PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 5.Hafta | Ümraniyespor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 3 4 5 [6]

Mehmet Fatih Yavuz
03.09.2022, 10:11
Denswill in pozisyonu kesinlikle penaltı değil.
Havaya ilk sıçrayan Denswill. Topa vuran Denswill. Topa bakan, rakibi görmeyen Denswill.
Rakip forvet arkadan geliyor, topa ulaşamayacağı net.
Havadaki oyuncuya doğru sıçrıyor ve adamın dirseğine çarpıyor.
Bu pozisyonda hareketini kontrol etmek zorunda olan rakip forvet.
Savunmacı doğru pozisyon almış, hava topunda avantajlı ve rakibini görmüyor, rakibe bakmıyor dahi.

Böyle penaltı olmaz.

Top eline çarpmasın diye oyuncular ellerini gizlerler.
Rakip forvet gelip arkadan çarpmasın diye el gizleme diye bir saçma beklenti yok futbolda.

memozcan
03.09.2022, 10:18
maçta bizim kulübenin arkasındayım.. ilk yarıda o kanadı trezege ve eren kullandı.. aralarında bariz uyumsuzluk var. sürekli birbirlerine el kol yaptılar. bir ara trezege ereni hocaya şikayet etti. eren ise aldığı toplarda kimse boşa çıkmıyor gibisinden söylendi sürekli.. bu problemi hocanın çözmesi lazım.. gerekirse trezege marke altında iken orta sahadan birileri orada üçgen oluşturmalı..

Tatar Kemal
03.09.2022, 10:22
takım gerçekten iyi. ümraniyespor gibi kapalı oynayan ve iyi kontraya çıkan bir takıma karşı özellikle ikinci yarı çok sayıda gol pozisyonuna giren bir trabzonspor seyrettik.

daha 3 gün önce takıma katılmış oyuncuların çok kısa sürede takım disiplinine ayak uydurması teknik direktörün başarısıdır.

trezequet iyi futbolcu, birkaç maç sonra iyice formunu bulur.

umut bozok biraz heyecanlıydı, bir an önce heyecanın yenmesi gerek. akşam kaçırdığı gol fırsatları kendisine yakışmadı.

defans bloğu son derece kontrollü oynuyor, eğer sakatlık olmazsa bu defans kolay kolay gol yedirmez.

Dorukhan'ın sakatlığı çok üzücü gerçekten. inşallah ciddi bir sorunu yoktur. kısa sürede takıma dönmesini dileriz. bu takıma çok gerekli bir futbolcu.

hamsik bu takımın beyni. sahada olması bile takıma ayrı bir hava katıyor. inşallah bir daha sakatlanmaz.

bakasetas günündeyse bambaşka oynuyor. takımın en etkili silahı bakasetas'tır. özellikle uzaktan bulduğu şutlar çok önemli. dünkü gol de uzaktan attığı şutla kaleciyi sakatladıktan sonra geldi.

abdullah avcı bu takım için çok önemli bir değer. takımın %70'i değişti ama abdullah avcı çizgisinden öden vermiyor. iyi bir alternatif gelene kadar kouassi konusunda ısrarcı olmasını anlayışla karşılamak gerek.

yönetimi, teknik direktörü ve bazı futbolcuları hainlikle suçlayanlar bir süreliğine susmaları gerek. bu takım bir iki ay sonra ligin zirvesini parseller. yeter ki sakatlık olmasın. trabzonspor'un belini büken ve tüm oyun planlarını altüst eden, olur olmaz meydana gelen sakatlıklardır. takımın en önemli silahları sakatlık belasına yakalanıyor.

takımı tebrik ederiz. özellikle ikinci yarı ortaya konan dominant oyun trabzonspor'a çok yakışıyor. aynen böyle devam.

makbernatsu
03.09.2022, 10:26
Sanki Cornelius gidince oyunda bir tık hızlanma oldu ben mi yanlış gördüm acaba ?
sen yanlış gördün kardeş...oyun çok yavaş hızlı 1 tane bile atağımız yok..dün sağ kanadın halini görünce aklıma bir anda bjk maçları geldi..adamlar sağdan soldan okadar bindiriyor ki keyif veriyor..ama ömür efendi zahmet ederse bir kaç kere belki bir kademe daha hızlı futbol izleyebiliriz

gurur6134
03.09.2022, 10:29
Maç boyu küfür ettiler bize kapalınin sağından bunlarla bizim ne husumetimiz olabilir malum 3 takimla oynadiklari diğer maçlarda bakacaz niyetlerine

Ne mi dertleri var aralarinda trabzonsporlu olmadigina gore diger 3 takimin toplama taraftarcigi hepsi soruldugunda cidden umraniyesporluyuz falan dediklerini dusunmuyorsunuz sanirim dertleri bu:)

gurur6134
03.09.2022, 10:33
Denswilin dirsegi adama gitmiyor denswil adamin geldigini bile gormuyor topa cikarken adam kafasini denswilin dirsegine carpiyor topu cikarken gec kaldigindan ve denswilide bozup topa vurmasini engelliyor bu sebepten iska geciyor ve buna penalti diyen ulemalar var ilginc trio ekibine gerek yok burda bile futbolun kurallarindan bir haber insanlar varken dusmana gerek yok isin ilginci bunu dogrucu davutculuk ayagina yapmalari once futbolu kurallarini ogrenin pozisyonu iyi suzun sonra yorumlarsiniz

Sacit
03.09.2022, 10:37
Bu sakatlıkların avcı'nın sistemiyle ilgisi olduğuna artık inanmaya başladım!!

dorukhan rakibinden topu çalmaya gidiyor bir an da sakatlanıyor!
bu nedir böyle yahu!

Trabzonspor tarihinde son 2 sezonda bu kadar sakatlık yaşanması inanılmaz bir olay

peres mayıs ayında sakatlandı halen daha piyasada yok
bu nasıl iş

denswil ile avrupa ligi gruplarından çıkmak sürpriz olur
bu adam sıkıntılı oynuyor

Zafer Fidan
03.09.2022, 10:39
Kac sayfadir Denswilin pozisyonu konusuluyor. Penalti ile yakindan uzakdan alakasi yok. Tartismaya ve nedenini anlatmaya bile gerek duymuyorum.

yavuzbaha
03.09.2022, 10:41
Denswill in pozisyonu kesinlikle penaltı değil.
Havaya ilk sıçrayan Denswill. Topa vuran Denswill. Topa bakan, rakibi görmeyen Denswill.
Rakip forvet arkadan geliyor, topa ulaşamayacağı net.
Havadaki oyuncuya doğru sıçrıyor ve adamın dirseğine çarpıyor.
Bu pozisyonda hareketini kontrol etmek zorunda olan rakip forvet.
Savunmacı doğru pozisyon almış, hava topunda avantajlı ve rakibini görmüyor, rakibe bakmıyor dahi.

Böyle penaltı olmaz.

Top eline çarpmasın diye oyuncular ellerini gizlerler.
Rakip forvet gelip arkadan çarpmasın diye el gizleme diye bir saçma beklenti yok futbolda.
..rakipten önce sıçradın diye tokatı yapıştırabilirsin yani..:))..Denswill adam kafaya çıkamasın iyi bir vuruş yapamasın diye çok net elini açıyor ve tokat dirsek karışımı rakibe bilinçli vuruyor..bilimçsizde vursa bişey değişmez..bu pozisyonu dünya çapında 1000 hakeme göster 999 u sorulmasına güler..yükselirken kolunla rakibi engellemek ne yav..bu pozisyon bizim aleyhimize olsa kafayı yerdim..

muratali
03.09.2022, 10:41
.....................

ve bir daha da Kasımpaşa stadında maç gidersem s..... maçın 50. dakikasında maça girebilmiş bir renktaşımla sohbetimiz de var, Allahtan çok fazla birşey kaybetmemişti oyun olarak

.............

Ben de geçen sene Kasımpaşa maçına 30. dakikadan sonra girebilmiştim. Maçtan önce burada da yazdım, erken gitsin gidecek arkadaşlar diye.
Stad berbat bir konumda. Ne girişi ne çıkışı düzgün. Ara sokakta giriş var , yokuş, daracık . Berbat ötesi.

Bir de buna görevlilerin ve polislerin yanlış uygulamalarını ekleyince sonuç böyle oluyor.

Eskiden o stadda o tribün yoktu. Yaşı büyük olan dostlar bilir. Karşı açık tribün sonradan yapıldı. Yer olmayan yere tribün sığdırırsan böyle olur.

Onur Akyüz
03.09.2022, 10:43
maçta bizim kulübenin arkasındayım.. ilk yarıda o kanadı trezege ve eren kullandı.. aralarında bariz uyumsuzluk var. sürekli birbirlerine el kol yaptılar. bir ara trezege ereni hocaya şikayet etti. eren ise aldığı toplarda kimse boşa çıkmıyor gibisinden söylendi sürekli.. bu problemi hocanın çözmesi lazım.. gerekirse trezege marke altında iken orta sahadan birileri orada üçgen oluşturmalı..

Eren çok yoruldu bir de sonlara doğru iyice bitti. Kopenhag maçında da sonlarda artık koşamaz hale gelmişti dün de öyle.

Bu anlık bir fotoğraf belki ama durumu iyi anlattığı için koyuyorum.

Bu yorgunluğun nedeni ne acaba? Trezeguet ile alakalı mı, Eren mi kendini çok zorluyor veya başka bir neden mi var?

21847

memozcan
03.09.2022, 10:47
erceyi satınca arda kardeşler banko hakemimiz olacak sanırım..

memozcan
03.09.2022, 10:47
Eren çok yoruldu bir de sonlara doğru iyice bitti. Kopenhag maçında da sonlarda artık koşamaz hale gelmişti dün de öyle.

Bu yorgunluğun nedeni ne acaba? Trezeguet ile alakalı mı, Eren mi kendini çok zorluyor veya başka bir neden mi var?

21847
sürekli bacağını tuttu 60'tan sonra.. bir ara yere yığıldı, kramp girdi sanırsam.. belki ileri geri enerjisini verimli kullanamıyor olabilir..

benim bahsettiğim uyumsuzluk özellikle ilk yarı önümde olduğu için dikkatimi çekti..

Murat Keçeci
03.09.2022, 10:51
Bu galibiyete ihtiyacımız vardı.Önemli bir galibiyet oldu.Tek üzücü şey Dorukhanin sakatlığı oldu.En yakın zamanda yeşil çimlere döner umarım.Geçmis olsun cesuryürek Dorukhan.

Yenilenen kadromuzun galibiyetler alarak ilerlemesi takim olma sürecini kısaltacaktır.Henüz üçüncü bölgede istediğimiz seviyede değiliz.Zamanla daha iyi hâle geleceğiz.Tabii bu süreçte kazanarak ilerlemek önemli.

Bakasetas ve Hamsikin dönüşü sevindirici oldu.Onlar varken daha doğru oynuyoruz.Özellikle Hamsik oyuna girdiği gibi takım level atladı.

Bireysel performanslara değinirsek;

Muhammed tahanın gelişimi güzel ilerliyor.ikinci kaleci olmayi bence haketti.Kaleci alirsak artık onun arkasına almalıyız.

Bartra çok iyi oyuncu nerde baskı yapılır çok iyi biliyor.Çektiği şut A klas.

Eren ve larsenin performansı süper kupa maçının gerisinde ama bu durumun baslıca sebebi Hamsikin bu surecte olmamasiydı.Hamsik topu kullanmaya başlayınca beklerimiz hücuma yerleşmek icin alan ve süre daha fazla bulacak ve daha etkili olacaklardir.

Gbamin sahanın iyilerinden biriydi.Defansif orta sahada olması gereken herşeye sahip.

Trezeguet çok istekliydi.Çok hareketli ve yetenekli oyuncu biraz daha aklını kullanabilirse yine çift hanelere ulaşır.

Bardhi ve abdulkadirin biraz daha etkin olmasi lazim.Ikiside çabuk ve teknik o sebeble potansiyelleri daha fazlasinı vaad ediyor.

Djaninynin bedeni sahada ama ruhu henüz orda değil gibi.

Umut bozok ilk maçına göre iyi giriş yaptı.Oyun aklı ve sezgileri fenâ değil katkı verecek gibi duruyor.

Maxi gomez ve yazıcı da takıma girince ofansımız daha iyi hale gelecektir.Yusuf skorer bir isim gol sıkıntısı çektiğimiz bu dönemde ilaç gibi gelecektir.

lazboy0061
03.09.2022, 10:53
sen yanlış gördün kardeş...oyun çok yavaş hızlı 1 tane bile atağımız yok..dün sağ kanadın halini görünce aklıma bir anda bjk maçları geldi..adamlar sağdan soldan okadar bindiriyor ki keyif veriyor..ama ömür efendi zahmet ederse bir kaç kere belki bir kademe daha hızlı futbol izleyebiliriz

Sanki hamsik girdikten sonra biraz daha hizli oynadik gibi geldi bana da

chener
03.09.2022, 10:56
Bakasetas ömür kamburundan kurtulup, asıl uer8nde oynayınca takımı nasıl da ileride tutuyor. Artık hoca tercihini yapsın. Kadro da genişledi, tercihi daha kolay olur. Ya ömur ya da bakasetas ilkonbirde başlasın.

lazboy0061
03.09.2022, 11:03
Avci hocam orta 3 lü kimi tercih edecek cok merak ediyorum gbamin-hamsik-baka mi yoksa gbamin-hamsik-yusuf mu

sethfilo
03.09.2022, 11:08
Bu takımda ömür, bakasetas, bardhi , hatta Djaniny vs aynı anda oynayamaz, oynarsa zaten ne sonuç ne oyun kimseyi mutlu etmez. Kaldı ki sağlam bir bakasetas varken, ömür ve bardhi kenarda bekler. Ömür, Djaniny, Y.erdogan alıcısı varsa hemen gönderilmeli, bu üç arkadaş geride bekleyip maç kadrosuna dahi giremeyen 3 gence kostektir

Mehmet Fatih Yavuz
03.09.2022, 11:13
..rakipten önce sıçradın diye tokatı yapıştırabilirsin yani..:))..Denswill adam kafaya çıkamasın iyi bir vuruş yapamasın diye çok net elini açıyor ve tokat dirsek karışımı rakibe bilinçli vuruyor..bilimçsizde vursa bişey değişmez..bu pozisyonu dünya çapında 1000 hakeme göster 999 u sorulmasına güler..yükselirken kolunla rakibi engellemek ne yav..bu pozisyon bizim aleyhimize olsa kafayı yerdim..

Birine bilinçli vurman için onun konumunu görmen lazım. Adamın gözü toptan bir saniye ayrılmıyor.
Avrupa'da penaltıyı vermeyi geçtim, penaltı bekleyeni bile bulamazsın bu pozisyonda.

Adam kolunu açıyor, bu kadar. Birlikte kafaya çıksalar dediğini anlayacağım. Adam yukarıda, eli açık, topa vuruyor .
Biri arkadan, alttan gelip yükselirken kola çarpınca buna tokat veya dirsek vurma denmez.

mmert
03.09.2022, 11:23
Gbamin - Hamsik
..... Bakasetas .....

Yani burda artık başka bir şey söylemeye gerek yok. Bakasetas bütün karşılaştırmalarda Yusuf'tan önde. Yusuf - Bardhi - Abdüş yedekte bekler zamanı gelince oynarlar. Hamsik'in ise ikamesi yok. Orayı ne yapacaklar bilemiyorum.

İlk 11 için en büyük eksikliğimiz kanatlarımız. Gerçekten müthiş bir vasatlık var. Geçen senel Nwakaeme ve Visca'dan sonra belki de en büyük düşüş kanatlarımız. Tam bekleri iyi kötü kotardık derken bu sefer de hücum anlamında sıfır katkılı kanatlarımız var.

serdaracıl
03.09.2022, 11:47
erceyi satınca arda kardeşler banko hakemimiz olacak sanırım..

Erce’yi bu takıma alan, getiren kimse allah belasını versin. Bu kadar netim. Allahtan kurtulduk

A. Aydın
03.09.2022, 11:48
Gbamin - Hamsik
..... Bakasetas .....

Yani burda artık başka bir şey söylemeye gerek yok. Bakasetas bütün karşılaştırmalarda Yusuf'tan önde. Yusuf - Bardhi - Abdüş yedekte bekler zamanı gelince oynarlar. Hamsik'in ise ikamesi yok. Orayı ne yapacaklar bilemiyorum.

İlk 11 için en büyük eksikliğimiz kanatlarımız. Gerçekten müthiş bir vasatlık var. Geçen senel Nwakaeme ve Visca'dan sonra belki de en büyük düşüş kanatlarımız. Tam bekleri iyi kötü kotardık derken bu sefer de hücum anlamında sıfır katkılı kanatlarımız var.

Bence de orta saha bu olmali.
Ama 3 yerli ile zor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

omondoles
03.09.2022, 12:11
Edgar inanilmaz abartiliyor...her an hataya yapmaya müsait bir arkadasti üstelik baya sakardi..az yakmadi bizi

Hele hele Edgar ve hugo beraber oynadı mı defans tam bir saatlik bombaydı

omondoles
03.09.2022, 12:12
Erce’yi bu takıma alan, getiren kimse allah belasını versin. Bu kadar netim. Allahtan kurtulduk

Hani kurayla oluyordu hakem seçimleri?

serdaracıl
03.09.2022, 12:39

Hocam pozisyondaki ümraniyeli oyuncu kim? Her maç bize bileniyor. Derdi var belli ki. Pozisyonda net olarak penaltı almaya gitti. Topa vurmak gibi bi derdi yok. Adam topa yükselmiyor. 3-4 adım geriden gelip Denswilün koluna yükseliyor. Topla işi yok. Bırakın bu kadar iyi niyetli olmayın. Hakem yese vermiştik puanı

Arif Timurcioğlu
03.09.2022, 12:40

21847

Hermaç 90 dakika oynaması ve pozisyonunun enerji gerektiren bir mevkide olmasından kaynaklanabilir mi acaba? Önümüzde Avrupa maçı var normal bir maç olsa dinlendirilmesi taraftarı olurdum ama bu maç 21 yaşında iyi bir oyuncu için vitrin dişini sıkmalı dinlenmelerini uykusunu aksatmamalı.

Onur Akyüz
03.09.2022, 12:47
Hermaç 90 dakika oynaması ve pozisyonunun enerji gerektiren bir mevkide olmasından kaynaklanabilir mi acaba? Önümüzde Avrupa maçı var normal bir maç olsa dinlendirilmesi taraftarı olurdum ama bu maç 21 yaşında iyi bir oyuncu için vitrin dişini sıkmalı dinlenmelerini uykusunu aksatmamalı.

Aslında ben de biraz bunu sorguluyorum son cümledeki dinlenme,uyku, özel hayat vs.. Çok yetenekli güçlü çocuk ve inşallah iyi bir profesyoneldir temennim bu.

Tahir61
03.09.2022, 13:09
Penaltı değil hatta umut densvile faul yapıyor he penaltiysa da cokda tın rakip maçı kart görmeden bitirmiş bu arada kaç ayağa basma kaç dirsek görülmedi

Doruk yok üçüncü yerli olarak ya yusuf ya abdus onbirde olacak sağ açık oynayabilmesi sebebiyle abdus bir adım önde gözüküyor stoper sağ bek göbek hatta sağ açık oynatabildigimiz yerli bir ismin uzun süreli sakatlığı çok kötü oldu. Hiçbir maçı boş gecmiyoruz böyle nereye kadar gidecek bakalım

AntiŞike
03.09.2022, 14:08
maçı canlı izleyen biri olarak;

-çok yavaş top oynuyoruz, atağa çıkana kadar rakip takım yürüyerek bile pozisyonunu alabiliyor
- Ümraniye çok kötü bir takım (veya dün öyle oynadı)
-kolay kolay gol yemeyiz ama biz nasıl gol atacağız diye düşündüm maçı içinde.
-Dorukhan ilk yarıdaki mücadelesi, kritik koşuları, müdahaleleri çok iyiydi. ÇOk yazık oldu. umarım çabuk döner
-yerli veya öz evlat seviciliği ve nefretim yok. Ama Abdüşe her top geldiğinde tribünün bir çok yerinden çocuğa küfür geliyordu (çok yazık)
Ancak maalesef o da onları haklı çıkarırcasına çok kötüydü. Zaten hızı yoktu çabukluğu, özgüveni ve devamılığı da gitmiş. Keşke yurtdışına gidebilseydi. Böyle toparlaması zor olacak
- hep söyledim Trezeguet bir kaç maç sonra kendine gelecek. Adam gol atınca bizim önümüze geldi. yüz ifadesi baskıyı ve neler hissettiğini çok net gösteriyordu.
-Waka dan alışkanlık sola top atınca ayağa atıyoruz. Çoğu topu bekleyerek hatta bir iki adım geri dönerek aldı topları Trezeguet. önün atarak oynamayı öğrenmemeiz lazım. (hamsik sonrası olduğu gibi)
-Hava sıcak ve çok çok nemliydi. Özellikle trezeguet-bardhi-eren 70 ten sonra resmen bittii.. eller dizde , koşacak dermenları kalmadı. diğerleri zaten çok koşmadı.

- Bartra - Gbamin - Hamsik oyun aklı ve kalitesi olanlar çok net belli oluyor. MGomez le birlikte bunlara ne kadar çok adam ekleyebilirsek, şansımız o kadar artar veya azalır.

AntiŞike
03.09.2022, 14:15
Ya istanbulda kaç derece hava

Sıcaktı, ancak sıcaktan ziyade nem çok fazla. Gerçekten değil koşmak, yürürken bile nefes almakta zorlanıyorsun.
Dünkü takımın oyunu hiç beğenmeyen biri olarak. belki bu konu biraz bahane olabilir. Ancak bana göre bireysel performanslarla birlikte takım oyununda geliştirmemiz gereken çok mesafe var

kayseriliyiz
03.09.2022, 14:19
Ümraniye niye ağlıyor, onu anlamadım.

Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk

AntiŞike
03.09.2022, 14:22
Taraftarı artık dışarda nasıl darladılarsa fena giydiriyoruz Ümraniyeye.

Tüm Trabzonspor taraftarı için stada tek yaklaşım noktası açtılar, herkesi tek bir yola yönlendirdiler. ve o yol üzerinde de turnikelere kadar 50 şer 100 er mt mesafelerle 6 tane polis bariyeri konulmuş. her bariyerde yığılma izdiham. Sıcak bir taraftan, arkadan taraftarlar , önden polis ittirmesi ile millet boğulacak seviyeye geldi. 8 yaşında çocuğum sıcaktan bunaldı, izdihamdan ve korkudan ağladı. Polisle boğaz boğaza geldik.
Çocuklar ve bayanlara biraz öncelik verdikleri için ancak maçtan 15 dk önce maça girebildik. O dakikada dışarıda her polis barikatında yüzlerce kişi vardı.

devre arasında bir kaç kişi geldi. adam küfür edip duruyordu. Sakarya dan geliyorum. şimdi maça girebildim, dışarda bir sürü insan var dedi.
Ondan dolayı "yönetim uyuma taraftara sahip çık" minvalinde tezahuratlar yaptı.

İstanbuldaki hemen hemen her maçta bunlar oluyor. Bir kasıt mı var bilmiyorum. Yönetimin bunu ele alması lazım.

kaçarava
03.09.2022, 14:23
Sıcaktı, ancak sıcaktan ziyade nem çok fazla. Gerçekten değil koşmak, yürürken bile nefes almakta zorlanıyorsun.
Dünkü takımın oyunu hiç beğenmeyen biri olarak. belki bu konu biraz bahane olabilir. Ancak bana göre bireysel performanslarla birlikte takım oyununda geliştirmemiz gereken çok mesafe var

Bunaltıcıydı ama son 2-3 haftadaki korkunç havaya göre bir miktar iyiydi.

ilelebeTS
03.09.2022, 14:23
Bu ülkedeki futbola laf ediliyor. Ulan sen daha gördüğünü yorumlayamıyorsun, futbolu bilmiyorsun. Seyircisi futbolu bilmeyen ülkede futbol da ancak bu kadar olur, gelişemez de.

AntiŞike
03.09.2022, 14:38
Ne yapıp edip HAMSIK i pamuklara sarmalamalıyız.
Gerçekten o girdikten sonra oyun aklımız değişti.
Zaten tempomuz ve oyun aklımız çok vasat, ancak HAMSIK diğerlerinden fazla koşmayarak oyun aklı ve kalitesi ile oyun kalitesini hızını ve pozisyonları geliştirebiliyor. o kadar net görünüyorki.

Adem Erdoğan
03.09.2022, 15:02
Olimpiyat stadı adamdır yahu.

Uzak muzak ama yolu izi belli, nereye park edeceğin belli.

HasanTezel
03.09.2022, 15:07
Tüm Trabzonspor taraftarı için stada tek yaklaşım noktası açtılar, herkesi tek bir yola yönlendirdiler. ve o yol üzerinde de turnikelere kadar 50 şer 100 er mt mesafelerle 6 tane polis bariyeri konulmuş. her bariyerde yığılma izdiham. Sıcak bir taraftan, arkadan taraftarlar , önden polis ittirmesi ile millet boğulacak seviyeye geldi. 8 yaşında çocuğum sıcaktan bunaldı, izdihamdan ve korkudan ağladı. Polisle boğaz boğaza geldik.
Çocuklar ve bayanlara biraz öncelik verdikleri için ancak maçtan 15 dk önce maça girebildik. O dakikada dışarıda her polis barikatında yüzlerce kişi vardı.

devre arasında bir kaç kişi geldi. adam küfür edip duruyordu. Sakarya dan geliyorum. şimdi maça girebildim, dışarda bir sürü insan var dedi.

İstanbuldaki hemen hemen her maçta bunlar oluyor. Bir kasıt mı var bilmiyorum. Yönetimin bunu ele alması lazım.
KUPA FİNALİ DAHİL, İstanbuldaki hemen hemen her maçta bunlar oluyor. KASIT ARAMAMAK SAFLIK OLUR

yavuzbaha
03.09.2022, 15:14
Ümraniye gibi boş takıma bu denli yıldıZ kadro nasıl net bir galibiyet alamıyor anlamıyorum..tam teşhiste koyamıyorum..kopenhag ı da bu hastalık yüzünden eleyemedik bence,skor üretmede acaip sıkıntı var

nakzo
03.09.2022, 15:51
Ümraniye gibi boş takıma bu denli yıldıZ kadro nasıl net bir galibiyet alamıyor anlamıyorum..tam teşhiste koyamıyorum..kopenhag ı da bu hastalık yüzünden eleyemedik bence,skor üretmede acaip sıkıntı var

Kadronda yıldız kim ????? Bardimi yıldız canini mı yıldız milletin hakaret ettiği abdüşmü yıldız taha mı yıldız kim yıldız yıldız yusuf yazıcı yıldız gomez geldiler yıldız visca dönecek yıldız hamsik döndü form tutacak yıldız ugurcan dönecek dünkü takımda yıldız felan yok barta felan hugodan bir artısı yok yıldız felan değil .

My
03.09.2022, 15:52

İstanbuldaki hemen hemen her maçta bunlar oluyor. Bir kasıt mı var bilmiyorum. Yönetimin bunu ele alması lazım.Bize karşı olan tutum hep zaten kasıtlıydı. Ben kimliğimin oontrol edildiğini gördüm memleketime bakmak için. Ona gore alacak beni tribüne. Yalnız bu tip mevzulardan hariç kulüplerden de geçen yılın ortalarından sonra özel bir tutum var bize karşı. Açıklamalar, maç sonu paylaşımlar, maç içinde durduk yere hasımane saldırganlıklar.

Kadir Aydın
03.09.2022, 16:14
Cornelius yavas oynuyoruz dedi ya, simdi herkesin agzina sakiz oldu. Ok olup firlasan sittin sene inandiramazsin artik taraftari.

objek
03.09.2022, 16:27
Kadronda yıldız kim ????? Bardimi yıldız canini mı yıldız milletin hakaret ettiği abdüşmü yıldız taha mı yıldız kim yıldız yıldız yusuf yazıcı yıldız gomez geldiler yıldız visca dönecek yıldız hamsik döndü form tutacak yıldız ugurcan dönecek dünkü takımda yıldız felan yok barta felan hugodan bir artısı yok yıldız felan değil .

Benim icin yildiz oyuncu buyuk maclarda playoff maclarinda beklemedigimiz anlarda sahne alip maci kopartan oyuncu olmasi onemli. Yildiz oyuncu kimse kopenhag macinda kendini gosterecek goren oldumu?
Bu arada futbolda hedefler ve firsatlar bitmez onumuzdeki avrupa ve derbi maclarinda yildiz gibi parlayan bir takim oyunu tutturabilirsek benim icin butun oyuncu ve teknik adamlar birer yildizdir

umut22
03.09.2022, 16:27
Bein1 de maçın tekrarı var şu an. İzleyemeyen yada tekrar izlemek isteyen renktaşlarımız.

Enaldo61
03.09.2022, 17:01
Cornelius yavas oynuyoruz dedi ya, simdi herkesin agzina sakiz oldu. Ok olup firlasan sittin sene inandiramazsin artik taraftari.

Cornelius, Kopenhag'ta kaç gol atacak merak ediyorum...

Uğur Ö.
03.09.2022, 17:17
Bein1 de maçın tekrarı var şu an. İzleyemeyen yada tekrar izlemek isteyen renktaşlarımız.

Maçı şimdi açabilirsiniz Grande giriyor :D

Mehmet Fatih Yavuz
03.09.2022, 17:24

Uğurcan, Hamsik, Visca, Gomez, Yusuf, Bartra, Trezegeut, Hugo, Gbamin.
Ligde tamamı mevkisinde ilk 3 e girerler. Çoğu da ilk sıradadır.
Sıkıntı, bunların ikisi sahadaydı.
Bu kadroda yıldız yok demek şımarıklıktır.

Trabzonspor tarihinin en alternatifli, en pahalı, açık ara en kalifiye kadrosu bu.

Gürkan Asma
03.09.2022, 18:10
Trabzonspor tarihinin en alternatifli, en pahalı, açık ara en kalifiye kadrosu bu.

Dediğin şey sakatlar olmadan geçerli olabilir. Sakatlık da futbolun içinde var. Peres, visca şuan kadroda olsa hadi neyse, fakat ikisi de yeni yıla kadar yok, buna bir de dorukhan ekledik. Pahalı bir kadro olabilir ama belli bölgelerde olan yığılmalar bu takımı en alternatifli takım yapmaz. Eren in ciğerleri çıktı 3 günde bir 90 dk koşmaktan. Alternatifli kadro böyle olmaz. Sağbekin yedeği yok, sağ stoperin yok, sol kanat yedeğin yok, sağ kanadın yok.

Mehmet Fatih Yavuz
03.09.2022, 18:15
Dediğin şey sakatlar olmadan geçerli olabilir. Sakatlık da futbolun içinde var. Peres, visca şuan kadroda olsa hadi neyse, fakat ikisi de yeni yıla kadar yok, buna bir de dorukhan ekledik. Pahalı bir kadro olabilir ama belli bölgelerde olan yığılmalar bu takımı en alternatifli takım yapmaz. Eren in ciğerleri çıktı 3 günde bir 90 dk koşmaktan. Alternatifli kadro böyle olmaz. Sağbekin yedeği yok, sağ stoperin yok, sol kanat yedeğin yok, sağ kanadın yok.

Bizim tarihimizin en alternatifli kadrosu dedim. Hiçbir takım, sakatlık olacak ihtimaline karşı 10 milyon kiymetindeki bir oyuncunun yedegine gene 10 milyonluk adam koymaz .

Sakatlığa yapacak birşey yok. 3 sağ bek sakatlandı. Şimdi 3 sağ Bekin sakatlanacağını düşünüp bir Peres daha alınmaz. Böyle bir gücün de yok zaten.

Yıldızın yedeği yıldız olmaz.
Elimdeki yıldızlar bunlar mı? Evet. 3 tanesi sakat. Visca, Uğurcan, Hamsik
2 si dönüyor.
3. sünün dönüşüne de 2 aydan az var.

Bu kadronun muadili Trabzonspor tarihinde yok

Antonio
03.09.2022, 19:51
Cornelius, Kopenhag'ta kaç gol atacak merak ediyorum...

En az 20 atar.

Nazim Can
03.09.2022, 20:05
En az 20 atar.

bok atar.

Gürkan Asma
03.09.2022, 21:04
Bizim tarihimizin en alternatifli kadrosu dedim. Hiçbir takım, sakatlık olacak ihtimaline karşı 10 milyon kiymetindeki bir oyuncunun yedegine gene 10 milyonluk adam koymaz .

Sakatlığa yapacak birşey yok. 3 sağ bek sakatlandı. Şimdi 3 sağ Bekin sakatlanacağını düşünüp bir Peres daha alınmaz. Böyle bir gücün de yok zaten.

Yıldızın yedeği yıldız olmaz.
Elimdeki yıldızlar bunlar mı? Evet. 3 tanesi sakat. Visca, Uğurcan, Hamsik
2 si dönüyor.
3. sünün dönüşüne de 2 aydan az var.

Bu kadronun muadili Trabzonspor tarihinde yok
Yıldızın yedeği Yusuf Erdoğan, Kouassi, Hüseyin Türkmen ise "alternatifli kadromuz var" denmez. Sadece belli bölgelerde evet alternatiflerimiz var, o da yeni oluştu zaten yazıcı ve bozok gelişiyle.

MetehanS
03.09.2022, 21:27
Anket yok mu

pReN@_61
04.09.2022, 11:25
çıkışa geçmeliydik
oyun olmasa da üç puan şarttı artık
tebrikler takım

crixus_61
04.09.2022, 17:04
1566179076674568193

Bize karşı it gibi oynatırsın

jpositve
04.09.2022, 18:48
Umraniye takimindan bir kisiyi bile bizim takima alip oynatmazsin. Ama bizim takimin tamami umraniye takiminda oynar. Kadro degerlerinden falan bahsetmiyorum bile. Iyi kadrolar kotu kadrolara karsi her zmaan iyi oynamali. Aksi oldugu durumlarda bir yerlerde teknik kadroda veya baska birseyde problem var demektir.

HOPA'LI TS'Lİ
05.09.2022, 07:44
Anket yok mu

Bu sezon hiç görmedim. Anket iyi oluyordu.