PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 7.Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Gaziantep FK | Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 3 4 5 [6] 7

serdaracıl
18.09.2022, 19:55
Umut da Gomez gibi tek forvet olmazmış gibi görünüyor.
Hazır Visca da yokken Baka'yı sağa atıp çift forvete dönmeliyiz.
Gomez-Yazıcı'nın iyi bir ikili olabileceğini düşünüyorum.
Osahada Siopis-Gbamin başlayıp Hamsik'i son 30 kullanmak daha faydalı olur.

Siopis-Gbamin
Gomez/Yusuf-Umut

Devreye kadar böyle gidilebilir, hem verdiğin pozisyon sayısı düşer, hem de daha fazla tehlike yaratırsın.

Baka’yı yerinden bir santim bile kımıldatmıyoruz. Sağ, sol, geri falan asla. Baka kaleye yakın olacak, kaleyi karşıdan görecek

lazanka61
18.09.2022, 19:56
Bimde var git al ama son kullanma tarihine bak arkalardan al ha ha ha..
arkalarda yata yata bayatlamıştır...

serdaracıl
18.09.2022, 19:56
Hakem muhabbetlerini çok takıyorsunuz :) Bırakın ağlasınlar :) Tertemiz pozisyonlar.

Aynen. Böyle ağlamaları keyfimi daha da arttırıyor

BatuhanB
18.09.2022, 19:57
https://twitter.com/Mehdice/status/1571545755973820423

Hah, tam da bu riv riv.

Ufuk
18.09.2022, 19:58
Birçok pozisyonda vücuttan seken topa penaltı vermediklerini gördük ama buna izleyip penaltı caldiklarina göre kuralda bilmediğim bir şey var demek ki.
Ama bizim üçüncü gol çok bariz faul bence de.. Gomez direk adamı bozmaya gitmiş topla hiçbir alakası yok

Futbolda çizgi ihlali dışında net kurallar yok (biraz daha düşünmem lazım belki vardır gerçi). Dolayısıyla her ayaktan seken el değildir diye bir şey yok. Adam kafasının üstüne kaldırmış elini. Net penaltı. Gomezin pozisyon da nizami şarj. Hakem ben bu tarz pozisyonlara faul çalıyorum diyorsa iki dk öncesinde aynısını Djilobodji Gomez'e yaptı. O da penaltı o zaman. Hakem standartı açısından güzel bir karar oldu.

Sadettin_
18.09.2022, 20:01
Avrupa dönüşü puan kaybı riski(her türk takımında olan şey)
3 gün arayla maç yapmanın verdiği yorgunluk .
2-0 geriye düşmek ...

Tüm bunlara ragmen 3 golle maçı çevirip milli araya moralli girmek .
Üst taraftan kopmamak .

Teşekkürler .
Saman alevi değil, makine gibi işleyen sistem takımı olacağız insallah

ilelebeTS
18.09.2022, 20:02
Maxi tam bir kurt, adama sırtını dönüp dayıyor. Yan dursa faul verecekler. Sırtı koyunca iş biter, ya penaltı alırsın ya da devam.

lazanka61
18.09.2022, 20:02
dün bayern bile avrupa sonrası yenildi...

lazanka61
18.09.2022, 20:03
alanya iki mükemmel asistle güzel bir gol hediye etti şikebahçeye

nakzo
18.09.2022, 20:05
alanya iki mükemmel asistle güzel bir gol hediye etti şikebahçeye

alanyanın ligdeki amacını çözebilen yoktur.

theo
18.09.2022, 20:12
bu sezon 2. kez maçı 2-0dan 2-2ye getirdik. birinde 5-2 kaybettik bu sefer kazanmak için oynanması gereken futbola yakın oynadık.

ama çok gol yemek alışkanlık haline geldi. yenilen goller defansın pasif kalmasından.

buna benzer durumu 2011-2012 sezonunda da yaşadık sık sık. olmadık defans hataları yüzünden saçma goller yiyorduk.

yenilen 2 gol de kademeci defans (süpürücü) eksikliğinden ve de nazik - ezbere hamle yapma gafletinden.

ayrıca bizim taraftar çekirdek yemekten başka bir halta yaramıyor. biraz galatasaraydan taraftarlık öğrensinler tezahürat için.

takım yardırıyor bizimkilerin ağzı dolu.

biri bir yerden başka bir şey söylüyor diğer başka bir şey. bu takımı haketmiyor bu çekirdekçiler.

doc holliday
18.09.2022, 20:13
alanyanın ligdeki amacını çözebilen yoktur.

birtek Trabzon maçlarına var gücü ile asılmak

serdaracıl
18.09.2022, 20:13
Tekrar söylüyorum Avcı ile yola devam edilmemeli inanılmaz problem bu sene.

Başka bişey söylediğin yok zaten.

zaqua
18.09.2022, 20:14
Temaslı savunma, daha net ortalar, daha iyi çalışılmış korner atışları, Larsen yerine iyileşmiş bir Peres bize yeterli.

ilelebeTS
18.09.2022, 20:16
Maalesef taraftarlara diyorduk ama ne futbolcular ne teknik direktörler kuralları bilmiyor. Vücuttan sekip ele gelirse penaltı değil ama hangi koşullarda değil? El doğal konumda ise değil. Adam harmandalı oynuyor sanki, penaltının babası.

OMERYILMAZ_TS
18.09.2022, 20:17
Temaslı savunma, daha net ortalar, daha iyi çalışılmış korner atışları, Larsen yerine iyileşmiş bir Peres bize yeterli.
Daha iştahlı başlangıç skoru 2 fark yap sonra istersen pas yapa yapa topu evine götür ama bu kadroyla önce ilk golü sen at gol yemeyi bekleme
Bu kadroya son şampiyona yakışmıyor

Yiğit SARI
18.09.2022, 20:19
Rakibe ellerini kollarını sallayarak gol atma imkanı vermeyi bırakır ve daha az sakatla mücadele verebilirsek zaten geçen seneki bize dönüşecez. Düzensiziz

Yine de kazanmak çok ama çok iyi oldu özellikle antep'li oyuncuların art niyetli hareketlerinden sonra

Enaldo61
18.09.2022, 20:20
Bartra'nın gol sevinci çok güzeldi.

Avcı en az 3 sene daha bu takımın başındadır. Bir yere gidemez bırakmayız. Her zaman söylüyorum.

nakzo
18.09.2022, 20:20
Maalesef taraftarlara diyorduk ama ne futbolcular ne teknik direktörler kuralları bilmiyor. Vücuttan sekip ele gelirse penaltı değil ama hangi koşullarda değil? El doğal konumda ise değil. Adam harmandalı oynuyor sanki, penaltının babası.

Buna penaltı değil diyen adam kumda oynasın

HasanTezel
18.09.2022, 20:21
Of ne alaka şimdi?

QUOTE=HasanTezel;1921723731]Köpek eroooool it eroool karbonat erol, yat çakma oflu eroool

Nuri ve sen ölümüne çıkın maçlara, Nuri 1 ayda gol atamadı aşırı yüklenmeden, aha yazıyorum senin takımda en az 3 sakat var ve epey maç alamayacaksın![/QUOTE]
Çakma oflu imiş hemşo, bizim Trabzon da böyle yavşak adam çıkmaz, eröl belöz gibi İstanbul pisliğini yutup özünü unutan hatta Trabzon a 20 yaşına kadar gelmemiş çakmalardır bunlar

Of a lafımız yok :)

My
18.09.2022, 20:21
https://twitter.com/isakethudax/status/1571534510654738432?s=20&t=y-WndcimvLPuS1TS7UCifA

Enaldo61
18.09.2022, 20:22
Alanya gol atamamaya çalışsa bu kadar olur.

AntiŞike

ben antep yönetiminin yerinde olsam, bu açıklamayı hamasetle değil, gerçekten bilgisi ile bunu söylediğine inansam benim tdirektörümün bilgisi bu kadarsa hemen adamın sözleşmesini feshederim. Dünyanın her yerinde penaltı diyor, lan olm o zaman topu dizinde sektir sonra volayboldaki gibi smaç vur penaltı olmayacak mı? bu nasıl talihsiz bir açıklama. Adam çarmıha gerilmiş gibi kollarını açıyor, hem omuz hizasında , hem kollar doğal konumunda değil. bu kadar basit.

OMERYILMAZ_TS
Erene rastgele orta açma demişler belli ama bu sefere bakıyor sonra cılız orta açıyor her antrenman sonrası orta çalışmalı larsen temasli tatlı sert oynamalı bakasetas böyle uzaktan denemeye devam etmeli omur yedek kalmalı siopis sadece savunmada var pas sıfır gbamin yerini almalı hamsik 60 dakika var sonra pili bitiyor çaresi bulunmalı

Oğuz ZEYTİN
18.09.2022, 20:24
Pozisyonları tartışmaya gerek yok. Kol açık, penaltı. Maxi itildi, faul yapmıyor bizimki. Trezeguet'ninki ise kapalı, penaltı değil.

Sagal Siopis'e arkadan daldı, faul yapamadı, kendini yer bıraktı biz hücuma çıkarken. Oyunu durdurdu.

Eren'in ortası rakipten çıktı. Korner yerine aut verdi.

Siyah stoperleri Umut'un baldırana tabanla bastı, faul çalmadı.

İsteyen ağlayabilir.

Sefa Murat Dokuz
https://twitter.com/isakethudax/status/1571534510654738432?s=20&t=y-WndcimvLPuS1TS7UCifA

Çöp diyenler iyi baksın.

delikoyun
Rakipteki Furkan bizdeki doğucandan daha iyi oyuncu gibi geldi

AntiŞike
18.09.2022, 20:25
Birçok pozisyonda vücuttan seken topa penaltı vermediklerini gördük ama buna izleyip penaltı caldiklarina göre kuralda bilmediğim bir şey var demek ki.
Ama bizim üçüncü gol çok bariz faul bence de.. Gomez direk adamı bozmaya gitmiş topla hiçbir alakası yok

Hocam ciddi misin bu konuda? Antepli adam Gomez i itiyor o da diğerine çarpıyor. ne bozması ne faulu Allahaşkına

OMERYILMAZ_TS
18.09.2022, 20:25
Maçı izlemeyen 2 0 dan 3-2 ooooo süper der ama işin aslı öyle değil
İkinci yarı çok kötüydük mac 2-2 iken Antep çok net 2 gol kaçırdı maçı onlar da kazanabilirdi bu mac galibiyete hiç sevinemedim bize yakışmıyor bu kadro daha yisini yapmalı çekirge fazla zıplamaz inşallah çözümler bulunur oyun çok dalgalı ve hep geri düşüyoruz rakibe avans veriyoruz resmen

Enaldo61
18.09.2022, 20:26
Twitter kapattım tvde yorum da izlemiyorum kafam rahat algılara kapalıyım. İyi oluyor böyle.

delikoyun
18.09.2022, 20:31
Uğurcan 5,5, Kaleciden kaptan olmaz. Kalesini terkettimi kartı görüyor. Saha içinde birisi kaptan olması lazım. Performansı geçen sezonun başı gibi umarım milli aradan sonra toparlar. Bugün en azından yan toplarda hata yapmadı.
aynen
ancak Abdüş konusunda fizik kalitesinde problem var çok fazla savunma beklemeyin

Larsen 1, Haftalardır berbat oynuyor. Yazdık yazdık sonunda tüy dikti ve herkes gördü. 1 golde kaleci Günay’ın uzun diktiği topta bomboş ve hiçbir baskı yokken rakibe indirip savunmayı dengesiz yakalatan kişi Larsen. 2. Golde ise adamını kaçıran, sonrada adamı bozamayıp adama temas bile sağlayamayan yine Larsen. Yedirdiklerini geçtim, 1 kez bile ileri çıkamayan her topa basan, sürekli hatalı pas atan berbat bir bek. Tez zamanda kurtulmamız lazım. Rakip maden buldu zaten tüm atakları ordan yapmaya başladı.

Bartra 7, Özgüveni nedeniyle çok fazla öne hamle yapıyor. Hugo asla bu kadar öne çıkıp sahipsiz toplara atlamıyor, ya da rakibin direk ensesine binmiyor. Öyle olunca çok hata yapmıyor gibi gözüküyor. Bartra çok fazla top kesti, çok fazla da hata yaptı ama geride topları süpürende kesen de bir tek oydu. 14 kez ikili mücadeleye girmiş. 8 tanesini kazanmış. Maçın sonunda golüyle de maçı bize kazandırdı..

Hugo 5, hiçbir şekilde hamle yapmıyor. Bu kadar korkak hamlesiz stoper olmaz. Böyle oynarsan rakip her topu alır, hele göğüsle kontrol edilecek yükseklikte gelen bir top var pekhart’a hugo adamın omuzlarına kadar yükseldi ve faul yaptı. İnanılmaz özgüvensiz ve ürkek oynuyor.

Eren 5, Kondisyonu biraz toparlamış gibi duruyor ama bu orta isabetsizliği ile gerçekten zor. Larsen kadar aksamıyor ama hücumda sürekli çok kötü ortalarla atak sonlandıramıyoruz.

Siopis 8, Kesinlikle çıkmamalıydı. Oyun disiplininden koptuk çıkınca. Orta sahamız kolay geçilir oldu.

Hamsik 9, İlk yarı mükemmel oynadı. İkinci yarı oyun çok durmasına rağmen bitti. Ne kadar çok oynarsa o kadar iyi bir takımız.

Bakasetas 7, İlk yarı çok iyiydi, çok da istekliydi ama ikinci yarı aynı şeyi söyleyemem. Yorulmuş da olabilir.

Trezeguet 8, Sağ kanatta kendi oyununu oynayamıyor. 2-3 kez sol çekip içeri girdi ya da top önüne düştü ama sol ayağı olmadığı için ya çok zayıf şutlar attı ya da ıska geçti. Yinede üst düzey mücedele etti ve son dk’larda bile çok diri kaldı. Fiziksel yönüyle öne çıktı ve katkı sağladı. Maç sonu sol kanada geçebilirdi.

Djaniny 4, Gezgin oynuyor hadi pas trafiğine istasyon oluyor da boşalttığı kanada seken toplar direk rakibe kalıyor. Ayrıca oyun disiplininden çok uzak. Zaten sakatlandı, umarım ciddi bir şey değildir de devre arası satabiliriz kaynak sağlarız klübe.

Umut Bozok 5, İstekli mücadeleci ama fazla geriye geliyor, savunma arkası koşuları yok. Hamsik’in pasına uyanamadı.

(Maxi Gomez 5,5), Performansı üzüyor. Kesinlikle hiç diri değil. İlk maçında çok daha iyiydi. Gittikçe geriye gidiyor.
Maxi olmadan oyunumuz neticelenmeyebilir. Bu oyunla netice alamazsan zamanla oyun disiplininden kopuyorsun. Performansı çok önemli bizim için. Son olarak, kafa vuruşu çok güzeldi.

(Enis Bardhi 6,5), Herkesin aksine ben bugün önceki maçlara göre daha çok beğendim. Daha az top kaybetti birincisi, ikincisi de sol açıkta az da olsa iş yaptı. Süpriz şutlar denedi. Doğru transfer değil ama kullanmak zorundayız.

(Denswill ?), Bartra-Denswill ikilisi ile devam etmeliyiz stoperde ama sanırım hoca Bartra’yı sağ beke kaydıracak bir süre.

(A.Ömür 4), Hayal kırıklığı. Orta sahaya direnç katması lazımken geri bile koşmadı.

(Gbamin 6), Seyirci garanti paslarına homurdandı. Öne dikine oynamasını bekledi. Beklentiniz yanlış, adamdan Hamsik katkısı bekliyorsunuz. Bu adam hayatının hangi döneminde 8 oynadık ki Hamsik gibi oynayacak? Saçmalık. Adam John Obi Mikel işte. Aynısı. Geldiğinde de yazdım. Obi Mikel’de böyle paslarla çok eleştiri alıyordu. Gbamin-Hamsik ile birlikte oynasa orta sahada Bartra-Gbamin-Hamsik çok seri ve organize bir pas oyununa sahip olabiliriz. Son bölümde kaptırdığımız toplarda geriye koşan tek oyuncuydu.

Abdullah Avcı 6,5, Hocam niye oyun disiplinini bozacak değişikliklere giriyorsun? Ömür’den ne bekliyorsun hala kapalı takımlara karşı? Larsen’e nasıl o kadar sabrettin. Toparlan artık.
aynen katılıyorum

ilelebeTS
18.09.2022, 20:33
Pozisyonları tartışmaya gerek yok. Kol açık, penaltı. Maxi itildi, faul yapmıyor bizimki. Trezeguet'ninki ise kapalı, penaltı değil.

Sagal Siopis'e arkadan daldı, faul yapamadı, kendini yer bıraktı biz hücuma çıkarken. Oyunu durdurdu.

İsteyen ağlayabilir.

Hiç umurumda değil benim de isteyen istediğini söylesin, kimseyi ikna etme çabam yok. Ama bu seviyedeki t.direktör ve futbolcular daha kuralları bilmezken herkes bunlardan futbol bekliyor. İşin komedi tarafı bu kısmı.

Turan AKYILDIZ
18.09.2022, 20:34
Twitter kapattım tvde yorum da izlemiyorum kafam rahat algılara kapalıyım. İyi oluyor böyle.

Onların algılarını yiyeyim ben renktaş..bırak kudursunlar adiler..adları gibi biliyorlar doğru kararlar olduğunu ama işte ahlaksızlık bunların kanına işlemiş..

kaçarava
18.09.2022, 20:37
Bakasetas-Hamsik gibi kabak gibi iki 10 numarayla oynuyorsan Kızılyıldız maçındaki gibi öne doğru basarak, ısırarak, rakibi döndürmeyerek oynamak zorundasın. Eğer rakip topla dönerse bu orta sahanı tren gibi geçer. Üstüne savunmada bire bir pozisyonlarda yerlerde sürünerek, zombi gibi oynarsan böyle 10 dakikada 2 gol yersin. İlk yarı gördüğüm kötü futbolu idrak etmekte zorlandım. Eylül 2022'de bir futbol takımı topa-rakibe bu kadar yumuşak olamaz. Takım rakipten topu alana kadar canı çıkıyor.

Hamsik geri gelmiş de 4-2-3-1'e dönmüşüz falan. Hamsik'te o atletizm var mı sizce? Hamsik oynuyorsa arkasına iki tane motor orta saha koymak zorundayız. Başka çaresi yok bu işin. Böyle orta saha olmaz. Bu, sürdürülebilir bir düzen değil.

İlk yarı takım savunması yerlerde olsa da hücumda rahattık. Savunma kısımlarını kesip birine izletsen hücumu çok beğenirdi mesela. İkinci yarı onu da kaybettik. Hücum da berbattı. Hoca orta sahayı 12342352 tane 10 numarayla doldurunca oyun hepten gidiyordu ki Gbamin girdi neyse ki.

Havadan ve yerden ikili mücadelelerde çok kötüyüz. Şu takımın fizik durumu acınası durumda. İkinci yarı yarım saat öne gidemedik yahu.

Rakip bizi kanatlar itiyor ama hem beklerimiz hem de orta sahadaki kanat oyuncularımız çok kötü. Trezeguet solda tamam ama sağda kapalı defansa karşı komik hareketler yapıyor anca. Eren ve Larsen'de sıfır teknik var. Yalandan çizgiye inip geri pası verirken bile gerilim filmi çekiyorlar. Bir tane topla gidip beki delmeye çalışan adam yok.

Rakibin iyi oyuncuları çıkınca oyunu rakip kaleye yıkabildik. Yerde yatmalarını çok acı şekilde ödettik. Öyle ya da böyle son dakikada yenmek güzel. Rakiplerimiz de eşek gibi izleyip son saniye göz karartan golü gördüler ya bunu bilmek beni rahatlatıyor.

bilginsem
Bugün ilk kez Abdülkadir'i beğenmedim. Pas hatası yapılır, top kaptırılır. Her hücum oyuncusunun bu tip toleransları olmalı.

O kadar çok boş koridor uyudu, o kadar çok sahada yok oldu ki benim bile sinirlerim alt üst oldu.

trbzonsporlu

İsteyen ağlayabilir.

+ bakasetasa faul bile calinmayan ayağa basma oldu
ve bizim oyuncular kac defa antepliler yerde iken topu dışarı atmısken bakasetas bu ayağa basma nedeniyle yerde kivranırken antrpliler topu dısarı atmadılar

Jackdaniels
18.09.2022, 20:43
Bartra , Avcı en az 3-4 hafta daha burda dedi son saniyede.

AntiŞike
18.09.2022, 20:46
Bu arada kimse Djiloboji nin hava topunda alttan bilerek kramponun çivileri ile Umut un baldırına sıyırttırmasını konuşmuyor. Ağır çekimde net gözüküyor, Adamın şortu dizine kadar indi. Zaten hakeme baldırını gösterd, kaç kez,. kırmızıyı geçtim sarı bile vermedi. VAR da çağırmadı.

bilginsem
18.09.2022, 20:49
Şu maçta yediğimiz saçma sapan golleri umarım bir daha görmeyiz. Cidden katlanılması zor oluyor artık.

mete61bordomavi
18.09.2022, 20:50
Şimdi Fener maçını izliyorum. Gördüğüm şu: Bu geriden pas yaparak çıkma denen hastalıklı futbolu oynayanlar kaybetmeye mahkum!
Bunu da en iyi Alanya ile Trabzon yapıyor!
Futbol denen bu lanet oyun, yavaş oyunu kaldırmaz!
Bu oyun seri paslarla hızlı bir şekilde oynanır.
İleride rakibe önde basan ve ikili hatta üçlü presle oynanır.

Statik ve yavaş oyun oynayan her takım eğer bireysel yetenekleri yoksa skor üretmede zorlanır. Hatlar arası boşluklar da fazla olduğu için geçiş oyunlarında bol gol yer!
Zaten Avcı'nın hastalıklı futbol anlayışı da tam olarak bu felsefe üzerine kurulu olduğu için ilerleyen haftalarda maalesef Trabzon'un işi yaş!

Bu maçı kazandıran faktör bence stada gelen taraftarların coşkusu oldu! Deplasmanlarda iki gol yersen o maç tıpkı Antalya maçı gibi beşe altıya gider!
Her neyse!
Ben gördüğümü söyleyeyim de siz yine de pembe hayaller görmeye devam edin.

Salih Kara
18.09.2022, 20:51
Siopisin sırtıyla top kontrolü de efsaneydi. Bir de sonradan pas hatası yapmasa güzel olacaktı

KARAGOZLUM
18.09.2022, 20:52
Çöp diyenler iyi baksın.
Ilk yedigimiz golde hamle hatasi vardi ama

orhan42
18.09.2022, 20:53
Şimdi Fener maçını izliyorum. Gördüğüm şu: Bu geriden pas yaparak çıkma denen hastalıklı futbolu oynayanlar kaybetmeye mahkum!

Statik ve yavaş oyun oynayan her takım eğer bireysel yetenekleri yoksa skor üretmede zorlanır. Hatlar arası boşluklar da fazla olduğu için geçiş oyunlarında bol gol yer!
Zaten Avcı'nın hastalıklı futbol anlayışı da tam olarak bu felsefe üzerine kurulu olduğu için ilerleyen haftalarda maalesef Trabzon'un işi yaş!

Bu maçı kazandıran faktör bence stada gelen taraftarların coşkusu oldu! Deplasmanlarda iki gol yersen o maç tıpkı Antalya maçı gibi beşe altıya gider!
Her neyse!
Ben gördüğümü söyleyeyim de siz yine de pembe hayaller görmeye devam edin.
Hastalıklı futbol anlayışı mı ??? Hangi maçı seyrettiniz bilemiyorum ama Biz geriden oyun kurarken Alanyaspor gibi top kaybı fazla yaşamadık.Ki ilk yarı gayet de iyi topu çevirdik hızla.Taraftardan bahsetmişsiniz , siz kesin yanlış maça bakmışsınız bence..

ilelebeTS
18.09.2022, 20:55
Nasıl bi psikolojiden çıkıp son 3 günde 2 maç oynadığımızı unutmamak lazım. Kolay değildi. Futbolcuların formu yükselmeye başladı, birkaç haftaya daha iyi olacağız. Daha da iyi oyunlar gelecek.

Doğukan Uçan
18.09.2022, 20:55
Yalnız şunu fark ettim geçen seneden beri trabzonspor puan kaybedince 3 istanbul takımı taraftarı şampiyon olmuş gibi seviniyor. Şuan en güçlü takım trabzonspor bundan emin olun hepsi bizden korkuyor. Milli Aradan güçlü bir şekilde dönersek başka şeyler konuşulur. En güçlü kadro da oyun da bizde. Özkan Sümer doğru söylemiş 3 istanbul takımının amacı hiç bir zaman adalet olmadı. Antep'e gelince de ikinci yarı kaç kere yere yattılar onu hesap etsinler oda olmadı 2020 de antep te oynanan maçta ömür'ün son saniye bariz golü verilmedi belki o 2 puan olsa biz şampiyon olacaktık.

kayl
18.09.2022, 20:58

Her neyse!
Ben gördüğümü söyleyeyim de siz yine de pembe hayaller görmeye devam esdin.

şu bakasetas in yeriyle oynamayı bırak artik hoca hamsik yirulduysa köy gbamin i sio gbamin baka yap..... baka yi 6 ya çekme direk çıkar adama da yazık... omur rezalet ötesi oynuyor tek imzalamayan da o ne bir calim ne adam geçme boşa oynuyor ... maxi ağır bir adam ama güçlü .. yirgunken 3 puan çok iyi ama hocanin naci ce lahtimi nin de futbolcu oldu nu hatırlaması gerek... milli ara da kesinlikle hazırlık maçı oynamamız gerek hem gomez in alışması hem kantin ve bacım nde mac temposuna girmesi gerek...

ilelebeTS
18.09.2022, 21:02
Yalnız, maç 2-0 olduğunda bile kaybetme duygusunu hiç hissetmedim.

Veysel
18.09.2022, 21:04

Sahadaki seyirci de öyle düşündü. Bu sene belkide ilk defa böyle bir maç hissettik :D

mete61bordomavi
18.09.2022, 21:10
şu bakasetas in yeriyle oynamayı bırak artik hoca hamsik yirulduysa köy gbamin i sio gbamin baka yap..... baka yi 6 ya çekme direk çıkar adama da yazık... omur rezalet ötesi oynuyor tek imzalamayan da o ne bir calim ne adam geçme boşa oynuyor ... maxi ağır bir adam ama güçlü .. yirgunken 3 puan çok iyi ama hocanin naci ce lahtimi nin de futbolcu oldu nu hatırlaması gerek... milli ara da kesinlikle hazırlık maçı oynamamız gerek hem gomez in alışması hem kantin ve bacım nde mac temposuna girmesi gerek...
Bu konuda Avcı'yı suçlayamam. Çünkü adamın elinde sağ bek, sol bek yok ve habire kanatlara ve 10 numaraya transfer yapıyorsun!?
Bu sene kadro mühendisliği anlamında yönetim rezilleri oynadı!
Eren Elmalı'yı aldılar, adamcağız orta kesmesini bilmiyor! Larsen'i aldılar, yanından koşan rakip oyuncu rüzgarıyla resmen Larsen'in aklını alıyor!
Fark ettiniz mi bilmiyorum ama bu sene futbol biraz daha hızlı oynanıyor!

O sebepten bu sene Gs ile Fb'yi şampiyonlukta çok şanslı görüyorum! Yalandan yere sahte futbol oynamıyorlar.
Bakın daha şimdiden net olarak söyleyeyim: Bu yıl İstanbul deplasmanlarında bu yavaş ve sahte futbolu sürdürsek maçın başlarında yiyeceğimiz bir golle oralardan tarihi fark yiyerek döneriz!
Çünkü bizim oyuncuların hızlı oynama diye bir mantalitesi olmadığı gibi -genelde kağnı gibi oyunculardan kurulu bir takımız- takım taktiği açısından da durağan ve statik oyun oynuyoruz!
Neymiş efendim? Top bizde kalacakmış da pas-pas-pas oyunu oynayacakmışız! Bir kere pas oyunu defans bloğunu öne çıkarıp takım boyunu kısaltarak ve futbolcular arasındaki mesafeleri azaltarak takımın ağırlık merkezi topun olduğu yerde olacak şekilde ayarlanarak oynanır!
Ayrıca, pas oyunu oyuncuların sürekli hızlı pas açıları almasıyla ve sahada oyun görüşü iyi olan Hamsik gibi oyuncularla oynanır.

Oysaki bizim futbolcu pas vermek için başını kaldırdığında yanında ADAM YOK ADAM!!!
O yüzden Avcı'nın şu anki taktiğine hastalıklı futbol anlayışı diyorum. Çünkü rakipler bu taktiği çözdüler!

Mehmet Sarigül
18.09.2022, 21:11

:ok

gurur6134
18.09.2022, 21:13
Trezege ritmini bulmaya basliyor.bugun cok iyiydi 90 dakika ayakta kaldi ,2 .yari en az 3 4 pozisyonda orta yapacak iceri bakiyor bir kisi var atmiyor cevresine bakiyor yardima gelen yok mecburen topu saklayip geri donmek zorunda kaldi takim yerlessin diye rakip sahaya hizli oynayan bir takim olsak trezegenin etkinligi 2 katina cikar ,visca geldiginde de etkinligi artacaktir lahtimi ve naciye sans vermiyor hoca tek gercek kanat sahada ki bu yuzden butun ataklari onunla yapmaya calisiyoruz cok yuk biniyor yalniz kaliyor ne zaman birisiyle 2 ye 1 e falan girse takim pozisyona giriyor etkili oluyor..

My
18.09.2022, 21:13
Geçen sezon başı da hocamı aynen bugünkü gibi eleşltirmeye başlamıştım :) Harbiden içeriyi çorbaya çeviriyor. Geçen sene de yapılan değişikliklere anlam veremiyordum ama baktım adam kazanıyor bu sefer kafa patlatmayı bıraktıydım :)

mete61bordomavi
18.09.2022, 21:14

Ben nedenini söyleyeyim: Maçın başında o yana geri pas taktiği altına edince ve 10 dakikada iki gol yiyince futbolcular risk alıp daha seri ve dikine hatta uzun paslar attılar. İki gol bulduk! Devam etsek daha da bulurduk!
2-2'yi yapınca kenardan biri el frenini çekti! Korkaklık başka bir seviyedir.

OMERYILMAZ_TS
18.09.2022, 21:14
Sahadaki seyirci de öyle düşündü. Bu sene belkide ilk defa böyle bir maç hissettik :D

Bu hisler tamam da ben şampiyon olduktan sonra hep böyle hissediyorum ama hisler yetmiyor her maç geri düşüyoruz çok kolay gol yiyoruz bu kadro kalitesinin altında pozisyon üretiyoruz iştahlı oynamıyoruz omur konusunda çok ısrar ediyoruz bakasetasin pozisyonunu çok değiştiriyoruz Uğurcan çok duygusal Hugo bazen saatli bomba bu sene metal problemler de var malesef

doc holliday
18.09.2022, 21:19
Fenerin yaptığı gibi avrupa maçlarına rotasyonla çıkmalıyız.Sakatlıklardanda dolayı 2 kulvarı birden kaldıramayız

Hamsik mesela avrupada mutlaka oyuna dahil olacaksa sonradan dahil olmalı.

Şu yerli olayı nedeni ile mutlaka devre arası yerli bir sağbek almalıyız.Umut bozok la olmaz ancak rotasyon oyuncusu olur.

Timur Mikhail
Bu kadar kolay ve basit goller yemememiz lazım. Bunu inşallah çözeriz, büyük bir sorun bu.

Mehmet Sarigül
Ben nedenini söyleyeyim: Maçın başında o yana geri pas taktiği altına edince ve 10 dakikada iki gol yiyince futbolcular risk alıp daha seri ve dikine hatta uzun paslar attılar. İki gol bulduk! Devam etsek daha da bulurduk!
2-2'yi yapınca kenardan biri el frenini çekti! Korkaklık başka bir seviyedir.
:ok

gurur6134
18.09.2022, 21:20
Rakip futbolcular ve hocalar kurallari bilmiyor falan degiller bildigin salaga yatiyorlar 2 0 dan mac verdiler diye yoksa ne analarinin gozudur onlar ozellikle eröl ayni pozisyonlar şikebahceye olsa agzini acmaz.. orta sahayi bosaltmisken avci ki hem siopis hem hamsikin ayni anda cikip bakanin yine geriye gelmesi ekmeklerine normalde yag surmusken maxsim gibi bir adami kenara alip takimi yatirip 1 puana oynamasi zaten hoca falan olmadiginin gostergesi aynisini gaysey macinda yapti 10 kisi takima mac verdi ezilerek hemde aptalligina yansin

alp.ckmk29
Takım genel olarak iyiye gidiyor.
Ancak Uğurcan ın yediğimiz her golde heykel gibi durmasından gına geldi.

My
https://youtu.be/MJDCWgehhZ4

ilelebeTS
18.09.2022, 21:23
Bu işler hava işi. Havaya girmek için de galibiyet serisi lazım bize. 4-5 maç üst üste kazansak sonrası çorap söküğü gibi gelecek. Maç kazanamadıkça oyuncunun özgüveni de zedeleniyor, hataları da artıyor. Kazandıkça hem takım hem oyuncular vites artırır.

Tatar Kemal
18.09.2022, 21:29
iki önemli maç kızılyıldız ve gaziantep maçlarını kazanmak iyi oldu. tüm takımı tebrik ederiz. basit gol yeme sorununa çözüm bulabilirse bu takım bu sezon da iyi işler yapabilir.

bu sezon şampiyonluk fb, başakşehir ve gs arasında geçeceği neredeyse kesinleşti. fb bu sezon, geçen sezon trabzonspor'un yaşadığı gibi rahat bir şampiyonluk kazanacak gibi. takımları çok iyi en önemlisi çok iyi bir hocaları var. emre'li başakşehir de ikincilik görür diye düşünüyorum.

trabzonspor bu sezon şampiyonluk yarışında olamayacağını kabul etmek gerekir. o sebeple kupaya ve avrupa maçlarına ağırlık verilmeli. bu ligde şampiyon olmanın psikolojik dışında gerçekten hiç bir anlamı yok. önemli olan avrupada başarıyı yakalayabilmek. trabzonspor artık tamamıyle avrupa'ya odaklanmalı. para avrupa'da.

mete61bordomavi
18.09.2022, 21:29
Hahaha...
Ulen bu Alanya'nın teknik direktörünü ben olsam kovardım.
3-0 geridesin hala kalecinle geriden oyun kuracağım diye fantezi yapıyorsun.
Benim anlamadığım bu kadar para harcayıp bu kadar fantezi yapan adamı neden tutuyorlar.

Geçen sene aynısını bize yaptılar ilk devre dörtledik bunları, sonra frene bastık.
3-0 geridesin, ileriye iki forvet koy bari aldığın topları onlara şişir! Yok adam hala kaleciyle oynayacak illaki!

gurur6134
18.09.2022, 21:32
Macin son dakikalarinda 3 -4 pozisyonda denswil ve hugo topu alip yine kaleciye donecekken taraftarin homurdanmasi ile topu cevirip rakip sahaya attilar bilmem farkettinizmi artik kaleciye geri pas oyun ezberi olmus oyunculara bu nasil tenbihlenip ogretilmisse..gole ihtiyacimiz varken umutun cikmasi hataydi ayni sekilde omur yerine naci yada lahtimiden biri girmeli bardhi ortaya gecmeliydi kanatlari 2 ye cikarmali sagli sollu yuklenmeliydik icerde cift forvet varken bunu beklerdim her zaman bu kadar sansli olamayiz oyuncu degisikliklerini begenmedim bugun karambole son dakika golu ile maci aldik..artik milli ara iyi degerlendirilmeli hem fizik acidan hem taktik olarak oyunumuz gelismeli bu oyun bizi ileriye tasimaz..uzerimizdeki kara bulutlarin dagilmasi acisindan cok krtik maclardi kizilyildiz ve antep maclari bir sekilde aştık insallah takimin ozguveni artik kendine gelir istedigimiz seviyelere kisa zamanda geliriz..

nakzo
18.09.2022, 21:32
Hahaha...
Benim anlamadığım bu kadar para harcayıp bu kadar fantezi yapan adamı neden tutuyorlar.

Geçen sene aynısını bize yaptılar ilk devre dörtledik bunları, sonra frene bastık.
3-0 geridesin, ileriye iki forvet koy bari aldığın topları onlara şişir! Yok adam hala kaleciyle oynayacak illaki!

Ligdeki en gereksiz en saçma takım ve hoca alanyasporda istanbulspor bile bunlardan çok daha iyi takım oyunu oynuyor amacı olmayan sürekli aynı hatalardan gol yiyen manasız bir takım seyretmeye bile değmez.

gurur6134
18.09.2022, 21:33
Hahaha...

8tas macinda da bu sene aynisini yaptilar elinde sanki real madrid city var su kadroyla oynamaya calistirdigi sey intahar resmen

Yunus Emre SEYHAN
18.09.2022, 21:34
Hoca inşallah kendine gelir bazen anlamsiz işler yapıyor. Ortasahayı vererek maçı alamazsın. 3 tane 10 numara ile ortasaha kurulmaz

kaçarava
18.09.2022, 21:35
Takımın fizik kalitesi, orta saha sertliği 5/10 düzeyinde bile olsa her maçı rahat kazanırız.

mete61bordomavi
18.09.2022, 21:35
Febeş 5-0 yaptı.
Nasılmış geriden kaleciyle oyun kurmak.
Futbol son derece basittir. Basar kapar alır hızlı gider atarsın. Olay bu kadar basit.
Kaleci dediğin oyun kurmaz! Şut kurtarır, degaj yapar. Topu oyuna sokar. Ama oyun kurmaz!

Umarım febeş bunlara üç tane daha sallar da bu sene bu geriden oyun kurma saçmalığı kaybolur.

halilaziz61
18.09.2022, 21:36
Alduk maçı afferun uşaklar

doc holliday
18.09.2022, 21:37
Şu yerli kuralı varken, bruno peres te sakatken, larsen işi çok saçma oldu.

Aynı paralara bünyamin balcı yı , onur bulutu bitirebilirdik.Hem daha faydalı olurdu hemde yerli kuralı elimizi kolumuzu bağlamazdı.

oguzkoc
18.09.2022, 21:39
Geçen senenin 7.haftasında Kayserispor galibiyeti başlayan 8 maçlık galibiyet serisi bizi şampiyon yaptı ilk yarıda

Bu maçın da Kayseri maçı gibi bi başlangıç olmasını diliyorum. Vira bismillah

serdaracıl
18.09.2022, 21:44
Dorukhan’ı yokluktan sağbektekte oynattık ve verim aldık. Şimdi de doğucanı oynatalım. Kimse de larsenden kötü olamaz

Ertan 51
18.09.2022, 21:52
Oyun içinde en çok canımı sıkan şey;
Ani yakalanıyoruz, aha attılar diyorsun ama atamıyorlar,
Tamam geçti diyemiyoruz,devamında rakip 2-3-4 kez daha pas yapabiliyorlar,
Geçti bitti dediğin ilk pozisyondan sonra 2-3-4 kez daha tehlike atlatıyoruz,
Bunu nasıl aşamıyoruz hayret ediyorum,
Ceza sahası içinde veya yakınında resmen ortada fare oynuyor rakip.

Çok havalı bir 3 puan oldu,
Hocama ve oyuncularımıza helal olsun, hak ettik kazandık.
Orta saha tam istediğimiz gibi değil ama hocamız verilen arada en üst seviyeye çıkaracaktır.

kopeli
18.09.2022, 21:54
Hahaha...

alanya nn 2 stoperi bu ligin çok altında. efecan-efkan falan bunlar bitmiş ortasahalar.

yada alanya-antalya buralar aşırı sıcak oldugundan topçular antremanlarda çok zorlanıyor. sonuç olarak bu hafta 3.lig takımı gibi oynadılar, ona rağmen savunma arkası paslarıyla 4-5 posizyon buldular.

kopeli
18.09.2022, 21:56
milli aradan sonra yusuf geliyor. çok daha iyi olacak takım.

batugol
18.09.2022, 21:58
Ilk 7 haftaya gore
7 takim kafaya oynayacak
Oyunlari ile Fb ve Başak en avantajli takımlar gözüküyor
Biz konsantrasyon defans ve yavaş oyun problemini cozersek gene sampiyonluga oynariz
Bu potansiyelimiz var
Desteğe devam

nakzo
18.09.2022, 22:00
bjk ve hocası çok eleştiri aldı bu hafta bjk seyircisiyle coşan bir takım bu maç onlar için hayati maç fb zorlu deplasmanlarda sıçan bir takım genellikle yanılmam bjk nin bu maçı kazanacağını düşünüyorum fb nin havası konya maçından sonra yine sönecektir.

mete61bordomavi
18.09.2022, 22:03
Bu Fener'i yenmenin taktiği basit aslında.
Jorge Jesus'u kaç maçtır takip ediyorum.

Olayları basit: İleride geriden oyun kurmaya çalışan rakip oyuncuya ikili hatta bazen üçlü basıyorlar. 4. futbolcu da baskı esnasında rakip oyuncunun pas koridorunu kapatıyor.
Şayet topu kaparsalar o dört fenerli oyuncu çok hızlı bir şekilde rakip ceza sahasına doğru birbirlerine olan mesafeyi de çok açmadan girip pozisyon üretiyorlar.
Bunlarla oynarken ya bunları kendi yarı sahalarına hapsederek çok hızlı set paslarla oynamamız gerekiyor ya da takım olarak topun arkasına geçtiğimizde araya havadan yerden uzun ara pasları atmamız gerekiyor.

Fener' in defans bloğu resmen orta saha çizgisinde duruyor. Aslında tam Colman, Burak Yılmaz tarzının sevdiği defans anlayışları var.
Fener'in arka tarafına havadan ya da yerden atılacak her uzun top onları delirtir!
Jesus bu taktiğinden hiç taviz vermiyor. Aslında haklı, bizim ligimiz burnundan kıl aldırmayan ve topa sahip olunca kenarda kendini emniyette hisseden teknik direktörlerle dolu!
Kısa vadede bu Jesus'un işine geliyor.

Ama benim korkum Larsen ve Eren Elmalı bekleriyle Fener'in karşısına çıkmak nasıl bir meydan okumak olur bilmiyorum.

AntiŞike
18.09.2022, 22:04
Evet, geçen sene şampiyonluğun verdiği belki rehavet belki konsantrasyon eksikliği olabilir
Evet, inanılması güç bir şekilde çok fazla sakat vermiş durumdayız, ve bu sakatlıklar da çok ciddi ve dönüşleri çok uzun,
evet bu sakatlık mevzuundan dolayı geçen seneki 11 den çok farklı 11 le çıkmak durumunda kalabiliyoruz
Evet, rakipler de bize karşı daha bir istekli ve baskılı oynuyor olabilir belki.
Evet, Avrupa maçları takvimi, sakatlıklardan dolayı bizi daha çok etkiliyor olabilir
hepsine eyvallah
ama yine de biz daha baskın, daha kontrollü olmalıyız, bu kadar kolay ve basit goller yememeliyiz. maç başlarında bu kadar konsantrasyon eksikliği anlaşılabilir değil.
Tüm eksiklere rağmen kadro kalitesi bundan fazlasını vaadetmeli.
hem bireysel , hem takım performansımız şu an için yeterli seviyede değil.
milli arada umarım geçen senedeki gibi yükselişe geçmeye başlarız.

doc holliday
18.09.2022, 22:05
Kornerleri ligde en kötü değerlendiren takımız herhalde. Golü falan geçtik en ufak bir tehlike bile yaratamıyoruz.

Ufuk
18.09.2022, 22:06
milli aradan sonra yusuf geliyor. çok daha iyi olacak takım.
benim pek beklentim yok. bugünkü siopis-hamsik-baka üçlüsünde siopis'in oyununu oynayamaz, hamsik kontrolü ve oyun görüşü zaten yok. ya bakayı oynatmayacağız, ya da siopisi kesip hamsik-baka-yusuf döneceğiz. (baka daha geride şekilde)

sağ kanat bir seçenek orada da oynamak istemiyor bildiği kadarıyla. istese de oynayamadığı malum.

Ufuk
18.09.2022, 22:08
Kornerleri ligde en kötü değerlendiren takımız herhalde. Golü falan geçtik en ufak bir tehlike bile yaratamıyoruz.
kornerlerde kontra çalışan takım bize büyük problem yaratır. her topu kaleci alıyor, geri dönme hızımız da malum. atışı kullanan var, vuran var. sezona atarak başlayıp sonra duruyoruz. demek çalışmıyor takım buna.

lazibere
18.09.2022, 22:12
Koşmadan, basmadan ve TEMAS lı oynamadan maç kazanamazsın. Bu akşam Şikecilerin maçını da izledim bizim maçı da izledim, maçın ilk 15 dakikasına kadar oyun faul nedeniyle durmadı bizim maçta . Temas etmiyoruz ve narin oynuyoruz. Rakip bizim ceza sahamızın içinde etrafında en az 5 adamımız varken ve en yakını 1 metre mesafede olmasına rağmen topa vuruyor ve gol oluyor topa veya adama hamle yapan yok. Bu kadar kibar oynarsan adamları yenmek için işin şansa kalır.

2-0 dan 3-2 ye gelmesi , bizim extra yaptığımız işlerden değil, rakibin extra yapamadığı işlerden oldu. Skor her şeyden önemlidir ama ben maçı izlerken, bu futbolla kaç takımı yenebiliriz diye düşünmeye başladıysam sıkıntı var demektir.

Sağ ve sol açığı zaten olmayan, Sağ ve sol beki de son derece yetersiz olan bir takımın maç kazanması şansadır. Bu kadar net söylüyorum.

Eren ve Larsen ile sezon bitmez, Bunların yedekleri de yok

Kimse boşu boşuna heveslenmesin bu sene, Takım orta sıralar mücadelesi verir ve Fenerbahçe'yi yenersek şampiyon olmuş kadar seviniriz. Kasım dan sonra düzelecek diye umut ediyoruz ya, Kasım'a kadar atı alan Üsküdar'ı geçer

AntiŞike
18.09.2022, 22:16
Oyun içinde en çok canımı sıkan şey;
Ani yakalanıyoruz, aha attılar diyorsun ama atamıyorlar,
Tamam geçti diyemiyoruz,devamında rakip 2-3-4 kez daha pas yapabiliyorlar,
Geçti bitti dediğin ilk pozisyondan sonra 2-3-4 kez daha tehlike atlatıyoruz,
Bunu nasıl aşamıyoruz hayret ediyorum,
Ceza sahası içinde veya yakınında resmen ortada fare oynuyor rakip.

Çok havalı bir 3 puan oldu,
Hocama ve oyuncularımıza helal olsun, hak ettik kazandık.
Orta saha tam istediğimiz gibi değil ama hocamız verilen arada en üst seviyeye çıkaracaktır.

Çok doğru. bence bunun bir kaç nedeni var.
1. mevcut takımın çoğu yeni yeni birlikte oynamaya alışıyor. bu belki bir nebze hoşgörülebilir. ancak benzer sorun geçen sene de vardı. dolaysı ile bu konu üzerinde takımın hocanın düşünmesi gerekiyor
2. Hoca dikkat ettiğini söylese de bence saha parselizasyonu iyi değil. top neredeyken kim nerede duracak nerede alanı daraltıp, pas opsiyonlarını kapatıp, rakibi kilitleyeceğiz, bu konuda çok eksiğiz.
3. çok durarak ve yavaş oynuyoruz. top bizde iken iki adım öne çıkıp pas almak isteyen edam yok gibi. oyunun yönünü hızlı şekilde değiştirebilecek Hamsik dışında adam yok. o da olmayınca kilitleniyoruz. top rakipteyken de çok statiğiz. yakın ve temaslı oyunu hiç yapmıyoruz. yapmaya çalışsakta beceremiyoruz. Başka takım 70 dk yakın ve temaslı poyun oynayabiliyor. Biz 5 dakika yapsak çok dengesiz yapıp sarı kart, kırmızı kart, penaltı yaptırabiliyoruz.
4. Takım fiziksel açıdan yeterli seviyede değil. dönen toplara hızlıca reaksiyon veremiyoruz. 1 adım geride, 1 saniye sonra yaptığımız hamle ve baskının da yorulmaktan başka hiç bir faydası olmuyor. ayrıca rakip o geç ve yalancı baskıyı kırınca bir anda kalemizde pozisyon görüyoruz.

lazibere
18.09.2022, 22:21
Çok doğru. bence bunun bir kaç nedeni var.
1. mevcut takımın çoğu yeni yeni birlikte oynamaya alışıyor. bu belki bir nebze hoşgörülebilir. ancak benzer sorun geçen sene de vardı. dolaysı ile bu konu üzerinde takımın hocanın düşünmesi gerekiyor
2. Hoca dikkat ettiğini söylese de bence saha parselizasyonu iyi değil. top neredeyken kim nerede duracak nerede alanı daraltıp, pas opsiyonlarını kapatıp, rakibi kilitleyeceğiz, bu konuda çok eksiğiz.
3. çok durarak ve yavaş oynuyoruz. top bizde iken iki adım öne çıkıp pas almak isteyen edam yok gibi. oyunun yönünü hızlı şekilde değiştirebilecek Hamsik dışında adam yok. o da olmayınca kilitleniyoruz. top rakipteyken de çok statiğiz. yakın ve temaslı oyunu hiç yapmıyoruz. yapmaya çalışsakta beceremiyoruz. Başka takım 70 dk yakın ve temaslı poyun oynayabiliyor. Biz 5 dakika yapsak çok dengesiz yapıp sarı kart, kırmızı kart, penaltı yaptırabiliyoruz.
4. Takım fiziksel açıdan yeterli seviyede değil. dönen toplara hızlıca reaksiyon veremiyoruz. 1 adım geride, 1 saniye sonra yaptığımız hamle ve baskının da yorulmaktan başka hiç bir faydası olmuyor. ayrıca rakip o geç ve yalancı baskıyı kırınca bir anda kalemizde pozisyon görüyoruz.

Bu sorunlar tamamen oyuncu seçimleri ile alakalı, Larsen gibi bir oyuncu ile kontrollü çıkamazsın, pas oyunu oynayamazsın, Keza Eren gibi bir oyucu ile de yapamazsın bunu, Top alıp da tutup da pas yapma kabiliyeti olmayan oyuncular yüzünden, Rastgele attığımız toplar tekrar rakipten bize atak olarak dönüyor. O toplar, hamsik ile buluşmadığı müddetçe topu tutamıyoruz.

Top zaten kapamıyoruz. İzliyoruz sadece, rakip hatalı bir hamle ile kaptırmadığı müddetçe, bizim rakipten faul yapmadan top almamız mümkün değil, Herkes yerini almaya çalıştığından rakip tek kalıyor ve istediği gibi top sürüyor

Hucumda da benzer şey geçerli, Dönen toplarda etkisiz kalıyoruz. Narin oyuncularımız var, rakibe değmeden maç bitiren oyuncularımız var. bu şekşlde olmaz.

Sefa Murat Dokuz
18.09.2022, 22:33
Erman Toroğlu bütün pozisyonları çok iyi analiz etti.

Bizim penaltıda, rakibin elleri doğal konumda değil açık ve penaltı.
Trezeguet'in pozisyonunda kol kapalı, kola çarptığı bile şüpheli. Çarpsa dahi top kola gelmeden önce kolunu kapatıp vücuduna yapıştırmış.

Son golde ise Antep'li 5 numara Maxi Gomez'i itiyor ve Gomez o ivmeyle pozisyon almaya çalışırken rakibe çarpıyor. Faul yok asıl faul Gomez'e.

Gökhan Balcı
18.09.2022, 22:36
Djaniny Bardhi değişikliği ile ilk düğmeyi yanlış iliklediğimizi düşünüyorum. Lahtimi konusunda elbette şüpheler var ama Bardhi de temassız bir oyuncu. Trezeguet'nin yerini değiştirmeye değer miydi bilemiyorum. Bardhi'yi sonlara doğru Bakasetas'ın yerine alabilirdik.

mete61bordomavi
18.09.2022, 22:37
Bu sorunlar tamamen oyuncu seçimleri ile alakalı, Larsen gibi bir oyuncu ile kontrollü çıkamazsın, pas oyunu oynayamazsın, Keza Eren gibi bir oyucu ile de yapamazsın bunu, Top alıp da tutup da pas yapma kabiliyeti olmayan oyuncular yüzünden, Rastgele attığımız toplar tekrar rakipten bize atak olarak dönüyor. O toplar, hamsik ile buluşmadığı müddetçe topu tutamıyoruz.

Top zaten kapamıyoruz. İzliyoruz sadece, rakip hatalı bir hamle ile kaptırmadığı müddetçe, bizim rakipten faul yapmadan top almamız mümkün değil, Herkes yerini almaya çalıştığından rakip tek kalıyor ve istediği gibi top sürüyor

Hucumda da benzer şey geçerli, Dönen toplarda etkisiz kalıyoruz. Narin oyuncularımız var, rakibe değmeden maç bitiren oyuncularımız var. bu şekşlde olmaz.

Bu mesajını alıntıladım ama bir üstteki mesajını da okudum.
Benim de yukarılarda yazdığım gibi gerçek sorunlara temas ettin.
Maalesef geçen seneki şampiyonluğun verdiği rahatlıkla bazı şeyler gözden kaçabiliyor.
Oysaki çok ciddi sıkıntılar var takımda.
Her hafta 2-3 gol yiyen bir takıma evrildik.
Üstelik hem rahat gol yiyoruz hem de çok pozisyon veriyoruz.

Avcı Hoca bir takım anlayışı oturtmaya çalışıyor ve garanti oyun istiyor ama bu sene lig geçen seneki gibi değil.
Çok hızlı ve fizik mücadeleye dayalı maçlar oluyor.
Oysaki biz çok kırılgan ve yavaşız. Bilmiyorum nasıl olacak bu işin sonu.

kaçarava
18.09.2022, 22:48
Rakipler bizi kanada püskürttüğünde becerikli oyuncumuz yok. Bekler hücumda ciddi sorun. İkisi de topsuz koşu yaparak etkili olacak oyuncular. Kapalı savunmaya karşı zorlanıyorlar. Ortaları kötü. Bardhi'nin zaten kanatta işi yok. Hakikaten çok gereksiz bir değişiklikti. Trezeguet de şimdi Allah'ı var çok katkı vermeye başladı ama anca solda oynar. Sağda kapalı savunmaya karşı saçmalıyor. Formda bir Djaniny olsa çok işe yarardı.

Kanatta beceriyle, taç çizgisinden ceza sahası çizgisinin köşesine doğru inmeyi denemeliyiz. Oradan geriye penaltı noktası doğru çıkarılan toplar tehlike oluyor. Ama bizim kanat ve bekler karşısına rakibin gölgesi gelince hemen topa basıp geri dönmeye ikna oluyor. Bazen deniyoruz ama kötü pas, kötü teknik nedeniyle pozisyon zora giriyor.

Rakipler kanada itme işini ezberledi. Dikkat.

lazibere
18.09.2022, 22:49
Bu mesajını alıntıladım ama bir üstteki mesajını da okudum.
Benim de yukarılarda yazdığım gibi gerçek sorunlara temas ettin.
Maalesef geçen seneki şampiyonluğun verdiği rahatlıkla bazı şeyler gözden kaçabiliyor.
Oysaki çok ciddi sıkıntılar var takımda.
Her hafta 2-3 gol yiyen bir takıma evrildik.
Üstelik hem rahat gol yiyoruz hem de çok pozisyon veriyoruz.

Avcı Hoca bir takım anlayışı oturtmaya çalışıyor ve garanti oyun istiyor ama bu sene lig geçen seneki gibi değil.
Çok hızlı ve fizik mücadeleye dayalı maçlar oluyor.
Oysaki biz çok kırılgan ve yavaşız. Bilmiyorum nasıl olacak bu işin sonu.

Sorunun kaynağı oyuncu kalitesinden başlıyor. HAMSİK bu sakat haliyle ve 60 dakikalık performansı ile dikkat çekiyor ise, Diğer oyuncularımız ne oynuyor sorusu akla geliyor?? İyi niyetle top oynamak ayrıdır, iyi oynamak ayrıdır. Hoca iyi niyetli oyuncularının olmasından memnun. Ama yetmiyor.

Şimdi ki oyuna baktığım zaman, Hocamız geçen seneden farklı oynatmadığına göre, o halde bizi sistem değil oyuncu şampiyon yapmıştı sonucu ortaya çıkıyor. Oysa aktif olarak sadece WAKAME ve PERES yok takımda, VİSÇA da yok diyecekler ama Visça biz ilk devre 15 puan farkla önde olduğumuzda da yoktu. Yani bizim ana giden oyuncumuz WAKAME ve sakatlanan Peres, Herhalde Köybaşı'nı arayacak değiliz ama şimdi baktığım zaman Eren yerine köybaşı olsa belki de bu geçişlerde oyundan düşmezdik:))) Çünkü Eren, kendisi de itiraf etti, savunma yönümü beğenmiyorum diye ama biz onun hucum yönünü de beğenmiyoruz ki, :))

Uğurcan kötü
Ömür kötüden de kötü
Gbamin bence kötü
Trezege hala kendinde değil
Hamsik sakatlıktan yeni çıktı ama en iyisi
Siopis, öşümcül hatalar yapma kabiliyeti ve oyun kurma becerisi yok ama en dinamik oyuncumuz

O halde, şans dilemekten başka çarem kalmıyor

lazibere
18.09.2022, 22:54
Arkadaşlar maçlarımızı izleyenler fark edecek

Bizim takımda acayip derecede absürt işler oluyor.

Gereksiz pas hataları
Gereksiz taca atmalar
Anlamsız Kornere atmalar
Çok çok basit top kayıpları

Bütün bunlar, kaliteli oyundan uzaklaştırır takımı. Rakiplerimizi izliyorum, Bizdeki basit top kaybı yapan bir tane oyuncuları olsa göze batıyor ve '' kötü oynuyor '' deniyor.

Kalecimiz mesela? yaptığı 5 degajın 3 tanesi taca gidiyor arkadaşlar. Bunlar normal şeyler değil,

5 metre yanındaki arkadaşına pas atamayıp topu rakibe veren oyucularımız var,

ya da bir kişiye karşı 5 kişi ile savunduğumuz rakip oyuncunun içimizden geçip gitmesi var?

Skordan bağımsız konuşuyorum, Bu kadar basit top ve oyun hataları yapan bir takımdan kimse korkmaz.

lazminator61
18.09.2022, 22:54
Bi gercek var, gelen her sut kalemize tehlikeli. Ugurcan cok formsus, her sutu iceriye aliyor. Ne efor var nede mücadele. Iceri birakiyor.

Turgut Altun
18.09.2022, 22:55
Djilobodjinin Umut Bozok'a yaptığın hareketin resim ya da videosu var mı? Bana göre net kırmızıydı. Bozok dışında kimse de itiraz etmedi. Kart bile çıkmadı.

Oğuz B.
18.09.2022, 22:57
Pozisyonları yorumlamaya gerek yok. Rakiplerimiz tır tir titriyor. Afkuracaklar tabi ki.

Bravo şampiyon.

nakzo
18.09.2022, 22:59
Bi gercek var, gelen her sut kalemize tehlikeli. Ugurcan cok formsus, her sutu iceriye aliyor. Ne efor var nede mücadele. Iceri birakiyor.

Sıradan bir kaleciye dönüştü keşke bu sene satabilseydik ama kimse ona iyi para vermedi bir daha bu seviyeleri göre mez bitmiş.

Cem Balcı
18.09.2022, 23:02
https://twitter.com/YkoTrabzonspor/status/1571563309786087424

E bu açıdan izlemeyip öncesinde faul vardı diye zırlıyor millet.

MA291
18.09.2022, 23:06
Bugün tartisilacak bir pozisyon varsa o bizim macta degil. fb macindaki el pozisyonuna neden VAR müdahele etmemis onu konussunlar. Daha net bir penalti yok...

Erkin
18.09.2022, 23:10
Erman Toroğlu bütün pozisyonları çok iyi analiz etti.

Bizim penaltıda, rakibin elleri doğal konumda değil açık ve penaltı.
Trezeguet'in pozisyonunda kol kapalı, kola çarptığı bile şüpheli. Çarpsa dahi top kola gelmeden önce kolunu kapatıp vücuduna yapıştırmış.

Son golde ise Antep'li 5 numara Maxi Gomez'i itiyor ve Gomez o ivmeyle pozisyon almaya çalışırken rakibe çarpıyor. Faul yok asıl faul Gomez'e.

Twitterda yanik kremi bekleyen kuduzlar duymamistir ve gormemistir.

Mert'
18.09.2022, 23:12
Bu maçta ön tarafta ki aksiyonlarımız daha iyiydi geçen maçlara göre.

kayl
18.09.2022, 23:13
Bugün tartisilacak bir pozisyon varsa o bizim macta degil. fb macindaki el pozisyonuna neden VAR müdahele etmemis onu konussunlar. Daha net bir penalti yok...

Fenerbahçe dış sahada bütün maçlarda çok zorlanır savunma arkasına atılan her top pozisyon bjk sacmalamasssa feneri 3 luk yapar geç son josef salih le oyunu tut ghezzal nkoudu ve mutlaka ile savunma arkasına sark koyar gecerker

Varlıbaş61
18.09.2022, 23:15
Soyunma odası fotoğrafı çok iyi.

Gbamin bile gülüyor :)

chener
18.09.2022, 23:27
İlk onbirimiz şekillendi gibi. Bir de yedekler girince oluşacak onbiri uyumlu hale getirmeye geldi. Bardi ve ömür bizi acayip kısır hale getiriyor. Gbamin alıştıkça iy8 toplar verecek belli.

MA291
18.09.2022, 23:28
Fenerbahçe dış sahada bütün maçlarda çok zorlanır savunma arkasına atılan her top pozisyon bjk sacmalamasssa feneri 3 luk yapar geç son josef salih le oyunu tut ghezzal nkoudu ve mutlaka ile savunma arkasına sark koyar gecerker

Niye zorlansin? Hakemler devreye girer bugunki gibi zorlatmazlar menerimi... Bugün penaltiyi Verse 2-1 olacak belki Alanya Geri dönebilecek.

Doğukan Uçan
18.09.2022, 23:36
Beşiktaş bu fenerbahçe'yi evire çevire yenecek.

Şimdiye kadar ligde 2 tane ciddi takımla maç yaptılar birini şansa yendiler diğerini kaybettiler.

Daha ligin 7.haftası millet yine gaza gelmiş senaryo yazıyor.

Enes Başkaya60
19.09.2022, 00:32
Gomez ilk oynadığı Avrupa maçında harikalar yaratmıştı ama sonraki maçlarda duruldu sebebi ne acaba...

serdaracıl
19.09.2022, 00:34
Gomez ilk oynadığı Avrupa maçında harikalar yaratmıştı ama sonraki maçlarda duruldu sebebi ne acaba...

Bugün vurduğu kafa topu fena değildi.

Enes Başkaya60
19.09.2022, 00:39
Bugün vurduğu kafa topu fena değildi.

Aynen kanki zaten o tür toplara vursun diye alındı ama, ilk maçta daha çok oyunun içindeydi harikalar yaratmıştı benim çok hoşuma gitmişti stili, ama son 2 maçtır bir durgunluk var gibi belki sistemden olabilir.

serdaracıl
19.09.2022, 00:49

Biz buna hamsik etkisi diyoruz. O sahada olunca takıma da taraftara da bi özgüven geliyor

objek
19.09.2022, 00:49
Takimda hamsik ve baka organize isler yapmaya basladi trezege yavas yavas kendine geliyor santrafor bolgesi henuz sahibini bulmus degil kanatlardan yaptigimiz ortalarin cogusu adrese gitmiyor en zayif yonumuz temasli mucadelelerde gucsuz kaliyoruz baka son on dakikada yoruldu sari kart gordu sonlara dogru kalabalik defansin dengesini bozacak ince paslari atacak oyuncu naci oyuna alinabilirdi bardhi omur baka ucu birden oldumu pas oyununu iyi yapmamiz lazim aksi halde orta sahada cok yumusak kaliyoruz

Yusuf BALCI
19.09.2022, 00:52
O değil de Hamsik ne futbolcu ya. Prime döneminde canlı izlemek isterdim. Adamın her hareketi kalite kokuyor.

Diğer futbolcular Achilles'in yanında savaşan askerler gibi kalıyor Hamsik'in yanında. Hem de bu yaşında, yarı sakat.

Yunus Emre SEYHAN
19.09.2022, 01:23
Bu takımın en büyük sorunu çok gol yemesi.
Rakibi karşılayabilecek oyuncularımız yok. Bugün bir tek Siopis vardı. Oyundan çıkınca Antep'ten top alamadık. Gbamin'de beklentileri karşılayamayacak.
Beklerimiz sezon başında ki gibi değil. Çok hirpalandılar yedekleri yok.
Bartha iyi güzel topçu ancak savruk bir görüntüsü var.
Hocanın bir an önce barthi,ömür, Bakasetas gibi rakibi bozamayan tek yönlü oyuncularla aynı anda oynamaması gerektiğine ikna olmasi lazım. En ideal ortasaha Hamsik-Siopis-Bakasetas. Hatta Belki Ziya Doğan style olacak ama büyük maclara İki on libero ile çıkmak lazım. Çünkü Siopis, Ayman tarzı topun olduğu yere koşan oyuncu.

HasanTezel
19.09.2022, 01:32
1. Arkadaşlar maçlarımızı izleyenler fark edecek

Bizim takımda acayip derecede absürt işler oluyor.

Gereksiz pas hataları
Gereksiz taca atmalar
Anlamsız Kornere atmalar
Çok çok basit top kayıpları

Bütün bunlar, kaliteli oyundan uzaklaştırır takımı. Rakiplerimizi izliyorum, Bizdeki basit top kaybı yapan bir tane oyuncuları olsa göze batıyor ve '' kötü oynuyor '' deniyor.

Kalecimiz mesela? yaptığı 5 degajın 3 tanesi taca gidiyor arkadaşlar. Bunlar normal şeyler değil,

5 metre yanındaki arkadaşına pas atamayıp topu rakibe veren oyucularımız var,

ya da bir kişiye karşı 5 kişi ile savunduğumuz rakip oyuncunun içimizden geçip gitmesi var?

Skordan bağımsız konuşuyorum, Bu kadar basit top ve oyun hataları yapan bir takımdan kimse korkmaz.
Ertan 51 in yazdıkları

2. Geçti bitti dediğin ilk pozisyondan sonra 2-3-4 kez daha tehlike atlatıyoruz,
Bu 2 olay da ben haftalardır yazıyorum, LİGDE STOPERDEN DEFANSTAN VER KAÇLA BİZDEN BAŞKA GOL YİYEN YOK, Adana Sametin golü

Bu absürd oyun neden?

1. tam 8 adam yeni 11 de
2. Eski 3 adamdan 2 si kötüden kötüydü

Hamsik dönüp Bakasetas formuna yaklaştı, maç alıyoruz, eski Baka olsa bugün 2 golü vardı, eski Uğurcan olsa yenen gol belki 1 idi

3. Larsen kötüden kötü, kontenjana yazık, haftanın ratingi en yüksek adamı Bartra yı aşağı çekecek kadar kötü, belki de tek yanlış transfer

4. Taraftar korkusuna sol kanada Yusuf bile oynar(Y sarı bizi bitirdi malım) Lahtimi oynar ama Ömür Bardhi Djaniny olmaz, bu 3 adama sövenlere hayret ediyor ve kızıyorum, Ömürün oyuna girip asist-kilit pas vermediği maç yok, Djaniny psikopatça oynuyor hala çözemedik golü yok mevzu MEVKİSİ, Bardhi bitmek üzere o kaliteye yazık!

TEMASSIZ VE BİRBİRİNİ ÇÖZEMEMİŞ BİR TAKIMIZ, maçın kahramanı Trezege hem Djaniny hem Hamsikten azar yedi, tanısa verse +2 golümüz vardı kendi zorladı

serdaracıl
19.09.2022, 01:32
https://twitter.com/YkoTrabzonspor/status/1571563309786087424

E bu açıdan izlemeyip öncesinde faul vardı diye zırlıyor millet.

Şunu her yere yaymalıyız

Ozan Yılmaz
19.09.2022, 01:37
Pazar akşam üzeri şampiyon takımın tribünlerinin yarısı neden boş?

Bu kadar mıydı şehrin tutkusu?

asilhamsi
19.09.2022, 01:38
benim pek beklentim yok. bugünkü siopis-hamsik-baka üçlüsünde siopis'in oyununu oynayamaz, hamsik kontrolü ve oyun görüşü zaten yok. ya bakayı oynatmayacağız, ya da siopisi kesip hamsik-baka-yusuf döneceğiz. (baka daha geride şekilde)

sağ kanat bir seçenek orada da oynamak istemiyor bildiği kadarıyla. istese de oynayamadığı malum.

yusuf takım için çok önemli. Ekstra skor yapacak adam ekmek gibi su gibi lazım. Ayrıca yusuf tembel bir isim de değil. Defansif anlamda da katkı sağlar.

Sağ tarafı komple kullanan bir bek olsaydı yusuf sag acık görünümlü ikinci forvet oynardı. Biz genelde asimetrik oynadığımızda başarılı oluyoruz.

----------------ugurcan---------------

perez-------bartra------denswil-----eren

------------siopis--------hamsik-----------

----------------bakasetas-------------trezeguet

---------yusuf-----------gomez---------------------

hücuma çıkarken perez ve eren ortasahayı beşleyecek.

yusuf ikinci forvet gibi oynayacak.

Top rakipteyken sağ tarafa gelip o bölgeyi kapatacak.

perez eğer iyi dönerse bu işi yapabilir. Keşke sol tarafta daha komple bir bekimiz olsaydı.

asilhamsi
19.09.2022, 01:40
şu an takımın benim gördüğüm eksikleri :

her iki bek te son derece vasat.

Gerçek manada bir sağ açık yok.

ugurcan ve hugo çok ama çok formsuzlar.

asilhamsi
19.09.2022, 01:44
dogucan da sağ tarafta denenebilir.

O da dorukhan gibi merkeze doğru kayarak defansif katkı verir.

asilhamsi
19.09.2022, 01:51
biz bu sene şampiyon olmasakta onumuzdeki senenin en iddialı takımı oluruz.

hücum hattı tamam : gomez,umut,canini

kanatlarda : lahtimi,visca,trezeguet var buraya artem ve/veya mosouras gelir.

10 numara : bakasetas,bardhi,transfer ( yusuf tekrar kiralanır veya başka bir isim alınır. Ömür ya devre arası ya sezon sonu gider).

merkez : siopis,dorukhan,dogucan,6 no transfer,8 no transfer( hamsik bırakır ya da daha az oynar,gbamin gider).

bek: en kötü bölgemiz. Bana kalsa yaş durumundan perez ve kalite durumundan serkan,larsen gitmeli. 2 sağ bek bir sol bek alınmalı. Eren de yedek olmalı.

stoper : hugo bana kalırsa sezon sonu gider. Bartra,denswil,taha . Bu bölgeye de 2 transfer gelir.

kale : mutlaka tecrübeli bir isim alınmalı. Eğer ugurcan giderse ki bu form durumuyla zor gider 2 tane alınmalı.

Ibrahim Gaygusuz
19.09.2022, 01:55
Stadin icini guzelce arasaydilar, halen bir yerlerde yerde yatan Antepli futbolcular olabilir

erenslash
19.09.2022, 02:31
bu sene şampiyon olamaz bu takım kadro yüzünden yönetime yazar bu da.
takımın mücadeleyi bırakmaması çok hoşuma gitti tek olumlu olan şey bu

takımın kapasitesi belli ama buna hoca bir şey yapamaz.

transferlerin kalite eksikliği göze çarpıyor.

takımın çok kolay gol yeme sebeplerinden biri stoperlerin ve ortasahanın defansif yönü kuvvetli oyuncu olmamasından kaynaklı zeki lider özellikli oyuncu sayımızın az olması.

kanat topçun yok fenerde var ama sende yok düzgün topçu.

artık hocamız ne kadar yapabilirse bu kadroya rağmen helal olsun diyorum hocaya
ışık var takımda şöyle var ama takımda revizyon yapılması gereken bölgeler var o zaman seneye çok baba takım oluruz

revizyon yapılması gereken bölgeler

nokta atışı olmak üzere :
bekler , sağ ve sol olmak üzere , sağlam göbeğe bir ortasaha ve kanatlara lazım .

fener veya gs gibi takımlar bizi yenerler malesef kadrodaki kritik eksikleri devre arasında tamamlarsak bir şeyler olabilir ama o zaman puan farkına bakar iş bu da önemli.

ama amaç tek maç değil ligin bütününde iyi oynamak ve hırslı oynamak

takımın kapasitesi belli hoca sayesinde bir şeyler oluyor ama sıkıntılı olan kısım ortasaha

defans bölgesine de transfer yapılmalı işimiz zor

ama umut var ancak şampiyonluk için değil.

fenerdeki kanat ve ortasaha oyuncuları bütün olarak bizden iyiler zaten hocaları da iyi bizim hocamız da çok iyi eksiğimiz kadro kalitesi.

erenslash
19.09.2022, 02:49
Antep boş takım değil zor maç olacak..Açıkçası puan kaybedersek şaşırmam..

Teknik kapasitesi iyi adamları var ön tarafta Maxim Mustafa Markovic Figuerido hem teknik hem de ayağa iyi pas yapan adamları..Merkezde Jevtovic ile Parmak'ı oynatıyor Erol..Jevtovic bizdeki Siopis'in görevini üstleniyor ama daha fizikli bir oyuncu ve merkezde kaptığı topları direkt oynayarak öndeki 4'lüye ulaştırıyor..Yanında Parmak'ı oynatması bizim için avantajdır..Furkan yedeklerde fizik olarak Parmak ile aynı tipte oyuncu ama daha üretken bir adam..Jevtovic-Furkan ikilisini neden bozduğunu anlamadım Erol'un..Kalecileri de iyi rakibin önünde oynayan stoper Ertuğrul rakibin en zayıf halkası üzerine oynamak lazım yanındaki siyahi stoper ise topu oyuna sokmada beğendiğim bir stoper ismi karma karışık yazmakla uğraşamam..Sol beklerinde bir numara göremedim ama sağ bekleri Kitsuo'nun bindirmeleri çabukluğu top tekniği iyi..

Birkaç maçını izledim rakibin ve ortaya koyacağım tablo bu..

Bu minvalde Avcı'nın her zaman yaptığı gibi rakibi iyi analiz ederek 3 puana ulaşması lazım..Zaten Avcı'nın en iyi yaptığı iş rakip analizi..Takımda biraz da kaliteli oyuncu olduğu zaman hocanın işi kolaylaşıyor..Devre arasına kadar toplayabildiğimiz kadar puanı toplayıp aradaki puan farkını minimize edecek konumda olmalıyız..Gbamin ile Bardhi vs ile bu takım şampiyon olamaz..Lig uzun bir maraton kart cezası olacak sakatlıklar gene olacak iki ileri bir geri gittiğimiz durumlar olacak dolayısıyla mevcut kadroyla bu yükü kaldıramayız..Devre arası takımın yarım yamalak kalitesine tam kalite katmalıyız ki 9. şampiyonluğu üçüzlerin elinden çekip alalım..

Gbamin ile Bardhi malesef maaş yükü abi. bunları yollamazlar. devre arasında nokta atışı a kalite adam alabileceklerine inanmıyorum

şöyle ki bro defansa+ortasahaya+kana da mutlaka adam lazım. bunların zaten harcadığı gereksiz paralar var. şimdi bahanede hazır devre arasında transfer yapmak zor

malum bu yüzden malesef başkan yüzünden hem şampiyonlar ligi parasında olduk hem de koca bir sezon çöpe gitti bence.

kaldı ki bek transferlerine ihtiyacımız var ki erenle o danimarkalı yedek olmalı.

kanada transfer şöyle lazım sol veya sağ açık en azından gerçekten ortayı iyi yapan ve teknik çalım gücü seri bir adam lazım .beklerde zaten bu adamlar yok. kanada gelince o da tırt.

ortasahaya hamsiğin dah agenç olanını almamız lazım.

bir tane stoper mutlak şart. esasen kaliteli 5-6 transfere ihtiyacımız var .bunlar üç tane bile almazlar devre arası.

devre arasında ise alınacak bir tane nokta atışı transferin bir espirisi yok zaten .en az 3 tane şart. almazlar bence 3 tane kaliteli adam.

takım ısırarak oynuyor ancak takımda senin de süper analiz yazılarında okudum bizim seçtiğimiz oyuncuların düz adam olduklarını görüyoruz ki maç bazlı olması bizi yanıltmasın zaten.

genel fikrim değişmedi.

trezeget ne kadar performans artışı gösterse de kapanan takımları açabilecek oyuncumuz yok anca hırsla ve gaza gelerek oynarsak takım halinde o da sakatlarımız olmassa zorlayarak oluyor.

bu durumda fenerin kadro kalitesine bakdığımda aman aman olmasa bile teknik ve hızlı oyuncuları var .ortasahası çok iyi bize göre.

bjk belki feneri yener ama fenerin başındaki hoca ve kadro kalitesi iyi bence.

Ağaoğlu bu sene sınıfta kaldı bile bile lades dedi başkanımız

Tek umudum hoca da o da bu kadar yapabilir senin de dediğin gibi hoca oyuncuya yetenek veremez veya zeka da veremez

Bana göre forumdaki en iyi analizler sen yapıyorsun bro bu yüzden sana sorum şu olacak değerli görüşlerini paylaşırsan çok sevinirim browski.

takımda sana göre devre arası yapılması gereken transferler nelerdir ve hangi bölgelere olmalıdır? kimler devre arasında yollanmalıdır. şu takıma hangi özellikli oyuncular alınmalıdır? ekstra forvet alınmalı mıdır? artem dovbky alınmalı mıdır?

bu kadronun seneye şampiyonlar ligi için yapması gereken kaliteli transferleri neler olmalıdır?

zahido
19.09.2022, 07:36
Bence Bartra iyi bir stoper değil. Onun oynayabileceği en iyi yer ön-libero gibime geliyor. Fakat o mevkiide de bir yoğunluk söz konusu.

Rakipler dikkat ettiyseniz hep sağımızdan hücum ediyorlar. Her geldiklerinde de pozisyon veriyoruz. Larsen ve Bartra, Peres ve Edgar'ı aratıyorlar.

Dorukhan'ın sakatlığı bizim adımıza çok talihsiz oldu. Her iki tarafta da tatmin edici performans alabiliyorduk kendisinden.

HOPA'LI TS'Lİ
19.09.2022, 07:38
9. dakikada 0-2 geriye düşüp son dakikada da olsa kazanmak güzel
Hep son dakikada yiyorduk, bu kez biz attık.
İlk 10 dakika hariç çok iyi oynadık.
Uğurcan (bu sezon kalemize her gelen her topta yüreğim ağzıma geliyor nedense), Bartra ve Gbamin çok kötü (Gbamin yine atağa çıkarken top kaptırdı, çıldırttı)
Maçın oyuncusu Hamsik
Baka ve Trezege de çok mücadele etti. Baka bu sezon çok çalışkan. Trezege de golleri sıralamaya başladı.
Gomez yine kayıplarda
Orta sahada Hamsik-Siopis-Baka mutlaka oynamalı artık, bu net
Takımın 0-2'den sonra hiç stres yapmaması ve 3 gün önceki maça rağmen son saniyeye kadar mücadeleyi bırakmamasına hayran kaldım.
Karbonat'ın takımı ikinci devre neredeyse yerden kalkmadı. Sürekli oyunun durması için her türlü çirkefliği yaptı. Sahtekar emek hırsızları. İlahi adalet işte.

bilginsem
19.09.2022, 07:38
Bartra dün akşam çok kötüydü.
Siopis bence kötüydü.
Hugo kötüydü.
Bardhi kötüydü.

Baka ve Trezeguet çok iyiydi.

Ömür girdiğinden maç bitimine kadar rezaletti. 20 metre boş koridor var pas istemiyor. Topları alıp ezdiği zaman sizin kadar kızmıyorum, hücum oyuncusu top ezer, baka da eziyor, Hamsik de eziyor, oluyor bunlar. Ama Ömür, canım kardeşim sen geriye depar atma ben istemiyorum ama o boş alanlara girmeyeceksen senin hiçbir esprin kalmıyor.

HOPA'LI TS'Lİ
19.09.2022, 07:42
Bence Bartra iyi bir stoper değil. Onun oynayabileceği en iyi yer ön-libero gibime geliyor. Fakat o mevkiide de bir yoğunluk söz konusu.

Rakipler dikkat ettiyseniz hep sağımızdan hücum ediyorlar. Her geldiklerinde de pozisyon veriyoruz. Larsen ve Bartra, Peres ve Edgar'ı aratıyorlar.

Dorukhan'ın sakatlığı bizim adımıza çok talihsiz oldu. Her iki tarafta da tatmin edici performans alabiliyorduk kendisinden.

2.golde Larsen'in hatası var. Larsen Peres'in yerini tutamadı, tutamayacak gibi.
Birbirinin benzeri 2 gol de hep sağ taraftan geldi.
Bu kadar kolay sokarsan rakibi faturayı keser.
Ah Edgar ah, nerelerdesin?

zahido
19.09.2022, 07:43
Bartra dün akşam çok kötüydü.
Siopis bence kötüydü.
Hugo kötüydü.
Bardhi kötüydü.

Baka ve Trezeguet çok iyiydi.

Ömür girdiğinden maç bitimine kadar rezaletti. 20 metre boş koridor var pas istemiyor. Topları alıp ezdiği zaman sizin kadar kızmıyorum, hücum oyuncusu top ezer, baka da eziyor, Hamsik de eziyor, oluyor bunlar. Ama Ömür, canım kardeşim sen geriye depar atma ben istemiyorum ama o boş alanlara girmeyeceksen senin hiçbir esprin kalmıyor.

Ömür'ün çok ciddi bir özgüven sorunu var. Sahada yapamadığı ne varsa hepsi özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor. Taraftarlar kendisindeki potansiyeli bildiği için çok fazla üstüne gittiler çocuğun. Yurtdışına çıkabilseydi eminim gelişimi çok daha farklı olacaktı.

HOPA'LI TS'Lİ
19.09.2022, 07:44
Bu arada yerli Pep Guardiola Nuri Şahin bizi yendikten sonra 4/0 çekti.

Beter olun.

İki yıldır bizim maçlara asıl, sonra herkese yenil.

Antalya'ya iyice gıcık kaptım.

cakalkerem
19.09.2022, 08:05
Dünkü maç Larsen kötüydü...Kaldı ki en son kafa pasını taça atınca Avcı nın saçları dikeldi...İsyandaydı...

Ya herşey bir yana futbolda şansın olacak...İlk golde adam taksim meydanında gezer gibi geziyor orasına çarpıyor burasına çarpıyor..Önünde kalıyor...2kişi arasından vuruyor sanırım temasta var top çatala gidiyor..

Peşinden biizm top direkten dışarıya çıkıyor..

Her top adamların önünde kalmaya devam ediyor..Ya şansızlık ya bizimkiler yer tutmayı bilmiyor..

Baka ve Trezzege çok istediler dün..Birazda Hamsik..

Penaltı net son golde de faul namına birşey yok..
Bırakın millet kudursun

cakalkerem
19.09.2022, 08:06
he birde çok kolay gol yiyoruz....bunun önlemini almamaız lazım..

bilginsem
19.09.2022, 08:19
Ömür'ün çok ciddi bir özgüven sorunu var. Sahada yapamadığı ne varsa hepsi özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor. Taraftarlar kendisindeki potansiyeli bildiği için çok fazla üstüne gittiler çocuğun. Yurtdışına çıkabilseydi eminim gelişimi çok daha farklı olacaktı.
Ne kadar söven varsa o kadar da sahip çıkan var. Ben bugüne kadar hep arkasında durdum, hala daha durmaya devam edeceğim 1 maçla bir insan silinmez. Yalnız bu baskıyla başa çıkması lazım. Ömür bu ligde benim diyen topçuyu top diye oynayacak bir çocuk. Valla top kaybetsin, onun yüzünden maç da kaybedelim. Ben bunları uzun vadede problemli bulmuyorum.

Abduş o koridorları görmezden gelemez. Biliyor boşluğu orada var, tepki çekerim diye gitmiyor, kafasını çeviriyor, bu olmaz. Koş kardeşim, kaybet gerekirse. Konuşan konuşsun, herkese laf mı anlatacaksın, gelip tepki veren olursa s. lan y.vşak de geç. Biraz durduğun yerin bilincinde ol, kaptan çıkıyorsun bazen. İlk kez kızdım, bizim tarihimizin en iyi 3-4 oyuncusundan biri yetenek olarak.

ccd6167
19.09.2022, 08:24
Açıkcası ilk 10 dk hariç iyiydik. Ortahasada kaybettiğimiz gollerden sonraki kaçıncı mağlubiyet bilemedim.

hocaya da eliştiriyi şuradan yapmak istiyorum; eğer adana demir ve antalya maçlarında son 10 dk siopis i atsaydı takım 2 beraberlik ve mağlubiyeti olmadan da devam edebilirdi.

hocayı iyi anlıyorum. Bu seneki cl gruplara kalmaktı. Gerçekleşmeyince takımı yeni hedefe odaklandırmak zor olurdu ve yumuşak bir geçiş oldu. Dünya kupası arasına kadar olan zaman atlatmak artık hocanın elinde

bordoylamavi
19.09.2022, 08:25
ne ağlıyor ama millet. öyle böyle değil. bartra nın golüne faul diyorlar. 5 numara gomes i iterken bişi yok dev yarması gomese adam duvar gibi çarpınca penaltı ha. vay vay vay. ne ağlıyorlar ama. hepsi tırsıyor bizim yine şampiyon olmamızdan. bütün eski hakemler faul diyor bi tek erman toroğlu bu itme ayırıntısını söyleyip gol nizami diyor.
iyi oynamıyoruz ama zaman ihtiyacımız olacak. geçen sene çok iyi başlayıp büyük düşüşe geçmiştik. bu sene tam tersi olursa yine şampiyon biziz

HOPA'LI TS'Lİ
19.09.2022, 08:28
Açıkcası ilk 10 dk hariç iyiydik. Ortahasada kaybettiğimiz gollerden sonraki kaçıncı mağlubiyet bilemedim.

hocaya da eliştiriyi şuradan yapmak istiyorum; eğer adana demir ve antalya maçlarında son 10 dk siopis i atsaydı takım 2 beraberlik ve mağlubiyeti olmadan da devam edebilirdi.

hocayı iyi anlıyorum. Bu seneki cl gruplara kalmaktı. Gerçekleşmeyince takımı yeni hedefe odaklandırmak zor olurdu ve yumuşak bir geçiş oldu. Dünya kupası arasına kadar olan zaman atlatmak artık hocanın elinde

Selahattin KINALI (A Spor):

Abdullah Avcı geçen sezon şampiyon olan kadro değişince, bu sezon farklı bir oyun kurgusu üretmeye çalışıyor. M. City'nin oynadığı paslı oyunu oynatmaya çalışıyor. Bartra ve Larsen temaslı oyunda zayıflar.

HOPA'LI TS'Lİ
19.09.2022, 08:31
ne ağlıyor ama millet. öyle böyle değil. bartra nın golüne faul diyorlar. 5 numara gomes i iterken bişi yok dev yarması gomese adam duvar gibi çarpınca penaltı ha. vay vay vay. ne ağlıyorlar ama. hepsi tırsıyor bizim yine şampiyon olmamızdan. bütün eski hakemler faul diyor bi tek erman toroğlu bu itme ayırıntısını söyleyip gol nizami diyor.
iyi oynamıyoruz ama zaman ihtiyacımız olacak. geçen sene çok iyi başlayıp büyük düşüşe geçmiştik. bu sene tam tersi olursa yine şampiyon biziz

Mete Kalkavan son maçlarımızı tertemiz yönetti. Hakkındaki kötü izlenim bende yok oldu.
Tertemiz 5 gol
ŞİKEBAHÇENİN KÖPEĞİ MEDYA AFKURUP ÇILDIRSIN.
Bir kere lider olmayalım, bi daha bırakmayız geçen sezon olduğu gibi, bundan korkuyorlar.
Valerien Ismael ciddi ciddi tartışılmaya başlandı. FB derbisini kaybetmese bari. Berabere kalsınlar ya da BJK yensin.

Yiğit Gayretli
19.09.2022, 08:34
Oyun falan hepsi tartışılır da takım reaksiyon verdi. Psikolojik olarak uçurumun kenarındaydık iki maç öncesine kadar. O noktadan gelip önce iyi oyunla Avrupa'da galibiyet sonrasında da bence yine vasatın altında olmayan bir oyunla basit şekilde 0-2 geriye düşülen bir oyunda geri dönüyoruz.

Ve tabi yine ritmimizi bulmaya başladığımız bir dönemde milli ara geldi. Milli takımlara çok fazla oyuncu göndermedik. Umarım sakatlıkları bir nebze olsun toparlarız. Peres'in dönüşü çok kritik bu süreçte.

HOPA'LI TS'Lİ
19.09.2022, 08:36
he birde çok kolay gol yiyoruz....bunun önlemini almamaız lazım..

Şanssızlık da var kardeşim. Top rakibin önüne düşmeyi istedi ilk golde.

Adana DS maçında Samet'in attığı golde olduğu gibi

Ancak 2. golde Larsen'in pozisyon ve zamanlama hatası var.

Uğurcan nedense bu sezon bana çok endişe veriyor. Sizce de öyle mi?

cakalkerem
19.09.2022, 08:52

Evet şansızlık var..
Ugurcan'ı da son 2 maç hariç durgun gördüm..
Ama son 2 maç hele dün kü son golde gereğini yaptı..

Yediği goller de hep jeneriklik bence..

Öyle bunuda yemeyebilirdi dediğimiz bence 1 gol yok..

Ya adamın kıçına çarpıyor başına çarpıyor olmayacak yerlere gidiyor toplar

nakzo
19.09.2022, 08:58
Perez ve visca devre arasından sonra dönerse takım rahat bir nefes alacak sağ kanat ve sağ beksiz oynuyoruz.

nakzo
19.09.2022, 09:01
İstanbulun salyalı basını bir takım köpek taraftarının afkurmalarını sallayın attığımız bütün goller temiz haftaya bjk koyduğunda görecem ben fb nin paralı köpeklerini trol hesaplarını.

Mehmet Fatih Yavuz
19.09.2022, 09:14
Maçı telefondan izlemek zorunda kaldım. :) Küçük ekranda harbiden sıkıntılı oluyor.

Maçın ilk 10 dakikada 0-2 ye gelmesi olacak iş değil.
Hocanın da basın toplantısında dediği gibi takım halinde savunma yerinde iken biri jeneriklik 2 gol yedik.
Temassız oynayınca adam düşe kalka ceza sahasına girdi, öyle de bir yere vurdu ki topu...

Lakin 2 farklı geri düşmemize rağmen kontra ataktan, ikinci yarı 1-2 pozisyon hariç öyle net pozisyon vermedik.

Oyun olara çok iyi miydik?
Hayır.
Ama coşku iyiydi.

Penaltı pozisyonu, penaltı. Topun nerden sektiğinin bir önemi yok.
Ceza sahasında harman dalı oynayamazsın.

Son golde aksiyona sebep olan 5 numaralı Antep oyuncusu Furkan.
Gomezi itiyor, Gomez 8 numaralı rakibe çarpıyor.

Bu pozisyona normalde de faul çalınmaz. Ne faulü ula?

Hiç böğürmeleri dinlemeye gerek yok.
İlk 10 dakikayı saymazsak yerde yatmaktan başka 80 dakika hiçbir halt etmeyen bir rakip vardı.
Son dakika golü ile içimin yağları eridi.
Yatın şimdi...

Bu dönemi en az hasarla atlatmak önemliydi.
En azından Visca dönseydi...

Eklemeden edemedim, Trezeguet devam....

UĞUR DURTAŞ
19.09.2022, 09:19
Ne oluyor kardeşim nedir bu şanssızlık niçin hep bizi buluyor
gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum.

adam hava topuna çıkıyor rakip hiç bir şey yapmıyor yere düşüyor sakatlanıp dışarı çıkıyor
benzer durum visca da dorukhanda oldu.
gerçekten ciddi anlamda şansızlık inşallah artık bu tarz sakatlıklarla karşılaşmayız.

**

avcı hocam değerimizsin.
niçin ilk yarıları devamlı çöpe atıyoruz
niçin maça kanı gibi başlıyoruz
niçin 80.dakikadan sonra gösterdiğimiz eforu
maçın başlarında göstermiyoruz
kanı gibi başladığından dolayı çok acemice amtör takımların
yediği golleri yiyoruz.
antreman maçlarında maxi o kadar rahat topa vuramaz
adam bizim sahada daha ilk dakikada ölçtü biçti ayak içiyle köşeye bıraktı
yediğimiz ikinci golde de herkes konu mankeni gibi izliyor
yapmayın arkadaşlar lütfen yapmyın

avcı hocam şu takım lütfen maçlara hızlı başlasın
her kanı gibi oyuna başlayışımız başımıza bela olacaktır.

umut ve gomez beklenti çok fazla sizlerden detaya girmeyeceğim
kendinizi maça verin.

ömür bitmiş arkadaşlar öz güven yerlerde
ciddi anlamda desteğe ihtiyacı var..
inşallah milli maç arasında gerekli tedavi uygulanır.

çoğu futbolcumuzu dün beğenmedim.
herşeye rağmen milli maç arasına galibiyetle girmek çok önemliydi.
hemde 2-0 geriden gelerek

UĞUR DURTAŞ
19.09.2022, 09:33
22 ve 25 eylül milli maçımız var.
perşembe ve pazar

kayser maçı 01 ekim cumartesi cuma günü takım kayseriye gidecek.

Avcı hocamız takıma 5 veya 6 gün izin verecek
kayseri maçı öncesi ilk defa takım 5 antreman yapacak sakatlar hariç

Mutlaka analiz ekipleri bu konuyu masaya yatıracaktır.

geçen yılda devamlı bu konuyu dile getirenlerin başında biri olarak
diyorum ki

dünde aynı şey oldu

bizim takımın KORNER atışları niçin karavana oluyor.
samimi söylüyorum
korner kazanıldığında hiç ama hiç heyecanlanmıyorum
biliyorum ki top balon gibi rakip ceza sahasına inecek ya kaleci alacak yada rakip uzaklaştıracak.
dün akşam sayısını hatırlamıyorum dünyanın kornerini kullandık
sonuç koskocaman SIFIR

Avcı hocam lütfen takıma duran top özellikle KORNER atışı çalıştır.

Birde unutmadan genel olarak tekniği iyi olan bir takımız ataklarımızda niçin yerden ayağa ver kaçları fazla devreye sokmuyoruz
kısaca FİNAL paslarımız çok acemice oluyor.

Murat Keçeci
19.09.2022, 09:39
Akyazıdan çıkardığımız 6 puan ile avrupada ve ligde tekrar hayata döndük.Zor bir galibiyet oldu ama aslında kolayı zora sokan bizdik.Yediğimiz iki basit gol ile maçı zora soktuk.Neyseki orta sahada hamsik-bakasetas,kanatta trezeguetin yükselen performansına ek olarak antepin deplasman maçlarında kırılgan yapısı sayesinde maçı çevirmesini bildik.

Daha önce de söylediğim gibi hamsik sakatlanmasın diye her maç dua etmemiz lazım.Onun dışında kilit pas denemesi yapan yok.Kismen de bakasetas.Bardhi orta sahada belki zaman zaman yapabilir ama hamsikin çok gerisinde keşke bardhi yerine colman ayarında bir oyuncu bulabilseydik.

Rakiplerin yeni modası larsen ve bartranın arasındaki geniş boşluğu kullanmak.Adana ve antep maçlarında bu koridora devamlı hızlı oyuncu soktular.

Bakasetas ve hamsikin iyi oyunuyla ilk yarı maçı dengeye getirdik fakat üst üstte ikinci maçları olduğu için ikinci yarı oyundan düştüler.Onlar olmayınca oyun aklımız durdu ve galibiyet golü gecikti.Berabere bitecekmiş gibi bir vaziyete doğru dönmeye başlamıştı ki maç şans yanımıza döndü ve hayat öpücüğü gibi bir 3 puan aldık.

Her maç bir iki sakat veriyoruz.Bu böyle daha ne kadar devam edecek bilemiyorum.50 kişilik kadroda kursak bu şekilde gemiyi limana ulaştıramayız.

Genel bir değerlendirme yaparsak yeni oyuncular yeni bir oyun yapısı,sakatlıklara bağlı kalite düşüşü,form grafiği düşüşte olan oyuncular gibi birçok olumsuzluğa rağmen 13 puan ile zirvenin sadece 3 puan gerisinde olmamız çok iyi bir durum.Ha böyle devam edersek biryerde lastik patlatırız.Benim ve herkesin ümidi bu milli aralarda toparlanmak,pratik yaparak takım savunmasını ve hücum organizasyonlarını daha iyi hale getirmek ve devre arasına kadar yarışta kalmak.Ondan sonra hem transfer hamlesi hemde sakatlardan katılanlar ile yarışın kalbine tamamen girebiliriz.

Mehmet Fatih Yavuz
19.09.2022, 09:43
Yalnız şu takım savunması işini hala çözemedik.
Dikine giden takımlar her türlü sonuca gidiyorlar bize karşı.

Mehmet BAŞ
19.09.2022, 09:51
Gaziantepspor maçını kazanmak özgüven açısından çok güzel oldu. Kızılyıldız sonrası gelen bu galibiyet özgüven sorunu yaşayan oyuncularımız için iyi bir ilaç olacaktır. Özellikle de Trezequet için bunu söyleyebiliriz. Bugün yine golünü attı, pozisyon üretmeye çalıştı. Ancak zaman zaman bencillikten olsa gerek arkadaşlarına pas atması gereken yerde topu ezdi. Özellikle ilk yarıda Djaniny'nin önüne bırakması gereken bir top vardı.

Dün akşam sahanın en iyileri Hamsik ve Siopis oldu. Bu ikiliye Bakasetas ve Trezequet'i de ekleyebiliriz. Hamsik'in liderliği takıma inanılmaz bir oyun aklı katıyor. Akıl dolu ve eveleyip gevelemeden attığı direkt pasları rakibin gardını düşürüyor. Muazzam bir yetenek, muazzam bir zeka! Siopis ise ortaya koyduğu mücadele azmi ile takımımıza dinamizm kazandırıyor. Sahada basmadık bir yer bırakmadı, ikinci bölgede inanılmaz bir pres yapıyor. Boşta kalan topları mıknatıs gibi topluyor. Hamsik'in varlığı takım için ne kadar elzemse Siopis'in varlığı da bir o kadar elzem görünüyor. Bu arada oyundan alınması yanlış karardı. O çıktıktan sonra orta sahada ritmimiz bozuldu, hoca Gbamin'i oyuna sürmek zorunda kaldı. Abdullah hoca umarım böyle basit tercih hatalarını tekrar yapmaz!

Takım adına Larsen ve Hugo kötü bir maç çıkarttılar. Larsen'in sakatlık sorunu vardı, bu nedenle bu performans kabul edilebilir ancak Hugo'da bariz bir formsuzluk var. Keza Eren de kötüydü. Yorgunluktan mıdır bilmiyorum ancak Eren eskisi gibi etkili bindirmeler yapamıyor. İşin daha da kötüsü iki bekimizin de yetenek ve oyun zekası takımı taşıyacak seviyede değil. Fiziksel kaliteleri ile oyunumuza katkı veriyorlar. Açıkçası zeka kısmı olmayınca bekler biraz eksik kalıyor. Bu çocuklarda Bosingwa, Pereira ve hatta Peres zekası yok.

Her neyse, öyle ya da böyle kazanmak güzel oldu. Birkaç gün önce hocanın istifasına doğru giden süreç alınan iki galibiyetle tersine döndürüldü. Tabi bu noktada ders alması gereken taraftarımız var. Ortada yeni kurulmuş ve yeni bir organizasyonu test eden bir takım var. O nedenle sabırlı olmak gerekli. Evet, transferler geç geldi. Hatta kanat ve merkez orta sahada eksiklerimiz var. Bu yanlışları görmezden gelmeyeceğiz. Ancak bu takıma da süre vereceğiz. Her şeyin hemen yolunda gitmesini beklemek doğru değil.

AntiŞike
19.09.2022, 10:09
Günaydın Büyük Trabzonspor taraftarı,

Şampiyonluğun böyle bi etkisi var,
Senelerdir bulunduğum tüm ortamlarda (ailem, okullarım arkadaş çevrem) hep tek Trabzosnsporlu oldum. son 30-40 yılda saman aleivi gibi nadiren gelen başarılar haricinde başarı gelmediği için yeni nesilde Trabzonsporlu çocuklar yetiştirmekte zor oldu.
Büyük oğlumu kendi haline bıraktım, Trabzonspor sempatizanı da olsa da kuzenlerinin etkisi ile Galatasaraylı oldu seneler önce.
Uffak oğlum (8) , geçen sene şampiyonluğu yaşadı, pek çok maçı benimle birlikte heyecanla izledi. O seyretmeye başladıktan sonraki bir çok maçı gerideyken kazandık. kendine göre totemleri var (çoğu da tutuyor:)) Geçen sene istanbuldaki karagümrük- Altay, bu sene Süper kupa Sivas, Ümraniye maçları dahil bir çok maça benimle birlikte geldi. hatta bu sene Kasımpaşa stadında Ümraniye maçı öncesi benimle birlikte polis şiddetine maruz kadlı ve çok ağladı çocuk.
Bu hafta doğum günüydü dün arkadaşlarıyla kutladı. pasta resmini hayranı olduğu HAMSIK resmi istedi.
İşte şampiyonluğun bir de böye etkileri var.
Yeni Trabzonsporlu çocuklar ve nesiller gelmesi dileğiyle21884
21885

UĞUR DURTAŞ
19.09.2022, 10:31
Ciddi anlamda kısa süreler içerisinde önemli maçlarımız olacak.
inşallah az hasarla çıkarız.

Ankaragücü maçından sonra Dünya kupası için ara verilecek
aradan sonra ilk maçımız sahamızda fb ile (24-25 aralık)

<colgroup><col><col><col></colgroup><tbody>
01.10 CUMARTESİ
KAYSERİ
BİZ

06.10 PERŞEMBE
MONOCO
BİZ

10.10 PAZARTESİ
BİZ
KASIMPAŞA

13.10 PERŞEMBE
BİZ
MONOCO

16.10 PAZAR
BEŞİKTAŞ
BİZ

22.10 CUMARTESİ
BİZ
SİVAS

27.10 PERŞEMBE
KIZILYILDIZ
BİZ

BAY
BAY
BAY

03.11 PERŞEMBE
BİZ
FERENVAROŞ

06.11 PAZAR
BİZ
KONYA

11.11 CUMA
ANKARA
BİZ

</tbody>

Onur Akyüz
19.09.2022, 10:53
Fb 6 maç
4 iç saha
2 deplasman(bunlardan biri k.paşa)

bjk 7 maç
3 iç saha
4 deplasman(bunlardan biri istanbulspor)

gs 7 maç
3 iç saha
4 deplasman(bunlardan ikisi ümraniye ve paşa)

Biz 7 maç
3 iç saha
4 deplasman

Medyanın şampiyonu fb’ye fikstür kıyağı diyelim ona rağmen aynı puandayız. Bunlara Trabzon’da çaktıktan sonra bu lig tescil edilemez diye bağırtmamız lazım megafonlarla..

A. Aydın
19.09.2022, 10:53

Bu kadar fazla tekrarla ayni golu yemek sadece sanssizlikla aciklanmaz bence.
Kalabalik olmamiza ragmen temassiz ve yumusak oyun rakibi rahatlatiyor.
Az atak yapsalar bile gol sansi yuksek oluyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

doc holliday
19.09.2022, 11:04
Uğurcan Eren tamam ama 3. yerli Umut Bozok olmaz şampiyonluğa oynamak isteyen takımın 1. santraforu Umut olmaz.3. yerliyi sağbek veya ortasahada kullanmalıyız yada sağ açıkta mecburen Abduş.Taha'yıda stoperde kullanabiliriz. Ama Gomez'in mutlak ilk 11 çıkması lazım tabi en az 15-20 gölüde bulması gerekiyor yarışta olabilmemiz için.

Hamsik'in bence avrupa maçlarında dinlendirilmesi ve oyuna sonradan dahil olması gerekiyor.Maalesef sakatlıklardan dolayı 2 kulvarı taşıyacak kadromuz yok.Antep maçında bunu gördük. 2.yarı özellikle Hamsik ve birkaç oyuncu yorulunca takım çok düştü.Fener'in yaptığı gibi avrupada rotasyon yapmalıyız.Ülke puanı falanda pek umrumda değil realist olmak lazım.Kuntz Halil'lerle Serdar dursun'larla alsın o puanları.

Bakasetas kaleye ne kadar yakın olursa oyunu o kadar yükseliyor.Ne kadar arkaya gelirse oyunu o kadar geri gidiyor.Antep maçının 2. yarısı önce 8 sonra 6 ya geldi her gelişinde daha geri gitti.

Antep maçını stadda izledim Bartra'nın fiziğini bir stopere göre biraz zayıf buldum,hızıda o kadar iyi değil.Mesela edgar hızlı olduğu için biraz sakar olmasına rağmen hugo ile daha iyi ve uyumlu tandem oluşturuyordu.Birde artık şanssızlıkmı,rakipler bilinçlimi yapıyor, atakları ve golleri hep larsen-bartra tarafından yiyoruz,hoca buna bir çözüm bulmalı.Benim tandemdeki tercihim Bartra böyle devam edecekse Hugo-Denswil yada Taha-Hugo(Denswil)

Son olarakta Djaniny ile yapılan yeni sözleşme umarım piyasası olduğu için ve iyi bir paraya satmak içindir.Aksini düşünmek istemiyorum.Gerçekten ömür törpüsü oynadığı futbol bu sene.

lazminator61
19.09.2022, 11:36
takim kazanarak özgüveni yükseliyor. Bu arada Bakanin formu yukariya cikiyor. Hamsik Orta sahyi toparliyor, bu yüzden Trezeguete yer aciliyor ve adam daha rahat oyniyabiliyor. Sikisip kaldimizda oyunu Baka veya Hamsik kilit pasla aciyor.

Antep macinda Hamsik Umut Bozuka güzel bi pas atmis di, Umut ilk anda düsünemedi, yoksa kaleciyle bire bir kalicakti.

Siz daha bekleyin ligin en iyi sag beki ve sag acigi geri dönecek. Ozaman bu ligin icinden gecicegiz.

GencTurk6161
19.09.2022, 12:37
herșey güzel de... ma. 2-0 dan 2-2 ye gelmiş... hoca yavaş işareti yapıp pas pas pas demesi yok mu.... bitirdi bütün hevesimi...
beraberliğe tav değiliz hocam... lütfen takımı maça motive ederken 1-0 gerideymiş gibi hazırla ki birazcık olsun futbol görelim... yoksa yavaş pas pas pas... paspas ederler bizi...

omondoles
19.09.2022, 12:41
Ciddi manada bakış açımızı değiştirmemiz lazım. Hakem eskilerinin son gol için yorumlarını dinledim. Hepsi gomezi rakibin ittiğini ve bu yüzden faul olmadığını söylüyor fakat bence gomez hareketi isteyerek yaptı ama pozisyon faul değil. Ota moka faul denilmez yaw.

lazanka61
19.09.2022, 12:46
<tbody>
01.10 CUMARTESİ
KAYSERİ
BİZ

06.10 PERŞEMBE
MONOCO
BİZ

10.10 PAZARTESİ
BİZ
KASIMPAŞA

13.10 PERŞEMBE
BİZ
MONOCO

16.10 PAZAR
BEŞİKTAŞ
BİZ

</tbody>
bu maçlar ateşten gömlek, niye bjk pazartesi değil.

Larking
19.09.2022, 12:49
Özellikle ilk yarı oynanan oyunu çok beğendim.

Hem oyun hem de pas temposu oldukça tatminkardı.

İkinci yarı 3 gün önce maç oynamanın da etkisiyle oyun yavaşladı,son saniye galibiyet golü hak edilen 3 puanı getirdi.

Aynı golden iki tane yedik.

Larsen-Bartra koridoruna çalışmış rakip belli 3 kez orayı zorladılar 2'si gol oldu.

Puan olarak hedeflenilen noktaya yakınız belki iki deplasman mağlubiyeti yerine 1'er puan çıkabilirdi ama dünya kupası arasına kadar zirveden kopmamak önemli.Asıl lig Katar'dan sonra başlayacak.

wakaeme
19.09.2022, 13:13
bu maçı kuzey üstte izledim. taraftar grupları harbiden bu takıma çok büyük ihanet. 2-0 geride olduğumuzda da 2-2 olduktan sonra da 3-2 olduktan sonra bütün stat ıslıklarken de sadece şarkı söylediler. aynı 2-3 besteyi tekrar tekrar söyleyip durdular inanamadım ya nasıl bu kadar pasif, oyundan kopuk oluyorlar hayret ettim. çoğu zaten ortaokullu liseli gençler hiçbiri de sorgulamıyor "ulan biz ne yapıyoruz?" diye. utanç verici

lazanka61
19.09.2022, 13:21
bilen varmı, acaba şenol güneş iç saha maçlarını izlemeye gidiyor mu

lazanka61
19.09.2022, 13:23
bu maçı kuzey üstte izledim. taraftar grupları harbiden bu takıma çok büyük ihanet. 2-0 geride olduğumuzda da 2-2 olduktan sonra da 3-2 olduktan sonra bütün stat ıslıklarken de sadece şarkı söylediler. aynı 2-3 besteyi tekrar tekrar söyleyip durdular inanamadım ya nasıl bu kadar pasif, oyundan kopuk oluyorlar hayret ettim. çoğu zaten ortaokullu liseli gençler hiçbiri de sorgulamıyor "ulan biz ne yapıyoruz?" diye. utanç verici
bunların özel besteli serencam anlayışına son verilmeli, sahada alkış olur ıslık olur, döert tarafın katıldığı bordo mavi şampiyon trabzon gibi

My
19.09.2022, 13:26
Sıradan bir kaleciye dönüştü keşke bu sene satabilseydik ama kimse ona iyi para vermedi bir daha bu seviyeleri göre mez bitmiş.Geriye doğru bir yorumlara bakayım ne diyor millet dedi karşıma çıkan ilk yorum bu oldu :) Hiç grimiz yok. Ya siyah ya beyaz :)

doc holliday
19.09.2022, 13:33
Geriye doğru bir yorumlara bakayım ne diyor millet dedi karşıma çıkan ilk yorum bu oldu :) Hiç grimiz yok. Ya siyah ya beyaz :)

Ugurcana sıradan kaleci demek !! Sadece formsuz bir dönem yaşıyor abartılıyor biraz.toparlar yakında.

İ. SARAL
19.09.2022, 13:42
herÈ™ey güzel de... ma. 2-0 dan 2-2 ye gelmiş... hoca yavaş işareti yapıp pas pas pas demesi yok mu.... bitirdi bütün hevesimi...
beraberliğe tav değiliz hocam... lütfen takımı maça motive ederken 1-0 gerideymiş gibi hazırla ki birazcık olsun futbol görelim... yoksa yavaş pas pas pas... paspas ederler bizi...

Doğrusunu yaptı. Antalya maçında da aynısını yapsa en az 1 puanla dönecektik. Adana maçında da Siopis'i soksa yine en az 1 puan alacaktık.

kaçarava
19.09.2022, 13:46
İnternette blog mlog yazıp uyduruk youtube kanallarında çıkan sözde yorumcuların birçoğunun futbol hakkında konuşması yasaklanmalı. Bir tane beyni kısıtlı olanı Trezeguet'nin pozisyonuyla bizim penaltı kazandığımız pozisyonu art arda koymuş ikisi de aynı diyor. Beyinsiz işte. Beyinsiz. Adam beyinsiz arkadaş. Et falan yok o kafanın içinde, boş.

lazanka61
19.09.2022, 13:47
kasıt var bu tip ağlaklarda, ya da beyin fos

Erhan Sezer
19.09.2022, 14:47
Yaygaraların tamamı boş. İstanbul çocuklarının ağladığı pozisyonlar tartışmasız. Gol de gayet temiz ( 5 numara Furkan'ın Maxi Gomez'e şarjına dikkat etmek lazım)

Kendilerini henüz yeni rencide etmiş bir Trabzonspor'dan henüz 7. hafta itibarıyla bu kadar korkmalarını da gayet anlayabiliyoruz aslında. Ama korkunun ecele faydası olmayacak bu sene de !

Toparlanmamız adına harika bir skor oldu, milli maç arası da şifa gibi gelecek takıma.

Hırsla, inatla, ölümüne desteğe devam !!! :tsbayrak:

Doğukan Uçan
19.09.2022, 14:47
İstanbul'un üçüzlerini kardeş yaptık hepsi bize karşı birleşti. Eskiden de böyleydi.

Bunların asla adalet gibi bir mantığı yok sadece hakemler size çok bize az hata yapıyor mantığıyla olaya bakıyorlar.

Ezelden beri anadolu takımlarını nasıl yendikleri ne tür şaibelerle maç kazandıklarını buraya yazsak sayfalarca sürer.

Bize diş geçiremiyorlar üçü birleşse bile nafile.

Burçak
19.09.2022, 15:22
Kesinlikle doğru.
Bakıyorsun Ligin Lideri Adanademirspor. Ama konuşan yok.
Başakşehir 6 maç yapmış daha gol atabilen yok kimse bahsetmiyor.
Konyaspor 14 puan kafaya oynuyor sallayan yok.
Tek dertleri Trabzonspor.
Bu tesadüf değil.
Çünkü, bizden korkuyorlar.

Oğuz ZEYTİN
19.09.2022, 15:30

İkinci yarı 3 gün önce maç oynamanın da etkisiyle oyun yavaşladı,son saniye galibiyet golü hak edilen 3 puanı getirdi.

Larsen-Bartra koridoruna çalışmış rakip belli 3 kez orayı zorladılar 2'si gol oldu.

Puan olarak hedeflenilen noktaya yakınız belki iki deplasman mağlubiyeti yerine 1'er puan çıkabilirdi ama dünya kupası arasına kadar zirveden kopmamak önemli.Asıl lig Katar'dan sonra başlayacak.

Djaniny, deniz kenarında yürüyüş yapar gibi rakip karşıladığı için Markovic solda başladılar. Zaten Djaniny çıkınca Sagal'ı o tarafa aldılar.

Herkes hakem konuşuyor ama dün maça damgasını vuran kişi rakip takım teknik direktörüydü. Öyle değişiklikler yaptı ki, ekmeğimize yağ sürdü. Devre arasındaki forvet değişikliğinin sebebini bilmiyorum ama Markovic, Sagal ve Maxim'i (Gerçi o sonlarda çıktı) biraz daha oyunda tutsaydı, özellikle Siopis çıktıktan sonra çok alan bulurdu.

samatyaboy
19.09.2022, 16:05
Erman'ın videosunu gördüm, golden önce ilk Antepli itiyor, sonra bizim oyuncu da onlarınkine vuruyor.

cakalkerem
19.09.2022, 16:06
yahu ne çok sakatlık yaşadık

Yusuf 1 senedir sakatlanmıyor adam buraya geldi 1 maç sonra sakat

visca--dorukhan..

direk oynayacak oyuncular ..
şansızlıklarda yakamızı bırakmıyor

doc holliday
19.09.2022, 16:22
yahu ne çok sakatlık yaşadık

Yusuf 1 senedir sakatlanmıyor adam buraya geldi 1 maç sonra sakat

visca--dorukhan..

direk oynayacak oyuncular ..
şansızlıklarda yakamızı bırakmıyor

Yusuf Yazıcı da zamanında böyle sakatlıklar sonucu ortaya çıkma şansı bulmuştu.Abdullah hocayı çok sevsemde beğenmediğim yönü gençlere güvenmemesi ve çok şans tanımaması.Bu başakşehir zamanıda milli takım zamanıda böyleydi.

Umarım bu sakatlık belasının içinde yusuf gibi 1-2 güneş doğar.

Gökhan Balcı
19.09.2022, 16:41
Abdullah hocanın mantığı şu. Lahtimi antrenmanlarda henüz oyun planına uygun davranamadığı için şans bulamıyor mecbur kalmadığı sürece. Bu bir yandan oyunu korumak öte yandan da oyuncuyu korumak manasını taşıyor. Ben de lahtimiyi daha fazla görmek istiyorum ama kouassi konumuna düşmesini de istemiyorum

yavuzbaha
19.09.2022, 16:49
Daha maçı izlerken Gomezi antepli topçu itiyor demiştim,hakemlik en ufak durum yok,trezegenin koluna çarpan top ile bizim kazandığımız penaltıdaki çarpma çok farklı..helal olsun Vardaki hakeme yoksa gittiydi 3 puan..anasütü gibi helal 3 puan aldık..Antep cephesinin galibiyete gölge düşürme çabalarına karşı yönetimin ses çıkarması lazım bence..terbiyesiz herifler

S.Seymen
19.09.2022, 18:11
trabzondan birileri gidip stada baksın

o herifler hala yatıyorsa gitsinler artık

objek
19.09.2022, 18:29
herșey güzel de... ma. 2-0 dan 2-2 ye gelmiÅŸ... hoca yavaÅŸ iÅŸareti yapıp pas pas pas demesi yok mu.... bitirdi bütün hevesimi...

Hoca antalya macinin tesirinde kalmis olabilir orada durumu 2-2,ye getirdikten sonra kontrolsuz hucum yapip kotu goller yemistik

gudoz81
19.09.2022, 18:40
Bardi konusunda acele karar veriliyor bence.
Liğ ilerledikçe daha fazla katkı verecek gibi bence

Fanatik34
19.09.2022, 19:21
2:2 yi yakaliyorsun ve yine fabrika ayarlarina dönüyorsun..yahu maci veriyorduk yine! Siopis´i oyundan almak nedir? Adam ilk geldigi günden daha fazla katki veriyorken hemde. Dogucan veya Hüseyin Türkmen´i kullanacaksin..ama takimin kuru kuru pastan baska birsey calistigini gören var mi? Antep takimi Markovic´i oyundan alarak büyük bir iyilik yapti. Buna ragmen iki net pozisyon kacirdilar, sonrasinda biz.

Her maca 1:0 yenik baslayalim en iyisi, yoksa top oynayacagimiz yok!!

Oğuz ZEYTİN
19.09.2022, 19:35
Vahap Beyaz, Antep'i kural hatası için başvuru yapması için harekete geçirmek istediğini söyledi.

Pozisyon da hangisi?

Sagal'ın Siopis'i düşürmeye çalışıp başaramadığı, kendisini yere bırakıp bizim atağımızın kesildiği pozisyon. Taçla başlamışız. Hakem atışı olmalıymış.

Nasıl başladığımızı hatırlamıyorum.

Geçen sene Beşiktaş'ın kural hatası dediği pozisyonda geri pas bile yoktu. Eğer TFF'ye bağlı kurullar, şu durumdan tekrar, yeniden oynanma gibi bir karar çıkarırsa yazıklar olsun.

Yiğit SARI
19.09.2022, 19:48
Vahap Beyaz, Antep'i kural hatası için başvuru yapması için harekete geçirmek istediğini söyledi.

Pozisyon da hangisi?

Sagal'ın Siopis'i düşürmeye çalışıp başaramadığı, kendisini yere bırakıp bizim atağımızın kesildiği pozisyon. Taçla başlamışız. Hakem atışı olmalıymış.

Geçen sene Beşiktaş'ın kural hatası dediği pozisyonda geri pas bile yoktu. Eğer TFF'ye bağlı kurullar, şu durumdan tekrar, yeniden oynanma gibi bir karar çıkarırsa yazıklar olsun.

Taçla başladık diye hatırlıyorum hatta spiker de taçla başlama sebebini falan anlatmıştı sanki. Emin değilim tabi

Bir şey çıkmaz oğuz abi ya fuzuli uğraşlar

Oğuz ZEYTİN
19.09.2022, 20:03
Taçla başladık diye hatırlıyorum hatta spiker de taçla başlama sebebini falan anlatmıştı sanki. Emin değilim tabi

Bir şey çıkmaz oğuz abi ya fuzuli uğraşlar

Son pozisyon için Gomez'in itildiğini kabul ediyor. Ama Gomez yanlış yöne düşmüş. (:

Geçen senenin üstüne çıkılmaz diyordum. Aştılar...

yatmaztara
19.09.2022, 20:26
Son pozisyon için Gomez'in itildiğini kabul ediyor. Ama Gomez yanlış yöne düşmüş. (:

Geçen senenin üstüne çıkılmaz diyordum. Aştılar...

Haluk yürekli ile yayın yapan eski bir kelimiz var. Penaltımızın penaltı olmadığını, Trezege'nin eline çarpan topun penaltı olduğunu, son pozisyonun da faul olduğunu söyledi.

Mehmet Sarigül
19.09.2022, 21:11

"Koridor" tespitin çok doğru, yanliz Larsen-Bartra koridorun sonu oluyor. Bu koridorun başında Djaniny var, takima defansif katkısı "0" olan. Sonra buraya kaymasi gereken bir
ortasaha var, daha doÄŸrusu yok!
Rakip futbolcular o kadar rahat cezasahamiza gelmemeli...hatta Djaniny'nin defansa yardim ediyormuş gibi yapmasi bile defansimizi tereddütte birakiyor.
Evet Larsen hatalı, evet Bartra da hatalı...

Unutmadan söyleyeyim, Djaniny sadece bir örnek...bunu Ömür'de, Trezeguet'de, Baka'da yapiyorlar, daha doğrusu yapmiyorlar!

AntiŞike
19.09.2022, 22:35

Pozisyon da hangisi?

Yıllar önce kafasına yediği taşın acısı geçmemiş demekkki.

Futbol camiası kendsinii Arif inn kendini attığı maçta ortasahadan GS lehine verdiği penaltı kararı ile Beşiktaşı şampiyonluktan edip GS yi şampyion yapan hakem olarak hatırlasa da bizle olan bi geçmişi de var.

yıl sanırım 1988 Trabzon-Beşiktaş maçında hakem Erman Toroğlunun maç 3-2 iken verdiği ikinci Beşikta lehine penaltı sonrası saha karıştı. Trübünden atılan taşlar yan hakemin kafasına isabet etti, Yan hakemin kafası yarıldı. maç iptal edilidi. 3-0 hükmen yenik sayıldık. O maçtaki yan halem Vahap Beyazdı.

O zamanda böyle vasıfsız, eyyamcının tekiydi. bu söylediğine çokta şaşırmadım. Eski bi hakem şu nedenden dolayı maçın tekrarını ağzına alıyorsa vah Türk Hakemliğine. Biz yine bugünümüze ve de VAR a şükredelim.

omondoles
19.09.2022, 22:47
Abdullah hocanın mantığı şu. Lahtimi antrenmanlarda henüz oyun planına uygun davranamadığı için şans bulamıyor mecbur kalmadığı sürece. Bu bir yandan oyunu korumak öte yandan da oyuncuyu korumak manasını taşıyor. Ben de lahtimiyi daha fazla görmek istiyorum ama kouassi konumuna düşmesini de istemiyorum

Bence daha çok oyuncuyu korumak maksadı. Kritik durumda alsa ve hata yapsa oyuncu için kötü olurdu.

Tahir61
19.09.2022, 23:09
<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">1/3- Trabzonspor’un her galibiyetinden sonra gündeme getirilen malûm bir konu var, “siyaset”.<br><br>Fenerbahçe yönetimi ve Fenerbahçe’nin medya uzantıları tarafından “toplum mühendisliği” böyle yapılıyor, Trabzon ve Trabzonspor üzerinden halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçu işleniyor. <a href="https://t.co/Z98kimypeL">pic.twitter.com/Z98kimypeL</a></p>&mdash; Athelas (@Athelas2006) <a href="https://twitter.com/Athelas2006/status/1571821662265286656?ref_src=twsrc%5Etfw">September 19, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

kayseriliyiz
19.09.2022, 23:33
Günaydın Büyük Trabzonspor taraftarı,

Şampiyonluğun böyle bi etkisi var,
Senelerdir bulunduğum tüm ortamlarda (ailem, okullarım arkadaş çevrem) hep tek Trabzosnsporlu oldum. son 30-40 yılda saman aleivi gibi nadiren gelen başarılar haricinde başarı gelmediği için yeni nesilde Trabzonsporlu çocuklar yetiştirmekte zor oldu.
Büyük oğlumu kendi haline bıraktım, Trabzonspor sempatizanı da olsa da kuzenlerinin etkisi ile Galatasaraylı oldu seneler önce.
Uffak oğlum (8) , geçen sene şampiyonluğu yaşadı, pek çok maçı benimle birlikte heyecanla izledi. O seyretmeye başladıktan sonraki bir çok maçı gerideyken kazandık. kendine göre totemleri var (çoğu da tutuyor:)) Geçen sene istanbuldaki karagümrük- Altay, bu sene Süper kupa Sivas, Ümraniye maçları dahil bir çok maça benimle birlikte geldi. hatta bu sene Kasımpaşa stadında Ümraniye maçı öncesi benimle birlikte polis şiddetine maruz kadlı ve çok ağladı çocuk.
Bu hafta doğum günüydü dün arkadaşlarıyla kutladı. pasta resmini hayranı olduğu HAMSIK resmi istedi.
İşte şampiyonluğun bir de böye etkileri var.
Yeni Trabzonsporlu çocuklar ve nesiller gelmesi dileğiyle21884
21885
Allah sağlıklı, uzun ömürler versin renkdaş.
Yeğenimizin yolu bahtı açık olsun.

Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk

Cem Balcı
19.09.2022, 23:38
https://twitter.com/tedaselectricas/status/1571883069220462594

Yatan Antep futbolcularını uyandırma şeklimiz.

Ibrahim Gaygusuz
20.09.2022, 06:33
Haftalik ozetlere bakayim dedim.

Sacha Boey nin 1ci golde yaptigi mudahele de faul olmasi gerekir, Gomezin pozisyonu faul ise. Hatta Gomezin pozisyonu daha hafif kalir cunki onu oraya iten bir oyuncu daha var.

Fenerbahce macinda kac tane pozisyon var 3 kardesler bahsini bile gecmemis.

Bunlari birlestiren bir Trabzonspor var, bu bizim gucumuzu ve anadolu beyligimizi gosterir.

HOPA'LI TS'Lİ
20.09.2022, 07:49
Trabzonspor'un Slovak yıldızı Marek Hamsik performansıyla parmak ısırtıyor!

35 yaşındaki orta saha, futboluyla mest ediyor... Gaziantep maçında 50 pas ve yüzde 90 pas isabeti ile oynayan, attığı akıl dolu kilit toplarla rakip oyuncuları şaşkına çeviren Marek Hamsik, performansı ile parmak ısırtıyor.

Takımın tüm hücum organizasyonlarını şekillendirmeye çalışan, öte yandan savunmaya da önemli katkılar yapan tecrübe abidesinin, milli arada sakatlık önceki formuna dönüş için özel olarak çalışmalar yapacağı özellikle belirtildi.

HOPA'LI TS'Lİ
20.09.2022, 07:51
Haluk yürekli ile yayın yapan eski bir kelimiz var. Penaltımızın penaltı olmadığını, Trezege'nin eline çarpan topun penaltı olduğunu, son pozisyonun da faul olduğunu söyledi.

Kimmiş o vicdansız

HOPA'LI TS'Lİ
20.09.2022, 07:53
İstanbul'un üçüzlerini kardeş yaptık hepsi bize karşı birleşti. Eskiden de böyleydi.

Bunların asla adalet gibi bir mantığı yok sadece hakemler size çok bize az hata yapıyor mantığıyla olaya bakıyorlar.

Ezelden beri anadolu takımlarını nasıl yendikleri ne tür şaibelerle maç kazandıklarını buraya yazsak sayfalarca sürer.

Bize diş geçiremiyorlar üçü birleşse bile nafile.

VAR geldi.
Üç büyütülmüşün havası söndü.

HOPA'LI TS'Lİ
20.09.2022, 07:56
Kesinlikle doğru.
Bakıyorsun Ligin Lideri Adanademirspor. Ama konuşan yok.
Başakşehir 6 maç yapmış daha gol atabilen yok kimse bahsetmiyor.
Konyaspor 14 puan kafaya oynuyor sallayan yok.
Tek dertleri Trabzonspor.
Bu tesadüf değil.
Çünkü, bizden korkuyorlar.

Tüm Türkiye spor medyasının işi gücü Trabzonspor'a çamur atmak, onunla uğraşmak

Bu ülkedeki Trabzonspor düşmanlığından bıktım, usandım.

Yahu tertemiz bir yönetim, şüphesiz 5 golle biten bir maçı bile tartışmaya açıyorlar.

Trabzonspor yıllardır bunların eceli olmuş. Ne güzel.

HOPA'LI TS'Lİ
20.09.2022, 07:57
<tbody>
01.10 CUMARTESİ
KAYSERİ
BİZ

06.10 PERŞEMBE
MONOCO
BİZ

10.10 PAZARTESİ
BİZ
KASIMPAŞA

13.10 PERŞEMBE
BİZ
MONOCO

16.10 PAZAR
BEŞİKTAŞ
BİZ

</tbody>
bu maçlar ateşten gömlek, niye bjk pazartesi değil.

BJK maçını pazartesiye almalı tff embesili

Kulüp başvuruda bulunmalı şimdiden

doc holliday
20.09.2022, 08:23
Haftalik ozetlere bakayim dedim.

Sacha Boey nin 1ci golde yaptigi mudahele de faul olmasi gerekir, Gomezin pozisyonu faul ise. Hatta Gomezin pozisyonu daha hafif kalir cunki onu oraya iten bir oyuncu daha var.

Fenerbahce macinda kac tane pozisyon var 3 kardesler bahsini bile gecmemis.

Bunlari birlestiren bir Trabzonspor var, bu bizim gucumuzu ve anadolu beyligimizi gosterir.

Geçen seneki şampiyonluğumuz ve kutlamalarımız nasıl bir kuyruk acısı bıraktıysa,bi messi ronaldoyu getirmedikleri kaldı bu sene.

Bu yılda iyi bir ders verirdik bunlarada,ah işte sakatlıklar belimizi bükmeseydi.

Yinede devre arasına kendimizi liderden maximum 4-5 puan geride atabilirsek,lig herşeye gebe.

HOPA'LI TS'Lİ
20.09.2022, 08:30
Geçen seneki şampiyonluğumuz ve kutlamalarımız nasıl bir kuyruk acısı bıraktıysa,bi messi ronaldoyu getirmedikleri kaldı bu sene.

Bu yılda iyi bir ders verirdik bunlarada,ah işte sakatlıklar belimizi bükmeseydi.

Yinede devre arasına kendimizi liderden maximum 4-5 puan geride atabilirsek,lig herşeye gebe.

Bu sezon da korkulu rüyaları olmaya devam edeceğiz

doc holliday
20.09.2022, 08:51
Maaşallah anadolu takımlarıda bayağı bilenmiş bize bu sene,öyle gözüküyor.

HOPA'LI TS'Lİ
20.09.2022, 08:55
Maaşallah anadolu takımlarıda bayağı bilenmiş bize bu sene,öyle gözüküyor.

Ali Koç mamalamıştır :)

Koç'ların Ali bu sezon da şampiyon olamazsa sonunun ne olacağını bildiği için işi sıkı tutuyor.

Fener'in rakiplerine farklı kazanması tesadüf mü

Sadettin_
20.09.2022, 08:58
takım oturmak üzere . bu kaostan en az zararla cıkma peşindeyiz .
olacak inşallah .

MetehanS
20.09.2022, 09:02
Gaziantep'in 2. golünden sonra karbonat erolun bir sırıtması vardı kameralara yansıdı. böyle hafife alır bir tarzda, alaycı bir sırıtma.

en çok da o sırıtmaya cevap olarak yenmemize sevindim.

bizde böyle karbonat, önce güldürür, sonra öldürür.

Turan AKYILDIZ
20.09.2022, 09:18
Ha ha ilk gün çemkirenler penaltı değil faul var diyenler yavaş yavaş dönmeye başladılar..doğruları görmeye başladı en azından 1-2 kişi..bir de herkesin atladığı başakşehir Karagümrük maçında karagümrüğü resmen hakem doğradı. başağı kurtardılar yenilgiden. neden kimse konuşmuyor bu olayları..bir tek Trabzonspor mu maç yapıyor bu ligde de hep bizi irdeliyorlar..neler oldu diğer maçlarda konuşan dile getiren yok..mis gibi penaltısı yenildi Karagümrüğün..bir tek Ahmet Çakar dile getirdi..gs maçında keremi atamadılar, bjk nin ilk golü öncesi ofsayt olan pozisyonu vermediler konuşan yok..varsa yoksa dertleri Trabzonspor ki verilen kararların hepsi doğru olmasına rağmen

lazminator61
20.09.2022, 09:23
Dorukhan Peres Visca geri döndügünde cok daha rahat mac izleriz. Takim yavas yavas kendine alisiyor. Cok elestirdim Bardhide bizde rolünü bulduktan sonra katki verecek.

Selim Çoban
20.09.2022, 09:32
Sanırım geçen sene çok büyük iş yaptık.
Bu ve bundan sonraki yıllar işimiz çok çok daha zor. Ligde 8 istanbul takımı var ve alttan daha da gelecek gibi gözüküyor. Eş dost ahbap iş insanı bunlar, al gülüm ver gülüm çok olur

AntiŞike
20.09.2022, 13:11
karbonat eeerööölll şu anda kardeşimin uçağında kıbrısa gidiyor.. (herhalde sahilde YATMAYA gidiyor)

hemen aradım "telefonu ona ver, ona bi kaç sözüm var" dedim. söyleyeceklerimi bildiği için veremedi
21886

bordoylamavi
20.09.2022, 13:17
Gaziantep'in 2. golünden sonra karbonat erolun bir sırıtması vardı kameralara yansıdı. böyle hafife alır bir tarzda, alaycı bir sırıtma.

en çok da o sırıtmaya cevap olarak yenmemize sevindim.

bizde böyle karbonat, önce güldürür, sonra öldürür.

karbonat erol yine faka bastı

https://youtu.be/nVRIoks318c

HOPA'LI TS'Lİ
20.09.2022, 13:39
karbonat eeerööölll şu anda kardeşimin uçağında kıbrısa gidiyor.. (herhalde sahilde YATMAYA gidiyor)

hemen aradım "telefonu ona ver, ona bi kaç sözüm var" dedim. söyleyeceklerimi bildiği için veremedi
21886

90+8'de Bartra çok acıtmış karbonat'ı

Hala şokundan çıkamamış.

cakalkerem
20.09.2022, 13:56
kıbrıs iyidir..

kaçarava
20.09.2022, 15:59
https://twitter.com/InStatTurkiye/status/1571837133496913926

Bu istatistik beni şaşırttı. Birisi sorsa bu hafta sonuncuyuz diye tahmin ederdim. Yalnız sezon geneli istatistiklerinde kötüyüz.

https://twitter.com/InStatTurkiye/status/1571824524097908737

Ne dengesiz maç olmuş.

https://twitter.com/InStatTurkiye/status/1571848774074392577

Mesafe katetmişiz ama yüksek hızda koşu ve sprint sayımızın düşüklüğü hemen dikkat çekiyor.

Fazla koşmak çok maharet değil, hoca da istemiyor genelde ama özellikle geri dönüşlerde önemli. Öne doğru savunma kapalı olduğu için fazla sprint atamazsın zaten.

Kaan Çetin
20.09.2022, 17:36

Pozisyon da hangisi?

Hocam, kural hatasından maç tekrarı için hatanın oyunun sonucuna etki edebilecek boyutta olması gerek. Maç tekrarını gerektirecek hatalar nelerdir, tartışılır ama taç olmadığı kesin. O yüzden bu tarz başvuruların haber değeri dahi yok.

AntiŞike
20.09.2022, 17:47
Hocam, kural hatasından maç tekrarı için hatanın oyunun sonucuna etki edebilecek boyutta olması gerek. Maç tekrarını gerektirecek hatalar nelerdir, tartışılır ama taç olmadığı kesin. O yüzden bu tarz başvuruların haber değeri dahi yok.

Hocam, bunu o kıt aklı ile Vahap hıyarı da biliyor, amaç ortalığı bulandırmak.
taç atışından maç tekrarı mı olur? UEFA neresiyle güler bilemem

orhan42
20.09.2022, 18:27
Vahap Beyaz'ı kim takar.96-97 sezounda Beşiktaş'ın şampiyonluğunu çaldığını itiraf edecek kadar da yüzsüzdür.O sezon İstanbuspor Geyse maçında çaldığı penaltı Türk futbol tarihinin kara lekelerinden birisidir..

nakzo
20.09.2022, 18:44
Vahap beyaz kimdir kim sallar bu yalova kaymakamını tarihte hangi maçta taçtan maç tekrarı oldu akşam akşam ağzımı bozduracak bana bir karardan dolayı maçın tekrar edilembilmesi için olayın maçın sonucuna etki etmesi gerekir birde bu herif bu isten ekmek yedi bunlar iyice Trabzonsporun sinirlerini germeye çalışıyorlar artık iş kasıt noktasına geldi iyiki ben Trabzonsporun başkanı değilim ceza yemekten stada gidemezdim.

Oğuz ZEYTİN
20.09.2022, 20:54

Aslında Vahap Beyaz'ın ne düşündüğünden ziyade, Gaziantep'i maçın tekrarını istemesi için aradığını söylemesi ilginç. Sanırım o kulübün danışmanı veya temsilcisi değil. Maksadını buradaki hemen her renkdaşım gayet iyi biliyor.

Bugün İlhan Uzundurukan dedi ki: "Yusuf Demir işi TFF'ye kalsa, on dakikada hallolur. Ama işin ucunda FIFA/UEFA var."

Ülke futbol yönetiminin özeti işte...

emre6117
20.09.2022, 21:15

21886

Ona soylenecek tek soz var. Senin trabzonla ne derdin var. Bir de trabzonlu olacaksin.tuh senin sıfatina diyeceksin.

AntiŞike
20.09.2022, 21:16
Aslında Vahap Beyaz'ın ne düşündüğünden ziyade, Gaziantep'i maçın tekrarını istemesi için aradığını söylemesi ilginç. Sanırım o kulübün danışmanı veya temsilcisi değil. Maksadını buradaki hemen her renkdaşım gayet iyi biliyor.

Bugün İlhan Uzundurukan dedi ki: "Yusuf Demir işi TFF'ye kalsa, on dakikada hallolur. Ama işin ucunda FIFA/UEFA var."

Ülke futbol yönetiminin özeti işte...

Şunu bi de "Ülke Futbolu için" ve " Türk Milli takımına katkı sağlamak için" falan filan safsataları ile yaptıklarını söylüyorlar.
Hadi ordan... olacak bişey değil de sana deselerki, tamam Türk milli takımında oynayabilecek, ama gese de yabancı statüsünde oynamaya devam edecek. razı gelir misin? Milli TAkım kazandırdığın için bu senin için yeterli olur mu?
İşiniz gücünüz kuralları, kanunları ezerek, eğerek bükerek kendinize çıkar sağlamak. Ahlaksızlar!

AntiŞike
20.09.2022, 21:22
Ona soylenecek tek soz var. Senin trabzonla ne derdin var. Bir de trabzonlu olacaksin.tuh senin sıfatina diyeceksin.
Doğru söylüyorsun. Bşkşehirle çekiştiğimiz sene Alanya ile oynadığımız ve Bakasetas ın 90+7 de gol attığı bizim için o kabus maçta, Saha kenarında başakşehir forması giymişti o maçta. aynı renk kıyafetlerle çıkmıştı inadına.. Ve alanya o maçta it gibi oynamıştı.

Bir de "maç sonrası uçağa binerken futbolcularını saydın mı? belki hala sahada yatanlar vardır" diycektim

Surmeneli_91
20.09.2022, 21:28
hakem o bu şu..
gülüp geçin biz değil onlar baskı altında hissetsin kendini
şu şikeciler ve yavru şikecilerin sürekli bizi tartışması ve bizim onları sallamamamız da işimize geliyor bence oyna devam..
adamların psikolojisi bozuldu bu sene de şampiyon olamayacağız moduna giriyorlar bu vesileyle yavaş yavaş
var yokken yediği haltları yiyemiyorlar ya ondan bu isyanları :D
bazı anadolu takımlarının da bize karşı olmalarına ise hiç takılmayın zaten 5-6 hafta sonra sesleri kesilir onların
ayrıca takımdaki bazı isimleri ve hocayı aşırı eleştiriyorum, beni bile takımıma sahip çıkmaya ve benim gibileri kenetlenmeye vesile ediyorlar sağolsunlar :D
gerçi ben eleştirmeye devam edeceğim hatta hocanın takımımız için artık yeterli olmadığını hala düşünüyorum geçen senenin son 10 maçından beri hala kötüyüz ama biz içimizde tartışır bağırıp çağırabiliriz.
ofiste ve arkadaşlar arasında efsane oynuyoruz geçen seneden çok daha iyiyiz bu sene de rahat şampiyon olacağız diyorum sürekli kimsede moral bırakmadım 1 haftadır :D

lazibere
20.09.2022, 21:37
Bartra çok yetenekli bir oyuncu ama adam oynadığı bütün takımlar ofans takımlarıydı ve defansa yük binmiyordu. Bizim takımda da hücum özelliğini kullanıyor ama bilmiyor ki, stoper arkadaşı Barcelona'lı stoper değil, O bakımdan Bartra'dan defansif olarak yerini kaybedecekse ileri çıkmamasını anlatmak lazım. Larsen gibi vasat bir adam senin açığını kapatamaz.

Keza aynı durum sol tarafta da var, Eren ( kendisi röportajda da söyledi, ben defansif yönümü beğenmiyorum diye ) 'den defans anlamında sağlıklı yer tutmasını bekleyemezsin. yapamıyor, Hücum oyuncusu ile beraber geri koşuyor ama adam her defasında Eren'e rağmen topu içeri kesiyor, Ayak koysa dokunacağı topa hamle yapmıyor sadece bütün vücudu ile topun önüne geçmeyi seçiyor. Yediğimiz bir çok golde dikkat edin, Eren, rakibine temas bile edemiyor. Dolayısıyla da onun açıklarını Hugo kapatmakta zorlanıyor ,

Birde Orta sahadaki Gbamin'i eklersen, defans kurgumuz gelen her topun muhtemelen gol ile sonuçlanacağı atak oluyor. Rakipler etkili kullanamadıkları için atamıyorlar yoksa 3 gelişten 2. sini yememiz lazım

Togrul
20.09.2022, 21:48
Burada takımı ve hocayı çok eleştirdik. İstanbul medyasının yere goğe sigdiramadigi fenerbahçenin alanya ilÉ™ maç özetini seyrettim. İlk golde alanyalilar resmen iki defa asist yapmış. İkinci golu her takim kolay kolay yemez. Hakem yorumculari Alanyanın net penaltısının verilmediğini yazıyor. Fenerbahçenin 3. golünden önce faul var. Avrupa liginde toplam 12 milyon avroluk takımiyla harikalar yardan Karabağa Ermenistan takımı diyen Gürcan bilgiç buna tertemiz dedikodusuz maç diyor. Bizim tartişma konusu olmayacak galibiyyetimizi ise gölgelemeye çalışıyorlar. Ben bir yardımci motivasyon hocası ve Yusufla Vişkanın donüşünden sonra takımın sona kadar sampiyonluk mücadelesi vereceğine inanıyorum.

batugol
20.09.2022, 22:14
Sabirla sakin kalarak
Geçen seneki gibi polemiğe girmeden
Yola devam

Cem Balcı
20.09.2022, 23:12
https://twitter.com/futbolarena/status/1572296083954626560

Bardhi'ye de kızıyoruz ama...

LittleFinger
20.09.2022, 23:24
2. golde Larsen'e kızılmış ancak Canini adamını takip etmeyi bırakıyor ve Larsen 2 kişiyi tutmak zorunda kalıyor.. Visca olsaydı böyle olmazdı..

Murathan
20.09.2022, 23:51
cümleten selamu aleyküm.
hangi başlığa yazacağımı bilemediğim için en tepedeki başlığı seçiyorum, kusuruma bakmayın.
öncelikle, feryadıyla gönül ferahlatan üstad erhan şentürkün dediği gibi "adam mı vurduk .." bir ay ceza nedir yahu?
ben burada hiçbir üyeye hakaret etmedim, alt tarafı bir trabzonspor futbolcusuna s... git dedim. onu savunanlara genel bir imada da bulunmadım. bunu bir üyeye demiş olsam perma ban atın hakkınız var derim. hayır en sonunda s.... gitmedi mi kopenhaga, yanlış bir şey söylememişim yaaaani.
çok ayıp ettiniz. bmn foruma en ihtiyaç duyduğum dönemde beni yalnız bıraktınız. yazıklar olsun kırgınım size.

HOPA'LI TS'Lİ
21.09.2022, 13:33
cümleten selamu aleyküm.
hangi başlığa yazacağımı bilemediğim için en tepedeki başlığı seçiyorum, kusuruma bakmayın.
öncelikle, feryadıyla gönül ferahlatan üstad erhan şentürkün dediği gibi "adam mı vurduk .." bir ay ceza nedir yahu?
ben burada hiçbir üyeye hakaret etmedim, alt tarafı bir trabzonspor futbolcusuna s... git dedim. onu savunanlara genel bir imada da bulunmadım. bunu bir üyeye demiş olsam perma ban atın hakkınız var derim. hayır en sonunda s.... gitmedi mi kopenhaga, yanlış bir şey söylememişim yaaaani.
çok ayıp ettiniz. bmn foruma en ihtiyaç duyduğum dönemde beni yalnız bıraktınız. yazıklar olsun kırgınım size.

Hoşgeldin Murathan

barsoom
21.09.2022, 19:16
Takım sakatlıklar hoca vs çok konuştuk da abi bizim ne zaman baskılı coşkulu desibel rekorları kıran bi taraftarımız olacak. Buna eminim ki dünyadaki takımını en çok seven onunla yatıp kalkan taraftarlar bizleriz ama buna da eminim ki takımı desteklemeyi tezahürat yapmayı o atmosferi çılgınlar gibi yaşamayı da bilmeyen kitle ne yazık ki biziz. Çok ironik

theo
21.09.2022, 19:50
Takım sakatlıklar hoca vs çok konuştuk da abi bizim ne zaman baskılı coşkulu desibel rekorları kıran bi taraftarımız olacak. Buna eminim ki dünyadaki takımını en çok seven onunla yatıp kalkan taraftarlar bizleriz ama buna da eminim ki takımı desteklemeyi tezahürat yapmayı o atmosferi çılgınlar gibi yaşamayı da bilmeyen kitle ne yazık ki biziz. Çok ironik

hem canlı izlerken hem de televizyon karşısında en çok sinirlendiğim şey bu.

ya arkadaş az biraz istanbul takımlarını örnek alın. tamam taraftar grupları arasında çok başlılık var. herkes kendi borusunu öttürme derdinde ama bari maç esnasında bir ağız birliği yapın. birisi bir şey geveliyor diğeri marş söylediğini sanıyor bir kısmının ağzında sigara elinde çekirdek.

hayır yapamadığımız bir şey değil. adamlar yaptığımızda kulaklarını tıkıyorlar. o zaman ne diye yapmıyoruz ya da yapamıyoruz.

tribün trabzonun sosyolojik yapısını o kadar güzel özetliyor ki. herkes her şeyi çok iyi biliyor ama çok iyi yapılan şeylerin sayısı çok çok az. vasata tamah eden bir kitle. sorsan acılar, dertler, kederler hep bizi buluyor!

Tahir61
21.09.2022, 21:51
<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Trabzonspor-Gaziantep maçı 56 dakika 43 saniye oynanmamış<br><br>90 dakikalık maçın 56 dakikası ölü zaman olarak geçirilmiş, top sadece 33 dakika 57 saniye oyunda kalmış<br><br>56 dakika 43 saniye zaman geçirme bu alanda bir dünya rekoru olarak kayıtlara geçmiş<br><br>Sonra, Türk futbolu niye çöp! <a href="https://t.co/wj1Y2WF81j">pic.twitter.com/wj1Y2WF81j</a></p>&mdash; M. Akif Koç (@m_akifkoc) <a href="https://twitter.com/m_akifkoc/status/1572590844166668288?ref_src=twsrc%5Etfw">September 21, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Yusuf BALCI
21.09.2022, 22:54
maç 10 dakika uzadı diye laf etmişlerdi. rezillik. kazanabilmemiz mucize şu maçı.

Gökhan Balcı
21.09.2022, 23:05
Uzun zamandır Nwakaeme tarafında yaşadığımız sıkıntıyı bu sene de ters kanatta yaşıyoruz. Djaniny Nwakaeme'nin daha az yeteneklisi hatta bence savunma katkısı olarak ondan da zayıf bir oyuncu. Geriye geldiği zamanlarda ise sadece eskortluk yapıyor adam. Halbuki Visca varken o bölgede hep bir kişi fazla oluyorduk ve savunmamız daha kolaylaşıyordu rakipleri. İşin kötüsü bugün sağ açığa kimi koysak Ömür Djaniny Umut Lahtimi fark etmez hep aynı sonuca ulaşacağız. Viscanın yokluğu haddinden fazla etkiledi bizi.

Onur Akyüz
21.09.2022, 23:32
<iframe id="twitter-widget-0" scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" allowfullscreen="true" class="" title="Twitter Tweet" src="https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=false&embedId=twitter-widget-0&features=eyJ0ZndfdGltZWxpbmVfbGlzdCI6eyJidWNrZXQiO lsibGlua3RyLmVlIiwidHIuZWUiLCJ0ZXJyYS5jb20uYnIiLCJ 3d3cubGlua3RyLmVlIiwid3d3LnRyLmVlIiwid3d3LnRlcnJhL mNvbS5iciJdLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X2hvcml6b25 fdGltZWxpbmVfMTIwMzQiOnsiYnVja2V0IjoidHJlYXRtZW50I iwidmVyc2lvbiI6bnVsbH0sInRmd190d2VldF9lZGl0X2JhY2t lbmQiOnsiYnVja2V0Ijoib24iLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwid GZ3X3JlZnNyY19zZXNzaW9uIjp7ImJ1Y2tldCI6Im9uIiwidmV yc2lvbiI6bnVsbH0sInRmd19jaGluX3BpbGxzXzE0NzQxIjp7I mJ1Y2tldCI6ImNvbG9yX2ljb25zIiwidmVyc2lvbiI6bnVsbH0 sInRmd190d2VldF9yZXN1bHRfbWlncmF0aW9uXzEzOTc5Ijp7I mJ1Y2tldCI6InR3ZWV0X3Jlc3VsdCIsInZlcnNpb24iOm51bGx 9LCJ0Zndfc2Vuc2l0aXZlX21lZGlhX2ludGVyc3RpdGlhbF8xM zk2MyI6eyJidWNrZXQiOiJpbnRlcnN0aXRpYWwiLCJ2ZXJzaW9 uIjpudWxsfSwidGZ3X2V4cGVyaW1lbnRzX2Nvb2tpZV9leHBpc mF0aW9uIjp7ImJ1Y2tldCI6MTIwOTYwMCwidmVyc2lvbiI6bnV sbH0sInRmd19kdXBsaWNhdGVfc2NyaWJlc190b19zZXR0aW5nc yI6eyJidWNrZXQiOiJvbiIsInZlcnNpb24iOm51bGx9LCJ0Znd fdHdlZXRfZWRpdF9mcm9udGVuZCI6eyJidWNrZXQiOiJvZmYiL CJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfX0%3D&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1572590844166668288&lang=tr&origin=https%3A%2F%2Fforum.bordomavi.net%2Fshowthr ead.php%2F59223-S%25C3%25BCper-Lig-7-Hafta-Trabzonspor-3-2-Gaziantep-FK-Ma%25C3%25A7-Sonucu%2Fpage60&sessionId=03a66241fd38a4179a43ef883399f9fe8ffb3ae8&theme=light&widgetsVersion=1bfeb5c3714e8%3A1661975971032&width=550px" data-tweet-id="1572590844166668288" style="position: static; visibility: visible; width: 550px; height: 803px; display: block; flex-grow: 1;"></iframe>
<script async="" src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

İşte böyle takımlara uzatmanın da uzatmasında son topta saplayacaksın. Biz de öyle yaptık netekim.

Kudurdular resmen başkanları hala açıklama yapıyor maçla ilgili. :D
<iframe scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" src="https://platform.twitter.com/widgets/widget_iframe.c4bdc17e77719578b594d5555bee90db.htm l?origin=https%3A%2F%2Fforum.bordomavi.net" title="Twitter settings iframe" style="display: none;"></iframe><iframe id="rufous-sandbox" scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" allowfullscreen="true" title="Twitter analytics iframe" style="position: absolute; visibility: hidden; display: none; width: 0px; height: 0px; padding: 0px; border: none;"></iframe><iframe scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" src="https://platform.twitter.com/widgets/widget_iframe.c4bdc17e77719578b594d5555bee90db.htm l?origin=https%3A%2F%2Fforum.bordomavi.net" title="Twitter settings iframe" style="display: none;"></iframe><iframe id="rufous-sandbox" scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" allowfullscreen="true" title="Twitter analytics iframe" style="position: absolute; visibility: hidden; display: none; width: 0px; height: 0px; padding: 0px; border: none;"></iframe>

HOPA'LI TS'Lİ
22.09.2022, 08:42
<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Trabzonspor-Gaziantep maçı 56 dakika 43 saniye oynanmamış<br><br>90 dakikalık maçın 56 dakikası ölü zaman olarak geçirilmiş, top sadece 33 dakika 57 saniye oyunda kalmış<br><br>56 dakika 43 saniye zaman geçirme bu alanda bir dünya rekoru olarak kayıtlara geçmiş<br><br>Sonra, Türk futbolu niye çöp! <a href="https://t.co/wj1Y2WF81j">pic.twitter.com/wj1Y2WF81j</a></p>— M. Akif Koç (@m_akifkoc) <a href="https://twitter.com/m_akifkoc/status/1572590844166668288?ref_src=twsrc%5Etfw">September 21, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Yere yatsana
Yere yatsana
Karbonat Erol
Yere yatsana

Dünya rekoruna imza attı Karbonat Erol
Üstelik 10. dakikada 2-0 önde olmasına rağmen

cakalkerem
22.09.2022, 09:26
sanırım VisCa yı mumla arar olduk..

Gelince ona da sallamaya başlarız...

Ekimde sahalara döner

Onur Akyüz
22.09.2022, 10:14
sanırım VisCa yı mumla arar olduk..

Gelince ona da sallamaya başlarız...

Ekimde sahalara döner
Sallamaya başlamışlardı zaten belki şimdi kıymeti bilinir.

Maranov
22.09.2022, 10:57
Benim bir sorum var Trabzonda yaşayan Trabzonsporlulara...
Kızılyıldız ve Gaziantep maçlarında yaklaşık 30 bini kombine olmasına rağmen tribunler neden boştu?
Her iki maça gelen taraftarlar neden yeteri kadar destek olmadı?
Bilet fiyatları sizce yüksekmiydi?
Maçların saatleri tribünlerin doluluğunu etkiliyor mu?

Çağlar Güleryüz
22.09.2022, 11:37
Trabzonspor-Gaziantep maçı 56 dakika 43 saniye oynanmamış

90 dakikalık maçın 56 dakikası ölü zaman olarak geçirilmiş, top sadece 33 dakika 57 saniye oyunda kalmış

56 dakika 43 saniye zaman geçirme bu alanda bir dünya rekoru olarak kayıtlara geçmiş

Sonra, Türk futbolu niye çöp! pic.twitter.com/wj1Y2WF81j (https://t.co/wj1Y2WF81j)
— M. Akif Koç (@m_akifkoc) September 21, 2022 (https://twitter.com/m_akifkoc/status/1572590844166668288?ref_src=twsrc%5Etfw) <script async="" src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Bu Erol'u tekme tokat döveceksin, eşek sudan gelene kadar.

cakalkerem
22.09.2022, 12:18
Kızılyıldız ve Gaziantep maçlarında yaklaşık 30 bini kombine olmasına rağmen tribunler neden boştu?

takımın top oynamaması
tribünlere yeterli kadar coşku vermemesi
takımın sahada yürümesini görmek istemediğinden de olabilir

doc holliday
22.09.2022, 12:37

Djaniny ruhsuzunu izlememek için olabilir.

ama ben yinede maçtaydım.seyirci az olmasına rağmen desteği fena değildi.eski taraftar olsa 2-0 dan sonra yuhalamalar başlardı

Oğuz ZEYTİN
22.09.2022, 12:46
takımın top oynamaması

O sebepten gitmeyenler, gitmesin zaten. Mad Max: Fury Road seyretsin.

Geçen sene başı Molde maçına bahane bulduk; Roma geldi, ona bile bir şeyler söylendi. Takım şampiyon olmuş ama benim necip hemşerilerimi tatmin edememiş.

Maranov
22.09.2022, 12:49
Djaniny ruhsuzunu izlememek için olabilir.

ama ben yinede maçtaydım.seyirci az olmasına rağmen desteği fena değildi.eski taraftar olsa 2-0 dan sonra yuhalamalar başlardı

geçen sene bizi şampiyon yapan seyirciydi...
Trabzonspor taraftar profili çok değişti, artık çok sabırlı ve maçın kazanılması için gerekli desteği veriyor.
Bu yüzden son iki maçtaki seyirci sayısı ve desteğin az olması taraftara yakışmadı.

Maranov
22.09.2022, 12:53
takımın top oynamaması
Abdullah Avcı'nın takımı sistemi gereği böyle oynuyor ve bir şeklide başarılı da oluyor.

Aslında coşkuyu tribünler verir ve futbolcuları motive eder.
Takım ritmini bulunca coskulu futbolda yavaş yavaş gelecektir.
Geçis süreci zararsız geçirmek için taraftarın desteği önemlidir.

AntiŞike
22.09.2022, 17:16
<iframe id="twitter-widget-0" scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" allowfullscreen="true" class="" style="position: static; visibility: visible; width: 551px; height: 803px; display: block; flex-grow: 1;" title="Twitter Tweet" src="https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=false&embedId=twitter-widget-0&features=eyJ0ZndfdGltZWxpbmVfbGlzdCI6eyJidWNrZXQiO lsibGlua3RyLmVlIiwidHIuZWUiLCJ0ZXJyYS5jb20uYnIiLCJ 3d3cubGlua3RyLmVlIiwid3d3LnRyLmVlIiwid3d3LnRlcnJhL mNvbS5iciJdLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X2hvcml6b25 fdGltZWxpbmVfMTIwMzQiOnsiYnVja2V0IjoidHJlYXRtZW50I iwidmVyc2lvbiI6bnVsbH0sInRmd190d2VldF9lZGl0X2JhY2t lbmQiOnsiYnVja2V0Ijoib24iLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwid GZ3X3JlZnNyY19zZXNzaW9uIjp7ImJ1Y2tldCI6Im9uIiwidmV yc2lvbiI6bnVsbH0sInRmd19jaGluX3BpbGxzXzE0NzQxIjp7I mJ1Y2tldCI6ImNvbG9yX2ljb25zIiwidmVyc2lvbiI6bnVsbH0 sInRmd190d2VldF9yZXN1bHRfbWlncmF0aW9uXzEzOTc5Ijp7I mJ1Y2tldCI6InR3ZWV0X3Jlc3VsdCIsInZlcnNpb24iOm51bGx 9LCJ0Zndfc2Vuc2l0aXZlX21lZGlhX2ludGVyc3RpdGlhbF8xM zk2MyI6eyJidWNrZXQiOiJpbnRlcnN0aXRpYWwiLCJ2ZXJzaW9 uIjpudWxsfSwidGZ3X2V4cGVyaW1lbnRzX2Nvb2tpZV9leHBpc mF0aW9uIjp7ImJ1Y2tldCI6MTIwOTYwMCwidmVyc2lvbiI6bnV sbH0sInRmd19kdXBsaWNhdGVfc2NyaWJlc190b19zZXR0aW5nc yI6eyJidWNrZXQiOiJvbiIsInZlcnNpb24iOm51bGx9LCJ0Znd fdHdlZXRfZWRpdF9mcm9udGVuZCI6eyJidWNrZXQiOiJvZmYiL CJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfX0%3D&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1572590844166668288&lang=tr&origin=https%3A%2F%2Fforum.bordomavi.net%2Fshowthr ead.php%2F59223-S%25C3%25BCper-Lig-7-Hafta-Trabzonspor-3-2-Gaziantep-FK-Ma%25C3%25A7-Sonucu%2Fpage60&sessionId=177cd215bfbf51daa2af2642d029c6eef9f410f8&theme=light&widgetsVersion=1bfeb5c3714e8%3A1661975971032&width=550px" data-tweet-id="1572590844166668288"></iframe>
<script async="" src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

ilk yarı- ikinci yarı değerlendirmesi var mı bilmiyorum , ama Uzatmalar hariç 2. yarıda oyunda kalan süre 10 dk. bile değildir.

Oyunu yavaşlatma tmm. yere yatmayı bi yere kadar anlarım da, 2. yarı yapılan hakkatten eşşeğin kulağına su kaçırmak!

ulan her dakika bi adam kendini yere atar mı?

merak ediyorum 90+7 de gelen golden sonra yaklaşık 3-4 dk oynandı, neden o ara krampların hepsi geçti??
<iframe scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" src="https://platform.twitter.com/widgets/widget_iframe.c4bdc17e77719578b594d5555bee90db.htm l?origin=https%3A%2F%2Fforum.bordomavi.net" title="Twitter settings iframe" style="display: none;"></iframe><iframe id="rufous-sandbox" scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" allowfullscreen="true" style="position: absolute; visibility: hidden; display: none; width: 0px; height: 0px; padding: 0px; border: none;" title="Twitter analytics iframe"></iframe>

theo
22.09.2022, 17:43
bartra saldı şifayı... ne ızdırap kaldı bünyede ne sızı...

ilk yarı- ikinci yarı değerlendirmesi var mı bilmiyorum , ama Uzatmalar hariç 2. yarıda oyunda kalan süre 10 dk. bile değildir.

Oyunu yavaşlatma tmm. yere yatmayı bi yere kadar anlarım da, 2. yarı yapılan hakkatten eşşeğin kulağına su kaçırmak!

merak ediyorum 90+7 de gelen golden sonra yaklaşık 3-4 dk oynandı, neden o ara krampların hepsi geçti??
<iframe scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" src="https://platform.twitter.com/widgets/widget_iframe.c4bdc17e77719578b594d5555bee90db.htm l?origin=https%3A%2F%2Fforum.bordomavi.net" title="Twitter settings iframe" style="display: none;"></iframe><iframe id="rufous-sandbox" scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" allowfullscreen="true" style="position: absolute; visibility: hidden; display: none; width: 0px; height: 0px; padding: 0px; border: none;" title="Twitter analytics iframe"></iframe>

Gökhan Balcı
22.09.2022, 18:02
Taraftarımızı ben biraz şuna benzetiyorum. Hani mesela bir standup gösterisi olsun konu. Parasını veriyorsun ve bir performans bekliyorsun. Eğer seni güldürürse alkışlıyorsun yoksa put gibi duruyorsun. Senin oraya gelişin manasız hale geliyor gözünde. Böyle bakıyorum biraz ben. Takım bir şey oynarsa oraya gelen taraftara bunun karşılığını ödemiş gibi oluyor ve taraftar da destek veriyor. Sanki takım için oraya gelinmemiş de takım taraftarı eğlendirmek için sahneye çıkmış gibi yani.

Gürkan Asma
22.09.2022, 18:55
Taraftarımızı ben biraz şuna benzetiyorum. Hani mesela bir standup gösterisi olsun konu. Parasını veriyorsun ve bir performans bekliyorsun. Eğer seni güldürürse alkışlıyorsun yoksa put gibi duruyorsun. Senin oraya gelişin manasız hale geliyor gözünde. Böyle bakıyorum biraz ben. Takım bir şey oynarsa oraya gelen taraftara bunun karşılığını ödemiş gibi oluyor ve taraftar da destek veriyor. Sanki takım için oraya gelinmemiş de takım taraftarı eğlendirmek için sahneye çıkmış gibi yani.

Bu dünyanın heryerinde böyle zaten. Mesele para meselesi değil, performans göremeyince öyle olur insanlar modları düşer.

AntiŞike
22.09.2022, 20:10
bartra saldı şifayı... ne ızdırap kaldı bünyede ne sızı...

:))

madem öyle şifa dağıtır bi özelliği var, ilk dakikalarda salsın şifayı da, hem rakibi aygın baygın yerlerde süründürmesin boşuna, hem de bize son dakika heyecanı yaşatmasın :)

Gökhan Balcı
23.09.2022, 03:49
Bu dünyanın heryerinde böyle zaten. Mesele para meselesi değil, performans göremeyince öyle olur insanlar modları düşer.
Mesele para meselesi elbette değil onu örnek olarak verdim. Demeye çalıştığım şey taraftar takımın ateşleyici gücü olmazsa iç sahada oynamanın bir manası kalmıyor. 11 tane adam her zaman istediği performansı veremeyebilir ama oraya gelen insanlardan beklenen sadece bağırması yahut ıslık çalması. Bir de şunu fark ettim ne zaman maçta gergin bir an olsa bizim taraftara acayip yarıyor. Mesela hakem bizi doğrasa ya da rakip oyuncular gıcık işler yapsa herkes deliriyor o güzel :D

HOPA'LI TS'Lİ
23.09.2022, 08:16

2. devre futboldan nefret ettim Gaziantep'li oyuncuların kötü niyeti yüzünden

45 yıldır futbol izlerim böyle bir maç daha doğrusu yarı devresi izlemedim.

Tamamen art niyetliydiler. Hatta bazıları numaradan sedye işareti yaptı yahu olacak iş değil.

Ekran başında sinirden deliye döndüm. 2. devre futbol oynama niyetleri yoktu.

90+ dakikaların 6.sında o kadar çıldırdım ki Yüce yaradana dua ettim, Allah'ım şu kötü niyetli takımı yenelim diye ve 1 dakika sonrası gol geldi. İlahi adalet diye haykırdım evin içinde.

TS-GFK maçının 2.devresi sporun fair play ruhuna da aykırıdır.

AntiŞike
23.09.2022, 09:53
2. devre futboldan nefret ettim Gaziantep'li oyuncuların kötü niyeti yüzünden

45 yıldır futbol izlerim böyle bir maç daha doğrusu yarı devresi izlemedim.

Tamamen art niyetliydiler. Hatta bazıları numaradan sedye işareti yaptı yahu olacak iş değil.

Ekran başında sinirden deliye döndüm. 2. devre futbol oynama niyetleri yoktu.

90+ dakikaların 6.sında o kadar çıldırdım ki Yüce yaradana dua ettim, Allah'ım şu kötü niyetli takımı yenelim diye ve 1 dakika sonrası gol geldi. İlahi adalet diye haykırdım evin içinde.

TS-GFK maçının 2.devresi sporun fair play ruhuna da aykırıdır.

Merak ediyorum böyle bir maç Avrupada veya İngiltere Premier Ligde oynansa ne olur? 30 dk. topun oyunda kalması O haftanın, o ayın futbol konusu olur herhalde.
...
Ancak Antepli futbolcuların yaptığı ile futbolun hiç alakası olmasa da, bunu eleştirsekte buna çanak tutan hakem ile birlikte, bu duruma itiraz , isyan etmeyen ,oyun her durdurulduğunda karşı takım futbolcusunu, hakemi baskı altına almaya çalışmayan, oyunu hızlandırmak istemeyen kendi futbolcularımızda da suç var. ne olursa olsun, buna bu kadar fırsat vermek bizim de eksikliğimiz.
Taraftar da aynı şekilde. Evet zaman zaman ıslıklar ve protestolar oldu ancak, öyle protesto olmalı ki, futbolcu bir sonraki pozisyonda aynısını yapamayacak şek,lde baskıyı hissetmeli ve tekrar yere yatarken 2-kez 3 kez düşünmeli. Ve hakem de o baskıyla, 9 dakika değil, 15 dk uzatma verse de taraftasın yoğun protestosuna maruz kalacağını bilmel,, bunu hissetmeli.

Özetle, hakemle beraber futbolcularımız ve taraftarımızın verdiği-vermediği tepki ile alakalı davranış ve profilini de eleştirmemiz gerekir.

doc holliday
23.09.2022, 11:15
Merak ediyorum böyle bir maç Avrupada veya İngiltere Premier Ligde oynansa ne olur? 30 dk. topun oyunda kalması O haftanın, o ayın futbol konusu olur herhalde.
...
Ancak Antepli futbolcuların yaptığı ile futbolun hiç alakası olmasa da, bunu eleştirsekte buna çanak tutan hakem ile birlikte, bu duruma itiraz , isyan etmeyen ,oyun her durdurulduğunda karşı takım futbolcusunu, hakemi baskı altına almaya çalışmayan, oyunu hızlandırmak istemeyen kendi futbolcularımızda da suç var. ne olursa olsun, buna bu kadar fırsat vermek bizim de eksikliğimiz.
Taraftar da aynı şekilde. Evet zaman zaman ıslıklar ve protestolar oldu ancak, öyle protesto olmalı ki, futbolcu bir sonraki pozisyonda aynısını yapamayacak şek,lde baskıyı hissetmeli ve tekrar yere yatarken 2-kez 3 kez düşünmeli. Ve hakem de o baskıyla, 9 dakika değil, 15 dk uzatma verse de taraftasın yoğun protestosuna maruz kalacağını bilmel,, bunu hissetmeli.

Özetle, hakemle beraber futbolcularımız ve taraftarımızın verdiği-vermediği tepki ile alakalı davranış ve profilini de eleştirmemiz gerekir.

Hakemlerimizin yönetimide maalesef bu anti futbola katkı veriyor.Tff veya mhk bu işe el atmalı.

Dünya futbolunda artık pek çok ligde kafa kafaya çarpışma v.s. Gibi önemli sakatlıklar yaşatacak bir durum olmadıkça oyun durdurulmuyor.Benim önerim bu modele geçilmesi.

AntiŞike
23.09.2022, 11:24
Hakemlerimizin yönetimide maalesef bu anti futbola katkı veriyor.Tff veya mhk bu işe el atmalı.

Dünya futbolunda artık pek çok ligde kafa kafaya çarpışma v.s. Gibi önemli sakatlıklar yaşatacak bir durum olmadıkça oyun durdurulmuyor.Benim önerim bu modele geçilmesi.

Bence fedarasyonun 1. hedefi ne avrup şampiyonası, ne Dünya kupası olmalı. 1. nolu hedefi topun oyunda kalma süresini Avrupa seviyesine çıkartmak olmalı
Bu olduğunda zaten otomatikman Avrupa klüpleri ile daha başa baş müdahale edebilecek duruma geleceğiz. Aksi halde Türk futbolcular kendini yere atmaktan, faul beklemekten top oynamıyor.

gurur6134
23.09.2022, 12:03

Sehir disindan ve avrupadan kombine sahibi cok kisi var tanidigim sirf klube destek olmak icin alip senede 2 3 maca giden ustune devir etmeyen baskasina maclarda sebeplerden birisi de bu olabilir..son mac mesela 35 bine yakin bilet satildi gozukuyordu kombineler icinde en fazla 25 bin kisi vardi icerde..