Orijinalini görmek için tıklayınız : UEFA Avrupa Ligi H Grubu (V) | Kızılyıldız 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
MetehanS
14.10.2022, 09:49
4-0 'lık Monaco galibiyeti iyi geldi.
Kızılyıldız maçı öncesinde Beşiktaş'a misafir olup, ardından evimizde Sivasspor'u ağırlayacağız. (Sakatlık olmadan inşallah)
Güzel bir seri yakalayalım...
pReN@_61
14.10.2022, 11:03
tribünleri sıkıntı
doc holliday
14.10.2022, 13:42
Bu gruptan 2.çıkıp cl den gelen barcelona ile eşleşeceğiz,hissiyatım o yönde.At fava bekle..
MetehanS
14.10.2022, 14:05
Kendi liginde namağlub ilerliyor. İlk maçlarında ferençvaroşa 4 tane atmışlardı.
21902
Gruptan lider çıkarsak sonraki turu direkt atlayarak son 16'ya kalıyormuşuz. Gruptaki son 2 maçı kazanırsak büyük ihtimalle lider çıkarız. Bu maçla Ferençvaroş maçları arasında ligi bay geçiyor olmamız da avantaj.
Metin Ural
14.10.2022, 17:31
kalan iki maçı kazanırsak gruptan 1. çıkıyoruz 12 puanla. monaco iki maçını da kazansa averajla önlerinde yer alıyoruz. olur da ferencvaros monaco'yu deplasmanda yenerse, son hafta ferencvaros'u iki farkla yenmemiz gerek grup liderliği için.
kızılyıldız'ı yenersek ve ferencvaros haftaya bir sürpriz daha yapıp monaco'yu yenerse gruptan çıkmayı garantiliyoruz.
kızılyıldız'a kaybedersek ve monaco kazanırsa, 2.lik için son maçta ferencvaros'u iki farkla yenmemiz gerekiyor, çok kolay olmayacaktır diye düşünüyorum.
en kötü senaryo kızılyıldız'a kaybetmemiz ve diğer maçın berabere bitmesi. o durumda gruptan çıkmamız mucizelere kalıyor (yani monaco'nun kendi evinde kızılyıldız'a puan kaybetmesine).
o yüzden beraberliğin bile çok değerli olacağı bir maça çıkacağız. ferencvaros'a ilk maç kaybetmeyip berabere bile kalsaydık şu anda farklı bir konumdaydık.
Trabzon34
14.10.2022, 17:47
Ferençvaroş ilk maçta monaco yu deplasmanda yendi. Şimdi kendi sahasında oynayacak.
Kızılyıldızın da grupta son şansı ve çok ateşli seyirci olacaktır. Kötü bir takım değiller. Bu gruba 1.torbadan geldiler ve veda etmek istemezler. İşimiz zor olacak.
Ferençvaroş içerde monaco ile ne yapar kestiremiyorum.. o yüzden kendi göbeğimizi kesmek için kazanmamız lazım..
Hem biz hem monaco kazanırsa son maç yine kazanmamız gerekecek..
Doğukan Uçan
14.10.2022, 21:42
Monaco'nun deplasmanda yeneceğini düşünüyorum. Macar takımı sahasında oynuyor ama arada uçurum var kadro olarak. Biz en kötü berabere kalmalıyız.
Benim tahminim monaco ile el ele gruptan çıkacağız.
Macarlar için dramatik son olacak.
Sefer A.
15.10.2022, 12:50
Macarlar elenmez
Kizilyildiz bizi 5-0 da yense grubun en çöp takimi, 1.torbadan gelmeleri bir seyi degistirmiyor, çöp liglerinde yaptiklari da
Ferenç - Monaco maçi ne olur çok kestiremiyorum ama Ferenç yenilmez diye düsünüyorum
Kizilyildiz deplasmani korkulacak deplasman degil, seyircilerinin bagirmalari laylaylomdan baska bir sey degil, ve tribünler sahaya uzak
Korkulacak bir sey varsa onlarin polisinin pislik muâmele yapma olasiligi, ve stadin koridorlari falan en fazla
1. olamiyorsak, 3.olalim diyordum yine ayni fikirdeyim açik ve net bir sekilde
Onur Akyüz
15.10.2022, 12:57
Bize en ters gelen şey hızlı adamlar oluyor. Kızılyıldızda öyle topçular yok ilk maçta gördüğüm kadarıyla. O nedenle yenilmemiz sürpriz olur diye düşünüyorum.
Onur Erçetin
15.10.2022, 13:16
Gruptan lider çıkarsak sonraki turu direkt atlayarak son 16'ya kalıyormuşuz. Gruptaki son 2 maçı kazanırsak büyük ihtimalle lider çıkarız. Bu maçla Ferençvaroş maçları arasında ligi bay geçiyor olmamız da avantaj.
Aynen öyle.Bizim için çok önemli 2 maça çıkacağız.2 takımı da mağlup edebilecek gücümüz var yeterki son konsantrasyonla oynayalım.
MetehanS
15.10.2022, 13:27
Monaco maçında performans umut verdi. Normalde konferans ligi diyordum ama bu futbolla gidersek gruptan ferençvaroş ve biz çıkarız.
tristram
15.10.2022, 13:38
Macarlar elenmez
Kizilyildiz bizi 5-0 da yense grubun en çöp takimi, 1.torbadan gelmeleri bir seyi degistirmiyor, çöp liglerinde yaptiklari da
Ferenç - Monaco maçi ne olur çok kestiremiyorum ama Ferenç yenilmez diye düsünüyorum
Kizilyildiz deplasmani korkulacak deplasman degil, seyircilerinin bagirmalari laylaylomdan baska bir sey degil, ve tribünler sahaya uzak
Korkulacak bir sey varsa onlarin polisinin pislik muâmele yapma olasiligi, ve stadin koridorlari falan en fazla
aynen katiliyorum.kasimpasa'ya ilk sutu 55te atip monaco'yu dortleyen bir takim oldugumuz icin kizilyildiz macinda ne olur kestirmesi cok guc ama oyle korkulacak rakip olmadiklari kesin.sahaya yansir mi bilmiyorum ama arada bariz kalite farki var.
cl'den gelen rakiple eslesip elenmektense avrupa'da biraz daha ilerlemek icin konferans ligi her anlamda cok iyi olur.her zaman diyorum ulke takimlari olarak cl seviyesinin cok cok altindayiz.yerimiz avrupa ve konferans ligi.bu sezon her takim kendi klasmaninda oynadigi icin ulke puani tavan yapiyor.
turk takimlari yillardir yanlis seviyelerde oynadigi icin siralamada bu kadar dusmustu.mevcut butcelerle cl'de is yapabilecek bir turk takimi cikarmak cok zor.ozellikle arap sermayesi cl'nin irzina gecti.bir topcuya verdikleri parayla takim kurup 1 milyar dolar degeri olan takimlara rakip oluyorsun.mucize olmazsa puan alma sansin zaten yok.gunlerinde degilse ve sansliysan fark yemeden yeniliyorsun.oun icin bizim gibi ulkelerin hedefi her zaman avrupa ve konferans ligi olmali.buralarda en azindan hedefe ulasma ihtimali var.
Macarlar elenmez
Macarlarin 2 macida kaybedip sonuncu olma ihtimalleri bile var. Yani cok ilginc bir grup. Kizilyildiz bizi yenerse ki yeneceklerini düsünüyorum cok ilginc bir hal alacak grup. Kesinlikle beraberlige üzülmeyecegim bir mac. Kizilyildiz suan bizim icin en tehlikeli rakip. Yenilirsek bizimde 4. olarak elenme olasiligimiz var ama icerde son macimizi kazanacagimiza inaniyorum..Keske önümüzdeki mac Macarlarla icerde olsaydi..
Keske AEK yi deplasmanda yendigimiz skor gibi birsey ciksa su macta ..
Ozan Yılmaz
16.10.2022, 23:06
Ne izleriz sürpriz
MetehanS
17.10.2022, 11:03
Ferençvaroş dün lig sonuncusuna 2-1 kaybetti. ne ilginç bir takım arkadaş ya :)
Enaldo61
21.10.2022, 14:20
Monaco, Macarları %90 yenecektir, biz bu maçı alamazsak muhtemelen gruptan çıkamayız.
İlginç bir şekilde tüm takımların 9 puanla bitirme ihtimali var grubu öyle olursa çok değişik olur o durumda biz çıkarmıyız bakmak lazım.
doc holliday
21.10.2022, 16:34
Monaco, Macarları %90 yenecektir, biz bu maçı alamazsak muhtemelen gruptan çıkamayız.
İlginç bir şekilde tüm takımların 9 puanla bitirme ihtimali var grubu öyle olursa çok değişik olur o durumda biz çıkarmıyız bakmak lazım.
Monaco-Ferenc maçı şüpheli bence,Monaco pek asılmıyor gibi Avrupa’ya..Dikkat ettim lig maçlarında daha çok seyirci çekiyorlar..
Doğukan Uçan
21.10.2022, 22:33
bu maçta yaşayacağımız en kötü olay ilk dakikalarda jeneriklik yada kaptırılan top sonrası basit bir gol yememiz olabilir. eğer böyle bir senaryo olmazsa kontrollü oyun ile ilerleyen dakikalarda öne geçebiliriz. geriye düşmememiz lazım kızılyıldız maça istekli ve baskılı başlayacaktır.
CEMEFKER
22.10.2022, 22:46
Maç her iki tarafın için de kritik. 1 puan iyidir.
Bu maçta hakem isimsiz bir kahraman olursa o staddan çıkamayız. Kritik hakem kararların olacağı bir maç gibi duruyor sanki. Yıllar önce ilk şampiyonlar ligi son maçında biz Lille ile deplasmanda berabere kalmamıza rağmen, İnter Milan S.Moskova takımına yenilerek gruptan çıkmamıza taş koymuştu (Rus mafyası)
UEFA içinde hâkimiyeti, nüfuzu nedir bilmiyorum ancak Sırpların dünya savaşı başlatmış hırslı, fanatik, milliyetçi bir ulus olması da cabası.
Futbola gelirsek içerde oynadığımızdan çok farklı bir takım karşımızda olacak. İç sahada her takımı ( şampiyonlar ligi elit takımlar dahil) yenebilirler o atmosferde. Bu durum tüm eski Yugoslav takımları için geçerli aslında. Dinamo Zagreb bunlardan biri. Baskı kurup seyirci avantajını en üst seviyede devşiren bir takım.
İlk maçın dışında hesapların, taktik planın yeniden planlanması gereken bir maç.
Bu arada hakeme dikkat!
Fatih Öztürk
23.10.2022, 00:57
1 point aga. Datından yenmez.
adiloş bebe
23.10.2022, 09:59
Grupta ya birinci ya da üçüncü olmak gerek bence. İkinci olmamız durumunda Şampiyonlar Ligi'nden gelen takımı eleme ihtimalimiz yok gibi.
Yiğit SARI
23.10.2022, 10:20
İkinci olmak sahiden biraz ceza gibi. Önemli maç
yorumsuz6117
23.10.2022, 12:30
Grupta ya birinci ya da üçüncü olmak gerek bence. İkinci olmamız durumunda Şampiyonlar Ligi'nden gelen takımı eleme ihtimalimiz yok gibi.
Kesinlikle öyle, 2 maçı da kazanıp lider çıkmalıyız ya da 3. Bitirmeliyiz, Konferans liginde en azından tur atlama ihtimalimiz olucak bir rakiple eşleşme ihtimalimiz yüksek, 2. Bitirirsek geçmiş olsun direk..
Gomez kaç maç ceza aldı?
3 alır da henüz açıklanmadı galiba
Djanini'nin son durum nedir?
antalya, adana ve ferencvaroş hatta kısmen kopenhag maçındaki defans kısmındaki dağınıklığımız epey toparlandı.
sakarlıklar kayboldu
Uğurcan döndü
tam 1-0 lık maç
sağ açık tercihi epey önemli. tek aday malesef djanini. ağırlığını koyduğu maç nadir oluyor bu sene henüz yok. umarım bu maç o nadir maçlardan olur
alıp dönelim inş.
Halil Alemdar
23.10.2022, 15:40
Çok önemli maç. Bütün eforu kullanıp kazanmamız lazım. Nasılsa ligde bu hafta bay geçeceğiz. Bu maçı kazanırsak gruptan çıktık derim. Avrupada ilerlemek her açıdan önemli. Bu maçı ve ferençvaroş maçını kazanıp lider çıkarsak müthiş olur. Ah ulan o Yusufun pozisyon ofsayt olmasaydı da 1 puanı alabilseydik.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
doc holliday
23.10.2022, 15:51
Skor tahminim 1-1 veya 1-2
Doğukan Uçan
23.10.2022, 16:07
Şampiyonlar liginden gelen takıma bırak elenmeyi üstüne bide 2 maçta da takım çok yıpranır. Gerekirse rakip 30 şut çeksin 15 korner kullansın 1 tane pozisyona girip maçı kazanalım. öyle bir maç bu. iyi oyun falan hikaye.
ilelebeTS
23.10.2022, 16:07
Çok kritik maç. Kazanırsak gruptan lider çıkma olasılığımız çok yüksek. Diğer sonuçları konuşmaya gerek yok, kazanmak zorundayız. Liderlik çok önemli.
Murathan
23.10.2022, 16:46
çok heyecanlıyım bu maç için. 5. hafta maçları ile 6. hafta maçları yer değişmiş olsaydı gruptan lider çıkardık ancak şimdi sonuncu bile olabiliriz haha.
hamsik kesinlikle sahada olmamalı.
bakasetas ışık saçar bu maç.
Ahmet Taşçı
23.10.2022, 18:04
Berabere kalırsak, Frenç maçımızın da berabere biteceği düşüncesindeyim, konferans ligi h.o.
Ogün YAZICI
23.10.2022, 20:41
Çok ilginç bir grup
Berabere biten maç olmadı
Farklı kazanır ya da farklı kaybederiz
Şuursuz son kozlarını oynayan bir Kızılyıldız olacak
AntiŞike
23.10.2022, 21:02
KYıldız,bugün ligde deplasmanda rakip uzun süre 10 kişi son dakikalarda 9 kişi kalmışken 90+7 de galibiyete ulaştı
çok heyecanlıyım bu maç için. 5. hafta maçları ile 6. hafta maçları yer değişmiş olsaydı gruptan lider çıkardık ancak şimdi sonuncu bile olabiliriz haha.
hamsik kesinlikle sahada olmamalı.
bakasetas ışık saçar bu maç.
Hamsik takımın orta sahadaki beyni organizatörü neden sahada olmamalı anlamadim
Murathan
23.10.2022, 22:23
Hamsik takımın orta sahadaki beyni organizatörü neden sahada olmamalı anlamadim
dövüşmek lazım bu maçta abi.
Sezonun açık ara en önemli maçı. Alırsak son maç burada Ferencvaros'u da yenip lider çıkarız. Yeter ki bu maçı alalım. Oyuncular, teknik ekip bu maçı çok önemsenmeli. Gruptan birinci çıkarsak hem direkt son 16'dayız hem de marta kadar Avrupa'da maç oynamayacağız. Sadece Türkiye ligine odaklanırız. Avrupa'da maç kazanmak isim yapmak çok önemli. Bundan büyük prestij olamaz. Ben şahsen maçı çok önemsiyorum inşallah bizimkiler de önemsiyordur.
BatuhanB
24.10.2022, 00:49
Kızılyıldız, Radnicki Ris'i 90+8'de attığı golle 2-1 yenmiş. Rakibi maçı 9 kişi tamamlamış.
Yorumlara bakayım dedim, Kızılyıldızlılar hocalarından hiç memnun değil. Bunun dışında Kızılyıldızlı olmayan taraftarlar kulüp için "Devlet takımı" diyor, kollandıklarını söylüyor. Kırmızı kartlara çok lâf etmişler, hakem +4 uzatma demiş ama 4 dakika daha uzamış filân :)
Çok tanıdık muhabbetler...
Kaan Çetin
24.10.2022, 01:25
Kızılyıldız, Radnicki Ris'i 90+8'de attığı golle 2-1 yenmiş. Rakibi maçı 9 kişi tamamlamış.
Yorumlara bakayım dedim, Kızılyıldızlılar hocalarından hiç memnun değil. Bunun dışında Kızılyıldızlı olmayan taraftarlar kulüp için "Devlet takımı" diyor, kollandıklarını söylüyor. Kırmızı kartlara çok lâf etmişler, hakem +4 uzatma demiş ama 4 dakika daha uzamış filân :)
Çok tanıdık muhabbetler...
Sırbistan’in Trabzonspor’u diye yorumladim. Dolayisiyla kader maclarini kaybederler :D
jairzinho
24.10.2022, 01:26
sivasspor maçı sonrası bu maç için umudum yükseldi,puan yada puanlar için
sivasspor maçı avcı için kırılma maçı olmuş olabilir,olumlu manada, hem sistemde hemde kondüsyonda değişimler gördük
17 faul yaptık, buda temaslı oyuna döndüğümüzü gösteren bir işaret
takım 30 metrede oynadı, ve hücum pres etkiliydi (henüz fb kadar olmasada etkin bir presi yapabildik)
ve en önemlisi sivasspor maçının ilk yarısında takım 325 pas yaptı, bunu sivasspor pres yaparken yaptı,geriye çekilmişken değil,buda önemli bir gelişim takım ve avcı adına
tahminim avcı düşük tempolu pas oyunundan vazgeçmiş olabilir,buda iyi bişey ,seyir keyfi olarak,pres çalıştırmış takıma,genelde bu presi özel maçlarda yapardı ,senede 1-2 defa izlerdik (misal alanyaspora özel bir pres kurgusu), tahminim avcı bu presi sadece alanyaspora değil her takıma karşı yapmaya çalışacak(umarım)
BatuhanB
24.10.2022, 01:27
Sırbistan’in Trabzonspor’u diye yorumladim. Dolayisiyla kader maclarini kaybederler :D
Aynen tam bize yapılan muhabbetler. İki denk takım :cool:
jairzinho
24.10.2022, 01:45
ha yenilebirizde, ama bu kopenhag maçı yenilgileri tarzı olacağını sanmıyorum,yüksek eforlu dişediş dar alanlarda oynanan bir maç olacağını tahmin ediyorum,
herkes sivasspor maçını eleştirdi ama bana göre zirve performanslardan biriydi futbol olarak, haliyle bu futbol devam ederse kızılyıldız deplasmanından puan yada puanlar almak kolaylaşır,zaten yetenek olarak daha iyi takımız,ve en az rakip kadar koştuğunda avantajı sağlıyorsun,
fb maçları genelde bu mantık içinde cereyan eder, fb en az rakip kadar ve hatta rakipten daha fazla koşar + rakipten daha yetenekli oyuncuları vardır,ve sonuç alır
misal gs fizik olarak vasat bir takım, gs nin şu ana kadar topladığı puanlar biraz şans(son dakika gomis in golleri vs) ve birazda süper lig takımlarının vasatlığından kaynaklı,gs bizim oynadığımız grupta oynasa yada fb nin oynadığı grupta olsa sonuncu olur,avrupada
Fatih Öztürk
24.10.2022, 04:33
Avrupa liginde en çok pozisyona giren 5 takım
M.United 78
Roma 58
Rennes 58
Monaco 58
Trabzonspor 57
Yiğit Gayretli
24.10.2022, 08:21
Nasıl kazanabileceğimizi biliyoruz. Kızılyıldız'ın öyle bir pratiği yok.
Kaan Çetin
24.10.2022, 09:14
sivasspor maçı sonrası bu maç için umudum yükseldi,puan yada puanlar için
sivasspor maçı avcı için kırılma maçı olmuş olabilir,olumlu manada, hem sistemde hemde kondüsyonda değişimler gördük
17 faul yaptık, buda temaslı oyuna döndüğümüzü gösteren bir işaret
takım 30 metrede oynadı, ve hücum pres etkiliydi (henüz fb kadar olmasada etkin bir presi yapabildik)
ve en önemlisi sivasspor maçının ilk yarısında takım 325 pas yaptı, bunu sivasspor pres yaparken yaptı,geriye çekilmişken değil,buda önemli bir gelişim takım ve avcı adına
tahminim avcı düşük tempolu pas oyunundan vazgeçmiş olabilir,buda iyi bişey ,seyir keyfi olarak,pres çalıştırmış takıma,genelde bu presi özel maçlarda yapardı ,senede 1-2 defa izlerdik (misal alanyaspora özel bir pres kurgusu), tahminim avcı bu presi sadece alanyaspora değil her takıma karşı yapmaya çalışacak(umarım)
Avcı kendisi açıkladı: bu takım duran toplar dışında 3ncü bölgede pres yapamaz. Akan oyunda rakibi ikinci bölgede karşılar.
Ayrıca Sivas maçı yeni bir oyuna geçiş değil, Avcı'nın eski oyununa, geçen yıla dönüşüydü.
Topa sahip olma oyununda önemli bir fark var: Baka ve Hamsik'in yanina Gbamin gibi bir kalite eklendi.
MetehanS
24.10.2022, 09:51
Maç 3-1 bizde.
Goller, Bakasetas'ın bir golu bir asisti var.
ALDENİRO
24.10.2022, 10:32
Monaco ve frençvaroşu deplasmanda yenemedik yenme ihtimali de düşük. Ama kizilyildizi yenebiliriz inşallah. Bjk deplasmanindan daha kötü olamaz.:))
Sefer A.
24.10.2022, 12:39
Bu deplasman zor mu bilmem ama zorsa bile bunun stad atmosferiyle taraftarla ilgisi yok, tamâmen sehir efsânesi yaa
doc holliday
24.10.2022, 13:11
Yusuf Yazıcı’nın bu maçta ilk 11 veya sonradan oyuna girerek oynamasını bekliyorum.İnşallah kendini gösterir artık..
bu maçı kazanacağız evimizde frencvarosa asıl cehennemi yaşatacağız
Lider çıkacağız son 16 ya
Allahın izni ile bu sezon avrupada son 8 görmek istiyorum inşallah biraz kura şansıda yakalarsak neden olmasın
visca geri dönüyor takım yerine oturmaya başlıyor
HOPA'LI TS'Lİ
24.10.2022, 13:58
Gruptan çıkma maçı
Puanla-rla dönmeliyiz.
Evimizde Ferenç'i yenmeliyiz.
Ahmet Taşçı
24.10.2022, 14:07
İlk maçta Siopis hızı ve presiyle iyi kilitlrmişti Kanga ve Kangwa'yı
Şimdi ise Gbamin oynuyor lakin Gbamin, Siopis 'e göre daha Hantal ve daha az agresif... Gbamin alanı, Siopis futbolcuları iyi kapıyor. Siopis tek yönlü, Gbamin çift yönlü...
Acaba Orta alana Siopis, Gbamin Hamsik üçlüsü ile başlayıp, Baka' yı sağ kanada mı atsak... İşin içinden çıkmak zor.
Liginde namağlup bir takım her zaman güçlüdür.
Çok zor maç olacak. İçimize başakşehir kaçacaksa bu maç olmalı. Alabildiğine oyunu yavaşlatıp, alan kapatıp uyuz bir futbol oynamalıyız. Geçen yıl bunu yapabilirdik, bu yıl dağınık oynuyoruz.
Hepimize bol şans.
Liginde namağlup bir takım her zaman güçlüdür.
Çok zor maç olacak. İçimize başakşehir kaçacaksa bu maç olmalı. Alabildiğine oyunu yavaşlatıp, alan kapatıp uyuz bir futbol oynamalıyız. Geçen yıl bunu yapabilirdik, bu yıl dağınık oynuyoruz.
Hepimize bol şans.
Kazanmak zorunda olan kızılyıldız beraberlikte dahil grupta şansları yok.. haliyle omur un tekrar sakatlanması djanini nin henüz idmanlara cikmayisi .. yusuf yazici nin umut un tek alternatif i olması bizi bu maçta orta sahayi gbamin siopis bakasetas hamsik dortlusune mecbur kılıyor baka sağ açıkta kotu de oynasa defansif açıdan siopis o açığı kapatır gol yemedigimiz sürece o pozisyonları zaten yakaliyicaz risk almak zorundalar... ama hoca sağa trezege yi sola bardhi yi atıp trezege yi de oldurucek canı sağolsun 3 kupa kazandırdı dipten aldı zirveye oynattı seviyoruz hocamizi
Halil Alemdar
24.10.2022, 17:09
—————-Uğurcan—————
Larsen—Bartra—Hugo—Eren
————-Gbamin—Sio————
Bardhi———-Baka———Trezege
——————Gomez—————
Böyle çıkardım. Rakip son maçlarda merkezden delici göründü. Hamsiki sonradan alırdım.
Lider çıkmak çok önemli inşallah kazanırız.
Enaldo61
24.10.2022, 17:31
Alır mıyız deplasmanda ne dersiniz?
Ligde cezalı duruma düşen oyunculardan özellikle yüksek performans istiyorum.
mancester
24.10.2022, 17:33
Monoco macini gordukden sonra neden almayalim diyorum alirsak son macida ben sampiyonluk kadar sevinirim cunku son 16 ya kaliriz direk orasi bambaska ..
gurur6134
24.10.2022, 18:36
En kotu puanla ayrilmaliyiz gruptan cikma sansinin devam etmesi icin monaco macarlara yenilmez bu sefer. Diger macda keske berabere bitse son mac macarlari icerde yener lider cikariz gruptan ikinci bitirirsek ilerleme sansimiz yuzde 20 bile degil bence cl deki takimlar canavar..
8jk bu tempoyla giderse sezon arasını göremez demiştim oraya kadar bile gidemeyecek galiba
Sefer A.
24.10.2022, 22:00
Yenilmemek gerek, ha yenilsek de son maçi alip en az 3. oluruz ama olsun, gaza geldim 1.olabiliriz sanki yaa, tabi diger maçin sonucu da önemli
Ama kesinlikle 2. olmamaliyiz, ya 1. ya 3. bu açik ve net
ilelebeTS
24.10.2022, 22:36
Bizim oyun deplasmanda daha çok iş yapar aslında ama bireysel hata yapıyoruz. Hata yapmazsak kazanırız, bir şekilde gol atacağımızı düşünüyorum.
Doğukan Uçan
24.10.2022, 23:09
monaco ya 4 attıktan sonra kendilerine gelemedi düşüşe geçtiler. bu macar takımı yine yenerse kimse şaşırmasın.
Murathan
24.10.2022, 23:15
—————-Uğurcan—————
Larsen—Bartra—Hugo—Eren
————-Gbamin—Sio————
Bardhi———-Baka———Trezege
——————Gomez—————
Böyle çıkardım. Rakip son maçlarda merkezden delici göründü. Hamsiki sonradan alırdım.
Lider çıkmak çok önemli inşallah kazanırız.
bardhinin yerine yazıcıyı yazalım.
monaco ya 4 attıktan sonra kendilerine gelemedi düşüşe geçtiler. bu macar takımı yine yenerse kimse şaşırmasın.
Macarlar buraya kadar getirmisken kolay kolay yenilmezler bir beraberlik onlari gurup lideri yapabilir
serdaracıl
25.10.2022, 02:08
bardhinin yerine yazıcıyı yazalım.
Lahdimi yazsak daha iyi olur
Armağan Dere
25.10.2022, 02:41
https://youtu.be/hkS5MUWSHrU
muhtemel bu grubun içindeydim!!..
25.01.2009...
kadıköy deplasmanı
dünyaları kaçırdığımız maç...
Fatih Öztürk
25.10.2022, 02:53
https://youtu.be/hkS5MUWSHrU
muhtemel bu grubun içindeydim!!..
25.01.2009...
kadıköy deplasmanı
dünyaları kaçırdığımız maç...
Hahaha. Söğütlüçeşme köprü altından stada giderken. Ben de gruptaydım, Pendikten 50 civarı kişi trene binip vagonlara dağılmıştık, mevzuya mevzu hesabı.
Kemal Öztel
25.10.2022, 07:17
Grubu lider bitirmek çok önemli. Ligte bu haftayı bay geçiyoruz o yüzden perşembe günü rotasyona gitmeye de gerek yok. Kalan 2 maçı kazanıp lider çıkmalıyız ve böylelikle fazladan bir eleme turunu geçmiş oluruz
İ. SARAL
25.10.2022, 07:25
------------Uğurcan-----------
Larsen--bartra--hugo--eren
-----------siopis---gbamin------
Bardhi-----yazıcı--------trez
----------------umut----------
Yazıcı'yı işin içine dahil etmeliyiz. Yazıcı drekt yardımcı santrafor olarak oynamalı.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
------------Uğurcan-----------
Larsen--bartra--hugo--eren
-----------siopis---gbamin------
Bardhi-----yazıcı--------trez
----------------umut----------
Yazıcı'yı işin içine dahil etmeliyiz. Yazıcı drekt yardımcı santrafor olarak oynamalı.
Yazıcının kendine sorsan adam benim 11 de ne işim var der zaten.
Adam bitik halde. Kocaman 0.
Bu kafayla devam ederse devre arası da gider inşallah ömür ile birlikte
Yiğit Gayretli
25.10.2022, 08:57
İki sorum var;
1- Gomez'in cezası kaç maç?
2- Djaniny iyileşti mi?
Kızılyıldız orta sahasında 3-4 önemli eksik var.
Liglerinde son maçta zayıf rakibe karşı uzatmalarda zar zor kazandılar.
Kaybedeceğimizi düşünmüyorum.
Beraberlik halinde Konferans Ligi'nden devam etmeyi garantiliyoruz.Avrupa Ligi'nden devam etme şansımız da % 70-80 olur.
Kazanırsak gruptan 1. çıkarız.
Grup 1.liği Şubat ayını pas geçmek demek,ligin en civcicli döneminde araya bir de Avrupa girmesin.
İki sorum var;
1- Gomez'in cezası kaç maç?
2- Djaniny iyileşti mi?
Geçen gün Gomez kaç maç ceza aldı diye araştırayım dedim, koca internette tek bir cevap bile bulamadım. Gazetecilik ölmüş. Direkt kırmızı kart olduğu için 2 maç kesindir sanırım. 3 maç olmasa da Ferençvaroş maçında oynasa bari. Yusuf Yazıcı formda olsa Umut Bozok'u yedeklerdi ama onun da bir numarasını göremedik henüz.
Djaniny ise kendisine en çok ihtiyaç duyduğumuz dönemde ortadan kayboldu. Visca'nın yokluğunda sağ kanatta ilk 11 oynayacak bir numaralı adamımızdı ama kullanamadık. Gomez'in yerine de oynatabilirdik. Bugün idmana çıkıp çıkmadığına göre anlarız iyileşip iyileşmediğini.
Murat Keçeci
25.10.2022, 10:20
Avrupa maçı öncesi güzel bir super lig haftası geçirdik.Üst gruptaki takımların çoğu puan kaybetti.Moral seviyemize +1 olarak yansıyacaktır bu durum.
Kızilyildiz maçına gelirsek monaco galibiyetiyle gruptan çıkma şansımızı yüzde 50 civarına taşımıştık.Bu maçtan alacağımız puan veya puanlar ile bu oran yüzde 70-80 e çıkacak.Bu bakımdan çok değerli bir maça çıkacağız.
Forvette umut bozok oynayacak gibi görünüyor.Tek forvet biraz zorlanıyor.Kendisinden limitlerini zorlamasını bekliyorum.
Orta saha direnci çok önemli tüm oyunculardan orta sahaya destek bekliyorum.Topun arkasında sağlam durup az top kaybı,yüksek pas isabeti ile oynamalıyız.
Bireysel hata golü ve duran top golü yememeliyiz.Bunun için yüzde yüz konsantrasyon ile saha da olmalıyız.lig maçımız olmadığı için tüm enerjimizi bu maçta kullanabiliriz.
Rakibimizin de halâ grupta iddiası var.Kolay pes etmeyecektir.Saha zemini nasıl,hava durumu ne herşeyi hesap etmeliyiz.
Herşey bizim elimizde gruptan çıkabilecek gücümüz var.Oyuncularımıza gönülden başarılar.
HOPA'LI TS'Lİ
25.10.2022, 10:56
Trabzonspor'un rakibi Kızılyıldız'da sıkıntı büyük!
H Grubu’nda son sırada yer alan Kızılyıldız, Trabzonspor’un karşısına önemli oyuncularından yoksun şekilde çıkacak. Sırp ekibinde Kangwa, Sanogo ve Nikolic’in sakatlığı bulunuyor.
Bu maçı alıp Akyazı'daki Ferenç maçında stadı cehenneme çevirmeliyiz.
Sevdamız TS bu gruptan lider çıkabilir.
Kaan Çetin
25.10.2022, 10:57
Kızılyıldız - Trabzonspor: MS X
Ferenc - Monaco: MS 2
Trabzonspor - Ferencvaros: MS 1
Monaco - Kızılyıldız: MS 1
Monaco 12
Trabzonspor 10
Ferencvaros 9
Kızılyıldız 4
HOPA'LI TS'Lİ
25.10.2022, 10:57
Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor sahasında Sivasspor'u ağırladı ve mücadeleyi 1-0 kazandı. Bordo-mavili ekibin İngiltere Premier Lig takımı Everton'dan kiraladığı Jean-Philippe Gbamin, her geçen gün daha da iyi bir performans sergiliyor. Fildişi Sahilli ön libero, Sivasspor sınavında da sahanın yıldızlarından biri oldu. 27 yaşındaki futbolcu, orta alanda rakiplerine geçit vermezken, aynı zamanda arkadaşlarına fırsatlar oluşturdu. Hatasıza yakın bir performans sergileyen, 90 dakika sahada kalan 1.86 boyundaki orta saha, 79 puan pas atarken, girdiği 13 ikili mücadelenin 8'ini kazandı.
HÜCUMA DA KATKI YAPIYOR
Fotomaç'ın haberine göre; 4 hava topunun 2'sinde geçit vermeyen yıldız, 4 kez top kapıp, 1 kez de şut pası verdi. Sakatlıktan döndükten sonra Monaco, Beşiktaş ve Sivasspor maçlarında ilk 11'de görev alan Gbamin, 3 karşılaşmada da 90 dakika sahada kaldı. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın orta sahadaki performansından çok memnun kaldı. 27 yaşındaki ön libero, özellikle hücuma yaptığı katkıyla da dikkat çekti. Siopis'ten formayı kapan Fildişili yıldızın, perşembe günü Kızılyıldız deplasmanında 11'de olması bekleniyor.
Kaan Çetin
25.10.2022, 11:01
Ferenc - Monaco: MS X
Bu durumda 3lü averaj uygulanırsa (yani Kızılyıldız'a karşı alınan puanlar devre dışı kalırsa)
Monaco 10
Ferencvaros 10
Trabzonspor 10
Kızılyıldız 4
Uefa'da genel averaj uygulanmıyor sanırım.
Bu durumda 3lü averaj uygulanırsa (yani Kızılyıldız'a karşı alınan puanlar devre dışı kalırsa)
Monaco 10
Ferencvaros 10
Trabzonspor 10
Kızılyıldız 4
İki veya daha fazla takımın puan eşitliği halinde sıralama için;
İlgili takımlar arasındaki maçlardaki puan durumu
İlgili takımlar arasındaki maçlardaki gol farkı
İlgili takımlar arasındaki maçlardaki atılan gol sayısı
1-3 kriterler uygulanmasına rağmen iki takım arasında hala eşitlik varsa 1-3 kriterler iki takım için yeniden uygulanır. Hala eşitlik varsa:
Grup geneli gol farkı
Grup geneli atılan gol sayısı
Grup geneli deplasman golleri sayısı
Grup geneli galibiyet sayısı
Grup geneli deplasman galibiyeti sayısı
Grup geneli fair-play puanı (sarı kart=1, kırmızı kart=3, sarı + kırmızı kart=4 ceza puanı)
Son 5 yıldaki kulüp katsayısı kriterleri dikkate alınır.
Sefer A.
25.10.2022, 13:45
Ferenc - Monaco: MS 2
Monaco 12
Trabzonspor 10
Ferencvaros 9
Kızılyıldız 4
Bunu at çöpe :)))
Monaco 10
Ferencvaros 10
Trabzonspor 10
Kızılyıldız 4
3'lüde 3.olmayiz bence ama bana uyar eger 1.olamiyorsak
ama genel averajlara göre bence 3'lü averajda da 1.olabiliriz gibime geliyor
Bud Spencer
25.10.2022, 13:51
Mutlak galibiyet sart
Normalde bizim seviyemizde degiller, fakat 9 aydir ne oynadigimiz belli degil malesef
Kaan Çetin
25.10.2022, 14:14
3'lüde 3.olmayiz bence ama bana uyar eger 1.olamiyorsak
ama genel averajlara göre bence 3'lü averajda da 1.olabiliriz gibime geliyor
3 takım 10 puan bitirirse aralarındaki oynadıkları maçların puan durumu şu olur (yukarıdaki skor tahminlerine göre tabi):
Ferencvaros 7
Trabzonspor 6
Monaco 6
Biz ve Monaco aynı puanda yine, genel averaja bakar. Şu an Monaco'nun 4 averaj önündeyiz, değişmesi çok zor.
Sonuç olarak 2nci bitirmemiz ciddi bir olasılık.
halilaziz61
25.10.2022, 15:13
Ne zaman beklenti oluşsa TS karsilayamiyor.
O yüzden beklentim yok, beraberlik yeterli benim için
Ne zaman beklenti oluşsa TS karsilayamiyor.
O yüzden beklentim yok, beraberlik yeterli benim için
Geçen sene öncesinde evet, öyleydi. Ancak iki senedir durum farklı. "Bu maçı kesin almalıyız" dediğimiz maçların çoğunu aldık. Beklentim çeyrek final bu sene.
ya birinci ya üçüncü olalım deniyorsa Trabzonspor gider ya ikinci olur ya dördüncü.
ilelebeTS
25.10.2022, 15:45
2 maçı kazanıp lider çıkacağız, bu grupta 3. olmak istiyorsan Kızılyıldız'dan 1 puan alıp otur aşağıya. Güçlü rakip gelecek diye 1 alt turnuvaya gitmem. Tam bizim seviyeye yakışır yer burası. Monaco denen takım zaten UEL'de çeyrek/yarı final oynayabilecek bir takım, biz ona 4 attıysak oralara biz neden gitmeyelim? Zaten şurada 2 maç oynayıp uzun süre oynamayacaksın, o arada ligi de toparlarsın.
HOPA'LI TS'Lİ
25.10.2022, 16:28
Geçen sene öncesinde evet, öyleydi. Ancak iki senedir durum farklı. "Bu maçı kesin almalıyız" dediğimiz maçların çoğunu aldık. Beklentim çeyrek final bu sene.
Gruptan lider çıkarsak ya da ikinci çıkarsak neden olmasın?
Gruptan lider çıkarsak ya da ikinci çıkarsak neden olmasın?
Takımın bence motivasyon sorunu var. Monaco maçına motive çıktığında neler olduğunu gördük. Lig maçlarında yeterince motive ve konsantre göremiyoruz takımı. Ama taktiksel uyum artınca ve takım kendine net bir hedef belirleyince karşımıza gelen rakip kim olursa olsun kolay kolay kaybetmez bu takım.
halilaziz61
25.10.2022, 17:26
Valla, kopenhag, frenchvaros Antalya (şampiyonluk maçı) son zamanlar için aklıma gelenler
Beklentiyi karşılayamıyor bizimkiler
Trabzonspor'un rakibi Kızılyıldız'da sıkıntı büyük!
H Grubu’nda son sırada yer alan Kızılyıldız, Trabzonspor’un karşısına önemli oyuncularından yoksun şekilde çıkacak. Sırp ekibinde Kangwa, Sanogo ve Nikolic’in sakatlığı bulunuyor.
Bu maçı alıp Akyazı'daki Ferenç maçında stadı cehenneme çevirmeliyiz.
Sevdamız TS bu gruptan lider çıkabilir.
Kangwa yoksa çok iyi. Valla ha şimdi hevesim arttı.
Rakipte kimin oynayip oynamayacaginin hicbir önemi yok. Az cok futbolun gerekliliklerini yapan, tempolu hizli oynayan,baski yapabilen her takima karsi leblebi gibi goller yiyoruz. Aslinda bu sorun tüm Türk takimlarinda var ama bizde biraz daha fazla..Monaco macinda rakip ilk 20 dk gol bulsaydi sonuc bu kadar farkla lehimize olmayabilirdi..
Kizilyildiz a karsi kolay gol yiyecegimizi düsünerek galibiyet icin fazla sansimiz oldugunu sanmiyorum. Macarlari evimizde yenecegimize inaniyorum. Kizilyildiz macinda alinacak bir beraberlik cok önemli..
Adem Köse
25.10.2022, 21:00
Bence son zamanlarda takım savunmamız fena değil. Saha içi yerleşimimiz ve mücadelemiz de iyi. Sadece ön bölgede ki hareketliligimiz ve fizik kalitemiz düşük. Coşkumuz ve hırsımız da yeterli düzeyde değil.
Genel olarak bir ay öncesine kadar daha iyi olduğumuz söylenebilir. Bu nedenle kazanacagimizi düşünüyorum.
Yusuf BALCI
25.10.2022, 23:08
Sivas maçındaki oyunumuz fena değildi. Sürekli uğurcan'a dönmemek umut verdi biraz. Bu maçta 3 puan hayal değil. Umarım şeytanın bacağını kırarız.
halilaziz61
25.10.2022, 23:27
Menol munesim jimnastiğe gidiyor
Sonunda kurtulduk
iyattara
25.10.2022, 23:35
Deplasmanda maç kazanmak pek kolay olmuyor. Avantajimiz adamların kazanmaya ihtiyacı var. Berebre goturdukce şansımız artar. Bahsedildiği gibi ortadaki siyahı arkadaşlar yoksa ciddi fark yaratır. O adamlar gayet iyiydi ilk maçta. O bölge önemli.
12 puan ve liderlik büyük motivasyon olur bize. O gazla son 2 lig maçını da alırız. Bunları ihtiyacımız var. Bir hava yakalamaya başladık umarım bu son 4 maçta O hava iyice yukarılara çıkar.
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Enes Başkaya60
25.10.2022, 23:37
3 puan olsa tadından yenmez.
1 puan candır diyorum.
Enes Başkaya60
25.10.2022, 23:38
Deplasmanda maç kazanmak pek kolay olmuyor. Avantajimiz adamların kazanmaya ihtiyacı var. Berebre goturdukce şansımız artar. Bahsedildiği gibi ortadaki siyahı arkadaşlar yoksa ciddi fark yaratır. O adamlar gayet iyiydi ilk maçta. O bölge önemli.
12 puan ve liderlik büyük motivasyon olur bize. O gazla son 2 lig maçını da alırız. Bunları ihtiyacımız var. Bir hava yakalamaya başladık umarım bu son 4 maçta O hava iyice yukarılara çıkar.
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kasımpaşa maçını kazanmış olsak sikebahçe de Karagümrük ile berabere kalmış olsa çok iyi şeyler olurdu ya.
kayseriliyiz
25.10.2022, 23:54
Kızılyıldız deplasmanından real Madrid çıkamaz, hayal görmeyelim.
Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
Sefer A.
26.10.2022, 01:36
3 takım 10 puan bitirirse aralarındaki oynadıkları maçların puan durumu şu olur (yukarıdaki skor tahminlerine göre tabi):
Ferencvaros 7
Trabzonspor 6
Monaco 6
Biz ve Monaco aynı puanda yine, genel averaja bakar. Şu an Monaco'nun 4 averaj önündeyiz, değişmesi çok zor.
Sonuç olarak 2nci bitirmemiz ciddi bir olasılık.
Sonra çek juve ya da barça, gol atamadan elen.. hiç gerek yok
ya birinci ya üçüncü olalım deniyorsa Trabzonspor gider ya ikinci olur ya dördüncü.
kjahajkhjkah
2 maçı kazanıp lider çıkacağız, bu grupta 3. olmak istiyorsan Kızılyıldız'dan 1 puan alıp otur aşağıya. Güçlü rakip gelecek diye 1 alt turnuvaya gitmem. Tam bizim seviyeye yakışır yer burası. Monaco denen takım zaten UEL'de çeyrek/yarı final oynayabilecek bir takım, biz ona 4 attıysak oralara biz neden gitmeyelim? Zaten şurada 2 maç oynayıp uzun süre oynamayacaksın, o arada ligi de toparlarsın.
Ula ne meraklisin juve barcelona falandan gol yemeden 4 5 yemeye :D gerek yoookk
Kızılyıldız deplasmanından real Madrid çıkamaz, hayal görmeyelim.
Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
Ya yok yalandan sehir efsânesi bunlar reyis =)
samatyaboy
26.10.2022, 01:43
1 puan iyidir ama sanki koycağız gibi his var.
Murat GENEL
26.10.2022, 06:51
Kazanırsak içerde Macarları da yenelim berabere kalırsak Macarlar’la da berabere kalalım yolumuza bakalım.İkinci olmaya gerek yok cadı kazanı orası
cakalkerem
26.10.2022, 08:08
basar geçeriz dermişim:
Kıssadan hisse alırız merak etmeyin
Burak Bıyıklı
26.10.2022, 08:17
İki maçı da kazanıp lider çıkmalıyız. Bu zamana kadar olan kura şansımızı düşünürsek ve juvenin de grubunu 3.bitireceğini görürsek ön elemedeki rakibimiz şimdiden belli diyorum. O yüzden ya 1 ya 3 olmalıyız.
Ahmet Taşçı
26.10.2022, 08:26
Çok zor maç, beraberlik iyi sonuç.
Yiğit Gayretli
26.10.2022, 09:06
Djaniny iyileşmiş. Kırılma anı budur.
İki maç alıyorsun bize tembel hayvanım.
lazminator61
26.10.2022, 10:19
cok önemli bi mac. Kazanirsak lider olabiliriz, üstüne 900 bin € galibiyet primi aliriz.
Mehmet Fatih Yavuz
26.10.2022, 10:29
tembel hayvanım.
Sabah sabah güldürdün yahu.. :D
Bu sezon yeni bir hikaye yazarsak başlangıcı Monaco maçı olacak.
O maç bizi mental olarak geçen sezona yaklaştırdı.
Yeniden Özgüveni yüksek bir takım olursak işler kolaylaşır.
Bu maçı kaybeceğimizi düşünmüyorum,galibiyet şansımız da düşük değil.
ilelebeTS
26.10.2022, 11:18
Hahaha :D 1'e 1 tam benzetme olmuş, hareketler falan aynı.
Metin Ural
26.10.2022, 12:24
maxi gomez kadroda yok. ömür ve djaniny var. naci kadroya alınmamış (sakatlığı yoksa).
MetehanS
26.10.2022, 13:32
tiwtterda gördüm ama dikkatli bakamadım, kızılyıldız başkanı "önceliğimiz lig şampiyonluğu" mu demiş neymiş.
Telonyus
26.10.2022, 14:12
maça motive olamadım çünkü YY falan ilk 11 başlatır hoca tatsız tuzsuz bir maç olur.
Oynadığımız takım geçmişin çok büyük takımıdır bu takım ben çocukken şampiyon kulüpler kupasını ve dünya kulüpler şampiyonlugunu kazandı bir sonraki sezonda final oynamayı avarajla kaçırdı o yüzünden büyük takımdır heran herşeyi yapabilir dikkatli kontrollü oyun oynamalıyız çok zor maç.
lazminator61
26.10.2022, 16:39
1. olursak cok iyi. Olamazak 3. olalim.
Eger 2. olursak muthemel rakipler: Sampiyonlar liginde Sevilla, Juventus, Ajax, Athletico Madrid, Salzburg, Barcelona, Frankfurt, Donetzk gibi takimlar gelebilir. Hic sansimiz yok.
1. olursak cok iyi. Olamazak 3. olalim.
Eger 2. olursak muthemel rakipler: Sampiyonlar liginde Sevilla, Juventus, Ajax, Athletico Madrid, Salzburg, Barcelona, Frankfurt, Donetzk gibi takimlar gelebilir. Hic sansimiz yok.
Elenirsekde iyi bir takima karsi olsun birinci olup ismi pek duyulmamis dandik! bir takima karsi yenilmekde takimin havasini bozabilir
Mucip Avcı hocam şapkadan tavşan çıkaracak. Güvenim tam. İki Avrupa ligi maçından 6 puan alacağız. İçim çok rahat. Özellikle Ferençvaroş maçında şov yaptıracak Avcı hocam. İnanmayan etkileşlim vermesin.
Ibrahim Gaygusuz
26.10.2022, 20:39
Youtube dan canli izliyorum mac oncesi basin toplantisini, Senol Gunes gelsin yazanlar var chat bolumunden. Bunlar maas felan mi aliyor bunu yazmak icin, cok seviyorsalar yarin Nur Cebi acikladiginda Besiktas taraftari olabilirler.
Enaldo61
26.10.2022, 20:46
Youtube dan canli izliyorum mac oncesi basin toplantisini, Senol Gunes gelsin yazanlar var chat bolumunden. Bunlar maas felan mi aliyor bunu yazmak icin, cok seviyorsalar yarin Nur Cebi acikladiginda Besiktas taraftari olabilirler.
TS düşmanı hainler onlar boşverin.
pReN@_61
26.10.2022, 20:51
canini: iyileştim
taraftar: yine mi üfledi ulan bu ?
rakibin hocası lig daha önemli mi demiş gerçekten
puan farkı çift haneyken ilginç bir açıklama
olur da ikinci çıkarsak muhtemel rakipler arasında şimdiden kesinleşmiş üç takım: Barça, Juve, Sevilla
öyle mi, doğru mu bu?
Son 16 turu için belki en kritik maç. Son 16 oynamanın en güzel yanı kazanırsak çeyrek final diyebilmek. Geçen sene avrupa ligini grup birincisi tamamlayan kızılyıldız ve monaco. Bu takımlar ligi önemsiyoruz avrupa önemli değil demezler. Hafife almak tuzağa düşmektir.
h.tüncel, sağda trezeguet solda bardhi diyor. y.e.s, sağda djaniny solda trezeguet bekliyoruz diyor ama h.tüncel in dediği şekilde de çıkılabilir diyor. ben trezeguet nin sağda oynamasına kesinlikle karşı çıkarken djaniny de kanatta her türlü bardhi den daha çok katkı verir diyorum.
Doğukan Uçan
26.10.2022, 23:03
Kızılyıldız teknik direktörü çok net bir şekilde ters algı yapıyor.
AntiŞike
26.10.2022, 23:33
Oynadığımız takım geçmişin çok büyük takımıdır bu takım ben çocukken şampiyon kulüpler kupasını ve dünya kulüpler şampiyonlugunu kazandı bir sonraki sezonda final oynamayı avarajla kaçırdı o yüzünden büyük takımdır heran herşeyi yapabilir dikkatli kontrollü oyun oynamalıyız çok zor maç.
hocam, naptın? çocukluğumuzun efsane spor ülkesi Tito' nun Yugoslavya'sına kadar gittin :))
Evinde tehlikeli bir rakip. Gerci iyi kötü futbolun gerektirdigi seyleri yapan pres gücü olan her Avrupa takimina karsi kolay gol pozisyonlari verme olasiligimuz cok yüksek ama sansimiz yanimizda olursa kaybetmeyiz diyorum.
Gectigimiz sezonlarda deplasmanlarda iyi kendi evimizde tuhaf yenilgiler aliyorduk. Bu sene tam tersi. Keske bu mac Trabzon da olsaydi..
samatyaboy
27.10.2022, 00:18
Eksikleri olmasına çok sevindim, 1-2 aynı tarife güzel olur.
dramaya gerek yok. dengimiz degil, basar geceriz. 3-1 aliriz. buyuk kalite farki var aramizda
Şu bir gerçek, mutlak kazanması gereken taraf Kızılyıldız. Onun için kontrollü başlamalıyız ve hatalarını beklemeliyiz. Elbet yapacaklar...
lazminator61
27.10.2022, 09:47
Yavas yavas heycan basliyor. Avrupa maclari bam baska.
Aytaç Çakıroğlu
27.10.2022, 09:56
Aliriz
Şu birinci olamazsak, üçüncü olalım muhabbetini anlamıyorum. Denize girdik madem denizde boğulalım. Ne de olsa derede de boğulacağız. En azından bizi yenen takım barça olsun juve olsun, Sivas ayarında bir takım olmasın
Adem Erdoğan
27.10.2022, 09:59
Avrupa'da bir şekilde devam edelim de 1,2,3 farketmez benim için.
yorumsuz6117
27.10.2022, 10:05
2. Olmak resmen intihar, muhtemel rakipler, Ajax, Atletico Madrid, Barcelona, Sevilla, Shakhtar, Arsenal, Manchester United, Roma..
lazminator61
27.10.2022, 10:07
2. olursak avrupada net diyorum, hemen yolumuz biter. Yani bi sekilde devam edemeyiz.
lazminator61
27.10.2022, 10:08
2. Olmak resmen intihar, muhtemel rakipler, Ajax, Atletico Madrid, Barcelona, Sevilla, Shakhtar, Arsenal, Manchester United, Roma..
Bizim taraftar halen anlamiyor, saniyorki, 2. olmak 3. den daha iyi.
2. olursak isimiz bitmisdir.
lazminator61
27.10.2022, 10:16
Sampiyonlar ligine iyki katilmadik.
5 mac oynandi. Ajax 15 gol yemis, Rangers 19 gol yemis, Barcelona 10 gol, Pilsen 20 gol, Celtic 10 gol, Kopenhagen ve Juventus 11 yemis, macabi 15 gol yemis.
Bu arada türkiyede ne algi yaratilardi, biz 0 puan eksi 15 gol yeseydik. Bu yüzden avrupa kupasi daha iyi bizim icin.
Adem Erdoğan
27.10.2022, 10:30
2. olursak avrupada net diyorum, hemen yolumuz biter. Yani bi sekilde devam edemeyiz.
O işler hiç belli olmaz, geçen sezon ki çöp GS Barcelona'yı eliyordu neredeyse.
Biz ise bu sezon en iyi futbolumuzu Monaco'ya oynadık. Futbolcuların motivasyonu rakibe göre değişebiliyor demek ki. Trabzonspor'un sıkıntısı potansiyelini sahaya yansıtamaması, yansıttığı zaman bu rakiplerin hiçbiri elenmeyecek takımlar değil.
Kemal Öztel
27.10.2022, 10:38
Gruptan birinci çıkmak tek hedefimiz. Trabzonspor'un, Monaconun ve Rennes'in kazandığı bir akşam olsun. 3 te 3 inşallah
atillati
27.10.2022, 10:51
tek farklı galibiyeti mağlubiyet,2 farklı galibiyeti beraberlik sayarım. minimum 3 atacağız.
iyattara
27.10.2022, 10:53
Arsenal Manu Romayı nerden ekledin renkdaş? Daha dramatik gözüksün diye mi kura :)
2 maçı da kazanırız ve rahatça çıkarız.
Beklenti yükseldi en kotu beraberlik olsun
G301 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tribün fena olur o atmosferde ilk yarım saati kazasız atlatıp maçı alırız bence.
Umut yakaladığını atıp Ghbamin ortasahayı tutarsa hiç çekincem yok bu maçta.
kaçarava
27.10.2022, 12:16
Avrupada, Kopenhag dâhil, 3 deplasmanda 3 mağlubiyet aldık. Maçlara berbat başladık, yumuşak kaldık. Bu maç iyi senaryoya dönerse bunda en önemli etken, rakibin eksikleri ve hocalarının ligi önemsiyoruz demesi nedeniyle olur. Rakibin seyirciyle bütünleşip baskılı oynamaması gerekiyor. Oynadığımız maçlarda hem oyun olarak hem de mental olarak baskıyı kaldıramadığımız belli oluyordu.
Avrupada içerideki üç maçta diri, pres yaparak başladık. İkisini yendik. Kopenhag'da hücum açısından zayıf kaldık ama ilk yarıda lige kıyasla dönenleri almada çok iyiydik. İçeride-dışarıda farklı profiller çizdik.
Djaniny'nin hazır olduğu sanmıyorum ama bu takımda her maç oynamalı. Geriden uzun vurunca herkes kısa kalıyor, Gomez de aman aman alamıyor topları. Hele solda Bardhi, sağda Trezeguet, ileride Umut bu açıdan intihar olur. Bu açıdan iyi-kötü bir seçenek olur bize. Geriden çıkamayınca uzun vuruyoruz çünkü. İkincisi takımda al-ver yapan, ayağında top tutabilen tek adam. Hücumda ayağında top tutabilen başka adam yok, Trezeguet dâhil.
lazminator61
27.10.2022, 12:36
Kizilyildiz tunelinde Ömür bayilir. Aman Ömür bu mac oynamasin.
senin icin farketmezde kardes baya para farki var :)
amasya0561
27.10.2022, 13:31
Emin olmadığım için soruyorum. şimdi 2. olursak böyle takımlarla son 16 için eşleşecegiz. 1. olursak direk 16 ya kalacagız.
son 16 turunda yine bu takımlarla oynamayacakmıyız. farkeden birşey yok gibi. tabi son 16 ya kalan takımlara artı bir para verilmiyorsa.
3. olursakta konferans ligi gruplarda 2. olanlarla son 16 içinmi eşleşecegiz ?
amasya0561
27.10.2022, 13:35
dün gruplardan çıkamayacak barselonanın stadı ful doluydu.
kızılyıldızı yenersek faroş maçında bizim statda dolarmı acaba.
yoksa ligdeki gibi boşmu kalır.
alp.ckmk29
27.10.2022, 13:40
Futbolumuzu geliştirmek, daha iyi olmak için denk takımlarla sürekli karşılaşılması gerektiğini düşünüyorum.
Diğer türlü kura şansı ile kıvılcım misali başarı yakalanıp süreklilik oluşmuyor.
Bu seneki Avrupa ligi grubumuz o konuda güzel bir test oldu.
Şampiyonlar liginden gelecek takımlar daha dengeli olsaydı keşke.
Liderlik şansı elimizde kullanmamız lazım.
Gomez ayakta durmakta zorlanıyor. Umut da çok yavaş kalıyor araya atılan toplarda.
Bu maç özelinde Bakasetası ilerde görevlendirip 10 numara pozisyonunda Bardhi denenebilir.
Futbolumuzu geliştirmek, daha iyi olmak için denk takımlarla sürekli karşılaşılması gerektiğini düşünüyorum.
Diğer türlü kura şansı ile kıvılcım misali başarı yakalanıp süreklilik oluşmuyor.
Bu seneki Avrupa ligi grubumuz o konuda güzel bir test oldu.
Şampiyonlar liginden gelecek takımlar daha dengeli olsaydı keşke.
Liderlik şansı elimizde kullanmamız lazım.
Gomez ayakta durmakta zorlanıyor. Umut da çok yavaş kalıyor araya atılan toplarda.
Bu maç özelinde Bakasetası ilerde görevlendirip 10 numara pozisyonunda Bardhi denenebilir.
Renktasim bakasetas santrfor oynayamaz ole bir özelliği yok adamın savunma arkası koşusu yapmaz hızlı değil hava topu yok duvar olmaz umut ağır kalıyorsa baka hepten ağır kalir
iyattara
27.10.2022, 13:56
Emin olmadığım için soruyorum. şimdi 2. olursak böyle takımlarla son 16 için eşleşecegiz. 1. olursak direk 16 ya kalacagız.
son 16 turunda yine bu takımlarla oynamayacakmıyız. farkeden birşey yok gibi. tabi son 16 ya kalan takımlara artı bir para verilmiyorsa.
3. olursakta konferans ligi gruplarda 2. olanlarla son 16 içinmi eşleşecegiz ?
Üstad artı para veriliyor tabi ki. Son 16 ya kalana da 1. olarak grubu bitirene de farklı paralar veriliyor. Ara turu bay geçiyorsun. Son 16 ya kalmış oluyorsun. Takım olarak puanda kazanıyorsun o da ayrı bir artısı tabi ki. Liderlik önemli velhasıl.
Burak Bıyıklı
27.10.2022, 14:01
Bu akşam 12 -> Kızılyıldız 0 - Trabzonspor 0.5
crixus_61
27.10.2022, 14:20
Trezeguet'in hat trick'i var :F
mekatronik
27.10.2022, 14:23
Maçı Azerbaycan kanalı veriyor mu ? cbc sport
tristram
27.10.2022, 14:30
bu olay buyuk sacmalik.herkesin kendi klasmaninda mucadele etmesi gerekirken yaptiklari ise bak.uefa bir turlu dogru sistemi bulamadi.mevcut tabloda grup 2.cisi olmaktansa 3.olup konferansa gitmek daha iyi.shaktar haricindeki takimlari eleme sansimiz yok.sadece bizim degil normal sartlar altinda uefa gruplarinda 2.olacak cogu takimin yok.bunlarin hepsi cl ust klasman takimi.
bu tarz takimlarin hic gelmemesi veya ceyrek finalden sonra gelmesi gerekiyor..gruptan cikan takimi cezalandirir gibi karsisina bu takimlari koymak buyuk serefsizlik.baslarim parasina puluna.kotu gununde olursan birak elenmeyi yuz kizartici skorlarin cikma olasiligi da bir hayli yuksek.sonra bjk'nin 8 yemesi gibi tersten tarihe gec..
umarim lider olup cikariz yoksa konferansta takilmaya devam edelim.kimse vitrin maci falan demesin.o vitrinde bazen +18 olaylar donuyor.bunlara gerek yok.
Halil Alemdar
27.10.2022, 14:34
2 maçı da kazanıp lider çıkmak lazım. Bence çıkacağız. Ligi de bay geçiyoruz süper fırsat.
Mert Oğuzlu61
27.10.2022, 15:04
Hala Bardhi diyorlar sakatlanma da sakatlanmiyor kurtulamıyoruz! İşe yarayan adamlar sezonu kapatır bunun gibi etliye sütlüye karışmadan maç bitiren vasatlara bir şey olmaz. Adama yıldız futbolcu maaşı veriyoruz daha topa vurmayı bilmiyor hala as kadroya yazılıyor.
Trezeguet solda oynasın Djaniny veya Lahtimi sağda oynasın, şu yetenek fukarası vitaminsiz sahadayken maç kazanmamız çok zor.
Adam direkt eksik oynatıyor bunu görmemek için futbol cahili olmak lazim. Hücumda yok defansta hiç yok, Waka için defansa gelmiyor diyorlardı Bardhi geldiğinden beri defansa yardim edip arkadan top çıkardığını görmedim.
Halil Alemdar
27.10.2022, 15:05
Kaç dakika 10 kişi oynayan takımdan 1 puan alabilseydik iyiydi ya. Akşam biz ve monaco kazanırsa ya da monaco berabere kalırsa son maçla lider çıkabiliriz. İkili averaj muhabbeti devam ediyor mu yoksa genel averaj mı?
amasya0561
27.10.2022, 15:14
Üstad artı para veriliyor tabi ki. Son 16 ya kalana da 1. olarak grubu bitirene de farklı paralar veriliyor. Ara turu bay geçiyorsun. Son 16 ya kalmış oluyorsun. Takım olarak puanda kazanıyorsun o da ayrı bir artısı tabi ki. Liderlik önemli velhasıl.
Teşekkürler. o zaman inşallah iki maçıda alıyoruz.
eger birde son sekize kalırsak son yıllardaki avrupa başarısızlıgını örteriz
pReN@_61
27.10.2022, 15:16
https://twitter.com/S1xtyMehmet/status/1585578928256720896https://twitter.com/helfireTS/status/1585321454044053504
Oğuz ZEYTİN
27.10.2022, 15:52
Avrupa Kupaları'nda deplasmanda iş yapabilecek bir oyun planımız var. Fakat kadrodaki eksikler, yenilen erken goller ve Monaco'daki saçma kırmızı kart üç kötü skora (Kopenhag, Ferencvaros, Monaco) mal oldu.
Sakatlık ve ucuz kartla karşılaşmayıp kendimizi ciddi bir teste tutmalıyız. Kazanıp sonraki aşamalar için avantaj yakalamalıyız. İlk on bir istikrarımız oluşmaya başladı. Oyun içi iniş çıkışlar yaşıyoruz. Yoğun programda belki ekonomik oynamaya çalışıyoruz. Ligdeki BAY haftası iyi zamanda geldi.
Başarılar...
lazminator61
27.10.2022, 15:56
Hala Bardhi diyorlar sakatlanma da sakatlanmiyor kurtulamıyoruz! İşe yarayan adamlar sezonu kapatır bunun gibi etliye sütlüye karışmadan maç bitiren vasatlara bir şey olmaz. Adama yıldız futbolcu maaşı veriyoruz daha topa vurmayı bilmiyor hala as kadroya yazılıyor.
Trezeguet solda oynasın Djaniny veya Lahtimi sağda oynasın, şu yetenek fukarası vitaminsiz sahadayken maç kazanmamız çok zor.
Adam direkt eksik oynatıyor bunu görmemek için futbol cahili olmak lazim. Hücumda yok defansta hiç yok, Waka için defansa gelmiyor diyorlardı Bardhi geldiğinden beri defansa yardim edip arkadan top çıkardığını görmedim.
malesef Bardhi yanlis transfer oldu. Oyuncu dedin gibi ne önde var nede arkada. Defansa hic yardim etmiyor. Ilerde ikili mücadelede sürekli topu kaybediyor. Hizlida degil. Sutda cekemiyor.
Mehmet Fatih Yavuz
27.10.2022, 16:01
malesef Bardhi yanlis transfer oldu. Oyuncu dedin gibi ne önde var nede arkada. Defansa hic yardim etmiyor. Ilerde ikili mücadelede sürekli topu kaybediyor. Hizlida degil. Sutda cekemiyor.
Bardhi İspanya'da oynadığı dönemde Messi'den sonra en fazla ceza sahası dışından gol atan adamdı.
Şut çekemiyor demek doğru değil.
Biz adamı ya kenar, ya da 8 numara gibi oynattığımız için o bölgeden uzakta kalıyor.
Bakasetas'ı 8 e çekince nasıl tüm şut etkinliği gidiyorsa, onun da gidiyor.
Ama yanlış transfer, orası doğru.
Bakasetas, Abdülkadir varken Bardhi üzerine de Yusuf'u kadroya almanın mantıklı bir tarafı yok!
https://twitter.com/S1xtyMehmet/status/1585578928256720896https://twitter.com/helfireTS/status/1585321454044053504
Monaco gidip bunları nasıl yendiyse aynı tarifeyi 0-1 uygulayıp dönmek lazım.
Sefer A.
27.10.2022, 17:08
Kazanırsak içerde Macarları da yenelim berabere kalırsak Macarlar’la da berabere kalalım yolumuza bakalım.İkinci olmaya gerek yok cadı kazanı orası
100% olmasi gereken bu 2 olasiliktan 1'i
HOPA'LI TS'Lİ
27.10.2022, 17:08
Liderlik için al bu maçı fırtınam
Vişça Reyis sensiz olmuyor çabuk dön. Sağ kanat öksüz kaldı.
Vişça döndüğünde bu takım şikebahçeyle şampiyonluk için yarışacak.
pReN@_61
27.10.2022, 17:22
https://twitter.com/TribunDoluluk/status/1585610913255661568
Doğukan Uçan
27.10.2022, 17:30
inşallah 2. olmayız ya. o muhtemel rakiplerle oynamaktansa 3.olmak daha mantıklı.
https://twitter.com/TribunDoluluk/status/1585610913255661568
Tombik döner barış maça ilgi yok diyordu
Bugün Türk takimlari yamulabilir. fb yenilecek bence..Umarim en kötü beraberlikle ayriliriz biz ordan. Monaco ile deplasmanda oynadigimiz gün daha gergindim..
Hasan Habip Özbay
27.10.2022, 19:41
stad 55 bin kişilik çoğu dolacaktır bletler çok ucuz tutulmuş anormal atmosfer var beraberlik iyi sonuç galibiyet muhteşem olur
Hasan Habip Özbay
27.10.2022, 19:42
an itibariye satılan bilet 45 bin
Hasan Habip Özbay
27.10.2022, 19:47
bu hafta maçımızın olmaması odaklanma konusunda iyi oldu ayrıca Djanini dönüş maçı olur bu akşam
yatmaztara
27.10.2022, 20:01
Havanın soğuk olmadığı sivasspor deplasmanındaki şansımız neyse bugün de o. He ayrıca hakem türk değil bu önemli bir artı!
Hasan Habip Özbay
27.10.2022, 20:03
haydi fırtına inancımız tam
Gökhan Balcı
27.10.2022, 20:05
1. De olsak üst seviye bu kadar takım varken hemen denk gelecek zaten niye bu tedirginlik anlamadım ben.
Hasan Habip Özbay
27.10.2022, 20:23
şikebahçe darmadağın hakem sedar azize kırmızı kart ve net penaltıyı vermedi
Enes Başkaya60
27.10.2022, 20:28
şikebahçe darmadağın hakem sedar azize kırmızı kart ve net penaltıyı vermedi
Banada penaltı gibi geldi ama yandan bakınca adam sanki vuruyor yüzünü koluna çarpışma gibi yani.
Takımın ne yapacağı nasıl oynayacağı belli değil. İzleyelim bakalım bugün neyle karşılaşıcaz :)
Maçı Azerbaycan kanalı veriyor mu ? cbc sport
vermez hocam karabağ maçı var
kaçarava
27.10.2022, 20:30
Bu kadroyla %60-65 topa sahip olmamız lazım. Aksı durumda patates oluruz.
Enes Başkaya60
27.10.2022, 20:31
Uğurcan
Larsen-Hugo-Bartra-Eren
Hamsik-Gbamin
Trezeguet-Bakasetas-Bardri
Umut
İlk 11 ile çıkıyoruz bakalım.
Bud Spencer
27.10.2022, 20:31
mac 1-2 bizim
Hasan Habip Özbay
27.10.2022, 20:32
hayde bakalım
Ahmet Taşçı
27.10.2022, 20:34
Ya hocam Allah aşkına Trezeguet daha solda tam ritmimi bulamadı sen sağa atarak tamamen öldürüyorsun etkinliğini, sürekli aynı şeyleri deneyerek başka sonuç alınmıyor ki, bir de Baka'yı sağa at belki daha iyi olcak.
Kemal Öztel
27.10.2022, 20:38
Gruptan birinci çıkmak tek hedefimiz. Trabzonspor'un, Monaconun ve Rennes'in kazandığı bir akşam olsun. 3 te 3 inşallah
fenerin liderlik gidiyor güzel 1/3 tamam. Kalıyor Trabzonsporumuz ve Monaco
Tatar Kemal
27.10.2022, 20:42
ülke puanını yükseltmemiz gerek. bu sebeple tüm takımlarımızın bu gece de maçlarını kazanmasını dilerim. fb üçüncü golü yemeden 1-2'yi bulabilseydi ikinci yarı maçı çevirirdi. başakşehir'in italya'dan galibiyetle dönmesi müthiş olur. tabii ki trabzonspor'un kızılyıldızı yenmesi de çok harika olacak. lig başka avrupa başka. avrupa'da başarılı olmamız şart.
ÖmürKaradeniz61
27.10.2022, 20:45
Fener iyi değil ki zaten,çok net oyuncular yok kadrosunda sadece hocası first class biri olduğu bu zamana kadar güzel geldi.
Elde sağda oynayan tek isim Trezeguet.
Bu bardhi madem oynayacak bari sağ kanada geçsin. Trezeguet az buçuk verim veriyor onunkini de düşürüyoruz.
Murathan
27.10.2022, 20:51
ne bardhisi yahu yapma bunu ya
Arif Timurcioğlu
27.10.2022, 20:52
Fener iyi değil ki zaten,çok net oyuncular yok kadrosunda sadece hocası first class biri olduğu bu zamana kadar güzel geldi.
Hay fenerede hocasınada.
Hasan Habip Özbay
27.10.2022, 20:53
Djanini girer bu maçı alır buda burda dursun
champions
27.10.2022, 20:58
Siopisi oynatmamak hata
Hamsikin oynaması hata
Bardhi kenardaysa hata
Trezege sagdaysa hata
Larsene katlanmak hata
Boylesine önemli bir maçta yine kumar oynuyor avci.
Umarim ugurcan ve umut ekstra performans gosterirler de kazanip alde ceyrek final hayali kurabiliriz.
Hasan Habip Özbay
27.10.2022, 21:02
şimdi herkes taraftra kendi sahasında nasıl etkili olur seyretsin umarım dersler çıkarılır
ilelebeTS
27.10.2022, 21:13
Bardhi'yi kanat oynatıp sövdürmeye bayılıyor hoca. 1 taşla 2 yeri bozuyor hem de. Hem Bardhi kanat oynuyor hem de Trezeguet sağa çekmek zorunda kalıyoruz. Bırak 1 kişi eksik oyna daha iyi.
yorumsuz6117
27.10.2022, 21:13
Bardhi'yi yerler sahada Trezeguet'i sağa koyup ondan da faydalanma şansımızı bitiriyoruz..
ilelebeTS
27.10.2022, 21:17
Şu maçı bir şekilde alalım artık. Son 4 maç, Visca dönüyor, kurtuluruz devşirme kanatlardan.
Varlıbaş61
27.10.2022, 21:33
Uğurcan, Bakasetas ve Hamsik’in sakatlanacağı, Hugo ve Barthra’nın kırmızı kart göreceği, Umut Bozok’un kendi kalesine gol atacağı ve 5-1 kaybederek turu mucizelere bırakacağımız maçtır.
serdaracıl
27.10.2022, 21:35
Uğurcan
Larsen-Hugo-Bartra-Eren
Hamsik-Gbamin
Trezeguet-Bakasetas-Bardri
Umut
İlk 11 ile çıkıyoruz bakalım.
Trezege sağda, bardi solda. İşlence başlıyor yine
Turan AKYILDIZ
27.10.2022, 21:39
Adamlara gülüyoduk nerdeyse maçı alacaktılar.bakalım biz ne yapacağız.futbolda erken ötülmez bunu iyi öğrendim kendi adıma bu akşam inşallah iyi oynayıp rezil olmayız
Yusuf BALCI
27.10.2022, 21:42
aynen öyle. bıktım şu işten. trezeguet sağda hiç yok, bardhi ise kanat oynayamıyor. anlayamadı hoca kaç maçtır şunu.
Yusuf BALCI
27.10.2022, 21:42
Uğurcan, Bakasetas ve Hamsik’in sakatlanacağı, Hugo ve Barthra’nın kırmızı kart göreceği, Umut Bozok’un kendi kalesine gol atacağı ve 5-1 kaybederek turu mucizelere bırakacağımız maçtır.
totem? :)
lazminator61
27.10.2022, 21:46
Adamlar yenmek isdiyecek. Kontra futbolu oynayip yenelim, ama hizli futbolcularimiz yok
Enes Başkaya60
27.10.2022, 21:47
Abdullah Hocayı anlamak zor oluyor bazen dostum.
Ertan 51
27.10.2022, 21:47
Bardi nin maçı olacak diyor hislerim,galibiyetin mimarlarından olacak.
Arif Timurcioğlu
27.10.2022, 21:48
Şu Azerbaycan kanalı hangisiydi?
iyattara
27.10.2022, 21:52
Deplasmanda maç kazanmak kolay değil. En az monacoyu yenmek kadar büyük başarı olur galibiyet. Haydi çocuklar!
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
serdaracıl
27.10.2022, 21:53
Gbamin izleyelim biraz
AntiŞike
27.10.2022, 21:55
Sisli Avni Aker Stadı
serdaracıl
27.10.2022, 21:57
Ulan duman yüzünden plot kameranın görüş açısı zayıf. Geç aktuel kameraya. Şu ne saçma yayın
Sanıyorum yaşlandım. Bu kadar tezahürat sanki fazla.
serdaracıl
27.10.2022, 22:01
Rakip baya sert oynuyor
omondoles
27.10.2022, 22:01
Eren sıkıntı. Ne müdahaleler yerinde ne de paslar :S
Bardhi savunmada baya aktif.
Dışarıdaki adam için topu dışarı atmak nasil bir seviye?
Hasan Habip Özbay
27.10.2022, 22:04
zor ama çok zor
SAvunmada savruk ama adamda acayip bir ayak var.
omondoles
27.10.2022, 22:06
Bu larsende IQ sorunu var.
Şu Larsen ve Bartra ikilisi tamamen sakar varyasyonu
omondoles
27.10.2022, 22:08
Umut Bozok’un oyun tarzını çok seviyorum. Top gelmeden düşünüyor ve gelince hiç oyalanmadan oynuyor. Ancak böyle akıcı ve hızlı top oynayabiliriz.
kadirkaradag061
27.10.2022, 22:09
bizde uzun pas atan yere yapışıyor.
1. Kayıp duruyoruz. Kramponlar. 2. Hamşik aman gözünü seveyim sen fazla şuta abnma atacak bir yerin felan.
AntiŞike
27.10.2022, 22:09
baskıyı kurduk , saçma bi gol yemezsek yenmemiz çok zor değil
Enes Başkaya60
27.10.2022, 22:12
Larsen hariç iyiyiz.
Bruno Allah aşkına geri dön kurtar bizi şu kafasızdan ya
Bardhi baya iyi savunmada. Tembellik hiç yapmadı şu ana kadar.
Çağlar Güleryüz
27.10.2022, 22:14
Larsen başımıza iş açacak gibi bu maç.
serdaracıl
27.10.2022, 22:15
Biraz köşeye gitse gol
Hasan Habip Özbay
27.10.2022, 22:15
bu gol olmalıydı yazık iyi geldik
nalagasıvar
27.10.2022, 22:16
nerden izIenir bu maç arkadaşIar
yavuzbaha
27.10.2022, 22:18
Kamil ahmet çörekçi larsene 5 çeker
Şu top çevirmelerde çok boş bırakıyoruz göbeği
serdaracıl
27.10.2022, 22:19
Gbamin, mahalle maçına takılan ağır abiler gibi takılıyor
Hasan Habip Özbay
27.10.2022, 22:19
uğurcan kaptan
Hasan Habip Özbay
27.10.2022, 22:20
yanlız şikebahçede Uğurcan olsa açık ara ligi götürür
AntiŞike
27.10.2022, 22:20
yahu neden ayakta duramıyoruz???
Beklerimizin savunması zayıf maalesef. Hele Larsenin tarafı resmen Allaha emanet.
omondoles
27.10.2022, 22:21
Beklerimiz bildiğiniz MAL
Çağlar Güleryüz
Bizim beklerle işimiz var gerçekten.
serdaracıl
Bardi casper modunu açtı. Ara ki bulassın
kaçarava
27.10.2022, 22:22
Eren adamın karşısına geçiyorsun ama yine topu attırıyorsun. Tahta ayak Larsen ve Casper Eren ile işimiz bekler konusunda zor. 1-2 pozisyon haricinde gayet iyiyiz şu an.
lazkerem
27.10.2022, 22:22
Bu kaleye her gelişimizde tribünden düdük çalıyorlar , hakem niye birşey demiyor
Şu kendi savunmamızda top çevirme olayı acayip can sıkıcı. Her an bir sakatlık çıkacakmış gibi.
Berkedogan
27.10.2022, 22:24
Ortasahada rahat konumda kaleciye donmek nasıl salak bir taktik tir..
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İ. SARAL
Kanatların yerini değiştir hoca bi 15-20 dk.
tristram
bekler ptt ayarinda.savunma yapmalarini gectim uc metre yanlarindaki adama pas vermekten acizler.pozisyon bilgileride yok.
Sefa Murat Dokuz
Bu kaleye her gelişimizde tribünden düdük çalıyorlar , hakem niye birşey demiyor
Evet ciddi bir problem bu
yavuzbaha
Bu kadro çok daha iyi oynar aslında yav,bir yerlerde hata yapıyor bence hoca
Enes Başkaya60
27.10.2022, 22:25
Hamsik yeter daa...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.