PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : UEFA Avrupa Ligi H Grubu (III) | Monaco 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 3 [4]

fadigaTS
06.10.2022, 21:46
Hamsik- baka-sio ortasahası bozuldumu takımın ayarları bozuluyor.Bu üçüne bir muska yaptıralım
Bunlara doping yaptırsak her maç 90 dk oynarsalar başarılı oluruz :)

nakzo
06.10.2022, 21:46
Ugurcan her sutu yiyor. Kalede kaleci yok. Ömür bardhi vitaminsiz

KALEDE KALECİ yok sene başından beri bunu söylüyorum adam çuvalla gol yedi işte sunuda kurtardı be diyeceğimiz bir tane kurtarışı yok.

kaçarava
06.10.2022, 21:47
Avrupa'nın hiçbir kademesinde bu futbolla işimiz yok.

Takım fiziksel olarak kötü, zihinsel olarak kötü. Maça motive bile değilsin.

Pres yapmıyorsun. Prese cevap veremiyorsun. Geri yaslanıyorsun ama orada da doğru savunmayı yapamıyorsun.

Madem geri yaslanacaksın, 10 numara karakterli iki oyuncuyla (Hamsik-Yusuf) niye orta saha kuruyorsun? Sen kimsin bu kadroyla Monaco deplasmanına çıkmak kim? Bu sistemle kime iyi kapandın, ya da kime oyun üstünlüğü kurdun?

Bu kadar yaslanan takımın geriden çıkma planı var mı? Yok. Hızlı hücum planı var mı? Yok.

Hiçbir şey yok takımda. Sıfır futbol ekolü bu. Geri pas yapıp kaleciyle topu şişirmekten başka bir şey yapamıyoruz.

Oynayana da izleyene de işkence. Futbolcuların yüzüne bakın. Bezmişler, acı çekiyorlar resmen. Izdırap içindeler.

10 kişi kalmak bahane. 12 kişi oynasak da yenemezdik, ya da iyi futbol oynayamazdık.

nakzo
Ömur Şu haliyle Zonguldakkömursporda dahil oynayamaz.

doc holliday
K.paşaya 4 atıp bunu unuturuz sıkıntı yapmayın

Manava61
06.10.2022, 21:48
K.paşaya 4 atıp bunu unuturuz sıkıntı yapmayın
4 atarız da kaç yeriz :)

gurur6134
06.10.2022, 21:49
Hatali kadro tercihi ustune kirmizi kart zaten hocanin gecen yildan bu yana oyun plani yok tamamen bireysel oyuncu performansi ile gidince takim sonuc kacinilmaz 3 0 olana kadar futbolun f sini oynamadi takim yenilmek can sıkmiyor kotu futbol isik vermemek can sıkıcı sirplarin almasi iyi oldu da maci biz bu futbolla icerde monoca ve macarlari yenermiyiz kocaman bir soru isareti..lahtimiyi gectim naci diye bir adam aldik takim dokuluyorken bile forma sansi bulamiyorsa biz bu adami neden transfer ettik bunu goren adam bir daha potansiyelli oyuncu kiralarmi bize yada oyuncu bizi tercih edermi yani yanlislar o kadar fazlaki hangi birini yazcagiz bilmiyorum

ilelebeTS
06.10.2022, 21:50
Arkadaşlar biz 10 kişi kalmış Ferencvaros'a yenildik, şimdi biz 10 kişi kalmışken Monaco'ya karşı ne gibi bir beklentiniz vardı? Adamlar zaten fizik olarak güçlü, üstüne bir de 1 kişi fazla oynadılar. Dua edelim rezil bir sonuç çıkmadı. Yani maç 11. dakikada bitti.

kayl
06.10.2022, 21:52
Hamsik- baka-sio ortasahası bozuldumu takımın ayarları bozuluyor.Bu üçüne bir muska yaptıralım

Renktas seni ayrı tutuyorumda forumda ne kadar çok avci düşmanı var ya bir mağlubiyette hemen palazlaniyirlar bu maci bu hale getiren maxi gomez yapmaması gereken bir hareketi karşımızdaki takım bizden 3 kat pahalı üstelik kendi sahalarında grupta kartlar yeniden dağılır monaco yu yenice içerde bence... salin artık su hocayı ya

zaqua
06.10.2022, 21:52
Ne desek az. Yine üzüldük yine utandık. Tebrikler beyler, çok fiyakalı rezil oluyorsunuz. Yenilmek değil mesele, karaktersiz oyun, vurdum duymaz oyuncular.

doc holliday
06.10.2022, 21:53
Umarım 3. Olup konferans ligine gideceğimiz en kötü senaryo gerçekleşmez.

Ya avrupa liginde devam edelim yada elenelim.Şu konferans işine hiç bulaşmayalım

Oğuz ZEYTİN
06.10.2022, 21:53
Geçmiş olsun.

Bu senaryoyu aklımdan geçirmemiştim. Maçın bütün dengesi alt üst oldu.

Maxi Gomez'in faulü aptalcaydı. İşte o aptalca hatanın cezasını çektik.

Oyuna hiç ısınamadık. Böyle kritik maçları, acemice ve ucuz şekilde boş geçiyoruz. Oraya kadar gelen taraftara yazık...

Üzgünüm.

Furkan Özdem
06.10.2022, 21:55
Şampiyonluk rehaveti ile gelen gevşeklik ve bu gevşekliğin sonucu olarak yapılan basit, saçma sapan hatalar silsilesi. Her maçta uyuşuk bir takım. Geçen seneki önde iyi basan rakibi ısıran takımdan eser yok. Hiçbir şey için geç değil ama şu sıralar silkelenmezsek her şey için geç olacak.

Kalite sıkıntımız yok. Mental olarak toparlanmak ve motivasyonumuzu kazanmak zorundayız.

kayl
Ugurcan 3 tane karşı karşıya çıkardı.. monaco bu grubu zaten lider bitiricek merak etmeyin takima da gömüp durmayın bakasetas son maçta sakatlik geçirdi bu yüzden 11 baslamadi

gurur6134
Oyuncularda dizilisten oyundan taktik anlayisdan memnun degiller o kadar cok belli oluyor ki şikebahceli enisteyle izledim maci sizinkiler mac bitsede biran once gitsek derdindeler kafa sahada degil diyor o bile anladi bir mac izlemeyle durumu ki futboldan anlayan birisi de degildir cok fazla..

yatmaztara
06.10.2022, 21:56
2 tane maç kazanalım bari dolar lazım :)

doc holliday
06.10.2022, 21:56
Renktas seni ayrı tutuyorumda forumda ne kadar çok avci düşmanı var ya bir mağlubiyette hemen palazlaniyirlar bu maci bu hale getiren maxi gomez yapmaması gereken bir hareketi karşımızdaki takım bizden 3 kat pahalı üstelik kendi sahalarında grupta kartlar yeniden dağılır monaco yu yenice içerde bence... salin artık su hocayı ya

Hocaya bi bardhi işinde takıldım ben, 10 numara oynatsa onada birşey demezdim.Bu vitaminsizi sola atıp trezege reisi sağa atarak 2 kanadıda felç etti hoca.

Yoksa hocaya sevgimiz sonsuz:)

ilelebeTS
06.10.2022, 21:57
Her maçta bir şey oluyor illaki. Bu sefer de kırmızı kart oldu. Bu sene bir gudubetlik var. En iyi maçımızda bile bir şey yapıp maçı zora sokuyoruz.

gurur6134
06.10.2022, 21:58
Gomeze iyi bir ceza kitlemek lazim takim boyle aptalca sabote edilmez milyon avrolari goturuyorsan cezasina da katlanacaksin dingonun ahiri degil burasi kimsenin boyle birsey yapmaya hakki yok ,vereceksinki bundan sonra herkes aklini basina alsin

iyattara
06.10.2022, 21:58
Puan almamız çok zordu kırmızı ile bitti gitti zaten. Burada hedef 3.luk inş oluruz. Sonrasında dünya kupası arasında biraz toparlanirsak 1 2 tur geçme şansı doğar. 2. Olmak saçmalık gibi zaten olacağımız da pek yok.

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

doc holliday
06.10.2022, 22:00
Gomeze iyi bir ceza kitlemek lazim takim boyle aptalca sabote edilmez milyon avrolari goturuyorsan cezasina da katlanacaksin dingonun ahiri degil burasi kimsenin boyle birsey yapmaya hakki yok ,vereceksinki bundan sonra herkes aklini basina alsin

Maxi nin pozisyonu ani gelişen bir durumdu,anlık reaksiyon verdi ceza ağır olur hocam

nakzo
06.10.2022, 22:02

Ya avrupa liginde devam edelim yada elenelim.Şu konferans işine hiç bulaşmayalım

Aynen

fadigaTS
06.10.2022, 22:05
2. olursak şampiyonlar liginden gelen takımla eşleşeceğiz.Çok saçma bir sistem.

Muhammet Ali Senocak
06.10.2022, 22:06
İster kızın ister kovun bardi kötü de hangi oyuncu iyi idi Yusuf mu veya trege mi hiç biri iyi değildi.

Bu takım Avcı nin sistemine uymuyor. Şuan ki kadro en iyi hücum oynar 3 atar 5 atar 2-3 de yer. Uğurcan formsuz defans formsuz orta sahada hamsik tek başına.

Biz taraftara Allah sabırlar versin

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fadigaTS
06.10.2022, 22:07
Geçen sezon Roma gibi takım bile konferans ligini kazanmak için hedef koydu ve kazandı.Ama biz konferans ligini beğenmiyoruz :) Müzemiz zaten avrupa kupası dolu.Haklısınız :)

Mert'
06.10.2022, 22:08
3. olmak için kasarız artık. İçerde Ferenc galibiyeti, deplasmanda Kızılyıldız beraberliği ile oluruz muhtemelen.

wakaeme

katılmıyorum. avrupa başarısını lige tercih ederim

fadigaTS
3. olmak için kasarız artık. İçerde Ferenc galibiyeti, deplasmanda Kızılyıldız beraberliği ile oluruz muhtemelen.
Bence 2.olmaktan çok da kötü değil.Saçma sapan bir sistem var

Doğukan Uçan
06.10.2022, 22:09
gomez'in yaptığı hareketin karşılığı kadro dışıdır.

fadigaTS
06.10.2022, 22:09
katılmıyorum. avrupa başarısını lige tercih ederim
Ben de size katılmıyorum.İkisinden birini seçmeye gerek yok.Her kulvarda ellerinden geleni yapmaları lazım

Enaldo61
06.10.2022, 22:10
Monaco'yu yensek, Kızılyıldız da Ferenc'i yense tüm takımlar 6 puan alıyor.

amasya0561
06.10.2022, 22:11
Bunada şükür ediyorum tarihi bir hezimet olması büyük olasılıktı
Bu takımı izlemek artık işkence veriyor.

kayl
06.10.2022, 22:11
Ne kadro disisi ya fenerbahçe valencia yi kadro dışı birakti mi? Ağır para cezası verilir zaten

Rahmi Akkurt
06.10.2022, 22:13

Latin amerika ve kuzey afrikalı oyuncularda genel olarak bir kafasızlık sorunu var

İ. SARAL
06.10.2022, 22:15
siopis, marek merkeziyle monaco deplasmanına çıktık he :d
maçı izlemedim bile.
Allah akıl fikir versin.Sene başından beri inanılmaz komik şeyler yapıyor hoca. Kopenhag deplasmanına tek Siopis çıkıp, içerideki Hatay maçına çift ön libero çıktı. Bugün çıkardığı 11 ayrı skandal.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğukan Uçan
06.10.2022, 22:17
Latin amerika ve kuzey afrikalı oyuncularda genel olarak bir kafasızlık sorunu var
%100 Katılıyorum.

İ. SARAL
Bartra çok kötü. Nasıl kurtulacağız bakalım bu heriften.

Enaldo61
Bilmiyorum da Avrupa seviyesinde görünen nadir oyuncumuz Bakasetas gibi duruyor.

doc holliday
06.10.2022, 22:18

Çok ağır olur ani gelişti pozisyon.Oda bilerekmi yaptı anlık reaksiyonmu verdi biraz ortaya karışık

Tuzlu bir ceza verilir ama o kesin

doc holliday
06.10.2022, 22:19
Bartra çok kötü. Nasıl kurtulacağız bakalım bu heriften.

Bugün canlı bomba modunu açtı yine kayseride bayaa iyiydi oysa

Doğukan Uçan
06.10.2022, 22:22
Çok ağır olur ani gelişti pozisyon.Oda bilerekmi yaptı anlık reaksiyonmu verdi biraz ortaya karışık

Tuzlu bir ceza verilir ama o kesin
Hocam hareketi net bilerek yapıyor. Pozisyonun tekrarını gösterdi.

Bende ilk başta istemsizce yüzüne gelmiştir dedim ama öyle değilmiş.

Ayakları yere düşerken hareket ettirip müdahale yapıyor.

Süper Golcü
06.10.2022, 22:24
1. olarak çıkmayacaksak, konferans liginde devam etmeyi tercih ederim

doc holliday
06.10.2022, 22:27
Hocanın basın toplantısını dinliyorum

Sağbek solbekte rotasyon şansım yok dedi

sağbeki anladıkta solbekte bartra-hugo tandemi yapıp denswil’i sola atabilirdi.Hem daha defansif olurduk hemde eren 1 maç olsada dinlenmiş olurdu.

Biz zaten Denswill solbekide yedekliyor diye vermedikmi o milyon oyrocukları bu adama.

Garip geldi hocanın açıklaması bana

kayl
06.10.2022, 22:27
Cikalimda 1 2 ne olursa olsun ki bence monaco 1 biz 2 cikicaz monaco yu içerde Y enicez

gurur6134
06.10.2022, 22:28
Maxi nin pozisyonu ani gelişen bir durumdu,anlık reaksiyon verdi ceza ağır olur hocam

Bize agir olmadi mi simdi bu skor..onunu almazsan diger oyuncularda aynisini yapar ilerde ani reaksiyon falan hikaye gole giderken adami dusurur indirirsin kart yersin anlarim da boyle aptalca kart yememeli hicbir oyuncu bu seviyede ustelik ki gomez tecrubesiz de bir adam degil odul prim varsa aptalligin cezasini da cekmeli oyuncular

kayl
06.10.2022, 22:29
Denswil hugo yu keser yalnız su an bartra dan iyi merak etmeyin monaco yu içerde Y enicez ins

doc holliday
06.10.2022, 22:30
1. olarak çıkmayacaksak, konferans liginde devam etmeyi tercih ederim
1-2-3-4 son maça kadar belli olmaz gibi bizim grupta.Totalde 10 puan bizi bu gruptan çıkarır.

gurur6134
06.10.2022, 22:31

sağbeki anladıkta solbekte bartra-hugo tandemi yapıp denswil’i sola atabilirdi.Hem daha defansif olurduk hemde eren 1 maç olsada dinlenmiş olurdu.

Biz zaten Denswill solbekide yedekliyor diye vermedikmi o milyon oyrocukları bu adama.

Garip geldi hocanın açıklaması bana

Denswili gectim yusufu a.gucune neden gondermedi hoca o zaman yada orta sahaya barthi yusuf falan alacagina bir sol bek aldirmadi enteresan gercekten

yatmaztara
06.10.2022, 22:32
Bartra'nın yanında Denayer olursa ancak öyle kurtarır

serdaracıl
06.10.2022, 22:33

Ne kadar meraklıymışsınız arkadaş kadro dışına

Varlıbaş61
06.10.2022, 22:38
Naci nerelerde yahu?

gurur6134
06.10.2022, 22:39
Apo hocam bu takim defans oynayamiyor kapanamiyor bilmiyor oyunu geride kabul ettigimiz her mac kevgire donuyor defans kalemize gelen her atak tehlike neredeyse bunu gör artik allah askina .bu takim hucum takimi topu kendi sahamizda degil rakip sahada oynarsak oraya yikarsak is yapar diger turlu olmaz neden her mac oyunu geride kabullenerek baslayip 1 0 geriye dusen taraf biz oluyoruz artik aklim almiyor benim bunu gormek bu jadar zor olmamali..ilk golu atan bulan taraf biz olursak maclari istedigin formasyonda oynat o zaman diger turlu olmuyor iate her mac is isden gectikten sonra birseyler yapmaya calisiyoruz hem daha fazla efor harciyor hem oyunu sıkıstiriyoruz cikarmak icin skoru geride de daha dengesiz yakalaniyoruz..siradan anadolu takimi gibi oynamaz bu takim oynayamiyor da zaten..

doc holliday
06.10.2022, 22:39
Bize agir olmadi mi simdi bu skor..onunu almazsan diger oyuncularda aynisini yapar ilerde ani reaksiyon falan hikaye gole giderken adami dusurur indirirsin kart yersin anlarim da boyle aptalca kart yememeli hicbir oyuncu bu seviyede ustelik ki gomez tecrubesiz de bir adam degil odul prim varsa aptalligin cezasini da cekmeli oyuncular

Gereksiz kırmızı kartta kulübün belirlediği bir ceza sistemi mutlaka vardır

Ama bazı arkadaşların dediği gibi kadro dışı falan çok farazi şeyler

serdaracıl
06.10.2022, 22:40
Apo hocam bu takim defans oynayamiyor kapanamiyor bilmiyor oyunu geride kabul ettigimiz her mac kevgire donuyor defans kalemize gelen her atak tehlike neredeyse bunu gör artik allah askina .bu takim hucum takimi topu kendi sahamizda degil rakip sahada oynarsak oraya yikarsak is yapar diger turlu olmaz neden her mac oyunu geride kabullenerek baslayip 1 0 geriye dusen taraf biz oluyoruz artik aklim almiyor benim bunu gormek bu jadar zor olmamali..ilk golu atan bulan taraf biz olursak maclari istedigin formasyonda oynat o zaman diger turlu olmuyor iate her mac is isden gectikten sonra birseyler yapmaya calisiyoruz hem daha fazla efor harciyor hem oyunu sıkıstiriyoruz cikarmak icin skoru geride de daha dengesiz yakalaniyoruz..siradan anadolu takimi gibi oynamaz bu takim oynayamiyor da zaten..

Bu takım mı hucum takımı?

serdaracıl
06.10.2022, 22:44
Enis bardi’nin oynadığı bir takımın futbol maçı kazanmasına imkan yok

Doğukan Uçan
06.10.2022, 22:44
bu takım ne hücum oynar ne defansif oynayabilir.

bana göre sezon başında çok yanlış planlamalar yapıldı bunun da bedelini ödüyoruz.

dorukhan'ın sezonu kapatması ve visca'nın olmaması bütün planlarımızı alt üst etti.

doc holliday
06.10.2022, 22:50
Enis bardi’nin oynadığı bir takımın futbol maçı kazanmasına imkan
yok

Enis’i görünce abdüşe messi muamelesi yapasım geliyor.Kötünün daha kötüsünü almakta büyük başarı

Takım planlamasında çok hatalar yapıldı.

Zaten şampiyon takımın 10-15 transfer yapması baştan yanlıştı 3-4 net adam yeterdi.

Kenshi
06.10.2022, 22:52
Devre arasi çöpleri kapiya koyman lazim, takim bastan assagi cöp dolu.

yatmaztara
06.10.2022, 22:56
Naci nerelerde yahu?
Emre Mor'u istemeyenlere Allah azap için Naci ve Bardi'yi gönderdi:cool::cool::cool:

Son güncellemem: Emre Mor'un 7 nolu koltuğu > Ömür, Bardi, Naci

My
06.10.2022, 22:57

Garip geldi hocanın açıklaması banaHugo sakattı.

serdaracıl
06.10.2022, 22:59
Emre Mor'u istemeyenlere Allah azap için Naci ve Bardi'yi gönderdi:cool::cool::cool:

Son güncellemem: Emre Mor'un 7 nolu koltuğu > Ömür, Bardi, Naci

Kusura bakma da hocam emre mor kim?

yatmaztara
06.10.2022, 23:01
Kusura bakma da hocam emre mor kim?
Konumuz Emre Mor değil konumuz bu koltuk :D
21895

blues
06.10.2022, 23:02
Takim Ocak ayindan bu yana futbol oynamiyor. bir Sivas süperkupa macinda birseyler oyndik ancak onun disinda hicbirsey oynamadik ve o macta da iyi görünmemizin sebebi sivas tkiminin cok kötü olamsiymis.
Hocanin gecen yil B Plni yoktu ancak bu yil anlasilan A Plani da yok.Takimda tek tek degerlendirildiginde cok iyi oyncular var. beginelmeyen bardhi bile bana göre cok iyi oyuncu ancak oynatilmaya calisilan oyun ile oyuncularin yetenekleri arasinda uyumsuzluk var. bazi oyunculara gerekten yazik oluyor. bunlarin basinda da Hamsik ve Bakasetas geliyor.
defansif kurgu cok zyaif, ofansif kurgu ise hic yok. oyun akiskan degil, diragan bir oyun oynuyoruz. Sahada birbirlerini ilm defa görmüs gibi oynayan bir onbir vardi yine.hocanin aklinda olan seylerin bir kismi dahi bu oyuncu grubuyla sahaya yansitilamiyor ancak bu onlarin sucu degil. Evet sistem hocasi diyoruz da sistem icinde de oyunculara makina gibi görevler yüklemeye calisirsan o sistem islemez. tamami olasiliklar oyunu olan futbolda olasiliklari ortadan kaldirmaya claismak sadece oyunla savasmaya götürür bizi.

ben acikcasi hocanin bir cuval inciri berbat etmek üzere oldugunu düsünüyorum.Takintilarindan kurtulamiyor. Trezeque sezon basindan bu yana ilk nbirde basliyor ve cok büyük bir problem haline geldi. Sagbek, solbek takima katki veremeyen oyuncular.ortasahada Bakasetasin oynama istegini,hirsini caliyoruz, Hamsikten geregince yararlanamiyoruzBen bugün sahaya cikan ve sonradan oyuna giren oyunculari anlayamadim.Hocanin kafasinda oynadigi oyunla sahada oynanan oyun birbirleriyle tamamen kopuk. sorun su ki bu hocanin dogru bidiginden dönmek gibi bir düsüncesinin de olmadigi asikar.

serdaracıl
06.10.2022, 23:02
Bu seneki transferleri çok aradık mı acaba

Arif Timurcioğlu
06.10.2022, 23:04
Bu seneki transferleri çok aradık mı acaba

Menajer itelemesi olunca böyle oluyor.

doc holliday
06.10.2022, 23:06
Hugo sakattı.

Yedeklerde vardı

HasanTezel
06.10.2022, 23:08
Ömür e o kadar üzülüyorum ki kendi bile bu derece üzülmüyor belki de!

Bir pozisyon tüm Ömür kariyerinin özeti, yayda ilk kez topla buluştuk ve 3 adama basit bir feyk atıp kale ile tam yayın içinde karşı karşıya kalacak kalitede çalım attı, 20 milyon euro ediyor galiba dedim topa bir vurdu, vurdu demek bile yanlış dürte edi topu, top zor gitti kaleye…

Güçsüz
Mental olarak dipte
Korkmuş halde

Sanki Trabzon da yeğenim dibe vurmuş kadar üzüldüm, bu iş nasıl çözülür hrp düşünüyorum :(

Bilmiyorum katılan olur mu?

doc holliday
06.10.2022, 23:09
Naci nerelerde yahu?

Bardhi’yi kesemeyecek kadar kötüyse hiç idmanada çıkarılıp kalabalık yapmasın

serdaracıl
06.10.2022, 23:10
Bu maçta takımı bozan ilk isim yusuf yazıcıydı. Adam pas atmaya tepki olarak doğmuş. Bardi’nin oynaması hataydı. Bardi solda oynayacak diye trezege’nün sağa çekilmesi ise skandal. Hoca bu konuda net şekilde hatalıydı. Bardi bir daha 11 yüzü görmez umarım. Hoca fizikli rakibe karşı siopis yerine gbamin tercihi yapabilirdi. Gomez’in kırmızısı işin tuzu biberi oldu. Bartha da çok kötüydü. Adam yediğimiz her golün içinde resmen. Maçın en kötüsü hocaydı. Bardi ve bartha onu takip etti. Ayakta kalanlar ise trezege ve uğurcandı

Varlıbaş61
06.10.2022, 23:11
https://twitter.com/tigertrabzon61/status/1578096845087117313?s=46&t=YH37NgQWc2xRFoDudclnRw

Şu rezilliğe bak. Bu adama ancak gülünür diyorum her zaman, gülüp geçelim bizden defolup gidene kadar !

Ugur Kurucelik
06.10.2022, 23:13
Şu şikecilerin oynadığı futbolla imreniyorum.

Bizde ise olumlu hiç birşey yok.

Hoca Alanyaspor maçından bu yana saçmalıyor. Aylardır futbol görmedik. Biraz Sivas ve biraz kızıl yıldız maçı hariç, sahada rezil futbol var.

Bu kadronun karşılığı bu futbol olmamalı.

Gesendet von meinem Pixel 4 mit Tapatalk

serdaracıl
06.10.2022, 23:16
Şu şikecilerin oynadığı futbolla imreniyorum.

Bizde ise olumlu hiç birşey yok.

Hoca Alanyaspor maçından bu yana saçmalıyor. Aylardır futbol görmedik. Biraz Sivas ve biraz kızıl yıldız maçı hariç, sahada rezil futbol var.

Bu kadronun karşılığı bu futbol olmamalı.

İmrenilecek bir ooyun oynamıyorlar

Ugur Kurucelik
06.10.2022, 23:20
İmrenilecek bir ooyun oynamıyorlar
Adamlar pres yapıyor, dikine pas atıyor, çalım atıyor, sağdan soldan saldırıyor, neredeyse her ikili mücadeleyi kazanıyor, daha ne olsun?

He iyi bir sistem takımı bunları yener çünkü savunmaları pek iyi değil ama bizden çok daha iyiler şuan.

Surmeneli_91
06.10.2022, 23:21
kadro planlaması berbattı çok yanlış transferler yapıldı.
(trezeguet - eren -maxi - bardhi - umut- bartra - doğucan - lahtimi - yusuf - naci - larsen - gbamin)
bu isimlerden 1-2 isim standart çıktı kalanı kalite olarak birşey katamadı olmasa da negatif etkilenmezdik.(tabi hocanın da payı büyük bu durumdan)
ortasahada hamsik gibi biri lazımdı tecrübe lazımdı, kanatta standart oynayabilen oyuncumuz bile yok.
takımın iq su hamsik olmasa yok denebilir. hızlı adamların yok.
beklerin alternatifi yok olsa muhtemelen şimdikiler oynamazdı onlardan daha da beter değilse.
gidip abduşun aynısından boşuna para bayılıp getirdik. uyuşuk adamları topladık yetmedi yatmaya gelen adamları da aldık.
adam yeteneksiz olur ama mücadele eder ne bileyim hızından falan yararlanılır ama bizde biri bile yok.
başkan ve yönetim adeta harakiri yaptı ve şampiyon takımı rezil duruma getirdi.

elimizdekiler de kötüleşti ama bunun da tek sebebi hocadır.
takım oyunu hiç yok. pres yok mücadele yok hırs yok hareketlilik yok takım savunması berbat takım boyu yine zirveye çıktı kopuk oynuyoruz planımız yok hücumda zaten 1,5 senedir kötüyüz. wakanın ayaklarına bakıyorduk şimdi o da yok. hoca da maçtan sonra gelişmekte olan bir takımız hikayeleri anlatıyor kabul etsene bir kere kötü futbol oynattığını ama yok illaki saçma bir bahanesi olacak. yanlış anlaşılmasın ben karamancı yada güneşçi değilim gelmelerini de hiç istemem onlar geleceğine hocamız kalsın derim ama bu hocayla da olmayacak boşuna vakit kaybediyoruz gerçi sözleşme yaptık kurtulmamız kolay olmayacak yazık olacak 2-3 seneye.

avrupada 3.lük bile zor boşuna yorulmaya gerek yok. 11 e 11 de oynasak puan alamazdık rakipten hayal aleminde yaşamanın anlamı yok.
türkiye ligi zaten berbat bir lig kendi ligimizde bile kötüyüz avrupa defteri tamamen hayal.

lig için toparlanabilirmiyiz diye düşünüyorum ama hocayla zor olacak kafa olarak takımı bi tık ileriye taşıyamıyor artık ki toparlansak şampiyonluk bu sene çok zor ilk 3 başarıdır.

Erkan A.
06.10.2022, 23:35
Ilk önce ts macini izlemedim veya baska mac izledim ara da bir ts macini izledim diyenler forumda ne diye vakit geciriyorsunuz cok ilginc, trabzonspor kötü oynar oynamaz fark etmez trabzonspor maci varsa o saate o tarihte benim icin dünya duruyor ve sadece trabzonsporum icin hayat devam ediyor vay be ts oynayacak ve Ben baska mac izlicem rüyada görsem inanmam sizler nasil taraftarsiniz ya..

trabzonsporun kadrosunu elestirelim abdulkadir özdemir baris atas batuhan ahmet canbaz avdijaj olsun böyle cöpler trabzonsporumuzun tarihi boyunca hep oldular aslinda futbolcu olmayanlara zorla futbol oynatik yetmedi milyoner ederek gönderdik bunlara simdi bardhi eklenmistir .
bardhiyi normal bir hoca oynatmazdi avci hocada bunlardan belliki baskana gösteriyor ucuz transferi bardhi avcinin istedigi bir oyuncuya olduguna inanmiyorum.

lahtimi konusuna gelince lahtimi jaja tarzi bir oyuncudur böyle oyunculari Avci hoca oynatmaz avci oyuncularindan geri pas istiyor lahtimi bu oyun kültürüne Systeme uymuyor .
ömür de devre arasinda bir kulübe kiralik gitmeli.
yaziciyi elestirenler var yazici bizi önümüzdeki lig maciyla birlikte ligin sirvesine tasir tekrar sampionluga da oynariz fakat avrupaya ne hocamiz nede kadro hazir degilim.

arkadaslar renktaslar futbolda maglubiyete var
hocamiz yanlislarini düzeltecektir veya gidecektir
trabzonsporumuza daha cok sahip cikma zamanidir simdi
kasimpasa macinda stad Doku dizgin olmalidir
unutmadan yazayim hatalardan ders cikararak monaco macina baslarsak bu monacoyu aglatarak fransaya göndeririz bunu yapabilecek kadromuz mevcutur
dik duralim yeterki,grupta sansimiz sonuna kadar devam ediyor ligde 3 puan gerideyiz hersey güzel olacaktir.

Cem Balcı
06.10.2022, 23:37
https://twitter.com/YesTV61/status/1578063457567522816

Taraftarın ayağına sağlık.

doc holliday
06.10.2022, 23:39
Adamlar pres yapıyor, dikine pas atıyor, çalım atıyor, sağdan soldan saldırıyor, neredeyse her ikili mücadeleyi kazanıyor, daha ne olsun?

He iyi bir sistem takımı bunları yener çünkü savunmaları pek iyi değil ama bizden çok daha iyiler şuan.

Maçı izliyorum,febeş fena değil ama larnacada çok cacık takım.Ümraniyespor vol-2

kievi nasıl yenmiş bunlar depte hayret

bizim grupta bu kadar güçsüz takım yok

My
06.10.2022, 23:41
Yedeklerde vardıDoğru. Baka da vardı. Ama ikisinin de hafif sakatlıkları vardı. Riske edilmemek için kenara çekildi. Yani maç öncesi açıklamaları bunlardı.

doc holliday
06.10.2022, 23:42
Herşeye rağmen seyircinin maç sonu takımı çağırıp alkışlaması çok güzeldi

Böyle olmalı başka Trabzonspor yok

barsoom
06.10.2022, 23:53
Evet oyun kötü evet hocanın tercihleri yanlıştı evet oyuncular kötüydü(bazıları zaten hep kötü) ve evet bence 12-11 oynasak bile kazanamazdık ama sanki oyuncular dünyanın en kötü oyuncuları hoca da en kötü hocası gibi yorum yapanları aklım almıyor aga bu oyun böyle gitmeyecek gelişecek ve iyi olacak kötülemek sallamak çok basit önemli olan destek olmak sonuna kadar bu hoca bunu hakediyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

jairzinho
06.10.2022, 23:55
Maçı izliyorum,febeş fena değil ama larnacada çok cacık takım.Ümraniyespor vol-2

kievi nasıl yenmiş bunlar depte hayret

bizim grupta bu kadar güçsüz takım yok

https://arsiv.mackolik.com/Mac/3764990/AEK-Larnaca-Rennes

rennes larnacayı 90. dakikada atmış olduğu golle yenmiş, topla oynama yüzdeleride fena değil

larnaca nın kötü takım olduğunu düşünmüyorum,

doc holliday
07.10.2022, 00:01
https://arsiv.mackolik.com/Mac/3764990/AEK-Larnaca-Rennes

rennes larnacayı 90. dakikada atmış olduğu golle yenmiş, topla oynama yüzdeleride fena değil

larnaca nın kötü takım olduğunu düşünmüyorum,

Bilemiyorum hücum planları yok doğaçlama oynuyorlar, defansıda sıkıntılı geldi bana.

Hiç reaksiyon vermedi fenere, ilk defa izledim pek tutmadım.

Enes Başkaya60
07.10.2022, 00:03
İlk başta şunun altını çizeyim hakem ağzımıza etmiş Kırmızı kart yanlış oğlu yanlış bilerek vurmuyor Gomez burda birde ceza verilsin diyen var, penaltı'nın penaltı ile alakası bile yok. Hakem net ağır yanlış kararlar vermiş.

Gelelim oyuna maalesef Abdullah Hoca her zaman söylediğim gibi çok kaprisli, egolu bir adam.

Lahtimi'yi oynatırım da iyi çıkar diye adım gibi eminim korkuyor.

Saf kanat sağ açık ama oynatmıyor çocuğu oyuna dahi sokmuyor şu maçta. Sol kanat oyuncusunu sağa çekiyor Bardi oynasın diye.

5 yaşındaki çocuk bile bizim takımın böyle bir sistem ile oynayamayacağını görür ama hoca görmüyor kendi bildiğini okumaya devam ediyor.

Naciyi ne diye aldırdın diye sorarlar adama sen aldırmadın o zaman klüp aldı bu çocuğu.

Dorukhan ve Visca büyük bir eksiklik ama bizim şu anki kadromuz da çok kötü değil.

En büyük yanlışımız da transfer planlaması Hamsik'e alternatif aldırmamak şu transfer döneminde intihar etmektir.

Bu kadro bu kadar aciz duruma düşecek kadar kötü değil.Sistem de çok büyük sıkıntı var.

Devam et sen hocam kaprislerine nereye kadar bakalım.

Ugur Kurucelik
07.10.2022, 00:11
Hakemlik birşey yok. Sen salak gibi düşerken ayağını adamın suratına uzatırsan kırmızıyı yersin haklı olarak.

Penaltı da doğru karar.

Bu maçın suçlusu hakem değil.

Bu maçın sorumlusu:
Yanlış transfer yapan yönetim, yanlış kararlar veren teknik heyet ve rezilleri oynayan futbolcular!

Başka yerde aramayın.

Hatta Monaco hiç zorlamadı bile. Adamlar antrenman havasında oynadı.

doc holliday
07.10.2022, 00:11
İlk başta şunun altını çizeyim hakem ağzımıza etmiş Kırmızı kart yanlış oğlu yanlış bilerek vurmuyor Gomez burda birde ceza verilsin diyen var, penaltı'nın penaltı ile alakası bile yok. Hakem net ağır yanlış kararlar vermiş.

Gelelim oyuna maalesef Abdullah Hoca her zan söylediğim gibi çok kaprisli egolu bir adam.

Lahtimi'yi oynatırım da iyi çıkar diye adım gibi eminim korkuyor.

Saf kanat sağ açık ama oynatmıyor çocuğu oyuna dahi sokmuyor şu maçta. Sol kanat oyuncusunu sağa çekiyor Bardi oynasın diye.

5 yaşındaki çocuk bile bizim takımın böyle bir sistem ile oynayamayacağını görür ama hoca görmüyor kendi bildiğini okumaya devam ediyor.

Naciyi ne diye aldırdın diye sorarlar adama sen aldırmadın o zaman klüp aldı bu çocuğu.

Dorukhan ve Visca büyük bir eksiklik ama bizim şu anki kadromuz da çok kötü değil.

En büyük yanlışımız da transfer planlaması Hamsik'e alternatif aldırmamak şu transfer döneminde intihar etmektir.

Bu kadro bu kadar aciz duruma düşecek kadar kötü değil.

Devam et sen hocam kaprislerine nereye kadar bakalım.

Kırmızı doğru adamların penaltısıda penaltı bence

Ama bardhinin pozisyonunada lehimize penaltı vermeliydi.Gri pozisyon olduğu için var çağıramazdı ama hakem direkt verebilirdi.

jairzinho
07.10.2022, 00:12
Bilemiyorum hücum planları yok doğaçlama oynuyorlar, defansıda sıkıntılı geldi bana.

Hiç reaksiyon vermedi fenere, ilk defa izledim pek tutmadım.

prese ve alan daraltmaya karşı reaksiyon vermek kolay değil hocam

doc holliday
07.10.2022, 00:19
prese ve alan daraltmaya karşı reaksiyon vermek kolay değil hocam

fenerden bağımsız jesus’uda oynatığı futboluda severim

Ama hunter hocamıda severim:) sadece bazı takıntılarından kurtulması gerek, bir hocayı en çok dağıtan şey takıntılar

Enes Başkaya60
07.10.2022, 00:26
Kırmızı doğru adamların penaltısıda penaltı bence

Ama bardhinin pozisyonunada lehimize penaltı vermeliydi.Gri pozisyon olduğu için var çağıramazdı ama hakem direkt verebilirdi.

Bence yanlış kararlar abi benim düşüncem tabiki bu.

Enes Başkaya60
07.10.2022, 00:26
fenerden bağımsız jesus’uda oynatığı futboluda severim

Ama hunter hocamıda severim:) sadece bazı takıntılarından kurtulması gerek, bir hocayı en çok dağıtan şey takıntılar

Bu takıntıları da maalesef hiç bitmeyecek abi.

exelans_25
07.10.2022, 00:27
Takim ciddi anlamda kötü Avrupada gercekci hedef 3. Olup konferans ligine kalmak ligde de Kasimpasayi yenip bir sekilde suni de olsa yukarida tutunmaya devam etmeliyiz

doc holliday
07.10.2022, 00:31
Takim ciddi anlamda kötü Avrupada gercekci hedef 3. Olup konferans ligine kalmak ligde de Kasimpasayi yenip bir sekilde suni de olsa yukarida tutunmaya devam etmeliyiz

Bilemiyorum bu konferans ligini en başından beri hiç sevemedim.

İlk 2 ye girip avrupa ligine devam edemeyeceksek elenelim bence tüm odağımızı lige verelim.

mete61bordomavi
07.10.2022, 00:32
Valla, gecenin bu saatinde hele de soğuktan boynum tutulmuşken detaylı analiz yazamayacağım!
Sadece tek bir şey söyleyip gideceğim. Zaten anlayan da yok bu diyeceğimi.

Futbolculara hiç suç bulmayın! O kadar yavaş o kadar rezil bir hızda ve takım genişliğinde bir taktikte oynuyor ki Trabzonspor, rakip tüm Trabzonlu oyuncuları hem marke ediyor hem de pas yollarını kapatıyor!
Haliyle de topu alan Trabzonsporlu oyuncu pas atacak adam bulamıyor ve geriye ya da yana oynamak zorunda kalıyor! Hatta daha kötüsü de derinlemesine dikey pas vereceği arakadaşı olunca bile geriye verip oyun kurmaya çalışıyor!
Neymiş efendim? ''Geriden oyun kurup topa sahip olmak...'' işte o anda onu diyenin ağzına kürekle vurasım geliyor! O yüzden on kişi kalmış Macar köy takımı Allah'ın Varoş'u sana üç tane sallıyor!
Rezillik daha bitmedi!
Madem topa sahip olarak pas oyunu oynayacaksın o halde defansı orta saha çizgisine çekmeye mecbursun! Aksi takdirde rakip kaptığı topla direkt olarak geride bekleyen veya daha da geriye koşan defansın üstüne üstüne koşacak ve kendi yarı sahanda derinlemesine boşluklar oluşturacaksın!
Örnek, Antep maçında Maxim'in orta sahadan topla sürüp gidip ceza sahamıza elini kolunu sallayarak girmesi ve attığı enfes gol! Üstelik maçın henüz başında ve risk almıyor pozisyonda böyle gol yiyorsun! Neden?
Çünkü elin adamı topu aldığında direk skor üretecek hamlelerin yapılacağı yere çok hızlı bir şekilde giderek bu oyunu oynuyor. Senin gibi kontra atak (geçiş futbolu deniyor şimdilerde peh! peh!) özürlüsü değil!

Bu örnek kafi gelmedi mi?
Antalya maçında yenilen ilk golleri düşünün! Geriden oyun kurma saçmalığı yüzünden Doğucan'ın kaptırdığı top direk kalemizde gol oldu! Yetmedi Antalya çok adamla seri bir şekilde geldikçe geldi ve sonunda sinirlerine hakim olamayan Vitor Hugo kayarak tekmeyi rakibin bileğine vurdu! Çat penaltı 2-0!
Saysam böyle bir sürü rezillik sayarım da maalesef bu forumda futbolun mekaniğini zerre kadar bilmeyenler, hala futbolculara saydırıyor! Uğurcan'a saydırıyor! Ona buna saydırıyor! Acaba kim takımı destekliyor? Kim köstekliyor?

Beyler! Eğri oturup doğru konuşalım!
Biz, geçen sene harika bir futbol oynadığımız için değil, takım iskeletini çok bozmadan transferleri zamanında yapıp özellikle Nwakaeme'nin insanüstü çalımlarının getirdiği asist ve gollerle tek farklı skorlarla ve de en önemlisi İstanbul takımlarının geçen sene rezil bir şekilde yönetilmesi sonucu şampiyon olduk! Geçen senenin ilk Fener maçında Kim min Jae kırmızı görmeseydi acaba Fener'i yine de yener miydik? Yoksa fark mı yerdik? Ikına ıkına zorla kazandık 10 kişi kalan takıma karşı!
Her neyse! Daha böyle yazar yazar dururum! Tepki görme pahasına bunları yazmak zorundaydım o yüzden dost acı söyler kimse kusura bakmasın!
Bu oyun mantalitesi ve taktiğiyle ve de KORKAKLIKLA bu sene işimiz epey zor görünüyor!

Edit: Hamsik baba affet! 30 bilmem kaç yaşındaki Hamsik bizim ceza sahasına kadar adamını kovalıyor ve bunu tam 60-65 dakika yapıyor, ama sonradan oyuna girenler gelip geçenleri sadece izliyordu! Hakkını helal et Hamsik baba!

bingolts
07.10.2022, 00:34
Avcı söyleyecek söz bulamıyorum bir şampiyonluk ve ötesi yok maalesef.

Yusuf BALCI
07.10.2022, 00:36
Valla, gecenin bu saatinde hele de soğuktan boynum tutulmuşken detaylı analiz yazamayacağım!

Futbolculara hiç suç bulmayın! O kadar yavaş o kadar rezil bir hızda ve takım genişliğinde bir taktikte oynuyor ki Trabzonspor, rakip tüm Trabzonlu oyuncuları hem marke ediyor hem de pas yollarını kapatıyor!
Haliyle de topu alan Trabzonsporlu oyuncu pas atacak adam bulamıyor ve geriye ya da yana oynamak zorunda kalıyor! Hatta daha kötüsü de derinlemesine dikey pas vereceği arakadaşı olunca bile geriye verip oyun kurmaya çalışıyor!
Neymiş efendim? ''Geriden oyun kurup topa sahip olmak...'' işte o anda onu diyenin ağzına kürekle vurasım geliyor! O yüzden on kişi kalmış Macar köy takımı Allah'ın Varoş'u sana üç tane sallıyor!
Rezillik daha bitmedi!
Madem topa sahip olarak pas oyunu oynayacaksın o halde defansı orta saha çizgisine çekmeye mecbursun! Aksi takdirde rakip kaptığı topla direkt olarak geride bekleyen veya daha da geriye koşan defansın üstüne üstüne koşacak ve kendi yarı sahanda derinlemesine boşluklar oluşturacaksın!
Örnek, Antep maçında Maxim'in orta sahadan topla sürüp gidip ceza sahamıza elini kolunu sallayarak girmesi ve attığı enfes gol! Üstelik maçın henüz başında ve risk almıyor pozisyonda böyle gol yiyorsun! Neden?
Çünkü elin adamı topu aldığında direk skor üretecek hamlelerin yapılacağı yere çok hızlı bir şekilde giderek bu oyunu oynuyor. Senin gibi kontra atak (geçiş futbolu deniyor şimdilerde peh! peh!) özürlüsü değil!
Antalya maçında yenilen ilk golleri düşünün! Geriden oyun kurma saçmalığı yüzünden Doğucan'ın kaptırdığı top direk kalemizde gol oldu! Yetmedi Antalya çok adamla seri bir şekilde geldikçe geldi ve sonunda sinirlerine hakim olamayan Vitor Hugo kayarak tekmeyi rakibin bileğine vurdu! Çat penaltı 2-0!
Saysam böyle bir sürü rezillik sayarım da maalesef bu forumda futbolun mekaniğini zerre kadar bilmeyenler, hala futbolculara saydırıyor! Uğurcan'a saydırıyor! Ona buna saydırıyor! Acaba kim takımı destekliyor? Kim köstekliyor?
Biz, geçen sene harika bir futbol oynadığımız için değil, takım iskeletini çok bozmadan transferleri zamanında yapıp özellikle Nwakaeme'nin insanüstü çalımlarının getirdiği asist ve gollerle tek farklı skorlarla ve de en önemlisi İstanbul takımlarının geçen sene rezil bir şekilde yönetilmesi sonucu şampiyon olduk! Geçen senenin ilk Fener maçında Kim min Jae kırmızı görmeseydi acaba Fener'i yine de yener miydik? Yoksa fark mı yerdik? Ikına ıkına zorla kazandık 10 kişi kalan takıma karşı!
Her neyse! Daha böyle yazar yazar dururum! Tepki görme pahasına bunları yazmak zorundaydım o yüzden dost acı söyler kimse kusura bakmasın!
Bu oyun mantalitesi ve taktiğiyle ve de KORKAKLIKLA bu sene işimiz epey zor görünüyor!

Her kelimesine katılıyorum. Boşa avunmaya gerek yok. Oynadığımız "şey"'den utanıyorum.

My
07.10.2022, 01:37
Madem topa sahip olarak pas oyunu oynayacaksın o halde defansı orta saha çizgisine çekmeye mecbursun!İşte bunun için Edgar biçilmiş kaftandı. Herif çita gibiydi. Edgarlan devam edelim iyisini bulamıyorsak zorlamaya gerek yoku bunun için diyordum. Bartraya çok sevinmiştim ama adamın defansı acayip zayıfmış, yanına bir de yavaşlığı eklenince...

doc holliday
07.10.2022, 01:43
İşte bunun için Edgar biçilmiş kaftandı. Herif çita gibiydi. Edgarlan devam edelim iyisini bulamıyorsak zorlamaya gerek yoku bunun için diyordum. Bartraya çok sevinmiştim ama adamın defansı acayip zayıfmış, yanına bir de yavaşlığı eklenince...

Bartra her daim defansif yönden sıkıntılı bir oyuncuydu

Ben hiç sevinememiştim geldiğine hatta hiç beğenmediğim kaan ayhanı bile ona tercih ederdim

Edgar belki çok iyi değildi, sakardı makardı ama bizim sisteme ve tandemdeki oyuncuya uyum sağlıyordu.

Kemal Öztel
07.10.2022, 05:33
Birincisi çok kolay gol yiyoruz, rakibi karşılarken hiç temaslı oynamıyoruz bundan kaynaklandığını düşünüyorum. Ikincisi, Uğurcan'a gönderdiğimiz geri paslarda boşta müsait stoper veya bek arkadaşı olsa bile genelde uzun top oynamayı tercih ediyor kaptan ve bunların da bir çoğu ya taca ya rakibe gidiyor.
Hocanın bu iki konuda acil müdahalesini bekliyorum

DeAgLeMaNyAq
07.10.2022, 06:41
Oyuncu yapısı itibariyle Monaco maçlarından zaten pek ümidim yoktu ancak grupta herkesin herkesi yenebilmesi işlerimizi zora soktu...

Ufuk
07.10.2022, 06:46
Enis’i görünce abdüşe messi muamelesi yapasım geliyor.Kötünün daha kötüsünü almakta büyük başarı

Takım planlamasında çok hatalar yapıldı.

Zaten şampiyon takımın 10-15 transfer yapması baştan yanlıştı 3-4 net adam yeterdi.

Başka birini eleştirmek için bile olsa bu Ömürün pozitif bir özelliğini öne çıkarılması beni çok şaşırtıyor artık. Forumdan rastgele birini seç o şutu atmaz. Alt ligden gelen Istanbulsporun genç topçusu orta sahadan kaleci avlıyor bizimkinin vurduğu şutu kaleci eline almaya tenezzül etmedi. Mahallede popoyla kontrol yapardık profesyonel topçu olmasa o hareketi bile yapabilirdi rakip kaleci.

Fizik, teknik, oyun akli, sorumluluk hiçbiri yok. Bu takımda Ömürden kötü topçu yok şu anda. Daha önce gösterdiklerinin ve gösterebilir dediklerimizin ekmeğini yiyor.

HOPA'LI TS'Lİ
07.10.2022, 07:36
Taraftara helal. Hiç susmadılar.

Gürcü pislik hakem art niyetliydi. Asla penaltı değil.

Kırmızı kart tartışılır. Bana ucuz geldi. Rakip oyuncu abarttı olayı. Maxi'nin kötü niyetli olmadığını düşünüyorum. Hakem bize bilenmiş gibiydi.

Çok pozisyona girdiler. Farklı olabilirdi.

Trabzon'da yenmemiz lazım. Gruptan çıkmak için dün en azından beraberlik alabilmeliydik. Ancak her şey bitmiş değil.

doc holliday
07.10.2022, 08:06
Başka birini eleştirmek için bile olsa bu Ömürün pozitif bir özelliğini öne çıkarılması beni çok şaşırtıyor artık. Forumdan rastgele birini seç o şutu atmaz. Alt ligden gelen Istanbulsporun genç topçusu orta sahadan kaleci avlıyor bizimkinin vurduğu şutu kaleci eline almaya tenezzül etmedi. Mahallede popoyla kontrol yapardık profesyonel topçu olmasa o hareketi bile yapabilirdi rakip kaleci.

Fizik, teknik, oyun akli, sorumluluk hiçbiri yok. Bu takımda Ömürden kötü topçu yok şu anda. Daha önce gösterdiklerinin ve gösterebilir dediklerimizin ekmeğini yiyor.

Ömürün bu kadar kötü olması çok sıkıntılı bakalım 3. yerli olarak kimi oynatacak hoca K.paşa maçında.Ben bu sefer Naciyi oynatacak diye düşünüyorum.Santrafordada yine maxi başlamalı

Abdüş’te ısrar etmek artık zarar verir.Başka türlü bir motivasyon şekli bulunmalı.Özel psikolog - mentor- yaşam koçu falan tutsun hoca ve yönetim çok yararlanmak istiyorsa ömür’den

Mehmet Fatih Yavuz
07.10.2022, 08:09
Maçtan evvel böyle genç ve dinamik bir takıma karşı hiçbir şansımız olmadığını düşünmüyordum zaten.
Maçın başında 10 kişi kalmak da üzerine tüy dikti.

Kasımpaşa maçını bilmem. Ama BJK maçında oyun olarak benzer bir senaryo bekliyorum.
Umarım oyun olarak geri kalsak da sonuçlar bizim lehimize olur.

Detaylı maç analizine girmeye de gerek yok.
Zaten 2. yarıyı izlemedim.

HOPA'LI TS'Lİ
07.10.2022, 08:11
Ömürün bu kadar kötü olması çok sıkıntılı bakalım 3. yerli olarak kimi oynatacak hoca K.paşa maçında.Ben bu sefer Naciyi oynatacak diye düşünüyorum.Santrafordada yine maxi başlamalı

Abdüş’te ısrar etmek artık zarar verir.Başka türlü bir motivasyon şekli bulunmalı.Özel psikolog - mentor- yaşam koçu falan tutsun hoca ve yönetim çok yararlanmak istiyorsa ömür’den

Ömür'e ne tutarsan tut, faydasız

Dünkü sonucu, çok erken kırmızı kart görerek takımı yakan Maxi kadar kanat transferi yapmayıp 10 orta saha oyuncusu alan yönetime yazarım.

Gruptan çıkmak için hala şansımız sürüyor.

En kötü konferans liginde şampiyonluk hedefleriz.

:)

Yiğit Gayretli
07.10.2022, 08:15
10. dakikasında amatör bir hareketle eksik kalınan maç için analiz yapılıyor.

Ben saha içinde olsam Maxi Gomez'e kızgınlığımdan topu tüfeği unuturdum. Dünyanın en anlamsız kartını gördü, beni bile tv başında oturduğum yere gömdü resmen. Siz sanıyor musunuz ki futbolcular robot gibi maça çıkıp, soyunma odasına giriyorlar. Onlar da bizim gibi rakibini izliyor. Fiziksel olarak onlardan daha zayıf olduklarını, 10 kişi kalınca kalan 80 dakikada çok yıpranacaklarını, çabuk bir golde olabilecek en kötü senaryonun başlangıcı olacağını onlar da düşünüyorlar. Hiç kolay değil oralardan toparlamak.

doc holliday
07.10.2022, 08:21
Maçtan evvel böyle genç ve dinamik bir takıma karşı hiçbir şansımız olmadığını düşünmüyordum zaten.
Maçın başında 10 kişi kalmak da üzerine tüy dikti.

Kasımpaşa maçını bilmem. Ama BJK maçında oyun olarak benzer bir senaryo bekliyorum.
Umarım oyun olarak geri kalsak da sonuçlar bizim lehimize olur.

Detaylı maç analizine girmeye de gerek yok.
Zaten 2. yarıyı izlemedim.

10 kişi kalmamız olabilir futbolda bunlar var ama hiç reaksiyon vermemiz bu kadar kolay kabullenişimiz büyük sorun

Yoksa 10 kişi kalan ne takımlar gördük,en basitinden misal k.yıldız bi 10 -15 dakika daha olsa bizden beraberliği koparırdı 10 kişi o maçta.

Hem maç analizine hemde tek tek oyuncu değerlendirmesine gerek yok doğru bu maç için

Mesela Yazıyıcıyı çok merak ediyordum ama bu maçla yargılamak doğru olmaz.Önünde al ver yapacağı bir forvet yoktu sonuçta oda haklı..

Çağlar Güleryüz
Taraftar dışında olumlu konuşabileceğim hiçbir şey yoktu maçta.
FIRTINA'nın dönüştüğü hale bakın.
Ayıp.

Burak Bıyıklı
Bardhi 80 dakika neden sahadaydı?

Baka neden 11'de değildi?

Baka güya sakatsa neden 60'ta oyuna girip bulduğunu zımbaladı? (Skor 3-0 olmuşken sakat dediğin adamı oyuna almazsın. Tarihte örneği yok bunun.)

Tüm değişiklikler bittiğinde sahadaki formasyonumuz neydi?

Trezegeut neden sağ kanatta oynuyor?

HOPA'LI TS'Lİ

Ben saha içinde olsam Maxi Gomez'e kızgınlığımdan topu tüfeği unuturdum. Dünyanın en anlamsız kartını gördü, beni bile tv başında oturduğum yere gömdü resmen. Siz sanıyor musunuz ki futbolcular robot gibi maça çıkıp, soyunma odasına giriyorlar. Onlar da bizim gibi rakibini izliyor. Fiziksel olarak onlardan daha zayıf olduklarını, 10 kişi kalınca kalan 80 dakikada çok yıpranacaklarını, çabuk bir golde olabilecek en kötü senaryonun başlangıcı olacağını onlar da düşünüyorlar. Hiç kolay değil oralardan toparlamak.

Gomez kalibresindeki bir oyuncunun (hakem haklı veya haksız onu geçtim) o hareketi yapmaması lazım. Maç başlamadan bitti. Keyfimizin içine etti.

HOPA'LI TS'Lİ
07.10.2022, 08:22
Bardhi 80 dakika neden sahadaydı?

Baka neden 11'de değildi?

Baka güya sakatsa neden 60'ta oyuna girip bulduğunu zımbaladı?

Tüm değişiklikler bittiğinde sahadaki formasyonumuz neydi?

Trezegeut neden sağ kanatta oynuyor?

Muhammed Trezege'yi sağ kanatta oynatmak futbol cahilliğidir. Olmuyor. Olmaz.

Burak Bıyıklı
07.10.2022, 08:24

Bunu nasıl görmüyor hoca abi anlamıyorum. İnat etmesindeki ısrarı da anlamıyorum. Ya herkes mevkisi dışında iyi oynayacak diye bir kanun mu var. Dün adam aldığı her topu sola sürdü. Bu adama niye eziyet çektiriyoruz yani.

Çağlar Güleryüz
07.10.2022, 08:25

Rezillik daha bitmedi!

Edit: Hamsik baba affet! 30 bilmem kaç yaşındaki Hamsik bizim ceza sahasına kadar adamını kovalıyor ve bunu tam 60-65 dakika yapıyor, ama sonradan oyuna girenler gelip geçenleri sadece izliyordu! Hakkını helal et Hamsik baba!
Noktası, virgülüne kadar katılıyorum. Kalemine sağlık renktaş.

bordoylamavi
07.10.2022, 08:29
avcı nın bu maç da bahanesi
Avcı, "11'e 11 devam etse belki de kazanabilirdik." dedi.
"Bu seviyede 90 dakika 11'e 10 oynamak kolay bir süreç değil. Uluslararası seviyede bu kadar süre 10 kişi oynamak kolay değil.

ferençvaroşa bütün maç 11 10 oynadık da noldu. bırak 11 11 i 12 11 olsak yine yenemezdik monacoyu. bu tarz bahanelere sığınmak yakışmıyor avcıya.

Oğuz ZEYTİN
07.10.2022, 08:31
Dün akşam ilk devrede, rakibin sağ taraftan geldiği ve ofsayt olan bir pozisyon var. Sağ bek, öne tek pas yapıyor. Açıktaki adam ceza sahasına kesiyor.

Yerleşik halde, iki pasla pozisyon üretmek... Tempo bu işte. Bunun için doğru yerleşecek, yakın ve hareketli oynayacaksınız. Hocanın "Sabırlı oyundan" kastı, bu pozisyonun antitezi değildir tabii. Çünkü biz de bunları yaptık (Hem geçen sene hem bu sene). Fakat o noktaya çıkınca kalamıyoruz. Belki fizik olarak yetersizlik belki kadrodaki sürekliliği sağlayamamış olmak, oyun istikrarını engelliyor.

Bakasetas yokken, hocanın 4-1-2-3'üyle (Bence isabetli bir tercihti fakat hep yanlış oyuncularla oynadık) başlayabilirdik. Bakasetas - Ömür'le oynadığını, Hamsik-Gbamin'le (hazır değilse Doğucan'la ve hatta çok eleştirdiğim Ömür'le) deneyebilirdik.

Hamsik sol içe yerleşmişken, bu sefer Trezeguet'yi sağa aldık. Ama sağ iç yoktu. Siopis o işlerin oyuncusu değil maalesef.

Şu orta saha dizilimini ve rollerini oturtursak önümüz açık.

doc holliday
07.10.2022, 08:31
Bunu nasıl görmüyor hoca abi anlamıyorum. İnat etmesindeki ısrarı da anlamıyorum. Ya herkes mevkisi dışında iyi oynayacak diye bir kanun mu var. Dün adam aldığı her topu sola sürdü. Bu adama niye eziyet çektiriyoruz yani.
Trezegeyi çok severim ama adamın en büyük olayı soldan içeri dalışları ile yaptığı asistler veya ayak içi gol vuruşları…

Zaten bu şekilde aston villa gördü adam..

Trezege reisi sağda görünce benim bütün hevesim kaçıyor.Adamcağız debeleniyor yapamayacağı şeyleri yapmak için üzülüyorum

Ayrıca bardhi’den kanat forvet yaratmak istemeside ayrı garip..

Sen hiçbir zaman oyuncu devşirerek veya yaratarak başarılı olmadın hocam.Her oyuncudan mevkiisinde extra verim alarak başarılı oldun, kendinle çelişme lütfen.

kayl
07.10.2022, 08:46
Trezegeyi çok severim ama adamın en büyük olayı soldan içeri dalışları ile yaptığı asistler veya ayak içi gol vuruşları…

Zaten bu şekilde aston villa gördü adam..

Trezege reisi sağda görünce benim bütün hevesim kaçıyor.Adamcağız debeleniyor yapamayacağı şeyleri yapmak için üzülüyorum

Ayrıca bardhi’den kanat forvet yaratmak istemeside ayrı garip..

Sen hiçbir zaman oyuncu devşirerek veya yaratarak başarılı olmadın hocam.Her oyuncudan mevkiisinde extra verim alarak başarılı oldun, kendinle çelişme lütfen.
Hocanin trezege yi sağ kanatta oynatma nedeni lar senin yalnız kalmaması antep macinda da bunu yaptı iki golü sağdan yiyince onu sağ kanatta aldı antep ordan pozisyon bulamadı.. ama normal de haklısın trezege bir sol kanat oyuncusu... bardhi de kariyerinde çok sol kanat oynamis ama esnasında bir firvet arkası... bakasetas i hoca söyledi normalse pas gecicektik bu maci dedi yarım saat oynattı kanaması varmış.. bu maci bitiren gomez o kırmızı kartı girmemesi gerekirdi.. ama kariyerinde 7 kırmızı var belliki çok agresif umarım bir daha yapmaz.. monaco bizden iyi takım beyler ama yinede onları içerde yenicegimizi dusunuyirum gruptan 2 ci cikicaz

doc holliday
07.10.2022, 08:46
Ömür'e ne tutarsan tut, faydasız

Dünkü sonucu, çok erken kırmızı kart görerek takımı yakan Maxi kadar kanat transferi yapmayıp 10 orta saha oyuncusu alan yönetime yazarım.

Gruptan çıkmak için hala şansımız sürüyor.

En kötü konferans liginde şampiyonluk hedefleriz.

:)

Bizim grup biraz karışık,Toplam 10 puan toplarsak gruptan çıkabiliriz..

Kalan 3 maçın 2 sinin sahamızda olması şansımız…

2 galibiyet 1 beraberlik çıkarabiliriz kalan maçlardan, bu gücümüz olduğuna inanıyorum ben yada inanmak istiyorum:)

cem1990
07.10.2022, 08:51
Konferans ligi candır.
Bizim olmamız gereken asıl yerdir
Önce takım Avrupa da maç yapmayi,Avrupa takımı gibi olmayı öğrenecek. Sonra büyük hayaller kuracak

Selim Çoban
07.10.2022, 09:01
Hocanin trezege yi sağ kanatta oynatma nedeni lar senin yalnız kalmaması antep macinda da bunu yaptı iki golü sağdan yiyince onu sağ kanatta aldı antep ordan pozisyon bulamadı.. ama normal de haklısın trezege bir sol kanat oyuncusu... bardhi de kariyerinde çok sol kanat oynamis ama esnasında bir firvet arkası... bakasetas i hoca söyledi normalse pas gecicektik bu maci dedi yarım saat oynattı kanaması varmış.. bu maci bitiren gomez o kırmızı kartı girmemesi gerekirdi.. ama kariyerinde 7 kırmızı var belliki çok agresif umarım bir daha yapmaz.. monaco bizden iyi takım beyler ama yinede onları içerde yenicegimizi dusunuyirum gruptan 2 ci cikicaz

Monaco bizden iyi takım değil. monaco normal takım. bizimkisi takım değil. Geçen yılda değildi bireysellik çok ön plandaydı.
Geçen yıl 5 hafta bakasetas, 5 hafta corne, 5 hafta ömür, 5 hafta djaniny, 5 hafta wakaeme, 5 hafta visca götürdü. Takım oyunu oynamıyoruz.
Hoca yine bireysellik bekliyor takımdan ama o geçen yılki takım değiliz. Ligde bireysellik yetebilir ama avrupada sadece takım oyunu kazanır

doc holliday
07.10.2022, 09:17
Monaco bizden iyi takım değil. monaco normal takım. bizimkisi takım değil. Geçen yılda değildi bireysellik çok ön plandaydı.
Geçen yıl 5 hafta bakasetas, 5 hafta corne, 5 hafta ömür, 5 hafta djaniny, 5 hafta wakaeme, 5 hafta visca götürdü. Takım oyunu oynamıyoruz.
Hoca yine bireysellik bekliyor takımdan ama o geçen yılki takım değiliz. Ligde bireysellik yetebilir ama avrupada sadece takım oyunu kazanır

Avrupada üstün başarı bizim için daha erken, üstelik kadromuzda sakatlıklarında etkisiyle o kadar üst düzey değil..

Alınan mağlubiyetlere falan çok takılmıyorum olabilir şeylerde alacağımız iyi sonuçlarla hem biraz kısmide olsa maddi girdi sağlardık hemde ülke puanı diye şu istanbul’un goygoycu medyasının ağzına sakız olmazdık…

kayl
07.10.2022, 09:28

Şu kendimizi dev aynasında görmeyi bırakalım biz bu grubun 4 cu torba takımıyız başarımız sadece gruptan çıkmak sonraki turda elendik hep... monaco da ben yedder ve embolo nun toplamı senin takımın kadar üstelik 10 kişi kalmisin

Doctore
07.10.2022, 09:29
Bu maçta takımı bozan ilk isim yusuf yazıcıydı. Adam pas atmaya tepki olarak doğmuş. Bardi’nin oynaması hataydı. Bardi solda oynayacak diye trezege’nün sağa çekilmesi ise skandal. Hoca bu konuda net şekilde hatalıydı. Bardi bir daha 11 yüzü görmez umarım. Hoca fizikli rakibe karşı siopis yerine gbamin tercihi yapabilirdi. Gomez’in kırmızısı işin tuzu biberi oldu. Bartha da çok kötüydü. Adam yediğimiz her golün içinde resmen. Maçın en kötüsü hocaydı. Bardi ve bartha onu takip etti. Ayakta kalanlar ise trezege ve uğurcandı

Avcı düzelmez kaç maçtır aynı terane. Çok kibirli ve egolu kendisi. İç görüsü olan adam iki üç maçta sıkıntıyı anlar ona göre oynar. Bu maç 11 e 11 olsada aynı şekilde hücum yer yine karşı kaleye gidemezdik. Yine yop çevirirdik

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

adiloş bebe
07.10.2022, 09:42
Gerçekçi olalım ki Şampiyonlar Ligi'nden gelecek her takım bizi son 32'de madara eder. Birinci olma ihtimalimiz çok düşükken ikinci olmak yerine üçüncü olup Konferans Ligi'nden devam etmek bizim için daha makul olan senaryo gibi duruyor.

UĞUR DURTAŞ
07.10.2022, 09:43
Bizi şampiyon yapan hoca takımı düzeltecektir.
çok net.güveniyorum.
**
gomez özür dilemiş bizlerden
ben şahsen kabul etmiyorum özrünü
saygısızlık terbiyesizlik yaptı...
daha da ileriye gideyim,avcı hocanın yerinde olayım
k.paşa maçında kadro ya almam(1 maçlık)
cezayı keserim.
**
yazıcı kardeşim 1 yıldır ayağına top değmemiş gibi sahada duruyorsun
ne zaman oynayacaksın ne zaman ağırlığını koyacaksın
yakışmıyor sırıtıyorsun diğer arkdşlrın gibi....

**
ben larsen ve eren den hala bir verim aldığımızı düşünmüyorum.
inanılmaz derecede yetersizler,takıma hiç bir katkıları yok
ben geçen yıl peres tende memnun değildim.

**
bardhi ? avcı hocam bunu niçin oynatıyorsun?
bu adamdan şehrimizde ve ülkemizde binlercesi var
yazık değilmi tonlarca para verdik/veriyoruz bu adama
yazıklar olsun...
**
gelelim ömüre
bence ölmüş ağlayanı yok.
alay konusu olan şutu öldüğünün en büyük kanıtıdır.
bitmiş çok yazık....
sen antremanlarda kafan da dakikalarca top sektirmeye/bekletmeye devam et
belki rekorlar kitabında adın geçer.....

**
dün akşam eksik kalmasaydık bile yenilirdik
Avrupa kupalarında gönül ister ki ilerleyelim
ama çok zor.....

cakalkerem
07.10.2022, 09:46
Açıkcası Monaco maçının benim açımdan hiçbir önemi yok..
kasımpaşa maçı daha önemli...

makbernatsu
07.10.2022, 09:53

tek motivasyon onu bu takımdan 1 kuruş karşılığında rencide ederek göndermek kardeşim...onun şuan oynadığı topu trabzon sokaklarında oynayacak binlerce adam vardır emin ol..

atillati
07.10.2022, 09:55
larnaca kötü takım falan değil bu futbolla bizi yenerler. ömür kadro dışı bırakılmalı kendi psikolog mu tutar karıya mı gider stres atmak için kendi bileceği iş bizlik bi durum yok ama forma yüzü görmemeli, lahtimi'ye artık şu şansı ver abdullah hoca yeter, maxi gomez o taraftar orda inip seni dövmediyse Trabzonspor zarar görmesin diyedir tamamen. Son olarak dün stada giderek takımımızı destekleyen herkesin yüreğine,emeğine sağlık müthiştiniz.

MA291
07.10.2022, 09:58
Bardhi yi neden ilk 11 de baslatti hoca? Bu soruya cevap yok. Bakasetasi yedege cekiyorsun, OK.

O zaman fizik gücü yüksek birini alcaksin. Bardhi mi fizik gücü yüksek?

Yada Kontra ataklari icin hizli birini. Bardhi mi hizli?

Yada Adam eksiltecek, top tutacak birini. 2 topun 1 ini eziyor Bardhi.

Hocanin bu deneyleri cok puan harcadi, Kim ne derse desin. O ilk Basta Siopisi oynatmamasi.. Simdi Hamsikin yanina yazdigi ilk isim.

Kötü degiliz ama bu takimin cok iyi yaptigi birsey Varmi? Ben göremiyorum. Ne hücumda ne defansda

makbernatsu
07.10.2022, 10:04
Allahtan cl ye gidemedik...yoksa haland tek başına bize tek maçta 6 7 gol atardı..

lazminator61
07.10.2022, 10:08
Artik biktim cuvala gol yemeye. Kalede kimse yok. Bartra geldikten sonra sürekli gol yiyoruz. Yaninda Denswil olsun Hugo olsun uyum sorunu var. Bi kac mac Hugo Denswil oynasa daha iyi olur. Ömür zaten gecen sezon korkarak oyniyordu, BArdhi neden alindi? Djannyiyi takimda bi tek Waka ve Corne anliyordul. Onlar gitti Djannyi bitti. Acilen Hoca cözüm bulmasi lazim. Ama gel gör ki habire tatil.

doc holliday
07.10.2022, 10:09
Bardhi yi neden ilk 11 de baslatti hoca? Bu soruya cevap yok. Bakasetasi yedege cekiyorsun, OK.

O zaman fizik gücü yüksek birini alcaksin. Bardhi mi fizik gücü yüksek?

Yada Kontra ataklari icin hizli birini. Bardhi mi hizli?

Yada Adam eksiltecek, top tutacak birini. 2 topun 1 ini eziyor Bardhi.

Hocanin bu deneyleri cok puan harcadi, Kim ne derse desin. O ilk Basta Siopisi oynatmamasi.. Simdi Hamsikin yanina yazdigi ilk isim.

Kötü degiliz ama bu takimin cok iyi yaptigi birsey Varmi? Ben göremiyorum. Ne hücumda ne defansda

Ortasahada sio-gbamin başlayabilrdik.Defanstada tandem bartra-hugo solbek denswill olurdu.Böylece daha defansif ve skoru tutan bir takım olabilirdik.

Bardhi’nin kanatta oynamasına ise diyecek söz bulamıyorum.Daha önce oynamışmış falan bilmem,ben kanat olabilecek hiçbir özelliğini görmedim.

Hocanın en büyük hatası lig avrupa arası hiç oyun planı değişikliği yapmaması,esnek değii…

Avrupada daha haddimizi ve gücümüzü bilerek oynamamız lazımdı…

Lucescu hoca bunları çok iyi yapardı mesela, ligde daha hücum oynarken avrupada defansif bir oyunla rakibi kilitlerdi.

Murat Keçeci
07.10.2022, 10:11
Mağlup olmak üzücü ama daha üzücü olan böyle ucuz yenilmek oldu.Gomez tecrübesindeki bir oyuncuya bu sorumsuzluk yakışmadı.Takim arkadaşlarından hemen özür dilemesi lazım.Günlerce rakibi analiz et, idmanlar yap.Onca yolu git maça çık 10 dakka da bir sorumsuz maçı bitirsin.

Gelelim gruptaki duruma henüz bitmiş olan bişey yok.kizilyizin kazanmasıyla henüz 9 puana ulaşan olmadı ve hala alınabilecek 9 puan mevcut.Hâla birinci olma ihtimalimiz de var sonuncu olma durumu da var.İç saha maçlarında hata yapmazsak avrupa da ilerlemeye devam edebiliriz.

Maçın teknik taktiğini konuşmak çok isterdim ama bir sorumsuz maçı erkenden bitirdi.O sebepten lüzum kalmadı.

Sonuç olarak hayat devam ediyor.Profesyonellikte sevinç ve üzüntü 24 saatte bitmeli.Bu akşamdan sonra bu maçı silip önümüze bakmalıyız.

lazminator61
07.10.2022, 10:12

ve sürekli böyle seyleri avrupa macilarinda deniyor..

reisoğlu61
07.10.2022, 10:31
takim 10 kisi kaldigi an, dakika kac olursa olsun hemen yusuf veya bardhi yerine bir ön libero sahaya sürülüp beraberlige oynanmaliydi.
maalesef bizim türk antrenörler böyle kararlar alamiyor

Enaldo61
07.10.2022, 10:31
Takımda bir türlü oturmayan şeyler var bunlar neler derseniz hiçbir şey oturmamış. Gol atmak çile gibi geliyor takıma sanki işkence çekiyoruz gol atmaya çalışırken. Takkm uyumu bir türlü sağlayamıyoruz az mı çalışıyoruz bir sorun var ama hoca hala çözemedi.

gurur6134
07.10.2022, 10:32
Bardhiye bosuna yuklenmeyin sol aciga adami hapsederek onun da futbolunu bitirecek hoca ,oynayacagi yer forvet arkasidir yada 10 nodur boyle adamin sut ozelligi olan adam corba ettik resmen takimi kimi nereye yazacagimiz belli degil ..bu naci bu kadar mi kotu adam bardhinin su sol kanatda veremedigi performansi veremeyecek kadar kotuyse ki boyle oldugunu dusumuyorum neden transfer edildi bu yasta gelisimi durduruldu yazik gunah ona da bize de.trezege sol kanatda performans yukseltmis vites artdirmaya baslamisken neden sag kanata gecirildi orda da yedekleyecek diye alinan lahtimi var 1 dakika sure almiyor surekli adamlarin oyuncularin yerleriyle oynamakla orjinal mevkisinde adamlari oynatmamakla bu is yurumez once istikrar ,ligin 8 haftasi olmus avrupa da toplamda 5 . maca cikmisiz hala daha taktigimiz yok ne oynadigimiz belli degil 10 kisi kalsakta boyle kalmasakta trabzonspor oyunu geri de kabullenerek oyuna baslamaz macina gore bunu yaparsinda her mac ayni bu kontrollu oyun falan degil acizlik resmen, defansi agir adamlarla kurduk ustumuze gelen her takim oyle yada boyle pozisyona giriyor hata yapiyoruz defansta gelin gol atin demektir bu anlayis.gecen senede farkli degildi ugurcan gelenleri tutuyordu bu sene tutamiyor fark bu..oynadigimiz maclarin yarisinin yildizi ugurcan yarisinin wakaydi neredeyse ikisinin ust performansi olmayinca sonuc kacinilmaz cozum bulamiyor uretemiyor hoca bu duruma her hafta sabir sabir diyoruz da degisen gelisen birsey goremiyorum ben oyun anlaminda goren varsa bize de soylesin ben kaciriyorum belki de. tek tutar dalimiz viscanin peresin donmesi dorukhanda calismalara baslamis ufaktan ligin 2.yarisi sahada olur o zaman bahaneside kalmayacak hocanin bakalim ne yapacagiz hayirlisi artik saman alevi gibi parlayan bireysel performanslarla 1 ileri 1 geri gideriz fazlasi olmaz bu sene.liderin 1 puan gerisindeyiz diyoruzda daha 8tas şikebahce basak konya maclari var 1 haftayi da bay gececegiz bu oyunla anlayisla bu takimlari yenmemiz mucize sadece kendimizi kandirmayalim bosuna iyi gitmiyor bu sene isler isik vermiyor takim hoca israr ediyor yanlislarinda oyuncularda formsuz ve isteksiz belkide oynadiklari oyundan taktik anlayisdan rahatsiz onlarda yuzler asık..

Mehmet Fatih Yavuz
07.10.2022, 10:58
Açıkcası Monaco maçının benim açımdan hiçbir önemi yok..
kasımpaşa maçı daha önemli...

Vallahi Türkiye ligi için 35 milyon euroluk takım kurulmaz.
Ligi kazansan alacağın tüm yayın geliri 5-6 milyon euroyu geçmiyor.

Avrupasız asla rekabet edemeyiz!

kayl
07.10.2022, 11:31

Gs ve bjk avrupada olmadığı halde 70 milyon euro luk takım kurdular 15milyon euro luk takımla ligde bile yarisanayiz şu an zaten paralar ödeniyor kaldi ki ben gruptan çıkacağımızı düşünüyorum... monaco karşısında çok erken 10 kişi kaldık ama defansif açıdan sorunluyuz bartra denildiği gibi çok yumuşak bir oyuncu rakipi rahatsız etmiyor ama yinede bu kadronun ligde yarışacağını ve ilk 2 ye gireceğimizi dusunuyorum

tristram
07.10.2022, 11:38
sezon basinda son yillarin en saglam takimi kuruldu diyorduk ama gel gor ki neredeyse her pozisyonda muazzam kan kaybettik.ilerleyen haftalarda durum degisir mi bilemem ama su ana kadar buyuk fiyasko.

her anlamda ilk defa bu kadar umutsuzluga kapildim.monaco galibiyeti beklemiyordum ama bu kepazelik gercekten cok fazla.sahsen iyi bir transfer sezonu gecirdik diyenlerdendim ama gun gectikce birakin iyiyi ilk geldiginde iyi olanlar bile vasat performanslar vermeye basladi.neredeyse her pozisyonda kalite dustu.

ugurcan gecen sene dublorunu oynatmis gibi oynuyor..
peres,edgar,hugo,puchach mevcut dortlu larsen-bartra-denswill-eren'in en az 3 gomlek onunde.orta alan sakatlik olmadigi surece ayni hamsik-baka-siopis..buram buram zeka ve kalite kokan visca-waka kanadindan trezeguet-abdus,bardhi kanadina dusmek nereden baksan buyuk talihsizlik..
gol yollarinda gomez henuz beklenenin cok altinda.kagni denilen cornelius acik ara daha faydaliydi.
yapilan onca transfere ragmen iyiki almisiz denilen bir tane futbolcu yok.belki trezeguet ve umut bozok gerisi bildigin israf kaynagi.

visca ve peres'e ekmek gibi su gibi muhtaciz.bir an once donmeleri gerekiyor..keza edgar hala bostaysa simdiden ozel hoca tutulup ligin ikinci yarisina hazirlanmali.hocada bir zahmet artik hem 11 hem pozisyon tercihlerinde biraz daha dikkatli olsun..bunca topcunun ayni anda les atmasinin bir sebebi olmali.laliga'dan gelen adamlar bile bolge amator topcusu gibi goruntu veriyor.bu avrupa isini bir turlu beceremiyoruz.yazik oluyor.tecrube olmasi acisindan en kotu 3.olup konferansta devam etmeliyiz..

kaçarava
07.10.2022, 11:49
Takımda organizasyon namına hiçbir şey yok. Kapanmayı bile beceremiyoruz. Biz kapanırken her takım kolay üstümüze geliyor. Kanattan adam geçebiliyor. Orta yapabiliyor. Merkezden delebiliyor. İkiye bir yapabiliyor. Uzaktan şut atabiliyor. Yani istediği hareketi yapabiliyor. Pres yapmıyorsun, sahaya iyi konumlanamıyorsun, kapanınca etkili kapatamıyorsun. Oyuncuların hem genel hem bireysel olarak fizik gücü düşük. Ya kanattan gelen adamı bir kere ikiye bir üstün karşıla. Bir kere. Onu yapacak organizasyonun bile yok.

10 kişi kalmak, rakip Monaco falan bunlar masal. Geçen sezon şampiyon olmuş Trabzonspor sahada bu kadar kötü olmamalı. Hırs yok yahu. 3-1'den sonra 3-2 olsa diye düşünen yok sahada. Rakip belki rehavete kapılacak, belki gaflete düşecek. Atak yapıyoruz kadraja giden adam olmuyor.

Başıboşluktur bu.

chener
07.10.2022, 12:08
Ben halen futbolcu kalitemizin geçen yılın kat be kat üstünde olduğunu düşünüyorum. Ama bu yıl noluyor bilmiyorum, bir dağınıklık var. Hocanın kafa karışık, futbolcular bi dağınık. Kaptanimız Uğurcan ama görünen o ki ne takım arkadaşlarıyla bir uyumu var ne de oyunla. Birşey var. Kendimizi bi toplasak iyi şeyler ortaya çıkacak.

lazminator61
07.10.2022, 12:19
Takımda organizasyon namına hiçbir şey yok. Kapanmayı bile beceremiyoruz. Biz kapanırken her takım kolay üstümüze geliyor. Kanattan adam geçebiliyor. Orta yapabiliyor. Merkezden delebiliyor. İkiye bir yapabiliyor. Uzaktan şut atabiliyor. Yani istediği hareketi yapabiliyor. Pres yapmıyorsun, sahaya iyi konumlanamıyorsun, kapanınca etkili kapatamıyorsun. Oyuncuların hem genel hem bireysel olarak fizik gücü düşük. Ya kanattan gelen adamı bir kere ikiye bir üstün karşıla. Bir kere. Onu yapacak organizasyonun bile yok.

10 kişi kalmak, rakip Monaco falan bunlar masal. Geçen sezon şampiyon olmuş Trabzonspor sahada bu kadar kötü olmamalı. Hırs yok yahu. 3-1'den sonra 3-2 olsa diye düşünen yok sahada. Rakip belki rehavete kapılacak, belki gaflete düşecek. Atak yapıyoruz kadraja giden adam olmuyor.

Başıboşluktur bu.
Renktas Problem surda basliyor. Bizim takim kosmadan futbol oyniyor. Ileriye topu atiyoruz, 2-3 kisi var, arkadan kimse ileriye kosmiyor. Rakip hücüm yapdinda, rahat rahat pas yapip orta sahmisi gecip kalemise kadar gelebiliyor. Yine kimse kosmiyor. Siopis olmasa takim durdu yerden oynicak. Kondisyon yok, kondisyon yükleme yok, antreman yok. Formsus dolu oyuncular var. Üstüne bide 4-5 tane 10 numara oyuncularimiz var, kanatta kulanmak istiyoruz. Üretkenlik zaten yok. Hoca acil bu problemi cözmesi lazim.

Gökhan Balcı
07.10.2022, 12:30
On kişi kalmadan önce de değişen bir şey yoktu. On kişi kalmak ileride çoğalmada sorun yaşamamıza neden oldu sadece. Adamların top çevirme hızına yetişemedik. On kişi kalsak da kalmasak da çok daha sert bir orta yapısı ile maça çıkabilirdik. Bizden güçsüz her takım bize karşı presli ve kontra oynuyor. Monaco her türlü oyunu oynayabilen bir takım ve bariz şekilde onlardan güçsüz olduğumuz halde pragmatist yaklaşmadık bence olaya. Doğucan Siopis gbamin ile 4-3-1-2 şeklinde çıkabilirdik mesela maça. Kapan hızlı toplarla şansını denersin hiç olmazsa. Gs geçen sene aynen böyle sırf keremi kaçırmaya oynayarak aldı puanları. Adamların sahasına gidip orijinali kanat olmayan bir oyuncuyu sola atıp etkinliği solda olan adamı sağa atıp Yusuf ve hamsikli defansı zayıf oyuncularla oynamaya çalışıyorsun. İlk on dakikada maçın ne hale geleceği belli olmuştu zaten ki ben daha fazla fark bekliyordum açıkçası. Her maç aynı şablonla oynanmaz. Hoca diyor ya rakibe göre. Mesela rakibe göre ne yaptık nasıl bir kurgu yaptık ben merak ediyorum. Olmayacak şeyi oldurmaya çalışmamız yetmiyor bir de oyuncuları da yanlış yerde ve zamanda kullanıp motivasyonlarını düşürüyoruz. Bu anlayışla şl ye gitmemiş olmamız sevindirici falan da olmamalı. Monacodan üç yemiş olmak altı yedi yiyebileceğini gölgelememeli. Dahası city ile karşılaşsan ne olacak 15 mi yiyeceksin? Kötü ve plansız görünüyorsun sahada ve ben asıl problemli olanın bu olduğunu düşünüyorum

Çağlar Güleryüz
07.10.2022, 12:35
Takımdaki tüm oyuncular mı leş ya? Tüm oyuncular mı ruhsuz, isteksiz? Bir anda atom bombası mı düştü ne oldu?
Arkadaşlar korkmayın, eleştirin futbolu. Bu oyuncuların bu hale gelmesinin temel sebebi AA'nın futbol stili.
Geçen sene sürekli birileri şapkadan tavşan çıkartıyorlardı, bu sene bu olmadığı için sonuç ortada.
Oyuncuların hiçbir suçu olduğunu düşünmüyorum.

HasanTezel
07.10.2022, 13:28
İzledin değil mi Enes, tek bir yalandan bilinçsiz pas gördün mü? Tek bir yalandan zaman geçirme, ufak temasda uçma, boşa çalım?

Eğitim eğitim eğitim…

Çok basit oynadılar, top kimdeyse her yer 1-2-3 çeşit üçgen yaptılar, YANINA BİR METRE RAKİP GELMEDEN ayaktan top çıkarmadılar, bu da adam eksiltti Kopenhagdan…

Bizim ligi izle, HEP EZBER, 6-8 numara stoperden pas alır arkası bomboş olur aldığı gibi geri verir:)
Mesele City nin dünyada en iyi yaptığı şeyi yapalım değildi.

Monaco bile City gibi EĞİTİMLİ VE ÖZGÜVENLİ, mesele bu. Misal 22 yaşında vasat sağ bekleri Vanderson, rakip 1 mt yanına gelmeden topu çıkarmıyor, ileri gitse bilinçsiz öylesine orta açmıyor kimse yoksa kanatta ver kaça gidiyor, defans yaparken kontrollü-temaslı-tahirk eden müdahaleleri var…

Larsen 1 gömlek kaliteli bu adamdan, ama TAKIM OYUNU OLMAYINCA, hücumda topu alıyor ya Trezegeye ya o doluysa Bartra ya- ya da DOĞAÇLAMA dalma çalımsal deneme tuhaf işler yapıyor!

Yani adam geldiğinde wauuuw demiştik şimdi Serkan Asan oldu, bu %100 takım oyunu sebebiyle!

Futbol, beyinle oynanan temaslı ve kondisyona dayalı bir spor oldu, bunlara ek yetenekli adamın da varsa atak varyasyonu yaparsın..

Ülkemizde 4-5-1 ezberlenmiş, al ver yan pas ezbere kes tutarsa gol, attığımız goller %100 kişisel veya hatasal, milli maçlar bile atılan gollere bakın %90 ı şahsi varyasyonla en az 2 kişi çalımlayarak…

kaçarava
07.10.2022, 13:53
Renktas Problem surda basliyor. Bizim takim kosmadan futbol oyniyor. Ileriye topu atiyoruz, 2-3 kisi var, arkadan kimse ileriye kosmiyor. Rakip hücüm yapdinda, rahat rahat pas yapip orta sahmisi gecip kalemise kadar gelebiliyor. Yine kimse kosmiyor. Siopis olmasa takim durdu yerden oynicak. Kondisyon yok, kondisyon yükleme yok, antreman yok. Formsus dolu oyuncular var. Üstüne bide 4-5 tane 10 numara oyuncularimiz var, kanatta kulanmak istiyoruz. Üretkenlik zaten yok. Hoca acil bu problemi cözmesi lazim.

Topu kaptırdığımız anda geri kaçıyoruz. Rakibe basma yok. Defans hattı direkt olarak geriye yaslanıyor. Öndekilerin de basma şansı yok bu durumda. Geriye yaslanırken öyle rakiplerin bize yaptığı gibi dar alanda çok iyi de kapanamıyoruz. Yine yumuşak ve rakibe imkân veren hatta duruyioruz. 10 kişi Ferencvarosun bize yaptığını yapamıyoruz yani. İnanılmaz geçirgeniz. Geçiş hücumu yiyoruz diye kapanıyoruz ama yine deliniyoruz.

Sürekli geride oynayınca topu kazansak bile doğal olarak geriden oyun kurmak zorunda kalıyoruz. Rakip bizim gibi geri kaçmıyor. Önde basıyor ya da ikinci bölgede kalabalık durarak bizim 6 ve 8 numaralarımızı felç ediyor. Sonra kaleciye dönüp uzun vuruyoruz. Ve top kaybı.

Bu şekilde takımın hücum gücünü olduğundan aza, çeyreğine falan indiriyoruz ve en kötüsü zaman kaybediyoruz.

En ufak bir çalışılmış hücum yok. Ya 2 senedir geriden oyun kuramıyorsun, insan bir şey üretir ya. Bir şey çalışır ve bunu uygular.

Bu kadar derinde bekliyorsan öndeki adamların hızlı olmalı. Bir tane uzayan, fuleli koşan adamın yok. 70 metrede oynuyorsan ya hızlı adamın olacak ya da çok iyi organizasyonun. Trezeguet'nin hakkını yemem, çok çabalıyor ama bu işleri yapacak adam değil. Yusuf, Bardhi, Ömür, Hamsik, Bakasetas ile derinde beklemenin bir anlamı yok. Bu adamlarla anca kısmen önde basarak oynarsın. Fazla hücumcuyla geride beklemek sadece zaaf getiriyor.

Sadece bu maça özel değil ligde de genel olarak böyle.

mancester
Bu macda tek uzuntum taraftara oldu yurtdisinda yasayanlar bu maclari onemser ulkenden takimin gelmis bence mukemmel tribun yaptilar bu oyun bu sistemsizlik adamlara kotu oyun seyrettirdik,Takimdan avrupa icin umudum artik sifir ligde hala umudum var duzelmesi icin bir seyler denemek lazim ama oda bizde yok.

Ozan Yılmaz
stada gelen taraftarlarımıza büyük teşekkürler,

çok iyiydiler maşallah

dün akşamki tek iyi şey onlardı bizim adımıza

jpositve
07.10.2022, 14:03
https://youtu.be/q6kIOlm9NTQ

Çağlar Güleryüz
07.10.2022, 14:12
Bu maçtaki tribün Trabzon'daki tribüne de ders verdi.
90 dakika susmadılar, helal olsun.

serdaracıl
07.10.2022, 14:22

Bir tek yayın geliri var evet. Başka hiçbir gelir yok.

Mehmet Fatih Yavuz
07.10.2022, 14:24
Bir tek yayın geliri var evet. Başka hiçbir gelir yok.
Oyuncu satışı dışında hiçbir gelir senin sadece lig ile birlikte finansal dönüşüne yeterlilik sağlamaz.
Her sene alım satım arasında 15 milyon euro'ya yakın fark oluşturman lazım bunu sağlaman için.

Uefa dışındaki gelirlerin toplamı 20 milyon euroyu bile bulmayacaktır Avrupa'da olmazsan.

Farazi gazel okuma.

doc holliday
07.10.2022, 14:52
Oyuncu satışı dışında hiçbir gelir senin sadece lig ile birlikte finansal dönüşüne yeterlilik sağlamaz.
Her sene alım satım arasında 15 milyon euro'ya yakın fark oluşturman lazım bunu sağlaman için.

Uefa dışındaki gelirlerin toplamı 20 milyon euroyu bile bulmayacaktır Avrupa'da olmazsan.

Farazi gazel okuma.

Bende arkadaşa kısmen katılıyorum.Dolaylı yoldan ligdeki başarının bayaa getirisi var forma-kombine-bilet-sponsor v.s gibi

Misal lig şampiyonluğu olmasaydı WhiteBit le yaptığımız anlaşma zor olurdu.Avrupada 1-2 tur geçerek ne WhiteBit bizi bulurdu nede biz WhiteBit’i…Yani çokta hariçten gazel değil!!

Ama sizede katılıyorum Şam.ligi ve avrupa liginde iyi paralar dönmeye başladı.En iyisi iyi bir planlamayla 2 kulvarda birden yürüyebilmek diye gözüküyor,selamlar

HasanTezel
07.10.2022, 15:02
Bende arkadaşa kısmen katılıyorum.Dolaylı yoldan ligdeki başarının bayaa getirisi var forma-kombine-bilet-sponsor v.s gibi

Misal lig şampiyonluğu olmasaydı WhiteBit le yaptığımız anlaşma zor olurdu.Avrupada 1-2 tur geçerek ne WhiteBit bizi bulurdu nede biz WhiteBit’i…Yani çokta hariçten gazel değil!!

Ama sizede katılıyorum Şam.ligi ve avrupa liginde iyi paralar dönmeye başladı.En iyisi iyi bir planlamayla 2 kulvarda birden yürüyebilmek diye gözüküyor,selamlar
Sevgili dostum üzüntümüz, kızgınlığımız, isyanımız da bu zaten. Bak 13 milyon euro kazandık daha şimdiden, yan gelirler hariç:

https://www.yenisafak.com/spor/uefa-gelirlerinde-fenerbahce-10-milyon-euroyu-asti-3862898 (https://www.yenisafak.com/spor/uefa-gelirlerinde-fenerbahce-10-milyon-euroyu-asti-3862898)

En az 5 milyon da reklam ve puandan gelecek, 18 milyon euro yani, 350 milyon TL yapıyor sadece UEFA grup aşaması katılımı.

2020 sezon sonu gelirimiz, 359 milyon

2021 şampiyon olarak sezon sonu gelirimiz, 656 Milyon

Koca 1 yılda, stad-bilet-tff-reklam tüm gelir şampiyon olmazsan 359 milyon, bir Uefa ya kal aynı para.

Yani, HOCA-YÖNETİM-FUTBOLCULAR ölümüne UEFA işine asılmalı o kadar önemli, ama maçta konsantre 3 adam gördüm, Hamsik-Bakasetas-Trezege

nakzo
07.10.2022, 15:03
Asıl sorunun savunma ve kaleci ugurcanda olduğunu düşünüyorum bu defans hattı ve kaleci performansıyla r.madrid bile başarılı olamaz takımım 2 bek performansı çoookkkk çokkkkk kötü.Kalecimiz sıradan bir kaleci oldu çıktı işimiz çok zor bu seneden umudumu kestim.

Mehmet Fatih Yavuz
07.10.2022, 15:06

Geçen sene şampiyon olduk. Tüm gelirimiz 27-28 milyon Euro.
35 milyon Euro'luk maaş bütçesi dışında her sene ödememiz gereken 10 milyon Euro'dan fazla banka kredisi var. Ayrıca taksitle alınan oyuncuların da taksitleri ödenecek. Ki bu da 4-5 milyon Euro yu buldu bu sene alınanlar ile birlikte

Bu sürdürülebilir birşey değil sadece lig ile birlikte.

Ha, diyorsak ki biz her sene aldığımız oyunculara verdiğimiz paranın 15-20 milyon Euro fazlası oyuncu satışı yapacağız. O zaman eyvallah.
Bunun dışında bu hesabın içinden çıkılmaz.

Çağlar Güleryüz
07.10.2022, 15:07
Serdar Bali'nin videosunu izleyin, çok eğlenceli :D

doc holliday
07.10.2022, 15:09
Asıl sorunun savunma ve kaleci ugurcanda olduğunu düşünüyorum bu defans hattı ve kaleci performansıyla r.madrid bile başarılı olamaz takımım 2 bek performansı çoookkkk çokkkkk kötü.Kalecimiz sıradan bir kaleci oldu çıktı işimiz çok zor bu seneden umudumu kestim.

Dur reis hemen kesme:)

Ligde VAR sistemi olduğu sürece sonuna kadar gideriz diyorum ben.Üstelik kadromuz ligin üstünde bi kadro

Uyumlu bir tandem yakalarsak, devre arasıda 1-2 nokta atışla koparabiliriz ligi…

Ayrıca Uğurcan’da mutlaka formunu yükseltecektir.Her inişin bir çıkışı vardır.

Mehmet Sarigül
07.10.2022, 15:19
avcı nın bu maç da bahanesi
Avcı, "11'e 11 devam etse belki de kazanabilirdik." dedi.
"Bu seviyede 90 dakika 11'e 10 oynamak kolay bir süreç değil. Uluslararası seviyede bu kadar süre 10 kişi oynamak kolay değil.

ferençvaroşa bütün maç 11 10 oynadık da noldu. bırak 11 11 i 12 11 olsak yine yenemezdik monacoyu. bu tarz bahanelere sığınmak yakışmıyor avcıya.

Hoca söylediklerine inanıyor mu, çok merak ediyorum.

Yediğimiz gollerin eksik kalmakla hiç ilgisi yok, çünkü

1. Takim olarak kendi ceza sahamızda duruyoruz...
2. Golleri hemen kırmızı sonrasi, ilk yarının sonunda ve ikinci yarinin başında yedik, yani takim yorgun değildi...

doc holliday
07.10.2022, 15:21
Serdar Bali'nin videosunu izleyin, çok eğlenceli :D

Ben en son “ tayfun cora ligin en stoperidir” dediğinde bırakmıştım:)

Belki düzeltmiştir dşüncelerini ne diyor?

Enaldo61
07.10.2022, 15:22
Bu maç benim için önemli değil kasımpaşa daha önemli diyen arkadaş alınmasın ama Trabzonspor için Avrupa her xaman daha önemli olmalıdır ve öyledir de. Bu gruptan en kötü 3. olup konferansa devam etmeliyiz.

Çağlar Güleryüz
07.10.2022, 15:23
Ben en son “ tayfun cora ligin en stoperidir” dediğinde bırakmıştım:)

Belki düzeltmiştir dşüncelerini ne diyor?
Düşüncelerini ciddiye almıyorum ya ama çok eğlenceli video yapmış.
Kandil simidi yiyor kamera karşısında. Stres olmayın arkadaşlar vurdi vurdi vuruldi diyor hahaha.

nakzo
07.10.2022, 15:25
Gurbetteki taraftarımızlada gurur duyuyorum çok güzel bir destek ve atmosferdi ama takım buna gram karşılık vermedi.

Mehmet Sarigül
07.10.2022, 15:33
Kendi deyimiyle "sakatlık riski" olan Baka, takim havlu atmışken (Skor 0-3) neden oyuna alinir?

Takım eksiliyor (Kırmızı kart).......hocadan hamle yok!
0-1 oluyor......................................hocada n hamle yok!
0-2 oluyor......................................hocada n hamle yok!

0-3 oluyor (10 kişi oynuyorsun)...hoca "sakatlik riski olan" Baka'yi oyuna aliyor???

Mehmet Sarigül
07.10.2022, 15:50
Hoca kasımdaki arayı işaret ediyor, herhalde bu sefer takıma 4 hafta izin verecek.

Futbolcuların tatile değil, çalismaya ihtiyacı var.

Futbolcuların çoğu milli takimlara ve ülkelerine gidecekler, herhalde Hüseyin, Serkan ve Yusuf Erdoğan'i ilk 11'e hazirlayacak...

Bu takımı radikal kararlar almadan toparlamak cok zor!

Çok basit aslinda...

Ya Avci bazi futbolcuları gönderecek , ya da bazı futbolcular Avcı'yi gönderecek!

Mehmet Sarigül
07.10.2022, 16:05
A. Avcı (ve onun gibi düşünenler) şunu bilmeli,...

Trabzonspor takımı bazı futbolcuları rehabilite yeri değildir!

A. ÖMÜR, UĞURCAN VE HÜSEYİN'IN sorunları ne kadar birbirine benziyor, -aralarında kalite farkı olsada- üçü de PROFESYONEL FUTBOLCU olamamışlar!

Mehmet Sarigül
07.10.2022, 16:25
Burada kulübün de büyük eksikliği var!

Malesef FATIH TEKKE, HAMI VE GÖKDENIZ'de nasil eksik kalındı ise, şimdi de A. ÖMÜR, UĞURCAN ve HÜSEYİN'de eksik kalıniyor...

Biz isimlere kiziyoruz ama isimlerin önemi yok...

Doğukan Uçan
07.10.2022, 16:38
Akşam penaltımız verilmedi ama kimse konuşmuyor. Bardhi ye yapılan hareket tarihin en net penaltılarından birisi. Bardhi yerden kalkarken rakip oyuncu üstünden geçip düşürüyor. Öyle bir pozisyon ki bırak penaltıyı neredeyse yapılan müdahale ile futbol kariyeri bitecekti.

Enaldo61
07.10.2022, 16:52
Deplasmanda müthiş destek veren taraftarımıza da teşekkürler Akyazı'da bile böyle destek görmüyoruz.

ibrahim ŞEN
07.10.2022, 16:53
Ömür rezil avcı ise büyük rezil şu adama inatla neden süre veriyor? Bardhiye 3M verdirip aldırdın diye kendini haklı çıkarmak için neden bu rezilleri izlettiriyorsun bize? siopis hamsik li göbekte olmuyor uyan artık yol geçene dönüyor savunma

kaçarava
07.10.2022, 16:59
21896

Bizim takım böyle sabit durarak oynamaya çalışıyor.

HOPA'LI TS'Lİ
07.10.2022, 17:11
Hala 11. dakikada bizi yakan kırmızı kart olayına takıldım.

Penaltıyı da hazmedemedim.

Gürcü Hakem tamamen art niyetliydi.

UEFA'da yenildiğimiz 3 maçta da çok erken goller yedik.

Lütfen biraz daha cesur futbol

Alper Beyazay
07.10.2022, 17:38
Uğurcan'ın maçlara çok konsantre olabildiğini düşünmüyorum. Ama ona gelene kadar eleştirilecek çok yer var.

Togrul
07.10.2022, 17:43
Bu arada eski futbolcumuz Ramil Şeydayev dün Olimpiakosa müthiş bir gol atmış

https://m.youtube.com/shorts/Ss_EisgKZCY

mancester
07.10.2022, 19:17
Hala 11. dakikada bizi yakan kırmızı kart olayına takıldım.

Penaltıyı da hazmedemedim.

Gürcü Hakem tamamen art niyetliydi.

UEFA'da yenildiğimiz 3 maçta da çok erken goller yedik.

Lütfen biraz daha cesur futbol
Birakalim hakem falan kendimizi avuturuz kral ciplak diyebilmeliyiz oyun sistemimiz hatali boyle oynanmaz sabir ediyoruz ama sanki biraz sinaniyor gibiyiz ,Sans calisanin ve deneyenin yaninda olur hep ayni seyleri yapip farkli sonuc beklenmez...

simsek6061
07.10.2022, 19:52

milli maç arası tatil yapacaklarına biraz fizik kondisyon yapsınlar.. senaryolar üzerine çalışsınlar. fenere bakıyorum herkes arı gibi vız vız top oynuyor adamlar esnemiyor yorulmuyor. bizimkiler 30 dakikadan sonra top banagelmesin ona gitsin derdine düşüyor hemen. sorumluluk alan yok koşan basan faul yapan yok.. eren başı kesik tavuk gibi.. larsen her geçen gün geriye gidiyor.. ömür bitmiş, uğurcan umursamaz.. vitor sarhoş, denswil ukala, bartra panik atak.. bu futbolculardan yararlanamayan bir teknik heyet var takımın başınında bardiden kuzey makedonya yararlanıyor adam taş gibi top oynuyor bizim maçlarda vitaminsiz gibi.. takımda inanılmaz bir vurdumduymazlık, ukalalık var.. uğurcan, ömür başta olmak üzere hepsinin kıçına tekmeyi vuracaksın değerini bulunca satacaksın.. hocayı da görüşme odasına çağıracaksın takımı toparla diyeceksin.. ünalın takımını eleştiriyorduk skoru koruyamıyor diye şimdi hiçbir şeyi koruyamıyoruz.. en kalitesiz takım bile bizim kaleyi 50 saniyede iniyor.. hoca ilk önce buna çare bulsun biraz çalıştırsın jesusu örnek alsın 75 yaşındaki adam avcıdan daha enerjik duruyor saha kenarında kedi gibi cin gibi bizimki beyaz gömlekle orhanıyla sohbet ediyor.. ayağa kalk hoca takımı da ayağa kaldır.. birini kazanmak yerine şans isteyene şansını ver, kullanamayana yol ver..

Ozan Yılmaz
08.10.2022, 01:51
Türk takımları avrupa'da 2008 yılından beri Ertem şener'in anlattığı hiçbir maçtan galibiyet alamadı.

GencTurk6161
08.10.2022, 08:31
Bu oyunun izahı yok.
berbat ötesi bir oyun

gurur6134
08.10.2022, 12:11
Bu arada eski futbolcumuz Ramil Şeydayev dün Olimpiakosa müthiş bir gol atmış

https://m.youtube.com/shorts/Ss_EisgKZCY

Cl elemelerinden bu yana takip ediyorum muthis isler yapiyorlar herseyden onemlisi top oynuyolar icerde disarda kisitli imkanlariyla uatelik. hocalari öne cikiyor burda..

lazibere
08.10.2022, 12:15
uzatmadan direkt yazacağım

10. dakikada 10 kişi kalmış Wranvaroş denen takımdan 3 gol yedik
10. dakikada 10 kişi kaldığımız Monaca maçında da yine 3 gol yiyen biz olduk

BAŞKA YORUMUM YOK

pReN@_61
08.10.2022, 22:17
herifler fizik olarak bariz üstündü
berbat top oynadık
maçın daha başında 10 kişi kalmamız da cabası...

AntiŞike
08.10.2022, 23:01
10 dk da böyle saçma bir pozisyonda böyle amatörce bir kırmızı kartı ancak Trabzonspor görür
Kırmızı kartın ardında bi 5-10 dk oyunu tutamayıp 2 dk içerisinde o golü ancak Trabzonspor yer,
soyunma odasına 1-0 la gidip 2. yarıya bir motivasyonla çıkılabilecekken 45+2 de o amatörce penaltıyı yaptırıp , düdük çalmak üzereyken soyunma odasına 2-0 geride bir tek Trabzonspor gider.

kötüydük çok kötüydük , haftalardır kötüyüz, 10 kişi kalmasakta kötü olacaktık ve yenilecektik. bu bi bahane değil.

yine de hocaya ve oyunculara güvenmeye devam etmek istiyorum.

Bu hoca bu kadar kötü ve formsuz olamaz. bu kadro bu kadar kötü oyunu ve sonuçları hak etmiyor, çok daha fazlasını hak ediyor..

umarım kadronun hak ettiği oyunu en kısa sürede oturturuz.

halilaziz61
09.10.2022, 12:45
Sorunun frenchvaros kadar karakter ortaya koyamamak olduğunu anladigimizda ve buna yönelik çözüm arayışında olduğumuzda ilerleme kaydederiz

Gerisi hikaye

samatyaboy
09.10.2022, 15:05
Türk takımları avrupa'da 2008 yılından beri Ertem şener'in anlattığı hiçbir maçtan galibiyet alamadı.

2009'da Manu-BJK maçı 0-1(Rüştü her yerinden öpüyorum demişti.2011'de GS-LİVERPOOL 3-0.