Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 11.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Sivasspor | Maç Sonucu
Yıldıray Emanet
22.10.2022, 18:58
3 puan cepte gerisi teferruat. Keyif alamayanlar izlemesin. 3 puandan büyük keyif yok
Sefa Murat Dokuz
22.10.2022, 18:59
Uğurcan 7,5, Umarım eski formunu yakalar, o güveni hissettirir.
Larsen 3,5, Oyun zekası çok düşük.
Bartra 5,5, İlk yarı kötüydü ama ikinci yarı toparladı.
Hugo 6, İkinci yarı kritik bir pas hatası hariç fena değildi.
Eren 5,5, Şu yerli kuralında çok kıymetli. Beğenin veya beğenmeyin.
Hamsik 7,5, Hatalı pasları ve savunmaya katkı yapmadığı konuşuluyor. Yaptıklarına sayın.
Gbamin 9, Maçın yıldızı. Ümraniye maçının son 13 dk’sı ile birlikte tam 2 ay bağırdık Hamsik-Gbamin ikilisi iç sahada diye sonunda bunu görebildi teknik heyet.
Bakasetas 5, Ortalıkta yoktu.
Umut Bozok 4, Kayboldu. Dağınıktı.
Trezeguet 5, Bütün maç yanlış yerde oynatıldı. 10 dk oynayabildi sol açıkta. Sol ayak yok adamda önüne sekene bile vuramıyor. Sürekli geri dönmek zorunda kalıyor. Adamı bitiriyor teknik heyet.
Maxi Gomez 2, Cornelius büyük golcüymüş, Sörloth uzay topçusuymuş.
1.86 boyunda tank gibi adam Caner ile güreşmek yerine her pozisyonda yerlerde sürünüyor.
1 topu da tutup basmak yerine alıp git yahu. Gbamin Maxi’den daha fazla dikine gidiyor. Ayıp ya.Faulmüş, faulün babası yapılıyordu Sorloth’a Cornelius’a. Bu fizikte adam bu kadar kolay yıkılmaz.
Bardhi 5, Duran top ve bazı maçlarda bir iki fake hareketi hariç bir katkı veremeyeceğini gösterdi. Teknik heyet gördü mü emin değilim.
A.Ömür 4, Etkisiz eleman.
Siopis 5, Orta sahaya direnç kattı. Özellikle son bölüm işe yaradı.
Doğucan ?
Abdullah Avcı ve Teknik Heyet 3, Trezeguet’in sağ açık, Maxi Gomez’in sol açık oynamasının izahını versin. Birisi sorsun ve biz de dinleyelim.
Surmeneli_91
22.10.2022, 18:59
11 maçta gram ilerleme yok ki geçen seneye göre daha iyi bir kadro var aslında.
tek değişiklik şu
9 maçta ilk yarıyı çöpe atıp ikinci yarı açılıyorduk
son 2 maçta ilk yarı(kısım kısım) iyi oynuyoruz ikinci yarı bitiklerdeyiz.
bu arada beinde bizden daha çok gömüyorlar ya :D
Kazandık önemli olan kazanmaktı gerisi boş.Basının gazına gelmeyin Trabzonspor hızlı oynamıyormuş sokayım hızlı oyuna 90 lı yılarda uçurtma gibi oynuyorduk şampiyon mu olduk.Takımın en önemli 2 adamı yok buna rağmen yarıştan kopmuyor.Biz barcelona veya real madrid değiliz bütçemizde fb kadar yok biz buyuz dahada iyi olacaz .sivas hicbir bok yapamadı maçta bunuda ekleyelim istanbulun piç basının ve osuruk taraftarının bizim hakkımızdaki yorumlarını zerre kale almıyorum.
serdaracıl
22.10.2022, 19:00
Bence asıl sorgulanması gereken bu kaliteli kadronun neden hakkını veremediği?
Kaliteli kadro mu? Kendimizi kandırmayı bırakalım. Bikaç ismi çıkar takımın IQ’su kuşa dönüyor. Boy ortalaması 1.50 3 kuruşluk adama 5 verip birilerini zengin etmekle kaliteli olunmuyor. Kadromuz leş. Önce bunu bi kabul edelim
champions
22.10.2022, 19:00
Çok kötü bir hocamız ve 4-5 tane alt lig seviyesinde oyuncumuz var. Bu ikisi yüzünden iyi oyuncular bile köreliyor. Devre arası kimi alırsak alalım aynı sefil oyun sürecekmiş hissini veriyor takım.
jairzinho
22.10.2022, 19:01
bireysel olarak eren elmalı gbamin yükselişe geçtiler
takım yürek yemiş adeta,agresiflik seviyesi yükselmiş
sivasspor yükselişte olan ve oturmuş bir rakip idi,
bu arada bu maçta yapılan paslaşma ile eski maçlardaki uyuşuk ve rakip pres yapmamışken yapılan paslaşmalar aynı değil
gördüğüm ve izlediğim şey rakip presi karşısında yapılan paslaşmalardı bu maçta,baş döndürür aga
erken 1-0 öne geçiyorsun ve topla yüzde 58 oynama oranı yakalıyorsun,boru değil, normalde geride olan takım daha fazla topla oynar vs
serdaracıl
22.10.2022, 19:02
Çok kötü bir hocamız ve 4-5 tane alt lig seviyesinde oyuncumuz var. Bu ikisi yüzünden iyi oyuncular bile köreliyor. Devre arası kimi alırsak alalım aynı sefil oyun sürecekmiş hissini veriyor takım.
İki iyi transfere bakar. Bu ligde iki iyi adam seni kral yapar. Mesela şörloth ve elneny ile şampiyonsun
Yok hoca Visca'nın döneceği ve kadronun mini bir kampla yeniden toparlanacağı senaryoyu düşünüyor. Ha size bu gece de üzgün uyumak düştü. İyi roller pardon uykular.
Kasim ayinda avrupa maclari bitecek herhalde onu kasteddi. Avrupadan bi elenelim o zaman gorun beni diye anladim ben.
Devre arasında Konya'dan bütüciyi alalım
Liğin en iyi ortacısı
Ortahisar61
22.10.2022, 19:03
3 puan önemli olan sivas sabaha kadar gol atamazdı seri yapmamız lazım artık
jairzinho
22.10.2022, 19:05
ben yanlış maçı mı izledim aga
forumdaki yorumlar enteresan
bu maç çok farklı bir maçtı kesinlikle futbol olarak,diğer maçlarla alakası olmayan bir 90 dakika izledik
Enaldo61
Sağ bekte bir Dorukhan olabilse çok şey farkederdi çok büyük şanssızlık.
Adem Köse
Ah Visca ah, bir an önce dönmesi gerekiyor takıma yoksa halimiz bu kanatlarla duman...
Gomez kesinlikle sahada umursamazca takılan biri değil. Uğraşıyor ediyor ama güçsüz. Güçlenmesi lazım
Katılıyorum. Gomez sezonun ikinci yarısinda daha çok kendini gösterecektir. Ben de iyi niyetli olduğunu düşünüyorum.
Sefa Murat Dokuz
Devre arası Larsen ve Bardhi’yi alacak klüp çıkar mı? Çıkmaz.
Kadroyu nasıl güçlendireceksin? Güçlendiremeyeceksin.
Eldekilerle idare edeceksin o zaman. Eldekilerin verimi % kaçta %50 bile değil.
Kaliteli kadro mu? Kendimizi kandırmayı bırakalım. Bikaç ismi çıkar takımın IQ’su kuşa dönüyor. Boy ortalaması 1.50 3 kuruşluk adama 5 verip birilerini zengin etmekle kaliteli olunmuyor. Kadromuz leş. Önce bunu bi kabul edelim
Bu kadronun kaliteli oldugu bir yalan ve bile bile bunun üzerinden hocaya yürüyüp istanbulun zehiriliyle şenolculuk yapan bilinçli bir kitle var sag açıgı sakat olan dorukan gibi en önemli jokeri sakat olan sol beki vasat olan 2 forveti 1 forvet etmeyen kalecisi son 4 yılın en kötü performansını sergileyen takım nasıl kaliteli oluyor hamsik trezege ve bakasetas dışında kalite göremiyorum.
Enaldo61
22.10.2022, 19:06
DK arasından sonra belki toparlanırız şu uefadan çıkarsak
Devre arası corneliusu kiralarsak iyi olur. Orada oynamiyor.
jairzinho
22.10.2022, 19:07
eren elmalı nın zirve maçlarından biriydi bence
eğer bu seviyesini korursa uzun yıllar solbek transferi yapmayız,tabi avrupadan bir kulüp talip olmazsa
bu maç çok farklı bir maçtı kesinlikle futbol olarak,diğer maçlarla alakası olmayan bir 90 dakika izledik
Yok ezbere bilenen bir taraftar toplulugu ve istanbulun piç basını var iyide oynasan kötü kötüde oynasan kötü.fb ankara maçında osuruk gibi oynadı kazandı uzay takımı.
jpositve
22.10.2022, 19:09
Bu kadronun kaliteli oldugu bir yalan ve bile bile bunun üzerinden hocaya yürüyüp istanbulun zehiriliyle şenolculuk yapan bilinçli bir kitle var sag açıgı sakat olan dorukan gibi en önemli jokeri sakat olan sol beki vasat olan 2 forveti 1 forvet etmeyen kalecisi son 4 yılın en kötü performansını sergileyen takım nasıl kaliteli oluyor hamsik trezege ve bakasetas dışında kalite göremiyorum.
Gecen sezon sampiyon olan takima 12 tane transfer yapildi. Sence yeni gelenler tarafinda bir yerlerde problem yok mu
serdaracıl
22.10.2022, 19:10
eğer bu seviyesini korursa uzun yıllar solbek transferi yapmayız,tabi avrupadan bir kulüp talip olmazsa
Duyan da eren maçı aldı sanır. Normal topunu oynadı adam
gurur6134
22.10.2022, 19:11
Icerde sivasla oynuyorsan ve macin yildizi uguracansa orada sıkınti var demektir sezon basindan bu yana ayni hikaye ugurcan kotuyse mac kaybediyorduk bugun iyiydi aldik nerde sistem nerde gelisim yok.sikebahce akbil macinin oldugu hafta kazanmak guzel ama nereye kadar boyle gidecek dahasi bu oyunla karsinda akbil yada şikeciler olsa ne olurdu.monaco maci 2.yarisi be 8tas macinin ilkyarilari umut vermisti yine donduk eskiye hoca cozum uretemiyor ozellikle kanatdaki soruna.bazilari skor taraftari saksakcisi hoca yalakasi oldugu icin bunlari gorsede soylemiyorlar onemli olan bunlari kazanirken konusabilmek su oyun ile cidden bu seneden umiti olan varsa futbol ile alakasini acil kesmeli ,takim islemiyor istikrar yok fizik yerde her oyuncu ikili mucadelelerde kayip ,yerde surunuyor hugo ve gbamin disinda ayakta kalan yoktu bugun bunun sebebi yada cozum uretecek olan biz degiliz heralde.
serdaracıl
22.10.2022, 19:11
Gecen sezon sampiyon olan takima 12 tane transfer yapildi. Sence yeni gelenler tarafinda bir yerlerde problem yok mu
Yeni gelenlerin tamamına yakını çöp. Gbamin, o da kiralık zaten ve kısmen trezege. Geri kalanı leş
İlginç beinsportta da yenilmişiz gibi konuşuyorlar.
Avcı hocam en iyi bildiği şeyi tekrar uygulamaya koydu.
Savruk takımı toparladı
Şu cendereden tüm kulvarlarda kafada çıktık
Dünya kupası arasına da kazasız girdik mi tamamdır
serdaracıl
22.10.2022, 19:13
Devre arası corneliusu kiralarsak iyi olur. Orada oynamiyor.
Devre arası şörlot gomez takası iyi gider :)
Devre arası şörlot gomez takası iyi gider :)
Keşke
Hâlâ nicelik dersindesiniz nitelik yok transferlerde alınan hicbir adam iyi değil ihtiyacımız değil iho zamanında bundan çok daha fazla paralara bir dünya ihtiyar yıldız diye alındı şampiyon mu olduk tekrar ediyorum sayı önemli değil nitelik gs sezon başı favoriydi ne oldu aldığı adamlarda sadece isim var hepsi fos okan kötü hoca geçen seneki terim de mı kötü hocaydı
Enaldo61
22.10.2022, 19:16
Allan'ın durumu ne devre arası çözsek onu sözleşmesi bitiyordu.
bein'de sinirli bir şekilde 11 hafta olduğu, tsnin biraz da güzel oynaması gerekliliği konuşuluyorsa doğru yoldayız demektir.
10 dk önde basıp tıkladın, sonra geride sakin kalıp top çevirdin. maç boyu tek net pozisyon verdin, o da gol olsa var ofsayt diye iptal edecek. ağlayıp dursunlar ben üç puanımı alır kaçarım.
İstanbul basının derdi biz şampiyonuz ve hala kafada olmamız mesale ünal zamanında 4.oluyorduk ya ligin en iyi takımı Trabzonspordu ulan sizin çirkin suratınıza tükürmek bile haram.
BAE'ye gitti.
Allan'ın durumu ne devre arası çözsek onu sözleşmesi bitiyordu.
serdaracıl
22.10.2022, 19:18
bein'de sinirli bir şekilde 11 hafta olduğu, tsnin biraz da güzel oynaması gerekliliği konuşuluyorsa doğru yoldayız demektir.
10 dk önde basıp tıkladın, sonra geride sakin kalıp top çevirdin. maç boyu tek net pozisyon verdin, o da gol olsa var ofsayt diye iptal edecek. ağlayıp dursunlar ben üç puanımı alır kaçarım.
aynen
Sefa Murat Dokuz
22.10.2022, 19:19
Hâlâ nicelik dersindesiniz nitelik yok transferlerde alınan hicbir adam iyi değil ihtiyacımız değil iho zamanında bundan çok daha fazla paralara bir dünya ihtiyar yıldız diye alındı şampiyon mu olduk tekrar ediyorum sayı önemli değil nitelik gs sezon başı favoriydi ne oldu aldığı adamlarda sadece isim var hepsi fos okan kötü hoca geçen seneki terim de mı kötü hocaydı
Kim aldırdı bu adamları, rahmetli Özkan Sümer’e yıkın ihaleyi tam olsun.
Wakaeme’yi egosu yüzünden gönderen Avcı’nın bu transferlerle alakası yok tabi dimi.
Kukla o zaman bu adam, onu mu diyorsunuz. Hiçbir transfere onay vermedi, kukla gibi orda oturuyor.
Vay be serin hikaye.
Royal Heart
22.10.2022, 19:21
Kasim ayinda avrupa maclari bitecek herhalde onu kasteddi. Avrupadan bi elenelim o zaman gorun beni diye anladim ben.
:)
https://twitter.com/cifturnike/status/1583852105223110656
Kim aldırdı bu adamları, rahmetli Özkan Sümer’e yıkın ihaleyi tam olsun.
Wakaeme’yi egosu yüzünden gönderen Avcı’nın bu transferlerle alakası yok tabi dimi.
Kukla o zaman bu adam, onu mu diyorsunuz. Hiçbir transfere onay vermedi, kukla gibi orda oturuyor.
Vay be serin hikaye.
Wakayı hoca göndermedi hoca son ana kadar kalsın istedi başkanın bizati kendisi gönderdi bu hoca son 20 yıldaki en iyi hocamızdır bizi şampiyon yaptı 2 tane süper kupa aldı hala zirveden kopmuyor şenol gibi sürekli taraftara laf sokmuyor zorla geldim rica ettiler geldim de demiyor sürekli suratı turşuda satmıyor Trabzonsporda mutlu kıymet bilin yoksa mralara shotalara tolunaylara sadilere hamilere ünallra şenollara rızalara muhtaç olursunuz çocuklarınız dahi şampiyonluk göremez.
Arif Timurcioğlu
22.10.2022, 19:25
eğer bu seviyesini korursa uzun yıllar solbek transferi yapmayız,tabi avrupadan bir kulüp talip olmazsa Ulan jairzinho ne adamsın, transfer döneminde gömdün durdun adamı şimdi tam tersini diyosun :]
Varlıbaş61
22.10.2022, 19:28
Maçlara o kadar ilgisiz olduk ki burada bile sayfa sayısı henüz 22.
Araştırılması gerekir bence. Taraftar güzel ve zevk veren futbol istiyor !
Tebrikler takima
Araya kadar 2 maci da alalim
Sonrasini düşünürüz
Hep destek tam destek
Elinde iç sahada merkezde oynatabileceğin Gomez var, sol kanattan içer çekip şut atabilecek yayda şut atabilecek Baka’ya pas çıkarabilecek Trezeguet var. Sen 2 tane uzun topa kafa vuracak diye Gomez’i sola koyuyorsun. Ne taktik yahu vallaha şapka yok yok kasket çıkarılır bu taktiğe. Adam sol taç çizgisine yapışık oynadı be ne anlatıyorsun hocam sen.
https://i.hizliresim.com/omi3le5.png
İlk yarı.
jpositve
22.10.2022, 19:29
Eee yanlis yapilan transferlerden kimi sorumlu tutucaz acaba peki. Yada belki de oyuncular iyidir ama takim taktiginden yeterli performans veremiyorlardir falan bu tip seyler icin insanlar kimi elestiricek sence.
40 yaşındayım 7 yaşından beri bu takımı takip ediyorum oynattıgı futbolla urban breams,tarihi basarılarıyla A.Avcı bütçesi ve başarı kıyaslamasıyla ziya doğan puan ortalmasıyla şenol güneş 33 yılın özeti gerisi koca bir FOSSSSSS ona göre düşünün taşının.
serdaracıl
22.10.2022, 19:34
Maçlara o kadar ilgisiz olduk ki burada bile sayfa sayısı henüz 22.
Araştırılması gerekir bence. Taraftar güzel ve zevk veren futbol istiyor !
Yenilsek 50927828)782₺!&77 sayfa olmuştu burası. Bence taraftar ne istediğini bilmiyor. Başarıyı hazmedemiyor, Kaos seviyor
jairzinho
22.10.2022, 19:34
Ulan jairzinho ne adamsın, transfer döneminde gömdün durdun adamı şimdi tam tersini diyosun :]
fazla gömdüm diyemem
vasat(orta) ve 5 lik oyuncu olarak tanımlamıştım
bu maçtaki seviyesi bunun üzerinde idi, 7-8 lik oyuncu gibi oynadı, demekki gelişim kaydediyor
Haymatlos Han
22.10.2022, 19:35
Organize bir tane pozisyon yok,kanatların hiç biri işlemiyor sebebi de yerinde oynamayan oyuncular. Buna dur denmez ise çok üzülürüz, takımın as forveti açıkta, sol açığı sağda, 10 numara oynayanı kanat oynatmaya çalışmak. Adamlar 1-0'dan sonra kaç defa 2 top ile atak yaptı. Madem oynatmayacaksın niye alıyorsun, cebinden mi veriyorsun parasını
Sefa Murat Dokuz
22.10.2022, 19:36
Wakayı hoca göndermedi hoca son ana kadar kalsın istedi başkanın bizati kendisi gönderdi bu hoca son 20 yıldaki en iyi hocamızdır bizi şampiyon yaptı 2 tane süper kupa aldı hala zirveden kopmuyor şenol gibi sürekli taraftara laf sokmuyor zorla geldim rica ettiler geldim de demiyor sürekli suratı turşuda satmıyor Trabzonsporda mutlu kıymet bilin yoksa mralara shotalara tolunaylara sadilere hamilere ünallra şenollara rızalara muhtaç olursunuz çocuklarınız dahi şampiyonluk göremez.
Sizde kötü örnek göstermek alışkanlık ya da kompleks olmuş. Yağ, tüp kuyruklarını gördük buna razı olun modunda takılıyorsunuz. Saydığın hocaların ellerinde şuanki kadronun yarısı da yoktu o da ayrı mesele.
Kimse hoca gitsin demiyor. Taraftara laf sokmaması bir artı mı emin değilim. Taraftara laf soksa hakkı, bugün tribün yoktu. Keşke laf soksa.
Alınan oyunculara hoca kenardan seyirci kaldıysa kendi hatası yok dahil olduysa yine hatalı. Neresinden aklıyorsunuz anlaşılamıyor. Hoca kalsın istemiş, hoca kalmasını istese kalırdı. Hiçbir yönetim şampiyon yapmış hocayı karşısına alamazdı, geçin bu işleri. Çıkıp 1 demeç verirdi Wakaeme’yi istiyorum diye, yönetimi görürdük o zaman. Aylarca boşta durdu adam yönetimi iten hiçbir güç yoktu ki teklif bile yapmadılar.
Hadi Waka’yı geçtik. Lahtimi Naci gibi oyuncuları sadece koltuk doldursun diye mi okey verdi mesela hoca.
Oynatmam ben bunları almayın diyemiyor mu?
Transferde batırdık hadi onada Okey. 2 ay burda bağırdık çağırdık. Sadece 13 dk Ümraniye maçında bir arada oynadı Hamsik-Gbamin. 13 dk bak. 2 ay da 13 dk. Monaco - Bjk ve bu maç 3. Kez birlikte oynuyorlar. Takımın ayakta kalan yeri oldu merkez ikili bu süreçte kalanlar dökülüyor.
Trezeguet sağ kanat olmaz diye bağırıyoruz. Yine gözlerini yumuyorlar. Bu kenardaki teknik heyet ortalama futbol seyircileri kadar göremiyor mu sahada ne olup bittiğini.
Maxi Gomex gibi tank gibi adamı kanat oynatmak nedir yahu.
Sol kanatta Bardhi oynuyor, Bozok oynuyor, Gomez oynuyor ama orjinal mevkisinde olan Trezeguet oynatılmıyor.
Takımın açıkcası mevcut şartlarda form ve rotasyonu düşünülünce işleyebilecek 2 atak tarzı var birisi Trezeguet’in sol taraftaki yaratıcılığı ve kat etmeleri. Diğeri göbekten pas bir iki istasyonla pas al veri ve Bakasetas’ın şut atması. Orta yapamıyoz, sıfıra inemiyoz. Elinde 2 hücum opsiyonu var birisini diğer kanada atıp öldürüyorsun. Wakaeme den sağ açık olur muydu? Kabul edermiydi acaba Wakaeme. Ya da sağ açık olsaydı o istatistikleri yapabilir miydi. Trezeguet’i çöpe çevirmek için güzel uğraşıyor teknik heyet tebrik etmek lazım.
Arif Timurcioğlu
22.10.2022, 19:37
fazla gömdüm diyemem
vasat(orta) ve 5 lik oyuncu olarak tanımlamıştım
bu maçtaki seviyesi bunun üzerinde idi, 7-8 lik oyuncu gibi oynadı, demekki gelişim kaydediyor Evet çok az gömdün defalarca küçük takım futbolcusu, dar alanda paslaşamaz diyip durdun bunada şükür.
Yenilsek 50927828)782₺!&77 sayfa olmuştu burası. Bence taraftar ne istediğini bilmiyor. Başarıyı hazmedemiyor, Kaos seviyor
Bize antalyadan 7 akhisardan 6 yiyen hocalar lazım dik oynatan dimdik tabanca gibi ya da 2.lig takımına elenen ligde 13 sırafayken kovulan cok iyi felsefe bilen hitabeti kuveytli hocalar ya da yada en büyük başarası 4.olmak olan boğaza kılçık gibi takılan milliyetçi abiler bize şampiyon olmak kupalar almak felan tres.
fanatikdevri
22.10.2022, 19:39
Takımı genel olarak çok beğendim,ilerideki uyum sorununu da çözersek,lige kabus gibi çökeriz yine.Gbamin ve Larsen çok iyiydiler,Larsen ilk yarı ve ikinci yarı tek başına kanadı kapattı.
Organize bir tane pozisyon yok,kanatların hiç biri işlemiyor sebebi de yerinde oynamayan oyuncular. Buna dur denmez ise çok üzülürüz, takımın as forveti açıkta, sol açığı sağda, 10 numara oynayanı kanat oynatmaya çalışmak. Adamlar 1-0'dan sonra kaç defa 2 top ile atak yaptı. Madem oynatmayacaksın niye alıyorsun, cebinden mi veriyorsun parasını
Karşındaki Adamlar bok gibi oynadı hangi maçı izledin sen
Sefa Murat Dokuz
22.10.2022, 19:41
İlk yarı.
Nedir bu görüntü? Maxi Gomez’in topla buluşmaları mı? Öyleyse, görüntü dediğimi doğruluyor. Adamın ceza sahasında aksiyonu yok denecek kadar az. Sol çaprazdan 2 veya 3 kez girdi demiştim, 1 gibi gözüküyor.
45 dk’yı taç çizgisine yakın yerde geçirdi. Ne güzel taktik.
Takım savunması oturuyor gibi.Geçen sezonki o kolay gol yemeyen takım haline geliyoruz yavaştan.Uğurcan da kendine geldi.Orta sahadaki mücadele de iyi sayılır.Hücum işini de oturtursak gerisi gelecek.Maç sonu Bein-Sports'taki çakallar Trabzonspor göze hoş gelen futbol oynamalı diye feryad ediyorlardı.İstedikleri harala gürele hücum edip öne geçtiği maçlarda 32 puan kaybetmiş olan 19-20 sezonundaki Trabzonspor.Bu arada Gbamin üstüne koyarak ilerliyor , Allah nazardan saklasın..
serdaracıl
22.10.2022, 19:44
Uğurcan be hugo’nun performansları beni mutlu etti
https://www.transfermarkt.com.tr/andreas-cornelius/leistungsdatendetails/spieler/203412/wettbewerb/DK1/saison/2022
Emin misiniz ? Adamı maç satmakla suçlayanlar şu an buralarda.Corne bu takımda kalmalıydı dedikçe "hain" damgası yedi sezon başı adam..
HasanTezel
22.10.2022, 19:45
İmzamı atarım…
Sahamda yenilmeme rekoru kırmışım, KAZANDIĞI SÜRECE HOCA HAKLIDIR!
Şu an 2. yim lidere 1 puan kaldı…
Takım gole kadar ligin 2 gömlek üstü oynadı, isterse oynuyor, ama 2 senedir anlamayana yazalım, KONTROL OYUN HOCANIN taktiği, Uğurcan Hamsik Gbamin düzeldi sansasyonel oynadı, işi biliyor adam…
Sadettin_
22.10.2022, 19:46
Organize bir tane pozisyon yok,kanatların hiç biri işlemiyor sebebi de yerinde oynamayan oyuncular. Buna dur denmez ise çok üzülürüz, takımın as forveti açıkta, sol açığı sağda, 10 numara oynayanı kanat oynatmaya çalışmak. Adamlar 1-0'dan sonra kaç defa 2 top ile atak yaptı. Madem oynatmayacaksın niye alıyorsun, cebinden mi veriyorsun parasınıHemen şimdi Fatih tekke gelsin .
Belki ligi 11. falan Bitiririz bı 40-50 sene daha şampiyonluk göremeyiz ama olsun adam trabzonlu sonuçta
fanatikdevri
22.10.2022, 19:47
Sivas da sezon başındaki Sivas değil,Başakları deplasmanda yendikleri maçtan sonra formları da yükselme yolundaydı,bizle oynamasalar kimle oynasalar bugün yenerdiler,Abdullah Avcı bunu iy itahlil etmiş.
Fatih Öztürk
22.10.2022, 19:48
Bartanin şahsi hatalarını düzeltmesi lazım. Benim de sık eleştirdiğim Trezeget birşeyler yapmak için götünü yırtıyor fakat tek kanatla bu kadar. Uğurcan, Larsen, kısmen Eren, Gmabil ile Hamsik dışında vasatız. Önemli olan kazanmaktı, kazandık. Ileri de basacağımız takımlara bakalım.
jairzinho
taraftar uzun dönem (yaklaşık 2 yıl) temposuz futbola alıştı ki sivasspor maçınıda benzer zannediyor,alakası yok aga
yüzde 58 topa sahip olduğumuz maçta 17 faul yapmışız aga,demekki temaslı oyuna geçmişiz
500 pas yapmışız,tiki taka esintileri vardı bu maçta,skor olarak önde iken ve rakip pres yaparken bu paslaşmalar geldi,
rakip geriye çekilir bizde oyun kurmak için saha sola yavaş paslar yaparız,geçmiş maçlardaki pas ritüelleri bu şekil idi, bu maçta ise rakip pres yaptı,biz ise bu yapılan presi pas ile kırdık,çoh enteresan
jesus ve fb sisteminden 30 metre mesafede oynamayı ve presi temaslı oyunu aldık ve üzerine avcı nın pas oyunu eklendi,bu maçta
misal yatabare nin maçın bir anında ofsayta düşmesi bu 30 metre mesafede oynamanın göstergesiydi
fadigaTS
https://youtu.be/ajh25SiEjmo
Gbamin bugün chelseaden falan gelen oyuncu gibiydi sahada diğerlerinden seçiliyordu değişik adam.
iyattara
22.10.2022, 19:49
1 0 aradığımız lezzet. Biz şov yaparak değil 1 0 net skorlar ile rakipleri basindaki yalakalari cildirtarak şampiyon olduk. Doğru yola yavaş yavaş giriyoruz. Eksikler tabi ki var ama takım savunması oturdukca her türlü alacağız maçları. Ağlamalar başladıysa doğru yoldayız.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Takım savunması oturuyor gibi.Geçen sezonki o kolay gol yemeyen takım haline geliyoruz yavaştan.Uğurcan da kendine geldi.Orta sahadaki mücadele de iyi sayılır.Hücum işini de oturtursak gerisi gelecek.Maç sonu Bein-Sports'taki çakallar Trabzonspor göze hoş gelen futbol oynamalı diye feryad ediyorlardı.İstedikleri harala gürele hücum edip öne geçtiği maçlarda 32 puan kaybetmiş olan 19-20 sezonundaki Trabzonspor.Bu arada Gbamin üstüne koyarak ilerliyor , Allah nazardan saklasın..
Aynen 4.olsun Trabzonspor aman ha zirveye oynamasın şampiyon olduk ya öldüler hasretten kıskançlıktan hocada aslında bundan bahsediyor bizimkiler Trabzonsporu barcelona zannettiklerinden hocaya giydiriyor.
Haymatlos Han
22.10.2022, 19:51
Hemen şimdi Fatih tekke gelsin .
Belki ligi 11. falan Bitiririz bı 40-50 sene daha şampiyonluk göremeyiz ama olsun adam trabzonlu sonuçta
Bu forumda boşuna ceza alıyorum,idrak sorunu milyon üye varken bana ceza kesiliyor. Okuduğunuz anlayabildiğinizi iddia etmeyin lütfen. Anlıyorum ama çarpıtıyorum diyorsanız içinizin kötülüğü, yüzünüze de yansımıştır. Yanlış olan ne? Nerede getirin öz evlat lafı geçiyor? Sizi dikkate almıyorum bu saatten sonra, yok hükmündesiniz zira
bilginsem
22.10.2022, 19:53
Bu sol uçta Maxi'yi tutarak iyi işler yaparız gibi geliyor, çok üretemesek de iyi düşünülmüş bir şeydi. Maxi çok gezgin bir santraformuş, hiç beklediğim profil değil. Savunma 5 metre öne gelmediği sürece de merkezde duramayacak gibi duruyor. Çok yalnız kalıyor biz uzun boylu oynayınca,
Gbamin forma girdi, çok çok mutluyum.
Uğurcan da formunu buldu.
Bardhi de silkelendi biraz.
Yusuf, Maxi,Larsen de form tutarsa harika olacak
Visca da dönecek
Haftaya Bay olacağız, Eren 2 hafta avrupa hariç dinlenecek.
Şu önümüzdeki 3 maçı alıp grup lideri çıkalım lütfen. Ligde de araya ilk 3 te girelim, sonrası gelecek.
Cidden hocaya katılıyorum ilk 15 dakika iyi oynadık. Artık daha az hata yapıyoruz, bunlar iyi şeyler. Ama kalan dakikalarda kötüydük ve üretkenliğimiz aşırı düşük, bu bize hiç yakışmıyor. Yatabare'nin çapraz şutunda gol yemediğimize bakmayın, o pozisyonda yemiş kadar sinirlenmemiz gerekiyor, korkunç bir boşluk vardı kademede.
Bartanin şahsi hatalarını düzeltmesi lazım. Benim de sık eleştirdiğim Trezeget birşeyler yapmak için götünü yırtıyor fakat tek kanatla bu kadar. Uğurcan, Larsen, kısmen Eren, Gmabil ile Hamsik dışında vasatız. Önemli olan kazanmaktı, kazandık. Ileri de basacağımız takımlara bakalım.
Visca dönünce sağ kanat işleyecek larsen nekadar vasat bir bek olsada kademesine girecek bir kanadı olacak .
Haymatlos Han
22.10.2022, 19:55
Karşındaki Adamlar bok gibi oynadı hangi maçı izledin sen
Böyle goygoya devam edin,über oynadık,hoca da dahi.
Nedir bu görüntü? Maxi Gomez’in topla buluşmaları mı? Öyleyse, görüntü dediğimi doğruluyor. Adamın ceza sahasında aksiyonu yok denecek kadar az. Sol çaprazdan 2 veya 3 kez girdi demiştim, 1 gibi gözüküyor.
45 dk’yı taç çizgisine yakın yerde geçirdi. Ne güzel taktik.
Evet Gomez'in ilk yarı temasları. Forvet Umutla hemen hemen aynı. Çizgiye yapışma durumu yok. Golü tekrar izle mesela, çizgiye yapışık mı oynamış görürsün. Isı haritasına da bakabilirsin. Kafanda kurduğun şey doğru değil.
Emin misiniz ? Adamı maç satmakla suçlayanlar şu an buralarda.Corne bu takımda kalmalıydı dedikçe "hain" damgası yedi sezon başı adam..
Sattık hocam bu oyuncuyu 6m. Şu an 6m gibi bir rakama bu oyuncuyu geri isteyen var mı forumda? Yok sanıyorum bir kişi hariç. O da her maç sonu gelip cornelius güzellemesi yapıyor. Yenince de yazıyor. Gomez atınca da yazıyor. Gereksiz bir konu bence. Cornenin sayfasında yazılarım duruyor. Oradan devam edilebilir. Saygılar.
lazanka61
22.10.2022, 19:57
aa komikti bugün. gomez sol açık, sol açık sağ açık, bazen de değiştiler komik işler...
Gayet iyi oynadık sivas bok gibi oynadı ve istedigimizi aldık yayıncı kuruluştaki kepçe kulak mutsuzsa biz iyi yoldayız.
serdaracıl
22.10.2022, 19:58
Über oynamadık. Hoca da dahi değil.
Sefa Murat Dokuz
22.10.2022, 19:58
Evet Gomez'in ilk yarı temasları. Forvet Umutla hemen hemen aynı. Çizgiye yapışma durumu yok. Golü tekrar izle mesela, çizgiye yapışık mı oynamış görürsün. Isı haritasına da bakabilirsin. Kafanda kurduğun şey doğru değil.
Gözlerin görmüyor bence, noktaları bir say istersen bakalım. Ben saydım ama söylemicem, o kadarını da sen yap. Unutmadan ilk yarının son 10’dk’sını merkez forvet olarak oynadı bu adam.
lazminator61
22.10.2022, 19:59
Abdullah avcinin kredisi bizde sonsuz.
insallah 10 sene daha bizde kalir.
istanbul, Medya, Tff, türkiye suan kuduriyor.
Yiğit SARI
22.10.2022, 20:04
Çok sıkıcıydı maç. Sahada kimsenin görevi tanımlı değilmiş gibi
Gözlerin görmüyor bence, noktaları bir say istersen bakalım. Ben saydım ama söylemicem, o kadarını da sen yap. Unutmadan ilk yarının son 10’dk’sını merkez forvet olarak oynadı bu adam.
45 dk taç çizgisine yakın oynamadı o zaman?
Tayphoon61
22.10.2022, 20:07
viscanın ve dorukhanın dönüşüne kadar alacağımız bu tip sonuçlara kimse hayır demez. Şu an Fb/ BŞHR maçını izliyorum ilk 10 dakika itibariyle ikiside bizden tempolu ve ne yaptığını bilen bir görüntü veriyorlar malesef
serdaracıl
22.10.2022, 20:07
Gomez şörloth takası is loading :)
Sefa Murat Dokuz
22.10.2022, 20:08
İlk yarı.
45 dk taç çizgisine yakın oynamadı o zaman?
Futbol sahası eni yaklaşık 60-70 metre.
Maxi Lopez’in bizim sahada topla buluşma sayısı: 7, Tamamı sol çizgi ve ilk 25 metre içinde. 3 tanesi sol taç çizgisine 10 metre içinde.
Rakip sahada topla buluşma sayısı: 19, 9 tanesi sol taç çizgisinin ilk 10 metresi içinde, 13 tanesi sol çizginin 25 metre içinde. 3 topla buluşma orta saha hizasında. Sadece 3 kez topla orta saha hizasının sağında buluşmuş.
Toplam 26 topla buluşmasının, 12 tanesi sol taç çizgisine 10 metre mesafede. Sahanın enini 6’ya bölersek en solda kalan payda topla buluşması %46.
Sahanın enini 3’e bölersek en soldaki 20-25 metrelik bölümde topla buluşma sayısı 19 yani %73.
Daha net anlatamam kusura bakma.
İlk yarının son 10dk’sını, 10/45’ini merkez forvet oynamış adamın. Sol kenar oynarken 35 dk sola yapışık oynadığını gösteren fotoğrafı koyup. Sadece 1 kez rakip ceza sahası içinde topla buluştuğu görüntüyü koyup, top indirsin de şut atalım diye hikaye uyduran sensin.
Gayet iyi oynadık sivas bok gibi oynadı ve istedigimizi aldık yayıncı kuruluştaki kepçe kulak mutsuzsa biz iyi yoldayız.
https://twitter.com/beINSPORTS_TR/status/1583857170935750656
Güntekin'e bak boğazı düğümlenmiş konuşamıyor bile :D
3 yesek bülbül gibi şakıyordu.
serdaracıl
22.10.2022, 20:10
Geçenlerde trabzonspor taraftarına leş dediğim için ceza aldım. O yüzden tekrarlamayacağım.
Oynanan bu oyun oyunculara değer katar mı? Her hafta günah keçisi değişiyor burada. Şampiyon yapsın saygı duyarım, istifaya falan asla çağırmam ama sosyal hayattan işten güçten kısıp 2 saati bunu izlemek için vermek istemiyorum. Bıraktım birkaç haftadır.
serdaracıl
22.10.2022, 20:11
Biraz daha ağlasa açılacsk aslında ;)
Armağan Dere
22.10.2022, 20:11
haftaya bay mı geçiyoruz ligi?...
Futbol sahası eni yaklaşık 60-70 metre.
Maxi Lopez’in bizim sahada topla buluşma sayısı: 7, Tamamı sol çizgi ve ilk 25 metre içinde. 3 tanesi sol taç çizgisine 10 metre içinde.
Rakip sahada topla buluşma sayısı: 19, 9 tanesi sol taç çizgisinin ilk 10 metresi içinde, 13 tanesi sol çizginin 25 metre içinde. 3 topla buluşma orta saha hizasında. Sadece 3 kez topla orta saha hizasının sağında buluşmuş.
Toplam 26 topla buluşmasının, 12 tanesi sol taç çizgisine 10 metre mesafede. Sahanın enini 6’ya bölersek en solda kalan payda topla buluşması %46.
Sahanın enini 3’e bölersek en soldaki 20-25 metrelik bölümde topla buluşma sayısı 19 yani %73.
Daha net anlatamam kusura bakma.
İlk yarının son 10dk’sını, 10/45’ini merkez forvet oynamış adamın. Sol kenar oynarken 35 dk sola yapışık oynadığını gösteren fotoğrafı koyup. Sadece 1 kez rakip ceza sahası içinde topla buluştuğu görüntüyü koyup, top indirsin de şut atalım diye hikaye uyduran sensin.
Bir de şunu analiz edebilir misin?
https://i.hizliresim.com/q94b5g3.png
Not: Görsel futbolda pozisyona en fazla değer veren adamın kenar forvetinin 45 dkda topla buluştuğu yerleri gösteriyor.
Analizinde Gomez'i de paylaşarak kıyaslarsan sevinirim. Öğrenmiş oluruz.
yatmaztara
22.10.2022, 20:20
https://twitter.com/dhainternet/status/1583799094690054144
Vallahi 2. yarının 20 dakikasını seyredemedim. Vatani görev için bol bol twit attım. Her duyarlı vatandaşımızdan da en az 1 twit beklerim. Konuyu böldüğüm için tekrardan özür dilerim.
Yunus Emre SEYHAN
22.10.2022, 20:21
Bu maç iyiydik.
Ancak takımda istek yok camiada ise mental yorgunluk var
Biraz daha ağlasa açılacsk aslında ;)
Kupa da aldın, şampiyon da oldun, süper kupa da aldın :D
kaçarava
22.10.2022, 20:24
Gole kadar fena değildik. Golden sonra 30-35'e kadar gereksiz zorlandık. Bu zorlanma kendi sahamızda beklerken yaşadığımız bir zorlanma. Sivas bu kadar kolay gelmemeli. İlk yarının sonlarına doğru tekrar toparladık. Gbamin bu kısımda oyuna ağırlığını koydu. İkinci yarı çok daha kolay geçti. Sivas ikinci yarı berbattı.
Kadro sorunlu. Dengesiz. Eksik.
5 hücumcuyla oynayıp derinde beklemek zor. Bunları hücumda doğru kullanacak organizasyonu da oturtamadık. Defansif adam koysak bu kez de geriden top çıkarma zorlaşacak. Son derece dengesiz bir kadro.
Kanatlarda top süren, tutan,adam eksilten oyuncu eksikliği fazlasıyla hissedildi. Rakipler merkezi kapatıp, forvetimize de sert oynayınca etkisiz kalıyoruz. Bakasetas ve Hamsik'in ağırlığı da büyük sorun. O zaman baskıyı-presi kırman zorlaşıyor. Abdülkadir Ömür basiretsiz bile olsa top taşıyınca, Bardhi kanatta iki al ver yapınca bile en azından bir şeyler yaptık. Hoca'nın bu iki yıldızı çıkarması cesurca ve doğruydu.
Merkeze bakınca Baka-Hamsik'in birinden vazgeçmek zorundayız gibi. Bu orta saha ile oyuna ağırlığımızı koyamıyoruz, preste 4 kere dürtüyor topu Bakasetas. Ama kanatlar neredeyse tamamen yokken bunu yapmak pek mantıklı değil.
Sefa Murat Dokuz
22.10.2022, 20:31
Bir de şunu analiz edebilir misin?
https://i.hizliresim.com/q94b5g3.png
Not: Görsel futbolda pozisyona en fazla değer veren adamın kenar forvetinin 45 dkda topla buluştuğu yerleri gösteriyor.
Analizinde Gomez'i de paylaşarak kıyaslarsan sevinirim. Öğrenmiş oluruz.
21907
21908
Bak bakalım nerde oynamış 35 dk.
Son 10 dk santrafor oynadı ama buda ilk 45 dk.
21909
Siz bir daha izleyin maçı belki görürsünüz.
Topla buluşmaları aynı dediğin Umut Bozok’un ısı haritasını atayım mı?
Bak bakalım benziyor mu.
UMUT BOZOK
İlk 35.
21910
Bu da full 45.
21911
13-14 kişiyle bu sene bitmez. Hoca sahneye yeni oyuncular sürmekte çok isteksiz.
21907
21908
Bak bakalım nerde oynamış 35 dk.
Son 10 dk santrafor oynadı ama buda ilk 45 dk.
21909
Siz bir daha izleyin maçı belki görürsünüz.
Hoca sol bek oynattı Gomez'i kabul ediyorum.
Sizde kötü örnek göstermek alışkanlık ya da kompleks olmuş. Yağ, tüp kuyruklarını gördük buna razı olun modunda takılıyorsunuz. Saydığın hocaların ellerinde şuanki kadronun yarısı da yoktu o da ayrı mesele.
Kimse hoca gitsin demiyor. Taraftara laf sokmaması bir artı mı emin değilim. Taraftara laf soksa hakkı, bugün tribün yoktu. Keşke laf soksa.
Alınan oyunculara hoca kenardan seyirci kaldıysa kendi hatası yok dahil olduysa yine hatalı. Neresinden aklıyorsunuz anlaşılamıyor. Hoca kalsın istemiş, hoca kalmasını istese kalırdı. Hiçbir yönetim şampiyon yapmış hocayı karşısına alamazdı, geçin bu işleri. Çıkıp 1 demeç verirdi Wakaeme’yi istiyorum diye, yönetimi görürdük o zaman. Aylarca boşta durdu adam yönetimi iten hiçbir güç yoktu ki teklif bile yapmadılar.
Hadi Waka’yı geçtik. Lahtimi Naci gibi oyuncuları sadece koltuk doldursun diye mi okey verdi mesela hoca.
Oynatmam ben bunları almayın diyemiyor mu?
Transferde batırdık hadi onada Okey. 2 ay burda bağırdık çağırdık. Sadece 13 dk Ümraniye maçında bir arada oynadı Hamsik-Gbamin. 13 dk bak. 2 ay da 13 dk. Monaco - Bjk ve bu maç 3. Kez birlikte oynuyorlar. Takımın ayakta kalan yeri oldu merkez ikili bu süreçte kalanlar dökülüyor.
Trezeguet sağ kanat olmaz diye bağırıyoruz. Yine gözlerini yumuyorlar. Bu kenardaki teknik heyet ortalama futbol seyircileri kadar göremiyor mu sahada ne olup bittiğini.
Maxi Gomex gibi tank gibi adamı kanat oynatmak nedir yahu.
Sol kanatta Bardhi oynuyor, Bozok oynuyor, Gomez oynuyor ama orjinal mevkisinde olan Trezeguet oynatılmıyor.
Takımın açıkcası mevcut şartlarda form ve rotasyonu düşünülünce işleyebilecek 2 atak tarzı var birisi Trezeguet’in sol taraftaki yaratıcılığı ve kat etmeleri. Diğeri göbekten pas bir iki istasyonla pas al veri ve Bakasetas’ın şut atması. Orta yapamıyoz, sıfıra inemiyoz. Elinde 2 hücum opsiyonu var birisini diğer kanada atıp öldürüyorsun. Wakaeme den sağ açık olur muydu? Kabul edermiydi acaba Wakaeme. Ya da sağ açık olsaydı o istatistikleri yapabilir miydi. Trezeguet’i çöpe çevirmek için güzel uğraşıyor teknik heyet tebrik etmek lazım.
Bu macta bozok ve bardhi ikinci yari hamle oyuncusu olarak girse daha iyi olabilirdi yusuf erdogan ilk onbirde cikabilirdi macta defansif olarak fena degildik ileride top tutma problemi devam ediyor
Sefa Murat Dokuz
22.10.2022, 20:41
Hoca sol bek oynattı Gomez'i kabul ediyorum.
21912
Ben kırmızı kutu içine alayım da bir daha bak. Belki ancak böyle görürsün.
adiloş bebe
22.10.2022, 20:42
İkinci yarı Sivasspor hiç gelemedi eyvallah da biz ne yaptık? Üretmek yok, fiziksel karşı koymak yok, mental açıdan zaten karmakarışık bir ortam var. Böyle gitmez bu iş.
https://twitter.com/yenisafakspor/status/1583878432282157056
Caner Osmanpaşa ve Goutas tüm maç şu şekil takıldı. Verilen faul 3.
Maçın ikinci yarısını şimdi izledim. İlk yarısı nasıldı bilmiyorum ama hocamın saldırmaya niyeti hiç yokmuş o belli. İşin ilginci Sivas da bizim ekmeğimize yağ sürmüş sürekli yarı sahasında pas pas pas tam da hocanın istediği gibi bıraktı topu onlara oynasın dursunlar hesabı. Yalnız bu biz değiliz ya. Sinir bozucu bir durum. Hücum organizasyonlarında baya bir sıkıntı var, futbolcular da sıkıntı var. Hele maçın sonlarında bam güm vuruyoruz oysa iki üç ayağa pasla doğru yerlere doğru pas ve koşularla çok rahat farkı arttırabilirmişiz ama bomboş pozisyon mesela top bizimkine gelmiş etrafında kimse bam ileri vurmaya çalışıyor ayağından sekiyor felan derken 35 milyon yuroluk takım bu mu ya diye adamın aklından eçiyor yani.
Fatih Öztürk
22.10.2022, 20:52
Visca dönünce sağ kanat işleyecek larsen nekadar vasat bir bek olsada kademesine girecek bir kanadı olacak .
Aynen öyle. Topu bokyinenun kanatlarina aktarıyoruz, gomez gibi adamı it gibi koşturuyoruz. Kadro genel anlamda her zamanki gibi dar olabilir fakat kanatların alternatifi olmaması kabul edilemez. Bok vardı transfer sezonu orta göbeği dolduracak. Iki tane kanat almayı akıl edemezsen hocanın elini kolunu bağlarsın.
Geçen sezon da ilk yarıyı sağ açıksız bitirmiştik. Kimi koysak olmamıştı. Fatura abdüşe kalmıştı. Ama buna rağmen öyle ya da böyle kazanıp ilk yarıyı götürmüştük. Sonra visca gelip şampiyon yapmıştı.
Aynı senaryo. Viscayi bekliyoruz.
Takimin eren ve trezegeli sol tarafı fizik olarak harika seviyede. Son kararları oyun zekaları bazen saç baş yolduruyor ama o kanat tamam. Sağ tarafsa felaket. Ve bütün takımı bozuyor. Hoca da yeni adam yerine ısrarla elindeki hazır havuzdan adam tercih ediyor lahtiminin içinden mesela bir küçük traore çıksa
Ahmet Taşçı
22.10.2022, 20:56
Takımda sağlam sağ bek sağ açık olsa takım 2 vites birden atacak, o denli diferansiyel sıkıntısı var. Onun dışındaki mevkiler de kendini bulacak böylelikle.Tek kanatla öyle ya da böyle hem ligde hem Avrupada yukarları zorluyoruz. Net hoca başarısı.
Fatih Öztürk
22.10.2022, 20:57
haftaya bay mı geçiyoruz ligi?...
Allah'tan bay geçiyoruz. Üst üste 2 avrupa maçı arasına bir de lig girseydi sıkıntı çıkardı. Tam konsantre olup bu 2 avrupa maçından 4 puan alıp dalgamıza bakalım.
Ahmet Taşçı
22.10.2022, 20:58
Geçen sezon da ilk yarıyı sağ açıksız bitirmiştik. Kimi koysak olmamıştı. Fatura abdüşe kalmıştı. Ama buna rağmen öyle ya da böyle kazanıp ilk yarıyı götürmüştük. Sonra visca gelip şampiyon yapmıştı.
Aynı senaryo. Viscayi bekliyoruz.
Takimin eren ve trezegeli sol tarafı fizik olarak harika seviyede. Son kararları oyun zekaları bazen saç baş yolduruyor ama o kanat tamam. Sağ tarafsa felaket. Ve bütün takımı bozuyor. Hoca da yeni adam yerine ısrarla elindeki hazır havuzdan adam tercih ediyor lahtiminin içinden mesela bir küçük traore çıksa
Peres ve Visca ile oyunu sağdan kursak Trezeguet de solda boş alan bulacak. Adam koşmaktan helak oluyor.Takımın ofansif sağ beke ve Visca 'ya net ihtiyacı var. İnşallah sağlam dönerler.
serdaracıl
22.10.2022, 20:58
Allah'tan bay geçiyoruz. Üst üste 2 avrupa maçı arasına bir de lig girseydi sıkıntı çıkardı. Tam konsantre olup bu 2 avrupa maçından 4 puan alıp dalgamıza bakalım.
Aynen
Fatih Öztürk
22.10.2022, 21:04
Aynen
Avrupada kalalım istiyorum aga. Para, şan, şöhret, itibar herşey orda. Ligde tonla kirli senaryo dönüyor, bu sefer bize yedirmeye hiç niyetleri yok. Ara transferde ilk 11 için sağlam kanatlar alınırsa ligide götürürüz. Ama önce avrupa olmalı. Öncelik bence hep avrupada devam etmek olmalı.
Berkedogan
22.10.2022, 21:10
Larsen ve Gomez bu takim icin yetersiz topcular kurtul kurtulabilirsen.
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ilelebeTS
22.10.2022, 21:12
Rakip çıkıştaydı son dönemde, bayağı da istekliydiler ama biz istediğimizi aldık sonuçta. Şimdi 2 Avrupa maçına bakmak lazım. Önce orada gruptan çıkıp dönüşte 2 lig maçını da kazanınca iyi duruma geliriz. Sonra zaten lig arası var.
Erkenden öne geçiyoruz, iyi kapan ve kontra yap. Bu konuda gerçekten iyi değiliz. Kaptigimiz topları bile dikine oynayamiyoruz. Hızlı çıkamıyoruz..
He birde hakem yine 86. Dakikaya kadar Sivas'a kart çıkarmamış. Tamam belki çok sert oynamadilar ama her maç aynı. Kartlar es geçiliyor. Birde bugün her faulden sonra resmen Sivaslı oyunculardan özür diledi. Böyle hakemmi olur?
jpositve
22.10.2022, 21:14
sivasa yüklü miktar para basmıştır. bence bunlardan bahis oynayan çok var.
kaçarava
22.10.2022, 21:15
Rakip basıyor, oyuncularımız sırtında adam varken top almak zorunda kalıyor. O zaman da güçlü, ağır olmayan ve teknik oyunculara ihtiyaç duyuyorsun. Djaniny olsaydı sırtını rakibe verip iyi pas yapardı bu maç. Hücumda pas yaptığımız anlarda oyunu açınca bu kez de panik paslar yaptık. Hamsik bile acele etti.
Gomez mesela daha güçlü olmalıydı. Hücumda bireysel olarak sürükleyen adamlar lazım. Umut-Gomez-Trezeguet bunları yapamadı.
Takım oyunu-organizasyon işin başka boyutu, bunun farkındayım. Bireysel performanslar artarsa en azından g.tü boklu takımlara karşı daha rahat maçlar izleriz.
GencTurk6161
22.10.2022, 21:16
gole kadarki oyunu beğendim sonrası ise kötü futbol iyi sonuç...
ilelebeTS
22.10.2022, 21:18
Erkenden öne geçiyoruz, iyi kapan ve kontra yap. Bu konuda gerçekten iyi değiliz. Kaptigimiz topları bile dikine oynayamiyoruz. Hızlı çıkamıyoruz..
Tamamen oyuncularla alakalı. Monaco maçında gayet hızlı çıkıyorduk ama orada Djaniny vardı. Elde Djaniny-Visca olsa çok daha iyi çıkarız, bunlar savunma arkası koşu atıyor.
Tamamen oyuncularla alakalı. Monaco maçında gayet hızlı çıkıyorduk ama orada Djaniny vardı. Elde Djaniny-Visca olsa çok daha iyi çıkarız, bunlar savunma arkası koşu atıyor.
Doğru ama Djaninyde takım defansına hiç bir katkı vermiyor. Fizigi düsük orta saha ve ofansif kanatlar. Kadro yapilanmamizda sorun olduğunu düşünüyorum..
Onur Akyüz
22.10.2022, 21:21
Tertemiz üç puan oh mis gibi
21912
Ben kırmızı kutu içine alayım da bir daha bak. Belki ancak böyle görürsün.
https://i.hizliresim.com/8n0su1n.png
Son maçında Nwakaeme. Kırmızı kutu içine aldım. Neredeyse aynı.
Trabzonspor taraftarı bu maçta zeka seviyesini bir kez daha gösterdi
Dakika 80 1-0 öndesin takım berbat futbol oynuyor ama taraftar ararım sorarım nerede diye rakibe bağırıyor
Bizim taraftar eğitilmez, bizim taraftarın beyni yok
Lakayit gevşeklik neredeyse bizim taraftar orada
ulan rakip 1 gol atsa maç 1-1 bitecek
sen kendi takımına tezahürat yapsana beyinsizler
rakipten sana ne
bu taraftar ne tezahürat yapmayı ne tribünde bağırmayı hiçbir bilgisi yok
bunların alayı cahil odun kafa
Sefa Murat Dokuz
22.10.2022, 21:38
https://i.hizliresim.com/8n0su1n.png
Son maçında Nwakaeme. Kırmızı kutu içine aldım. Neredeyse aynı.
Maxi Gomez ile Nwakaeme benzer oyuncu mu?
Maxi Gomez’i böyle çizgide kanat mı oynatacaksın? Adam top süremiyor. Topla içe kat edemez. Ne işi var orda?
Senin dediğin gibi hava topu için olsa ısı haritası öyle taç çizgisinde olmaz, rakip ceza sahasının köşesine yakın bir hizada olur.
Nwakaeme rakibini alıp götürebilen bir adam. Sürekli çizgiye doğru açılır top almak için. Hatta geriye doğru gelir bekiyle al ver yapar. Ne alaka ikisini kıyaslamak.
Kimle neyi karşılaştırıyorsun?
Çuvalladığınızı bir kez kabul edin. Bir şeyiniz eksilmez.
Maxi Gomez ile Nwakaeme benzer oyuncu mu?
Maxi Gomez’i böyle çizgide kanat mı oynatacaksın? Adam top süremiyor. Topla içe kat edemez. Ne işi var orda?
Senin dediğin gibi hava topu için olsa ısı haritası öyle taç çizgisinde olmaz, rakip ceza sahasının köşesine yakın bir hizada olur.
Nwakaeme rakibini alıp götürebilen bir adam. Sürekli çizgiye doğru açılır top almak için. Hatta geriye doğru gelir bekiyle al ver yapar. Ne alaka ikisini kıyaslamak.
Kimle neyi karşılaştırıyorsun?
Çuvalladığınızı bir kez kabul edin. Bir şeyiniz eksilmez.
Hemen hemen aynı değerlere sahip Nwakeme ve Grealish paylaştım. Demek bu adamlar da çizgiye yapışık oynamış. Pep hocam koca yıldızı bek gibi oynatıp çuvallamış galiba.
Takımda sağlam sağ bek sağ açık olsa takım 2 vites birden atacak, o denli diferansiyel sıkıntısı var. Onun dışındaki mevkiler de kendini bulacak böylelikle.Tek kanatla öyle ya da böyle hem ligde hem Avrupada yukarları zorluyoruz. Net hoca başarısı.
Tek kanat olsa iyi her iki kanatta bu macta islemedi ancak defansif olarak fena degildik gol yemeden bitirmek iyi oldu
[KAPLAN]
22.10.2022, 21:54
Visca sakatlanmadan önce Visca'ya sövmeye başlamıştı taraftar. Şimdi Visca dönecek sağ kanat işleyecek moduna girmişiz. Bu psikoloji baya ilginç geliyor. Trezegeut de kötü adam değildi aslında ancak şu an o da çok kötü oynuyor.
Yine iyi oynamıyoruz ancak son haftalarda biraz daha toparlanma var gibi. Özellikle Gbamin orta sahamızda fark yaratmaya başladı.
Abdullah Hocamızın da 5dk ya da 10dk fark etmeksizin hiçbir yeni adama şanş tanımayıp sınırlı bir kadroyla maçlara çıkması, hem kadroyu yoruyor hem de oyuncu çeşitliliği olmayınca oyunda da çeşitlilik yaratamıyoruz. Avrupa'da 16-17 yaşında çocuklar oynuyor biz adamlara 5dk şanş vermiyoruz. Bunun izahı yok. Bu kadar yetersiz ise bu adamlar almayacaktık ya da direkt kiralayacaktık.
ts_tuncay_ts
22.10.2022, 21:57
TFF' nin resmi sitesinde bizim maçtan sonra puan durumuna baktım 5 dakika, 10 dakika geçti güncellemediler.Fener yendi saniyesinde eklediler...
Sefa Murat Dokuz
22.10.2022, 21:58
Hemen hemen aynı değerlere sahip Nwakeme ve Grealish paylaştım. Demek bu adamlar da çizgiye yapışık oynamış. Pep hocam koca yıldızı bek gibi oynatıp çuvallamış galiba.
Ben Nwakame çizgide oynadığı, orda top aldığı maç yok mu dedim. Hayır.
Ne dedim?
Maxi Gomez ilk yarı, özellikle ilk 35 dk taç çizgisinde oynadı. Niye orda oynarı ne alaka dedim.
Sende orda oynamadığını iddia ettin.
Şimdi ısı haritasından orda oynadığını kabullenemeyip, Nwakaeme felan diyorsun. Nwakaeme orda rakibe kıçını yaslar durur al ver yapar. Oynar orda. Verdiğin kel ala örneğin de bir garip yani.
Sabaha kadar devam edebilirsin. Santrafor, yavaş, top sürme yeteneği olmayan bir oyuncunun taç çizgisinde kaleye 50 metre uzakta işi yok.
Fatih Öztürk
22.10.2022, 22:02
Trabzonspor taraftarı bu maçta zeka seviyesini bir kez daha gösterdi
Dakika 80 1-0 öndesin takım berbat futbol oynuyor ama taraftar ararım sorarım nerede diye rakibe bağırıyor
Bizim taraftar eğitilmez, bizim taraftarın beyni yok
Lakayit gevşeklik neredeyse bizim taraftar orada
ulan rakip 1 gol atsa maç 1-1 bitecek
sen kendi takımına tezahürat yapsana beyinsizler
rakipten sana ne
bu taraftar ne tezahürat yapmayı ne tribünde bağırmayı hiçbir bilgisi yok
bunların alayı cahil odun kafa
Bjk taraftarı gibi taraftarımız olsa şu halimizle bile boğarız her takımı. Maçın seyrinden bu kadar kopuk, alakasız zamanlarda alakasız tezahürat yapan başka bir taraftar yok.
Doğukan Uçan
22.10.2022, 22:04
maçı statta izledim sivasspor çok iyi takım puan durumuna bakıp 3 atarız 5 atarız diyen tayfa futboldan anlamıyor. bir kere adamların fizik gücü çok iyi kolay kolay ikili mücadelede yere düşmüyorlar. bu kadar yoğun takvimde böyle maçları almamız çok iyi kesinlikle.
Fatih Öztürk
22.10.2022, 22:05
Uğurcan sosyal medya hesabından taraftardan daha çok destek istiyoruz diyor. Ne kadar rezil bir taraftar topluluğuna sahip olduğumuzu oyuncularımız yüzümüze vuruyor. Hoca her deplasman sonrası taraftar ıçerdeki maçta tribünü doldursun diye yalvarıyor. Bu kadar rezillik olamaz. Yuh bize yuh.
simsek6061
22.10.2022, 22:08
Galip gelince 26 sayfa berabere kalınca 46 yenilince 66 sayfa bmn netin halide aynı.. yenilsek yok şöyle yok böyle diye başlar mendeburlar… takım taş gibi top oynadı ikinci yarı sadece sağlam bir kanat forvet ihtiyacımız var.. umut maalesef kötü
Enaldo61
22.10.2022, 22:09
Uğurcan sosyal medya hesabından taraftardan daha çok destek istiyoruz diyor. Ne kadar rezil bir taraftar topluluğuna sahip olduğumuzu oyuncularımız yüzümüze vuruyor. Hoca her deplasman sonrası taraftar ıçerdeki maçta tribünü doldursun diye yalvarıyor. Bu kadar rezillik olamaz. Yuh bize yuh.
ne desek boş adamlar maça gitmiyor ya şampiyon takımın monacoya 4 atmış takımın maçına gitmiyorlar
Fatih Öztürk
22.10.2022, 22:10
21 bin taraftar gitmiş maça. Monaconuyu dağıtmış, bjk deplasmanından galibiyeti kaçıran taraf olup evinde sadece 21 bine oynayan şampiyon takımın tribünleri. Allah alsın sizi Allah.
gurur6134
22.10.2022, 22:16
Maçın ikinci yarısını şimdi izledim. İlk yarısı nasıldı bilmiyorum ama hocamın saldırmaya niyeti hiç yokmuş o belli. İşin ilginci Sivas da bizim ekmeğimize yağ sürmüş sürekli yarı sahasında pas pas pas tam da hocanın istediği gibi bıraktı topu onlara oynasın dursunlar hesabı. Yalnız bu biz değiliz ya. Sinir bozucu bir durum. Hücum organizasyonlarında baya bir sıkıntı var, futbolcular da sıkıntı var. Hele maçın sonlarında bam güm vuruyoruz oysa iki üç ayağa pasla doğru yerlere doğru pas ve koşularla çok rahat farkı arttırabilirmişiz ama bomboş pozisyon mesela top bizimkine gelmiş etrafında kimse bam ileri vurmaya çalışıyor ayağından sekiyor felan derken 35 milyon yuroluk takım bu mu ya diye adamın aklından eçiyor yani.
Futboldan az bucuk anlayan herkes ayni seyi goruyor soyluyor zaten abi..sonrada bizi ligdeki x takimla kiyasliyorlar onlar uzay takimimi diye ,hayir onlar uzay takimi degiller oyle birsey iddaa eden yok ama bizde bu degiliz olmamaliyiz yapilan yatirim karsiligi bu degil ayni oyunu istanbulsporda oynuyor.oyuncularimiz kaliteli olmasa puan olarakta farkimiz kalmayacak yazik gunah.asil can sikan mactan sonra hoca oyun olarak iyiye gidiyoruz demis kendimizi kandirmaya devam ediyoruz bu sorunlari gormek istememek baska birsey degil ,hoca kanayan yaraya care bulamiyor cozum uretemiyor malesef kredisi var elbet ama bu oyunla bir sonucta beklememek gerek..90 dakika boyunca icerde sivasa oynuyorsun ah buda kacarmi diyecegin tek pozisyon yok kaleciyle karsi karsiya yada yuzde 90 gol diyebilecegimiz macin adami bizim adimiza ugurcan herseyi acikliyor zaten..umutlaniyorum tamam takim refleks verdi diyorum 45 50 dakika da olsa ertesi hafta yine basa sariyoruz istikrar yok kör topal gidiyoruz ilerliyoruz saglik olsun napalim bu senede boyle gececek heralde.turkiye kupasi ve avrupadan gruptan cikmak benim icin yeterli bu sene fazla beklentiye girmek hayal kirikligi yaratir
gurur6134
22.10.2022, 22:18
Kale arkalari bir tek ayakta onlarda 70lerden 80lerden 90lardan nostalji sarki tezahuratlari ile zaten uyuyan takimi seyirciyi iyice uyku moduna aliyorlar, digerleri zaten tiyatro izliyorlar top kaptirinca pas hatasi yapinca aaa uuu icin bir ses veriyorlar o kadar nitelik ve nicelik olarak turkiyenin en rezil tribunlerinden biriyiz kuru kalabalik baska birsey degil
Konya'daki bütüci bizda de çok iş yapar yaptırır
Ben Nwakame çizgide oynadığı, orda top aldığı maç yok mu dedim. Hayır.
Ne dedim?
Maxi Gomez ilk yarı, özellikle ilk 35 dk taç çizgisinde oynadı. Niye orda oynarı ne alaka dedim.
Sende orda oynamadığını iddia ettin.
Şimdi ısı haritasından orda oynadığını kabullenemeyip, Nwakaeme felan diyorsun. Nwakaeme orda rakibe kıçını yaslar durur al ver yapar. Oynar orda. Verdiğin kel ala örneğin de bir garip yani.
Sabaha kadar devam edebilirsin. Santrafor, yavaş, top sürme yeteneği olmayan bir oyuncunun taç çizgisinde kaleye 50 metre uzakta işi yok.
Umutla aynı sayıda topla buluşmuş adam rakip yarı sahanın ceza sahasıyla kesişen bölgesinde. Golde de içeri kayıp terse oynamış, durmamış ceza sahasına girmiş. Sefa Murat Dokuz öyle dedi diye taç çizgisinde oynadığını kabullenmeyeceğim ksuura bakma.
Fatih Öztürk
22.10.2022, 22:29
ne desek boş adamlar maça gitmiyor ya şampiyon takımın monacoya 4 atmış takımın maçına gitmiyorlar
Rezillik.
Mehmet BAŞ
22.10.2022, 22:37
Sivasspor'u formda olduğu bir dönemde mağlup ettik. Bu açıdan bakınca galibiyet daha bir anlamlı görünüyor. Maça gelince 90 dakika oyuna hakimiyetimiz vardı. Orta sahadaki üstünlüğümüzü rakibe hissettirdik ancak aynı başarıyı pozisyona girmek konusunda gösteremedik. Ön taraftaki oyuncularımızda bir uyumsuzluk var. Bu durumu hemen her maçta hissedebiliyoruz. Bir kanadı eksik, diğer kanadı da oyun zekası düşük bir oyuncudan oluşan bir takımın hücum organizasyonu konusunda sorun yaşaması gayet normaldir. Şu orta saha kurgusu ile Nwakaeme ve Visca gibi kanatlarla oynasak takım ligi süpürürdü sanırım. Her neyse biz yine de eldekilere odaklanalım.
Gbamin'in performansı beni çok mutlu ediyor. İyi oynadığı zaman ligin çok üzerinde bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Fizik gücünü kullanması, top dikine taşıması ve ayak kalitesi gerçekten çok çok iyi bir isim. Umarım performansını artırarak devam ettirir. Ancak burada iyi performans gösterip sezon sonu gitmesi hepimizin canını sıkacaktır. Tekrar kiralayabilir miyiz? Bilmiyorum. Gbamin, Hamsik ve Bakasetas üçlüsü kağıt üstünde gerçekten çok iyi görünüyor. Bu aralar iyi de oynuyorlar. Ancak Hamsik'in yerine bir oyuncu bulmamız lazım. Zira sezon sonu futbolu bırakacağı neredeyse kesinleşti. O nedenle bu bölgeye kalite olarak ona yakın olacak bir isim gerek. Baktığımız zaman sezon sonu eldeki üçlüden ikisi gidecek gibi görünüyor. Bakasetas da şüpheli! Buradaki planlamayı şimdiden yapmak gerek. En azından devre arasında Hamsik'in yerine düşünülen isim takıma kazandırılmalı.
Sadede gelirsem, takım iyi yolda görünüyor. Ancak hücum performansımız hala tatmin edici değil. Sivasspor maçında ilk 15 dakika rakibi iyi şekilde geri yasladık. O ara taraftar takımı epey alkışladı. Takım böyle oynarsa o tribünler bir şekilde zor da olsa dolar. Merak etmeyin. Ancak taraftarı eleştirirken ülkedeki ekonomik durumu ve bilet fiyatlarını da düşünerek yazın lütfen. İnsanlar kıt kanaat geçiniyor. Herkesin tuzu kuru değil. Eğlenceye para harcamak bu zamanda kolay iş değil. Bu gerçekleri bilerek yazmak lazım. İyi akşamlar.
ÖmürKaradeniz61
22.10.2022, 22:37
Niye gideyim ki, Abdullah Avcı’nın futbolu ile stadda uyuyacağıma evde uyurum daha iyi.
erenslash
22.10.2022, 22:45
saçma sapan transferlerin yüzünden şampiyonluğu bu sene kendi elinle hediye edersin
fener bizi kendi sahasında rahat yener abi diyorum
arayı da açar
ÖmürKaradeniz61
22.10.2022, 22:52
saçma sapan transferlerin yüzünden şampiyonluğu bu sene kendi elinle hediye edersin
arayı da açar
Aslında fenerin çok net oyuncuları yok ama hocaları çok kaliteli,first class bir antrenör. Her zaman derim yabancı getireceksen kaliteli olacak topçu gördüğü zaman korkacak. Biz de gittik yok Halilhodzic,Şota bilmem ne getirdik.
erenslash
22.10.2022, 22:53
hoca iyi kadro da iyi. bizim kadro dandik ama hocamız iyi .bunu taraftar hala anlamıyor.
Aslında fenerin çok net oyuncuları yok ama hocaları çok kaliteli,first class bir antrenör. Her zaman derim yabancı getireceksen kaliteli olacak topçu gördüğü zaman korkacak. Biz de gittik yok Halilhodzic,Şota bilmem ne getirdik.
Turan AKYILDIZ
22.10.2022, 22:55
arayı da açar
Açar tabi bi hafta evlatları caner bi hafta emre ve volkan babacanları..böyle balına maçlar alırlarsa açarlar tabi .
ÖmürKaradeniz61
22.10.2022, 22:55
hoca iyi kadro da iyi. bizim kadro dandik ama hocamız iyi .bunu taraftar hala anlamıyor.
Bizim kadromuz iyi hocamız yetersiz.
Niye gideyim ki, Abdullah Avcı’nın futbolu ile stadda uyuyacağıma evde uyurum daha iyi.
İyi uykular.Ben o Trabzonspor'u seyretmek ve babama seyrettirebilmek için ayda 270 lira ödüyorum beyim.Acun denen madrabaza da 140 lira cabası.Siz Trabzon'da maça gitmiyorsunuz bunu da matah bir şey gibi söylüyorsunuz .Trabzonspor size fazla ağam..Bizim ise başımızın tacı..
Arif Timurcioğlu
22.10.2022, 23:09
Fenerin hocasına güzelleme yapıyosunuz iyi hoş ama adamlar istanbuldan çıkmıyor, bunuda göz önünde bulundurun.
arayı da açar
Oynanan oyuna bakinca ogle gibi gozukuyor ancak o zamana kadar puan keybetmeden devam edebilirsek kadikoyden saglam cikarsak hersey olabilir
Devre arasinda mutlaka birisi alinacak fark yaratacak bir jaja waka visca yattara simkovyak sota sorloth vs ayarinda olmasi lazim ogle bir oyuncuyu alabilirmiyiz orasi simdilik belli degil
Yerli oyuncu olarak kimse en iyi oyuncusunu devre arasi vermez geriye ne kaliyor belki yurt disindan kiralik birisi olabilir
El Cordobes
22.10.2022, 23:18
Geçen sezon sona doğru yönetim fırsattan istifade bilet fiyatlarına fahiş artışı yaparken burada dilimiz döndüğünce anlatmaya çalıştık. Taraftara müşteri muamelesi yapmayın, yoksa yarın işler kötü gittiğinde iyi günde kötü günde klişesini kullanıp taraftarı maça çağırmayın diye. Taraftara müşteri gibi davranırsanız taraftarın da müşteri gibi hareket etmesi normal. Ortaya çıkan ürünü beğenmeyip keyif almazsa gitmez işte stada o zaman. Bugünkü hezeyanların da bir anlamı kalmaz.
Ha kişisel fikrim ise geçen sezon yönetimin yaptığı ne kadar yanlışsa bugün taraftarın takındığı tavır da o kadar yanlış. Yirmi bin rakamının izahı yok. Ligde de Avrupa da da hala işin içindeyiz, bu kadar boşluğa anlam veremedim. Bana göre geçen sezonki manasız bilet fiyatı uygulamasının etkileri bunlar.
Ilk on dakika takim gol icin oynadi,. Gol buldu ve birakti. aslinda macin da özeti de bu kadar.
3. Bölgede Bu kadar kopuk ve pas hatasının olduğu bir maç hatırlamıyorum bu sezon . Bunun yanlış ya da yetersiz transferlerle bence pek izahı yok . Yeni takımız diye de zaman istenecek bir konu da değil ,haftalardır birlikte idman yapıyor bu oyuncu grubu . Şunun sırasında kasıma da bir şey kalmadı . Bakalım Aralık ayında neler göreceğiz .
Abdülkadir Ömür oynadığı sürece bu takımdan hiçbir şey olmaz.
Bu adama ihtiyacı olan takım bitmiştir.
Stad ful olur dedik 20 bin kişi gelmiş kombine olayı olmamalı.
DeAgLeMaNyAq
22.10.2022, 23:46
Olumlu ve olumsuz noktalar olsa da bay haftası öncesine mutlak galibiyetle girmemiz gerekiyordu bunu da başardık. Kızılyıldız maçına odaklanmamız lazım...
erenslash
23.10.2022, 00:00
bunu cahil taraftar söyler kusura bakma. şampiyonla rliginden bizi mahrum bırakan yönetim .yönetim derken ahmet ağaoğlu .bugün istifadan kurtulduysa bu hoca sayesinde.bu kadroya rağmen hoca bizi ayakta tutuyor. fenerde de bjkde de kanat topçusu ve çalım atan oyuncuları var sende yok .senin başkanın bir şey yapmadı bu sene. kadronda ne çalım ne de teknik kapasitesi ve mental kapasitesi yüksek oyuncular var. hamsik var işte o kadar.
Bizim kadromuz iyi hocamız yetersiz.
hoca bizi bir yere kadar getirdi ve getiriyor. devre arasında kalırsak da çoktan vakit kaybetmiş oluyoruz. yarıştan kopmayız bu ayrı bir mesele.puan kaybettik ve gereksiz maçlardan olduk. oynanan oyun vasat oyuncularla oynuyoruz bu kadar oluyor.alırız dediğin kalitede oyuncular ama ahmet ağaoğlu engel oluyor.yani harbi kaliteli oyuncu alamıyoruz sayesinde.
Oynanan oyuna bakinca ogle gibi gozukuyor ancak o zamana kadar puan keybetmeden devam edebilirsek kadikoyden saglam cikarsak hersey olabilir
Devre arasinda mutlaka birisi alinacak fark yaratacak bir jaja waka visca yattara simkovyak sota sorloth vs ayarinda olmasi lazim ogle bir oyuncuyu alabilirmiyiz orasi simdilik belli degil
Yerli oyuncu olarak kimse en iyi oyuncusunu devre arasi vermez geriye ne kaliyor belki yurt disindan kiralik birisi olabilir
erenslash
23.10.2022, 00:02
balına maç yok adamlar iyi hocaları da iyi .dediğim gibi bizde hoca var.ama kadro yok. aslında Trabzonspor devre arasından önce ligin başında çalımcı ve teknik kapasiteli 4-5 adam alacaktı.ortasaha, kanatları halledecektik.iş bitecekti. paraları gereksizce çarçur ettik.bunun sorumlusu başkan.zaman ve para kaybettik.gerçek nokta atışı kilit noktalara çalımcı adam geçen oyuncular almadık.ortasahanda kötü bunu da yapmadık.transferler başarısız ve fiyaskodur.bizi devre arsıda bu nokta atışlarını yapacaklarını sanmıyorum.bu vizyonla zor hocam.devra arasına lazım olan trasferlerin üst düzey olması gerektiğini düşünürsen yapmazlar.gerçekten iyi bir kanat ,üst düzey ortasaha ,vesaire bunları almazlar devre arasında malesef..
Açar tabi bi hafta evlatları caner bi hafta emre ve volkan babacanları..böyle balına maçlar alırlarsa açarlar tabi .
erenslash
23.10.2022, 00:07
ahmet başkan yüzünden ortasahasız oynuyoruz.
bu kadar söylüyorum...
mancester
23.10.2022, 00:14
Bu macda oyuna hic bakmam tebrikler hocam tebrikler takim 3 puan cok onemliydi dunya kupasi arasina kadar kopmazsak ikinci yari oyunumuzu biraz hizlandirip biraz organizasyonumuzu gelistirirsek potanin icinde oluruz ,
Kazandık önemli olan kazanmaktı gerisi boş.Basının gazına gelmeyin Trabzonspor hızlı oynamıyormuş sokayım hızlı oyuna 90 lı yılarda uçurtma gibi oynuyorduk şampiyon mu olduk.Takımın en önemli 2 adamı yok buna rağmen yarıştan kopmuyor.Biz barcelona veya real madrid değiliz bütçemizde fb kadar yok biz buyuz dahada iyi olacaz .sivas hicbir bok yapamadı maçta bunuda ekleyelim istanbulun piç basının ve osuruk taraftarının bizim hakkımızdaki yorumlarını zerre kale almıyorum.
Benzerini grupta yazdim Sivas ne yapabildi? Sifir. Sisirdi durdular. Ustune ilk yari bence iyiydik, karsimizda komple 11 kisi 40mtde bekleyen bir takim vardi. Oyle ya da boyle buldugumuzu attik, birkac girisim da daha gol olabilirdi. Allah bereket versin, kurcalamaya gerek yok.
21 bin taraftar gitmiş maça. Monaconuyu dağıtmış, bjk deplasmanından galibiyeti kaçıran taraf olup evinde sadece 21 bine oynayan şampiyon takımın tribünleri. Allah alsın sizi Allah.
Trabzondaki arkaslarimiz alinmasin sozumuz meclisten disari lakin sehir bu. Ben de 7 sene kadar yasadim, belli fedakar ve fanatik bir kesim net var; ama bayagi buyuk bir kesim de tembel, off kim gidecek bosver kafasinda veya kafasindaki tablo olusmamissa protestoya kirilmaya direk megilli. Gecen sene de sehir disi hatta yurtdisindan gelen taraftarla ve bilet transfer organizsayonlariyla bayagi buyuk is yapilmis.
AntiŞike
23.10.2022, 00:24
hep söylüyorum yine söyliyeceğim;
takım istenilen seviyede değil, bundan daha iyisini vermeli. Ancak bu maç yoğunluğunda, bunca uzun süreli as oyuncu sakatlığına, yedeği olmayan pozisyon oyuncularına rağmen. bunlar düzelene kadar aldığın her 3 puan kardır.
AA , 3 senedir geldikten sonraki 7. hafatadan sonra oyunda ve sonuçta gözle görülür artış görülüyor. yeterli olmasada İlk 6-7 hafta oynana futboldan daha iyiyiz. Daha da iyi olacağız.
DK na kadar kalan maçları kazanalım. visca- peres (sonrasında da katılabilirse Doğukan ) geldikten sonra daha iyi olacağız.
Halil Alemdar
23.10.2022, 00:24
Bu takımın sağ tarafı komple felçli. Bomboş yani. Larsene topu ver önünü bomboş bırak yine de yapabileceği hiçbir şey yok. Yabancı sınırını boşuna işgal ediyor. Sağ kanat oyuncusu zaten yok. Böyle olunca da rakip oraya hiç önlem almak zorunda kalmıyor. Bu da Trezegenin oynamasını zorlaştırıyor çünkü hiç boş kalmıyor. Arka direkte sürekli gol atan adam oralarda hiç boş kalamıyor. Peres ve Visca olsa işler çok değişir buna eminim. Çok etkiliyor bizi bu iş. Onun dışında dünya kupasına kadar zirveyle farkı 5 puanlarda tutabilirsek umut devam eder. Göbekten delinmeye de devam ediyoruz. İlk yarı bitişine kadar iyi futbol beklemiyorum malesef çile devam edecek.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
AntiŞike
23.10.2022, 00:25
Ümraniye maçında canlı seyrettiğim Gbaminden ümitliydim. Bu maç çok iyiydi. Hamsikle beraber takımın zeka seviyesini arttırıyorlar.
AntiŞike
23.10.2022, 00:31
pozisyon versekte, takım savunmasında önceki maçlara göre düzelme var. başta Uğurcan olmak üzere Defans bireysel olarak performansı arttırıyor.çok gol yiyoruz diyoruz ama, bizden birer maçları eksik şikecilerden 3, ADS den 2, sekiztaştan 1 gol fazla yemişiz.
Fatih Öztürk
23.10.2022, 00:32
Kale arkalari bir tek ayakta onlarda 70lerden 80lerden 90lardan nostalji sarki tezahuratlari ile zaten uyuyan takimi seyirciyi iyice uyku moduna aliyorlar, digerleri zaten tiyatro izliyorlar top kaptirinca pas hatasi yapinca aaa uuu icin bir ses veriyorlar o kadar nitelik ve nicelik olarak turkiyenin en rezil tribunlerinden biriyiz kuru kalabalik baska birsey degil
Aynen öyle.
Fatih Öztürk
23.10.2022, 00:34
Trabzondaki arkaslarimiz alinmasin sozumuz meclisten disari lakin sehir bu. Ben de 7 sene kadar yasadim, belli fedakar ve fanatik bir kesim net var; ama bayagi buyuk bir kesim de tembel, off kim gidecek bosver kafasinda veya kafasindaki tablo olusmamissa protestoya kirilmaya direk megilli. Gecen sene de sehir disi hatta yurtdisindan gelen taraftarla ve bilet transfer organizsayonlariyla bayagi buyuk is yapilmis.
Taraftar kültürü olmayan neredeyse tek camiayız. Bildiğin seyirciyiz.
Fatih Öztürk
23.10.2022, 00:41
ahmet başkan yüzünden ortasahasız oynuyoruz.
bu kadar söylüyorum...
Orta sahasız değil kanatsız. Monaco, bjk ve sivas maçını orta sahanın, bizzat hamsik gmabil ikilisinin domine etmesiyle üstünlük sağladık. Trezeget elinden geleni yapıyor ama beklenen kanat akınlarını yapamıyor. Sağ kanadı anlatmaya gerek yok zaten. Iki tarafın çalıştığını düşün, farkımızı fazlasıyla sahaya koyardık. Bok varmış gibi orta sahaya yığıldık.
Fatih Öztürk
23.10.2022, 00:54
Bu yaşa geldim, kanat akınları bu kadar kötü bir sezon görmedim. Yönetim planlamada net hata yaptı. Hoca şimdi Visca'nin dönüşünü iple çekiyor, hocaya bunu yaşatan akla tüküreyim. Konya ve A.Gücü maçlarını kayıpsız geçip feneri kucağa almamız şart. Kanatsız kelebek gibi uçup mucizeler çıkaran hocam sana ne diyeyim ki. O ki bu kanatsız takımla avrupada gruplardan çıkacaksın inşallah. Ah ulan ahhh...
lazminator61
23.10.2022, 00:56
Takim kazandi, 1 saatde olsa 2. Siraya cikti. Monaco gibi bi devi 4:0 yenmis. Abi sigaraya para buliyon, benzine para buliyon, cafeye gidiyon ehhh bi zahmet macada git.
Ligin sampiyonu kimse izlemek istemiyor mu??
MehmeTS_ADANA
23.10.2022, 00:57
bir de hiç bir şekilde takımı beğenmezler ve en küçük hatayı büyüttükçe büyütürler
Fatih Öztürk
23.10.2022, 01:01
bir de hiç bir şekilde takımı beğenmezler ve en küçük hatayı büyüttükçe büyütürler
Yav dostum bunu burda belki de 50 kere dedim, bi daha diyeyim de ne mal güruha sahip olduğumuzu bilelim. Geçen yıl ilk haftalar ıçerdeki maçta canini bi iki top kaybı yaptı diye koro halinde yuhaladı bu taraftar. Adam tribünlere dönüp tepki gösterdi. O canini o maçı aldıran adamdı üstelik.
erenslash
23.10.2022, 01:01
şöyle diyeyim kanatlar ilk eksiğimiz zaten. çalımcı adam ve hızlı adam. bir de ortasahaya güçlü ve teknik gücü yüksek iki üst düzey adam lazım hamsiğin dışında.diğerleri yetersiz.bekleri de söylemek lazım tabi.hamsik var ama hamsik ayarında bir adam lazım.ortasahaya aslında 6 ve çok sağlam bir 10 numara şart.defans sonra halledilir. stoperler idare eder.onlara da el atmak lazım tabi.
Orta sahasız değil kanatsız. Monaco, bjk ve sivas maçını orta sahanın, bizzat hamsik gmabil ikilisinin domine etmesiyle üstünlük sağladık. Trezeget elinden geleni yapıyor ama beklenen kanat akınlarını yapamıyor. Sağ kanadı anlatmaya gerek yok zaten. Iki tarafın çalıştığını düşün, farkımızı fazlasıyla sahaya koyardık. Bok varmış gibi orta sahaya yığıldık.
erenslash
23.10.2022, 01:02
feneri bu kadroya kucağa alamassın.devre arası da ne alırlar bilemem.ama çok umudum yok.bile bile lades dedi yönetim.koca bir sene kayıp .şampiyon olmayı geçtim şampiyonlar ligini de elinin tersiyle ittiler. zaten kadro tırt olduğu için seyirci durumdan memnun değil
Bu yaşa geldim, kanat akınları bu kadar kötü bir sezon görmedim. Yönetim planlamada net hata yaptı. Hoca şimdi Visca'nin dönüşünü iple çekiyor, hocaya bunu yaşatan akla tüküreyim. Konya ve A.Gücü maçlarını kayıpsız geçip feneri kucağa almamız şart. Kanatsız kelebek gibi uçup mucizeler çıkaran hocam sana ne diyeyim ki. O ki bu kanatsız takımla avrupada gruplardan çıkacaksın inşallah. Ah ulan ahhh...
GencTurk6161
23.10.2022, 01:04
Bu maç özelinde taraftarı beğendim.
TV den güzel geliyordu sesleri... tepkileri de yerindeydi.
taraftar sayısı az kalmış ise kombine bileti olanlar dışındakiler için maddi yönden gitmemiş olabilirler... kime sorsan cebinde parası yok...
Fatih Öztürk
23.10.2022, 01:09
şöyle diyeyim kanatlar ilk eksiğimiz zaten. çalımcı adam ve hızlı adam. bir de ortasahaya güçlü ve teknik gücü yüksek iki üst düzey adam lazım hamsiğin dışında.diğerleri yetersiz.bekleri de söylemek lazım tabi.hamsik var ama hamsik ayarında bir adam lazım.ortasahaya aslında 6 ve çok sağlam bir 10 numara şart.defans sonra halledilir. stoperler idare eder.onlara da el atmak lazım tabi.
feneri bu kadroya kucağa alamassın.
Orta saha rotasyonu yusuf yazıcı kendini bulana kadar yeterli. Hamsik'in kaçırdığı maçlarda yusuf, baka, gmabil arasında değişik varyasyon denenebilir. Bol alternatif kadro kulübün ne genlerinde var ne de malı yapısında. O işi geçecez yani. Geçen sene ki gibi kanatlar aktif hale gelsin zirveyi sonuna kadar götürürüz.
Feneri ise her duran top organizasyonunda kucağa getirmek bir yana kucak dansı bile yaptırırız. Takımını fazla boş beleş görüyorsun fakat şu halimizle bile 3 günde kimleri kucağa getirdiğimizi görmezden geliyorsun. Motive olmuş Trabzonspor adama etek giydirir etek.
Fatih Öztürk
23.10.2022, 01:13
Bu maç özelinde taraftarı beğendim.
TV den güzel geliyordu sesleri... tepkileri de yerindeydi.
taraftar sayısı az kalmış ise kombine bileti olanlar dışındakiler için maddi yönden gitmemiş olabilirler... kime sorsan cebinde parası yok...
Stad yapılırken tabiri caizse kalın sıçtık. Bizim neyimize 41 bin kişilik stad. 5 sene önce 24 bin kapasiteyi zor dolduruyorduk o'da büyük maçlarda. Maksimum 30 bin kapasite yapıp iyi kötü dolduracaktık işte.
erenslash
23.10.2022, 01:19
sen olaylara duygusal bakıyorsun. Trabzonsporun motivesini geçtim bjk maçında bjkyi yenebilecek durumdayken elinin tersiyle puan veren bir takım. takımın oyuncu kalitesinin ne derece ortada olduğu malum. bjk antremen yaptı bizimle çünkü ikinci yarıda da bjk performansı iyi olmadığı halde kalemize rahat geliyor bu oyun anlayışı değil topçu kalitenle alakalı. kadıköyde fener bizi rahat yener.bireysel yetenekli oyuncuların var gibi duruyor ama yok. yusuf gereksiz bir transfer kendini toplayacakda oynayacak.geçelim o işleri hocam.takım sadece hoca sayesinde ayakta durabiliyor .bu kadar diyebilirim. kaliteli oyuncun olmadığ halde hoca adam edebiliyor takımı.ama bir yere kadar. takım düz topçu kaynıyor
Orta saha rotasyonu yusuf yazıcı kendini bulana kadar yeterli. Hamsik'in kaçırdığı maçlarda yusuf, baka, gmabil arasında değişik varyasyon denenebilir. Bol alternatif kadro kulübün ne genlerinde var ne de malı yapısında. O işi geçecez yani. Geçen sene ki gibi kanatlar aktif hale gelsin zirveyi sonuna kadar götürürüz.
Feneri ise her duran top organizasyonunda kucağa getirmek bir yana kucak dansı bile yaptırırız. Takımını fazla boş beleş görüyorsun fakat şu halimizle bile 3 günde kimleri kucağa getirdiğimizi görmezden geliyorsun. Motive olmuş Trabzonspor adama etek giydirir etek.
Fatih Öztürk
23.10.2022, 01:36
sen olaylara duygusal bakıyorsun. Trabzonsporun motivesini geçtim bjk maçında bjkyi yenebilecek durumdayken elinin tersiyle puan veren bir takım. takımın oyuncu kalitesinin ne derece ortada olduğu malum. bjk antremen yaptı bizimle çünkü ikinci yarıda da bjk performansı iyi olmadığı halde kalemize rahat geliyor bu oyun anlayışı değil topçu kalitenle alakalı. kadıköyde fener bizi rahat yener.bireysel yetenekli oyuncuların var gibi duruyor ama yok. yusuf gereksiz bir transfer kendini toplayacakda oynayacak.geçelim o işleri hocam.takım sadece hoca sayesinde ayakta durabiliyor .bu kadar diyebilirim. kaliteli oyuncun olmadığ halde hoca adam edebiliyor takımı.ama bir yere kadar. takım düz topçu kaynıyor
Taraftarız, elbet duygusal tarafımız olacak fakat 3 hafta önce kasımpaşa maçından sonra belki de sende dahil yüzlerce yorum yapan arkadaşa bu takım eksikleriyle bile ligi domine edecek diye onlarca mesaj attım ve yanılmadığımı duygusal tarafım ve aklımla görebiliyorum. Kalite tarafına gelirsek farklı bir takım tutuyoruz galiba. Uğurcan'ı hamsiki bakasetasi hugosu barthasi gbamili gomezi olan takım kalitesizse bırakalım bu takımın peşinden koşmayı. De ki alternatifimiz zayıf, eyvallah hepizimin ortak görüşü zaten. Alternatifi oluştururum dersen maaş bütçeni 28 mılyon avrodan 50 mılyon avroya çıkarman lazım gs ile fb gibi. Bu da söylediğim gibi kulübün genlerine ve mali yapısına ters. Bjk senle antreman falan yapmadı, yine yanlış maçı izledik galiba. Adamlar bizde olmayan tribün desteğiyle saldırdı, sonuç? Yarım pozisyondan 2 gol, biri kendi kalemize. Futbolu hele de Trabzonsporu saldırgan, agresif pozisyonda görmek isteyen, dileyen avucunu yalar. Bizim genlerimizde saldırmak yok. Bekleyip fırsatını bulduğun an vur kaç yapmak var. Saldıran iş yapsa Bjk iç sahada puan vermezdi ki en az puan alan büyük takım.
lazibere
23.10.2022, 01:44
Kazanınca her şeyi ne kadar çabuk unutuyoruz bir kez daha anladım.
Kasımpaşa maçından sonra bu sene oynadığımız en kötü maçlardan birini izledim, Kiminiz skora bakar , kimimiz ise futbolcuların ne yapabildiklerine ve ne yapamayacaklarına bakar. Hani kasımdan sonra diyor ya hocamız, bu söz artık benim için havada kalmış bir sözdür, maç yoğunluğu falan da hepsi hikaye, Bu sene kurulan kadronun takım olması mümkün değildir. Trezege üzerine kurulan hücum oyunu ile gol atamazsın mesela, Bu kadar kötü bir performans olamaz ya, Sağ açıkta az çok en azından bencilce de olsa bir şeyler yapan herif, Sağ açığa geçince tamamen yok oldu
Tek isabetli şutumuz var mı diye düşünüyorum??? belki Bardi'nin frikiği geliyor aklıma, Kasımpaşa maçında da 2 tane şutumuz vardı bu maçta bir tane şutumuz var, Kazanmak için hiç bir şey yapamıyoruz ve yapamayacağız da, Hamsik'in o golu olmasaydı da yine Kasımpaşa maçı gibi 0-0 bitecekti maç. kendimizden bahsederken Sivas rezil bir takım bu arada bunu da şöyleyim, Bu takıma, daha 10 . dakikada gol atıp da kendi sahanda mahkum oyun oynamak ve her an 1-1 olacak kaygısı ile izlemek ise zulümdü
Maçta Gbamın ve Hamsik haricinde hiç ama hiç kimseyi beğenmedim,
Olmaz, Bu kadrodan daha iyi oyun beklemiyorum ve artık da eleştirmeyeceğim. Çünkü futbol zeka işidir ve maalesef bizim takımda futbol zekası çok düşük çok oyuncumuz var.
Ömür'ü konuşmaktan ben yoruldum ama o ısrarla hiç bir şey yapmamaktan yorulmadı, Barış Memiş gibi, sonraki durağı Sariyer olabilir diye düşünüyorum bu kafa ile devam ederse.
Gomis mi?? Fenerin bile attığı en büyük kazık bu oldu. üzgünüm ama bize çok saç baş yolduracak, Faul istediği tüm pozisyonlarda fizikken ezildi ve hepsinde de hakem haklıydı ve sahtekarca kendini yerlere atmaya bayılıyor, Bu mu Boğa lakaplı oyuncu???
Umut, bir maç iyi oynadı diye bende övdüm ama o fizik ile ondan forvet olmaz .. GS nin aldığı Muğdat vardı:))) O bile ondan iyi
Kötü oyun ve kötü bir maç il 3 puanı nasıl aldık şaşırıyorum. Akşam izlediğim Başakşehir - Fb maçında ise futbol adına çok güzel şeyler izledim. Her iki takımda mücadele nasıl edilir, Ceza sahasına nasıl girilir, Gol nasıl atmak için çabalanır, Tekmeye kafa nasıl konur, Seri pas ve uzun pas nasıl atılır, Taç çizgisinde düşen topu tek hamlede nasıl stop edilir ve nasıl hızlı oynanır derslerini izledim. Avcı, bu akşamkı o maçı izlesin yeter.
Fatih Öztürk
23.10.2022, 01:51
Lazibereye hiç bir şey beğendiremezsin. Senelerdir izlediği Trabzonspor içerde dışarda tokatlanip iyi futbol oynuyor, lige renk veren Trabzonspor diye pohpohlayanların ekmeğine yağ sürecek işler bunlar. O kötü, şu berbat, bundan adam olmaz, bunu niye fb ile gs almadı belli laflarını sezon sonunda hatırlatırım. Çok kişiye hatırlattım, üşenmem bulur bu mesajları yine hatırlatırım.
ilelebeTS
23.10.2022, 01:51
Visca-Peres çok büyük güç katacak. Keşke Dorukhan da dönebilseydi. Şartlara göre fena değiliz. Bence bu ara sağlam oynamaya da başladık. Bireysel hata gelmedikçe puan kaybetmez bu takım.
Fatih Öztürk
23.10.2022, 01:54
Şunu da ekleyeyim. Öve öve bitiremedikleri fenerle başaka nasıl basacağımızıda görecek şu eleştirmenler. Bunlara kalsa monacoyla Bjk toplamda 15 gol atacaktı bize. Ne kadar üzüldüklerini tahmin edebiliyorum.
lazibere
23.10.2022, 01:56
Taraftarız, elbet duygusal tarafımız olacak fakat 3 hafta önce kasımpaşa maçından sonra belki de sende dahil yüzlerce yorum yapan arkadaşa bu takım eksikleriyle bile ligi domine edecek diye onlarca mesaj attım ve yanılmadığımı duygusal tarafım ve aklımla görebiliyorum. Kalite tarafına gelirsek farklı bir takım tutuyoruz galiba. Uğurcan'ı hamsiki bakasetasi hugosu barthasi gbamili gomezi olan takım kalitesizse bırakalım bu takımın peşinden koşmayı. De ki alternatifimiz zayıf, eyvallah hepizimin ortak görüşü zaten. Alternatifi oluştururum dersen maaş bütçeni 28 mılyon avrodan 50 mılyon avroya çıkarman lazım gs ile fb gibi. Bu da söylediğim gibi kulübün genlerine ve mali yapısına ters. Bjk senle antreman falan yapmadı, yine yanlış maçı izledik galiba. Adamlar bizde olmayan tribün desteğiyle saldırdı, sonuç? Yarım pozisyondan 2 gol, biri kendi kalemize. Futbolu hele de Trabzonsporu saldırgan, agresif pozisyonda görmek isteyen, dileyen avucunu yalar. Bizim genlerimizde saldırmak yok. Bekleyip fırsatını bulduğun an vur kaç yapmak var. Saldıran iş yapsa Bjk iç sahada puan vermezdi ki en az puan alan büyük takım.
Renktaşım, Sürekli Takımımızın hamasetini yapıyorsun, sanki burda konuşanlar Trabzonspor'u bilmiyor, mali yapısını bilmiyor muş gibi , mukaysseler ile örnek veriyorsun. Sevgimizi ve aidiyetimizi sorgulayan çok yorumlarını görüyorum.
Biz mevcut şartlara göre konuşuyoruz. Mevcut şartlar derken, Sadece GS FB ve BJK den ibaret olan takımlardan bahsetmiyorum.
Bu a.k liginde, Bizden başka her takım her maçta en az 5 kere ceza sahasına girip gol pozisyonu buluyor, Atıyor ya da atamıyor ama birileri bir şekilde golu istiyor. Deniyor, buna ligin dibindeki takım da dahil, İstanbulspor da dahil, Sivasspor bile.
Bunun bütçe ile alakası yok arkdaşım. Kocaaaaa Trabzonspor'un böyle oynamaya hakkı yok. Anlatmak istediğimiz bu.
lütfen bir bak ya ??? Sivas ceza sahasına kaç defa girdik??? kaleye isabet eden kaç topumuz var. Bir de Uğurcan kaç defa kritik top çıkardı bir bak. sadece bu maç değil ki, Kasımpaşa ve beşiktaş maçlarında da denemiyoruz. Biden aha çirkin futbol oynayan takım yok . Seyirci de bunun farkında, Seyirciyi costuran tek hareket, rakibin eline çarpma şüphesi ile penaltı beklediğimiz pozisyon. Bunun bütçe ile falan alakası yok
Var bu takımda bir takım sorunlar. Kokusu çok uzak değil çıkacak ortaya. Mümkün değil, inanmıyorum yani, Bir takımın bu kadar coşkusuz bu kadar isteksiz, kaptanları dahil olmak üzere bu kadar iddasız olmasının bir izahı yok. Bunun yorgunlukla da alakası yok. Futbolun güzel olan hiç bir şeyinde yokuz. Skordan bağımsız konuşuyorum, Bu futbol ile toplanan 21 puan gerçekten de fazla. Bu da bizim ligimizin kalitesizliği, Hayretler içindeyim
İDDDA EDİYORUM
Geçen sene içerde oynadığımız KONYA maçı ve KAYSERİ maçı haricinde beni heyecanlandıran nadir maç sayarım.
lazibere
23.10.2022, 02:02
Şunu da ekleyeyim. Öve öve bitiremedikleri fenerle başaka nasıl basacağımızıda görecek şu eleştirmenler. Bunlara kalsa monacoyla Bjk toplamda 15 gol atacaktı bize. Ne kadar üzüldüklerini tahmin edebiliyorum.
Al işte hamaset bu.
Taraftar forumunda konuşuyoruz Fatih,
Mahallede Fenerli biriyle tartışmıyoruz. hamaset yaparak futbol konuşulmaz, Bastığımız zaman hatırlatacağım demekle de futbol yorumlanmaz. Basarlarsa bize, iyi basmışlar diye yazmayacak burda. onun için dediğim gibi, Trabzonspor'u bana anlatma. 1985 den beri her anını bilirim takımımın, Aslanlar kaplanlar demekle de olmuyor bu işler.
Fatih Öztürk
23.10.2022, 02:05
Renktaşım, Sürekli Takımımızın hamasetini yapıyorsun, sanki burda konuşanlar Trabzonspor'u bilmiyor, mali yapısını bilmiyor muş gibi , mukaysseler ile örnek veriyorsun. Sevgimizi ve aidiyetimizi sorgulayan çok yorumlarını görüyorum.
Biz mevcut şartlara göre konuşuyoruz. Mevcut şartlar derken, Sadece GS FB ve BJK den ibaret olan takımlardan bahsetmiyorum.
Bu a.k liginde, Bizden başka her takım her maçta en az 5 kere ceza sahasına girip gol pozisyonu buluyor, Atıyor ya da atamıyor ama birileri bir şekilde golu istiyor. Deniyor, buna ligin dibindeki takım da dahil, İstanbulspor da dahil, Sivasspor bile.
Bunun bütçe ile alakası yok arkdaşım. Kocaaaaa Trabzonspor'un böyle oynamaya hakkı yok. Anlatmak istediğimiz bu.
lütfen bir bak ya ??? Sivas ceza sahasına kaç defa girdik??? kaleye isabet eden kaç topumuz var. Bir de Uğurcan kaç defa kritik top çıkardı bir bak. sadece bu maç değil ki, Kasımpaşa ve beşiktaş maçlarında da denemiyoruz. Biden aha çirkin futbol oynayan takım yok . Seyirci de bunun farkında, Seyirciyi costuran tek hareket, rakibin eline çarpma şüphesi ile penaltı beklediğimiz pozisyon. Bunun bütçe ile falan alakası yok
Var bu takımda bir takım sorunlar. Kokusu çok uzak değil çıkacak ortaya. Mümkün değil, inanmıyorum yani, Bir takımın bu kadar coşkusuz bu kadar isteksiz, kaptanları dahil olmak üzere bu kadar iddasız olmasının bir izahı yok. Bunun yorgunlukla da alakası yok. Futbolun güzel olan hiç bir şeyinde yokuz. Skordan bağımsız konuşuyorum, Bu futbol ile toplanan 21 puan gerçekten de fazla. Bu da bizim ligimizin kalitesizliği, Hayretler içindeyim
İDDDA EDİYORUM
Geçen sene içerde oynadığımız KONYA maçı ve KAYSERİ maçı haricinde beni heyecanlandıran nadir maç sayarım.
Iyi günde nenemde bu takımın yanında olur. Hocanın, oyuncunun, yönetimin her yaptığı hamlede kulp arayıp bunlardan bir bok olmaz getiren taraftar olamaz. Ben böyle sevgiyle aidiyeti sorgularım. Istatistik versem inanmazsin, en çok rakip caza sahasında topla buluşan takımız. Önemi yok benim için. Benim için önemli olan tek şey topun lehimize karşı kaleye girmesi. O maç şöyle oynamışız bu maç şöyle oynamışız toplarına girmem. Sezon sonunda neredeyiz buna bakarım ve ona göre eleştiriyse eleştiri, övgüyse överim. Her hafta bi kokular alan bu eleştirmen taraftarlar galibiyet geldikçe bi kulp bulmaya devam ediyor. Öve öve bitiremedikleri fener, salak kaleci volkan topu feneriyle atmasa maç 48.saat oynansa fener gol atamayacak, öyle boktan bir maç. Karşı komşunun kümesindeki tavuk daha iri görünüyor olabilir ama horozun irisi burda, Trabzonsporda. Eleştirmekten usanmadiginiz Trabzonspor zirvenin dibinde.
Fatih Öztürk
23.10.2022, 02:13
Al işte hamaset bu.
Taraftar forumunda konuşuyoruz Fatih,
Mahallede Fenerli biriyle tartışmıyoruz. hamaset yaparak futbol konuşulmaz, Bastığımız zaman hatırlatacağım demekle de futbol yorumlanmaz. Basarlarsa bize, iyi basmışlar diye yazmayacak burda. onun için dediğim gibi, Trabzonspor'u bana anlatma. 1985 den beri her anını bilirim takımımın, Aslanlar kaplanlar demekle de olmuyor bu işler.
Demek ki yanlış tanı koymussun. Bu takım motive olunca ezemeyeceği rakip yok. Bunu senelerdir doğru dürüst büyük maç kaybetmeyen tuttuğun takim defalarca göstermedimi sana. 80,90, 2000 ler hep ezildik. 5 senede bir kupa görüyordun, senede 2 kupa görmeye başlayınca tuhafına gitti ondan eleştirilerini diri tutuyorsun galiba. Yav sen 820 binlik şehrin belli bir seyirci kitlesine sahip bunun yaninda ekonomisi sınırlı ve karşında lobisi arşa ulaşmış 3 istanbul kulübü var. Son 4 senede var'ın gelmesiyle ve var sistemiyle bile bizden çalınıp başaka peşkeş çekilen şampiyonluğa rağmen açık ara en fazla puan toplayan, derbilerde açık ara en fazla puan toplayan takımsın. Dürte dürte rakiplerin bi hâl olmuş, senin zorun ne?
lazibere
23.10.2022, 02:13
Lazibereye hiç bir şey beğendiremezsin. Senelerdir izlediği Trabzonspor içerde dışarda tokatlanip iyi futbol oynuyor, lige renk veren Trabzonspor diye pohpohlayanların ekmeğine yağ sürecek işler bunlar. O kötü, şu berbat, bundan adam olmaz, bunu niye fb ile gs almadı belli laflarını sezon sonunda hatırlatırım. Çok kişiye hatırlattım, üşenmem bulur bu mesajları yine hatırlatırım.
Bizden iyi takım yok. Herkesin içinden geçeceğiz,
TrEzege şahane oyuncu, Mükemmel ortalar yaptı ve mükemmel şutlar çekti ahhh Ali Şaşal ahhhh
Gomez'in fiziken Caner Osmanpaşa'yı nasıl ezdiğini görmediniz mi
Umut, nasıl top kapıyordu, ne şutlar çekti, Ahhh şu vurduğu top keşke gol olsaydı
Ömür'ün şutunu görmediniz mi az daha gol olacaktı!!!
Bakasetas, biraz daha dikkatli olsaydı bu akşam en az 3 gol atardı !!!
Larsen'nin kenar ortalarına bayıldım !!!
Eren'nin bindirmelerine ne demeli
BEN BEĞENMEDİM, SEN ÇOK BEĞENDİN GİBİME GELİYOR
Fatih Öztürk
23.10.2022, 02:20
TrEzege şahane oyuncu, Mükemmel ortalar yaptı ve mükemmel şutlar çekti ahhh Ali Şaşal ahhhh
Umut, nasıl top kapıyordu, ne şutlar çekti, Ahhh şu vurduğu top keşke gol olsaydı
Bizden iyi takım yok evet. Elli kere dedim bi daha diyeyim, motive olduk mu başkayız. Eksikler var evet bunu kimse inkar etmiyor. Yönetim transfer planlamasında kanat alternatifinde sıçtı. Bu minvalde salakligimizdan ötürü gomezide kullanamıyoruz. Bi tarafın aksadı mı tüm takıma sirayet ediyor, e bunu hoca da söylüyor zaten. Sakatlar dönene kadar sabır istendi, e illa devre arasında nokta 1-2 alternatif alınınca işin sonunu göreceğiz. Bu kadar basit yani.
kaçarava
23.10.2022, 02:28
Visca-Peres çok büyük güç katacak. Keşke Dorukhan da dönebilseydi. Şartlara göre fena değiliz. Bence bu ara sağlam oynamaya da başladık. Bireysel hata gelmedikçe puan kaybetmez bu takım.
Peres gelirse kontenjandan biri gidecek mi acaba? Dorukhan ikili mücadelelerde bu takımın en dominant oyuncusuydu ya. Çok önemli adam.
Sağlam oynamak için çok yol var önümüzde. Bir defa ilk yarıdaki gibi topun arkasına geçersek işimiz zor. İkincisi maçları koparamıyoruz, öndeyken acemice hücum ediyoruz. Bu ikisi devam ettikçe her maç gergin geçer.
Bizi bozan Avrupa maçları oldu. Şu an potansiyel olarak 5 puan gerideyiz ve bu, şu aşamada hiç az değil. Farazi olacak ama Avrupa maçları olmasa Kasımpaşa ve bjk maçını yenerdik mesela. Rotasyon yapacak kadromuz yok.
lazibere
23.10.2022, 02:33
Demek ki yanlış tanı koymussun. Bu takım motive olunca ezemeyeceği rakip yok. Bunu senelerdir doğru dürüst büyük maç kaybetmeyen tuttuğun takim defalarca göstermedimi sana. 80,90, 2000 ler hep ezildik. 5 senede bir kupa görüyordun, senede 2 kupa görmeye başlayınca tuhafına gitti ondan eleştirilerini diri tutuyorsun galiba. Yav sen 820 binlik şehrin belli bir seyirci kitlesine sahip bunun yaninda ekonomisi sınırlı ve karşında lobisi arşa ulaşmış 3 istanbul kulübü var. Son 4 senede var'ın gelmesiyle ve var sistemiyle bile bizden çalınıp başaka peşkeş çekilen şampiyonluğa rağmen açık ara en fazla puan toplayan, derbilerde açık ara en fazla puan toplayan takımsın. Dürte dürte rakiplerin bi hâl olmuş, senin zorun ne?
Bende onu soruyorum??? bunları yapmayı başarmış bir takımız? takımın zoru ne?????
Şampiyon olmuş kadroyu , beğenmeyerek değiştiren, para verdiler diye , planlamada forvet satmak yokken bir gecede satıp yerine aslında hiç hesapta olmayan gomez diye birini almak niye??
Sağ açıkta oynatacak oyuncun olmadığı için tek sol açığın olan Trezege'yi sağ açıkta oynataacağına, KUASSİ yi niye kiraladın hem de parasını biz ödediğimiz halde ???
Lahtimi ye güvenerek Kuassi'yi kiraladın diyerek, o çocuğu niye oynatmıyorusun orda???
Transfer kapanmasına en az 15 gun varken, VİSÇA gibi bir oyuncuyu kaybediyorsun , yerine oyuncu almadığın gibi, Dorukhan'ı da kaybediyorsun, onun yerine de adam almıyorsun ve sezona Larsen ve sağ açık olmadan başlıyorsun ??? Sonra da Kasım'ı bekleyelim diyorsun???
Bunları eleştirmeyeyim mi???
Geçmişe dönmeyelim, yakaladığımız olumlu hava dağılmasın, Yine arabesk olmayalım diye konuşuyoruz. Çünkü ben biliyorum ki, Yakaladığımız hava bozulur ise, lobiler devreye girecek ve Hocamızdan da olacağız , başarılardan da olacağız. Geçmiş bitti ve gelecek seneye ve bu seneyi konuşmalıyız. Konuşmalıyız ve birileri de konuşmalı ki, iyi yapıyoruz zannetmesinler. Bu futbol ile alacağımız extra bir mağlubiyet durumunda üzgünüm ki lobilere yenilirsin.. ondan diyorum ki, fırsat verme , Şunu da unutma, Bir dağılırsak en az 10 sene daha kaybolacak. bunu ben değil, başkan düşünecek. Başkanı görüyor musunuz sahi hiç ortalarda???
O bakımdan önümüzde devre arası transfer dönemi gelecek. Bu takımın ciddi iyi oyunculara ihtiyacı var, o iyi bu iyi bak göreeksiniz daha iyi olacaklar diye umut pompalamasınlar. bazı oyuncular Trabzonspor kalibresinde değil,
Geç kalıyoruz, Geç transfer yapıyoruz. Sonra da elimizdekiler maalesef bunlar diyerek avutacaklar.
Visça'ya umut ediyoruz ya Visça'dan bu sene verimi unutun, Sakatlanmamış mevcut oyuncudan alamadığın verimi, Sakat dönecek visça'dan extra bir şey beklemesinler mesela. Keza Dorukhan da öyle
bu kadroda , Eren'nin yedeği yok düşünebiliyormusun ???
larsen'nin yedeği yok ( Dorukhan onun yedeği değil)
Siopis den başka topa basacak ve mücadele edecek orta sahan yok. Siopis de zaten yetenekleri kısıtlı bir oyuncu
Hamsik olmasa pas atacak oyuncun yok
Allah'tan Gbamın biraz düzeldi ve iyi işler yapabilir
Hugo eski hugo değil
Janini eski Janini değil
Ömür yok, Yusuf yazıcı top oynamaya gelmemiş
ya düşünebiliyormusun renktaşım ?? Bu kadroda Abdulkadir parmak direkt 11 oynayabilir mevcut durumda, Düşün ne hale geldik adama kadroda yer bulamadığımız için yolladık
Korkunç planlama hataları var ve bunun bedelini ödüyoruz
lazibere
23.10.2022, 02:38
Bizden iyi takım yok evet. Elli kere dedim bi daha diyeyim, motive olduk mu başkayız. Eksikler var evet bunu kimse inkar etmiyor. Yönetim transfer planlamasında kanat alternatifinde sıçtı. Bu minvalde salakligimizdan ötürü gomezide kullanamıyoruz. Bi tarafın aksadı mı tüm takıma sirayet ediyor, e bunu hoca da söylüyor zaten. Sakatlar dönene kadar sabır istendi, e illa devre arasında nokta 1-2 alternatif alınınca işin sonunu göreceğiz. Bu kadar basit yani.
Gecenin bu saatinde kafa patlatıyorsak, bir şeyler sorun oluyor ve Trabzonspor derdimiz oluyor diyedir.
lazibere
23.10.2022, 02:42
İşin özü, ben futbol izlemek istiyorum. Bahane üretecek aşamayı geçtiğimizi düşünüyordum. Şampiyon olmuş ve şampiyonluk hikayesi yazmış bir camiayız. Trabzonspor 1 kere şampiyon olursa lige damga vurur ve en az 3 sene ambargo koyar diye konuşulan dönemden, Transferde planlama hatalarını ve eksik mevkileri ve oynana kötü futbolu konuşuyoruz. Şampiyon olan takım bu hale gelmemeliydi. Çünkü biz Trabzonspor şampiyon olamadı diye tutmaktan vazgeçen bir taraftar olmadık öyle olsa idi sıradan bir takım kalmıştık çoktandır. Benim Trabzonspor sevdamın ödülü tek başına kupa değil. ben iyi futbol istiyorum. Sadece iyi skor değil
Fatih Öztürk
23.10.2022, 02:46
Bende onu soruyorum??? bunları yapmayı başarmış bir takımız? takımın zoru ne?????
Şampiyon olmuş kadroyu , beğenmeyerek değiştiren, para verdiler diye , planlamada forvet satmak yokken bir gecede satıp yerine aslında hiç hesapta olmayan gomez diye birini almak niye??
Sağ açıkta oynatacak oyuncun olmadığı için tek sol açığın olan Trezege'yi sağ açıkta oynataacağına, KUASSİ yi niye kiraladın hem de parasını biz ödediğimiz halde ???
Lahtimi ye güvenerek Kuassi'yi kiraladın diyerek, o çocuğu niye oynatmıyorusun orda???
Transfer kapanmasına en az 15 gun varken, VİSÇA gibi bir oyuncuyu kaybediyorsun , yerine oyuncu almadığın gibi, Dorukhan'ı da kaybediyorsun, onun yerine de adam almıyorsun ve sezona Larsen ve sağ açık olmadan başlıyorsun ??? Sonra da Kasım'ı bekleyelim diyorsun???
Bunları eleştirmeyeyim mi???
Geçmişe dönmeyelim, yakaladığımız olumlu hava dağılmasın, Yine arabesk olmayalım diye konuşuyoruz. Çünkü ben biliyorum ki, Yakaladığımız hava bozulur ise, lobiler devreye girecek ve Hocamızdan da olacağız , başarılardan da olacağız. Geçmiş bitti ve gelecek seneye ve bu seneyi konuşmalıyız. Konuşmalıyız ve birileri de konuşmalı ki, iyi yapıyoruz zannetmesinler. Bu futbol ile alacağımız extra bir mağlubiyet durumunda üzgünüm ki lobilere yenilirsin.. ondan diyorum ki, fırsat verme , Şunu da unutma, Bir dağılırsak en az 10 sene daha kaybolacak. bunu ben değil, başkan düşünecek. Başkanı görüyor musunuz sahi hiç ortalarda???
O bakımdan önümüzde devre arası transfer dönemi gelecek. Bu takımın ciddi iyi oyunculara ihtiyacı var, o iyi bu iyi bak göreeksiniz daha iyi olacaklar diye umut pompalamasınlar. bazı oyuncular Trabzonspor kalibresinde değil,
Geç kalıyoruz, Geç transfer yapıyoruz. Sonra da elimizdekiler maalesef bunlar diyerek avutacaklar.
Visça'ya umut ediyoruz ya Visça'dan bu sene verimi unutun, Sakatlanmamış mevcut oyuncudan alamadığın verimi, Sakat dönecek visça'dan extra bir şey beklemesinler mesela. Keza Dorukhan da öyle
bu kadroda , Eren'nin yedeği yok düşünebiliyormusun ???
larsen'nin yedeği yok ( Dorukhan onun yedeği değil)
Siopis den başka topa basacak ve mücadele edecek orta sahan yok. Siopis de zaten yetenekleri kısıtlı bir oyuncu
Hamsik olmasa pas atacak oyuncun yok
Allah'tan Gbamın biraz düzeldi ve iyi işler yapabilir
Hugo eski hugo değil
Janini eski Janini değil
Ömür yok, Yusuf yazıcı top oynamaya gelmemiş
ya düşünebiliyormusun renktaşım ?? Bu kadroda Abdulkadir parmak direkt 11 oynayabilir mevcut durumda, Düşün ne hale geldik adama kadroda yer bulamadığımız için yolladık
Korkunç planlama hataları var ve bunun bedelini ödüyoruz
Transferde özellikle kanatlarda sıçıp sivadigimizi kör metin bile gördü. Geçmiş yorumlarımda da belirttim, belki de tarihimizin en kötü kanat rotasyonundayız. Isbilmezlik, aymazlık bunun adı ama oldu bitti. Viscayi bekleyip Trezegetin rahat rahat kanadında formunun yükselmesini bekleyecez. Iskeletimiz mis gibi lakin kanatsız kuş ne kadar uçarın imtihanını görüyoruz resmen. Bu hatalardan geç olmadan döneceğimize inanıyorum. Lahtimi fiziken çok yetersiz, hoca da bunu söyledi zamanı var. Caniniden forvet hariç her yerde verim bekliyoruz, yine mevzu dönüp dolaşıp kanat isbilmezliğimize geliyor. Abi 2 hazır kanat oyuncusu alacak yer de aynı tip 2 adamın varken üçüncüyü kovalarsan bok gibi kalırsın. Geçen sene kanatlardan rakibi çökerten takımı mahfetmeye kalksan bu kadarı olurdu. Aralar bize pek iyi gelmez ama şu dünya kupası arası bir an önce gelmeli ve ne pahasına olursa olsun viscayla perez dönmeli. Bir dorukhanimiz vardı mesela, bi kalede oynatmadık, 3 oyuncu arti waka gitti ama bildiğin kanatlar gitti.
Gürkan Asma
23.10.2022, 03:32
"Kulübüme destek olmak için kombine aldım" diyen adam bu işin ticaretini yapıyordur. Bu tipler forumdan bile banlanmalıdır.
Gürkan Asma
23.10.2022, 03:58
Bu arada tribüne kendi tercihiyle bilet alıp gitmeyen taraftarları da anlıyorum, stadyuma gidilecek bir takım yok ortada. Geri pas izlemek istesem evden de izlerim. Bu arada bu maç dahil gitmediğim maç yok stadyumda, ona rağmen söylüyorum bunları.
Tribünleri uyutan, temposuz, uyuşuk ve 1-0 gibi bi skorda ikinci golü aramayıp (sivas gibi 5 atılması gereken bir takımdan) baskı yiyen bişey oynanıyor sahada, futbol demeye dilim varmıyor.
Bi tane güzel pas gelince alkış tufanı kopuyor stadyumda, insanlar aksiyon göremiyor sahada. Bugün bardhi nin frikik vuruşundan sonra "saldır trabzonum" diye tezahürat geldi, taraftar en ufak aksiyona aç.
Bu takımın maçına öyle 250 lira falan verilip gidilmez, hiçbir şekilde heyecan uyandırmayan bir takım var kimse kusura bakmasın.
Geçen yıl ligin başlarında stadyumdan çıkarken arkadaşlarla konuşmalarımızı hatırlıyorum, "kazandık eyvallah ama kötüydük, önemli olan 3 puan gerçi, oyunu da toparlarız zamanla" diyorduk. Ulan bugün yine aynı şeyleri söylüyoruz, biz ne zaman futbol izleyeceğiz yahu.
crixus_61
23.10.2022, 07:57
3 puan hayırlı olsun
Avcı dışında bir hoca çoktan liderden 10 puan fark yemişti.
Sezın başından bu yana çok fazla olumsuzlukla mücadele etti.
Dün sahaya çıkan onbirin 7 si yeni oyuncu.
Çok kritik oyuncular sakatlanmış,santraforun pat diye gitmiş,yerli oyuncuların çok formsuz bunlar kolay değil.
Tatminkar bir oyun olmasa da geöen sezondan devam eden bir psikolojik avantajımız var,Hamsik ve Bakasetas gibş iki oyun lideri de biraz ağırlık koyunca vasat oynarken bile kazanıyoruz.
Bu değerli.
Dün Gbamin iyi oynadı orta sahada fark yaratacak fizik gücü var topu da iyi kullanmaya başladı,bay haftası geldi maç tempomuz normale dönecek,kalan 2 maçı da alırsak dünya kupası arasına en fazla 5 puan geride gireriz,nisan ayına kadar fikstür bizden yana.
doc holliday
23.10.2022, 08:56
Ne çok iyiyiz nede çok kötü orta şekerliyiz,Şu Gbamin’in satın alma opsiyonu olmamasıda kötü olmuş..
Hoca sağda kimi denediyse olmadı,olmayacak.
Djaniny oynayabilir o da hem sakat hem de kontenjana takılıyor.
Dünkü gibi Trezeguet ters kanatta da olmuyor,çok etkisiz kalıyor
Visca dönene kadar sıkıntı devam edecek.
Umut Bozok hamle oyuncusu olarak çok iş yapar onbirde olmuyor,hamle şansı da kalmıyor.
balına maç yok adamlar iyi hocaları da iyi .dediğim gibi bizde hoca var.ama kadro yok. aslında Trabzonspor devre arasından önce ligin başında çalımcı ve teknik kapasiteli 4-5 adam alacaktı.ortasaha, kanatları halledecektik.iş bitecekti. paraları gereksizce çarçur ettik.bunun sorumlusu başkan.zaman ve para kaybettik.gerçek nokta atışı kilit noktalara çalımcı adam geçen oyuncular almadık.ortasahanda kötü bunu da yapmadık.transferler başarısız ve fiyaskodur.bizi devre arsıda bu nokta atışlarını yapacaklarını sanmıyorum.bu vizyonla zor hocam.devra arasına lazım olan trasferlerin üst düzey olması gerektiğini düşünürsen yapmazlar.gerçekten iyi bir kanat ,üst düzey ortasaha ,vesaire bunları almazlar devre arasında malesef..
Calimci adam nedir yahu? Hangi mevkide oynar calimci adam. Literature yeni bir kavram da sokmus oilduk.
Oğuz ZEYTİN
23.10.2022, 09:30
Kasımpaşa maçı sonrasında orta konusuna değinmiştim:
Orta kesti diye Caner'i eleştiren, "Ayağa oynayacağız" diyen, "Göbeği kapatıp rakibi kanat ortalarına yönlendireceğiz çünkü modern futbolda golün kanat ortalarından gelme olasılığı düşük" diyen Avcı şu anda Alanya'dan sonra en çok orta yapan takımın hocası.
Geçen sene de galiba Karagümrük maçıydı, Cornelius'u devrede çıkarıp sağdan soldan şişirmiştik. Elli küsur orta kesmiştik. Ligin son dönemdeki en dominant santraforuna atmadığımız topları, o yokken atıyoruz. Şimdi orta yapıyoruz, kaleye en yakın oyuncumuz henüz yaya gelmemiş.
Teori ile pratik arasında dün akşam ciddi sıkıntı vardı.
Akabinde Monaco, Beşiktaş ve Sivas maçlarında toplam orta sayımız (24), Kasımpaşa maçındakinden (28) az. Bu keskin dönüş / düşüş rakipten mi dolayı mı, yoksa bizden mi?
Dün oyunu kenara çevirdiğimizde orta aramadık, özellikle sol tarafta Hamsik üzerinden topu orta koridora akratmaya çalıştık. Yani değişimin bizim irademizle gerçekleştiğini düşünüyorum.
Sıradaki soru şu: Top tutamayan bir forvetle (Gomez) Hamsik'e, Bakasetas'a nasıl alan açacağız?
Murat Keçeci
23.10.2022, 09:41
Çok değerli bir üç puan aldık.Bu uyum döneminde kazanabilmek çok önemliydi.Üst grubun içinde kalmaya devam etmeliyiz.Her galibiyet bize zaman kazandıracak.
Maçı analiz edersek gücümüzü hesaplı kullanarak kazandık.Golde erken gelince daha kontrollü ve kendimizi daha az yıpratarak oynadık.Tabii 1-0 her zaman tehlikeli bir skordur ama henüz kadro derinliğini olusturamadigimiz için bu tempo da gitmek daha mantıklı yoksa yine sakatlar artar.
Özellikle Gbamin orta sahaya önemli enerji getirdi.Son haftalardaki yükselişte aslan payı onun.Takım kazandıkça özgüvende artarak devam ediyor.Oyuncuların konsantrasyonu da gayet iyi idi.
Hücum hattındaki uyum problemi devam ediyor.Umutu oynatmak için hocanın yaptığı hücum dizilişi işe yaramadı.Umuttan verim alamadığımız gibi diğer iki oyuncu trezeguet ve gomezinde performansını düşürdük.
Hocanın orta sahayı diri tutmak için yaptığı hamleler doğruydu.Defans hattı da iyi maç çıkardı.
Hamsikin golü güzeldi.Eskisi kadar güçlü olmadığı için ceza sahası dışından yaptığı kontrol sonrası vuruşları çok sert gitmediği için kaleciler çıkarıyordu.Bu kez hareketli şekilde önüne düştüğü için top daha ivme kazanarak kaleye gitti ve güzel bir gol oldu.
Bardhinin frikikleri sahiden iyi ama futbolda sadece frikikten ibaret değil.Mesela çizgiye indiği bir pozisyonda ilk çalım doğruydu ama sonrasını abarttı.
Açık pozisyonlarında trezeguet dışında orijinal bir kanadımız yok.O da tutuk kalınca skor üretmek daha da zorlaşıyor.Visca dönerse biraz daha düzeliriz ama yine de nkoudu,traore tarzı bir oyuncu da eklemek lazım.abdulkadir,bardhi ve yusuf yazıcı ile kanatlardan yüklenmek çok zor.Djaniny de biraz kanat özelliği var ama o da tam sayılmaz.
Sonuç olarak akyazı silahımızı iyi kullanarak iki kulvarda da yarışa devam ediyoruz.Deplasmanlarda biraz daha direnci yükseltirsek daha dengeli bir takım oluruz.
HasanTezel
23.10.2022, 10:01
Sevgili dostum bir ormana git, yağış bol ağaç bol ama dağınık düzensiz kendi halindedir, ama parka git derli toplu planlıdır!
Trabzon şehri uzun süredir başsız, takım da klüp de en az 30-40 alfa-baş-ego zirvesi adamların ortasında SIFIR EĞİTİM VE PLANLA yoluna devam ediyor
Transfer-hoca işleri planlandı ligi 3 senedir dağıtıyoruz, oyuna kim ne derse desin, tarihimizde ilk kez 3 büyütülmüşe nerdeyse eşit haber olmuşuz:
ençokhaber yapılan takımlarFenerbahçe, 158.000 Beşiktaş, 148.512 Galatasaray, 142.737 Trabzonspor, 132.140
Ama şehri ne eğitebildik-ne çıkılan zirveyi anlatabildik. Trabzonspor evinde yenilmeyen, maçlarda şehre BÜYÜK GELİR VE ÖNEM GETİREN bir kurumdur denmeli, Barcelona ziyaret edilmeli o şehir bir futbol fabrikası yaşayana ve gidene
MAÇLARDA YENMEK DEĞİL TRABZONDA BÜYÜK BİR ORGANİZASYON OLDUĞU ÖĞRETİLMELİ, sonucu önemsiz!!!
İstanbul basını öyle köpek öyle aşağılık bir basın ki bu ülkeye ne hocalar geldi lucescu gibi adamı çeri başı diye adını çıkardılar ligi domine eden a.avcıyı yerin dibine soktular 1 puan farka lider olan portekizli herifi sırf fenerin hocası diye ilah yaptılar yok ezber bozuyormuşuz yok trend belirliyormuş bunlara ettiğim küfür yüzünden 40 yaşından sonra günahkar oldum sinirlerini bozoyorlar ulan adam 20 haftada 3 istanbul takımına 20 şer puan koyduğunda diğer takımlar kötüydüde bu portekizli 3 maç kazandı diye lig tarihimizdeki en iyi hoca nasıl oluyor kim ulan bunlar bizim aklımızla alay ediyor ama bu gs yede özellikle bjk li kargalara iyi oluyor geçen sene fb nin yanında bize cephe alan kargaların burnuna iyi osuruoyr fb ayakçılar sizi.
serdaracıl
23.10.2022, 11:18
Ben hiç beğenmedim. Leş gibiyiz. Bizden rezil takım yok. Kesin küme düşeriz. Oradan da bir alt lige, hatta direkt amatörde oynayalım. Bu ne ya, böyle takım mı olur.
Sefa Murat Dokuz
23.10.2022, 11:56
Umutla aynı sayıda topla buluşmuş adam rakip yarı sahanın ceza sahasıyla kesişen bölgesinde. Golde de içeri kayıp terse oynamış, durmamış ceza sahasına girmiş. Sefa Murat Dokuz öyle dedi diye taç çizgisinde oynadığını kabullenmeyeceğim ksuura bakma.
Sadece ben değil, goal.com heat map bunu söylüyor. Ben ısı haritasını görmeden de bunu söyledim tabi.
Umut Bozok’un ısı haritası ise bambaşka çizgi ile alakası yok onu da attım, görmemek sana kalmış.
Bilimsel gerçekleri reddetmen beni ilgilendirmiyor. O senin problemin.
serdaracıl
23.10.2022, 11:58
Hoca sağda kimi denediyse olmadı,olmayacak.
Djaniny oynayabilir o da hem sakat hem de kontenjana takılıyor.
Dünkü gibi Trezeguet ters kanatta da olmuyor,çok etkisiz kalıyor
Visca dönene kadar sıkıntı devam edecek.
Umut Bozok hamle oyuncusu olarak çok iş yapar onbirde olmuyor,hamle şansı da kalmıyor.
Dorukhanı sağ bekte kullandık ve verim aldık. Şimdi doğucan’ı kullanmıyoruz. Koy doğucanı sağa yerli sıkıntısından kurtul. Sağ açığa da at lahdimiyi. Neden çekiniyoruz anlamıyorum. Ne doğucan larsen’den, ne de lahdimi sağ açıkta oynatılan yetersizlerden kötü olabilir.
Bu takim gecen sene sampiyon oldu
Bir level atladi
Simdi hem avrupada hem ligde hedeften kopmus degil
Bunu yaparken de cok oneml futbolculari olmadigi gibi takima bir cok yeni oyuncu katildi
Bu haldeyken bence onemli olan hedefe ulasmak
Tabii guzel oyun da olursa tadindan yenmez
Ama gorunen o level da degiliz ama gelecegiz
Sabirla desteklemeye devam
Avcı nın ilk geldiği zaman ki anlayışa döndük. Anlıyorum bir geçiş dönemi için 3 puan lazım oyun ikinci planda.
Visca sakatlanınca orjinal sağ açık yok rotasyon yapınca yerli kuralından dolayı ilerisi hepten değişiyor.
araya kadar konya ankara maçlarımız var kayıpsız araya girme iz lazım. Sonrasında visca peres gelir daha alternatifli bir kadromuz olur. Dorukhan sakatlanmasaydı sağ bek stoper ortasaha yerli rotasyonda sıkıntımız bu kadar olmazdı.
taraftar olarak güzel oyun izlemek istemek haktır ama şampiyonluk yarışında kaybetmeden ilerlemekte önemli.
gurur6134
23.10.2022, 12:55
Kombine satarken sart kosacaksin 3 mac ust uste stada gitmeyen yada devir yapmayan adamin kombinesi iptal olur diye devir derken o kart turnikeden gececek okutulacak ,oraya kadar gelmisken girmemezlik yapamazlar zaten stada .bu ne rezilliktir satilan biletle stada giren seyirci arasinda 10 bin fark olur mu? Baska cozumu yok bu isin..
Futboldan az bucuk anlayan herkes ayni seyi goruyor soyluyor zaten abi..sonrada bizi ligdeki x takimla kiyasliyorlar onlar uzay takimimi diye ,hayir onlar uzay takimi degiller oyle birsey iddaa eden yok ama bizde bu degiliz olmamaliyiz yapilan yatirim karsiligi bu degil ayni oyunu istanbulsporda oynuyor.oyuncularimiz kaliteli olmasa puan olarakta farkimiz kalmayacak yazik gunah.asil can sikan mactan sonra hoca oyun olarak iyiye gidiyoruz demis kendimizi kandirmaya devam ediyoruz bu sorunlari gormek istememek baska birsey degil ,hoca kanayan yaraya care bulamiyor cozum uretemiyor malesef kredisi var elbet ama bu oyunla bir sonucta beklememek gerek..90 dakika boyunca icerde sivasa oynuyorsun ah buda kacarmi diyecegin tek pozisyon yok kaleciyle karsi karsiya yada yuzde 90 gol diyebilecegimiz macin adami bizim adimiza ugurcan herseyi acikliyor zaten..umutlaniyorum tamam takim refleks verdi diyorum 45 50 dakika da olsa ertesi hafta yine basa sariyoruz istikrar yok kör topal gidiyoruz ilerliyoruz saglik olsun napalim bu senede boyle gececek heralde.turkiye kupasi ve avrupadan gruptan cikmak benim icin yeterli bu sene fazla beklentiye girmek hayal kirikligi yaratirValla ben de kasımı bekliyorum işte Fatih. Hocamın hücum futbolu hakkında net bir fikri var mı bilmiyorum. İnşallah kasımdan kastı Vişçanın dönüşü değildir. Çünkü senin de dediğin gibi mevzu futbolculardan çıkmış. Saha içi planında sıkıntılar var. 35 milyonu duyduğumda zaten tüylerim diken diken olmuştu. İnşallah düzeliriz.
Gomez bu hafta rakip stoperle çok boğuşmak zorunda kaldı.
büyük kısmında faullü temaslı müdahalelere maruz kaldı ve hakem de bunların çoğunu çalmadı.
Bu gomez'i gerdi ve oyundan düşürdü. Daha kasap bir stoper olsa gomez o gerginlikle büyük ihtimal kendini de attırırdı.
ligde yabancı kuralı avrupada kırmızı kart sebebiyle düzenli üst üste 5 maça çıkamadı. bir açılsa bu tarz gerginliklere, acemiliklere fırsat kalmayacak o zaman
AntiŞike
23.10.2022, 13:13
oyunu beğenen yoktur zaten, seyrederken zevk almıyorsun , doğru.
Ancak bu takım haldır huldur saldırsa bassa, ligde şu anda olduğu yerde olamayacak o kesin. Bunu hoca da bildiği için temkinli oynatıyor.
Beğenirsin beğenmezsin ayrı konu. ancak eldeki bu kadro ile ya gönüllerin şampiyonu oyunu oynayıp ligi 8. - 9. bitirmek ya da göze hoş gelmeyen, vasat, 1- 0 a oynaayn, rakibi baskı altına alamayan, çoğu zaman atak ve baskı yiyen, ancak öyle ya da böyle puan toplayıp 1. veya 2. olarak kalan bir takım olmak.
mevcut takdro ile malesef biraz tercih meselesi gibi duruyor. Çünkü iksini birden bu takım yapamaz.
he bunu yapamayacak kadroyu neden kurdun, hem hoca hem yönetim planlamada hata yaptın diyorsan, o ayrı konu. tartışılır.
Ancak bu eksiklerini söyleyip, takımın daha iyi olmasına katkı sağlayıp , destek olmaktan başka çaremiz yok.
ilk yarının ortasında hocayı mı değiştirelim. futbolcuların bi kaç tanesini kadro dışı mı yapalım. yönetim mi gitsin?
...
takımın geleceği için, yapıcı eleştiri, destek ve sabır
bilginsem
23.10.2022, 13:25
Bu takımın taraftarına özel bir durum var. Taraftarımızın yarısı her koşulda destekliyor, olması gereken bu ama diğer yarısı kafasında bir Trabzonspor tasarlayıp onu tutuyor, o olmayınca da 72-4 b.kluyor. Sevmediği adamı topçu değil diyor ya topçu değil diyor. Topçu değil dediği adam ülkenin en büyük takımlarından birinde oynuyor, milli takıma seçilmiş falan oyuncular.
Bana kimse tribünlerin kötü oyundan dolayı boş olduğunu anlatmasın. Fener daha iyi gözüküyor diye boştu o tribünler, buna katlanılamıyor. Siz bu takımı sürekli 1. olacak diye tutuyorsanız, bu takımın verdiği savaşı yanlış anlamışsınız kardeşim, geçmiş olsun.
bilginsem
23.10.2022, 13:32
oyunu beğenen yoktur zaten, seyrederken zevk almıyorsun , doğru.
Ancak bu takım haldır huldur saldırsa bassa, ligde şu anda olduğu yerde olamayacak o kesin. Bunu hoca da bildiği için temkinli oynatıyor.
Beğenirsin beğenmezsin ayrı konu. ancak eldeki bu kadro ile ya gönüllerin şampiyonu oyunu oynayıp ligi 8. - 9. bitirmek ya da göze hoş gelmeyen, vasat, 1- 0 a oynaayn, rakibi baskı altına alamayan, çoğu zaman atak ve baskı yiyen, ancak öyle ya da böyle puan toplayıp 1. veya 2. olarak kalan bir takım olmak.
mevcut takdro ile malesef biraz tercih meselesi gibi duruyor. Çünkü iksini birden bu takım yapamaz.
he bunu yapamayacak kadroyu neden kurdun, hem hoca hem yönetim planlamada hata yaptın diyorsan, o ayrı konu. tartışılır.
Ancak bu eksiklerini söyleyip, takımın daha iyi olmasına katkı sağlayıp , destek olmaktan başka çaremiz yok.
ilk yarının ortasında hocayı mı değiştirelim. futbolcuların bi kaç tanesini kadro dışı mı yapalım. yönetim mi gitsin?
...
takımın geleceği için, yapıcı eleştiri, destek ve sabır
Kardeşim bu takım bunu yapamaz zaten diyen adamlara lütfen Başakşehir'i örnek göster de bi oturup düşünsünler. 11 lerinden alıp bu takım koyacağımız toplasan maksimum 2 oyuncu belki çıkar ama tık tık tık oynuyorlar. Baskı da kuruyorlar, çoğu zaman pozisyon da vermiyorlar.
Alamet-i farikaları ne? Aynı takım, istikrar ve bol bol tekrar. Bu futbolun " Al kardeşim Kante gibi adam, Forvete de Benzema'yı koy, kenarlarda da 2 tane Vinicius Junior, bitti şampiyonsun" şeklinde bir oyun olmadığını kabullendiremiyorsun. Takımlar süre ister ve tekrar ister. Bu kadro, geçen seneki kadrodan 2-3 kalibre daha iyi bir kadro, kimse kusura bakmasın ama sadece gözler kör.
HasanTezel
23.10.2022, 13:36
Bu takımın taraftarına özel bir durum var. Taraftarımızın yarısı her koşulda destekliyor, olması gereken bu ama diğer yarısı kafasında bir Trabzonspor tasarlayıp onu tutuyor, o olmayınca da 72-4 b.kluyor. Sevmediği adamı topçu değil diyor ya topçu değil diyor. Topçu değil dediği adam ülkenin en büyük takımlarından birinde oynuyor, milli takıma seçilmiş falan oyuncular.
Bana kimse tribünlerin kötü oyundan dolayı boş olduğunu anlatmasın. Fener daha iyi gözüküyor diye boştu o tribünler, buna katlanılamıyor. Siz bu takımı sürekli 1. olacak diye tutuyorsanız, bu takımın verdiği savaşı yanlış anlamışsınız kardeşim, geçmiş olsun.
Hemşo çok haklı tespitler ama 1 büyük eksik!
SEN DAVANI ANLATAMADIYSAN taraftarın suçu olmaz!
Biz 40 yaş civarındaki herkes şu forumda ÜLKE ORTALAMASININ ÜZERİNDE bir bilnç ve amaçla yorum yapıyoruz ben çok keyif alıyorum okumaktan, futbol endüstrisi-bahis-şike gibi klüp sahipleri dışında bir Trabzonspor hayal ediyoruz Kİ DÜNYADA SAYILIDIR BU MİSYON!
Başkan ve yönetim bu hedefteyse (Kİ KASKETLİLER-KEŞAN gibi defalarca belli ettiler) bunu daha sık-yoğun anlatmalı, zaman iletişim zamanı, bunu yapsın parayı da koyacak yer bulamaz onu da diyim!!!
BU ÜLKEDE FUTBOL DÜZELECEKSE TEK ADAY TRABZONSPOR DUR, ama bu liderliği almalı söke söke, kimseye tepside vermezler!
Kombine satarken sart kosacaksin 3 mac ust uste stada gitmeyen yada devir yapmayan adamin kombinesi iptal olur diye devir derken o kart turnikeden gececek okutulacak ,oraya kadar gelmisken girmemezlik yapamazlar zaten stada .bu ne rezilliktir satilan biletle stada giren seyirci arasinda 10 bin fark olur mu? Baska cozumu yok bu isin..
Kombine olayı bizi rezil ediyor normalde stadın %90 dolu gözüküyor bakıyorsun stad boş kombine iptal edilip seneye bilet satışına yönelmeliyiz.
Forvetlerimizin ikiside kesinlkle bizde oynayacak forvet değil hücumdaki yetersizliğin en baş sebebi bu bu sene 2 sinede katlanacağız başka çare yok.Trezege çoğunluğun aksine beklentimin üzerinde oynuyor boğuşuyor üretmeye çalışıyor bir waka değil tabi waka gibi adamlar 25 yılda bir geliyor shota,waka yattara,olsen 33 senedir takip ettiğim en iyi 4 yabancı oyuncumuz en iyisi wakadır der geçerim viscanın gelişi çok şeyi değiştirecek visca sadece hücumcu bir kanat değil sağ bekede yardım ediyor perezde dönerse larsen rotasyonda kullanır perez ve viscayla sağdan trezegetde soldan çok maç kazanabileceğimizi düşünüyorum.
Yabancı kotamız dolu olduğu için devre arası yabancı oyuncu alamayız belki iskoçyadan rıdvan kiralanabilir az süre alıyor orda ama bize gelirmi ikincisi takımı bize kiralar mı zor.
Adem Akyüz'
23.10.2022, 14:06
Taraftarın sayısı artması isteniyorsa öncelikle bilet fiyatlarının düşmesi gerekiyor. Geçen sezon en az 500 TL'ye bilet satarken taraftar tek boş koltuk bırakmayıp işini yaptıysa bu sefer de yönetim yapması gerekeni yapacak. Taraftardan 100 lira eksik almayla kulüp batmaz. 100 lira fazla almayla da ihya olmaz. Kulüp bilet gelirini en üstlere koymaz, koyamaz.
Trabzonda yaşayan ve kendimce tribünlere hakim olduğumu düşünerek bence bu sezon tribünlerin boş olmasının temel 2 nedeni var. Birincisi geçen sezon karaborsada müthiş paralar döndü. Çok uçuk rakamlara biletler satıldı. Bunu görenler bu sene kombine alayım, maç maç satarım düşüncesiyle kombine aldı. Böyle yapanların sayısı hiç de az değil. Her maç twitterde "GİŞE FİYATINA" bilet satanları görüyoruz. Onun dışında kombine alanların yarısından fazlası şehir dışından ya da gurbetçi. Böyle olduğu için normal bilet alacak adam bile sosyal medyadan bu maça gelemeyen kombine sahiplerini bulup bedava bilet kovalıyor. Bunda nispeten uygun olan kale arkası bileti satılmaması ve diğer tribün fiyatlarının şehrin ekonomisine göre fazla olmasının etkisi çok fazla. Ama gel gör ki şirket müdürü bile twitterda bedava bilet arıyor. Bu da normal satışları düşürüyor.
Bilet fiyatlarını düşürürseniz bu karaborsacıları da, bedava bilet kovalayanları da engellemiş olursunuz.
Bu iki temel sebebin dışında takımın oyunu da etkili. Bizzat dün maçta yaşadığım ilk 15 dakika dışında herkes sinir harbi yaşıyor. Rakip sahada boş arkadaşın varken stopere dönmek tribünlere kızdırmıyor artık. Bildiğin çileden çıkıyor herkes. Kimse bunu yaşamak için türlü eziyetlerin yaşandığı o stada gelmez. İlk 15 dakika oynanan futbolu daha uzun süreye yayabilmemiz lazım.
serdaracıl
23.10.2022, 14:25
Yabancı kotamız dolu olduğu için devre arası yabancı oyuncu alamayız belki iskoçyadan rıdvan kiralanabilir az süre alıyor orda ama bize gelirmi ikincisi takımı bize kiralar mı zor.
Adım adım eldeki yabancıların kalitesini arttırmalıyız. Gomez şörloth takası efso olur. Sağ beke yerli çekip iki yabancıdan kurtulmak büyük iş olur. Canini transferi para da kazanırsak harika olur. Yabancılarımızın hepsi 11 oyuncusu olmalı. Şikecilerle aramızdski tek fark bu. Yoksa bizim 11 daha kaliteli. Mümkünse bu takıma 1.85’ten kısa ve güçsüz kimse alınmasın. Sporcu dediğin atletik olacsk
serdaracıl
23.10.2022, 14:30
Rakip stoperlere dayak atan forvetlerden rakip stoperlerden dayak yiyen forvete. Geçen iki yılla aradaki en önemli fark bu
Rakip stoperlere dayak atan forvetlerden rakip stoperlerden dayak yiyen forvete. Geçen iki yılla aradaki en önemli fark bu
Aynen
mancester
23.10.2022, 14:47
Avcı nın ilk geldiği zaman ki anlayışa döndük. Anlıyorum bir geçiş dönemi için 3 puan lazım oyun ikinci planda.
Visca sakatlanınca orjinal sağ açık yok rotasyon yapınca yerli kuralından dolayı ilerisi hepten değişiyor.
araya kadar konya ankara maçlarımız var kayıpsız araya girme iz lazım. Sonrasında visca peres gelir daha alternatifli bir kadromuz olur. Dorukhan sakatlanmasaydı sağ bek stoper ortasaha yerli rotasyonda sıkıntımız bu kadar olmazdı.
taraftar olarak güzel oyun izlemek istemek haktır ama şampiyonluk yarışında kaybetmeden ilerlemekte önemli.
Aynen simdi bu hafta iyi oynayip kaybetseydik cok daha kotu olurdu ,Bende hocayi elestiriyorum ama kotu giden zamandada takimimim yaninda olmam gerekdiginide,Bu sene sakatlar gelince oynatacagi oyun ozellikle dunya kupasi sonrasi kendisi icin belirleyici olucak,Taraftar iyi oyun ve skor gormek istiyor sonuna kadar hakkidirda.
erenslash
23.10.2022, 14:49
kanat ve seri oynayan,takımı ayağa akaldıran kapanan takımları açan ,asist yapan wakayeme ,yattara ve jaja tarzı adamlar.
Calimci adam nedir yahu? Hangi mevkide oynar calimci adam. Literature yeni bir kavram da sokmus oilduk.
erenslash
23.10.2022, 14:56
bjknin hocası bizim hoca gibi değil. bjknin başında daha iyi hoca olsa domine ederler ligi.bizim eksiğimiz kadro. alternatic değil benim kastım bildiğin ana kadro eksik. olmaması bizim yapımıza t ers oyuncuları aldık.hocanın onay vermemesi lazımdı mecbur kaldı verdi hatasıydı tek bu hocanın.başkan yedi bizim senemizi.şimdi maaş bütçe olayını geçmemiiz lazım. takım şampiyon olmuş ve reklam olmuş belli paralar alınmış ama bunlar gitmiş çarçur edilmiş.domine edecek bir takımımız yok kardeşim. domine etmiyoruz hocayla ilerliyoruz domine etmesek de hoca takım yapmaya çalııştı bizden.bu kadar oluyor.kadro değil bu hoca sayesinde oluyor ama hocanın tıkandığı taraflar çok çünkü adam alternatif yokken yarattmaya çalışıyor. malesef böyle bir yönetimle çalışıyor.ertuğrul başkan olursa daha iyi olacak bence.devre arasında ne alırlar bilemem.alması gereken oyuncular nedir diye sorarsan : bek,iki ortasaha bir kanat en az lazım olan. seneye lazım olan kadroyu sorarsan çok şey değişmesi lazım.belli bir kısımda ilerliyebiliriz.ama ben feneri favori görüyorum şu anda.bakın fenerin kadrosu aman süper değil ama özellikli adamları var.bizden daha iyi kadrosu.tek tek açıklamama gerek yok neden iyş olduğunu.adamların kanatları çalışıyor.seninkiler otluyor.oyuncu yok bizde çünkü.visca gelince de çok şey değişmeez ama rahatlarız. yönetim rezil bir transfer sezonu yaşatmıştır bize.takımda ortasaha yok hocam.bunu anlaman lazım artık.bu sene şampiyon olu rmuyuz? devre arası nokta atışları yaparsalar evet. ama fb de devre arası boş durmaz.bu yüzden bu sene şampyon fb diyorum. devre arası transfer yaparlar harbi nokta atışı o zaman iş değişir. ama yapmazlar çünkü lig başlamadan transfer yapmayan insanlar devre arası yama niyetine transfe ryaparlar zarara uğratırlar ancak bizi
erenslash
23.10.2022, 15:02
+ bjk bizim takımdan daha iyi ortasahası iyi değil diyenlere
https://www.transfermarkt.com.tr/besiktas-istanbul/startseite/verein/114
kadroya bak bek ve ortasahaya bakın yedeklere değil ana kadroya odaklanın
bence ligin en iyi bek ve ortasahası bjkde ama hoca kullanamıyor
şöyle bir ortashaa bizde olsa manyak olurdu
forvetleri de iyi adamların
senin en son ne zaman rosier gibi bekin oldu
azcık utanır insan şampiyon takım olmuşssun
bjkdeki rosier gibi bir bek alamamışsın bu takıma diye sormanız lazım başkana
fbye gelince adamların kadroya bak
bek ve forvet özelliklerine bak
koşu yapan çalım atabilen adamlarına bak bir de mental olarak da zeki oyuncuları var hocaları da iyi.
ortaya çıkar ne eksiğimiz olduğu
tüm takımlarda olmayıp da bizde olan ne : hoca ve hamsik
fb de hoca ve kadro var
bjkde ise hoca iyi değil o kadar ama kadrosu çok iyi
en iyi kadro kimde derseniz ligde : bjk ve fbde.
Trabzonsporda eksik ne: ortasaha ,bekler
ligin en zeki ve en iyi tek oyuncusu kim derseniz hamsik ama o da bir yere kadar ama hamsikle tek başımıza maç kazanamayız di mi? yani ortasahada kalite eksikliği var .oralara transfer lazım.
takım olmuş muyuz? hoca sayesinde olduk ama bu kadar çünkü kapasite bu kadar.
stoper lazım mı? lazım ama öncelik ortasaha ve kanat ısıran oyuncu lazım
wakayeme ve jaja veya talisca tarzı bir adam şart
oyuncu seçimleri para vermeyelim kafasını yaşayan başkan sayesinde zayıf halkalar oluştu takımda. gereksizlikler ve zarara uğradık. gerçek nokta atışlarını alamadık.
bakın yedekleri geçtim : senin kaliteli bir 11 'in yok. eksik oynuyorsun aslında. sakatlıklar olmasa da böyleydi bu .
bilginsem
23.10.2022, 15:17
Hemşo çok haklı tespitler ama 1 büyük eksik!
SEN DAVANI ANLATAMADIYSAN taraftarın suçu olmaz!
Biz 40 yaş civarındaki herkes şu forumda ÜLKE ORTALAMASININ ÜZERİNDE bir bilnç ve amaçla yorum yapıyoruz ben çok keyif alıyorum okumaktan, futbol endüstrisi-bahis-şike gibi klüp sahipleri dışında bir Trabzonspor hayal ediyoruz Kİ DÜNYADA SAYILIDIR BU MİSYON!
Başkan ve yönetim bu hedefteyse (Kİ KASKETLİLER-KEŞAN gibi defalarca belli ettiler) bunu daha sık-yoğun anlatmalı, zaman iletişim zamanı, bunu yapsın parayı da koyacak yer bulamaz onu da diyim!!!
BU ÜLKEDE FUTBOL DÜZELECEKSE TEK ADAY TRABZONSPOR DUR, ama bu liderliği almalı söke söke, kimseye tepside vermezler!
Kardeşim konuşulması gerekenleri konuşsan 1 sene ömrün olmuyor ülkede malesef. Kazanamadığın parayla filozof ilan edilip işsiz kalıyorsun.
Bu yüzden ülkece hakem b.kluyoruz.
Yapamayan her zaman oyuncu oluyor.
Oyuncular 21 yaşına kadar taktik bilgisi olmadan nasıl profesyonel oldu demiyoruz mesela.
5 metre önü boş olunca şut çekmek, orta yapmak gibi eroin ve kokain benzeri bağımlılıklarımız var vazgeçemiyoruz.
Türk futbolunda oyunu durduran oyunculara yönetimsel hiçbir tepki yok, minimum 10 dakika daha az futbol oynuyoruz.
Davanı anlattığında yanındakiler seni yiyecekse mecburen böyle oluyor kardeş, buna yapacak hiçbir şey yok.
Ben anlatayım mesela davayı, hoca da anlattı gerçi. Bizim yolumuz uzun, biz anlık planlar yapmıyoruz dedi. Biz 10 senede 3 şampiyonluğu 3 kez baştan kuran, sürekli sirkülasyon olan bir yapı değil, sürekli oralarda olacak, belki daha az şampiyon olacak ama maddi olarak daha iyi yönetilen, oyuncu yetiştiren bir kulüp olmayı hedefliyoruz.
Taraftar istiyor ki içerde dışarda maç yaptığımızda sürekli saplayalım. Kafalarını kaldıramasınlar, herkes kabul etsin en iyi trabzonspordur yoksa maça gitmem diyor. Malesef durum bundan ibaret. 4'te 1 gelirin var, çok daha küçük ve çekici olmayan, multi kültürel olmayan bir şehirde yaşıyorsun. Sen böyle bir dominasyonu, taraftarın tarifleriyle kuramazsın. KU-RA-MAZ-SIN. Sen düzenli ve sürekli yapılar kovalamalısın ve çapını avrupada büyütmelisin. Mali olarak altyapı yatırımları yapıp, kulübü fabrika haline getirmeden bu takımlarla boy ölçüşemezsin. Adam senin 1 verdiğin oyuncuya 5 verir alır.
Nasıl mı? Al bak Yusuf Demir. Herif kapıda yatmadı bir tek, alamadın.
Al bak Aurelio bir telefonla gelip aldılar
Al bak Selçuk, Burak, Egemen vs vs vs vs.
Sen bu yapıyı kursan, sözleşmesi biten Ferdi Kadıoğlu menajerini sana yollar. Bu takım Ajax'a, Lille'e, Leipzig'e, Copenhag'a oyuncu sattı. Şu stres ortamını oyuncunun üzerinden kaldırabilsek çok başka işler yapacağız ama bir türlü kendi insanımızı yemeden, gömmeden yapamıyoruz.
Adam işini harika yapıyor, buna rağmen hocayı eleştiriyoruz. Yahu şu adamın kaybettiği bir tek Şampiyonlar Ligi ön elemesi var. Tarihimizde hiçbir takımın geçemediği maçlar hani. Ligde de kötü durumda değiliz. İnsaf, şu adamın heykeli dikilecek işler oldu, utanmadan hocayı yemeye çalışanların ekmeğine yağ sürüyoruz.
Hoca ve Başkanlar bu yapıyı kurmak için savaşıyorlar. Futbolumuzu çok beğendiğimden değil, onlara olan inancımdan izliyorum, izleyeceğim. Sonuna kadar da destek olacağım.
erenslash
23.10.2022, 15:21
+ Ertuğrul başkan olacak bence belli bir zamanda ben o zaman Trabzonsporun daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum her anlamda
Doğukan Uçan
23.10.2022, 16:05
trabzon bir izmir, istanbul, ankara vs değil. bu şehirde kombine satmak saçmalık. abi zaten gelmek isteyen insan her türlü maça gelebiliyor. kombine işini kökten kaldırın.
bide maça gelenlerin çoğu gençlerden oluşur. çoğu da işsiz güçsüz. hayat şartları ortada.
Fatih Öztürk
23.10.2022, 16:25
bjknin hocası bizim hoca gibi değil. bjknin başında daha iyi hoca olsa domine ederler ligi.bizim eksiğimiz kadro. alternatic değil benim kastım bildiğin ana kadro eksik. olmaması bizim yapımıza t ers oyuncuları aldık.hocanın onay vermemesi lazımdı mecbur kaldı verdi hatasıydı tek bu hocanın.başkan yedi bizim senemizi.şimdi maaş bütçe olayını geçmemiiz lazım. takım şampiyon olmuş ve reklam olmuş belli paralar alınmış ama bunlar gitmiş çarçur edilmiş.domine edecek bir takımımız yok kardeşim. domine etmiyoruz hocayla ilerliyoruz domine etmesek de hoca takım yapmaya çalııştı bizden.bu kadar oluyor.kadro değil bu hoca sayesinde oluyor ama hocanın tıkandığı taraflar çok çünkü adam alternatif yokken yarattmaya çalışıyor. malesef böyle bir yönetimle çalışıyor.ertuğrul başkan olursa daha iyi olacak bence.devre arasında ne alırlar bilemem.alması gereken oyuncular nedir diye sorarsan : bek,iki ortasaha bir kanat en az lazım olan. seneye lazım olan kadroyu sorarsan çok şey değişmesi lazım.belli bir kısımda ilerliyebiliriz.ama ben feneri favori görüyorum şu anda.bakın fenerin kadrosu aman süper değil ama özellikli adamları var.bizden daha iyi kadrosu.tek tek açıklamama gerek yok neden iyş olduğunu.adamların kanatları çalışıyor.seninkiler otluyor.oyuncu yok bizde çünkü.visca gelince de çok şey değişmeez ama rahatlarız. yönetim rezil bir transfer sezonu yaşatmıştır bize.takımda ortasaha yok hocam.bunu anlaman lazım artık.bu sene şampiyon olu rmuyuz? devre arası nokta atışları yaparsalar evet. ama fb de devre arası boş durmaz.bu yüzden bu sene şampyon fb diyorum. devre arası transfer yaparlar harbi nokta atışı o zaman iş değişir. ama yapmazlar çünkü lig başlamadan transfer yapmayan insanlar devre arası yama niyetine transfe ryaparlar zarara uğratırlar ancak bizi
Bizim en büyük handikapimiz sezon başı birden bire 6-7 as oyuncumuzu sakat vermekti. Gs karşısına 6 aş eksikle çıktık, bunlar kolay işler değil. Bu sakatların form tutması haftalar aldı ve 3 haftadır yeni yeni form tutmaya başladık. Transferlerden ziyade en büyük rezilliğin sağlık kurulu işbilmezligidir. Adam gibi 2 kanat oyuncumuz olsa çok farklı şeyler konuşurduk, bunu hepimiz biliyoruz. Olayın mali boyutuna gelirsek şampiyon olmamıza rağmen yurt içinden tatmin edici gelir gelmedi. Daha stada isim hakkı bulamadık. Bin tane 1 mılyon projesine götveren işadamlarımız sahip çıkmadı. Allah'tan ahmetcan satışı olduda dengelendi.
Illa şampiyon olacağız diye bir kaide olmamalı. Kaldı ki vasatta oynasak ayakları yere sağlam basan en kaşar takım biziz. Şampiyonluğun verdiği rahatlıkla kırılma anlarının geleceği haftalarda rakipleri nasıl kırıp bi kenara bok çuvalı gibi atacağımıza şahit olacaz.
ilelebeTS
23.10.2022, 16:28
O kadar olumsuzluğa rağmen sadece Visca olsaydı bile şimdi yine liderdik bence. Visca'nın takıma kattıkları dışında o özelliklerde başka oyuncumuz yok. Bu adam hiçbir şey yapmasa skor yapıyordu. Oyunu genişletiyordu, daraltıyordu. Şimdi işlemiyor sağ kanat, felç halde. E oraya transfer de yapmadık, bile bile lades oldu artık bu iş. Zaten bu yönde de uyarıyı yapmıştık.
ilelebeTS
23.10.2022, 16:34
Bu arada bu sefer 118 km üzeri koşmuşuz. Geçen sezona göre ortalama 3 km civarı ilerleme var. Takımı gençleştirmenin faydaları. Bence diğer alanlarda da geçen seneye göre daha iyi olacağız. Özellikle eksiklerin dönmesiyle ideal kadroyu tekrar yakalamak için biraz zaman gerekiyor. Çok da bir şey kalmadı zaten.
Fatih Öztürk
23.10.2022, 16:49
O kadar olumsuzluğa rağmen sadece Visca olsaydı bile şimdi yine liderdik bence. Visca'nın takıma kattıkları dışında o özelliklerde başka oyuncumuz yok. Bu adam hiçbir şey yapmasa skor yapıyordu. Oyunu genişletiyordu, daraltıyordu. Şimdi işlemiyor sağ kanat, felç halde. E oraya transfer de yapmadık, bile bile lades oldu artık bu iş. Zaten bu yönde de uyarıyı yapmıştık.
Visca bu ligin son 10 senedir en bug oyuncusu. Böyle bir oyuncuya hiç bir takım sahip değil. Kendini unutturup Visca nerde dediğimiz anlarda neler yaptığına defalarca şahit olduk. Olmayışını kabul etmek zor geliyor bünyeye. Trezegette iyi niyetini fazlasıyla ortaya koymaya başladı. Gel ulan kasım ayı.
Fatih Öztürk
23.10.2022, 16:53
Visca 2011-12 sezonundan beri süper ligde 327 maç 90 gol 101 asist.
Eh anasını satayım.
bu sene oynadığımız maçlara ilk 11
olarak bu karo ile çıkılmış olsaydı
şu an sıralamada en az 3 puan önde olurduk.
21913
kaçarava
23.10.2022, 17:02
Fizikle oynayan, pres yapan takımlara karşı zorlanıyoruz. Hoca, ısrarla takımı yumuşak ve ağır adamlarla kurguluyor. Bunun işlemesi için takımın rakip yarı sahaya yerleşip bazı oyuncularını kaleye yüzünü döndürmesi gerekiyor. Bakasetas mesela. Tabii bunun için güçlü bir pas bağlantısı ve topu kaptırınca geri koşmadan orada basman lazım. Hoca iki sezon başında da bunları yaptıracağını söyledi ama oyun hâlâ "acil ve önemli ihtiyaçları" giderecek boyutta. Yani geride açık verme, yavaş ve kontrollü oyna. Bunun üzerine koyamıyoruz.
Orta sahada iki 10 numara, ilerinde iki forvet var. Bunlarla derinde bekleyince ne iyi alan kapatırsın ne de hızlı hücum yapabilirsin. Hız olarak sadece Trezeguet var, o da yarım yani. Pas bağlantıların kötü ve yavaş, bunu gören rakip sana pres yapıyor hepten yavaşlıyor ve geri dönüyorsun. Orta sahada dribling yapabilen birine ihtiyaç var. Gbamin preste boğulmayıp iki top sürünce takım ciğerlerinden su boşaltmış gibi nefes aldı. Hamsik ve Baka top süremiyor. Gomez ve Umut'un bu oyunda dominant olması lazım, olamıyorlar. Hoca ileri üçlüyü sürekli değiştirdi. Gomez'i kanada atıp bekin üzerinden hava topu almak istedi. Umut'u bazen yan hakem sanacak kadar çizgiye bastırttı. Oyunu sağdan genişletemiyorduk uzun zamandır o yüzden yaptı.
Herkesin farkında olduğu kadar konuşmadığımız konu ise yerli oyuncu sıkıntısı. Eren cezalı. Yusuf Yazıcı cezalı. Uğurcan, Hüseyin, Abdülkadir ve Umut. Bunlardan üçü oynayacak. Eren cezalı olmasa yine Abdülkadir Ömür takıma girecek gibi. Onun da hâli ortada.
Konya maçı, fizikli-pres yapan takım bakımından bundan da zor olacak.
ÖmürKaradeniz61
23.10.2022, 18:13
Sorun şampiyon olmak veya olmamak değil lig bitene kadar yarışın içinde oluruz zaten kör topal. Şu Adana Demir kadar kadromuz yok mu yani şu futbolu biz oynayamaz mıyız?
HasanTezel
23.10.2022, 20:06
Amma bunalım ettiniz ula, az da pozitif salın yahu :)https://www.instagram.com/reel/Cj0pTsTDbxL/?igshid=MDJmNzVkMjY=
SALDIRAY
23.10.2022, 20:12
Kazandığımız için mutluyum. Visca ve Peres döndükten sonra takımın çehresi değişecek göreceksiniz. Bu yüzden dünya kupası arasına kadar potada kalmak için alınan her puan değerli. Kupadan sonra bambaşka bir Trabzon izleyeceğiz.
cyberentalpi
23.10.2022, 22:22
Adım adım eldeki yabancıların kalitesini arttırmalıyız. Gomez şörloth takası efso olur. Sağ beke yerli çekip iki yabancıdan kurtulmak büyük iş olur. Canini transferi para da kazanırsak harika olur. Yabancılarımızın hepsi 11 oyuncusu olmalı. Şikecilerle aramızdski tek fark bu. Yoksa bizim 11 daha kaliteli. Mümkünse bu takıma 1.85’ten kısa ve güçsüz kimse alınmasın. Sporcu dediğin atletik olacsk
Hocam sorloth gelmez. Zaten en formsuz zamanında adam gelmedi. Adam şu an forma girdi. Kimse alamaz sörloth u
AntiŞike
23.10.2022, 22:41
Kardeşim bu takım bunu yapamaz zaten diyen adamlara lütfen Başakşehir'i örnek göster de bi oturup düşünsünler. 11 lerinden alıp bu takım koyacağımız toplasan maksimum 2 oyuncu belki çıkar ama tık tık tık oynuyorlar. Baskı da kuruyorlar, çoğu zaman pozisyon da vermiyorlar.
Alamet-i farikaları ne? Aynı takım, istikrar ve bol bol tekrar. Bu futbolun " Al kardeşim Kante gibi adam, Forvete de Benzema'yı koy, kenarlarda da 2 tane Vinicius Junior, bitti şampiyonsun" şeklinde bir oyun olmadığını kabullendiremiyorsun. Takımlar süre ister ve tekrar ister. Bu kadro, geçen seneki kadrodan 2-3 kalibre daha iyi bir kadro, kimse kusura bakmasın ama sadece gözler kör.
aynen öyle..
tamam bireysel kaliteyi arttırmak lazım, ancak onu al bunu al takıma yıldız doldurla olmuyor. Geçen sen bu kadrodan daha alt seviye ve yaşlı kadro ile şampiyon olduk.
al işte Mertens, Icardi, Mata,Torreira, Oliviera, Seferoviclerin yarısının yedek olduğu geyse nin oynadığı topa bak! maç fazlasıyla da olsa 3 puan önlerindeyiz.
Bireysel kailte + maksimum bireysel performans+ doğru taktik, doğru oyun+ fizik, kondisyon+ takım oyunu+ devamlılık vs vs.. bir çok parametre,
sadece adam almakla olacak bir konu değil.
onun için Transfer dönemine kadar , maksimum performans maksimum puan, Ara transferde asıl ve yedek pozisyonlara nokta atışı transferler, puan kayıplarında ve görülen eksiklerde takımı gömmeyen, ilerki maçlarda
takımın performasını ve motivasyonunu düşürmeyip aksine yukarı çıkaracak yapıcı eleştiri ve en önemlisi dış oyunlara karşı her zaman bir beraber ve tek vücut olmak...
bu anlayışla ligin sonuna kadar kovalamak. sonuçta şampiyon oluruz olmayız ona bakarız
Onur Akyüz
23.10.2022, 22:49
Puan almak yetmiyor bir de iyi oynamamız gerekiyormuşmuş..:D
simsek6061
23.10.2022, 23:44
Umut yerine daha üst seviye bir forvete ihtiyacımız var.. yerli forvet yok Türk olarak enes Ünal belki kiralık gelebilir.. ya da yerli bir sağ bek bulup romadan Zeki’yi kiralayıp yabancı bir kanat forvet almalıyız
cakalkerem
24.10.2022, 08:49
Açıkcası her maç sanki Waka yı arıyoruz...
Ayağında topu tutacak yada atağa çıktığımızda top kaptırmayacak Waka'yı mumla arıyoruz..
Meğerse ne önemli oyuncuymuş...
Devre arası tekrar gelsin
cakalkerem
24.10.2022, 08:51
Visca'nın yokluğu gerçekten önemli....
Dorukhan gibi bir joker her daim lazım...
Yusuf belki oynar demiştim ama malesef aklı burada değil sanki
cakalkerem
24.10.2022, 08:53
ulan şu GS ne ağladı be..
Bize yapılanların yarısı şu cicişlere yapılsa Türkiye'yi ayağa kaldıracaklar demek
UĞUR DURTAŞ
24.10.2022, 09:19
Avcı hocama katılıyorum.
ilk 15.dakika inanılmaz keyif aldık maçtan ve öne geçtik
eyvallah
ya kalan 75+uzatmayla birlikte 80 dakika hocam
hiç yakışıyor mu bize
şampiyon takıma
gönül ister ki 75-80 dakika keyif aldım demeni
15 dakika çok az değil mi avcı hocam?
**
ben demedim avcı hocam dedi
kasım ayı ve sezon bitene kadar ki olumlu oyunumuzdan bahsetti
inşallah hocam
*
umut sağ açık veya sol açık oynamayacağını gördük hocam ısrar etme
aynı şekilde gomezide
terezege ayıp ediyorsun kardeşim niçin top oynamıyorsun
avcı hocam ısrarla niçin oynatıyorsun yerinde olayım oynatmam
naciyi oynatırım,keremi oynatırıım,lahtimiyi oynatırım
ama terezegeyi yedek bekletirim
*
Takımın Fizik gücü yerlerde hocam
02 ocak 2023 tarihinde başlayacak ara transfer döneminde eğer iddaalı olmak istiyorsak
dünya kupası için verilecek arada takımın fizik gücünü üst düzeye çıkarman olacaktır.
ara transfer döneminde de en az direk oynayacak güçlü teknik hızlı 2 kanat ve sol bek alınmalıdır.
umarım şimdiden hazırlıklarını yapmıssındır sevgili hocam.
*
her şeye rağmen rezil oyun alınan 3 paun
sevindirici.
öne çıkanlar
*uğurcan
*hamsik
*hugo
lazminator61
24.10.2022, 09:55
Ey Trabzonspor Tarafatari, akiliniz varsa, medyaya uymayin. Abdullah Avci bizi gecen sezon bi tek sampiyon yapmadi, eze eze 20 puan fark atarak rahat rahat sampiyon yapti. Tarihe gectik. VE YINE BU SEZON COK IYI ILERIYORUZ. Acin bakin, diger takimlar nasil futbol oyniyor. Dün gs okadar pozisyon verdi ki, insan kalp krizi gecirir taraftar olarak. Biz ise saglam oyunla pek pozisyon vermiyoruz. Bunu bin sükür etmemiz lazimiz.
Abdullah Avci cok büyük Hoca.
Ayrica taraftar stada artik gitsin bi lütfen. Gecen senede ayniydi, ben yazmisdim, taraftar stada ilk haftalarda gitmiyordu, bos birakiyordu. Ne zaman lider olduk ondan sonra stad hep full cekti. Bunu gecen sezon yazdimda, bi kac üyü arkadaslar bana yazmisdiki, pandemi süreci vardi diye stadin kapasitesi bos du. Ama bu sezon yine stad bos...
MetehanS
24.10.2022, 10:10
Taraftar, futbolcuları ve teknik ekini memnun etme kurumu değil dostum.
Avcı'ya, yönetime, futbolculara, teknik ekine, malzemeciye, top toplayıcıya minnettarız, bize muhteşem bir şampiyonluk kazandırdılar. Fakat geçen sezon bitti. Primler dağıtıldı, herkes emeğinin karşılığını nakit olarak da aldı.
Kimsenin sınırsız kredisi olmamalı. Teknik ekibin veya futbolcuların bir "akıl tutulması" olursa taraftar üzerine düşeni yapmalı, tepkisini göstermeli ki uyansınlar.
Sezona kötü başladık. Bu normalde bir sorun olmazdı belki, fakat şampiyonluğun akabinde daha güçlü, daha yüksek motivasyonlu oyun beklerken bir anda dumura uğradık. Şimdilerde biraz toplarladı fakat geçen sezonun hala gerisindeyiz. Taraftar tepki göstermekte haklı. Taraftar forma alıyor, maça geliyor, deplasmana geliyor, otelin önüne geliyor, yollara diziliyor selamlıyor, hava alanına geliyor karşılıyor vs. Takımın taraftarı = takımın sahibi. Bu kadar şeyden sonra uyuz eşek gibi sahada dolanan birilerini görmek istememesi taraftarın hakkı. Hocaya isyan da eder, oyuncuyu da paylar. Ben maaşımdan yiyorum takıma harcıyorum, o benim paralarımla oynuyor (mecazen diyorum), sürekli kötü oynama lüksü yok.
Ey Trabzonspor Tarafatari, akiliniz varsa, medyaya uymayin. Abdullah Avci bizi gecen sezon bi tek sampiyon yapmadi, eze eze 20 puan fark atarak rahat rahat sampiyon yapti. Tarihe gectik. VE YINE BU SEZON COK IYI ILERIYORUZ. Acin bakin, diger takimlar nasil futbol oyniyor. Dün gs okadar pozisyon verdi ki, insan kalp krizi gecirir taraftar olarak. Biz ise saglam oyunla pek pozisyon vermiyoruz. Bunu bin sükür etmemiz lazimiz.
Abdullah Avci cok büyük Hoca.
Ayrica taraftar stada artik gitsin bi lütfen. Gecen senede ayniydi, ben yazmisdim, taraftar stada ilk haftalarda gitmiyordu, bos birakiyordu. Ne zaman lider olduk ondan sonra stad hep full cekti. Bunu gecen sezon yazdimda, bi kac üyü arkadaslar bana yazmisdiki, pandemi süreci vardi diye stadin kapasitesi bos du. Ama bu sezon yine stad bos...
doc holliday
24.10.2022, 11:03
Ligde ilk 3 teyiz 3-4 maç sonra belki liderliği alacağız Adanademirspor taraftarı kadar stadı dolduramamazın izahı yok.10 puan farkla şampiyonluğa koştuktan sonra ugandadaki adamda gelir maça önemli olan şimdi doldurmak.Ama bilet fiyatlarındaki eleştirilere katılıyorum.Taban ve tavan vardır ortalaması olmalıydı şuan tavanda bence..,
Açıkcası her maç sanki Waka yı arıyoruz...
Ayağında topu tutacak yada atağa çıktığımızda top kaptırmayacak Waka'yı mumla arıyoruz..
Meğerse ne önemli oyuncuymuş...
Devre arası tekrar gelsin
bazıları dalga geçecek ama bence en çok bruno peres'i arıyoruz. o taraf topal resmen.
lazminator61
24.10.2022, 11:27
Taraftar, futbolcuları ve teknik ekini memnun etme kurumu değil dostum.
Avcı'ya, yönetime, futbolculara, teknik ekine, malzemeciye, top toplayıcıya minnettarız, bize muhteşem bir şampiyonluk kazandırdılar. Fakat geçen sezon bitti. Primler dağıtıldı, herkes emeğinin karşılığını nakit olarak da aldı.
Kimsenin sınırsız kredisi olmamalı. Teknik ekibin veya futbolcuların bir "akıl tutulması" olursa taraftar üzerine düşeni yapmalı, tepkisini göstermeli ki uyansınlar.
Sezona kötü başladık. Bu normalde bir sorun olmazdı belki, fakat şampiyonluğun akabinde daha güçlü, daha yüksek motivasyonlu oyun beklerken bir anda dumura uğradık. Şimdilerde biraz toplarladı fakat geçen sezonun hala gerisindeyiz. Taraftar tepki göstermekte haklı. Taraftar forma alıyor, maça geliyor, deplasmana geliyor, otelin önüne geliyor, yollara diziliyor selamlıyor, hava alanına geliyor karşılıyor vs. Takımın taraftarı = takımın sahibi. Bu kadar şeyden sonra uyuz eşek gibi sahada dolanan birilerini görmek istememesi taraftarın hakkı. Hocaya isyan da eder, oyuncuyu da paylar. Ben maaşımdan yiyorum takıma harcıyorum, o benim paralarımla oynuyor (mecazen diyorum), sürekli kötü oynama lüksü yok.
kötü dedin Ligde 3. sirada avrupada 2. sirada ? Sezon basi önemli oyuncularimiz sakatlandi.
Teker teker geri dönüyorlar sakatliktan. Bi hamsik geri döndü takim 100de70 eski performansina döndü. Visca, Peres döndü anda TS durduramaz. Djannyide form tutdu daha güclü oluruz.
Hoca elendi ne varsa en iyisini cikariyor.
lazminator61
24.10.2022, 11:29
bazıları dalga geçecek ama bence en çok bruno peres'i arıyoruz. o taraf topal resmen.
Peresi cok ariyoruz, adam sürekli ilerdeydi. Larsen hic ileriye cikmiyor. Alan yok. Sag taraftan hic gelmiyoruz. Rakip solu kapatiyor, takim tikaniyor.
Aslında sorun şu, topun değerini bilen Nwakame ve Peres gibi iki topçu yerine çok ama çok basit top kaptıran iki oyuncu olan Trezeguet ve Larsen oynuyor. Aşırı top kaybı ile oynayan iki topçu, bunlar takımı çok bozuyor. Üstüne Bartra nın hayal kırıklığı olmasıda ayrı problem.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.