Orijinalini görmek için tıklayınız : UEFA Avrupa Ligi H Grubu (I) | Ferencvaros 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
ÖmürKaradeniz61
09.09.2022, 00:26
Kardeşim onlar olsa da bu sefer onlar sıçacak. Tek artıları henüz oynayıp sıçmış olmamaları
Sen yorum yapma,sen orda dur. Sen git kendini alıntıla önce.
Mert Oğuzlu61
09.09.2022, 00:27
----------ugurcan--------
larsen---bartra---denswil----eren
-------bakasetas---hamsik-------
-------------yusuf------------------
umut--------gomez----------????
trezeguet yerine elli kere naci yi denerim.
Hiç olmadı canini ile devam ederim.
bardhi,ömür,trezeguet en fazla yedek olur.
Bu orta sahada kim top kovalayacak, Yusuf ve Bakasetas ikisi de forvet arkası oyuncular ve topu merkeze gelip sağa sola dağıt oyun kur dediğin an etkisiz hale geliyorlar merkezi de defansı da çökertiyorlar oraya boşuna maestro 8 diye yırtınmadık arkaya atılan her topta rakip oyuncu defansimizla karşı karsiya kalıyor Yusuf ve Bakasetas ayni anda sahada olamaz bu sadece Pes FIFA oyunlarinda olur. Umut kanat oyuncusu değil forvet.
Bizim takim 4-4-2 veya 4-2-3-1 oynar sistemi değiştirecekler başka çare yok.
-----larsen---bartra---hugo----eren
-----------------gbami---hamsi
-------lahtimi-------baka-------naci
------------------------maxi
Cidden çok kötü kadro valla planlamayı kim yaptıysa sezonun içine ettiler acil toparlayamazlarsa bu sezon başkan veya Avcı ikisinden birisi gider.
kayseriliyiz
Bu arada Umut Bozok icin 'statik, tam ceza sahasi ici forvet' deniliyordu ama hic alakasi yok. Baya gezgin forvet. Sürekli aksiyon alaninda, insiyatif aliyorBi ara depar attı rakibin kontra atağını kesmek için, hırsı iyi.
Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
asilhamsi
net olarak kadro kalitemiz besiktas,cincon ve şikecilerin geriside.
Ibrahim Gaygusuz
Biraz da olumlu islere bakacak olursak.
Umut Bozok bu sezon 10+ gol kesinlikle atar.
Trezeguet sag kanatta da kullabilirmis.
Adem Akyüz'
Bu sezon ilk defa bu kadar rezil hissediyorum.
samatyaboy
İçimde bir his bu takımın başına Sergen Yalçın gelecek diyor bakalım.
Adamın rahatlığı arşa ulaşmış, 4-5 maç kazanır sonra yine yatar.BJK'de pandemi falan derken 2 kupa alması tamamen şans.
zafer6161
Takim şampiyon olduktan sonra futbolu başarıyı falan bıraktı ,sanki bir güç bu sampiyonluk sizi bir 40 yıl daha idare eder modunda,ligde ve Avrupa maçlarında hiç heyecan yok,takim hep mac bitsin de nasıl biterse havasinda
Hamza Yilmaz
Skor ve oyunu gectim, Hocam Sen bu vasat oyunculari nasil onayladin? Adam akilli bir Transfer yapmadik. Bu oyuncularla Avrupa da sifir cekersek sasirmam. Bardhi Kim Arkadas, Yusuf Kim? Nwakaeme olsa bu maci cözerdi, Fark atardik.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Punisher-61
82 puan toplayan şenol güneş
Ya bi gidin kardesim ya senol günes mis..
Ömür her topu eziyorsa avcinin sucu ne
Trezegue felaket kltüyse avcinin sucu ne
Hugo sacmalayip her macta penalti yaptiriyorsa avci ne yapsin
Gbamin kötü ise avci ne yapsin??
Ben yönetime bu hesabi sorarim..
Giallorossi
09.09.2022, 00:28
Kardeşim onlar olsa da bu sefer onlar sıçacak. Tek artıları henüz oynayıp sıçmış olmamaları
En azindan gencler sicti deriz. Iki tane kanat oyuncun var gidip Ömür'ü kanatta oynatiyorsun.
Her zaman icin oyunculari kendi pozisyonlarinda oynatacaksin.
Mesela Yusuf'u forvete koyup kenarda Lahtimi oynar. Bu kadar basit. Eger Yusuf'u kenara alsan hem kanat zayifliyor hem forvet bölgesinde ondan yararlanamiyorsun
Hayat bana olumsuzluklar yaşandığında sakin kalmam gerektiğini öğretti
Şimdi sakin kalma zamani
Asıp kesme zamanı değil
yatmaztara
Garip bi gece... Şikebahçe'liler de Kiev'i elediklerini ve cl de play of oynayacaklarını sanıyorlar...
Çare MRA
Yok sadi tekelioglu
olcay_61
Oyuncular üzerinden suçlu aramayın
Sistemde sıkıntı var
samatyaboy
09.09.2022, 00:29
net olarak kadro kalitemiz besiktas,cincon ve şikecilerin geriside.
Daha geçen hafta şampiyonluk naraları atıyorduk, bu kadar çabuk gömmeyin takımı.
İstiklal marşı/Avrupa fon müziği
İlk düdük
Karaktersiz oyun etkisiz başlangıç
Saçma sapan aptal saptal yenilen goller
Azcık vites artırma
Boşa geçen dakikalar
Göt sıkışınca yapılan değişiklikler alınan riskler
Etkili görünümlü etkisiz oyun
Kepaze ve gazoz olmalar
İnsan hatasını görüp kendini günceller ama iç görü lazım. İnşallah Avcı hoca kendini günceller. Bir süre sonra şampiyonluk kimsenin umrunda olmaz
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
olcay_61
Yok sadi tekelioglu
Ihsan Derelioğlundadir öncelik lütfen
asilhamsi
Bu orta sahada kim top kovalayacak, Yusuf ve Bakasetas ikisi de forvet arkası oyuncular ve topu merkeze gelip sağa sola dağıt oyun kur dediğin an etkisiz hale geliyorlar merkezi de defansı da çökertiyorlar oraya boşuna maestro 8 diye yırtınmadık arkaya atılan her topta rakip oyuncu defansimizla karşı karsiya kalıyor Yusuf ve Bakasetas ayni anda sahada olamaz bu sadece Pes FIFA oyunlarinda olur. Umut kanat oyuncusu değil forvet.
Bizim takim 4-4-2 veya 4-2-3-1 oynar sistemi değiştirecekler başka çare yok.
-----larsen---bartra---hugo----eren
-----------------gbami---hamsi
-------lahtimi-------baka-------naci
------------------------maxi
Cidden çok kötü kadro valla planlamayı kim yaptıysa sezonun içine ettiler acil toparlayamazlarsa bu sezon başkan veya Avcı ikisinden birisi gider.
hocam top kovalıyoruz da ne oluyor .
Bu takım önde oynamadığı sürece bir halt olmaz.
ne zaman ön liberosuz oynuyoruz o zaman takım bir halta benziyor.
Hiç korkmaya gerek yok salalım oyuncuları gitsin.
yazdığım kadroda umut,gomez,yusuf,baka,hamsik hepsinin defansif katkısı olan oyuncular.
lazibere
Öyle veya böyle adamlar bize çaktılar
Hemde rezil edercesine çaktılar. geldiler çaktılar biz gittik yine bize çaktılar
10 kişi kaldık çaktılar
yetmedi 10 kişiyken bir daha çaktılar
Biz ise, halı sahada top nasıl çevrilir idmanı yaptık
hani, Hiç bir şey laf etmeyip, Yanlışa yanlış demeyen ve şampiyonluk kredileriyle her şeyi öven taraftarımız var ya, onlara da çaktılar
laf dinleyin az laf.
Hamaset ile sahada olunmuyor
Punisher-61
Garip bi gece... Şikebahçe'liler de Kiev'i elediklerini ve cl de play of oynayacaklarını sanıyorlar...
Olsun adamlar galibiyet kutluyor biz 10 kisiyi yenemedik
Adem Köse
Kim gelecek?
Yaa elbet biri gelir. Basaksehirden istifa etti Okan bile gitti o takımı şampiyon yaptı. Takımda coşku hırs azim yok. Duyguları alınmış oyuncuların. Bir-kac haftalık mesele olsa tamam. Aylardır böyle. Yaa Sergen bile olur.
eyllullasyaa
Takımın bu sene kaçıncı olacağı, avrupada ne halt edeceği umrumda değil. Ama bu takım geçen sezonun ortasından beri top oynamıyor !
Düzelmiyor ve düzelmeyecek. Geçtim bu kadroyu hiç bir takımın böyle bir futbol oynamaya hakkı yok.
İstersen ligi 10.bitir ama saçma sapan bahanelerle hiç kimse aptal yerine konmamalı.
OMERYILMAZ_TS
Hamsik top kaptırdı mı büyük kontra yiyoruz. Her maç bu olayı da yaşıyoruz. Hamsik'e laf atmıyorum, çok da seviyorum ama durum her zaman bu oluyor.
Bence peres'i çok arıyoruz, ne zaman dönecek acaba..
Eren ile de olmayacak belli oldu. Bardhi ömür ile aynı sahada olmaması gerekiyor, hoca artık bunu görmesi lazım.
Bakasetas frikik kullanmaması gerekiyor. Bam güm diye frikik kullanılmaz az falso ver topa be arkadaşım.
Kanatlardan içeri giremiyoruz bu büyük bir problem. hoca da hala buna çözüm bulamamış görünüyor.
Ömür bu takımın daha formasını giymemeli. Oyun içinde bu kadar silik bir adamı hucum silahı olarak kullanmak aptallıktan başka bir şey değil.
Trezeguet hala istelileni yapamıyor, ben hala zaman verilmesi tarafındayım.
Hoca Antalya maçından beri formsuz diyoruz ama gerçekler bu yani kimsenin alınmasına gerek yok.
Şenol, Ünal gibi isimlerin anılması da büyük talihsizlik örneği. Forvetlere pozisyon yaratmadığımız için onlar hakkında yorum yapamıyoruz. 10 kişi 3 farklı önde takıma karşı pozisyona girmekte ciddi zorlanan bir takımın düzeleceğine inanmak da zor geliyor bana..
Bu oyunla bu ligi 3-4. Sıralarda bitiririz arkadaşlar. Hoca bu korkak oyunla bu sezon bir şey başaramayacağı çok açık görünüyor..
Hepsine katılıyorum
Malesef bu kadro kalitesine bu oyun yakışmıyor
Omur yedek kalmalı denswil higodan formayı almalı trezege solda oynayıp sağa çekip sut atmalı bakasetas forvet arkası oynamayacaksa yedek olmalı eren orta açmayı öğrenmeli larsen sıfıra inmeli
En çok gomez ve umuta üzülüyorum top alamıyorlar yazık
Bu sezondan ümidimi kestim de hoca sezon sonunu hak ediyor kendisine bırakalım hak etti yapacak birsey yok uzgunum
alp.ckmk29
Larsen geldi 2 maçta şov yaptı bindirmeleri ve golleriyle, aynı şekilde Eren Elmalı sürekli sıfıra inip müthiş ortalar yaptı.
Hop el freni çekildi. Bu arkadaşlara daha bindirme yapmaya müsaade elimedi.
Takımda 4 tane 10 numara var ama maçbaşı çalım atma girişimi 0
Tamamen teknik direktörün telkinleri nedeniyle oynayamıyor topçular kendilerini gösteremiyorlar.
Bu teknik kadroyşa devam ettiğimiz müddetçe geriye düştüğümüz maçlarda bu şekilde rezil olmaya devam ederiz.
Tek oyun anlayışımız bireysel gollerle öne geçtiğimiz maçlarda gol yemeden maçı kazanmak.
Kaan Çetin
Hayat bana olumsuzluklar yaşandığında sakin kalmam gerektiğini öğretti
Şimdi sakin kalma zamani
Asıp kesme zamanı değil
Eyvallah. Guzel yorum.
kayseriliyiz
Aslında ideal teknik direktör, Ünal Karaman ve Abdullah Avcı karışımı birşey.
yatmaztara
Giray Bulak şimdi değilse ne zaman???
Çok tuhaf bir durum oluştu. Bardy, ömür, yazıcı,baka. Bu dörtlü aynı yerin oyuncusu.sağ kanat boş. Orta sahada rakibi karşılayacak oyuncu yok. Tuhaf onbirler göreceğiz daha.
Ekubanbambam
09.09.2022, 00:30
abdullah avcı 31. avrupa maçında 17 mağlubiyet, 10 beraberlik, 4 galibiyet.avrupa takımları ellerini ovuşturarak bekler bu istatistikle
gurur6134
Gidip uyamaya calisalim uyuyabilirsek tabi
asilhamsi
Daha geçen hafta şampiyonluk naraları atıyorduk, bu kadar çabuk gömmeyin takımı.
kim atıyordu elli kere yazdık kadro eksik diye.
Ben takımı falan gömmüyorum ama çok ciddi sakatlıklar oldu ve takım çok zayıfladı.
OMERYILMAZ_TS
Yaa elbet biri gelir. Basaksehirden istifa etti Okan bile gitti o takımı şampiyon yaptı. Takımda coşku hırs azim yok. Duyguları alınmış oyuncuların. Bir-kac haftalık mesele olsa tamam. Aylardır böyle. Yaa Sergen bile olur.
Ne sergeni hocam Samet aybaba olsun istersen :)
Halil Alemdar
09.09.2022, 00:31
Diri bir Fatih Terim..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Macellan
Maça çıktığımız 11'e bakıyorum değişiklikler de dahil Trabzonspor gibi büyük bir kulüpte oynayacak sadece 3 adam var..Bartra Gomez Hamsik..Diğerlerine büyük takım topçusu denmez..Mal ortada..Sonuç normal..
Rakibimiz Dortmund olsaydı evet kadromuz onlara göre çok zayıf yenilgimiz normal olurdu,ama eğer bu kadro kıçı b.klu 10 kişilik şu Macar takımını da yenemiyorsa demek ki sorun kadro madro falan değil..adamların elindeki kadro seninkinin yarısı bile değilken 10 kişiyle sana 3 atıp seni evine yolluyorsa herşey eleştirilir ama şu rakibe karşı kendi kadron değil
olcay_61
Ziya Doğan ı arıyor gözler öncelikle
OMERYILMAZ_TS
Yılmaz Vural???
Ekubanbambam
Çok tuhaf bir durum oluştu. Bardy, ömür, yazıcı,baka. Bu dörtlü aynı yerin oyuncusu.sağ kanat boş. Orta sahada rakibi karşılayacak oyuncu yok. Tuhaf onbirler göreceğiz daha.
Bardhi ne işe yarıyor ben anlamadım adam pas almak için bile gayret etmiyor liderlik sıfır yetenek kısıtlı fizik sıfır ikili mücadele sıfır
jpositve
Bak sen..Say say biraz daha say güzel oluyor....Gbamin kim Canini kim Yazıcı kim Bardhi kim..Bunların Trabzonspor'da ne işi var yazacağına "özel oyuncu" kategorisine sokuyorsun..Futbol Aklına yanayım Ömür..
Eee kimi alsaydik ronaldo, messi, neymar, mbappe, salah, lewandowski. Sonra sorloth ile nwakaeme yi de ilk geldiklerinde kimse tanimiyordu. Adamlar ligin icinden gectiler. Sorloth geldiginde bizim super dahi taraftar sturridge guzellemesi yapiyordu.
tsukru61
09.09.2022, 00:32
Bunu nasıl hatırlayamadım. Ben de Yılmaz Vural diyeyim :)
Tüh geç kaldım. Yazmışlar :)
oğ 61 efsanesi
Sen yorum yapma,sen orda dur. Sen git kendini alıntıla önce.
Niye yorum yapmıyorum. Yapacağım en çok ben yorum yapacağım
Enes Başkaya60
hayırdır hocam 2 maç kaybetti diye adam mı gönderilir.
adam daha bugün sözleşme yeniledi.
Göndermedim de gidecek belli nereye kadar çağ dışı futbol oynatmaya devam edecek.
Kaprislerinden, komplekslerinden asla vazgeçmiyor.
Nwekaamesiz bir hiç olduğu ortaya çıkıyor yavaş yavaş.
Gittiği an bence takımın başına Sergen hoca gelecektir.
ilelebeTS
Şu maçta da kadro kalitesini konuşmayacağız herhalde. Rakip 10 kişi ve kadroları ortada. Sorun tamamen oyuncu tercihleri ve sahaya yerleşim. 10 kişi rakibi kaç kere kanattan al verle deldin mesela? Futbolun gereklerini yapmadık biz sahada.
lazibere
Tek stoperle maçı bitirdik:))
Sorsan bütün riskleri aldık:)))
Kaleye isabetli bir tane şutumuz yok 2. devre
Al gülüm ver gülüm
Ohhh
KARADENİZ FIRTINASI mı izledik sahada:))))
asilhamsi
09.09.2022, 00:33
------------ugurcan-----------
perez----bartra----denswil----eren
----yusuf----hamsik---baka-----
visca-----gomez--------umut
şu takım sahada olsa vallahi çok farklı olurdu.
alp.ckmk29
Ya bi gidin kardesim ya senol günes mis..
Ömür her topu eziyorsa avcinin sucu ne
Trezegue felaket kltüyse avcinin sucu ne
Hugo sacmalayip her macta penalti yaptiriyorsa avci ne yapsin
Gbamin kötü ise avci ne yapsin??
Ben yönetime bu hesabi sorarim..
Ömürün her topu ezmesinin suçlusu hocanın kendidir.
Yazdığınız transferlerin hepside hocanın kendi listesinden alınan topçulardır.
jpositve
Sadi tekeliglu? Hem giray bulak ile yakin arkadaslar.
halilaziz61
Yılmaz Vural???
Lazaroni hocam bir şansı hak ediyor
yatmaztara
Newton Return...
halilaziz61
Sadi tekeliglu? Hem giray bulak ile yakin arkadaslar.
Eddie Newton yine yeniden
samatyaboy
09.09.2022, 00:34
Şenol GÜneş gelecek.Önce BJK'ye yazıldı çizildi ama asıl hedef oydu, hedeflerine ulaşmalarına az kaldı...
Halil Alemdar
https://twitter.com/yestv61/status/1567990763643879424?s=46&t=zxDkNH8Cge8L0qCIOh9fDQ
Püh yazıklar olsun.
Bu gece sağlam moralimiz bozuldu. Daha önceki oyunlara, mağlubiyetlere bir bahane bulduk da buna bulamadık. Bu kadro bu oyunu nasıl oynar hayret verici. Hadi buradan da bir polyanacılık oynarsak, umut ile gomez iyi anlaştılar.
jairzinho
zaten şampiyon olmuşuz
haliyle taraftar biraz güzel oyun bekliyor
maalesef avcı ile bunu başarmak imkansız
düşük tempolu pas oyunu + skor elde edememek ortaya çıkınca haliyle teknik adam değişikliği bas bas bağırıyor
bu kadroyu kimse küçümsemesin aga,son dönemin hem nitelik hemde nicelik olarak en geniş kadrosu oluşturuldu,
avcı yı savunacağım diye oyuncuları kötülersen batarsın aga maddi olarak,zaten dünyada bütün kulüplerde işleyiş böyledir,işler kötü gittiğinde oyuncular değil teknik adam kovulur
bu akşam dibi gördük,futbol olarak,10 kişi rakibe karşı bide
kimse anlatmasın aga, fb nin ve bjk nin oynadığı oyunuda izliyoruz, biz sanki 90 lı yıllardan kalma bir takım gibiyiz,avrupaya çıkınca bunu gördük maalesef
neden şenol güneş peki ?
hem ligde hemde avrupada başarılar kazanmış bir hoca,yani yerel bir hoca diyemeyiz şenol güneş için,
avcı seviyesinden daha yukarı çıkmak istiyorsak yerli olarak önümüzde şenol hoca var, özellikle jorge jesus la teknik adamlıkta aynı seviyeye gelirsin şenol güneş ile
avcı maalesef bu seviyenin(jesus,güneş) altında, ünal karaman seviyesinin ise üzerinde
Fatih Öztürk
09.09.2022, 00:35
Foruma üye olduğum te 2007 yılından beri söylüyorum, avrupada olmayan Trabzonspor benim için yok hükmündedir. 2013 ile 15 sezonları avrupada şeyimizi sallaya sallaya ön elemeleri geçip gruplarda top top yaparak eleme atlıyorduk, şansımız yoktu juve ve napoliyle karşılaştık. Bu yönetim geldiginden beri avrupa kupaları tatihimizin en fiyasko dönemini yaşıyoruz. Evet Başkan ve hoca icraatleriyle başarılıdir fakat avrupada yokları oynamaya hakları yoktur.
Rakip 10 kişi kalınca bir plan koyar insan ortaya. Abdülkadire güvenelim, sabredelim diyoruzda ağzımıza sıçıyor her defasında. Belli ki kulübün içinde bir kopukluk, sorun var. Bakalım bu krizi yönetebilecek vasfa sahip yönetici ve hocamız var mı.
olcay_61
Şu maçta da kadro kalitesini konuşmayacağız herhalde. Rakip 10 kişi ve kadroları ortada. Sorun tamamen oyuncu tercihleri ve sahaya yerleşim. 10 kişi rakibi kaç kere kanattan al verle deldin mesela? Futbolun gereklerini yapmadık biz sahada.
Ve hoca bu saçmalıkta inat edip devam ediyor
La birbirinize yakın oynayın dikine 2-3 paslasin daha rahat pozisyon bulursunuz
Punisher-61
Ömürün her topu ezmesinin suçlusu hocanın kendidir.
Yazdığınız transferlerin hepside hocanın kendi listesinden alınan topçulardır.
Öyle mi nerden biliyorsun?? Hoca sana listesini gösterdi mi???
halilaziz61
Hugo bross
Ne şansı, bitti, kimi yeneceğiz?
Kızılyıldız, Monaco ile başa baş mücadele ediyor.
Sen gurubun averaj takımına, hemde 80 dakika 10 kişi oynamasına rağmen, değil kazanmak iki gol daha yiyorsun ve pozisyonun bile yok.
Her seferinde böyle olacak diye bir kural yok. Kizilyildiz macini alabilirsek sansimiz devam eder. Bu mactan daha zorlu olacaktir ama Kizilyildiz i yenecegimize inaniyorum..Ben Macarlarin avaraj takimi olacagini sanmiyorum..
Kurban olurum şu set oyununu adam akıllı oynat orta saha yok geçen hanı topu kapan geliyor set oyunu anlatma bana
Madem ilkel basit futbol oyunu yerine Barça oyunu oynayacaksın bir kere on libero olmaz o oyunda hızlı teknik oyunu iki yönlü oynayan 2 orta sahan olacak hamsik vb
Dorukani başını yedin hamsik arıza veriyor
Baca bardhi aynı anda oyunda olmaz
Omurde olmaz bunlardan biri olacak
Bu takımlara karşı önce tutacaksın nasıl olsa atacaksın
Ne diye gardini indiren boksör gibi daliyorsun önce tut demi gelsin çarpsın ama iki topçu var Sow yapacak Avcı
O hata yapamaz mı yapar ama biz bu günlere gelmek için 40sene bekledik öyle kolay heba edilir mi
Yazık ya şöyle bir kadro ne zaman sahip olduk Yusuf yazıcılar bartra larn yazık
jpositve
09.09.2022, 00:36
Ahmet ozen, turgay semercioglu, turgut kural, caner cuvalcioglu, cemil canalioglu?
Mehmet BAŞ
Bu camiada gerçekten hasta insanlar var. Maç kaybedince çorap değiştirir gibi hoca değiştirelim öyle mi?! Hacıosmanoğlu kafası işte bu! Allah sizin gibileri bu takımdan uzak tutsun inş.
Mehmet Fatih Yavuz
Frenchvaros gibi sıradan bir takıma karşı 80 dakika 10 kişi oynamasına rağmen şu oyunu oynadıktan sonra takım kalitesi tartışılmaz.
Karşımızda Premier League takımı yok.
Hoca eksikliği kabul edecek.
ORtada çok ciddi bir hücum organizasyonu eksiği var.
Yeni değil bu!
Ekubanbambam
Kesinlikle newtonla başarıdan başarıya koştuk her maç beş gol atıp altı gol yiyorduk mükemmel biri tam futbol uleması
MehmeTS_ADANA
yani uzun uzun yazacak yüreğim yok açıkçası. evet iyi oynamıyoruz belki fakat avrupadaki başarısızlığın asıl sebebi bence avrupa kupası kültürümüz ve tecrübemizin çok az oluşundan kaynaklanıyor. uzun zamandır avrupa arenasında yokuz , belki saçma gelecek ama avrupa maçlarının havası farklı oluyor o maçların deneyimi çok farklı oluyor. bakın gs gecen seneki o leş sezonunda avrupa kültürü ve tecrübesiyle iyi işler yaptı. bugünkü rakibimiz ferencvaros ta son yıllarda düzenli olarak hep avrupa kupaların.bu maçların havasına daha alışkınlar
bence kötü oyun kadar bu dedikleriminde çok etkisi var.
bu arada geçenlerde söyledim yine söylüyorum bu takım düzelecek toparlanacak. bizim için önemli olan lig 2-3 seri galibiyetle özgüvenimiz yerine gelir. eğer gecen seneki bjk gibi avrupada alınan başarız sonuçların etkisinde kalir ve mental olarak o psikolojiden çıkamazsak çok üzülürüz.bu sezon ki avrupa maçlarına hobi gözüyle bakmamız lazım. oyuncuların kafasına vura vura bunun anlatılması lazım.
yatmaztara
09.09.2022, 00:37
Bu arada Monaco'nun orta sahasında 5 metrelik iki tane siyahi adam var şimdiden geçmiş olsun Torino'dakilerden daha iriler daha hızlılar
jpositve
Hugo bross
Sebastiano lazzaroni
olcay_61
Hugo bross
Hans Peter Brigel
jairzinho
sadi giray bulak gibi isimleri yazarak avcı yı yükseltemezsin hocam,elbette avcı bu isimlerin üzerinde zaten
asıl mesele şenol güneş seviyesine yükselmemiz
avcı ile şenol güneşi kıyaslayamazsın bile aga
güneş cl grubunda 14 puan toplamış,avcı ne yaptı, 10 kişilik macar ferençvaroş tan 3 yedi,kıyas kabul etmez aga
Çare Gerets
Yaşıyorsa eğer
lazibere
Ben maçı 5 gol yiyerek bitiririz diye düşündüm adamlar koşmaktan topa vuramadılar. Oyunun hakkı 5-3 yenilmekti. Oysa karşımızda kontro oynayacak bir takım olacağı belliydi. Bu durumu tamamen hocaya yazarım. Ligimizde her sene izlediğin Kasımpaşa'yı bize anlatacağına, Bu takımı da çalışsaydın ya?? Kopenhag'ı hadi çalışamadın, Bunu çalışsaydın
27 maç ve sadece 4 galibiyeti olan Bir AVCI dan bahsediyorum.
Kimse kusura bakmasın, Bu gidiş iyi değil bu kadar burnu havada davranışlar ve Trabzonspor'un ruhunu bozacak kadar zevksiz bir oyun oynatan hocanın tartışılması da yaklaştı demektir. Üzülüyorum ama maalesef , bu kadroyu oynatamıyor. Bu kadro her takımı sahada silip atması gerekirken biz ise yan pas yapmaktan başka bir bok yapmıyoruz
halilaziz61
09.09.2022, 00:38
Her seferinde böyle olacak diye bir kural yok. Kizilyildiz macini alabilirsek sansimiz devam eder. Bu mactan daha zorlu olacaktir ama Kizilyildiz i yenecegimize inaniyorum..Ben Macarlarin avaraj takimi olacagini sanmiyorum..
Bu futbolla bizim maç kazanmamız mucize olur
Ekubanbambam
Bu camiada gerçekten hasta insanlar var. Maç kaybedince çorap değiştirir gibi hoca değiştirelim öyle mi?! Hacıosmanoğlu kafası işte bu! Allah sizin gibileri bu takımdan uzak tutsun inş.
Abdullah Avcı kalsın sıkıntı yok ama biraz da hücum varyasyonu olsun takımın hiçbir organize ayağımız yok.İnsanlar böyle bir yenilgiden sonra doğal olarak hocayı eleştirecek tabi normal bir durum
alp.ckmk29
Öyle mi nerden biliyorsun?? Hoca sana listesini gösterdi mi???
Sayın Ağaoğlu her demecinde Hocanın listesindeki her mevki için 1. Ve 2. Oyuncuyu almaya çalışıyoruz diyor. Başkana güveniyorum bu konuda
Fatih Öztürk
09.09.2022, 00:39
Hocanın istifasını istemek aymazlıktır, küstahlıktır. Evet oldukça başarısız süreç izliyoruz lakin bu süreçten bizi çıkaracak irade de hocadadır. Kendisininde dediği gibi yanlışlardan ders çıkaracağız, işin sonunu bekleyeceğiz. Bekleyelim, bekleyelim de kendine çeki düzen ver hocam. Abdülkadir gibi adamların formayı giymeye hakkı yok.
David_LuiZ4
Rakibimiz Dortmund olsaydı evet kadromuz onlara göre çok zayıf yenilgimiz normal olurdu,ama eğer bu kadro kıçı b.klu 10 kişilik şu Macar takımını da yenemiyorsa demek ki sorun kadro madro falan değil..adamların elindeki kadro seninkinin yarısı bile değilken 10 kişiyle sana 3 atıp seni evine yolluyorsa herşey eleştirilir ama şu rakibe karşı kendi kadron değil
Kardeşim senin bu argümanına uzun bir teknik analizle dolu dolu cevap verirdim de uykum var hele bir ortalık durulsun kadromuzun Ağaoğlu tarafından nasıl derdest edildiğini yazacağım..Vasat adamlara 1.5 porsiyon döner ısmarlar gibi 1.5 mlyon eurolar verip kadroyu maliyet anlamında şişirirsen yani yatırımı 1 ton çürük adamlara yaparsan sahada senden daha düşük bütçeli oyuncuların olduğu takımlara karşı sonuç alamadığın zaman bu tartışma konusu olur..Evet rakipten daha yüksek bedelli kadroya sahibiz ama kalite anlamında çok gerideyiz..Dediğim gibi 3 tane adam var Bartra Gomez Hamsik..Geri kalan adamlar Trabzonspor'a şampiyonluk getirecek çapta kalibrede adamlar değil..Bu kalibresiz adamlara çok para vermek sahada iş yapacakları anlamına gelmez çoğu israf..
halilaziz61
Hans Peter Brigel
Sota hoca
Manava61
Benim hocam Bielsa :D
ilelebeTS
5 lig 3 Avrupa maçında görüldü ki bu takım geri düşmeyecek. Düştü mü bocalıyor. 0-0’ı çok daha sağlam oynamamız lazım.
Mehmet Fatih Yavuz
09.09.2022, 00:40
Benzer organizasyon ile devam edersek averaj takımı biz oluruz.
Ekubanbambam
Çare Gerets
Yaşıyorsa eğer
Çare zidane nin hayran oldugu Hüseyin Çimşir :))
kaçarava
Frenchvaros gibi sıradan bir takıma karşı 80 dakika 10 kişi oynamasına rağmen şu oyunu oynadıktan sonra takım kalitesi tartışılmaz.
Karşımızda Premier League takımı yok.
Hoca eksikliği kabul edecek.
ORtada çok ciddi bir hücum organizasyonu eksiği var.
Yeni değil bu!
Orta saha falan değil komple organize olamıyor takım. Hücum ve savunmada organize değiliz, kompakt duramıyoruz. Topu kaptırınca takım sahada sıfır.
İkinci yarı sorun orta sahadan çıktı, rakip zaten geri çekildi. Sorun rakibin merkezi kapatmasıydı. Orada ikiye bir yapmadan pozisyon bulman zor. Ya da çalımlayacaksın. İkisi de yok. Sonra yengeç gibi yan pas yan pas yan pas.
Bu takım 7-8 yemeden akıllanmaz. Hoca hala bireysel hata falan diyor. Aman aman.
Mert Oğuzlu61
09.09.2022, 00:41
Bjk konuya tamamen Fransiz bir Fransiz köylüsünü tutup getiriyor o adam bile kadro planlamasını doğru yapıp ölü kargaları canlandıracak takviyeler yapıyor bizimkisi de Waka gibi sihirbaz gitmiş Hollanda 2. liginden ve Fas liginden kanat aldirip süre bile vermiyor.
Paralar nereye gitti soran yok Bardhi diye birisi alınmış 8 değil 10 değil hangi ozelligine 3m euro verilmiş kim izlemiş kim onaylamış bunlar ciddi rakamlar yönetim nasıl onaylıyor biz bir oyuncuya 3m euro veriyorsak onun tutmama ihtimali olmamalı gittik 600 bine Faslı aldık hani nerede bu adam ?
Bakasetas var gidip Yusuf aliyorlar ulan kilit açacak kanat yok takimin hücum hattinda top sürecek adam geçecek birisi yok karambole gol arıyoruz transferler kadro planlaması berbat.
fadigaTS
Sebastiano lazzaroni
Geçmişteki efsane teknik direktörlerimizin burada anılması beni duygulandırdı.Avcı bunların yanında hiçbir şey :)
Sefa Murat Dokuz
İçinde bulunduğumuz durumun oyuncu eksikliği veya kalitesi ile zerre ilgisi yok.
Ben 35 senedir durmadan Trabzonspor'u izlerim. Bazen tribünden bazen televizyondan...
Çok kötü Trabzonsporlar izledim. Küme düşmeye oynadığımız dönemler de dahil.
Bu kadar kötü hücum eden bir Trabzonspor ben hatırlamıyorum.
50 bin dolarlık Brezilyalılarla oynadığımız dönem dahil, bu kadar hücum kısırı bir takım asla olmadı Trabzonspor.
Son 6 aylık Trabzonspor, bu takımın tarihinin en kötü hücum eden takımı.
Gene şimdi YES'in falan ağzından bireysel hatadan yenen goller diye bir klişe dinliyorum.
Ben Gbamin'in topu kaptırmasını yargılamam.
Senin 6 numaran, rakip yarı sahanın ortasına kadar gelmişken, 10 kişilik rakibe karşı niye pas opsiyonu bulamayıp 3 rakibin arasında kalıyor.
Bunu tartışmayıp, Gbamin niye topu kaptırdı diye işi bireysel hataya indirgerseniz sorunun kaynağını göremezsiniz.
Takımın hiçbir sistemi yok. Yok yok.
Takımın takım halinde hareket kabiliyeti yok.
Bu kabiliyet olmadığı için etkili bir presimiz yok.
Etkili presimiz olmadığı için rakibi hataya zorlayacak hiçbir aksiyonumuz yok.
Etkili presi olmayan takımlar topu hızlı çevirirler, biz de o da yok!
95 dakikalık maçın 80 dakikasını 10 kişi oynamış rakibe karşı rakip 3. golü bulana dek organize bir baskı yapacak bir organizasyon yok.
Takım bireysel aksiyonlar dışında hiç birşey üretmemeye devam ediyor.
Hiç öyle takımda eksik varmış falan gibi saçmalamaya gerek yok!
Eldeki takım, rakibin rüyasında göremeyeceği kadar üst düzey bir takım.
Bak Hamsik bitmiş diye laflar geziyor yukarıda.
Hamsik bitmedi arkadaş. Yana ve geriye pas yapmak dışında pas opsiyonu oluşturacak bir organizasyon olmadığı için, adam derinlemesine olmayacak paslar atmaya çalışıyor.
Gbamin'in hatası da aslında Gbamin'in hatası değil.
Organizasyon hatası.
Bu senenin standart durumu devam etti. Nedir bu?
Rakip kendine gol gerektiği anlarda istediklerini yaptı, gollerini attı. 10 kişi iken dahil.
İş bittikten sonra da çekildi kenara.
Hoca sakın baskı kurduk falan diye kendini de bizi de kandırmaya kalkmasın.
Rakip skoru aldıktan sonra izin verdiği sürece baskı yapabiliyorsun.
Ortada net bir saha içi organizasyon bozukluğu var. Hem de bu kadar kaliteli bir kadroya rağmen.
Velhasıl, Abdullah Hoca gerekirse kendisine hücum aksiyonlarında uzman bir yardımcı Hoca alacak.
Bu kadar rezil hücum eden bir takım Trabzonspor tarihinde yok!
Kendim yazmadan yazılanları okuyım dedim.
Şu mesajı konunun başına sabitleme gibi bir özellik varsa sabitleyin.
Herkes okusun, okusun ki biraz sulanan beyinlerine kan gitsin. Aklı başına gelsin.
Ağzına sağlık hocam. Takımın durumu özeti bu mesajdadır.
+61
Çare zidane nin hayran oldugu Hüseyin Çimşir :))
Zico da yaşıyorsa iş yapar.
Ekubanbambam
Sota hoca
Bu takıma jorge jesustan daha iyi bir td gelmeyecekse hiç gelmesin Abdullah Avcı iyidir yine
Murat KARAKURT
09.09.2022, 00:42
Takımda kondisyon yok... Bir oyun planı yok....Maç sonu hikaye anlatıyor yine...Yaşattığın şampiyonluk için teşekkür ederiz hocam...Tadında bırak zorlama lütfen...
exelans_25
Boyle bir oyun boyle bir kepazelik yok ya
yatmaztara
https://www.youtube.com/watch?v=q2FrY10JOJs
Kop gel reissssssssssss
Oyun kötü
Güvendiğimiz oyuncular hic yapmayacakları hataları yapıyor
Bizim gördüğümüzü bizi şampiyon yapan hocanın görmediğini yada göremediğini düşünmek hata bence
Resmi olarak 38 sene sampiyon olmak için bekledik
Ne olacağımızı neye donusecegimizi görmek için 6 mac sabır gösteremeyeceksek yazik
halilaziz61
09.09.2022, 00:43
Tayfun cora hocam görev bekliyor
Mehmet BAŞ
09.09.2022, 00:43
Abdülkadir'in bu akşam yaptığı işi iddia ediyorum buradaki pek çok arkadaşımız yapabilir. Sağ kenarda kendisine top atılıyor, aldığı topu anında bekine oynuyor, Topu al, beke geri ver. Topu al, beke geri ver.
Çizgide top alıp rakibi zorlamak yok. Rakibin üzerine gidip etkili pas veya şut çıkartmak yok. Bekiyle ikili oyun kurmak yok. Topsuz koşu yok. Savunma yok. Hücum etkinliği yok. Ömür böyle oynayacaksa oynamasın daha iyi. Zira takıma bir faydası olmuyor.
sadi giray bulak gibi isimleri yazarak avcı yı yükseltemezsin hocam,elbette avcı bu isimlerin üzerinde zaten
asıl mesele şenol güneş seviyesine yükselmemiz
avcı ile şenol güneşi kıyaslayamazsın bile aga
güneş cl grubunda 14 puan toplamış,avcı ne yaptı, 10 kişilik macar ferençvaroş tan 3 yedi,kıyas kabul etmez aga
Yahu niye anlamıyorsun kimle toplamış bu puanı bjk tarihinin en iyi kadrosuyla bursada gürcü takımına elenmemişmiydi şenol efendi.
halilaziz61
09.09.2022, 00:44
Bu takıma jorge jesustan daha iyi bir td gelmeyecekse hiç gelmesin Abdullah Avcı iyidir yine
Yahu dalga geçiyoruz
Hoca tavsiyesi değil
Ekubanbambam
https://www.youtube.com/watch?v=q2FrY10JOJs
Kop gel reissssssssssss
Mükemmel bir taktisyen tam bir kral
jpositve
Adam yaninda calistiracak yardimci bile bulamiyor. Steve greaves newton hoca olduktan 1 ay sonra geldi. Sonra chelsea den spor bilimci malcolm harkness i getirmisti. Kondisyoner alex sergovia vilchezi kulup verdiigi is ilanindan bulmustu. Gokhan kandemirin arkasinda calisiyordu. Onun haricinde teknik kadro aynen devam. Kaleci antrenoru metin aktas falan. Huseyin cimsirin bile daha iyi teknik kadrosu vardi. Yardimcilari muzaffer bilazer ve fatih dincer idi.
Halil Alemdar
Yan pas spor istemiyoruz. Savunma güvenliği deyip bu kadar geçiş yiyen bi takım olamaz. Çalım atamayan kanat oyuncusu mu olur aq nasıl gidicez ileri.
fadigaTS
09.09.2022, 00:46
Her aldığımız futbolcu 2-3 mevkide oynayabiliyor diye sevinenler vardı.Bu sayede takım çorba oldu.Kim 8 kim 10 kim kanat kim santrafor belli değil.Aldığımız adamların yeri net olsun.Çok yönlü diye diye esas mevkisinin gereğini bile yapamayan adamlarla dolduk
halilaziz61
Adam yaninda calistiracak yardimci bile bulamiyor. Steve greaves newton hoca olduktan 1 ay sonra geldi. Sonra chelsea den spor bilimci malcolm harkness i getirmisti. Kondisyoner alex sergovia vilchezi kulup verdiigi is ilanindan bulmustu. Gokhan kandemirin arkasinda calisiyordu. Onun haricinde teknik kadro aynen devam. Kaleci antrenoru metin aktas falan. Huseyin cimsirin bile daha iyi teknik kadrosu vardi. Yardimcilari muzaffer bilazer ve fatih dincer idi.
Dalga geçiyorum yahuu
Haklısın
jpositve
Vahud halilhodzici niye kimse yazmiyor. 3. kez gelsin goreve. Yine basin toplantisinda milandan teklif aldim diye telefonundaki mesaji gosterir. Sonra italyan gazeteciler yalanlar. Surekli oyunculari asagilayip takim cok kotu diyip durur. Sonunda oyuncular kendine gelir.
Hocanın istifasını istemek aymazlıktır, küstahlıktır. Evet oldukça başarısız süreç izliyoruz lakin bu süreçten bizi çıkaracak irade de hocadadır. Kendisininde dediği gibi yanlışlardan ders çıkaracağız, işin sonunu bekleyeceğiz. Bekleyelim, bekleyelim de kendine çeki düzen ver hocam. Abdülkadir gibi adamların formayı giymeye hakkı yok.
Aynen ve net bir 11 belirlesin ve değiştirmesin şu rostayonu kim icat ettiyse Allah bin belasını versin.
Uğur Kalyoncu
Abdülkadir'in bu akşam yaptığı işi iddia ediyorum buradaki pek çok arkadaşımız yapabilir. Sağ kenarda kendisine top atılıyor, aldığı topu anında bekine oynuyor, Topu al, beke geri ver. Topu al, beke geri ver.
Çizgide top alıp rakibi zorlamak yok. Rakibin üzerine gidip etkili pas veya şut çıkartmak yok. Bekiyle ikili oyun kurmak yok. Topsuz koşu yok. Savunma yok. Hücum etkinliği yok. Ömür böyle oynayacaksa oynamasın daha iyi. Zira takıma bir faydası olmuyor.
Bardhi ne yaptı hocam.
Trezeguet ?
Girdikten sonra ayakta durmaktan aciz Hamsik ?
Gol lazim diye aldığımı elinde tesbih eksik şekilde takılan Djaniny ?
Ömür için dediklerine katılıyorum orada sıkıntı yok ama ona takılı kalınırsa diğer taraftaki eksikler kalıyor.
Bu kadar aciz, bu kadar rezil bir oyun planı olamaz.
jairzinho
09.09.2022, 00:47
avcı 73
https://fmdataba.com/20/s/49323/abdullah-avci/
şenol güneş 75
https://fmdataba.com/20/s/31519/senol-gunes/
jorge jesus 81
https://fmdataba.com/20/s/37812/jorge-jesus/
burdan ne anlıyoruz ?
jesus kalibresinde hoca getiremiyorsan (maaş yüksek), jesus seviyesine en yakın hocayı getireceksin , o da şenol güneş
hem oyun güzelleşir,hemde oyuncular yükselir, şenol hocanın alameti farikası bu, bizde oyuncular geri gidiyor
halilaziz61
Vahud halilhodzici niye kimse yazmiyor. 3. kez gelsin goreve.
Hakkaten haa
İlk işi idmanda djanny i dovemk olur yemin ederim
İçinde bulunduğumuz durumun oyuncu eksikliği veya kalitesi ile zerre ilgisi yok.
Ben 35 senedir durmadan Trabzonspor'u izlerim. Bazen tribünden bazen televizyondan...
Çok kötü Trabzonsporlar izledim. Küme düşmeye oynadığımız dönemler de dahil.
Bu kadar kötü hücum eden bir Trabzonspor ben hatırlamıyorum.
50 bin dolarlık Brezilyalılarla oynadığımız dönem dahil, bu kadar hücum kısırı bir takım asla olmadı Trabzonspor.
Son 6 aylık Trabzonspor, bu takımın tarihinin en kötü hücum eden takımı.
Gene şimdi YES'in falan ağzından bireysel hatadan yenen goller diye bir klişe dinliyorum.
Ben Gbamin'in topu kaptırmasını yargılamam.
Senin 6 numaran, rakip yarı sahanın ortasına kadar gelmişken, 10 kişilik rakibe karşı niye pas opsiyonu bulamayıp 3 rakibin arasında kalıyor.
Bunu tartışmayıp, Gbamin niye topu kaptırdı diye işi bireysel hataya indirgerseniz sorunun kaynağını göremezsiniz.
Takımın hiçbir sistemi yok. Yok yok.
Takımın takım halinde hareket kabiliyeti yok.
Bu kabiliyet olmadığı için etkili bir presimiz yok.
Etkili presimiz olmadığı için rakibi hataya zorlayacak hiçbir aksiyonumuz yok.
Etkili presi olmayan takımlar topu hızlı çevirirler, biz de o da yok!
95 dakikalık maçın 80 dakikasını 10 kişi oynamış rakibe karşı rakip 3. golü bulana dek organize bir baskı yapacak bir organizasyon yok.
Takım bireysel aksiyonlar dışında hiç birşey üretmemeye devam ediyor.
Hiç öyle takımda eksik varmış falan gibi saçmalamaya gerek yok!
Eldeki takım, rakibin rüyasında göremeyeceği kadar üst düzey bir takım.
Bak Hamsik bitmiş diye laflar geziyor yukarıda.
Hamsik bitmedi arkadaş. Yana ve geriye pas yapmak dışında pas opsiyonu oluşturacak bir organizasyon olmadığı için, adam derinlemesine olmayacak paslar atmaya çalışıyor.
Gbamin'in hatası da aslında Gbamin'in hatası değil.
Organizasyon hatası.
Bu senenin standart durumu devam etti. Nedir bu?
Rakip kendine gol gerektiği anlarda istediklerini yaptı, gollerini attı. 10 kişi iken dahil.
İş bittikten sonra da çekildi kenara.
Hoca sakın baskı kurduk falan diye kendini de bizi de kandırmaya kalkmasın.
Rakip skoru aldıktan sonra izin verdiği sürece baskı yapabiliyorsun.
Ortada net bir saha içi organizasyon bozukluğu var. Hem de bu kadar kaliteli bir kadroya rağmen.
Velhasıl, Abdullah Hoca gerekirse kendisine hücum aksiyonlarında uzman bir yardımcı Hoca alacak.
Bu kadar rezil hücum eden bir takım Trabzonspor tarihinde yok!
Vaziyeti çok güzel özetlemişsiniz. Emeğinize sağlık!
ilelebeTS
Takım el freni çekik araba gibi. Şu an 1 Visca bayağı şeyi örterdi. Çünkü adamın yaptığını yapan adam sıkıntısı var. Çok basit bir şey, pası ver boşluğa koşu at topu tekrar al. Bizde herkes ayağına istiyor, aldığını da garanti oynuyor. Dikine risk almak yok. Rakibin üstüne üstüne top sürme yok. Sen sabaha kadar ver sağa sola adam 1 kontrada işi bitirir, sen de top oynadım zannedersin.
Hayretler içerisindeyim. Efsane hocamızın adının zikredilmemiş olması ve bu görevin bana bırakılmış olması çok özel hissettiriyor. Sayın Hakkı Kafkas bu özel görev için bekleniyorsunuz. Nasıl ikna ederiz bilemiyorum yıllardır ümit milli takımı zaferden zafere koşturuyor. En az 30m tl ve haklı fesih opsiyonu vermeliyiz.
eyllullasyaa
09.09.2022, 00:48
Siz buraya hangi kadroyu yazarsanız yazın göreceksiniz ki kadro mühendisliği sıfır. Futboldan anlayan birisi nasıl böyle bir kadro kurar ?
Şimdi sağ bekte larsen yerine serkan, ortada bartha yerine hüseyin, ortasahada bardhi yerine parmak olsaydı tüm bu kötü oyunun bu oyuncular yüzünden olduğu söylenecek yerden yere vurulacaklardı.
OMERYILMAZ_TS
Omuru umraniye maçında tribünde izledim rakibini kovaladı 60 metre yakalayamadi kendine bakmıyor yedek kalmalı
Bu kadro her maç 2-3 atıp sonra yan pas geri pas yapıp dinlenmeli
Ne zaman geriye yaslanıp mac izleyeceğiz yeter be
alp.ckmk29
Sihirli bir el freni var takımda adeta oyuncuları tehdit etmişler gibi çalım yapmamaları, araya kaçmamaları ve bindirme yapmamaları için.
Dünyada sağ ve sol beki stoper gibi kullanan tek takım biz olabiliriz. Müthiş bir teknik taktik deha.
rakiplerin orta sahayı geçtiği her atakları pozisyon ile sonuçlanıyor.
böyle rezillik olurmu. top rakibe geçtimi topu kapana kadar 2-3 dakika geçiyor. kaptık mı 2-3 dk yan pas sonra trezege kaptırsın geri gel.
oyun şeklimiz bu oldu artık.
jairzinho
09.09.2022, 00:49
yalnız bu hamsik bu fizikle arabistanda bile oynayamaz,
oyuna girdi, şaka gibi
fadigaTS
Bardhi,Ömür,Trezeguet yerine sağlam adamlarımız olsaydı oyunumuz bu kadar rezil olmazdı.Bardhi ile Ömür aynı.Trezeguet yusuf erdoğana dönüşmüş.Santrafor iyi olsa bile arkasında bu adamlar varken bir şey olmaz.Orta sahamız çok yumuşak.Rakibe temas etmeye korkuyorlar.
halilaziz61
Hayretler içerisindeyim. Efsane hocamızın adının zikredilmemiş olması ve bu görevin bana bırakılmış olması çok özel hissettiriyor. Sayın Hakkı Kafkas bu özel görev için bekleniyorsunuz. Nasıl ikna ederiz bilemiyorum yıllardır ümit milli takımı zaferden zafere koşturuyor. En az 30m tl ve haklı fesih opsiyonu vermeliyiz.
Ahahhahaha
Tolunay hocamızı unutarak çok ayıp ettik
yatmaztara
avcı 73
şenol güneş 75
jorge jesus 81
burdan ne anlıyoruz ?
jesus kalibresinde hoca getiremiyorsan (maaş yüksek), jesus seviyesine en yakın hocayı getireceksin , o da şenol güneş
hem oyun güzelleşir,hemde oyuncular yükselir, şenol hocanın alameti farikası bu, bizde oyuncular geri gidiyor
70 yaşında birisi evde tek başına kalsa evi yakar hocam yapmayın Allah aşkına
MehmeTS_ADANA
09.09.2022, 00:50
yüzde yüz katılıyorum. ve nasıl bu kadar nankör olabiliyoruz inanamıyorum
asilhamsi
Bardhi ne yaptı hocam.
Trezeguet ?
Girdikten sonra ayakta durmaktan aciz Hamsik ?
Gol lazim diye aldığımı elinde tesbih eksik şekilde takılan Djaniny ?
Ömür için dediklerine katılıyorum orada sıkıntı yok ama ona takılı kalınırsa diğer taraftaki eksikler kalıyor.
Bu kadar aciz, bu kadar rezil bir oyun planı olamaz.
şu maçtan sonra hamsik laf atmakta ne bileyim.
Adam girene kadar hücum edemiyorduk.
kaçarava
yalnız bu hamsik bu fizikle arabistanda bile oynayamaz,
oyuna girdi, şaka gibi
Big kariyer big tecrübe işini yine bıraktın galiba hocam
Siopis'in ayağı da iyiydi oraya göre
fadigaTS
Ahahhahaha
Ateşle barut yanyana gelir mi? :) Şaka bir yana hiç beklentimin olmadığı o kadroyla ztk finali oynatması bile bence başarıdır.
jpositve
09.09.2022, 00:51
Dalga geçiyorum yahuu
Haklısın
Yav ben de dalgasindayim geceden beri hoca ismi yaziyorum. Newton aklima gelmisken bi yazayim dedim. Newton iyi adamdi ama biraz yalnizdi. Kimsesi yoktu. Ingiltereden kendi ailesinde. Baska kimseyi turkiyeys getiremedi. O da esi turktu diye oldu :)
eyllullasyaa
09.09.2022, 00:51
Takım öyle bitik ki sürekli sakatlanan adamın daha kendini toparlayamadan gelip oyunu şekillendirmesinden, takımı pozisyona sokmasından, atakları kesmesinden medet umuyoruz.
fadigaTS
09.09.2022, 00:52
MR temiz çıkmasına rağmen gs maçına çıkmayan adamı ertesi hafta liderlik vasfı olmamasına rağmen kaptan yapmak gerçekten saçmalık.Bu maç da kaptandı.Kaptırdığı toplardan sonra koşmamak.Sürekli yana pas.Kaleye şut denemesi bile yok.Böyle 10 numaran olursa ve kanatlarındaki adamlarda rezil oynarsa ne olacaktı ki
yatmaztara
Yusuf az daha pozisyonda kendini sakatlıyordu
halilaziz61
Ateşle barut yanyana gelir mi? :) Şaka bir yana hiç beklentimin olmadığı o kadroyla ztk finali oynatması bile bence başarıdır.
Ersun yanal hocam 4. Şansı hak etmiyor mu???
Bu arada dikkat ettim de Trabzonspor tarihinde yeminle kaliteli hoca yok.
Hep aynı kişileri değiştirip değiştirip hoca yapmışiz
.rezil bir takımız hoca konusunda
Uğur Kalyoncu
09.09.2022, 00:53
şu maçtan sonra hamsik laf atmakta ne bileyim.
Adam girene kadar hücum edemiyorduk.
Bilmiyorsan yorum yapma abicim o zaman.
Girdi de ne yaptı . Ayağındaki 5 topu rakibin ayağına attı. Adam ayakta durmaktan aciz hala gelmiş onu bana savunuyorsun.
David_LuiZ4
Takımda top oynayacak adamlar belli..Visca Bakasetas Waka (tutsaydın adamı) Hamsik Gomez Bartra...Geri kalan adamlar fasa fiso..Orta yapamayan bindirme nedir bilmeyen beklerle gamsız vasat merkez oyuncularıyla oyunda devamlılığı olmayan hücumda hiçbir üretkenliği olmayan fiziksiz 10 numaralarla hocanın yapabileceği bu kadar..Kadro mühendisliği yanlış..Avcı'nın tek kabahati vasıfsız oyuncuların transferine onay vermesidir..Belki de onay vermemiştir 1. sıradaki adamları bilmediğimiz için bir şey diyemeyiz..
jpositve
Ahahhahaha
Bos ver o deliyi en son kulupten tazminat almisti seref. Ama cidden ziraatte final oynatmisti. Ankara 19 mayista gitmistim o maca. Ulan henrique hayallerimi yaktin:)
yorumsuz6117
Takımda bek ve kanat yok resmen, Trezeguet ve Barthi çöp transferler, gidip bir adet daha Ömür almışlar sanki biri bize yetmiyormuş gibi..
halilaziz61
09.09.2022, 00:54
Yav ben de dalgasindayim geceden beri hoca ismi yaziyorum. Newton aklima gelmisken bi yazayim dedim. Newton iyi adamdi ama biraz yalnizdi. Kimsesi yoktu. Ingiltereden kendi ailesinde. Baska kimseyi turkiyeys getiremedi. O da esi turktu diye oldu :)
Ben de o zaman dedim bu adam yıllarca celseade çalıştı
Illaki bir şey kapmistir
Ama dediğin gibi yardımcı bile bulamadı
Portföy ekip yoktu
alp.ckmk29
Maç sonu geliyor oyuncularımız yorulmuyor bile.
Çünkü koşu atan yok, yerinde herkes yan pas yapıyor.
Bartra, Bakasetas, Larsen ve Umut dışında mücadele eden yoktu.
asilhamsi
Girdi de ne yaptı . Ayağındaki 5 topu rakibin ayağına attı. Adam ayakta durmaktan aciz hala gelmiş onu bana savunuyorsun.
sen çok biliyorsun . Yaptığın her yorum buram buram futbol cahilliği kokuyor.
asilhamsi
09.09.2022, 00:55
Takımda bek ve kanat yok resmen, Trezeguet ve Barthi çöp transferler, gidip bir adet daha Ömür almışlar sanki biri bize yetmiyormuş gibi..
aynen öyle takımın en ciddi sorunu bu.
Hoca değiştirmek çare değil ama olmayınca olmuyor inşallah aklını basina alır yoksa hem kendine hem bize yazık eder
Fatih Öztürk
09.09.2022, 00:56
Aynen ve net bir 11 belirlesin ve değiştirmesin şu rostayonu kim icat ettiyse Allah bin belasını versin.
yüzde yüz katılıyorum. ve nasıl bu kadar nankör olabiliyoruz inanamıyorum
Nankörlük bu taraftarın genlerinde var. Adam bize rezil transfer sezonunun ortasında geldi, diplerdeyken aldı takımı 4.yaptı hem de tek Berat transferiyle. Bitmiş gitmiş hiçbirşey yok. Bildiğimiz yeni yapılanmaya girdik ve sancıları elbet olacak. Hoca özeleştiriyi fazlasıyla yapabilen karakterde. Yanlışları doğruya cevirip önümüze bakacaz.
fadigaTS
Ersun yanal hocam 4. Şansı hak etmiyor mu???
Bu arada dikkat ettim de Trabzonspor tarihinde yeminle kaliteli hoca yok.
Hep aynı kişileri değiştirip değiştirip hoca yapmışiz
.rezil bir takımız hoca konusunda
Son başarılı yerli hocamız rahmetli özkan sümer.En başarılısı da ahmet suat özyazıcı.Bunlardan sonra avcı var.Bence başka da yok
Ibrahim Gaygusuz
Kizil Yildiz, Monaco ya karsi ustun oynamis. Orayi kolay deplasman gorenler vardi.
jairzinho
Sihirli bir el freni var takımda adeta oyuncuları tehdit etmişler gibi çalım yapmamaları, araya kaçmamaları ve bindirme yapmamaları için.
Dünyada sağ ve sol beki stoper gibi kullanan tek takım biz olabiliriz. Müthiş bir teknik taktik deha.
bunun nedeni kesinlikle avcı
doğru bir yorum, oyuncular sahada rahat değiller ve sanki futbol oynamaktan zevk almıyorlar gibi
hata yapmaktan korkan oyuncular, risk almıyorlar,sistem gereği,o zaman sürekli yana pas ortaya çıkıyor
bu akşam itibariyle güzel oyun dilencileri arasına tekrardan geri döndüm
2 yıl izledik düşük tempolu pas oyununu, yeter daa
hedefede varıldı zaten(şampiyonluk geldi),artık bu çileye(düşük tempolu pas oyunu) bi son vermenin zamanı geldi,avcı OUT ,şenol güneş İN
yorumsuz6117
Fener o gruptan lider çıkar gibi, bizde sonuncu oluruz gibi bu rezil takımla..
asilhamsi
09.09.2022, 00:57
Nankörlük bu taraftarın genlerinde var. Adam bize rezil transfer sezonunun ortasında geldi, diplerdeyken aldı takımı 4.yaptı hem de tek Berat transferiyle. Bitmiş gitmiş hiçbirşey yok. Bildiğimiz yeni yapılanmaya girdik ve sancıları elbet olacak. Hoca özeleştiriyi fazlasıyla yapabilen karakterde. Yanlışları doğruya cevirip önümüze bakacaz.
bu foruma huseyin cimşir ve hurriyet güçerden fazlası haram.
avcı hamsik falan çok ağır geliyor.
halilaziz61
09.09.2022, 00:58
Son başarılı yerli hocamız rahmetli özkan sümer.En başarılısı da ahmet suat özyazıcı.Bunlardan sonra avcı var.Bence başka da yok
Katılıyorum
Ama yabancı hoca getirememisiz
ilelebeTS
11’i bulamadık ama bari 9-10’u bulalım artık. İstikrar da önemli hele de takımın yarısı yeniyken daha da önemli. Yanındaki adam ne yapar ne yapmaz bilmelisin.
jpositve
Sahi niye kimse osman ozkoylu yu yazmiyor. Hekimoglu trabzon simdiki adiyla 1461 trabzon 2. ligde playofflara giderken hekimoglu nu birakip tff 1.ligden takimin basina gecmisti. Nelki bizde de futbolcular gorevi yarida birakir korkusuyla canla basla oynarlar :)
Murat KARAKURT
Fatih hocam adam geçen seneden beri çıkaracak dersi....Sene sonunda oyun değişecek bende farkındayım dedi değişen bir şey yok....Takım sürünüyor ne zaman hazır olacak.....Hazırlık kampında ne yaptı bu takım....Bilmiyorum çok mu bir şey istiyorum takım azıcık ilerde basmaz mı?....Hadi onu yapamıyorsun top sürekli sende top bir kanattan bir kanata kağnı gibi döndürülür mü?....Dedim ki şampiyonluk stresi geçen sene böyle oynattı bu sene farklı olur değişen bir şey yok....Hoca belli ki çözüm üretemiyor yol yakınken bıraksın bence...
Millet takıntılı kardeş hamsikten hicbir halt olmaz pas hatası ve top kaptırmaktan başka bir bok yapmıyor haftayada sakatlanıp 10 maç daha ortadan kaybolur paraları alır sene sonuda gider missss.
Oyun kötü
Ama
1. Gol tahaya yazar
2.gol ozetlerde gorunen ofsayt
3..gol hugoya yazar
Gecen sene takım reaksiyon verebiliyordu
Ama bu sene daha takım olamadik ki reaksiyon goremedik
Bunu da dikkate almak lazım
Sabır en büyük erdemdir
samatyaboy
09.09.2022, 00:59
kim atıyordu elli kere yazdık kadro eksik diye.
Ben takımı falan gömmüyorum ama çok ciddi sakatlıklar oldu ve takım çok zayıfladı.
Visca ile Dorukhan gitti tamam da, Yusuf Yazıcı ve Larsen kötü oyuncular mı?
Larsen , Dorukhan kadar oynamıyorsa yazıklar olsun.Maxi Gomez zaten Corne'den iyi.Badri geldi, Hamsik döndü .
jairzinho
09.09.2022, 00:59
şenol güneş ile jesus arasında sadece 2 yaş fark var
bu arada lucescu 45 doğumlu hala görev yapıyor, şenol hoca 52 doğumlu
yaş a fazla takılmamak lazım
Sefa Murat Dokuz
09.09.2022, 01:00
Abdullah Avcı’nın oynatmaya çalıştığı oyun ile bizim kadromuz arasında kan uyuşmazlığı var. Çünkü alınan oyuncular bu oyun tarzına uygun oyuncular değil.
Bek seçimi: Larsen akşama kadar öne koşu yapsın, boş. Hiçbir şekilde topla rakibin üstüne gidebilen bir bek değil. 90 dk’da Ömür’e açtığı dışında isabetli ortası yok. Sürekli geriye Ömür’e Ömür ona. Başka bir şey yapmadı. Geriye de dönemiyor. Topla koşan adama 2 defa yetişemedi, 1 kez Eren’in kademesine girdi (stopere geçtikten sonra). Seken top önüne düşerken bu geri koşuyor. Stopere geçti de biraz iyi oynadı. Pas oyunun beki olamaz olamaz ya kör olmayın. Bu oyunda Boey gibi hızlı bir bekin olacak. Topla rakibin üstüne gidecek. Gs bu hafta son dk maçı Boey’in 2 kişinin üstüne gitmesi ile kazandı. Eren Elmalı, yerli kuralı mecburiyet gelişime açık yaşı genç hadi ona bir şey demiyorum. Oyun tarzı da bu oyuna zamanla adapte olabilecek bir oyuncu.
Merkez Orta Saha: Pasör fizikli oyuncular olup top saklayabilmeli. Hamsik Gbamin gibi 2’li olmak zorunda. Başka şansın yok. Bardhi ne yahu. O fizikle topu koruma süresi maksimum 3 saniye adamın ne gereği var böyle bir adam almaya? Elinde zaten Bakasetas, Ömür var. Yazıcı aldık daha sonra. Bardhi’yi almak tam anlamıyla plansızlığın itirafıdır. Bugün bireysel hata yapmış olsada, rakip oyuncuların topla üstüne gidip dalış yaparken top kaptırdı Gbamin. Zaten istediğimiz bir şeyi denedi olmadı. Asla çıkmamalıydı oyundan asla.
Stoper: Topa hakim ve pas oyunu oynuyorsan, bir stoperin en az Edgar Le kadar çabuk olmak zorunda. Bartra’nın yanına zayıf fizikli birini koyarsan mücadele gücün düşer doğru ama arkaya bu kadar top kaçırmazsın. Çabuk ve güçlü bir adam bulunacaktı o bölgeye. Denswill ve Hugo bu oyun tarzının stoperleri değil. Hugo ne yapacağını şaşırıyor, kaleye doğru koşmak dışında sezon başından beri sadece penaltı yaptı. Bu adam çöp felan değil, denswill gibi vurdumduymaz da değil. Evet sakarlığı var ama bu oyun planı Hugo gibi stoperi HT4’den beter gösterir, gösteriyor da.
Kanat: Eğer sadece içe kat eden kanat oyuncuları ile oynayacaksak. Beklerimiz başta belirttiğim gibi çok hızlı ve atlet olacak. Yoksa bu kadar önde oynarken kontraya dön ileri git adamlar ölür 60. Dk’da. Kanat oyuncularından bir tanesi çizgide en azından kullanılabilecek birisi olmalıydı. Trezeguet sağ ayaklı ama sağ kenarda berbat oynuyor. Orda bile soluna alıp içe girmeye çalışıyor. Olmaz olmuyor da. Sol açıkta kötü ama mecburen alternatifsiz. Djaniny kanat felan değil, gezgin oyuncu. Çok fazla beklentiye girmemek lazım ondan. Gününde olursa güldürür o kadar. Bizde çizgiyi kullanan, rakibi ve beki geriye doğru adım attıran bir tane bile kanat yok. Böyle planlama olmaz.
Fatih Öztürk
09.09.2022, 01:02
bu foruma huseyin cimşir ve hurriyet güçerden fazlası haram.
avcı hamsik falan çok ağır geliyor.
Net.
Uğur Kalyoncu
sen çok biliyorsun . Yaptığın her yorum buram buram futbol cahilliği kokuyor.
Yürü git oradan ya.
43 yaşında adamsın abi dedikçe boş yapiyosun.
Sen futbol uleması biz cahil tamam.
Bundan sonra yazmazsin olur biter ne diye zırt pırt alintiliyosun o zaman.
Senin yazdıkların, kurduğun kadrolar da bana anlamsız geliyor bu kadro beş para etmez diye yorum yapıyor muyum ?
Yani şu üslupla konuşmak istemem ama şurada zaten sinirliyim gelmiş insanın bam teline basiyosun. Engelle geç beni de şu anlamsız tartışmalari yaşamayalım.
jairzinho
Big kariyer big tecrübe işini yine bıraktın galiba hocam
Siopis'in ayağı da iyiydi oraya göre
big kariyer big tecrübe dönemi bu akşam bitti hocam :)
dibi gördük,hem futbol hemde skor olarak
2 yıl sürdü aga,big kariyer işi,az değil, yeni bir sayfa açmanın zamanı geldi
taraftar futbolsuzluktan (güzel oyun) bıkmış ve çökmüş durumda,iyi sabretti genede,
alp.ckmk29
09.09.2022, 01:03
bunun nedeni kesinlikle avcı
doğru bir yorum, oyuncular sahada rahat değiller ve sanki futbol oynamaktan zevk almıyorlar gibi
hata yapmaktan korkan oyuncular, risk almıyorlar,sistem gereği,o zaman sürekli yana pas ortaya çıkıyor
bu akşam itibariyle güzel oyun dilencileri arasına tekrardan geri döndüm
2 yıl izledik düşük tempolu pas oyununu, yeter daa
hedefede varıldı zaten(şampiyonluk geldi),artık bu çileye(düşük tempolu pas oyunu) bi son vermenin zamanı geldi,avcı OUT ,şenol güneş İN
Bu kadar dengeli bütçeyle kurulan geniş, kaliteli, nispeten genç kadroyu doğru bir teknik heyete teslim etme zamanı gelmiştir.
lazibere
09.09.2022, 01:04
AVRUPA'DA TOP OYNAMAK BİZİM İŞİMİZ DEĞİL ARKADAŞLAR. BOŞU BOŞUNA KENDİMİZİ KANDIRMAYALIM
Abdullah Hoca'nın başakşehir'de hocalık yaptığı dönemde, Avrupa maçlarına yedek oyuncular ile çıkardı ve fark yerdi. 27 maçta toplamda sadece 4 galibiyeti olan bir Hoca'nın Avrupa takımı yapma kabiliyeti de sıfırdır. O bakımdan çok fazla eleştirmeyeceğim
Biz kendi ligimize bakacağız. Bu maçlar ligimiz için de maalesef ölçü oluyor
Hep kötü mu konuşacağız, Bu akşama dair güzel olanları da söyleyelim
GOMEZ: Zeki ve yetenekli, Cornelius'tan 2 gömlek iyi oyuncu ve ona top atabilirsek ceza sahasında çok iş yapacak. Hava topu bile atamadık adama bu akşam, çok enteresan geliyor bana
UMUT : Çocuğa bayıldım, Hareketli ve istekli oyuncu. 4-4-2 oyanamalıyız ve mutlaka Umut 11 başlamalı , Özellikle iç saha maçlarında
YUSUF : Bu akşam sahada yoktu ama kesinlike adapte olacak , en azından şut deniyor
BU AKŞAMA DAİR GÜZELLİKLER BUNLARDI
jpositve
09.09.2022, 01:05
Senol gunes?
Fatih Öztürk
09.09.2022, 01:06
Fatih hocam adam geçen seneden beri çıkaracak dersi....Sene sonunda oyun değişecek bende farkındayım dedi değişen bir şey yok....Takım sürünüyor ne zaman hazır olacak.....Hazırlık kampında ne yaptı bu takım....Bilmiyorum çok mu bir şey istiyorum takım azıcık ilerde basmaz mı?....Hadi onu yapamıyorsun top sürekli sende top bir kanattan bir kanata kağnı gibi döndürülür mü?....Dedim ki şampiyonluk stresi geçen sene böyle oynattı bu sene farklı olur değişen bir şey yok....Hoca belli ki çözüm üretemiyor yol yakınken bıraksın bence...
Hocanın en büyük şanssızlığı Visca ve Waka'nın plansız şekilde olmayışı. Topu ortadan kanatlara yayıyoruz yaymasinada ne Trezequet sıfıra inip orta kesiyor ne de Abdülkadir vitaminsizi sorumluluk alıp mücadele ediyor, bir de kaptanlık vermişler vitaminsize. Transferde gelen çok oldu, elbet uyum süreci yaşayacaklar. Takım istenilen düzeye 10.hafta itibariyle gelecektir, bundan zerre kaygım yok.
kaçarava
Mıy mıy hücuma bile razıyım ben.
İkinci yarı bile hızlı atakları engelleyene kadar canımız çıktı, üstüne 2 tane falan iyi vurdular.
Önde iki kanat ve bir forvet, orta sahada iki 10 numara karakterli adamla deplasmana çıkmak çılgınlık. Çıkarsan da topu kaptırınca ne yapacağını çok çok iyi planlaman lazım. Orta saha Dorukhan-Siopis olsa o geçişleri yemezdik.
Onları koysak da baskıda top çıkaramazdık. Tam bir çıkmaz ya. Gbamin-Siopis'le falan çıkmalıyız böyle deplasmanlara.
memmedaga
Avcı hakkında yapılan elestiriler haklı ne yazık ki ,fazlasıyla sıkıldım bu oyundan.
Iki lafından biri organizasyon olan adam geçen senenin sonlarından itibaren organize olamıyor.
ÇARE jorge sampoli
SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yorumsuz6117
95'de Trezeguet'in orta yapmayıp Hamsik'e pas atması Trabzonspor'un Avcı zihniyetinin özeti..
jairzinho
görüyorum ki birileri avcı yı savunmak için avcı dan daha kötü teknik adamları yazıyor,sadi,giray newton gibi
avcı yı bu şekilde savunamazsın aga
önemli olan avcıdan daha iyisini bulabilmek ve getirebilmek
şenol güneş le kıyaslayamıyorlar,çünkü şenol güneş daha başarılı,hem ligde hemde avrupada
biz avcı kovulsun hüseyin cimşir gelsin demiyoruz ki aga,avcı kovulsun daha üst seviye olan şenol güneş gelsin,olay bu kadar basit
avcı 73
şenol güneş 75
jorge jesus 81
burdan ne anlıyoruz ?
Big data big paylaşım için teşekkürler aga. Senden Şenol hocanın şu meşhur gol sonrası dilini ısırdığı fotoyu paylaşmanı ve ilk fitili yakmanı bekliyorum o potansiyel var.
Amaa belki Antalya maçı ile beraber en kötü şu gece de bile Avcı'dan vazgeçemiyorum aga.
jairzinho
09.09.2022, 01:07
95'de Trezeguet'in orta yapmayıp Hamsik'e pas atması Trabzonspor'un Avcı zihniyetinin özeti..
:alkış:
jpositve
09.09.2022, 01:07
Dalgami geciyorsun jupp heynkens kac yasinda bayern munihin basina gecti. Adam alinmadik kupa birakmadi. Luis aragones kac yasinda avrupa sampiyonasini kazandi. Roy hudgson kac yasinda. En son hamdi yilmaz 75 yasinda tff 1. ligde keciorengucunu calistiriyordu takim tas gibi top oynuyordu.
Hocanın en büyük şanssızlığı Visca ve Waka'nın plansız şekilde olmayışı. Topu ortadan kanatlara yayıyoruz yaymasinada ne Trezequet sıfıra inip orta kesiyor ne de Abdülkadir vitaminsizi sorumluluk alıp mücadele ediyor, bir de kaptanlık vermişler vitaminsize. Transferde gelen çok oldu, elbet uyum süreci yaşayacaklar. Takım istenilen düzeye 10.hafta itibariyle gelecektir, bundan zerre kaygım yok.
Abdül kadir direk takımdan kesilmeli son 15 dakika adamı tambir küçük hüsamettin.
yorumsuz6117
09.09.2022, 01:08
Barthi, Ömür, Trezeguet en fazla yedek olabilecek oyuncular..
fadigaTS
09.09.2022, 01:09
Hazır kadroya konan şenol yine gelsin he :) Sonra da takımı enkaza çevirip gitsin :) Bizim milletimiz her anlamda balık hafızalı.Şenolun bizden son gidişinde takımı ne halde bıraktığını unutanlar var.Şenol gelecekse renklerimizi de değiştirelim.Ne de olsa en sevdiğim renkler siyah-beyaz demişti.Şenolspor diye bir takım kursanız da şu Trabzonsporun yakasını rahat bıraksanız.Adam efsane bir futbolcumuzdu.Ama kötü bir antrenördü.Sonrasında da yaptıklarıyla efsaneliği de bana göre kalmadı.
Canberks
Avrupa bizim için bu gece bitmiştir. Avrupa bizim kulvarımız değil biz ligimize bakalım diyen vizyonsuz taraftarlara selam olsun
STK-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Murat KARAKURT
İnşallah dediğin gibi olur...Sabır edeceğiz bakalım...Dediğin gibi Abdülkadir sıkıntı...Kaptanlık sadece kıdem ile verildiği için bizde normal birde üstüne bizim çocuk :)..
Enes Başkaya60
09.09.2022, 01:10
Gomez ve Umut gibi harika forvetler almışız.
Takımda kanat yok..
Vallaha Gomez denen adam şikebahçe'ye gitse ligde en az 25 gol atardı. Adım gibi eminim.
Bardri yerine bir sağ açık alsak Nwekaame takımda kalsa ve Edgar da olsa bu takım önüne gelen her takımın anasını atlatırdı.
Bizde ne yaptık takıma bir sürü 10 numara doldurduk.
Planlama çok yanlış yapıldı.
Bunun cenebesini maalesef her maç çekeceğiz gibi.
David_LuiZ4
09.09.2022, 01:10
Top sürmeyi bilmeyen sürerek adam geçemeyen derin pasla oyundan rakip düşüremeyen adama ben topçu demem..
Listeyi yazayım..
Eren
Larsen
Gbamin
Ömür
Bardhi
Djanini
Denswill
Yazıcı
Allah var Hamsik oyuna girdi de rakibin göbeğine ve kanatlara iyi paslar attı Baka da öyle..
Bu akşam solda Waka ortada Hamsik sağda Visca 10 numarada da Bakasetas olsaydı 4 5 gol atardık şu rakibe..Gomez gibi bitirici golü koklayan forvetin arkasında şu 4lü olmalıydı..
Fazla detaya girmeden once bu takim kosamiyor geri donusler agir aksak gecen sezonun sonlarina dogru hortlayan sorunlar devam ediyor genis alanda agir stoperler atletik yapilari zayif olan orta sahamiz ileride kanatlarda oyun zekasi olmayan oyuncularimiz ligde idare ederiz ancak sampiyonluk gecen sezonki futbolla gelmez
MehmeTS_ADANA
09.09.2022, 01:12
Fatih bey inanın çoğu mesajı hayretler içinde okuyorum ve ben bizim taraftarı anlayamıyorum. olacak iş değil herkes futbol profesörü. işte bizim ülke olarak sorunumuz bu zaten bu, her sene başarı gelsin kupa gelsin şampiyonluk gelsin.böyle bir mantık var mı ya.
tmm bu aralar geçiş sürecindeyiz ve kötü oynuyoruzda ne yapalim yani her kötü dönemde hoca mı değiştirelim. dünya da her sezon başarılı olan hoca ve her yaptiği transferi tutan takım mı var.
yazık gerçekten çok yazık
alp.ckmk29
09.09.2022, 01:12
görüyorum ki birileri avcı yı savunmak için avcı dan daha kötü teknik adamları yazıyor,sadi,giray newton gibi
avcı yı bu şekilde savunamazsın aga
önemli olan avcıdan daha iyisini bulabilmek ve getirebilmek
şenol güneş le kıyaslayamıyorlar,çünkü şenol güneş daha başarılı,hem ligde hemde avrupada
biz avcı kovulsun hüseyin cimşir gelsin demiyoruz ki aga,avcı kovulsun daha üst seviye olan şenol güneş gelsin,olay bu kadar basit
Hocam kovulursa daha büyük kaos çıkar, sorumluluğu alıp istifa etmeli.
Yönetimde hocaya yaptığı katkılardan ötürü teşekkür edilip yollanmalı.
Sergen de takımı şampiyon yapıp, diğer sene takımdan ayrıldı. Tuchel Şampiyonlar ligi kupasını kazandı, yıldızları transfer ettirip, yan pas oyununu devam ettirip Dinamo Zagreb e de yenilince kovuldu.
fadigaTS
09.09.2022, 01:13
Senol gunes?
Başarı benim için kupayla ölçülür.Trabzonsporu toplamda yaklaşık 10 sene çalıştırıp 2 ztk 2 de süper kupa almış.Abdullah avcı ise yaklaşık 2 senede 1 şampiyonluk 2 de süper kupa almış.Yani şu halde bile daha başarılı.Demek ki onun kadar görevde kalsa neler olur :)
Enes Başkaya60
09.09.2022, 01:13
Top sürmeyi bilmeyen sürerek adam geçemeyen derin pasla oyundan rakip düşüremeyen adama ben topçu demem..
Listeyi yazayım..
Eren
Larsen
Gbamin
Ömür
Bardhi
Djanini
Denswill
Yazıcı
Allah var Hamsik oyuna girdi de rakibin göbeğine ve kanatlara iyi paslar attı Baka da öyle..
Bu akşam solda Waka ortada Hamsik sağda Visca 10 numarada da Bakasetas olsaydı 4 5 gol atardık şu rakibe..Gomez gibi bitirici golü koklayan forvetin arkasında şu 4lü olmalıydı..
Şaka gibi bir kadro planlaması cidden inanamıyorum.
Takım kanat diye ağlarken biz takımı 10 numaralar ile doldurduk.
Bende yazdım az önce Gomez gibi bir forvet almışsın takımda kanat yok abi ya.
yorumsuz6117
09.09.2022, 01:15
Bağırdık burda bağırdık bu takıma kanat oyuncusu lazım diye..
Bu gece avrupadan elendik ve hocamızı değiştik çok şükür. Ama haftaya kızılyıldıza 1-0 sapladığımızda bakalım uefa mı konferans kupasını mı alıyoruz. Daha Avcı hocamın 1-0 lık seri galibiyetleri başlayacak.
serdaracıl
09.09.2022, 01:15
Bence o trezege’nin mallığı
asilhamsi
09.09.2022, 01:16
kim ne derse desin bu takımda klas eksikliği var.
ugurcan
hamsik
baka
gomez
umut
bu adamlar hakikaten klas isimler.
perez
dorukhan
visca sa sahada olsaydı bu takım kolay kolay maç kaybetmezdi.
Hele bir de waka kalsaydı bu sene de ağır favori olurduk.
ama trezeguet,bardhi,ömür ile olacak iş değil.
ibrahim ŞEN
09.09.2022, 01:16
Bu taraftara avcı fazla falan yazanlr olmus herr rezaletten sonra aynı şeyi yazıyolar nolması lazım daha sezonu ilk 10 dışında bitiriğ uefa gruplarında 0 çekip rekor kırdıgımızdamı uyanacaksınız? hayır bu rezalet futbolla ne gibi beklentiniz var?
serdaracıl
09.09.2022, 01:17
Hocam kovulursa daha büyük kaos çıkar, sorumluluğu alıp istifa etmeli.
Yönetimde hocaya yaptığı katkılardan ötürü teşekkür edilip yollanmalı.
Sergen de takımı şampiyon yapıp, diğer sene takımdan ayrıldı. Tuchel Şampiyonlar ligi kupasını kazandı, yıldızları transfer ettirip, yan pas oyununu devam ettirip Dinamo Zagreb e de yenilince kovuldu.
İstifa falsn etmemeli
yorumsuz6117
09.09.2022, 01:18
Dorukhan sağlam olsa bu takımda ki en iyi bek oyuncusu, takımın kenarları yok resmen..
fadigaTS
Ömür ve bardhi.Bu adamlar ilk 11 oyuncusu değil.Bir de ikisini beraber oynatıyoruz.En fazla 2.yarı duruma göre alınabilirler.
serdaracıl
Bu taraftara avcı fazla falan yazanlr olmus herr rezaletten sonra aynı şeyi yazıyolar nolması lazım daha sezonu ilk 10 dışında bitiriğ uefa gruplarında 0 çekip rekor kırdıgımızdamı uyanacaksınız? hayır bu rezalet futbolla ne gibi beklentiniz var?
Rezalet futbolun tek sorumlusu avcı değil. En büyük sorumlu futbolcular.
Gökhan Balcı
09.09.2022, 01:19
Trezeguet'yi suçlamayı anlamıyorum. 25 metrede top oynarken trezeguet'den bir şeyler bekliyorsan sen bu adamdan nwakaemelik bekliyorsun demektir. Beklemeye devam et öyleyse ama bir nane çıkmaz buradan. Trezeguet transfer edildiğinde ben sert ve tempolu bir orta saha kuracağımızı düşünmüştüm. Onun yerine gidip hareketsiz bir altı numara aldık takımın kalanını da on numara ile doldurduk. Eğer bu takım top oynarsa yani bu kadar on numara ile trezeguet'yi hiç yormayalım çünkü engel olur. Trezeguet gibi adam anca önde olduğumuz maçı koparmaya yarar şu düzende. Bu düzende öne geçme şansımız da çok düşük olduğundan trezeguet'den bir bok olmayacaktır kısacası.
alp.ckmk29
09.09.2022, 01:19
Madem beklerin birini öne çıkartmıyorsun bari 3-5-2 oyna kadro buna müsait.
Hatta oynayabileceğimiz tek formasyon budur bu kadroyla.
Ama 3 5 2 yle çıkınca gene 1 beki ileri yollatmaz dahi hocamız 4lü çakılı defans filan oynarız.
Adem Erdoğan
09.09.2022, 01:20
Avcı en az 3 sene daha bu takımın hocasıdır.
Boşuna kendinizi yıpratmayın şu gelsin bu gelsin diye.
He eleştirilecek ayrı, ama 2 maçla şu gelsin bu gitsin gibi çomarlıkları aştık artık.
serdaracıl
09.09.2022, 01:21
Trezege, bardi, ömür falan bunlar futbolcu değil. Bunlarla bj takım hiçbir yere gidemez
kaçarava
Her şeyi geçtim takım Kopenhag ve bu deplasmana zihnen bile hazır değildi. Yüzlerden anlaşılıyor. O atmosferde ezildiler. 2-0 olunca dağıldı takım bir ara.
İkinci yarı mıy mıy paslaşmalar illallah ettirse de kısa kısa iyi top çevirdiğimiz oldu. Öyle kapanan rakibi çalkalaman lazım, biz b.kunu çıkarıyoruz tabii sorun o. İşte burada da 3-2'den sonra ritm bozulunca maçı kolay bıraktık. Taca çıkan topu bile hızla almaya giden olmadı. Rezillik.
Mental açından da büyük sorunlar var.
Doğukan Uçan
Sahada ne oynadığımız belli olmadığı için bütün futbolcular çok kötüymüş gibi duruyor.
Aylardır takım yerlerde sürünüyor.
Geçen senenin ikinci yarısıyla başlayan formsuzluk devam ediyor.
Her maç aynı şeyleri yazıyoruz değişen bir şey olmuyor.
Beşiktaş'a bakıyorum Galatasaray'a bakıyorum bunların oynadığı futbolsa biz ne oynuyoruz bilen var mı?
ibrahim ŞEN
09.09.2022, 01:25
Rezalet futbolun tek sorumlusu avcı değil. En büyük sorumlu futbolcular.
Tamam futbolcularda sorunluda Ömürün haftalardır oynadıgı ortada keza bardhi-baka-ömürlü sistemin işlemedigide belli neden bu aadamlrda ısrar ediliyor herşeyi geçtim sıfır temaslı oynuyoruz adam akıllı pres yok
eyllullasyaa
09.09.2022, 01:25
Geçen sene bir çok takımın en iyi oyunları bize karşıydı ama biz bunlar teşvik almış, bunlar bize bilenmiş, başka takıma niye böyle oynamıyorlar diye kendimizi kandırdık.
Demek ki sorun onlarda değil bizdeymiş.
Küfür yemem inş . Ama bu takımı Şenol güneşten başkası toparlayamaz . Özledik o heyecanı be :(
Sefa Murat Dokuz
09.09.2022, 01:26
Abdullah Hoca, pas ve topa hakim oyun için doğru kadro kuramadın. O zaman devre arasına kadar bize çile izletemezsin. Oyun tarzını değiştireceksin. İstesen de istemeden de değiştireceksin. Aksi halde bu takım bu şekilde kadroyu komple yenilenecek kadar kötü gözükmeye devam eder.
ibrahim ŞEN
09.09.2022, 01:26
kimse kendini kandırmasın avcı ile hiçbir zaman kompakt futbol takımı oyunu oynamadık hep bireysel üzerinden devam ettik
fadigaTS
09.09.2022, 01:27
Küfür yemem inş . Ama bu takımı Şenol güneşten başkası toparlayamaz . Özledik o heyecanı be :(
Küfürü hak ediyorsun.Ama burası bjk forumu değil.Yanlış yerdesin.Sana küfür etmeyeceğim.
MehmeTS_ADANA
09.09.2022, 01:28
öneriniz nedir. sizce takımı geçen sezon şampiyon yapan avcı gönderilip yerine kim gelmeli.
mesele avcı ali veli meselesi değil. mesele sizin gibi düşünenlerin bakış açısı. eğer biz her kötü dönemde hoca değişeceksek istikrarı nasil sağlayacağız. sizin uzun süre takımın başında kalması için düşündüğünüz hoca profili nedir mesela
Sefa Murat Dokuz
Bırakın şu işleri artık ya, ne yapacak 1-2 seneye bırakıp kaçacak. Birlerine imalı mesajlar verecek. İstanbul güzellemesi yapan klübün değeriyken, kendi özünü satmış adamların elinde sihirli değnek olsa istemiyoruz.
Fatih Öztürk
Fatih bey inanın çoğu mesajı hayretler içinde okuyorum ve ben bizim taraftarı anlayamıyorum. olacak iş değil herkes futbol profesörü. işte bizim ülke olarak sorunumuz bu zaten bu, her sene başarı gelsin kupa gelsin şampiyonluk gelsin.böyle bir mantık var mı ya.
tmm bu aralar geçiş sürecindeyiz ve kötü oynuyoruzda ne yapalim yani her kötü dönemde hoca mı değiştirelim. dünya da her sezon başarılı olan hoca ve her yaptiği transferi tutan takım mı var.
yazık gerçekten çok yazık
Bir de twitter'da resmi sayfalarımızın altına haddini aşan hadsiz taraftarlarımızin yorumlarını görsen daha fena. Bu ligde en pahalı transferleri yapan takımlarda hiç bir şey oynamıyor fakat biz yarım sıfır, bir sıfır bişekilde uyum sürecini en az hasarla atlatmaya devam ediyoruz. Çok transfer yaptık, hocanında oyun içinde yanlışları olduğu aşikar ve bunu özeleştiri yaparak söylüyorda. Yönetim ve hoca, taraftarı şeyine takmadan işine devam etmeli. Içerdeki maçlarda tribünlerde homurdanmalara kulak vermemeli.
eyllullasyaa
09.09.2022, 01:29
Şimdi biz bu yan pas geri pas oyununu dikine oynayamadığımız için mi yapıyoruz yoksa hocanın sistemi diye mi ?
Hocanın sistemiyse takım zamanla daha iyi olacak derken daha iyi yan pas geri pas mı yapacağız ?
alp.ckmk29
09.09.2022, 01:30
Garabet futbol anlayışımız ve Avrupa maçlarındaki rezil başlangıcımız nedeniyle, sosyal medyada geçen seneki şampiyonluğumuzun bile haksız olduğu algısını körüklemişler.
85 dakika 10 kişi kalmış kadro değeri 5 te 1 in olan takıma yenilmek nereden bakarsan bak büyük rezalettir.
Rezaletin tek sorumlusu da teknik heyettir.
Fatih Öztürk
Özkan hoca, Ahmet Suat hoca ve Abdullah hoca efsanedir. Şenol ise istanbul kestanesidir. Kestanenin sezonu ocak ayı gibidir. Gün gelecek kirli ismi staddan da silinecektir.
fadigaTS
Abdullah Avcı maç sonu değerlendirmesi
https://www.youtube.com/watch?v=z7FYZ7iPwQs
M.Kılıç50
09.09.2022, 01:31
Oha be, Avcı dan istifa talepleri felan [emoji1]
Avcı dedi sanki gbamine, 3 adam icine gir en tehlikeli yerde, kontra yedir bize diye. Avcı dedi sanki Hugo ya, elini son anda çıkar penaltı olsun diye. Avcı dedi ilk Avrupa maçında cizgide çakılı kal Taha Tepe, sakın toplara çıkma diye.
Bireysel hatalardan iğrenç goller yedik. İkinci golde Hugo 10cm önünden geçen topu köşe vuruşuna vursa o oyuncuya top gelmicek mesela. Bir de Penaltı yaptırdı en güvendiğimiz adam.
Avcı'yı eleştiriyorsanız Ömür'ü, Bardhi'yi ilk 11 çıkarmasına kızın, ona varım. Ama hoca hatalarını geç de olsa telafi etti bence.
Evet düşüşteyiz, kazanınca zar zor kazanıyoruz ama ben inanıyorum, haala Türk Takımları arasında şuan ki Form durumuna göre Başakşehir ve jk den sonra biz geliyoruz. Bu kadar da iddialı yazıyorum şunu.
Sefa Murat Dokuz
09.09.2022, 01:31
Sürekli rakipler bir şey oynamıyor demeyi bırakın. Oynuyor arkadaşım adamlar. Sen bugün Kiev’i Hearts’ı bu futbol anlayışı ile yenebileceğini mi sanıyorsun. 80 dk 10 kişi oynayan takım senden daha net pozisyonlar buldu. Kiev de Hearts’da bizi yenerdi bugün.
serdaracıl
09.09.2022, 01:32
Abdullah Hoca, pas ve topa hakim oyun için doğru kadro kuramadın. O zaman devre arasına kadar bize çile izletemezsin. Oyun tarzını değiştireceksin. İstesen de istemeden de değiştireceksin. Aksi halde bu takım bu şekilde kadroyu komple yenilenecek kadar kötü gözükmeye devam eder.
Bu takım kadroyu komple yenileyecek kadar kötü
ilelebeTS
09.09.2022, 01:33
Ee burada ne dediysek aynısını hoca demiş zaten, boşa konuştuk o kadar
kaçarava
09.09.2022, 01:34
Geçen sene bir çok takımın en iyi oyunları bize karşıydı ama biz bunlar teşvik almış, bunlar bize bilenmiş, başka takıma niye böyle oynamıyorlar diye kendimizi kandırdık.
Demek ki sorun onlarda değil bizdeymiş.
kimse kendini kandırmasın avcı ile hiçbir zaman kompakt futbol takımı oyunu oynamadık hep bireysel üzerinden devam ettik
İkisinin de cevabı topu kaptırınca "eksik yakalanmayalım" diye ilkel bir seviyede geri kaçarak savunma yapmamız. 2 senedir pres ve kontrpres yapacak organize olma gücüne erişemedik. Geri kaçarak oynayınca rakip tüm çıplak gücü ile üzerimize gelebiliyor. Üzerimize gelince topu kapsak bu kez de geriden top çıkarma sorunu oluyor.
Hâlâ 2020-21'deki geçiçi futbolla oynuyoruz. Yavaş pas oyunu ve geriye yaslanma. Oyunun ana iskeleti hâlâ bu.
Takım geriye yaslanmaya fena alışmış, orası konfor alanı artık. Savunma hattı biraz öne çıkınca bu maç hemen cortladık.
jpositve
Hazır kadroya konan şenol yine gelsin he :) Sonra da takımı enkaza çevirip gitsin :) Bizim milletimiz her anlamda balık hafızalı.Şenolun bizden son gidişinde takımı ne halde bıraktığını unutanlar var.Şenol gelecekse renklerimizi de değiştirelim.Ne de olsa en sevdiğim renkler siyah-beyaz demişti.Şenolspor diye bir takım kursanız da şu Trabzonsporun yakasını rahat bıraksanız.Adam efsane bir futbolcumuzdu.Ama kötü bir antrenördü.Sonrasında da yaptıklarıyla efsaneliği de bana göre kalmadı.
Kadroyu enkaza ceviren sadri sener ve ekibiydi. Marc janko yu hocaya osrmadan kafasina gore aldi. Sampiyonlar ligine gittik dogru durust adam almadi vittek sapara falan aldi. O adamlarla senol 7 puan topladi. Unal hocanin zamanindaki aciklamalarini oku. Siddetle kardi cikmasina ragmen benficadan emerson transferi gerceklesti. O donemde unal hoca senol gubedin yardimmcisiydi. Senol guhesin istegiyle alinan sadece adrian var. Sadri sener, burak gurdal, nevzat sakar kulubu fena hortumlayip gittileer. Neredeyse borcsuz devraldiklari kulubu batirdilar. Sonra ibrahim haciosmanoglu ve muarrem usta da ona buna para yedirdiler. Sadei sener doneminin en bilinen ozelliklerinden birisi de dogu avrupali oyuncularin hepsinin menajerinin mithat halis olmasi. Brozek kardesler, vittek, sapara, celutska, adrian, glowacki, marek ceach falan hep mithat halisin oyunculariydi.
Haasiyah beyaz mi demis. Bizi para icin satip once besiktas sonra sikecilere giden ve orada sike olaylarina tepki icin antremanda alkislayan oyuncular arasinda olan, trabzon fener macinda biizm ouincularla kavga eden egemen korkmazi bagriniza bastiniz. Turkiyede sike olaylarina guluyiorum diyen abdullah avci ayni sekilde. Yillarca galatasarayda top oynayan abdullah avcinin yardimcisi orhan ak ve riza calimbayin yardimcisi servet cetin de ayni sekilde.
alp.ckmk29
Sürekli rakipler bir şey oynamıyor demeyi bırakın. Oynuyor arkadaşım adamlar. Sen bugün Kiev’i Hearts’ı bu futbol anlayışı ile yenebileceğini mi sanıyorsun. 80 dk 10 kişi oynayan takım senden daha net pozisyonlar buldu. Kiev de Hearts’da bizi yenerdi bugün.
Maçları izlemeden yorum yapıyorlar. Fener, Başak yaptığı presle rakibe top göstermediler.
Doğru organizasyon ve kanat bindirmeleriyle maçları kazandılar.
Sefa Murat Dokuz
09.09.2022, 01:36
Avcı dedi sanki gbamine, 3 adam icine gir en tehlikeli yerde, kontra yedir bize diye. Avcı dedi sanki Hugo ya, elini son anda çıkar penaltı olsun diye. Avcı dedi ilk Avrupa maçında cizgide çakılı kal Taha Tepe, sakın toplara çıkma diye.
Bireysel hatalardan iğrenç goller yedik. İkinci golde Hugo 10cm önünden geçen topu köşe vuruşuna vursa o oyuncuya top gelmicek mesela. Bir de Penaltı yaptırdı en güvendiğimiz adam.
Avcı'yı eleştiriyorsanız Ömür'ü, Bardhi'yi ilk 11 çıkarmasına kızın, ona varım. Ama hoca hatalarını geç de olsa telafi etti bence.
Evet düşüşteyiz, kazanınca zar zor kazanıyoruz ama ben inanıyorum, haala Türk Takımları arasında şuan ki Form durumuna göre Başakşehir ve jk den sonra biz geliyoruz. Bu kadar da iddialı yazıyorum şunu.
Siz bu futbol bilgisiyle her maç şu hata yaptı bu hata yaptı diye isim kodlarsınız hocam kusura bakmayın.
Bu oyun sistemi ile her maç bir çok oyuncu hata yapacaktır. Oyuncu profilleri oyun planına uygun isimler değil ve elimizdeki belli işleri iyi yapan oyuncularımız bile size zamanla çöp gelecektir. Oyunculara kabahat bulmanın manası yok. Bizim ofansif taktiğimiz yok. Top çevirip rakibin hata yapmasını bekliyoruz. Bu yavaş top çevimede kimsr kayma ya da kademe hatası yapmaz. Pozisyon bulamazsın. Bulamadıkça daha çok risk alırsın, risk aldıkça da kontra yersin. Rakip 11 kişi olsaydı bugün 5’lik de olabilirdik.
M.Kılıç50
09.09.2022, 01:37
Onca olaydan sonra haala Şenol Güneş ismi dolanıyor burada... Biz ne unutgan bir Taraftar olduk ya? Senolun birtek "10/11 şampiyonu şb" demediği kaldı ulan! Yakında oraya da imzalarsa söyler, siz merak etmeyin!
38 sene sonra seni sevince boğan, ağlatan, Türkiyenin en büyüğü yapan Hocayı 38 dakika da silemezsiniz!
ibrahim ŞEN
09.09.2022, 01:38
sadece gbamin pozisyonu için orda hugo topu sürdü sürdü rakipten hiçbir adamı ekarte edemen arkasına alamadan yanındaki gbamin attı ve oda dalmak zorunda kaldı. yani taktik maktik hak etire oldugu için herkea kafasına göre takılıyo avcı sadece oyuncular dogaçlama bindirmeye gittiginde onlrı azarlıyor dikkat edin top bizim oyunlarda ve rakip yarı sahada oldugumuzda bizim oyunlrın karsında 2 veya 3 kişi oluyor hep yanlız bizim adamlar biz savunma yaparken adam elini kolunu sallaya sallaya geliyor
bilginsem
09.09.2022, 01:38
Hocamın kredisi çok fakat bu maç hocaya yazar. Rakip kontra takımı ve 4-1-4-1 savunma hattı yepyeni bir takımla belli ki olmuyor hocam.
Karambol istemediğiniz bir durum farkındayım ama bu kadar kapanan bir takımdan 3 gol yersek doğal olarak açmak için şişirecek ve kaleye isabetli şut deneyeceğiz. Baka var Yazıcı var Hamsik var trezeguet var ama şöyle sekmeli bir şut atmıyoruz, dolaştırdıkça rakip Kopenhag gibi yerleşip karşılıyor, şaşırtamadık adamları.
İşte Nwakaeme bizde bu durumu sağlıyordu ve çözüyordu. Gitmesi daha hayırlı oldu ama acilen şu kapanan takımlara karşı çözüm bulmalıyız. Çünkü bu gidişle ligde de zorlanacağız.
Taktiktr inat etme hocam 4-1-4-1 bizde uymuyor 4-4-2 dene rica ediyorum kanatları da bir tık geri çek, kenara inen her top mahvetti bizi.
Bardhi gerisinde 1 oyuncu ile çok zorlanıyor, 3 stoper de bir çözüm hocam iyi oynadığımız 4-1-4-1 yok, savunma oturmadan biraz zor olacak bu taktik
Fatih Öztürk
09.09.2022, 01:42
Onca olaydan sonra haala Şenol Güneş ismi dolanıyor burada... Biz ne unutgan bir Taraftar olduk ya? Senolun birtek "10/11 şampiyonu şb" demediği kaldı ulan! Yakında oraya da imzalarsa söyler, siz merak etmeyin!
38 sene sonra seni sevince boğan, ağlatan, Türkiyenin en büyüğü yapan Hocayı 38 dakika da silemezsiniz!
Şenol denilen herif 2010-11 devre arası sol bek bile lazım değilken santrafor adı altında Pawel ve öküzü Piotr transferleri yaptırıp 2.devre evinde 3 kez sikindirik takımlara puan kaybeden heriftir. Adamın kare kökü ise devre arası Visca transferi yaptırıp ligin a... koyan Abdullah hocadır. Şenol takımın başına geçerse Allah belami versin 41 yıllık Trabzonspor bağımı koparırım. Aykut Kocaman bile gelebilir ama kestane asla.
alp.ckmk29
09.09.2022, 01:43
Hocam isim illa Şenol Güneş olsun demiyoruz, bu profilde bir teknik adam ve heyet gelmeli. Acil aksiyon alınmazsa bu kadroya yazık olacak.
Antalya ve bu maç borcun olsun hocam. Ads ve Kızılyıldız maçlarına 1-0 yazdım almazsan başlığına gelip herkesi sen savundun diye tespit edeceğim.
David_LuiZ4
09.09.2022, 01:46
Siz bu futbol bilgisiyle her maç şu hata yaptı bu hata yaptı diye isim kodlarsınız hocam kusura bakmayın.
Bu oyun sistemi ile her maç bir çok oyuncu hata yapacaktır. Oyuncu profilleri oyun planına uygun isimler değil ve elimizdeki belli işleri iyi yapan oyuncularımız bile size zamanla çöp gelecektir. Oyunculara kabahat bulmanın manası yok. Bizim ofansif taktiğimiz yok. Top çevirip rakibin hata yapmasını bekliyoruz. Bu yavaş top çevimede kimsr kayma ya da kademe hatası yapmaz. Pozisyon bulamazsın. Bulamadıkça daha çok risk alırsın, risk aldıkça da kontra yersin. Rakip 11 kişi olsaydı bugün 5’lik de olabilirdik.
Mevcut oyuncu grubuyla nasıl bir oyun planı olmalı hocanın sistemi nasıl değiştirmeli? Bir de oyun planını oyuncu profiline göre ayarlamalı derken hangi kadroyla sahaya çıkmalı hoca? Eleştirmek kolay iş çözümünü de yazınız..
Hocanın istifalık bir durumu yok ama artık insan geçtim 96yı 2003 2004 2005 2010 2011 hatta 2012 yıllarındaki futbolu görmek istiyor sahada.
Narkoz yemiş gibi takılıyoruz ekran başında maç boyu. Gittim kendime çay koydum geldim top hala rakip sahanın ortasında bir sağa bir sola gitmeye devam ediyordu. Kaöırdığım bir şey okur diye korkmuyorum yerimden kalkarken.
Kopenhag 2. Maçında locadaydım. Kalktım gittim tuvalete 3dakikaya döndüm top hala sağa sola gidiyordu.
Sağa sola gitmesin artık da.
Sefa Murat Dokuz
09.09.2022, 01:54
Bu takım kadroyu komple yenileyecek kadar kötü
Değil. Sana göre Vitor Hugo kötü oyuncu. Ama biraz oturup düşünürsen klübe son 10 yılda gelmiş en iyi stoperlerden birisi, o yüzden zatem yıllardır gönderilmedi ve hep oynadı. Ama bu oyun tarzı Hugo’ya uygun değil, değil çünkü Barta’ya bakın maçın belkide 20-25 dk’sını orta saha da 10 dk’sını felan da Ofansif orta saha mevkisi bölgesinde oynadı. Hugo oralarda oynayabilir mi? Önde oynayabilecek bir stoper mi? Hayır. Hugo’yu sürekli kaleye koşarken görmekten ben sıkıldım artık maçta. Bu adam açık alan savunamaz. Yaşı da ilerliyor artık. Asla kötü oyuncu değil ama bu oynamaya çalıştığımız saçmalıkta ısrar edersek çöp diyip kovacaksınız.
Gbamin kötü oyuncu değil. Asla değil. O bölgeye göre çok da iyi ayağı var. Kaptırdığı topa kitlenip kaldınız. Merkez oyuncusu öyle dalışlar yapacak tabiki. Hata da yapacak. Sen rakibin hızlı adamlarını geri dönmeye zorlayacak sıkıştırma yapabiliyor musun top kaybedince? Hayır! 1 kişi fazlayla bile. Adam ok gibi 10 tane pas attı tek devrede. Keşke çıkmasaydı.
Barta mı kötü oyuncu? Maçın en çok pas yapan oyuncusudur bence attığı paslar da Ömür ve Denswill’in pasları gibi değil, çoğu faydalı paslar. Sahaya koyduğu hırs mücadele hakeme ve rakibe tepkileri klübü sahiplenişi ve oyuna olan saygısı üst düzey.
Trezeguet mi kötü oyuncu? Oynatamıyorsun adamı. Kapalı savunmada Wakaeme’lik bekliyorsun. Yahu hani Wakaeme zarar veriyordu bizim oyunumuza. Niye yeni Wakaeme bekliyoruz. Trezeguet sağ kanatta oynayamaz, çizgi oyuncusu değil. Kontra da kullanırsın güçlüdür alıp gider. Öne geçince kullanırsın rakibin arka tarafını yıpratır yorar. Sen nasıl kullanıyorsun? Kapalı savunmaya saldır. Yapamaz, ne zaman yaptı ki.
Bakasetas mı kötü oyuncu? 10 kişi karşısında kapalı savunmalara haftalardır şut atmak için ufacık boşluk arıyor adam. Yusuf Yazıcı’da aynı duruma düşecek. Bir şut için kılı kırk yarıyorlar. Önünde dizilmiş duvar var. Hiç bir çapraz koşu yok ki. Bekler veya kanat oyuncuların sıfıra inemiyor ve oyuna genişlik kazandıramıyorsun ki. Geriden yaptığın ortalar ve içe kat eden oyuncularla birlikte ortada yığılma var. Valla şunu FM’de yapsan bile yapay zeka seni her maç yeniltir. Örnek vereyim, sahte bek kullanıp bir de aynı kanatta içe kat eden oyuncu kullanırsan yapay zeka seni cezalandırır. 10 kişi rakip gömülünce onu korner bayrağına çekebilmen için oraya inecek kanat oyuncun olacak. Öyle profilde seçilmedi bekler ve kanatlar. Bu hocanın hatası. Hoca istiyor topa hakim oyun oynamak, o zaman rakibi 11 kişi karşına alınca 50 metre yarı sahayı tamamen kullanacaksın. 15 metre de defans yapan hiçbir enayi takım karambol hariç pozisyon vermez. Elinde messi olması lazım 5 kişiyi çalımlasın gol atsın. 15 metrede defans yapan bir takımdan bu pas temposu yavaşlığı ile hata beklemek ise ancak ahmakların beklentisi olabilir Serdar hocam.
Bizim kadromuz iyi, ancak 10 numara mevkisine gereksiz aşırı transfer yapıldı. Hamsik’e alternatif alınmadı. Kanat alınmadı. Bunların sorumlusu kim? Suçlu onlar. Bu kadro Ferencvaros’u 10 kişi kalınca yenebilecek güçte, yanlış oynuyor. Yanlış oynuyor. Yanlış oynuyor.
Hocamın kredisi çok fakat bu maç hocaya yazar. Rakip kontra takımı ve 4-1-4-1 savunma hattı yepyeni bir takımla belli ki olmuyor hocam.
Karambol istemediğiniz bir durum farkındayım ama bu kadar kapanan bir takımdan 3 gol yersek doğal olarak açmak için şişirecek ve kaleye isabetli şut deneyeceğiz. Baka var Yazıcı var Hamsik var trezeguet var ama şöyle sekmeli bir şut atmıyoruz, dolaştırdıkça rakip Kopenhag gibi yerleşip karşılıyor, şaşırtamadık adamları.
İşte Nwakaeme bizde bu durumu sağlıyordu ve çözüyordu. Gitmesi daha hayırlı oldu ama acilen şu kapanan takımlara karşı çözüm bulmalıyız. Çünkü bu gidişle ligde de zorlanacağız.
Taktiktr inat etme hocam 4-1-4-1 bizde uymuyor 4-4-2 dene rica ediyorum kanatları da bir tık geri çek, kenara inen her top mahvetti bizi.
Bardhi gerisinde 1 oyuncu ile çok zorlanıyor, 3 stoper de bir çözüm hocam iyi oynadığımız 4-1-4-1 yok, savunma oturmadan biraz zor olacak bu taktik
Bu maç hocaya yazan kaçıncı maç oldu artık ben sayamıyorum...
Geçen seneki Kadıköy'de 10 kişi kalmış Fener'e nasıl az daha yeniliyorduysak, bugün de öyle yenildik. Değişen birşey yok o zamandan beri.
Kopenhag maçları da bunun aynısıydı, adamlar bizi elerken zorlanmadılar bile. 180dk Djanini pozisyonu dışında pozisyon bulamadık. Golümüz bile tesadüftü.
Bugün 80 dakika 10 kişi oynayan takıma karşı, ve rakip ceza sahası önünde oynadık nerdeyse tüm ikinci yarıyı, net pozisyon sayımız 3-4 ancak. Maç 90 dakika daha devam etse yine değişen birşey olmazdı, muhtemelen attığımızdan fazlasını da yerdik. Antalya'da öyle olmadı mı ? O maç da aynısıydı zaten.
Aynı maçları oynuyoruz arkadaşlar uzunca bir süredir farkında mısınız ?
Hocamız hep sistem diyor ama aldığımız maçlar hep bireysel beceri galibiyetleri, ben sistemin kazandığı pek maç göremedim.
Geçen seneki şampiyonluk bile Bakasetas, Wkameme, Visca'nın kişisel becerileri büyük ölçüde. Sonra Uğurcan, Hamsik, Dorukhan ve Cornelius. Ama sistem değil. Kadro şampiyon oldu.
Evet hocamızın kredisi var. Ama gidişat pek değişmeyecek gibi. O yüzden dünya kupası arasında bence burada çok farklı şeyler konuşulur.
Haftaya Adana maçı var, sonra da Kızılyıldız. Hadi bakalım. Aynı futbolla çıkalım bu maçlara ne oluyor görelim. ADS'nin maçını izleyen var mı bilmiyorum ama ilk dörde rahat oynar gibi duruyorlar, işimiz hiç kolay değil. Dünyada 5-6 maçta 1 galibiyetle çıkan hiç bir hocanın fazla kredisi olmaz, ben buraya notumu düşeyim. Üstelik CL'den elenmişsin, Avrupa liginden de havlu atarsan hocanın arkasında kimse kalmaz.
O yüzden kimse hoca bizi şampiyon yaptı kredisi çok demesin. Ben gidişatı söylüyorum. Geçen Mart ayından beri süregelen çağın gerisinde kalmış, ağır ve üretkenlikten uzak bir futboldan bahsediyorum. Üstelik ligin bence en iyi, en dengeli ve en istikrarlı kadrosu bizdeyken.
Amacım Hoca İstifa demek değil, hocayı eleştirmek de değil. Elimden gelen birşey olsa destek de olmak isterim kendisine, samimiyetine inanıyorum. Ama olmuyor. Gidişat iyi değil. Farklı oyun planları çıkartamıyor. Çözüm üretemiyor. Sahaya 3 tane forvet atmak çözüm değil. Oyun planı olarak üretemiyor. Yan pas geri pas dışında bir oyun planı, modern futbola uygun bir oyun planı yok. Bu olmadığı sürece de Antalya, Kopenhag ve bugünkü maçtan daha çok izleriz. Çünkü bu maçlar tesadüf ya da yol kazası değildi. 10 defa oynasak 9'u böyle biterdi. Olması gereken oldu.
Hocam isim illa Şenol Güneş olsun demiyoruz, bu profilde bir teknik adam ve heyet gelmeli. Acil aksiyon alınmazsa bu kadroya yazık olacak.
Şenol Hoca'yı severiz sevmeyiz ayrı mesele ama iyi hocadır, kimse buna laf diyemez. Yine de bence artık bize olmaz. Araya soğukluk girdi.
Eğer farklı bir hoca konuşacaksak Alman ya da İtalyan olmalı. Takımda ispanyolca konuşanlar var, belki ispanyol da olabilir. Ama bu kadro modern futbol oynar, ona göre bir hoca şart.
Ibrahim Gaygusuz
09.09.2022, 01:59
Djaniny degisikligide sorgulanabilir, kilit pas atmasi icin oyuna alindi (Hamsik ve Bakasetasin yanindaydi hep) ama aslinda ileri ucta is yapabilirdi sadece.
Onun yerine Naci, Y.Erdogan veya Lahtimi denenebilirdi. Cok statik kaldik ve defans sekillerini bozamadik.
Enes Başkaya60
09.09.2022, 02:06
Maç başındaki kadro yanlıştı.
Ömür ile Bardiyi aynı anda oynatmak neyin kafası ya.
İlla trezeguet'i oynatacaksan sağ da onunla başla solda Naci ile.
Kanat ortası deyip duruyor hala hoca kiminle açacaksın kanat ortalarını acilen 4-4-2 ye donmeliyiz.
Gomez ve Umut gibi First clas forvetleri bulmuşken, böyle tarzda futbol oynayamazsın.
Hicbir rakibe karsi gercek anlamda üstünlük kuramiyoruz. Oyunu domine etmek lafida sadece sözde kaliyor..
Asla S. Günes i takimin basinda tekrar görmek istemem ama sunuda belirtmeden edemeyecegim. O ve onun gibi Lucescuvari teknik adamlarinin ortak özellikleri takimlarinin sakin oynamasidir. Az cok kaliteli bir kadro olmasi yeterli. 2011 de yeni olusturulan takim ile adam gruptan cikiyordu neredeyse Inter maci vermeseydi CSKA ya. Bjk de bir kere 3. olup Avrupa Ligine, bir kerede lider bitirip üst tura cikmayi basardi. Bunlar artik Türk futbolu icin ulasilmasi cok zor hedefler haline geldi.
Suanda Avrupa da ne yaptigini bilen tek takim Basaksehir. Sakin oynuyorlar. Saha ici organizasyonlari fena degil. fb baskili oynuyormus izlenimini veriyor ama sahada ne yaptigini bilen direncli siradan bir Avrupa takimina karsi hicbir sansi yok bence..
Bizimde ne oynadigimiz belli degil. Saha ici organizasyonumuz yok gibi ama Avci nin kafasinda ki neyse onu oturtmasi icin sabretmeye hazirim. Belliki uzun sürecek..Ben hocaya en az iki sene saha sonuclarindan hatta sahada ki oyundan bagimsiz destek verilmesi taraftariyim. Tabiki bir isik görebilmeliyiz zaman gectikce..Avci bunu hakediyor bence. .
ffırtına
09.09.2022, 02:08
Bizim oynadığımız futbol değil başka bi şey.. Hırs yok , mücadele yok , kazanma isteği yok.. Hiç bir şey yok futbolcularda bu kadar ruhsuz bir takım nasıl kuruldu.. Gerçi şu da var biz kimiz ki, biz kendimizi dev aynasında görüyoruz sadece, kuralar çekilince eminim ki Ferencveros ve Kızılyıldız oh kek kura çektik içerde bunları güle oynaya yeneriz demişlerdir.. Bu takımlar bize küçük geliyor ama bu takımlar her sene Avrupa sahnesinde top oynuyorlar, sen 5 yılda bir anca gidiyorsun onda da tokatlayıp geliyorsun, kazayla şampiyonlar ligine gitseydik neler olurdu hayal bile edemiyorum..
Sefa Murat Dokuz
09.09.2022, 02:12
Mevcut oyuncu grubuyla nasıl bir oyun planı olmalı hocanın sistemi nasıl değiştirmeli? Bir de oyun planını oyuncu profiline göre ayarlamalı derken hangi kadroyla sahaya çıkmalı hoca? Eleştirmek kolay iş çözümünü de yazınız..
Şuan devre arasına kadar yapabileceği 2 seçeneği var. 1.si İsmail Kartal’ın geçen sene ligin 2. Yarısı yaptığı dinamizm üzerine ve prese dayalı bir oyun tarzına dönmek. Eldeki en atlet ve mücadeleci kadroyu kurup skoru alıp oyunu soğutmak. Bildiğin 1-0 yapıp yere yatıp, faul yapıp maçı bitirmek.
2. opsiyonu da taş gibi savunma oyununa dönüp, Trezeguet, Gomez, Umut Bozok üçlüsü ile kontra oyunu oynamak. Önce 0-0’ı almak sonra atarsam kazanırıma dönmek.
İçerdeki maçlarda 1. Opsiyon. ilk yarılar dinamizm, pres ikinci yarılar oyunu soğutma.
Deplamanda savunma ağırlıklı, 11 futbolcu topun arkasına geçip kontra.
Başka türlü olmaz. Geçen sene Fener’de aynı mevkide çok oyuncu vardı. İsmail Kartal buna benzer bir planla tek devreyi geçti bir şekilde böyle.
İç saha formasyon
————-Uğurcan
Larsen-Bartra-Hugo-Eren
———-Hamsik—-Gbamin
—————-Yazıcı (veya Bakasetas 2. Yarı)
Bozok—Maxi—-Naci(Trezeguet 2. Yarı)
Dış saha formasyon
————Uğurcan
Larsen-Bartra-Hugo-Eren
———-Siopis—Gbamin
—————-Hamsik
Bozok—-Maxi—-Trezeguet
Yazıcı kondisyon olarak ilerleyene kadar iç saha maçlarında Bakaetas ilk 11 oynayabilir.
Bardhi ve Ömür ne içerde ne dışarda ilk 11 başlamamalı.
Trezeguet rakibe çullanacağımız maçlar ilk 11 başlamamalı.
Trezeguet asla sağ kanat oynamamalı.
Peres forma girerse Larsen iç saha maçlarında oynamamalı.
Takımın ileri 3’lüsü kart görmekten çekinmemeli.
Bozok ve Naci yer de değiştirebilir duruma göre, görmek lazım.
Bu şekilde oyun planımızı değiştirelim. Vitor Hugo ve Trezeguet’in anında performansı yükselecektir.
Bilgehan Tokal
09.09.2022, 02:16
Açıkçası her yenildiğimiz maçta "şunları atsak öndeydik, bireysel hatadan gol yedik, ama dakika 10-20 arası çok iyiydik" laflarından bıktım hocanın...
Fatih Öztürk
09.09.2022, 02:21
Hoca her türlü eleştiriyi hakediyor. Rakıp kırmızı görüp eksik kalınca kenardaki kozlarını hemen sahaya sürmeliydi. Abdülkadir olayı ise bambaşka. Bu herif üzerinden eleştiriden ziyade taşlanmayı hakediyor hoca. Bu herifi kazanma şansın yok hoca yooook. Rakip 10 kişi kalınca biz de zaten 10 kişiydik sebebi kaptanlık verilen herifin sahayla bir bağı olmamasıdır.
jairzinho
09.09.2022, 02:28
avcı ile yolları hemen mi ayırmak ,yoksa dünya kupası arasını mı beklemek
sanırım dünya kupası arası beklenecek
umarım ligde zirveden çok fazla uzaklaşmayız, çünkü bu kadroyu şenol güneş uçurabilir,hem futbol olarak hemde skor olarak
dünya kupası arası oldukça uzun, vede bu uzun ara şenol hoca için iyi bir hazırlık ve sistemini oturtması için iyi bir zaman olacak
avcı dönemi bence bu akşam bitti resmi olmasada, muhtemelen resmen bitmesi için dünya kupası arası beklenecek
tabi avrupa liginde 5 maç süper ligde 8 maç taraftar olarak bu işkenceyi(kötü futbol) çekmeye devam edeceğiz
Fatih Öztürk
09.09.2022, 02:34
avcı ile yolları hemen mi ayırmak ,yoksa dünya kupası arasını mı beklemek
sanırım dünya kupası arası beklenecek
umarım ligde zirveden çok fazla uzaklaşmayız, çünkü bu kadroyu şenol güneş uçurabilir,hem futbol olarak hemde skor olarak
dünya kupası arası oldukça uzun, vede bu uzun ara şenol hoca için iyi bir hazırlık ve sistemini oturtması için iyi bir zaman olacak
avcı dönemi bence bu akşam bitti resmi olmasada, muhtemelen resmen bitmesi için dünya kupası arası beklenecek
tabi avrupa liginde 5 maç süper ligde 8 maç taraftar olarak bu işkenceyi(kötü futbol) çekmeye devam edeceğiz
Istihareye yat kardeşim. Inançlı insanlar bilinç altına yerleştirdikleri isteklerini istihareyle görebiliyor. 2 rekatta istihare namazı şart tabi. Niyet eyledim kestane şenolun takımın başına gelmesine diyerek giriş yapmayı unutma.
erenslash
09.09.2022, 02:39
kardeşim nokta atışı özetlemiş durumu
Avcı'nın eleştirilecek bir yanı varsa o da Ağaoğlu'nun bit pazarından aldığı topçulara onay vermesidir...Kadro yetersiz ve bit pazarından alınan topçularla dolduruldu takım..Bu sonuç benim için şaşırılacak bir sonuç değil..
Bakın bidaha yazayım...
Eren
Larsen
Djanini
Trezege
Gbamin
Bardhi
Ömür
Lahtimi
vs vs vs
Bunların alayı vasat adamlar ve bunların çoğunluğunun 11 oynadığı bir takımın maç kazanması Tanrı'nın takdirine kalmış bir olaydır..
Bu sonuç "yedek kadromuz bile harika transferler çok iyi" düşüncesinde olan başkanın forumdaki şürekalarına bir ders olur mu sanmıyorum..Bir müddet ortadan kaybolacaklar ya da başkanın kepaze transfer politikasını örtbas etmek için Avcı'yı yemeye çalışacaklar..
Hoca her türlü eleştiriyi hakediyor. Rakıp kırmızı görüp eksik kalınca kenardaki kozlarını hemen sahaya sürmeliydi. Abdülkadir olayı ise bambaşka. Bu herif üzerinden eleştiriden ziyade taşlanmayı hakediyor hoca. Bu herifi kazanma şansın yok hoca yooook. Rakip 10 kişi kalınca biz de zaten 10 kişiydik sebebi kaptanlık verilen herifin sahayla bir bağı olmamasıdır.
Bakın bir kupa finalinde Sörloth varken iş olsun diye maçın adamı ödülünü buna vermişlerdi, bu da aynı. Takımda kaptan olacak son kişi, en silik adam. Yaşı da küçük. Komik bir durum, sen şimdi ne bileyim Hugo ol, Baka ol buna kaptan gözüyle bakar mısın? Oynadığı topa birşey demiyorum, o kadar oynuyor.
jairzinho
09.09.2022, 02:45
Şuan devre arasına kadar yapabileceği 2 seçeneği var. 1.si İsmail Kartal’ın geçen sene ligin 2. Yarısı yaptığı dinamizm üzerine ve prese dayalı bir oyun tarzına dönmek. Eldeki en atlet ve mücadeleci kadroyu kurup skoru alıp oyunu soğutmak. Bildiğin 1-0 yapıp yere yatıp, faul yapıp maçı bitirmek.
2. opsiyonu da taş gibi savunma oyununa dönüp, Trezeguet, Gomez, Umut Bozok üçlüsü ile kontra oyunu oynamak. Önce 0-0’ı almak sonra atarsam kazanırıma dönmek.
İçerdeki maçlarda 1. Opsiyon. ilk yarılar dinamizm, pres ikinci yarılar oyunu soğutma.
Deplamanda savunma ağırlıklı, 11 futbolcu topun arkasına geçip kontra.
Başka türlü olmaz. Geçen sene Fener’de aynı mevkide çok oyuncu vardı. İsmail Kartal buna benzer bir planla tek devreyi geçti bir şekilde böyle.
İç saha formasyon
————-Uğurcan
Larsen-Bartra-Hugo-Eren
———-Hamsik—-Gbamin
—————-Yazıcı (veya Bakasetas 2. Yarı)
Bozok—Maxi—-Naci(Trezeguet 2. Yarı)
Dış saha formasyon
————Uğurcan
Larsen-Bartra-Hugo-Eren
———-Siopis—Gbamin
—————-Hamsik
Bozok—-Maxi—-Trezeguet
Yazıcı kondisyon olarak ilerleyene kadar iç saha maçlarında Bakaetas ilk 11 oynayabilir.
Bardhi ve Ömür ne içerde ne dışarda ilk 11 başlamamalı.
Trezeguet rakibe çullanacağımız maçlar ilk 11 başlamamalı.
Trezeguet asla sağ kanat oynamamalı.
Peres forma girerse Larsen iç saha maçlarında oynamamalı.
Takımın ileri 3’lüsü kart görmekten çekinmemeli.
Bozok ve Naci yer de değiştirebilir duruma göre, görmek lazım.
Bu şekilde oyun planımızı değiştirelim. Vitor Hugo ve Trezeguet’in anında performansı yükselecektir.
ilk 11 tercihleri ,oyuncu seçimleri,şu olsaydı bu olsaydı cart curt, bunlar biraz hikaye hocam artık
düşük tempolu pas oyunu sistemi arıza verdi, kim olsa farketmez , ilk 11 in tamamını değiştir gene bişey değişmez
bu sistemin avrupada iş yapmadığını bu akşam öğrendik (bu konuda bende yanıldım)
süper ligde iş yapması ayrı bişey,seviye çok düşük olduğu için
son 4 yılın özeti şu:
ünal karaman : güzel oyun,skorlar kötü (çok daha düşük maaş bütçesi olduğunu da unutmayalım)
avcı : kötü oyun (düşük tempolu pas oyunu), skorlar iyi
bu 2 seviyeden sonra ne olur yada olmalı : hem güzel oyun hemde skor almak,bunun içinde şenol güneş gerekiyor,seviye atlıyorsun çünkü
seviyeyi sırayla yazarsak : ünal karaman,abdullah avcı,şenol güneş
hem güzel oyun hemde skor almak oldukça zor bir olay, bunu başaran az teknik adam var , ve şenol güneş bunlardan biri
avcı üst seviye bir teknik adam değil maalesef,sadece yerelde başarılı olmuş bir isim,jorge jesus misal fb de çok fark yarattı,üst seviye teknik adamı görünce ancak avcı nın seviyesinin aşağıda kaldığını fark edebiliyorsun,yani süper ligdeki yarış genelde düşük yada orta seviye teknik adamların yarışları oluyor,biri kazanınca bunun üst düzey olduğu yanılgısına düşüyoruz
bunlara genelde A plus teknik adam deniyor ve şenol güneş bu gruba dahil bana göre
erenslash
09.09.2022, 02:49
brocuğum nefret ediyorum bunu söylemekten ama burada demiştik ya seninle kardeşim Ağaoğlu hocayı ateşe atar mevzu bu bunu yaşıyoruz şu anda.bak hoca onay verdi yada taraftar görmez bak gomezi de adık yusufu da aldık hani isimlerle son dakikada alıp göz boyama var ya halbu ki koca bir kanat ve stoper bek eksik kalite iyi değil.bu iki isimle kaparız zannediyorlar.ama çoğu taraftar hocayı suçluyor çünkü bilmiyorlar.görmek istemiyorlar.bilinçli taraftar çok az kadro kalitesinin sorumlusunun başkan olduğunu anlamıyorlar. abi anlatmıyor konuşmuyor işte.asbaşkan niye seyretti bunu... bunu anlamadık.yani engel olsaydı.sona doğru işte bir kaç takviye yapıldı ama onun öncesinde kadroda bek transferlerinin asıl nokta atışları yapılmadı.ereni yedek olarak alırsın.tamam ama ondan önce oraya nokta atışı koyarsın.sağbek evlere şenlik.açıkçası benim beklentim özellikle torino maçı sonrasında şuydu : çok kalite geri dörtlü ,iki ortasaha, çok sağlam forvet yedek forvet.bakayı kesinlikle satmalıydık.waka kalmalı fakat gene de sağlam bir kanat alınmalıydı düşüncesindeydim.olaylar çok farklı gelişti.bunu taraftara anlatamassın bak sana gomezi aldık ,bak sana yusuf aldık derler de kardeşim bekler ve ortasahan yok.ortasha aolmassa çuvallarsın ve en önemlisi kanat.avrupada da ligde de kadron zayıf işte.ligde derken ortasahan zaten ligde de zorlanıyor.trzeget alırken içim sinmemişti.abi işte üçün beşin hesabını y apıp cimrilik yaparsan Trabzonsporu küçültürsün biz şu anda bunu yaşıyoruz.hocaya da yazık zamanını harcadı yönetim hocanın.şimdi geri kalan topçular ancak yedek olabilir diyoruz.işte kadromuzun ne derece eksik kalitesi ortada.hamsik de bir yere kadar.işte hamsik ayarında daha sakatlanması zor olan bir topçu almak lazım daha diri.taliscayı alsak çok şey değişirdi.herşeyi nasıl berbat ederiz işte böyle vizyonsuz yönetim olursa herşeyi bir iki ayda hocayı da ateşe atarak bitirirler.böyle cimri insanlar vardır ya yok ya kaliteli şey almaya gerek yok çok para verelim 100 dolar ne gerek var 1000 dolar verelim.böyle tip çok var bizim memlekette.işte bu mantıkla iş yapıyorlar sonra kaliteli sonuç bekliyorlar.malesef başkanın yaptığı bu.yani futbolcu almayı ekran kartıyla oyundan fiyat performans alırım mantığıyla karıştıran tipler gibi düşün abi.rezillik
Takımda top oynayacak adamlar belli..Visca Bakasetas Waka (tutsaydın adamı) Hamsik Gomez Bartra...Geri kalan adamlar fasa fiso..Orta yapamayan bindirme nedir bilmeyen beklerle gamsız vasat merkez oyuncularıyla oyunda devamlılığı olmayan hücumda hiçbir üretkenliği olmayan fiziksiz 10 numaralarla hocanın yapabileceği bu kadar..Kadro mühendisliği yanlış..Avcı'nın tek kabahati vasıfsız oyuncuların transferine onay vermesidir..Belki de onay vermemiştir 1. sıradaki adamları bilmediğimiz için bir şey diyemeyiz..
erenslash
09.09.2022, 02:57
transferler fiyasko malese ağaoğlu yaktı bizi hocam.şu forumda en baba tespiti david luiza kardeşimiz yapıyor.şöyle sakin kafayla düşündüğümüzde gerçekten kadro kalitemiz berbat.
Hocanın istifalık bir durumu yok ama artık insan geçtim 96yı 2003 2004 2005 2010 2011 hatta 2012 yıllarındaki futbolu görmek istiyor sahada.
Narkoz yemiş gibi takılıyoruz ekran başında maç boyu. Gittim kendime çay koydum geldim top hala rakip sahanın ortasında bir sağa bir sola gitmeye devam ediyordu. Kaöırdığım bir şey okur diye korkmuyorum yerimden kalkarken.
Kopenhag 2. Maçında locadaydım. Kalktım gittim tuvalete 3dakikaya döndüm top hala sağa sola gidiyordu.
Sağa sola gitmesin artık da.
Fatih Öztürk
09.09.2022, 02:58
Bakın bir kupa finalinde Sörloth varken iş olsun diye maçın adamı ödülünü buna vermişlerdi, bu da aynı. Takımda kaptan olacak son kişi, en silik adam. Yaşı da küçük. Komik bir durum, sen şimdi ne bileyim Hugo ol, Baka ol buna kaptan gözüyle bakar mısın? Oynadığı topa birşey demiyorum, o kadar oynuyor.
Hocayı oyuncu kazanma arzusundan dolayı anlarız da Abdülkadir mevzusu bambaşka bir şey. Herifin aklı zerre sahada değil. Yav bi posizyon yanlışmı gördüm, penaltı pozisyonda topu bilerek dışarı attı, sabote gibi bir şey diyecem de fazla olur, mental olarak bitmiş herif bu.
jairzinho
09.09.2022, 02:59
Istihareye yat kardeşim. Inançlı insanlar bilinç altına yerleştirdikleri isteklerini istihareyle görebiliyor. 2 rekatta istihare namazı şart tabi. Niyet eyledim kestane şenolun takımın başına gelmesine diyerek giriş yapmayı unutma.
benim istemem değil,bu zaten zorunluluk ve gerçekleşecek bir vakıa,dünya kupası arasında olacak bişey
neden zorunluluk ?
aşırı yüksek maaş bütçesi + geniş kadro+ kötü futbol = kovulmak
buna hiçbir yönetim sabretmez aga
2 yıl önce cl yi kazanan tuchel kovuldu, futbolda olağan durumlar ,yani avcı nın kovulması anormal bi durum değil,biz fazla abartıyoruz yada duygusalız
ha avcı yı kovup hüseyin cimşiri getirirsen olmaz tabi,buna herkes karşı çıkar,asıl mesele seviyeyi yukarı çıkarmak bir karar alıyorsan
sergen yalçın güzel oyun + skor elde etmesine rağmen 6 ay sonra kovuldu
avcı ise kötü futbol + skor elde etti ve kovulmasından daha normal bişey olamaz
ha avcı güzel oyun + skor elde etmiş olsaydı kredisi çok daha fazla olabilirdi,şu anda ise krediyi tüketti kötü futbol + skor elde edememesi nedeniyle
neden şenol güneş, çünkü güzel oyun + skor elde etmek için başka seçenek yok gibi, onun için burda bas bas şenol güneş diye bağırıyoruz
jesus kalibresinde hoca getirip 4 milyon avro maaş verebilir misin ? yok, bu durumda jesus kalibresinde olup daha düşük maaşı olan şenol güneşi getireceksin,olay bu
erenslash
09.09.2022, 03:01
abiciğim hocanın olayı şu
transferler eksik 11 kadro zamanında oluşturulmadı
elendik şampiyonlar liginden avrupa için morali bozuldu adamın olay bu bozulma sebebide transferlerin eksik acayip eksik ve yetişmemesi
istedikleri gerçekleştirilmedi
başrolde: ağaoğlu var abi
yönetim gereğini yapmadı bu yüzden hocada memnun olmadığı kadroyla oyun kurmaya çalışıyor
bocalıyor sebebi belli : kadro abi -kadronun kaliteli olmaması ..bir kaç adam hariç
kanat özellikli ,vargas,cengiz ünder, talisca,wakayeme tarzında veya ekuban tarzında bile oyuncun yok takımda.bu önemli eksik.
lider oyuncu sayın yok denecek kadar.
kanatların yeterli değil bekler de iyi değil bu bizi öldürüyor ortasaha da buna tuz biber ekiyor nokta....
ortasahaya,,bek ve kanatlara harbi kalite nokt atışı transfer yapılsaydı yazın bu halde olmazdık
bu kadar basit..
lazibere
09.09.2022, 03:31
Hoca, kendisi gibi, kızmayan ve kibar insanlardan oluşan bir kadro kuruyor. Laf dinlemesi yeter, taraftar oynanan oyundan keyif alıyormuymuş, kızıyor mu, hiçççç umurunda değil, söylediği şeyleri sahada uygulayan oyuncu olduktan sonra skorun ne olduğunun hiç önemi yok. O hala kendini , yaptıkları sorgulanmayan Başakşehir takımının hocası sanıyor. Bu geldiği günden bu yana böyle. Deniyor? değişik şeyler deniyor ama sahada karşılığı yok.
Bu eleştirilerim Hocamız gitsin manasında değil, başarı elde eden bir hocaya git demek ancak acizlerin işidir de, lakin bu denemelerinen bir sonuç alamadığının farkında olmaması beni kahrediyor.
Ömür'den kenar oyuncusu olmaz mesela. Sürekli ve ısrarla onu orda kullanıyor. Ömür'den 11 oyuncusu zaten olmaz da Kenar oyuncusu hiç olmaz
takımda topla adam geçebilen tek oyuncu Ömür olduğu için onda ısrar ediyor ama Ömür de adam geçmiyor ki?
Evet dikkatinizi çekiyor mu? Kopenhag hocasının dediği gibi , bizim takımda adam çalımlayıp eksilten bir tane bile oyuncu yok. Rakibi pas yaparak ekarte etmek istiyoruz ve bu da maalesef çok geç oluyor ve yavaş kalıyoruz
Dönen hiç bir topu alamıyoruz. Top rakibe geçince bu atak kalemize kadar gelip sonlanıyor, atarlarsa atıyorlar atamazlarsa top bize geçiyor.
Takım rakip sahada gözüküyor ama asla ve kat'a pres yapayım, temaslı oynayayım diye bir derdi yok.
Kenar oyuncularımız zaten yok. Top ceza sahasının içine neredeyse hiç girmiyor.
Orta yapıyoruz ama hepsi yerden orda ve kesinlikle bilinçli bir tane ortamız yok
Bartra, çok ileri çıktığından defansta yerleşim hataları yapıyoruz ve hızlı toplarda yakalanıyoruz, geçen seneki gibi defansta sağlam duracağımız bir oyunumuz yok
Hugo, Nedense ceza sahasında tek başına ve etrafında hiç kimse yoksa bile, penaltı yapma konusunda ısrar ediyor
Bardri, Ömür'ün hallicesi, Ömürden kurtulalım derken yine vasat ve fizikne zayıf bir oyuncu daha aldık
Gbamın ise, gayri ciddi oyunu ile maalesef beni hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor
Hamsik, yetenekli ama bir o kadar da tekrar sakatlanırım kaygısı ile maça motive çıkmıyor
Larsen, sahada azimle top oynayan tek o ama o da bal yapmayan arı misali sadece koşturup duruyor
Trezege, Takım oyununa bir gram dahi olsa artı hiç bir etkisi yok. Pas oyunu oynuyruz güya ama Trezeguet bu pas oyununda da yok. Boş adamın teki çıktı anlayamıyorum Wakame de olmayıp bundan daha iyi olduğunu düşündükleri ne vardı. Yusuf sarı bu heriften daya iyi değilse ne olayım
Yusuf, hazır değil ve bir o kadar da motive değil, Trabzonspor'lu yusuf gitmiş, işini yapmaya çalışan bir adam olmuş gelmiş. Hani hırs, hani arkadaşlarını oyuna sokma. hani heyecan
Janini, Adamın üstüne top sürüp adam toslamaktan başka ne yapıyor
UMUT, Birşey yapmaya çalışan tek adam
GOMEZ. Beslerlerse çok iş yapacak adam
KALECİ Mİ??? Tam bir fiyasko, Yedek kalecisi bu kadar beceriksiz bir takım olmamalı.
Fatih Öztürk
09.09.2022, 03:35
benim istemem değil,bu zaten zorunluluk ve gerçekleşecek bir vakıa,dünya kupası arasında olacak bişey
neden zorunluluk ?
aşırı yüksek maaş bütçesi + geniş kadro+ kötü futbol = kovulmak
buna hiçbir yönetim sabretmez aga
2 yıl önce cl yi kazanan tuchel kovuldu, futbolda olağan durumlar ,yani avcı nın kovulması anormal bi durum değil,biz fazla abartıyoruz yada duygusalız
ha avcı yı kovup hüseyin cimşiri getirirsen olmaz tabi,buna herkes karşı çıkar,asıl mesele seviyeyi yukarı çıkarmak bir karar alıyorsan
sergen yalçın güzel oyun + skor elde etmesine rağmen 6 ay sonra kovuldu
avcı ise kötü futbol + skor elde etti ve kovulmasından daha normal bişey olamaz
ha avcı güzel oyun + skor elde etmiş olsaydı kredisi çok daha fazla olabilirdi,şu anda ise krediyi tüketti kötü futbol + skor elde edememesi nedeniyle
neden şenol güneş, çünkü güzel oyun + skor elde etmek için başka seçenek yok gibi, onun için burda bas bas şenoş güneş diye bağırıyoruz
jesus kalibresinde hoca getirip 4 milyon avro maaş verebilir misin ? yok, bu durumda jesus kalibresinde olup daha düşük maaşı olan şenol güneşi getireceksin,olay bu
Şenol mu güzel futbol izletti yoksa hazır kadrolara çöküp çar çöp ne varsa toplayip işin içine sıçıp sayesinde 5'er sene götü toparlayamadigimız seneler konuşsa ya. 96 fener maçı skor 1-1 ken yedek kulübesinde titrek kamil gibi maçı izleyip oyuncuları demoralize eden şenol mu güzel futbol oynattı yoksa 2011 2.devre başı kendi sahanda 3 maç berabere bitirip azizin şampiyonluk hayallerini yeşerten şenol mu bu süper hoca.
Yoksa takımı bilmem kaç beraberlikle mağlubiyet alıp ligin dibine demir atmış takımı toparlayıp 5 hafta daha olsa şampiyonluğa oynatacak Apo hoca mı. Yav senin 55 senelik tarihinde iyi futbol oynayarak kazandığın şampiyonluk yok. 70 ve 80'lerde de defansa otobüsü çekip hızlı hücumlarla şampiyonluklar buldun. Bu taktiği kusursuz oynatan Apo hocayla lig tarihinin en erken şampiyonu oldun. Taraftarın hoca fantazisine sokarım şimdi. Güzel futbol oynatacakmista bilmem ne. Ne bok yedi bu takım geçmişte üç beş maç güzel oynadida madalyamı aldın kupa mı. Rakiplerin maaş bütçesi 40 milyonlardayken senin maaş bütçen 20 milyonken ırzına geçtin tüm ligin. Güzel futbolmuş hem de şenolla. Gelsin de geçmişte bizi sattığı gibi 4.kez satar, bu sefer de ali kocla divan otel de fenerin hocalığına pazarlık yapar. Insan az da olsa delikanlı olacak, elin rizelisi denilen adamdaki aidiyet duygusu, has Trabzonlu denilen kestaneden bin kat daha fazla. Bana iyi futbol lazim değil, 2021-22 sezonunu iyi futbol oynayarak değil ligin ırzına geçerek şampiyon olduk diye yad edecem yaşarsam 40 yıl sonra. Jesusun kalibresine sokayım, 40 tane adam aldırdı, 80 milyon avro para harcattı, nerde çar çöp varsa toplattı ali kocla taşak geçiyor. Biz de hocamızı 2 mağlubiyetle asalım hem de sözleşmesini yenilediği gün de. Güzel futbolmuş, yerim futbolunu.
Fatih Öztürk
09.09.2022, 04:04
Geçen sene mükkemel giderken gelip şurada 10 mesaj atmadım anasını satayım. 3 haftadır sendeleyen takımın şampiyon hocasını satanlarla işimiz var. Bizim istanbul kulüpleri gibi osuruguna mazeret bulupta zırt pırt göndereceğimiz hocamız yok. Apo hoca ligi yine donunda sallayıp donunun içine yalnızca istanbul takımlarını değil şuan ağzına ekmek koduğumun büyük çoğunluğu taraftarımızda o donun içinde olacak. Bu şuanda bik bik öten büyük çoğunluğumuz dikkat etsinde hocanın donundayken toptoplarina değmesin mazallah kıvılcımda alev alırlar. Avrupa liginde gruplardan da çıkacaz, ligde de şampiyon olacaz. Seneye 2023 mayısına kadar yorum atmıyorum, ölmezsek görüşecez, şampiyon hocanın düşmanları sizi.
82 puan toplayan şenol güneş
isterse 100 toplasın zerre degeri yok,
mete61bordomavi
09.09.2022, 04:36
Geçen sene mükkemel giderken gelip şurada 10 mesaj atmadım anasını satayım. 3 haftadır sendeleyen takımın şampiyon hocasını satanlarla işimiz var. Bizim istanbul kulüpleri gibi osuruguna mazeret bulupta zırt pırt göndereceğimiz hocamız yok. Apo hoca ligi yine donunda sallayıp donunun içine yalnızca istanbul takımlarını değil şuan ağzına ekmek koduğumun büyük çoğunluğu taraftarımızda o donun içinde olacak. Bu şuanda bik bik öten büyük çoğunluğumuz dikkat etsinde hocanın donundayken toptoplarina değmesin mazallah kıvılcımda alev alırlar. Avrupa liginde gruplardan da çıkacaz, ligde de şampiyon olacaz. Seneye 2023 mayısına kadar yorum atmıyorum, ölmezsek görüşecez, şampiyon hocanın düşmanları sizi.
Renktaş, çok sinirlisin. Olabilir çünkü bizim bordo mavi aşkımız gerçekten bambaşkadır.
Lakin şu soruya da cevap vermek gerekir: On kişi kalmış ve kağıt üstünde dengin olmayan rakibe karşı ilk devre üç gol yiyip bir o kadar da bariz gol şansı vermek ve günden güne kötüye giden bir futbolumuzun mazeretleri sadece şanssızlıkla izah edilebilir mi?
Antalya maçıyla birlikte başlayan duraklama dönemi umarım bu maçla birlikte istikrarsızlık dönemi ve ardından çöküş dönemine dönmez!
Çünkü gerçekten çok kötü futbol oynuyoruz. Bu çağda bu kadar yavaş, statik ve oyuncu yetenekleri üzerine futbol oynanmaz!
Berbat oynuyoruz ve sorumlusu da Avcı’dır. Bitti bu kadar. Daha laf gevelemeye gerek yok.
Sen git şampiyon kadronun üstüne bir ton transfer yap, şu oyuna bak. Demek geçen sene Uğurcan o performansı vermese…
Arada kaynamasın oyunun tamamında da üstündük rakip kaleci 10 numara oynarken bizim kalecimiz maçın kaybedilmesindeki en büyük sorumludur yediği 2 golde hatalıdır ugurcan varken kesinlikle bu çocuk oynamamalı çok vasat bir kaleci 1.golde topu beklemek 2.golde kucağındaki topu tutamayıp ikram etmek komik.
Muhammed Ayaz
09.09.2022, 06:46
Takımda geçen seneye nazaran çok fazla taş yerinden oynadı.Yaptığımız acemilikleri buna bağlıyorum.
Toparlanırız inşallah ne diyelim.
SALDIRAY
09.09.2022, 06:58
Şampiyon takımdan sahada 4 topçu vardı. Özellikle gomez ve gbamin çok sonra katıldılar takıma. Biraz süreç lazım. Eleştirelim tabi ama daha yolun başında başta hoca herkesi göndermeye çalışmayalım.
oflu_61_
09.09.2022, 06:59
Berbat oynuyoruz ve sorumlusu da Avcı’dır. Bitti bu kadar. Daha laf gevelemeye gerek yok.
Sen git şampiyon kadronun üstüne bir ton transfer yap, şu oyuna bak. Demek geçen sene Uğurcan o performansı vermese…
Kadromuz kötü değil. Daha iyileri, daha önce kaç kere geldi ki?
Tüm taraftar adam gibi futbol bekliyor ve kadro bunu yapabilecek düzeyde bence. Ama zihniyet,
"Yan pas-geri pas yap 1 tane atarsan kazanırsın" iken
"Hadi geriye düştük saldırıp gol atalım"
dönünce tüm takım çok yetersiz ve beceriksiz gözüküyor, çünkü buna hazır değil.
Hocanın "yapmak istediği" ile "yapmam gerekli, beklenti bu" denilen arasında çok fazla fark var.
Bu ciddi ikilemi çözebilecek mi, inşallah çözer ama maalesef görünen bu pek de umutvari değil.
Bu maçta bu saçmalık vardı. Bizim stoperlerimiz üstlerine haland geliyormuş gibi çaresiz kaldılar. Bu işin çözülmesi şart.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.