Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 9.Hafta | Trabzonspor 0 - 0 Kasımpaşa | Maç Sonucu
Sefa Murat Dokuz
10.10.2022, 23:06
Valla çok zor ama imkansız da değil. Monaco maçı affettirme maçı olacak, Beşiktaş için de deplasmanda her zaman şansımız tutuyor. Olur da böyle iki skor alırsak forumdaki yorumları da merak ediyorum.
Beşiktaş 55-60 dk’lık takım ama biz o ilk 25-30 dk’lık ilk rüzgarı atlatabilirmiyiz emin değilim.
İlk 20-25 dk 2-0 geriye düşersek hiç şaşırmam. Normalde Bjk’deki düşüş ve giren oyuncuların leş oğlu leş olması ile maçları koparamaması, bitirememesini avantaja çevirmemiz lazım ama onu bile yapabilecek ışık vermiyor takım.
serdaracıl
10.10.2022, 23:07
Israrla aynı şeyi söylüyorum;
hoca bu kadar formsuz olamaz,
bu kadronun kalitesi bu olamaz,
bu kadro bu kadar kötü oynayacak bir kadro değil.
aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum
Bu kadronun maksimumu bu. Kendimizi kandırmayalım. Takımımız iyi değil. Daha iyi isimlere ihtiyacımuz var
Varlıbaş61
10.10.2022, 23:07
Kimse puan tablosu ile ilgili eleştirmiyor, söylenen saha içindeki rezalet. Tabela taraftarı istiyor hoca heralde ama sezon sonu tabela taraftarı olursak asıl o zaman üzülür.
Abdullah Avcı bu kafayla sadece bizi değil kendi kariyerini de bitirmeye oynuyor, farkında değil ama bu oyunsuzluk ile hiçbir yerde görev alma şansı yok artık. Aşağıdan çok daha iyi antrenörler geliyor. Kısıtlı, mütevazı kadrolarla ne oynadığını bilen ortalama takımlar kurabilen antrenörler var.
Zaten büyük takım olarak başka bir yerde görev alamaz. Takım futbolu hiçbir şekilde ileri gitmiyor. Bir sıkıntı var ama dur bakalım ne zaman çıkacak ortaya !
Varlıbaş61
10.10.2022, 23:08
Çocukça bir açıklama olmuş. Ligin ilk haftasında 4-5 gol atıp "ama lideriz" demek kadar içi boş.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sene başından beri yaptığı açıklamaların çoğu tutarsız ve oyalayıcı. Trabzon’da olduğunu unutuyor galiba arada.
Fatih Öztürk
10.10.2022, 23:11
Kimse kusura bakmasın, ne heves bıraktılar ne de heyecan. Artık , gole sevinemez olduk, Ayağa bile kalkmıyoruz. '' nasıl oldu da atabildiniz '' diyerek küfür ediyorum atarsak bile . O derece oynadığımız oyundan nefret ediyorum
Dünya kupası arasına kadar yukarı gruptan ayrılmazsak aradan sonra fener maçıyla yine zirveye otururuz. Ligde kimse iyi değil, her hafta performansta değişkenlik gösteriyor takımlar. Hocanın boktan kanat takıntılarından hatalar çıkarması lazım. Çıkarırsa ligi sonuna kadar götürürüz.
lazibere
Haftaya beşiktaş bizi bu futbolumuzla mermi manyağı yapar, Burdan söyleyim, 5 den aşağı da atmazlar. Hem avcı'dan intikamlarını alırlar hemde ağzımıza ederler. O zaman ne Hoca kalır ne de moralli oyuncu. İyi zamanlarda, kendini taraftara kabul ettiremeyen oyuncuların kredileri gittikçe azaldı ve artık bitti diyebilirim.
Geçiş dönemindeyiz ayaklarını bıraksınlar, Bu kadrodan giden sadece Wakame ve Cornelius'tur. ismail koybaşı gitti diye arıyorsak yazıklar olsun bize. o bakımdan şampiyon olan takımda needen geçen seneden 7 oyuncun 11 değil sorusunu da sorarım ben adama. Deneme tahtası değiliz. Ayrıca geçen sene oynayan en az 5 tane oyuncumuza da yeni kontrat yaptığımız halde bu kadar dökülüyorlar. Bir hafta birisi kötü olarak ortaya çıkıyor.
Bize bunu yaşatmaya hakları yok.
Çıkacaklar açıklama yapacaklar..
Ayax 'dan aldığımız oyuncu neden süre alamaıyor. Her hafta hiç birşey yapmayan oyuncu yine 11 de kendine şans buluyor ve 2. devre sike sike çıkıyorsa, bu lahtimi, Naci gibi oyuncular neden alındı ve neden oynatılmıyorlar. ???
Sorunu visça ve Dorukhan'ın olmayışına bağlayanlara da şunu söyliyim. Biz geçen sene ilk devre Vsiçasız ve Dorukhan'sız oynuyorduk ve rakiplere 20 puan fark atmıştık,
Sorun onların olmayışı da değil yani bilesiniz
doc holliday
Sene başından beri yaptığı açıklamaların çoğu tutarsız ve oyalayıcı. Trabzon’da olduğunu unutuyor galiba arada.
Ben en çok kasımda iyi olacağız açıklamasına takılmıştım.Kasıma kadar ligin rengi belli olur zaten…
gurur6134
Yahu avci hocam bu haftayi su futbolla alip lider bitirsen ne olacakti allah askina haftaya yine yenilecektin 5 -6 siradasin isik yok isik bu takim ligi bu oyunla goturemez rakip guzellemesi yapmiyoruz gorunen bir gercek var ilk 7 siradaki takimlarin icinde oyun anlaminda en kotu olan biziz onu gectim bizim altimizdaki takimlardan bile daha kotu futbol oynuyor takim sorun bu birak kendini aklamayi artik bu takim kotu ,kotuye kotu denir senin fikstur asil bundan sonra basliyor gorunrn köy kilavuz istemez sonumuz kötu bu futbolla konya basak 8tas şikebahce kimi yeneceksin bu oyunla bir macta fazlamiz var birak allah askina bizle dalga gecmeyi
fanatikdevri
10.10.2022, 23:13
Bugün 1-0 kazanıp lider olsaydık, bu oyunla yazdıklarımız değişmezdi. Hoca’nın anlayamadığı bu.
Hoca Trabzonspor taraftarını, pazartesi günü puan tablosuna bakıp mutlu olan istanbul takımlarının hobi taraftarı ile karıştırıyor galiba.
Kusura bakma hocam, ligin 9. Haftasında takımın ne vaat ettiğine sahadaki oyuna bakarız. Son 9 haftası olsa tabela daha önemli olabilirdi.
Trabzonspor taraftarı olarak takımın geçen sezon şampiyon olmasından ve bu sezon ana kadrodaki 7 oyuncudan yoksun olduğu halde halen ligin tepesinde olan takımdan mutlu olmayan ruh hastası falandır, ya da Trabzonspor tarihini bilmiyordur,en düşük averajla şampiyon olan takım da biziz,en az galibiyet ve düşük puan alarak şampiyon olan takım da biziz, Ahmet Suat Özyacı ve Özkan Sümer de defansif yönleri ağır basan TD olarak tarihimiz altın yıllarını yaşatmışlardı.
Güzel oyun ne kardeşim ya,Trabzonspor tarihinin en büyük kaybedeni Şenol Güneş ve tayfasının bize dayattığı ve bizim DNA mızda olmayan bu saçmalığın peşinde koşanlar ve bugün takıma destek olmak yerine oyuncuyu yuhlayanlara tek bir lafım var,bu takımın yakasından düşün.
Ayrıca bugün bazı oyuncuları yuhlayanlar ile o yuhlanan oyuncu ve bir oyuncunun dahil olduğu bir şeyler söylenti halinde,birileri Abdullah Avcının ayağını kaydırmak ve takım içinde kaos yaratmak için eski bir TD ile gizli kapaklı işlere girmiş deniyor,bu oyuncuların düşük performansını bahane ederek Hocaya saracaklar ve takımı saha dışına çekecekler.
Bunu yapabilirler mi,Ertuğrul Doğan varken ellerini bir yerlerine sokarlar,devre arası yerli temizliği yapacaklar,bu şart oldu.
yorumsuz6117
10.10.2022, 23:14
Hamsik çıkarken beni niye oyundan alıyorsun diyorsa sıkıntı büyük demektir..
Fatih Öztürk
Haftaya bjk'yi yeneriz. Hocaya çok güvendiğimden değil, bjk stadında bir tılsım var ve hep bizden yana. Biz de boru değiliz, basar geçeriz.
lazibere
Wakame'ile kontrat yenileme görüşmeleri başladığı ikinci devrenin ilk maçlarından beridir bizim takım top falan oynamıyor.
İçinde bulunduğumuz futbol kalitesizliği ve ısrarla kötü oynamaya devam etmemisin nedeni Wakame'nin yokluğu olduğu bariz ortada. Ben olsam Wakame'yi çağırır ve ona 500 bin Euro daha prim verirdim '' kardeş sen bizi şampiyon yaptın ''diye, extra ödüllendirirdim. Sen gittiğinden beridir, rakip sahaya giremiyoruz bile :))))
lazibere
10.10.2022, 23:15
Hamsik çıkarken beni niye oyundan alıyorsun diyorsa sıkıntı büyük demektir..
Bartra'yi da hamsik'i çıkartmasının nedeni göstermek için oyundan aldı ..
Bu kadronun maksimumu bu. Kendimizi kandırmayalım. Takımımız iyi değil. Daha iyi isimlere ihtiyacımuz var
Bunu lig başlarken söylemiştim kadromuz iyi değil oyunculara fazla para vermen iyi oldukları anlamına gelmez bardi gomez,larsen ,eren iyi adamlar değil biz ş.ligine gidecez gidemeyecez muhabbetine kadroyu çok geç kurduk sonuç fiyasko başka hocada gelse bundan iyisi olmaz 2 kanadı ve kanat bekleri vasat olan takım hicbir şekilde zirveye oynayamaz visca ve perez döner devre arasında forvet ve orta açabilen süratli bir sol bek alınabilirse oyun düzelir onun haricinde bu kadrodan HİÇBİR BOK OLMAZ HATAA ŞENOLDA bu kadroya gelmez o bilir neyin başarılı olup olamayacağını.
Kasimpasa dersine iyi calismis trezege,yi kapat dondurme kanatlar iptal baka ve hamsik uzerine baski uygula ilerde gomez istedigi topuda alamaz ve mac boylece biter bugunun tek tesellisi adamlara ikram yapmadan pozisyon vermeden maci tamamlayabildik bu sezon sampiyonluk giderse fazla beraberlikler sonrasi olabilir
Fatih Öztürk
10.10.2022, 23:16
Trabzonspor taraftarı olarak takımın geçen sezon şampiyon olmasından ve bu sezon ana kadrodaki 7 oyuncudan yoksun olduğu halde halen ligin tepesinde olan takımdan mutlu olmayan ruh hastası falandır, ya da Trabzonspor tarihini bilmiyordur,en düşük averajla şampiyon olan takım da biziz,en az galibiyet ve düşük puan alarak şampiyon olan takım da biziz, Ahmet Suat Özyacı ve Özkan Sümer de defansif yönleri ağır basan TD olarak tarihimiz altın yıllarını yaşatmışlardı.
Güzel oyun ne kardeşim ya,Trabzonspor tarihinin en büyük kaybedeni Şenol Güneş ve tayfasının bize dayattığı ve bizim DNA mızda olmayan bu saçmalığın peşinde koşanlar ve bugün takıma destek olmak yerine oyuncuyu yuhlayanlara tek bir lafım var,bu takımın yakasından düşün.
Ayrıca bugün bazı oyuncuları yuhlayanlar ile o yuhlanan oyuncu ve bir oyuncunun dahil olduğu bir şeyler söylenti halinde,birileri Abdullah Avcının ayağını kaydırmak ve takım içinde kaos yaratmak için eski bir TD ile gizli kapaklı işlere girmiş deniyor,bu oyuncuların düşük performansını bahane ederek Hocaya saracaklar ve takımı saha dışına çekecekler.
Bunu yapabilirler mi,Ertuğrul Doğan varken ellerini bir yerlerine sokarlar,devre arası yerli temizliği yapacaklar,bu şart oldu.
Çok güzel özet. Türk takımlarının klasik perfonmans tutma haftaları başlar, biz de ayak uydururuz, en az hata yapan olayı götürür. Sezon bitmeden hoca ve yönetim nezdinde yapılan çok ağır eleştiriler yersiz ve anlamsız.
doc holliday
10.10.2022, 23:17
Dorukhan-visca-peres dönünce uçacağız hikayeside nasreddin hocanın koyun fıkrası gibi oldu..
Diken alacağızda,koyunların yünleri takılacakta, o yünleri satacağızda…
Geçen sezon şampiyon takımı seyrettik. Her maç muhteşem değildik ama futbolcuların yüzlerinde ifade vardı. Kah sevinme kah üzülme kah şaşkınlık kah öfke.
Hocanın yüzünde ifade vardı. Ne istediğini bilen, isteyen, inanan, yönlendiren.
Bu yıl bunların hiçbiri yok. Futbolcuların bıraktım yüz ifadesini birbirlerine bakışı sohbeti yok.
Bizim geçen sezonki halimiz fenerde var.
Futbol ritimdir, yakaladın mı fırtınasındır.
jairzinho
10.10.2022, 23:18
Ya futbol asıl senin anlattığın gibi robotik bir şey değil. Topa dokunup suratına tekme atsa topa dokunmuş devam mı diyeceksin. Ezber yorum.
topa dokunma olayında istisnalar yok değil
başka bir örnek verelim : kaleci uçarak topu yumrukladı,sonra o yumruk kafaya çıkan oyuncunun suratına geldi,sonuç ne ? oyna devam,eğer bu tarz durumlarda hakemler oyna devam demezse ne olur biliyormusun ? oyuncular penaltı almak için kafalarını yumruk a doğru uzatırlar,bunu yapmakta çok basittir, yani oyuncular topla oynamayı bırakıp penaltı kovalamaya başlarlar,zaten onun için topa dokunmak önemli
tabi topa dokunmanın yetmediği durumlarda var,bunlar genelde tehlikeli hareket içine girerler,çift dalma ,tabanla dalmak,ayağı fazla yukarı kaldırmak vs,bu tarz durumlarda topa dokunmak yetmiyor,
ama malum penaltı pozisyonunda ise böyle bişey yok aga,böyle bişey olmayınca neye bakılıyor,topa kimin önce dokunduğuna,eğer buna bakılmazsa ne mi olur? yukarda dediğim senaryo olur,yani kaleci uçarak topu yumruklar,rakip o yumruğa kafasını sokar ve penaltı, buda saçmalık olduğu için oyna devam deniliyor zaten,ama o kalecinin yumruğu topa değilde rakibe gelirse penaltı,topa önce dokunmanın önemi aga
lazibere
10.10.2022, 23:18
O halde neden eleştirenlere laf sokuyorsun?? demek ki, ortada bir sorun var değil mi? yerli oyuncu temziliği yapacaklarsa aklımıza gelen isimler herhalde Emrehan gedikli falan değildir dimi? O halde, takım top oynamıyor dediğimizde neden kızıyorsunuz. Madem bundan emişnler, neden devre arası bekleniyor, kadro dışı yapsınlar bildikleri birşey varsa, Yok ise de dedikodu yapmaya gerek yok. Ertuğrul Doğan biliyorsa bunları, taraftar ile hoca karşı karşıya gelmesini mi bekliyorlar, Niye tedbir alınmıyor ?? yerine koyacak oyuncumuz mu yok??
Arkadaşlar şu maçta oyuncular arasında anlaşmazlık lafını çok duydum spikerden
Şu trezegeut ne işe yarar kendi kendine Hint dansı yapıyor bir çalım At bir tane ya
Abartiyorum şu dizlerim kopuk olmazsa şu takımı tek başıma ben Yenerdim. Bu kadar zayıf defans orta sahası vasat
Ve defansta bu kadar boşluk veren takıma ne bir çalım ne bir organize atak
Şu Monaco yu izlettir adamlar ileride her türlü al ver yapıp geliyor
Biz cornelius çok ariyacaz maxi Gomez ben bir şey görmedim umut ile beraber oynayınca bir forvet ediyor ikisi
Ayrı ayrı ikisinde bir halt beceremiyor
Cornerius ve waka gibi iki adamı çok arayacaz bu sene
Ya o kadar açık veriyor ki Kasımpaşa maçı izlerken deli oldum waka gibi ayağa hedefe bir pas atamadık
Şunlar ile oynamak yerine iki tane genci şok onlar daha iyi oynar kanatta
Sefa Murat Dokuz
10.10.2022, 23:21
Bizim DNA’mız meğersem miskin korkak futbolmuş haberimiz yokmuş.
Şeytan şey diyordu, Trabzon’da korner kazanınca gol atmış gibi sevinirdik.
Defansif oynadığımız için mi yoksa kalemize bile gelemedikleri için mi o kadar az gol yiyorduk acaba?
yorumsuz6117
10.10.2022, 23:21
Kanat almayıp Yazıcı ve Barthi'yi almak nasıl bir transfer fiyaskosudır..
Geçen sene bu seneden farkımız geçen senede kötü oynadığımız çok oldu ama kazanmayı hep bildik
Bjk maçı adamlar resmen çöktü uzerimize ama iki pas ile son dk coenerius golü attik waka unutamayiz
Birde şans ta var bu işin içinde biraz olsun
doc holliday
10.10.2022, 23:23
Kanat almayıp Yazıcı ve Barthi'yi almak nasıl bir transfer fiyaskosudır..
Aslında aldık 2 tane ama sadece idmana ve ısınmaya çıkıyorlar..
fanatikdevri
10.10.2022, 23:24
O halde neden eleştirenlere laf sokuyorsun?? demek ki, ortada bir sorun var değil mi? yerli oyuncu temziliği yapacaklarsa aklımıza gelen isimler herhalde Emrehan gedikli falan değildir dimi? O halde, takım top oynamıyor dediğimizde neden kızıyorsunuz. Madem bundan emişnler, neden devre arası bekleniyor, kadro dışı yapsınlar bildikleri birşey varsa, Yok ise de dedikodu yapmaya gerek yok. Ertuğrul Doğan biliyorsa bunları, taraftar ile hoca karşı karşıya gelmesini mi bekliyorlar, Niye tedbir alınmıyor ?? yerine koyacak oyuncumuz mu yok??
Eleştirenlere laf sokuyorum çünkü eleştirdikleri konu takımın oyunu,onu açıklıyor Hoca,geçen yıldan ana kadrodan 7 as yok,bu iş ha deyince olmuyor,biraz tekrar ve ezber olacak,ikinci konu ise bazı yerli oyuncuların yaptığı iş ahlaksızlığını da Hoca tolare ediyor,bu da sorunu çözmek amaçlı bir süreç ve bazı düşük zekalı oyuncularımız sanırım kendilerini takımın sahibi sanıyorlar,bunu da çözeriz.
Evet yerine koyacak oyuncun yok,çünkü kimse böyle bir saçmalığı beklemez,devre arasında kadar bazı şeyler çözülemezse,temizlenecek.
Bu senenin sloganlarından biri kendi özeleştirimizi yapacağız açıklaması . Şunun üzerinden de yapın bizahmet,şampiyon takımın düştüğü hallere bakın .
Trabzonspor, Kasımpaşa karşısında yaptığı 28 ortada sadece 1 tane isabet bulabildi! (Lig rekoru)
⌠%3 Başarı
â–ª 0/7 Bakasetas
â–ª 0/5 Yusuf Yazıcı
â–ª 0/4 Larssen
â–ª 0/3 Enis Bardhi
â–ª 1/3 Trezeguet
â–ª 0/2 Djaniny
â–ª 0/2 Maxi Gomez
â–ª 0/1 Marek Hamsik
â–ª 0/1 Eren Elmalı
doc holliday
10.10.2022, 23:26
Geçen sene bu seneden farkımız geçen senede kötü oynadığımız çok oldu ama kazanmayı hep bildik
Bjk maçı adamlar resmen çöktü uzerimize ama iki pas ile son dk coenerius golü attik waka unutamayiz
Birde şans ta var bu işin içinde biraz olsun
Geçen sene oyuncu kalitemiz çok daha yüksekti.Edgar-cornelius-waka-visca-peres gibi…
Eleştirenlere laf sokuyorum çünkü eleştirdikleri konu takımın oyunu,onu açıklıyor Hoca,geçen yıldan ana kadrodan 7 as yok,bu iş ha deyince olmuyor,biraz tekrar ve ezber olacak,ikinci konu ise bazı yerli oyuncuların yaptığı iş ahlaksızlığını da Hoca tolare ediyor,bu da sorunu çözmek amaçlı bir süreç ve bazı düşük zekalı oyuncularımız sanırım kendilerini takımın sahibi sanıyorlar,bunu da çözeriz.
Evet yerine koyacak oyuncun yok,çünkü kimse böyle bir saçmalığı beklemez,devre arasında kadar bazı şeyler çözülemezse,temizlenecek.
Fb ,gs ve bjk de bizim kadar yaptılar ama sahada bir renk veriyorlar en azından . Bizim gibi ne oynadığı belli olmayan bir futbolları yok .
fanatikdevri
10.10.2022, 23:27
Bizim DNA’mız meğersem miskin korkak futbolmuş haberimiz yokmuş.
Şeytan şey diyordu, Trabzon’da korner kazanınca gol atmış gibi sevinirdik.
Defansif oynadığımız için mi yoksa kalemize bile gelemedikleri için mi o kadar az gol yiyorduk acaba?
O zaman şeytana sor bakalım lig tarihinin en erken şaöpiyonluğu nasıl gelmiş,korkak futbolla mı,ligin dibinden aldığı takımı sahasında hiç yenilmeden şampiyon olan takımın oyununa sallayacak taraftar olunca,bunu abartacak bir şeytan çımıyor demek ki,evet Trabzonspor tarihinde iç sahada en uzun süreli kaybetmeme serisinin ikincisi Avcı elinde artık.
Eleştiriye bak,güzel oyun,ne olacak SAHANDA beraberliğin yettiği maçta şikecilere 2-1 yenilip,yeni travmalar yaratmadığı için mi suçlu Avcı,al sana güzel oyun.
fanatikdevri
10.10.2022, 23:31
Fb ,gs ve bjk de bizim kadar yaptılar ama sahada bir renk veriyorlar en azından . Bizim gibi ne oynadığı belli olmayan bir futbolları yok .
Ne renk veriyorlar,ben bir renk göremiyorum açıksası,akıllı ve uzun vadeli oyunu yine biz oynuyoruz,topa sahip olmak ve bir kurgu yapabilmek zaman istiyor,bugün hocanın çok güzel iki eleştirisi oldu futbolculara onu dikkate alırsak sorunun büyük kısmını çözer zaten,sahaya futbol aklı koymak ve bireysel oyundan uzaklaşmak,bunlar da oturacak ben inanıyorum,bazı oyuncular takım oyununa inanmıyor ve hoca da bunu gözlemliyor,çözer ben Abdullah Avcı kadar zeki çok as TD gördüm.
Biraz sakin olmak ve Hocaya saygı duymak zorunda taraftar,bu kadar nankörlüğe gerek yok.
Bizim genlerimizde olmayan futbol anlayışını bize dayatmış diye yorumlamışsınız.
Affınıza sığınarak bende “modern futbolun olmazsa olmazını bizimle tanıştırmış “ diyorum Şenol Güneş’in bize getirdiği oyun felsefesi için.
Geçen seneden beri taraftarın sabır gösterip benimsemesi istenen futbol yaklaşımımız bizim sınırlarımızın ötesinde zerrece başarı imkanı olmayan bir yaklaşım bana sorarsanız.
Yalnızca bize has bir durum da değil üstelik.
Dünya futbolunun son 30 senesinde karşılığı olmayan bir anlayış.
Elbette her futbolseverin başarı odaklı görüşü farklı olabilir: bu oyunu oynayalım yeterki şampiyon olalım diyorsak Avrupa kupalarından affımızı isteyelim her sene.
Wakame'ile kontrat yenileme görüşmeleri başladığı ikinci devrenin ilk maçlarından beridir bizim takım top falan oynamıyor.
İçinde bulunduğumuz futbol kalitesizliği ve ısrarla kötü oynamaya devam etmemisin nedeni Wakame'nin yokluğu olduğu bariz ortada. Ben olsam Wakame'yi çağırır ve ona 500 bin Euro daha prim verirdim '' kardeş sen bizi şampiyon yaptın ''diye, extra ödüllendirirdim. Sen gittiğinden beridir, rakip sahaya giremiyoruz bile :))))
Bence hoca ve yonetim daha iyi olma adina wakayi gonderirken futbolda zeka faktorunun onemini hesaba katmamis cornelius sorloth vs bu adamlar waka,siz! kaldiktan sonra kac gol atmislar? Orta sahayi hamsik eskisi gibi organize edemiyorsa ilk alinacak oyuncu o mevki icin olmali
doc holliday
10.10.2022, 23:34
En sıkıntılı konu,15 resmi maç oynadık gram ilerleme yok aksine geri gidiyoruz…
Süper kupa maçı ve ligin ilk maçları istanbul-hatay maçlarında daha iyiydik hatta kophenhaga 2-1 yenildiğimiz maçta bile iyiydik.
Yani hoca kasım ortalarında iyi olucaz dedi ama ivmemiz yukarı değil nasıl olacak bu iş ben pek anlamadım..
Somers61
10.10.2022, 23:35
Gercekci olalim bu sezon ilk3de yer alamayiz 4-5. İyidir
kaçarava
10.10.2022, 23:37
Takım top oynamıyor.
Taraftarmış, geçmişte çalıştıran hocalarmış falan fazla derinlere dalmaya gerek yok.
Takım rakibe fazlasıyla yumuşak. Atletizmi güçlü oyuncu sayımız az. Kanat ve beklerimiz kötü. Merkez oyuncuları feci ağır. Takımın hareket kabiliyeti az.
Saha içini konuşmak lazım.
Koskoca takımda sağ kanatta Ömür veya Yusuf oynuyor.
Yazık.
Surmeneli_91
10.10.2022, 23:39
bakasetas
bardhi
abduş
yusuf
10 numaraya bu kadar yüklenmek gerçekten kadro mühendisliğinin zirvesi :D
elimizde yarım yamalak oynamaya çalışan trezeguet ve sakat visca var kanat için rezillik
bakasetas hariç oynayabilecek isim yok
.................uğurcan.................
larsen....bartra.....hugo......eren
..........gbamin....hamsik...........
lahtimi......bakasetas......djaniny
..................umut....................
bjk maçı için geçerli olmaz bu kadro ama iadeli buna yakın deneyelim.
trezeguet yusuf abduş bardhi falan zaman kaybetmeyelim lahtimiyi veya naciyi deneyelim bir de.
iç saha maçlarında kesinlikle siopis ile başlamamalıyız.
samatyaboy
10.10.2022, 23:40
Takım top oynamıyor.
Taraftarmış, geçmişte çalıştıran hocalarmış falan fazla derinlere dalmaya gerek yok.
Takım rakibe fazlasıyla yumuşak. Atletizmi güçlü oyuncu sayımız az. Kanat ve beklerimiz kötü. Merkez oyuncuları feci ağır. Takımın hareket kabiliyeti az.
Saha içini konuşmak lazım.
Koskoca takımda sağ kanatta Ömür veya Yusuf oynuyor.
Yazık.
Yusuf çok ama çok kötü, eskiden şutları ve arkaya tek pasları olurdu.
kaçarava
10.10.2022, 23:43
Yusuf çok ama çok kötü, eskiden şutları ve arkaya tek pasları olurdu.
Merkezde oynarsa iş yapma ihtimali var. Kanatta oynayamaz. Bir de kalınlaşmış, omuzlar falan geniş ama bu onu ağırlaştırmış iyice.
fanatikdevri
Bizim genlerimizde olmayan futbol anlayışını bize dayatmış diye yorumlamışsınız.
Affınıza sığınarak bende “modern futbolun olmazsa olmazını bizimle tanıştırmış “ diyorum Şenol Güneş’in bize getirdiği oyun felsefesi için.
Geçen seneden beri taraftarın sabır gösterip benimsemesi istenen futbol yaklaşımımız bizim sınırlarımızın ötesinde zerrece başarı imkanı olmayan bir yaklaşım bana sorarsanız.
Elbette her futbolseverin başarı odaklı görüşü farklı olabilir: bu oyunu oynayalım yeterki şampiyon olalım diyorsak Avrupa kupalarından affımızı isteyelim her sene.
Olmayana ergi sanırım,Abdullah Avcı ile şampiyon olduk hem de ligin en erken şampiyonu elimizde bu var mı,var.Şenol Güneş ile çok başarılı iki kaybettiğimiz şampiyonluk var,birinde sahamızda beraberliğin yeteceği maçta rakibe 2-1 yenildik,diğerinde 9 puan önde olduğumuz rakibimize resmi olarak şampiyonluğu verdik,şike yaptılar evet ama bu bir savunma ise Abdullah AVCI da o kadar paun öndeyken kaybederek,rakibe şike yapması için bir umut vermedi,elindeki şampiyonluğ vermedi.
Avrupa Kupalarında bir kaç kez kupa almışlığımız yok,ligimizde de bunu yapan bir takım oldu,tarihin tozlu sayfalarında,ŞG hangi başarıları yaşattı elimize hangi Avrupa Kupasını verdi de bizim haberimiz olmadı,yani ortada elle tutulur bir Avrupa başarısı yoksa her iki Hoca için de yok,ama biraz zaman verelim,bugün Avrupa Kulüplerine benzer bir organizasyona en yakın kulüplerden biri olan Başakşehiri kuran zeka Trabzon ve Trabzonspor gibi bir potansiyeleden neler çıkarır,sabredelim,
Bekle bir,en az Şenol Güneş kadar zaman ver bakalım ne yapıyor Abdullah Avcı,bak ben neye bakıyorum,geçen yıl alt yapı için Avrupadan bir organizasyon şirketi ile anlaşmış,onlarla ortak plan yapıyor alt yapı için,bu arada tak diye Ahmet Can kaplanı Ajaxa iletiyor,bu bir etkileşim,ilerisi için zaman verin.
jairzinho
hoca formsuz falan değil aga,
3. sezon neredeyse,
avcı da değişen bişey yok
bu futbolla bu kadar puan almak gene avcı nın eseri,(tabi birazda VAR ın yardımı oldu)
taraftar şaşırıyor ne oldu diye? bişey değişmediki aga,biz zaten futbol olarak uçmuyorduk ,çabuk unutuyoruz,iç saha antalyaspor şampiyonluk maçı,antalyaspor futbol olarak ezdi bizi,sadece pres yaparak,futbol olarak uçarak kaçarak şampiyon olmadık zaten,puan farkı olmasına rağmen,buda bizi ben dahil fena yanılttı,seviyemizin düşük olduğunu avrupaya çıkınca öğrendik,yoksa şu anki puan cetveli gayet iyi,süper lig seviyesinde bu uyutan futbolla idare ediyorsun skor olarak,
ha seviye yükseltmek istiyorsak bunun avcı ile olamayacağını gördük ,gene avrupa maçları bunu gösterdi bize,seviye yükseltme olayı A plus bir teknik adamın yapabileceği bişey
pas oyunu mu?
yüksek prese karşı yapılan şu istatistik enteresan
https://arsiv.mackolik.com/Mac/3562843/Trabzonspor-Antalyaspor
uğurcan penaltı kurtarmasa 40 bin taraftar önünde gene resmi şampiyonluk sonraki haftaya kalıyordu,maçın sonunu zor getirdik,iki al ver yapaydık ya pres karşısında,yapabildik mi? yapamadık,
pas oyunu oynayacak yetenek yoksa o zaman pres oyunu oynayacaksın hocam,avrupada bu işler böyle, (cl de sürekli çeyrek final oynayan takımları çıkar diğer takımlar pres oyunu oynuyor,tabi avrupanın ilk 10 takımıda pres yapıyor ama onlar ayrıca pasta yapabiliyor,yetenek setleri yüksek olduğu için)
city bayern madrid psg değilsen amiyane tabirle eşşek gibi pres oyunu oynamak zorundasın,şekilde görüldüğü üzere (antalya maçı) pres karşısında pas oyunu yok, pres oyunu zaten yok,bu durumda katar arabistan takımına dönüyorsun ve vasat kopenhaga eleniyoruz
Mehmet Sarigül
10.10.2022, 23:46
Sorun işte bu; Herkes takimi ben şampiyon yaptim havasında!
Takımı ne Wakame, ne de -kendisi sandığı gibi- Avcı şampiyon yaptı!
Kötü futbol dünyanın her yerinde eleştirilir ve tribünler de tepki gösterir. Hele ülkemizde daha da tepki gösterilir. Taraftar, takımın puan kaybetmesine bir şey demiyor. Bu rezalet futbolu eleştiriyor haklı olarak. Şikayetçi olan topçu varsa futbolu bırakıp şansını farklı mesleklerde deneyebilir
CPH2205 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
doc holliday
10.10.2022, 23:55
Önemli olan waka ile yeni sözleşme imzalamak değil o kalibreye yakın en az 2-3 net adam bulabilmekti…
Ama nerde menajer itelemesi çöp var peşine takıldık bu sene.Kabul edelimki geçirdiğimiz transfer dönemi baştan sona fiyaskoydu bu sene…
yorumsuz6117
10.10.2022, 23:58
Önemli olan waka ile yeni sözleşme imzalamak değil o kalibreye yakın en az 2-3 net adam bulabilmekti…
Ama nerde menajer itelemesi çöp var peşine takıldık bu sene.Kabul edelimki geçirdiğimiz transfer dönemi baştan sona fiyaskoydu bu sene…
%100, Barthi, Yazıcı, Trezeguet, Gbamin çöp transferler, oyuncular çöp demiyorum transferler çöp malesef, bu transferleri yapmak marifet değil tam tersine beceriksizlik, iş bilmezlik, Cornelius'u gönderip Gomez'in almakta çöp bir iş yine..
AntiŞike
10.10.2022, 23:58
yok hocam ,kendimi kandırma gibi bir niyetim yok,
ben
takımda bazı bölgelerde nitelik olarak, bazı bölgelerde nicelik olarak eksiklik olsa da
çok çok kaliteli bir takım olmasa da, bu oyunu ve bu kaliteyi hak edecek bir kadro olmadığını düşünüyorum.
hatta özellike yedek klübesi açısından düşününce geçen seneden daha iyi bir takım olduğunu düşünüyorum.
tabiiki bu nacizana kendi fikrim,
şampiyonluk için yeter-yetmez, ist takımlarından iyi-kötü ayrı konu
ancak bu seviyenin çok daha üstünde performans verebilecek bir kadro olduğunu tek tek bireysel performansların ve total kalitenin olabileceğinden çok çok düşük seviyede olduğunu düşünüyorum.
Fatih Öztürk
11.10.2022, 00:00
Avcının oyun sisteminde çok iyi oynayarak başarı hiç olmadı olmazda. Adam takıma yetecek skorları koparma peşinde ve bunu lige uzak çekerek kanıtladı. Hocanın eleştirilecek oyuncu tercihi dışında aman aman problemi yok. Hatalardan sürekli ders çıkarıp geçiş dönemini atlatacağız demesi, sabır göstermeyi bilmeyen bu camiaya ters durum. Evet bu ligi sonuna kadar götüreceğiz, belki şampiyon olamayacak fakat yarışın içinde sonuna kadar olacağımızdan eminim. Son 5 senedir her sene başarı çıtası yükseliyor ve bu durumdan memnun olması gereken taraftarın büyük bölümü hocanın istifasını istiyor. Bizim taraftarın büyük kısmını sevmiyorum aga.
Olmayana ergi sanırım,Abdullah Avcı ile şampiyon olduk hem de ligin en erken şampiyonu elimizde bu var mı,var.Şenol Güneş ile çok başarılı iki kaybettiğimiz şampiyonluk var,birinde sahamızda beraberliğin yeteceği maçta rakibe 2-1 yenildik,diğerinde 9 puan önde olduğumuz rakibimize resmi olarak şampiyonluğu verdik,şike yaptılar evet ama bu bir savunma ise Abdullah AVCI da o kadar paun öndeyken kaybederek,rakibe şike yapması için bir umut vermedi,elindeki şampiyonluğ vermedi.
Avrupa Kupalarında bir kaç kez kupa almışlığımız yok,ligimizde de bunu yapan bir takım oldu,tarihin tozlu sayfalarında,ŞG hangi başarıları yaşattı elimize hangi Avrupa Kupasını verdi de bizim haberimiz olmadı,yani ortada elle tutulur bir Avrupa başarısı yoksa her iki Hoca için de yok,ama biraz zaman verelim,bugün Avrupa Kulüplerine benzer bir organizasyona en yakın kulüplerden biri olan Başakşehiri kuran zeka Trabzon ve Trabzonspor gibi bir potansiyeleden neler çıkarır,sabredelim,
Bekle bir,en az Şenol Güneş kadar zaman ver bakalım ne yapıyor Abdullah Avcı,bak ben neye bakıyorum,geçen yıl alt yapı için Avrupadan bir organizasyon şirketi ile anlaşmış,onlarla ortak plan yapıyor alt yapı için,bu arada tak diye Ahmet Can kaplanı Ajaxa iletiyor,bu bir etkileşim,ilerisi için zaman verin.
Hocanın kulübe olan aidiyetine ve burada altyapıdan tut her alanında çok ama çok başarılı olmak için canını dişine taktığına da eminim.
Üstelik gönderilsin şeklinde bir beklentim ve arzum inanın hiç yok.
Her şeyden önce bir futbolsever olarak Jurgen Klopp’un “evet siz haklıymışsınız,ben yanılmışım” tarzında gerektiğinde şapkasını önüne koyup hatalarını kabul etmekten çekinmeyecek bir samimiyetle iletişim kurmasını arzuluyorum.
Eğriye eğri,doğruya da doğru desin ki hocaya olan güvenimiz daha da temellensin.
Ortada bir problem varsa ki ne yazık ki oyunumuz itibariyle var diyorum ben : önce hocanın bunu açıkça dile getirmes
jairzinho
11.10.2022, 00:09
:alkış:
güzel bir yorum
şenol güneşin oyun felsefesi sadece süper ligde değil avrupada da iş yapıyor ve yaptı
avcı nın avrupa karnesi zaten herşeyi anlatıyor: 30 maç 5 galibiyet 9 beraberlik 16 mağlubiyet
yorumsuz6117
11.10.2022, 00:13
Avcı diyor ki yan pas yapıp rakibi açıyoruz ama taraftar protesto ediyor, güleyim mi ağlıyım mı bilemedim..
Fatih Öztürk
11.10.2022, 00:15
Bir de şu durum var tabi atlanmaması gereken. Bir kaç maç üst üste kazanınca ali koç'un fonladığı gs, bjk spor yazarı dahil onlarcası hakemle kazandığımızı üzerine basa basa bütün hafta televizyon ve sosyal medyada dillendiriyor. Bu diline soktuğumun herifleri algılarla hakemleri de etki almaya çalışıp bizim maçlarda istim üzerinde duruyor, biz de birbirimizi düdükleyelim. Ortada kaybedilmiş hiç bir şey yokken oyuncuları protesto eden bu taraftar geçen senede ligin ilk haftaları caniniyi prostesto ediyordu. Heryerde üzerine basa basa söylerim, bizim bu çatlak kafadaki taraftara bu takım fazla. Altay dün 4 gol yedi, taraftar bağrına basarken biz de oyuna giren çıkana protesto ediyoruz. Allah'tan başımızda ıstikrarlı başarı gösteren yönetim ve hoca var da fazla kulak asmıyor. 5 sene öncesine dönüp takımın ve kulübün yerlerde süründüğünü anlatmaya gerek yok herhalde.
doc holliday
11.10.2022, 00:16
Avcı diyor ki yan pas yapıp rakibi açıyoruz ama taraftar protesto ediyor, güleyim mi ağlıyım mı bilemedim..
En azından farklı birşey söylemiş, ben artık pek dinlemiyorum bu akşamkinide dinlemedim, çok tekdüze ve kendini tekrar olmaya başladı açıklamaları..
gurur6134
11.10.2022, 00:21
Bir de şu durum var tabi atlanmaması gereken. Bir kaç maç üst üste kazanınca ali koç'un fonladığı gs, bjk spor yazarı dahil onlarcası hakemle kazandığımızı üzerine basa basa bütün hafta televizyon ve sosyal medyada dillendiriyor. Bu diline soktuğumun herifleri algılarla hakemleri de etki almaya çalışıp bizim maçlarda istim üzerinde duruyor, biz de birbirimizi düdükleyelim. Ortada kaybedilmiş hiç bir şey yokken oyuncuları protesto eden bu taraftar geçen senede ligin ilk haftaları caniniyi prostesto ediyordu. Heryerde üzerine basa basa söylerim, bizim bu çatlak kafadaki taraftara bu takım fazla. Altay dün 4 gol yedi, taraftar bağrına basarken biz de oyuna giren çıkana protesto ediyoruz. Allah'tan başımızda ıstikrarlı başarı gösteren yönetim ve hoca var da fazla kulak asmıyor. 5 sene öncesine dönüp takımın ve kulübün yerlerde süründüğünü anlatmaya gerek yok herhalde.
Maltaya prostestolar vardi mac sonunda jesus bile deginmek zorunda kaldi basin toplantisinda yapmayin diye bagrina basma durumu filan yok yani orda da..
Bizde taraftarlık ve tribün yönetimi ne yazık ki yok!
Gene her şeyi bildiğini sanan tiplerin başından çıkan bir takım fevri hareketler. Oyundan çıkanı ve yeni gireni ıslıklamak nedir? bekle maç sonunu. eline ne geçiyor.
Tribündeki 25000 kişinin taş çatlasın 2000 tanesinin hayatta dişe dokunur ufak bir başarısı olmuştur ama ne hikmetse gereksiz egoları ve de kompleksleri yüzünden her şeyin en doğrusunu gene kendilerinin bildiğini düşünürler. zaten bu yüzden de günlük hayatları da ilişkileri de hep gergindir hep sorunludur.
Fatih Öztürk
11.10.2022, 00:25
4 sene evvel Var sistemi geldikten sonra 297 puanla en fazla puan toplayan takımız. En başarılı biziz yani. Daha 9 hafta olmuş, liderle aranda 1 puan varken ve haftaya bjk deplasmanından sonra fikstür olarakta düzlüğe çıkacakken hocanın istifasını isteyen bu taraftardan bi bok olmaz. Utanmasalar bu kadar başarılı yönetimin bile istifasını isteyecekler de onun da birkaç kötü skordan sonra yeri gelir ama avuçlarını yalayacaklar.
Fatih Öztürk
11.10.2022, 00:30
Maltaya prostestolar vardi mac sonunda jesus bile deginmek zorunda kaldi basin toplantisinda yapmayin diye bagrina basma durumu filan yok yani orda da..
Galip gelince protestoları kendi içinde bastırdılar, olması gerekende bu. Fakat biz de oyun devam ederken girene çıkana salak salak protesto ne alaka. Evet abdülkadir denen vitaminsizen ben de memnun değilim, kadro dışı kalmalı ama bırakalım bunların kararlarını teknik heyetle yönetim versin. Dostum senelerdir burdayız, 5 sene öncesine kadar sokağa çıkacak yüz bırakmadı biz de bu takım. Habire kupa kaldırınca götü kalktı taraftarın. Bizim istanbul kulüplerinden bir farkımız var dı ama lafta. Düzenin takımı gibi günlük skorlarla adam indirip kaldırıyoruz. Zikeyim iyi futbolu ya, oynadığımız zamanlarda da ligi 5.bitiriyorduk. sana gereken skoru al ve ışine bak, rakiplerin kudursun kimin zikinde.
doc holliday
11.10.2022, 00:32
Gene her şeyi bildiğini sanan tiplerin başından çıkan bir takım fevri hareketler. Oyundan çıkanı ve yeni gireni ıslıklamak nedir? bekle maç sonunu. eline ne geçiyor.
Tribündeki 25000 kişinin taş çatlasın 2000 tanesinin hayatta dişe dokunur ufak bir başarısı olmuştur ama ne hikmetse gereksiz egoları ve de kompleksleri yüzünden her şeyin en doğrusunu gene kendilerinin bildiğini düşünürler. zaten bu yüzden de günlük hayatları da ilişkileri de hep gergindir hep sorunludur.
Bu maç sonu yuhalama işi hiç olmadı.Bunları artık geride bırakmamız lazım
Stadtaydım daha maçın 15. Dakkasında homurtular başladı yusuf’a , o satten sonra kasımpaşa kaleyi boşaltsa birşey yapamayacağı belliydi.
Hele durumu ne olursa olsun abduşun daha oyuna girerken ıslıklanıp yuhalanması varki,ne desem bilemedim…
Surmeneli_91
11.10.2022, 00:32
hocanın röportajını izledim az önce bence hoca takımımızla başakşehiri karıştırıyor.
burada kötü oynarsan protesto da edilirsin yuhlanırsın da.. bu kadar basit büyük takımda böyle şeyler olur ama alışamamış sanırım hala..
fenerde dün altay protesto edildi hoca itiraz etti ama taraftar haklıydı hergeleni aldı içeri ne yapsın taraftar sussun mu?
ki bizde oynamayan oyuncu çok hoca biryerde haklı futbolcuyu değil beni protesto etsinler diye ki katılıyorum bu kadar oyuncunun beraber kötü oynaması bireysel hatadan değil takım olamadığımız için baskı yapamdığımız için ruhsuz ve sürekli yan ve geri pas için yapılan oyuna protesto olmalı
Surmeneli_91
11.10.2022, 00:36
abi bence çok melekleştiriyoruz oyuncu ve hocayı onlar da maaşlı çalışan ne kadar önemsedik ya senede milyonlar alsınlar keyifleri gelince oynasın arkasından asgari ücretli adam da sabır göstersin sahip çıksın :D
oynamayan oyuncu veya yönetemeyen hoca protesto da edilir yuhlanır da sadece küfür edilmesin yeter.
her takımda var bu sanki sadece biz yapıyoruz gibi ayıplamayın.
70lerin ruhu yok artık herşey para dünyada profesyonel oyuncular bunlar yemişim pskilojisini
işyerinde hele ki özel sektörde işinizi yapmayın direk çıkış var kimse aman etkilemeyelim sabredelim modunda değil
Fatih Öztürk
11.10.2022, 00:38
hocanın röportajını izledim az önce bence hoca takımımızla başakşehiri karıştırıyor.
burada kötü oynarsan protesto da edilirsin yuhlanırsın da.. bu kadar basit büyük takımda böyle şeyler olur ama alışamamış sanırım hala..
fenerde dün altay protesto edildi hoca itiraz etti ama taraftar haklıydı hergeleni aldı içeri ne yapsın taraftar sussun mu?
ki bizde oynamayan oyuncu çok hoca biryerde haklı futbolcuyu değil beni protesto etsinler diye ki katılıyorum bu kadar oyuncunun beraber kötü oynaması bireysel hatadan değil takım olamadığımız için baskı yapamdığımız için ruhsuz ve sürekli yan ve geri pas için yapılan oyuna protesto olmalı
O dediğin öyle olmuyor işte. Sen bu düzenin takımı değilsin, başta ekonomi ve her anlamda ist kulüplerinin yapı olarak gerisindesin. Sabırlı olup hocaya güveneceksin yoksa yap bozlarla 5 sene önceki boktan duruma gelirsin. Bu taraftar daha geçen sene bu haftalarda caniniyi prostesto ediyordu, noldu sezon sonunda fark atarak şampiyon oldun. Futbolcu kaşardır, kaşarı kesip yemenin bile metodu farklı. Lig bitmeye yakın takımın durumuna göre herkes pozisyonunu alır, protestoysa protesto edilir. Daha 9.hafta bok varmış gibi heriflere çullanmanin alemi ne.
Murathan
11.10.2022, 00:44
yeni hocamız kim olmalı başlığı ne zaman açılacak?
Surmeneli_91
11.10.2022, 00:49
fatih abi görüşüne saygı duyuyorum ama katılmıyorum. bu düzenin takımıyız maalesef eskidendi o dediklerin şimdi yayıncı kuruluş - sponsorlar - menejerler - maaşlar herşey paraya döndü bu düzene geçişimizin kanıtı bu(başkan bile forma satma derdinde :D ) düzene ayak uydurmazsan barındırmazlar takımımızı
benim hocaya güvenim son haftalardaki ısrarından dolayı kalmadı ama sözleşmesi devam ettiği için mecbur devam edeceğiz.(şampiyon yaptığı için kredisi biraz daha var görüşü hakim ses etmem) şenol güneş ünal karaman falan gelsin istediğimden değil asla geri dönmemeliler ama bence takıma taze kan lazım transfer dönemine kadar bu şekilde gideceğiz yeni oyuncular da katılsa oyun yapımız pek değişecek gibi durmuyor çünkü transferde de menejerlerle iş yapıyoruz bu sene yine saçma sapan isimler kitlerler takıma.
bence son yıllardaki şampiyonluk yarışlarımızın en büyük sebebi var sistemi gerçekten hakem hatalarından %80 kurtarınca rakipler uçamıyor artık.
bizim için en büyük kar VAR oldu. muhtemelen hangi hoca olursa olsun bu var sistemi devam ettiği sürece yarışta bir şekilde oluruz.
O dediğin öyle olmuyor işte. Sen bu düzenin takımı değilsin, başta ekonomi ve her anlamda ist kulüplerinin yapı olarak gerisindesin. Sabırlı olup hocaya güveneceksin yoksa yap bozlarla 5 sene önceki boktan duruma gelirsin. Bu taraftar daha geçen sene bu haftalarda caniniyi prostesto ediyordu, noldu sezon sonunda fark atarak şampiyon oldun. Futbolcu kaşardır, kaşarı kesip yemenin bile metodu farklı. Lig bitmeye yakın takımın durumuna göre herkes pozisyonunu alır, protestoysa protesto edilir. Daha 9.hafta bok varmış gibi heriflere çullanmanin alemi ne.
Gürkan Asma
11.10.2022, 01:01
Kasımpaşa'ya karşı pozisyon üretemeyen takımı da bi zahmet protesto etsin taraftar. Ama bizim çok profesyonel topçularımız incinmiş uff olmuşlar.
Mehmet Sarigül
11.10.2022, 01:10
Avci futbolculara ve kendine mazeret üretmeyi birakmali!
Trezeguet'e bireysel (egoist) futbolu birakmasini - kendi deyimiyle "kendini ispatlama çabası"- biz mi söyleyelim?
Yok haftada 3 maç yapıyormuş, bunun bu sezon böyle olacağını bilmiyormuydu?...
Yok taraftar niye protesto ediyormuş, hani siz profesyoneldiniz?...
Profesyonel bir futbolcu (hoca) haftada 3 maç yapamiyorsa veya en ufak bir protestoya tahammülü yoksa biraksin baska bir iş yapsin!
Kimse Avcı hocanın istifasını istemiyor, mazeret üretmeyi bıraksın, çözüm üretsin!
Tabi çözüm kasımda herşey güzel olacak demekle de olmuyor...
Fatih Öztürk
11.10.2022, 01:13
fatih abi görüşüne saygı duyuyorum ama katılmıyorum. bu düzenin takımıyız maalesef eskidendi o dediklerin şimdi yayıncı kuruluş - sponsorlar - menejerler - maaşlar herşey paraya döndü bu düzene geçişimizin kanıtı bu(başkan bile forma satma derdinde :D ) düzene ayak uydurmazsan barındırmazlar takımımızı
benim hocaya güvenim son haftalardaki ısrarından dolayı kalmadı ama sözleşmesi devam ettiği için mecbur devam edeceğiz.(şampiyon yaptığı için kredisi biraz daha var görüşü hakim ses etmem) şenol güneş ünal karaman falan gelsin istediğimden değil asla geri dönmemeliler ama bence takıma taze kan lazım transfer dönemine kadar bu şekilde gideceğiz yeni oyuncular da katılsa oyun yapımız pek değişecek gibi durmuyor çünkü transferde de menejerlerle iş yapıyoruz bu sene yine saçma sapan isimler kitlerler takıma.
bence son yıllardaki şampiyonluk yarışlarımızın en büyük sebebi var sistemi gerçekten hakem hatalarından %80 kurtarınca rakipler uçamıyor artık.
bizim için en büyük kar VAR oldu. muhtemelen hangi hoca olursa olsun bu var sistemi devam ettiği sürece yarışta bir şekilde oluruz.
Kardeşim sen sadece pastadan kendine düşen pay dahilinde düzenin içindesin. Düzenin takımı olsaydın 2 sene evvel başakşehir kollanip şampiyon yapılmazdı ve hayatında yolu başakşehirdenp geçmemiş bilal, şampiyonluğu başak stadında kutlamazdı. Sen geçen sene kimsenin tahmin edemeyeceği şekilde birlik beraberlik içinde oldun ve başarı geldi. Sen, benliğinde biribirine sarilirsan, ist takımları gibi farklı bir güce ihtiyaç duymadan başarıyı yakalarsın. Az önce ahmet çakar son 40 yılda en fazla hakkı gaspedilen kulüp Trabzonspordur dedi. Sezon başından beri var sisteminin kaldırılması gerektiğini çetenin başını çektiği koç fonlamaları dillendirmeye başladı. Yanı başını Trabzonsporun çektiği anadolu kulüplerinin hakkını gasbedip bir daha pastadan pay almamaları için var güçleriyle çalışmalara başladılar. Sen düzenin kulübü olsaydın, koç denen sikko şampiyon olduğumuzdan sonra 3 hafta Trabzon camiasını direkt hedef alıp provokatör açıklamalar yapamazdı. Bizim başkan yenikapı kutlamalarında karakter vurgusu yaptığında bizim taraftarın başkanın açıklamalarını anlamadığını, anlayamayacağını biliyordum, şaşırmadım. Tüm düzen 3 maç üst üste alınca nasıl algılarla önümüzü kesmeye çalışıyor, işte başkanın vurgusu buydu. Çabuk düştük tongaya. Yönetim hocayı göndermediği sürece takımın başında kalmalı. Yap boz teknik heyetlerle başarı gelmez.
mete61bordomavi
11.10.2022, 01:16
Bu sene kaç tane maç için yazdım ben yazmaktan bezdim ama bu hoca bezmedi bu hataları yapmaktan
ilk yarıları boşuna oynuyoruz....... adam bizim takımı sikine takmıyor bile, kendi egoları için oyun oynatıyor, tutarsa tuttu oluyor tutmasa hemen klasiğpe geri dönüyor..
yeter artık , Trabzonspor taraftarı kula kula değildir. Bizim ayarlarımızla oynama adamı madara ederiz.
A.k oyununda , geçen senenin son 10 maçı dahil olmak üzere top falan oynamıyoruz. Tutturmuş bir oyun anlaışı diye, takım adeta sahada yürüyor. Ne olduk. Rakipler sana ikram ettiler de olduk. Kımse kendini kandırmasın, sinirimden yerimde duramıyorum. Bu ne ya
oynattığın oyunun ecdanını s...yim
bu futbol oyununda , orta yok biliyoruz. Orta yoksa kanat oyuncuların olmalı ve kanat bindirecek sağ ve sol beklerin güçlü olmalı, kanat sağ ve sol açık oyuncuların güçlü olmalı ?????
peki takımda TREZEGE den başka kanat oynayabilen kanat oyuncun var mı????? yok
o halde yaptığın kadro muhendisliğinin de a.k
Visça gelecek ve bu takım düzeleceksananlar yanılıyorlar. Bizim takımın götü kalkmış çok oyuncusu var. Sikinde değil i, hala şampiyonluk gemisinden inememişler. Her akşam hala hocaları ile beraber kutlama yapıyorlar
Bu gidişatı görmüyorlar mı. Çiftlik mi lan Trabzon
Dik oynamayı unutun yan oynamaya alışın dediler, Onu bile beceremeyen salaklar sürüsü ile karşı karşıyayız
Bu oyuncuları kim aldı bu takıma???
Yahu delireceğim a.k
rakip kalemize bir kere gelemedi ama biz rakip kaleye 2 defa gittik ... bunun adı oyun değil bunun adı idman maçı.. Bu takım bu kadar iştahsız bu kadar ruhsuz bu kadar şerefsiz olamaz.. İki turnuvayı kaldıramıyormuşuz. Her yerde 3 den aşağı gol yemiyoruz neyin iki turnuvasından bahsediyorsunuz. takım koşmuyor lan koşmuyor.. Takım yürüyor. Takım birbiriyle oynamıyor.. Her geçen hafta iyi olması gerekirsen her geçen hafta çöp oluyoruz.
Koca Trabzonspor , Trezegenin göt hareketlerine kaldıysa yazıklar olsun ...
Bir gün önce fenerin maçını izledim, Geçen hafta Beşiktaş fener maçını izledim, Ulan hırs olacak biraz takımda biraz saygı olacak, Trabzonspor sayesinde ekmek yiyorsunuz deyyuslar
Yusuf muş??? gittiği güne dua etmiştim iyi ki sattık diye, Şimdi bela oldu bize, kırışıyorlar mı parayı, bu ne ya, Adamın yürüyecek dermanı yok. Ne işi var bu takımda, Şimdi oynamayacaksa nerde oynayacak. O gitsin reklam filmlerinde oynasın
Allah kahretsin hepisini..
Bu takım bu akşam kazansa lider olacaktı, Bu kadar berbat oynayan bir takım, bu futbolla lider olacaktıysa, Bu ligin de a.k ben
Ağa bizi kimse dinlemiyor ya da kimse takmıyor. Bu takım top oynamıyor. Sadece sahada yürüyor ve kendi aralarında amaçsız pas yapıyorlar o kadar!
Ulan bunun neresi futbol? Futbolun sonucu gol atmaktır! Deli gibi ver yana ver geriye pas değildir!
Herifçioğlu bunu bize tam bir senedir futbol diye yutturuyor!
İstanbul takımlarıyla deplasmanda oynadığın maçlar hariç futbolda amaç önce yenmektir.
Bunun için de atak yapman seri oynaman ceza sahasına çok adam sokman gerekir. Yani koşman gerekir.
Biz ne yapıyoruz? Al yana ver geri oradan ver yana diğer adamlar ileride sabit bekliyor pas gelecek diye!
Ulan bu kadar durağan futbol dünyanın neresinde var?
Hee hee 7 tane yeni oyuncu varmış da takım dönüşüm sürecindeymiş! Ulan futbolcuların yüzünden belli oynanan oyundan keyif almadıkları! Taraftarlar, futbolcular bu lanet oyun stilinden bezmiş! Heyecanları ölmüş be!
Yönetim Avcı'ya bu kötü futbolun hesabını sormalıdır! Bunun sonu iyi değildir. Bu kadar para, yatırım vs. bir hocanın egolarına kurban edilemez!
Fatih Öztürk
11.10.2022, 01:22
Trezeguete yapılan penaltının babasını bile konuşturtmadilar bize. Niye? Çünkü haftalardır hakemle kazanıyor algısını üzerimizden yürütüp direncinizi kırdılar. Sazan gibi atladık oltaya. Haftalardır hakkımız gasbediliyor ayağına ortalığı yangın yerine çeviren şeyimin büyükleri cingarin allah'ını yaparken Trabzonspor camiasının sabrı test ediliyor. Hani ola ki bu pozisyona yönetim ses çıkarırsa geçmiş haftalarda sözde hakem kararlarıyla maç kazanıyorsunuz algısına geçecekler. Tabi yönetimimiz akıllıdır ve bu oyuna gelmeyecektir. Karşımızda orul orul çocukları bu planları hayata geçirmişken biz de kendi başımızı yiyelim.
Protesto edersin hiç sorun değil ama daha 15-20 dakikada söylenmeler başlıyor bizim tribünlerde.
Oyun sıkıcı bir oyun eyvallah ama taraftar da durumu kavramalı artık. Sabır olmadan olmuyor bu işlerde. yıllarca sabredemediğimiz için sonu gelmedi bazı şeylerin. Oyuncun toparlayamadı kendini, hocan istifa etti, yönetimler gitmek zorunda kaldı. Sonra saçma sapan isimleri başa getirdik. düşünmedik ne kadar bizi çekip çevirebilir diye.
bu işlerde duygusallığa yer yok. tribün duygusal davranıyor. zaten şehir sadece anlık tepkilerle hareket ediyor. uzun vadeli düşünüp plan yapabilen çok nadir. O yüzden her bakımdan hep ikinci plana itilen bu memleketin insanı oluyor.
yıllarca hep bu taraftar futbolu çok iyi biliyor gazına getirdi istanbuldakiler. bizimkiler de o gazla yıllarca kendini özkan sümer sandı. profesyonel futboldan konuşuyorsak sabır her şeydir.
abi bence çok melekleştiriyoruz oyuncu ve hocayı onlar da maaşlı çalışan ne kadar önemsedik ya senede milyonlar alsınlar keyifleri gelince oynasın arkasından asgari ücretli adam da sabır göstersin sahip çıksın :D
oynamayan oyuncu veya yönetemeyen hoca protesto da edilir yuhlanır da sadece küfür edilmesin yeter.
her takımda var bu sanki sadece biz yapıyoruz gibi ayıplamayın.
70lerin ruhu yok artık herşey para dünyada profesyonel oyuncular bunlar yemişim pskilojisini
işyerinde hele ki özel sektörde işinizi yapmayın direk çıkış var kimse aman etkilemeyelim sabredelim modunda değil
Mehmet Sarigül
11.10.2022, 01:32
Protesto edersin hiç sorun değil ama daha 15-20 dakikada söylenmeler başlıyor bizim tribünlerde.
Oyun sıkıcı bir oyun eyvallah ama taraftar da durumu kavramalı artık. Sabır olmadan olmuyor bu işlerde. yıllarca sabredemediğimiz için sonu gelmedi bazı şeylerin. Oyuncun toparlayamadı kendini, hocan istifa etti, yönetimler gitmek zorunda kaldı. Sonra saçma sapan isimleri başa getirdik. düşünmedik ne kadar bizi çekip çevirebilir diye.
bu işlerde duygusallığa yer yok. tribün duygusal davranıyor. zaten şehir sadece anlık tepkilerle hareket ediyor. uzun vadeli düşünüp plan yapabilen çok nadir. O yüzden her bakımdan hep ikinci plana itilen bu memleketin insanı oluyor.
yıllarca hep bu taraftar futbolu çok iyi biliyor gazına getirdi istanbuldakiler. bizimkiler de o gazla yıllarca kendini özkan sümer sandı. profesyonel futboldan konuşuyorsak sabır her şeydir.
Bak ne güzel söylüyorsun, "bu işlerde duygusallığa yer yok"...
AMA duygusal olmamasi gerekenler profesyoneller, tribündeki taraftarlar değil!
Senin en başta hocan duygusal, futbolcuların duygusal...
Mehmet Sarigül
11.10.2022, 01:40
Hoca Lahtimi için hazır değil diyor ama bu akşam sahada 30. dakikada dili dışarı düşen Yusuf Yazici hazır!?
Hoca ne yazık ki, kendisine ve bize mazeret üretmeye devam ediyor...
Mehmet Sarigül
11.10.2022, 01:47
Iyi ki, şampiyonlar ligine kalmamışız...Allah korumuş.
Oradaki takımlar 6'ye 2 kontrayı sonuçlandiramayan Kasımpaşa'ya benzemezler...
Sefa Murat Dokuz
11.10.2022, 01:53
O zaman şeytana sor bakalım lig tarihinin en erken şaöpiyonluğu nasıl gelmiş,korkak futbolla mı,ligin dibinden aldığı takımı sahasında hiç yenilmeden şampiyon olan takımın oyununa sallayacak taraftar olunca,bunu abartacak bir şeytan çımıyor demek ki,evet Trabzonspor tarihinde iç sahada en uzun süreli kaybetmeme serisinin ikincisi Avcı elinde artık.
Eleştiriye bak,güzel oyun,ne olacak SAHANDA beraberliğin yettiği maçta şikecilere 2-1 yenilip,yeni travmalar yaratmadığı için mi suçlu Avcı,al sana güzel oyun.
Yanlış örneklerle mi Avcı’nın oynattığı berbat oyunu savunacaksın.
Bu ne sığ bir analiz yahu.
Aynen öndeyken saldıran hocaların hatası yüzünden, iç sahada 55. Dk ilk isabetli şutun çekilmesine razı gelelim.
3 pas yapamayan ayakta duramayan takıma iyi diyelim.
Kadro değişmiş de şuymuş buymuş ta.
Ben mi aldım bu oyuncuları? Kendisi takımın hocası. Kendisi de alınırken ordaydı.
Geçen sezon Marttan sonra hangi maç top oymamış kadro değişmedğinde de top oynamıyordu.
Artık şu bahaneleri geçiceksniz.
Abdullah Avcı kötü iş çıkarıyor diyene, aaa olur mu X kişisi daha kötü iş çıkardı geçmişte gibi bir savunmayı kabul etmiyoruz. Bu savunma değil üzgünüm algı kasmak.
Ozan Yılmaz
11.10.2022, 01:55
Liderlik şansı yüksek olan maçta ortaya konulan oyun buysa bu sene işimiz yaş
Yine de sikecilere olsa cart diye verecekleri penaltıyı bize vermeyen hakem heyeti ödüllerini alacaklardır
Sefa Murat Dokuz
11.10.2022, 02:02
Ben kimsenin Avcı istifa etsin dediğini görmedim, duymadım.
Yalnız sıktı artık burda insanlara deli gömleği giydirme çabasında olanlar.
Sınavdan 2 alan öğrencinin ama 1 alanda var demesi ve bitmeyen bahaneleri gibi savunmalar okuyoruz.
Berbat oynuyoruz, bunu kabul etmiyor ve göremiyorsanız bu sizin kör olmanızdan kaynaklanıyor. Böyle düşünen insanların bu klübü sizden az sevdiğinden değil.
kaçarava
11.10.2022, 02:20
İkili mücadelelerde kaybettiğinden fazla kazananlar
Bakasetas: 6 kazanmış, 5 kaybetmiş.
Bardhi: 2 kazanmış, hiç kaybetmemiş.
Gbamin: 3 kazanmış, 2 kaybetmiş.
Gomez: 8 kazanmış, 4 kaybetmiş.
Hugo: 5 kazanmış, 1 kaybetmiş.
Bu nedir abi? Helva gibi takım. Yusuf, Larsen, Hamsik, Trezeguet rezalet. Hamsik 5'te 0.
Tabii ki adam hep kaybeder sonra bir tane kazanır gol atar. Ya da Gomez kötüydü ama istatistiklerdi iyiydi derseniz itiraz etmem. Ama bunlar genel olarak boş istatistik değil. Takım korakorda kötü. Bardhi taç çizgisinin orada 1-2 adamı geçti atak başlattı mesela. Djaniny bire bir kaldı, kademe yok bir şey yok. Geçemedi adamı. Üzerine sert gelen hiçbir adam karşısında iş yapamıyoruz. Hemen boğuluyor oyuncular, hemen yana oynama ve top ezme eğilimi var. Tozluklarda ağırlıkla oynuyorlar sanki.
Oyuncu profili de önemli. Bu takım artık Hamsik-Bakasetas'ı kaldıramıyor. Bakasetas enerjik adam ama ağır, kolay geçiliyor. Hamsik zaten rakibe temas edemiyor. Sağda Yusuf tank gibi. Bekler zaten ayaksız. O pas bağlantısını kuramadıktan sonra bunları oynatmanın bir esprisi yok.
Isı haritasına bakın. http://arsiv.mackolik.com/Mac-Plus/3689434/Trabzonspor-Kasimpasa
Olacak şey değil. Rakip bizi püskürtmüş resmen, özellikle ilk yarı. Altın bölge diyeceğimiz ceza sahasına ve kanatlara sokmamışlar bizi. Beklerin kanattan içeri girip "cut back" denen pası atmaya çalışması lazım. Başka şansımız yok. Ama kanattakiler o kadar beceriksiz ki oraya girememişiz bile.
Djaniny ve Ömür'ün ikiye biri hariç doğru atağımız yok. Bunlara sallıyoruz ama diğerlerinde bunu yapacak beceri yok.
Gbamin'in orta sahadan stopere çekilmesi neydi ya? Skandal bir hamle oldu. Orta sahayı tutamadan, dönenleri toplayamadan atak devamlılığın olmaz, ceza sahasına da fazla adam sokamazsın.
Geçen sezonki merkez-orta saha kurgusu sorununa kanat beceriksizliği eklendi. Merkez yok, kanat yok. Önde basarak kaptıklarına üretmeyi de beceremiyorsun. Takım felç.
Düzelme olursa Avrupa'dan elendikten sonra olur. Hoca şu an yerde dayağın bitmesini bekler gibi elenmeyi bekliyor bence.
mete61bordomavi
11.10.2022, 02:31
Bu nedir abi? Helva gibi takım. Yusuf, Larsen, Hamsik, Trezeguet rezalet. Hamsik 5'te 0.
Tabii ki adam hep kaybeder sonra bir tane kazanır gol atar. Ya da Gomez kötüydü ama istatistiklerdi iyiydi derseniz itiraz etmem. Ama bunlar genel olarak boş istatistik değil. Takım korakorda kötü. Bardhi taç çizgisinin orada 1-2 adamı geçti atak başlattı mesela. Djaniny bire bir kaldı, kademe yok bir şey yok. Geçemedi adamı. Üzerine sert gelen hiçbir adam karşısında iş yapamıyoruz. Hemen boğuluyor oyuncular, hemen yana oynama ve top ezme eğilimi var. Tozluklarda ağırlıkla oynuyorlar sanki.
Oyuncu profili de önemli. Bu takım artık Hamsik-Bakasetas'ı kaldıramıyor. Bakasetas enerjik adam ama ağır, kolay geçiliyor. Hamsik zaten rakibe temas edemiyor. Sağda Yusuf tank gibi. Bekler zaten ayaksız. O pas bağlantısını kuramadıktan sonra bunları oynatmanın bir esprisi yok.
Isı haritasına bakın. http://arsiv.mackolik.com/Mac-Plus/3689434/Trabzonspor-Kasimpasa
Olacak şey değil. Rakip bizi püskürtmüş resmen, özellikle ilk yarı. Altın bölge diyeceğimiz ceza sahasına ve kanatlara sokmamışlar bizi. Beklerin kanattan içeri girip "cut back" denen pası atmaya çalışması lazım. Başka şansımız yok. Ama kanattakiler o kadar beceriksiz ki oraya girememişiz bile.
Djaniny ve Ömür'ün ikiye biri hariç doğru atağımız yok. Bunlara sallıyoruz ama diğerlerinde bunu yapacak beceri yok.
Gbamin'in orta sahadan stopere çekilmesi neydi ya? Skandal bir hamle oldu. Orta sahayı tutamadan, dönenleri toplayamadan atak devamlılığın olmaz, ceza sahasına da fazla adam sokamazsın.
Geçen sezonki merkez-orta saha kurgusu sorununa kanat beceriksizliği eklendi. Merkez yok, kanat yok. Önde basarak kaptıklarına üretmeyi de beceremiyorsun. Takım felç.
Düzelme olursa Avrupa'dan elendikten sonra olur. Hoca şu an yerde dayağın bitmesini bekler gibi elenmeyi bekliyor bence.
Tam yatacaktım, Kaçarava'nın yorumunu görünce okuyayım dedim. İyi de oldu, boş yorum okumaktan sıkılmıştım.
İstatistikler acı gerçekleri işte böyle adamın yüzüne çarpıyor. Ayrıca bu yoruma kesinlikle katılıyorum. ''Gbamin'in orta sahadan stopere çekilmesi neydi ya? Skandal bir hamle oldu. Orta sahayı tutamadan, dönenleri toplayamadan atak devamlılığın olmaz, ceza sahasına da fazla adam sokamazsın.''
Bunu işte hoca görecek ama görmüyor, kör olmuş!
MetehanS
11.10.2022, 07:38
bu futbolla sabaha kadar oynasak gol atamazdık. yazık oldu.
Punisher-61
11.10.2022, 07:43
Hoca Lahtimi için hazır değil diyor ama bu akşam sahada 30. dakikada dili dışarı düşen Yusuf Yazici hazır!?
Hoca ne yazık ki, kendisine ve bize mazeret üretmeye devam ediyor...
9 lig maci oynandi 5 avrupa maci ve hala hazir degil.. bundan sonrada olmasin zaten lazim degil yakinda visca dönecek
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
HOPA'LI TS'Lİ
11.10.2022, 07:57
Yusuf Yazıcı bu kadar kötü oynamaya hakkın yok. Lille görmüş adamsın. Sıradan bir oyuncu gibisin.
Geçen sezon 9. haftada lider olup ligi bitirmiştik. Aynı fırsat bir daha geldi ancak tarih tekerrür etmedi.
Trezege'nin VAR'a gidilmeyen pozisyonu için Erman Hoca ne söyledi merak ediyorum.
Berabere bitince üzüntüden uyuyamadım.
Mr. Hunter, 80'de oyuncum çıkıyor ıslıklanıyor. Oyuncum giriyor, ıslıklanıyor. Bu davranışlar gelişimi tıkar, fayda sağlamaz dedi. Yusuf ve Abdüş için mi söyledi?
Yusuf gecenin hayal kırıklığı oldu.
HOPA'LI TS'Lİ
11.10.2022, 08:02
Liderlik şansı yüksek olan maçta ortaya konulan oyun buysa bu sene işimiz yaş
Yine de sikecilere olsa cart diye verecekleri penaltıyı bize vermeyen hakem heyeti ödüllerini alacaklardır
VAR'a gitmelerini bekledik. Ne yazık ki olmadı.
Şikebahçe olsa hemen giderlerdi ve çalarlardı penaltıyı
Liderliği hak edecek bir oyun oynamadık.
Hocanın değiği gibi ilk yarıyı zaten çöpe attık.
bordoylamavi
11.10.2022, 08:12
bir iki kişi değil tüm takım dökülüyor. bunun da sorumlusu avcıdır. 4 gün izin ver yok kırmızı kart gördük bittik yok üstüste maç yapıyoruz yok geç iş oyunu bahanelerini bırakıp bu takımı adam etmesi lazım. birbirinden habersiz naptığını bilmeyen adamlar var sahada. attığımız goller ya penaltı ya karambol ya savunma hatası. hiç bir organizasyonumuz yok. çıkarken kaybettiğimiz her top tehlike olarak dönüyor. bi pozisyonda 5 e 2 kaldık ki sanırım gbamin son anda adamın ayağından vurdu topa yoksa onun gol olmaması imkansizdi.
Çağlar Güleryüz
11.10.2022, 08:21
Abdullah Avcı basın toplantısında bu maç için "fazla kontağa girdik, bu kadar kontağa girmememiz lazımdı" dedi.
Ne olur birisi beni bu kabustan uyandırsın.
Çağlar Güleryüz
11.10.2022, 08:25
Ağa bizi kimse dinlemiyor ya da kimse takmıyor. Bu takım top oynamıyor. Sadece sahada yürüyor ve kendi aralarında amaçsız pas yapıyorlar o kadar!
Ulan bunun neresi futbol? Futbolun sonucu gol atmaktır! Deli gibi ver yana ver geriye pas değildir!
Herifçioğlu bunu bize tam bir senedir futbol diye yutturuyor!
İstanbul takımlarıyla deplasmanda oynadığın maçlar hariç futbolda amaç önce yenmektir.
Bunun için de atak yapman seri oynaman ceza sahasına çok adam sokman gerekir. Yani koşman gerekir.
Biz ne yapıyoruz? Al yana ver geri oradan ver yana diğer adamlar ileride sabit bekliyor pas gelecek diye!
Ulan bu kadar durağan futbol dünyanın neresinde var?
Hee hee 7 tane yeni oyuncu varmış da takım dönüşüm sürecindeymiş! Ulan futbolcuların yüzünden belli oynanan oyundan keyif almadıkları! Taraftarlar, futbolcular bu lanet oyun stilinden bezmiş! Heyecanları ölmüş be!
Yönetim Avcı'ya bu kötü futbolun hesabını sormalıdır! Bunun sonu iyi değildir. Bu kadar para, yatırım vs. bir hocanın egolarına kurban edilemez!
:alkış:
AMA ŞAMBİYON YABDI...
Mehmet Fatih Yavuz
11.10.2022, 08:25
Vallahi ben tribünde olsam ilk yarı sonunda stadı terk ederdim.
Kendi oyuncularımı ıslıklamaya gönlüm el vermez.
Ama bu sahadaki şeyin adı futbol falan değil.
Hoca ve yönetim gitsin falan demiyorum, birkaç istisna dışında diyeni de çok duymadım.
Lakin reaksiyonu da tepkiyi de hak ediyorlar.
Böyle bir organizasyonsuzluk olur mu Allah aşkına?
Oyun sıkıcı değil, ortada bir oyun yok ki. Ben futbol falan izlemedim akşam. Trabzonspor kör döğüşü. Bu kadar.
Bu nedir yahu?
HOPA'LI TS'Lİ
11.10.2022, 08:30
Hoca ve yönetim gitsin falan demiyorum, birkaç istisna dışında diyeni de çok duymadım.
Oyun sıkıcı değil, ortada bir oyun yok ki. Ben futbol falan izlemedim akşam. Trabzonspor kör döğüşü. Bu kadar.
Bu nedir yahu?
Yusuf Yazıcı çıldırttı. Aklım almıyor.
Bu kadar düşük pas yüzdesi, yanlış tercihler falan.
Taraftar da insan ve TS böyle oynayamaz.
Üstelik devre arasına Sivas'ın 1-0 önde olduğu haberi ile giriyorsun.
Bu maçı alman lazım.
Gerisi lafü güzaf.
O kadar taraftara emeğe günah.. Kasimpasayi nasıl yenemiyorsun.. Avcı net gitmeli.
Mehmet Fatih Yavuz
11.10.2022, 08:34
Yusuf Yazıcı çıldırttı. Aklım almıyor.
Bu kadar düşük pas yüzdesi, yanlış tercihler falan.
Taraftar da insan ve TS böyle oynayamaz.
Üstelik devre arasına Sivas'ın 1-0 önde olduğu haberi ile giriyorsun.
Bu maçı alman lazım.
Gerisi lafü güzaf.
Yusuf , Abdülkadir, Gomez, Djanini, Trezeguet, Bakasetas, Eren, Larrsen...
İyi oynayan yok ki.
Bu kadar fazla oyuncunun aynı anda rezalet oynadığı yerde organizasyon sorgulanır.
Hoca ıslıklanan oyuncular sanıyor. Hayır sahadaki oyun ıslıklanıyor.
HOPA'LI TS'Lİ
11.10.2022, 08:35
Bir de dünkü maçta da gördük ki hakemler lehimize olan düdükleri çalmamaya başladı.
TS kollanıyor algısı yarattılar ve işe yaradı son bir haftada
AA penaltıyı konuşsana, ayağa basmaya verilmeyen kırmızıyı konuşsana
Taraftar eleştirir kardeşim, TS böyle silik, pısırık oynayamaz. Islıklanan oyundu AA Hocam
HOPA'LI TS'Lİ
11.10.2022, 08:37
O kadar taraftara emeğe günah.. Kasimpasayi nasıl yenemiyorsun.. Avcı net gitmeli.
Pazartesi günü ve 25.000 cefakar sevdalı
Rakam çok iyi
Liderlik güzel olacaktı, yazık oldu.
Sinirden ve kahırdan uyuyamadım.
doc holliday
11.10.2022, 08:51
Takım kurgusu,planlaması kötü.Transfer edilen oyuncuların çoğu vasat altı.Hoca işini iyi yapma değil taraftara laf yetiştirme derdinde…Ve kaçınılmaz son.
En büyük ümidim devre arasına kendimizi puan farkı çok açılmadan atıp gelecek gidecek oyuncular ve sakatlarında dönmesiyle yeniden yarışta iddialı hale gelmemiz…
Tabi iyi bir planlamayla yoksa iyi bir kanat,stoper,bek almadan 8217 tane 10 numara alarak değil…
Mehmet BAŞ
11.10.2022, 08:54
Arkadaşlar, protesto elbette olacak. Bu işin doğasında bu var.
Ayrıca ne bekliyorsunuz anlamıyorum. Topu kontrol edemeyen Yusuf protesto edilmesin mi?
Üç metre ötesindeki oyuncuya pas veremeyen beklerimiz protesto edilmesin mi?
Zeka yoksunluğu çekip doğru karar veremeyen Trezequet protesto edilmesin mi?
Kusura bakmayın, basit işleri dahi beceremeyen herkes protesto edilir.
İdmanlarda öyle laylaylom takılıp selfie çekilmekle bu işler olmuyor.
Pazartesi günü ve 25.000 cefakar sevdalı
Rakam çok iyi
Liderlik güzel olacaktı, yazık oldu.
Sinirden ve kahırdan uyuyamadım.
Aynen öyle insan üzülüyor lider olmalıydık.
Mehmet BAŞ
11.10.2022, 09:04
Arkadaşlar, protesto elbette olacak. Bu işin doğasında bu var.
Ayrıca ne bekliyorsunuz anlamıyorum. Topu kontrol edemeyen Yusuf protesto edilmesin mi?
Üç metre ötesindeki oyuncuya pas veremeyen beklerimiz protesto edilmesin mi?
Zeka yoksunluğu çekip doğru karar veremeyen Trezequet protesto edilmesin mi?
Kusura bakmayın, basit işleri dahi beceremeyen herkes protesto edilir.
İdmanlarda öyle laylaylom takılıp selfie çekilmekle bu işler olmuyor.
Bu takımda kaliteli ve oyunu okuyabilen bir tane bile kanat oyuncusu yok!
Trezequet'in bu kadar zekadan yoksun bir futbolcu olduğunu bilmiyordum.
Gerçi gelmesini pek istememiştim de neyse! Bu zeka ile takıma zarar veriyor.
Karar noktasında hep yanlış yapıyor. Pas vereceği yerde top sürüyor. Şut atacağı yerde bekliyor.
Topu süreceği yerde gereksiz paslar veriyor. Ve insanı kahreden berbat şutları! Hemen her eylemi sıkıntılı.Bu herifi aldığımız güne lanet olsun. Başka da diyecek bir söz bulamıyorum.
Takım fizik olarak berbat! İkili mücadele istatistiklerini bilmiyorum ancak sahada görünen bir şey var.
Bizim oyuncularımız fizik mücadelede yoklar! Zaten mücadeleye girince de helva gibi dağılıyorlar. Rezillik!
Bence takımın en büyük problemi kanatlarda! Bu takıma adam akıllı iki tane kanat gelmeden hiçbir halt olmaz.
Takıma dört tane 10 numara doldurdular. Şunların yarısı kanatta oynasa bugün bu sıkıntıları çekmezdik.
Yusuf Yazıcı bitmiş! İki metre öteye pas veremiyor. Bu yaşa gelmiş hala oyun tarzı oturmamış, berbat oynuyor.
Velhasıl takımda sorun çok! Hocanın oyun şekli artık can sıkıyor. Bu takım ve oyunla bu kadar puan bile mucize!
Doğan BULAT
11.10.2022, 09:07
En büyük sıkıntılarımızdan biri de bana göre birebirde adam geçebilecek oyuncumuz yok. Çalım atacak 1-2 kişiyi oyundan düşürüp pas atabilecek futbolcumuz malesef yok. Rakip prese geldiğinde pas vermekten başka çareleri yok çünkü güvenleri de yok çalımı basıp gidemiyor hiç bir oyuncumuz. Bunu en güzeL wakame yapıyordu. Oyun aklı da iyi olduğu için pas verip şut çekmeyi becerdiğinden kurtarıodu. bence takımda en büyük eksiklierimizden biri bu. Rakibi oyundan düşürebilecek adam yok
Mehmet Fatih Yavuz
11.10.2022, 09:07
İlk yarı sonunda takımın en çok koşan ismi 5,5 km ile Hamsik olmuş.
Başka bir veriye ihtiyaç var mı?
35 yaşındaki Hamsik kadar dahi koşmaya mecali olmayan bir oyuncu topluluğu var ortada.
Kimse merak etmesin, yakında taraftar ıslıklamayı bırakır.
Boş tribünlere oynayınca ıslık da kalmaz.
Bu oyunu izlemeye, vakit ve nakit harcamaya değmez.
Alper Beyazay
11.10.2022, 09:08
Eleştirilecek çok şey var da, değişen hiçbir şey yok
Çağlar Güleryüz
11.10.2022, 09:10
Bu takımda kaliteli ve oyunu okuyabilen bir tane bile kanat oyuncusu yok!
Trezequet'in bu kadar zekadan yoksun bir futbolcu olduğunu bilmiyordum.
Gerçi gelmesini pek istememiştim de neyse! Bu zeka ile takıma zarar veriyor.
Karar noktasında hep yanlış yapıyor. Pas vereceği yerde top sürüyor. Şut atacağı yerde bekliyor.
Topu süreceği yerde gereksiz paslar veriyor. Ve insanı kahreden berbat şutları! Hemen her eylemi sıkıntılı.Bu herifi aldığımız güne lanet olsun. Başka da diyecek bir söz bulamıyorum.
Takım fizik olarak berbat! İkili mücadele istatistiklerini bilmiyorum ancak sahada görünen bir şey var.
Bizim oyuncularımız fizik mücadelede yoklar! Zaten mücadeleye girince de helva gibi dağılıyorlar. Rezillik!
Bence takımın en büyük problemi kanatlarda! Bu takıma adam akıllı iki tane kanat gelmeden hiçbir halt olmaz.
Takıma dört tane 10 numara doldurdular. Şunların yarısı kanatta oynasa bugün bu sıkıntıları çekmezdik.
Yusuf Yazıcı bitmiş! İki metre öteye pas veremiyor. Bu yaşa gelmiş hala oyun tarzı oturmamış, berbat oynuyor.
Velhasıl takımda sorun çok! Hocanın oyun şekli artık can sıkıyor. Bu takım ve oyunla bu kadar puan bile mucize!
Renktaş,
Abdullah Avcı basın toplantısında fazla ikili mücadeleye girdiğimizi, bu kadar temaslı oyun oynamamız gerektiğini söyledi.
Yani oyuncular helva gibi değil, onları helva yapan birisi var.
Avcı diyor ki biz koşmayacağız, rakip koşacak.
Yani fizik olarak berbat değiliz, berbat eden birisi var.
El Cordobes
11.10.2022, 09:10
Yusuf , Abdülkadir, Gomez, Djanini, Trezeguet, Bakasetas, Eren, Larrsen...
İyi oynayan yok ki.
Bu kadar fazla oyuncunun aynı anda rezalet oynadığı yerde organizasyon sorgulanır.
Hoca ıslıklanan oyuncular sanıyor. Hayır sahadaki oyun ıslıklanıyor.
O zaman niye Umut önüne gelen top yere inmeden şut atıp dağlara taşlara gönderirken alkışlanıyor da Yusuf ıslıklanıyor veya Abdülkadir daha oyuna girerken ıslıklara maruz kalıyor?
Oyunun protesto edildiği anlar da oldu. O bölümleri de ayırt edebiliyoruz. Tribün reaksiyonlarından anladığım taraftar nezdinde topun ağzında olan iki oyuncu var. Abdülkadir ve Djanini. Her hatalarında homurtu oluyor. Yusuf ne ara böyle kin biriktirdi onu anlamadım.
Mehmet Fatih Yavuz
11.10.2022, 09:14
O zaman niye Umut önüne gelen top yere inmeden şut atıp dağlara taşlara gönderirken alkışlanıyor da Yusuf ıslıklanıyor veya Abdülkadir daha oyuna girerken ıslıklara maruz kalıyor?
Oyunun protesto edildiği anlar da oldu. O bölümleri de ayırt edebiliyoruz. Tribün reaksiyonlarından anladığım taraftar nezdinde topun ağzında olan iki oyuncu var. Abdülkadir ve Djanini. Her hatalarında homurtu oluyor. Yusuf ne ara böyle kin biriktirdi onu anlamadım.
Kendi adamın daha çok dayak yer. Kaldı ki Umut ve Bakasetas kadar katkı verip sonuca etki eden adamımız yok saha içinde.
Yusuf'un gelmesinin bir anlamı yoktu zaten de... Olan oldu.
Doğukan Uçan
11.10.2022, 09:19
taraftar çok bile sabretti.
kopenhag maçı ile başlayan süreç akşam da devam etti.
1 gol atsan maç uzatmaya gidecek takım 10 kişi son dakika yan pas geri pas yapıyor.
abdullah avcı sürekli bahane üretiyor olmuyorsa bırak git kardeşim bu nedir ya.
Çağlar Güleryüz
11.10.2022, 09:19
Neden gitsin ki?
Babalar gibi imzalamış 3 yıllık kontratı, misssss.
UĞUR DURTAŞ
11.10.2022, 09:23
Şu anda takımda EN formsuz isim AA hocadır.
çok net.
takıma 9 hafta geçmesine rağmen NOKTA bir şey kazandırmadı.
takım her geçen gün KÖTÜYE gidiyor.
ritim yok,uyum yok,savunma orta saha ve hucümda bir tane evet bir tane çalışılmış
organizasyonumuz yok AA hoca....
**
hoca lütfen söyle takım neden oynamıyor?
aynı oyuncularda niçin deliler gibi ısrar ediyorsun
hocam lahtimiyi niçin aldın açıkla?
naciyi niçin aldın açıkla?
doğucanı niçin aldın açıkla?
bu adamlar o kadar yeteneksiz beceriksiz mi
koşmaktan damı acizler mücadele etmekten demi acizler söyle hoca
hamsik bile sitem etmeye başladı sana AA hoca
bu hareket iyi bir hareket değildi senin içim AA hoca
Yazıcıya o kadar süre nasıl sahada tuttun AA avcı hoca açıkla
adamın ayakta duracak hali yokkkkkkkkk haliiii
ölmüş siopisi sahada tut diri oyuncularımıza 10 basar 10
bartra ve terezege sahtekarlık yapmaya başladınız
ulan bedavadan penaltı alacağım diye düştüğünüz durumlara bak
utanmaz kişiliksiz adamlar
AA hoca kabul etti
herkes kendine oynuyor
bencil ler topluğu
hepinize A den Z ye yazıklar olsun
kişiliğinden yoksun insanlar
Ne renk veriyorlar,ben bir renk göremiyorum açıksası,akıllı ve uzun vadeli oyunu yine biz oynuyoruz,topa sahip olmak ve bir kurgu yapabilmek zaman istiyor,bugün hocanın çok güzel iki eleştirisi oldu futbolculara onu dikkate alırsak sorunun büyük kısmını çözer zaten,sahaya futbol aklı koymak ve bireysel oyundan uzaklaşmak,bunlar da oturacak ben inanıyorum,bazı oyuncular takım oyununa inanmıyor ve hoca da bunu gözlemliyor,çözer ben Abdullah Avcı kadar zeki çok as TD gördüm.
Biraz sakin olmak ve Hocaya saygı duymak zorunda taraftar,bu kadar nankörlüğe gerek yok.
fb'yi saymıyorum onu tartışmayız herhalde, gs'nin bizim maçta oynadığı oyn , zaman zaman maçın içerisinde gösterdikleri farklı reaksiyonlar var .BJK de özellikle kendi evinde baskın futbol oynayabiliyor ,kötü sayılabilecek yönleri var oyunlarının ama bizden futbol anlamında daha ileride olduklarını düşünüyorum . en basiti bu takımlar 28 ortada 1 isabetle oynayacak kadar gelişi güzel ve düzensiz bir oyun anlayışları yok . takımda aşırı derecede bir formsuzluk ve güven kaybı var. hoca söylemlerinde hep kendi özeleştirimizi yapacağız , takımla konuşuyoruz değerlendiriyoruz diyor ama değişen bişey ne yazıkki olmuyor . bu takım daha iyi oynar daha da iyi olacak diyebilmemiz içinde sahada bişeyler görebilmemiz lazım . bunu da göremiyoruz .
hadi takım yenilendiği için böyle olduğunu varsayalım , peki geçtiğimiz sezonki son 10-15 maça ne diyelim ?
cakalkerem
11.10.2022, 09:32
gerçekten şaşırdım ya..
tamam kötüyüz filan da bu kadar rezil ve iğrenç oynanmaz be..
Kimin ne yaptığı belli değil..
Bu yusuf filan olmamış..Adam Avrupa'da nasıl oynuyor bizde neler yapıyor..
Sağdan soldan bir orta yok..Yapılan ortalar Maçkaya gidiyor..
Yensen lidersin beraberlikte 7. ci...yuh be
alp.ckmk29
11.10.2022, 09:43
Futbolda artık kadrolar birbirini tamamlayıcı özellikte oyunculardan kuruluyor.
Misal hugo yanı edgar, hamsik yanı siopis, 1 kanat delici iken diğer kanat golcü özellikli olmalı.
Yusuf-baka, baka-ömür, bardri-baka gibi aynı tip oyuncular oyunun durağanlaşmasına neden oluyor.
Bek olayı ise bizde fiyasko bazen inisiyatif alıp sıfıra iniyorlar. AA adamlara ortasaha çizgisini geçmeyin diyor.
Son olarak en büyük sıkıntımız temas yok takımda. Dünkü kasımpaşalı topçular gibi top gelir gelmez hamleye başlanmalı. Bizimkiler izliyor adam alıyor dönüyor gidiyor hata yaparsa topu alabiliyoruz
Mehmet BAŞ
11.10.2022, 09:49
Renktaş,
Abdullah Avcı basın toplantısında fazla ikili mücadeleye girdiğimizi, bu kadar temaslı oyun oynamamız gerektiğini söyledi.
Yani oyuncular helva gibi değil, onları helva yapan birisi var.
Avcı diyor ki biz koşmayacağız, rakip koşacak.
Yani fizik olarak berbat değiliz, berbat eden birisi var.
Kardeşim, zaten sorumlu belli. Hoca!
Az önce okudum. ''Bir geçiş sürecindeyiz, bu süreç sancılı olacak'' diyor.
İyi de yaz döneminde ve sezon başında kimse geçiş süreci, sancıdan bahsetmiyordu.
Ne yönetim ne de hoca böyle bir sürece gireceğimizi söylemedi.
Planlı veya programlı bir geçiş yapmadıkları apaçık ortada. Sonra çıkıp taraftara mana buluyorlar.
Siz çıkıp sezon başında adam gibi değişime gireceğiz dediniz de taraftar kabul mu etmedi?
Yıllar önce üç sene sabır dediler taraftar gıkını çıkartmadı. Şimdi beceremeyince ağız değiştiriyorlar.
Komedi gibi! Kamp dönemi başlamadan buraya defalarca yazdım. Bu sene hiçbir şeyi planlamadılar.
Ne kamp programı, ne maçlar! Ne de transferler! Bu sene her şeyde geç kaldılar.
Hamsik'e alternatif yok, kanatlarda oyuncu yok, sol bek yedeği yok ama dört tane 10 numara var!
Dedim ya bu sene planlama vb. yok. Ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Maalesef...
Ama şu noktada bile yine yıkmayalım yapıcı olalım. Adam gibi çıkıp yönetim de geçiş sürecini anlatsın.
Hoca çıksın bu kez anlatsın. Öyle maçlar kötü geçince geçiş süreci masalları anlatılmasın.
Hata yaptık, planlamada eksik kaldık, transferde geç kaldık desinler. En baştan başlayalım.
Bu taraftarın bu yönetime ve hocaya sabrı var. Yeter ki planları adam gibi anlatsınlar.
Erdal UZUNYILMAZ
11.10.2022, 09:55
Bu takımın hücum adına hiç bir organizasyonu yok. Bizim sistemimiz nedir ben hala anlamış değilim, top çevirmeye çalışıyoruz 3. pası yapamıyoruz. Rakibe baskı pres desen yok, hücuma hızlı çıkamıyorsun, defansa destek veremiyorsun, topçuların ağır orta saha kadırga yaylası gibi bomboş. Rakibin topu alıp kalemize gelmesi 5 saniye sürüyor. Uzaktan şut at ya tutarsa.
UĞUR DURTAŞ
11.10.2022, 09:56
mutlaka hatırlayacaksınız pozisyonu
ömür girdi bir pozisyonda verkaç yaptı çok iyidi sıfıra indi orta yaptı
ceza sahası içinde 2 kişi vardı ön direğe yakın yerdelerdi
arka direğe biri kaysaydı gol olacaktı
takıldığım kızdığım sitem ettiğim konu şu
o pozisyonda ceza sahası dışında zıt köşe ceza sahası dışında 3 tane evet 3 tane oyuncumuz vardı
bir tanesi EREN di arka direğe koşsa boş kaleye gol yapacak
çok acı ama gerçek EREN gol için ceza sahasına girmek yerine geriye doğru koşmaya başlamıştı
diğer 2 oyuncumuzda sabit bekliyordu
golü kim atacak arkadaşlar?
bu takım çalışmıyor çalışmıyor çalışmıyor
2 pas yapamayacak kadar çalışmıyor
orta atacak kadar çalışmıyor
bu takımda arkadaşlığın olduğunu düşünmüyorum
takımın üzerinde AA hocanın etkisinin olduğunu düşünmüyorum.
herkes kafasına göre oynuyor
Elbette TS gibi bir camiada işlerin uzun yıllar boyunca yolunda gitmesi beklenmezdi ve beklenen gerçekleşti. Şu anda futbol adına kısır bir döneme girdik. Hoca ve oyuncu uyumu yok maalesef. Kadro yapılanmasında sorun var gibi. Dorukhan ve Visca eksikliği tüm dengeleri bozduğu gibi hocanın aylardır tutuk futbol oynatma hastalığı da değişmeyecek gibi. Tamam topla tüfekle saldırma da hocam deplasmanda 10 kişilik farendnasdasda macar takımından yenimek, sonra kopenhag ile içerde oynanan maçtaki tutuk oyun dün akşam yine gördüğüm kadarıyla sıfır pozisyon ile maçı tamamlamak ve liderlik şansın varken... Biz bunları geçen yıl sezon boyunca yaşamadık şimdiden bize bunları yaşatıyorsunuz ve taraftarın sabrı da tükeniyor. Bizler geçen yıldan iyi TS beklerken tam tersi vasat altı bir takım izliyoruz.
Hocam hiç kusura bakmasın hiç bir hocaya böyle takım kurulmamıştır. Er ya da geç ne istedi ise alındı takıma. Çok büyük yatırımlar yapıldı. Hoca 1 şampiyonluk ile tamam artık benden bu kadar diyorsa çok yanılır. Bu taraftar o kadar sabırlı değil. Yeniden ciddiyeti ele almalı ve doğruyu bir şekilde bulmalı. Hiç bir oyuncu da en ufak bir kıpırdama görmüyorum. Üzerine koyan Avcı hoca ile ilerledi diyebileceğimiz kimse yok. Mesela Şenol güneş ile Burak selçuk Volkan Şen Ozan tufan Mario Gomez Abubakar... onlarca oyuncu sayarız sıçrama yapan, kariyeri tavan yapan. A.Avcıda bu olayı hiç görmüyoruz. Bunlar da kulup geleceği için hayati önem taşıyor. Bizim en büyük ekonomik girdimiz avrupa kupaları ve oyuncu satışı olacaktır.
Benim bu sene hocadan beklentim Avrupada ilerlemek ve ligde en az ilk 3. Bunlardan birinin olmaması durumunda boşa giden ve başarısız bir yıl olacaktır bana göre. Ayrıca sürekli olarak yarışın içinde kalmak da çok çok önemli.
Taraftar da gereksiz tepkileri bir tarafa bırakmalı. Evet kötü bir oyun var da maç içinde takıma destek bir tarafa sürekli bir ıslık homurtu. Bunların takıma ne faydası olacak?
oynanan oyundan futbolcular da haz etmiyor. bardhinin şut çektikten sonraki (kötü bir vuruştu gerçi) yüz ifadesine dikkat ettiyseniz zaten anlarsınız. maxi gomez'in bedeb dili sürekli napıyoruz biz der gibi. tiki takada da sürekli top gezdirirdin ama sürekli hücum oynatırdın. hiç söylemem diyordum ama ünal'ın oynattığı hücum keyif veriyordu hatta ilk gelişindeki hami'ninki de. defansif anlamdı bir şey bilmiyordu ikisi de ama sonumuzu hazırlayan da defans oldu.
oynanan oyundan futbolcuların da keyif almadıkları ortada. avcı'yı severim hatta sözleşme uzatılmasını çok istedim ama takım yeni kuruluyor 11 kişiden 7si yeni dedi. yeni kurulan takımlarda bilinçsiz savruk hücum olur. bizdeki durum bu değil. bizde herkes ne yaptığını biliyor ama hücum yapmıyor. bu da taktiğin saçmalığından. kontra atağa çıkmak nedir ve nasıl yapılır bunu bile unutmuş bir oyuncu grubu var sahada. dün 3 tane kontra pozisyonu nasıl ezildi gördük. nereye koşacağını bilmiyorlardı ve sahaya dağılım yapamadılar. bir pozisyonda da topu sürenin önünden geçip yavaşlattılar atağı.
oynanan şey futbol değil. taraftarın ıslıklarının sebebini çok iyi anlıyorum çünkü ben de maçı izlerken oynanan oyundan bunalıp çay koyuyorum, meyve alıyorum, tuvalete gidiyorum. biliyorum ki döndüğümde nasıl olsa daha yarı sahayı geçmemiş olacaklar. ama benim anlatmak istediğim tribündeysen oyuna gireni ıslıklamayacaksın. ya da kendi futbolcuna tepkiyi maç sonu vereceksin. eline bir şey geçmez hatta daha da kaybedersin.
Bu nedir yahu?
Murat Keçeci
11.10.2022, 10:09
İki puan kayıp üzücü olsa da çok abartılacak bir durum yok.Avrupa maçlarından önce ve sonra böyle durumlar ortaya çıkabiliyor.Mesela basaksehir de yenildi.fb neredeyse berabere kalıyordu.liderligi nasıl tepersiniz tepkisi abartılı bence.
Maçı yorumlarsak ilk yarı kontrollü oynayarak sonuca gitmeye çalıştık fakat rakip disiplinli şekilde oynayınca ve açıklardaki oyuncularımız rakibin dengesini bozamayinca pozisyon bulamadık.ikinci yarıya daha fazla ileri oynamaya çalıştık.Hoca da bu yönde hücuma dönük hamleler yaptı.Fakat beklenen o golü bulamadık.Yeni hücum hattı sebebiyle hâla uyum konusunda eksikler var.
Bu arada kasimpasanin da son dönemde formda olduğunu belirtmek lazım.Iyi dönemlerinde her rakibe zorluk çıkarabilecek bir ekip.
Oyuncuların kazanma isteği ve konsantrasyonu kötü değildi.Uyum konusundaki problemler sebebiyle 2 puan bıraktık.
Rakibi çözemeyişimizin teknik sebepleri orta saha merkezindeki yorgun savaşçılar ve sağ açık da sprinter çalım becerisi olan bir oyuncunun olmaması idi.
Taraftar olarak da daha iyisini yapabilirdik.Ama Türkiye deki taraftar profili böyle maalesef herşey kazanma odaklı bu kafa yapısını değiştirmek için her taraftara bir psikolog tutamayacagımiza göre.Yapabilecegimiz şey futbolcuların daha profesyonel olup bu durumlardan etkilenmemesini anlatmak.
Oğuz ZEYTİN
11.10.2022, 10:10
Orta kesti diye Caner'i eleştiren, "Ayağa oynayacağız" diyen, "Göbeği kapatıp rakibi kanat ortalarına yönlendireceğiz çünkü modern futbolda golün kanat ortalarından gelme olasılığı düşük" diyen Avcı şu anda Alanya'dan sonra en çok orta yapan takımın hocası.
Geçen sene de galiba Karagümrük maçıydı, Cornelius'u devrede çıkarıp sağdan soldan şişirmiştik. Elli küsur orta kesmiştik. Ligin son dönemdeki en dominant santraforuna atmadığımız topları, o yokken atıyoruz. Şimdi orta yapıyoruz, kaleye en yakın oyuncumuz henüz yaya gelmemiş.
Teori ile pratik arasında dün akşam ciddi sıkıntı vardı.
doc holliday
11.10.2022, 10:10
Maç sonu açıklamalarını izlemedimde,"yenseydik liderdik ama değilmi" gibi birşeyler söylemiş hoca...
E hocam yenseydik liderdikte yenemedik aha 7. yiz.Bu futbolla 3-4 hafta sonra belki ilk 10 dada olamicaz.Üstelik üstümüzde maç eksiği olan takımlar var.
Alttan 15-16 takımdan kopuş yaşarsında, yenseydik liderdik yenemedik 2. 3.lükte kaldık dersin anlarım ama şuan bu nasıl bir bakış açısıdır bu...
Sorun 1. veya 7. olmamız değil bunu anlamıyor sanırım hoca.Sorun onca maça rağmen oyunun 1 gram ilerlemeyişi ve umut vaadetmemesi.
Hocanın genele bakışı ve mentalitedede problemler var, sıkıntılı...
lazminator61
11.10.2022, 10:14
Oyunculari islikliyan taraftar TS taraftari O L A M A Z
lazminator61
11.10.2022, 10:17
Orta kesti diye Caner'i eleştiren, "Ayağa oynayacağız" diyen, "Göbeği kapatıp rakibi kanat ortalarına yönlendireceğiz çünkü modern futbolda golün kanat ortalarından gelme olasılığı düşük" diyen Avcı şu anda Alanya'dan sonra en çok orta yapan takımın hocası.
Geçen sene de galiba Karagümrük maçıydı, Cornelius'u devrede çıkarıp sağdan soldan şişirmiştik. Elli küsur orta kesmiştik. Ligin son dönemdeki en dominant santraforuna atmadığımız topları, o yokken atıyoruz. Şimdi orta yapıyoruz, kaleye en yakın oyuncumuz henüz yaya gelmemiş.
Teori ile pratik arasında dün akşam ciddi sıkıntı vardı.
sikinti su, bizim takimin boyu kisaldi. Zaten gecen sezonunda tek bi kisi kafa vuruslari yapiyordu, onu da sattik. Yok Ömür mü, Bardhi mi, Gomez mi, Bozok mu Trezeguete mi, kafa gölü aticak????? Birakin bu isi, her mac 8 korner kulanip, 1 pozisyon bile bulamiyoruz.
Takim antremanda ne calisiyor?? Kim gol aticak ? Taktik nedir? Kontra ataga cikamiyoruz?
İki puan kayıp üzücü olsa da çok abartılacak bir durum yok.Avrupa maçlarından önce ve sonra böyle durumlar ortaya çıkabiliyor.Mesela basaksehir de yenildi.fb neredeyse berabere kalıyordu.liderligi nasıl tepersiniz tepkisi abartılı bence.
Maçı yorumlarsak ilk yarı kontrollü oynayarak sonuca gitmeye çalıştık fakat rakip disiplinli şekilde oynayınca ve açıklardaki oyuncularımız rakibin dengesini bozamayinca pozisyon bulamadık.ikinci yarıya daha fazla ileri oynamaya çalıştık.Hoca da bu yönde hücuma dönük hamleler yaptı.Fakat beklenen o golü bulamadık.Yeni hücum hattı sebebiyle hâla uyum konusunda eksikler var.
Bu arada kasimpasanin da son dönemde formda olduğunu belirtmek lazım.Iyi dönemlerinde her rakibe zorluk çıkarabilecek bir ekip.
Oyuncuların kazanma isteği ve konsantrasyonu kötü değildi.Uyum konusundaki problemler sebebiyle 2 puan bıraktık.
Rakibi çözemeyişimizin teknik sebepleri orta saha merkezindeki yorgun savaşçılar ve sağ açık da sprinter çalım becerisi olan bir oyuncunun olmaması idi.
Taraftar olarak da daha iyisini yapabilirdik.Ama Türkiye deki taraftar profili böyle maalesef herşey kazanma odaklı bu kafa yapısını değiştirmek için her taraftara bir psikolog tutamayacagımiza göre.Yapabilecegimiz şey futbolcuların daha profesyonel olup bu durumlardan etkilenmemesini anlatmak.
Oyunu böyle okuyamayiz çünkü ortada bir oyun yok geçiş dönme vs hikaye ne hücumda cogaliyoruz ne savunmada oynadığın z şey futbol değil hiçbir gelişsin yok her hafta daha kötüye gidiyoruz... Acikcasi hocanin bu işleri duzelicegine şair hiçbir ışık ta yok... her hafta mac saati gelmesin istiyorum oyuncularda oyuna inanmıyor hamsik bile el kol yapmaya başladı tempo yok pozisyon yok bu kasimpasa ya fener 6 gs yürüyerek 3 attı biz pozisyon bulamadık hocayı çok seçmene rağmen artık olmuyucak gibi duruyor kontrollü futbol adı altında futbolsuzluk izliyoruz yakında statta seyirci kalmicak
lazminator61
11.10.2022, 10:20
mutlaka hatırlayacaksınız pozisyonu
ömür girdi bir pozisyonda verkaç yaptı çok iyidi sıfıra indi orta yaptı
ceza sahası içinde 2 kişi vardı ön direğe yakın yerdelerdi
arka direğe biri kaysaydı gol olacaktı
takıldığım kızdığım sitem ettiğim konu şu
o pozisyonda ceza sahası dışında zıt köşe ceza sahası dışında 3 tane evet 3 tane oyuncumuz vardı
bir tanesi EREN di arka direğe koşsa boş kaleye gol yapacak
çok acı ama gerçek EREN gol için ceza sahasına girmek yerine geriye doğru koşmaya başlamıştı
diğer 2 oyuncumuzda sabit bekliyordu
golü kim atacak arkadaşlar?
bu takım çalışmıyor çalışmıyor çalışmıyor
2 pas yapamayacak kadar çalışmıyor
orta atacak kadar çalışmıyor
bu takımda arkadaşlığın olduğunu düşünmüyorum
takımın üzerinde AA hocanın etkisinin olduğunu düşünmüyorum.
herkes kafasına göre oynuyor
verkac gecen sezon Djannyi cok yapardi, Asist Corne veya Wakayadi. Ac bak gecen sezon Djannyi nasil goler atiyordu. Adam öyle pozisyonlar bekliyor, bizim takim geri pas, yan pas yapiyor. Tabi gol gelmez.
agahozlu
11.10.2022, 10:28
Henüz yarıştan kopulduğu vs yok ama elimizde önümüzü aydınlatacak bir ışıkta yok.
Bu işi yönetim çözmelidir. Sorumlusu Abdullah hocadır ama işi bence yönetim çözmelidir.
İskender Çakmak
11.10.2022, 10:31
Dün akşamdan beri Gbamin'i neden stopere çekti sorusuna cevap arıyorum. Kafayı yiyeceğim. Dönen topları alıyoruz sıkıştırmışız gol gelecek belli.
Her şeyi mahvetti her şeyi.
lazanka61
11.10.2022, 10:36
AA bey, şampiyon olunca klasik doğu zihniyeti olan, sonradan görme lerin davranışlarına, yani günahların en ağırına, kibre büründü, antalya bu kibrin zirvesiydi...siopis sidoper oynadı son dakkalarda, 5 lik oldu...dün akşamda aynı haltları yedi...önce ortasahayı sonra stoperi boşalttı, takımın ortasahadaki en kaliteli ismi, ileri geri çalışan tek adamı gıbamni stopere, bakayı da geri çekti, adamlar 6 ya-2 atamadı. son 10 dakka rakip kaleye bu yüzden gidilemedi bile...
MetehanS
11.10.2022, 10:47
ne alakası var?
bir şeyler yanlış gittiğinde tepkini ortaya koyacaksın ki değişsin. taraftar garezinden, düşmanlığından ıslıklamıyor, takımı sevdiği için ıslıklıyor. hiç birimiz sahada gezinen milyon dolarlık eşekleri izlemek istemiyoruz, bu kadar basit.
doc holliday
11.10.2022, 10:48
2 santraforlada oynamak çözüm değilmiş onuda gördük dün akşam.2 değil 3 santraforla oynadık yarım saatten fazla,net diyebileceğimiz bir gol pozisyonumuz yok.
Zaten iş çok forvetle oynayıp maç kazanmak olsaydı herkes 5 santraforla çıkardı sahaya,buda burda umutlu maxi gomezli garip garip kadrolar kuran birilerine ders olur umarım..İkisi birbirini tamamlamaktan çok bozar arkadaşlar dünyada böyle sistemler çok az kaldı herkes ortasahayı nasıl daha fazla çoğaltıp rakibi boğarıza bakıyor.
Dün akşamda bu kadar forvet alıp çorba yapacağına gbaminle birlikte orta sahayı kalabalık tutup oyunu tam ele alsaydık en azından 1-0 alırdık maçı diye düşünüyorum..
Çağlar Güleryüz
11.10.2022, 11:08
Neden?
tristram
11.10.2022, 11:13
cok sakatlarimiz var,yenseydik liderdik gibi bahaneler hocanin psikolojik olarak zor durumda oldugunu gosteriyor.bahaneleri bol olan adamin kafasinda sorunun cozumu yoktur.hocam gecen sene ugurcan ve waka basta olmak uzere bireysel performanslar sayesinde aldigimiz maclarin sonunda isimler degisiyor ama bizi organizasyon ayakta tutuyor diye anlatiyordun?ee hani organizasyon?ne oynuyoruz mk?yani deli olmamak elde degil..
elestirilen seyin sadece skor alamamak oldugunu dusunuyor.sampiyonlugun hatrina bu sezon ilk 10'a sokamasa da sahsen yine gitsin demem ama boyle devam ederse buna gerek kalmadan istifa etmek zorunda kalacak.belki yeni sozlesme yapildigi icin tazminattan dolayi bunun olmama olasiligi daha yuksek o ayri.yoksa son senesi falan olsa avci 1-2 hafta icinde istifa etmek zorunda kalirdi.butun bunlara gerek var mi?hoca az biraz rasyonel davranmaya baslayacaksa bunlara hic ama hic gerek yok.cikardigi 11'den yaptigi degisikliklere kadar kendi ozelestirisini yapar mi?sanmiyorum.cunku abdullah hoca ultra saplantili bir adam.degisime gelisime acik degil.
kaybedilen her mac sonu rakip icin organizasyonu olan bir takim,gecislerde cok tehlikeliler vss..kelimelerin yerlerini degistirip 5 cumleyi yeniden kurup kurup duruyor.ya hocam allah askina bikmadin mi?kadroda dogru duzgun sans bulamayan adamlarin gunahi nedir?madem oynattigin sistemi savunuyorsun o zaman futbolcular dediklerini yapamiyor degil mi?eee peki durum boyleyse yapamayanlari cikarip digerlerine sans vermek gerekmez mi?bunu da yapmiyorsun.hali sahada bile daha tempolu maclar oynanirken bu oyun nedir yahu?hic mi utanmaniz yok.bir tutturmuslar sabir da sabir.bu oyunun nedeni kadronun yenilenmesi degil.gecen sezonun ikinci yarisindan itibaren bu takimin iyi oynadigi mac sayisi ucu besi gecmez.kadroda neredeyse her futbolcunun les gorunmesinin bir nedeni olmali.hadi yerliler les tamam anladik ama fena kariyeri olmayan yabanci topcularin bile bu denli kotu gorunmesinin bir nedeni yok mu?mac oncesi hepimiz ayni derecede les oynarsak bireysel degil komple isliklaniriz diye soz mu kestiler.oynadigimiz oyunu anlayabilen var mi?hoca mac sonu gbamin girdikten sonra daha dominant oynadik diyor aciklama yapiyor ama her nedense boyle dusunurken adami mac icerisinde stopere kaydiriyor.saka gibi seylere taniklik ediyoruz..
Erdal UZUNYILMAZ
11.10.2022, 11:30
Gbamin'in stopere kaydırılması nasıl bir akıl anlaşılır gibi değil. Maçı izlerken şoka girdim. Adam girdikten sonra takımı öne taşımaya başladı. Tam kıpırdanmaya başladık derken adamı stopere çekti. Açıkcası Bartra çıkınca Denswill'i alır 3'lü defansa geçer diyordum ama Gbamin'i orda görünce şok oldum. 3'lü defansa da geçmedi. Tuhaf.
A.ömür'ün verkaç yapıp içeri kestiği pozisyonda 4 kişi içeri giriyor ama kalenin önünde kimse yok. pozisyonu başlatan oyuncular pası atıp hemen geri dönüyor ki 4 oyuncu da burada var. bunlardan 2 tanesi kale önüne koşu yapsa gol olacak ama savunmaya kaçıyor. skandal ötesi bir durum
pası attın hemen kalenin önüne koş
niye geri dönüyorsun aptal şuursuzlar
bu pozisyon rezil kepaze
aklı başında bir tane organizasyon yok
cakalkerem
11.10.2022, 11:58
YARIŞTAN kopmak sorun değil ..
sorun takımın top oynamaya iştahı olmaması...
sıkıntı var belli de....nasıl düzelecek olay bu...
gurur6134
11.10.2022, 12:01
Galip gelince protestoları kendi içinde bastırdılar, olması gerekende bu. Fakat biz de oyun devam ederken girene çıkana salak salak protesto ne alaka. Evet abdülkadir denen vitaminsizen ben de memnun değilim, kadro dışı kalmalı ama bırakalım bunların kararlarını teknik heyetle yönetim versin. Dostum senelerdir burdayız, 5 sene öncesine kadar sokağa çıkacak yüz bırakmadı biz de bu takım. Habire kupa kaldırınca götü kalktı taraftarın. Bizim istanbul kulüplerinden bir farkımız var dı ama lafta. Düzenin takımı gibi günlük skorlarla adam indirip kaldırıyoruz. Zikeyim iyi futbolu ya, oynadığımız zamanlarda da ligi 5.bitiriyorduk. sana gereken skoru al ve ışine bak, rakiplerin kudursun kimin zikinde.
Sorun su zaten skoru alinca kimse ses etmiyordu gecen sene oldugu gibi sampiyon olalimda futboldan bize ne diyordu herkes ama her zaman gecen seneki gibi olmaz iste cok ekstra bir sezondu o, her zaman boyle oyun ile ilerleyemezsin skorda gelmemeye basladi artik 35 milyon avro maas butcesiyle sezon sonunu gorecegiz muhtemelen basari gelmezse bu carki donduremeyiz asil sorun bu sampiyonluktan falan gectik zaten bu takim her sezon sampiyon olacak kupa kaldiracak diye birsey yokda yapilan yatirimin karsiligi da bir sekilde alinmak zorunda gecen sene 500 milyon uzerinde acik verildi bu sene artacak bu rakam muhtemelen yurumez bu is boyle yeniden iholu muholu zamanlara dönmek istemiyor kimse eminim..oyuncular ve hoca yapilan yatirimin karsiligini vermeli sahada artik bunu gormek istiyor klubun gelecegini dusunen taraftar hakli olarak, bu futbol devam ederse ki gecen seneden bu yana 6 aydir ayni seyi yasiyoruz degisen gelisen birsey yok sahada ,basarili olmak imkansiz bu saatden sonra bu duzenle.. ben kendi adima gruptan cikalim avrupada icerde de turkiye kupasini alalim tamamim ama bu oyunla mumkun degil malesef gercekler bu herkes aklini basina alsin artik. icerde sıkınti varsa kelle alinacaksa da kimsenin gozunun yasina bakilmadan alinsin kimse takimdan buyuk degil isler iyi gitmemeye basladi ve duzelecek gibi degil duzelmiyor dahasi en ufak bir isik yok ..
lazminator61
11.10.2022, 12:03
A.ömür'ün verkaç yapıp içeri kestiği pozisyonda 4 kişi içeri giriyor ama kalenin önünde kimse yok. pozisyonu başlatan oyuncular pası atıp hemen geri dönüyor ki 4 oyuncu da burada var. bunlardan 2 tanesi kale önüne koşu yapsa gol olacak ama savunmaya kaçıyor. skandal ötesi bir durum
bu pozisyon rezil kepaze
yeni bisey degil. 6 aydir yaziyorum. ceza sahsinin icinde bi tek Corne vardi, bide Waka giriyordu. Bu sezon tek forvetimiz ceza sahsinda. Yerlesim problemi var.
gurur6134
11.10.2022, 12:08
Gbamin'in stopere kaydırılması nasıl bir akıl anlaşılır gibi değil. Maçı izlerken şoka girdim. Adam girdikten sonra takımı öne taşımaya başladı. Tam kıpırdanmaya başladık derken adamı stopere çekti. Açıkcası Bartra çıkınca Denswill'i alır 3'lü defansa geçer diyordum ama Gbamin'i orda görünce şok oldum. 3'lü defansa da geçmedi. Tuhaf.
Tuhaf degil korkaklik avcinin oyun anlayisi bu gol yemeyeyim de atarsam bir sekilde atarim.golu yersem riski o zaman alirim alacaksam da once 1 puana garantiye oynamaya calisiyor her mac boyle ligde olsun avrupada olsun.buna da kontrollu futbol pas oyunu diyor ne alakaysa gbamin ile ileriye topu tasimaya baslamisken saga sola bosluklara iyi paslar atiyorken adam birden geriye stopere cekti onu aynisini antalyada siopise yapmisti saka gibi hakikaten akil tutulmasi yasamaya basladi resmen.
dün erdal hoşun maç sonu yayınını dinlemiştim radyo gol 'de , o da benzer yorumda bulundu , ne zaman takım kıpırdandı hoca oyuna müdahale etti ve takım geri çekildi.
resmen oyuncu değişiklikleriyle oyunu rakip sahaya yıkacağımıza tam tersi durum oluşmuş .
doc holliday
11.10.2022, 12:13
Hoca devam edeceğine göre ben olsam vakit kaybetmeden 3-4 oyuncuyu kadro dışı bırakırım,hocayada sormam.Takım bi silkelenir akıllar başa gelir belki,hem hocayada bir mesaj olur..
Fb bile geçen yıl mesutla ozanı kadro dışı bırakınca toparlanmış,şampiyonluğu az daha elimizden alacak pozisyona gelmişti..
İsimde vereyim bu kadro dışılardan 2 si djaniny ile bardi olur,gerisinide yönetim seçsin çöp bol nasılsa…
Mehmet BAŞ
11.10.2022, 12:14
Hocamız kusura bakmasın ama oynattığı futbol hiçbir halta benzemiyor.
Ne savunma yapabiliyoruz ne de organize hücum yapabiliyoruz. Ortada karmakarışık bir iş var.
Birkaç hafta sonra oyuncularda da homurdanma başlar. Hocaya göndermeler yaparlar.
Şurada bizim gördüğümüz saçmalıkları emin olun onlar daha iyi görüyorlardır.
Böyle giderse oyuncuların hocaya olan saygıları da azalacaktır.
Devrim Arslan
11.10.2022, 12:17
kaosa girersek hep birlikte batarız yapmayın bunu . çözüm bulmak lazım ama teknik hoca değişikliği şuan takıma zarar verir.
son 10 dakika yaptığımız baskıyı neden ilk yarı yapamıyoruz onu bulmak lazım
HOPA'LI TS'Lİ
11.10.2022, 12:22
bu pozisyon rezil kepaze
Ömür'ün o harika kesme topuna arka direkte hiç kimsenin koşmaması evde çileden çıkardı beni. Yahu ne kadar güzel bir pozisyon hazırladı çocuk. Ama nerede o basiret ve feraset bizim golcülerde?
HOPA'LI TS'Lİ
11.10.2022, 12:24
kaosa girersek hep birlikte batarız yapmayın bunu . çözüm bulmak lazım ama teknik hoca değişikliği şuan takıma zarar verir.
son 10 dakika yaptığımız baskıyı neden ilk yarı yapamıyoruz onu bulmak lazım
Evet. Her maç ilk yarılar çöp bu sezon.
Hoca taraftara ve medyaya laf yetiştirmeyi ve egoyu bırak.
Oyunu ve oyuncu istikrarını yakalamaya bak.
Dünkü maçı kazanmalıydık.
zafer6161
kızıyorum küfür ediyorum ama başarısız olsa bile uzun yıllar devam edilmeli
ben artık 6 ayda bir kısır döngü istemiyorum
hadi hoca gitti,kim gelecek.
şenol dan başka yerli alternatifin yok,yabancı getireceksen jesus gibi hocayı getirme imkanın yok
kaldıkı bızım yönetim samet tolunay rıza tarzı gibi çapsız hocaları sırf bedava diye getirir
onlarında max ömrü 3-5 olur
hoca giderse sene 2014 lere geri gideriz.
HOPA'LI TS'Lİ
Hocamız kusura bakmasın ama oynattığı futbol hiçbir halta benzemiyor.
Ne savunma yapabiliyoruz ne de organize hücum yapabiliyoruz. Ortada karmakarışık bir iş var.
Birkaç hafta sonra oyuncularda da homurdanma başlar. Hocaya göndermeler yaparlar.
Şurada bizim gördüğümüz saçmalıkları emin olun onlar daha iyi görüyorlardır.
Böyle giderse oyuncuların hocaya olan saygıları da azalacaktır.
Hamsik bile jest ve mimikleriyle neden çıkartıldım diye isyan etti.
HOPA'LI TS'Lİ
11.10.2022, 12:26
Tuhaf degil korkaklik avcinin oyun anlayisi bu gol yemeyeyim de atarsam bir sekilde atarim.golu yersem riski o zaman alirim alacaksam da once 1 puana garantiye oynamaya calisiyor her mac boyle ligde olsun avrupada olsun.buna da kontrollu futbol pas oyunu diyor ne alakaysa gbamin ile ileriye topu tasimaya baslamisken saga sola bosluklara iyi paslar atiyorken adam birden geriye stopere cekti onu aynisini antalyada siopise yapmisti saka gibi hakikaten akil tutulmasi yasamaya basladi resmen.
AA hocamız da bu sezon çok formsuz gerçekten
Gbamin'i stopere çektiği anda frene bastık.
HOPA'LI TS'Lİ
11.10.2022, 12:28
Taraftarın isyanı da bu
Bakın BJK-Başak maçında Başak sadece 1 isabetli şut attı ve maçı aldı.
BJK taraftarı takımı çağırıp alkışladı.
Dün bizim takım çok kötü oynadı ilk yarı (baş aktör Yazıcı, ikinci devre de Djaniny)
İkinci devre Gbamin'i stopere çekince beraberlik kaçınılmaz oldu.
doc holliday
11.10.2022, 12:28
kızıyorum küfür ediyorum ama başarısız olsa bile uzun yıllar devam edilmeli
ben artık 6 ayda bir kısır döngü istemiyorum
hadi hoca gitti,kim gelecek.
şenol dan başka yerli alternatifin yok,yabancı getireceksen jesus gibi hocayı getirme imkanın yok
kaldıkı bızım yönetim samet tolunay rıza tarzı gibi çapsız hocaları sırf bedava diye getirir
onlarında max ömrü 3-5 olur
hoca giderse sene 2014 lere geri gideriz.
Evet katılıyorum rıza,tolunay gibileri bedava diye getiririz bardilere, djaninylere,denswillere milyonlar gömeriz bende bunu anlamıyorum…
Ama bu yönetimde ufakta olsa bi vizyon kırıntısı görüyorum,öyle samet mamet gibi işlere girmezler..
HOPA'LI TS'Lİ
11.10.2022, 12:29
2 santraforlada oynamak çözüm değilmiş onuda gördük dün akşam.2 değil 3 santraforla oynadık yarım saatten fazla,net diyebileceğimiz bir gol pozisyonumuz yok.
Zaten iş çok forvetle oynayıp maç kazanmak olsaydı herkes 5 santraforla çıkardı sahaya,buda burda umutlu maxi gomezli garip garip kadrolar kuran birilerine ders olur umarım..İkisi birbirini tamamlamaktan çok bozar arkadaşlar dünyada böyle sistemler çok az kaldı herkes ortasahayı nasıl daha fazla çoğaltıp rakibi boğarıza bakıyor.
Dün akşamda bu kadar forvet alıp çorba yapacağına gbaminle birlikte orta sahayı kalabalık tutup oyunu tam ele alsaydık en azından 1-0 alırdık maçı diye düşünüyorum..
Gomez dün sahada yoktu. O da çok formsuz
Umut biraz daha iyi ona göre
Oğuz ZEYTİN
11.10.2022, 12:39
Geçmiş olsun.
Öncelikle şampiyon takımın evindeki liderlik maçının atmosferi böyle olmamalıydı.
İkincisi, berbat bir ilk yarı oynadık. Siopis'le başlarsan top yapamazsın. Skoru alınca basacak adam o.
Hocanın Terim'in kötü zamanlarındaki "orta sahayı boşaltıp forvet oyuna atma" hamlesini kopyalaması bir işe yaramıyor. Bakasetas'ı geri atıyor. Ne halta yarıyorsa... Hamsik'e de yük biniyor.
Sonra takım uyumsuz Lego parçalarına döndü. Orta saha çıkar, forvet al. Stoper çıkar, orta sahayı oraya çek. Başlayan dizilişle biten dizilişe bakın Allah aşkına...
Yusuf fizik olarak hiç hazır değilmiş. Beli dönmüyordu.
Bartra, Eren ve Trezeguet'nin kart görmemesi
Gol yememek, daha doğrusu çok da pozisyon vermemek gecenin artılarıydı.
Bartra, Larsen ve girdikten sonra Gbamin'i beğendim. Uğurcan da hem frikik hem de çıkıp uzaklaştırdığı topla iyi göründü.
Siopis - Djaniny
4-2-3-1'den yalnız Hamsikli 4-1-4-1'e...
Gbamin - Hamsik
Yusuf - Umut
4-1-4-1'den Djaniny-Umut-Gomez-Trezeguetli 4-2-4'e...
Bartra - Bardhi
Gbamin'i stopere çekmek... (Hatırlayın, Antalya maçında Dorukhan'ı sol stopere çekmişti)
Gomez - Ömür
4-2-4'ten 4-0-6'ya...
*
Çevirdiği maç yok mu? Var, geçen sene Kayseri, Göztepe...
"Kriz anında camı kırın" uyarısını hocamız "Cam çerçeve indirin" olarak uyguluyor bu sene.
Geçen sene sakatlıklardan dolayı 38 lig maçında 36 farklı ilk on birle başlamıştık. Bu sezon da on beş resmi maçta, on beşinci farklı on birle çıktık. Sakatlık, ceza anlarım fakat biz deneme yanılma aşamasındayız.
doc holliday
11.10.2022, 12:48
Siopis - Djaniny
4-2-3-1'den yalnız Hamsikli 4-1-4-1'e...
Gbamin - Hamsik
Yusuf - Umut
4-1-4-1'den Djaniny-Umut-Gomez-Trezeguetli 4-2-4'e...
Bartra - Bardhi
Gbamin'i stopere çekmek... (Hatırlayın, Antalya maçında Dorukhan'ı sol stopere çekmişti)
Gomez - Ömür
4-2-4'ten 4-0-6'ya...
*
Çevirdiği maç yok mu? Var, geçen sene Kayseri, Göztepe...
"Kriz anında camı kırın" uyarısını hocamız "Cam çerçeve indirin" olarak uyguluyor bu sene.
Geçen sene sakatlıklardan dolayı 38 lig maçında 36 farklı ilk on birle başlamıştık. Bu sezon da on beş resmi maçta, on beşinci farklı on birle çıktık. Sakatlık, ceza anlarım fakat biz deneme yanılma aşamasındayız.
2–5-3, 2-4-4 ortasahadan stoper,stoperden forvet bişeyler deneyip biraz saçmaladı hoca ama olsun ben bu son yarım saatteki kaos futbolumuzu seviyorum,en azından futbola dair kırıntılar görüyoruz:)
2–5-3, 2-4-4 ortasahadan stoper,stoperden forvet bişeyler deneyip biraz saçmaladı hoca ama olsun ben bu son yarım saatteki kaos futbolumuzu seviyorum,en azından futbola dair kırıntılar görüyoruz:)
Hoca yi en çok destekleyenlerden biriyim sen biliyorsun.. ama artık hoca sağlıklı düşünemiyor .. hücum yapmak on liberolari çıkarıp hucumcu almak degil ki...g bamini stopere çekmek ne alaka takım gayet oynuyirdu o ara.. ilk yarıda les futbol vardı... rakipi koşturmak ne ya biz topla sağa sola geriye oynuyiruz bir puan a gelmiş rakip takım rahat rahat kapanıyor... hücumda pres yok alan daraltma yok savunma yi öne çıkarma yok... aman geçiş yemiyim korkusundan oyuncular ileri çıkamıyor... tony i gönderip hızlı oynuyucaz deyip trezege yi aldırdı .. sonuç geçen yıl ki oyunun kopyası elinde visca tony cornelius yok anla artık... takım ışık ta vermiyor oyuncular mutsuz hamsik bile el kol yapmaya başladı .. ki hoca sürekli izin veriyor buna rağmen oyuncular bu oynanan oyuna inanmıyor 2 kişi ile hucum edelim mantığı... ben hocamızla devam ettiğimiz sürece bu yıl en fazla 8 ci olacağımızı dusunuyirum... sezon başından beri su maçta iyiydik dediğimiz tek maç yok.. antep ve kayseri maçlarında dahi kötüydük bunun adı futbol değil.. ya hoca oyunu düzeltecek ya da gidicek başka çıkış yolu yok
doc holliday
11.10.2022, 13:27
Hoca yi en çok destekleyenlerden biriyim sen biliyorsun.. ama artık hoca sağlıklı düşünemiyor .. hücum yapmak on liberolari çıkarıp hucumcu almak degil ki...g bamini stopere çekmek ne alaka takım gayet oynuyirdu o ara.. ilk yarıda les futbol vardı... rakipi koşturmak ne ya biz topla sağa sola geriye oynuyiruz bir puan a gelmiş rakip takım rahat rahat kapanıyor... hücumda pres yok alan daraltma yok savunma yi öne çıkarma yok... aman geçiş yemiyim korkusundan oyuncular ileri çıkamıyor... tony i gönderip hızlı oynuyucaz deyip trezege yi aldırdı .. sonuç geçen yıl ki oyunun kopyası elinde visca tony cornelius yok anla artık... takım ışık ta vermiyor oyuncular mutsuz hamsik bile el kol yapmaya başladı .. ki hoca sürekli izin veriyor buna rağmen oyuncular bu oynanan oyuna inanmıyor 2 kişi ile hucum edelim mantığı... ben hocamızla devam ettiğimiz sürece bu yıl en fazla 8 ci olacağımızı dusunuyirum... sezon başından beri su maçta iyiydik dediğimiz tek maç yok.. antep ve kayseri maçlarında dahi kötüydük bunun adı futbol değil.. ya hoca oyunu düzeltecek ya da gidicek başka çıkış yolu yok
Hocayı bende severim ama bu sene özellikle kadro seçimleri, oyun planı ve oyuncu değişikleri ciddi hatalı.Bunuda dile getirdim çoğu kez, belki sizde farkındasınızdır..
Oyun planımızında geçen yıl 2. Devreden itibaren çözüldüğünü düşünüyorum ama henüz bir gelişim ve yenilik getiremedi apo hocam..
Taraftarla atışma işinede girmemesi lazım hocanın o işten hiç karlı çıkmaz….
Alper Beyazay
11.10.2022, 13:59
Neden Trezeguet'i sağ tarafta oynatmaya çalışıyor anlamıyorum. Oynayamıyor işte onu oynatacağına çıkar başkasını al Lahtimi ondan az mı oynayayacak sağ kanatta? Gbamin orta sahada oynarken takım toparlanmıştı neden stopere çekiyorsun? Bardhi illa oynamalı mı yani?
UĞUR DURTAŞ
11.10.2022, 14:00
Lütfen akşam oyuna kanı gibi başlamayalım.
Yine aynı şekilde başlarsak şimdiden geçmiş olsun derim...
ilk golü veya golleri yeriz.
Evimizdeyiz hocam stad tam olmasa da yeteri kadar dolu olacak.
lütfen bir kerede baskılı presli başlayalım sahalarından çıkarmayalım
gol veya golleri biz bulalım.
Avcı hocamız;
bugün maç öncesi konuşmasında sakin olacağız sakın kalacağız derse
bu demek biliyormusunuz arkadaşlar
takım yine ağır başlayacak,yan pas yan pas geri pas geri pas
demek.
perşembe günü sahada çok kalan oyuncular ağırlıklı sahaya çıkarsak
işimiz zor,diri en az 3 tane oyuncu sahada olması gerektiğini düşünenlerdenim.
her şartta siopis ilk 11 de OLMALIDIR.
dün fb az kalsın berabere kalacaktı
bugün başakşehir niçin kalmasın
gerçekçilik iyi bir şeydir.
üzülerek yazıyorum
ben şahsen akşam iyi bir oyun beklemiyorum
dünya kupası için verilecek araya kadar mümkün olduğunca puan/lar almalıyız
öyle veya böyle yarım sıfır olsun bizim olsun.
**
2 gün önce yazdım.
iyi oyun beklemediğimi yine kanı gibi oyuna başlayacağımızı
değişmez bu...
**
avcı hoca maç sonu dedi ki ilk yarıyı ÇÖPE attık.
sevgili hocam kronikleşti özellikle ilk yarıların çöpe gittiğini herkese ezberlettiniz sagolun.
10 yaşındaki çocuklara sor aynı şeyi yazar söyler
Alper Beyazay
11.10.2022, 14:02
Bence bu takımın
---------------------Uğurcan
----------Bartra------Hugo---Denswill
Larsen------------------------------------Eren
----------------Gbamin----Hamsik
--------------------Bakasetas
-------------Gomez-------Umut
Denemesi lazım.
Erdal UZUNYILMAZ
11.10.2022, 14:07
Her zaman söylüyorum bu seneki transferler tamamen boştu. Geçen sene ne kadar övdüysem bu sene o kadar emindim. Geçen sene aldığımız adamlar net isimlerdi. Peres,Hamsik,Gervinho,Dorukhan,Cornelius....Bu sene bir tane net futbolcu alınmadı.Üzülüyorumki takım kalite olarak hem geri gidiyor hem de kadro gereksiz yere şişiyor. Daha sonra satamayıp milyon euroları saçıyoruz. Yazık. Transferi erken yapıyoruz dedik aylardır takip edilen beklediğimiz oyuncular bunlar mıydı yani?
Larsen- ihtiyaçtan dolayı alındı izlendiğini asla düşünmüyorum ve profili zaten alınmadan önce de buydu. Vereceği şey buydu. Bizim bekimiz değil. Düşünüyorum elinde Bruno Peres var sakatlanınca naparsın ona benzer özellikte futbolcu alırsın. Mantık ne abi bu transferde. Anlamıyorum.
Bardhi-Elinde Bakasetas var,Ömür var,Yazıcı'yı alacaksın. 3 tane 10 numara bu adam neyin nesi? Visca'nın,Trezeguet'in yedeği yok gidiyorsun hala 10 numara onu geçtim bunu alıyorsun. Kouassi transferinden farksız elimizde kalır maalesef.
Bartra- Larsen'den sonraki 2. şokum.
Gbamin- Net bir adam değil ama kiralık sonuçta fayda göremezsen yıl sonu gider. Ama bence aralarında en fayda sağlayacak adam ama ısrar edilmiyor. Hamsik ile yan yana denemek lazım.
Lahtimi-Yetiştirmek için alınmış kupa maçlarında oynatırız mantığındalar belli.
Naci- Lahtimi gibi kupa maçlarında oynatır gibime geliyor. İşin garip tarafı madem rotasyonda kullanmayacaktın Visca ile Trezeguet'e adam gibi bir yedek alsaydınya.
Takıma bir bakın, bir tane atletik futbolcu yok. Kanatlara atletik ve teknik isimler lazım. Yoksa evirip çevirmeye devam ederiz böyle. Takıma bakıyorsun futbolcuların hepsi ağır. Koşmuyor ve pres yapmıyor. Hamsik'e bakıyorum maça öyle bir başlıyorki hep hareketli şekilde top arıyor. Dikkat edin her maç kendine boş alan yaratmak için koşan tek isim o. Sonra kondisyon yetmiyor tamam ama adam tam bir kalite ve profesyonel. Diğerleri düşünce olarak onun çok uzağındalar. İnsan Hamsik'in yaşı hürmetine utanır koşar. O da yok.
Enaldo61
11.10.2022, 14:11
Takımda uyumsuzluk var sanki birbirlerini de pek seviyor gibi değil oyuncular. Takım ruhu oluşmamış çok belli. Hiç hırs göremiyoruz sahada.
UĞUR DURTAŞ
11.10.2022, 14:19
kasımpaşalı oyuncu topu alıyor o kadar rahat ki
hemen etrafında 3-4 takım arkadaşı pas alınına giriyor
ayağında top olan l.paşalı hemen ZORLANMADAN pas atıyor
ya biz herkes saklanıyor top almamak için
herkes kafasına göre oynuyor aptalca uzun top atmalar
yazıcının frikiği yayıncı kuruluş tam göstermedi herhalde yuhlandığına göre metrelerce kalenin ötesinden gitmiştir...
terezege hayatımda gördüğüm en bencil en şahsi top oynayan oyuncu
avcı hoca niçin bu kadar sabırlısın oynatma kardeşim bu bencil herifi
söz veriyorum bir daha serkan asana kızmayacağım
larseni gördükten sonra hikaye bir tane adam gibi ortası yok
kardeşim pereira yı hatırlayın
avcı hocamız istemedi makayemeyi istemediği gibi...
pereira ne ortalar yapardı alda at tarzında
eren'in ne farkı var marlon ve puchacz tan
oda hikaye hiç bir şey oynamıyor orta bile yapamıyor
daha çok zamana ihtiyacı var
avcı hocam inat etme solda denswili oynat
dinlendir biraz larsenle ereni
çok kızgınım çokk
dünkü kişiliksiz oyun beni ciddi anlamda üzdü.
Enaldo61
11.10.2022, 14:25
Şu oynadığımız futbol bireysel yetenekle sonuç verecek durumda gözüküyor, ancak bireysel yetenekler bu sene pek maç çözemiyor o yüzden bu haldeyiz, hoca ileri götüreyim topu orada kaliteli adamlar bir şekilde çözer ben savunmayı öğreteyim mantığıyla çalıştıyorsa sıkıntı büyük. Hocam Tony'i göndermeseydin o zaman.
Harun CAN
11.10.2022, 14:25
Abdullah Hoca çok inatçı. Larsen ve Eren'i sırf inattan oynatıyor. Abdülkadir'in anlaşması mı var da her maç ya oynuyor ya da sonradan oyuna giriyor. Naci girse çok daha iyi olurdu mesela.
Alper Beyazay
11.10.2022, 14:27
Yazıcı duran topları iyi kullanamıyor artık. Dün bi frikik kullandı nerdeyse taca gidecekti top. Israrla kornerleri alması ve ön direğe boş ortalarından sonra en sonunda Baka sarı kart gördü sinirlenip. :D
kaçarava
11.10.2022, 14:33
Eğer pres yapsan geriden oyun kurmana gerek kalmadan gol atabilirsin. Örnek Kızılyıldız maçı. İki golü de presle kapıp attık. Topu kaptırdığımız an öndekiler duruyor, sıfır pres. Geridekiler de mecbur geriye kaçıyor. Pres için hiçbir şey yapmıyoruz. Rakibin gücünü azaltamıyorsun. Rakip sana orta sahada kalabalık durup sen topla yaklaşınca pres yaptığı an atağımız bitiyor. Bu nasıl bir düzen? İşimiz tesadüflere ve anlık bireysel yeteneklere kalmış.
Evet, pres yapmaya en uzak kadro yapısı bizde. Ama makul düzeyde de olsa yapabilirsin. Organize şekilde yapman lazım bunu. Takım oyunun hiçbir anında rakipten daha organize bir iş yapamıyor.
Ben pres yapmayayım. Rakip de bana yapmasın. Böyle bir anlayış yok abi.
Şu düzende oynamak oyuncuya eziyettir. Yüzlerine yansıyor zaten.
UĞUR DURTAŞ
11.10.2022, 14:36
56.dakika hamsik
80.dakika terezege
başka yok.
dün k.paşalı kaleci ertuğrula
2 tane top geldi
çok üzülerek yazıyorum.
ilk isabetli şutumuz;56 dakikada ikincisi 80.dakikada
dün işte evimizde şampiyon takım bu kadar oynadı.
Enes Başkaya60
11.10.2022, 14:43
Hocam kendi bildiğini okumaya devam et sen kaprislerinden asla vazgeçme..
Sürekli aynı kadro üzerinde, aynı isimler üzerinde oynayıp duruyor şaka gibi ya.
Dün sağ açıkta Lahtimi ile başlasak ne kaybedeceğiz hocam neden Trezeguet'i sağ açığa çekiyorsun.
Bu kadar güvenmiyorsan neden Naci ile Lahtimi'yi aldırdın.
Taha'yı bir gün dene stoperde kimse sana kızmaz ya.
Bizim en iyi oynadığımız maç gbamin ile Hamsik'in son 15 dakika yan yana oynadığı Ümraniye maçıydı bunu bile göremedin mi yani ne desek boş cidden ya.
Yemin ederim dalga geçiyor bizimle.
Bütün futbolcuların aynı anda dökülüyor olmalarının sebebi Avcı denen korkağın futbolculara paso izin verip duruyor olmasıdır. Oyuncuları idmanda fazla sıkarsam beni sabote edip göndertirler diye korkuyor. Milli takım arası form tutarız diye bakıyoruz, bir haber geliyor hoooop futbolculara 4 gün izin verilmiş. Paso yatan adamlar sahada nasıl futbol oynayacaklar?
Haftada bir maç yaparken kaliteleriyle kör topal idare ediyordu futbolcular ama haftada 2 maç yapınca takke tamamen düştü kel iyice göründü. Avcı takımları Avrupa'da başarılı olamıyor diye konuşup duruyorlar. Çalışmayanın başarılı olamaması normal. Tüm başarıları da yetenekli oyuncular sayesinde geldi zaten. Orada da Avcı'lık bir durum yok. Ligde yarıştan kopmadan bir an önce defolup gitse bari.
doc holliday
11.10.2022, 14:45
56.dakika hamsik
80.dakika terezege
başka yok.
dün k.paşalı kaleci ertuğrula
2 tane top geldi
çok üzülerek yazıyorum.
ilk isabetli şutumuz;56 dakikada ikincisi 80.dakikada
dün işte evimizde şampiyon takım bu kadar oynadı.
Hunter hocama göre sebepler; yüksek nem, geçiş oyunundaki hatalarımız,rakibin tam bir teknik direktör takımı olması,sahada tam olarak doğru duramamız falan filan vesairedir işte….
Mehmet Fatih Silik
11.10.2022, 15:33
Dün ki macta benim gibi fark eden oldu mu bilmiyorum ama Yusuf Yazici ve Gomez o kadar cok defans arkasina sarkmaya calisti ki.
Bir kere bile Larsen'den defansin arkasina top atilmadi. Sen beksin yahu! Al topu kaleciye ver defansa ver. Valla Larsen'i dün izleyenler benim gibi sac bas mi yoldu bilmiyorum ama o bölgenin adami degil.
Sivas macinda 1 parmak bal caldi agzimiza o kadar.
Mehmet Sarigül
11.10.2022, 15:58
Yusuf Yazıcı bu kadar kötü oynamaya hakkın yok. Lille görmüş adamsın. Sıradan bir oyuncu gibisin.
Geçen sezon 9. haftada lider olup ligi bitirmiştik. Aynı fırsat bir daha geldi ancak tarih tekerrür etmedi.
Trezege'nin VAR'a gidilmeyen pozisyonu için Erman Hoca ne söyledi merak ediyorum.
Berabere bitince üzüntüden uyuyamadım.
Mr. Hunter, 80'de oyuncum çıkıyor ıslıklanıyor. Oyuncum giriyor, ıslıklanıyor. Bu davranışlar gelişimi tıkar, fayda sağlamaz dedi. Yusuf ve Abdüş için mi söyledi?
Yusuf gecenin hayal kırıklığı oldu.
Yusuf'un birçok maçını izledim, Lille'de ve milli takimda kendisine ispatlayamayan bir futbolcu...
Devamlılığı olmayan, topsuz oyunda hiç olmayan...bir de üstüne "ben oldum" havasına girmiş bir futbolcu.
Fizik gücü zaten düşük bir futbolcu, bir de fizik kondisyonu çok düşük olunca sahada hiçbir şey yapamiyor.
Yusuf hazır olmak için birşey yapıyor mu?...
Onu bu "kötü" hali ile oynatan Avci'ya sormak lazım!
HOPA'LI TS'Lİ
11.10.2022, 16:43
Dün ki macta benim gibi fark eden oldu mu bilmiyorum ama Yusuf Yazici ve Gomez o kadar cok defans arkasina sarkmaya calisti ki.
Bir kere bile Larsen'den defansin arkasina top atilmadi. Sen beksin yahu! Al topu kaleciye ver defansa ver. Valla Larsen'i dün izleyenler benim gibi sac bas mi yoldu bilmiyorum ama o bölgenin adami degil.
Peres'i ve Pereira'yı aradı gözlerim.
pReN@_61
11.10.2022, 16:51
akıllarda hala paşanın 6ya 1 geldiği kontra atak pozisyonu
sıfır üretkenlik, mücadele yok
kendi evimizde oyunu rakip kaleye yıkamadık
netice itibariyle geçmiş olsun
üzülmeyin su için üzerine buz gibi.
HOPA'LI TS'Lİ
11.10.2022, 16:54
Hala sinirim geçmedi.
Liderlik kaçtı.
Hoca hala bahane üretip taraftara yükleniyor.
mancester
11.10.2022, 16:58
Her mac yenersin yenilirsin oyun bu ama koca bir ilk yari sifir sut cekersen taraftarda artik bir noktada baslar elestirmeye (yuhalamayi dogru bulmuyorum)ama bu yeni birsey degil haftalardir tum oyuncularin kotu olmasi imkansiz sistemsel sorun yasiyoruz diyorum oda hocada bitiyor orda kitleniyoruz ,sonra sinegin yagini cikarmaya calisiyoruz o penalti bu fauldu vs vs ,Sen ilk yari kendi sahanda 6-7 sut cekiceksin rakip kim olursa olsun kasimpasa iyiysmis ya birak neyi iyi biz kotu oynuyoruz cozum icinde bu yil icinde artik alternatif hoca aramaya baslamaliyiz uzun vadede avci ile avrupada basari imkansiz koy ligindeki basarida taraftari bu miy miy oyun tatmin etmez maca giden adam bulamayiz.Koca bir mac oyun elestiremiyoruz o kadar rezil bir macdi..
gurur6134
11.10.2022, 17:34
Trezeget form tutmaya baslamisken solda onu saga atmak 2 kanati birden felc etmek daha bunu anlayamadi hoca 15 yakin resmi mac oldu artik bazi seyleri cozmesini bekliyoruz en azindan boyle basit seyleri bu hakkimiz
gurur6134
11.10.2022, 17:37
Larsen bu kadar defansif oynayacak bir bek degil gecmisine bakilirsa tamamen hocanin oyun anlayisiyla alakali cikarmiyor adami ileriye once defans diyerek geriye donuslerde sıkınti yasiyor diye hizli bir bek sayilmaz
gurur6134
11.10.2022, 17:43
Eğer pres yapsan geriden oyun kurmana gerek kalmadan gol atabilirsin. Örnek Kızılyıldız maçı. İki golü de presle kapıp attık. Topu kaptırdığımız an öndekiler duruyor, sıfır pres. Geridekiler de mecbur geriye kaçıyor. Pres için hiçbir şey yapmıyoruz. Rakibin gücünü azaltamıyorsun. Rakip sana orta sahada kalabalık durup sen topla yaklaşınca pres yaptığı an atağımız bitiyor. Bu nasıl bir düzen? İşimiz tesadüflere ve anlık bireysel yeteneklere kalmış.
Evet, pres yapmaya en uzak kadro yapısı bizde. Ama makul düzeyde de olsa yapabilirsin. Organize şekilde yapman lazım bunu. Takım oyunun hiçbir anında rakipten daha organize bir iş yapamıyor.
Ben pres yapmayayım. Rakip de bana yapmasın. Böyle bir anlayış yok abi.
Şu düzende oynamak oyuncuya eziyettir. Yüzlerine yansıyor zaten.
Hoca biz kosmayacagiz top kovalamayacagiz diyor resmen kendi agziyla temassiz oyun istiyor saka gibi rakip karsilayacagiz onlar kosacak bizim pesimizdene getiriyor isi.ligin en yumusak takimi olduk hem orta saha hem defans anlaminda farkinda degil sanirim hoca bunun tercih oldugunu soyluyor birde ,oyuncularin oyunun miy miy gozukmesinin sebebi tamamen oyun plani ve hoca tercihi yani..
Enaldo61
11.10.2022, 17:45
Yani takım sanki bu pozisyonu ne yapıp edelim de gol atmayalım diye uğraşıyor hissi veriyor bana inanılmaz bir çaresizlik içindeyiz. Ne oluyor bu takıma anlamak mümkün değil.
deepmavi
11.10.2022, 18:06
Ula Kasımpaşa yine Trabzonspor'a Yarabbi şükür dedin!
Olaya hala futbolcu performansı üzerinden yaklaşanlar var. Gecen yıl fenerbahçede takım kötü oynadığı zaman herkes fb'nin forvete ihtiyacı var valensia bu takımın forveti olamaz diyordu. Fakat adam bu yıl 6 maçta 10 gol atmış. Bilmem anlata bildimmi.
Adem Akyüz'
11.10.2022, 18:52
Yine ikinci yarı tüm tuşlara bastık.
Antalya ve Adana'da böyle yapıp yenilmiştik.
Kayseri'de kazanmıştık.
Bu sefer de berabera kaldık.
Zaten böyle tüm tuşlara basarak oynadığımız sürece bir istikrar sağlamamız zor.
Sefer A.
11.10.2022, 19:01
Olaya hala futbolcu performansı üzerinden yaklaşanlar var. Gecen yıl fenerbahçede takım kötü oynadığı zaman herkes fb'nin forvete ihtiyacı var valensia bu takımın forveti olamaz diyordu. Fakat adam bu yıl 6 maçta 10 gol atmış. Bilmem anlata bildimmi.
Yarisi penaltidir.. iyi oynuyor o ayri, ama iyi de sahtekardir
iyattara
11.10.2022, 19:36
Kadro kalitesi geriledi. Bu bir gerçek. Oyuncu piyasa değerleri yükselince kalite artmıyor. Hamsik in piyasa değeri 1m belki de ama katkısı 30m adam gibi. Kafalar hep o bedellere gidiyor ama içeride onun pek bir karşılığı yok. Bizim bu oyunumuzda pivot rolü oynayacak bir santrfora da ihtiyaç var. Corne bu işi iyi yapıyordu.
Dünya kupasına kadar çok geride kalmamak lazım sonrası sakatlıklar iyileşir devre arasi bir iki transfer filan toparladigimiz kadar toparlarız.
Hocayı yıpratmaya gerek yok. Daha iyisinin gelmeyeceğini hiç bir zaman gelmediğini buradaki herkes biliyor. O yüzden beklentileri düşürerek takıma destek olmaya devam etmeliyiz.
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
serdaracıl
11.10.2022, 20:07
Bütün futbolcuların aynı anda dökülüyor olmalarının sebebi Avcı denen korkağın futbolculara paso izin verip duruyor olmasıdır. Oyuncuları idmanda fazla sıkarsam beni sabote edip göndertirler diye korkuyor. Milli takım arası form tutarız diye bakıyoruz, bir haber geliyor hoooop futbolculara 4 gün izin verilmiş. Paso yatan adamlar sahada nasıl futbol oynayacaklar?
Haftada bir maç yaparken kaliteleriyle kör topal idare ediyordu futbolcular ama haftada 2 maç yapınca takke tamamen düştü kel iyice göründü. Avcı takımları Avrupa'da başarılı olamıyor diye konuşup duruyorlar. Çalışmayanın başarılı olamaması normal. Tüm başarıları da yetenekli oyuncular sayesinde geldi zaten. Orada da Avcı'lık bir durum yok. Ligde yarıştan kopmadan bir an önce defolup gitse bari.
Yok artık. Oyuncuları sıkınca sabote mi ediyorlarmış. Hoca da bundan korkuyor muymuş. Şu kimin aklına gelir allah aşkına
samatyaboy
11.10.2022, 20:30
Ersun Yanal gelmiştir aklına, Volkan ve çetesi ağır idmanlar yüzünden yolladılar adamı.
CEMEFKER
11.10.2022, 22:05
Kanat almayıp Yazıcı ve Barthi'yi almak nasıl bir transfer fiyaskosudır..Avcı bu sezon taraftarın 2 yıldır istediği (hatta Ünal Karamanlı, Orhan Çıkrıkçılı, daha da öteden Ali Kemal, İskenderli bizi ifade eden tarz) hızla çıkıp kontra oynayıp akan ve göze hoş gelen oyunu oynatma saiki ile transferler tercih etti.
Modern futbolda bu "geçiş oyunu" olarak ifade ediliyor, eskiye göre farkı da toplu hücum toplu defans.
Bir diğer tercih de daha hücumu düşünerek geride risk alarak bugün FB 'nin Avrupa'da İngiliz kalburüstü takımlarının (örneğin M.City) yaptığı önde basıp rakip yarı sahası (literatürde rakip 1. ve 2. bölgesi) hemen skora gitmek.
Bizde Trezequet formsuz ama defansa Nwakaeme'den daha yardımcı oluyor, sağ kanatta bu yok. Hatta sağ kanat hiç yok (Larsen neden formsuz?) Eren keza öyle.
Hal böyle olunca defanstaki Bartra ne Bartra, ortada Hamsik, Bakasetas, ilerde Gomez...Ne de Yazıcı, Barthi
Peki Visca gelince herşey rayına mı girecek? O derece öyle olacaktır. Çünkü takım dengeye gelince Larsen faktörü ortaya bariz çıkacak.Rakip defans Trabzonspor ile oynarken sol kanattan başka sağ kanatta 2 adamla (Larsen Visca) mücadele edecek. Rakip defansı mecbur yerinden hareket etmek zorunda kalacak, göbek boşalacak, Barthi, Yusuf,Baka, Hamsik o bölgeyi değerlendirecek.
Bu anlattıklarım olması gereken ancak takım içi küskünlükler, kimya, formsuzluk burada büyük etken.
HOPA'LI TS'Lİ
12.10.2022, 07:29
Avcı bu sezon taraftarın 2 yıldır istediği (hatta Ünal Karamanlı, Orhan Çıkrıkçılı, daha da öteden Ali Kemal, İskenderli bizi ifade eden tarz) hızla çıkıp kontra oynayıp akan ve göze hoş gelen oyunu oynatma saiki ile transferler tercih etti.
Modern futbolda bu "geçiş oyunu" olarak ifade ediliyor, eskiye göre farkı da toplu hücum toplu defans.
Bir diğer tercih de daha hücumu düşünerek geride risk alarak bugün FB 'nin Avrupa'da İngiliz kalburüstü takımlarının (örneğin M.City) yaptığı önde basıp rakip yarı sahası (literatürde rakip 1. ve 2. bölgesi) hemen skora gitmek.
Bizde Trezequet formsuz ama defansa Nwakaeme'den daha yardımcı oluyor, sağ kanatta bu yok. Hatta sağ kanat hiç yok (Larsen neden formsuz?) Eren keza öyle.
Hal böyle olunca defanstaki Bartra ne Bartra, ortada Hamsik, Bakasetas, ilerde Gomez...Ne de Yazıcı, Barthi
Peki Visca gelince herşey rayına mı girecek? O derece öyle olacaktır. Çünkü takım dengeye gelince Larsen faktörü ortaya bariz çıkacak.Rakip defans Trabzonspor ile oynarken sol kanattan başka sağ kanatta 2 adamla (Larsen Visca) mücadele edecek. Rakip defansı mecbur yerinden hareket etmek zorunda kalacak, göbek boşalacak, Barthi, Yusuf,Baka, Hamsik o bölgeyi değerlendirecek.
Bu anlattıklarım olması gereken ancak takım içi küskünlükler, kimya, formsuzluk burada büyük etken.
Bir Visca'nın olmayışı bize pahalıya mal oldu yahu.
Üstüne Dorukhan da tüy dikti.
Süleyman50
12.10.2022, 08:54
şu kasımpaşayı yenmeliydik en azından o kadar kötü oyuna rağmen lider olacaktık...
HOPA'LI TS'Lİ
12.10.2022, 12:38
şu kasımpaşayı yenmeliydik en azından o kadar kötü oyuna rağmen lider olacaktık...
Aklıma geldikçe sinirleniyorum.
Abdüş'ün altı pasa kestiği harika topa bir oyuncumuzun bile deplase olmaması evde şalterlerimi attırdı. Hatta tribünlerden bile homurtu geldi o anda.
doc holliday
12.10.2022, 12:59
Aklıma geldikçe sinirleniyorum.
Abdüş'ün altı pasa kestiği harika topa bir oyuncumuzun bile deplase olmaması evde şalterlerimi attırdı. Hatta tribünlerden bile homurtu geldi o anda.
O pozisyonda arka direğe koşan bi oyuncunun pozisyonu tamamlaması gerekiyordu ama öyle bir çorba haline getirmiştikki takımı arka direğe, ön direğe kim koşacak kim penaltı noktasına yanaşacak herşey birbirine karışmıştı..
Ben hala ortasahayı gbaminle kalabalık tutsak oyuna bu kadar forvet alıp çorba yapmasak maçı en az 1-0 kazanırdık diye düşünüyorum,çünkü paşa gerçekten cacık takım..
Neyse bu maçı hiç olmamış sayıp önümüze bakalım en iyisi bu….
HOPA'LI TS'Lİ
12.10.2022, 13:20
O pozisyonda arka direğe koşan bi oyuncunun pozisyonu tamamlaması gerekiyordu ama öyle bir çorba haline getirmiştikki takımı arka direğe, ön direğe kim koşacak kim penaltı noktasına yanaşacak herşey birbirine karışmıştı..
Ben hala ortasahayı gbaminle kalabalık tutsak oyuna bu kadar forvet alıp çorba yapmasak maçı en az 1-0 kazanırdık diye düşünüyorum,çünkü paşa gerçekten cacık takım..
Neyse bu maçı hiç olmamış sayıp önümüze bakalım en iyisi bu….
Haklısın. Yahu Hoca Gbamin'i stopere çekti. Bir kere de Siopis'e bunu yapmıştı. Şaka gibi
Gbamin girdikten sonra takım iyi oynamaya başlamıştı.
Mehmet BAŞ
12.10.2022, 17:17
Hamsik bile jest ve mimikleriyle neden çıkartıldım diye isyan etti.
Hamsik'in hareketini görmemiştim. Ama dediğim gibi böyle giderse bu tip hareketler artarak devam eder.
Kasimpasa oyunu bozmak icin sahaya cikmisti hizli oynayip rakibi dagitmamiz gerekirken bizim tempomuz hizli horon degilde gostere gostere sallanan zeybek oyunu gibiydi adamlarin isine geldi iki pozisyonumuz var ikisindede seri hareket ettigimiz icin tehlike yarattik tek pas yaparak tempoyu yukseltebiliriz aksi takdirde temposuz hamsik baka yusuf bardhi orta sahasi topla dripling yaparak ilerlemeye calisirsa mac icersinde yerinde sayariz rakip gardini alip rahatca geriye yaslanip gol yemeden maci bitirir
cyberentalpi
13.10.2022, 11:13
Hocam bende hep pozitif bakmaya çalışanlardandanım ama apo hocam çok yanlışlar yapıyor bu sene çokk..
Misal monaco maçında bardi solda onun yüzündende trezege sağda görünce yanımdakilere,bu maçı veririz izlemeye gerek yok ama yinede izleyelim dedim..(11 kişi olsakta kaybederdik merak etmeyin).
Çünkü bu şekilde 2 kanatta felç edilmişti,ilk düğme kafadan yanlış iliklenmişti.Önceden denenip başarısız olmuş bir yapıyı yine denemeye kalkmıştı “en güvendiğimiz kişi”olması gereken hoca.
Birde rakip analizleri bu sene çok zayıf.Geçen yıl 10 numaraydı..
Ligde 8 avrupada 5 süper kupada 1 maç oynadık..
Artık arayaşlırdan, denemelerden sıyrılıp kafasında bazı şeyleri netleştirmeli,takıntılardanda kurtulmalı hoca..Sakatlarda çok yıprattı hocayı onada hak veriyorum..
Bende takıma ve hocaya güveniyorum.Apo hocam pragmatik bir insandır doğruyu bulacaktır,Hocayada güvenemessek kime güvenicez..
Ligde genelin üstünde bir kadromuz olduğunu düşünüyorum.İnşallah paşa maçıyla küllerimizden yeniden doğar, yukarılara hızlı tırmanışı başlatırız..
Ben geçen sezon ilk devredeki takımı arıyorum hala,o takımı çok özledim:)hey gidi edgarlı hugolu taş gibi defansımız..
Hocam hepimiz arıyoruz
Mesela Ünal zamanında Onazi sakatlanana kadar müthiş bir Ts vardı
Avrupa ve ligi oynamaya tam alışamadık.
Yahu hocası ilah ilan edilen fener bu hafta caner-hakem zoru ile gümrük ü zor yenebildi.
Biz ligde fb-gs 3ve bjk den 1 puan gerideyiz.
Bugun Monaco yu yensek iyi bile durumdayız.
Ama bu hoca ile şampiyon olduk
Kim gelecek bu saatten sonra
Kaliteli yabancı hoca 3-4 milyondan açar kapıyı
Yine ancak bu hoca ile oluruz.
Süleyman50
13.10.2022, 11:14
şu maçı kazanamadık ya ona yanarım...
HOPA'LI TS'Lİ
13.10.2022, 11:17
Hocam hepimiz arıyoruz
Mesela Ünal zamanında Onazi sakatlanana kadar müthiş bir Ts vardı
Avrupa ve ligi oynamaya tam alışamadık.
Yahu hocası ilah ilan edilen fener bu hafta caner-hakem zoru ile gümrük ü zor yenebildi.
Biz ligde fb-gs 3ve bjk den 1 puan gerideyiz.
Bugun Monaco yu yensek iyi bile durumdayız.
Ama bu hoca ile şampiyon olduk
Kim gelecek bu saatten sonra
Kaliteli yabancı hoca 3-4 milyondan açar kapıyı
Yine ancak bu hoca ile oluruz.
TD değişikliği çare değil
Gerek de yok şu aşamada
TD değişikliği bizi ileriye götürür demek de maceraya girmek olur.
Ligde yerimiz iyi sayılır ve Avrupa'da hala umut var. En kötü konf.ligi olur.
Jackdaniels
13.10.2022, 20:38
Şu maçı berabere bitiren gol dahi atamayan takımın hocası çoktan kovulmalıydı.
Fatih Öztürk
14.10.2022, 02:38
Şu maçı berabere bitiren gol dahi atamayan takımın hocası çoktan kovulmalıydı.
Vay a.q.
Aynı hocanın takımı monaconun nalına koydu onu napıcaz?
Hocayı kovunca fatih tekkeyi getirip yardımcısını hüseyin çişmirmi yapsak.
Kemal Öztel
14.10.2022, 05:56
Abdullah Avcı şampiyon hocadır, bu takımı başarıya ulaştırabilecek kim var hocadan daha uygun. Azıcık vefalı olun şampiyonluğun ustunden altı ay geçmedi. Sonra Türkiye Kupasını alır Avrupada gruplardan çıkar utanırsın
.
pReN@_61
18.10.2022, 03:07
Vay a.q.
Aynı hocanın takımı monaconun nalına koydu onu napıcaz?
Hocayı kovunca fatih tekkeyi getirip yardımcısını hüseyin çişmirmi yapsak.https://twitter.com/hamsikdaddyy/status/1580649316813000704
Fatih Öztürk
18.10.2022, 03:55
https://twitter.com/hamsikdaddyy/status/1580649316813000704
Sezon sonu ali koç :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.