Orijinalini görmek için tıklayınız : Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
lazminator61
25.08.2022, 01:05
Ulan 1 Oyuncunun aklina gelmedi mi, ortaya kosim, kaleye vurim diye. Yok abi 90 dk kenardan oyna orta yap. Orta yap tamamda, kimse yok ki. Kime orta aciyorsun ?????
Fatih Öztürk
25.08.2022, 01:05
Hocanın yanındayken hocayı yanlışlarından ötürü eleştireceğiz de. Tarihi bir turu fiyasko tercihlerle heba etmiştir, dibine kadar eleştirilir kimse anlam çıkarmaya kalkmasın. Hatalardan ne tür dersler çıkardı ona bakalım.
Geçmiş olsun, şl hayallerimiz başka bahara kaldı.
Geçen sene eksik bölgeler için ne konuşuyorduk, sol bek stoper ortasaha santrfor. Biz ne almadık tabiki santrfor. Cornelius şampiyonlukta büyük payı var ama her rakibe çare olmuyor alternatif almalıydık sürekli.ortasaha aldık ve devam ediyoruz.
Gitti 20 m€.
İlk yarı denedik olmadı ama ikinci yarı hiçbir şey oynamadık.
Tamamen plansız,gelişigüzel oyun.
Edirne dışına çıktığın zaman rakip kim olursa olsun işlemiyor bu.Son 10 yılda köy takımı dediğimiz takımlar bile oyun bilgilerini artırdılar,bizim ülke ise sadece futbol rantına yatırım yaptı.
BlackPanther
25.08.2022, 01:07
Ben sahada süper star golcümüz Ağaoğlunu aradım. Oyuna girseydi kesinlikle golü vardı
ilelebeTS
25.08.2022, 01:08
Evet bir de orta mevzusu var. Bir Avcı takımı orta yapıyorsa durum vahimdir. Adam taktiksel olarak orta düşmanı. Biz orta yapıyoruz ama Cornelius'u 1 kere bile buluşturamadık. Adam 3 kişinin içinde tek başına, atılan top da adamın vurabileceği alanın dışında sürekli. Böyle karambol orta mı yapılır ya.
OzcanHan61
Bir daha bu özveride futbolcu bulmamız çok zor. Adam bizi Alanya'da şampiyonluktan eden golü attıktan sonra ahd edip şampiyonluğun baş mimarıydı, sakatlığını dert edip maçı tribünden izlemek varken risk alıp oynamak istedi, hoca da sıçtı batırdı.
Uğurcan-Nwakaeme-Baka-Hamsik ve 3-4 maç Visca
+ başlardaki Hugo Edgar tandemi
Bence bunlar bizi şampiyon yaptı abi. Hoca da kaymağını yedi. Bizim taraftarda çıkıp Abdüş iki asist yaptı diyor. Adam her maç 10 kişi oynatıyor bizi 8 maçta bir skor üretiyor kredi kazanıyor. Rezalet bir durumun içerisindeyiz.
BlackPanther
Siopisin ilk maçtaki hatası takımı yaktı.
kaçarava
Geçen sezon şampiyon olmuş takım, bu maç kader maçım diyen takım böyle kolay böyle pespaye şekilde elenmemeliydi. Hayırlı geceler.
jairzinho
25.08.2022, 01:09
avcı nın başakşehir sistemine ne zaman geçeceğini merak ediyorum
orda tek ön libero mahmut tekdemir idi, ayağı fena değildir bu arada,diğer oyuncular ise ful yetenek setiydi
bartra geldi,ayağı temiz bir 6 no ile yol alınabilir,bu isim ghamin değildir umarım
eren ile idare edeceğiz mecburen,3 yerli kuralından dolayı,zaten idarelik bir oyuncu,fazla sıkıntı yaratmaz,artısı fazla olmasa bile
peres visca kanadını arıyoruz ,ikiside maalesef talihsiz şekilde sakatlandı,peres visca kanadı çok uyumlu olmuştu
eren direzege kanadında ısrar etmekte fayda var
Açıkçası hocanın başlangıçtaki oyun planıyla ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Zaten hocanın maç öncesi açıklamalarından hemen sonra gerek foruma gerekse sosyal medyaya genel bir göz attıysanız hemen hemen herkesin hocanın ''mantıklı bir oyun planı'' olduğu yönünde mutabık olduğunu görürsünüz. Oyunun ne kadar istediğimiz şekilde oynandığı konusu tartışılır, elbette ki taraftar olarak da daha çok pozisyon bulabileceğimiz bir maç bekleyebilirdik fakat bütün bunlara rağmen önemli birkaç tane de pozisyonumuz oldu. Daha henüz maçın başında Djaniny'nin Hatay ve Antalya maçında kaçırdığı gibi çok net bir pozisyonu harcaması, Cornelius'un ilk yarıdaki kafa vuruşu, 2. yarıda kalecinin parmaklarının ucuyla çıkardığı kafa topu, yine Cornelius'un normal şartlarda net bir şekilde gol yapacağı bir pozisyonda topu dışarı atması (Trezeguet'in pas attığı pozisyondan bahsediyorum) vesaire. Hoca da muhtemelen taraftarımızın önünde en azından 1 gol bulabileceğimizi ve maçı en kötü ihtimalle uzatmalara götürebileceğimizi düşünerek en azından savunma güvenliğini garantiye almak adına Siopis ve Dorukhan orta sahası ile başladı. Bence mantıksız bir düşünce de değildi. Zaten adamların kontra ataklarının ne kadar tehlikeli olduğunu sadece berabere kalmalarının bile yeterli olduğu bu maçta dahi görmüş olduk.
Bütün bunlar bir yana hocanın bu maç özelindeki en büyük yanlışı bence yanlış zamanda ve yanlış değişiklikler yapmasıdır ki zaten sonuçlarını da oyun içerisinde gördük, son 30 dakika çok daha iyi oynaması gereken bir takım neredeyse hiçbir şey yapamadı. Lakin bugün bu turu geçememizin en büyük sebebi yönetimdir. Belki de sadece Bartra transferi bile 1 hafta önce yapılsaydı bugün çok farklı şeyler konuşuyor olacaktık, Antalyaspor maçına kadar burada dahi bazılarının kabul etmediği ama sonrasında herkesin çok elzem olduğunu fark ettiği orta saha problemini de aylardır çözemedik. Nitekim hocanın da Grillitsch ısrarı da boşuna değildi. Nwakaeme'siz oyuna hala tam olarak alışabilmiş değiliz ki ben de gitmesini isteyenlerdendim ve hala doğru bir karar olduğunu düşünüyorum, fakat sahada özellikle de Hamsik'in yokluğunda takımın yaratıcılık çok büyük bir sorun yaşadığı da ortada. O nedenle Grillitsch veya bugün adı çıkan Rafinha ayarında bu yükü sırtlayabilecek bir oyuncunun gerekliliğini de iyiden iyiye görmüş olduk. Umarım yönetim nelerin elzem olduğunu artık anlamıştır da en azından bu maç sonrasında yapacağımız transferlerle Avrupa liginde rekabet edebilecek ve ligte de şampiyonluk verebilecek bir takım oluşturabiliriz. Çünkü şu an işler pek iç açıcı durmuyor.
avcıya kızıyorum berki dedi orta daha doğucanı aldı bizim külüp
ne bilirdi peres dönmez visca kolunu kırar hamsik sakatlanır
geçen sene bizle olan şans gitti
lazibere
25.08.2022, 01:11
Hocanın yanındayken hocayı yanlışlarından ötürü eleştireceğiz de. Tarihi bir turu fiyasko tercihlerle heba etmiştir, dibine kadar eleştirilir kimse anlam çıkarmaya kalkmasın. Hatalardan ne tür dersler çıkardı ona bakalım.
Aynen öyle,
Yanlışlardan ders almak !!! Hiç almadı
Kaussi'den sağa açık olmayacağının
Siopis ile orta sahada top yapamayacağının
Ömür'e oyun kurucu göre vilmeyeceğinin
Cornelius gibi tek forvetle sezonun bitirelemeyeceğinin
Hamsik' gibi bir oyun kurucun olmadan ve bu adam artık sık sık sakatlanırken onun yerine oyuncu alınması gerektiğini
Trezegeut den bir wakame performansı alamayacağının
Dersini almadı ve çalışmadı da
Serdar A
İlk yarı denedik olmadı ama ikinci yarı hiçbir şey oynamadık.
Tamamen plansız,gelişigüzel oyun.
Edirne dışına çıktığın zaman rakip kim olursa olsun işlemiyor bu.Son 10 yılda köy takımı dediğimiz takımlar bile oyun bilgilerini artırdılar,bizim ülke ise sadece futbol rantına yatırım yaptı.
Bu plansızlığı ben biraz da sahada kondisyon olarak tükenişe yordum.
Kafayı biraz toplayabilsem maçı tekrar banttan izleyeceğim. Hele son 10 dakika ne yaşadık öyle. Antalya maçı da aynısı oldu takımın sanki fişini çekmişsin gibi oluyor.
Doğukan Uçan
Şu kopenhag'ı eleyemiyorsan zaten gruplara kalma. Emin olun geçen sene beşiktaş'ın yaşadığını yaşardık.
Ön elemelerdeki diğer sonuçlara bakıyorum öteki takımlar Psv'yi, Bodo glimt'i, Kızılyıldız'ı eleyip gruplara kaldı.
Sen ise formsuz sıradan avrupa'Nın orta halli takımlarından birine güle oynaya eleniyorsun.
hem doğru düzgün gelirin yok hemde böyle paraları elinin tersiyle itersen sonra da kalkıp yunus mallı, koita, trondsen gibi adamları yollamak için üstüne para vermek zorunda kalıp borç batağına saplanırsın.
lazibere
25.08.2022, 01:13
avcıya kızıyorum berki dedi orta daha doğucanı aldı bizim külüp
ne bilirdi peres dönmez visca kolunu kırar hamsik sakatlanır
geçen sene bizle olan şans gitti
Visça' diyelim ki kolunu kırmadı da , Rakibe sert daldı ve 3 maç ceza verdiler. Visça yoksa kimle oynayacaksı mesela, Planı kaussi miydi, O idiyse YANLIŞŞŞ
Peres'in , sezonun 2 devresine yetişeceğini, Taaa 4 ay once biliyordu BUDA YANLIŞŞŞ
hamsik, geçen sene 2 devre neredeyse hiç oynamamıştı ve aynı yerden sakattı, Ön görmek için kahin olmaya gerek yoktu BU DA YANLIŞŞŞ
tsukru61
25.08.2022, 01:14
Kulüp olarak amacımız bu zaten. Abdüşcük oynasın eğlensin ağlamasın.
Şansa gol atar ya da asist yapar Avrupa'dan bir takım buna kanar ve 10+ para verir diye bu oyuna devam edeceğiz.
Fatih Öztürk
25.08.2022, 01:14
Haklısın abi. Avrupada süreklilik önemli. Bugün çatır çatır oynayan bir takıma elenseydik veya herşeyi deneyip futbol talihsizliği yaşasaydık eyvallah derdim. Bu rakibi yenemiyorsan zaten Avrupa ligindeki takımlarının yarısını yenemezsin. Anca kıytırık süper ligte ilk üçe girme çabasına gireriz.
Hedef koymazsak elek olur evimize döneriz. Burada örneğini senelerdir defalarca dile getirdim. 2000'li yılların başında ingiliz Fulham ekibi tarihinde avrupada oynamamışken önlerindeki 10 sene için planlama doğrultusunda uefa finali hedefi koyuyor. 2010 senesi planları tutuyor ve ilk defa katıldıkları uefa'da final oynuyor. Prensiplerine sadık kalırsan başarı bir şekilde geliyor zaten. Tarih başarıları altın harflerle yazar. Beğenmediğimiz Kosta Rika'li kaleci Esteban transfer edildiğinde çok sevinmiştim. Adamı Onur'un arkasında çürüttüler. O Esteban Hollanda'nin AZ Alkmaar takımıyla 2011 ve 2013 yıllarında 3 sene içinde 2 kez avrupa liginde yarı final oynadı, Esteban tüm maçlarda forma giydi.
Önce biz ne istediğimize karar vermeliyiz. Modelimiz Fulham'mı, AZ Alkmaar'mı yoksa bu sikindirik ligin takımımı.
Maalesef çok üzgünüz. Farklı hayal etmiştik hep, ancak bu maç ile kırıp dökmeyelim. Eski Trabzonspor geri gelmesin lütfen. Bir maçla kırıp döken bir maçla göklere çıkan. 10-11 sonrası 19-20 sonrası hep kaybeden biz olduk. Takımımız, yönetimimiz, hocamız hepsine güvenelim. Ayağa kalkmasını biliriz.
Fatih Öztürk
25.08.2022, 01:17
Aynen öyle,
Hamsik' gibi bir oyun kurucun olmadan ve bu adam artık sık sık sakatlanırken onun yerine oyuncu alınması gerektiğini
Şeffaf olup hatalarını tane tane anlatmalı. Sadece hoca değil yönetimde. Tabi bizim burda kimse ince sıçmaz, indirtmez.
serdaracıl
25.08.2022, 01:17
Aynen öyle,
Trezege’den waka performansı alınamayacağını ne güzel söylüyoruz bugğn. Fakat daha düne kadar burada millet trezege’yi övmek için bir biriyle yarışıyordu. Futboldan bu kadar anlıyoruz işte
ilelebeTS
25.08.2022, 01:18
Kafayı biraz toplayabilsem maçı tekrar banttan izleyeceğim. Hele son 10 dakika ne yaşadık öyle. Antalya maçı da aynısı oldu takımın sanki fişini çekmişsin gibi oluyor.
Takım çok daha erken düştü ikinci yarıda. Kopenhag ise düşmedi. Adamları yoramadık. İlk maçta pasla yormuştuk rakibi. Bu maçta ise topu alan geri-yana dönüyor. Döne döne bitirdik. 2. yarıda 2 pozisyon var sadece, biri Cornelius dışarı attı diğeri Denswil'in vurduğu kafayı kalecinin çıkardığı pozisyon. Gol lazım olan takım için çok çok az bu rakam. Rakip biraz üst seviye takım olsa normal diyeceğim ama adamlar sadece fizikle bizi elediler. Hocanın dediği teknik, fiziğe galebe çalamadı.
Visça' diyelim ki kolunu kırmadı da , Rakibe sert daldı ve 3 maç ceza verdiler. Visça yoksa kimle oynayacaksı mesela, Planı kaussi miydi, O idiyse YANLIŞŞŞ
Peres'in , sezonun 2 devresine yetişeceğini, Taaa 4 ay once biliyordu BUDA YANLIŞŞŞ
hamsik, geçen sene 2 devre neredeyse hiç oynamamıştı ve aynı yerden sakattı, Ön görmek için kahin olmaya gerek yoktu BU DA YANLIŞŞŞ
siopis geçen sene çok kullandı ama antalya maçın da makara oldu ezildi bu sene tekrar oynattık
Ibrahim Gaygusuz
25.08.2022, 01:19
Can sagligi olsun, sampiyonlar ligi nin cazibesi o platform ve maddi getirisi. Bizim yarisabilecegimiz bir platform mu ? cok cok zor.
Insallah silkelenip Galatasaray macinda tekrar basliyacagiz. Europa liginde oyunculari vitrine cikarmak daha kolay olabilir , umarim bunu basaririz
Bu sezon net olan birşey var ki; futbolcularda boşluk var. Gecen sezonki uyum, hırs, istek yok. Uğurcan bile boşlukda. Süper kupa finalinde prim istiyordu futbolcular.ekranlara yansıdı. Geçen sezon paranın adı geçmiyordu kulüpte. Birşeyler değişmiş ama ne ve neden?
Fatih Öztürk
25.08.2022, 01:20
Uğurcan-Nwakaeme-Baka-Hamsik ve 3-4 maç Visca
+ başlardaki Hugo Edgar tandemi
Bence bunlar bizi şampiyon yaptı abi. Hoca da kaymağını yedi. Bizim taraftarda çıkıp Abdüş iki asist yaptı diyor. Adam her maç 10 kişi oynatıyor bizi 8 maçta bir skor üretiyor kredi kazanıyor. Rezalet bir durumun içerisindeyiz.
Abdulkadir'e 7 senedir verilen şans ve tahammül bana verilseydi kafayı kullanmayi becerirdim de kendime adam gibi bakar kendime sövdürtmezdim. Yusuf Sarı'yı paket edip özevlat ayağına tuttuğumuz herif bugün atağa kalktığımız her topu kaptırdı. Pabucumun özevladı.
jairzinho
25.08.2022, 01:21
Açıkçası hocanın başlangıçtaki oyun planıyla ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Zaten hocanın maç öncesi açıklamalarından hemen sonra gerek foruma gerekse sosyal medyaya genel bir göz attıysanız hemen hemen herkesin hocanın ''mantıklı bir oyun planı'' olduğu yönünde mutabık olduğunu görürsünüz. Oyunun ne kadar istediğimiz şekilde oynandığı konusu tartışılır, elbette ki taraftar olarak da daha çok pozisyon bulabileceğimiz bir maç bekleyebilirdik fakat bütün bunlara rağmen önemli birkaç tane de pozisyonumuz oldu. Daha henüz maçın başında Djaniny'nin Hatay ve Antalya maçında kaçırdığı gibi çok net bir pozisyonu harcaması, Cornelius'un ilk yarıdaki kafa vuruşu, 2. yarıda kalecinin parmaklarının ucuyla çıkardığı kafa topu, yine Cornelius'un normal şartlarda net bir şekilde gol yapacağı bir pozisyonda topu dışarı atması (Trezeguet'in pas attığı pozisyondan bahsediyorum) vesaire. Hoca da muhtemelen taraftarımızın önünde en azından 1 gol bulabileceğimizi ve maçı en kötü ihtimalle uzatmalara götürebileceğimizi düşünerek en azından savunma güvenliğini garantiye almak adına Siopis ve Dorukhan orta sahası ile başladı. Bence mantıksız bir düşünce de değildi. Zaten adamların kontra ataklarının ne kadar tehlikeli olduğunu sadece berabere kalmalarının bile yeterli olduğu bu maçta dahi görmüş olduk.
Bütün bunlar bir yana hocanın bu maç özelindeki en büyük yanlışı bence yanlış zamanda ve yanlış değişiklikler yapmasıdır ki zaten sonuçlarını da oyun içerisinde gördük, son 30 dakika çok daha iyi oynaması gereken bir takım neredeyse hiçbir şey yapamadı. Lakin bugün bu turu geçememizin en büyük sebebi yönetimdir. Belki de sadece Bartra transferi bile 1 hafta önce yapılsaydı bugün çok farklı şeyler konuşuyor olacaktık, Antalyaspor maçına kadar burada dahi bazılarının kabul etmediği ama sonrasında herkesin çok elzem olduğunu fark ettiği orta saha problemini de aylardır çözemedik. Nitekim hocanın da Grillitsch ısrarı da boşuna değildi. Nwakaeme'siz oyuna hala tam olarak alışabilmiş değiliz ki ben de gitmesini isteyenlerdendim ve hala doğru bir karar olduğunu düşünüyorum, fakat sahada özellikle de Hamsik'in yokluğunda takımın yaratıcılık çok büyük bir sorun yaşadığı da ortada. O nedenle Grillitsch veya bugün adı çıkan Rafinha ayarında bu yükü sırtlayabilecek bir oyuncunun gerekliliğini de iyiden iyiye görmüş olduk. Umarım yönetim nelerin elzem olduğunu artık anlamıştır da en azından bu maç sonrasında yapacağımız transferlerle Avrupa liginde rekabet edebilecek ve ligte de şampiyonluk verebilecek bir takım oluşturabiliriz. Çünkü şu an işler pek iç açıcı durmuyor.
''gerek foruma gerekse sosyal medyaya genel bir göz attıysanız hemen hemen herkesin hocanın ''mantıklı bir oyun planı'' olduğu yönünde mutabık olduğunu görürsünüz.''
hocam ne mantıklı oyun planından bahsediyorsun
iç sahada oynuyorsun,gole ihtiyacın var,ve çift 6 no ile maça başlıyorsun,bunun mantığı falan yok aga
ben zaten ilk 11 i görünce maçtan ümidimi kestim,bu ilk kopenhag maçının ilk 11 ile ve antalyasporun maçının ilk 11 ile benzerdi,bartra bitek ilk 11 e dahil edildi
şunu gördük aslında,ilk kopenhag maçının ikinci yarısında oynanan oyunu genelde bartra ya bağlamışlardı,oysa işin sırrı bakasetas bardi ömür orta saha üçlüsü idi,o maçta,top oynadık ve set hücumu yaptık aga, hem antalya hemde bu maçta ise gene defansif ilk 11 leri gördük sahada,maalesef,
şu ilk 11 i görüp mantıklı diyenin futbol bilgisinden şüphe etmek lazım,aynı hatalı ilk 11 leri sahaya sürüp farklı sonuçlar beklemek,saçmalık
avcı o kadar formsuz ki kouassi yi kurtarıcı olarak sahaya sürdü,açık alan oyuncusunu
ilelebeTS
25.08.2022, 01:22
Ha, sonuç olarak ş.liginde bir cacık yiyemeyecektik, amaç orada boy göstermek, parayı kasaya koymaktı ve oradan mümkünse avrupa ligi'ne kalıp oradan ilerlemekti gerçekçi hedef. Olan oldu artık ne desek boş. Artık Avrupa Ligi'ndeyiz.
halilaziz61
25.08.2022, 01:24
Şenol güneş efendi şu forumda kaç hesabı yönetiyorsun bilmiyorum ama Avcı gitse dahi sen bu takımın değil kapısından içeri stadına taraftar olarak bile giremeyeceksin.
Nokta
Henüz seni bu takımın başında görecek kadar midesiz değiliz
cerebrum
25.08.2022, 01:25
Son 5 dk hugoyu alıp hücuma göndermek teknik ekipten kimsenin aklına gelmiyorsa bunu maç öncesi planlamadıysan bu maça santim santim çalıştım demeyeceksin.
OzcanHan61
25.08.2022, 01:26
Hedef koymazsak elek olur evimize döneriz. Burada örneğini senelerdir defalarca dile getirdim. 2000'li yılların başında ingiliz Fulham ekibi tarihinde avrupada oynamamışken önlerindeki 10 sene için planlama doğrultusunda uefa finali hedefi koyuyor. 2010 senesi planları tutuyor ve ilk defa katıldıkları uefa'da final oynuyor. Prensiplerine sadık kalırsan başarı bir şekilde geliyor zaten. Tarih başarıları altın harflerle yazar. Beğenmediğimiz Kosta Rika'li kaleci Esteban transfer edildiğinde çok sevinmiştim. Adamı Onur'un arkasında çürüttüler. O Esteban Hollanda'nin AZ Alkmaar takımıyla 2011 ve 2013 yıllarında 3 sene içinde 2 kez avrupa liginde yarı final oynadı, Esteban tüm maçlarda forma giydi.
Önce biz ne istediğimize karar vermeliyiz. Modelimiz Fulham'mı, AZ Alkmaar'mı yoksa bu sikindirik ligin takımımı.
Keşke 10 yıllık bir planımız olsa sabretsek ama ben 29 yaşındayım çalınan sezon hariç 1 şampiyonluk gördüm. :) Avrupa desen aklıma sadece Celustka’nın gol attığı İnter maçı geliyor. :)
Bizim ülkemiz ne yönetim nede teknik direktör açısından plansızlığa mahkum olmuş. Sadece ani vuruşlar yapıp anlık başarılar elde edilir bizim ülkemizde.
Mesela geçen sene Bakayı Hamsiki almasak istediğimiz kadar plan yapalım şampiyon olamazdık. Türkiyede başarının anahtarı futbolu kendiliğinden oynayacak kaliteli 4-5 adamı alıp gerisine onlara ayak uydurtmak. Örnek ünal aysalın galatasarayı. Aldı ligi domine efen oyuncuları koydu üstüne 2-3 star drogba sneijder vesayre başarı geldi. Eskiden belki daha mümkündü prensip sahibi olmak ama artık avrupa ile aramıza 10 kat seviye girdi yakında şampiyonlar ligine hiç bir takımımız gidemeyecek hatta avrupa ligine bile 1 takım göndereceğiz. Çok iyi bir sezonun ardından şu takıma 2-3 drogba sneijder seviyesinfe adam alıp avrupaya ayak uydurmak yerine lige bile yetersiz adamları aldık kendi seviyemizi düşürdük. Hamsik aylardır sakat alternatif yok, Koita ortalıkta yok Corneliusa alternatif başka oyun düzenini sağlayacak hızlı forvet yok. Anlayacağın abi geçen sene bir şampiyonluk gördüm eyvallahta galiba daha fazlası çıkmaz bu camiadan. :)
ilelebeTS
Bu sezon net olan birşey var ki; futbolcularda boşluk var. Gecen sezonki uyum, hırs, istek yok. Uğurcan bile boşlukda. Süper kupa finalinde prim istiyordu futbolcular.ekranlara yansıdı. Geçen sezon paranın adı geçmiyordu kulüpte. Birşeyler değişmiş ama ne ve neden?
Hocam takım kimyası uyumlu değil. Kilit adamlar da sakatlanınca takım akmıyor, pranga bağlı sanki ayağına. Bir takımın en önemli yeri orta sahadır, bizim orta sahadan 1 top çıkmıyor. Ne kilit pas var, ne uzun top var. Al ver yana geriye.
Zafer Fidan
Bizim sansimiza Bayern ile gruplara kalirdik ve o macta rekor kira ilirdik kötü anlamda.
kaçarava
25.08.2022, 01:27
55'te sallanmaya başladık. 80'de bittik, tükendik. At yarışında duvara çarptı derler. 80'de duvara çarptık sanki.
Fizik-kondisyon ekibi yetersiz ve planlama iyi yapılmamış demek ki. Kabul edilecek bir şey değil bu.
lazibere
25.08.2022, 01:28
BU BAŞLIKTASON SÖZLERİM
Kopenhag'ı eleyebileceğimize başından beri hiç inanmamıştım. Bu fikrim Kopenhag'ın güçlü bir takım olduğundan değil, bizim Avrupa takımlarıyla hazırlık maçları da dahil olmak üzere asla bilimsel bir oyun oynamadığımız gerçeğine inanmamızdan, Hızlı oynamıyoruz, Hızlı düşünmüyoruz, Atak sonlandıramıyoruz ve çok bireysel hata yapıyoruz gibi nedenler ile. İlk maçta bakasetas'ın golu olmasaydı, Bu maça yedek kadro ile çıkacaktık bile. Madem elenecektik, Keşke o golu orda atmasaydık ki, Antalya ya da yenilmezdik, bakasetas'ı da sakat vermezdik
Şampiyonlar Liginde başarılı olacağımızı da düşünmüyordum zaten. Tek isteğim ordan gelecek 19 milyon du. Olmadı
Hem Avcı'nın Avrupa karnesi de benim fikirlerimi destekliyor zaten. Başakşehir gibi şahane bir kadroya sahip olduğu halde, Avrupa da oynadığı toplam 26 maçta sadece 4 galibiyet alabilmiş bir hoca. Avcı, Klasık bir hoca, Sürekli rakibe tedbir alan, Rakibi kendine tedbir aldıran bir hoca değil. Küçük düşünüyor ve basit oynuyor. Elinde iş bitiren yetenekli bir veya iki oyuncusu da varsa, Bireysel başarılarıyla gol bulan ve kazanan bir hoca. Hatırladığım en büyük hamlesi ? GS ile içerde oynarken, maçın 40. dakikasında berbat oynayan 3 oyuncuyu değiştirip, Skoru beraberliğe getirmeyi başarmasıdır ki, O 3 oyuncunun kötü oyununa bile 40 dakika tahammül edilmemeliydi. Yani, Maç içinde asla, Duruma , Skora ve oyuna göre, B planı olan bir hoca değil. Her şartta ve koşulda kontrolü oynamayı seven, Gol gelecekse gelsin. gelmezse beraberlik de bu işin içinde vardır diyen bir hoca. İyi ve disiplinli bir hoca ama asla çok iyi bir hoca değil benim nazarımda.. Buraya kadar ki fikirlerim bu
taraftarımıza DİK OYNAMA felsefesini ve FIRTINA ruhunu unutturan , Durgun sularda kalmayı tercih etmeyi seçen bir Hoca,
Bu mantığıyla , Ligimizde başarılı olacaktır. Şampiyonluk mu? Geçen sene gibi aynı anda 3 İstanbul takımının kötü geçireceği bir sezon yakalarsa belki. Çünkü bu oyuncu gurubu ve bu kadar bireysel başarısı olmayan oyuncular ile yapabileceği de ancak bu kadardır
Gitsin diyenler, Sadi Tekelioğlu ekonu isteyenlerdir. Ama eleştirmeden her şartta şampiyon olmuş hoca olması nedeniyle, Her şeyine eyvallah denmesine de itiraz etmek lazım. Hiç bir futbolcu kulüpten üstün değildir ya, Hiç Bir hoca da taraftarın ruhundan daha değerli değildir. Efsane dediğimiz Şenol Hocamızın ismini stattan silelim diyebilen bir camiayız biz, O bakımdan, Hocamız , bu kadar özgüvenli olmaya çalışmasın, Takımın özgüvenini geri getirsin ve mümkünse biraz bari DİK OYNASIN
halilaziz61
25.08.2022, 01:29
A avcıyı gönderip senolu bu takımdan içeri soktukları an bu takımı bir daha desteklemem biter benim için anında biter.
Ben TS liligimi askıya alırım
Şenol bu takımın kanseridir
Emre kankasi ile mutluluk dileriz ona
jairzinho
25.08.2022, 01:30
forumda bazı arkadaşlarda biraz zeka eksikliği görüyorum maalesef, ömür konusunda
arkadaş sen defans kadrosu ile maça çıkarsan ömür ün etkinliğiini zaten azaltmış oluyorsun,biraz kafayı çalıştır aga,ömür ne zaman etkin oldu,ilk kopenhag maçının ikinci yarısı ve antalya maçının ikinci yarısı, bunların özelliği ne? yetenekli oyuncuların sayısı bu anlarda fazla idi
messi yi çift ön liberolu sistemin içine koy,çok küfür yer, yetenekli oyuncu yetenekli oyuncu ile doğru verimi verir hocam,bu oyun bireysel oyun değil
siopis dorukhan bu seviyelerin oyuncusu değil yetenek olarak,bunlarla set hücumu falan oynayamazsın aga,üstüne kouassi falan girince takım ne yaptığını bilemez oldu,
ömür 66 da çıktı,takım daha da fazla dip yaptı,oysa yapılacak şey basitti,oyuna bakasetas ve direzege yi alıp siopis ve dorukhanı çıkaracaksın,risk bu şekilde alınır
bu arada ilk maçtaki tek golün asistide ömür den geldi
https://arsiv.mackolik.com/Mac/3702284/FC-Copenhagen-Trabzonspor
Adem Köse
25.08.2022, 01:31
Şampiyonlar liginden gelecek para önemli tamam da abartmayalım. Beşiktaşa o para geçen sene geldi de ne oldu. Hayırlısı olsun. Son zamanlarda futbol şansızlığı da üstümüzde... geçen maç erken yenen gol, rakip takımın direncini artırdığı gibi konsantrasyonu hic düşürmeden oynamasını saÄ£ladı.
Antalyaspor özgüvenimizi mi yok etti anlamadım. O maçta gösterdiğimiz coşku bu maçta yoktu. Hicbir oyuncumuz sorumluluk almak istemedi.
seereyas14
25.08.2022, 01:32
Takım hazırlık kampında kesinlikle iyi çalışmamış.
İstanbul karşısındaki oyunu şampiyonların açılış maçı zordur diye geçiştirdik.
Hatay karşısındaki oyunu kopenhag maçı var diye geçiştirdik.
Antalya karşısındaki oyunu sıcağa bağladık.
Bu maçtaki oyunu seviye (!) farkına bağladık.
Hadi önümüzdeki gs maçını yorgunluğa moralsizliğe bağlayalım.
Ya sonrası ?
Olmadı be.
Bir daha da göremem herhalde
Kırıp dökmeden herkes kendine bakacak çeki düzen verecek
Djanini o golü atsa çok farklı olurdu buralar her şey
Neyse şurdan devam
Şampiyonlar ligi ayarında bir grup çekeriz şaşmaz.
https://twitter.com/EY61_/status/1562568165556572162
https://pbs.twimg.com/media/Fa9bdvQWIAEEqjD?format=jpg&name=small
OzcanHan61
25.08.2022, 01:32
Abdulkadir'e 7 senedir verilen şans ve tahammül bana verilseydi kafayı kullanmayi becerirdim de kendime adam gibi bakar kendime sövdürtmezdim. Yusuf Sarı'yı paket edip özevlat ayağına tuttuğumuz herif bugün atağa kalktığımız her topu kaptırdı. Pabucumun özevladı.
Adam utanmıyor da abi. Hiç birşey yapamıyorsan git 2-3 ağırlık kaldır düzenli sürekli yere yapışıp rakibe kaptırma topu. Taraftarın 80%inin istemediği bir adamın her maç takımın 10 numarası olarak oynadığı başka bir takım bilmiyorum ben.
Hadi yönetim mucize bekliyor 1-2 gol atsın bir yere kakalayalım diyor. Taraftar grupları ne iş yapıyor neden gösterilmiyor. Kim neden çekiniyor. Anlamıyorum hiç anlamıyorum.
''gerek foruma gerekse sosyal medyaya genel bir göz attıysanız hemen hemen herkesin hocanın ''mantıklı bir oyun planı'' olduğu yönünde mutabık olduğunu görürsünüz.''
hocam ne mantıklı oyun planından bahsediyorsun
iç sahada oynuyorsun,gole ihtiyacın var,ve çift 6 no ile maça başlıyorsun,bunun mantığı falan yok aga
ben zaten ilk 11 i görünce maçtan ümidimi kestim,bu ilk kopenhag maçının ilk 11 ile ve antalyasporun maçının ilk 11 ile benzerdi,bartra bitek ilk 11 e dahil edildi
şunu gördük aslında,ilk kopenhag maçının ikinci yarısında oynanan oyunu genelde bartra ya bağlamışlardı,oysa işin sırrı bakasetas bardi ömür orta saha üçlüsü idi,o maçta,top oynadık ve set hücumu yaptık aga, hem antalya hemde bu maçta ise gene defansif ilk 11 leri gördük sahada,maalesef,
şu ilk 11 i görüp mantıklı diyenin futbol bilgisinden şüphe etmek lazım,aynı hatalı ilk 11 leri sahaya sürüp farklı sonuçlar beklemek,saçmalık
avcı o kadar formsuz ki kouassi yi kurtarıcı olarak sahaya sürdü,açık alan oyuncusunu
Sırayla cevap vereyim öyleyse, öncelikle Dorukhan'ın 6 numara olduğunu ilk kez senden duyuyorum. Dorukhan'ı eğer bir şekilde nitelendireceksek ''box to box'' rolünde bir oyuncu olarak nitelendirebiliriz, oyunun çift yönünü de elinden geldiğince oynamaya çalışıyor. Defansif aksiyonları genel olarak iyi olduğu için 6 numara olduğunu sanıyorsun galiba ama öyle bir şey yok.
Antalyaspor maçıyla benzer 11 demişsin, bu 2 maç arasında sadece 4 gün var ve ilk 11'de de 4 kişi değişmiş, daha nasıl bir değişim bekliyordun anlamadım.
Kouassi keşke hiçbir zaman maça dahil olmasaydı, özellikle de set hücumu oynadığımız bu maçta. Nitekim hocanın değişikliklerinde hatalı olduğunu da belirttim.
Hazır değişikliklerden bahsediyorken, fırsattan istifade yedek kulübemizdeki ''hamle''oyuncularımızı da yazayım buraya.
Trezeguet
Yusuf Erdoğan
Kouassi
Doğucan Haspolat
Geri kalan çoluk çocuğu saymıyorum bile boş yere yer kaplamasın burada, nitekim o çoluk çocuğa rağmen toplamda 12 kişilik yedek hakkımız varken onun bile tamamını dolduramamışız :)
Şimdi bu turun kaybedilmesinin en büyük sebebi nedir? Cevabını bulmak da sana kalsın.
Uğur Kalyoncu
25.08.2022, 01:34
Bugün bir yere kadar doğru oynadık ve kazanabilirdik. Abdullah Avcı son 20 dk risk almadığı eleştirilebilir tabii ama bu anlamsız derece de oynanan sabırlı oyuna sabredebilirsek bu sevimsiz oyun sene sonunda bizi tekrar şampiyon yapabilir.
Geçen seneden beri hocayi en çok eleştirenlerden biriyim ama gün hocaya sahip çıkma günü. O yüzden hep beraber akıllı olalım ve hocaya sahip çıkalım.
OzcanHan61
25.08.2022, 01:38
forumda bazı arkadaşlarda biraz zeka eksikliği görüyorum maalesef, ömür konusunda
arkadaş sen defans kadrosu ile maça çıkarsan ömür ün etkinliğiini zaten azaltmış oluyorsun,biraz kafayı çalıştır aga,ömür ne zaman etkin oldu,ilk kopenhag maçının ikinci yarısı ve antalya maçının ikinci yarısı, bunların özelliği ne? yetenekli oyuncuların sayısı bu anlarda fazla idi
messi yi çift ön liberolu sistemin içine koy,çok küfür yer, yetenekli oyuncu yetenekli oyuncu ile doğru verimi verir hocam,bu oyun bireysel oyun değil
siopis dorukhan bu seviyelerin oyuncusu değil yetenek olarak,bunlarla set hücumu falan oynayamazsın aga,üstüne kouassi falan girince takım ne yaptığını bilemez oldu,
ömür 66 da çıktı,takım daha da fazla dip yaptı,oysa yapılacak şey basitti,oyuna bakasetas ve direzege yi alıp siopis ve dorukhanı çıkaracaksın,risk bu şekilde alınır
bu arada ilk maçtaki tek golün asistide ömür den geldi
https://arsiv.mackolik.com/Mac/3702284/FC-Copenhagen-Trabzonspor
Allah aşkına tamam sahada kimse yokta bir kere rakibi çalımladı mı? Bir kere kendine faul yaptırıp serbest vuruş aldırdı mı? Bir kere ileri dik bir şekilde kilit pas attı mı? Geriye yana pas atmaktan düşüp rakibe topu kaptırmaktan başka ne yaptı? Anlamıyorum ya ne Abdüşmüş be.
Fatih Öztürk
25.08.2022, 01:38
Adam utanmıyor da abi. Hiç birşey yapamıyorsan git 2-3 ağırlık kaldır düzenli sürekli yere yapışıp rakibe kaptırma topu. Taraftarın 80%inin istemediği bir adamın her maç takımın 10 numarası olarak oynadığı başka bir takım bilmiyorum ben.
Hadi yönetim mucize bekliyor 1-2 gol atsın bir yere kakalayalım diyor. Taraftar grupları ne iş yapıyor neden gösterilmiyor. Kim neden çekiniyor. Anlamıyorum hiç anlamıyorum.
Onda zerre suç yok ki. Alt yapıdan bereber çıktıkları Yusuf Yazıcı hiç unutmam bir fener maçı öncesi sakatlıktan yeni çıkmış, antremanlarda sürekli şut çalışıp fener maçında feneri şut manyağı yapmıştı. O Yusuf ahdetti, üzerine koyarak dünyanın amına koydu, gittiği her yerde ses getirirken bizim yer sofrası örtüsü de Trabzon sokaklarinda ilahi dinleyerek hatalı sollamayla şehrin gençlerine caka satıyor. Ulan sen kim, avrupa kim.
ilelebeTS
25.08.2022, 01:41
Ömür iyi değildi ama ben yine de çıkarmazdım. Aynı şekilde Djaniny de. Bana adam eksilten oyuncu lazım, gol lazım, rakip zaten kapanıyor. Orta sahaya düz adamları yığıp top yapan adamı çıkarmak doğru değildi. Sadece onu kanattan alıp orta sahaya çekecektin, oyunu kuracaktı. Hamsik'in rolünü üstlenebilecek tek oyuncu Ömür'dür bu kadroda, tamamını yapamaz ama ona en yakın işleri o yapabilir sadece. Biz deplasman kadrosunu içerde kullandık, iç saha kadrosunu deplasmanda kullandık. Hep terso işler.
jairzinho
25.08.2022, 01:42
Sırayla cevap vereyim öyleyse, öncelikle Dorukhan'ın 6 numara olduğunu ilk kez senden duyuyorum. Dorukhan'ı eğer bir şekilde nitelendireceksek ''box to box'' rolünde bir oyuncu olarak nitelendirebiliriz, oyunun çift yönünü de elinden geldiğince oynamaya çalışıyor. Defansif aksiyonları genel olarak iyi olduğu için 6 numara olduğunu sanıyorsun galiba ama öyle bir şey yok.
Antalyaspor maçıyla benzer 11 demişsin, bu 2 maç arasında sadece 4 gün var ve ilk 11'de de 4 kişi değişmiş, daha nasıl bir değişim bekliyordun anlamadım.
Kouassi keşke hiçbir zaman maça dahil olmasaydı, özellikle de set hücumu oynadığımız bu maçta. Nitekim hocanın değişikliklerinde hatalı olduğunu da belirttim.
Hazır değişikliklerden bahsediyorken, fırsattan istifade yedek kulübemizdeki ''hamle''oyuncularımızı da yazayım buraya.
Trezeguet
Yusuf Erdoğan
Kouassi
Doğucan Haspolat
Geri kalan çoluk çocuğu saymıyorum bile boş yere yer kaplamasın burada, nitekim o çoluk çocuğa rağmen toplamda 12 kişilik yedek hakkımız varken onun bile tamamını dolduramamışız :)
Şimdi bu turun kaybedilmesinin en büyük sebebi nedir? Cevabını bulmak da sana kalsın.
dorukhan 8 no ama küçük takımın 8 nosu olur ancak, set hücumunu dorukhanla oynamazsın hocam,onun için bana göre 6 no dur, büyük takım için,
yetenek seviyesi düşük, box to box olsa ne olur, set hücumunda eksik kalıyorsun,zaten dorukhan ve siopisle iyi futbol falan oynamadık hiçbir zaman
buyur şov yaptığımız maç : ömür hamsik bakasetas
https://arsiv.mackolik.com/Mac/3672411/Trabzonspor-Sivasspor
ne box to box ından bahsediyorsun hocam, futbol yetenekli oyuncularla oynanıyor
Mehmet Sarigül
25.08.2022, 01:43
Ömür yaşadığı ağir sakatlıklardan sonra, korkarak futbol oynuyor...bu o kadar belli oluyor ki, arkasında rakibin gölgesini gördüğünde ödü kopuyor.
Ömür yetenekli bir futbolcu ama o yetenegi yöntecek bir futbol zekasina ne yazık ki sahip değil.
OzcanHan61
25.08.2022, 01:43
Onda zerre suç yok ki. Alt yapıdan bereber çıktıkları Yusuf Yazıcı hiç unutmam bir fener maçı öncesi sakatlıktan yeni çıkmış, antremanlarda sürekli şut çalışıp fener maçında feneri şut manyağı yapmıştı. O Yusuf ahdetti, üzerine koyarak dünyanın amına koydu, gittiği her yerde ses getirirken bizim yer sofrası örtüsü de Trabzon sokaklarinda ilahi dinleyerek hatalı sollamayla şehrin gençlerine caka satıyor. Ulan sen kim, avrupa kim.
Hâla şunu savunan yanında adam yok diyen adamlar var abi. Aklım almıyor. Bir 10 numara ne zaman verimsiz olur? Arkasında defansif adam yoktur geriye koşturur alan kapatmaya çalışır top almaya gelir eyvallah. Adamın arkasında iki def orta saha var ayağına top geliyor. Adam bir çalım atmıyor, bir kilit pas atmıyor, bir faul yaptırıp serbest vuruş alamıyor + top kaptırıyor rakibe pozisyon oluyor, top kaptırıyor geri koşup adamı yakalamıyor, hâla topa yeni başlamış adam gibi ayağından topu açıyor ve bazı arkadaşlar hâla bu adamı savunuyor. Aklım almıyor futboldan soğudum.
erenslash
25.08.2022, 01:45
ahmetağaoğlu hocayı yemeye çalışıyor
yani bugünkü durumda olmamızın sebebi yönetim
bir şeyler güzel giderken bozuyor adam
huyu bu
alma abi ver wakayemeyi kadroyu boz düzgün transferler yapma sonra başarı bekle
abi adam böyle işimiz zor bilmiyorum napacağız ahmet başkanla
yazık lan hocaya adamı yemeye çalışıyor
OzcanHan61
25.08.2022, 01:45
Ömür yaşadığı ağir sakatlıklardan sonra, korkarak futbol oynuyor...bu o kadar belli oluyor ki, arkasında rakibin gölgesini gördüğünde ödü kopuyor.
Ömür yetenekli bir futbolcu ama o yetenegi yöntecek bir futbol zekasina ne yazık ki sahip değil.
O zaman insan birşey yapar bu korkuya karşı. Bir tane adam yok mu profesyonel futbol kulübünde bu adama bir plan proje uygulayacak şöyle güçlen şunu yap bunu yap diyecek. Tamam eyvallah sakatlandı bir kaç kere tamam ama adamda hiç bir gelişme yok. Bare antremandan sonra hemen drift yapmaya gitme 1 saat uzun kal kaleye şut çek birşey yap ya.
erenslash
25.08.2022, 01:47
uefa sarmaz bizi
para da yok o ligde
şampiyonlar ligi gerçekten çok önemli para olarak
ulan avr ya şu yönetim işi bilse teknik personelin kralını alırdı
çalışan personellerin hepsini değiştirirdi
hoca yapmaya çalışıyor bunu ufaktan ama yazık adama ahmet başkan gibi biriyle çalışıyor üzülmemek elde dğeil
lazibere
25.08.2022, 01:48
Son dedim ama şunu da eklemeden geçmeyim
Bizim takımın bu hali bu sezona has bir durum değil.
Geçen sezon ki Konyaspor maçından bu yana top oynamıyoruz
jairzinho
25.08.2022, 01:49
Bugün bir yere kadar doğru oynadık ve kazanabilirdik. Abdullah Avcı son 20 dk risk almadığı eleştirilebilir tabii ama bu anlamsız derece de oynanan sabırlı oyuna sabredebilirsek bu sevimsiz oyun sene sonunda bizi tekrar şampiyon yapabilir.
Geçen seneden beri hocayi en çok eleştirenlerden biriyim ama gün hocaya sahip çıkma günü. O yüzden hep beraber akıllı olalım ve hocaya sahip çıkalım.
hocam zaten düşük tempolu pas oyununu bende eleştirmiyorum,avcı nın city taklidi bu oyun ile hedefe varabileceğini yada zirve yarışı içinde olacağımızı bende düşünüyorum
problem şu, bu oyunu doğru isimlerle oynamak varken saçma sapan tercihler yaptı son 3 maçta avcı, hatasını anlayıp ikinci yarılarda doğru tercihleri yapsada kurtaramadı,bu maçta ise avcı form olarak dibi gördü bence,hatasını anlayıp doğruyu bulamadı bu kez ve maçın ikinci yarısıda çöpe döndü
avcı risk aldı ama bu riski yanlış oyuncularla aldı
avcı nında formsuz dönemleri olabilir tabi, umarım bu çift 6 nolu sistemden bir an evvel uzaklaşır
ilelebeTS
25.08.2022, 01:49
Velhasıl gol yememe işi tuttu, atamadık elendik. Ama bu gol yememe işi gruplarda iş yapar. gs geçen sezon gol yemeyerek lider çıktı. Bize net bitirici lazım yine de.
OzcanHan61
25.08.2022, 01:51
Olmadı be.
Neyse şurdan devam
Bu listede bizim ilk 3 pota içerisinde yenebileceğimiz takımlar:
Ferençvaros
Union
Freiburg
Union ve Freiburgta bugünki Kopenhagtan kötü oynamaz.
Mehmet Sarigül
25.08.2022, 01:52
Böyle elenmek başarısızlık mıdır? Bence evet.
Bu başarısızlıkta -taraftar haric- herkesin payi var.
Futbolcularin, hocanın ve yönetimin.
Fatih Öztürk
25.08.2022, 01:54
Keşke 10 yıllık bir planımız olsa sabretsek ama ben 29 yaşındayım çalınan sezon hariç 1 şampiyonluk gördüm. :) Avrupa desen aklıma sadece Celustka’nın gol attığı İnter maçı geliyor. :)
Bizim ülkemiz ne yönetim nede teknik direktör açısından plansızlığa mahkum olmuş. Sadece ani vuruşlar yapıp anlık başarılar elde edilir bizim ülkemizde.
Mesela geçen sene Bakayı Hamsiki almasak istediğimiz kadar plan yapalım şampiyon olamazdık. Türkiyede başarının anahtarı futbolu kendiliğinden oynayacak kaliteli 4-5 adamı alıp gerisine onlara ayak uydurtmak. Örnek ünal aysalın galatasarayı. Aldı ligi domine efen oyuncuları koydu üstüne 2-3 star drogba sneijder vesayre başarı geldi. Eskiden belki daha mümkündü prensip sahibi olmak ama artık avrupa ile aramıza 10 kat seviye girdi yakında şampiyonlar ligine hiç bir takımımız gidemeyecek hatta avrupa ligine bile 1 takım göndereceğiz. Çok iyi bir sezonun ardından şu takıma 2-3 drogba sneijder seviyesinfe adam alıp avrupaya ayak uydurmak yerine lige bile yetersiz adamları aldık kendi seviyemizi düşürdük. Hamsik aylardır sakat alternatif yok, Koita ortalıkta yok Corneliusa alternatif başka oyun düzenini sağlayacak hızlı forvet yok. Anlayacağın abi geçen sene bir şampiyonluk gördüm eyvallahta galiba daha fazlası çıkmaz bu camiadan. :)
Valla işin açıkcası ben bu hilebaz ligde şampiyon olacağımızada inanmıyordum :D
Kendimi bildim bileli avrupada varolma hastasıyım. Perşembe akşamları farklı kültür takımlarıyla maç yapmak bana inanılmaz haz veriyor. Futbolun sadece futbol olmadığını anlatıyor o maçlar. 2013 ile 2014 avrupa ligi grup aşamaları kolay geçsede elemelerde Napoli ve Juventusla karşılaşmak olağan üstü haz verdi bize. Avni akerdeki napoli rövanş maçına onca sakat oyuncumuz olmasına ve yedekte nerdeyse tek adam olmamasına rağmen yerde 1 metre kar var, ist sabiha gökçenden 3 saat rötarlı uçak bekleyip maça gitmiştik. Eleyeceğimizden değil he, bu arenada bu denli rakiplerle takımımızı bir arada görmek her anlamda güzel duygu. Aynı zamanlar ligde sürünüyorduk ama kimsenin sikinde değildi çünki avrupadaydık. O iki güzel seneden sonra şayet plan proğramlı olup üzerine koyarak belki de içinde bulunduğumuz senelerde avrupa finali oynayacaktık. Gerçi ulan biz kiiiim planlama kim :D
Böyle futbol oynamak için milyonlarca euro harcamaya gerek yok, benim için gecenin özeti bu.
ilelebeTS
25.08.2022, 01:55
Olmadı be.
Neyse şurdan devam
Kızılyıldız
Malmö
Sheriff/Ferenc
Trabzonspor
gibi bir kura çeksek yanlışlıkla
Fatih Öztürk
25.08.2022, 01:58
Hâla şunu savunan yanında adam yok diyen adamlar var abi. Aklım almıyor. Bir 10 numara ne zaman verimsiz olur? Arkasında defansif adam yoktur geriye koşturur alan kapatmaya çalışır top almaya gelir eyvallah. Adamın arkasında iki def orta saha var ayağına top geliyor. Adam bir çalım atmıyor, bir kilit pas atmıyor, bir faul yaptırıp serbest vuruş alamıyor + top kaptırıyor rakibe pozisyon oluyor, top kaptırıyor geri koşup adamı yakalamıyor, hâla topa yeni başlamış adam gibi ayağından topu açıyor ve bazı arkadaşlar hâla bu adamı savunuyor. Aklım almıyor futboldan soğudum.
Halbu ki Trabzonda şuan tonla zengin arap var. Bir arap hazır tatil sezonu biterken tarifeli uçakla katar'a, birleşik arap ülkesine şunu alıp başımızdan gitsede kurtarsak. Begenilmeyen Berat bile araplara gitti, demek ki bu abdüşü araplar bile kendine layık görmüyor :D
OzcanHan61
25.08.2022, 02:00
Valla işin açıkcası ben bu hilebaz ligde şampiyon olacağımızada inanmıyordum :D
Kendimi bildim bileli avrupada varolma hastasıyım. Perşembe akşamları farklı kültür takımlarıyla maç yapmak bana inanılmaz haz veriyor. Futbolun sadece futbol olmadığını anlatıyor o maçlar. 2013 ile 2014 avrupa ligi grup aşamaları kolay geçsede elemelerde Napoli ve Juventusla karşılaşmak olağan üstü haz verdi bize. Avni akerdeki napoli rövanş maçına onca sakat oyuncumuz olmasına ve yedekte nerdeyse tek adam olmamasına rağmen yerde 1 metre kar var, ist sabiha gökçenden 3 saat rötarlı uçak bekleyip maça gitmiştik. Eleyeceğimizden değil he, bu arenada bu denli rakiplerle takımımızı bir arada görmek her anlamda güzel duygu. Aynı zamanlar ligde sürünüyorduk ama kimsenin sikinde değildi çünki avrupadaydık. O iki güzel seneden sonra şayet plan proğramlı olup üzerine koyarak belki de içinde bulunduğumuz senelerde avrupa finali oynayacaktık. Gerçi ulan biz kiiiim planlama kim :D
Geçen sene nasıl oldu da şampiyon olduk hâla anlamıyorum zaten. İstanbul büyütülmüşleri havlu attı vesayre ama biz başakşehire bile geçilmiş takımız. Ligin ilk yarısı galiba bizi kimse ciddiye almadı farkı iyice açtık sonra ikinci yarı arayı kapatamadılar. Tff kendini suçluyordur büyük ihtimal geçen sezonu yanlış planladıkları için. :)
erenslash
25.08.2022, 02:02
kondisyoner,personel,masçr ne varsa yollıcan abi önce sğalık personeli dahil
ilk bunları temizleyeceksin. düzgün ppersonel alacaksın.
OzcanHan61
25.08.2022, 02:03
Halbu ki Trabzonda şuan tonla zengin arap var. Bir arap hazır tatil sezonu biterken tarifeli uçakla katar'a, birleşik arap ülkesine şunu alıp başımızdan gitsede kurtarsak. Begenilmeyen Berat bile araplara gitti, demek ki bu abdüşü araplar bile kendine layık görmüyor :D
Hakkaten Berat bile gitti Ömür gidemiyor. Berat gitmese bugün Kouassi ile birlikte kurtarıcı olarak girerdi. Yazık oldu çok büyük bir cevheri kaybettik. :)
Ayağı iyi Bartrayı aldırdı defanstan oyun kurmak için
ve bu akşam Densvili tercih etti muhtemelen yine ayağı daha iyi, çıkışları daha iyi yaparız düşüncesiyle
e o zaman Dorukhan neden bu iki stoperin arasına bu kadar girdi anlamadım. Şunca orta yapıldı ki Avcının oyun anlayışına ters, çaresizlikten yapılan ortalar, kuleleri dikmiş bir rakibin en çok seveceği iş, bu ortalarda ceza sahasına girip pozisyon, skor çıkarma potansiyeli olan Dorukhandan böylece hiç faydalanamadık.
İkincisi de top stoperlerde ilerideki beş adam rakiplerin kucağında öylece hareketsiz bekliyor defalarca yaşandı. iki metre yana ileri çıkan yok. topu herkes ayağına bekliyor. topu arkadaşına atan tekrar almak için boşa çıkmıyor. futbolun en temel işi bu değil mi. bunu yapmıyoruz. bu sezon birkaç kez yaptık hepsi de pozisyon oldu zaten
Kadro tercihinde hocaya ne denebilir. 5 maçta burda yazılan eldeki tüm isimler denendi
Takımın sağ ve sol açığı yok.
Alternatif forveti yok
Rakip sakat kalecisi yerine gidip hemen kaleci çekti ve belki de turda en büyük pay sahiplerinden biri oldu.
Yazık oldu üzücü oldu hayal kırıklığı oldu ama hemen toparlanmak lazım
Ortada buyuk paralar varsa turibinler tamamen doluysa beklenti buyukse rakipte kendi ayarimizda ise anlaki tarih tekerrur edecek ve olmayacak aslinda baskiyi kaldiramayacak oyunculari biz elimizle strese sokuyoruz gozleri kor ayaklari odun oluyor anadolu takimlarina karsi boyle bir atmosfer is yapar bir tik yukarsinda rakip taraftar baskisini kendi lehine ceviriyor
OzcanHan61
25.08.2022, 02:05
kondisyoner,personel,masçr ne varsa yollıcan abi önce sğalık personeli dahil
ilk bunları temizleyeceksin. düzgün ppersonel alacaksın.
Birde şu taç antrenörü işi vardı. Bir faydasını gören varsa Allah rızası için anlatsın. Her taç atışında 10 saniye bekliyoruz topu oyuna sokmak için. Ne öğretti bize bu taç antrenörü?
Mehmet Sarigül
25.08.2022, 02:10
Hocaya sahip çıkalım, evet ama hocayi eleştirelim de...
Sirf Cornelius sahada diye bir kuzey takimina karşı 90 dakika boyunca top ceza sahasına şişirilmez.
Bu bir acizliktir...
Çizgiye inmeyi neden hiç denemedik? Eren ve Larsen neden her topu havadan rastgele ceza sahasına ortaladilar.
Hoca buna 95 dakika boyunca nasil seyirci kalabildi?
Fatih Öztürk
25.08.2022, 02:14
Geçen sene nasıl oldu da şampiyon olduk hâla anlamıyorum zaten. İstanbul büyütülmüşleri havlu attı vesayre ama biz başakşehire bile geçilmiş takımız. Ligin ilk yarısı galiba bizi kimse ciddiye almadı farkı iyice açtık sonra ikinci yarı arayı kapatamadılar. Tff kendini suçluyordur büyük ihtimal geçen sezonu yanlış planladıkları için. :)
Hakkaten Berat bile gitti Ömür gidemiyor. Berat gitmese bugün Kouassi ile birlikte kurtarıcı olarak girerdi. Yazık oldu çok büyük bir cevheri kaybettik. :)
Abdullah hoca için bu lig biçilmiş kaftan. Hoca ligin şifresini seneler önce çözdü sikindirik Başakşehiri adam edip şampiyonluklara oynattı. Biz kadro kalitesini bi tık artırınca ligi s..p attı. Yönetim ile hoca elele verirse fenerin tüm ayak oyunlarına rağmen yine ligi duman ederiz. Bi karar verdilermi, birkaç gün içinde net transfer hamleleriyle belli eder kendini.
Berat konusu ise öyle baştan savuşturulacak kadar basit değil. Bu çocuğun bizden başka ist kuluplerinden ciddi talipleri vardı. Kadro kalitesi altında ezildi diyelim. Belki de şampiyonluk kadrosu şekillenince düzenli forma giyememesinden etkilenmiştir. Berat en azından bir futbol mantalitesine sahip. Seneye diyelim araplardan dönüyorum dese gençliğininde avantajiyla ciddi talipleri çıkar. Biz bu abdüşü nereye sığdıracaz bunu düşünelim. Başkan da ayak yaptı 23 milyon avro falan. Yerler o işi. Halı sahanın telleriyle verkaça girecek kapasitede tıfıl adama 5 milyon bile vermezler. Gittiği yere kadar gidecek du bakalım hayırlısı :)
abdukkadir ömür ve canininin her oynadığı maç 2 kişi eksik oynayacaz demektir.
Fatih Öztürk
25.08.2022, 02:19
abdukkadir ömür ve canininin her oynadığı maç 2 kişi eksik oynayacaz demektir.
Canini golcü değil. Oynadığı kulüplerdede değildi. Adam tam bir yardımcı forvet. Bugün önde bi bok yiyebildiysek sayesinde. Ayağı temiz fakat gol vuruşları kötü. Son vuruşları da iyi olsa 30 milyonluk adam olur, onu da tutamazdık. Canini her türlü lazım takıma. Geçen senede oyunu güzelleştiren tüm ataklarda başroldeydi. Talipleri var ve hoca kesinlikle gönderilmesini istemiyor. Ama şu bir kaç haftada transfer sürecine göre satılabilir de.
Canini golcü değil. Oynadığı kulüplerdede değildi. Adam tam bir yardımcı forvet. Bugün önde bi bok yiyebildiysek sayesinde. Ayağı temiz fakat gol vuruşları kötü. Son vuruşları da iyi olsa 30 milyonluk adam olur, onu da tutamazdık. Canini her türlü lazım takıma. Geçen senede oyunu güzelleştiren tüm ataklarda başroldeydi. Talipleri var ve hoca kesinlikle gönderilmesini istemiyor. Ama şu bir kaç haftada transfer sürecine göre satılabilir de.
hiç bir boka yaramıyor canini pardon ama, bu seviyerlerin topçusu değil. anadolu takımlarında yıldız olur
Mehmet Sarigül
25.08.2022, 02:27
Bu akşam takımımızda BARTRA hariç hic kimse ne yaptigini bilmiyordu...
Buna formsuz teknik heyetimiz eklenince, tur atlamamız imkansız gibi birşey idi...
Teknik heyetimiz formsuz mu, yoksa gerçek kapasiteler bu mu çok emin değilim...
Katılıyorum, teknik ekip ve yönetim bununla yüzleşmediği müddetçe de kötü oyun ve kötü skorlar devam edecek.
ffırtına
25.08.2022, 02:30
Bazen bizimle dalga geçiyorlar da haklılar valla, başkanın geçen sene bir röportajı vardı , eğer diğer kulüpler başarılı olmak istiyorlarsa bizim yaptığımız gibi transferi erken yapıp kampa yetiştirsinler diyordu , diğer tüm takımlar bunu yaptı ne hikmetse biz bunu yapmadık hem de şampiyonlar ligine katılma şansımız olmasına rağmen , neresinden bakarsan bak komedi..Bu sezon bol bol Sezen Aksudan of yine mi keder şarkısını dinleriz.. Beklentiyi çok düşük tutun derim ilk 4 başarıdır..
Enes Başkaya60
25.08.2022, 02:31
Tebrikler yönetim 20 milyon Euro parayı alenen çöpe attığınız için..
Dalga geçer gibi her şeye bedel bu maçta transfer açıkladığınız için dalga geçmektir bu taraftar ile başka birşey değil.
Kaprislerinden bir arınamadın be hocam siopisten oyun kurucu yaptın ya pes yani.
Baka iyiyken adamı son dakikalarda oyuna almak neyin nesiydi şut atabilen tek adamımız ayıptır ya..
Adam oyuna girince oyunun çehresi değişti.
Eren ve Larsen'in götleri çıktı ya git gel.
Siopise oyun kurucu rolü vermişiz adamın ileri pas atması yasak.
Larsen-Bartra-Eren dışında iyi oyuncumuz yoktu sanki bir bunlar istiyordu.
90 dakika boyunca yana pas sağa sola pas ayıptır ya.
Böyle futbol anlayışı olabilir mi??
Hamsik gitti öldük bittik ya adamın hiçbir alternatifi yok ya.
90+5 olmuş ilerde sadece cornelius var ve biz topu Uğurcan'a atıyoruz.
Bugün cidden sahada komedi vardı.
Böyle bir oyun nasıl oynanabilir sabır sabır nereye kadar sabır la Allah aşkına..
Oyundan memnunum ee tabi sana göre senin istediklerin yapıldı demi hocam ondan memnunsun.
Aciz korkak futbol anlayışı batsın ya..
Kaybet, elen eyvallah ama onurunla çık oyna öyle kaybet.
Yazacak çok şey var ama neyse.
Hayırlısı olsun.
Fatih Öztürk
25.08.2022, 02:33
hiç bir boka yaramıyor canini pardon ama, bu seviyerlerin topçusu değil. anadolu takımlarında yıldız olur
Iyi de bizim seviye ne? Yani biz kendimizi nerede görüyoruz. O bok, bu vasat, şu dandik. Biz bu adamların sürekliliğiyle ligi sikip attık. Kopenhagla ilk maçta abdülkadire al da at muz ortasını bomboş durumdayken nokta pas vermişti. Bugün yine ön tarafın her yerinde başarılıydı. Senin eksiğin kaçırdığın tek pozisyon değil ki. Hatta o pozisyonu bulmayı bile hoca beklemiyordu bence. Karşındaki rakip 2 metrelik develere sahipken kenarlardan şişirme toplar atıp turu geçebileceğini zanneden hocaya soralım. Soralım bakalım, kaleyi gördüğü yerden mıhlayacak 2 adamın neden sahada değilde yanındaydı. Canini bu işin son halkası.
Iyi de bizim seviye ne? Yani biz kendimizi nerede görüyoruz. O bok, bu vasat, şu dandik. Biz bu adamların sürekliliğiyle ligi sikip attık. Kopenhagla ilk maçta abdülkadire al da at muz ortasını bomboş durumdayken nokta pas vermişti. Bugün yine ön tarafın her yerinde başarılıydı. Senin eksiğin kaçırdığın tek pozisyon değil ki. Hatta o pozisyonu bulmayı bile hoca beklemiyordu bence. Karşındaki rakip 2 metrelik develere sahipken kenarlardan şişirme toplar atıp turu geçebileceğini zanneden hocaya soralım. Soralım bakalım, kaleyi gördüğü yerden mıhlayacak 2 adamın neden sahada değilde yanındaydı. Canini bu işin son halkası.
canini ve abdulkadir bu işin ilk halaksı bence. ekuban bunun 5 katı daha çok yarar veriyordu, gerçek yardımcı forvet.
Mustafa 42
25.08.2022, 02:37
Katılıyorum, teknik ekip ve yönetim bununla yüzleşmediği müddetçe de kötü oyun ve kötü skorlar devam edecek.
Selaminaleyküm bence bunu. Sorumlusu Apdullah avcidir. Sampion yapti Tesekkürler ama ssmpionlar ligi icin deneyimi yok bence. Üstüne basa basa söylüyorum. Senol günes olsaydi. Bu sekkilde olmazdi. Hemen senol hocayi getirim
Birde Nmakame gidisi cok cok kötü oldu biz daha cok cok bekleriz. Sampiyonlar. Ligini hadi herkese gecmis olsun
Özüldüm özgünüm care yok canimizi sikmaya
Neyse Selaminaleyküm
Mehmet Sarigül
25.08.2022, 02:43
Ne kanatlara indik, ne rakibi ortadan delmeye çalıştık...
Ne - Baka girene kadar- şut cektik, ne de faul almaya uğraştık...
Üstüne bir de 60'inci dakikadan sonra fiziken çok düştük, oysa rakibimiz bizden 6-7 km fazla koşmasına rağmen bizim kadar düşüş yaşamadı.
Bunlar hepsi Abdullah hocamiza yazar...
Abduş hicbir zaman yıldız olamayacak o mantalite o güven onda yok tek şut çekemedi tek pas veremedi bir dripling yok gizlendi 65 dakika. Vay anasını be 65 dakika gizlendi bunu mozampik ligine bile transfer yapmazlar 22 yaşında bitik bir adam 20 türkiye ligi maçının 3 ünde oynar bizde seviniriz.
yorumsuz6117
25.08.2022, 02:47
Bu takım bireysel performanslarla ve rakiplerin berbatlığı sayesinde şampiyon oldu yoksa kaliteli futbol oynamadık, İstanbul takımlarından bir tanesi bizimle yarışsaydı asla şampiyon olamazdık bu bir gerçek, çok uzun zamandır top oynadığımız yok, bireysel yetenekleri de kaybedince takım makım olmadığımız ortaya çıktı, biz 2010-2011'de mükemmel bir takımdık, Başakşehir'e hediye ettiğimiz sezon ve geçen sezon ise mükemmel bir takım değildik, Başak'a şampiyonluğu vermemizin sebebi bireysel yetenek Nwakaeme'nin sakatlanmasaydı, ŞL'ye kalamamamızın sebebi de Nwakaeme'nin takımda tutulmaması, özel yetenekli futbolcuyu göndermeye değil takımda tutmaya çalışırsın sayın Avcı, neyse Trezegeyle sana hayırlı işler..
Ben avrupa ligini izlemem zaten gruptan çıksan neye yarar ilk maçta eleniriz .Lige dönmek gerek ligde kaybedilmiş birsey yok tüm gücü lige vermeliyiz.
yorumsuz6117
25.08.2022, 02:54
Ben avrupa ligini izlemem zaten gruptan çıksan neye yarar ilk maçta eleniriz .Lige dönmek gerek ligde kaybedilmiş birsey yok tüm gücü lige vermeliyiz.
Artık Ligi'nde bi esprisi kalmadı, kendimiz çalıp kendimiz oynarız işte, şampiyon olan kendini bir bok sanacak artık bu ligde, Şampiyonlar ligine kalmak mucizelere kaldı, gelirler zaten düşük, İstanbul takımları para basıp kendi kendilerine oynayacaklar işte, hedef ne ligi senin üstünde bitirmek, peki bitirsen ne olucak kendi egonu tatmin etmiş olacaksın başka bişey yok, Türkiye ligi ve takımları çöp..
Fatih Öztürk
25.08.2022, 02:59
canini ve abdulkadir bu işin ilk halaksı bence. ekuban bunun 5 katı daha çok yarar veriyordu, gerçek yardımcı forvet.
Ekuban atanamamış Umut Bulut misali. Futbol aklı Abdülkadirden bile hallice. Kafası olsaydı en verimli olabilecek yaşlarında burda kalıp takımın parçası olurdu. Tercih ettiği de sikindirik bir italyan kulübü.
Artık Ligi'nde bi esprisi kalmadı, kendimiz çalıp kendimiz oynarız işte, şampiyon olan kendini bir bok sanacak artık bu ligde, Şampiyonlar ligine kalmak mucizelere kaldı, gelirler zaten düşük, İstanbul takımları para basıp kendi kendilerine oynayacaklar işte, hedef ne ligi senin üstünde bitirmek, peki bitirsen ne olucak kendi egonu tatmin etmiş olacaksın başka bişey yok, Türkiye ligi ve takımları çöp..
Yahu sanki her sene ş.liginde oyunuyorsunda bu ligi beğenmiyorsun 2011 de ş.ligine gittin paranında hepsini aldın sonuç ne abat mı oldun 1 sene sonra sevgili şenol sadri komedi ikilisi sayesinde küme düşüyordun ekonomik olarakta battın.
Fatih Öztürk
25.08.2022, 03:03
Abduş hicbir zaman yıldız olamayacak o mantalite o güven onda yok tek şut çekemedi tek pas veremedi bir dripling yok gizlendi 65 dakika. Vay anasını be 65 dakika gizlendi bunu mozampik ligine bile transfer yapmazlar 22 yaşında bitik bir adam 20 türkiye ligi maçının 3 ünde oynar bizde seviniriz.
Ne yıldızı a.q. Nerdeyse benim yaşa geldi. Onun hakkindan en iyi rahmetli Özkan hoca gelirdi. Bol bol söveceksin buna :D Hatay maçında zorlama şutla attığı gol onu 5 hafta götürür. Sonra boktan bi maçta bi gol, bi asist, kendini yetenek orgazmı zannedip lüks cipine binip alt yapıda çoluk çocuğa hava atmaya devam.
Ibrahim Gaygusuz
25.08.2022, 03:04
Illede sampiyonlar ligi isteniyorsa, Cuma gunu cekecegimiz grup soyle olabilir
Arsenal
Monaco
Betis
Trabzonspor
Sampiyonlar ligi kalitesinde :)
Gürkan Asma
25.08.2022, 03:08
Gol lazım olan takımın santraforu dışında ceza sahasında tek topçusu var.
https://pbs.twimg.com/media/Fa9MZmvXoAAZgD6?format=jpg&name=900x900
Fatih Öztürk
25.08.2022, 03:11
Yav siktiret şu ligi. Alacağımızı aldık, sitip attik herkesi. Avrupaya baş koyalım, elensekte oyuncular para eder. Götü boklu Adrian ile Henrique avrupada bir kaç gol attı da para edip elden çıkarmıştık. Şimdi ki kadromuz çok daha üst düzey. Bel ki şu vitaminsiz abdüşe 3-5 veren çıkar. Hem para hem de başarı kovalarız. Bu ligde 5 sene üst üste şampiyon olsan nolur, avrupada boktan bi danimarka takımı ters düz edip gidiyor seni. Büyük düşün dostum :D
Mehmet Sarigül
25.08.2022, 03:24
Bu durumda 95 dakika boyunca bıkmadan ceza sahasına top şişirdik. 21802
Maç sonunda bir de 38 orta kestik diye övünüyoruz...
Galiba hocamiz ligimizdeki takimlar gibi (şikecilerin yediği 2'ci golü hatirlayin) bir hata yapmalarini bekledi 95 dakika boyunca...
Hava çok nemliydi, ondandır.
Gol lazım olan takımın santraforu dışında ceza sahasında tek topçusu var.
https://pbs.twimg.com/media/Fa9MZmvXoAAZgD6?format=jpg&name=900x900
Illede sampiyonlar ligi isteniyorsa, Cuma gunu cekecegimiz grup soyle olabilir
Arsenal
Monaco
Betis
Trabzonspor
Sampiyonlar ligi kalitesinde :)
Çıkarsa şaşmam bizdeki şans da böyledir
Lige odaklansak desem TSL boktan bir lig. Bu sene bizi ligde iyi olsak bile biçerler. Geçen seneyi saymaz isek üst üste 3 maç ile kaosa girmek üzereyiz. GS maçı en az beraberlik lazım. Siopis, Djaniny, Cornelius ve Ömür yedek olacağı bir kadro kuramazsak iyi futbol beklemeyelim. İnşallah Trzegenin sonu Agustin veya Bushaj gibi olmaz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fatih Öztürk
25.08.2022, 03:41
Bu takım bireysel performanslarla ve rakiplerin berbatlığı sayesinde şampiyon oldu yoksa kaliteli futbol oynamadık, İstanbul takımlarından bir tanesi bizimle yarışsaydı asla şampiyon olamazdık bu bir gerçek, çok uzun zamandır top oynadığımız yok, bireysel yetenekleri de kaybedince takım makım olmadığımız ortaya çıktı, biz 2010-2011'de mükemmel bir takımdık, Başakşehir'e hediye ettiğimiz sezon ve geçen sezon ise mükemmel bir takım değildik, Başak'a şampiyonluğu vermemizin sebebi bireysel yetenek Nwakaeme'nin sakatlanmasaydı, ŞL'ye kalamamamızın sebebi de Nwakaeme'nin takımda tutulmaması, özel yetenekli futbolcuyu göndermeye değil takımda tutmaya çalışırsın sayın Avcı, neyse Trezegeyle sana hayırlı işler..
2010-11 sezonu 2.yarının ilk 6 haftasında A.Gücü, Antalya ve Kayseriyle evimizde yaptığımız 3 maçta berabere kalıp 6 puan kaybettik. Arada da fenere deplasmanda mağlup olduk. O senesi gs ile bjk yarışta değildi aynı geçen sene ki gibi. Fenere mağlup olmadan önceki hafta içerde A.Gücü gibi averaj takımıyla berabere kalınca fenerle aradaki fark 9'dan 7'ye indi, sonra fenere yenilince 4'e... içerdeki bu 3 maçta şike falan yoktu, Burak'ı rahatlacak bi santrafor almama daha doğrusu Brozek eşşeklerini alarak fenerin olmayan şampiyonluk hayallerini sonraki haftalar şike yaptırarak fişekledik. Geçen senede Visca hamlesiyle az olan umutlarını 2.yarının ilk 5 haftası ard arda golleriyle yerle yeksan ettik. Yani 2010-11'de mükemmel olsan içerde üst üste 3 maç berabere kalma eşekliğini göstermezdik. Mukemmellik geçen seneydi. Ligin bitimine 156 hafta kala şampiyon olduk, şikeci ibineler arada 20 puan fark varken ağlamaktan salya sümük oldu.
MehmeTS_ADANA
25.08.2022, 03:53
Valla bizim taraftarın bu kadar nankör olduğunu bilmiyordum. Neymiş 20 milyon euro muş neymiş prestijmiş falan filan. Evet herkes istiyordu gruplara kalmayı ama olmadı ne yapalim. Geçen sene bjk gitti de ne oldu. 20 milyon euro aldi sonrada ligi domine mi etti, aksine cl deki kötü sonuçlar ligede yansıdı ve hüsran bir
sezon geçirdiler. Belki de bizim için hayırlısı buydu. Şuan cl de 3. Lük için bile mücadele edecek çapta değiliz
bu sezonda şampiyon olup gelecek sezon çok daha iyi durumda avrupaya ayak basalım
eksilerimiz de var hatalarımızda ama Allah aşkına olaylara genel bakalım. Trabzonspor olarak iyi bir yönetime ve hocaya sahibiz 2011 den sonra ilk kez böyle derli toplu ve
istanbul itlerine karşı bu kadar güçlüyüz
bu yönetim ve bu hoca bize 38 sene sonra şampiyonluk sevinci yaşattı. Gs galibiyeti ile lige sarılmaliyiz.
kısacası bu maçi unutup önümüze bakmaliyiz
ts_tuncay_ts
25.08.2022, 04:03
Dalga geçer gibi her şeye bedel bu maçta transfer açıkladığınız için dalga geçmektir bu taraftar ile başka birşey değil.
Kaprislerinden bir arınamadın be hocam siopisten oyun kurucu yaptın ya pes yani.
Baka iyiyken adamı son dakikalarda oyuna almak neyin nesiydi şut atabilen tek adamımız ayıptır ya..
Böyle bir oyun nasıl oynanabilir sabır sabır nereye kadar sabır la Allah aşkına..
Oyundan memnunum ee tabi sana göre senin istediklerin yapıldı demi hocam ondan memnunsun.
Hayırlısı olsun.
Kendi kendinle çelişiyorsun...Önce diyorsun Eren çok iyiydi.Sonra her topu Uğurcana atıyorlardı diyorsun...
Eren aldığı topların yüzde 90 ını geriye oynadı bilmem farkında mısın...
İlte bu çok doğru. Hoca hala iyi oynattığını sanıyor ama geçen sezon şampiyonluğu psikolojik olarak garantilediğimiz maçtan beri bom boş mıymıy bir oyun oynuyoruz.
Takımın hücum aksiyonu şu şekilde: stoperler paslaşır, pres yeriz, uzun oynamak zorunda kalırız ve kaptırırız.. Bu böyle devam ediyor maç içinde.
Hoca bu oyun tarzına çok iyi diyor. Bakın pozisyon da vermedik diyor. Yan pas ve geri pasın adı olmuş sistem, yersen!
İlk yarı Larsen’in boynu uzamıştır Uğurcan’ın uzun toplarını yakalayacağım diye.
Pozisyon vermedik demiş bir de. Birincisi zaten adamların gole ihtiyacı yok, öncelikleri değil yani. İkincisi pozisyon da verdin. Ceza sahası içinde verdin yani.. Biz mi yanlış gördük?
Hocanın acilen biz iyi oynuyoruz tatlı rüyasından uyanıp, gerçekteki kötü ve kısır futbol kabusuna dönmesi lazım. Geçen seneki Konya maçından sonra kontak kapattık yavaşlaya yavaşlaya bu kaldı elimizde.
Bu kötü oyun, isteksizlik ve bunlara rağmen hala iyi oynuyoruz rüyası bir an önce bitmezse Uğurcan geçen sene yaptığı gibi bu sene kurtaramaz herkesi ve çok yazık olur.
Evet geçen sene bizi Uğurcan kurtardı. Tüm rakiplerin berbat olduğu sezonda bizi kalecimiz şampiyon yaptı.
jairzinho
25.08.2022, 05:12
düşük tempolu pas oyununda skor alamazsan eleştirilerin şiddeti daha yüksek oluyor, bu da normal
güzel oyun (tempolu oyun) olmadığında ve skor aldığında taraftar kazanıyoruz deyip fazla eleştirmiyordu
ama hem düşük tempolu oynayıp hemde kazanamazsan çok eleştirilirsin hocam
hocanın sistemi genelde uzun maratonlar için hedefe varmaya yarıyor ,lig şampiyonluğu gibi
mençıstı city de de böyledir genelde,uzun premier lig maratonunda sürekli şampiyon oluyorlar,ama cl elemelerinde sıkıntı yaşıyorlar
tahminim hocada biraz güç zehirlenmesi olmuş olabilir,güç zehirlenmesi ise öz eleştiri yapmasını engelliyor,hoca şampiyon oldu ve her tercihinin doğru olduğunu düşünmeye başladı, ve ders almıyor gibi
çift 6 no ile bu maça çıkacağını hiç tahmin etmiyordum,
süper kupa sivasspor maçına hamsik ömür bakasetas orta saha üçlüsü ile çıkan hocanın bir anda çift 6 no ya evrilmesi akıl almaz bişey,olumsuz manada
ve daha da enteresan olan avcı futbol olarak iyi oynanan zamanlarıda görmüyor, kopenhag deplasman maçının 2. yarısı ile antalya maçının 46-81 dakikaları arası, biraz daha geriye gidersek süper kupa sivasspor maçı, futbol olarak olumlu oynadığımız bu dönemlerde çift 6 no falan yoktu sahada aga
erenslash
25.08.2022, 05:35
değişim bir antrenörle olmaz faydası var ancak tek başına olmaz onlar.eksik işler yani yarım yamalak işler. para hesabı yapılıyor aşırı şekilde klupte malum kondisyoner,fizyoterapist şut antrenörü alırsın almanyadan ispanyadan bu da yok. bunları alırken topluca alırsın .napıyorlar bir tane alalım. diğeri lazım değil kafası.masörüne kadar değişmen lazım.o zaman arada uçurum oluyor. yani personeli komple kaliteli yenilersen faydası olur.maç analizcileri komple değişmek lazım scoutlar da almamız laızm. hoca bunlara el atıyordur ama yönetim para diyip yavaşlatıyor işleri.sıkıntı be abi nereden baksan.oyuncular yavaş mental olarak bitiklwer.kadroda zeki oyuncu yok hamsik ,bartha dışında.bir wakayeme vardı zaten adam sırf beyindi o da gitti
Birde şu taç antrenörü işi vardı. Bir faydasını gören varsa Allah rızası için anlatsın. Her taç atışında 10 saniye bekliyoruz topu oyuna sokmak için. Ne öğretti bize bu taç antrenörü?
erenslash
25.08.2022, 05:39
ekuban ayarında bir tane topçu yok klupte ki bana göre şampiyonlar liginde ekuban bile yedek kalmalıydı ki geldiğimiz ve hasret kaldığımız seviyelere bak.yani ekuban ama en azından şu maçta şu zayıf kadroya ilaç olurdu en azından önelemeyi geçerdik.ya o derece kötüyüz
jairzinho
25.08.2022, 05:45
Hayırlısı olsun.
''Tebrikler yönetim 20 milyon Euro parayı alenen çöpe attığınız için..''
buda şehir efsane oldu bu sezon
20 milyon avroluk maç falan değildi, cl ve avrupa ligi gelir farkı 10 milyon avro idi, haliyle 10 milyon avroluk bir maç idi
ama manevi yönden çok daha getirisi olan bir maç idi bu eleme maçı,cl de oynamak önemli bir prestij, hem kulüp için hemde oyuncular için
10 milyon avroyu oyuncu satıp çıkartırsın ama cl de oynamak başka bişey
berat + ahmetcan satışlarından zaten 12 milyon avro aldık,yani cl den kaybettiğimiz 10 milyon avroyu kazandık,olayın maddi yönünde anormal bir durum yok
ama dediğim gibi manevi olarak büyük kayıp
Punisher-61
25.08.2022, 05:55
Bütün dünyanin gözünden kacmis ama yönetimin gözünden kacmayan büyük yetenek latimhi nerde ???? Hocanin eline bu malzemeyi birakan Yönetimin yüzünden ŞL katilamadik..
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oğuz ZEYTİN
25.08.2022, 06:06
Hepsinin alın terine, emeğine sağlık.
Çok üzgünüm. Çünkü rakip, eleyebileceğimiz bir takımdı. Fizik olarak bizden iyiler. Yakın oynadılar. Açık alan bırakmadılar. Topu kapınca çabuk oynadılar. Biz uzatmanın son iki dakikasında, artık kaybedecek bir şey yokken bile atak edemedik.
Yönetim; geçen seneki erken ve çoğu isabetli karar alırken, bu yaz geç kaldı. Hamsik ve Visca sakatlandı. Hocanın on bir tercihleri tartışmaya açık.
O seviyelerin takımı değiliz. İnşallah Avrupa Ligi'ne Ünal Karaman dönemindeki gibi turistik amaçlı gitmeyiz. Veya Ersun Yanal gibi sezonu erken açmaktan kaçınma bahanesi öne sürülmez. Trabzonspor'un yeri öyle veya böyle Avrupa'dır.
Tek tek oyuncuları yazmak istemiyorum ama Ömür için benim sözüm bitti. Yazık gerçekten. Bir de Djaniny: Hatay, Antalya ve bu akşam üç karşı karşıya kaçırdı.
Hocanın açıklamalarını okumadan, dinlemeden onunla ilgili yorum yapmayacağım.
Olanla ölene çare yok, ders almak lazım.
Avcı'nın açıklamalarını dinledim. Topa sahip olmak, oyunu tutmaktan bahsetmiş. Ve acı gerçeği (!) söylemiş: "Berabere kaldık ve elendik."
Kazanmamız gerekiyordu ve bunun için gerekli pozisyonları bulduk, doğru. Ama kolaya kaçmayalım, pozisyon da verdik.
Hocanın şu sözleri de doğru: "Bu seviyelerde yarışmak kolay değil. Bunlara doğru bir şekilde hazırlanmak gerekiyor."
Kopanhag'a elendik veya Antalya'ya yenildik diye yazmıyorum, biz bu sezona/haftaya doğru şekilde hazırlanmamışız. Bu kadar kritik bir maç, tarihi aylar önceden belli. Eksikler de belli, transferde geç kaldın. Nem mi şimdi bahane? Olmuyor. Kazanırken oyun, kaybedince nem. Bu üslup, hoş değil.
Maçtan iki saat önce Gbamin yarın gelecek diye haber yapılıyor, Rafinha'ya 3,5 M teklif edildi deniyor. Üç saat daha bekleyememişiz.
Adamlar doğru oynadı, biz elimizden geleni yaptık, olmadı. Dünyanın sonu değil. UEFA takım sayısını değiştirmezse, uzun bir süre ŞL'ne katılamayacağız. Şimdi Ümraniye'yle, Karagümrük'le oynamanın tadını çıkaralım.
Son olarak, stadyum sponsorluğunu bekliyorum yönetimden. Şampiyonlar Ligi fırsatını kaçırdılar. Bakalım stadyum işini ne yapacaklar?
Aylarca bu yazın, Trabzonspor için ne denli kritik olduğunu yazdık, çizdik. Hocanın dediği gibi "Bu seviye için doğru hazırlanmak gerekiyor." Her alanda...
Avcı'nın açıklamalarını dinledim. Topa sahip olmak, oyunu tutmaktan bahsetmiş. Ve acı gerçeği (!) söylemiş: "Berabere kaldık ve elendik."
Kazanmamız gerekiyordu ve bunun için gerekli pozisyonları bulduk, doğru. Ama kolaya kaçmayalım, pozisyon da verdik.
Hocanın şu sözleri de doğru: "Bu seviyelerde yarışmak kolay değil. Bunlara doğru bir şekilde hazırlanmak gerekiyor."
Kopanhag'a elendik veya Antalya'ya yenildik diye yazmıyorum, biz bu sezona/haftaya doğru şekilde hazırlanmamışız. Bu kadar kritik bir maç, tarihi aylar önceden belli. Eksikler de belli, transferde geç kaldın. Nem mi şimdi bahane? Olmuyor. Kazanırken oyun, kaybedince nem. Bu üslup, hoş değil.
Maçtan iki saat önce Gbamin yarın gelecekndiye haber yapılıyor, Rafinha'ya 3,5 M teklif edildi deniyor. Üç saat daha bekleyememişiz.
Adamlar doğru oynadı, biz elimizden geleni yaptık, olmadı. Dünyanın sonu değil. UEFA takım sayısını değiştirmezse, uzun bir süre ŞL'ne katılamayacağız. Şimdi Ümraniye'yle, Karagümrük'le oynamanın tadını çıkaralım.
Son olarak, stadyum sponsorluğunu bekliyorum yönetimden. Şampiyonlar Ligi fırsatını kaçırdılar. Bakalım atadyum işinş ne yapacaklar?
Aylarca bu yazın, Trabzonspor için necdenli kritik olduğunu yazdık, çizdik. Hocanın dediği gibi "Bu seviye için doğru hazırlanmak gerekiyor." Her alanda...Bizim yerimiz Avrupa diye diye kendilerini gazladilar. Kopenhagi geçersek clye uygun transfer ayağına eldeki turu verdik. Süper lig seviyesi elemek için yeterdi su takımı.
Kadir Aydın
25.08.2022, 06:41
Taraftar bilincli olarak takim cok kötü algisi olusturmaya basladi.
Serefsizler pusuda bekliyordu, ortaya ciktilar.
Takim con kötü falan degil, öyle böyle bu sene bu takimla ligi bitirecegiz.
Ekmeklerine yag sürüyorsunuz, YAPMAYIN.
SALDIRAY
25.08.2022, 06:46
Ekonomik geliri kaybettiğimiz için üzüldüm. Onun dışında katılamamız daha hayırlı oldu. Belirlenen torbalara bakıyorum, başa çıkabileceğimiz bir takım bile yok. Muhtemelen 0 çekip gelirdik. Uefa biraz daha bizim ayarımızda. Boş yere sıkmayın canınızı.
Yeni aklima geliyor. Son ana kadar neden cift Stoper ile oynadik? Son dakikalar bir Denswill öne gönderilemezmiydi hava toplari icin? Zaten hep kanatlardan dolduruyosun, ortaliyosun...
omondoles
25.08.2022, 07:16
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220825/40224b749f99fe98be94070a4879aa67.jpg
Şu takımlara bak. Yazıklar olsun bize!
taraftar tam bir rezaletti. haketmiyor hic birseyi bu sehir..
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Punisher-61
25.08.2022, 07:26
Bi adam gibi ara pas atabilen yok
Bos alana kosabilen forvet yok
Sadece Sagdan soldan bos ortalar ve bos paslasmalar var
İ. SARAL
25.08.2022, 07:27
Neye gore kime gore yuzde 30 ilk macta cikan rakip 11 in degeri senin 3 de 1 in bahane bunlar oynayacak turu gececek ne yaptin sen bakanin sansa giren topu olmasa turu orda birakmiatin zaten rakipte 6 tane 11 oyuncusu yokken ustelikRakiple alakası yok o oranların. Türk takımları Avrupa'da her zaman 1 numaralı elenme adayı. Rakip Kopenhag değil Maccabi olsa bile yine elenecektik büyük ihtimalle. Mentalite, disiplin, fiziki kalite farkı var. Yoksa Kopenhag dümdüz takım.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İ. SARAL
25.08.2022, 07:29
Şu kopenhagı bugün Ankaragücü bile elerdi. Adana demir üçlerdi.Gördük, Vaduz'u bile eleyemeyen o dediklerinden daha iyi takım olan Konya'yı.
HOPA'LI TS'Lİ
25.08.2022, 07:35
Ekonomik geliri kaybettiğimiz için üzüldüm. Onun dışında katılamamız daha hayırlı oldu. Belirlenen torbalara bakıyorum, başa çıkabileceğimiz bir takım bile yok. Muhtemelen 0 çekip gelirdik. Uefa biraz daha bizim ayarımızda. Boş yere sıkmayın canınızı.
Çok doğru kardeşim.
Her şerde bir hayır vardır.
Hoca'yı, futbolu, taraftarı ve Trezege, Abdüş ve Djaniny başta olmak üzere bazı oyuncuları gömen yorumları okuyunca üzülüyorum.
crixus_61
25.08.2022, 07:36
Yazıklar olsun be günlerim zehir oldu ne spor programı açabiliyorum ne haberlere bakabiliyorum
HOPA'LI TS'Lİ
25.08.2022, 07:39
Yazıklar olsun be günlerim zehir oldu ne spor programı açabiliyorum ne haberlere bakabiliyorum
Üzüntü ve sinirden uyuyamadım. Havanın çok sıcak ve nemli olması da cabası
Hayat devam ediyor.
Maddi açıdan büyük fırsatı teptiğimize yanıyorum alev alev.
İ. SARAL
25.08.2022, 07:44
Uğurcan
Stryger Bartra Denswil Eren
Dorukhan
Trezeguet Bakasetas Bardhi
Djaniny
çıkarıp merkezden girin, her yereen kaleye çekin, kanatlara gitmeyin orta fazla yapmayın diyebilirdi, ömürü corneliusu her iki maç oynatmayabilirdi
Yazdığım 11in garantisi var mı, yok. Çünkü ne transfer yaptık nede elimizdekileri tuttuk (sakatlıklar + Nwakaeme). Ama her türlü daha fazla şut çeker beni ele diye bağıran rakibi elerdik.10 kişi bişe yenerdik diyorsun yani.
Enaldo61
25.08.2022, 07:59
CL'de bizi madara ederdiler Uefa'da gruptan falan çıkarız belki, hayırlı olmuştur herhalde. Alacağımız 10 milyon fazlayı da çarçur edecektik muhtemelen. Ülke içinde CLye kalamadı diye eziklenmek dışında pek götürüsü yok.
Oyuncularda formsuzluk, bitiricilik sorunu olduğu barizdi zaten düne kadar da bunu biliyorduk e sakatlar var çok önemli olmayınca olmuyor yani.
Hocanın sakin görünmesi bu TR ortamında çok mantıklı biliyor ki TS'nin şampiyon hocasını birileri en ufak fırsatta yemek istiyor. Sen bizi şampiyon yaptın göklere çıkardık, şimdi kötü gidişat var elendik yerin dibine sokmayacağız tekrar şampiyonluk istiyoruz!
Arif Timurcioğlu
25.08.2022, 08:07
Önümize bakalım onca eksiğe rağmen mücadelemizi verdik. Elenmeyecek takım değildi fırsat geldi mi geldi beceriksizlikten atamadık. Avrupa ligi daha dişimize göre bu da bir gerçek. Dün akşam özelinde 3 tane cüce adamla oynadık, günümüz futbolunda kornerlerden felan cezayı keserler Allahtan öyle bir kaza gelmedi başımıza.
cakalkerem
25.08.2022, 08:08
şu maçta ilk 10 dakıka hariç taraftar gerçekten inanaılmazdı..
Yok arkadaş Trabzon da top oynamak gerçekten ilginç..
Yahu 90 dakıka durmadan bağır futbolcuyu gaza getir..
Yok siz izlediniz avcı izledi biz izledik futbolcuılar izledi..
Sonuç bu
işin komiği dnnajjy efendinin sahanın en kısa adamı olan Ömür'e orta yapmasıydı...
bu arada Ömür çok kötüsün kardeşim..
Mümkünse yapma bırak başka takıma git..
Nedir Allah aşkına o yapamadığın topuk pasları..adamla yan yana koşarken düşünüyorsun..
Ne kadar güçsüzssünn.
siopisten oyun kurmak anlayışı nedir...
Birde bu sağ bek stopere stoper sol beke..ordan tekrar sag beke oradan ugurcana ordan ortaya siopise siopisten barthaya ondan sag beke..
ne lan bu
Yiğit Gayretli
25.08.2022, 08:12
Hoca kontrollü oyun vurgusu yaptı maç sonunda. Doğru, bu bir puan maçı olsaydı belki de memnun olacağımız bir maç oynamış olurduk ama maalesef günün sonunda elendik ve 90+3'de hala top çevirmeye çalışıyorduk. Son 15 dakika tempo, coşku, istek tavan yapmalıydı. Bu olmazsa "her şeyi yaptık" diyemezsiniz. Her şeyi yapmadık maalesef.
Sağlık olsun diyelim. Hoca için de ders olmasını umuyorum. 10 milyon € maliyetli, biraz pahalı bir ders ama Avrupa Ligi'nde atlanacak fazladan bir tur ile telafi edilebilir bir ders. En azından bir çeyrek final ile "Biz buraları zorlayacağız" mesajı verip yine ibreyi umuda doğru çevirmek de kendi elinde.
Varlıbaş61
25.08.2022, 08:12
Garanti oyunu ilk maçta tercih edecektin Abdullah Avcı.
Kadro kalitesi zaten kötü de, hocanın da oyun planı yok. Sıkışan oyunlarda oyunu çözen bir oyuncusu vardı artık o da yok.
Daha önce yazdığım gibi nasıl başlarsak öyle gider. Şanssız başladık, şanssız gidiyor ..
Her şerde bir hayır vardır. Bu sene de ligi alacağız inşallah.
Enaldo61
25.08.2022, 08:16
Garanti oyunu ilk maçta tercih edecektin Abdullah Avcı.
Kadro kalitesi zaten kötü de, hocanın da oyun planı yok. Sıkışan oyunlarda oyunu çözen bir oyuncusu vardı artık o da yok.
Daha önce yazdığım gibi nasıl başlarsak öyle gider. Şanssız başladık, şanssız gidiyor ..
Ya girdiğimiz pozisyonları atsak çözmüştük zaten atamayınca böyle oluyor neyini anlamak istemiyor millet. TR ligindeki gibi karşı takımın darma duman olmasını falan mı bekliyorduk tek tük buldularını atıp çözeceksin işte atamayınca olmuyor.
Djaniny atsa Cornelius atsa Bardhi atsa 3lük olmuştular bambaşka şeyler konuşuyorduk bu bitiricilik sorunları maçı turu bu duruma getirdi hoca napsın plan tuttu aslında ama gol gelmedi 10 tane de net pozisyon bulacak halimiz yoktu.
Burada çok kere söyledim bu santrafor hattı yetersiz alabiliyorsak Sörloth alalım, geçen sezon bu performansı verdiler diye bu sezon da aynı seviyede olacak diye bir kanıt yok şu ana kadar da bakarsak gole çevirme oranımız %10muş ligde bize acil daha bitirici golcü lazım bunu göz ardı edersek bu sezonu çöpe atarız.
Varlıbaş61
25.08.2022, 08:19
Ya girdiğimiz pozisyonları atsak çözmüştük zaten atamayınca böyle oluyor neyini anlamak istemiyor millet. TR ligindeki gibi karşı takımın darma duman olmasını falan mı bekliyorduk tek tük buldularını atıp çözeceksin işte atamayınca olmuyor.
Djaniny atsa Cornelius atsa Bardhi atsa 3lük olmuştular bambaşka şeyler konuşuyorduk bu bitiricilik sorunları maçı turu bu duruma getirdi hoca napsın plan tuttu aslında ama gol gelmedi 10 tane de net pozisyon bulacak halimiz yoktu.
Sonuç?
Futbol sonuç odaklıdır.
Fatih Öztürk
25.08.2022, 08:21
Sosyal medya, özellikle de twitter da taraftarımızın önemli bir bölümü ölçüyü kaçırıp hocanın istifa etmesini istiyor. Evet 2 maça bakıyor olay. Yani bu taraftardan bir bok olmaz diyorum.
Enaldo61
25.08.2022, 08:21
Sonuç?
Futbol sonuç odaklıdır.
Sonuç alamadık işte ondan bunları konuşuyoruz. Paldır küldür gitseydik Antalya maçına dönerdi anlaşılmayan ne ki.
Mehmet Fatih Yavuz
25.08.2022, 08:23
Elenme olur. Bu seviyelerde, alışkın olmadığın bir disiplinde kolay değil.
Lakin bu şekilde oynayacaksak, yani top ayağında ama ağır çekim, Wakame niye gitti?
Son kertede anlaşsaydık.
Ne hücuma hızlı çıkıyoruz, ne topu hızlı çeviriyoruz!
Bu ikisinin olmadığı yerde Wakame'den iyisini bulamazsın.
Ben açık konuşayım, sahada Hamsik ve Visca da olsa da rakip bu disiplin ve fizik kuvvette olduğu sürece bizim mevcut oyun ve hücuma çıkma hızı ile birlikte bakın ligde bile bazı takımlara karşı, Antalyaspor örneğinde olduğu gibi diş geçirmemiz mümkün değil.
Sahadaki kadro Kopenhag'dan daha kaliteli bir kadro. Ama bireysel olarak.
Onlar takım biz değiliz.
Hocanın oturup düşünmesi lazım!
Rakip izin verdiği sürece oyuna dahil olabiliyoruz.
Tam takım da olsak, emin olun rakibe cevap veremezdik.
Adamlar topu alınca 6-7 saniye içinde kaleye iniyorlar.
Topun olduğu her yerde kalabalıklar.
Bizim geçici baskımızı çatır çutur kırdılar.
Sen top ayağına geldiği zaman toptan uzaklaşıp açılıyorsun. Bu seviyede Uğurcan'ın uzun topları ile oyun kurmaya çalışıyorsun ondan sonra.
Hareketsiz, yavaş paslaşan, yavaş hücuma çıkan bir takım, Wakame gibi hücumda özel üretimler yapabilen bir adam yoksa sonuca gidemez.
Top bizdeydi kısmını da kabul etmiyorum.
Rakipler onlara gol lazım olduğu her dakika ezdi bizi.
Ekleme yapayım da yanlış anlaşılma olmasın :
Wakame'nin gidişi doğruydu. Çünkü şekilde de görüleceği gibi Arabistan dışında bir kulüpte oynama şansı yok Harlem oyuncusu olarak hele de bu yaştan sonra.
Lakin gönderiyorsan, oyunu dönüştüreceksin!
İ. SARAL
25.08.2022, 08:25
Olmadı be.
Neyse şurdan devam
Avrupa Liginde bile son sıradayız neredeyse ama sorsan Şampiyonlar ligini hak etmişiz. Kopenhag ile bizim transfermarkt değerlerini karşılaştırıp turu bizim geçmemiz gerektiğini savunan bile var. Sen, olmayan parayla futbolu bırakmış adamlara 1 yerine 3 veriyorsun, onu da ödemiyorsun, Kopenhag ise kendi yağında kavruluyor ve adamlar her sene istisnasız Avrupa'da mücadele ediyor. Doğru düzgün Avrupa tecrübemiz bile yok. Avrupa Liginden devam edip en kötü Konferans Ligi eklemesi ile kaybettiğimiz parayı hemen hemen almaya çalışmalıyız. Ayrıca, bu yoldan devam edersek en az 8-10 maç oynayacağımız için hem tecrübemiz artar hem de oyuncu satma potansiyelimiz yükselir. Herkes Şampiyonlar Ligini ister tabi ki ama gerçekçi olmakta fayda var.
Enaldo61
25.08.2022, 08:25
Lakin bu şekilde oynayacaksak, yani top ayağında ama ağır çekim, Wakame niye gitti?
Son kertede anlaşsaydık.
Ben açık konuşayım, sahada Hamsik ve Visca da olsaydı rakip bu disiplin ve fizik kuvvette olduğu sürece bizim mevcut oyun ve hücuma çıkma hızı ile birlikte bakın ligde bile bazı takımlara karşı, Antalyaspor örneğinde olduğu gibi diş geçirmemiz mümkün değil.
Sen top ayağına geldiği zaman toptan uzaklaşıp açılıyorsun. Bu seviyede Uğurcan'ın uzun topları ile oyun kurmaya çalışıyorsun ondan sonra.
Hareketsiz, yavaş paslaşan, yavaş hücuma çıkan bir takım, Wakame gibi hücumda özel üretimler yapabilen bir adam yoksa sonuca gidemez.
Fizik güç kondisyon artık ona ne deniyorsa yani bizim daha çabuk yorulmamıza sebep neyse sorun o işte. Bunu bir tespit edip kabul edelim. Ömür geri dönemiyordu mesela daha ilk yarıda hem de. Neden işte bu? Bunu çözersek başarılı oluruz. Bunu çözemezsek saldırırsak Antalya maçındaki gibi oluruz bunu başka farkeden yok mu, neden saldırmıyoruz deniyor e saldırırsan takım halinde geri dönemiyorsun ki? Hallaç pamuğuna dönersin fener de adana maçında dönüyordu mesela adana atamadı golleri fener bulduklarını attı yani bizim dünkü oyunumuz sağlamdı eksikleri olmasına rağmen ama gole çeviremedik. Başka yok mu buna katılan böyle düşünen neyi göremiyoruz bu kadar.
Neyse anlaşıldı millet yakıp yıkacak şampiyon olan takımın hocasını ertesi sezon 3-5 maçta yer bu camia diyecek söz yok.
Varlıbaş61
25.08.2022, 08:29
Hay ağzına sağlık. Anlatıyorum anlatıyorum anlayan yok. Oyun planımız yok. Adamlara 2 gol lazım olsa idi emin ol atmışlardı.
leavemealone
Yönetim yeterince transfer yapmadi bu ayri bir konu ama Hoca da masallah gecen sezonun son kismindan beri Formsuz.
Tercihleri kararlari planlari hicbiri tutmuyor..
Anca bos bos konusuyor mac sonu.
cakalkerem
Başkan nerelerde?
iso_4939
25.08.2022, 08:30
S.ligine gidecek takimin oyun kurucusu yok saka gibi gitsen ne olurdu averaj takimi olurdun.kabul mu kabul tabiki rezillik adilik
Maşallah takımımız set oyununu çok iyi oynuyor. Netice: netice yok ama set oyunumuz iyi. Doyamadık dün gece, oyunu sete döndür de döndür.
Harun CAN
25.08.2022, 08:31
195 lik stoperlere karşı 35 tane orta yaparak hücum planı yaparsan böyle madara olursun. Sıfır taktik bana göre. Abdullah Hoca'ya yazar.
Tatar Kemal
25.08.2022, 08:32
söylenecek birşey yok aslında. Türkiye şampiyonu, şampiyonlar liginde yok. bu ayıp sadece trabzonspor'un değil tüm Türk futbol takımlarına aittir. ülke futbolumuz gerçekten bitik durumda. milli takımın da durumu ortada. yapılan milyon milyon euroluk transfer paralarına yazık. sonuçta giden paralar milli servetimiz. karşılığında gelen para da yok. uefa liginden gelecek 3-4 milyon euro devede kulak kalır. sadece trabzonspor değil tüm takımlar şapkalarını önüne koyup iyice düşünecekler. nerede yanlış yapılıyor, bu rezaleti düzeltmeye nereden başlanmalı. herkes aklını başına almak zorunda. cl tarihinde ilk defa bir Türkiye şampiyonu cl'ye gidemiyor. yazık çok yazık.
iso_4939
25.08.2022, 08:32
Su takimi birak uc buyutulmusleri basaksehir,antalya,adanaspor olsaydi elerdi cunku adamlarin hem ilk 11 hemde klubesi senden kaliteli..klubede yusuf emirhan kuoassi var komedi
HOPA'LI TS'Lİ
25.08.2022, 08:35
Son kertede anlaşsaydık.
Ben açık konuşayım, sahada Hamsik ve Visca da olsa da rakip bu disiplin ve fizik kuvvette olduğu sürece bizim mevcut oyun ve hücuma çıkma hızı ile birlikte bakın ligde bile bazı takımlara karşı, Antalyaspor örneğinde olduğu gibi diş geçirmemiz mümkün değil.
Sahadaki kadro Kopenhag'dan daha kaliteli bir kadro. Ama bireysel olarak.
Onlar takım biz değiliz.
Hocanın oturup düşünmesi lazım!
Ekleme yapayım da yanlış anlaşılma olmasın :
Wakame'nin gidişi doğruydu. Çünkü şekilde de görüleceği gibi Arabistan dışında bir kulüpte oynama şansı yok Harlem oyuncusu olarak hele de bu yaştan sonra.
Lakin gönderiyorsan, oyunu dönüştüreceksin!
BJK bu sezon 9 pasla gole giden en hızlı oynayan takımmış.
Maalesef biz çok yavaş oynuyoruz.
iso_4939
25.08.2022, 08:35
Onumuzdeki sene sampiyonlar ligine sampiyon 3 on eleme oynayacakmis olur mu daha beter olsun..alay eden babasi belli olmayanlar gülsün simdi
HOPA'LI TS'Lİ
25.08.2022, 08:36
Onumuzdeki sene sampiyonlar ligine sampiyon 3 on eleme oynayacakmis olur mu daha beter olsun..alay eden babasi belli olmayanlar gülsün simdi
Doğru renktaş
Adem Erdoğan
25.08.2022, 08:38
Kopenhag'a elenerek feneri de son torbadan kurtarmışız resmen.
Şu 32 takımdan 31. olmak gudubetliğinden kurtulmak için Avrupa Ligi bir şans olabilir.
Geçen sezon Roma'ya elendik şampiyon olduk, bu sezon da elbet bir hayrı vardır elenmenin.
Dün akşamki sonuç olası bir sonuçtu, o yüzden kırıp dökmeye gerek yok. Yolumuza devam edeceğiz.
Varlıbaş61
25.08.2022, 08:40
Su takimi birak uc buyutulmusleri basaksehir,antalya,adanaspor olsaydi elerdi cunku adamlarin hem ilk 11 hemde klubesi senden kaliteli..klubede yusuf emirhan kuoassi var komedi
Bizde bir tane meşhur forvet vardı? Nerde o vatandaş?
Kaita mı, Koita mı neydi?
Yapılan 3 transferin en az 2’si hatalı. İyi futbol iyi futbolcularla oynanır.
Cezam bu gün sona erdi.Dün yazamadıklarımı buraya bu gün yazıyorum.İsim de vereceğim..Lazibere , Ömürkaradeniz , Yorumsuz12345 (!) kardeşim sizin işiniz gücünüz yok mu ?? Tamam kötü oynadık.Tamam temposusuz.Hoca formsuz da sizin derdiniz en ulan !!! Keşke şampiyon yapmasaydı musallat oldu diyeni mi ararsınız , hoca istifa diye saçmalayan , Şenol güneş'i sayıklayana mı söversiniz bilemiyorum ama bu forumda çok değerli insanlar olduğu kadar bu tür problemli tipler de var ve onların yorumlarını okumak işkence.Ruh sağlığımız için tehdit..Gitmiyorlar da bir yere.Takım şampiyon olduğunda piyasada olmayan akrepler , çıyanlar en ufak bir tökezlemede ortalıkta cirit atıyor.Bu kadarı da fazla.
Selaminaleyküm bence bunu. Sorumlusu Apdullah avcidir. Sampion yapti Tesekkürler ama ssmpionlar ligi icin deneyimi yok bence. Üstüne basa basa söylüyorum. Senol günes olsaydi. Bu sekkilde olmazdi. Hemen senol hocayi getirim
Birde Nmakame gidisi cok cok kötü oldu biz daha cok cok bekleriz. Sampiyonlar. Ligini hadi herkese gecmis olsun
Özüldüm özgünüm care yok canimizi sikmaya
Neyse Selaminaleyküm
Oldu , hemen Şenol Hoca'yı getirtsin yönetim.Emriniz olur..
Punisher-61
25.08.2022, 08:46
Başkan nerelerde?
Cok güzel bir soru.. transfer nasil yapilir diye herkese akil veriyordu gecen sezon
Mehmet Fatih Yavuz
25.08.2022, 08:47
Bu arada, orta sahada 3 bücür ile oynarken, topu yere indirip yerden oynarsın.
Topu sürekli havaya kaldırmak, rakip ceza sahasın çevresi değil, sahanın her yerinde uzun oynamak ciddi bir stratejik hataydı.
AntiŞike
25.08.2022, 08:54
Baş ağrısyla uyandım
ahamitokutan
25.08.2022, 08:56
başlatmayın şenol güneşinize de wakaemenize de ya. geçmişe ve yanlışlara takılı kalırsak çok işimiz var. çok yanlışlar yapıldı ama wakaemeye 3 milyon vermeyip gitmesine izin vermek onlardan biri değil. daha önce eksikler kapatılsaydı uyuz oyuna rağmen elerdik kopenhagı. sadece Bartra ve 6 numara transferleri 2 hafta önce yapılsaydı bile yeterli idi. her işte bir hayır vardır, en azında avrupada devam ediyoruz.
cakalkerem
25.08.2022, 08:57
başkandan açıklama var mı?
jairzinho
25.08.2022, 08:57
cl ayarında bir grupta yer alırsak bizim için biraz teselli ikramiyesi olabilir,
cl nin en güzel olayı zirve takımlarla maç yapabilmek
misal arsenal monaco ve real betis li grup fena değil bizim için , yani cl den elendik ama hala cl maçları yapma imkanı yada şansı var ,tabi kurada braga malmö ve şerif de çıkabilir,buda bizim için avrupa ligini çekilmez hale sokar,hissiyat olarak
iso_4939
25.08.2022, 08:58
Topu sürekli havaya kaldırmak, rakip ceza sahasın çevresi değil, sahanın her yerinde uzun oynamak ciddi bir stratejik hataydı.
Bir metrelik adama kafa golu attirabilmek ve bu hatada israr etmek hata degil aptallıktir hocam
iso_4939
25.08.2022, 08:59
başkandan açıklama var mı?
Var wakaya haber gondermis 20 bin euro daha arttirayim demis
lazminator61
25.08.2022, 09:00
dünkü mac 2 Bölümü ayrilir.
Ilk Bölüm 0-10 dk. Kopenhagen cok stresliydi. Adamlarin taktigi, 1 gol atmakti, cünkü stadaki atmosfer ve mac öncesi atmosfer etkilemisdi. O arada Djannyi ve Bardhi pozisyonlar buldu. Atamadik. Bu sefer Kopenhagen taktigi degisdirdi ve savunmaya gecti, erken gol yememek icin. Baktilar 45 dk icinde pozisyon bulamadik full defansda kaldilar. Burda ben Hocaya büyük elestiri yaparim. Insan taktigi degisitir, Casper Ömürü 30 dk sonra sahdan alir.
ikinci Bölüm 10-90 dk. Aslinda yukarda yazdim. Adamlar arkaya cekildi. Bizde sagdan sola, soldan saga pas yapip maci bitirdik. Inanilir gibi degil.
iso_4939
25.08.2022, 09:05
Oyun stratejimizi bende begendim yan pas ortaya pas kaleciye pas ..tam şampiyonlar ligine yakisir bu arada baskanimiz nerde kendi mi sucluyor yoksa etme baskanim butun suc isliklamayan taraftardi
lazminator61
25.08.2022, 09:06
iste bunu bir reportajci hocaya sorsaydi. Hele hele ilk yari neydi, Ömüre sürekli uzun toplar atildi. O bücürde en az 5 kere kafaya cikamadi. iskaladi topu.
UĞUR DURTAŞ
25.08.2022, 09:10
Tebrik ediyorum!!
alkışlıyorum!!!
Avcı hoca boşa dememiş ;
oyunun son saniyesine kadar,
oyun disiplinine sadık kalacağız diye
helal olsun helal olsun helal olsun
gururlandım.
dediklerini 90+5 e kadar uyguladılar.
gruplara kalmamız için,
gol yemeden,1 gol maçı uzatacak 2.gol turu geçmemizi sağlayacak.
maçı izlerken gözlerim doldu 1 futbol takımı bu kadar mı oyun disiplinine sadık kalır
sizlerde gururlanın arkadaşlar!!
skor 0-0
dakika,90+4 maçın bitmesine 1 dakika kalmış
hala dörtlü defans
önlerinde 2 kişi
ve uğurcana geri pas
mutluyum gururluyum
al gülüm ver gülüm
bir sağ bir sola bir geriye
(bu hareketler hızlı bile değil,kanı gibi)
alkışşşş
serdaracıl
25.08.2022, 09:12
Sosyal medya, özellikle de twitter da taraftarımızın önemli bir bölümü ölçüyü kaçırıp hocanın istifa etmesini istiyor. Evet 2 maça bakıyor olay. Yani bu taraftardan bir bok olmaz diyorum.
Trabzon taraftarı bi boktan anlamaz.
avcıya öfkeliyim, kızgınım. bu maçta, turda ona yazar. ancak avcı istifa demek saçma sapan bir iş. avcı gidince giray bulak mı gelecek, sadi tekelioğlu gibi bir futbol duayeni mi, newton , çimşir gibi bir stajyer mi… sağ duyulu her taraftar avcının istifasını istemez. ancak avcı da ben şampiyon yaptım kredim sonsuz rahatlığında olmamalı. saçma sapan saplantılarından baz geçmeli. takımın 60 hatta 70. dakikaya kadar oynadığı oyunla bir sorunum yok. ancak bu dakikadan sonra oynanan sabır oyununa sonuna kadar itirazım var. paldır küldür saldıralım demiyorum ama 90 artıda da rakib ceza sahasında 3 kişi çevresinde de 2 kişi toplam 5 kişi olmamızı bana kimse anlatamaz. avcı da dahil. madem rakib seni kenar ortalarına mecbur etti hemen ona karşı aksiyon al. ne bileyim hugoyu sok oyuna. ribauntları toplayacak bir yerleşim yap sahada. adam sana orta yaptırıyor. ceza sahası içinde cornellıus dışında hava topu alacak adam tok. gerçi ceza sahası içinde başka adam da yok. avcı bi zahmet şapkanı önüne koy ve geçen senenin son on maçından bu yana oynanan oyunun rezilliğini bir düşün. sonuç olarak avcının yanındayım ancak o koltukda oturmanın o kadar ucuz olmadığını bilmesini isterim
vetheksenol
25.08.2022, 09:14
Gs olsa bu takımı eleyebilirdi. Bizim futbolcularda asla inanç yoktu eleyeceğimize dair. Adamlar 2-3 dakka top çevirip tempo yaptı bizimkiler başı kesilmiş horoz gibi kaldılar.Varlık gösterebilen topçularımız yeni gelenler bardhi ve bartra. Ömür avrupa ya transfermi yapacakmış, adamlara yaklaşmaya korkuyor,ruhsuz. Bu tempoyla Avrupa liginde de başarılı olamayız. Adamlar bizi gözünde büyütmeseler çoktan işimiz bitmişti.
lazminator61
25.08.2022, 09:18
Dk 90+ Defansimiz arkada bekliyor, önlerinde 2 kisi bekliyor, arkada Ugurcan. Ilerde tek 4 kisi var. Yok ben anlamadim, gol lazim degilmiydi?
kaçarava
25.08.2022, 09:21
Geçen sezonun son çeyreği, hazırlık maçları ve bu maçları topladığımızda takım oyunu, oyun gücü, organizasyon, kolektif hareket etme kabiliyeti, hücüm çeşitliliği ve kondisyon gibi konularda ortalama (5/10) bile olmadığımız açık.
Hele de geçen sezon şampiyon olduktan sonra hem gerekli transferleri yapmayıp hem de berbat bir kamp geçirmemiz kabul edilemez. Hazırlık maçlarından belliydi, adam olacak çocuk b..ndan belli olur hesabı...
Orta sahayı kalabalık tutan takımlara oyun kuramıyoruz.
Merkezi iyi kapatıp kapanan takımlara karşı komik şekilde hücum ediyoruz.
Bu takım nasıl gol atacak? Hele de sezonun ikinci yarısı maçlar zorlaşınca.
Üstüne sakatlıklar, eksiklikler eklenince son derece ortaya güçsüz bir oyun çıkıyor.
Dün akşam sadece Dorukhan-Siopis ile en azından agresif olabilmemiz sevindirdi. Dorukhan çıktığı gibi orta saha helva oldu ve klasik, bir adamdan 3 kişi top alamayıp peşinden koşmaya başladık. Bu ikisi oynarken ilk dakikalardaki gibi önde basacaktık. Ama onu yapacak nefesimiz bile yok. Yavaş hücum edince üçüncü bölgede bağlantılarımız güçlü mü desen o da yok. Birbirine uzak ve yavaş oynayınca iş tesedüflere ve ortalara kalıyor.
O yok, bu yok. Ne var anlamadım zaten. Oyuncuların hâli de bir tuhaf. Bu oyuna zor ikna oluyorlar gibi.
Daha ilk avrupa-lig-avrupa serüveninde fizik olarak bittik. Ki, hafta sonu bu rallinin son zinciri var. Hoca nem diyor. Ne nemi Allah aşkına?
UĞUR DURTAŞ
25.08.2022, 09:23
Bazen çok sevdiğinin suratına değilde dolaylı yoldan anlatırsın
eksiklikleri,yanlışlıkları ve hızlı davranmaları için....
aylardır buradan yazdım.
şampiyonlar ligine kalmamız için
cornelius ve canininin yanlarına oyuncu alın dedim.
hemde direk oynayacak.
(bu 2 ismin çok ağır olduğunu becerilerinin sınırlı olduğunu direk yazmadım)
yine buradan şampiyonlar ligi ön eleme maçına;
12 gün kaldı sağ stoperimiz hala alınmadı diye
11 kaldı...
10 kaldı...
9 gün kaldı...
8 gün kaldı...
7 gün kaldı...
6 gün kaldı...
5 gün kaldı...
3-4 gün kala alındı çok geç kalındı
klas ayak hamsik sakatlandı yerine ynı ayarda oyuncu alınmadı
kalsaydıyı savunmuyorum,
terezege makayemenin tırnağı olamaz.
sol açıksız oynuyoruz hala
viska sakatlndı sağ açığımız yok
isim vermeyeceğim rakiplerin yedek oyuncularıyla
kadro kur şampiyonluğun en büyük adayı olur.
bizim yedekler;
kerem
taha
yusuf
emrehan
kuassi
doğucan
biz geçmiş olsunu haketmedik mi arkadaşlar?
Herkes dünkü maçtaki futbolu eleştiriyor ama geçen sene Mart ayından beridir futbol oynamıyor takım. Geçen sene ilk yarıdaki Bakatestas-Wkameme-Cornelius performansı, sonrasında ikinci yarıda da biraz Visca ile ilk yarıda şampiyonluğu aldık. O zamandan beridir de sürekli bir geri gidiş var. Ama kimse bunu görmedi. 70 dakika kalan feneri kadıköy'de yenemediğimiz maçta bile kadıköy'de alınan bir puanla mutlu olursanız, kötü ve ağır futbolu görmezden gelirseniz bugün işte böyle gerçeklerle yüzleşirsiniz. İlk Kopenhag maçı da, Antalya maçı da bu maç da aynıydı. Mesele sadece bu maç değil, önceki maçlarda da aynı problem vardı. Pozisyon üretmeyi bilmeyen, hücum varyasyonları yapamayan, tempo hiç yapamayan bir takımız. Sonuç bu işte. Türkiye ligi o kadar kötü bir lig ki işte, futbol kaliteniz biraz iyi olunca Mart ayında şampiyon bile olabiliyorsunuz. Kimse hoca gitsin demiyor, sistemin sürekliliği önemli, ama bu kadro yapısı Süper Lig'in çok üzerinde. Abdullah Avcı'dan beklediğimiz bu kadronun hakkını vermesi.
Bu maç, sezonun en önemli maçıydı. Mesele para felan değil, mesele seviye atlama meselesiydi. Atlayamadık. Seneye yine buralarda olmak önemli, süreklilik sağlamalıyız. O yüzden hocanın arkasında durmak önemli. Ama hocanın da herşeyi en iyi ben bilirim havasından çıkıp, ekibiyle de konuşup, nerede hata yaptık diye kafa yorması lazım. Evet ben hata yapmadım, sonuç böyle oldu derse, o zaman ilerleyemeyiz işte, aynı yerde kalırız.
Kopenhag ile olan 180 dakikayı defalarca izlemesi lazım hocanın. Yana pas sağa pas sola pas. Kendisi bundan zevk alıyor olabilir ama işte 180dk içinde Djanini dışında pozisyonumuz yok. Baktım dün 18 şut çekmişiz, Djanini'nin şutu dışında içinde bir tane net şut yok. Hepsi zorlama ıkınma pozisyonlar. Ceza sahasına herhalde 30 tane orta yapmışız, 1.90'lık kule defansların içindeki tek başına Cornelius'a orta yapmak hücum planımız. Bu şekilde CL'ye girebileceğimizi düşünmüş teknik ekibimiz yani. Kapalı defansı açma adına hiç varyasyon yok. Ne bileyim sıfıra ineyim geriye çıkartayım, ortadan verkaçlar yapayım, şut açıları yakalayayım. Hiçbiri yok. Oyun kurucu pas dağıtıcımız zaten Siopis düşünün yani oyuna ne kadar varyasyon yapabiliriz. Hamsik'ten Siopis'e geldi oyun kuruculuk. Hatta Bartra. Stoper adamdan karşı defansı açmasını bekliyoruz. İşte bunlar biraz da Wkameme tembelliği. Geçen sene hocanın kapalı defansı nasıl açarım diye bir derdi yoktu, buna hiç kafa yormadı. Neden, çünkü maç sıkışınca, oyunu da karşı tarafa yıktıysan hele, at topu Wkameme'ye 5 kişiyi yatırsın kaldırsın, yoktan pozisyon var etsin. Ne büyük taktik. Ama o zaman kusura bakmayacaksınız verirsiniz Wkameme'ye 1m fazla, tutarsınız takımdı. Wkameme bugün olsaydı Kopenhag'ın işini daha ilk maçta bitirmiştik, Antalya'yı da rahat yenmiştik. Sen Wkameme'siz nasıl oynayacağını bilme, adamı gönder. İşte sonuç ortada. Wkameme gibi adam 2-3 yıl daha çok rahat verimli oynardı, bir sürü de maç çözerdi.
Son olarak şunu da söyleyeyim. Hamsik, Visca ve Wkameme'nin olmadığı takımda, eğer skor yüküne katkı verebilecek bir santrafor/kanat da olmayacaksa, bu sene çok kabız eder bizi söyleyeyim. Hoca'nın kredisi çok ama o kredi hocanın başarısından değil Hamsik Wkameme Bakasetas'ın geçen sene ilk yarıdaki oyunundan ve diğer takımların geçen sene çok kötü oluşundan geliyor. Bu sene Wkameme, Hamsik, Viskca, Bakasetas ya yok, ya eski formunda değilller, bu sene hocanın gerçek seviyesini göreceğiz, ve inanın çok hayal kırıklığı yaşayabiliriz.
iyattara
25.08.2022, 09:33
Elimizden geleni yaptık. Bu tip bir maçta bulabileceğimiz sayıda pozisyona da girdik atamadık. Geçen seneye oranla hücum gücümüzde azalma var. Buna Waka dersin visca/hamsik dersin Corne geri gitti dersin, ne koyarsan adını artık. Halbuki geçen seneden bugünler için bu işin organizasyonu daha iyi yapılmalıydı. Tabi ki sakatlıklar etkiliyor ama Hamsik'in görevini bir nebze dahi yapabilecek bir orta sahamız yoktu maalesef. Silopis'ten araya pas atmasını, oyunu yönlendirmesini bekledik çaresizlikten. Bu arada 1-2 de attı hakkını yemeyelim. Stoperler ile geriden oyun kuruyorsun. Adamlar seni kanada iteliyor, oradan onlarca orta ama sonuç yok. Girilen pozisyonlarda harcanınca maalesef istemediğimiz bir sonuç oldu.
Şampiyonlar ligi kadrosu kurulur kurulmaz diye sene başında konuşurken geldiğimiz noktada kulübesi çaresiz kalan bir takıma dönüştük. Oyunu değiştirmek için yedek bir santrafor/forvet alamıyorsun yok. Oyunu çözsün diye kanada umudu kestiğin Kouassi'yi alıyorsun. Rotasyonun en geniş olması gereken zamanda inanılmaz daraldı. Sorgulanması gereken bu maçta atılamayan goller, oyun kurgusu, yok şöyle böyle oynadık değil. Buraları oynamak için ne kadar hazırdık, alternatifli bir kadromuz var mıydı? Öyle veya böyle Avrupa'da 8 10 maç oynayacağımız belliydi. Kötü oyuncular aldık diyemem ama doldurmamız gereken bir kaç yeri ya hiç dolduramadık ya da geç doldurduk.
Bir fırsat kaçtı ama en azından uefa grup maçlarına kadar eksikler giderilirse oralarda mücadelemize devam ederiz. Takım olarak puanımızın çok az oluşu bugün bizi daha zor kuralara itiyor. Uefa gruplarında bu puanları toplamak lazım. Finansal anlamda uefa gruplarında 10 puan toplayıp gruptan çıkmak bugün kaçırdıklarımızı telafi eder. Tabi prestij anlamında pek telafisi yok maalesef.
Uğur Kalyoncu
25.08.2022, 09:34
hocam zaten düşük tempolu pas oyununu bende eleştirmiyorum,avcı nın city taklidi bu oyun ile hedefe varabileceğini yada zirve yarışı içinde olacağımızı bende düşünüyorum
problem şu, bu oyunu doğru isimlerle oynamak varken saçma sapan tercihler yaptı son 3 maçta avcı, hatasını anlayıp ikinci yarılarda doğru tercihleri yapsada kurtaramadı,bu maçta ise avcı form olarak dibi gördü bence,hatasını anlayıp doğruyu bulamadı bu kez ve maçın ikinci yarısıda çöpe döndü
avcı nında formsuz dönemleri olabilir tabi, umarım bu çift 6 nolu sistemden bir an evvel uzaklaşır
Hocam bugün nasıl oynamamız gerekiyorsa öyle oynadık. Hocanin yanlısı son 15 dk iyiden iyiye risk alabilirdi yapmadı. Hiçbir şey yapamıyorsan atarsın Hugoyu ileri ve topu sisiririrsin. Hoca bunları yapsa kimse onu elestirmez bombayı da yönetimin kucağına bırakırdı ama bu şekilde hedef tahtasına oturan kendiisi oldu.
Hocaya sahip çıkalım, evet ama hocayi eleştirelim de...
Sirf Cornelius sahada diye bir kuzey takimina karşı 90 dakika boyunca top ceza sahasına şişirilmez.
Bu bir acizliktir...
Çizgiye inmeyi neden hiç denemedik? Eren ve Larsen neden her topu havadan rastgele ceza sahasına ortaladilar.
Hoca buna 95 dakika boyunca nasil seyirci kalabildi?
Hocam vallahi ben geçen sene de oynanan oyundan dolayı çok eleştirdim. Ama dün akşam sorulan soruyu görmüşsündür . Hocayı yemek için bekleyen bir kesim var. Şu düzlükten sessiz sedasız çıkalım yarın tekrar eleştiririz. Eleştiri olmadan gelişim olmaz.
Punisher-61
25.08.2022, 09:35
Seviyeli elestiri iyidir ama bizim taraftar onuda beceremiyor illa asmak kesmek lazim..
Bana kalirsa Abdullah Avci ile uzun vadeli bir anlasma yapilmasi lazim
makbernatsu
25.08.2022, 09:35
1. ihtimal ; bilerek elendik...bizi gruplarda kevgire çevirirler diye ( yoksa sahadaki bukadar salaklığın bi anlamı olmamaz)
2.ihtimal ; takımda hiçbir plan yok geri pas yan pas dışında...3 tane cüce ile oynayıp havadan oynamak hocaya yazar..avcı iyce b...nu cıkarmaya başladı yeter millet 2 maç sonra çıldırır ki maçın son anında yaşanan o rezilliği kabul etmek mümkün değildi.avcıyı eleştiriyorum diye hemen avcıyı korumaya kalkmayın.istifa et diyen yok..kendini düzelt diye söylüyoruz..antalya maçında kontrollu futbol dedin kontrollu oynayarak 5 yedik..burda elendik..bırak artık şu korkaklığı...
maç sonu açıklamasında yok plana sadık kalmışız...ulan silkeliyeyim senin planını tur gitti hoca tur..sen hala plan mlan diyosun..
burda maç başlamadan bir arkadaş yazmıştı kesin eleniriz diye takımda hiçbir şey yok diye...çoğu kişi adamı linç etmişti..maç öncesi görüşlerim aynı o arkadaş gibiydi..çünkü bizim takımda ne plan var ne istek arzu...doymuşluk var tek şampiyonlukla...benim gs maçı içinde görüşlerim aynı o arkadaş gibi..
şampiyon olupta kadro olarak nasıl istanbul takımlarından geri kalabildin hayret verici...anladık borc var harc var ama yerim borcunu..muhasebe yapmaya gerek varmıydı şampiyonlar ligi öncesi..iyice cimrileşmeye gerek yok..adamların borcu almış gitmiş diyorsunuzda merak etmeyin 5 sene sonra bu kulüpler bu paraları ödeyemezse zaten devlet bir şekilde yine el atacak bizim rezil lige...
gelelim maçın hakemine; adam okadar güzel maç yönettiki bizim ülkedeki hakemlere ezerek aşağılayarak rencide ederek ders vermesi gerekir..adamların seviyesi futbol olarak olsun oyun olarak olsun hakem taraftar vs olsun bizden kat kat üstün..
söylenecek çok şey var...
sonuç olarak benim düşüncem bu kafayla bu sene avrupa ligini ya 3 yada 4. bitirip ligte ise ilk 5 6 ya girersek başarıdır...
lazanka61
25.08.2022, 09:37
net 2 tane golcü santrafor lazım
UĞUR DURTAŞ
25.08.2022, 09:38
top bizdeyken oynayan bir takımız. Topa sahip olarak oynayan bir takımız.
AA
**
Eyvallah sayın hocam değerimizsin
seni çok seviyoruz var olmalısın kimse yanlış anlaşılmasın
bizi şampiyon yapan hocayı sever ve sayarız
ama yanlışlarını eleştirmeyeceğiz anlamı yazımaz.
peki top rakipteyken ne yapıyoruz avcı hocam?
takım aylardır top oynamıyor
takım güçsüz
takım kanı gibi hareket ediyor
hızlı niçin çıkamıyoruz rakip kaleye
teknik kapasitesi yüksek oyuncularımız sayısı fazla
dar alanda ayağa pas yapamıyoruz
sıkışan dar alanda 3-4 ayağa pasla niçin çıkamıyoruz o alandan
kontra atağımız oluyor çok nadir ilerde ceza sahası içinde 1 veya 2 oyuncumuz oluyor
niçin kenar ve orta saha oyuncuları ileriye destek vermiyor
elinde yetenekli tek vuruş ustası oyuncunda yok
ligin en ağır 2 tane forvetine sahibiz
bence sevgili hocam bizi ezberlediler
oyun kurgusunda değişikliğe gitmezsen
geride ve orta sahada çok hata yaparız,
taraftarlarımızdan sabir ve destek istiyorum laflarını sıkça duyarız.
jairzinho
25.08.2022, 09:40
skor alamadığında temposuz oyun daha fazla dikkat çekiyor taraftarda ,eleştiri olarak
tabi bunun tersinide yakın geçmişte yaşadık, güzel oyun+tiki taka + bol gollü maçlar , 4-3 lük vs, malum ünal karaman dönemi
taraftar bu kezde şöyle diyordu,taktik maktik yok,takım çok gol yiyor,oyunu tutamıyoruz vs, skorlar kötü gidince
hem güzel ve tempolu oyun oynamak hemde skor almak kolay bişey değil, bunu avrupanın en baba 10 takımı falan yapıyor aga
güzel oyun oynayınca taraftar niye skorlar kötü diyor ve eleştiriyor
temposuz oynayıp skorları alınca bu kez oynanan oyun eleştiriliyor
hem temposuz oynayıp hemde skor alamayınca şekilde görüldüğü üzere taraftar çıldırıyor
şu anda oyunu beğenmeyen taraftara güzel oyun oynayalım ama ligi 4. bitirelim deseler kabul etmezler, gene kötü oynayıp şampiyon olalım diyeceklerdir çoğunluk
avcının sistemi skor olarak uzun maratonlarda iş yapan bir sistem,avcı sistemi zirve yarışı içinde olur,kaybeder yada kazanır bilemeyiz,ama o yarışta olacaktır
bu arada bende avcı nın son 3 maçtaki ilk 11 lerini skandal olarak görenlerdenim,avcıya yakışmayan ve oldukça korkak ilk 11 ile sahaya çıktı,hocanın formsuz bir dönemi, umarım gs maçıyla birlikte orginal ayarlarına geri döner avcı, hocam şu takımı artık tek ön liberoyla çıkar bi zahmet,bu nedir hocam
sivas süper kupa maçına hamsik ömür bakasetas ile çıkıp şov yapıyoruz,sonra birden çift 6 no ya geçiyoruz,inanılır gibi değil
OzcanHan61
25.08.2022, 09:41
10 kişi bişe yenerdik diyorsun yani.
Eksik yazmışım kusura bakma.
Zaten Ömür 10 kişi oynattığı işin bilinç altıma da işlemiş olabilir.
Demek istediğim 2 şutör var sürekli kanatlara gidip boş ortalar yerine merkezden girip sürekli şut deneseydin farklı olurdu. Geçti gitti artık transfer yapıp İstanbulspora karşı oynasınlar. ŞLni bir daha rüyamızda göremeyiz.
Oğuz ZEYTİN
25.08.2022, 09:41
* Dün akşam bizim adımıza en iyi performans gösteren oyuncular Bardhi ve Larsen'di. Her pozisyonumuzda vardı Bardhi; ya başlatan ya olgunlaştıran ya da alan açandı. Larsen de hem kanadını hem de sağ iç koridoru yalnız oynadı. Top Bartra'dayken ileri çıktı.
* Hakeme inanamadım. Ne güzel oynattı, cılız müdahalelere düdük çalmadı, kalecinin ağırdan almasını 90. dakikaya kadar seyretmedi, faulde topu uzaklaştıran rakip oyuncuya direkt kart çıkardı. Trezeguet'nin rakibi düştü, bizimki bile duruyordu, oynattı. Valla turu geçemedik ama böyle bir hakem performansı seyrettiğim için gerçekten çok mutluyum.
* Dorukhan'ın sol stopere geçmesindeki amacı çözemedim. Hoca oyun tıkanınca orta sahayı boşaltmayı tercih ediyor. Çevirdiğimiz Kayseri maçı hariç bunun tuttuğunu hatırlamıyorum. Kapalı savunmaya atıyoruz beş oyuncuyu, sonra doldur boşalt. Dönen toplar anında kalemizde. Adamlar 25-30 metrelik alanda sıkışıyor. Takım halinde ok gibi çıkıyor. Biz onları ceza yayında karşılıyoruz. Orta çizgide görürsek Denswil ve Dorukhan'la iki defa indirdik.
Önceki takımlarında kaybettiği topu 5-6 saniyede geri kazanmakla övünen hocamız neden bizde Dorukhan'ı bu kadar geride kullanmaya başladı? Üstelik orta alanda bu kadar zayıfken, çözemiyorum.
* Maçtan önce, uzama ve Cornelius'un oyundan düşme ihtimaline karşı başka forvet olmadığı için Djaniny'nin yedek başlayabileceğini düşünmüştük. Hoca farklı tercihte bulundu. Yaz döneminde en fazla harcama yaptığımız oyuncuyu en kritik maçta kenarda tuttu. Buna da eyvallah. Trezeguet'yi oyuna soktuktan sonra Kouassi veya Eren'le denemede bulunduk.
* Abdülkadir'in sağ önde bir kötü kontrolü ve iki de temiz top kaybı vardı. Yaklaşık bir sene önceki Gs maçındaki hâli aklıma geldi. Hâlbuki bu maç onun kendisini ispat maçı olabilirdi, olmadı. Ondan çok beklentim yok. Daha kötüsü, sanırım onun da inancı yok.
* Eren'i her geçen maç daha çok beğeniyorum. Aferin... İnşallah daha da iyi olur. Ancak bu çocuk bir haftada üç maç çıkarabilir miydi? Çıkaramadı işte, son dakikalarda düştü. İki metreye pası veremedi.
ibrahim ŞEN
25.08.2022, 09:43
1. ihtimal ; bilerek elendik...bizi gruplarda kevgire çevirirler diye ( yoksa sahadaki bukadar salaklığın bi anlamı olmamaz)
2.ihtimal ; takımda hiçbir plan yok geri pas yan pas dışında...3 tane cüce ile oynayıp havadan oynamak hocaya yazar..avcı iyce b...nu cıkarmaya başladı yeter millet 2 maç sonra çıldırır ki maçın son anında yaşanan o rezilliği kabul etmek mümkün değildi.avcıyı eleştiriyorum diye hemen avcıyı korumaya kalkmayın.istifa et diyen yok..kendini düzelt diye söylüyoruz..antalya maçında kontrollu futbol dedin kontrollu oynayarak 5 yedik..burda elendik..bırak artık şu korkaklığı...
maç sonu açıklamasında yok plana sadık kalmışız...ulan silkeliyeyim senin planını tur gitti hoca tur..sen hala plan mlan diyosun..
burda maç başlamadan bir arkadaş yazmıştı kesin eleniriz diye takımda hiçbir şey yok diye...çoğu kişi adamı linç etmişti..maç öncesi görüşlerim aynı o arkadaş gibiydi..çünkü bizim takımda ne plan var ne istek arzu...doymuşluk var tek şampiyonlukla...benim gs maçı içinde görüşlerim aynı o arkadaş gibi..
şampiyon olupta kadro olarak nasıl istanbul takımlarından geri kalabildin hayret verici...anladık borc var harc var ama yerim borcunu..muhasebe yapmaya gerek varmıydı şampiyonlar ligi öncesi..iyice cimrileşmeye gerek yok..adamların borcu almış gitmiş diyorsunuzda merak etmeyin 5 sene sonra bu kulüpler bu paraları ödeyemezse zaten devlet bir şekilde yine el atacak bizim rezil lige...
gelelim maçın hakemine; adam okadar güzel maç yönettiki bizim ülkedeki hakemlere ezerek aşağılayarak rencide ederek ders vermesi gerekir..adamların seviyesi futbol olarak olsun oyun olarak olsun hakem taraftar vs olsun bizden kat kat üstün..
söylenecek çok şey var...
sonuç olarak benim düşüncem bu kafayla bu sene avrupa ligini ya 3 yada 4. bitirip ligte ise ilk 5 6 ya girersek başarıdır...
1. şıkka çok ama çok inanmak isterdim ama ligde de oynadığımız oyun belli yani bilerek elenmedik. burda şahsi düşüncem iyiki elenmişiz gruplarda rezalet yaşayabilirdik. Bizim gerçekten yarışabilecegimiz lig konfederans ligi.
lazanka61
25.08.2022, 09:43
hatta tuhaf gelecek ama, trondsen hadi neyse de 1.5 miluon alan koita neden kadro dışında, sezon sonu sakatlığı yoktu, takımla çalıştır, en azından son 15 dakka at kale önüne, corne tek santrafor 4 günde bir maç adamı öldürdük, mesela akşam son 15 dakka koita ile 2 lenebilir, en azından karambole oynardık. ingiltere maçlarına bakıyorum, takımlar rakip sahaya yerleşiyor, o esnada kale önüne en az iki adam sokuyor. biz bunu son 15 dakka bile yaoamadık. corneyi 2 stoperin kucağına verdik maç boyu, adamlar rahat rahat maçı bitirdi
Herkes dünkü maçtaki futbolu eleştiriyor ama geçen sene Mart ayından beridir futbol oynamıyor takım. Geçen sene ilk yarıdaki Bakatestas-Wkameme-Cornelius performansı, sonrasında ikinci yarıda da biraz Visca ile ilk yarıda şampiyonluğu aldık. O zamandan beridir de sürekli bir geri gidiş var. Ama kimse bunu görmedi. 70 dakika kalan feneri kadıköy'de yenemediğimiz maçta bile kadıköy'de alınan bir puanla mutlu olursanız, kötü ve ağır futbolu görmezden gelirseniz bugün işte böyle gerçeklerle yüzleşirsiniz. İlk Kopenhag maçı da, Antalya maçı da bu maç da aynıydı. Mesele sadece bu maç değil, önceki maçlarda da aynı problem vardı. Pozisyon üretmeyi bilmeyen, hücum varyasyonları yapamayan, tempo hiç yapamayan bir takımız. Sonuç bu işte. Türkiye ligi o kadar kötü bir lig ki işte, futbol kaliteniz biraz iyi olunca Mart ayında şampiyon bile olabiliyorsunuz. Kimse hoca gitsin demiyor, sistemin sürekliliği önemli, ama bu kadro yapısı Süper Lig'in çok üzerinde. Abdullah Avcı'dan beklediğimiz bu kadronun hakkını vermesi.
Bu maç, sezonun en önemli maçıydı. Mesele para felan değil, mesele seviye atlama meselesiydi. Atlayamadık. Seneye yine buralarda olmak önemli, süreklilik sağlamalıyız. O yüzden hocanın arkasında durmak önemli. Ama hocanın da herşeyi en iyi ben bilirim havasından çıkıp, ekibiyle de konuşup, nerede hata yaptık diye kafa yorması lazım. Evet ben hata yapmadım, sonuç böyle oldu derse, o zaman ilerleyemeyiz işte, aynı yerde kalırız.
Kopenhag ile olan 180 dakikayı defalarca izlemesi lazım hocanın. Yana pas sağa pas sola pas. Kendisi bundan zevk alıyor olabilir ama işte 180dk içinde Djanini dışında pozisyonumuz yok. Baktım dün 18 şut çekmişiz, Djanini'nin şutu dışında içinde bir tane net şut yok. Hepsi zorlama ıkınma pozisyonlar. Ceza sahasına herhalde 30 tane orta yapmışız, 1.90'lık kule defansların içindeki tek başına Cornelius'a orta yapmak hücum planımız. Bu şekilde CL'ye girebileceğimizi düşünmüş teknik ekibimiz yani. Kapalı defansı açma adına hiç varyasyon yok. Ne bileyim sıfıra ineyim geriye çıkartayım, ortadan verkaçlar yapayım, şut açıları yakalayayım. Hiçbiri yok. Oyun kurucu pas dağıtıcımız zaten Siopis düşünün yani oyuna ne kadar varyasyon yapabiliriz. Hamsik'ten Siopis'e geldi oyun kuruculuk. Hatta Bartra. Stoper adamdan karşı defansı açmasını bekliyoruz. İşte bunlar biraz da Wkameme tembelliği. Geçen sene hocanın kapalı defansı nasıl açarım diye bir derdi yoktu, buna hiç kafa yormadı. Neden, çünkü maç sıkışınca, oyunu da karşı tarafa yıktıysan hele, at topu Wkameme'ye 5 kişiyi yatırsın kaldırsın, yoktan pozisyon var etsin. Ne büyük taktik. Ama o zaman kusura bakmayacaksınız verirsiniz Wkameme'ye 1m fazla, tutarsınız takımdı. Wkameme bugün olsaydı Kopenhag'ın işini daha ilk maçta bitirmiştik, Antalya'yı da rahat yenmiştik. Sen Wkameme'siz nasıl oynayacağını bilme, adamı gönder. İşte sonuç ortada. Wkameme gibi adam 2-3 yıl daha çok rahat verimli oynardı, bir sürü de maç çözerdi.
Son olarak şunu da söyleyeyim. Hamsik, Visca ve Wkameme'nin olmadığı takımda, eğer skor yüküne katkı verebilecek bir santrafor/kanat da olmayacaksa, bu sene çok kabız eder bizi söyleyeyim. Hoca'nın kredisi çok ama o kredi hocanın başarısından değil Hamsik Wkameme Bakasetas'ın geçen sene ilk yarıdaki oyunundan ve diğer takımların geçen sene çok kötü oluşundan geliyor. Bu sene Wkameme, Hamsik, Viskca, Bakasetas ya yok, ya eski formunda değilller, bu sene hocanın gerçek seviyesini göreceğiz, ve inanın çok hayal kırıklığı yaşayabiliriz.
Bu toz duman içinde iyi tespitler...
Öncelikle her şeye rağmen sükunet lazım , devamında takımın bas bas bağıran eksikleri ve yapılan transferler ve bu transferlerin hangi iradenin ürünü olduğunun sorgulanması lazım zira eksiklerle , gelenler (gidenler) arasında bir link-bağlantı kopukluğu var. (yani oynanmak istenen oyun , alınanların bu oyunun ihtiyaçlarını karşılayıp karşılamaması , transferlerin zamanlaması vb) Ana sıkıntı burada gözüküyor ve bu sorun durumu kangrenleştirme eğiliminde.
ben dedim demek istemiyorum ama mac oncesi ne yazdiysam cikti. bizim kontrollu oyun anlayisimiz temposuz gevseklikten ibaret bu seviyede kosu istatistigi rakipten 5 km az olursa sampiyonlar liginde parcalarlar adami..kosu seviyesi bukadar geride kalmışken bizimkiler son 20 dk yuruyemiyodu gole ihtiyacimiz vardi 2 kisi atak yapiyoduk mac bitti hepsinin dili disardaydi..uzatmaya gitse yine yenilcektik..copenhagin grubunu gorince belkideniyiki orda degiliz dicez bayern city liverpol bunlar bizim gibi kosamayan takimi yerlerdi rekor gol maglubiyetleri alırdık..siz bakmayin turkiye ligonde uğurcan kurtariyo sampiyo lar ligindeki sut kalitesi baska seviye
serdaracıl
25.08.2022, 09:48
Elimizden geleni yaptık. Bu tip bir maçta bulabileceğimiz sayıda pozisyona da girdik atamadık. Geçen seneye oranla hücum gücümüzde azalma var. Buna Waka dersin visca/hamsik dersin Corne geri gitti dersin, ne koyarsan adını artık. Halbuki geçen seneden bugünler için bu işin organizasyonu daha iyi yapılmalıydı. Tabi ki sakatlıklar etkiliyor ama Hamsik'in görevini bir nebze dahi yapabilecek bir orta sahamız yoktu maalesef. Silopis'ten araya pas atmasını, oyunu yönlendirmesini bekledik çaresizlikten. Bu arada 1-2 de attı hakkını yemeyelim. Stoperler ile geriden oyun kuruyorsun. Adamlar seni kanada iteliyor, oradan onlarca orta ama sonuç yok. Girilen pozisyonlarda harcanınca maalesef istemediğimiz bir sonuç oldu.
Şampiyonlar ligi kadrosu kurulur kurulmaz diye sene başında konuşurken geldiğimiz noktada kulübesi çaresiz kalan bir takıma dönüştük. Oyunu değiştirmek için yedek bir santrafor/forvet alamıyorsun yok. Oyunu çözsün diye kanada umudu kestiğin Kouassi'yi alıyorsun. Rotasyonun en geniş olması gereken zamanda inanılmaz daraldı. Sorgulanması gereken bu maçta atılamayan goller, oyun kurgusu, yok şöyle böyle oynadık değil. Buraları oynamak için ne kadar hazırdık, alternatifli bir kadromuz var mıydı? Öyle veya böyle Avrupa'da 8 10 maç oynayacağımız belliydi. Kötü oyuncular aldık diyemem ama doldurmamız gereken bir kaç yeri ya hiç dolduramadık ya da geç doldurduk.
Bir fırsat kaçtı ama en azından uefa grup maçlarına kadar eksikler giderilirse oralarda mücadelemize devam ederiz. Takım olarak puanımızın çok az oluşu bugün bizi daha zor kuralara itiyor. Uefa gruplarında bu puanları toplamak lazım. Finansal anlamda uefa gruplarında 10 puan toplayıp gruptan çıkmak bugün kaçırdıklarımızı telafi eder. Tabi prestij anlamında pek telafisi yok maalesef.
Aynen
UĞUR DURTAŞ
25.08.2022, 09:48
Sevgili hocam senin yanında bir hiçiz biz!!
benim gördüğümü düşündüğümü sizin ve ekibinizin görmediğini düşünmediğinizi
düşünmek aptallıktır.
mutlaka görüyor ve düşünüyorsunuz
ama bir şey değişmiyor niçin?
bartra dan deswile desnswilden siopise
siopisten tekrar bartraya
diğer tüm oyuncular metrelerce uzakta kimse top almak için açığa çıkmıyor
rakip basıyor pres yapıyor
o esnada yukarıda dedim ya olacakları görüyor ve düşünüyorum diye
şimdi diyorum bu paslaşmalardan sonra
top uğurcana verilir
uğurcana baskı yaparlar uğurcanda
topu taça atar böylelikle top rakibe geçer
ben kimin diyorum ama olacakları görüyorum.
cornelius ve canini kaleciyle karşı karşıya kaldıklarında
gol yapma şanslarının çok düşük olduğunu biliyorum.
ve yanılmıyorum.
avcı hocam lütfen gör bunları ve sistemi değiştir
reisoğlu61
25.08.2022, 09:49
sevelim, sevmeyelim ama fatih terimin en iyi türk teknik direktörü oldugunu dün yine görmüs olduk. son 10 dakikada yedekte hugo gibi kopenhag defansini uzun toplarda karistiracak adam varken, neden o risk alinmaz. fatih terim bunu donk ve luyindima ile yapip, cok mac cevirdi. ist risk alamayan hocalar ile böyle anca türk liginde basari saglayabiliriz.
adiloş bebe
25.08.2022, 09:49
Eleştirilecek çok nokta var ama maç sonu basın toplantısında hocaya "kum saati sizin için geriye akıyor, ne düşünüyorsunuz?" gibi hadsiz bir soruyu yöneltmek kimsenin haddine değil. Abdullah Avcı'ya inanılmaz bir psikolojik baskı uygulanacak bu yıl bakın görün. Daha dün Vole denen o YouTube artığı kanalda Avcı'nın oynattığı futbolun çağdışı kaldığı konuşuluyordu (şimdi bol bol TS konuşurlar artık, istedikleri kıvamdayız çünkü).
Eleştiriyse eleştiri ama hocayı kimseye yedirmeyiz. Tek üzüldüğüm nokta hoca bu tip şeyleri kafasına çok takıyor gibi. Hocam salla bu adamları. Sen şampiyon olmuş, bu ligde kendini ispatlamış bir adamsın. Boş ver bu içi boş lakırdıları
jairzinho
25.08.2022, 09:50
Hocam bugün nasıl oynamamız gerekiyorsa öyle oynadık. Hocanin yanlısı son 15 dk iyiden iyiye risk alabilirdi yapmadı. Hiçbir şey yapamıyorsan atarsın Hugoyu ileri ve topu sisiririrsin. Hoca bunları yapsa kimse onu elestirmez bombayı da yönetimin kucağına bırakırdı ama bu şekilde hedef tahtasına oturan kendiisi oldu.
Hocam vallahi ben geçen sene de oynanan oyundan dolayı çok eleştirdim. Ama dün akşam sorulan soruyu görmüşsündür . Hocayı yemek için bekleyen bir kesim var. Şu düzlükten sessiz sedasız çıkalım yarın tekrar eleştiririz. Eleştiri olmadan gelişim olmaz.
alakası yok hocam,en başta belki anlayabilirim,daha defansif ilk 11 çıkarmayı,1 gol uzatmaya götüreceği için
ama maçın 60. dakikasında aynen deplasmanda olduğu gibi bakasetas ömür bardi orta saha üçlüsüne dönebilirdik,bunu yaptık, hemde deplasmanda,top oynadık ve set hücumu yaptık,
bakasetas bardi ömür , ileri üçlü canini direzege cornelius son 30 dakika oynarsın şu kadroyla
ama son 30 dakika öyle saçma ve hatalı kadroyla oynadık ki takım set hücumu yapamadı aga, riski yukarıdaki 6 lı ile yapacaksın ki bi işe yarasın
hocanın aldığı risk ise saçmalıktan başka bişey değildi,zaten oyun olarakta son 30 dakika dibi gördük,doldur boşalt oyunu,yakışmadı hocaya,çaresizlikten doldur boşalta döndük,çünkü sahada pas yapacak set hücumu yapacak oyuncu sayısı azdı
ama deplasmandaki maçtaki son 30 dakikaya bak,harika set hücumları yaptık aga
Özkan Şentürk
25.08.2022, 09:51
Siopis bu maçı nasıl 90 dk tamamladı anlayamadım. Antalya maçında aldığı kadar bile risk almadı hoca.
Topa sahip olacağız dedi hocamı, eğer topa böyle sahip olacaksak lazım değil. Geçiş oyunu oyna daha iyi. her adam ayağından 5 sn de top çıkartıyor. Bardhi ve Bartra'yı kenara koyuyorum bu anlamda ama onların da sisteme adapte olması uzun sürmez.
Hoca'nın yanındayız, kelle istemek de saçma bana göre ama onunda sistemini bir sorgulaması lazım. Sal azıcık şu takımın ipini diyeceğim de 10 yılda bir gelen fırsat gitti. neye yarar artık.
bu oyuncularla bu kadar. canlari sagolsun. ellerinden geleni yaptilar
lazanka61
25.08.2022, 09:57
Bu toz duman içinde iyi tespitler...Öncelikle her şeye rağmen sükunet lazım , devamında takımın bas bas bağıran eksikleri ve yapılan transferler ve bu transferlerin hangi iradenin ürünü olduğunun sorgulanması lazım zira eksiklerle , gelenler (gidenler) arasında bir link-bağlantı kopukluğu var. (yani oynanmak istenen oyun , alınanların bu oyunun ihtiyaçlarını karşılayıp karşılamaması , transferlerin zamanlaması vb) Ana sıkıntı burada gözüküyor ve bu sorun durumu kangrenleştirme eğiliminde.
wakeme modelinde sete yerleşince cornede iş yaptı, ancak trezege-vsça hızlı dikine akan oyunun santraforu da maalesef corne değil....büyük planlama hatası... net dikine gidebilen top sürerek şut atabilen iki tane santrafor lazım...hala ortasaha-forvet arkası isimler geçiyor...
Onur Erçetin
25.08.2022, 09:58
taraftar tam bir rezaletti. haketmiyor hic birseyi bu sehir..
Doğu üst tribünde idim.Sadece Deniz tarafında sürekli tezahurat yapan bir grup gördüm.Taraftar grupları bu kadar bölünmüş olursa gayet normal bu.Ben şahsen oraya kaliteli bir maç izlemek için gittim.Maçın başlarında baya tezahurata destek de verdik ama hiç kimse kusura bakmasın bu kadar boktan ve heyecan vermeyen bir oyun için insanlar sürekli bağırıp çağırmaz.Sen önce taraftarını heyecanlandıracak güzel bir oyun oynamalısın.90 dk yan pas yap,190 lık adamların olduğu rakibe karşı sürekli saçma sapan ortalar aç.Anlamsız bir kör dövüşü yap.Ondan sonra neden taraftar bağırmıyor.Ben 400 lira verip maç seyretmek için gittim,yeterince tezahuratta yaptım,takım bok gibi oynadığı içinde taraftarlar artık yine olmayacak düşüncesiyle üzüntüye kapıldı ve tezahurat yapmayı bıraktı.Genel olarak dikkat ettim,taraftarda problem yok.Uyuşuk,kalitesiz,ne yaptığı belli olmayan bir oyuncu grubu için fazla bile tezahuratta bulundular.İnsanlar oyunun gidişatının nereye varacağını gördükleri için susuyorlar doğal olarak.
Timur Mikhail
25.08.2022, 09:58
Hakem çok çok iyi idi acilen bizim lige bu hakemi transfer etmek şart.
Biz bu futbolla şampiyonlar Ligi'nde adeta yerle yeksan olurduk, futbolcu ve hocanın aklını başına alması lazım. Kabız oynayacağın tpo düşüreceğin maç var tpo yapıp rakibe yükleneceğin maç var, oyun içinde bile bu değişir. Avrupa ligini de sallamayalim bir şl değil a yine de önemli.
abdullah hoca olmasa bu takim baskasinin elinde daha geriye gider..benim anlatmak istediğim abdullah hoca az daha kendini gelistirse dusuk tempodan vazgecse daha basarili olacak ama asil hata bence yonetimin transferler gecikmese veya ortaya uzun boylu 6 numara alinsaydi bu turu gecerdik. copenhag kaliteli takim degildi heriki macida dikkatli izlyince gorursunuz bir seviye ustu takim bizi daha rahat elerdi..ben bu elenmeyi yonetime yazdim cok net..hocanin payi koaasiye guvenmesi..ilk mac bartayla.baslamamasi vs olabilir ama transferler daha erken olsaydi veya bir 6 numara deli gibi kosan.uzun boylu bile tur icin yeterdi..siopis hicbir hava topunu alamiyor geriye kosmak zorunda kaliyruz..siopis onde oldugumiz maclarda ise yarayan oyuncudur bu net
iso_4939
25.08.2022, 10:02
Rakip takima 2 gol gerek olsaydi eminimki atardi yonetim hoca futbolcu taraftar kadar inanmadi ama oyun planina sadik kaldik heleki yan pas ortaya pas kaleciye pas yok mu beni mest etti bu oyunu real barca m.city bile oynayamiyor enerjimiz cok iyiydi
Kadir Aydın
25.08.2022, 10:10
Bu kafayla 40 senede bir sampiyon olursun iste. Resmen kaostan beslenen bir topluluk.
Zeka geriligi had safhada, almiyor beyin kivrimlari.
lazanka61
25.08.2022, 10:10
Doğu üst tribünde idim.Sadece Deniz tarafında sürekli tezahurat yapan bir grup gördüm.Taraftar grupları bu kadar bölünmüş olursa gayet normal bu.Ben şahsen oraya kaliteli bir maç izlemek için gittim.Maçın başlarında baya tezahurata destek de verdik ama hiç kimse kusura bakmasın bu kadar boktan ve heyecan vermeyen bir oyun için insanlar sürekli bağırıp çağırmaz.Sen önce taraftarını heyecanlandıracak güzel bir oyun oynamalısın.90 dk yan pas yap,190 lık adamların olduğu rakibe karşı sürekli saçma sapan ortalar aç.Anlamsız bir kör dövüşü yap.Ondan sonra neden taraftar bağırmıyor.Ben 400 lira verip maç seyretmek için gittim,yeterince tezahuratta yaptım,takım bok gibi oynadığı içinde taraftarlar artık yine olmayacak düşüncesiyle üzüntüye kapıldı ve tezahurat yapmayı bıraktı.Genel olarak dikkat ettim,taraftarda problem yok.Uyuşuk,kalitesiz,ne yaptığı belli olmayan bir oyuncu grubu için fazla bile tezahuratta bulundular.İnsanlar oyunun gidişatının nereye varacağını gördükleri için susuyorlar doğal olarak.
arkadaşlar taraftara kızalım ama; maraton neyse de, kale arkaları ve hele de protokol tarafı sahaya hem uzak, hem de dik değil-geriye doğru yatık, ses tutmaya üstüne tente çatı, bazen bu mimarinin, teknik arkadaşlar daha iyi bilir ama kasıtlı olduğunu düşünüyorum; mesela vodafone gittim, taraftar fısıldasa saha yıkılır, zannımca diğer şikecilerin de stadı öyle...
iso_4939
25.08.2022, 10:11
Yine taraftar suclu
bordodeli
25.08.2022, 10:11
Şu maçı hiç yaşanmamış gibi sayamıyor muyuz? Nasıl bu kadar aptalca elenebildiı gerçekten zoruma gidiyor.
jairzinho
25.08.2022, 10:16
bu oyun (düşük tempolu pas oyunu) çift 6 no ile çekilmez aga
ama şunu birbirine karıştırmamak lazım
düşük tempolu pas oyununu eğer tek 6 no ile yada 6 nosuz (süper kupa maçında olduğu gibi) oynarsan izlemesi o kadar da işkenceye dönmez
bunun sinyallerini verdik ve herhalde herkes de memnundu oyundan , deplasmandaki kopenhag maçının 2. yarısı ve antalyaspor maçının 46-81 dakikaları arası, bu iki zaman diliminde de düşük tempolu pas oyunu oynadık,ama herkes bunu beğendi
demekki olay sadece düşük tempolu pas oyunu değil bu oyunu hangi oyuncularla oynadığın da saklı,çift 6 no ile bu oyunu oynamaya kalkarsan ortaya izlemesi işkence olan maçlar çıkıyor ve üzerinede skor da alamıyorsun,doldur boşalta dönüyorsun sonra
çift 6 no ile sivasspor oynar ve pas oyunuda oynamaz ayrıca,işin daha da kötüsü çift 6 no ile oynuyorsan beklerin en azından ziçenko tarzı yetenekli bekler olmalı ki çift 6 no nun set hücumundaki zaaflarını en aza indirebilirsin,bizde çift 6 no üzerine eren ve larsen bekleri, olmaz hocam,bu tam bi sivasspor kadrosu,
özetle illa güzel oyun için tempolu sisteme geçmek gerekmiyor,düşük tempolu pas oyunu ile pekala izlenebilir oyunlar çıkarabilirsin,doğru ilk 11 ler ile
zaten avcı nın kariyerinde tempolu oyun diye bişey yok,haliyle olması gereken şey düşük tempolu pas oyununu doğru oyuncular ile oynamak olacak,çift 6 no (dorukhan-siopis) ile değil
Uğur Kalyoncu
25.08.2022, 10:23
alakası yok hocam,en başta belki anlayabilirim,daha defansif ilk 11 çıkarmayı,1 gol uzatmaya götüreceği için
ama maçın 60. dakikasında aynen deplasmanda olduğu gibi bakasetas ömür bardi orta saha üçlüsüne dönebilirdik,bunu yaptık, hemde deplasmanda,top oynadık ve set hücumu yaptık,
bakasetas bardi ömür , ileri üçlü canini direzege cornelius son 30 dakika oynarsın şu kadroyla
ama son 30 dakika öyle saçma ve hatalı kadroyla oynadık ki takım set hücumu yapamadı aga, riski yukarıdaki 6 lı ile yapacaksın ki bi işe yarasın
hocanın aldığı risk ise saçmalıktan başka bişey değildi,zaten oyun olarakta son 30 dakika dibi gördük,doldur boşalt oyunu,yakışmadı hocaya,çaresizlikten doldur boşalta döndük,çünkü sahada pas yapacak set hücumu yapacak oyuncu sayısı azdı
ama deplasmandaki maçtaki son 30 dakikaya bak,harika set hücumları yaptık aga
Hocam bana sorarsan Ömür sahada kalır Bardhiyi cikarirdim. Trezeguet Djaniny Ömür arkalarinda Dorukhan Bakasetas ile devam ederdim ve Kouassiyi daha erken alirdim oyuna. Bir başkası da daha farklı yapmak isterdi bunu. O yüzden isimlerden ziyade hoca risk almadı konumuz bu. Neyse hoca ilk defa yanlış yapmıyor. Doğruları çok daha fazla . Devam edeceğiz yapacak bir şey yok.
Sen elendiğin ve gittiğin alt organizasyonda bile 4. torba takımısın.
Hocaya hakaret etmeden önce düşün.
Zafer Fidan
25.08.2022, 10:28
Takimin kapasitesi bu. Türk futbolun kapasitesi bu. Futbol zekasi asiri düsük bizim takimlarda. Inanin 50 milyon € transfer bütcesi olsa bu kafa ile zor basarili oluruz Avrupada.
Murat Keçeci
25.08.2022, 10:29
Şampiyonlar ligi müziğini dinleyemiyecek olmak üzücü olsa da hayat devam ediyor.Avrupa ligi de küçümsenecek bir yer değil.Artik orada ulkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz.
Maça gelirsek aslında bu maçı ilk maçtan ayrı değerlendirmek doğru olmaz.ilk maçta rakibe verdiğimiz avantajı bu maçta geri çevirmek için ugraşsak da onlarin sert savunmasını aşamadık.Ilk maçtaki belli bölümlerdeki kopukluğumuzun bedelini turu vererek ödemiş olduk.
Bu maçtaki konsantrasyonumuz yuksek idi.O sebeble bireysel hata yapmadık.Ama rakibe beraberlik yettiği için onları açacak seviyeye de çıkamadık.Rakibi tebrik edip önümüze bakacağız.
2-3 tane net pozisyonumuz vardı.Özellikle djaninyin pozisyon çok netti.Böyle firsatları bu kadar basit harcamamak lazım.
Üçüncü bölgede fazla tercih hataları yaptik ve rakip bizi kanatlardan orta yapmaya yönlendirdi.3 kısa oyuncu ile oynayinca sadece Cornelius yan ortalara vurma tehdidi oldu.Onuda fizikli stoperleriyle etkisiz hale getirdiler.
Rakibin kilidini açacak en önemli hamle bek ve stoperlerin arasina çabuk oyuncularimizi sokmak idi.Bardhi ve abdulkadir de kopuk kopuk oynayınca bunu başaramadık.Ayrica onların koşularina o ince paslari atacak oyuncu da yoktu sahada.
Bu maçta Corneliusu eleştirmek yanlış olur.Yeterince kendisini besleyemedik.
Bartra yine sahanin en iyisi idi.Yaninda ayağı daha düzgün olan denswill oynadı.Ben olsam vitoru tercih ederdim belki duran toplarda rakibin ceza sahasını daha fazla karıştirabilirdik.
Sonuç olarak kısa vadeli 3 planımizin 2sini tutturduk.
Şimdi lige iyi geri dönüş yapma zamanı zirveye ortak durumdayız hâla.
Yeni hedeflerimiz bir sonraki molaya kadar ligde seri galibiyetler yapmak,avrupa liginde gruplardan çıkmak ve turkiye kupası
UĞUR DURTAŞ
25.08.2022, 10:30
Dün akşam hemen hemen tüm oyuncularımızın elini taşın altına sokarak oynayacağına inandım ve düşündüm.
ama yanıldım.
hala ruhsuz kişiliksiz oynayan oyuncuların sayısı fazlaydı.
bartra hakkını verdi
az buçukta larsen ve eren
diğerleri .......
crixus_61
25.08.2022, 10:34
Hazmedemiyorum hâlâ ya. Aklıma geldikçe canım sıkılıyor.
Erhan Sezer
25.08.2022, 10:35
Canımız sağolsun ne diyeyim :(
Avrupa Ligi'ne odaklanacağız, orada da heyecanlanacağımız maçlarımız olacak.
Çok üzüldük, ama bu kadar coşkusuz oyunla haketmedik en üst düzey platformu. İnşallah ligde ve avrupa liginde takım daha canlı, daha istekli oynamaya ve ritmini bulmaya başlar.
Herşeye rağmen iyi ki Trabzonspor var :tsamblem:
emre6117
25.08.2022, 10:35
Sen elendiğin ve gittiğin alt organizasyonda bile 4. torba takımısın.
Hocaya hakaret etmeden önce düşün.
şampiyonlar ligi için çıktığın maçta 6 numaran siopis, forvetin cornelius gibi ağır bir adam ( yedeği bile yok) sa şampiyonlar liginde olmayı haketmiyorsundur. Gitmememiz tam isabet olmuş. daha 3 haftada bir dünya sakat verip, zaten çok dar olan kadromuz daha da daraldı. Şampiyonlar liginde rezil kepaze olurduk, ligde de ilk 4 e girmezdik.
Ayrıca herkesın gördüğü cornelius nwakame ile oynar ancak mevcut kanat oyuncularla daha da sıradanlaşır.
İ. SARAL
25.08.2022, 10:44
Eksik yazmışım kusura bakma.
Zaten Ömür 10 kişi oynattığı işin bilinç altıma da işlemiş olabilir.
Demek istediğim 2 şutör var sürekli kanatlara gidip boş ortalar yerine merkezden girip sürekli şut deneseydin farklı olurdu. Geçti gitti artık transfer yapıp İstanbulspora karşı oynasınlar. ŞLni bir daha rüyamızda göremeyiz.
Çok fazla kanattan deneme yaptığımız konusunda haklısın. Hoca kendi eleştirdiği işi yaptı resmen. ŞL yi sadece biz değil herhangi bir Türk takımı daha rüyasında bile göremez ki görmemeli zaten.
Bu ŞL'de rezil olma korkusunu da anlayamıyorum.
Sanki ilk biz olacağız.
City'den 5 yiyince rezil mi oluyoruz,yeri geliyor Real'e bile 5 atıyorlar.
Maalesef marka takımlarla oynamak için bu son fırsattı o da kaçtı.Üzücü yanı geçebileceğimiz bir takımı geçemedik,Roma gibi bir kura değildi.
Bundan sonra ülke puanımız daha da geriye gidecek.3 eleme oynanacak,seri başı olunamayacak ŞL müziğini son kez dinledik bana göre.
halilaziz61
25.08.2022, 10:51
Dün oynadığımız oyunun futbolun içinde olduğunu düşünmüyorum
sağa ver sola ver sola ver sağa ver, tek bir dikine pas verkaç organizasyonu yok
gol atmamız zaten mucize gibi bir şey olurdu.
Bir de yakaladığımız poziyonları cömertce harcayınca bu sonuç kaçınılmaz oldu..
bu eleşitirler teknik direktör değişsin diye değil.
hele şenol yazanları görünce resmen kusasım geliyor.
yahu şenol size para verip buraya yazdırıyorsa aramızda para toplayalım da susun.
bu adam emreye kucak açtı emreye hani emeklerini 2011 senesinde çalan adamların kara kutusu olan emre, ırkçı emre şikeci emre.
şu midesizliği bırakın artık
lütfen
azıcık hafızanız, o hafızanın ürettiği azıcık kininiz olsun, omurga beklentimiz yok zira
Zafer Fidan
25.08.2022, 10:51
Bu ŞL'de rezil olma korkusunu da anlayamıyorum.
Sanki ilk biz olacağız.
City'den 5 yiyince rezil mi oluyoruz,yeri geliyor Real'e bile 5 atıyorlar.
Maalesef marka takımlarla oynamak için bu son fırsattı o da kaçtı.Üzücü yanı geçebileceğimiz bir takımı geçemedik,Roma gibi bir kura değildi.
Bundan sonra ülke puanımız daha da geriye gidecek.3 eleme oynanacak,seri başı olunamayacak ŞL müziğini son kez dinledik bana göre.
Cok eminim, Bayern München gibi bir acimasiz takim karsimiza ciksa iki haneli sonuc bile cikabilirdi. Sampiyonlar ligini ülke futbolu olarak zaten hak etmiyoruz.
jairzinho
25.08.2022, 10:56
maalesef avcı nın bu yana pas oyunu yorumlarda görüldüğü üzere dalga konusu haline geldi
nasıl ünal karamanın hücum futbolu skorlar gelmeyince dalga konusu oldu,taktik mantik yok denilerek
benzer şekilde avcı nın bu yana pas oyunuda aynı duruma getirdi taraftarı, ikiside yanlış, yani avcı nın sistemini yana pas olarak değerlendirmek
avcı yı eleştirebiliriz ,özellikle ilk 11 tercihlerini,ama sistemini yana pas olarak görmek haksızlık olur, bu sistemle son 2 sezonda sadece 3 kez mağlup oldu,boru değil
haliyle doğru eleştiri yapmak gerekiyor,diğer türlü kaos olur ve bunun altından kalkılmaz,orta sıra takımı oluruz ligde,avcı nın sistemi takımı ayakta tutuyor şu anda
bjk sergenle şampiyon oldu,sonra dağıldılar,ligde orta sıralarda kendini buldu,kaos,önder karaveli üzerine valarian ismail geldi
gs şampiyonluğu averajla kaybetti,sonraki sezon terimle küme düşmemeye oynadılar,terim+torrent ve sonunda okan buruk
sağlam bir sistem olmadığında güzel oyunlar oynasan bile dağılabiliyorsun,
avcı da bu tarz durumların olacağını sanmıyorum,zirve yarışı içinde olacaktır gene avcı,hedefe varırmı bilinmez,hocanın şu anda dalga geçilen yana pas sistemi diğerlerinde olduğu gibi orta sıralara yada düşme hattına düşürmez ve zirve yarışında olmaya devam eder
yalnız avcı da sadece şu negatif durum görülüyor,pragmatik oyunla hedefe vardığı için kendi ideal (18-19 sezonu başakşehiri) sisteminden çok fazla taviz vermeye başladı,çift ön libero ve bol bol uzun toplar, yani hocanın kafasının bir yanında şampiyon olduktan sonra pragmatik oyunlada skor elde ederim oluştu,buda bence sıkıntılı bir durum,çünkü hem pas oyunu oynamaya çalışmak hemde bol bol uzun vurmak ve set hücumunda çuvallamak gibi arızalara neden oldu ,hocanın yeni pragmatik sistemi,kafa karışıklığı olunca ne oynadığımız belli olmayan maçlar izlemeye başladık,
yani bir yandan sivasspor gibi oynamak(uzun vurmak,çift 6 no ile oynamak) diğer yandan başakşehir gibi oynamak(oyun kurmaya çalışmak ve bol pas yapmak),çorba bir sisteme döndük adeta
şampiyonluk hocanın kafasını karıştırmış olabilir,yani pragmatik oyunla hedefe vardım,buna devam edeyim diye düşündü,oysa 18-19 başakşehir sistemine geçmeliydi,bu sezon,çünkü artık şampiyon olma baskısı da yok,geçen sezon en önemli şey şampiyon olmaktı,hedefe giden yolları hoca kısalttı pragmatik oyun ile,çünkü başakşehir sistemi 4-5 yıla ihtiyaç duyan ve hedefe de varamamış bir yapı idi
hocanın önünde 3 tercih var sistem olarak
1- ibb sistemi : sivasspor taktiği,küçük takım oyunu,bunu ibb de yaptı,yani tecrübesi var
2- başakşehir sistemi : 18-19 sezonu mert günok la başlayan pas oyunu,city sistemi taklidi
3- 21-22 sezonu trabzonspor sistemi : pragmatik sistem,pas oyunu + uzun vurmak serbest
hoca 3. madde de hedefe vardığı için kafası bu sistemde kaldı diyebiliriz, bence bunun acilen değişip 18-19 başakşehire dönüşmesi gerekiyor,çorba (pragmatik) sistemle çift ön libero ile pas oyunu falan oynanmaz aga,geçen sezon rahat şekilde hedefe vardık ama çift 6 no falan yoktu gene
jairzinho
25.08.2022, 10:58
Hocam bana sorarsan Ömür sahada kalır Bardhiyi cikarirdim. Trezeguet Djaniny Ömür arkalarinda Dorukhan Bakasetas ile devam ederdim ve Kouassiyi daha erken alirdim oyuna. Bir başkası da daha farklı yapmak isterdi bunu. O yüzden isimlerden ziyade hoca risk almadı konumuz bu. Neyse hoca ilk defa yanlış yapmıyor. Doğruları çok daha fazla . Devam edeceğiz yapacak bir şey yok.
kouassi yi daha erken oyuna almak mı
hocam futbol konuşmayalım bir süre :)
tristram
25.08.2022, 10:59
acikcasi buyuk hayal kirikligi oldu.bireysel kalite olarak dumduz bir takima elendik.farkimiz onlarin bir plani vardi bizim yoktu.adamlar o kadar takim olmuslar ki mac boyunca hic kopmadilar,surekli yakin oynadilar.bizde onlari hataya zorlayacak tempoyu yapmayinca gule oynaya turu gectiler.her basliga yazdik buraya da yazalim.bu takimin bir oyun plani yok gecen sezonun ikinci yarisindan itibaren futbol oynamiyoruz.gecen sene ballandira ballandira anlatilan o plan bireysel performanslardi.ugurcan,nwaekeme,hamsik ve baka(ilk haftalar) sonra ikinci yari bazi maclarda visca.ne zaman ki bunlar bir bir sakatlanmaya basladi o zaman takim sahada da zorlanmaya basladi.cunku bunlar fisi cekenlerdi,bireysel kaliteyi arttiranlardi.hoca oyuncu olmayinca sistem ilerliyor diyor ama bence alakasi yok.hamsik,visca'yi cok aradik..allahtan bartra geldi de savunma toparlandi.biz hala takim degiliz ve takimin bir plani da yok.hala her mac bireysel performanslar macin sonucunu belirliyor.
bir diger konu,hadi oyunu elenmeyi gectim ama bu takimin fizik olarak o durumu kabul edilemez.futbolcularimizin cogu ozellikle son 10 dakikaya dili disarida girdiler.90+larda geridesin 3 kisiyle hucuma kalkiyorsun.digerleri yurumekten aciz.
bu nedir allah askina?lan arkadas futbolcularin cogu yabanciyken bizim lige gelen herkesin kondusyon sıkıntısı yasamasi normal mi?bu isin bir antrenmani yok mu?sanirsin mac boyu tempo yaptık da yorulduk.yana ve geriye pas yapmaktan baska bir haltta yapmadik.isin tuhaf tarafi dun o kadar topa sahip olmamiza ragmen adamlarin gole ihtiyaci olsa her turlu atarlardi.dusun ki bir ara yuruye yuruye sohbet ederek ceza sahamiza girdiler rahat rahat paslastilar.oynanan futbolu gectim acilinden bunun cozulmesi lazim.cl'yi bosver bu kadar temposuz,fizik olarak bitik bir takimi avrupa liginde de perisan ederler.
daha gecen hafta besiktas 60dan sonra dusuyor diye sallayan arkadaslar vardi.demek ki adamlarin 60 dakika yaptigi tempoyu biz 10 dakika yapsak sahayi ambulanslar basacak.bazi topcularimiz ciddi ciddi bayilacakti.topa sahip oldugumuzu dusunuyoruz ama anlamsiz yere kendimizi yordugumuzu dusunuyorum.saga-sola-geriye vss..sonra fizik olarak dusuyorsun rakip ustune gelince onu takip edecek mecalin kalmiyor.refakatci gibi kale onune kadar gelmesini izliyorsun.ayni sey antalya macinda da oldu.uzerimize gelen her takim delip geciyor.
kaçarava
25.08.2022, 10:59
Abdülkadir Ömür'ün sakatlıklardan sonra kanatta ilk adımları eskisi kadar çabuk değil. Mümkün değil daha orada oynayamaz. Hiçbir numarası kalmamış. Zaten eskiden de topla içeri girerken şut atacak mesafeyi elde edemiyordu şimdi karşısına bek gelince bitiyor.
Orta sahada merkezde boşluk topunca top taşır, ceza sahasına topsuz koşu atar falan. Fazlasını beklemeyin.
Cok eminim, Bayern München gibi bir acimasiz takim karsimiza ciksa iki haneli sonuc bile cikabilirdi. Sampiyonlar ligini ülke futbolu olarak zaten hak etmiyoruz.
Çift haneli vs imkansız bence. Ama şu açık, eğer şl gruplarına katılsaydık herhalde en ağır top oynayan takımı olurduk. Hocanın takık olduğu geçiş atağı yememek için bu kadar ağır oynamayı anlamıyorum. Rakibi bozmadan bu seviyelerde nasıl gol atmayı düşünüyordu merak ediyorum.
lazminator61
25.08.2022, 11:01
dikini hic pas denemedik dün. Ver kac bir kere yaptik ordada Djyannyi karsi karsi ya kaldi. Neden devam yapmadik. Pres denen bisey var, kopenhageni hataya sorlicaktin. Uzakdan vur, belki gol olur, yada ele carpar.
lazminator61
25.08.2022, 11:02
Abdülkadir Ömür'ün sakatlıklardan sonra kanatta ilk adımları eskisi kadar çabuk değil. Mümkün değil daha orada oynayamaz. Hiçbir numarası kalmamış. Zaten eskiden de topla içeri girerken şut atacak mesafeyi elde edemiyordu şimdi karşısına bek gelince bitiyor.
Orta sahada merkezde boşluk topunca top taşır, ceza sahasına topsuz koşu atar falan. Fazlasını beklemeyin.
Top Ömüre geliyor, ayaklari titriyor, topu kontröl edemiyor. Kac kere top taca cikti. Rezil herif. Hocada alagmasin diye cikarmiyor.
yorumsuz6117
25.08.2022, 11:05
Ömür dün Trabzonspor'da ki kariyerini noktaladı..
gurur6134
25.08.2022, 11:06
Kendimizi kandirmayalim tarihi firsat kacti trabzonspor artik ruyasinda gorur sampiyonlar ligini rakip disimize gore takimdi becerip eleyemedik seneler sonra bile bu mac konusulacak unutulmayacak daha olayin şokunda herkes..reaksiyon veremedik takimda dinamizm yok beni en cok uzen bu oldu.taktik teknik hepsini bir kenara birakiyorum son 10 dakika kalmis artik birseyler yapmasini bekliyoruz takimdan 3 5 2 donersin 4 3 3 donersin ne bilim hogoyu alir gonderirsin ileri top sisirirsin hicbirsey yapamiyorsan biz ne yaptik o dakikaya kadar sahada birsey yapmayan djaninyi ceza alani icine cornelius yalniz kalirken gondermeyi birak birde disari cikariyoruz. dun en az 15 topu kaleciye gonderdik geri pasi o da ileri sisirdi durdu trabzonsporun taktigi bu mu bu takim bu kadar aciz futbol oynayacak takim mi dakika olmus 93 hala denswil 40 metreden kaleciye geri pasi veriyor topu ileri sisirmek yollamak yerine bu oyun ezberi olmus cunku artik seyircide orda patladi zaten .al topu ver saga ver sola don geriye at kaleciye yahu maclarda top oyundayken 20 dakikasini boyle heba ediyoruz zaten antreman temposunda rölantide takiliyoruz resmen.. hoca artik farkli birsey denesin bu taktik islemiyor az birazcik top yapan takimlara karsi gorsun bunu avciya kimse gitsin demiyor ama hatalarindan ders alsin takimin b plani yok bu oyun anlayisi trabzonspora yakismiyor islemiyor artik .waka gibi sapkadan tavsan cikaran biri yok bunu gorerek bir sistem kurmaliyiz..bu oyun anlayisi ile devam edersek ads antalya gibi takimlarla 4.luk mucadelesi veririz ancak bu sene fazlasi olmaz.
İnanılmaz bir hayalkırıklığı. Bu sahadan çıkmamaları lazımdı,saha dışında turun sorumlusu yönetim olsa da, hocanın tercihleri ve yavaş oyun eleştirilebilir olsa da,bu takım o sahada oyunu çözmesi lazımdı. Bazı oyuncular artık misyonunu tamamladı,level atlayamiyorsak ders çıkarmak gerek ve level atlatacak tercihleri getirmek gerek. Büyük klüp oyunculara takılı kalmamalı. Abdulkadir Ömür için Avrupa dan minimum bir teklif dahi kabul edilip gönderilmeli. Hamsik, en önemli oyuncumuz ama geçen sene de yazmıştım gitmeli diye,bu sene de en önemli zamanlarda sakat bu adam,geçen yıl kaç hafta maç kaçırdı bu sene de yok abi bugün yoktu. Bakasetas, ne oldu abi kaç aydır geri donemiyor yani, djanny bırak lanet gitsin sen gol atmadiktan sonra bal yapmayan arı. Yönetim kaç ay seyretti kaç ay, Kopenhag i yensek de şampiyonlar ligi nde adamı madam eder plakayı gelen geçen tersten yazdirirdi, daha Kopenhag maçı arkasında Antalya dan 5 yedik, City denk gelse ne halt edecektik. Bizim sorunumuz büyük klüp vizyonumuz yok, şampiyon olurken de tir tir titredik, Kopenhag korner atarken de titredik, böyle olunca da transfer sezonunda da yattık bütçemize uygun olsa da level atlayamadık
Mehmet Fatih Yavuz
25.08.2022, 11:07
Biri Abdullah Hoca'yı gönderir, Öbürü Ömür'ün Ts kariyerini bitirir.
Eleştiride zerre ayar yok!
kaçarava
25.08.2022, 11:08
Top Ömüre geliyor, ayaklari titriyor, topu kontröl edemiyor. Kac kere top taca cikti. Rezil herif. Hocada alagmasin diye cikarmiyor.
Numarası olmayınca topu sürekli dürtüyor ki rakibi punduna getirip bir şekilde çalım atsın. Başka çaresi yok. Bacaklar kısa, çabukluk azalmış...Adamı geçse hemen tekrar yakalanacağını biliyor.
halilaziz61
25.08.2022, 11:09
Biri Abdullah Hoca'yı gönderir, Öbürü Ömür'ün Ts kariyerini bitirir.
Eleştiride zerre ayar yok!
Ömürün bence de gitmesi lazım
orta sıra bir avrupa takımını gidip futbolunu geliştirmesi lazım bizde gelişmiyor çünkü.
gelişmeyecek de.
ilerde yollarımız kesişir bir şekilde
yorumsuz6117
25.08.2022, 11:10
Hiçbir şey yapamıyorsun bari Hugo'yu al gönder ileri yığıl oraya doldur boşalt yap, maçın sonunda bunu bile yapmamamız hala yan pasa devam etmemiz rezalet..
Uğur Kalyoncu
25.08.2022, 11:14
kouassi yi daha erken oyuna almak mı
hocam futbol konuşmayalım bir süre :)
Aynen hocam haklısın. Sahada gezinen Bardhi dursun ama Kouassi girmesin. Zaten rakibi sağdan soldan bunaltip kaleyi şut bombardımanına tutarken Kouassiye de hiç gerek yoktu dimi. Görüşmek üzere hocam :)
jairzinho
25.08.2022, 11:14
cl ye gitmeyelim hak etmiyoruz yorumlarınada katılmıyorum
bizim takımlar genelde grup maçlarında iş yapıyor özellikle,rahat oluyorsun çünkü,bide daha hazırlıklı oluyorsun eylülde maçlar başladığı için
eleme maçları seviyemizi ölçmez,özellikle türk takımları için geçerli bi durum
milli takımlarda da benzerdir,biz genelde elemeleri geçemiyoruz milli takım da,ama elemeleri geçip avrupa şampiyonası yada dünya kupasına gidersek başarılı oluyoruz genelde
haliyle bu durum bizim içinde geçerli, elemeleri geçseydik cl de başarılı olma durumu vardı bence
elemeler zaten yıllardır türk takımlarına ters geliyor,ve yıllardır lig ikincisi cl ye katılamıyordu,neden ? eleme oynadığı için, ve yıllar sonra bize denk geldi şampiyon olup eleme oynamak,başka takım olsa farklı mı olurdu? sanmıyorum
özetle elemede başarısız olmak cl de başarısız olmak manasına gelmiyor, hatta bu oyunla cl de 7-8 puan almak işten bile olmazdı,malum cl de en önemli şey yıllardır söylenir bu : kontrollü oyun, bunun içinde lucescu örneği verilir,bizde kontrollü oyun ustasıyız zaten,çünkü cl de 1 puan çok önemli,stratejik olarak,kaybetmeyerek gruptan çıkabiliyorsun,
bide 6 maç var,sıfır stres, elemeler öyle değil, 2 maçta dışarıda kalıyorsun,acayip stresli bir durum
ffırtına
25.08.2022, 11:15
Şu yaşıma kadar çok maç gördüm ama dünkü maçın izahı gerçekten yok, Sezer Badurlu, Fatih Atikli kadrolar bile dünkü maçtan daha fazla pozisyona giriyordu ..Sana gol lazım ve bunun için hiç ama hiç bir şey yapmıyorsun baskı yapmıyorsun pres yapmıyorsun dikine gitmiyorsun inanılır gibi değil, hep diyorum futbol iyi topçularla oynanır diye gs ve bjk şampiyonlar liginde başarılı olduğu sezonlarda kadrolarına bakın bir de bizim kadromuza, forvetin yok forvetinnnn.. Başkan açıklama bekliyoruz.. Yapılmayan transferlerin hesabını ben vermeyeceğim heralde..
gurur6134
25.08.2022, 11:16
acikcasi buyuk hayal kirikligi oldu.bireysel kalite olarak dumduz bir takima elendik.farkimiz onlarin bir plani vardi bizim yoktu.adamlar o kadar takim olmuslar ki mac boyunca hic kopmadilar,surekli yakin oynadilar.bizde onlari hataya zorlayacak tempoyu yapmayinca gule oynaya turu gectiler.her basliga yazdik buraya da yazalim.bu takimin bir oyun plani yok gecen sezonun ikinci yarisindan itibaren futbol oynamiyoruz.gecen sene ballandira ballandira anlatilan o plan bireysel performanslardi.ugurcan,nwaekeme,hamsik ve baka(ilk haftalar) sonra ikinci yari bazi maclarda visca.ne zaman ki bunlar bir bir sakatlanmaya basladi o zaman takim sahada da zorlanmaya basladi.cunku bunlar fisi cekenlerdi,bireysel kaliteyi arttiranlardi.hoca oyuncu olmayinca sistem ilerliyor diyor ama bence alakasi yok.hamsik,visca'yi cok aradik..allahtan bartra geldi de savunma toparlandi.biz hala takim degiliz ve takimin bir plani da yok.hala her mac bireysel performanslar macin sonucunu belirliyor.
bir diger konu,hadi oyunu elenmeyi gectim ama bu takimin fizik olarak o durumu kabul edilemez.futbolcularimizin cogu ozellikle son 10 dakikaya dili disarida girdiler.90+larda geridesin 3 kisiyle hucuma kalkiyorsun.digerleri yurumekten aciz.
bu nedir allah askina?lan arkadas futbolcularin cogu yabanciyken bizim lige gelen herkesin kondusyon sıkıntısı yasamasi normal mi?bu isin bir antrenmani yok mu?sanirsin mac boyu tempo yaptık da yorulduk.yana ve geriye pas yapmaktan baska bir haltta yapmadik.isin tuhaf tarafi dun o kadar topa sahip olmamiza ragmen adamlarin gole ihtiyaci olsa her turlu atarlardi.dusun ki bir ara yuruye yuruye sohbet ederek ceza sahamiza girdiler rahat rahat paslastilar.oynanan futbolu gectim acilinden bunun cozulmesi lazim.cl'yi bosver bu kadar temposuz,fizik olarak bitik bir takimi avrupa liginde de perisan ederler.
daha gecen hafta besiktas 60dan sonra dusuyor diye sallayan arkadaslar vardi.demek ki adamlarin 60 dakika yaptigi tempoyu biz 10 dakika yapsak sahayi ambulanslar basacak.bazi topcularimiz ciddi ciddi bayilacakti.topa sahip oldugumuzu dusunuyoruz ama anlamsiz yere kendimizi yordugumuzu dusunuyorum.saga-sola-geriye vss..sonra fizik olarak dusuyorsun rakip ustune gelince onu takip edecek mecalin kalmiyor.refakatci gibi kale onune kadar gelmesini izliyorsun.ayni sey antalya macinda da oldu.uzerimize gelen her takim delip geciyor.
Yeni gelen bartha ve bardhinin fizik kondisyonunu goruyoruz digerlerine gore daha diriler kamp yemisler hemen fark ettiriyorlar kendilerini dedigin gibi bizim adamlara bak dilleri disarda geziyor fizik kondisyon eksikligi var takimda dinamik degil takim ustelik daha sezon basi iki gunde bir top oynamis hic dinlenmemis havasinda takim..
ekeser60
25.08.2022, 11:18
Takım Antalya maçında 2 2 den sonra topyekûn saldırdı defansi tek stopere donderip anlamsızca saldırdı sonuç 5 2 halbuki 2 2 iyi sonuctu sonuçta lig maçı 1 puanda iyidir ama sen bu maçta son 5 dakika Antalya'daki gibi yapman gerekeni yapmayıp sanki lig maciymis gibi kontrollü oyunla devam ettin stoperleri ileri çıkarmadin sanki 1 puan maciymis gibi. Hoca aman ha mağlubiyet almayalım kafasindaydi muazzam bir akıl tutulması inanalir gibi değil. Ya madem kanat ortalarında israrcisin alsana oraya son 5 dakika hugoyu bütün savunma corneliusa odaklanmisken adam oranın dengesini bozsun.
Romaya elenen takım Kopenhag'ı rahat elerdi. Çok geriye gitmiş takim.
Doğukan Uçan
25.08.2022, 11:18
Dün akşama kadar abdullah avcı takımda kalsın 10 yıl sözleşme yapılsın diyenlerdendim fakat bu saatten sonra avrupa ligini alsa bile desteklemem.
kadıköy de 70 dakika 10 kişi oynayan fenerbahçe'yi yenemeyen bir adam trabzonspor teknik direktörü olamaz.
millet şampiyon yaptı diye eleştirmeye korkuyor.
ulan aylardır top oynamıyoruz geçen sene avrupa dan elenince ilk yarıda tek maç oynamanın avantajıyla rakiplere fark attık.
ligin ikinci yarısının puan durumunu buraya atın bakalım kaçıncı olmuşuz.
3-5 hafta daha lig olsa şampiyonluğu verecekti yine.
Abdullah avcı geçen sene uğurcan, visca, nwakaeme, cornelius, bakasetas, ömür'ün üst düzey oyununun ekmeğini yiyor.
adam şampiyonluk maçında bile antalyaspor'a karşı rezil oldu.
İ. SARAL
25.08.2022, 11:19
Avrupa Liginde 3.olmak da zor. Umarım onu başarabiliriz.
lazminator61
25.08.2022, 11:20
Yeni gelen bartha ve bardhinin fizik kondisyonunu goruyoruz digerlerine gore daha diriler kamp yemisler hemen fark ettiriyorlar kendilerini dedigin gibi bizim adamlara bak dilleri disarda geziyor fizik kondisyon eksikligi var takimda dinamik degil takim ustelik daha sezon basi iki gunde bir top oynamis hic dinlenmemis havasinda takim..
kamp öyle rezil gectiki. ne dogru düzgün taktik calisildi, ne kondisyon calismasi yapildi. Lay lay lum, eglendiler.
ÖmürKaradeniz61
25.08.2022, 11:28
Adamlar güle oynaya hiç zorlanmadan eledi gittiler,ellerine birer Türk kahvesi versen yine gol atamazdı Trabzonspor. Hocamız sağa sola pas yapmayı büyük oyun zannediyor.
Dün akşama kadar abdullah avcı takımda kalsın 10 yıl sözleşme yapılsın diyenlerdendim fakat bu saatten sonra avrupa ligini alsa bile desteklemem.
kadıköy de 70 dakika 10 kişi oynayan fenerbahçe'yi yenemeyen bir adam trabzonspor teknik direktörü olamaz.
ulan aylardır top oynamıyoruz geçen sene avrupa dan elenince ilk yarıda tek maç oynamanın avantajıyla rakiplere fark attık.
Abdullah avcı geçen sene uğurcan, visca, nwakaeme, cornelius, bakasetas, ömür'ün üst düzey oyununun ekmeğini yiyor.
+100
OzcanHan61
25.08.2022, 11:33
Çok fazla kanattan deneme yaptığımız konusunda haklısın. Hoca kendi eleştirdiği işi yaptı resmen. ŞL yi sadece biz değil herhangi bir Türk takımı daha rüyasında bile göremez ki görmemeli zaten.
Aynen. Yıllarca büyütülmüşleri şişir rekabet ortamını paramparça et. Türk futboluna herşey mübah.
kaçarava
25.08.2022, 11:35
Dün hoca maç sonu rahat gözükmeye çalışıyordu ama maçta ne zaman ekrana gelse en kötümserimizden daha beter bir hâli vardı.
iso_4939
25.08.2022, 11:40
Hocam yan pas geriye pas kaleciye pasi nasil hangi gozle izleyipte direncimiz iyi e enerjimiz iyi dedi hala anlamaya çalışıyorum 90+2 rakip sahada iki tane adamimiz var o sirada bizim defans ugurcanla pas alistirmasi yapiyor bari 10 kişi doldurun orayi karambolden doldur bosaltla atarsin buu icin ekstra beyne ihtiyac yoktur hayvanlar aleminde bile sürü halinde rakibe saldiriyor onu bile beceremiyoruz
halilaziz61
25.08.2022, 11:51
Hocanın gönderilmesi görüşüne katılmıyorum
Çünkü seninle uzun vadeli plan yapacak hoca yok
Avrupdakiler zaten senin kiytirirk takımına gelmiyor
Hocanın da gelişim sağlaması lazım
Ancak Kopenhagi eleyememenin hiçbir açıklaması yok
Kaplumbağa hızında futbolun da hiçbir açıklaması yok
Bunların değerlendirilmesi yapılması laizm
.koca takım sadece hamsikin eline bakıyorsa, wakayemeyinin eline bakıyorsa burada bir sorun vardır
Kopenhag da yetenekli oyuncu mu vardı da bizi elediler
Zafer Fidan
25.08.2022, 11:52
Yinede takımın, hocanın ve yönetimin bende bir kac sene daha kredisi var. 40 yil sonra bana (ve bize) bu şampiyonluk sevinci yaşattılar. Bu yüzden yerden yere vurmak yanlış, yine destek çıkmalıyız
Harun-61
25.08.2022, 12:00
Ben evde koltuğun üstünde daha çok Tempo yaptım. Yahu dakka olmuş 80 hala saçma sapan paslaşmalar.
Risk alsana, 1:0 yenilsen ne olur.!!!!
Tempo ypk takım da, hemde 6 aydır yok !!!
ekeser60
25.08.2022, 12:03
Birde dikkat ettinizmi arkadaşlar takım bu sezon presle.hic top alamıyor kafası kesik tavuk gibi boş boş koşuyorlar ve rakip rahatça kale önümuze geliyor rakipler presle 3 top yapmamizi engelliyor bu nasıl oluyor alanimi daraltamiyorz anlamadım gitti
Harun-61
25.08.2022, 12:04
Ahhhh Djanini ahhh ahhh !
https://twitter.com/Elcolmandante61/status/1562550420945649665
.
Mehmet Fatih Yavuz
25.08.2022, 12:06
Benim canımı sıkan da bu zaten : Hamsik yoksa takım darma dağın ...
İyi de bizim Abdullah hoca ile ilgili en önemli beklentimiz takımın bireysel yetenek değil, güçlü bir takım oyunu ile oynaması...
Karşımızdaki takımda Hamsik mi vardı? 4 as adamı sakat, 19 yaşında sıradan gençlerle oynadılar.
Biz Hamsik olmayınca organizasyon kabiliyetini nasıl sıfırlarız?
O zaman güçlü oyun beklentisine dair nasıl bir yorum yapacağız?
Kopenhag hocasının eksiklerden yakındığını duyduk mu? Özellikle ilk maçta?
Desem ki takım türk oyunculardan kurulu, altyapı eğitimleri yetersiz.
Değil, takım epeyce yabancı oyuncudan oluşuyor.
Elimizden gelse 11 yabancı ile oynayacağız.
Buna rağmen güçlü oyun için bireysel oyuncu eksikliği bahane ediliyorsa bir yerde hata yapıyoruz demektir.
Oturup düşüneceğiz, yönetim ve hoca kafa kafaya verecek.
Güçlü oyun dediğimiz de rakip bize alan bıraktığı zaman orta alanda top yapmak değil.
Kopenhag ın yaptığı gibi rakibi hataya zorlamak.
Bunu presle de yapabilirsin, topu hızlı şekilde dolaştırıp rakip takımın yerleşimini bozarak da yapabilirsin, bireysel beceri ile adam eksilterek de yapabilirsin.
Biz, bize gol lazım olduğunda, eğer rakip skoru korumaya gitmemiş ise bunu yapamıyoruz.
Rakip hoca ne dedi?
Lig maçlarından gördüğümüz kadarı ile Trabzonspor temaslı oyunda zayıf, bunu bilerek oynadık.
Birkaç kaliteli ayağı, gençlerle harmanlanmış, kim girerse girsin sistemini işleten, oyuncu kalitesi bizden aşağıda, ama takım ve oyun kalitesi bizden çok ileride bir takıma elendik.
Hocanın ve yönetimin oturup düşünmesi ve buna çözüm üretmesi gerekiyor.
serdaracıl
25.08.2022, 12:08
Ben evde koltuğun üstünde daha çok Tempo yaptım. Yahu dakka olmuş 80 hala saçma sapan paslaşmalar.
Risk alsana, 1:0 yenilsen ne olur.!!!!
Tempo ypk takım da, hemde 6 aydır yok !!!
80’den sonra futbolcular bayıldı. Kimsenin ileri gidecek mecsli kslmadı. Biz bu maçı antalyada vermiştik zaten.
Takımın kadrosu zayıf waka gitti visca yok hamsik yok baka sakat perez yok forvetin yok bu yüzden hocaya kızamıyorum dünkü maç özelinde sadece ömürü 30.dakikada çıkarırdım ondan hiçbir halt olmaz forvet almalıyız birde ne yapıp edip yusuf yazıcıyı almalıyız takım üretemiyor üretemedikçe panikliyor bunu takım içinde çözemezsin o yetenekte adamın yok yusuf yazıcıyı alırsa bunu çözer yoksa bu seneyi kaybettik.
lazminator61
25.08.2022, 12:11
Ahhhh Djanini ahhh ahhh !
https://twitter.com/Elcolmandante61/status/1562550420945649665
.
dün sabah yazmisdim, bize Eku gibi hizli ve kuvetli oyuncu lazim diye.
lazminator61
25.08.2022, 12:12
Takımın kadrosu zayıf waka gitti visca yok hamsik yok baka sakat perez yok forvetin yok bu yüzden hocaya kızamıyorum dünkü maç özelinde sadece ömürü 30.dakikada çıkarırdım ondan hiçbir halt olmaz forvet almalıyız birde ne yapıp edip yusuf yazıcıyı almalıyız takım üretemiyor üretemedikçe panikliyor bunu takım içinde çözemezsin o yetenekte adamın yok yusuf yazıcıyı alırsa bunu çözer yoksa bu seneyi kaybettik.
oyuncularin kosamiyor usta, tempo yok, kondisyon yok. Ne calisiyorlar antremanda??
serdaracıl
25.08.2022, 12:13
dün sabah yazmisdim, bize Eku gibi hizli ve kuvetli oyuncu lazim diye.
Aynı zamanda beyni de olsun
halilaziz61
25.08.2022, 12:14
Benim canımı sıkan da bu zaten : Hamsik yoksa takım darma dağın ...
İyi de bizim Abdullah hoca ile ilgili en önemli beklentimiz takımın bireysel yetenek değil, güçlü bir takım oyunu ile oynaması...
Karşımızdaki takımda Hamsik mi vardı? 4 as adamı sakat, 19 yaşında sıradan gençlerle oynadılar.
Biz Hamsik olmayınca organizasyon kabiliyetini nasıl sıfırlarız?
O zaman güçlü oyun beklentisine dair nasıl bir yorum yapacağız?
Kopenhag hocasının eksiklerden yakındığını duyduk mu? Özellikle ilk maçta?
Desem ki takım türk oyunculardan kurulu, altyapı eğitimleri yetersiz.
Değil, takım epeyce yabancı oyuncudan oluşuyor.
Elimizden gelse 11 yabancı ile oynayacağız.
Buna rağmen güçlü oyun için bireysel oyuncu eksikliği bahane ediliyorsa bir yerde hata yapıyoruz demektir.
Oturup düşüneceğiz, yönetim ve hoca kafa kafaya verecek.
Güçlü oyun dediğimiz de rakip bize alan bıraktığı zaman orta alanda top yapmak değil.
Kopenhag ın yaptığı gibi rakibi hataya zorlamak.
Bunu presle de yapabilirsin, topu hızlı şekilde dolaştırıp rakip takımın yerleşimini bozarak da yapabilirsin, bireysel beceri ile adam eksilterek de yapabilirsin.
Biz, bize gol lazım olduğunda, eğer rakip skoru korumaya gitmemiş ise bunu yapamıyoruz.
Rakip hoca ne dedi?
Lig maçlarından gördüğümüz kadarı ile Trabzonspor temaslı oyunda zayıf, bunu bilerek oynadık.
Birkaç kaliteli ayağı, gençlerle harmanlanmış, kim girerse girsin sistemini işleten, oyuncu kalitesi bizden aşağıda, ama takım ve oyun kalitesi bizden çok ileride bir takıma elendik.
Hocanın ve yönetimin oturup düşünmesi ve buna çözüm üretmesi gerekiyor.
+61
Oğuzhan Fidan
25.08.2022, 12:25
Geçen sezon daha güçlü bir oyun ve organizasyon vardı sahada. Kanatlar daha oturaklı ortasaha kurgusu daha iyi forvetlere sürekli orta geliyordu. Bu seneki eksiklik kanat ortasaha ve defansın göbeğindeki uyumsuzluk. Zamanla düzelecektir. Maddi yönden eksikleri doldurmakta güçlük çektik. Vişça ve tony yoksa kanat işlemiyormuş bunu net gördük. Ortasahada hamsik gibi bir beyin yok bu adam geçen sezon saat gibi işletti ve yerine gelen oyuncular 3-5 idare ettiler işi götürdük. Edgar hugo tandemi çok uyumlu ve kaliteliydi. Beklerimiz daha iyiydi. Bu eksikleri ve uyumu göz önüne alınca hocalık bir durum yok. Sakatlar , geç gelen transferler yeri doldurulamayan tony olunca bu skorlar olağan. Hocayı eleştirebilirsiniz ama kimse kolayca hocayı harcayamaz. Yapıcı eleştiri yapalım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
HOPA'LI TS'Lİ
25.08.2022, 12:29
Djaniny Hatay maçından bu yana karşı karşıya pozisyonları atamıyor.
Dün 5. dakikada golü atsa maç farklı bir skora evrilebilirdi.
Ne oldu bu çocuğa, en sevdiği toplar bunlar
Kadir Aydın
25.08.2022, 12:52
Romaya elenen takım Kopenhag'ı rahat elerdi. Çok geriye gitmiş takim.
Roma‘ya elenen takim Molde‘yi sidik zoruyla eledi.
Bu is iyice Nasrettin Hoca‘nin esekten düsüp gencligini anmasina döndü.
Kendinizi avutuyorsunuz.
Mehmet Cihan Kocaman
25.08.2022, 12:53
Dünden beri yapılan yorumları okuyup da çıldırmamak elde değil. Abdullah Avcı ilk geldiğinde burada Berke Gayretli ile konuştuğumuz şeyleri yaşamaya başladık şimdiden, üstelik şampiyonluk yaşamamıza rağmen. Yerlerde sürünen Türk futbolunda Şampiyonlar Ligi'ni yürütebilecek organizasyonun 1 buçuk senede kurulacağını mı zannediyorsunuz? Küçümsediğiniz Kopenhag yıllardır bu arenada olan bir takım. Sen neredesin? Tarihinde sadece bir kez katılabilmişsin o da 10 yıl önce. Yine aynı şekilde küçümsediğiniz Kopenhag dün o hayal ettiğiniz futbolu oynasaydık muhtemelen 2-3 tane atardı, 70. dakikada tribünler boşalmaya başlardı. Biraz haddimizi bilelim, kendimizi Liverpool, City seviyesinde görmekten vazgeçelim. Bizim az buçuk başarılı olabileceğimiz tek yer Konferans Ligi, Avrupa Ligi bile değil bunun farkına varalım önce.
Dün hocanın oynattığı şeyi de gayet beğendim bu arada (son 10 dakika hariç, orada artık risk almalıydık). Sadece yan pas yaptık, pozisyonumuz yok dediğiniz maçta en az 4-5 tane net gol fırsatı yakaladık, birini atsak en büyük Abdullah Avcı'ydı şuan sizin gözünüzde. Hamsik yok, Visca yok, Bakasetas'ı sadece 20 dakika kullanabilmişiz ve bu şartlarda yapabileceğimizin en iyisini yaptık. Hocaya ve yapmaya çalıştıklarını saygı duymaya devam edersek -ki bizi 40 yıl sonra şampiyon yapmış ve bir buçuk senede 3 kupa kaldırmış adama bi zahmet sabredip saygı gösterelim- birkaç yıl içinde Avrupa'da devamlı var olan ve belli bir sistemi oturtmuş, organizasyonu olan bir kulüp haline gelebiliriz.
Nankörlüğe gerek yok, hele ki seviyesinin çok çok altında olduğumuz bir turnuvaya katılamadığımız için bu kadar nankör olmaya hiç ama hiç gerek yok.
Yiğit SARI
25.08.2022, 12:54
Göbek kurgusuyla çok iyi bile oynadık. Bas bas bağırdık sene başından beri Hamsik stilinde bir oyuncu ihityacı çok elzem diye geçen sene bile çok zorladı bizi bu
Avrupa liginde en az çeyrek final görürsek affederim
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.