Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 8.Hafta | Kayserispor 1 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
cakalkerem
29.09.2022, 08:52
baka oynayabilecek mi acaba?
asilhamsi
29.09.2022, 08:53
Emrah Bassan yedin fiskiyi olum. Aklin varsa kac
küçük enişteyi salarız üstüne ( siopis).
cakalkerem
29.09.2022, 08:54
öyle böyle yenmeliyiz..
Basit goller yiyoruz adamların her vurduğu kıçına başına çarpıp giriyor bir şekilde..
Şans bizden yana olduğu zaman toparlarız..Böyle abuk sabuk puanlar vermeyiz...
Takım oturması için zaman ihtiyac vardı..Bu milli ara bir bakıma iyi oldu..
Dünya kupasına kadar da sakatları toparlarsak yılbaşından sonra çok çok iyi oluruz da sadece durarak oynamamak lazım....
Hoca bu duruma el atmalı
lazminator61
29.09.2022, 09:30
YILLARDAN SONRA BU ADAMI VERDİLER.
ADİ KİŞİLİKSİZ GİTTİ VARA İZLEDİ AYAĞA BASMAYI GÖRMESİNE RAĞMEN PENALTIMIZI VERMEMİŞTİ.
O GÜNDEN SONRA HİÇ MAÇIMIZA VERİLMİYORDU.
(H) ÜMİT ÖZTÜRK (https://tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=1091989)
(Y) KEMAL YILMAZ (https://tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19402)
(Y) ATA YILDIRIM (https://tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=20677)
(D) BURAK ŞEKER (https://tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=1090884)
Yok bide Deniz Ates Bitneli getirsinler. Yönetim derhal cikip biseyler demesi lazim. Ekubanin agaya kopuyordu, adam penaltiyi calmadi. üstelik 3 dk izledi. Sonrada siritip pentaliyi vermedi!!!
doc holliday
29.09.2022, 09:38
Yok bide Deniz Ates Bitneli getirsinler. Yönetim derhal cikip biseyler demesi lazim. Ekubanin agaya kopuyordu, adam penaltiyi calmadi. üstelik 3 dk izledi. Sonrada siritip pentaliyi vermedi!!!
Hakemle bizi barıştırma maçı olarak gördüler sanırım.Umarım ters tepmez.
Birde biz her maça her hakemi veririz havası vermek istiyor Tff-mhk. Derbiyede tecrübesiz hakem vermişler o maçtada ortalık karışabilir.
doc holliday
29.09.2022, 10:03
O bilgisayara,algoritmayada hiç inanmıyorum ben.Atamalarda iş yine mhk de biter.Derbilerde tff de
AntiŞike
29.09.2022, 11:53
Hakemle bizi barıştırma maçı olarak gördüler sanırım.Umarım ters tepmez.
Birde biz her maça her hakemi veririz havası vermek istiyor Tff-mhk. Derbiyede tecrübesiz hakem vermişler o maçtada ortalık karışabilir.
yiyosa ilk maçı neden Ttrabzon da veremediler, önce deplasmanda verip alıştıracaklar akılları sıra
AntiŞike
29.09.2022, 11:54
O bilgisayara,algoritmayada hiç inanmıyorum ben.Atamalarda iş yine mhk de biter.Derbilerde tff de
kesinlikle hikaye.. eğer kulanılıyorsa bile, sonrasında bi elden geçiriyorlar
M. Fatih ALEMDAR
29.09.2022, 12:56
Selamlar arkadaslar
6 ekimdeki monaco deplasman maci icin, mac bileti nerden almamiz gerekiyor? Bilgisi olan varmi ki ? Selam ve sevgi ile :)
Kayseri maçına verilen hakeme çok takılmamak lazım, biz sahada güçlü olursak hakemin yapcağı pek bir şey olmuyor.
Günümüzde var sistemi varken hakemler bilerek yanlış karar vermeye çekiniyorlar. Son yıllarda Trabzonspor olarak güçlü bir lobimiz olduğuna da inanıyorum. Hakemler bizim aleyhimze kolay kolay hata yapmıyorlar.
Kayseri maçı bizim açımızdan kolay geçmeyecek gibi duruyor. Milli arada tam takım olarak çalışamadık. Bu sene oturmuş bir kadromuz ve oyun sistemimizde yok. Antalya ve Adanademirspor maçlarında beraberliği küçümsediğim için yenildik. Kayseri maçından alınacak beraberlik bence iyi bir skor gibi duruyor.
Abdullah hoca maçı 1-0a bağlayacak şekilde bir sistemle oynamalıdır.
Bu haftalarda önemli olan futbol kalitesinden ziyade alınan puanlardır.
HOPA'LI TS'Lİ
29.09.2022, 13:09
Kayseri ve Antalya takımlarının ligde kalma maçlarının bize bağlı olacağı sezonları iple çekiyorum.
Taraftarının da gazıyla iştahlı oynayacaklar.
Yeneriz.
doc holliday
29.09.2022, 13:36
Kayseri ve Antalya takımlarının ligde kalma maçlarının bize bağlı olacağı sezonları iple çekiyorum.
Yeneriz.
Kayseri bize bağlı olmadanda düşebilir bu sene.Ben bulundukları şu anki yerin sürpriz olduğunu düşünüyorum,kadrosunu o kadar beğenmiyorum. Yüksek ihtimal kümede kalmaya oynayacaktır.
Hele beraberlik iyi sonuç falan diyenler varki komik:),bizi konya adanademir filan sanıyorlar sanırım.
Beraberliğe hiç razı değilim, ya yenelim ya yenilelim bu maçta.İnceldiği yerden kopsun.Yenilirsekte avrupaya yükleniriz ne yapalım lig biter bizim için.
Oğuzhan Fidan
29.09.2022, 13:46
Gündüz saat 5 e maç koymak nedir Allah aşkına ? Kimse izlemesin sadece memur kesimi izlesin kafasındalar. Akşam gs maçı varya onu akşama atıyor bizi gündüz oynatıyor banane kardeşim gsden koy benim maçımıda akşama ben mecburmuyum saat 5 te oynamaya ? Koy gs maçını gündüze banane!!! Aynı saatte olmasın diye bizi gündüze atıyor Allah Allah ! Ne güzel iş ya ! Banane kardeşim biz boşunamı para ödüyoruz ? Koy madem pazar gününe gündüz oynatacaksan ! Şerefsizler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kayseri bize bağlı olmadanda düşebilir bu sene.Ben bulundukları şu anki yerin sürpriz olduğunu düşünüyorum,kadrosunu o kadar beğenmiyorum. Yüksek ihtimal kümede kalmaya oynayacaktır.
Hele beraberlik iyi sonuç falan diyenler varki komik:),bizi konya adanademir filan sanıyorlar sanırım.
Beraberliğe hiç razı değilim, ya yenelim ya yenilelim bu maçta.İnceldiği yerden kopsun.Yenilirsekte avrupaya yükleniriz ne yapalım lig biter bizim için.
Soru : Antalya ve Adanademirspor maçlarından 1'er puanla ayrılmak istermiydin? Puanımız 15 olacak ve ligde 3. olacaktık.
Trabzonsporun ekonomik çarkı çevirmk adına ligi boşlama şansı yok. Üstelik bu sene bazı maçlarda 1 puan yeterlidir. zaten ligde 2 puan ortalamasıyla oynayan takım şampiyon oluyor.
Rakipleri küçüsemek yerine onlara değer vererek oynamak bizi daha güçlü kılacaktır.
Soru : Antalya ve Adanademirspor maçlarından 1'er puanla ayrılmak istermiydin? Puanımız 15 olacak ve ligde 3. olacaktık.
Trabzonsporun ekonomik çarkı çevirmk adına ligi boşlama şansı yok. Üstelik bu sene bazı maçlarda 1 puan yeterlidir. zaten ligde 2 puan ortalamasıyla oynayan takım şampiyon oluyor.
Rakipleri küçüsemek yerine onlara değer vererek oynamak bizi daha güçlü kılacaktır.
Küçümsemek ayrida gs ads fb bjk maçlarının olduğu haftayı muhtemelen sene sonunda düşecek veya potada olacak bir takımı yenemiyiceksek hiç şampiyonluktan söz etmeyelim
mekatronik
29.09.2022, 14:31
Ben inanıyorum algoritma olduğuna fakat istedikleri hakem gelene kadar programı tekrar koşturduklarına da eminim :)
doc holliday
29.09.2022, 14:37
Antalya ve Adana maçlarında beraberliğe razı olurdum.Antalyada ligin başıydı ve takım oturmamıştı.Demirspor’unsa iyi bir kadrosu var evlerinde gerçekten güçlüler, orada bütün büyükler zorlanır.
Bu maçta ise beraberliğe gönlüm razı değil.Hele kızılyız ve antep maçlarıyla kendimizi bulmuşken
3 kızkardeşlerin bu sene sağlam kadroları var ve iyi oynuyorlar.Vura vurada gidiyorlar.Başakşehir bile aldı başını gidiyor.Bu ortamda şundan beraberlik,bundan mağlubiyetle biryere varamayız.Haa hedefimiz 5. Lik falansa bilemem o ayrı
doc holliday
29.09.2022, 14:41
Ben inanıyorum algoritma olduğuna fakat istedikleri hakem gelene kadar programı tekrar koşturduklarına da eminim :)
Bende inanıyorum mutlaka vardır birşeyler ama tam dedikleri şekilde olduğuna inanmıyorum,öyle premier ligdeki falan gibi.Mutlaka müdahele vardır dışardan,hele derbilerde.
ilelebeTS
29.09.2022, 15:21
Bu milli arayı kim icat etti ya
kayseride_61
29.09.2022, 15:54
Arkadaşlar merhaba, takım Kayseri de hangi otelde kalacak nasıl öğrenebiliriz
doc holliday
29.09.2022, 16:03
Arkadaşlar merhaba, takım Kayseri de hangi otelde kalacak nasıl öğrenebiliriz
Radisson Blu bildiğim kadarıyla
Yeneriz.
Anadolu takimlari kotu boksorlere benziyor dovemecegi adami+ hakemi gozunden taniyor ve hemen havluyu attiriyorlar galiba bizi gozlerine kestirdikleri icin agiz burun darmadagin olana kadar direniyorlar!
AntiŞike
29.09.2022, 17:03
Anadolu takimlari kotu boksorlere benziyor dovemecegi adami+ hakemi gozunden taniyor ve hemen havluyu attiriyorlar galiba bizi gozlerine kestirdikleri icin agiz burun darmadagin olana kadar direniyorlar!
ÇOK DOĞRU BENZETME, BRAVO. Tam da bu şekildeyiz. kırılgan ortasahamızla gol yemeye müsait olduğumuz için basan pres yapan takımlar karşısında çabuk pozisyon verdiğimiz için , takımlara bizi yenebilecekleri hissini veriyoruz.
Çok üstün, baskın ve güçlü bir oyunla maçları kazansak, rakip maça çıkarken bu kadar konsantre çıkamaz.
Ama hocanı da üstün, baskın, güçlü oyundan beklentisi bizden biraz farklı. dolayısı ile bu süreçte ancak çok zor ve az gol yiyerek bu oyunla başarılı olabiliriz.
HOPA'LI TS'Lİ
29.09.2022, 17:17
ÇOK DOĞRU BENZETME, BRAVO. Tam da bu şekildeyiz. kırılgan ortasahamızla gol yemeye müsait olduğumuz için basan pres yapan takımlar karşısında çabuk pozisyon verdiğimiz için , takımlara bizi yenebilecekleri hissini veriyoruz.
Çok üstün, baskın ve güçlü bir oyunla maçları kazansak, rakip maça çıkarken bu kadar konsantre çıkamaz.
Ama hocanı da üstün, baskın, güçlü oyundan beklentisi bizden biraz farklı. dolayısı ile bu süreçte ancak çok zor ve az gol yiyerek bu oyunla başarılı olabiliriz.
2019-2020 Sezonunda GS'yi 4-0 yendiğimiz maçta Cincon orta sahayı geçememişti. Top göstermemiştik. Bu şekilde olmalıyız.
Vurup geçeriz Cumartesi
Bam Bam Bam
Koydu muuuu
HOPA'LI TS'Lİ
29.09.2022, 17:20
Antalya ve Adana maçlarında beraberliğe razı olurdum.Antalyada ligin başıydı ve takım oturmamıştı.Demirspor’unsa iyi bir kadrosu var evlerinde gerçekten güçlüler, orada bütün büyükler zorlanır.
Bu maçta ise beraberliğe gönlüm razı değil.Hele kızılyız ve antep maçlarıyla kendimizi bulmuşken
3 kızkardeşlerin bu sene sağlam kadroları var ve iyi oynuyorlar.Vura vurada gidiyorlar.Başakşehir bile aldı başını gidiyor.Bu ortamda şundan beraberlik,bundan mağlubiyetle biryere varamayız.Haa hedefimiz 5. Lik falansa bilemem o ayrı
Beraberlik beni üzer. Neden mi? Derbi maçı ve Adana DS-GS maçları var. Liderle puan farkını korumalıyız dünya kupası arasına kadar. Lig dünya kupasından sonra başlayacak.
Milli maç dönüşleri kötü istatistiğimiz var ancak bu kez kıralım bunu inşallah
AntiŞike
29.09.2022, 17:33
https://www.61saat.com/emrahdan-fotograf-aciklamasi-geldi-hakaret-etmem
çakma küçük enişte küçükemrah açıkmala yapmış..
böyle açıklama yapmak zorunda bırakırlar adamı. ama açıklamada da kuyruğu dik tutmaya çalışmış.
sevsinler seni küçükemrah.
AntiŞike
29.09.2022, 17:40
Kayseri maçına verilen hakeme çok takılmamak lazım, biz sahada güçlü olursak hakemin yapcağı pek bir şey olmuyor.
Günümüzde var sistemi varken hakemler bilerek yanlış karar vermeye çekiniyorlar. Son yıllarda Trabzonspor olarak güçlü bir lobimiz olduğuna da inanıyorum. Hakemler bizim aleyhimze kolay kolay hata yapmıyorlar.
Kayseri maçı bizim açımızdan kolay geçmeyecek gibi duruyor. Milli arada tam takım olarak çalışamadık. Bu sene oturmuş bir kadromuz ve oyun sistemimizde yok. Antalya ve Adanademirspor maçlarında beraberliği küçümsediğim için yenildik. Kayseri maçından alınacak beraberlik bence iyi bir skor gibi duruyor.
Abdullah hoca maçı 1-0a bağlayacak şekilde bir sistemle oynamalıdır.
Bu haftalarda önemli olan futbol kalitesinden ziyade alınan puanlardır.
Hocam , benim açımdan mesele hakemin maçta bir şey yapacağı yapamayacağı mevzuu değil. bu adamın bi daha bizim hiç bir maçımıza verilememesi bizim kırmızı çizgimiz olmalı. TFF ve MHK böyle bir karar verememeli. Üçkardeşlerin maçında adam hiç bir hata yapmamasına rağmen ortalığı ayağa kaldırıyorlar adam kaç hafta dinlendiriliyor, hiç bir maç alamıyor.
terim'le fotoğraf çektirmek için kuyrukta bekleyen bu omurgasız ve cibiliyetsiz varlık VAR a rağmen göz göre göre resmen hakkımız ve puanımız gasp etti çaldı. Ömür boyu TS maçı yönetememeli ki ömür boyu bu aklından ve hafızasından çıkmamalı.
daBİTnel gibi
doc holliday
29.09.2022, 18:03
Beraberlik beni üzer. Neden mi? Derbi maçı ve Adana DS-GS maçları var. Liderle puan farkını korumalıyız dünya kupası arasına kadar. Lig dünya kupasından sonra başlayacak.
Milli maç dönüşleri kötü istatistiğimiz var ancak bu kez kıralım bunu inşallah
Hocam kayseri,antep,alanya v.s. gibi takımlarla deplasmanda berabere kalalım “iyidir” demek rakibe değer vermek saygı duymak falan değil,terminolojideki karşılığı vasata alışmak’tır.Vasata birkere alıştıkmı kötü, kanser hücresi gibi yayılır , bi 38 sene daha şampiyonluk göremeyiz.
Murathan
29.09.2022, 20:12
abiler.. ben trabzonsporu çok özledim. nasıl dayanacağım 2 gün daha
Enaldo61
29.09.2022, 20:18
Evet döndük hadi bakalım kaldığımız yerden devam takımmmm
böyle açıklama yapmak zorunda bırakırlar adamı. ama açıklamada da kuyruğu dik tutmaya çalışmış.
tepkiyi baka sahada verir diye millet tepki de göstermedi aslında :p
Yusuf BALCI
29.09.2022, 23:10
Evet döndük hadi bakalım kaldığımız yerden devam takımmmm
Bence kaldığımız yerden devam etmeyelim. Daha olumlu olacağını düşünelim :)
Yiğit Gayretli
30.09.2022, 08:15
Kızılyıldız maçının son 5, Antep maçının ilk 10 dakikası hariç takım fena görünmedi. Özellikle de önceki maçları referans aldığımızda.
Burada yazdım mı bilmiyorum ama hocanın farklı formasyonlarda (özellikle de 4-3-3) ısrar etmeden 4-2-3-1 formasyonuna dönüp daha "sıradan" bir oyun oynaması gerektiğini Baka, Maxi, Yusuf oyun yelpazesi çok da geniş olmayan oyunculardan maksimum fayda sağlamanın yolunun net bir sistemle net roller belirlemek olduğunu ifade etmiştim. Herhalde hocanın kendisiyle konuşsam bu fikrim en fazla bu kadar yansırdı içeri. Son iki maçın üstüne koyalım, bu maçı zorlanmadan alırız.
HOPA'LI TS'Lİ
30.09.2022, 08:26
Böyle yanlış işlere kalkış, sonra tepki görünce çık yanlış anlaşıldım diye kıvır.
Karakterini yesinler.
Aklınca Baka'yı tahrik edip kırmızı kartla attırma oyunları
HOPA'LI TS'Lİ
30.09.2022, 08:26
Hocam kayseri,antep,alanya v.s. gibi takımlarla deplasmanda berabere kalalım “iyidir” demek rakibe değer vermek saygı duymak falan değil,terminolojideki karşılığı vasata alışmak’tır.Vasata birkere alıştıkmı kötü, kanser hücresi gibi yayılır , bi 38 sene daha şampiyonluk göremeyiz.
İşte olay tam da budur kardeşim.
doc holliday
30.09.2022, 08:36
Böyle yanlış işlere kalkış, sonra tepki görünce çık yanlış anlaşıldım diye kıvır.
Karakterini yesinler.
Aklınca Baka'yı tahrik edip kırmızı kartla attırma oyunları
Baka reisin böyle çıtır çerez şeylere aldıracağanı pek sanmam:)
HOPA'LI TS'Lİ
30.09.2022, 08:53
Baka reisin böyle çıtır çerez şeylere aldıracağanı pek sanmam:)
Çok doğru.
Baka Reyiz maşallah bu sezon çok formda
Emrah'ı çıtır çıtır yer bitirir sahada
GS'li Ümit Öztürk'ün yönetimi umarım ikinci bir Deniz Ateş Bitnel vakasına dönüşmez.
61_Hasan_69
30.09.2022, 10:05
Hamsik-Baka-Yusuf ortasahasını izleyebiliriz.
Allah yazdıysa bozsun
HOPA'LI TS'Lİ
30.09.2022, 10:11
Allah yazdıysa bozsun
Ciğersiz lakaplı Siopis'siz olmaz.
Çakır
Stryger-Bartra-Densw-Eren
Hamsik-Siopis
Yazıcı (oynayamazsa Abdüş)-Baka-Trezege
Umut
doc holliday
30.09.2022, 10:23
Ciğersiz lakaplı Siopis'siz olmaz.
Çakır
Stryger-Bartra-Densw-Eren
Hamsik-Siopis
Yazıcı (oynayamazsa Abdüş)-Baka-Trezege
Umut
Umut olmaz bu maçta sanmıyorum hocam, Maxi banko oynar,oynamasıda lazım.Maxi idmanlarda çok iyiymiş öyle diyolar.
Yalnız 1 hafta - 10 gün önce falan yakından gördüm,biraz kilo fazlası var gibi geldi bana gomezin.3-5 kilo salması lazım.Belki bu arada vermiştir bilemiyorum.
Hem umut verilen şansı kullanamadı bence.Sahanın en kötülerinden biriydi antep maçında.
Enaldo61
30.09.2022, 11:41
Arkadaşlar takımımız kesinlikle kaliteli ancak bazı sorunlar var üstesinden gelmemiz gereken, bunları halledip uyumu da yakalarsak yine başarılı oluruz.
HOPA'LI TS'Lİ
30.09.2022, 12:42
Umut olmaz bu maçta sanmıyorum hocam, Maxi banko oynar,oynamasıda lazım.Maxi idmanlarda çok iyiymiş öyle diyolar.
Yalnız 1 hafta - 10 gün önce falan yakından gördüm,biraz kilo fazlası var gibi geldi bana gomezin.3-5 kilo salması lazım.Belki bu arada vermiştir bilemiyorum.
Hem umut verilen şansı kullanamadı bence.Sahanın en kötülerinden biriydi antep maçında.
Maxi-Umut değişir sadece yazdığım kadrodan
Tespitleriniz gerçekçi
bordoylamavi
30.09.2022, 13:20
canini yokmuş. ya insan bi oyuncunun olmadığına sevinir mi. seviniyor işte
HOPA'LI TS'Lİ
30.09.2022, 13:25
canini yokmuş. ya insan bi oyuncunun olmadığına sevinir mi. seviniyor işte
İlk 7 maçta çok verimsiz bir performans
cakalkerem
30.09.2022, 13:51
inşallah hayal kırıklığına uğramadığımız adam gibi oynayıp rahat galip geleceğimiz bir maç olur
doc holliday
30.09.2022, 14:18
İlk 7 maçta çok verimsiz bir performans
0 gol 0 asist bildiğim kadarıyla.Herşey yolunda gidiyor maaşallah diyelim nazar değmesin:)
Bu takım milli arada hiç mi çalışmadı diyeceğimiz türden bir maç olur klasik
cakalkerem
30.09.2022, 14:59
:alkış::alkış:
Onur Akyüz
30.09.2022, 15:54
Bir yandan maçı sabırsızlıkla beklerken diğer yandan yılgın bir çaresizlikle maçın 8.dk’sında yiyeceğimiz golün endişesini yaşıyorum.
Enaldo61
30.09.2022, 16:47
Peres'le Serkan hala idmanlara başlamamış...
Özkan Şentürk
30.09.2022, 17:13
Peres'le Serkan hala idmanlara başlamamış...
Bir haftadır idman fotolarında görüyorum Peres'i.
Enaldo61
30.09.2022, 17:16
Pardon, sakatlıkları devam ediyor gözüküyor da o yüzden yazmıştım idmana çıkmışsa iyileşmiş olmalı.
doc holliday
30.09.2022, 17:31
Bruno beklenenden erken dönecek bence
Hasan Habip Özbay
30.09.2022, 18:08
hamsık bakasetas var sorun yok alırız maçı tabiki kayseri ve bazı futbolcular her pisliği yapacaktır ama nafile çok gol atrız bu maç 1-4 kazanırız
Hasan Habip Özbay
30.09.2022, 18:15
emrah başsan efendi ne kadar germeye çalışsanda nafile
Enes Başkaya60
30.09.2022, 19:41
Bakasetas senin içinden geçecek Emrah denen dangalak iyi yapmışsın aferin.
Baka'yı ayrı motive eder bu tür şeyler.
AntiŞike
01.10.2022, 00:46
Küçük enişte, Baka ya bırakmaz işi. Baksanıza arkadan nasıl kesiyor, bi hareket yapsında burdan uçayım tepesine diyor :)
https://www.haberts.com/kayserisporlu-futbolcudan-tepki-ceken-paylasim
21891
tepkiyi baka sahada verir diye millet tepki de göstermedi aslında :p
ekeser60
01.10.2022, 09:50
Renktaslar geçen seneki olaylardan sonra bizim tribünlerin hala 38. Dakikada Kayseri sloganları devam ediyormu bittimi ? Heralde kardeş takım muhabbeti geçen seneden sonra son bulmustur diye tahmin ediyorum. Bilen biri bizi aydınlatsa.
doc holliday
01.10.2022, 10:15
Kayseri içinmi
doc holliday
01.10.2022, 10:36
Kayseri şehir merkezdeyim. Konuştuğum kayseri taraftarlarının genelde küme düştükleri sene bizimle olan maça takık olduğunu gördüm.Maçada bayaa ilgi var stad kalabalık olacak gibi.
KARAGOZLUM
01.10.2022, 10:49
Bartra kart sinirinda
kart yiyip kasimpasaya karsi cezasini bitirsin
bir sonraki hafta 8tas macinda bize lazim
kasimpasa macinda denswill hugo yeterli
Doğukan Uçan
01.10.2022, 11:42
bartra bilerek kart görmeli.
doc holliday
01.10.2022, 11:52
bartra bilerek kart görmeli.
Çok uğraşmasına gerek yok her maç görüyor zaten bitane
KARAGOZLUM
01.10.2022, 12:15
Çok uğraşmasına gerek yok her maç görüyor zaten bitane
Bu haft gormez haftaya gorur
Enes Başkaya60
01.10.2022, 12:24
Bartra potansiyel zaten kart görme konusunda kesin görür yani rahat olun.
makbernatsu
01.10.2022, 14:16
Kayseri şehir merkezdeyim. Konuştuğum kayseri taraftarlarının genelde küme düştükleri sene bizimle olan maça takık olduğunu gördüm.Maçada bayaa ilgi var stad kalabalık olacak gibi.
sene içinde her maç yatarlar fb ye sonra trabzon bizi yendi düşürdü..rizede aynısını yaptı..ben hep diyorum bizim bu ligte kardeşimiz filan yok...
Küçük enişte, Baka ya bırakmaz işi. Baksanıza arkadan nasıl kesiyor, bi hareket yapsında burdan uçayım tepesine diyor :)
https://www.haberts.com/kayserisporlu-futbolcudan-tepki-ceken-paylasim
21891
Yok ya Siopiste o kafa yok :)
Baka'nın yaptığı tüm agresiflik gerginlikler bilinçli. Bazen kendini motive etmek, bazen rakibi düşürmek için. Burada da yanlış hatırlamıyorsam Hamsik'e atarlanan Emrah'ı kendi üstüne çekmişti. Emrah kafasızı daha onu bile anlamamış :D
Burak sapkaya
01.10.2022, 15:40
Beklenen kadro. Frikik veya duran toptan gol bulacağımız bir maç olacak diye hissediyorum
Mert Oğuzlu61
01.10.2022, 15:48
Beyler maçın ilk yarısını telefondan beinconnect ile izlesem 2. yari eve yetisirim ama TV de problem olur mu sanki beinconnect ile girince TV kanallari 2 saatliğine mi ne iptal oluyordu öyle bir mevzu var miydi eve gidince TV yi kırmak istemiyorum.
İş yerinden eve hesap kitap yapıyorum şu an.
Beyler maçın ilk yarısını telefondan beinconnect ile izlesem 2. yari eve yetisirim ama TV de problem olur mu sanki beinconnect ile girince TV kanallari 2 saatliğine mi ne iptal oluyordu öyle bir mevzu var miydi eve gidince TV yi kırmak istemiyorum.
Telefondan maçı kapatmadan uyduya aktar seçenegine tıklayınca 1-2 dk ya açılıyor
Çağlar Güleryüz
01.10.2022, 15:51
Ben telefondan kapatıp anında televizyona (smart tv) geçiyorum. Bir sıkıntı yaşamadım bugüne kadar.
Çağlar Güleryüz
01.10.2022, 15:55
Abdüş'ü ilk 11'e almış hoca.
Acaba hiç izlemesem mi maçı?..
Jackdaniels
01.10.2022, 16:00
Hocanın çıkardığı kadro ben bildiğimi okurum umrumda değilsiniz kadrosu ve muhtemelen yine puan kaybı olacak. Büyük ihtimal son veya sondan bir önceki maçı maalesef. Abdülkadir 11 oynamaz bunu giderken öğrenecek.
doc holliday
01.10.2022, 16:03
Çıkabilecek en iyi kadro
Numan Yerlikaya
01.10.2022, 16:04
Yani Naciyi Lahtimiyi neden aldık biz ? Yani şu zekasız oynayacağına 10 kişi çıkarım daha iyi
CaptanBarbosa
01.10.2022, 16:08
Abduş kadroda diye eleştiri yapılıyor doğal olarak ki ben de 11 çıkmasını doğru bulmuyorum. Yanarım yanarım şu lahtimiyi izleyemiyoruz yerli kuralı yüzünden. İyi çocuğa benziyor. 2 yarı son 5 dk değil de en azından bi yarım saat izlesek.
2. Yarı bozok, yusuf yazıcı gibi hamleler geldiğinde abduş çıkar. Çıkmalı da.
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CaptanBarbosa
01.10.2022, 16:13
Vuralım geçelim önümüze bakalım. Sakatlık olmasın kafi. Çok yoğun tempo bekliyor bizi, herkesin belirli sürelerden fazla oyunda kalmaması lazım. Özellikle de hamsikin.
omondoles
01.10.2022, 16:18
Ömür yine mi 11’de [emoji35]
jairzinho
01.10.2022, 16:25
https://arsiv.mackolik.com/Mac/3689431/Kayserispor-Trabzonspor
yedeklere bak
denswil
naci ünüvar
enis bardi
yusuf yazıcı
umut bozok
sakatlar:
peres
gamin
dorukhan
visca
canini
sanırım nitelik olarak tarihimizin en geniş kadrosu bu olabilir
ilk 11 e baktığımızda ise en zayıf halka eren elmalı gibi görünüyor, o da 5 lik orta düzey oyuncu zaten,bi serkan asan yada türkmen değil en azından
Enes Başkaya60
01.10.2022, 16:25
İlk 11'i biri yazabilir mi??
jairzinho
01.10.2022, 16:31
kayserispor tek DM ile maça çıkıyor (campanyaro) , önünde ise mensah ve cardoso
çağdaş atan dan oldukça cesur ilk 11
<tbody style="box-sizing: inherit;">
1
<abbr title="Kaleci" style="box-sizing: inherit; border-bottom: none; text-decoration-line: none; text-decoration-style: initial;">KAL</abbr>
Uğurcan Çakır (https://www.mackolik.com/futbolcu/u%C4%9Furcan-%C3%A7ak%C4%B1r/3g5ot4cvu4g9lflwa4u8pcvrp)
3
<abbr title="Defans" style="box-sizing: inherit; border-bottom: none; text-decoration-line: none; text-decoration-style: initial;">DEF</abbr>
Marc Bartra (https://www.mackolik.com/futbolcu/marc-bartra/evpjdko94awbqbbl5wl9hto7p)
13
<abbr title="Defans" style="box-sizing: inherit; border-bottom: none; text-decoration-line: none; text-decoration-style: initial;">DEF</abbr>
Vitor Hugo (https://www.mackolik.com/futbolcu/vitor-hugo/4i8z8npx2zxi3flqgnskg24t1)
18
Evren Eren Elmalı (https://www.mackolik.com/futbolcu/evren-eren-elmal%C4%B1/a15xetizb10ilu9v9inuttqwa)
19
J. Larsen (https://www.mackolik.com/futbolcu/j-larsen/4yg4i2wvdz87rrxpn0rqn2xg5)
6
<abbr title="Orta Saha" style="box-sizing: inherit; border-bottom: none; text-decoration-line: none; text-decoration-style: initial;">ORT</abbr>
E. Siopis (https://www.mackolik.com/futbolcu/e-siopis/7w07dfjmgybdyo2rffvsfb07p)
11
<abbr title="Orta Saha" style="box-sizing: inherit; border-bottom: none; text-decoration-line: none; text-decoration-style: initial;">ORT</abbr>
A. Bakasetas (https://www.mackolik.com/futbolcu/a-bakasetas/e9meuxh7ex679n45ng5zu8u6t)
17
M. Hamšík (https://www.mackolik.com/futbolcu/m-ham%C5%A1%C3%ADk/4g7mcixqd5hurybs3aqq6k53p)
27
Trézéguet (https://www.mackolik.com/futbolcu/tr%C3%A9z%C3%A9guet/4w3454m7kftnibu5rdnb0jw0l)
30
M. Gómez (https://www.mackolik.com/futbolcu/m-g%C3%B3mez/ats4ux8ftux1ccae259dooiqx)
10
<abbr title="Forvet" style="box-sizing: inherit; border-bottom: none; text-decoration-line: none; text-decoration-style: initial;">FOR</abbr>
Abdülkadir Ömür (https://www.mackolik.com/futbolcu/abd%C3%BClkadir-%C3%B6m%C3%BCr/24t5v95d5pgjtrdf87w2g3nc9)
</tbody>
jairzinho
01.10.2022, 16:39
ömür eleştirilerini şaşkınlıkla okuyorum
https://www.transfermarkt.de/abdulkadir-omur/detaillierteleistungsdaten/spieler/271495
geçen sezon 7 gol 4 asistle şampiyonluğun önemli aktörlerinden biriydi (aldığı maaşta sanırım 300 bin avro)
enteresandır en çok eleştirilen isimlerden biri oluyor burada,önce 2 milyon avro maaş alan eleştirilir aga normal olarak,
ömür hem şampiyonluğu getiren isimlerden biri,hem en düşük maaşla oynuyor hemde kötü sonuçlarda fatura ömüre çıkıyor,burda mantık hatası var aga
yeteneksiz oyuncu eleştilir,bizde eleştirdik burda ,türkmen ve serkan asan vs,
yetenekli oyuncu bazen formsuz olabilir ama her zaman sahada skor değiştirebilir,ve yetenekli oyuncuya bu nasıl ilk 11 de oluyor denmez,büyük takımlarda iş yapacak sorumluluk alacak oyuncular bunlardır çünkü
kaçarava
01.10.2022, 16:43
Deplasmandaki maçlara donuk başlama huyuna son vermemiz lazım. Kayseri hızlı başlamak isteyecek, önde basacak gibi geldi bu kadroyla. Ters toplarda Thiam'a dikkat...
HasanTezel
01.10.2022, 16:49
ömür eleştirilerini şaşkınlıkla okuyorum
https://www.transfermarkt.de/abdulkadir-omur/detaillierteleistungsdaten/spieler/271495
geçen sezon 7 gol 4 asistle şampiyonluğun önemli aktörlerinden biriydi (aldığı maaşta sanırım 300 bin avro)
enteresandır en çok eleştirilen isimlerden biri oluyor burada,önce 2 milyon avro maaş alan eleştirilir aga normal olarak,
ömür hem şampiyonluğu getiren isimlerden biri,hem en düşük maaşla oynuyor hemde kötü sonuçlarda fatura ömüre çıkıyor,burda mantık hatası var aga
yeteneksiz oyuncu eleştilir,bizde eleştirdik burda ,türkmen ve serkan asan vs,
yetenekli oyuncu bazen formsuz olabilir ama her zaman sahada skor değiştirebilir,ve yetenekli oyuncuya bu nasıl ilk 11 de oluyor denmez,büyük takımlarda iş yapacak sorumluluk alacak oyuncular bunlardır çünkü
Neden eleştiriliyor biliyor musun? Bizdeki eğitm sistemi sağ görüşlüyü entellektüel konularda-sol görüşlüyü dini ve örfi konularda son derece cahil bırakıyor. Her 2 tarafın okuduğu kaynaklar bile kabak gibi belli!
Eee başka görüş yok mu diyorsan, benim için bir görüşü dahi olmayan adam boş-etkisiz-lüzumsuzdur, ne verirsen ver bi derdi yoktur, maalesef hayvanlar gibi yer-içer-çiftleşir…
Ömürü ölümüne gömenler(7 asist-4 golde bile) biraz düşünce tarzına da karşı olanlar, o hataları Eren de yapmaya başladı %1 i olmayacak görürüz!
Kardeş, ülkemiz maalesef bu cehaleti çözmedikçe bir millet olamıyoruz, hayatını adamış insanlar bir grupça kahramanken diğerince hain…
yatmaztara
Abdüş'ü ilk 11'e almış hoca.
Acaba hiç izlemesem mi maçı?..
Teknik futbolcunun kıvırarak oynamasını severim. Ama yılda 3 kere çalım atan onda da kendini hemen yere bırakıp faul bekleyen bu kardeşimizde dansözlük hali çok itici durmaya başladı. 30 santim uzaklığındaki arkadaşına pas vermeleri de bitiriyor beni
Hasan Habip Özbay
bakasetas gomez hamsık ikinci yarı naci ve yusuf ile farka gideriz haydi YA ALLAH 1-4 BİTECEK
Hasan Habip Özbay
01.10.2022, 16:51
Olacak bu iş çok rahatim neden bilmem
Surmeneli_91
01.10.2022, 16:52
abduş hariç ideal kadro
umarım artık gol yemeyiz. defans işini halletmesi lazım hocanın bu sene rezaletiz.
ikinci yarı yusufla lahtimiyi umutu bekliyorum
Ömür kadrodaysa ilk yariyi cöpe at gitsin.
fadigaTS
01.10.2022, 16:54
Gomezi oynatabilmek için mecburen abdülkadir 11 de başlıyor.Saçma kural yüzünden. Yoksa mecburen bozok oynayacaktı.Bazı arkadaşlar 3 yerli oynaması gerektiğini çok unutuyor.Dorukhan olsaydı sorunumuz kalmazdı
Mehmet Fatih Yavuz
01.10.2022, 16:56
Haydi bismillah.
fadigaTS
01.10.2022, 16:59
Kupa maçında yapılanlar gözümün önüne geliyor.Ne olur şunları yenelim
Hasan Habip Özbay
01.10.2022, 16:59
bakasetasa oynuyorlar kızdırmak için ve oyundan düşürüp kart verdirmeye çalışıyorlar bir penaltı atcağız kesin
Hasan Habip Özbay
01.10.2022, 17:00
ha bide kupa maçında yapılanları da unutmadık pastırma
Hasan Habip Özbay
01.10.2022, 17:01
küfürlere bak ya acımak yok bugün pastırmaya
ilelebeTS
01.10.2022, 17:01
Hele pastırmaya bak tezahürata bak
omondoles
01.10.2022, 17:02
Nasıldı o söz, sonu aptallıkla biten?
ilelebeTS
01.10.2022, 17:02
At şunu kral ya
Hasan Habip Özbay
01.10.2022, 17:03
bu kaçmaz ya net
Sefa Murat Dokuz
Bartra süper asist, çöpe gitti
AntiŞike
ah yaaa.. nasıl atamazsın şunu yaa
CaptanBarbosa
Gomez nasıl atamazsın onu ya
Oğuzhan Fidan
Ulan Gomez hangisini atacaksın abi şu karşı karşıya kaçırma sıktı artık ya. Ah sorloth ah ne değerli oyuncuymuşsun
Oğuzhan Fidan
01.10.2022, 17:04
At düşür adamları oyundan abi hangini atacaksınız ya . Al yedik allahtan ofsayt hayret bişey ya
Semih AYDIN
01.10.2022, 17:04
Bu kaçar mı be
AntiŞike
01.10.2022, 17:05
Ah MGomez. bunu Dganini de yapıyordu. biz bunları at diye aldık seni.. hadi bi dahakine
Hasan Habip Özbay
vardan gol olabilir
fadigaTS
Hakemi iyi izleyin.Ekubanın gs maçında biçilmesini yarım saat izleyip penaltıyı vermemişti
yorumsuz6117
01.10.2022, 17:06
Gomez'den kalaslık örneği..
yatmaztara
Uğurcan'da hemen yumurtlamaya yer arıyor
CaptanBarbosa
vardan gol olabilir3 metre ofsayt nesi gol olacak bunun o kadar bariz şey yapamazlar :)
Sefa Murat Dokuz
Larsen bu ligdeki en kötü sağ bek
AntiŞike
vardan gol olabilir
nasıl yanii. 3mt ofsayt
SALDIRAY
Şu sıkıntılı uyumsuzluk zamanında böyle net pozisyonları kaçırmamamız lazım
fadigaTS
Biri topu aldığında niye diğerleri sabit bekliyor.Biraz boşa çıkmıyor?
ilelebeTS
Tre Baka daha hiç girmediler oyuna
Hasan Habip Özbay
01.10.2022, 17:07
bu ne hırs pastırma hayırdır yine Uğurcana aşırı küfür ve yuhlama yazıklar olsun
KARAGOZLUM
Yine rezil durumdayiz
Surmeneli_91
abduşa uzun top sevdasından ne zaman vazgeçecekler acaba!!
Hasan Habip Özbay
01.10.2022, 17:08
boşuna korner oldu ya
CaptanBarbosa
Uğurcan yuhluyorlar ahahahaha ulan karaktersiz pastırmalar sizi.
Bir de bunlara yıllarca kardeş takım dedi bizimkiler :)
Hasan Habip Özbay
Trezeguet doğum gününde bir gol iyi olur he
Pshycologist41
Ugurcan ne yaptı bunlara ?
Adamlar o kadar kolay top çeviriyor ki.
fadigaTS
01.10.2022, 17:09
Adamlar dopingli gibi koşuyor.Biz de yürümeye devam
AntiŞike
01.10.2022, 17:09
o ıslıkladığınız Uğurcan hepinizin sülalesini sevsin
Hasan Habip Özbay
01.10.2022, 17:10
Trezeguetttttttt bu nasıl kart ya etma hakem bu nedir
samatyaboy
Yüzüne az dokununca pat yere atla
omondoles
Trezege sende artık yapma şu hareketi! Kaç maçtır aynı hareketler
Hasan Habip Özbay
o ıslıkladığınız Uğurcan hepinizin sülalesini sevsin
aynen ne acıları varsa yazıklar olsun
fadigaTS
Takım boyu 70m :) Yayla gibi boşluk olunca rahat rahat pas da yaparlar.Şut da çekerler
Hasan Habip Özbay
01.10.2022, 17:11
ümit öztürk yakarsa yakar gayseri tırt
fadigaTS
01.10.2022, 17:11
aynen ne acıları varsa yazıklar olsunGeçen sene gerçek takımlarını madara ettik :) Bunlar iki takımlı :)
ilelebeTS
01.10.2022, 17:12
20-25'ten sonra başlarız, 45'e kadar bastırırız. O ara gol bulursak fişi çekeriz.
DeAgLeMaNyAq
Adamlar dopingli gibi koşuyor.Biz de yürümeye devam
Uzun zamandır en büyük sıkıntımız bu zaten. Eskiden biz rakibi koştururduk şimdi rakipler bizi koşturuyor. Maçlara zaten genelde iyi başlayamıyoruz ama hiç değilse rakibi oyuna ortak etmememiz lazım...
Hasan Habip Özbay
bakasetası sıkıştırdılar iyice işi biliyorlar ilk şutu gol olacak Bakasetasın
Sefa Toyer
Cornelius'tan sonra hava topu hakimiyetimiz sona erdi.
4 defansin ortasinda adam top indiriyor saka gibi
fadigaTS
01.10.2022, 17:13
Uzun zamandır en büyük sıkıntımız bu zaten. Eskiden biz rakibi koştururduk şimdi rakipler bizi koşturuyor. Maçlara zaten genelde iyi başlayamıyoruz ama hiç değilse rakibi oyuna ortak etmememiz lazım...Kötü oyun olabilir.Ama koşmamak ve en az rakip kadar mücadele etmemek en büyük sorun
ilelebeTS
Trezeguet-Baka biraz oyuna girmeleri lazım. Şu an eksik oynuyoruz.
Hasan Habip Özbay
Uğurcan yine kusurtacak pastırmacıları
fadigaTS
01.10.2022, 17:14
Ruhsuz gibi devam ediyoruz.Yine gol yemeyi bekliyoruz galiba
Bizimle oynayan her rakip X2 ve ya X3 hızla oynuyor bize göre.
Larsen şut mu atıyorsun kardeşim ya
AntiŞike
yahu nedir bu adama uzak oynama sevdamız, pozisyon yokken, yakın ve temaslı oynamamaktan adamlara rahat hareket alanı vermekten pozisyon verdik
ilelebeTS
Ulan şu kaleciden seken top 1 kere de bizim adamın önünde kalsın. Sezon başından beri aynı.
Sefa Murat Dokuz
01.10.2022, 17:15
Larsen sende gerçekten kuş kadar zeka yok
Hasan Habip Özbay
at bunaları ya bunlar kaçmaz
fadigaTS
Bizimle oynayan her rakip X2 ve ya X3 hızla oynuyor bize göre.Biz de kağnı gibiyiz
Hasan Habip Özbay
sağ bek ?
Larsen berbat bir oyuncu.
fadigaTS
Trezegeut koşsan tutardın.
CaptanBarbosa
Ah larsen ahhhh yedin bitirdin bizi
Surmeneli_91
defansta hattı 2 kişi ile nasıl delinir
hücumda ise nasıl kontra bok edilir örneğini gösterdi son 2 dk da :D
Mehmet Fatih Yavuz
Bakasetas bayağı uyuyor bugün. Abdulkadir de yok oyunda.
kaçarava
Koşamıyorlar bu ne ya? Biri formadan çekiyor sanki.
Bekleyerek, topu rakibe vererek oynayacaksan Hamsik-Baka orta sahası seni eksik oynatır.
Semih AYDIN
01.10.2022, 17:16
Larsen bee
Hasan Habip Özbay
2-0 önde olmalıydık
ilelebeTS
Bartra öndeki adamlardan daha çok kilit pas atıyor :D
Bizimkilerde acayip bi hantallık mı var yoksa ben mi yanlış yorumluyorum
Hasan Habip Özbay
Bartra ikinci yarı santrafor oynar
fadigaTS
Bakasetas bayağı uyuyor bugün. Abdulkadir de yok oyunda.Abdülkadir en iyi zamanında bile 1 maç oynayıp 3 maç yatardı.Şimdi hep yatışta
Sefa Toyer
Önce Maxi Baka'ya, sonra da Larsen Trezegeye berbat pas verdi
DeAgLeMaNyAq
Enteresan bir şekilde etkili sprint atamıyoruz. Milli arada çok mu ağır antrenmanlar yapıldı anlamadım...
avci pas oyunu oynattigi icin takim kosmayi unuttu
Surmeneli_91
01.10.2022, 17:17
aldığımız ortashadaki tüm pasları geri atmaktan gına geldi bu ne ya
sadece hamsik ve bartra ileri oynuyor
Ugurcan ne yaptı bunlara ?
Geçen sene kupa maçından sonra açıklama yapmıştı.
Hasan Habip Özbay
01.10.2022, 17:17
ah larsen ah asist yap kurtar kendinide bizi de
Hızlı kontraya çıktığımız atağı stoperlerimizde bitirmek :)
fadigaTS
01.10.2022, 17:18
Takıma bu kadar izin verilmesine rağmen yürüyor.Bunun yorgunlukla alakası yok.Oyuncular yeterince istekli değil.Hırs yok hırs
CaptanBarbosa
Peres seni çok seviyoruz ne olur geri dön
Hasan Habip Özbay
Uğurcan kudurtucu
tristram
Bartra öndeki adamlardan daha çok kilit pas atıyor :Donun attigi paslari atabilecek tek kisi hamsik..takimda ikisi kalitesinde futbol zekasi olan 1-2 futbolcu daha olsa takimin cehresi komple degisir.
Hasan Habip Özbay
Peres seni çok seviyoruz ne olur geri dön
kesinlikle katılıyorum
ilelebeTS
01.10.2022, 17:19
Çok iyi pozisyonlar buluyoruz, şuradan minimum 1 atamamak beceriksizlik.
Sefa Toyer
Bu kadar takım boyu uzunluğu ve ani atakla hızlıca kalemize gelinmesi kabul edilebilir bir durum değil
Surmeneli_91
takım çok yorgun sanki 2 gün önce maç yapmışız gibi ayrıca hiç akıllı oynamıyoruz
yok abi bu takım bu sene bitik düzeleceği de yok hep bir şekilde acaba düzelirmi diyoruz ama yok yani milli ara girdi gr ilerleme yok
dünya kupası arası da olsa yine değişmeyecek
DeAgLeMaNyAq
Uğurcan durdu durdu yerden pas atacak zamanı buldu...
Oğuzhan Fidan
Kayseri atamayınca yardım edelim dediler . Başarılı operasyon tebrikler
ilelebeTS
Uğurcan yaptı numarasını
Mehmet Fatih Yavuz
01.10.2022, 17:20
Uğurcan kendine gelecek diye bekliyoruz ama geriye gittikçe gidiyor.
Takım kurtaran uşak ne hale geldi. :(
Hasbinallah.....
fadigaTS
Futbolcularımız birbirine çok uzak oynuyor.Topu alan adama yaklaşma diye bir şey yok
samatyaboy
Uğurcan ne yapıyrsun?
Oğuzhan Fidan
Aferin kaptan güzel asist
Uğurcan kudurtucu
bizi kudurtuyor suan
kaçarava
Rezillik başka bir şey değil.
Oyun şurada sıkıştı. Olacak iş değil. Bitmiş takım.
Hasan Habip Özbay
eyvah uğurcan ne yaptın ya heveslendi pi...ler
omondoles
Su adama istediği parayı verinde satın gitsin
Oğuzhan Fidan
Kaliten soru işaretleri vermeye başladı uğurcan
Tiksindirdin kendinden be ugurcan.
Surmeneli_91
Uğurcan kudurtucu
gerçekten kudurtucu..!!
ama rakibi değil bu sene bizi kudurtuyor
bordodeli
01.10.2022, 17:21
Larsen inanılmaz sırıtıyor. Oraya bir çare bulmamız lazım.
ilelebeTS
Hayır bir de her yediğimiz gol bireysel hata olacak illa
Numan Yerlikaya
Klasik uğurcan ıslıklandığı anda piskolojisi bozuluyor
Uğurcan sene başından beri aynı rezilliği yapıyor.
Tolga Han
Adam gibi oynadigimiz tek mac yok bu takimdan bir halt olmaz
fadigaTS
Gole bak :) Top oynamamaya yemin etmişiz. Uğurcan da şova devam ediyor
KARAGOZLUM
Ugurcan gercekten bitik durumd
kafa olarak tamamen bitmis
ozel hayatinda problem mi var
Hasan Habip Özbay
gayseri fenerden betersin artık ben anadolu düşmanıyım o.çları hepsi
Oğuzhan Fidan
Bidaha biryerlerimi yırtmam maç izlicem diye ne halleri varsa görsünler biz bunun içinmi fedakarlık yapıyoruz ?
CaptanBarbosa
Uğurcan napıyosun ya?
Şu kafanı ne zaman sahaya vereceksin acaba lig bitince mi?
ilelebeTS
Şimdi akıllanır bizimkiler belki
Uğurcan tribünlerden nedense anlamsıžca etkilendi. O kadar iyi oynarken, maçı domine etmişken olmadı.
Surmeneli_91
01.10.2022, 17:22
başkan çıkar sene sonu geçen sene 15 vermişlerdi yollamadım en büyük hatam der.
abduş vol2 ye hazırlanalım
Su adama istediği parayı verinde satın gitsin
Oğuz ZEYTİN
Bu kadarına pes...
Sefa Murat Dokuz
Ya attığı pas hatalı tamam da
Ya durduğu yer, skandal kaleyi açtı resmen.
tristram
ugurcan bu sene basindan beri les atiyor.sozlesme de yenilendi problemi nedir anlamadim.degaslari daga tasa atma derken bunu kastetmedik ugurcan..orada yerden pas mi atilir yahu.
Yusuf BALCI
Sahada futbola benzer bir şey var. Değişen hiç bir şey yok malesef. Bireysel hatalar tamam ama oynadığımız şeye futbol bile diyemiyorum.
yorumsuz6117
Helal olsun bu takıma, her maç yoktan yere gol yemeyi başarıyoruz..
ilelebeTS
Bu maçı alacağız sıkıntı yok ama bu saatten sonra Anadolu'ya acımam.
kaçarava
Şu fizik durumundan sonra hâlâ kondisyoner kovulmuyorsa daha beterini hak ediyoruz. Adım atamıyor takım.
Sizin defanstan topla çıkma sevdanıza… bişeyi beceremiyorsan yapmayacaksın
yavuzbaha
uğurcanı bırakın hugo nasıl adam karşılamaktır öyle
DeAgLeMaNyAq
Bu maç 2-0 olursa biter gibi duruyor. Öyle son maçtaki gibi baskı kuramayız...
[KAPLAN]
Takıma 3 gün daha izin vermek lazımdı. Oyuna bakınca net bir şekilde iznin az geldiği anlaşılıyor
Hasan Habip Özbay
bartra indir ne bekledin orda ya
Onlarca yıldır futbol izlerim. Hayatımda Trezeguet ve Bakasetasın yalan ettiği pozisyon kadar kötü bir kontratak izlemedim
Oynatmayın kardeşim bu adamı bitmiş bu herif adamlar atamasa zorla kendisi attırıyor ligin en kötü kaleci performansı mahfetti takımı.
Oğuzhan Fidan
01.10.2022, 17:23
Kayseri’de yorulmuştu :) atacaktık tam o sırada kaptanımız çıktı sahneye. Kayseri kendine tebrik plaketi versin maçtan sonra. Güzelde gol yedi üstüne :)
Punisher-61
Bizim takim bitmis.. hareketlilik denen bisey yok..
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Surmeneli_91
abduşun sahada ne yaptığını gören var mı? diğer isimleri duydum ama abduşun ismi hiç geçmedi 30 dk dır
fadigaTS
Lan oynasanıza.Sahilde yürüyüş yapan dedeler gibiyiz.
ilelebeTS
Yahu bunları atacaksın artık
Hasan Habip Özbay
eren çıkar denswıl trezeguet çıkar yusuf yazıcı girer
Mehmet Fatih Yavuz
Önce Gomez sonra Trezegeut... Kaçırın arkadaş. Bol geldi...
fadigaTS
Ya attığı pas hatalı tamam da
Ya durduğu yer, skandal kaleyi açtı resmen.Açılmış bekliyor :)
omondoles
01.10.2022, 17:24
Geri zekâlı trezege
Sefa Toyer
Hayalet casper Ömürcan nerede?
kaçarava
Bunu nasıl kaçırırsın ya ruh gibi dolanıyorsun zaten
Surmeneli_91
oha trezege ya
Enes Başkaya60
Atamayana atarlar kardeşim bu kadar basit.
O kadar gol kaçırırsan kalecinde o kadar formsuz durumdaysa kaçınılmaz son maalesef.
Sefa Murat Dokuz
Diyecek söz yok
Somers61
hadi yav
Hasan Habip Özbay
ne atacanız ya 4 oldu bomboş ya
Punisher-61
Trezegue zarar..
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ah be Derezegem atacasın bunu ya.
Oğuzhan Fidan
Şimdi yırtınırız 90 dakika bi futbolcu bağları koparır 90 da felan ya beraberliği yada 3 puanı alırız dimi :) çok tanıdık geliyor dejavu yaşadım. Cidden normal değiliz
AntiŞike
at şunu at şunu Trezegue
bordodeli
Larsen, Siopis, Bakasetas, Ömür kötüler. Hamsik hala oyuna giremedi tam. Takım ölmüş resmen ağlayanı yok.
Hasan Habip Özbay
acımayın şu köpeklere
gurur6134
Kimseyi gonulsuz tutmayacaksin takimda kafasinda soru isareti oldumu ozellikle turk oyuncuklari 3 e 5 e bakmayacaksin
fadigaTS
01.10.2022, 17:25
;1921725351']Takıma 3 gün daha izin vermek lazımdı. Oyuna bakınca net bir şekilde iznin az geldiği anlaşılıyorBence hiç antrenmana gerek yok.Halı saha futbolcusu gibi takılmaya devam etsinler
Semih AYDIN
Hangisini atacaksınız
Hasan Habip Özbay
ya neler oluyor neler kaçıyor 5-0 olacakken
Hoca ve ekibi tatilde İstanbul’a kaçmak için uzatıyorlar izin günlerini.hocanın tazminatını kim uzattıysa o ödesin.
yavuzbaha
ömür süper lig ayarında bir topçu değil,halı sahalarda güzel iş yapar..bunu göremeyip ömürü 11 e yazan hoca ya ben hoca demem
CaptanBarbosa
Atacaksın bunları 3 oldu bomboş kaçan goller.
Anlayamadığım şu oyunu oynamak için neden gol yemeyi bekliyoruz?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.