PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12

ilelebeTS
22.08.2022, 13:07
Eğer biz bu maça gol yememek için çıkarsak büyük hata ederiz. 1 gol yiyeceğimizi hesap ederek ve 3 atmak için çıkmalıyız. Çünkü kazara mazara bir şekilde gol yersin.

nakzo
22.08.2022, 13:08
hele de dikine hızlı takıma dönüşünce iyice santraforumuz olmaktan çıkacak, koita bile hızlı dikine de kullanılabilirdi, sakat olmazsa.

Cornelius bizim en büyük sorunlarımızdan biri hamsik dönüncede visca dönse dahi bu adamla bizdekilerin hayal etti oyunu oynayamayız adam önüne atılan topu 20 metre süremiyor yahu sürse varsın topu dağlara taşlara vursun ayaklarına dolanıyor top .Şut çekemez mi bir forvet tek şutu yok olmazzzzzzzzzz 1 tane gerçek forvet şart ha oyun sıkışır rakip takım defansa çekilir seni doldur boşalta ya da kanat ortalarına mahkum eder al o zaman Corneliusu oyuna 15 dakika oynasın yok arkadaş herkes maçları açsın baksın bu adamla hicbir hedefe yürünmez çok çok zayıf.

nakzo
22.08.2022, 13:11
Kusura bakmayın da milli takımın as kalecisi TM değeri 20 milyon oynayan kaleci de bir zahmet ilk maçlarında konsantre olsun.. ne oluyor tatilden dönünce böyle oluyor psikolojik destek alsın ayıp değil günah değil

Katılıyorum size Komik bahaneler adam 2 maçta 7 gol yedi adam direk bedenen burda değil ha bunun en çok kendisine zararı olacak o hayal ettigi premier ligine ya da la ligaya bu performansla hayatta gidemez kariyerini bizde noktalar.

Kaan Çetin
22.08.2022, 13:13
Sen anlatıyorsun da ben anlatamıyorum.
1. İki ayaklı eleme maçında skor avantajı elinde bulunan adam gol yemedikçe korkmaz. Onun korkusu goldür. Sen 1 gol at o dakikaya kadar adam korkudan hücuma bile çıkamaz.
2. Maça 65'ten sonra hamle yapacak kulübede adam kalmadı, biz ne yapacaksak o dakikaya kadar yapacağız.
3. Senin planın doğru ama tek eksiği var, 1 gol. Eğer maçı 1-0 yaparsak senin planın uygulanır. Eğer 60'a kadar 0-0 giderse 1-0 yenilir turu da bırakırız, bu yazdığım da burada dursun.
Kaybetme korkusu tam da avantajı elinde olan adamda olur süre geçtikçe. Bu kadar yaklaşmışken AMAN HATA YAPMAYALIM, BURADAN VERMEYELİM duygusu oluşur.
Homo sapiens'teki kaybetme korkusu kazanma iştahından daha büyüktür. Kayıp gerçekleşmişse korku yokolur.

nakzo
22.08.2022, 13:13
Eğer biz bu maça gol yememek için çıkarsak büyük hata ederiz. 1 gol yiyeceğimizi hesap ederek ve 3 atmak için çıkmalıyız. Çünkü kazara mazara bir şekilde gol yersin.

Kesin yiyecez de 3 golü kim atacak forvet yok visca yok abduş 1 tane sallasa 1 tane barta 1 tana enis olur mu güzel olurda zor be çok zor.

nakzo
22.08.2022, 13:17
Hamsik'in olmadığı bölümde uzun oynayıp Cornelius'u görüyorduk, ben de aynı şeyi diyorum zaten. Topu kullanamıyorsak yine aynısı gibi Cornelius'a uzun oynayalım. Böylece geride top kaptırmamış oluruz.

Haaaaa orda bir waka vardı uzun oyna sana top saklasın 2 kisiyi geçip nokta pası atsın veya gol atsın o artık yok onun için bu dedigin futboluda oynayamayız ölü top korner bunlarla bu dönemi atlatmak lazım katı defans 1-0 lara abone bir takım.

lazanka61
22.08.2022, 13:17
Cornelius bizim en büyük sorunlarımızdan biri hamsik dönüncede visca dönse dahi bu adamla bizdekilerin hayal etti oyunu oynayamayız adam önüne atılan topu 20 metre süremiyor yahu sürse varsın topu dağlara taşlara vursun ayaklarına dolanıyor top .Şut çekemez mi bir forvet tek şutu yok olmazzzzzzzzzz 1 tane gerçek forvet şart ha oyun sıkışır rakip takım defansa çekilir seni doldur boşalta ya da kanat ortalarına mahkum eder al o zaman Corneliusu oyuna 15 dakika oynasın yok arkadaş herkes maçları açsın baksın bu adamla hicbir hedefe yürünmez çok çok zayıf.
+1461

ilelebeTS
22.08.2022, 13:19
Kaybetme korkusu tam da avantajı elinde olan adamda olur süre geçtikçe. Bu kadar yaklaşmışken AMAN HATA YAPMAYALIM, BURADAN VERMEYELİM duygusu oluşur.
Homo sapiens'teki kaybetme korkusu kazanma iştahından daha büyüktür. Kayıp gerçekleşmişse korku yokolur.

Onlardaki kaybetme korkusu maç 0-0'ken mi daha büyük olur yoksa biz 1-0 öndeyken mi? Futbolda süre geçtikçe cesaretlenir adam, direnci artar. Gol gelmedikçe rakip özgüven kazanır. Adamın 0-0'daki rahatlığı ile 1-0'daki diken üstünde durması aynı değildir. Çünkü 1 gol daha yese tur gider. İşte o zaman kaybedecek bir şeyi kalmamıştır ve korku ortadan kalkar. 0-0'da rahat olurlar, 1-0'da diken üstünde, 2-0'da ise cesaretli.

lazanka61
22.08.2022, 13:19
Katılıyorum size Komik bahaneler adam 2 maçta 7 gol yedi adam direk bedenen burda değil ha bunun en çok kendisine zararı olacak o hayal ettigi premier ligine ya da la ligaya bu performansla hayatta gidemez kariyerini bizde noktalar.
hayali para, acilen 27 milyon tl den 5 yıllık sözleşme yapılmalı....

Enaldo61
22.08.2022, 13:22
Sen anlatıyorsun da ben anlatamıyorum.
1. İki ayaklı eleme maçında skor avantajı elinde bulunan adam gol yemedikçe korkmaz. Onun korkusu goldür. Sen 1 gol at o dakikaya kadar adam korkudan hücuma bile çıkamaz.
2. Maça 65'ten sonra hamle yapacak kulübede adam kalmadı, biz ne yapacaksak o dakikaya kadar yapacağız.
3. Senin planın doğru ama tek eksiği var, 1 gol. Eğer maçı 1-0 yaparsak senin planın uygulanır. Eğer 60'a kadar 0-0 giderse 1-0 yenilir turu da bırakırız, bu yazdığım da burada dursun.

Katılıyorum.

lazminator61
22.08.2022, 13:30
hayali para, acilen 27 milyon tl den 5 yıllık sözleşme yapılmalı....

yok hocam, 27 Milyon tl cok fazla, ikinci Onur Kirvak vakasi olur. Avrupayada gitmez. Kendini motvie etsin, Sampionlar liginde iyi kurtarislar yapsin, 13-17 Milyon € arasi satilsin.

lazanka61
22.08.2022, 13:35
yok hocam, 27 Milyon tl cok fazla, ikinci Onur Kirvak vakasi olur. Avrupayada gitmez. Kendini motvie etsin, Sampionlar liginde iyi kurtarislar yapsin, 13-17 Milyon € arasi satilsin. bence o zaman sorun onur değil buraktı, onur bu takım için futbolu bıraktı, para için satmadı bazıları gibi. 15 ten aşağa satılmaz veren olursa gider ama, şu anda hakkı verilmediği için isteksiz...

nakzo
22.08.2022, 14:01
Bir türk takımın tahminen önümüzde 10 senelik periyotta katılacağı son ş.ligi grubu biz buna katılmak zorundayız 3 elemeyi geçmek imkansız istanbul takımları katılamayacak bi daha uzun süre son katılan biz olmalıyız barcelona milan liverpool bunları da geçtim bir ajax kadar gücüolmayan bir takımla oynuyoruz bu maçı kazanmalı o parayı almalıyız bir zahmet kıçlarını 1 maçlık yırtıp o parayı bu kulübe kazandırsınlar.

bordodeli
22.08.2022, 14:02
İçimden geçeni yazayım. Baskılı bir oyunla çıkarız ve maçın başında golü atarız. Sonra rakip afallamışken 2-0 yaparız. Sonra bi duraklama dönemine girer çat bir gol yeriz 2-1. Son 15-20 dakika yığılır 3-1’i bulur sonra Kiev karambolü gibi pozisyonlar eşliğinde maçı bitiririz.

Tam Trabzonspor işi. Kazanır ama ızdırabı da dibine kadar yaşatır.

Devrim Arslan
22.08.2022, 14:05
golü kesin yiyeceğiz önemli olan iki golu hatta üçü bulabilmek

İ. SARAL
22.08.2022, 14:16
Adam önce bir dönüp kulübeye bakacak. Senin bu turu maçın ilerleyen dakikalarına bırakıp da geçme ihtimalin zor. Baka da eğer oynamayacaksa sende kulübe falan yok. Hamsik-Visca-Baka hepsi olsa, o zaman istediğin planı uygula. Şimdi hamle şansın yok. Çıkan 11 işi bitirecek.

Bırakın bu işleri ya. Bizim kadro mu daha derin, Kopenhag'ın kadro mu? Adamın 11'inde 19 yaşında çocuk oynuyor, o çıkıyor yerine 19 yaşında çocuk giriyor.

İ. SARAL
22.08.2022, 14:17
Savunmada risk az adamla yakalanmaktır. Yakalanmayacaksın. Yüksek hız onların daha iyi bildiği bir oyun, onların bildiği oyunu oynamayacaksın.

Siopis ve Dorukhan'la çıkıp Cornelius'a şişirelim, dönenleri toplayalım diyorsun, sonra boş top kaybı yapmayalım diyorsun. Çelişki bu.

Boş top kaybı yapmak istemiyorsan düşük tempoda topu dolaştıracaksın, ERKEN FİNAL PASI ATMAYACAKSIN, anları kovalacaksın.

60-65'e kadar. Sonra oyun bize gelecek.

Kesinlikle böyle yapmalıyız.

mekatronik
22.08.2022, 14:21
Asıl tehlikeden kimse bahsetmiyor ya da bahsetmek istemiyor ugurcan çakır eski ugurcan çakır değil takımın herşeyi olan adam geçen senekinin yarısı performans vermiyor bu en büyük tehlike ve bizim gücümüzü yarı yarıya düşürdü.En kısa sürede ugurcanı eski performansına döndürmeyi kulüp .
Transfer sezonu kapanana kadar böyle maalesef, alıştık. Ne zaman ki transfer sezonu biter kalacağı kesinleşir o zaman performans vermeye başlar.

CEMEFKER
22.08.2022, 14:36
Antalya maçı sonrası hakem olağanüstü kararlar vermez, Thorup da fahiş hatalar yapmaz ise Kopenhag turu rahat geçecek.

Avcı ilk 15 dakika önde basıp 3-4 saman alevi pozisyona girecek, tribünler "vay anasını uçuyoruz" derken Kopenhag ilginç bir gol bulup soğuk duş etkisi yapacak. 2.yarı ise hurraaa yapıp II.Antalya vakası olacak bir maç
Öngörüm bu şekilde maalesef.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cakalkerem
22.08.2022, 14:45
bu maçı alamazsak sıkıntı büyüyecek gibi..
Sanırım Avcı da bunun farkında

AyhanPe
22.08.2022, 14:45

Rakip beklenenin aksine yogun presle baslayabilir. Yani onlarin yerinde olsaydim öyle yapardim..Pres karsisinda cok direnemiyoruz zaten. Ben gol pozisyonunun cok az oldugu yogun bir orta saha mücadelesi bekliyorum.

Hoca turu gececegimizden emin. Macta gol ve goller olursa 60 dan sonra olur bence.. Uyuz bir futbolla geceriz umarim..

Erhan Sezer
22.08.2022, 14:48
Hamsik oynasa keşke

kayl
22.08.2022, 15:42
Rakip beklenenin aksine yogun presle baslayabilir. Yani onlarin yerinde olsaydim öyle yapardim..Pres karsisinda cok direnemiyoruz zaten. Ben gol pozisyonunun cok az oldugu yogun bir orta saha mücadelesi bekliyorum.

Hoca turu gececegimizden emin. Macta gol ve goller olursa 60 dan sonra olur bence.. Uyuz bir futbolla geceriz umarim..
Şimdi 40 bin seyircin var rakip tedirgin sen oyuna pas yaparak başlıyorsun risk almıyorsun 4 lu blok önlerinde dorukhan siopis orta sahAyi gelmesinler bardhi omur trezege cornelius 4 kişi ile hucum... rakibi şöyle sasirticaz herhalde adamlar sahalarında ne pas yapıyor ileri çıkmıyorlar... dakika 65 hadi diyelim saldirdik adam sana golü atti mi önünde 20 dakika kaldı eden n saldiricaginida biliyor... ama dorukhan siopis bardhi tre dj cirnelius la on alan baskısı yap bak bakalım kac tane top kaybediyorlar... kopenhag izlemediğini z takım değil arkadaşlar çok affedersin tür tir titricek bur takım hiç değil... zeca ve lerager değil sende adana demir ilk 11 e koymaz presi falk a yapıp onun onla oynamasına izin vermeyen hepsi bu ugurcan larseen hugo bartra eren doruk sio bardhi... tre dj cirne... ikincisi nde bakalım 3 ten aşağı atarsak foruma bur daha uğramak o kadar iddialıyım... kopenhagdan çok daha iyiyiz korkmayın bu kadar 2 farkı yakalayalım sonra isterse yüş f erdogan dogucan girsin yeterli yemeyelim

muharrem87
22.08.2022, 15:42
Kimin oynadığı zerre umurumda değil.Bu turu geçecez.Öyle böyle kurulmadım bu maça.En son hangi maçı bu kadar kafaya taktım hatırlamıyorum.Sarı kafalı müptezelleri denize dökelim.Eğer ki kaybedersek cincona 7 tane bile atsak ciğerim soğumaz.O kadar önemli bu maç. İnanıyorum olacak olacak olacak !

Erhan Sezer
22.08.2022, 15:50
Uğurcan

Larsen - Bartra - V.Hugo - Eren

Dorukhan-Hamsik (Siopis )

Abdülkadir-Bardhi-Djaniny

Cornelius

İl 11 bu olmalı bence. Skoru aldıktan sonra istediği gibi defansif ekleme çıkarmalar yapar hoca.

cakalkerem
22.08.2022, 15:51
30 milyon euroluk maç..

valla futbolcular da kendileri bilir...

hamsik te hazırsa oynatmaz diye düşünüyorum ama ayağı kopsa da bu maçta oynamalı..

AyhanPe
22.08.2022, 15:52
Şimdi 40 bin seyircin var rakip tedirgin sen oyuna pas yaparak başlıyorsun risk almıyorsun 4 lu blok önlerinde dorukhan siopis orta sahAyi gelmesinler bardhi omur trezege cornelius 4 kişi ile hucum... rakibi şöyle sasirticaz herhalde adamlar sahalarında ne pas yapıyor ileri çıkmıyorlar... dakika 65 hadi diyelim saldirdik adam sana golü atti mi önünde 20 dakika kaldı eden n saldiricaginida biliyor... ama dorukhan siopis bardhi tre dj cirnelius la on alan baskısı yap bak bakalım kac tane top kaybediyorlar... kopenhag izlemediğini z takım değil arkadaşlar çok affedersin tür tir titricek bur takım hiç değil... zeca ve lerager değil sende adana demir ilk 11 e koymaz presi falk a yapıp onun onla oynamasına izin vermeyen hepsi bu ugurcan larseen hugo bartra eren doruk sio bardhi... tre dj cirne... ikincisi nde bakalım 3 ten aşağı atarsak foruma bur daha uğramak o kadar iddialıyım... kopenhagdan çok daha iyiyiz korkmayın bu kadar 2 farkı yakalayalım sonra isterse yüş f erdogan dogucan girsin yeterli yemeyelim

Keske öyle olsa ama ben öyle cok fazla gol pozisyonunun oldugu topun tek kale yada bi o kalede bir bu kalede oldugu heyecan dolu bir mac beklemiyorum. Yogun orta saha mücadelesi izleriz bence. Italya - Türkiye maci gibi olabilir. Zaten hakemide ayni hakem :) Gole kadar dogru dürüst bir pozisyon yoktu bile o macta. Umarim bu macta da ev sahibi takim ayni skorla gecer..

Erhan Sezer
22.08.2022, 15:55
Kimin oynadığı zerre umurumda değil.Bu turu geçecez.Öyle böyle kurulmadım bu maça.En son hangi maçı bu kadar kafaya taktım hatırlamıyorum.Sarı kafalı müptezelleri denize dökelim.Eğer ki kaybedersek cincona 7 tane bile atsak ciğerim soğumaz.O kadar önemli bu maç. İnanıyorum olacak olacak olacak !

Kulüp tarihinin en önemli maçlarından biri, hakikatten adrenalinden yerimde duramıyorum şimdiden ben de.

Eminim bir çoğumuzda da aynıdır vaziyet:tsbayrak:

ilelebeTS
22.08.2022, 16:01
Bırakın bu işleri ya. Bizim kadro mu daha derin, Kopenhag'ın kadro mu? Adamın 11'inde 19 yaşında çocuk oynuyor, o çıkıyor yerine 19 yaşında çocuk giriyor.
Derin diye diye adam kalmadı nerede derinlik? Hepsi sakat. Elde kalanlar bizim de 19luklar işte, artı olarak Kouassi-Yusuf-Doğucan.

Sen Avrupalı 19lukla bizim 19luğu bir tutuyorsun galiba. Adamların 19luğu bile yıkılmıyor, diri oyuncular.

Burak Bıyıklı
22.08.2022, 16:06
Çıkacak 11 her şeyi belirleyecek. Öyle sonradan değiştireyim önce oyunu tutarım dersen tutamıyorsun, gördük. Oyunu karşıya vermek istemiyorsan öyle bir 11 ile çımak gerekiyor.

Çok şanssızız. Visca, hamsik, baka, peres. Şu dörtlünün olduğu senaryoda 2.maç formaliteydi.

ilelebeTS
22.08.2022, 16:16
Kulübede sayısal olarak oyuncu yok değil, var. Ona kimse yok demiyor. Ama sana gol lazım olduğunda oyuna atıp oyunun şeklini değiştirecek kim kaldı kulübede şu an? Ben genel kadrodan bahsetmiyorum, Kopenhag maçında o tarzda kim olacak kulübede? Öyle ki oyunu tutalım da bu adamı oyuna atıp turu geçelim.

Mehmet Fatih Yavuz
22.08.2022, 16:20
Kulübede sayısal olarak oyuncu yok değil, var. Ona kimse yok demiyor. Ama sana gol lazım olduğunda oyuna atıp oyunun şeklini değiştirecek kim kaldı kulübede şu an? Ben genel kadrodan bahsetmiyorum, Kopenhag maçında o tarzda kim olacak kulübede? Öyle ki oyunu tutalım da bu adamı oyuna atıp turu geçelim.
Djaniny dışında kimse kalmadı.

Orta sahada Siopis - dorukhan ikilisinden yedek kalan kimse o da orta alan rotasyonunda var.
Koassi'yi sayarsak o da istediğimiz skoru alırsak, arkada kalan boşluklar için belki iş görür.

ilelebeTS
22.08.2022, 16:24
Djaniny dışında kimse kalmadı.

Orta sahada Siopis - dorukhan ikilisinden yedek kalan kimse o da orta alan rotasyonunda var.
Koassi'yi sayarsak o da istediğimiz skoru alırsak, arkada kalan boşluklar için belki iş görür.
Djaniny çok yüksek ihtimalle 11 başlayacak. Orta sahada tek bir etkili hamle şansı olur dediğin gibi, ya Dorukhan ya Siopis ya da Bardhi. Hücum olarak tek hamle eğer 11 başlamazsa Bardhi işte. 11 başlarsa o da kalmıyor. Baka’nın sakat olduğunu hesap ederek söylüyorum tabi.

ffırtına
22.08.2022, 16:28
Kimse kendini kandırmasın bu maçın nasıl oynanacağı belli.. Biz son 2 sezonda hangi maçta full atak sürekli pozisyona giren bir takım izledik ki bu maçta öyle bir şey izleyelim. İlk yarı yan paslarla geçer ikinci yarı biraz bastırırız ya atar 1-0 olur uzatmaya gider ya da kontrada yer defteri kapatırız.. Kopenhag güçsüz bir takım değil her sene bu arenada bulunan bir takım, biz kendimizi çok büyük görüyoruz daha ne oynadığımız bile belli değil.. Tur şansı %70 kopenhag %30 biz.. Başkanı çok severim ama tur giderse bir numaralı hesap verecek kişi başkan olmalı transferlerden dolayı, bildiğin forvetsiz lige başlıyoruz.. Bu kadar büyük paraların döndüğü yerde fedakarlık yapılıp sağlam forvet transferi yapılmalıydı . Gruplara kalamadığımız an kafamıza vurup durucaz keşke transferi zamanında yapsaydık diye.. Gruplara kalmamız sürpriz olur elenmemiz olağan sonuçtur bence..

Manava61
22.08.2022, 16:30
Daramy de dönmüş adamlarda.

Mehmet Fatih Yavuz
22.08.2022, 16:38

Bakasetas sakatlandı, Daramy döndü.
Felaket senaryosu arkadaş yahu!

:mad:

lazminator61
22.08.2022, 16:40

bizim icin avantaj olur, belki azicik ofansiv oynarlar. Yoksa yine 11 kisi arkayi kapatirlar. Sabah kadar ugrasiris acmaga.

Manava61
22.08.2022, 16:43

Bizim için yapılan belgeselde güzel bir sahne vardı:”Trabzonspor söz konusu olunca ters gidebilecek her şey ters gider”

lazminator61
22.08.2022, 16:49

Yeni sakatlikdan cikmis adam nekadar katki saglar belli degil. Niye bu kadar negativ düsüniyorsunuz?
Bakayi zaten tüm forum sildi, yok formsus, yok gücsüz vs vs.

Biraz sakin olalim. Takima güvenmek lazimiz. Takim eger SL oynamak istiyorsa kazanir turu gecer, istemiyorsa elenir.

AyhanPe
22.08.2022, 17:00

Tuhaf bir sekilde hersey ters gidiyor..

sakosako
22.08.2022, 17:01
hamsik ve bakasetasın durumları kesin belli oldu mu var mı bir gelişme?

Tahir61
22.08.2022, 17:03
***********************Uğurcan******************** ***

****Bartra*************Dorukhan*************Denswi l*****

**Larsen*****************************************E ren**

****Abdüş***************Bardi**************Trezege t*****

***********************Djanini******************** ******

***********************Cornelius****************** *****

Avcı şöyle bir şeyle çıkabilir
Elde adam kalmadı zaten

Trezegenin patlama yaptığı
Bardinin kaldığı yerden devam ettiği
Corne'nin bitirici olduğu
taraftarın kendine geldiği
Geçen seneki gibi şansın yanımızda olduğu bir maç olur inş

AntiŞike
22.08.2022, 17:09

Hocam vallahi son cümleni okuyana kadar, takım için olumlu bi şey mi söyledin, olumsuz mu anlayamadım?!

neyseki olumluymuş :) inşallah diyelim.

Doğukan Uçan
22.08.2022, 17:20
daramy'nin dönmesi iyi oldu savunma yönü çok zayıf. o bölgeyi iyi kullanabiliriz.

İ. SARAL
22.08.2022, 17:22
daramy'nin dönmesi iyi oldu savunma yönü çok zayıf. o bölgeyi iyi kullanabiliriz.Oynatmaz ki. Maç istediği gibi giderse son 20 dk alır oyuna.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilelebeTS
22.08.2022, 17:24
Hocanın ilk maçtan gerekli dersleri çıkardığını düşünüyorum. Ona göre bir oyun planıyla turu geçeriz. Rakip 2. bölgede bekleyip kontra kovalayacak, hata kollayacak. Bizim kalibremizde bir takım değiller ama bu maçlar artık varını yoğunu ortaya koyma maçıdır, kolay kolay teslim olmazlar.

Doğukan Uçan
22.08.2022, 17:29
Oynatmaz ki. Maç istediği gibi giderse son 20 dk alır oyuna.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende öyle düşündüm ilk 11 başlatmaz gibi. hücumu ne kadar iyiyse savunması da zayıf.

alperrr
22.08.2022, 17:47
Valla gs, Uefa kupasi finalinde nasil oynamissa öyle oynamali oyuncularimiz. B. Korkmaz kirik kolla oynamaya devam etmisti..Bu mac böyle bir final maci bizim icin..Herkes iki kati mücadele etmeli..Y. Erdogan a görev düserse o bile hayatinin macini oynamali..

şimdi beni anlamayan çok olacak bu adamı bu takımı niye örnek veriyon diye belkide..onlara cevabım yok..

bu tip maçlara hep uyur gezer gibi başlıyoruz ve takkk diye hemen golü yiyoruz..
bi motivasyon eksikliği bi korkaklık seziyorum ..bu sözüm yakın zaman için değil ben kendimi bildim bileli böyle..
bir ikincisi videoda çok doğru bişey var 30.saniye
"bizim sahaya geçtiklerinden itibaren hiçbir BOŞ ALAN VE BOŞ ADAM BIRAKMAMA"
ikinci doğru söz....." en iyi defans yapmak OYUNU OYNAMAKTIR"

https://www.youtube.com/watch?v=nkiAbbNRwyU

alperrr
22.08.2022, 17:59
4-5-1 le çata çat oynayalım..kenar forvetler ortasahaya gelsin..
Abdüş Bardhri falan fiziken zayıf görünen adamlar bile ..ortaya fizik koyacak..Siopis ve Dorukhan zaten var..
Larsen zaten fizikli ve intikamıda var..

kart görmeden faullu oynamamız lazım..birbirine yakın oynamamız lazım..
öyle Abdüş falan yaylada gezer gibi oynayacaksa zaten turu haketmiyoruz demektir..
bizimkiler çıksın onlar gibi mücadele etsin..istesin.. eleniyorsakta elenelim..

bordoylamavi
22.08.2022, 19:04
91 de uefa kupasında lyon u iki maçta 4 er goller geçtiğimiz turdan sonra çeyrek final öncesi bi kopenhag la karşılaşmıştık. b 1903 kopenhag. sanırım şu an öyle bir takınm yok :) kalecisi kırmızı görümüştü maçın başında 10 kişiytle 1 0 yenmişlerdi bizi. rövanşta 1 1 bitmişti. iki maçtada kaleci berbattı bizim petranoviç di saınırım. bu danimarka takımları ters geliyor bize

Sacit
22.08.2022, 19:08
Hamsik sakatlandığı gibi hemen transfer hamlesi yapılacaktı

defansif orta saha ve hücumu da yapan kaliteli isim ihtiyacın var
bunları bilerek play of maçına çıktın risk aldın

siopis yetersiz kaldı
bu durumda turu geçmek çok zor

My
22.08.2022, 19:12
Çok zor maç. Kim nasıl oynayacak, biz nasıl oynamalıyız felan hiç kafa patlatmadım. Yalnız Antalya maçı sonrası taraftarın bu kadar savrulması ve gaza getirmeye çalışanların gazına gelmesi beni çok korkuttu. Bu maçı alırsak her şey düze çıkar gibi. Ama turu verirsek olabileceklerden baya bir endişeliyım.

Doğukan Uçan
22.08.2022, 19:25
https://pbs.twimg.com/media/DTu1hD8WkAAEobz?format=jpg&name=small

şenol güneş liverpool deplasmanına 3 forvetle çıkmıştı. bazen risk almak gerek :D

Enes Başkaya60
22.08.2022, 19:27
Uğurcan

Larsen-Bartra-V.Hugo-Eren

Siopis-Dorukhan

A.Ömür-Bakasetas-Enis

Cornelius

Bu kadro ile çıkarsak rahat alırız bu maçı.

Haymatlos Han
22.08.2022, 19:40
Yönetim istifa sesleri yükselecek. Adamlara kontra atak skoru verdik ve sıra onu gerçekleştirmelerini beklemekte.

Haymatlos Han
22.08.2022, 19:42
Uğurcan

Larsen-Bartra-V.Hugo-Eren

Siopis-Dorukhan

A.Ömür-Bakasetas-Enis

Cornelius

Bu kadro ile çıkarsak rahat alırız bu maçı.

Bu kadro ile kısır bir maç çıkar,kanatlara koydukların bir tane bindirme yapamaz, vitaminsiz ordusu olmuş takım.

Ufuk
22.08.2022, 19:52
https://pbs.twimg.com/media/DTu1hD8WkAAEobz?format=jpg&name=small

şenol güneş liverpool deplasmanına 3 forvetle çıkmıştı. bazen risk almak gerek :D

Umut 5 Siopis gücünde adamdı.

fadigaTS
22.08.2022, 19:57
Ünalcı ve şenolcular pusuda bekliyor.Hafif kafalarını dışarı çıkardılar.Hepsini geldikleri yere gönderme zamanı.Avcı hocam ve futbolculara güveniyorum

yorumsuz6117
22.08.2022, 20:25
Kimse kendini kandırmasın bu maçın nasıl oynanacağı belli.. Biz son 2 sezonda hangi maçta full atak sürekli pozisyona giren bir takım izledik ki bu maçta öyle bir şey izleyelim. İlk yarı yan paslarla geçer ikinci yarı biraz bastırırız ya atar 1-0 olur uzatmaya gider ya da kontrada yer defteri kapatırız.. Kopenhag güçsüz bir takım değil her sene bu arenada bulunan bir takım, biz kendimizi çok büyük görüyoruz daha ne oynadığımız bile belli değil.. Tur şansı %70 kopenhag %30 biz.. Başkanı çok severim ama tur giderse bir numaralı hesap verecek kişi başkan olmalı transferlerden dolayı, bildiğin forvetsiz lige başlıyoruz.. Bu kadar büyük paraların döndüğü yerde fedakarlık yapılıp sağlam forvet transferi yapılmalıydı . Gruplara kalamadığımız an kafamıza vurup durucaz keşke transferi zamanında yapsaydık diye.. Gruplara kalmamız sürpriz olur elenmemiz olağan sonuçtur bence..

%100 katılıyorum, turu geçersek büyük iş yapmış oluruz., biz turu ilk maçta verdik malesef..

pReN@_61
22.08.2022, 20:37
Baka da sakatlanmış
aksilikler üst üste geldi
sonumuz hayrolsun

amour_61
22.08.2022, 20:43
Çok rahat turu geçeceğimize inancım tam. Her şerde bir hayır vardır , iyi bir zamanda böyle bir mağlubiyet yaşadık , oyuncuların ayakları yere basar artık. Başarılar şampiyon.

My
22.08.2022, 20:48
https://i.hizliresim.com/k0p2c8c.jpg (https://www.hizliresim.com/k0p2c8c)

yatmaztara
22.08.2022, 20:49
Herşeyin hayırlısı belki de cl'de sürekli 5 yiyecektik. Uefa avrupa ligi tekrardan hayırlı olsun :) Orada da Tottenham'ı felan çekeriz biz sıkıntı yapmayın

ahamitokutan
22.08.2022, 20:54
Bakasetas oynarsa turu falan unutun. sakatlandı diyorlar belki bu vesileyle 1 eksik oynamadan tur umudumuz olur.
Uğurcan
Larsen - Bartra - Hugo - Eren
Dorukhan - Siopis
Ömür - Bardhi - Djaniny
Cornelius

yorumsuz6117
22.08.2022, 21:25
Bakasetas oynarsa turu falan unutun. sakatlandı diyorlar belki bu vesileyle 1 eksik oynamadan tur umudumuz olur.
Uğurcan
Larsen - Bartra - Hugo - Eren
Dorukhan - Siopis
Ömür - Bardhi - Djaniny
Cornelius

Yedekten oyuna koyabileceğin doğru düzgün bir tane adam yok, maç uzarsa falan vay halimize..

Doğukan Uçan
22.08.2022, 21:31
Maçın uzamaması lazım hafta sonu galatasaray maçı için en kötü senaryo olur.

Zaten herkes yazmış yedekte de oyuna sokabileceğimiz kimse yok.

İlk yarı en kötü 1 gol atıp ikinci yarı 70 den sonra risk almak lazım.

Manava61
22.08.2022, 21:39
Maçın uzamaması lazım hafta sonu galatasaray maçı için en kötü senaryo olur.

Zaten herkes yazmış yedekte de oyuna sokabileceğimiz kimse yok.

İlk yarı en kötü 1 gol atıp ikinci yarı 70 den sonra risk almak lazım.
Hocam Kopenhag maçının sonucu galibiyet olursa isterse 900 dakika oynayalım gsyi yine yeneriz.

gabriel omar
22.08.2022, 21:58
Biz o eski uyuz diye tabir edilen ama başarıya götüren oyunumuzu uzun zamandır oynamıyoruz, oynadığımızi sanıyoruz. Eski oyunumuzu oynasak bu kadar pozisyon vermememiz, oyundan bu kadar düşmememiz lazım. Halbuki o oyun Avrupa maclari için biçilmiş kaftan. Biz Kopenhagda sakin sakin pas yapıp boş alan birakmasaydik en kötü beraberlikle dönmüştuk.

Ben atak, her yerden saldıran bir oyun istemiyorum. Gerekirse dünyanın dandik oyununu oynayalım ama kazanalım. Fakat sıkıntı şu ki öyle bir oyun da oynamıyoruz, ne savunmamız belli ne hucumumuz, hibrit ama başarısız bir oyun oynadık şimdiye kadar.

Hem hoca hem oyuncular çok formsuz,bunda şampiyonluk rehavetinden cikamamanin etkisi olabilir. Tabi Nwakaeme gibi hucumun yarisi olan bir adam da gitti yerini su ana kadar dolduramadik.

Tabi bunlar bahane değil öyle ya da böyle turu geçmek gerek. Erken dakikalarda 1 gol bulursak biz bunları tutustururuz. Ha geçen maç gibi oynar da golü biz yersek takım o psikolojiyle turu bırakır.

Her takımın formsuz bir dönemi olabilir, bazen sistem işlemez. İşte öyle zamanlarda devreye girecek sihirli ayaklar günü kurtarır. Bizde ise hücumdaki oyuncular biraz tekdüze olmuş gibi, keşke spektakuler bir oyuncumuz olsaydı.

ahamitokutan
22.08.2022, 22:08
Yedekten oyuna koyabileceğin doğru düzgün bir tane adam yok, maç uzarsa falan vay halimize..

Trezequet var ya bir de yedekten girsin oyuna bakalım napıyor. hem de ilk yarıdan basıp skoru alırız belki o zaman kouassi girer kontradan bi penaltı alır :)

fatihdurumbm
22.08.2022, 22:24
Arkadaşlar maça gidebilmek için birinden bilet aldım ama kızım hastalandığı için gidemiyorum.
Aynı fiyattan gitmek isteyene devredebilirim.
Güney Kale arkası üst tribün.

Jackdaniels
22.08.2022, 22:34
Baka ve Hamsik ağrıları varsa hiç kusura bakmasınlar iğneyle vs çıkıp oynayacaklar bu maç , ondan sonra ligde 10 hafta olmasınlar önemli değil. 20 milyon Euro CL giriş parası çok daha önemli. Elendikten sonra Ümraniye maçına yetişse ne olur yetişmese ne olur. Busene lig umrumda değil CL ye kalıp gruplardan çıkabilmeliyiz.

Manava61
22.08.2022, 22:35
Biz o eski uyuz diye tabir edilen ama başarıya götüren oyunumuzu uzun zamandır oynamıyoruz, oynadığımızi sanıyoruz. Eski oyunumuzu oynasak bu kadar pozisyon vermememiz, oyundan bu kadar düşmememiz lazım. Halbuki o oyun Avrupa maclari için biçilmiş kaftan. Biz Kopenhagda sakin sakin pas yapıp boş alan birakmasaydik en kötü beraberlikle dönmüştuk.

Ben atak, her yerden saldıran bir oyun istemiyorum. Gerekirse dünyanın dandik oyununu oynayalım ama kazanalım. Fakat sıkıntı şu ki öyle bir oyun da oynamıyoruz, ne savunmamız belli ne hucumumuz, hibrit ama başarısız bir oyun oynadık şimdiye kadar.

Hem hoca hem oyuncular çok formsuz,bunda şampiyonluk rehavetinden cikamamanin etkisi olabilir. Tabi Nwakaeme gibi hucumun yarisi olan bir adam da gitti yerini su ana kadar dolduramadik.

Tabi bunlar bahane değil öyle ya da böyle turu geçmek gerek. Erken dakikalarda 1 gol bulursak biz bunları tutustururuz. Ha geçen maç gibi oynar da golü biz yersek takım o psikolojiyle turu bırakır.

Her takımın formsuz bir dönemi olabilir, bazen sistem işlemez. İşte öyle zamanlarda devreye girecek sihirli ayaklar günü kurtarır. Bizde ise hücumdaki oyuncular biraz tekdüze olmuş gibi, keşke spektakuler bir oyuncumuz olsaydı.
Hocam eski oyunumuzu oynamıyoruz, kolay pozisyon veriyoruz demişsiniz de, Antalya maçına kadar oynadığımız resmi maçların 3ünde gol yemedik(Sivas-İstanbul-Hatay) , Kopenhag maçında da bir net bireysel hata 1 korner golü yedik.
Antalya maçı da bana göre oyun anlamında bir kıstas değil. Olur öyle yol kazaları. Ben bu sene oynanan oyundan memnunum açıkçası. Geçen sene kaldığımız yerden devam ediyoruz ve geçen seneye göre daha hızlı
kaleye inebiliyoruz

AyhanPe
22.08.2022, 22:39
Baka ve Hamsik ağrıları varsa hiç kusura bakmasınlar iğneyle vs çıkıp oynayacaklar bu maç , ondan sonra ligde 10 hafta olmasınlar önemli değil. 20 milyon Euro CL giriş parası çok daha önemli. Elendikten sonra Ümraniye maçına yetişse ne olur yetişmese ne olur. Busene lig umrumda değil CL ye kalıp gruplardan çıkabilmeliyiz.

Adamlar neden futbol hayatlarini riske atsinlar ki? Sakatsa sakat..Baka nin durumunu bilemiyorum ama Hamsik kadroda olacagina inaniyorum. Duruma göre 2.devre girebilir belki.

gabriel omar
22.08.2022, 22:56
Hocam eski oyunumuzu oynamıyoruz, kolay pozisyon veriyoruz demişsiniz de, Antalya maçına kadar oynadığımız resmi maçların 3ünde gol yemedik(Sivas-İstanbul-Hatay) , Kopenhag maçında da bir net bireysel hata 1 korner golü yedik.
Antalya maçı da bana göre oyun anlamında bir kıstas değil. Olur öyle yol kazaları. Ben bu sene oynanan oyundan memnunum açıkçası. Geçen sene kaldığımız yerden devam ediyoruz ve geçen seneye göre daha hızlı
kaleye inebiliyoruz

Katılmıyorum. Özellikle Kopenhagda rakip çok fazla tehlikeli aksiyona girdi,gol olup olmaması önemli değil totale baktığınız da rakip artık çok daha rahat üstümüze gelip boşluk buluyor.

Hucum konusunda ise hiç katılmıyorum hocam. Benim gördüğüm net olarak hücumda bir tikaniklik var. Geçen sene çok daha organize ve tehlikeli gidiyorduk rakip kaleye, şimdi ise bir plansizlik ve anlamsız bir heyecan var ataklarimizda.

Ama düzeleceğine inanıyorum ben de. Henüz oturmamış şeyler var oyuncu bazında, bazı oyuncularımız ise yeterli konsantrasyona ulaşamadı ki hocada da bu var. Ama taşlar yerine oturacaktir. Bu maçla birlikte ilk 11 oturur,sakatlar dönünce ve yeni bir iki transfer de gelince eski gücümüze kavuşuruz diye umuyorum.

Kırmak dökmek yok, sadece formsuzuz ve Wakamenin eksikliğine alışamadık ama toparlayacagiz. Turu geçersek çok hızlı, gecemezsek daha yavaş toparlayacagiz sadece.

Uzun vadede bir problem olmayacak bence ama şu turu sadece maddi getirisi için geçmek istiyorum.

AntiŞike
23.08.2022, 00:14
91 de uefa kupasında lyon u iki maçta 4 er goller geçtiğimiz turdan sonra çeyrek final öncesi bi kopenhag la karşılaşmıştık. b 1903 kopenhag. sanırım şu an öyle bir takınm yok :) kalecisi kırmızı görümüştü maçın başında 10 kişiytle 1 0 yenmişlerdi bizi. rövanşta 1 1 bitmişti. iki maçtada kaleci berbattı bizim petranoviç di saınırım. bu danimarka takımları ters geliyor bize

evet hocam, bk 1903 kophenhag.. hiç unutamam. ilk maç ilk yarı karaboğa ünal ortasahadan roket gibi fırladı kaleci ortasahada biçti boğayı. kırmızıkart 10 kişi. sonra saçma bir gol yiyip 1-0 yenildik
daha kötüsü 2. maçta 1 -0 öne geçtik Hamdi atmıştı galiba. kart cezalısı kalecinin yerine oynayan yedek kaleci panter kesilmişti. son dakikalarda saçma bir gol yiyip 1-1 maç bittiğinde donup kalmıştım ağlamıştım. ve çok iyi hatırlıyorum 2 gün kimseyle konuşmamıştım.

inşallah bu defa gülen taraf biz oluruz

oguzkoc
23.08.2022, 00:27
Playoff tan gelecek 6 takım dışında diğer 26 takım kim ve torbalar nasıl ? Bilen var mı?

Uğur Kalyoncu
23.08.2022, 00:34

Bu şekilde düşünmeyen arkadaşlar hayalperest bir bünyeye sahiptirler. Maalesef gerçek bu. İnşallah yanilan biz kazanan hayaller olur.

E. Okan Bülbül
23.08.2022, 02:25
Çok karamsarım, pek ümidim yok açıkçası. Eleme ihtimalimiz pek mantığıma yatmıyor. Elersek çok sevinirim. Son zamanlarda çıkacağımız en önemli maç. Umarım şans bizim yanımızda olur.

Fatih Öztürk
23.08.2022, 03:28
Maçı 4-0 alacağız. Maçın yıldızı 2 golle Trezequet olacak. Kamışı yağladık eşeuzubillah.

Fatih Öztürk
23.08.2022, 03:31
Benim hayalim büyük. S.kmişim züper ligi, tarihin açık ara en büyük şampiyonu olduk zati. Hedefim B.Münih ile Olimpiyat stadında final oynamak. Önce şu danimarka domuzlarını gömelim hele...

pReN@_61
23.08.2022, 04:16
https://twitter.com/_arena61com/status/1561620099416657920

batu94
23.08.2022, 04:56
Uçarız kaçarız maçımız yok artık. Mıymıy top çeviriyoruz sahada. Adamlar 3 pasla kaleye iniyor karşımızda. Temposuzluktan hücum bile edemiyoruz. Bu durumu telafi edecek teknik kalitemiz de yok. Hele Avrupa’da hiç yok. Kusura bakmayın, çok zor maç. Psikolojik olarak da zor.
İşin acı yanı bu futbol geçen seneki beraberlik serimizde başladı. Bir anda fizik gücümüz düştü, tempomuz bitti. Vites düşürdü takım. Başka takımlardan daha yavaş ve ağır kalmamızı aklım almıyor.

naimbektas6161
23.08.2022, 07:28
3 1 yeneriz hissiyatım var bu maçla birlikte özgüvenimizde gelecek

HOPA'LI TS'Lİ
23.08.2022, 08:01

Bu mudur?
Budur.

HOPA'LI TS'Lİ
23.08.2022, 08:02
3 1 yeneriz hissiyatım var bu maçla birlikte özgüvenimizde gelecek

3-1 veya 4-1 demiştim ben de

cakalkerem
23.08.2022, 08:02
bu bakasetasa ne oldu ya..

daha 3 haftalar bitmeden
Hamsik--Visca-- bakasetas..

Vay anasını

HOPA'LI TS'Lİ
23.08.2022, 08:11
evet hocam, bk 1903 kophenhag.. hiç unutamam. ilk maç ilk yarı karaboğa ünal ortasahadan roket gibi fırladı kaleci ortasahada biçti boğayı. kırmızıkart 10 kişi. sonra saçma bir gol yiyip 1-0 yenildik
daha kötüsü 2. maçta 1 -0 öne geçtik Hamdi atmıştı galiba. kart cezalısı kalecinin yerine oynayan yedek kaleci panter kesilmişti. son dakikalarda saçma bir gol yiyip 1-1 maç bittiğinde donup kalmıştım ağlamıştım. ve çok iyi hatırlıyorum 2 gün kimseyle konuşmamıştım.

inşallah bu defa gülen taraf biz oluruz

1992 baharı
İlk maçta rakip 10 kişi kalınca bu maçı alırız demiştik. Ünal'ın ayağını kıracak şiddette biçmişti kasap kaleci
2. maç da çok hazin bitmişti.
Hamdi ASLAN atmıştı ikinci devrenin başında
Son dakikalarda pis golle elenmiştik.
Ertesi gün gazete başlıklarından birinde yazan şu cümle hala aklımda: TRABZONSPOR KÖY TAKIMINA ELENDİ.
Hayata küsmüştüm.
O sezon yarı finale bile kalabilirdik.

ekeser60
23.08.2022, 08:47
Bu sene bjk FB GS bize aşırı ters gelen tempolu oyun ve presle oynuyorlar ve hakem desteği tam arkalarında. Biz ise birak tempo yapmayı pres yapmayı ve geçen sene en iyi yaptığımız takım savunmasini bile beceremiyoruz. O yüzden bu sene şampiyonluk imkansız gibi buda bu maçı ölüm kalım maçı haline getiriyor. Bu türü geçip şampiyonlar ligine katılımak ve ekonomik olarak rahatlamak lazım. Eğer elersek ve bu sene Türkiye kupasını alırsak benim için bu sene başarılı sezon olur. Ligde ise 5. olacağımızı tahmin ediyorum

nakzo
23.08.2022, 08:56
Bu sene bjk FB GS bize aşırı ters gelen tempolu oyun ve presle oynuyorlar ve hakem desteği tam arkalarında. Biz ise birak tempo yapmayı pres yapmayı ve geçen sene en iyi yaptığımız takım savunmasini bile beceremiyoruz. O yüzden bu sene şampiyonluk imkansız gibi buda bu maçı ölüm kalım maçı haline getiriyor. Bu türü geçip şampiyonlar ligine katılımak ve ekonomik olarak rahatlamak lazım. Eğer elersek ve bu sene Türkiye kupasını alırsak benim için bu sene başarılı sezon olur. Ligde ise 5. olacağımızı tahmin ediyorum

Trabzonspor için 5.cilik rezilliktir. Ve kabul edilemez .A.avcı defans bloguyla oynamazsa ,hızlı bir forvet alınırsa hamsik dönerse takım şampiyonluk yarışında olacaktır.bjk gs fb bok gibi oynuyor istanbul medyasının gazına kimse gelmesin en büyük aday başakşehir futbolu bilen anlayan bunu idrak edebilir başakşehir önü kesilmezse şampiyon olabilir.

Harun CAN
23.08.2022, 08:59
İnşallah çekirdekçi taraftar olmaz yoksa kesinlikle atmosfer olarak baskı kuramayız. Nedense takım taraftarı ateşliyor bizde.

Doğukan Uçan
23.08.2022, 09:01
bence de şampiyon başakşehir olabilir. fena kadro kurdular.

3 istanbul takımı da top oynamıyor.

Burak Bıyıklı
23.08.2022, 09:04

Olması gereken budur. Bartra ile başlarsak defansta panik ile başlamayız.

Trabzon34
23.08.2022, 09:07
Maç başlığına girip hani son durum ne öğrenmek ne bileyim.. Trabzon'da maç havası nasıl.. biraz hissetmek istiyorum.. ama gerçekten aynı takımı tuttuğumuzdan şüphe duyduğum bir sürü yorum..
Yok UEFA kupasına katılım hayırlı olsun..
Yok elenirsek yönetim istifa..
Yok şenol menol..
Yok rakip şöyle yapacak böyle yapacak..
Yani bazen hakketten yazacak şey bulamıyorum.. Elbette elenebiliriz ama yani sizler inanmazsa; takımı desteklemezse sonra yine bütün suç takımın mı?
Adamlara deplasmanı hissettirmeyeceksek; gene sessiz sakin kabullenmiş izleyeceksek bütün suç takımın mı?
37 yıl sonra o kupa benim kaptanımın ellerinde 3 ay önce yükseldi.. bunun ne demek olduğunu bilmiyor musunuz, anlamıyor musunuz; takım tekrar kötü mü gitsin istiyorsunuz acıdan zevk mi alıyorsunuz anlamıyorum..
evet aksayan şeyler var.. evet pek de iyi oynamıyoruz.. evet bu maçta işimiz gerçekten zor.. ama siz destek oluyor musunuz; olacak mısınız.. ne olursa olsun?
Ya da yine eski yönetimlere hocalara mı dönelim diyorsunuz.. sezon başlamadan umudumuzun olmadığı veya 10.haftada ligden koptuğumuz sezonlar..
Bu sene şampiyon olamayabiliriz.. hayır öyle bir hava var ki sanki her sene şampiyon oluyoruz.. ama yani artık favoriyiz.. bu sene olmadı seneye oluruz.. ama olabiliriz..
gerçekten anlamıyorum..

B.Yiğit
23.08.2022, 09:18
Malum eski başkanın trolleri iyi çalışıyor. Kulüp biraz düzlüğe çıktı ya şampiyonlar ligine de kalırsak çok uzunca bir süre kontrolü ele alamayacaklarını biliyorlar.

Özet olarak, güçsüz ama kendilerinin kontrolünde olan bir Trabzonspor istiyorlar.

HOPA'LI TS'Lİ
23.08.2022, 09:25
bence de şampiyon başakşehir olabilir. fena kadro kurdular.

3 istanbul takımı da top oynamıyor.

3 maçta gol yemediler.

GencTurk6161
23.08.2022, 09:27
Ne yapıp ne edip turu geçmemiz lazım.
Buna önce hocanın inanması lazım.
Ona göre takım sahaya çıkarsa turu geçeceğiz İnşallah

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

UĞUR DURTAŞ
23.08.2022, 09:28
Gerek duyulduğunda Yedek kulübemiz hepimize güç verecektir!!!!!

EMREHAN
YUSUF
KEREM
DOĞUCAN
KUASSİ
TAHA

HÜSEYİN VE SERKAN(SAKAT)

**

Arkadaşlar,

Detaya girmeyeceğim.
çok net,
Şampiyon takımın yedekleri bunlar olmamalı.

nakzo
23.08.2022, 09:33
Gerek duyulduğunda Yedek kulübemiz hepimize güç verecektir!!!!!

EMREHAN
YUSUF
KEREM
DOĞUCAN
KUASSİ
TAHA

HÜSEYİN VE SERKAN(SAKAT)

**

Arkadaşlar,

Detaya girmeyeceğim.
çok net,
Şampiyon takımın yedekleri bunlar olmamalı.

Şampiyon olmuş takımın yedek kulübesi bu olmamalı hızlı top tutabilen bir forvet Trabzonsporun problemlerinin çoğunu ortadan kaldıracaktır.Orta sahada problem aşikar fakat Cornelyusla oynadığın sürece baskılı oyun oynama şansın yok top tutamaz top süremez şut atamaz direk yedeğe çekerim yeni bir forvet alıp.

Oğuz ZEYTİN
23.08.2022, 09:43
https://i.hizliresim.com/k0p2c8c.jpg (https://www.hizliresim.com/k0p2c8c)

Kıymetli bilgi fakat futbol ekonomisini çok önemseyen bir taraftar olarak Kopenhag maçını kazanma motivasyonun ilk sırasında bu tablo olmamalı. Çünkü bahse konu gelirler; neticedir, sonuçtur.

Trabzonspor; Barcelona'yı, Liverpool'u, Inter'i, Lyon'u, Aston Villa'yı, Dinamo Kiev'i, Bilbao'yu, Sparta Prag'ı yenmek için oynadı. Tarih öyle yazılıyor. Bugün hazır mirasa konup, "o gitsin bu gelsinci" zibidiler bilmeseler de hakikat bu.

Biz de bunu maç sonuna bırakalım derim. Geçen yazki planlamayla ele güne örnek olmuşken bu yazı aynı isabetle geçirmediğimizi düşünüyorum. Üstüne gelen Hamsik, Visca, Bakasetas sakatlıkları... Kırk yılda bir olacak Antalya maç sonucu (Ankara'da buzda oynadığımız bir Ankaragücü maçı vardı, 5-2 kaybettik, futbolun içinde var bunlar. Kalede Viktor vardı. Bırak 5 yemeyi, takım berabere kalınca odadan çıkmazdık.)...

Ama bugün yas tutma günü değil. Geçen seneki gibi; ne kadar ayakta kalırsan, hedefe o kadar kolay ulaşırsın. Bu vesileyle, camianın bir bölümünün, kırılmaya ne denli yatkın olduğunu görüyoruz. Hoca gidecekmiş, başkanı istifaya çağıracakmış, Trezeguet arapmış... Tam manasıyla bir salaklık hâli. Kim üstüne alınırsa alsın, tek tek uğraşmayacağım.

David_LuiZ4
23.08.2022, 10:12
Maçın bahis oranlarına baktım...Ev sahibi her iki yarıyı da kazanır bahisinin oranı 5.30..

Gol yemediğimiz takdirde maçın her iki yarısında da rakibe skor üstünlüğü sağlayacağımızı düşünüyorum..Yüklü girilecek bir oran..

acan61
23.08.2022, 10:59
Takım revire dönmüş, yedek kulübesinde oyuncu olmasına şükredin. Peres, baka, hamsik, visca. Bu ne şanssızlık arkadaş ya!

Harun CAN
23.08.2022, 11:07
Hatay maçında 7'de Arsin'den çıktım maçın başlama düdüğüyle ancak içeri girdim. 2 saat sürdü yol.
Yarın akşam çok ciddi bir kilitlenme olacaktır.
Emniyet acaba 19.00-22.00 arası kamyon ve tır gibi araçlar için bir planlama yapar mı?
Bu konuyu düşünen, ilgilenen bir yöneticimiz oluyor mu?
Bilen var mı arkadaşlar?

yorumsuz6117
23.08.2022, 11:08
Takım revire dönmüş, yedek kulübesinde oyuncu olmasına şükredin. Peres, baka, hamsik, visca. Bu ne şanssızlık arkadaş ya!

Bu oyuncular sağlam olsalardı Kopenhag'ı net elerdik..

alpermazz
23.08.2022, 11:16
Şanssızlık mı ? Buradaki tek şanssızlık Visca.. O da olalı 11 gün oldu, adamın yedeği yokken kendisi de gitti yerine biz Fas'dan daha internette bile videosu olmayan bir adam getirdik.. Sağ kanatımız şu anda yok. Kimse bana djanniny, kouassi, ömür falan yazmasın. Kimse orada oynayamıyor. Şuan bu takımın sağ açığı yok ve biz tarihimizin en önemli maçına çıkıyoruz, sonrasında derbi var.

Şanssızlıkmış..

Hamsik geçen sene kaç maç kaçırmış ?

Bakasetas geçen sene kaç maç kaçırmış ?

Bunların olacağı belli.. Ki geçen sene tek kulvarda ilerliyordun.. Bu sene avrupadasın.. Daha dur yeni başladık ya..

Yedek klübesine bak..
HÜSEYİN TÜRKMEN
SERKAN ASAN
KEREM
YUSUF ERDOĞAN
KOUASSİ
DOĞUCAN

Kimse şanssızlık yazmasın. Kalbinizi kırarım.
Yönetim geçen sene ne kadar diğer yönetimlere ders verdiyse bu sene de hepsinin altında sınıfta kalmıştır. Nokta.

Bu oyuncular sağlam olsalardı Kopenhag'ı net elerdik..

tristram
23.08.2022, 11:18
sansizliga bak arkadas .gecen sene de aynisi olmustu.takimin en iyileri bir bir gidiyor.peres,hamsik,baka,visca.hayir 1-2 mac kacirsalar idare edersin ama giden minimim 1-2 ay gelmiyor.hadi bardhi baka'yi aratmaz ama bu macta hamsik ve visca ikilisi olsa gule oynaya turu gecerdik.

bordodeli
23.08.2022, 11:20
Şanssızlık mı ? Buradaki tek şanssızlık Visca.. O da olalı 11 gün oldu, adamın yedeği yokken kendisi de gitti yerine biz Fas'dan daha internette bile videosu olmayan bir adam getirdik.. Sağ kanatımız şu anda yok. Kimse bana djanniny, kouassi, ömür falan yazmasın. Kimse orada oynayamıyor. Şuan bu takımın sağ açığı yok ve biz tarihimizin en önemli maçına çıkıyoruz, sonrasında derbi var.

Şanssızlıkmış..

Hamsik geçen sene kaç maç kaçırmış ?

Bakasetas geçen sene kaç maç kaçırmış ?

Bunların olacağı belli.. Ki geçen sene tek kulvarda ilerliyordun.. Bu sene avrupadasın.. Daha dur yeni başladık ya..

Yedek klübesine bak..
HÜSEYİN TÜRKMEN
SERKAN ASAN
KEREM
YUSUF ERDOĞAN
KOUASSİ
DOĞUCAN

Kimse şanssızlık yazmasın. Kalbinizi kırarım.
Yönetim geçen sene ne kadar diğer yönetimlere ders verdiyse bu sene de hepsinin altında sınıfta kalmıştır. Nokta.

Ben mi hafıza problemi yaşıyorum bilemiyorum ama Abdülkadir’in City radarına takıldığı zaman da en iyi futbolunu oynadığı zaman da mevkisi sağ kanattı.

Hatta benim şahsi fikrimdir bu biz ne zaman Ömür’ü merkeze çekmeye çalıştık o zaman orta sahanın tüm ayarları bozuldu. Çok rahat hücum edip, savunmada sağlam duran takım bir anda rakibe orta sahada ezilip ileri çıkarken topu çıkaramayan bir takıma evrildi. Tabi bunda aynı anda Hamsik’in gidişi de etkili oldu.

bordodeli
23.08.2022, 11:24
——————Uğurcan
Larsen—Bartra—Hugo—Eren
———Hamsik—Dorukhan
Ömür————Enis————Tre
——————Cornelius

Şu kadronun maçı kazanamama ihtimali olduğunu düşünmüyorum. Hamsik risk alınabilecek durumdaysa kesinlikle alınmalı o risk artık. Yoksa yine Siopis-Dorukhan merkezine mecbur kalacağız. Djaniny’i kanada atıp Ömür’ü merkeze çekmek de bir seçenek ama yine de çok verimli olmayacağını düşünüyorum.

alpermazz
23.08.2022, 11:25
Yanlış hatırlıyorsun hocam Ömür serbest roldeydi, arkasında pas istasyonu olan Perreria ve yine serbest pas yapabileceği Yusuf ve arkalarını toplayan onazi ve sosa vardı.
Şu an o kadroyla alakası yok.
Ve ömürün o zaman potansiyeline o parayı verdiler, sağ açık ve ya ortadaki performansına değil. Aynı şu an Ahmetcan gibi.. Ahmetcan ın performansına mı Ajax gibi kulüp 10 mil euro verdi ? Hayır.. Öyle olsa zaten bizde oynardı.. Adamlar biz bunu geliştirebilriz diyor.. Ömürün şu an şut tehdidi yok ? Çalım tehdidi vardı kayboldu..Ara pas biraz biraz.. O da arada.. Orta açma vs. zaten yok.. Sağ açığa niye koyalım..
Ki sağ açığa koyulduğunda o kadar kötü ki herkes isyan ediyordu bu çocuk kanat değil 10 numara diye.. Sanki bana Zidane :D

Ben mi hafıza problemi yaşıyorum bilemiyorum ama Abdülkadir’in City radarına takıldığı zaman da en iyi futbolunu oynadığı zaman da mevkisi sağ kanattı.

Hatta benim şahsi fikrimdir bu biz ne zaman Ömür’ü merkeze çekmeye çalıştık o zaman orta sahanın tüm ayarları bozuldu. Çok rahat hücum edip, savunmada sağlam duran takım bir anda rakibe orta sahada ezilip ileri çıkarken topu çıkaramayan bir takıma evrildi. Tabi bunda aynı anda Hamsik’in gidişi de etkili oldu.

bordodeli
23.08.2022, 11:31
Yanlış hatırlıyorsun hocam Ömür serbest roldeydi, arkasında pas istasyonu olan Perreria ve yine serbest pas yapabileceği Yusuf ve arkalarını toplayan onazi ve sosa vardı.
Şu an o kadroyla alakası yok.
Ve ömürün o zaman potansiyeline o parayı verdiler, sağ açık ve ya ortadaki performansına değil. Aynı şu an Ahmetcan gibi.. Ahmetcan ın performansına mı Ajax gibi kulüp 10 mil euro verdi ? Hayır.. Öyle olsa zaten bizde oynardı.. Adamlar biz bunu geliştirebilriz diyor.. Ömürün şu an şut tehdidi yok ? Çalım tehdidi vardı kayboldu..Ara pas biraz biraz.. O da arada.. Orta açma vs. zaten yok.. Sağ açığa niye koyalım..
Ki sağ açığa koyulduğunda o kadar kötü ki herkes isyan ediyordu bu çocuk kanat değil 10 numara diye.. Sanki bana Zidane :D

Ben katılmıyorum hocam. Ömür’ün ilk sakatlığı öncesine kadar hafızamda kalan tüm aksiyonları kanat üzerinden gelişen aksiyonlar. Mesela Trezeguet’i merkeze koyup 5-6 kişinin arasına sokarak çalım atmasını beklemek ne kadar mantıklı? Hem Ömür kanatta o zaman da çok çalım atan bir oyuncu değildi. Daha çok dediğiniz gibi beki ve yanındaki orta sahayı yanına çekerek ufak paslaşmalarla rakibin dengesini bozuyordu.

Mesela tüm takım taraftarlarının hayran kaldığı Emre Mor’un şu an yaptığı her şeyi yapabiliyordu çocuk. Sadece o kadar hızlı değildi. Ben Abdullah Hoca’nın Ömür’ü yanlış kullandığını düşünüyorum açıkçası.

David_LuiZ4
23.08.2022, 11:33

Ömür merkez oyuncusu ama ilk olarak kendisini sağ açıkta deneyen Ersun'dur...Ersun'un zaten Trabzonspor'daki tek artısı Ömür'ü sağ açığa atmasıydı..Ömür'ün kısa mesafedeki hızını ve adam eksiltme özelliğini baz alarak kanatta daha fazla geniş ve boş alan bulacağını öngörerek o hamleyi yaptı Ersun..Tabi bu arada Sosa'nın da takıma dönüp Ömür'le saha içinde diyalog halinde olması Pereira'nın arkadan bindirmeleri ve bu üçlünün sağ kanada top geldiğinde minik üçgenler kurarak rakip takımların savunmalarının sol tarafını felç etmelerine aşinaydık...

Sosa ve Pereira gittikten sonra Ömür'den bir şey beklenemezdi..Ek olarak Ömür yaşadığı sakatlıklardan mı kaynaklı mental problemlerden mi bilemiyorum artık eskisi gibi kalabalık rakip oyuncuların arasına girip çıkamıyor temkinli davranıyor ve ürkek bir güvercin gibi..Kısa mesafedeki o hızını da kaybetti..Kopenhag maçında merkez ikiliden biri olursa bizim adımıza facia olur..Kanatta oynarsa idare eder ama merkez ikili de asla..Ya da Bardhi'nin yerine 10 numara da oynatacaksın Ömür'ü..Ben olsam hamle oyuncusu yaparım 11'e sokmam..

bordodeli
23.08.2022, 11:38
Ömür merkez oyuncusu ama ilk olarak kendisini sağ açıkta deneyen Ersun'dur...Ersun'un zaten Trabzonspor'daki tek artısı Ömür'ü sağ açığa atmasıydı..Ömür'ün kısa mesafedeki hızını ve adam eksiltme özelliğini baz alarak kanatta daha fazla geniş ve boş alan bulacağını öngörerek o hamleyi yaptı Ersun..Tabi bu arada Sosa'nın da takıma dönüp Ömür'le saha içinde diyalog halinde olması Pereira'nın arkadan bindirmeleri ve bu üçlünün sağ kanada top geldiğinde minik üçgenler kurarak rakip takımların savunmalarının sol tarafını felç etmelerine aşinaydık...

Sosa ve Pereira gittikten sonra Ömür'den bir şey beklenemezdi..Ek olarak Ömür yaşadığı sakatlıklardan mı kaynaklı mental problemlerden mi bilemiyorum artık eskisi gibi kalabalık rakip oyuncuların arasına girip çıkamıyor temkinli davranıyor ve ürkek bir güvercin gibi..Kısa mesafedeki o hızını da kaybetti..Kopenhag maçında merkez ikiliden biri olursa bizim adımıza facia olur..Kanatta oynarsa idare eder ama merkez ikili de asla..Ya da Bardhi'nin yerine 10 numara da oynatacaksın Ömür'ü..Ben olsam hamle oyuncusu yaparım 11'e sokmam..

Ömür’ün merkezde çok iyi göründüğü anlar her zaman geride olduğumuz, rakibin savunmaya çekildiği zamanlardı. Topu alıp boş alanı çok hızlı katedip hücuma çıkma hızımızı artırıyor. Onun haricinde ben Ömür’ün merkez üçlüde verimli olduğunu düşünmüyorum. Hazır Larsen gibi kazma olmayan bek, Bardhi gibi hareketli ve tekniği iyi bir oyuncu yakalamışken bence Ömür en iyi zamanlarını geçirdiği yere geçmeli. Djaniny’den daha faydalı olacağını da düşünüyorum açıkçası. Djaniny topu direk kaleye sürmeye çalıştığı için Larsen’i de hiç oyuna sokamıyoruz.

Manava61
23.08.2022, 11:44
Baka’nın 3 hafta olmadığını bir tek skorer yazmış, kesin bilgi mi?

batugol
23.08.2022, 11:46
Her şerde bir hayır vardır
Bekleyip görelim
Umutsuzluğa kapılmak yok

AYYILDIZ
23.08.2022, 11:49
Yarın Bartra ve Bardy’nin ilk 11 de olması önemli. Bardy’nin Bakasetastan daha faydalı olacağını düşünüyorum. Djaniny ve Kouassi hamle futbolcularımız olacak. Hamsikte oynama ihtimali varsa en kötü yedek olarak kadroya alınmalı.

batugol
Ugurcan
Larsen bartra denswill eren
Ömür dorukhan siopis bardhi trezequet
Cornelius

David_LuiZ4
Ömür’ün merkezde çok iyi göründüğü anlar her zaman geride olduğumuz, rakibin savunmaya çekildiği zamanlardı. Topu alıp boş alanı çok hızlı katedip hücuma çıkma hızımızı artırıyor. Onun haricinde ben Ömür’ün merkez üçlüde verimli olduğunu düşünmüyorum. Hazır Larsen gibi kazma olmayan bek, Bardhi gibi hareketli ve tekniği iyi bir oyuncu yakalamışken bence Ömür en iyi zamanlarını geçirdiği yere geçmeli. Djaniny’den daha faydalı olacağını da düşünüyorum açıkçası. Djaniny topu direk kaleye sürmeye çalıştığı için Larsen’i de hiç oyuna sokamıyoruz.

Ömür'ün hangi mevkide oynaması daha doğru bu tartışılır..Benim Ömür'den beklediğim şey skora olan katkısı..Mesela Kopenhag maçında ceza sahasının içine girdi gelen ortaya kafa vurdu boş pozisyonda top dışarı gitti..İşte Ömür'den beklediğim şey bu topu verdikten sonra rakip oyuncunun yanında ve arkasında durduğu zaman ben sinirleniyorum..Ver topu gir ceza sahasına sağdan gir soldan gir göbekten gir ama gir bir şekilde gir ve skor kaydet ya da asist yap..Winnerlığını konuştur yani..Şut stilini değiştir..Ayağında kum torbası varmış gibi topa vurma..Golü kokla..Golü kokla derken bakınız 2011'de Xavi'nin 5-0 biten Barca-Real maçındaki ilk golünü bi seyredin 50 metreden gelip fizikli Real stoperlerinin arasına dalıp ceza sahası içinde Casillas'ı avladığı pozisyonu bi görün..Ben o cesareti o girişkenliği o bitiriciliği bekliyorum Ömür'den ama nafile..

Larking
23.08.2022, 12:06
Hamsik'in oynayabileceğini düşünmüyorum,geçen yılda bu maç oynayabilir denildikten 1 ay sonra ancak oynayabildi.

Kadro belli, sakatlıklardan sonra pek alternatif yok.

Sağ stoper Bartra,önde Siopis-Dorukhan, önlerinde Bardi, sağda Ömür.Gerisi belli zaten.

bordodeli
23.08.2022, 12:18
Ömür'ün hangi mevkide oynaması daha doğru bu tartışılır..Benim Ömür'den beklediğim şey skora olan katkısı..Mesela Kopenhag maçında ceza sahasının içine girdi gelen ortaya kafa vurdu boş pozisyonda top dışarı gitti..İşte Ömür'den beklediğim şey bu topu verdikten sonra rakip oyuncunun yanında ve arkasında durduğu zaman ben sinirleniyorum..Ver topu gir ceza sahasına sağdan gir soldan gir göbekten gir ama gir bir şekilde gir ve skor kaydet ya da asist yap..Winnerlığını konuştur yani..Şut stilini değiştir..Ayağında kum torbası varmış gibi topa vurma..Golü kokla..Golü kokla derken bakınız 2011'de Xavi'nin 5-0 biten Barca-Real maçındaki ilk golünü bi seyredin 50 metreden gelip fizikli Real stoperlerinin arasına dalıp ceza sahası içinde Casillas'ı avladığı pozisyonu bi görün..Ben o cesareti o girişkenliği o bitiriciliği bekliyorum Ömür'den ama nafile..

İstatistiği iyi kötü yapıyor açıkçası ama ben Ömür’ün o ilk dönemindeki oyuna katkısını arıyorum açıkçası. Takımı hareketlendirip ileri çıkışlarını, ileride topa basıp takımı öne çekişlerini, top ayağındayken bir anda ters koşularla 2-3 kişiyi boşa çıkarmalarını, küçük verkaçlarla rakibi bozmalarını falan. Şu an skordan daha çok ihtiyacımız var sanki.

Şu toplu hücumu hoca mı istemiyor açıkçası bilemiyorum ama ben çok uzun zamandır bizim takımda rakibi bozan ikili üçlü koşular göremedim hiç. Doğru yapabildiğinde en çok skor getiren aksiyon oysa ki.

Larking
23.08.2022, 12:28
Hamsik,Visca ve Bakasetas'ın yokluğu sahada tecrübe ve sakinlik açısından bizi çok etkileyecek.

Hamsik'in kariyeri belli Visca ve Bakasetas'ta özellikle milli takımlarda çok fazla uluslararası maça çıkmış,böyle maçların havasını bilen oyuncular.Paniğe kapılmazlar,sakin kalırlar,ne oynayacaklarını bilirler.

En çok bunu arayacağız,maç bir yerde rus ruletine dönecek gibi bir his var içimde.

ozzy!
23.08.2022, 12:31
bu negatif hava nedir? Umarım tribünde inanmayanlar olmaz!

Onur Akyüz
23.08.2022, 12:35
————————-Siopis——————————
————Bardhi——————Doruk—————-
—Dj—-—————————————Trezege—-
—————————-Corne—————————-

Kesinlikle çok sorunlu bir kadro olacak yarın. Böyle bir şey çıkarırsa hoca belki ömür-dj değişir ama siopis-bardhi-ömür gibi çok kısa üç adamı sahaya sürmek ilk maçta duran toptan gol yiyen bir takım için büyük risk. Bu anlamda Dj kesin sahada olur.

Vişça-Hamşik-Baka gibi üç azı dişinin olmaması belki de en kötü senaryo olabilirdi o da başımıza geldi. İşimiz çok çok zor.

Doğukan Uçan
23.08.2022, 12:38
kopenhag birazdan iniyor.

Larking
23.08.2022, 12:40

Kesinlikle çok sorunlu bir kadro olacak yarın. Böyle bir şey çıkarırsa hoca belki ömür-dj değişir ama siopis-bardhi-ömür gibi çok kısa üç adamı sahaya sürmek ilk maçta duran toptan gol yiyen bir takım için büyük risk. Bu anlamda Dj kesin sahada olur.

Vişça-Hamşik-Baka gibi üç azı dişinin olmaması belki de en kötü senaryo olabilirdi o da başımıza geldi. İşimiz çok çok zor.

Antalya maçında Avcı sağda Djaninny'i görmek istedi ama pek iyi şeyler görmediğini düşünüyorum.

Aklı burada değil gibi,transfer sürecinde takılmış ama böyle bir maçın havası başka olur belki de büyük bir performans koyar.

Boy kısalığına katılıyorum,kaleciler ya da stoperler uzun oynadığında da bu sorun olacak orta sahada topları çıkıp alacaklar.

Halil Alemdar
23.08.2022, 12:42
bu negatif hava nedir? Umarım tribünde inanmayanlar olmaz!

Çok eksiğimiz var. Ben de umutsuzum valla. Orta sahamız sorunlu duruyor. En azından Hamsik-Dorukhan-Bardhi olsaydı iyi olurdu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

A. Aydın
23.08.2022, 12:43
Kopenhag topu bize bırakıp baskı yapıyor. Kontratak oyununu iyi oynuyorlar.
Defanstan çıkarken yapılacak top kayıpları bizim için sorun olur.
Orta sahamız hep pas hatası yapmamalı hem de geri koşabilmeli.

Siopis-Bardhi-Ömür bekliyorum.

kaçarava
23.08.2022, 12:45

İki sakatlık onu çok geriye götürdü. Eskiden sağ kanatta topu çok iyi saklayan, pas alışverişi yapabilen biriydi. Nwakaeme ile ikisi topu çok iyi saklıyordu. Sakatlıklardan sonra gs maçında açıkça ortaya çıktığı gibi eski numaraları yapamadı. Orada top kaptırdı diye değil eskisi gibi olamayacağım diye ağladı bence. Şimdi yine kendini sağa attığı zaman karşısında sağlam duran biri olunca saçma hareketlerle geriye dönüyor. Gidemiyor yine.

Merkezde oynarken rakip orta sahada kalabalık durduğunda yine ürkek. Ya çabukluk+tekniği yetmiyor ya da orada bu tip oynayan (Emre B. gibi) oyunculara genelde sert daldıklarından korkuyor; topla dönmüyor veya basıp gitmiyor. Biraz boşluk bulduğunda top taşıyarak takımı rahatlatıyor. Merkezde çok iyi top saklayıp çok net bir pas istasyonu olamıyor mesela. Normal şartlar altında sakatlıklar olmasa ve merkeze geçse ben bunu beklerdim. Ne olursa olsun kalabalıkta Bakasetas'tan daha yararlı, örnek son Antalya maçı.

Öne doğru pres yaparken takımın en iyisi olması(rakibi net rahatsız ediyor), ceza sahasına topsuz yaptığı koşuları edindiği artı yönleri.

Takım geriye yaslanınca Bakasetas ile Ömür savunma açısından zaaf tabii. Orayı klasik bir 8 numara gibi dolduramazlar.

Larking
23.08.2022, 12:46
Umutsuzluktan ziyade sakatlıkların üzerine bir de Antalya maçının skoru moralleri bozdu.

Umarım takımda hava farklıdır,futbolcuların bireysel kariyeri için de bu maç çok değerli.

Süper Kupa maçı dahil sezonun en iyi futbolunu bekliyorum.

AyhanPe
23.08.2022, 12:48

Ya Bardhi ve Bartra yetistirelemeseydi..En azindan kadro kurulabiliyor. Bunada sükretmek lazim..Hamle sansi cok kisitli haliyle ama Y. Erdogan bile girse hayatinin oyununu oynamali..

Sirf Hamsik derken pes pese Visca ve Bakasetas in sakatliklari cok üzücü oldu..

lazminator61
23.08.2022, 12:50
Kopenhagen ve Antalya macinda gördüm. Topu kaybetik, adamlar hizli kontraya cikiyor, bizimkiler tank gibi agir kosiyorlar. Eger kondisyonun yoksa, adama foul yap. Cek, tut, sariyi gör, ama ataga durdur!!!

AyhanPe
23.08.2022, 12:51
Umutsuzluktan ziyade sakatlıkların üzerine bir de Antalya maçının skoru moralleri bozdu.

Umarım takımda hava farklıdır,futbolcuların bireysel kariyeri için de bu maç çok değerli.

Süper Kupa maçı dahil sezonun en iyi futbolunu bekliyorum.

Direkten dönen , kova kalecilerinin panterlesip 90 dan cikardigi toplar görmeyelim mümkünse..Bu sekilde sansiz bir sekilde elenmeyelim oda yeter..Bende son derece üst düzey bir mücadele bekliyorum..Umarim sonuca gitmeyi basaririz

gurur6134
23.08.2022, 12:53
Sehirde sanki hic mac havasi yok ölü topragi serpilmis gibi milletin uzerine findik ayaginin yorgunlugumudur nedir anlamadim milletde bir karamsarlik umutsuzluk bosvermislik seziyorum cok tehlikeli bir durum bu, yarin bu sezonun degil tarihimizin en onemli maclarindan birine cikacakken ustelik

Mustafa Çakar
23.08.2022, 12:56
Aşağıdaki gibi çıkmalıyız,Kontradan gol yemezsek biz bu turu geçeriz.
Kopenhag’a her yürlü gol atarız.

——————Uğurcan——————
larsen— Bartra — Vitor — Eren
——— Dorukhan —- Siopis ——

Abdülkadir —- Enis —- Trezeguet

—————— Cornelius —————

ilelebeTS
23.08.2022, 12:58
Oleyy oley oley oley şampiyonnn Trabzonnn :D

:sevinç:

Gökhan Balcı
23.08.2022, 13:01
Yine topa sahip olmaya çalışacaksak siopis'in kadroya yazılmaması lazım. Haftalardır kaybettiğimiz bütün puanlar orta sahadan topu düzgün çıkaramamak yüzünden oluyor. Siopis ancak oyuna sonradan girerek bu takıma doğru katkıyı verebilir. Devamlı bunu deneyip devamlı aynı şeyi yaşıyoruz. Açıkçası bundansa bartrayı ön liberoya dorukhanı stopere çekmeyi mantıklı bulurum. Olmayacak olan olmuyor çünkü. Topun ayağına yakışmadığı kimse ana planda olmamalı. Mevcut oyuncular içerisinde normal bir kadro kuracaksak bu ancak ömür dorukhan bardhi ile falan olur. Dorukhan siopis yapsak bile takım yine geriden oyun kurmaya çalıştığından doğru düzgün kapanıp kontra da oynayamıyoruz zaten.

AyhanPe
23.08.2022, 13:01
Aşağıdaki gibi çıkmalıyız,Kontradan gol yemezsek biz bu turu geçeriz.
Kopenhag’a her yürlü gol atarız.

——————Uğurcan——————
larsen— Bartra — Vitor — Eren
——— Dorukhan —- Siopis ——

Abdülkadir —- Enis —- Trezeguet

—————— Cornelius —————

Su kadroda 5 tane yeni transfer bulunuyor. Defans neredeyse yeni transferlerden olusuyor ve onca sakatliklara ragmen tur umudumuzu koruyoruz..Bu cok ciddi bir transfer basarisi degildir de nedir?

ilelebeTS
23.08.2022, 13:07
Tam kadro olsaydık ligde 3'te 3, Kopenhag deplasmanında da en kötü beraberlik yapmıştık. Sakatlıklar çok can sıkmaya başladı. Ama sistem takımı olmak için bunları da aşmak gerekir. Geçen sezon da olmuştu bu tip sakatlıklar ve zor kadro kurduğumuz maçlar, ama onları bir şekilde geçmiştik. Şimdi doğru bir oyun stratejisiyle bu turu da geçip ş.ligine kalacağız, hocaya ve takıma güvenim tam. En azından bunun için her şeyi yapacağımızdan eminim.

Yağızhan Sağnak
23.08.2022, 13:21
Trezeguet'e gevşeğini hak edene kadar ilk 11'e yazmak Trabzonspor'a ihanettir. Enis normalde ters ayaklı kanat pozisyonunda defalarca oynadı. Trezeguet'nin kaç maçtır yaptığı gevşekliği Trabzonlu birisi yapsaydı PAF takıma göndermişlerdi.

Abdullah Avcı'nın bu noktada Visca'ya da defalarca sabrının olduğunu geçen sezon gördük. Visca'nın çok kötü maçları oldu ve 90 dakika sahada kaldı. Ki bu çok iyi başlayıp formu düşüşe geçtiği zamanlarda. Visca konusunda belki hocayı eleştiremem ama Trezeguet konusunda aynı fikirde değilim. Bu noktada hocanın sabit fikirli olması ve kendi kararlarının eleştirilmesine müsaade etmemesi de çok itici. Oyuncu kararlarını soran her kim olursa olsun (muhabirler dahil) ters şekilde bir surat ve cevap alıyoruz. 2 maçtır SOS veren kadro tercihlerini eleştirmeyeceğiz de ne yapacağız Sayın Hunter!

Not: Antreman verilerini bilemem. Belki Trezeguet antremanda harikalar yaratıyor ve kafa olarak gerçekten maça hazır. O zaman tabi ki.

Ama zahiri olarak gördüklerimizden yola çıkarak ben kadroyu şu şekilde oluştururdum. Trezeguet konusunda çok netim. Tıpkı Kouassi gibi nerede olduklarının kendilerine hatırlatılması gerekiyor.

Uğurcan
Larsen Bartra Hugo Eren
Dorukhan Siopis
Abdülkadir Djaniny Bardhi
Cornelius

kayl
23.08.2022, 13:29
Trezeguet'e gevşeğini hak edene kadar ilk 11'e yazmak Trabzonspor'a ihanettir. Enis normalde ters ayaklı kanat pozisyonunda defalarca oynadı. Trezeguet'nin kaç maçtır yaptığı gevşekliği Trabzonlu birisi yapsaydı PAF takıma göndermişlerdi.

Abdullah Avcı'nın bu noktada Visca'ya da defalarca sabrının olduğunu geçen sezon gördük. Visca'nın çok kötü maçları oldu ve 90 dakika sahada kaldı. Ki bu çok iyi başlayıp formu düşüşe geçtiği zamanlarda. Visca konusunda belki hocayı eleştiremem ama Trezeguet konusunda aynı fikirde değilim. Bu noktada hocanın sabit fikirli olması ve kendi kararlarının eleştirilmesine müsaade etmemesi de çok itici. Oyuncu kararlarını soran her kim olursa olsun (muhabirler dahil) ters şekilde bir surat ve cevap alıyoruz. 2 maçtır SOS veren kadro tercihlerini eleştirmeyeceğiz de ne yapacağız Sayın Hunter!

Not: Antreman verilerini bilemem. Belki Trezeguet antremanda harikalar yaratıyor ve kafa olarak gerçekten maça hazır. O zaman tabi ki.

Ama zahiri olarak gördüklerimizden yola çıkarak ben kadroyu şu şekilde oluştururdum. Trezeguet konusunda çok netim. Tıpkı Kouassi gibi nerede olduklarının kendilerine hatırlatılması gerekiyor.

Uğurcan
Larsen Bartra Hugo Eren
Dorukhan Siopis
Abdülkadir Djaniny Bardhi
Cornelius

Trezege yi kesicegini sanmam... bardhi abdus kanatlarıyla sadece bekleri devreye sokabiliruz.. ugurcan lar sen hugo bartra eren.. dorukhan siopis bardhi trezege cornelius djanini... topu rakibe verip on alan presiyle eksik yakalamaya calisicaz ben onların bu preston çıkabileceğini düşünmüyorum... bardhi djanini cirnelius ve trezege ile en az 3 atarız sonra skor avantajından sonra cornelius abdus değişikliği.. tre kouassi değişikliği son dakikalarda bardhi digucanla skoru korumaya çalışırız tür bizim olucak

ilelebeTS
23.08.2022, 13:40
Hocanın kanatlar konusunda radikal değişikliğe gitmeyeceğini hepimiz biliyoruz. Kanatlar Trezeguet-Djaniny olacaktır. Rakibin hava toplarında etkili olduğunu düşünürsek sahadaki kısa boylu oyuncu sayısı da belirli rakamı geçmez.

Dün de dediğim gibi 2 plan ihtimali var;
1. Orta saha Dorukhan-Bardhi-Ömür yapıp geriden Bartra'nın da desteğiyle klasik oyununa devam et, paslı vs. Bu oyunda Bakasetas'ın yokluğu bir avantaja dönüşebilir, çünkü ağır hareket ediyor, ama genel anlamda eksikliğini hissederiz.
2. Orta saha Dorukhan-Siopis yap pasla falan uğraşma Konya maçı taktiği gibi, at topu Cornelius-Djaniny ikilisine, orada baskı kur ve devam et.
3. bir seçenek olarak ezber bozarak ön tarafı Djaniny-Corne yap, arkada Sio-Dorukhan, kanatta Ömür. Ve yine topla uğraşma, ilerdeki ikiliye direkt oyna oraları karıştırsınlar. Bu son ihtimal ve skor lazım olduğunda hoca yine Siopis yerine Bardhi atıp bu taktiği kullanabilir.

Bu tercihi hoca yapacak artık. Önemli olan turu geçmek, bir taktiği seçip sonuç almak teknik ekibin işi.

yavuzgules61
23.08.2022, 13:41
https://www.youtube.com/watch?v=XmiUedGr-jU&ab_channel=Futbolkolik

14.51 sonrası Trabzonspor - Kopenhag ( B 1903 )

cakalkerem
23.08.2022, 13:47
yarına bence Hamsik oynayacak....

Burak Bıyıklı
23.08.2022, 13:50
Bardhi frikikten yazar.

Larking
23.08.2022, 13:52

Yaklaşık 1 aydır antrenman yapmıyor.

Mümkün değil.

6Şafak Aydın1
23.08.2022, 13:56
https://forum.bordomavi.net/showthread.php/12311-Hay%C4%B1rl%C4%B1-Cumalar-BMN?p=1921697915&viewfull=1#post1921697915

Enes Başkaya60
23.08.2022, 13:57
Hamsik hocaya oynamak istediğini iletmiş riske değer mi bence bu maç için değer.

egemenbeder
23.08.2022, 14:00
Kophenag maçına ailemle birlikte 4 tane biletimiz var fakat BU hafta Trabzona gidemiyorum.
Batı üst C blok 4 bilet. Devredeceğim BİRE BİR gişe fiyatına isteyen özelden ulaşabilir.

Saygılar.

ilelebeTS
23.08.2022, 14:15
Hamsik sağlık açısından oynayacak durumda olsa bile fizik açısından maksimum 15-20 dakika oynayabilir.

MetehanS
23.08.2022, 14:20
nuri şahin, kkopenhag maçını izledi ve bize aynı tarifeyi uyguladı. bizimle geçiş oyunu oynadılar ve her iki takım da kazandı. attığımız goller ise takım oyununun değil, bireysel yeteneklerin ürünü.

mevcut oyun kurgumuz ile bize karşı geçiş oyunu oynayan ve hızlı 1-2 oyuncusu olan her takım bize gol atabilir.

kadromuzda ve oyuncu kalitemizde sorun yok, maalesef enerjimiz ve taktiğimiz sorun.

fadigaTS
23.08.2022, 14:26
Takımımız ağır çekimde oynuyor.Çok çabuk yoruluyor.İleri uç elemanlarının hepsi umut buluta dönüştü.Bunların hepsinin değişmesi gerekiyor.O zaman tur gelir.

Mehmet Fatih Yavuz
23.08.2022, 14:29
Her ne kadar kadro eksik olsa da, mevcut durumda sistem dönüşümü sebepli sıkıntılarımız, hem de çok ciddi sıkıntılarımız olsa da ben hem Kopenhag hem de Galatasaray maçlarını geçeceğimizi düşünüyorum.

Bunun tek sebebi Abdullah hocanın hatalardan ders çıkarma kabiliyeti.
Aynı hataları tekrar edeceğimizi sanmıyorum.

hyasin61
Hamsik oynamak istiyorsa oynatirim o riski alirim her turlu bu macta.

Timur Mikhail
Oynadığımız oyun ve taktik aynı şekilde devam edecekse bu maçta soğuk terler dikeceğiz, Antalya maçında aslında 2. Yarı kurgulanan oyun iyi idi fakat bireysel hatalar bizi bitirdi. Hoca ne yaparsa yapsin ama trezege denen elemanı oynatmasın hiç bir işe yaradigi yok.

Yine orta sahayı kilitlerlerse işimiz zor olacak bizim sorunumuz orta saha.

hyasin61
23.08.2022, 14:32
Ilk yaridan golu bulup sonrasinda Kopenhag'i dagitacagimiz bir mac bekliyorum.

Bu macin havasi baska. Antalyaspor maglubiyeti hem takima hem hocaya pozitif yansiyacaktir. Buna ek olarak daha iyi kenetlenmis seyirci faktoru bu coskuya eklenecektir.

MacqAli
23.08.2022, 14:34
Uğurcan

Bartra hugo denswill

Dorukhan
Larsen (eren) trezegeut

Abdülkadir bardhi

Djanini

En kötü Abdülkadir bardhi kesin faul alır. Duran toptanda elbet goller gelir.

MI 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ozan Yılmaz
23.08.2022, 14:37
https://pbs.twimg.com/media/Fa124oXXwAAeGNR?format=jpg

Terzioğlu
23.08.2022, 14:43
Umarim orta sahada Dorukhan Siopis başlayıp ilk yarıyı çöpe atmayiz. Kopenhag savunmaya gömülecektr zaten bize orta sahada top yapacak adam lazim. Bakasetasin olmamasi kötü oldu. Benim kadrom:

--------------Uğurcan
Larsen-Bartra-Hugo-Eren
-----------Dorukhan
--------Ömür--Bardhi
Djaniny-Cornelius-Trezeguet

Harun CAN
23.08.2022, 14:50

Hepsine katılıyorum ama Kuzey Kale Arkası önce kendi içinde birlik olsun. İnadına birbirinin zıttı tezahürat yapıp kendi seslerini kendileri bastırıyorlar.

hyasin61
23.08.2022, 14:51
Umarim orta sahada Dorukhan Siopis başlayıp ilk yarıyı çöpe atmayiz. Kopenhag savunmaya gömülecektr zaten bize orta sahada top yapacak adam lazim. Bakasetasin olmamasi kötü oldu. Benim kadrom:

--------------Uğurcan
Larsen-Bartra-Hugo-Eren
-----------Dorukhan
--------Ömür--Bardhi

Bu kadro is yapar, zaten ilk yarida skoru almak istiyorsa bu sekil.birsey denemesi lazim hocanin.

David_LuiZ4
23.08.2022, 14:54
nuri şahin, kkopenhag maçını izledi ve bize aynı tarifeyi uyguladı. bizimle geçiş oyunu oynadılar ve her iki takım da kazandı. attığımız goller ise takım oyununun değil, bireysel yeteneklerin ürünü.

mevcut oyun kurgumuz ile bize karşı geçiş oyunu oynayan ve hızlı 1-2 oyuncusu olan her takım bize gol atabilir.

kadromuzda ve oyuncu kalitemizde sorun yok, maalesef enerjimiz ve taktiğimiz sorun.

Yazdıkların doğru da geçiş oyunu oynayan 1 2 de sprinter oyuncusu olan takımlara önlem almak ve kontra yeme tehlikesine çözüm bulmak zor bir şey değil..

Detaylar çok önemli futbolda detayları çok iyi oynayacaksın..

O detaylardan biri mesela basketbol tabiriyle Yugoslav faulü..Faulü nerede ne zaman nasıl yaptığın çok önemli..Ben çıkacak olan 11'den ziyade detaylara bakacağım..Kopenhag Akyazı'da da geçiş oyunu oynayacak..Oyunun kontrolü topa sahip olma oranı ilk maçtaki gibi bizim elimizde olacak..Topu biz çevireceğiz..Daha fazla enerji harcayacak olan biziz..O halde uzaması bile mümkün olabilecek bir maçta enerjimizi ekonomik kullanmak için geçiş oyununa yakalanmamak için geriye haddinden fazla koşmamak için 3 ve 2. bölgede yani hücumda ve merkezde topu kaptırır kaptırmaz ince fauller yapmamız lazım..Kartlık faul değil bakın ince faul diyorum baldırla omuzla yapılan fauller..Guardiola mesela topu geri kazanma süresine kafayı takmış bir adam ama bir röportajında diyor ki topu yeterli sürede (5 6 saniyede) geri kazanamazsak faulle oyunu durdurmalıyız..Oyunu durdurman gereken yer rakibin ceza sahası ve çevresindeki alanlar olmalı..Tutup da savunmada top kaptırır rakibin hızlı sprinter hücum elemanlarıyla bizim stoperleri birebir karşı karşıya bırakırsan tabiki yapacağın faul kartlık hareket olur..Sahanın daha ilerisindeki bölgelerde rakibin anı çıkışlarını kesmek için hakemin müsamaha göstereceği fauller yapacaksın..Geçiş oyunu oynayan takımların birinci panzehiri bu..

İkinci nokta topu dolaştırıyorsun çeviriyorsun rakip sahasına gömülüyor zorluyorsun rakibi kendi ceza sahasına hapsediyorsun...Bu dakikalarda muhakkak rakibin pas arası yapacağı topu kapacağı anlar olacak ve kaptığı topları gelişigüzel uzaklaştıracak..İşte rakip ceza sahasından bizim sahaya doğru şişirilen toplarda bizim oyuncular rakibin sırtı dönük hücum elemanlarının arkasında konum almamalı..Kopenhag ve Antalya maçlarındaki en büyük sıkıntı buydu..Rakip zaten 7 8 oyuncuyla savunmada oradan dönen topla ilerdeki 1 2 oyuncusunun önünde pozisyon alsa bizim oyuncular topu kapıp yeniden atak tazeleyecekler geçiş oyununa müsade etmeyecekler..Antalya maçında Wright'ı topla çok buluşturduk ve o buluşturulan toplar Antalyalı savunmacıların bilinçli paslarından kaynaklanmadı tamamen şişirme savuşturma paslarıydı..

Bu iki detayı oynayamadığımız için o maçları kaybettik..

Topa ve oyuna hakim olduğumuz halde gol kısırlığı neden çektik sorusu da akıllara gelebilir..Sebebi çok basit Cornelius'a çok uzak oynuyor merkez ve kanat adamlarımız..Verkaç yok ikiye bir yok hiçbir şey yok..Final pasları ve final ortalarının kalitesi düşük..Görerek pas atılmıyor görerek pas atan da ayağını kullanamıyor..O anlamda Bardhi takıma kalite katacak ve şu maçta 11'de olması sevindirici..

HOPA'LI TS'Lİ
23.08.2022, 15:00
Uğurcan
Larsen-Bartra-Hugo-Eren
Dorukhan
Djaniny-Siopis- Barthi-Trezege
Cornelius

HOPA'LI TS'Lİ
23.08.2022, 15:01
Hepsine katılıyorum ama Kuzey Kale Arkası önce kendi içinde birlik olsun. İnadına birbirinin zıttı tezahürat yapıp kendi seslerini kendileri bastırıyorlar.

Bu maçı hep birlikte alacağız uşaklar
Özellikle top rakipteyken ve VAR şüphesi kokan her pozisyonda hakemlerin kulaklarını sağır etmeli, akıllarını almalıyız.
İçimden 3-1 ya da 4-1 geçiyor.

Trabzonspor'umuz kimleri devirmedi ki

Liverpool
İnter
Barcelona
Aston Villa

yavuzgules61
23.08.2022, 15:04

Bizim taraftarda olmayan bir şey. 1 gol yiyelim tezahürat belli. Kendi futbolcumuzu ıslıklama hariç , ( ıslık,ıslık - bordo- mavi )

HOPA'LI TS'Lİ
23.08.2022, 15:06
Bizim taraftarda olmayan bir şey. 1 gol yiyelim tezahürat belli. Kendi futbolcumuzu ıslıklama hariç , ( ıslık,ıslık - bordo- mavi )

İlk golü biz yersek ki hiç düşünmek istemiyorum tribünler demoralize olur ancak maçın 95 dakika hatta 125 dakika hatta penaltılarla dolu olduğunu unutmadan desteğe devam etmeliyiz.

ilelebeTS
23.08.2022, 15:22
Rakip santraforsuz 1.67'lik adamla oynuyor. Bu takıma önde basarsan topu ileri şişirecek ve o topları da biz toplayacağız. Bu gözden kaçırılmaması gereken bir ayrıntı. Bana göre 1-0 yapana kadar bunu kullanmalıyız. 1-0 sonrası top dolaştırıp rakibi yorabiliriz deplasmandaki gibi. Nitekim orada maçı zor tamamlamışlardı. 1 duran top golü de araya sıkıştırıp 2-0 yapınca rakip mecbur üstümüze gelecek zaten.

Manava61
23.08.2022, 15:26
İlk golü biz yersek ki hiç düşünmek istemiyorum tribünler demoralize olur ancak maçın 95 dakika hatta 125 dakika hatta penaltılarla dolu olduğunu unutmadan desteğe devam etmeliyiz.
Hocam bu maç ne olursa olsun penaltılara gitmemeli. Hem turu geçmek açısından hem de taraftarların sağlığı açısından.

David_LuiZ4
23.08.2022, 15:28
Kopenhag öyle İtalyan takımları gibi savunma disiplini fevkalade iyi bir takım değil yani savunmaları delinemeyecek bir takım değil...Cornelius top indiriyor etrafında bizden kimse yok..Bu olmaz..Cornelius duvar oluyor adamla verkaça girecek 1 tane adamımız yok ikiye bir yapacak adamımız da yok ilk maça göre konuşuyorum tabi..Bu maçta hücum organizasyonlarımız final paslarımız final ortalarımız kaliteli olmalı o kalite bizde var..

HOPA'LI TS'Lİ
23.08.2022, 15:36
Hocam bu maç ne olursa olsun penaltılara gitmemeli. Hem turu geçmek açısından hem de taraftarların sağlığı açısından.

Elbette ben de penaltılara kalmadan 90+5 içinde turu geçelim diyorum.

mekatronik
23.08.2022, 15:39
Kopenhagen ve Antalya macinda gördüm. Topu kaybetik, adamlar hizli kontraya cikiyor, bizimkiler tank gibi agir kosiyorlar. Eger kondisyonun yoksa, adama foul yap. Cek, tut, sariyi gör, ama ataga durdur!!!
Ağır kaldığımız konusuna katılmıyorum, ilk golde 5-5, penaltı pozisyonunda 4-4, 3. golde 4-3 , 4.golde 4-3, son golde 4-2 hep adam fazlalığı bizde ya da eşit.
Eksik yakalandığımız pozisyon neredeyse son 1 yıldır hiçbir maçta yok. Yol kazası deyip geçmek lazım, tekrarı olursa o zaman çare düşünürüz.
Bence sert bir 6 numara şart ama A.Avcı bizim gibi düşünmüyor.

Burak Bıyıklı
23.08.2022, 15:44
Bu akşam otelin dışında horon halkası kurulacak mı :D

Yarın da stadda konya maçından daha iyi atmosfer olması lazım. 40 bin kişi ıslık çalmalı, ses çıkarmalı rakipteyken. Bunun inanılmaz bir etkisi oluyor oyuna.

Özkan Şentürk
23.08.2022, 15:47
Hamsik eğer maç sonu bile olsa oynayacak duruma geldiyse, bu hafta antremana çıkıyor olması gerekir. Klüp çok resim vs paylaşmadı. Umarım dönmüştür. Onsuz başı kesik tavuk gibiyiz.

Devrim Arslan
23.08.2022, 15:51
dünyadaki bahis sitelerinde net favoriyiz hatta gs maçı da öyle ama forum ruh gibi

Manava61
23.08.2022, 15:55

Yarın da stadda konya maçından daha iyi atmosfer olması lazım. 40 kişi ıslık çalmalı, ses çıkarmalı rakipteyken. Bunun inanılmaz bir etkisi oluyor oyuna.

Taraftar kitlesi çok önemli, ben büyük bir patlama olacağını düşünüyorum bu geceden itibaren.

Adem Akyüz'
23.08.2022, 15:56
https://pbs.twimg.com/media/Fa124oXXwAAeGNR?format=jpgBunlara gerek yok bence. Yazılanlara değil bu tür görsellere.

Çok çok önemli bir maç ama biz önemli olduğunu hissettirmek ile taraftarı germek arasındaki çizgiyi bir türlü ayarlayamıyoruz.

Yarın maça gidecek olan herkes zaten nasıl davranması gerektiğini biliyor. Bilmese bile çoğunluğa ayak uyduracağı için sıkıntı olmaz.

Ama hem burda hem sosyal medyada taraftara o kadar çok şunu yap bunu yap deniyor ki gerginlik seviyesi artıyor. Sonra en küçük hatada patlamalar başlıyor. Gerek yok bence buna.

HOPA'LI TS'Lİ
23.08.2022, 15:59

Yarın da stadda konya maçından daha iyi atmosfer olması lazım. 40 kişi ıslık çalmalı, ses çıkarmalı rakipteyken. Bunun inanılmaz bir etkisi oluyor oyuna.

İlk maçta taraftarları bizim otelin önünde havai fişekler atarak rahatsızlık vermişlerdi.

Biz de onları uyutmasak mı :)

yorumsuz6117
23.08.2022, 15:59
Tamam yönetim hatalı da bizde de kısmet yok arkadaş, şu elemede Hamsik Visca olsaydı şimdi ilk maçta avantajlı skoru almış rahat rahat maç saatini bekliyor olurduk..

Tahir61
23.08.2022, 16:09
Biraz çılgınlık lazım
hangi otelde kalıyorlar?
gece 2-3 gibi otelin yangın alarmını çalıştıralım
otele ambulans-itfaiye çağıralım
havai fişek zaten olmalı
davul zurna ile otelden gelin çıkaralım
...

bunların bir kısmı, havai fişek ve ambulans-itfaiye mesela, sıkıntılı kabul ama bir şeyler yapmalı

bir galibiyet ya bir galibiyet

yorumsuz6117
23.08.2022, 16:10
Dorukhan'ı stopere Bartra'yı orta sahaya koyarım, kumar oynayacaksak böyle oynayalım, Siopis'in yarın 11'de işi olmamalı..

kayl
23.08.2022, 16:11
Kopenhag öyle İtalyan takımları gibi savunma disiplini fevkalade iyi bir takım değil yani savunmaları delinemeyecek bir takım değil...Cornelius top indiriyor etrafında bizden kimse yok..Bu olmaz..Cornelius duvar oluyor adamla verkaça girecek 1 tane adamımız yok ikiye bir yapacak adamımız da yok ilk maça göre konuşuyorum tabi..Bu maçta hücum organizasyonlarımız final paslarımız final ortalarımız kaliteli olmalı o kalite bizde var..

Bence iki şık var önümüzde ben bardhi nin kesinlikle 11 oynuyucagini düşünüyorum... çünkü baka da yokken duran topları o lullanicak ve bu adam 2017 den beri la lig ada messi den sonra en çok frikik golü atan adam... ve kopenhag ilk maçta aşırı faul yaptı... ya dorukhan siopis le başlayıp orta sahAyi pas geçip ujuksek toplarla cornelius u buluşturup hemen çevresinde konumlanicaz ... ve rakip e top geçtiği anda djanini trezege cornelius bardhi dorukhan siopis lar sen ve eren le alanı parselleyip direk basi caz... ki ben bu taktikle rahat kazanicagimizi düşünüyorum... falk a pres yapıp onun topla buluşmasını engellemeliyiz... zeca ve lerager fizikli ama hataya musait oyuncular aynı şekilde stoper leri vavro ve khvetelia da top çıkarırken büyük problem yaşıyor.. tabi onlarda karşı pres yaptığında bartra uzun top u çok iyi atıyor cornelius ve djanini top indirip kanatlardan gidicez.. yada sio nun yerine abdusle pas oyunu oynayıp yorucaz rakibi omur de pres konusunda en az siopis kadar başarılı ama ben doruk sio çıkıp alanya maci taktiği gibi alan daraltirdim

HOPA'LI TS'Lİ
23.08.2022, 16:18
Tamam yönetim hatalı da bizde de kısmet yok arkadaş, şu elemede Hamsik Visca olsaydı şimdi ilk maçta avantajlı skoru almış rahat rahat maç saatini bekliyor olurduk..

Bizim üzerimizde bir lanet mi uğursuzluk mu var bilemiyorum

Geçen sezon başı da Ömür, Edgar, Gervinho akabinde de birçok as oyuncumuz uzun süre sakatlık yaşamıştı.

Hamsik ve Visca çok büyük kayıp

HOPA'LI TS'Lİ
23.08.2022, 16:20
Biraz çılgınlık lazım
hangi otelde kalıyorlar?
gece 2-3 gibi otelin yangın alarmını çalıştıralım
otele ambulans-itfaiye çağıralım
havai fişek zaten olmalı
davul zurna ile otelden gelin çıkaralım
...

bunların bir kısmı, havai fişek ve ambulans-itfaiye mesela, sıkıntılı kabul ama bir şeyler yapmalı

bir galibiyet ya bir galibiyet

Polis ve otel güvenliği buna izin vermez :)

Doğukan Uçan
23.08.2022, 16:25
iddaa oranlarına bakılırsa maçı biz kazanacaz. bu oran her zaman geliyor.

hyasin61
23.08.2022, 16:28

--------------Uğurcan
Larsen-Bartra-Hugo-Eren
-----------Dorukhan
--------Ömür--Bardhi

Aspor'da bu kadro uzerinden yorum yapiyorlar.

lazminator61
23.08.2022, 16:33
otelinin önünde taraftar horon oynasin, veya davul surnayla muzik yapsin. Kopenhagen takimi uyumasin, yada tedirgin olsun. Onlari bugün böyle korkutsak, yarin statda ayaklari titrer. Stadyumdaki Taraftarda isi bitirir.

Burak Bıyıklı
23.08.2022, 16:45
Hiltonda kaliyorlarmis. Vakti olanlara duyurulur [emoji2]

mekatronik
23.08.2022, 16:56
Otelin önünde gürültü falan boş işler, odağımızı bozmayalım. İlk maçta da otelin önünde havai fişek atıyorlar dediler ama yalan çıktı. Zaten adamların aklına böyle şark kurnazlıkları gelmez.

HOPA'LI TS'Lİ
23.08.2022, 17:02

Çok iyi

kayl
23.08.2022, 17:04

Geçen yılki sivas maçlarını izledim sivas takı tonla pozisyon vermişler yan toplarda...

EkremOcal
23.08.2022, 17:16
Hamsik oynama ihtimali var mı bi ümit yarım devre de olsa oynayabilir mi acaba

ilelebeTS
23.08.2022, 17:21
Bunlar fizikli takım. Yerden seri oynarsan zorlanırlar. Ve yine teknikleri o kadar iyi değil, baskı altında saçmalama ihtimalleri çok yüksek. Bence bu iki seçeneği birleştirip oyun planımızda uygulamalıyız. Yani yerden seri kısa pas oynayan orta saha, ve buradan çıkacak toplarla kanatlardan rakip stoper-bek arkasına Djaniny ve Trezegeut'nin sızma koşularıyla rakip kaleye direkt gitmek veya beklerimizi kaçırıp atılacak isabetli ortalarla Cornelius'u topla buluşturmak.

fadigaTS
23.08.2022, 17:23
A spor basın toplantısı başladı

fadigaTS
23.08.2022, 17:25
Hiltonda kaliyorlarmis. Vakti olanlara duyurulur [emoji2]İlk maçta gece patlattıkları havai fişekleri unutmadık :)

Mehmet Fatih Yavuz
23.08.2022, 17:26
Hoca diyor ki: top bazen atak yaparken, yeniden planlama için geriye çevrilip oyun yeniden kurulur. Tribün halt edip ters reaksiyon verip oyuncuları saçma sapan hataya zorlamasın. :)

Abdülkadir de yanda gülüyor Hoca bunu söylerken. :D

ilelebeTS
23.08.2022, 17:28
Hocanın demesine göre al ver işi devam. :D Ama inşallah orta sahayı ona göre kurarız.

fadigaTS
23.08.2022, 17:28
Hocanın demesine göre al ver işi devam. :D Ama inşallah orta sahayı ona göre kurarız.Maç çok uzun diyor.Yani sabırlı olun demek istiyor:)

Mehmet Fatih Yavuz
23.08.2022, 17:29
Hocanın demesine göre al ver işi devam. :D Ama inşallah orta sahayı ona göre kurarız.
Alıp verelim, sorun yok.

Biz alıp arada rakibe vermeye başladık bu sene!
Rakibe vermedikten sonra çevirip duralım. Önünde sonunda sonucu alırız!

Enaldo61
23.08.2022, 17:32
Basın toplantısını hiç merak etmiyorum artık açıklamalar ilgimi çekmiyor sahada olacakları görmek istiyorum.

ilelebeTS
23.08.2022, 17:33
Şeyine çarpıyor bir tarafına geliyor :DDD

Mehmet Fatih Yavuz
23.08.2022, 17:34
Hamsik ve Bakam yok.
Yani artık burası kesin!

fadigaTS
23.08.2022, 17:34
Avcı antalya maçı için şeyine çarpıyor bir tarafına düşüyor diyor :) Haklı adam.Şans da yok

vuralkara
23.08.2022, 17:36
Şeyine çarpıyor bir tarafına geliyor :DDD
Ben de çok güldüm buna. Hoca Antalya maçını anlatırken resmen böyle dedi. Top adamların şeyine çarpıyor önüne geliyor:))

My
23.08.2022, 17:38
Bizim taraftar bu şekilde gerildiğinde dut yemiş bülbüle dönüyor. Tempo da düşükse modu iyice düşüyor ve gerim gerim sahayı izliyor. Aktif bir izleme de olmuyor bu. Az biraz homurdanma ve tekrar izleme.

Murat'
23.08.2022, 17:44
Bu takımı yenme ve eleme şansımız maalesef yok, bu kadar eksikle ve bu kötü oyunla berabere kalırız ancak.

ilelebeTS
23.08.2022, 17:44
Benim beklediğim kadro da orta sahada Dorukhan-Ömür-Bardhi olan kadroydu. Hocanın açıklamalarından sonra o kadronun ihtimali yükseldi gibi.

Larsen__Bartra__Hugo__Eren
__Ömür__Dorukhan__Bardhi
_Djaniny_Cornelius_Trezeguet

hyasin61
23.08.2022, 17:46
Hocam kendinden emin.

Eleyecegiz insallah.

hyasin61
23.08.2022, 17:48
Maci kim anlatiyor ? Gokhan Abdik anlatir insallah.

kayl
23.08.2022, 17:49
Yarın cikicak kadroyu söyleyim size hoca geçen haftaki formasyon olucak dedi... ek olarakta bardi ve bartra da sahada olucak dedi... omur ünde basın toplantısına çıkılması ile kafamda kadro netleşti.. ugurcan lar sen hugo bartra eren siopis / dirukhan bardhi omur tre dj cirnelius .. sadece dorukhan siopis konusunda emin değilim geçen haftaki formasyon dedi çünkü.. bakasetas yerine bardhi kouassi yerine dj çünkü eğer sol açıkta omur u kullanılacak olsaydı geçen haftaki formasyon demezdi

hyasin61
23.08.2022, 17:52
Bu takımı yenme ve eleme şansımız maalesef yok, bu kadar eksikle ve bu kötü oyunla berabere kalırız ancak.

Bu kadro ile rahat turlariz , gozumuzde buyutmeyin rakibi. Hocada eksikliklikerden daha cok sisteme vurgu yapti.

ilelebeTS
23.08.2022, 17:55
Yarın cikicak kadroyu söyleyim size hoca geçen haftaki formasyon olucak dedi... ek olarakta bardi ve bartra da sahada olucak dedi... omur ünde basın toplantısına çıkılması ile kafamda kadro netleşti.. ugurcan lar sen hugo bartra eren siopis / dirukhan bardhi omur tre dj cirnelius .. sadece dorukhan siopis konusunda emin değilim geçen haftaki formasyon dedi çünkü.. bakasetas yerine bardhi kouassi yerine dj çünkü eğer sol açıkta omur u kullanılacak olsaydı geçen haftaki formasyon demezdi
Adamlar hava toplarında etkili dedi hoca, 3 kısa yapmaz orta sahayı. Dorukhan oynayacaktır. Duran topta +1 oyuncu demek oluyor öylesi.

DURAS
23.08.2022, 17:55
Benim beklediğim kadro da orta sahada Dorukhan-Ömür-Bardhi olan kadroydu. Hocanın açıklamalarından sonra o kadronun ihtimali yükseldi gibi.

__Ömür__Dorukhan__Bardhi

Bu kadro ile çıkmasının imkanı yok. Maç uzarsa, skor lazım olursa kimi atacak Avcı. Bence djaniny yedek oturacak. Sağ kanatta abdüş oynayacak. Siopis, dorukhan, bardhi orta sahası. Abdüş, corne, trezeque ileri ucu göreceğiz

ilelebeTS
23.08.2022, 18:00
Bu kadro ile çıkmasının imkanı yok. Maç uzarsa, skor lazım olursa kimi atacak Avcı. Bence djaniny yedek oturacak. Sağ kanatta abdüş oynayacak. Siopis, dorukhan, bardhi orta sahası. Abdüş, corne, trezeque ileri ucu göreceğiz
Eldeki en iyi kadro bu. Skor lazım olacak derken, skor şimdiden lazım zaten. 2-1 yenik gelen biziz. Ayrıca sabırlı oyun, pas oyunu dedi. Sio-Doruk ile o iş olmaz, pas falan yapamaz onlar, rakibe verirler topu yine.

Süper Golcü
23.08.2022, 18:03
Maç yaklaştıkça kafamdaki kadro şu şekilde şekillenmeye başladı

Uğurcan
Larsen-Bartra-Hugo-Denswill
Dorukhan-Siopis
Ömür-Bardhi-Trezege
Cornelius

DURAS
23.08.2022, 18:03
Eldeki en iyi kadro bu. Skor lazım olacak derken, skor şimdiden lazım zaten. 2-1 yenik gelen biziz. Ayrıca sabırlı oyun, pas oyunu dedi. Sio-Doruk ile o iş olmaz, pas falan yapamaz onlar, rakibe verirler topu yine.

Ben gönlümdekini söylemedim zaten, ben hocayı az çok tanıyorsam djaniny yüzde yüz yedek başlayacak. Tabi bu benim iddiam yarın ola hayrola…

kayl
23.08.2022, 18:04
Ekleme için tsk ilelebetts aynen dorukhan olur pas oyunu dedi siopis olmaz dorukhan siopis le pas yapamayız orta sahada geçiş oyunu yada önde baskı derdi

Doctore
23.08.2022, 18:04

Çekirdeğe hayır

ilelebeTS
23.08.2022, 18:10
Ben gönlümdekini söylemedim zaten, ben hocayı az çok tanıyorsam djaniny yüzde yüz yedek başlayacak. Tabi bu benim iddiam yarın ola hayrola…
Djaniny yedek başlardı eğer Kouassi icraat yapsaydı geçen maçta. 2-1 yeniğiz biz, bunu anlamak lazım önce. Maça 0-0 gibi çıkamayız. Adamlar kapanacak, o kilidi özel oyuncular çözebilir. Djaniny de onlardan birisi. Geçen maç yarım devre performansıyla formayı garantiledi bence.

Süper Golcü
23.08.2022, 18:10
Futbolcuları özellikle hatalarında alkışlamak, desteğe devam etmek çok önemli, bunu futbol oynamamış taraftarlar bilmez....

ilelebeTS
23.08.2022, 18:19
Rakip 1 gol atarsa kazara, bizim tur için 3 gol atmamız gerekiyor. Uzatmaya götürmek için 2 gol. Öyle fizikli takıma karşı kolay iş değil o. 0-0'ken 1 gol atmak daha kolay. O yüzden en iyi kadromla çıkıp önce turu dengeye getirecek skoru cebe koymalıyım. Sonrasına sonra bakarız. Orta sahada Doruk-Sio kanatta bilmem kim ile bu takıma gol falan atamayız. 2 kanat da iyi çalışmalı, orta saha hızlı top çevirmeli, top süren adamlardan kurulu olmalı. Doruk-Ömür-Bardhi üçü de top sürüyor, çabuklar, hızlı top çevirebilirler. Kanatta hem adam eksilten hem topsuz koşu yapan adamlar olmalı. Trezeguet-Djaniny net yani.

Ufuk
23.08.2022, 18:21
Top rakipteyken en güzel şarkı tweeti = Samanyolu söylemeyin.

Mert Oğuzlu61
23.08.2022, 18:26
Hoca diyor ki: top bazen atak yaparken, yeniden planlama için geriye çevrilip oyun yeniden kurulur. Tribün halt edip ters reaksiyon verip oyuncuları saçma sapan hataya zorlamasın. :)

O zaman orta sahayı odun ayaklarla doldurmayacak, Kasımpaşa'dan değil üst seviye liglerden oyuncu transfer edecek. Ptt seviyesi oyuncularla o pas oyunu olmuyor Danimarka'nın köy takimi 2 pasla 2 gol atıp maçı bitiriyor.

Milyonları harcatip orta sahaya kanatlara koyduğu yeteneksiz oyuncular yüzünden Antalya'dan 5 yedik rezil olduk muhtemelen CL biletini de yarin kaybedecegiz.

Fb, Gs, Bjk üçü de sezona bizden iyi ve diri başladılar hiç boşuna edebiyat yapmasin icraat yapsın.

fadigaTS
23.08.2022, 18:29
Tv 8,5 da stadyumdan canlı yayın var

Enaldo61
23.08.2022, 18:37
Muhtemelen saçma sapan 1 gol yeriz sonra maçı çevirmeye uğraşırız klasik oldu artık. 1-1 olur sonlara doğru 2'yi bulamayız eleniriz.

Olabilecek en iyi senaryo da ilk yarıda yemeden 2 gol bulup maç sonuna kadar skoru koruyarak turu geçeriz.

AyhanPe
23.08.2022, 18:50

__Ömür__Dorukhan__Bardhi

Bende kadronun böyle olacagini düsünüyorum. Dorukhan ve Bardhi beklentilerimizden cok daha uyumlu olacaklar gibi geliyor bana. Özellikle Bartra ve Dorukhan in performanslari tur icin cok önemli..

AyhanPe
23.08.2022, 18:53
Muhtemelen saçma sapan 1 gol yeriz sonra maçı çevirmeye uğraşırız klasik oldu artık. 1-1 olur sonlara doğru 2'yi bulamayız eleniriz.

Olabilecek en iyi senaryo da ilk yarıda yemeden 2 gol bulup maç sonuna kadar skoru koruyarak turu geçeriz.

En iyi senaryo 60 larda 1 gol bulup, altin golü 80 lerde atabilmek..60 dan sonra gol yersek uzar mac ama yememeyi basarirsak eleriz..

Enaldo61
23.08.2022, 18:55
Bu arada Hugo da çok formsuz yani bu kadar oyuncu kötü olduğunda maç kazanmak çok zor, bu seviyelerde 1 oyuncunun formsuzluğu tolere edilir ancak. Ama bizde 4-5 tane birden kötü görünüyor son maçlarda.

Umuyorum ki yarın tüm olumlu şeyler ekstra performanslar bir araya gelir.

Uğur Kalyoncu
23.08.2022, 18:57
Uğurcan
Larsen Bartra Hugo Eren
Dorukhan Siopis
Ömür Bardhi Trezeguet
Cornelius.

Bu şekilde önde basarak kontrolü kaybetmeden rakibi hataya zorlayalım sonrasında Djaniny hamlesini yaparız. Bakasetasta antrenmana çıktı.O da hamle oyuncusu olarak kenarda olur ve saçmasapan bir gol yemezsek neden yenmeyelim. Çok umudum yok ama Kopenhagta yenilmeyecek takım değil.

Enaldo61
23.08.2022, 18:58
Uğurcan
Larsen Bartra Hugo Eren
Dorukhan Siopis
Ömür Bardhi Trezeguet
Cornelius.

Bu şekilde önde basarak kontrolü kaybetmeden rakibi hataya zorlayalım sonrasında Djaniny hamlesini yaparız. Bakasetasta antrenmana çıktı.O da hamle oyuncusu olarak kenarda olur ve saçmasapan bir gol yemezsek neden yenmeyelim. Çok umudum yok ama Kopenhagta yenilmeyecek takım değil.
Ben olsam ben de böyle başlardım ama hocanın böyle başlayacağını zannetmiyorum. Neden derseniz Ömür'ü artık kanatta düşünmüyor gibi geldi.

hyasin61
23.08.2022, 19:00
Baka antrenmanda bakalim yarin oynayabilecek mi.

hamdi_61
23.08.2022, 19:06
Vurur geçeriz nokta. Tutmazsa daha da yazmam.

batu94
23.08.2022, 19:08

İyi hoş da biz bir kanattan diğerine dönene kadar rakip yerleşiyor. O kadar ağırız ki hücum aksiyonlarının bir anlamı kalmıyor.
Rakip 3 pasla kalemize inebiliyor mesela. Tempoyu yakalayamazsak işimiz zor.

AyhanPe
23.08.2022, 19:10
İyi hoş da biz bir kanattan diğerine dönene kadar rakip yerleşiyor. O kadar ağırız ki hücum aksiyonlarının bir anlamı kalmıyor.
Rakip 3 pasla kalemize inebiliyor mesela. Tempoyu yakalayamazsak işimiz zor.

Dorukhan ve Bardhi li orta saha suan kapali kutu..Tutacak bence bu ikili..

hyasin61
23.08.2022, 19:15
Seyirci kilit faktor boyle maclarda. Hoca duygulardan cok akilli oyun vurgusu yapti ve yapiyor. Seyirci sabirli kalir , iyi veya kotu her durumda destegini verirse isler bizim acimizdan olumlu ilerler. Ama stresi ve gerginligi sahaya yansitirlarsa orasi ters tepebilir.

Enaldo61
23.08.2022, 19:16
Baka döndüyse Dorukhan-Bardhi-Bakasetas çıkalım

Uğur Kalyoncu
23.08.2022, 19:20
Ben olsam ben de böyle başlardım ama hocanın böyle başlayacağını zannetmiyorum. Neden derseniz Ömür'ü artık kanatta düşünmüyor gibi geldi.

Düşünmüyorsa da bir zahmet düşünsün.

Topu aldığında da ilk çıktığı gibi dikine gitmesi noktasında direktiflerde bulunsun.

Djaniny Bakasetas Kouassi de hamle oyuncularımiz olarak kalsın. Bu işin uzatması da var sonuçta.

Enaldo61
23.08.2022, 19:24
Haydi Anastasios...
https://www.fotospor.com/static/tr/trabzonspor-a-bakasetas-soku-1661237442-894-x750.jpg
https://i4.hurimg.com/i/hurriyet/75/750x422/61eda1d34e3fe10da0e258a3.jpg

Punisher-61
23.08.2022, 19:38
Bakasetas oynayabilirim diyorsa oynasin..
Doktorlari kimse dinlemesin..
Bizim Kulübteki doktorlara doktor demek icin 1000şahit lazım

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Lantis
23.08.2022, 19:51
Bu maçta eren yerine denswill oynamalı, defans daha onemli, illa ki gol atacağız, yemeyelim de.

ilelebeTS
23.08.2022, 19:53
Baka kulübede olur bence emniyet sibobu olarak.

Ama oynamak için her şeyi yapacaktır. Benim tahminim hoca kulübede bekletir diye.

Halil Alemdar
23.08.2022, 19:57
Son yılların en önemli maçı. Acayip heyecanlıyım ya.

Kadir Aydın
23.08.2022, 20:14
Basin toplantisindaki yabanci basin mensuplari sorulara bi taraflariyla gülmüstür.

HasanTezel
23.08.2022, 20:35
Hocanın enerjisi-inancı çok olumlu gördüm, bu maçları 2 şey kazanır:

1. MOTİVASYON
2. TAKTİK

Yani Kopenhag çoooook üstün değil bizden, bu motivasyon ile alırız inşallah

Abdullah Avcı'dan transfer sözleri: En iyisini istiyoruz!
https://m.haber7.com/trabzonspor/haber/3252969-abdullah-avcidan-transfer-sozleri-en-iyisini-istiyoruz

falcon_61
23.08.2022, 20:51
1 senede değmeyen sihirli değnek 3 günde değerse eleriz. Başka türlü geçme şansımız yok. Kontrollü futbol adı altındaki korkak futboldan arınmalıyız önce. Tehlike bölgesinden uzakta 1000 tane pas yapsan ne olacak. Onu da mıy mıy yapıyoruz zaten. Rakip hata yapacak duruma gelmiyor bile. Kimse mal gibi ölümüne pres ve tempo yapalım demiyor ama bu oyun anlayışla bir b.k olmaz. 3 kişiyle yerleşik savunmaya hücum yapıyoruz aman arkada açık vermeyelim yeter. Gol atmasak da olur anlayışından bezdik. Liverpool gibi ölümüne tempo bekleyen yok. Hoca Atletico tarzı oyun oynatıyor da ne hikmetse çoğu maçı Uğurcan sayesinde kurtarıyoruz. Birinden birini yapalım bari. Uyuz futbol oynayacaksan maçın yıldızı kalecimiz olmasın bari. Bakalım yarın taktik nasıl olacak

G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BlackPanther
23.08.2022, 20:55
Trabzonda yaşayan arkadaşlardan ricam var. Kopenhaglı taraftarlar bizimkileri hotelde uyutmadılar. Bu Kopenhag takımın hotelini bilenler hotelin önünde party düzenlesinler. Onlarda uyumasınlar. Herkese iletin.

yatmaztara
23.08.2022, 21:16
https://www.youtube.com/watch?v=jT2LsZVGK1w

Mehmet Sarigül
23.08.2022, 21:32
Kopenhagen takımı bizi ancak duran toplarla ve hizli kanat atakları ile zorlayabilir.

Çünkü biz;

- kanat beklerimize yardima gelmiyoruz, çoğu zaman bire bir kaliyorlar. Visca ve Trezeguet buna güzel birer örnek.
Defans dörtlüsü olarak adam paylaşımında ve pozisyon almada hiç iyi değiliz. Uğurcan kalitesinde bir kalecinin defansin pozisyon almasinda katkida bulunmali. Bartra inşallah bu konuda takima çok faydalı olacak.

- stoperlerimiz hava toplarinda (özellikle yandan gelen) pozisyon hatasi yapabiliyor. Uğurcan cezasahasi hakimiyeti konusunda - kalesinden çıkarak- takima çok daha fazla katkıda bulunmalı.

Kopenhagen'da verdiğimiz gol pozisyonları bu konuda ders niteliğinde, ders çıkarıp çıkarmadığımızı yarın akşam göreceğiz.

Tur şansımız hala yüksek, inşallah CL gruplara gireceğiz.

falcon_61
23.08.2022, 21:33
https://www.youtube.com/watch?v=jT2LsZVGK1wŞu kadro şimdi olsa UEFA alırdık belki

G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

serdaracıl
23.08.2022, 21:42
Kontrollü oyundan asla taviz vermemeliyiz.

kayseriliyiz
23.08.2022, 21:44
Şans yanımızda olursa geçeriz

Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk

Oğuz ZEYTİN
23.08.2022, 21:46
Avcı, toplantıda oyun planından bahsederken "Topa daha çok sahip olacağız" dedi.

Hazırlık maçları, Kopenhag ve Antalya maçı... Korner, penaltı ve sondaki kontraları bir kenara koyalım. Ortak nokta; Bakasetas'ın kayıpları, Siopis'in top kaybı, Doğucan'ın top kaybından sonra yediğimiz goller. Kopenhag maçındaki 532/600 pas, ilk maçların en yüksek pas isabet oranıymış. Yani isabetli pas yapıyoruz ancak kaybettiklerimiz, kalemizde tehlikeye dönüşüyor.

Neden? Ya doğru yerleşmiyoruz ya geri koşmuyoruz ya da kötü karşılıyoruz.

Bence üçüncüsü diğerlerinden bir adım önde. Denswil'in hem Kopenhag hem de Fernando golündeki müdahaleleri cılızdı.

Bu arada ilk maçta dikkatimi çeken asıl veri şuydu: 60% topa hakimiz, adamlar 117 Km. koşmuş biz 110 Km. Yani topu rakibe vermek, el belde beklemek değilmiş.

yorumsuz6117
23.08.2022, 21:55

1. Senaryo çok gerçekçi olması beklenen senaryo, 2. Senaryo çok zor olan gerçekleşmesi düşük senaryo..

Ufuk
23.08.2022, 22:03
Topa sahip olacaksak Dorukhan ve Siopis'in aynı anda sahada olmaması gerek. Baka-Bardhi sağ kenar Ömür ideal gibi. Merkezde iki güdümlü füze aklımı çeliyor.