Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
Arif Timurcioğlu
12.09.2022, 23:28
Yeniden yapılanma başlayabilir, hayırlı olsun.
Hiç üzülmedim nedense. Sadece Umut ve Naci’ye yazık oldu.
Siopis hocaya ne etti de oynatmıyor?
Vallahi yazık. Bazı futbolculara ağır konuşayım diyorum ama kalsın. Hoca, takım iyice yoruldu. Fotlrvetlerden birini çıkar, orta sahayı güçlendir.
Kibir , kendini büyük görmek çok kötüdür. Hoca bunu yaşıyor.
Eğer geleceğimizi kurtarqcaksak varsın yenilelim.
oğ 61 efsanesi
12.09.2022, 23:29
En az 8 transfer şart dedik
SZYMEK55
Beraberliği dahi haketmiyorduk...
Resmen sevindim ya şu golü yedigimize, bu kadar kötü oyundan sonra Avcı çıkıp bir puan iyidir demesinden daha iyidir
emre6117
Suanda takimdan enaz 7_8 adam gonderilip yerine adam gibi oyuncular alinmasi lazim.
Bu kadro nasil bu kadar kotu hale getirilebilir cok ilginc.
Bu olanlarin bir aciklamasi lazim.
Takim gecen sene neyi iyi yaptiysa bu sene onu kotu yapti.
Cok gec gelen transferler, cok kotu bir transfer planlamasi.
Yahu tutan takim belliydi.
Edgar tarzi stoper alinmaliydi.
Hamsikin alternatifi alinmaliydi.
Nwakame bir sekilde tutulmaliydi.
Takimi tamamen corba ettik.
Tsnin kaderi bu herhalde. Iyi bir takim kurulur 3_4 sene icinde, sonra bir sekilde o takim dagilir gider.
Neyse bu sene ligde en iyi 5.olur.
Uefada da 4.olur eleniriz.
Bu sene icin kimsenin bir beklentisi yoktur herhalde, uzuntu de olmaz.
Uğur Demircioğlu
Bu takımdan ikidir Egemen Korkmaz ayrılıyor ikidir sonrasinda takım leş atıyor. Beddua mi ediyor her gittiğinde nedir anlamadım( Egemeni çok severim bu arada )
Doğan Keskin
Bu takıma iyi bir psikolog alın.
chopper61
Bu oyuncu grubuyla hiçbir hoca iş yapamaz bizde.
Hoca takımın yüzde 80 indir.
Doğukan Uçan
avcı aylardır takıma bir şey vermiyor istifa etmesi gerekiyor dediğimde karşı çıkan futbol ulemaları nerede?
Punisher-61
Rakipler bizi cözdü buna avci bibcate bulmasi lazim..
Bu mactan sonra kesinlikle birkac oyuncuyu kesmesi lazim
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
kaçarava
7-8 yemeden akıllanmayacak hoca. Ersun Yanal sendromu.
Rahmi Akkurt
Bu Trabzon siyasetle kazandı diyenler haklı çıktı.
Saçmalamanın alemi yok
Giallorossi
Bu gerizekaliyi atin burdan
vuralkara
12.09.2022, 23:30
Bugünden sonra ben de bu takımı izlemem.
İzleyip kahrolmaktan iyidir
oğ 61 efsanesi
En az 8 transfer şart dedik
Doğrusun hacım.
Ama tek bir transfer de çözer…
O da hoca…
Ya Şenol ya montella …
David_LuiZ4
Hoca takımın yüzde 80 indir.
Değildir.
munzevil
At sahibine göre kişnermiş
Bu oyuncular bu futboldan daha iyisini oynar
Muhammet Ali Senocak
80 küsür dakika Trez. nasıl dayandın
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
KARAGOZLUM
Hersey bir yana turkiye bir olmus bizim batmamizi istiyor avci dahil
bordoylamavi
işin kötü yanı da geçen sene diğer takımlar kötüydü hakemler sizi ittirdi teorilerini doğrularcasına oynuyoruz
yazık
gurur6134
8tasa guluyorduk avci konusunda kimseye gulmeyeceksin demek ki
Geçmiş olsun
Mac kaybedilir
Ama umut ve inanç kaybedilirse boyle olur
Ben ne oyuncular da ne de avcı da bu aksam goremedim bunları
yorumsuz6117
Siyasetle değilde rakiplerin berbatlığından diyebiliriz..
Mehmet BAŞ
avcıya tek laf ettirmezdim bundan önceki haftalarda ama ywter ya.
herif pas yaptırmaktan takıma atak yaptırmıyor. herifler 3 pasla kaleye gidiyor. ne pas sevdasıymış bu ya.
Pas yaptığımız da yok. Yana oyna, geri oyna. Yana pas, geri pas. Yaptığımız tam olarak bu. Saçmalık... Takım altı aydır futbol oynamıyor. Daha da kötüsü bu kadar transfer yapıp dirençli ve pas yapan orta saha kuramamak! Kanat desen hiç yok! Kenarlarda yok gibiyiz. Kimse kusura bakmasın ama Trezequet'in geldiği güne lanet olsun.
falcon_61
Hoca bugün çok fena sıvattı, sanki adamın klonu geldi bu sezon. İkizi var mıydı acaba?Geçen sene de çoğu maçı bala kazandık. Adamlar 10 tane kaçırır biz 1 tane atar alırdık Bu sene şans olmayınca skorlar böyle oluyor. Hangi maçı rahat izlemiştik . Konya Alanya Hatay. Başka da yok. Bu skorlara değil geçen seneki skorlara şaşırmak lazım
G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O trezeguet denen herifin alınmasın karşıydım. 4 verilmez o adama dedik. Yönetimi uyardılar ama inatla bu herif alındı. Alternatifi bizim işimize daha çok yarayacak bir isimdi.
oğ 61 efsanesi
Bu gerizekliyi atin burdan
Birader sen anlamakta zorluk çekiyorsun galiba. Gerizekalı embesil sensin
chopper61
12.09.2022, 23:31
Hala oyunculara laf atanlar var..haha...Bunlar egitilmezdir...Hoca denen futbol özürlüyu görmüyorlar.
AKSOY_61
Geçen sene özellikle hazırlık maçlarında çöküş dönemine girdigimiz belliydi zaten. Transfer sezonunda da bunun böyle olması gerektiğini resmen onayladik.
Geçen sene tahminlerim genelde tuttu bu seneki sezona kriz sezonu diyebiliriz. İnşallah bu sefer yanilirim.
Sefa Toyer
Kurtarıcımız,yetersiz ve gereksiz, çapsız, basiretsiz, silik 10 numaramız yine harikaydı
AntiŞike
hahahahahahahahaha
kardeşi hayırdır ya..
çok mu hoşuna gitti??
herkes burda oyunu, oyuncuyu, hocayı , yönetimi eleştiriyor.
Ama son dakikada pis bi gol yemişsin, kahkahah ile gülmek nedir ya, derdin ne senin?
Takım küme düşmedikten sonra ne olursa olsun Avcı nın sezon sonuna kadar kredisi var.Aksini söyleyen boş yapmasın. Kötü oynuyoruz ayrı mesele,
Arif Timurcioğlu
Bu Trabzon siyasetle kazandı diyenler haklı çıktı. kardeşim papağanmısın her maçtan sonra aynı şeyi yazıyosun.
serdaracıl
Siopis’in bu takımda olma nedeni son 20 dskikada oyuna katacsğı dinsmizm. En ihtiyacımız olduğu anda almıyoruz adamı. İş mi bu şimdi
bilginsem
Acaba ne oynadığımızın farkında mı oyuncular bilmiyorum. Yok abicim bu kadar geniş oynayamıyor takım daha bunda ısrar etmenin manası var mı?
Bakasetas Hamsik 30 metre geri koşuyor her pozisyonda aptal aptal.
Olmuyorsa al oyuna Siopis'i neyin ısrarı bu?
3 kez geri düştük ya şaka gibi. Sahada zaten b.k gibi saha ısrarla pas pas pas. Gördük işte pas oyununu şu sahada olmuyor yani ısrar edince ne değişiyor.
Oyunu Bartra'dan Larsen'den kurduracağımızı herkes ezberlemiş.
Hamsik, Baka gelip top alacak herkes biliyor yani bunu.
Şu kadro bu oyunu oynamaz.
Abdullah Hoca var takımın başında sabrediyorum, sezon sonuna kadar sadece böyle eleştireceğim ama bu takım belli ki efor harcamıyor maç içinde. Anlıyorum elendik bi yıkıldılar oyuncular ama silkinin artık ya, böyle mi gidecek?
Adana deplasmanında 1 puan kötü falan değil en kötü onu al 93 te yeme arkadaş. Yeme onu 93 te bas topa sende kalsın, vallaha cinnet geçireceğim.
yusufdinyo
8tasa guluyorduk avci konusunda kimseye gulmeyeceksin demek ki
En büyük destekçisi bendim belki de ben de desteğimi geri alıyorum artık bu takımı hiçbir şey toparlayamaz kolay kolay bu gidişle Abdullah Avcı hider
Hayatın bana öğrettiği ve en çok işime yarayan şey insanların yüzünü okumaktır.
Uğurcanın suratı neden sirke satıyor?
Manava61
2-2 son atakta inşallah yeriz dedim. Şu oyunla 3 puanı geçtim 1 puan bile hak etmiyorduk.
kaçarava
Takım ruhen ve fiziken bitmiş.
Oyuncular ile hocanın iletişimi iyi olsa böyle oynamazlar. Sahada taktik yok, hırs yok.
Hocanın 345346346 tane 10 numara ile oynama fantezisi yüzünden maç gitti.
Kayseri kupa maçında yarım devrede 4 yedik, bu maç 2.
Akıllanmıyor hoca maalesef. Yardımcılarında da iş yok.
işin kötü yanı da geçen sene diğer takımlar kötüydü hakemler sizi ittirdi teorilerini doğrularcasına oynuyoruz
yazık
malesef bu algıyı haklı çıkarıyoruz
trabzonsevdamuz
80 müdür dakika Trez. nasıl dayandın
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiSol dşşğm ondan daha iyi oynar
Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uğurcan maalesef Onur Kıvrak olma yolunda ilerliyor hali tavrı aynı onun hateketleri gol yemesi tepkileri falan bile aynı …
Takımda bir karısıklık var bu çok net ortada
Yerliler yabancılar arasında kocaman bir buz dağı var !!!
Ve titanik ona çarptı batıyoruz !!!
Bir takimin her yaptigi yanlis olurmu ya? Hangi birini düzelteceksinki? Ilk 6 ya zor gireriz. Avrupada 3. bile olamayiz.
Ne oynuyoruz yahu? Son dakikalari anlayan varmi? Zamanami oynuyoruz galibiyete mi? Sonra her atak Kontra mi yenir? Neden topun arkasina gecip takim savunmasi yapamiyor bu takim? Cok seyler var cok. Kötü degil berbatiz ve Gram isik yok..
KARAGOZLUM
12.09.2022, 23:32
Enes bardi ve trezeget bir daha forma yüzü görmez umarım
Gbamin dahil
naimbektas6161
Bu maça kadar hep düzelir umudum vardı ama bu sene çöp oldu bence seneye için nokta transfer çalışmalarına başlayalım. Geçen sene gibi lig biter bitmez transferler gelmeli
oğ 61 efsanesi
Siyasetle değilde rakiplerin berbatlığından diyebiliriz..
Kinaye yaptım ama onları haklı çıkardı sağolsun kasketli
Kimse Trabzonspordan büyük değildir. Oynatamazsan bir oynatan bulunur. Kaç maç oldu aynı terane yeter aq. Saçma sapan işler. Ersun Hami Ünal Tolunay Abdullah ıvır zıvır hepsi bu kadar oynatırdı bu leş futbolu. Senin ne farkın var Avcı. Farkını ortay koymazsan onların yanına gidersin çok net. Krediymiş pozisyona giremiyorsun kabız futbol oynatıyorsun mücadele yok. İyi oynasak neyse
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yıldıray Emanet
Her pozisyonda kontra yiyen başka bir takım var mıdır dünyada bilmem ama bizim taktiğimiz halı saha taktiği gibi. Sürekli bir telaş var ve hep rakip yarısahada yakalanıp kontra yiyoruz. Beklerimiz vasat ötesi oyuncular olduğu için de rakip sahaya yerleşsen bile kanatlar çalışmıyor. Bu sene nadiren maç izlerim artık çünkü sahada kargaşadan başka bişey yok. Bu sene reklam arası umarım seneye toparlanırız
iso_4939
Kufur yemek icinmi soyluyorsun yoksa
1 puanı bile haketmedik,yine çok kötü bir oyun.
Demirspor 5-6 farkla kazanacağı maçı alamasa yazık olurdu.
Bu sezon çok rahat maçlar izletiyor takım bize stres sıkıntı yok hepsine teşekkürler(!)
Surmeneli_91
yeni bir hoca getirsin yönetim acil yoksa avcıyla ilk devre sonuna kadar beklerlerse kendileri de gitmek zorunda kalır
zaten 6 aydır bitik haldeyiz(Allahtan şampiyon olduğumuz sene erken kopardık yarışı yoksa şampiyon olamazdık)
heyecanı kaybetmemek lazım elimizde bir sürü topçu var yeni gelen acil hoca değişmezse 2 sene çöp olacak.
Hoca yine maçı kendi elleriyle verdi. Saçma sapan işler. Amatör adamlar yapmaz yaptıklarını
yorumsuz6117
12.09.2022, 23:33
Transferler kötü, antrenör ekibi rezalet..
Mustafa ÖZDEMİR
Sahaya çıkanlar ruhsuz diğerleri yatakta sakatlanıyor, bu takımda garip işler dönüyor
Arkadaşlar şunu kabul etmek lazım. Biz AA döneminde hep böyle oynuyorduk. Bugünden farkı o zamanlar takımında Mr. Brain lakapli bir sihirbaz vardı.
"Sabırlı futbol" zehri oyuncularımıza tam olarak işlememişti. Ve şampiyonluğa aç Hamsik, Baka ve en önemlisi Uğurcan gibi oyuncularımızın sahneye çıkmasıyla 3 puanı alabiliyorduk.
AA takıma kompakt futbol oynatmadıkça Avrupa'da da grubu sonucu bitirmemiz kimseyi şaşırtmasın.
Hadi şimdi hain ilan edin beni.
chopper61
Avcı ve kepaze futbolundan bıktık.sampiyonlar ligini bile kazansa anti avcı oldum artık..Bu kadar durgun ve uyuşuk oyunu hak etmiyor bu camia.. Gerçi hak ediyor... hiç bişey oynatmyan bu adamın acaip fanları var.
kadirkaradag061
kardeşi hayırdır ya..
çok mu hoşuna gitti??
Ama son dakikada pis bi gol yemişsin, kahkahah ile gülmek nedir ya, derdin ne senin?
sence adam mutluluktan mı kahkaha attı ? ya da sence tek sorun son dk gol yememiz mi?
ÖmürKaradeniz61
Şampiyon olurkende böyle oynuyorduk biz birkaç arkadaş burda söyledik geri hepiniz zafer sarhoşuydunuz boşuna konuşmayın kenara çekilin biz konuşalım. Geçen sene Allah acıdı bizi şampiyon olduk kısır futbol birkaç oyuncumuzun ekstra golleri sayesinde şampiyon olduk. Ben size geçen seneden beri 5 tane iyi maçımız yok diyorum siz bana Trabzonspor düşmanı diyorsunuz. Bu camianın asıl düşmanı sizlersiniz devekuşları,hadi gömün kafanızı biryerlere. Bekliyorum bana cevap verecek cesaretiniz var mı? Hodri meydan burdayım!
kaçarava
Her pozisyonda kontra yiyen başka bir takım var mıdır dünyada bilmem ama bizim taktiğimiz halı saha taktiği gibi. Sürekli bir telaş var ve hep rakip yarısahada yakalanıp kontra yiyoruz. Beklerimiz vasat ötesi oyuncular olduğu için de rakip sahaya yerleşsen bile kanatlar çalışmıyor. Bu sene nadiren maç izlerim artık çünkü sahada kargaşadan başka bişey yok. Bu sene reklam arası umarım seneye toparlanırız
Sahada doğru pozisyon almıyor çünkü. Tek bildiğimiz rakibe temas etmeden geri koşmak. Onu yapacak adamlar da olmayınca her pozisyon tehlike oluyor. Hamsik-Baka-Ömür ile bundan fazlası olmaz. Hoca kumar oynadı kaybetti.
MİSSE_MİSSE
Adamin kriz aninda urettigi tek bir cozum yok. Tam bir mal.
KARAGOZLUM
Hayatın bana öğrettiği ve en çok işime yarayan şey insanların yüzünü okumaktır.
Uğurcanın suratı neden sirke satıyor?
Cidden bir bokluk var futbolcular sanki hocaya tavir almis
wakaeme
edgar
cornelius in
gidisi sanki bazilarini rahatsiz etti
ibrahim ŞEN
12.09.2022, 23:34
92. dakikada kontra sansımız varken kimse kosmadı ne bu laubalilik iplememezlilik avcı lütfen kendi isteginle defol bu oyunda oyuncularda sana dönmez artık
oflu_61_
6 aydır kepaze futbol var sahada kimse avcıya ses etmedi sabır sabır dedi gördük kepazeliği avcı devam ettikçe oynayacağımız futbol bu arkadaşlar
avcıyla olmayacak anlaşıldı. teşekkür edip ayrılsınlar gitsinler yabancı bi hoca getirsinler şu takıma ( şenol veya türevleri bu kapıdan giremez..)
Eden akıllı bir sürü adam var sadece bu forumda. Fanatikler göremediler, şampiyonluk gözlerini boyadı maalesef.
alp.ckmk29
Takım küme düşmedikten sonra ne olursa olsun Avcı nın sezon sonuna kadar kredisi var.Aksini söyleyen boş yapmasın. Kötü oynuyoruz ayrı mesele,
Hocam tarihin en iyi kadrosu çöp olsun diyorsunuz yani
Oğuzhan Fidan
Bartra kötü , gbamin kötü ikiside çok kötü. Futbol kötü herşey kötü. Abdüş girdi hareket geldi oyuna. Naci iyi adam 2 maç sonra geri oynamaya başlar. Hoca futbolu düzeltmezse durum çok kötü olacak. Pek düzelteceğide söylenemez. Aynı futboluna korkak futboluna devam ediyor
nalagasıvar
hocayı mı göndermeye çaIışıyor bunIar nedir
yorumsuz6117
Takımın başından teknik direktör yok malesef..
oğ 61 efsanesi
kardeşim papağanmısın her maçtan sonra aynı şeyi yazıyosun.
Biraderim sen Trabzon’da yaşıyorsun galiba, biz batıda yaşayanlar olarak sürekli muhatap olduk buna bizi gerdiler, ama şimdi adamlara verecek cevabımız kalmadı. Bu hoca ve yönetim haklı çıkardı onları
Arif Timurcioğlu
Siopis hamsik birbirini tamamlayan iki oyuncu maceraya gerek yok önlerinde de bakasetas.
gurur6134
Neymis hizli oynayacakmisiz hucum oynayacakmisiz bu sene oyun degisecekmi cart curt hadi ordan insan soylediklerinin 1 tanesini yapamaz mi aylardir bir isaret isikda vermez mi
Doğan Keskin
Bence geçen seneden kalan oyuncularda büyük sıkıntı var. Uğurcan, Abdülkadir, Vitor, Bakasetas. Hepsi gitmek istedi ama gidemedi. Bu durum takıma olumsuz yansıyor.
Timur Mikhail
Rakip orta sahayı kitliyor basıyor, takım tıkanıp kalıyor, solda bir waka yok topu alıp oyun kursun kanatlar tamamen işlevsiz beklerde başı kesil tavuk gibi maalesef buna coUm üretmiyor Avcı takım yüksek tempoda oynayamiyor, düşük tempolu pas oyunu zaten bir işe yaramıyor.
Trezege denen elemanin 11 de yeri yok bir Naci kadar işe yaramadı, bakasetas bugün Umut Bozok'un oynadığı yerde oynamayacak da oynamasın arkadaş bu kanser futbola bir çözüm bulamayacak adam mı Avcı bu nedir ya
Ahmet bulut şerefsizinin yediği paralar haram olsun.bütün çöpleri bize kitledi.
El Cordobes
Maçın herhangi bir dakikasında beraberliği bile hak etmedik.
Akşam pazarından çıkan çürüklerin yanında çok fazla da formsuz var. Hoca başta olmak kendini bulması gereken çok adam var. Uğurcan mesela hazır değilse oynamaması lazım. Onu böyle görmeye alışkın değiliz.
Yanlış kurguyla başladık. Yanlış değişikliklerle iyice çorbaya döndü saha içi. Hocaya lütfen birisi sorsun Hamsik in 6 olduğu bir kurguda kaç maçta başarılı olduk? En son hatırladığım kayseri tek devrede 4 tane atmıştı. Zaten rakibe temassız oynayan bir takımı iyice dirençsiz hale getirmek neden? Topu rakipten kapma şansımız tamamen rakibin beceriksizliğine veya pozisyonu olumsuz sınlandırmasına bağlı. Siopis in kaç maçtır süre alamaması gerçekten çok enteresan. Neyse çok fazla sorun var.
Hocanın bazı inatlarından vazgeçmesi lazım. Panik halde bazı arayışlara girdiğini de görüyorum ki asıl tehlike bu.
ilelebeTS
Bi 2le zaten asabımız bozuk abuk subuk konuşma
Geçen sene de çoğu maçı bala kazandık. Adamlar 10 tane kaçırır biz 1 tane atar alırdık Bu sene şans olmayınca skorlar böyle oluyor. Hangi maçı rahat izlemiştik . Konya Alanya Hatay. Başka da yok. Bu skorlara değil geçen seneki skorlara şaşırmak lazım
Oyuncu gücümüz vardı o zaman. Hücumda skor yapıyorduk, oyunu da tutuyorduk. Şimdi kanatsız oynuyoruz. Kaleye gelen gol oluyor. Avcı takımı bu kadar kolay gol yerse orada çok büyük yanlışlar vardır, adamın bu oyunu oynatmasının nedeni zaten minimum gol yemek.
chopper61
Avcı yüzünden millete satasanlarinda karsisindayim artık.Gorneyen kör gözleri açmak lazım..
Oğuzhan Fidan
kardeşi hayırdır ya..
çok mu hoşuna gitti??
Ya ruhsal problemi var yada farklı bi durumu gıcık oldum.
Armağan Dere
12.09.2022, 23:35
sence adam mutluluktan mı kahkaha attı ? ya da sence tek sorun son dk gol yememiz mi?
bunu anlayamayacak bir taraftar profilimiz var..
önemli değil..yalnız takımda net 2 tane kazık var..
bardhi,trezeguet
yorumsuz6117
Şampiyon olurkende böyle oynuyorduk biz birkaç arkadaş burda söyledik geri hepiniz zafer sarhoşuydunuz boşuna konuşmayın kenara çekilin biz konuşalım. Geçen sene Allah acıdı bizi şampiyon olduk kısır futbol birkaç oyuncumuzun ekstra golleri sayesinde şampiyon olduk. Ben size geçen seneden beri 5 tane iyi maçımız yok diyorum siz bana Trabzonspor düşmanı diyorsunuz. Bu camianın asıl düşmanı sizlersiniz devekuşları,hadi gömün kafanızı biryerlere. Bekliyorum bana cevap verecek cesaretiniz var mı? Hodri meydan burdayım!
%100 haklısın..
turgut kasap
Anlaşıldı bu takımı dört sezondur waka ayakta tutmaktaydı trezegeyi üç beş defa bu yaşında donundan çıkarırdı.
calavera
Arkadaslar, hic derin analizlere gerek yok bence.
Saglikli formda bir Hamsik'le sampiyonluk seviyesinde olan takimimiz, Hamsik'siz seviye dusuyor.
Hamsik cok yaslandi yasadigi dusus de maalesef kacinilmaz ve cok normal. Hamsik'in yerini de dolduramadik.. noktalari birlestirin..
oğ 61 efsanesi
Kufur yemek icinmi soyluyorsun yoksa
Hayır kardeşim ts haklı çıkardı onları diyorum. Bu hoca ve yönetim haklı çıkardı onları, cevap bırakmadı bize
David_LuiZ4
Tarihin en iyi kadrosu mu :D
Varlıbaş61
Hangi akla hizmet 3 sene daha sözleşme yapıyorsunuz be bu taktik yoksunu hoca ile !!
Ver sağa ver sola, ver sağa ver sola. Onu da beceremediniz de son dakika golü yediniz çapsızlar !!’
Salih Kara
Adana demir ne oynadı ki güzellemeler yapılıyor? Tamamen bizim kötü ve rezil oyunumuzda iyi gözüktü. Bugün bu adanayı biz hariç her takım yenerdi. Bu takımda orta saha yok, kanat yok, bekler vasat. Ne bekliyoruz Allah aşkına? 3 tane ofansif orta sahayla merkezi nasıl tutacaksın? Adamlar moda tabirle geçiş oyunuyla merkezi çok rahat geçti. Amatörce iki gol yedik.
Bugün Trezequet adanada olsa yıldız olurdu biz de Trezequet güzellemeler yapardık.
Yıllardır hiçbir zaman fizik kondüsyon açısından iyi bir takımımız olmadı. Bu kadar bitik olunmaz. Naci oyuna giriyor iki güzel şey yapıyor tam umutlanıyorum sonra poposunu kaldıramamaya başlıyor. Avcı birşey oynatmaya çalışıyor ama o da biliyor mu belli değil. Zamanla ya çok iyi olacaz ya da kepaze olacaz. Lig açısından tabelada önemli bir durum yok ama oyun olarak umut yok. Bu sene en fazla eski sempatik günlerimize döneriz. 2 maç kazanır 2 maç kaybederiz. Sezon da öyle biter. Bari avrupaya konsantre olalım. Allah aşkına maç kazanalım artık. Avrupa'da ilerleyelim. Avcı o saçma taktikleri bir kenara bıraksın maxi ile Umut'u bir arada oynatacak hücum planlamaları yapsın
bordoylamavi
Uğurcan maalesef Onur Kıvrak olma yolunda ilerliyor hali tavrı aynı onun hateketleri gol yemesi tepkileri falan bile aynı …
Takımda bir karısıklık var bu çok net ortada
Yerliler yabancılar arasında kocaman bir buz dağı var !!!
Ve titanik ona çarptı batıyoruz !!!
katılıyorum. geçen seneki birlik beraberlik ruh kesilikle yok. oyuncuların bi memnuniyetsizliği olduğu geliyor insanın aklına. ne peki. uefa maçı oöncesi bütün ödemeler yapılmış. bilemiyorum nedir sorun ama ortada takım halinde büyük bir sorun var.
geçen sene egemen elinde dosyayla her futbulcuya bişiler anlatırken şimdi onun yerinde biri var ama oyuncularla konuşan yok. bişiler var bu takımda. ismail köybaşılı hüseyinli halimiz bile böyle değildi.
alp.ckmk29
Çare poşettino
gurur6134
Asıl sıkınti kizilyildiz macindan sonra bu takim mac falan alamaz daha kolayina ancak istanbulu umraniyeyi sivasi yener takim ruhunu inancini heyacanini cesaretini kaybetmis
Adem Köse
Takım kondisyon olarak bitmiş, bir kişi yere yatsın da bari 2-3 dk soluklanın.
Bu kondisyon izah edilemez de bir tane uyanık da yok takımda.
Kondisyon olarak bitik falan değiliz. Takimin boyu cok uzun cok fazla boşluk var. Surekli ileri geri depar atıp duruyoruz. Ben daha bu kadar dağınık bir takım olduğumuzu görmedim. Hoca bizim üzerimizde birşey deniyor. Başka bir açıklaması yok. Nasıl olsa şampiyon yaptım. Şunu bunu deneyeyim diyor. Bu futbolu TFF 1. Ligde bile oynamıyorlar.
Gökhan Balcı
Yemin ediyorum içinde Tdubasa'nın olmadığı Nankatsu bile bizden daha iyi daha istekli. Biz maç kazanmak falan istemiyoruz. Oyuncular bu oyun anlayışını kabul etmiyorlar ve etmeyecekler yaşadığımız şey bundan başka bir şey değil.
leavemealone
12.09.2022, 23:36
Olacak oldugu buydu
Az akilli olsak biz buluyorduk 3-2 yi
SALDIRAY
Eğer ki hoca değişecekse şuan tam zamanıdır. Ben hocaya inanıyorum ama şu oyun beni kahrediyor
Timur Bey
En az on maçtır aynı senaryo.
Sol taraf otoban, Trezeguet ve Eren bomboş adamlar
Sağ tarafta Larsen biraz çabalıyor ama yeterli değil. Ön tarafı zaten devşirme adamlarla dolu.
Siopis yoksa orta sahamız teslim.
En az 3 net transfer lazımken geçen senenin havasıyla kapattık transferi.
Kloop bile gelse bu takımı toparlayamaz. Geçen senenin gs sendromunu yaşıyoruz.
Punisher-61
3. golü yemenin tek neden son pozisyonda kimse topun pesinden kosmamasi
Armağan Dere
Biraderim sen Trabzon’da yaşıyorsun galiba, biz batıda yaşayanlar olarak sürekli muhatap olduk buna bizi gerdiler, ama şimdi adamlara verecek cevabımız kalmadı. Bu hoca ve yönetim haklı çıkardı onları
rezil olan biziz..
onlar değil...
umurlarında mı parayı koyuyorlar cebe...
lazminator61
trabzonulu samet şeyiyle gol attı bize, bunu da gördük ya
Tüm lig trabzonlu, ama Tsye karsi baska bi morale oyniyorlar. Yusuf sari olsun Antalyada oyniyan Karadeniz olsun. Bakin Kouasside aticak bize.
En iyi kadro 96 sezonu kadrosuydu. O takım bu takımı beşlerdi.
26 yaşında bir oyuncuyu Chelsea bedava kiralıyorsa zaten oyuncudan fazla bir şey beklememek lazım.
chopper61
12.09.2022, 23:37
Yönetim de avcı ile beraber saçmalamaya başladı..Yeni sözleşmeyi verdiler..Bir tazminat da bizden yiyecek..
Belhandanin golünden önce diger oyuncu topa dokunmadi mi? Dokundu gibi geldi bana
Muhammed Kambur
Rezil futbol oynuyoruz. Caresiz. Uretgenlik sifir. Kadroya dahi girmemesi gereken isimler 11 basliyor.
Takımda bariz bir kondisyon sorunu var. Antrenman yapmıyorlar söylemlerini pek ciddiye almıyordum ama heralde doğru.
CEMEFKER
Bakın daha işin garip guraba boyutu var. Yapılan transferler. Koita, Trondsen, Kouassi...Yunus Mallı. Bunları O aldırdı...Akla gelmeyen daha niceleri Bursalı gençler.... Tüm bunların fesihleri, kiralık gitmeleri ayrı bir ekonomik mevzu...
Geçen sezon Türk futbol tarihinin belki de en kısır topunu oynayıp şampiyon olan takımı olarak tarihe geçti bence. Bunun ile övünelim tabi ki..
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aykut Uçar
Azıcık gurur varsa siktir olup gidersiniz.
Ertuğrul dogan sende gurur duy kurduğum ruhsuzlar ordusu takımınla.
Şu kızılyıldız maçında acaba neler olacak ben asıl oradayım.
alp.ckmk29
Hocam özür dilerim eskileri çok bilmem de yaşımın yettiğince gördüğüm en iyi kadro.
rakipler topu aldığı an bizim kalede. biz ise 10 dk da ceza sahasına ancak yaklaşıyoruz.
2. golü 7. pasta yedik.
son golu 60 metre surdu defans oyuncusu attı. bu nedir ya. ayıp.
Surmeneli_91
kaos çıkmadan hemen hocayı göndersinler yeni bir hoca alsın gelsinler
futbolcularda da birşeyler var özellikle yerli oyuncularda bir sorun var uğurcan falan hiç normal değil
başkan ve yönetimin bu sürece el koyması gerekiyor yoksa yazık olacak 2 seneye
bursasporun haline dönmeden müdahale şart.
gurur6134
Abdurrahimle yusuf sariyla oynadilar 70 dakika ayiptir be ayip ..son 5 dakika biz top cevirirken 1 puan icin ,3 tane net pozisyon buldular bir tane nizami golleri verilmedi rezillik
Kadro mühendisliği berbat..
Mehmet Fatih Silik
12.09.2022, 23:38
Bu takımın bir 11'i olmalı artık. Yapboz gibi takmla oynayıp durmak bizi yarıştan koparacak.
Adana Demirspor'u tebrik ederim. Sonuna kadar hakettiler. Anti futbol ile buraya kadar.
Bu takım bundan fazlasını rahatlıkla oynar. Herkesin üstünde anlamsız bir şekilde stres ve baskı var.
Işin ilginci kendi kendimize bunu yapıyoruz.
Sen geçen senenin şampiyonusun. Bari bunun bilinci ile oyna.
Ne Gbamin ne de Hamsik tek başına orta sahada direnç gösteremez.
Yeminle Berat'ı arar oldum. Avcı'nın kredisi çok ama böyle oyun bize yakışmıyor.
iyattara
Sampiyon takım gözümüzün önünde eriyip gidiyor. İşler kötü gitti mi maalesef bir müddet öyle gidiyor. Antalya bu maç keza geçen sene bu tip maçlarda sonlarda golleri atan biz olurduk.
Silopis e ne oldu ki artık hiç takima giremiyor. Orta sahamız çağ mi atladı da ihtiyaç kalmadı. Adam enerjisi bile yetiyordu. Su maç kalite lazım değil adamınlarin orta sahada koyduğu efora cevap verecek birileri lazım.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
12 Mart 2022de 4-2 kazandığımız Göztepe macından beri bu takımın iyi oynayıp kazandığı maç sayısı 1 falandır heralde.
Mehmet Sarigül
Adana'nin ikinci golünden önce topu kaybettiğimizde defansin nerde durduğuna bir bakin!
gurur6134
kaos çıkmadan hemen hocayı göndersinler yeni bir hoca alsın gelsinler
futbolcularda da birşeyler var özellikle yerli oyuncularda bir sorun var uğurcan falan hiç normal değil
başkan ve yönetimin bu sürece el koyması gerekiyor yoksa yazık olacak 2 seneye
bursasporun haline dönmeden müdahale şart.
Nereye gonderiyorsun 3 sene sozlesmesi var daha 8tasdan beter oluruz
Yanlışlıkla 2-2 yaptın
skoru da koruyamıyorsun!!!
rezil futbol
yatmaztara
Chelsea'de şampiyonluktan sonra aynen böyle oldu kayıp yıl kimse maç felan seyretmesin kümede de kalır bu takım sıkıntı yok. Kayıp yıl tekrardan hayırlı olsun
Son 4 dakikadakı oyunumuz çok şeyin özeti.
Bu sonuç kaç kişiye sürpriz oldu?
Ya kardeşim aut olsun, kaleci vuruşu olsun top bu kadar gec ve etkisiz şekilde oyuna sokulurmu. Hücuma çıkıyoruz ileride boşa çıkan top isteyen yok.
kaçarava
Takımda bariz bir kondisyon sorunu var. Antrenman yapmıyorlar söylemlerini pek ciddiye almıyordum ama heralde doğru.
Her devrenin son 5-10 dakikası takım bir anda düşüyor. Açın bakın iddialıyım.
Kondisyoner ve atletik performans antrenörü derhal kovulmalı.
Adem Akyüz'
Takımda saha içi problemler bir şekilde çözülür de çok net görülüyor ki saha dışı problemler var. Radikal kararlar almadan sittin sene toparlanmaz takım. Ya kadro dışı gelecek ya istifa.
chopper61
En az on maçtır aynı senaryo.
Sol taraf otoban, Trezeguet ve Eren bomboş adamlar
Sağ tarafta Larsen biraz çabalıyor ama yeterli değil. Ön tarafı zaten devşirme adamlarla dolu.
Siopis yoksa orta sahamız teslim.
En az 3 net transfer lazımken geçen senenin havasıyla kapattık transferi.
Kloop bile gelse bu takımı toparlayamaz. Geçen senenin gs sendromunu yaşıyoruz.
Hocayı kurtarma çabası. Gerçeği söyleyin saklamayın..Avcı=antifutbol
bordoylamavi
12.09.2022, 23:39
94 .cü dakkada adamlar kanattan kalenin dibinie çizgiye iniyor ve stoperleri santrofor edasıyla dizinin üstüyle gol atıyor. bu nedir ya. utandım takımın halinden. adamların bi de golünü vermediler adam topa doklnmadı diye. oysa dokunmuş bariz gol.
kendi çöplerimiz abdürahim yusuf ndiayenin bize posta koyduğu bi maçtan sonra fazla söyleyecek bişi kalmıyor
Rakibin stoperi orta sahamızı boydan boya geçti ve golü de attı.
Bu gole kadar en az 4 net gol de kaçırdılar.
Oğuzhan Fidan
Herkes şunu düşünsün/ her maç istisnasız aynı kötü ve bitik futbolla mağlup oluyoruz. İlk 10 dakika içinde kalemizde mutlaka gol görüyoruz dakika farketmezsizin mutlaka gol yemeye devam ediyoruz. Varyasyon diziliş düşünce taktik her ne olursa olsun hiçbiri işe yaramıyor ama 90da ama 60ta mutlaka kalemizde gol görüyoruz . Kırılgan depresif hücumdan bi haber ezik ve berbat bir futbolla mağlup oluyoruz. Bartra inanılmaz batırıyor her maç çok kötü oynamaya başladı sürekli arkasını boşaltıyor ve gol yiyoruz. Dengesiz pasları var. Bekler formunda değil tüm takım çok kötü.
Topun arkasına geçmiyor takım her maç kontralar ben anlamıyorum boyke super lig takımı olmaz.
ilelebeTS
Her maç pas yapmak oyunu kontrol etmek zorunda değilsin arkadaş, geç topun arkasına rakibin hatasını kolla, duran top kovala. Bu takım o pas oyununu yapamıyor işte. Temposuz pas ancak rakibi yerleştirir, adamları eksiltemiyorsun ki.
Süper Golcü
* Gbamin-Bardhi-Baka ligde,
* Siopis-Hamsik-Yusuf avrupada oynayacak, en iyi rotasyon böyle olur
-----------uğurcan------------
larsen-bartra-denswill-eren
------------siopis-------------
yusuf-----hamsik-----djaniny-
------gomez---umut
mesela, çıkabiliyorsak avrupa maçına direk böyle çıkalım
ya da;
----------------uğurcan------------------
--------bartra-hugo-denswill--------
larsen----siopis---hamsik------eren-
---------------yusuf--------------------
---------gomez---umut------------
chopper61
12.09.2022, 23:40
Takımda saha içi problemler bir şekilde çözülür de çok net görülüyor ki saha dışı problemler var. Radikal kararlar almadan sittin sene toparlanmaz takım. Ya kadro dışı gelecek ya istifa.
Kadro dışı vb hikâye..Hoca çuvalladı..Bu sene belli olacaktı gerçek kapasitesi,durum ortada
yatmaztara
Maç kazanıyorsun 300 milyar veriyorlar battı bu takım geçmiş olsun
Giallorossi
Aradan cimbizli tek tek oyuncu ismi saymaya gerek yok. Takim komple kötü. Iskambil kagitlarindan yapilan kule gibi biri hata yapiyor takim tamamen error veriyor. Hepsi birbirinin performansini daha kötülestiriyor. 70 metre alanda futbol oynuyoruz. Defansta delik desik oluyoruz hücumda cogalamiyoruz. Hoca care üretmesi lazim. Bu sonuclar ona yaziyor
waka sen bize ne izletmişsin kaç sene
kıymetini bilemedik. seni ölü halin bile maç alıyordu.
bu bardi den 2. ligde yokmuydu avrupadan getirdik.
trezeget desen yokları oynuyor.
bu oyunla beraberlik bile fazlaydı. hakeden kazandı
gurur6134
Yillar sonra ilk kez takimin gol atmasina beraberligi saglamasina sevinemedim 0 reaksiyon verdim cunku yiyecegimizi biliyordum yada 1 puana yatacagimizi yine loser takima bagladik en tehlikeli olay bu ..
yorumsuz6117
2 bek oyuncumuz var ikisi de vasatın altı yetenek fakiri oyuncular, bir tane kanat var balonun önde gideni takımın el freni, Yusuf, Barthi transferleri falan komik işler, yaptıkları planlamaya koyayım..
hani ne oynadigimiz belli diil ama penaltida kirmizi yokmu?
ligin 3-4 haftasi takimin yarisini degistirmek ne?
neresini duzeltsek :)
Surmeneli_91
12.09.2022, 23:41
hocanın hatalarına göz yumduk ama bende kredisini sakat numarası yapan abduşa bir sonraki hafta kaptanlık vermesiyle tüketti.
bakalım muhteşem hocamız ne zırvalayacak. 3 senelik sözleşmeyi de kaptı tam zamanında.
başkan umarım durumun farkındadır. resmen masaya yumruğunu vurmalı takım dağılıyor.
oyuncularda teknik ekipte sorunlar var. kaosa gidiyoruz.
çok dikkatli olmalılar. yazık oldu şampiyon kadro dağıldı herşey bitti. bugün ilk 11 de sadece 3 isim vardı şampiyon takımdan.
kadro çorba oldu tecrübeli yetenekli 4-5 isimle devam etmeliydik ne var ne yok menejerler kitledi bize.
Varlıbaş61
Önce yönetim istifa etmeli. Kimse hikaye anlatmasın, burası ego tatmin etme yeri değildir !!
boşta olan teknik direktörler:
https://www.transfermarkt.com.tr/trainer/verfuegbaretrainer/statistik
Nazim Can
Sakatlar döndükten sonra aşağı yukarı öyle, sanki daha önce CL ayarindaki adamlarla oynadık.
TSLIEMRE
Takımda yolunda gitmeyen şeyler var.
Hala hoca hoca transferler çokkk kötü takım çorba oldu çorba Ugurcan berbat bir kaleciye dönüştü ugurcan kendini seyret utan sene başından beri rezilsin rezilllllllll ulan kaleye gelen her top gol olur mu bir tane çıkart ulan bir tanede şu hale bakın her iyi takımın özel bir oyuncusu vardır bizimde wakamız vardı herseyimizdi herşeyimizi kaybettik simdi hicbir özel oyuncumuz yokkk ne zamanki ağaoğlu transferlere karışıyor perişan oluyoruz.Bu oyuncu gurubundan hicbir bok olmaz ister şenol gelsin ister yabancı bir hoca bu oyuncu gurubundan bir booooookkkkkk olmaz bunu transferler yapılırkende söyledim şampiyon takım bozulmaz bjk bozdu sıçtı başakşehir bozdu sıçtı gs bozdu sıçtı biz bozduk sıçıyoruz bu saaten sonra yapılacak şey 2 sene önceki hale gol yemeyen takıma dönmek sizin istediğiniz hücum oynunu oynayamaz bu takım ileride top tutup takımı çoğaltacak adamı yok defans yapacak şansa bala bir gol atıp yatacak başka bir mümkünatı yok sizin hayal ettiğiniz gibi oynamaya çalırsa deplasmanlardan tek puan alamaz
BU seneyi böyle atlatıp elimizdeki saçma transferleri satıp yeniden akla uygun bir takım kuracağız bu sene bitmiştir yönetime zerre güvenmiyordum ağaoğlu helal olsun sana yine beni yanılttmadın şampiyon takımı 2 sene önceki haline hemen getirdin sana helal olsun AĞAOĞLU.
yatmaztara
12.09.2022, 23:42
Ömür ile Baka'nın -x3 yavaşlığındaki paslaşma sekansları ömrümü tüketti!
AntiŞike
Birader tek sorunun son dakika golü olmadığını burdaki taraflı tarafsız herkes biliyor biz de bilecek az çok futbol biliyoruz. 45 yıldır futbolu ve bu takımı takip ediyorum. bayağı da oynaışlığımız var. Takım çok çok kötü.. buna kimse bir şey demiyor.
Bunda futbolcu hoca yönetim kimin hatası varsa var. eleştir. son dakikada yenen golle herkesin sinirleri alt üst oluş zaten.
diğer sorduğuna gelecek olursak, sen tanıyosun herhalde ben arkadaşı , mutluluktan mı kahkaha attı üzüntüden mi kahkaha atıı, bunu bilebilecek kadar tanımıyorum. Mutluluktan attıysa söylediklerimin arkasındayım. Üzntüden attıysa arkadaştan özür dilerim, Hakkını helal etmesini isterim.
dee.. sen ne için kahkaha attığını nerden analiz edebildin,, onu anlayamadım?
ibrahim ŞEN
avcının kariyerinde kendi istifası varmı acaba yolsa sıkıntı bizimki havaya para ödememek için kovmaz bu yüzsüzde her maçtan sonra cıkar zırvalar
Ben kafam her zaman kırık ben başka türlü bakarım
Bizi zor zamanda uçurumdan alan kaptanı yani başkanı yeme planı sahada yapamayanlar arkadan iş çevirmeye başladı
Avcı bizden alacagini aldı. Satıyor bizi tazminatı alıp gitme peşinde kimse kusura bakmasın
Uğurcan transfer olmadı diye salmış resmen ihanet ediyor
Bu işte iş var kimse kusura bakmasın geçen UEFA maçında rüzgar gibi top çevirdi bu takım
Aynı takım iki pas yapamadı
Bu şu bulanık arkadaş
Bize düşen akıllı olup başkanı yedirmeyecez
Avcı devam etsin buyursun her hafta o türünün ona bunun bedelini ödersin ama istifa etmesin
Orta saha ile olmaz orta saha alın dedim dedim
Bir tane eski tip ön libero aldılar şuraya hamsik bitik bir tane mücadele edecek Melo gibi adam alsaydın
Üzüldüğüm bu takım geçen seneden çok daha kaliteli Avcı elinde param parça oldu tel tel dökülüyor her hafta biri sakatlaniyir
CaptanBarbosa
İğrenç bir futbol oynuyoruz. İğrenç futbolun da karşılığı yenilgiydi.
Bu şekilde devam edersek çok işimiz var.
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
lizarazu
2-2 den sonra rakip oyundan düşmüştü ama bizimkiler istemedi kazanmayı bir siopis hamlesi yeterdi.
iyattara
Abi 1 1 de neden saldırıyoruz 10 kişi? Antalya'da 2 2 neden ful atak? Hocam sen oyunu tutarak şampiyon oldun. Simdi niye bu tip deplasmanlarda hurra atak? 2 2 geç geri tut oyunu bitir dön. Cok ilginç cidden. Adamlar zaten 2 pas yapamıyor geride her türlü top kaptiracak al topu git kapinca hızlı. Ben çözemiyorum bu atak aşkını. Senin geri hattın buna müsait değil ki. Bizim oyunumuz bu değildi ki.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
David_LuiZ4
Önce yönetim istifa etmeli. Kimse hikaye anlatmasın, burası ego tatmin etme yeri değildir !!
Bence Ağaoğlu istifa etmeli koltuğu Ertuğrul beye devretmeli...
gurur6134
Oyuncularda ve avcida doymusluk vurdum duymazlik seziyorum sinerji bozuldu kolayina duzelmez artik 0rta saha ile defans hatti arasinda 50 metre bosluk var ustelik top cevirirken bunun izahi yok her mac ayni sey
Daha denenmeyen oyuncular ve sakattan dönecek oyuncular var. Sistem çöktü. Çıkış yolu bulmak sancılı olacak bu da kesin. Ama şunu unutmayın bu sezon toplam 9 maçın 6'sını deplasmanda 3'ünü içerde oynadık. Takımın özgüveni yok. Bunu ancak içerde sağlayabiliriz. Hocayı gönderin diyenler duygusal davranıyor. Kaçan bir şey yok.
amasya0561
12.09.2022, 23:43
Hafta içi kızılyıldız rezilliğini düşünüyorum şimdiden bakalım neler yaşıyoruz. Bu takım geçen sene bir maçta sadece rize maçında üç yemedimi oda üçüde penaltıdan. Şimdi beşler üçler
Cem Balcı
40m'den duran toptan gol yiyeni avrupada yerler.
Hadi işinize.
freezenty
Dosrlar öyle canım sıkkın ki bana yardımcı olun lütfen. Neden böyleyiz uykular haram oldu 2 haftadır o kadar kötü durumdayım ki burnumdan soluyorum hayat hiç umrumda değil.
Bayraktaroğlu
Vallahi ne diyeceğimi bilemiyorum o kadar üzgünüm ki maçı hak etmedik fakat hiç çabalamadık saha da ne oynadığımız belli değil sorumluluk alan yok. İlk 45 dk hep boşa gidiyor. Hoca formsuz bazı şeylerde inat ediyor
AKSOY_61
Bir maç siopisi kadroya bile almasınlar
Diğer maç siopissiz ortasaha çok zayıf neden oynamadı
Sorun futbolcuda değil anlamadınız mi?
Geçen seneki bjk nin yasadigi psikolojiyi yasiyoruz.
Kadro çok iyiydi ama takım yoktu ortada hemde hoca ayniyken.
Bu büyük sorun öyle binoyuncu wcikarip diğerini almakla çözülmeyecek sorun. Artık hocami olur yinetimden birileri mi olur dengeleri sallayacak bir kelle alınması lazım. Dizlerin titremesi lazim
chopper61
Topun arkasına geçmiyor takım her maç kontralar ben anlamıyorum boyke super lig takımı olmaz.
Temaslı oyun YOK,,, Tempo YOK,,,pas oyunu YOK... hücum becerisi YOK...
Manava61
Mesele bireysel olmaktan çıktı, galibiyet istenmiyor gibi bir oyun oynanıyor sahada. Geçen sene de kötü oynadığımız son dönemde geri düştük ama istekli ve iştahlıydık. Bu sene istek yok iştah yok. Takım bu maçı çevirir diye düşünmüyoruz bile.
Salih Kara
Uğurcan'a da birşey demek istemiyorum ama böyle oynayacakda Taha oynaması taraftarıyım. Yediği gollerden değil topu oyuna sokamamasından dolayı diyorum. Bir tane top atamadı ileriye. Aut olunca endişeleniyorum. Zaten kaleye gelen toplar gol oluyor. O ekstra kurtarışları yok bu sene. Taha da o kadar kalecilik yapar. En azından ayakları daha iyi görünüyor.
mechatron61
Bu nasıl vurdumduymaz futbol.
Kafayı yiyecem
Abdullah hoca bilerek mi sabote ediyor.
Güvenmiyorum kimseye.
Orhan ak vs hepsi gsli
Güvenmiyorum
Öfkeliyim
Başka açıklama bulamıyorum
Epl yapmış ve orada hiç sırıtmamış biri nasıl bu hale gelir.
Hem de birkaç ay önce şov yaparken
ÖmürKaradeniz61
Kadro kalitesi kötü değil,antrenör kalitesi kötü.
olcay_61
12.09.2022, 23:44
Kimi oynatirsan oynat, taktik ve saha içi dağılım böyle oldukça bir yol olmaz
Varlıbaş61
Oyuncularımızın hepsi ayrı antika ama ben bu Ömür Efendi’ye bitiyorum valla. Adam çok mükemmel, hele hele kendini çalımlayıp topu geri vermesi yok mu, Premier lig takımları nasıl keşfedememiş bu çocuğu hala inanılmaz şoktayım !’
sessizkral_1
boşta olan teknik direktörler:
https://www.transfermarkt.com.tr/trainer/verfuegbaretrainer/statistik
linç gelebilir ama 50 kere sergen derdim
hocayı mı göndermeye çaIışıyor bunIar nedir
Olabilir.
Geçen sezon ki şampiyonluk herkese yetmiş hoca dahil.
Yönetim için de geçerli bu.
2 ileri 1 geri biter bu sezon.
Timur Bey
Hocayı kurtarma çabası. Gerçeği söyleyin saklamayın..Avcı=antifutbol
Hocayı korumak gibi amacım yok.
Bu oyun ve anlayış onun eseri.
Aldırdığı ya da onay verdiği vasat adamlar bize bunları yaşatıyor.
Bu takım ne defans yapar ne de Avcı'nın denge oyununu oynar. Avcı birkaç maça gider.
Mehmet Sarigül
3. golü yemenin tek neden son pozisyonda kimse topun pesinden kosmamasi
Takım kondisyonu >>>>sıfır
Takım oyunu>>>>sıfır
Takım disiplini>>>>sıfır
Takım motivasyonu>>>>sıfır
Mert Oğuzlu61
12.09.2022, 23:45
Transferlerin çoğu karavana, harcanan paralar büyük paralar. Bu oyuncuları izleyen, isteyen, onaylayan kimlerse tek tek hesap vermeli kulübü büyük kaosa soktular mevcut kadro planlamas felaket ve muhtemelen geçen seneki gs gibi olacağız.
Gözden kaçmasın net pozisyon kaçtane verdik?
Takım şuan hocalık
İşe bak 10 gün önce 3 sene kontrat yaptık.
Yahu başkan sanki şehri bilmiyorsun 3 sene kim kalmış trabzonda?
Yaz başından beri bu takımın çöküş yaşayacağını söylüyordum ama itiraf edeyim bu kadarını beklemiyordum.
Bu hastalığa geçen sezon yakalandık ama şampiyon olunca çoğu insan durumu görmezden geldi.
yorumsuz6117
12.09.2022, 23:45
Avcı ile 3 senelik sözleşme imzalamak nasıl bir akıl tutulmasıdır inanılır birşey değil, Ertuğrul Doğan'ın egosunu tatmin etmesinden başka birşey değil bu iş..
Nazim Can
12.09.2022, 23:46
linç gelebilir ama 50 kere sergen derdim
Jorge Sampaoli bence bize daha çok uygun, yerli hoca istemiyorum artık.
CEMEFKER
Başkaları iyimser olabilir ancak kimse bana transferleri Mayıs'ta bitiren örnek takım olarak gösterilen bir yönetimin geç yapılan transferlerini, Kopenhag, Frencvaros maçlarındaki aynı taktik hataları, hele hele ki Bakasetas -Hamsik cigersizleri ile 4-4-2 oynamayı anlatamaz, açıklayamaz.
Belli ki bu sezonun da kazananı belli ama bu asla biz değiliz.
Şerh düşerek de olsa Avcı ile istikrar iyi demiştik ancak bu gece bana yetti de arttı.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arif Timurcioğlu
2-2 den sonra rakip oyundan düşmüştü ama bizimkiler istemedi kazanmayı bir siopis hamlesi yeterdi.
Zerre istemediler.
Mehmet Fatih Yavuz
Orta saha ve hücumu tamam da..
O takımın arkası çok zayıftı.
Nihat-OSman-Cengiz. Sağ kanat Lemi'ydi yahu.. :)
Bu kadro çok geniş ve kaliteli bir kadro.
Ama oynadığı şeyin adı futbol falan değil.
Karşımızda Yusuf Sarı, Abdürrahim, Ndiaye, Samet falan vardı.
REzil olduk.
SAvunma yapmak istedik, hücum sıfırlandı.
Hücum yapmaya çalıştık arka taraf darma dağın oldu.
Hiçbir oyun planı, hiçbir çalışılmış sistem yok ortada...
Şu an sahada rezillik söz konusu!!!
Abdülkadir ve uğurcan kadro dışı bırakılmalı ciddi anlamda içerde sıkıntı var
Bu adamlar takımın kaptanları hiç isyan ve tepki vermiyorlar
2. Onur ve Burak vakaası kapımızda bence
kaçarava
Takımda kimse geri koşmuyor. Koşamıyor. Oyun disiplinin yok. Adamları geri koşturacak sistemin yok, hoca olarak ağırlığın yok. Sahada doğru duramıyorsun. Şu an İkinci Lig seviyesindeyiz çok ciddiyim.
chopper61
Daha denenmeyen oyuncular ve sakattan dönecek oyuncular var. Sistem çöktü. Çıkış yolu bulmak sancılı olacak bu da kesin. Ama şunu unutmayın bu sezon toplam 9 maçın 6'sını deplasmanda 3'ünü içerde oynadık. Takımın özgüveni yok. Bunu ancak içerde sağlayabiliriz. Hocayı gönderin diyenler duygusal davranıyor. Kaçan bir şey yok.
Duygusallık siz yapıyorsunuz..Biz skordan bağımsız konuşuyoruz.Oyun sistemi ve takım leş atıyor.. Kaçan bişey yok ama biz kaplumbağa gibiyiz..ilk 5 bile çok çok zor.. Görünen köy misali...
Burada bas bas bağırdık uğurcanın ömürün sözleşmesini yenileyin üstten verin paralarını diye , eğer yapılmadı ve saçma sapan bardisine trezegesine milyonlar verildiyse uğurcan yönetimin anasına sövse haklıdır.
madem böyle top oynatacaktın nwakame ayarındaki sağ ve sol kanat alternatifleri de sunuldu sana onlara yönelseydin ya. ne diye direttin trezeguet diye. 2.5 milyonluk adam oldu 4 milyon alınsın dedin zorlandı şartlar alındı. o zaman ne diye saçma sapan verimsiz paslar yaptırıyorsun bu takıma.
elalem 3 topla kaleye gitti bizim avcı izledi. ya hoca artık vazgeç bu pas sevdasından.
bu takıma ziya doğan bile hızlı atak futbolu oynattı. ziya doğan diyorum da.
alp.ckmk29
12.09.2022, 23:47
Ligin 16 17 ve 18. Sıradaki takımlarını zorla yendik.
Az dişli takımlara hep puan bıraktık.
85 dakika 10 kişi kalan takıma yenildik.
Durum çok kötü acilen teknik heyetin istifa etmesi gerekiyor.
Kaybedilen her dakika bu kadroya yazık edecek.
serdaracıl
12.09.2022, 23:47
Takım lig ve avrupayı götüremiyor. Oyuncular yorgun. İhanet falan bunlar çok terbiyesizce laflar. Takımın gücü bu
Güzel giden şeyi yine kendi ellerimizle bozduk. Transfer başlığına da yazmıştım. Durduk yere bir anda takımın %60 70'ini değiştirdik. Ve de öyle şeyler var ki geri dönüşü de yok. En basitinden benim hatırladığım Trezegeyle bunun hiç bir ilgisi alakası yok. Takımın marazları eksikleri her şeyi belliyken şimdi nasıl olacak bilemiyorum valla. Bu saatten sonra yönetimin de hocanın da futbolcuların da işi zor. Üstüne koya koya gitmek varken düştüğümüz bu durum çok üzücü ya.
Manava61
12.09.2022, 23:48
Takımda iş olsun diye de olsa radikal bir şeyler gerçekleşmeli. Ne bileyim antremanlara artık gece 11den sonra çıkmak olur, futbolculara 2 hafta eve gitme yasağı olur, basın toplantısı olur.
jpositve
Orta saha ve hücumu tamam da.. O takımın arkası çok zayıftı. Nihat-OSman-Cengiz. Sağ kanat Lemi'ydi yahu.. :)
Abdullah ile ogun oynamiyor muydu defansta.
https://www.transfermarkt.com.tr/trabzonspor/kader/verein/449/saison_id/1995/plus/1
https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Trabzonspor_1995-96_sezonu
https://www.transfermarkt.com.tr/trabzonspor/spielplan/verein/449/saison_id/1995/plus/1#EPP
Halil Alemdar
Kızılyıldız bizi paramparça eder. Bu takım bu oyunu oynayamıyo kardeşim takımda Hamsik dışında bir tane bile 8 numara yok. Busquest Xavi Iniesta ya da Rodri İlkay De Bruyne falan yok. Uyuşuk ve net pasör olmayan Gbamin var 8 numara olmayan beli dönmeyen takımın forvete en yakın oynaması gereken oyuncusu Bakasetas var. Tutturmuş bi Guardiola futbolu gidiyor. Şu kadroyu Guardiolaya ver hiçbir şey yapamaz.
chopper61
Avcı,hunter,,oyun oynatamiyor.. geçen sene de bu senede.. şampiyon olduk ama şampiyon gibi 1-2 maç dışında oynamadık
samatyaboy
Son yıllarda bu kadar çok pozisyonu hangi maçta verdik bilmiyorum.3-1 ,4-1 olacakken, şans ayağına gelmiş 2-2 olmuş, sen 1 puanı koruyacağına arkada boşluk bırakıyorsun?
ADS deplasmanından alınan 1 puan iyidir kadeşim iyiii, ne bk yemeye golü kovalıyorsun?
serdaracıl
12.09.2022, 23:49
Yav he he. Aynen kodro dışı
2-2 den sonra al siopis'i oyuna
1 puanı da hak etmedin ya neyse
Temaslı oyun YOK,,, Tempo YOK,,,pas oyunu YOK... hücum becerisi YOK...
hırs yok reaksiyon yok inanc yok
Bir sorun var nedir bilmiyorum ama takimda garip bir hava var
Kimse top oynamak istemiyor gibi sahada geziyor
Hic hayra alamet degil
Yönetimin bu aksamdan ilk isi bu sorunu masaya yatirmasi
Kırıp dökmek kolay iş önemli olan buradan ayağa kalkabilmek. Takım geçen sene ne kadar şanslıysa bu sene sakatlıklar anlamında o derece şansız. Hocanın formsuzluğu da cabası oldu. Hoca, yönetim istifa etse nolacak sanki. Eski günler geri gelmiş olacak. Bu sene kayıp bir sezon olabilir varsın olsun, sanki her sene şampiyon olup tepeye oynuyorduk. Anlaşıldıki bu sene ligde iddiamız olmayacak, umarım avrupa’da bişeyler yapabiliriz.
Timur Bey
Apo, Uğurcan ve Baka gonderilmeliydi.
Zaten ikisinin de amacı bir şampiyonluk görmekti. Onu da gördüler.
Oyuncularımızı iyi okutabilecek bir tranfer çevremiz de olmadığı için yetenekli ama kafa olarak bitik oyuncularla oynuyoruz.
olcay_61
Yusuf Sarı aptalinin kendini yere attığı pozisyonu tekrar izleyin
Nasıl berbat bir saha dizilimimiz var anlarsınız
Arif Timurcioğlu
12.09.2022, 23:50
Güzel giden şeyi yine kendi ellerimizle bozduk. Transfer başlığına da yazmıştım. Durduk yere bir anda takımın %60 70'ini değiştirdik. Ve de öyle şeyler var ki geri dönüşü de yok. En basitinden benim hatırladığım Trezegeyle bunun hiç bir ilgisi alakası yok. Takımın marazları eksikleri her şeyi belliyken şimdi nasıl olacak bilemiyorum valla. Bu saatten sonra yönetimin de hocanın da futbolcuların da işi zor. Üstüne koya koya gitmek varken düştüğümüz bu durum çok üzücü ya.
Her iyi gidilen sezonda yaptığımız gibi.
Her maç pas yapmak oyunu kontrol etmek zorunda değilsin arkadaş, geç topun arkasına rakibin hatasını kolla, duran top kovala. Bu takım o pas oyununu yapamıyor işte. Temposuz pas ancak rakibi yerleştirir, adamları eksiltemiyorsun ki.
Çok doğru tespit.
Müsadenle bir ekleme de ben yapayım : öyle ya da böyle her maç köşe atışı ya da serbest vuruş şansımız ortalamada olsa oluyor.
En son çalışılmış farklı bir varyasyon denediğimiz ya da koşuyla gelen zımba gibi bir kafa golümüz var mı? (İlk maç İstanbulspor harici)
O konuda bile fazlasıyla eksiğimiz var maalesef.
Varlıbaş61
12.09.2022, 23:50
Taktik yoksunu hoca konuştu mu?
Diğer büyük takımlarda büyük ölçüde kadrolarını değişti, bu uyum sorunu neden sadece bizim dilimizde ?
Hala tarihin en iyi kadrosu diyenler var üzerimi parçalamak istiyorum bardimi iyi trezegetmi iyi gbamin mi iyi eren mi iyi dogucan mı iyi yoksa defanstaki komedi 2 li mi iyi kaledebir tarafını kadırdığımız hicbir halta yaramayan kalecimiz mi iyi iyi kim hemşerim sen Trabzonspor tarihini hiç izlememişsin bizim en iyi kadromuz 94 ten başlar 96 yılındaki kadrodur 2 2005 kadromuzdur 3 2011 kadromuzdur 4 2021 kadromuzdur. iyi hemserim görünen tek vuruş olarak bir umut iyi başka yooooook ben gomezinde bir mumarasını göremedim ihonun kurdugu pahalı osuruk kadronun benzeri tam bir fiyasko kadro tam bir fiyaskoTEKRAR EDİYORUM şenolunuz gelsin 5 hafta dayanabilirse adam değilim rezil ettiniz şampiyon takımı tüh Allah cezanızı versin.
Armağan Dere
12.09.2022, 23:51
ne 5 i:):)...
şota hugonun içinden geçerdi...
David_LuiZ4
Geçen sezon şampiyon olan 11'den kaç oyuncu yok takımda hiç baktınız mı? Ya da şöyle soralım bu sezon sakat olan oyunculardan hangisinin yerini nokta atışı doldurdun..
Takımda safkan kanat yok..Forveti kanat oynatmak zorunda kalıyorsun merkezde Hamsik'in muadili yok mülteci Gbaminle yedi cücelerden biri Bardhi ile top oynamaya kalkıyorsun..Bakasetas bu iki beceriksiz yüzündan geri gelmek zorunda kalıyor..Transfer edilen oyuncuların fundamental eksiklikleri var..
Hocanın kabahati bu oyunculara onay vermesidir belki de onay vermemiştir yönetimi kırmamak için susuyordur..Tarih gösterecek zamanla kimin haklı olduğunu yani hocanın hangi oyuncuları istediğini hangilerinin alındığını veya alınmadığını..Ahmet Ağaoğlu'nun burnunu bu işlere sokup sokmadığını da elbet öğreneceğiz..
Ferençvaroş maçı bu sezon takım kimliğini ortaya koydu.
75 dakika 10 kişi oynayan takımdan eksikken 2 gol yedik,başka net pozisyonlar da verdik.
Ne fiziksel ne mental sezona hazırlık yapılmış.
Arif Timurcioğlu
Yusuf Sarı aptalinin kendini yere attığı pozisyonu tekrar izleyin
Nasıl berbat bir saha dizilimimiz var anlarsınız
Berbat olduğumuzu görmek için onu izlemeye gerek yok.
Surmeneli_91
konuşmadı ama muhtemelen nem falan diyecek dinlemeye gerek yok
ibrahim ŞEN
onu bekliyorum güzel bi sövüp yatacam
Çağlar Güleryüz
Haftalardır sigara içmiyordum, şu an evde olsa oturur 1 paket sigarayı içerim sabaha kadar.
Tüm futbolcuların yüzlerinden mutsuzluk akıyor. Konsantrasyon, yardımlaşma sıfır. Kondisyon yok. Takımda sadece taktiksel değil başka sıkıntılar var. O kadar belli ki.
Dosrlar öyle canım sıkkın ki bana yardımcı olun lütfen. Neden böyleyiz uykular haram oldu 2 haftadır o kadar kötü durumdayım ki burnumdan soluyorum hayat hiç umrumda değil.
Son izlediğim tüm maçlar milli basketbol da dahil son saniye saçma sapan gol veya basketler ile rezil bir şekilde bitti. Şöyle bir sevinemedik. En uyuz olduğum şey de 9 maçın 6'sını deplasmanda oynamak. Taraftar bunları adam eder top oynatır. Tek çıkış yolu taraftarın ittirmesi bana göre.
Yav he he. Aynen kodro dışı
Siz oyle düşünmeye devam edin yazın bu mesajımı bir yere 3-5 hafta sonra oyunculardaki sıkıntı ortaya çıkacak
Tamamen DUYGUSAL
falcon_61
12.09.2022, 23:52
Sonlara doğru birkaç kere dikine oynadık Adana'nın aklı uçtu . Golü de öyle bulduk ama bunu maç içinde hiç denemiyoruz çünkü korkak hoca buna karşı. Gole tepki olarak doğmuş. Takım pozisyon üretir diye uykuları kaçıyordur eminim
kaçarava
Takım futbolun en temel konularında sıfır.
Hala oyunculara sallayan var.
Futbolcu olsam en son şu takımda oynamak isterim. Çorba gibi takım. Aynı zamanda helva.
Her maç orta saha yolgeçen hanı oluyor. Belhanda şov yaptı.
Tanımasam hoca ve yardımcıları topu görse bomba diye karakola götürür diyecem. Hiç mi oyun analiz edilmez. Okunmaz. Orta sahasız top oynanmaz.
Sadece uzun top atıyoruz çıldırıcam artık.
chopper61
Kızılyıldız bizi paramparça eder. Bu takım bu oyunu oynayamıyo kardeşim takımda Hamsik dışında bir tane bile 8 numara yok. Busquest Xavi Iniesta ya da Rodri İlkay De Bruyne falan yok. Uyuşuk ve net pasör olmayan Gbamin var 8 numara olmayan beli dönmeyen takımın forvete en yakın oynaması gereken oyuncusu Bakasetas var. Tutturmuş bi Guardiola futbolu gidiyor. Şu kadroyu Guardiolaya ver hiçbir şey yapamaz.
Dostum sen şaka mısın?Bak cidden diyorum bunu..City oyunu nire bizim oyun nire..City dediği Bizim Abdullahin rüyası.. City modeli örnek alıyor ama oyun PTT de yok ..Zaten gerçek ile model arasında bu kadar uçurum bile hocanın durumunu açıklıyor..City örnek alıyoruz derken insan utanır..
Surmeneli_91
kesinnlikle katılıyorum her takım onlarca topçu aldı ama hepsi coşkulu oynuyor istiyor bizimkiler tam atak yapacakken sanki kenardan durun diyorlar
Diğer büyük takımlarda büyük ölçüde kadrolarını değişti, bu uyum sorunu neden sadece bizim dilimizde ?
Mehmet Fatih Yavuz
Abdullah ile ogun oynamiyor muydu defansta.
3 lü oynuyorduk. Ogün libero, yanında CEngiz - OSman.
Solda Abdullah, sağda LEmi
Kalede de MEtin mert veya Nihat.
SAvunması çok sıkıntılı bir takımdı o takım!
Varlıbaş61
12.09.2022, 23:53
konuşmadı ama muhtemelen nem falan diyecek dinlemeye gerek yok
Kışın da yağmur ve kar var zaten. Bu seneyi kapattı, akıllı adamın hali başka olur.
onu bekliyorum güzel bi sövüp yatacam
Ben yatınca da söveceğim büyük ihtimal ..
serdaracıl
Siz oyle düşünmeye devam edin yazın bu mesajımı bir yere 3-5 hafta sonra oyunculardaki sıkıntı ortaya çıkacak
Tamamen DUYGUSAL
Sizinki bir düşünce değil
Çağlar Güleryüz
Yani bu kadar kötü futbol oynarken ne diye gittiniz üç senelik kontrat yaptınız onu da hiç anlamıyorum. Gidip oyunculara forma satacak kadar dilencisiniz ama yaptığınız şu harekete bakın ya.
abuzun61
Şampiyonluğun verdiği boşvermişlik ve rehavet var. Hocasında, yönetiminde de topçusunda da...
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
serdaracıl
12.09.2022, 23:54
Şu fitne fesatlık işlerini bırakın. İhanetmiş de kadro dışı olmalıymış da bilmem ne
Muhammet Ali Senocak
Geçen sezon şampiyon olan 11'den kaç oyuncu yok takımda hiç baktınız mı? Ya da şöyle soralım bu sezon sakat olan oyunculardan hangisinin yerini nokta atışı doldurdun..
Takımda safkan kanat yok..Forveti kanat oynatmak zorunda kalıyorsun merkezde Hamsik'in muadili yok mülteci Gbaminle yedi cücelerden biri Bardhi ile top oynamaya kalkıyorsun..Bakasetas bu iki beceriksiz yüzündan geri gelmek zorunda kalıyor..Transfer edilen oyuncuların fundamental eksiklikleri var..
Hocanın kabahati bu oyunculara onay vermesidir belki de onay vermemiştir yönetimi kırmamak için susuyordur..Tarih gösterecek zamanla kimin haklı olduğunu yani hocanın hangi oyuncuları istediğini hangilerinin alındığını veya alınmadığını..Ahmet Ağaoğlu'nun burnunu bu işlere sokup sokmadığını da elbet öğreneceğiz..Hocanın onayı olmadan veya onun istemediği oyuncu alınabileceğini mi sanıyorsunuz. Takımın başında Hüseyin Ünal yok. Gençleri Avcı aldırmamıştır sadece
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gerzenferey
Hoca bu sistemsizlikten vazgeçmezse daha çok yenilir bu takım. Kadroya yazık oluyor şu takım Cimşir ve Avcı hariç kimin elinde olursa olsun uçardı.
annttiigs
Burada bariz bir sabotaj olduğunu sadece ben mi düşünüyorum ? Kim yapar, neden yapar bilmem. Ama bariz bşr sabotajı canlı izliyoruz bana kalırsa. O son 4 dakikadaki topu alanın geri döndüğü, Allah aşkına bitsin mantığını bana kiimse açıklayamaz. Bu bir sabotajdır.
mechatron61
Kırıp dökmek kolay iş önemli olan buradan ayağa kalkabilmek. Takım geçen sene ne kadar şanslıysa bu sene sakatlıklar anlamında o derece şansız. Hocanın formsuzluğu da cabası oldu. Hoca, yönetim istifa etse nolacak sanki. Eski günler geri gelmiş olacak. Bu sene kayıp bir sezon olabilir varsın olsun, sanki her sene şampiyon olup tepeye oynuyorduk. Anlaşıldıki bu sene ligde iddiamız olmayacak, umarım avrupa’da bişeyler yapabiliriz.
Kayıp sezon olmasın.
Olmamalı
Eğer olursa finansal anlamda batışa doğru geçeriz.
Biz ki şampiyon olduk.
Deperlenen topçuyu ederinde satamadık
Bu sezon böyl giderse
Ne uğurcanı satabilirsin ne bakayı ne de diğerleri.
Hata yaptık. Ya takımı sıfırlayacaktık. Nasıl olsa cl olmaz diye
Ya da Nwakaeme ne istiyorsa verip üzerine 2-3 nokta transfer ile üzerine koyacaktık.
İkisini de yapmadık.
Makedon ömür alıp,
Naci alıp
Ömürü göndermeyip
takımı 7cücelere çevirdik.
Üstüne 4 tane 10 numaramı oldu. 6-8 yok.
Zamanında 10 numarasızken daha iyidik.
Kanga gelsin dediğimiz zamanlar...
Acil neşter lazım, acil.
Adem Köse
Niye sürekli maçların başında ilk 10-15 dk içerisinde bir gol yiyoruz.
Orta saha ve hücumu tamam da..
O takımın arkası çok zayıftı.
Nihat-OSman-Cengiz. Sağ kanat Lemi'ydi yahu.. :)
Bu kadro çok geniş ve kaliteli bir kadro.
Ama oynadığı şeyin adı futbol falan değil.
Karşımızda Yusuf Sarı, Abdürrahim, Ndiaye, Samet falan vardı.
REzil olduk.
SAvunma yapmak istedik, hücum sıfırlandı.
Hücum yapmaya çalıştık arka taraf darma dağın oldu.
Hiçbir oyun planı, hiçbir çalışılmış sistem yok ortada...
Şu an sahada rezillik söz konusu!!!
Yapma üstad, Ünal-Abdullah-Ogün-Hami-Tolunay-Şota...Hey gidi!:rolleyes:
Ben tekrar ediyorum küme düşme olmadıktan sonra Avcı kalmalı. En azından devre arasını görmeli.İnşallah takım toparlanır,
Ömür de ısrar ettiğin kadar kaliteli bir sağ kanada ısrar etseydin veya daha iyi bir merkez orta saha
tsukru61
12.09.2022, 23:55
Hakem de kurtaramadı.
yatmaztara
Ne olduysa İlk kopenhag maçından sonra oldu. İstanbulspor ve Hatay maçlarında istek vardı!
Nazim Can
Ben kadronun kötü olduğunu düşünmüyorum, hele çöp diyen varsa gitsin kumda oynasın, sorun hocada kesinlikle Teknik ekibin yetersizliği yüzünden bu haldeyiz, Ömürü veya Ugurcani kadro dışı bırakmak hiç bir boka yaramaz, bence Avcı ile yollar ayrilmali, ben bu kadronun potansiyelinin bu kadar kötü olduğuna hayatta inanmam. Hoca bu takıma top oynatamiyor, sezon başı kampları falan hep hikayeymis, takım yerden kalkamiyor, bu da mi oyuncuların başkanın sucu.
Oğuzhan Fidan
12.09.2022, 23:56
düşe kalka bu sezon bitirilmeli. pek bir umut bağlamayın. bırakın hocayı felanda sene sonunda görüşülür. üzmeyin kendinizi. ben boşverdim artık üzülmekten başka bişey yapamayız. istifada çözüm değil. kadro güçlü. yeni olmaları birlikte oynamamaları transferlerin çok geç yapılması derken durum bu. takım mental olarak bitik hocada bitik. tony gönderilmemeliydi. her maçtan sonra yazıcam bunu. tarihi hatalar yapmaktan bıkmadık.
kaçarava
Berabere kalsak yine halının altına süpürülecekti.
Düzelir miyiz bilmiyorum ama avrupa maçları bitmeden düzelmeyiz orası kesin.
Hoca masaya yumruğunu vurmalı ya da bırakmalı. Kalıyorsan, kafa kes. Bu takımın hali hiç normal değil.
emre6117
Teknik ekip ve kenar yonetimi yetersiz kalmaya basladi.
Cok yanlis bir transfer politikasi izlendi.
Nwakameden sonra trezeguete gecis tamamen vizyonsuzluk.
Hamsikin bu seneyi goturemeyecegini gorememek futboldan bihaber olmak demek.
Bjknin samppiyon olduktan sonraki dususune benziyor durumumuz.
Onlar o kadrodan hicbirsey olmayavagini gorup tamamen yenilenmeye gittiler bakalim biz ne yapacagiz.( tabi bjk batakti nasil bu kadar transfer yapabildiler ilginc.).
Biz de ekonomik olarak bunu basarabilirmiyiz bilmiyorum.
Kizilyildiz maglubiyeti sonrasi ciddi protesto sesleri yukselecektir.
O maca da 0 puan yazin.
Cunku takim o isigi vermiyor.
A.avcinin yapmasi gereken ( eger biz de kalmak ostiyorsa) ayni ilk geldigi doneme donecek. Once oyunu tutacak, gol yemeyecek.
Oyle 2 forvet ayni anda, a.omur, bardhi yani savunma yapmayan sahada olmayacak.
Kora kor oynayacak oyuncularla sahada olacak.
Devre arasi temizlige baslayacak.
Daha sert, daha kondisyonlu, kosan oyuncular alacak.
1 tane de nwakame tarzi sihirbaz bulacak.
Estragon
Takımda iş olsun diye de olsa radikal bir şeyler gerçekleşmeli. Ne bileyim antremanlara artık gece 11den sonra çıkmak olur, futbolculara 2 hafta eve gitme yasağı olur, basın toplantısı olur.
Bence de, belki yonetim uzerinden bir aksiyon simdi alinmali.
Bu takım pas oyunu OYNAYAMAZ ÖYLE YETENEKLİ BİR OYUNCU GRUBU YOK .YETENİKSİZLER ORDUSU.SIOPİS ORTADA OYNAYACAK TAKIM KOMPLE DEFANS YAPACAK BELKİ BİRTANE ARAYA SIKIŞTIRIRSA KAZANACAK BU FİYASKO KADRO BAŞKA MAÇ KAZANAMAZ.BU KADRO GEÇİŞ YEMEYECEK BU KADRO RAKİBİ KALESİNE BÖYLE KOLAY GETİRMEYECEK BU SIÇTIMIN PAS OYUNUNU YETENEKLİ VE HIZLI ADAMLARLA OYNARSIN BUNLA DEĞİL.
chopper61
12.09.2022, 23:57
Takım futbolun en temel konularında sıfır.
Hala oyunculara sallayan var.
Futbolcu olsam en son şu takımda oynamak isterim. Çorba gibi takım. Aynı zamanda helva.
Her maç orta saha yolgeçen hanı oluyor. Belhanda şov yaptı.
Tanımasam hoca ve yardımcıları topu görse bomba diye karakola götürür diyecem. Hiç mi oyun analiz edilmez. Okunmaz. Orta sahasız top oynanmaz.
Sadece uzun top atıyoruz çıldırıcam artık.
Kopenhag maçında stattaydim.Ozellikle baktım Bizim orta saha yok..yay çevresi hep beyazlı bide resmen Orta saha yok..yan pas geri pas diye oyunculari suçluyorlar birde ..Ne yapsın defans baskı yediğinde ortada kimse Yok..yana yada kaleciye dönüyor mecbur..Dikine oynamıyoruz çünkü orta yok..ya mecburen uzun yada bek ile alver..
Mehmet Fatih Yavuz
Bak karşımda Yusuf Sarı'dan sağ açık, Samet'ten stoper, Ndiaye'den 8 numara, Abdürrahim'den sol bek yapmış bir takım var.
Hiç utamadan hala bizim takımın kalitesini konuşuyor insanlar!
:)
Şaka mı yapıyorsunuz yahu?
Hoca saçmaladı işte neyini inkâr ediyorsunuz?
Taktik anlayışının çökmesinden öte savunma disiplinini de kaybettik.
Takımdaki oyuncuları analiz etmeye kalkıyorlar.
Yusuf Sarı asist yaptı, Ndiaye attı.
NE anlatıyorsunuz be?
alp.ckmk29
Hikmet Karaman Hoca bile bu kadroyla şov yaptırır.
Oğuz ZEYTİN
Maç başlarken, ilk onbirdeki orta alan tercihini eleştirmiştim.
Yine 4-1-5... Allah sonunuzu hayretsin.
Pozisyon penaltı değil, sağ ayağı kayıyor.
Geçen sene Hamsik'i toplu oyunda kullanmamızı saplayan Berat / Siopis / Dorukhan üçlüsünden biri vardı. Sağ koridorda Edgar, sol koridorda Hamsik'le dikine gidebiliyor, oyunu kanatlara açıyorduk. Bakasetas rakip kaleye yakındı.
Şimdi ne olduysa Hamsik bizim kale önünde oynuyor. Ya yapsana orayı ikili. Takımın göbeği açık. Bu sene her takım oradan elini kolunu sallaya sallaya geliyor. Beş oyuncu değiştirme hakkımız var. Gbamin - Hamsik başlarsın, Siopis'i atarsın sonra. Yazık vallahi... Bakasetas'ı da pasifize ediyoruz. Onun öndeki presi gücünden faydalanamıyoruz.
Önce şu şablonu oturtalım, ardından;
Tempo
Yerleşim / Yakın oynama
Geri koşamama vb problemleri tartışırız.
Ama önce orta alanı oturtmak gerek. İlk düğme burası. Yoksa her maç birilerine küfredersiniz.
ibrahim ŞEN
12.09.2022, 23:58
Hayır anlamadıgım ne anlatıyor topculara ne taktik veriyorda top bizim oyun kurucudayken arkasındaki stoperlerden baska yakınında kimse olmuyor. Topu atan attıgı yerde bekliyo bek açık bitane bile ver kaç yapıp arkaya sarkamıyor. Sahadakiler musait durumdayken bile sanki ayakları çok iyiymiş gibi ugurcama oynuyolar bir tane olumlu bişey göremiyorum ben sahada ? nasıl düzelirki bu takım?
Ben kadronun kötü olduğunu düşünmüyorum, hele çöp diyen varsa gitsin kumda oynasın, sorun hocada kesinlikle Teknik ekibin yetersizliği yüzünden bu haldeyiz, Ömürü veya Ugurcani kadro dışı bırakmak hiç bir boka yaramaz, bence Avcı ile yollar ayrilmali, ben bu kadronun potansiyelinin bu kadar kötü olduğuna hayatta inanmam. Hoca bu takıma top oynatamiyor, sezon başı kampları falan hep hikayeymis, takım yerden kalkamiyor, bu da mi oyuncuların başkanın sucu.
Kadro Çöplük ...Kimse kendini kandırmasın.
Oğuzhan Fidan
Niye sürekli maçların başında ilk 10-15 dk içerisinde bir gol yiyoruz.
mental yetersizlik. rakibin azimli hırslı baskısına boyun eğmek. tamamen psikolojik baskıdan.. kontrollü oyun anlayışı felan farketmiyor hayvan gibi saldırıyolar ve golüde atıyorlar. her takım aynısını yapacak.
amour_61
Abdulkadir - Uğurcan emekleriniz için teşekkürler , yolunuz açık olsun.
Fanatik34
Trabzonspor Tarihinin en iyi kadrosu, gecen sezon Cekirge baliyla sampiyon oldu. Bu sezonda onca transfere ragmen, takim geriye gitti cünkü transfer ayarsizligi var. Bu takimdan cok iyi futbol beklemek hayal ama sonuca direkt giden bir takim yaratilabilir. Ama bu Avci ile mümkün degil..kendi aldiridigi Oyuncular, aldiramadigi Oyuncular, karsiliginda uzatilan 3 yillik sözlesme..mis gibi yani!!!
Eger bu kafa degismezse, Sampiyonlugun ve bu sezonun Avrupa getirisi sene sonuna kadar heba olacak. Yazik olan Gomez, Bartra gibi Oyunculara olacak!! Su kadroda Waka olacakti yaa, yok iste, sayin Agaoglu neyin karsiliginda engel oldunuz???
chopper61
Bu takım pas oyunu OYNAYAMAZ ÖYLE YETENEKLİ BİR OYUNCU GRUBU YOK .YETENİKSİZLER ORDUSU.SIOPİS ORTADA OYNAYACAK TAKIM KOMPLE DEFANS YAPACAK BELKİ BİRTANE ARAYA SIKIŞTIRIRSA KAZANACAK BU FİYASKO KADRO BAŞKA MAÇ KAZANAMAZ.BU KADRO GEÇİŞ YEMEYECEK BU KADRO RAKİBİ KALESİNE BÖYLE KOLAY GETİRMEYECEK BU SIÇTIMIN PAS OYUNUNU YETENEKLİ VE HIZLI ADAMLARLA OYNARSIN BUNLA DEĞİL.
Bizim takım pas oyununun kralını oynar.. Oynayana değil oynatana bakmak lazım
samatyaboy
12.09.2022, 23:59
Forumda biri, geçen sezonki BJK gibi olacağız demişti ama şimdiden 2 mağlubiyet aldık.Biz CL'de de oynamıyoruz ama takımın kondüsyonu bitik.2-3 maç daha böyle gidersek, Avcı değil Morinho olsa kovulur.
Nazim Can
Aynen Trezequet ilk geldiğinde tüm forum istemedi, olmaz dedi aynen öyle oldu çok iyi hatırlıyorum, bu futbolu değil Nwakaeme, Maradona bile kurtarmaz.
Arif Timurcioğlu
Bak karşımda Yusuf Sarı'dan sağ açık, Samet'ten stoper, Ndiaye'den 8 numara, Abdürrahim'den sol bek yapmış bir takım var.
Hiç utamadan hala bizim takımın kalitesini konuşuyor insanlar!
:)
Şaka mı yapıyorsunuz yahu?
Hoca saçmaladı işte neyini inkâr ediyorsunuz?
Taktik anlayışının çökmesinden öte savunma disiplinini de kaybettik.
Takımdaki oyuncuları analiz etmeye kalkıyorlar.
Yusuf Sarı asist yaptı, Ndiaye attı.
NE anlatıyorsunuz be?
Güzel nokta o kadar kötüyüz.
Oğuzhan Fidan
Kadro Çöplük ...Kimse kendini kandırmasın.
saçmalıyorsun. kadro çöp felan değil. üzüntüyle yazıyosunuz. bu kadro çok iyi. sorunlar farklı. sendeki oyuncular hepsi herhangi bir takımda banko 11 oynayacak kapasitede. adanada yusuf sarı felan vardı.
serdaracıl
Hikmet Karaman Hoca bile bu kadroyla şov yaptırır.
Hikmet karamann hoca değil
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.