, Ordu, Akhisar, Karabük vs say say bitmez bu kulüplerin hepsi küçük bir zümre tarafından hortumlanıp bırakılmış. Bu İstanbul semt veya belediye takımları da bu boşluklardan faydalanıp çıkıyorlar.
Alt ligde Samsun, Rize, Sakarya vs bunlar doğru düzgün yönetilse o taraftar desteğiyle bunları nasıl geçecek ki Tuzla filan, imkansız belki üç beş yılda bir tek tük takımlar çıkabilir ona bir şey diyemem. Ama her sene iki takım süper lige çıkarsa iyice rezalet olur.
Bu konuda bile çok büyük enayiliğimiz var 1461’i çıkarmadık ya resmen laf söz olur filan diye etik değerleri gözeterek güzelim kulübü harcadık. Çok doğrucuyuz ya mallık derecesinde yani.
Bu gidişle üç büyütülmüşler neredeyse deplasmana hiç çıkmayacak.
Neyse ki Ümraniye gidici en azından
doc holliday
25.10.2022, 11:02
Bazı istanbul-ankara semtlerinin bütçesi çoğu anadolu şehrinden fazla,Tek eksikleri taraftar desteği paralı yönetici falan istanbul genelinde bulmakta daha kolay.Anadolu kulüplerinin bunları geçmek için çok iyi yapılanmaya ihtiyacı var.Bize yapmadıklarını bırakmasalarda ben Bursa,Göztepe gibi şehir takımlarının süper ligde olmasını isterdim.Semt takımlarının içsaha maçları gerçekten çok zevksiz..
Kaan Çetin
25.10.2022, 11:08
Eskiden ben de böyle düşünürdüm. Ama vazgeçtim. Anadolu'daki taraftar İstanbul yalaması. Bkz. Kayseri, Konya, Sivas gibi deplasmanlar.
Bol bol İstanbul semt takımı gelsin. İstanbul semt takımlarını Apo hocam çekirdek gibi çitliyor zaten 2 yıldır, muazzam karnemiz var.
doc holliday
25.10.2022, 12:14
Bu arada istanbulsporda hoücalığa fatih tekke gelmiş hayırlı olsun.Zeki Korkmaz ayrılınca Ünal hoca ve Tekke geçmişti aklımdan iyi olmuş.İnşallah başarı gösterir bu sefer,daha önce Süper lig deneyimi oldumu Tekke’nin hatırlamıyorumda uzun zamandır hocalık yapıyor artık burdan düşmez umarım.Ünal Karaman’ıda bir süper lig takımında görsek iyi olurdu..
Onur Akyüz
25.10.2022, 12:57
Eskiden ben de böyle düşünürdüm. Ama vazgeçtim. Anadolu'daki taraftar İstanbul yalaması. Bkz. Kayseri, Konya, Sivas gibi deplasmanlar.
Bol bol İstanbul semt takımı gelsin. İstanbul semt takımlarını Apo hocam çekirdek gibi çitliyor zaten 2 yıldır, muazzam karnemiz var.
Ben yine de şehir takımlarının fazla olmasından yanayım. İstanbul takımlarının yöneticilerinin daha girift ilişkileri vardır birbirleriyle.
Taraftar konusunda da kısmen hak veriyorum hele kayseri’yi gördükten sonra ama kendi sahalarında büyükler geldiğinde takımlarını destekliyorlar sadecr bize karşı daha saldırgan oluyorlar diyelim.
Mesafe olarak, deplasman olarak büyük dezavantaj oluyor.
lazminator61
25.10.2022, 13:28
Bu gidişle üç büyütülmüşler neredeyse deplasmana hiç çıkmayacak.
Neyse ki Ümraniye gidici en azından
ümraniye kadiköyde sikecilerden puan aldi. Anadolu takimlar sikecilere yatiyor, yenilip bide seviniyorlar.
Ist takimlardan biz daha cok puan topluyoruz, bence dezavantaj yok.
ilelebeTS
25.10.2022, 19:39
Yine 1
https://pbs.twimg.com/media/Ff7JKanXgAImqJn?format=jpg
İşin ilginci aynı maçtaki Sivas bize yakın olması lazımken 113'te kalmış. Biz fazla kişiyle oynamışız gibi.
Oğuz ZEYTİN
25.10.2022, 20:06
Attığımız gol ofsayt mıymış?
Hamsik'in şutunda Umut kalecinin açısını kapatmıyordu fakat öncesinde Bakasetas'ın şutu için ofsayt demişler. Golün tekrarını seyredemedim. Kuralı netleştirmek için soruyorum.
ilelebeTS
25.10.2022, 20:14
Attığımız gol ofsayt mıymış?
Hamsik'in şutunda Umut kalecinin açısını kapatmıyordu fakat öncesinde Bakasetas'ın şutu için ofsayt demişler. Golün tekrarını seyredemedim. Kuralı netleştirmek için soruyorum.
Hocam 1.si görüş açısını kapatmıyor, 2.si top zaten defans tarafından bloklandı, kaleciyi ilgilendiren bir durum yok ortada. Ofsayt diyen kim İstanbullu tayfa mı? :D
Oğuz ZEYTİN
25.10.2022, 20:16
Hocam 1.si görüş açısını kapatmıyor, 2.si top zaten defans tarafından bloklandı, kaleciyi ilgilendiren bir durum yok ortada. Ofsayt diyen kim İstanbullu tayfa mı? :D
Trafikteyim. Radyoda eski hakemlerden biri söyledi. "Çok net ofsayt" dedi.
ilelebeTS
25.10.2022, 20:18
Trafikteyim. Radyoda eski hakemlerden biri...
Sallıyor. Bunların hakem olduğu ülkede futbol oynamaya çalışıyoruz işte. Bir kere kaleciyi bozan kendi adamı bizimki değil.
Bunu radyoda tartışmaya ancak şerefi haysiyeti beş para etmez biri aça bilir
Saint Castillo
25.10.2022, 20:34
kopenhag sevillada takır takır oynuyor. kazanırlarsa gruptan çıkmak için ciddi şansları olur.
Oğuz ZEYTİN
26.10.2022, 04:21
Sallıyor. Bunların hakem olduğu ülkede futbol oynamaya çalışıyoruz işte. Bir kere kaleciyi bozan kendi adamı bizimki değil.
Bunu radyoda tartışmaya ancak şerefi haysiyeti beş para etmez biri aça bilir
Vedat Tan.
Hiçbir tv programında tek satır tartışılmayan nerdeyse 1 hafta üzerine nerden akıllarına gelmiş Trabzonsporun galibiyetini tartışmak ofsaytla uzaktan yakından alası olmayan bir gol 2 tane sığır hemde BOZ sığır oturdu bunumu tartışıyor. İşte nasıl bir şeytan imparatorluguyla mücadele ettiğimiz ortada bjk gitti gs yi moralmen çökerttiler bu katıksız iyi aile çocuklarının bu şikeci hırsızların tek rakibi biz kaldık bunlara göre bize saldırmaya devam edecekler .
AntiŞike
26.10.2022, 22:52
Hiçbir tv programında tek satır tartışılmayan nerdeyse 1 hafta üzerine nerden akıllarına gelmiş Trabzonsporun galibiyetini tartışmak ofsaytla uzaktan yakından alası olmayan bir gol 2 tane sığır hemde BOZ sığır oturdu bunumu tartışıyor. İşte nasıl bir şeytan imparatorluguyla mücadele ettiğimiz ortada bjk gitti gs yi moralmen çökerttiler bu katıksız iyi aile çocuklarının bu şikeci hırsızların tek rakibi biz kaldık bunlara göre bize saldırmaya devam edecekler .
nedeni belli, Geyse berabere kaldı, sekiztaşkargalar yenildi. Trabzon bir anda en büyük tehlike oldu yine.
bunların alayına var yaa
Doğukan Uçan
26.10.2022, 23:02
Maçı canlı izledim N Jie ve Dia saba çok sağlam topçu. Acayip zor geçti maç sivasspor ile şu sıralar oynayıp aradan çıkarmamız iyi oldu.
Sefer A.
05.11.2022, 13:47
Trabzonspor taraftarı bu maçta zeka seviyesini bir kez daha gösterdi
Dakika 80 1-0 öndesin takım berbat futbol oynuyor ama taraftar ararım sorarım nerede diye rakibe bağırıyor
Bizim taraftar eğitilmez, bizim taraftarın beyni yok
Lakayit gevşeklik neredeyse bizim taraftar orada
ulan rakip 1 gol atsa maç 1-1 bitecek
sen kendi takımına tezahürat yapsana beyinsizler
rakipten sana ne
bu taraftar ne tezahürat yapmayı ne tribünde bağırmayı hiçbir bilgisi yok
bunların alayı cahil odun kafa
:alkış:
1461 konusu offf sabaha kadar yazarim ama neyse
Buradaki 90% ezici çogunluk da o yapilan rezil hamlenin tarafindaydi, yok ptt'de kalsin da oyuncu yetistirsin, forum yönetiminden en aktif üyesinden en aktif olmayan üyesine kadar herkesin beyni uyusmustu o dönem buralarda, ben ve anca 1-2 kisi karsi gelmistik
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.