PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 3.Hafta | Antalyaspor 5 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9

theo
21.08.2022, 01:59
Larsen niye tercih edildi, kanat oyunu oynayacaksak. Eren bu tercihe yönelik uygun mesela olmasa bile yerli ve potansiyelli dersin mantıklı zeminde karşılığı var ama, kanat oyunu için sakatlanan Peres yerine Larsen’i almamız bana mantıklı gelmiyor.

sağ kanat için viscanın arkasını garantiye almak istiyordu.

bu adamın da hızlı bindirmeleri var normalde ama şu ana kadar göremedik.

hyasin61
21.08.2022, 02:00
Herkese karsı ABDULLAH AVCI ����

memmedaga
21.08.2022, 02:04
Açıkçası cl den elenmeye yakın tarafız, bu kanaate bu sezon başından beri oynadıgımiz maçlae ve elemenin ilk maçında gördüğüm (geçen seneden daha kısır) oyuna göre söylüyorum
Sakatlıklar geç transferler vs
Ne olursa olsun ama ne olursa olsun
Geçen senenin şampiyonu
Antalyadan 5 yemez
Esas sorun burda
Sezonun ilk yarısını 3.ü sırada bitiririz ona üzülmem ama bu maça üzülürüm

SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oğuzhan Fidan
21.08.2022, 02:12
Hamsik kopenhag maçında oynayabilirim demiş demekki döndü en kötü gs maçında oynar.

kopenhag maçında oynarsa ilk yarıyı komple kapatır bence. kopenhag öyle basit oynamaya gelmez biçerler yeni sakatlıktan çıkmış adamı hoca riske etmez.

Oğuzhan Fidan
21.08.2022, 02:13
40 ile 80 arasi oynadığımız oyun hakikaten cok iyiydi, bu kadar dominant oynayan takım su ana kadar tsl gormedim, futbol sansı ve hakem sansı yanımızda olsaydı macıda alabilirdik, Victor hugonun verilmeyen penaltısı lig baslayalı alınan en skandal karardı, hani aglayanlar varya

şimgi kimse konuşmaz bizim lehimize olduğu için. ama aleyhimize olsaydı vay ağlamaları görün siz anam babam. tiksiniyorum.

Halil Alemdar
21.08.2022, 02:15
Maçı izlemedim ama okuduklarıma göre 5-2 saçma bi skor olmuş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih Öztürk
21.08.2022, 02:38
Abi kolay değil şampiyon olmuşuz, başarının devamlılığı için çıtanın yükselmesini istiyoruz, sonra gelip sikindirik bir takımdan 5 gol yiyoruz. Insan ister istemez derinden üzülüyor. 2 topun direkten dönüyor, 2 penaltın iç ediliyor, elbet bunlar başarılı takım için mazeret değil ama sebep oluyor işte. Avcı hoca mutlaka telafi edecektir, yine yüzümüzü fazlasıyla güldürecektir. Ne kadar köpek varsa uzun aradan sonra tek vücud dalga geçiyorlar. Köpeklerin bu sene son sevinmesi olsun, kopenhagı eleyip 3 maç üst üste aldıkmı kafalarını kümesten çıkaramayacaklar.

kaçarava
21.08.2022, 02:45
Bağrıma taş basıp maçı tekrar izledim. Bu defans ve Dorukhan-Doğucanla oyun kuracağımıza hocayı kim inandırıyor? Yani izlerken inanamıyor insan. Topu rakibe verip önde basmalıydık ama o fizik güç ve organizasyon da yok. Geriden kuramıyorsun işte olmuyor. Millet ezberledi. Orta sahayı döndürme, Denswil'i kapat tamam bitti işte. Bu kadar basit durduruluyoruz. İkinci yarı geri çekilen takıma oynamakta sorun yok. Biz onu yaparız zaten o becerinin olduğuna inanıyorum. Asıl sorun ilk yarıdaki oyuna bir sonraki maç nasıl cevap vereceğiz. İlla Hamsik mi lazım?

Hoca formsuz, ekibi ondan formsuz. Birisi demiyor ya hocam bu Trezeguet berbat oynuyor çıkaralım diye? İlla gol mü yedirmesi lazım. Bu takımın çarşamba-pazar maçlarını kaldırması da imkânsız gibi bir şey. Bazı anlar 8-9 kişiyiz sanki.

Her şeye rağmen oyununa uygu bir forvetin olsa çok şey değişir. Cornelius korkunç derecede baltalıyor atakları.

Sefer A.
21.08.2022, 03:16
Oyunculara sallayın gitsin bu maçı diyecek bir abi lazım oda hoca.

Takımın dışarıyla irtibatını keserim ben olsam Çarşambaya kadar.

Eski tabirlen askeri nizam, telefonları bile toplasınlar. Yerel basın dahil yazılan çizilenin önemi yok. Bu 5-2 skor tabelası ile sahadaki bambaşkaydı. Yazılanlar kör cahilce olacaktır.
Hiçbiri çocuk değil, kimse bir şey demese bile her şeyin farkında olmalılar...
Kopenhag'ı elesinler, hepsini unutalım, elendikleri takdirde dün akşamki rezilliği de taraftar ara sıra önlerine getirir kusura bakmasınlar

Paylaş antalya paylaş, zamanın gelecek senin de.
Gelmez... ya yenemeyiz ya da dandik 1 farklı gâlibiyet alırız 2.maç.. oysa olması gereken en az 4 farklı gâlibiyet

Bağrıma taş basıp maçı tekrar izledim. Bu defans ve Dorukhan-Doğucanla oyun kuracağımıza hocayı kim inandırıyor? Yani izlerken inanamıyor insan. Topu rakibe verip önde basmalıydık ama o fizik güç ve organizasyon da yok. Geriden kuramıyorsun işte olmuyor. Millet ezberledi. Orta sahayı döndürme, Denswil'i kapat tamam bitti işte. Bu kadar basit durduruluyoruz. İkinci yarı geri çekilen takıma oynamakta sorun yok. Biz onu yaparız zaten o becerinin olduğuna inanıyorum. Asıl sorun ilk yarıdaki oyuna bir sonraki maç nasıl cevap vereceğiz. İlla Hamsik mi lazım?

Hoca formsuz, ekibi ondan formsuz. Birisi demiyor ya hocam bu Trezeguet berbat oynuyor çıkaralım diye? İlla gol mü yedirmesi lazım. Bu takımın çarşamba-pazar maçlarını kaldırması da imkânsız gibi bir şey. Bazı anlar 8-9 kişiyiz sanki.

Her şeye rağmen oyununa uygu bir forvetin olsa çok şey değişir. Cornelius korkunç derecede baltalıyor atakları.
O teknik ekibin ben... korkak herifler... piyon gibi dursunlar öyle orada
Cornelius'u da övedursun bâzıları... yapamadığı bağlantının da, atamadığı boş gollerin de....

Sefer A.
21.08.2022, 03:19
Maç başı kaçırıp da sanki 10 kere daha aynı fırsat gelecekmiş gibi umursamayan Cornelius o golü atsaydı, anca kendi kalemize atıp penaltı hediye edip 2-1 yenilirdik geçen seneki gibi, o da en kötü olasılık,, kesinlikle fazlası olmazdı

Tabi bir parantez de nuri eşeğine, bu kadarını beklemezdim... tabi bizim başkanın son dergi açıklamasının da etkisi vardır ama bu eşek herif pas hatâsında bile delirirken gs maçında dalga geçer gibi penaltı attıklarında o kadar tepki vermemişti conconunu bilmem ne ettiğimin hıyarı

Gürkan Asma
21.08.2022, 03:46
Takım tabi berbattı da, yine her zaman ki 0-0 kitleme oyunumuzu oynuyorduk. Plan tutuyordu ama bireysel saçma sapan hatalar geldi. Buna rağmen bi şekilde geri döndük fakat yine hatalar silsilesi geldi. Trezege zaten içine etti takımın, saçmaladı fakat siopisin o kadar kovalayıp şut attırması da büyük hata. Direkten dönen toplar verilmeyen penaltılar , gudubet bi akşamdı gerçekten.

3 haftadır hakemler doğruyor. Maça direkt etki ediyorlar, özellikle VAR.

samway
21.08.2022, 04:06
Hala iddaa ediyorum ligin en iyi takımı biziz haftaya geyseyi tokatlayınca herkes görecek
Bence akıllar kopenhag maçındaydı konsantre eksikliği bireysel hatalara neden oldu şu ş.ligine bir girelim bence o zaman hersey farklı olacak

erenslash
21.08.2022, 04:25
boşuna iddia etme kadro revizyonundan sonra olacak işler bunlar. cengize yoklama çeksinle rkana tiçin kiralık cengiz ünder.sonra 4 tane adam alsınlar. cengizi alsınlar + defans+forvet,merkez ortasaha ve bek 5 tane adam alıp transferi kapasınlar.bu kadar .hepsi iyi olmak zorunda.
Hala iddaa ediyorum ligin en iyi takımı biziz haftaya geyseyi tokatlayınca herkes görecek
Bence akıllar kopenhag maçındaydı konsantre eksikliği bireysel hatalara neden oldu şu ş.ligine bir girelim bence o zaman hersey farklı olacak

erenslash
21.08.2022, 04:28
ağaoğlunun cimriliği başımızı belaya soktu bro.ben memnun değilim açıkçası söylediklerin de haklı olsan da. ve ekliyorum papağan gibi olacak ama merkez ortasaha,defans,bek,kanat,ve forvet .5 tane süper transfer yapıp avrupa hem ligi rahatça hem götürür iyi paralar kazanmak için şart.kilit açacak oyuncu bulmaları şart.wakayeme +cengiz ünderi kiralık alsalar.sonra merkez ortasahaya şahane bir isim.forvet de sorloth veya özbek romayada oynayan çocuk ayarında bir şey olabilir.defans da ispanyadan barthaya bir kanka bulduk mu avrupada guruplardan çıkarız rahat diyorum ben.ligi parçalarız zaten.avrupa maçındada acayip yavaştı trezege bizim topçumuz değil bro.mutlaka çalım atan bir kanat şart.bizim genlerimize aykırı öyle bir oyuncu olmaması.
Trezege ile Waka farklı tipte oyuncular..

Trezege daha çok geçiş oyunu oynayan takımlarda iş yapar ve geniş alan topçusudur...Rakip savunmayı eksik yakaladığında topu önüne yuvarlarsın kale önüne kadar getirir son vuruş ve final pasları ise muallaktır kimi zaman skor kaydeder kimi zaman sakarlığı tutar..Bu akşam çok sakardı..İş yapacağı maçlar mutlaka olacaktır..

Waka ise kale önüne otobüs çeken takımların panzehiridir..Topu ayağına yapıştırır adam eksiltir ters ortalar yapar rakibin bütün savunma dengesini ayarını bozar..

Waka gitmeden önce her kötü giden saha sonucunda sıkışan maçlarda kilidi açamadığımız maçlardan sonra yad edilecek diye yazmıştım..Şu anda forumda Waka'nın dillendirilmesi benim için sürpriz değil..

DNA-TS
21.08.2022, 05:28
Akıllar Kopenhag maçında yol kazası diyelim.

Ibrahim Gaygusuz
21.08.2022, 06:11
Boyle koptugumuz bir mac en son Ersun Yanal zamaninda izlemistim heralde. Avci ile bu 1 kere olur dahada olmaz.

Nazarlik diyelim onumuze bakalim.

Sosyal medyada futbolcu asanlar var, tek macta adam asmak hic yakismiyor. Yaziktir, bukadar nefret nerden geliyor.

Hafta ici transfer basliginda Bardhi yi yanlis transfer olarak yorumlayanlar vardi, kalitesini yeterince belli etti.

Antalyaspor ile hesabi keseriz elbet ama ilk once unutmamiz lazim, Carsamba Kopenhag hafta sonu GS'i yenip meydan okumaliyiz.

Fatih Öztürk
21.08.2022, 06:20
Hiç paniğe ve umutsuzluğa kapılmayın. Sakın.
Vura vura gidecez vura vura.

serdaracıl
21.08.2022, 06:22
Trabzonspor taraftarından nefret ettim

erenslash
21.08.2022, 07:19
bardhi transferi trezegetten daha iyi bence .bardhi kötü değil ama lig için iyi. bizim bilinçli olan taraftarın canı şuna sıkkın transferleri yaparken merkez ortasahayı halletmeden bardinin alınması. bek transferlerinin kambur üstü yapılması.
fizik gücü yüksek oyunculara öner vermedik tam olarak. wakayı kaybetmemizin acısı da var. böyle bir kanat oyuncumuz yok işte...
avrupa için daha üst düzey ortasahalar lazım.faydalı oyuncu. ancak fizik gücü merkez ortasaha alınmaması .defans harbiden bir tane daha almamız lazım harbiden değişmemiz lazım defansı.

beklerden de memnun değilim. kanat desen Allaha emanet gidiyoruz....

abi ne diyim panik yapmaya gerek yok ama turu geçince kaliteli transferlerin gelecek olması üzücü bunu önceden halletmemiz lazım. turu geçecek miyiz? bak altıncı hafta gs ile maçın var ....

yönetimin fişi çekip hazırda beş transferi peş peşe patlatması lazım turu geçer geçmez. süprizler bekliyorum ....

ve daha üzücü olan harbiden nokta atışı transferlerin yapılmamış olması ve gidip sokağa para atmamız sırf lazım diye bölgeye çöplük yığar gibi adamlar almaya çalışmamız faslı yok şu bu .abi önce asıl olanı halledersin.

kilit olması gereken nokta transferlerinin sayısı 5 tane aslında .

hele ki turu geçersek 5-6 harbi kalite transfer yapmassak hem avrupa hem lig sakatlar verir çuvallarız.

oflu_61_
21.08.2022, 07:34
Bizi mutluluk yaşatan insanları elbette ki öveceğiz ve destekleyeceğiz ama bunu fırsat bilen bu kişi de başımıza kakmayacak bazı şeyleri, Futbolun kitabını yedinen yazıyormuşçasına davranmayacak. Megaloman olmayacak, Ben en iyisini bilirim demeyecek, DİK OYNAMA felsefesini yıkıp atmayacak. Kızgınlığım bunlara

Kopenhag gibi bir takımla oynadığımız ilk maçın ilk yarısında, Daha önce hiç denemediği bir sistemle başladı maça ve 45 dakikada felç ettiler bizi , ikinci devre düzeldi

Bu Antalya maçında yine şapkadan civciv çıkartıcasına , Kopenhag maçında 11 de başlattığı Kausi 'ye bu maçta mesela görev vermedi ve Hem Cornelius hemde Janini ile başladı ve ikisini de bitirdi. Kaussi ise ortalıkta yoktu

En enteresanı da iki kötü maçın arkasından dan da çocuk kandırır gibi, İşler iyi gidiyor diyerek kötü oyunu ve oyuncu tercihlerini tartıştmıyor ve yine Avcı'nın bir bildiği var desinler diyor.

SON SÖZ

Kabız, Ağır, İştahsız ve coşkusuz oynanan her maç ve başarı benim için tat vermiyor ve vermeyecekte

Şampiyon olduk bitti ve geçen senede kaldı, Kimse geçmişi konuşarak bügünün yanlışlarını konuşanlara laf etmesin ağır konuşurum

+61

crixus_61
21.08.2022, 07:40
Maç başlamadan gol yiyoruz yeter be. Maçı açtığımda acaba eski maçları mı yayınlıyorlar diye düşündüm 1-0'ı görünce.

iso_4939
21.08.2022, 07:40
Antalya’nın paylaşım…Cevap versen ayrı dert vermesen ayrı dert.
Bu piclere dun aksam verecektin cevabi

gudoz81
21.08.2022, 07:41
Sabah 7.30 kendimi yokluyorum
Hala hocaya kızgınım...

Fatih Öztürk
21.08.2022, 07:41
Gökdeniz'de Trabzonluymuş hem de hasta Trabzonsporlu. Golleri attıktan sonra yaptığın el kol hareketleriyle ne derecede Trabzon ve Trabzonsporlu olduğunu öğrenmiş olduk, hıyar herif.

Enaldo61
21.08.2022, 08:00
En önce konuşmamız gerekeni konuştuk mu en önemlisi, takımın fiziksel durumu...

Oğuz ZEYTİN
21.08.2022, 08:19
Avcı geri düştü, Avcı beraberliği yakaladı, Avcı maçı almaya yakındı ve Avcı kaybetti.

Yanlış on birle başladı. Doğru üç değişiklik. Sonrası facia. Hugo çıktı, doğru. Fakat Denswil ve Dorukhan nasıl çıkar? Djaniny nasıl sahada kalır? Akıl alır gibi değil.

Geçen sezon Antalya'daki mağlubiyet hayırlıydı, öyle inanmış ve Forum'da da inandığım doğrultuda yazmıştım. İnşallah yine Antalya bizim için erken siren olur ve çarşamba günü eleriz.

*

Bu eleştirimin yanında...

İki sene önce Beşiktaş üçüncü hafta Konya'da felaket oynayıp 4-1 kaybetti, şampiyon oldu.

Şu boktan takımı örneklerimde kullanmak istemiyorum fakat Başakşehir, Beşiktaş'tan önceki sene sezona iki mağlubiyetle,ilk beş haftada tek galibiyetle girip (ne tazık ki bizi geçip) şampiyon oldu.

Kısacası bu akşam biten bir şey yok. Elbette böyle olsun istemezdik. Ama daha yolun başındayız.

Geçen sene çıtayı arşa çıkardık, kolay kolay memnun olmayız artık. Bu da yanlış.

Kızdık, öfkelendik, iğneyi de çuvaldızı da kendimize batırdık. Yeni sabaha zararla kalkmayalım.

* İki topumuz direkten döndü.

* İkinci devre (Maçın koptuğu ana kadar) Ghacha'nın sağ çaprazdan vurduğu hariç atakları yok.

* Hugo'yu Pankreas güreşçisi gibi yaka paça indirdi Veysel.

Merak ettiğim nokta şu: Takım sinecek mi? Yoksa reaksiyon verecek mi?

Önce Kopenhag, ardından Galatasaray maçları bence fırsat. Bunu baskı olarak görmemek lazım. Antalya'ya dün akşam beş atsaydık da Kopenhag'ı yenmeliydik, senaryo değişmedi. Beklenti aynı.

Onur Erçetin
21.08.2022, 08:27
Kızdık, öfkelendik, iğneyi de çuvaldızı da kendimize batırdık. Yeni sabaha zararla kalkmayalım.

* İkinci devre (Maçın koptuğu ana kadar) Ghacha'nın sağ çaprazdan vurduğu hariç atakları yok.

Önce Kopenhag, ardından Galatasaray maçları bence fırsat. Bunu baskı olarak görmemek lazım. Antalya'ya dün akşam beş atsaydık da Kopenhag'ı yenmeliydik, senaryo değişmedi. Beklenti aynı.

Maçlar kazanılır kaybedilir ama çok iyi bir takım değiliz bunu net olarak söyleyebilirim.

Uğurcan iyi.Bartra iyi.Hugo kayarak bazen aptalca müdahaleler yapıyor ama genel olarak iyi.Larsen ve Erenin enerjileri iyi,teknikleri vasat.Peres gibi özel bir bek oyuncusu değiller.Hamsikin yokluğunda oyun kurucu yok takımda.Visca gibi çok zeki bir oyuncu gitti,takımda sağ kanat kalmadı.Solda Trezeguet hızlı ve top sürebilen bir oyuncu ama oyun zekası Yusuf,Castillo ve Kouassi seviyesinde,dün akşam hoca olsam çıkarıp tokatlardım mutlaka kendisine gelmesi için.İleride Cornelius eski tip kağnı gibi santrafor.

Takıma şöyle bir bak.Kesinlikle vasat bir kadro.Bu kadronun birşeyler yapabilmesi için 6 numara,sağ kanat ve santrafora kesin olarak ihtiyaç var.

Sezon başından beri Sivas,İstanbulspor ve Hatayspor maçlarında çok sıradan oyunlarla kazandık.İstanbul gibi berbat bir ekip karşısında bile pas yapamadık.Hatayı Ömürün golü olmasa yenemiyorduk.

bordodeli
21.08.2022, 08:39
Orta sahan ne kadar iyiyse o kadar iyi oyun oynarsın. Diğer mevkilerin sadece sonuca etki eder. Bizim orta sahamız Anadolu takımlarına dahi üstünlük kuramıyor. Ne fizik olarak ne de teknik olarak. Biz rakip kaleye gideceğiz diye şekilden şekile girdik adamlar 2-2 olduğu an dikine gelen iki pasla bizim kalemize geldi.

Ha sonuç bizim için kötü mü oldu? Bence şu gidişatta bunu yaşamamız 5-0 kazanmamızdan daha hayırlı oldu. Herkes oturup biz şampiyon takımız, en iyi biziz gibi düşünceleri bırakmalı. Biz farklı bir senaryoda ve farklı bir kaliteyle şampiyon olduk. Takımın ağlar nitelikte eksikleri var biran evvel giderilmezse ben size söyleyeyim gsnin orta sahası bizi daha da fazla bastırır.

Onur Erçetin
21.08.2022, 08:43
Küfür sadece edenle edileni bağlar,onun haricindekileri şahsi olarak bağlamaz.Forum kuralları gereği ceza verilebilir orası ayrı ama şahsi olarak seni bağlamayan bir konuda sen yorum yapamazsın.

Senin şahsına bir zarar varsa o zaman konuşabilirsin ya da mahkemeye verebilirsin ama senin şahsına birşey yoksa sen başkasının ettiği kavgaya ya da başka birine edilmiş küfürden dolayı o şahsı dövemezsin ya da ona küfür edemezsin.

Milyarlarca doların döndüğü bir sporda futbolculara küfür edilince neden birisi ananız becermiş gibi davranıyorsunuz.Neden ticari bir meseleyi duygusal olarak ele alıyorsunuz.Herkes para için geliyor,bir terslik olunca da donuna kadar alıyorlar merak etme.Futbolcular milyonlarca euro alıyorlar,bir zahmet kafalarını kaldırıp etraflarına baksınlar.Trabzonsporun futbolcusu isen ona uygun davranacaksın,babanın çiftliğindeymiş gibi sadece kendime oynayayım kendimi göstereyim edasıyla her yerden aptalca şutlar çekip üstüne takıma gol yedirirsen değil Trezeguet kralı gelse en ağır lafları tek tek sıralarım.

Trezeguetin yaptığı kulübe saygısızlıktır.Kopenhag maçında kalenin dibinden şut atmayıp Antalya maçında çok daha uzak noktalardan hem havadan hem yerden attığı şutlar kulübe edilmiş bir küfürdür.Başka bir hoca yanına çağırır adam gibi top oyna sen gol atacaksın diye pozisyonlar heba oluyor,adam gibi top oynamıcaksan bas git der.Bu kadar disiplinsizlik olmaz lan.Sen gol atacaksın diye kaç tane atak heba oldu beceriksiz herif.400 lira verip Kopenhag maçına bilet aldık senin gibi bir çöp yüzünden moralimiz bozuldu.

Trezeguet konusunda sakin olamıcam.Dün akşam yaptıkları tekrar söylüyorum kulübe küfür niteliğindedir.Ulan insan orta açarken kafasını kaldırmaz mı ? Sağdan soldan ne zaman orta açsa hep aynı salaklığı yapıyor.Premier Lig görmüş adamsın bu zekayla oralarda nasıl oynadın lan sen.

Dün akşam sol kanatta Waka(yönetimi eleştirmek için yazmadım) olsa muhtemelen maçı kazanmıştık.Futbolda herşey hız ve dribblingden ibaret değil.Zekan yoksa sen bir hiçsin.

Vkgz
21.08.2022, 08:46
harika bir maçtı canın sağolsun takım.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Punisher-61
21.08.2022, 08:54
Trezegue büyük hayal kirikligi.. basaksehirde oynadigi futbolu bizde oynayamayacak bu belli oldu..

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

erenslash
21.08.2022, 08:55
günaydın kardeş ...ben bunu burada son üç haftadır aynı mesajları yazıp söyledim tepki gösterdiler işte bunu anlaıdğım için. torino maçında gördüm ben tabloyu kimse anlamadı .5-6 transfer laızm ve nokta atışı kalite adamlar lazım. stoper bile lazım hatta.
Orta sahan ne kadar iyiyse o kadar iyi oyun oynarsın. Diğer mevkilerin sadece sonuca etki eder. Bizim orta sahamız Anadolu takımlarına dahi üstünlük kuramıyor. Ne fizik olarak ne de teknik olarak. Biz rakip kaleye gideceğiz diye şekilden şekile girdik adamlar 2-2 olduğu an dikine gelen iki pasla bizim kalemize geldi.

Ha sonuç bizim için kötü mü oldu? Bence şu gidişatta bunu yaşamamız 5-0 kazanmamızdan daha hayırlı oldu. Herkes oturup biz şampiyon takımız, en iyi biziz gibi düşünceleri bırakmalı. Biz farklı bir senaryoda ve farklı bir kaliteyle şampiyon olduk. Takımın ağlar nitelikte eksikleri var biran evvel giderilmezse ben size söyleyeyim gsnin orta sahası bizi daha da fazla bastırır.

erenslash
21.08.2022, 08:59
maç bazında değerlendirmekle takımın genel durumunu değerlendirmek arasında büyük büyük farklar var üstad.torino maçında bu sinyalleri aldık zaten. maç bazında tamam dediklerin doğru .hakemler seni zayıfken vurur. bunu biliyrum ve bekliyordum zaten bu sene.ancak bu takımın 5-6 transfer yapması gerçeğini değiştirmiyor. işte sen kadroyu baba gibi kurarsan zaten hakem de seni engelleyemez. hakeme rağmen kazanırsın. yani yediğimiz gollerin amatörlüğü hakemle olmadı. takımının eksikleri belli işte hakem diye ağlanırız o zaman. avrupada da ligde de gerekeni yapmamız çin kadroya baba adamlar alınacak.ama malesef bu transferleri avrupayı geçersek öneleme geçersek alırız modunda takıldı yönetim.lazım olanlar belli.önelemeyi geçemessek yönetim baya eleştiri alır haklı olarak taraftar tabiçdefalarca burada dedim bunu bunu al diye yok abi.başkanın hatası bu.Transferleri adam gibi yapacaklardı abi.yapacaklar ama öneleme şartı koymuşlar :D böyl ebir amatörlük olmaz işte bunlar bize pahalıya mal oluyor.fırsat ne söyleyeyim hocam : başkanın ve asbaşkanın önelemeyi geçer geçmez beş tane baba gibi oyuncuyu peş peşe gs maçın kalmadan hepsini alması.ancak öyle.kopeyi eledik ya anında yapıştırmaları gereken en acil üç transfer : merkez ortasaha,kanat ve forvet.bittikten hemen sonra satılanları da ayırıp hemen defans bek yaptıştırmak gs maçına kalmadan 5 transferi yapıp keyfimize bakmak.hemen olmalı bu.copen maçından bir gün sonra falan.bir hafta bitmeden transferlerin hepsi bitmeli.amatörlük olmamalı asla.herşey ağaoğlu ve asbaşkanın elinde.şu aşamada.yönetime bakar bu iş.

chener
21.08.2022, 09:04
Denswill- siopis değişikliği olmasa bu tuhaf skor ortaya çıkmazdı. Ben de hoca gibi düşünüyorum, tamamen bizde olan oyun bir pas hatasıyla böyle bitti. O pozisyonda hacı -denswill eşleşmesi olsa o pozisyondan gol çıkmazdı.

batu94
21.08.2022, 09:05
Bu kadar temposuz oluşumuzu aklım almıyor. Henüz sezon başı bizimkilerin koşacak hali yok. Tamam hafta içi maç yaptık ama ligin ilk iki maçı da böyleydi. Sanki takım maçlardan önce kıymalıyı gömüyor öyle sahaya çıkıyor. İzahı olamaz. Antalya’nın ilk 15 dakika önde baskısı nasıl tempoluydu öyle? Biz neden yapamıyoruz?

bordodeli
21.08.2022, 09:08
günaydın kardeş ...ben bunu burada son üç haftadır aynı mesajları yazıp söyledim tepki gösterdiler işte bunu anlaıdğım için. torino maçında gördüm ben tabloyu kimse anlamadı .5-6 transfer laızm ve nokta atışı kalite adamlar lazım. stoper bile lazım hatta.

Hamsik’in durumuna göre alabileceğimiz en üst kalitede orta saha, yine alabileceğimiz ve kontenjanımıza uyacak alabileceğimiz en üst kalitede kanat ve Sörloth veya Batshuayi. Gerisi tamamen şov için istenen adamlar.

erenslash
21.08.2022, 09:11
rozier gibi bek alırsın en azından bjkdeki gibi. yani bir de stoper bunlar bile elzem. bu stoperlerle olmaz.şey iyi bartha okey ama yanına bir şart adam.şampiyonlar ligine kalırsak mutlak lazım.bek şart.3+2 lyapmak lazım transferi.ilk alınması gerkeen üçlü dediğin gibi olmalı ama.
Hamsik’in durumuna göre alabileceğimiz en üst kalitede orta saha, yine alabileceğimiz ve kontenjanımıza uyacak alabileceğimiz en üst kalitede kanat ve Sörloth veya Batshuayi. Gerisi tamamen şov için istenen adamlar.

bordodeli
21.08.2022, 09:15
rozier gibi bek alırsın en azından bjkdeki gibi. yani bir de stoper bunlar bile elzem. bu stoperlerle olmaz.şey iyi bartha okey ama yanına bir şart adam.şampiyonlar ligine kalırsak mutlak lazım.bek şart.3+2 lyapmak lazım transferi.ilk alınması gerkeen üçlü dediğin gibi olmalı ama.

Yahu 1 tane adam almak için bile birini göndermemiz gerekiyor sen hala ısrarla 5-6 kişi diyorsun:) Takımdaki yabancıların yarısını göndermen lazım bunun için farkında mısın bilemiyorum. Zaten 5 tanesi daha bu sezon takıma katıldı.

erenslash
21.08.2022, 09:18
alacaklar abi.mebcur. alınan 5 taneden sadece ikisi üçü iyi.onlar bile yeterli değil.neyse bunu ayrı konuşuruz.ayrıca antalyayıda kendi sahamızda farklı yeneriz bir dahaki yarıya.7 tane atacağız bunlara ama transfer işini halletmemiz lazım :D
Yahu 1 tane adam almak için bile birini göndermemiz gerekiyor sen hala ısrarla 5-6 kişi diyorsun:) Takımdaki yabancıların yarısını göndermen lazım bunun için farkında mısın bilemiyorum. Zaten 5 tanesi daha bu sezon takıma katıldı.

bordodeli
21.08.2022, 09:21
alacaklar abi.mebcur. alınan 5 taneden sadece ikisi üçü iyi.onlar bile yeterli değil.neyse bunu ayrı konuşuruz.ayrıca antalyayıda kendi sahamızda farklı yeneriz bir dahaki yarıya.7 tane atacağız bunlara ama transfer işini halletmemiz lazım :D

Sen büyük bir hayal aleminde yaşıyorsun da ne diyeyim umarım uyanırsın.

adiloş bebe
21.08.2022, 09:22
Kötü bir mağlubiyetti ama bu skoru hak ettiğimizi kesinlikle düşünmüyorum. Yalnız, hocayı eleştirmem gereken bir iki nokta var. Hocam, sezon sonu verdiğin röportajlarda artık eskisi gibi inatçı olmadığını ve taktiksel olarak esnemelere gittiğini söylemiştin; o zaman herkes bunu "Avcı artık kontrollü oyundan vazgeçiyor" diye yorumlamıştı ama zaman gösterdi ki bu yanlışmış. Hamsik neredeyse geçen sezonun ikinci yarısından itibaren yok. Şimdi böyle durumlarda neden hep oyuncuları aynı sisteme adapte etmek yerine, sistemi oyunculara uyarlamayı tercih etmedin?

Oraya Baka'yı çektin mahvettin, Abdüş'ü çektin ezildin, Doğucan'ı çektin yapamadı, Siopis'i çektin berbat oldu. Bu ısrarın özellikle son iki maçtır kalemize de gol olarak geri döndü. Eğer elinde bir Hamsik yoksa başka oyunculardan Hamsik yaratmaya çalışmakta ısrar etmek ne kadar doğru bilemiyorum.

Her neyse, bence bu mağlubiyet hayırlı oldu ama bunu yine Antalya deplasmanında almak istemezdim. Çarşamba günü gelecek bir tur, camiayı müthiş bir havaya sokacaktır. Yeter ki özgüvenimiz sarsılmasın.

nakzo
21.08.2022, 09:31
Forvet ve oyun kurucu şart oğlu şart özellikle forvet bu takım forvetsiz oynuyor.

cem1990
21.08.2022, 09:32
Ne tantana ettiniz bee
Ayıp ayıp
Hoca yanlış yapmışmis o biçim küfürler
Geçen sene meydan da bu adam sevindirdi sizi
Yeni bir sistem kovaliyorsa hoca bırakın denesin
Sanki lig dün bitti gibi tepki veriyorsunuz

nakzo
21.08.2022, 09:33
Ah be hocam bizi şu antalyaspor denen mahalle takımına malamat ettin ağzından salya akan istanbul köpeklerinin lağım akan ağzına sakız ettin sıçayım rotasyona rotasyon sana hem ligi hem avrupayı kaybettirecek geçen seneki bjk den hiç ders almadın mı günün sonunda elinde koca bir hiç kalacak.

Antonio
21.08.2022, 09:37
Küfür sadece edenle edileni bağlar,onun haricindekileri şahsi olarak bağlamaz.Forum kuralları gereği ceza verilebilir orası ayrı ama şahsi olarak seni bağlamayan bir konuda sen yorum yapamazsın.

Senin şahsına bir zarar varsa o zaman konuşabilirsin ya da mahkemeye verebilirsin ama senin şahsına birşey yoksa sen başkasının ettiği kavgaya ya da başka birine edilmiş küfürden dolayı o şahsı dövemezsin ya da ona küfür edemezsin.

Milyarlarca doların döndüğü bir sporda futbolculara küfür edilince neden birisi ananız becermiş gibi davranıyorsunuz.Neden ticari bir meseleyi duygusal olarak ele alıyorsunuz.Herkes para için geliyor,bir terslik olunca da donuna kadar alıyorlar merak etme.Futbolcular milyonlarca euro alıyorlar,bir zahmet kafalarını kaldırıp etraflarına baksınlar.Trabzonsporun futbolcusu isen ona uygun davranacaksın,babanın çiftliğindeymiş gibi sadece kendime oynayayım kendimi göstereyim edasıyla her yerden aptalca şutlar çekip üstüne takıma gol yedirirsen değil Trezeguet kralı gelse en ağır lafları tek tek sıralarım.

Trezeguetin yaptığı kulübe saygısızlıktır.Kopenhag maçında kalenin dibinden şut atmayıp Antalya maçında çok daha uzak noktalardan hem havadan hem yerden attığı şutlar kulübe edilmiş bir küfürdür.Başka bir hoca yanına çağırır adam gibi top oyna sen gol atacaksın diye pozisyonlar heba oluyor,adam gibi top oynamıcaksan bas git der.Bu kadar disiplinsizlik olmaz lan.Sen gol atacaksın diye kaç tane atak heba oldu beceriksiz herif.400 lira verip Kopenhag maçına bilet aldık senin gibi bir çöp yüzünden moralimiz bozuldu.

Trezeguet konusunda sakin olamıcam.Dün akşam yaptıkları tekrar söylüyorum kulübe küfür niteliğindedir.Ulan insan orta açarken kafasını kaldırmaz mı ? Sağdan soldan ne zaman orta açsa hep aynı salaklığı yapıyor.Premier Lig görmüş adamsın bu zekayla oralarda nasıl oynadın lan sen.

Dün akşam sol kanatta Waka(yönetimi eleştirmek için yazmadım) olsa muhtemelen maçı kazanmıştık.Futbolda herşey hız ve dribblingden ibaret değil.Zekan yoksa sen bir hiçsin.

Bunu ben de gördüm bu adam avrupada böyle oynasa uçak biletini verirler def ederler. Ne yapıyor bu adam.

alperrr
21.08.2022, 09:39
Gökdeniz'de Trabzonluymuş hem de hasta Trabzonsporlu. Golleri attıktan sonra yaptığın el kol hareketleriyle ne derecede Trabzon ve Trabzonsporlu olduğunu öğrenmiş olduk, hıyar herif.

buda burada kalsın..
tabii gol atsın ..sevinsin falan ama 3 lü çektirecek kadar Trabzonsporluysa demekki yalan..
eğer yalan değilse.. bu adam ya ağır yalaka ya da ağır salak..
https://i.hizliresim.com/73ztkf3.jfif (https://www.hizliresim.com/73ztkf3)

Yiğit SARI
21.08.2022, 09:41
Fiziksel durum ve bireysel hataların çoktan çok can sıkması. Bunlarla ilgili bir şeyler yapılması lazım

nakzo
21.08.2022, 09:42
buda burada kalsın..
tabii gol atsın ..sevinsin falan ama 3 lü çektirecek kadar Trabzonsporluysa demekki yalan..
eğer yalan değilse.. bu adam ya ağır yalaka ya da ağır salak..
https://i.hizliresim.com/73ztkf3.jfif (https://www.hizliresim.com/73ztkf3)

Amann kimdir bu herif ligin en vasat forvetlerinden bunu bile futbolcu yaptık biz ahhh ahhh.

Punisher-61
21.08.2022, 09:44
Insallah bi daha 3-5-2 oynamayiz.. bu sistemi cok kosan kaliteli Takimla oynarsin..

Trezeguei kesemezsin yedegi yok (Kouassi saymiyorum o topcu degil)

Sag kanat yok ve Djanini sagda oynatmak büyük hata. Yedekte forvet oynayabilen tek adam..

alperrr
21.08.2022, 09:47
ya tamam yenildik oldu bitti..ne kadar konuşuyorsunuz..
bizim sınavımız tam da bu işte ..yenilgide ..zor zamanda nasıl tutum alacağımız..

hani nankörlük edersen Allah adamı çarpar derler ya..öncelikle eleştirin ama nankörlük etmeyin..

eleştiririkende adam geliyor yazıyor buraya eleştiri..Hoca şöye böyle..oyuncu şöyle böyle..
tamam anladık..sonra bir daha yazıyor..sonra bir daha yazıyor..sonra bir daha yazıyor..

bir kere yaz geç kardeşim ..faydalı olacaksa onada razıyım ama olmuyacak daha çok kaos yaratacak..

Burak Bıyıklı
21.08.2022, 09:48
Yine su antalyayi sevindirdiniz ya helal olsun size.

Mac komple avciya yazar. Yanlis 11 ile cikmayi guzel beceriyor bu sene. Ustune su trezegede faydali ne is gordun de sahada kaldi. Alsana oyundan abi.

Bireysel hatadan gina geldi. Ya kardesim atmayin geri pas, bir cevre kontrolu yapin gozunu seveyim. Hugo ceza sahasinin icinde o hareketi yapmaya ne gerek var.

Kopenhagda da bireysel hatalardan yedik. Bunda da ayni. Yapmayin abi artik ya. Kendi kendimizle mucadele ediyoruz.

Hocam artik stoper ikilisini belirle ve bitsin. Stopere bir dahaki mac cornelius djaniny yapacagiz bu gidisle. Burayla bu kadar oynamak bize ne fayda getirdi anlamadik mi hala.

nakzo
21.08.2022, 09:48
Lig başındada söyledigim gibi wakayemeye yol vermek intihar derecesinde bir hataydı. Ünal karaman döneminden beri Trabzonsporun bir oyun ezberi var sıkışınca at sola uzun wakaya alsın beklesin kıçını rakibe dayasın 2 kişiyi geçsin nokta pas versin gol atsın bu avcı zamanında da değişmedi bu Trabzonspora kodlandı şimdi aynı oyunu trezegenin üzerinden oynamaya çalışıyoruz belki avcı istemiyor bu oyunu ama takım yine bunu oynuyor ve trezege yetenek olarak wakayemenin yarısı kıvamında ya bu oyun değişecek yada biz sezonu kaybedecez bazen bir oyuncu hicbir şeydir bazense herşey wakayeme herşeydi.

KARAGOZLUM
21.08.2022, 10:02
Ben bu
maci yenilecegimizi zaten
bekliyordum
Ve cok fazla uzulmuyorun normal
karsiliyorum aslinda bizim
icin onemsiz macti keske yedek oyuncular ile cikip mentak
ve bedenen yipranmasaydik
nuri sahin avciyi iyi cozdu
gecen sene 1 puan zor aldik
bu yil daha zayifiz , deplasmanda bunlardan puan almamiz
mucize olurdu
adamlar zaten bize karsi orasini burasini yirtiyor
bizimkilerin kafasi zaten kopenhag
macinda
umarim bu maglubiyet hayirli olur ama
korkarim ki bu oyun ve oyuncu grubuyla copenhag ve gs ya karsi
da hezimete ugrariz
avci hocaya guveniyorum insallah bir ders cikartip copenhag ve gs karsisinda tamam
farki bir oyun kurgusu ile cikar tur ve galibiyet getirir aksi takdirde gecmis olsun
cokeriz

Ben wakaeme nin gittigine uzgun degilim gitmesi iyi oldu 40 yasinda emekli deynek le yuruyordu gecen yilin
sonunda nerdeyse fakat yerine yanlis transferler yapildi
su an tutan transfer olarak bardhi gozukuyor hucum
bolgesinde
trezegeut henuz vasat
cornelius de ciddi form dusuklugu var ve alternatif yok
bakasetas bitmis uzatmali oynuyor
kouassi ptt liginde anca oynar
djanini bir var bir yok

wakaeme ve viscanin yeri dolmassa gecmis olsun bu sezon bosa gecer

DURAS
21.08.2022, 10:04
Bu yenilgi bize çok şey gösterdi. Mesela elimizde djaniny var. Hem forveti hem kanatları yedekliyor diyorduk. Ama maç gösterdi ki djaniny asla kanat oynayacak yeterlilikte değil. Onu ya forvete koyacaksın ki onda bile yeterli değil ya da gezici forvet oynatacaksın. 6 maçtır trezeque seyrediyoruz, Yusuf erdoğandan farkı yok. Kafa yerde, pas ve orta ve şut teecihleri saçma sapan. Ancak oyuncuyu bildiğimiz için toparlamasını beklemekten başka çare yok.

B.Yiğit
21.08.2022, 10:08
Peşinen söyleyeyim, sadece 2 maç değil 20 maç üst üste kaybetse Abdullah Avcı'yı savunurum. Trabzonspor artık o benim için. Canım hocam iyi ki var. İstanbul medyası şu an 4 gözle Abdullah Avcı' nın tartışılmasını bekliyor. Bu sene 15. de olsak Abdullah Avcı bu takımın hocası ve geleceği olarak kalmalı / kalacak. o konuda çok netim. Taraftar olarak ona her zaman sahip çıkalım.

Varlıbaş61
21.08.2022, 10:11
Benim isyanım aslında hocaya veya oyunculara değil. Şanssızlıklar başladı yine, onu hissediyorum. Önemli adam sakatlıkları, hakem oyunları, direkten dönen şutlar, son dakikalarda yenen goller, rakip takım maçlarında atılan son dakika golleri vd.

Geçen sene tam tersi idi her şey. Bu olumsuz havanın dağılması önümüzdeki iki maça bakar. Yönetim de yol yakınken transferlere yön vermeli.

Hayden uşaklar !!

oflu_61_
21.08.2022, 10:15
Arkadaşlar,
Bireysel hata, bireysel hata deyip durmayın. Hatasız insan mı var, tabi ki olacak.

Önemli olan hataların neyi ne kadar etkilediği. Derede katil balina tarafından öldürülen adam duydunuz mu hiç?

Sen herşeyi yanlış yerde ve tehlikeli bölgede yaparsan, tüm hataların bedelini ağır ödersin. Biz de ödedik dün akşam.

Murat Keçeci
21.08.2022, 10:15
Puan kaybı üzücü olsa da üzerinde çok durulacak bir maç değildi.Ortaya çıkan sonuç tamamen çarşamba gün ki maçtan kaynaklıydı.

Maça geçersek başladığımız ilk onbir beklentiye cevap veremedi.Çünkü orta saha merkezde yaptiğimiz doğucan rotasyonu tutmadı.Maçın altında ezildi.Kendisinden beklenti topu alıp kullanması insiyatif almasaydı ama evdeki hesap çarşiya uymadı ve öyle olunca oyunun kontrolünü rakip ele aldı.Konsantrasyon eksikliğinden kaynaklı bireysel hatalarda artınca bu sonuç ortaya çıktı.

Bizim adımıza pozitif olan şey maçı bırakmayıp 2-2 ye getirmek idi.Sonrasinda yine trezeguetin basit hatası ile 3-2 olunca da koptuk.5-2lik fark iki takimin arasindaki gerçek fark değil böyle kazalar olur.

Orta sahada her zaman tecrübesiyle oyuna yön verecek bir 8 kullanmamız gerektiğini gösteren bir maçtı.Dorukhani 6 yapıp bakasetas ve enis bardhiyi iki 8 no gibi maça başlasaydik ilk yarı belki oyunu daha iyi kontrol edebilirdik.

Bartra ve bardhi takıma güç katacaklar belli oldu.Trezeguet şimdilik hayal kırıklığı oldu.Kalitesini herkes biliyor ama henüz bizim oynadığimız oyuna adapte olamamış görünüyor.Kopenhag maçına oynadığımız sistemi daha iyi bilen sol kanat ön djaniny sağ kanat ön abdülkadir çıkmak belki de daha doğru olacak.

Hamsik dönene kadar da bardhiye daha fazla sorumluluk vermemiz gerekecek.Ayrıca bakasetas da hücum bölgesine daha fazla liderlik etmeli.

Bu maçın telafisi var o yüzden moral bozacak bir durum yok ben bu maçı unuttum bile.Şimdi Kopenhag maçina odaklanma zamanı.

halilaziz61
21.08.2022, 10:19
Lig başındada söyledigim gibi wakayemeye yol vermek intihar derecesinde bir hataydı. Ünal karaman döneminden beri Trabzonsporun bir oyun ezberi var sıkışınca at sola uzun wakaya alsın beklesin kıçını rakibe dayasın 2 kişiyi geçsin nokta pas versin gol atsın bu avcı zamanında da değişmedi bu Trabzonspora kodlandı şimdi aynı oyunu trezegenin üzerinden oynamaya çalışıyoruz belki avcı istemiyor bu oyunu ama takım yine bunu oynuyor ve trezege yetenek olarak wakayemenin yarısı kıvamında ya bu oyun değişecek yada biz sezonu kaybedecez bazen bir oyuncu hicbir şeydir bazense herşey wakayeme herşeydi.

Trezegeyi aldıktan sonra aynı oyunu oynamaya calsiiyiruz kesinlikle katılıyorum.
Eğer aynı oynu oynayacaksan ya wakayemeyi göndermeyecektin (çok para istedi ) ya da o tarz bir oyuncu alacaktın.
Oyun tarzı değişmesi lazım

alperrr
21.08.2022, 10:34
takımı karşılamaya giden ve destek veren taraftara minnetarım..
en küçük yalpalamamızda YANGIN YAPMAK bizim eski sorunumuz..
tekrar o günleri özleyenler var..
diyelimki kopenhaga elendik..yine yangın yok yine Hocaya ve takıma destek taraftarıyım..
iti köpeği kendimize güldürmeyin..nasıl istiyorlar Hocayı kovmamızı ..takım olarak dağılmamızı..

buraya gelip Hocaya ..futbolculara ve birbirine nefret kusanlara aşağıdaki tweete atıyorum..
https://twitter.com/GhosTrader34/status/1561103502587437057

Ozan Yılmaz
21.08.2022, 10:36
Antalya belası bu sene de vurdu
Yeter ulan biraz dikkatli oynasan ne olurdu şu maçı

LANGARA
21.08.2022, 10:39
Geçen sezonun genelinde de göze hoş gelen bir futbol oynamadık ancak maçları kazanmak güzeldi. Farkı da erkenden açtık, rahatladık, bence güle oynaya da şampiyon olduk. Özellikle ligin son çeyreğinde oynadığımız futbol eleştirilmeyecek gibi değildi ama şampiyonluk havasıyla görmezden gelindi. Yeni sezona da maalesef geçen sezonun sonu gibi başladık. İstanbul ve Hatay'ı geçtik şans yanımızda olsa belki dünkü maçı da alacaktık ama olmadı. Futbol acımasız bir oyun ve dünü pek yok. Takımın geçen sezonki şampiyon takım havasından çıkıp bu sezona konsantre olması gerekiyor. Şimdi ayağa kalkma zamanı!

CPH2205 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Enes Başkaya60
21.08.2022, 10:50
Dün onca basit hata yapmamıza rağmen belki maçı bile kazanabilirdik.

Maç 0-0 iken Djaniny ve Cornelius ile kaçırdığımız gollerin birini atsak belki 2-5'i konuşacaktık.

Adamlar inanılmaz ballı bir günündeydi.

Her topları içeri girdi ya şaka gibi.

Bizim bartra'nın direkten dönen şutunda bizim şansımız yoktu mesala orda 2 kişi bomboş ama top gitti arkaya düştü.

Hiç mi futbol şansı yanımızda olmaz arkadaş ya, bu kadar mı bahtsızlık olur.

Doğucan-Trezeguet-Hugo-Denswil çok kötü günlerindeydi.

Larsen ve Eren de maalesef vasatı aşamadı.

Cornelius bitik haldeydi.

Ömür-Enis ve Bartra çok iyiydi.

Yani kazanabileciğiz bir maç şaka gibi bir skorla bitti.

trabzonsevdamuz
21.08.2022, 10:57
Maçın özetini bir daha izledim. Bu maçı kaybetmemizin 1. Sebebi yaptığımız top kayıpları. İlk golde doğucan ve denswilin topu kaptırmalarından gol yedik. Ha foğucanı böyle zor bir maçta ilk 11 e koyduğu içinde hocaya yazar. Birde fizik mücadelemiz eksik. Hajı wrighmodır nedir. Topu alıyor sürüyor dönüyor bir daha sürüyor bi tane adam yok topu alabilecek. Trezeget çabalıyor ama bence yetenekleri sınırlı visca yokken sağ kanat zaten yok

Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Larking
21.08.2022, 11:03
Dün ne hocanın ne de oyuncuların aklı maçtaydı.

Zihnen Antalya'ya gelinmemiş.

Çok normal zihinsel ve fiziksel olarak zor bir maçtan çıktık ve birkaç gün sonra ŞL tamam devam maçı oynanacak.

Üzücü olan geçen sezonun çok gerisinde olan Antalya'ya yenilmek üstelik 2-2'den sonra ibre bize dönmüşken.

İlk gol Doğucan top kaybı sonrası Denswill'in asisti,2.gol Hugo'ya yakışmayacak bir penaltı,3.gol Trezeguet'in top kaybı ve gelen gol.Sonrası direkten dönen topumuz peşinden yenen 4 gol. Hugo'ya çalınmayan penaltı,Bartra'nın direkten dönen topu.Daha ne kadar olumsuzluk gelir bir maçta bir takımın başına.

Bu maçın telafisi var,Çarşambanın yok.

Dünya Kupası arasına kadar 14 hafta oynanacak,kaldı 11 maç.Avrupa kupası maçlarımız da olacağı için bu dönemde yukarılarda kalmak,fazla puan farkı yememek önemli.İçerideki maçları alıp dışarıda da alabileceğimiz puanı almak lazım. Demirspor ve bjk gibi zor deplasmanlar var,Avrupa maçı arasına denk gelirse buralarda da mağlubiyet yüksek ihtimal.Enseyi karartmamak lazım.Bu maç iyi bir ders oldu.

Oğuz ZEYTİN
21.08.2022, 11:11
Maçlar kazanılır kaybedilir ama çok iyi bir takım değiliz bunu net olarak söyleyebilirim.

Uğurcan iyi.Bartra iyi.Hugo kayarak bazen aptalca müdahaleler yapıyor ama genel olarak iyi.Larsen ve Erenin enerjileri iyi,teknikleri vasat.Peres gibi özel bir bek oyuncusu değiller.Hamsikin yokluğunda oyun kurucu yok takımda.Visca gibi çok zeki bir oyuncu gitti,takımda sağ kanat kalmadı.Solda Trezeguet hızlı ve top sürebilen bir oyuncu ama oyun zekası Yusuf,Castillo ve Kouassi seviyesinde,dün akşam hoca olsam çıkarıp tokatlardım mutlaka kendisine gelmesi için.İleride Cornelius eski tip kağnı gibi santrafor.

Takıma şöyle bir bak.Kesinlikle vasat bir kadro.Bu kadronun birşeyler yapabilmesi için 6 numara,sağ kanat ve santrafora kesin olarak ihtiyaç var.

Sezon başından beri Sivas,İstanbulspor ve Hatayspor maçlarında çok sıradan oyunlarla kazandık.İstanbul gibi berbat bir ekip karşısında bile pas yapamadık.Hatayı Ömürün golü olmasa yenemiyorduk.

Yazdığın ihtiyaç listesine katılıyorum. Ancak onlarsız çıkacağız Kopenhag maçına. Yani kısa vadede eldeki malzeme şu:

K: Uğurcan M. Taha Kağan Hakan
SAĞ BEK: Larsen
STOPER: Bartra Taha
STOPER: Hugo Denswil
SOL BEK: Eren Yusuf
SAĞ İÇ: Dorukhan Doğucan
ORTA: Xxx - Siopis
SOL İÇ: Bakasetas Bardhi Kerem
SAĞ AÇIK: Ömür Lahtimi
SANTRAFOR: Cornelius Djaniny Emrehan
SOL AÇIK: Trezeguet Kouassi

maç bazında değerlendirmekle takımın genel durumunu değerlendirmek arasında büyük büyük farklar var üstad.torino maçında bu sinyalleri aldık zaten. maç bazında tamam dediklerin doğru .hakemler seni zayıfken vurur. bunu biliyrum ve bekliyordum zaten bu sene.ancak bu takımın 5-6 transfer yapması gerçeğini değiştirmiyor. işte sen kadroyu baba gibi kurarsan zaten hakem de seni engelleyemez. hakeme rağmen kazanırsın. yani yediğimiz gollerin amatörlüğü hakemle olmadı. takımının eksikleri belli işte hakem diye ağlanırız o zaman. avrupada da ligde de gerekeni yapmamız çin kadroya baba adamlar alınacak.ama malesef bu transferleri avrupayı geçersek öneleme geçersek alırız modunda takıldı yönetim.lazım olanlar belli.önelemeyi geçemessek yönetim baya eleştiri alır haklı olarak taraftar tabiçdefalarca burada dedim bunu bunu al diye yok abi.başkanın hatası bu.Transferleri adam gibi yapacaklardı abi.yapacaklar ama öneleme şartı koymuşlar :D böyl ebir amatörlük olmaz işte bunlar bize pahalıya mal oluyor.fırsat ne söyleyeyim hocam : başkanın ve asbaşkanın önelemeyi geçer geçmez beş tane baba gibi oyuncuyu peş peşe gs maçın kalmadan hepsini alması.ancak öyle.kopeyi eledik ya anında yapıştırmaları gereken en acil üç transfer : merkez ortasaha,kanat ve forvet.bittikten hemen sonra satılanları da ayırıp hemen defans bek yaptıştırmak gs maçına kalmadan 5 transferi yapıp keyfimize bakmak.hemen olmalı bu.copen maçından bir gün sonra falan.bir hafta bitmeden transferlerin hepsi bitmeli.amatörlük olmamalı asla.herşey ağaoğlu ve asbaşkanın elinde.şu aşamada.yönetime bakar bu iş.

Hakemden şikayet etmedim.. Hakemden şikayet etsem Dorukhan'a arka arkaya yapılan iki Yugoslav faule çıkmayan kartlardan başlardım. Maçla ilgili mesajlarımı da ardışık ekledim, öz eleştirimizi yaptım. Üç aşağı beş yukarı herkes benzer düşüncededir.

wakaeme
21.08.2022, 11:12
twitter'a bakıyorum maçı bile izlemeyenler nuri övüyor deha diyor. 1-2 oyuncunun hatasıyla maç nerelere geldi. 2-2 bile bitse hem balon patlayacak hem de şu kafasızları konuşturmamış olacaktık.

halilaziz61
21.08.2022, 11:13
Takımı havalimaninda karşılayan tarfatara teşekkür ederim
Iyi ki varsınız

Antonio
21.08.2022, 11:13
Üç kuruşluk adamları konuşturdik. İnsan sonra mağlubiyet istemiyorum hoca kendine çeki düzen versin takım böyle olursa kahır çekeriz daha.

Onur Erçetin
21.08.2022, 11:23
twitter'a bakıyorum maçı bile izlemeyenler nuri övüyor deha diyor. 1-2 oyuncunun hatasıyla maç nerelere geldi. 2-2 bile bitse hem balon patlayacak hem de şu kafasızları konuşturmamış olacaktık.
1.golü Doğucan ve Denswill hediye etti.
2.golü Hugo hediye etti.
3.golü Trezeguet hediye etti.

Bu kadar bireysel hata yapılması korkunç gerçekten.Kopenhag maçında da 1.golü Siopis ve Denswill hediye etmişti.

Rakip takımlar atak yapmadan bedavaya goller atıyor.Bu kabul edilebilir birşey değil.

falcon_61
21.08.2022, 11:26
İlk yarıları çöpe atmasak bir şeyler olacak ama hep aynı muhabbet. 2-0 olunca gol de bulduk pozisyon da. Yüklenince her türlü atabiliyoruz rakiplerin savunma leş olmasına rağmen kafalarına göre top çeviriyorlar. Az basınca bütün topları topluyoruz. Peki neden bunu 3-5 dk yapıyoruz çok enteresan.

G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SALDIRAY
21.08.2022, 11:31
Moralleri bozmayın. Hatalı gollerle geri düştük. 2. yarı güzel top oynadı takım. Skoruda yakaladı ancak 3-2 den sonra o direk sonrası gelen 2 golü kafaya takmamak gerekiyor. Riskler sonucu son dakikalarda gelen gollerdi. Visca ve Hamsik şuan büyük eksik. Hissediliyor yani. Kopenhag ve gs galibiyetlerinden sonra kimse bu maçı konuşmaz. Önümüze bakalım. Bu kritik 2 maça odaklanalım

Larking
21.08.2022, 11:32
Alanya'nın son 2 golüne kadar bu sezon 5 gol yedik.

Kopenhag ilk gol kaptırılan top ve bireysel hata,ikinci gol korner.

Antalya 1 ve 3.gol kaptırılan top ve bireysel hata,2.gol penaltı.

Bizim rakiplere yaptığımızı son iki maç bize yapıyorlar.

gurur6134
21.08.2022, 11:32
İlk yarıları çöpe atmasak bir şeyler olacak ama hep aynı muhabbet. 2-0 olunca gol de bulduk pozisyon da. Yüklenince her türlü atabiliyoruz rakiplerin savunma leş olmasına rağmen kafalarına göre top çeviriyorlar. Az basınca bütün topları topluyoruz. Peki neden bunu 3-5 dk yapıyoruz çok enteresan.

G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dunde yazdim yumurta kapiya dayaninca dogrulari yapmaya basliyoruz bunun icin asiri efor sarfediyor oyun icinde surekli kadroyla oynuyoruz oyunun basinda sunlari yapip dogru 11 cikarsak maclari gule oynaya kazanacagiz ,kopenhag macini ve bu maci resmen kendi kendimize yaptigimiz zincirleme hatalarla verdik can sıkan olay bu

bingolts
21.08.2022, 11:36
Dün oynanan maç bir süperlig maçıydı. Bu seviyede bir maçta sen hazırlık maçı formatında oynayamazsın. Deneyeceklerini antremanda dene ve öylece çık maça. Bu bilmişlik çok fazla. Maç kaybedilir hocanın kredisde var. Ama hem takımın yaşı büyüdü hemde alttan futbolcu çıkmaz oldu. Hoca egosunu biraz olsun törpülemeli belkide bu yenilgiden çıkan nasihat veya tokat hayal aleminden uyandırır.

bingolts
21.08.2022, 11:38
Stopersiz oynadı resmen o zaman beksiz oyna

Larking
21.08.2022, 11:38
Hamsik'in yokluğu oyunu çok etkiliyor,o sahadayken diğer oyuncular da çok rahat oluyor,top iyi dolaşıyor ama olmayınca ve yine Hamsik'li oyunu oynamaya çalışınca bireysel hatalar patlak veriyor.

Hamsik ve Visca'sız başka bir oyunu oynamak lazım.Belki topa daha az sahip olan,kazanılan toplarla geçiş deneyen. Trezeguet'nin oyun stili de set hücumundan ziyade geçişe uygun.Sağda Visca yerine oynayacak oyuncular da buna yatkın.

Çarşamba pas oyununu oynamaya çalışıp beceremezsek rakip geçişe iyi çıkıyor.Çok kötü oluruz.

Onur Akyüz
21.08.2022, 11:43
Kopenhag’ı elersek yelkenleri şişiririz ve takım havasını bulur devam eder. Eleyemezsek moraller bozulur ve ligdeki konsantrasyonumuz da dağılır.

Futbolda olur böyle şeyler kırılma anlarında şanssızdık. Hedef Kopenhag maçı akıllarda tek bir ihtimal var, eleyeceğiz..

Kadir Aydın
21.08.2022, 11:44
Sorsan mactan önce bu mac kimsenin umrunda degildi, kimin oynayacagi, skorun ne olacagi v.s

Ayni adamlar mactan sonra en cok yangini yapanlar.

Karakter olarak daha dogru zemine gelememis ki cogu kisi…

S.Seymen
21.08.2022, 11:46
..

Onur Erçetin
21.08.2022, 11:47
Yazdığın ihtiyaç listesine katılıyorum. Ancak onlarsız çıkacağız Kopenhag maçına. Yani kısa vadede eldeki malzeme şu:

K: Uğurcan M. Taha Kağan Hakan
SAĞ BEK: Larsen
STOPER: Bartra Taha
STOPER: Hugo Denswil
SOL BEK: Eren Yusuf
SAĞ İÇ: Dorukhan Doğucan
ORTA: Xxx - Siopis
SOL İÇ: Bakasetas Bardhi Kerem
SAĞ AÇIK: Ömür Lahtimi
SANTRAFOR: Cornelius Djaniny Emrehan
SOL AÇIK: Trezeguet Kouassi

Kopenhag maçı ölüm kalım maçı artık.O maçta sonuna kadar savaşmamız lazım.Çok zor maç olacak çünkü orta alanda bir oyun kurucu olmadan oynamak çok zor.Realden Modric ve Kroosu çıkarın bakalım ne oluyor Reale.Aynı şekilde Barcadan De Jong ve Pedriyi çıkarsan takım iflas eder.

Orta alanda bu kadar pas hatasıyla oynamak büyük bir sıkıntı yaşatıyor takıma ama dediğim gibi Kopenhag maçının ucunda 20 milyon euro var.Maccabi Haifa ile Bodo-Glimdte turu geçerse 3 milyon euro daha alacağız ve toplam gruplarak kaldığımız için gelirim 23 milyon euro olacak.23 milyon euro eski parayla 417 trilyon ediyor.1 galibiyet 1 beraberlik alsan toplam gelirin 27 milyon euroya yaklaşıyor.Oradanda 3.olup Avrupa ligine kalsan ekstra gelirlerle 6 milyon euro daha alsan 33 milyon euro ederki o da 600 milyon tl yapıyor.

Galibiyet başı 2.8 milyon euro,beraberlik başına 930 bin euro veriliyor.Bunlar olağanüstü paralar bizim için.

Cl de grupta 3.olursan Uefa Avrupa ligi elemelerinde play-off aşamasına kalıyorsun.Cl yi 3.bitiren takımlarla Avrupa liginde grubu 2.bitiren takımlar arasında play-off aşaması yapılıyor.

Play-off turunu geçersen 180.000 euro alıyorsun ve son 16 kalıyorsun.Son 16 yı geçersen 270.000 euro alıyorsun ve çeyrek finale kalıyorsun.Çeyrek finali geçersen 1.8 milyon euro alıyorsun ve yarı finale kalıyorsun.Yarı finali geçersen 2.8 milyon euro alıyorsun (Cl de 1 galibiyet) ve finale kalıyorsun.Şampiyon olursan ise 5 milyon euro alıyorsun.Bunun yayın ve reklam geliri vs. ekstra gelirleri de vardır muhtemelen.

Buradan çıkan sonuç şu.Şampiyonlar ligi Avrupa ligine kıyasla çok daha büyük bir gelir kapısı hatta olağanüstü bir gelir kapısı diyebiliriz.

Cl den 3.olup Avrupa ligine giderek orada devam etmekte dünya genelinde adımızı daha sık duyurmak için önemli bir fırsattır.Bugün Kopenhag veya Bodo-Glimdti iyi tanıyorsak bunlar Avrupada yakaladıkları başarıdandır.Bu takımlar sürekli Avrupada maçlara çıkıyorlar.Buna benzer daha birçok takım var.

Mehmet
21.08.2022, 11:48
İnsan yaptıkları eserleri ile övülür övünür, yaptıkları hataları ile de eleştirilir, dün Antalyaspor önün de Abdullah Avcı maça başladığı ilk 11 ile eleştirildi tartışıldı. Bende eleştiriyorum yorum olarak, evet yurt dışında çeşitli takımlarda oynamış çok tecrübeli 2 oyuncu alındı takıma bu oyuncular gayet başarılı oyun sergiliyorlar, bunları ilk 11 de tercih etseydi, belki de maçı Trabzonspor kazanırdı, berabere de kalabilirdi yada bu kadar farklı sonuçla mağlup olunmazdı. Ancak her ne olursa olsun hocaya takıma sahip çıkmak gerekiyor, lig yeni başladı, kayıpların telafisi olur, Hocaya takıma tam destek diyoruz, hele Çarşamba günü Kopenhag takımını bir eleyelim o zaman değmeyin keyfimize. Ara da bir rehavetten stresten kurtulma maçı kayıplarımız olabilir süper lig için yazıyorum. Şampiyonlar ligi için asla kötü sonuç düşünmüyorum Allah göstermesin. İnşallah Kopenhag takımını yenip eli boş yollayacağız Allah'ın izni ile.

wakaeme
21.08.2022, 11:56
dün akşam yaşandı
https://forum.bordomavi.net/image/jpeg;base64,/9j/4AAQSkZJRgABAQAAAQABAAD/2wCEAAoGBxITExYTExQWFhYZGBkYGhYWGBkYGBYZFhYZGhoaGh YcHysiGhwoHRkZIzQjKSwuMTExGiE3PDcwOyswMS4BCwsLDw4P HBERHTAoIiguMDAuMDAwMDAwMDAwMDAwMDAwMDAwMDAwMDAwMD AwMDAwMDAwMDAwMDAwMDAwOzAwMP/AABEIAQwAvAMBIgACEQEDEQH/xAAbAAABBQEBAAAAAAAAAAAAAAAAAwQFBgcCAf/EAEMQAAIBAwIDBQUECAUDBAMAAAECAwAEERIhBRMxBiJBUWEHF HGBoSMyUpEXQlSSk7HR0hUWM3LBgqLhJGKD8VOywv/EABsBAAIDAQEBAAAAAAAAAAAAAAABAgQFAwYH/8QALBEAAgICAQMDAwQCAwAAAAAAAAECEQMSBCExUQUiQRMUFTJ hcZGB4SNCUv/aAAwDAQACEQMRAD8A1f8AxmLzP5V6OLxeZ/Kq6RXcZpWc9yf/AMVj9fyo/wAUj9fyqGApvc3yR/eIz5eNSjFy7HPJyIY1cnRYRxSP1/Kml32lt49mY/IE/wAqp1/x8nIXujz8T/SoC5uGbxq7h4UpdZGRn9Yd1iX WaL/AJ5s/wAT/uNXn e7L8T/ALjVmRNeVb/H4/LOP5bP4X9f7NO/z3Z/if8Acaj/AD3Z/if9xqzGpGLhyAKXfckdwKcn0Brnk4mHGrbZ3w8/k5XUUi r26szsC5PkEYmlpO2FsvUSj/4n/pVOQqhJRApAwFAw3XqT49KX5r4BY49OlUmsV9LNeEORr7mr/gsf fLL8T/ALjUf59svxv 41Ue tI3buqys3zUt4eHn5VGywFSVOxHWruLiYMi6NmXyOZycDqSX9G l/wCfbL8b/uNQnbqyJwGf9xqzHTTi2TALV0l6fiS7sqv1fMl2X9GjP28sgcF n/cauf0gWP43/AIbVmEoyc1xpqa9NxeWTXqubwjUf0g2P43/ht/Sj9INj N/3GrLTHXjR0/xuLyyX5XL4Rqf6QrD8b/w2/pXn6Q7D8b/w2/pWVFa500fjMXlkvyeXwjV/0iWH43/ht/SvP0i8P/G/8Nv6Vk5SudNH4zF5Y16nl8I0eTi8Q8c/AVw/HF0kqNxjY/zqpNMfOiOfGfUYrhHhRRny9QzyXeiaueOu362Pht9ajZrwmmpN eZq3jwwj2RSnKU37nZ25zXJozRXfsQPCK5K13RQOzlM5wB4Z m31qZggyI5mLxuoyACDvnxHgMDpUbbzBVJG51dD02H9CfzqYt1 5mFPQbsfE58KyObl91eD1vpHGSgn8sQkvHIyoJfJ3XON/Oo3NwPvF8A9KuMNuijCgCh1HlWdHOl8HovtE/kqUXEHziVWYE5GTgKfPNHEHVmDKc5G59fUefrVhuoE8hVf4tGE IZdgcBh4ehrQ4mVOaMf1bh/8AC33oboudqWutgFFd26gAsabu5Y5rVu2eH7v BFlrzTShFeaa6Jk7OCKCtKaa8Ip2FiLJXBSliK8qSZNSEClcmL 1pc0mab6k1JikcoPjSgqLkVkFe23EPBqjp4JPC2riSoroUmjg4 I8QCP5V2KgjhOLTpnVegVzXQoOZ5ig17XuKVjXc4iGDk9MnHqc f/AFVg4cf/ALqDvrI6NaE5QHVk7Ntk48qmuAAtEpPUjNYnNak20e99IwyjCK l4JOW VRuM1xHfo/3aYX9hI2cNpPnp1fz6UpYcO0HUc9eh6VnVFK/k3E3Yrd3iAb1CcZZWjJ8P/NOeMWhdjpYg B6geuKjLm1kEThm1HSd8Y6Dyq9xopNOzO9Q2ljlGvgUeXIAHkK QNegY28qDW6kfOZR1bR5XuK8r3NSIHteYozRmgDkiuGFdk1wWp omjwiucV0TXOqpkkKNFq2plc8M8RU2IsN6VJwcMMqkqAceHjVX 6 hCGeaklEqtspCIPFSyn4feFO8VIz8KYBjjoRnbz2pqYsVOGSMu x1zZt5W1QjSkcRPQV7y6cWsumiT6dCtKXToN5ISvWvIn0mnN2x am2iiLtdQjK11HcEbSrpHQNlgNsjGwqR4YNAC VRFtctGcrjpgg9DUnw2cthmxk5zjp1NZHNwyi3L4Pd i86GWCxv8AUkS0t0oGaYT8SCDU6tg QyAPWlpYdWMDPpnH1ps1zKchogoBxudW3yrOhBHoXIQmvQzakB Ixn0NIcXlDRH1GPz2pS5mfWqBB3vLIAA8yab8QjCqq JbPy61e48E5ozfUMumGT/YYqPP5/Gva7014RW2fOZSt2ziivcV7ipETyvK9xQRQBwa5pSvCtOySYma 5xShFc4qSJpjzmE1P9nLzS4B6Nt/Sq2KeWMuDVLNjUoUc4S0mpL4NBmtldSpGx61X J9nWGSveH1H9aneF3YkjDeON/iKeYrFjmnik0j08 Hi5eJTXeu5nnuhU4NNZo8GtDveGRyfeGD5jrVf4l2fcbr3h9R8 q0cPMjL9Rg8n03Ngd91 xAp3hjxpu605kjKHPhSc88fXPyFXFJd0UIxlfRCQWpK0tyI42/EusfAk1X I8S2KrsPHzNaTBw1JbeELtiNNJ/6B19Ko87JUUj1HoOFxyOcvBCW0wB3PWl5bcH9bHwprxO0aNtLD B6j1HofGmIQnxNZqhfWz133CQ6mRV3yTioS7uAZcH8OV/wDcMkHHzFWKz7PyyYzlV8S3/A86rXtOVYZrdE20xt RfxPyNXuG0p0ZHqreXE0uh3XGahbTjJxhqkIL5G8cVr0eLyYJw fVDmivAaM06ONHtBroxMFDkHSdg3gTSYoTRJxce4V4a9rw0xI5 Nc10TXJNSRJDnlmlIkOabC5NdC4NVqkc3GRcOzF0QdB6EZ YqyBqzvhl4QwOehzV6s5w6Bh4isfmYnGWx6D0bP7XjfwL3F2iD LsFHmTioe/7X28Y7pLn02H5mqf7Sr9luQuTgRrj4ktmqXccQY NSw8VSSk2XcvIk5OKRauPdozMxbYegGB8/M1Az8Qz1O1Q0l2T41wbgnrWjGCiqKS49uyV5 fGtw7OqRbxqeqKF/IDB/dIrAbeSt54C5MMbDfMcZ/7BVHn/AKUaPp8dZMadtOLxwxaCA0j50gjIX/3H/iq12e7TxpMBNEmk4GsaiyH8WCcY AzVl7T8EjnXLfeO2rP3diAR8Dj8qzjgUii5hEgBQtgk9OmOh8M kVzwQjLGyxnnOORdehsxYEZBBB3BHQ orGvavPm9PksaKPzYn6k1qvDYTENA 5 qD r6D0rIfalIDeygfqhF YUE/U0cFVlHyusEVlboCul4himD1wa27KP0YvuWK046R41ZuCzJPBI wyZFbbfYDAPT1GazdWq0 zziJS50eEikb9NS7j6aqhmk1G0KHCxOXVdy28HmE0ZVj3FY9Dg jfP9aQu4wjkA5HUZ64pzZxLHPIuNn74Hhn9bH86VdI8YdM6c46 9D/SqePkqM/2Z25HpizYqiuqIpmrktXkikEjy8fMVwTWpGmrR5aWNwk4v4Oia 8zSeqvNVSBRFRXS0krV0r1wE0OoHwQauXZi8BUp8x8DVGD1McM uWSMvvkggfDxqjzVFwLvpuPJLkJx/yLdvJYgsshVXLR8vOxwBnGPI6mzt5VlMslW7tjPpgVWJ1O cegB/5IqmNUOJGoWeg5CW9I8LVyGpS7spYwpkjZA4JXUCNQBwSM FNw1WrOeo/tn3rd w0gazgbxMaj93b/isAhkrZ/ZjxDVZxj8DvH/3ah/8AsKo81XCzpxlUya7Y3PKtnI6t3R89j9Kyx1G3mM4rQ/aI/wBgo/8Adn VZ08tc KvYPlP3o2Cwl1JG/4kU/mBWIdurjXeXDeHNYfu7f8AFafHxTk2KSb7RL64Ogb48cVjnF3 0Y6xJlida5w2Sd8HcZ64rpxI1NyJZ3aihg9cGvS1L8NgSSVI3k EaswBc9FHn/wAfOtFyo5xXwNxTvhtw0ciSLsysCPzq2Xfs9jIBt7nJPQSKNJ/6k6fkaT4F2CuPeF54RYkYMzBgwcA50qOpJxjcDFV5cnG4u2WVx 8my6GiKV07KM7eG/wCdNprRXOrOG8vOpMEHwpGaNT1H9axFPr0NrXp1KnxaPTJ8v5G mJqW7TKAykeo3/OoYvXpuJPbEmeC9Sx68mR7XJrxnpPVVopKIoDXQNcLXuarMKJ7 gHB1kHMk3XwQbasHqT5elSvEBGRgDBH6vht0qBiuZkhVosHAyV PjvSL8Z1MuCSTn4eFYfIcpTdvoey4OHHixpxXVoju0/LnCOz6VQMTgamIYgDuj7oyOrYplwqWLOLeDUQN5Zj3FPqQNz5B cH1NW6ztkj 6qjzGBvnrnzqA7Tdo44sooUvnKgYAT1IFSx55VpFE58aN7TZA9 p EyoonlnWRmbTpwQQMEjTknIqAzS17fvK2qRix g9APCmxarkNkqkVZ6t 1dBWNq0n2TXuVuIs7rplHy2P8AJazNDVm9n/E TcjJ2kR4j/1Llf8AuA/OlmW2NojD2zTNK9osv2SfHP8AKs9mk3q8dvJMwqfJU pFUCZ81x4yqBHldZl4v5VXg pvCHA36sQVH86yWVquXarieLC0hB 8Cx CscfUCqTIa74I6p35JSezX8HJNeaq8JrnFdh0SPC OTwEctzj8J3H/irvwDt6shCTYRvPPdJ/4rN69BrhPDCfdHeGecH0ZuNtxdW3B29CKUnvVIyD9ayPs9etzU jeVkRjpz1AJ6beWcD51cG4fcK2NUbDz1sp/Ir/AM1RnxFF9y3HnX3RI8YvkVGkkGpV6gYzvsMeW N6hJ9jjfGxGeuGAIz64Ip1xXgdzLGVSSIg9QWYH89O9M Ny8qWIH7rwxnPkyjSR9BWnwqj7bMT1LH9V7xR5XGa5L15qrTMT U0b9GaftLfwx/dXv6NU/aG/hj 6rtRXlPu8vk9N Pwf Sp2/YRUXSJ2/cH91et2FQ4 16dPsxt9atRr2uEpyk7bLsFpFRXYp152DZxhbpk9RGD/AP1Vfk9iKMSTeyEnckxLk/8AdWo0U45ZR7ClHbuZZ gyL9sk/hL/AHV5 g2L9sf Cv8AdWqUVP7nJ5I/TiZX g2L9sk/hL/dSkXsTjUgi8fIII yXqP qtQoo 5n5D6UStca7GC4j0Gcr93cID93Phq9agm9kiftTfwh/dWhV5SjnnFUmKWGMu5nF97Hll0Brx8IukfZL0yT P1pofYbH 2P/CX 6tToqS5WRfILFFGV/oMi/bH/AIK/3UfoMi/bH/gr/dWqUU/u8vkf04mUy w6FQWa9YAAkkxLgADJJ79Q/DPZtazPHF71OkkmsqjQrkIgBDPh 7qBBAOCBg1rXaUZhKEgLI8UbZ/DJKiuPmpI dV/g6RhZOJ4K5VzHjJ5hnZWbAzue7HEvqhO RQuTk8icIlfX2GxeF6/8ACX 6pex9m7INPvzvo270QJGwOCdfkR dc zmK0EEd5NNC1yQ4eQTeZ2Vk1adaqyL90YyPOprsPcRmFpWljMt xJJOyh1LAN9wEZz3YkQHyx6USz5H8i0izmLsXjH/AKgn/wCMf3VD8V9lSzkZunAVmZRy1OkOQSoOrpkZ dXK54tCkDXGsNEq6taHWCoOMjT1 VV/tD2qgZY41kZEkkZZJO8jJDEuuRk2yQ3dQMNSNxRDLkTuLCWOPy MP0Wp 0t/DH91e/ouT9pb EP7quPDL2KeJZYHDxtnSwzggEjbPXcHenWam bnX/Y4vhYX1oKKKKplwRmu4kYK0iKxxhWYAnJwNic7navTcx6tGtNZ 3CahqPwXOag PdklublLgvpKiEYxnIhuFm oBX51lF6kPKl4lMtw05vZRz4W2txEyaFZWOO9qwM VSUbINtG2ycUgWQQtNGJCVAjLAOS4YqNPXcKxH 0 VO6y7jPFJRcXMnc5kfEbOJHMcZdUeNgV1Fc9GYA9RqODSnB 1PETeR65Ua3e uLTl6FD4TLKS4H6oIA BznNNxBSNNoqge1XtLc2rxRRTchZIpnDiMSvJImAkQBzpzkd7H j6VBX/aTiFssFtaiRDDZwzPHyWuHeSXvMkj4JjG532pKNoHM1WG id3iSRGkj08xAwLR6xldS9VyNxml6yK97ST29zxKaEaZZn4bGv dLmMy27E4j6uwwQB50/te1XE5IorbVyrmS6eEXEsBjJjSLXr5LAYbfHTwp6C2NOpv79Fz eRzE5ujmcvUNejONenrpztms4452q4pHHbW oJcMJmkkgiFyXEJATEaZC6s97y9OlQfGe19xHdw3BAhuZ HxxZZdKxO90QzlW6ABGODnqKNR7G10399izjmR51FMa1zqHVcZ 9uNvWurRCqKjPzGVQGc4BYgbsQoAGTvsKzD2m254e8FxGOY8l9 LcKoH6zRRqq u65 dJK2NyNLl4lAoYtNGArKrd9e6zNpVW32JYgAHxpS0uo5VDxuro c4ZSCDgkHBHqCPlWSdn5Vj4dYshDPdcSjW65iKxduYxKkMDgjS hBGDk5p1a8evwIYLWaOIveX0IzFHoVIVDp3Qo3GWOfEnfNPUjs aXxy3ElvMhQPmN8KQCCdJxsfXFV6a7N7BqtVZo44 4cFRJMVARRqA7kZOWPnjG6mqnwLt5xFUWe4eORJLKeZIwgTD27 lAzMOpYrk4236DFcW/a3i3u9yxd8pClykrW3JGOYvMjAZcOuhiQ3XbNNRoHJFq4z2IW4 aFDHEsCRYx0k1lHBbujAIYRHIO k VQqdgbwlZNFrGwGNK6jpQxNE8YYIMal07 bMd/FPivbS9IkMErBZr0wQssQlMccUQaRkjVcyEsfHPQ1cOwHF57i0 V7pSsod0OpDGXCHZ WcacgjajaURdGxCPgU68Pht2VHdXiMgU93Skqu gsO8xAO5xksTtUHacGk1z3OUaKKR1V3yPs7RCoAUZzqkXDHI/wBM7bitCcZBGSNuoxkeoztTSHhkawrAATGoAwSSWwdXePjk7nz yaI5GiTVnPALQxW8MbfeWNQ3 7GW/7iafUUVzbt2SQUVn83b5BYzHMxkhtoebcIiMFlnVFXSGYBnDPq I6bGnMfbNLT3hbh55 XcxRlhGgK8 LUoVQ2WUaDnxy2ADUtWLZF3BqicX9k1pPLNJzp0WVmcxKw0CRs 9/TjfBOcU64J7TLS4mihWO4RpGePMkYVY5EBJR2zjVgZwM4yM4r2 29ptpJzdMVxhI5JUYxgLOkP oYmLd7A33xQk0JtMOKezmCa5a5M0ys0kUpjVhy ZDjDacbkgEemTTi27DRI6OJXOi8kvACF3eUYKf7R59a8m9oNqq s5WXStvFPkBTkXBxHGADkyHPTp61I9l 0kV9G7xpLG0b6HjmXRIjYBGpcnqDTuQJIpvtKtpjfRyKt6ipbM Ems42kYyNITofH3VwB8c lO7fsG17BBNeS3EVw0CxThGCmZA5ZVkBHXGM/8Air1dlhG j72htP8AuwcfXFQ0XHTb8Nju73UHWGN5AFAYuyrlQuwDFjjG1L boLVWMrz2e28huSXkXn 7kaCAYGtU0RtGfPHnSR9nEHIEQnn5omNx7zr 25hGknOMY07Yqux9tJpmupBNNDGLmySNGjXXGJVbmIykjAZhuc nzGatMXb22IQlJE1SzxHVp zNqpeVnw33Qoztvv0p 4S1G917NrZoIYY5ponh5mJ0fEj87/AFNR6HUa5ufZhaP3dThRaC1Ud06QJOZzASP9TJPpuakuyfbW3v pHjjSWN1QSATJoMkbHAkTc5XOPzqB9o3b0Qcy1tzMs6NDqlVAY 05jqSjMc4YoT1HzzS91jdEv2a7PyQXtxMzu6tDbxB3ABkaJCGY Y2xgJn1LeVSPHuzqXMtrK7ke7y81VABDnbY56dKYnt9bC8FoY5 wTJyhMY8QmX8AfOSflUJwXt5yLfNwJriZ7i6VEiRWflwNueoAV Vop9wtdh7P7NoGSeMTzIstwt0mjSDDKNW6HHiGx8hSvDPZ9DCY Ss0pEU00q6sMWNwgRgzdTgDr1JppH7SkitoJbmGRnlj5zC2QyJ DEXIVndiMHAGfXNWXjfaCG2tTduWaLSjLoGWfmEBAqnG51DrT9 wdCEsPZ3BGsMbSPIkcE1vpIA1pcMzMSR0I1bYplN2Qh4dbXMgF 1evJD7uEP2jrE3dCIoA7oyCfQbUtae0QaLiaeCSNEmS3ig05up JSmplMecZ3GMHwNOpvaPai3juFjndpJHjW3SMGYPHu6lM7aRud/Gj3B0GXA wStwu1t5WkgmjbnCSNtMkcrksd/QNpPwpS17Epb3PD SZGWD3mSSR8HW0qqMu34yzDHoh8qQvPaGHueHrbpK8FwrsxWME nJMYHXbluCz46DHWmD9rnFjbkXF088j3BVooImkaOFnEmqMtpC qpBDZzlQcdRRUhdDS6Kzqz7aurxTzvIY/cGuTbxopVl5 lHMhYHmacZGNOc7ileN 0CKe0uGtnnt3ieDLmJS5SZwFZEdgCrDxJBxvilqyWyNAoqq8O7 dxS3vuHu1yknf70iKqFI9X2g72ShK4BA3zVrpNUSTsx 07D38VjeWKxs6zRQToxKDEyNG0sROdj3cA9O713pyez/EZWllmttDyX1jMVV0YLHEjBzqz rsD69M1qdxMERnPRVLHHXCgk4/KqTwX2u2NzNFBHHOHkYKC6xhQT IhztUlJshqkRdp2VuuahaFgv8AitzMWyu0MqBVkxnofLrSPYjs ZcQzRpcWscUUKTI9yZS5mEiso0JrxGNLb7eHnWoe8JjOpcbb5G N m9RHHOJwmeOwmjLLcxSktkBQiL3g3juD4UbMWqM17Odl57nhl1 pCySrPFGg1aVljssKFDeup989QKsHZuy4lbJzIbKOAzXcQkhLm Vo7cKQ8jO0m7ZO3p4VduG21tbRrBFoiRB3U1AYyc53OTkknNPR IM4yMjqM7j40bDSKpwniXFmlt1nt0WNpJxMwAyiKPsSPtDjV47 H5U79ovB5Lvh88EQzIwVlXIGoxyK nJ2GdON6sCyqehB2zsQdj41yJVxnUMZxnIxny PpUbJfBlknZ/iU/vMs1rokmurGXQrqwCQhg/ezuVGM/GvU7PNccU4nDG6csQzuhByElvoo0bOP9jbVqnNXGrIx552/Oo7hPCLW11mBEj5jGRzndz1JJJzjf4DNS2ZDUp/s07OXMM5kmtEtxHAIdXNaSSV9SkuDrIRMLnTjr86Yds zfEGuLxYIBLDcvaymQMqshgKqVCk7knJ ArUHkUdSBnpk4zjc4rkzqOrDcZG43Hn8KWzux0qMq4j2d4o19z 2t2l5d8sySGcYMAbCRpCThQBuTjPhUbxfg90ht7fkSPJzb6blx SrFLyndAG5uCAhBOR1NbRzV27w36bjf4edRHaDs1ZXjK1xGsjJ 3VOtlI1b6e6wznrimpeRamZXXD7viFvAbS2c2ptGhjiNxpWCaO R1Zm3HNJC7ZG RnFWftrzl4JDDJEFmb3aHlagW160ACN0D93IPhvVju76HhwtLe OLCSyrAioQBGWBOTnqOvrTzjfDbW7hMU4WSLUDgtgBl6d5SCD8 6bkFGVW3DJLiCW3jtJRc2t3FcTQzXGuScSxsN5wF0tpA6fzp6e A3lnFb8QW1jVoJriV7YSfdjnjVAzyszamATJOfH41onAuCWdkr pbosYPffvFmOBgFmYk4x501i4lBfPdWjqwWJ40YiQqJda6xpKE HGBuPH4UbMKK4OFcRWXhVwbeJ3j5wmSIxxpEtwVAYAbNpQknGc ketVK/4PdIlja8iRpkF7I0UUqxSiOSXGebggIQdx41tiMo7oIGB022A9 PKqw9jwziwMssWvkySQ6i5QjQ Duj7oT0zQpA4lJHDpb2FZ7S2ZYTwx7VE1q2mVLnGjUSCxwpOrF OuP9lLyRbwLCx5kXD0Tde8YNHMA3/VwavtrPFbSQ2cMBWHlswkXHKjCk91id8nc59alxID0IPwpOTBR RQOAQ344vcXE1k/LlPKScyJiGGMHGEGSdZVD4da0CjNFRbsmlQYrOuHRj/EeObDaCLG3T/0zVotNF4XAHkkESB5AFkYKNUoA0gOcd4Y23pxdBJWYpNwq2isb BJDqa5WSctPK0cMZjiCgYQamIXSFGf517JJazwcK98lIiFtdoz aiMOh7ikj10DHwFbOeCWxWNDBEViOY1MakREeKAju/KmjcK4awCGK1I1PGF0x41OQzpp/ESASOuwqW6IUzKBBaTycIW5ZEk5KSTyyyEZijJEMeGOnLY JBFLdn2T3uCRXY30lxepdLqYnlqr4DJ0VRgY HpWq3nZiylYPLbQOwAUM0aEhVGFAONgB0FOU4VbiRpVhjEjjS8 gRQ7DyZsZNGyDVmM9m7JIo4pFleNp F3ZllJdtOiRkUhRkgKFGy VMrZ4ksbmIBF0yWLPLBM0kTAsw1qDukmBk75z4DFbaOF2cPLIj gj0gxR91FwHJJjT0Yk90dc1Gdpex8cttyLWOCLM0crYQIrctwz ZCruSNqNkGpmyJa8vkCQ/4Z/igUtqYJo5GrBfrp1b5 dFhwqO8bhlszv7u0vEEjZW7zQxsjIoYg5GVxuOgrYP8FtuUYOR FySSTFy05ZJOSSmMZz410vCrcGJhDGDECIiEUGIMMMEwO6CPKk 5D1ZS/a5FbmThyXLFIDNIsjaiuEKAHLDcA9D8apnDr9IorN5XxH7rxKO NnzuCXWNQfXIA IrUO2PAxcTWcjtCIopWLrMdpBImkIoIwSfI1Ky8FtisaGCIrF/pqY1xHkYOgY7u3lQpJITjbMM7SSxNbwAhBLHYQsrySyKcs wgiXYv4kk4xnyp/2giSaW9utTM0Z4ZJE6sdOqWONWfA2Y4HU1sB7PWh05t4DpQxrm NDpQjBQbbLjwriXgNiiPqggRCED5RFUiLAj1ZGMLtjPSjZD1Kr 7Z5JlSyaAZl96 zHXLmNtP1qlcQeyfh/D4tKAmK4kdp5ZI4xKm0mQm8khcd0eRA3zW2XFpFLy2dEcoweNm AbQw6Op8D6imR4LYoyAwW6trZ4wUjzzDjUyAj72wzjyoUhNMyK mPu1nKjF2vLE2BbOr7RbiMAMfMKSP mve0Ftbx39zhitzHdWSW6gkZUKgfCjZtgv5jzrRuJ9lM3NvJqg hsrZjMIVQIeb3iXJAChdwfkfOpxeEWrOJxDCzluYJdCM2oqAHD 466QBnyAp7IKZkXDIw3FeY8yLOeISRMn2pmeItp0FB3Fj0E4bH h12povD7ZbFkSSFHHEGWSKZ5FjkSIOI45HU9zu6iCSM4O RW2DhVvzveOTFzsY5uheZj/fjNIycDsyJEa3gxKweRTGmJGB2ZhjvHJ6nzpbINWY9JOkkEBRG VRw2 UKz8zGh3Hdc9U228htVo9ltksF5IkZbElhazPqYtmRwNTb/E7VepeBWrYBgiIWMxKOWuFjb70YGNlPlS1tw2CNtccSI2hY9Sq AeWn3UyB90eAocrQ1F2OqKKKgdAooooAr3b7jc1rbq0AQzSyxw x8zdA0rYywHhgGs/4BPKHUTRxGVuNur7FlSTlrqaPcY3BxnwrSe1/ABewcnmGJ1dJI5VGoxyRnKtjIz4 IqB4d7OzEYybppCl774WdMtIxjCspIbqSCdXrjFTi1RzadkPF7 QLtI1MnLZ4o71p1C41NBIscQG/dBZ1z51L zftZdXcksVyEJVEkSSOOSNDq 8h5gGSpI3H1qN7Jdn472fis7RyRwXP2UetdD7jVIyg9O FPyqy9j yclo0kk11JcuypGpcaQkcf3VC5O/TJ9KboSspPabjt1dXcIZYxaxcXhgTGeZzYzuT4FSGP0qX4X22u 3e0VjHiW4vY37oXKW65Tf8AV9TTu69nGq656XTpH71Hd8jQCnN VgXOdWcsBgHwyetc2/sz0XAl96kaNZZ3SEoNKLcIyuAc/eyQdXkoGPGi4hTG/YPttdXN6bedraRGjeRWgD4Qo4XTrYYcYPUZ NJdt 311b3kkFskbJCsbSIySs8xkwxVCgITCnqcePXpUh2a9nklrcQT m9kk5KPFoMaqpibJVBg93BOSd8nHSnHabsKbm4aeO6lgWVUSeO MD7ZYjle9kFT4Z3pe2x06Kr2v7QXV1cBQsYtIr 1jHXmc3ZsnwKnLfDapDh3tDuZL/QUjNsZ5IdKxyGSNUyBI0uNGCw6Z8elSXEvZwJLhpo7mSONpop RpDJzYiAWJyCcqCB5Ek79KWtOwHLuucLqX3cSvOLXGEEkmcnXn dc76ceFO4iqRG8B7Y8SeM3s0MbWbxTypy9nh5GoqJCTvq042z1 8Kr83bS7u7K8juVjKtac5HjjkRUPMQGJi4wxwwORkbdTVt4P7N 0hciS5lmgWOWOK3YYWFJwRINWe cEgbCkYPZq4hmie9kl1wC3i1p3YYg4YdwNh22xnbai4hUiNtO3 d0bC4vIeWYYpIoIlKFigCoJJZQDkjcEDbrRF2jlnPDpZDbyuZr pVliDEYjgDKwVsGNznBUjp8amIfZ3y1nSC5eCOXkuixJjlSwqF L/ew6vvlD59dqOH znlcg 8anjmnmkYxhRK9xEIzpVWxGBgHG/youIUyvWvbW ngkW5SBo5eHTzoADuYtSnXuNmIbu WN6cw8f4jG3C4IHt1iuYoSsQQlo0WJDK2TsFHexuenpUrD7OCI o4/ePuWU1nnl9eczHmY17Y1fd8cdaTHs7uUngnhvzGYYIrcAQgkpG oDjJfC6iCem2aLiFMvpFVftL2Ta5uEnDhdIhXB6/ZXSSt aggeuKQs xcySxSG8kYRy3MhTS2HW4VVVD9p0TGR169BUz2S4O9pbR28kzT smvMrAgtqdmGxYnYNjr4VHouxLv3JY0UUVEmFFFFABRRRQAUUU UAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUA FFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAV4zAAk9ACfyr2oXtDfXUckK QwCWJywmkLAclcDBAzvnLflQJkfwX2lcOup0t4ZJDJISFBjZRs pY5J6bA1ahWK yy7lEIRrq05XKuNFv3Peg HIP3NWPvN97oaLDh2iz4bz7uRYrubXK/M0ctYoysah/AdOviKm4o5qTNZ7OcbjvIRPErhSzphwA2Y2KnYE7ZBrnjXGlti muKZw QGiTWFYEbOQe5sSdRwMKckVkPCNEttY281w8VuVv5Cyvy ZJHI2jLePXOPWuOMXE95HaxuzSu1guFaYQrFIZmVZnLECTUg3G 5p6hsbdaXKSoskbB0cBlYbhlIyCD5UsKxTt1dlLl3jldXtfc1L c5Y0QlV2ggVe uMkknbJ8Kc34cXr3CTSDTxiKJVVzy9Ey5fu9DkADPl8aWg9jU PcZhs4WnnYrGmkEgFj3mCjAG53Ipfht7HPFHNEcpIgdTjBKsMj bw FUj218SijitIpieVJcK8gUZJjhGWAHxZaqfDHa84fwu2SZ4z71 NbtImzBNBPTP4GAoUbQOVM1ni/HI7d4EcMTPKIkKgEBiCQWyRgbeGakqxDjs80JkMIaSSLiumIbs Sy2 FwPjg13fSQPYWEaSSlnhnmctcclDIn ozsVLOwZSFUeA9aNQ2NsorDL2SS5SNmuJcpwcyko5GuSGdwA58 cHr45FbJ2cnaS1t3Yks0MTEnqSY1JJ dJxocZWP6KKKiTCinHu6 X1NHu6 X1NS1IbjeinHu6 X1NHu6 X1NGobjeinHu6 X1NHu6 X1NGobjeinHu6 X1NHu6 X1NGobjevGGQQfHanPu6 X1NHu6 X1NGoblWsuwnDYXEkVrGrjIDAvkBlKn9bxBIp5P2as3gjtngRo YyCkbAlVIzjGTnxP51O8hfL6mj3dfL6mnRG14K9N2RsXiWF7aN oldnVCCQruSWIOcjJPTpVT7bdhZ7i4d4obaWI26QxCV3jNuU1b oqDB 9nf4VpnIXy pr3kL5fU01YNplRsOwlkIY1ngimlEMcUkrKcvy1UZ67fdG/XAG9Px2Ws//wAC/wCqs3Vv9VBhH69QNvKp/kL5fU0chfL6ml1C14Iu64TBJNHPJGGliDCNznuaxhsDON/hTWHsxZo4kWBVYStMCC20rDBfGcZIqe5C X1NHIXy po1DZeCCHZq018zkrr5vP1Zb/VxjmYzjOPlSB7GcPIUG1iIV2dQwLBWfGogE OkbdNqsnIXy po5C X1NHULXgrsXY wUFVt0UGJ4iAWA5cjF3TrsCxJqVtrdY0WNBhUUKo8lUYA/IU993Xy po93Xy popj2Q3opx7uvl9TR7uvl9TS1Huf//Z
21797https://forum.bordomavi.net/image/jpeg;base64,/9j/4AAQSkZJRgABAQAAAQABAAD/2wCEAAoGCBMTExcTExMXFxcXFxkYFxkZGhcYGRgcFxcZGBoXGh oaHysjGh0oHxkXJDUkKCwuMjIyGiE3PDcxOysxMjEBCwsLDw4P HBERHTIhISkxMTExMTExMTExMTExMTExMTExMTExMTExMTExMT ExMTExMTExMTExMTsxMTExOzsxO//AABEIAQgAvwMBIgACEQEDEQH/xAAbAAABBQEBAAAAAAAAAAAAAAAAAgQFBgcDAf/EAEIQAAIBAwIEAwcBBQUHBAMAAAECAwAEERIhBQYTMUFRYQcUI jJxgZGhI0JSscEVYoLR8CQzcpKisuEWwtLxJVOD/8QAGwEAAgMBAQEAAAAAAAAAAAAAAAECBAUDBgf/xAAnEQACAgICAQUAAgMBAAAAAAAAAQIRAxIEITEFEyJBUTJxI2 GhFP/aAAwDAQACEQMRAD8Au2a6Ia5lhXhnRQW1DA70KDZUlnhHyxyBX pPnUTPxtB8oz9dhUTfcXd/HHoKsY LOX ihm9Vxx6h2yeu JRpnfJ8h/Wq3xTirP4/QeAqPmmJrkTWnh4kYdsxs/LyZ/wCXj8Eu e9IJpRFeYq6kkcFR5mu8FrI4yqEjzxtXHb8nH5qSh1vEFhwSDh hqwdgWOfLOO/rVfkZXjVov8Lie/On4OsfCkBXUxY92AGAPHGe9OhBAwwsQOPEDt579zQ7puVXQFxl Tn6HfxqNk4zjUqx7DOCCc lZbzZJvyelx8HDCNai I8N31RFceK57H6motkIJBG42NSfvsch0sApI fJ2P08aOLDIV9v4cjs3qKvcbkStRkY/P4MYRc4EVprpDHkgV6Fp1AmlS1XpPowpTpDa9bJx5U0Ipy4zXP TU49InF0jiUrzTTkCvCKlZLcakUgrTlkpBSmmTUhuRXhWnBWkl T5Z9KG6JqROSXrHuSfqa8iujuD4g/5imBfNFUlhivord/bO7yHzpBNJFKrtFUQqj2vKK9FSEeUV7RQAuGMElj2UZz/r0BqVgZRHhB8x EDu2R3NQqE5I330/wA9/wCdTXDFA0 gwP51jc6T27PYeiwjoqQ8tuE5GZDnP7vhS34RD/Din8TDFDY86yt535PULHH8IW54JHio3iEBjXOosvYg HgDVllxjvURxFMq30q5x8kt1ZR52CEsUlX0RUCaiK6Xcg UeFJ4b8MQJ79vxXI1vLt2fNpR bT hJpOKXRXQLEaa900vFeYoHZyNeYro60llqSZJM5FaSRXbFIK0y aYyhuSo KnMF0GpU9sGFRklsyHIzQnGR2iseT/AEybFeimdm56aE DMp/7h/WngNQOObG4OmKr3NJFeikzge17ik0uPGd6QCLhHWPWF2JA7jVg Z8O4GfGpXl QOuoeG1cEkVVYgZwFA8O52/16U44BH01Kn In871i82e12e99IwxjjjKLtNDq/lYDGknAJ2GTt4AU04cZSQdJAIyQdiPqKnmiUjNcdSg4UD1rNU qSN3XuyP4uzqML4 PlUNa3Rf4dDKd/myM/nwqwcSxkGmssa41DereFpVaKvJg5J9kDY50DOe5/RiP6V0NIiO33P8A3E/5V0zW/F9I bciKjlkl32Jr2vKKmcBQNeE0V5QAGkmvaQaZJHhNBNBpBqSJof JFviu0liCK8eQE5qf5edSdDAEMPHzFUJ5JQWxwgpymknVlVNoV z5ZB /alaKvVzwNCH09yNvECq1ecPZDggg/67UYuXGfRb5GLLjrdEVppxZopO9KWLwNIdcGrDlfSKTlfR2vAu BimeDTvSGHrXBhRD8CDpUdeHzBHy/ykYPjjyNSMEiMx6ZyAcbduwP9aiMU84aCAT6/0H/iqPNwxcdvs9V6Fz5qawvwTExYLtTSVItOl3GTucE5/SnUEmcAjY15PZoGLCJcnuQMZ7/5mseNJ9ns7tdEV0o0AzLqx2ycY9KSxIV8dgMj75p3eWusBWU4B B3JOcHO/nTXismAEG2SM/Qd6uYFtJJGfz8nt4pSf4RyLtXpWl4oJrbPnEpW2znRivSK8qVk Tyiva9FNMBJFJK0qimNM5kV4RSyaTTTJo7hqkOGzlSMHcbio2u 0D4NVZxTjRyf6jSrOQOgYeIzSriFXGGAIqD5Xu8gofqP6ip8NW BkTxzdHruHOHJwLZf2QPEOA Me/oe/2qAvbRhsQQfI7Vf81wubdHGHAI/wBeNd8PLlF/Lsocv0aD WJ0/wDhnkfwmlSx Ip3zG0ERIRw58f7v38ars/Ez2B/pWrDIpK0Yn/kyKVPokJmWMZY/QeNWDgdgXs0kG7M7vjzBbTj/oFZ7Ndlq1L2eSarKPP7pZf osP0aqvNk9F/Z6D0bAseRt aId8rXv8AaLdsZqz8Y4YkqlgQjDct4Hz1f51VLBY5XCLPECxIX LYJwfAEZ8NqzopSV0enedx wlu2O5FRnM9q8Vutw2zdRAoP8LBs5 ux 1aDZcHijAJGph4t5/Sqb7Y5sQRJ/FKW yKR/wC4VY4s17iUSnzX7mNqRXbTiKuN9jTrVmqZHKQdqeQ8QZTsa3T yeXg93Es1FRdrxYH5qk7H9s2mPc4z3xsKH0VHx8idUe17mu/DhG2sON9Pw7nY757fauc8DpjWpXIyM NQjkTlqTnxMkIKbXTOVBrwmvNVdSskDUg16WpJNNE0h4JFr1ZF FMaWtV9CDgie4PehXDDw/rV2ikyAfOsztZMEVd XbjUmkndf5eFZnOxV8kavpOb25vG/D8DXm7mBrbQqAanDHJ8ACBsPPf8ASqTxLmmV9i5 mcD8CrF7QOFtPKhDhAsTZJyRnV8K4Hnvv4YrK5ZKOLjhKCddmp nWTft0vok7riRbuaaPd58ajmek66vJUc1hRKQzknetk5Af/ZYj5pv9Vdhn8YH2FYfbtWz zKTVZxjGdJcH/nY/1qnzf4FnhxUcg/5yjmlh0QnC933xncYX6ZrMZGOrS3wsCQc7EEHH862O8UaGHZcH J8tu9ZBx1hLK8oHeTUB22G38hXDiStNHflqmmanwO4lCiKc5ZR 8L/wAYHn/eH61SPbMf9yf PH0GnP6mrhy/c9W3ikPdlwfqp05/SqL7Z5v28KfwxZ/5mP8A8aXHj/nOmZr2jOJW3pBkNElIrbsqJdHSOZh41O8pcTKXKZOA50E Wrsfziq5XSMkHbv4falP5RaJKKUkzT5bYxXSFSCkgI7dm7n/AF6U9v4XfK7ZX4l/qKVw IXcMUytp7NnG4I YY uRXe8tiMMm5rIeepL9RpLiRyQcWviyAukKMVbGR5djnxFciaec ShIUHfv4 RpjW1gye5BSPHc3jexlcV4AtSS9eGkNXYqpHUGlqabhqWGrgJx HINWDly70tknYD4v6VXLaNpGCopZj2A/n6D1qeHDnhjwdyfmwds X23qjzMkVDV TR9N4U8uVSXhdjTm7jBeGVgMY2BHmfhG/j3rMZDVz52ykCIh2ZwG wLfzFV x4DPLuQI1O X2288d8evb1qHFSULN3k/yr8IYtXgNP8AjK26YjhLO4PxyFgVO2NKqB55OcmozVVhSTOWo6 ietf8AZDdZtnXPyyn8MiEfrmsZjetD9kt38U0XiyKw/wAJIP8A3Cq/KW2NksK1yJmlc0SFbaUjvp2 9ZTK3c5xWk81zf7I7ea/ 3NZdO9VuGvizpzPKNH5FmzaqPJ3H65/rWde03iCzXj6TkIqx/dclv1J/FXDkly1o4G5DsAPPKqf61mHG7x5JGDHVpLKGwNRAY4yR83jufO uuCH WTFkd44ojpDSaSxpJNaGxzSHDWcoXqdKQIez6G0/XVjGKQhq5cH57bSsc4xgBdS5xgbbr4farDZxcOuCsoiiZhg5A0 5I/iVcBvuKqS5M4eYlyPHjNKn2PeR7JksosnBZS4Ho7Fh hFSzREdu/l/5pSzDvmvZn2rHnNym5GzCGsVH8IXmGP8AZltOCCPp3FV4mrPxZ wyFc9wR54271VrqNozpbyyPIjzFbvpuROGrPI uYX7qkvAGkM1c oaSXrUMNROq0vNchnyP4pX2NU3kj k/bl Fi5fu44o8tgaicnt2OACfKnN3xAdgTpP3FQ9nGrxaHXI3/n3FN34fIAoD5VSNiD2AwPvWJm1c22z2PCWuGKS jqtnNJkFgg1MUYDUwyTpIDbLgEDYZ9aYty8VJaebrafi0biPv3 fJy/0qZmu0iX4j2Hr4VReZeNvOSsYYR/Qgt/4oxynJ6p0ic444/Jq2O Y MxGJreJVYHGWwAFIOfhwO 361ViaNDeR/Brzpt5H8Gr0NYKrKk25O2KQ1aPZ1edO9iycByYz/jGB/wBWmqsqsPA/g04tJHRlZQQVIYbHuDkfrTk4yi0c6adm3cyyZs8ej/8ATr/yrNrhqvN3ddWwWTHzRSvjyLK5x TWfSsfX8VX43SY T20XDlXiQgsZ5T 5I2PUmNMVl0pqx3t Vs2hGcvNnsewRf8sVWnB8j DXfFqm3fkj20kcyaSaVpPkfwa80HyP4Ndtl k0hINOLO6eJg0bFSN9v6 dcCh8j DRob E/g0nKP2NWu0XThXOB7SjfzXtVgi5iz4fYncfbwrLQp/hP4NXjhnG4Z40W4jXqoAup0B1Y7ENjY lVcmHF5SO8eTkj9ky/FF7tsP5 nrUJZSloGkZi3 0MgJOdiikDP2FWCy93KY6URU BRW/mKj ZYo0hkhjQJr0yoEXC60I1L6HTv9qnx5Qxy6KvLTzx7GRNJY004 fIWjBIOe3j4V3APka1/cj mFLBKLqjf9VeE0UV4/Z/p6v24/gGvMV7RSJJUeV7RRTthR7tXleUUbP9DVHtFFFPZ/oUj2vM0UUrYtUBoooo2Y6QUUUUbP9CkBIqgcUvbpnMkDyAzmML pYEJE82iLpp4MyJLKXxnBIJAAIvsiZBHp PWqvwC2aFXuJ9P7IdNETLBelGkTEEgFmYodIxtrI31U1JkWkd7 3mci4e3t7d7h49Bl0OiaA4GgjXjXvnOnOMfapF J/7Wlqq5JheWRs/IA6og/xHqf8ALVN4bNcWr3d6Y4XEkiK2oyLJ1AEBj1Y0iJNTjtn9n232 aw803UMktxJaRCWXSmhpWDKkKpsMKcLqmVs Opu2BXRJvwI07NFQHLPHzdSyroVY1CmJgxLPuyuTtjTkDB8c1V 7/AIxdsDH1QGuGkijjwmFjlkmiWYnGpgoWLBG27ZzkUowk3TBtIv vDL5Z0MiBtGpgjEAdQKca13 UnOCcZxnsQS7zVT5Au53Gh2j6SW9u0SquGQSqxCO fjIVFOcLnXnHarXSncXVgop/QUUUVzOhW cOZJLN0RIRJqjeTJYr8kkUenYH/APaD9vWofj/tCaCeaOKykmhtmC3EytgRknBAGCDjtuRuDV4kgRyCyKxAIBIB2 JBI38Mqp/wjyrE ZbiW1kv7Qe9JNJdvdQtACFlVw2zkblAGztnceGKnFJnN2maNxn mkxuTE0BijjhklaRmDIJpVGSAexjbI7/FgVKtzDZiUQm4jEhcIELYYuQrBcH0ZfyKyTnG7KLdI6SM1zw xZGCswPS6bOzN4AYOSfGnXGrdDPeSlQXXiFgFfHxAFNwD4Dt lPVCUma1xbilvbJ1LiZI0J0guQASRnA8zgH8VF2nN1q0AuJJBD E0jpG0pC9UIcdRBnJU74 lV/2y3axGykJCFZ3IkdDJGoEZB1Rjds5XGPI1TuIxW62/D3SZ5LVEuo2mWBZMSu2sr0pVITOcA4yAMjtSUegcmageYv8A8g tsOn0WsjddXPlJp bOnRjfNPrPj9pLHJNHcRvHF/vHDDSn/EfCslnsJCixRpJrPBX0qwzJp97L6SB46PD1pvDarLa3j2yzSIq WnVzFHErdORWaNURQGKgEk Pfxo1Q9mbDFzBZtC1wtxGYVOGk1DSDsNJPnuNvWo7iPM6iSy93 aOWK6leNpASdIRdRKkHY5znNZ9x0QXFtJPZ20kNsL23eRwuoSK qOrSJAy6QFLLkbgnvUdPYSSW0CWhlBmv7jovIqx6tUKqzqiDCK cHYDbfypqKE5M2zhXEYbhOrBIJEyQGXOkkbHB8fqKr/N3Nj2RmxAJFit4pslyuoyTmHR8pxgb5qN9n/NEPQ4faLCQ8kckZxgCN7cfHqB3yx L/FT32wxr/ZVy2BqKxDON8CZDjPluTio1Tok3aFWvOfUuJoljURW0IknnZzp R2XIjCgb4OxOf3WrrwjmjAc3rwR6Y4ZAUZiNMqqNTZzhS7AL5g 1n/CLSayjvuGyEu1zYm5jYAks/TOtB4k/MP8HrTHiF s1vduquoHDbKP41IJMc0asR5jIbf0NS1RG2bBFzPYswUXcJZn6 agOMl9vhHruPzUTBLAL2SCW iYLI00dsNnDldbazn49JDMqAbZyclRig8X4dBHNeMkSL07zhwj woGgMmXC WTjNe8Os8cUEcgm94XiTS6FijA6ZfUJWmK6jGVyNOceIo1SC2a LbNwyWKKLqRzJO00seslhIw19ZxkYAGp8jYDJpXD4OFXskssXQ nkyvUZSGIwuhc mFx5HBrPOG8KmZ IWqKc2VvdRxAd296kMi6R4Exgj717yNxKG0616izukNpEko6cU KhzIi9MBVGt1 L4zkkA5NFV4Y7NY4fwmCAv0YUjMmNZUYyBnA27AZP5qHi4LE9x 0zG3QtoTGgOoKXmcSMqnuQipFgg4GvA Xaw28mtVfGNShseWQDiuhqKm0S1TI3gVmI q4QJ1ZS2kADCxokSdvNYw3 KpKiik227Y0qGsV/E0IuFcGIp1ANGnVq7Zxjek8M4nDcBjDIHC6QxGdtaLIvceKsp 9ZHy/zBcS8Ou3SdkSzs4YY4hp3J0q8zAg5zhgN8YNSHGOOXEHv/Rl6fTXhxj0qgCmVED5AG du/hsMVLUhsaxQRWSw8a4nDcBZLzqJHxKO0dekq9US7liR8oAGyjz 7105f5g4nc3Sv1JRDNLNDp6cSxRgBljMcmrUzq2Cfh/NLRj3RqukdsV4UHkKySy5xveg0vUYta2MhmBAIM7XTQxswx3Cg tjbtVj9nPE70ySxXsjsgjjkjeZI4nBb5lwjH4dwQTTcWCkic5m 5da6khmiuXt5YOoEZUSQESBQ2VfbPw9/U0rknhkNvblIZusGkkeSX4fjkZsPsuwwRjHhipf3hM/Omc4 Ze/l37 lQxt/7OsJzGdZiW5nGfEs0koX7ZA 1Rt1QUrseX3GbaF2SSVUdIjM4IOVjDadZwO2rbzp7bTK6K6nKs AynzDAEH7g1iyXF0JJZ7i4E0j8E6yOUQaBJKjhCOzaSW3x49qn F43dpKLXrsGnPDjBgKCkcqHrhRjGPgP0qWpHY1ECkXEiorSOQF RSzH EKMk/gVmXKHMnEZ7uKZmkNtNLLGUaONYkVdQTpyatbsCBnbz71J 0m8ummFrBOIkFlcXEmVDiQJlemc/KMZ3HnS1dj2VFsgghuHhu431KsbmLAGk9XT 03Gc6VIHoxpxDfQySyQK4aSMKZEwcqHGVznbcCsjvuPXUFpai2 uZE6VjDK0UcIkG5A1zSNgIh7ADJ7edP8AjXFp4Z Jzwv05Gj4dlgASokUBiit8zfFsKeglI1QYz4ZH5FelB5CsmsLu eO3lmWeZJbq WOOZoS9zcRJHhAkRwqnvucDvVy9nHFZ7iw6szapUeWPUwCFumc LrA2B8D9KTi0SUkWYgeON/wBcUplz MZrG AcZuZXa/keS4a2sriXLppihmYlVWMqNLgp477E713suauJwQXEszySA2iT RPJHHHokeRI/gVSdceJMhjjOnsKejFsX7l/g8XDo5pZrgyNI3UmnlKrsAFUE9gAP51343PbTpPavLjTHrmVQS wibcnt2YAjbJ386z/nSK/j4deRXF8kwT3d1I0CQrIwDxui7quplIJ76ac8U4jdWrXwWYPLD YWzCRkjUlmZQ7nbc4zhSSM4p6/oti8rzFZ9HrC4jMQcR61JZdRxhQVG/cDbbwqXrGoZZVt7i4DSODc2cUUssSxl49RZ0EZXSAHdtwO5qSs eP3/vis1yWh/taSy6RRd0JyCX74UEAD07mk4BsaRwziMNwnUgcOmorqGcZU4Yb jwNO6xuXiN77lbvb3bJLNdyW8caRoA56rfGxA2CjA2HiM1sNsp VVVmLEKAWPdiBgsfr3pSjRKMrKvFyFbKGUPJpe0W0kUFAHVPlk OF/3gwN 23am8Ps5tViliEs JejrZnVmJgYspyy OcEdsAYxVybsf0rKuD3HHjxA2st7EwhEcs4Cx6WjZlLKhEQOog keH1oWz xNJFxueTYHd3MsoL3kd4cFMdSMYC/L8h/PrXO15JtYLk3idVmRpJUh15iSRwSzImNic7b XlUdZe0y2liaSK3uZCGjQIiBmZ5A5KjB/dCbn 8MZprzBzsCvD7uETdOSWZZYVUdRyigaCudyG9adSF8RxyNy2JI 7 S5t2iW lb9k5OtY/iIyf3TqdyPoKcJ7OLT3eWAyzt1jHrkd1aQLE2pEUlcBR9P5Vzv/aPBHDDcC2uHilXOpVXCOHZDG5Jxryp2B3p5/wCu7cXS2pimGZEhaTQOkkzrkRM2fmztt4 m9HyD4i35FtzIZepLk3aXmMpjWgIC/L8u/wBfWrJcwrIjRuMq6lWHmGGCPwTVV4bz/bS3K2wimUtJJF1GUdMPFqyurO5IGds/MM0ix9oUEscsqwXCpHE8yM6BVlSNtDFGzjOfA4pVIlaEWPs2tI lkCyznqQPbsWdWIR3Vhpyu2nSANsd64xcFeTi8D9B1isbfpiZ8 YmOjEenHfTrY/UfSndn7QrR4riZklQW6o l0CtIshxGUGd9RwN8dxSH9olstu1xJDNH05khkidQskZdWdWKk 9iFPrT RH4jzhnI9rBde9IZSVd3jiL5ijeQEOyJjYnPn/IV35r5Rt7943mMisgZcxto1o/dG23XO/wD90X/NUUVgnEHjfpusbadtaiUqBnfG2r9Kj7bn B0RhDMrNdx2hR1VHRpQWR2BOykA tL5Ml0c7r2b2kgRWlnwsCwELIFDrH8jOAvxMDvjtsNqi c UOjBmAXExkks0l0ENKsdsCBJHgDMmMbnbJ8Km5 e4ljZ1t53ZbmW2CRoHZmi06n2OAvxDvvXG79olskUEyxTOJ45H RUQFwYm0urLnYj4jnthTvT RH4kNyxypLdpKt1JfRxpOklo0zhbldKFZMnfSCSO38NWnh3LiW NrcxW2uTqCV0jkfUNTRkBAcA4JHjk7965cy8bL8IkvLdmQtAJE bYMuSO/fcbiuFnztGIZWMcsgtkiSR0AfqSyIuUQA5LAk5JwBR2w6RUeQ B3QmgiaO WDoSpeJcnTCdaaQkKg9tR8RkVb Gez6zgSVCZZRLH0j1H1MkYOoRx4A0gEA/YUWfPsEixt0JkL3SWjpIoVopJBlS4z8p39du1QfG eylzbTIkxhzeRvGgDGYw4VXCg/KCSfQA0/kw6H/LHJkL2VxFMJ83L6WklYiUxwv8AsThh8GAOxH6Yrhzpyf07SUwd a4kkjtoXUkO5jhkVta4ALSbeO3pUjxL2h20UcUixTS9WLrlY0D NHGDpLyfFhQCGHfHwnemj87kcTMemQ2gsxNrCAr8hm6 cZ0af2Y/vZpfIOiN5U5cmuevHO18lrqgeL3or1upGxY4B1AL2HrkVaIuS4 VYOJJci9a 7pjqMACvy/Jt9fWoTjfO6T2M0sa3dqydFg3TQOySSKFePLaWBzg7 NSA9oFuLkWrQzBvePdjJpHTDnAXLA/vHO3fYmm9gVHC49mtuwjAublOk0jRmN0Vg0r62OdGx7DbwFXK1 g0RrHqY6VVdTHLHSAMsfEnFdqKg22TSSAVU7Hhsy8YurgxkRSW 0caPlcMy6crjOfA9x4VbKKE6BqzK4eXr9OGWMC27MY5pGuYBKI tas8hTU6t8u4JwT3G1ceH8B4pbxWmizVpLS7uZAvUTQ6OilSGz kAnUozvsM4rWs438KrkvNQEk0SW8khgmiibRpOespYSDyVR3 tS3f0RcUUWbgXEooLGL3PrLFK93NGJI0HUeRjHGWJ/dG5wD82KkP8A0/xB5zEbdVt5r5L95jICUwFZ4dGclgwIz/oaV1V/iHfHcd/L616GBzgg42Pp9aN2Gpm3DeX7pXtiYSAnEbuZyShCxyKAjnDbg Q32qDTl28t4b55Lb3aIWkquiTGSGSQupDxRkkoAo/eJx98DUebOOJY20lw6FxHpyikBiHdUyM RYU64jDDcQvDNgxyDQ66tOQw XIIINPZi1RmUPLfELuCeWSJI3NtaR26hwwlEDLJqJz8OQAN8bn 0pxccvX8 u5ltgkk9/ZyNCro/Tjt1dC7NnBzq7VplvGiKsSYARQoXOSFUADvv2ArozAdyB9du9R 2Y9UU/2zZPC5cd9cOPL/epVbvOXuJSpLeNbqLhr62uFgEiEMtujJnWTgA6s eBV753WD3OU3MZkjjXqGMMVZumQ4wQR4gVJ2N2ssUUg HqIrqCd8MobHr3pqTSBq2ZU3LvE mFa21h7 4lmhWbpo6ypH02Lq2TGG17Yzt23rry1y3fRC1SWDT0Ir MkOhB6ykxnv8AvMxA gzitVLDOMjJ7DxoLjOM7 XjRsw1RSzwef8AsD3TpHr 79Pp5XOrXnGc4/Wq3actcStbS5s4UdkdoJkYOsbPkILiHUGyhyAPop860Plbjsd7 bpOqmMSM6qrEavgcoe3ftTjjnEuhBJMsbSmPH7OPBdiSBgeozm hNiaRl1xwe4trK/M0CWwEsN3b/ALQSgOhB6YJOpmAGMnuSfCnrcFvoouGy2sAleK1naRWZUy90AS NyPiy7H/DWgcW4ZbXiRrcRq4V1dUYnZ9PiAdzgnY17wjiomEuuJoenK8Q6 mF6gTH7RP7pztT2YUjMrzki8ijtmW1jum9z6Doz6BFIZHkDnDA SKNeCPHBqcbgN5HdJ07aJ434YLR2LYijdVY6SmrWyFgq7Hs2c7 VoSsCMggjzG4phxviiWyLJIrMHkjiGkAnVIwRSckbZO9Ldj1Rl UfKXEPc7uJbZ4lkEAit ssoLpKrSSIS2EXAOxOfU4qXuOXLsyMRA2DxmK5HxJ/uVUhpPm7dtu/pWg8C4ml1BHcRhgki6lDABsZxuASPDzp7Ruw1A0UUVA6BRRRQB Ufa 7LwubSSATGrkeCNKgb7Y2rPo4beNblLV9cK8SsBG2rXlQG7N4g bj7VtV1bpKjRyIro4IZWAKsD4EHvTBOXbNRpFtEAWjYgIANUQx G2B4qO1TjKkc5RtmaTwvHxCaziBzDcXV nkNVqDFj/APo36Un2QIq3kbJPEWltWaZEeWR2bUDrl1DSjhjjGfH1q98A4F Ot9c31y8bPIoihEYPwxKxYayR85wufp Jiw4RbQM7wQRxs/wA7IiqW3zuQPPem5ISTMd9qwie54i08hWWNbRbVCxGtHwZML 8B39DTvjt1GLq4iLASNxazdUJ IqEILAeW439RWq8R4JazsXmt4pGKaCzopYrnOnJ3xmvLjgdrJI ZXt4mkJQlyi6iYyCnxd9iB BRsg1ZkdhdRDi8U6MqF76WNy8zPMw X9omAqRkkBR38PCp/2yIJLq2hmeJIehM46zukZkGBnKblwMYHiTjxq9Hl z1F/dYdRkEpbppkyDJD5x82STn1NOOKcLguVCzwxyqp1AOobB8xntS 2V2PV0Yjx1o5I196nJMfClNq2p06jmVk2DYLFkGCD3Arzmcl5m aWaONobaxNs0jyh1zEjFoY4wdZ15zkbd62u 4JbTaerbxvoQompFOlWGkqu2wxtivJ B2rmNnt4maIARlkUlAvyhSRsBjajZC1ZmUi2z38813cSR3kd7A kAQkuU0rpVYiRlGzufDPrux4Lk8UWdpo1uDxF42UvK0zx6tPTM YBVY9PZj5d9q16XhNu0q3DQxtKvyyFFLjHbDYztXg4RbCb3gQR iY95NC9Ttj5sZzjbPlRsg1ZjPs2lzKPeC0apaXfuUmMqranaWR QMkuAzdvBfpTOzKR2N9CAhc2sUhkilZ4pB7xGNbo26S7 nj8IzW3W/AbVOnot416JYxYUDp9T59PlnxpCcuWSpJGtrCqS46iiNQH0nUN WBuAdwKeyDVmV8Ws195muAXDxcRslTDEKOog1nT2ydKjPkK48w R25s77qqDKeL3EduSxUKz9PU7YOMBVPfbcVr78DtW1ZgjOp0kb K/M8YwjnzIHY1yueWrKQESW0TgyNIQUBzI Nch82OBk lGyDVkTwvj3DrGBLcThlgtlkLIrOrJrEZkDICGzIew8z5VJrfW l5I9vnqPAYZWUq4Ck4libJAB7A4GfI0sctWWCvu0WCnTxoGOnr 6mj/AIdQzjzp3a8OhikeWOJFeQKHYDBYRjSgJ8cDYVFtEkmdLC0SGJ IYl0pGoVV8gOwrvRRUSYUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRR QAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQA UUUUAFFFFABQKKiOauGT3MPSguWtn1q3UQEnAzldmHfP6UCZVk 5t4nLdTQ29lFJFDcGJnL6WADd9LOMnTvsKsI5wsNUq 8LmESGQEONAicRuTt/EwAx3ztmsuEVvHxWaa4trx5FvtcTxACP4ZAQX1DcahnY9qf3HA i9jxaVbctMb THwnW0STRyFV2yV2Y7d8V0pHNNlv4HztDI99JJNGLS3MPTkAYZ EiEnPizahgADNO M82wCy97t7mHSXCI0okKuwPxRlUGsNpB7KcbHBFZ68Lze Tx2ciRLeWNwYTHhmiRHD4QbHOc4HnSOKyOka3CxyW4m4o80H7M M6KsWC3QJGrUQdtvlo1QWy 8N54thax3F3IsYd2SNwrgTdMDXJHHguqasj4t9hnvUjxDnCwhC GW4VQ8QmQ4Yh0LaQVIG5z4d6zJ3Q21nFbLPJH/tSSSLbxtP1mw3SwwYRKxYZwe30NI4fatJCgeGQGPg93Hh4zkSL JLpwCO5zt40aoNmbNJdoITOGBjCGTUOxULqyPTG9VHkfngXVrc XFyixC3IL6dTYjZAytjcnO/b0rjxad4uXUVUYyNZwxBQCWzIiRtsNwQC34qmWlveQrfQXNt0m m4dGECfGrdALEm6lhrKhts527UlFDbZonFOdLboStbTK8iwzyR/A5RjAuW3wAQDjx38K78K5tt2hUzzKsiW0U8 FcJGJUUjJwQCSwwuc71SeO8KWERJDEVX yLjIVTvJJGM523dj96i DpdWtjeQNAJZZYba5jZouplDoVlKupDNGCMKexBONqNUK2adBz jYPB7wtwpjEixlsONLucKGBGVHqRjFSHAuMW93GZbeUSIGKEjI wy9wQQD2IPqCDWOLA7JdIYbgiW5sZFM0QVnRSyklUAUd wHbvWiezuDpy8RUJoX36UoMaRjSo H0 lDikhptst9FFFQOgUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABmjNFFAB moTmbl1bt4ZetLDJAXMbxFQw6gCsPiBG4AoopoUjtyzwSOyhaK N3cvI8rvIQXd3OWZsADy/FSuaKKYohmjNFFRJBmjNFFABmiiigAooooA//Z

Onur Erçetin
21.08.2022, 12:06
İnsan yaptıkları eserleri ile övülür övünür, yaptıkları hataları ile de eleştirilir, dün Antalyaspor önün de Abdullah Avcı maça başladığı ilk 11 ile eleştirildi tartışıldı. Bende eleştiriyorum yorum olarak, evet yurt dışında çeşitli takımlarda oynamış çok tecrübeli 2 oyuncu alındı takıma bu oyuncular gayet başarılı oyun sergiliyorlar, bunları ilk 11 de tercih etseydi, belki de maçı Trabzonspor kazanırdı, berabere de kalabilirdi yada bu kadar farklı sonuçla mağlup olunmazdı. Ancak her ne olursa olsun hocaya takıma sahip çıkmak gerekiyor, lig yeni başladı, kayıpların telafisi olur, Hocaya takıma tam destek diyoruz, hele Çarşamba günü Kopenhag takımını bir eleyelim o zaman değmeyin keyfimize. Ara da bir rehavetten stresten kurtulma maçı kayıplarımız olabilir süper lig için yazıyorum. Şampiyonlar ligi için asla kötü sonuç düşünmüyorum Allah göstermesin. İnşallah Kopenhag takımını yenip eli boş yollayacağız Allah'ın izni ile.

Süper lig şampiyonu olduk.Tüm kategorilerde toplam kazancımız 11 milyon euro falan.Tl Euro bazında beş para etmiyor,o yüzden süper ligden gelir elde edilemiyor.Süper ligde şampiyonluğun tek bir önemi var o da şampiyonlar ligidir.

Bu sezon süper ligi şampiyon bitirecek takım 2023-2024 sezonunu daha erken açacak çünkü şampiyonlar ligine 1.ön eleme turundan başlayıp playoff dahil olmak üzere gruplara kalmak için toplamda 4 tur maçı oynayacak.

1.ön eleme turu maçları 5 temmuz ve 13 temmuz tarihleri arasında oynanıyor.2.ön eleme turu maçları 19 temmuz ve 27 temmuz tarihleri arasında oynanıyor.3.ön eleme turu maçları 2 ağustos ve 9 ağustos tarihleri arasında oynanıyor.Play-off maçları ise 16 Ağustos ve 24 Ağustos tarihleri arasında oynanıyor.

Trabzonsporun bu sezon şampiyon olduğunu düşünelim.Cl 1.eleme turunu 5-6 temmuzda oynaması lazım,bunun içinde en az 2 hafta öncesinden yani Haziranın 20 sinde falan kampa girmek gerekir.Ligdeki son maçlar 28 mayısta oynanacak.Bu da neredeyse adam akıllı hiç tatil yapmadan sezona girmek demektir.Şampiyon kim olacak bilmiyorum ama Cl de gelecek sezon işi gerçekten çok zor.İşin ucunda çok büyük bir para var gerçi orası da ayrı bir olay.

Punisher-61
21.08.2022, 12:11
Simdi bu macta sag acikta Abdülkadir oynasaydi Djanini de yedekte yerini alsaydi corneliusu cikartip djanini koyabilirdin..

AKSOY_61
21.08.2022, 12:11
Dün 2-0 dan sonra sinirimden maçı kapatıp uyumustum iyiki de öyle yapmisim son 10 dk daki rezilliği kaldırmak sağlam bünye ister.

Onur Erçetin
21.08.2022, 12:13
https://www.yenisafak.com/avrupada-isimiz-artik-daha-zor-h-3794181

Bu sezonki sıralamaya göre 2023-2024 sezonunda olacaklar ;

Ligi 1.bitiren takım : Cl 1.ön eleme turu
Ligi 2. bitiren takım : Konferans ligi 2.eleme turu
Ligi 3. bitiren takım : Konferans ligi 2.eleme turu
Türkiye kupasını alan takım : Konferans ligi 2.eleme turu

Gördüğünüz gibi durum çok vahim.Eskiden 2 Cl ye,3 avrupa ligine olmak üzere 5 takım gönderiyorduk.Şimdi ise 1 Cl ye,3 Konferans ligine olmak üzere toplamda 4 takım gönderebilecez.Lig beşincisi artık hiçbir yere gidemicek.

kayseriliyiz
21.08.2022, 12:13
Maçtan önce oğluma önümüzdeki 3 maçı kaybederiz dedim, maalesef ilk yenilgiyi aldık.
Berbat oynadık, ikinci yarı bilinçsiz baskı yaparak çok yorulduk, ve son dakikalarda bireysel hatalar artınca 3 tane daha yedik.
Bu sezon hiç umutlu değilim, bir yandan fb ve hakem medya desteği, bir yandan yapılamayan hamleler, Allah sonumuzu hayır etsin.

Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk

bordodeli
21.08.2022, 12:16
İşin kötüsü bu takım bir şekilde ihtiyacı olan golü atar diyemiyorum artık. Hücum etmekte inanılmaz zorlanıyoruz. Bir sağa bir sola pas atarken adamlar kademeli olarak seni sıkıştırıp hataya zorluyor. Bireysel pas hatalarının artmasında takımın topu kullanamaması en büyük etken.

halilaziz61
21.08.2022, 12:21
Maçtan önce oğluma önümüzdeki 3 maçı kaybederiz dedim, maalesef ilk yenilgiyi aldık.
Berbat oynadık, ikinci yarı bilinçsiz baskı yaparak çok yorulduk, ve son dakikalarda bireysel hatalar artınca 3 tane daha yedik.
Bu sezon hiç umutlu değilim, bir yandan fb ve hakem medya desteği, bir yandan yapılamayan hamleler, Allah sonumuzu hayır etsin.

Hayra aç :)
Kopenhag i yenmemiz elememiz lazım
Başka çıkar yol yok

LANGARA
21.08.2022, 12:23
İşin kötüsü bu takım bir şekilde ihtiyacı olan golü atar diyemiyorum artık. Hücum etmekte inanılmaz zorlanıyoruz. Bir sağa bir sola pas atarken adamlar kademeli olarak seni sıkıştırıp hataya zorluyor. Bireysel pas hatalarının artmasında takımın topu kullanamaması en büyük etken.Bunun da en büyük sebebi durarak tın tın oynamamız. Geriden çıkarken stoperler paslaşıyor, sorumluluk alması gereken topçular da rakibin arkasına saklanıyor. Güya kontrollü oynuyoruz ama topu kaptırınca rakip birden kaleye iniyor ve biz peşinden koşarak daha çok yoruluyoruz

Enaldo61
21.08.2022, 12:24
Ego, kibir ve rehavet. Camianın kendine gelmesine neden olur umarım bu skor.

bordodeli
21.08.2022, 12:26
Bunun da en büyük sebebi durarak tın tın oynamamız. Geriden çıkarken stoperler paslaşıyor, sorumluluk alması gereken topçular da rakibin arkasına saklanıyor. Güya kontrollü oynuyoruz ama topu kaptırınca rakip birden kaleye iniyor ve biz peşinden koşarak daha çok yoruluyoruz

Aynen de öyle oluyor ama hoca hiç bu konunun üzerine gitmiyor gibi. Top bizdeyken rakibi presten caydırıcı bir oyuncumuz yok maalesef. Mesela Hamsik topu ayağına aldığında sıkıyorsa iki kişi pres yap da ikisini de pazara göndersin topu direk 10 metre ileriye geçirsin. Ama bakınca orta sahamız o kadar kısır ki rakipler nasılsa o esktra pası atamazlar diye rahatça üstümüze gelebiliyor. Öyle olunca da pas alternatifini azaltıp direk hataya mecbur bırakıyorlar.

ÖmürKaradeniz61
21.08.2022, 12:29
Şükür hep beraber rahatladık arada sırada böyle silkelenmek iyidir.

kaçarava
21.08.2022, 12:31
Aynen de öyle oluyor ama hoca hiç bu konunun üzerine gitmiyor gibi. Top bizdeyken rakibi presten caydırıcı bir oyuncumuz yok maalesef. Mesela Hamsik topu ayağına aldığında sıkıyorsa iki kişi pres yap da ikisini de pazara göndersin topu direk 10 metre ileriye geçirsin. Ama bakınca orta sahamız o kadar kısır ki rakipler nasılsa o esktra pası atamazlar diye rahatça üstümüze gelebiliyor. Öyle olunca da pas alternatifini azaltıp direk hataya mecbur bırakıyorlar.

Çünkü hiçbir planı uygulayamıyoruz. O açıdan ümitli olabiliriz ciddiyim. Daha oynamaya başlamadık, başlayamadık.

İlk yarı en büyük hata Dorukhan-Doğucan ile başlayıp geriden oyun kurmakta ısrar etmekti.

Hamsik de bir yere kadar çözüm oluyor. Kayseri kupa maçı ve hazırlık maçlarında preste bunalıp kaptırdı goller yedik.

Şu sistemsizlik çok adam yer. Oyun oturana kadar sabredeceğiz.

Devrim Arslan
21.08.2022, 12:42
Futbol garip bir oyun. Şans cok onemli. Ulan mac 2-2 iken o top direkten donmese suan baska birsey konusuyorduk. Ben takimi yine de cok begendim. Sadece bir forvet ama gercek bir forvet lazim. Bizim damadi geri gelirse psikolojik acidan taraftara da iyi gelecek

kayseriliyiz
21.08.2022, 12:43
Hayra aç :)
Kopenhag i yenmemiz elememiz lazım
Başka çıkar yol yokVallaha usta, takımda ışık yok maalesef.

Mehmet Fatih Yavuz
Hamsik vs., şahıslar üzerinden okunmayacak bir sistemsel sorun var takımda.

Çok fazla basit pas hatası yapıyoruz. Bunu geçen sene Hamsik bile yapıyordu.
İnanılmaz hareketsiz top bekliyoruz.
Pası attığın zaman hareket edip topu verdiğin adama pas istasyonu olmak için hareket etmek zorundasın.
Bakıyorum, topu atan sabit bir şekilde top beklemeye başlıyor.
Bu, savunması son derece kolay bir hücum şekli.

Bir de üzerine ağır top çeviriyoruz, ki bu daha da klolay savunulabilecek hücumlara sebep oluyor.

Yani Hamsik dönünce çözüleceğini bekliyoruz da, ben bu konuda emin değilim.
Sahadaki oyuncuların neredeyse tamamı üst düzey oynamış oyuncular.
Buna rağmen saha içi organizasyonda düzeltilmesi gerekenler var.
Hamsik ile, Visca ile tedavi süreci hızlanabilir. Lakin bu, sorunun isimlerden daha ciddi olduğu gerçeğini göz ardı ettirmemeli.

Bireysel hataların ana sebepleri çok yavaş paslaşmamız ve pas istasyonu oluşturmak için hareket etmememiz.
Bu da çok kolay bir şekilde presle bozulmamıza sebep oluyor.

Hoca bu skoru anlayamadığını söylüyor.
Anlamalı.
OYuncular bu kadar yavaş ve hareketsiz oynarlarsa Kopenhag da farklı bir tarife uygulamaz bize.!

bordodeli
Çünkü hiçbir planı uygulayamıyoruz. O açıdan ümitli olabiliriz ciddiyim. Daha oynamaya başlamadık, başlayamadık.

İlk yarı en büyük hata Dorukhan-Doğucan ile başlayıp geriden oyun kurmakta ısrar etmekti.

Hamsik de bir yere kadar çözüm oluyor. Kayseri kupa maçı ve hazırlık maçlarında preste bunalıp kaptırdı goller yedik.

Şu sistemsizlik çok adam yer. Oyun oturana kadar sabredeceğiz.

Hocam benim fikrim sıkıntımızın çoğu şu oyunlardaki vizyon kısmı alt seviye olan orta sahalardan kaynaklanıyor. Bardhi iyi kötü o görüntüyü verdi, Ömür iyi kötü o topu çıkarabiliyor ama o ikisi oynarsa da arkada üst düzey bir fizik gücüne ihtiyacımız olacak.

Bilemiyorum ben orta saha kurgumuzun kötü bir temele inşa edildiğini düşünüyorum. Dile kolay üç tane maç yaptık 1 yıl içerisinde ve şu Fredy denen adamı bir maçta bile durduramadık. Adam üç maçta da bizim orta sahayı felç etti. Hem basıyor, top kapıyor hem de tek pasla bizim 3-4 oyuncumuzu oyundan düşürüyor. Bu kadar olmamalıydı açıkçası.

halilaziz61
21.08.2022, 12:49
Vallaha usta, takımda ışık yok maalesef.

Inşallah alacağız
Hiçbir şey bu maç gibi olmayacak
Bunu temenni olarak söylemiyorum
Bunu biliyorum

lazibere
21.08.2022, 12:50

Trezege bu kadar güzel özetlenebilirdi.
ekleme yapmak isterim

Önce bir şeyleri net öğrenmemiz gerekiyor. Trezege sistemin oyuncusu olarak mı alındı yoksa başka bir adam bulamadılar mı? Cornelius gibi kule santraforun varken ve hava toplarında etkiliyken, Bu herifi besleyecek olan oyuncu trezege gibi kendinden başka birşey düşünmeyen oyuncumuydu ki bu alındı. Yanlışşşş koca bir yanlış, Trezege varsa takımda corneliusa gerek yok.. Cornelius varsa takımda trezegeye gerek yok, kafasını kaldırıp ceza sahasına etkili top atabilen Wakame tarzı oyuncu lazımdı.. Evet dün akşam Wakem olsaydı maçı 5 farkla biz kazanırdık. Bu Trezege kendini sanırım bir bok sanmaya başladı ve resmen takımı 10 kişi oynattı,. Savunmada yok, hucumda zaten yok. Biz böyle bir takım değilizi. Trezege oynayacaksa onun gibi oynayan ve bal yapmayan Yusuf erdoğan da oynasın o zaman farkları ne ki? Yusuf sarı yı mesela neden gönderdik, Takım oyununda yok diye değil mi??

Takımda aşırı derecede ciddiyetsizlik ve şımarıklık var. Geçen sene şampiyon olduk diye sanki ebedi cennetlik olduk sanıyorlar. Siopis başta olmak üzere defans hattımızın tamamı, kaleci dahil. Janini keza öyle. Takımda bartra haricinde ne yapmak istediğini bilen bir tane oyuncu göremedim. Dorukhan, yok sahada. Adamı stoper oynatan Avcı ya ne demeli

Dün taktik olrak, disiplin olarak, oyuncu performansı olarak tamamen sınıfta kaldık. işin özü bu.

halilaziz61
21.08.2022, 12:52
Hamsik vs., şahıslar üzerinden okunmayacak bir sistemsel sorun var takımda.

Çok fazla basit pas hatası yapıyoruz. Bunu geçen sene Hamsik bile yapıyordu.
İnanılmaz hareketsiz top bekliyoruz.
Pası attığın zaman hareket edip topu verdiğin adama pas istasyonu olmak için hareket etmek zorundasın.
Bakıyorum, topu atan sabit bir şekilde top beklemeye başlıyor.
Bu, savunması son derece kolay bir hücum şekli.

Bir de üzerine ağır top çeviriyoruz, ki bu daha da klolay savunulabilecek hücumlara sebep oluyor.

Yani Hamsik dönünce çözüleceğini bekliyoruz da, ben bu konuda emin değilim.
Sahadaki oyuncuların neredeyse tamamı üst düzey oynamış oyuncular.
Buna rağmen saha içi organizasyonda düzeltilmesi gerekenler var.
Hamsik ile, Visca ile tedavi süreci hızlanabilir. Lakin bu, sorunun isimlerden daha ciddi olduğu gerçeğini göz ardı ettirmemeli.

Bireysel hataların ana sebepleri çok yavaş paslaşmamız ve pas istasyonu oluşturmak için hareket etmememiz.
Bu da çok kolay bir şekilde presle bozulmamıza sebep oluyor.

Hoca bu skoru anlayamadığını söylüyor.
Anlamalı.
OYuncular bu kadar yavaş ve hareketsiz oynarlarsa Kopenhag da farklı bir tarife uygulamaz bize.!

Evet topu verip harektsiz bir şekilde top beklemeye ben de sıkça şahit oldum.

Modern futbolda böyle bir yaklaşım kalmadı
Devamlı dinamik bir sekidle olmak pas verdiğinde hareketlenerek boş alan yapmak lazım
Bu durumu hoca bizden daha iyi bir şekilde farkında bence
Düzeltecek olan da kendisi
Bir de yardımcı hoca alsa iyi olur egemen yerine biri geldi mi emin değilim

Punisher-61
21.08.2022, 12:53
Simdi Takimi yerden yere vuruyoruzda

Acabaaaa:

Hugonun o sacma penaltisi pozisyonu olmazsa
Veya
Trezeguenin durumu 3-2ye getiren hatasi olmazsa biz bu maci kaybeder miydik???

kaçarava
21.08.2022, 12:58
Hocam benim fikrim sıkıntımızın çoğu şu oyunlardaki vizyon kısmı alt seviye olan orta sahalardan kaynaklanıyor. Bardhi iyi kötü o görüntüyü verdi, Ömür iyi kötü o topu çıkarabiliyor ama o ikisi oynarsa da arkada üst düzey bir fizik gücüne ihtiyacımız olacak.

Bilemiyorum ben orta saha kurgumuzun kötü bir temele inşa edildiğini düşünüyorum. Dile kolay üç tane maç yaptık 1 yıl içerisinde ve şu Fredy denen adamı bir maçta bile durduramadık. Adam üç maçta da bizim orta sahayı felç etti. Hem basıyor, top kapıyor hem de tek pasla bizim 3-4 oyuncumuzu oyundan düşürüyor. Bu kadar olmamalıydı açıkçası.

Kurgu sorunlu zaten. O kesin. O kadar sorun varken yapılan transfer Doğucan olmamalıydı. Anca Siopis'in yerli yedeği olur.

Kurgu öyle sorunlu ki hucümcu adamlar koysan da mücadeleci adam koysan da aynı sorunlu orta saha ortaya çıkıyor.

Biz sahada kötü yerleşip topu kaptırınca geri kaçarak oynadığımız için pres yapmaya çalıştığımızda rakip çok kolay atağa çıkıyor. Fredy tek pasla geçer tabii.

Biraz risk aldığımızda orta saha çok geçirgen oluyor.

Rakip takım, orta sahada kalabalık durup yerleştiğinde orta saha bypass oluyor. Kopenhag maçında ilk gol gibi, orta saha felç. Siopis 5'e 1 kalmış. O Siopis'in yerine Xavi'yi koysan bir şey olmaz.

Bunları yetenek ve çok tekrar-organize olma ile çözebiliriz.

erenslash
21.08.2022, 13:04
hayal aleminde yaşayan sizlersiniz renktaş işte o yüzden dedim bunlar lazım diye :D
Sen büyük bir hayal aleminde yaşıyorsun da ne diyeyim umarım uyanırsın.

lazibere
21.08.2022, 13:07
..................................................

bordodeli
21.08.2022, 13:08
Kurgu sorunlu zaten. O kesin. O kadar sorun varken yapılan transfer Doğucan olmamalıydı. Anca Siopis'in yerli yedeği olur.

Kurgu öyle sorunlu ki hucümcu adamlar koysan da mücadeleci adam koysan da aynı sorunlu orta saha ortaya çıkıyor.

Biz sahada kötü yerleşip topu kaptırınca geri kaçarak oynadığımız için pres yapmaya çalıştığımızda rakip çok kolay atağa çıkıyor. Fredy tek pasla geçer tabii.

Biraz risk aldığımızda orta saha çok geçirgen oluyor.

Rakip takım, orta sahada kalabalık durup yerleştiğinde orta saha bypass oluyor. Kopenhag maçında ilk gol gibi, orta saha felç. Siopis 5'e 1 kalmış. O Siopis'in yerine Xavi'yi koysan bir şey olmaz.

Bunları yetenek ve çok tekrar-organize olma ile çözebiliriz.

Bilmiyorum nasıl çözülecek ama ciddi bir dönüşüm gerekiyor. Gerekirse sil baştan yapmak lazımdı ama sanırım geciktik.

Şunu da söyleyeyim şu gs şampiyon olursa en büyük sebebi orta sahasının kaliteli ve dengeli olması olacak.

pReN@_61
21.08.2022, 13:09
fena patladık
resmen tüm sezonun şanssızlığını tek maça sığdırdık
cümleten geçmiş olsun

hofsaale
21.08.2022, 13:11
Cok basit hatalardan gol yiyoruz kac mactir...
Gerçekten anlamakta güclük çekiyorum...

Okadar antreman yaüip böyle amatör hatalar nasil yapılıyor...

halilaziz61
21.08.2022, 13:14
Moral bozmaya gerek yok
Kopenhagi eleyip düştüğümüz yerden kalkmasını bileceğiz
TS lilik bunu gerektirir

gurur6134
21.08.2022, 13:20
Simdi Takimi yerden yere vuruyoruzda

Acabaaaa:

Hugonun o sacma penaltisi pozisyonu olmazsa
Veya
Trezeguenin durumu 3-2ye getiren hatasi olmazsa biz bu maci kaybeder miydik???

Nasil ceza alani icinde bu tecrubedeki adam boyle sacma bir giris ile penalti yaptirir aklim almiyor pisman gibide gozukmuyordu devre arasi klubedeye geldiginde guluyordu bu disiplin sorunu demek ayni sekilde trezeget de uyarilmali buldugu her sutu kaleye vurmama bencil oynamama konusunda

gurur6134
21.08.2022, 13:21
Moral bozmaya gerek yok
Kopenhagi eleyip düştüğümüz yerden kalkmasını bileceğiz
TS lilik bunu gerektirir

Bende eleyip buyuk takim reaksiyonu gosterecegimizi dusunuyorum oyle de olmali..bir sezonda yasayabilecegimiz sacmaliklarin hepsini tek macta yasadik gecti gitti kopenhag macini dusunmeliyiz ligin basi telafisi olur antalya macinin kopenhag macinin yok

B.Yiğit
21.08.2022, 13:29
O değil de Hugo neydi akşam öyle. Nasıl bu kadar acemice bir hata yaptı. Çok büyük hayal kırıklığıydı. Ayrıca rakip oyuncu ile gülüşmesi hiç hoş değildi. Bi şu Kopenhag maçını atlatalım kadroda sağlam değişiklikler lazım.

Mesela Cornelius formasını garanti gördüğü için sanırım o da çok rahat, yeniliyoruz gol yiyoruz gol kaçırıyor adamda sıfır tepki üzüntü yok. Kesinlikle iyi bir forvet alınıp 3-5 hafta yedek kulübesinde oturtulmalı. O zaman aklı başına gelecek.

Şampiyonlar ligine kalırsak Glirish gelir %90. Bu durumda gözden çıkarılacak oyuncu Kouassi olur. Kanat bölgesine 21 yaş altı sağlam bir transfer yaparız. Örneğin Yusuf Demir. Bir de yerli olarak Umut Bozok bitirilir. Bek bölgesine de Tayfur Bingöl yedek olarak alınabilir. Planlama bu şekilde olmalı.

Özet olarak yapılması gereken Transferler

Grilish
Yusuf Demir (21 yaş altı kontenjanı)
Umut Bozok
Tayfur Bingöl

Gönderilmesi gerekenler

Kouassi

ilelebeTS
21.08.2022, 13:33
1 mağlubiyetle hemen kendimizi salıvermeye gerek yok. Çok daha kötü maçlar oynayıp kazanıyorduk önceden. Bu sefer iyi oynayıp kazanamadık. 2-0'dan 2-2'ye getirmek önemliydi, sonra 3-2 yapacakken dönüşte amatör bir hata ile 3-2 oldu. 3 tane bireysel hata maçtaki direncimizi kırdı. Bireysel kötü performanslar vardı, ona rağmen bana göre genel olarak iyiydik. Aynı futbolla 10 maç oynayalım 8'ini kazanırız, her zaman bu kadar hata olmaz. Bu kadar gol de kaçmaz. Ama eksiklerimiz de belli tabi. 6 numaraya ve ön tarafa birer oyuncu eklemeliyiz.

İ. SARAL
21.08.2022, 13:34
Bu sene şu ana kadarki bütün maçlarda ilk 11 de garip seçimler var. Kendi evimizde çift 6 ile çıkıp Kopenhag deplasmanında sadece Siopis i koyuyor. İlk 45 dakikalar hep çöp. Bu sene topa sahip olacağız, daha iyi oynayacağız dedi daha göremedik. Antalya maçı en az % 80 rotasyon yapmalıydık. Yenilsen ne olacak? Daha 3.hafta, her türlü telafi olur. Yedek çıksak 5 gol yeme ihtimalimiz yoktu. Hugo, Eren, Larsen, Bakasetas, Cornelius, Trezege sürekli oynatılıp yıpratıldılar. Güvenim tam ama inanılmaz şaşırıyorum seçimlere.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bordodeli
21.08.2022, 13:41
Hugo’nun yaptığı kesinlikle büyük hataydı ama günün sonunda iki hafta evvel aynı tarz bir penaltıyı van Dijk yaptı. Hugo üst düzey bir stoper ama arada böyle girişleri oluyor. Hatay maçında da benzer bir hamleyle rakibin ayağından topu çekti mesela ceza sahasında.

halilaziz61
21.08.2022, 13:42
Bende eleyip buyuk takim reaksiyonu gosterecegimizi dusunuyorum oyle de olmali..bir sezonda yasayabilecegimiz sacmaliklarin hepsini tek macta yasadik gecti gitti kopenhag macini dusunmeliyiz ligin basi telafisi olur antalya macinin kopenhag macinin yok

hamşik oynayacak mı var mı bir bilgi.
30 dakka oynamasını isterdim

Fatih Öztürk
21.08.2022, 13:45

Mess'li Barca ile Messi'siz Barca gibi.

Kadir Aydın
21.08.2022, 13:53
Bir daha böyle sacma sapan bir mac izleyecegimizi sanmiyorum. Yapilacak bütün hatalari tek macta yaptik, oturup izlerler kendi kendilerini görüp düzeltirler herhalde.

Ayrica maca atanan hakem ligdeki azili Trabzonspor düsmani 3-4 hakemden biridir. Bütün kartlari es gecti.

ilelebeTS
21.08.2022, 13:56
Mess'li Barca ile Messi'siz Barca gibi.
Messi'siz Barca hepten çöktü, bizde öyle bir durum yok bana göre, hatta futbol olarak daha iyiyiz. Takım sancılı bir dönemden geçiyor şu an, bunu atlatıp çok daha iyi takım olacağız. Bunun sinyalleri net şekilde gözüküyor. Kopenhag ve gs maçları 2 galibiyet ve yapılacak 2 takviyeyle büyük bir seri başlatırız.

Mehmet Fatih Yavuz
21.08.2022, 14:01
Ben yapılan değişiklikler sonucu mu oyuna hükmettik, yoksa Antalya 2 farkı yakaladığı için mi oyunu rölantiye alıp tamamen kontra atağa döndüğü için mi topu bize verdi emin değilim!!!

Biz maçın ilk yarım saatinde Antalya'ya cevap veremedik.
Skoru almış olmasa Antalya, biz 40-80 arası oynadığımız oyunu oynayabilir miydik?
Emin değilim.

Bu sene hiçbir maçta biz oyunu kotrol etmedik.

Antalya ve Kopenhag maçlarında maç 2-0 olduktan sonra rakibin kontraya dönmesi sonucu oyuna girebildik.

Yani bundan sonrası için daha iyi olacağız kısmı benim için şüpheli.
Bu sene henüz iyi oynadığımız hiçbir maç yok.

Rakip, eğer fizik gücü yüksek bir takımsa, skoru alıp geri çekilmeden rakibe cevap veremiyoruz.
Galatasaray maçı o kadar degil, lakin fener, bjk falan karşımıza çıktığında cebelleşir dururuz.
Kötü oynuyoruz.

lazibere
21.08.2022, 14:02
Ne oldu

Hoca, Takımın ahengini bozdu. Sürekli bir şeyler deniyor, Her oyuncudan her mevkide performans bekliyor. Siopis'ten oyun kurucu, Dorukhan'dan stoper, Doğucan'dan oyun kurucu, Kaussi'den sağ açık, Trezeget'ten sağ açık, Denswil'den sağ stoper, Janini'den sağ açık falan filan .

Bütün bu denemelerini de en önemli maçlarımız olan Kopenhag ve Antalya maçlarında yapıyor. İki maçın da ilk 45 dakikalarını adeta boşa geçirdik durduk.

Neden bu arayışlarda, Çünkü VİSÇA gibi prensini kaybetti ve maalesef geçen sezondan beri o mevkide oynatacak başka bir oyuncu bulamadı.
HAMSİK gibi bir oyuncusu sakat ve o mevkiye oyuncu aldıramadı
STOPER geç geldi v.s

Bütün kabahat onun mu?

Elbette değil , Yönetim, Şampiyon olmuş kadroyu güçlendireceğine bilakis daha da zayıflattı. Takımda oyuna girip oyunun rengini değiştirecek bir tane oyuncusu yok. İnsan stoper oyuna girsin de belki pozisyon buluruz diye umut eder mi?

Cornelius'a birşey olsa, takımda adı forvet olan bir başka oyuncu yok. Düşünün arkadaşlar, Trabzonspor takımında 3 kulvarda yarışacak takımda Cornelius'tan başka forvet yok. korkunç birşey

Geçen sene bu görevi Wakame yapıyordu adam 10 gol 20 asistle bitiriyordu sezonu ama bu sene o da yok. Dolayısıyla Wakamesiz oynamalıyız diyerek adamı takımdan gönderdik ama takım hala wakame varmış gibi oynuyor.

Bakalım görelim, daha transfer dönemi bitmedi

Bu arada BARDRI iyi bir oyuncu ama Ömür'ün hallicesi. Hep aynı tipte oyuncu almaya bayılıyoruz

Alphan Altun
21.08.2022, 14:04
Saha sonuçları bu oyunun değişmez bir gerçeği. Hiç favori gösterilmeyen, kadrosu yetersiz denilen Sergen'in takımı sezonu çift kupayla bitirdi. Kağıt üstünde iyi transferler de yaparak yeni sezona başladılar 2 ay içinde paramparça oldular. Ne Sergen kaldı ne o alınan yıldız eskileri. Futbolda dün yoktur. Mayıs 2022 artık tarih oldu geçti. Çok sevindik, rakipleri kudurttuk her şey harikaydı ama bitti. Yani bitmesi lazım.

Bu maç da bitti. Ama ders çıkarabilirsek. Meseleyi şans, bireysel hata, hava, su, hakem vb. gibi kendimizin dışında yerlerde ararsak yakında megafonu elimize verirler. Takımda geçen senenin ortasından bu yana düşüş vardı. Bunu tersine çevirebilecek hamleler gerekiyordu. Transferler geçen senenin aksine hem geç hem yetersiz gidiyor şu ana kadar. Antalya maçı gibi daha 30'dan fazla maç oynayacağız o unutulur gider ama Kopenhag maçından bir tane daha yok.

Courage
21.08.2022, 14:05
tempo tempo tempo... hücum ederken o kadar yavaşız ki rakip ne kadar geriden gelip kademeyi aldı kaç kere sayamadım. 2-2'yi biraz boş koşu bindirme biraz hızlı pasla bile bulduk rakipte ne yapacağını şaşırdı. Ama bunu maçın geneli yapmamız gerekiyor inanılmaz ağır ve iştahsız oynuyoruz böyle olunca geri 4'lün kaleciyle birlikte 5 kişi ligin üstünde isimler dahi olsa savunmada yapamıyorsun. Hem yavaş hücum hem temas oyunu oynamaktan aciz ortasaha ile maç kazanmamız çok zor.

Bu maç özelinde ise başlangıçtaki kötü oyunu bir kenara koysam bile beraberliği bulduktan sonra skoru korumayıp arkayıda oyuncu değişikliğiyle boşaltan Abdullah hocanın taktiksel hatasıdır. Eminim şu maçtan 1 puana kimsenin itirazı olmazdı. 5 yemek ağır oldu hakikaten bazı mağlubiyetlerin etkisi puan kaybından öte oluyor.

İşte bu etkiye kapılıp gidecekmiyiz yoksa silkenip kendimize mi geleceğiz Kopenhang maçında görülecek. Ben Abdullah hocanın ve takımın dün akşam havalimanına karşılamaya giden taraftarın sevgisine kayıtsız kalamayacağını düşünüyorum, toparlanıp dağıtacağız bu kahbeler koalisyonunu yine.

erenslash
21.08.2022, 14:08
Transfer kalitesi konusunda

Hüseyini teknik direktör yapmak ve Ünal Karamanı bize hoca yapmak vizyonu güdüyoruz

bu derece bunun bize zararı büyük oldu bekliyoruz maçtan çok transfer konuşuluyor

abi işte yöneticilerin biraz bile futboldan anlamaması çok kötü bir şey

nasıl bir özgüven var yöneticilerde

parayı harcamım düzgün oyuncu alim wakayeme elden çıkar takviye yapma sonra para yok :D

şaka gibi

neyse akıllandı herkes herkes transfer gibi transfer istiyor kaliteli yani.
yönetim de pişman olmuştur

en azından taraftarımız kanat,forvet ve merkez ortasaha konusunda ve a kalite oyuncu olması konusunda hem fikir

bir de ardına bek stoper alacaklar mecbur

samway
21.08.2022, 14:11
Trezege bu kadar güzel özetlenebilirdi.
ekleme yapmak isterim

Önce bir şeyleri net öğrenmemiz gerekiyor. Trezege sistemin oyuncusu olarak mı alındı yoksa başka bir adam bulamadılar mı? Cornelius gibi kule santraforun varken ve hava toplarında etkiliyken, Bu herifi besleyecek olan oyuncu trezege gibi kendinden başka birşey düşünmeyen oyuncumuydu ki bu alındı. Yanlışşşş koca bir yanlış, Trezege varsa takımda corneliusa gerek yok.. Cornelius varsa takımda trezegeye gerek yok, kafasını kaldırıp ceza sahasına etkili top atabilen Wakame tarzı oyuncu lazımdı.. Evet dün akşam Wakem olsaydı maçı 5 farkla biz kazanırdık. Bu Trezege kendini sanırım bir bok sanmaya başladı ve resmen takımı 10 kişi oynattı,. Savunmada yok, hucumda zaten yok. Biz böyle bir takım değilizi. Trezege oynayacaksa onun gibi oynayan ve bal yapmayan Yusuf erdoğan da oynasın o zaman farkları ne ki? Yusuf sarı yı mesela neden gönderdik, Takım oyununda yok diye değil mi??

Takımda aşırı derecede ciddiyetsizlik ve şımarıklık var. Geçen sene şampiyon olduk diye sanki ebedi cennetlik olduk sanıyorlar. Siopis başta olmak üzere defans hattımızın tamamı, kaleci dahil. Janini keza öyle. Takımda bartra haricinde ne yapmak istediğini bilen bir tane oyuncu göremedim. Dorukhan, yok sahada. Adamı stoper oynatan Avcı ya ne demeli

Dün taktik olrak, disiplin olarak, oyuncu performansı olarak tamamen sınıfta kaldık. işin özü bu.

Şu 2 uzun yorumu okudum bu kadar uzun yazı olup da bu kadar boş bir konusma ?? Gerçekten zamana yazık

Artık çıkın şu hastalıklı ruhlardan hala bireysel bakıyorsunuz waka trezeguet den ibaret deil bu takım anlayın artık su meseleyi hepiniz eski kafalardasınız hala nasıl anlatacağız size futbolu cidden zor

theo
21.08.2022, 14:13
3-2 yenilseydik etkisi toparlanmaya yönelik olmazdı. en fazla "kazanabilirdik. ah vah ve geri dönüşü kaçırdık" muhabbetleri dönecekti. ama 5 yemek kendimize getirir bizi de hocayı da hiç merak etmeyin.

erenslash
21.08.2022, 14:14
hala insanlar şımarıklık ciddiyetsizlik diyor

bunun yüzde 30 u şımarıklık ise yüzde yetmişi kadro kalitesinden kaynaklı

erenslash
21.08.2022, 14:15
kaliteli transfer yapmadan bir halt olmaz bizden. bunları çözecekler önce. hoca ve oyuncular kendine gelirde asıl işi çözmessek hikaye olur o işler
3-2 yenilseydik etkisi toparlanmaya yönelik olmazdı. en fazla "kazanabilirdik. ah vah ve geri dönüşü kaçırdık" muhabbetleri dönecekti. ama 5 yemek kendimize getirir bizi de hocayı da hiç merak etmeyin.

halilaziz61
21.08.2022, 14:16

Ben de toparlanacagimizi düşünüyorum.
Oyun disiplininden taviz vermek bizi bu hallere getirdi.

Basit bir iki şey yapmamız laizm araya top atıp rakibin savunma dengesini bozmak
Bir de hızlı oynamaya çalışmak
Bence bu ikisini de yapabiliriz

AntiŞike
21.08.2022, 14:23
Dün takım çok kötüydü
bu en Çok AVCI ya yazar doğal olarak
sonrasında tüm futbolculara,
Bartra-Bardi hariç herkes ya kötü ya çok kötüydü,
Bunda Kophenhag maçının da etkisi vardır kanımca,
verilebilece kbelki 1 , belki 2 penaltımız verilmedi.

bu kadar olumsuz unsura rağmen 2-2- olan maçta o anda kime sorsak 2-2 yi kabul etmeyecek, 3-2 öne geçececek bir durum vardı.
Bu şansta ele geçti ancak direkten döndü,

sonuçta kendi elimizle verdiğimiz ilk 3 gol, oyun disiplininden kopup rakibe verdiğimiz son iki gol.
oyun kötü sonuç çok kötü,

bu fikstüre bu performanslarla Antalya ya yenilirsen kimse neden yenildin demezdi , ancak 2-2 den sonra 5 e gelmesi herkesi demoralize etti malesef,

yine de Ayağa kalkıp toparlanıp Kophenhag maçına bakmalıyız, biten maçtan ders alalım ama biten maça takılıp kalmayalım.

umarım hoca ve takım, bu maçtan çok dersler çıkarır. çarşamba günü ayağa kalkar , herkesin beğendiği bir oyunla tur atlarız.

aksini düşünmek istemiyorum.

Yunus Emre SEYHAN
21.08.2022, 14:24
2-0 'dan sonra Abdullah hoca yaptığı hamlelerle maçı çevirdi. 2-2 'den sonra oyun bize bakiyordu bu sefer Trezeguet sahneye çıktı. Nwaekeme'nin geri dönmesi doğru olmaz ancak Nwaekeme sorun çözen oyuncuydu yerine gelen oyuncu bırakın sorun çözmeyi sorun üretiyor.
Dün futbol şansımız yanımızda değildi. Direkten dönen toplar ve bireysel hatalar üst üste geldi. Kadrosu vasat oyunculardan kurulu takıma yenilmek sinir bozucu

AntiŞike
21.08.2022, 14:25
yalnız acil transfer şart,

en azından 1 orta saha (bana göre 2 ortasaha) bir kanat , bir kaliteli forvet şart

lazminator61
21.08.2022, 14:25
Avci döneminde galiba hic 2 golden fazla yemedik. Hocanin plani/taktigi arkayi salama al, 90 dk icinde 1 gol sikisdir kazan. Gecen sene ve ondan önceki sene böyle oyniyorduk. Takim halinle defansdan öne cikiyorduk. Acilen bu taktigi geri dönmemiz lazimiz.

AntiŞike
21.08.2022, 14:30
Trezege çok çok rezil bir maç çıkardı. Ona rağmen ben Trezege nin söylenildiği kadar kötğür transfer hamlesi olduğunu düşünmüyorum. İlerde takıma katkı sağlayıp , faydalı olacağını düşünüyorum.
Ama ilerde, ne kadar ilerde? iş işten geçtikten sonra olmaz umarım.

trabzon tarihinin bana göre gelmiş geçmiş en faydalı, en katkı sağlayan futbolcusu Waka olsa da bu saatten sonra Waka nın dillendirilmesi çok saçma.
Waka bu maçta lsa sonuç böyle olmasa da uzun vadede, 1 sezon için düşününce Trezege, mantıksız bir seçenek değil.
kaldı ki adama verdiğimiz rakamın altında şu anda başka takımlarla görüşüyor. verdiğimiz rakama 1+1, 2+1 gelip oynayabilirdi.

Waka konusunıu kapatalım artık.

Ama Sorloth öyle değil.. umarım Sorloth olur

Fatih Solmaz
21.08.2022, 14:30
Topu rakibe verip bunun da adına kontrollü oyun diyorduk. Eee ne oldu top bizde iken üç tane kaliteli ayak senin bütün takımının içinden geçti.
Cesaretsiz ve içinde hırs olmayan oyundan nefret ediyorum.
Taç çizgisine gelen her topun tekrar geriye oynanması futbol adına bir şey yapamıyorum demektir.
Önce kafalar değişmeli.

theo
21.08.2022, 14:48
kaliteli transfer yapmadan bir halt olmaz bizden. bunları çözecekler önce. hoca ve oyuncular kendine gelirde asıl işi çözmessek hikaye olur o işler

bildiğim kadarı ile çalışma yapılıyor eksik bölgelere.

sadece takımı baskı altına sokmak istemiyorlar söylenti yayıp.

ilk kopenhag maçı çok avantajlı bir skorla bitseydi cuma isimler servis edilecekti. şimdi her halde kopenhag maçı sonrası netleşir.

gönderilecek isimler de var tabi halen ama amaç şampiyonlar ligine kalmak olduğu için futbolcuları sarsmak istemiyorlar. maça 3 gün kala. her oyuncudan çarşamba maksimum fayda sağlamak isteniyor.

ilelebeTS
21.08.2022, 14:49
Copa90 belgeselinde diyor ya; mevzu Trabzonsporsa her şey olabildiğince ters gider. Bu maça da öyle bir sezonu sığdırdık işte. Ters gidebilecek her şey ters gitti. 2 fırsat geldi atamadık, sonra 1 gol hediye ettik, sonra en az 1 kimine göre 2 penaltımızı gümletti hakemler, sonra saçma penaltı yaptırdık 2 oldu, sonra oradan iyi bir futbolla dönüş yaptık 2-2'ye, tam maçı çeviriyoruz top direkten döndü falan, rakip teslim olmuşken hop hemen bir asist daha rakibe 3-2 geriye düşüyoruz. Sonra yine bastırıyoruz gol için top direkten dönüyor falan, arkasından 2 tane daha kontradan yiyip günü kapatıyoruz. Bir maçta bu kadar olay olur mu ya.

nakzo
21.08.2022, 15:00

Katılıyorum biz kendimizi kandırıyoruz.Bu takımın %25 waka gitti ,%25 ugurcan sıradan bir kaleciye dönüştü geriye kalan %25 a.avcının kafası karışık %25 lik kadro unda kalitesi vasat bende bu sene işimizi çok zor görüyorum.

bordodeli
21.08.2022, 15:06
Yahu el insaf adam 5 resmi maçın 3 tanesinde gol yemedi. Uğurcan’ı bile konuşacak duruma geldiniz size ne dayanacak? Adam seni şampiyon yapan 3 oyuncudan biriydi bir maçta kötü oynama hakkı yok demek. Belki de bu kadar kısır döngünün özeti budur.

Mehmet Fatih Yavuz
21.08.2022, 15:07

Karşındaki takımın kadro kalitesi ne kadar ki seni madara etti?
Olayın kadro kalitesi ile zerre alakası yok.
Tamamen takım oyunu ile ilgili.

bordodeli
21.08.2022, 15:11
bildiğim kadarı ile çalışma yapılıyor eksik bölgelere.

sadece takımı baskı altına sokmak istemiyorlar söylenti yayıp.

ilk kopenhag maçı çok avantajlı bir skorla bitseydi cuma isimler servis edilecekti. şimdi her halde kopenhag maçı sonrası netleşir.

gönderilecek isimler de var tabi halen ama amaç şampiyonlar ligine kalmak olduğu için futbolcuları sarsmak istemiyorlar. maça 3 gün kala. her oyuncudan çarşamba maksimum fayda sağlamak isteniyor.

Bunu anlayamıyorum işte. Son Trezeguet transferiyle Bardhi’nin gelişi arasında aşağı yukarı kayıp bi 1,5 ay var. Bu kadar ciddi bir viraja gireceğimiz belliyken neden şu hamleler böyle alakasız bir zamanlamaya bırakıldı. Göndereceğini gönderip alacağını alıp şu Kopenhag maçlarına tam kadronla çıksana.

Akıl tutulması gibi bir hareket yaptık gerçekten.

kaçarava
21.08.2022, 15:11
Dünden beri bunu çok yazdım ama kusura bakmayın.

1-0 ile 2-0 arası çok kötü. Takım iplere yaslanan boksör gibi.

Bunun üzerine gitmezsek kendimi kandırır; ders çıkaramayız.

Maçın başında kaçırdın diye 2 tane; Trezeguet'nin hatasından sonra 2 tane daha yemek zorunda değilsin.

Takım şampiyonluk için berabere bile kalsak yeter oyununa alıştırmış kendini. Bu skor bir bakımdan iyi oldu.

yorumsuz6117
21.08.2022, 15:16
Kadromuz nicelik ve nitelik olarak yetersiz kimse masal anlatmasın..

nakzo
21.08.2022, 15:17
Birde şuna hastayım dandik lig maçı ne olacak!!!!!!!
Ulan sanki her sene şampiyon olan real madrid veya ş.liginde final oynayan liverpool taraftarı senin dandik değin ligde şampiyon olmak için fb götünü yırtıyor veya gs son kuruşunuda harcadı şampiyon olmak için. İşte bu kibir bizi bu hale getirdi devam edersede dip yapar birdaha bu seviyeye gelmek için bir 10 yıl harcarız çok yanlış bir tavır var bir kesimde.

amasya0561
21.08.2022, 15:17
Geçen sene antalya maçı bir penaltı bir kendi kalemize kupa kayseri maçı iki top bize çarpıp gol oldu bu antalya maçı bir yersiz penaltı bir bize çarpıp gol bir bize çarpıp rakibe asist bir rakibe direk şut pası birde geri pasla asist. Bizim takım yenilirse ancak böyle yeniliyor. Dün futbol şansı bir takımın bu kadar yanında diğer takımın bu kadar karşısında oluru gördük. Buna hakemde biraz eklenince sonuç bu. Kopenag maçını alamazsak sonrasında gs yide yenemezsek çöküş olabilir. Geçen seneki üç kızkardeş durumu olabilir. İnşallah futbolcular kopenag maçının bir sezona bedel oldugunu anlarda ona göre sahaya verirler kendilerini

chener
21.08.2022, 15:32
bu maçın özetini teknik direktörler gayet güzel özetledi.
Antalyaspor teknik direktörü ' Nakavt olmuş boksör gibiydik, 3. golle döndük dedi.
Abdullah Hoca da dışarıdan kim baksa Trabzonspor kazanır dedi.
Dün akşamın özeti bu. Ben bunu bireysel hatalara ve Denswill-Siopis değişikliğine bağlıyorum. Stopersiz oynayınca böyle oldu.

Uğur Ö.
21.08.2022, 15:38
İlla avcı baştayken olacak diye bir şey yok, iflas ederler, düşerler, Eskişehirspor’dan hiç ders almıyorlar.
Öyle olacak gibi, hoca nuriye bilenmiş 2-2 de takımı gerçi çekerdi normalde, deplasmanda beraberlik fena değil derdi ama yenmek istedi

halilaziz61
21.08.2022, 15:58
Ulan sanki her sene şampiyon olan real madrid veya ş.liginde final oynayan liverpool taraftarı senin dandik değin ligde şampiyon olmak için fb götünü yırtıyor veya gs son kuruşunuda harcadı şampiyon olmak için. İşte bu kibir bizi bu hale getirdi devam edersede dip yapar birdaha bu seviyeye gelmek için bir 10 yıl harcarız çok yanlış bir tavır var bir kesimde.

Dandik lig maçı dememizin sebebi Çarşamba oynayacagin maçla bütün bir lig sezonunda elde edecegin gelirden daha fazlasını elde etme şansı olması

Bu fırsat da ele bir kere geçiyor
Turu geçersek geleceğe daha iyi bakma lig maçlarında kafa olarak daha rahat çıkma şansımız var

Varlıbaş61
21.08.2022, 16:06
Yalnız yönetim hakem yönetimlerine ne zaman tepki gösterecek onu merak ediyorum.

Tepki göstermeli mi, onu da bilmiyorum ?

HasanTezel
21.08.2022, 16:07
Bu sene şu ana kadarki bütün maçlarda ilk 11 de garip seçimler var. Kendi evimizde çift 6 ile çıkıp Kopenhag deplasmanında sadece Siopis i koyuyor. İlk 45 dakikalar hep çöp. Bu sene topa sahip olacağız, daha iyi oynayacağız dedi daha göremedik. Antalya maçı en az % 80 rotasyon yapmalıydık. Yenilsen ne olacak? Daha 3.hafta, her türlü telafi olur. Yedek çıksak 5 gol yeme ihtimalimiz yoktu. Hugo, Eren, Larsen, Bakasetas, Cornelius, Trezege sürekli oynatılıp yıpratıldılar. Güvenim tam ama inanılmaz şaşırıyorum seçimlere.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu tam bir Türk psikolojisi hemşo, son 40 yılın en başarılı hocası olup yok sayılmaktan tut-başarıyı biraz fazla üstüne çekmekten gir…

Trabzonspor başarının kendisidir, buna ancak ve ancak katkı verilir, bu anlaşılırsa efsaneler ortaya çıkar!

Hoca geçen sene ligi sürklase etti hem de KOLAYCA, Şubatta iş bitti. Peki bu başarıda Ağaoğlu-Doğan hatta Ünal hocanın üstüne koyduğu unutuldu mu?

Ben de inanıyorum Hocaya, ama ilk 11 de direk 5 değişiklik zaman alır, şans verelim(Bartra-Larsen-Eren-Bardhi-Trezege)

Vişça-Hamsik biri bile kalsa başka şey olurdu, AŞARIZ BİRLİKTE KALIRSAK, düşmanımız çok, kadromuz geçen yıldan ÇOOOOK GÜÇLÜ, ama bizi tanıyor lig, çalışıp üstüne koyacağız, SABREDİP KÖTÜ olan çıkınca yerine denenen destek olacağız,

trezege de bizim Kouassi de Yusuf da, iyi niyetle katkı veren hepsi bizim, ama Bakasetas/Cornelius u mutsuz görüyorum dikkate almalı!

Varlıbaş61
21.08.2022, 16:08
Öyle olacak gibi, hoca nuriye bilenmiş 2-2 de takımı gerçi çekerdi normalde, deplasmanda beraberlik fena değil derdi ama yenmek istedi

Bence de öyle. Avcı hoca, Nuri’yi çok kötü avlayacak ama üçtür zıplıyor çekirge, dördüncü de bu kadar şanslı olmayacaktır inşallah.

theo
21.08.2022, 16:21
Bunu anlayamıyorum işte. Son Trezeguet transferiyle Bardhi’nin gelişi arasında aşağı yukarı kayıp bi 1,5 ay var. Bu kadar ciddi bir viraja gireceğimiz belliyken neden şu hamleler böyle alakasız bir zamanlamaya bırakıldı. Göndereceğini gönderip alacağını alıp şu Kopenhag maçlarına tam kadronla çıksana.

Akıl tutulması gibi bir hareket yaptık gerçekten.

o biraz gereksiz öz güvenden ve bizim devreye girdiğimiz bazı isimlere yüksek fiyat veren kulüplerden dolayı oldu.

bizim fiyat sorduğumuz oyuncuya ne hikmetse başka bir kulüp daha devreye girdi yerli ya da yabancı.

trezeguet için 2.5 milyon eurodan üste çıkılmayacaktı alternatifi de belliydi ama alternatifinin fiyatı bir anda 2milyoneuro birden arttı. trezeguette pazarlık aşamasında fiyatı daha yükseltmeden 4e bağlandı.

danışıklı dövüşün olduğu bir durum var özellikle istanbul kulüpleri sırayla ortalığı karıştırıyorlar.

mertens olayında anlaştığımız fiyatları buraya yazdım. sadece ufak detaylar kalmıştı arada. bir anda tek seferde yüksek ücret verildi geyse tarafından.

bordodeli
21.08.2022, 16:25
o biraz gereksiz öz güvenden ve bizim devreye girdiğimiz bazı isimlere yüksek fiyat veren kulüplerden dolayı oldu.

bizim fiyat sorduğumuz oyuncuya ne hikmetse başka bir kulüp daha devreye girdi yerli ya da yabancı.

trezeguet için 2.5 milyon eurodan üste çıkılmayacaktı alternatifi de belliydi ama alternatifinin fiyatı bir anda 2milyoneuro birden arttı. trezeguette pazarlık aşamasında fiyatı daha yükseltmeden 4e bağlandı.

danışıklı dövüşün olduğu bir durum var özellikle istanbul kulüpleri sırayla ortalığı karıştırıyorlar.

mertens olayında anlaştığımız fiyatları buraya yazdım. sadece ufak detaylar kalmıştı arada. bir anda tek seferde yüksek ücret verildi geyse tarafından.

Huylu huyundan vazgeçmez ama bizim ihmalkarlığımızın ciddi manada olduğu çok aşikar. Mesela orta saha arayan tek takım gs kalmıştı onlar da aldı kapattı. Yaklaşık 1-2 haftadır o pozisyonda tek arayışta takım biziz ama onu da alamadık. Bilemiyorum bu tavrın sonu bizi uçuruma yuvarlayacak gibi duruyor.

Halil Alemdar
21.08.2022, 16:26
Karşındaki takımın kadro kalitesi ne kadar ki seni madara etti?
Olayın kadro kalitesi ile zerre alakası yok.
Tamamen takım oyunu ile ilgili.

2-2 den sonra adamları sirkülase ettik. İkinci yarının 35-40 dakikası çok iyi oynadık. Top girmedi penaltılar verilmedi vs. Trezege asist yaptı diğer golleri zaten 11 kişi hücum ederken yedik. Berbat zemin de cabası. Yangın yapacak çok bi durum yok. Madara falan olmadık yani.

Fatih Öztürk
21.08.2022, 16:28
Messi'siz Barca hepten çöktü, bizde öyle bir durum yok bana göre, hatta futbol olarak daha iyiyiz. Takım sancılı bir dönemden geçiyor şu an, bunu atlatıp çok daha iyi takım olacağız. Bunun sinyalleri net şekilde gözüküyor. Kopenhag ve gs maçları 2 galibiyet ve yapılacak 2 takviyeyle büyük bir seri başlatırız.

Ben de böyle umuyorum. Bu minvalde hocaya çok guveniyorum ve güvenimizi boşa çıkarmayacağını çok iyi biliyorum.

emre6117
21.08.2022, 16:34
Ben yapılan değişiklikler sonucu mu oyuna hükmettik, yoksa Antalya 2 farkı yakaladığı için mi oyunu rölantiye alıp tamamen kontra atağa döndüğü için mi topu bize verdi emin değilim!!!

Biz maçın ilk yarım saatinde Antalya'ya cevap veremedik.
Skoru almış olmasa Antalya, biz 40-80 arası oynadığımız oyunu oynayabilir miydik?
Emin değilim.

Bu sene hiçbir maçta biz oyunu kotrol etmedik.

Antalya ve Kopenhag maçlarında maç 2-0 olduktan sonra rakibin kontraya dönmesi sonucu oyuna girebildik.

Yani bundan sonrası için daha iyi olacağız kısmı benim için şüpheli.
Bu sene henüz iyi oynadığımız hiçbir maç yok.

Rakip, eğer fizik gücü yüksek bir takımsa, skoru alıp geri çekilmeden rakibe cevap veremiyoruz.
Galatasaray maçı o kadar degil, lakin fener, bjk falan karşımıza çıktığında cebelleşir dururuz.
Kötü oynuyoruz.

Nwakamenin gitmesini hala olumlu buluyormusunuz merak ettim. Bir ozel oyuncu bulduk mu, elimizde tutamiyoruz.
Gs,fb, bjk ise ozel bir oyuncu buldu mu posasina kadar kullaniyor.
Hagi, alex, taffarel, muslera vb. Biz ise asla bunu beceremiyoruz.
Neden ama neden nwakameyi elimizde tutmadik. Bir sekilde ikna et, 45 dakika oynat.
Adam bize gelmis neredyse son 30 yildaki en ozel adam.
Ama elini kolunu sallaya sallaya gitti klupten.
Insallah turkiyede bir kluple.imzalamaz. yoksa bir de basarili olursa Baskan ve hoca cok zor durumda kalir.
Bir cuval inciri berbet etmeyi basardik yine, cok basit bir hamleyi becerip yapamayarak.
Insallah kopenahagi eleyebiliriz ( cok zor mac), yoksa psikoloijk olarqk cok zor duruma duseriz.
Trezeguet de iyi oyuncu ama nwakame sonrasi klasik sendromu yasiyor.( gs de hagi sonrasi, fbde alex.sonrasi oynayan oyuncular gibi)

Fatih Öztürk
21.08.2022, 16:35
Hocayı hatalı gördüğüm tek mevzu yanında yeni transferin sağ ayaklı stoper otururken, sol ayaklı 2 stoperle maça başlaması. Nitekim yediğimiz ilk gol de Denswil sağ stoperde terste kalıp solak olduğu için sağ ayağıyla topu uzaklaştıramiyor ve komik bir nedenden gol yiyoruz. Böyle ufak görünen ayrıntılara acayip kafayı takarım. Sosyal medyada taraftarlarımızın birinden bile bu eleştiriyi görmedim. Acaba sorun benim bakış açımda mı yoksa saplantılımıyım.

Mehmet Fatih Yavuz
21.08.2022, 16:42
Nwakamenin gitmesini hala olumlu buluyormusunuz merak ettim. Bir ozel oyuncu bulduk mu, elimizde tutamiyoruz.
Gs,fb, bjk ise ozel bir oyuncu buldu mu posasina kadar kullaniyor.
Hagi, alex, taffarel, muslera vb. Biz ise asla bunu beceremiyoruz.
Neden ama neden nwakameyi elimizde tutmadik. Bir sekilde ikna et, 45 dakika oynat.
Adam bize gelmis neredyse son 30 yildaki en ozel adam.
Ama elini kolunu sallaya sallaya gitti klupten.
Insallah turkiyede bir kluple.imzalamaz. yoksa bir de basarili olursa Baskan ve hoca cok zor durumda kalir.
Bir cuval inciri berbet etmeyi basardik yine, cok basit bir hamleyi becerip yapamayarak.
Insallah kopenahagi eleyebiliriz ( cok zor mac), yoksa psikoloijk olarqk cok zor duruma duseriz.
Trezeguet de iyi oyuncu ama nwakame sonrasi klasik sendromu yasiyor.( gs de hagi sonrasi, fbde alex.sonrasi oynayan oyuncular gibi)

Wakame'nin de posasını biz çıkardık. Orada bir sorun yok.
Wakame ile günümüz futbolunu oynayamazsınız. Benim için takıma gol attırıp sonuca etki ederken de bu böyleydi.

Evet savunma yardımı yok ama, evet hızlı hücuma çıkamıyor ama, evet temposuz ama....

Bu amaların arkasına yazılacakların bir kıymeti yok. Bu üçü yoksa Harlem basketbolu oynarsınız.

cyberentalpi
21.08.2022, 16:42

Ya kardeşim hasta mısınız ?
Ben de sizin gibi waka nın olmasını isterdim

Ancak takım dün maçı almak için her şeyi yaptı
2-0 dan sonra yatıp kopenhag maçına hazırlanmadı
Bildiğin asıldı. zaten o yüzden de yenildik
Degilse 2-2 iken skor tutsak berabere kalırdık. ( Bence hata bu idi)
Ama 2-2 den sonra kazanmak için yırtındık yani

Mehmet Fatih Yavuz
21.08.2022, 16:44
2-2 den sonra adamları sirkülase ettik. İkinci yarının 35-40 dakikası çok iyi oynadık. Top girmedi penaltılar verilmedi vs. Trezege asist yaptı diğer golleri zaten 11 kişi hücum ederken yedik. Berbat zemin de cabası. Yangın yapacak çok bi durum yok. Madara falan olmadık yani.

Maç 2-0 a gelene kadarki kısımdan bahsediyorum. Aynı şeyi Kopenhag maçında da yaşadık. Yani rakip skoru alıp geri çekilene kadar oyun olarak cevap veremedik rakibe.
İstanbul ve Hatay maçlarında da etkisiz oynadık.

Ortadaki soruna yok diyerek sorunu ortadan kaldıramaz kimse.

Rakip geri çekilince etkindik evet.
Maç 2-0 olana kadar neydi durum?

ilelebeTS
21.08.2022, 16:50
Maç 2-0 a gelene kadarki kısımdan bahsediyorum. Aynı şeyi Kopenhag maçında da yaşadık. Yani rakip skoru alıp geri çekilene kadar oyun olarak cevap veremedik rakibe.
İstanbul ve Hatay maçlarında da etkisiz oynadık.

Ortadaki soruna yok diyerek sorunu ortadan kaldıramaz kimse.

Rakip geri çekilince etkindik evet.
Maç 2-0 olana kadar neydi durum?

Yo bence oyun bizdeydi, gol harici aksiyon yok rakipte. Rakipler top arkasında hata yapmamızı bekliyor. Kopenhag da aynısını yaptı. Antalya'ya önce 2 pozisyonu biz bulduk atamadık, sonra rakibe asist yaptık adam da vurdu gol oldu. 2. gol zaten amatörce penaltı.

Ufuk
21.08.2022, 16:51
https://twitter.com/yonetimdusmani/status/1561261153157881857

Şu gol olsa Trezeguet kral, takım süper olacaktı.

ilelebeTS
21.08.2022, 16:52
Aynı antalya gs maçında kaleyi tutturamıyordu, bu sefer vurdukları gol oldu. O toplar her zaman öyle girmez. Bizim kabul günümüzdü.

Oğuz ZEYTİN
21.08.2022, 16:56
Bartra'nın yerden kafayla verdiği pas, geri pasmış.

Hugo'nun çekilmesi ise penaltı değil, hakemi aldatmaymış.

Kötü hakemliğe, kötü yorumculukla devam edenlerin ödüllendirilmesini kabullenemiyorum.

ilelebeTS
21.08.2022, 17:01
Rakipler topu bize bırakıyor skor avantajıyla diyelim evet, ama adamları biz baskılamazsak hücuma çıkarlar, çıkartmıyoruz. Ayağımızdaki topu rakibe vermedikçe tabi. Ha, bu maçta son 2 golde film koptu zaten. Takım gol atacağım diye didiniyor, hop bir hata geriye düşüyorsun, bu kolay bir psikoloji değil.

Mehmet Sarigül
21.08.2022, 17:12
Aynı antalya gs maçında kaleyi tutturamıyordu, bu sefer vurdukları gol oldu. O toplar her zaman öyle girmez. Bizim kabul günümüzdü.

Biz (Denswil, Hugo, Trezeguet...) Antalyali futbolcuların kaleyi tutturabilmeleri için büyük bir çaba gösterdik. Şansliydilar, penaltımızı vermediler, saha kötüydü....gibi gerekçelerle kendimizi kandırmayalım.

theo
21.08.2022, 17:18
Huylu huyundan vazgeçmez ama bizim ihmalkarlığımızın ciddi manada olduğu çok aşikar. Mesela orta saha arayan tek takım gs kalmıştı onlar da aldı kapattı. Yaklaşık 1-2 haftadır o pozisyonda tek arayışta takım biziz ama onu da alamadık. Bilemiyorum bu tavrın sonu bizi uçuruma yuvarlayacak gibi duruyor.

kopenhag maçından sonrasını bekleyelim biz. karamsar olmaya gerek yok.

avcı da yönetim de durumun farkında.

hoca kendini çoktan bu takımla birlikte bir üst seviyeye yerleştirmenin önünü açmaya çalışıyor.

yani türkiye liginin çok üstünde avrupada söz sahibi bir pozisyona çıkmak için bir şans var önümüzde.

çarşamba her şey yolunda giderse haberler arka arkaya gelir.

My
21.08.2022, 17:22
Amma çok kişi varmış tökezlenmemizi bekleyen. Rakiplere kafayı takmıyorum da içimizdeki kaosçuların var güçleriyle uzun süredir içlerinde tutmak zorunda kaldıkları kötümserliklerini boca etmesine gıcık olmadım dersem yalan olur.

Sacit
21.08.2022, 17:33
Fizik gücü çok iyi olan her takım Trabzonspor'un ağzını burnunu kırar eline verir

Dün akşam da böyle oldu
bitane oyuncu wright bütün savunmayı dağıttı
ayağından top alamadılar

Trabzonspor'un bu fizik güçlü rakiplere cevap verememesi iğrenç bir hal aldı
Bu takımda niye fizik güç yok bu artık devlet sırrı haline geldi

theo
21.08.2022, 17:38
vitaminsiz, çalı çırpıyla beslenmiş, 10 yaşından sonra 3cm boy atmış orta sahalarla bu iş olmaz.

rakip tören alayıyla bizim sahaya geçiyor, defansta bir o tarafa bir bu tarafa volta atıyor bizimkiler sadece bakıyor.

melo, atiba, johnson, mbia ayarında bir 6 numara şart bu takıma.

bizimkilerin bacak boyu 50 cm 20 metre mesafede 15 metre fark yiyorlar.

Fatih Solmaz
21.08.2022, 17:45
Yo bence oyun bizdeydi, gol harici aksiyon yok rakipte. Rakipler top arkasında hata yapmamızı bekliyor. Kopenhag da aynısını yaptı. Antalya'ya önce 2 pozisyonu biz bulduk atamadık, sonra rakibe asist yaptık adam da vurdu gol oldu. 2. gol zaten amatörce penaltı.
Hocamız da öyle diyor, oyun bizdeydi. ne acıdır ki oyun bizde dediği anlarda 2-0 mağluptuk.

bahadır2561
21.08.2022, 17:49
Amma çok kişi varmış tökezlenmemizi bekleyen. Rakiplere kafayı takmıyorum da içimizdeki kaosçuların var güçleriyle uzun süredir içlerinde tutmak zorunda kaldıkları kötümserliklerini boca etmesine gıcık olmadım dersem yalan olur.

Kaos isteyenleri bilemem ama burada kadro üstüne yapılan eleştirilerin tamamı haklı.

Ligde 3 hafta geçmiş, CL ilk maçını oynamışsın, hâla santrafor ve orta saha yok. Sağ stoperde geleli 1 hafta olmadı. Bu kadar laubali davranmaya gerek yoktu.

Kopenhag’ı eleyeceğimizi düşünüyorum ters bir sonucu düşünmek dahi istemiyorum.

O yüzden bu minvalde yazanlar kaosçu değil.

Ük ve Şenol sevdalıları hocayı yeme peşindeyse onlara istediğin her şeyi diyebilirsin.

Daha çok beklerler.

samway
21.08.2022, 17:51
Hocayı hatalı gördüğüm tek mevzu yanında yeni transferin sağ ayaklı stoper otururken, sol ayaklı 2 stoperle maça başlaması. Nitekim yediğimiz ilk gol de Denswil sağ stoperde terste kalıp solak olduğu için sağ ayağıyla topu uzaklaştıramiyor ve komik bir nedenden gol yiyoruz. Böyle ufak görünen ayrıntılara acayip kafayı takarım. Sosyal medyada taraftarlarımızın birinden bile bu eleştiriyi görmedim. Acaba sorun benim bakış açımda mı yoksa saplantılımıyım.

Bence harika tespit bende o pozisyona çok kafayı taktım bir de aklımdaki diğer takıntı sezon başı 1-2 maçta çok güzel duran top organizasyonları vardı Edin sakatlandı artık o etkinlik gitti duran toplarda

nakzo
21.08.2022, 17:53
Ya kardeşim hasta mısınız ?
Ben de sizin gibi waka nın olmasını isterdim

Ancak takım dün maçı almak için her şeyi yaptı
2-0 dan sonra yatıp kopenhag maçına hazırlanmadı
Bildiğin asıldı. zaten o yüzden de yenildik
Degilse 2-2 iken skor tutsak berabere kalırdık. ( Bence hata bu idi)
Ama 2-2 den sonra kazanmak için yırtındık yani

Yahu asıl sen hasta mısın ben burda bunu yazanlara söylüyorum . Adam sanki ş.ligini kazanacakta lige dandik diyor bunu söyleyenlerde 38 senede 1 tane resmi şampiyonluğu olan takımın taraftarı senin ne zoruna gitti bu yazdığımda onu anlamadım.

nakzo
21.08.2022, 18:00
Kimsenin kaos felan istediği yok burda hepiniz ünal karaman şakşakçılığı şenol efendi fancılığı yaparken a.avcıyı sonuna kadar isteyen bir fatih öztürk birde ben vardım açın geçmişe bakın .Bu takım antalyadan 5 yemez şu mahhale takımından vede onun vasat topçularından 5 yemez derdimiz bu. Destekse hocaya sonuna kadar destek şenol geleceğine 10 sene a.avcı başımızda dursun ama kimsede peygamber değil hakaret ve küfür olmadıkça herkes eleştirilebilir.Torino kopenhag ve antalya maçları özellikle ilk yarılar bir biri in kopyası üçünde de ilk yarılarda hatalı kadro tercihleri var.Bu devam ederse hocayı yerler artık arayışı bırakacak hoca şu rotasyon denen saçmalığıda bırakacak ideal 11 le başlayacak maçlara.

sethfilo
21.08.2022, 18:35

Geçen sezonun son 8 maçı ve kayseri kupa yarı finali ve kopengah maçi dahil sahadaki hiç bir oyuncuyu suclayamam, avcının eseridir, son goldeki kişisel hata veya verilmeyen penaltıyı dikkate almiyorum, takımın iki sol ayaklı stoperleriyle maça başlayıp maçı 2 sağ ayaklı stoperle bitirme mantığını kimse bana anlatamaz. Sorun atamadığın değil yediğin goller. bu maçi Corneliusa bağlayanlara yorum bile yapmıyorum, geçen seneki sorloth aglakligini Cornelius verdiği mücadeleyle susturdu, şimdi yeni modamiz nwakame, çok değil bir iki maç sonra ona methiyeler duzersiniz.
maç oynanırken belirttim bu konuyu ....

halilaziz61
21.08.2022, 18:49
Yahu asıl sen hasta mısın ben burda bunu yazanlara söylüyorum . Adam sanki ş.ligini kazanacakta lige dandik diyor bunu söyleyenlerde 38 senede 1 tane resmi şampiyonluğu olan takımın taraftarı senin ne zoruna gitti bu yazdığımda onu anlamadım.

Bu yoruma kaatilmiyorum Şampiyonlar ligini kazanmacagiz, ancak şampiyon olduğunda aldığı paranın 3 katına erişme ihtimali Çarşamba günü duruyor.
(7 milyon Euro şampiyonluk 20 milyon Euro şampiyonlar ligi grupları)

Bir planlama yapmak lazım bu tkaim neden şampiyon olmak ister
Bir psikolojik tatmin
Iki borçları ödeyip düzlüğe çıkmak
3 kez şampiyon olup kazanacagin parayı almak gruplara kalmaktan geçiyor

Orada olur da Mac kazanırsan onu söylemiyor bile.

O yüzden Türkiye şikeciler Ligi'nde 3-5 maçı gormezden gelmekte behos yoktur

Mustafa ÖZDEMİR
21.08.2022, 18:54

Taraftarımızın sağ sol ayaklı stoper konusunu bildiğini bile düşünmüyorum. 2 tane stoperi koy oynasın onlar onu bilir ancak

Mehmet Sarigül
21.08.2022, 19:19
Maça HUGO-DENSWIL ile başlayıp SIOPIS-BARTRA ile bitirmek TRABZONSPOR gibi bir takima/ABDULLAH AVCI gibi bir hocaya yakışmadı...
Ne bir KIRMIZI KART ne de bir SAKATLIK oldu...
SIOPIS, DJANINY bu formda ilk 11 futbolcusu olamazlar. Hoca TREZEGUET'e çok fazla israr ediyor, bu hem ona hem de takima çok zarar veriyor. Belli ki iyi futbolcu ama zamana ihtiyacı var. Bir iki gol atsa rahatlayacak...
Hocanın elinde DORUKHAN gibi futbolcu var, neden dörtlünün önünde oynatmiyor? HASPOLAT henüz orayi dolduramaz, SIOPIS (oyun görüşü zayif) hiç yapamaz.
Oraya bir TRANSFER şart ama nedense yapilmiyor...tıpkı CORNELİUS için olduğunu gibi...Iyi özellikleri var ama topu ayağında tutmakta ve temiz pas vermede çok yetersiz.
Ilk kez kanat bekimiz gerçekten iyiler (LARSEN, EREN) ama kazma stoplerimiz (HUGO, DENSWİL) yüzünden öne çıkaramıyoruz. Hoca bu aptalca yapilan penaltilara ne zaman çözüm bulacak? Bu kaçıncı oldu, bu HUGO'nun kaçıncı hatasi...hem çok ağirsin, hem de öyle tehlikeli bir müdahalede bulunacaksin. KOPENHAGEN maçında topu merkeze çikarmasi gibi hatalar, affedilir gibi değil.
Hoca bazi konularda çok ısrarcı, bu bazen iyi birşey ama bazende çok zararlı birşey olabiliyor.

Fanatik34
21.08.2022, 19:48
3 mac arka arkaya Denswill-Hugo ikilisi maca cikip, rezil bir oyunla yenilmek Abdullah Avci´ya yakisir. 5 yememiz cok iyi oldu. Ama simdi de muhtemel iyi oynadigimiz (rakibin müsade ettigi) 40 dk lik kismi övmekle mesguldur muhtemel.

Maca gelince, resmen yine 10 kisi basladik ve 1:0 geride idik. Golü yiyince kafaya dank ediyor iste..Oyunculara yazik sadece, gercek günah Kecisi Abdullah Avci´dir. Ve ders cikarmaz ise, Sampiyonlar Ligi´ni unutun!!

Zaten bu kafayla, Avrupa´da her sekil devam edecegiz, bu yogun mac trafiginde ligte daha büyük hezimetler bizi bekliyor, hele ki transferler yapilmasin!! Ama bizi elimizdeki kamburlardan kurtulamiyoruz daha, isin kötüsü bunlara yenileri eklenmez ise..

Oğuz B.
21.08.2022, 20:02
Abdullah Avcı'yı eleştirmek (gram futbol bilgisi yok içinde ama onlar öyle adlandırıyor) için yanıp tutuşan kitlenin en büyük tezi skora göre değil oyuna göre yorum yapmak gerektiği falan fıstıktı.

Ne oldu o havalar?

Fatih Öztürk
21.08.2022, 20:14
Kimsenin kaos felan istediği yok burda hepiniz ünal karaman şakşakçılığı şenol efendi fancılığı yaparken a.avcıyı sonuna kadar isteyen bir fatih öztürk birde ben vardım açın geçmişe bakın .Bu takım antalyadan 5 yemez şu mahhale takımından vede onun vasat topçularından 5 yemez derdimiz bu. Destekse hocaya sonuna kadar destek şenol geleceğine 10 sene a.avcı başımızda dursun ama kimsede peygamber değil hakaret ve küfür olmadıkça herkes eleştirilebilir.Torino kopenhag ve antalya maçları özellikle ilk yarılar bir biri in kopyası üçünde de ilk yarılarda hatalı kadro tercihleri var.Bu devam ederse hocayı yerler artık arayışı bırakacak hoca şu rotasyon denen saçmalığıda bırakacak ideal 11 le başlayacak maçlara.

Dostum, bence hoca oturtacağı yeni sistemde camia ve kamuoyunun hücum futbolu ve görsel zevk beklentilerini düşük tutma adına örneklerini sergiledi. Şahsen başından beri hocaya katılıyorum, oluşturulan kadronun baskın oyunla skoru koparabileceğini ve alınan skorun başarıyı bir şekilde getireceği örneğini geçen seneden gördük. Dün maçın 2.yarısında oynanan oyunun kadro minvalinde iyi olmadığını üzerine basa basa söylüyorum ki 3 topta yediğimiz 3 gol bunun göstergesi. Kısacası kısır olsun, bizim olsun, içerdeki maçlarda agresif oyun ve azıcık görsel şölen, deplasmanlarda bulduğunu kaleye sok istediğini al sistemi, kadro gerçeğini göz önünde bulundurarak yeterlidir. Kopenhag'ı geçersek bu sistem belki de gruplardan çıkmamızı sağlayacaktır. Abdullah hocanın ters tepki olarak ders verdiği bir haftayı kapattık ve kendisine inanarak desteklemeye devam edecez.

Sefa Alış
21.08.2022, 20:25
Hadi eleştiriyi anlarım da yani takımı neredeyse yoktan var eden, geçen sene tarihin en rahat şampiyonluklarından birini getiren adamın futbol bilgisini sorguluyorsunuz ya gülüyorum. Teknik direktör yemek de transfer beklemek gibi bi hastalık oldu taraftarlarda. Sadece transfer ve hoca değiştirmekle işler çözülseydi son 5 sene Fener'in şampiyonluğunu izliyor olurduk.

hay1699
21.08.2022, 20:33
Geceden beri barut gibiyim, takım çorbaya döndü. Bu kadar tepki normal, az bile hatta. Bu hocayı yiyelim demek değil, ayağa kalkıp önümüzdeki iki maçta kim olduğumuzu gösterelim kendimize geliriz.

nakzo
21.08.2022, 20:35
Dostum, bence hoca oturtacağı yeni sistemde camia ve kamuoyunun hücum futbolu ve görsel zevk beklentilerini düşük tutma adına örneklerini sergiledi. Şahsen başından beri hocaya katılıyorum, oluşturulan kadronun baskın oyunla skoru koparabileceğini ve alınan skorun başarıyı bir şekilde getireceği örneğini geçen seneden gördük. Dün maçın 2.yarısında oynanan oyunun kadro minvalinde iyi olmadığını üzerine basa basa söylüyorum ki 3 topta yediğimiz 3 gol bunun göstergesi. Kısacası kısır olsun, bizim olsun, içerdeki maçlarda agresif oyun ve azıcık görsel şölen, deplasmanlarda bulduğunu kaleye sok istediğini al sistemi, kadro gerçeğini göz önünde bulundurarak yeterlidir. Kopenhag'ı geçersek bu sistem belki de gruplardan çıkmamızı sağlayacaktır. Abdullah hocanın ters tepki olarak ders verdiği bir haftayı kapattık ve kendisine inanarak desteklemeye devam edecez.

Katılıyorum abdullah hoca bizi şampiyonluğa taşıyan ama camianın sevmediği futbola dönmeli bu takım bu orta saha ve hugo gibi laubali stoperlerle hücum futbolu oynayamaz özellikle deplasmanlarda zaten trezegeut set hücumu oyuncusu değil kontra atak geçiş oyuncusu.

iso_4939
21.08.2022, 20:35
Bu arada tum takim taraftarları yorumlara çökmüş durumda biz bunlari nasil öpmüşüz hoplatmisiz ziplatmisiz yaw nasil bir yara var bu kopeklerde ..birde a.tlya klubu hala serefsizlik pesinde "seversun"evet nenenizi severiz

nakzo
21.08.2022, 20:42
Bu arada tum takim taraftarları yorumlara çökmüş durumda biz bunlari nasil öpmüşüz hoplatmisiz ziplatmisiz yaw nasil bir yara var bu kopeklerde ..birde a.tlya klubu hala serefsizlik pesinde "seversun"evet nenenizi severiz

Salyalı köpeklerin ağzına malamat olduk.Fırsat vermeyeceksin.

halilaziz61
21.08.2022, 20:45

Kale bile almayacak işine bakacaksin
Başkalarının işiyle ovunecek kadar düştüler
Sen işine bak gruplara kal ekonomik yapıyı düzelt daha çok kuduracaklar coook

sasort
21.08.2022, 21:07
Bu Antalya güzel takım ama bakın görün Anadolu takımlarına bir baskınlık kuramatacak anca bizim Avcı gibi Gaza gelen üstünlük taslayan İstanbul takimlarina anca fark yapar

Gelecem Avcı hocama sanki Barcelona sin yedekler ile çıksam yeter edası ile laylaylom kadro yapiyorsun yok rotasyon hesabına giriyorsun

Antalya yaptığı şey komple defans ileri kontra atak fizik gücü yüksek orta saha ile baskı
Ne yapmamak lazım orta sahada yenilmezsen bu takım seni yenemez gol aramazsan bile yemezsin
Bu orta saha ile olmaz teknik adam var elinde neden yedekte

Siopis çoğu yerde olur ama bu maçta olmaz neden olmaz geçen sene kullandın fizik gücü yetmedi ezildi . Bakın isterseniz izleyin abdus olmaz fizik yetmiyor.
Dorukan bacasetas
Enis bardhi ile oyna

Hatta bacasetas bile olmaz da eldekiler ile anca bu oynanır

Defans ta aynı orta sahada aynı

Gelelim ileri hatta forvet Türkiye ligi standartlarında iş görür ancak bir orta saha birde forvet takviye lazım

Ancak terezegeut Yusuf djaniny koassi bunlardan açık olmaz adam gecemeyen oyuncu eksiltemeyen adamdan açık olmaz kimse kusura bakmasın adam geçen bir açık bulsunlar
Nwakame geçen sene bile elestiriyordum
Takım oyununa katkısı yok tamam ama açık oyuncusu adam geçmesi lazım çalım atması lazım hızlı olması lazım bunlar yok bu adamlarda

Dün trezegeut koca maç bir adam geçmesi top geliyor yalandan kandırma hareketler

B.Yiğit
21.08.2022, 21:36
Abdullah Avcı ne çok şey başarmış. Daha 3 sene öncesine kadar kimse bizim maçlarımızı takip etmiyor, yenildiğimiz takımlar işi showa dökmüyordu. Bugün bakıyorsun Antalyaspor bizi yendi diye sanki şampiyon olmuş gibi seviniyor. Paylaşımları rekor beğeni alıyor. Abdullah Avcı'ya ne kadar teşekkür etsek az.

İyiki varsın iyi ki bizimlesin hocam.

Fatih Öztürk
21.08.2022, 21:38
2 net penaltımız verilmedi, Dorukhanı tek atakta 2 kere indirdiler, avantaja bırakılan pozisyonun bitiminde eveliyattan dayağı lobya niyetine yiyip hakeden hakem 2 sarı kartı da bile bile es geçti.
Başkanın yenikapı kutlamasında karakter vurgusu çok ama çok önemliydi. Koç denen provokatör herifin Trabzon ve Trabzonsporlular üzerinden peşpeşe yaptığı açıklamaların meyveleri vermeye başladı diyebiliriz. Peki bu sikimin eşekleriyle nasıl mücadele ederiz. Uğurcan avrupa diye götü yırtmaya başlamadan önce kaptanlığın hakkını verip hakemi derdest etmeden taciz etmeyi öğrenmeli. Hani kaptan ya! Bu yaştan sonra hakkını aramasını ögrenebilirmi kendi bileceği iş. Kopenhag maçında yediği bariz ofsayt golün farkında bile değil. Değilse kaptanlık yapmayacak. Herşey kurtarış değil, futbol da herşey futbol değil.

Ufuk
21.08.2022, 21:39
Katılıyorum abdullah hoca bizi şampiyonluğa taşıyan ama camianın sevmediği futbola dönmeli bu takım bu orta saha ve hugo gibi laubali stoperlerle hücum futbolu oynayamaz özellikle deplasmanlarda zaten trezegeut set hücumu oyuncusu değil kontra atak geçiş oyuncusu.
Ceza sahasından güzel bir gol attılar, ondan önce iki tane net karşı karşıya kaçırdık. 1-0 olunca da Antalya gibi takım faydalanıyor maalesef. Yine bir şekilde çevirdik. Hoca 2-2 olunca oyunun bize döndüğünü hissettik dedi. O ara oyunun tüm kontrolü bizdeydi, direkten dönen toplar vs.. Saçma bir hata oyunu ve direncimizi kırdı. Yoksa ne 5 lik oyun vardı ne de yenilecek maçtı. Bence pek değişen bir şey yok. Aksine biraz daha sete dönüp Corneden faydalanmalıyız. Yoksa bu şekil top ezen tanka dönüşecek.

ilelebeTS
21.08.2022, 21:44
Bizim taraftar da amma melankoli seviyor. 1 maçla yerin dibine sokanlar 1 maç sonra şampiyon ilan ederler. Yok istifaydı yok bilmem neydi, acayip komik oluyorsunuz. Bir durun be arkadaş, lig denilen şey öyle bir şey değil.

nakzo
21.08.2022, 22:20
Ohhhhhh bakada yokmuş 2 hafta yahu daha 3 maç oynamadan takım döküldü gitti böyle kadromu olur böyle profosyonel futbolcumu olur bu nedir ayıptır ayıp.

LANGARA
21.08.2022, 22:37
Anadolu takımlarını cesaretlendiren bir oyun tarzımız var maalesef. Her maça adamları bir şekilde ortak ediyoruz. İstediğimizde baskıyı çok iyi kuruyoruz. Keşke maçların ilk yarılarını çöpe atmasak

Tahir61
21.08.2022, 22:49
başlığı kapatıp kopenhag maçına yoğunlaşsak ya
birbirimizi takımı daha fazla yıpratmasak
kıçı kırık bir üç puan için gereksiz yangın

HasanTezel
21.08.2022, 23:26
Ohhhhhh bakada yokmuş 2 hafta yahu daha 3 maç oynamadan takım döküldü gitti böyle kadromu olur böyle profosyonel futbolcumu olur bu nedir ayıptır ayıp.

geçen sezon edgar gervinho peres gitti uzun süreli, Baka Waka Orta süre, sakatlık yaşamayan futbolcumuz kalmadı. sezonu açıyoruz önce hamsik sonra vişça gidiyor. şimdi de baka maça çıkamıyor.

İçerden gol mü yiyoruz, SAĞLIK EKİBİNDE BİŞEY Mİ VAR?

asilhamsi
22.08.2022, 00:18

birebir aynı görüşteyim. Hoca kulağını tıkayıp kendi bildiğini oynatmalı.Zira biz o sıkıcı futbol ile şampiyon olduk.

HOPA'LI TS'Lİ
22.08.2022, 07:31
Günaydın canlar

Bu skor AA Hocamıza yazar.

Bartra ve Barthi ile çıksa bu maçı kaybetmezdik.

Doğucan, Denswil, Uğurcan ve Trezege maçın kötüleri

Uğurcan geçen sezonda izlediğimiz Çakır değil

Bu maçın telafisi var, iş kazası diyelim.

Kırılma anlarında Antalya şanslıydı.

Bu sezon geçen sezonun aksine çok yavaş oynuyoruz. Erman Hoca da bunu vurguluyor sürekli

Kopenhag'ı eleyip ŞL kalmak maddi manevi daha önemli bizim için

1 ay bekletip Haji Wright'ı almazsanız o da böyle intikam alır.

Şimdi Umut Bozok'un nazını, kaprisini çekip ikna etmeye çalışıyoruz.

erenslash
22.08.2022, 08:58
nakzo ideal 11 yok ki hoca 11 kursun :D.ahmet ağaoğlu hocayı yemeye çalışıyor.transfer yapmadılar adam gibi. wakayı yediler şimdi de hocayı yemeye çalışıyorlar. eğer başkan şu şampiyonlar ligindeki öneleme maçından hemen sonra 4 tane adam gibi adam kral adamlar almassa istifa etsin.

UĞUR DURTAŞ
22.08.2022, 09:01
Bu maçla ilgili TONLARCA ağır eleştiri yapabilirim.

Zamanı kesinlikle değil.

çarşamba akşamı ciddi anlamda çok önemli bir maçımız var.

hayırlısı diyelim,inşallah gülen taraf biz oluruz.

cakalkerem
22.08.2022, 09:07
neden 2 devre 2 farklı oyun oynuyoruz..
1. devre baskı yiyen top oynamayan ki,min ne yaptığı belli olmayan bir maç oynuyoruz.....
2 devre sihirli bir el değimiş gibi...baskı kurup gol aradığımız gol attığımız bir başka maç oynanıyor...

Büyük ihtimal tek devrelik pilimiz oluyor...Yada aklımız sonradan başımıza geliyor.

Erhan Sezer
22.08.2022, 10:14

Zamanı kesinlikle değil.

+1

Harun-61
22.08.2022, 10:23
bjk'nin ilk 35 dk. içinde oynadığı oyun, yaptığı baskıyı görünce imrenmedim değil.

En son 'kısmen' içerde ki Konya maçında bunu görmüştük.

.

tristram
22.08.2022, 10:29
oynanan futbolun sadece belli bolgelerdeki transferlerle en ufak bir alakasinin oldugunu dusunmuyorum.abdullah hoca oyle veya boyle sampiyon yaptigi icin kredisi kolay bitmez ama bu takim gecen sezonun ikinci yarisindan itibaren sahada futbol oynamiyor.maclarin belli donemlerinde oynar gibi yapiyor ama oynamiyor.bunun kadro kalitesiyle alakasi yok.

oyun olarak orta sahasinda ferhat yazgan ve melih kabasakal olan istanbulspor'u bile surklase edemiyorsak neyi konusacagiz?bugun yuzune bakmadigimiz yusuf erdogan'i versek adamlarin yildiz topcusu olur.bu rakibe karsi oyunu iyi oynamak icin kante,benzema ikilisi mi gerekiyor?

bu sezon geriye gittigimizi de dusunmuyorum.oyun anlaminda biz uzun suredir istikrarli bir sekilde ayni leslikle devam ediyoruz.degisen tek sey bireysel performanslarin dusmesi.her mac bir topcumuz cikip fisi cekiyordu.gecen sene kotu oynayip kopardigimiz maclarin cogunda macin adami ugurcan'di.oradan pay bicin.abdullah hoca oyun tekrarlarimiz var falan diyor ama takima bakiyorsun bireysel performanslar olursa kazaniyoruz hata yaparlarsa kaybediyoruz.eee hani oyun sablonu bizi kurtaracakti?dogucan,trezeguet orta sahada top kaptirdilar copy-paste iki gol yedik..ugurcan cikarsaydi oyun taktigimiz bizi oyunda tuttu diyecektik.kimse cikip dizilimi sorgulamiyor,niye pamuk ipligine bagli tek hatali topla alabora oluyoruz diye sormuyor.orada hata yapinca gol yemek normal yani?kale onu degil ki hatalarimizin faturasini odedik diyelim..

gece gunduz yonetime sallayanlar butun bunlari nasil gormezden geliyor anlamiyorum.bu arkadaslar anlamsiz bir sekilde hocayi savunacagim diye oyle bir hava olusturuyor ki aslinda kadromuz cok kotu ama hocanin oyun plani oyun tekrarlari sayesinde zirvedeyiz demeye getiriyorlar.abdullah hoca 10.hafta sonunda takimi ilk 10'a sokamasa bile kalkip hoca gitsin demeyiz o ayri ama goruleni de soylemek gerekiyor.oynadigimiz oyunun transferle ilgisi yok.
transferlerle ilgisi olacak olan yer cl ve avrupa ligi gruplari olur.cunku oralarda kalite konusur.

halilaziz61
22.08.2022, 11:39

Zamanı kesinlikle değil.

haklısın
eleştirileri çarşamba sonrasında bırakıyorum ben de
odağımız kopenhag olmalı

calavera
22.08.2022, 15:12
Maci izleyemedim. Skoru gorunce cok sasirmis ve uzulmustum. Simdi genis ozeti izledim.

Ne olursa olursa kesinlikle skor oyunu yansitmiyor. Cok rahat farkli kazanacagimiz maci, talihsiz 2 bireysel hata ile vermisiz. Saglik olsun. Bu hafta cok kritik, once tur atlayip sonra GS'yi yenersek sahane bir seri baslar. SIMDI DESTEK VAKTI

AyhanPe
22.08.2022, 15:16
Bence cok yararli bir hazirlik maci oldu..Carsamba günü daha iyi anlasilir umarim

HOPA'LI TS'Lİ
22.08.2022, 17:05
Maci izleyemedim. Skoru gorunce cok sasirmis ve uzulmustum. Simdi genis ozeti izledim.

Ne olursa olursa kesinlikle skor oyunu yansitmiyor. Cok rahat farkli kazanacagimiz maci, talihsiz 2 bireysel hata ile vermisiz. Saglik olsun. Bu hafta cok kritik, once tur atlayip sonra GS'yi yenersek sahane bir seri baslar. SIMDI DESTEK VAKTI

Çok doğru.
Tek üzücü olan skor ve yenilgi

bordoylamavi
27.08.2022, 11:03
bu hafta antalyanın antepte hezimete uğayacağını düşünüyordum. hakkaten de öyle oldu. bizim maçta bala attılar golleri tabi ki bizim hatalarımız yüzünden de. antep 1 0 öne geçti bunlar 2 tane atıp ilk yarı 2 1 önde girdiler. sonra ante 53 ve 75 dakikalar arasında bunlara 4 tane salladı. ikinci yarı atakları bile yoktu. bize 5 atıp sevinirken kendileri 5 yedi. neyse işte bu nuri de anca bize bileniyor. bundan sonra her maç rakiplerimiz bize 5 kat daha bilenecek buna hazır olmak lazım.

Oğuzhan Fidan
27.08.2022, 13:31
Tek hedefi ligde bizi yenmek bu nurinin . Abdullah hocam Antep maçını izlesin dicemde bize karşı oynadıkları futbolu oynamadılar izlesede bişey değişmez. Gerçekten şöyle takımlara kaybetmek yakışmıyor bu sene ligi almamız lazım hocanın hataları çoktu ama düzeltecektir. Elindeki malzeme çok kaliteli burası Başakşehir değil hocam biliyorsun kibiri kaldırmaz

objek
27.08.2022, 17:14
Temasli ve fizik gucune dayali futbol oynayan takimlar basaksehir antalya kayseri kopenhag hazirlik doneminde oynadigimiz italyan rakipler vs bize ters geliyor yeni bir sey degil ligimizin fizik olarak zayif takimlarindan biriyiz simdiye kadar pas oyununu tempoyu iyi ayarladigimiz icin aciklarimiz fazla gozukmedi ne zamanki risk alip saldiriyorsak top kayiplarinda kontra yiyip geri donuslerde yetersiz gucsuz yavas kaliyoruz

orhan42
27.08.2022, 19:17
Antalyaspor bizi yenmedi.Biz kendi kendimize mağlup olduk.Antalyaspor'a 3 golü ikram ettik resmen.2-2 iken o malum hata olmasa ben o maçı 3-2 veya 4-2 alacak kıvama maçı getirdiğimizi düşünüyorum.Ki Antep bu takımın defolarını ortaya çıkarttı..

HOPA'LI TS'Lİ
27.08.2022, 20:12
Şımarık, artist Nuri 5 kardeşi yedi.

HOPA'LI TS'Lİ
27.08.2022, 20:13
Antalyaspor bizi yenmedi.Biz kendi kendimize mağlup olduk.Antalyaspor'a 3 golü ikram ettik resmen.2-2 iken o malum hata olmasa ben o maçı 3-2 veya 4-2 alacak kıvama maçı getirdiğimizi düşünüyorum.Ki Antep bu takımın defolarını ortaya çıkarttı..

O maçı alabilirdik ah o Trezege'nin kaptırdığı top ah

Maçı 5-2'ye evirdi.

objek
28.08.2022, 01:39
O maçı alabilirdik ah o Trezege'nin kaptırdığı top ah

Maçı 5-2'ye evirdi.

Evet dogru maci alabilirdik ancak butun mesele kaptirilan top sonrasinda cok hizli organize olup cezayi kesmekle
alakali macin genelinde onlarinda top kayiplari vardi malesef cezayi kesecek beceriyi gosteremedik

Gökhan Balcı
28.08.2022, 06:00
Biz kötü oynadık diye adamları suçlayamayız. Sevmiyor olabiliriz can sıkıcı davranışları da olabilir ki var ama bu gerçeklerden gözümüzü kaçırmamızı gerektirmiyor. Bireysel hata yaparsan herkes cezalandırır. Bu hafta aynı hataları kendileri yaptılar ve Gaziantep cezalandırdı. Bu arada yanlış görmediysem bir penaltıları verilmedi ve bir golleri de iptal edildi bu maç. Maç 3-1'e gelse Antep'e geçmiş olsun yani. Bizim en baba maçımızda onlar kadar pozisyonumuz yine olmuyor yani. Evet Antalya bizim rakibimiz olmamalı normal şartlarda ama bir oyun sana devamlı ters geliyorsa bu Antalya özelinde bir şey değildir ve her sana böyle oynayana zorlanıyorsan o zaman sen çözüm bulmayı aramıyor ya da beceremiyorsun demektir. Her bize böyle oynayana puan kaybedeceksek sonra da sızlanacaksak işimiz var demektir. Ayrıca Antep'e duyulan sempatiyi anlıyorum ama Kayseri'ye de sempati duyuluyordu sonra olanları hatırlatmaya gerek yok sanırım.

Mehmet Fatih Yavuz
28.08.2022, 09:47
Bireysel hata denilen şeyi sanki bizim kendi kendimize yaptığımız, rakibin payı olmayan birşey gibi göstermeyin.

Rakip önde basıyor, biz asla basamıyoruz.
Rakip bizi hataya zorluyor, biz zorlayamıyoruz.
Rakip yaptığımız hatayı fırsata çeviriyor, biz çeviremiyoruz.

Mücadeleye cevap veremiyoruz. Öyle visca falan deyince, duyan da ilk 2 maçta esip gürlediğimizi sanacak Visca varken.
35 yaşında Hamsik yoksa sistem işlemiyor.

Ligin dibindeki Kasımpaşa gelsin, emin olun bizi zorlar, belki ilk puanını alır bu oyunumuz varken.
Sonra da bireysel hata der dururuz. Adam sana basıyor, sen ne yapıyorsun.

Hiçbir şekilde organize baskımız yok. Yalandan bireysel baskılar.
Kötü organize olduk bu sene. Kıvırmaya gerek yok.

bordoylamavi
28.08.2022, 14:25
Biz kötü oynadık diye adamları suçlayamayız. Sevmiyor olabiliriz can sıkıcı davranışları da olabilir ki var ama bu gerçeklerden gözümüzü kaçırmamızı gerektirmiyor. Bireysel hata yaparsan herkes cezalandırır. Bu hafta aynı hataları kendileri yaptılar ve Gaziantep cezalandırdı. Bu arada yanlış görmediysem bir penaltıları verilmedi ve bir golleri de iptal edildi bu maç. Maç 3-1'e gelse Antep'e geçmiş olsun yani. Bizim en baba maçımızda onlar kadar pozisyonumuz yine olmuyor yani. Evet Antalya bizim rakibimiz olmamalı normal şartlarda ama bir oyun sana devamlı ters geliyorsa bu Antalya özelinde bir şey değildir ve her sana böyle oynayana zorlanıyorsan o zaman sen çözüm bulmayı aramıyor ya da beceremiyorsun demektir. Her bize böyle oynayana puan kaybedeceksek sonra da sızlanacaksak işimiz var demektir. Ayrıca Antep'e duyulan sempatiyi anlıyorum ama Kayseri'ye de sempati duyuluyordu sonra olanları hatırlatmaya gerek yok sanırım.

maçı izledim 3 1 değilş 4 1 den bile 5 4 yapardı antep ikinci yarı sıfırdı antalya

objek
28.08.2022, 14:46
Bireysel hata denilen şeyi sanki bizim kendi kendimize yaptığımız, rakibin payı olmayan birşey gibi göstermeyin.

Rakip önde basıyor, biz asla basamıyoruz.
Rakip bizi hataya zorluyor, biz zorlayamıyoruz.
Rakip yaptığımız hatayı fırsata çeviriyor, biz çeviremiyoruz.

Mücadeleye cevap veremiyoruz. Öyle visca falan deyince, duyan da ilk 2 maçta esip gürlediğimizi sanacak Visca varken.
35 yaşında Hamsik yoksa sistem işlemiyor.

Ligin dibindeki Kasımpaşa gelsin, emin olun bizi zorlar, belki ilk puanını alır bu oyunumuz varken.
Sonra da bireysel hata der dururuz. Adam sana basıyor, sen ne yapıyorsun.

Hiçbir şekilde organize baskımız yok. Yalandan bireysel baskılar.
Kötü organize olduk bu sene. Kıvırmaya gerek yok.

Genelde cok dogru tesbitler hamsik yoksa sistem islemiyor diyorsunuz iyi bir hamsik akliyla oynamayan hucum oyuncularini bir yere kadar duzeltir waka gittikten sonra ileride oyununu futbol zekasiyla birlestiren forvet olarak biraz visca vardi ayrica rakipler hamsik uzerinden kurulu pas trafigini cozmustuler yogun baski sonrasi hamsik geri paslarina baslamisti! Gunumuz futbolunda iki yonlu orta saha ve bekleriniz yoksa ileride bir sihirbaziniz!kaledede bir panteriniz!olmasi lazim

bordoylamavi
05.09.2022, 08:48
evet büyük teknik direktör nuri başarılarına devam ediyor. antalya 0 kasımpaşa 2.
şu adamın biz karşı nasıl bi hırsı varsa bütün sezonluk enerjisini gücünü demek bizim maçlara saklıyor

HOPA'LI TS'Lİ
05.09.2022, 08:58
evet büyük teknik direktör nuri başarılarına devam ediyor. antalya 0 kasımpaşa 2.
şu adamın biz karşı nasıl bi hırsı varsa bütün sezonluk enerjisini gücünü demek bizim maçlara saklıyor

Evet. Akyazı'da hesabı göreceğiz onunla

MetehanS
05.09.2022, 09:08
Geçen sezon şampiyonluğu ilan ettiğimiz maçta yaşanan saha olaylarından dolayı ekstra motive çıktılar bizim maça.

tam tersi biz de tam demotive çıktık, 5-2 bu psikolojinin sonucu idi.

HOPA'LI TS'Lİ
05.09.2022, 09:11
Geçen sezon şampiyonluğu ilan ettiğimiz maçta yaşanan saha olaylarından dolayı ekstra motive çıktılar bizim maça.

tam tersi biz de tam demotive çıktık, 5-2 bu psikolojinin sonucu idi.

Büyük şikeci Satılmışşehir'in durumu ortada

Antalya ve küçük şikeci Sivas'ı da layık olduğu yerlere göndermeliyiz.

Yusuf BALCI
05.09.2022, 09:40
bu maçı biz bireysel ve taktik hatalar + şanssızlıkla kaybettik. istedikleri kadar yırtınsınlar normalde alamamaları gerekirdi maçı.

Doğukan Uçan
05.09.2022, 10:20
geçen sene bizi yendikten sonra aylardır maç kazanamayan antalyaspor yine aynı senaryoyu yaşamaya başladı. ben açıkçası maçın sonucuna pek takılmıyorum antalyaspor'un bize 5 10 atması en fazla 1 gün konuşulur unutulur gider. böyle takımları kimse umursamaz. nuri şahin'in 40 fırın ekmek yemesi lazım. öyle bizim maçtaki gibi her vurduğu gol olmaz.

cakalkerem
05.09.2022, 11:30
Beter olsunlar

AntiŞike
05.09.2022, 15:14
Rakip ne kadar iyi oynasa oynasın, biz oynumuzu oynayıp en azından sonuna kadar mücadelemezi vermeliyiz. OK,bunda diyecek bir şey yok.

Ancak bana göre , özellikle ilk yarı kötü oynasakta kendi elimizle 3 gol verdiğimiz , Ona rağmen 2. yarı 3. golü yiyene kadarki oyun çok üst düzey olmasa da şu ana kadar bu sene oynadığımız en iyi oyundu diyebilirim.

dolayısı, ne olursa olsun biz oynamalı mücadele etmeliyiz. OK .
Ancak bu adamların da bizim maçlarda gösterdiği ekstra motivasyon ve hırsı başka maçlarda göstermemesi,

hatta bir çok klübün, antrenörün, futbolcusunun, yöneticisinin bizim maçtan sonra yaptığı ağlama ve itirazların %1 ini diğer takımlara göstermemesi çok manidar. ve bu manidar durum beni acayip derecede illet ediyor.

Onur Akyüz
05.09.2022, 15:20
Antalya geçen seni bizi yendikten sonra 9-10 maç kazanamadı bu sene de aynı olayı yaşıyorlar. Anlaması çok zor bize karşı ölümüne oynamak nasıl bir motivasyon?

Adamlar bizim seviyemize gelmeye uğraşacağına bizi aşağı çekmeye uğraşıyorlar. Bunlar istanbul takımlarına yenilmekten de emin olun rahatsız olmuyor aksine hoşlarına gidiyor.

Bu nuri’yi adam sanırdım böyle şeylere nasıl alet olabiliyor anlam veremiyorum. Halbuki milli takım ve Türklükle ilgili söyledikleri çok güzeldi.

HOPA'LI TS'Lİ
05.09.2022, 15:25
Rakip ne kadar iyi oynasa oynasın, biz oynumuzu oynayıp en azından sonuna kadar mücadelemezi vermeliyiz. OK,bunda diyecek bir şey yok.

Ancak bana göre , özellikle ilk yarı kötü oynasakta kendi elimizle 3 gol verdiğimiz , Ona rağmen 2. yarı 3. golü yiyene kadarki oyun çok üst düzey olmasa da şu ana kadar bu sene oynadığımız en iyi oyundu diyebilirim.

dolayısı, ne olursa olsun biz oynamalı mücadele etmeliyiz. OK .
Ancak bu adamların da bizim maçlarda gösterdiği ekstra motivasyon ve hırsı başka maçlarda göstermemesi,

hatta bir çok klübün, antrenörün, futbolcusunun, yöneticisinin bizim maçtan sonra yaptığı ağlama ve itirazların %1 ini diğer takımlara göstermemesi çok manidar. ve bu manidar durum beni acayip derecede illet ediyor.

Tespitlerinize imzamı atıyorum ve bir kez daha hatırlatmakta fayda gördüğüm şu mottoyu tekrarlıyorum;

TÜRKİYE'DE FUTBOL, TRABZONSPOR'A KARŞI OYNANAN BİR OYUNDUR.

Kardeş takım diye bağrımıza bastığımız Kayseri bile kupa yarı finalinde kalecimiz Uğurcan'a ırkçı hareketler yapmadı mı? Taş, pet şişe, su, çakmak vs. atmadı mı?

TRABZONSPOR'UN TEK DOSTU TRABZONSPOR'DUR.

Adem Erdoğan
05.09.2022, 15:32
Antalya geçen seni bizi yendikten sonra 9-10 maç kazanamadı bu sene de aynı olayı yaşıyorlar. Anlaması çok zor bize karşı ölümüne oynamak nasıl bir motivasyon?

Adamlar bizim seviyemize gelmeye uğraşacağına bizi aşağı çekmeye uğraşıyorlar. Bunlar istanbul takımlarına yenilmekten de emin olun rahatsız olmuyor aksine hoşlarına gidiyor.

Bu nuri’yi adam sanırdım böyle şeylere nasıl alet olabiliyor anlam veremiyorum. Halbuki milli takım ve Türklükle ilgili söyledikleri çok güzeldi.

Bence iki maçı da biz kendi ellerimizle verdik başkan. :)

Geçen sezon ve bu sezon oynadığımız 3 maçta en iyi oynadıkları maç şampiyonluk maçıydı.

HOPA'LI TS'Lİ
05.09.2022, 15:40

Geçen sezon ve bu sezon oynadığımız 3 maçta en iyi oynadıkları maç şampiyonluk maçıydı.

En büyük dileğim bir gün küme düşme maçını bizimle yapmaları ve alacakları 1 puanla ligde kalacak olmaları

2022'de şampiyonluk maçımızda 1 puana razı olmayıp canını dişine takan Antalyaspor ve başındaki Nuri Şahin, o günü sabırla bekliyor olacağım.

Ben neden bize karşı bu kadar bilenip diğer 3 büyütülmüş'e karşı aynı tepkiyi vermediklerine içerliyorum.

Doğukan Uçan
05.09.2022, 18:22
Böyle maçlar milyonda bir kere falan olur. Bizim fark atacağımız maçı tam tersi kaybettik.

Onur Akyüz
05.09.2022, 20:37

Orası öyle tabi ama adamlar x2 mücadele ediyor bize karşı ondan sonra da düşüşe geçiyorlar.

bordoylamavi
17.09.2022, 22:32
heyt be büyük teknik direktör nuri şahine bak. bütün senelik performansını bizim maçta kullandı heralde. bizden sonra 4 de 4 mağlubiyet. bizim maçtan sonra 2 gol atıp 11 gol yemiş. total 7 maçta 7 gol atmış bunların 5 i bize atılmış nasıl fıkra güzel dimi.

Çağlar Güleryüz
19.09.2022, 08:38
O kalkık götün böyle iner işte Nuriciğim.

HOPA'LI TS'Lİ
19.09.2022, 08:50
O kalkık götün böyle iner işte Nuriciğim.

Barış Yurduseven de pohpohluyordu bir ara onu

Yerli Pep Guardiola balonu patladı.

Antalya ve Kayseriyle hesabımız var.

İlk hesap milli maçtan sonra Kayseriyle

cakalkerem
20.09.2022, 13:58
daha gün yüzü görmezler...

keşke son birkaç hafta düşme maçları bizle olsaydı

HOPA'LI TS'Lİ
20.09.2022, 15:08
daha gün yüzü görmezler...

keşke son birkaç hafta düşme maçları bizle olsaydı

Bir gün o da olur. İlahi adalet tecelli edecektir.

Birkaç yıl önce bizi 7-0 yenmişlerdi.

Sen de acıma, 8 at, kümeye yolla.

Satılmışşehir gibi layık olduğu yere insin.

Turgay Atalay
21.09.2022, 17:06
Trabzonspor'a ve Abdullah Avcı'ya hadsizce söylemlerde bulunan kendini bilmez camianın taraftarına aslında ne olduklarını belirttiğim mesajım yüzünden bana 1 ay ceza veren yönetici arkadaşa selam olsun. Kendi futbolcumuza, takımımıza neler neler denirken ceza almayanlar dururken, Antalya taraftarına yapılan söylemin nesi zorunuza gitti anlam veremedim. Antalyaspor gibi bir takımın taraftarına yazdığım şey yüzünden ceza yemek gerçekten zoruma gitti.

HOPA'LI TS'Lİ
22.09.2022, 09:02
Rövanş maçını sabırsızlıkla bekliyorum.

Şampiyonluk maçından bu yana bizim maçlarda yaptıkları bende antipati uyandırdı.

Yerli Pep Nuri Akyazı'da görüşmek üzere (tabi o zamana kadar kalırsan).

Doğukan Uçan
14.10.2022, 21:57
https://twitter.com/Antalyaspor/status/1580996753708691456

geçen senenin kopyası resmen bu kadar tesadüf olamaz.

Cem Balcı
14.10.2022, 22:41
https://twitter.com/Antalyaspor/status/1580996753708691456

geçen senenin kopyası resmen bu kadar tesadüf olamaz.

Puhaha beter olsunlar düşerler inşallah.

MetehanS
15.10.2022, 09:53
abi pep nuri muhtemelen o maça kadar kalmayacak :)

Rövanş maçını sabırsızlıkla bekliyorum.

Şampiyonluk maçından bu yana bizim maçlarda yaptıkları bende antipati uyandırdı.

Yerli Pep Nuri Akyazı'da görüşmek üzere (tabi o zamana kadar kalırsan).

Çağlar Güleryüz
15.10.2022, 10:15
Ego insanı zehirleyen bir şeydir. Egolu, kendini beğenmiş insanlar eninde sonunda cezasını çekerler. Alçakgönüllülük her zaman kazanır.
Nuri Şahin'in egosu, kendini beğenmiş artist tavırları kendisine zarar veriyor.
Yakında kovulur. Öfkeyle kalkan zararla oturur demiş atalarımız. Ne oldu yani bize öfkelendin, kudurdun da noldu? Ne geçti eline?
Kocaman bir sıfır.

Enaldo61
15.10.2022, 10:18
Bu maçtan beri kazanamıyorlar. Bir işaret olmalı herhalde bu.

ekeser60
15.10.2022, 10:52
Ego insanı zehirleyen bir şeydir. Egolu, kendini beğenmiş insanlar eninde sonunda cezasını çekerler. Alçakgönüllülük her zaman kazanır.
Nuri Şahin'in egosu, kendini beğenmiş artist tavırları kendisine zarar veriyor.
Yakında kovulur. Öfkeyle kalkan zararla oturur demiş atalarımız. Ne oldu yani bize öfkelendin, kudurdun da noldu? Ne geçti eline?
Kocaman bir sıfır.

En büyük korkum renktas bu yürüyen egonun kovulması. Bizim maça kadar inşallah bir kaç galibiyet alır kovulmaz. Ona o stadı dar edip takımını çimlere gömmek en büyük hayalim. Başka hocayla gelirse Antalya o kadar zevkli olmaz. Tribünlerin aynen fb maçlari gibi orayı hınca hınç doldurup yürüyen egoya tarihi bir mağlubiyet tattirmamiz lazım.

Çağlar Güleryüz
15.10.2022, 11:07
En büyük korkum renktas bu yürüyen egonun kovulması. Bizim maça kadar inşallah bir kaç galibiyet alır kovulmaz. Ona o stadı dar edip takımını çimlere gömmek en büyük hayalim. Başka hocayla gelirse Antalya o kadar zevkli olmaz. Tribünlerin aynen fb maçlari gibi orayı hınca hınç doldurup yürüyen egoya tarihi bir mağlubiyet tattirmamiz lazım.

İnşallah öyle olur. Kin gütmeyi sevmem ama Nuri'nin güzel bir şamar yemesi gerekiyor bizden.

Sefer A.
15.10.2022, 12:44
Nuri'den çok Gökdeniz'e kinlendim ben, Trabzon'daki maça gidesim var,,, topçularimiz onlari sahaya gömecek ve biz hep bir agizdan "Gökdeniz ortaya, 3'lü çektir Trabzon'a" diye bagirip makara yapacagiz