Orijinalini görmek için tıklayınız : UEFA Avrupa Ligi H Grubu (I) | Ferencvaros 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
HOPA'LI TS'Lİ
09.09.2022, 07:32
İlk Kopenhag maçı gibi maça adeta 1-0 yenik başlıyoruz.
Yetmiyor 10 kişi kalan takımdan 2. ve 3. golü yiyoruz.
En kötü berabere dönmeliydik.
Gruptan çıkma adına büyük yara aldık. Çok üzgün ve kızgınım.
Kötü futbol mart ayından beri bu takımın karakteristik özelligi olmuş. Futbolda her sonuç var. Dünkü maçı kazana bilirdik de. Fakat futboldan az çok anlayan kaç kişi lig bitimindeki futbola bakarak bu takimdan ŞL veya avrupa liginde başarı bekliyordu? Sahsen ben beklemiyordum. Karabağ bu takıma Macarıstanda ilk 10 dakikada top göstermedi ve golü buldu. Arkasından 2 gol daha buldu. 160 milyon avroluk kadron ola bilir, gayet de iyi kadromuz var fakat oyun karakterin yoksa hic bir işe yaramz.
Avcı ile bundan sonrası zaman kaybıdır.
Tek hücum opsiyonu wakaeme olan takımdık.Hoca pişmandır istemediğine.Takım savunmasına yardım etmiyormuş.Edenleride gördük.
talsuv61
09.09.2022, 07:51
Hızlı oynayan rakiplere karşı dağılıyoruz, ya hızlarını keseceksin yada sende hızlı oynayacaksın. Trezege bu arada çok yeteneksizmiş ofsayt golunde adam gibi vursa farklı şeyler yazacaktık. Taha da bu maçta kötüydü, ilk 2 gol çok basitti.
crixus_61
09.09.2022, 07:56
İlk yarıları hep çöpe atıyoruz Yeter artık be.
iso_4939
09.09.2022, 07:58
Kadro iyiyse teknik ekip oynatamiyor demektir hocam
Mustafa ÖZDEMİR
09.09.2022, 07:58
Bu temposuz oyunla ligede erken havlu atarız
Kötü futbol mart ayından beri bu takımın karakteristik özelligi olmuş. Futbolda her sonuç var. Dünkü maçı kazana bilirdik de. Fakat futboldan az çok anlayan kaç kişi lig bitimindeki futbola bakarak bu takimdan ŞL veya avrupa liginde başarı bekliyordu? Sahsen ben beklemiyordum. Karabağ bu takıma Macarıstanda ilk 10 dakikada top göstermedi ve golü buldu. Arkasından 2 gol daha buldu. 160 milyon avroluk kadron ola bilir, gayet de iyi kadromuz var fakat oyun karakterin yoksa hic bir işe yaramz.
Avcı zaman kaybı mıdır bilmiyorum. Avcı’nın başarısının temeli kesinlikle Uğurcan’dır. Başka kaleciyle şampiyon teknik direktör olamazdı. İlk cümle çok doğru bence. Geçen sene Konya maçında son kez top oynadık. Psikolojik olarak garantileyince yatışa geçtik. Hala düzeltilememesi de teknik direktör problemidir. Takımda, kadro içinde, futbolcular arasında ve teknik ekip için bu sorun halledilemezse daha çok üzülüyor oluruz. Anlaşılamayan ise o tarihten beri neden her şey çok iyi, biz iyi oynuyoruz gibi bir algı oluşturulmaya çalıştırılıyor. Saklanan bir şey mi var?
Takımın acemice hataları neden mesela? Neden sadece bizim takımda var? Oyuncular tedirgin mi? Nedir abi bu?
İçinde bulunduğumuz durumun oyuncu eksikliği veya kalitesi ile zerre ilgisi yok.
Ben 35 senedir durmadan Trabzonspor'u izlerim. Bazen tribünden bazen televizyondan...
Çok kötü Trabzonsporlar izledim. Küme düşmeye oynadığımız dönemler de dahil.
Bu kadar kötü hücum eden bir Trabzonspor ben hatırlamıyorum.
50 bin dolarlık Brezilyalılarla oynadığımız dönem dahil, bu kadar hücum kısırı bir takım asla olmadı Trabzonspor.
Son 6 aylık Trabzonspor, bu takımın tarihinin en kötü hücum eden takımı.
Gene şimdi YES'in falan ağzından bireysel hatadan yenen goller diye bir klişe dinliyorum.
Ben Gbamin'in topu kaptırmasını yargılamam.
Senin 6 numaran, rakip yarı sahanın ortasına kadar gelmişken, 10 kişilik rakibe karşı niye pas opsiyonu bulamayıp 3 rakibin arasında kalıyor.
Bunu tartışmayıp, Gbamin niye topu kaptırdı diye işi bireysel hataya indirgerseniz sorunun kaynağını göremezsiniz.
Takımın hiçbir sistemi yok. Yok yok.
Takımın takım halinde hareket kabiliyeti yok.
Bu kabiliyet olmadığı için etkili bir presimiz yok.
Etkili presimiz olmadığı için rakibi hataya zorlayacak hiçbir aksiyonumuz yok.
Etkili presi olmayan takımlar topu hızlı çevirirler, biz de o da yok!
95 dakikalık maçın 80 dakikasını 10 kişi oynamış rakibe karşı rakip 3. golü bulana dek organize bir baskı yapacak bir organizasyon yok.
Takım bireysel aksiyonlar dışında hiç birşey üretmemeye devam ediyor.
Hiç öyle takımda eksik varmış falan gibi saçmalamaya gerek yok!
Eldeki takım, rakibin rüyasında göremeyeceği kadar üst düzey bir takım.
Bak Hamsik bitmiş diye laflar geziyor yukarıda.
Hamsik bitmedi arkadaş. Yana ve geriye pas yapmak dışında pas opsiyonu oluşturacak bir organizasyon olmadığı için, adam derinlemesine olmayacak paslar atmaya çalışıyor.
Gbamin'in hatası da aslında Gbamin'in hatası değil.
Organizasyon hatası.
Bu senenin standart durumu devam etti. Nedir bu?
Rakip kendine gol gerektiği anlarda istediklerini yaptı, gollerini attı. 10 kişi iken dahil.
İş bittikten sonra da çekildi kenara.
Hoca sakın baskı kurduk falan diye kendini de bizi de kandırmaya kalkmasın.
Rakip skoru aldıktan sonra izin verdiği sürece baskı yapabiliyorsun.
Ortada net bir saha içi organizasyon bozukluğu var. Hem de bu kadar kaliteli bir kadroya rağmen.
Velhasıl, Abdullah Hoca gerekirse kendisine hücum aksiyonlarında uzman bir yardımcı Hoca alacak.
Bu kadar rezil hücum eden bir takım Trabzonspor tarihinde yok!
Bu mesaj arkalarda kalmasın. Gerekirse çıktısını alıp Abdullah hocaya yollayalım. Şuan takımı yönetenlerde ülkeyi yönetenler gibi. Ortada büyük sorunlar var ama bırakın çözmeyi henüz sorun olduğunu bile kabul etmiyorlar. Diğer yorumlarda yazıldığı gibi hoca oyunculara el frenini çektiriyor ve bize ilk geldiklerinde yapabildikleri çalımları, sıfıra inip orta kesmeyi, bindirmeyi bile yapamaz oluyorlar. Bu işin kadro kalitesi, sakatlık vs ile ilgisi yok. Amatör kümede bile daha fazla hücum aksiyonu deneniyordur. Hoca kendisi çözemiyorsa bir yardımcı bulup getirsin. Bu oyun 6 aydır düzelmiyor, kendi kendine de düzeleceği yok.
cakalkerem
09.09.2022, 08:06
Açıkcası dünkü kadroya baktığımda ilk kez yedek kulübesinin bu kadar zengin olduğunu gördük..Kaldı ki Dokukan ve Visca gibi 2 direk oyuncunda yok...
Ama maça başlama kadrosu yanlıştı.. Hoca ne hikmetse bu sene ilginç kadrolar kuruyor..
Şu anlaşıldı ki Abdulkadir bu takımın oyuncusun değil kesinlikle...
Basit hatalardan goller yedik..Acemice..
Stoperler uyudu resmen..
Ama orta saha yada ön liberon dirençli değilse adamlar orta sahayı Taksim meydanına çevirdiler....
Ama çok iyi takımız...
cakalkerem
09.09.2022, 08:07
hoca elinde dünyanın malzemesi var adam gibi kadro kur çık oynat takımı
HOPA'LI TS'Lİ
09.09.2022, 08:08
Hızlı oynayan rakiplere karşı dağılıyoruz, ya hızlarını keseceksin yada sende hızlı oynayacaksın. Trezege bu arada çok yeteneksizmiş ofsayt golunde adam gibi vursa farklı şeyler yazacaktık. Taha da bu maçta kötüydü, ilk 2 gol çok basitti.
2 maç iyi oynadı diye Taha'yı oynatan Abdullah Bey sorumlu
Uğurcan varsa böyle kritik bir maçta Uğurcan oynardı.
HOPA'LI TS'Lİ
09.09.2022, 08:09
hoca elinde dünyanın malzemesi var adam gibi kadro kur çık oynat takımı
Kopenhag ve Frençvaroş maçlarında çok yanlış kadro çıkarması mağlubiyetimizi kolaylaştırdı maalesef
Bu sezon kafayı yedi Hoca
Maç içinde çok panik, maç sonunda özgüvensiz açıklamalar vs...
Mehmet Fatih Yavuz
09.09.2022, 08:11
Bu takım kadroyu komple yenileyecek kadar kötü
Yahu bırakın Allah aşkına!
Takım komple yenilenecek kadar kötüymüş.
Açın bakın Başakşehir kimlerle ne top oynuyor.
Bırakın şu işi, lütfen.
Bu takım bu futbolu, hele hele 80 dakika 10 kişi oynayan zayıf bir rakibe karşı oynuyorsa Hoca'ya "hayırdır" denir.
Hiç kıvranmaya gerek yok.
tek suç hocanın ve gereğini yapamayan yönetimin.
Punisher-61
09.09.2022, 08:17
Trezegueye artik yedekte yerini almasi lazim... takima hicbir katkisi yok
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Emre bize teknik direktör olsaydı şuan şampiyonlar ligindeydik.
Haymatlos Han
09.09.2022, 08:27
Tazminata oynuyor, yönetim ve hoca fetişistleri acil desteğe gelin (!)
atillati
09.09.2022, 08:27
Valla isteyen istediğini söyleyebilir, kötü taraftar da ilan edilebilirim ama Abdullah Hoca vadesini doldurdu. Bu takıma bu sistem olmuyor Abdullah Hoca'nın da sistemini değiştirmeye niyeti yok ben 90 dk 10 kişi kalan macar takımından 3 gol yiyemem kardeşim. Nerede senin imajın iyice makaraya aldılar bizi yeter.
HOPA'LI TS'Lİ
09.09.2022, 08:29
2 yıl da uzattılar dün
Tazminatını da söke söke alır giderken
İ. SARAL
09.09.2022, 08:30
Hahaha hangi takımla oynasak beraberlik çok iyi olur diyirsun �� totem mi yapıyorsun anlamadimki
:)
serdaracıl
09.09.2022, 08:30
Gayet iyi mi kadromuz var. Takım leş atıyor. Adam kalenin önündeki topu içeri vurmaktan aciz. Önce teşhisi doğru koyalım. Sonra hocayı konuşuruz.
Haymatlos Han
09.09.2022, 08:31
Takım top oynamıyor,sürekli yanlış kadro dizaynı ile çıkıyor diyoruz,eksikleri takviye yapılmıyor ama burada herkes bizi düşman bekliyor. Şampiyon takım gibi oynadığımız yok 2.devreden bu yana, adam hasbelkader şampiyon yaptı şimdide tazminat yükleniyor
serdaracıl
09.09.2022, 08:32
Ne zamandır buralarda yoktun. Çıktın mı saklandığın yerden
İ. SARAL
09.09.2022, 08:32
Ligdeki en iyi kadrolardan biri bizde. Milli araya kadar hoca takımı toparlamalı.
serdaracıl
09.09.2022, 08:33
Enis bardi mi iyi? Trezege mi? Kim iyi?
İ. SARAL
09.09.2022, 08:35
Hepsi iyi. Bu kaos ortamında, ne olduğu belli olmayan taktikte herkes kötü görünüyor.
İ. SARAL
09.09.2022, 08:36
Enis Bardhi firikikçi mesela ama frikikten hayatında golü olmayan Bakasetas topu adama bırakmıyor. Hoca bu tip ayrıntılara bile müdahale etmiyor.
Oğuz ZEYTİN
09.09.2022, 08:36
Rebrov'la rekabetçi bir takıma dönüşmüştü Ferencvaros. Onun zamanından kalan oyuncularla devam ediyorlar. Traore ve Knoester yeni gelmiş.
Kopenhag serisine yönetim, hoca ve oyuncular hazırlanmamıştı. Kayıp büyük olsa da oraya takılıp kalamayız. Ferencvaros'tan daha kaliteliyiz. Ancak ilk defa yan yana oynayacak oyuncularımız var. İnşallah kazanırız.
"Kadroyu koruduk" diyen yorumcular dinliyorum. Dün akşam yedi oyuncu yeniydi. Adamların iki...
Takımın zamana ihtiyacı var. İyi de, bu süre ne kadar?
Geçen sezon 38 lig maçında 36 farklı on birle başladık. Bu sene sakatlık, transfer vs. derken dokuz resmi maça da farklı on birle başladık.
iso_4939
09.09.2022, 08:39
Taha cok acemi 2 golude ugurcan yemezdi cizgiye muhurlenmis sanki ..
Trezeget derhal kesilmeli...
Ömür bu takimda ilk 11 olamaz..takim kalite diyorsan..
Demek sende bi sikinti var hocam..
Bardhi, Ömür, Bakasetas üclüsü ile baslamak intihar. Kagit üzerinde iyi oyuncular ama sahada...
1. Fizik gücleri inanilmaz düsük. Top kapamiyoruz.
2. Önde pres yapamiyorlar. Ömür biraz basiyor digerli hic basmiyor.
3. Adam eksiltmiyorlar. Bardhi biraz calim atiyor ama etkisiz kaliyor. Digerleri Saga sola oynuyor.
4. Kilit pas atmiyorlar. Bu hocanin taktigi oldugunu dusunuyorum. Aman riske girmeyelim havasindayiz. Ama asil riskli oyun bu. Kilit paslar ile en azindan tehlike yaratabiliriz. Ama arkada sacma sapan paslar ve top kayiplari kalemizde net pozisyonlara sebep oluyor. Yedigimiz goller hep böyle..
He birde kale bu cocugun hakkiydi..
https://www.transfermarkt.de/arda-akbulut/profil/spieler/347383
İ. SARAL
09.09.2022, 08:40
4-4-2 ye dönmek zorunda gibiyiz.
4-4-2 ye dönmek zorunda gibiyiz.
3 lü oynarsak olabilir.
...................Uğurcan
...........Bartra.....Hugo....Denswill
Larsen....Bakasetas...Gbamin.......Yazıcı......Ere n
...................Umut.......Gomez
En azından daha düzenli bir oyun olur. Bartri, Ömür, Mahmud u bir süre görmek istemiyorum
Kadro derinliğimiz iyileşti takviyelerle. Oyun sistemimizin defosu bizi madara ediyor bir aydır, paşa dayalı oyun oynuyoruz ama maçın başında geri düşünce rakip tam kapanıyor kilidi açamıyoruz hızlı hücumları da savuşturma başarısız olunca Kopenhag ve dün gece gibi sonuçlar kaçınılmaz oluyor. Geçen seneki en büyük avantajımiz gol yemiyorduk. Başta söylediğim gibi kadro derinliğimiz iyi duruma geldi moralleri yüksek tutmak lazım İstanbul lobisi guclense de aradan siyriacak kalitemiz var.
Enaldo61
09.09.2022, 08:52
Allaha emanet olun dostlar bir süre forumda olmayı düşünmüyorum moralim çok bozuk yazıklar olsun böyle takıma.
Sakin ol enaldo henüz yok n başındayız duzeltiriz ins gerçi bir emare yok ama düzelmeye dair umutsuzda olmaz
bizi kızdıran, öfke seline ve umutsuzluğa iten takımın iyi yaptığı bir şeyin olmaması. defansı iyi yapmıyoruz, hücumu iyi yapmıyoruz, effektif pas iyi yapmıyoruz, iyi koşmuyoruz, iyi mücadele etmiyoruz. fizik kondisyonumuzu verimli kullanamıyoruz. fiziksel, temaslı oyun oynayamıyoruz. ve işin kötüsü avcı sanki hiç sorun yokmuş gibi ne oyuna ne futbolculara müdahale ediyor. kophenag rövanş maçında ki oyun neyse bu maçta ki oyun anlayışı da aynıydı. yan pas geri pas yan pas. sonra çaresizce ve bilinçsizce yapılan ortalar. stoperlerin ve diğer oyuncuların kucağında kalan hucumcuların çaresizliği. bu oyunun ve bu rezil tablonun mimarı avcıdır. oyun bu kadar kötüyken iyi oynayan futbolcu olamaz. bakalım avcı bu rezalet oyun ve oyuncu performansının nedeninin kendisi olduğunu ne zaman anlayıp da çare üretecek
serdaracıl
09.09.2022, 08:59
Enis Bardhi firikikçi mesela ama frikikten hayatında golü olmayan Bakasetas topu adama bırakmıyor. Hoca bu tip ayrıntılara bile müdahale etmiyor.
Enis bardi frikikçi mi? Bize futbolcu lazım. Avcıya asıl bu yetersizleri takıma aldırdığı için kızıyorum
Geçen sene ligin en kanatları bizdeydi. Visca ve Tony. Kötü oynasalar bile bişiler yapıyorlardı. Saf yetenek bu işte.
bu sene ömür ve trezege var kanatlarda. Üretkenlik sıfır. Hoca bunu nasıl çözer bilemiyorum. Açıkcası bu kadar merkez oyuncusunun olduğu ve kanatların hiç çalışmadığı yerde hoca acilen sistem değiştirmeli.
4-1-2-1-2 baklava düZenine mi döner 3-5-2 mi yapar bilemem. Fakat Visca yokken takım çok ama çok kötü. Adam savunmaya gelip içeriyi kapatıyordu hem de hızlı hücumda doğru bitiriyordu.
adiloş bebe
09.09.2022, 09:04
Yalnız Taha'nın ilk golde %80, ikinci golde de %100 hatası var. Uğurcan biran önce sahalara döner umarım. Maxi Gomez-Umut işbirliği beni memnun etse de ben Yusuf Yazıcı'nın bu takıma neden alındığını inanın hala anlamadım. Elimizde 3 tane 10 numara orijinli futbolcu varken gittik birde buna Yusuf'u ekledik. Maalesef bu yıl Avrupa'da başarı bekliyordum ama o da zor gibi
Enes Ünal Kaya
09.09.2022, 09:05
11 kişiyken eksik yakalanıyorsun.
Hugo'nun elle oynadığı pozisyon kafasının sahada olmadığı anlamı taşıyor resmen.
Çalım atıp adam eksiltecek, top sürecek adam yok.
Atak yaparken maçın bitimine 10 saniye varken hakem bile yan pas yaptık diye maçı bitirdi. Helal olsun valla
Mehmet BAŞ
09.09.2022, 09:06
Bardhi ne yaptı hocam.
Trezeguet ?
Girdikten sonra ayakta durmaktan aciz Hamsik ?
Gol lazim diye aldığımı elinde tesbih eksik şekilde takılan Djaniny ?
Ömür için dediklerine katılıyorum orada sıkıntı yok ama ona takılı kalınırsa diğer taraftaki eksikler kalıyor.
Bu kadar aciz, bu kadar rezil bir oyun planı olamaz.
Onlar hakkında da maç içerisinde gerekli şeyleri yazmıştım. Ama yine söyleyeyim. Berbat oynadılar. Mesele yalnızca Ömür değil. Adı geçen diğer arkadaşlar da elleri bellerinde takılıyorlar. Bu arada Bardhi böyle oynayacaksa halimiz duman! Ömür gibi takılıyor. Böyle oynayan oyunculardan nefret ediyorum. Futbol oynama hırsı ve arzusu olmayan adamları sahada görmek midemi bulandırıyor.
Bu arada tekrar edeyim. Djaniny hamlesi yanlıştı. O dakikaya kadar Larsen ile sağ koridorda ufak tefek de olsa iyi işler yapıyorduk. Çocuk bindiriyor, atak etkinliği sağlıyordu. Djaniny'i oynatmak için Larsen'i sağ stopere çekti. Hoca o an işimizi bitirdi.
Mehmet Fatih Yavuz
09.09.2022, 09:07
Al otur bak, Başakşehir'in çıkardığı takım.
Ömer Ali Şahinerler, Hasan Ali Kaldırımlar, Deniz Türüçler, Serdar Gürlerler, 36 lık Biglialar...
21861
Buyrun Fener'in dün oynayan kadrosu.
KEndi çevresinde bir tur atması 2 gün alan Gustavo, Peres, Crespo, Rossi gibi ortalama adamlarla oynadılar.
21862
Dün oynadığın rakibin bu. Hadi anlatın bana kadro kalitesini...
21863
Buyrun bu da Trabzonspor ilk 11 i.
21864
Evet evet. Çok kötü kadromuz var.
De hayde bakın işinize.
Hoca ne yaptığının farkında değil. Ne oynatacağına bile karar verememiş.
Takımın başı kıçı arasında hiçbir iletişim yok.
Hasan Ali Kaldırımlarla gidip adam 4 tane atmış İskoçya deplasmanında, taş gibi de oyun oynamış.
İnsan kadrodan şikayet ederken ar eder.
Takım leş gibi bir oyun oynuyor, biraz fizik üstünlüğü olan takım 3 lük 5 lik yapıyor şu takımı.
Tutmuş kadro kalitesinden bahsediyoruz.
Hayde hayde!!
Enis bardi frikikçi mi? Bize futbolcu lazım. Avcıya asıl bu yetersizleri takıma aldırdığı için kızıyorum
Yusuf gomez umut bartra gerisi malesef kötü transfer
Ömer Ali Şahinerler, Hasan Ali Kaldırımlar, Deniz Türüçler, Serdar Gürlerler, 36 lık Biglialar...
21861
KEndi çevresinde bir tur atması 2 gün alan Gustavo, Peres, Crespo, Rossi gibi ortalama adamlarla oynadılar.
21862
21863
21864
De hayde bakın işinize.
Hasan Ali Kaldırımlarla gidip adam 4 tane atmış İskoçya deplasmanında, taş gibi de oyun oynamış.
Takım leş gibi bir oyun oynuyor, biraz fizik üstünlüğü olan takım 3 lük 5 lik yapıyor şu takımı.
Hayde hayde!!
Nıcelik değil nitelik önemli bardi mesale 3 milyon nasıl ediyor 500 bin avroluk adam ömürden farkı nedir 2.vitaminsiz teşrif etti.Transferde erken davrandık şampiyon olduk geç kaldık ıskartaları aldık bu kadar basit.
Mehmet BAŞ
09.09.2022, 09:12
Geçen sene ligin en kanatları bizdeydi. Visca ve Tony. Kötü oynasalar bile bişiler yapıyorlardı. Saf yetenek bu işte.
bu sene ömür ve trezege var kanatlarda. Üretkenlik sıfır. Hoca bunu nasıl çözer bilemiyorum. Açıkcası bu kadar merkez oyuncusunun olduğu ve kanatların hiç çalışmadığı yerde hoca acilen sistem değiştirmeli.
4-1-2-1-2 baklava düZenine mi döner 3-5-2 mi yapar bilemem. Fakat Visca yokken takım çok ama çok kötü. Adam savunmaya gelip içeriyi kapatıyordu hem de hızlı hücumda doğru bitiriyordu.
Eldekilere bakınca Visca iyiydi hoştu diyoruz ancak geçen sene son 7-8 haftada Visca'nın da kontak kapattığını gördük. Burada kendisini çokça eleştirdik. Tabi eleştirdiğimiz adamın en azından bir vasatı vardı. Hücumda etkisiz olsa da defansif manada görevlerini tam anlamıyla yapıyordu. Şimdi eldeki yetersizlere bakınca kanat bölgesinde ciddi bir zayıflama var. Nwakaeme gibi bir yıldızı kaybetmek bizim adımıza hem yetenek hem gol hem de oyun aklı konusunda ciddi kayıplara neden oldu. Visca sakatlığı sonrası burada en az iki tane kanat lazım derken bir tane bile almadık. Geçmiş olsun.
Mehmet Fatih Yavuz
09.09.2022, 09:13
Nıcelik değil nitelik önemli bardi mesale 3 milyon nasıl ediyor 500 bin avroluk adam ömürden farkı nedir 2.vitaminsiz teşrif etti.Transferde erken davrandık şampiyon olduk geç kaldık ıskartaları aldık bu kadar basit.
Anlamsız cümlelere gerek yok.
Hepsinde 11 tane adam var. Nicelikleri aynı.
Rakiplerinin nitelikleri neymiş de senden yüz kat daha iyi oyun oynuyorlar?
Bardhi İspanya Ligi'nde kendi takımının en önemli oyuncusuydu.
Böyledir işte, bozuk sistem oyuncuların alayını paçavraymış gibi gösterir.
Tutup Hamsik ölmüş demeye, Gbamin 2. lig topçusu demeye başlarsın...
Yahu basaksehirin kadrosu senden çok daha iyi şampiyonluk adayı adam başakşehiri küçük görüyor.Bakarsın sene sonu.
Ahmet Taşçı
09.09.2022, 09:15
Oa kadar tartışmanın özetimi tek cümle ile yapayım :Takımın en büyük sıkıntısı kanatlardan üretememek; orta alanını iyi kapatıp bizi kanatlara yönlendiren her takım bizden puan alır zira kanatlarımız üretkenlikten çok uzak. Kophenag da bunu yaptı Frençvaroş da.
Kaldı ki kura çekildiğinde de yazmıştım, bu grup ŞL elenenleri grubu, güç dengesi birbirine en yakın grup. Dün Monaco'da 1-0 yendi.
Bu sene o sene değil....
Ruh sağlığımız açısından beklentiye girmeyelim.
Bu sene yapılabilecek en iyi işler:
Feneri 2 maçta da yenip şampiyon olmasını engellemek,
Trezeguet denen sütçü beygirinden en az zararla kurtulmak,
Türkiye kupasına asılmak,
Takıma bir iki genç kazandırarak önümüzdek senenin kadrosunu oluşturmak....
Ömürle Yusufun devri kapandı.... taze kanlar lazım takıma
Yeni bir heyecan gerekli, motivasyon gerekli.
serdaracıl
09.09.2022, 09:15
O ilk gol neydi öyle ya. Amatörde yesen hoca stoperleri bir hafta döver
Bu takımın kanat oyuncuları Visca ve Trezeguet, biri sakat diğeri de formsuz dolayısıyla kanatsız bi sistemle oynanabilir Visca dönene kadar.
————————Uğurcan————————
———Bartra——-Hugo——-Denswil———
Larsen———Gbamin——Hamsik———Eren
————————Bakasetas————————
—————Gomez—————Bozok————
Şimdilik en mantıklı diziliş bu
Anlamsız cümlelere gerek yok.
Hepsinde 11 tane adam var. Nicelikleri aynı.
Rakiplerinin nitelikleri neymiş de senden yüz kat daha iyi oyun oynuyorlar?
Bardhi İspanya Ligi'nde kendi takımının en önemli oyuncusuydu.
Böyledir işte, bozuk sistem oyuncuların alayını paçavraymış gibi gösterir.
Tutup Hamsik ölmüş demeye, Gbamin 2. lig topçusu demeye başlarsın...
Umut bartra yusuf gomez harici hicbiri iyi transfer degil çok kötü bir transfer dönemi geçirdik bu kadar basit kabullensenizde böyle kabullenmesenizde böyle ederi 4.cülük bu takımın şenolda gelse böyle a.avcı biraz sıkarsa belki 3.cülük olur hicbir halt olmaz bu takımdan yarısı seneye gidecek hepimiz burdayız.
ben bardhi ömür kıyasını yanlış buluyorum. bardhi öyle ya da böyle sorumluluk alıyor. çalım deniyor derin pas deniyor, ver kaç yapıyor vs. ömür ise Allahı var iyi mücadele ediyor ancak futbolun gerekliliği olan temel hiçbir şeyi yapmıyor yapamıyor. twitter’da bir yorum okudum. adam suyu bile 3 yudumda içiyor kaleye nasıl hızlı gidecek diye. belki bu ifade ard niyetli olabilir ama ömürün oyun içinde ki verimsizliğini mizah yoluyla da olsa iyi anlatmış. tıpu 80 kere dürtüp tıp sürüyo. topu veriyor hateketlenmiyor vs vs. ama yine tekrar ediyorum avcının bu oyun anlayışı ile bşr oyuncunun iyi görünme şansı yok…
Arif Timurcioğlu
09.09.2022, 09:18
Uefa kupasını alırız yazanlar parmak kaldırsın.
Adamlar sanki takımın kötü oyununu izlemiyor.
O ilk gol neydi öyle ya. Amatörde yesen hoca stoperleri bir hafta döver
Kaleci amatör hemşerim rezil halı saha kalecisi gibi bekliyor kalenin içinde bunu uçurup kaçırıyor bizim taraftar zonguldaksporda anca oynar ugurcan gittiği an kalecimiz YOOOOOKKK.
simsek6061
09.09.2022, 09:18
Vitor hugonun kötü bir stoper olduğunu burada hep söyledim hava topu dışında hiçbir artısı yok. Hız yok zamanlama yok sakarlık üst seviyede satıp iyi bir sol stoper alabilirdik genç denwsile orayı götürecek genç bir stoper lazım Ahmetcan bile ondan iyiydi
Mehmet Fatih Yavuz
09.09.2022, 09:19
Yahu basaksehirin kadrosu senden çok daha iyi şampiyonluk adayı adam başakşehiri küçük görüyor.Bakarsın sene sonu.
Kadrosu iyi değil.
Sistemi iyi.
Hangi topçusu iyi bir anlatsana bana?
Uydurmayın yahu!
Atmayın.
Bak sayıyorum adamların ilk 11 lerindeki Türkleri
Hasan Ali Kaldırım, Ömer Ali Şahiner, Serdar Gürler, Deniz Türüç...
Bu adamların alayını söve söve kurutur taraftar buraya gelse.
Takımın yetersiz olduğu, BFK kadrosunun bizden iyi olduğu en hafif tabirle zırvadır. ZIRVA!
Vitor hugonun kötü bir stoper olduğunu burada hep söyledim hava topu dışında hiçbir artısı yok. Hız yok zamanlama yok sakarlık üst seviyede satıp iyi bir sol stoper alabilirdik genç denwsile orayı götürecek genç bir stoper lazım Ahmetcan bile ondan iyiydi
Laubali bir herif hicbir zaman sevmedim
Mehmet Fatih Yavuz
09.09.2022, 09:22
Umut bartra yusuf gomez harici hicbiri iyi transfer degil çok kötü bir transfer dönemi geçirdik bu kadar basit kabullensenizde böyle kabullenmesenizde böyle ederi 4.cülük bu takımın şenolda gelse böyle a.avcı biraz sıkarsa belki 3.cülük olur hicbir halt olmaz bu takımdan yarısı seneye gidecek hepimiz burdayız.
La Fontaine'den masallar anlatma bana.
Elindeki kadronun kötü olduğu iddiası tekrar söylüyorum tam anlamı ile boşa sıkmaktır.
Frenchvaros gibi sıradan bir takıma karşı, hem de 80 dakika 10 kişi kalmışken rakip, saçmalayan takımda kadro kalitesi konuşulmaz.
Mehmet BAŞ
09.09.2022, 09:23
Şu ana kadar yapılan transferlerden sınıfı geçenler bellidir.
1. Bartra
2. Gomes (İlk maçına çıktı)
3. Eren
4. Larsen
5. Umut (Totalde 90 dk. oynamadı.)
Gbamin, Yusuf, Naci, Lahtimi konusunda bir şey söylemek için birkaç maça ihtiyaç var.
Ancak Trezequet, Bardhi ve Doğucan'ın şu ana kadar ki performansı cidden hayal kırıklığı oldu.
Baktığımız zaman tuttu dediğimiz iki forvetimiz de 90 dk. oynamış! Transferde geç kaldık! Geç!
Ayrıca Gbamin, Yusuf ve Naci'nin takıma katkı sağlayacağına inanıyorum.
Bu seneki transferlerde en büyük sorun geç kalma konusu oldu. Ve etkili kenar hücumcu almamak!
Trezequet kötü başladı. Şu an elimizde bir tane bile etkili bir kenar oyuncusu yok. Planlama hatası!
Hem de çok büyük planlama hatası...
Uefa kupasını alırız yazanlar parmak kaldırsın.
Adamlar sanki takımın kötü oyununu izlemiyor.
6 da 6 yapıp 3.6 milyon avro alanlar vardı yahu olmaz bu takımla hocaya yazık baska birsey degil wakayemeyi göndermeyecektin hamsik denen müzmin sakata sene sonu Yallah çekip iyi bir oyun kurucu alacaktın hamsik yüzünden hoca 5 maçta 5 farlı oyun kurucu denedi takım çorba oldu buda agzımıza etti bizim.
Doğukan Uçan
09.09.2022, 09:25
Eski ts geldi rahatladık. En çok da ts siyasetle şampiyon oldu diyenler haklı çıktı ona üzülüyorum
Tam aradığım yorum buydu ben bunu anlatmaya çalışıyorum.
Rakiplere bu sözü söylettiriyoruz sene başından beri.
Bunu bir şekilde terse çevirmemiz lazım.
Şu ana kadar yapılan transferlerden sınıfı geçenler bellidir.
1. Bartra
2. Gomes (İlk maçına çıktı)
3. Eren
4. Larsen
5. Umut (Totalde 90 dk. oynamadı.)
Gbamin, Yusuf, Naci, Lahtimi konusunda bir şey söylemek için birkaç maça ihtiyaç var.
Ancak Trezequet, Bardhi ve Doğucan'ın şu ana kadar ki performansı cidden hayal kırıklığı oldu.
Baktığımız zaman tuttu dediğimiz iki forvetimiz de 90 dk. oynamış! Transferde geç kaldık! Geç!
Ayrıca Gbamin, Yusuf ve Naci'nin takıma katkı sağlayacağına inanıyorum.
Bu seneki transferlerde en büyük sorun geç kalma konusu oldu. Ve etkili kenar hücumcu almamak!
Trezequet kötü başladı. Şu an elimizde bir tane bile etkili bir kenar oyuncusu yok. Planlama hatası!
Hem de çok büyük planlama hatası...
Larsen çok basit bir bek onun oynadıgı oyunu oynayacak ptt de dünya yerli bek var tam bir kazık transfer as bir sag bekin olur larsen yedekler.
Ozan Yılmaz
09.09.2022, 09:25
Ee burada ne dediysek aynısını hoca demiş zaten, boşa konuştuk o kadarGüzel izleyici ve yorumcu
başakşehir in deplasmanda 4 attığı bir günde, 80 dakika 10 kişi oynayan rakipten 3 yemek ve yenilmek ''ağır rezilliktir''.
Kadrosu iyi değil.
Sistemi iyi.
Uydurmayın yahu!
Atmayın.
Takımın yetersiz olduğu, BFK kadrosunun bizden iyi olduğu en hafif tabirle zırvadır. ZIRVA!
Hocanın kadroya göre oyun çıkarması gerekiyor.. basaksehirin başındayken robinho yu forvet oynatma inadı şampiyonluğu vermişti... pas oyunu oynuyiruz diye kendimizi kandiriyiruz.. bir tane dikine pas yok bir tane adam eksiltme yok... böyle olmaz denswil bartra ya bartra gbamin e gbamin tekrar bartra ya rakip bu arada pres yapıp topu kapıp golü atiyir bu oynadığın z futbol değil sistem değişikliği oyuncu değişikliği ve en önemlisi hocanin kafasını değiştirmesi gerek
Mehmet Fatih Yavuz
09.09.2022, 09:28
başakşehir in deplasmanda 4 attığı bir günde, 80 dakika 10 kişi oynayan rakipten 3 yemek ve yenilmek ''ağır rezilliktir''.
Ömer ali ile, Hasan Ali ile, Serdar gürler ile yaptılar bunu.
Kadromuz kötüymüş.
Hele şu lafa bak!
bordodeli
09.09.2022, 09:29
Grubun en zayıf takımından 85 dakika 10 kişi oynadıkları maçta 2 gol yedik ve kaybettik. Sahada inanılmaz pasif bir takım var. Sağdan sola soldan sağa top çeviren, kaptırdığı toplara ikili üçlü agresif baskı yapamayan, ileride herkesin toptan uzaklaşıp pozisyon almaya çalıştığı saçma sapan bir oyun oynuyor takım. Alışma süreci diyip geçilebilir ama geçen yıl şampiyon olan takım Kopenhag maçında da aynı oyunu oynadı. İki maçın da sonunda gol lazımken pas yaparak maçı bitirdik.
hoca duzeltir diyodum hep ama duzeltmiyo bardhi yerine presci bir ortasaha daha alsa takim biraz canlanir bu ortasaha ile bizi herkes yener oyuzden tum takim cezasahasina gecip savunuyor boyle futbol izlemekten biktik cag disi futbol anlayisi var copenhan macinda daha cok kosmadan maci alabiliriz demisti..ahmetcan onun eseri degil zoraki oynattı.cocugu milli takimda begndiler bunu sahipleniyor..avcinin istifasi sonrasi biraktigi takimlar sampiyon oluyo..biseyler katiyo evet ama level atlatamiyio
La Fontaine'den masallar anlatma bana.
Elindeki kadronun kötü olduğu iddiası tekrar söylüyorum tam anlamı ile boşa sıkmaktır.
Frenchvaros gibi sıradan bir takıma karşı, hem de 80 dakika 10 kişi kalmışken rakip, saçmalayan takımda kadro kalitesi konuşulmaz.
Yahu sıradan takım dediğin macar şampiyonuuuuuuuuu sende Türkiye şampiyonusun yani ispanya italya ingiltere hatta hollanda şampiyonu değilsin denginle oynadın amatör kalecin yüzünden yenildin .Bu maç özelinde degil lig genelinde bu takımdan olmaz mesala basaksehirden olur fb den olur gs den olmaz bjk şampiyon olamaz bunlar benim öngörülerim başakşehir ve fb yarışır .
Ahmet Taşçı
09.09.2022, 09:30
Bu yıl sol açık in Oleyenka yazmıştım, Sivas'a sağladı.
2 yıl önce Tocmac yazmıştım bize sapladı.
Prag maçı sonrası bir çoğumuz da Kanga yazmıştık, o da Bir sonraki maç bize saplar tam olur.
Mehmet Fatih Yavuz
09.09.2022, 09:31
Yahu sıradan takım dediğin macar şampiyonuuuuuuuuu sende Türkiye şampiyonusun yani ispanya italya ingiltere hatta hollanda şampiyonu değilsin denginle oynadın amatör kalecin yüzünden yenildin .Bu maç özelinde degil lig genelinde bu takımdan olmaz mesala basaksehirden olur fb den olur gs den olmaz bjk şampiyon olamaz bunlar benim öngörülerim başakşehir ve fb yarışır .
Aç Başakşehir kadrosuna bak.
Mevki mevki incele. Bakayım niye onlardan oluyor da bizden niye olmuyor?
:D
Laf ola beri gele!!
Yenilginin kaleci ile de direkt bir ilgisi yok.
Rakip takımlar istedikleri zaman geliyor. Rakibin kim olduğundan bağımsız.
Kopenhag da geldi, İstanbulspor da geldi, Antalya da geldi, Frenchvaros da geldi.
Adamların gole ihtiyacı varsa rahat rahat gelip, işlerini görebiliyorlar!
Kalede Uğurcan varken de benzer şeyleri yaşadık.
Oyuncu bazlı baktığınız sürece sivrisinek kovalamaya devam edersiniz!
Doğukan Uçan
09.09.2022, 09:35
Maalesef bu 45 dk. dan anladığım kadarıyla akan oyunda Avcı'nın gol atma planları şunlar:
1) Bazı oyuncuların özel yeteneklerini kullanması,
2) Rakibin büyük bir hata yaparak top kaptırması,
3) Baka gibi oyuncularımızın uzaktan çektiği şutlarda dönen topu tamamlama ihtimalimiz.
Umarım ben yanılırım da hocamız beni utandırıp Avrupa Lig'inde takımımıza puan ya da punlar kazandırır.
Sabah sabah bu yoruma aşırı güldüm ama %100 haklı :D
Aylardır aynı bu oyunu oynuyoruz şu 3 madde bizim takımın özeti gibi.
Bu yıl sol açık in Oleyenka yazmıştım, Sivas'a sağladı.
2 yıl önce Tocmac yazmıştım bize sapladı.
Prag maçı sonrası bir çoğumuz da Kanga yazmıştık, o da Bir sonraki maç bize saplar tam olur.
Klup diyelim de senin her yazdığını transfer etsin
Saplamazlar en azından
Murat Keçeci
09.09.2022, 09:39
Avrupa ligine yenilgiyle başlamak üzücü olsa da telafisini yapabiliriz.Daha yolun başındayız.
Oynadığımız futbola değinirsek daha önce de belirttiğim gibi yeni takım olmanın sancısını yaşıyoruz bu sebepten uyumsuz bir görüntü verdik.Rakipten çok kendimizle mücadele etmek zorunda kaldık.
İlk golü çok kolay yedik ve sonrasinda herşey rakibin istediği gibi gelişmeye başladı.Gol bulmak isterken arka tarafı çok açtık ve onların hızlı oyuncularına istedikleri alanları verdik.Gerçekci olmak gerekirse dün gece kim olsa bizi yenerdi.Çünkü uyumsuzluk hat safhada çok fazla idmana ve pratiğe ihtiyacimiz olacak.
Geçen sezonun başındaki molde maçına benzer bir maç oldu.Takim savunmasının oturması oyuncuların birbirini anlaması için biraz daha zamana ihtiyaç var ama şöyle de bir durum var ipin ucu kaçmadan galibiyetlere başlamak gerekiyor.Hedeflerden uzaklaşmadan bu süreci geçmeliyiz.
Maçı berabere bitirebilseydik rakibimizi yanimizda tutma açısindan güzel olacaktı.Saglık olsun.
Yeni transferlere değinirsek ;
Bartra ; Genel bir uyumsuzluk olduğu için kendi kalitesinin altında kaldı.Daha iyisini yapabilir.
Bardhi ; Takımı taşıyabilecek seviyede değil fiziksel olarak daha güçlenmesi lazım.
Trezeguet; Kendisinde çok fazla ısrar ediyoruz.Alternatif çözümler üretmemiz gerek.
Yusuf; Oyunun içinde çok görünmedi.Genel olarak da zaten topla buluşması çok yüksek sayılmaz.Daha çok bitirmeyi seven bir oyuncu.Attığı gol sayılsaydı güzel olacaktı.
Gomez; Yeniler içindeki en verimli olandı.Kalitesini belli etti.Eksikliği son vuruşu yaparken biraz uyuşuk davranıyor. Daha çabuk ve seri bitirmeye odaklanmalı.
Umut; Iyı işler yaptı.Tek vuruş golü güzeldi.Gecenin bizim adımıza tek güzel yanı ikinci goldeki beceremiz olabilir.Gomez-umut ikilisinden kovacevic-nihat ikilisi çıkartabilirmiyiz diye aklimdan geçmeye başladı.
Gbamin; Bireysel hata yapmiş olsa da önemli oyuncu.Ritmini bulunca çok katkı sağlayacak.
Larsen ve Eren; Hücuma katilmaları iyi idi ama daha isabetli ortalar yapmalılar.
Son olarak hamsik ile ilgili birkaç cümle edersek onun olmadığı ilk 45 dk yı 3-1 kaybettik.Onun olduğu ikinci 45 dakikayı 1-0 kazandık.Daha derli toplu göründük. Bu konuda yapabileceğimiz tek şey sakatlanmasın diye dua etmek olacak.
Tatar Kemal
09.09.2022, 09:40
söyleyecek bir şey yok aslında, takımın kalitesi bu kadar. bu kalite ile geçen sezon ki başarıyı yakalamak mümkün görünmüyor. kabul etmek gerekir ki bu sezon, başakşehir ve diğer 3 istanbul takımının sezonu. trabzonspor'un toparlanıp tekrar zirveye oynayabilmesi için birkaç yıla ihtiyaç olacak. 1996, 2005 ve 2011 sonrasında da böyle olmuştu.
21861
21862
21863
21864
De hayde bakın işinize.
Hayde hayde!!
:alkış:
Mehmet BAŞ
09.09.2022, 09:41
Kardeşim, bence rakip sıradan bir takım değil. Sıradan olan biziz. Adamların kalitesi bizden düşük olsa da bir oyun planları ve oturmuş bir hücum setleri var. Hangi oyuncuyu nasıl kullanacaklarını biliyorlar ve oyuncularının özelliklerine göre hücum yapıyorlar. Maçın ilk dakikasında bile bunu anlayabiliyorsun. Nitekim 10 kişi kaldıklarında bile nasıl çıktıklarını ve gol attıklarını gördük. Takım olmak bu işte!
Bizim takım ise tam bir kaos yaşıyor! Sahada kafası kesik horoz gibi ne yaptığını bilmeden hücum yapıyoruz. Savunmada Bartra kalitesiyle oyuna akıl koysa da yanındakilerin ne yaptığı belli değil. Dün akşamki performans ile mum diktiler! Hücum konusunda ise berbat bir durumdayız. Ne bir hücum setimiz var ne de oyuncuların özelliklerine göre oynayabiliyoruz. Geçen sene en azından bireysel yeteneği yüksek oyuncularımızı doğru noktalarda topla buluşturup işi bitiriyorduk. Bu basit mantık bile iş yapıyordu. Bu sene o da yok! Abdullah hocamız kusura bakmasın ama bu oyun tamamen kendisine yazar. Bakın Bjk ve Fb'ye gelen hocalar kısa sürede bir oyun şekli ve tarzı oluşturdular. Şu an çatır çatır futbol oynuyorlar. Kazanırlar veya kaybederler orasından değilim. Adamları izlerken futbol namına bir şeyler yaptıklarını görüyorum. Bizde ise sahada organizasyon namına bir şey yok. Ne takım halinde pres yapabiliyoruz ne de hızlı top çevirebiliyoruz. Organizasyon becerimiz yerlerde geziyor.
Buradan sözü transfere getirmek istiyorum. Yukarıda da yazdım. Alınan oyuncuların büyük bir kısmı takıma katkı veriyor. Ancak gerçekten geç kaldık. Oyuncuların önemli bir kısmı geç geldi. Ve işin en kötü tarafı bu kadar oyuncu transferi yaptırıp takıma merkez oyun kurucu ve kenar hücumcu aldırmadık. Merkez oyun kurucu beklerken Bardhi geldi. Sonra Yusuf geldi. Ama merkez yok! Nwakaeme gitti yerine Trezequet geldi. Bir transfer tutmayabilir. Bunu kesinlikle anlarım. Ancak sen Gervinho, Kouassi gönderdin. Üstüne bir de Visca'nın sakatlığı geldi. Takım bu bölgede sayısal manada da kalite anlamında da düştü. Bu bölgeye kaliteli bir takviye yapılmamasını anlamıyorum. Kimse kusura bakmasın, kanat almayarak büyük hata yaptılar. Burada seninle birkaç defa yazıştık. Visca dönse bile kaliteyi yükseltmek adına bu bölgeye takviye şarttı. Palyatif çözümlerle burada bir halt beceremiyoruz, gördük. Ömür olmuyor, Djaniny kenarlarda olmuyor. Şimdi Lahtimi ve Naci'den bir şeyler bekleyeceğiz. Umarım onlar bu yaraya bir merhem olurlar. Umarım.
İ. SARAL
09.09.2022, 09:43
Kadro kalitesiyle en ufak bir alakası yok durumun. Kalitede hiçbir sorun yok hatta TS özelinde fazla bile.
kalite vs hepsi hikaye. herkesin başarılı olduğu bir akşamda sen böyle rezil olursan her lafı yemeye mecbursun. utanırlar mı? zannetmiyorum.
takım transferlikten ziyade hocalık gibi duruyor.
dün muhteşem bi yorum vardı gbamin'le ilgili
rakip yarısahanın ortasında 10 kişilik rakip karşısında 3 kişinin arasında kaldı, top kaybı yaptı ve gol yedik.
pas atabileceği kimseyi bulamadı. bu sorunu gbamin'mi çözmeli TDmi?
Mehmet BAŞ
09.09.2022, 09:45
Kadrosu iyi değil.
Sistemi iyi.
Uydurmayın yahu!
Atmayın.
Sana katılıyorum. Ortada bir SİSTEMSİZLİK sorunu olduğu aşikar...
Punisher-61
09.09.2022, 09:46
Tempo yapamiyoruz en büyük problemmiz bu..
Temposuz oynarsan hic bir defansi hataya zorlayamazsin..
Ömür her topu eziyor geri oynuyor.. öne 5metrelik pasi yok
Trezegue zaten her yönüyle zarar
Hugo artik defansta güven vermiyor saatli bomba gibi
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yiğit SARI
09.09.2022, 09:47
Oyuncuların görevleri tanımsız olunca sahada da ne oynandığı veya ne izlediğimiz noktasındaki sorunlar çok doğal. Bu oturur bir şekilde de şu maçtan en kötü beraberlik çıkarmamız gerekirdi 10 kişiydi adamlar
Mehmet BAŞ
09.09.2022, 09:47
Larsen çok basit bir bek onun oynadıgı oyunu oynayacak ptt de dünya yerli bek var tam bir kazık transfer as bir sag bekin olur larsen yedekler.
O işleri geçeceksin. Dün akşam takımın en etkili oyuncusu oldu.
Sağ kenardan kaç defa bindirdi, kaç tane aksiyon yaptı sayamadım.
Dün akşamki performansına laf edeni Allah çarpar!
Adem Erdoğan
09.09.2022, 09:48
Yanlış kadroyla maça başladın, boyunun ölçüsünü aldın bu kadar basit.
2. yarı sahaya çıkan kadro bu maçı kaybetmezdi.
abdllh.29
09.09.2022, 09:48
Bence 4- 5 hafta beklemekte fayda var.
cakalkerem
09.09.2022, 09:49
Geçen sene bitti gitti..İnsan wakayı aramıyor değil
Ama bu takıma şu an da ilk 11 de oynayan yada oynayacak olan
Gomes-Umut-Yusuf-Terezz-Bardri-Bartha-Larsen-Eren-Gra....tam 9 kişi
Direk oynayacak 9 kişi..
Kaldıki Umut- Gomes daha yeni geldiler...
Birkaç hafftaya düzelir kanımca..
Şurası gerçek ki Abdulkadir de ısrar etmemek gerekir..
Bence kadromuz geçen seneden çok daha iyi..Sadece hocanın bireysel tercihleri maçı etkiliyor..
He onada hepimiz atıp tutuyoruz da idmanlarda ve takımla hergün beraber olan kişi hoca..
Kulüp için de ne döndüğünü kimse bilmiyor dışarıyada sızmıyor...
Hoca takıma çekidüzen vermeli...
Yavaş yavaş oynuyoruz..
Hamsik ve trezz. dışında direk oynayacak oyuncu yok..
Çok fazla yan ve geri pas yapıyoruz tamam sıkıştığında yap ta kardeşim geçen sene bu yüğzden hatırladığım 4-5 gol yedik..kaleciye pas atacaz diye ki 2 si gs maçındaydı...
Dün ilk kez yedek kulübesini dolu gördüm..Gereksiz 1-2 adam dışında hepsi 11 de oynayacak oyunculardı...
Hamsik kaptırdığı 3-4 topa rağmen takımın olmaz sa olması...Sakatlanmasın diye pamuklar içinde yatırın adamı....
Ahmet Taşçı
09.09.2022, 09:49
Hoca Demir maçında neşter vurmalı,herkese gözdağı vermeli.Takımı 4-4-2'ye döndürmeli....
Larsen - Bartra - Deswil - Eren
Lahmi - Gbamin - Hamsik - Naci
..................... Umut.................
............... Gomez.................... Herkes hangi formayı terlettiğinin farkına varmalı.
HasanTezel
09.09.2022, 09:50
Kadrosu iyi değil.
Sistemi iyi.
Uydurmayın yahu!
Atmayın.
Başakşehir'in çıkardığı takım.Ömer Ali Şahinerler, Hasan Ali Kaldırımlar, Deniz Türüçler, Serdar Gürlerler, 36 lık Biglialar...Fener'in dün oynayan kadrosu.KEndi çevresinde bir tur atması 2 gün alan Gustavo, Peres, Crespo, Rossi gibi ortalama adamlarla oynadılarBizde Hamsik’siz süperstarlı kadro yan pas yapıyor. Hoca ne yaptığının farkında değil. Ne oynatacağına bile karar verememiş.Takımın başı kıçı arasında hiçbir iletişim yok
%100 DOĞRU, NE OLDU AVCIYA? ŞL Mİ DAĞITTI BU ADAMI, SİSTEM İŞLEMİYOR,
Yunanistan Kaptanı
Milli Takım kalecisi
Hamsik(ki ülkenin hala em iyisiymiş dün gördük)
Trezege
Gomez
Ligin gol kralı Bozok
Uefa ligi gol kralı Yusuf
Bartra
Bunlara iyi değil diyen ya delidir ya top bilmiyordur, SIKINTI SİSTEM HOCAM KENDİNE GEEEEL
sethfilo
09.09.2022, 09:51
Daha önce söylediğim gibi cesaretsiz futbolla bir defa sıçrayarak şampiyon oldun, ama ligde zaten bu futbolla seni tekrar sıçratmazlar. Avrupa'da ise orta sıra takım bile seni bu sonuca getirir. A. Ömür gibi bir adamla çıkacağın her maç hüsran olur ( her maç extra işler çıkaran adamlar olmazsa) tek sorumlu tıkanık ve tek düze cesaretsiz oyunun ısrarla arkasında duran avcıdır
cakalkerem
09.09.2022, 09:52
bırakın artık buraları yenildik gette..
Gelin Adana platforfumuna:)
cakalkerem
09.09.2022, 09:52
hatta kilitleyin
21861
21862
21863
21864
De hayde bakın işinize.
Hayde hayde!!
başakşehir ile ilgili olan kısım son derece yerinde bir tespit. bizim kadroya çöp deniyor bir de. en basit yorum bu zaten .
helal olsun emre 'ye . yapıyor bişeyler .
Ahmet Taşçı
09.09.2022, 09:55
Klup diyelim de senin her yazdığını transfer etsin
Saplamazlar en azından
:) Şuan onlardan daha iyileri var elimizde, mesele hala ne oynayacağımıza ve kimlerle oynayacağımıza karar verememek.Onları alsaydık şuan millet onalara sövüyordu..Göbeği a kalabalık tutup, bizi kanatlara yönelendiren her takıma zorlanırız.... Bu takım Visca gelene kadar 4-4-2'den başka sistemle zor maç kazanır. Bekler kreatif değil, kanatlar işlemiyor,forvetlerden biri mecburen kanatlara deplase olup destek vermeli, aksi halde bu kısırlık devam eder.
asilhamsi
09.09.2022, 09:57
Hoca Demir maçında neşter vurmalı,herkese gözdağı vermeli.Takımı 4-4-2'ye döndürmeli....
Larsen - Bartra - Deswil - Eren
Lahmi - Gbamin - Hamsik - Naci
..................... Umut.................
............... Gomez.................... Herkes hangi formayı terlettiğinin farkına varmalı.
bu sezon takımın açık ara en formda oyuncusu bakasetas neden kesik yiyor?
Mehmet BAŞ
09.09.2022, 09:58
Grubun en zayıf takımından 85 dakika 10 kişi oynadıkları maçta 2 gol yedik ve kaybettik. Sahada inanılmaz pasif bir takım var. Sağdan sola soldan sağa top çeviren, kaptırdığı toplara ikili üçlü agresif baskı yapamayan, ileride herkesin toptan uzaklaşıp pozisyon almaya çalıştığı saçma sapan bir oyun oynuyor takım. Alışma süreci diyip geçilebilir ama geçen yıl şampiyon olan takım Kopenhag maçında da aynı oyunu oynadı. İki maçın da sonunda gol lazımken pas yaparak maçı bitirdik.
Kenar hücumcuları etkili olmayan bir takımın günümüz futbolunda etkili olması zor!
Dün akşam kenar hücumcularımız Ömür ve Trezequet takımın en kötüleriydi. (Bence)
Sol bek Denswil hücuma çıkmadı, çıkınca da bir şey yapamadı! Larsen ise hücumda iyiydi.Baktığımız zaman kenarlarda kitlendik. Bir halt beceremedik...
Kenarları kullanamayan bir takım ne yapar? Göbekten hızlı oynar, oyun aklını kullanır.
Peki biz hızlı oynayabiliyor muyuz? Hayır! Bir oyun aklımız ve şablonumuz var mı? Hayır.
Mal meydanda duruyor. Bu takım nasıl futbol oynayacak? Oynayamıyor işte! Görüyoruz.
Mevcut durum Abdullah hocaya yazar. Takıma oyun oynatacak olan kendisidir.
Takımın ilk 11'de çok oyuncu değişti. Alışma süreci diyebiliriz. Kısmen kabul ederim.
Ancak yapısal problemleri görmeliyiz. Merkezde bir oyun kurucu yok! Hamsik artık verimsiz!
Kenarlarda etkili hücumcularımız yok. Trezequet verimsiz, Visca sakat, Ömür/Dj ile olmuyor.
Burada bas bas bağırdık. Merkez oyun kurucu dedik. Kanat dedik. Her neyse olan oldu.
bordodeli
09.09.2022, 10:02
Kenar hücumcuları etkili olmayan bir takımın günümüz futbolunda etkili olması zor!
Dün akşam kenar hücumcularımız Ömür ve Trezequet takımın en kötüleriydi. (Bence)
Sol bek Denswil hücuma çıkmadı, çıkınca da bir şey yapamadı! Larsen ise hücumda iyiydi.Baktığımız zaman kenarlarda kitlendik. Bir halt beceremedik...
Kenarları kullanamayan bir takım ne yapar? Göbekten hızlı oynar, oyun aklını kullanır.
Peki biz hızlı oynayabiliyor muyuz? Hayır! Bir oyun aklımız ve şablonumuz var mı? Hayır.
Mal meydanda duruyor. Bu takım nasıl futbol oynayacak? Oynayamıyor işte! Görüyoruz.
Mevcut durum Abdullah hocaya yazar. Takıma oyun oynatacak olan kendisidir.
Takımın ilk 11'de çok oyuncu değişti. Alışma süreci diyebiliriz. Kısmen kabul ederim.
Ancak yapısal problemleri görmeliyiz. Merkezde bir oyun kurucu yok! Hamsik artık verimsiz!
Kenarlarda etkili hücumcularımız yok. Trezequet verimsiz, Visca sakat, Ömür/Dj ile olmuyor.
Burada bas bas bağırdık. Merkez oyun kurucu dedik. Kanat dedik. Her neyse olan oldu.
Bu saatten sonra kenarlarda biraz etkili olmak istiyorsak bir kenarda Eren ve önünde Umut, diğer kenarda Larsen ve önünde Trezeguet oynamalı. Diğer türlü bir kenar her zaman boş boş bekleyecek. Ben takımın kötü olduğuna inanmıyorum ama oynanan oyun çok çok kötü. Mesela hiç Naci ve Lahtimiyi görme şansımız da olmadı. Belki de onlar çok iyi çıkacak bilemiyorum.
Alper Beyazay
09.09.2022, 10:03
Çok net bi şekilde bu takıma orta sahada fark yaratacak bi oyuncu ve sağ kanat lazımken almazsan böyle sıkıntı çekersin. Ayrıca Trezeguet bomboş topçu çıktı.
deepmavi
09.09.2022, 10:16
Bir daha böyle madara sonuçlar görmek istemiyoruz.Herkes kendine gelsin, bütün takım artık kendine gelsin aklına başına toplasın.Yazıklar Olsun düşman şikebahçelilerin yüzünü güldürdünüz herkes bizimle alay ediyor.Maçın neredeyse tamamında bir kişi eksik oynayan takımı evire çevire döve döve mağlup etmek gerekirdi ve birde eksik kalmış takımdan buna rağmen 2 gol yiyorsun...
Abdullah Hoca artık bu son olsun.Bir daha Avrupa maçında böyle aciz ve düşmanın yüzünü güldüren Trabzonspor görmek istemiyoruz.Avrupa'da seri galibiyetler ile Bu maçı unuttaracaksınız:mad:
falcon_61
09.09.2022, 10:21
10 kişi kalınca Konya bizi ne hale getirdi, 10 kişi kalan Fener'e ne yapabildik? Leş atıyorduk iyice sıvamaya başladı hoca. O futbolla şampiyon olunca bile eleştirilen hocaya şuan yapılanlar çok normal. Elindeki kadroyu adam gibi oynatmak zorunda. Kontrollü futbolmuş da bilmem ne. Kolay gol atmak varken illa 10 kişilik savunmaya gol atmaya çalışıyoruz.
G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bilginsem
09.09.2022, 10:21
Yine başladık bu yapamıyorlar vs. Şu oyuncu değil, bize daha iyi adam lazımdı, hiçkimse ümitlenmesinler başladı.
Güzel kardeşlerim futbol, bol tekrar ve takım disipliniyle 11 kişilik bir oyun. Bu takıma iddia ediyorum Mbappe'yi koysaydınız dün o zaman bile sonuç alamazdınız. Biraz olgun konuşmalar yaparsak belki hepimiz keyif alırız. Birilerini yemeyin mesela yaaav şu olmaz, şu topçu değil gibi akıl karı olmayan yorumlarla ne kendinize ne çevrenize bir katkı sağlıyorsunuz.
Takım ön tarafa oyunu yıkmak istiyor, bunu anlıyorum. Ne olumsuzluk yaşıyorsak bu sene başında bundan dolayı yaşıyoruz. Bu oyun kenarlarda teknik ve hareketli, göbekteyse kemik gibi oyuncularla oynanıyor. Bu yüzden Bardhi gibi oyuncularla bunu yapamıyoruz çünkü ikili mücadeleye uygun değiller. Bu sistemde Ömür de Bardhi de ya forvet 2'ler, ya kenar oyuncusu olur, ya da 2 merkez 6-8'in önünde tek oynar. Başka türlü sadece bize değil, bu oyunculara da yazık oluyor.
Biraz kıyas yapmanızı rica edicem. Kurulan yapı M.City'nin oyuncu yapılanmasına benziyor. Tabi ki 1-2 seviye daha aşağı oyuncularla bunu yapıyoruz ama mesela,
Bruyne-Hamsik
Silva-Bardhi
Rodri-Gbamin
gibi oynuyoruz ve sürekli oyun içinde onlar gibi kaymalar yapmaya çalışıyoruz. Bu oyundan baya bir eksiğimiz var ama oynadığımız ligleri ve rakipleri de göz önünde bulundurursak sizce neden böyle bir yapı çıkmıyor? Bence;
Kenar oyuncuları sürekli içe dönüyor, bir m.city kanat oyuncusunun ne zaman ne yapacağını bilemiyorsun, bekler ve hücumcular dahil. Bizim oyuncularımızın rakibi geçmeye çalışmayacağınıi %90 içe döneceğini kör adam görüyor ve ona göre yerleşiyor, bu yüzden de şaşırtamıyoruz.
Topu kapmak için doğru baskı 5-6 saniyede saldırıp alın değildir, doğru konumlanınca Ferencvaros gibi 2 pasla 3-4 kişiyi oyundan düşürüyorsun. Kopenhag da Ferencvaros da topu aldığı gibi boşluk koşuları yaptı, biz de direk 1-2 çalım yiyerek 40-50 metre patlayıcı koşular yaptık geriye. Bunun yerine oyuncuyu tercihe zorlamalıyız özellikle kontralarda. Mümkünse sakin olmalıyız, çok panik oluyoruz top kaptırınca.
Hücumda ne yapıyoruz çok belli. Pas kanalı arıyoruz, rakip bu pas kanallarını doğru kapattığında direk 3 pasla ceza sahamızda buluyor kendini. Bu maçta gözüme çarpan iyi şeyler de var Merkeze dikine oynadığımız oyunlarda da doğru tercihler yapsaydık bu maçı kaybetmeyecektik, bu bir olmaz iki olmaz sonunda olacaktır. Çünkü kaliteli bir oyuncu havuzu var
Biraz Bakasetas'ı geriye çektik ve dönen toplarda Baka hamle yapabildiğinde baskıyı kurduk. Ama baka bu oyuncu değil, malesef. Çok efor sarf ettiğinde Baka'nın verimi düşüyor, yayda durmadığı sürece Baka'dan yararlanamayız. Ayrıca Baka geride yaptığmız pas oyununda yüzü kaleye dönük oynamak istiyor. Orta 3'lü bu tarz bir planda Baka'yı kaldırmaz. Bu oyun tarzı çok fiziksel bir tarz ve Denswil'de Hugo'da buna uyumlu değil, ağır kalıyorlar. Komik gelebilir ama bu oyuna Türkmen bile daha uygun riskli pas denemediği sürece.
0-0 oyunumuzu çok irdelememiz gerekiyor. 0-0'da 4-1-4-1 şeklinde dizilmek bize 3 maçı kaybettirdi sezon başında. Milli takım arasına girdiğimizde daha oturmuş bir yapı olur ama o zamana kadar en azından bu başlangıç oyunumuzu bi değiştirmemiz gerekiyor acilen.
Rakibin baskı kurduğumuz zaman pas tercihlerini iyi etüt etmemiz gerekiyor. Dikkat edin Ferencvaros da Kopenhag da topu kaptığında doğru pas tercihleriyle sonuca gitti ve genellikle bizi eksik yakaladı. Hepsinde gol buldular demiyorum ama bu doğru atakların sıklığı, baskı kurmak istediğimizde olumsuz etkiliyor. Abdullah Hoca bunları hepimizden daha iyi görüyor tabi ki ama oyuncularımızdan biraz adaptasyon bekliyoruz artık.
Doğukan Uçan
09.09.2022, 10:29
Bu takim gecen senenin ikinci yarisindan beri rezil top oynuyor.
Gercekten baya baya kotu bi takimiz.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen ama ne hikmetse bunu göremeyen yüzlerce futboldan anladığının sanan kitle var.
Geçen sezonun ikinci yarısında yaşanan puan kayıpları falan tesadüf değil demek ki.
Takım bir ileri iki geri gidiyor.
Kombinemizi kalıcı olarak devretmek diye bir şey var mı? ya da kulübe iade edebiliyor muyuz?
Eldekilere bakınca Visca iyiydi hoştu diyoruz ancak geçen sene son 7-8 haftada Visca'nın da kontak kapattığını gördük. Burada kendisini çokça eleştirdik. Tabi eleştirdiğimiz adamın en azından bir vasatı vardı. Hücumda etkisiz olsa da defansif manada görevlerini tam anlamıyla yapıyordu. Şimdi eldeki yetersizlere bakınca kanat bölgesinde ciddi bir zayıflama var. Nwakaeme gibi bir yıldızı kaybetmek bizim adımıza hem yetenek hem gol hem de oyun aklı konusunda ciddi kayıplara neden oldu. Visca sakatlığı sonrası burada en az iki tane kanat lazım derken bir tane bile almadık. Geçmiş olsun.
Hoca ortasahayı kalabalık tutması şart oyunu tutmak için bunu yapamıyorsun çünkü kanat oyuncuların verimli değil fakat bunun yanında ortasaha üretkenliği de yok.
hoca bazı konularda çok stuck. Antalya maçı 2. Yarı ve Bu maçın 2. Yarısını bizim maçın başında yani ilk yarıda yapmamız lazım. İleri geri oynayan 2 bek varken sistemi daha iyi kurgulaması lazım hocanın. Bunu nasıl yapar bilemiyorum. İşimiz zor ama çıkmaz değil.
muharrem87
09.09.2022, 10:45
1- Hoca'yı çok severim sonsuz kredisi var bende ama şu bir gerçek ki maç öncesi rakip analizini doğru yapamıyor ve doğru 11'le başlayamıyor. Maç öncesi planladığı ne varsa hiç biri yolunda gitmiyor.Bu sezon 9. maçı oynadık ve 7 maçın ilk yarısı resmen çöpe gitti. hep sonradan hamleler ve oyuncu değişiklikleri ile reaksiyon vermeye çalışıyor.Bu konuda hocaya eleştirim var.
2- Sürekli bireysel hatalardan dolayı gol yedik diye kendimizi avutuyoruz ancak her maçta da bireysel hatalar devam ediyor. Azalacağı yerde artıyor. Çok net bir konsantrasyon sorunu ve sakarlık var takımda.
3-Takımda özellikle defansta soğukkanlı oyuncu sayısı çok az. Rakip baskı yaptığında eli ayağına dolaşıyor herkesin. Çok berbat bir görüntü oluyor.
4- Hoca kontrollü ve sabırlı oyun diyor sürekli ama dün daha maçında başında defansı çok önde kurduk ve hücum etmeye çalıştık. Defansı önde kurduğumuz ve rakibin etkili kontraya çıktığı her maçta resmen çuvalladık. Dün de aynı şekilde oldu. Golleri yedik. Gbamin nerdeyse kırmızı görüyordu. İyi bir geçiş oyunu oynaya her takım bizi çok madara edebilir.
5- Takım inanılmaz şekilde durağan bir oyun oynuyor. Statik oyuncuları takıma doldurduk. Topsuz oyunda resmen kımıldamıyor kimse. Yetenek sıkıntısı var. Adam eksiltme, hızlı oynama, topla dripling, boş koşu, 2'ye 1'ler, ver kaçlar, beklerle derinlik katma hiçbirini yapamadık.10 kişilik takıma karşı son 20 dakika fizik üstünlük bile kuramadık ki adamlar 3-4 tane korner kullandı son dakikalarda.Bu kadar kötü fiziksel kapasite hocaya yazar.
6- Bize karşı bizim gibi oynayan, açık ve set oyunu oynayan her takıma karşı şansımız var. Bir şekilde kazanırız. Ancak kapanan ve geçiş oyunu oynaya her takıma karşı büyük zaafiyetimiz var. Hocanın buna ciddi çalışması lazım.
7- Şampiyon olmakla şampiyon kalmak arasında dağlar kadar fark vardır. Hoca'nın geçen seneden bir an önce kurtarması lazım kendini. Evet çok başarılı olduk ama geçti gitti. Yeni bir hedefe odaklanmak lazım. Dünkü basın toplantısında da geçen seneden dem vurması çok hoşuma gitmedi açıkcası.
8- Düne dair belki de tek olumlu nokta yeni transfer olan iki forvetin de gol atması ve ileriye dair ışık vermesi idi. İkisini de çok beğendim. Defansif zaafiyetlere çözüm bulduğumuzda, oyunu biraz daha hızlı ve akıllı oynadığımızda bu çocuklar girdiğimiz pozisyonları gole çevirir.
Son olarak hoca geçen sene maç içinde gerekirse 30. dakikada bile inadından vazgeçiyor, hatasından dönüyordu.Adanademir maçı bu maçın kopyası bir maç olabilir. Benzer oyuncu profilleri var rakiplerin. Montella bu maçı izlediyse işte aynen böyle oynayacaz diye planını kurmuştur. Hocamızın planını ise pazartesi göreceğiz ve bu sezona dair benim için büyük bir ipucu olacak bu maç. Aynı hatalara düşerse yangın büyür benden söylemesi.
gurur6134
09.09.2022, 10:57
O işleri geçeceksin. Dün akşam takımın en etkili oyuncusu oldu.
Sağ kenardan kaç defa bindirdi, kaç tane aksiyon yaptı sayamadım.
Dün akşamki performansına laf edeni Allah çarpar!
Dun geride takimin en iyisiydi larsen ileride de guzel bindirmeler yapmisken hoca son 15 dakika stoper oynatmaya baslatti onu da bir ara geride tek birakti anlam veremedim yani ne yapmaya calistigimizi cidden anlamiyorjm artik corba yapiyoruz herseyi sistem sistem sistem , ayrica hocanin avrupa karnesini gordum dun netde 31 macta sadece 4 galibiyet yazmislar dogruysa cok kotu ..kontrollu oynayacagiz diye her maca neredeyse 1 0 geride basliyoruz tam tersine baskili baslayip golu bulduktan sonra kontrollu futbola evrilmeliyiz geriye dusupte kac mac cevirebildik bugune kadar artik hocanin bunlari gormesi lazim su kadro ile su gruptan cikamiyorsak affi olmaz bu sefer kimse kusura bakmasin bahanesi yok bu isin..sampiyonluk hatrina kimse sesini cikarmadi gecen sene ama bu takim 6 aydir ayni seyi oynuyor artik yeni birseyler gormek istiyoruz yavas yavas en azindan bir isik buna dair ama yok hoca bildigini okumaya devam ediyor.
reisoğlu61
09.09.2022, 11:02
anlasilan o ki, kapanan takimlara karsi bu sezon cok zorlanacagiz gol atmakta
Maxi-Umut birlikte oynar,Umut sağ tarafta.Solda Yusuf Yazıcı.hücum hattı budur.
Sağlıklı oldukları sürece orta saha Siopis-Hamsik-Bakasetas. Gbamin'e oyun kurma görevi vermezsen Hamsik'in yanında o da oynar.
Hugo,Ömür ve Trezeguet takımın en formsuz oyuncuları.Şu anda değil ilk on biri maç kadrosunda olmayı bile hak etmiyorlar.
Ozan Gözaçan
09.09.2022, 11:15
Dün akşam için 2 yarıda ki oyun beni azda olsa tatmin etti. Tabi bunda rakibin de geri çekilmesinin etkisi var bunu göz ardı edemeyiz. Ama benim dün akşam gördüğüm en büyük sıkıntı janini gomez ve umut un defans arkasına bloklar arasından attıkları koşuların hiç birine pas denemedik. Asıl sorun bu. Yerden göbeğe yerleşmiş hücum denemelerimizde bir biri içine girmiş bloklar arasında kaybolup gitti. Bu bloklar arasından yapılan tek bir koşuya doğru ve klas bir pasla golü bulduk ama bunu sürekli denemeyi bırakıyoruz. En önemli sorunlardan birisi bu. İkincisi de yukarıda bir renkdaşında dediği gibi kanatlarımız çizgiye inmiyor. Bunun sonucunda da göbekte şıkışıyoruz ve hepimizi rahatsız eden yana pas döngüsü başlamış oluyor. Bunu bir nebze sol kanatta Eren ile yapıyoruz ama oda yetersiz kalıyor. Solda Eren sağda Larsenin sürekli çizgiye bindirme koşuları yapması gerekli eğer içe kat eden kanatlar ile oynayacaksak. bu sayede biraz da olsa göbekteki sıkışmayı açmış oluruz.
Ömür ile ilgili de bir kaç kelam etmek isterim. Ömür ne yazık ki mental anlamda geçmesi gereken eşiği geçememiştir. Futbol her nekadar ayaklarla oynansada beyinle oynan bir oyundur. Ömürün beyni yani zihni temiz değil. Meziyetlerini hepimiz biliyoruz. Ama aklında bence sürekli şimdi topu kaptırırsam Traftardan baskı yiyeceğim korkusu ile oynamaya çalışıyor. Buda oynamasına izin vermiyor. Ömürün sezon başndan beri oynadığı oyunu halı sahada birisi oynasa direk sahanın dışına atar sen oynama birader biz 1 kişi eksik oynarız der oynarlar. Bir daha da çağırmazlar. Ömürün en acilinden kendine doğru bir mentör bulması gerekli. Bu barta hamsik gomez falan olabilir. Yada arasın yanlarına gidip ellerini öpsün Gökdeniz ile Fatih ile konuşsun destek istesin. Bunu başka bir türlü çözmesi mümkün değil. Bu konuda ona en iyi mentörlüğü yapacak kişide Gökdenizdir çünkü benzer durumları yaşadı ve o bahsettiğimiz eşiği bir şekilde aşmayı başardı.
Gbamin bence iyi bir oyuncu ben beğendim ama o pozisyonda 2 3 yaş daha deneyimli biri olması gerekirdi. Yoksa sürekli oyunun için takip ve gözlemlesi iyi ama ileri giderken tecrübe eksikliği ile hata yapıyor. Akşam ki kaptırdığı top tamamen tecrübe hatasıydı. Oraya girdiysen ya pasını vereceksin ya girmeyeceksin yada girdin kaptırdın direk faulle oyunu durduracaksın. Bunu en iyi melo yapardı benim aklımda kalan. Girer topu kaptırı çıkamazsa anında tatktik faul ile olayı çözerdi. Gıcık olurdum ama adam doğruyu yapardı.
Trezege için takımın ona onunda takıma alışması gerekli hala. Hala solda nwakame varmış gibi oynuyoruz. Trezegeye pas önüne atılması gerekli o zaman iş yapacak bir oyuncu. Ama dikkat edin maç içerisinde 10 pasın 9 için 2 3 adım geri adım atarak topu alıyor. Buda adamın meziyetleri için gerekli olan zamanlama ve hızlanma sürecini aksatıyor.
Tahaya bu maçda yüklenmek haksızlık olur. evet uğurcan olsa belki başka olabilirdi ama . Bence bunu düşünmek yerine Taha ya biraz daha şans vermek gerekli.
Ayrıca ben takıma hala inanıyorum. Bu süreci en az kayıpla geçmemiz gerekli. Transfere değil 1 2 maç iyi bir oyuna ihtiyacımız var sonrası zaten gelecektir.
Harun CAN
09.09.2022, 11:24
Fıtbolun temel kurallarını bile uygulamaktan aciz bir takım görüntüsü var. Dikine aralara top atmak neredeyse hiç yok. Kanat hiç yok. Hızlı oyun yok ( çok ağır oynuyoruz) kanatlara topu taşıyıp sıfıra inmek yok.. Abdülkadir Bakasetas vs takım oyununa hiç katkıları yok.. Defansta hem Denswil hem Vitor çok formsuz. Larsen sağ ayakla orta yapamıyor. Trezequet sahada yok. Bu takım zor adam olur.
Sayın Abdullah Hocamın geçen seneki oyunda ısrar etmemesi gerektiğini kendisi de görmüştür diye düşünüyorum
Bu seneki durum değişim gerektiriyor
Bakalım önümüzdeki haftalarda neler olacak
Sayın Abdullah Hocamın geçen seneki oyunda ısrar etmemesi gerektiğini kendisi de görmüştür diye düşünüyorum
Birşey gördüğü falan yok. Görse ömür sevdasın hele bakasetas ile birlikte sahaya sürmekten, yan pastan vazgeçer. Kaçıncı resmi maç halen aynı terane. Galibiyet aldığımız üç takım zaten ligin son sırasında 10 puanada kimse kanmasın. Ligde adana, antep, konya, başakşehir gibi takımların hiçbirinden bu oyunla galip gelemeyiz
Yazık valla. Bu sene tek motivasyonum Avrupa'ydı oynadığımız maçlara bak.
Kopenhag, Antalya, Ferencvaros. Adına kontrollü dediğimiz, hiçbir amacı olmayan oyunla başlanan ve en ufak tehlike yaratamayıp ne olduğunu anlamadan topları kalemizde gördüğümüz 3 maç. 2. yarı oyuncu değişiklikleri ve bireysel sorumluluk alacak oyuncuları bile o sorumluluğu almaya mecali bıraktırmayan eforlu ama kaleden uzak tehlike yaratamayan garip oyun. Topu kaptırdığımızda rakip hata yapmadığı sürece topu alamayacak çaresizlikte oyuncu profili. Orta sahada sayıyı artırmamıza rağmen maçlarda geriden oyun kuracak adamının olmaması yüzünden en büyük şut ve hücum tehdidin Bakasetas'ı kaleden uzaklaştıran ve mecburen geriden top aldırmaya götüren transfer planlaması. Adam eksiltmeyi bırak, onu denemekten bile aciz oyuncunun takımdaki tek kanat olması. İşin komik tarafı istediğimiz Masouras bile adam eksiltmede güçlü bir oyuncu değildi. Tüm hücumcuları öne atıp zaten kalabalık olan bölgede hücumcuları 3 metre sırayla diziyor ama yine hücum aksiyonları denemeyip bekten orta sahaya top döndürüp maçı bitiriyoruz.
Bu sakatlıkların bazıları da bireysel hatalar gibi sahadaki kaosun sonucu. Farkeden oldu mu maçta Yazıcı'nın aut çizgisinde döndürmeye çalıştığı bir top vardı. Çok tehlikeli şekle girdi orada ayağı. Gervinho gibi bağları giderdi bizde derdik ki ne kadar şansızız. Geçen hafta ayağımızdaki topu saçmalamalarla rakibe verdik, engelleyelim diye dorukhan sezonu kapattı.
Bu kaostan iyi şeyler beklemek zor. Bu takım bu seneyi kaybetse bile gelecek seneye bir şeyler bırakmak zorunda. Dağılıp gidersek bu kadro maliyeti birkaç yılımızı ipotek eder.
Mehmet BAŞ
09.09.2022, 11:44
Dun geride takimin en iyisiydi larsen ileride de guzel bindirmeler yapmisken hoca son 15 dakika stoper oynatmaya baslatti onu da bir ara geride tek birakti anlam veremedim yani ne yapmaya calistigimizi cidden anlamiyorjm artik corba yapiyoruz herseyi sistem sistem sistem , ayrica hocanin avrupa karnesini gordum dun netde 31 macta sadece 4 galibiyet yazmislar dogruysa cok kotu ..kontrollu oynayacagiz diye her maca neredeyse 1 0 geride basliyoruz tam tersine baskili baslayip golu bulduktan sonra kontrollu futbola evrilmeliyiz geriye dusupte kac mac cevirebildik bugune kadar artik hocanin bunlari gormesi lazim su kadro ile su gruptan cikamiyorsak affi olmaz bu sefer kimse kusura bakmasin bahanesi yok bu isin..sampiyonluk hatrina kimse sesini cikarmadi gecen sene ama bu takim 6 aydir ayni seyi oynuyor artik yeni birseyler gormek istiyoruz yavas yavas en azindan bir isik buna dair ama yok hoca bildigini okumaya devam ediyor.
Kontrollü oyun nedir? Trabzonspor'un yaptığı gibi 45-60 dk. hiçbir organize aksiyon üretmeden kaplumbağa hızında top çevirip rakibi sıkıştırmamak mı? Yaklaşık altı aydır takım olarak yaptığımız şey tam olarak bu. Böyle çağdışı bir oyun anlayışı olamaz. Abdullah hoca da kusura bakmasın, berbat oynadığımız maçlardan sonra çıkıp ''Memnunum'' açıklaması yapıyordu. Bizler forumda çıldırıyorduk. Avrupa arenasına çıkınca boyumuzun ölçüsünü alıp geri dönüyoruz.
Kontrollü oyun nedir? Savunma güvenliğini ön planda tutup hızlı geçiş hücumları ile rakibi gafil avlamaktır. Bakınız Kopenhag'ın bize yaptığı budur. Dinamo Kiev'in C.L Playoff turunda Fenerbahçe'ye yaptığı budur. Burada kritik unsur ''HIZ'' ve ''SAVUNMA GÜVENLİĞİ'' dir. Şimdi bizim takımın yaptığı şey buna benziyor mu? Ucundan kenarından benzemiyor. Kimse kimseyi kandırmasın. Mevcut takım ne kontrollü oynayabiliyor ne de pas oyunu oynayabiliyor. İkisini de yapamıyoruz.
Bu takım, eksikleri olsa da kaliteli oyunculardan kurulu bir takım. Bunu inkar edemeyiz. Uğurcan, Bartra, Hugo, Larsen, Eren, Gbamin, Hamsik, Bakasetas, Yusuf Yazıcı, Visca, Gomes, Umut bunlar kaliteli oyuncular. Hakeza şimdilik kötü performans gösterseler de Trezequet, Bardhi, Djaniny, Ömür, Denswil belli bir kalitenin üstünde oyuncular! Kadro kalitesi anlamında ortada problem yok. Ancak şunu da söylemek lazım. Bu takımın ilk 11'i %70 oranında değişti. Bu büyük bir değişimdir ve değişimler sancılı olur. O nedenle bu takımın oturması ve bir oyun ezberi oluşması zaman alacaktır. Taraftar olarak bizler de bu duruma kendimizi alıştırsak iyi ederiz. Zira beklediğimiz iyi futbol öyle kısa sürede gelmeyecektir. En az 5-6 haftalık bir süreç alacaktır.
Tabi işin bir de zamandan bağımsız bölümü var ki o konuda ne olacak kestirmek zor! Takımda sağ/sol kenar hücumcu oyuncusu problemi var. Hamsik'in olmadığı bölümde oyun aklı olarak kullanabileceğimiz bir merkez orta saha eksiğimiz var. Visca dönene kadar ne olacağı muamma! Trezequet de böyle devam ederse takım ön alanda ciddi sorun yaşayabilir. İşte bu nedenle merkez orta saha ve iki tane kenar oyuncusu alalım demiştim. Şu an takımda kenarlarda oynatacak oyuncu bulamıyoruz. Hamsik yokken sorun yaşıyoruz. Bakasetas gibi şutör bir adamı geriye çekip top dağıttırmaya çalışıyoruz. Visca'nın yokluğunda rakibin üstüne gitmeye korkan Ömür'den sağ kenar için medet umuyoruz. Saçma sapan işler!
Kopenah-Antalya-Ferençvaroş maçları birbirinin kopyası..Geçen sene de aynı durumlarda kalıyor uğurcan faktörüyle kurtarıyorduk..Orta saha da kaptırdığımız her top kalemize tehlike..Bir gram iyileşme olmaz mı? Bu defomuz daha başımıza çok sıkıntı açar.
Doğukan Uçan
09.09.2022, 12:00
2010 2011 sezonunun kopyasını yaşıyoruz resmen.. aynı hatalar devam ediyor. yine her şeyi berbat ettik gibi.
demek ki bu takımın bütün oyun sistemi nwakaeme üzerine kuruluymuş.
çok büyük topçuymuş kendisi.
Rakip takımlar istedikleri zaman geliyor. Rakibin kim olduğundan bağımsız.
Kopenhag da geldi, İstanbulspor da geldi, Antalya da geldi, Frenchvaros da geldi.
Adamların gole ihtiyacı varsa rahat rahat gelip, işlerini görebiliyorlar!
Kalede Uğurcan varken de benzer şeyleri yaşadık.
Oyuncu bazlı baktığınız sürece sivrisinek kovalamaya devam edersiniz!En ürkütücü ve şaşırtıcı olan şey de bu. Avcının takımında hu olsun hayret verici. Sahada tuhaf bir kopukluk var.
Oğuz ZEYTİN
09.09.2022, 12:06
Geçen seneki oyun derken neyi kastediyorsunuz? Hız mı, yerleşim mi, anlayış mı... Viscalı oyunla, Viscasız oyun aynı mıydı geçen sene sizce? Biraz açar mısınız? Bu seneki oyun nasıl? İlişkiyi ne üzerinden kurdunuz? Değişim nasıl yapılmalı?
Ahmet Taşçı
09.09.2022, 12:07
bu sezon takımın açık ara en formda oyuncusu bakasetas neden kesik yiyor?
O dinleniyor, kesiği Ömür, Trezeguet ve Barthi yiyor diyelim :)
Ahmet Taşçı
09.09.2022, 12:13
Takımın isteği ve iştahında sıkıntı yok, sıkıntı doğru formasyonu,en iyi oyuncu kombinasyonunu bulammaız. 14 transferin yapıldığı yerde en ideal olanı bulmak ve sisteme adapte etmek zaman alacaktır.Eylül ve Ekim aylarının sancılı geçeceğini hepimiz biliyorduk zaten, beklenmeyen bir şey değildi ki... Milletin yanılgıya düştüğü en önemli şey herkesi köy takımı gibi görmesi,Transfermrkt 'e bakarak bu takımı nasıl yenemedik ya demek cidden çok komik.Monaco Kızılyıldızı zor yendi, takım değerleri oynamıyor maalesef sahada. Sahada Kızılyıldız maçı da çok zor olacak.
En ürkütücü ve şaşırtıcı olan şey de bu. Avcının takımında hu olsun hayret verici. Sahada tuhaf bir kopukluk var.Geçen sezonun başında da defans yol geçen hanıydı ama hücum hattı fenaydı. Bu sene darmadağınığız. Eksik mevkilerden, formsuz futbolculardan felan bahsetmiyorum. Herkes kafası kesik horoz gibi sağa sola koşuyor kimin ne yapacağı belli değil sanki. Arka 2 stoper. 1 de iki bloktan da kopuk gibi Gibamin. Sonrası Allah kerim.
Gökhan Balcı
09.09.2022, 12:51
Uyuşuk oyun tepkileri de uyuşuklaştırıyor orta sahada tembel pas yapmana neden oluyor. Sen korkakça hata yaparım korkusuyla hareket ettikçe rakip cesaretleniyor. Oyunun psikolojik kısmında daima eziliyoruz. Yani sanki hoca yan pas yaparken rakibin sıkılmasını bekliyor gibi geliyor bana. Rakip sıkılacak ve hay sizin yapacağınız işi deyip üzerimize saldıracak da biz o boşluktan yararlanacakmışız gibi. Yalnız bu noktada sinirleri yıprananın rakipler olması gerekirken biz olmamız biraz can sıkıcı.
Bu macin tek olumlu tarafi iki yeni forvetimizinden gol atmasidir..Elestirilerin coguna katilmamak mümkün degil ama Kizilyildiz i evimizde yenersek gruptan cikmaya daha umutlu bakabiliriz..
halilaziz61
09.09.2022, 13:10
Şenol Güneş midesizligini anlamak mümkün değil
Birincisi ilkesel olarak 5 . Kez belki de 6 takımın başına gelmesini istemiyorum.
Ikincisi söyledikleri eylediklerinden sonra "omurgali" bir insan olarak takımın başına gelmesini istemiyorum.
Üçüncüsü ve son olarak eğer takımın başına gelirse isterse şampiyonlar ligi şampiyonu olsun TS liligim o gidene kadar dondurulur.
Yeter ya ne aciz bir takımız ki bir takimin başına defalarca aynı adamı getirmekten hicap duymuyoruz
Kadir Aydın
09.09.2022, 13:16
La arkadas adamlar kimi istiyorsaniz aldi, simdi yok cart yok curt yapiyorsunuz. Ayiptir ya
Nazim Can
09.09.2022, 13:25
trerzequet bomboş topçu degil, bomboş topçu ariyorsaniz nummer 10 bakin, trezequet dun çok afedersiniz poposunu yırtti, koştu didindi birşeyler yapabilmek için.
Valla bu sezon bende her şey karıştı. Gönderdiğimiz ve almadığımız adamlara/mevkilere bakınca ben oyunda/sistemde değişikliğe gidiyoruz heralde dedim. Ama değişen bir şey yok gördüğüm kadarıyla. Hocanın kafasında b8r şeyler var da zaman mı lazım oturtması için bilemiyorum. Edagr yerine Bartra, ortada 8 yerine 4 tane 10 numara. Sağ sol açık yerine forvet transferleri felan bana hocanın kafasından bambaşka şeyler geçiyormuş izlenimi verdiydi.
talsuv61
09.09.2022, 13:32
trerzequet bomboş topçu degil, bomboş topçu ariyorsaniz nummer 10 bakin, trezequet dun çok afedersiniz poposunu yırtti, koştu didindi birşeyler yapabilmek için.
Karşı karşıya kalınca kalecinin üstüne attıktan sonra boşuna yirtiniyor
Nazim Can
09.09.2022, 13:35
Karşı karşıya kalınca kalecinin üstüne attıktan sonra boşuna yirtiniyor
ben daha iyi olacağına inanıyorum, Djanini gibi Ömür gibi ruh gibi sahada dolanmiyir ama.
cakalkerem
09.09.2022, 13:47
trerzequet yi waka ile kıyaslamak yanlış bence..
gözlerimiz onun gibi istiyor ama reel defarklı oyuncular....trerzequet daha faydalı olacaktır birkaç maç sonra
Trezeguet yusuf erdoğanın bir beden üstü, futbol aklı sıfıra yakın, zamanla yaşlandıkça süratini ve fiziğinide kaybedince sapsız baltaya dönüşecektir, dünkü maçta da gördük ki çoğu pozisyonda top alıp bekine vermekten başka tek bir olumlu hareketi olmadı, ne bir orta ne bir ara pas ne bir sıfıra inme ne bir çalım ....
Thomas Jun dan beri bu kadar para verip de elimizde patlayacak bir adam gelmemiştir sanırım.
Baş ağrısı.
kayseriliyiz
09.09.2022, 14:27
İnşallah konferans ligine kalabiliriz
Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
kaçarava
09.09.2022, 14:31
Rakip merkezi kapattı, bizi kanada itti.
Kanat organizasyonumuz yoktu. Bir kanat, özellikle sağ kanat, boş kalıyor bire bir yani. Ona rağmen bir şey yapamadık. Kanat yok ki demeyin bek var. Trezeguet var. Ortalar da berbat.
Ceza sahası yan çizgisine doğru inip organizasyonlar yapabilirdik.
Rakibin bizi yay civarında püskürtmesiyle uğraşıp durduk. Djaniny'yi oraya sokamadık, kanatlarda da kullanamadık.
<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Ferençvaroş tribünleri Eğri kalesini pankart haline getirip altına "Asıl mesele, gençlerin korkmaması. Gerisi kendiliğinden gelecek." not düşmüşler. Bu söz, 1552'de gerçekleşen Eğri kuşatmasının savunmasında yer alan ve kahraman olarak görülen Gergely Bornemissza'ya atfediliyor. <a href="https://t.co/evUK6jm3jh">pic.twitter.com/evUK6jm3jh</a></p>— Adem Yiğit (@cezasahasi) <a href="https://twitter.com/cezasahasi/status/1568165116000014339?ref_src=twsrc%5Etfw">September 9, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
10 kişi kalmış ferencvaros gibi bir takımdan az daha 5 yiyorduk.
O kadar kötü futbol oynuyoruzki maçı izlerken mideme kramplar girdi.
bardiyi gbamyi larseni kim kakaladıysa bize iyi kazık atmışlar.
sağa sola savurduğumuz gençler oynassaydı bundan daha iyi sonuç aılrdık.
Maalesef ahmet ağaoglu ve avcı cepten yemeye başladılar ve cepleinde hiç bir şey kalmadı yiyecek.
dünya kupası arasında birlikte katara giderler.
Gökhan Balcı
09.09.2022, 15:03
Trezeguet yusuf erdoğanın bir beden üstü, futbol aklı sıfıra yakın, zamanla yaşlandıkça süratini ve fiziğinide kaybedince sapsız baltaya dönüşecektir, dünkü maçta da gördük ki çoğu pozisyonda top alıp bekine vermekten başka tek bir olumlu hareketi olmadı, ne bir orta ne bir ara pas ne bir sıfıra inme ne bir çalım ....
Thomas Jun dan beri bu kadar para verip de elimizde patlayacak bir adam gelmemiştir sanırım.
Baş ağrısı.
Çalım atma diye tembihlediklerine yemin edebilirim ama ispatlayamam. Takımda bir kişi bile sasha boey performansı gösteremiyor. Çünkü topu kaptırırım da kontra olur korkusu herkesin iliklerine kadar işlemiş.
Eren Elmalı'nın ortaları ne peki. Bir bek oyuncusunun açtığı orta bu olmamalı. Biz seni orta sahadan gelişi güzel orta açman için mi aldık. O da çok vasat.
Adem Erdoğan
09.09.2022, 15:14
Maçın hakemi 10 numara maç yönetti.
İnternet sıçanları hemen dökülmüş ortalığa "Türk hakemleri olmayınca tese" vs gibi.
Dün akşam rakip Ferenç yerine febe olsaydı ve o kırmızı kartı verseydi, yine maçın başlarında penaltı bekledikleri pozisyonu vermeseydi megafonla ortalığa dökülecektiler yine.
Fatih Atikli, Warisli, Yatabareli takim bile gruptan çıkmıştı bunlar bırak gruptan çıkmayı 3. olup konferans ligine bile kalamayacak şaka maka.
gurur6134
09.09.2022, 15:25
Cok degil 2 3 mac sonra bu futbol anlayisi devam ederse gomeze umuta da sovmeye baslarsiniz.sıkinti oyuncularda degil hala oyuncu uzerinden gidenler var takimda bir tane calim atan oyuncu olmamasi normal mi, tamamen oyun anlayisi ile alakali bu durum hoca surekli top cevirmek dolastirmak top ben de kalsin istiyor oyuncular orta yapmaya adam gecmeye ikili mucadeleye girmeye korkuyorlar resmen kimse farkinda degil sanirim..kopenhag macinda da aynisi oldu bu mactada aynisi mac bitiyor son atak biz hala top ceviriyoruz bos pozisyonda orta yapmiyor iceri oyuncular surekli yana donuyorlar oyun ezberi olmus cunku bu artik..baka bir tane top doldurdu iceri pozisyona girdik yusuf gol atti dönen topta ofsayt verildi sunlari yapacak pozisyonlari bulmusken orta yapmak yerine top ceviriyoruz ustelik gerideyken bunun izahi yok olamaz rakibin ustune gitmeyerek baski yapip bogmayarak top dolastirarak ekmeklerine yag suruyoruz resmen
gurur6134
09.09.2022, 15:30
Maçın hakemi 10 numara maç yönetti.
İnternet sıçanları hemen dökülmüş ortalığa "Türk hakemleri olmayınca tese" vs gibi.
Dün akşam rakip Ferenç yerine febe olsaydı ve o kırmızı kartı verseydi, yine maçın başlarında penaltı bekledikleri pozisyonu vermeseydi megafonla ortalığa dökülecektiler yine.
Ya havlayip dursun o kus beyinliler gecen sezonun ortasinda hocalarindan baskanlarina kadar herkes sampiyonlugumuzu hak ettiler diyerek kutladilar ne zaman vites dusurdu yelkenleri indirdi bizimkiler ufak bir umutlari oldu afkurmaya basladilar kim takar o gerizekalilari kendileri zaten hakemler olmadan hep sampiyon oluyorlardi allahin şikecileri o kadar transfere ragmen senelerdir şike olmayinca var geldikten sonra elle tutulur tek basarilari yok salla gitsin..yarim yamalak uygulanan var sistemi geldikten sonra en fazla puan toplayan takim trabzonspor belli oluyor kimin zamaninda hakemlerle malı goturdukleri
ffırtına
09.09.2022, 15:39
Şu gruptan alacağımız maksimum puan 5tir.
Monaco içerde dışarda yener
Kızılyıldız deplasmanını bilmeyen yoktur maksimum 1 hadi içerde yendin 3 oldu 4
Ferencveros tam kontra takımı burada en az beraberlik alırlar olur 5..
Fatih Atikli, Warisli, Yatabareli takim bile gruptan çıkmıştı bunlar bırak gruptan çıkmayı 3. olup konferans ligine bile kalamayacak şaka maka.
Gruptan çıktıda ne oldu ligde küme düşüyorduk boncuk mu taktılar bir tarafımıza o berbat takımı geçen sene şampiyon olmuş takımla ve hocasıyla kıyaslamak akıl tutulmasıdır.
Doğukan Uçan
09.09.2022, 15:47
Abdullah avcı'ya plaket verip yollamak yerine 3 yıl sözleşme yapıldı şimdi işin içinden nasıl çıkacaklar merak diyorum.
Bu takım kolay kolay toparlanamaz dorukhan da sezonu kapattı.
Akşam orta sahayı gördünüz 10 kişi adamlar 2-3 kişiyle kaleye indiler. Pres yok baskı yok.
Bir de dikkat ettiyseniz bizim yenilgilerimiz hep 3 gol ve üzeri bitiyor. forumdaki kimsenin dikkatini çekmedi mi benden başka.
Kayserispor'dan 4 yedik.
Rizespor'dan 3 yedik.
Ferençvaroş 3 yedik.
Başakşehirden 3 yedik.
Antalyaspor'dan 5 yedik.
Roma'dan 3 yedik.
Acayip bir durum. Takım tamamen allah'a emanet top oynuyor şu sonuçlardan bile belli.
Bu takım düzelmez arkadaşlar daha avrupa da 5 maç var monaco dönüşü beşiktaş'a gideceğiz bir sürü detay var.
İşler daha da kötüye gitmeden bir an önce neşteri vurmalıyız.
Ha olur da bunu da yapmazlarsa kabus dolu günler bizi bekler.
Abdullah avcı'ya plaket verip yollamak yerine 3 yıl sözleşme yapıldı şimdi işin içinden nasıl çıkacaklar merak diyorum.
Akşam orta sahayı gördünüz 10 kişi adamlar 2-3 kişiyle kaleye indiler. Pres yok baskı yok.
Bir de dikkat ettiyseniz bizim yenilgilerimiz hep 3 gol ve üzeri bitiyor. forumdaki kimsenin dikkatini çekmedi mi benden başka.
Kayserispor'dan 4 yedik.
Rizespor'dan 3 yedik.
Ferençvaroş 3 yedik.
Başakşehirden 3 yedik.
Antalyaspor'dan 5 yedik.
Roma'dan 3 yedik.
Acayip bir durum. Takım tamamen allah'a emanet top oynuyor şu sonuçlardan bile belli.
Bu takım düzelmez arkadaşlar daha avrupa da 5 maç var monaco dönüşü beşiktaş'a gideceğiz bir sürü detay var.
Bu takım şampiyon oldu ne yapalım şimdi felaketlerin habercisi şenolumu getirelim çocukluğum ve gençligim onun travmalarıyla geçti.Yoksa ünalımı getirelim şöyle hepimize askeri ünüformada giydirdimi of ne karizma oluruz. Romadan 3 yedik roma avrupa şamiyonu oldu rizeden 3 gol yedin yarım metre karın altında 3 penaltıyla.. şenol zamanında bjk den 7 tane yedik de kovulmadı adam efsaneya....
HasanTezel
09.09.2022, 16:09
<iframe id="twitter-widget-0" scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" allowfullscreen="true" class="" title="Twitter Tweet" src="https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=false&embedId=twitter-widget-0&features=eyJ0ZndfdGltZWxpbmVfbGlzdCI6eyJidWNrZXQiO lsibGlua3RyLmVlIiwidHIuZWUiXSwidmVyc2lvbiI6bnVsbH0 sInRmd19ob3Jpem9uX3RpbWVsaW5lXzEyMDM0Ijp7ImJ1Y2tld CI6InRyZWF0bWVudCIsInZlcnNpb24iOm51bGx9LCJ0ZndfdHd lZXRfZWRpdF9iYWNrZW5kIjp7ImJ1Y2tldCI6Im9uIiwidmVyc 2lvbiI6bnVsbH0sInRmd19yZWZzcmNfc2Vzc2lvbiI6eyJidWN rZXQiOiJvbiIsInZlcnNpb24iOm51bGx9LCJ0ZndfY2hpbl9wa Wxsc18xNDc0MSI6eyJidWNrZXQiOiJjb2xvcl9pY29ucyIsInZ lcnNpb24iOm51bGx9LCJ0ZndfdHdlZXRfcmVzdWx0X21pZ3Jhd Glvbl8xMzk3OSI6eyJidWNrZXQiOiJ0d2VldF9yZXN1bHQiLCJ 2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X3NlbnNpdGl2ZV9tZWRpYV9pb nRlcnN0aXRpYWxfMTM5NjMiOnsiYnVja2V0IjoiaW50ZXJzdGl 0aWFsIiwidmVyc2lvbiI6bnVsbH0sInRmd19leHBlcmltZW50c 19jb29raWVfZXhwaXJhdGlvbiI6eyJidWNrZXQiOjEyMDk2MDA sInZlcnNpb24iOm51bGx9LCJ0ZndfZHVwbGljYXRlX3NjcmliZ XNfdG9fc2V0dGluZ3MiOnsiYnVja2V0Ijoib24iLCJ2ZXJzaW9 uIjpudWxsfSwidGZ3X3R3ZWV0X2VkaXRfZnJvbnRlbmQiOnsiY nVja2V0Ijoib2ZmIiwidmVyc2lvbiI6bnVsbH19&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1568165116000014339&lang=tr&origin=https%3A%2F%2Fforum.bordomavi.net%2Fnewrepl y.php%3Fdo%3Dnewreply%26p%3D1921717450&sessionId=689e006df0e5fac014deee13cfb13dacf6da5d64&theme=light&widgetsVersion=1bfeb5c3714e8%3A1661975971032&width=550px" data-tweet-id="1568165116000014339" style="position: static; visibility: visible; width: 550px; height: 630px; display: block; flex-grow: 1;"></iframe>
<script async="" src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
Vay be, aradan 500 yıl geçmiş, sen Türk olduğunu unutmuşsun adam unutmamış...<iframe scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" src="https://platform.twitter.com/widgets/widget_iframe.c4bdc17e77719578b594d5555bee90db.htm l?origin=https%3A%2F%2Fforum.bordomavi.net" title="Twitter settings iframe" style="display: none;"></iframe><iframe id="rufous-sandbox" scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" allowfullscreen="true" title="Twitter analytics iframe" style="position: absolute; visibility: hidden; display: none; width: 0px; height: 0px; padding: 0px; border: none;"></iframe>
HasanTezel
09.09.2022, 16:13
Dün ilk yarı, şampiyon kadrodan 3 kişi var, çok kötüydük...
2. Yarı Hamsik bile tek başına yetti, ülke futbolunun 10 sene ilerisinde bir adam...
Skor taraftarlığını bırakın beyler, zaten üzülüyoruz apır-sapır yorum yapmayın, oyunu eleştirin ama Hoca gitsin-Ömür gitsin Başkan bilmem ne diyen KİMSE KUSURA BAKMASIN YA GERİZEKALIDIR-YA KÖTÜ NİYETLİDİR!
Şampiyon olalı 3 ay-süper kupa alalı 1,5 ay geçmedi, Avcının ana kadrosundan TOPLAM 3 ADAM bir arada oynamadı, adam 2,2 puan ortalamada hala, hala ligde 2022 de 2 yenilgi aldı toplam.
Haa, olmayacak skorlar olur ligde, Başkan oturur HERŞEYİN BİR USÜLÜ VAR, onu yapar, ama 1,5 ayda bu başarılı insanları strese sokmaya-gömmeye kimsenin hakkı yok, ayıp!
Kayserispor'dan 4 yedik.
Rizespor'dan 3 yedik.
Ferençvaroş 3 yedik.
Başakşehirden 3 yedik.
Antalyaspor'dan 5 yedik.
Roma'dan 3 yedik.
Sezon başı yazacaktım üşengeçlikten yazamadım, 2 maç tökezlesek hemen istifacılar hoca değil diyenler bitecektir diyecektim.
O kadar da uzun sürmedi.
Yahu 40 sene sonra kupalar kaldırdık filan edebiyatı da yapmayacağım tamam dün yoktur bugün vardır.
Ama soruyorum yahu, bu kadar kolay mı?
Bir plan var, bir organizasyon var, silelim her şeyi, 10 sene sonra tekrar potaya mı girelim?
Gerçekten çok garipsiniz.
Vay be, aradan 500 yıl geçmiş, sen Türk olduğunu unutmuşsun adam unutmamış...<iframe scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" src="https://platform.twitter.com/widgets/widget_iframe.c4bdc17e77719578b594d5555bee90db.htm l?origin=https%3A%2F%2Fforum.bordomavi.net" title="Twitter settings iframe" style="display: none;"></iframe><iframe id="rufous-sandbox" scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" allowfullscreen="true" title="Twitter analytics iframe" style="position: absolute; visibility: hidden; display: none; width: 0px; height: 0px; padding: 0px; border: none;"></iframe>
Onlarda Türk bir sürü Macar Türkolog var. Macaristanta hatırı sayılır kişiler turklugunu savunur.
HasanTezel
09.09.2022, 16:45
<iframe id="twitter-widget-0" scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" allowfullscreen="true" class="" title="Twitter Tweet" src="https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=false&embedId=twitter-widget-0&features=eyJ0ZndfdGltZWxpbmVfbGlzdCI6eyJidWNrZXQiO lsibGlua3RyLmVlIiwidHIuZWUiXSwidmVyc2lvbiI6bnVsbH0 sInRmd19ob3Jpem9uX3RpbWVsaW5lXzEyMDM0Ijp7ImJ1Y2tld CI6InRyZWF0bWVudCIsInZlcnNpb24iOm51bGx9LCJ0ZndfdHd lZXRfZWRpdF9iYWNrZW5kIjp7ImJ1Y2tldCI6Im9uIiwidmVyc 2lvbiI6bnVsbH0sInRmd19yZWZzcmNfc2Vzc2lvbiI6eyJidWN rZXQiOiJvbiIsInZlcnNpb24iOm51bGx9LCJ0ZndfY2hpbl9wa Wxsc18xNDc0MSI6eyJidWNrZXQiOiJjb2xvcl9pY29ucyIsInZ lcnNpb24iOm51bGx9LCJ0ZndfdHdlZXRfcmVzdWx0X21pZ3Jhd Glvbl8xMzk3OSI6eyJidWNrZXQiOiJ0d2VldF9yZXN1bHQiLCJ 2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X3NlbnNpdGl2ZV9tZWRpYV9pb nRlcnN0aXRpYWxfMTM5NjMiOnsiYnVja2V0IjoiaW50ZXJzdGl 0aWFsIiwidmVyc2lvbiI6bnVsbH0sInRmd19leHBlcmltZW50c 19jb29raWVfZXhwaXJhdGlvbiI6eyJidWNrZXQiOjEyMDk2MDA sInZlcnNpb24iOm51bGx9LCJ0ZndfZHVwbGljYXRlX3NjcmliZ XNfdG9fc2V0dGluZ3MiOnsiYnVja2V0Ijoib24iLCJ2ZXJzaW9 uIjpudWxsfSwidGZ3X3R3ZWV0X2VkaXRfZnJvbnRlbmQiOnsiY nVja2V0Ijoib2ZmIiwidmVyc2lvbiI6bnVsbH19&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1568165116000014339&lang=tr&origin=https%3A%2F%2Fforum.bordomavi.net%2Fnewrepl y.php%3Fdo%3Dnewreply%26p%3D1921717450&sessionId=b77191d9fba5bc53bdb31d253ed8ce04288b22e2&theme=light&widgetsVersion=1bfeb5c3714e8%3A1661975971032&width=550px" data-tweet-id="1568165116000014339" style="position: static; visibility: visible; width: 550px; height: 630px; display: block; flex-grow: 1;"></iframe>
<script async="" src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
BU ARADA PANKART İÇİN PLAN VARSA, PLANI YAYALIM:
Mohaç Muharebesi veya Mohaç Meydan Muharebesi, 29 Ağustos 1526'da, Osmanlı İmparatorluğu ve Macaristan Krallığı orduları arasında meydana gelen ve Macaristan'ın büyük bölümünün Osmanlı hakimiyetine girmesiyle sonuçlanan savaştır.
Kanuni Sultan Süleyman komutasındaki Osmanlı ordusu ile Macaristan Kralı II. Layoş komutasındaki Macar ordusu arasında, iki saat gibi kısa bir sürede sonuçlanan Mohaç Savaşı DÜNYANIN EN KISA BÜYÜK SAVAŞIDIR!
<iframe scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" src="https://platform.twitter.com/widgets/widget_iframe.c4bdc17e77719578b594d5555bee90db.htm l?origin=https%3A%2F%2Fforum.bordomavi.net" title="Twitter settings iframe" style="display: none;"></iframe><iframe id="rufous-sandbox" scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" allowfullscreen="true" title="Twitter analytics iframe" style="position: absolute; visibility: hidden; display: none; width: 0px; height: 0px; padding: 0px; border: none;"></iframe>
falcon_61
09.09.2022, 16:47
Sezon başı yazacaktım üşengeçlikten yazamadım, 2 maç tökezlesek hemen istifacılar hoca değil diyenler bitecektir diyecektim.
O kadar da uzun sürmedi.
Yahu 40 sene sonra kupalar kaldırdık filan edebiyatı da yapmayacağım tamam dün yoktur bugün vardır.
Ama soruyorum yahu, bu kadar kolay mı?
Bir plan var, bir organizasyon var, silelim her şeyi, 10 sene sonra tekrar potaya mı girelim?
Gerçekten çok garipsiniz.Plan organizasyon hep lafta. 1 senedir top oynamıyoruz. Futbolun sadece savunma yönünden ibaret olduğunu sanıyor hocamız. İlk geldiği sene gerçek takım savunması vardı. Pozisyon vermiyorduk. Bu sene o da gitti. Hücumda ise hiçbir zaman organize değildik zaten. Bu sene tüy dikildi
Plan organizasyon hep lafta. 1 senedir top oynamıyoruz. Futbolun sadece savunma yönünden ibaret olduğunu sanıyor hocamız. İlk geldiği sene gerçek takım savunması vardı. Pozisyon vermiyorduk. Bu sene o da gitti. Hücumda ise hiçbir zaman organize değildik zaten. Bu sene tüy dikildi
1 senedir top oynamıyor muyduk?
O zaman fenerliler haklı ya, hakemlerle şampiyon olmuşuz, süper kupalar filan.
Yapmayın böyle arkadaşlar komik oluyor. Daha da önemlisi ayıp oluyor.
lazminator61
09.09.2022, 17:18
Ilk golümüzde, baka sola bakiyor, vitaminsizi ve Trezeguete göriyor. Saga bakiyor, yeni gelmis, dahaden tanimadigi ve bilmedigi arkadasini görüyor ve ona pasi atiyor. Maxi Gomezde sik bi gole bizi sevindiriyor.
baka cok akili, eger ömür veya Trezeguete verse, 100de100 o pozisyon gol olmasdi.
HOPA'LI TS'Lİ
09.09.2022, 17:18
Altan Tanrıkulu da benim gibi Yazıcı'nın golünde ofsayt olmadığını düşünüyor. Rakipten geldi çünkü.
Şerefsiz hakem nasıl vermezsin bu kemik gibi golü
İlk 2 golde Taha'nın geç kalışı etken (Uğurcan hazırsa o oynamalıydı. Gerçi 3-2'den sonra kritik kurtarışlar yaptı)
Hugo son zamanlarda çok acemice penaltı yaptırıyor.
Kırmızı kart doğru
Ömür'ün ilk gol öncesi kaptığı topta faul yaptığını zannediyorum. Yorumcuları dinleyemedim bu konuda?
Ilk golümüzde, baka sola bakiyor, vitaminsizi ve Trezeguete göriyor. Saga bakiyor, yeni gelmis, dahaden tanimadigi ve bilmedigi arkadasini görüyor ve ona pasi atiyor. Maxi Gomezde sik bi gole bizi sevindiriyor.
baka cok akili, eger ömür veya Trezeguete verse, 100de100 o pozisyon gol olmasdi.
Bakasetasts çok üzgün suratı bir karış.
falcon_61
09.09.2022, 17:24
Yapmayın böyle arkadaşlar komik oluyor. Daha da önemlisi ayıp oluyor.Bireysel yetenekle şampiyon olduk. Onlar çıkınca sistem mistem diye bir şey olmadığını gördük. Geçen sene de dedik bu oyun şampiyonluk harici çekilmez diye. Şimdi skor gelmeyince herkes aynı safta buluşmaya başladı. Bunun tohumları geçen sene atılmıştı zaten. Kontrollü futbol safsatasından kurtulmadıkça burnumuz ... kurtulmaz.
Mehmet Fatih Yavuz
09.09.2022, 17:30
Yapmayın böyle arkadaşlar komik oluyor. Daha da önemlisi ayıp oluyor.
Takım oyunu oynamamaktan bahsediyorlar.
Örnek alın, İzmir'de Altay ve Göztepe maçları,
İstanbul'daki Gs ve Bjk maçları.
Bunlar gibi bir çok maç var.
Olayın hakemle bir ilgisi yok.
Ağır baskı yedik, en basit rakip bile bizi hapsetti.
Bir şekilde anlık hatalardan faydalanıp bu maçları kazandık.
Ama ortada ne iyi bir futbol, ne de kaliteli bir fizik mücadele vardı.
Kötü futbol, ama iyi sonuçlar.
Bu sene kötü futbol, rezalet sonuçlar silsile halinde gelmeye başladı.
İnşaallah düzelir.
Bireysel yetenekle şampiyon olduk. Onlar çıkınca sistem mistem diye bir şey olmadığını gördük. Geçen sene de dedik bu oyun şampiyonluk harici çekilmez diye. Şimdi skor gelmeyince herkes aynı safta buluşmaya başladı. Bunun tohumları geçen sene atılmıştı zaten. Kontrollü futbol safsatasından kurtulmadıkça burnumuz ... kurtulmaz.
Bunlar çok klişe cümleler, bireysel yetenekle şampiyon olunmaz kardeşim, bunun milyon adet örneği vardır. Geçen senede en iyi kadroda bizde değildi, bu sene de değil. Yahu açın bakın geçen senin başlangıcına şu forumda kaç kişi şampiyonluk bekliyordu, varsa bir yazın getir okuyalım , muhtemelen o zamanda böyle konuşuyordunuz.
Sistem,ruh filan, yahu böyle bir şey görmedim ben ne sistemi ? Man.city sistemi filan mı istiyoruz?
Hepsi klişe cümleler.
Mehmet Fatih Yavuz
09.09.2022, 17:40
Sistem falan yok zaten ortada!
En iyi kadro bizde olmayabilir.
Ama Antalya'dan da, Frenchvaros'dan da, Başakşehirden de hatta Kopenhag'dan da iyi bu kadro.
Hatta sağ öndeki sakatlık olmasa ligde de ilk 3 en iyi kadro arasında.
Bugün Başakşehir ile oynasak ne olur?
Ben düşünmek bile istemiyorum!
Takım oyunu oynamamaktan bahsediyorlar.
Örnek alın, İzmir'de Altay ve Göztepe maçları,
İstanbul'daki Gs ve Bjk maçları.
Bunlar gibi bir çok maç var.
Olayın hakemle bir ilgisi yok.
Ağır baskı yedik, en basit rakip bile bizi hapsetti.
Bir şekilde anlık hatalardan faydalanıp bu maçları kazandık.
Ama ortada ne iyi bir futbol, ne de kaliteli bir fizik mücadele vardı.
Kötü futbol, ama iyi sonuçlar.
Bu sene kötü futbol, rezalet sonuçlar silsile halinde gelmeye başladı.
İnşaallah düzelir.
Siz istiyorsunuz ki dönemin Barcası gibi olalım, liverpool olalım, kimse kalemize bile gelmesin. Hep biz oynayalım, onlar baksın. Geçin Trabzonu, istanbul takımlarında var mı öyle futbol oynayan son yıllarda?
Öyle bir futbol kalmadı, karşındaki takımlarda artık biliyor futbolu, siz 80 lerin 90 ların futbolunu arıyorsunuz.
Baskı yedik doğru, ama öyle bir noktaya geldik ki bütün takımlar son güçleriyle oynadılar bize karşı, çünkü inanılmaz bir fark atarak herkesin imrendiği bir takım olmuştuk.
Peki çok mu güçlüydük ? Alakası yok, ama adam bunu başardı, bir şekilde oynattığı futbolla bunu başardı. Saygı duymak yerine, zaten top mop oynamıyorduk, şansına balına, bireysel yeteneklerle filan diyorsunuz.
Vaktimi harcayıp burada neden yazıyorum onu bilmiyorum ya hoş... Ne desen nafile.
Siz emek vermeden yemek istiyorsunuz, gelsin başka bir hoca, uçalım kaçalım :)
Ya ben 40 sene görmedim böyle bir şey, daha bok olur inanın bana.
yatmaztara
09.09.2022, 17:49
Sörloth'lu Sosa'lı, Wakame'li EkuBAM'lı kadroda Parmak'ın Basel'e attığı şahane gol olmasa 0 puan 0 gol ile bitirecekti grupları. 6 maçta doğru düzgün bir tane atağımız yoktu. Dünkü maçta rakip 10 kişi kalmasa yine atak yapamazdık bitmişiz biz.
mancester
09.09.2022, 17:50
Sadece hoca ile aciklanmayacak bir durum sistem ,Oyuncular sisteme inanmazlarsa sistem yeterince guclu degilse sorunlar cikabilir,Hoca kendisi soyledi sistemi degisitiyoruz bir takim zorluklari olucak bana umut verdi acikcasi konusmasi ,Benim icinde onemli olan sistemdir oyuncular degissede sistemin oynadigi bir takim hayal ediyorum.
serdaracıl
09.09.2022, 18:02
Sistem falan hikaye, sorun oyuncu kalitesinde. Oyuncu kalitemizi arttırmalıyız.
Mehmet Fatih Yavuz
09.09.2022, 18:18
Siz istiyorsunuz ki dönemin Barcası gibi olalım, liverpool olalım, kimse kalemize bile gelmesin. Hep biz oynayalım, onlar baksın. Geçin Trabzonu, istanbul takımlarında var mı öyle futbol oynayan son yıllarda?
Öyle bir futbol kalmadı, karşındaki takımlarda artık biliyor futbolu, siz 80 lerin 90 ların futbolunu arıyorsunuz.
Baskı yedik doğru, ama öyle bir noktaya geldik ki bütün takımlar son güçleriyle oynadılar bize karşı, çünkü inanılmaz bir fark atarak herkesin imrendiği bir takım olmuştuk.
Peki çok mu güçlüydük ? Alakası yok, ama adam bunu başardı, bir şekilde oynattığı futbolla bunu başardı. Saygı duymak yerine, zaten top mop oynamıyorduk, şansına balına, bireysel yeteneklerle filan diyorsunuz.
Vaktimi harcayıp burada neden yazıyorum onu bilmiyorum ya hoş... Ne desen nafile.
Siz emek vermeden yemek istiyorsunuz, gelsin başka bir hoca, uçalım kaçalım :)
Ya ben 40 sene görmedim böyle bir şey, daha bok olur inanın bana.
Şimdi birincisi ben hoca gitsin falan demedim.
İkincisi, biz ligin ilk yarısında da benzer şekilde kazandık maçları. istisnai maçlar var, Hatay, Alanya, Karagümrük gibi.
Ben hiç öyle dönemin Barca Şi beklentisinde falan değilim. Olayları abartmak bir sanattir ama suyunu çıkarmadan. Barca gibi dominasyon bekleyen yok.
Ama mümkünse en basit rakipler bile karşımızda Barca kesilmesin.
Kimse son gücünü bize harcaması. Bizim çözülmesi kolay bir oyunumuz var. Kopenhag hocasının maç sonunda anlattığı gibi. Geçen sene de böyleydi, şahsi oyuncu becerileri ile sonucu aldık.
Burada sadece wakameden falan bahsetmiyorum.
Direk Uğurcan ve Hamsik in beklenenin üzerinde performansları vardı.
Emek vermeden yemek isteyen kimseyi de görmedim.
Hücumda üretemeyip savunmada pozisyon veriyorsan ve bu sürekli hale geliyorsa bunun adı başarısızlıktır.
Mevcut durumda organizasyon başarısızlığı var.
Ben şampiyonluk beklentisi içinde de değilim bu sene. Olmazsak olmaz falan demiyorum. Yarışalım sonuna kadar yeter.
Ama bir zahmet görece zayıf rakiplere karşı pozisyon zenginliği bizden yana olsun.
10 kişilik rakibin bile üzerine giderken pas opsiyonunu bulamayıp top kaptırmayalım.
Gelişim görmezsem eleştiririm. Gitsin falan da asla demedim.
Kötüye kötü denir. Kötü oynuyoruz.
Hatta kötü de değil, çok kötü...
Alıntı Oxychen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bunlarla da berabere kalacaksak hiç oynamayalım Avrupa maçları falan. Gözünüzü seveyim, 4 kat daha değerli kadromuz var. Beraberlik iyi sonuç olur diyorsunuz.
Maç başlayınca göreceğiz ;)
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çok gerilerde şöyle bişey gördüm..alıntılayım dedim..:D
aslında geri gitmek geleceği görmek için iyi oluyor..
bizim seviyemiz heralde burası da değil.... konferans gibi duruyor..
Kopenhag maçında Terimin videosunu atmıştım..top bizim yarısahaya geçtiğinde boşta adam kalmayacak ve topa hemen müdahale edecez falan diyordu..
hem de ilk dakikadan itibaren..
biz sadece Avrupa maçları değil derbilerde de uyur gezer gibi başlıyoruz ve takk diye golü yiyoruz..
bu bizim için gelenek gibi oldu..
Sistem falan yok zaten ortada!
En iyi kadro bizde olmayabilir.
Ama Antalya'dan da, Frenchvaros'dan da, Başakşehirden de hatta Kopenhag'dan da iyi bu kadro.
Hatta sağ öndeki sakatlık olmasa ligde de ilk 3 en iyi kadro arasında.
Bugün Başakşehir ile oynasak ne olur?
Ben düşünmek bile istemiyorum!
Büyük ihtimalle berabere kalirdik Basaksehir ile..Sampiyonlar Ligi hayelleri kuruyorduk da katilsaydik ne hale gelirdik hayal bile edemeyiz sanirim. Verilmis sadakamiz varmis gibi.. Kasaya girecek parasida kalsin..Sirf Sampiyonlar Ligi müzigini dinledigimizle kalirdik..
Kendi adima Dünya Kupasi arasina kadar oyun olarak bir beklenti icinde degilim. Sabretmek icinde bir isIk görmemiz gerekir futbol adina haliyle..Ferencvaros macinda en iyi ihtimal beraberlik bekliyordum. Tabi macin tamamina yakin bir zaman 10 kisi kalmis bir rakibe kaybetmeyi beklemiyordum..Kizilyildiz macini alacagimiza inaniyorum. Sonrasina bakacagiz artik..
Bunlar çok klişe cümleler, bireysel yetenekle şampiyon olunmaz kardeşim, bunun milyon adet örneği vardır. Geçen senede en iyi kadroda bizde değildi, bu sene de değil. Yahu açın bakın geçen senin başlangıcına şu forumda kaç kişi şampiyonluk bekliyordu, varsa bir yazın getir okuyalım , muhtemelen o zamanda böyle konuşuyordunuz.
Sistem,ruh filan, yahu böyle bir şey görmedim ben ne sistemi ? Man.city sistemi filan mı istiyoruz?
Hepsi klişe cümleler.
Bireysel yetenek derken bir kisi bahsedilmiyor bir kac kisi ust duzey performans gosterir diyerleri gorevlerini yerine getirdimi yeterli oluyor sistem kagit uzerinde bellidir ancak sahadaki oyuncuda o sistemi uygulayacak cevher yoksa edebiyat yaparak mac alamazsin
Avrupa maclarinda ilk oncelik atamiyorsan ucuz gol yemeden maci tutmasini bileceksiniz biz gecen sezon ligde bu isi iyi yaptik oyun olarak degil ama sonuc olarak bizi sampiyon yapti
Sefa Alış
09.09.2022, 18:37
"Topa sahip olma, pas trafiği, takım halinde savunma." Avcı'nın sisteminin anabaşlıkları bunlar. Rakibin maç boyu 130 isabetli pasta ulaştığı gol beklentisi oranı 2.07, biz 600 isabetli pas sonrası 1.47 gol beklentisini yakalamışız. Topla oynamada da %76'yız. Avcı'nın bu yaz değiştirdiği sistemi elbette daha oturacaktır ancak bu maç özelinde tam bir fiyasko oldu. Mourinho'nun City maçı sonrası röportajda kendisine "City size topla oynamada %70 üstünlük kurdu" denmesi sonrası "isterlerse topu eve götürebilirler, maçı biz kazandık." olayına döndü dün akşamki maç.
Gökhan Balcı
09.09.2022, 18:39
Aynen oyuncuları değiştirmek lazım. Hain yönetim bir bernardo silvayı çok gördü bize de bu ikinci lig seviyesi oyuncularla sahaya çıkıyoruz
Secenekler cogalinca dogru kadroyu deneye deneye bulmaya calisiyoruz gecis donemini avrupada kotu geciriyoruz ligde dogru kadroyu bulma asamasini cok az kayipla gecirirsek her sey son haftaya kalabilir!
David_LuiZ4
09.09.2022, 19:04
Bu başlığa yazmaya gelmeden önce oyuncuların başlığına yazılan eleştirileri tek tek okudum..Öyle madrabaz tipler var ki hem oyuncuların yeteneksizliklerini eleştiriyorlar beceriksizliklerini anlatıyorlar hem de hocayı "sistem yok sistem" diye eleştiriyorlar..Karar verin bakalım oyuncular mı yeteneksiz hocanın mı sistemi yok..
Lan hoca ne yapacak mal gibi ortada görünen vasat adamlarla kadroyu doldurduktan sonra bir de söz konusu yeteneksiz topçulara yetenek mi enjekte edecek..Bir de bunla mı uğraşacak..Transfer dediğin Bartra gibi olur hoca dokunuşu olmadan da bir oyuncu yetenekli olduğunu sahada gösterir uyum sorunuymuş ıvır zıvırmış tınlamaz kaliteli adam..
Takımda direkt 11'e yazabileceğin adamlar belli..Baka Hamsik Gomez Bartra..Geri kalan adamlar bir baltaya sap olamamış ne idüğü belirsiz adamlar..
Eren
Larsen
Gbamin
Bardhi
Hugo
Denswill
Yazıcı
Doğucan
Ömür
Djanini
Bakın bu adamlarla istenen hızlı oyunu oynayamazsınız..Bu adamlarda olmayan özellikleri sıralayalım..
Top kontrolü sıfır
Topu ayağına yapıştırma sıfır
Topla driblinG top sürme sıfır
Pasla rakipten adam düşürme sıfır
Hız VE Atletizm sıfır
Bindirme sıfır
Orta kesme sıfır
İkili üçlü oyun oynama zekası sıfır
Pozisyon kovalama sıfır
Topun nereye düşeceğini sezme sıfır
Teknik kapasite sıfır
Yazayım mı daha?
Sıfır oğlu sıfır..Bu adamlarla hücumda üretken olamazsın..Olamazsın yani..Kalkıp hocadan da bu beceriksizlere neden yetenek aşılamıyorsun diye bir şey zırvalayamazsın..Hocanın tek kabahati verdiği transfer listesindeki elit oyuncular yerine daha alt sıralardaki oyuncuların takıma takviye adı altında getirilmesine onay vermesidir..İtiraz etmeliydi bu mühendislik değil kalitesizlik demeliydi..
Şampiyon olmuş bir takımın şu girdiği girdaba bakar mısınız?
Lan çok değil 4 tane transferle kadroyu koruyup Şampiyonlar ligine gidecektik..Bu kadar basitti bu iş..Nereden nereye geldik yaz boyunca burada uyardık 10 tane vasat adama para vermeyin 4 tane net adam alın dedik dinletemedik..Yalayıcı tayfasının "para yok" çıkışlarına gebe kaldık..Waka'yı çok arayacaksınız dedik Doğucan denen yetenek fakirine 1.2 vereceğine Waka'ya 1 milyon daha ver tut şu adamı dedik "aman efendim defansa yardıma gelmiyor" şeklinde cahilane yorumlar okumak zorunda kaldık..Cehalet diz boyu forumda ve camiada...Lan Trezege defansa yardıma geliyor da ne oluyor 5 4 3 yiyorsun..Waka 4 sene top oynadı bizde 4 senedir defansa yardıma gelmeyen adamı son 1 senede mal bulmuş mağribi gibi defansa yardıma gelmiyor abi zırvalığıyla tukaka ilan ettiler..Gündem yaratıp adamın takımdan ayrılmasına sebebiyet verdiler başkanın sırtını sıvazladılar..
Bu başlığa yazmaya gelmeden önce oyuncuların başlığına yazılan eleştirileri tek tek okudum..Öyle madrabaz tipler var ki hem oyuncuların yeteneksizliklerini eleştiriyorlar beceriksizliklerini anlatıyorlar hem de hocayı "sistem yok sistem" diye eleştiriyorlar..Karar verin bakalım oyuncular mı yeteneksiz hocanın mı sistemi yok..
Lan hoca ne yapacak mal gibi ortada görünen vasat adamlarla kadroyu doldurduktan sonra bir de söz konusu yeteneksiz topçulara yetenek mi enjekte edecek..Bir de bunla mı uğraşacak..Transfer dediğin Bartra gibi olur hoca dokunuşu olmadan da bir oyuncu yetenekli olduğunu sahada gösterir uyum sorunuymuş ıvır zıvırmış tınlamaz kaliteli adam..
Takımda direkt 11'e yazabileceğin adamlar belli..Baka Hamsik Gomez Bartra..Geri kalan adamlar bir baltaya sap olamamış ne idüğü belirsiz adamlar..
Eren
Larsen
Gbamin
Bardhi
Hugo
Denswill
Yazıcı
Doğucan
Ömür
Djanini
Bakın bu adamlarla istenen hızlı oyunu oynayamazsınız..Bu adamlarda olmayan özellikleri sıralayalım..
Top kontrolü sıfır
Hız VE Atletizm sıfır
Bindirme sıfır
Orta kesme sıfır
Pozisyon kovalama sıfır
Teknik kapasite sıfır
Yazayım mı daha?
Sıfır oğlu sıfır..Bu adamlarla hücumda üretken olamazsın..Olamazsın yani..Kalkıp hocadan da bu beceriksizlere neden yetenek aşılamıyorsun diye bir şey zırvalayamazsın..Hocanın tek kabahati verdiği transfer listesindeki elit oyuncular yerine daha alt sıralardaki oyuncuların takıma takviye adı altında getirilmesine onay vermesidir..İtiraz etmeliydi bu mühendislik değil kalitesizlik demeliydi..
Lan çok değil 4 tane transferle kadroyu koruyup Şampiyonlar ligine gidecektik..Bu kadar basitti bu iş..Nereden nereye geldik yaz boyunca burada uyardık 10 tane vasat adama para vermeyin 4 tane net adam alın dedik dinletemedik..Yalayıcı tayfasının "para yok" çıkışlarına gebe kaldık..Waka'yı çok arayacaksınız dedik Doğucan denen yetenek fakirine 1.2 vereceğine Waka'ya 1 milyon daha ver tut şu adamı dedik "aman efendim defansa yardıma gelmiyor" şeklinde cahilane yorumlar okumak zorunda kaldık..Cehalet diz boyu forumda ve camiada...Lan Trezege defansa yardıma geliyor da ne oluyor 5 4 3 yiyorsun..Waka 4 sene top oynadı bizde 4 senedir defansa yardıma gelmeyen adamı son 1 senede mal bulmuş mağribi gibi defansa yardıma gelmiyor abi zırvalığıyla tukaka ilan ettiler..Gündem yaratıp adamın takımdan ayrılmasına sebebiyet verdiler başkanın sırtını sıvazladılar..
tebrikler... mükemmel özet. ....
chopper61
09.09.2022, 19:24
Hepsi klişe cümleler.
Avcıyı başarılı olduğu dönemde eleştirdim çünkü bu günlerin geleceğini biliyordum.Aklin yolu birdir.Bu takım top oynamıyor.Hucum futbolu yetersiz..tempo yok, fiziksel temas ve sertlik yok.. hırs yok..sadece sakın baba sakın, kontrollü futbol.. Avcının avukatlığını yapanlara acıyorum..
iyattara
09.09.2022, 19:27
Küfür etmeyeceğimUstad daha bu forumda bu adamı engellemeyen kaldı mı ya. Bas geç engeli takılma buna.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fanatik34
09.09.2022, 19:33
Su macla ilgili daha cok yazilacak sey var..Abdullah Avci ile ilgili yazilacak tek sey, takimi gecen sezon sampiyon ismin kendi oldugunu düsünüyor. Gecen sezon yaptigi o kadar yanlisa ragmen kazandigimiz maclar var. Ilahi güc mü dersiniz, adina ne koyarsiniz bilmem ama bunun devam etmeyecegi o kadar asikardi. Ama o hala ayni terane ile maclara cikmaya devam ediyor. Artik elinde bir Wakayeme olmadigini, birilerinin ona hatirlatmasi gerek, cidden belki bunun bile farkinda degil!!
Transferlere gelirsek, bu kadar plansiz bir transfer politikasi da zaten Trabzonspor´a yakisirdi..önceden dedik, gecen sezon yapilanlar tektir bu Kulüp tarihinde, yine fabrika ayarlarinda devam ediyoruz. Yoksa kopenhag gibi, kendi liginde cok kötü bir durumda olan takimi elemek icin yapacagin transfer hamlelerin belli idi...yapmadin eyyy Agaogluuu!!
Yptigin transferler icinde en netleri Eren ve Bartra. Cornelius´u gönderdin, yerine Gömez, baska yok!! takimda Bakasetas varken, iki tane daha ayni özellikte adam aliyorsun, kanatlarinda alternatif yok!! Ha Lahtimi ve Naci nasil cikar bilmem ama onlarin önündeki en büyük engel, genc oyuncu karsiti sayin Abdullah Avci, oynatmazzz, takim eksik kalmadigi sürece oynatmaz!!!
MGamin Mainz´tan tanidigim bir Oyuncu, iki senesini sakat gecirmis, Avrupa tecrübesi olmayan bir Oyuncu, dünde gördük. Mainz scoutlariyla anlassak, ne oyuncular getiririzde, öyle bir anlayisimiz olmayacak belli.
Dün sahada en uyuz oldugum Oyuncu Denswill idi..agir cekimde oynuyor resmen ve buna 2,2 milyon € bagladik, iste dün niye kaybettik sorusunun en iyi cevaplarindan biridir, net!!!
Diger Oyunculara girmecegim, keza kaliteli Oyuncu grubuna sahibiz ama devrearasinda gereken rötuslari yapamaszak, bu Oyuncu grubuna cok yazik olacak.
Transferlerden sorumlu her ne kadar Agaoglu idiyse, bunlara izin veren Abdullah Avci´dir. Ha simdi sözlesmesi de uzadi, tazminat maddesi de saglamlasmistir, ne diyelim, Allah size sabir versin!!!
Yusuf BALCI
09.09.2022, 19:39
hala sinirim geçmedi. rezil olduk. içim soğumuyor. 74 dakika 10 kişi oynamış basit bir takımı yenemedik.
Gürkan Asma
09.09.2022, 19:41
Eren
Larsen
Gbamin
Bardhi
Hugo
Denswill
Yazıcı
Doğucan
Ömür
Djanini
Top kontrolü sıfır
Hız VE Atletizm sıfır
Bindirme sıfır
Orta kesme sıfır
Pozisyon kovalama sıfır
Teknik kapasite sıfır
Yazayım mı daha?
Kadro kalitesini tartışırız
Vasat oğlu vasat bi rakibe karşı yan top yapmaktan başka icraatin yok. Ki bu ilk de değil. Hadi Kopenhag maçında neyse 180 dk kilit açamadın adamların hocası, hocalık anlamında patates etti seni ki kopenhag da kötü bir takım. Ferençvaroş denen rezil takıma 10 kişi kalınca bile bişey üretemedin ki bu rakip takım kopenhag gibi savunma yapmayı bile bilmiyor, inanılmaz boşluklar veriyorlar becerip kullanabilseydin. Topa hakim olmayı, savunmada yani rakibin sana izin verdiği bölümde paslaşmak zannediyor heralde hocamız. Maçın başında 11vs11 iken yaptığımız tek iş savunmada yan pas yapmaktı, rakip 10 kişi kalıp savunmaya gömülünce bu paslaşmayı orta sahaya çektik. Maç boyu yaptığın 600 küsür pasın sadece 7 tanesi dikine ceza sahasına pas. Bu istatistik bile sahada oynanan saçmalığı gün yüzüne seriyor.
Hadi dün akşamı geçelim. Yahu bu takım istanbulspora bile 2. golü atmayı denemedi, yana pas yapıp durdu koca 90 dk. Bunun izahı yok kardeşim bunun adı kontrol falan değil bunun adı saçmalıktır. Hoca takımı kontrollü futbol kisvesi altında frenleyip duruyor.
Djaniny denen vasıfsızı ısrarla bırakmayan adam avcı zaten, şimdi kitledi 3 seneyi bize hoca sayesinde. Nwakeme yi istemeyen de, onun yerine trezege isteyen de kendisiydi. Hoca ısrarla istiyor diye inanılmaz uğraştı yönetim trezege için. Keza eren için aynı şekilde. Ömür'ü "gitmek istiyorum bonservisimi verin" dedikten sonra kulübeye çekmek yerine pazuband verip sahaya atan da hoca. Kadro dışı kalması gereken adam sahada kaptanlık(!) yapıyor.
Hücumda durağan olup hareketliliği sağlayamazsan avel gibi kalırsın, beklersin ki Hamsik ipince bi pas atacak rakipten 4 5 kişiyi boşa çıkaracak ki pozisyona gireyim.
Golü bi şekilde atarız moduna girmiş hoca ama nwakaemesi yok kusura bakmasın.
kaçarava
09.09.2022, 19:48
Hepsi klişe cümleler.
Şuna %100 katılırım. Geçen sezon da tonla sorunumuz vardı. Orta saha kurgumuz yine sorunluydu. 6 numarada defansif zaafları olan gevşek Berat vardı. Geçiş hücumlarında sorun yaşıyorduk. Sol bekimiz yoktu. Ama hücum gücümüz çok daha iyiydi. Geçen sezonun ilk yarısının özetlerine bile baksanız fark edilir. Roma maçı da öyle.
Sistem, organizasyon, formasyon, birlikte hareket etme, sahaya yayılma, hücum planı, önde pres, kontrpres bu kavramlar birbirine karışıyor bazen. Futbol o kadar karmaşık bir şey değil. Sahada oynanan şey gün gibi ortada. Yetersiz.
Her şey sistem değildir. Her şey bireysel yetenek de değildir.
Sorun bazı şeyleri asgari düzeyde dahi yapamıyor oluşumuz. Şimdi niye düzeltemiyoruz? 6 ayı geçti.
Sen sahanın her adımında yıldız oyuncuya ihtiyaç duyuyorsan olmaz. Defansta oyun kuramıyorum Bartra'yı al. Onun ötesine bir adım pas atamıyorum bunu. E forvete bunu al. Öyle olmaz ki. Sistemin, oyun planın yok demektir bu. Seviye atlamak için değil en asgari seviyeye tutunmak için yapıyorsun bunu.
Asgari düzey dedim ya. Sen deplasmanlarda topu kaptırdığın zaman bu kadar gevşek olamazsın. Beceremiyorsun kompakt durmayı. 10 kişi takıma temaslı oynayamıyorsun. Bunları çalıştıracaksın. Rakibe herkes uzak duruyor açın bakın penaltı pozisyonuna. Geçen sezondan beri düzelmiyor bu.
11 tane dünya yıldızı oyuncu alacak halimiz yok. Elindekiler sırılsıklam kazma değil ki. Trezeguet'nin yeteneklerini Shang-Tsung mı emdi? Topu alan karşısında kaleci gibi duran rakiple karşılaşıyor, bazen iki rakiple. Hadi çalım at kolaysa. Topu hızlı çeviremiyorsun çünkü. Geriden oyun kurarken özellikle bire bir markaj yapan rakiplere zorlanıyorsun. Herkes rakibin kucağında oluyor. Yüzü dönük topla buluşamıyor kimse. Bu konunda zorlanan sadece biz değiliz ama uzun zamandır çare bulunamayınca sıkıntı oluyor.
Geçen sezonun ikinci yarısında dünkü gibi rakipler bizi kanatlara püskürttüğünde Nwakaeme de çok geride topla buluşmak zorunda kalıyordu. Adamı geçse bir daha yakalanıyordu. Çözüm üretemiyorduk.
Takım derinde bekleyip yavaş paslarla hücum etmekten başka bir şey yapamıyor. Kapanınca da rakibin yığıla yığıla üzerine gelmesine müsaade ediyor. Ben Kopenhag ve Ferencvaros gibi merkezi bu kadar net savunduğumuzu hatırlamıyorum.
gurur6134
09.09.2022, 20:02
Kadromuz gecen senenin ustunde daha genis ve iyi kimse bos yapmasin bir wakanin gitmesiyle oyuncu kalitesi yerlerde deniyorsa orada hocanin basarisi yok demektir o zaman ,hocayi aklayip yonetimi boklama pesinde sacmalayanlar var hala gecen sene basinda da oldugu gibi farkinda degiller aslinda hocayi gomduklerinin kafa basmiyor cunku o kadar..oyuncu kalitesiymis macar takiminin kadro degeri senin 3 de 1 in 80 dakika 10 kisi oynadi herifler 2 gol attilar ustune 2 tane daha atabilirlerdi kacirdilar hadi ordan cok zeki saniyorsunuz kendinizi.. takim ve kadro bu kadar kotu top oynayacak kadro degil nokta.hocada oyunu gelistirmek istenilen ozlenen takimi izletmek en azindan buna dair birseyler isaretler gostermek zorunda ,2-3 ay sonra artik bahanesi mazereti olamaz bu isin ayni ucube futbolu oynamaya devam edersek carsi pazar bu sefer gercekten karisir kaos bizi bekler ,mesele her sene sampiyon olmak degil bu sene olmasakta birsey kaybetmeyiz ama ileriye dönük isik alabilmek onemli olan oyun umut vermeli ,hocanin kredisi var bekleyecegiz umutla 3 sene daha sozlesmesi devam ediyor 8tasa gulerken ayni duruma dusmemek icin sabredecegiz hocada istenileni verecektir oyunu oturtacaktir, buna inanmak istiyorum oynanan oyundan hocada rahatsiz bu cok belli cozum yine kendisinde un seker yag mevcut helvayi koyacak onumuze
Bartra avcıya total futbolun boyle bir şey olmadığını söylesin.
halilaziz61
09.09.2022, 20:17
Secenekler cogalinca dogru kadroyu deneye deneye bulmaya calisiyoruz gecis donemini avrupada kotu geciriyoruz ligde dogru kadroyu bulma asamasini cok az kayipla gecirirsek her sey son haftaya kalabilir!
Deneme yanılma yolu aslında bir plan olmadiginjn göstergesi
Sanırım bir çok mevkide oynayan oyuncudan en fazla 3 tane bulundurmak akıllıca aksi taktirde çorba oluyor
Mehmet Fatih Yavuz
09.09.2022, 20:29
Evet evet, çok kötü bir kadromuz var.
Yazıcı, Denswill, Gbamin, Eren, Larsen, Bardhi, Hugo, Doğucan, Ömür, Djanini, Bakasetas, Trezeguet....
Bunlar topçu değilmiş.
Hasan Ali Kaldırım, Deniz Türüç, Serdar Gürler, Mahmut Tekdemir, Gedson, Necip, Salih uçan, Peres, Gustavo, Arao, Crespo, Rossi, Saiss....
Bak bunlar 3 rakibinde ilk 11 de oynayan adamlar.
Müthiş topçular değil mi?
Bunların oynadığı takımların oyununu izlediniz mi?
Geçen sene bir kadro kuruldu, Hoca süper, E.Doğan harika, başkan tu-kaka diyenler vardı.
Bugün geldiğimiz noktada elde saydığım 3 rakibin elindekinden çok daha kaliteli oyuncular olmasına rağmen sonuç gelmeyince...
Takım kötü...
Anlatın anlatın.
Hoca ne yapacakmış?
Bu kadro rakip kadrolardan hiçbir eksiği olmayan bir kadro, hiç yalandan kıvranmasın kimse.
Bu takımın kurabileceği takımın seviyesi bellidir.
Bunun en üst mertebesine kadar ne alınabilirse alındı Hoca'ya.
Tekrar ediyorum, sayın rakiplerin oynadığı oyuncuların esamesini.
Bizimkilerden iyi değil hiç biri.
Adamları aldıranın Avcı olmasını bak hiç konuşmaya gerek dahi yok!
Bizzat E.Doğan'ın lafıdır kimi istiyorsa alacağız dedi.
Ne güzel iş lan!
Tam sorumsuzluk.
Yok yahu.
Kadronun kurulumunda da, bugün oynayamadığı, sahada adına futbol diyemediğim sağa sola geriye pas dışında hiçbir hücum aksiyonu üretemeyen oyunda da baş sorumlu Hoca'dır.
Sahanın her yerinde Gomez Hamsik bulamaz kimse sana.
Rakiplerinde de sahanın her yerinde Hamsik Gomez yok.
Böyle bir beklentiye giren varsa boşa hayal kurmasın!
Yalandan kıvranmasın kimse!
David_LuiZ4
09.09.2022, 20:33
Kadro kalitesini tartışırız
Vasat oğlu vasat bi rakibe karşı yan top yapmaktan başka icraatin yok. Ki bu ilk de değil. Hadi Kopenhag maçında neyse 180 dk kilit açamadın adamların hocası, hocalık anlamında patates etti seni ki kopenhag da kötü bir takım. Ferençvaroş denen rezil takıma 10 kişi kalınca bile bişey üretemedin ki bu rakip takım kopenhag gibi savunma yapmayı bile bilmiyor, inanılmaz boşluklar veriyorlar becerip kullanabilseydin. Topa hakim olmayı, savunmada yani rakibin sana izin verdiği bölümde paslaşmak zannediyor heralde hocamız. Maçın başında 11vs11 iken yaptığımız tek iş savunmada yan pas yapmaktı, rakip 10 kişi kalıp savunmaya gömülünce bu paslaşmayı orta sahaya çektik. Maç boyu yaptığın 600 küsür pasın sadece 7 tanesi dikine ceza sahasına pas. Bu istatistik bile sahada oynanan saçmalığı gün yüzüne seriyor.
Hadi dün akşamı geçelim. Yahu bu takım istanbulspora bile 2. golü atmayı denemedi, yana pas yapıp durdu koca 90 dk. Bunun izahı yok kardeşim bunun adı kontrol falan değil bunun adı saçmalıktır. Hoca takımı kontrollü futbol kisvesi altında frenleyip duruyor.
Djaniny denen vasıfsızı ısrarla bırakmayan adam avcı zaten, şimdi kitledi 3 seneyi bize hoca sayesinde. Nwakeme yi istemeyen de, onun yerine trezege isteyen de kendisiydi. Hoca ısrarla istiyor diye inanılmaz uğraştı yönetim trezege için. Keza eren için aynı şekilde. Ömür'ü "gitmek istiyorum bonservisimi verin" dedikten sonra kulübeye çekmek yerine pazuband verip sahaya atan da hoca. Kadro dışı kalması gereken adam sahada kaptanlık(!) yapıyor.
Hücumda durağan olup hareketliliği sağlayamazsan avel gibi kalırsın, beklersin ki Hamsik ipince bi pas atacak rakipten 4 5 kişiyi boşa çıkaracak ki pozisyona gireyim.
Golü bi şekilde atarız moduna girmiş hoca ama nwakaemesi yok kusura bakmasın.
Hocanın hangi oyuncuyu istediğini hangi oyuncuyu istemediğini bilmiyorum o konuda yorum belirtemeyeceğim fakat hocanın "Trabzon'a oyuncu getirmek kolay olmuyor bu işin ekonomisi de zor" demeci başkanı ve yönetimi kollamak zorunda olduğunu istediği asıl oyuncular konusunda boynunun bükük kaldığını gösteriyor..Hoca yönetimi suçlamak istemiyor çünkü Ertuğrul Doğan ile sıkı fıkı bir ilişkileri var..Bu konuyu geçelim gelelim teknik konulara..
Bak Gürkan kardeşim..Kopenhag'ı da eleyebilirdik dünkü takımı da yenebilirdik...
Kendi sahasında kapanarak oyun oynayan takımları 3 şekilde açabilirsin..Birincisi kanat oyunu ve organizasyonu..İkincisi topla dribling ve adam eksiltme..Üçüncüsü rakibin ceza sahasına ister göbekten ister çaprazdan topu derine ve dikine atmak..
Halihazırda bu 3 özelliği takımın uygulayabilmesi için elimizde net ve kaliteli adamlar olması lazım..Larsen ve Eren düz oyuncular her ikisi de bindirme yapamıyor taç çizgisi üzerinde topla buluşup topu kale çizgisine taşıyacaklarına stoperlere geri iade ediyorlar..Yanlarına gelen Bakasetas'la ikiye bir yapamıyorlar..Ceza sahasına çaprazdan dalamıyorlar çünkü top sürme özellikleri ve teknik kapasiteleri yeterli değil..Topu kolaycana kaptırmayayım da garanti oynayayım derdindeler hiçbir şekilde rakibin beklerini zorlamıyorlar verkaça giremiyorlar..İşin kanat boyutunu konuşuyorum önlerinde oynayan Ömür Trezege birisi geniş alan topçusu geçiş oyununda işe yarar kapalı savunmayı açacak dehada bir topçu değil diğeri zaten kaçak güreşiyor toptan kaçıyor arkasından gelen Larsen'e duvar olmaya verkaça girmeye korkuyor temkinli oynuyor yıpratıcı değil..Yani 4 tane kanat adamının dördü de etkisiz adamlar..Etkisizliklerini geçtim dün maçta sen de görmüşsündür bomboş pozisyonda orta yapma şansları varken ya geriye döndüler ya da orta isabetleri çok cılız kaldı..Yine dediğim noktaya geliyoruz orta kesme işi teknik beceri ister o teknik beceri de bizim kanat beklerimizde ve açık oyuncularımızda yok..Visca'nın dönmesi lazım..
İkinci nokta topla dribling ve adam eksiltme..Elindeki adam eksiltebilen tek adamını parasal nedenlerle yolladıktan sonra hocanın gitmesine izin verdiğini söylemek doğru bir bakış açısı değil..Hocanın elinde adam eksiltecek adam yok rakip savunmanın dengesini sarsacak bozacak adam yok..Burada illa çalımdan bahsetmiyorum topu hızlı bir şekilde sürerek de adam geçebilirsin topu sağ ayağından soluna çekerek bile adamı oyundan düşürürsün..Bizde öne doğru top sürme olayını yapabilecek adamlar belli Hamsik ve Bartra..Bunun dışında oyuncu yok ne merkezde ne beklerde ne kanatlarda ne de Barta dışındaki stoperlerde..Hugo mesela bilerek kasti olarak sürekli Bartra'ya pas veriyor çünkü kendisinin topla bi nane yiyemeyeceğini iyi biliyor..Bir takımda en az 7 8 oyuncunun topu hızlı sürerek adam geçmesi lazım ki kapanmış rakip savunmanın kilidini açabilelim..Benfica'nın maçlarını bu minvalde izlersen anlattığım top sürme olayı daha net anlaşılabilir..Bu topla dribling olayını da efendim messiyi şunu bunu mu getirelim şeklinde alaycı mesajlarla abartmayalım..Dünyada top sürmesini topu sürerek adam geçmesini bilen bir sürü vasat-ortalama topçu var..Biz süremeyenlerini seçmişiz..
Üçüncü nokta topu dikine derine oynamak..Dünkü maçta Hamsik oyuna girdikten sonra ceza sahasının içindeki çift forvetimizi derin paslarla nasıl beslediğini gördük..Bizim takımın genelinde topu arkadaşına attıktan sonra ileriye doğru öne doğru boş alana çıkıp top istememe sıkıntısı had safhada olduğu için yani Hamsik pas istasyonu bulamadığı için birkaç zorlama pasla top kaybı da yaptı..Yapacak tabiiki..Ceza sahasının ön çizgisiyle yan çizgisinin kesistiği noktalara sağdan soldan paslar atacak oyuncu kıtlığı var..Hamsik'in yaptığı işi Gbamin'den bekleyemezsin..İki tane isabetli pasla gözlerinizi boyamasın Gbamin daha üretken bir adam lazım oraya..Biz rakibin ceza sahasının çevresini bir yay gibi sarıyoruz çembere alıyoruz bunu başarıyoruz ama dikine final pasını verecek adam sayısı ikiden fazla olmadığı için o üretkenliği sağlayamıyoruz..Oyuna genşlik kazandıracak oyuncumuz yok Hamsik dışında yine..Zaten genişlik kazandırsak da yani kanatlara taç çizgisine top taşısasak da rakip oyuuncuların arasındaki mesafeyi açsak da o boşluğu değerlendirecek kanat adamlarımızın olmadığını baştan söyledim..
Dolayısıyladır ki bu 3 mevzuyu sahada pratiğe dökecek oyuncu sayımızda kıtlık var..Hocanın kasti olarak yana geriye oynayın diye bir talimat vermesi mümkün değil..Geriye oynayın dediği top kaybı yapmamak için garanti oynayın yeniden atak tazeleyelim direktifidir bence...Zaten topa sahip olma oranımız ve pas yüzdemiz bunu gösteriyor..Hoca dediğim gibi oyunculara yetenek enjekte edemez hücumda üretken olmak istiyorsan kaliteli adamlar alacaksın oyun zekası nirvanaya dayanmış tipte oyuncular yani..Detaylara önem veren hocanın sizin eleştirdiğiniz şeyleri görmemesi mümkün değil..Adam detaycı ayrıntıcı zaten..
Onur Akyüz
09.09.2022, 20:47
Bu takım şampiyon oldu ne yapalım şimdi felaketlerin habercisi şenolumu getirelim çocukluğum ve gençligim onun travmalarıyla geçti.Yoksa ünalımı getirelim şöyle hepimize askeri ünüformada giydirdimi of ne karizma oluruz. Romadan 3 yedik roma avrupa şamiyonu oldu rizeden 3 gol yedin yarım metre karın altında 3 penaltıyla.. şenol zamanında bjk den 7 tane yedik de kovulmadı adam efsaneya....
O maç unutulmaz ya benim yaşamımdaki travmalardan biridir 7-1’lik maç.
Ayrıca şg’nin özellikle fb maçlarındaki çaresizliğini asla affetmem bu her zaman böyle olmuştur şg sarı lacivert forma görünce far tutulmuş tavşana dönüyor.
95-96 içerde dışarda mağlubiyet
04-05 içerde dışarda mağlubiyet
10-11 dışarıda ezilerek mağlubiyet
Şampiyonluğa oynadığımız ve fb ile çekiştiğimiz her sezon bu adam fb’ye ezilmiş tabi şampiyonluğu kaybedersin.
doctorsurgeon
09.09.2022, 20:57
21867
21868
doctorsurgeon
09.09.2022, 21:00
Çok övdüğünüz yere göre sığdıramadığınız FB'nin ve yerden yere vurduğunuz TS'nin istatistikleri. Kimse bana Diamo Kiev Frenchvaroşdan çok üstün takım demesin, şuan Dinamo Kievin yalnızca adı var, U19 seviyesinde bir takım.
Adem Köse
09.09.2022, 21:21
Burdaki bazı arkadaşların bahsettiği gibi sorunun esas nedeni, 4-1-4-1 oynamaya çalıştığımız ama oynamyı beceremedigimiz sistem değişikliği... öndeki 4'lü ile geri 4'lü arasındaki mesafe cok fazla olmasının yanında öndeki 4'lü doğru presi de yapamıyor. Bir başka deyişle doğru yerleşemiyor. Hatalarımız arası büyük boşluklar oluyor. Hücum ederken de öndeki 4lü rakibin daralttığı defans blogunda kayboluyor.
Hocamizin bahsettiği daha cok hücum dusunen sistem değişikliği bu. Ancak bu sistem bu oyuncularla olur mu? Bir sürü 10 numara oyuncu aldık. Bu da demektir ki Bakasetas, Ömür, Yazıcı, Bardhi 4 lusunden 2si her zaman sahada olacak. Visca ve Masauras olsa bir nebze olsa kaldırırdı. Ama şuan cok zor. Rakiplerimiz öndeki 4lu grubu rahatlikla aşıp defansımızla karşı karşıya geliyor. takım savunması çalışmıyor. Bu sistemden devre arasına kadar vazgeçip klasik 4-2-3-1 e dönmeliyiz diye düşünüyorum.
Yusuf BALCI
09.09.2022, 21:53
Burdaki bazı arkadaşların bahsettiği gibi sorunun esas nedeni, 4-1-4-1 oynamaya çalıştığımız ama oynamyı beceremedigimiz sistem değişikliği... öndeki 4'lü ile geri 4'lü arasındaki mesafe cok fazla olmasının yanında öndeki 4'lü doğru presi de yapamıyor. Bir başka deyişle doğru yerleşemiyor. Hatalarımız arası büyük boşluklar oluyor. Hücum ederken de öndeki 4lü rakibin daralttığı defans blogunda kayboluyor.
Hocamizin bahsettiği daha cok hücum dusunen sistem değişikliği bu. Ancak bu sistem bu oyuncularla olur mu? Bir sürü 10 numara oyuncu aldık. Bu da demektir ki Bakasetas, Ömür, Yazıcı, Bardhi 4 lusunden 2si her zaman sahada olacak. Visca ve Masauras olsa bir nebze olsa kaldırırdı. Ama şuan cok zor. Rakiplerimiz öndeki 4lu grubu rahatlikla aşıp defansımızla karşı karşıya geliyor. takım savunması çalışmıyor. Bu sistemden devre arasına kadar vazgeçip klasik 4-2-3-1 e dönmeliyiz diye düşünüyorum.
bu mantıkla geçen sezonun ikinci yarısındaki berbat futbolun sebebi neydi? 4-2-3-1 idi çünkü.
Hocanın hangi oyuncuyu istediğini hangi oyuncuyu istemediğini bilmiyorum o konuda yorum belirtemeyeceğim fakat hocanın "Trabzon'a oyuncu getirmek kolay olmuyor bu işin ekonomisi de zor" demeci başkanı ve yönetimi kollamak zorunda olduğunu istediği asıl oyuncular konusunda boynunun bükük kaldığını gösteriyor..Hoca yönetimi suçlamak istemiyor çünkü Ertuğrul Doğan ile sıkı fıkı bir ilişkileri var..Bu konuyu geçelim gelelim teknik konulara..
Bak Gürkan kardeşim..Kopenhag'ı da eleyebilirdik dünkü takımı da yenebilirdik...
Kendi sahasında kapanarak oyun oynayan takımları 3 şekilde açabilirsin..Birincisi kanat oyunu ve organizasyonu..İkincisi topla dribling ve adam eksiltme..Üçüncüsü rakibin ceza sahasına ister göbekten ister çaprazdan topu derine ve dikine atmak..
Halihazırda bu 3 özelliği takımın uygulayabilmesi için elimizde net ve kaliteli adamlar olması lazım..Larsen ve Eren düz oyuncular her ikisi de bindirme yapamıyor taç çizgisi üzerinde topla buluşup topu kale çizgisine taşıyacaklarına stoperlere geri iade ediyorlar..Yanlarına gelen Bakasetas'la ikiye bir yapamıyorlar..Ceza sahasına çaprazdan dalamıyorlar çünkü top sürme özellikleri ve teknik kapasiteleri yeterli değil..Topu kolaycana kaptırmayayım da garanti oynayayım derdindeler hiçbir şekilde rakibin beklerini zorlamıyorlar verkaça giremiyorlar..İşin kanat boyutunu konuşuyorum önlerinde oynayan Ömür Trezege birisi geniş alan topçusu geçiş oyununda işe yarar kapalı savunmayı açacak dehada bir topçu değil diğeri zaten kaçak güreşiyor toptan kaçıyor arkasından gelen Larsen'e duvar olmaya verkaça girmeye korkuyor temkinli oynuyor yıpratıcı değil..Yani 4 tane kanat adamının dördü de etkisiz adamlar..Etkisizliklerini geçtim dün maçta sen de görmüşsündür bomboş pozisyonda orta yapma şansları varken ya geriye döndüler ya da orta isabetleri çok cılız kaldı..Yine dediğim noktaya geliyoruz orta kesme işi teknik beceri ister o teknik beceri de bizim kanat beklerimizde ve açık oyuncularımızda yok..Visca'nın dönmesi lazım..
İkinci nokta topla dribling ve adam eksiltme..Elindeki adam eksiltebilen tek adamını parasal nedenlerle yolladıktan sonra hocanın gitmesine izin verdiğini söylemek doğru bir bakış açısı değil..Hocanın elinde adam eksiltecek adam yok rakip savunmanın dengesini sarsacak bozacak adam yok..Burada illa çalımdan bahsetmiyorum topu hızlı bir şekilde sürerek de adam geçebilirsin topu sağ ayağından soluna çekerek bile adamı oyundan düşürürsün..Bizde öne doğru top sürme olayını yapabilecek adamlar belli Hamsik ve Bartra..Bunun dışında oyuncu yok ne merkezde ne beklerde ne kanatlarda ne de Barta dışındaki stoperlerde..Hugo mesela bilerek kasti olarak sürekli Bartra'ya pas veriyor çünkü kendisinin topla bi nane yiyemeyeceğini iyi biliyor..Bir takımda en az 7 8 oyuncunun topu hızlı sürerek adam geçmesi lazım ki kapanmış rakip savunmanın kilidini açabilelim..Benfica'nın maçlarını bu minvalde izlersen anlattığım top sürme olayı daha net anlaşılabilir..Bu topla dribling olayını da efendim messiyi şunu bunu mu getirelim şeklinde alaycı mesajlarla abartmayalım..Dünyada top sürmesini topu sürerek adam geçmesini bilen bir sürü vasat-ortalama topçu var..Biz süremeyenlerini seçmişiz..
Üçüncü nokta topu dikine derine oynamak..Dünkü maçta Hamsik oyuna girdikten sonra ceza sahasının içindeki çift forvetimizi derin paslarla nasıl beslediğini gördük..Bizim takımın genelinde topu arkadaşına attıktan sonra ileriye doğru öne doğru boş alana çıkıp top istememe sıkıntısı had safhada olduğu için yani Hamsik pas istasyonu bulamadığı için birkaç zorlama pasla top kaybı da yaptı..Yapacak tabiiki..Ceza sahasının ön çizgisiyle yan çizgisinin kesistiği noktalara sağdan soldan paslar atacak oyuncu kıtlığı var..Hamsik'in yaptığı işi Gbamin'den bekleyemezsin..İki tane isabetli pasla gözlerinizi boyamasın Gbamin daha üretken bir adam lazım oraya..Biz rakibin ceza sahasının çevresini bir yay gibi sarıyoruz çembere alıyoruz bunu başarıyoruz ama dikine final pasını verecek adam sayısı ikiden fazla olmadığı için o üretkenliği sağlayamıyoruz..Oyuna genşlik kazandıracak oyuncumuz yok Hamsik dışında yine..Zaten genişlik kazandırsak da yani kanatlara taç çizgisine top taşısasak da rakip oyuuncuların arasındaki mesafeyi açsak da o boşluğu değerlendirecek kanat adamlarımızın olmadığını baştan söyledim..
Dolayısıyladır ki bu 3 mevzuyu sahada pratiğe dökecek oyuncu sayımızda kıtlık var..Hocanın kasti olarak yana geriye oynayın diye bir talimat vermesi mümkün değil..Geriye oynayın dediği top kaybı yapmamak için garanti oynayın yeniden atak tazeleyelim direktifidir bence...Zaten topa sahip olma oranımız ve pas yüzdemiz bunu gösteriyor..Hoca dediğim gibi oyunculara yetenek enjekte edemez hücumda üretken olmak istiyorsan kaliteli adamlar alacaksın oyun zekası nirvanaya dayanmış tipte oyuncular yani..Detaylara önem veren hocanın sizin eleştirdiğiniz şeyleri görmemesi mümkün değil..Adam detaycı ayrıntıcı zaten..
Dogru hoca yetenek enjekte edemez ama en azindan sampiyonluk yasamis oyuncularda bir gelisim yetenekli olanlarda kismende olsa bir patlama bir iki genc oyuncuyu takima monte etme gibi seyler olabilmeli
Corneliuse iyi orta kesemeyen oyunculardan maxi ve bozoka iyi orta bekliyoruz orta saha ustunlugunu ele gecirmeden biz istedigimiz oyunu rakibe kabul ettiremeyiz bizim orta saha iki yonlu oynayabilen meziyetlere ve atletik yapiya sahip degil ligde idare edebiliriz avrupada zor
Adem Köse
09.09.2022, 22:28
bu mantıkla geçen sezonun ikinci yarısındaki berbat futbolun sebebi neydi? 4-2-3-1 idi çünkü.
Yazımda bu sisteme devre arasına kadar dönelim dedim. Savunma yapamıyoruz. En azindan ezberimizde olan savunmayı doğru yapabiliriz. Kac maçtır maçın basında hemen gol yiyoruz. Hadi biri tesadüf üç maçta mı tesadüf. Biraz dişli olan rakipler bize istediği zaman gol atabiliyor. Adana Demirspor'un maçın ilk 15 dk sı icinde bize gol atması içten bile degil. Şuan ne futbol var ne sonuç. 4-2-3-1 e sadece biraz coşku ve azim olsa tamamdı.
erenslash
09.09.2022, 22:55
Kardeşim kitap gibi yazmış adamsın!
erenslash
09.09.2022, 23:03
aslınd aolay belli oyuncularımız düz.
şu takıma 6 tane teknik gücü yüksek defans,ortasahaya kanatlara oyuncu alsak zaten şampiyonlar ligine dalga geçerek girerdik
wakayı elinde tutup 5 oyuncu alsan yüksek maliyetli bitmişti olay
Gökhan Balcı
09.09.2022, 23:23
Bakasetas Ömürlü 4-2-3-1 mi olur hocam. Geçen seneden bir farkı yok bence şu an olanın. Tek farkı gbamin siopis değişikliği ve o iki oyuncu arasındaki farklar.
Yusuf BALCI
10.09.2022, 00:17
Bakasetas Ömürlü 4-2-3-1 mi olur hocam. Geçen seneden bir farkı yok bence şu an olanın. Tek farkı gbamin siopis değişikliği ve o iki oyuncu arasındaki farklar.
Ömür ile hiç bir taktik olmaz ki. Bakasetas da zaten sadece sahte 9 oynar bence. Şu anda o mevkide 3 oyuncumuz var. Adamı yeri geliyor 6 numara oynatıyoruz olacak iş değil.
kaçarava
10.09.2022, 00:55
Top rakipteyken Baka, ön liberonun yanına geliyor; Ömür forvete yakın konumlanıyor zaten. Top bize geçtiğinde Baka ve Ömür iki 8 oluyor. Genelde tabii, her zaman değil.
4-2-3-1'in net bir fark oluşturması için merkezin Siopis(Doğucan)-Gbamin çift olarak oynaması ve önlerinde net 10 numara Baka ya da Yusuf olması lazım. Geçen sezondan fark Gbamin. Şu an tam ritmini bulamamış olabilir ama elimizdeki en net 8 olmaya aday oyuncu o.
Gbamin'in tek 6 olduğu hiçbir denklem pek sağlam olmayacak çünkü elimizde dengeli, safkan bir 8 numara yok. Sadece 6 ya da 10 numara var.
mete61bordomavi
10.09.2022, 07:06
Hala inanamıyorum!
Lan adamlar 15. dk'dan itibaren 10 kişi! Bu andan sonra -10 kişi kalmış takımdan- 2 gol yedik ve pek çok gol de kaçırdılar!
Ve yenildik!
Rezillik!
Çağlar Güleryüz
10.09.2022, 08:36
Halen atlatamadım ben bu maçı. 80 dakika 10 kişi oynayan takımdan nasıl iki gol yedik? Nasıl bu kadar pozisyon verdik? Aklım beynim mantığım almıyor.
jeepeers
10.09.2022, 08:47
Hala bu maçın sonucundan ötürü üzerimde oluşan gerginlik ve sinir devam ediyor.
Ailemle keyifli vakit geçiremiyorum iki gündür.
Yazıklar olsun bize yaşattıklarınız için.
Hala bu maçın sonucundan ötürü üzerimde oluşan gerginlik ve sinir devam ediyor.
Ailemle keyifli vakit geçiremiyorum iki gündür.
Yazıklar olsun bize yaşattıklarınız için.
Takimda carklar donmuyorsa rakip 9 kisi kalsada yinede zorlaniyorsun gecen sezon sb karagumruk maci 9 kisilik karagumruk yenilmedi gecmistede onemli maclarda rakiplerin 10 kisi kalmasi bize hep ters gelmistir
10 kisi kalmis takimlara karsi nasil oynanir oyun zekasi olmayan oyuncularla kalabalik defansi cozmek kolay olmuyor ustelik rakip 10 kisiyle nasil oynanir hepsinin onceden hesabini yapmis ayrica rakipteki atletik kosu ozellikleri bizden ustun oldugu icin aciklarini kapatmada zorlanmadilar
amasya0561
10.09.2022, 09:41
hala sinirim geçmedi. rezil olduk. içim soğumuyor. 74 dakika 10 kişi oynamış basit bir takımı yenemedik.
Berabere bile bitiremedik. hadi girmeyince girmiyo derizya öyle pozisyonlarımız bari olsa birazcık teselli bulurduk. biz avrupada böylemiydik ya. son yıllarda ne oldu bize
Gürkan Asma
10.09.2022, 19:55
Öncelikle şunu söyliyim hoca Nwakaeme kalsın diye diretmedi ve yerine de trezegeyi istedi. Nwakaeme konusu net hocaya yazar. Sırf geri gelmiyor, yaşlandı zart zurt diye sözde savunma yapan trezegeyi aldırdı.
Bunun dışında dediğin organizasyonları yapamamayı sadece oyunculara bağlamak kolaya kaçmak oluyor. Süper kaliteli bi kadro kursan bile ortada doğru organizasyon olmayınca zortluyor oyuncular.
Ayrıca hepsini geçtim, biz şu durumda değiliz "bu takım maçın 40 dk sında top oynuyor bu süreyi uzatmamız lazım vs." Eskiden bunun derdindeydik şimdi uyuşuk uyuşuk paslaşmaktan başka hiçbişey yapmıyoruz.
Bizim rakibimiz istanbulspor, kopenhag ile ferençvaroş yahu. Yani eldeki kadro nitelik ve nicelik olarak şu takımlara karşı hiç birşey üretemeyecek bir kadro mu ? . Cl grubuna kalsan da ordaki takımlara karşı bişey üretemesek diyeceğim eyv, yapılan transferler zaten bu seviyeler için yetersiz olabilir.
Biz daha adam akıllı bi takımla maç yapmadık. Bu sahada izlediğimiz şey devam ederse çok daha kötü sonuçlar alınacak.
Bu takım geçen senenin ikinci yarısından beri top oynamadığı halde, yeni sezon öncesi yapılan planlamayla(!) kadroya katılan onca transfere rağmen hala daha hiç bir şey üretemiyorsa bu da bu transferlere onay veren avcıya yazar.
pReN@_61
10.09.2022, 22:07
bu kadar bireysel hata nasıl oluyor anlamış değilim
10 kişi rakibe gol olup yağamadık
maç sonunda hayal kırıklığı yaşadım
vardan dönen golde soğuk duş etkisi vardı
bundan sonra beklenti ile seyretmeyeceğim maçları
yeter da gardaşım sağlığımızdan mı olalım ?
gülüp geçeceğim
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.