Orijinalini görmek için tıklayınız : UEFA Avrupa Ligi H Grubu (V) | Kızılyıldız 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
lazminator61
27.10.2022, 23:55
Hadi Ömür vitaminsiz yeteneksizin teki.
Yazıcı sen bunun için mi geldin?
Utanmıyor musun Allah aşkına?
Bir sezon oynadın sonra avrupa diye ağladın bırakıp gittin. Şimdi niye geldin?
Ömür zaten cöp.
Yazici ama ne icin geldi ? Adam top oynamiyor. Mücadele yok hirs yok, yok oglu yok
İyi oynamasak da mağlubiyeti hak ettiğimizi düşünmüyorum. Ancak Şampiyonlar Ligi'nden gelecek takımları göz önüne getirirsek grubu üçüncü tamamlamak daha hayrımıza gibi gözüküyor lâkin o da garanti değil. Ferencvaros'un liderliği garantilemiş olması bizim için önemli bir avantaj. Aynı şekilde Monaco'nun da evinde Kızılyıldız'a mağlup olmasını beklemiyorum. Kızılyıldız'la her iki maçımız 2-1'lik skorla tamamlandığından olası bir puan eşitliğinde işler genel averaja kalacak. O da eşit olursa gol sayısına bakılıyor..
Hiç matematik yapmayın hocam. Biz yeniliriz kızılyıldız berabere kalır. 4. oluruz. Kesin çözüm.
iso_4939
27.10.2022, 23:55
Trabzonda ki seyirciler bugün statdaki taraftarı gördünüz mü acaba? Susmadılar.. Çekirdekleri de yoktu.
diyordum ilk kim atlayacak hosgeldin
ilelebeTS
27.10.2022, 23:56
Neyse bugünlük bu kadar futbol yeter. Adamlar maç falan takmayacak hiç, derdini biz çekeceğiz.
Cem Balcı
Başladığımız ilk 11 hiçbir kulvarda başarılı olamaz.Bunu göre göre ısrar ediyor hoca,farklı şeyler düşündürüyor insana.
İki kanadın da yerinde oynamıyor,bekler saatli bomba en azından biri oynamamalı...
simsek6061
Bir de bu takımda verkaç yok araya kaçmak yok boşa çıkmak yok ezbere bir oyun var hareketli oyunu ne zaman oynayacağız biz koşarak top yapmalıyız biz durarak pas yapıyoruz aptalca İşler akıl karı değil artık ben artık net bir oyun üstünlük istiyorum sistem sistem diyorlar herhangi bir sistemimiz yok aheste paslaşmalar aheste ataklar şansa bala gol atıyoruz arkadaş hızlı hareketli oyunu görmeliyiz
Hücum yapamıyoruz resmen. Adamlar geriye bir yaslandı bittik. Yaptıkları sadece vurabildikleri topa Allah ne verdiyse abanarak uzaklaştırmak bu kadar. Ve biz kilit.
Ortahisar61
Rennes macinin bitimiyle bizim mac basladi iki mac ust uste oldu ilkinde izlerken yoruldum ikincisinde hani rüyanızda vurmak istersinizde kolunuz ağır çekim hareket eder ya vuramazsiniz bi turlu hareket edemezsiniz karabasan gibi boyle çöker agirlik... ne yazik ki ikincisi benim takimim! AVCI LIGIN sifrelerini cozmus bir hocadir... ama avrupada tam bir fiyaskodur SIFIRDIR!
Enaldo61
Hurra hücum etsen 5 tane mi yicektin 2. Yarı rezilliğini nasıl açıklıcaksın hoca hiç kusura bakma kopenhag maçının aynısını oynayamazsın oynuyorsan sende sorun var canımı sıkma
Turan AKYILDIZ
27.10.2022, 23:57
Yazıklar olsun ya.yenilgiye üzülmem ama bu kadar basit top kaybıyla yenilen gole yanarım..2 kişiyle gol attı adamlar ya 2 kişiyle.bir Allah'ın kulu yıkmadı adamı.yık gör sarıyı yahu ne olacak .
iyattara
Abi avrupada deplasmanda kazanmak kolay mı ne saniyorsunuz? Adamlar son dk golüyle sam.liginden döndü. Gözünüze hoş gelen oyun oynamıyor diye kötü takım yaftası vuruyorsunuz. Ne oynadığını bilen bir takım var karsinda ve susmayan taraftarı. Yakaladığımız fırsatları atsak yine kazanma şansı gelmişti. Çok basit gollerde çabası. Bu saatten sonra 3.lük olur. Yensekte yenilsekte 3.yüz.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MehmeTS_ADANA
canınız sağolsun. ben hala aynı noktadayım. bu takım düzelecek 2-3 düzgün transfer ve viscanın dönüşü takımın çehresini değiştirecek bunu inanınyorum
uzun zamandır avrupada yokuz. hocanında avrupa tecrübesi az bundan dolayı bu skorlar kaçınılmaz oluyor maalesef. sağlık olsun
bariskaratas
;1921735406']Arkadaşlar rezil oynadık oynuyoruz ve bu kafayla devam edersek de oynamaya devam edeceğiz.
- Yenik düşmeden oyuncu değiştirmiyoruz
- Aynı yanlışlara ısrarla devam ediyoruz ki bence en büyük sorun bu.
- Trezegeuti sağ kanada hapsetmek
- Djaninyi ileri uçta tek oynatmak
- Abdülkadir’den bir şey beklemek, dinlendirin şu çocuğu birkaç maç
Aynı şeyleri deneyip farklı şeyler umuyoruz. Kaç maç oldu yeter artık ya. Farklı bir şeyler dene kabulüm. Yeter ki farklı bir şeyler dene ki farklı bir şeyler umalım.
Sanki trezeqet futbol katili solda harikalar yaratiyordu.
Adam takimi bozan en basta gelen kisi aylardir.
Siz larsene, erene laf edin.
Neyse 3. garanti bence..Yapacak bisey yok..Cogumuz gibi bende 1. veya 3. olmamizi istiyordum. Berabere kalsaydik grup lideri olarak cikabilirdik..Direkten dönen girseydi olacaktik da..
yorumsuz6117
Abdülkadir Ömür bugün tamamen bitmiştir, bugün buraya yazıyorum bu çocuk önümüzde ki sezonlarda Ptt ligine düşecektir..
Sefaenes
TD neden ayni hatalarda inatla devam ediyor bu Ömürle asla bitr yere gidemeyiz. Treze Djanini, larsen kurtulup Enis Barthi kurtulup yerlerine Takim oyunculari almaliyiz
önündeki adama pas atamayan, canini, ömür, yusuf
topla ilişkisi dünyanın en kötü beki larsen
bunlarla ne topunu oynayacaksın
ibrahim ŞEN
27.10.2022, 23:58
Net söylüyorum bu ruhsuz umursamaz takım büyük başarıdır bunu başaranda avcıdır tebrik ediyorum. 1-2 geçmiyo sahada itiraz eden hepsinin başını ezmiş
OzcanHan61
Ömür zaten cöp.
Yazici ama ne icin geldi ? Adam top oynamiyor. Mücadele yok hirs yok, yok oglu yok
Futbolu geçtim adam yas tutuyor!
Sosyal medya hesaplarında profil resmi siyah. Yas tutuyor adam. Sanırsın Paris doğumlu bizi beğenmiyor. Kafam almıyor bu kadar istemeyen adam niye gelir. Defol git…
Gürsoy61
Hadi üçüncü oldun ve konferans ligine kaldın.
deplasman kafadan mağlubiyet. Gelenek bozulmaz 5. maçı da yenilir dönersin.
İçerde de kabız futbolla elenir gidersin.
Fırsat ayağına kadar gelmiş, bir beraberlik bir galibiyete son 16 ya kalıp 4 bonus puan alıyorsun. Seneye konferans ligine katılmak için 3 eleme oynayacak Türk takımları. Konferans ligi elemelerinde seribaşı olamayacak takım. Bizim taraftara sorsan Kopenhag, kızılyıldız vs köy takımı.
visca-peres-dorukhan dönsün artık. devre arası çöpleri gönderip birkaç futbolcu transferiyle belki futbol oynayabiliriz
Şu takımın başına Jorge Jesusu koy Avcıdan daha iyi oynatmazsa futboldan gram anlamıyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şenol Güneş ve hatta ve hatta Fatih Terim de dahil. Bu kabız futbol en sonunda bunları söyletti malesef.
Turgay Atalay
Larsen, Trabzonspor formasiyla gordugim en dandik yabancilar arasinda ilk 5 e girer. Trezege sifir beyin. Nardi cezasahasi icinde tuy siklet, Gbamin, Djaninynin ortasaha versiyonu, keş oglu keş. Hamsik'in kontagi kapatmasi an meselesi. Bu ne igrenc ve basarisiz bir transfer donemiydi boyle.
gurur6134
27.10.2022, 23:59
Avcinin cag disi korkak futbol anlayisi bu ligde is yapar avrupada gozunun yasina bakmazlar dedik avci fan cluplarin saldirisina ugradik bu sene bu kafayla cok uykusuz geceler geciririz su takimlarin oldugu gruptan cikamazsak eger bu takim butcesiyle buyuk rezillik.neyse kasima birsey kalmadi sunun surasinda sikinti yok.
serdaracıl
27.10.2022, 23:59
Baka maçın yıldızıydı. Tek başına ayakta kaldı. Ona ayak uyduran olmadı. Hmsik ve gbamin ritim tutturamadı. Bardi fizik olarak eziliyor. Larsen ve eren çok çok kötü oynuyorlar. Özellikle larsen. Bu seneki transferlerimiz çok yetersiz. Sağlık olsun artık napalım. Ben kaçan avrolara üzüldüm
Kızılyıldız’ın attığı 2.gol gibi sıfıra inip içeri çevirdiğimiz ve bu şekilde attığımız son gol ne zamandı? Bir kanat ve bek oyuncusunun temel hücum fonksiyonunu görmeyeli herhalde uzun yıllar oldu…
Berabereyken yapması gereken tek şey caniyi alıp oyunu öne yıkmak. Bunu burdan öngörebiliyorsak hocanın ne düşündüğünü merak ediyorum.
Fatihim Hamsik ihtiyarı o golü atamıyor olay buraya kadar geliyor .Bastan sona gayet güzel oynadık en bastada dediğim gibi forveti olmayan takımın başarılı olması çok zordur forvetimiz yok harbi harbi yokkk..Avcı düşmanlarının bjk li uğursuz şenoluda elden kaçtı ne yapacaz şimdi işsiz ünalımı getirsek A plusundan bize avrupada final oynatır .Avcı düşmanlarına hadi lan ordan diyorum Avcı kalacak Trabzonspor bir daha o kötü günlerine dönmeyecek diyorum.
Getirin oradan Nwakaemeyi 4 kişiyi çalımlayıp Apoyu şampiyon yapacak :D Şaka maka takım pozisyona giremedi son 30 dakika eserinle gurur duy hocam :D Ne yapıyor ediyor inatla köy takımlarına yenilmeye devam ediyor avrupada. Malang Sarr o kendi kalesine attığı yaktı bizi bi ihtimal kurtulma ihtimalimiz vardı o da gitti. Dünya kupası arasından sonra fenerden 3 tane yiyince belki kovulur bakalım.
Aklınca laf sokuyorsun ama gerçekci hedef üçüncülüktür.Şu kadroyla ve oyunla Avrupa Ligi'ni alamayız ama Konferans'da her şey olur.
Bu kadroyla Avrupa ligini alamıyorsak konferans ligini de alamayız. Konferans liginde çeyrek finalde elenirsin, Avrupa liginde son 16 da
Hiç bir şekilde kupa alamayacağımıza göre Avrupa liginden devam edip eleniriz
ibrahim ŞEN
28.10.2022, 00:00
Ben Ml kafasızın tekiyim de biz anladız zaten sağ kanat sıfır verim aldıgın trezegeye inat etme ben slgm de anlarız ömürü kurtarıcı diye alma ben loserin tekiyim de baka hamsik gbamin yapma ortayı anlarız
yorumsuz6117
Ferenc liderliği garantiledi, bir zahmet şunları yenip galibiyet primini alın bari, oda bişeydir..
lazminator61
Bu takimin begni net Baka dir. Gol atan net bakadir. Sen bunu niye geriye cekiyorsun hocaaaa???
Ömür napiyor ????? Yazici napiyor??
Bügün derhal yazici ve ömür kadro disi olmasi lazim.
Trezegurt artik Kanada cekilip dinlenmesi lazim. Bozok bidaha ilk 11 oynamasin
Enaldo61
28.10.2022, 00:01
Kızılyıldız’ın attığı 2.gol gibi sıfıra inip içeri çevirdiğimiz ve bu şekilde attığımız son gol ne zamandı? Bir kanat ve bek oyuncusunun temel hücum fonksiyonunu görmeyeli herhalde uzun yıllar oldu…
Hay ağzınla bin yaşa şunu yaptığımızı hatırlamıyorum bile
Bizim için En hayırlısı 4. Olup bu avrupa işine son vermek olacak bu sene.
Trabzonsporun vizyonu bumu olmalı?
haftaya da yenemezsek hoca derhal kovulmalı.
bu ne çeşit bir işkenceydi ya..
serdaracıl
28.10.2022, 00:02
Sanki trezeqet futbol katili solda harikalar yaratiyordu.
Adam takimi bozan en basta gelen kisi aylardir.
Siz larsene, erene laf edin.
Larsen ve eren edilen her türlü lafı hakediyor
bariskaratas
Cornelius gibi bir daha bulamayacagin santraforu begenmeyenlere, arkasindan teneke baglayanlara mustahak bunlar.
Enes Başkaya60
O kadar güzel oynarken golü yedik ve son yarım saat bir bok yapamadık şaka gibi sağa pas sola pas yana pas devam..
Ferenc liderliği garantiledi, bir zahmet şunları yenip galibiyet primini alın bari, oda bişeydir..
Bu adamlar Sivas’ın grubunu bile lider bitiremezdi. Futbol katili hocası ve mükemmel kadro mühendisleriyle sonuncu olup Avrupa işini kapatmak en mantıklısı..
Turgay Atalay
28.10.2022, 00:03
Ya bir feneri izleyin, adamlar 3/0 iken bile topu yiyecekmis gibi saldiriyorlardi. Yeminle o mactan puan alacaklarina emindim, ezip gectiler adamlari. Aynisi bize olsa 6/7 olurdu mac. Bir cacik olmaz bu futbolcu toplulugundan ve futbol anlayisindan.
Halil Alemdar
Takımda kanat yok. Beklerden biri vasat bile değil biri çok tecrübesiz. Kenarlar inanılmaz aşağı çekiyor takımı. Sinir krizi geçireceğim ya şu takımı nasıl yenemiyorsun. Konferansta devam edebilirsen şükret.
lazminator61
Göremeyiz, bizimkiler orta yapar taca cikar. Yok orta yapsan kim.kafa aticak ?.bukadar akilsiz olamazlar?? Ama 3 aydir orta yapiyoruz, Ulan corne yok yok yok.
kaçarava
28.10.2022, 00:04
Ya bir feneri izleyin, adamlar 3/0 iken bile topu yiyecekmis gibi saldiriyorlardi. Yeminle o mactan puan alacaklarina emindim, ezip gectiler adamlari. Aynisi bize olsa 6/7 olurdu mac. Bir cacik olmaz bu futbolcu toplulugundan ve futbol anlayisindan.
2-1den sonra biz bu maçı istiyoruz diyemedi takım.
OzcanHan61
Avcı alışmış çeşitli kadrolara. Benim de beklerim Caicara ve Clichy olsun bende sistem oynatırım.
Kadro kalitemiz yok.
Bırak kaliyeyi takımı katleden oyuncu çok.
Kampanya başlatalım:
Ömür defol!
Ömür defol!
Ömür defol!
Ömür defol!
Ömür defol!
bariskaratas
Larsen ve eren edilen her türlü lafı hakediyor
Seni koysunlar, onune de 2 tane , beyinsiz, ipini koparmis buzagi gibi dolanan kapasitesiz. Gorursun nasilmis.
Visca varken Larsen superdi.
ibrahim ŞEN
Abi söylüyorum bu büyük başarı avcının başarısı sahadaki ruhsuzluga maglubiyete hocayı geçtim oyuncular bile tepki veremiyo
serdaracıl
28.10.2022, 00:05
Cornelius gibi bir daha bulamayacagin santraforu begenmeyenlere, arkasindan teneke baglayanlara mustahak bunlar.
Kimse cornelyusun arkasından teneke bsğlamadı. Adam kendi istedi ve gitti
Göremeyiz, bizimkiler orta yapar taca cikar. Yok orta yapsan kim.kafa aticak ?.bukadar akilsiz olamazlar?? Ama 3 aydir orta yapiyoruz, Ulan corne yok yok yok.
At arabası gibi top çevirirsek tabi atamayız. Yamyam gibi atağa çıkmamız lazım. Rakibi ters yakalıyoruz ve geri dönüyorlar ya tv yi kırasım geliyor.
bordoylamavi
daha önce de dediğim gibi bu avraupa işlerini bırakalım şimdilik. iki maç kazandık ikisi de rakiplerin zayıf anına denk geldi. deplasmanda avrupada yenilme serisi yakaladık. bu maç kötü oynamadık ama avrupaya uzağız hala. dönelim lige bi şampiyonluk daha alalım. geçelim avrupa işlerini. şu gruptan çıksan nolur çıkmasan nolur bi sonraki tur şl den gelen takıma eleneceksin o kesin.
Enaldo61
Şampiyon yapan Avcıyı seviyorum ama aynı hataları tekrarlayan maçı saçma sapan bir duruma sokan hücumda çaresiz bırakan Avcıyı sevmiyorum.
gurur6134
Hocanin sorunu su surekli ayni seyleri ayni oyuncularla deneyerek israrla inatla basarili olacagini dusunuyor yok oyle bir dunya trezegenin sagda olmadigini umutun tek forvet olamayacagini gol yemeden oyuncu degistirmek gerektigini hala cozemedi hoca bunu butun turkiye gordu bir avci ve yanindaki ekibi gormedi hala..
Hocayı ne kadar eleştirsem de istatistikler ortada. Beceriksiz bir oyuncu grubu var maalesef. Hamsik neleri kaçırdı öyle. 3-4 tane cepheden kaçırdı döndü net karşı karşıya üst direğe vurdu. Çok ararız dedim o pozisyonları öyle de oldu.
Ha ha adamlar folloş etti feneri top çevirecez diye hatalardan maç 3-3 geldi.Avcıyı kötüleyeceğim diye şu fb yi övmeyin be komik olmayın.
MehmeTS_ADANA
28.10.2022, 00:06
Abi avrupada deplasmanda kazanmak kolay mı ne saniyorsunuz? Adamlar son dk golüyle sam.liginden döndü. Gözünüze hoş gelen oyun oynamıyor diye kötü takım yaftası vuruyorsunuz. Ne oynadığını bilen bir takım var karsinda ve susmayan taraftarı. Yakaladığımız fırsatları atsak yine kazanma şansı gelmişti. Çok basit gollerde çabası. Bu saatten sonra 3.lük olur. Yensekte yenilsekte 3.yüz.
köy takımı dedikleri ferençvaroş her sene avrupa kupalarında madem bu takım bu kadar kötü monaco neden 2 maçtada yenemedi bu takımı. rakip köy takımıda sen nesin avrupa devi mi.
insanlar anlamıyor biz uzun zamandır avrupada doğru düzgün yokuz avrupa maçlarının havası farklı oluyor işte yapacak birşey yok. gs o rezil sezonıunda uefa kupasında başarılı oldu.çünkü adamlar neredeyse her sene evrupada oynadılar adamların avrupa kültürü var. bazı şeyler zaman alıyor sabretmekten başka çaremiz yok. 50 tane transfer yapan fb 1 senedir top oynamayan takıma elendi
bu takım öyle yada böyle şampiyon oldu.başarısız geçecek bir sezon yüzünden düzeni bozmak sil baştan başlamak ahmaklıktan başka birşey olamaz. varsa her sene başarı yada iyi futbol oynatma garantisi veren bir hoca söyleyinde onu getirelim. kimse kızmasın ama çoğu taraftarımız hayatın gerçekleriyle bakmıyorlar futbola ve çok boş yorumlar yapiyor
lazminator61
Ben hatirlamiyorum. Isde bu golü her hafta 2 Saat izletmen lazimsin ki bizimkiler aynisini yapsin.
bariskaratas
Kimse cornelyusun arkasından teneke bsğlamadı. Adam kendi istedi ve gitti
Cornelius lehine konusan kimse gormedim.
Kopenhag macindan sonra hain ilan etti taraftarin yarisindan fazlasi
kaçarava
28.10.2022, 00:07
Avrupada oynayacaksan sert olacaksın. Önde hızlı adamların olacak. Hem yumuşak, hem kısa kısa, hem de ağır oyuncularla iyi bile oynadık.
Doğan BULAT
diyordum ilk kim atlayacak hosgeldin
Hoşbulduk
Ertan 51
Maçın hakkı beraberlikti,yazık oldu 1 puana.
Trezege tam bir ömür törpüsü,deli ediyor adamı,
Bardi hem iyi değil hem çok şanssız,
Ömür olmuş Barış Memiş,bizden gitsin hiç bir takımda sürekli 11 oynayamaz,Ptt 1. Lig dahil.
Kötü değiliz ama bişileri eksik yapıyoruz, tuzu veya baharatı eksik iyi bir yemek gibiyiz,sakatlar dönünce tatlanırız inşallah.
fanatikdevri
Yine klavye teknik direktörleri dolmuş,hele şu Trabzonda yaşayıp,maça gitmeyen tipler var ya,Allahım ya,lan herkes işine baksın,forum yönetimi 19.sayfadaki rezillikleri görüp de onları bu forumdan tamamen şutlamıyorsa bu geri zekalı kafa yapısı Trabzonsporun geleceğine hakim olacak.
serdaracıl
Seni koysunlar, onune de 2 tane , beyinsiz, ipini koparmis buzagi gibi dolanan kapasitesiz. Gorursun nasilmis.
Visca varken Larsen superdi.
45 yaşındaki ben bile şu larsenden iyi oynarım. İkinci olde ereni bi izle allah aşkına. Rakip topu alır almaz bizimki teslim bayrağını çekmiş. Hocam şu bekleri savunma bana nolur
Ya takım yenik durumdayken pozisyona giremedi abi farkında mısınız aloooooo, hiçbir şey yokmuş gibi davranıyoruz iyice sindirildik ya yemin ederim sinirden ekrana yumruk atacağım. Kasımpaşa maçında bile pozisyona giremedi bu takım, gelenin geçenin tokatladığı Kasımpaşa diyorum bakın.
Halil Alemdar
28.10.2022, 00:08
Hücum yapamıyoruz resmen. Adamlar geriye bir yaslandı bittik. Yaptıkları sadece vurabildikleri topa Allah ne verdiyse abanarak uzaklaştırmak bu kadar. Ve biz kilit.
Kimle yapacaksın ki? Beklerinin topla bir alakası yok. Kanatlarında topla teknik bir adam yok. Forvetin yok. Planlama aşırı kötü yapılmış. 4-5 tane 10 numara var kanat yok.
MehmeTS_ADANA
bu arada trezegeden beklediğiniz performansı görmek istiyorsanız edin viscayı beklemelisiniz aksi takdirde adam bunun üstüne çıkamaz.
serdaracıl
Avrupada oynayacaksan sert olacaksın. Önde hızlı adamların olacak. Hem yumuşak, hem kısa kısa, hem de ağır oyuncularla iyi bile oynadık.
Aynen
İyi oynarken malca bir hatayla gol yedik
bu akşam çıkışları daha iyi yaptık. ama son tercihler kötü ve zayıftı. hamsik gibi adam bile salakça işler yapabildi.
hoca yenik duruma düştümü tüm tuşlara basıyor sahayla bu kadar oynamamalı bence
giren herifler ciddiyetsiz vitaminsiz formsuz ne bekliyorsun bunlardan
şu an çok kötü rezalet bir kadromuz var
amour_61
28.10.2022, 00:09
Arkadaşlar bu yaşlı eski 9 numaramız vardıya hani geçen sezon gol ve asiste çift haneleri olan. Trezegueti onun yerine almadık mı , Ne diye 2 maçtır sağda oynuyor adam , hocamız yine 1 kişi eksik oynattı bizi
Cornelius lehine konusan kimse gormedim.
Kopenhag macindan sonra hain ilan etti taraftarin yarisindan fazlasi
Hocam Kopenhag'da Cornelius'u izliyor musun ne oynuyor be gitmeseydi keşke.. Desen ki 6m verir misin Cornelius için? Çıkarır 10m koyarım öyle topçuydu abi.
bariskaratas
45 yaşındaki ben bile şu larsenden iyi oynarım. İkinci olde ereni bi izle allah aşkına. Rakip topu alır almaz bizimki teslim bayrağını çekmiş. Hocam şu bekleri savunma bana nolur
Adamlarda hal kalmadi. ondeki mallar hic yardim etmiyor.
Defansa yardim etmiyor denen Wakayeme su Trezeqet in 10 kati defans yapiyordu.
Trezeqet varken bek kim olursa olsun takim sicar.
fanatikdevri
Ben Hugo ve Bartra tandeminin sorun olduğunu düşünüyorum,bekleri de inanılmaz dağıtıyorlar,çok kolay kafa topu veriyorlar,alana hakim olamıyorlar.
Ha ha adamlar folloş etti feneri top çevirecez diye hatalardan maç 3-3 geldi.Avcıyı kötüleyeceğim diye şu fb yi övmeyin be komik olmayın.
bence de maç 3-0 dan 3-3 oluyorsa bu geri dönen değil döndüren takımın salaklığıdır.
Rahmi Akkurt
28.10.2022, 00:10
ömürden defans arkasına, araya pas bekliyorum. dönüyor yana geriye oynuyor. atsana trezegenin koşusuna..
canini sarhoş gibi..topa hakimiyeti çok kötü. ayağına aldığında "kaptıracak şimdi" diyorsun rahatlıkla
hamsik son maçlarda çok basit top hataları yapmaya başladı
bakasetas sadece şut atmak için sahada. hareketli bir oyunu yok
bu kadrodan fenerbahce gibi coşkulu oynamasını bekliyoruz. şu şartlarda çok zor. Ligi ilk 5'te bitirebilirsek çok iyi.
bariskaratas
Hocam Kopenhag'da Cornelius'u izliyor musun ne oynuyor be gitmeseydi keşke.. Desen ki 6m verir misin Cornelius için? Çıkarır 10m koyarım öyle topçuydu abi.
Boyle mi degerlendiriyoruz?
Peki.
lazminator61
daha önce de dediğim gibi bu avraupa işlerini bırakalım şimdilik. iki maç kazandık ikisi de rakiplerin zayıf anına denk geldi. deplasmanda avrupada yenilme serisi yakaladık. bu maç kötü oynamadık ama avrupaya uzağız hala. dönelim lige bi şampiyonluk daha alalım. geçelim avrupa işlerini. şu gruptan çıksan nolur çıkmasan nolur bi sonraki tur şl den gelen takıma eleneceksin o kesin.
Sansa bala gol bulduk zaten. Bi defa gol atamiyoruz. Ne ligde nede avrupada. Taktik yok. Yan pas geri pas.
yorumsuz6117
28.10.2022, 00:11
Salak oğlu Salak bir takımız Avcı artık gına getirdi, berabere kalsak haftaya liderlik maçına çıkacaktık, yazıklar olsun..
Halil Alemdar
28.10.2022, 00:11
Ulan 1-1 götürsek ne iyi olacaktı ya. Oooooofffffff.
serdaracıl
28.10.2022, 00:12
Ben Hugo ve Bartra tandeminin sorun olduğunu düşünüyorum,bekleri de inanılmaz dağıtıyorlar,çok kolay kafa topu veriyorlar,alana hakim olamıyorlar.
Hocam bence bekler stoperleri bitiriyor.
AntiŞike
ilk yarı ara ara hadi neyse ,
ama 2. yarı ne oynadık anlayamadım
Turgay Atalay
Komik olan sensin. Avci futboluna ve dandik transferlerden olusan takimina laf ettirmeyecegim diye bos bos sıkıyorsun. Adamlara ikinci yari 0 sut attirdilar 0. Mac 5 dakika daha oynansa 4 u atacaklardi. Sen herhangi bir X takimi 5 dakika baskilayabildigin mac hatirliyor musun. Yok. Fener o baskiyi bu takima yapsa 10 dakikaya beslik yaparlar. Hala hayal satanlari övün siz. Yok Kasimmis yok Aralikmis. Ne olacaksa o aylarda. Geciniz o isleri.
MehmeTS_ADANA
ferençvaroş ve kızılyıldız köy takımı Trabzonsporumuz avrupa devi
fanatikdevri
28.10.2022, 00:13
Bugün aslında hücumda çok iyi varyasyonlar yaptık,ilk yarıda çok güzel girişler yaptık ama şans yok,50 bin kişi önünde bu taraftar önünde bu kadar olurdu ama futbolcular son hareketi bir türlü yapamadılar.
gurur6134
Ya bugun toplamda kac faul yaptik acaba varmi istatistik falan boyle birsey olamaz ya temassiz oynayin faul yapmayin falan diye mi ogutluyorlar bunlara
lazminator61
Tek Bakaya üzüliyorum. Adam tek basina mücadele ediyor. Hocada onu ilerden alip geride oynatiyor.
BatuhanB
Seni çok özledim be Cornelius...
MehmeTS_ADANA
28.10.2022, 00:14
bende katılıyorum beklerimiz çok yetersiz. bunun üstüne sağaçıkta sakat olunca çok aksiyoruz.
Sansa bala gol bulduk zaten. Bi defa gol atamiyoruz. Ne ligde nede avrupada. Taktik yok. Yan pas geri pas.
1-0'a çok güzel yatıyoruz ama bir türlü öne geçemiyoruz ancak golü yiyoruz ki o zaman ofansa kitleniyoruz
AntiŞike
28.10.2022, 00:15
malesef şu takımı TSL deki 7-8 takım yener,
kötü oynadık,
taktik kötü, formasyon kötü, performans kötü
Kimle yapacaksın ki? Beklerinin topla bir alakası yok. Kanatlarında topla teknik bir adam yok. Forvetin yok. Planlama aşırı kötü yapılmış. 4-5 tane 10 numara var kanat yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiVe bunu 22 milyonluk maaş bütçeni 35 milyona çıkararak yapamıyorsun.
Çok çok kötü bir transfer dönemi geçirdik forvet yok beklerimiz kötü stoperlerimiz kötü beklentim bu sene için düşük.
OzcanHan61
28.10.2022, 00:15
ferençvaroş ve kızılyıldız köy takımı Trabzonsporumuz avrupa devi
Dünyanın en büyük loser takımlarındam biriyiz ve hâla kendimizi dev aynasında görüyoruz. Geçen sezon 20 puan fark attık hepimizin içinde Antalya maçına kadar şüphe vardı. Avrupa maçlarında zaten koca bir sıfırız. Bir Monaco’yu yendik futbol mucizesi ile.
Düşündükçe gülesim geliyor şaka gibi adam ciddi ciddi Abdülkadiri alıyor oyuna kurtarıcı olarak, bu sezon 0 gol katkısı olan adamdan maç çevirmesini bekliyor :D Sırf şu olaydan dolayı kovulması lazım.
fanatikdevri
28.10.2022, 00:16
Valla tekrar izleyin anlayacaksınız,şu maçta bile o kadar saçma sapan işler yaptılar ki,bekler çok garip bir duruma düşüyorlar,Eren bugün mükemmele yakın oynadı,Larsen her maç hem önndeki adam hem de her atakta yerini kaybeden Bartanın açıklarını kapatmaktan bitiyor.Hugo çok aptalca işler yapıyor bu sezon.
Macellan
28.10.2022, 00:17
..
Sene başındada söyledik nicelik değil nitelik dedik malesef son 4 yıldaki en kötü transfer dönemi her yönüyle kötü transferler.
Macellan
28.10.2022, 00:18
Deme öyle,hocaya sorsan topu ayağımızda tutuyoruz der,taraftara sorsan kadroda oyuncu mu var der.Herkes suçu bir başkasına yükler.Bu transferleri ben yapmadığıma göre,yada her maç sahadaki o enfes,hiçbir zaman anlayamadığımız,o olmayan taktiği ben vermediğime göre dur ben söyliyim,hocanın mağlubiyetlerde hiçbir suçu yok,suç yönetimin!Tabi yersen
OzcanHan61
Düşündükçe gülesim geliyor şaka gibi adam ciddi ciddi Abdülkadiri alıyor oyuna kurtarıcı olarak, bu sezon 0 gol katkısı olan adamdan maç çevirmesini bekliyor :D Sırf şu olaydan dolayı kovulması lazım.
Allah rızası için imza toplayalım Ömür oynamasın. Yok mu önderlik yapacak bir yiğit Allah rızası için!
MehmeTS_ADANA
Dünyanın en büyük loser takımlarındam biriyiz ve hâla kendimizi dev aynasında görüyoruz. Geçen sezon 20 puan fark attık hepimizin içinde Antalya maçına kadar şüphe vardı. Avrupa maçlarında zaten koca bir sıfırız. Bir Monaco’yu yendik futbol mucizesi ile.
katılıyorum yalnız bir ekleme ile dünyanın en loser takımı olmamızın sebebi en loser taraftarlara sahip olmamız.
ben gerçeklikten bu kadar uzak bir taraftar topluluğu görmedim
Bartraya daha tek kelime etmedim. Ayağı çok iyi, eyvallah. Ama bir stoperin savunması bu kadar savruk nasıl olabilir. Yeminlen Hüseyin daha güvenli gözükmeye başladı gözüme. Hele Edgarın sağ kramponu etmez Bartra. Edgar çita gibi adamdı. Rahat rahat ileriye yaslanıyorduk geriye adam kaçırsak Edgar parçalışıyordu hızıyla adamı.
Doğukan Uçan
Kestane satın onurlu yaşayın.
bariskaratas
28.10.2022, 00:19
Allah rızası için imza toplayalım Ömür oynamasın. Yok mu önderlik yapacak bir yiğit Allah rızası için!
Ömür ve Trezeqet.
Trezeqet in olmadığı maçta takım gibi oynadık.
Timur Mikhail
Beklerimiz, kanatlarımız ve forvet hattımız kötü bu maçta buna net emin oldum. Orta sahamız, defansımız ve kalecemiz iyi ama diğer parçalar kötü olduğu için bunlar da kötü gözüküyor. Transferlerimiz başarısız bu sene afobenin olduğu sezon vari bir sezon geçireceğiz anlaşıldı.
3. Olmak bizim için en mantıklı seçenek, bu futbolla bu kadar.
ÇevikAtmaca61
Abdüşün bu maç suçu yok. Takım berbat oynarken tek oyuncu girip maçı kurtarmadı diye suçlu olmaz. Adama şut atamıyor diyoruz. Hamsik aynı şutu atınca ses yok.
Bu maç top oynamadık. Hangi maç oynadık orası da muamma. Bu adam mevkisinin hakkını veriyor diyeceğim 1 adam bile yoktu sahada.
Bizim maçları izlerken diyorum bazen. Futbol bu kadar zor ve sıkıcı bir oyun mu?
Muhammed Kambur
28.10.2022, 00:20
Maçta Gbamin çıktı Ömür girdi. O kadar para harcandi rezil ruhsuz kosmayip saklanan oyuncularla dolu bir takim kuruldu. Yaziklar olsun. Ruhsuz bir takim olduk. Başka diyecek söz yok.
Gesendet von meinem Poco F3 mit Tapatalk
gurur6134
Ve bunu 22 milyonluk maaş bütçeni 35 milyona çıkararak yapamıyorsun.
Bu takim bu kadar kotu futbol oynayacak takim degil kim ne derse desin gerisi hikaye frencvaraso bak kizilyildiza bak hepsinde 2 ser tane adam var alip takimda oynatacagin butceleri senin 3 de 1 in bile degil yazik gunah hakikaten..transfere falan gerek yok devre arasi messi gelse islemez bu sistem avrupada olmadiktan sonra ne vercek sana su lig getirisi ne olacak
serdaracıl
İkinci yarı golden önce 10 dakika güzel top oynadık. Baka, hamşik, bardi ve gbamin çok güzel pas yaptılar. Gol şanssızlıktı. Gbaminin çömezliği yüzünden ilerde yakalandık. Takım kötü değil ama bi eksiklik, olmamışlık var. Oyuncu kalitemizi arttırmamız lazım. Bekler, kanatlar ve forvet
OzcanHan61
28.10.2022, 00:21
katılıyorum yalnız bir ekleme ile dünyanın en loser takımı olmamızın sebebi en loser taraftarlara sahip olmamız.
ben gerçeklikten bu kadar uzak bir taraftar topluluğu görmedim
Çok haklısın.
1) Ceza sahası önüne adam geldiğinde “vur vur” diyerek kendi oyuncusunu baskı altına alan
2) Yerli yersiz her maç 3-0 yenilsek bile 61.dakika sevinci yapan
3) Rakibi baskı altına alamayan
4) Ömür gibi bir oyuncunun hâla sahaya çıkmadına izin veren
5) her maç çekirdek şov yapan
taraftardan ne bekliyoruz ki.
Trabzonspor İstanbul veya herhangi bir avrupa şehrinde olsa çok daha farklı olurdu taraftar seviyemiz.
AntiŞike
28.10.2022, 00:21
Şu kötü oyunla bile berabere kalabilirdik.
Salak gibi o golü yemesen, berabere kalsan, haftaya yendiğinde lider çıkacaktın gruptan.
salak 1 gol , seni 3-4 lük mücadelesine getirdi.
kaçarava
28.10.2022, 00:22
Yenikken tüm orta sahayı boşaltmak işe yaramıyor.
İkinci gol öncesi Gbamin basit oynasa golü yemezdik.
Kanatları hiç savunamıyoruz. Rakip "en kötü ihtimalde" orta yapıyor. Bu ne ya? Saçmalık.
Kanatları savunsak bjk ve bu maçı alırdık. Rakibi kanada itiyoruz. Yersen.
Deplasmanlarda Hamsik ve Baka gibi iki ağır orta saha ile oynamak hem agresifliği azaltıyor hem de takımı ağırlaştırıyor. Birinden vazgeçmek lazım. Kim oynacak derseniz ben de bilmiyorum.
Steril61
28.10.2022, 00:22
İstifa istifa Avcı Avcı istifa!!! Kadromuz çok iyi demiyorum. Ama bu kadro iyi bir teknik adamla köy takımı Kızılyıldız a 5 atardı.
amour_61
28.10.2022, 00:23
Valla tekrar izleyin anlayacaksınız,şu maçta bile o kadar saçma sapan işler yaptılar ki,bekler çok garip bir duruma düşüyorlar,Eren bugün mükemmele yakın oynadı,Larsen her maç hem önndeki adam hem de her atakta yerini kaybeden Bartanın açıklarını kapatmaktan bitiyor.Hugo çok aptalca işler yapıyor bu sezon.
Eren mi mükemmel oynadı yediğimiz 2. gole bak bakalım adama yetişemedi.
fanatikdevri
28.10.2022, 00:23
Zaten bizim taraftar kadar gerçeklerden kopuk bir taraftar kafası olması her şeyi açıklıyor,Kızılyıdız taraftarı önünde eğer Avrupanın ilk 10 kulübü içinde bir takım belki ezerek yenebilir,o da belki ama taraftarsa sorsan ne var Kızılyız da,sonra oyun olarak kötü oynamadığın ama bireysel olarak son doğru hareketin olmadığı bir oyundu.
Bizim taraftar o kadar ezik ki,sen sahanda 4 attığın Monaco maçını değil,adamların istediklerini aldığını düşündükleri ve yedek kaleci Doğanı sahaya sürdükleri maçı ölçü alıyor,bu ezik ve gerçeklerden kopuk kafa Abdullah Avcıyı anlayabilir mi,sanmam
Vahid Hoca yıllar yıllar önce tarafftarın nasıl bir manyaklık içinde oduğunu söykemişt.
gurur6134
28.10.2022, 00:24
Bartraya daha tek kelime etmedim. Ayağı çok iyi, eyvallah. Ama bir stoperin savunması bu kadar savruk nasıl olabilir. Yeminlen Hüseyin daha güvenli gözükmeye başladı gözüme. Hele Edgarın sağ kramponu etmez Bartra. Edgar çita gibi adamdı. Rahat rahat ileriye yaslanıyorduk geriye adam kaçırsak Edgar parçalışıyordu hızıyla adamı.
Barthanin defansta yaptiklarinin yarisini huseyin yapsa millet forumda dumduz gidiyor ama bartha olunca ses yok edgar bu adamin yaninda puyoldu defansif anlamda
Visca ve Dorukhan transfer döneminde hesapta olmayan sakatlıklar oldu. En çok aradığımız 2 isim bunlar.
serdaracıl
28.10.2022, 00:25
İstifa istifa Avcı Avcı istifa!!! Kadromuz çok iyi demiyorum. Ama bu kadro iyi bir teknik adamla köy takımı Kızılyıldız a 5 atardı.
Kızılyıldız köy takımı değil. Köy takımı olan biziz. İyi yaptığımız tek şey slogan atmak
amasya0561
Çogu kimsenin istediği oldu ikinci olmamız mucize üçüncülükte teklikede.
Çünkü bu takıma güzenmiyorum. Sahamızda feroşa yenilebiliriz hiç belli olmaz. Ters bir takım monaco da iki maçtada yenemedi biz on kişi kaldıklarda yenildik. Monaco yenerse iş garanti gibi üçüncülük için.
bilginsem
Hiç gömmeye uğrşmıyorum ama şu maçta ne oynadık Allah aşkına ya? Belki de en kötü maçımızdı şu maç. 0 tepki nasıl olabiliyor anlamak mümkün değil ya bir insan da isyan etmez mi kardeşim şu skora? Bir golle haftaya grup lideri olabilirdin. Şimdi eleniyorsun kardeşim gözünüz aydın olsun.
Ya kimseyi b.klama değil amacım ama bitse de gitsek diye maça çıkmayın kardeşim biz oturup sizin maçınızı bekliyoruz. Maç başına 2 tane güzel iş seyredelim istiyoruz onu da bize çok gördünüz Avrupada. Yine yenil kardeşim Ferencvaroş maçı gibi yenil, Kopenhag gibi müthiş savunmaya elen valla gık demeyeceğim. Rakip bişey oynasın 5 ye ya. Şu 3 pas yapamayan takıma nasıl yenilirsiniz ya üstünüzdeki ölü toprağı nedir. 20. Maça çıkmışız da bilmem neymiş kaç maç isterdiniz abicim kaç maç verelim size? 10 dakika futbola benzer bişey yapın da çıldırmayalım ya
jairzinho
28.10.2022, 00:27
hocaya laf edemeyenler oyunculara saldırıyor
4 saat önce fb rennes maçını izledik, bambaşka bir oyun vardı iki takım (fb ve rennes) adınada, cl seviyesi bu aga
sonra bizim maça geçtik,tempo yok,pres yok,30 metre mesafe yok,uyutan sağa sola geriye paslar, bu ne abi,biz city bayern real madrid miyiz,bu şekil oynuyoruz,oynayamıyoruz tabi
her maçta biri çıkıp pas hatası yapıp gol yeniliyor yada rakip pozisyona giriyor,sadece isimler değişiyor,sende de bruyne bernardo silva modriç yok ki, yapacak tabi pas hatasını,fb 50 defa pas hatası yapıyor,ama top rakibe geçince hunharca alan daraltıyor
kızılyıldız rennes den çok daha vasat bir takım,risk alsan değerlendiremezler ,karşında real city bayern olur,bunlara pres işlemez ve risk almamayı doğal karşılarım,ferençvaroş ve kızılyıldız gibi vasat takımları presle ezeceksin aga,
avcı ile olmuyor tabi bu işler,A plus bir teknik adam gerekiyor bunun için
fanatikdevri
28.10.2022, 00:28
Eren mi mükemmel oynadı yediğimiz 2. gole bak bakalım adama yetişemedi.
Ne yapabilirdi orda,bir anda topla hızlı çıktılar ve rakibini taç çizgisine sürükledi,oradaki hata gelen topu izleyen iki soperin.
Kızılyıldız köy takımı değil. Köy takımı olan biziz. İyi yaptığımız tek şey slogan atmak
Yoo gayet de köy takımı, Ferencváros da koy takımı. Senin bütçen bu takimlarin en az 3-4 kati olmasına rağmen ikisine de deplasmanda tokatlanıyorsun dolayısıyla senin takımın da acınacak halde.
tristram
28.10.2022, 00:29
bu mactan sonra gelip hocayi savunmayin,ayiptir.iyi oynamisiz?nereye iyi oynadik?bu oyun kepaze bir oyun.bu sezon toplasan 2-3 iyi mac cikardik.gerisi les oglu les.yasanan sampiyonluk olmasa bu oyuna kim niye tahammul etsin?hoca her mac sonu topa sahip olma gecis oyunu diye diye iflahimizi s…..sanirsin farkli oyunculari oynatsa mac sonu yatiracaklar.bazi yanlislari saplanti derecesinde savunmamin alemi var mi ?trezeguetin sagda olmadigini gormek icin hoca olmaya gerek var mi?yine umut’un tek yapamadigini?eren denen virusun seni bitirmesine neden seyirci kaliyorsun?son olarak 20’ye yakin mac yaptik,bu takim ne oynuyor,oynamaya calisiyor ?
iyattara
28.10.2022, 00:30
Şu kötü oyunla bile berabere kalabilirdik.
Salak gibi o golü yemesen, berabere kalsan, haftaya yendiğinde lider çıkacaktın gruptan.
salak 1 gol , seni 3-4 lük mücadelesine getirdi.Öyle olmuyordu dostum. Monacoda yenince 3 takım 10 oluyordu ve yine ferenç lider oluyordu. Yani yenmek tek çare gibiydi.
Yazık oldu yenilmeyi kesinlikle hak etmedik.
jairzinho
28.10.2022, 00:30
kızılyıldızın maaş bütçesi en fazla 2-3 milyon avrodur,bizim maaş bütçemiz ne? 25 milyon avro
adamlar maç bitiminde nasıl sevindiler,kötü ve düşük maaş bütçeli bir takım olduklarını biliyorlar,
şu maaş bütçesi ile bu takımları ezmen lazım,
avcı köy takımı değil katar arabistan takımı yarattı
fanatikdevri
28.10.2022, 00:31
Yoo gayet de köy takımı, Ferencváros da koy takımı. Senin bütçen bu takimlarin en az 3-4 kati olmasına rağmen ikisine de deplasmanda tokatlanıyorsun sen dolayısıyla senin takımın zaten acınacak halde.
O zaman Chelsea da tokatlanıyor bu tür Doğu Avrupa deplasmanlarında ben bugüne kadar hiç görmedim böyle,Kızıldyıldız,Partizan,Zagrep,Hajduck gibi deplasmanlarda güle oynaya kazanan bir takım,futbolu iyi bilen herkes buralar zor deplasman kabul eder,rakibi bir şekilde etkiliyorlar.
Barthanin defansta yaptiklarinin yarisini huseyin yapsa millet forumda dumduz gidiyor ama bartha olunca ses yok edgar bu adamin yaninda puyoldu defansif anlamdaVallahi öyle ya. Çok kötü. Harbiden çok kötü. Etrafında kimse yok kafaya çıkıyor sanki balona vuruyor ha alakasız yere zıplatıyor topu ya rakibe. Üzerine baskı geldimi darmadağın oluyor. Yediğimiz golde defans hattından tamamiyle koptu arkadan rakibi çekmeye çalışıyor onu da beceremiyor yüzü gözü birbirine giriyor. Ha, 50 metreye 60 metreye milimetrik pas gönderiyor adam. O zaman bari ön liberoda deneyelim bari Hüseyini koyalım stopere. Adam herkesi bozuyor. Bir pozisyonda Larsen ikili mücadelede Bartra öyle bir pozisyona dalmaya gidiyor ki Larsen de bozuldu herkes burda Larsene giydirdi.
amour_61
28.10.2022, 00:31
Ne yapabilirdi orda,bir anda topla hızlı çıktılar ve rakibini taç çizgisine sürükledi,oradaki hata gelen topu izleyen iki soperin.
O topu yerden kestirirsen golü yersin stoperinde hatası var ancak en büyük hata topa müdahale edemeyen bek oyuncumuzda.
bariskaratas
28.10.2022, 00:32
Yoo gayet de köy takımı, Ferencváros da koy takımı. Senin bütçen bu takimlarin en az 3-4 kati olmasına rağmen ikisine de deplasmanda tokatlanıyorsun dolayısıyla senin takımın da acınacak halde.
bizim de öyle bir bütçe yok.
futbolda halkın parasının harcanmasına hükümetlerin izin vermesidir.
fanatikdevri
28.10.2022, 00:33
O topu yerden kestirirsen golü yersin stoperinde hatası var ancak en büyük hata topa müdahale edemeyen bek oyuncumuzda.
Adam rakibi atabileceği en dışa taç çizgisine çıkardı,rakibe rahat bir orta pozisyonu da vermedi,rakip topu yerden çıkardı,stoperler akıllı olsa tek kişi vuramazdı.
Doğukan Uçan
28.10.2022, 00:35
bu bartra tam bir fiyasko transfer. tek iyi özelliği ayaklarını iyi kullanması.
edgar'ı devre arası ne yapın edin geri getirin.
2-1den sonra biz bu maçı istiyoruz diyemedi takım.
Sonuca isyan etmek icin kendi fizik gucune kondisyonuna guveneceksin bizdeki sorun bu gidipte donemeyen oyuncularla bu kadar ileride takimi rahatlatacak biriside olmayinca bu kadar oluyor
kaçarava
28.10.2022, 00:36
hocaya laf edemeyenler oyunculara saldırıyor
4 saat önce fb rennes maçını izledik, bambaşka bir oyun vardı iki takım (fb ve rennes) adınada, cl seviyesi bu aga
sonra bizim maça geçtik,tempo yok,pres yok,30 metre mesafe yok,uyutan sağa sola geriye paslar, bu ne abi,biz city bayern real madrid miyiz,bu şekil oynuyoruz,oynayamıyoruz tabi
her maçta biri çıkıp pas hatası yapıp gol yeniliyor yada rakip pozisyona giriyor,sadece isimler değişiyor,sende de bruyne bernardo silva modriç yok ki, yapacak tabi pas hatasını,fb 50 defa pas hatası yapıyor,ama top rakibe geçince hunharca alan daraltıyor
kızılyıldız rennes den çok daha vasat bir takım,risk alsan değerlendiremezler ,karşında real city bayern olur,bunlara pres işlemez ve risk almamayı doğal karşılarım,ferençvaroş ve kızılyıldız gibi vasat takımları presle ezeceksin aga,
avcı ile olmuyor tabi bu işler,A plus bir teknik adam gerekiyor bunun için
Kısmen pres yapmalıyız evet, içerideki Monaco ve Kızılyıldız maçı gibi. Ama tamamen, yüksek şiddetli presi bu kadro yapamaz. Bu presi tamamen yapmak için çok adam değişmen lazım. Topu kaptırınca şok presi kamyon gibi ağır Hamsik ve Bakasetas ile mi yapacaksın? Ve defansın ağır. Önde iyi pres yapan adamın Umut ve şu an rezil durumda olsa da Ömür. Başka gerçek anlamda basacak oyuncun yok.
Bu oyuncularla, hele de kanatta ve forvette sürükleyici-hızlı adam yoksa anca böyle kontrollü pas oyunu oynarsın.
Kadronda 11 tane palyaço olsa bile
1) Top rakipteyken ne yapıp edip şu ankinden fazla pres yapacağız
2) Topu kaptırınca durmayacağız ya da tamamen geri kaçmayacağız.
Bu ikisini disiplinli şekilde yapamıyorsak dediğin gibi Xavi-İniesta-Zidane falan lazım %65-70 topa sahip olman lazım.
Takım korakor oyunda, hızlı hücumda yok.
Geride baskı yerse pas yaparak çıkamıyor ve şu kadroyla uzun vurma şansın bile yok. Hücumdakiler pigme. Sağlam pres yapan takım ikinci yarıda bizi yarı sahamızdan çıkarmazdı.
amour_61
28.10.2022, 00:36
Adam rakibi atabileceği en dışa taç çizgisine çıkardı,rakibe rahat bir orta pozisyonu da vermedi,rakip topu yerden çıkardı,stoperler akıllı olsa tek kişi vuramazdı.
savunma arkadaşım bek o topu kestirmeyecek bitti , müdahale edemezsen gol olur . iyi izle pozisyonu
beratika
28.10.2022, 00:38
Hocaya gore oyunumuzun karsiligi skor bu degilmis.
Maçta Gbamin çıktı Ömür girdi. O kadar para harcandi rezil ruhsuz kosmayip saklanan oyuncularla dolu bir takim kuruldu. Yaziklar olsun. Ruhsuz bir takim olduk. Başka diyecek söz yok.
Gesendet von meinem Poco F3 mit Tapatalk
Ruh olsada bazi oyuncularda atletik yapi yok
Halil Alemdar
28.10.2022, 00:39
Ben topa sahip olacağım bana teknik stoper lazım Bartrayı getirin diyorsun adam bu zamana kadar bütün pivotlara ezildi + sen topa sahip olabildiğin bir oyun oynayamadın. Bu adam bu düzendeki bir futbolda hiç oynamadı. Öyle bir stoper değil. Suç burada oyuncuda değil hocada. Takır takır topa sahip olan takım stoperidir Bartra. Senin gibi basit top kayıpları yapan yerden havadan her türlü orta açtıran adamların varsa stoperin buldozer gibi olmalı. Büyük takım oyunu için Bartra gerekli ama geri kalan çoğu oyuncu bu taktiğe uygun değil. Hoca bizim takımın City kendinin de Guardiola olmadığını öğrenmesi lazım. Topa sahip olarak oynayacak takımın beki Larsen sol açığı Trezege mi olur aq.
Bartra, Gbamin, Hamsik, Bakasetas hatta Bardhi bu oyuna uygun ama sol bekin sağ bekin forvetin kanatların hiçbiri uygun değil. Maxi Gomez de tekniği falan iyi ama hücuma yerleşemeyen bir takımda o da çok bir şey yapamaz. Hocanın aklındaki futbolu oynayabilmesi için
——————-Uğurcan————-
Peres——Bartra——Denswill——Joa Pereira
————-Gbamin—Hamsik———
Visca———-Bakasetas———Ghezzal
———————Gomez—————
Böyle bir şeye ihtiyacı var. İsimler mevkilere bakılmaksızın örnek.
fanatikdevri
28.10.2022, 00:39
savunma arkadaşım bek o topu kestirmeyecek bitti , müdahale edemezsen gol olur . iyi izle pozisyonu
Savunmak değil ki,bu bilgisayar programı mı,yaptı adam ortasını,bekin arkasına geçip yapmadı,her maçta olabilecek şekilde bekin ayağını uzattığı yerden bir orta,bu her maçta onlarca kez olur,olması normal,anormal olan bu topa uyanamayan stoperlerin tek adam vurdurması.
Surmeneli_91
28.10.2022, 00:41
ilk yarı bana göre iyi bir futbol vardı. yani takım umut veriyordu
ama takımda hiç golcü olmadığı için(gomez-umut-djaniny) olmuyor işte.
iq seviyesi çok düşük kalıp ve bireysel hata riskimiz de çok yüksek olunca bir şekilde golü yiyoruz.
ikinci yarı ise bence baya baya kötüydük tabi şu da var ki; önceden ilk yarı berbat oynayıp ikinci yarı açılırdık son 3 maçtır ilk yarılar iyi ikinci yarılar berbat.
sahada varmıydı yokmuydu belli olmayan umutla
son 10 yılın en kötü sağ beki larsenle
memleketine tatile gelen ve erken yaşta emeklilik sinyali veren yusufla
son 10 maçtır hiç bir varlık gösteremeyen ve göstermeyecek olmasına rağmen sürekli sahaya sürülen ağır torpilli abduşla
sarhoş djaninyle ve ortasaha kurgusuyla oyun akışını çok güzel şekilde bozan hocamızın yüzünden maçı kaybettik.
samatyaboy
28.10.2022, 00:41
Bu kadroyla Avrupa ligini alamıyorsak konferans ligini de alamayız. Konferans liginde çeyrek finalde elenirsin, Avrupa liginde son 16 da
Hiç bir şekilde kupa alamayacağımıza göre Avrupa liginden devam edip eleniriz
Yarı final veya final yapabiliriz, futbol da her zaman umut vardır.
Oğuz ZEYTİN
28.10.2022, 00:43
Avrupa Kupaları'nda deplasmanda iş yapabilecek bir oyun planımız var. Fakat kadrodaki eksikler, yenilen erken goller ve Monaco'daki saçma kırmızı kart üç kötü skora (Kopenhag, Ferencvaros, Monaco) mal oldu.
Sakatlık ve ucuz kartla karşılaşmayıp kendimizi ciddi bir teste tutmalıyız. Kazanıp sonraki aşamalar için avantaj yakalamalıyız. İlk on bir istikrarımız oluşmaya başladı. Oyun içi iniş çıkışlar yaşıyoruz. Yoğun programda belki ekonomik oynamaya çalışıyoruz. Ligdeki BAY haftası iyi zamanda geldi.
Başarılar...
Olmadı. Gücümüz bu kadar. Bu sezonki tercihlerin, uyumsuzluğun, dengesizliğin özeti gibi bir maç oldu.
Biz Copenhag'a elendiğimizde sezonu büyük oranda kaybetmiştik, itiraf edememiştik. İlk ve en önemli hedefi daha en başında ıskaladık. Sonrası iki ileri bir geri...
bariskaratas
Trezeqet in olduğu takım takım değildir.
fanatikdevri
Bizim taraftar gerçekten anlaşılır değil,şu maçta rakibin 50 bin taraftarı önünde sert bir deplasmanda oyun olarak ne bekliyordunuz,rakip kabus gibi çöktü üztümüze de biz mi anlamadık,tamamen bireysel hatadan çıkarken yediğin gole bir şekilde karşılık verebilecek kadar ve beraberlikten sonra 3 net pozisyona girecek kadar oynadı takım,yine çok basit bireysel hatadan ikiyi o dakikadan yediğinde çok ekstra bir şey beklemek zor.
Maçı izlemesek Kızılyıldız kabus gibi çöktü sanır,adamların net pozisyonu bile bizden az.
Koy takimi ihtiyaci olan 1 puani almasini bildi ya biz?
El Cordobes
28.10.2022, 00:45
Hamsik, Trezeguet, Abdülkadir... Çevrelerinde bomboş adamlar varken şut atmayı denediler. Nedir bu şut sevdası çözemedim. Bu durum ya lakaytlığa işaret ya da oyuncuların hala hücumda birbirinden haberi yok.
Hocaya sormak lazım.
Trezeguet den sağ kanatta hangi maçtan verim aldın?
Ön liberoyu çıkartıp Hamsik i 6 ya çektiğin hangi maçta verim aldın?
Abdülkadir den bu sezon hangi maçtan verim aldın da hala oyuncu değişikliğinde ilk sırada bu adam?
Bardhi nin sol kanat performansından memnun musun ki Abdülkadir oyuna girdiğinde Trezeguet ile Bardhi nin pozisyonu değişmeyip Abdülkadir ortada oynuyor? Bu işi neden tekrarlayıp duruyorsun?
Bu yazdıklarım Hoca nın ısrarla deneyip verim alamadığı işlerden bazıları.
Bu maç özelinde Hoca ya eleştirim oyuna geç müdahale ve yanlış hamleler. 80 den sonra bütün hücumcular nerdeyse oyundaydı ama o süreçte pozisyon yok. Niye, kaybettiğin topu süpürecek adam kalmadı sahada. Her kaybettiğinde geri koşmak zorunda kaldın.
Neyse sonuç olarak pisi pisine giden bir maç. Üzüldüm açıkçası. Ahım şahım bir takımla oynamadık. Atanı eski Gümrük forveti, tutanı eski Sivas kalecisi...
Halil Alemdar
28.10.2022, 00:45
Neyse artık dünya kupasından sonra sakatlar dönünce konferans liginde ilerleyeceğimizi düşünüyorum. En azından Peres ve Visca bir şekilde takıma katılmalı. Dorukhan dönemez galiba.
bariskaratas
28.10.2022, 00:46
Hamsik, Trezeguet, Abdülkadir... Çevrelerinde bomboş adamlar varken şut atmayı denediler. Nedir bu şut sevdası çözemedim. Bu durum ya lakaytlığa işaret ya da oyuncuların hala hücumda birbirinden haberi yok.
Hocaya sormak lazım.
Trezeguet den sağ kanatta hangi maçtan verim aldın?
Ön liberoyu çıkartıp Hamsik i 6 ya çektiğin hangi maçta verim aldın?
Abdülkadir den bu sezon hangi maçtan verim aldın da hala oyuncu değişikliğinde ilk sırada bu adam?
Bardhi nin sol kanat performansından memnun musun ki Abdülkadir oyuna girdiğinde Trezeguet ile Bardhi nin pozisyonu değişmeyip Abdülkadir ortada oynuyor? Bu işi neden tekrarlayıp duruyorsun?
Bu yazdıklarım Hoca nın ısrarla deneyip verim alamadığı işlerden bazıları.
Bu maç özelinde Hoca ya eleştirim oyuna geç müdahale ve yanlış hamleler. 80 den sonra bütün hücumcular nerdeyse oyundaydı ama o süreçte pozisyon yok. Niye, kaybettiğin topu süpürecek adam kalmadı sahada. Her kaybettiğinde geri koşmak zorunda kaldın.
Neyse sonuç olarak pisi pisine giden bir maç. Üzüldüm açıkçası. Ahım şahım bir takımla oynamadık. Atanı eski Gümrük forveti, tutanı eski Sivas kalecisi...
Ya biri bana Trezeqet ıle hangi maçta solda da verim aldık açıklasın?
Çizgiden sıfıra indi mi hiç merak ediyorum. Kanat dediğin çizgide de gider arada.
fanatikdevri
28.10.2022, 00:46
Şurda bizim Türk takımlarının Sırp ve Hırvatlara karşı deplasman karnesini koyabilecek birisi var mı,aslında çok şeyi anlatır yani,buralar zor deplasmanlar,adamların eski komünist sistemden gelen bir spor alt yapısı var,basketbolda da iyiler,bireysel sporlarda da iyi sporcular var,neyn kafasını yaşıyor bizim taraftar.
Mehmet BAŞ
28.10.2022, 00:48
Bu akşam takım kötü futbol oynamadı. Hatta Monaco maçından sonra futbola benzeyen ikinci maçımızdı diyebilirim. İkinci golü yiyene kadar oyun kontrolü bizde idi. Skora yakın olan taraf da bizdik. Nitekim Hamsik'in vurduğu top gol olsa bu akşam üç puanla dönerdik. Nasip, şans diyelim. Ama bir gerçek var ki öndeki oyuncularımız Bardhi hariç çok beceriksizler! Bu akşam bu isimlere Hamsik'i de ekleyebiliriz. Zira rahat şut atabileceğim pozisyonları çok kötü kullandı. Bu akşamın sıkıntısı bence son vuruşlardaki beceriksizlikti. Her neyse sağlık olsun. Bu akşamki oyun gelecek namına kötü sinyaller vermiyor.
Eleştiri yapan arkadaşlara katılmıyorum. Ancak takımda bazı sıkıntılar olduğunu da söylemek lazım. Misal Umut Bozok tek santrafor olmuyor. Trezequet ile bu gemi yürümüyor. Geçtiğimiz haftalarda Bardhi'nin bu adamdan çok daha iyi bir oyuncu olduğunu söylemiştim. Nitekim bu akşam bunu bir kez daha gördük. Bu akşam hoca da kötü değişikler yaptı. Gbamin'i çıkartmak hata idi. Hamsik bu akşam hem fizik olarak hem de pas kalitesi olarak çok kötüydü ama tuhaf şekilde sahada tuttu. Erkenden Hamsik değişikliği yapılsa belki de hiç geriye düşmezdik. Bir eleştiri de bekler yapmak lazım. Bu kadar kolay orta yaptırmamak gerek. Hadi orta yapıldı penaltı çevresinde rakibe bu kadar boşluk verilemez! Bunlar ciddi savunma zaafları! Düzeltmek lazım.
bariskaratas
28.10.2022, 00:49
Bu akşam takım kötü futbol oynamadı. Hatta Monaco maçından sonra futbola benzeyen ikinci maçımızdı diyebilirim. İkinci golü yiyene kadar oyun kontrolü bizde idi. Skora yakın olan taraf da bizdik. Nitekim Hamsik'in vurduğu top gol olsa bu akşam üç puanla dönerdik. Nasip, şans diyelim. Ama bir gerçek var ki öndeki oyuncularımız Bardhi hariç çok beceriksizler! Bu akşam bu isimlere Hamsik'i de ekleyebiliriz. Zira rahat şut atabileceğim pozisyonları çok kötü kullandı. Bu akşamın sıkıntısı bence son vuruşlardaki beceriksizlikti. Her neyse sağlık olsun. Bu akşamki oyun gelecek namına kötü sinyaller vermiyor.
Eleştiri yapan arkadaşlara katılmıyorum. Ancak takımda bazı sıkıntılar olduğunu da söylemek lazım. Misal Umut Bozok tek santrafor olmuyor. Trezequet ile bu gemi yürümüyor. Geçtiğimiz haftalarda Bardhi'nin bu adamdan çok daha iyi bir oyuncu olduğunu söylemiştim. Nitekim bu akşam bunu bir kez daha gördük. Bu akşam hoca da kötü değişikler yaptı. Gbamin'i çıkartmak hata idi. Hamsik bu akşam hem fizik olarak hem de pas kalitesi olarak çok kötüydü ama tuhaf şekilde sahada tuttu. Erkenden Hamsik değişikliği yapılsa belki de hiç geriye düşmezdik. Bir eleştiri de bekler yapmak lazım. Bu kadar kolay orta yaptırmamak gerek. Hadi orta yapıldı penaltı çevresinde rakibe bu kadar boşluk verilemez! Bunlar ciddi savunma zaafları! Düzeltmek lazım.
Trezeqet Bardihin tek ayağı bile olamaz. Ayrıca takım olmayı engelliyor
cyberentalpi
28.10.2022, 00:50
Ben topa sahip olacağım bana teknik stoper lazım Bartrayı getirin diyorsun adam bu zamana kadar bütün pivotlara ezildi + sen topa sahip olabildiğin bir oyun oynayamadın. Bu adam bu düzendeki bir futbolda hiç oynamadı. Öyle bir stoper değil. Suç burada oyuncuda değil hocada. Takır takır topa sahip olan takım stoperidir Bartra. Senin gibi basit top kayıpları yapan yerden havadan her türlü orta açtıran adamların varsa stoperin buldozer gibi olmalı. Büyük takım oyunu için Bartra gerekli ama geri kalan çoğu oyuncu bu taktiğe uygun değil. Hoca bizim takımın City kendinin de Guardiola olmadığını öğrenmesi lazım. Topa sahip olarak oynayacak takımın beki Larsen sol açığı Trezege mi olur aq.
Bartra, Gbamin, Hamsik, Bakasetas hatta Bardhi bu oyuna uygun ama sol bekin sağ bekin forvetin kanatların hiçbiri uygun değil. Maxi Gomez de tekniği falan iyi ama hücuma yerleşemeyen bir takımda o da çok bir şey yapamaz. Hocanın aklındaki futbolu oynayabilmesi için
——————-Uğurcan————-
Peres——Bartra——Denswill——Rosier
————-Gbamin—Hamsik———
Visca———-Bakasetas———Ghezzal
———————Gomez—————
Böyle bir şeye ihtiyacı var. İsimler mevkilere bakılmaksızın örnek.
Harika bir yorum.
Herkes bartra çöp filan moduna dönmüş. Yok abicim adam iyi. Ama bu adam engelleyici değil, oynayan adam. Ya topu oynamayı topa sahip olan 600 civarı pas yapabilen takımın olacak ya da güçlü kuvvetli defansın.
amour_61
28.10.2022, 00:50
Ya biri bana Trezeqet ıle hangi maçta solda da verim aldık açıklasın?
Çizgiden sıfıra indi mi hiç merak ediyorum. Kanat dediğin çizgide de gider arada.
Verim almadık fazla ama en azından orda olduğunu hissettiriyordu sağ kanatta adını duyuyormusun.
amour_61
28.10.2022, 00:52
şu çöp maç yüzünden uykumdan oldum , yarın kalkıp birde işe gideceğim , uyu uyuyabilirsen.
bariskaratas
Verim almadık fazla ama en azından orda olduğunu hissettiriyordu sağ kanatta adını duyuyormusun.
Solda da adını duyuyorum sadece. Onun yerine her 2 kanatta kim oynarsa çok daha iyi oynar ondan.
mete61bordomavi
Yine mi yenildik? Deplasmanda neden yeniliyoruz Avrupa'da?
Sefer A.
28.10.2022, 00:54
Kızıl haftaya monacoya yenilmez
Frenc de bizi elek eder
4.lük HO.
İyi geceler
Monaco bilerek yenilmezse, rahat yener
Ferenç 1. olmayi garantiledi, çok kasacaklarini sanmiyorum, alip 9p ile bitirip 3. oluruz gibi duruyor
olacak en kötü şey oldu,
biz yenildik
fre-mon berabere bitti
Yok diger maçin öyle bitmesi iyi bile oldu aslinda, hattâ Ferenç yense de olurdu
Ferenç 1.ligi garantiledi 2li averaji aldi Monaco'dan, e Monaco son maç maçi vermezse kesin yener
Biz her sonuçta 90% 3.bitiririz, yalandan yere 2.bitirmekten çok daha iyidir onu söyleyeyim
Atamazsan cezalandırılırsın ilk yarı 4 tane cepheden boşa çekilmiş şutu var hamsikin. Bardi nefis asist yaptı onu da kaçırdı. Maçın suçlusu varsa bu kaçıran hamsik ve golde hataları olan Umut, eren ve adamını kaçıran bartradır. Net abi hocayı ne suçluyorsun? Larsen berbat gibi oynadı kabul ama net bir hatası vs. olmadı.
Sefer A.
28.10.2022, 00:57
akbil lider çıkıyor
sivas lider çıkıyor
fener lider çıkıyor
sen?
akbil kesin olmasa da kesin gibi evet, ama konferans
Sivas da ayni sekil, zor takim yok, yine de saygiyi hak ettiler
fb desen bizden kolay gruptaydiler, aek makarna ile oynamadik biz
Bizim ayibimiz ise bu aksam yenilmek oldu, 1p al dön hiçkimse bir sey diyemezdi, rezil de olmazdin dalga konusu da olmazdin
Yoksa yüksek olasilikla son maçi alip 9p ile 3.olup konferansta yolumuza bakacagiz
ayrica fb kesin 1.degil, son maç kiev'e fark atacaklarini sanmam ama rennes atabilir makarna'ya, o durumda rennes 1. olur genel averaja kalacak olay
Halil Alemdar
28.10.2022, 00:58
Atamazsan cezalandırılırsın ilk yarı 4 tane cepheden boşa çekilmiş şutu var hamsikin. Bardi nefis asist yaptı onu da kaçırdı. Maçın suçlusu varsa bu kaçıran hamsik ve golde hataları olan Umut, eren ve adamını kaçıran bartradır. Net abi hocayı ne suçluyorsun? Larsen berbat gibi oynadı kabul ama net bir hatası vs. olmadı.
Hamsik çok üzdü ya.
kaçarava
Hamsik o kadar ağırlaştı ki tekniğiyle rakibe karşı kazandığı mesafeyi bile elde edemiyor artık. O zaman da hızlı hücum yapamıyoruz. Yanındaki Bakasetas da öyle. O da ağırlığını kotarmak için sırtını rakip kaleye dönüp arka direğe saçma sapan toplar atıyor anca. Bire bir pres yapan herkes bu orta sahanın ritmini rahatlıkla bozar.
Trezeguet sağda sadece oyunu genişletmek için oynuyor. Çizgiye basıp top alıyor ve rakip defansın hareket etmesini sağlıyor ama devamı hem onda hem takımda yok. Topu aldın da ne oldu?
Bartra yorumları doğru yani katılırım. Barcelona'daki Eric Garcia gibi. Pas tekniği var ama rakip ceza sahanda yoğunlaşınca vasat biri.
Orta saha ağır, kanatların yok, forvetin buharlaşmış. Valla bunlara rağmen 2-1'e kadar yine iyi oynadık.
Gomez cezalı, Umut'tan başka forvet yok. Visca sakatlandı diye yerine bir tane kanat yok. Kanatsız oynuyoruz kaç maçtır. Beklerini dinlendiremiyorsun. Geçen sezonun şampiyonluk primleri ve bu seneki alacaklar yeni ödeniyor. Saha içi, saha dışı iyi saçmalıyoruz.
samatyaboy
Larsen ne zaman iyi oynadı ki?
Takımın en zayıf halkası desem haksızlık etmem sanırım.
champions
28.10.2022, 01:01
Aylardir hazir olmayan lahtimi macin son bölümünde nasi hazir oldu?
Bu cocuk muhtemelen eldeki en iyi sag kanatken neden sans verilmedi?
Omur ve djaniny denen ptt topcularinin yapip lahtiminin yapamadigi ne olabilir?
Visca sonrasi aylardir sag kanatsiz oynuyoruz.
Sadece su sebepten kovulmali hoca.
Doğukan Uçan
28.10.2022, 01:03
İnanılmaz bir sezon oluyor. Geçen sene koca sezon boyunca 5 mağlubiyet almamış takım bu sene bu rakama çok kısa sürede ulaştı. Müthiş başarı!
Antalyaspor deplasmanı mağlup
Adana demirspor deplasmanı mağlup
Kopenhag deplasmanı mağlup
Monaco deplasmanı mağlup
Ferencvaros deplasmanı mağlup
Kızılyıldız deplasmanı mağlup
ben uzun yıllardır böyle bir tablo görmedim.
İşin daha da tuhaf olan tarafı hepsinde neredeyse 2 den fazla gol yiyerek yenildik.
Trabzonspor diye bir takım yok bu sene başından beri. Şu tablo daha iyi anlatılmazdı.
cyberentalpi
28.10.2022, 01:04
Her şeyden önce 3 yönlü bir eleştiri lazım
1- Avcı : Aklı selim , sakin karar verebien Hoca gitti yerine anlamsız hatalar yapan biri geldi. Nedense kaldıramadı hem lig hem avrupayı. Anlamsızca fazla yorulup sonuç alamıyoruz.
Mesela bugun 2. kez geriye düşene kadar hamle yapmadı. Oysa kazanmaya oynasak , şu sivas kadar bile olamayan takımı yenebilirdik.
Birde iyi top kapan siopis neden oynamıyor. 2. yarı çok işe yarayabilirdi. En azından top kapan birisi olurdu
2- Oyuncular: Ben gerçekten 2 oyuncuya dayanamıyorum.
I:- Djaniny Bu kadar mı beceriksiz olunur. Bu kadar mı adam geçemez bir oyuncu. Bu kadar katkısız olduğu gibi kaptırdığı toplarla negatiflik yaratır.
II: Abdüş: Gerçekten Yusuf Erdoğan daha verimlidir. Son bir iki maçta azıcık aşık görsem de bu yıldız adayı yahu. Futbol becerileri bitmiş. Tranzon bunu 5 üstü bir paraya satarsa büyük iş bitirmiş olur.
Bir de genel anlamda bir düşüş var oyuncularda. Hugo , Hamsik (50 Dk) Bardhi ve kısmen Baka hariç herkes formunun gerisinde.
3 : YÖNETİM Yani ne gerek vardı. 3-4 nokta transferle çok iyi bir takım olurduk zaten.:((
1.Köy takımı dedikleri takımın şampiyon kulupler kupası şampiyonlugu ve dünya kulupler şampiyonlugu var bizimkilerin avrupada çeyrek finali yok.2.Gayet iyi oynadık hamsik ihtiyarı 1 metren kaleye vuracagına kazmaca abanıp direğe vurdu maçın anasını belledi.3.Milletin Avcıyı kötülemek ve hayal satmak için söylediği gibi hiçte iyi takım değiliz forvetimiz yokkkk 2 bekimiz vasat stoperlerimiz savruk batra kötü bir stoper ben olsam huseyinle devam ederim.4.Sağ kanadınız yok.Adam avcıyı kovun diyor kimi getirelim işsiz ünalı ihtiyar sadiyi hocalıktan bir haber hamiyi loser tolunayı,felsefe yapmayı bile beceremeyen kötü hoca bile diyemeyeceğim futbol gfakiri Mra 'yı her takımdan kovulan shotayı kimi getirecen sen hemşerim senin gibi umutsuz vakayı 38 yıl sonra resmi şekilde şampiyon yapmış hocayı kovun..Sebep avrupadan elenmiş daha önce final mı oynuyordun çeyrek finali bile gördünmü mesela bu turu geçişeydin ş.liginden gelen hangi takımı eleyebilecektin beşiktaşlı şenonuluzda gitti hemende transfer istemiş bjk den hani kadrosu çok iyi diyordunuz ya beğenmemiş şenol efendi.
yavuzbaha
28.10.2022, 01:06
Abdullah Avcı Wakayeme Cornelius Visca olmayınca oyununun gol getirmediğini anlamalı. Şapkadan tavşan çıkaran Wakayeme sayesinde durağan oyunda bile gol atabiliyorduk. Bu kadro daha hareketli bir futbol istiyor ve ısrarla durağan oynuyoruz.
Larsen ne zaman iyi oynadı ki?
Takımın en zayıf halkası desem haksızlık etmem sanırım.
Kendi kalesine atmayınca veya rakibe gollük pas vermeyince ben iyi oynamış sayıyorum. Normalde Serkan olsa kesmişti bunu o safhada.
Ama genel oyuna bakıyorum. Hatayı yapanlar kimler belli kaçıran kim belli. Bir canini var kurtarıcı diye giren. Eskiden top ayağına yapışırdı şimdi dolanıyor kendini yere atıyor. Bunların sebebi hoca falan değil. Tamam oynatmasaydı diyoruz ama şampiyon ekipten bunlar. Ömür'ün geçen sezon videolarını açın izleyin piyasa değeri 9.5 m şu an. Nasıl olmuş hatırlayın. Mecbur abi hoca da bunlara katlanmak zorunda biz de.
AntiŞike
28.10.2022, 01:08
Öyle olmuyordu dostum. Monacoda yenince 3 takım 10 oluyordu ve yine ferenç lider oluyordu. Yani yenmek tek çare gibiydi.
Yazık oldu yenilmeyi kesinlikle hak etmedik.
berabere kalsaydık, Averajın +3
son maç Ferenci yensen nasıl Ferenc lider olacak?
Kendi kalesine atmayınca veya rakibe gollük pas vermeyince ben iyi oynamış sayıyorum. Normalde Serkan olsa kesmişti bunu o safhada.
Ama genel oyuna bakıyorum. Hatayı yapanlar kimler belli kaçıran kim belli. Bir canini var kurtarıcı diye giren. Eskiden top ayağına yapışırdı şimdi dolanıyor kendini yere atıyor. Bunların sebebi hoca falan değil. Tamam oynatmasaydı diyoruz ama şampiyon ekipten bunlar. Ömür'ün geçen sezon videolarını açın izleyin piyasa değeri 9.5 m şu an. Nasıl olmuş hatırlayın. Mecbur abi hoca da bunlara katlanmak zorunda biz de.
Çok kötü bir bek larsen hatta Trabzonspor tarihindeki en kötü sag bek diyebilirim serkan yedekte durur as adamımız iyilestigi an bunu postalasınlar vasat herif.
İnanılmaz bir sezon oluyor. Geçen sene koca sezon boyunca 5 mağlubiyet almamış takım bu sene bu rakama çok kısa sürede ulaştı. Müthiş başarı!
Monaco deplasmanı mağlup
İşin daha da tuhaf olan tarafı hepsinde neredeyse 2 den fazla gol yiyerek yenildik.
Trabzonspor diye bir takım yok bu sene başından beri. Şu tablo daha iyi anlatılmazdı.
Geçen sene avrupa oynadın mı bu kadar maç yaptın mı romaya 2 maçtada yenildim ilk ciddi takıma yenildin kapasiten bu bu kadar.
Uefa da devam etmemiz zaten zor 2. Olsan ş.liginden gelecek takımlarla oynayacaksın orda belki shaktar diğerlerini eleme şansın yok zaten o yüzden 3. Lük iyi biraz takım puanı kazanırız biraz da para yani üzülecek çok birşey yok yola devam
iyattara
28.10.2022, 01:27
berabere kalsaydık, Averajın +3
son maç Ferenci yensen nasıl Ferenc lider olacak?3 takımda 10 oluyordu monaconun da son maç kizilyildizi yenmesiyle. 3 lu averajda birbirleri ile oynadıkları maça bakıyor. Ferenc 7 puan biz 6 oluyordu yine lider onlar oluyordu yani.
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Surmeneli_91
28.10.2022, 01:28
kasım ayı kasım ayı dedi hoca ee geldik kasım ayına bu takımda gr ışık yok sihirli dokunuşu nasıl yapacak hoca bu ruhsuz takımla??
visca gelince herşey değişecek mi? messi mi ronaldo mu anlamadım.
olmuyor olmayacak arkadaşlar durağan oyunla ruhsuz oyunla bu hücum hattından performans beklemeyin.
resmen hoca takıma artık fren yaptırıyor.
trabzon tayfası hoca üzerinde yusufun da gelmesiyle etkisini arttırdı. yoksa akıl mantığa yatmaz hocanın sezon başından beri hiç bir işe yaramayan u-14 takımında ancak oynayabilecek cılız birini kurtarıcı diye sahaya atmasını.
AntiŞike
28.10.2022, 01:32
3 takımda 10 oluyordu monaconun da son maç kizilyildizi yenmesiyle. 3 lu averajda birbirleri ile oynadıkları maça bakıyor. Ferenc 7 puan biz 6 oluyordu yine lider onlar oluyordu yani.
genel averaj biliyordum, sonuncu ile oyanan maç hesaba katılmıyorsa, doğru. bu durumda haklsın
iyattara
28.10.2022, 01:35
Bu sezonun konusu kaptırilian toplar sanirim. Çoğu maçta hiç alakasız pres bile olmadan doğru düzgün toplar kaptiriyoruz. Kimi takım atıyor dağıtıyor kimi kaçırıyor. Yenilgilerin çoğunun arkasında bu saçma kayıplar var. Geçen sene yoktu mesela bu iş.
Bunun üzerine ileri uçta da etkisiz olmamız bu sezonki kötü sonuçları getiriyor. Ya hata yapmadan 1 0 alacaksın ya da on alanda daha çok üretip 3 2 alacaksın. İkisini de yapamıyoruz bazen. Özellikle zor deplasmanlarin çoğunda gol yiyoruz ilk dakikalarda.
Pivot forvet mi dersin santrfor mu ne dersen artık. İleride topu saklayacak sağa sola oyunu yonlendirebilecek tehdit oluşturacak adam lazım. Umut da maxi de ceza sahası golcüsü. E giremiyorsun ki içeri nasil atacak bu adamlar? Bu tip adamlar özellikle tek başına kalınca bizim oyunumuzda yetersiz görünüyor. Umut ne kadar çaresiz kaldı önde bugün misal.
Bir Dr bu dhaniny sonradan girer bir hareket getirirdi oyuna. Bir iki çalım ver kaç filan oyuna etki ederdi. Adam bitmiş yahu. Her topu eziyor bu aralar.
Kanat yok oyun tarzına uygun forvetin yok. Beklerin çoğu zaman yetersiz kalıyor. E napacaksin ki?
erenslash
28.10.2022, 01:50
hocanın hiç bir suçu yok
kaliteli kadro olmaması. kadronun yoksunluğunun kurbanıdır
sorumlu başkandır.
erenslash
28.10.2022, 01:51
kardeşim dedik : Trabzonspor kadro kurbanı. hocayı boklamak kolay tabi işin kolayı. kadroda ne kadar hırsı olmayan adam varsa toplanmış kaliteli nokta atışı diye alınan transferler de dandik.çünkü nokta atışı transferler yapmadık. kimse bunu anlamıyor. yönetim nasıl kadroyu kuramam diye diye sanki özel çaba sarfetti. bu kadroyla da büyük beklentilere girmemek lazım. abi kadro derinliğin yok + ana kadronda yetenekli oyuncun yok gibi. çalımcın yok. yok oğlu yok. düz topçu alırsan böyle olur .al sana şimdi nokta atışı ama yersen...
kasım ayı kasım ayı dedi hoca ee geldik kasım ayına bu takımda gr ışık yok sihirli dokunuşu nasıl yapacak hoca bu ruhsuz takımla??
visca gelince herşey değişecek mi? messi mi ronaldo mu anlamadım.
olmuyor olmayacak arkadaşlar durağan oyunla ruhsuz oyunla bu hücum hattından performans beklemeyin.
resmen hoca takıma artık fren yaptırıyor.
trabzon tayfası hoca üzerinde yusufun da gelmesiyle etkisini arttırdı. yoksa akıl mantığa yatmaz hocanın sezon başından beri hiç bir işe yaramayan u-14 takımında ancak oynayabilecek cılız birini kurtarıcı diye sahaya atmasını.
serdaracıl
28.10.2022, 01:53
Monaco deplasmanı mağlup
Hocam uzun yıllardır böyle tablo görmedim derken? Ünal hoca öncesi takım düşmemeye oynuyordu. Ünal hocadan sonra avcı öncesi de diplerdeydik. Yani çıok da uzun yıllar olmamış
serdaracıl
28.10.2022, 02:00
Hocaya gore oyunumuzun karsiligi skor bu degilmis.
Bana göre de öyle
lazibere
28.10.2022, 02:05
Biri bana 99 dakika Trez sahada neden kaldı söyleyebilir mi?
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Wakame'yi göndermekle neden haklı olduğunu anlatmak için hocamız götüyle inatlaşıyor
Fatih Öztürk
28.10.2022, 02:22
Fatihim Hamsik ihtiyarı o golü atamıyor olay buraya kadar geliyor .Bastan sona gayet güzel oynadık en bastada dediğim gibi forveti olmayan takımın başarılı olması çok zordur forvetimiz yok harbi harbi yokkk..Avcı düşmanlarının bjk li uğursuz şenoluda elden kaçtı ne yapacaz şimdi işsiz ünalımı getirsek A plusundan bize avrupada final oynatır .Avcı düşmanlarına hadi lan ordan diyorum Avcı kalacak Trabzonspor bir daha o kötü günlerine dönmeyecek diyorum.
Yüzde yüz katılıyorum sana dostum, bu saatten sonra hocanın devam edip etmemesi tartışılmamalı. Beceripte 2 kanat oyuncusu alsak istikrarı zamanında oturtur avrupa maglubiyetleri yaşamaz, ligde de 5 puan önde olurduk.
lazibere
28.10.2022, 02:24
Evet, Geriye dönük bütün yorumları okumaya çalıştım. Taraftarımız gerçekten bir çok şeyin farkında ama çaresizlikten ses etmiyordu. patlama nerede olacaka ama ne zaman bilmiyorum. Beşiktaş takımı aslında çok kötü futbol oynamadığı halde sadece aldığı skorlardan sebep hocasını gönderdi. Biz hocamıza her maç dört elle sarılıyoruz çünkü kredisi var ama sonsuz değil bunu kendisi de biliyor
Kendi itibarını sağladı ama bizi rezil ediyor bu sene. Oysa ki itbar alınan bir başarı ile cuk oturan birşey değildir. Devamını getiremediğin müddetçe herşey boştur. Sergen yalçın'da bir sene vvel şampiyon yaptığı takımdan 10. maç sonunda gönderilmişti. ??? İlla gönderme noktasına mı gelellim istiyor ???
Kasım ayı farklı olacak mış??
ne değişecek ??
larsen oynamayacak, Eren oynamayacak, Ömür oynamayacak, Yazıcı daha iyi oynayacak , Janini gol atmaya başlayacak v.s v.s
Hayal satmak , Bu oyuncular ile Trabzonspor'umuzun başarı alması sadece şanstır. Farkına varın lütfen,
Lazibere'ye birşey beğendiremezsin diye yazmıştı fatih Öztürk
Evet ben Umut tacirliğini sevmem. Bu takımdan umut yok
Bek oyuncuları değişmediği müddetçe asla iyi olmayacak. 2 gol atsak bile 3 gol yiyecek bir takımız
Fener lider
Sivas lider
Başakşehir lider
biz ise muhtemelen son sıradan bitireceğiz Avrupa ligi'ni oysa şampiyonlar ligine neden gidemiyoruz diye hayıflanıyorduk ??
bu takım bu hale gelmemeliydi. Başta Avcı Olmak üzere, başkan ve Ertuğrul bey açıklama yapacaklar. Yapmalısınız
Ne oynuyoruz???
Atak oynadığımız için , çok gol kaçırdığımız için mi arkada boşluk bırakıyoruz ?? YOKKKKKKKKK
Eskiden yan pas yapardık, şimdi onu bile beceremiyoruz ????
Bizim takım ne oynuyor Allah aşkına, birisi bana söylesin
istanbulspor'dan farklı, Kayseri'den farklı, Ümraniye'den farklı ne oynuyoruz
yahuuuuuu sinirliyim abartmak istemiyorum ama CEZA SAHASINA GİREN OYUNCUMUZ YOK KOCA TAKIMDA 90 DAKKA BOYUNCA
Duran toplar olmasa, Gol teşebbüsümüz yok
Bizim takımın sağ açığı kim???? ne yapıyor
Bizim takımın sol açığı kim ne yapıyor ??
Forvetimiz maç boyunca 4 defa topa dokundu birisinde de kendi kalemize gol pası verdi ???
Bu kadar dengesiz, bu kadar salak, bu kadar beyinsiz bir futbolu oynamak da marifet ister arkadaş
Ulan utanın lan utanın
Fener 3-0 yenikken bu maçı fener 4-3 kazanır diye düşünüyoruz adamlar en kötü berabere kalıyorlar
Biz ise .........................
ya boşver a.k
ne konuşuyon oğlum sen
kendime bir söz vermiştim, takımdan sebep kendimi germeyeceğim diye başaramıyorum nalet olsun başaramıyorum bunu
Fatih Öztürk
28.10.2022, 02:25
Gruptan çıkmamız nerdeyse mucizelere kaldı. Insan üzülüyor arkadaş ne diyeceğim bilemiyorum.
Fatih Öztürk
28.10.2022, 02:28
Lazibere sen fazla tasalanıyorsun. Evet geçen sene gelen başarının üzerine koyup gitmemiz gerekiyordu fakat henüz biten birşey yok. Oynadığımız oyun kadro ekseniyle iyidir. Haftalar geçtikçe olgunlaşıyor, bunu da göremediysen fuzuli tartışıyoruz.
Önemli olan bi sekilde Avrupa da devam edip, lig yarisinda zirveden kopmamak. Türkiye kupasinida alabilirsek oldukca basarili bir sezon gecirmis oluruz.
2. olup CL den takimlarla eslesmekten cekiniyoruz ama ilk 16 da zaten bu takimlarin coguyla eslesecektik :) Gecen sezon Gs lider bitirdi grubunu ama ilk 16 da Barcelona ile eslesti..Grupta 3. lügü kaybetme olasiligimiz oldukca düsük ama garantilemedigimiz icin tabiki o olasilik yok diyemiyoruz. Ilk 16 icin play off turunu Subat da oynayacagiz. Oraya kadar yeni transferler ve sakat oyuncularin dönmesiyle daha iyi bir takim izleriz. Konferans Liginde ilk 8 e kalabilsek mükemmel olur ki bunun gerceklesecegini hissediyorum..
Yusuf BALCI
28.10.2022, 02:38
Wakame'yi göndermekle neden haklı olduğunu anlatmak için hocamız götüyle inatlaşıyor
Yılın yorumu :)
lazibere
28.10.2022, 02:39
1.Köy takımı dedikleri takımın şampiyon kulupler kupası şampiyonlugu ve dünya kulupler şampiyonlugu var bizimkilerin avrupada çeyrek finali yok.2.Gayet iyi oynadık hamsik ihtiyarı 1 metren kaleye vuracagına kazmaca abanıp direğe vurdu maçın anasını belledi.3.Milletin Avcıyı kötülemek ve hayal satmak için söylediği gibi hiçte iyi takım değiliz forvetimiz yokkkk 2 bekimiz vasat stoperlerimiz savruk batra kötü bir stoper ben olsam huseyinle devam ederim.4.Sağ kanadınız yok.Adam avcıyı kovun diyor kimi getirelim işsiz ünalı ihtiyar sadiyi hocalıktan bir haber hamiyi loser tolunayı,felsefe yapmayı bile beceremeyen kötü hoca bile diyemeyeceğim futbol gfakiri Mra 'yı her takımdan kovulan shotayı kimi getirecen sen hemşerim senin gibi umutsuz vakayı 38 yıl sonra resmi şekilde şampiyon yapmış hocayı kovun..Sebep avrupadan elenmiş daha önce final mı oynuyordun çeyrek finali bile gördünmü mesela bu turu geçişeydin ş.liginden gelen hangi takımı eleyebilecektin beşiktaşlı şenonuluzda gitti hemende transfer istemiş bjk den hani kadrosu çok iyi diyordunuz ya beğenmemiş şenol efendi.
Arkadaş doğru söylüyorsun da, Bunları sen görüyorsun ben görüyorum başkaları da görüyordur. Peki , ısrarla bu hataları yapmakta kı amacı nedir hocanın.
Geçen sene alınan başarının mimarı olan adam, bu kadro ile bu maçlara çıkmamalıydı. Bu dizilişle maçlara çıkılmaz. Ömür'e her maç güvenilmez, Hazır olmayan yusuf yazıcı'ya forma verilmez, Morali bozuk olan Ömür'ün morali düzeltilir. Janini'nin bu görüntüsünü izah eder. Her şeyin sebebi yorgunluk ile izah edilemez. üzülüyoruz, Hocayı kaybetmekten korkuyoruz. Ama bize de bunları yaşatmasınlar arkadaş.. Taraftarı küstürüyorlar,
Sabır kime edilir biliyormusunuz?? Okan Buruk'a edilir. ilk sezonu
Jesus'a edilir ilk sezonu
Ama bizim hocanın sabır kelimesini kullanması ayıptır yahu.
Visça gelecek de takım top oynamaya başlayacaksa böyle takımın da içine edeyim. Visça'ya mı kaldık. Dorukhan ya da. Dorukhan'ın oynadığı benim de statta izlediğim Umraniye maçında çok mu iyiydik. Ya da Visça nın oynadığı Kopenhag maçında çok mu süperdik
Bütün bunların açıklamasını yapacak olan başkan ve Hocadır.
Şimdi kasım ayı diyor ?? ya olmazsa,
Yorgunluk ile izah edilemeyecek sorunlarımız var. Kadromuz gerçekten çok kötü, Rotasyon da Siopis ten başka oyuncumuz yok. Bu korkunç birşey ya..
Belki devre arası başka oyuncular alınır diyceğim ama bile bile sağ bek alternatifsiz sezona başlayan Yönetimin devre arasında alacağı en iyi oyuncular, Bursa dan aldığım gençler gibi olacaktır ve onlarda topa değmeden giderler zaten
Kimse O.Buruk veya Jesus a sabretmez. Tökezledikleri anda postalanacaklar. Okan ucurumun kenarinda zaten. Basari bekleniyor onlardan.
Asil sabredilmeyi hakeden A.Avci dir. Resmi olarak 30 küsür senedir sampiyon olamamis takimin hocasi bir mucizeye imza atmistir ve kurmak istedigi sistemin oturmasi icinde sonuna kadar sabredilmeyi haketmektedir. Ist. basini siddetle gönderilmesi icin ugrasmiyor mu? Yine mi ekmeklerine yag sürelim??
Oyunun kötü olmasinin su asamada zerre kadar önemi yok ki zaman zaman iyi islerde yapiyoruz ve bugünde kesinlikle kötü oynamadik.Macin hakki beraberlikti. Kim ne derse desin en az 2 sene kredisi var sampiyon hocanin..
lazibere
28.10.2022, 02:46
Lazibere sen fazla tasalanıyorsun. Evet geçen sene gelen başarının üzerine koyup gitmemiz gerekiyordu fakat henüz biten birşey yok. Oynadığımız oyun kadro ekseniyle iyidir. Haftalar geçtikçe olgunlaşıyor, bunu da göremediysen fuzuli tartışıyoruz.
Keşke öyle olsa , Şu anda takımda GBAMIN'in iyi oyunun verdiği hafif bir hareketten başka olumlu giden hiç bir şeyimiz maalesef yok
Sürekli bireysel hatalardan gol yemeye devam ediyoruz.
Ceza sahasına giremiyoruz
Bek oyuncularımız çok yeteneksiz
Stoperlerimiz acayip uyumsuz
Göbekten çok şut çektiriyoruz
Forvetlerimizin ikisi de çok çok çok çok kötü
kanat oyuncularımız demeyeceğim bir tane var çünkü oda etkisiz
HAMSİK ve BAKASETAS ve GBAMIN
haricinde iyi giden hiç bir şey yok
Umarım ben yanılırım
lazibere
28.10.2022, 02:58
Kimse O.Buruk veya Jesus a sabretmez. Tökezledikleri anda postalanacaklar. Okan ucurumun kenarinda zaten. Basari bekleniyor onlardan.
Asil sabredilmeyi hakeden A.Avci dir. Resmi olarak 30 küsür senedir sampiyon olamamis takimin hocasi bir mucizeye imza atmistir ve kurmak istedigi sistemin oturmasi icinde sonuna kadar sabredilmeyi haketmektedir. Ist. basini siddetle gönderilmesi icin ugrasmiyor mu? Yine mi ekmeklerine yag sürelim??
Oyunun kötü olmasinin su asamada zerre kadar önemi yok. En az 2 sene kredisi var sampiyon hocanin..
Sen Trabzonspor camiasını hiç tanımıyorsun kardeşim. Her şey keşke senin dediğin gibi olsa , Sana göre iki sene kredisi var ama bana göre iyi hoca ile 10 senelik kontratlar yapılmalı ama pratikte öyle olmuyor bu işler.
HATIRLATMA
Ligin ilk devresini 29 puanla , Averajla 2. sırada bitirdiğimiz sezonun devre arasında ÜNAL KARAMAN ile vedalaşmıştık. İşler biraz boka sardığında kim kimi ne kadar idare eder bilemezsin. Trabzonspor camiası böyle, İstanbul medyasına gerek yok, kendi yerel de neler dönüyor ve döndürülür bilmen lazım
Ondan diyoruz ki? kredisi var, kredimiz var muhabbetleri iel , Yanlışları sahiplenmekten vazgeçelim ve bir an önce doğruyu yapalım.
Çok sevdiğimiz kalecimiz ONUR , bir maç ta yediği 5 golden sebep kadro dışı kaldı , Hatırlatırım. Onur'u günah keçisi ilan edenler, Yarın karşısına çıkacak herkesi iki dakka da harcarlar. Yukar kı makamlar öyledir. Kıskançlık ile bile adamın ayağını kaydırırlar.
Ben Hocamıza her zaman sahip çıktım, Konuşmalarımda kı amaç da hala odur ama , Kendisi bu kötü gidişe dur diyemediği müddetçe herşey olasıdır.
Ben biliyorum ki, Avcı giderse yerine daha iyisi asla gelmeyecek. Muhtemelen sadi tekelioğlu veya hami ile devam edeceğiz. O bakımdan var olan hocamızın , oyunu ve takımı bir an önce toparlaması ve şampiyona yakışır bir futbol oynatması gerekiyor
Bir de şu tarafından bakmak lazım
şampiyon olamadığımız sezonlar da insanlar , şampiyonluk beklentisi ile bazı şeyleri es geçebilirler ve hataları görmezden gelebilirler ama şampiyonluk künyesini taktıktan sonra, İnsanoğlu öyledir maalesef, geriye doğu gitmeye başladığında, Kazanımlarını çok daha çabuk da kaybedebilirsin. Bir çok taraftarımız, Nasıl olsa şampiyon olduk, Bu sene olmasak da olur diyerek bir gevşemeye girdiğini ve takımını yanlız bıraktığının da farkındasınızdır. O açıdan , Takım iyi top oynamalı ve '''bu sene bizden şampiyon olmaz '' imajını taraftarın kafasından silmelidir
Fatih Öztürk
28.10.2022, 02:58
Keşke öyle olsa , Şu anda takımda GBAMIN'in iyi oyunun verdiği hafif bir hareketten başka olumlu giden hiç bir şeyimiz maalesef yok
Sürekli bireysel hatalardan gol yemeye devam ediyoruz.
Ceza sahasına giremiyoruz
Bek oyuncularımız çok yeteneksiz
Stoperlerimiz acayip uyumsuz
Göbekten çok şut çektiriyoruz
Forvetlerimizin ikisi de çok çok çok çok kötü
kanat oyuncularımız demeyeceğim bir tane var çünkü oda etkisiz
HAMSİK ve BAKASETAS ve GBAMIN
haricinde iyi giden hiç bir şey yok
Umarım ben yanılırım
Evet eksiklerimiz ortada, kadro derinligimiz malûm fakat heptende asıp kesmemek lazım. Bugün hocanın geç yaptığı canini değişikliğini skor berabere iken yapsaydı en kötü 1 puanla dönecektik. Rakip tempo yapmadan pozisyona giremiyor ve bunu engellemek için oyunu önde tutman gerekirken zamanında yapmadığı değişiklikle mağlubiyet geldi. Net olarak hocaya yazar.
Fatih Öztürk
28.10.2022, 03:00
Erenin hücum katkısı iyi fakat bizim genlerimizde başarılı sol bekin önce bek yönü önem arz eder. Puchaz eleman bu minvalde yeterliydi. Ne bok yemeye gönderdik meselâ.
lazibere
28.10.2022, 03:09
Erenin hücum katkısı iyi fakat bizim genlerimizde başarılı sol bekin önce bek yönü önem arz eder. Puchaz eleman bu minvalde yeterliydi. Ne bok yemeye gönderdik meselâ.
Eren, iyi bir topçu değil, Söylediğin şey doğru,
Eren bir tv röportajında , '' Hücüm yönümü beğeniyorum ama defansif olarak iyi değilim '' dediğini kendim de duydum ?
Hucum yönü de iyi değil, Hücüm yaparken, geriye gelemiyorsan ve adam kaçırıyorsan her defasında ve her defasında da kaçırdığın adamın yaptığı ortalar ile gol yiyorsak , O zaman ileri çıkmayacaksın. Senin asıl işin bek. O zaman hugoyu da koyalım ileriye hiç gelmesin ya da gelemesin, Sezonda 5 gol atar herhalde:)))
Yusuf Erdoğan'nın da hucum yonu Eren'den iki kat iyi ve defans olarak da emin ol Eren'den daha iyidir.
Konu buraya niye geliyor ?? Hocamızın inadından. Adam da bir kompleks var sanki, Benim aldırdığım oyuncu kötü çıkarsa kaygısı taşıyor ve sürekli ısrar ediyor. Eren'nin 2 maç üst üste maç oynama fiziği yetersizken ve bunu hoca da itiraf ediyorken, Mesela orda bir defa da yusuf ile başla ne olacak?? ama yapmıyor. Israrla adama kramplar girmesine rağmen onunla oynuyor. sanırsın her maç 5 prtası var, 2 asisti var.
Aynı şeyi Trezege için de yapıyor. Kötü oyununu kabul etmiyor ve yerini değiştiriyor ama kenara almıyor
Hoca risk almayı sevmediği için, sadece 15 kişi ile oynamak zorunda kalıyor. Oğulcan mesela ???? madem Rotasyoın oyununda veya skor tutmada ya da hasta ve sakat oyuncuların varken, Kadroya giremiyorsa bu adamı niye aldınız ve sezona başka orta saha almadan neden başladınız. Berat'ı hiç sevmezdim ama o zaman sorarım, Madem Oğulcan 10 dakika bile oynayacak kapasitede değil, Berat niye satıldı
Trezege'yi soldan sağa çekip, kanatsız oynamayı göze alıyorsun da o zaman KAUSSİ neden kiralandı ?
Deli sorular ve stratejik hatalar. Maalesef kötü
Fatih Öztürk
28.10.2022, 03:20
Eren, iyi bir topçu değil, Söylediğin şey doğru,
Eren bir tv röportajında , '' Hücüm yönümü beğeniyorum ama defansif olarak iyi değilim '' dediğini kendim de duydum ?
Hucum yönü de iyi değil, Hücüm yaparken, geriye gelemiyorsan ve adam kaçırıyorsan her defasında ve her defasında da kaçırdığın adamın yaptığı ortalar ile gol yiyorsak , O zaman ileri çıkmayacaksın. Senin asıl işin bek. O zaman hugoyu da koyalım ileriye hiç gelmesin ya da gelemesin, Sezonda 5 gol atar herhalde:)))
Yusuf Erdoğan'nın da hucum yonu Eren'den iki kat iyi ve defans olarak da emin ol Eren'den daha iyidir.
Konu buraya niye geliyor ?? Hocamızın inadından. Adam da bir kompleks var sanki, Benim aldırdığım oyuncu kötü çıkarsa kaygısı taşıyor ve sürekli ısrar ediyor. Eren'nin 2 maç üst üste maç oynama fiziği yetersizken ve bunu hoca da itiraf ediyorken, Mesela orda bir defa da yusuf ile başla ne olacak?? ama yapmıyor. Israrla adama kramplar girmesine rağmen onunla oynuyor. sanırsın her maç 5 prtası var, 2 asisti var.
Aynı şeyi Trezege için de yapıyor. Kötü oyununu kabul etmiyor ve yerini değiştiriyor ama kenara almıyor
Hoca risk almayı sevmediği için, sadece 15 kişi ile oynamak zorunda kalıyor. Oğulcan mesela ???? madem Rotasyoın oyununda veya skor tutmada ya da hasta ve sakat oyuncuların varken, Kadroya giremiyorsa bu adamı niye aldınız ve sezona başka orta saha almadan neden başladınız. Berat'ı hiç sevmezdim ama o zaman sorarım, Madem Oğulcan 10 dakika bile oynayacak kapasitede değil, Berat niye satıldı
Trezege'yi soldan sağa çekip, kanatsız oynamayı göze alıyorsun da o zaman KAUSSİ neden kiralandı ?
Deli sorular ve stratejik hatalar. Maalesef kötü
Ben hâlâ puchazın neden takımda tutulmadığına anlam veremedim. 1 sezon daha kiralamak çok zor olmasa gerekti. Iyi para verilen doğucanın neden oynatılmadığınıda anlayamadım mesela. Abdülkadiri ısrarla kazanmaya çalışmayı hiç anlayamadım. Mesela Yusuf Sarı gibi sprinter oyuncuyu barındırmayı Abdülkadir vitaminsizini barındırmak mesele.
Fatih Öztürk
28.10.2022, 03:32
Üç aşağı beş yukarı netleşen bir mevzu Abdullah hoca avrupa arenasında yetersiz. Hoca uzun maraton ve telafisi olan ligin üstatı.
Mehmet BAŞ
28.10.2022, 05:19
Herkesin fikrine bir saygımız var ancak gerçekten zihinleri yoran bazı yorumlar var. Yahu Puchaz denen adamın neyini beğendiniz anlayamadım. Herif ne savunma yapabiliyordu ne de hücumda bir oyun aklı vardı. Yetersiz performans sonrası takımda tutmadık. Eren ile bu herifi nasıl aynı kefeye koyuyorsunuz anlamak mümkün değil. Bu ikisini değil aynı kefeye koymak, aynı cümle içerisinde dahi kullanmak Eren'e hakarettir. Bir şeyleri değerlendirirken olan bitene azıcık bakın yahu. Eren rotasyon yapmadan bütün maçlarda oynadı. Yetmedi Milli maçlarda da oynadı. Bu sezon tüm kulvarlarda tam 21 maça çıkmış. Dile kolay be! Yorum yaparken biraz insaflı olun, insaflı...
Mehmet BAŞ
28.10.2022, 05:28
Yine söylüyorum. Ve hep söyleyeceğim. Bu akşam takım iyi oynadı. Monaco maçından sonra oyun anlamında beni tatmin eden ikinci maç oldu. Son vuruş ve son pas tercihleri nedeniyle skoru alamadık. Yoksa sahada şahsiyetli bir oyun vardı. Takım ne yaptığını biliyordu. O atmosferde rakibi de sindirmiştik. Lakin olmadı. Skoru alamadık. Ancak bu skor oyunun karşılığı değildir. Futbolda bu tarz şeyler olur. Her daim iyi oynayan kazanamıyor.
Tabi iyi şeyler gibi sahada kötü şeyler de vardı. En başta hoca değişikliklerde hem geç kaldı hem de Gbamin ve Bardhi'nin kenara alınması hata idi. Zira bugün kenara gelmesi gereken ilk isim Hamsik idi. Hem fizik hem de pas kalitesi olarak bugün çok kötüydü. Kaçırdığı gol işin tuzu biberi oldu. Gbamin sahds kalıp Hamsik çıkması gerekirken tam aksi oldu. Keza Bardhi bu akşam takımımız adına sahanın en etkili oyuncusu idi. Çıkmadan önce de oldukça diri ve etkili idi. Gereksiz bir değişiklik oldu. Yusuf Yazıcı formsuz bir oyuncu, girmesi gereksizdi. Velhasıl bence bu tarz değişiklik hataları vardı.
Oyunun karşılığı, yok son paslar, hakettiğimiz skor bu değil falan da filan.. Şampiyonlsr ligi için kadro kurmaya teşebbüs et, onu da becereme, üstüne bir de avrupa liginden elenme riski. Sezon başından beri sahada koşacak hali olmayan topçular. Ömür?!? Geri pas. Stad sponsorluğu? Yan pas. Ömür??? Trezeguet sağ kanat. Sosyal medya rezillikleri. Şampiyonluk primi ödeyememe? Ömür????
Fatih Öztürk
28.10.2022, 06:37
Mehmet kardeş, puchaz öyle salakça her adamı kaçırıp orta yaptırmıyordu bu kadar katkısı bile kenardan pozisyon vermemize mani oluyordu. Erenin her maç istisnasız 5-6 kez adam kaçırıp müdahalede bile bulunamadığını görebiliyoruz. 23 yaşındaki Ereni rotasyona sokacaksak 35 yaşındaki hamsiki çam fahunusa koyalım. Öyle bir dünya yok.
Fatih Öztürk
28.10.2022, 06:44
Benimde pek beğenmediğim Larsenin ayakları yere sağlam basıyor. Hurala gürele çıkıp arkayı boşlamiyor. Başta ben de kabullenemedim fakat zaman geçtikçe kafaya dank ediyor, transferde net başarısız olduk. En etkili transfer gbamin o'da kiralık. Bardhinin futbol aklı mükemmel. Bartha enerji katıyor fakat sürekli rakibi ıskalaması takımın başına bela oluyor. Hocanın transferlerdeki insiyatifini bilmiyorum, kadronun temel taşları kaliteli olduğu için ligi sonuna kadar götüreceğiz.
lazminator61
28.10.2022, 07:08
Suanda waka olsaydi, muhtemelen ligde 1. Sirada, ve sampiyonlar ligindeydik. Yinede sampiyonlar liginde 0 puan cekerdik.
Bu arada Trezeguet kurtarici degil.
lazminator61
28.10.2022, 07:15
Malesef bende fark ettim. Hamsik cpk agir..sutlarida iyi degil. Hamsik aga bugün 3 puani getirebilirdi.
asilhamsi
28.10.2022, 07:46
sezon başından beri söylüyorum takımın en zayıf halkası iki bek. İkisi de hem hücum hem defansif anlamda berbat.
Hamsike gömen arkadaşlar hamşik yokken takım ptt ligi seviyesinde oynuyordu ne çabuk unuttunuz.
Takım dün gayet iyi futbol oynadı. Ancak bireysel hatalardan gol yeme işine artık son vermeliyiz.
Bu varos takımlari evire çevire yenecek kadro ve oyuncular alınmadi. İyi düşünülup waka ve cornelius kalsaydı bu durumda olmazdık. Kızılyıldız frenc varoş takım falan değil Türkiye liginde sonunda düşmemeye oynarlar.
Yiğit Gayretli
28.10.2022, 08:13
Benim sahada izlediğim takım yaptığı işe konsantre olmuş bir takım değildi.
Enaldo61
28.10.2022, 08:23
Hadi ligdeki maçları boşverdim, ama Kopenhag, Ferenc ve bu maç umutlarımı aldı götürdü, aynı rezalet oyunu tekrar ediyorsun yazıklar olsun size be yazık!
Bu saatten sonra bu takımda ne olsa umrumda olmaz çok kızgınım. Şu maçta çıkıp Kızılyıldız'ı parçalayamıyorsan bırak bu işleri. Demek ki Monaco galibiyeti şansmış.
İyi oynadığımızı düşünenlere soruyorum maçta uzaktan şutlar dışında Hamsikin direkten dönen pozisyonu hariç etkili atağın yok nasıl iyi oyun bu açıklayın lütfen.
Rakip sahada boş boş pas yapmaya iyi oyun diyorsunuz sanirim hoca çünkü böyle düşünüyor.
Bugün siradan b Anadolu takımı bile geriye düşünce bir kaç pozisyon bulurdu Kizilyildiza karşı hatta son 5-10 dakika rakip ceza sahasına hapsederdi rakibi sen onu bile beceremedin soran olursa iyi oyun evet :D
Dün akşam acemi, yeteneksiz bir takım görüntüsü verdik. Bu üzücüydü. Bu kadar kolay çözülen, dağılan takım olmamalıydık. 20 maç yaptı bu ekip. Halen ilerliyemiyorsak Kasım da ne değişecek bilmiyorum.
Larsen gibi oyuncular ile olmuyor huseyin oynasın başkası oynasın bir de bardiyi kanat oynatip duruyir Trezeguet ters kanat Şenol bunu yapardı. Takımın ayarlariyla oynuyor Avcı.
Sefa Murat Dokuz
28.10.2022, 08:43
At arabası gibi top çevirirsek tabi atamayız. Yamyam gibi atağa çıkmamız lazım. Rakibi ters yakalıyoruz ve geri dönüyorlar ya tv yi kırasım geliyor.
+1
ahamitokutan
28.10.2022, 08:46
kaç maç berbat oyun sonrası herkesin beraberliğe fit olduğu ilk kızılyıldız maçından sonra lan acaba takım toparlanıyor mu dedik, sonraki maçlar eski tas eski hamam. ikinci monaco maçından önce yine aynı durumda yine beklenmeyen iyi oyun ve galibiyet yine bir umutlanma. berabere kalsan muhtemelen son maç kazanıp gruptan lider çıkacaksın bakıyorsun ne hocada öyle bir istek var ne sahadaki adamlarda. 11 felaket değişiklikler felaket. gram heves bırakmadı bu takım bende. her maç ayrı ızdırap oldu. maç günü gelsin diye iple çekiyorsun fakat maç başlayınca eziyet de başlıyor. kasım ayında pek maç yok ya hoca ondan kasım dedi herhalde. yoksa birşey değişeceğinden değil. efsane şampiyonluktan bu durumlara düşmek yazık gerçekten.
Mehmet Fatih Yavuz
28.10.2022, 08:48
Ceza sahası dışından şut dışında pozisyon üretemeyen bir oyuna nasıl iyi diyorsunuz anlamıyorum.
Skor 2-1 olduktan sonra onu da bulamadık.
Rakip yarı sahada dolap beygiri gibi sağa sola dön geriye paslaşmaları yapınca iyi mi oynamış oluyoruz?
Geri düşmüş bir takım bu kadar aciz oyun oynar mı yahu?
Birlikte 21 maç yapmış takım oyunu oturtamamışken, Kasım ayında birlikte idman yapınca birden oyun iyiye dönecek...21 maç...
Bu takım birlikte 3 maç oynamadı.
21 maç yaptık.
Gelsin şu kasım arası da bakalım hangi sihirli sopa ile dokunulduktan sonra iyi oynamaya başlayacağız.
1 senedir düzelmeyen oyun acaba kasım ayında nasıl düzelecek .
şu takımda visca olsaydı bu oyundan farkımız olacağını hiç sanmıyorum . tek artısı mevkisini bilirdi .
cakalkerem
28.10.2022, 08:53
dün resmen gördük ki...
şut çekmeden top oynamadan nasıl maç kazanılır..
Adamlar kaleye gelmeden 2 gol attı...
yazık be
Uyudum uyandim halen inanmıyorum bu takıma. Avci ömür ve djaninyi sepet yapıp yollayalım acilen.
Enaldo61
28.10.2022, 09:06
Bu takım bu oyunla ilerleyecekse ben istemiyorum artık. Geçen sezon o şekilde şampiyon olduk hasreti bitirdik tamam Allah razı olsun ama artık böyle devam edemez bu
Sefa Murat Dokuz
28.10.2022, 09:07
Yine söylüyorum. Ve hep söyleyeceğim. Bu akşam takım iyi oynadı. Monaco maçından sonra oyun anlamında beni tatmin eden ikinci maç oldu. Son vuruş ve son pas tercihleri nedeniyle skoru alamadık. Yoksa sahada şahsiyetli bir oyun vardı. Takım ne yaptığını biliyordu. O atmosferde rakibi de sindirmiştik. Lakin olmadı. Skoru alamadık. Ancak bu skor oyunun karşılığı değildir. Futbolda bu tarz şeyler olur. Her daim iyi oynayan kazanamıyor.
Tabi iyi şeyler gibi sahada kötü şeyler de vardı. En başta hoca değişikliklerde hem geç kaldı hem de Gbamin ve Bardhi'nin kenara alınması hata idi. Zira bugün kenara gelmesi gereken ilk isim Hamsik idi. Hem fizik hem de pas kalitesi olarak bugün çok kötüydü. Kaçırdığı gol işin tuzu biberi oldu. Gbamin sahds kalıp Hamsik çıkması gerekirken tam aksi oldu. Keza Bardhi bu akşam takımımız adına sahanın en etkili oyuncusu idi. Çıkmadan önce de oldukça diri ve etkili idi. Gereksiz bir değişiklik oldu. Yusuf Yazıcı formsuz bir oyuncu, girmesi gereksizdi. Velhasıl bence bu tarz değişiklik hataları vardı.
Sen hayatında iyi futbol görmemişsin.
1-2’den sonra şutun yok.
Atağın yok.
Pozisyonun yok.
Sürekli fubolda böyle şeyler var. Kadromuz eksik. Sakatımız çok. Avcı aklama cümleleri. Biraz yenilikçi olun. Papağana bağladınız.
Oğuz ZEYTİN
28.10.2022, 09:18
Monaco'ya dört attığımız maç için "Şansa kazandık" diye düşünen arkadaşlar bu maç için feveran etmesin. Şansla kazanılıyorsa, şanssızlıkla da kaybetmişizdir!
Maçtan önce ve hatta haftalardır "Gruptan çıkmayalım, sonraki turda bizi ezerler" diye senaryo çizenler de bir zahmet yenilgi için üzülmesin. Diledikleri oldu. Belki haftaya eleniriz veya bir alt seviye kupaya devam ederiz.
Bir de rakipleri tanımadan Transfermart illetinden okudukları sanal kadro değerleri ile önüne gelene "Köy takımı" etiketi yapıştıran ile "Üç atarız, beş atarız"cılar da oyunculara, hocaya yüklenmesin. Onların zaten bir halt bildiği yok.
Alper Beyazay
28.10.2022, 09:21
Böyle futbol olmaz sıkıldım artık. 80. dakika falandı ulan daha ne kadar yan pas yapabilirler ki yeniğiz zaten gol atmamız gerekiyor bi şekilde derken dakika 85 falan oldu hala Hugo Bartra'ya atıyordu pası. Rezil bir futbol oynuyoruz. Hatta artık o kadar sıkıldım ki uzun oynasınlar rakip alsın atağa çıksın sonra kontra falan pozisyon yakalayalım dedim, bizim takım kontra atak bile yapamıyor. Rezil bir futbol bu, sıkıldım artık.
bingolts
28.10.2022, 09:22
Avcı biraz abartayım 100 yıl sonra bizi şampiyon yaptı. Tamam geçen yıl bu adama her türlü kredi verildi. Taraftar her türlü desteği sundu kendisine ancak bu yıl üzerine koyması gerekirdi. Ama berbat oynuyır takım. Şimdi Kasımı bekleyin oyuncu grubun aynı Kasımda ne değişicek Avrupadan elenip lige döneceğiz tek kulvarda yarışacağız. Hakikaten bunu mu istiyoruz. Yoksa bizim hayalimiz artık Avrupada başarılı olmaktı Ben şahsen lig şampiyonluğu istemiyorum. Keşke şampiyonlar ligine katılsaydık da sıfır çekseydik ama o lige gitmekte bir başarıydı Avcı takıma geri pas vermeyi yasakla artık Forvetin bile geri pas vererek gol yedirdi.
Az önce maçın özetini izledim Youtube’da, daha once yazdığım gibi gol de dahil sadece uzaktan şutlarla etkili olduk (Hamsikin direkten dönen topu haric) ve asıl acı olan özette bile 2-1den sonra Abdülkadir’in rakibe çarpan şutu var 60 küsürlü dakikalarda sonra özet bitiyor sinirden gülüyorum ya asdhajags
bingolts
28.10.2022, 09:25
Şenoluda bahane edmezsiniz artık yeter. Ben hoca olduğunada inanmıyorum. Beylik laflarıda benim için bir önemi yok gitsin kim gelirse razıyım.
AKSOY_61
28.10.2022, 09:31
Avrupa'dan elenip sadece ligde mücadele etsen ne olacak ki.
İsmi lazim olmayan takım rakibini ettiği mücadeleyle resmen yiyor hemen hemen her maçı domine ediyor bu rezil futboluna o takımı geçeceğini mi zannediyorsun
Şampiyonlar ligi bize ağır gelirdi burdan devam edebilirdik fakat burası da ağır geliyor. Çünkü geçen senenin üstüne bırakın koymayı hszirdan yedik.
serdaracıl
28.10.2022, 09:32
Şenoluda bahane edmezsiniz artık yeter. Ben hoca olduğunada inanmıyorum. Beylik laflarıda benim için bir önemi yok gitsin kim gelirse razıyım.
Kim gelirse razı olduğumuz için 40 yılda bir şampiyon oluyoruz
İskender Çakmak
28.10.2022, 09:34
İyi oynamadık ama maçı bitirecek iki net pozisyonumuz oldu. Hatta atamadığımız pozisyonun devamında golü yedik.
Öyle ya da böyle rahat galip geleceğimiz bir maçtı. Ligde de maçımızın olmadığı haftaya denk gelmişti. Kötü kaybettik. Yazık oldu.
adiloş bebe
28.10.2022, 09:34
Hocanın maç sonu açıklamaları ile oynattığı oyun arasında dağlar kadar fark var. Aslında geçen sezon inadından ısrar etmeyen, rakibe göre takım çıkaran ve farklı şeyler deneten bir Avcı vardı. Hatta birçoğumuz olumlu anlamda buna şaşırmış, hocanın kalıplarını aştığı konusunda hemfikir olmuştuk.
Peki bu yıl ne oldu? Hoca yine birden o meşhur inadına geri döndü. Öncelikle bazı oyunculardaki ısrarı artık sıkmaya başladı. Abdülkadir bu hali ile değil Trabzonspor'da, Yomraspor'da oynayacak durumdan yoksunken her maç 11'de ya da sonradan kurtarıcı olarak sahaya atılması kabul edilemez bir şey. Hücum etkinliğimiz zaten kısıtlıyken ısrarla Tre'yi sağa atıp sola devşirme oyuncu koyuyorsun. Bırak bari bir kanadımız düzgün işlesin. Geçen yıl sistem oyuncuya göre şekillenirken bu yıl oyuncunun sisteme adapte olması gerekiyor ve bu olmayınca hoca ısrarla aynı şeyde devam ediyor. Ha birde Djaniny ısrarı var ki çözebilmiş değilim.
Bu yanlışlar maalesef yavaş yavaş kendi sonunu hazırlıyor. Kesinlikle Avcı'nın devam etmesinden yanayım ama artık saha içinde bir şeyler görmek istiyorum. Kabul edelim ki bu takım bu yıl şu ana kadar doğru dürüst top falan oynamadı.
Dün maçı izleyemedim,yazılanları okudum.
En büyük sıkıntı takımda forma rekabeti yok.
Takımın yarısı hep oynuyor yarısı da ya formsuz ya da sakat.
Sürekli oynayan oyuncular hem mental hem fiziksel yıpranıyor.
Bahaneye gerek yok bunu sağlaması gereken hocadır.
Üzerinden Güneş gölgesi de kalktı.
Tamam kafa biraz Dünya Kupası arasına yukarılardan kopmadan kendimizi atmakta.
Ama sezon geneline dair pırıltı görmek gerekiyor.
Oyuna değil mevcut duruma bakarsak kaybedilmiş bir şey yok.Bu kadar vasat performans ile hala hem ligde hem de muhtemelen Konferans liginde devam ediyoruz.Ya Avcı gaza basacağı yeri bekliyor her şey planlı gidiyor,ya da bu sezon böyle geçecek.
Enaldo61
28.10.2022, 09:41
Kibir abi kibir şampiyon yaptın diye egoya girersen işte sonuç böyle olur, aynı hataları tekrarlamaktan bıkmadın hocam.
Enaldo61
28.10.2022, 09:42
Dün maçı izleyemedim,yazılanları okudum.
En büyük sıkıntı takımda forma rekabeti yok.
Takımın yarısı hep oynuyor yarısı da ya formsuz ya da sakat.
Sürekli oynayan oyuncular hem mental hem fiziksel yıpranıyor.
Bahaneye gerek yok bunu sağlaması gereken hocadır.
Üzerinden Güneş gölgesi de kalktı.
Tamam kafa biraz Dünya Kupası arasına yukarılardan kopmadan kendimizi atmakta.
Ama sezon geneline dair pırıltı görmek gerekiyor.
Yahu ben bu sezon avrupada başarı istiyordum benim için ligden çok daha önemliydi. Hoca ülke içi rekabete yine kendini kaptırıp burada başarılı olurum diyorsa ben katılmıyorum ayrıca bu sezon şampiyon olamayız bu da net bence boşa heveslenmesin kimse.
Ayrıca ligde yine şampiyon olsan ne olacak bu anlayışla avrupada yine başarısız oluruz biz seneye ne yapacaksın gidip avrupaya
Stoperle bekle top çevirerek mi başarılı olacaz avrupada monacoya 4 attık şu maçı alamıyoruz ferenci 10 kişi yenemedik demek ki tesadüftü demek ki topçuların gününde olmasını umucaz bu maçlarda
Mehmet Fatih Yavuz
28.10.2022, 09:45
Eğer kalibre düşürseydik anlardım.
Geçen sene 22-23 milyon euro olan maaş bütçesini düşürürsün, dersin ki şampiyon oldum. Hasreti bitirdim.
Şimdi daha düşük bütçe ile yeniden yapılanacağım. Mali durumu da düzelteceğim.
Bu bir plandır.
Eyvallah.
Ama maaş bütçesini neredeyse %50 arttırıp böyle bir futbol izletemezsin kimseye.
Bu nedir yahu?
Enaldo61
28.10.2022, 09:48
Biz sanki rakip kaleyi ceza sahası yayında görüyoruz gibi bir futbol var ortada.
Bu geçiş meçiş muhabbeti nerden çıktı bu kadar biz bu sezon rakibi baskı altına alarak oynıcaz sanıyorduk bize bu vaadedilmişti ben öyle biliyorum. Bize savunma 4lüsü top çevirecek rakip üstümüze gelirse ani çıkışlarla gol arıcax denmemişti!
cyberentalpi
28.10.2022, 09:50
Sen hayatında iyi futbol görmemişsin.
1-2’den sonra şutun yok.
Atağın yok.
Pozisyonun yok.
Sürekli fubolda böyle şeyler var. Kadromuz eksik. Sakatımız çok. Avcı aklama cümleleri. Biraz yenilikçi olun. Papağana bağladınız.
Kardeşim Yaşın 30
İlk kez şampiyonluk gördün onu da geçen sene
Avcı gitti diyelim. Kimi getireceksin.
Her sene aynı şey olmayabiliyor işte malesef
Bu senede Fener hatalardan ders aldı gidiyor.
Bizim oyuncuların formu malesef yükselmedi.
Tamam bu sene de fenerin senesi gibi amaa...
Öyle yada böyle şampiyonluğa oynayabiliriz. Visca değil sadece dorukhan ı asıl dolduramadık
Enaldo61
28.10.2022, 09:51
Kardeşim Yaşın 30
Öyle yada böyle şampiyonluğa oynayabiliriz. Visca değil sadece dorukhan ı asıl dolduramadık
Ya avrupada başarı istiyoruz biz
Bie maçta ortalama bir oyun bir maçta berbat bir maçta ortalama bir oyun bir maçta berbat oyun, kısır döngüye girdik, bu kadro iyi bir kadrodur bu oyunu oynamamalı.
makbernatsu
28.10.2022, 09:56
rezil futbol anlayışına devam ediyoruz...yan pas geri pas sonrasında hopppp kanada uzun pas ve o kanattaki şahış topu ceza sahasındaki 7 kişinin arasındaki umuta kesiyor...tek kişi ile gol arıyoruz...
Mehmet Fatih Yavuz
28.10.2022, 10:02
Kardeşim Yaşın 30
Benim yaşım 41. ilk defa şampiyonluk sevinci yaşadım.
Avcı ile de 5 sene sözleşme imzalanmasın gerektiğini söylüyordum, zaten 3 sene imzalandı.
Avcı gitsin ekibinden de değilim.
Lakin geri giden herşey sorgulanır.
Hele de daha fazla para harcayıp geriye gidiyorsa.
Bu takım futbol oynamayı bırakalı yaklaşık 8-9 ay oluyor.
Bugünün meselesi değil bu.
Oyunu kazandık adlı parodiden nefret ediyorum. Pozisyona giren rakip, orta sahada yaptığım paslaşmaların sonucunda oyunu kazanmışım gibi kandırılmaktan da nefret ediyorum.
Bu kadar para harcayıp, maaş bağlayıp işler geriye gidiyorsa elbette "bu nedir hemşerim" der insanlar.
Futbol izleyemiyoruz, sonuçlar da alacalı bulacalı.
Ya avrupada başarı istiyoruz biz
Bie maçta ortalama bir oyun bir maçta berbat bir maçta ortalama bir oyun bir maçta berbat oyun, kısır döngüye girdik, bu kadro iyi bir kadrodur bu oyunu oynamamalı.
Avrupada artık hicbir Türk takımı başarılı olamaz makas açıldı olup olabileceğin bir üst tura çıkmak bukadar fb de öyle elenecek gelecek.
Mra var hani 13 sıradayken KOVULAN istermisin sadi var heralde dün ne yediğini hatırlamıyordur dik oynatan hami var akhisardan 6 antalyadan 7 yediren ha bide askeri kamuflaj hastası ünal hocamız bizi 4.yapmıştı en büyük başarımızın mimarı seç beğen al.
Cornelius gidince Haaland mı gelecekti.
Elindekinin kıymetini bileceksin.Üstelik en zor oyuncu bulunan mevki için.
Adam pat diye kendisi gitmek istedi ama o gitmeden önce burada ve sosyal medya da ne ağırlığı kaldı ne de futbolcu olmadığı.
O zaman da söylemiştim şimdi de söylüyorum.
Cornelius şampiyonlukta ilk 3'e yazacağım oyuncudur.Bugünkü oyun eksikliğinin en önemli sebebi o tipte bir santraforumuz olmayışıdır.
Bunun için geçen sezon Konya'yı 2-1 yendiğimiz maçtaki ilk golü yeniden izlemeniz yeterli.Başka bir şeye gerek yok.
Ama o gitsin öteki gelsin tüketim anlayışı bunu kavrayamadı.
Buyurun şimdi.
tristram
28.10.2022, 10:15
Kardeşim Yaşın 30
hatalari soylemek neden avci'nin yerine adam aramak olsun.bazi inatlarindan vazgecse sorunun buyuk kismi cozulur.oynattigi oyundan nefret eden biri olarak kendi adima ilk 10'a giremezsek bile sampiyonlugun hatrina hoca gitsin demem.
zaten gitmesi de mantiksiz..dediginiz gibi yerine gelebilecek bir turk hoca yok,a kalite yabanci hocayida getirme sansimiz yok..hocanin mevcut duzende cozumler uretmesi gerekiyor,degisik rotasyonlara girmesi gerekiyor..
kontratinda madde yoksa ozellikle savunma ozurlusu eren elmali denen ptt topcusunu her mac oynatmayabilir.yusuf erdogan'in en les hali eren'den iyidir,en kotu eren'den daha hizli kosar.iyi kotu isleyen tek kanati trezeguet'i saga almak zorunda da degilsin..iki ayagi olan her futbolcu treze'nin sag acikta verdigi katkiyi verir.sorun sadece oyuncu tercihleri de degil.takim top ayagimizda kalsin diye yan ve geri paslarin cilkini cikarmis durumda.dun bir kac pozisyonda rakibi kendi kale onune yigmisken pas yapa yapa ugurcan'a kadar dondugumuzu hatirliyorum.buna benzer seyleri her mac yasamaya basladik.hamsik gibi adam bazen pas konusunda huseyin cimsir'e bagladi.one oynamak yerine o bile kolay olani yapip geriye donuyor.
ayrica sorunun sakatlar olduguna katilmiyorum.gecen sezonun ikinci yarisinda visca,dorukhan,peres vardi..hatta ustune nwaka ve cornelius'ta vardi ama oynanan oyun uc asagi besi yukari ayni kabizliktaydi.mac basliklari forumda duruyor,oyundan yine kimse memnun degildi.bu takim gecen sezonun ikinci yarisindan itibaren dogru duzgun futbol oynamiyor.gecen sezon ozellikle ligin ikinci yarisinda kritik uc puanlarin hepsinde bireysel performanslar vardi.hoca bunlari gormuyor simdi kasim ayi diye kafa aciyor artik ne olacaksa.radikal kararlar alip hem sistemde hem oyuncu rotasyonunda degisiklikler olmazsa bu sezon boyle bir ileri iki geri devam eder.ya da gecen sezon oldugu gibi sansliysak bireysel performanslar tavan yapar o sekilde yururuz.
Bu varos takımlari evire çevire yenecek kadro ve oyuncular alınmadi. İyi düşünülup waka ve cornelius kalsaydı bu durumda olmazdık. Kızılyıldız frenc varoş takım falan değil Türkiye liginde sonunda düşmemeye oynarlar.
Millete bunu anlatamıyorsun herif illede kadro iyi diyor kadro iyi değil üstelik sağ bekin sağ açığını ve en önemli orta alandaki türk jokerini kaybettin sağ bekimiz ve sağ açığımız geri dönerse ilk 3 olabilir ama forvetlerimizde çok zayıf bu sene şampiyonluk beklemiyorum.
Sefa Murat Dokuz
28.10.2022, 10:15
Katai ve Dragovic hariç rakipten hangi oyuncu bizim yabancı kontejanını işgal etsin deseler birini seçmek için 1 saat düşünürsün.
Sivas’ın eski kalecisi Borjan’ı mı yoksa burnumuzun dibinde oynayan Pesic’i mi istersiniz? Yoksa hızını, çevikliğini kaybetmiş Kanga’yı mı?
Akintola ayarında (daha fiziksizi) Bukari’yi mi?
Köy takımı tabiri abartı olsada, rakibin bizim ligin ortalama takımlarından farklı bir kadrosu yok.
Tarihindeki başarılara göre de oynanmıyor maçlar. Kızılyıldız’ın avrupa şampiyonu olduğu dönemde elediği takımlardan bir tanesi şuan Bundesliga 2’de hemde uzun yıllardır. Bundesliga 2 takımları, “abi rakibin CL geçmişi var mı diyor”. Afedersin kim takar 30 sene önceyi.
Kızılyıldız, Bayern’i yendiğinde, Bayern’de sadece 3 yabancı futbolcu vardı. Bunlardan sadece 1 tanesi forma şansı buluyordu. Bugünki Bayern’de orjini Alman olan 4-5 futbolcu var. Tamamı uluslararası oyuncular. Klüp takımları ulusal futbol seviyesini göstermek zorunda değil ve ulusal futbol düzeyi geride olan klüpler, yerli oyuncu ağırlığı ile oynuyorsa artık bu uluslararası klüplerle mücadele edemez.
Siyasi olaylarda Kızılyıldızı etkilemiştir elbette ama artık yok tarihinde şu var bu var denilecek bir takım değiller. Tarihi ile alakası yok. Çağı da futbol endüstrisini de uluslararasılaşmayı da kaçırmış bir takım.
Sırp futbolu da çok parlak dönemlerini yaşamadığı için olabilecekleri seviyeler buralar olur ya da olmaz.
30 yıl önce futbol böyle değildi. Takım kadrolarında bu kadar uluslararası futbolcu yoktu. En fazla civar ülke futbolcuları vardı. Türkiye’de Türk oyuncu ağırlıklı birde yakın ülkelerden Yugoslavya, Gürcistan vs. kaç oyuncu olurdu. Diğer ülkeler içinde böyle sadece bize has değil. O dönem klüp başarıları aslında ülke futbolu adına da kısmen emare verirdi. 95-2000’den sonra bu olay artık tamamen bitti. Aşırı milliyetçi takımlar veya kurallar olan ligler hariç dünyanın tüm ülkelerinden futbolcular oynayan endüstrileşmiş bir yapı var. Bu futbol düzeni içinde gelsin başarılı olsun bakalım.
Şu takıma elenmemizi, buraları oynamış bilen bir takım tarihinde şu var bu var diyenler var utanmadan. Adamların malum başarısını hatırlayan insan sayısı muamma. Kadrodaki oyuncuları sanki biz 1990-91 şampiyonuyuz özgüveniyle sahaya çıkıyorlar. Böyle boş boş konuşmaları yapmadan önce biraz düşünün de yazın. Adamların kadrosunda o günleri görüp hatırlayan 1 kişi bile yoktur. Çoğunun doğum tarihlerine denk geliyor ya da bir kısmı doğmamış bile. Tribünlerde bile ilgili yılları hatırlayan görmüş kişiler ancak 40+ yaştakiler.
serdaracıl
28.10.2022, 10:18
Kargaşa ve kaos pompalayanlara aldırış etmeyin. Onların derdi Trabzonun başarısı değil. Sükunetle atlatalım bu süreci. Adım adım Kadro kalitemizi yükseltelim. Öyle hemen asmakla kesmekle olmuyor. 40 yıldır bunu öğrenemedik. Bu sene transferlerimiz çok kötü malesef. Sıfır katkı alıyoruz. Takım geri gitti.
Katai ve Dragovic hariç rakipten hangi oyuncu bizim yabancı kontejanını işgal etsin deseler birini seçmek için 1 saat düşünürsün.
Sivas’ın eski kalecisi Borjan’ı mı yoksa burnumuzun dibinde oynayan Pesic’i mi istersiniz? Yoksa hızını, çevikliğini kaybetmiş Kanga’yı mı?
Akintola ayarında (daha fiziksizi) Bukari’yi mi?
Köy takımı tabiri abartı olsada, rakibin bizim ligin ortalama takımlarından farklı bir kadrosu yok.
Tarihindeki başarılara göre de oynanmıyor maçlar. Kızılyıldız’ın avrupa şampiyonu olduğu dönemde elediği takımlardan bir tanesi şuan Bundesliga 2’de hemde uzun yıllardır. Bundesliga 2 takımları, “abi rakibin CL geçmişi var mı diyor”. Afedersin kim takar 30 sene önceyi.
Kızılyıldız, Bayern’i yendiğinde, Bayern’de sadece 3 yabancı futbolcu vardı. Bunlardan sadece 1 tanesi forma şansı buluyordu. Bugünki Bayern’de orjini Alman olan 4-5 futbolcu var. Tamamı uluslararası oyuncular. Klüp takımları ulusal futbol seviyesini göstermek zorunda değil ve ulusal futbol düzeyi geride olan klüpler, yerli oyuncu ağırlığı ile oynuyorsa artık bu uluslararası klüplerle mücadele edemez.
Siyasi olaylarda Kızılyıldızı etkilemiştir elbette ama artık yok tarihinde şu var bu var denilecek bir takım değiller. Tarihi ile alakası yok. Çağı da futbol endüstrisini de uluslararasılaşmayı da kaçırmış bir takım.
Sırp futbolu da çok parlak dönemlerini yaşamadığı için olabilecekleri seviyeler buralar olur ya da olmaz.
30 yıl önce futbol böyle değildi. Takım kadrolarında bu kadar uluslararası futbolcu yoktu. En fazla civar ülke futbolcuları vardı. Türkiye’de Türk oyuncu ağırlıklı birde yakın ülkelerden Yugoslavya, Gürcistan vs. kaç oyuncu olurdu. Diğer ülkeler içinde böyle sadece bize has değil. O dönem klüp başarıları aslında ülke futbolu adına da kısmen emare verirdi. 95-2000’den sonra bu olay artık tamamen bitti. Aşırı milliyetçi takımlar veya kurallar olan ligler hariç dünyanın tüm ülkelerinden futbolcular oynayan endüstrileşmiş bir yapı var. Bu futbol düzeni içinde gelsin başarılı olsun bakalım.
Şu takıma elenmemizi, buraları oynamış bilen bir takım tarihinde şu var bu var diyenler var utanmadan. Adamların malum başarısını hatırlayan insan sayısı muamma. Kadrodaki oyuncuları sanki biz 1990-91 şampiyonuyuz özgüveniyle sahaya çıkıyorlar. Böyle boş boş konuşmaları yapmadan önce biraz düşünün de yazın. Adamların kadrosunda o günleri görüp hatırlayan 1 kişi bile yoktur. Çoğunun doğum tarihlerine denk geliyor ya da bir kısmı doğmamış bile. Tribünlerde bile ilgili yılları hatırlayan görmüş kişiler ancak 40+ yaştakiler.
Senin kadronda 38 yıl önceyi hatırlayan kim vardıda sen 38 senedir büyük takımım diye piyasada caka satıyordun takımlar tarihiyle büyük olur kızıl yıldız büyük bir takımdır .
makbernatsu
28.10.2022, 10:22
rezil futbol anlayışına devam ediyoruz...yan pas geri pas sonrasında hopppp kanada uzun pas ve o kanattaki şahış topu ceza sahasındaki 7 kişinin arasındaki umuta kesiyor...tek kişi ile gol arıyoruz...
lazminator61
28.10.2022, 10:25
gercekten merak ediyorum, bu anlayis cünkü 3-4 aydir var. Tek bi adam ceza sahsinin icinde. Nasil gol aticagiz? Sivas macinda santrofumuz bile ceza sahsina girmemis. Yani mal mal 5 kisi ceza sahsinin önünde bekleyip pas alip geri pas yapiyor takim!!!!!!!!
Kimse ceza sahsina girmiyor.
Sefa Murat Dokuz
28.10.2022, 10:29
Kardeşim Yaşın 30
Her sene şampiyon olmak gibi çılgın beklentilerimiz yok. Türkiye’de yaşıyoruz. Neyin ne olduğunu görüyoruz. 2010-2011 şike skandalı yaşanıp ayyuka çıkmasaydı, geçen sene şike yapılır yine alınırdı o şampiyonluk bizden. 2010-2011’imiz geçen yıl olurdu. Bir şeyler henüz sıcak ve bu işlere çok cüret edilemiyor olması, VAR sistemi, biraz da rakiplerin aynı anda çok kötü kadrolarla yakalanmasını fırsata çevirdik şampiyon olduk. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Ne yapalım bir 30 sene de bunun mu turşusunu kuralım istiyorsunuz?
Avcı gitsin diyen yok. Artık saçmalamalarını savunanlar Avcı’dan daha büyük problem. Avcı taparlar klüpten çok Avcı taraftarlığı ile sahne alıyorlar. Şenol taparlar da vardı böyle geçmişte.
Şampiyon olmazsak başarısız olduk demeyeceğiz zaten. İkincilik de başarıdır. Hataları düşününce iyi başarıdır hatta. Şuan 5 ay sonrasını değil bugüne dair bir problem var. Lig’de 4. birirsin ama doğru gittiğimizin işaretini versin devam etsin hoca sorun yok orda. Doğru gitmiyoruz, ne yaptığımız belli değil sorun bu.
Sürekli aynı şeyi defalarca tekrarlayan 10 kişi Ferencvaros’a saldırmayan, 2. maç skora ihtiyaç varken Kopenag’a saldırmayan, 1-2 olunca son 20 dk Kızılyıldıza saldırmayan gerizekalı bir insanın ancak uygulayabileceği bir futbol oynuyoruz. Evet herhangi bir organizasyonda yenilirken ve yenilgiyi çevirme şansın varsa bunu denemiyorsan, ya umursamıyorsundur ya gerizekalısındır.
Ne yahu bu dünyanın en hırssız en mıy mıy futbolu ve 0-0’ken 1-0 ken katlanılıyor da yenikken bu aptalca oyuna katlanamıyoruz. Bu kadar basit.
Hamsik ile Gbamin aynı anda oynamamalı. İkisi birbirinin yedeği olmalı. İkisi de oyundan çıkınca anaokulu uşaklarına döndük. Artık hoca bunları planlamalı. Kaç maçtır ikisi de oyundan çıkınca gram top oynayamıyoruz.
Yaşı daha genç olan arkadaşlara şunu söylemek istiyorum.
Avcı gidince hiçbir şey daha iyi olmayacak.
Geçmişte Şenol Güneş gidince hiçbir şeyin iyi olmadığı gibi.Her şey daha kötüye gitti.
Ben de eleştiriyorum ama birilerinin gitmesi çözüm değil,bizim takıma yabancı teknik adam olmaz,olmuyor geçmişte çok denendi,A plus teknik adamdan bahsediliyor kimi ikna edeceksin ne kadar maliyetin olacak.Yerliye gelince kim var. İlhan Palut mu diyeceksiniz.
Bu durumu düzeltecek Avcı'dır,gitmesi her şeyi daha geriye götürür emin olun,bu filmi 30 yılda çok izledik.
Saint Castillo
28.10.2022, 10:31
Genel yorumlar ne yazık ki fecaat. Bu sezonki en iyi maçımızdı kaybettik yazık oldu.
Ceza sahasına iştahlı şekilde akın etmiyoruz gol sıkıntımız bu yüzden.
Ağır şekilde eleştirilmesi gereken oyuncular var hiçbir katkı sağlamadan maçı bitiren oyuncular. Onlar kendi akıbetlerini kendileri belirleyecek bu saatten sonra.
Rakibe köy takımı diyenler var. Adamların avrupa tecrübesi bizimkinin fersah fersah önünde. Anlayışı olmayan bir oyunları yok. Ne yaptığını gayet iyi bilen bir takım. Biz buna rağmen adamları elimizden kaçırdık.
Ense karartmaya gerek yok.
Onur Akyüz
28.10.2022, 10:34
Gbamin batırdı maçı topu oraya kadar taşıyorsan ya şut atacaksın ya doğru düzgün pas atacaksın sen gidip en olmayacak işi yapıp golü yediriyorsun. Hiç mi tecrüben yok ya yerini kaybetmişsin kaptırırsan ne olacağını tahmin bile edemiyor musun?
Şu takıma yenildik ya olacak iş değil bir parantez de Bartra’ya açmak lazım ya neyse.
Doğukan Uçan
28.10.2022, 10:35
dikkat ettiniz mi kızılyıldız 2-1 yaptı maçı uyuta uyuta bitirdiler. maçta buda mı kaçar diyeceğimiz 1 tane pozisyon yok. türkiye de anadolu takımlarına gol atıp üstüne yatarsın ama avrupa da tam tersi elin oğlu zayıf bile olsa sana acımıyor.
lazminator61
28.10.2022, 10:36
Hamsik ile Gbamin aynı anda oynamamalı. İkisi birbirinin yedeği olmalı. İkisi de oyundan çıkınca anaokulu uşaklarına döndük. Artık hoca bunları planlamalı. Kaç maçtır ikisi de oyundan çıkınca gram top oynayamıyoruz.
cünkü hiperstarimiz Ömür ve Yazici sahda bi b** yapmiyorlar.
Sefa Murat Dokuz
28.10.2022, 10:39
Senin kadronda 38 yıl önceyi hatırlayan kim vardıda sen 38 senedir büyük takımım diye piyasada caka satıyordun takımlar tarihiyle büyük olur kızıl yıldız büyük bir takımdır .
Beni büyük yapan sadece geçmiş değil taraftar kitlesi ve klübe bağlılığı.
Klübün insanların gönlünde çok öncelikli yerlerde olması.
Oda ülke futbolunda büyük yapıyor anca.
Taraftar klüpten kopsun, bağı zayıflasın 2-3 seneye Bursaspor’a dönüşürsün.
Kızılydız’ın uluslarası başarı aldığı dönemle bugünki uluslararası alan aynı değil.
Kimse Kızılyıldız’a 91 şampiyonu diye bakmıyor. Taraftarı güçlü, sert bir deplasman o kadar.
Atletic deplasmanına gitmektense Kızılyıldız’ı tercih ederim, çoğu takım da aynı şeyi tercih eder.
Sahada emekliye ayrılmış o ayaklar yok.
75-91’deki futbola dönersek ve yerelleşme, bölgeselleşme ön plana çıkarsa Kızılyıldız belki senin hayal ettiğin takım olur. Ama bugün Avrupa’da önemsiz bir takım. İşte kadrosunda kimler var? bizim lige gelip tutunamayan oyuncular bile ilk 11’de.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.