Orijinalini görmek için týklayýnýz : Süper Lig 10.Hafta | Beþiktaþ 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Royal Heart
16.10.2022, 23:50
Beþiktaþý çok iyi bulup bizi kötü bulanlara þaþýyorum bu maç özelinde, sadece visca ve edgar olsaydý handikap yapardýk bu maçta net..
Rakibe oyunu býrakýp neredeyse maç boyu geri yaslanýrsan bu seviyede ismi hangi takým olursa olsun baský yersin, bu kadar net olan bir durum üzerinden polemik oluþturulmasý abesle iþtigal. Bunu rakibin oyununu övmek olarak deðil, futbolun olaðan hikâyesi olarak anlamak da zor deðildir.
doc holliday
16.10.2022, 23:51
Devre arasý alalým Halil Akbunar’ý çok makbule geçer.
Halil Akbunar’dan ziyade bardi yerine pýr pýr bir kanat profili alsak çok daha faydalý olurdu.Zaten baka- yusuf- ömür 10 noda çok alternatif vardý.Yabancý hakkýmýzý böyle bir kanattan kullansak daha iyiydi, visca da olsa orada alternatif 1 oyuncuya daha ihtiyaç vardý.Naci ve lahtimiyi saymýyorum, hocada saymýyor zaten..
serdaracýl
16.10.2022, 23:52
Adamlar city’yi izleyip gelip burada yazýyorlar diyordum ama city de yenildi. Her maçýný kazanan bir takým yapsalar da onu tutup rahatlasa buradaki bazý arkadalþar
Bardi alýnacaðýný baker kalsaydý farký yok. Üstelik baker daha iyi pasördu.
Baker'ý da kanada atarsan böyle olurdu. Mecburiyetten orada oynatýyoruz. Tabi bu kaçýrdýðý saçma sapan þutu temize çýkarmýyor orasý ayrý.
serdaracýl
16.10.2022, 23:52
Halil Akbunar’dan ziyade bardi yerine pýr pýr bir kanat profili alsak çok daha faydalý olurdu.Zaten baka- yusuf- ömür 10 noda çok alternatif vardý.Yabancý hakkýmýzý böyle bir kanattan kullansak daha iyiydi, visca da olsa orada alternatif 1 oyuncuya daha ihtiyaç vardý.Naci ve lahtimiyi saymýyorum, hocada saymýyor zaten..
Abi pýr pýr adam istemiyorum. Bana pýr pýr deme ne olursun. 1.80’den aþaðý adam istemiyorum takýmda
Her maç sonrasý kasým ayý
kasým ayý lafý bitmiyor!
bakalým bu kasým ayýnda ne olacak
problemleri nasýl çözecek
Halil kanatta bizim topçularý top diye oynar, Mahmud dýþýnda kimse yok piyasada.
doc holliday
16.10.2022, 23:59
Rakibe oyunu býrakýp neredeyse maç boyu geri yaslanýrsan bu seviyede ismi hangi takým olursa olsun baský yersin, bu kadar net olan bir durum üzerinden polemik oluþturulmasý abesle iþtigal. Bunu rakibin oyununu övmek olarak deðil, futbolun olaðan hikâyesi olarak anlamak da zor deðildir.
Ben bizden çok bjk nin performansýný kastettim, Bugün çok iyi deðillerdi, çok daha iyi oynadýklarý maçlar vardý özellikle ligin ilk maçlarý.Bence lig baþý aþýrý yüklenmeden dolayý düþüþteler.
Bugün %100 kazanmayý belki haketmedik ama bjk yi böyle yakalamýþken kazanabilirdik, olay detaylarda bitti, bu sonucuda þahsen çok kötü bulmuyorum sonuçta deplasmandayýz..
doc holliday
17.10.2022, 00:01
Halil kanatta bizim topçularý top diye oynar, Mahmud dýþýnda kimse yok piyasada.
o profil oyuncu halil’de olabilirdi hocam birþey demiyorum..
kaçarava
17.10.2022, 00:02
kasým ayý lafý bitmiyor!
Kasýmý bilmiyorum ama Avrupa'dan elenirsek oyun fark eder. Rotasyon yapamadan bunu "sallanmadan" götüren takým yok. Ýkinci yarý kondisyon-fizik olarak duvara çarptýk.
samatyaboy
17.10.2022, 00:03
kasým ayý lafý bitmiyor!
Daha kötü olmasýn da, bu takýmýn temposu her maç düþüyor.Tüm imkanlar lehimize gerçekleþen maçý bile kazanamadýk.Devreyi önde kapamýþsýn, en iyi adamlarý sakatlanmýþ ama sen kaleye gidemeden maçý bitiriyorsun.Josef'in hatalý pasý olmasa pozisyona bile giremiyecektik.
Sefa Murat Dokuz
17.10.2022, 00:04
Oyunu boyuna dar, enine geniþ oynamak zorunda kaldýðýmýz maçlarda böyle gözükmeye devam edeceðiz.
Ýster rakip böyle sahamýza yerleþmiþ oynasýn, ister 10 kiþi kalmýþ bir takýma karþý onlarýn sahasýna yerleþip oynayalým çok farketmez. Oyunu enine geniþleten takýma cevap veremiyoruz, çünkü özellikle sað bek ve sað kanatýmýz adeta yok.
Biz oyunu enine geniþletmek zorunda kaldýðýmýzda rakipler kapandýðýnda veya 10 kiþi kaldýðýnda da sýfýra inecek, top sürecek, rakibi merkezde eksiltecek kanat oyunumuz ve oyuncumuz yok.
Lig o kadar kötü seviyedeki 1-2 takým hariç ne oynadýðýný bilen takým yok. Kopmazsak yarýþtan devreye kadar o sayede belki devre arasý eksikler giderilir.
Aksi halde bu takým ligin sonunda kazanmak zorunda olduðunda ve 11 kiþi topun arkasýna geçen takýmlara karþý puan dahi alamaz.
Turan AKYILDIZ
17.10.2022, 00:04
Özeti þimdi izledim. Allah aþkýna tamam eleþtirelim de o 2.gol neydi öyle adam kafa vuruyor direkten dönüyor kaleci dahil 6 kiþiyiz rakip 2 kiþi tüm topçularýmýz izliyor. kaç maçtýr oynamayan soyadý gibi tosun olmuþ cenk o hantallýkla topa hamle yapýyo dönüp vuruyo birde, bizim 6 kiþi tiyatro izler gibi izliyor pozisyonu. üstüne üstlük kalecimiz koþuyor müdahele etmeye.hoca ne yapsýn buna.yeni doðan bebeklere yürümeyi öðretirler ya hoca mý öðretsin antrenmanlarda 6 kiþiye karþýlýk 2 kiþiden nasýl gol yenir diye ya da hoca mý öðretecek defansta uyumamayý milyarlýk eþeklere.orda atacan kendini topun önüne ama nerde 6 kiþi izlemiþ resmen gol yememizi
doc holliday
17.10.2022, 00:06
Abi pýr pýr adam istemiyorum. Bana pýr pýr deme ne olursun. 1.80’den aþaðý adam istemiyorum takýmda
Bardi yerine dedim hocam yoksa bende hobbit düþmanýyým:) hem defansta hem hücumda hem ortasahada, o yüzden bu gbamin bari iyi olsunda takýmda 1-2 üstün fizikli oyuncu olsun istiyorum..
Yunus Emre SEYHAN
17.10.2022, 00:08
Galatasaray ve Bjk hoca deðiþtirmezler ise yarýþ biz ile FB arasýnda geçecek.
Transfer þampiyonlarýndan Galatasaray'da kurtarýcý olarak oyuna 40 yaþýndaki gomis giriyor. Kazým,Barýþ,Berkan gibi vasat oyuncularýn ayaðýna bakýyorlar . Yunus ve Kerem'de bitik. Yarýþtan ilk olarak Galatasaray kopacak
Adem Köse
17.10.2022, 00:08
Tranzonspor 120 km, Beþiktaþ 117km koþmuþ. Ben yine iyi oynadýðýmýzý düþünüyorum. Ama bu koþu mesafesine göre cok daha iyi seyler yapmalýydýk.
Trezeguet saðda kalmaya devam edip, Bardhi nin pozisyonunda Trezeguet olsaydý topu kaleye sokardý. Bu konudaki ýsrarý bir türlü anlamýyorum.
Ileride atletik oyuncu eksikliðini her zaman ki gibi yine hissettik.
Ömür ,niye defans arkasýna koþu yapmýyorsun. Neden çalýþmýyorsun kaç yaþýna geldin artýk yere daha saðlam basmalýsýn. Eskiden ikili mücadelelerde kaybediyorsun diyorduk artýk ikili mücadeleye bile girmiyorsun.
Fantazi mi olur bilmiyorum ama Peres dönünce Bartra yerine Larsen mi denesek... En azindan hava toplarýnda ve sürat konusunda daha iyi olduðunu sað bek için de yetersiz olduðunu düþünüyorum.
serdaracýl
17.10.2022, 00:11
Karþýmýzdaki takým da þampiyonluk adayý. Çok ciddi yatýrým yapýp iyi adamlar aldýlar. Evinde oynuyorlar. Günlerdir bu maça hazýrlanýyorlar. Kredilerini tüketmiþler. Taraftarla barýþma maçý olarak görüyorlar. Sanki siirt köy hizmetlerini yenememiþiz gibi davranmasak diyorum
makbernatsu
17.10.2022, 00:16
Bukadar yorgunluða raðmen ki bardi atsa farka gidebilecek bir maç olmasýna raðmen 1 puanýn iyi olduðunu düþünüyorum..2.golde uðurcan kalede dursa gol olmazdý þansýz bir an oldu..bence gomez oyunda kalsaydý sadece ömürün yerine umut girseydi yine kazanýrdýk net...
Olur mu hocam ya Dünya’da ilk kez bir takým Avrupa ve kendi liginde oynuyor.
Dünya’da ilk kez hafta içi hafta sonu art arda maç yapýlýyor. Bunlarýn hiçbiri belli deðildi.
Ligin baþýnda fikstürler açýklanýnca baþýmýzdan aþaðý kaynar sular döküldü.
Oyun zekasý veya yeteneði yüksek oyuncu: 2, Hamsik ve Visca
Çizgi üstünde top süren sol bek sayýsý: 1, Eren
Çizgi üstünde top süren sað bek sayýsý: 0 + (8 aydýr sakat Peres)
Çizgi üstünde top süren sol açýk sayýsý: 1, Yusuf Erdoðan (þans bulamýyor)
Çizgi üstünde top süren sað açýk sayýsý: 0
Ofansif Orta Saha: 4, Bakasetas, Yusuf Yazýcý, A.Ömür, Enis Bardhi
Çizgide oynayan oyuncularla oynamak zorunda deðilsin tabiki, sað açýkta oyun kurucu kanat Visca ve sol kanatta içe kat eden Trezeguet ile de oynayabilirsin. Peki alternatif oyunda rakip merkezi kitlerse çizgide top sürmek zorunda kalýrsan topu baþka türlü taþýyamazsan ya da bir sakatlýk olursa (ki oldu) çözümü ne hocanýn. Çözümü yok çünkü kadroyu planlarken ayný mevkiye transfer yapýldý. Bir oyun kurucu bir içe kat eden açýk oyuncularýn olabilir bu sefer çizgiyi kullanan 2 bek alýrsýn, bek rotasyonunun da güçlü olur.
Naci ve Lahtimi de çizgide oynayan kanat oyuncularý deðil. Lahtimi’yi çok az izleyebildik ama gözüken sað açýkta içe kat ediyordu. Kanat forvet gibi daha çok. Gerçi ne olduðu da önemli deðil çünkü kullanýlmýyor.
Devre arasýna kadar umarým skor olarak ve tabela olarak yarýþtan kopmayýz. Belki Avcý’yý ve yönetimi birisi ikna eder de Bek ve kanat transferi yaparlar. Alacaðýmýz en kötü bek ve kanatta Badou Ndiaye’den daha aþaðýda atletizm olursa yine iþe yaramayacak onu da baþtan not edeyim.
kasým ayý gelsin göreceðiz
sakat oyuncular geri geldiðinde anýnda çok iyi performans göstermesi çok zor
dorukhan'dan beklemiyorum zaten
avrupa ligi grup maçlarý bitecek
yoðun maç trafiði azalacak
çok garip bir transfer planlamasý
Royal Heart
17.10.2022, 00:17
Ben bizden çok bjk nin performansýný kastettim, Bugün çok iyi deðillerdi, çok daha iyi oynadýklarý maçlar vardý özellikle ligin ilk maçlarý.Bence lig baþý aþýrý yüklenmeden dolayý düþüþteler.
Bugün %100 kazanmayý belki haketmedik ama bjk yi böyle yakalamýþken kazanabilirdik, olay detaylarda bitti, bu sonucuda þahsen çok kötü bulmuyorum sonuçta deplasmandayýz..
Mesele de zaten rakibin yenilmeyecek bir rakip olmamasý ama takým sanki 1 puandan fazlasýnda gözümüz yok der gibi oynarsa hatta buna da camia mensuplarýnca bulunmaz nimet gibi bakýlabiliyorsa orada bir sorun var demektir, detaydan fazlasý var bence burada, çözülmesi gereken öncelikli durum bu gibi duruyor.
Sefa Murat Dokuz
17.10.2022, 00:17
Galatasaray ve Bjk hoca deðiþtirmezler ise yarýþ biz ile FB arasýnda geçecek.
Transfer þampiyonlarýndan Galatasaray'da kurtarýcý olarak oyuna 40 yaþýndaki gomis giriyor. Kazým,Barýþ,Berkan gibi vasat oyuncularýn ayaðýna bakýyorlar . Yunus ve Kerem'de bitik. Yarýþtan ilk olarak Galatasaray kopacak
Katýlýyorum ama Okan Buruk artýk bu hafta olaya uyanmýþtýr. Galatasaray Mertens’in kanat oyadýðý bir formasyonda baþarýlý olamaz. Kazýmcan kötü bek deðil, önüne 1 kez bile dönmeyen yaþýný baþýný almýþ Mertes’i koyarsan otoban olur tabi orasý. Ayrýca Kayserispor Gs’nin düþük kalite yerlilerini geride oynatmasýný çok iyi okumuþ. Merkezden çýlgýn bir pres yaptýlar.
Okan Buruk’un artýk Ýcardi’yi iç sahada belli maçlar dýþýnda bu haliyle kullanacaðýný hiç sanmýyorum. Gs oyun sistemini oturtamadý. Kanatlarý hiç çalýþmýyor. Bu gidiþle yarýþtan ilk kopacak takým olurlar ama artýk, Mertens-Seferovic ikilisinin önde ortada arkalý önlü oynadýðý bir oyuna geçecektir Okan Buruk. Baþka çýkýþ yolu da yok. Onlarýn kadro planlamasý bizden kötü.
Takým kaptanlýðýný Hamsik' e mi versek?
Uðurcan eziliyor. Bugünkü maçta bir isabetli top atamadý.
Kendisine fazla yükleniyor ve hatalar yapýyor.
Altyapýdan gelen genç bir insana kaptanlýk güzel bir hikaye ama Uðurcaný'da yýpratmamak lazým
Skor iyi, oyun kötü.
Monaco maçýndan sonra bu oyun da kabul edilebilir aslýnda. Bardhi o golü atsa tamamdýk. Neyse diyelim, geçelim. Avrupa'ya odaklanalým.
Daha önce de yazdým, tekrara düþüyorum belki ama yine yazacaðým: Naci ile Lahtimi tamamen yönetimin hatasýdýr. Bu oyuncularý alýrsan adam da gelir her maç sonu burada 'Neden oynamýyorlar ya!' diye sorar tabii. Almayacaksýn!
Belki bu oyuncularýmýz sizden iyi oynuyorlardýr ama asla ve asla Ömür'den, Bardhi'den ve hele hele Djaniny'den iyi oynayamazlar. Bu adamlarla antrenman yapýyor olmalarý bile ikisinin de kariyerlerinin tepe noktasýdýr böylece bilmeniz lazým.
Hoca'yý bu kadar futbolseverin izlediði bir maçta bu oyuncularý sahaya atmadýðý için kutlarým.
Ne Naci ne de Lahtimi þampiyon akýmýn kadrosunda olacak futbolcular ama yine de madem ki alýnmýþlar onlarýn da iyiliðini isteriz. Antrenmanlarýný yapsýnlar, baþka takýmlarda þanslarýný denerler. Büyük geliþme kaydederlerse (Hani Allah'ýn her þeye gücü yeter, o bakýmdan diyorum yoksa bana kalsa olmamýþ, olmamýþtýr) kopmuþ maçlarda son beþ dakika süre alabilirler. Fýrsat verilebilir, adamlara düþman deðilim neticede.
Ne olur þu oyuncularý as takýmdan biriyle kýyaslayýp da hýzlýdýr, seridir, kanattýr falan demeyin artýk. Ha bak benden hýzlýdýr de, benim yerime o oynasýn de, ona lafým yok!
:)
Bu aksamki macta sol tarafa bardhi yerine ileri geri kosabilen yusuf erdogan daha uygun olurdu naci dar alanda akilli teknik dokunuslarla yararli olacak ozelliklere sahip bu macta djanini arandi!
kaçarava
17.10.2022, 00:19
Oyunu boyuna dar, enine geniþ oynamak zorunda kaldýðýmýz maçlarda böyle gözükmeye devam edeceðiz.
Ýster rakip böyle sahamýza yerleþmiþ oynasýn, ister 10 kiþi kalmýþ bir takýma karþý onlarýn sahasýna yerleþip oynayalým çok farketmez. Oyunu enine geniþleten takýma cevap veremiyoruz, çünkü özellikle sað bek ve sað kanatýmýz adeta yok.
Biz oyunu enine geniþletmek zorunda kaldýðýmýzda rakipler kapandýðýnda veya 10 kiþi kaldýðýnda da sýfýra inecek, top sürecek, rakibi merkezde eksiltecek kanat oyunumuz ve oyuncumuz yok.
Lig o kadar kötü seviyedeki 1-2 takým hariç ne oynadýðýný bilen takým yok. Kopmazsak yarýþtan devreye kadar o sayede belki devre arasý eksikler giderilir.
Aksi halde bu takým ligin sonunda kazanmak zorunda olduðunda ve 11 kiþi topun arkasýna geçen takýmlara karþý puan dahi alamaz.
Savunmada hep dar kalýyoruz. O yüzden her uzun ters topta rakip, kucaðýnda olgun bir atak buluyor. Sahanýn ve rakibin her yerine hâkim olamayýz tabii ama kanat savunmamýz net kötü. Bekler bire birde kötü ve kanatlarýmýzýn beklere olan desteði çok az.
Kanatta sözde adam karþýlýyoruz. Adam lamba gibi orta yapýyor. Bildiðin topu çekip ortalýyor adam. Kaç defa oldu. Bu, hocanýn "Rakibi kanatlara ittik" dediði þey deðil. Bu, resmen zaafiyet. 2-2 olan golde ikinci pozisyona laf ediyoruz ama ilki gol olabilirdi zaten. Þansa olmadý.
Aynýsý biz yapmaya çalýþýnca rakip bek kemik gibi duruyor ve bizim oyuncu týkanýp kalýyor.
Bunun sýkýntýsýný hücumda da yaþýyoruz. Tek kanatlý oynuyoruz zaten. Oyunu geniþletemiyoruz. Rakip bekin üzerine topla gidip iþ yapacak tek adam Djaniny. Trezeguet de o iþleri yapacak adam deðil, stili farklý.
Merkezimiz aðýr, kanatlarýmýz sorunlu. Büyük sorunlar var.
doc holliday
17.10.2022, 00:21
Gelecek maçlar için öngörülerimi ve beklentilerimi söyleyeyim;
Bardhi birdaha formayý zor görür..
Hüso Türkmen bu Bartra’dan tandemde 2-3 maça kalmaz formayý alýr..
Larsen bir þekilde saðbekten kesik yer..( Belki Bartra oraya kayar)
Maxi birdaha oyundan zor çýkar.( 13 yaþýndaki yeðenim bile msj attý maxi çýkýnca ” Maxi niye çýktý iyi oynuyordu”diye) ah hunter hocam ah…
Derbilerde deplasman veya kendi sahamizda pek fark etmiyor durum 1-2 giderken bardhinin yerine yusuf erdogan ortaya silopis girseydi daha direncli olurduk
Sefa Murat Dokuz
17.10.2022, 00:29
Savunmada hep dar kalýyoruz. O yüzden her uzun ters topta rakip, kucaðýnda olgun bir atak buluyor. Sahanýn ve rakibin her yerine hâkim olamayýz tabii ama kanat savunmamýz net kötü. Bekler bire birde kötü ve kanatlarýmýzýn beklere olan desteði çok az.
Kanatta sözde adam karþýlýyoruz. Adam lamba gibi orta yapýyor. Bildiðin topu çekip ortalýyor adam. Kaç defa oldu. Bu, hocanýn "Rakibi kanatlara ittik" dediði þey deðil. Bu, resmen zaafiyet. 2-2 olan golde ikinci pozisyona laf ediyoruz ama ilki gol olabilirdi zaten. Þansa olmadý.
Aynýsý biz yapmaya çalýþýnca rakip bek kemik gibi duruyor ve bizim oyuncu týkanýp kalýyor.
Bunun sýkýntýsýný hücumda da yaþýyoruz. Tek kanatlý oynuyoruz zaten. Oyunu geniþletemiyoruz. Rakip bekin üzerine topla gidip iþ yapacak tek adam Djaniny. Trezeguet de o iþleri yapacak adam deðil, stili farklý.
Doðru. Bizim maçlarda rakiplerin isabetli ortalarý da artar. Sol kanattan yapýlan orta sað taç çizgisine kadar açýlan berbat bir orta bile olsa, rakibin sað açýðý veya sað beki gidip o topu alýyor. Hadi bizim savunmadaki darlýðýmýz belki biraz merkezi kapatmak için taktik ama bir kanattan diðer kanata çevrilen bu toplarý sürekli deneyen rakibe karþý en azýndan bir çözüm denersin. Bugün sað açýða sol taraftan ikinci yarý 6-7 tane top atýldý, belki de her biri 50-60 metrelik pas. Bazýlarýna rakip de yetiþemedi. Kanat savunmamýz çok kötü.
Burda tek bir maçýn skoruna veya oyununa göre maç maç konuþanlar var ama oyun yapýmýzý ve yapamadýklarýmýzý tahlil eden, analiz eden çok az kiþi var. Bazýlarý taraftarlýktan öyle býkmýþ ki, hani sahada hiçbir þey yapamayalým ama ileri þiþirdiðimiz bir top veya rakibin kendi kalesine atacaðý 1 golle 1-0 kazanalým yeter kafasýna gelmiþ bir taraftar da var.
Bizim enine geniþ oynayamama sýkýntýmýzý biz Ferencvaros 10 kiþi kaldýðýnda gördük. Olurda bir anadolu takýmý da 10 kiþi kalýrsa yine göreceðiz. Ben Kopenag maçýnda Abdullah Avcý’nýn eliyle sol korner bayraðýna doðru oyuncularý açmaya çalýþtýðýný yýrtýndýðýný gördüm, nafile. Kenarda baðýran hocayý bile dinlemiyor takým.
Bu mac djanini,nin oyun sitiline cok uygun bir macti hatta bardhinin yerine yusuf erdogan girse daha cok kosardi
Enes Baþkaya60
17.10.2022, 00:35
Bardhi çok mu kötüydü?
Kötü bile deðildi.
Mehmet Sarigül
17.10.2022, 00:37
Bir hoca bir takýmýn kanatlarýný nasil savunacaðýný öðretemiyorsa...biz daha çoook Erenler, Larsenlarý eleþtiriz!
Futbolda "kilidi açmak" diye bir deyim var...bizde rakibin kilidi açmak gibi bir sorunu yaþamýyor!
Çünkü biz "kapýyý ardýna kadar açýyoruz"...ilk golde Trezeguet'in yaptýðý o neydi öyle???
Mehmet Sarigül
17.10.2022, 00:41
Göstermelik ve isteksiz bir þekilde beklere yardim gelir gibi yapan adamlar ile biz hiçbir zaman takým savunmasý yapamayýz.
HIZIR_IR
17.10.2022, 00:46
Uzun zamandýr bu forumda böyle mantýklý bir yoruma denk gelmemiþtim. Teþekkür ederim
Yedekten oyuna girecek hizli siyahi anadolu topcusu olsa bugun maci almistik. Kenarda bunun eksikligi var.
kaçarava
17.10.2022, 00:52
Doðru. Bizim maçlarda rakiplerin isabetli ortalarý da artar. Sol kanattan yapýlan orta sað taç çizgisine kadar açýlan berbat bir orta bile olsa, rakibin sað açýðý veya sað beki gidip o topu alýyor. Hadi bizim savunmadaki darlýðýmýz belki biraz merkezi kapatmak için taktik ama bir kanattan diðer kanata çevrilen bu toplarý sürekli deneyen rakibe karþý en azýndan bir çözüm denersin. Bugün sað açýða sol taraftan ikinci yarý 6-7 tane top atýldý, belki de her biri 50-60 metrelik pas. Bazýlarýna rakip de yetiþemedi. Kanat savunmamýz çok kötü.
Burda tek bir maçýn skoruna veya oyununa göre maç maç konuþanlar var ama oyun yapýmýzý ve yapamadýklarýmýzý tahlil eden, analiz eden çok az kiþi var. Bazýlarý taraftarlýktan öyle býkmýþ ki, hani sahada hiçbir þey yapamayalým ama ileri þiþirdiðimiz bir top veya rakibin kendi kalesine atacaðý 1 golle 1-0 kazanalým yeter kafasýna gelmiþ bir taraftar da var.
Bizim enine geniþ oynayamama sýkýntýmýzý biz Ferencvaros 10 kiþi kaldýðýnda gördük. Olurda bir anadolu takýmý da 10 kiþi kalýrsa yine göreceðiz. Ben Kopenag maçýnda Abdullah Avcý’nýn eliyle sol korner bayraðýna doðru oyuncularý açmaya çalýþtýðýný yýrtýndýðýný gördüm, nafile. Kenarda baðýran hocayý bile dinlemiyor takým.
Bir pozisyonda saðdan ortaladýlar, top sola geldi ve aldýlar. Devamýnda soldan ortaladýlar top saða geldi, aldýlar.
En büyük sorun hocanýn iki 10 numara, bol hücumcu oynatýp bunlarý yapmaya çalýþmasý. En azýndan derbilerde Bakasetas ya da Hamsik'ten birini kesmeli.
Ben hücumun böyle kalmasýna bile razýyým, savunmayý düzeltelim yeter.
Bu mac djanini,nin oyun sitiline cok uygun bir macti hatta bardhinin yerine yusuf erdogan girse daha cok kosardi
Bardhi en fazla destek oyuncusu olur. Bize sürükleyen oyuncu lazýmdý.
Bir hoca bir takýmýn kanatlarýný nasil savunacaðýný öðretemiyorsa...biz daha çoook Erenler, Larsenlarý eleþtiriz!
Futbolda "kilidi açmak" diye bir deyim var...bizde rakibin kilidi açmak gibi bir sorunu yaþamýyor!
Çünkü biz "kapýyý ardýna kadar açýyoruz"...ilk golde Trezeguet'in yaptýðý o neydi öyle???
Planlar anlatýlýyordur ama uygulamak önemli. Maçlar üst üste geldi, biraz nefes alýrsak hocanýn "organizasyon için tekrar önemli" lafýný gerçekleþtiririz.
Kötü bile deðildi.Ne umutlarla aldýydýk adamý be.
doc holliday
17.10.2022, 00:57
Ne umutlarla aldýydýk adamý be.
Birde bakasetasýn yerine almýþýz, komik bile deðil.Skut mukut transferi olduðunada inanmýyorum tamamen menajer itelemesi…
Mehmet Sarigül
17.10.2022, 01:23
Panik yapan bir rakibe karþý biz daha çok panik yaptik.
lazibere
17.10.2022, 01:32
Beþiktaþ deplasmanýnda alýnan 1 puan elbette ki yenilmekten kötüdür. Ama önde olduðun maçý tutamamak ve yenilmeyi hak edecek bir ikinci devre oyuu ise bize hiç yakýþmadý. Skordan baðýmsýz söylüyorum, Bu kadro bu eksik mevkileri ve yetersiz oyuncularý ile birde üstüne üstlük çok maç oynamanýn verdiði yorgunlukla Beþiktaþ'a yenilmemesi baþarý sayýlabilir. benim sitemim de tam da buna, Bu kadar dar oyuncu kadrosu ile nasýl sezona baþlamayý baþardýk. Bu mu kadro mühendisliði, Kimse Visça ve Dorukhan'ý söylemesin, Biz geçen sene Visça ve Dorukhan'ýnýn olmadýðý ligin ilk devresinde rakiplerimize 20 puan fark atmýþ takýmdýk
Eren Elmalý, Fizikken asla bizim takýmýn sol beki olamaz. Yediðimiz bir çok golde hep onun topa müdahale edememesi ve kaçýrmasý sonucu yaþýyoruz, Saman alevi gibi çýkýþlarýnda bodoslama giderek atak olgunlaþtýrdýðý da var ama yetersiz , Sabri Sarýoðlu'nda yapýyordu bunlarý beni tatmin etmez bu oyunu. Sürekli ama sürekli hata yapýyor. Orta keserlerken bile ayak koyamýyor , oysa hafif rakibe temas etme top çarpacak uzaklaþacak ama yok adam da yok arkadaþ
LARSEN, Onun kanadýndan da çok geldiler, hep tek kaldý ve mücadele ettiyse de adamda atak oyunu diye bir þey yok. Bomboþ bir oyuncu, Zaten kanat açýk oyuncularýmýzýn olmayýþý ise baþlý baþýna bir sorun ya ona sonra deðineceðim.
UÐURCAN , Her zaman ki gibi beni yanýltmayan kötü maçlarýna devam ediyor. Sahada en çok küfür yiyen oyuncu ama maalesef , performansý ile ne kadar þansa sezonlar ile piar yaptýðýný gösterir maçlar çýkarmaya devam ediyor. Yediðimiz ilk golde , yerden kesilen topa , uzayamadý ve altýnda kaçýrdý ve kendi kalemize gol oldu, Orda o topa yatýyorsan o topu bloke edeceksin, net bir kaleci hatasý ile yediðimiz gol. Hiç yakýþmadý, Ben kalecinin kurtardýklarýný konuþmam, bariz hata ile yenen gole de laf etmem ama kendi sahanda yerden kesilen bir topa yerde uzayarak topu bloke edemiyorsan bunu konuþurum arkadaþ, Eðer sen Enis'ten, Bilal'den, Erce den Altay'dan iyi kaleci isen o golleri yemeyeceksin,
2. golde de , onun hatasý ile yedik. Ýlk vurulan kafa þutunda ,çizgideki yerinde olsa o topu hafif ''bipleyerek '' kornere atarsýn, O topa çýkýyorsun, topa dokunacaksýn ya da yerini kaybetmeyeceksin, Dönen topa hiç bir þey yapamazdý, yerden vursa çarpar kurtarýrdý ama ilk vuruþta o basit topu direðe dokunmadan kornere atmalýydý, Maç içinde yine olmadýk top kayýplarý ve yanlýþ degajlar ve sektirdiði toplar ile kornere giden ve rakibi cesaretlendirdiði ataklar..Üzgünüm Uðurcan, ben baþkalarý gibi, yalayýcý sývayýcý konuþmalar yapamýyorum. Birisi sana bu hatalarýný söylüyor mu bilmiyorum ama kalecilðinde sürekli geri gidiyor ve kalede eskisi gibi güven vermiyorsun
GBAMIN, Rakibin orta saha oyuncularý ile mukayese ettiðimde neredeyse cýlýz bir oyun oynadýn, Oysa deve gibi süssen var ve hiç bir ikili mücadeleyi kazanamadýn
ÖMÜR : Bizi þaþýrtmamaya devam ediyorsun. Ben olsam 45 yaþýmda ki halimle, Beþiktaþ maçýnda it gibi mücadele eder ve Kentimin takýmý ve taraftarý olduðum takým için her þeyin fazlasýný yapardým. Sen ise týpký Yusuf Yazýcý gibi, Trabzonspor sayesinde para kazanmayý öðrenen ve artýk hiç bir þeyi siklemeyen görüntünüzle benim midemi bulandýrmaya devam ediyorsunuz
TREZEGE , bal yapmayan arý misali 35 dakika oynadý ve yoruldu ve býraktý oyunu. Haklý olabilir, Sürekli koþmaktan helak oldu oysa enerjisini verimli kullanabilse daha faydalý olabilecek ama yok onda da bariz zeka eksikliði var, Takýmda yýldýz olmayý býrakýp sadece iþini yapsa daha iyisi olacak .. Trezege'nin alternatifi olmamasý ve olanlardan faydalanmamayý düþünmesi ise Hocamýzýn korkaklýðýdýr. Koca Trabzonspor takýmýnda, Hem sað da hem de sol açýkta sadece Trezege olmasý ve baþka oyuncuyu deneme ihtimali bir olmamasý zayýflýktýr
**
Kýsaca , Bu kadro ligde ancak bu kadar top oynayabilir ve hak ettiðinden bile daha fazla puanýmýz var. Üzgünüm gerçekler maalesef böyle
Þampiyon olmuþ ve kasasýna extra gelirler koymuþ bir takýmýn, Bu kadar çeþit oyuncuyla riske girmesine gerek yoktu. Bazý mevkilerde alternatifsiz olmak ise gerçekten acziyettir. Hiç yakýþmadý bize. Beþiktaþ ta oyuna sonradan giren oyunculara bir bakýn, birde bizimkilere bir bakýn.
Adamlarýn en önemli oyuncusu Gezzal sakatlanýyor, yerine giren daha cengaver çýkýyor. Böyle bir kadro mühendisliði olamaz. Ne kadar sakat ve zayýf oyuncu varsa topladýlar takýma ve bu takýmdan mucize bekliyoruz. olanlar da býraktýlar zaten Trabzonspor'u.
O halde ne diyelim,
Deplasmanda alýnan bir puan hayýrlý olsun
Ben bu maçta kazandýðýmýz 1 puana deðil, Kasýmpaþa ya býraktýðýmýz 2 puana konsantreyim.
Geçen sene açýk ara þampiyon olan ve sadece 3 maðlubiyet alan bir takýmýn, bu sene favori bile gösterilmemesi gerçekten zoruma gidiyor
doc holliday
17.10.2022, 01:59
Beþiktaþ deplasmanýnda alýnan 1 puan elbette ki yenilmekten kötüdür. Ama önde olduðun maçý tutamamak ve yenilmeyi hak edecek bir ikinci devre oyuu ise bize hiç yakýþmadý. Skordan baðýmsýz söylüyorum, Bu kadro bu eksik mevkileri ve yetersiz oyuncularý ile birde üstüne üstlük çok maç oynamanýn verdiði yorgunlukla Beþiktaþ'a yenilmemesi baþarý sayýlabilir. benim sitemim de tam da buna, Bu kadar dar oyuncu kadrosu ile nasýl sezona baþlamayý baþardýk. Bu mu kadro mühendisliði, Kimse Visça ve Dorukhan'ý söylemesin, Biz geçen sene Visça ve Dorukhan'ýnýn olmadýðý ligin ilk devresinde rakiplerimize 20 puan fark atmýþ takýmdýk
Eren Elmalý, Fizikken asla bizim takýmýn sol beki olamaz. Yediðimiz bir çok golde hep onun topa müdahale edememesi ve kaçýrmasý sonucu yaþýyoruz, Saman alevi gibi çýkýþlarýnda bodoslama giderek atak olgunlaþtýrdýðý da var ama yetersiz , Sabri Sarýoðlu'nda yapýyordu bunlarý beni tatmin etmez bu oyunu. Sürekli ama sürekli hata yapýyor. Orta keserlerken bile ayak koyamýyor , oysa hafif rakibe temas etme top çarpacak uzaklaþacak ama yok adam da yok arkadaþ
LARSEN, Onun kanadýndan da çok geldiler, hep tek kaldý ve mücadele ettiyse de adamda atak oyunu diye bir þey yok. Bomboþ bir oyuncu, Zaten kanat açýk oyuncularýmýzýn olmayýþý ise baþlý baþýna bir sorun ya ona sonra deðineceðim.
UÐURCAN , Her zaman ki gibi beni yanýltmayan kötü maçlarýna devam ediyor. Sahada en çok küfür yiyen oyuncu ama maalesef , performansý ile ne kadar þansa sezonlar ile piar yaptýðýný gösterir maçlar çýkarmaya devam ediyor. Yediðimiz ilk golde , yerden kesilen topa , uzayamadý ve altýnda kaçýrdý ve kendi kalemize gol oldu, Orda o topa yatýyorsan o topu bloke edeceksin, net bir kaleci hatasý ile yediðimiz gol. Hiç yakýþmadý, Ben kalecinin kurtardýklarýný konuþmam, bariz hata ile yenen gole de laf etmem ama kendi sahanda yerden kesilen bir topa yerde uzayarak topu bloke edemiyorsan bunu konuþurum arkadaþ, Eðer sen Enis'ten, Bilal'den, Erce den Altay'dan iyi kaleci isen o golleri yemeyeceksin,
2. golde de , onun hatasý ile yedik. Ýlk vurulan kafa þutunda ,çizgideki yerinde olsa o topu hafif ''bipleyerek '' kornere atarsýn, O topa çýkýyorsun, topa dokunacaksýn ya da yerini kaybetmeyeceksin, Dönen topa hiç bir þey yapamazdý, yerden vursa çarpar kurtarýrdý ama ilk vuruþta o basit topu direðe dokunmadan kornere atmalýydý, Maç içinde yine olmadýk top kayýplarý ve yanlýþ degajlar ve sektirdiði toplar ile kornere giden ve rakibi cesaretlendirdiði ataklar..Üzgünüm Uðurcan, ben baþkalarý gibi, yalayýcý sývayýcý konuþmalar yapamýyorum. Birisi sana bu hatalarýný söylüyor mu bilmiyorum ama kalecilðinde sürekli geri gidiyor ve kalede eskisi gibi güven vermiyorsun
GBAMIN, Rakibin orta saha oyuncularý ile mukayese ettiðimde neredeyse cýlýz bir oyun oynadýn, Oysa deve gibi süssen var ve hiç bir ikili mücadeleyi kazanamadýn
ÖMÜR : Bizi þaþýrtmamaya devam ediyorsun. Ben olsam 45 yaþýmda ki halimle, Beþiktaþ maçýnda it gibi mücadele eder ve Kentimin takýmý ve taraftarý olduðum takým için her þeyin fazlasýný yapardým. Sen ise týpký Yusuf Yazýcý gibi, Trabzonspor sayesinde para kazanmayý öðrenen ve artýk hiç bir þeyi siklemeyen görüntünüzle benim midemi bulandýrmaya devam ediyorsunuz
TREZEGE , bal yapmayan arý misali 35 dakika oynadý ve yoruldu ve býraktý oyunu. Haklý olabilir, Sürekli koþmaktan helak oldu oysa enerjisini verimli kullanabilse daha faydalý olabilecek ama yok onda da bariz zeka eksikliði var, Takýmda yýldýz olmayý býrakýp sadece iþini yapsa daha iyisi olacak .. Trezege'nin alternatifi olmamasý ve olanlardan faydalanmamayý düþünmesi ise Hocamýzýn korkaklýðýdýr. Koca Trabzonspor takýmýnda, Hem sað da hem de sol açýkta sadece Trezege olmasý ve baþka oyuncuyu deneme ihtimali bir olmamasý zayýflýktýr
**
Kýsaca , Bu kadro ligde ancak bu kadar top oynayabilir ve hak ettiðinden bile daha fazla puanýmýz var. Üzgünüm gerçekler maalesef böyle
Þampiyon olmuþ ve kasasýna extra gelirler koymuþ bir takýmýn, Bu kadar çeþit oyuncuyla riske girmesine gerek yoktu. Bazý mevkilerde alternatifsiz olmak ise gerçekten acziyettir. Hiç yakýþmadý bize. Beþiktaþ ta oyuna sonradan giren oyunculara bir bakýn, birde bizimkilere bir bakýn.
Adamlarýn en önemli oyuncusu Gezzal sakatlanýyor, yerine giren daha cengaver çýkýyor. Böyle bir kadro mühendisliði olamaz. Ne kadar sakat ve zayýf oyuncu varsa topladýlar takýma ve bu takýmdan mucize bekliyoruz. olanlar da býraktýlar zaten Trabzonspor'u.
O halde ne diyelim,
Deplasmanda alýnan bir puan hayýrlý olsun
Ben bu maçta kazandýðýmýz 1 puana deðil, Kasýmpaþa ya býraktýðýmýz 2 puana konsantreyim.
Geçen sene açýk ara þampiyon olan ve sadece 3 maðlubiyet alan bir takýmýn, bu sene favori bile gösterilmemesi gerçekten zoruma gidiyor
Trezege’de bal yapmayan arýysa kim bu balý yapan arý!!
Ümraniye maçýný onun attýðý tek golle aldýk.
K.yýldýz maçýný neredeyse tek baþýna aldý.
Antep maçýný onun sayesinde çevirdik..
Bugün bjk den 1 puan almamýzýn belkide en önemli müsebbibi attýðý golle..
Asist gol sayýsý þu ana kadar fena deðil bir kanat oyuncusuna göre,Üstelik bir saða bir sola gönderilmekten þapþalak oldu adam..Ne yapsýn Haaland gibi her maça damgamý vursun?..
Mehmet Sarigül
17.10.2022, 02:12
Futbol bir takým oyunu!
Trezeguet bir takým oyuncusu deðil!
Nwakaeme bir takým oyuncusu deðildi, Trezeguet ise hiç degil!
Nwakaeme Trezeguet'e nazaran tembel bir futbolcu ama oyun görüþü ve oyun zekasi açýsýndan aralarinda Galaksiler kadar fark var!
Trezeguet biraz kafayi kaldirsa, yanindaki takým arkadaþlarýný -ve bu akþam yanindan geçen Beþiktaþ'li futbolcuyu- görecek!
lazibere
17.10.2022, 02:13
Asist gol sayýsý þu ana kadar fena deðil bir kanat oyuncusuna göre,Üstelik bir saða bir sola gönderilmekten þapþalak oldu adam..Ne yapsýn Haaland gibi her maça damgamý vursun?..
Siz yaptýðý skorlarý konuþmaktan hoþlanýyorsunuz. Ben ise yapamadýklarýný, Umraniye maçýný statta izledim ve hem de 5 metre önümde oynadý, Ömür' de , Hatay maçýný aldý, ne yapalým yani Ömür iyi oynuyor mu diyeceðiz. O halde Bardi'ye niye laf ediyoruz. O da Goller attý maç aldýk onun sayesinde?
Ben bu arada Trezege'ye kötü oynuyor da demedim. O takýmda diðer oyunculara baktýðýn zaman en azýndan koþarak mücadele ediyor ve çabuk yoruluyor, Pas vermeyi denese takýma daha faydalý olacak. Ama bencil kalmayý tercih ediyor.
Trezege konusunda ezbere yorum yapmaktan bikmadiniz, adam takimda bir seyler yapmaya calisan tek oyuncu, gol asist katkisi da var.
monaco macindan cikmissin 50 bin taraftar bjk deplasmani sanki koy takimi, bir puan gayet iyi. Alabilir miydik evet ama yenilmemek onemliydi.
her puan kaybi sonrasi avci dusmanlarindan da giba geldi.
serefli 5 incilikleri ozlediniz galiba. Derbilerde fark yemeyi ozlediniz.
Mehmet Sarigül
17.10.2022, 03:08
Trabzonspor kaptaný ve milli takým kalecisi Uðurcan'a Beþiktaþ tribünlerinden topluca küfürler ediliyor...
Ama bu saatte kadar bizim hoca, baþkan veya herhangi bir kulübü temsil eden bir kiþiden bir aciklama yok!
Artýk bazý þeylere normalmiþ gibi, tepki bile göstermiyoruz.
Böyle birþey olabilir mi?
Ne saha içinde, ne de saha dýþýnda kolektif bir düþünce yapýmýz yok!
Yazýk.
Ibrahim Gaygusuz
17.10.2022, 03:34
Besiktas deplasmanindan 1 puan herzaman iyidir Besiktas ne halde olursa olsun.
Koparma firsatimiz oldu, Bardhi atsa sonrasi cok daha basit bir hal alabilirdi kontra bulmak icin ama olmadi. Can sagligi olsun.
Ben hafta ici mac yapmamizin bizim avantajimiza oldugunu dusunuyorum, koklu bir degisim oldu ve bu degisimi biz hizli bir sekilde atlatiyoruz. Bilmem kacinci macimiza ciktik ve her gecen mac daha iyiye gidiyoruz.
Devrim Arslan
17.10.2022, 06:09
Ýçerde monakoyu dörtlüyorsun dýþarda muazzam bir taraftarýn önünde bjk yenilmiyorsun ama bizim güzelim taraftarýmýz hala memnun deðil .
2 bek oyuncumuz da rakibin sýfýra iniþini ve orta açmasýný bir türlü engelleyemediler.
Hoca Bartrada ne görüyor bilmiyorum ama ben olsam stoperde önceliði Hugo Denswil'e verirdim. Bartra topla haþýr neþir bir futbolcu fakat stoper olarak son derece vasat futbolcu.
Sezon boyunca maç içerisinde Trezeguetin saða kaydýrýlmasý bize olumsuz etki etmiþken, hala bu neyin ýsrarý anlamak güç. Sol tarafa aldýðýn adam Bardhi, sol kanat oynayabilecek nitelikte bir adam deðil. Sen bu hamleyle hem sol kanadýný hem de sað kanadýný bitiriyorsun.
Maxi Gomez- Umut deðiþikliði tamamen ezbere yapýlmýþ bir deðiþiklik. Umut ileride tek baþýna verimli olamýyor. Onun yerine Baka-Umut deðiþikliði yapýlsa daha etkili olabilirdik diye düþünüyorum.
Karþýmýzdaki takým da þampiyonluk adayý. Çok ciddi yatýrým yapýp iyi adamlar aldýlar. Evinde oynuyorlar. Günlerdir bu maça hazýrlanýyorlar. Kredilerini tüketmiþler. Taraftarla barýþma maçý olarak görüyorlar. Sanki siirt köy hizmetlerini yenememiþiz gibi davranmasak diyorum
Harbiden akýl tutulmasý olan bir camia olduk 40 bin taraftarý önümde bjk ile istanbulda oynuyorsun vay efendim niye yenemedik ulan bjk ile 96 da Trabzonsporun en iyi zamanýnda oynadýn yenildin geldin bjk ninde en kötü zamanlarýydý baþýmýzdada þenol efendi vardý.
Ý. SARAL
17.10.2022, 07:38
Fizik olarak bitik olmasak maçý net almýþtýk. Yorulduktan sonra bjk yüklendi, yüklendi ama doðru düzgün pozisyonlarý yok. Yazýcý doðru olaný yaptý, hala söven var inanýlmaz. Sonuç olarak Avrupa dönüþü, bjk deplasmaný 1 puan gayet iyi.
Redmi Note 8 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Trabzonspor kaptaný ve milli takým kalecisi Uðurcan'a Beþiktaþ tribünlerinden topluca küfürler ediliyor...
Ama bu saatte kadar bizim hoca, baþkan veya herhangi bir kulübü temsil eden bir kiþiden bir aciklama yok!
Artýk bazý þeylere normalmiþ gibi, tepki bile göstermiyoruz.
Böyle birþey olabilir mi?
Yazýk.
Galiba þampiyonluktan sonra garip bir doygunluða ulaþtýk. Tepkisiz, sessiz, ruhsuz bir takým olmaya baþladýk taraftarýyla, yöneticisiyle, oyuncusuyla. Bu ruh halinde acilen çýkmamýz lazým!
Fatih Öztürk
17.10.2022, 08:13
Bahsettiðiniz maç bugünkü deðil sanýrým ? Tek gol pozisyonu veriyorsun öyle mi, adamlar ilk gollerini kalenin içine girip attý neredeyse senin bir tane organize ataðýn, gol pozisyonun yok buna raðmen bir duran topla bir de rakip savunma hatasýnda fýrsatçýlýðýný konuþturan futbolcunla iki defa deplasmanda öne geçiyorsun ve her öne geçtiðinde takým arkaya yaslanýp hücum namýna hiçbir varlýk göstermeyip, bir organize çýkýþ yapamýyor. Golü attýktan sonra bu maçý Trabzonspor oyun aklýyla farka götürür ya da onu geçtim skoru korur maçý da bitirir diye rahat düþünebilen bir Trabzonspor taraftarý var mý ? Ýkinci yarýya bu oyunu görüp hiçbir hamle yapmýyorsun sonra tek kale oyunda 55'te hamlelerini yapýyorsun ve Bardhi isimli futbolcun rakibin bir büyük hatasýyla arkadaþýndan aldýðý tek pozisyonu kaçýrdýðý için günah keçisi ilan ediliyor, o olmasa baþka bir futbolcu, ikinci yarý pozisyon bulmayý da geçelim rakip ceza sahasýnda hatta yarý alanýnda ne kadar durabildin, ne ürettin bir bak bakalým. Maç boyu korner golü ve iki bireysel hata ile 3 defa rakip kaleyi zorlamýþsýn ha bir de Yusuf'un maç sonunda artýk bu kadar da olmaz bir þut çekelim dercesine çektiði bir þut. 7 günde 3 maç yapan takým bunun olacaðýný biliyor, þapkadan çýkmadý bu maçlar, plan ve organizasyonunu buna göre yaparsýn, bu takým hiç Þampiyonlar Ligi'ne, Avrupa Ligi'ne gitmesin, hep bahane türetilsin o hâlde... Yusuf'un son dakikalarda gördüðü kýrmýzý kart bile takýmýn oyununa bir isyandýr benim gözümde ama yanlýþ ama doðru, rakibin kaptýðý her top senin ceza sahanda tehlike oluþturmaya aday bir pozisyon olur mu ve böyle bir oyunu mu beðenmeyeceðiz diyorsunuz, diyecek baþka bir þey yok.
Koskoca Abdullah Avcý 2 senedir dar kadroyla içerde dýþarda büyük maç kaybetmeden takýmý hedefte tutarken bu iþi hocadan daha iyi bilen bu taraftara oyun beðendiremiyor. Hem avrupada yoluna devam edeceksin hem ligde zirveye oynayacaksýn hem de ayranýn dökülmeyecek. Uçan kaçan fb o stadda tek pozisyona girmeden 1 puan aldý. Sen, sana galibiyeti getirecek pozisyonlarý bulan tarafsýn, rakibin dümenden kenarlardan gelip tek tehlikesini trezegetin kademeye girmeme mallýðýndan buluyor, onun dýþýnda kofti ataklarla 3 gün 3 gece oynasan bu þekil bitecek. Ya ne kadar kolay geliyor 2.5 günde bir maç yapýp bjk gibi zor deplasmanda galibiyeti kaçýran takým olmak. Bu iþler bu taraftara o kadar kolay geliyor ki zannedersin çocuk oyuncaðý.
cakalkerem
17.10.2022, 08:44
Þu maçý Bardri'ye yazarým ben..
Dengesiz karþý karþýya 3 yapsan maç kopacak topu nereye vuruyorsun..
Uðurcan yok hocam sen bu takýma gerçekten fazlasýn...Bizim bazý taraftar kesmi seni beðenmiyor ya birþey demiyorum..
Yusuf senin aklýn nerede koçum..Ne zaman top oynayacaksýn...
doc holliday
17.10.2022, 08:45
Larsen, ömür, Bartra ve gireblerden bardhi kötüydü.Diðerleri ortalama ve iyiydi.Oyun ilk yarý iyi 2.yarý vasattý.Skor bi ihtimal daha iyi olabilirdi belki ama buda fena deðildi..
cakalkerem
17.10.2022, 08:45
iyi mücadele ettik lakin þu Hamsik reeis sonuna kadar yada tabiri caizse ayaðý kopana kadar oynar bu takýmda..
yerine 1 alternatifimiz yok malesef..
Her ne kadar 10 günde 4 maç yapsakta diri kaldýk bence...
cakalkerem
17.10.2022, 08:46
he unutmadan takýmýn yine en kötüsü malesef Abdulkadir di...Olmuyor bu çocukla...
Varlýbaþ61
17.10.2022, 08:52
Bu Kasým ayýnda ne olacak acaba?
Sonra hoca Kasým ayý derken ayýn son haftasýný kastettim, o da Dünya Kupasý arasýna denk geldi, ben ne yapayým demez inþallah !!
bordoylamavi
17.10.2022, 08:59
bjk çok kötüydü bunu deðerlendirip yenip gelebiliseydik iyi olacaktý ama olmadý. barhi onu atsaydý daðýlacaklardý iki büyük savunma hatas sonrasý iki golle moralleri bozulacaktý. kýrýlma noktasý oydu. zaten ondan sonra gücümüz azaldý golü yiyince de beraberliði korumaya çalýþtýk. yapacak biþi yok liderle oynayýp 1 puan aldýk deyip teselli bulacaðýz ama geçen sene ki gibi bjk yi devre dýþý brýakabilirdik bu maçý alýp. neyse yavaþ yavaþ toparlanýyor takým daha güzel paslar yapmaya baþladý
Mehmet BAÞ
17.10.2022, 09:10
Hocam hangi maçý izledin. Bardi adlý varlýk oyuna girene kadar kedinin fare ile oynadýðý gibi oynuyorduk kargalarla
Güldürdün kardeþim. Ortada oynanan bir oyun olsa da üzerine yorum yapsak keþke...
Sahada 90 dakika üretmeden bekleyip rakibin hatalarýndan medet uman bir takým vardý.
Girdiðin pozisyonlarýn tamamý rakibin basit pas hatalarýndan ibaret. Ne oynadýk? Ne ürettik?
Dua edelim bir puan aldýk. Kendimizi kandýrmayalým.
Mehmet BAÞ
17.10.2022, 09:16
Müthiþ oyuncu ya! Ancak takým kendisine ayak uyduramýyor. (Ýroni içerir) :o
Murat Keçeci
17.10.2022, 09:17
Galibiyete yakýn olan taraf bizdik.Küçük detaylar maçýn skorunu belirledi.3 puaný alsaydýk kasimpasa maçýný telafi etmiþ olacaktýk ama olmadý.1 puanda kötü deðil.Oyuncularimýz iyi mücadele etti.Hepsini kutluyorum.
Maçýn detayýna girersek sahada daha ne yaptýðýný bilen bizdik.Hem ilk yarýda hemde ikinci yarýda 2-0 ve 3-1 yapabilme þanslarýný bulduk ama deðerlendiremedik.Futbol böyle bir oyun bardhinin kaçýrdýðý golden sonra berabere biteceðini hissettim futbolun yazýlý olmayan kuralý yine devreye girdi ve berabere kaldýk.
Takýmda gözle görülür bir düzelme var.Özgüvenimiz bir hayli yükselmiþ.Doðru iþlerin sayýsý giderek artýyor.Devre arasýna kadar yukarýda kalýrsak, sakatlar dönerse ve iki ayaðýný kullanan bir pas ustasý takýma monte edersek güzel bir ikinci yarý bizi bekler.
Yediðimiz iki golü analiz edersek 1.gol sol bek-sol açýk uyumu eksikliði,2.gol ise bartranin hava topu eksikliði.Herkes Larsene yüklenmiþ ama takýmý yakan bir hatasý yoktu.Nkoudu ancak O kadar durdurulur.Yazicinin kýrmýzý kart için özür dilemesine gerek yoktu.Takými için o kartý gördü.Özür dileme iþi keyfi þekilde kýrmýzý görenler için söyledik.
Son olarak maçý kazanacak kadar oynadýk ama basit hata alýþkanlýklarýmýz 2 puan kayba sebebiyet verdi.
monaco maçýndan itibaren takýmda ciddi canlanma var bu ilerisi için umut verici.Þimdi hedef 1 aylýk turnuva arasýna kadar seri galibiyet yapmak.
mancester
17.10.2022, 09:23
Besiktas harbiden les takim dun iyice gormus olduk Ilk yari dogru duzgun bir tane set leri yok gecis yok sifir oynadilar,Ikinci yari ise avci ipleri kaybetti mac daha kotude olabilirdi ama allahin sevdigi kulu bu avci gercekden cok sansli bir adam.Yani elestirilecek cok sey var ama ben skordan memnunum ikinci yaridaki oyundan ise degilim ,Guzel tarafindan bakiyorum inonuden puanla donmusuz oyun olarak birseyler katmamiz lazim yoksa isimiz zor.
cakalkerem
17.10.2022, 09:29
Galibiyete yakýn olan taraf bizdik.Küçük detaylar maçýn skorunu belirledi.3 puaný alsaydýk kasimpasa maçýný telafi etmiþ olacaktýk ama olmadý.1 puanda kötü deðil.Oyuncularimýz iyi mücadele etti.Hepsini kutluyorum.
Maçýn detayýna girersek sahada daha ne yaptýðýný bilen bizdik.Hem ilk yarýda hemde ikinci yarýda 2-0 ve 3-1 yapabilme þanslarýný bulduk ama deðerlendiremedik.Futbol böyle bir oyun bardhinin kaçýrdýðý golden sonra berabere biteceðini hissettim futbolun yazýlý olmayan kuralý yine devreye girdi ve berabere kaldýk.
Takýmda gözle görülür bir düzelme var.Özgüvenimiz bir hayli yükselmiþ.Doðru iþlerin sayýsý giderek artýyor.Devre arasýna kadar yukarýda kalýrsak, sakatlar dönerse ve iki ayaðýný kullanan bir pas ustasý takýma monte edersek güzel bir ikinci yarý bizi bekler.
Yediðimiz iki golü analiz edersek 1.gol sol bek-sol açýk uyumu eksikliði,2.gol ise bartranin hava topu eksikliði.Herkes Larsene yüklenmiþ ama takýmý yakan bir hatasý yoktu.Nkoudu ancak O kadar durdurulur.Yazicinin kýrmýzý kart için özür dilemesine gerek yoktu.Takými için o kartý gördü.Özür dileme iþi keyfi þekilde kýrmýzý görenler için söyledik.
Son olarak maçý kazanacak kadar oynadýk ama basit hata alýþkanlýklarýmýz 2 puan kayba sebebiyet verdi.
monaco maçýndan itibaren takýmda ciddi canlanma var bu ilerisi için umut verici.Þimdi hedef 1 aylýk turnuva arasýna kadar seri galibiyet yapmak.
Her noktasýna katýlmakla birlikte ekleyeceðim tek nokta Abdulkadir beyin bu takým a faydasýnýn olmamasý..bence mücadele eden 22 kiþi hatta deðiþikliklerle 27-28 kiþinin en kötüsüydü...
Düzelmiyor aksine daha da kötüye gidiyor
Mehmet BAÞ
17.10.2022, 09:31
Bazý arkadaþlar görmüyor ama biz þimdiden yazalým.
Bardhi gömüldüðü gibi kötü bir oyuncu deðil. Pas oyununa yatkýn, adam eksilten iyi bir oyuncu.
Oyun olgunluðu var. Topu tutma becerisi var. Oyun zekasý var. Ýnce pas becerisi var. Þutu var.
Monaco maçýnda kalitesini fazlasýyla ispat etti. Ancak bu kaliteyi tüm maçlara yayamadý.
Takým oturursa onun kalitesini daha net görürüz. Bu tespit burada dursun ileride hatýrlatýrým.
Trezequet oynama isteði ve bir þeyleri yapma arzusu yüksek bir futbolcu ancak oyun zekasý düþük!
Kafasýný öne eðip yapmak istediðine odaklanýyor. Bunu yapýnca arkadaþlarýna doðru paslarý veremiyor.
Ayrýca karar verme noktasýnda sýkýntýlarý var. Bazen pas vereceði yerde þut atýyor. Tercih hatalarý yapýyor.
Nwakaeme gibi bir zekadan sonra bu çocuk acemi bir oyuncu izliyormuþ hissiyatý veriyor.
lazminator61
17.10.2022, 09:39
Biri bana anlatsin ikinci yariyi izliyemedim. MAxi Gomez neden cikti ??? Umut cok agir. Eger Vitmansiz cikicaksaydi, Yusuf Erdogan veya Yazici girseydi, Bardhi ne alaka?
serdaracýl
17.10.2022, 09:41
Güldürdün kardeþim. Ortada oynanan bir oyun olsa da üzerine yorum yapsak keþke...
Sahada 90 dakika üretmeden bekleyip rakibin hatalarýndan medet uman bir takým vardý.
Girdiðin pozisyonlarýn tamamý rakibin basit pas hatalarýndan ibaret. Ne oynadýk? Ne ürettik?
Hocam yine yanlýþ maçý izlemiþsin. Bu anlattýklarýn real barça maçýnda oldu. Barça eski barça deðil evet
serdaracýl
17.10.2022, 09:45
Bazý arkadaþlar görmüyor ama biz þimdiden yazalým.
Bardhi gömüldüðü gibi kötü bir oyuncu deðil. Pas oyununa yatkýn, adam eksilten iyi bir oyuncu.
Oyun olgunluðu var. Topu tutma becerisi var. Oyun zekasý var. Ýnce pas becerisi var. Þutu var.
Monaco maçýnda kalitesini fazlasýyla ispat etti. Ancak bu kaliteyi tüm maçlara yayamadý.
Takým oturursa onun kalitesini daha net görürüz. Bu tespit burada dursun ileride hatýrlatýrým.
Trezequet oynama isteði ve bir þeyleri yapma arzusu yüksek bir futbolcu ancak oyun zekasý düþük!
Kafasýný öne eðip yapmak istediðine odaklanýyor. Bunu yapýnca arkadaþlarýna doðru paslarý veremiyor.
Ayrýca karar verme noktasýnda sýkýntýlarý var. Bazen pas vereceði yerde þut atýyor. Tercih hatalarý yapýyor.
Nwakaeme gibi bir zekadan sonra bu çocuk acemi bir oyuncu izliyormuþ hissiyatý veriyor.
Bardi’nin oynadýðý takým futbol maçý kazanamaz.
lazanka61
17.10.2022, 09:50
Artýk bazý þeylere normalmiþ gibi, tepki bile göstermiyoruz. Böyle birþey olabilir mi?
Yazýk.
Uðurcan yazýlý olarak tff ye þikayette bulunmalý...
Kemal Öztel
17.10.2022, 10:00
Fena deðiliz takým toparlanmaya baþladý. Içeride Sivas ve dýþarýda Kýzýlyýldýz galibiyetleri hem ligte hem Avrupada iddialý konuma getirir bizi. Abdullah hocaya destek vermeliyiz. Þu an bu ligin tartýþmasýz en iyi hocasý
MetehanS
17.10.2022, 10:06
bu takým 7 günde 3 maç oynadý.
2-2 skor güzel skor, beþiktaþa karþý 1 puan güzel puan. tebrikler takým. :alkýþ:
doc holliday
17.10.2022, 10:16
Kardeþ bence sen Real veya City’i tutmalýsýn,Akýyor takýmlar kafada rahat olur oh miss.Bayaa paralel bi evrenden bakýþýn var dünyaya bence gerçek hayata dönmelisin,acilen:)
Yunus Emre SEYHAN
17.10.2022, 10:20
Naci ve Lahtimi son 10 dk dahi oynatýlamayacak kadar kötü ise neden alýndý ?
Mehmet Fatih Yavuz
17.10.2022, 10:28
Kardeþ bence sen Real veya City’i tutmalýsýn,Akýyor takýmlar kafada rahat olur oh miss.Bayaa paralel bi evrenden bakýþýn var dünyaya bence gerçek hayata dönmelisin,acilen:)
City akar da, bence REal madrid pek akmýyor. :)
Vallahi onu da beðenmeyecektik eminim. Çünkü avrupa maçlarýnýn tamamýnda geri çekilip ani hücum dýþýnda birþey denemiyorlardý.
Bu maç özellikle ilk yarý gayet iyi oynadýk. 2 gün evvel gayet eforlu bir maç yapmýþ bu takým, 120 km koþtu.
Ýkinci yarý da yorgunluk etkisini göstermeye baþladý.
Kasýmpaþa maçýndaki oyunu ne kadar eleþtirdiysem bu maçtaki oyunun beðenilmemesini de o kadar anlamadým.
50 bin rakip taraftar önünde, 8 gündür maç yapmamýþ bir büyük takýma karþý þu oyun gayet umut verici.
Ayný deplasmanda bizi ezeceði söylenen Fener'i izledim ben.
Ayný Fener'i Konya deplasmanýnda da izledim.
Tek pozisyon üretmeden, iðrenç bir maç çýkardýlar.
Kadrolarý da bizden daha geniþ olduðu için rotasyonda çok daha avantajlý olmalarýna raðmen.
Selim Çoban
17.10.2022, 10:30
Bu yýl bariz þekilde Hamsik kadar oynuyoruz, defansa gelince güzel defans yapýyoruz, hücuma gidince güzel hücum. Olmayýnca da hiçbirþey
Ekstralar lazým beyler bakasetas ekstra maçlar oynamalý, ömür ekstra maçlar oynamalý
Olasý sivas ve kýzýlyýldýz galibiyetleri bizi þahlandýrýr. Tam tersi de kaosa götürür
serdaracýl
17.10.2022, 10:36
Bu yýl bariz þekilde Hamsik kadar oynuyoruz, defansa gelince güzel defans yapýyoruz, hücuma gidince güzel hücum. Olmayýnca da hiçbirþey
Ekstralar lazým beyler bakasetas ekstra maçlar oynamalý, ömür ekstra maçlar oynamalý
Olasý sivas ve kýzýlyýldýz galibiyetleri bizi þahlandýrýr. Tam tersi de kaosa götürür
Aynen ama kaos yok artýk. Kaos günleri eskide kaldý. Üzerine koyarak ilerleme var
crixus_61
17.10.2022, 10:39
1581705186174992387
doc holliday
17.10.2022, 10:45
City akar da, bence REal madrid pek akmýyor. :)
Vallahi onu da beðenmeyecektik eminim. Çünkü avrupa maçlarýnýn tamamýnda geri çekilip ani hücum dýþýnda birþey denemiyorlardý.
Bu maç özellikle ilk yarý gayet iyi oynadýk. 2 gün evvel gayet eforlu bir maç yapmýþ bu takým, 120 km koþtu.
Ýkinci yarý da yorgunluk etkisini göstermeye baþladý.
Kasýmpaþa maçýndaki oyunu ne kadar eleþtirdiysem bu maçtaki oyunun beðenilmemesini de o kadar anlamadým.
50 bin rakip taraftar önünde, 8 gündür maç yapmamýþ bir büyük takýma karþý þu oyun gayet umut verici.
Ayný deplasmanda bizi ezeceði söylenen Fener'i izledim ben.
Ayný Fener'i Konya deplasmanýnda da izledim.
Tek pozisyon üretmeden, iðrenç bir maç çýkardýlar.
Kadrolarý da bizden daha geniþ olduðu için rotasyonda çok daha avantajlý olmalarýna raðmen.
Adamlar neredeyse 10 gündür maç yapmamýþ,Hocasý,takýmý,taraftarý sana bilenmiþ, evinde çýkýþ maçý olarak görüyorlar..
Sense 7.günde 3.maçýný oynuyorsun arada sert bir monaco maçýda geçmiþssin.Beklenti neydi anlamadým bjk’yi sahadan silmemizmi!! öyle olmuyor iþte o iþler..
Üstelik kazanabilirdikte, maçý koparabilecek pozisyonlarda yakaladýk..
Bardinin o pozisyonu kaçýrmasýnada üzülsemmi sevinsemmi bilemedim, atsa önümüzdeki maçlar baþýmýza bela olacaktý büyük ihtimal,böylesi daha hayýrlý oldu bence..Hocada 1-2 ders almýþtýr belki..
Mehmet Fatih Yavuz
17.10.2022, 11:01
Benim Hoca'yý eleþtireceðim tek þey Trezeguet'in sað kanada geçiþi.
Geçmemeli, sað kanada kimi koyup denerse denesin. Olmazsa olmuyor deriz. Sað kanat oyuncusu sýkýntýmýz var.
Ama Trezeguet saða geçince sol da iþlemez hale geliyor.
Trezeguet meselesi dýþýnda Hoca'nýn bir eksikliði olduðunu düþünmüyorum.
Yerli oyuncularýn performanslarýnýn yerlerde gezmesine bir çözüm üretir umarým.
Yoksa çok baþýmýz aðrýyacak!
Onur Akyüz
17.10.2022, 11:01
Artýk bir seri yapmamýz gerekiyor. 3’te 3 yapýp 13 maçta 27 puana ulaþmalýyýz ve araya bu þekilde girmeliyiz.
Hocanýn da hesabý hep 2 puan ortalamasý üzerine zaten konuþmalarýndan bunu anlamak kolay. Aslýnda Paþa’yý yenseydik þu an 10 maç 20 puanla çok çok iyi durumda olacaktýk.
Ama kaybedilen bir þey yok ikisi evimizde biri de görece kolay deplasman olan A.Gücü maçlarýnda kayýp yaþamazsak harika bir durumda oluruz.
Dönüþü zaten fb maçý o maçta megafonlar konuþmalý.
doc holliday
17.10.2022, 11:12
Benim Hoca'yý eleþtireceðim tek þey Trezeguet'in sað kanada geçiþi.
Geçmemeli, sað kanada kimi koyup denerse denesin. Olmazsa olmuyor deriz. Sað kanat oyuncusu sýkýntýmýz var.
Ama Trezeguet saða geçince sol da iþlemez hale geliyor.
Trezeguet meselesi dýþýnda Hoca'nýn bir eksikliði olduðunu düþünmüyorum.
Yerli oyuncularýn performanslarýnýn yerlerde gezmesine bir çözüm üretir umarým.
Yoksa çok baþýmýz aðrýyacak!
Hocam Trezege’nin saða geçiþi bence baþlý baþýna hatada Maxi’yi biraz daha sahada tutabilirdi,iyi oynuyordu Maxi..
Yerli kuralýndan dolayý aldýysa Maxi ‘yi,Bardi’yide illa alacaksa oyuna,Larsen-Hüseyin,Ömür-Bardi deðiþikliði yapabilirdi,böylece yerli kuralýna takýlmazdýk.Hem Larsen bayaa kötüydü.Belki Hüso’nun sakatlýðý nükseder diye çekindi bilmiyorum ama Gomez’in çýkýþý hücum gücümüzü minimum % 30-40 azalttý..
Neyse saðlýk olsun, her iþte bi hayýr vardýr diyelim..Önümüzdeki maçlara bakalým..
Onur Akyüz
17.10.2022, 11:20
Bjk tamamen kaosa dayalý tuhaf bir futbol oynuyor. Bir kanattan diðerine uzun bir top ve oradan orta baþka hiçbir þey yok. Kavga, gürültü, kaos acayip can sýkýcý iðrenç bir ortam oluþturmuþlar ya dün beni çok rahatsýz etti.
Futbol böyle olmamalý ya bence bizim takým aslýnda mala çevirmeliydi bunlarý dün iki pasla týk týk göbeklerinden delmeliydik Bardhi golü yapmýþ olsa 4’e 5’e gidecek maçtý ama olmadý.
adiloþ bebe
17.10.2022, 11:40
Bjk tamamen kaosa dayalý tuhaf bir futbol oynuyor. Bir kanattan diðerine uzun bir top ve oradan orta baþka hiçbir þey yok. Kavga, gürültü, kaos acayip can sýkýcý iðrenç bir ortam oluþturmuþlar ya dün beni çok rahatsýz etti.
Futbol böyle olmamalý ya bence bizim takým aslýnda mala çevirmeliydi bunlarý dün iki pasla týk týk göbeklerinden delmeliydik Bardhi golü yapmýþ olsa 4’e 5’e gidecek maçtý ama olmadý.
Kesinlikle katýlýyorum size. Yorgunluk artý birkaç oyuncumuzun formsuzluðu bizi 3 puandan etti. Yani maça Beþiktaþ penceresinden bakarsak bence Fenerbahçe maçýnda 3 puana bizim maça oranla çok daha yakýnlardý. Dün taraftar ve Cenk'in girdikten sonra yarattýðý momentum olmasa, yorgun bir Trabzonspor'a kaybedebilirlerdi.
Bonservisinin %50'sine 6 milyon Euro verilen Gedson yedekte baþlýyor, yerine 33'lük Josef oynuyor. Uzun vadede 5 takým içinde en gerideki takým bence Beþiktaþ.
doc holliday
17.10.2022, 11:55
Kesinlikle katýlýyorum size. Yorgunluk artý birkaç oyuncumuzun formsuzluðu bizi 3 puandan etti. Yani maça Beþiktaþ penceresinden bakarsak bence Fenerbahçe maçýnda 3 puana bizim maça oranla çok daha yakýnlardý. Dün taraftar ve Cenk'in girdikten sonra yarattýðý momentum olmasa, yorgun bir Trabzonspor'a kaybedebilirlerdi.
Bonservisinin %50'sine 6 milyon Euro verilen Gedson yedekte baþlýyor, yerine 33'lük Josef oynuyor. Uzun vadede 5 takým içinde en gerideki takým bence Beþiktaþ.
Hocam gs daha leþ, terimde kurtaramaz onlarý.Nerde bitik adam var doldurmuþlar takýma( Hele þu mertensle adýmýz ilk geçtiðinde aman demiþtim,Allah korumuþ)
Þu avrupa iþi olmasa þimdiye minimum 4-5 puan farký atmýþtýk bunlara ama hep bu seviyelerde oynamak istiyorsak 2-3 kulvara alýþmalýyýz..
kaçarava
17.10.2022, 11:56
bjk'nin bu maçtaki asýl amacý önde baský, kanatta orta deðildi bence. Son maçlarda denedikleri hýzlý hücumlarý deneyeceklerdi. Ýlk yarýda 2-3 kere bu fýrsatý buldular. Ondan sonra bizim takým-hoca uyandý bu duruma.
bjk-fb maçýnda fb, savunma hattýný öne kurmuþ ve presle rakibini bozmuþtu. Savunma hattý öne kurulunca Weghorst etkisiz kalmýþtý. Biz tam tersini yaptýk. Geriye yaslandýk. Ona raðmen bjk yavan bir futbol oynadý.
Biz; deðil bjk, ligin sonuncusu gelse bile derinde beklerken sorunlar yaþýyoruz. 10 kiþilik Ferencvaros'un geçtiði gibi topun arkasýna geçemiyoruz. Sürekli geride durunca top bize geldiðinde doðal olarak yapmamýz gereken geriden pasla çýkma ve kontrataklarý da yapamýyoruz. Eee ondan sonra "Geriye düþünce mi oynamak aklýnýza geldi" deniyor. Çünkü geriye düþünce oynamak bu kadro yapýsý için daha kolay.
Erken öne geçmek özellikle derbilerde bizim için iyi bir þey deðil.
adiloþ bebe
17.10.2022, 11:57
Hocam gs daha leþ, terimde kurtaramaz onlarý.Nerde bitik adam var doldurmuþlar takýma( Hele þu mertensle adýmýz ilk geçtiðinde aman demiþtim,Allah korumuþ)
Þu avrupa iþi olmasa þimdiye minimum 4-5 puan farký atmýþtýk bunlara ama hep bu seviyelerde oynamak istiyorsak 2-3 kulvara alýþmalýyýz..
Yorgunluk da büyük etken ama biz de transfer planlamasýnda büyük hatalar yaptýk maalesef. Bu sene olamazsak en büyük müsebbibi bu planlama hatasý olacak bence.
CEMEFKER
17.10.2022, 12:18
Dün gece maç sýrasýnda "Avcý bu maça iyi hazýrlanmýþ, takým disiplini iyi durumda, kaybetmeyiz" minvali yazmýþtým. Gomez A.Ömür'in takip etmesi gereken bjk bekini birkaç kez gelip alan savunmasýný yaptý. Takým defansý disiplini iyiydi. Bunu bozan birkaç oyuncu vardý. Baþta A.Ömür. Derdi nedir bilinmez. Formsuz ise dinlendirilsin, gitmek istiyorsa salýn gitsin, yazýk takýma. Geride, klubede bekleyip fýrsat bekleyen Naci, Lahtimi ( Avcý'ya göre hazýr deðilmiþ, bence A.Ömür kadar oynar ki ne olup olmadýðýna dair bir fikrimiz oluþur zaman kazanýrýz en azýndan). Bir diðer disipline uymayan, formsuz da sonradan oyuna giren Yazýcý Yusuf. Moskova dönüþü attýðý demole gol sonrasý alýndýðýnda tamam, Bakasetas'ýn, hatta 6 -8 oynatýp Hamsik'in yedeði geldi demiþtim. Hayal kýrýklýðý.Bizdeki ilk maçýnda sakatlanmasýna da þaþmadým. Takýma hoþ buldum mesajý verdi.
Bir baþlýk da Bardhi için açmak gerek. "Yerinde oynatýlmýyor, yoksa..." Bu tezin doðruluðunu kanýtlamak için Bakasetas yerine 10 numarada görmek lazým, o yüzden deðerlendirme dýþý. Ancak ne kadar olsa da sol açýkta isteksiz görüktü ki o golü atmasý gerekiyordu. Zira o pozisyon daha ikinci yarýnýn baþý ve yorgunluk had safhaya henüz gelmemiþ. Beyne oksijen de gidiyor. Anlamak mümkün deðil. Yüz ifadesi hiç iyi deðil. Genetik midir bilemem ancak küskün, yorgun, neden geldim buraya der gibi. Maç oynanýrken bir gerginliði var bence çünkü attýðýmýz gollerde gösterdiði gol sevincindeki hýrs baþka þeyler anlatýyor. Deþarj oluyor. Yani umutlu olmamýz için hala ýþýk veriyor.
Maça tekrar gelirsek dün takým 10 günde 3. maçýna çýkmamýþ olsa dün geceki bjk en az 5'lik olurdu. En formda adamýmýz Bakasetas dahi % 30 ancak vardý sahada. Gbamin keza öyle. Eren zaten bitik. Larsen hata üzerine hata.
Tüm bunlarla birlikte takým mücadele adýna en iyisini ortaya koydu. Hatta ilk yarýdaki duraðan oyun (çoðumuz/medya Trabzonspor bjk'yi elinden kaçýrdý diyor, çünkü ortadaki kalite bunu gösteriyor) " takým kötü, iyi yönetilmedi" tezini güçlendirir ancak gözardý edilmemesi gereken bu takým ayný adamlarla 10 günde 3 maç yapmýþ. Eren baþta olmak üzere, Gbamin, Bakasetas, Trezeguet ( ki çok güçlüydü dün gece) rotasyona girmeliydi.
Avcý'nýn bendeki kredisi arttý. Sezon sonu gider gözüyle bakýyordum. Yanýldým. Avcý, Kasým ayýný iþaret etti. Bence de birkaç takviye ile geçen sezon istatistiklerini zorlayacak çok güçlü bir takým görebiliriz ikinci yarýda.
bilginsem
17.10.2022, 12:32
Boþ yapan arkadaþlarý ciddiye almayýn.
Þu an net söyleyebilirim ki en büyük favori biziz.
Fenerden 3, Beþiktaþtan 2 deplasman fazla oynadýk biz.
Avrupa takviminde daha zor takýmlarla oynadýk.
2 Derbi geçtik
En çok sakat veren takým biziz.
Bakýn bu uzun bir yol, maç maç gideceðiz. Önümüzdeki lig+ Avrupa 5 maçýn takvimi sýkýþýk deðil ve 3 tanesi içerde. Þu an her þey yolunda, dünya Kupasý arasýnda en avantajlý takým biz olacaðýz.
Visca dönecek
Yusuf,Gbamin,Ömür toparlayacak.
Çok daha önemlisi Baka,Hamsik dinlenecek.
Enseyi karartmayýn.
Yusuf BALCI
17.10.2022, 13:08
2 Derbi geçtik
Bakýn bu uzun bir yol, maç maç gideceðiz. Önümüzdeki lig+ Avrupa 5 maçýn takvimi sýkýþýk deðil ve 3 tanesi içerde. Þu an her þey yolunda, dünya Kupasý arasýnda en avantajlý takým biz olacaðýz.
Visca dönecek
Enseyi karartmayýn.
Hamsik bu çizgide devam ederse, Visca, Dorukhan sorunsuz dönerse, Gbamin ayný bu seviyede devam ederse, Devre arasýnda ya perez döner, ya da ciddi bir sað bek yatýrýmý yapýlýrsa en ciddi adaylardan birisi biziz diyebilirim. Bu dediklerimden bir tanesinde bile sýkýntý yaþarsak ben umut besleyemem.
Ömür toparlayacak diye de asla bekleyemem. Çünkü olmayacak duaya amin demek olur ancak.
AntiÞike
17.10.2022, 13:26
Arkadaþlar,
Geliþim için eleþtiri yapalým ancak sadece eleþtirmek için (hatta tabiri caiz ise pislik atmak için de) eleþtirmeyelim lütfen!
-Çok baskýlý ve coþkulu oynamýyoruz evet, çok göze hoþ futbol oynamýyoruz, amenna. Bireysel ve Oyun kalitemiz çok yüksek deðil kabul.
Ancak öyle ya da böyle 10 günde 4. maçýna çýkýyorsun. rakip haftada 1 maç oynuyor (Avrupalýlar da haftada 3-4 maç oynuyoru geçelim) rakibimiz bazlý konuþuyoruz. 3 hafta öncesine kadar "ligin üsütünde olaðan üstü futbol oynuyor, kadrosu ve oyun kalitesi çok üst düzey (yerli sorunu yaþamazlarsa þampiyonluðun en büyük adayý...)" denilen sekiztaþý, kendi saha ve seyircisi önünde üstelik çok coþkulu bir seyirci ve yenilirse istim üzerinde olacaðý , zorunlu olarak kazanmasý gereken bir maçta ilk yarý çok iyi kilitleyip doðru oyun oynayarak. Galibiyeti de kaçýrarak berabere kalýyorsun.
Evet 2. yarý adamlar haklý olarak daha çok üzerimize geldi. ancak 2. yarý bile adamlarýn net gol pozisyonu yok. Bardi o golü atsa adamlarýn tüm enerjisi tükenecekti. belki de farka gidecekti.
maçta eksikler olabilir, zaman zaman baský yemiþte olabiliriz,
Ancak unutmayýn , iki aylýk sürede adamlar 10 maç oynamýþ biz sanýrým 17 oldu. Onu geçtim adamlar 4 haftada ist dýþýna çýkmýyor. ist u geçtim boðazýn karþý tarafýna geçmiyorlar. Biz 17 maçta
bi hafta Kophenaga gidip dönüþta Antalya ya gidip,sonra yine kophenhag ,sonra GS ile oynuyosun, Sonra Ümraniye ye gidsip , Macaristana gidiyosun, dönüþte ADS deplasma nýna gidiyorsun, Dönüyosun Kýzýlyýldýz maçýna çýkýyorsun.
kayseriye gidip oradan Fransaya gidip moaco ile oynayýp, dönüp kasýmpaþa ile oynadýktan 3 gün sonra çýkýp monacoyla oynayýp adamlarý daðýtýp 4-0 yeniyorsun. Dönüyorsun, ÝST a 40 bin kiþinin önüne çýkýp diþediþ mücadele edip, galibiyeti kaçýrýyorsun.
Az insaff.. ben de eleþtiriyorum zaman zaman .. ama gerçekten az insaf..
maç yorgunluðu inanýn hiç önemli deðil, bu trafikteki kamp ve uzun süreli yolculuklar gerçekten adamý sarsar. adamlar 3 günde bir uçak seyahati yapýyor. hiç kolay deðil. Lütfen eleþtirirken bunlarý da düþünün. uçak yolculuðunu da en yakýn ist. u 1.5 saat deðil, Uçak öncesi, uçak sonrasý transferleri de düþünüp ist. yolculuðunýu bile 5-6 saat düþün.
Ayrýca geçen sene oyuna en çok etki eden futbolculardan Waka ve Cornellius gitii (Doðru- yanlýþ) ayrý konu.
Santrfor gitti, en etkili adamýn sol kanat gitti, en etkili adamlarýndan sað kanadýn sakatlandý sena baþýndan beri yoki ilk yarýyý kapattý. etkili sað bekin 6 aydýr yok. 2. devre gelebilecek belki. Geçen seneki en faydsalý oyunculardan joker,in Doðukan yok. belki de sezonu kapattý.
üzrine (kabul ediyorum, transfer ve kadro mühendisliði hatasý vardýr. ancak mutlaka yönetimin de kendine göre gerekçeleri vardýr) sað, sol bek ve kanatlarýn yedekleri yok...
buna raðmen sene baþý mertens icardi mata vs vs þiþirilen geysenin önünde, sekiztaþýn 1 puan , liderin 3 puan gerisindeyiz. Fb eksik 2 maçýný bile alsa 4 puan gerisinde oluruz, ki yenip yenemeyeceði de muamma)
SÖZÜN ÖZÜ, EKSÝKLERÝMÝZÝ GÖRELÝM, OYNUMUZUN SEVÝYESÝNÝ VE KALÝTESÝNÝ ARTTIRALIM, ÖZELLÝKLE TRANSFER DÖNEMÝNDE EKSÝK BÖLGELERE MUTAKAL NOKTA ATIÞI TRANSFERLERÝ ÞÝMDÝDEN BELÝRLEYÝP YAPALIM.. OK.
AMA
TAKIMI DA BU KADAR GÖMMEYLÝM.. DAHA BU TAKIMA DOÐUKAN VÝSCA B.PERES KATILACAK.
ENERJÝ VE MOTÝVASYONU YUKARIDA TUTUP FARKIN AÇILMASINA ÝZÝN VERMEZSEK, TAKVÝYELERLE VE TAKIMIN UYUM VE OYUN GELÝÞTÝRME SÜRECÝ GEÇÝLDÝÐÝNDE ÇOK FARKLI ÞEYLER OLABÝLÝR.
ÞÝMDÝDEN FUTBOLCULARI, HOCAYI, YÖNETÝMi ve OYUNUMUZU GÖMERSEK, LÝG SONUNDA BU MORAL BOZMALAR SONUCU KAZANAMADIÐIMZI 1-2 MAÇTAKÝ PUANLARA ÇOK HAYIFLANACAÐIZ.
tekraren
maxi-umut oynayacak bir formül bir TD lik bizi rahatlatýr bence.
Alper Beyazay
17.10.2022, 14:07
tekraren
maxi-umut oynayacak bir formül bir TD lik bizi rahatlatýr bence.
3-5-2 oynarsak neden olmasýn. 4-4-2'yi kaldýramaz bizim takým.
cakalkerem
17.10.2022, 14:16
Sanýrým herkes abdulkadiri beðenmiþ..
ben hariç
kaçarava
17.10.2022, 14:17
Orta sahada top süren veya daha çabuk biri olsa oyunu daha iyi açabiliriz. Abdülkadir Ömür þu an çok kötü bir frekansta olsa da merkezde bir nebze daha iyi oynuyor. Bardhi de hocanýn onu kanatta oynatmasý nedeniyle mimlenmeye baþladý ama merkezde oynarsa topla dönüþlerde, paslarda Bakasetas'tan daha çabuk oynayacaðýný düþünüyorum.
HasanTezel
17.10.2022, 14:30
2 Derbi geçtik
Visca dönecek
Enseyi karartmayýn.
Katýlýyorum, <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@CEMEFKER (https://forum.bordomavi.net/member.php?u=20478)<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> ve @antiþike yorumu da dahil, bu 3 yoruma da katýlýyorum, çýkýþa geçtik ve BJK yi yine gömdük kaosunun içine, yensek yine daðýlmýþlardý(çabuk unutuyor bazý skor taraftarlarý, 3 senedir her bjk-fb ikilisi bizim maçlardan sonra kaosa giriyor, gs zaten kaosa olduðundan etkilenmiyor:D)
Avcý çoktaaaaan hakettiði kredisini uzattý, Kasým mesajý bile en büyük benim mesajýdýr herkes 4-0 Manoca maçýnda almýþtý-dün iyice korkmuþtur.
Maç maç bakalým, Sivasý yendiðimiz an GEÇEN SENEKÝ TRABZON DÖNDÜ diyecekler...
61Firtinasi61
17.10.2022, 14:53
Benim düþüncem:
Yusuf Y. Kýrmýzý kartý bile bile aldý.
Ama taktik olarak deðil.
Yusuf bence bizi kafadan sildi.
Ve bize geldiði için piþman oldu.
Çünkü geçen Taraftarlar baya tepki göstermiþlerdi.
Ve moreli çok bozuk olmuþtu.
Yani benim düþüncem böyle.
Gesendet von meinem SM-G975F mit Tapatalk
Mehmet Sarigül
17.10.2022, 14:57
Uğurcan yazılı olarak tff ye şikayette bulunmalı...
Bence tepki en üst seviyeden gelmeli!
Trabzonspor kaptanına maçtan alakasız topluca küfürler edilmesi, kabul edilmesi - tepki görmemesi - çok yanlış.
Böyle bir olayda maçın hakemi oyunu durdurup anons yaptirabilir, Beşiktaş kaptanını çağırabilir...
Birileri deşarj olacak, birilerin egoları tatmin olacak diye susacakmıyız???
Basında ve sosyal medyada aylardir "Uğurcan - Altay cephelerini" oluşturanlara kim ne zaman dur diyecek?
Bu konu Uğurcan'a bırakılacak kadar basit bir olay değil!
Fatih Öztürk
17.10.2022, 15:10
O deðil de gene þampiyon olursak ki olacaðýmýza inanýyorum, 3 topitoþlarýn yazar çizer ve taraftarlarý gene baþlayacak, biz kötüydük ondan þampiyon oldunuz hesabý. Sizin kötü olmanýz pipimizde bile deðil, biz nasýlýz buna bakacaz. Gene kupalarý kaldirmaktan kollarýmýz yorulacak, kahretsin :D
O deðil de gene þampiyon olursak ki olacaðýmýza inanýyorum, 3 topitoþlarýn yazar çizer ve taraftarlarý gene baþlayacak, biz kötüydük ondan þampiyon oldunuz hesabý. Sizin kötü olmanýz pipimizde bile deðil, biz nasýlýz buna bakacaz. Gene kupalarý kaldirmaktan kollarýmýz yorulacak, kahretsin :D
Acikcasi bende eðer peres visca ikilisi dönünce yarýþ 3 4 puan geride bile olsak avrupa maçlarýnda bittiði için þampiyonluk potasýna gireceðimizi düþünüyorum su kasimpasa macini alsaydýk puanýmýz 20 idi çok þu götürür sampiyonluk yarýsý
Fatih Öztürk
17.10.2022, 15:22
Acikcasi bende eðer peres visca ikilisi dönünce yarýþ 3 4 puan geride bile olsak avrupa maçlarýnda bittiði için þampiyonluk potasýna gireceðimizi düþünüyorum su kasimpasa macini alsaydýk puanýmýz 20 idi çok þu götürür sampiyonluk yarýsý
Fazlasýyla þanssýz baþladýk sezona. gs maçýna as 6 oyuncudan mahrum çýkmasak ner bir galibiyette burdan gelecekti. Olan oldu, biþekilde puan kayýplarý olacaktý, bundan sonra fener maçýna kadar hasarsýz gideceðiz ve yine feneri yenip zirve koltuðuna oturup arayý açacaðýz.
Hocanýn neden kasým bekleyin dediðini çok daha iyi anlýyorum
Bu yoðun maç temposunda fazla tempo yapmadan ortalama 2 puan hedefi tutturalým fikri son derece doðru imiþ
Bazý arkadaþlar yorgunluk ne olduðunu pek anlamak istemiyorlar,hafta da 3 kere halý saha maçý,3 halý saha maçýný da baþka þehirler de yapýn bakalým görelim ne kadar delikanlýsýnýz
Size kolay geliyor uçak seferi
Adamlar bu süreçte Ýstanbul'dan çýkmadýlar öyle ballý fikstürleri vardý yine de arada puan farký yok
Peþ peþe þampiyon olamayýz diye düþünüyordum ama artýk bu sene de olabileceðine inanýyorum
Kasým-Mart aylarý arasýnda bu takým puan kaybetmez
Fatih Öztürk
17.10.2022, 15:28
Derbilerde son 5 senenin puan durumu
Trabzonspor 60
Beþiktaþ 48
Fenerbahçe 44
Galatasaray 38
Hahahahaha
Fatih Öztürk
17.10.2022, 15:35
Bu yoðun maç temposunda fazla tempo yapmadan ortalama 2 puan hedefi tutturalým fikri son derece doðru imiþ
Bazý arkadaþlar yorgunluk ne olduðunu pek anlamak istemiyorlar,hafta da 3 kere halý saha maçý,3 halý saha maçýný da baþka þehirler de yapýn bakalým görelim ne kadar delikanlýsýnýz
Adamlar bu süreçte Ýstanbul'dan çýkmadýlar öyle ballý fikstürleri vardý yine de arada puan farký yok
Peþ peþe þampiyon olamayýz diye düþünüyordum ama artýk bu sene de olabileceðine inanýyorum
Kaldý ki tek rakibimiz gibi görünen fener 10 haftada istanbul dýþýna sadece konya maçý için çýktý, bugün de A.Gücü maçý için çýkýyor. Heriflerde inanýlmaz fikstür avantajý var. Allah'ýn belasý nerde çar çöp istanbul takýmý var ligde. Görünen seneye de Eyüp ve Pendikten biri yükselecek.
Fatih Öztürk
17.10.2022, 15:42
Trabzonspor 60
Beþiktaþ 48
Fenerbahçe 44
Galatasaray 38
Hahahahaha
Tabi bundan hoþnut olmayan istanbulun çomar taraftarlarý Trabzonspor maçlarý ayný þehrin takýmý olmadýðý için derbi sayýlmaz hesabý ayak yapýyor :D
Siz ne sayarsanýz sayýn, biz saplayalýmda.
HasanTezel
17.10.2022, 16:12
https://www.yenisafak.com/yazarlar/erdal-hos/ugurcanin-kabahati-2064317
Uðurcan konusundaki tek köþe yazýsý, spor medyasýnýn en dürüst yorumcularýndan birinden geldi elbette.
Maçta tribünü tahrik etmek için topu garip mi kontrol etti? Rakip oyunculara “kafaný keserim” iþareti mi yaptý?
Bu vesile ile Uðurcan’a edilen ayýbý gündeme getirdiði için (Trabzonspor tandanslý arkadaþlarýn söylediðini ülke umursamýyor zaten) Cem Dizdar’a teþekkürü borç bilirim!
AntiÞike
17.10.2022, 16:33
Trabzonspor 60
Beþiktaþ 48
Fenerbahçe 44
Galatasaray 38
Hahahahaha
muhteþem:ok
bunda son 5 senede;
yönetim,
hoca,
transferler,
planlama
bireysel yetenek ve takým kalitesi
vs.
ile birlikte belki hepsi veya daha fazlasý kadar VAR ýn da etkisi var.
Sonuna kadar VAR ý savunmalýyýz.
Þikeleri, eyyamlarý, haram puanlarý, çirkeflikleri , kirli oyunlarý ortaya çýkan kesimlerin VAR ýn kaldýrýlmasý için yaptýklarý oyunu görmemiz lazým.
Hatta bu akla hizmet etmesi için VAR ýn bilerek hatalý kullanýldýðýný bile düþünüyorum.
Uyanýk olalým!
Fatih Öztürk
17.10.2022, 16:52
muhteþem:ok
bunda son 5 senede;
yönetim,
hoca,
transferler,
planlama
bireysel yetenek ve takým kalitesi
vs.
ile birlikte belki hepsi veya daha fazlasý kadar VAR ýn da etkisi var.
Sonuna kadar VAR ý savunmalýyýz.
Þikeleri, eyyamlarý, haram puanlarý, çirkeflikleri , kirli oyunlarý ortaya çýkan kesimlerin VAR ýn kaldýrýlmasý için yaptýklarý oyunu görmemiz lazým.
Hatta bu akla hizmet etmesi için VAR ýn bilerek hatalý kullanýldýðýný bile düþünüyorum.
Uyanýk olalým!
Ne tuhaftýr ki koç'un fonladýðý pavalý çomarlar 1 aydýr var sisteminin maç temposunu yavaþlatýyor ayaðý yapýp kaldýrýlmasý algýsýnda peþindeler.
AntiÞike
17.10.2022, 17:04
Ne tuhaftýr ki koç'un fonladýðý pavalý çomarlar 1 aydýr var sisteminin maç temposunu yavaþlatýyor ayaðý yapýp kaldýrýlmasý algýsýnda peþindeler.
ben, bazý hakemlerin bile bu yönde kararlar (hatalý karar/ yavaþ karar) almasýna yönlendirilerek bu tartýþmaya odun taþýmasýna hizmet edildiðini düþünüyorum
Fatih Öztürk
17.10.2022, 17:14
ben, bazý hakemlerin bile bu yönde kararlar (hatalý karar/ yavaþ karar) almasýna yönlendirilerek bu tartýþmaya odun taþýmasýna hizmet edildiðini düþünüyorum
Pavalý çomar onlar. El altýndan fonlananlardan. Koç'un toptoplarý bu sene iþini saðlama alacak ya.
Yorgunluk da büyük etken ama biz de transfer planlamasýnda büyük hatalar yaptýk maalesef. Bu sene olamazsak en büyük müsebbibi bu planlama hatasý olacak bence.
Yorgunluk etken olabilir ancak bardhi ayak icini maxide kafasini iyi kullansa iki golumuz vardi ugurcan bildigimiz gibi olsa iki golden birisini mutlaka cikarirdi yorgun olan varsa ya baka yada hamsik olabilir sezonun daha basinda yorgunluktan bahsedersek isimiz is!
Sivas maçýný almak kaydýyla bu sonuca eyvallah. Kaçýrdýðý gole göre Bardiyi kötülemek gereksiz. Sürekli oyunun içindeydi. Ekstra vuruþun gerektiði yerde her vurduðu gol olmadý diye futbolcu kötülenmez. Fakat Larsenin kalemize atdýðý gol ve Erenin basit bir topu kontrol edemeyiþi yüzünden yediðimiz gol düþündürücü. Eren belki tecrübe kazandýkca geliþecek fakat Larseni ne yapacaðýz.
gurur6134
17.10.2022, 18:52
Trabzonspor 60
Beþiktaþ 48
Fenerbahçe 44
Galatasaray 38
Hahahahaha
Var sisteminin getirdikleri ki yarim yamalak uygulaniyor birde
mancester
17.10.2022, 19:16
Beþiktaþ bu sezon en fazla net gol pozisyonu yakaladýðý Süper Lig maçýný Trabzonspor'a karþý oynadý... Siyah beyazlýlar maçý 6 net gol pozisyonuyla tamamladý... Ancak siyah-beyazlýlar bu süreçte kalesine en fazla isabetli þut gelen karþýlaþmayý da geride býraktý... Trabzonspor mücadelede rakip kaleye 4 isabetli þut gönderdi... Bordo mavililer ayrýca bu sezon topa en az sahip olduðu ve rakip ceza sahasýnda topla en az buluþtuðu Süper Lig maçýný geride býraktý...
erenslash
17.10.2022, 19:27
yusufun transferini gereksiz bulanlardaným . sebebi þu : sen ortasaha transferi yap önce, sol açýk adam geçen çalýmcý adamlar al .bekleri hallet kritik bökgeleri hallet önce derler adama.nokta atýþlarý olmadan yusuf alýnmaz.öncelikleri halletmediler.parayý çarçur ettiler.Takýmda beyin yok.yusuf deneyimli oyuncu ama sahada yok haklýsýn
kýrmýzý kart doðru evet
bu halde yakalanmasý kötü
bu duruma düþmeyecek
haftalardýr düþüþe çare bulamadý
sahada yok
lazibere
17.10.2022, 19:30
Ben halý sahada eðlencesine oynuyorum. Senede 25 trilyon kazanýyor en az kazanaý, kime ne bahane anlatýyorsun. ArtvinHopaspor da takým ama orda oynayan oyuncu aylýk 10 bin liraya oynuyor. Þu büyük kuluplerde oynayan oyunculara acýma huyunuzdan vazgeçin.. Eþþek gibi oynayacak, Sana o paralarý , o maç trafiklerinde aðla diye vermiyorlar. Elbette yorulacaksýn ama sen yorulduðunda senin yerine baþkasý oynayacak, Yedek oyuncu diye bir kavram kalmadý , artýk 5 oyuncu deðiþikliði yapýlýyor.. Bahaneyi býrakýn, maç konuþun, Algý yapýp duygu sömürüsünü de býrakýn..
fadigaTS
17.10.2022, 19:32
Yine þampiyon olalým.Beni kesmedi :)
https://www.youtube.com/watch?v=6V7zASJ_zPs
Fatih Öztürk
17.10.2022, 19:45
Var sisteminin getirdikleri ki yarim yamalak uygulaniyor birde
Var'ý kim icat ettiyse kulüp olarak çeþitli yöresel hediyelerle ziyaret etmeli :D
lazibere
17.10.2022, 19:45
Trezegeden baþka kanatta koþacak oyuncu yok takýmda ( ki , ben trezegeyi hiç beðenmeyen biriyim ) çýkmýþ arkadaþlar, yorgunluk falan anlatýyor.
Nerde arkadaþým??? takýmýn sað ve sol açýðý kim????
DÝK OYNA felsefesini býraktýk yan top ve pas oyunu oynayacaðýz diye, Artýk eskisi gibi ,BOL ORTA açýlan oyunlar olmayacak diye bize gerici ve iðrenç bir futbol kültürünü kabul ettirmeye çalýþtýlar hem de karadeniz insanýnýn hýrçýn yapýsýna uygun olmayan , sýkýcý ve bir o kadar da itici oyunu
ama gel gör ki, Bu þekilde oyunu bile kabul ettiðimizi varsayalým, Bu kez de bu oyunun ana unusuru olan kenar ouncularýnýn etkili olmasý lazým gerçeðine de uygun transfer yapmamýþýz???
Nasýl olacak þimdi???? Kime isyan edelim?? orta sahada bir tane top kapan oyuncun yok, 3 kiþiye 1 kiþi mücadele edip te topu rakipten alamýyorsun?? nasýl oyun üstünlüðü kuracaksýn takýma, Ataða çýkýyorsun, Topu kaptýrýyorsun ve o topu bir daha kendi ceza sahamýzda karþýlýyoruz ve o top ya aut çýkýyor ya da defans oyuncularýmýza çarpýyor ve ancak öyle geri alabiliyoruz..
Biraz geniþ bakýn ya maçlara
5 kiþi bir adamý kovalýyoruz ve o tek adam içimizden geçip gidiyor, Görmüyor musunuz??? Ya da neden görmüyorsunuz..
Bakasetas dahil olmak üzere, kimse topla yakýn oynamýyor, Topla yakýn oynamýyorsan korkuyorsun demektir.
Ömür, ne oynuyor Allah aþkýna ??? çalým atardý eskiden onu da yapmýyor
Soruyorum ya sizlere ??? Topla rakibine çalýmla geçip adam eksiltebilen bir tane oyuncu söyleyin bana??? Trezege yapýyor bunu ara sýra ama o da kaleye þut çekeyim de gol olursa olsun da baþka bir düþüncesi yok... Organize bir tane ataðýmýz yok, Rakip hata yapmasa gol bile atamayýz. Duran toplardan Allah'tan gol atmasýný öðrendik,
Kasýmpaþa maçýný bir kez daha izleyin Allah aþkýna, top yüzde 90 bizde kaldý, kalemize 2 kere geldiler ama bizim gol pozisyonumuz yok maçta.. Böyle salakça bir oyun olur mu
Biz Monaco maçý gibi oynamýyoruz arkadaþlar, Bizim oyun anlayýþýmýzýn gerçeði Kasýmpaþa maçýndaki oyun. Monaco maçýnda ki gibi ara sýra oynayabiliyoruz..
sað bek yok
Sýol bek yok
Sað açýk yok
Sol açýk yok
Orta sahada topa basan yok
kalede de hata yapmadan tamamlayan eski Uðrucan yok
o halde kazanmak sadece rakibin ikramýyla olurdu , onu da geri çevirdik bu kadar basit
Fatih Öztürk
17.10.2022, 19:50
Beþiktaþ bu sezon en fazla net gol pozisyonu yakaladýðý Süper Lig maçýný Trabzonspor'a karþý oynadý... Siyah beyazlýlar maçý 6 net gol pozisyonuyla tamamladý... Ancak siyah-beyazlýlar bu süreçte kalesine en fazla isabetli þut gelen karþýlaþmayý da geride býraktý... Trabzonspor mücadelede rakip kaleye 4 isabetli þut gönderdi... Bordo mavililer ayrýca bu sezon topa en az sahip olduðu ve rakip ceza sahasýnda topla en az buluþtuðu Süper Lig maçýný geride býraktý...
Ne pozisyonuymuþ bunlar yav. Ilk yarý uðurcanýn kelebek olup diziyle çýkardýðý pozisyon dýþýnda gerisi saðdan soldan cýlýz þutlar Uðurcan zorlanmadý bile. Bizde ilk yarý Hamsik'in Ersin'i önde yakalayýp yandan dýþarý attýðý net pozisyon ile Bardhi'nin pozisyonu hatta Gomez'in kafayý havadan vurmak yerine yere çarptýrdýðý kafa þutu bjk'nin yakaladýðý yarým yamalak pozisyondan daha netti. Bu istatistikleri iþ olsun diye tutuyorlar herhalde.
fadigaTS
17.10.2022, 20:19
edit
AntiÞike
17.10.2022, 20:32
Þikecilerin maçýnda Agücü nün attýðý gollerin 2. si tamam da 1.si nasýl ofsayt oluyor?
Eeee sonuç? Karnýnýzdan konuþmayýn.
pReN@_61
17.10.2022, 20:43
ben takýmýn mücadelesinden memnunum
yorgun halimizle istanbulda kaybetmemek önemliydi
bjk ile maçlarýmýz hep çekiþmeli oluyor
https://twitter.com/HkaLemdarTS/status/1581996569846771716
mancester
17.10.2022, 20:57
Ne pozisyonuymuþ bunlar yav. Ilk yarý uðurcanýn kelebek olup diziyle çýkardýðý pozisyon dýþýnda gerisi saðdan soldan cýlýz þutlar Uðurcan zorlanmadý bile. Bizde ilk yarý Hamsik'in Ersin'i önde yakalayýp yandan dýþarý attýðý net pozisyon ile Bardhi'nin pozisyonu hatta Gomez'in kafayý havadan vurmak yerine yere çarptýrdýðý kafa þutu bjk'nin yakaladýðý yarým yamalak pozisyondan daha netti. Bu istatistikleri iþ olsun diye tutuyorlar herhalde.
Eeee sonuç? Karnýnýzdan konuþmayýn.
Istatistik sadece
Futbol ve Spor Haberleri | Maç Özetleri | Canlý Maç Sonuçlarý (beinsports.com.tr) (https://www.beinsports.com.tr/haber/dev-mactan-ilginc-istatistikler)
Macla ilgili fikrimi bir onceki postumda belirtmisdim tekrar belirteyim zor olur geri donup okumak
Besiktas harbiden les takim dun iyice gormus olduk Ilk yari dogru duzgun bir tane set leri yok gecis yok sifir oynadilar,Ikinci yari ise avci ipleri kaybetti mac daha kotude olabilirdi ama allahin sevdigi kulu bu avci gercekden cok sansli bir adam.Yani elestirilecek cok sey var ama ben skordan memnunum ikinci yaridaki oyundan ise degilim ,Guzel tarafindan bakiyorum inonuden puanla donmusuz oyun olarak birseyler katmamiz lazim yoksa isimiz zor.
Fatih Öztürk
17.10.2022, 21:02
Istatistik sadece
Futbol ve Spor Haberleri | Maç Özetleri | Canlý Maç Sonuçlarý (beinsports.com.tr) (https://www.beinsports.com.tr/haber/dev-mactan-ilginc-istatistikler)
Macla ilgili fikrimi bir onceki postumda belirtmisdim tekrar belirteyim zor olur geri donup okumak
Oyunun 60 dakikasý oyun olarak gayet iyiydik. Bardhi'nin kaçýrdýðý pozisyon bjk'nin direncini artýrdý, gereksiz yere Trezeget sað açýða çekip Hamsik'in oyundan düþmesiyle iyice etkisizlestik. Ilk 60 dakikanýn üzerine koyarak gideriz diye düþünüyorum.
pReN@_61
17.10.2022, 21:03
https://twitter.com/umutdaddy/status/1581924180018151425
benim aklým hala kazanamadýðýmýz kasýmpaça maçýnda
pReN@_61
17.10.2022, 21:04
grandeeehttps://twitter.com/hamsikdaddyy/status/1582071387828924421
HasanTezel
17.10.2022, 21:16
Trabzonspor 60
Beþiktaþ 48
Fenerbahçe 44
Galatasaray 38
Hahahahaha
BU LÝSTEYÝ ÇERÇEVELEYÝP BMN GÝRÝÞ FOTOSU YAPMAK LAZIM!
Emeði geçenlere teþekkür etmek de lazým:
Öncelik artýk Efsane olan Aðaoðlu
Sonra özgüveni patlatan Ünal Hoca
Sonra Þampiyon yapan karakter abidesi Abdullah Mucip Avcý
Sonra Ertuðrul Doðan Reis
Sonra Kaptan ve diðer süperstarlar
sonra tüm teknik ekip yönetim çalýþanlar
pReN@_61
17.10.2022, 21:18
bu arada redmond iyi topçuymuþ
Fatih Öztürk
17.10.2022, 21:38
BU LÝSTEYÝ ÇERÇEVELEYÝP BMN GÝRÝÞ FOTOSU YAPMAK LAZIM!
Emeði geçenlere teþekkür etmek de lazým:
Öncelik artýk Efsane olan Aðaoðlu
Sonra özgüveni patlatan Ünal Hoca
Sonra Þampiyon yapan karakter abidesi Abdullah Mucip Avcý
Sonra Ertuðrul Doðan Reis
Sonra Kaptan ve diðer süperstarlar
sonra tüm teknik ekip yönetim çalýþanlar
Aynen :D
mancester
17.10.2022, 21:59
Oyunun 60 dakikasý oyun olarak gayet iyiydik. Bardhi'nin kaçýrdýðý pozisyon bjk'nin direncini artýrdý, gereksiz yere Trezeget sað açýða çekip Hamsik'in oyundan düþmesiyle iyice etkisizlestik. Ilk 60 dakikanýn üzerine koyarak gideriz diye düþünüyorum.
Evet bende ilk yariyi begendim hatta hocayla ilgili kasimpasa macindan kalan sinirim biraz gevsedi ama ikinci yarida boyle oynanmaz ,Belirli bir standart olmamiz lazim eger takim kosabiliyorsa ben her mac isterim 120 km kosulari cunku kosarsak bu ligde yenemeyecegimiz takim yok.
Fatih Öztürk
17.10.2022, 22:03
Evet bende ilk yariyi begendim hatta hocayla ilgili kasimpasa macindan kalan sinirim biraz gevsedi ama ikinci yarida boyle oynanmaz ,Belirli bir standart olmamiz lazim eger takim kosabiliyorsa ben her mac isterim 120 km kosulari cunku kosarsak bu ligde yenemeyecegimiz takim yok.
Hoca geçiþ dönemindeyiz derken sabýr gösterilmesi gerektiðini üzerine basa basa söyledi. Ilk yarý sonuna kadar deðil maðlup olmayý, beraberlik bile almadan tüm maçlarý kazanacaðýz.
pReN@_61
17.10.2022, 22:07
https://twitter.com/HkaLemdarTS/status/1581946217696632832
mancester
17.10.2022, 22:09
Hoca geçiþ dönemindeyiz derken sabýr gösterilmesi gerektiðini üzerine basa basa söyledi. Ilk yarý sonuna kadar deðil maðlup olmayý, beraberlik bile almadan tüm maçlarý kazanacaðýz.
Allah var gecen sene sampiyonlugu hoca icinde cok istedim ona cok inandim savundum en kotu elestirildigi donemdede bu sene beni sasirtti insallah inandigimiz guvendigimiz avci geri gelir cunku biliyorum bu takim kotu takim degil sistem islemiyordur oda avci cozunce cozuyor tikaninca kaliyor ,karamsar degilim ama gecen seneye gore daha az inancliyim ..
AntiÞike
17.10.2022, 22:21
Adamlar 10 hafta da 2 kez ist dýþýna çýkmýþ. bizim maça kadar 4 hafta yine ist dan çýkmayacaklar.
Þimdi bu adil yarýþ öyle mi??
4 hafta içerde 1 hafta dýþarda
4 hafta içerde 1 hafta dýþarda
4 hafta içerde
21904
ts_tuncay_ts
17.10.2022, 22:29
Bu þike bahçe yine þikelere baþladý... Günahlar takýmý Fenerbahçe pankartýný çýkartýp asmalý yine...
Mehmet Sarigül
17.10.2022, 23:03
Bu þike bahçe yine þikelere baþladý... Günahlar takýmý Fenerbahçe pankartýný çýkartýp asmalý yine...
TOROÐLU ile maçýn özetini izliyorum...
Ilk gol TEHLIKELI HAREKETTEN NET FAUL, sonra Kahveci KASTI DIRSEK atiyor KÝRMÝZÝ KART!!!
Sonrasýný izlemedim, midem kaldýrmadý! ...
Ugur Kurucelik
17.10.2022, 23:11
Bugün hakem Ankaragücünü dilim dilim doðradý!
Gesendet von meinem Pixel 4 mit Tapatalk
Mehmet Fatih Yavuz
17.10.2022, 23:39
TOROÐLU ile maçýn özetini izliyorum...
Ilk gol TEHLIKELI HAREKETTEN NET FAUL, sonra Kahveci KASTI DIRSEK atiyor KÝRMÝZÝ KART!!!
Sonrasýný izlemedim, midem kaldýrmadý! ...
Ben maç esnasýnda ayný þeyi düþündüm ve kapattým televizyonu.
Niyeti belli hakemle neyin mücadelesini izleyeceksin.
Net tehlikeli hareket ile 1. golü attýlar. Adam tabaný anasýnýn nikahýna kadar kaldýrdý.
Kýrmýzý kart görmesi gereken adam 1 dk içinde 2. golü attý!
pReN@_61
18.10.2022, 02:07
https://twitter.com/Grandelmundo61/status/1581931208430088192
AntiÞike
18.10.2022, 09:07
Farkýnda deðiliz ancak kudurtma modunu açmýþýz.
Altan kOÇunkulu köpeðinin yüzünden düþen bin parça
Güya Avrupa maçlarý , ülke puaný, milli mesele, fasa fiso
hepinizi üsüste koya koya...
https://twitter.com/ensar8v2/status/1582067713849012226?cxt=HBwWhMCt6YON0fQrAAAA&cn=ZmxleGlibGVfcmVjcw%3D%3D&refsrc=email
Ben halý sahada eðlencesine oynuyorum. Senede 25 trilyon kazanýyor en az kazanaý, kime ne bahane anlatýyorsun. ArtvinHopaspor da takým ama orda oynayan oyuncu aylýk 10 bin liraya oynuyor. Þu büyük kuluplerde oynayan oyunculara acýma huyunuzdan vazgeçin.. Eþþek gibi oynayacak, Sana o paralarý , o maç trafiklerinde aðla diye vermiyorlar. Elbette yorulacaksýn ama sen yorulduðunda senin yerine baþkasý oynayacak, Yedek oyuncu diye bir kavram kalmadý , artýk 5 oyuncu deðiþikliði yapýlýyor.. Bahaneyi býrakýn, maç konuþun, Algý yapýp duygu sömürüsünü de býrakýn..
Asýl siz bu para muhabbetini býrakýn
Çok para alan adam yorulmuyor mu robot mu bu adam
Ýnsandan bahsetmiyormuyuz
Halý saha da eðlencesine oynuyorsun bize de para vermiyorlar oynarken gel haftada 3 þehir de uçak seyahat ederek oyna görelim ne yapacaðýný
Yýllardýr ayný muhabbet para alýyorlarmýþmýþ da yorulamazlarmýþ sanki piyasanýn bu hale gelmesi futbolcularýn sorunu
Algý yapýyormuþuz
Geçiniz bu edebiyatlarý
Çaðlar Güleryüz
18.10.2022, 09:18
Asýl siz bu para muhabbetini býrakýn
Çok para alan adam yorulmuyor mu robot mu bu adam
Ýnsandan bahsetmiyormuyuz
Halý saha da eðlencesine oynuyorsun bize de para vermiyorlar oynarken gel haftada 3 þehir de uçak seyahat ederek oyna görelim ne yapacaðýný
Yýllardýr ayný muhabbet para alýyorlarmýþmýþ da yorulamazlarmýþ sanki piyasanýn bu hale gelmesi futbolcularýn sorunu
Algý yapýyormuþuz
Geçiniz bu edebiyatlarý
Ýlgiltere Premier Ligi'nde oynayanlar robot demek ki renktaþ.
Turan AKYILDIZ
18.10.2022, 09:58
Ýlgiltere Premier Ligi'nde oynayanlar robot demek ki renktaþ.
Ýngiltere ligini baz alýrsak bizim ligi komple kapatmamýz lazým o zaman renktaþ..o derecelere bizim gelmemiz imkansýz
bjk maçýnda Trezeguet' nin attýðý gol dikkatle izlenirse rakibin hatasýndan çok rakip hataya zorlanmýþ.
Týpký Monaco maçýndaki ilk gol gibi.
Týpký geçen sezon Visca'nýn gs'ye attýðý gol gibi.
Monaco ve bjk maçýnda atýlan iki gol tesadüf deðil,her iki golde de rakibin pas opsiyonu baský ile ortadan kaldýrýlmýþ ve hata gelmiþ.
Bu ligde buradan daha çok ekmek yeriz.
HasanTezel
18.10.2022, 12:16
Kardeþim sýrf hemþerimsin diye, Trabzon milliyetçisi olarak sana zaman ayýrýp nasihat vereceðim.
Sen bir iþ yerine sahip olsan, bu kafayla asgari ücret verdiðin adam mesaiden 5 dk erken çýksa zulmedersin, ya da Ceo çalýþtýrsan eþek yükü para verdiðini her gece hesap edip zulmedersin.
Zamanýmýz, parasýný verdim-yapsýn köle zamaný deðil, zamanýmýz BÝNLERCE KÝTAP YAZILMIÞ MOTÝVASYON DÝYE, motive etme-kalitesini artýrma-aydiyet oluþturma zamaný.
O zaman son dönem Uðurcan-Ömür veya Onur-Giray veya Hami salak mýydý 3 de bir rakama oynadý?
Özellikle yerli aslanlarýmýzý bu kafayla düþman ediyoruz, kaleci Fatihin yuhalandýðý maçý izle-Yumluya yapýlanlarý izle-þimdi Ömüre, HT4 e yapýlanlara bak, bu cahillikte %80 suç taraftarýn-%20 topçumuzun, 20 yaþýnda Trabzon aþýðý adam nasýl özüne düþman edilir, Trabzonu 1 sene izle anlarsýn.
Karþýlýklý sevgi-saygý-deðer verme EÐÝTÝMLE ANLATMAYLA OLUR, aðzýný ayýrýp beklersen olmaz, bu anlamda Avcý da Ünal da benim için çok büyük deðerdir, mertçe erkekçe bu konuda savaþýyor þehirle...
AntiÞike
18.10.2022, 16:17
tabiiki herkes aldýðý paranýn hakkýný verecek, sorumluluðunu yerine getirecek.
Baþka bir þeyden bahsediyoruz. Bir realiteden, bizatihi rakibinle senin arandaki þartlarýn farklýlýðýndan bahsediyoruz.
Tamam futbolcu yorgunum diye bahane üretmeyecek. ancak rakip 4 haftada bir þehir dýþýna çýkarken senin her hafta binlerce km yapman rakip iki ayda 9 maç yapmýþken senin 17 maç yapýyor olman performansý hiç etkilemez,etkilememeli diymezsin. etkiler.
PL ligde LIV_CITY de bu þekilde farklý oynasa performansý etkiler. etkilemez, diye bir þey yok. hiç biþey etkilemezse en azýndan sakatlýk riski olarak bile etkiler.
Madem etkilemez, geçen sene ist medyasý, ve yalakalarý hep bir aðýzdan; "geçen sene trabzon Avrupada olmadýðý için ligde takýlmadan devam etti , o açýdan þanslýydý , yoksa bu kadar fark açýlmazdý" bahanelerini ürettiklerinde bi Allahýn kulu ne alakasý var, Haftada 3 maç yapman lazým. PL de nasýl oynuorlar demedi
sAyrýca orsanda diðer takýmlar yarýfinal- final oynadý.
Bunu söyleyennlerden Rýza çapsýzbay , sivasla biimle ayný maçý yapmýþtýlar. (hangi kafaya hizmet, bu yorumu yaptý o ayrý konu)
diðer takýmlatr da bizden sonra galiba 1 maç oynadýlar. kaldýki biz onlardan önceki turdan oyunamaya baþladýðýmýz için biz de erken oynamýþtýk. , bunu hesaba katmýyorlar.
bunu bile kooca sezonun þampiyonluðuna baðlýyorlar. biz þu yoðun fikstürde "yorgunluk olabilir gerçeðini" bile kendi taraftarýmýza kabul ettiremiyoruz.
ilelebeTS
18.10.2022, 16:24
https://pbs.twimg.com/media/FfWudN0XEAArR8G?format=jpg
kaçarava
18.10.2022, 16:31
Koþu ve depar oranýmýz düþükken bu kadar mesafe katememiz takým boyundan kaynaklanýyor. Ki, hocanýn bundan memnun olduðunu düþünmüyorum.
Antalya bizim maçta koþu limitlerini zorladýðý için motor yakmýþ..Ýlginç
erenslash
19.10.2022, 01:38
teknik yok ,mentallik yok, kadronda olmasý gereken transferler yapýlmamýþ
dolasýyla yarým yamalak iþ yapan baþkandan bu beklenirdi
bekle ki devre arasý transfer....
her sene ayný hikaye....
iyi bir transfer sezonu geçirdiðimizi hatýrlamýyorum( gerçek nokta atýþý anlamýnda)
https://pbs.twimg.com/media/FfWudN0XEAArR8G?format=jpgTakýma fazla izin veriliyor, takým çalýþmýyor, koþamýyor diyenlere þok :)
Oðuz ZEYTÝN
19.10.2022, 08:13
Takýma fazla izin veriliyor, takým çalýþmýyor, koþamýyor diyenlere þok :)
Maç öncesindeki beklentimin aksine bir oyun oynadýk. Hocanýn açýklamalarý ve üstteki tabloda yer alan veriyi de ekleyince, kendi içimde anlamlý bir noktaya vardým. Þöyle ki:
Topa sahip olacaðýmýzý düþünmüþtüm. Hoca; topla üretme becerisi olmayan Beþiktaþ'a "Al, oyna, bakalým ne yapacaksýn?" dedi. Bir halt yapamadýlar. Ligin "En fiziksel oyunu oynuyor" dedikleri, altmýþýncý dakikadan sonra dökülen, içeride taraftar gazýyla deli dana gibi koþmaktan baþka bir þey yapmayan Beþiktaþ'ýn kalesine ilk gidiþimizde golü bulduk. Attýðýmýz golün kopyasýný, beþ dakika sonra kaçýrdýk.
Cornelius'u deðerli kýlan sadece attýðý goller deðildi. Rakip stoperleri bozuyordu (Her ne kadar ligin hakem standartsýzlýðýnda saçma fauller çalýnsa da), çýkarmýyordu. Bu sezon durum farklý, hoca söyledi: "Önde basabilecek tarzda oyunculara sahip deðilim."
Aklýma geçen sezonki Alanya deplasmaný geldi. Alanya altý pasýn içinde pas yapýyor, rakipler buna aldanýp basýyor, o esnada kanada açýp uzun topla veya seri pasla baskýyý kýrýyor. Biz ne yaptýk? Önde basmadýk, ikinci bölgede karþýladýk. Adamlar takýmý öne çýkarmak zorunda kaldý. En rahat maçýmýzý oynadýk.
Mesafeden buraya geldim. Orta ve saðdaki iki sütun aslýnda daha önemli. Biz depar veya koþu yapmadan o mesafeyi kat ettik. Takým halinde iyi alan kapattýk. Gbamin mesela, eleþtirildi. Topla oyunda evet, etkisiz göründü. Ancak topsuz oyunda önemli iþler yaptý.
Önceki maçlar gibi beþe bir hiç yakalanmadýk, elli metre geri koþmadýk. Ceza sahamýza el kol sallayarak giremediler. Weghorst'un ilk devredeki pozisyonunu söylüyorlar, Dünya'nýn her noktasýnda faul o. Sadece Salih'in volesi var. O karambol de olsun...
Kliþe olacak ancak Monaco maçýndan üç gün sonra, ligin fizik gücü en çok övülen takýmýna karþý yaptýk bunlarý.
Eleþtirilerimiz baki. Ve alkýþlanacak noktalarý es geçmemek gerek...
cakalkerem
19.10.2022, 08:31
yenebilirdik..ah bardhi bey vah
Yiðit Gayretli
19.10.2022, 10:43
Perþembe öyle oldu ama ondan öncede fiziken onlar bizi ezdi.Futbolda her maç farklý havada oynanýyor.Bu maç Monoca maçýndan çok çok farklý bir þey olacak gibi, ben rahatým ayrý konu.
Bizim bazý net fýrsatlarý kullanamayýþýmýz ve fiziken daha erken düþmemiz haricinde görüldü farklý hiçbir þey olmadý nerdeyse. Çok benzer þekilde 3-4 atabileceðimiz maçý maalesef basit hatalarla beraber bitirdik. Saðlýk olsun.
Mehmet BAÞ
19.10.2022, 13:41
Kardeþ bence sen Real veya City’i tutmalýsýn,Akýyor takýmlar kafada rahat olur oh miss.Bayaa paralel bi evrenden bakýþýn var dünyaya bence gerçek hayata dönmelisin, acilen:)
Tuhaf önerilerini kendine sakla kardeþim.
Burada anket yapýlsýn, takým iyi mi kötü oynuyor çýkan sonuçtan belki anlarsýn.
Ancak böyle þeyler yapýlmadan bazý gerçekleri anlayamýyorsan bence kendini zorlama.
Yaptýðýmýz yorumlara da gölge etme, baþka ihsan istemem.
Mehmet BAÞ
19.10.2022, 13:44
Bardi’nin oynadýðý takým futbol maçý kazanamaz.
Monaco maçýný sansasyonel bir skorla kazanýrken ilk 11'de Bardhi vardý. Hatýrlatýrým.
Ve bence o maçta bu sezonun en iyi futbolunu oynadýk. Bardhi'nin performansýný da beðenmiþtim.
Dediðim gibi Bardhi'nin oyun zekasý ve pas kalitesi Trezequet'in çok önünde görüyorum.
Mehmet BAÞ
19.10.2022, 13:45
Hocam yine yanlýþ maçý izlemiþsin. Bu anlattýklarýn real barça maçýnda oldu. Barça eski barça deðil evet
Bu futbolu bir tek siz anlýyorsunuz. Biz buz hokeyi izleyelim.
Üç gün sonra saçma sapan þeyler yaþanýnca dediðime gelirsiniz. Her neyse.
Takýmýn mevcut durumu iyi deðil. Üretmekte sorun yaþýyoruz.
lazibere
19.10.2022, 16:05
Kardeşim sırf hemşerimsin diye, Trabzon milliyetçisi olarak sana zaman ayırıp nasihat vereceğim.
Sen bir iş yerine sahip olsan, bu kafayla asgari ücret verdiğin adam mesaiden 5 dk erken çıksa zulmedersin, ya da Ceo çalıştırsan eşek yükü para verdiğini her gece hesap edip zulmedersin.
Zamanımız, parasını verdim-yapsın köle zamanı değil, zamanımız BİNLERCE KİTAP YAZILMIŞ MOTİVASYON DİYE, motive etme-kalitesini artırma-aydiyet oluşturma zamanı.
O zaman son dönem Uğurcan-Ömür veya Onur-Giray veya Hami salak mıydı 3 de bir rakama oynadı?
Özellikle yerli aslanlarımızı bu kafayla düşman ediyoruz, kaleci Fatihin yuhalandığı maçı izle-Yumluya yapılanları izle-şimdi Ömüre, HT4 e yapılanlara bak, bu cahillikte %80 suç taraftarın-%20 topçumuzun, 20 yaşında Trabzon aşığı adam nasıl özüne düşman edilir, Trabzonu 1 sene izle anlarsın.
Karşılıklı sevgi-saygı-değer verme EĞİTİMLE ANLATMAYLA OLUR, ağzını ayırıp beklersen olmaz, bu anlamda Avcı da Ünal da benim için çok büyük değerdir, mertçe erkekçe bu konuda savaşıyor şehirle...
O cümlelerim bu anlamlara gelmez, Böyle açıklama yapmazsın, Ömrü hayatım , Direnişlerde ve Grevlerde geçmiş bir adamla konuşuyorsun, Emekçi ile futbol endüstrisini bir tutmayacaksın, hayatında iki kelimeyi bile bir araya getirmekten aciz, Mikrofon uzatıldığında , yaptığı işi bile anlatamayan topçudan bahsediyoruz elbetteki genelleme yapmıyorum ama durum bu.
Kazançları benim şahsi kararımca herkesten ve herşeyden fazla, Allah daha fazla da versin, gözümüz de yok, Ronaldo hala futbolu bırakma noktasında geldiği halde çalışıyor ve çarşamba pazar ayırt etmiyor, onun gibi niceleri, Futbolcu benim şehrimin oyuncusu da olsa çalışacak. İşini yapacak, Yorulacaksın elbette niye yoruldun da denmez ama bahane olmayacak, Sen yorulduysan senin gibi başka bir yetenek oynayacak, Bunu yapacak olan da idarecilerdir.
Uğurcan ve Ömür, Sözleşmeden gelen şansızlıklarının bedelini ödediler, İyileştirme de almışlardır almalıdırlar . Bu konuda ben fedakarlık yapsınlar da demem,Buınlardan bedavaya oynamalarını isteyen yok, Oyle olsa Avcı'da beşiktaş'tan çalıştırmadığı halde parasını aldı ve alacak da. herkes sözleşmedeki alacaklarını almakta ve sonuna kadar almakta özgürdür ve hakkıdır da
Konu bu değil, ben Trabzonspor'umun 30 yılldır toplasan belki 10 maçını izlememişimdir. Yakın ve uzak tarihini gayet iyi bilen biriyim.
HasanTezel
19.10.2022, 22:13
<!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@lazibere (https://forum.bordomavi.net/member.php?u=33510)<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> sen kýymetli bir taraftarsýn, bozuk yazýný düzelttim okudum, buraya koydum! Ama o yorumun son derece yanlýþ-bu yaþ ve seviye için son derece eksik.
22 yaþýnda yarýn iþyerinden bi çocuða gidip SEÇÝMLER NE OLUR diye sormaný rica ediyorum, elle turulur zerre yanýt bulursan paylaþ, sevinirim.
20 yaþýnda Ömür sana 23 milyon euro kazandýrýyorsa, taraftar olarak da klüp olarak da deðil saygý duymak(ki duyulmuyor) baþýnda gezdirmelisin…
TRABZONSPORUN 1 yýllýk geliri ne biliyor musun? Þampiyonluk harici 20 milyon euro, yani tüm klüp-stad-göðüs-reklam = Ömür
Bu deðeri eðitmek Ömüre mi düþer yönetime mi?
BUGÜN ENÝS DESTAN RÖPORTAJINI OKU, 14 yaþýnda klüp neler okutmuþ-satranç öðretmiþ neler neler bi oku lütfen…
O cümlelerim bu anlamlara gelmez, Böyle açýklama yapmazsýn, Ömrü hayatým , Direniþlerde ve Grevlerde geçmiþ bir adamla konuþuyorsun, Emekçi ile futbol endüstrisini bir tutmayacaksýn, hayatýnda iki kelimeyi bile bir araya getirmekten aciz, Mikrofon uzatýldýðýnda , yaptýðý iþi bile anlatamayan topçudan bahsediyoruz elbetteki genelleme yapmýyorum ama durum bu.Kazançlarý benim þahsi kararýmca herkesten ve herþeyden fazla, Allah daha fazla da versin, gözümüz de yok, Ronaldo hala futbolu býrakma noktasýnda geldiði halde çalýþýyor ve çarþamba pazar ayýrt etmiyor, onun gibi niceleri, Futbolcu benim þehrimin oyuncusu da olsa çalýþacak. Ýþini yapacak, Yorulacaksýn elbette niye yoruldun da denmez ama bahane olmayacak, Sen yorulduysan senin gibi baþka bir yetenek oynayacak, Bunu yapacak olan da idarecilerdir.Uðurcan ve Ömür, Sözleþmeden gelen þansýzlýklarýnýn bedelini ödediler, Ýyileþtirme de almýþlardýr almalýdýrlar . Bu konuda ben fedakarlýk yapsýnlar da demem,Buýnlardan bedavaya oynamalarýný isteyen yok, Oyle olsa Avcý'da beþiktaþ'tan çalýþtýrmadýðý halde parasýný aldý ve alacak da. herkes sözleþmedeki alacaklarýný almakta ve sonuna kadar almakta özgürdür ve hakkýdýr daKonu bu deðil, ben Trabzonspor'umun 30 yýlldýr toplasan belki 10 maçýný izlememiþimdir. Yakýn ve uzak tarihini gayet iyi bilen biriyim.
lazibere
22.10.2022, 02:11
<!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@lazibere (https://forum.bordomavi.net/member.php?u=33510)<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> sen kýymetli bir taraftarsýn, bozuk yazýný düzelttim okudum, buraya koydum! Ama o yorumun son derece yanlýþ-bu yaþ ve seviye için son derece eksik.
22 yaþýnda yarýn iþyerinden bi çocuða gidip SEÇÝMLER NE OLUR diye sormaný rica ediyorum, elle turulur zerre yanýt bulursan paylaþ, sevinirim.
20 yaþýnda Ömür sana 23 milyon euro kazandýrýyorsa, taraftar olarak da klüp olarak da deðil saygý duymak(ki duyulmuyor) baþýnda gezdirmelisin…
TRABZONSPORUN 1 yýllýk geliri ne biliyor musun? Þampiyonluk harici 20 milyon euro, yani tüm klüp-stad-göðüs-reklam = Ömür
Bu deðeri eðitmek Ömüre mi düþer yönetime mi?
BUGÜN ENÝS DESTAN RÖPORTAJINI OKU, 14 yaþýnda klüp neler okutmuþ-satranç öðretmiþ neler neler bi oku lütfen…
O cümlelerim bu anlamlara gelmez, Böyle açýklama yapmazsýn, Ömrü hayatým , Direniþlerde ve Grevlerde geçmiþ bir adamla konuþuyorsun, Emekçi ile futbol endüstrisini bir tutmayacaksýn, hayatýnda iki kelimeyi bile bir araya getirmekten aciz, Mikrofon uzatýldýðýnda , yaptýðý iþi bile anlatamayan topçudan bahsediyoruz elbetteki genelleme yapmýyorum ama durum bu.Kazançlarý benim þahsi kararýmca herkesten ve herþeyden fazla, Allah daha fazla da versin, gözümüz de yok, Ronaldo hala futbolu býrakma noktasýnda geldiði halde çalýþýyor ve çarþamba pazar ayýrt etmiyor, onun gibi niceleri, Futbolcu benim þehrimin oyuncusu da olsa çalýþacak. Ýþini yapacak, Yorulacaksýn elbette niye yoruldun da denmez ama bahane olmayacak, Sen yorulduysan senin gibi baþka bir yetenek oynayacak, Bunu yapacak olan da idarecilerdir.Uðurcan ve Ömür, Sözleþmeden gelen þansýzlýklarýnýn bedelini ödediler, Ýyileþtirme de almýþlardýr almalýdýrlar . Bu konuda ben fedakarlýk yapsýnlar da demem,Buýnlardan bedavaya oynamalarýný isteyen yok, Oyle olsa Avcý'da beþiktaþ'tan çalýþtýrmadýðý halde parasýný aldý ve alacak da. herkes sözleþmedeki alacaklarýný almakta ve sonuna kadar almakta özgürdür ve hakkýdýr daKonu bu deðil, ben Trabzonspor'umun 30 yýlldýr toplasan belki 10 maçýný izlememiþimdir. Yakýn ve uzak tarihini gayet iyi bilen biriyim.
Mevzu dýþýna kayýlýyor gibime geliyor. Yazdýklarýnýza katýlýyorum. Bu konudan farklý düþündüðümü hangi yorumumdan çýkardýnýz bunu da anlayamadým. Futbolcu geliþimi konusu elbette ki onun hocalarý v.s nin görevleridir, bu yeteneklerimizin daha fazla geliþmeleri için mücadele etmeleri gerekiyor. bu konuda futbolcuya da düþen görev , kendisine verilen görevleri ve ödevleri yerine getirmesidir. Sporcu geliþimi sadece yetenekleri ile geliþtirmek ile yetinilmemeli ve sizinde bahsettiðiniz , Sosyalleþmesi için her türlü etkinlik ve alanlarda çeþitlendirilmelidir. Sporcu zeki çevik ve ahlaklý olmalý sözüne uygun yetiþtirilmelidir.
HasanTezel
22.10.2022, 13:02
Mevzu dýþýna kayýlýyor gibime geliyor. Yazdýklarýnýza katýlýyorum. Bu konudan farklý düþündüðümü hangi yorumumdan çýkardýnýz bunu da anlayamadým. Futbolcu geliþimi konusu elbette ki onun hocalarý v.s nin görevleridir, bu yeteneklerimizin daha fazla geliþmeleri için mücadele etmeleri gerekiyor. bu konuda futbolcuya da düþen görev , kendisine verilen görevleri ve ödevleri yerine getirmesidir. Sporcu geliþimi sadece yetenekleri ile geliþtirmek ile yetinilmemeli ve sizinde bahsettiðiniz , Sosyalleþmesi için her türlü etkinlik ve alanlarda çeþitlendirilmelidir. Sporcu zeki çevik ve ahlaklý olmalý sözüne uygun yetiþtirilmelidir.
Sevgili hemþo konu tam da bu hatta sadece bu olmalý.
soru þu:
23 MÝLYON EURO TEKLÝF ALAN BÝR ÖMÜR, 3 milyona düþtüyse SEBEPLERÝ NEDÝR?
19 yaþýnda bir çocuk asla deðildir emin olabiliriz, hoca-yönetici-teknik ekiptir, %20 si çocuktadýr, bak çocuk diyorum yaþ 19…
bordoylamavi
26.10.2022, 08:53
bjk nin hocasýný göndermiþler. çok ilginç ya. liderin 4 puan gerisinde 20 13 gol 5 galibiyet 4 ber 2 yenilgiyle adamý gönderiyorlar . iki derbide de yenilmemiþ. vay be
bjk nin hocasýný göndermiþler. çok ilginç ya. liderin 4 puan gerisinde 20 13 gol 5 galibiyet 4 ber 2 yenilgiyle adamý gönderiyorlar . iki derbide de yenilmemiþ. vay be
bjk hoca deðiþtirmekle doðru karar aldý.Ýþ iþten geçmeden.
Ýsmael elindeki kadroyu doðru þekilde oynatabilecek ve idare edebilecek birisi deðil.
Puan olarak kötü deðil ama iki rakibine evinde puan vermiþsin,Baþakþehier'e yenilmiþsin ikinci yarý onlarýn sahasýna gideceksin.Ýlk hafta Kayseri ve deplasmanda Giresýun maçý þansa alýnmýþ,Giresun'un son dakika golü milimle ofsayt olmasa(bence deðil)o maçta da puan kaybý gelecekti,3-0 öne geçtiðin maçlarda bile puan kaybetmiþsin ya da zorla almýþsýn.
bjk'nin kadrosu kaliteli sadece bu kadroyu iyi kullanacak hocaya ihtiyaçlarý var, bence Þenol Güneþ gelecek,ona uygun bir kadro var,bjk yarýþýn içinde kalýr.
Doðukan Uçan
01.11.2022, 16:46
Abdülkerim bardakçý'nýn cezasý 1 maça indirildi, yusuf yazýcý 2 maç aldý.
Tiyatro erken baþladý yine.
REZÝLLER!
Sefer A.
05.11.2022, 13:57
Bugünkü Beþiktaþýn oynadýðý oyun bizim Antalyaspor'dan 5 yediðimiz oyunun hemen hemen aynýsý hatta Ferençvaroþ maçýnda 10 kiþiye karþý oynadýðýmýz oyunun benzeri. Adamlarýn net diyebileceðin 1.5 pozisyonu var. Onun haricinde saðdan sola top dolandýrdýlar ki 65 e kadar o oyunu da kilitledik. O an golü atsak farklý þeyler konuþurduk. Attýklarý ilk gol kaleci ve defans hatasý. Þut sayýsýna bakarsan bizim kasýmpaþa maçý dahil son maçlardaki þut ortalamamýz tam bilmiyorum ama 20 dir heralde. Gel gelelim o oyunu ölesiye eleþtirenler bugünkü bjk oyununu ezici buluyor. Hangisi doðru? Eleþtiri güzeldir çoðu yerde de haklýdýr ama tutarlý olunursa. Bizde bir tutarlýlýk yok.
jkahjkah valla öyleydi evet, ayni paslari bizimkiler yapsa bos paslasma derler
Kesinlikle, aynen
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.