PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10

David_LuiZ4
12.09.2022, 23:59
Hocanın onayı olmadan veya onun istemediği oyuncu alınabileceğini mi sanıyorsunuz. Takımın başında Hüseyin Ünal yok. Gençleri Avcı aldırmamıştır sadece

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şöyle bir şey olabilir hoca listeyi vermiştir listedeki 1. 2. sıradaki oyuncular yerine alt kategorideki oyuncular alınmıştır..Dediğim gibi hoca ayrılırsa bi zaman sonra yapacağı açıklamalardan kim üzüm yemek istiyor kim bağcıyı dövmek istiyor konusunda fikir edinebiliriz..Ertuğrul Doğan ile samimi hoca bazı konuları dillendirmek istemeyebilir transfer konusunda..Adama bu seneyi bu adamlarla idare et de denilmiş olabilir..

Mühendislik değil kalitesizlik kokuyor kadro bu açık..

Varlıbaş61
Hoca diyor ki: “ Sağlıklı gitmeyen bir durum var. “

Vay anasını be, tespit gibi tespit !

Mehmet Sarigül
Apo, Uğurcan ve Baka gonderilmeliydi.

Zaten ikisinin de amacı bir şampiyonluk görmekti. Onu da gördüler.

Oyuncularımızı iyi okutabilecek bir tranfer çevremiz de olmadığı için yetenekli ama kafa olarak bitik oyuncularla oynuyoruz.

Takım icinde büyük sorunlar var, bazı futbolcularda büyük sorun var....

Sahada bir TAKIM yok!....

Sadece Uğurcan'a bakın yeter...

nakzo
Niye sürekli maçların başında ilk 10-15 dk içerisinde bir gol yiyoruz.

Maç kurtaran bir kalecimiz yok artık ondan her gelini içeri alan sıradan bir kalecimiz var.

serdaracıl
13.09.2022, 00:00
saçmalıyorsun. kadro çöp felan değil. üzüntüyle yazıyosunuz. bu kadro çok iyi. sorunlar farklı. sendeki oyuncular hepsi herhangi bir takımda banko 11 oynayacak kapasitede. adanada yusuf sarı felan vardı.

Kadro çöp bile değil. Çöpten de öte

FztNaci
Maxi Gomez beğendiğim.
Biraz eli yüzü düzgün bir oyun şablonunda yeterli sayıda top taşıyabilsek sanki 25 leri falan rahat görebilecek havası var.
Daha öncede yazdım gerçi, korkum adamı Cardozo yalnızlığına terk edip küstürecek bir süreç yaşamadan toparlansak keşke.

Surmeneli_91
hoca topu oyunculara attı hadi bakalım gerçek kaos başlıyor :(

Estragon
13.09.2022, 00:01
Hocanin oynatmak istedigi oyun nedir ya, gercekten merak ediyorum. Butun herseyin planli bir sekilde yapildigini varsayin. Transferler filan, hocanin hayali nasil bir futbol. Ne oynamak istiyor, hangi prime takim gibi.

talsuv61
Ben oyuncularımızın kaliteli fakat hocanın kalitesiz olduğunu düşünmeye başladım. Kadrosu bizden kötü takımlar bizi eziyorsa kabahat hocadadir

Oğuzhan Fidan

geçmiş olsun. tehlikeli durumlar. bunu yapan hocalar genellikle istifa ile sonuçlandırır.

kaçarava
Kopenhag maçında stattaydim.Ozellikle baktım Bizim orta saha yok..yay çevresi hep beyazlı bide resmen Orta saha yok..yan pas geri pas diye oyunculari suçluyorlar birde ..Ne yapsın defans baskı yediğinde ortada kimse Yok..yana yada kaleciye dönüyor mecbur..Dikine oynamıyoruz çünkü orta yok..ya mecburen uzun yada bek ile alver..
Rakip bizim gibi korkmuyor çünkü orta blokta kalabalık durup sonra da basıyor. Orada oyun kurmak için ayağı iyi 8 numaranın tek çare olacağını düşünenlere gülüyorum. Organize olmadan çıkamazsın oradan.

İşin kötüsü top rakibe geçtiğinde de orta saha yok. Bu da önemli.

Rakibin geçiş hücumlarını izlemek işkenceye dönüştü artık. Korakor oynayacak, alan savunacak, hamle zamanlamasıyla top kazanacak tek adamın yok.

Şu takımda top kazanacak tek adam Abdülkadir Ömür, o da ileriye pres yaparken. Orta sahada alan savunamaz.

Helva gibi orta sahayla çok geçiş yeriz daha.

serdaracıl

Ne meraklıymışsınız arkadaş kaosa

Nazim Can
13.09.2022, 00:02
Kadro Çöplük ...Kimse kendini kandırmasın.

Gecen seneden Nwakaeme ve Corne gitti birde kiralik solbek ilk 11 den Edgar zaten sakatlandi hala boşta, yerlerine alinan oyuncular Nwakaeme hariç tartışılmaz ki bu takımı bu halden Nwakaeme bile kurtarmaz.

Adem Erdoğan
13.09.2022, 00:02
Yapacağın şey sadece defansın önüne 2 tane adam koyup forvetin arkasında 1 hobit eksik oynatmak.
Geçen sene yapıp şampiyon olduğun şey, bu kadar basit.

samatyaboy
13.09.2022, 00:03

2 haftadır söylüyorum, Bartra iyi stoper falan değil.Ayakları çok iyi olduğundan yanıltıyor bizi.

chopper61
Abdulkadir - Uğurcan emekleriniz için teşekkürler , yolunuz açık olsun.

Hoca da hırs Yok ki ... uyuşuk model istiyor..Ne Zaman birisi meydan okusa karşılık veremiyor... poker de el yükseltme gibi..bize el yükselten herkesten pas diyip kaçıyoruz..eziliyoruz ve kabulleniyoruz.. Trabzonsporu yenenlere bakın hep Tempo yapanlar..Kayseri bile kupa rövanşında ezdi bizi..

Oğuzhan Fidan
Hocanin oynatmak istedigi oyun nedir ya, gercekten merak ediyorum. Butun herseyin planli bir sekilde yapildigini varsayin. Transferler filan, hocanin hayali nasil bir futbol. Ne oynamak istiyor, hangi prime takim gibi.
pas disiplininden çıkma. defansa dön sürekli garanti oyun oyna. dikine pas atma. (kanatlara inip boş orta açabilirsin ama) bazen onada kızıyor hocamız gerçi. oynatmak istediği sabırlı ve disiplinli oyundanda çıktık bence. panik havasındayız. bu şekilde hiçbir takımı mağlup edemez bu takım. şu görüntüyle çok zor. inanılmaz savruk oynuyoruz.

sasort
Adana haketti demeyin iki pas yapamadı takım terezegeut denen adam kim aldı o kadar para verip adam geç yok asist yok bir tane adam geç yok kanat yok bir visca vardı o gitti kanat yok orta saha olsun direnç yok pres yok ne bileyim baskı yok oyunu çevirme yok bir tane topçu ileri de top alıyor karşısında tek takip ya tek atacak yer arıyor fellik fellik yazık ya

Bacasetas bardhi ömür Yusuf bunlar aynı tip oyuncular bunların ikisi oyunda ise sen bu oyunu kaybedersin

Hele bacasetas ne işe yarıyor orta sahada ya bardhi koy ya bu yunani köy ikisi olmaz arkaya gabin gibi çam yarması

Dalga mı geciyorsun bizimle

Sen bu takımın Trabzon'un genç takımına orta sahada üstünlük kuramaz

nakzo
13.09.2022, 00:04
saçmalıyorsun. kadro çöp felan değil. üzüntüyle yazıyosunuz. bu kadro çok iyi. sorunlar farklı. sendeki oyuncular hepsi herhangi bir takımda banko 11 oynayacak kapasitede. adanada yusuf sarı felan vardı.

Kadro tam bir fiyasko kim iyi bardimi iyi eren mi iyi 1 tane isabetli ortası olmayan solbekcik eren gbamin sakarımi iyi dogucan mı iyi muhteşem defans 2 limizmı iyi yüz yılın kazığı trezeguet mı iyi yoksa dünyanın en iyi ama her topu içeriye alan kalecimiz iyi iyi olan bir umut ben başka hiçbir halt göremiyorum hamsik bile bitmiş hicbir halt oynamıyor bu kadroyu şenol gelecek uçuracak bir üfleyecek uçacaz yani.

serdaracıl
Yapacağın şey sadece defansın önüne 2 tane adam koyup forvetin arkasında 1 hobit eksik oynatmak.

Aynen

Salih Kara
Aynen Trezequet ilk geldiğinde tüm forum istemedi, olmaz dedi aynen öyle oldu çok iyi hatırlıyorum, bu futbolu değil Nwakaeme, Maradona bile kurtarmaz.

Maç başlıkları hala orada duruyor. Nwakaeme'ye kızan eleştiren yaşlandığını gitmesini gerektiğini söyleyen de bizlerdik. Trezequet gelince deli gibi sevinip, Nwakaeme'den daha iyi olduğunu savunan da bizdik. Biz derken forumun genel düşüncesinden bahsediyorum. Şimdi ise skora göre yorum yapılıyor işte. Skor taraftarıyız. 2-3 maç kaybedince yine fabrika ayarlarımıza geri döndük.

kaçarava

Takım mücadele olarak yumuşak bir takım. Rakipler baskılı başlayınca bocalıyoruz. Pasla çıkamıyoruz. Avrupalı acımyor tabii. Bu maç ise duran toptan yedik ama oyun yine golü çağırıyordu.

Manava61
13.09.2022, 00:05
Hoca 4-3-3ten vazgeçip 4-2-3-1’e yani ilk geldiği döneme ve geçen sezonun ilk yarısına dönmeli.

yorumsuz6117
geçmiş olsun. tehlikeli durumlar. bunu yapan hocalar genellikle istifa ile sonuçlandırır.

3 yıllık alacağını almadan gitmez...

serdaracıl
Maç başlıkları hala orada duruyor. Nwakaeme'ye kızan eleştiren yaşlandığını gitmesini gerektiğini söyleyen de bizlerdik. Trezequet gelince deli gibi sevinip, Nwakaeme'den daha iyi olduğunu savunan da bizdik. Biz derken forumun genel düşüncesinden bahsediyorum. Şimdi ise skora göre yorum yapılıyor işte. Skor taraftarıyız. 2-3 maç kaybedince yine fabrika ayarlarımıza geri döndük.

Aynen

My
Her iyi gidilen sezonda yaptığımız gibi.Yeminlen ben bu sezondan hiç bir şey anlamadım. Neyi niye yaptık hiç bir şey anlamadım. Yazılacak o kadar çok şey var ki. Hoca futbolcular taraftar felan ilkin bir sakinleşmesi lazım dicem de kim dinler bu saatten sonra.

Diğer büyük takımlarda büyük ölçüde kadrolarını değişti, bu uyum sorunu neden sadece bizim dilimizde ?Sevgili kardeşim uyumla felan ilgisi var da dediğin gibi yok. Yine aynı kontrol futbolunu oynayacaksak Vakayı niye gönderdik de açık alan futbolcusu olan, arkaya kaçan bir Trzege aldık. Uymuyor bu planlama anlıyor musun. Takımda Baka ve Abdüş gibi iyi iki tane 10 numara varken iki tane daha niye aldık? Ben Abdüşü ve ya Bakayı satıcaz zannettiydim mesela. Takımda Hamşikin işini yapacak başka bir tane adam yok. Var da kötü felan değil. Yok. Siopisimiz var bir de Gbamin aldık. DOğucan aldık :) Etti mi 3 de 6 numara. Ama en önemli olan yere adam almadık. Sağ Kanat Sol Kanat almadık. 10 numaralardan devşirme, bugün de santrafordan devşirme kanat kullanıyoruz. Yani demek istediğim acayip dengesiz ve neden böyle bir şey yaptığımızı anlamadığım bir acayip planlamayla senin dediğin işte o bloklar arası uyumu mahfettik. Herkes bir sakin olsa bence; hoca futbolcular taraftar zamanla sakatlarında dönmesiyle bir şeyler biraz daha düzelir dicem de herkes kontrolü kaybetti. Ama herkes.

chopper61
Avcı Manchester CİTY yi örnek alıyoruz dediğinde uçma ve adam gerçekçi ol demiştim..Ne Zaman hava yaparsan..o Zaman gaz kaçağı oluşur.. Hiç şaşmaz.

Oğuzhan Fidan
13.09.2022, 00:06
şu lanet sakatlıklar yakamızı bıraksa iyi kötü karma takımlarla tutunacaktık. toparlıyoruz dediğimiz anda çok önemli adamımız gidip sakatlanıyor. çok büyük talihsizlikler yaşıyoruz. allah sonumuzu hayır etsin

Antonio
Bu takım pas oyunu OYNAYAMAZ ÖYLE YETENEKLİ BİR OYUNCU GRUBU YOK .YETENİKSİZLER ORDUSU.SIOPİS ORTADA OYNAYACAK TAKIM KOMPLE DEFANS YAPACAK BELKİ BİRTANE ARAYA SIKIŞTIRIRSA KAZANACAK BU FİYASKO KADRO BAŞKA MAÇ KAZANAMAZ.BU KADRO GEÇİŞ YEMEYECEK BU KADRO RAKİBİ KALESİNE BÖYLE KOLAY GETİRMEYECEK BU SIÇTIMIN PAS OYUNUNU YETENEKLİ VE HIZLI ADAMLARLA OYNARSIN BUNLA DEĞİL.

En iyisi geriye yaslanıp kontra oynayacağız.

nakzo
La adana neyi haketti x bir istanbul takımı 5 ler bu adanayı berbat bir takım defansı leş işte bizim tarihimizin en iyi kadrosu bu leş takıma yenildi tıpkı antalya leşine yenildikleri gibi.

kaçarava
Nwakaeme de bitmişti artık. bjk maçında hoca çıldırdı forvete attı onu baktı olmadı devrede çıkardı. Gitmiyordu fiziği. Hee ölüsü şu takımda oynardı ama gitme sebebi sözleşmesi zaten. 1 sene daha kontratı olsa yollamazdık.

ibrahim ŞEN
Sorgulucaz diyor abi sorgulamayla falan olacak iş degil bu ama sittin sene kendi istegiyle gitmez bu adam

Nazim Can

aynen öyle, bende onu diyorum adam akilli bende dahil bir boktan anladigimiz yok, skora göre ben demistimcilik oynuyoruz, ama Avcinin sictiginin gerçeğini hiçbirşey örtemez.

Muhammet Ali Senocak
13.09.2022, 00:07
Şöyle bir şey olabilir hoca listeyi vermiştir listedeki 1. 2. sıradaki oyuncular yerine alt kategorideki oyuncular alınmıştır..Dediğim gibi hoca ayrılırsa bi zaman sonra yapacağı açıklamalardan kim üzüm yemek istiyor kim bağcıyı dövmek istiyor konusunda fikir edinebiliriz..Ertuğrul Doğan ile samimi hoca bazı konuları dillendirmek istemeyebilir transfer konusunda..Adama bu seneyi bu adamlarla idare et de denilmiş olabilir..

Mühendislik değil kalitesizlik kokuyor kadro bu açık..Yine onun istediği oyuncular değilse restini çekeceksin o zaman bu taraftar seni sonuna kadar baş tacı yapardı.
Transferlerde ki başarısızlığın büyük kısmı da hocaya yazar bir tane sağ kanat yedek istemiyorsun. Takımı 10 numara ile dolduruyorsun.

yorumsuz6117
3. Golü açıklasın Avcı..

Antonio
Hoca 4-3-3ten vazgeçip 4-2-3-1’e yani ilk geldiği döneme ve geçen sezonun ilk yarısına dönmeli.

Dönmez gitmek istiyorsa uçuruma sürükler.

Oğuzhan Fidan
13.09.2022, 00:08
Takım mücadele olarak yumuşak bir takım. Rakipler baskılı başlayınca bocalıyoruz. Pasla çıkamıyoruz. Avrupalı acımyor tabii. Bu maç ise duran toptan yedik ama oyun yine golü çağırıyordu.
oyun golü sürekli çağırıyor zaten. hissediyorsun gol yiyeceğini. geçen sene atarız diyoduk. bu sene tam tersi.

Larking
13.09.2022, 00:08
Bartra %70 topla oynayan bir takımın ideal stoperi olur,Lamasia ekolünden.
Topa sahip değilsen Bartra sallanıyor.

ibrahim ŞEN
13.09.2022, 00:09
3. Golü açıklasın Avcı..

Geçiş golu yedik falan diye anlatıyo karsısında olucan yaww bi sktr git diye şamarı basıcan her maç sonrası cıkıp yedigimiz golleri anlayor

kaçarava
oyun golü sürekli çağırıyor zaten. hissediyorsun gol yiyeceğini. geçen sene atarız diyoduk. bu sene tam tersi.

Takım reaksiyon bile veremiyor. Golden sonra saırılmakla, antrenmadan gülerek poz vermekle olmuyor bu işler. Takım kimyası bozuk. Hoca yeni anladı bir şeyler ters gidiyor diyor. Günaydın hocam.

Sacit
4 dk uzatmalarda rakibe 3 tane net pozisyon verdin sonuncusu gol oldu
utanç verici kepazelik

geçen sezondan beri her maç rakibe şahane pozisyonlar veriliyor
bu hastalık devam ediyor

David_LuiZ4

Adana'da Svenson Zybua Onyekuru Inler Belhanda Rodrigues Akintola gibi adamlar da var..Oraya Yusuf Sarı'yı aklınca iliştirip ADS'nin kadrosunu çöp ilan edemezsin..Kadro kalitemiz berbat işte başka takımlardaki 1 2 çürük adamı baz alarak bizimkiyle karşılaştırma ve kıyaslama yapmayın..

Bizdeki topçuların büyük çoğunluğu temel futbol bilgisinden yoksun adamlar..Hangileri olduğunu defalarca yazdım..Hamsik Bartra Gomez dışında hiçbir oyuncu üçüzlerin kadrosunda direkt oynatacağın adam olamazlar..

Mehmet Cihan Kocaman
13.09.2022, 00:10
Onur kadro dışı bırakıldıysa Uğurcan da bırakılmalı. Yok öyle abin üzerinden ayar vermek. Yemişim senden gelecek olan bilmem kaç milyon euroyu.

jpositve
3 lü oynuyorduk. Ogün libero, yanında CEngiz - OSman.https://i.hizliresim.com/40h0cnh.png
https://www.transfermarkt.com.tr/spielbericht/index/spielbericht/3164243

Nazim Can
Topa sahip değilsen Bartra sallanıyor.

Takim savunmasinin bu kadar lakayıt olduğu bir takimin stoperlerini eleştirmek bence biraz haksızlık olur, rakipler akin akin o kadar üstümüze geliyor ki stoperler ister istemez hata yapıyor, Savunması ile ünlü olan Avcinin bu halleri düşmesi trajikomik.

Cem Balcı
https://i.hizliresim.com/bq4fhg1.png

Şu nasıl bir rezalet ya.Trezege'ye bak,bir de Bardhi'Ye.
Ne şimdi şu baraj mı?

sasort

Ya 2 on libero
Gabin oynatacaksan hamsik gibi yanlız genç olandan bu halinden bahsetmiyorum önlerinde bir tane hobbit

Her maç aynı bıktım ya 3 hobitle maçı bitiriyoruz

Biz beratı niye sattık arkadaş

Gabin mı berat mı berat en azından pas atıyordu bunda o da yok

alp.ckmk29
Ligin 16,17 ve 18. Sıradaki çöp takımları zorla yenebildik.

Fener, Bjk, Başak, Konya şu dönemde denk gelseydi adımız sıralamada son 4 içindeydi arkadaşlar.

Acilen teknik heyetin istifa etmesi gerekiyor.

Umut bozok, MAXİ GOMEZ, janiny forvet rotasyonu mundar olacak

sakosako
geçen sene olan şey her sene olan birşey değil arkadaşlar. her sene açık ara farkla şampiyonluk olmuyor. bu sene de olmayacak. herkes dip dibe gidecek birisi şampiyon olacak. kim şampiyon olacak göreceğiz, son haftaya kadar sürer bence. bu sene böyle bir sene gibi görünüyor. biz geçen sene olağanüstü birşeye alışınca bu sene öldük bittik edebiyatı yapıyoruz (gerçi geçen sene 15 puan öndeyken de fbye şampiyonluğu kaptırdığına inanan mantık ve matematik abidesi bir kitle de vardı neyse o konulara girmeyelim). şuan kötü oynadığımızı kabul ediyorum bu hepimizin sahada gördüğü birşey ama düzelmeyecek birşey de değil. takımın fiziksel durumu çok kötü. takım halinde savunma yapamıyoruz. geçen sene maçları ne kadar rahat izlediğinizi düşünün. bu takım gol yemez rahatlığıyla izliyorduk hepimiz. bu sene bunu kaybettik. şuan liderle puan farkı 4. dünya kupasına kadar bir şekilde elimizden gelenin en iyisini yapıp o araya kendimizi en az zararla atmamız lazım, devre arası +1,2 transfer gelecek. sakatlar geri dönecek. o ara zaten bize kamp gibi gelecek. bir şekilde düzlüğe çıkarız. an itibariyle kötüyüz evet, ama enseyi karartacak bir durum da bence yok. uefa'da gruptan çıkabilirsek çıkarız, çıkamazsak 3. olup konferansta sonuna kadar gitmeyi hedefleyebiliriz. genel olarak başarıları 3 yıl 5 yıl gibi periyotlarda değerlendirmemiz gerekir diye düşünüyorum. üst üste 2 sene şampiyonluk inanılmaz zor birşey bizim ligde, özellikle trabzonspor için gerçekçi olalım. ne demek istediğimi anladınız. 3 senede 2 şampiyonluk 5 senede 2-3 şampiyonluk gibi orta vadeli hedefler koymalıyız. bu sene avrupa potasında bitirir ve avrupa kupalarında olabildiğince çok tecrübe kazanabilirsek gayet olumlu bir sezon olarak yorumlarım kendi adıma. günlük hedefler yerine orta vadeli makul hedefler daha mantıklı planları getirir. başarı da aslında bu çizgide gittiğin zaman geliyor. diyeceğim o ki, sakin kalmakta fayda var.

bu maç özelinde söylemek istediğim tek şey, trezeguet varken her maç 10 kişi oynuyoruz. naci inanılmaz akıllı ve hareketli, kalitesi bariz belli, adam o kadar iyi ki takımın geri kalanı ona ayak uyduramadı son 10 dk izlediğimiz kadarıyla. bundan sonra naci 11 başlamalı, trezeguet görmeye tahammül edemiyorum artık. sıradaki durak içeride kızıl yıldız maçı. hayırlısı olsun. desteğe devam.

Halil Alemdar
13.09.2022, 00:11
Hoca çıldırmış yine geçiş meçiş zırvalıyor birader orta sahan bomboş fiziksel olarak rezil haldesin adamlar heralde hızlı geçecek herkes senin gibi yana dön geriye dön futbolu mu oynuyor. Uefa gruplarında sonuncu olacağız bu taktikle.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gudoz81
Böyle mağlubiyetler takımın motivasyonunu düşürüyor. Hoca beraberliğe razı olmayıp önlem almıyor.
Ama kazanmayı da beceremiyor.
İş o zaman sarpa sarıyor, bazen kaybetmemek de kazançtır bu ligde.
Hadi takım yeni kuruldu hadi biraz zamana ihtiyacı var madem
Ne adam ozaman ona göre oynatsana
Hoca kibir yapıyor bence...tehlike

nakzo
En iyisi geriye yaslanıp kontra oynayacağız.

Başka çare yok zaten hoca mecbur buna dönecek gram futboldan anlamayanların gazına geldi kendinide bizide rezil etti.Adam şu oyuncu grubuna tarihin en iyi kadrosu diyor buna inanmış sol beki eren sağ beki larsen olan sol trezege ve bardinim takımın yıldızları olduğu takımın şampiyon olabileceğine inanmış şenol bizi şampiyon yapacakmış.

olcay_61
Yahu bırakın istediği oyuncular da olsa bu taktik anlayışla bi cacık olmaz
Saçma sapan dizilim saçma sapan tercihler yetti artık

yorumsuz6117
Adama 3 yıllık sözleşme teklif etmesen belki istifa edebilirdi ama artık asla kendi isteğiyle gitmez, 3 yıllık parasını vermeden gönderemezsin..

MacqAli
Şampiyon olurkende böyle oynuyorduk biz birkaç arkadaş burda söyledik geri hepiniz zafer sarhoşuydunuz boşuna konuşmayın kenara çekilin biz konuşalım. Geçen sene Allah acıdı bizi şampiyon olduk kısır futbol birkaç oyuncumuzun ekstra golleri sayesinde şampiyon olduk. Ben size geçen seneden beri 5 tane iyi maçımız yok diyorum siz bana Trabzonspor düşmanı diyorsunuz. Bu camianın asıl düşmanı sizlersiniz devekuşları,hadi gömün kafanızı biryerlere. Bekliyorum bana cevap verecek cesaretiniz var mı? Hodri meydan burdayım!Ne oldu yani haklı mı çıktığını sanıyorsun. Sen ne istiyorsun ünal karaman gelsinde 36 lig macının 26 sında çok süper oyunla öne gecmek. Sonra son dakikalarda goller yiyip oyunu tutamayarak yenilmek. Bu seni haklı çıkartarak mutlumu edecek.
Kardeşim çözüm söyle çözüm. Sabır her zaman iyidir. Hele futbolda çok çok gerekli bir araçtır.
Kloop gelir gelmez şampiyon mu yaptı. 2 sene sonra başarı geldi. Arsenalde Mikel arteta gelir gelmez mukemmel topmu oynattı. Adamın bu sene 3. 4. Senesi daha yeni top oynatmaya başlattı. Şampiyon yapacagida belli degil.
Abdullah avcı seni 1.5 Senesinde şampiyon yapti. Resmi olarak 38 senedir sampiyon olamayan bir takımı şampiyon yaptı. Ama öyle ama böyle bu adam saygıyı sabırı hakediyor.
Bu sene avci seni ligden düsürmez. Ama yeni gelecek teknik adamlar sinsilesi senin bir 5 10seneni götürür. Sabret abi adam seni 38 sene sonra şampiyon yapmış. Bırakta senin arsene wengelin olsun. Emin ol başarıyı getiricektir. Sabır sadece. Burada kimse futbolu abdullah avcıdan iyi bilmiyor. Bilen varsa gitsin teknik direktorluk yapsın. Yok geçti benden diyorsa, avcı gitsin demeyle olmuyor yerine ne yapmak lazım onu soylesin. Bu sorunu yaratan abdullah avcı elbet cözümünüde bulur. Ama sen hic bir çözüm bulamazsın bu kafayla.

MI 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Veysel
Hoca ısrarla hatasını kabul etmiyor. Ödül gibi adama 3 yıllık sözleşme verirsen o da keyfine göre takılır. Bu oyun düzelmez kimse kendini kandırmasın.

sasort
13.09.2022, 00:12
Bardhi ömür bacasetas orta saha mı olur

nakzo
Adana'da Svenson Zybua Onyekuru Inler Belhanda Rodrigues Akintola gibi adamlar da var..Oraya Yusuf Sarı'yı aklınca iliştirip ADS'nin kadrosunu çöp ilan edemezsin..Kadro kalitemiz berbat işte başka takımlardaki 1 2 çürük adamı baz alarak bizimkiyle karşılaştırma ve kıyaslama yapmayın..

Bizdeki topçuların büyük çoğunluğu temel futbol bilgisinden yoksun adamlar..Hangileri olduğunu defalarca yazdım..Hamsik Bartra Gomez dışında hiçbir oyuncu üçüzlerin kadrosunda direkt oynatacağın adam olamazlar..

Aynen hamsikdende bu saaten sonra bir cacık olmaz.

Muhammet Ali Senocak
Adama 3 yıllık sözleşme teklif etmesen belki istifa edebilirdi ama artık asla kendi isteğiyle gitmez, 3 yıllık parasını vermeden gönderemezsin..Gerekirse versinler ama bırakıp gitsin

gurur6134
La adana neyi haketti x bir istanbul takımı 5 ler bu adanayı berbat bir takım defansı leş işte bizim tarihimizin en iyi kadrosu bu leş takıma yenildi tıpkı antalya leşine yenildikleri gibi.

Kadro copluk mu les mi yoksa tarihimizin en iyi kadrosumu karar ver artik 5 dakika once yazdigin baska simdi yazdigin baska.kadro kotu falan degil bu kadar kotu futbol oynayacak kadro hic degil..takim degeri denen birsey var kendi kendimizi kandirmayalim bosuna bizim kadro kotuyse oynadigimiz rakiplerin kadro amator o zaman..

Punisher-61
Istifa bekleyenler kimi görmek isterler???

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

chopper61
Forumda biri, geçen sezonki BJK gibi olacağız demişti ama şimdiden 2 mağlubiyet aldık.Biz CL'de de oynamıyoruz ama takımın kondüsyonu bitik.2-3 maç daha böyle gidersek, Avcı değil Morinho olsa kovulur.

Sergen örneği Ortada. Avcının hocalığını bu sene göreceğiz demiştim...Şu ana kadar çuvalladı..2 yıl oldu futbolu oynatamayan adam bu saatten sonra şapka dan tavşan çıkaramaz... sözleşmeyi verenler utansın. Bu adam gitmezse korkarım klüp batar.. transfer harcamaları da hiç iyi değil.. Borsa ve finans bilmeyen bir sürü cahil var. Transfer transfer diyorlar.. Yazık yani .

serdaracıl
13.09.2022, 00:13
Ligin 16,17 ve 18. Sıradaki çöp takımları zorla yenebildik.

Fener, Bjk, Başak, Konya şu dönemde denk gelseydi adımız sıralamada son 4 içindeydi arkadaşlar.

Acilen teknik heyetin istifa etmesi gerekiyor.

Umut bozok, MAXİ GOMEZ, janiny forvet rotasyonu mundar olacak

Hikmet garaman iyi hoca. O gelsin

Gökhan Balcı
Takıma bakıyorum eren hücum beki bartra oyun kurucu stoper hamsik ömür bakasetas trezeguet yusuf hatta bardhi forvetleri saymıyorum kardeşim herkes bu takımda gole yakın isimler. Sen bu adamlara bu oyunu oynatamazsın. Kabul etmiyorlar işte bu kadar net bu iş. İstemiyorlar bu garabeti. Adına ne derseniz deyin. İster yanlış transfer deyin ister hocayı baltalıyorlar deyin ben işin doğasındayım. İnsan tiksinir bu yapmaya çalıştığı şeyden. Bu yaptığın şey her ne kadar iş de olsa temelde bir oyun. Kimse keyif aldığı şey ile keyif almadığı şeye aynı performansı veremez.

gudoz81
Birde 2 gol attık. Yine atarız o çap var takımda.
Sorun savunmada.
Vişçanın defansif katkısını arıyoruz maalesef.

Salih Kara
aynen öyle, bende onu diyorum adam akilli bende dahil bir boktan anladigimiz yok, skora göre ben demistimcilik oynuyoruz, ama Avcinin sictiginin gerçeğini hiçbirşey örtemez.

Sıkıntı kadroda değil bence de. Tamam planlamada bazı noktalar da sıkıntı var. Mesela aynı özellikli adamların alınması gibi ama ben orada Ömür'ün ve Baka'nın gidişi öngörülerek bu transferlerin yapıldığını düşünüyorum.

Bugün Trezequet Adana'daki olsa bizi felç eder hareket edemezdik. Ama biz de bir numara yok. Aynı şekilde Nwakaeme bugün bizde olsa belki de bu maçta kral olabilirdi. Velhasıl sorun sistemde ve hoca da. Elindeki topçuların özelliklerine göre oynatamıyor takımı. Bütün orta sahaları merkeze yığdığın zaman bir top kaybedince direk stoperlerle karşı karşıya kalıyorlar. Açıkçası Avcı'nın benim nazarımda bu sene kredisi var ama artık bir çeki düzen vermeli.

olcay_61
Hoca çıldırmış yine geçiş meçiş zırvalıyor birader orta sahan bomboş fiziksel olarak rezil haldesin adamlar heralde hızlı geçecek herkes senin gibi yana dön geriye dön futbolu mu oynuyor. Uefa gruplarında sonuncu olacağız bu taktikle.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçiş meciş mı dedi
Yok artık. Senin içinden geçiyor her takım
Saçma sapan geri pas yan pas, sonra oyuncular birbirinden uzak donen top hoooop kalende
La bari buna önlem al 20 maç olacak be 20

MehmeTS_ADANA
13.09.2022, 00:14
ben hala aynı noktadayım bu takım toparlayacak. farzedin toparlayamadık ligi 10. bitirdik ne var yani olamaz mı.

bu takım her sene şampiyonluğun içindeydi de ben mi hatırlamıyorum.

evet hiç iyi değiliz bu aralar ama bu kadar da nefret kusmaya gerek yok.

sasort
Kaç kere dedim orta saha alın diye

nakzo

Hiç sevinmedim trezeget kimdir wakayeme herşeydi 40 yıldır bulamadığın adamdı agaoglunun her zamanki müthiş dehası bu muhteşem takımı ortaya çıkardı.

LANGARA
Geçen sezon da göze hoş gelen top oynamıyorduk ama öyle ya da böyle pozisyonları sonlandırıyorduk. Bu sene öyle noktalarda top kaybı yapıyoruz ki rakip kontradan ya gol atıyor ya da çok tehlikeli atak yapıyor

CPH2205 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çağlar Güleryüz
Gomez hariç tüm oyuncular leş gibi oynuyor leşşş.
Tüm oyuncuların aynı anda bu kadar kötü olması imkansız ağalar.
Hadi formsuz olursun ama mücadele edersin anlarım. O da yok.
Futbolcular oynayamıyorlar. Bence gizliden gizliye de protesto ediyorlar.
Bizim bilmediğimiz, duymadığımız bir şeyler dönüyor arka planda.

yavuzbaha
Adamların buz gibi golünü yedi hakem,buna rağmen bizi yendiler..hocamı sorun,kadro mu kötü..bence her 2 side..

Çağlar Güleryüz
13.09.2022, 00:15
ben hala aynı noktadayım bu takım toparlayacak. farzedin toparlayamadık ligi 10. bitirdik ne var yani olamaz mı.

evet hiç iyi değiliz bu aralar ama bu kadar da nefret kusmaya gerek yok.

Renktaş sorun her sene kafaya oynama olayı değil. Ezile ezile yeniliyoruz sorun orada.

Muhammet Ali Senocak

evet hiç iyi değiliz bu aralar ama bu kadar da nefret kusmaya gerek yok.Toparlanır takım hoca değişikliğinde

Larking
30 - 40 metrede oynayan kompakt, az biraz eli yüzü düzgn her takım bizi bu hale sokar.

samatyaboy
13.09.2022, 00:16
Sergen örneği Ortada. Avcının hocalığını bu sene göreceğiz demiştim...Şu ana kadar çuvalladı..2 yıl oldu futbolu oynatamayan adam bu saatten sonra şapka dan tavşan çıkaramaz... sözleşmeyi verenler utansın. Bu adam gitmezse korkarım klüp batar.. transfer harcamaları da hiç iyi değil.. Borsa ve finans bilmeyen bir sürü cahil var. Transfer transfer diyorlar.. Yazık yani .

İşin acı tarafı; bizim mali yapımız İstanbul takımları kadar güçlü değil.Onların vergi borçları vs siliniyor.

My
Topa sahip değilsen Bartra sallanıyor.Kesinlikle.

Antonio
Istifa bekleyenler kimi görmek isterler???

Jorge sampoli antonio Muhammed bielsa...

theo
hamşik'in de dermanı yok bu sezon.

pasları etkili değil maalesef hatta top ayağımdan çıksın da nolursa olsun der gibi.

sadece bu maça endeksli değil. genel bir sıkıntı var.

alp.ckmk29
Ne oldu yani haklı mı çıktığını sanıyorsun. Sen ne istiyorsun ünal karaman gelsinde 36 lig macının 26 sında çok süper oyunla öne gecmek. Sonra son dakikalarda goller yiyip oyunu tutamayarak yenilmek. Bu seni haklı çıkartarak mutlumu edecek.
Kardeşim çözüm söyle çözüm. Sabır her zaman iyidir. Hele futbolda çok çok gerekli bir araçtır.
Kloop gelir gelmez şampiyon mu yaptı. 2 sene sonra başarı geldi. Arsenalde Mikel arteta gelir gelmez mukemmel topmu oynattı. Adamın bu sene 3. 4. Senesi daha yeni top oynatmaya başlattı. Şampiyon yapacagida belli degil.
Abdullah avcı seni 1.5 Senesinde şampiyon yapti. Resmi olarak 38 senedir sampiyon olamayan bir takımı şampiyon yaptı. Ama öyle ama böyle bu adam saygıyı sabırı hakediyor.
Bu sene avci seni ligden düsürmez. Ama yeni gelecek teknik adamlar sinsilesi senin bir 5 10seneni götürür. Sabret abi adam seni 38 sene sonra şampiyon yapmış. Bırakta senin arsene wengelin olsun. Emin ol başarıyı getiricektir. Sabır sadece. Burada kimse futbolu abdullah avcıdan iyi bilmiyor. Bilen varsa gitsin teknik direktorluk yapsın. Yok geçti benden diyorsa, avcı gitsin demeyle olmuyor yerine ne yapmak lazım onu soylesin. Bu sorunu yaratan abdullah avcı elbet cözümünüde bulur. Ama sen hic bir çözüm bulamazsın bu kafayla.

Ünal hoca serkan asan, hüseyin türkmen, gaston campilerin 11 de olduğu, ömür, yusuf yazıcı, parmak, uğurcanı parlattı. yedekten batuhan artaslan murat cem akpınarların girdiği dönemde üst sıraları zorladı.

İddia ediyorum ki elinde şöyle bir yedek kulubesi olsa herşey çok farklı olacaktı.

David_LuiZ4
Rosier top sürer dribling yapar bindirir atlet ve hızlı adam..

Ferdi hakeza aynı nitelikte..

Boey da öyle..

Larsen'de mesela bunlarin hiçbiri yok..Fundamentalı eksik adamın..Diğer mevkilerde de üçüzlerle karşılaştırma yaparsak kadro kalitemiz seviye olarak yerlerde diyebilirim..

Siz ne sanıyorsunuz hoca değişince takımın roketleşeceğini mi?

nakzo
13.09.2022, 00:17
Birde 2 gol attık. Yine atarız o çap var takımda.
Sorun savunmada.
Vişçanın defansif katkısını arıyoruz maalesef.

Kalecimizde berbat bunu es geçmeyin SIRADAN OLDU BU UGURCAN BUNUN NE DERDİ VARSA BİRİLERİ HALLETSİN KALE BOŞ ALOOO KALECİMİZ YOK .1 WAKAYEME GİTTİ 2.UGURCAN BİTTİ İŞTE AHVALIMİZ ORTADA.

Mert'
13.09.2022, 00:20

Boey da öyle..

Larsen'de mesela bunlarin hiçbiri yok..Fundamentalı eksik adamın..Diğer mevkilerde de üçüzlerle karşılaştırma yaparsak kadro kalitemiz seviye olarak yerlerde diyebilirim..

Katılıyorum, kadro berbat kurgulandı maalesef.

acan61
Kaptan takımı yansıtır. Ayağının altından kaçırdığı benim hatırladığım başka bir top yok. Aklı sahada değil. Takım da öyle. Bu takımı sadece taraftar ateşler.

alp.ckmk29
Ünal hocam keşke gelse diyeceğimde yönetimle çok kötü ayrıldılar.

sasort
Futbol böyle bir oyun geçen sene bjk şb kötü kadroları vardı hayır sadece futbolun doğrularını yapmadılar

Bizim kadromuz geçen senenin çok üstünde ama
Yanlış kadro mühendisliği yanlış tercihler yanlış kararlar bu yanlışların sonucu eldeki bulgurdan olman

Dorukhan visca

Bir tane adam akıllı orta saha alsaydı dogucan Haspolat ile olmayacağını anlayıp böyle olmazdi

My
13.09.2022, 00:21
Abdullah Avcının takımı böyle delik deşik olsun inanılır gibi değil.

gudoz81
13.09.2022, 00:21
Kalecimizde berbat bunu es geçmeyin SIRADAN OLDU BU UGURCAN BUNUN NE DERDİ VARSA BİRİLERİ HALLETSİN KALE BOŞ ALOOO KALECİMİZ YOK .1 WAKAYEME GİTTİ 2.UGURCAN BİTTİ İŞTE AHVALIMİZ ORTADA.

Uğurun suratı sirke satıyor demiştim dostum.
Başkan hoca sebebini biliyordur bence.
Ama şu maçta kaç tane net pozisyon verdiğimizi de unutmayalım.

nakzo
13.09.2022, 00:22
Kadro copluk mu les mi yoksa tarihimizin en iyi kadrosumu karar ver artik 5 dakika once yazdigin baska simdi yazdigin baska.kadro kotu falan degil bu kadar kotu futbol oynayacak kadro hic degil..takim degeri denen birsey var kendi kendimizi kandirmayalim bosuna bizim kadro kotuyse oynadigimiz rakiplerin kadro amator o zaman..

Kadro kötü kadro fiyasko 2 top yapmayın diye hoca mı diyor hemserim erene larsene 1 tane isabetli orta yapmamı diyor hoca sen ne anlatıyorsun şenol bizi şampiyon yaoacak 2 üfleyecek uçacaz geçmişte bizi uçurduği gibi.

Onur Akyüz
13.09.2022, 00:22
Evet şapkayı önümüze alıp düşünmenin zamanı gelmiş bulunuyor.

Takımda içten sorun olduğu bariz. Yusuf transfer edilmiş özellikle kaptan ve Ömür’le bir samimiyet beklemiştim tam tersi oldu bir tane bile foto veya mesaj görmedim.

Uğurcan’ın abisi yazın çıkıp saçmalamıştı bunları ona Uğurcan söyletti dedik burada tepki gördük durum ortada o neco kendi kafasına göre saçma sapan şeyler paylaşıyor olamaz. Kalede kesinlikle bedenen duruyor o gol o mesafeden yenmez ikinci gol hatalı, topu taça atmalar tuhaf tuhaf tripler anormal işler bunlar. Ömür’ü zaten söylemeye gerek yok maça çıkmadı adam bariz bir şekilde.

yorumsuz6117
13.09.2022, 00:23
hamşik'in de dermanı yok bu sezon.

pasları etkili değil maalesef hatta top ayağımdan çıksın da nolursa olsun der gibi.

sadece bu maça endeksli değil. genel bir sıkıntı var.

Hamsik bitti artık sezon sonu futbolu bırakacaktır..

gurur6134
Bir takim da butun oyuncular fomsuz gozukuyorsa ayakta kalan oyuncu olmuyorsa 90 dakika sonunda fizik kondisyon olarak her mac ayni hatalari yapip ayni gollerin kopyasini yiyorsan orada hoca sorgulanir bundan normal dogal birsey olamaz.bosuna hocayi savunmaya gecmesin kimse bu takim boyle 3.lig takimi gibi futbol oynayacak takim degil oyuncularin cogunlugu milli takimlarinda oynayan kaliteli ayaklar biz bu kadar kotu futbolu mra zamaninda o les kadroyla bile oynamiyorduk .cekirge misali kotu oyunla gidiyorduk iyi oyun mu 3 puan mi diyorduk 3 puandan yana duruyorduk ama papaz her zaman pilav yemiyor iste su oyunla galibiyet beklenmez takimdan kiminle oynarsa oynasin

juliant
ortaya 2 tane uzun boylu cift yonlu oyuncu.1 stoper yeterdi takima ama avcinin futbol anlayisi farkli 11 kisi savunma yap uzun top at 1 gol.bul savunma devam..1 yildir sapkadan tavsam cikaran oyuncularla birazda sans bu is tuttu ama uzun vadede bunun olmica cok belliydi..size bu sene bizden bicacik olmazz gs sampiyon olsun..fener asla.olmasin dedigimde elestiriyodunuz

David_LuiZ4
Gbamin'i Siopis'i Bardhi'yi Ömür'ü topla birleştir yek vücut yap bjkdeki 1 Salih Uçan olamazlar..Başakşehir'de merkezde Biglia gibi tecrübe abidesi var..Gs de Toreira Oliviera ikilisi adam yiyorlar şikecilerde Crespo çift yönlü fişek gibi adam..

Senin var mı merkezinde böyle 2 tane adam siz ne konuşuyorsunuz..Tarihin en kaliteli kadrosu yazıp kendinize güldürmeyin..Flavio Baker Marlon üçlüsünü de çok koşuyorlqr diye topçu ilan etmiştiniz başımızı şişiriyordunuz..

SALDIRAY
13.09.2022, 00:24
Geçen sene kötü maçlarda böyle goller yemiyorduk. En kötü berabere az gollü.. rakip biraz dikkat etse 5 lik olurduk

breakingbbadd
13.09.2022, 00:26
Kusura bakmayın ama çoğunuz abudullah mucıp avcı denen şahsı o kadar göklere çıkardınız ki şimdi tepeden bakıyor bizlere.

Hiç bir zaman başarısızlığı üstüne almadı hiç bir zaman da almayacak.

Geçen sezon birkaçımız takım top oynamıyor dediğimizde hain ilan edilmiştik.

Sandınız ki bu takımı hoca şampiyon yaptı.

Siz hayatınızda 3 şikecilerin aynı anda bu kadar kötü olduğu kaç sezon gördünüz ?

Siz hayatınızda hakemlerin bize bu kadar iyiniyetli olduğu kaç sezon gördünüz ?

Siz hayatınızda bir hocanın istediği adamların alınıp kampa yetiştirildiği kaç sezon gördünüz ?

Şu an ki durumun yeni transferlerle, uyumla, yorgunlukla alakası yok.

Cornelius bu takımın golcüsü değil diye gömdünüz adama kaç tane top atıldı ? Şimdi aynı kaderi gomez yaşayacak.

Gelen oyuncu ilk hafta iyi oynuyor sonra hızla aşağı gidiyor hiç farketmediniz mi ?

İnanın abdusun yerine messiyi koyun bir kaç hafta sonra onuda eleştirmeye başlarız burada.

Turgut Altun
13.09.2022, 00:27
Takımın motivasyonu yok. Kopuk kopuk, konsantre olamamış 11 oyuncu var sahada. Ayağının altından topu kaçıran Uğurcan'dan tutun da en öndeki adamlara kadar herkeste bir konsantrasyon eksikliği var. En derli toplu oynayanlar takıma en son katılanlar. Orta sahamızda devasa bir boşluk var. Tempoyu ayarlayacak takımı yönlendirecek beyin yok. Acilen Hamsik form tutmalı. Gbamin, Trezege, Abdulkadir, Bardhi birkaç maç dinlendirilmeli. Lahtimi, Naci, Doğucan, Denswill, Djaniny de kulübeden girebilecek isimler. Birkaç maç bu şekilde devam edip, dinlenenlerden aklı başına gelen olursa takıma yedekten monte edilebilir.

--------------Uğurcan

Larsen-----Bartra------Hugo-----Eren

---------Siopis----Hamsik

---Yusuf---Bakasetas---Umut

-------------Maxi

sasort
13.09.2022, 00:28
Orta saha alın dedim dedim ben dedim ben işittim . Orta saha alma birde beratı sat dorucana bel bağla yetmez birde beratı sat

juliant
fesen seneki trabzondaki adana macini hatırlayın bu mactan ne farki vardi..ozaman kazandik herkes ovuyodu avciyi ama oyun ayniydi..simdi.kaybettik elestriyosunuz. e oyun ayni ozamanda ezildik evimizde..skor taraftarligi cok yapildi gecen sene busene skor gelmeyince bazilari yeni anladi avcinin bu isi bilmedigini..gecen sene digr takimlar berbatti fener biraz toparladi sampiyonluk gidiyomu yine dedik

nakzo
Bak karşımda Yusuf Sarı'dan sağ açık, Samet'ten stoper, Ndiaye'den 8 numara, Abdürrahim'den sol bek yapmış bir takım var.
Hiç utamadan hala bizim takımın kalitesini konuşuyor insanlar!

:)

Şaka mı yapıyorsunuz yahu?

Hoca saçmaladı işte neyini inkâr ediyorsunuz?
Taktik anlayışının çökmesinden öte savunma disiplinini de kaybettik.

Takımdaki oyuncuları analiz etmeye kalkıyorlar.
Yusuf Sarı asist yaptı, Ndiaye attı.
NE anlatıyorsunuz be?

Tamam işte kadron bunlardan da kötü erenden sol bek larsenden sağ bek bardiden yıldız orta saha yapan takımsın sende kalende boş her gelen gol oluyor kadronun ismi Trabzonspor ederi kasımpaşa .

yorumsuz6117
13.09.2022, 00:29
Gbamin'i Siopis'i Bardhi'yi Ömür'ü topla birleştir yek vücut yap bjkdeki 1 Salih Uçan olamazlar..Başakşehir'de merkezde Biglia gibi tecrübe abidesi var..Gs de Toreira Oliviera ikilisi adam yiyorlar şikecilerde Crespo çift yönlü fişek gibi adam..

Senin var mı merkezinde böyle 2 tane adam siz ne konuşuyorsunuz..Tarihin en kaliteli kadrosu yazıp kendinize güldürmeyin..Flavio Baker Marlon üçlüsünü de çok koşuyorlqr diye topçu ilan etmiştiniz başımızı şişiriyordunuz..

Buna ek olarak beklerimiz rakiplerin beklerinin yanından geçemezler, bidon Trezeguet dışında kanat yok, stoperlerimiz top rakipdeyken helva gibiler, takımımız rakiplerin kadrolarından çok geride olsa da sahada ki rezaleti açıklamaz tabi ki..

gurur6134
13.09.2022, 00:31
Kadro kötü kadro fiyasko 2 top yapmayın diye hoca mı diyor hemserim erene larsene 1 tane isabetli orta yapmamı diyor hoca sen ne anlatıyorsun şenol bizi şampiyon yaoacak 2 üfleyecek uçacaz geçmişte bizi uçurduği gibi.

Ne senolu ne unali bu kadar vizyonsuz olmaya gerek yok.bu aksama kadar her zaman savundum hocayi artik izahi yok bu oyunun kadro les falan degil hocayi savunmak icin sacmalamanin alemi yok bir takimda her oyuncu kotu olamaz aylardir top oynamiyor bu takim tek bir adim ilerleme yok oyun anlaminda hoca bize gosterecek bunu..her mac ayni gollerin tekrarini yiyoruz demek ki calismiyoe onlem alinmiyor buna.avci kendimi sorgulayacagim demis bende basin toplantisinda kotu giden seyler var kendi bile goruyor bunu siz hala toz kondurmama pesindesiniz.takim bir wakanin ayrilmasiyla tepe taklak oluyorsa orada hoca sorgulanir o zaman.gecen seneden cok daha iyi alternatifli kadro kuruldu bu sene kadro yeteriz olayi hikaye.waka haric 11 den giden corni var yerine gomez alindi cok degil 2 3 hafta sonra onada sovulecek bu takim 5 aydir top oynamiyor sen ne anlatiyorsun bir umutla bugun yarin diye bekleyip duruyoruz duzelecek diye her hafta daha boka batiyor attigimiz gole sevinemiyoruz otesi mi var daha.

sasort
Birde şunu yazalım hakka girmeyelim takım birbirine alışmadigi o kadar belli ki iki pas yapamıyor

batugol
Takima hocaya yonetime destegim devam ediyor

Ama tecrubelerim önümüzdeki pazartesiye de galibiyetsiz girersek tsunaminin altından kalkamayacaklarini söylüyor

jpositve
13.09.2022, 00:32
Ne oldu yani haklı mı çıktığını sanıyorsun. Sen ne istiyorsun ünal karaman gelsinde 36 lig macının 26 sında çok süper oyunla öne gecmek. Sonra son dakikalarda goller yiyip oyunu tutamayarak yenilmek. Bu seni haklı çıkartarak mutlumu edecek. Kardeşim çözüm söyle çözüm. Sabır her zaman iyidir. Hele futbolda çok çok gerekli bir araçtır. ee mancini de 1967 den beri sampiyon olamayan manchester city yi sampiyon yapti ama sonraki sene kovuldu. Ayrica adam gitmek istiyorsa zorla mi tutucan. Ciddi ciddi omrunun %90 %95 ini istanbulda gecirmis bir insanin trabzonda yillarca yasayacagini mi dusunuyorsun. Tazmimatini alip 3 buyuklere kapak atmaya bakacak. Bir de git arastir bakiyim unal karaman one gectigi maclarda hangi kadrolar hangi oyuncualr oynadi kimler sakatti hangi hakem hatalari oldu kendi ekibini getirmesine izin verildi mi takimin kondiayoneri kimdi falan. Bu adam aleyhimize hakem hatasi olmamasina rsgmen boyle. Bir de hakemler bizle ugrassa eddie newton doneminden farki kalmaz. O donemle bu donem arasindaki tek fark hakemlerin bizle ugrasmamasi. O da artik sayin hocamizin hukumete yakinligi ile alakalidur herhalde. Zira hukumetw yakin olmayan birinin basaksrgir futbol kulubunde yillarca calismasi mumukun degildi.

jairzinho
13.09.2022, 00:32

Boey da öyle..

jorge jesus tarzı A plus bir teknik adam getir bakalım,takım nasıl olumlu yönden değişiyor

hem A plus bir teknik adam getireceksin hemde A plus teknik adamın ekibinide getireceksin

avcı yerel bir teknik adam aga,avcı nın avrupa maçlarında bunu daha net görüyoruz, şu maç bile neredeyse 2-2 bitiyordu,vasat süper lig seviyesinde alınan puanların çok fazla önemi yok,

uluslararası ve A Plus teknik adam avrupa maçlarında kendini belli eder,hem taktik hemde kondüsyon olarak,süper emekliler liginde anlayamazsın bunu,

yerli olarak A plus bir teknik adam şenol güneş ten başka yok, cl de 14 puan topladı,boru değil, yabancı A plus teknik adam getirmeye kalksan en az 3 milyon avrodan başlar maaşı,getirmeside zor oluyor tabi

avcı yı kovup hikmet karaman rıza çalımbay tarzı vasatları getirirsen hocayı kovmanın mantığı yok, kovacaksan A plus bir teknik adam getireceksin

FztNaci
13.09.2022, 00:33
Biraz fazla adamla hücum edip sonlandıramadığımız her atağın dönüşü ya gol oluyor ya da net pozisyonla sonlanıyor kalemizde. Çünkü en az 65-70 metrede oynamaya çalışıyoruz defansımızla.

Bir karar versin hocamız : ya 50 metrelere çekip ofsaytla köreltmeye çalışalım rakibin ataklarıbı ya da iyice geriye gömülüp öne hamleli oynayalım defansımızda.

gabriel omar
13.09.2022, 00:34
Sol bekte Abdurrahim var. Senin beğenmediğin 1.lig topçusu. Bugün Marcelo gibi kanadını işledi durdu.

Stoperde Samet oynuyor, bırak bu takımda oynamayı yedek olsa isyan çıkar, ve savunmadan pas yaparak çıkıp sana gol attı.

Kanatta Yusuf Sarı var, defe koyup yolladigin adam. Bugün sana karşı asist yaptı.

Ndiaye, yetersiz buldugun için yolladigin, takım takım gezen adam. Top gibi oynadı bugün orta sahanla.

Kalecileri Ertaç siradan bir kaleci bir ekstrasi yok. Samet'in partneri Rakitsky Bartra'nin atamadığı pasları attı bugün.

Bak daha Emre Akbaba, uzatmaları oynayan Gökhan İnler falan onlara girmiyorum. Ha rakipten Onyekuru'yu isterdim mesela farklı bir profil bize göre.

Sana bakıyorsun sırf stoperinde Bartra ile Hugo oynuyor bunlar kalitesiz mi ? Sol bekinde Eren var Abdurrahimden kötü mü ? Trezeguet Yusuftan kötü mü ? Hamsik, Bakasetas gibi iki adam var mı takipte? Umut ve Gomez gibi iki golcusu var mı Adananin ?

Şimdi kadro kötü o yüzden yenildik dersen ben bunu kabul etmem. Ha yangın yapmayalım, kaos yapmayalım ama burada hocanın da formsuz olduğunu kabul etmek lazım. Görünen o ki daha kafasında net bir kadro belirleyememis su veya bu sebeplerden. Kadro belirleyemedigi için net bir strateji de ortaya koyamıyor.

Ha benim hocadan şu aşamada beklentim en azından yeni yüzleri takıma katmak. Belki farklı bir heyecan getirirler ve takım bu süreci puan kaybetmeden tamamlar.

breakingbbadd
13.09.2022, 00:35
hocanın kredisi sonsuz ne demek Allah aşkına ?

geçen sene bizi zorlamayan hiç bir rakip yoktu ve şampiyon olduk eyvallah ee şampiyon olduk diye 3 sene boyunca her hafta bu eziyeti bu akıl tutulmasını gerçekten sindirebilecek misiniz ?

ben 20 puan önde olduğumuzda bile açıp bu takımın maçını izleyemedim.

Salih Kara
13.09.2022, 00:35
Yalnız millete nasıl koyduysak inanılmaz bir nefret var bize karşı. Hala hakem falan diyen kansızlar var. Hatta ilk dakikada Onyekuru'nun pozisyonuna penaltı diyip bizimkinin olmadığını iddia eden aklı evveller bile var. Utanmasalar adi Sarı'nın pozisyonuna bile penaltı diyecekler. Sayılmayan gol diye birşey yok çünkü hakem düdük çalmış bizimkiler bırakmıştı. Ama hakemin tek hatası o pozisyondu. Bir de Adanademir'i inanılmaz övüyorlar. Tıpkı Antalya gibi. Bizim kötü oyunumuz bu salakları da kandırıyor. Muhtemelen önümüzdeki birkaç hafta bunlar da doğru düzgün maç kazanamayacaklar. Aramızdan şöyle kondüsyonu iyi olan amatörde olsa ayağına top değmiş bir 11 çıkarsak muhtemelen bu sistemdeki takımla kafa kafaya oynarız.

Oğuzhan Fidan
13.09.2022, 00:36

al işte komşunun tavuğu kaz misali. tam senin şu yorumuna cuk oturur cinsten. o saydığın adamları getir senin takımına koy 1 tane maç kazandırmazlar. şöyle düşün sana karşı rakipler var gücüyle olağanüstü çabayla savaşıyorlar ve en kötü oyuncuları bile senin gözüne iyi futbol oynuyormuş gibi geliyor. ndiaye gönderilirken bizde nasıl futbol oynuyordu veya yusuf veya beğenmediğin diğer isimler? düşündünmü ? rakipler bize karşı ekstra motivasyonla oynuyorlar bu antalya vs değil istisnasız hepsi. önemli olan senin istek ve arzun ne derece var ne kadar karşı koyabiliyorsun? şuanda hiçbir rakibe karşı koyamıyoruz . bunun kadro kalitesinden çok mental oyun zekasıyla istek arzu adını sen koy onunla alakası var.

nakzo
jorge jesus tarzı A plus bir teknik adam getir bakalım,takım nasıl olumlu yönden değişiyor

hem A plus bir teknik adam getireceksin hemde A plus teknik adamın ekibinide getireceksin

avcı yerel bir teknik adam aga,avcı nın avrupa maçlarında bunu daha net görüyoruz, şu maç bile neredeyse 2-2 bitiyordu,vasat süper lig seviyesinde alınan puanların çok fazla önemi yok,

uluslararası ve A Plus teknik adam avrupa maçlarında kendini belli eder,hem taktik hemde kondüsyon olarak,süper emekliler liginde anlayamazsın bunu,

yerli olarak A plus bir teknik adam şenol güneş ten başka yok, cl de 14 puan topladı,boru değil, yabancı A plus teknik adam getirmeye kalksan en az 3 milyon avrodan başlar maaşı,getirmeside zor oluyor tabi

avcı yı kovup hikmet karaman rıza çalımbay tarzı vasatları getirirsen hocayı kovmanın mantığı yok, kovacaksan A plus bir teknik adam getireceksin

A plus adamlar aldılar ondan dolayı olabilir mi gs geçen sene küme düşüyordu kadrosu leşti bu sene zirveye oynuyor acaba niye pigme okanın dahiyane hocalığından mı kadron kötü kötü transferler yaptın bitti bu sene gitti capelloyuda getirsen geçmiş olsun.

Sefa Murat Dokuz
Hocayı en sert eleştirenlerden birisiyim ama gitmesini konuşmak yanlış.

Hocanın artık inadından vazgeçmesi lazım yeter.

Şu forumda Mart ayından beri bir şey oynamıyoruz diyen 3-5 kişi olmamıza rağmen, yok lig bitmişti yok rehavet diye bizi adeta salak yerine koymaya çalışan futbol cahilleri susacak. Bizim bu seneye hiçbir oyun mirasımız kalmadı, çünkü geçen sene ligin ikinci yarısı bir oyunumuz yoktu. Ligin sonunda maç kazanamayacak hale zaten gelmiştik.

Bu takım yapılanması yanlış yazdık, sezon başında yazdık. Bu oyuncu profili ile oynatılmak istenen oyun arsasında uyumsuzluk var. Bu oyun sistemi kanat beksiz olmaz. Olmaz. 30 yaşımdayım 5000 maç izledim belki daha falza, sıradan bir futbolsever olarak benim gördüğümü teknik heyet nasıl göremez ya, çakılı bekten hallice topu dürtmekten başka top sürme kabiliyeti olmayan bekler ile topa hakim ve 4-2-3-1 oynayamazsın. Hele ki hücumdaki açık oynayan kanat oyuncuların çizgiyi kullanmayan içe kat eden oyuncular ise kanat bekin yoksa böyle ortaya sıkışan berbat bir oyun oynarsın. Larsen transferi faciadır, Abdürrahim’e karşı yerde pas pas olduğu yetmezmiş gibi her topa basıyor her topa. Fiziği kötü değil ama topu sağına alıp, soluna rakiple arasına vücudunu koyup top sürme cesareti ve yeteneği sıfır. Ne beklerin ne kanatların sıfıra inemiyorsa, rakibi merkezde sayıca azaltamazsın. Boş boş ortada paslaşır durursun.
Eren de ne kadar genç olsada bizde ilk 11 oynayacak seviyede değil gibi gözüküyor.

Artık dogma gibi kabullenilmesi gereken şeyler var takımda.

Gbamin kötü mü kötü, ama Hamsik’e deplasmanda partner olacak ve arkalarında Siopis olacak. Bu kadar basit, bakasetas merkezde berbat oynuyor. Önde de çok iyi olduğu söylemez şut denediği 2 pozisyon var, ikisinde de Maxi Gomez bomboş. Açın maçın kaydını izleyin. Yada bana atın göstereyim. Şuta konsantre ama görmeden arkasındaki abdüş’e pas atmayı deniyor, bomboş aradan sıvışmış maxi’yi göremiyor. Bakasetas iç saha maçlarında ilk 11 oynar ama deplasmanda hamle oyuncusu olur.

Biz deplasmanda Siopis-Gbamin-Hamsik merkeziyle önce şu göbeğin delik deşik olmasını bir çözelim, sonra bakarız hücuma. Rakiplerde topu alan stoperlerin üzerine doğru koşuyor bu nasıl futbol bu nasıl merkez. Kanatlarımız zaten leş, merkezde bu kadar iyi oyuncumuz var orayı da kullanamıyoruz. Diziliş ve tercih hataları yüzünden hep.

Kanatlara gelirsek, Trezeguet’i bir daha sağ kanata koyan antrenör cidden lisansını yırtsın atsın. Sağ ayakla içe kat etmek yapabildiği tek şey adamın. Sağ açıkta berbat oynadı, sadece topa bastı ve geri döndü ya da ortadaki birine atmaya çalıştı hepsi top kaybı oldu. Sol ayağı ile dürtüp içe kat etmeye çalışıyor ama sol ayağı yok.
Zaten sol kenara geçti 2 pozisyon buldu hemen, heba etti mi etti ama 2 tane buldu. Ya kullanma çok kötüyse ya da sol da kullan. Bunun 3. Bir seçeneği yok. YOK.

Bu takıma derhal kaliteli bir kondisyoner transferi yapılmalı. Bu takım kamp felan yapmamış yatmış.

Uğurcan’ın Taha’dan pek bir fazlası yok form olarak. Kızılyıldız maçında da aynı olursa, otursun bir kaç maç kenarda.

Takımda öne oynayan hiçbir oyuncu olmadığı için Bartra sürekli öne oynamaya çalışarak, inanılmaz saçmalamaya başladı. Bence bu saçma yan pas ve sürekli temposuz oyundan inanılmaz sıkıldı. Sürekli savunma arkasına pas deniyor. Azalt diye uyarılsın istemiyorum çünkü onun dışında öne pas atan kimse yok.

Deplasman Kadrosu
———Uğurcan(Taha)
Larsen-Bartra-Hugo-Eren
—————-Siopis
——-Hamsik—Gbamin
Bozok——-Maxi—-Trezeguet(Naci)

İç Saha Kadrosu
———Uğurcan(Taha)
Larsen-Bartra-Hugo-Eren
——-Gbamin—Hamsik
Bozok—Yazıcı(Baka)—-Naci(Djaniny)
—————Maxi

Abdülkadir Ömür, Enis Bardhi sadece hamle oyuncusu olabilir. Bu fizikle bu adamların sahada bizi eksik oynatmak dışında katkı verecek patlayıcılık, enerji ve tekniği yansıtamadıkları sürece de bu böyle olmak zorunda.

Trezeguet’i bayıldığım için değil, deplasmanda sol açıkta 2. Yarıda kaçırdıkları gibi yine pozisyona girme ihtimali olur diye ve mecburiyetten yazıyorum.
Larsen ve Eren ilk 11 bekleri olamaz, alternatifsizlikten yine mecburen yazıyorum.

Onur Akyüz
13.09.2022, 00:37
Bugün Larsen’i de paçavra ettiler rezil oldu bence

David_LuiZ4
13.09.2022, 00:38
Ünalcılar size diyorum..Türk Silahlı Kuvvetleri yeni sözleşmeli uzman çavuş alacak fırsatı kaçırmayın hem şovmen taktik fukarası Ünal gibi kamuflaj giyersiniz hem de dolgun maaş alırsınız futbol sizin neyinize..

Yeni üyelik alıp etekli takılarak Avcı'yı göndermek için kendi çapınızda gündem yaratmayın..Ünal'ın devri kapanmıştır kıçınızı da yırtmayın..

aumur
Hoca formsuz diyenlere hiç katılmıyorum. Kendisinin futboldan anladığı maalesef bu. Ve bu anlayışla Kapıkule'den öteye geçemezsiniz.

gurur6134
Sol bekte Abdurrahim var. Senin beğenmediğin 1.lig topçusu. Bugün Marcelo gibi kanadını işledi durdu.

Stoperde Samet oynuyor, bırak bu takımda oynamayı yedek olsa isyan çıkar, ve savunmadan pas yaparak çıkıp sana gol attı.

Kanatta Yusuf Sarı var, defe koyup yolladigin adam. Bugün sana karşı asist yaptı.

Ndiaye, yetersiz buldugun için yolladigin, takım takım gezen adam. Top gibi oynadı bugün orta sahanla.

Kalecileri Ertaç siradan bir kaleci bir ekstrasi yok. Samet'in partneri Rakitsky Bartra'nin atamadığı pasları attı bugün.

Bak daha Emre Akbaba, uzatmaları oynayan Gökhan İnler falan onlara girmiyorum. Ha rakipten Onyekuru'yu isterdim mesela farklı bir profil bize göre.

Sana bakıyorsun sırf stoperinde Bartra ile Hugo oynuyor bunlar kalitesiz mi ? Sol bekinde Eren var Abdurrahimden kötü mü ? Trezeguet Yusuftan kötü mü ? Hamsik, Bakasetas gibi iki adam var mı takipte? Umut ve Gomez gibi iki golcusu var mı Adananin ?

Şimdi kadro kötü o yüzden yenildik dersen ben bunu kabul etmem. Ha yangın yapmayalım, kaos yapmayalım ama burada hocanın da formsuz olduğunu kabul etmek lazım. Görünen o ki daha kafasında net bir kadro belirleyememis su veya bu sebeplerden. Kadro belirleyemedigi için net bir strateji de ortaya koyamıyor.

Ha benim hocadan şu aşamada beklentim en azından yeni yüzleri takıma katmak. Belki farklı bir heyecan getirirler ve takım bu süreci puan kaybetmeden tamamlar.

Bu kadar net olay imza.takim degeri 5 de 1 olan adamlar basa bas oynayip yeniyorlar bizi fizik olarak ustun geliyorlar hala oyuncu kalitesi hadi ordan ortamiz yok bir adami destekledigimizde sirf tukurdugumuzu yalamamak icin yanlisa yanlis diyemiyoruz

gudoz81
Bu arada sametin umuta yaptığı penaltıydı bence

erenslash
13.09.2022, 00:39
Bro şimdi seninle konuştuğumuz Ali Ağaoğlu başkan hocamızı taraftarın önüne atar demiştik hani önceden şu anda bunu yaşıyoruz.berbat bir şey bu.asbaşkan gelmeli başa doğrusu bu bence. dediğin gibi olmalı.ama bu kadroyu nasıl yenileyeceğiz.devre arasına kadar baya sancılı geçecek.hocayı yemeseler bari.taraftarın cahil kısmı işi uyanamıyor hala
Tarihin en iyi kadrosu mu :D

nakzo
13.09.2022, 00:40
Biraz fazla adamla hücum edip sonlandıramadığımız her atağın dönüşü ya gol oluyor ya da net pozisyonla sonlanıyor kalemizde. Çünkü en az 65-70 metrede oynamaya çalışıyoruz defansımızla.

Bir karar versin hocamız : ya 50 metrelere çekip ofsaytla köreltmeye çalışalım rakibin ataklarıbı ya da iyice geriye gömülüp öne hamleli oynayalım defansımızda.

Bu kadro hucum oynyamaz defas yapmayı öğretip kontra veya ölü top arayıp önce beraberlik diyeceksin yoksa her maç hezimet olur bu defans ve kaleciyle.

erenslash
abi delirmemek elde değil waka kalacaktı + 6 tane nokta atışı yapıp transferi kapayacaktın. bu kadar basitti ya
Geçen sezon şampiyon olan 11'den kaç oyuncu yok takımda hiç baktınız mı? Ya da şöyle soralım bu sezon sakat olan oyunculardan hangisinin yerini nokta atışı doldurdun..

Takımda safkan kanat yok..Forveti kanat oynatmak zorunda kalıyorsun merkezde Hamsik'in muadili yok mülteci Gbaminle yedi cücelerden biri Bardhi ile top oynamaya kalkıyorsun..Bakasetas bu iki beceriksiz yüzündan geri gelmek zorunda kalıyor..Transfer edilen oyuncuların fundamental eksiklikleri var..

Hocanın kabahati bu oyunculara onay vermesidir belki de onay vermemiştir yönetimi kırmamak için susuyordur..Tarih gösterecek zamanla kimin haklı olduğunu yani hocanın hangi oyuncuları istediğini hangilerinin alındığını veya alınmadığını..Ahmet Ağaoğlu'nun burnunu bu işlere sokup sokmadığını da elbet öğreneceğiz..

acan61
10 gün içinde İstanbul-Macaristan-Adana yapıyorsun. Yeni gelenler evine yerleşemedi. Ne anlatıyorsunuz. Transferde geç kalındı. Ama Avcı ile ilgili bir durum değil. Oyuncular iyi ve zamana ihtiyaç var. İçeride taraftar bunları ateşler herkes rahat olsun.

jairzinho
13.09.2022, 00:41
şampiyon olduktan sonra kovulma olayına en çok şu örneği veririm : hatırlayan hatırlar, real madrid ve capello, capello real madridi la liga da şampiyon yaptı,ertesi hafta kovuldu,nedeni oynanan kötü oyun idi,real madridi la ligada şampiyon yapmak amiyane tabirle taraftarı kesmedi,sonra ne oldu?

real madrid 5 kez cl yi kazandı, 2007 den sonra

futbolda seviye yükseltmenin en görünen kısmı A plus teknik adamlarla çalışmaktır, fb nin kondüsyonunu görüyorsun,deli danalar gibi koşuyorlar,sadece jesus değil jesus un ekibide bunda etkili,zaten A PLUS teknik adamlar genelde ekibi ile geliyorlar

nakzo
13.09.2022, 00:42
Tarihimizin en iyi kadrosu ha ha ha ha haaa sol bek eren sağ bek larsen büyük yıldız BARDDDİ SOL AÇIK HARİKA ÇOCUK TREZEGETTT HA HA HA.

halilaziz61
Hickimse dikkat ediyor mu bilmem ama sanırım İspanyol bir kondisyoner vardı geçen sene ikinci yarı gitmişti
O gideli yüzümüz gülmedi

Salih Kara
Bir de yenilmek değil de şöyle itici takımlara yenilmek ayrı zoruma gidiyor. Git antepe yenil ne bileyim, Ümraniye, Hatay, Ankaragücüne yenil de Antalya, Demirspor gibi her fırsatta bize olan nefretlerini kusan camialara yenilme.

jpositve
13.09.2022, 00:43

Fenedeki miha zijc gonderildi istenmeyen adam ilan edildi pereira geldi oyuncu yuseklise gecti. Unal karaman gelmeden once sosa top falan oynamiyordu aurekli elestiriliyordu. Burak yilmaz senol gunesten once bidonun tekiydi, egemen korkmaz bursadan kovularak bise geldi, engin baytar da genclerbirliginde o kadar one cikan biri degildi, olcan adin fener altyapisindan a takika yukseldi ama goze giremedi gaziantepde yukselise gecti, fenerde semih senturk zico nun gelmesiyle beraber performansini arttirdi sampiyonlar liginin en cok gol atan oyuncularindandi o donem

Yani oyuncuya deger katan hocanin kendisidir. Sen emin ol o oyuncular bizde olsa yine su anki durumumizdan iyu olmayacaktik. Sen dogru taktik ve antreman disipliniyle takimini calisitirmazsan sonuc elbette husrsn olur. Hatirliyorum hugo bross doneminde vasat top oynarken senol gunes geldi durum tersjne dondu. Sonraki sezon da meshur 2010 - 2011 sezonu.

Gökhan Balcı
Bu konu özelinde değil dediğim hocaya verilen maaşın sorgulandığı başka bir yer var mı merak ediyorum ben. İşe yaramaz bir sürü oyuncu alıyorsun sağa sola kiralayıp maaş ödüyorsun da hocaya verilecek maaş problem oluyor :D 10 tane 300 bin euroluk adam bir tane 3 milyonluk adam etmez hikayenin manası yok

nakzo
Bugün Larsen’i de paçavra ettiler rezil oldu bence

Rezil zaten dünyada sağ bek kıtlığından bunu buldu böyük başkan larsennnnn

MacqAli
13.09.2022, 00:44
Ünal hoca serkan asan, hüseyin türkmen, gaston campilerin 11 de olduğu, ömür, yusuf yazıcı, parmak, uğurcanı parlattı. yedekten batuhan artaslan murat cem akpınarların girdiği dönemde üst sıraları zorladı.

İddia ediyorum ki elinde şöyle bir yedek kulubesi olsa herşey çok farklı olacaktı.Sorlothlu nwakaemeli takımıda şampiyon yapamadı. Ki Onun döneminde alt takımlarda bu kadar guçlu degildi. Aradaki makas daraldı. Konyaya bile rezil oyun oynatmışti.
Ünal karaman bu takımı da oynatsa şampiyon yapamaz. Ki zaten gördük Trabzondan sonraki teknik direktorlugunu.
Teknik adam kendini heryerde belli eder. Ondan dolayı ünal kadamanın bu takıma zaman kaybindan baska yararı olmaz.

erenslash
13.09.2022, 00:44
anlamıyor millet ama ısrarla yaz browski. çünkü çok önemli ve gerçekleri dile getiriyorsun.salt gerçekleri.bu yüzden alıntı yapıp bu yazıyı defalarca herkes görsün diye alıntılıyorum yazılarını bazen.halen olsun bro yazmaya devam et.belki biri yönetimden görür de bir faydası olur yazdıklarının

Boey da öyle..

MehmeTS_ADANA
13.09.2022, 00:45
Renktaş sorun her sene kafaya oynama olayı değil. Ezile ezile yeniliyoruz sorun orada.

ya çok iyi anlıyorum. ama sabretmekten başka yapabileceğimiz birşey yok. başakşehir yıllardır bu adamın sisteminin ekmeğini yiyor. bu sene sabredelim öyle yada böyle bu hoca bizi şampiyon yapti. 1 sezonluk krediyi hak ediyor

nakzo
13.09.2022, 00:46
abi delirmemek elde değil waka kalacaktı + 6 tane nokta atışı yapıp transferi kapayacaktın. bu kadar basitti ya

Olay zaten buydu buydu şimdi bir çorba bir fecaat var ortada.

jpositve
Hickimse dikkat ediyor mu bilmem ama sanırım İspanyol bir kondisyoner vardı geçen sene ikinci yarı gitmişti
O gideli yüzümüz gülmedi
Alex sergovia vilchez o geri planda oyuncularla birebir calisiyordu diye biliyorum. Sanirim sakatliktan donen oyuncularin tekrar guc kazanmasina yardim ediyirdu. Bizden karagumruge gitmisti. Zaten o adam da bize linkedine acilan is ilanina basvuranlar arasindan secilip getirilmisti.

AKSOY_61
Avrupa'da ite köpeğe rezil ettiği kalmadı lige de dadandı.
Hoca geçen sezon ligin açığını bulmuştu ama görünen o ki
Bu sene gizlimiz saklimiz kalmadı.
Boş boş top dolandırmaktan başka bir halt yedigimiz yok
B

My
Geçen seneki maçta bu yıl ki kadrodan sadece iki futbolcumuz varmış. Dokuzu farklı. Gerisini siz düşünün.

breakingbbadd
ilk bir kaç hafta larsen ve eren muhteşem deniliyordu. özellikle eren için inanılmaz yorumlar vardı.

ne oldu da bu oyuncuların performansları takımla antrenmanlara başlayınca yerle bir oldu ?

lazibere
Tek tek geriye doğru okuyacak zaman bulamayacağım.
Sabır diyen dillerden kaç tanesi şimdi bizden daha ağır eleştiri yapıyor açıkçası merak etmiyor değilim.

Neden söylüyorum? 2 hafta önce, kendi Öz ağabeyimle Trabzon yüzünden neredeyse birbirimize girecektik. Ben bu takımdan bu sene bir hal t olmaz dediğimde, '' Sen Trabzon düşmanısın , hep senin gibiler yüzünden bu haldeyiz '' diye demediğini bırakmayan ağabim, Bu akşam ki maç sonunda '' Bu takımdan bir cacık olmaz '' diye yazdı Whatsap grubumuzda:))) Dedim ki, ona senin gibi Trabzon düşmanlarından sebep oluyor , hiç bir şeyi hak etmiyorsunuz :)))

jairzinho
Ünalcılar size diyorum..Türk Silahlı Kuvvetleri yeni sözleşmeli uzman çavuş alacak fırsatı kaçırmayın hem şovmen taktik fukarası Ünal gibi kamuflaj giyersiniz hem de dolgun maaş alırsınız futbol sizin neyinize..

Yeni üyelik alıp etekli takılarak Avcı'yı göndermek için kendi çapınızda gündem yaratmayın..Ünal'ın devri kapanmıştır kıçınızı da yırtmayın..

avcı yı savunanlar genelde kötü teknik adamların isimlerini vererek savunuyorlar

asıl mesele avcıdan daha üst seviye teknik adamların bu takıma futbol oynatacağı ve kondüsyon yükleyeceğidir

avcı ile vasat ve yerel olarak kalmaya mahkumsun aga, 10 kişi ile 3 yiyorsun yerel kalırsan

ferencvaroş maçında herkes gördü durumu ,ve anladı da,avcı nın vasat kaldığını

halilaziz61
13.09.2022, 00:47
Alex sergovia vilchez o geri planda oyuncularla birebir calisiyordu diye biliyorum. Sanirim sakatliktan donen oyuncularin tekrar guc kazanmasina yardim ediyirdu. Bizden karagumruge gitmisti. Zaten o adam da bize linkedine acilan is ilanina basvuranlar arasindan secilip getirilmisti.

Neden gönderildi peki
Sebebi neydi ??

erenslash
13.09.2022, 00:47
abi hala taraftar cahil düşünüyor işte sorun bu. bizim gibi düşünen az var. sıkıntı bu zaten .Ali ağaoğlu bunu biliyor taraftarın önüne hocayı attı zaten.bu yüzden sıkıntılı günler yaşıyoruz
Olay zaten buydu buydu şimdi bir çorba bir fecaat var ortada.

acan61
13.09.2022, 00:49
avcı yı savunanlar genelde kötü teknik adamların isimlerini vererek savunuyorlar
asıl mesele avcıdan daha üst seviye teknik adamların bu takıma futbol oynatacağı ve kondüsyon yükleyeceğidir
avcı ile vasat ve yerel olarak kalmaya mahkumsun aga, 10 kişi ile 3 yiyorsun yerel kalırsan
ferencvaroş maçında herkes gördü durumu ,ve anladı da,avcı nın vasat kaldığını

Aga A Plus teknik adamlar big dataya sahip big teamslere gelirler. Daha önce big kariyer kimi getirebildin de Madrid örneği veriyorsun.

umut22
13.09.2022, 00:50
İçimden bir his Perşembe günü dananın kuyruğu kopacak diyor.

MehmeTS_ADANA
13.09.2022, 00:51
Toparlanır takım hoca değişikliğinde

hoca olarak önerin kim peki renktaş. ve yeni hoca da diyelim 3-5 ay kötü gitti yine mi hoca değişmeli sence

Punisher-61
13.09.2022, 00:52
Kulübte problem var.. futbolcular zamaninda paralarini aliyorlar mi bilgisi olan var mi

jpositve
13.09.2022, 00:52
Neden gönderildi peki
Sebebi neydi ??
https://twitter.com/ASVilchez/status/1203366739448356865?s=20&t=wKe3jwphzpz5_cs4EXMamw
Kendi ayrilmistir karagumrukten biraz daha para verince orada calismaya baslamistir. Normal calisan insan gibi dusunun.

https://www.transfermarkt.com.tr/alex-segovia-vilchez/stationen/trainer/84922/plus/1

https://www.instagram.com/a.s.vilchez/

nakzo
13.09.2022, 00:53
Kulübte problem var.. futbolcular zamaninda paralarini aliyorlar mi bilgisi olan var mi

Aldılar zıkkımlandılar hafta içi yetenek problemi var başka bir problem yok.

halilaziz61
13.09.2022, 00:54
Kendi ayrilmistir karagumrukten biraz daha para verince orada calismaya baslamistir. Normal calisan insan gibi dusunun.

https://www.transfermarkt.com.tr/alex-segovia-vilchez/stationen/trainer/84922/plus/1

Ben de bunu anlamıyorum eğer bir adam işine yariyorsa o adamı Karagümrük nasıl elinden kapıyor :))
Çok garip

Punisher-61
13.09.2022, 00:54
Ömürün gecenki macta oynamak istememeside kulübte problemlerin oldugunun isaretidir

erenslash
13.09.2022, 00:56
değerli arkadaşlar erman toroğlu bile göremiyor bunu hoca diyor :)) saçmalıyor

bak abi takımın bek transferleri fiyasko

ortasaha fiyasko

çalım atabilen adamın,depar atabilen adamın yok

ileriye dönük oynayan oyuncu sayın belli

bu takımda sadece dört oyuncu var : bartha,hamsik,gomez ve uğur

başka yetetenekli oyuncu yok abi bunu anlayın

mevzu bu

kadroda oyuncuların hepsi düz en düz oyuncular bizde var neyse ligde düşünün öyle

bu kadroyla 6-7 inci olursun hoca sayesinde o da.

bu kadro ünal veya rıza gibi hocanın elinde olsaydı 12 inci falan oluruz anlayın yani durumu

ortasaha top oynayamıyor çünkü düz ve yanlış oyuncu gurubuyla oynuyorsun ne kadar dandik yeteneksiz oyuncu aldıysak hepsi bizde toplanmış

Onur Akyüz
13.09.2022, 00:57
Egemen Korkmaz’ın gidişiyle başladı her şey bence. Niye gitti bu adam durup dururken?

jairzinho
13.09.2022, 00:57
bence A plus bir teknik adam ile bu takımın toparlanıp futbol oynaması ve kondüsyon yüklemesi uzun sürmez

jesus misal, 1-1,5 ayda sistem kurdu ve kondüsyon yükledi,tabi ekibi ile,

milli maç yada dünya kupası arası bir fırsat zaman açısından

Mehmet Sarigül
13.09.2022, 00:58
ilk bir kaç hafta larsen ve eren muhteşem deniliyordu. özellikle eren için inanılmaz yorumlar vardı.

ne oldu da bu oyuncuların performansları takımla antrenmanlara başlayınca yerle bir oldu ?

Ne Eren'i, Larsen'i...SAHADA BIR TAKIM YOK!!!!!

Futbolda oyun disiplini diye birşey var,...Adana'nin ikinci golünde takimin dizilişine bir bakin...amatör bir takim ancak böyle yakalanir.

Gs'nin çöpü BELHANDA bu akşam bizimkilerle dalga geçti...

kaçarava
13.09.2022, 00:58
Benim gibi Siopis oynasın diyenler var ancak Siopis anca ağrı keser, tedavi etmez.

Takım sahada doğru pozisyon almazsa Siopis-Gbaminli düzen en fazla açık vermeden geri kaçarak oynamayı becerir, geçen sezon bunu beceriyorduk en azından. Topları alarak baskıyı devam ettiremezsin.

Önde basacaksın, hele de Baka-Ömür-Hamsik ile oynuyorsan önde basmaktan başka çaren yok. Başka türlü oyunu tutamazsın. Topu kaptırıp geçişe izin verirsen bu orta sahayla engelleyemezsin.

Bunları yapmazsan oyunu dengelemek için 15-16 oyuncuyla oynaman lazım.

Sahada doğru durmazsan, bunları organize etmezsen daha çok geçiş yersin hocam. Orta sahayı boşaltıp hücumcu almakla olmaz bu işler.

Tek silahı geçiş hücumu olan takıma ikinci yarıda orta sahayı boşaltmak intihar oldu. fb evinde kontrollü oynadı bunlara, Onyekuru yine de deldi.

Her geçiş hücumu gerilim filmi gibi. Yahu Ferencvaros maçında aynısını denedin 5 oluyordu maç. Kayseri kupa maçında yarım devrede 4 yedin. Ders al.

Yaslandığın anda da zayıfsın gerçi. İlk yarı Belhanda'nın sarı kart aldırdığı pozisyon neydi öyle? Kapanırken öyle pozisyon verilir mi?

Önce oyunu tut. Topu kaptırınca rakibin yaldır yaldır geleceğini bilen oyuncun ya yan pas yapar ya da uzun vurur. Çalımı falan unut zaten.

Top rakipteyken 9 kişi kalmışız gibi savunma yapıyoruz.

erenslash
13.09.2022, 01:01
ekiple bitmiyor iş topçu da olacak. biz yanlış topçularla oynuyoruz. ekip abdullah avcı için alınır yabancı ülkeden en iyilerden alırsın.ama maaş der ali aoğlu almaz.wakayeme maaş der yollar.faydası olan adamları yollarlar.böyle işte.başındaki adam yerliler için a klass bir hoca zaten.jesus bu kadroyla aynı başarısızlığı gösterir.hiç bir halt yapamaz ekibi gelse bile.önce topçuları değişeceksin sonra ekip bulacaksın abdullah hocaya.yani gitmesi gereken ahmet ağaoğlu .ertuğrul asbşkanımız başkan olup ekibini kurmalı .
bence A plus bir teknik adam ile bu takımın toparlanıp futbol oynaması ve kondüsyon yüklemesi uzun sürmez

jesus misal, 1-1,5 ayda sistem kurdu ve kondüsyon yükledi,tabi ekibi ile,

milli maç yada dünya kupası arası bir fırsat zaman açısından

breakingbbadd
13.09.2022, 01:03
sürekli oyuncular üzerinden gittik.

abdulkadır kötü bardhi oynasın,

cornelius kötü gönderilsin,

denswil kötü bartha oynasın,

hugo kötü denswill oynasın,

gbamin gelsin oynasın,

kouassi gitsin lahtimi oynasın,

uğurcanın ayakları kötü taha oynasın,

tahanın yediği golleri uğurcan yemezdi uğurcan oynasın.

djanini sarhoş gönderilsin.

birde altınordudan bursadan aldığımız onlarca genç yetenek neredeler şimdi ?

jpositve
13.09.2022, 01:04
Ben de bunu anlamıyorum eğer bir adam işine yariyorsa o adamı Karagümrük nasıl elinden kapıyor :))
Çok garip
https://twitter.com/voyvoda85/status/1421810109202710532?s=20&t=WA709yyII2ZFE211rzbfGA
Cok onemli biri oldugunu dusunmuyorum. Yinetim buyuk ihitmal ucuuza calisacak kondisyoner bulmustur. Daha once calisitgi yerler oyle ahim sahim yerler degil. Tabi aksini dusunup twitterda sakatlik yasamamizin nedeni olarak bu alexi gostwren insanlar da vardi.

Normalde kondisyoner gokhan kandemirin yanina eddie newton doneminde getrilmisti. Abdullah avci gelince bunu ve newton in ingiltereden getiridigi malcolm harknessi gondermediler. Sadece newtonin yardimcisi steve grravesi gonderdiler. Istersen instagramindan adamin bizle ilgili paylasimlarina bakabilirsin eski storylerinden.

https://mobile.twitter.com/search?q=Alex%20sergovia%20vilchez&src=typed_query&f=live

https://www.transfermarkt.com.tr/malcolm-harkness/stationen/trainer/84875/plus/1

nakzo
13.09.2022, 01:05
değerli arkadaşlar erman toroğlu bile göremiyor bunu hoca diyor :)) saçmalıyor

bak abi takımın bek transferleri fiyasko

ortasaha fiyasko

çalım atabilen adamın,depar atabilen adamın yok

ileriye dönük oynayan oyuncu sayın belli

bu takımda sadece dört oyuncu var : bartha,hamsik,gomez ve uğur

başka yetetenekli oyuncu yok abi bunu anlayın

mevzu bu

kadroda oyuncuların hepsi düz en düz oyuncular bizde var neyse ligde düşünün öyle

bu kadroyla 6-7 inci olursun hoca sayesinde o da.

bu kadro ünal veya rıza gibi hocanın elinde olsaydı 12 inci falan oluruz anlayın yani durumu

ortasaha top oynayamıyor çünkü düz ve yanlış oyuncu gurubuyla oynuyorsun ne kadar dandik yeteneksiz oyuncu aldıysak hepsi bizde toplanmış

Özel bir tane adamın yok ya yok ulan şu adam sana maç kazandırır dediğin bir adam yok 2 bek ptt seviyesinde kanatların yok kalecin 6 maçtır yok bence bu seneden sonra artık yok orta sahan yok oyun kurucu 35 lik müzmin sakat bu kadroyu hangi hoca gelip uçuracak biri bana izah etsin gs nin geçen sene yaşadığı olayı yaşayabiliriz bu kadroda gram ışık yok gram.

smart
13.09.2022, 01:08
Neden gönderildi peki
Sebebi neydi ??
Hoca tanımıyor diye göndertmiştir

gudoz81
13.09.2022, 01:08
Hoca tartışmasında bağımsız olarak iki hatırlatma: Malatya'da 4 yemiştik Ünal hoca zamanında ama kimse eleştirmişti çünkü sahada bir şeyler görmüştük.
Hocanın bi maç sonunda masayı yumruklayıp olacağızda demesi başka bi olaydı benim açımdan.
Selamlar saygılar hepinize

aumur
13.09.2022, 01:10
sürekli oyuncular üzerinden gittik.

abdulkadır kötü bardhi oynasın,

cornelius kötü gönderilsin,

denswil kötü bartha oynasın,

hugo kötü denswill oynasın,

gbamin gelsin oynasın,

kouassi gitsin lahtimi oynasın,

uğurcanın ayakları kötü taha oynasın,

tahanın yediği golleri uğurcan yemezdi uğurcan oynasın.

djanini sarhoş gönderilsin.

birde altınordudan bursadan aldığımız onlarca genç yetenek neredeler şimdi ?

AA göreve devam edebilirse havlu attığımız Avrupa Ligi maçlarında izleyebiliriz diye umuyorum.

Mehmet Sarigül
13.09.2022, 01:10
Ömürün gecenki macta oynamak istememeside kulübte problemlerin oldugunun isaretidir

Bazi sorunları böyle örtbas edersen, takim zamanla bu hale gelir!
Ömür meselesinin tek olduğunu düşünmüyorum...

Artik bu net;

Takim içinde büyük sorunlar var ve Avci bunu çözemiyor...

Çok büyük bir ihtimalle mesele PARA'dır!

jairzinho
13.09.2022, 01:12
ads maçı ferençvaroş maçı ile neredeyse birebir aynı oldu

iki takımda hunharca ve çok rahat kontra atağa çıktı

yakın dönemde avrupa liginde fb kiev maçını izledik,ne oldu abi o maçta,kiev fb nin kalasine gelemedi aga,neden bahsediyorsun, ilk geldikleri bilmem kaçıncı dakikada altayın hatası ile ilk isabetli şutta gol attılar, ads 50 defa bizim ceza alanına geldi

korokor dişediş fiziksel temas mücadele olmadan sprint atmadan bu işler olmaz aga

kariyerin ne olursa olsun amiyane tabirle eşşek gibi koşacaksın hocam,pedro batşuayi king vs hepsi ileride pres yapıyorlar,sonra rakip uzun vurmak zorunda kalıyor ve uzun vurulan topları topluyorlar,olay bu

bizde ise herkes general,smokinler giyilmiş oscar töreninde kırmızı halıya çıkıyorlar,herkes modrid kross havasında futbolu taktiği yemiş yutmuşlar,al-ver yapıyorlar,pas şov yapıyor generaller,sanki büyük yeteneklermiş gibi,öyle bi dünya yok hocam,vasat oyuncusan koşacaksın,fiziksel temaslı oynayacaksın,ısıracaksın,sprint atacaksın,bizde ise oyuncular hem vasat yetenekli hemde koşmuyor,

A plus bir teknik adam ve ekibini getir bakalım,bu takımı nasıl koşturuyor

jpositve
13.09.2022, 01:14
https://twitter.com/ASVilchez/status/1203366739448356865?s=20&t=wKe3jwphzpz5_cs4EXMamw

https://www.instagram.com/a.s.vilchez/

Hoca tanımıyor diye göndertmiştir
Iyi de bu adam ekim 2020 de geldi andullah avci ise kasim 2020 de geldi haziran 2021 e kadar abdullah avci ile neredeyse 7-8 ay beraber calistilar.

kaçarava
13.09.2022, 01:14
Para ya da başka bir şey değil, ben futbolcuların bu oyundan artık bıktığını düşünüyorum. Usandılar. Hoca, futbolcuları bu oyuna ikna edemiyor. Mehmet Demirkol bizim takıma özel değil genel olarak çok der bu "ikna etmek" kavramını ama ona hak vermeye başladım. Cornelius da o yüzden gitmek istedi ki adam zaten kendi basınında oyunu eleştirmişti.

erenslash
13.09.2022, 01:19
aynen .çok tuhaf bir durum.yani kasıt var abi diyorsun başarısız olmamız için topçular bir olmuş zannedersin.ama gerçekler böyle değil.kims egörmek istemiyor.alayı yeteneteksiz oyuncuların. 3-4 oyuncu hariç. yani 11 kuramıyoruz.işimiz çok var. gs ın durumunu yaşıyoruz şu anda zaten. ligin en iyi forvetleri bizde ama defans ve ortasha ayok :D şaka gibi
Özel bir tane adamın yok ya yok ulan şu adam sana maç kazandırır dediğin bir adam yok 2 bek ptt seviyesinde kanatların yok kalecin 6 maçtır yok bence bu seneden sonra artık yok orta sahan yok oyun kurucu 35 lik müzmin sakat bu kadroyu hangi hoca gelip uçuracak biri bana izah etsin gs nin geçen sene yaşadığı olayı yaşayabiliriz bu kadroda gram ışık yok gram.

erenslash
13.09.2022, 01:21
ikna mı :D haha oyuncuların seviyesi dandikse dandikleri çöpe atarsın ikna etmessin. gönderirsin.hocanın bu kadroyu kovması lazım devre arasında.yapamayacak bunu çünkü gücü yok.ertuğrul başkan yapar bu işi kadroyu toparlar.hocayl aberaber güzel işler y aparlar.zaman lazım ama.bu sene çöp oldu.ilk devre arasında kadro kurulmaya başlanacak.bu sene sonunda da kadro oluşacak.Abdullah hocayla devam edilecek tabi ki.hocayı yedirmeyiz
Para ya da başka bir şey değil, ben futbolcuların bu oyundan artık bıktığını düşünüyorum. Usandılar. Hoca, futbolcuları bu oyuna ikna edemiyor. Mehmet Demirkol bizim takıma özel değil genel olarak çok der bu "ikna etmek" kavramını ama ona hak vermeye başladım. Cornelius da o yüzden gitmek istedi ki adam zaten kendi basınında oyunu eleştirmişti.

Enes Başkaya60
13.09.2022, 01:24
Hala geçiş şu bu vs diyorsun hoca ya.

Birde futbolculara laf söylüyorsun ayıptır utanır insan biraz.

Sorun topçularda değil sende sende o kadar kaprisli inatlarından vazgeçmeyen bir adamsın ki kendine kuş kondurmuyorsun.

Eyvallah illa böyle oynayayım diyorsun onu da geçtim o zaman ilk 11 yazılacak ilk isim siopistir bunu 4-5 yaşındaki çocuk bile görüyordur herhalde.

Kızılyıldız maçından sonra taraftar sana büyük bir ders verecek ve kovulacaksın biraz daha bekle.

Cornelius niye gitti hoca senin bu aciz futbolundan dolayı artık yeter dedi.

Şimdi de Gomez geldi oda diyecek ben gitmek istiyorum diye çünkü artık sıktın yeter.

Seni Nwekaame şampiyon yaptı bu takımı sen şampiyon yapmadın bunu unutma.

Çünkü sen futbolunun f'sinden anlamayan bir adamsın.

Hamsik'e bile geri pas at yana pas at ileri oynama demişsin belli.

Senin yüzünden adamlar kafayı yedi ne oynayacaklarını bilmiyorlar.

Birde Nwekaame'nin yerine sağ bacağı etmeyen Trezeguet denen adamı aldırıyor.

Oyundan da çıkarmıyor ben aldırdım diye kaprisli adam.

Amatör takım böyle salakça goller yemez ya, ama bu senin oynatmaya çalıştığın aciz futboldan kaynaklanıyor.

Sana ne desek boş hoca inşallah tez zamanda kovulur gidersin.

kaçarava
13.09.2022, 01:27
ikna mı :D haha oyuncuların seviyesi dandikse dandikleri çöpe atarsın ikna etmessin. gönderirsin.hocanın bu kadroyu kovması lazım devre arasında.yapamayacak bunu çünkü gücü yok.ertuğrul başkan yapar bu işi kadroyu toparlar.hocayl aberaber güzel işler y aparlar.zaman lazım ama.bu sene çöp oldu.ilk devre arasında kadro kurulmaya başlanacak.bu sene sonunda da kadro oluşacak.Abdullah hocayla devam edilecek tabi ki.hocayı yedirmeyiz
Gören de elinde sırılsıklam kazmalar var sanır. Barta var, Hamsik yine sağlıklı şekilde geriden top çıkaramıyorsun. Hoca yetersiz kaldı ve oyuncuları ikna edemiyor. Hocayla oyuncular arasındaki bağ sıkıntılı. Motive edemiyor. Takım 2-1'den sonra bile reaksiyon veremedi uzun süre. O ara fena dalgalandık.

Öyle herkesi yollayamazsın. Kustururlar. Ayağına basarlar. Mahalle takımı değil burası. Alacağın iki adam var, sağ kanat ve 8 numara. Ama 8 alsan da hoca iki 10 numara koyacak adama.

Sen elindekileri organize et sonra takviye iste. Ben başkan olsam tek adam almam şu an.

breakingbbadd
13.09.2022, 01:27
skor taraftarlığını kenara bırakarak uzun zamandır çoğumuzun ve rakiplerin gördüğü o kadar belli bir oyunumuz ve bas bas bağıran zaaflarımız var ki 2 pasla dahi kalemize iniyorlar.

peki bunca zamandır her hafta kopyasını izlediğimiz bu oyun neden bir gram düzelmez ?

sen yanlış tohumları al, sonra o yanlış tohumları yanlış bir şekilde toprağa ek sonra yetişmedi diye çiçekleri suçla.

Nazim Can
13.09.2022, 01:34
anlamıyor millet ama ısrarla yaz browski. çünkü çok önemli ve gerçekleri dile getiriyorsun.salt gerçekleri.bu yüzden alıntı yapıp bu yazıyı defalarca herkes görsün diye alıntılıyorum yazılarını bazen.halen olsun bro yazmaya devam et.belki biri yönetimden görür de bir faydası olur yazdıklarının

Browski falan deyince iyi bir futbolcu öneriyorsun diye TM. den arastirayim dedim sonradan jeton düştü, ikinizi izlerken Manchester Cityi falan tutuyorsunuz sanıyorum :) aynen devamke browski.

lazibere
13.09.2022, 01:41
Doğru konuşan, acı ama ağır eleştiriler ile takımın oyununu eleştiren, şampiyonluğa oynarken de bu doğruları söylemekten korkmadan söyleyen kişilerin ( kendimi de bu sınıfa sokuyorum ) yazdıklarını okurken, Bu adamların söyledikleri inşallah doğru çıkmaz, diyerek keyifle korkarak ama bazan da gerçekleri yüzüne yüzüne vurduğu için , üzülerek okuduğunuzu biliyorum. Takım her maç kazandığında da bu eleştirileri yazan kişilere laf yetiştirmek için buralara dolup taşanları da biliyorum. Her türlü suçlamaları yaparsınız, Fenerli değilsiniz, Hain dersiniz dersiniz oğlu dersiniz. Ama bu kişiler, işler olumlu dahi gitse bir süre yaklaşmakta olan tehlikeleri usanmadan söylemeye devam ederler. Neden söylerler, Çünkü dost acı söyler misali, tedbir alınsın ve hatalara düşülmesin diye

Şampiyon Hoca'nın elbette ki kredisi vardır, kimse hoca gitsin falan diye de başlamaz konuşmasına, ben mesela hiç söylemedim, Bilakis, Hocamısın, Bu kadroya Şampiyonluğa oynarken bile daha kalitelive daha keyifli futbol oynatması gerektiğini ve bunu başaracak zekaya sahip olduğunu düşünenlerdendim. Ama artık öyle düşünmüyorum. Nedenlerine değineceğim, Ama Ülkemizin kronik rahatsızlıklarından olan, Bilim İnsanı'nın söylediklerini basite almak anlayışı, onlar ne anlarlar onlar hep kağıttan konuşur, gerçek hayat öyle değil mantığı var ya, Bu Bir Mühendis olur, Bazan da bir Doktır hiç fark etmez. Senin hoşuna gitmedeğin şeyi sana söyleyen kişiyi otomatikman hain ilan etme anlayışı en büyük problemlerimizden biri de bu maalesef ve bu huydan kurtulunmadığı müddetçe Ülke olarak asla bir arpa boyu yol alamayacağımızı ve alamadığımızı da ekleyim

Uzun uzun oluyor biliyorum ama sıkılmadan okuyan kendini deşifre edemeyen takipçilerimin olduğunu biliyorum. Umarım dikkate alıp da değerlendirirsiniz

Bir kere şu algıyı kaldırmak lazım '' Şampiyon Yapan hoca eleştirilmez '' En büyük hatayı zaten burada yapıyoruz. Galatasaray, Hamza Hamzaoğlu ile aynı sezonda 3 kupa kaldırdı hatırlıyorsunuz değil mi? 1 sene sonra ne oldu? Şimdi nerde bileniniz var mı mesela ??

Sergen Yalçın, bizden önceki sene şampiyon oldu Beşiktaş'la değil mi? Şimdi Hocalık bile yapmıyor!!

Fatih terim, Galatasaray'ın son 15 yılda aldığı 10 şampiyonluğun 8 inde ismi var? Nasıl gönderildi kulupten haberiniz var değil mi??

Dolayısıyla, kim olursa olsun, asıl olan kulüptür. nasıl ki, kulüpler futbolculara teslim edilemez, Bir kulüp de bir hocanın egolarına ve kaprislerine ve kendini test etme anlayışı ile Trabzonspor'un ayarlarını bozmasına teslim edilemez. Eğer Avcı'yı, şampiyon yaptığı için eleştirmeyeceksek, Wakame'yi de para istedi diye kulüpten kovulmasına ve itibarının zedelenmesine seyirci kalmamalıydık. Ona niye tahammül edemedik mesela? Daha bizde başarılı olup da giderken arkasından Allah yolunu açık etsin dediğimiz kaç tane oyuncumuz var bir hatırlamaya çalışın? Fatih Tekke , gittiği günden beri kulübe giremedi, Gökdeniz'in kulübe bağışladığı para da olmasına rağmen bir daha kulüpte görev alamadı, Yattara mesela, hepimizin boğası, Nasıl gönderildi kulüpten, Ya da ONUR, Ben Trabzonspor'dan başka takımda top oynamam diyerek futbolu bırakan adama ne kadar sahip çıktık. Burak yılmaz? Her geldiği sezon, takımın gol yükünü çeken kişiyi bile arkasından söverek göndermedik mi, Swkmyak daha eskilere gitmeyelim gençler bilemezler.

Ne demek istiyorum. Bizim bu kulüpte Avcı'dan önce nice kahramanlarımız oldu , onlara göstermediğimiz saygıyı ve itibarı , AVCI ya göstermek zorundayız gibi bir algı yaratmak, Kulübü hocaya teslim etmek demektir.

UYARMAK ZORUNDAYIM. Daha evvel de yazdım yine yazacağım. Bizim Kulübün Başkanı Ahmet Ağaoğlu'dur. Ertuğrul Doğan ve Avcı değildir. Avcı ile sözleşme uzatma muhabbetini, Hocamızın ağzından duyduk değil mi? Ertuğrul Bey'le görüştük ve sözleşmemi uzatalım dediler uzattılar diyerek duyduk, Bu konuda , Seni Şampiyon yapan hoca ile 3 yıl daha mukavele imzalanması hususunda başkanımız Ağaoğlu'nun ağzından bir kelime neden duymadık? Neden bu olay medya da yeterince ses getirmedi . Bu haber asparagas bir haber miydi, Taraftarın ''istifa söylemlerinin önüne geçmek için oluşturulmuş '' Yönetimle uyumlular mesajı mıydı ??

Görmemişin bir şampiyonluğu olmuş lafı misali, Bütün yanlışlara rağmen, susmak emin olun, sonraki yangınların habercisidir. Biz taraftar olarak bu durumlara düşmekten bıktık, Bu durumların tekrar yaşanması demek en az 10 senemizin çöpe atılması demektir. O bakımdan Başkanının, bir an önce duruma el koyması ve Başarıyı sadece bir Hoca ve Bir yöneticinin sahiplenmesi ve Kulüp için de kulüp gibi davranmaları hususunda gerekli tavrı almalı ve geleceğimizin riske girmesine mani olması gerekmektedir.

Arkadaşlar, Bizim takımın sorunu bu sezonun sorunu değil. Biz geçen senenin ikinci devresindeki İstanbul'da oynadığımız ve 1-0 öne geçip te 10 kalmış Şikecelere karşı 1 puanı zor kurtardığımız maçtan beri top oynamıyoruz. Bu maçlar serisinde oynadığımız tek iyi futbol kendi sahamızda ki KONYASPOR maçıdır. istisnasız her maç adeta dökülüyorduk. Hamsik sakatlanmıştı, Wakame formsuzdu v.s gibi bir sürü etmenler ile maç çevirmekte zorlanıyor ve rakiplerimize bitime 7 hafta 20 puan fark attığımız halde hala şampiyon olabilir miyiz tartışması yaşıyorduk, yalansa yalan deyin.

Avcı, bir şeyi başarmıştı bu süreçte ? Kolay gol yemiyorduk. Sol bekte PUSCHAK denen bir oyuncu geldikten sonra daha fazla gol yemeye başladıysak da sezonu kurtarmaya yettirmişti önceden topladığımız puanlar. Rakiplerimiz ise, tarihlerinde belki yaşamadıkları bir kaosa sürüklenmişti. Hocaları tek tek gidiyor, başkanları istifa ediyor ve biz ise kötü dahi oynasak rakiplerimiz daha kötü olduğu için yarışı önde bitirdik. Düşünebiliyor musunuz? Fenerbahçe'de bir Arda Güler denen çocuğun varlığı bile kalan maçlarda fener taraftarını coşturdu ve yarışa ortak olmalarını sağladı. Aynı anda 3 İstanbul takımının yarışta geri kaldığı bir sezonda ise şampiyon olmamıza rağmen , hatalarımızı ve eksiklerimizi göremedik ve bu senenin yatırımını ve planlamasını geç yaptık ya da yapamadık

Alelacele yapılan transferler, Önceden söz kesildiği için alınan oyuncular. Şimdi tek tek bakalım, Gol yemeyen bir takımdan kolay gol yiyen bir takıma dönüştük neden ? Çünkü , İsmail Köybaşı'nı çok eleştirirken, Şimdi oraya bence acayip fizik gücünden yoksun ve yediğimiz her golde yüzde yüz hatalı olan EREN ELMALI denen Kasımpaşa'nın sol beki, Evet çok umut bağladık ama kesinlikle bir fiyasko transferden biri. Oysa Şampiyonlar ligi hedefi ile yola çıkılan sezonda, Bizim takımın sol beki Eren olmamalıydı, Alioski ismi geçtiğinde 100 bin Euro gibi paralar yüzünden almadığımız iddia edildi.. Bu çingene pazarlıkları yüzünden para kazandığımızı mı sanıyorsunuz.

Wakame mesela?? Bu adam, Bu sezon 10 maçta 30 dakika bile yer alacaktıysa da sırf taraftarın sevdiği bir isim olduğu için takımda tutulmalıydı. Koita'ya verdiğimiz Eurolar ortadayken, Bizim en sevdiğimiz ve şampiyonlukta ve daha önceki sezonlar da güzel oyunlarımızın baş mimarı olan bir adamın, Taraftar gözünde bu kadar değerli bir oyuncuyu neden kadroda tutmazsın ?? Atiba denen oyuncu Beşiktaş'ta topa bir sezonda kaç maç dokundu arkadaşlar ama sırf şampiyon oldukları sezonda ki emeklerinden sebep kadroda duruyor.. Bizim buna hakkımız yok mu? Taraftar için 500 bin euro para fazla ver ne olacak bir kere yap bunu ya bir kere. Ama yapmadılar, yapmadıkları gibi, Trezeget gibi ( bana sorarsanız, yedek kalması gereken ) birine 4,5 milyon bonservis verdik ?? ne oldu şimdi?? karda mıyız?? Size idda ediyorum, onun kredisi bitti ve bitecek az kaldı

Şunu demek istiyorum, Bizim bir kere değer verdiğimiz oyuncuyu gözümüzden düşürüp te düşmanlaştırmanız kime hizmet ediyor?? Aklıma deli sorular gelmiyor değil ? Avcı, başarıyı paylaşmak istemedi ve ''Wakame olmasaydı, şampiyon olamazdılar söylemini yok etmek için, onsuz da olurum demek için mi ayağı kaydırıldı o adamın.. Bunları bana söyleten şey, yapılanma sonucunda ortaya çıkan sonuçtur. Wakame'nin ölüsü şimdiye kadar ki maçlarda en az 5 gol atar ve şampiyonlar Liginde de gruplara kalırdık

Özetle

Bir sürü transfer yanlışları ile birlikte AVCI nın oyun planın artık eskisi gibi işlemediğini ve rakipler tarafından deşifre olduğunu düşünüyorum. Bu sistemde başarılı olmak için AŞIRI YETENEKLİ OYUNCULARIN SAYISI fazla olmalıydı. Bunu geçen sene WAKAME ve HAMSİK ile yapıyorduk. Bu sene ise maalesef ikisi de yok ve alternatifleri de yetersiz.

Defans kurgumuz bozuldu, Bartra evet çok iyi çok ofansif ama onun aslı görevinin defans olduğunu ve geçiş oyunlarında aşırı ters yakalandığını, Eren Elmalı'nın asla bir bek oyuncusu olamayacağını, Larsen'nin Serkan Asan'nın Danimarka versiyonu olduğunu, Siopis ile oynamayım diye düşünürken, dönüşlerde aşırı yavaş kalan Gabin ile orta sahanın yol geçen hanına döndüğünü, Ataktayken, kaybettiğimiz hiç bir topu geri kazanamadığımızı, Temaslı oynamaktan korktuğumuzu görmek zorundayız. Bu futbol yapısı ile kolay kolay maç kazanamayacağımız da eklemek istiyorum

İyi olan ne var peki? UMUT VE GOMEZ in aşırı istekleri.

Umarım her şey yoluna girer

OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

jairzinho
13.09.2022, 01:41

cornelius ne demiş ? link var mı

Gökhan Balcı
13.09.2022, 01:42
Aynen takımın yarısını devre arasında kovalım yenilerini alalım. Muhatabın insan olduğunu unutursan böyle tepetaklak olursun işte. İletişim dediğin şeyin önemini bu kadar düşürüp oyuncudan verim alabilen bir tane hoca göremezsiniz. Fm de değil winning eleven oynadığını zannetmek bu. Herkes çöp bir tane futbolcu alınmamış hesapta. Evet hatalı transferler kesinlikle var mevkisel olarak özellikle. Ama doğru iletişimle oyuncudan verim almak da teknik direktörün işlerinden biridir. Sadece teknik taktikle anca robotlara hitap edersiniz o da yapay zekası olmayanlara

erenslash
13.09.2022, 01:42
kardeşim ortasaha yok diyorum futbol sadece iki kişiyle oynanmaz.gomez,bartha,hamsik var eee? gerisi?diğer topçular Trabzonsporun topçusu olamaz.messi var diye barca saldı mı kendini? adamların zamanında kadrosu messi zirvedeyken nasıldı? uç örnek verdim.ortasa sıra avrupa takımlarında da kadroda kalite adam sayısında uçurum olmaz zaten.birbirine yakın olur.send ehiç bir şey yok.üç tane aldığım adamlar bu mental enerji düşük kadroda perişan edersin.çünkü frekans kalite farkı var.gomeze de y azık barthaya da.futbol üç kişiyle oynanmaz ki +tamam ortasaha zaten lazım abiciğim çalım,depar atan oyuncun yok.david arkadaşımız en sağlam nokta atışı analiz ve yorumları yapıyor takımla ilgili. dediği çok önemli şey şuydu : hoca sana yetenek veremez.sen zannediyorsun ki iki adam aldık bitti iş.sen önce bekleri ve kanatları halletmemişsin ki .sana bek lazım,kanat lazım bunlar depar adam geçecek zeki olacak + ortasahaya zaten geçen seneden beri adam lazımdı.hala lazım çözülmemiş o sorun.takıma düzgün adam almassan gene gönderirsin.işimiz çok .iki adamla çözülecek iş değil bu.başkan yedi takımı hoca değil. benc eböyle. hatta o başkan ki hüseyin teknik direktör yapmaya çalışan başkan anla yani vizyonunu başkanın. ayrıca başkan istifa edip ertuğrul başkan gelmelidir.
Gören de elinde sırılsıklam kazmalar var sanır. Barta var, Hamsik yine sağlıklı şekilde geriden top çıkaramıyorsun. Hoca yetersiz kaldı ve oyuncuları ikna edemiyor. Hocayla oyuncular arasındaki bağ sıkıntılı. Motive edemiyor. Takım 2-1'den sonra bile reaksiyon veremedi uzun süre. O ara fena dalgalandık.

Öyle herkesi yollayamazsın. Kustururlar. Ayağına basarlar. Mahalle takımı değil burası. Alacağın iki adam var, sağ kanat ve 8 numara. Ama 8 alsan da hoca iki 10 numara koyacak adama.

Sen elindekileri organize et sonra takviye iste. Ben başkan olsam tek adam almam şu an.

eyvallah hocam :D.takım kanser etti bizi .hala millet hoca diyor :D ptt liginden oyuncu kadrosu almışız biz kimsenin haberi yok sonra hocaya oynat diyoruz :D sağolsun başkanımız
Browski falan deyince iyi bir futbolcu öneriyorsun diye TM. den arastirayim dedim sonradan jeton düştü, ikinizi izlerken Manchester Cityi falan tutuyorsunuz sanıyorum :) aynen devamke browski.

kaçarava
13.09.2022, 01:46
cornelius ne demiş ? link var mı

https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/championsleague/cornelius-som-forventet/9396366

erenslash
13.09.2022, 01:48
bu takım torino maçında sinyali verdi zaten. gene ortasaha lazımdı defans ve forvet lazımdı.seviye atlatan adamlar alınmadı takıma aksine düşüren adamlar alındı. uyan hocam artık uyan. hüseyini,ünal karamanı hoca diye takıma getirdiler başımıza.ahmet ağaoğlu sorumludur.abdullah hocayla hoca gördük ama adama ptt kadrosu verildi.antalya da seni eziyor.abi basit cevap oyuncu özelliklerin berbat.bunu anla artık
Bir takim da butun oyuncular fomsuz gozukuyorsa ayakta kalan oyuncu olmuyorsa 90 dakika sonunda fizik kondisyon olarak her mac ayni hatalari yapip ayni gollerin kopyasini yiyorsan orada hoca sorgulanir bundan normal dogal birsey olamaz.bosuna hocayi savunmaya gecmesin kimse bu takim boyle 3.lig takimi gibi futbol oynayacak takim degil oyuncularin cogunlugu milli takimlarinda oynayan kaliteli ayaklar biz bu kadar kotu futbolu mra zamaninda o les kadroyla bile oynamiyorduk .cekirge misali kotu oyunla gidiyorduk iyi oyun mu 3 puan mi diyorduk 3 puandan yana duruyorduk ama papaz her zaman pilav yemiyor iste su oyunla galibiyet beklenmez takimdan kiminle oynarsa oynasin

jairzinho
13.09.2022, 01:48
ben dahil şu konuda yanıldık

takım kötü oynayıp kazanırken süper emekliler ligi seviyesinde skor elde edildiğini biraz görmezden geldik diyebiliriz,kötü oynayıp skor alma olayının taktiksel bir deha olduğunu zannettik,oysa oldukça düşük bir seviye ligde bu skorlar alındı,şu maçta bile gördük aga,5-0 olacak maç 2-2 bitiyordu

ne zaman aydınlanma yaşadık peki ? 10 kişilik ferenvaroş tan 3 yiyince, avrupaya çıkınca seviye düşüklüğünü daha net gördük,kopenhag gibi vasat bir takım bizi zorlanmadan eledi,

acan61
13.09.2022, 01:49
Avcı şayet stad dolarsa perşembe günü dersinizi verecek merak etmeyin. 2 maç ile şampiyon hocayı gönderip kadro kuruyorlar.

erenslash
13.09.2022, 01:52
bak abi aklın yolu bir

biz 20 milyon eurodan kim etti?

hoca mı başkan mı ?

tüm sorumlusu bu olayın belli

bir düşün mantıklı olarak

torinoyla yaptığımız hazırlık maçı sürecinden beri transfer politikası ve yaşadıklarımızı düşünün cevabı çok net

Doğukan Uçan
13.09.2022, 01:59
hazırlık kampından beri takımın eksikleri ortadayken aylar geçti halen daha aynı sorunlar devam ediyor.

dalga geçer gibi transfer yapmadan kopenhag maçlarına çıkıp 20 milyon euro yu rakibe hediye ettik.

alınan oyunculara bakıyorum trezeguet, bardhi çok büyük kazık nasıl elden çıkaracaz soru işareti.

bu saatten sonra avcı ile devam edilen her dakika koca sezonu çöpe atmak demektir.

My
13.09.2022, 02:10
https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/championsleague/cornelius-som-forventet/9396366

Cornelius: - Beklendiği gibi
Andreas Cornelius, Trabzonspor'un neden FCK'yı yenemediğini açıklıyor

<aside id="byline-container" class="byline margin-auto margin-l--tb padding-m--tb grid-width--medium"> Nın-nin Kenneth Beyer • Daniel Nøjsen Fallah
</aside> Danimarka milli takımının yıldızı ve Trabzonspor, yenilgiyi Cornelius'un eski işvereninin gözünden görmek zorunda kaldı.

Andreas Cornelius'un yüzündeki hayal kırıklığı, özellikle takımın iki maçta sadece bir kez gol atmayı başarmasından memnun olmayan yüzüne açıkça yansıdı.

- Bitişlerde biraz kalitemiz yok ve ayrıca birkaç iyi kurtarış da var. Ama maçı kazanma şansımız olduğunu düşünüyorum. Biz de oynadık ama bazen çok yavaş oynuyoruz. Onlara derinden bastırıyoruz ve oyun boyunca savunma yapıyorlar. Beklendiği gibi oldu, ama sadece gol atmalıydık.

- Favori durumu ya da değil, bu bir utanç. Ve bundan rahatsızız. Ancak yine de maçlardan önce favori olduğumuzu iddia edeceğim, ancak her zaman favoriler kazanmıyor.

Oyuna alınmayan Cornelius, Türkiye şampiyonunun neden gol atmadığına da bir açıklama getirdi.

- Gerçekten oyuna dahil olduğumu düşünmüyorum ve o (Denis Vavro, ed.) yeterince baskı altına alındı, çünkü yeterince hızlı oynamadık. Çok yavaştı ve iki stoper ile altılı arasında sıkışıp kaldım.

- Oyun yeterince hızlı oynanmadı, bu yüzden becerilerimi kullanabileceğim hiçbir şeye gerçekten girmediler. Sahnelenmem gereken yere gelmeden önce biraz dağıldı.

Maçtan sonra eski kulübüne mesaj verecek kadar kibar değildi.

- Evet, içeri girip tebrik edecek enerjiyi bulabilirsin. Bunun için yeterli param var. Bir tebrik aldılar.

lazibere
13.09.2022, 02:14
Takım koşmuyor
Takım hızlı oynamıyor
Takımın pır pır dediğimiz bir oyuncusu yok
Takımın trezeget gibi ,bencil ve topla karşılaştığında şaftı kayan bir oyuncusu var
Takımda nasıl gol atılacağına dair bir çalışma yok
Takımda bir boş vermişlik var disiplin yok
Takımın, Sol bekte sadece 25 Dakka oynama kapasitesi olan Eren'i var
takımın orta sahasında topa basıp tekrar alacak bir oyuncusu yo
Takımda pres yok
Takım geri dönme yok
Takımda kaleci de formsuz
Takımda ruh yok

İNİN ARTIK ŞAMPİYONLUK TEKNESİNDEN

lazibere
13.09.2022, 02:17
Olumlu tarafından bakalım meseleye

Bu akşam Adana bize 8 tane gol atabilirdi. Bu futbol ile 3 tane yiyerek stattan ayrılmak bence hayırlısıydı. Bu arada net bir gollerinin verilmediğini de söylemek lazım.

Adana'yı tebrik ediyorum. Sonuna kadar hak ettiler, Yenemeselerdi ayıp etmiş olurlardı

Sefa Murat Dokuz
13.09.2022, 02:28
Bartra’nın da bu oyundan aşırı rahatsız olduğuna eminim çünkü ilk maçlarının aksine artık çok fazla ileri ve savunma arkasına pas deniyor. Kimsenin oyunu hızlandırmaması ve öne oynamaması nedeniyle, kendisi sürekli öne oynayıp sahada bu oyun sistemine zaten itirazını koyuyor.

Keza Maxi Gomez’in de bu oyundan hiç memnun olmadığı yüz ifadesinden çok belli.

Hamsik zaten geçen hafta oyuna girdikten sonra sahada ellerini açıp isyan etmişti. Asla memnun olduğunu sanmıyorum.

Bu oyundan milyon euroları götürüp de yatmak isteyenler memnun olabilir.

Açıkcası yıldız oyuncular, CL’den elenmemize bir şekilde katlandı sustu ama Uefa’da 10 kişi rakibe karşı bile aynı temposuz, asla rakibin üstüne gitmeyen bu sistemi oynamak istemiyorlar. Açıkcası bu oyun tarzını benimsemiş ve çok memnun olan oyuncular ile de iletişimlerinin de iyi olduğunu sanmıyorum.

Bekler bu kadar yeteneksiz ve içe kat eden açık oyuncuları olan takıma bu sistemi oynatırsan taraftar gibi kaliteli ve üst düzey görmüş oyuncular da seni sorgular ve sistemine inanmaz.

Bugün Bartra yurtdışına gitse, Cornelius’dan farklı açıklama yapmaz.

My
13.09.2022, 02:33
Takımı sahada bir görmek gerek
Umut gomez ikilisi hepimizin görmek istediği bir ikiliydi. Orta saha zayıf duruyor gbamin Siopis ile çıksak daha iyi olurdu sanki ama maçta görmek lazımAdem Yiğit de senin dediğini dedi. Siopisi 6, Gbamini de 8 oynatıp takımdaki 8 eksikliğini bu şekilde gidermeyi denemek gerekirdi diyor.

lazibere
13.09.2022, 02:41
OYUNCU ANALİZİM

UĞURCAN: Uğurcan'ı burada evvelinden beri eleştiren herhalde bir tek ben varım. Her türlü linç yemeyi göze alarak her defasında eleştirilerime devam ettiğim gibi bunu şahsi twetter hesabından kendisine yazmaktan geri durmadım. Neden Trabzonspor'da kaldığının, neden ona bahsi geçen bonservis bedelleri ödemediklerinin muhasebesini kendisi yapacak. Türkiye'nin en iyi kalecisi falan da değil. Kimse kendini kandırmasın. İlk golde baraj kurdurmaması, Bu maçı hiç çalışmadığının, Topa vuran oyuncunun ne kadar etkili şut çektiğini bilmediğini gösterir. Sakatken herhalde kendilerini futboldan topyekün çekiyor olsalar gerek ki, O oyuncudan o kadar basit bir gol yedin. Baraj olmamasına rağmen, topa görmedi, Topa vuracak kişiye konsantre olmadı ve her zaman ki gibi , 3 sn de kaleye gelebilen 32 metreden vurulan bir topa yetişemedi ve jenerikçilere çok güzel bir görüntü verdi. gelen toplarda ise sürekli çizgi kalecisi olmaya devam ediyor. Hava toplarına çıkmıyor. Kesinlikle elleriyle oynamıyor, Müdahalelerinde sürekli ayakla basıyor. Top kontrolü zayıf ve sektiriyor. Bu alışkanlıklarına yapmaya devam ediyor. Aklı sahada değil,

LARSEN : Çok çalışıyor gibi gözükmesine rağmen, bal yapmayan arı misali boşu boşuna kendini yoruyor. Serkan Asan'dan tek artısı, Muhtemelen Paganizme inanıyor olması olsa gerek. Kademesini kaybediyor, geri gelişlerde geç kalıyor.

HUGO : Hocasıyla sorunu var gibi. Hocasını cezalandırırken takımı yaktığının farkında bile değil. Eski Hugo değil

BARTRA : Taraftarın sevdiği oyuncu ama handikapları ile maalesef konuşulmuyor. Kademeye her girişi hatalı ve her pozisyonda kart görme lüksü var. Oynadığı bütün takımlar hücum yapmayı sevdiği için, Bartra da hücum özellikleri güçlü ama savunma zafiyeti yaşayan bir oyuncu. Şuç onun değil, Hücumu onunla yapmak zorunda kalan hocanın suçu. keşke 6 numarada oynasa

EREN: Aslında ilk zamanlarda beğendiğim, Çıplak gözle de izlediğim bir oyuncu ama maalesef bombaymış. Gücü yok ve geri dönemiyor. Bu akşam yediğimiz 2 gol de rakiplerinin gerisinde kalan ve son golde ise ayak koyup topu çelmesi gerekirken, topa dokunmayı aklından bile geçirmeyen bir oyuncu. Onun kanadından gelen her oyuncu ezdi geçti onu. Yusuf Sarı'nın karşısında bu hale geleceğini hiç tahmin etmezdim. Bir önceki maç, aşırı yorulduğu için dinlendirilip oynatılmadığı halde bugun sahada yine en yorgun gözüken oyunculardan biriydi.

GABİN: Güvenilmez bir oyuncu, Hırsı ve topu kovalama kabiliyeti olmayan bir oyuncu. Sezonu buruda geçireyim sonrasına bakarız madunda, Saha sonuçları kötü olduğu her maça gittikçe koyuverecek bir görüntüsü var. 15 dakikadan sonra oyundan düştü. 25 den çıkart beni hoca der gibiydi. Yavaş oynuyor. Geri gelmiyor. kaptırdığı her top kalemize kadar geliyor

BARDİ : Ömür'un bir tık üstü, Topa vurmayı seviyor ve en azından deniyor. Ama gereksiz ve 4,5 milyon Euro verilecek bir oyuncu değil,

BAKASETAS: Hırsından uzaklaşmış ,

HAMSİK : Kesinlikle 25 dakikadan fazla oynamamalı, Top ona çok yakışıyor ama fiziği ve sakatlığı maalesef onu bu hale getiriyor. Sanki, ayağını 10 cm extra gerse sakatlanacak gibi

UMUT : İŞ YAPAR

GOMEZ: İŞ YAPAR

ÖMÜR : Girdikten sonra iş yapar gabiydi ama onun futbol zeka sorunu var. Maalesef çalışarak da geçecek gibi değil

TREZEGEUT : Ona umut bağladığımız her hafta , kayıp olarak görüyorum. Hocanın ondan vazgeçmemesinin tek nedeni, takımda en çok koşan oyuncu görüntüsü vermesi. Hırsı var ama bencilce oynuyor. Takım için değil kendini kurtarma derdinde

Gökhan Balcı
13.09.2022, 02:51
Adem Yiğit de senin dediğini dedi. Siopisi 6, Gbamini de 8 oynatıp takımdaki 8 eksikliğini bu şekilde gidermeyi denemek gerekirdi diyor.

Abi takıma bakıyorum bakıyorum da sanki bunlarda değilmiş gibi geliyor çözüm. Hani takıma baktığın zaman şurası kusurlu ama iyi ki şurası iyi diyebildiğimiz bir yer bulamıyorum. Takım savunması rezalet, bireysel performanslar rezalet, top kaybediyorsun kimse kazanmaya çalışmıyor. Pas atan adam verkaça girmeye çalışmıyor. Hamsik bile derin top atmaya korkuyor. Bu takım bu hale nasıl gelmiş olabilir düşünüyorum ama çıkaramıyorum. Aklıma yatan tek neden oyuncu grubunun bu oyun anlayışını kabul etmemesi oluyor nedense. Dikte edilmeye çalışılan bir şey var ve kabul etmiyorlar. Ve o heyecan da kaybolup gitmiş durumda. Bu takım nasıl düzelir yeterince bilgi olmadıkça buna kafa yormak da zor artık

David_LuiZ4
13.09.2022, 04:48
Aynen takımın yarısını devre arasında kovalım yenilerini alalım. Muhatabın insan olduğunu unutursan böyle tepetaklak olursun işte. İletişim dediğin şeyin önemini bu kadar düşürüp oyuncudan verim alabilen bir tane hoca göremezsiniz. Fm de değil winning eleven oynadığını zannetmek bu. Herkes çöp bir tane futbolcu alınmamış hesapta. Evet hatalı transferler kesinlikle var mevkisel olarak özellikle. Ama doğru iletişimle oyuncudan verim almak da teknik direktörün işlerinden biridir. Sadece teknik taktikle anca robotlara hitap edersiniz o da yapay zekası olmayanlara

Hocanın iletişim kurmadığını nerden biliyorsun? İletişim dediğin şeyi hamurunda kumaşında nüvesinde futbol oynamaya müsait yetenekleri olan topçuyla kurarsan geri dönüş sinyalleri alabilirsin..Hayatın her alanında bu böyledir..Alanında yeteneksiz bir adamla istersen sabahlara kadar iletişim kur, yoga yaptır hatta Uzak Doğu'nun bütün rehabilitasyon tekniklerini hayata geçir gene sonuç alamazsın...İletişimi doğru kurmaktan ziyade iletişim kuracağımız kişi buna hazır mı tedaviye cevap verebilir mi futbolculuk nüvesi bunu kaldırabilecek düzeyde mi bunlara bakmak lazım..

Gbamin ile Bardhi ile iletişim kursan ne olur kurmasan ne olur..Hoca takımdan gitmek istediği gün gibi aşikar olan adamı yüzü asık adamı kaç kez 11'de oynattı yetmedi kaptan olarak sahaya sürdü..Ömür'den bahsediyorum..Adamı kazanmak için her şeyi yapıyor Ömür ise tedaviye yanıt vermiyor bitmiş herif..Daha ne yapacak hoca?

Ha özünde yeteneği olduğu halde saha dışı sebeplerden veya yaşından veya yaşadığı sakatlıklardan bir türlü oynadığı takımlarda dikiş tutturamamış oyuncu olur da bu adamı tekrar futbola kafa yoracak canlandıracak hale getirirsin doğru iletişimle onu anlarım..Mesela Emre Mor..

Takımın yarısının değil yarısından fazlasının postalanması gerekiyor..Problemin de iletişimle falan uzaktan yakından alakası yok..

Bu akşam sahada oynayan oyuncular belli..Gbamin Larsen Eren Bardhi bunlar büyük kulüp seviyesinde oyuncular değil..Hatta Anadolu takımlarında bile oynayamazlar..Doğucanlar Lahtimiler Türkmenler Yusuf Erdoğanlar bunlar da kulübede oturmayı bile hak etmeyen adamlar..Trezege'nin Waka'nın çeyreği etmeyeceğini de sağır sultan biliyor duydu..Bu yeteneksizlere hoca yetenek enjekte edemez..Yeteneksiz olduklarını benim sözlerimden değil başkanın her yaz transfer döneminde bu yetenek fakiri adamları elinden çıkaramamasından ve öyle veya böyle bir şekilde gönderdikten sonra da gönderdiği kulüpteki maaşını bizim ödememizden durumu çakmanız lazım..

Bir ton adam alıyorsun sonra da bunları çok değil 1 sezon sonra satılığa çıkarıyorsun alıcısı çıkmadığı için gereksiz maaş ödüyorsun hasbelkader ölü yiyici bi alıcı çıkıyor veriyorsun onun da maaşını sen ödüyorsun..Buradan bahisle sen zaten kulüp olarak aldığın adamlara çöp muamelesi yapıyorsun taraftar çöp demiş çok mu?

Takımın yarısının değil yarısından fazlasının yenilenmesi lazım diyorum ama bu da öyle kolay iş değil..Gelecek sezon bu yetenek fakiri adamlar elden çıkarma hususunda başımızı çok ağrıtacak..Bu sene en azından devre arasına kadar çok acı çekeceğiz..

Yapılacak iş basitti aslında kadroyu korumak ve 4 tane net qdam almak..13 15 transfere hiç gerek yoktu..

Şunu da ekleyelim hocanın eleştirilecek bir yanı varsa bu transferlere onay vermesidir..İletişim miletişim bunlar hikaye..

derry61
13.09.2022, 06:42
İnşallah hocayı yeme gibi niyetler yoktur.

CEMEFKER
13.09.2022, 06:52
..

serdaracıl
13.09.2022, 06:53
İnşallah hocayı yeme gibi niyetler yoktur.

Geri zekalı çok.

CEMEFKER
13.09.2022, 06:57
Kusura bakmayın ama çoğunuz abudullah mucıp avcı denen şahsı o kadar göklere çıkardınız ki şimdi tepeden bakıyor bizlere.

Hiç bir zaman başarısızlığı üstüne almadı hiç bir zaman da almayacak.

Geçen sezon birkaçımız takım top oynamıyor dediğimizde hain ilan edilmiştik.

Sandınız ki bu takımı hoca şampiyon yaptı.

Siz hayatınızda 3 şikecilerin aynı anda bu kadar kötü olduğu kaç sezon gördünüz ?

Siz hayatınızda hakemlerin bize bu kadar iyiniyetli olduğu kaç sezon gördünüz ?

Siz hayatınızda bir hocanın istediği adamların alınıp kampa yetiştirildiği kaç sezon gördünüz ?

Şu an ki durumun yeni transferlerle, uyumla, yorgunlukla alakası yok.

Cornelius bu takımın golcüsü değil diye gömdünüz adama kaç tane top atıldı ? Şimdi aynı kaderi gomez yaşayacak.

Gelen oyuncu ilk hafta iyi oynuyor sonra hızla aşağı gidiyor hiç farketmediniz mi ?

İnanın abdusun yerine messiyi koyun bir kaç hafta sonra onuda eleştirmeye başlarız burada.Farklı ancak doğruya en yakın tespitler.
(Avcı) - Hoca'nın katkısı sadece defansif. Geri kalanı Nwakaeme ve Cornellius yaptı hücumda. Biraz biraz da Bakasetas ve Hamsik
(İstanbul) - Bjk ve fb iyiydi ancak hop bi dakka diyenler oldu ...
( futbolu yönetenler, hakemler)- Bu duruma ben de şaşırmış ve "bu sefer olacak galiba" demiştim (ancak az daha Rize maçı ve sonrası veriyorduk kupayı)
( Transferler) Bir diğer şaşırdığım nokta da bu erken transferlerdi.
-Evet, mevcut takım geçen sezondan daha iyi ama takım kimyası gitti. Bir geminin kaptanı ki güverteden isabet aldığını biliyor, ancak gemisini terk etmemek adına son bira acı cigara yakmış güneşin batışını izlemekte...

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

serdaracıl
13.09.2022, 07:12
Hala geçiş şu bu vs diyorsun hoca ya.

Birde futbolculara laf söylüyorsun ayıptır utanır insan biraz.

Sorun topçularda değil sende sende o kadar kaprisli inatlarından vazgeçmeyen bir adamsın ki kendine kuş kondurmuyorsun.

Eyvallah illa böyle oynayayım diyorsun onu da geçtim o zaman ilk 11 yazılacak ilk isim siopistir bunu 4-5 yaşındaki çocuk bile görüyordur herhalde.

Kızılyıldız maçından sonra taraftar sana büyük bir ders verecek ve kovulacaksın biraz daha bekle.

Cornelius niye gitti hoca senin bu aciz futbolundan dolayı artık yeter dedi.

Şimdi de Gomez geldi oda diyecek ben gitmek istiyorum diye çünkü artık sıktın yeter.

Seni Nwekaame şampiyon yaptı bu takımı sen şampiyon yapmadın bunu unutma.

Çünkü sen futbolunun f'sinden anlamayan bir adamsın.

Hamsik'e bile geri pas at yana pas at ileri oynama demişsin belli.

Senin yüzünden adamlar kafayı yedi ne oynayacaklarını bilmiyorlar.

Birde Nwekaame'nin yerine sağ bacağı etmeyen Trezeguet denen adamı aldırıyor.

Oyundan da çıkarmıyor ben aldırdım diye kaprisli adam.

Amatör takım böyle salakça goller yemez ya, ama bu senin oynatmaya çalıştığın aciz futboldan kaynaklanıyor.

Sana ne desek boş hoca inşallah tez zamanda kovulur gidersin.

Size de ne desek boş

asilhamsi
13.09.2022, 07:18
şey çocukları gol iptal diye nasıl algı yapıyor.

Ulan zaten oyun durmuştu. O şutu o adam atamıyacaktı oyun devam etse.

Erman tam bir ......

serdaracıl
13.09.2022, 07:21
Hoca formsuz diyenlere hiç katılmıyorum. Kendisinin futboldan anladığı maalesef bu. Ve bu anlayışla Kapıkule'den öteye geçemezsiniz.

Ve bu anlayışla asla şampiyon olamazsınız cümlesi kapıkule olarak revize edilmiş. Bu da bi gelişme tabii

MA291
13.09.2022, 07:42
Beklerde hic bir sorun görmüyorum. Senin kanat oyuncularin kac kere topu arkasina gecip defans yapmis bu Mac? Kac defa önde basmis rakibin Uzun top oynamasini engellemis. Samar oglani yaptilar bekleri, hepsi kosmayan basmayan top kapmayan orta sahan yüzünden. Düzelecek gibide degil.
Ömüre kiziyoruz ama girdikten sonra önde top kapan tek oyuncu.

Hocanin sisteminde de hatalar var ama bu laubalilik sadece hocaya yazilamaz bence. Takimda sorunlar var, nedeni ne?

HOPA'LI TS'Lİ
13.09.2022, 07:46
Günaydın canlar

Bu sene bize ağlamak düşer.

Geçen de yazmıştım. Beklenti içine girerek kendinizi üzmeyin.

Yetenekleri kısıtlı Trabzon'lu Samet'ten 90+4'de dizle yediğimiz golle yıkıldım.

Sinirden uyuyamadım.

Avcı Hazretlerine yazarım bu maçı da

Bu moralle Kızılyıldız maçında da işimiz zor

HOPA'LI TS'Lİ
13.09.2022, 07:47
şey çocukları gol iptal diye nasıl algı yapıyor.

Ulan zaten oyun durmuştu. O şutu o adam atamıyacaktı oyun devam etse.

Erman tam bir ......

Erman bu sezon hep aleyhimize yorumlar yapıyor nedense?

Onu da satın almış birileri apaçık gözüküyor.

Varlıbaş61
13.09.2022, 07:58
Kurulan barajın açıklaması yapılmadıkça, bu maçın bazı oyuncular tarafından sabote edildiğine inanmaya devam edeceğim !!

nbay
13.09.2022, 08:00
Hocanın açıklamaları beni şaşırttı dün, çok sakatımız var ve gelişmekte olan bir takımız der diye bekliyordum ama tam tersi bir beyanat verdi .
Kötü giden bir şeyler olduğunun ve durumun net bir şekilde farkında gözüküyor .ama farkındalık ile uygulama noktası arasında ciddi bir uyumsuzluk var . Ve gelecek adına da ne yazık en ufak bir ışık vermiyor .

kayl
13.09.2022, 08:03
Beklerde hic bir sorun görmüyorum. Senin kanat oyuncularin kac kere topu arkasina gecip defans yapmis bu Mac? Kac defa önde basmis rakibin Uzun top oynamasini engellemis. Samar oglani yaptilar bekleri, hepsi kosmayan basmayan top kapmayan orta sahan yüzünden. Düzelecek gibide degil.
Ömüre kiziyoruz ama girdikten sonra önde top kapan tek oyuncu.

Hocanin sisteminde de hatalar var ama bu laubalilik sadece hocaya yazilamaz bence. Takimda sorunlar var, nedeni ne?

Transfer vs diyoruz da takım sürekli geriye gidiyir... bartra ilk geldiğinde müthişti şimdi ayakta duramiyir bardhi ilk geldiğinde 2 tane atmıştı topa vuracak hali yok gbamin aynı şekilde hoca zaten bırakmış kendini kondisyon rezalet das yusuf sarı abdurrahim dursun la yendi bizi.. açıkçası bu yıl avrupa kitaplarından elenip ligi de 10 cu falan bitiricek gibi duruyir rezalet durumdayız ve her hafta daha kötüye gidiyoruz... bunun kadro ile ilgisi yok geçen yıl puhac ve peres vardı bu yıl larsen eren orta sahada tonla adam var ama hala oyun oturtamadı k top gelmiyor maxi gomez e fecaat durumdayiz

bahadır2561
13.09.2022, 08:04
Uğurcan abini de al git birader.

Sene başından beri suratından düşen bin parça.

Mehmet Fatih Yavuz
13.09.2022, 08:04
Tamam işte kadron bunlardan da kötü erenden sol bek larsenden sağ bek bardiden yıldız orta saha yapan takımsın sende kalende boş her gelen gol oluyor kadronun ismi Trabzonspor ederi kasımpaşa .
Bazen boş konuşmanın sınırlarını zorlayınca önemli birşey yaptığını sanır insan.

Eren Abdürrahim'den kötü,
Trezeguet-Ömür Yusuf Sarı'dan kötü,
Bartra Samet'ten kötü,
Orta sahadaki herkes Ndiaye'den kötü.

Bunların iddia eden futbol için değil, inadı için konuşur.
O da boş konuşur.

Haymatlos Han
13.09.2022, 08:05
Maç ortası konuşan bir ihtiyar vardı burada, o da selam olsun. Bu takım şampiyon olurken de ilk yarının ekmeğini yedi,Ogün'ün dediği gibi aylardır top oynadığı yok takımın, deneme tahtası gibi sürekli bi şeyler deneniyor. Git antremanda dene,maç pratiği buna elvermiyor işte. Harala güreletop oynanmaz. Orta saha sorunun yüzünden ne defans yapabiliyorsun ne atak yapabiliyorsun. Sürekli ihtiyaç dışı oyuncu alıyorsun. Bakasetas gibi bazı oyuncuları mevki dışı denedikçenadamlar futboldan soğuyor. Adım Hıdır elimden gelen budur de çekil kenara. Takımı hocanın üstüne yaptık resmen.şampiyon takımda edgar Hugo tandemi bozuldu,akabinde de orta saha bozuldu ve dikiş tutmuyor. Sorunlar bunlar,bunlara çözüm ara, fantezi yapmaya gerek yok.

Hoca şu an tazminat peşinde belli,maça 46. Ve 80.dakikalarda müdahale ediyor ve yine yanlış ediyor. Denemeyeceksen adamları niye alınmasına izin veriyorsun

HOPA'LI TS'Lİ
13.09.2022, 08:06
Kurulan barajın açıklaması yapılmadıkça, bu maçın bazı oyuncular tarafından sabote edildiğine inanmaya devam edeceğim !!

Baraj yoktu adeta

Çakır'ın maaşı ve sözleşmesi uzatıldı. O yediği goller ne öyle, ha bir de rakibe pas verdi neredeyse gol oluyordu.

Abdüş Bardhi'den iyi oyuncu diyenler vardı dün, umarım yanılmışlardır.

Bu takımda ışık yok.

Moral bozukluğundan puan cetveline bakamıyorum. Bakmak da istemiyorum.

DURAS
13.09.2022, 08:07
avcı takımı hiç çalıştırmamış. görünen o. ptt ligindeki takımların bil fizik kondisyonu bizden iyi. yerlerde sürünüyoruz. geçen sezonun 2. yarısından itibaren bir oyunumuz yok. yanlış onbir tercihleri yüzünden daha ilk yarı olmadan ya da ilk yarı bitiminden sonra en az 2 oyuncu değiştiriyoruz. hatalarda ısrar ediyoruz. bakesetası ceza sahasından uzak, oyun kurucu rolünde oynattığımız bilmem kaçıncı maçta ne tesadüf ki yine ondan verim alamadık. avcının silkelenip kendine gelmesi lazım. futbolda dün yoktur. bunu en iyi profesyonel olarak bu işi yapan avcının bilmesi lazım. sergen takımını şampiyon yaptı bir sene sonra ayrılmak zorunda kaldı. tuchel chelsea gibi takımı şampiyonlar ligi şampiyonu yaptı onun da görevine son verdiler. avcı böyle saçmalamaya devam ederse onun da sonu yakın. gitmek mi istiyor anlamadım ki. son olarak uğurcanın hal ve hareketleri hiç hoşuma gitmedi. onur olma yolunda ilerliyor. maalesef durum hiç açıcı değil. inşallah avcı kendini toparlar da, dünya kupası arasında takımın gerek kondisyon gerekse taktik eksiklerini giderir. bu araya kadar da inşallah yarıştan çok uzaklaşmayız

İsa Gündoğdu
13.09.2022, 08:08
trezege
ömür
ugurcan

biraz futbolu özlemeli

HOPA'LI TS'Lİ
13.09.2022, 08:10
Uğurcan abini de al git birader.

Sene başından beri suratından düşen bin parça.

Sanki zorla oynuyormuş gibi bu ne biçim beden dili Uğurcan efendi?

HOPA'LI TS'Lİ
13.09.2022, 08:12
Hocanın açıklamaları beni şaşırttı dün, çok sakatımız var ve gelişmekte olan bir takımız der diye bekliyordum ama tam tersi bir beyanat verdi .
Kötü giden bir şeyler olduğunun ve durumun net bir şekilde farkında gözüküyor .ama farkındalık ile uygulama noktası arasında ciddi bir uyumsuzluk var . Ve gelecek adına da ne yazık en ufak bir ışık vermiyor .

Çok kötü bir savunmacı olan Samet'ten yediğimiz gol ağrıma gitti.

cakalkerem
13.09.2022, 08:13
bu takıma ne oldu..
topçu kalitesi kötü değil..

bence başka sorunlar var dile getirmek istemediğim...

Bakalım gün yüzüne çıkar

cakalkerem
13.09.2022, 08:14
Çok kötü bir savunmacı olan Samet'ten yediğimiz gol ağrıma gitti.
hocam biraz da kısmet ya..

Adamın götüne başına çarpıyor her top adamların önüne düşüyor genelde bizim maçlarda..
Ya yer tutmasını bilmiyoruz ya şansısız...

Mehmet Fatih Yavuz
13.09.2022, 08:14
Hocanın basın toplantısını dinledim az önce.
Tüm transferleri tek tek saydı, övdü.

Bizim kraldan çok kralcılara göre futbolcular kalitesizmiş. :)

Abdürrahim, Yusuf Sarı ile Ndiaye bizim kadrodaki muadillerinden iyiymiş.

Kafalara bak kafalara!

cakalkerem
13.09.2022, 08:15
şans şans şans

cakalkerem
13.09.2022, 08:15
birde ilk golde tamam top dönüyor ama Uğurcan yapma be hocam....

serdaracıl
13.09.2022, 08:19

Kurulan barajdaki oyuncuların IQ seviyesi ayakkabı numaralarından küçüktür ama yine de sen bilirsin

serdaracıl
13.09.2022, 08:22
İstanbullu kız kardeşlerin taraftarları var, sadece şampiyon olduklarında ortaya çıkarlar. Onun dışında takımları kötüyken hiç ortaya çıkmaz, ölü taklidi yaparlar. Bizde de tam tersi takım kötü gittiğinde ortaya çıkan, takım iyiyken ölü taklidi yapan bir taraftar grubu var. Yine de seviyoruz sizi canlar:)

batu94
13.09.2022, 08:24
Kötü taktiği anlarım da kötü fiziği anlayamıyorum. Rakibin 9 numarası olmadan bize 3 gol atmasını bir tane de verilmeyen varken anlamıyorum. En çok pas yapan oyuncularımızın stoperler olmasını anlamıyorum. Bakasetas’ın bizim kaleye daha yakın oynamasını anlamıyorum. Mesela Uğurcan’ın isteksiz görünmesini de anlamıyorum. Bartra’nın hemen uyum sağlayıp her topu dikmesini anlamıyorum. Gomez’in pas atacak adam bulamayıp topla taca çıkmasını da anlamıyorum. Rakip stoperin elini kolunu sallaya sallaya gelip 90+4’te gol atmasını hiç anlamıyorum. Bu topçular bize bir şey mi anlatıyor?

Herhalde benim kafam basmıyor.

serdaracıl
13.09.2022, 08:25
Belli ki takım haftada iki maç yapmayı kaldıramıyor. Yeni gelenlerin hiç katkısı yok. Sakatlar da eklenşnce tüm yük belli adamların omuzuna bindi. Bu takım düzelmeye düzelir ama bizi de kanser eder. Devre arasına kadar böyle. Devre arası transferlerle iyi oluruz inşallah

kayl
13.09.2022, 08:25
Ugurcan diyorsunuz da taha ile de 3 yedik ferenvaros maçında ilk gol ikinci gol hatalıydı motivasyon yok taktik yok kondisyon yok oyuncular mutsuz hocanin oynattığı oyunu kabul etmiyorlar... sergen li besiktas ne yaşıyorsa aynisini yaşıyoruz.. işin kötüsü düzeleceğine dair umut kırıntısı yok dün takimda gomez hariç hiç kimse iyi oynamadı bir takimda 10 oyuncu kötüyse hoca kendini sorgulaması lazım... bu sene ızdırap dolu bir yıl olucak gibi

Mehmet Fatih Yavuz
13.09.2022, 08:26
İstanbullu kız kardeşlerin taraftarları var, sadece şampiyon olduklarında ortaya çıkarlar. Onun dışında takımları kötüyken hiç ortaya çıkmaz, ölü taklidi yaparlar. Bizde de tam tersi takım kötü gittiğinde ortaya çıkan, takım iyiyken ölü taklidi yapan bir taraftar grubu var. Yine de seviyoruz sizi canlar:)
Yok birader, ben geçen sene de buradaydım, kazanırken de buradayım, kaybederken de buradayım.

Geçen sene de 6-7 maç dışında futbolumuz kötüydü. O dönemde de bunu söyledik.
Ama en azından bir oyun disiplini, özellikle savunma disiplini vardı.

Bugün Bartra gibi bir adama 10-12 tane uzun top attıracak kadar embesil bir futbol var sahada.

Tekrar söylüyorum, kazanırken de buradaydım, kaybederken de buradayım.
KAdronun kötü olduğunu iddia edenler gidip Avcı'nın basın toplantısını dinlesinler!

Mehmet Fatih Yavuz
13.09.2022, 08:27
Hala transfer diyorlar. :)
Hoca'nın istediği neredeyse herkes alınmış, hala transfer. :)

20 kişi daha alırız...

Varlıbaş61
13.09.2022, 08:28
Kurulan barajdaki oyuncuların IQ seviyesi ayakkabı numaralarından küçüktür ama yine de sen bilirsin

Onlarla baraj kurmak da sabotaja girer ..

Takım antrenmanlarda yeterince çalışmıyor belli ki, ne baraj kurulabiliyor, ne defans yapılabiliyor, ne duran toplarda tehlike yaratabiliniyor.

Takım dökülüyor abi, önce taktik hata, sonra sakatlıklar, sonra da sabotaj !

Punisher-61
13.09.2022, 08:31
Hoca'nın istediği neredeye herkes alınmış, hala transfer. :)

20 kişi daha alırız...

Hoca istedigini nerden biliyorsun???
Latimhi oynatmayan adam alin mi demis????
3 sene Top oynamayan Gbamini avci mi bulmus??Bosta olan Larseni avci mi bulmus???

Bizim transfer dönemi cok calkantili gecti 1-2 transfer daha yapacagiz dedikten sonra 7-8 oyuncu geldi.

Dereli
13.09.2022, 08:32
Sol açık yok, ön liberon yok ama İki on numara iki dokuz numara var sahada.
Saçma sapan bir şeyler deniyor ama kendisi biliyor mu ne yaptığını.
Jesus'a mı özendi acaba farklı şeyler yapma niyetine girmiş. Basit oynatmak çok mu zor. İlla Avcı söyle hoca böyle hocamı denilmesi lazım her maç. Saçma sapan çocuk çocuk hareketler.
Bakasetas yada Hamsik önliberoda oynayınca büyük hocamı oluyorsun. Neyi kanıtlamaya çalışıyor yada neden bu işlere girişti anlamak mümkün değil.

Birde çıkmış transferleri övüyor. Ulan deki "aldık ama iyi çıkmadılar".

serdaracıl
13.09.2022, 08:32
Hoca'nın istediği neredeyse herkes alınmış, hala transfer. :)

20 kişi daha alırız...

20 değil ama 10 kişi şart bu takıma

DİNÇ
13.09.2022, 08:40
Abdullah Hoca'nın elinde kaliteli oyuncu sayısı sadece 8

Uğurcan (bu maç kötüydü)
Bakasetas
Bartra
Gomez
Hamsik
Visça
Dorukhan
Peres

Bu futbolcuların dördü sakat.

Diğer dördü ile de kadroyu şekillendirmeye çalışıyor.

Bu durum belki kendisinin belki de yönetimin suçu bilmiyorum.

Ancak; Trezeget, Bardhi, Larsen, Gbamin, Doğucan, Lahtimi, Emrehan, Kerem, Batuhan, Enis Destan gibi şampiyonluğa oynayan takımın kadrosunda olmaması gereken oyunculara izin vermemeliydi.

Ayrıca Djaniny gibi ne vereceği belli olmayan ve hatta ne olduğu da meçhul olan oyuncuyu da elinde tutmamalıydı.

Trabzonspor her sene şampiyonluğa oynar.

Bu yüzden her zaman en az 8-10 arasında kaliteli futbolcuyu kadrosunda tutması gerekir.

Bu sayı 4-5 e düşerse takım sıradanlaşır.

Çalım atabilen oyuncumuz olmadığı gibi çalım yemeyen oyuncumuz dahi yok.

Çok garip bir durum.

Çağlar Güleryüz
13.09.2022, 08:41
Aynı anda tüm takım formsuz olamaz.
Aynı anda tüm oyuncular basit hatalar yapıyor olamaz.
Fakat aynı anda tüm oyuncular bir şeye tepki gösteriyor olabilirler ki yüz ifadelerine baktığımızda ben bunu çok net görebiliyorum.
Futbolcular mutsuzlar, isyan ediyorlar isyan.
Geçen sene de ilk başta topladığımız puanlarla şampiyon olduk, kimse kendisini kandırmasın. Lig 2-3 hafta daha devam etse Fener şampiyon olurdu.
Siz hala Avcı güzellemeye devam edin.
Zırt bırt TD değiştirmek tabii ki doğru değil ama Allah aşkına takımın oynadığı şu oyuna bakın, size yemin billah ediyorum bizim halı saha kadromuz şu takımdan puan alır.
Ayıptır, Trabzonspor markası bu kadar ucuz değil. Hele hele şampiyon bir takımın adı hiç ucuz değil.

Mehmet Fatih Yavuz
13.09.2022, 08:42
Hoca istedigini nerden biliyorsun???
Latimhi oynatmayan adam alin mi demis????
3 sene Top oynamayan Gbamini avci mi bulmus??Bosta olan Larseni avci mi bulmus???

Bizim transfer dönemi cok calkantili gecti 1-2 transfer daha yapacagiz dedikten sonra 7-8 oyuncu geldi.

Hoca dün kendisi alınan oyuncuları kaliteleri ile öve öve anlattı.
Lahtimi scout transferi, ilk 11 içi yapılmış, kısa vadede fark yaratması beklenen bir adam değil.
Bugün sahada oynayan adamlardan bahsediyoruz.

Avcı listesini verir, o listeden adam alınır. Dışarıdan bir fırsat gelirse, şu futbolcuya ne dersin hocam derler, onay verirse alınır. Maxi Gomez de olduğu gibi.

Beypba
13.09.2022, 08:42
Amatör, tutarsız ve iltimas dolu bir süreç sonunda geldiğimiz nokta bu oldu..

Kimse kusura bakmasın ama bu süreç bağıra bağıra, ilmek ilmek geldi.. Ve bunu camiada bir çok kişi gördü uyardı.. Hain ilan edildi.. Kaostan besleniliyor dendi...

Günün sonunda Hoca, Ya salağa yatarak yada gerçekten problemi idrak edemeyerek zaman kazanmaya çalışıyor.. Ama iş işten geçti...

Burada yazmıştım diye hatırlıyorum...

Hazırlık kampına Denswil'in 2 Milyon + Sözleşmesiyle girmiştik...

Uğurcan Kampta Çocuğuyla beraber antrenman yapıyordu.. Bir kare vardı açma germe yapıyorlardı Cornelius bu çocuğun burada ne işi var gibi bakıyordu ikisine...

Hamshik hazırlık maçlarında çok agresifti... Devamlı elleri açıp ne oluyoruz beyler hadi toparlanın gibi tavırları vardı.. Hazırlık maçı olmasına rağmen...

Egemen hocanın ailevi nedenleri...

Nwakaeme sürecinin lastik gibi sünmesi... Bastonlu muamele yapılan Nwakaeme'ye layık görülmeyen sözleme.. Ondan sadece 10 Ay küçük olan Visca'ya 10 Milyon avro bağlanması...

Takıma 4-5 On numara aldırıp hepsini birden oynatma sevdası sebebiyle kimsenin yerinde ve verimli şekilde oynayamaması...

Takımın en kuponyer futbolcuları ile yedek futbolcuları arasında negatif anlamda ciddi maaş farklarının olması....

Yönetimin, Hoca'nın şampiyonluğu sonrasında zafer sarhoşluğuyla her istediğini yapması ve sorgulamaması.. Daha önceki kriterleri rafa kaldırılması..

Bunlar hatırlayabildiklerim...

Son olarak şunu soruyorum... Abdülkadir ve Uğurcan'a verilen sözler tutulsaydı kendileri yada menajerleri bu kadar cüretkar tavırlar sergileyebilir miydi ? Yada yönetim ve Teknik heyet bu kadar pasif kalabilir miydi? Her şeyin daha doğrusu ipin ucunun kaçtığının özeti budur işte...

Mehmet Fatih Yavuz
13.09.2022, 08:43
20 değil ama 10 kişi şart bu takıma

Yok yok yetmez. Komple değişmesi lazım.
Çarşamba pazarı ya burası...

asilhamsi
13.09.2022, 08:45
Bazen boş konuşmanın sınırlarını zorlayınca önemli birşey yaptığını sanır insan.

Eren Abdürrahim'den kötü,
Trezeguet-Ömür Yusuf Sarı'dan kötü,
Bartra Samet'ten kötü,
Orta sahadaki herkes Ndiaye'den kötü.

Bunların iddia eden futbol için değil, inadı için konuşur.
O da boş konuşur.

sana kalsa en iyi kadro bizede tek sorun hoca.

Bir tek sen doğrusun herkes boş konuşuyor.

Nereden biliyorsun hocanın ilk tercih ettiği adamları aldıklarını?

bordoylamavi
13.09.2022, 08:46
dün maçın sıcaklığıyla yazmayı unuttum o nasıl bir baraj ya. hem iki kişi var hemde asralarını açıp buyur burda vur diyorlar. dikilsen çarpacak top xzsten. mahmut havaya zıplıyor bardi kenara çekiliyor top ona gelmesin diye tam rezillik

asilhamsi
13.09.2022, 08:48
hocanın yapacağı basit eğer takımda uyumsuzluk yapan adam varsa isme bakmadan kapının önüne koyacak.

Burası dingonun ahırı değil.

Oyuncuların patronu başlarındaki teknik ekip.

Mehmet Fatih Yavuz
13.09.2022, 08:48
sana kalsa en iyi kadro bizede tek sorun hoca.

Bir tek sen doğrusun herkes boş konuşuyor.

Nereden biliyorsun hocanın ilk tercih ettiği adamları aldıklarını?

Hiçbir hocanın tüm ilk tercihleri yerine gelmez. İlk tercihlerinin bir kısmı gerçekleşmedi diye de haftalardır yaşadığımız garabet yaşanmaz. Böyle bir bahane silsilesi yok.

En iyi kadro bizde mi bilmem.
Ama dün akşam oynadığımız Adana Demirspor takımının en az 2 gömlek üzerinde bir kadro.

Eren - Abdurrahim
Ömür,Trezegeut - Yusuf Sarı
Bartra- Samet
Vs vs gibi karşılaştırmalarda rakip takımın oyuncularını daha kaliteli ilan etmek boş konuşmaktır.

Bizde ilk 18 e bile giremeyecek adamlara kepaze olup, üzerine de kadro kalitesinden şikayet edilemez.

serdaracıl
13.09.2022, 08:51
Yok yok yetmez. Komple değişmesi lazım.
Çarşamba pazarı ya burası...

Komple de değişebilir evet

DİNÇ
13.09.2022, 08:52
Aslında bizim ilacımız olacak adam Gbamin değil Florian Grillitsch idi.

Bir şekilde ikna edilmeliydi. Ucuza kaçmadan.

serdaracıl
13.09.2022, 08:54
Aslında bizim ilacımız olacak adam Gbamin değil Florian Grillitsch idi.

Bir şekilde ikna edilmeliydi. Ucuza kaçmadan.

Yanına da elneny. Sağa başağın aldığı traore, sola waka efso olurdu

CEMEFKER
13.09.2022, 08:54
bu takıma ne oldu..
topçu kalitesi kötü değil..

bence başka sorunlar var dile getirmek istemediğim...

Bakalım gün yüzüne çıkarLütfen algı yapmayalım, niyet okumayalım komplo teorileri bunlar diyenler olacaktır. Haklılar da. Suizan değil, Hüsnüzan yapmak yaraşır insanımıza.

Da, ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye de özlü sözlerimiz var.
Bir tüyo. Abdullah Avcı'nın geldiği günden beri Ertuğrul Doğan'ı özellikle anması güzel fakat teamüllere aykırı geldi bana.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

asilhamsi
13.09.2022, 08:55
Hiçbir hocanın tüm ilk tercihleri yerine gelmez. İlk tercihlerinin bir kısmı gerçekleşmedi diye de haftalardır yaşadığımız garabet yaşanmaz. Böyle bir bahane silsilesi yok.

En iyi kadro bizde mi bilmem.
Ama dün akşam oynadığımız Adana Demirspor takımının en az 2 gömlek üzerinde bir kadro.

Eren - Abdurrahim
Ömür,Trezegeut - Yusuf Sarı
Bartra- Samet
Vs vs gibi karşılaştırmalarda rakip takımın oyuncularını daha kaliteli ilan etmek boş konuşmaktır.

Bizde ilk 18 e bile giremeyecek adamlara kepaze olup, üzerine de kadro kalitesinden şikayet edilemez.

onyekuru adamların as kanadı

merkezde stamboli ve alternatifi gökhan inler ikisi de büyük tecrübe

dyzuba yedek bekliyor.

Stoperde samet diyorsun ama rakitski yi söylemiyorsun

belhanda ya kaç para bonservis ödendi öncesinde

bjarnason,assombalonga,akintola yedek bekliyor.

Sizin iyi niyetli olduğunuzu düşünmüyorum.

yusuf yazıcı,canini,visca,perez,dorukhan sakat, hamsik yeni yeni oynamaya başladı.

umut bağlanan bazı adamlar vasat çıktı.

hugo,ugurcan gibi geçen senenin en önemli adamları aşırı formsuz.

Takım henüz sezon başında 9 tane maç oynadı.

Hocanın ve yönetimin hataları olduğu kesin.

Ama daha 6. hafta da hocayı göndermeye kalmak kötü niyettir.

Harun CAN
13.09.2022, 08:57
Demekki neymiş...
Şampiyonluğu son anda kaçırdığımız sezonlardan sonra olduğu gibi; şampiyon olduktan sonraki sezonlarda da takım tamamen dağılıyor ve çöküşe giriyormuş...

Ahmet Taşçı
13.09.2022, 09:00
Geçen yıl da geriye düşüyorduk ama oyunu son ana kadar sabırla oynuyor ve skoru bireysellerden buluyorduk. Bu yıl bireyseller yok, savunmanın önündeki emniyet sibobu (Siopis) çıktı geçiş hucümlrına boğulduk.Acilen Siopis - Hamsik - Baka üçlüsüne dönemli takım.Zaten ilerisi kısır bir de adamı geri çekerek Baka'nın şutlarından mahrum bırakılıyor.
Haftalarca sövülen Ömür, dün takımın ayakta kalanıydı.Başkaca sözüm yoktur.

7can61
13.09.2022, 09:03
Türkiye de başkan yerine asbaşkan övülmeye başlanırsa tehlike zilleri çalmaya başlar. Sosyal medyada Ertuğrul Doğan pompalamalarını unutmadık, istediğini gidiyor alıyor filan, ondan iyisi gelmedi cart curt.

Yahu transfer işi şans işidir, öyle her sene transfer yaparak şampiyonluğa oynasaydın fener her sene şampiyon olurdu.

Geçen sene kemik kadorunun üzerine doğru transferler yapıldı ve geldi şampiyonluk, bu sene takımı komple yıktık, yeni 15 transfer..

Sıkıntı şu, transferlerin uyum sağlaması zaman alır evet ama bizde ışık veren transfer yok.

En pahalı transfer Trezeguet, ismi lazım değil tam bir yılın bidonu çıktı, çok canlar yakar, çok kelleler gider bu bidonla, hoca da dahil olmak üzere.

Geçen de yazmıştım, bu seneyi bay geçeceğiz, traş transferlerden en az zararla kurtulacağız, belki Türkiye Kupası o kadar.

Bu arada Uğurcanın sözleşmesi ne alemde hala açıklanmadı!!!!!

Sabır sezonu erken başladı.

Mehmet Fatih Yavuz
13.09.2022, 09:04

dyzuba yedek bekliyor.

yusuf yazıcı,canini,visca,perez,dorukhan sakat, hamsik yeni yeni oynamaya başladı.

Benim herhangi bir yazımda hoca gönderilsin diye bir ifade bulunursa niyet okuma fikri gerçekleştirilebilir.

Oyuncu grubunun tamamı formsuz ise bireysel oyuncu kaliteleri konuşulmaz.

Stoper ikilisi Bartra - Hugo, yedekte Denswill bekliyor.
Onyekuru'nun iyi bir oyuncu olduğunu zaten düşünmüyorum da, bizim elimizdekilerden daha iyi olduğu iddiasını zaten kabul etmem .

Bana rakibin Stambulisini, Gökhan imleri ini, belhanda sini övene kadar kendi orta saha rotasyonunu bir yaz istersen.

Ortada kötü değil, çok kötü bir oyun var. Bunun da sorumlusu net bir şekilde Hocadır.

Yönetimin en büyük halt etmesi de özellikle ömür ve Uğurcan sözleşmelerini en baştan halletmemiş olmasıdır.

Yoksa dün sahaya çıkan, sonradan giren oyuncuların kalitesi falan tartışılmaz.
3. lig oyuncularına karşı madara olup kadro kalitesi falan diye bahaneler üretilemez. Hoca da üretmedi zaten.
Üretenler burada...

kayl
13.09.2022, 09:05

dyzuba yedek bekliyor.

Hocamın takım sürekli geriye gidiyir bütün oyuncuların performansı yerlerde bunu sadece kadro kötü ile izah edemeyiz ortada bir oyun yok... golcü olarak aldimiz umut ta gomez de topu oraya getirirsen bitirir... ee topu getiremiyirsan oraya savunma yok hucum yok takım rezalet ama diyoruz ki kadro kötü... bartra hugo tandem eren larsen bekler... hamsik bakasetas omur... bile bir irta sahayi kesici olmadan oynatmak intihar... siopis dogucan önlerinde bakasetas naci umut gomez bari iyi savunma yapalım hücumda zaten bir şey yaptığımız yok eş kaza gol atarsak kazanuruz

adiloş bebe
13.09.2022, 09:11
Balık baştan kokarmış. Bizim iş de o misal. Böyle transfer planlaması olmaz kimse kusura bakmasın. 4 tane 10 numara özelliği olan oyuncuyu takıma doldurup bir tane kanat bir tane de altı sekiz karışımı bir oyuncu alamamak büyük beceriksizlik. En azından sezon ortasına kadar çok acı çekeceğiz gibi duruyor. Avcı yönetiminde bu kadar aciz olduğumuzu inanın hatırlamıyorum. Son 6-7 ayda geldiğimiz hal içler acısı.

Punisher-61
13.09.2022, 09:12
Abdükadir olayi neydi niye oynamak istemedi..
Olay neydi pnce bunu ögrenmek lazim.. ondan sonra bu takim niye bu hallerde daha iyi anlariz

Özkan Şentürk
Psikolojik olarak çökmüşüz. Gelen yabancı da 2 haftada ortama uyum sağlamış. Dün ilk yarı Gbamin top almamak için saklandı da saklandı. Zemin de kötü olunca sakatlıktan korktu belki.

Takımda çift yönlü orta saha yok, buna benzer tek adam Dorukhan'dı, en azından ceza sahasına koşu atardı, o da gitti. Elde 4 adet 10 numara ve sıfır adet kanat ile kaldık başbaşa. ( Trezege şu an 1 değil -1).

Hoca daha önce bu şekil girdiği hiç bir kaostan çıkamadı ne bjk de ne milli takımda. Burda da şehrin dedikodusu, ayak oyunları yiyecek onu.

Takım önce saha dışında bir takım gibi olacak ki saha içine yansısın. Bunun için geçen yıl Egemen hoca ve İsmail köybaşı herkesin övdüğü isimlerdi. Bunlar bile etki etmiş olabilir.

UĞUR DURTAŞ
Maçımız öncesi çoğu kişi izlemiştir,bjk b.şehir maçını
Nasıl bir tempo nasıl bir tempo 90 + lara kadar
Sonra bizim maçımız başladı……..
Takım kanı gibi….
Ağır çekim tarzında oyun oynuyoruz.
Ayağına topu alan bekliyor bekliyor sağ atıyor sola atıyor geriye atıyor
Çağ dışı şampiyon takıma yakışmayan utanılacak bir oyun
**
Değerimizsin seviyoruz seni Avcı hocam ama ağır eleştireceğim.
Hocam hala şampiyonluk rüyasındasın çıkamamıssın
Eğlenmeye eğlendirmeye devam ediyorsun
Bu takım antreman yapmıyor
Rakip analizi hiç yapmıyor
Perşembe maç var
Cuma jenarasyon antremanı
Cumartesi takım izinli
Pazar eğlenceli oyunlar oynatıyorsun
Pazartesi maç
Olmazzzz böyle avcı hoca
Böyle maça çıkarsan Uğurcan 30.mt mesajeden frikik atıyor rakip
Sol bekleri 2 hafta önce uzaktan süper bir gol atmış
Dedimya rakip analizi yok diye
Uğurcan efendi baraj kurdurmuyor çünkü oyuncuları tanımıyor
Hiç yakıştımı sana kaptan,ayağındaki tüm topları ya rakibe ya taça
Bu nasıl bir formsuzluk
Böyle maça çıkarsan REZİL oluruz
Rakibe 10 net gol pozisyonu vermek ne demek
Kabul etmiyorum.
Puan cetvelinin dibindeki 4 takım
İst.4 puan,Ümraniye 2 puan hayat ve ank.1 puan
Bu takımlardan bile kötü futbol oynuyoruz.
Demek o ki ligin en kötü topunu biz oynuyoruz.
**
Avcı hocam;
Takım defansta devamlı yan pas kaleciye pas yaptığında
Orta sahada kontra atak ayarında topla buluştuğumuzda
İleriye değil de yana geriye ordan da kalecimize gelen toplarda
Oyunculara kesinlikle kızmıyorum,
Çünkü onlar senin dediklerini yapıyorlar
Takıma ağır futbol oynatan pres yaptırmayan,
SENSİN hocam.

Dün akşam 90+4 de o golü yemeseydik
Adım gibi eminim sağlıklı gitmeyen işler var demeyecektin.
İyi gitmiyoruz demiyecektin,kendimizi sorgulayacağız demeyecektin
Geçen sezondan yani mart ayından bugüne kadar takımın iyi olmadığını
Takımın top oynamadığını yazıyoruz çiziyoruz
Kabul etmiyordun
Ama
Dün akşam kabul ettin.