PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 8.Hafta | Kayserispor 1 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 3 4 5 [6]

doc holliday
02.10.2022, 11:53
Sabah trtspor da macin ozetini veriyor gol sonrasi umuta atilan yuzunde patlayan şişe yok ozetlerde ama berna denen istanbul usagi kadinin yaptigi aciklamalarin tamami var mac sonrasi bu mu fair play anlayisiniz bu mu tarafsizliginiz net bir sekilde medya eliyle de algi yapiliyor..klup direkt olarak muhatap alip aciklama yapmamakla kudurtmakla iyi yapiyor bunlari ancak en azindan atilan yabanci maddelerin oyuncunun yuzunde patlayan şisenin ve sonrasinda verilecek cezanin takipcesi olacagiz diyebilir hepten meydani da bu kopeklere birakmamak lazim oyuncuda yalniz olmadigini hissetmeli..bu arada gecen sene ahmetcanin kayseride verdigi tepki bu sene yetenekleri forumda en cok elestirilen huseyinin 2.golden sonra verdigi tepki tribunlere muazzamdi tam trabzonspor ruhu ikiside yasamislar resmen maci..

Anadolu takımlarının her maçtan sonra ( özellikle 3 kızkardeşler maçlarından sonra) kafalarını devekuşu gibi toprağa gömüp bizim maçlarda ortaya çıkmaları sıkıcı olmaya başladı.Bizi denkmi görüyorlar nedir anlamadım.

Üzerimizde çok gereksiz ve nedensiz baskı kurulmaya başlandı.Kulüp yetkilileri pozisyonlarıda tek tek göstereceği bir küçük basın toplantısı düzenleyebilir.Ben daha lehimize açıktan hatalı karar verilen bir pozisyon görmedim.

Algıysa algı bunlarla anladığı dilden konuşmak gerek.Meydanı boş bulmamalılar.Köpeksiz köy bulundu değneksiz geziyorlar.

albatros
02.10.2022, 11:53
Sabah trtspor da macin ozetini veriyor gol sonrasi umuta atilan yuzunde patlayan şişe yok ozetlerde ama berna denen istanbul usagi kadinin yaptigi aciklamalarin tamami var mac sonrasi bu mu fair play anlayisiniz bu mu tarafsizliginiz net bir sekilde medya eliyle de algi yapiliyor..klup direkt olarak muhatap alip aciklama yapmamakla kudurtmakla iyi yapiyor bunlari ancak en azindan atilan yabanci maddelerin oyuncunun yuzunde patlayan şisenin ve sonrasinda verilecek cezanin takipcesi olacagiz diyebilir hepten meydani da bu kopeklere birakmamak lazim oyuncuda yalniz olmadigini hissetmeli..bu arada gecen sene ahmetcanin kayseride verdigi tepki bu sene yetenekleri forumda en cok elestirilen huseyinin 2.golden sonra verdigi tepki tribunlere muazzamdi tam trabzonspor ruhu ikiside yasamislar resmen maci..

Çok doğru. Kayseri ve Istanbul tayfası dünden beri ağlıyorlar. Sahaya atılmadık yabancı madde bırakmadılar, Umut'a gelen maddeyi hepimiz gördük. Bunu sosyal medyaya taşımamız lazım. Saha kapatma, para cezası vs. ne gerekiyorsa yapılmalı.

gurur6134
02.10.2022, 11:56
Lale Orta ve Deniz Çoban ne zaman ligde hakemlik yaptilar bilmiyorum, gercekten hakem miydiler onu da bilmiyorum. Silik tiplerin tekiymisler demek ki. Bulent denen haramzadeyi Eskisehir macinda saymadigi iki golumuzden iyi bilirim, şike yapan kuluple esdegerdir günahi.

Takmayin bu zerzavatlari.

Bulent 2011 in en buyuk mimarlarindan satilmissehir macinda sampiyonlugu bir yerden alip digerine veren bir tetikci,deniz coban zaten kendi yeteneksizliginin farkina varip hakemligi ozur dileyerek birakan birisi, lalenin superlig de maci varmi onu bile bilmiyorum kenar susu yapilmis birisi bu ikisine dinleyip sinir bozmaya gerek yok ben bunlarin notunu gecen sene acik ara sampiyonluga giderken butun kamuoyunun beyaz dedigine siyah dediklerinde 2 program sonra verdim biraktim zaten sirf beinsportsun eyyamciliginin ispati olarak bakmistim 2 programa yaniltmadilar beni suc onlarda degil bein bu kadar yetenksizi neden oraya cikariyor buna bakmaz lazim istediklerini soyletebilecekleri icin bulentmis denizmis laleymis bitnelmis bunlarin hakemlikleri neydiki yorumcu olarak cikartiyorlar diye sorgulayan yok sirf reyting ugruna yapilan hamleler..orda skandal olan umit ozturk denen vasat alti vasatin atilan dirsegi gorup devam ettirmesi oncesi ikili mucadele aynisi ilkyarida ayni oyuncularla yasandi yine alehimize faul ve kart verdi birebir aynisi nerdeyse biri icerde biri disarda ,birini gorup digerini gorupde vermemesi sorgulanmali

gurur6134
02.10.2022, 12:03
Anadolu takımlarının her maçtan sonra ( özellikle 3 kızkardeşler maçlarından sonra) kafalarını devekuşu gibi toprağa gömüp bizim maçlarda ortaya çıkmaları sıkıcı olmaya başladı.Bizi denkmi görüyorlar nedir anlamadım.

Üzerimizde çok gereksiz ve nedensiz baskı kurulmaya başlandı.Kulüp yetkilileri pozisyonlarıda tek tek göstereceği bir küçük basın toplantısı düzenleyebilir.Ben daha lehimize açıktan hatalı karar verilen bir pozisyon görmedim.

Algıysa algı bunlarla anladığı dilden konuşmak gerek.Meydanı boş bulmamalılar.

Kiskanclik baska birsey degil istanbul maclari sonrasi gomecekler tabi kafalarini hepsinin kendi takimlari icten ice seviniyolar kafalarini egip gidiyorlar evde kutlama yapiyorlardir eminim.kendisi şikebahceli kizi 8tasli kocasida gayseylidir allah bilir evde sevinen birileri oluyor herturlu nasilsa:) şikebahceli baskanin agzindan salyalar sacarak afkurmasi normaldir mac sonrasi bu yuzden.turkiyedeki mevcut baskanlarin hicbirisi istanbul eziklerinin disinda kendi takimlarini tutmuyolar boyle bir ligde mucadele ediyoruz goksel bile gaysey kongre uyesi var sen dusun bu yuzden tekiz ve istisnayiz kudurmalari bu yuzden her turlu medya siyaset para kamuoyu gucu arkalarinda ama dis geciremiyorlar bize butun turkiye bir olup ustelik..hakikaten onlar bir biz tekiz klup bazinda..

doc holliday
02.10.2022, 12:12
Umarım eyüp,tuzla, pendik gelir alt ligden yada göztepe gibi daha kulüplerine bağlı şehir takımları.Bıkkıntı geldi artık bu saçma salak anadolu takımlarındanda beyinsiz yöneticilerindende.Ne oldukları belirsiz, adam hayatında istanbulu görmemiş kendi takımlarınımı tutarlar fb-bjk-gs yimi belli değil, saçma saçma takımlar işte.

Enes Başkaya60
02.10.2022, 12:23
Hücum olarak ne kadar iyiysek defansif olarak bir o kadar kötüyüz cidden kaptırdığımız her topun tehlike olması ilginç bir durum hocanın net buna çalışması lazım.

Nazim Can
02.10.2022, 12:36
Ugurcani savunan adam art niyetlidir, sezin basindan beri formsuz ve lakayıt oynuyor kendine çeki düzen vermeli, olmuyorsa devre arası no 10 ile satilsinlar.

alperrr
02.10.2022, 13:26
maçtan bağımsız bir şey söylemek istiyorum;

Trabzonlu yorumcuların (trabzonsporlu demiyorum) neden , ne dedikleri anlaşılmıyor? Cümleye başlamaları ile bitirdikleri cümlenin bir tutarlılığı , başı sonu anlam bütünlüğü yok.
Hamdi Arslan- Ogün Temizkanoğlu.

Şu Ogün ün söylediklerini dinliyorum. Bu adam ne demeye çalışıyor cümleye başlamasıyla bitirişi arasında kendi kendiyle çelişiyor.
Sanki cümleler hiç beyin süzgecinden geçmeden ağzından yuvarlanıyor gibi geliyor. Yanlış anlaşılmasın adamların beyni ve zeka seviyelerinden bahsetmiyorum kesinlikle. Gerçekten cümleye başlarken nasıl bitireceklerini bilmeden başlıyorlar.
Allah ne verdiyse ağzına ne geldiyse öyle bitiriyorlar. bi tek bana mı böyle geliyor?

hahaha mükemmel bir yorum..;)

hayri beşer var birde devrik cümle uzmanı..düşünüyorum..zannediyorum..bilmem ne uyuz uyuz..konuşmalar..

emre6117
02.10.2022, 13:35
Bu takım sizin gibi taraftarlar yüzünden 15 senede 1 şampiyon oluyor desem olacak mı????

Ligde iyi kaleci var ya da uğurcan falancadan iyi kaleci ya da falancadan kötü kaleci demedim? Uğurcan, kalecilik kritirlerine baktığın zaman iyi bir kaleci değil, gerekçelerini yukarda yazdım, yazdıklarımın gerçekliği seni üzdüğü kadar beni de üzüyor ama maalesef gerçekler acıdır. O yazdıklarımın hangisine katılmadığını ve ya hayır öyle değil dediğin kaç tanesi var söyleyebilirsen seninle futbol tartışabilirim. Uğurcan, eline geçen fırsatı kullanarak iyi form tutarak iyi sezonlar geçiriyor sadece.. Avrupa'dan isteyen kaç tane takım var mesela?? kalbur üstü takım olarak sayabilirmisin?? Bir zamanlar Ömür'ü de isteyen vardı ama o da iyi sezon geçirmişti sadece, Ama şimdi 3 milyon verseler satacağız değil mi??

Olaylara , gerçekler üstünden yaklaşarak yorum yaz.

Ve sakın ola kı sakın ola benim taraftarlığımı tartışma, sana 5 gömlek fazla gelirim. haddini bil ..
A.omure 3 milyon veren olsa satacagiz mi. Hadi oradan. Lafimin arkasindayim. Bu takim sizin gibi dusunenlere ragmen sampiyon olmustur. A.omur en az 10 milyon euroluk oyuncudur. Cocugun ustune gide gide iyice psikolojisini bozdunuz. Artik yapabildiklerini bile yapamiyor.
Isin hic psikoloji tarafina hakim olmadiginiz o kadar belli ki.
Ugurcan gibj kalecin var ( milli takimin as kalecisi) begenmeyen bir taraftara ne anlatabilirsin.
Sizler gibi taraftarlar hamiyi, f.tekkeyi, gokdenizi, buraki (38 gol attiig sezonda bile), hamiyi, a.omuru, yusuf yaziciyi ( o sene 18 milyin euroya gitmisti) ısliklayan taraftar.
Abdullah avciyi yerin dibine sokan taraftar.
Takima faydadan cok zarar veren taraftarsiniz.
Ugurcanin yazdiginz konularda eksikleri vardir. Zaten biz dunyanin en iyi kalecisi demiyoruz ugurcana. Ama ligin en iyi kalecisidir.
Ederi enaz 15 milyon eurodur. (Parasini veren olur olmaz ayri konu).
Cepheden sutlarda kotu demissiniz, alakasi bile yok.
Yan toplari kotu demissiniz alakasi bile yok. (Bu aralar bu konuda formsuz sadece).
Ugurcan muslera ile birlikte ligin acik ara en iyi kalecisidir.
Ama pek kiymetli ttabzonspor asigi lazibera adamin kaleciligini begenmiyor.
Asil siz ugurcan yerine bir kaleci tavsiye edin de ben sizin futbol bilginizi goreyim.

emre6117
02.10.2022, 13:42
Artik ugurcan da kotu kaleci oldugu dusunulmeye baslandiysa kapatalim abi biz dukkani.
Adamin transfermarket degerine bir bakin bari en azindan, futboldan anliyorum diyorsaniz.
Madem ugurcan kotu kaleci hemen kadro disi birakip devre arasi 2.lig ekibine kiralamaliyiz.
Yerine de artik koyariz bir kaleci. Zaten ugurcan kotu kaleci.
Gecmisimizde neuer gibi kaleciler oldugu icin buluruz artik bir neuer daha ne olacak.
Bu forumda ugurcanin kotu kaleci oldugunu da duydum ya, artik daha fazla ne olabilir bu forumda.
Fbli amigolar bile ugurcana kotu kaleci demiyorlar sadece altay daha iyi diyorlar.

emre6117
02.10.2022, 13:49
Tamam.Kayseride oynar seneye uğurcan yada ümraniyede.Belki ptt de olabilir size göre kimbilir:)

Sonrada oyuncular avrupaya gitmek isteyince kotu oluyorlar.
Bir su futbolcularin yerine kendinizi koyun. Ugurcan gecen sene takimi sampiyon yapti.
Ligin daha 8.haftasinda kaleci degil denmeye basladi.
Gercekten bu tarafar yapisiyla cok zor.
Zamaninda f.tekkeler, gokdenizler, ogunler, abdullahlar, acaba neden kacarak gittiler neredeyse.
Bu tip taraftara gercekten ugurcan seviyesinde kaleciler layık filan degil.
Suan da ugurcani birakmaya kalksak gs havada kapar. 10 sene etinden sutunden faydalanir. Sonra da ugurcan bizi satti diye hain ilan edilir.
Saka gibi gercekten.
Gecen gun yazdim, bazen kendimi yazilari okurken antu da gubi hissediyorum.

doc holliday
02.10.2022, 13:49
Artik ugurcan da kotu kaleci oldugu dusunulmeye baslandiysa kapatalim abi biz dukkani.
Adamin transfermarket degerine bir bakin bari en azindan, futboldan anliyorum diyorsaniz.
Madem ugurcan kotu kaleci hemen kadro disi birakip devre arasi 2.lig ekibine kiralamaliyiz.
Yerine de artik koyariz bir kaleci. Zaten ugurcan kotu kaleci.
Gecmisimizde neuer gibi kaleciler oldugu icin buluruz artik bir neuer daha ne olacak.
Bu forumda ugurcanin kotu kaleci oldugunu da duydum ya, artik daha fazla ne olabilir bu forumda.
Fbli amigolar bile ugurcana kotu kaleci demiyorlar sadece altay daha iyi diyorlar.

Ali şaşal vuralı koyarız kaleye o zaman belki rahatlar arkadaşlar:)

30 senedir bilfiil Trabzonsporu takip ederim ben daha doğru düzgün tatmin edici bi kaleci görmedim kalede.Görende De gea’larla Oblak’ larla oynuyoz hep zannedicek,Bu neyin tatavası anlamadım

Bide uğurcanı savunmak art niyetlilikmiş falan:) Bunun nirvanası neresi acaba:)

emre6117
02.10.2022, 13:57
Ali şaşal vuralı koyarız kaleye o zaman belki rahatlar arkadaşlar:)

30 senedir bilfiil Trabzonsporu takip ederim ben daha doğru düzgün tatmin edici bi kaleci görmedim kalede.Görende De gea’larla Oblak’ larla oynuyoz hep zannedicek,Bu neyin tatavası anlamadım

Kıskanclık baska bir sey degil.
Olan oyuncularin psikolojilerune oluyor, en kucuk firsatta avrupaya gitmek istiyorlar. Cunku biliyorlar bunlarin basina gelecegini.
Takimin istanbula tasinmasini sadece bu durumdan dolayi istiyorum (imkansiz olmasina ragmen).
Malesef forumdakilerden ttabzon sehrinde de cok var.
Bu durum oyunculari fazlasiyla etkiliyor, ozellikle yerli oyunculari.
Asiri mukemmelliyetci insanlar var trabzonda, hayatta neredeyse hicbjr basarisi olmamasina ragmen, neredeyse herseyi acımasizca elestiren.
A.avci gecen sene bunu biraz kirdi. Ama adami daha sezonun 5.haftasinda filan kovmaya kalktilar.
Nasil bir sehiriz biz boyle.
Allahtan yinetim akılli.
Bu camiaya erdal hos seviyesinde epeyce bir insan transfer etmek lazim, belki o zaman birseyler degisir.
A.omur icun acilen yapilmasi gereken cok iyi bir psikolog ve mentor bulmak lazim. Cocuk iyice dagildi artik. A.omuru gectim artik, ugurcana bile haddi asan sozler ediliyor.
Bu adam gecen sezonun kahramaniydi. Istanbul takimlarinin psikolojilerini bozan bir kaleciydi. Musleranin defalarca ovguyle bahsettiigi, milli takimin as kalecisine bu laflar ediliyorya daha ne diyelim.
Ugurcan en kisa.sure icersinde kac kurtar kendini. Bu taraftar yapisi yiyecek seni.

doc holliday
02.10.2022, 14:13
Kıskanclık baska bir sey degil.
Olan oyuncularin psikolojilerune oluyor, en kucuk firsatta avrupaya gitmek istiyorlar. Cunku biliyorlar bunlarin basina gelecegini.
Takimin istanbula tasinmasini sadece bu durumdan dolayi istiyorum (imkansiz olmasina ragmen).
Malesef forumdakilerden ttabzon sehrinde de cok var.
Bu durum oyunculari fazlasiyla etkiliyor, ozellikle yerli oyunculari.
Asiri mukemmelliyetci insanlar var trabzonda, hayatta neredeyse hicbjr basarisi olmamasina ragmen, neredeyse herseyi acımasizca elestiren.
A.avci gecen sene bunu biraz kirdi. Ama adami daha sezonun 5.haftasinda filan kovmaya kalktilar.
Nasil bir sehiriz biz boyle.
Allahtan yinetim akılli.
Bu camiaya erdal hos seviyesinde epeyce bir insan transfer etmek lazim, belki o zaman birseyler degisir.
A.omur icun acilen yapilmasi gereken cok iyi bir psikolog ve mentor bulmak lazim. Cocuk iyice dagildi artik. A.omuru gectim artik, ugurcana bile haddi asan sozler ediliyor.
Bu adam gecen sezonun kahramaniydi. Istanbul takimlarinin psikolojilerini bozan bir kaleciydi. Musleranin defalarca ovguyle bahsettiigi, milli takimin as kalecisine bu laflar ediliyorya daha ne diyelim.
Ugurcan en kisa.sure icersinde kac kurtar kendini. Bu taraftar yapisi yiyecek seni.

Avcı hoca için bu sene söylenenler tez konusu zaten.Yok istifa etsin kovulsun falan.Bence guardiola-mourinho- kloop 3 lüsü takımı ortak yönetse memnun olmayacak çok kişi olur bizde:)

HasanTezel
02.10.2022, 14:15
Okuduğum en kötü yorumlar listesinde ilk üçe girer

Bence sadece kötü de değil, gereksiz maksatlı.

Muslera, 2 senedir Gs yi rezil ediyor, gık demedi kimse eski yaptıklarını bilip. Ama bizde, ülke rekoru kırarak para kazandıran Yusuf da halen en pahalı yerli sayılan Transfermrkt da Uğurcan da tu kaka…

Kardeşim, acil eğitim sistemi düzelmeli, zira ülkede başarılı olanlara darbe hep en yakınından geliyor, had bilmeyen-ben de yaparım diyen-hasedçi bir güruh yetiştiriyor sistem.

Geçen sene 8 maç 18 puan, yenen gol 3-4 galiba, tüm puanlar Uğurcan dan, bu sene yenen 11, belki 2 si onun hatası, Hugo bitik-Bartra alışıyor-önliberolar ölü…

Diyorum ya, analiz yok, iyiysen hurraaaaaa aslaaaannn tökezlediğin an çöp Uğurcan, Ömür, Yusuf, Ht4… Bırakın şu çocukların yakasını:mad:

Enaldo61
02.10.2022, 14:28
Faul olan neymiş birbirini ittirip kaktırarak ikili mücadele etmeleri mi faul şaka gibi yorumlar, birbirine dokunmadan top oynasın futbolcular o zaman, Trezeguet'nin ittirmesi faul ama yediği dirsek faul değil demek ki vay be. Böyle bir pozisyonda ya devam ettireceksin ya penaltı vereceksin.

Şimdi o pozisyon mesela aynı şekilde gelişti ancak ceza sahası dışında oldu Trezeguet dirsek yedikten sonra rakibe kafa attı karar ne olurdu? Kafa atan Trezeguet kırmızı görürdü, Onur dirsek attığı için sarı görürdü. Yani Onur dirsek attıktan sonra Trezeguet kafa atınca kafa iptal mi olmalı Trezeguet kafa atmamış gibi mi yorumlanmalı. Yani o pozisyonda öncesinde itiş kakış olsa da Onur'un yaptığı hareket penaltı ve sarı kart. Trezeguet'in yaptığı hareket Onur'un yaptığının çok daha hafifi yani hafif olana düdük çalıp dirseği yokmuş gibi kabul ederek Kayseri lehine faul çalınması hangi mantıkla açıklanabilir TS düşmanlığıyla ancak. Her şeye faul mu çalınacak yani TS'ye penaltı verildi diye öncesinde faul uydurmaya çalışıyorlar skandal olay.

TS maçlarından sonra rakipler mutlaka hakemden ağlıyorlar diğer maçlarda ama sessizler genelde, bunun bariz olarak TS'ye karşı yaratılan algıyla rüzgarı arkalarına alma çabası olduğu aşikar.

Ahmet Taşçı
02.10.2022, 14:29
Gomez ve Umut bir şekilde birlikte oynamalı. Ben böyle dizdim, Hoca başka düşünür bilemem ama orta alanı düşürmeden en iyi dizilişi bulmalı. 21892

Devrim Arslan
02.10.2022, 14:44
Gomeze faul yapiliyor adam yere dusup hemen kalkiyor baskiya basliyor ve ilerde topu calip birde asist yapiyor. Bu adam cok iyi geldi ya.

Diger konu mac 1-0 iken bile yenecegimizi o kadar biliyordum ki. Hatta 2-0 olsa da. Bu duygu guzel sonuna kadar gidecegimiz duygusu. Daha bu takima dogu ve visca gelecek hey yavrum hey

doc holliday
02.10.2022, 14:48
Gomez ve Umut bir şekilde birlikte oynamalı. Ben böyle dizdim, Hoca başka düşünür bilemem ama orta alanı düşürmeden en iyi dizilişi bulmalı. 21892

Hocanın felsefesinde 3 lü defans yok bazen maç içerisinde mecburiyet hariç hiç başlamadı böyle, ne geçmişte ne bizde.Zaten bu ağırlıkla kevgir oluruz defansta edgar gibi 1-2 hızlı adam olsa belki

doc holliday
02.10.2022, 14:50
Faul olan neymiş birbirini ittirip kaktırarak ikili mücadele etmeleri mi faul şaka gibi yorumlar, birbirine dokunmadan top oynasın futbolcular o zaman, Trezeguet'nin ittirmesi faul ama yediği dirsek faul değil demek ki vay be. Böyle bir pozisyonda ya devam ettireceksin ya penaltı vereceksin.

Şimdi o pozisyon mesela aynı şekilde gelişti ancak ceza sahası dışında oldu Trezeguet dirsek yedikten sonra rakibe kafa attı karar ne olurdu? Kafa atan Trezeguet kırmızı görürdü, Onur dirsek attığı için sarı görürdü. Yani Onur dirsek attıktan sonra Trezeguet kafa atınca kafa iptal mi olmalı Trezeguet kafa atmamış gibi mi yorumlanmalı. Yani o pozisyonda öncesinde itiş kakış olsa da Onur'un yaptığı hareket penaltı ve sarı kart. Trezeguet'in yaptığı hareket Onur'un yaptığının çok daha hafifi yani hafif olana düdük çalıp dirseği yokmuş gibi kabul ederek Kayseri lehine faul çalınması hangi mantıkla açıklanabilir TS düşmanlığıyla ancak. Her şeye faul mu çalınacak yani TS'ye penaltı verildi diye öncesinde faul uydurmaya çalışıyorlar skandal olay.

TS maçlarından sonra rakipler mutlaka hakemden ağlıyorlar diğer maçlarda ama sessizler genelde, bunun bariz olarak TS'ye karşı yaratılan algıyla rüzgarı arkalarına alma çabası olduğu aşikar.

Trezegenin hareketi ancak basketbolda faul olur.Çağdaş attı ortaya bişe herkes ağzına sakız yaptı işte

yatmaztara
02.10.2022, 14:56
Uğurcan'ın sürekli çok iyi bir kaleci olduğunu artık yazmayın. Uğurcan 7,8 milyon euroluk iyi bir kalecidir. Şu sıralar rezil bir formu var orası ayrı. Evet 15, 20 potansiyeli vardı olmadı o iş bitti. Uğurcan'ın yediği gollerin çoğunda hatası yoktu. Çünkü kalitesi o kadar. En çok kızdığımda mesela bir gol yiyor ''Uğurcan ne yapsın?'' deniyor. Arkadaş, 15,20 milyonluk kaleciyse madem 2,3 tanesini çıkaracak ki benim 500 bin euroya oynattığım kaleciden bir farkı olsun! Madem ikisi de o gollerin hepsini yiyecek neden bu arkadaşa 10 milyon ve üstü vereyim?

serdaracıl
02.10.2022, 14:58
Ugurcani savunan adam art niyetlidir, sezin basindan beri formsuz ve lakayıt oynuyor kendine çeki düzen vermeli, olmuyorsa devre arası no 10 ile satilsinlar.

Sen niyet okuyucu musun

serdaracıl
02.10.2022, 15:01
Uğurcan'ın sürekli çok iyi bir kaleci olduğunu artık yazmayın. Uğurcan 7,8 milyonluk iyi bir kalecidir. Şu sıralar rezil bir formu var orası ayrı. Evet 15, 20 potansiyeli vardı olmadı o iş bitti. Uğurcan'ın yediği gollerin çoğunda hatası yoktu. Çünkü kalitesi o kadar. En çok kızdığımda mesela bir gol yiyor ''Uğurcan ne yapsın?'' deniyor. Arkadaş, 15,20 milyonluk kaleciyse madem 2,3 tanesini çıkaracak ki benim 500 bin euroya oynattığım kaleciden bir farkı olsun! Madem ikisi de o gollerin hepsini yiyecek neden bu arkadaşa 10 milyon ve üstü vereyim?

500 bin avro 9 milyon 71 bin 150 lira yapıyor

doc holliday
02.10.2022, 15:02
Sen niyet okuyucu musun

Ben erenide beğeniyorum mesela niyetim ne acaba arkadaş söylesede bilsek:)

yatmaztara
02.10.2022, 15:02
Euro demek istedim düzeltiyorum

serdaracıl
02.10.2022, 15:05
Euro demek istedim düzeltiyorum

Uğurcan’ın maaşı 25 milyon liraya yükseltilmiş. Yani 1 milyon 379 bin avro. Ayrıca bir insanı maaşı üzerinden eleştirmek, o kadar para alıyorsa bu işi yapacak, o yükü taşıyacak, o topu kurtaracak falan. Gerçekten insanlık dışı.

yatmaztara
02.10.2022, 15:07
Uğurcan’ın maaşı 25 milyon liraya yükseltilmiş. Yani 1 milyon 379 bin avro

Bonservis olarak 7,8 milyonluk piyasası var demek istedim.

orhan42
02.10.2022, 15:32
Ya hu yorumları okuyorum , gülüyorum gerçekten de..8 net gol pozisyonu üreten , 2. yarı rakibini boğan takım "leş" gibi oynamış muamelesi görüyor.Öyle aman aman da pozisyon da vermedik , gol ve direkten dönen top haricinde.Neyin kafasını yaşıyorsunuz allah aşkına.2 haftadır evet çok kolay gol yiyoruz ama yediğimizin bir fazlasını da atabilecek hırsı ve enerjiyi ortaya koyup maçı çeviriyoruz.Tek sorunumuz bu baskıyı ilk 20-30 dakik neden ortaya koyamıyoruz ? O da olur inşaallah.Uğurcan'a çöp muamelesi yapanlar size buçocuk çok ama çok bile.Aradığınız günler gelmez inşaallah..

Mehmet Fatih Yavuz
02.10.2022, 15:44
Takımın oyunundaki sorun, düzensiz görünmesi. Belirli bir plan üzerine oynadığını anlayamıyorsunuz maçı izlerken.
Yoksa bu kadar pozisyon üreten bir takım, çok net pozisyonlar da vermemişken kötü oynadı denmez.

Lakin şu sıkıntı aynen devam ediyor, savunma.

Rakibimiz kim olursa olsun, rakibe gol lazım olduğunda istediği gibi yükleniyor, pozisyon üretiyor.
Biz adına bireysel hata diyoruz. Her gün biri bunu yapıyor. Bir gün Uğurcan, bir gün Trezegeut, bir gün Abdulkadir, bir gün siopis, Hugo, larrsen....

Mevcut oyunumuzda rakip geriye çekilip savunmaya başladığında sorun görünmüyor.
Lakin rakip üzerimize geldiginde savunamıyoruz.

Uğurcan için ayrı bir sayfa lazım.
Kötü....
Sadece oyun kurmada, topu oyuna sokmada değil.
Bir tane yan top almıyor. Şişirme gelen toplara bile çıkmıyor. Geri gidiyor durmadan.
Standart çizgi kalecisine dönecek bu gidişle.

Maçı kazandık. Ama halen daha takım olma sorunlarımız devam ediyor. Umarım hocanın hedef gösterdiği kasım sonrasına kadar lig yarışında çok geriye düşmeyiz.

Çünkü mevcut oyunun, Beşiktaş, Fenerbahçe gibi rakibin üzerine çullanmayı seven takımlara karşı çok büyük defolar vermesi muhtemel. Hele de Uğurcan bu kadar kötü bir form grafiği sürdürürken...

Gene de bugün için zor bir deplasmandan 3 puanla dönmek güzel.
İnşaallah her hafta daha iyisi olur.

HasanTezel
02.10.2022, 16:13
Hocanın felsefesinde 3 lü defans yok bazen maç içerisinde mecburiyet hariç hiç başlamadı böyle, ne geçmişte ne bizde.Zaten bu ağırlıkla kevgir oluruz defansta edgar gibi 1-2 hızlı adam olsa belki

Kardeş, eninde sonunda ülkede ilk 3 lü defansa dönen kazanacak, mecburi!

Bak tüm takımlar öğrenmiş 4-5-1 ölümüne defans ve sadece kontra ile sonuç arıyor, Kayseri kalemize 2 kez geldi, her maç kalemize gelme sayısı o kadar az ki ve çoğu kontra…

Çözüm ne???

3-2-4-1 oynamak, yani;

Kaptan

Larsen Bartra Denswil

Siopis Doğucan

Ömür Hamsik Bakasetas Trezege

Maxi

Burada apaçık işlemeyen yerimiz Larsen kanadı önlü arkalı, Larsen kötü Ömür de kanat değil, bazen Ereni alıp Trezegeyi terse atardım ben…

Ama 3 defans-2 önlibero ile orta sahaya hükmederdim…

Nazim Can
02.10.2022, 16:34
Sen niyet okuyucu musun

Evet,

doc holliday
02.10.2022, 16:42
Oyuna başlangıçlarımız çok sıkıntılı, hep bi rölanti titrek yavaş bir oyun.Yemeden gol atma isteğimiz yokmuş gibi sanki.Bide bol bol kaleciye geri pas.Maçı stadta arkadaşımla izledim bu geri pas olayı başımıza bi açacak dedim demeye kalmadı yine bir geri pastan golü yedik.Uğurcana bulunan suç kadar her pozisyonda rakip kaleden bile uğurcanı arayan oyuncularada suç bulunmalı.

Hocanın oyun planında önde baskı pek yok ama bariz güç farkımız olan takımlara karşı biraz daha baskılı başlayabiliriz, gücümüzü hissettirmeliyiz bu kadarıda anormal oluyor.Bide şu sağ kanada çözüm bul hocam.Visca dönene kadar Nacimi oynayacak lahtimimi oynayacak orjinal bir kanat oynasın artık.Djaniny ömür yazıcı ile olmaz o iş, olmuyorda.

Oğuz ZEYTİN
02.10.2022, 17:53
Malatya Başkanı, deprem zamanı Trabzonspor'la ilgili terbiyesizlik etmişti. Alt lige düştüler.

Rizesporlu bir yabancı oyuncu, bizim maçtan önce küfretmişti. Galiba 4 atmıştık. Geçen sezon küfredip durdular, düştüler.

Son iki Antep ve Kayseri maçlarının hikayesi de benziyor. Emeğe saygı duyarım fakat ukalalık ile hadsizlik anında kafasını ezeceksin. Dün acımayıp altı, yedi atacaktık. Bak o zaman ötebiliyorlar mı?

Enaldo61
02.10.2022, 18:15
Malatya Başkanı, deprem zamanı Trabzonspor'la ilgili terbiyesizlik etmişti. Alt lige düştüler.

Rizesporlu bir yabancı oyuncu, bizim maçtan önce küfretmişti. Galiba 4 atmıştık. Geçen sezon küfredip durdular, düştüler.

Son iki Antep ve Kayseri maçlarının hikayesi de benziyor. Emeğe saygı duyarım fakat ukalalık ile hadsizlik anında kafasını ezeceksin. Dün acımayıp altı, yedi atacaktık. Bak o zaman ötebiliyorlar mı?

Atamıyoruz işte bir türlü atamıyoruz nedendir anlamıyorum.

Ufuk
02.10.2022, 18:48
https://twitter.com/futbolarena/status/1576272683817369600
Kariyerinde hakem konuşmayan hocalar bizim maçlardan sonra ne ağlıyorlar ya. Ömer Erdoğan falan alıştık da Çağdaş'a yakıştıramadım.
Tam olarak şundan bahsediyordum.
https://twitter.com/tayfaorg/status/1576261687119781889

yatmaztara
02.10.2022, 19:02
Çağdaş hoca belki de bu toplara girmeyecekti ama Berna hanım; ''Ali bey'den haber geldi. Hakeme biraz sallamamız lazım hocam yoksa sizi göndermek zorunda kalırız. Ali bey'i kızdırmayalım'' demiş olabilir.

AntiŞike
02.10.2022, 20:58
Lale Orta: "Penaltı değil. Öncesinde faul var."
�� Bülent Yıldırım: "Penaltı değil. Öncesinde faul var."
�� Deniz Çoban: "Penaltı değil. VAR hakemi penaltı için çağırıyorsa pozisyonun öncesini izlettirmek zorunda. Faul var." (beIN Sports)

Bu vasatları 1 kere izlemisligim dinlemisligim yok ama Beinsport kanalinda programlari var ve futbol bilgisi konusunda vasat olsalar da "taraflı" olduklari belli olan bu kişiler medyada yer buluyorlar.

Dolayısıyla yönetimin sert tavır alması ve bunları susturması en azından algı yaratıp küçük düşürerek taraflı medya yorumcuları diye damgalamasi lazim.

Dikkat edin TS yenilince alakasız pozisyonda aniden objektif olup "TS penaltısı verilmedi, pozisyon kırmızı kartı" vs. diyorlar bunu söylerken de zevk alıyorlar. TS nasilsa yenilmiş taraftarımızın morali daha da bozulsun hakeme isyan etsin diye bilerek yapiyorlar.
Biraz beyni olan durumu anlar. Yönetim bunları rezil edecek, taraflı oldukları algısı yaratacak açıklama yapsa bile olur ama konuşsunlar böyle susarak olmaz.

bu zatlar görevdeyken neyi başarmışki şimdi bilirkişi-danışılan olarak program yaptırılıyor bunlara.

Klüp, şu bein ve TRT ye tavır koysun artık

zorroid
02.10.2022, 21:03
Sayın Avcı hocamın takıma bilerek tam form yüklemediğine adım kadar eminim. Dünya kupası sonrası yakıp yıkacak ligi ve Avrupa'yı.

AntiŞike
02.10.2022, 21:05
Uğurcan , saçmalamaya devam ediyor. Uğurcan iyi bir kaleci değil, Uğurcan iyi sezonlar geçiren bir kaleci. Bunu defalarca anlattım.
1- Yan toplara çıkmıyor
2- Dikine vurulan şutlarda çok jeneriklik goller yiyor
3- Ceza sahasına yapılan ortalarda 6 pas avantajını kullanamıyor
4- Yaptığı degajların fazlası auta çıkıyor
5- Kalede kesinlikle güven vermiyor
6- Ceza sahası içerisinde bir stoperden daha etkin olması gerektiğini bilmiyor ya da beceremiyor

Bütün bunların hepsini bu sene fazlasıyla yapıyor, Milli takımda yediği gol dahil olmak üzere, Bu sene yediğimiz bir çok golde yer tutma ve konsantrasyon hatası yapıyor. Defans arkasına atılan rakip ataklarında kalesini terk edemiyor ya da terk etmiyor ya da terk etmesi gerektiği söylenmiyor

Neden istediği paraları vermiyorlar, işte bunlardan sebep vermiyorlar. kalecilerin kurtarışlarını çok abarttığımızdan eksik noktalarını görmemeye de devam ediyoruz

Hocam, 6 maddede de haklılık payı olabilir. görece olarak belli oranlarda eksikliği olabilir. (yine de bu konuların toplamında da yine de ligin en iyisidir)

Ancak ilk cümlene tek bir durumda hak veririm. Cümlenin başına "bence" dersen hak veririm.

Uğurcan Türk Futbol tarihini en iyi kalecilerinden biridir. belkide en iyisidir.

zaman zaman çok hatalı goller yiyor evet. Özelikle milli maçlarda ve bu sezon formda değil. Ancak kaleci bireysel ve hatalı gol yedi diye kötü kaleci olmaz. (tabiiki bu yorum da "bence")

AntiŞike
02.10.2022, 21:16
hahaha mükemmel bir yorum..;)

hayri beşer var birde devrik cümle uzmanı..düşünüyorum..zannediyorum..bilmem ne uyuz uyuz..konuşmalar..

hocam devrik cümleyi geçtim yaa.. samimi söylüyorum, gerçekten adamların cümlelerinin başı ile sonu arasında bir anlam bütünlüğü yok.
dün, gs maçını yorumlarken örnek olarak Trabzonu gösterdi. Aklınca trabzonun oyun performansını eleştirmeye çalışıyor (doğru dürüst eleştirse hak vericem) , diyor ki, Tamam oyıun yapında değişiklik var, anlıyorum, tamam sezon başı, tamam kritik oyuncular gitti yeni oyuncular geldi. Ama bi oyun yapın olur diyor. yahu haklı olduğun cümlende kendi içinde çelişkiye düşüp haklıyken haksız oluyorsun.

Adam sanki bi niyetle cümleye başlıyor, sonra heyecandan mı düşünmemekten mi, aklına ve ağzına hangi kelime geldiyse onu söylüyor. Sonra bir yüklemle cümleyi bağlıyor.. sonra da buyurun cenaze namazına, anla anlayabilirsen.

gudoz81
02.10.2022, 21:56
Şb oynadı oynadı 8jk nın kalecisi yere yatmadı.
Harbiden şampiyonluk belli değil.
Son maça kalabilir

Cem Balcı
02.10.2022, 23:23
Böyle İstanbul yalakalarını yenmek,geriden gelip yenmek çok keyifli.Kayseri'yi yeniyorsun şikebahçeliler kuduruyor,öbürünü yeniyorsun yine bunlar kuduruyor.

AntiŞike
02.10.2022, 23:25
Abdullah Avcı nın ve Trabzonsporun son iki sezon ilk hafta maçlarına bakınca önceki senelere yakın puandayız. Bundan önceki sezonlarda ilk 7-8 haftadan sonra inanılmaz bir puan patlama ve ortalamasıyla sonraki 10 maçtarda 9 galibiyet 1 beraberlik gibi puanlar almıştık.

Oyun olarak istenen seviyede olmasakta, şunları da göz ardı etmemek gerekir;

az ama çok kritik adamlar gitti waka bu takımın son senelerdeki oyun aklıydı. oyun onun üzerine kuruluyordu. Onunla birlikte Cornellius ile cornellius suz oynamak oyun tarzı olarak çok farklı.
Visca-Dorukhan-Perez-Hamsik başta olmak üzere çok kritik ve üst sevie adamların ard arda uzun süreli sakatlıkları.
Üzerine yine kritik adamların (Uğurcan-Ömür-Djanini-Larsen başta olmak üzere) çok formsuz olmaları
vs vs
bu parametreleri düşününce herşeye rağmen, Puan olarak kötü durumda değiliz. Oyun olarak tatmin etmese de Avcı'nın geçmişini düşününce bundan sonraki haftalarda vites arttırma ihtimalimiz çok yüksek. (Son iki üç maç ta bunu hissettiriyor gibi)

Bu süre zarfında minimum puan kaybı ile vites yükseltmeye geçmemiz, sonrası için bizi başka konumlara getirebilir.

serdaracıl
02.10.2022, 23:26
Evet,

İyi

sasort
02.10.2022, 23:32
kayseri ile dostluğumuz var ayıp etmesinler attıkları bir gol var oda uğurcan hediiyesi her sene bonus olarak verdiklerinden

gelelim bu takıma visca çok arıyoruz wakame aklını çok arıyoruz terezegeut çok artısı var ama o anlık karar verme asist yeteneği yok onu bulmasıda zor normal şartlarda
ama orta sahamız olmadı bacasetas laf etsem herkes kızacak ama orta saha ne direnci var nede teknik yönden bir üstünlüğü kayseriye karşı 3 e 3 kaçırmaması lazım bu takımın ah waka bjk maçında 2 kişiyi üstüne çekip cornerius vermiş olduğu pas halen aklımda
bacasetas yapamıyor bu işleri inşallah yusuf yazıcı o işi görür ama inşallah durumu iyidır

serdaracıl
02.10.2022, 23:56
kayseri ile dostluğumuz var ayıp etmesinler attıkları bir gol var oda uğurcan hediiyesi her sene bonus olarak verdiklerinden

gelelim bu takıma visca çok arıyoruz wakame aklını çok arıyoruz terezegeut çok artısı var ama o anlık karar verme asist yeteneği yok onu bulmasıda zor normal şartlarda
ama orta sahamız olmadı bacasetas laf etsem herkes kızacak ama orta saha ne direnci var nede teknik yönden bir üstünlüğü kayseriye karşı 3 e 3 kaçırmaması lazım bu takımın ah waka bjk maçında 2 kişiyi üstüne çekip cornerius vermiş olduğu pas halen aklımda
bacasetas yapamıyor bu işleri inşallah yusuf yazıcı o işi görür ama inşallah durumu iyidır

Kayseri ile herhengi bir dostluğumuz yok

sasort
03.10.2022, 00:09

hani vardı nerde kaybettik dostluğu :)

doc holliday
03.10.2022, 00:09

Dostluk belki bitti ama bu kadar düşmanlığıda gerek yok.Bu kadar muhatap alınacak bir camia değil bizim için.Bizi denklerimi görüyorlar nedir anlamadım:).Ligde son oynadığımız 11 maçın 8 ini kazanmışız 3 ü berabere bitmiş halbuki, neyin mücadelesini veriyorlar anlamak güç.

Kaan Çetin
03.10.2022, 00:33
Trabzonspor Kayseri’li bi Fb taraftarina aslinda nasil bir Istanbul yalamasi oldugunu hatirlatir.
Ve bu duygu onu ofkelendirir. Ofkesini de Trabzonspor’a yonlendirir.

Kayseri, Konya gibi sehirleri, kulturlerini az cok bilirim, seyahatlarrimden, konustugum insanlardan. Hic saairmiyorum olanlara.

Kayserispor’la kardes takim olma sacmaligi, 38dk gereksizlikleri biter unarim bu sayede.

Kaan Çetin
03.10.2022, 00:39
Bize karşı hiçbir takım oynamaya uğraşmıyor. Ulan en acayip hücum hattı dedikleri beşiktaşa, en güçlü oyun dedikleri fenere bu kadar kapalı oynayıp çirkefe yatmıyorlar. Bu nasıl bir düşmanlık ben anlamadım. Resmen sahaya su yağdı, tartışmalı pozisyon bile yokken. Full talimat almış gibi herifler bize puan kaybettirmeye oynuyor. Maç kazanmaya oynamadı ne antep ne kayseri bu kadar karaktersiz futbol görmedim.
Sebebi Istanbul takimlarina karsi hissettikleri AŞAĞILIK DUYGUSU.
Trabzonspor İstanbul’a kafa tutuyor ve bu onlara asagilik duygularini hatirlatiyor.

Kaan Çetin
03.10.2022, 00:48
Fb-Kayseri macindaki fb lehine iki skandal karar icin tek kelime etmeyen Cagdas Atan. Trabzonspor’u roportajlarinda yalamaya devam edersin bir hayalim var diye. Seni Trabzonspor’a bir gun hoca yapmayi dusunenin taa ….. ……. Berna’nin kopegi seni.

asilhamsi
03.10.2022, 07:54
ugurcanı cok severim ancak Trabzonsporu daha çok severim.

Formsuzluğunu zaten konuşmaya gerek yok ancak bu laubaliliğini açıklamak zor. Her hafta biraz daha kötü oynuyor.

Maç alan kaleciden artık sıradan ve maç veren kaleciye dönüşmeye başladı.

Kendine gelmezse sezon sonu da avrupa yapması zor.

cakalkerem
03.10.2022, 08:20
bence kötü oynamadık ama çokta iyi de oynamadık...
Yine kolay yada saçma sapan 1 gol yedik..
Çıkartana kadar canımız çıktı..
He belki de daha erken ilkyarıdan öne geçebilirdik..Ama inanaılmaz poziyonlar kaçtı...Kaldıki son dakika direkten dönen topları gol olsa yine hüzünlenecektik..

Takım baskılı oynamıyor malesef..
Çokta koştuğunu düşünmüyorum..
Çok dahada iyisi olabilir. Neden olmuyor..Onu da hocaya sormak lazım

cakalkerem
03.10.2022, 08:24
bu Abdulkadir'in sorunu ne acaba?
Uğurcan'dan sonra topla en az oynayan oyuncu ne demek ya?
Baştan beri diyorum satmalıydık
Takıma 1 faydası olmuyor yapamıyor çocuk

Maranov
03.10.2022, 08:35
Kayseri maçı beklediğim gibi zor geçti. Bazı arkadaşlar maçı kolay alacağımız hatta kayserinin sıradan takım olduğunu söylüyordu.
Uğurcan henüz formunu yakalayamadı ma bu onun saha içind konsantr olmadan oynamasına sebeb olamaz.
Tandem ikilimiz hugo ve bartha aynı tipte oyuncular, buda bizi sıkıntıya sokuyor. İkisinden birinin hızlı ve hamleli yanı edgar tipi olması lazımdı. O yüzden hugo ve bartranın birlikte oynadığı maçlarda gol yemememiz zor gözüküyor.
Kanatlarımız maalesef bu sene çalışımıyor. Ne abdulkadir ne trezequet kanatta verimli değiller. Abdulkadir trabzonlu ve 3 turk oynatma kuralı olmasa bizim takımda 11'de oynamaz. Dorukhan sakat olduğu için mecburen oynatılıyor.
Maxi gomes bu maçta daha iyi gözüktü ama sanki umutla birlikte olunca daha iyi oynuyor gibiyor. Abdülkadir ömürün yerine umutun düşünülmesi gerekir.
Abdullah hoca hamle yapmak için geç kaldı. İkinci yarının başında hamlelri yapması gerekiyordu.
Bu arada yusuf yazıcı hiç katkı vermedi, galiba 10 numara dışında bir yerde yani kanatlarda oynamsı zor gözüküyor. 3 yıldır fransada oynamış bir oyuncunun rahatlıkla 6 ve 8 numarada oynması gerekir ama o pozisyonlarda verim vermez gibi gözüküyor..
Kayseri maçını kazanmaka bizim için çok önemliydi. Kayseri taraftarına büyük takım nasıl olur gösterdik.
Milli maç arasında takımda büyük değişim bekleyenler maalesef hayal kırıklığına uğradı ama bizim takım bunun dışında bir futbol oynamsı zor gözüküyor.
herşeye rağmen takımların puan kaybettiği bir haftada üç puan almak iyi oldu darısı monaco maçına

Maranov
03.10.2022, 09:40
bu zatlar görevdeyken neyi başarmışki şimdi bilirkişi-danışılan olarak program yaptırılıyor bunlara.

Klüp, şu bein ve TRT ye tavır koysun artık
Yönetimin acilen bu trio programını uyarması lazım hemde sert şekilde, trabzon hakkında konuştukları 100 pozisyonun 95inde bizi haklı bile olsak haksız gösterip algı yapıyorlar.
Allahtan trio yu izleyen çok insan yok yoksa millet bizim bütün maçları hakemle aldığımızı sanacaklar.
Bu aralar ahmet ağaoğlu çok sessiz biraz topa girmesi lazım yoksa rakip başkanların teknik direktörlerin eski hakem bozmalarının algı operasyonu bir yerde bizi etkilemeye başlayabilir.
Trabzon üzerinden piirm yapmak kimsenin haddine değildir.

Selim Çoban
03.10.2022, 09:46

Formsuzluğunu zaten konuşmaya gerek yok ancak bu laubaliliğini açıklamak zor. Her hafta biraz daha kötü oynuyor.

Geçen yılda kötü başlamıştı. Sonra sezona damgasını vurdu. Şamp sonrası rahatlama normaldir, kolay değil çok büyük özverilerle büyük bir özlemi giderdiler. Yine aynı motivasyon ile devam edecektir.
Takım iyi yolda. Uyum arkadaşlık güzel, kadro iyi, taktik açıdan eksiklikler var gözüküyor, avcı çözecektir.

doc holliday
03.10.2022, 09:51
Kayseri maçı beklediğim gibi zor geçti. Bazı arkadaşlar maçı kolay alacağımız hatta kayserinin sıradan takım olduğunu söylüyordu.
Uğurcan henüz formunu yakalayamadı ma bu onun saha içind konsantr olmadan oynamasına sebeb olamaz.
Tandem ikilimiz hugo ve bartha aynı tipte oyuncular, buda bizi sıkıntıya sokuyor. İkisinden birinin hızlı ve hamleli yanı edgar tipi olması lazımdı. O yüzden hugo ve bartranın birlikte oynadığı maçlarda gol yemememiz zor gözüküyor.
Kanatlarımız maalesef bu sene çalışımıyor. Ne abdulkadir ne trezequet kanatta verimli değiller. Abdulkadir trabzonlu ve 3 turk oynatma kuralı olmasa bizim takımda 11'de oynamaz. Dorukhan sakat olduğu için mecburen oynatılıyor.
Maxi gomes bu maçta daha iyi gözüktü ama sanki umutla birlikte olunca daha iyi oynuyor gibiyor. Abdülkadir ömürün yerine umutun düşünülmesi gerekir.
Abdullah hoca hamle yapmak için geç kaldı. İkinci yarının başında hamlelri yapması gerekiyordu.
Bu arada yusuf yazıcı hiç katkı vermedi, galiba 10 numara dışında bir yerde yani kanatlarda oynamsı zor gözüküyor. 3 yıldır fransada oynamış bir oyuncunun rahatlıkla 6 ve 8 numarada oynması gerekir ama o pozisyonlarda verim vermez gibi gözüküyor..
Kayseri maçını kazanmaka bizim için çok önemliydi. Kayseri taraftarına büyük takım nasıl olur gösterdik.
Milli maç arasında takımda büyük değişim bekleyenler maalesef hayal kırıklığına uğradı ama bizim takım bunun dışında bir futbol oynamsı zor gözüküyor.
herşeye rağmen takımların puan kaybettiği bir haftada üç puan almak iyi oldu darısı monaco maçına

Kıvırma şimdi kayseri şöyle takım böyle takım beraberlik iyi sonuç diyordun:)

doc holliday
03.10.2022, 09:53
Bunları 3-0, 5-0 değilde böyle geriden gelip 1-2 yenmek daha iyi oldu,kudursunlar.Yallah kümeye

Maranov
03.10.2022, 10:07
Kıvırma şimdi kayseri şöyle takım böyle takım beraberlik iyi sonuç diyordun:)
Ağzını bozma kıvırma falan diye..
Beraberlik iyi sonuç demedim maçın zor gececeğini, beraberlik de olabileceğini söyledim.
Sen atıp tutuyordun rahat yeneriz , kayseri kimmiş falan diye.
Maçı izlemeye gidecektin izlediysen baya strese girmişindir maç sırasında.
Sonuç olarak kazandık ama hiçbirimizi mutlu etmedi.
Maç boyunca yaşadığımız stress maçı kazandıktan sonra bile geçmedi.
90+6 emrah başşan golu atsaydı ne diyecektin.
O yüzden yorum yaparken uslubuna dikkat edeceksin.

doc holliday
03.10.2022, 10:22
Ağzını bozma kıvırma falan diye..
Beraberlik iyi sonuç demedim maçın zor gececeğini, beraberlik de olabileceğini söyledim.
Sen atıp tutuyordun rahat yeneriz , kayseri kimmiş falan diye.
Maçı izlemeye gidecektin izlediysen baya strese girmişindir maç sırasında.
Sonuç olarak kazandık ama hiçbirimizi mutlu etmedi.
Maç boyunca yaşadığımız stress maçı kazandıktan sonra bile geçmedi.
90+6 emrah başşan golu atsaydı ne diyecektin.
O yüzden yorum yaparken uslubuna dikkat edeceksin.

Yanlış anladıysan kusura bakma kardeş,üslubuma her zaman dikkat ederim,kıvırmayı hakaret babında değil deyim olarak söyledim dostça.

Evet maça gittim 1.5 saate çıkamadık stadtan sağolsun kayserililer bizi dövmek için bayaa bi nöbet tuttular maç sonu:)

Kayseri'yide rahat yeneriz hiç demedim hatta skor tahmini olarak da 1-2 1-3 zorda olsa alırız dedim.Çünkü maçın stresli bir atmosferde oynanacağı belliydi.Sadece kayseri ve türevi takımlarla beraberlik bizi hiçbiryere ulaştırmaz dedim.Bakın yendiğimiz halde 5.liğe bile zor attık kendimizi.

Sizi kırmak gibi bir niyetim olmaz hepimiz aynı şey için mücadele veriyoruz.Kırdımsa affola,selamlar

Maranov
03.10.2022, 10:34
Tamamdır renkdaş sorun yok...
Dediğin gibi önemli olan Trabzonspor...
Zaten uğraşacağımız düşman o kadar çokki birde aramızda bölünmeye gerek yok...aleykümselam

Maranov
03.10.2022, 10:34
Yanlış anladıysan kusura bakma kardeş,üslubuma her zaman dikkat ederim,kıvırmayı hakaret babında değil deyim olarak söyledim dostça.

Evet maça gittim 1.5 saate çıkamadık stadtan sağolsun kayserililer bizi dövmek için bayaa bi nöbet tuttular maç sonu:)

Kayseri'yide rahat yeneriz hiç demedim hatta skor tahmini olarak da 1-2 1-3 zorda olsa alırız dedim.Çünkü maçın stresli bir atmosferde oynanacağı belliydi.Sadece kayseri ve türevi takımlarla beraberlik bizi hiçbiryere ulaştırmaz dedim.Bakın yendiğimiz halde 5.liğe bile zor attık kendimizi.

Sizi kırmak gibi bir niyetim olmaz hepimiz aynı şey için mücadele veriyoruz.Kırdımsa affola,selamlar

Tamamdır renkdaş sorun yok...
Dediğin gibi önemli olan Trabzonspor...
Zaten uğraşacağımız düşman o kadar çokki birde aramızda bölünmeye gerek yok...aleykümselam

UĞUR DURTAŞ
03.10.2022, 10:53
Uğurcana kötü kaleci diyenlerin futbol bilgilerini sorgulamalarını tavsiye ederim.

Uğurcan Ülkemizin en iyi 2 -3 kalecisinden bir tanesidir.

Uğurcan yüzünden kayseri maçında gol yedik eyvallah

ama bu demek değildir ki Uğurcan kötü kaleci

evet bende ayaklarının iyi olmadığını savunanlardanım

bu demek değildir kötü kaleci olsun

lütfen arkadaşlar

her futbolcunun zaman zaman formsuz haftaları olur

önemli olan kısa zamanda eski formunu yakalasın.

Uğurcan iyi kaleci.

uğurcana kötü kaleci diyenlere sormak isterim.

o zaman ömürü ne yapacağız.

adam aylardır/yıllardır isteksiz güçsüz formsuz demiyorum.

sahada yok hayalet gibi

ömürü o zaman tesislerden içeriye sokmamamız lazım.

çoğu zaman değil devamlı yazıyorum.

ömür direk 11 oyuncusu değil/olamaz bu formuyla

maçın bitmesine son 20-25 dakika oyuna alınacak bir oyuncu

çok yetenekli ama yıllar geçmesine rağmen gram ilerleme yok.

ancak şunu iyi yapıyor hakkını yemeyelim

antremanlarda kafasında dakikalarca topu tutuyor!!

ne işe yarayacaksa.

**
eren ve larsen lütfen antreman bitiminden sonra orta çalışın orta

**
korner ve duran top çalışmalarının sağlıklı yapıldığını düşünmüyorum.
final pas çalışmalarının daha fazla dikkatli yapılması taraftarıyım.
**

avcı hocam niçin alışkanlık haline getirdik!
maçların ilk yarılarının çöpe atılmasını

niçin maçların ikinci yarısındaki gösterdiğimiz baskıyı isteği maçların başında gösteremiyoruz?
niçin zay ediyoruz ilk yarıyı?

**

gs fb bjk nin puan kaybettiği haftada
alınan 3 puan sevindirici oldu.
tüm olumsuzluklara rağmen puan olarak yukarıdan kopmamamız sevindirici
birde bu olumsuzlukların giderildiğini düşünürsek.....

cakalkerem
03.10.2022, 11:16
Uğurcan Türkiye'nin kesinlikle 1 numaralı kalecisi Avrupa'da ise ilk 5 te yer alan bir kalecidir..

Bakmayın hatalı gol yediğine...
Bazen şans yanınızda olacak..
Şurası gerçek ki bizim kaleye gelen şut-pozisyon neredeyse lig sonuncusunun kalesine gelmiyor..
Bunun nedeni defans-orta saha bölgesin de ki sıkıntı..
Ugurcan elbette gol yiyecek..
Ama en azından geçen sezon şampiyonlukta ki kurtarışları ile bu takımda ki payı %51 'dir...

Belki transfer bekliyordu alığı ücret makul değildi...Yönetim onu da halletti Sözleşme de yeniledi..Toparlayacaktır kendini..Ben inanıyorum....Siz de inanın...

doc holliday
03.10.2022, 11:23
Kayseri maç sonunda yayıncı kuruluşa bir açıklaması oldu bakasetas’ın; “Herkes % 100 ünü verirse yenemeyeceğimiz takım yok”dedi.Bunu ben takımda bazı oyunculara mesaj gibi algıladım.Bilmiyorum belkide yanlış anladım ama abdüş larsen v.s gibi limitlerinin çok altında oynayan oyunculara bir msj gibi geldi bana.

doc holliday
03.10.2022, 11:31
Uğurcan Türkiye'nin kesinlikle 1 numaralı kalecisi Avrupa'da ise ilk 5 te yer alan bir kalecidir..

Bakmayın hatalı gol yediğine...
Bazen şans yanınızda olacak..
Şurası gerçek ki bizim kaleye gelen şut-pozisyon neredeyse lig sonuncusunun kalesine gelmiyor..
Bunun nedeni defans-orta saha bölgesin de ki sıkıntı..
Ugurcan elbette gol yiyecek..
Ama en azından geçen sezon şampiyonlukta ki kurtarışları ile bu takımda ki payı %51 'dir...

Belki transfer bekliyordu alığı ücret makul değildi...Yönetim onu da halletti Sözleşme de yeniledi..Toparlayacaktır kendini..Ben inanıyorum....Siz de inanın...

Uğurcanın yeni sözleşmede aldığı ücret daha iyi olabilirdi.1 milyon € civarı kazanacak, yabancı yedek oyuncuların bile 1.5-2 milyon € ya para demediği yerde daha makul bir ücret olabilirdi.Avrupa yapsa minimum 2 ye oynardı.

Hadi yine uğurcan iyide abdüş sözleşme bile imzalamadı,kafalarını karıştıran bumu yoksa sadece formsuzlarmı bilmiyorum ama mental olarakta motive edilmeleri lazım

AntiŞike
03.10.2022, 13:34
Uğurcana kötü kaleci diyenlerin futbol bilgilerini sorgulamalarını tavsiye ederim.

lütfen arkadaşlar

Uğurcan iyi kaleci.

sahada yok hayalet gibi

ne işe yarayacaksa.

**

**
**

niçin maçların ikinci yarısındaki gösterdiğimiz baskıyı isteği maçların başında gösteremiyoruz?

**

Hocam, 2. cümlen hariç tüm söylediklerine katılıyorum.

Ancak Türkiye de Uğurcan seviyesindeki veya ondan iyi diğer 2-3 kaleci hangisi?

Maranov
03.10.2022, 13:49
Abdulah Hoca maç sonu konuşmasında hakem hakkında konuşmam diyor bence konuşması lazım..
biz hakemle değil kendi oyunumuzla kazandık demesi lazım.
Abdullah hocanın geçen yıl 60 gol atan 3 oyuncum yok demesini anlamadım.
visca sakatlandı ama marttan sonra 1 gram top oynamadı zaten.
cornelius gitti onun yerine daha iyisi alındı: maxi gomes
wakame 3 kuruş için bizi bırakmayı tercih etti, zaten bu sene bizde kalsa baya eleştri alırdı. Onun yerinede trezequet alındı.
yani hocanın yakınmasını anlayamadım. 3 oyuncun gittiyse yerin daha iyi 2 oyuncu alınmış.

cakalkerem
03.10.2022, 13:53
Uğurcanın yeni sözleşmede aldığı ücret daha iyi olabilirdi.1 milyon € civarı kazanacak, yabancı yedek oyuncuların bile 1.5-2 milyon € ya para demediği yerde daha makul bir ücret olabilirdi.Avrupa yapsa minimum 2 ye oynardı.

Hadi yine uğurcan iyide abdüş sözleşme bile imzalamadı,kafalarını karıştıran bumu yoksa sadece formsuzlarmı bilmiyorum ama mental olarakta motive edilmeleri lazım

Abduş 'ta bir sezondur sıkıntı var..
Gerekli olan olmayan herşeyin içinde..
Sen Messi değilsin..
Basit oyna ..dik oyna..
Yapamayacağın şeyleri yapmaya çalışma....

Her top ezilir mi?
Sadece anlaşma olduğunu düşünmüyorum kesinlikle formsuz...

serdaracıl
03.10.2022, 13:56

Hangi maçı verdi bi söyler misiniz

UĞUR DURTAŞ
03.10.2022, 16:30
Hocam, 2. cümlen hariç tüm söylediklerine katılıyorum.

Ancak Türkiye de Uğurcan seviyesindeki veya ondan iyi diğer 2-3 kaleci hangisi?

**
Sayın Abim(1 yaş büyüksün abi derim.)

katılmadığın Uğurcanın iyi kaleci olmadığı deme lütfen.çok üzülürüm.
seviye veya ondan bir tık iyi , bir tık kötü diyeceğimiz bir ölçüm cihazı yok
lisanslı futbol oynamış hala haftada 2 saat halı sahada top oynayan biri olarak
gözle görülür bir gerçek var,
tüm maçları izliyorum(z)
benimde katıldığım milli takıma seçilen kalecilerin şuanda iyi kaleciler sınıfına sokabiliriz.

uğurcan
altay
doğan

nakzo
03.10.2022, 18:17
Yönetimin bu haftaki Maçtan önce acil çok sert direk basına yönelik açıklama yapması gerekiyor .Artık bu iş zıvanadan çıktı direkt Trabzonspor'u Hedef gösteren Trabzonspor'un önünün kesilmesini isteyen İstanbul 3 ibiş'i destekleyen basın mensubu görünümlü Holigan sahipsiz Trabzonspor hakkında atıyor tutuyor saçma senaryolar yazıyor Yok Trabzonspor bu golle Neymiş efendim sezon sonuna kadar şampiyonluğu kovalayacakmış bak bak adamın korkusuna bak fenerbahçe şampiyon olamayacak diye ödü kopuyor heriflerin.Batranın attığı golü söylüyor gol %100 gol faul yok. Bu hafta attığımız penaltı penaltının baba alası ahlaksızlar şimdi işin döndürdüler baktılar ki olmuyor yeni kurallara göre posizyon penaltı yok penaltıdan önce faul varmış penaltıdan önce faul maul yok ikili mücadele var ama sen ne kadar susarsan sus bu kösele suratlılar bu Utanmaz herifler Daha da üzerimize gelecek direkt bunları Hedef alan açıklama bekliyorum ben kardeşim.

nakzo
03.10.2022, 18:20
Hangi maçı verdi bi söyler misiniz

Doğruya doğru ugurcan bu sene çok kötü kalecilik yapıyor geçmiş geçmişte kalır onur bizim EFSANEMİZDİ şimdi izmirde evde oturuyor ugurcan kendi bilir ya liverpoolda oynayacak yada Trabzonspor kalesini bile kaptıracak .

yatmaztara
03.10.2022, 20:40
Ömür'ün bu sezonki performansı Barış Memiş kadar bile değil. Kendine gelmezse kadro dışı kalır

AntiŞike
03.10.2022, 22:08
UĞUR DURTAŞ (https://forum.bordomavi.net/member.php/21043-U%C4%9EUR-DURTA%C5%9E)
https://forum.bordomavi.net/images/statusicon/user-offline.png

Çok yaş farkı yok sevgili kardeşim, sen dee beni hepten yaşlı yaptın, ben de ağbi diyeyim sana :)
Sevgili ağbiciğim.
ben mi yanlış anladım bilimiyorum ama anladığımı ve kısaca Uğurcan hakkında fikirlerimi söyleyeyim
Bana göre Uğurcan, bu günre kadar izlediğim en kaliteli ve potansiyelli yerli kalecidir. şenol Güneş dahil bir çok iyi kaleci gördüm ancak hiç birisi Uğurcanın seviyesinde değil.katılmadığım cümlen;
bana göre Uğurcan ın yanına gelebilecek bir kaleci yok şu anda. Hela Altay falan hiç yanyana koymam. Doğan belki

söylemek istediğim buydu. (umarım üzmemişimdir :)

Ertan 51
03.10.2022, 23:40
Şu an Tv 8 buçukta iki tane kanı bozuk alenen Trabzon düşmanlığı yapıyor, canım ülkem onursuz, omurgasız ve şerefsiz dolu malesef, Kayseri maçındaki penaltıdan başladılar devamında aslı astarı olmayan laflar,iftiralar,. Köpekliğini yaptığınız takımın yediği herzeleri görmeyin anca bizim için algı oluşturmaya çalışın, Allah belanızı versin inşallah.

HOPA'LI TS'Lİ
04.10.2022, 07:41
Saygısız Berna ile yaveri Ali denen yöneticisi, önce vandalizmin canlı örneğini bizlere yaşatıp futbol keyfimizin içine edenleri ıslah etsin.

Trezege ilk devre korner çizgisine yakın yerde tamamen topla oynama niyetiyle giderken eli istemsiz şekilde Onur'un suratına geldi. Faul ve sarı kart.

Penaltı pozisyonunda yine aynı kişiler olayın içinde ve bu kez de Onur -sözüm ona istemsizce- Trezege'ye şamar atıyor. Penaltı ve sarı kart.

Reha Kapsal bu iki pozisyonu yan yana ekranda bu şekilde izah etti ve iki karar da doğru dedi. Nokta.

Afkurup dur sen Berna ve avanelerin
Taraftarlarına insan olmayı öğret. Sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, merhameti öğret.
Ha sen de rakibi tebrik etmeyi öğren.
Başkan olmuşsun ama egon ve kibirin çok yüksek.
Hadi ordan.

HOPA'LI TS'Lİ
04.10.2022, 07:45
Şu an Tv 8 buçukta iki tane kanı bozuk alenen Trabzon düşmanlığı yapıyor, canım ülkem onursuz, omurgasız ve şerefsiz dolu malesef, Kayseri maçındaki penaltıdan başladılar devamında aslı astarı olmayan laflar,iftiralar,. Köpekliğini yaptığınız takımın yediği herzeleri görmeyin anca bizim için algı oluşturmaya çalışın, Allah belanızı versin inşallah.

Bu sezon nedense Erman da aleyhimizde yorumlar yapıyor. Mamalandı galiba Ali Koç'tan

TV8 şikebahçeli Acun'un kanalı. Afkurmaları normaldir.

2 yıldır bize tüm camialar ve medya düşman oldu.

Allah cezanızı versin.

Rahat bırakın da topumuzu oynayalım.

HOPA'LI TS'Lİ
04.10.2022, 07:46
UĞUR DURTAŞ (https://forum.bordomavi.net/member.php/21043-U%C4%9EUR-DURTA%C5%9E)
https://forum.bordomavi.net/images/statusicon/user-offline.png

Çok yaş farkı yok sevgili kardeşim, sen dee beni hepten yaşlı yaptın, ben de ağbi diyeyim sana :)
Sevgili ağbiciğim.
ben mi yanlış anladım bilimiyorum ama anladığımı ve kısaca Uğurcan hakkında fikirlerimi söyleyeyim
Bana göre Uğurcan, bu günre kadar izlediğim en kaliteli ve potansiyelli yerli kalecidir. şenol Güneş dahil bir çok iyi kaleci gördüm ancak hiç birisi Uğurcanın seviyesinde değil.katılmadığım cümlen;
bana göre Uğurcan ın yanına gelebilecek bir kaleci yok şu anda. Hela Altay falan hiç yanyana koymam. Doğan belki

söylemek istediğim buydu. (umarım üzmemişimdir :)

İnsandır, hata yapar.
Dünyanın en iyi kalecileri de yenmeyecek goller yiyebiliyor.
Larsen'e verebilirdi o pası
Ders alıp ilerleyecektir Çakır

MetehanS
04.10.2022, 07:54
bunlar büyütülmüşlerin yaverleri abi, normaldir.

aslen fenerli ama kayseri başkanı.

Saygısız Berna ile yaveri Ali denen yöneticisi, önce vandalizmin canlı örneğini bizlere yaşatıp futbol keyfimizin içine edenleri ıslah etsin.

Trezege ilk devre korner çizgisine yakın yerde tamamen topla oynama niyetiyle giderken eli istemsiz şekilde Onur'un suratına geldi. Faul ve sarı kart.

Penaltı pozisyonunda yine aynı kişiler olayın içinde ve bu kez de Onur -sözüm ona istemsizce- Trezege'ye şamar atıyor. Penaltı ve sarı kart.

Reha Kapsal bu iki pozisyonu yan yana ekranda bu şekilde izah etti ve iki karar da doğru dedi. Nokta.

Taraftarlarına insan olmayı öğret. Sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, merhameti öğret.
Hadi ordan.

AntiŞike
04.10.2022, 10:18

Hadi ordan.

Kooca bi klübün başkanı olmuşlar ama o klübün taraftarı bile olamamışlar. Nefret ediyorum şu durumdan. kendi klübünün traftarı olan bir başkan bulamıyor musun klübüne? bu nasıl bir camiadır? ist takımlarının yalakası olmak için başkan oluyorsun. Yazıklar olsun size ve sizler gibilerine
Bu yalakayı da hala klübün başında tutan kayseri camiasına ve taraftarına yazıklar olsun. her şeye rağmen gerçek Kayseri taraftarını bu olaylara katmıyorum.

Reha Kapsal çok doğu ,mantıklı ve tutarlı açıkladı pozisyonları. Günümüz futbol kurallarına ve hakem yorumlarına göre ikisi de faul, hatta uygulamalarda ikisi de sarı kart olarak uygulanıyor. Bana göre bizim yaptığımız faul bile değil, olmamalı. Penaltı pozisyonu çok çok net faul, (Ceza sahası içinde olduğu için penaltı) ancak bu pozisyon da sarı kart olmamalı.
İki pozisyon olduğu için pozisyona çok bişey diyemiyorlar, ilk yarıdaki sarıkarttan. bu defa da penaltı öncesi mücadeleyi sebep gösteriyolar. Güya Trezeguet çekmiş vurmuş faul yapmış. Hadi ordan karaktersizler.

İşte tüm bunları susturabilmen için
güçlü olacaksın
çok güçlü olacaksın
Sahada da güçlü olacaksın
Saha dışında da güçlü olacaksın,
Hem oyunun güçlü olacak, laf edemeyecekler,
hem saha dışında da , lobide de, masada da güçlü olacaksın,
iletişim kanallarında da sosyal medyada da güçlü olacaksın.
bir haksızlıkta , birlik olup öyle bir tepki koyacaksın ki, bir daha sana dil uzatıurken kırk defa düşünecekler

Maranov
04.10.2022, 10:28
Yönetim uyuma takıma sahip çık demek geldi içimden.
Kayseri başkanına cevap vermesi gerekiyor. Sukut ikrardan gelir misali bizim haksız bir galibiyet almışız izlenimi yaratanlara ders niteliğinde cevap vermemiz lazım.
Artık yönetimin trio ve diğer programlarada el atıp bir düzene sokması lazım. İki yıldır trio kaldırılsın diye dil döküyorum. Adamlar alenen Trabzonspor düşmalığı yapıyorlar.

lazminator61
04.10.2022, 10:51
sahya ne varsa atdilar, gol sevincinde adamin yüzüne su patlatdilar. Bunlari neden kimse konusmiyor. Türkiye medeniyetsiz bi ülke mi? Ama yoook konusmaslar

Ozan Yılmaz
04.10.2022, 12:17
https://www.youtube.com/watch?v=r5QJpnbe5f8&t=82s

Barista
04.10.2022, 15:24
Sofascore verilerine göre Kayseri maçında takımın en kötü 3 oyuncusu ilk 11 başlayan 3 yerli oyuncumuz olmuş:

https://www.sofascore.com/kayserispor-trabzonspor/blbsxlb

Uğurcan: 5,9
Eren: 6,2
Ömür: 6,5

Maçın en iyileriyse 7,6'şar puanla Maxi Gomez ve Bakasetas olmuşlar.

doc holliday
04.10.2022, 15:29
Sofascore verilerine göre Kayseri maçında takımın en kötü 3 oyuncusu ilk 11 başlayan 3 yerli oyuncumuz olmuş:

https://www.sofascore.com/kayserispor-trabzonspor/blbsxlb

Uğurcan: 5,9
Eren: 6,2
Ömür: 6,5

Maçın en iyileriyse 7,6'şar puanla Maxi Gomez ve Bakasetas olmuşlar.

Ben en çok bartrayı beğendim bu maçta.İlk dakikalarda maxi ye attığı enfes pası gol yapabilsek ilk yarı koparırdık maçı.

Enes Ünal Kaya
04.10.2022, 16:18
Kayseri beni öyle bi bilediki, bu sene derbilere değil bu maça özel İstanbul'dan gelmeyi düşünüyorum

lazibere
04.10.2022, 17:05
Hocam, 6 maddede de haklılık payı olabilir. görece olarak belli oranlarda eksikliği olabilir. (yine de bu konuların toplamında da yine de ligin en iyisidir)

Ancak ilk cümlene tek bir durumda hak veririm. Cümlenin başına "bence" dersen hak veririm.

Uğurcan Türk Futbol tarihini en iyi kalecilerinden biridir. belkide en iyisidir.

zaman zaman çok hatalı goller yiyor evet. Özelikle milli maçlarda ve bu sezon formda değil. Ancak kaleci bireysel ve hatalı gol yedi diye kötü kaleci olmaz. (tabiiki bu yorum da "bence")

:))Yazıyı ben yazdığıma göre ''bence '' diye belirtmeme gerek yok. Çünkü zaten kendi fikirlerimi yazıyorum, bilakis bir başkasının adına konuşsaydın '' falanca 'ya göre diye belirtmek gerekir

Ben Türkiye'de iyi kalecidir, ya da İtalya'ya göre kötü kalecidir diye belirtmedim. Kalecilik tanımları itibari ile yaptım eletirilerimi . Ülkemizde sayılı kalecilerden olduğunu biliyoruz ama bu onun genel anlamada çok iyi kaleci olduğunu göstermez.

Bir diğer husus, hatalı gol yemesi ile alakalı, kaleciler hatalı gol yer, ben yediği gollerden sebep çok fazla eleştirmedim zaten , Muslere mesela o çok iyi kaleci ama o da hatalı gol yiyor ama bu musleranın kaleciliğini tartıştırmaz. Ama Uğurcan, yukarda saydığım 6 özellik itibariyle çok iyi kaleci özelliklerini barındırmıyor

lazibere
04.10.2022, 17:12

lütfen arkadaşlar

Uğurcan iyi kaleci.

sahada yok hayalet gibi

ne işe yarayacaksa.

**

**
**

**

Bazı şeyleri karıştırıyorsunuz. İyi oyu7ncu ya da kötü oyuncu nedir?
Bir oyuncu Trabzonspor'a transfer olduysa bu oyuncu elbette ki iyi oyuncudur. daha doğrusu öyle olmalı. Ama her iyi oyuncu iyi oynayacak diye bir kaide de yok. Şu haliyle , Ömür, bizim takımı bırak herhangi bir takımda 11 oynayamaz, oynarsa da 5 maç sonra sezonu kapar. Çünkü Ömür'ün fiziken futbol oynamaya musait olmadığını düşünüyorum. Sakatlıklar onu bir hayli geri götürdü. Bu ona hakaret edelim defololsun gitsin söylemi değil. Ömür bu haliyle 11 oynayamaz. Oynamamalı da.

HOPA'LI TS'Lİ
04.10.2022, 17:25
Kooca bi klübün başkanı olmuşlar ama o klübün taraftarı bile olamamışlar. Nefret ediyorum şu durumdan. kendi klübünün traftarı olan bir başkan bulamıyor musun klübüne? bu nasıl bir camiadır? ist takımlarının yalakası olmak için başkan oluyorsun. Yazıklar olsun size ve sizler gibilerine
Bu yalakayı da hala klübün başında tutan kayseri camiasına ve taraftarına yazıklar olsun. her şeye rağmen gerçek Kayseri taraftarını bu olaylara katmıyorum.

Reha Kapsal çok doğu ,mantıklı ve tutarlı açıkladı pozisyonları. Günümüz futbol kurallarına ve hakem yorumlarına göre ikisi de faul, hatta uygulamalarda ikisi de sarı kart olarak uygulanıyor. Bana göre bizim yaptığımız faul bile değil, olmamalı. Penaltı pozisyonu çok çok net faul, (Ceza sahası içinde olduğu için penaltı) ancak bu pozisyon da sarı kart olmamalı.
İki pozisyon olduğu için pozisyona çok bişey diyemiyorlar, ilk yarıdaki sarıkarttan. bu defa da penaltı öncesi mücadeleyi sebep gösteriyolar. Güya Trezeguet çekmiş vurmuş faul yapmış. Hadi ordan karaktersizler.

İşte tüm bunları susturabilmen için
güçlü olacaksın
çok güçlü olacaksın
Sahada da güçlü olacaksın
Saha dışında da güçlü olacaksın,
Hem oyunun güçlü olacak, laf edemeyecekler,
hem saha dışında da , lobide de, masada da güçlü olacaksın,
iletişim kanallarında da sosyal medyada da güçlü olacaksın.
bir haksızlıkta , birlik olup öyle bir tepki koyacaksın ki, bir daha sana dil uzatıurken kırk defa düşünecekler

Kalemine sağlık.
Fenerin köpeği Kayseri başkanı
Önce nezaketi, saygıyı öğrensin Berna sevimsizi
Evet Trezege'nin yaptığı harekette sarı kart gereksizdi.

HOPA'LI TS'Lİ
04.10.2022, 17:27
Kayseri beni öyle bi bilediki, bu sene derbilere değil bu maça özel İstanbul'dan gelmeyi düşünüyorum

Emrah Başsan'a maç başladığından son ana kadar ıslık yağmuruna tutalım.
İnstagram paylaşımı, olayların fitilini ateşlemede etkili oldu.
Acem kınası yaksın.
Aldın mı Bakasetas'ın palamudunu Emrah efendi?

HOPA'LI TS'Lİ
04.10.2022, 17:28
sahya ne varsa atdilar, gol sevincinde adamin yüzüne su patlatdilar. Bunlari neden kimse konusmiyor. Türkiye medeniyetsiz bi ülke mi? Ama yoook konusmaslar

Varsa yoksa bizim penaltımızı konuşuyorlar.
Penaltı ulan karaktersiz şerefsizler

AntiŞike
04.10.2022, 19:43
:))Yazıyı ben yazdığıma göre ''bence '' diye belirtmeme gerek yok. Çünkü zaten kendi fikirlerimi yazıyorum, bilakis bir başkasının adına konuşsaydın '' falanca 'ya göre diye belirtmek gerekir

Ben Türkiye'de iyi kalecidir, ya da İtalya'ya göre kötü kalecidir diye belirtmedim. Kalecilik tanımları itibari ile yaptım eletirilerimi . Ülkemizde sayılı kalecilerden olduğunu biliyoruz ama bu onun genel anlamada çok iyi kaleci olduğunu göstermez.

Bir diğer husus, hatalı gol yemesi ile alakalı, kaleciler hatalı gol yer, ben yediği gollerden sebep çok fazla eleştirmedim zaten , Muslere mesela o çok iyi kaleci ama o da hatalı gol yiyor ama bu musleranın kaleciliğini tartıştırmaz. Ama Uğurcan, yukarda saydığım 6 özellik itibariyle çok iyi kaleci özelliklerini barındırmıyor

Fikirlerinin %50' sine katılıyor, %100'üne saygı duyuyorum

Tahir61
04.10.2022, 22:22
ben şimdi buna yavşak, yalaka, paralı köpek desem hakaret sayılıp hakkımda dava açılır mı? hatta daha ileri gidip anasına bacısına sövsem, devlet kanalında aptalca konuştuğunu söylesem ben mi suçlu çıkarım? Hiçbir yetkili "sen haklısın, bu gerizekalı aldığı para gereği sahibine yaranmak için kuş beyniyle bir şeyler söylemiş" deyip beni desteklemez mi?

<iframe id="twitter-widget-0" scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" allowfullscreen="true" class="" style="position: static; visibility: visible; width: 550px; height: 1035px; display: block; flex-grow: 1;" title="Twitter Tweet" src="https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=false&embedId=twitter-widget-0&features=eyJ0ZndfdGltZWxpbmVfbGlzdCI6eyJidWNrZXQiO lsibGlua3RyLmVlIiwidHIuZWUiLCJ0ZXJyYS5jb20uYnIiLCJ 3d3cubGlua3RyLmVlIiwid3d3LnRyLmVlIiwid3d3LnRlcnJhL mNvbS5iciJdLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X2hvcml6b25 fdGltZWxpbmVfMTIwMzQiOnsiYnVja2V0IjoidHJlYXRtZW50I iwidmVyc2lvbiI6bnVsbH0sInRmd190d2VldF9lZGl0X2JhY2t lbmQiOnsiYnVja2V0Ijoib24iLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwid GZ3X3JlZnNyY19zZXNzaW9uIjp7ImJ1Y2tldCI6Im9uIiwidmV yc2lvbiI6bnVsbH0sInRmd19jaGluX3BpbGxzXzE0NzQxIjp7I mJ1Y2tldCI6ImNvbG9yX2ljb25zIiwidmVyc2lvbiI6bnVsbH0 sInRmd190d2VldF9yZXN1bHRfbWlncmF0aW9uXzEzOTc5Ijp7I mJ1Y2tldCI6InR3ZWV0X3Jlc3VsdCIsInZlcnNpb24iOm51bGx 9LCJ0Zndfc2Vuc2l0aXZlX21lZGlhX2ludGVyc3RpdGlhbF8xM zk2MyI6eyJidWNrZXQiOiJpbnRlcnN0aXRpYWwiLCJ2ZXJzaW9 uIjpudWxsfSwidGZ3X2V4cGVyaW1lbnRzX2Nvb2tpZV9leHBpc mF0aW9uIjp7ImJ1Y2tldCI6MTIwOTYwMCwidmVyc2lvbiI6bnV sbH0sInRmd19kdXBsaWNhdGVfc2NyaWJlc190b19zZXR0aW5nc yI6eyJidWNrZXQiOiJvbiIsInZlcnNpb24iOm51bGx9LCJ0Znd fdmlkZW9faGxzX2R5bmFtaWNfbWFuaWZlc3RzXzE1MDgyIjp7I mJ1Y2tldCI6InRydWVfYml0cmF0ZSIsInZlcnNpb24iOm51bGx 9LCJ0ZndfdHdlZXRfZWRpdF9mcm9udGVuZCI6eyJidWNrZXQiO iJvbiIsInZlcnNpb24iOm51bGx9fQ%3D%3D&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1577254181605412866&lang=tr&origin=https%3A%2F%2Fforum.bordomavi.net%2Fshowthr ead.php%2F59240-S%25C3%25BCper-Lig-8-Hafta-Kayserispor-1-2-Trabzonspor-Ma%25C3%25A7-Sonucu%2Fpage54&sessionId=62b4f558835dbb398fc57eb00214d9ce63242e55&theme=light&widgetsVersion=1c23387b1f70c%3A1664388199485&width=550px" data-tweet-id="1577254181605412866"></iframe>
<script async="" src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

neyse
yorumlarda gördüm: Bakasetas topu eliyle götürüp karşı kaleye (ta ...) soksa bile vicdanım sızlamaz

not: Şikecilerin hakemle kazandığı maçlar için taaaa milattan önceye gitmeye gerek yok. her sezondan bolca malzeme var. <iframe scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" src="https://platform.twitter.com/widgets/widget_iframe.7dae38096d06923d683a2a807172322a.htm l?origin=https%3A%2F%2Fforum.bordomavi.net" title="Twitter settings iframe" style="display: none;"></iframe><iframe id="rufous-sandbox" scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" allowfullscreen="true" style="position: absolute; visibility: hidden; display: none; width: 0px; height: 0px; padding: 0px; border: none;" title="Twitter analytics iframe"></iframe><iframe scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" src="https://platform.twitter.com/widgets/widget_iframe.7dae38096d06923d683a2a807172322a.htm l?origin=https%3A%2F%2Fforum.bordomavi.net" title="Twitter settings iframe" style="display: none;"></iframe><iframe id="rufous-sandbox" scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" allowfullscreen="true" style="position: absolute; visibility: hidden; display: none; width: 0px; height: 0px; padding: 0px; border: none;" title="Twitter analytics iframe"></iframe>

Ufuk
04.10.2022, 23:12
Özette falan koymadıkları için gündem olmadı ama şu pozisyona penaltı çalınmadı. Kırılsa kırılır.

https://twitter.com/30nisan2022/status/1576948446560342017

jairzinho Engin Avrupa futbolu bilginle şu pozisyona bir şeyler yazabilir misin?

fadigaTS
04.10.2022, 23:34
Biz de öyle maçlar kazanıyoruz ki hepsinin hevesi kursağında kalıyor.Son dakikalarda kazanınca kudurtucu galibiyet oluyor :) Geçen seneki şampiyonluk beni kesmedi

HOPA'LI TS'Lİ
05.10.2022, 08:39
Şampiyonluğumuzu kutlamayan 8 takım içinde Kayseri ve Antalya da var diye biliyorum.

Elimize düşeceksiniz bir gün

Şımarık, kibirli şikebahçeli Berna Hazretleri

Yerli çakma Pep Nuri Hazretleri

Tahir61
05.10.2022, 11:54
antepe son dakika attığımız gol verilmese
kayseri maçında penaltıya var müdahale etmese
ve biz bunlara 5 yediğimiz antalya maçında verilmeyen penaltılara ses çıkarmadığımız gibi kayıtsız kalsak

bu aynı şarlatanlar, bu sefer -puan durumunda aşağıda kalmış, tehdit olmaktan çıkmış Trabzonspor için- "Trabzon'un hakkı yeniyor" diye yapmacık şovlara girişecek ve biz çok sevimli bir takım olacaktık

Alayının canı cehenneme!

Baka topu elle alıp, sahayı boydan boya geçip kaleye soksa ve o golle maç kazansak, şampiyon olsak yine çılgınlar gibi sevinirim. Bizim ülke futbolundan alacaklarımız, bizden çalınanalar uzaya yol oldu. Havlamaya daha gür sesle devam edin.

lazminator61
05.10.2022, 13:23
TV izlemiyorum, ama bunlar uzayda yasiyor galiba. Trezeguetin yüzüne vuriyor bu foul mi degil mi. Odun kafalar

HOPA'LI TS'Lİ
05.10.2022, 13:32
TV izlemiyorum, ama bunlar uzayda yasiyor galiba. Trezeguetin yüzüne vuriyor bu foul mi degil mi. Odun kafalar

Sinirlerinizi bozmamak için maç sonu yorumcuları dinlemeyin.

Ben sadece maç sonu AA ve oyuncularımızın röportajlarını izliyorum.

Çağlar Güleryüz
06.10.2022, 10:24
Onur'un eli Trezeguet'in yüzüne gelmeden önce Trezeguet Onur'u hem arkadan itiyor hem de boynundan bastırıyor. Yani aslında ilk faulü Trezeguet yapıyor. Dolayısı ile penaltı geçersiz.

Söylenilen bu. Çok haksızlar mı? Tartışılır.

Oğuz ZEYTİN
06.10.2022, 10:40
Bu sezon basındaki yorumları, eskisi kadar takip edemiyorum. Kayseri maçındaki penaltı için konuşan bir iki kişiye denk geldim. Fırat Aydınus, Murat Fevzi Tanırlı vb.

Öncelikle hepsi Onur'un hareketine penaltı diyor. Ardından "Ama Trezeguet faul yaptı..." diye ekliyorlar. Merakla bekledim, Trezeguet nasıl faul yapmış diye. Biri elle itti diyor, diğeri baldırıyla dürttü diyor. "Penaltı kesin de, kaçış yok; bir faul uydurmazsak eksik kalacak." kafasındalar.

TV 8,5'ta Sarı Lacivert adında bir program gördüm. Konu fenerbahçe ama her cümleden sonra Trabzonspor'a uğramadan edemediler. İşte en komik yorumu orada dinledim:

"Weghorst'un Gustavo'ya elle yüze müdahalesi kırmızı kart ama Onur'un Trezeguet'ye yaptığı asla penaltı değil."

Niye?
Niye?
Niye?

Bu soru abes çünkü bir fenerlide mantık aramak gereksiz. Onun dünyası, mantığın dünyası değil menfaatinin dünyasıdır. Girdiği kabın şekli neyi gerektirirse, öyle konuşur. Yarın aynı pozisyon fener maçında olsa; lehineyse "penaltı", aleyhineyse "penaltı değil" diyecektir. Ee, bir fenerliden fazlasını beklemek haksızlık olacaktır.

Hani Veysel'in Antalya'da Hugo'yu indirmesi için "Normalde penaltı olur ama Hugo sanki bir az yatay havalanmış." tarzı kaçamak yorumlar vardı ya, o bile masum kalıyor bu yüksek haysiyetsizlerin yanında. Fırat Aydınus Hocam da ağzından tam bunu kaçırdı: "Bundan daha hafiflerine penaltı çalındı. Ama..."

"Ama"sı ne?

Bitti mi? Trabzonspor kazanırsa bitmez! Antalya'da, Adana'daki gibi kaybetseydik Hugo'ya, Umut'a verilmeyen penaltılar gibi kimse konuşmazdı. Geçen sene öyle olmadı mı? Alanya maçında Hüseyin'in atıldığı temassız pozisyon, puan kaybettiğimiz için kimse tarafından "Aleni hakem hatası" olarak değerlendirilmemişti. Tıpkı Gs maçında Nelsson'un elle kestiği pozisyonda çalınmayan penaltı gibi... Malatya maçının başında Dorukhan'a yapılanı hatırlayan kaç kişi var? Başakşehir maçında Hasan Ali'nin elle oynaması... Önceki senelere gitmiyorum, balık hafızalı toplum bunları bile unuttuysa eskileri nasıl hatırlasın???

Maç günü sizi germek için yazmıyorum, bence eğlenin. Rakibin zavallılığı karşısında uzun süredir eğleniyorum. Bakın bir tane daha buldum:

https://www.karar.com/yazarlar/gokhan-akturk/trabzon-penaltilari-ile-mi-guzel-1594334

Sayın yazarın önceki yazılarının altına göz attığımda, en çok üç dört yoruma rastlıyorsunuz. Son yazısı ise epey ilgi uyandırmış. Şöhrete giden yol değişti tabii...

HOPA'LI TS'Lİ
06.10.2022, 12:32
Onur'un eli Trezeguet'in yüzüne gelmeden önce Trezeguet Onur'u hem arkadan itiyor hem de boynundan bastırıyor. Yani aslında ilk faulü Trezeguet yapıyor. Dolayısı ile penaltı geçersiz.

Söylenilen bu. Çok haksızlar mı? Tartışılır.

Bahane. Bize verilen faulller ve kartlara iyi bakın. Sezon başından bu yana en kritik ataklarda bizi sindiriyorlar. Bize kolay kartlar çıkarırken aynı pozisyonlarda çoğu kez kart çıkarmadıkları gibi faul de vermiyorlar.

Neticede dediğiniz doğru ise ilk devre Trezege'ye verilen kart ve faul de yanlış o zaman (Trezege topla oynama niyetinde ve eli istemsiz geliyor Onur'a). Üstelik penaltı ve öncesindeki pozisyon, orta hakemin görüş alanında. Verseydi o zaman penaltı öncesi faulü ve Onur düşseydi, düştü mü, düşebildi mi? Eeee. Her ikili mücadeleye faul verilsin o zaman. Hiç temas etmesin oyuncular.

TS 2 maçtır geriden gelip kazanıyor ya çıldırıyorlar. Gaziantep maçında da son dakikada Maxi faul yaptı diye havlamışlardı.

HOPA'LI TS'Lİ
06.10.2022, 12:37
Bu sezon basındaki yorumları, eskisi kadar takip edemiyorum. Kayseri maçındaki penaltı için konuşan bir iki kişiye denk geldim. Fırat Aydınus, Murat Fevzi Tanırlı vb.

Öncelikle hepsi Onur'un hareketine penaltı diyor. Ardından "Ama Trezeguet faul yaptı..." diye ekliyorlar. Merakla bekledim, Trezeguet nasıl faul yapmış diye. Biri elle itti diyor, diğeri baldırıyla dürttü diyor. "Penaltı kesin de, kaçış yok; bir faul uydurmazsak eksik kalacak." kafasındalar.

TV 8,5'ta Sarı Lacivert adında bir program gördüm. Konu fenerbahçe ama her cümleden sonra Trabzonspor'a uğramadan edemediler. İşte en komik yorumu orada dinledim:

"Weghorst'un Gustavo'ya elle yüze müdahalesi kırmızı kart ama Onur'un Trezeguet'ye yaptığı asla penaltı değil."

Niye?
Niye?
Niye?

Bu soru abes çünkü bir fenerlide mantık aramak gereksiz. Onun dünyası, mantığın dünyası değil menfaatinin dünyasıdır. Girdiği kabın şekli neyi gerektirirse, öyle konuşur. Yarın aynı pozisyon fener maçında olsa; lehineyse "penaltı", aleyhineyse "penaltı değil" diyecektir. Ee, bir fenerliden fazlasını beklemek haksızlık olacaktır.

Hani Veysel'in Antalya'da Hugo'yu indirmesi için "Normalde penaltı olur ama Hugo sanki bir az yatay havalanmış." tarzı kaçamak yorumlar vardı ya, o bile masum kalıyor bu yüksek haysiyetsizlerin yanında. Fırat Aydınus Hocam da ağzından tam bunu kaçırdı: "Bundan daha hafiflerine penaltı çalındı. Ama..."

"Ama"sı ne?

Bitti mi? Trabzonspor kazanırsa bitmez! Antalya'da, Adana'daki gibi kaybetseydik Hugo'ya, Umut'a verilmeyen penaltılar gibi kimse konuşmazdı. Geçen sene öyle olmadı mı? Alanya maçında Hüseyin'in atıldığı temassız pozisyon, puan kaybettiğimiz için kimse tarafından "Aleni hakem hatası" olarak değerlendirilmemişti. Tıpkı Gs maçında Nelsson'un elle kestiği pozisyonda çalınmayan penaltı gibi... Malatya maçının başında Dorukhan'a yapılanı hatırlayan kaç kişi var? Başakşehir maçında Hasan Ali'nin elle oynaması... Önceki senelere gitmiyorum, balık hafızalı toplum bunları bile unuttuysa eskileri nasıl hatırlasın???

Maç günü sizi germek için yazmıyorum, bence eğlenin. Rakibin zavallılığı karşısında uzun süredir eğleniyorum. Bakın bir tane daha buldum:

https://www.karar.com/yazarlar/gokhan-akturk/trabzon-penaltilari-ile-mi-guzel-1594334

Sayın yazarın önceki yazılarının altına göz attığımda, en çok üç dört yoruma rastlıyorsunuz. Son yazısı ise epey ilgi uyandırmış. Şöhrete giden yol değişti tabii...

İzleyip sinirlerinizi bozmayın.

TÜRKİYE'DE FUTBOL, TRABZONSPOR'A KARŞI OYNANAN BİR OYUNDUR.

BU OYUNU 8 KEZ BOZDUK.

YİNE BOZACAĞIZ.

doc holliday
06.10.2022, 12:49
İzleyip sinirlerinizi bozmayın.

TÜRKİYE'DE FUTBOL, TRABZONSPOR'A KARŞI OYNANAN BİR OYUNDUR.

BU OYUNU 8 KEZ BOZDUK.

YİNE BOZACAĞIZ.

Var sistemi olduğu sürece ben rahatım elleri kolları bağlı

HOPA'LI TS'Lİ
06.10.2022, 13:15
Var sistemi olduğu sürece ben rahatım elleri kolları bağlı

İşte bu. NOKTA...

mancester
06.10.2022, 14:57
Basdik gecdik ya cok uzatilacak durumlar yok hakemlik falan bir mac olmadi rahat rahat kazanmayi hakedicek posisyonlarida bulduk atamadik diye o posisyonda kaldilar faul oncesinde var ama adam devam ettirmis sonrasinda faul yapmis tabiki penalti yani bos yere sirt bu tarz konulari gormeyim diye bakmiyorum gene forumda masallah hic bitmemis.

pReN@_61
08.10.2022, 22:32
yaylada yakalandığım maç olur kendileri
sadece özete bakabildim sonradan
maçta pek de cacık yokmuş zaten
güneşli havada sultan muratın o mis havasını soluma kararı daha mantıklıymış pişmanlık yok
her şeye rağmen galip gelmek güzel bir şey

Fatih Öztürk
13.10.2022, 01:27
https://www.milliyet.com.tr/skorer/tffden-iki-super-lig-hakemine-ceza-6839610

Provokatör koç'un fonladığı ekibin aleyhimize nasıl çalıştığını anlatır haberlerden biri.

Ist çetesinin bundan sonra bize şampiyonluk kaptırmak gibi pek niyeti yok. Biz bu saatten sonra vay efendim oyunumuz gelişmemiş gibi saçma sapan işlerle içerden birbirimizi yersek ziki tutup 5 sene önceki kâbus sezonlara döneriz. Ne bunların bizi çekmek istediği mecraya gireceğiz ne de ayak oyunlarına alet olacağız. Biz sadece hoca ve başkanın geleceğe dönük açıklamalarını kulak verip koşulsuz destek vermek zorundayız. Sezon biter, şapkalar öne koyulur tartışılır. Şimdi sadece birbirimize kenetlenip destek verme zamanıdır.

Oğuz ZEYTİN
20.10.2022, 14:17
Hani Ümit Öztürk'e haftalarca, aylarca, yıllarca ceza verilmişti. Yarınki Antalyaspor - İstanbulspor maçını yönetecek.

https://www.tff.org/Resources/TFF/Auto/a672be1c39f1459799734a401ad66e9e.pdf

Kulüp; maçımıza, imajımıza, değerimize zarar verdiği gerekçesiyle yalan haber yapanlar hakkında şikayetçi olmalı.

Fatih Öztürk
21.10.2022, 04:08
Hani Ümit Öztürk'e haftalarca, aylarca, yıllarca ceza verilmişti. Yarınki Antalyaspor - İstanbulspor maçını yönetecek.

https://www.tff.org/Resources/TFF/Auto/a672be1c39f1459799734a401ad66e9e.pdf

Kulüp; maçımıza, imajımıza, değerimize zarar verdiği gerekçesiyle yalan haber yapanlar hakkında şikayetçi olmalı.

Oluşturdukları algı işte böyle yürüyor. Biz bjk'yi yenseydik fonlanmiş çete bu haftaki sivas maçı hakemi için önden algılara başlayacaktı. Hafta hafta ilerliyor namussuzlar. Peki biz napmaliyiz diye soralım kendimize. Biz ıçerdeki maçlarda tribünü tıka basa doldurup rakibi boğarak yenmeliyiz. Deplasmanda avcı hoca işini bilir. Peki doldurabiliyormuyuz stadı, hayır. Geçen yıl 30 bin ortalamaya oynayan tribünlerin bu sene nerdeyse yarısı boş. Şampiyon oldukta gazımız mı alındı acaba. Oysa ki birkaç maç vasat oynadık fakat bu durumun bir geçiş dönemi olduğunu hoca defalarca tane tane anlattı. Naparsak kendimize yaparız, kimse bize birşey yapamaz fakat bunu idrak edebilecek kapasiteye sahip olamamışız. Umarım aklımızı başımıza devşiririz.

bordoylamavi
26.10.2022, 08:36
o değilde şimdi şu kayseriye bakıyorum da çok hayati bi 3 puan almışız şu maçta