Orijinalini görmek için týklayýnýz : Þampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
Ahmet Taþçý
25.08.2022, 12:56
Bu takýmýn ofans gücü geçen yýla göre bir týk geride yazdýðýmýz yerden yere vurmuþlardý bizi forumda. Waka topu ilerde tutarak set hucümu için süre kazandýrýyordu takýma Trezeguet ise tempo ile oynuyor ve orta alan tempoya ayak uydurmakta çok zorlanýyor. Düþünsenize sürekli hýzlý ileri çýkýp, hýzlý dönmek zorundasýnýz
Hoca bunun farkýnda ve fizik kondisyon tam oturana kadar topun direkt ileri taþýnmasýný özellikle istemiyor. 4-5 hafta sonra daha iyi olur lakin, bu yýl sancýlý geçecek sanýrým.
pReN@_61
25.08.2022, 13:03
Saðlýk olsun
öyle hemen taktak olmuyor herþey.. canlarý sagolsun. uðraþtýlar..
Mi MIX 2 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
hocayý eleþtirelim ama harcamayalým diye bir olay var þimdi. bunu diyenler max 1 ay içinde kelle isteyecek bence.
hoca oynattýðý futbolun saçmalýðýnýn idrakinde deðil arkadaþlar. egosunun altýnda eziliyor adam. iyi oynadýðýmýzý düþünüyor. en temel sorun bu.
aykut kocaman'ýn yardýmcýsý olarak hocalýða baþladýðýný öðrendim bugün. ikisi de dikine futbol düþmaný. ikisi de temposuz yan pas sevdalýsý.
hocanýn benimsediði futbol yaklaþýmý bu yani.
harcamayýp yapýcý eleþtiri ile hocanýn tempolu, akýcý futbola geçiþ yapacaðýný mý sanýyorsunuz?
çok beklersiniz..
HasanTezel
25.08.2022, 13:32
öyle hemen taktak olmuyor herþey.. canlarý sagolsun. uðraþtýlar..
Mi MIX 2 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Hocanýn gönderilmesi görüþüne katýlmýyorum
Çünkü seninle uzun vadeli plan yapacak hoca yok
Avrupdakiler zaten senin kiytirirk takýmýna gelmiyor
Hocanýn da geliþim saðlamasý lazým
Ancak Kopenhagi eleyememenin hiçbir açýklamasý yok
Kaplumbaða hýzýnda futbolun da hiçbir açýklamasý yok
Bunlarýn deðerlendirilmesi yapýlmasý laizm
.koca takým sadece hamsikin eline bakýyorsa, wakayemeyinin eline bakýyorsa burada bir sorun vardýr
Kopenhag da yetenekli oyuncu mu vardý da bizi elediler
Yinede takýmýn, hocanýn ve yönetimin bende bir kac sene daha kredisi var. 40 yil sonra bana (ve bize) bu þampiyonluk sevinci yaþattýlar. Bu yüzden yerden yere vurmak yanlýþ, yine destek çýkmalýyýz
Göbek kurgusuyla çok iyi bile oynadýk. Bas bas baðýrdýk sene baþýndan beri Hamsik stilinde bir oyuncu ihityacý çok elzem diye geçen sene bile çok zorladý bizi bu
Avrupa liginde en az çeyrek final görürsek affederim
Kopenhag sýralamada ülkedeki her takýmdan üstte, Djaniny atsa Trezege penaltýsý verilse taktik tuttu.
ÇOK ÜZGÜNÜZ EVET...
Ama, ideal 11 den 5 adam gitti, oturmasý zaman alabilir:
Uðurcan
Peres Edgar Hugo Denswill
Nwakaeme Hamsik Baka Ömür Viþça
Cornelius
Kadro burdan buna geldi ve kalite zamanla artar sakatlar döndükçe:
Uðurcan
Larsen Bartra Hugo Eren
Doruk(Ömür) Bardhi Sio Baka Trezege
Cornelius
Eksik 2 yönlü 6 numara, Josef gibi-aurelio gibi-Tolunay gibi kaya gibi 6, ama ülkede kalmadý. Sabýrla düzeliriz, daha Hamsik-Viþça-Peres belki Edgar dönecek
reisoðlu61
25.08.2022, 13:42
70-80 dakika izledin, baktinki gol gelecek gibi degil. ozaman degisik varyasyonlar denemeliydi hoca. mesela hugo ve emrehani oyuna alip kopenhag ceza sahasini karistirma olabilirdi, her orta stoperlerden geri döndü.
fatih terim sevmeyiz, ancak donk ve luyindama ile böyle cok maclar aldi son dakikalarda.
Doðukan Uçan
25.08.2022, 14:01
hocayý eleþtirelim ama harcamayalým diye bir olay var þimdi. bunu diyenler max 1 ay içinde kelle isteyecek bence.
hoca oynattýðý futbolun saçmalýðýnýn idrakinde deðil arkadaþlar. egosunun altýnda eziliyor adam. iyi oynadýðýmýzý düþünüyor. en temel sorun bu.
aykut kocaman'ýn yardýmcýsý olarak hocalýða baþladýðýný öðrendim bugün. ikisi de dikine futbol düþmaný. ikisi de temposuz yan pas sevdalýsý.
hocanýn benimsediði futbol yaklaþýmý bu yani.
harcamayýp yapýcý eleþtiri ile hocanýn tempolu, akýcý futbola geçiþ yapacaðýný mý sanýyorsunuz?
çok beklersiniz..
bizim insanýmýz hep düz mantýk.
ben diyorum adamýn kariyeri bu þekilde bundan sonra dünyanýn en iyi futbolcusunu getir yine deðiþmez.
ibb den beri ayný taktikle oynuyor.
bu hocadan kalkýp takýmýn saðlý sollu hücum yapmasýný beklemek anlamsýz.
gurur6134
25.08.2022, 14:19
Unutmusken dun ceza alani icine gorerek bilerek ömure 2 3 kez orta atildi yuksekden kafayla corniye indirsin diye hicbirisini de vuramadi allah akil fikir versin ne diyeyim
halilaziz61
25.08.2022, 14:48
bizim insanýmýz hep düz mantýk.
ben diyorum adamýn kariyeri bu þekilde bundan sonra dünyanýn en iyi futbolcusunu getir yine deðiþmez.
ibb den beri ayný taktikle oynuyor.
bu hocadan kalkýp takýmýn saðlý sollu hücum yapmasýný beklemek anlamsýz.
bunu söylemek kolay
hocayý da göndermek kolay
ama bu takýmýn öne geçip kaybettiði puanlar Ünal döneminde 30 yazýyla otuz
yine yabancý sistemli bir hoca getirelim buna sonuna kadar varým
iki sorun var:
hoca için paran yok bütcen yok hoca gelmir
ikincisi ise kimse 5 yýl bir hocaya tahammül etmiyor.
ha bunlar dýþýnda senol filan istiyorsanýz boþuna konuþuyoruz. þenol kulubun eðer kültürel hafýzasý varsa kapýdan içere ancak çay içmek için girebilir
halilaziz61
25.08.2022, 14:49
70-80 dakika izledin, baktinki gol gelecek gibi degil. ozaman degisik varyasyonlar denemeliydi hoca. mesela hugo ve emrehani oyuna alip kopenhag ceza sahasini karistirma olabilirdi, her orta stoperlerden geri döndü.
fatih terim sevmeyiz, ancak donk ve luyindama ile böyle cok maclar aldi son dakikalarda.
emrehan mý :)
Mehmet Sarigül
25.08.2022, 15:01
AVCI hoca biran önce BAKIŞ AÇISINI değiştirmeli!!!
Kopenhagen maçlarında sonra OYUN OLARAK TUR ATLADIK ne demek?
Biz farkli maçlar mi izledik? Kopenhagen her iki maçta bizden çok daha net gol pozisyonlarına girdi...
Abdullah hocanin en büyük eksiği, ELEŞTİRİYE AÇIK OLMAMASI ne yazik ki...oysa bu eleştirilerden faydalanıp kendisini çok daha fazla geliştirebilir.
Bu sadece hocamızın bir eksiği değil, bu bizim toplumun genel bir sorunu...
DOÄžRU ELEÅžTÄ°RÄ° VE BU ELEÅžTÄ°RÄ°YÄ° POSITIVE KULLANMAK...
Yaðýzhan Saðnak
25.08.2022, 15:20
Suç yönetimin. Ne konuþursak boþ.
lazibere
25.08.2022, 15:21
Herkes dünkü maçtaki futbolu eleþtiriyor ama geçen sene Mart ayýndan beridir futbol oynamýyor takým. Geçen sene ilk yarýdaki Bakatestas-Wkameme-Cornelius performansý, sonrasýnda ikinci yarýda da biraz Visca ile ilk yarýda þampiyonluðu aldýk. O zamandan beridir de sürekli bir geri gidiþ var. Ama kimse bunu görmedi. 70 dakika kalan feneri kadýköy'de yenemediðimiz maçta bile kadýköy'de alýnan bir puanla mutlu olursanýz, kötü ve aðýr futbolu görmezden gelirseniz bugün iþte böyle gerçeklerle yüzleþirsiniz. Ýlk Kopenhag maçý da, Antalya maçý da bu maç da aynýydý. Mesele sadece bu maç deðil, önceki maçlarda da ayný problem vardý. Pozisyon üretmeyi bilmeyen, hücum varyasyonlarý yapamayan, tempo hiç yapamayan bir takýmýz. Sonuç bu iþte. Türkiye ligi o kadar kötü bir lig ki iþte, futbol kaliteniz biraz iyi olunca Mart ayýnda þampiyon bile olabiliyorsunuz. Kimse hoca gitsin demiyor, sistemin sürekliliði önemli, ama bu kadro yapýsý Süper Lig'in çok üzerinde. Abdullah Avcý'dan beklediðimiz bu kadronun hakkýný vermesi.
Bu maç, sezonun en önemli maçýydý. Mesele para felan deðil, mesele seviye atlama meselesiydi. Atlayamadýk. Seneye yine buralarda olmak önemli, süreklilik saðlamalýyýz. O yüzden hocanýn arkasýnda durmak önemli. Ama hocanýn da herþeyi en iyi ben bilirim havasýndan çýkýp, ekibiyle de konuþup, nerede hata yaptýk diye kafa yormasý lazým. Evet ben hata yapmadým, sonuç böyle oldu derse, o zaman ilerleyemeyiz iþte, ayný yerde kalýrýz.
Kopenhag ile olan 180 dakikayý defalarca izlemesi lazým hocanýn. Yana pas saða pas sola pas. Kendisi bundan zevk alýyor olabilir ama iþte 180dk içinde Djanini dýþýnda pozisyonumuz yok. Baktým dün 18 þut çekmiþiz, Djanini'nin þutu dýþýnda içinde bir tane net þut yok. Hepsi zorlama ýkýnma pozisyonlar. Ceza sahasýna herhalde 30 tane orta yapmýþýz, 1.90'lýk kule defanslarýn içindeki tek baþýna Cornelius'a orta yapmak hücum planýmýz. Bu þekilde CL'ye girebileceðimizi düþünmüþ teknik ekibimiz yani. Kapalý defansý açma adýna hiç varyasyon yok. Ne bileyim sýfýra ineyim geriye çýkartayým, ortadan verkaçlar yapayým, þut açýlarý yakalayayým. Hiçbiri yok. Oyun kurucu pas daðýtýcýmýz zaten Siopis düþünün yani oyuna ne kadar varyasyon yapabiliriz. Hamsik'ten Siopis'e geldi oyun kuruculuk. Hatta Bartra. Stoper adamdan karþý defansý açmasýný bekliyoruz. Ýþte bunlar biraz da Wkameme tembelliði. Geçen sene hocanýn kapalý defansý nasýl açarým diye bir derdi yoktu, buna hiç kafa yormadý. Neden, çünkü maç sýkýþýnca, oyunu da karþý tarafa yýktýysan hele, at topu Wkameme'ye 5 kiþiyi yatýrsýn kaldýrsýn, yoktan pozisyon var etsin. Ne büyük taktik. Ama o zaman kusura bakmayacaksýnýz verirsiniz Wkameme'ye 1m fazla, tutarsýnýz takýmdý. Wkameme bugün olsaydý Kopenhag'ýn iþini daha ilk maçta bitirmiþtik, Antalya'yý da rahat yenmiþtik. Sen Wkameme'siz nasýl oynayacaðýný bilme, adamý gönder. Ýþte sonuç ortada. Wkameme gibi adam 2-3 yýl daha çok rahat verimli oynardý, bir sürü de maç çözerdi.
Son olarak þunu da söyleyeyim. Hamsik, Visca ve Wkameme'nin olmadýðý takýmda, eðer skor yüküne katký verebilecek bir santrafor/kanat da olmayacaksa, bu sene çok kabýz eder bizi söyleyeyim. Hoca'nýn kredisi çok ama o kredi hocanýn baþarýsýndan deðil Hamsik Wkameme Bakasetas'ýn geçen sene ilk yarýdaki oyunundan ve diðer takýmlarýn geçen sene çok kötü oluþundan geliyor. Bu sene Wkameme, Hamsik, Viskca, Bakasetas ya yok, ya eski formunda deðilller, bu sene hocanýn gerçek seviyesini göreceðiz, ve inanýn çok hayal kýrýklýðý yaþayabiliriz.
Futbol analizi böyle yapýlýr.
Bu arkadaþýmýzýn söylediklerinde yanlýþ olan hiç birþey yok. Ama bazýlarýmýz ýsrarla böyle konuþanlara Trabzon düþmaný diyor ve sadece güzelleme yapýyor.
Yürekten kutluyorum seni Murat,
PortoDeGalinhas
25.08.2022, 15:26
Abdullah AVCI'nýn hakký ödenmez, yýllar sonra bu taraftarýn þampiyonluk sevinci yaþamasýna vesile oldu.
Ama futbolda duygusallýða yer yok. Þu turun kaybedilmesinin baþ sorumlusu, her iki maçtaki akýl dýþý taktik ve oyuna müdahaleleri ile Abdullah Avcý'dýr. Her þeyi geçtim ilk maça ilk 11'de kouassi ile nasýl baþladý hala anlamýyorum. 2. maçtaki taktik ile ilk maça çýksa belki oradan daha iyi bir skorla dönerdik.
Birde gole ihtiyacýn olan ve yedek kulubesinin zayif olduðu bir maçta neden bu kadar temkinli davrandýk onu da hiç anlamadým. Dakikalar geçtikçe rakibin direnci daha da artarken bizim oyuncularýn yürümeye mecali bile kalmadý. Son 20 dakika da neredeyse pozisyon yakalayamadýk.
Son olarak biraz strese girmiþ olacak ki maç sonlarýnda saçma sapan açýklamalarda bulundu maalesef. Neymiþ ilk maçta oyunu biz yönetmiþiz, oyunun kontrolu tamamen bizdeymiþ. Kardeþim adamlar maç boyunca sahada yapmak istediði her þeyi yapmýþ, skor üstünlüðünü eline almýþ, rakip defansa çarparak þansa bir gol atmýþsýn. Nasýl oluyorda oyun üstünlüðü bizde oluyor. 2.maçta da nemden bahsediyor. Bizim için nem zorsa rakip için 10 kat daha zor. Normalde nem oranýnýn yüksek olmasýnýn bize olumlu yönde etki etmesi lazýmdý ama sanki daha kötü olmuþ gibi bahsediyor.
Her hoca hakkýnda çok olumsuz yorumlar yazdým ama yanlýþ anlaþýlmasýn istifa etmesini istemiyorum. Sadece bu buhrandan çýkýp geçen senenin ilk yarýsý gibi takýma bir kimlik kazandýrmasý gerekiyor. Kendisinin bunu baþaracak gücü var, umarým ilerleyen günlerde çok daha iyi oluruz.
lazibere
25.08.2022, 15:35
Ýyi oynamak kelimesinin de anlamýný bitirdiler. Bana iyi oyun nedir birisi anlatsýn ya çok merak etmeye baþladým?
Kopenhag deplasmanýnda berbat bir ilk yarý sonrasý , rakibin 2-0 avantajýda almasýyla alýn siz oynayýn demesiyle saðladýðýmýz biraz oyun üstünlüðü ve gelen gol
Ýstanbulspor, maçýnda keza öyle olmadý mý? Oynamadan bulduðumuz 2 tane gol , O maçta da ne demiþti hoca? Duran toptan gol atmak güzel, Ýstanbulspor ilk defa duran toptan gol yemiþ ya ondan deðerli herhalde:))
Antalya maçý? Berbattan daha berbat bir ilk yarý. Ayný Kopenhag maçý gibi , Rakip 2-0 yakaladýktan sonra , Al topu eve götür dedi ve biraz top oynamaya baþladýk, Oyuncu tercihlerinde ki absürtlükler ve bireysel hatalar ile ne kadar da 2. devre oynamaya çalýþsak da maçýn 4-5 olacaðýný ben tahmin etmiþtim sizi bilemem.. Antalya maçýnda ayrýca ne oldu? Kopenhag maçý rövanþý olmasýna raðmen, En etkili oyuncularýmýzý dinlendirmek gerekirken, Biz Bakasetas'ý sakat verdik, Trezegeyi de morlaman bitirttik ve adam kopenhag maçýna yedek baþladý.. Avcý ne dedi ? '' ben oyundan memnunum :)))
Dün akþam, 18 tane þuttan ah bu nasýl kaçar dediðimiz bir tane Þut var o da Janini'nin pozisyonu, Onun haricinde hepsi s...dirik pozisyonlar, Þikeciler o pozisyonlarý pozisyon bile saymýyorlar ama bize þahan geliyor valla. Bakasetas'ýn 40 metreden ya tutarsa diye vurduðu top þut sayýlýyor:))
Dün akþam, Rakip Hocanýn da dediði gibi oldu
'' Trabzonspor, kendi liginde temaslý oyunu sevmiyordu bunu biliyorduk ve topu onlara verdik iþi bitirdik ''
Yalan mý??
Faul yapamadýk, Faul alamadýk , HÝÇ DÝKKAT EDÝYORMUSUNUZ, rakipten top alamýyoruz. 5 kiþi yanýnda önünde arkasýnda kovalýyoruz ama temas etmiyoruz ve alamaýyoruz, Rakip topu yanlýþ yere paslamasa o top bizim kalemize kadar geliyor..
Büyük oyun baþka nasýl oluyor. Biz kendimizi kandýrmaya devam ediyoruz. Murat'ýn da dediði gibi, Geçen sene 1-0 önde olduðumuz Fener maçýnda rakip 10 kiþi kalmasýna raðmen maçý alamamýþtýk ya. Ha iþte öyle, ýsýramýyoruz ve sahada farkýnda deðiliz ama doðru pozisyon alamýyoruz
Kopenhag gibi bir takýma elnemke çok koyuyor
Dahasý , Hocanýn ben memnunum demesi daha da koyuyor
hafta sonu GS bizi yenerse ve yine de ben memnunum demeyeceðinin garantisi de yok. Çünkü yenildikçe hata kabul etmiyor ve iyiyiz diyerek algý yapýyor
Týpký, Dün gece medyaya servis edilen '' Yusuf Yazýcý Trabzon'da '' haberleri gibi. Keþek daha iyi bir isim zikretseydiniz de , Dün akþam ki, Tek tek dökülen takýmýn halini unutsaydýk. Maçtan sonra Üzüntüden kahrolup yerlerde yatan oyuncularýmýz vardý ya. Onlar üzüntüden deðil, Yorgunluktan :))) Boþa koþmaktan, Rakibi kovalamaktan,
Neyse, iyi deðiliz ve iyi olmadýðýmýzýn farkýnda olmayan bir ekip ise bizi sürekli kandýrýyor. Bakalým neler olacak
lazibere
25.08.2022, 15:39
Ömür mesela ? Dikkatli izleyicilerimiz lütfen hatýrlasýn ?
Ömür, En son hangi maçta rakip cesa sahasý içine girdi ? Deðil dün akþam, Antalya, Ýstanbul, hatay, maçlarýna bakýn, Hiç bir maçta ceza sahasýna girmeden kaçamak bir þekilde oynuyor. korkuyor ve yeteneði de yok. Futbol zekasý yok mesela
pReN@_61
25.08.2022, 15:42
https://twitter.com/deplasske/status/1562552874239791104
halilaziz61
25.08.2022, 15:45
Ýyi oynamak kelimesinin de anlamýný bitirdiler. Bana iyi oyun nedir birisi anlatsýn ya çok merak etmeye baþladým?
Kopenhag deplasmanýnda berbat bir ilk yarý sonrasý , rakibin 2-0 avantajýda almasýyla alýn siz oynayýn demesiyle saðladýðýmýz biraz oyun üstünlüðü ve gelen gol
Ýstanbulspor, maçýnda keza öyle olmadý mý? Oynamadan bulduðumuz 2 tane gol , O maçta da ne demiþti hoca? Duran toptan gol atmak güzel, Ýstanbulspor ilk defa duran toptan gol yemiþ ya ondan deðerli herhalde:))
Antalya maçý? Berbattan daha berbat bir ilk yarý. Ayný Kopenhag maçý gibi , Rakip 2-0 yakaladýktan sonra , Al topu eve götür dedi ve biraz top oynamaya baþladýk, Oyuncu tercihlerinde ki absürtlükler ve bireysel hatalar ile ne kadar da 2. devre oynamaya çalýþsak da maçýn 4-5 olacaðýný ben tahmin etmiþtim sizi bilemem.. Antalya maçýnda ayrýca ne oldu? Kopenhag maçý rövanþý olmasýna raðmen, En etkili oyuncularýmýzý dinlendirmek gerekirken, Biz Bakasetas'ý sakat verdik, Trezegeyi de morlaman bitirttik ve adam kopenhag maçýna yedek baþladý.. Avcý ne dedi ? '' ben oyundan memnunum :)))
Dün akþam, 18 tane þuttan ah bu nasýl kaçar dediðimiz bir tane Þut var o da Janini'nin pozisyonu, Onun haricinde hepsi s...dirik pozisyonlar, Þikeciler o pozisyonlarý pozisyon bile saymýyorlar ama bize þahan geliyor valla. Bakasetas'ýn 40 metreden ya tutarsa diye vurduðu top þut sayýlýyor:))
Dün akþam, Rakip Hocanýn da dediði gibi oldu
'' Trabzonspor, kendi liginde temaslý oyunu sevmiyordu bunu biliyorduk ve topu onlara verdik iþi bitirdik ''
Yalan mý??
Faul yapamadýk, Faul alamadýk , HÝÇ DÝKKAT EDÝYORMUSUNUZ, rakipten top alamýyoruz. 5 kiþi yanýnda önünde arkasýnda kovalýyoruz ama temas etmiyoruz ve alamaýyoruz, Rakip topu yanlýþ yere paslamasa o top bizim kalemize kadar geliyor..
Büyük oyun baþka nasýl oluyor. Biz kendimizi kandýrmaya devam ediyoruz. Murat'ýn da dediði gibi, Geçen sene 1-0 önde olduðumuz Fener maçýnda rakip 10 kiþi kalmasýna raðmen maçý alamamýþtýk ya. Ha iþte öyle, ýsýramýyoruz ve sahada farkýnda deðiliz ama doðru pozisyon alamýyoruz
Kopenhag gibi bir takýma elnemke çok koyuyor
Dahasý , Hocanýn ben memnunum demesi daha da koyuyor
hafta sonu GS bizi yenerse ve yine de ben memnunum demeyeceðinin garantisi de yok. Çünkü yenildikçe hata kabul etmiyor ve iyiyiz diyerek algý yapýyor
Týpký, Dün gece medyaya servis edilen '' Yusuf Yazýcý Trabzon'da '' haberleri gibi. Keþek daha iyi bir isim zikretseydiniz de , Dün akþam ki, Tek tek dökülen takýmýn halini unutsaydýk. Maçtan sonra Üzüntüden kahrolup yerlerde yatan oyuncularýmýz vardý ya. Onlar üzüntüden deðil, Yorgunluktan :))) Boþa koþmaktan, Rakibi kovalamaktan,
Neyse, iyi deðiliz ve iyi olmadýðýmýzýn farkýnda olmayan bir ekip ise bizi sürekli kandýrýyor. Bakalým neler olacak
peki çözüm nedir?
çözüm oalrak ne sunuyorsunuz
Kadir Aydýn
25.08.2022, 15:46
Sosyal Medya‘da Ismail Kartal ile görüsülüyor haberleri var.
halilaziz61
25.08.2022, 15:49
Sosyal Medya‘da Ismail Kartal ile görüsülüyor haberleri var.
kim görüþüyor, ali koç mu?
Kadir Aydýn
25.08.2022, 15:55
kim görüþüyor, ali koç mu?
Yok, Vehbi Koc.
halilaziz61
25.08.2022, 15:56
Yok, Vehbi Koc.
ahhahahahha çok güldüm ya :)
gerçekten iyi geldi bu moral bozukluðuna
eyvallah
dunku macta hocanin amaci baskaydi..çünkü.maci.kaybetmedik turu kaybettik onu duzeltelim dedi))) ilk mactada maci oyun olarak kaybeymedik demisti....buna madem onem veriyosun ozaman gecen sene tum oyunlari kaybettik sadece sampiyonluk kazandik dicez
Enes Baþkaya60
25.08.2022, 16:33
Dün cidden hoca aðýr saçmaladý.
Dün biz kamera þakasý gibi birþey izledik cidden..
Bu kadar da olmazdý yani.
maçýn kaybedilme sebebi fizik gücü yetersiz bücürler ile oynamaktan, Trezege ve Bakasetas ilk oyunda baþlamalýydýlar,.
Kadir Aydýn
25.08.2022, 17:03
maçýn kaybedilme sebebi fizik gücü yetersiz bücürler ile oynamaktan, Trezege ve Bakasetas ilk oyunda baþlamalýydýlar,.
Mactan önce kesik yemeleri iyi oldu yaziliyordu. Mactan sonra badem gözlü oldular.
Zafer Fidan
25.08.2022, 17:38
Cok pas ama mesafe kazanamayan takim hic bir mac kolay kazanmaz. Kopenhageni gördük, adamlar 2-3 pas atip bizim kalenin önünde buldular kendilerini. Topu kayip ettikleri anda hemen pres yapip bizim oyunculara baski kurdular. Bizimklilerin de derdi bi topu alayim sonra 34 tane yan pas geri pas oyunu yavaslatmak. Cok sinir bozucu bir oyun. Dominant görüntüsü gibi geliyor ama hic efektif degil ve bu oyuna karsilik savunma yapmak cok kolay. Tehlikeli geldigimiz anlar hep ileri cabuk cikinca oldu.
iyattara
25.08.2022, 17:50
Dün akþama kadar abdullah avcý takýmda kalsýn 10 yýl sözleþme yapýlsýn diyenlerdendim fakat bu saatten sonra avrupa ligini alsa bile desteklemem.
kadýköy de 70 dakika 10 kiþi oynayan fenerbahçe'yi yenemeyen bir adam trabzonspor teknik direktörü olamaz.
millet þampiyon yaptý diye eleþtirmeye korkuyor.
ulan aylardýr top oynamýyoruz geçen sene avrupa dan elenince ilk yarýda tek maç oynamanýn avantajýyla rakiplere fark attýk.
ligin ikinci yarýsýnýn puan durumunu buraya atýn bakalým kaçýncý olmuþuz.
3-5 hafta daha lig olsa þampiyonluðu verecekti yine.
Abdullah avcý geçen sene uðurcan, visca, nwakaeme, cornelius, bakasetas, ömür'ün üst düzey oyununun ekmeðini yiyor.
adam þampiyonluk maçýnda bile antalyaspor'a karþý rezil oldu.
Hem fneri o halde yenemeyen Trabzonspor'un hocasý olamaz diyorsun hem de bir üstte düne kadar 10 yýl kalsýn istiyordum diyorsun :) Bizi boþver kendini kandýrma önce. Hocayý destekleyenler de artýk karþýnda algýsý yaratmaktan baþka bir þey deðil bu.
Bir þeyler düzelsin diye eleþtiri yapmak baþka böyle yýkýp kýrarak eleþtiri yapmak baþka bir þey. Bu saatten sonra hangi hoca ile nasýl baþarý saðlayacaksýn? Bunun hesabýný yapana kadar devre arasý olur. Geçen sene yýllar sonra þampiyon olan adamýn 1 yýl baþarýsýzlýðýna dahi katlanamayacak mýyýz yani? Bu gözle ne TD ler gördü bu takýmda. Takým geliþsin diye hocayý yerelim, yönetime baský yapalým ok ama daha dün þampiyon olmuþ adama bu denli aðýr sözler söylemenin hakkaniyetli olduðunu düþünmüyorum.
Sen Videoton'a, Rabonitcki'ye elen, Molde gibi bir takýma karþý üstünlük kurama sonra da çýk vay efendim biz neden ön eleme oynadýk de. Ya en son Avrupa'da gruplarda oynadýðýmýzda 1 puan alabildi ya bu takým. Biraz da dönüp özeleþtiri yapmamýz lazým. Dün itibariyle 21. sýraya geriledik, olacak iþ mi bu.
kayseriliyiz
25.08.2022, 18:10
Bartra'ya üzüldüm, maç sonu hâli bu turnuvayý ne kadar istediðini gösteriyordu.
Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
AntiÞike
25.08.2022, 18:11
Yok, Vehbi Koc.
bizimkilerin görüþmesinden daha olasý
Eleþtiri olsun, olmasýn demiyor kimse. Ancak yangýn yapýp Avcý hocayý bu takýmdan göndermeye kalkmak ihanettir. Herkesten çok kredisi var o adamýn. Bu sene ligi 10.cu da bitirsek bir sene daha kalsýn isterim.
Boyle maclarda gol yememek cok onemli burasi tamam 90 dakika icersinde forvet oyuncularindan birisi sahne alsa is bitiyor ama o isi yapacak waka baka visca veya sorloth gibi oyuncun sahada yok diyerleri iyi niyetli kosular yapan cabalayan oyuncular gurubuna giriyor ligde isimize yararlar diyebilirizmi? orasida gs macinda belli olur
Enaldo61
25.08.2022, 18:14
Þu Pep Biel bizim topçularýn önünden ayaðýný uzatarak kaç top aldý acaba çok dikkatimi çekti.
HasanTezel
25.08.2022, 18:25
Ulan ciðersizler, hüznün videosu dense 2 si oscar alýr,
https://twitter.com/omerlothjr/status/1562561581401092096?s=20&t=mtS4YGC36hHsyex-uhF_DA (https://twitter.com/omerlothjr/status/1562561581401092096?s=20&t=mtS4YGC36hHsyex-uhF_DA)
https://twitter.com/yyumusakaa/status/1559785042020372483?s=20&t=Y2eMkaXS0FEY1sEOoCy3cw
sosyal medyada lider
kutlamada lider
kupada lider
Takým bu halde, ama 13. Olan ve leþ oynayan Gs liler daha mutlu
Mehmet Sarigül
25.08.2022, 18:33
Abdullah hoca "rakibe pozisyon vermedik" dediði maçta Kopenhagen'in yüzde yüz 3 gol pozisyonu var.
Adamlarin gol pozisyonlarý çok daha net...
Hoca biran önce bakýþ açýsýný deðiþtirmeli, bulunduðu açýdan oyunu analiz edemiyor...ama korkarým "eleþtiri kabul etmeyen" bu açýdan hiç çýkmaya niyeti yok.
Mehmet Sarigül
25.08.2022, 18:54
Trabzonspor taraftarýn büyük çoðunluðu (ben dahil) hocanýn gitmesini istemiyor!
Ahmet Taþçý
25.08.2022, 19:15
Sen Videoton'a, Rabonitcki'ye elen, Molde gibi bir takýma karþý üstünlük kurama sonra da çýk vay efendim biz neden ön eleme oynadýk de. Ya en son Avrupa'da gruplarda oynadýðýmýzda 1 puan alabildi ya bu takým. Biraz da dönüp özeleþtiri yapmamýz lazým. Dün itibariyle 21. sýraya geriledik, olacak iþ mi bu.
Bak bu güzel bir konu hocam. Üstüne üstlük Avrupa arenasýnda oynayan Türk takýmlarýný deðil rakip takýmý bile destekle. Mikro milliyeçiliðimiz makro milliyetçiliðimizin üstünde olduðu sürece bu takým da, bu ülke de Avrupada sürekli geri gitmeye mahkumdur.
Adamlarýn hocasý maçtan sonra merkezi kapatýp rakibi kenarlara sürüklemek istedik dedi, biz de tam onun istediðini yapýp maç boyu orta açtýk tek baþýna 2 stoperle boðuþan Corneliusa. Sadece ilk yarý bi kafa vuruþu var o kadar.
Rakibi göbekten delmek için 2ye 1 denemedik, orta sahalarýmýz merkezden ceza sahasýna koþu atmadý. Ceza sahasýnda çoðalamadýk yani kýsaca 90+da bile 2 kiþi vardý rakip kale önünde.
Hoca 70e kadar maçý tutup son anlarda yüklenmeyi planladý bence ama bizim kondisyonumuz buna yetmeyecekti Antalya maçýnda bile dk 70te herkesin dili dýþardaydý. Üstelik rakip fizik olarak aþýrý iyiyken bu planýn tutmamasý anormal deðil ki gördük son 10 dakika adamlarý zorlayamadýk bile.
Bak bu güzel bir konu hocam. Üstüne üstlük Avrupa arenasýnda oynayan Türk takýmlarýný deðil rakip takýmý bile destekle. Mikro milliyeçiliðimiz makro milliyetçiliðimizin üstünde olduðu sürece bu takým da, bu ülke de Avrupada sürekli geri gitmeye mahkumdur.
Ok yaydan çýktý artýk, herkes iþi ciddiye almalý. Artýk Türkiye sýnýrlarý dýþýnda o takým bu takým yok, olmamalý. Konyaspor gitmiþ Lihtenþtayn takýmýna elenmiþ, olacak iþ midir bu.
Her anlamda klasman düþtük.
Punisher-61
25.08.2022, 20:10
Trabzonspor taraftarýn büyük çoðunluðu (ben dahil) hocanýn gitmesini istemiyor!
Abdullah Avcinin gitmesini isteyenler futboldan bi gram anlamiyor..
Ne olmuski hocanin gitmesini istiyorlar???
Her sene katildigimiz sampiyonlar ligine katilamadigimiz icin mi??
1.5 senede 3 kupa kazandigi icin mi??
38sene sonra sampiyon olduk diye mi??
Istikrar denen bisey var.. futbolda iyi dönemler olur kötü dönemler olur..
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Fatih Öztürk
25.08.2022, 20:13
Trabzon taraftarý bi boktan anlamaz.
Seviyeli elestiri iyidir ama bizim taraftar onuda beceremiyor illa asmak kesmek lazim..
Bana kalirsa Abdullah Avci ile uzun vadeli bir anlasma yapilmasi lazim
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Bu kafayla 40 senede bir sampiyon olursun iste. Resmen kaostan beslenen bir topluluk.
Zeka geriligi had safhada, almiyor beyin kivrimlari.
Net.
Doðukan Uçan
25.08.2022, 20:14
https://twitter.com/demarkesports/status/1562846035264778240
Çok ucuz atlattýk geçmiþ olsun.
Yok, Vehbi Koc.
Kaynak mabadýnýz galiba..
Hoca istifa diyen istemezükçüler abuk subuk isim telaffuz etmeye baþladýlar.Adam Ýsmail Kartal diyor ya hu ,þaka gibi !!!!
Valla ya..Gruplari görünce üzüntü falan kalmadi. Orda 0 cekip elenecegimize daha cok disimize göre olan takimlari gecip Avrupa Liginde basarili oluruz ve kaybettigimiz paralarida bu sekilde toplayabiliriz..Kopenhag in grubunda olmamizi hic istemezdim am Plzen in grubu icin söylenecek fazla bisey yok..:D
Gruplara kalsaydýk plzen yerine bizim yer alacaðýmýzdan þüphe yok :) gerçi kopenhagada City gelmiþ. Bayern ve cityden kaçmak lazým. Ama yine de þl için Sevilla Dortmund iyimiþ
Enaldo61
25.08.2022, 20:36
City bize bekliyordum içime doðmuþtu Kopenhaga gelmiþ.
Eþleþme için de deplasmanda alamazsak burda geçemeyiz demiþtim o da çýktý maalesef.
Kadir Aydýn
25.08.2022, 20:45
Kaynak mabadýnýz galiba..
Güzel kardesim böyle senin gibi birkac kisi var, küfür yemekten zevk alan. Illa kendinizi o listeye yazdiriyorsunuz. Mesajin icerigi hosunuza gitmiyorsa hic girmeyin su toplara.
Onur Akyüz
25.08.2022, 20:46
Ýyi top oynadýk ama turu ilk maçta verdik maalesef. Djaniny eþþeði o golü yapsa güle oynaya turu geçerdik yine de.
Canýmýz saðolsun ama artýk bu takýmýn da bir gs galibiyeti borcu var bize.
amasya0561
25.08.2022, 21:11
Biz turu orta sahaya hamsýkin yerine bir oyun kurucu almamakla
Viscanýn ve hamsikin sakatlanmasý tregezetin formsuzluðu
Ýlk maçta abdülkadirin ve dijaninin kafa vuruþlarýnýn gol olmamasý
Bu maçta ilk dakkalarda yine dijaninin gol yapamamasý
Ýle kaybettik. Ama inþallah uefada birþeyler yapýp prestij yaparýz
Yazýk oldu gerçekten.Deplasmanda Bakasetas'ýn golü ve son yarým saatteki baskýya bakarak Antalya maçýndaki sansasyonel maðlubiyete raðmen taraftarýmýzýn önünde ne skor ne oyun olarak mahcub olmaz turu alýrýz diye düþünüyordum.
Böyle maçlarda sahaya çýkacak oyuncuya taktik , teknik görevlendirmeden çok cesaretlendirici motive ettiren olarak rol alýr kulübe. Abdullah hocanýn da gerekeni söyleyip artýk söz sizde dediðini düþünüyorum. Son 20 dk al(a)madýðý riskten gayrý sorumlulukta arayacak deðilim. Kalite yetersizliði vurdumduymazlýkla birleþince 3 gün önce sakatlanmýþ adamdan medet umacak kadar çaresizleþip oyuna atmak zorunda kaldýk. Ondan da sonuç çýkmadý çýkmazdý da.
Artýk yeni bir gün , mücadele sürecek öyle yada böyle. Basýn toplantýlarýnda kelle alma meraklýlarýnýn sesini kesmek için dik durmak lazým silkelenmek lazým.
BlackPanther
25.08.2022, 21:23
Yan pas geri pas yan pas uzun top yan pas geri pas…
Maçý domine ettik!!!
CEMEFKER
25.08.2022, 21:24
Fb'li Ýrfan Can'ýn az önce A.Wien' attýðý goldeki rahatlýk Trezequet'de olsa ilk maçtaki o pozisyonu gol yapardý.
Redmi Note 4 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
lazminator61
25.08.2022, 21:31
Fb'li Ýrfan Can'ýn az önce A.Wien' attýðý goldeki rahatlýk Trezequet'de olsa ilk maçtaki o pozisyonu gol yapardý.
Redmi Note 4 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Irfan baya güzel asirti. Azicil sikecilerin macini izledim adamlar cok rahat top oyniyorlar, calim Atabilen oyunculari var. Tempo yapiyorlar. Kisaca, sahda ne yaptini bilen takim var. Bir an önce Visca Peres geri dönmesi lazim. Ozaman bizde farkli oynariz
Geçen sezonun son çeyreði, hazýrlýk maçlarý ve bu maçlarý topladýðýmýzda takým oyunu, oyun gücü, organizasyon, kolektif hareket etme kabiliyeti, hücüm çeþitliliði ve kondisyon gibi konularda ortalama (5/10) bile olmadýðýmýz açýk.
Hele de geçen sezon þampiyon olduktan sonra hem gerekli transferleri yapmayýp hem de berbat bir kamp geçirmemiz kabul edilemez. Hazýrlýk maçlarýndan belliydi, adam olacak çocuk b..ndan belli olur hesabý...
Orta sahayý kalabalýk tutan takýmlara oyun kuramýyoruz.
Merkezi iyi kapatýp kapanan takýmlara karþý komik þekilde hücum ediyoruz.
Bu takým nasýl gol atacak? Hele de sezonun ikinci yarýsý maçlar zorlaþýnca.
Üstüne sakatlýklar, eksiklikler eklenince son derece ortaya güçsüz bir oyun çýkýyor.
Dün akþam sadece Dorukhan-Siopis ile en azýndan agresif olabilmemiz sevindirdi. Dorukhan çýktýðý gibi orta saha helva oldu ve klasik, bir adamdan 3 kiþi top alamayýp peþinden koþmaya baþladýk. Bu ikisi oynarken ilk dakikalardaki gibi önde basacaktýk. Ama onu yapacak nefesimiz bile yok. Yavaþ hücum edince üçüncü bölgede baðlantýlarýmýz güçlü mü desen o da yok. Birbirine uzak ve yavaþ oynayýnca iþ tesedüflere ve ortalara kalýyor.
O yok, bu yok. Ne var anlamadým zaten. Oyuncularýn hâli de bir tuhaf. Bu oyuna zor ikna oluyorlar gibi.
Daha ilk avrupa-lig-avrupa serüveninde fizik olarak bittik. Ki, hafta sonu bu rallinin son zinciri var. Hoca nem diyor. Ne nemi Allah aþkýna?
Kontrollu temasli oynayan takimlara karsi zorlaniyoruz ornek gecen sezonki basaksehir maclari
Hazirlik donemindeki 3 hazirlik maci iyi sinyaller vermemisti su anda hucum oyuncularimiz iyi niyetli cabalayan vasat kalitede futbol zekalarida kisitli
lazibere
25.08.2022, 21:58
peki çözüm nedir?
çözüm oalrak ne sunuyorsunuz
Çözüm olarak , takýma adam eksltebilen, boyu olan ve fiziði olan, topa dalmaktan korkmayan, ikili mücadeleden kaçmayan, Fizik gücüyle rakibine avnatja saðlayan oyuncular olmalýydý.
Orta sahasý, Dorukhan, Ömür ve bardri olan ve sipis olan bir kurgu ile baþarmazsýn. Oyun zekasý olan oyuncun olacak en azýndan bir tane olacak. Ben bartra haricinde oyun zekasý olan oyuncu görmüyorum takýmda. olanlar sakat ve ya satýldý
Bunu düþünecek olan biz deðiliz, Yönetim yapacak
Geçen seneden daha kötü ve etkisiz bir kadro var sahada, Eksik mevkiler dolmadýðý gibi, Boþu boþuna mevki eksilttiler
KUPA her defoyu kapatmaz
Oyuncu transferlerinde çuval dolusu hatalarýmýz var. Bir tane tutuyorsa 5 tane çöp oluyor. Bunu yapan da yönetim ve Hoca
Koita, Trondsen, Berat, Yunus mallý, yusuf erdoðan, Kaussi, Emrehan, Pushaz , Gervinyo ??? nerde bu adamlar. Tutmadýlar dimi? o halde Avcý istiyorsa elbet bir bildiði vardýr lafý da doðru deðil. ,
Bakasetas aylardýr formsuz veye sakat
Ömür aylardýr hatta senelerdir sakat ve ya formsuz
Visça yoksa sað açýk da yok mu olmalý
takýmd Eren bile rotasyon oyuncusu olacakkken , onun bile yedeði yok
Cornelius bir var bir yok, Ne onun varlýðýna göre oynuyoruz ne de onsuz oynayacak baþka forvetimiz yok
Janini, Corneliusun mu yedeði, Visça'nýn mý yedeði, Trezegeut'in mi yedeði ??? kararý kim verecek
Herkes her yerde oynayamaz
Denswil, sað stoper deðilse, Hugo neden oynatýlmadý mesela?? Denswil'i hiç sað stoperde görmüþmüdünüz??
Ya da Dorukhan ? Sað stoper mi? 6 numara mý? 8 numara mý?
Sipois, Oyun kurucu mu?
BU TAKIM NE OYNUYOR BÝLÝYORMUSUNUZ??
Oyun aklý olan 3 oyuncunun da olmamasý turu kaybettiren en büyük etken oldu bana göre.
Bir noktadan sonra iþ çaresizliðe döndü özellikle 2 yarý neredeyse hiç üretemedik,kornere sevinir olduk.Orta sahada topa yön veren,oyununun temposunu belirleyen oyuncu eksikliðini çok hissettik.Bireysel çabalarla çok kolay deðil bu seviyelerde iþ yapabilmek.Þansa olur,o da olmadý.
Avcý eleþtirilebilir bu normal ama Djaniny'e 30'undan sonra gol vuruþu yapmayý da öðretemez.O golü yapsa çak farklý bir maç izleyecektik.Gol kaçar evet ama o zaman ÞL'de deðil AL'de oynarsýn.
ÖmürKaradeniz61
25.08.2022, 22:13
Baþakþehirin elemek üzere olduðu Antwerp takýmý Kopenhag takýmýndan en az 1 gömlek daha iyi bir takým. 1 tane sahada 1 tane de yedek kulübesindeki loser yüzünden birdaha muhtemelen göremeyeceðimiz þampiyonlar ligi elemesinden pisi pisine elendik. Hiçbirine hakkýmý helal etmiyorum.
Doðukan Uçan
25.08.2022, 22:29
ANTWERP NE TOP OYNUYOR ABÝ YA ADAMLAR 2 PASLA KALEYE GELÝYOR. BÝZÝM ÝSTEDÝÐÝMÝZ TRABZONSPOR TAM OLARAK BUDUR. ÝLK YARI BAÞAKÞEHÝR'iN ÖNDE BÝTÝRMESÝ MUCÝZE.
halilaziz61
25.08.2022, 22:41
Çözüm olarak , takýma adam eksltebilen, boyu olan ve fiziði olan, topa dalmaktan korkmayan, ikili mücadeleden kaçmayan, Fizik gücüyle rakibine avnatja saðlayan oyuncular olmalýydý.
Orta sahasý, Dorukhan, Ömür ve bardri olan ve sipis olan bir kurgu ile baþarmazsýn. Oyun zekasý olan oyuncun olacak en azýndan bir tane olacak. Ben bartra haricinde oyun zekasý olan oyuncu görmüyorum takýmda. olanlar sakat ve ya satýldý
Bunu düþünecek olan biz deðiliz, Yönetim yapacak
Geçen seneden daha kötü ve etkisiz bir kadro var sahada, Eksik mevkiler dolmadýðý gibi, Boþu boþuna mevki eksilttiler
KUPA her defoyu kapatmaz
Oyuncu transferlerinde çuval dolusu hatalarýmýz var. Bir tane tutuyorsa 5 tane çöp oluyor. Bunu yapan da yönetim ve Hoca
Koita, Trondsen, Berat, Yunus mallý, yusuf erdoðan, Kaussi, Emrehan, Pushaz , Gervinyo ??? nerde bu adamlar. Tutmadýlar dimi? o halde Avcý istiyorsa elbet bir bildiði vardýr lafý da doðru deðil. ,
Bakasetas aylardýr formsuz veye sakat
Ömür aylardýr hatta senelerdir sakat ve ya formsuz
Visça yoksa sað açýk da yok mu olmalý
takýmd Eren bile rotasyon oyuncusu olacakkken , onun bile yedeði yok
Cornelius bir var bir yok, Ne onun varlýðýna göre oynuyoruz ne de onsuz oynayacak baþka forvetimiz yok
Janini, Corneliusun mu yedeði, Visça'nýn mý yedeði, Trezegeut'in mi yedeði ??? kararý kim verecek
Herkes her yerde oynayamaz
Denswil, sað stoper deðilse, Hugo neden oynatýlmadý mesela?? Denswil'i hiç sað stoperde görmüþmüdünüz??
Ya da Dorukhan ? Sað stoper mi? 6 numara mý? 8 numara mý?
Sipois, Oyun kurucu mu?
BU TAKIM NE OYNUYOR BÝLÝYORMUSUNUZ??
Geçen sene yapýlan transferler tak çalýþtýr þeklinde idi.
Bu sene bir akýl tutulmasý yaþandý
Son zamanlarda iyi bir akýlla yonetildiginizbsoylenemz
BlackPanther
25.08.2022, 23:27
Irfan baya güzel asirti. Azicil sikecilerin macini izledim adamlar cok rahat top oyniyorlar, calim Atabilen oyunculari var. Tempo yapiyorlar. Kisaca, sahda ne yaptini bilen takim var. Bir an önce Visca Peres geri dönmesi lazim. Ozaman bizde farkli oynariz
Yan pas geri pas yan pas uzun top yan pas geri pas…
HOPA'LI TS'LÝ
26.08.2022, 07:42
Sadece þunu kabul etmiyorum.
Maç bitiyor son dakikada topu Uðurcan'a vermek ve onun da topu bekletmesi
Yahu Sivas bile dün 1-0 maðlupken hiç kaleciye vermeden hep ileri oynadý.
Bu sezon bizde þu yan paslar ve geri paslar çok tatsýzlýk verecek.
HOPA'LI TS'LÝ
26.08.2022, 07:43
ANTWERP NE TOP OYNUYOR ABÝ YA ADAMLAR 2 PASLA KALEYE GELÝYOR. BÝZÝM ÝSTEDÝÐÝMÝZ TRABZONSPOR TAM OLARAK BUDUR. ÝLK YARI BAÞAKÞEHÝR'iN ÖNDE BÝTÝRMESÝ MUCÝZE.
Tebrikler Baþakþehir'e
Deplasmanda 1-3 çok iyi skor
Ýyi bir takýmý elediler.
Baþakþehir'in oynadýðý futbol hoþuma gidiyor.
HOPA'LI TS'LÝ
26.08.2022, 07:45
Oyun aklý olan 3 oyuncunun da olmamasý turu kaybettiren en büyük etken oldu bana göre.
Bir noktadan sonra iþ çaresizliðe döndü özellikle 2 yarý neredeyse hiç üretemedik,kornere sevinir olduk.Orta sahada topa yön veren,oyununun temposunu belirleyen oyuncu eksikliðini çok hissettik.Bireysel çabalarla çok kolay deðil bu seviyelerde iþ yapabilmek.Þansa olur,o da olmadý.
Avcý eleþtirilebilir bu normal ama Djaniny'e 30'undan sonra gol vuruþu yapmayý da öðretemez.O golü yapsa çak farklý bir maç izleyecektik.Gol kaçar evet ama o zaman ÞL'de deðil AL'de oynarsýn.
Hatay maçýnda da saðdan kaçýrmýþtý karþý karþýya
Topun altýna girse iþ bitecek.
5:33 dakikada Canini yeduðum o golü atsa maç çok farklý bir hikayeye evrilecekti muhtemelen
Varlýbaþ61
26.08.2022, 08:26
Cornelius’un ikinci yarýda kaçýrdýðý pozisyon, en az Canini’nin pozisyonu kadar müsaitti. Bu forvetler ile yol alamayýz, bundan sonra nokta atýþý forvet geleceðini de sanmýyorum..
Kopenhagi o grupta gol atamadan elenir . Çöp kötü takýma elendik.
lazminator61
26.08.2022, 09:10
Cornelius’un ikinci yarýda kaçýrdýðý pozisyon, en az Canini’nin pozisyonu kadar müsaitti. Bu forvetler ile yol alamayýz, bundan sonra nokta atýþý forvet geleceðini de sanmýyorum..
Cornelius o topu nasil kaleye tuturamadi sasirdim. Inanilmaz bi pozisyon du. Bu arada Bardhide ilk dk. bi Pozisyonu yedi.
Cornelius o topu nasil kaleye tuturamadi sasirdim. Inanilmaz bi pozisyon du. Bu arada Bardhide ilk dk. bi Pozisyonu yedi.
Tarih yazacak futbolcular ozel olur imkansiz gibi gorunen gidisatta bir anda ortaya cikip golunu atar veya attirir
Waka baka visca sahada olsaydi mutlaka birisi sahne alabilirdi olmadi
Fanatik34
26.08.2022, 23:06
Transfersizde Kopenhag´i eleriz diyen futbol özürlüleri burda mi???
Su macta yaptigimiz transferlerle, ilk golü atmis olsak bile, uzatmalarda bizi ücleyecek bir takim vardi karisimizda..hemde vasatötesi bir takim. Ama bizi analiz etmis, haddini bilerek, sadece futbolun dogrularini yapan bir takim..bizde bu Kopenhag takimini örnek alabilecek, bir Yönetim veya Teknik Adam var mi??
kaçarava
27.08.2022, 15:24
https://youtu.be/9Oh5cIORS6A?t=1384
23:04'ten itibaren izlerseniz bizi çok iyi analiz etmiþ. Özellikle geriden gereksiz þekilde atýlan bombeli paslarý, yapýlan ortalarý ve hücumdaki preste kompakt olamadýðýmýzý güzel anlatmýþ.
Transfersizde Kopenhag´i eleriz diyen futbol özürlüleri burda mi???
Su macta yaptigimiz transferlerle, ilk golü atmis olsak bile, uzatmalarda bizi ücleyecek bir takim vardi karisimizda..hemde vasatötesi bir takim. Ama bizi analiz etmis, haddini bilerek, sadece futbolun dogrularini yapan bir takim..bizde bu Kopenhag takimini örnek alabilecek, bir Yönetim veya Teknik Adam var mi??
Boyle yuksek getirisi olan playoff macina kopenhag takimi vasat bir kaliteyle super bilinc ciddiyet ve sorumluluk duygusula sahaya cikmislar hadlerinide bilerek tur atladilar yani bazi maclar vardir o macta top oynayarak veya oynayamiyorsan oynatmiyarak bir sekilde tur atlamayi basaracak strateji gelistireceksiniz kalite farki olsa bile yenilmeye elenmeye mecbur degilsin bu adamlar derslerine iyi calismis ders alirmiyiz? Tabiki hayir):
pReN@_61
28.08.2022, 14:35
https://twitter.com/goatovic11/status/1563625840830734338
Enes Baþkaya60
28.08.2022, 18:04
Þu an 3-0 yeniliyorlar ligde ayný kadro ile þaka gibi biz gol atamadýk adamlara.
Doðukan Uçan
28.08.2022, 21:11
insan üzülüyor valla ya.
ligde 7 haftada 13 gol yiyen takýma elendik.
bugün de lig liderinden 3 tane yediler deplasmanda.
GencTurk6161
28.08.2022, 21:37
Hiçbir hücum organizasyonumuz yok 2 senedir...
Turgut Altun
03.09.2022, 16:17
Takým uyuyor, seyirci uyuyor, hoca 0-0 a razý. Kuassi köyüne dönsün, Cornelius bana iki maçta da þüpheli geldi. Gizli sol açýk Eren'in 65 de pili bitti.
Ah Cornelius ah, hala þüpheliyim senin bu 2 maçtaki performansýndan.
Doðukan Uçan
03.09.2022, 17:10
Ah Cornelius ah, hala þüpheliyim senin bu 2 maçtaki performansýndan.
%100 adamlara söz verdi.
Doðukan Uçan
06.09.2022, 21:36
https://twitter.com/FCKobenhavn/status/1567220071625375757
:D
lizarazu
06.09.2022, 21:44
Kopenhag sýfýr çekecek daha durun.
HOPA'LI TS'LÝ
07.09.2022, 13:41
Çok kolay elendik þunlara :(
Taraftarlar disinda bu macta ne yonetim ne teknik kadro nede futbolcular mental ve fizik olarak henuz hazir degillerdi elenirken en azindan herseyi denedik savastik ancak rakip cok gucluydu diyemedik!
ekeser60
08.09.2022, 12:37
Böyle rezil bir takýmý nasýl gözümüzde büyüttük anlamadým gitti. Bu sene liglerindede þampiyonlar Ligi'nde de madara oluyorlar ama bizim oyuncularin gözünde sanki karþýmýzda City vardý ayaklari titredi pozisyon bile bulamadýk. Yani 2004 teki Kiev maðlubiyeti den daha aðýr bir maðlubiyet aldýk hiç deðilse kieve ilk maç sahayý dar ettik bunlarda muazzam bir tutulma yaþadýk. Köy kopenhagi bizim ligde ilk 5 e zor girer.
HOPA'LI TS'LÝ
08.09.2022, 13:41
Böyle rezil bir takýmý nasýl gözümüzde büyüttük anlamadým gitti. Bu sene liglerindede þampiyonlar Ligi'nde de madara oluyorlar ama bizim oyuncularin gözünde sanki karþýmýzda City vardý ayaklari titredi pozisyon bile bulamadýk. Yani 2004 teki Kiev maðlubiyeti den daha aðýr bir maðlubiyet aldýk hiç deðilse kieve ilk maç sahayý dar ettik bunlarda muazzam bir tutulma yaþadýk. Köy kopenhagi bizim ligde ilk 5 e zor girer.
Yaramý deþtin renktaþ
Ah o deplasmandaki Kiev maçý yok mu?
1-6 alabileceðimiz maçý 1-2 alýp rövanþta Avni Aker'de 0-2 yenilip kahrolmuþtuk. Ýlk maçta daðlarý taþlarý kaçýrýrsan olacaðý budur.
Çok üzülmüþtüm. Önümüz açýlacaktý o turu geçseydik
Harun CAN
08.09.2022, 14:03
Çok kolay elendik þunlara :(
Dortmund senin en az 2 katýn hýzda bir top çeviriyor. Kopenhag'a top vermediler. Ayrýca topu da hýzlý ve akýllý çevirdikleri için Kopenhag bir varlýk gösteremedi. Bununla beraber çok az bulduklarý pozisyonlarda bile etkili þekilde kaleye gelebildi Kopenhag. Yani Kopenhag dandik takým deðil ama Dortmund çok iyi takým. Biz olsak bize de aynýsýný yaparlardý muhtemelen.
AntiÞike
08.09.2022, 18:03
Kopenhag la þu andaki kadromuzla bile 10 maç yapsak en az 5 ini yeniliriz. Dortmund un karþýsýnda gördüðünüz takým, Dortmunda a karþý öyle. Biz oynasak yine þut çekemeyeceðimiz maçlar oynarýz malesef
Jackdaniels
08.09.2022, 18:09
Hocanýn maç sonu açýklamalarý neydi ya aman Allahým yani. Kopenhag'a pozisyon vermedik dedi adam !!! Hocam elendik elendik farkýndamýsýn ?
Eee sende sýfýr çekeceksin hahahahah.
lizarazu
08.09.2022, 22:30
biz katýlsaydýk sýfýr çekecektik
ekeser60
10.09.2022, 21:55
Kopenhag ligde yine yenildi. Artýk biz bunlara nasýl muhabbetini 10 kiþilik frencvaros macindan sonra býrakalým Kopenhag kötü takým ama biz daha kotuyuz ve berbat durumdayiz ondan elendik.
Doðukan Uçan
13.09.2022, 12:17
kimyager ve minzi oturup düþünsün þimdi biz ne büyük hata yaptýk diye.
kopenhag'ýn ligde yenilmesine niye þaþýrýyorsunuz.
bu adamlarýn karþýsýna konyaspor'u koysan onlar bile elerdi. eleyemese bile böyle elini kolunu sallayarak kendi sahasýnda tur vermezdi.
kulübün çok büyük bir maddi gelirden ettiler sizin yatacak yeriniz yok.
demek ki neymiþ bu alýnan sonuçlar asla þans, bal, tesadüf deðilmiþ.
resmen göz göre göre adamlara turu verdiler.
doc holliday
30.09.2022, 10:55
kimyager ve minzi oturup düþünsün þimdi biz ne büyük hata yaptýk diye.
kopenhag'ýn ligde yenilmesine niye þaþýrýyorsunuz.
bu adamlarýn karþýsýna konyaspor'u koysan onlar bile elerdi. eleyemese bile böyle elini kolunu sallayarak kendi sahasýnda tur vermezdi.
kulübün çok büyük bir maddi gelirden ettiler sizin yatacak yeriniz yok.
demek ki neymiþ bu alýnan sonuçlar asla þans, bal, tesadüf deðilmiþ.
resmen göz göre göre adamlara turu verdiler.
Kimyageri anladýkta minzi kim?
Doðukan Uçan
11.10.2022, 11:02
Trabzonspor için sezonun özeti 2 kopenhag maçýdýr.
Tarihinde ilk defa bu kadar yüklü bir miktarda para kasaya girecek diðer takýmlarýn önüne geçme avantajýný ellerimizin tersiyle ittik.
Þampiyonlar liginden gelecek parayla üst düzey çok kaliteli oyuncular transfer edilirdi.
Kendi liginde bile her maç gol yiyen rezil kopenhag takýmýna her 2 maçta da üstünlük kuramadýk.
Bu uçan kaçan kopenhag grupta 1 puan alabildi oda sevilla bu sene çok kötü olduðundan.
Bizim için bu maçýn travmasý çok büyük.
Emrah KabuL
11.10.2022, 14:25
CL ye kalsak yanýlmýyorsam 20 m euro ya yakýn bir para girecekti kasaya.. þu an ise 13-14 m euro kazandýk.. 2-3 galibiyet ve gruplardan çýktýðýmýz da nerdeyse ayný parayý kazanmýþ olacaðýz.. CL grup maçlarýnda beraberlik bile baþarý olurdu þu durumda.. çok abartýyorsunuz.. 3-5 m euro ile hangi takýmlarýn önüne geçecektik ? Adamlar yýllardýr CL de yok halen daha senin kaç katýn para harcayabiliyorlar..
Alper Beyazay
11.10.2022, 14:28
Eleyip de CL'ye gitseydik rezil olurduk heralde.
Doðukan Uçan
09.01.2023, 20:32
Bütün sezonun özeti bu maçtýr. Bu analizi aylar öncesinde yaptým o gün sahada olan trabzonspor'dan 1 gram ilerleme yok ayný þekil ilerliyoruz. Düþünün üzerinden aylar geçti. böylesine dandik kopenhag'ý eleyemeyen takýmýn baþarýlý olmasýný bekleyen var mýydý ki.
Doðukan Uçan
25.02.2023, 20:14
114 Sayfa yorum var onlarca insan burada avcý'nýn hoca olmadýðýný üstüne basa basa yazmýþ bugünleri aylar öncesinde görmüþ. Ne hikmetse bizim yönetim trabzonspor tarihinin en önemli 2 maçýnda takýma gol lazýmken hücum bile yaptýramayan hocayý ayýp olmasýn þampiyon yaptý diye yollayamadý. avrupa da gelene gidene yenilen teknik direktörü takýmýn baþýnda tutarsan 3 tane büyük organizasyonda 5 deplasmanda 5 maðlubiyet almak tesadüf deðildir. baþta djaniny olmak üzere bir kaç oyuncunun takýmdan yollanmasý gerekirken tam tersi sözleþme uzattýk. hele rövanþta cornelius ve maçýn baþýnda djaniny'nin kaçýrdýðý goller evlere þenlik. ilk maçta da oyun 0-0 giderken ilk yarýda çok net pozisyondan yararlanamadýk. kadronun kötü olduðu bu 2 maçta analiz edemediler herhalde.
Doðukan Uçan
14.07.2023, 17:11
Dün akþama kadar abdullah avcý takýmda kalsýn 10 yýl sözleþme yapýlsýn diyenlerdendim fakat bu saatten sonra avrupa ligini alsa bile desteklemem.
kadýköy de 70 dakika 10 kiþi oynayan fenerbahçe'yi yenemeyen bir adam trabzonspor teknik direktörü olamaz.
millet þampiyon yaptý diye eleþtirmeye korkuyor.
ulan aylardýr top oynamýyoruz geçen sene avrupa dan elenince ilk yarýda tek maç oynamanýn avantajýyla rakiplere fark attýk.
ligin ikinci yarýsýnýn puan durumunu buraya atýn bakalým kaçýncý olmuþuz.
3-5 hafta daha lig olsa þampiyonluðu verecekti yine.
Abdullah avcý geçen sene uðurcan, visca, nwakaeme, cornelius, bakasetas, ömür'ün üst düzey oyununun ekmeðini yiyor.
adam þampiyonluk maçýnda bile antalyaspor'a karþý rezil oldu.
geçen sene sekizinci ayda yaptýðým yorum. o günden sonra takýmýn geldiði nokta her þeyi özetliyor.
bu maçtan sonra bir sürü rezillik yaþattýðý halde görevden alýnmadý.
hatta üstüne uefa avrupa ligi ve konferans liginden de elendi.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.