PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12

zaqua
25.08.2022, 00:15
Dostum, adamlar defans yapmaya gelmiş, topu sana bırakmış. Madem çok iyi idik ikinci yarı niye döküldü takım. Adamlar izin verdiği müddetçe oyunda kaldın. Abdullah Avcı’nın oyun planı yetersiz. Kabul etmek lazım.

Hocam ben bu adamlar izin verdiği müddetçe oyunda kaldın kısmını anlamıyorum. Madem bizim oynayabilmemiz onların iznine tabi, neden izin veriyorlar? Silerler bizi sahadan öyle bir güçleri varsa.

Süleyman Baykan
Kimin 11 de oynadığı değilde bu kadar temposuz oynayarak bu kadar iyi kapanan bir takıma nasıl gol atmayı planlıyorduk ön alan baskısı dahi yapmadık biz sağdan sola topu çevirene kadar adamlar sahayı parselledi üzüldüm fakat bu oyuncu kadrosu ve futbol ile silindir olup üstümüzden geçerlerdi Şampiyonlar liginde Avrupa liginde en az gruplardan çıkmalıyız ülke puanı için teknik heyet ve oyuncular bu acı gerçekle kendilerine gelir umarım.

S.Seymen
üzgünüm ama avcı ya yazar

bu kadar etkisiz olmaz

ben diğer maçları bu maça odaklandıkları için oynayamadıklarını düşünüyordum

üzgünüm ama bu takımdan bir cacık olmayacak gibi

2 senenin sonu meyvesi bu olamaz

hakeden kazandı

adamların paslaşma hızları şu su bu su hepsi bizden iyiydi

avcıda transfer vs demesin şu takıma bu mu oynatılır

transferler vs bende oynatırım oyle

ilk maçı böyle oynamalıydık

şu maçta teknik direktör farkı olmalıydı

üzgünüm...

yorumsuz6117
Trezeguet'e 4 milyon bonservis verdin peki o sana ne verdi, Nwakaeme'yi tutsaydın şimdi şampiyonlar ligindeydin, yaratıcı oyuncuyu gönderip dümdüz adam aldın..

Yıldıray Emanet
25.08.2022, 00:16
Marc Bartra bu takımda Hamsik'le beraber en kalite oyuncudur..

Hadi ya biz de Serkan Asan ve Hüseyin Türkmen sanıyoduk en kaliteli oyuncuları sen söylemesen. Çok yüksek IQ lu bir arkadaşsın vesselam her yorumundan kalite akıyor

Larking
Rakip çok iyi alan kapattı, özellikle göbeği sağdan soldan orta yapmamıza izin verdiler ve Cornelius'un bir kafası dışında tek top göstermediler.

Hem top bizdeyken hem de kendilerindeyken bilerek oynadılar,bu oyun kariyer ve para ile değil bilgi ile oynanıyor.

AntiŞike
tahmin ettiğim ve korktuğum gibi oldu malesef...

yapacak bir şey yok. evet para ve prestij kaybı oldu ancak düştüğümüz yerden kalkmamız lazım. dağılmamızı bekleyenleri sevindirmeyelim.

Avrupaya Uefadan devam edip grupları geçmeye çalışalım. sonuçta orada da para var.

Ayrıca hızlıca mu maçın etkisinden kurtulup Hafta sonu maça odaklanmak gerekiyor.

üzgünüz ama futbolda dünde kaldınız mı o zaman kaybedersiniz.

Estragon
Herşeyi geçtim de o son dakikalarda adeta maç bitsin diye top çevirmelerini hazmedemiyorum.

Ya böyle bir şey olmadı. Play station değil bu ileri vur'a basınca adama gitsin. Rakip (herhangi bir rakip) pozisyon alırken adamın görüş açısını kapatacak şekilde pozisyon alır, bakıyorlar atıyorlar. Atacak adam bulamıyorlar dakika 90 olmuş, sen rakip olsan boşta adam mı bırakırsın.

yatmaztara
Ulaş özdemir maçtan önce istanbul'da fırtına kopacak diye neden yazdı acaba? Bak ben böyle taraftar gibi yorumcuyu sevmem!

Surmeneli_91
bu sonuçta yönetim de suçu var kesinlikle.

ya ortasahan yok al gel işte neyi bekliyorsun

takımda ortasaha yok kanat yok forvet yok hoca takımı hücum olarak frenlese de kaliteli adamlar birşekilde top ağlara sokuyordu.

şimdi kimse yok kalas corneliusa kaldık sadece

bir de bakasetas uzaktan atabilirse

gerçekten sinirden krize girdim yani şampiyonlar ligi ön elemesine çıkacaksın ama ciddi şekilde tüm takım olarak psikolojik sorunlarımız var hocasından başkanından topçusuna

My
Yeni aldığımız adam da defansif bir ön liberoymuş. Yani Siopisin irisi.

bordodeli
Deplasmanda 1-2 yenilmek kötü sonuç değildir ama kendi sahanda Kopenhag gibi bir takıma gol atamamak rezil bir sonuçtur.

Yahu 45+’yı pas yaparak bitirdik biz ya. Son topu orta sahada pas yaparak harcadık ya. Vallahi çıldırmamak elde değil. Şu maçta ne yapacaktın edecektin bir tane atacaktın. Sonra yersin nasip dersin. Turu geçebilmek için hiçbir şey yapmadık ya inanılır gibi değil.

İ. SARAL
İnanılmaz abartılı yorumlar var. Bu turu geçme ihtimalimiz max %30 du zaten, ilk maç sonrası %20 ye düşmüştü. Ben bu kadar baskın oynayacağımızı düşünmüyordum, gayet iyiydik bence. Tek sıkıntı sürekli kanattan oynamaya çalışmamız oldu. Göbekten delmeye çalışsak duran top kazanma ihtimalimiz artardı.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sasort
Orta sahaaaaaaaaaaaaaaa
orta sahaaaaaaaaaaaaaaaa

lan hamsik geçen sene bizi yari yolda birakti. Buraya insan oyuncu almaz mi

bu ligde siopis koyma oraya hocam doğucan ile iş mi olur

ahhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhh

kimse kusura bakmasin hala okuyamiyoruz durumu

hala burda nwakame yazanlar var olsaydi ortak hemipiz ona sövüyorduk onun devri de bitti

geçen sen şu bu en önemli etkenlerden biri de şans ti göz ardi ediyoruz defolarimizi kapatan şans vardi. Bu sene tersine döndü

ders almazsan yapacak bir şey yok avci hocam

geçen sene kaybettiğimiz antalya maçiniizleyin ne göreceksiniz her maç kurtarici takimin dianmosu siopis o maçta ezildi. Bu sene ayni hoca hiç ders almadan siopisi koydu oraya ikinci maça koyacak mi oyuna merak ediyorum.

Geçen sene hamsik gitti takim beyinsiz oynadi resmen takimi taniyamadik. şampiyonluk gidiyor bunalima soktular. Orta sahada
dorukhan bardhi üçüncü adam yok hamsik zaten şurda bakasetas siopis doğucan bunlar olmaz burda

oldu 11 koydun mu yok hükmündesin

ÖmürKaradeniz61
25.08.2022, 00:17
Şampiyonlar ligine kalıp ne yapacaktınız merak ediyorum,bence bu takım için UEFA Avrupa ligi bile lüks orda bile oynayamayız.

Alper Beyazay
Gidin wakaeme'yi geri alın tek bildiğiniz topu ona atıp atak yapmaktı. Şimdi sağa sola geriye pas başka bir şey yok

objek
Marc Bartra bu takımda Hamsik'le beraber en kalite oyuncudur..

Olabilir ancak devreye baka visca gibi oyuncular giremezse gol bulamazsin kaleci karsinda ayaklar odun gibi beceri sifir

DURAS
hiç mi risk alınmaz kafayı yiyeceğin yahu. son 10 dk 209 tane pas yaptık sahamızda. ak dijaniny niye çıkarıyorsun. siopis sahada. bravo gol yemedin. avcı şunu bilsin bu pespayeliğe kimse prim vermez. istersen 10 kere şampiyon yap takım. yaprak gibi bir hafta geçirttin. tebrikler avcı.

umut22
25.08.2022, 00:18
Öyle bir zamanda hamsik ve kanatlarımız yoktu ki. Yani inanılır gibi değil.
Son şarkıyı söyleyemedik.

Zaten ne zaman lazım olduğunda gördükki sahada

Manu61
hacı raytı alalım dedik transfer döneminde,arkadaşlar beğenmemişti

Orta saha transferine gerek yok diyenler vardı. Takım aylardır orta saha diye bağırıyor adam bana Siopis var diyor.

OzcanHan61
Ömür denen müptezel bugünden itibaren kara listeme eklendi. Gerekirse şampiyonluk golünü atsın daha da sevmeyeceğim.
Lahana tohumu her maç 10 kişi oynatıyor takımı. 10 numara bölgesinde blok görevi görüp takımı geriye tokatlıyor. 8 maçta 1 gol atıp kredisini yükseltiyor. Böyle bir hayat şansı her insana lazım. Yıllardır aynı fizik aynı şut bir tık ilerleme yok Abdüşte Abdüş yeter abi ya. Yok mu bu takımın sadece Trabzonsporu düşünen taraftar grubu yapın baskıyı kurtulalım artık şu illetten. Yeter ya. Eleman küsüp ağlayacak diye düştüğümüz hallere bak. Bakasetas gibi roketatarı almışız Abdüş oynayacak diye defansife çevirip köreltmişiz adamı hala Abdüşte Abdüş. Bugün 90dk Baka oynasa 2-3 şut daha fazla çekse fena mu olurdu. Rakip bağrıyo bana merkezden 2 hızlı pas ile gelip şut çekin elenmeye hazırım diye şu hale bak. İnsanı hayattan soğuttunuz be!

S.Seymen
janini yide kim istiyorsa satsınlar

hatta kimi itiyorlarsa satsınlar

yarısı kadar parayla oynanabilen futbolu gördük çünkü...

nakzo
Waka gitti perez gitti visca sakat hamsik sakat forvetin ligdeki en hantal forvetttt buna göre yorum yapın hocayı küstürmeyin.Istanbulun gazına gelmeyin bundan sonra hicbir Türk takımı 3 ön eleme oynayıp ş.ligine katılamaz o iş bitti.

Veysel
25.08.2022, 00:19
İnanılmaz abartılı yorumlar var. Bu turu geçme ihtimalimiz max %30 du zaten, ilk maç sonrası %20 ye düşmüştü. Ben bu kadar baskın oynayacağımızı düşünmüyordum, gayet iyiydik bence. Tek sıkıntı sürekli kanattan oynamaya çalışmamız oldu. Göbekten delmeye çalışsak duran top kazanma ihtimalimiz artardı.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiKarşında 2-1 skor avantajı olup deplasmanda oynayan bir Danimarka ligi takımı var neden bu kadar baskılı bir oyun beklemiyordun İstanbulspor musun sen?

lazibere
25.08.2022, 00:20
Utandım lan utandım.. Şu köy takımına bir tane gol atamamak ve zorlayamamaktan utandım...

janini nin kaçırdı ve 80. dakikada corneliusun vurduğu toptan başka hiç bir şey üretemeyen takımdan ve oyundan utandım..

Fatih Öztürk
Baka sakat değil mi? Bence ondan 90 dk oynamadı. Bardhi de sutor deniliyor, sut pozisyonu mu buldu?

Baka oynayabilecek durumdaysa ki kendi risk alıp oynamak istiyorum dediyse oynayacaksın. Bakanın çektiği şutların zekatını bile veremeslz başka topçumuz. Rakibi başka türlü eleme şansın yok. Rakip zaten skor avantajını eline almiş sen hala balon ortalarla pozisyona girmeye çalışıyorsun, zavallı Cornelius'u 4 rakibin arasına bırakmışsın gol bekliyorsun.

Full HD
Waka gitti perez gitti visca sakat hamsik sakat forvetin ligdeki en hantal forvetttt buna göre yorum yapın hocayı küstürmeyin.Istanbulun gazına gelmeyin bundan sonra hicbir Türk takımı 3 ön eleme oynayıp ş.ligine katılamaz o iş bitti.

Evet dogru perez,visca (kendi malligi, kendini sakatladi salak) ve hamsigin eksikligi bizi daha etkisiz yapti.Saglik olsun!

LANGARA
Bu gecenin birinci sorumlusu gerekli takviyeleri aylardır yapamayan yönetimdir. Bartra'yı bile bir hafta önce alsan belki farklı şeyler konuşuyor olabilirdik. İkinci sorumlu kontrollü oyun diye bize mıymıy top izleten hocadır. Üçüncü sorumlu da yüzde yüz golleri kaçıran Corne ve Djaniny.
Bir de sırtına 10 numara geçiren bir eleman var. İki kez topukla pas vermeye çalıştı ikisinde de yere düştü. Birinde az daha gol yiyorduk. Sorumluluk alması gerekirken paşa torunumuz rakip defansın arkasına saklanıyor

CPH2205 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bordodeli
Tamam iste. Hizli ve dinamik bir forvetin olsaydi rakibin stoperleri bu kadar rahat markaj yapamayacakti. Hareketli forvetin olsa sürekli kosular yapar ve böylece rakip defans hattinda bosluklar olacakti. Cornelius statik durdugu icin markaj yapmasi cok kolay oluyor

Hocam adamlar bir adım ileriye atmadı maçın 70-80 dakikasında. Geçen sene gsyi de fbyi de çözen oyuncu Cornelius’tu. Al hareketli oyuncu Djaniny’i koy o maçlarda. Kırk gün oyna geriye yaslanmış takımı o şekilde açamazdı.

Topu defanstan ileriye geçiremiyoruz bunu kimse görmek istemiyor. Ne dribblingle ne de net, ayağa paslarla çıkamıyoruz. Siopis’i koymuşsun defansın önüne Bartra’dan alıp Denswil’e, Denswil’den alıp Bartra’ya veriyor. Böyle bir şey olabilir mi ya?

gurur6134
Ya böyle bir şey olmadı. Play station değil bu ileri vur'a basınca adama gitsin. Rakip (herhangi bir rakip) pozisyon alırken adamın görüş açısını kapatacak şekilde pozisyon alır, bakıyorlar atıyorlar. Atacak adam bulamıyorlar dakika 90 olmuş, sen rakip olsan boşta adam mı bırakırsın.

Toptami sisirmeyi beceremedik ceza alani icine hugoyu en azindan oyuna alip zaten mac gitmis bahane bunlar takim buna aliamis artik ezber olmus geriye yana kolayina gecmez bu hastalik 40 metreden kaleciye bomboaken geri pas vermek neyin kafasidir taktigidir mac biterken

lazibere

Böyle avut kendini rahat yatarsın

İ. SARAL
Türk takımlarının yeri en fazla Avrupa Ligi zaten. 3 ay önce şampiyon olan, 1 ay önce kupa alan hocaya ve takıma çok abartılı, çok agresif yorumlar var. Tek üzüldüğüm kaybedilen 10 milyon. En kötü Avrupa Ligi grubunda 3.olup Konferans Liginde devam etmeliyiz.

lazminator61
80dk sonra takim tam agir cekimde oynadi. Ileriye kimse gitmedi. Ulan ortada 1 allahin kulu yoktu. Herkes kenara gitti. Baka veya Enis neden ortada durmadi? Siopis topu aliyor. Bekliyor bekliyor, erene veriyor eren denswile, denswilde Ugurcana. Ugurcan 30 saniye bekleyip sisiriyor. Taktige bak

MA291
25.08.2022, 00:21
Bartra baya baya iyi, adamin her yaptigi hamle dogruydu. Denswill, Larsen ve Eren' i begendim.

Önlerine oyun kuracak, cift yönlü oynayacak Biri lazim. Dorukhan veya Siopis yapamaz bu görevi. Ömür hic ama hic yapamaz. Ne kanat oynar, ne ortada. 3-5 veriyorlarsa sat gitsin, bizde daha gelistiremez kendini.

Djaniny ne oynadigini bilmiyor. Cornelius sistem oyuncusu. Boyle oynayacaksak cok zorlaniriz gol bulmakta.

Kouassi Hali saha oyuncusu gibi, hep bire bire gitmeye calisiyor. Alternatif olamaz.

Trezeguet vasat, Böyle oldugunu bilmiyorum...

nakzo
Ayrıca abdüşü 2 maç övdüm yine aynı haline büründü ulan bu maçta hicbir sorumluluk almadın yine dön sağa dön sola bir şutun yok bir kilit pasın yok topla sürüp çalım atman yok ABDÜŞ seni şu kopenhag bile transfer etmez koçum çok vasat bir adamsın sıradan vasat.

Turan AKYILDIZ
Utandım lan utandım.. Şu köy takımına bir tane gol atamamak ve zorlayamamaktan utandım...

janini nin kaçırdı ve 80. dakikada corneliusun vurduğu toptan başka hiç bir şey üretemeyen takımdan ve oyundan utandım..

Köy takımımı..harbiden bu forumun iyice tadı kaçtı..

OzcanHan61
hiç mi risk alınmaz kafayı yiyeceğin yahu. son 10 dk 209 tane pas yaptık sahamızda. ak dijaniny niye çıkarıyorsun. siopis sahada. bravo gol yemedin. avcı şunu bilsin bu pespayeliğe kimse prim vermez. istersen 10 kere şampiyon yap takım. yaprak gibi bir hafta geçirttin. tebrikler avcı.
Yok olmaz kontrollü oynucaz biz. Siopis oyun kuramayıp yana atcak savunma Uğurcana atcak. Uğurcanda ceza sahası dışından üçlük atmayı deneyecek. Bir şekilde zar zor kaleye yaklaşırsak yana atıcaz orta yapcaz Kopenhag karşılıcak topu. Allah korusun 1-2 ver kaç yapıp merkezden şut çekersek gol olur Allah korusun. Avcı hocam helal olsun. Adamsın.

lazibere
Bu gecenin birinci sorumlusu gerekli takviyeleri aylardır yapamayan yönetimdir. Bartra'yı bile bir hafta önce alsan belki farklı şeyler konuşuyor olabilirdik. İkinci sorumlu kontrollü oyun diye bize mıymıy top izleten hocadır. Üçüncü sorumlu da yüzde yüz golleri kaçıran Corne ve Djaniny.
Bir de sırtına 10 numara geçiren bir eleman var. İki kez topukla pas vermeye çalıştı ikisinde de yere düştü. Birinde az daha gol yiyorduk. Sorumluluk alması gerekirken paşa torunumuz rakip defansın arkasına saklanıyor

nokta

leavemealone
Zamaninda ömüre 23 milyon € veren Man. City
acaba simdiki ömüre 23€ verirmi
Vatandas sahada anca nefes aliyor bizde süper star diye umut bagliyoruz

lazibere
25.08.2022, 00:22
BU TAKIMIN ORTA SAHASI VE FORVETİ VE KANATLARI YOKKKKKK

Ne kaldı başka ?????

Surmeneli_91
nem oranı yüksek ondanmış :D

hocamıza teşekkürler

DURAS
Ulaş özdemir maçtan önce istanbul'da fırtına kopacak diye neden yazdı acaba? Bak ben böyle taraftar gibi yorumcuyu sevmem!

işleri güçleri prim. işleri güçleri tiribüne oynamak.!biliyor taraftarın sevdiği şeyleri onlara göre yorum yapıyor. al işte istanbul’da çakan şimşek şeyimize girdi avcı sayesinde

Manava61
Bugün itibariyle sezon bitmiştir. Hayırlı uğurlu olsun.

kaçarava
Dorukhan'lı Siopis'li takımla ilk 5 dakika çok iyi önde bastık. Maç öyle devam edebilseydi şu halimizle bile turu alırdık. Onu devam ettirecek fizik gücümüz yok. Oyun sonra klasik geriden pas çıkarıp yan pas geri pas oynamaya döndü. İleride de becerikli, adam eksilten oyuncu olmayınca tıkandık.

kadirkaradag061

23 euro iyi. 23 tl vermem. bak tl diyorum. dünyanın en değerli parası :)

MehmeTS_ADANA
Yönetim hoca kombinasyonu hala ve daha uzun süre olabileceğinin en iyisi ama eksikler olduğu kadar hatalar da var. Nwakaeme yazmak istemezdim ama onun çözdüğü üretkenlik sorununa alternatif üretemedik. Daha tempolu, daha direk oyuna ihtiyacımız var Trezequet'li oyunda ama öyle de oynamıyoruz. Nwakame - Trzequet sürecini ben böyle okumuştum. Kanat beklerini geçen seneye göre daha fazla çıkarıyoruz, 3 lü savunma göbeği oynayabiliyoruz çünkü, ama bu bizim ilk planımız olmalı mı tartıişılır. Dahası bunun dışında bir planımız olup olmadığı da tartışılır. Takım gelişiyor mu, yoksa yerinde mi sayıyor bunu ligde göreceğiz ne yazık ki, Şampiyonlar Ligi'ne gidebilme ihtimalimiz varken bunu başaramadığımız denklemde, ilerleyen süreç hem yönetim hem de hoca açısından çok önemli bir kırılma noktası olacak.

kesinlikle haklısın eksikler de var hatalarda. ama dediğin gibi yönetimde hoca da şuan olabileceğin en iyisi. olmadı ne yapalim bu maça takılır kalırsak ligide kaçırırız. bu maçı hemen unutup gs maçına odaklanmalıyız. gs maçındaki olası mağlubiyet takımı kaosa sürükler ve bu bizim canımızı çok daha fazla sıkar. ilk 3 maçında izlediğimiz rakibimiz hala lige hazır değil ve berbat durumdalar yenip yolumuza bakmaktan başka çaremiz yok.

seereyas14
Şu uyuşuk taktiksiz yan pas geri pas oyununu savunanları, kendi sahanda 40 bin seyirci önünde mutlak gol atman gereken maçta 2-3 pozisyona girdik diye iyi oynadık daha nolsun diyenleri anlamıyorum.

Ufuk
Türk takımlarının yeri en fazla Avrupa Ligi zaten. 3 ay önce şampiyon olan, 1 ay önce kupa alan hocaya ve takıma çok abartılı, çok agresif yorumlar var. Tek üzüldüğüm kaybedilen 10 milyon. En kötü Avrupa Ligi grubunda 3.olup Konferans Liginde devam etmeliyiz.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiKonferans yukarısı bizi aşar.

OzcanHan61
Köy takımımı..harbiden bu forumun iyice tadı kaçtı..
Tamam köy takımı değil ama adam haksız mı?
Rakip bağrıyor elenmeye geldim şut çekip beni eleyin diye. İlk maçtaki gibi alan kapatma yoktu her düzgün 2-3 hızlı pas yapıp merkezden giren takım üçlerdi bunları.

Kaan Çetin
Djaniny, Cornelius, Badhyle kacirdik 60lara geldik eyvallah.

Son yarim saat vites artirmaliydik. En azindan son 15-20 dk. Cok daha hareketli olmali ve hucumda hic bisey yapamiyorsak kaos yaratmaliydik. Hucumcular cok onde kaldi ve iki hat olarak kirildik. Trailer olarak ceza sahasina kosular, hizli ikiye birler girmeliydik. Kouassi nin o kalabalikta bisey yapamayacagi belliydi. Trezeguet Siopis yerine girmeli merkeze Omur gecmeliydi hizla top tasimak icin merkezde.

Ust duzey bi hucumcumuz da olmayinca yeterince uretemedik son bolumde.

tsukru61
Bilerek elendik. Eminim. Son kararım.

hyasin61
Avrupa Ligi daha iyi olabilir. Biraz takarsak orayi, iyi isler yapabiliriz.

Giallorossi
25.08.2022, 00:23
Vurdumduymaz reis icin 2.3 veren olursa öpüp basimiza koyalim

objek
Pozisyonu bulmussun 4 kez top bana dokun gol olayim diyor vuramiyorsun orta sahan olsa ne yazar futbolu zekasiyla oynayan tek forvetin yok

Surmeneli_91
hoca takımı beğenmiş o zaman bize laf etmek düşmez

haftasonu gs ye de yenil gör ondan sonra futbolumuzu beğenmeyi

başladı sabır hoşgörü laflarına..

bordodeli
Ömür’ün Trabzonspor’dan, Trabzonspor’un da Ömür’den kurtulması lazım acilen. Hoca ne kenara koyuyor ne de Ömür oyun oynuyor. Bu kadar basit hata yapan ve bu kadar az risk alan oyuncu üst seviyeye çıkamaz maalesef.

lazibere

Bırak Avrupayı?? Senin ülkende şampiyonluk yarışındakı herhangi bir takımın transfer listesine girmişmidir?? keşke bizde olsa diyecek bir takım söyleyebilirmisiniz :)))

ne oynuyor Ömür, Nerede oynuyor ve ne meziyeti var :)))) ÖMÜRE İYİ DİYEN KİŞİ İLE FUTBOL KONUŞULMAZ.

pablosantos
2 3 haftaya kadar avcı kovulur şenol güneş gelir buraya yazıyorum

İ. SARAL
2 3 haftaya kadar avcı kovulur şenol güneş gelir buraya yazıyorumYok artık :)))

lazminator61
25.08.2022, 00:24

En iyi özegeligi. Adam arkasinda saklanmak. Hoca nasil bu macta 60 dk dayandi inanilir gibi degil.

hyasin61
Bugün itibariyle sezon bitmiştir. Hayırlı uğurlu olsun.

Biten birsey yok.

Veysel
Yok artık :)))

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiNe gülüyorsun ya çok mu güzel akşam geçirdin

ÖmürKaradeniz61
Yahu 2 senedir ısrarla söylüyorum bu takımın sorunu oyuncular değil bu takımın sorunu Abdullah Avcıdır. Keşke şampiyon felan olmasaydık da Musallat olmasaydı başımıza şimdi atsan atamazsın satsan satamazsın.Bu oyun planı ile Trabzonspor’un Avrupa’da başarılı olma şansı sıfır.

pablosantos
Yok artık :)))

görürsün hocam bu uyuşuk futbolla lig bitmez :)

Manava61
Avrupa Ligi daha iyi olabilir. Biraz takarsak orayi, iyi isler yapabiliriz.

Ne yapacağız hocam mesela? İyi iş derken? Üst sınırımız nedir? Şampiyonlar liginden kaybettiğimiz geliri almak için kupayı almamız lazım. Alırız diyorsanız tamam.

Varlıbaş61
Hocam ben bu adamlar izin verdiği müddetçe oyunda kaldın kısmını anlamıyorum. Madem bizim oynayabilmemiz onların iznine tabi, neden izin veriyorlar? Silerler bizi sahadan öyle bir güçleri varsa.

Beraberliğe gelmiş adamlar, dengeli oyunla bana göre hiçte zorlanmadan istediklerini aldılar. Abdullah Avcının oyun okuma yeteneksizliğinden ötürü. İkinci yarı değişiklik için neyi bekledi merak ediyorum. Ömür denen çapsızı hangi akla hizmet o kadar sahada tuttu. Hala daha bu adamdan medet umuyor. Bakasetas zımba gibi topa vurabiliyorken neden bekletildi oyuna alınmak İçin?

MehmeTS_ADANA
bu arada birşey eklemek istiyorum. evet istenilen baskıyı kuramadık istenilen pozisyonları bulamadık doğru ortalar da yapamadık. ama inanın bu bizim eksikliğimizden çok rakibin de iyi takım olmasından kaynaklı. ve en önemlisi rakibin bu tür kritik avrupa maçlarında tecrübesi maalesef bizden fazla. bu tarz maçlarda tecrübe çok önemli

iso_4939
Sampiyonluk parasi
Kombine parasi
Forma satis parasi
Anit parasi
Sponsorluk parasi
Sonuc allah belanizi versin...

Sefa Murat Dokuz
25.08.2022, 00:25

Benfica ile eşleşmedik ki. Bu Kopenag son 1 ayda Vibordan 4, Randers’tan 3 yedi. Yerde seri paslaşan takımlara karşı kart krizine giren vasat bir kadrosu var. Antalyaspor çıkması adamlar bile şans buluyor adamlarda.

180 dk’da rakibe çarpıp giren 1 gol dışında gol atamadıysak bu rakibin iyi takım olmasından değil, atan 3’te atıyor 4’te atıyor bunlara. Biz 180 dk’nın 135 dk’sını çöp bir taktik ile oynadık. Tamamen kendi hatamız.

Kim diyorki oyundan gireni de çıkanı da fizikli, beki bile stoper boyunda takıma 90 dk kenar ve geriden orta kes diye. Böyle oyun planı mı olur. Ayrıca bu takımın kondisyonu ne böyle? 35. Dk takım mı yorulur yahu.

gudoz81
Forvet almalı takıma
Birde wargas diye yırttım kendimi ama...

ÖmürKaradeniz61
2 3 haftaya kadar avcı kovulur şenol güneş gelir buraya yazıyorum

Var böyle bir düşünce zaten.

sasort
Maçta orta sahada top alan oyunu çeviren yok

şu kanatlarin içeri girmesi muhabbetini icat edenin terezegeut ya kanattan adam geçecek içeri top taşiyacak ya beke yol açacak

geçmiş içerde bir oyuncunun önüne arkasi set önü set zaten bekin ulaşma şansi yok

ne ben oyun bozuyorum bizde yedik abdülkadir terezegeut kouassi çalim atamiyorlar adam geçemiyorlar böyle kanat mi olur

nwakame sayesinde biz bunlari göremedik kalitesiz ligde nwakame yürüye yürüye adam geçti çalim atti gol atti bizde takim iyi zannettik

waka bu maçta adim attirmazlardi bu hizi ile

abdüş bacasetas siopis djaniny kousassi bunlari ligde oynat ama burda yemez hoca ortaya wakanin açiğini kapatacak bir adam getirecektiniz

OzcanHan61
Adam 10 numara pozisyonunda her zaman saklanıyor boşa çıkıp top almıyor!!!!
İlla 2-0 olcak paşamız gelcek dağılmış savunma arasında boş kaleye 3.golü atacak.
Neyse canı sağ olsun küsmesin yeterki. Trabzonspor onu tatmin ve mutlu etmek için var nede olsa. Üzülmesin bir tanecik üzümlü kekimiz Abdüşümüz.

lazibere
25.08.2022, 00:26

Bu açıklama, başarısızlığa kılıf açıklamasıdır. Antalya maçında da beğenmişti. Çünkü Avcıya göre iyi oyun, topun kendinde kalma süresi ve oyuncusunun söylediği şeyleri yapmasıdır. ne yaptığı ne ürettiği ile alakalı bir düşüncesi de yoktur. Risk yoktur, Coşku yoktur.. Eğer Eren'e , şuraya kadar gidebilirsin, ordan daha ileri gitmeyeceksin dediyse de Eren onu yaptıysa kendince başarılıdır..

gurur6134

Neye gore kime gore yuzde 30 ilk macta cikan rakip 11 in degeri senin 3 de 1 in bahane bunlar oynayacak turu gececek ne yaptin sen bakanin sansa giren topu olmasa turu orda birakmiatin zaten rakipte 6 tane 11 oyuncusu yokken ustelik

Larking
Takım içinde sorunlar olduğunu düşünüyorum.

Koita ve Denswill'e verilen paralar bence büyük sorun yarattı.

Hugo'nun Antalya maçındaki hali,bugün tercih edilmeyişi çok normal değil.

Birçok oyuncuda bu konuda rahatsızlık olduğunu düşünüyorum.

ffırtına
Ben Avcıya kızmam bu sonucun tek sorumlusu başkandır.. Şampiyon oluyorsun ama doğru düzgün transfer yapmıyorsun sorarlar neden neden neden.. Şimdi gidip 2 transfer haberi açıklarlar taraftarın gazını alırlar.. Bu saatten sonra Ronaldo gelse kaç yazar.. Ligde diğer takımlar transfer üstüne transfer yapmışlar sen duman olmuşsun.. Bu sene zaten Şampiyonluk imkansız en azından Şampiyonlar ligine gidip parayı indirmek vardı, ama biz hiç futbol bilmiyoruz hep yönetim biliyor .. Gruplara kalırsaj transfer yapıcaz bu nasıl saçma bir mantıktır.. Bizden bu sene bir yol olmaz.. Şu da var Avcı ve Başkan geçen sezon itibariyle benim için en başarılı adamlardır.. Yıllar sonra Şampiyon yaptılar sevindirdiler bizi .. Bu sezonda ıstırap sezonu olacak ona göre ligi takip edin derim ilk 3 başarıdır şu kadroya göre..

nakzo
Böyle avut kendini rahat yatarsın

Kim gelsin şenol mu ünal mı bizi yine karanlıklara atsınlar bu A avcı bir kere seyirciyi küçümsemedi bir kere şehri küçümsemedi hep sahip çıktı adamın eline oyun kurucu olarak siopis kaldı forveti yok kanadı canini ne yapsın bu adam kadrona göre konuşup hayal kurmayacaksın sen Cornelyus gibi bir tankla oynadığın sürece o hızlı oyunu oynayamazsın ben abdullah hocaya sahip çıkıyorum.şenol veya ünal gelip ağzımıza edip bizi 10 sene geriye götüreceğine inadına A.Avcı.

SamZuk
Maçtan önce kimse hocaya demedi mi 0-0 olursa rakip çıkıyor. Bu nasıl taktik bu nasıl diziliş. 3 gün oynansa sıfır sıfır biterdi. Yazık ya.

serdaracıl
Cornelyus canini ve ömür dışında takımı beğendim. Hücüm hattımızı güçlendirmemiz lazım. Vitaminsiz oyunculardan kurtulup atletik oyuncuları takıma kazandırmalıyız.

pablosantos
25.08.2022, 00:27

şenol güneşin oynatacağı tarzda bi ofansif kadro var dye düşünüyorum özellikle rafinha ismide eklenirse

Fatih Öztürk
Bakasetas hocadan turu geçmeyi daha çok istediği ve daha çok inandığı için sakatlığını riske atıp oynamak istedi. Adım gibi eminim 4-5 şut denememden bir ikisini sokarım düşüncesindeydi. Hoca ise ligde kaldığı alışkanlıklarının esirindeydi. Trezequet ve Baka ile başlasaydık 3-4 golle çok rahat geçeceğimiz turu Abdülkadir gibi özürlülerle heba ettik. Tur hocaya yazar, net.

Giallorossi
Bizim ligimizde hakemler her boka düdük caldigi icin maclar düsük tempo'da geciyor. Oyunculara böylelikle sürekli dinlenme imkani taniniyor

Hollandali hakem bence cok iyi mac yönetti. Nerdeyse hic faul calmadan macin akisini durdurmadi. Bu durumda bizim oyuncular yüksek tempo'ya pek dayanamiyor.

Türk takimlarin en büyük sorunu bu bence. Ligimizde ki ve Avrupada ki hakemler arasinda daglar kadar fark var. Oyuncular buna adapte olmakta cok zorlaniyorlar

Yağızhan Sağnak
Hunter hocamın 6 avrupa maçında bir galibiyet alamadık. Teşekkürler sabırlı oyun :)

lazminator61
Sut atan oyuncun yok, calim atabilen oyuncun yok, driplling yapan oyuncun yok, sapkadan tavsan cikaracak oyuncun tek Dyannyi var, oda formsus. Taktik desen yok. Bugün hoca bize neyi sehretti. Peki taktigin yoksa, insan en azidan pres yapar, rakibi hataya sorlar.

Varlıbaş61
23 euro iyi. 23 tl vermem. bak tl diyorum. dünyanın en değerli parası :)

Abartma sende ya. Adamın saçları çok rahat 23 TL eder :)

OzcanHan61
25.08.2022, 00:28

Şu kopenhagı bugün Ankaragücü bile elerdi. Adana demir üçlerdi.

lazibere
Bu takımı ben şampiyon yaptım dedi..

WAKAME yi ondan istemedi,

Oysa bu takımı Wakame ve Hamsik şampiyon yaptı, Ama o başarıyı kendi başarısı olarak anlatmaya devam etmek için, Wakamesiz bir kadroyla kendi gücünü test etmek istedi ve hala da ediyor, Ondan diyor ben oyunu beğendim diye.

acan61
Elenmek değil de, şampiyon olup gidemeyen ilk takım olmak daha ağır değil mi? Bundan sonra zaten şampiyon 2-3 eleme oynayacak ki daha gidilemez.

seereyas14
bence abdullahta yönetimde bizim kadar dert etmiyor bu maçı. hatta bu sezonu bile dert ettiklerini sanmıyorum.

nasılsa geçen sene şampiyon olduk kimse bir şey diyemez bu kadroyla en kötü ilk 4 e gireriz diye düşünüyorlardır

Manava61
Şenol güneş efendi şu forumda kaç hesabı yönetiyorsun bilmiyorum ama Avcı gitse dahi sen bu takımın değil kapısından içeri stadına taraftar olarak bile giremeyeceksin.

sasort
şenol hocanin kadrosunda bir ceyhun gürselan vardi

maçin sonunda oyuna alirdi hem şut çeker hemde dönen toplari alir orta sahada direnci artirirdi çok iyi kullandi şenol hoca

bacasetas ve siopis ikisi gözümde ceyhun gürselam

baca şuttan başka orta sahada bir kabiliyeti yok siopisin de press ten başka bir becerisi oyuna katkisi yok

gurur6134

Ersun yalan son doneminde boyle surekli papagan gibi ayni seyleri tekrarlayip duruyordu kotu sonuclarin ardindan avcinin acilen kendine ceki duzen vermesi lazim mental olarak hic iyi gozukmuyor..

iso_4939
Haram zikkim olsun reziller 1 gol lan 1 gol allahiniz yokmu sizin baskan hala topcu gorusmesi yapmaya drvam etsin biri ona elendik desin

beratika
25.08.2022, 00:29
Kulübün ayagina gelen sahlanis firsati kacti ben ona yaniyorum...

OzcanHan61
Sut atan oyuncun yok, calim atabilen oyuncun yok, driplling yapan oyuncun yok, sapkadan tavsan cikaracak oyuncun tek Dyannyi var, oda formsus. Taktik desen yok. Bugün hoca bize neyi sehretti. Peki taktigin yoksa, insan en azidan pres yapar, rakibi hataya sorlar.
Hiç sorma birde öyle konuşuyor ki sanırsın b,c ve d planları var. Taktiğin t si planın p si yok.

sakosako
nwakaeme konusu ne zaman kapanacak? gerçekten merak ettiğim için soruyorum. bu saçmalığı daha ne kadar sürdürmeyi düşünüyorsunuz?

kaçarava
Djaniny, Cornelius, Badhyle kacirdik 60lara geldik eyvallah.

Son yarim saat vites artirmaliydik. En azindan son 15-20 dk. Cok daha hareketli olmali ve hucumda hic bisey yapamiyorsak kaos yaratmaliydik. Hucumcular cok onde kaldi ve iki hat olarak kirildik. Trailer olarak ceza sahasina kosular, hizli ikiye birler girmeliydik. Kouassi nin o kalabalikta bisey yapamayacagi belliydi. Trezeguet Siopis yerine girmeli merkeze Omur gecmeliydi hizla top tasimak icin merkezde.

Ust duzey bi hucumcumuz da olmayinca yeterince uretemedik son bolumde.
Hoca ısrarla 4-5 oyuncuyu rakip defans hattına yerleştirdi ve vazgeçmedi. Ne uzun ne kısa, hiçbir pasta iyi bağlantı kuramadık. O yüzden kanattan orta yaptık çaresizce. Dorukhan'ı çıkarıp risk alınca da oyunun kontrolü gitti hepten dağıldık.

gurur6134
Şenol güneş efendi şu forumda kaç hesabı yönetiyorsun bilmiyorum ama Avcı gitse dahi sen bu takımın değil kapısından içeri stadına taraftar olarak bile giremeyeceksin.

+61

serdaracıl
Şu kopenhagı bugün Ankaragücü bile elerdi. Adana demir üçlerdi.

Aynen öyle olurdu. Bu kophenag tr’deki tüm takımları üst üste koyup yener

lazminator61
Bu takımı ben şampiyon yaptım dedi..

WAKAME yi ondan istemedi,

Oysa bu takımı Wakame ve Hamsik şampiyon yaptı, Ama o başarıyı kendi başarısı olarak anlatmaya devam etmek için, Wakamesiz bir kadroyla kendi gücünü test etmek istedi ve hala da ediyor, Ondan diyor ben oyunu beğendim diye.
Waka olmasaydi, gecen sezon biz hayatda sampiyon olamazdik. 4 senedir net süper ligin en iyi oyuncusu.

Manu61
Ne Şenol Güneş'i beyler yapmayın etmeyin.

Avcı'nın en büyük hatası orta saha transferi konusunda yönetime baskı yapmaması. Geçen sene ligin ikinci yarısından beri yaşadığımız problemi çözemedik.

Surmeneli_91
Abdullah Avcı: "Oyun, istek ve arzu olarak memnunum. Kolay seviyeler değil. Önemli işler yaptılar oyuncularım. Avrupa Ligi'nde devam edeceğiz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Çok enerji sarf ettiler. Toparlamamız kolay olmayacak."

ya takımda enerji hırs istek arzu vs. falan gören var mı takımda topu alanın geriye oynamasından başka?

çık açık açık de elimde oyuncu yok de

siopisi oyun kurucu yapıyorum djaniny kanat yapıyorum messi abduşu takımın beyni yapıyorum de..

lazibere
İyi tarafından düşünüyorum

İYİ Kİ ELENDİK

Şampiyonlar liginde biz her maçta en az 5 gol yerdik. Münih gibi veya İngiliz takımları 10 tane atarlarsaydı da şaşırmazdım. Bu kadro ile madara olacağımıza kendi ligimizde , Anadolu takımlarını yenerek yukarda tutunuruz

iddalı konuşuyorum

BİZİM TAKIMIN KENDİ LİGİMİZDE DERBİ KAZANMASI BİLE MÜMKÜN DEĞİLDİR.

BU HAFTA SONU İLK ÖRNEĞİNİ DE GÖRECEĞİZ

seereyas14
Hunter hocamın 6 avrupa maçında bir galibiyet alamadık. Teşekkürler sabırlı oyun :)

öyle deme bizim avcımız yapıyorsa vardır bir bildiği :)

bordodeli
25.08.2022, 00:30
Eren, Larsen, Bartra ve biraz da Bardhi hariç ben sahada kimsenin yüzünde mücadele göremedim. Puan maçına çıkmış gibi bir hal vardı. İnanılmaz üzüyor bu insanı.

AntiŞike
Ya arkadaşlar şu hoca kovulur falan zırvalıklarını bırakın lütfen.

arttırıyorum, yönetim hoca ile +2 yıl daha sözleşme imzalasın hemen.

Hoca kötü takitik vermişolabilir, oyunu iyi sezememiş olabilir, yanlış 11 le de çıkmış olabilir. Futbolcuların da bazıları formsuz ve kötü olabilir. bu saatten sonra yapacak bir şey yok.

Bi şikebahçeliye sorsan, bundan sonra bizim için tek isteyeceği şey, buradan çözülmenin başlayıp, hoca tartışması vs ile dağılmaya gitmemizdir.

itiraf ediyorum, geldiğinde Abdullah Avcı yı çok istemesem de, bana 38 yıl sonra şampiyonluk kutlattı Allah ondan yönetimden ve futbolculardan razı olsun.

yılmak yok! yıkılmak yok! burdan devam ediyoruz.

samway
Bu takımı Türkiyeden karma yap eleyemezsin bunu kabullenelim abi adamlar tek pas hatası yapmadı 1 hata yapılmaz mı yahu ? Cok ilginç

Turan AKYILDIZ

Eğer öyle bişey yapılırsa o istanbul hayranı herif bu takımın başına getirilirse askıya alırım taraftarlığımı bu kadar basit..2 kızıma da bir daha bu takımı izletmem

Varlıbaş61
Hoca oyunu beğenmiş mi ? :)

Suyu daha kolay ısınır böyle akılsıZ açıklamalarla !!

nakzo
Kapanan takıma 2 türlü oynarsın 1 kanat ortaları açtık cornelyus ceza sahasında DEĞİL .2Şut atarsın abduş efendiye güvendik 1 tane şutu yok baka sakat Avcı oynayabileceği oyunu oynattı saldırsaydık ilk yarıda adamlar fişi çekerdi.

Kaan Çetin
şenol güneşin oynatacağı tarzda bi ofansif kadro var dye düşünüyorum özellikle rafinha ismide eklenirse

Aksam aksam Senol Gunes’e kufrettireceksin hocam gerek yok.

serdaracıl
Ersun yalan son doneminde boyle surekli papagan gibi ayni seyleri tekrarlayip duruyordu kotu sonuclarin ardindan avcinin acilen kendine ceki duzen vermesi lazim mental olarak hic iyi gozukmuyor..

Avcılık bi durum yoktu bugün

Serdar A
25.08.2022, 00:31
Kulübün ayagina gelen sahlanis firsati kacti ben ona yaniyorum...

:( :(

Makası 2-3 yıl geçerli olacak şekilde kapatacağımız tarihi bir fırsattı.

Veysel
Bu takımı Türkiyeden karma yap eleyemezsin bunu kabullenelim abi adamlar tek pas hatası yapmadı 1 hata yapılmaz mı yahu ? Cok ilginçAdamlar senden daha çok koştu, mücadele etti normal değil mi

Nazim Can
Maçın hemen başında Kamera Ömürü gösterdi o suratının halini görünce maçı kazanamayacağımizi hemen anladım.

pablosantos
Aksam aksam Senol Gunes’e kufrettireceksin hocam gerek yok.

aman abi gerek yok ben futbol açısından diyorum yoksa ofansif oynatan her hangi bi hoca gelsin farketmez

gurur6134
Hoca oyundan memnunmus bize poh yemek duser baska mac izledik galiba ha bu arada yuzde 85 nem varmis hocanin soyledigine gore adamlar kutuplardan geldi onlarin carpilmasini beklerken bizi carpti galiba nem

sakosako

Avcı'nın en büyük hatası orta saha transferi konusunda yönetime baskı yapmaması. Geçen sene ligin ikinci yarısından beri yaşadığımız problemi çözemedik.

+1

hyasin61
Turun kaybedilmesinin nedenlerini gormek istiyorsaniz 5. Ve 66. Dk pozisyonlarina bakin.

bordodeli

Yapmadığına emin miyiz? Ben hocanın sürekli acil transfer beklentisi içinde olduğunu düşünüyorum. Maalesef yönetimin geçmiş dönemlerden karnesinde zayıf notlar var. Şöyle bir baktığımda sorumlu kim az çok yorumunu yapabiliyorum.

nakzo
A avcıyı gönderip senolu bu takımdan içeri soktukları an bu takımı bir daha desteklemem biter benim için anında biter.

Ozan Yılmaz
25.08.2022, 00:32
Abdullah Avcı:

"Oyuncularımı tebrik ediyorum. Çok enerji sarf ettiler. Toparlanmamız kolay olmayacak."

Bu haftaki olası kaybın bahanesi şimdiden gelmiş

Serdar A
25.08.2022, 00:32
Kopenhag iyi değildi.

Biz çok kötüydük.

Geçen sezon Roma karşısındaki takım bu Kopenhag'ı parçalardı.

O takımın dinamosu da forumumuzda ŞL temposunu kaldıramaz denen Nwakaemeydi.

Bu akşam ise son on dakika koşmaya mecali kalmayan, top benden çıksın diye topu diken takımı bol bol tartışırız ancak.

Yağızhan Sağnak
25.08.2022, 00:33
Bu seviye başka bir seviye diyor hoca hahaha. Sanki bana Barca, Juve, PSG ile oynadık.

Varlıbaş61
Toparlamamız kolay olmayacak ne demektir yahu?

Hepten sAçmalamaya başladı bu adam !

lazminator61
Bu kadar pasif oynanilmaz. Sürekli defansda pas sonra ugurcana, ugurcanda dogru rakibe. Bugün acaba kim gol aticakti? Kimse ceza sahsina girmedi, sut cekilmedi. Rakip bile sasirdi

iso_4939
25.08.2022, 00:34
Tek sorumlu yonetimdir sen okadar para aldin transfer nerde ama yok wakaya suc bul sen baskan ayiptir lan bu taraftarin günahı ne neden adam almadim neden ya bir sebeb soyle cok agir konusacam

seereyas14
Allahtan Ajax Ahmetcanı bizden erken keşfetti de aldılar çocuğu. Yoksa o çocukta bu sistemsizlikte kaybolup gidecek, diğerleri gibi yerden yere vurulacaktı.

beratika
Kalsaydık da 30 yeseydik he mi

KAT BE KAT FAZLA PARA ALACAKTİK SAMPİYONLUKTAN ,
KUTLAMA VİDEOLARİMİZ RAKİP TAKİMLAR TARAFİNDAN İZLENECEKTİ REKLAM OLACAKTİ

Bu sene 5. Olaydik da bu gruplara kalsaydik.

OzcanHan61
Avcı kalır gider bilemem ama eğer Şenol gelirse bir maçını daha izlemem bu takımın. O gitsin istanbul kargalarını şampiyon yapsın o kadar düşmedik.

Turan AKYILDIZ
öyle deme bizim avcımız yapıyorsa vardır bir bildiği :)

Ya yeter ya yeter.sanki o güneşiniz zamanında Avrupa kupaları kazandık..ne başarımuz var avrupada ha şimdiye kadar..taa 94 te mi ne bi çeyrek final yaptık o kadar başka ne başarımız var bi anlatsana da Avcıya laf ediyorsunuz.

Cem Balcı
25.08.2022, 00:35
Rahat geçebileceğimiz bir turdu.Adamlar az hatayla kapanma dersi verdiler,biz de hiç açamadık zaten.
Umarım en zor gruba düşerler de iyi ki gitmedik deriz.
Uefa'dan yola devam.

Armağan Dere
djaniny ve cornelius cüretkar bir şekilde harcadılar...
her maç 7-8 pozisyon bulamassın...!!!!....
ayıp!!!...
al-ver ile bu kadar oluyor..
at sağa ver ortaya
at sola...

acan61
Bir de şöyle düşün; sakatlar dönmüş avrupa liginden lider çıkmışsın takır takır yarı final? Yok be abi yine de şampiyonlar ligi müziği + 15m

lazminator61
Abdullah Avcı:

"Oyuncularımı tebrik ediyorum. Çok enerji sarf ettiler. Toparlanmamız kolay olmayacak."

Bu haftaki olası kaybın bahanesi şimdiden gelmiş
Hoca tam sacmalaiyor. Ulan bu nedemek oluyor? Insan böyle bi cümleyi demez!!!

Surmeneli_91
25.08.2022, 00:36
gs maçı için dedi onu zaten
şimdiden yol yapıyor çünkü seyirci gs mağlubiyetinde başlayacak hocasına da topçusuna da biliyor bu durumu o yüzden sabır hoşgörü lafları etti

Toparlamamız kolay olmayacak ne demektir yahu?

Hepten sAçmalamaya başladı bu adam !

Doctore
Avcı gitmesin ondan isteğimiz toparlansın ve bu takıma top oynatsın. Kredisi bol ama cepten yedi. Gruplara kalsak ve orda delik deşik olsak kredisi eksilmezdi benim için. Ama elenmek çok büyük hayal kırıklığı yarattı. Göstere göstere geldi aylardır. Hocanında kendisini güncellemesi lazım geliştirmesi lazım. Ne diyelim Allah büyüktür.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Manava61
Hala gs maçı…. Kafayı yiyeceğim. Gsyi yensen nolacak? Hayır geri kalan tüm maçları kazansan , şampiyon olsan nolacak? Hiçbiri bu maçın değeri etmiyor. Bu maçın değeri sadece katılımdan alınacak para değil, kulüp geleceğiydi.

seereyas14
Bu seviye başka seviye ?

Toparlanmamız kolay olmayacak ?

Oyuncularım çok enerji sarfetti ?

Full HD
Avrupa liginde takimlarin cogu kopenhagdan asagi degil..
Bazilari hayal kuruyor sirinlik yapip..
rezillik yemin ediyorum..

Trabzonsporu cok iyi zan ediyorlar, onun icin.Futbol bilgileri ZERO!

Serdar A
Kalsaydık da 30 yeseydik he mi

KAT BE KAT FAZLA PARA ALACAKTİK SAMPİYONLUKTAN ,
KUTLAMA VİDEOLARİMİZ RAKİP TAKİMLAR TARAFİNDAN İZLENECEKTİ REKLAM OLACAKTİ

Bu sene 5. Olaydik da bu gruplara kalsaydik.
ŞL kalsaydık ta 30 gol yeseydik. Başım üstüne, elit ligdesin, akmasa da olur vitrine çıkman kulübün değerini katlıyor sadece.

Bunu kim diyorsa selamı sabahı kesin.

yatmaztara
keşke bi 15 günlük ara olsa anca toparlardık

OzcanHan61
Tek sorumlu yonetimdir sen okadar para aldin transfer nerde ama yok wakaya suc bul sen baskan ayiptir lan bu taraftarin günahı ne neden adam almadim neden ya bir sebeb soyle cok agir konusacam
Aldık ya abi Makedon star Bardhi. Kasımpaşanın starı Eren neyimize yetmiyor. Fazla açılmayalım Trabzon futbolu seven ve Abdüşü koruyanlar derneğimiz kapanmasın.

ilelebeTS
Burada konusanlar yuzunden mi elendi takim? forumda yasadigin icin kafa biraz bulanmis senin.

Hayırdır ne üstüne alındın :D o yüzden mi elendi dedik? O strateji yanlıştı diyoruz.

Nerede yaşadığıma sen karar veremezsin ayrıca

gurur6134
Sinirlerimi bozuyor mac sonrasi aciklamalar saha icinde sacmaladiklari yetmedi mac sonrasi da devam ediyorlar en iyisi gidip yatmak uyuyabilirsek tabi sinirden..

Sefa Murat Dokuz
Bu takımı Türkiyeden karma yap eleyemezsin bunu kabullenelim abi adamlar tek pas hatası yapmadı 1 hata yapılmaz mı yahu ? Cok ilginç

Danimarka ligi Premier Lig mi Bu kopenag son 1 ayda 3’lük 4’lük olup durdu kendi liginde. Bu takıma bugün İstanbulspor ve biz hariç herkes gol atardı bizim ligde. Kendinizi kandırmaya bayılıyorsunuz.

samway
25.08.2022, 00:37
Ne şenolu bırakın Allah askına o takımın basına geldiği gün Trabzonsporluluğumu dondururum

iso_4939
Millet alay ediyor bizle neden etmesin sampiyon takima transfer yapmamak bilerek isteyerek elenmektir kesinlikle

Manava61
Rahat geçebileceğimiz bir turdu.Adamlar az hatayla kapanma dersi verdiler,biz de hiç açamadık zaten.
Umarım en zor gruba düşerler de iyi ki gitmedik deriz.
Uefa'dan yola devam.

Paris Liverpool Dorthmund filan aynı anda çeksinler yine de iyiki gitmemişiz denmez.

serdaracıl
Hoca oyunu beğenmiş mi ? :)

Suyu daha kolay ısınır böyle akılsıZ açıklamalarla !!

Ben de çok beğendim

Yağızhan Sağnak
Şampiyonlar Ligi'ne bir İsrail takımı katılıyor ve biz katılamıyoruz :) Süper lig Avrupa'nın 6. büyüğü yaa :)

Ozan Yılmaz
Neyse hoca yine mutluymuş takımından ve oyunundan

Ben değilim

Trabzon'a vasatı alıştıramazsınız

Varlıbaş61
25.08.2022, 00:38
gs maçı için dedi onu zaten
şimdiden yol yapıyor çünkü seyirci gs mağlubiyetinde başlayacak hocasına da topçusuna da biliyor bu durumu o yüzden sabır hoşgörü lafları etti

Tam bir korkak TD profili çiziyor.

Ne sabrı yahu, şampiyon yaptın bu takımı sen. Elbette daha çok başarı isteyeceğiz. Sabretme geçen sene idi. Artık iyi futbol ve Avrupa’da başarı lazım. Bu hocanın bu mantalitesiyle çok Ama çok zor !

lazminator61
Iyi taraf, SL ezilecektik. Her mac sonrasi travma yasayip, ligde tepe takla olurduk. Böylece ligde ilk 4. oynariz.

ama Trezeguetle olmaz

beratika
Hala gs maçı…. Kafayı yiyeceğim. Gsyi yensen nolacak. Hayır geri kalan tüm maçları kazansan , şampiyon olsan nolacak. Hiçbiri bu maçın değeri etmiyor. Bu maçın değeri sadece katılımdan alınacak para değil, kulüp geleceğiydi.

+1461

kaçarava
Hoca kusura bakmasın açıklamalarında çok fena saçmalamış.

OzcanHan61
Tamam açılma finansal olarak dernek başkanısın ya derneğin kapanmasın bir Haji Wrightide mı alamadın? İki maçta oyuna sokacak 2.forvetimiz yoktu aynı planı oynadık.

iso_4939
Bu seviye başka seviye ?

Toparlanmamız kolay olmayacak ?

Oyuncularım çok enerji sarfetti ?

S3nin seviyeninde enerjininde...

Fatih Öztürk
25.08.2022, 00:39
Bundan sonra ne yapacağız, bunu konuşalım. Avrupa liginemi ağırlık vereceğiz yoksa ligemi. Ben yıllardır avrupa ligini hayal ediyorum, bizim klasmanımız avrupa ligi olmalı ve her sene katılarak üzerine koya koya bir kaç sene sonrası hedef belirlemeliyiz. Yönetim ve hocanın planlamalarını bilemiyoruz ve bu beni düşündürüyor. Bu ligde şampiyon olmak başarıdır evet fakat avrupa bambaşka bir platform. Para, kariyer, reklam, başarı her şey avrupada.

Larking
25.08.2022, 00:40
Ülkenin her tarafı dökülürken büyük,güçlü ülkeyiz masalı anlatmanın bir yansıması da futbol için geçerli.

Futbol ekonomisi, olmayan parayla şişirilmiş dünyanın en kötü futbol ülkesiyiz.

Bazı şeyleri kabul edelim.

Etmezsek bile Lihtenştayn takımı yada 19'luk bebelerle Danimarka takımı gelip paşa paşa ettiriyor.

Ha yine illuzyona kanıp inkar edersen kendini kandırmaya devam,hak ediyorsun o zaman.

Sefa Murat Dokuz
25.08.2022, 00:40
Ben de çok beğendim

Sen, kutuplardan gelen rakibin değil de bizim nemden bunalmamızı da desteklersin. Şaşırmadım.

ilelebeTS
25.08.2022, 00:41
Ben deplasmanda 2-1 yenilmişim, bekleme oyunu oynuyorum. Sanki rakibin de Benfica-Sevilla falan mübarek. Bekle bekle sabaha kadar beklersin.

Manu61
Kopenhag iyi değildi.

Biz çok kötüydük.

Bu akşam ise son on dakika koşmaya mecali kalmayan, top benden çıksın diye topu diken takımı bol bol tartışırız ancak.

İnsanlar Waka'nın yaptıklarını çok çabuk unuttu sanırım. Defansif zaafları elbette vardı ama topu rakip kaleye yıktığımız maçlarda ölümcül bir silahtı.

kadirkaradag061
Abartma sende ya. Adamın saçları çok rahat 23 TL eder :)

tamam 61 tl seni kırmıyorum. senin hatrın için oda. değerini bil usta :D

lazminator61
25.08.2022, 00:42
Bunu unutmayin. Bu Bartrayida biz pasif yapicagiz. Ikili mücadele girmicek. Bugün tek basina ikili mücadele girdi. Oda yakin zamanda birakir.

samway
Danimarka ligi Premier Lig mi Bu kopenag son 1 ayda 3’lük 4’lük olup durdu kendi liginde. Bu takıma bugün İstanbulspor ve biz hariç herkes gol atardı bizim ligde. Kendinizi kandırmaya bayılıyorsunuz.

Abiciğim sinirle yazıyorsunuz saçmalıyorsunuz biri savaştan gelen yabancı topcusu olmayan takıma eleniyor diğeri leichsetain ligi takımına eleniyor milli takım desen yerlerde beğenmediğin danimarka liginin milli takımı seni 3 çarpar 5 e böler bu takım bu lig de gelsin oynasın kesin şampiyon olur biz kendimizi dev aynasında görüyoruz aç bak kadrona 2 maç yapıyoruz 5 sakat 6 sakat adayı … kondisyon yok sistem yok

Haydi biz annemizin ligine bize yakışan maalesef bu

lazibere

Ya hocam bırakın Allah aşkına, Rakibe hata yaptırtacak, panikletecek, Ürkütecek ne yaptın ki, Rakip takımı övüyorsun. Ne baskısı kurdun, Yana pas yapmaktan Bartra ve Denswil topla en çok buluşan oyuncuların, Ceza sahasına girmeye teşebbüs ettin mi? Bir tane faul alabildin mi?? bakasetas girene kadar bir tane şut çektin mi?? Dönen kaç tane topu geri aldın ??

Rakip, dalga geçer gibi, aldı oynadı ve istediğini yaptı, TOP SENDE KALSIN AL EVE GÖTÜR İSTERSEN dedi.

Siopis ve Ömür ve Dorukhan ile kurulu bir orta sahada ne yaptın, Bir tane adam geçen oldu mu?

Rakip sıradan bir takımdı

Biraz kıpırdasa takım. Her zaman yaptığını yapmasa mesela İlk 45 dakikalarını her maçın çöpe atmasa ve janini'nin bulduğu gibi bir kaç defa da baskı kurup rakibi hataya zorlasa, Taraftar da uyanır ve coşardı ve rakip korkardı:)))))

Masal anlatmayın. İyi futbol oynadık diyip, bizi de kendinizi de kandırmayın..

Surmeneli_91
2 maçta da nem dedi danimarkada nem mi var yoksa hoca dalga mı geçiyor..

leavemealone
Evet hoca mactan önce dedigi gibi cok güzel bir hikaye yazdi..
Bakalim yeni hikayesi bizi nerelere sokacak..
Her oyunu begeniyor hocamiz masallah birinden 5 yiyoruz birine gol atamiyoruz ama oyunumuz süper..

SamZuk
25.08.2022, 00:43
Şu maçta hoca yerine 9 yaşında biri olsa kenarda en azından kaleye vurun falan der belki gol attırırdı. Ne yapmaya çalıştık yani gol atma planımız neydi ya

serdaracıl
Burası ağlama duvarına dönmüş yine. Ağlayıp sızlayarak başarılı olanı ben hiç görmedim. Hatalardan ders alıp ileriye bakacağız.

mteleskop
Şampiyonlar Ligi'ne bir İsrail takımı katılıyor ve biz katılamıyoruz :) Süper lig Avrupa'nın 6. büyüğü yaa :)

ne 6. büyüğü? o eskidendi. avrupa 21.'si olduk. bu yerli hocalar bir gram kendilerini geliştiremediler. milyon eurolar kazanıyorlar. ne kadar güzel meslek...

OzcanHan61
Bundan sonra ne yapacağız, bunu konuşalım. Avrupa liginemi ağırlık vereceğiz yoksa ligemi. Ben yıllardır avrupa ligini hayal ediyorum, bizim klasmanımız avrupa ligi olmalı ve her sene katılarak üzerine koya koya bir kaç sene sonrası hedef belirlemeliyiz. Yönetim ve hocanın planlamalarını bilemiyoruz ve bu beni düşündürüyor. Bu ligde şampiyon olmak başarıdır evet fakat avrupa bambaşka bir platform. Para, kariyer, reklam, başarı her şey avrupada.

Avrupa liginde çeyrek finale kalsak nolcak kalmasak nolcak. Geçen aene Eintracht Frankfurt şampiyon olduda noldu. Şampiyonlar ligi bambaşka bir platform bu saatten sonra ne planlama yapıyorlarsa yapsınlar 2-3 nokta transfer yapıp üstüne katcaklarına bir çuval inciti berbat ettiler.

Geçen sene ne kadar akıllı işler yaptıysak bu sene o kadar kalitesiz işler yaptık.
Geçen sene hedef neydi? Lig. Aldık ligini domine edecek oyuncuları son 10 hafta kala farkı açtık sonra öyle böyle yuvarlandık. Bu sene hedef neydi? Şampiyonlar ligine kalmak. O zaman bu platforma uygun 2-3 adam alcaksın. Bartra güzel iş defans tamam. Ya hücum? Gsyi yensek ligte yine şampiyon olsak ne, şampiyonlar ligine adım atamadıktan sonra.

lazminator61
Gecen sene Romaya karsi nasil oynadik. Ulan ozaman takimdik. Bugün bakiyon sagdan sola soldan saga, hop ugurcana pas. Taktige gel :)

sasort
bundan sonra ne yapacağız, bunu konuşalım. Avrupa liginemi ağırlık vereceğiz yoksa ligemi. Ben yıllardır avrupa ligini hayal ediyorum, bizim klasmanımız avrupa ligi olmalı ve her sene katılarak üzerine koya koya bir kaç sene sonrası hedef belirlemeliyiz. Yönetim ve hocanın planlamalarını bilemiyoruz ve bu beni düşündürüyor. Bu ligde şampiyon olmak başarıdır evet fakat avrupa bambaşka bir platform. Para, kariyer, reklam, başarı her şey avrupada.

işini bilmeyen çavuşlar muhabbeti

o 20 me alsaydik takviyede yapardik hem ligde

hem avrupada güvenimiz artardi

şimdi tam oturduk şapa

Sefa Murat Dokuz
Wakaeme oynasaydı rakip böyle topu bize bırakıp savunma yapmazdı. Wakaeme rakibin dengesini bozup 3-4 asistlik pas veya orta çıkarırdı. 1-2 de şutu vardı minimum. Topu da sürekli ona atacağımız için, sürekli Wakaemeyi savunmak yerine, topu tutmaya çalışırlardı.

serdaracıl
25.08.2022, 00:44
Evet hoca mactan önce dedigi gibi cok güzel bir hikaye yazdi..
Bakalim yeni hikayesi bizi nerelere sokacak..
Her oyunu begeniyor hocamiz masallah birinden 5 yiyoruz birine gol atamiyoruz ama oyunumuz süper..

Hoca ne yapmalıydı mesela bi söyler misin?

OzcanHan61
Burası ağlama duvarına dönmüş yine. Ağlayıp sızlayarak başarılı olanı ben hiç görmedim. Hatalardan ders alıp ileriye bakacağız.
Aynen abi seneye yine deneriz şansımızı nasıl olsa her sene buralardayız.

Doğukan Uçan
Bu akşam stada beşiktaş ve galatasaray formalıları sokup müdahale etmeyenler net haindir. yazık trabzon şehri böyle değildi. Biz hiç bir zaman istanbul takımları ile dost falan olmadık, olmalıyız bunlara karşı savaşıyoruz.

Surmeneli_91
hala bu seviyeler bla bla diyor sanki kophenhag değil madridle oynadık

ya ligde antalyadan 5 yedin o seviye de farklımıydı hoca ya

hatalarını da kabul etmiyor

Sacit
Djanini'ye teklif varsa acil satın ve yerine bitirici forvet alın

bu her zaman aynı işi yapıyor
lig maçında başbaşa kaçırdı
bu maçta başbaşa kaçırdı

bu adamı satın
dk 5 de golü atsa belki de maç kopacak

Yunus Emre SEYHAN
25.08.2022, 00:45
Hamsik ve Nwaekeme çilingir oyuncular

Bas bas bağırdık burda Hamsik 20 maç zor oynar. Oynasa bile eski temposu yok diye.

Kanat rotasyonumuz Kouassi ve Yusuf Erdoğan 'dan ibaret dedik. PTT topçusu bunlar.

Bu sene kadro planlamasında cuvallandi

Tek santrafor var resmen takımda.

kaçarava
Maç uzatmaya gitse kör olurduk.

seereyas14
Maç uzatmaya gitse kör olurduk.

:)

Sefa Murat Dokuz
Abiciğim sinirle yazıyorsunuz saçmalıyorsunuz biri savaştan gelen yabancı topcusu olmayan takıma eleniyor diğeri leichsetain ligi takımına eleniyor milli takım desen yerlerde beğenmediğin danimarka liginin milli takımı seni 3 çarpar 5 e böler bu takım bu lig de gelsin oynasın kesin şampiyon olur biz kendimizi dev aynasında görüyoruz aç bak kadrona 2 maç yapıyoruz 5 sakat 6 sakat adayı … kondisyon yok sistem yok

Haydi biz annemizin ligine bize yakışan maalesef bu

Saçmalayan birisi var ama o sensin. Danimarka milli oyuncuları bizde oynuyor. Rakipte çoluk çocukları.

lazminator61
Şu maçta hoca yerine 9 yaşında biri olsa kenarda en azından kaleye vurun falan der belki gol attırırdı. Ne yapmaya çalıştık yani gol atma planımız neydi ya
Hypnos edicektik aslimda onlari. Sürekli sagdan sola, soldan saga pas yaptik. Ama adamlar bizi izlemedi, izleseydiler Hypnos olurlardi. Taktik tutmadi.

Surmeneli_91
25.08.2022, 00:46
ya daha hocamız ileriye bakamıyor ağlıyor sızlıyor biz ne yapalım

Star61
Ya yeter ya yeter.sanki o güneşiniz zamanında Avrupa kupaları kazandık..ne başarımuz var avrupada ha şimdiye kadar..taa 94 te mi ne bi çeyrek final yaptık o kadar başka ne başarımız var bi anlatsana da Avcıya laf ediyorsunuz.

altina imzami atarim. O cakma efsane kulupten iceri sokulmamali. Ismini silmemiz gerekli zaten stadyumdan ama o baska bir konu sapmayalim simdi

lazibere
70. dakka oyuna giren TREZEGUET bile saklandı. Eren'i kanda daha çok bindirsin diye yük verdi çocuğa, Adam nefes alacak enerjisi kalmayana kadar it gibi koştu ve bitti. Ama günah keçisi Eren oldu maalesef..

CORNELİUS bize gelmeden evvel parma da 1 gol atabilmişti.

Geçen sene Wakame'nin akıl dolu pasları ile bir çok gol attı..

VE SİZE BİR İDDA DAHA

Cornelius yedek kalır, Kimi alırlarsa alsınlar onu kesecek ve yedek soyunacak. Bu lafımı da unutmayın..

serdaracıl
Aynen abi seneye yine deneriz şansımızı nasıl olsa her sene buralardayız.

Bu kafa yüzünden her sene buralarda olamıyoruz

leavemealone

Siopise oyun kurdutulurmu?
Ilk 45 dakikayi gördükten sonra maca 70 demi müdahele edilir?
Daha sayayimmi?

samway
Ne waka ymış alalım geriyede anasını ağlatsın herkesin bizi avrupa şampiyonu yapsın

gurur6134
Adamlarin hocasi bile ummadigimiz sekilde gruplara kaldik diyor:)kopenhagi real madrid yapanlar var hala aramizda net sekilde favoriydik turu kendi ellerimizle hediye ettik hocalari bile hala inanamiyor gruplara kaldiklarina

sakosako

süper lig avrupanın 6. büyük ligi değil. 14. sıradayız. bize hep istatistikleri 5 büyük lig ve türkiye dedikleri için böyle düşünmemiz normal.

ffırtına
Neyse torbadaki takımlara bakınca iyiki elendik dedim .. Şu takımın Bayernle Psgyle maç yaptığını düşünemiyorum 8-9 dan aşağı yemezdik şu takımlara karşı.. Bizim kapasitemiz Avrupa ligi de değil konferans ligidir..

serdaracıl
25.08.2022, 00:47
ya daha hocamız ileriye bakamıyor ağlıyor sızlıyor biz ne yapalım

Sen bak. Hoca da insan

Ortahisar61
25.08.2022, 00:48
Kopenhag 70 milyon euro
Trabzonspor 126 milyon euro
Fark 56 milyon euro.
Sabirli oyun eyvallahta...ilk maci 2-1 biten turnuva maclarinda rovansi 0 0 bitiremezsin abi ! Yenilirsen derim ki risk aldik son 10 15 dk denedik zorladik yigildik kontra yedik.. bu ne abi ya ... 90 dk full statta 0 0 a yatacagi belli olan takima neyin sabirli oyunu... abi biz ocak subattan beri top oynamiyoruz sampiyonluk avuttu orttu gercekleri...

beratika
Amaaan ne olacak seneye bir daha gideriz nem var sıcak değil de

My
1. Bu maçı ilk maçtaki çıkıtığımız kadroyla kaybettik.
2. Hayatımda izlediğim en temposuz takımız. Geçenlerde bununla ilgili bir grafik vardı ve iz o grafiğin en dibindeydik.
3. Vaka sonrasını kurgulayamadık. Vaka sadece kanat forvet değildi bizim için. Bir de bunun üzerine kadronun en önemli adamları sakatlanınca olanlar oldu.

OzcanHan61

Uğurcan

Stryger Bartra Denswil Eren
Dorukhan
Trezeguet Bakasetas Bardhi
Djaniny

çıkarıp merkezden girin, her yereen kaleye çekin, kanatlara gitmeyin orta fazla yapmayın diyebilirdi, ömürü corneliusu her iki maç oynatmayabilirdi

Yazdığım 11in garantisi var mı, yok. Çünkü ne transfer yaptık nede elimizdekileri tuttuk (sakatlıklar + Nwakaeme). Ama her türlü daha fazla şut çeker beni ele diye bağıran rakibi elerdik.

ilelebeTS
Tribünde annesinin kucağında uyuyan bir çocuk vardı dk 70-75 mi neydi gösterdiler. Maçın özeti o işte. Özetini çıkarmaya uğraşmasınlar, o görüntü yeterli.

jairzinho
hoca maalesef son 3 maçtır formsuz

hoca enteresan şekilde kopenhag maçının ikinci yarısında oynanan oyunu ve antalyaspor maçında 46-81 dakikalar arasında oynanan oyuncu görmedi yada göremedi

tamam maçın başında risk almazsın,gene ilk 45 dakikayı çöpe atabilirsin,ikinci yarı niye risk almadık kadro olarak,inanılır gibi değil

set hücumu yapacağımız çok belli idi,ve buna rağmen oyuna kouassi girdi

izlediğim en kötü 45 dakika olabilir bu maçın ikinci yarısı,takım şaşkın şekilde set hücumu yapmaya çalışıp saçmalıyordu adeta,çünkü sahada set hücumu yapacak oyuncu kalmadı,çoh enteresan

OzcanHan61
Amaaan ne olacak seneye bir daha gideriz nem var sıcak değil de
Aynen nolcak sanki Abdüş sağ olsun üzülmesin. Seneye yine burdayız.

serdaracıl
25.08.2022, 00:49
Uğurcan

Stryger Bartra Denswil Eren
Dorukhan
Trezeguet Bakasetas Bardhi
Djaniny

çıkarıp merkezden girin, her yereen kaleye çekin, kanatlara gitmeyin orta fazla yapmayın diyebilirdi, ömürü corneliusu her iki maç oynatmayabilirdi

Yazdığım 11in garantisi var mı, yok. Çünkü ne transfer yaptık nede elimizdekileri tuttuk (sakatlıklar + Nwakaeme). Ama her türlü daha fazla şut çeker beni ele diye bağıran rakibi elerdik.

Canini mi? Canini kim

lazminator61
1 gol lazimdi. Takim ne calisdi, ne yapti bugüne kadar gercekten tuhaf. Rakip kosmadan yorulmadan maci bitirdi. Tabi biz agir kesimde oynadik diye.

beratika
Abdullah Avcı: "Kazanabileceğimiz müsabakaları kaybettik ve elendik. Taraftarlarımız bir süreye kadar çok destek verdiler, sonrasında da onların duyguları karışabiliyor. Oyuncuya da oyuna da oyunun gidişatına da biraz hoşgörü bekliyorum. Geldikleri için teşekkür ediyorum."

Gercekten keske sussaydi, bir de taraftar suclu oldu

acan61
kum saatini soran kişi ya fenerli ya da ... için sooruyor

Fatih Öztürk
25.08.2022, 00:50
Bakasetas maçın bitiş düdüğüyle yere kapaklanıp kahroldu. Niye kahroldu çünki ilk 11 oynatılacağını düşünüp kopenhagı tek başına dağıtacağını düşündü, haklıydı da. Galatasaray'ın avrupa başarıları futbolcuların fedakarlıklarıyla gelmiştir. Bülent'in kafasından oluk oluk kan akarken, Hakan Şükür'ün burnu kırıkken tekmeye kafa uzatırken, Popescu'nun seke seke değişmeyi reddedip oyunda kalmalarıyla geldi başarılar. Bizde de en çok isteyen ve belki de kimsenin yapmayacağı fedakarlığı gösteren Bakasetas kenarda...
Bir başarısızlıkla hoca asılmaz ama dibine kadar eleştirilir. Hoca Baka ve Trezequet tercih fiyaskosuyla 60 yıllık ömrünün en büyük hatasını yaptı, farkında mı acaba. Hocaya güvenmeye devam fakat bu fırsatlar bir daha ne zaman karşımıza gelir, bel ki hoca hayatta olmaz, belki de biz.

lazibere
Avcı açıklama yaptı dedi ki?

RAKİBE HİÇ POZİSYON VERMEDİK

:)))))) Bu bile yalan. Altı pastan vurdukları veya doğru vuramadıkları top Uğurcan'da kalmamışmıydı ? maçın en net pozisyonu buydu

Bizim Janini'nin kaçırdığı top ve yarım yamalak pozisyon olan corneliusun kaçırdığı toptan başka pozisyonumuz var mı??

Ayrıca, Rakip Pozisyon bulma derdinde değil di ki, Türkiye ligi mi sandın bu maçı:)))

CEMEFKER
Sayın Abdullah Avcı'nın maç sonu açıklaması fazlası ile tatmin etti. Özellikle " benim yolum uzun bir yol..." kısmı.
Hocayı sıkça eleştiren biri olarak Hep destek tam destek, sonuna kadar Avcı sonuna kadar istikrar !

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

OzcanHan61
Bu kafa yüzünden her sene buralarda olamıyoruz
Aynen herşeyin sorumlusu benim. Benim gibiler olmasa herşey mükemmel olcak.

seereyas14
25.08.2022, 00:51
biz burda konuşup duruyoruz birbirimizi yiyoruz da bir yönetim bir hoca bir hamsikin yerine nasıl bir adam bulamaz ?

hadi bulamadın oyun olarak nasıl çözemezsin bu sorunu ?

yarın futbolu bıraksa ligi 10. bitirsek hamsik olmadığı için mi diyeceğiz

Estragon
Kopenhag iyi değildi.

Biz çok kötüydük.

Nwakaeme konusu alınan politik karar... Yukarı da birisi yazmış, hocanın egosu bile devreye girmiş olabilir, futbola bakış açısı farklı olabilir ya da hakkaten sadece resmi olarak açıklanana göre finansal olabilir. Bugünkü maça bakınca, sezon başından beri oynanan futbolu düşünürsek, evet hatalı bir karar olarak gözüküyor. Sivas maçı, skordan bağımsız Trezequet-Nwakaeme tercihini en fazla olumlayabilecek maçtı. Fakat şuana kadar başka maçımız yok bana kalırsa. Umarım uzun vadeli muhteşem bir planları vardır, diğer türlü şuan başarısısız. Fakat bundan bağımsız, ben futbol izlemeyi seven birisi olarak dediğine katılıyorum. Geçen sene Roma maçında daha iyiydik ve ayrıca Nwakaeme çok özel bir oyuncuydu. Özel oyunculardan vazgeçip de başarılı olanlar da var ama diğerleri daha çok hatırlanıyor.

OzcanHan61
Avcı açıklama yaptı dedi ki?

RAKİBE HİÇ POZİSYON VERMEDİK

:)))))) Bu bile yalan. Altı pastan vurdukları veya doğru vuramadıkları top Uğurcan'da kalmamışmıydı ? maçın en net pozisyonu buydu

Bizim Janini'nin kaçırdığı top ve yarım yamalak pozisyon olan corneliusun kaçırdığı toptan başka pozisyonumuz var mı??

Ayrıca, Rakip Pozisyon bulma derdinde değil di ki, Türkiye ligi mi sandın bu maçı:)))

Rakip ilk maçın aksine bir yumruk yiyip knock out olmayı bekliyordu. Pozisyon vermemişiz. :)

nakzo
Waka herşeydi herşey çok yanlış yapıldı .

fadigaTS
25.08.2022, 00:52
Bu maça çıktıysan da avcı sayesinde.Daha önceki yıllarda sürekli play off oynuyormuşuz gibi nankörlük ediyorsunuz.

hyasin61
25.08.2022, 00:52
Iyi taraf, SL ezilecektik. Her mac sonrasi travma yasayip, ligde tepe takla olurduk. Böylece ligde ilk 4. oynariz.

ama Trezeguetle olmaz
Trezequet ile olmaz ama onun 66. dakikada hazirladigi pozlsyonu kale onunden kaciran Cornelius ile olur herhalde

lazminator61
25.08.2022, 00:53
Yeterki A. Ömür aglamasin. Bu adam iki mac ne yapti? Sahda topa yükselemiyor. Topuk pasi atip
rakibe az daha asist yapiyor. Kosmiyor. Sürekli rakibin arkasina saklaniyor. Yeter be git artik giiit

serdaracıl
Trezequet ile olmaz ama onun 66. dakikada hazirladigi pozlsyonu kale onunden kaciran Cornelius ile olur herhalde

Hiç biriyle olmaz. Bu takımın ofans hattının tamamen değişmesi lazım

OzcanHan61
Bakasetas maçın bitiş düdüğüyle yere kapaklanıp kahroldu. Niye kahroldu çünki ilk 11 oynatılacağını düşünüp kopenhagı tek başına dağıtacağını düşündü, haklıydı da. Galatasaray'ın avrupa başarıları futbolcuların fedakarlıklarıyla gelmiştir. Bülent'in kafasından oluk oluk kan akarken, Hakan Şükür'ün burnu kırıkken tekmeye kafa uzatırken, Popescu'nun seke seke değişmeyi reddedip oyunda kalmalarıyla geldi başarılar. Bizde de en çok isteyen ve belki de kimsenin yapmayacağı fedakarlığı gösteren Bakasetas kenarda...
Bir başarısızlıkla hoca asılmaz ama dibine kadar eleştirilir. Hoca Baka ve Trezequet tercih fiyaskosuyla 60 yıllık ömrünün en büyük hatasını yaptı, farkında mı acaba. Hocaya güvenmeye devam fakat bu fırsatlar bir daha ne zaman karşımıza gelir, bel ki hoca hayatta olmaz, belki de biz.
Yok abi Ömür oynasın üzülmesin. Baka oynarsa defansif oynasın iyice körelsin. Çok yazık oldu adama forvet arkası koyup füzelerini izlemek yerine arkaya koyduk futboldan soğuttuk adamı.

hyasin61
Ne waka ymış alalım geriyede anasını ağlatsın herkesin bizi avrupa şampiyonu yapsın

Bence City'e giderse Sampiyonlar Ligi sampiyonu yapar !

ekeser60
25.08.2022, 00:54
İşin garibi ne biliyormusunuz hoca Antalya maçında alınmayacak riskleri aldı maçı 3-2 ye getireyim diye yani akıl tutulmasi yaşadı takımı ileri yukledikce yükledi topyekûn saldirdik 1 puan kötü olmamasina rağmen ama kopenhag maçında tur goz göre göre gitmesine ragmen telafisi olmayan maçta uzatmada bile temkinli oymatti inanilmaz bir akıl tutulması anlam veremedim. Antalya beraberliği iyiyken bütün riskleri al, ama Kopenhaga gelince mutlak galibiyet lazimken topyekûn saldırma yenilsen n'olacak. Anlam veremedim.

lazibere
25.08.2022, 00:54
Abdullah Avcı: "Kazanabileceğimiz müsabakaları kaybettik ve elendik. Taraftarlarımız bir süreye kadar çok destek verdiler, sonrasında da onların duyguları karışabiliyor. Oyuncuya da oyuna da oyunun gidişatına da biraz hoşgörü bekliyorum. Geldikleri için teşekkür ediyorum."

Gercekten keske sussaydi, bir de taraftar suclu oldu

Taraftar küfür etmekten helak oldu, Bizim taraftar senin sıkıcı ve karaktersiz oyununla şeyini kaldıracak değil ya,

Ömür'ü mü alkışlayacak
Siopisi'in geri paslarını mı?
Denswil'in geri pasını mı

dakka 90+2 ve top bizde, rakip ceza sahasında sadece cornelius var.. Gördünüz değil mi??

Bunları mı alkışlayaak

Biz şakşakçı değiliz, Oynayacaksın ki alkışlayacağız ve ceşacağız

OzcanHan61
25.08.2022, 00:55
Yeterki A. Ömür aglamasin. Bu adam iki mac ne yapti? Sahda topa yükselemiyor. Topuk pasi atip
rakibe az daha asist yapiyor. Kosmiyor. Sürekli rakibin arkasina saklaniyor. Yeter be git artik giiit
Olmaz o bizim Abdüşümüz sürekli oynamalı, hem futbol hem kolbastı. Eğlenmeli ve rahat olmalı.

fadigaTS
25.08.2022, 00:56
Hemen kötü sonuçlarda deliklerinden çıkanlar var :) Konuşun bakalım.Geçen sene gibi bu takım ve hoca sesinizi kesecek

Sefa Murat Dokuz
İşin garibi ne biliyormusunuz hoca Antalya maçında alınmayacak riskleri aldı maçı 3-2 ye getireyim diye yani akıl tutulmasi yaşadı takımı ileri yukledikce yükledi topyekûn saldirdik 1 puan kötü olmamasina rağmen ama kopenhag maçında tur goz göre göre gitmesine ragmen telafisi olmayan maçta uzatmada bile temkinli oymatti inanilmaz bir akıl tutulması anlam veremedim. Antalya beraberliği iyiyken bütün riskleri al, ama Kopenhaga gelince mutlak galibiyet lazimken topyekûn saldırma yenilsen n'olacak. Anlam veremedim.

Maçta duran toplar hariç rakip ceza sahasında aynı anda 4-5 oyuncumuzun olduğu tek bir fotoğraf bulamayız.

Giallorossi
Ailemizle ve dostlarimizla piknik yapariz ve sonrasinda futbol, voleybol veya yanar top oynariz ya. Adulkadir ayni o kafayla maclara cikiyor

nakzo
Baka ve trezege en baştan oynamalıydı Abduş maçın en kötüsüydü yine en önemli maçlarda abdüş amatör topçu gibi oluyor.Ereni beğendim cornelyusun takımdan def edilmesini istiyorum.

OzcanHan61
Taraftar küfür etmekten helak oldu, Bizim taraftar senin sıkıcı ve karaktersiz oyununla şeyini kaldıracak değil ya,

Ömür'ü mü alkışlayacak
Siopisi'in geri paslarını mı?
Denswil'in geri pasını mı

dakka 90+2 ve top bizde, rakip ceza sahasında sadece cornelius var.. Gördünüz değil mi??

Bunları mı alkışlayaak

Biz şakşakçı değiliz, Oynayacaksın ki alkışlayacağız ve ceşacağız
Bunlar hak etmiyor TS taraftarını.
Bunlar konya veya sivas taraftarını hak ediyor. Fener taraftarı olup ait olduğu şehiri izleyen düşükleri hak ediyor bunlar.

Sacit
25.08.2022, 00:57
Kaleci ile başbaşa sağ ayak ile plase yapsa gol olma ihtimali daha yüksek
sol ayakla lakayit vuruş yapıyor

bu adamı satın gitsin
böyle vurdumduymaz bir forvet olamaz
zaten yeterince hız yok

djanini ile cidden yürümez

OzcanHan61
Ailemizle ve dostlarimizla piknik yapariz ve sonrasinda futbol, voleybol veya yanar top oynariz ya. Adulkadir ayni o kafayla maclara cikiyor
Kulüp olarak amacımız bu zaten. Abdüşcük oynasın eğlensin ağlamasın.

jairzinho
en kötü olanda risk almadan elenmek oldu

adamları zorlayamadık bile

ilk maçta hemde deplasmanda adamları maçın ikinci yarısında haşat etmiştik,risk alarak

iç sahada ise sıfır risk ,çift ön libero,üstüne saçma sapan değişiklikler ile 90 dakika zorlayamadık,canini nin pozisyonu geçiş hücumdan geldi,set hücumunda bu kadro nun bişey üretemeyeceği belliydi zaten

ömür hücum ilk 11 lerinde iş yapabilen bir yetenek aga,sen defansif bir kadro ile maça çıkarsan ömür ün etkinliği düşer

yetenekli oyuncular hakkında saçma sapan yorumlar okuyorum,bu takım oyunu hocam,bireysel oyun değil, antalya maçınının ikinci yarısında ömür takımın en iyisi idi,çünkü hücum oynadık o maçta,çift 6 no ile hücum falan oynanmaz hocam

serdaracıl
Baka ve trezege en baştan oynamalıydı Abduş maçın en kötüsüydü yine en önemli maçlarda abdüş amatör topçu gibi oluyor.Ereni beğendim cornelyusun takımdan def edilmesini istiyorum.

Baka sakat falan deniyordu. Durumu ne bilmiyorum ama birazcdaha erken oyuna gşrse süper olacaktı

Manava61
Bu gecenin tek iyi yanı bireysel olarak artık bu sene hiçbir maç öncesinde aha bugün maç var heyecanına girmeyeceğim. Teşekkürler takım. Kafamız rahat.

lazminator61
25.08.2022, 00:58
Bu aksam pozisyon bulamadik. 100 tane orta yaptik, ama ceza sahsinin icinde 1 Tsli 5 Kopenhagenli vardi. Bumuyudu taktik? Neden pres yapmadik. Top bizdeyken hizli oynamadik. Agir cekim gibi sag tarafa pas sol tarafa pas. Hugoyu koysadi öne belki kafa atardi.

Fatih Öztürk
25.08.2022, 00:58
Avrupa liginde çeyrek finale kalsak nolcak kalmasak nolcak. Geçen aene Eintracht Frankfurt şampiyon olduda noldu. Şampiyonlar ligi bambaşka bir platform bu saatten sonra ne planlama yapıyorlarsa yapsınlar 2-3 nokta transfer yapıp üstüne katcaklarına bir çuval inciti berbat ettiler.

Geçen sene ne kadar akıllı işler yaptıysak bu sene o kadar kalitesiz işler yaptık.
Geçen sene hedef neydi? Lig. Aldık ligini domine edecek oyuncuları son 10 hafta kala farkı açtık sonra öyle böyle yuvarlandık. Bu sene hedef neydi? Şampiyonlar ligine kalmak. O zaman bu platforma uygun 2-3 adam alcaksın. Bartra güzel iş defans tamam. Ya hücum? Gsyi yensek ligte yine şampiyon olsak ne, şampiyonlar ligine adım atamadıktan sonra.

Şampiyonlar ligi ne bizim harcımız ne de istanbul kulüplerinin. O arenada boğarlar adamı. Bizim klasmanımız avrupa ve avrupada dünyaları kazanırız her anlamda. Yaşın yetmiyor olabilir, 90,91,94 yıllarında Barca, Lyon ve Aston Villa galibiyetlerinden sonra şampiyonluktan fazla sevindik tüm ülke de. Bu kulübü dünyaya tanıtan, avrupada her maç dolu tribünlere oynatan o galibiyetlerdi. 91'de kopenhag'ı eleseydik çeyrek finale çıkma durumumuz vardı. Mesela gs kulübü dünyaca tanıniyorsa avrupa da surekliliğinden. Biz de sürdürülebilir başarı için avrupa da olmalıyız. Bu boktan ligde her sene şampiyon olsan ne yazar, en fazla ulkedeki hasetlerin çatlar.

Kadir Aydın
25.08.2022, 00:59
Nasip degilmis, karalar baglamanin bir anlami yok. Tecrübe olmayinca da olmuyor.

jairzinho
bu arada çabuk unutuyoruz aga

ömür şampiyonluk maçında 2 asist yaptı, sistemi ve oyuncuları doğru kurgularsan golde atar asist de yapar,saf yetenek

OzcanHan61
Hemen kötü sonuçlarda deliklerinden çıkanlar var :) Konuşun bakalım.Geçen sene gibi bu takım ve hoca sesinizi kesecek
Abi kusura bakma ama senin gibileri anlamıyorum. Son yılların en önemli maçına çıkıyorsun ne b planın var ne birşeyin. Rakip beni ele diye bağrıyor taraftar sabaha kadar otelin önünde kamp kuruyor sen çıkıp Abdüşü eğlendirme tiyatrosu oynatıyorsun. Ne diyelim? Helal olsun iyi ki hiç ortadan girip şut çekmedik mi diyelim bundan sonra rüyamızda görürüz şampiyonlar ligi.

Manava61
25.08.2022, 01:00

ömür şampiyonluk maçında 2 asist yaptı, sistemi ve oyuncuları doğru kurgularsan golde atar asist de yapar,saf yetenek

Abdülkadirle ilgili söylenecek tek doğru sözü sonda söylemişsiniz hocam. SAF(sadece) yetenek.

Sefa Murat Dokuz
Djaniny sürekli aynı golü kaçırıyor zaten, kaleciyi geçmeyi denemeyi de bıraktı atamaz başka türlüsünü karambole ayağının dibine vurursa onu akıl ederse anca öyle.
Bizim ligde sol açıkta oynar işte sağa çeker Cornelius’a top kaldırır. Bir iki araya bırakır verkaç yapar. Olup olabileceği bu, sürekli plaj futbolu havasında zaten ciddiyetsiz ve lakayt.

Giallorossi

Bizde onu diyoruz. Kafa yok. Sorun orda

Mehmet Sarigül
Ben deplasmanda 2-1 yenilmişim, bekleme oyunu oynuyorum. Sanki rakibin de Benfica-Sevilla falan mübarek. Bekle bekle sabaha kadar beklersin.

Ne yapacağını bilmezsen, ancak beklersin...Taktik???

Biz bugün ne oynadık, ne oynamak istedik?

Bir Kuzey takimina karşı topu sağdan soldan rakip cezasahasina şisirdik....pardon, 38 orta kesmişiz.

"Biz yanlış yaptik, cizgiye inmeliydik", diyecegine hocamiz "herşeyi denedik" diyor.

Elenmemize üzülmüyorum, hocanin bakiş açısının bu kadar sınırlı olmasına üzülüyorum.

Fatih Öztürk
25.08.2022, 01:02
Yok abi Ömür oynasın üzülmesin. Baka oynarsa defansif oynasın iyice körelsin. Çok yazık oldu adama forvet arkası koyup füzelerini izlemek yerine arkaya koyduk futboldan soğuttuk adamı.

Bir daha bu özveride futbolcu bulmamız çok zor. Adam bizi Alanya'da şampiyonluktan eden golü attıktan sonra ahd edip şampiyonluğun baş mimarıydı, sakatlığını dert edip maçı tribünden izlemek varken risk alıp oynamak istedi, hoca da sıçtı batırdı.

lazminator61
Gs macinda ilk on bire ilk basta prensimis Ömür yazilir. Sahda maci iyi izler sonra 60-70dk oyundan alinir.

deepmavi
düşman şikebahçeliler pusuda ve saha dışından saldırılarda erken başladı.Yıkıp, dökme ile bir yere varamayız ve şimdi Zaman Ayağa Kalkma Zamanı, Destek Zamanı, düşmanı tekrardan ağlatma zamanıdır...

seereyas14
25.08.2022, 01:03
Bence asıl sorun bugün ki sonuçtan ziyade takımın neredeyse geçen senenin ortasından beri oynadığı bu oyun.

Ve bu oyun alınacak - gönderilecek oyuncularla, zaman geçtikçe ya da takım dinlendikçe düzelmeyecek.

Sezon bitene kadar bu oyunu oynayacağız arada gol bulup uğurcan devleşirse kazanacağız.

jairzinho
25.08.2022, 01:03
bu oyun yetenekli oyuncularla oynanıyor hocam

sahada ne kadar yetenekli oyuncu varsa o kadar iyi set hücumu yapabiliyorsun

siopis le dorukhanla eren elmalı ile set hücumu yapmak zor, yetenek seviyeleri düşük dar alanlarda

eren i 3 yerli kuralında dolayı aldık, tff nin türk futboluna koyduğu bir dinamit oldu ve bence 3 yerli kuralı nedeniylede ideal kadroyu fazla kuramadık,

saçma sapan bu kural nedeniyle ligin seviyeside oldukça düştü,hem geçen sezon hemde bu sezon

OzcanHan61
25.08.2022, 01:04
Şampiyonlar ligi ne bizim harcımız ne de istanbul kulüplerinin. O arenada boğarlar adamı. Bizim klasmanımız avrupa ve avrupada dünyaları kazanırız her anlamda. Yaşın yetmiyor olabilir, 90,91,94 yıllarında Barca, Lyon ve Aston Villa galibiyetlerinden sonra şampiyonluktan fazla sevindik tüm ülke de. Bu kulübü dünyaya tanıtan, avrupada her maç dolu tribünlere oynatan o galibiyetlerdi. 91'de kopenhag'ı eleseydik çeyrek finale çıkma durumumuz vardı. Mesela gs kulübü dünyaca tanıniyorsa avrupa da surekliliğinden. Biz de sürdürülebilir başarı için avrupa da olmalıyız. Bu boktan ligde her sene şampiyon olsan ne yazar, en fazla ulkedeki hasetlerin çatlar.
Haklısın abi. Avrupada süreklilik önemli. Bugün çatır çatır oynayan bir takıma elenseydik veya herşeyi deneyip futbol talihsizliği yaşasaydık eyvallah derdim. Bu rakibi yenemiyorsan zaten Avrupa ligindeki takımlarının yarısını yenemezsin. Anca kıytırık süper ligte ilk üçe girme çabasına gireriz.