PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 7.Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Gaziantep FK | Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 [7]

doc holliday
23.09.2022, 12:15
Bence fedarasyonun 1. hedefi ne avrup şampiyonası, ne Dünya kupası olmalı. 1. nolu hedefi topun oyunda kalma süresini Avrupa seviyesine çıkartmak olmalı
Bu olduğunda zaten otomatikman Avrupa klüpleri ile daha başa baş müdahale edebilecek duruma geleceğiz. Aksi halde Türk futbolcular kendini yere atmaktan, faul beklemekten top oynamıyor.

Geçenlerde bjk li redmondda bunu söyledi.Türk futbolunda gördüğün en önemli şey ne sorusuna; Hakemler oyunu çok fazla durduruyor herşeye düdük çalıyorlar dedi.

Bizim hakemlerde maslesef maç içinde kaybolmak değilde maçın önüne geçme isteği gibi bir sorun var.Yerde yatan futbolcu ile 2 saat sağlık ekibi gibi hasbihal yapmalarına ise hiç girmiyorum.Mete kalkavansa zaten hakem falan değil

AntiŞike
23.09.2022, 12:27
Geçenlerde bjk li redmondda bunu söyledi.Türk futbolunda gördüğün en önemli şey ne sorusuna; Hakemler oyunu çok fazla durduruyor herşeye düdük çalıyorlar dedi.

Bizim hakemlerde maslesef maç içinde kaybolmak değilde maçın önüne geçme isteği gibi bir sorun var.Yerde yatan futbolcu ile 2 saat sağlık ekibi gibi hasbihal yapmalarına ise hiç girmiyorum.Mete kalkavansa zaten hakem falan değil

dinlemedim, ancak bunu söylediyse, aklın yolu bir. en doğru gözlem dışardan gelenin gözlemi. Adam 1 ayda çözmüş olayı.

bence hakemler aksine risk almaktan korktukları, hızlı oynandığı zaman kararlarda risk altına girececeklerini düşündükleri ve kendilerine güvenmedikleri için oyunun yavaşlamasına çanak tutuyorlar. Akıllarınca top daha az oyunda kaldı mı hem daha az oynanacağı için doğal olarak daha az hata yapacak, hem de yavaş oynanan oyunda çok fazla kritik kararlık birşey çıkmayacağı için kendini çift taraflı güvence altına aldığını zannediyor.

Maranov
23.09.2022, 13:59
Sehir disindan ve avrupadan kombine sahibi cok kisi var tanidigim sirf klube destek olmak icin alip senede 2 3 maca giden ustune devir etmeyen baskasina maclarda sebeplerden birisi de bu olabilir..son mac mesela 35 bine yakin bilet satildi gozukuyordu kombineler icinde en fazla 25 bin kisi vardi icerde..
AÇIKLAMA İÇİN TEŞEKKÜRLER...
Tabi bu stadın doluluğunu ve taraftarın takıma desteğini etkiler. Buna bir çare bulunmalı...

doc holliday
23.09.2022, 14:08
Sehir disindan ve avrupadan kombine sahibi cok kisi var tanidigim sirf klube destek olmak icin alip senede 2 3 maca giden ustune devir etmeyen baskasina maclarda sebeplerden birisi de bu olabilir..son mac mesela 35 bine yakin bilet satildi gozukuyordu kombineler icinde en fazla 25 bin kisi vardi icerde..

Ben maçtaydım özellikle gözlemlediğim kombinecilerin yerleri boştu.Şehir dışından, sanırım istanbuldan çok fazla kombine sahibi var.Onlarında takım çok iyi gitmedikçe maçlara ilgi göstereceklerini düşünmüyorum.

Taraftarımız takımı daha iyiye götürmek için değilde takım iyi gitsin biz peşine takılalım düşüncesinde ne yazıkki.Takım iyi sonuçlar aldıkça taraftar sayısının yükseleceğini düşünüyorum.

MetehanS
23.09.2022, 14:21
bu iş hep böyle olmuştur.

iyi giden takımın takipçisi çok olur, hele bizim gibi günün nasıl geçeceğini Trabzonspor maçları belirliyorsa bu durum daha da belirginleşir.

Ben stada oturup kötü oynadığımızda heyecanlanacak biri değilim, doğruya doğru. Milyon dolar alan eşekleri gaza getirme kurumu da değilim. Takım güzel oynarsa taraftar gelir, kötü skor-kötü oyun ile tüm motivasyonumu emecekse gelmeye gerek yok.

Ben maçtaydım özellikle gözlemlediğim kombinecilerin yerleri boştu.Şehir dışından, sanırım istanbuldan çok fazla kombine sahibi var.Onlarında takım çok iyi gitmedikçe maçlara ilgi göstereceklerini düşünmüyorum.

Taraftarımız takımı daha iyiye götürmek için değilde takım iyi gitsin biz peşine takılalım düşüncesinde ne yazıkki.Takım iyi sonuçlar aldıkça taraftar sayısının yükseleceğini düşünüyorum.

doc holliday
23.09.2022, 14:27

iyi giden takımın takipçisi çok olur, hele bizim gibi günün nasıl geçeceğini Trabzonspor maçları belirliyorsa bu durum daha da belirginleşir.

Ben stada oturup kötü oynadığımızda heyecanlanacak biri değilim, doğruya doğru. Milyon dolar alan eşekleri gaza getirme kurumu da değilim. Takım güzel oynarsa taraftar gelir, kötü skor-kötü oyun ile tüm motivasyonumu emecekse gelmeye gerek yok.

Bu sene istanbul-trabzon arası uçak fiyatlarıda uçtu gitti, onunda etkisi var sanıyorum.Bi gidiş geliş kombine fiyatı nerdeyse.

Ama en azından kombineler devredilebilir o konudada sıkıntı var sanırım.

Birde hoca 1-2 genç oyuncu atsa sahayada heyecanlanacak bi durum olsa. Lahtimi bunlardan biri olabilir.Djaniny gamsızını izlemekten gına geldi millete.

Çağlar Güleryüz
23.09.2022, 15:02

Katılıyorum.
Tribün takım için var gibi bir algı var insanlarda. Halbuki tam tersi, takım tribün için var.
Tiyatroya bilet alıp gidiyorsun, onlar sana sanatlarını sunuyorlar, sen de para verip bu sanat karşısında eğleniyorsun. Futbol da aynı şey, eğlenmiyorsam neden gidip bilet alayım? Önce oyuncular sanatlarını geliştirsinler, tribün de karşılığını gösterir.

doc holliday
23.09.2022, 15:13
Katılıyorum.
Tribün takım için var gibi bir algı var insanlarda. Halbuki tam tersi, takım tribün için var.
Tiyatroya bilet alıp gidiyorsun, onlar sana sanatlarını sunuyorlar, sen de para verip bu sanat karşısında eğleniyorsun. Futbol da aynı şey, eğlenmiyorsam neden gidip bilet alayım? Önce oyuncular sanatlarını geliştirsinler, tribün de karşılığını gösterir.

İngiltere, Almanya gibi liglerde takımın iyi olma kötü durumuna göre tribün doluluk oranında pek değişiklik olmuyor.Misal Leicester bu sene küme düşecek premier ligde ama her maç full oynuyor.Keza Dortmundda öyle çokta severim,yıllardır elle tutulur başarısı yok, bazen zirveden çok uzaklaştıkları zaman bile oluyor ama hep dolu ve coşkulu tribünler önünde oynuyor.

Umarım bizde birgün bu bilinç seviyesine geliriz.

HOPA'LI TS'Lİ
23.09.2022, 15:50
Katılıyorum.

Süpersin.

HOPA'LI TS'Lİ
23.09.2022, 15:52
Bu sene istanbul-trabzon arası uçak fiyatlarıda uçtu gitti, onunda etkisi var sanıyorum.Bi gidiş geliş kombine fiyatı nerdeyse.

Ama en azından kombineler devredilebilir o konudada sıkıntı var sanırım.

Birde hoca 1-2 genç oyuncu atsa sahayada heyecanlanacak bi durum olsa. Lahtimi bunlardan biri olabilir.Djaniny gamsızını izlemekten gına geldi millete.

Semedo Djaniny ve Abdülkadir Ömür'ü devre arası gönderelim.

Ben artık onları izlemek istemiyorum. Bilhassa Djaniny'i. Ancak sözleşmesini de uzattılar geçenlerde

doc holliday
23.09.2022, 15:57
Semedo Djaniny ve Abdülkadir Ömür'ü devre arası gönderelim.

Ben artık onları izlemek istemiyorum. Bilhassa Djaniny'i. Ancak sözleşmesini de uzattılar geçenlerde

Muhtemelen arabistanda piyasası olduğu için sezon sonu iyi paraya okuturuz bu senede yararlanırız diye sözleşme yenilediler.Yada ben öyle düşünmek istiyorum:)

0 gol 0 asist oynuyor bu sene tam yatabare oldu. Hoca biraz tutuyor ama neyini tutuyor anlamadım.ömür törpüsü

Çağlar Güleryüz
23.09.2022, 17:03
İngiltere, Almanya gibi liglerde takımın iyi olma kötü durumuna göre tribün doluluk oranında pek değişiklik olmuyor.Misal Leicester bu sene küme düşecek premier ligde ama her maç full oynuyor.Keza Dortmundda öyle çokta severim,yıllardır elle tutulur başarısı yok, bazen zirveden çok uzaklaştıkları zaman bile oluyor ama hep dolu ve coşkulu tribünler önünde oynuyor.

Umarım bizde birgün bu bilinç seviyesine geliriz.
Futbol ne için oynanıyor renktaş? Yani futbolun amacı ne?

doc holliday
23.09.2022, 17:30
Futbol ne için oynanıyor renktaş? Yani futbolun amacı ne?

Sadece şampiyonluk için olmadığı kesin.Öyle olsa hepimiz Real Madridi tutardık.

Çağlar Güleryüz
23.09.2022, 17:45
Sadece şampiyonluk için olmadığı kesin.Öyle olsa hepimiz Real Madridi tutardık.

Sadece şampiyonluk veyahut sadece başarı için olduğunu iddia etmedim zaten renktaş. Eğer böyle bir şeyi savunuyor olsaydım gider Galatasaray'ı filan tutardım büyük ihtimalle
.
Ben bu işin sanat olduğunu ve insanlar eğlensinler diye oynandığını düşünüyorum. Aksi takdirde hiçbir anlamı kalmıyor bir topun peşinde 22 kişinin koşmasının.
E izlerken keyif almıyorsam da gitmemek en doğal hakkım.

Takım başarılıyken de başarısızken de desteklemek ayrı bir olay, keyif almayı istemek ayrı bir olay.

doc holliday
23.09.2022, 18:23
Sadece şampiyonluk veyahut sadece başarı için olduğunu iddia etmedim zaten renktaş. Eğer böyle bir şeyi savunuyor olsaydım gider Galatasaray'ı filan tutardım büyük ihtimalle
.
Ben bu işin sanat olduğunu ve insanlar eğlensinler diye oynandığını düşünüyorum. Aksi takdirde hiçbir anlamı kalmıyor bir topun peşinde 22 kişinin koşmasının.
E izlerken keyif almıyorsam da gitmemek en doğal hakkım.

Takım başarılıyken de başarısızken de desteklemek ayrı bir olay, keyif almayı istemek ayrı bir olay.

Sende haklısın kardeş, lakin avcı hocanın futbolu temaşa ve keyif veren futboldan çok başarı üzerine kurulu.Başakşehirdede bu böyleydi, hocayıda bunu bilerek getirdik.Mesela simeone ve contede bu pragmatikte hocalar

Hiçbir zaman çok keyifli bir futbol beklememek gerekli.Ama ben beğeniyorum futbol kültürümüze yatkın.büyüklerimizde şampiyonluklar yaşadığımız 70 li yıllarda trabzonsporun daha çok skor odaklı oynadığını söylüyor.misal fb-gs daha hücum futbolu oynuyormuş.

Gerçi avcı hocam bu sene daha hızlı ve keyif veren bir futbol oynacağımızı söyledi sezon başında ama daha pek emare göremedik.İnşallah oraya doğru ivmeleniriz.