PDA

Orijinalini görmek için týklayýnýz : Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]

7can61
13.09.2022, 09:17
Abdükadir olayi neydi niye oynamak istemedi..
Olay neydi pnce bunu ögrenmek lazim.. ondan sonra bu takim niye bu hallerde daha iyi anlariz

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ben bilmiyorum ama tahmin ediyorum, Uðurcan ve Ömür ne kadar maaþ alýyor mesela, bu çocuklar kupalar kaldýrdý ama Koita efendi bunlarý 5 misli para kazandý ve gitti. Yönetimde bunu gören duyan kafasý aklý basan biri yok mu mesela? Ya da hocanýn mesela?

nbay
13.09.2022, 09:30
ortada bir baþarýzlýk olunca , onlarca sebep arýyoruz . o sebepler varken bu takým þampiyon oldu kupalar aldý bunu da unutmayalým .
baþarýzlýk net bir þekilde teknik heyete yazar ,bu tartýþýlmamalý bile . o kadar sakatýmýz varken bile kadromuz yine alternatifli .tarihmizde böyle zengin bir kadromuz yok . ama futbol olarak da vasata bile yaklaþamayan bir oyunumuz var . 2-3 tane oyuncunun form düþüklüðü de deðil bu takýmýn tamamýnda ayný problem var.
ilk geldiklerinde fark yaratacaklarýný düþündüðümüz oyuncular bile kötü takýma adapte oluyor . bundan daha kötüsünü görmeyiz diye umuyorum .
eskiden umudum vardý fakat maçlar geçtikçe kayboluyor bende . bu takýmýn ayaða kalkmasý imkansýz gibi görüyorm .

adiloþ bebe
13.09.2022, 09:30
Ben bilmiyorum ama tahmin ediyorum, Uðurcan ve Ömür ne kadar maaþ alýyor mesela, bu çocuklar kupalar kaldýrdý ama Koita efendi bunlarý 5 misli para kazandý ve gitti. Yönetimde bunu gören duyan kafasý aklý basan biri yok mu mesela? Ya da hocanýn mesela?

O da var ama özellikle Uðurcan son iki transfer döneminde ayrýlmak istemesine raðmen gidemeyince büyük hayal kýrýklýðý yaþadý. Adam da doðal olarak madem satmýyorsunuz iyi bir para verin dedi muhtemelen ki sonuna kadar haklý. Yine toparlanýrlar ama biraz daha sancýlý olacak. Bu arada ben ne Uðurcan'ýn ne de Abdülkadir'in hoca ile ilgili bir problemi olduðunu düþünmüyorum. Hoca geldiðinden bu yana hem Abdüþ'ü hem de Uðurcan'ý as adamý olarak gördü.

gudoz81
13.09.2022, 09:34
futbolun basit doðrularýna dönmek bizim baya bi sorunumuzu çözer.
her oyuncuyu en iyi verim alýnan mevkide oynatmak yeter bence.
bunun tersini yapýyoruz gibi sen iyi topçusun burda da oynarsýn denerek olmaz bu iþ.
bu arada devrede hamþikin yerine bir oyuncu þart.

7can61
13.09.2022, 09:36
Bu sene forma fiyaskolarýyla belliydi zaten adam gibi bir sezon olmayacaðý, ne zaman formamýz kötü oluyor o sene bok gibi geçioyor.

Mehmet Fatih Yavuz
13.09.2022, 09:37
Gbamin, Bartra, Larrsen, Eren, Bardhi...

Ýlk geldikleri maçlarda oynadýklarý oyunlara bakýn, bugün oynadýklarý oyunlara bakýn.

Geri gidiyor oyuncular.
Yarýn Umut ve Maxi Gomez için de ayný þeyleri konuþacaðýz.

MetehanS
13.09.2022, 09:41
Çok doðru bir yorum.

Sorun oyuncularda deðil.

Ýlk geldikleri maçlarda oynadýklarý oyunlara bakýn, bugün oynadýklarý oyunlara bakýn.

Geri gidiyor oyuncular.

Murat Keçeci
13.09.2022, 09:43
Zor bir dönemden geçiyoruz.Deðiþen kadro ve istenilen oyundan uzak oluþumuz zihinsel bir düþüþe sebep olmakta.Kaybedilen her maç özgüveni de azaltýyor.Örnek verirsek mesela Gbamin ilk maçýnda gayet iyi idi þimdi bocalamaya baþladý.Bartra ilk maçta nokta atýþý paslarý vardý þimdi daðlara taþlara gönderiyor.Uðurcanda maç kurtaracak performanstan uzak.

Bu maçta konsantrasyonu iyi olan 3 oyuncu vardý.Gomez,larsen ve umut.Takimin yarisindan fazlasýnda mental düþüþ var.

Orta sahamýz çok vasat oyunu yönlendirmekten çok uzak.Trezeguet de verimsiz sonradan giren naci oynadýðý kisa sürede ondan daha verimli iþler yaptý.Defansif olarak biraz zayýf ama hücum ederken trezeguetten daha faydalý.Bardhi de öyle oyunu taþiyacak görüntü vermiyor.Abdulkadir ömür ondan daha faydalý.

Ben olsam bardhi ve trezeguetin yerine haftaya ömür ve naci ile baþlardým.Djaniny ve yusuf dönerse tabi naciden önce djaniny tercih ederdim.Naci oynayacaksa topun arkasina geçmesi için kenardan sürekli uyarmak lazým.Zaman zaman dalýyor.

Orta sahada yine siopise dönmemiz gerekecek hamsik bakasetas ve ömür de ilk tercihler olmalý.

Uyumsuz bir görüntü veriyoruz.Gomez ve umuta yazýk oluyor.Ikiside kalitesini gösteriyor ama diðer 8-9 oyuncu onlara yeterli desteði veremiyor.

Adana maçý uyum problemi yaþadýðýmýzý çok net gosterdi.Hücuma giderken kaptýrdýðýmiz her topta arka tarafta büyük açýklar verdik ve çok ciddi paylaþým problemleri yaþadýk.Abdullah hoca yine en baþa dönmesi gerekecek önce takým savunmasýný oturtmak lazým.Sonrasinda taþlar yerine oturacaktir.

Yiðit SARI
13.09.2022, 09:46
Biraz basiret baðlanmasý durumu var 19 eylül'de gerçekleþecek olan milli ara bir þekilde iyi gelecektir. Ýki maçý beraberliðe getirip verecek takým deðiliz normal þartlarda

Geçen sene bu oyunu oynuyordu takým diyenlere de çok katýlmýyorum takým en azýndan çok konsantre ve gol yemeyen bir görüntü veriyordu 15+ fark atana kadar gereklilikleri çok rahat saðlýyordu. Sonrasýnda almamýz gerekenleri alacak þekilde ilerledik fakat takým þuan öyle bir görüntü veriyor ki kimse ne yaptýðýnýn farkýnda deðil ve nerdeyse havlu atmýþ kadar bir ruhsuzluk var. Sakatlýklarýn etkisi de çok büyük tabi bunda

Toparlanýr toparlanmaz ama oyuncularýn görevlerinin ve neler yapabileceklerinin acilen tanýmlanmasý lazým

reisoðlu61
13.09.2022, 09:47
ne yapip edip en kisa zamanda Egemen Korkmaz geri getirilmeli!

Sefa Murat Dokuz
13.09.2022, 09:49
Ýstanbullu kýz kardeþlerin taraftarlarý var, sadece þampiyon olduklarýnda ortaya çýkarlar. Onun dýþýnda takýmlarý kötüyken hiç ortaya çýkmaz, ölü taklidi yaparlar. Bizde de tam tersi takým kötü gittiðinde ortaya çýkan, takým iyiyken ölü taklidi yapan bir taraftar grubu var. Yine de seviyoruz sizi canlar:)

Yok hocam sen oyun kötü skor iyiyken langýrt 3 puan yazan deðil misin, her galibiyetten ama kötü oyundan sonra burdaydýn. Þimdi takým kötü oyun kötü skor kötü her þey kötü gelip doðru söyleyenlere hakaret etmeye geliyorsun.

nakzo
13.09.2022, 09:54
Yahu biz geçen senede buna yakýn oyunlar oynuyorduk neden kaybetmiyorduk 1.Ugurcan kalecilik yapýyordu 2.wakayeme maç kurtarýyordu.Ugurcanýn kale boþ 32 metreden baraj kudurmayýp ahmak bir gol yiyorsan bu maçý kaybedersin kalene gelen 5 toptan 3 gol olursa kaybedersin.

nakzo
13.09.2022, 09:55
Hocanýn bu skorlara dahili %30 sa oyuncularýn %70 Kimse kendini kandýrmasýn.

nakzo
13.09.2022, 09:56
ne yapip edip en kisa zamanda Egemen Korkmaz geri getirilmeli!

Egemen ailesi baþka þehirde yaþadýðý için gitti geri gelmez.

Burçak
13.09.2022, 09:57
Takým içinde özellikle bazý oyuncularda ciddi huzursuzluk var .
Bu durum bir þekilde takýmý etkiliyor.

Sefa Murat Dokuz
13.09.2022, 10:00
hocanýn yapacaðý basit eðer takýmda uyumsuzluk yapan adam varsa isme bakmadan kapýnýn önüne koyacak.

Burasý dingonun ahýrý deðil.

Oyuncularýn patronu baþlarýndaki teknik ekip.

Nerden biliyorsun alýnanlarýn ilk tercih olmadýðýný?
Velevki, Ýkinci tercih. Ýkinci tercih kimin tercihi oda hocanýn.

Hoca istemediði adamý aldýrmaz. Koç ikide bir çýkýp biz þunu alacaktýk bunu alacaktýk hoca istemedi bana uymaz diyor. Bizim hoca Kopenag maçýnda dahi oyundan memnunum diyordu. Varsa bir sýkýntýsý ben bu adamlarý istemedim desin? Dedi mi hayýr, aksine alýnan oyuncularý övdü durdu.

iso_4939
13.09.2022, 10:01
Evet hoca hatali ancak topcularda hicmi hata yok arkadas hocayý elestirmek suçmu veya konusmak icin burdaki bazi kisilerden izinmi almamiz lazim trezeget mal ise oynatma hala israr ediyorsan is sana patlar hocam

serdaracýl
13.09.2022, 10:01

Geri gidiyor oyuncular.

Bardi ne oynamýþ da geri gidiyor?

iso_4939
13.09.2022, 10:05
En iyi transferlerimiz bence maxi,umut,naci gerisi ehh iste..takýmda huzursuzluk ruhsuzluk var hamsik bile aldigi topu geri vermeye calisiyor..
Persembe aksami dananin kuyrugu kopar..

Mehmet Fatih Yavuz
13.09.2022, 10:06
Bardi ne oynamýþ da geri gidiyor?

Aç antalya maçýný izle bak ne oynamýþ.
Hafýza kaybýna uðramayan herkes oyuncularýn alayýnýn geri gittiðini görür!

Larking
13.09.2022, 10:07
Þampiyon takým böyle mi oynar?

Ortada þampiyon takým yok ki.

Uðurcan,Hugo,Bakasetas dýþýnda maça baþlayan oyuncularýn tümü yeni.

Avcý'nýn oyun sistemi alýþkanlýk ve pratik gerektiriyor.

Ben yine de Avcý'yý eleþtiriyorum.Çözüm bulmasý gereken o.Takýmda sorun varsa yine top onda.Avcý bu sezon realistlikten uzak açýklamalar yapýyor.Mesela Ferençvaroþ maçýnýn izahý yok iki cümle ile bitirirdim basýn toplantýsýný "sorumlu benim,bu yenilgi kabul edilemez".Ama o yine bir þeyler anlatmaya çalýþtý.Herkes durumu görüyor,hoca inandýrýcýlýðýný kaybetmemeli.Gitsin diyenlere de gülüyorum,sadece kaos getirir Avcý'nýn istifasý.Þehrin caný sýkýldý herhalde geçen sezon her þeyin iyi gitmesinden,malzeme aranýyor.

serdaracýl
13.09.2022, 10:08
Aç antalya maçýný izle bak ne oynamýþ.
Hafýza kaybýna uðramayan herkes oyuncularýn alayýnýn geri gittiðini görür!

Özete baktým. Bi bk oynamamýþ.

Sefa Murat Dokuz
13.09.2022, 10:09
Süper ligin en temposuz en yavaþ futbolunu oynayýp bazý oyuncularý 45 dk kullanmamýza raðmen neden bu takým maç sonlarýnda ceset gibi, bunun hesabýný vermek zorunda.

Rakibin sað beki orta açýp stoperi ceza sahasý içinde gol attý akan oyunda 90+3’te. Biz 88-94 arasý yürümekten bile aciz, kaptýðýmýz topla kontr ataða çýkamayacak haldeydik. Bu kadar yavaþ oynayýp bu kadar fazla yorulan ancak amatör bir takým olabilir. Bjk-Baþakþehir maçýndaki tempo olsaydý demekki 70. dk yerlerde sürünecektik.

Sorumlu kimse bunun hesabýný vermeli.

Mehmet Fatih Yavuz
13.09.2022, 10:10

Hele özette göremediysen zaten boþa çene çalmaya gerek yok!
O atýktan baþka birþey görecek mecalin yok çünkü!

Yiðit SARI
13.09.2022, 10:11
Bu arada ikinci golümüz tertemiz gol. Hýzlý pas tek bas ve zaten takým kaleye yüzü dönük þut atabilen adamla doldu bol bol denemeliyiz

My
13.09.2022, 10:14
Uðurcan abini de al git birader.

Sene baþýndan beri suratýndan düþen bin parça.Haydaaa :) Kardeþim abartmayýn ya.

makbernatsu
13.09.2022, 10:15
bizden bu sene bir halt olmaz....

oyuncular inanmamýþ ve son derece formsuz...

teknik ekip heyecanýný kaybetmiþ inanmýyor...

yönetim yaptýðý ve yapamadýðý transferlerle bunlarýn olabileceðine dair iþareti vermiþti...

bu takýmýn ilk 6 7 ye gireceðine inanan varsa futbol bilgisi hiç yoktur..

takým içinde gruplaþma var huzursuzluk var entrikalar var olumsuz manada ne ararsan var...maçý bilerek sabote eden bile var.

biz bu þekilde nasýl baþarý bekleyeceðiz bu takýmdan...

aðaoðlu ortada yok kayýp...

bir sonraki maçtada taraftar kayýp olacak tribünde merak etmeyin...10 bin kiþi bulursanýz þükredin.

bize þampiyonluk yaramadý..g...ü baþý iyice daðýttýk...

þampiyon oluyorsun bir sonraki sezon formalarýn satýþ rekoru kýracaðýna çýkardýðýn formalar rezalet ötesi...yaptýðýn transferler öyle..

bu sene koyun yastýða kafanýzý yatýn aþaðýya..bizden hiç bir halt olmaz.

Doðukan Uçan
13.09.2022, 10:17
þampiyonluk maçýnda bile sahada rezil olan zaman geçiren takým vardý. sýrf þampiyon olduk diye millet kafasýný kuma gömdü hiç bir eleþtiri yapmadý biz ne oynuyoruz ne yapýyoruz diyen olmadý.

hyasin61
13.09.2022, 10:17
Biten birsey yok. Dustugumuz yerden kalkip yolumuza devam ederiz.

serdaracýl
13.09.2022, 10:19
þampiyonluk maçýnda bile sahada rezil olan zaman geçiren takým vardý. sýrf þampiyon olduk diye millet kafasýný kuma gömdü hiç bir eleþtiri yapmadý biz ne oynuyoruz ne yapýyoruz diyen olmadý.

Hiç mi eleþtiri yapýlmadý. Yav bu takým þampiyon oldunuz ama rekoru kýramadýnýz diye bile eleþtirildi be

Devrim Arslan
13.09.2022, 10:20
maç 2-2 devam ederken maç bitsede gitsek modundaydý bizim oyuncular ver geriye ver yana . Yanýmdaki arkadaþa birazdan gel yiyeceðiz dedim 1 dakika sürmedi. Ulan adanalý oyuncularýn onda biri hýrs yoktu bizimkilerde.

nakzo
13.09.2022, 10:21

Katýlýyorum

nakzo
13.09.2022, 10:22
Serdar bey kimse konuþmuyor ama ugurcan çok büyük hayal kýrýklýðý 2 top çýkaramýyor artýk.

My
13.09.2022, 10:23
Hoca dün kendisi alýnan oyuncularý kaliteleri ile öve öve anlattý.
Lahtimi scout transferi, ilk 11 içi yapýlmýþ, kýsa vadede fark yaratmasý beklenen bir adam deðil.
Bugün sahada oynayan adamlardan bahsediyoruz.

Avcý listesini verir, o listeden adam alýnýr. Dýþarýdan bir fýrsat gelirse, þu futbolcuya ne dersin hocam derler, onay verirse alýnýr. Maxi Gomez de olduðu gibi.Ben de böyle sanýyordum ama tam tersiymiþ. Yani Avcýya scout ekibi isimleri veriyormuþ. Avcýda þunlar olsun diyormuþ ve bu oran %90'mýþ.

gurur6134
13.09.2022, 10:31
bu takým torino maçýnda sinyali verdi zaten. gene ortasaha lazýmdý defans ve forvet lazýmdý.seviye atlatan adamlar alýnmadý takýma aksine düþüren adamlar alýndý. uyan hocam artýk uyan. hüseyini,ünal karamaný hoca diye takýma getirdiler baþýmýza.ahmet aðaoðlu sorumludur.abdullah hocayla hoca gördük ama adama ptt kadrosu verildi.antalya da seni eziyor.abi basit cevap oyuncu özelliklerin berbat.bunu anla artýk

ciddiye alinacak tarafin yok futbolun f sinden anlamiyorsun ptt kadrosuymus sen git fm de 15 milyonluk stoperini transfer et..konya basaksehir de senin kadronda iyi kadro degil mi salak salak yorumlar senin kadron ptt kargosuysa oynadigin rakiplerinki uzay kadrosumu.bu takim daha konya basak 8tas þikecilerle oynayacak patatese cevirirler patatese git hayal aleminde yasamaya devam et

pReN@_61
13.09.2022, 10:31
3 puaný sonuna kadar hak eden taraf adsyi tebrik etmek lazým gelir
bizimkilere de þöyle demek isterim; navala yiyesiniz
artýk gülerek maç izliyorum, enayi gibi saðlýðýmdan mý olayým.
geçmiþ olsun.

My
13.09.2022, 10:36
Acayip kötü bir hazýrlýk dönemi geçirdik. Transferler gecikti, enteresan bir transfer politikasý izlendi, bir çok futbolcunun gidecek mi kalacak mý diye kafalarý karýþtý, belli ki hoca takýmý hiç hazýrlayamamýþ herkes çok güçsüz. Her þeyin az biraz rayýna girebilmesi için de sakin olunmasý, baskýnýn kalkmasý ve en önemlisi zamana ihtiyaç var. Ve maalesef bunlarýn hiç biri þu anda bizde yokmuþ gibi gözüküyor. Geçmiþ olsun.

breakingbbadd
13.09.2022, 10:41
Oyuncular üzerinden konuþmak doðru deðil ama bartha, gbamin ve bardhi takýmýn zaten az olan dengesini bozdu bana göre.

isim olarak kaliteli olsalarda takýmýn yapýsýna, ülkedeki futbolun sertliðine uymadýklarýný düþünüyorum.

My
13.09.2022, 10:43
Serdar bey kimse konuþmuyor ama ugurcan çok büyük hayal kýrýklýðý 2 top çýkaramýyor artýk.Geçen yýlda bu þekilde kafasý karýþýk lige baþlamýþtý zamanla takýmý þampiyon yapmýþtý. Zaman tanýmak lazim. Hele ki bu isim Uðurcansa.

serdaracýl
13.09.2022, 10:45
Serdar bey kimse konuþmuyor ama ugurcan çok büyük hayal kýrýklýðý 2 top çýkaramýyor artýk.

Caný saðolsun. Kredisi sonsuz. Potansiyelini biliyoruz. Altýn çamura düþmekle deðer kaybetmiyor

Larking
13.09.2022, 10:47
Dorukhanýn sakatlandýðý Ümraniye maçýndan sonra Aðaoðlu gazetecilerin saðbek transferi sorusu üzerine topu asbaþkanýna attý.

O da beklemiyordu böyle bir þey afalladý.

Þampiyonluk paylaþýlamadý saha içi ve dýþýnda.Kulüp her anlamda takým ruhundan uzaklaþtý.Bencillik ve ego savaþlarý ile geçecek gibi bu sezon.

Biz de oturup Ýstanbul takýmlarýnýn yakýnda baþlamasý muhtemel didiþmelerini izleriz.

gurur6134
13.09.2022, 10:58
Bu kadar yumusak temassiz orta saha olur mu kiminle oynarsak oynayalim rakip kendi defansindan yari sahasinda ceza alanina 15-20 saniyede iniyor 2 topta ustelik bunu top bizdeyken kaptirdigimiz toplarda yapiyorlar orta saha ile defans arasi bosluk rahat 40 metre dizilim hatasi.2 2 yi yakalamissin macin sonlarinda rakip sokta bastirip gol arayacagina 2 2 bitsin diye top cevirip rakibi cesaretlendiriyorsun rakip son 5 dakika 3 net pozisyon buldu rezillik bu takim fizik kondisyon yerlerde surunuyor.bir takimda kaleci dahil butun oyuncular kotu olamaz a dan z ye kotuyse orda sorumlu teknik heyetdir.avciyi dune kadar hep destekledim ama aylardir bu takimin kotu futboluna cozum bulamiyor yeter artik her hafta bir isik gelisme olur mu diye bekliyoruz ama yok geriye gidiyoruz giderek ilerlemeyi gectim.istanbul eziklerini gectim konya basaksehir kadar top oynayamiyorsun patatese ceviriler bizi bu futbolla..aklim almiyor yusuf sarili abdurrahimli kadroya oyun olarak ustunluk kuramiyorsun trezegenin kafasi disinda buda kacar mi denilecek bir tane pozisyonumuz yok koca 90 dakika.bu takim bu kadar les futbol oynayacak takim degil.takim dagitildi diyenlere sadece guluyorum 11 den sadece 2 adam gitti diger gidenler klube ve rotasyon oyunculari gidenlerin yerlerine de waka haricki ondan sonra kim gelirse gelsin elestirilecekti daha iyileri alindi.sahadaki 11 ler adamlar giren cikanlar degisiyor oynanan oyunda gram ilerleme yok burda sorumlu teknik heyetdir masal anlatmasin artik kimse..gecen seneden bu yana sampiyon olalim sonra konusuruz futbolu diyorduk hakli olarak rakipler gucsuzdu waka sapkadan tavsan cikardi ugurcan harikalar yaratti sampiyon olduk tamam da her zaman olmuyor o is iste biz sampiyon olurkrn bile her mac 9 dogurduk alanya deplasmani malatya ilk mac disinda bazi seyler cabuk unutuluyor ,herzaman kotu oyun futbolla puan alamiyorsun iste kendini oyununu gelistirmen lazim biz surekli ayni seyi islemeyeni oynamakta israr ediyoruz olmuyor iste hangi oyuncuyla oynarsan oyna olmuyor bu sistem gor artik bunu hoca,herseyi gectim su ligde 90 dakika cikaramiyorsa oyuncular ayiptir ne yapiyor bunlar antremanda ne calisiyorlar anlamiyorum ben..su takim istesenizde kasitli olarak yapsaniz bile bu kadar kotu futbol oynayamaz yok boyle birsey sýkýntý buyuk kizilyildiz maci alinmasin dibe vururuz gorunen koy kilavuz istemez .oyuncular isteksiz moralsiz kimsenin yuzu gulmuyor oyunda.hocanin oynatmak istedigi futbol bas bas siopis cagiriyor ilk kesigi yiyen takimda o oldu sonra ayakta duramayan 45 dakika cikaramayan hamsikten orta sahayi kapatmayi kapatmasini bekliyoruz rakipler 2 topta pasta ceza alanina giriyorlar nerden tutarsan tut elde kaliyor..su adanademir takimini yenemeyen takimdan bir cacik olmaz adamlar 70 dakika forvetsiz oynadilar resmen butun rakipler cozmusler bizi orta sahayi kalabalik tutan ustunluk kuran her takim yeniyor bizi gol atiyor forvetsiz oynasalar biel ustelik.. o kadar transfer yaptirdin hoca rakipdeki ndiaye ayarinda orta sahada dinamik kosan bir tane adam bulup alamadik daha cok cile cekeriz bu sezon visca donsede degisen birsey olmaz.hoca hatalarindan ders cikarmiyor israr ediyor sadece lafta kaliyor hersey..sinirden uyku uyuyamadim gece attigimiz gole bile sevinemez olduk bu nedir arkadas .

Erhan Sezer
13.09.2022, 11:03
Geçen sene baþýndan sonuna doðru yaptýðýmýz ne varsa, bu sene tamamýný yanlýþ yapýyoruz.

Ne oynadýðý belli olmayan, son dönem doldurma transferlerler karmakarýþýk olmuþ bir takým.

Ritim bulmamýz gerekiyor acilen, iþ iþten geçmeden.

Ne olursa olsun arkasýndayýz sevdamýzýn, inanýyoruz... orasý ayrý tabi :)

Doðan Keskin
13.09.2022, 11:08
2 maçtýr kopya gol yiyoruz. Gbamin kaptýrýyor, adama 3 kiþi basýyor. Hooop bir kontra ve gol. Orta saha denen þey yok takýmda.

Çaðlar Güleryüz
13.09.2022, 11:10
Ýkinci golümüzde koltuktan bile kalkmadým sevinmek için.
90+4'te yediðimiz golde de sinirlenip baðýrmadým bile. Usulca kumandanýn off tuþuna bastým ve mutfaða doðru geçtim.
Ruh halime bak, o kadar bitmiþim.

Enes Baþkaya60
13.09.2022, 11:18
90+4'te yediðimiz golde de sinirlenip baðýrmadým bile. Usulca kumandanýn off tuþuna bastým ve mutfaða doðru geçtim.

Ayný benim ruh halimi yasamýþsýn 2.gole hiç sevinmedim 3.golde de hiç tepki vermedim belliydi zaten. Tv'yi kapatýp balkona sigaraya.

Yazýk bizi bu hallere düþürenlere.

Bir takým bu kadar geriye gidebilirdi geçen sene konya maçýndan sonra top oynamadýk adam akýllý ama savunma yapmayý bildiðimiz için bir türlü gol atýyorduk elimizde bir sihirbaz vardý.

O gitti herþey bitti gibi.

Yazacak çok þey var ama artýk usandým cidden.

Bize Allah sabýr versin bu sene.

gurur6134
13.09.2022, 11:25

O zaman bahanesi vardi herkesin sampiyonluk stresi!!! Olalim da futbolun onemi yok deniliyordu haklilik payida vardi. Sampiyon oldun stres kalkti derdimiz ne de 3 -4 aydir top oynamiyor takim diye sorsak cevabi yok..sadece 2 oyuncunun gitmesi 11 den oyunumuzu bu denli sekteye ugratiyorsa ki yerlerine adam alindigi halde vay halimize orada ne taktik konusulur ne teknik ne fizik..waka sapkadan tavsan cikarsin ugurcan panterlessin de mac al nereye kadar gidecekti boyle..corniye sovulurken sorun onda oyuncularda degil diyorduk millet anlamiyordu cok degil bakin 2 3 hafta sonra aynisi gomeze yapilacak ,futbolcu uzerinden sahada oynanan ucube sistemi sorgulamak havanda su dovmektir baska birsey degil..

Onur Akyüz
13.09.2022, 11:26
21874

þimdi biz buna ne diyelim? Baraj yok bir þey yok bu nasýl olur ya?

nakzo
13.09.2022, 11:27
Yapýlacak tek þey takým savunmasýný iyi yapmak 2 sene öncesine geri dönmek hiç uçmaya kaçmaya gerek yok bu yeni takým savunma yapmayý bilmiyor en baþa geldiði zamana geri dönecek hoca iyi savuma tek gollü galibiyetler pas oyununu býrakacakkkk baþka türlü bu cendereden çýkýþ yok Allahýný severseniz konya top mu oynuyor bizim 2 sene önceki oyunumuzu oynuyor kazanýyor baþka türlü bir kurtuluþ mümkün deðil.

gurur6134
13.09.2022, 11:29

Seneler sonra en son senol gunes zamaninda elaziga deplasmanda 3 1 yenildigimizde saparanin 90.dakika da frikikten attigi gole sevinmemistim o kadar kotu oyun vardi zaten kume hattinda ki elazig ile ya 3 ya 4 puan kalmisti aramizda o mac sonrasi ardindan istifa etmisti gunes ,dun 2.golde de ayni seyi yasadim sifir reaksiyon basimiza gelecegi biliyorum cunku..

Mehmet Fatih Yavuz
13.09.2022, 11:30
21874

O mesafeden göstermelik tek kiþilik baraj dýþýnda baraj kurulmaz normalde zaten eðer topun baþýnda Hami yoksa.
35 metreden o gol yenmez.
Uðurcan da çok ciddi konsantrasyon eksiði yaþýyor.

gurur6134
13.09.2022, 11:32
21874

Disiplinsizlik konsantrasyon eksikligi ne dersen de bu golunde dun yedigimiz 2.golunde izahi yok..sampiyon takim orta sahasi ile defansi arasinda 40 metre acik vermez set oyunu oynamaya calisrken ustelik..

Tahir61
13.09.2022, 11:33
Takým tek forveti bile kaldýramayacak kadar yumuþak
gitti çift forvet baþladý.
hem de ads deplasmanýna
son maçta iki pas yapýp gol attýlar ya ondan
çift forvet var da ne oluyor, herifler akýyor bizim kaleye. son dakika sað bek ortalýyor stoper atýyor. bizim bu golden önceki ataða bakýn Allahýnýzý severseniz.
önceki maçlarda iyi oynadýðýmýz anlar umut veren iþler vardý. dün akþam kayseri (kupa) ve þikeciler deplasman maçlarýndan sonraki en rezil oyundu
hocam düþüyoruz, flaviolu bakerlý oyuna dön, bildiðinden þaþmadan kimsenin gazýna gelmeden iyi bildiðini yaparak devre arasýna at þu takýmý.

Bilgehan Tokal
13.09.2022, 11:35
21874

https://pbs.twimg.com/media/BnbgGHaIAAADbqc.jpg

kayl
13.09.2022, 11:39
Takým tek forveti bile kaldýramayacak kadar yumuþak
gitti çift forvet baþladý.
hem de ads deplasmanýna
son maçta iki pas yapýp gol attýlar ya ondan
çift forvet var da ne oluyor, herifler akýyor bizim kaleye. son dakika sað bek ortalýyor stoper atýyor. bizim bu golden önceki ataða bakýn Allahýnýzý severseniz.
önceki maçlarda iyi oynadýðýmýz anlar umut veren iþler vardý. dün akþam kayseri (kupa) ve þikeciler deplasman maçlarýndan sonraki en rezil oyundu
hocam düþüyoruz, flaviolu bakerlý oyuna dön, bildiðinden þaþmadan kimsenin gazýna gelmeden iyi bildiðini yaparak devre arasýna at þu takýmý.
artýk 3 10 numara fntazýsýný býrakmalý hoca .. ugurcan larsen bartra hugo eren .. doðucan sýopýs bakasetas .. umut gomez naci ...baskada bir sey oynamaz takým .. onde baský tek 10 numara .. hamsýk yuruyor omur yuruyor bardý yuruyor trezege yuruyor bu ýrta sahayla býrak mac kazanmayý gol yeme rekoru kýrarýz

Onur Akyüz
13.09.2022, 11:40
O mesafeden göstermelik tek kiþilik baraj dýþýnda baraj kurulmaz normalde zaten eðer topun baþýnda Hami yoksa.
35 metreden o gol yenmez.
Uðurcan da çok ciddi konsantrasyon eksiði yaþýyor.

Kurulmaz dediðin barajýmsý bir þey var orda o iki kiþi bitiþik olsa top aralarýndan geçip gol olmazdý. Ne kurmuþ ne kurmamýþ zaten bu da kafasýnýn ne kadar güzel olduðunu gösteriyor aferin kapitan

reisoðlu61
13.09.2022, 11:42
ads nin baskili oynayacagini bile bile ön liberoda sadece gbamin ile baslayip, arti siopis ile baslamamak futbola ihanettir. yeni alinan oyunculari illaki oynatmak icin 3 puandan olduk.
egemen korkmaz ne yapip edip geri getirilmeli gec olmadan

kaçarava
13.09.2022, 11:45
Devrelerin son 5-10 dakikasý kondisyon olarak niye kesiliyoruz? Son dakika yenen gol 8 kiþi kalmýþ takýmýn yiyeceði gol. Antalya'dan yenen goller de öyleydi. Yol kazasý, nem, kar, bahane bitmiyor. Ýstikrarlý ve sistemli bir þekilde kötüyüz.

Formasyon ve oyuncu tercihiyle düzelmez bu kötülük. 2 aylýk bir yaz kampýna ihtiyaç var. Demek ki kamp boþa geçmiþ.

Ne olursa olsun, ne deðiþirse deðiþsýn takým sahada kompakt ve kolektif þekilde hareket edemiyor.

Oðuzhan Fidan
13.09.2022, 11:46
Uðurcanýndan tut en uçtaki adama kadar full konsantrasyon eksikliði var. Sanki geçen sene þampiyon olmamýþýz gibi bir futbol var sahada. Ligin son yarýsýnda olduðu gibi kötü futbola formsuz futbola devam ediyoruz. Uðurcan ayaðýnýn altýndan kaçýrdýðý topla ve hatalý gol yemesiyle zaten bunu kanýtladý. Takýmýn rehabiliteye ihtiyacý var. Sorunlarý çözme konusunda teknik heyet zayýf kalýyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi

Onur Akyüz
13.09.2022, 11:49
https://pbs.twimg.com/media/BnbgGHaIAAADbqc.jpg

Efsanenin izinde..

CEMEFKER
13.09.2022, 11:52
Sesli düþünüyoruz...

- Hocam bu para az ama bjk ile idare et. Söz þampiyon yaparsan uzatýrýz, sonra herkes yoluna...

Redmi Note 4 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi3 yýl istikrar adýna iyidir. Hocanýn, futbolcunun kafasý rahatlar. Düzelir, düzeltecekler...

Trabzonspor gibi bir camiaya sabýr oyununu ýsrarla telaffuz edip kabul ettirenlerin (!) tezinin reelde gerçekleþip gerçekleþmediðinin test edileceði bir süreçteyiz...

Redmi Note 4 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

Doðukan Uçan
13.09.2022, 12:02
bu tepkiler þimdi deðil geçen sene kayserispor'dan yarý finalde 4 yedikten sonra verilmeliydi. þampiyon olsan bile lig devam ediyor yarý final maçýn var senin ama gel gör ki bütün camia zafer sarhoþu. haftalardýr maç kazanamayan býrak 4 golü 2 gol zor atan kayserispor karþýsýnda madara olan ekip o zaman çok aðýr þekilde eleþtirilse þimdi bunlar olmazdý. bu olanlarýn hiç biri tesadüf deðil.

takýmda bek oyuncusu varken gidip dorukhan'I oynatan kimyager resmen taraftarýn aklýyla dalga geçiyor.

Antonio
13.09.2022, 12:04
Antrenmanda düzeltmek istiyorda tüm takýmý bir arada yakýn oynatmanin önemli olduðuna inandirip oynatacak. Böyle bir futbol yok. Orta sahada gbamin tek. Kimse yaklaþýp ikiye bir yapmýyor üçgen yok.

Mehmet Fatih Yavuz
13.09.2022, 12:10
Ne Avrupa'da ne de ligde maç kazanamayýp üzerine ciddi de maddi kayba uðruyoruz.
Bu kadar para harcayýp kurduðumuz takým inanýlmaz kötü bir oyunla kötü sonuçlar alýyor.

Bu öyle kulak arkasý edilebilecek bir vaziyet deðil.

Salih Kara
13.09.2022, 12:13
Dünden beri ortalýðý yangýn yerine çevirdik haklý olarak ama sosyal medyaya bakýnca sanki hakemin bizim lehimize çalýþýp ona raðmen yenildiðimize dair bir algý yapýlýyor. Ve herkes ama istisnasýz herkes bu duruma seviniyor. Bir þekilde toparlanýp birleþip geçen seneki birlikteliði yakalayýp Kýzýlyýldýz maçýyla bütün dýþ mihraklarý susturmamýz lazým.

nakzo
13.09.2022, 12:23
Wakayeme herþeydi herþey bizim akýlsýzlar en iyi adamýmýzý gönderdi wakayeme top atýldýðýnda topu tuyordu takýmýn yerleþmesini bekliyor gerekirse 2 3 çalým atýp ya forvete atýyordu ya da içeri girip vuruyordu bunlarýn hangisi var takýmda bunu yapacak kim var onun için sizin hayal ettiðiniz bu futbolu oynayamayýz defans yapacaz ama yalan degil sert defans.

Turan AKYILDIZ
13.09.2022, 12:30
2 maðlubiyetle yine eski kaoslu günlere döndük ya en çokta ona üzülüyorum..

Antonio
13.09.2022, 12:31
Wakayeme herþeydi herþey bizim akýlsýzlar en iyi adamýmýzý gönderdi wakayeme top atýldýðýnda topu tuyordu takýmýn yerleþmesini bekliyor gerekirse 2 3 çalým atýp ya forvete atýyordu ya da içeri girip vuruyordu bunlarýn hangisi var takýmda bunu yapacak kim var onun için sizin hayal ettiðiniz bu futbolu oynayamayýz defans yapacaz ama yalan degil sert defans.

Aynen abi. Bekleyeceðiz artýk geride.

Gürkan Asma
13.09.2022, 12:34
Hocanýn istediði oyunu oynatabilmesi için prime döneminde 27 li yaþlarýnda hamsik lazým. Bu da imkansýz zaten.

Ne kadar beli dönmeyen adam varsa orta sahada oynatýp hala daha sonuç almayý bekliyor. Bakasetas'ý 6-8 oynatmak bu takýma yapýlan en büyük kötülük.

kaçarava
13.09.2022, 12:35
Geçen sezon bize yamanan þeyler var ya. Rakipler kötü ve benzeri gibi. Hiçbirini kabul etmem. Sadece Avrupa maçýmýz yoktu avantajýmýz oydu. Avrupa maçýmýz olsaydý o farký mümkün deðil açamazdýk. Þimdiki hâle bak. Ýki ralliye girdin daðýldýn hemen.

nakzo
13.09.2022, 12:37
Geçen sezon bize yamanan þeyler var ya. Rakipler kötü ve benzeri gibi. Hiçbirini kabul etmem. Sadece Avrupa maçýmýz yoktu avantajýmýz oydu. Avrupa maçýmýz olsaydý o farký mümkün deðil açamazdýk. Þimdiki hâle bak. Ýki ralliye girdin daðýldýn hemen.

Þampiyonlar ligi olmadýktan sonra diðerleri eziyet

nakzo
13.09.2022, 12:40
Bir yusuf yazýcý bile olsa takýmda belki yenilemezdik inanýlmaz takýmda ayaðýmda top tutayým 2 çalým atayýmda takým yerleþsin diyen adam yok 1 tane yokkk.

kaçarava
13.09.2022, 12:44
Dün az da olsa isyan edebilen tek oyuncu Abdülkadir'di. Rakibe gerçek anlamda pres yapabilen ve hýzla top taþýyabilen tek merkez orta saha oyuncusu.

Manava61
13.09.2022, 12:46
Arkadaþlar, dünya kupasýna kadar olan sürece sadece 8 hafta kaldý, ondan sonra 1 aydan fazla ara var. Bu takým gerek oyuncu kalitesi, gerek hoca kalitesi, gerek yönetim kalitesi olarak toparlayacak potansiyele sahip. Her sene onu kov bunu getir þeklinde baþarýya ulaþýlamaz. Ýyi günde ve kötü günde söylemi boþ bir söylem deðilse, bugün kötü gündeyiz ve köyü günde sakin kalmak gerekiyor. Anlýk tepkiler olabilir ama bu tepkileri genele yaymamak gerekiyor. Kötü oynuyoruz, hoca ve oyuncular formsuz evet ama form geçici kalite kalýcýdýr ve biz o kaliteye sahibiz. Tüm ekibe ve takýma güveniyorum. Buradan çýktýk, çýkacaðýz.

asilhamsi
13.09.2022, 12:56
Hocamýn takým sürekli geriye gidiyir bütün oyuncularýn performansý yerlerde bunu sadece kadro kötü ile izah edemeyiz ortada bir oyun yok... golcü olarak aldimiz umut ta gomez de topu oraya getirirsen bitirir... ee topu getiremiyirsan oraya savunma yok hucum yok takým rezalet ama diyoruz ki kadro kötü... bartra hugo tandem eren larsen bekler... hamsik bakasetas omur... bile bir irta sahayi kesici olmadan oynatmak intihar... siopis dogucan önlerinde bakasetas naci umut gomez bari iyi savunma yapalým hücumda zaten bir þey yaptýðýmýz yok eþ kaza gol atarsak kazanuruz

ben zaten hocanýn hatalarýnýn farkýndayým. Orada sýkýntý yok. Takýmýn hala tam olarak ne oynadýðý belli deðil.

Ama burada bazý arkadaþlarýn hocaya özel kini var.

Geçen sene þampiyonluða giderken dahi adamý göndermek istiyorlardý.

nakzo
13.09.2022, 13:00
Hoca bu kadroyu 2 sene önceki sisteme çekerse maç kazanmaya baþlar örnek konyaspor bu oyunla ne yazýkki direnmesi çok zor kendisini çok seven biri olarak sonuç alamazsan gidersin hocam sen gidersen tekrar futbolcu eskileri gelir kayýp 10 sene baþlar.

kayl
13.09.2022, 13:07
ben zaten hocanýn hatalarýnýn farkýndayým. Orada sýkýntý yok. Takýmýn hala tam olarak ne oynadýðý belli deðil.

Ama burada bazý arkadaþlarýn hocaya özel kini var.

Geçen sene þampiyonluða giderken dahi adamý göndermek istiyorlardý.

Ben sen hepimiz üzülüyoruz ben tv den izlerken de gittiðim umraniye istanbulspor maçlarýnda da bu takým ne oynuyir dedirtti bana dün oynadýðýmýz futbol falan deðildi.. bak açýk siyliyim dün adana demir deðilde bjk ile karsilassaydik rezalet çýkardý sahadan temposuz baskisiz aðýr top çevirerek rakibi eksik yakalayamayiz... ikinci golde naci umut a tak diye indirdi golü bulduk çünkü umut bitirici çok iyi plase yapýyor... herkes bekletme suç buluyor.. hamsik omur bakasetas hamsik slovak milli takýmýnda 10 numara oynuyirdu.. böyle orta saha olurmu allah aþkýna sen þöyle... mesela fener irfancan arda lincoln orta sahasý kurup önde valencia serdar king oynasa jesus u iki dakikada gönderirler.. geçen yýldan beri sürekli 3 tane 10numarayla orta saha kuruyoruz.. kayseri den 4 yedik antalya dan 5 yedik... siopis i stopere bile çektik garip garip isler yapiyiruz.. bu seyirci hep destekledi takýmý ama kýzýlyýldýz ve antep maçlarýnda yine oyun giremezsek hýrs mücadele goremezsek seyirci de tepki gösterecek... beni umutlandýran tek nokta hocanin oyunu ve bireysel performanslarý sorguluyucaz lafý... siopis tam bir 6 deðil ama bu kadar koþmayan adam içinde sio yu oynatmamak çýlgýnlýk...

asilhamsi
13.09.2022, 13:13
arkadaþlar yusuf,visca,perez,dorukhan,canini faydalanamadýðýmýz isimler arada hatýrlatmak istedim.

kayl
13.09.2022, 13:13
Hoca bu kadroyu 2 sene önceki sisteme çekerse maç kazanmaya baþlar örnek konyaspor bu oyunla ne yazýkki direnmesi çok zor kendisini çok seven biri olarak sonuç alamazsan gidersin hocam sen gidersen tekrar futbolcu eskileri gelir kayýp 10 sene baþlar.

Nakzo kardesim sadece kadro kötü deyip iþin içinden çýkamayýz evet takým kötü ama hoca da formsuz.. sürekli her mac 3 tane 10 numara oynatmasý her maçýn ikinci yarýsýnda en az 3 oyuncu deðiþtirmesi... ben hoca olsam 3 hatta hamsik i de sayarsak 4 tane 10 numara varken yönetim yusuf yazici diyorsa ben önce kanat alýn derim trezege rezalet ama adamýn forma rekabetine giricek bir adam bile yok ki velhasýl kelam senin dediðin gibi kýzýlyýldýz ve antep maçlarýnda olasý kötü sonuçlar maalesef hocayý götürür

asilhamsi
13.09.2022, 13:14
--------------ugurcan-------------

larsen-----bartra------denswil------eren

perez-----bakasetas---siopis------naci

--------umut-------gomez------------------

klasik 4-4-2

asilhamsi
13.09.2022, 13:17
þu an takým felaket þekilde dorukhan ve visca yý arýyor.

Bu iki isim olsa herþey çok farklý olurdu.

--------------ugurcan---------------

larsen----bartra-----denswil-------eren

-------dorukhan------hamsik-----------

visca--------bakasetas-----------naci/umut

---------------gomez------------------------

kayl
13.09.2022, 13:19
arkadaþlar yusuf,visca,perez,dorukhan,canini faydalanamadýðýmýz isimler arada hatýrlatmak istedim.

Djanini yi geç performans alamýyoruz peres devre arasýna kadar yok visca dünya kupasý arasýna kadar yok dorukhan sezon sonuna kadar.. hocanin kýsa vadede çözüm bulmasý gerek.. gbamin mücadele dahi etmiyor.. hamsik geri koþacak kondisyonu yok bardhi ise hiçbir þey yapmiyir.. orta sahayi siopis ve dogucan dan kuru caz önünde baka.. naci umut gomez... en kötü uzun oynayýp orda prese basliyicaz umut ve gomez in pas baðlantýsý kurduðu anlarda baka yi da ceza sahasina sonuç az yusuf öylesine umut gomez yusuf yaparýz
.. yok hamsik baka ömür irta sahasý ile devam ediceksek 5 maç kaybeder 2 maç kazanýrýz

Emre Çömez
13.09.2022, 13:20
https://twitter.com/61saat/status/1569632907861401600

Kadir Aydýn
13.09.2022, 13:26
Bu sene olmayacak belli oldu. Takimda özgüven eksikiligi iyice artmaya basliyor.

Bence hocamizin taktigi ilk geldigi zamanki gibi yapmasi lazim. Yani defans agirlikli, öncelikli hedefin gol yememek oldugu sabirli ve tek golü kovalayan o taktigi.

cakalkerem
13.09.2022, 13:26
:)

Bud Spencer
13.09.2022, 13:27
2 maðlubiyetle yine eski kaoslu günlere döndük ya en çokta ona üzülüyorum..

Takim 6 aydir sahada yok
Sampiyonluga giderken sustuk, destek olduk, dogrusuda buydu

Fakat simdi tam olarak tepki verme zamanidir, yoksa düsüse devam ederiz. Kadro planlamasi felaket, bile bile olmayacak adamlar transfer edildi ve ediliyor, dün sampiyon kadrodan üc kisi vardi sahada (!) galiba dünyada esi benzeri yoktur bunun
Hoca simdilik sistemi degismesi gerekiyor, ilk geldigi zamanki gibi bir oyun lazim malesef yoksa zor mac aliriz

Mehmet BAÞ
13.09.2022, 13:27
Geri gidiyor oyuncular.

- Gbamin ne oynadý yahu? Adam henüz bir þey oynamadý ki geri gitsin? Gs maçýnda bir 45 dk. var. Orada da eksik gedik oynadý. Bu zamana kadar ne gösterdi? Geldiði gün temposuzdu hala temposuz. Ha biraz da umursamaz görünüyor.

- Bartra ilk maçlarýnda muazzam oynadý. Oynama isteði ve arzusu muazzam idi. Pas kalitesi falan gözümüzün pasýný sildi. Þu an da ayný þekilde oynuyor. Takýmda bir orta saha direnci olmadýðý için rakip ataklarý karþýlamakta o bile zorlanýyor. Yoksa performans olarak bir kayýp veya düþüþ yok.

- Larsen ve Eren geldikleri gün nasýlsa hala öyleler. Takýmda performansý tartýþýlmayacak isimler. Geriye gidiþleri yok. Önlerinde safkan kanat oyuncusu yok. Yetenekli bir kenar yok. Haliyle oyunda fark yaratmalarý mucize olur.

- Bardhi geldiði gün de etkisizdi hala etkisiz oynuyor. Attýðý iki gole aldanmamak lazým. Gol attýðý maçta da hayalet gibi oynuyordu. Kýsacasý o da bir performans göstermedi. Geriye gidiþ söz konusu olsun.

- Umut ve Gomes iyi baþladýlar. Bence hala iyi devam ediyorlar. Pozisyon gelirse gol yaparlar. Ancak bu kanatlar ve orta saha kurgusunda forvetlerin iþi zor! Ýnsaný kanser ederler.

Bud Spencer
13.09.2022, 13:30
Kadrolarda umut u kanatlarda görüyorum adam ceza sahasi golcüsü-fantezi

kayl
13.09.2022, 13:34
Fenerbahçe ýsmail kartal la nasýl çýkýþa geçti zajc crespo onlerine irfaný attý... bizde dogucan siopis önüne bakayi aticaz baþka çare yok orta saha koyacak isiracak .. hamsik omur bardhi/baka 4 tane 10 numara önlerinde gomez trezege umut.. deðil biz psg böyle oynasa defansta ramos vandijk hakimi roberts kalede allyson olsa kurtarmaz böyle orta saha olmaz en kötü siopis hamsik bakasetas olur o da hamsik in kondisyonunu arttýrmak kaydýyla

kayl
13.09.2022, 13:36
Kadrolarda umut u kanatlarda görüyorum adam ceza sahasi golcüsü-fantezi

Umut formda gomez de iyi ikisinden birini k esersek gol de atamayiz

iyattara
13.09.2022, 13:41
Hoca röportajda da belirtmiþ benim takýmlarým böyle oynamýyordu vs gibisinden. Abi ne oldu da biz oyun anlayýþýný deðiþtirdik. Sakin duraðan rakibe alan vermeden oynayan atabilirse atan bir takýmdýk. Saðdan soldan Trabzon böyle onyamaz atak matak diyenlerin gazý ile mi haldur huldur atak yapýyoruz. Adana da 1-1 yapmýþsýn al rölantiye bitir dön gel. Adamlar defansta her preste top kaptýrýyor kaç kere görüldü. Sen 10 kiþi gel geri zaten saçmalayacaklar. Her zaman yaptýðýmýz þeyi neden yapmadýk yapamadýk anlamýþ deðilim. Evet geçen seneki kadrodan kalite anlamýnda geri gitmiþ olabiliriz fakat hocanýn ilk geldiði zaman takým savunmasý yaptýrdýðý kadro çok daha kötü idi. O adamlar ite ite 1 0 filan alýyordu maçlarý. Tüm maçlarýmýz 0 0 bitse bu takým niye kazanamýyor demem çünkü kurgumuz böyle diye düþünürüm. Ama kardeþim 1 1 Adana'da adamlarýn forveti yok herkes kontra arýyor deli gibi. Senin orta sahan leþ geri koþacak topu kapacak adam yokken bu kadar açýlmak neden? Böyle oynamýyorduk ki biz. Niye deðiþiklik gerekti anlamakta güçlük çekiyorum. Antalya maçý keza ayný 2 2 iken saldýrma vs ne gerek var abi, arkayý kapatacak durumda deðilsen 2-2 bitir dön. Zaten tüm anadolu takýmlarý kendi sahalarýnda kazanacaklarýný sanýp açýk oynuyor , fýrsat illaki bulursun. Þampiyon yapan þey buydu bizi. Þampiyon olduk diye artýk oyuna hükmedip rakipleri eze eze yeneceðiz diye bir þey yok. Neyi iyi yaptýysak onu yapmaya devam etmemiz lazýmdý.

gudoz81
13.09.2022, 13:42
en büyük eksik viþçanýn defansif katkýsý
felaket onun sakatlanmasýyla baþladý

Mehmet BAÞ
13.09.2022, 13:43
Aslýnda bizim ilacýmýz olacak adam Gbamin deðil Florian Grillitsch idi.
Bir þekilde ikna edilmeliydi. Ucuza kaçmadan.

Yahu o da hazýr deðildi. Aylarca yatmýþ bir oyuncu. Kamp görmedi.
Onu da alsak kýsa vadede kamp görmeme nedeniyle bocalayacaktý.

gurur6134
13.09.2022, 13:48
Bu ugurcanin hem abisi hem menejeri olan adam neyin triplerinde anlamiyorum verdigi her mesaj hocanin gitmesine yonelik 2 - 3 haftadir ayni seyleri yaziyor sen siradan bir adam degilsink i takimin kaptaninin menejerisin yazdiklarin onu da baglar, ugurcan kaptansa menejer bozuntusu abisiyle konussun sus desin bu nasil profesyonellik demiyorsa anlayinki o da ayni seyleri dusunuyor , hayattaki tek basarisi ugurcanin abisi olan adam uzerinden yonetime takima camiaya mesaj mi verilmeye calisiliyor bu normal bir durum degil oyuncularin yuzu desen gulmuyor zaten, dönüyor birseyler ama hayirlisi kokusu cikar eninde sonunda.. umarim onur burak olayinin tekrarini yasamayiz takimda papazlik yapanlar cikmaz ipleri cekilmez..

Ozan Yýlmaz
13.09.2022, 13:49
en büyük eksik viþçanýn defansif katkýsý
felaket onun sakatlanmasýyla baþladý

etkisi illa ki vardýr fakat alakasý yok,

takýmdan kim gitse ona baðlýyoruz takýmdaki düþüþü,

edgar gitti takým defansý kaðnýya baðladý hücuma çýkýþ sýfýrlandý, aðýr oyun þablon oldu,

wakaeme gitti topu tutup adam eksilten, takýmý dinlendiren oyuncu yoksunluðu ile biraz daha geriledik,

hamsik sakatlýðý sonrasý bitti, ortadan top daðýtacak zeka eksikliði ile takým dibe doðru çekildi iyice,

visca gidiþi sonrasý zaten yeri resmen boþ býrakýldý,

TEMEL PROBLEM HOCA takým bu haldeyse komple bir düþüþ söz konusu

iso_4939
13.09.2022, 13:54
Bu yavsak adanayi yenmezsen boyle alay eder serefsizler sen koyup gececenki buyuklugunu gostereceksin

Doðukan Uçan
13.09.2022, 13:55
2 sene önce kazanýlan konyaspor deplasmanýndan sonra stad dýþýnda trabzonspor böyle oynamamalý diye röportaj verip ünal karaman'ý yiyen baþkan þuan ne düþünüyor acaba ben merak ediyorum? ünal karaman zamanýnda hiç olmazsa takým çok gol yiyordu ama atýyordu göze hoþ gelen futbol vardý. öne geçtiðimiz çoðu maçta puan kaybediyorduk oyunu tutamýyorduk orasý ayrý mesele.

bu takým aylardýr top oynamadýðý halde baþkan niye ayný röportajý veremiyor?

ünal karaman'a net operasyon yapmýþsýnýz iþte ayan beyan ortada.

eðer zerre samimi olsa baþkan ayný röportajý 150 kere verirdi þimdiye kadar.

Mehmet Fatih Yavuz
13.09.2022, 14:11
- Gbamin ne oynadý yahu? Adam henüz bir þey oynamadý ki geri gitsin? Gs maçýnda bir 45 dk. var. Orada da eksik gedik oynadý. Bu zamana kadar ne gösterdi? Geldiði gün temposuzdu hala temposuz. Ha biraz da umursamaz görünüyor.

- Bartra ilk maçlarýnda muazzam oynadý. Oynama isteði ve arzusu muazzam idi. Pas kalitesi falan gözümüzün pasýný sildi. Þu an da ayný þekilde oynuyor. Takýmda bir orta saha direnci olmadýðý için rakip ataklarý karþýlamakta o bile zorlanýyor. Yoksa performans olarak bir kayýp veya düþüþ yok.

- Larsen ve Eren geldikleri gün nasýlsa hala öyleler. Takýmda performansý tartýþýlmayacak isimler. Geriye gidiþleri yok. Önlerinde safkan kanat oyuncusu yok. Yetenekli bir kenar yok. Haliyle oyunda fark yaratmalarý mucize olur.

- Bardhi geldiði gün de etkisizdi hala etkisiz oynuyor. Attýðý iki gole aldanmamak lazým. Gol attýðý maçta da hayalet gibi oynuyordu. Kýsacasý o da bir performans göstermedi. Geriye gidiþ söz konusu olsun.

- Umut ve Gomes iyi baþladýlar. Bence hala iyi devam ediyorlar. Pozisyon gelirse gol yaparlar. Ancak bu kanatlar ve orta saha kurgusunda forvetlerin iþi zor! Ýnsaný kanser ederler.
Gbamin ilk maçlarýnda daha direk paslar atan bir adamdý. Bireysel hatasý da daha azdý.
Þu anda hem dikine paslarý kesildi, hem de çok fazla top kaptýrmaya baþladý.

Bartra ilk maçlarýnda neredeyse hiç uzun top oynamýyordu. Sadece son maç 15 in üzerinde top þiþirdi.

Larrsen de Eren de hücum katkýsý vermeyi býraktýlar. Trezeguet den daha safkan bir sol kanat oyuncusu yok. :) Formsuz olmasý bu gerçeði deðiþtirmez.

Bardhi gol attýðý maçta nasýl hayalet gibiydi anlamadým? Ýkinci yarý ortaya koyduðun tüm hücum aksiyonlarýnda adam var.

Umut ve Gomez de uyacaktýr bu düzene.
Oyun uyuþukluðu, garantici oyunun getirdiði temposuzluk onlarý da vuracaktýr.
Hep birlikte izleriz.

lazminator61
13.09.2022, 14:16
Baya gerinden okuyup geldim. Kadro Süper Ligicin haydi haydi yeterli. Bizim Yanlis yapdiniz 2 sey var. Taktik malesef yok, bide sahdaki oyuncular sanki ilk defa birbirinle oyniyorlar. Bu iki seyi antremanda hoca cözebilir. Ama ne hikmetse sezon kampi rezil gecti, ve hoca halen takimi toparliyamadi.

artik topun arkasina gecip kontra aramak lazim, tipki gecen sezonun ilk yarisi gibi.

bu arada Ugurcan her topu iceriye aliyor. Bunu antalya macindada yazmisdim linc yedim. Ugurcan Antalya macinda hic bir topa istekli cikmadi. Ugurcan olsun ömür olsun, bunlar neyin pesinde?

gurur6134
13.09.2022, 14:28
Necdet cakir uguracanin abisi ve menejeri en son baskanin konya macindan sonra verdigi trabzonspor boyle oynamamali roportajini begenip paylastiktan sonra hesabi kapatip kacmis sanirim ulasilmiyor hesabina ,millet buyuk tepki gosteriyor, kadro disilar falan gelmeye baslarsa kimse sasirmasin normal olaylar degil bunlar ustelik ugurcanin kotu performansi sonrasi tuz biber oldu ustune..trip atmayacaksin ugurcan kaptansan alacaksin oyunculari yanina cikip aciklama yapacak birlik mesaji vereceksin , yuzunuzden dusen bin parca boyle olmaz abin olacak herifi de sustur artik susturmuyorsan sende onayliyorsun demektir yaptiklarini dusuncelerini kimse papazlik yapmaya calismasin takimin basinda yonetim var oyuncular taraftar gibi hareket edemezler profesyonel davransinlar hoca ile oyuncular arasinda gerilim cok belli takim havasi dagilmis

Selim Çoban
13.09.2022, 15:09
Son 6-7 dk kurbanlýk koyun gibi bekledik. Ýki kere geldiler atamadýlar üçüncüde attýlar. Adanademirspor baþtan sona hakettiði gibi bir galibiyet aldý.

erenslash
13.09.2022, 15:18
bakýn cahiller David arkadaþýmýzýn yazýsýný iyi okuyun ne güzel anlatmýþ size
Hocanýn iletiþim kurmadýðýný nerden biliyorsun? Ýletiþim dediðin þeyi hamurunda kumaþýnda nüvesinde futbol oynamaya müsait yetenekleri olan topçuyla kurarsan geri dönüþ sinyalleri alabilirsin..Hayatýn her alanýnda bu böyledir..Alanýnda yeteneksiz bir adamla istersen sabahlara kadar iletiþim kur, yoga yaptýr hatta Uzak Doðu'nun bütün rehabilitasyon tekniklerini hayata geçir gene sonuç alamazsýn...Ýletiþimi doðru kurmaktan ziyade iletiþim kuracaðýmýz kiþi buna hazýr mý tedaviye cevap verebilir mi futbolculuk nüvesi bunu kaldýrabilecek düzeyde mi bunlara bakmak lazým..

Gbamin ile Bardhi ile iletiþim kursan ne olur kurmasan ne olur..Hoca takýmdan gitmek istediði gün gibi aþikar olan adamý yüzü asýk adamý kaç kez 11'de oynattý yetmedi kaptan olarak sahaya sürdü..Ömür'den bahsediyorum..Adamý kazanmak için her þeyi yapýyor Ömür ise tedaviye yanýt vermiyor bitmiþ herif..Daha ne yapacak hoca?

Ha özünde yeteneði olduðu halde saha dýþý sebeplerden veya yaþýndan veya yaþadýðý sakatlýklardan bir türlü oynadýðý takýmlarda dikiþ tutturamamýþ oyuncu olur da bu adamý tekrar futbola kafa yoracak canlandýracak hale getirirsin doðru iletiþimle onu anlarým..Mesela Emre Mor..

Takýmýn yarýsýnýn deðil yarýsýndan fazlasýnýn postalanmasý gerekiyor..Problemin de iletiþimle falan uzaktan yakýndan alakasý yok..

Bu akþam sahada oynayan oyuncular belli..Gbamin Larsen Eren Bardhi bunlar büyük kulüp seviyesinde oyuncular deðil..Hatta Anadolu takýmlarýnda bile oynayamazlar..Doðucanlar Lahtimiler Türkmenler Yusuf Erdoðanlar bunlar da kulübede oturmayý bile hak etmeyen adamlar..Trezege'nin Waka'nýn çeyreði etmeyeceðini de saðýr sultan biliyor duydu..Bu yeteneksizlere hoca yetenek enjekte edemez..Yeteneksiz olduklarýný benim sözlerimden deðil baþkanýn her yaz transfer döneminde bu yetenek fakiri adamlarý elinden çýkaramamasýndan ve öyle veya böyle bir þekilde gönderdikten sonra da gönderdiði kulüpteki maaþýný bizim ödememizden durumu çakmanýz lazým..

Bir ton adam alýyorsun sonra da bunlarý çok deðil 1 sezon sonra satýlýða çýkarýyorsun alýcýsý çýkmadýðý için gereksiz maaþ ödüyorsun hasbelkader ölü yiyici bi alýcý çýkýyor veriyorsun onun da maaþýný sen ödüyorsun..Buradan bahisle sen zaten kulüp olarak aldýðýn adamlara çöp muamelesi yapýyorsun taraftar çöp demiþ çok mu?

Takýmýn yarýsýnýn deðil yarýsýndan fazlasýnýn yenilenmesi lazým diyorum ama bu da öyle kolay iþ deðil..Gelecek sezon bu yetenek fakiri adamlar elden çýkarma hususunda baþýmýzý çok aðrýtacak..Bu sene en azýndan devre arasýna kadar çok acý çekeceðiz..

Yapýlacak iþ basitti aslýnda kadroyu korumak ve 4 tane net qdam almak..13 15 transfere hiç gerek yoktu..

Þunu da ekleyelim hocanýn eleþtirilecek bir yaný varsa bu transferlere onay vermesidir..Ýletiþim miletiþim bunlar hikaye..

Estragon
13.09.2022, 15:33
Bakasetas, tek top yapabilen, dar alanda cabuk oynayabilen, hizli dusunup oyuna yon verebilen bir oyuncu degil bence. Hocaya gore de bence oyle degil ancak Hamsik yoksa onu tercih ediyor cunku fiziksel ustunlugu var ve alan kapatabiliyor diye dusunuyor muhtemelen. Bunu yapabiliyor mu? Tartisilir. Fakat eger yapiyorsa bile birincil sorun kanatlarda oynayan oyuncularda. Trezequet, cizgiye cok yakin oynuyor ve ortadakilere yaklasip pas istasyonu olamiyor. Sol tarafta Bardi'de bunu yapamadi. Trezequet solda oynadiginda, Djanini ya da Omur, mevcut durumda bunu biraz yapabilenler oldu ancak onlar da hem formsuz hem de 2. , 3. atak varyasyonlarini yapamiyorlar. Omur dun bir iki defa yapar gibi oldu ama bitiremedi cogunda. Djanini'nin performasi cok istikrarsiz. Kadroda bunu en iyi yapan Visca'ydi herkesin bildigi gibi hem toplu hem topsuz, ya da Dorukhan'li merkez ortasaha formatinda Dorukhan kanatlarla merkez arasindaki alani doldurabiliyordu dripllingle ya da kosularla. Bunu gecen sene Omur'de yapabildi bazi maclarda topu surmeyi ve direkt pas denediginde. Bu denklemde her turlu Trezequet elde kaliyor suanki oyunuyla, acikcasi degistirebilir mi emin degilim? Muhtemelen Naci denenecek ya da biri solda digeri sagda denenecek. Bir de bu takim bu kadro yapisiyla 4-4-2 oynayamaz, ki bence gerek de yok. Belki Siopis-Gbamin denenebilir orta ikilide ama Bakasetas olmaz. Kanatlardaki alternatiflerde bana cok uygun gelmiyor, hepsinden de onemlisi bu tempoyla hic olmaz. Hamsik her turlu formatta olur(du) ama duzenli ilk 11 zor gozukuyor artik.

nakzo
13.09.2022, 15:35
Maçlarý tutabilmek için Dogucan siopis
Baka orta sahasý þu an için tek çözüm gibi duruyor.

ALDENÝRO
13.09.2022, 15:47
Bir deðerlendirmede ben yapayim.

Trabzonsporun iki pas yapamadiði birçok maç bilirim. Sebepleri tartiþilir. Ama dün yüzde 67 de ile oynadik. (topu eve götür muhabbeti baþka biþey)

gece sezon son 10 maç ve bu sezon baþlarinda yine kötü oynuyorduk ama topa hakim olma oarani dünkü maça göre düþüktü. Ve ben bunu hiç hazmedemiyorum.

Gelelim dünkü maça; kötü oynamadik yani organize top çevirdik. Daha dikine oynamaliyiz. Avci bunu da çözecektir ki en basit formülü ceza sahasi çizgisinde ortadan dikine gelecek toplar ile verkaç ile ceza sahasina girmek. Girdiðimizde zaten umut ve gomez gol atacaktir. Peki bunu neden yapamadik. Biraz oyuncu kalitesi, biraz umut ve gomezin yeni gelmesi, bakanin 6-8 gibi oynamasi yani yenibir taktik teknik anlayiþa evriliyoruz. (tabi þu akla gelecek þimdi mi aklina geldi hocanin) evet hoca eski taktik iþe yaramadiðini gördü (aslinda wakemnin takimin yarisi olduðunu gördü) ve yeni taktik anlayiþa yeni dizliþe geçti. Ben memnunum bu yeni hücüm anlayiþli taktikten. (yan paslardan çok sikildim.) ancak bu yeni taktiðin oturmasi yani zaman lazim. Adana kontradan buldu golü. Toplu hücüm iyi gibi görünsede toplu defans bu yeni taktik anlayiþinda oturmadi.

Ama ben umutluyum. Peki nasil düzelecek yeni duruma futbolcular nasi adapte olacak. Birincisi yeni anlayiþta kondisyon gerekiyor. Toplu hücüm toplu defans. Bu bizde eksik eski yanpas anlayiþinda herkes nerdeyse sabit duruyordu. Bu aþilmali. Açikçasi adam eksilten adamimiz yok. Bu dezavantajimiz. Buda kondüyon gerektiryor.

çaliþacaklar yapacak biþey yok... Kötü oynamiyoruz. Yüzde 67 ile deplasmanda kötü oynamak deðildir. Kötü oynamak iki pas yapamamak, kendi sahandan çikamamk falandir. Dün yeni anlayiþi denedik. Zaman lazim...ben avcinin bunu baþaracaðina inaniyorum. Söylenecek çok þey var elbet...ama destek lazim...

kayl
13.09.2022, 15:48
Maçlarý tutabilmek için Dogucan siopis
Baka orta sahasý þu an için tek çözüm gibi duruyor.

Katýlýyorum ilerde de djanini umut gomez 3 tane savunma arkasýna koþu atabilen adam... ark be göre önde baský veya geride bekleyip kontratak hamsik omur bardhi nin bu fizik gücü bu temposuzlukla iþi zir

ilelebeTS
13.09.2022, 15:52
Orta sahayý Siopis ile sertleþtirip önde Umut-Maxi kullanabiliriz. Oradaki üretkenlik açýðý öndeki fazla adamla kapatýlabilir böylece. Bir þekilde gol buluruz diyoruz yine ama gol de yiyoruz artýk, sorun orada. Önceden nasýl olsa yemeyiz diyorduk. Oyuncularýn kendine güvenini de zedeliyor bu durumlar.

kaçarava
13.09.2022, 15:57
Geçiþlerde merkez boþ ama oyun genelinde kanat oyuncunu da geri getiremiyorsun. Oyun disiplini yok. O yüzden ayrýntýlarý konuþmak boþ geliyor bir yerde.

En iyi pansuman merkezi Siopis-Gbamin yapmak ve kanatlarda devamlýlýðý olan adamlarý oynatmak.

Umut-Gomez þu an bize lüks. Biri yedek kalmalý.

2:55te durdurun.

https://www.beinsports.com.tr/mac-ozetleri-goller/super-lig/ozet/2022-2023/6/adana-demirspor-3-2-trabzonspor-mac-ozeti

Þu duruþa bak. Amatörün amatörü. Takým sahada doðru duramýyor. Orta saha, savunma bölgesini sýkmasý gerekirken nerede duruyor.

Derinde beklerken rakibin tek oyuncusu topu alýp kaleye yüzünü dönüyor ve faul olmasa karþý karþýya kalacak. Zar zor biri kademeye geliyor.

Baka-Yusuf Yazýcý-Ömür-Bardhi-Hamsik... Bunlar o pozisyon almada sýkýntý yaþar. Þu oyuncu grubu topu kaptýrsýn geri koþsa bile rakibini yakalayamaz. Ve hoca, üç orta sahada bu oyunculardan en az ikisini oynatýyor.

sasort
13.09.2022, 16:01
Waka bu takýma katkýsý yanýnda birde böyle zararý oldu takýmý sýrtlayan biri oldu mu defolar ne oluyor görünmüyor þu kanada bir tane adam alsaydik adam akýllý olsaydý bu trezegeut bu kadar övuldu bende hayal kýrýklýðý oldu inþallah toparlar

sasort
13.09.2022, 16:04
Adana yi abartmayin lütfen top taþýmayý bilen takým 30 dk da 4lerdi bu takýmý takým yeni olmasý deyin þu bu iki pas yapýp çýkamadý kontra yemeye çok müsait ama sana Konya ovasý gibi dar alanda pas yapmaya zorladýlar

Lantis
13.09.2022, 16:05
Bir deðerlendirmede ben yapayim.

Trabzonsporun iki pas yapamadiði birçok maç bilirim. Sebepleri tartiþilir. Ama dün yüzde 67 de ile oynadik. (topu eve götür muhabbeti baþka biþey)

gece sezon son 10 maç ve bu sezon baþlarinda yine kötü oynuyorduk ama topa hakim olma oarani dünkü maça göre düþüktü. Ve ben bunu hiç hazmedemiyorum.

Gelelim dünkü maça; kötü oynamadik yani organize top çevirdik. Daha dikine oynamaliyiz. Avci bunu da çözecektir ki en basit formülü ceza sahasi çizgisinde ortadan dikine gelecek toplar ile verkaç ile ceza sahasina girmek. Girdiðimizde zaten umut ve gomez gol atacaktir. Peki bunu neden yapamadik. Biraz oyuncu kalitesi, biraz umut ve gomezin yeni gelmesi, bakanin 6-8 gibi oynamasi yani yenibir taktik teknik anlayiþa evriliyoruz. (tabi þu akla gelecek þimdi mi aklina geldi hocanin) evet hoca eski taktik iþe yaramadiðini gördü (aslinda wakemnin takimin yarisi olduðunu gördü) ve yeni taktik anlayiþa yeni dizliþe geçti. Ben memnunum bu yeni hücüm anlayiþli taktikten. (yan paslardan çok sikildim.) ancak bu yeni taktiðin oturmasi yani zaman lazim. Adana kontradan buldu golü. Toplu hücüm iyi gibi görünsede toplu defans bu yeni taktik anlayiþinda oturmadi.

Ama ben umutluyum. Peki nasil düzelecek yeni duruma futbolcular nasi adapte olacak. Birincisi yeni anlayiþta kondisyon gerekiyor. Toplu hücüm toplu defans. Bu bizde eksik eski yanpas anlayiþinda herkes nerdeyse sabit duruyordu. Bu aþilmali. Açikçasi adam eksilten adamimiz yok. Bu dezavantajimiz. Buda kondüyon gerektiryor.

çaliþacaklar yapacak biþey yok... Kötü oynamiyoruz. Yüzde 67 ile deplasmanda kötü oynamak deðildir. Kötü oynamak iki pas yapamamak, kendi sahandan çikamamk falandir. Dün yeni anlayiþi denedik. Zaman lazim...ben avcinin bunu baþaracaðina inaniyorum. Söylenecek çok þey var elbet...ama destek lazim...
Üstad maalesef sana katýlmýyorum. Evet yüksek yüzde ile oynadýk ama Adana topu bize býraktýðý için. Ayný Kopenhag maçlarý gibi. Bize býraktýlar çünkü istedikleri zaman tempo yapýp gol atabildiler. Peki neden? Çünkü orta sahamýz zayýf, çok geçirgen. Gbamin tek baþýna orayý tutamadý. Bizim o bölgede Gbamin, Siopis, Doðucan üçlüsünden ikisiyle oynamamýz gerek. Devamýnda önlerinde Hamsik oynar. Ýleri üçlüye de seç beðen al. En zengin bölge þu an orasý. Fakat yanlýþ kadro planlamasýndan dolayý Hamsik in altf. yok. Mesela oraya Belhanda gibi bir alternatif alýnmalýydý. Dahasý böyle oynamaya devam edersek her maç benzer senaryolarla karþýlaþýrýz.

sasort
13.09.2022, 16:05
Son olarak bu sene þöyle bir durum görüyorum rakip bize kaled prese baþlýyor biz ise defansta defans yapýyoruz

nakzo
13.09.2022, 16:18
Katýlýyorum ilerde de djanini umut gomez 3 tane savunma arkasýna koþu atabilen adam... ark be göre önde baský veya geride bekleyip kontratak hamsik omur bardhi nin bu fizik gücü bu temposuzlukla iþi zir

Biz hamsiðin yokluðunda 6 maç kazandýk dorukan siopis ikilisiyle dorukan yok yerine dogucan oynayabilir sipoisle sert bir orta saha olur mutlak gol buluruz yeterki yemeyelim.

nakzo
13.09.2022, 16:20
Adana yi abartmayin lütfen top taþýmayý bilen takým 30 dk da 4lerdi bu takýmý takým yeni olmasý deyin þu bu iki pas yapýp çýkamadý kontra yemeye çok müsait ama sana Konya ovasý gibi dar alanda pas yapmaya zorladýlar

Aynen defanslarý helva gibi biz en kötü halimizle 2 tane attýk berbat oynayarak orta sahada sert pres yapan bir takým olsak rahat yenerdik fb maçýndada dedim geçen seneden daha zayýf bir a.demir var yine ilk 10 zorla girerler.

Antonio
13.09.2022, 16:21
Berat bile bu gbaminden iyi. Gbamin Trezeguet devre arasý kovulmali...

nakzo
13.09.2022, 16:27
Gbamin yerine 1000 kez siopisi tercih ederim top kapýyor pres yapýyor varsýn pas atamasýn mutlak oynamalý mutlak

BatuhanB
13.09.2022, 16:32
https://twitter.com/alperendogan_9/status/1569679980946198530

https://twitter.com/alperendogan_9/status/1569680264871219201

https://twitter.com/alperendogan_9/status/1569680927353077760

https://twitter.com/alperendogan_9/status/1569681241263456263

https://twitter.com/alperendogan_9/status/1569681555378896898

https://twitter.com/alperendogan_9/status/1569681956270391296

https://twitter.com/alperendogan_9/status/1569682381409325057
Bunlarý konuþup durmalýyýz. Belki ancak o zaman bir þeyler dank eker teknik ekibin, yönetimin kafasýna...

Sefa Murat Dokuz
13.09.2022, 16:37

Berat Gbamin’in kramponunun çivisi etmez.

Oyuncular çöp felan deðil.

Sanki her maç barcelona ile oynuyoruz.

Adana Demir’in kadrosuna dün bizim formayý giydirsek yine maðlup olurduk.

Ya gidip bir geçen hafta adana demir maçýný bir izleyin ya arada açýp bir maçlarýna bakýn, hatay maçýnda Samet isimli oyuncu adana demir’i mahvetti, berbat oynadý maçýn içine etti. Bizim maçta bu adam 90+2’de bize gol atýyor akan oyunda bu adam stoper.

Senin þans tanýmadan kovduðun Abdürrahim, Larsen’i yere pas pa yapýyor.

Burda çöp diyip yolladýðýnýz Badou orta sahanýzý ezdi, karabasan gibi çöktü üstüne.

IQ eksiði olan Yusuf Sarý asist yaptý, kanadýný otoban yaptý.

Az biraz bu kötü oyuncularla adana demir bizi nasýl yendi diye sorun kendinize.

Ya da sezon baþýna gidin, Melih kabasakal ve ferhat yazgan’lý istanbulapor maçýn 2. Yarýsýnda bizi nasýl kendi sahamýza hapsetti az kalsýn 1-0’dan 1-2 olacaktý maç. Bu seviye oyunculara karþý bu hale nasýl düþüyoruz bir sorgulayýn.

Yok kadrosunun yarýsý gitsin felan filan. Boþ boþ konuþanlar gazýna gelmeyin.

kayl
13.09.2022, 16:43
Gbamin yerine 1000 kez siopisi tercih ederim top kapýyor pres yapýyor varsýn pas atamasýn mutlak oynamalý mutlak

Sioois pas konusunda sýkýntýlý olsada çok enerjik bir adam... calim yese bile býrakmayan biri.. chelsea de kan te psg de ver atti gibi mobil bir oyuncu tabi o kalitede deðil ama bize su anda elzem hamsik bakasetas omur/ bardhi/yusuf trezege bu kadro ile sürekli geçiþ yeriz... hamsik artýk vücut kaldýrmýyor bence devre arasi vedalasicaz... batý haným dediði gibi bu takým geçiþ oynar... siopis dogucan iki kesici mücadeleci adam önünde bakasetas o da mücadeleden kaçmaz... önünde djanini yusuf/umut gomez tam geçiþe musait kadro... rakip gucsuzse önde baský ... baka yoruldugunda yuþ fila deðiþir umut yoruldugunda omur le deðiþir djanini de trezege ile yoksa her hafta 4 atmamýz lazim

Sefa Murat Dokuz
13.09.2022, 16:43
Adam kendini futbolun alimi sanýyor. Everton’ýn 30 milyon € yatýrým yaptýðý, geçen sene CSKA Moskova’nýn ilk 11’inde oynattýðý Gbamin çöpmüþ. Hea çöp, sende futbol ulemasýsýn. CSKA Moskova, teknik heyeti, Everton scoutlarý hepsi salak, bir tek siz akýllýsýnýz.

bahadýr2561
13.09.2022, 16:44
Haydaaa :) Kardeþim abartmayýn ya.

Abartýlan ne burada abi?

Sene baþýndan beri formsuz ki formsuzluðun nedeni de bence abisinin demeçleri ve aldýðý ücreti az bulmasý.

Abisi/menajerinin dünkü beðendiði tweet ise rezilliðin son perdesi.

kayl
13.09.2022, 16:44
Batuhan olacaktý telefonun azizligi

ALDENÝRO
13.09.2022, 16:49
....

bilginsem
13.09.2022, 16:49
Ya yenildiðimiz yer Adana deplasmaný. Oyun çok kötü, katýlýyorum. Yalnýz bu ne aptal saptal yorumlar ya, þu kadronun kalite eksikliði varmýþ. Cidden bunu izah edecek hakaretim bile yok artýk. Sahanýn b.k gibi olduðunu orta sahayý alamadýðýmýzý görmediniz mi? Hoca formsuzmuþ, ya puan ortalamasý hala 2 nin üzerinde olan adam mý formsuz? Baþka bir durum olabilir mi mesela yeni bir düzen kurmak gibi falan?

Siopis-Gbamin-Doðucan 6 da oynuyor. Geçen sene kim vardý? Uçuyorduk ve kaçýyorduk ya geçen sene, kimdi 6 numaramýz? Dorukhan'da vardý ve sakatlandý farkýndaysanýz bunun.

Kenarlarda yeterince kalitemiz yokmuþ, vay anasýný ya. Geçen sene rotasyonda 12 tane adam varmýþ gibi böyle beylik beylik konuþuyorlar, delirmemek elde deðil. Nwakaeme geçen sene kaç maça çýkmadý? Biz hep isimlerle mi oynadýk? 90 dakika maç saysanýz geçen seneyi 30 dakikasýný onsuz oynadýk, hep yenildik mi? Þampiyonluk maçýna Kouassi ile çýktýk biz.

Bir oyun aklýmýz vardý ve bunu uygulayan bir takýmdýk. Ben hiç bu kadar kolay gol yediðimizi hatýrlamýyorum. Sebebi tamamen göbek futbolcularý ve onlarýn hepsi takýmda duruyor þu an tamamý varlar hala. Hocaya sonsuz güveniyorum, bu iþi elbette ki çözecektir. Sabýr lazým, oyunculara güven lazým. 2 maçla oyuncu yerip gömmek kadar ulu bir seviye futbol cahilliðine nasýl eriþtiniz acaba? Sizin zihniyetiniz yüzünden elimizde ne baþarý varsa içine s.çýyor ve bomboþ 5 sezon geçiriyoruz her defasýnda. Her sene þampiyon olamayacaksýn arkadaþým bu ligde 19 takým var bu sene senden çok para harcayan 3 takým var

Her bulduðu fýrsatta transferlere sallayan bazý arkadaþlar var. Yeri geldi mi çok transfer istemedim diyen adam takýmýn yarýsýnýn gitmesinden bahsediyor. Gelen transferleri yetersiz buluyor. Bu demek oluyor ki sen transfer istedin ve geleni beðenmiyorsun arkadaþým, dümdüz çok basit bir mantýk. Bakkal hesabý yapabiliyor olman yeterli. Ayrýca gelmedi Rafinha 3 milyon euro da veremiyorsun, bir çok oyuncu denendi, hoca onay vermediðim rotasyon oyuncusu almayýn istiyor, Lahtimi, Naci gibi düþük maliyetli adamlara sesini çýkarmýyor hoca. Bunu kafanýz cidden almýyor mu? Hoca Monzaya giden elemanla Bartrayý onayladý Bartra alýndý, Hoca NWAKAEME'yi istemedi, bunu görmek çok mu zor? Oyunu ezber gibi onun üstünden oynuyorduk ve hocanýn elini kolunu baðlýyordu, geçen sene de defalarca kez belli etti bu kadar spontane oynayan ve defans yapmayan bir oyuncu istemediðini. Trezeguet'i kendi istedi. Masouras ve Tello da istedi hoca ama Trezeguet'e sanki onay vermemiþ gibi saçma sapan bir algý var. Herif göbek atmýþtýr imza attýðýnda Trezeguet, ki ýsrarla onu oynatýyor. Yani o kadar inanýyor adama. Sanki listenin son sýrasýndaki adam bulunup getirilmiþ gibi yorumlara girip insaný çileden çýkarmayýn.

Beklerimizi beðenmeyen kardeþlerim evet, dünya futbolunda bir çok iyi bek oyuncusu var ve senin ülkene adým atmýyorlar. Gelenler ya yaþlý, ya çok para istiyor ya da aþýrý düþüþte olan futbolcular. Aldýðýn beklerden birisi Larsen ki bizim seviyemiz için beðenmeyen adamýn zekasýnda ararým sýkýntýyý, diðeri Eren Elmalý, milli takýmýn gelecekteki sol beki denilen çocuk. Geçen sene biz Ýsmail Köybaþý ile baþladýk sezona ve sonrasýnda Yusuf Puchacz gibi adamlar oynadý. Hiçbirisi Erenden iyi deðildi. Yedeðine de baktýn ve alamadýn, Peres'i daha sonra deðerlendireceksin, bu kadar basit. Evet bazý alternatiflerimiz eksik ama burasý da Ýstanbul kulübü deðil bir bütçesi var. Uefa sopayý gösterdi mi kabuðuna kaçýyorsun.

Denswil'e baþkan yalvardý deðil mi nooolur hocam noooolur kalsýn onay ver diye. Hoca ben bu oyuncuyla çalýþtým, gitmesini istemiyorum 3 bölgede alternatifim oluyor dedi, geçen sene ve bu sene Djaniny için yaptýðýna benzer þekilde ve aþtýk bütçeyi, baþkan ölse bu oyuncuya o parayý vermezdi, Nwakaeme için de ne yapýp edin kalsýn deseydi adýnýz gibi emin olabilirsiniz, imzasý o gün atýlýrdý. Boþ boþ beynini hiç kullanmadan yorumlara katlanamýyorum, ulan bari bu kadar kibirli olmayýn da düþünün bu kadar zaman harcayýp buraya destan döküyorsunuz kafanýzý yorun biraz. Biraz okuyun, dinleyin kimler ne yazmýþ ne demiþ.

Mehmet BAÞ
13.09.2022, 16:50
Gbamin ilk maçlarýnda daha direk paslar atan bir adamdý. Bireysel hatasý da daha azdý.
Þu anda hem dikine paslarý kesildi, hem de çok fazla top kaptýrmaya baþladý.

Bartra ilk maçlarýnda neredeyse hiç uzun top oynamýyordu. Sadece son maç 15 in üzerinde top þiþirdi.

Larrsen de Eren de hücum katkýsý vermeyi býraktýlar. Trezeguet den daha safkan bir sol kanat oyuncusu yok. :) Formsuz olmasý bu gerçeði deðiþtirmez.

Bardhi gol attýðý maçta nasýl hayalet gibiydi anlamadým? Ýkinci yarý ortaya koyduðun tüm hücum aksiyonlarýnda adam var.

Umut ve Gomez de uyacaktýr bu düzene.
Oyun uyuþukluðu, garantici oyunun getirdiði temposuzluk onlarý da vuracaktýr.
Hep birlikte izleriz.

Gbamin'in þu an 1 tane 90 dk. maçý var. O da Ümraniye maçý. Bunun haricinde 3 tane de 45 dk.lýk performansý var. Bu kadar az sürede bu yorumlarý yapamayýz. Bana göre Gs maçýnda ne oynuyor ise þuanda da onu oynuyor. Bu adam 6-7 tane iyi maç oynadýktan sonra bu yorumu yapsak olur ancak toplamda oynadýðý süre zaten 224 dk. oldu. Bu kadar kýsa sürece hiçbir oyuncu hakkýnda fikir edinilmez. Ayný þey Bartra için de geçerli. Ancak bu takým içerisinde her oyuncunun kötü görüneceði konusunda sana katýlýyorum. Benim itirazýmý anlamýþsýndýr diye düþünüyorum.

Larsen ve Eren'in hücum katkýsýný sorgulamak bence doðru olmaz. Zira ikisinin de önünde bir kenar oyuncusu yok. Ýkili oyun oynayamýyorlar. Sorun zaten bu takýmýn kenarlarýnda görünüyor. Ayrýca bu takýmýn organize þekilde hücum yapýp yapmadýðýndan pek emin deðilim. Bu konuda çok kötüyüz. Takýmda safkan tek kanat oyuncumuz Trezequet, doðru. Katýlýyorum. Zaten sorun burada, bu kadar beceriksiz bir kanat oyuncusu ile bu takýmdan bir þey beklemek zor! Diðer kanatta zaten bir kanat oyuncusu dahi yok.

Bardhi geldiði günden bu yana bence hayalet gibi takýlýyor. Antalya maçýnda kýsmen ben buradayým dedirtti. Ancak senin de üzerinde durduðun gibi takýmýn bir oyun planý olmadýðý için onun da varlýðý yokluðu pek anlaþýlmýyor. Bir takýmda kenarlardan ve ortadan rakibi zorlayacak dikine giden oyuncularýnýz yoksa Trabzonspor gibi kontak kapatýyorsunuz. Son olarak dediðin gibi bu uyuþuk oyun herkesi zamanla düþürecektir. Bu konuda sana katýlýyorum.

ALDENÝRO
13.09.2022, 16:52
üstad maalesef sana katýlmýyorum. Evet yüksek yüzde ile oynadýk ama adana topu bize býraktýðý için. Ayný kopenhag maçlarý gibi. Bize býraktýlar çünkü istedikleri zaman tempo yapýp gol atabildiler. Peki neden? çünkü orta sahamýz zayýf, çok geçirgen. Gbamin tek baþýna orayý tutamadý. Bizim o bölgede gbamin, siopis, doðucan üçlüsünden ikisiyle oynamamýz gerek. Devamýnda önlerinde hamsik oynar. Ileri üçlüye de seç beðen al. En zengin bölge þu an orasý. Fakat yanlýþ kadro planlamasýndan dolayý hamsik in altf. Yok. Mesela oraya belhanda gibi bir alternatif alýnmalýydý. Dahasý böyle oynamaya devam edersek her maç benzer senaryolarla karþýlaþýrýz.

hücüm futbolu iyidir zevk alirsin. 2 attik üç yedik. 5 atip 3 de yiyebilirsin. Ama kontradan gol yerim diye saðlam futbol anlayiþi benim zevkime göre deði. Yan pas yan pas yan pas...sikici...öðrenicez hem hücüm oynicaz hem az gol yiyicez hem çok aticaz...öðreneceðiz...

CEMEFKER
13.09.2022, 17:10
Dün Bjk ile Baþakþehir arasýnda;

1-) Avrupa'da ( özellikle þampiyonlar ligi) oynanan revaçtaki önde çoðalýp ( 2 stoper rakip 2.bölgesinde, oyunun kanatlara, oradan göbeðe evrildiði baskýlý oyun) baský kuran takýmý ile;

2-) Bizim gibi rahvan takýlýp, oyunu soðutan, kalecinin ýsrarla risk alarak taç çizgisindeki stoperlere topu atýp oyun baþlatan ( kalecimiz baþta, 2 stoper ve 6 numaramýz Gbamin bu noktada geride olduðunu belirteyim. Ayrýca ÝBB'de Biglia ve Mahmut göbeði var. Bizdeki Hamsik ile Gbamin X2 ama uyum sorunu veya formsuzluk var. Avcý bu ikili göbeði bile fark edip oynatmadý henüz. ) ve rakip baskýsýný kýrdýðý anda 2 pasla ceza sahasýna inen takýmý karþýlaþtý.

Kaliteli maç oldu.

Biz bu iki örneðin dýþýnda daha doðrusu tam ortasýndayýz. Hangisini oynayacaðýz, oynamak istiyoruz?

Avcý'nýn GEÇÝÞ dönemi!

Redmi Note 4 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

AntiÞike
13.09.2022, 17:11
Kimisi "Kervan yolda düzülürü" savunsa da, Genel görüþüm gereði dereyi geçerken at deðiþtirmenin faydalý olacaðýný zannetmiyorum. Mevcut malzemelerle çözüm bulmak, sorunu aþmak gerekir. Lakin durum bundan vahim ise gerekli aksiyonlarýn alýnmasý da bazen en doðru karar olabilir, bu da bir gerçek

Ne gelirken dudak kývýrdýðým hocanýn, ne yönetimin gönderilmesini asla istemem. Ne de hiç beðenmediðim bir futbolcunun gönderilmesi/kadro dýþý býraklýmasý ilk çözüm olmamalý.
Ancak gerekiyorsa, baþarý ve gelecek için böyle radikal kararlar gerekiyorsa, tabiiki olabilir. Kimse vaz geçilmez deðildir. kiþiler þahýslar makamlar deðil, aslolan Trabzonspor’dur

yönetimin, bugüne kadarki icraatlarý hocanýn geçmiþi kalitesi ve performansý , futbolcularýn tekrar teker ve toplu olarak kalite ve performansý, mevcut durum ile açýklanamaz.
Yönetimin de hocanýn da geçmiþ ile ilgili kredisi var, kadro kalitesi de belli bir seviyenin üstünde. Dolayýsý ile bu sorun aþýlamayacak bir þey deðil.

Ancak burada farklý bir sorun var gibi gözüküyor. Meziyet, bu sorunu cerrah hassasiyeti ile bulup hastalýklý hücreyi (bu hastalýklý hücre, yönetimde de olabilir, hocada da teknik heyete de futbolcularýn bir veya birkaçýnda da) alýp, yarayý pansuman yapýp, hayata devam etmek. Ýlerde kalp krizine sebebiyet verebilecek semptomlar olmadýkça bu aþamada büyük icraatler açýk kalp ameliyatlarý kimseye fayda saðlamaz.

AntiÞike
13.09.2022, 17:17
Salt olarak ne yönetim, ne hoca, ne yýldýz futbolcu, ne de toplam kadro kalitesi ve ne de sistem tek baþýna ve birlikte çok þey iifade etmeyebiliyor.
bunlarýn hepsi ile birlikte ve bence bunlardan daha önemlisi, kim düþünce düþtüðünden ders alýp, en çabuk toparlanýp yarýþa devam edebiliyorsa, kim her tökezlediðinde yarýþý kaybettim demiyorsa, ders alýp daha iyiysini yapmaya çalýþýp, inancýný ve coþkusunu kaybetmezse, o kazanýr.

þu anda zor gibi gözükse de umarým geçen sene olduðu gibi, tökezlesekte düþtüðümüz yerden ayaða kalkýp,silkinip , hatalardan da ders alýp daha güçlü koþup sonuca ulaþabiliriz.

zafer6161
13.09.2022, 18:48
takýmda çok sorun var
Avcý ile yönetim sýkýntýlý,
Avcý bence baþkan ve yönetimi yok sayýyor bence.hep ertuðrul doðan baþka bir þey demiyor.son zamanlarda hiç aðzýndan baþkan lafý duydunuzmu yada yönetim,önceleri idman olsun maç olsun hep bir araya gelirlerdi,son zamanlarda yoklar.ayrýca 3 sene imzalamýþ peki hani imza töreni ???
baþkanda kenara çekildi artýk eskisi gibi takýmla ilgilenmiyor.topu ertugrul doðana attý.sen ne yaparsan yap diye
artý futbolcularda doymuþluk var.þampiyon olduk bitti hesabý 5-10 sene olmasakta olur kimse bize bir þey demez modundalar
ve en önemli konu,sen takýmýn yedek futbolcusuna yýllýk45 milyon ver .takýmýn ve ülkenin en önemlý futbolcusuna 25 ver ve tl bazýnda sabitle.burada futbolcu haklý.ömür meslesine gelelim.gecen sene þampiyonlukta en önemli futbolcuydu.bu sene yoklarý oynuyor.peki ilk 11 de en az kazanan kim ???
sen yeteri kadar deðer verdinmi topçuna.
aldýðýmýz yabancýlarda iki kiþi hariç geri kalanlar anadolu takýmýnda bile 11 oynayamaz.bazýlarýnýz diyorki kadro mükemmel,ne mükemmeli,bakasetas.uðurcan,bartra yý çýkar bu takým ilk 10 mücadelesi verir

objek
13.09.2022, 18:51
Salt olarak ne yönetim, ne hoca, ne yıldız futbolcu, ne de toplam kadro kalitesi ve ne de sistem tek başına ve birlikte çok şey iifade etmeyebiliyor.
bunların hepsi ile birlikte ve bence bunlardan daha önemlisi, kim düşünce düştüğünden ders alıp, en çabuk toparlanıp yarışa devam edebiliyorsa, kim her tökezlediğinde yarışı kaybettim demiyorsa, ders alıp daha iyiysini yapmaya çalışıp, inancını ve coşkusunu kaybetmezse, o kazanır.

şu anda zor gibi gözükse de umarım geçen sene olduğu gibi, tökezlesekte düştüğümüz yerden ayağa kalkıp,silkinip , hatalardan da ders alıp daha güçlü koşup sonuca ulaşabiliriz.

Gecen sezon gs ve bjk tokezledi ama dogrulamadan ligi bitirdiler sb,de tokezledi ama ligi olasi en iyi yerde bitirdiler su anda kaybedilmis bir sey yok bir sekilde duzluge cikariz ancak buradaki mesele sifirlanip dibi gordukten sonrami duzelecegiz yoksa lige havlu atmadanmi olacak?
Hamsikde dahil orta sahamizda kesinlikle klasik. 6-8 mumarali oyuncumuz yok futbol her gecen gun hizlaniyor artik gostere gostere pas atma devri bitti seri verkaclar seri dokunuslar devrindeyiz dun aksam demek istedigim ornegi ajaxta yetismis naci verdi o pasi naci once kontrol etse pozisyon kacmis oluyor

ozzy!
13.09.2022, 19:00
Berat siopisle mac kazanan takimin bu dususu sadece kadro ile aciklanamaz. Hoca formsuz. Gecen dene ne kadar planlý isek bu sene tam tersi. Plansiz sacma sapan transferler yaptik. Sampiyon takimdan 8 oyuncu degismez. Degisirden sifirdan baslarsin boyle.

avci 2 senelik eklemelerle sampiyon oldu takim ezbere oynadigi icin kotu oynasak bile kazandik. Su an herkes deli bas gibi kimin ne yaptigi belli degil.

Hoca formsuz, ikinci yariya kadar 7 8 puan bandinda geri kalsak belki ondan sonra düzene bineriz.

kayl
13.09.2022, 19:43
Berat siopisle mac kazanan takimin bu dususu sadece kadro ile aciklanamaz. Hoca formsuz. Gecen dene ne kadar planlý isek bu sene tam tersi. Plansiz sacma sapan transferler yaptik. Sampiyon takimdan 8 oyuncu degismez. Degisirden sifirdan baslarsin boyle.

avci 2 senelik eklemelerle sampiyon oldu takim ezbere oynadigi icin kotu oynasak bile kazandik. Su an herkes deli bas gibi kimin ne yaptigi belli degil.

Hoca formsuz, ikinci yariya kadar 7 8 puan bandinda geri kalsak belki ondan sonra düzene bineriz.

Hocanýn önce kendini resetkemesi lazým geçen yýl antalya ya yenildik herkes trabzon sürekli puan kaybeder dedi .. hatay macinda berat dorukhan siopis kanatta baka ve djaniny le ilerde cornelius hatayi ilk yarýda çökertti k siopis yerine hamsik vardý .. orta sahayi kalabalýk tutup siopis dogucan önünde hamsik baka umut gomez yapabiliriz hamsik i 10 numarada kullanýp geriye kosturmadan baka yi da serbest oyuncu gibi kullanabiliriz yada djanini umut gomez yapýp siopis gbamin önünde baja yaoabiliriz

samatyaboy
13.09.2022, 20:58
kayl

Dediðin gibi orta sahayý kalabalýk tutarsak, en azýndan erken gol yemeyi önleyebiliriz.Erken gol yemek maçýn gidiþatýný ve oyuncularýn mental açýdan eksiye düþmesine neden oluyor.

Dünde üstünde durduðum gibi;Bartra ayaklarý çok iyi ama güven veren bir stoper deðil.Ýlk maçýndan beri fikrim deðiþmedi, bu saatten sonra da deðiþmez.

Devreye kadar deðil ama Dünya Kupasý’na kadar farký belli seviyede tutmak lazým.Dünya Kupasý arasý ilaç gibi gelicek.

nakzo
13.09.2022, 21:08
Dogucan siopis
Baka
YADA
Hamsik siopis
Yusuf
Bu formasyon takýmý düzlüðe çýkaracaktýr.

objek
13.09.2022, 21:09
kayl

Dediðin gibi orta sahayý kalabalýk tutarsak, en azýndan erken gol yemeyi önleyebiliriz.Erken gol yemek maçýn gidiþatýný ve oyuncularýn mental açýdan eksiye düþmesine neden oluyor.

Dünde üstünde durduðum gibi;Bartra ayaklarý çok iyi ama güven veren bir stoper deðil.Ýlk maçýndan beri fikrim deðiþmedi, bu saatten sonra da deðiþmez.

Devreye kadar deðil ama Dünya Kupasý’na kadar farký belli seviyede tutmak lazým.Dünya Kupasý arasý ilaç gibi gelicek.

Dunya kupasi arasi derken bu sure her takim icinmi yoksa bizemi ilac gibi gelecek?

kayl
13.09.2022, 21:12
kayl

Dunya kupasi arasina kadar 8 mac var en inemlisi bu hafta antep mutlaka kazanmamiz lazim.. antep en son umraniye macinda rezaletti ondan oncede gs macinda 10 kisilik takima tonla pozisyon verdi hicbisekilde affi olmayan mac milli ara sonrasi kayseri maci var deplasman kayseri hic transfr yapamadi... sonrasinda kasimpasa fb ve gs nin elini kolunu sallayarak yendigi 3 takim 9 puan yapamazsak zaten gecmis olsun

nakzo
13.09.2022, 21:13
Dunya kupasi arasi derken bu sure her takim icinmi yoksa bizemi ilac gibi gelecek?

Formda takýmlarý bu süre aþagý ceker

objek
13.09.2022, 21:15
Dogucan siopis
Baka
YADA
Hamsik siopis
Yusuf
Bu formasyon takýmý düzlüðe çýkaracaktýr.

Ilk yari bs bjk fb bu maclardan saglam cikarsak takim havasini ve ruhunu tekrar kazanmis oluruz

kayl
13.09.2022, 21:21
Bir oyun ve oyuncu grubunu oturtmamiz lazim bu takimla oas oyunu oynayamiyiruz kotuyuz takim cok temposuz o zaman tempolu oyunculari tercih etmeliyiz siopis ve dogucan bakanin arkasýnda önde djanini umut gomez le pres ve alan daraltabiliriz yeni bir þeyler denemek lazým... yada siopis gbamin önünde hamsik... djanini gomez umut olabilir 3 hareketli oyuncu arkada hamsik pas kanallarýný bulabilir... iki on libero þart delik deþik olduk

objek
13.09.2022, 21:22
Formda takýmlarý bu süre aþagý ceker

Kagit uzerinde b.sehir formda gozukuyor gs ve fb daha ideal 11, lerini bulmus degil

kayl
13.09.2022, 21:26
Biz olamýyorsakk basaksehir olsun fb ve gs sampiyonluk için 3 katý para harcadi

nakzo
13.09.2022, 21:28
Ilk yari bs bjk fb bu maclardan saglam cikarsak takim havasini ve ruhunu tekrar kazanmis oluruz

Tekrar diyorum bakýn bizim taraftarýmýz Trabzonsporu Real madrid sanýyor DEÐILIZ.Benim yaþým 40 7 yaþýndan beri bu takýmý takip ederim eksiksiz ...Star tv ilk çýktýðýnda kahvede uydudan seyrederdik maçlarý.33 yýllýk taraftarlýk hayatýmda Urban breamsýn 90 yýllrýn ilk yarýsýnda Trabzonspora oynattýðý futbol kadar iyi ve zevkli bir futbol izlemedim süratli kanatlarda çabuk ve gole dönük harika bir futbol þimdi bu taraftara genç nesile izletsen bayýlýr hatta bir bjk maçý sonra tv muhabiri feyyaza maçý soruyor feyyaz uçar Trabzonspor Avrupa futbolu oynuyor demisti kendi þampiyon olan takýmýný övmeden..Ama gel gelim o takýmýn en iyi derecesi 4.cülük 3.cülük 1 tane Türkiye kupasý demekki böyle bir futbolla þampiyon olunmuyor ha o zaman stad ful hakemlerde Trabzonda Trabzonspordan korkuyordu seyirci cehenneme çeviriyordu stadý bunuda dip not söyleyeyim .Demem o ki gerçekci olacaksýn bu kadro hucum oynayamaz bunu kabul edecegiz etmezsek rezil oluruz bukadar basit defans oynayacaz tek gollü galibiyetlerle öz güvenimiz geri gelecek.

nakzo
13.09.2022, 21:29
Biz olamýyorsakk basaksehir olsun fb ve gs sampiyonluk için 3 katý para harcadi

basaksehir benim favorim emre iyi hoca severiz sevmeyiz iyiye iyi derim gercekci futbol oynatýyor netice futbolu .

Doðukan Uçan
13.09.2022, 21:43
cumhuriyetin 100.yýlýnda baþakþehiri þampiyon yapmazlar önümüzdeki sene üstüne seçim var bide iyi düþünün ince iþleri burasý türkiye.

isterse 15 puan önde olsun yine bir erzurum deplasmaný dönüþü fatih terim'in 8 de kapanýr 18 de sözü gibi beyan verir elinden alýrlar.

samatyaboy
13.09.2022, 22:00

Diðer takýmlarý skim, tabii ki kendi takýmýmý düþünüyorum.

samatyaboy
13.09.2022, 22:03
Dunya kupasi arasina kadar 8 mac var en inemlisi bu hafta antep mutlaka kazanmamiz lazim.. antep en son umraniye macinda rezaletti ondan oncede gs macinda 10 kisilik takima tonla pozisyon verdi hicbisekilde affi olmayan mac milli ara sonrasi kayseri maci var deplasman kayseri hic transfr yapamadi... sonrasinda kasimpasa fb ve gs nin elini kolunu sallayarak yendigi 3 takim 9 puan yapamazsak zaten gecmis olsun

Ýçerde Antep’i en kötü zamanýmýzda bile yendik.
Deplasmanlarda berbat olduklarý gerçeðini de eklersek, handikaplý kazancaðýmýzý düþünüyorum.

objek
13.09.2022, 22:09
Tekrar diyorum bakın bizim taraftarımız Trabzonsporu Real madrid sanıyor DEĞILIZ.Benim yaşım 40 7 yaşından beri bu takımı takip ederim eksiksiz ...Star tv ilk çıktığında kahvede uydudan seyrederdik maçları.33 yıllık taraftarlık hayatımda Urban breamsın 90 yıllrın ilk yarısında Trabzonspora oynattığı futbol kadar iyi ve zevkli bir futbol izlemedim süratli kanatlarda çabuk ve gole dönük harika bir futbol şimdi bu taraftara genç nesile izletsen bayılır hatta bir bjk maçı sonra tv muhabiri feyyaza maçı soruyor feyyaz uçar Trabzonspor Avrupa futbolu oynuyor demisti kendi şampiyon olan takımını övmeden..Ama gel gelim o takımın en iyi derecesi 4.cülük 3.cülük 1 tane Türkiye kupası demekki böyle bir futbolla şampiyon olunmuyor ha o zaman stad ful hakemlerde Trabzonda Trabzonspordan korkuyordu seyirci cehenneme çeviriyordu stadı bunuda dip not söyleyeyim .Demem o ki gerçekci olacaksın bu kadro hucum oynayamaz bunu kabul edecegiz etmezsek rezil oluruz bukadar basit defans oynayacaz tek gollü galibiyetlerle öz güvenimiz geri gelecek.

Gecen sezon bizim takimin fizik gucu ve oyuncularin atletik yapisinda eksiklikler oldugu herkesce malumdu yeni sezonda orta sahaya oyunu iki yonlu oynayacak gercek 6–8 numara oyuncu alamadik alinanlarda maglubiyeti kabul etmeyen savasci oyuncu goruntusu vermedi diyer taraftan anadolu takimlarinda oynayan afrikali oyuncularin cogusu 100 metreyi 11 saniye altinda kosacak kadar suratli bizdekiler bayagi agir kaliyorlar

objek
13.09.2022, 22:14
Diðer takýmlarý skim, tabii ki kendi takýmýmý düþünüyorum.

Diyer takimlari dusunen yokta rakip olduklari icin hesaba katiyoruz!

Kadir Aydýn
13.09.2022, 23:52
þikeciler þu son iki günde yaptiklari girgiri son 10 yilda yapamamislardir.

sizin de siraniz gelecek amk evlatlari.

samatyaboy
14.09.2022, 01:26
Diyer takimlari dusunen yokta rakip olduklari icin hesaba katiyoruz!

O kadar inceye gerek yok, biz futbolumuzu oturtalým gerisine bakarýz :yattara:

HOPA'LI TS'LÝ
14.09.2022, 07:25
Naci Ünüvar'ýn Umut'a yaptýðý asist çok klastý.

Naci az bir süre oynasa da fena deðildi gibi

Lahtimi'ye hiç þans vermiyor, OYNATMAYACAKSAN niye aldýn o zaman AA

Gbamin son 2 maç çok kötüydü.

HOPA'LI TS'LÝ
14.09.2022, 07:26
þikeciler þu son iki günde yaptiklari girgiri son 10 yilda yapamamislardir.

sizin de siraniz gelecek amk evlatlari.

Antalya ve Adana'da geriden gelip skora ortak olduk.

Yazýk oldu oralarda kaybedilen 2 puana

Kadýköy'de þikebahçe'ye koymak farz oldu.

BJK, GS ve Baþakþehir onlara yedirmez, sevinsin ezikler

Ýnþallah Konya'nýn da altýnda kalýrlar.

HOPA'LI TS'LÝ
14.09.2022, 08:09
Trabzon'lu Samet'in gol sonrasý iki eliyle yaptýðý abartýlý sevinç hareketlerini yakýþtýramadým. Yahu senin memleketinin takýmý, bu ne hýrs? TS seni beðenmeyip almadý diye mi bu hareketler

N'Diyae bile bize sadece 1 yýl ekmek yemesine raðmen attýðý gol sonrasý 2 elini kaldýrdý ve sevinmedi.

Ahlaklý ve vefalý olmak bunu gerektirir. Teþekkürler N'Diyae

Þunu 2 senedir gördük ki, bize bizden baþka dost yok. Zamaný geldiðinde tüm Anadolu takýmlarýna acýmayalým, kümeye yollayalým.

Bende merhamet ve empati kalmadý bu ligde bize yapýlan haksýzlýklardan dolayý

cakalkerem
14.09.2022, 09:44
enteresandýr bize gelen köpek gibi oynuyor diyoruz da..

adamlar iyi oynamýyor bizde birþey yok gibime gelmeye baþladý...
Antalya bizi yendi þampiyon olmuþlar kadar sevindiler kaldýki geçen sezon dýþarda bizi yenen evimizde çok zorlandýðýmýz bir takým Antalya spor o günden sonra dikiþ tutmadý..Beter olsunlar...

biz de sýkýntý var..Yavas oynuyoruz ne hikmetse..
Hala bir takým oturtamadý Hoca...
asýkýntýlar var belli de bakalým yumurtadan ne çýkacak

UÐUR DURTAÞ
14.09.2022, 10:22
Ömür kötü,
bakasetas kötü
bardi kötü
eren kötü
larsen kötü
terezege kötü deðil adam HÝÇ yok sahada.

hemsini anlarým da
uðurcan seni anlamakta zorluk çekiyorum.

ne oldu sana?
rakip 50 metreden duran top frikik kazanýr baraj kurdurmamaný anlarým.
be güzel kardeþim 30.mt den baraj kurdurmamak ne demek?
hadi sen kurdurmadýn senin kaleci antrenörün demi uyarmaz(haluk göngör)
sadece bumu maç içerisinde ayaðýndaki tüm toplarý rakibe attý
yada taça attý
uðurcan iyi kaleci ama ayaklarýnýn iyi olduðunu iyi kullandýðýný düþünmüyorum.
her ayaðýna top geldiðinde her zaman korkan biriyim.
ama özellikle ayaklarý iyimiþ gibi devamlý kaleciye pas atýlýyor

kaptan bu maçtaki performansýn hayal kýrýklýðý yarattý bizlerde
lütfen sen takýmýn kaptanýsýn sen böyle yaparsan....

UÐUR DURTAÞ
14.09.2022, 10:39
Ulan Terezege

sen benim dikkatimi 05 mayýs 2018 tarihinde çekmiþtin.

sahamýzda bizi 5-2 yendiðiniz maçta

5 golün içindeki kiþi sendin.

3 tane asist yaptýrdýk

2 tane gol attýn

hemde biri trivela ile

ulan þimdi ne oldu sana

niçin oynamýyorsun?

niçin mücadele etmiyorsun

derdin ne senin

seni tanýmasak bilmesek

nasýl aistler nasýl goller attýðý bilmiyormuyuz

tabiki biliyoruz.

þundan eminim çok þey yapmak istiyorsun

ama bir b... yapmýyorsun

o kadar formsuz o kadar isteksiz,o kadar güçsüz sün ki

boþ kaleye attýðýn gol bile az kalsýn dýþarý çýkacaktý

böyle oynamaya devam edersen ýslýk seslerini duymaya yakýnsýn bilgin ola

alkýþ seslerini duymak da elinde bunu da bilesin.

Onur Akyüz
14.09.2022, 10:45
Her þey tamam da hem antalya maçý hem ads maçý 10.dakikalarda 30-35 metreden golleri yiyip geri düþtük. Bu takým 0-0’ý iyi oynuyordu böyle olmayacak golleri yiyip geri düþmrk takýmý ciddi anlamda bozuyor. Geri dönmek için bütün sistem daðýlýyor.

Bu vesile ile bu uzaktan olmayacak golleri yiyen kaledeki þahýsa yazýklar olsun diyorum tekrar.

AntiÞike
14.09.2022, 11:05
Trabzon'lu Samet'in gol sonrasý iki eliyle yaptýðý abartýlý sevinç hareketlerini yakýþtýramadým. Yahu senin memleketinin takýmý, bu ne hýrs? TS seni beðenmeyip almadý diye mi bu hareketler

N'Diyae bile bize sadece 1 yýl ekmek yemesine raðmen attýðý gol sonrasý 2 elini kaldýrdý ve sevinmedi.

Ahlaklý ve vefalý olmak bunu gerektirir. Teþekkürler N'Diyae

Þunu 2 senedir gördük ki, bize bizden baþka dost yok. Zamaný geldiðinde tüm Anadolu takýmlarýna acýmayalým, kümeye yollayalým.

Bende merhamet ve empati kalmadý bu ligde bize yapýlan haksýzlýklardan dolayý

Adamýn bizde oynadýðýný bile nerdeyse hatýrlamýycaktým. o kadar kýsa süre oynayýp, gol atýnca sevinç gösterisi yapmayan Ndiyae ye helal olsun.

Ulan hýrbo, topunu oyna, canýný diþine tak, hayatýnýn futbolunu da oyna, golünü de at. Trabzonlusun neden maça asýlýyosun diyen de þerefsizdir.
hadi son saniye gol de attýn. sevin de.
ama ne o öyle kýçýný baþýný yýrtarcasýna sevinmek?? sittinsene þu klübün kapýsýnýn içine girmesin, hadsiz.

HOPA'LI TS'LÝ
14.09.2022, 11:56
Ulan Terezege

sen benim dikkatimi 05 mayýs 2018 tarihinde çekmiþtin.

sahamýzda bizi 5-2 yendiðiniz maçta

5 golün içindeki kiþi sendin.

3 tane asist yaptýrdýk

2 tane gol attýn

hemde biri trivela ile

ulan þimdi ne oldu sana

niçin oynamýyorsun?

niçin mücadele etmiyorsun

derdin ne senin

seni tanýmasak bilmesek

nasýl aistler nasýl goller attýðý bilmiyormuyuz

tabiki biliyoruz.

þundan eminim çok þey yapmak istiyorsun

ama bir b... yapmýyorsun

o kadar formsuz o kadar isteksiz,o kadar güçsüz sün ki

boþ kaleye attýðýn gol bile az kalsýn dýþarý çýkacaktý

böyle oynamaya devam edersen ýslýk seslerini duymaya yakýnsýn bilgin ola

alkýþ seslerini duymak da elinde bunu da bilesin.

Büyük beklentim vardý Trezege senden
6 maçtýr hayal kýrýklýðý oldun Trezege benden

AntiÞike
14.09.2022, 11:56
Baþkaným;
Geçen sene yaptýklarýnýz yapmadýklarýnýz ne kadar doðruysa ve þampiyonlukta payýnýz ne kadar büyük krediniz ne kadar çok olsa da bu sene yapýlan yanlýþlar yapýlamayan doðrular var. Tabiiki kolay bir þey deðil, kendinize göre bir çok nedeni vardýr ;
ancak geçen seneki gibi transfer çok daha önce tamamlanabilse,
8-10 adam deðil sadece eksik bölgelere 1. kalite adam alýnsa,
her sene 5-6 tane alýnýp hiç denenemeden yollanan gençler yerine 2 tane adam alýnsa
kaç senedir þu sakatlýklardan belimiz doðrulmadý. hemen hemen hiç birisi de darbeye baðlý sakatlýk deðil, þu saðlýk ve fizyoterapist ekibi bi sorgulasanýz, diyorum mesela..

AntiÞike
14.09.2022, 11:58
Hocam,
Bazýlarýnýn dediði gibi eðrisi doðrusuna denk geldi, geçen sene Ýst takýmlarý çok kötüydü de þampiyon olduk söylemlerine katýlmýyorum. Alnýmýzýn teriyle hak ederek, açýk ara nerdeyse martta þampiyonluðu garantiledik. bundaki en büyük etkenlerden biri de sendin. Allah razý olsun. Yerin baþka
Ancak hem gönderdiklerin hem yerine aldýklarýn hem de söylemlerinle bu sene farklý bir oyun oynayacaðýný düþündürdün. Duraðan deðil daha hareketli ve hücum aðýrlýklý. Ancak geçen seneki gibi durarak oynuyoruz. üstelik o oyuna uygun Waka yý gönderdin. madem öyle waka kalsaydý (çok sevsem de bana göre de gitmesi doðruydu)
ama eren visca, trezeguet i alýp yine durarak ayaða pasla neden oynuyoruz anlayabilmiþ deðilim. Eðer bunu sen istiyorsan, bana göre bu profile uygun adam olmadýðý için bu durum kötü. Eðer yok sen bunu istemiyosan da sahada bu oyun oynanýyosa o çok daha kötü!
Nerede geçen seneki rakip analizleri, geçen sene rakibin her önemli noktasýna önlem almalar, b-c planlarý. yavaþ ayaða pas oynasakta sakin oyun, pozisyon vermeyen , kendinden emin ve son dakika da olsa atarýz inançlý oyun. Geçen sene önemli olan þampiyon olmaktý, þampiyon olmanýn yolu, baskýlý- hücüum oyunundan deðil, bu yolan geçiyor dedin. Ýnandýk kazandýk. Ama bu sene farklý oynayacaðýz dedin, farklýyý geçtim geçen senden çok daha yavaþ oyunuyoruz. Hocam çok yavaþ oynuyoruz çok. .. çok yavaþ top çeviriyoruz ve ataða çýkýyoruz. Bu yavaþlýkta nasýl gol atacaðýz. Wakaa gibi sihirbaz yok ki her defasýnda þapkadan öküz çýkarsýn. Takým fiziksel olarak yerlerde.. Maçlara konsantre olup iyi baþlayamýyoruz. Hep 1-0, 2-0 geride baþlýyoruz.. olur dab ir þekilde geri dönsek, sonunu getiremiyoruzç.
Hadi basmýyoruz, hücum yapmýyoruz diyelim .ama geçen seneki gibi defansta yapamýyoruz. . geçen sene çok önem verdiðin geçiþten pozisyon vermemenin bu sene tillahýný yapýyoruz. Geçiþ oyunundan gol yemede üzerimize yok. Bunu bu yarým aklýmla ben görüyorum. Sen görmüyor musun hadsizliðini yapmýyacaðým. Ama Söylesene bize hocam Takým niye oynamýyor???

AntiÞike
14.09.2022, 11:59
Sevgili Trabzonsoprlu Futbolcular.
Bu takýmýmý siz resmi olarak 38 sonra þampiyon yaptýnýz Trabzonspor tarihine geçtiniz. Yeriniz her zaman çok farklý. Ancak bu seneki bu anlamsýz uyuþukluk, vurdumduymazlýk, býkkýnlýk, bezginlik nedir anlaþýlýr gibi deðil? Tmm þampiyon olduk. Çok güzel ama hayat devam ediyor. Birkaç takviye ile bir kaç sene ligi domine edebilecekken bu vaziyeti anlamak mümkün deðil.
Özellkle Yerli ve yerlinin yerlisi oyuncular; evet, trabzonsporun geleceðisiniz gözbebeðisiniz Avrupa ya gitmek istiyorsanýz hakkýnýz. Ancak anlaþýldýðý kadarýyla klübe gelen doðru dürüst taklif yok. Napalým yok parasýna mý verelim gidin.
Evet maaþ dengesizliði var, bu düzeltilmeli .ancak yakýn zamanda bir düzeltme de yapýldý zaten. Fakat takýmýn yýldýzý da olsanýz, hamsik in, Gomez in veya bir baþkasýnýn istediði maaþý istemeniz hiç gerçekçi deðil. Türkiye de hiçbir takýmýn alt yapý oyuncusu yýldýz bile olsa takýmdaki yabancý yýldýzlar kadar para alamaz. Seni Trabzonspor var etti, vefa borcun var. Kimse bedavaya oyna demiyor ancak diðer takýmlardaki alt yapý oyuncularý ayarýnda alýyorsan çok fazla söyleyecek bir þeyin olmamalý. Kaldý ki maaþýnýn artmasýný istersin, avrupaya gitmek istersin , bunu açýkça beyan da edebilirsin, ANCAAAKK, bunlarýn hiç birisi sahada varýný yoðunu takýma vermene, terinin son damlasýna kadar mücadele etmene engel olmamalý. OLAMAZ!.. inanmak istemiyorum ama içinizden bu þekilde en ufak bir hissiyat varsa, her þeye raðmen yeteneðine inandýðým Abdüþ sen de, Çok beðendiðim Uðurcan sen de, Bu takýma ihanet edemezsiniz. Öyle veya böyle gidene kadar sahaya çýkýnca sonuna kadar mücadele edeceksiniz. Klüp size doðru dürüst maaþ artýþý yapacak. Siz de klübün kabul edebileceði bir teklif getirirseniz istediðiniz yere gidebilirsiniz. Ama burada olduðunuz zaman herkesten çok bütün benliðinizi sahaya yansýtmanýz lazým. lütfen bu özveriyi gösterin

HOPA'LI TS'LÝ
14.09.2022, 12:00
Adamýn bizde oynadýðýný bile nerdeyse hatýrlamýycaktým. o kadar kýsa süre oynayýp, gol atýnca sevinç gösterisi yapmayan Ndiyae ye helal olsun.

Ulan hýrbo, topunu oyna, canýný diþine tak, hayatýnýn futbolunu da oyna, golünü de at. Trabzonlusun neden maça asýlýyosun diyen de þerefsizdir.
hadi son saniye gol de attýn. sevin de.
ama ne o öyle kýçýný baþýný yýrtarcasýna sevinmek?? sittinsene þu klübün kapýsýnýn içine girmesin, hadsiz.

Ne güzel yazmýþsýn son cümleyi, teþekkür ederim.

Ekmek yediðin takýma tabi ki hizmet et, mücadele et, gol de at ama o golden sonra insaný irrite eden, abartýlý sevinç hareketlerini hazmedemiyorum. Ne o iki elini havaya kaldýrýp sesinizi kesin gibilerinden hareketler, ayýp ayýp

Samet Akaydýn bir gün takýmsýz kalsa bile Trabzonspor kulübünün kapýsýna bile yaklaþmamalý

Rövanþta Samet her topu ayaðýna aldýðýnda ýslýk yaðmuruna tutalým, aklýný alalým. Sinirim geçmedi.

AntiÞike
14.09.2022, 12:00
Sevgili Trabzonspor taraftarý,
Trabzonspor sevgisini tüm isim, grup, zümre, taraftan üstün tutan gerçek taraftara sesleniyorum.
Gerçekten radikal deðiþiklikler yapmak bu aþamada takýma faydalý olur , takýmýn geleceði ve istikbali için bu þart, diye düþünüyorsanýz hakaret olmadan fikirlerinizi açýkça beyan edin, göremeyenleri de aydýnlatýn. Ýnsanlar fikirlerinizden feyz alsýnlar. Yapýcý eleþtirilerle deðiþimin gerekçelerini mantýklý tutarlý bilimsel gerçeklerle açýklayýn. Baþkalarý ve Trabzon düþmanlarý gibi, sadece kaos olsun da ne olursa olsun diye ameliyat isteyen tarafta olmayýn.
Her þeye raðmen bugünden itibaren bile doðru hamleler yapýlmaya baþlarsa, kaybedilmiþ hiçbir þey yok. Hem lig hem Avrupa liginde ilerleyebiliriz. Yeterki, sorunlarý görelimi doðru tespit edelim gerekli çözümler için doðru aksiyonlarý doðru zamanda alalým. Ve eleþtirirken yakýp yýkmayalým, yýkmak için deðil daha iyi olmak için eleþtiri yapýp doðruyu gösterelim.
Zaten düþememizi kötü olmamýzý isteyen o kadar çok cenah varki ,içerden düþman üretmeye hiç gerek yok.

halilaziz61
14.09.2022, 12:09
Sevgili Trabzonspor taraftarý,
Trabzonspor sevgisini tüm isim, grup, zümre, taraftan üstün tutan gerçek taraftara sesleniyorum.
Gerçekten radikal deðiþiklikler yapmak bu aþamada takýma faydalý olur , takýmýn geleceði ve istikbali için bu þart, diye düþünüyorsanýz hakaret olmadan fikirlerinizi açýkça beyan edin, göremeyenleri de aydýnlatýn. Ýnsanlar fikirlerinizden feyz alsýnlar. Yapýcý eleþtirilerle deðiþimin gerekçelerini mantýklý tutarlý bilimsel gerçeklerle açýklayýn. Baþkalarý ve Trabzon düþmanlarý gibi, sadece kaos olsun da ne olursa olsun diye ameliyat isteyen tarafta olmayýn.
Her þeye raðmen bugünden itibaren bile doðru hamleler yapýlmaya baþlarsa, kaybedilmiþ hiçbir þey yok. Hem lig hem Avrupa liginde ilerleyebiliriz. Yeterki, sorunlarý görelimi doðru tespit edelim gerekli çözümler için doðru aksiyonlarý doðru zamanda alalým. Ve eleþtirirken yakýp yýkmayalým, yýkmak için deðil daha iyi olmak için eleþtiri yapýp doðruyu gösterelim.
Zaten düþememizi kötü olmamýzý isteyen o kadar çok cenah varki ,içerden düþman üretmeye hiç gerek yok.

+1967 ������

HOPA'LI TS'LÝ
14.09.2022, 16:21
Deðerli dostlar,

Bir Trabzonspor'lu kardeþim uyardý beni

Samet maçtan önce Adana'lýlarýn "Samet bu maçý satacak" demesi üzerine golden sonra o hareketi Adana Demir tribünlerine tepki olarak yaptýðýný söyledi.

Eðer böyleyse Samet'e kýzmam. Hakkýný helal et Samet Akaydýn

kaçarava
15.09.2022, 00:07
Ýstatistiklere bakýyorum. Takým hava topu kazanamýyor. Maç izlerken de seken toplarý alamýyoruz bunu görüyorum. Kafa olsun, baþka türlü olsun sahipsiz kalan toplarý alamýyoruz. Gbamin bile geldiðinden beri hava topu kazanamadý galiba. Ýkili mücadeler de berbat. Oyun bir yerden sonra düelloya dönüyor hepsini kaybediyoruz. Siopis ve Dorukhan'ýn korakordaki baþarýlarýný ve kanat oyuncularýnýn birebirde üstünlüklerini arýyoruz. Yusuf Yazýcý, Bardhi, hýrslý olsa da Bakasetas ikili mücadelelerde kaybettiðinden fazlasýný alamaz genelde. Abdülkadir 8 mücadelenin 7sini kazanmýþ ama o da genelde kaybediyor.

Hocaya bugün bu soruldu. Biz oyunu ikili mücadele üstünden kurmuyoruza getirdi lafý ama oyununu yansýtamayýnca rakip seni oraya çekiyor ama. Ona hazýr olman lazým.

Nazim Can
15.09.2022, 01:41
Her þey tamam da hem antalya maçý hem ads maçý 10.dakikalarda 30-35 metreden golleri yiyip geri düþtük. Bu takým 0-0’ý iyi oynuyordu böyle olmayacak golleri yiyip geri düþmrk takýmý ciddi anlamda bozuyor. Geri dönmek için bütün sistem daðýlýyor.

Bu vesile ile bu uzaktan olmayacak golleri yiyen kaledeki þahýsa yazýklar olsun diyorum tekrar.

Bu sezon nerdeyse her mac ilk golu ucuzca biz yicez, sakatlýklar, cezalilar, formsuzluklar, direkten dönen top rekoru falan hepsini bu sene yaþayacaðýz. Futbol þansý yanýmýzda hiç olmucak.

Murat GENEL
15.09.2022, 07:37
Antalya ve Adana deðil.Kopenhag,Ferencvaros,Adana,Antalya maçlarý baþýnda sürekli gol yedik.bunu oyuncuya hem de kaleciye baðlamak suçlu aramak.her golde farklý isimlerin hatasý var.Sorunun bireysel olmadýðýný kabul edersek belki çözümde daha kolay olur

HOPA'LI TS'LÝ
15.09.2022, 07:40
Bu sezon nerdeyse her mac ilk golu ucuzca biz yicez, sakatlýklar, cezalilar, formsuzluklar, direkten dönen top rekoru falan hepsini bu sene yaþayacaðýz. Futbol þansý yanýmýzda hiç olmucak.

Tetikçi hakemleri de ekle

Bizi doðrayanlarý atýyorlar hep

Mete, Volkan, Arda...

Onur Akyüz
15.09.2022, 10:15
Antalya ve Adana deðil.Kopenhag,Ferencvaros,Adana,Antalya maçlarý baþýnda sürekli gol yedik.bunu oyuncuya hem de kaleciye baðlamak suçlu aramak.her golde farklý isimlerin hatasý var.Sorunun bireysel olmadýðýný kabul edersek belki çözümde daha kolay olur
Antalya ve Adana’yý direkt oyuncuya baðlayabiliriz. 35 metreden gol yemek için baþka hata yapýlmasýna gerek yok ki tamamen konsantrasyon bozukluðu nedeniyle olan goller.

Tabi problemin daha geniþ kapsamlý olduðuna da katýlýyorum.