PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 3.Hafta | Antalyaspor 5 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9

Royal Heart
21.08.2022, 00:10
Yani...

Avcı takımları önde oynayamaz. Oyuncuları öyle tenbihlemiş ki boş top bulan set oyunu için geri oynuyor, öyle alıp ezbere öne çıkmak yok. Bu da rakibi eksik yakalayıp pozisyon üretmede engel bir durum.

Avcı kafa olarak değişmez ise defans yapıp paslı oyun oynamaya devam etsin.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etsin de o zaman bir Bardhi yetmez, başka Bardhi'ler, Nwakaeme'ler bulması, aldırması gerekecek gibi çünkü o oyun anlayışı buna muhtaç görünüyor.

nakzo
Bazı maclar vardır hayırlı olurlar. Bu mactaki maglubiyet sonrası takım varını yogunu verecektir Kopenhag macında.

Yani Kopenhag macı bizim sezonun kaderini cizecek.

O maçı aldın diyelim gs maçı ne olacak maçtan önce beraberlige razıydımda bu antalyadan 5 gol yenmez abi antalya hicbir bok oynamadı gs maçından çok daha kötü oynadı antalya ve biz bu takımdan 5 yedik çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum ümitvar olamıyorum takım adına.

Mehmet BAŞ
Maç 2-2 iken Cornelius'un kenar ortadan gelen topa iyi dokunamayıp kaçırdığı pozisyon hemen akabinde Trezequet'in inanılmaz hatası ve yenilen üçüncü gol takımı moral olarak bitirdi.

Doğal olarak şu an herkes çok sinirli ve çatacak bir şeyler arıyor. Bu psikolojide doğru maç analizi yapmak zor! Biraz sakinleşmek gerek. Maça gelirsek açıkçası ilk yarıda çok kötü bir takım vardı. Ağır şekilde eleştirdim. Ancak ikinci yarıda maç 2-2'ye gelene kadar topu tutup iyi hücum eden bir takım vardı. Nitekim maça dengeyi getirip üçüncü golü de kaçırdık. O golü atsak burası şuan bayram yeriydi. Olmadı. Nasip diyelim. Beceriksizlik diyelim. Ancak bir gerçek var ki üç golde de basit bireysel hatalar var. Bu çok tehlikeli...

Doctore
En başta Abdullah hocanın kendini değiltirmesi gerekiyor. Bu kadro ile rölanti oyun ve yan pas olmaz. Mücadele etmeden atak yapmadan nasıl yenersin bir öaçı. Geriye düşünce niye planı değiştiriyoruz denize düşen yılana sarılır hesabı. Eksik mekaik ama Bu kadrodan çok daha iyi ekmek çıkar. Abdullah hocanın şapkayı önüne koyup düşünmesi lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

~UniCef~
Burada kendisinin Trabzonspor'a olası transferi konuşulduğunda oyunculuğu hakkında neler yazılmadı ki. Siz o yorumları yazarken bir sorun değil, ama çocuk gol atıp sevinince sorun, öyle mi?

Yine de abartmasi hos olmadi

Veysel
Burada kendisinin Trabzonspor'a olası transferi konuşulduğunda oyunculuğu hakkında neler yazılmadı ki. Siz o yorumları yazarken bir sorun değil, ama çocuk gol atıp sevinince sorun, öyle mi?
Trabzonspor u19 da bile oynayabilecek yeteneği olmayan adama ne diyecektik ?

Giallorossi
Karamsarlıga baglamaya gerek yok. Tam takım oldugumuzda eser gideriz

Katiliyorum. 2-3 transfer daha yapilinca bu takim oynar. Ama bazi oyuncularimiz halen ciddiyetin farkinda degil. Trezege bir an önce kendine gelmesi lazim. Böyle laubali oynanmaz

Bu macin skoru normal bir takim olsaydi 3-2 biterdi. Ama bizim sanssiz olmamiz 5 yedirtti. gs top oynamadan 2 mac kazandi. fatih terim bali devam ediyor

Cem Balcı
Maç 2-2 olduğunda rakip teslim olmuştu, taa ki 3. hediye gole kadar. O gol bizi kırdı. Yoksa son dakikalarda atıp 3-2 biz alırdık maçı.

Durumun özeti bu.

Ortahisar61
Bir cok anadolu takimini gereksiz motive ettik,o yuzden saniyoruz ki bazi takimlar bize ters geliyor. Politika yapmayi bilmek lazim bazen. Kirici bi maglubiyet canim cok sıkıldı...

bordoylamavi
abdullah avcı'nın süper lig kariyerinde en az üç kez karşılaşıp mağlup edemediği tek türk meslektaşı nuri şahin
(1 beraberlik 2 mağlubiyet). (opta)

var bişi işte.

nuriyi övenler de görür önümüzdeki maçlarda

OzcanHan61
21.08.2022, 00:11
Kime diyorsun sen ???
Tabiki sana değil.

emre6117
umarım kafalar tur maçındadır bu oyunla biz turu falan geçemeyiz o maçta trezege yerine başka bir formül olmalı

cornelyusta danimarka maçından aşırı etkilenmiş gibi umarım o maçta bir şeyler yapar

çarşamba için çok umutluydum ama rakip antalyadan çok iyi umarım o maçta böyle olmaz oyun

Rakip kontralarda ve cikislarda cok iyi. Arka alanda bosluk verirsek darmaduman oluruz.
6 numara da bakalim kim oynayacak. Surekli o bolgedeki hatalardan gol yiyoruz. Ama orasi iicn 1 tane bile net adamimiz yok.
Trezeguet de kanatta sıkinti..hele maca kotu baslarsa macta garip durumlar bile olusabilir.

simsek6061
İkinci yarı rakip hücumlarda sadece savunma hattı vardı. Orta saha diye bir şey yok, kadrajda bizden adam yok orada.

top rakipteyken bakınca orta sahamız brezilya dizilerinden bile beter.. herkes elini kolunu sallayıp geçiyor.. kart görme diye bir şey var.. bizimkiler faul bile yapamıyor.. bu takıma iki tane net orta saha lazım.. forvet kanat idare edilir. ama orta saha olmazsa geçmiş olsun..

Süleyman Baykan
En kritik anlarda 2 kritik hata nemli sıcak hava kafalar Kopenhag maçında ayrıca hocam forma verme konusunda teraziyi kaçırıyorsun bu ara kesik yemesi gereken birkaç isim hep 11'de sahada olmuyor böyle.

Manava61

Hangi yorumu yazmışım Beyefendi? Mesele performans değil aidiyet meselesi.

Kaan Çetin
2-2 olduktan sonra galibiyeti almak için aşırı derecede risk aldık. Deplmasmanda hele hele Antalya'ya karşı bu kadar açık oynamak akıl işi değil. Hoca şampiyon apoletiyle ve duygularıyla hareket etti bence.

Nuri Şahin kontradan atacağını bildiği için çok doğru hamle yaptı Gökdeniz'i alarak. Meyvelerini de topladı zaten.
Bu maçtan çıkartılacak çok ama çok ders var. Hocaya güvenim tam. Önemli olan maçların ilk yarılarını çöpe atmayıp ikinci yarıda ki 2-2'ye kadar ki oyunu genele yaymak.
Ya meyve falan toplamadi Nuri, 3ncu golu hediye ettik mac koptu. Hatta tum goller bizim ikramimizdi.

Doğukan Uçan
Bu sene gitmiştir geçmiş olsun.

Antalyaspor denen takımdan bir kaç sene arayla önce 7 şimdi de 5 yemek çok büyük bir rezilliktir öyle böyle değil.

Küme düşsek zoruma gitmez.

ibrahim ŞEN
Cornellius kesinlikle bizim forvetimiz olamaz en azından hiç bi b. yapamıyosa adam pres yapıp takımın önde kalmasını saglar ama sıfırrrr forumun yarısından cogu batsuayiyi begenmiyor ama bizim takıma cok daha uygun ve cornelliusdan daha iyğ bence

Aykut Uçar
Eren taç atışlarını kullanırken, şahsım kendisine küfürler etti.
Acaba size de oldu mu?
Bu ne gevşeklik arkadaş?
Sen kimsin senin yerinde olmak isteyen binlerce insan varken bu rahatlık nedir.

Kopenhag maçına o ciğerlerinizi vermezseniz sizden ala şerefsiz de yok futbol haini de yok.
Yazıklar olsun size su tatil.beldesi takımı bırak yenmeyi beraberliği bile alamadınız.

Abdullah avcı sana da.iki çift lafım var.
Her.mac sonrası takım çok iyi takım harika söyleminden vazgeç.

Her neyse hafta sonumu zehir eden her kim varsa teker teker allah belasını versin.
Benim hafta sonumu zehir ettiniz rezil herifler.

Adem Köse
21.08.2022, 00:12
2-2 olduktan sonra galibiyeti almak için aşırı derecede risk aldık. Deplmasmanda hele hele Antalya'ya karşı bu kadar açık oynamak akıl işi değil. Hoca şampiyon apoletiyle ve duygularıyla hareket etti bence.

Nuri Şahin kontradan atacağını bildiği için çok doğru hamle yaptı Gökdeniz'i alarak. Meyvelerini de topladı zaten.
Bu maçtan çıkartılacak çok ama çok ders var. Hocaya güvenim tam. Önemli olan maçların ilk yarılarını çöpe atmayıp ikinci yarıda ki 2-2'ye kadar ki oyunu genele yaymak.

Bence 2-2 den sonra gayet kendimizden emindik ve kontrollü oynuyorduk. Rakibin gardı düşmüştü. Trezeguet in hatası ve üstüne topun çarpıp boş kale önündeki rakibin önüne düşmesi. Yaa yapmayın ilk yediğimiz 3 gol ne öyle... Unutun gitsin. Abdullah Avcı nin bana göre tek hatası 70 te Trezeguet i çıkarmaması oldu. Adam yorulmuş zor nefes aliyor topları ezmeye başlamış niye çıkarmıyorsun.

bordoylamavi
Maç 2-2 olduğunda rakip teslim olmuştu, taa ki 3. hediye gole kadar. O gol bizi kırdı. Yoksa son dakikalarda atıp 3-2 biz alırdık maçı.

evet bariz gollerimiz gelecekti. ama ölen takımı yine bireysel hatayla canlandırdık ve kendi kendimize zarar verdik

Gürsoy61
Profesyonel topçudur, iki tane değil beş tane atsın lafım yok. Ama bir gün şu Gökdeniz’i Trabzon’a alırsak ağır söverim. Çok özel bir günmüş, maçtaki formasını çerçeveletip asacakmış. As bakalım.

Enaldo61
Maç 2-2 iken Cornelius'un kenar ortadan gelen topa iyi dokunamayıp kaçırdığı pozisyon hemen akabinde Trezequet'in inanılmaz hatası ve yenilen üçüncü gol takımı moral olarak bitirdi.

Doğal olarak şu an herkes çok sinirli ve çatacak bir şeyler arıyor. Bu psikolojide doğru maç analizi yapmak zor! Biraz sakinleşmek gerek. Maça gelirsek açıkçası ilk yarıda çok kötü bir takım vardı. Ağır şekilde eleştirdim. Ancak ikinci yarıda maç 2-2'ye gelene kadar topu tutup iyi hücum eden bir takım vardı. Nitekim maça dengeyi getirip üçüncü golü de kaçırdık. O golü atsak burası şuan bayram yeriydi. Olmadı. Nasip diyelim. Beceriksizlik diyelim. Ancak bir gerçek var ki üç golde de basit bireysel hatalar var. Bu çok tehlikeli...

Maçın analizi, takım çok durağan oynuyor, oyuncularda inanılmaz bir son pas ve vuruş problemi var, kafa maçta değil, hoca yeterince çalışmamış, takımı motive edememiş. Kanatta, santraforda ve ortasahada eksiklik var oyuncu alınması lazım

Fatih Öztürk
21.08.2022, 00:13
O maçı aldın diyelim gs maçı ne olacak maçtan önce beraberlige razıydımda bu antalyadan 5 gol yenmez abi antalya hicbir bok oynamadı gs maçından çok daha kötü oynadı antalya ve biz bu takımdan 5 yedik çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum ümitvar olamıyorum takım adına.

Kabak gibi wakayı aradık dostum. 4 sene takımın yükünü tek başına çekti ibine. Meselenin para olduğuna asla inanmıyorum, tutacaktık adamı.

Manava61
Tabiki sana değil.

İyi, siz yine de forum kurallarına uyup küfür ve hakaret etmeyin.

halilaziz61
Ah ah hamsik olmayınca defans arkasına bir top dahi atılmadı. Kanatlarda sıfır olunca kabus üstümüze çöktü. Halen staddayız. Böyle mağlubiyet sonrası beklemek acı.

Ben de bunu anlamıyorum anlamak istiyorum ama anlayamıyorum
Gerceten defans arkasına top atmak bu kadar zor olmasa gerek

Neden hep garanti yok kanatlar deneniyor

samway

Antalyaspor denen takımdan bir kaç sene arayla önce 7 şimdi de 5 yemek çok büyük bir rezilliktir öyle böyle değil.

Biz bu takımdan 7 de yedik .) sıkıntı deil bazen tokatlanmak iyidir

sakosako
maça dair eleştireceğim nokta sağ stoperde artık denswil fetişimizden vazgeçmemiz lazım. bu adam sağ stoperde hata yapmaya çok meyilli yeter bu kadar denediğimiz. bartra oynamıyorsa tahayı koy taha oynasın, sağ stoper denswilde arıza var, olmuyor orada. lütfen hocam.

savas avci
21.08.2022, 00:14
Cornellius kesinlikle bizim forvetimiz olamaz en azından hiç bi b. yapamıyosa adam pres yapıp takımın önde kalmasını saglar ama sıfırrrr forumun yarısından cogu batsuayiyi begenmiyor ama bizim takıma cok daha uygun ve cornelliusdan daha iyğ bence

Şu adama birde 5 milyon euro bonservis verdirdi bizim çok bilmiş hocamız

Enaldo61
Acaba size de oldu mu?
Bu ne gevşeklik arkadaş?

Kopenhag maçına o ciğerlerinizi vermezseniz sizden ala şerefsiz de yok futbol haini de yok.
Yazıklar olsun size su tatil.beldesi takımı bırak yenmeyi beraberliği bile alamadınız.

Her neyse hafta sonumu zehir eden her kim varsa teker teker allah belasını versin.

Daha 1 maça çıkmış adama seneye Avrupaya gider denirse her yerde bu kadar olur anca.

ÖmürKaradeniz61
Çözüm çok basit altı üstü futbol bu,sen Anadolu takımlarına karşı ilk olarak savunmanı ortasahada kuracaksın senin elinde iyi stoperler var. Bartrayı yerleştireceksin hemen ortasahaya yakın kurduracaksın oyunu bak nasıl 4 tane atıyorsun Antalya’ya.

OzcanHan61
Acaba size de oldu mu?
Bu ne gevşeklik arkadaş?

Lafa kalsa taç antrenörü getirdik.

oflu_61_
Bazı arkadaşların bu maça şaşırmalarına şaşırıyorum.

1- Teknik direktörün aynı, kafa yapısı da aynı. Her maçı 1-0 kazanmaya çalışmaktan takıma futbol oynatmayı unutturdu. Eğer gole değil de sahada yapılan pasa göre puan verirseler, bizden iyisi olmaz.

2- Dünyada ortasahası berbat olup başarılı olan bir takım zor bulursun. Bizim en zayıf yerimiz ortasaha. Herkes durarak oynuyor, pasların %90 geriye !! ve yana. Hem de taktik icabı.

3- 2. yarı 30 dk oyunu beğenen arkadaşlar, bu oyunu bir daha -Avcı takımın başında ise- ve 2-0 geriye düştüğümüzde görürler. Yoksa, hocanın böyle bir futbol oynatmak gibi bir düşüncesi yok zaten.

Özetle, geçen senenin son 10 haftasından değişen birşey yok. Bize aklı takıma futbol oynatmakta olan bir hoca gelmedikçe, forumda futboldan anlayan arkadaşların isyanları hiç bitmeyecek. Çünkü bu takım adam gibi futbol oynamıyor, bu kadar iyi futbolculara rağmen.

Serdar A
Bardhi'nin emeklerine yazık oldu.

3 bireysel hata, üstüne artık hoca Kopenhag alternatif sernayosu mu çalıştı, aklında ne vardı bilemem, 3 tane sprinter oyuncusu olan takıma yapılmaması gereken hatayı yaptı işi bitirdiler.

Trezequet zaten daha önce kafada maçı bitirdi ama son 6-7 dakika takım da bitsin eve gidelim moduna girince, Antalya acımadı. 10 dakika olsa 6 7'yi de atmak için canhıraş mücadele verirlerdi.

Doctore
Kopenhag maçında da kabız rölanti futbol oynayarak elenirsek ağır söverim. İyi oynayarak elenelim lafım yok. Artık zevke girer üçüncüsü.

bilginsem
21.08.2022, 00:15
Öyle garip yorumlar var ki, şaka gibisiniz. Ligin en iyi takımı biziz kardeşim, hiçbir şey bitmiş değil bi sakin olun. Çaykur rize maçında nasıl sahaya yenildiysek, bunda da onun gibi saçma sapan faktörlere yenildik.

Oyun olarak biz bu maçı kaybetmedik.

Salih Kara
Edit

memozcan
geri pas vermek yasaklanmalı!!

Enaldo61
Arkaya top atsan ne olacak Cornelius topu kontrol edene kadar...

Süleyman Baykan
Oyunun iki yönünü oynayabilecek Dorukhanı Hüseyin Çimşire çevirdik bu arada köreldi çocuk.

Gokhlayeh
Trabzonspor u19 da bile oynayabilecek yeteneği olmayan adama ne diyecektik ?

Tamam da siz istediğiniz gibi onu yerdiğiniz gibi o da Trabzonspor as takımına 2 gol attığında istediği gibi sevinir, demek istediğim o.

serdaracıl

Klasik hastalığımız. Giden bişey yok. Siz kendiniize gelin yeter

My
21.08.2022, 00:16
Kesinlikle doğru abi
Birşeyleri bariz eksik yapıyoruz oyunumuzun ne olduğunu da çözemedim

Hızlı hücum da edemiyoruz karşı takımı dengesiz yakalyalim diye
Anlamadım gittiTakımın kronik sorunu zaten temposuzluk. Hareketsizlik. Yalnız bugün çok acayip bir maç izledik. Şansızlık bir yandan bireysel hatalar bir yandan Avcının sahayı birbirine katması ayrı. Neden bu kadar kontrolsüz bir oyuna geçtik hiç bir şey anlamadım bu maçtan :)

Serdar A
Ayrıca Eren de geldiğinden bu yana en kötü maçını oynadı. Çok top ezdi, savunmada çok adam kaçırdı. Taçlarda bile kaç defa oyunun soğumasına yardımcı oldu.

Uğurcan'ın aklı maçta değildi. Ahmetcan'ın mi gitmesi etkiledi nedir.

Takımın acilen silkinip kendine gelmesi gerek.

Fatih Öztürk
Kopenhag maçında da kabız rölanti futbol oynayarak elenirsek ağır söverim. İyi oynayarak elenelim lafım yok. Artık zevke girer üçüncüsü.

Hayır, kabızın Allah'ını oynayalım ama eleyelim. Bu kadro çok iyi oynayarak başarılı olamaz, çokta iyi oynayarak şampiyon olmadık zaten. Kısır futbol, rakibi bezdir, bulduğunu at, galip gel.

Manava61
Bardhi'nin emeklerine yazık oldu.

3 bireysel hata, üstüne artık hoca Kopenhag alternatif sernayosu mu çalıştı, aklında ne vardı bilemem, 3 tane sprinter oyuncusu olan takıma yapılmaması gereken hatayı yaptı işi bitirdiler.

Trezequet zaten daha önce kafada maçı bitirdi ama son 6-7 dakika takım da bitsin eve gidelim moduna girince, Antalya acımadı. 10 dakika olsa 6 7'yi de atmak için canhıraş mücadele verirlerdi.

Hocam yemin ederim maç 2-2 iken yalvarıyordum Trezeguet’i çıkar diye. El kol hareketli pilinin hem kafa hem kondisyon olrak bu maç özelinde bittiğini gösteriyordu zaten. Bu maç özelinde Eren de sonlarda aynı şekildeydi.

muhammed bilgin
21.08.2022, 00:17
Profesyonel topçudur, iki tane değil beş tane atsın lafım yok. Ama bir gün şu Gökdeniz’i Trabzon’a alırsak ağır söverim. Çok özel bir günmüş, maçtaki formasını çerçeveletip asacakmış. As bakalım.O adam bi taraflarını da yırtsa ordaann yukarı çıkamaz

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emre6117
Profesyonel topçudur, iki tane değil beş tane atsın lafım yok. Ama bir gün şu Gökdeniz’i Trabzon’a alırsak ağır söverim. Çok özel bir günmüş, maçtaki formasını çerçeveletip asacakmış. As bakalım.

Gokdeniz gibi dusuk profilli oyuncularin ts de isi olmamali. Hatta trabzondan iceri bile sokulmali.

bahadır2561
Gökdeniz o formayı al … … as !

Bayraktaroğlu
Oyunun iki yönünü oynayabilecek Dorukhanı Hüseyin Çimşire çevirdik bu arada köreldi çocuk.Bir adam joker diye bu kadar hor kullanılmaz. Bir ara yere çöktü nefes alamadı

Enaldo61
Bu maçı ancak Kopenhag'ı elemek unutturur yoksa çok çilemiz var bu sezon.

OzcanHan61
21.08.2022, 00:18
İyi, siz yine de forum kurallarına uyup küfür ve hakaret etmeyin.
1) neden size öyle bir söz kullanim?
2) şerefsiz bence küfür değil, şeref yoksunu demek
3) Gökdeniz denen elemana öfkelendim, kusura bakmayın
4) forum kurallarını şerefsiz diyerek ihlal ediyorsam ana avrat düz giden tüm renktaşlarla beni de engelletin :)

Bir daha yorumunuzu alıntı olarak kullanmam.

HasanTezel
Büyük risk aldık, 2-2 de ezdik adamları, bu risk tuttu atacaktik üçü ama Trezege çekti fişimizi 3-2 oldu

Haytının en kötü maçını oynadı TrezegeYani ölçü değil , şoklama olur inşallah, ŞL maçı önemli, ÇIKIŞ OLSUN O MAÇ
Doğucan alakasız hata yaptı 1-0 oldu

Hugo alakasız daldı, penaltı 2-0 oldu

Takım ligin en zor deplasmanında 2-2 yaptı, hoooop sahanın en kötüsü Trezege hatası 3-2 oldu

DOĞUCAN
HUGO
TREZEGE

Olmayacak 3 büyük hata, büyütmeyelim, takım toparlar inşallah!!!

nakzo

gökdeniz kimdir futbol fukarası böyle rezil bir akşamda şundan yediğimiz gollere bak komedi oyuncudan komedi goller.

kaçarava
Bitmiş bir şey yok tabii ki ama hem Kopenhag hem bu maçın ilk yarısı fiziken ve ruhen takım böyle olmamalı. Şikeli sezonda sevinemedik, kaç yıl sonra şampiyonluk sevinci yaşayan takım böyle oynamamalı.

Bütünlük ve organizasyon eksikliği olarak rakiplerden çok gerideyiz. Hoca bunun üzerine gitmezse daha çok puan kaybederiz.

11 kişisin abi. 11 kişi. Talihsizlik oldu 5 yedik demeye hakkın yok. Niye bırakıyorsun maçı.

S.Seymen
hakemlerin bizi erken kopartmak isteyeceklerini biliyordum da

bizim onlara bu kadar yardım edeceğimizi düşünemedim açıkçası

BlackPanther
Şu Abdullah Avcı neden hep ilk yarıları çöpe atar?

BANA BİRİ BUNU AÇIKLASIN

ilelebeTS
Bireysel adam kesmeceyi bırakın. Bu mağlubiyet takım halinde alındı. 1-2 oyuncu değil bayağı oyuncunun etkisi var bu sonuca. Oyun skor karşılığı bu değil, skor taraftarlığı yapmayın.

Şu net gözüküyor, bu takıma topu iyi kullanan 6 numara lazım. Kopenhag maçı ve bu maçlardaki 1. goller kopya gibi. Bireysel hata olarak.

Kadir Aydın
21.08.2022, 00:19
Macin basinda Cornelius o topa 0,5 saniye daha erken ayak koysa cok farkli bir hikaye cikacakti ortaya.

Punisher-61
Simdi bu takim önce kopenhageni ve sonra galatasarayi mi yenecek?? Oldu gollerde trezegueden olsun

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Manava61
1) neden size öyle bir söz kullanim?
2) şerefsiz bence küfür değil, şeref yoksunu demek
3) Gökdeniz denen elemana öfkelendim, kusura bakmayın
4) forum kurallarını şerefsiz diyerek ihlal ediyorsam ana avrat düz giden tüm renktaşlarla beni de engelletin :)

Bir daha yorumunuzu alıntı olarak kullanmam.

Beyefendi, alıntılayın alıntılamayın önemli değil. Ben hakaret etmeyin yine de diye kibarca uyarıda bulundum. İyi forumlar.

BlackPanther
Trezeguet futbolcuysa bende Cumhurbaşkanıyım!!!!!

ccd6167
21.08.2022, 00:20
Bordomavi net yönetimiz
rica etsek de şu maç başlığına kilit vursak.

kulüp tarihinin en önemli maçına çıkacağız Allah aşkına. Antalya maçını konuşmayalım.

emre6117
geri pas vermek yasaklanmalı!!

Gecen yildan beri takimda nefret ettigim konu. Orta saha once stoperlere donuyor , onlar da kaleciye. Kaleci de taca veya rakibe.
Demekki hocanin cok hosuna gidiyor bu durumki, her mac defalarca tekrarlaniyor.

Manava61
Bireysel adam kesmeceyi bırakın. Bu mağlubiyet takım halinde alındı. 1-2 oyuncu değil bayağı oyuncunun etkisi var bu sonuca. Oyun skor karşılığı bu değil, skor taraftarlığı yapmayın.

Şu net gözüküyor, bu takıma topu iyi kullanan 6 numara lazım. Kopenhag maçı ve bu maçlardaki 1. goller kopya gibi. Bireysel hata olarak.

Hocam bence ciddi manada bireysel hatalardan gol yiyoruz. Hazırlık maçları dahil yediğimiz gollerin belki de %90’ı basit bireysel hatalar.

halilaziz61
Takımın kronik sorunu zaten temposuzluk. Hareketsizlik. Yalnız bugün çok acayip bir maç izledik. Şansızlık bir yandan bireysel hatalar bir yandan Avcının sahayı birbirine katması ayrı. Neden bu kadar kontrolsüz bir oyuna geçtik hiç bir şey anlamadım bu maçtan :)

Abi Kopenhag i geçelim eleyelim gs ye de yenilelim sorun yok

Hamza Yilmaz
Nwakaeme [emoji20]

OzcanHan61
Beyefendi, alıntılayın alıntılamayın önemli değil. Ben hakaret etmeyin yine de diye kibarca uyarıda bulundum. İyi forumlar.
tamam, teşşekür ederim

Sefer A.
21.08.2022, 00:21
Transferi konuşulduğunda en çok isteyenlerdendim
Kendisini almadık diye böyle tavır takınacaksa onu da onu yetiştireni de makinayla dikeyim
Yalandan yere sempatiklik yapmaya gerek yok

Aykut Uçar
Simdi bu takim önce kopenhageni ve sonra galatasarayi mi yenecek?? Oldu gollerde trezegueden olsun

Beykoz meydana çıkar yok mu beni diye bağırmazsam namerdim.

Galatasaray umrumda değil bu lig çöp bana avrupa gerek.

nakzo
Birde hugo yahu be adam geçen sene böyleydin amatör adamın yapmayacağı penaltılar kırmızı kartlar sana hicbir zaman güvenmiyorum.

Serdar A
Hoca 3-5-2'ye geçtiği için Hugo'yu kenara alıp Denswill ile devam etti. Bence ilk yanlış ilmek buydu, ardından gelen hamleler de üst üste hatalı oldu.

Hala Siopis'i son adam yapmanın mantığını anlayamadım. Tek mantıklı açıklamam, zaten skor geride, bari Kopenhag maçı için alternatif son 10 dakika senaryosunu sahada deneyeyim dedi.

BlackPanther
21.08.2022, 00:22
Gecen yildan beri takimda nefret ettigim konu. Orta saha once stoperlere donuyor , onlar da kaleciye. Kaleci de taca veya rakibe.
Demekki hocanin cok hosuna gidiyor bu durumki, her mac defalarca tekrarlaniyor.

Hocamızın futbol anlayışı maalesef böyle

Fatih Öztürk
Trezeget sonradan açılacaktır buna inanırım fakat iş işten geçtikten sonra işe yaramaz. Ne pahasına olursa olsun kopenhag'ı eleyip gs'yide yeneceğız bundan zerre kuşkum yok.

ÖmürKaradeniz61
Bu arada Sörloth kesin olarak fenerde haberiniz olsun.

olcay_61
21.08.2022, 00:23
Şaka gibi yorumlar okuyorum
Maçı çevirmeye çalışanlardan olan Ömüre sayanlar
Geçen sene şampiyon yapanlardan corneliusa sövenler
Ne ararsan var

OzcanHan61
21.08.2022, 00:24
gökdeniz kimdir futbol fukarası böyle rezil bir akşamda şundan yediğimiz gollere bak komedi oyuncudan komedi goller.
Yine sövcem şu Gökdeniz kazmasına bazı renktaşlar yine bana yükselcek dinazor kafalıya dinazor kafalı şerefsiz dediğim için.

Rakip fener felan olunca kuzu gibi kenarda dolan bir halt yapma. Bize karşı gol atıp çılgınlar gibi sevin. 2.sınıf kalitesiz topçu bozuntusu. Babası Tsliymişmiş Gökdeniz ismini koymuşmuş.
Profesyonel oyuncusun tamam at ama ne oluyor yani köpek gibi sevinmek.

ilelebeTS
Hocam bence ciddi manada bireysel hatalardan gol yiyoruz. Hazırlık maçları dahil yediğimiz gollerin belki de %90’ı basit bireysel hatalar.
Golleri bireysel hatadan yedik ama 1-2 kişi bireysel hata yapmadı. 4-5 oyuncunun sadece bireysel hatası var. O kadar bireysel hata yaptığın maçtan puan çıkmaz. Bu maçın telafisi var ama Kopenhag maçında sağlam oynamamız gerekiyor. Bartra arkayı toparlayacaktır ama 6 numara bakalım ne olacak.

acan61
Ah waka ah nerdesin be ya.. şaka şaka cehennemin dibine kadar yolu var para göz üçlemeci herif. yeter arkadaşlar bir maç kaybettik emekli olmasa jaja nerdesin yazacak olan arkadaşlar var.

nakzo
Bordomavi net yönetimiz
rica etsek de şu maç başlığına kilit vursak.

kulüp tarihinin en önemli maçına çıkacağız Allah aşkına. Antalya maçını konuşmayalım.

5 yedin neyini konuşmayacaz hemde antalyadan konuşmazsan bu maçı 5 tanede çarşamba yersin bu maç çok konuşulması gereken bir maç hem defans hem trezege hemde ugurcan açısından.

_OziloZ_
Abdullah Avcı geçen seneden beri adet edindiği üzere yumurta kapıya dayanmadan gerekli oyun düzenine geçmiyor. Niye bunu yapıyor anlamış değilim. hem kopenhag maçı hem de bu maç. 2 gol yemeden niye oyunda değil bu adamlar. Aylarca sağ stoper diyorsun ama bir önce çok iyi maç çıkarmış o sağ stoperi yine yedek bırakıyorsun.

Hadi diyelim oyuncuyu kopenhag maçına sakladın o zaman niye oyuna alıyorsun? Bırak gitsin maç o zaman. Yok bu maç da önemli ise niye ilk 11 başlatmıyorsun? Bir sürü çelişkili durum. Önce skoru almak varken geçen senenin ikinci devresinden bu yana maç çevirmeye uğraşıyoruz.

Şu da var ki trezeguet kötünün bir tık üstü bile oynasaydı maçı alırdık. Berbat ötesi oynadı.

halilaziz61
Şaka gibi yorumlar okuyorum
Maçı çevirmeye çalışanlardan olan Ömüre sayanlar
Geçen sene şampiyon yapanlardan corneliusa sövenler
Ne ararsan var

Çok anlaşılmaz nereden tutarsan elinde kalan birac oldu
Taraftar kime saydiracagini şaşırdı
Ama üstümüzde bir ölü toprağı var

BlackPanther
Bu Trezeguet kaç milyon euro alıyor? 1.5 milyon euro öyle mi?

Kim Nwakaeme ye 2.5 - 3 milyon verilmez dedi?

Aykut Uçar
21.08.2022, 00:25
Waka sende adam değilsin.
Iki paraya sattın takımını ulan degermiydi be.
Bizi şu suriye'liye mahkum ettin.

Manava61
21.08.2022, 00:26
Golleri bireysel hatadan yedik ama 1-2 kişi bireysel hata yapmadı. 4-5 oyuncunun sadece bireysel hatası var. O kadar bireysel hata yaptığın maçtan puan çıkmaz. Bu maçın telafisi var ama Kopenhag maçında sağlam oynamamız gerekiyor. Bartra arkayı toparlayacaktır ama 6 numara bakalım ne olacak.
Mesele ilk cümleniz ile son cümlenizde gizli. Bize futbol aklı ortaya koyacak takımı sakinleştirecek lider bir ortasaha lazım.(Hamsik sakat diye saymıyorum) İnşallah Kopenhag’ı eleriz, yoksa çarşı çok fena karışacak malesef, ki üstüne Gs maçı var.

Salih Kara
Bu arada bu saatten sonra önemi yok ama 4. gol öncesi ofsayt çizgisi çekildi mi?

halilaziz61
Bu Trezeguet kaç milyon euro alıyor? 1.5 milyon euro öyle mi?

Kim Nwakaeme ye 2.5 - 3 milyon verilmez dedi?

Wakayemeyi göndermek sorun değil de muadilini iyi bulmak gerekirdi

Ben terezege yi hiç izlemedim bilmem nasıl topçu oldugunj ama visca olmadığı kesin visca tarzı bir topçu diye aldılar sınama kadar alakası yok

hyasin61
21.08.2022, 00:27
Biten birsey yok. 2-2 olunca bizimkiler bence oyun aklından ziyade duygusal davrandı bu da akabininde dengesizlik yarattı.

BlackPanther
21.08.2022, 00:27
Hocamız Kopenhag maçından sonra takımı tebrik etmişti.

Sanırım bu maçtan sonra şampanya açmıştır kutlamak için!

hyasin61
21.08.2022, 00:28
Bireysel hatalar ve direklere takıldıgımız bir mac oldu.

Kopenhag macını alıp esecegiz.

Enisc
3. golü atmayı beklerken aptalca bir gol yediğimizde bitti zaten maç. o senaryodan kimse çıkıp dönemezdi ama bütün aksiliklere rağmen şu geceyi 3-3 bitiriyordun. Frene basılacaksa tam şuan basılmalı. Çok kötü planlarla sahaya çıkıyoruz ikidir evet ama bu takımın bu ligle ilgili bir problem yaşayacağını hiç zannetmiyorum. önemli 3 gol var zaten yediğin, onların da nasıl olduğu ortada. Karşıdaki kuduruklara yenilmek can sıkıcı ama şahsen Kopenhag maçının motivasyonu hafızamdan bu saçma maçı 5 dk sonra falan silmeye yetti. Kendi işimize bakmalıyız. Ama Visca'nın yerine kiralık miralık adam çözmek lazım. Başakşehir'in yapabildiğini biz de yapabiliriz herhalde.

Salih Kara
Sorloth fenere giderse daha fazla üzer. İnşallah öyle bir durum olmsz

halilaziz61
Bireysel hatalar ve direklere takıldıgımız bir mac oldu.

Kopenhag macını alıp esecegiz.

Inşallah

Serdar A
Nwakaeme [emoji20]

Takım hala Nwakaeme varmış gibi oynuyor. Sorun da tam olarak bu zaten.

Eskiden diğer takım oyuncuları sıfır top kaybı toleransıyla top çevirir, sol çaprazda Nwakaeme'ye top atılır ve beklerdik ne yapacak diye. Hiç bir şey yapmasa ikili üçlü kademeli savunma diğer oyuncuların rahat alan bulmasını sağlardı.

Şimdi yine aynı pas temposu ve aynı sürekli geriye dönen garantici anlayışla topa sahip olup topu Trzequet'e atıyoruz. Dikkat edin top kenarlarda açık oyuncusunun ayağındayken ne kadar statik kalıyoruz. Bu durumda dripling yapan futbolcunun 1, duruma göre iki oyuncuyu oyundan düşürmesi gerek ki oyun alanını açalım. Halbu ki bunu topu hızlı çevirerek yapmamız lazım.

hyasin61
21.08.2022, 00:29
Hocamız Kopenhag maçından sonra takımı tebrik etmişti.

Sanırım bu maçtan sonra şampanya açmıştır kutlamak için!

Kopenhag’a koyduktan sonra actıracak hocam. Dunyanın en pahalı sampanyası hemde

Oğuz ZEYTİN
Avcı geri düştü, Avcı beraberliği yakaladı, Avcı maçı almaya yakındı ve Avcı kaybetti.

Yanlış on birle başladı. Doğru üç değişiklik. Sonrası facia. Hugo çıktı, doğru. Fakat Denswil ve Dorukhan nasıl çıkar? Djaniny nasıl sahada kalır? Akıl alır gibi değil.

Geçen sezon Antalya'daki mağlubiyet hayırlıydı, öyle inanmış ve Forum'da da inandığım doğrultuda yazmıştım. İnşallah yine Antalya bizim için erken siren olur ve çarşamba günü eleriz.

*

Bu eleştirimin yanında...

İki sene önce Beşiktaş üçüncü hafta Konya'da felaket oynayıp 4-1 kaybetti, şampiyon oldu.

Şu boktan takımı örneklerimde kullanmak istemiyorum fakat Başakşehir, Beşiktaş'tan önceki sene sezona iki mağlubiyetle,ilk beş haftada tek galibiyetle girip (ne tazık ki bizi geçip) şampiyon oldu.

Kısacası bu akşam biten bir şey yok. Elbette böyle olsun istemezdik. Ama daha yolun başındayız.

Geçen sene çıtayı arşa çıkardık, kolay kolay memnun olmayız artık. Bu da yanlış.

ilelebeTS
5 gol yemişiz adamlar Waka diyor. 6 tane mi atacaktın yani? Burada sorulacak soru, niye bu kadar hata yapıp 5 gol yedik. O kadar pozisyona girip 2 de gol atmışsın çünkü. Rakip kaleye gidememe gibi bir durumun yok.

My
Abartılı tepki veriyoruz. Herkesi çöp ilan ettik.

memozcan
sürekli bireysel hatalardan gol yiyoruz. ve basit goller cidden..

bir kere geri kısa pası yasaklaması lazım hocanın.. orta sahadan karambolde geri dönecekse kaleciye kadar dönmeli.. karambole ileri vursalar belki posizyon bulacağımız topta kalemizde gol görüyoruz..

2-2 olduktan sonra takımda nasıl olsa maçı alırız gibi bir laubalilik vardı.. duran top oldu bardhi varken ömür kullandı mesela!!

Star61
Ya arkadas nwakame kim ya cildiracam bizde misyonunu tamamladi ve emeklilige ayrildi gecen sezon ikinci devreden itibarsn daha ne nwakamesi gotunu kaldiramayan bir moruk o artik iki hareket cekcek diye geri mi alalin. Ha trezegetde bok gibi o ayri bi konu.

Sefa Murat Dokuz
Uğurcan 3, çok maç kazandırdın bize bu maçta senin yüzünden değil ama kaptan bu ne hal? O son gol ne öyle?

Larsen 4, Çok kötü transfer. Sağ bek Novak olur maksimum. Kopenag maçında kötüydü bugün daha kötüydü.

Hugo 2, Yaptığın penaltı zaten komik de kendine penaltı yapılıyor yerde oturup gülümsüyorsun.

Denswill 3, ilk golde baya baya hatalı, sol ayağına gelen topu kontrol edemeyip yere güçlü basamadı ve uzaklaştırmadı. Can havli felan da değil, topu kontrol edemediği için panikle vurdu. Tekte ayak içiyle taca bile atabilirdi. Sol stopere geçti 2. Yarı orda da kötüydü. Zaten hemen sarı görüp atılacaktı mecbur çıkardı hoca.

Bartra 7, Adam kadife ayak stoper ama onunda zaafları var, mesela güçsüz. İyiki almışız.

Eren 5, bir iki tane kontrol edemediği top felan var ama maçın az kabahatlilerinden.

Bakasetas 4, oynayamıyor. 6 aydır oynayamıyor bugünün sorunu değil.

Doğucan 3, birinci golün asıl kabahatlisi. İlk 20 dk sonrası mücadele gücü de düştü asıl işini de yapmadı.

Dorukan 5, çok top kazandı, kondisyonu kötü ona rağmen çok mücadele etti.

Ömür 6, Ne yalan söyliyim sahanın iyilerindendi. Atmadığı paslar var mı var. Daha fazla risk alması lazım da ilk 11’e ilk yazacağım adam bu temposuz takımda. Ayrıca kondisyonu takım arkadaşlarından fersah fersah ilerde.

Enis B. 8, özellikle 2. Golü mükemmel. Golü koklama yeteneği var gibi. İnşallah devamı gelir.

Siopis 5, arkayı süpürsün diye düşündü hoca ama o kadar boşluk ve disiplinsizlik oldu ki fayda etmedi.

Trezeguet 1, Bundan kötü oynayamazsın. Keskin sirke küpüne zarar, Bu kadar özgüven takıma zarar.
İsabetli pas sayısı kaç acaba. Takımın en düşüğü olabilir.

Djaniny 3, kaçırdığı gol maçın kırılma anlarından birisi atsaydı Avcı oyunu soğutup frene basacaktı istediği oyuna döndürecekti maçı. Sonra asist yaptı onu da Cornelius atamadı ama bal yapmayan arı gibi gezdi durdu tüm maç.

Cornelius 3, En kötü maçı olabilir. Ayakları iyice Janko’ya döndü. Nerde geçen seneki Cornelius nerde bu.

Kouassi ?

Abdullah Avcı 2, hocam kopenag maçının başında yaptığın kadro hatasından sonra bugün 2-2’de takım disiplinini sağlayamaman ikinci hatan oldu. Olmayacak yapılmayacak hatalar değil önüne bak ama bu takıma 2 transfer yaptır yoksa kendini yersin. Pasör Merkez Orta Saha (Minimum 1.78 boyunda) ve Hareketli Santrafor.

Imadoglu
Trabzonsporun en büyük problemi ..bence yürüyerek ve cok yavas oynuyorlar

Enes Başkaya60
21.08.2022, 00:30
Nwekaame gayse'de.

Sorloth sikebahçe'de.

Ve biz bugün Antalya'dan 5 gol yedik unutulmaz bir akşam oldu bizim için.

sasort
Kanat dediğim adam adam geçecek hızlı olacak top tutacak kouassi terezegeut Yusuf djaniny kanat lazım şu takima adam geçen bir kanat alın

Murat'
Bu maç kupadaki Kayserispor maçının bir özeti gibi oldu. Bu kadar bireysel hata yapılmaz, yapılmamalı.

oskayb
21.08.2022, 00:31
İsyan haklıdır , çünkü bu netice göstere göstere geldi (geçen sezonun son periyodundan bu yana) ve bu kör gözün bile gördüğünü bizim takımın futbol akılları, kurmay heyeti görmedi.

Umutsuzluk doğal olarak yükselir zira yine geçen senenin son periyodundan bu yana aynı kabızlıkta aynı çözümsüzlükte ısrar eden bir irade (veya iradesizlik) var.

bu oyun ve skor vakayi hayriye olarak neticelenen Malatyaspor maçına benzemiyor o sebeple olur böyle vakalar takım bunu toparlar ya da reaksiyon verir yaklaşımlarına katılamıyorum.

Kophenag maçı psikoloji olarak çok sıkıntıya girdi , olabilecek en kötü senaryonun gerçekleşeceği 3 maçlık periyoddan sonra geçen seneden bu yana yaşadığımız güzel peri masalından kendimizi büyük bir kabus ve kaosun içinde bulabiliriz.

Sinirliyim tedirginim ama camiayı büyük bir sınav bekliyor önümüzdeki 2 maçta , burada bu psikolojiyi ters çevirip dağılmazsak gerçekten büyük takım refleksi vermiş olacağız ve kulüp tarihinde mutlak bir seviye atlaması yaşayarak bir üst seviyeye atacağız kendimizi Tersini ise düşünmek bile istemiyorum. Allah yardımcımız olsun.

bordoylamavi
21.08.2022, 00:32
Bu arada bu saatten sonra önemi yok ama 4. gol öncesi ofsayt çizgisi çekildi mi?

tekrarlarda gördüm tesadüf yalandan bi çizgi var. milimetrik ama

zafer6161
Yenilginin tek sebebi var ,takim yorgun ve bireysel hata,kafalar hafta içinde
Hafta içi elenirse gs yi yenmemiz muzice olur lig bizim için haftaya pazar bitebilir

serdaracıl
Nwekaame gayse'de.

Sorloth sikebahçe'de.

Ben unuttum bile.

theo
başlayacağım bu pigme orta sahalara.

kalıplı orta saha kur araya bir tane pigme koy hızıyla fayda sağlasın.

10 yaşından sonra 3 santim uzamış orta sahalarla olmuyor artık bunu anlayın.

sessizkral_1
21.08.2022, 00:33
Nwekaame gayse'de.

Sorloth sikebahçe'de.

kaynak ?

sörloth fenerbahçeye nasıl gidiyor?

Trabzonspor önceliği var.

Manava61
Ah trezege ahhh, tek dokuşla hem morali hem maçı mahvettin.

oskayb
başlayacağım bu pigme orta sahalara.

kalıplı orta saha kur araya bir tane pigme koy hızıyla fayda sağlasın.

10 yaşından sonra 3 santim uzamış orta sahalarla olmuyor artık bunu anlayın.

+1

serdaracıl
Yenilginin tek sebebi var ,takim yorgun ve bireysel hata,kafalar hafta içinde
Hafta içi elenirse gs yi yenmemiz muzice olur lig bizim için haftaya pazar bitebilir

Bitmez.

Aykut Uçar
Ekşi sözlük'te alay konusu oluyoruz ya çıldırıyorum arkadaş ya

Çoluk çocuğun makara konusu oluyoruz.
5 tane gol yemek nedir.
Çöp gs son dakikaya kadar uyutup bir tane sallayıp 3 puanı aldı. Hiç mi ders çıkarmıyor bu hoc anlamıyorum ki.

BlackPanther
Wakayemeyi göndermek sorun değil de muadilini iyi bulmak gerekirdi

Ben terezege yi hiç izlemedim bilmem nasıl topçu oldugunj ama visca olmadığı kesin visca tarzı bir topçu diye aldılar sınama kadar alakası yok

Almanyada bir söz vardır. Wer billig kauft kauft zwei mal.

Yani ucuz mal alanın cebinden iki kez para çıkar.

Hem o ucuz işe yaramayan mal için birde onun yerine alınacak kaliteli mal için.

Trezeguet yerine gidip sağlam birini getirseydik.

Buna verilen paralara yazık!

BlackPanther
21.08.2022, 00:34

5 tane gol yemek nedir.
Çöp gs son dakikaya kadar uyutup bir tane sallayıp 3 puanı aldı. Hiç mi ders çıkarmıyor bu hoc anlamıyorum ki.

Pinti başkanın ve uyuşuk top oynattıran hocanın yüzünden

Enes Başkaya60
21.08.2022, 00:35
Bu gözler siopis'i de stoper izledi ya artık ölsem bile gam yemem.

Gözlerim kanadı resmen.

OzcanHan61
Nwekaame gayse'de.

Sorloth sikebahçe'de.

Nwaka önemli değil de şikeciler Sörlothu mu aldı? Kaynak ne?

DURAS
Nwekaame gayse'de.

Sorloth sikebahçe'de.

Takım bu ligin üstünde. Yol kazasıdır. Beni en çok endişelendiren trezeque oldu. Visca da sakatlanınca kanatsız kuşa döndük. Kophenagen maçını geçelim yeter. Ve geçeceğiz de

arda.61
Sörtlotun Fenerde olduğuna dair kaynağınız neresi?

olcay_61
Yahu ne wakamesi
O da olsa bugün bu şans ve hocanın hamleleriyle yine 5 yerdik

Sorun beceriksizlik ve hocanın tam toparladı derken aracı yine şarampole yuvarlamasiydi

Doctore
Şu Abdullah Avcı neden hep ilk yarıları çöpe atar?

BANA BİRİ BUNU AÇIKLASIN

Hocanın kendini güncellemesi şart. Modern futbol gelişim bilimsellik vs sadece dilde olmaz. İlk önce kendi tabularını kalıplarını yıkacak. Sevdiğini alamıyorsa aldığını sevecek ona göre futbol oynatacak. Şu kadronun eksikleri var ama bu kadar kabız bir futbol oynayıp ve bu kadar fazla ve ucuz gol yiyecek takım değil. Geçen sezon geçem sezonda kaldı. Bu sene hedefleri tutturamazsan kimse hatırlamaz geçem sezonu

Manava61
Antalya’nın paylaşım…Cevap versen ayrı dert vermesen ayrı dert.

olcay_61
21.08.2022, 00:36
Gazete Mabad :)

Trabzon-Spor-61
21.08.2022, 00:36
Arkadaş bizim taraftar kadar futbol cahili yok. O gitsin bu gitsin, Avci istifa etsin. Verem ediyorsunuz insani ya, bu kadar cahil taraftar olmaz ya.

Abdullah Avci biraz rotasyonlu 11 kurmaya çalisti, 2:0 dan sonra direk oyuna müdahale etti ve ilk yari birinci golü bulduk. Devaminda iyi oynayan taraf bizdik ama pisi pisine gol yesik ve ondan sonrada ya hero ya mero dedi artik. Ben Avcinin müdahalelerini ve kararlarini cok begendim ama sans bizden yana degildi. Sakin olun biraz arkadaş ya, her maçı alacagiz diye bi maddemi var yani adamin sözlesmesinde. Bize bu günleri yasatan Avci ve Agagolu ile uzun süre devam edecegiz insallah. Isterse haftaya GSdende 3 yesinler fatk etmez, takima dahip cikmayi ögrenin artik. Bu zihniyet bizi bu duruma düşürmüştür zaten her zaman.

Fergouson Manchestere ilk geldigi sezonlarda zar zor ligde kaldilar , yinede devam ettiler. Bu bir projedir, ve sonunda adamin neler yaptigini bütün dünya gördü.

Enes Başkaya60
21.08.2022, 00:37
Takım bu ligin üstünde. Yol kazasıdır. Beni en çok endişelendiren trezeque oldu. Visca da sakatlanınca kanatsız kuşa döndük. Kophenagen maçını geçelim yeter. Ve geçeceğiz de

Bu takıma 6 numara almazsak mahvoluruz Murat abi.

Ligin üstünde felan değiliz Nwekaame gitti yerine gelen adam sağ bacağı bile etmez ya.

İnşallah geçeriz ama zor gibi.

Bu kadar basit hata yaparak gol yenmez.

halilaziz61

Ben de trezegenin ezbere alındığını düşünüyorum.
Daha iyi bir kanat alınabileceği konusunda hemfikirim
Ama inşallah düzelir yoksa işimiz zor :((

Kirsehirli_ts
Belliydi böyle olacağı. Önemli olan Kopenhag maçı

lazibere
21.08.2022, 00:38
Bizi mutluluk yaşatan insanları elbette ki öveceğiz ve destekleyeceğiz ama bunu fırsat bilen bu kişi de başımıza kakmayacak bazı şeyleri, Futbolun kitabını yedinen yazıyormuşçasına davranmayacak. Megaloman olmayacak, Ben en iyisini bilirim demeyecek, DİK OYNAMA felsefesini yıkıp atmayacak. Kızgınlığım bunlara

Kopenhag gibi bir takımla oynadığımız ilk maçın ilk yarısında, Daha önce hiç denemediği bir sistemle başladı maça ve 45 dakikada felç ettiler bizi , ikinci devre düzeldi

Bu Antalya maçında yine şapkadan civciv çıkartıcasına , Kopenhag maçında 11 de başlattığı Kausi 'ye bu maçta mesela görev vermedi ve Hem Cornelius hemde Janini ile başladı ve ikisini de bitirdi. Kaussi ise ortalıkta yoktu

En enteresanı da iki kötü maçın arkasından dan da çocuk kandırır gibi, İşler iyi gidiyor diyerek kötü oyunu ve oyuncu tercihlerini tartıştmıyor ve yine Avcı'nın bir bildiği var desinler diyor.

SON SÖZ

Kabız, Ağır, İştahsız ve coşkusuz oynanan her maç ve başarı benim için tat vermiyor ve vermeyecekte

Şampiyon olduk bitti ve geçen senede kaldı, Kimse geçmişi konuşarak bügünün yanlışlarını konuşanlara laf etmesin ağır konuşurum

hyasin61
21.08.2022, 00:38
Sorloth haftaici Gladbach’a imza atar. Bugun mac kadrosunda yoktu.

Fatih Öztürk
21.08.2022, 00:39

Ucuz da olsa, dünyaları verdik. Waka başka bir olaydı. Trezeget illa ki düzelecektir de iş işten geçmeden toparlansa.

gudoz81
Bi yönüyle iyi oldu
Avcının çapını öğreneceğiz önümüzdeki ilk maçta
Skordan bağımsız olarak eğer futbol oynarsak avcı iyi
Ama yenilsek yada kazansakta futbol yoksa iş sıkıntı

edimurphy_61
Şu engelledigimiz adamlarin alintilarini görmesek dahada iyi olcak. Adam olmamış şeyleri olmuş gibi bahsediyor bos bos konusuyor

halilaziz61
21.08.2022, 00:40
Arkadaşlar Kopenhag i eleyelim gs ye yenilmeye de razıyım
Hiç dert değil

Dert olan Kopenhaga elenmek

Salih Kara
21.08.2022, 00:40
Bartra 2 maçta toplam 90 dakika oynadı ve adam toplamda 4 farklı futbolcuyla beraber tandemde oynadı. Ben nereye geldim demiştir:) Şaka bir yana tam bir kalite. Bir de tavsiyem sağdaki soldaki yorumlara çok takılmayın derim. Hepsinde acı var elbette böyle bir durumda dalga geçecekler. Son yıllarda hep bu anı beklediler. Yine de onlar da biliyor ki maçın hakkı bu değildi. Ve hala en iyi takım biziz. Önümüzdeki hafta pazar günü bu saatlerde inşallah çok farklı şeyler konuşacağız. Hem şampiyonlar ligi devam edeceğiz hem de ligdeki ağırlığımızı hissedecekler.

Sefa Murat Dokuz
21.08.2022, 00:41
Yahu ne wakamesi
O da olsa bugün bu şans ve hocanın hamleleriyle yine 5 yerdik

Sorun beceriksizlik ve hocanın tam toparladı derken aracı yine şarampole yuvarlamasiydi

Wakaeme gelsin gelmesin de değilim ama Wakaeme’yi yanlış değerlendiriyoruz.

Wakaeme maç içinde topu ayağında nerdeyse 10 dk tutan bir oyuncu. Ayrıca topu ayağına alınca hızlıca kaleye gidip atak sonlandıran bir oyuncu değildi. Tıngır mıngır adeta yürüyerek top sürüyordu. Kontr-ataklarda bile. Takım kolayca onun hızına eşlik edebiliyordu. Bütün takımı hücum ederken bile rolantide dinlendiriyordu.

Şimdi aynı süreyi top dolaştırmak zorunda kalıyoruz. Bizim paslaşmamız da eforlu, üretmeye çalıştığımız için yorucu oluyor gözüküyor. Ayrıca pas yaparken kaptırıyoruz ve geri koşup kazanıp tekrar atağa gidiyoruz.

Basketbolda potaya atılan şut veya hücum sayısı da takip edilir, futbolda yok ama bizde hücum ve savunma git gelleri benim çıplak gözle gördüğüm kadarı ile bile arttı. Sadece bu maç değil İstanbul maçının ikinci yarısında da ilerde istasyon bulamadık.

emre6117

Bu sene transferlerde ciddi hatalar yaptik. Bence alinmasi gereken oyuncular.
1.sorloth
2.nwakame
3.iyi bir 6 numara
4. Edgar
Satilmasi gerekenler
1. Cornelius 2. Djaniny 3. Bakesetas 4. Kouassi
Perese donunce larsen ile degismeli.
Bu dedigim.hamleler olsa hem.kasaya guzel bir para girer, hemde takimin kalitesi cok bariz artar.
Ama olasi kopenhag elenmesi durumunda bu sene eziyet olur. Transfer de yapilmaz.

bilginsem
İşte bu yüzden 30 sene bekledik daha net anlıyorum. Ulan o kadar harika işler var şu takımda, 1 yenilgi ya 1. Bu kadar mı kaos seviyorsunuz kardeşim siz? Takım iyi oynadı bunu göremiyor oluşunuzdan cidden iğreniyorum. Hemen birilerini yeme arayışına giriyorsunuz yahu siz kimsiniz cidden, hangi maçı izlediniz?

Akıllar Kopenhag'da , Antalya iyi bir takım , saha tarlaydı. Sevgili taraftarlar sizi aklı selim davranmaya davet ediyorum. Bu saçma sapan skora bakıp, gereksiz yükselmekten vazgeçin. Aynı gün Dortmund 2-0 dan 80 den sonra 3-2 maç verdi. Biz galibiyet için fazla risk aldık diye bu skor çıktı ortaya. Bu maçı 2-2 bitirmek Abdullah hocanın 2 dudağı arasındaydı, hocayı biraz tolere edebiliriz değil mi?

Enisc
Geçen sene 2-1 yenildiğimiz maçtan 5 kat daha iyi bir maç oynadık. Ki onda da yediğimiz golleri yine biz atmıştık. Burada yazılanları maçın sinirine veriyorum ama kontrol edemiyorsanız bilgisayarı/telefonu kapatıp başka işlerle ilgilenmek lazım.

3 gün sonra son 10 yılın en önemli maçına çıkacak takım varken şu saçma maçta takılı kalan kendini sorgulasın..

Trabzon-Spor-61
21.08.2022, 00:42

Trezegueti KAPa bildirildiginden hepiniz sevincten takla attiniz ama. Simdi niye birden kötü transfer oluyor. Adamin neler yapabilecegini herkes biliyor. Biraz sabirli olun ya, siz ne futboldan anlamaz insanlarsiniz ya, deliricem arkadas ya

theo
hoca da gol yemeyen takım olmadığını anlamıştır inşallah bu maç.

bu taktikle oynayacaksan eğer orta sahan çok kuvvetli olacak.

adamlar yellene yellene bizim sahaya geçtiler.

bizimkiler de yavaş oynamaktan kendileri uyudu sahada.

bardhi varsa onunla başla o zaman. bartra gibi adamın varsa koy 11e onunla başla.

bu taktiğe cornelius uymuyor çünkü orta sahan üretken değil.

aldığın adamla oynatmak istediğin taktik bir biriyle örtüşmüyor şu anda.

Imadoglu
Not mi verelim ok ...

Uğurcan .............2
Larsen................3
Hugo..................3
Denswill..............3
Bartra................7
Eren..................4
Bakasetas..........3
Doğucan............2
Dorukan............5
Ömür................3
Enis..................6
Siopis...............5
Trezegue...........2
Djaniny ............3
Cornelius...........3
Kouassi.............2

Larking
Hiçbir şeyin bittiği de yok kimsenin bir yere gittiği de.

1 iyi maçla şampiyonluk havasına girme 1 kötü maçla da kelle isteme devri geçmişte kaldı.

Bugün çok bireysel hata yaptık,Avcı'nın tercihleri çok tartışmalı,bazı oyuncular formsuzdan da öte kendilerine değiller.

Transferde aklı olanlar da var.

Bu maça 1 puan yazmıştım ama 0 oldu.

Herkes toparlanacaktır,geçen sezon da ilk haftalarda içeride gs ve Alanya beraberlikleri ile başlamıştık sonrası malum.

ŞL gruplarına kalalım gerisi kolay.

safa77
21.08.2022, 00:43
Sevmemiz de , sövmemiz de çok bizim kanımızda. 5-2 çok acı ama bu ders olacak inşallah. Haftalardır carlos muamelesi yaptıgımız erene bile boş dedik ,bizi 40 yıl sonra şampiyonluğu getiren avcıya istifa dedik 1 maçla yapmayalım. Eksiklerimiz yok mu var ama her gelen top gol olması, bireysel hatalarımız vs derken acı skor aldık. Üzülün üzülelim ama küsmeyelim sövmeyelim .

emre6117
Arkadaşlar Kopenhag i eleyelim gs ye yenilmeye de razıyım
Hiç dert değil

Dert olan Kopenhaga elenmek

Kopenhag maci cok zor mac. Cok hizli kontraya cikiyorlar.
Bizim.ise geri donusler cok sikintili. Ve orta sahamiz bom.bos.

halilaziz61
İşte bu yüzden 30 sene bekledik daha net anlıyorum. Ulan o kadar harika işler var şu takımda, 1 yenilgi ya 1. Bu kadar mı kaos seviyorsunuz kardeşim siz? Takım iyi oynadı bunu göremiyor oluşunuzdan cidden iğreniyorum. Hemen birilerini yeme arayışına giriyorsunuz yahu siz kimsiniz cidden, hangi maçı izlediniz?

Akıllar Kopenhag'da , Antalya iyi bir takım , saha tarlaydı. Sevgili taraftarlar sizi aklı selim davranmaya davet ediyorum. Bu saçma sapan skora bakıp, gereksiz yükselmekten vazgeçin. Aynı gün Dortmund 2-0 dan 80 den sonra 3-2 maç verdi. Biz galibiyet için fazla risk aldık diye bu skor çıktı ortaya. Bu maçı 2-2 bitirmek Abdullah hocanın 2 dudağı arasındaydı, hocayı biraz tolere edebiliriz değil mi?

Dedim Kopenhagi eleyelim
Gs ye yenilel koymaz zerre koymaz

Star61
Şu engelledigimiz adamlarin alintilarini görmesek dahada iyi olcak. Adam olmamış şeyleri olmuş gibi bahsediyor bos bos konusuyor
Vallaha cok degisik bir kafa yapisi. Bir insan nasil boyle fantaziler kurup gercek zanneder aklim almiyor.

ilelebeTS
Hamsik yokken ilk topu kaybetmeyecek birisi alsın, mesela Ömür. Yanındaki adama pas veremeyen 6 numarayla oynanmaz bizim oynamak istediğimiz oyun.

safa77
21.08.2022, 00:44

Bravo renktaşım , herkes böyle bakarsa 30 sene daha beklemeyiz

hyasin61
21.08.2022, 00:44
Erman Toroglu : Hugo’nun pozisyonda Veysel cekiyor. Pozisyon penaltı. VAR nerede ?

Enes Başkaya60
21.08.2022, 00:45
Kaprislerinden bir türlü vazgeçmeyen bir hocamız var maalesef.

Bu maça Dorukhan-Doğucan orta sahası ile başlamak neyin kafası.

Eyvallah başladın da neden bekleyerek oynuyorsun ısırarak oynasana senin futbol mentaliten hiç mi değişmez be hocam.

Bartra'nın ağrıları varmış felan dendi demek öyle birşey yokmuş. Ee neden ilk 11 başlamıyor bu adam 2 sol ayaklı stoper ile oynamak neyin kafası.

Trezeguet denilen futbolun f'sinden haberi olmayan bir adam 4 maçtır hiçbir işe yaramıyorken neden her maç ilk 11 çıkıyor, onu geçtim oyundan bile alınmıyor.

Eyvallah rakip acayip şanslı bir günündeydi ama yapılan bu yanlışları görmezden gelemeyiz.

Sefa Murat Dokuz
Trezeguet için beni endişelendiren tek konu, Fenerbahçe’nin bizden önce anlaştığı ama Jorge Jesus’un ısrarla istemediği. Umarım kendi dilini bilmediği için istememiştir. İzleyip de beğenmediyse, takım oyunu oynatmaya çalışan ve aldırdığı adamlarda bu minvalde olan bir hocanın olumsuz ref’i beni tedirgin ediyor. Saman alevi gibi 5 maç iyi 20 maç saç baş yolduracaksa biz bittik.

halilaziz61
Kopenhag maci cok zor mac. Cok hizli kontraya cikiyorlar.
Bizim.ise geri donusler cok sikintili. Ve orta sahamiz bom.bos.

Cirkeflik mirkeflik alacağız maçı başka çare yok

objek
Trezeget sonradan açılacaktır buna inanırım fakat iş işten geçtikten sonra işe yaramaz. Ne pahasına olursa olsun kopenhag'ı eleyip gs'yide yeneceğız bundan zerre kuşkum yok.

Gecenin en pozitif yorumu neden olmasin!

OzcanHan61
Çok rahat çok profesyonelmiş. İstanbul yalamaları.

Trabzon-Spor-61

Abi bunlar Trabzonsporlu olamaz, bunlar aramiza sizmişlar sanki. Anlamak mümkün degil. Size bu kupalarda haram olsun gerçekten ne nankör insanlar var ya.

BlackPanther
21.08.2022, 00:46
Bu sene transferlerde ciddi hatalar yaptik. Bence alinmasi gereken oyuncular.
1.sorloth
2.nwakame
3.iyi bir 6 numara
4. Edgar
Satilmasi gerekenler
1. Cornelius 2. Djaniny 3. Bakesetas 4. Kouassi
Perese donunce larsen ile degismeli.
Bu dedigim.hamleler olsa hem.kasaya guzel bir para girer, hemde takimin kalitesi cok bariz artar.
Ama olasi kopenhag elenmesi durumunda bu sene eziyet olur. Transfer de yapilmaz.

Ben Başkanın bu sezon ne yaptığını anlamış değilim.

Şampiyonlar ligine girmek için kaliteli transferler lazım bizim başkan doğru dürüst transfer yapmadı.

Golcümüz yok Başkanın umrunda bile değildi.

Şampiyonlar liginden gelecek para gelmezse bunun kayıbını başkan bir zahmet kendi cebinden karşılasın!

olcay_61
Trezeguet için beni endişelendiren tek konu, Fenerbahçe’nin bizden önce anlaştığı ama Jorge Jesus’un ısrarla istemediği. Umarım kendi dilini bilmediği için istememiştir. İzleyip de beğenmediyse, takım oyunu oynatmaya çalışan ve aldırdığı adamlarda bu minvalde olan bir hocanın olumsuz ref’i beni tedirgin ediyor. Saman alevi gibi 5 maç iyi 20 maç saç baş yolduracaksa biz bittik.

Onun aldırdıklarini da gördük
Salla Jorgeyi morgeyi

halilaziz61
Trezegueti KAPa bildirildiginden hepiniz sevincten takla attiniz ama. Simdi niye birden kötü transfer oluyor. Adamin neler yapabilecegini herkes biliyor. Biraz sabirli olun ya, siz ne futboldan anlamaz insanlarsiniz ya, deliricem arkadas ya

Kardeş yeminle tek yorum yapmadım eski mesajlarıma göz at istersen
Ben hiç izlemedim bilmiyorum.
Kaldı ki transferde hata yapılır hata yapılmasa bile senin takımına uymaz oyuncu normaldir

memozcan
sadece 3 puan kaybettik.. geçen sene de kaybetmiştik.. karaları bağlamazsak buradan çıkarız.. sağduyulu olmak lazım.. ah vah edersek devamında da kayıplar yaşarız..

acilen kopenhag maçına odaklanmamız lazım..

Kadir Aydın
21.08.2022, 00:47
Arkadas sıkmayın canınızı. Sacma sapan bir aksam oldu, yani öyle bir macti ki tersine bir skorla da bitebilirdi.

Bireysel performanstan kaybettik, ona ragmen farkli kazanabilirdik de. Takimin eksigi yok degil lakin eldekilere daha Hamsik, Visca gelecek. Bir silkelenin ve kendinize gelin.

Oğuz ZEYTİN

5 tane gol yemek nedir.

Antalya’nın paylaşım…Cevap versen ayrı dert vermesen ayrı dert.

Çarşamba akşamı kazan. Sen Şampiyonlar Ligi'ndesin. Dikiz aynasına bakınca ardında ergen tivitleri atan, entry girenleri göreceksin.

Bunun için sahada doğruları yapacaksın, orada güçlü olacaksın, iyi mücadele edeceksin.

ilelebeTS
Maç en kötü 2-2 bitse şimdi Bardhi konuşuyorduk. Biz kazanmak için oynadık maç buraya geldi, 2-2’ye kilitleyebilirdik istesek.

jpositve
21.08.2022, 00:48
Ya arkadas nwakame kim ya cildiracam bizde misyonunu tamamladi ve emeklilige ayrildi gecen sezon ikinci devreden itibarsn daha ne nwakamesi gotunu kaldiramayan bir moruk o artik iki hareket cekcek diye geri mi alalin. Ha trezegetde bok gibi o ayri bi konu.
Sadece ligin ikinci yarisinda ligde 7 gol 4 asist yapti. Keske butun oyuncularimiz nwakaeme gibi gotunu kaldirmasa.

halilaziz61
21.08.2022, 00:48
Çarşamba akşamı kazan. Sen Şampiyonlar Ligi'ndesin. Dikiz aynasına bakınca ardında ergen tivitleri atan, entry girenleri göreceksin.

Bunun için sahada doğruları yapacaksın, orada güçlü olacaksın, iyi mücadele edeceksin.

Kesinlikle

Bizim Avrupa'da vitrine çıkmamız laizm

Salih Kara
21.08.2022, 00:49
Triodaki zatlar çok neşeli ve Hugo pozisyonuna penaltı değil diyorlar. Ulan biz size ne yaptık be? Biraz doğru dürüst adam olmak çok mu zor?

memozcan
21.08.2022, 00:50
dorukhan- bartha- densvil- eren

defansını oturtmalıyız..

My
Vişça ve Hamşiki kaybetmemiz de çok büyük şansızlık.

theo
nwakame de geç açıldı ilk geldiğinde.

trezeguet'e çok para verildiği için kredisi az şu an için.

başlarsa nwakameyi unutturur bize.

fakat şöyle bir handikap var.

sahadaki futbolla alınan oyuncunun bir biri ile alakası yok.

bu şekilde uykulu futbol oynayacaksa hızlıca kaleye giden bir adam almayacaksın.

madem pır pır futbol oynayacaksın o zaman da forvetin hızla kaleye gidebilecek bir adam olmalı.

geçen sene bir taktiğimiz vardı ama bu seneki taktiği bu kadar maç oynadık çözemedim.

bunda belki sakatlıklar ve de yapılacak transferlerin henüz takıma katılmamış olmasının da payı olabilir.

Manava61

Doğru hocam, bizimkisi maç siniri kulüp cevap vermemeli tabii ki

jpositve
21.08.2022, 00:51

5 tane gol yemek nedir.
Yks ye hazirlanan bir de maras sutcu imamda univeriste okuyan veledler iste. Her takim yenilimce yine syni laflar ayni entryler. Oranin fitbol basliklari oldigu gibi cop ve trol dolu.

Manava61
21.08.2022, 00:51

bu şekilde uykulu futbol oynayacaksa hızlıca kaleye giden bir adam almayacaksın.

madem pır pır futbol oynayacaksın o zaman da forvetin hızla kaleye gidebilecek bir adam olmalı.

geçen sene bir taktiğimiz vardı ama bu seneki taktiği bu kadar maç oynadık çözemedim.

bunda belki sakatlıklar ve de yapılacak transferlerin henüz takıma katılmamış olmasının da payı olabilir.

Hocam waka geri gelsincilerden değilim ama waka geç açılmadı,2.maçında veya 3.maçında gsye 2 tane attı.

halilaziz61
21.08.2022, 00:52
Triodaki zatlar çok neşeli ve Hugo pozisyonuna penaltı değil diyorlar. Ulan biz size ne yaptık be? Biraz doğru dürüst adam olmak çok mu zor?

Serefisz bunlar
Serefisizin sözlük anlamı hatta
Ağzımı bozdurdular bana

Sefa Murat Dokuz
21.08.2022, 00:52
Onun aldırdıklarini da gördük
Salla Jorgeyi morgeyi

Renk düşüncesiyle partizan yoruma gerek yok. Düşman bile olsa sen faydalanacağın tarafından bakacaksın. Senelerce yönettiği takımlarda aldırdığı adamların bonservis satışları bizim ligin değeri eder.
Kariyerli hoca. Dediğim gibi umarım söylendiği gibi kendi dilini bilmeyen oyuncu istemiyordur.

Ufuk
21.08.2022, 00:53

5 tane gol yemek nedir.

Buradakileri görünce ekşide az bile yazıyorlar. Böyle zamanlarda hiç bakmamak en iyisi.

lazibere
21.08.2022, 00:53
Abdullah Avcı geçen seneden beri adet edindiği üzere yumurta kapıya dayanmadan gerekli oyun düzenine geçmiyor. Niye bunu yapıyor anlamış değilim. hem kopenhag maçı hem de bu maç. 2 gol yemeden niye oyunda değil bu adamlar. Aylarca sağ stoper diyorsun ama bir önce çok iyi maç çıkarmış o sağ stoperi yine yedek bırakıyorsun.

Hadi diyelim oyuncuyu kopenhag maçına sakladın o zaman niye oyuna alıyorsun? Bırak gitsin maç o zaman. Yok bu maç da önemli ise niye ilk 11 başlatmıyorsun? Bir sürü çelişkili durum. Önce skoru almak varken geçen senenin ikinci devresinden bu yana maç çevirmeye uğraşıyoruz.

Şu da var ki trezeguet kötünün bir tık üstü bile oynasaydı maçı alırdık. Berbat ötesi oynadı.

Adam burayı kolej sanıyor. Birşeyler deniyor ve tutmayınca çark ediyor.
Bu maçta 4 gol yiyeceğimiz maç 1-0 olduğunda söyledim ama 5. ben bile tahmin edemedim
Dolayısıyla bu kadro seçiimi ve bu orta saha ile asla oyuna giremeyeceğimizi 10. dakikada herkes gördü

2. devre değişemeyen tek şey TREZEGE nin aptal oyunu, haricinde herşey yoluna giriyordu.

Açıkçası 2-2 olduktan sonra kontrollu oyun ile maçı 2-2 de bile tutsak iyiydi ama demek ki neymiş, Biz bir maçı mutlaka kazanalım diye oynarsak bizi dağıtıyorlar, Bu Unal Hoca döneminde de böyleydi,

Demek ki, Hucum oyunu oynayacak oyuncu seçmiyorlar, Bu takımın tek forvetinin CORNELİUS olduğunu düşünyorum da çıldırıyorum
hadi ona da birşey oldu?? kim oynayacak, Gol atma özürlü janini mi?

Kaan Çetin
21.08.2022, 00:54
Yerine Bruma aldirdi, cok da ş’aapma.

Star61
21.08.2022, 00:54
Sadece ligin ikinci yarisinda ligde 7 gol 4 asist yapti. Keske butun oyuncularimiz nwakaeme gibi gotunu kaldirmasa.
Hersey istatikse begenmedigimiz trezegetde yapar o istatistigi ligin ikinci yarisi unuturuz emekli dedeyi

Fatih Öztürk
21.08.2022, 00:55
Visca ile Hamsik dönene kadar istediğimiz oyunu oynamakta zorluklar çekeceğiz bu belli. Bardinin katılmasıyla orta alanda daha da güçlendik. Yeter ki dejenere olmayalım, 2 üst düzey galibiyete unutulur bu olanlar.

David_LuiZ4
La liga'dan aldığımız adamlar takıma fayda sağlar çünkü la liga teknik kapasitesi fevkalade olan oyuncuların yumağı olan bir lig..Merkeze alacağımız oyuncu da la liga'nın orta sıra takımlarından biri olsa iyi olur..Sakar adamları merkezde oynatırsan bireysel hata çok olur..Bizim merkezde oynattığımız adamlar kısmen Dorukhan haricinde dar alanda pres yemişken top çıkaramaz topla reverse yapamaz topu ayağına mıknatıs gibi yapıştıramaz..En önemlisi de kapanan rakiplere karşı üretken olamazsın merkezde Hamsik ayarında adam lazım topu kapanan rakibin blokları arasına atacak gerektiğinde verkaça girip rakibin göbeğinin yani stoperlerinin arasına sızacak bir adam..Bu akşamki maçta topu gene Kopenhag maçındaki gibi biz çeviriyoruz rakibin ceza sahası ön çizgisinde yay çizer gibi topu dolaştırıyoruz ama orada tıkanıyoruz klas orta klas pas gelmiyor pası forvete aktaramıyoruz aktarsak bile topu forvete atan olduğu yerde bekliyor topu attığın gibi kanat oyuncuların ve merkezden iki oyuncu rakip savunma dörtlüsünün arasına sızmıyor..Bize 6 numara değil 8 numara lazım..

Takımın bu akşam gördüğüm en büyük eksiklerinden bir tanesi de 2.yarı özellikle rakibi sahasına hapsettiğimiz dönemde Antalyalı oyuncular topu gelişi güzel uzaklaştırdıkları halde bizim oyuncular oyunu takip etmedikleri için o uzaklaştırılan topları toplayıp basketbol tabiriyle hücum ribaundlarını toplayamadı..Belli bir mevki için söylemiyorum geri dörtlü ve merkezde oynayan adamlarımız Antalya'nın savunmadan uzaklaştırdığı topları rakibin kanat adamlarının ve forvetinin arkasında bekledikleri için alamadılar dolayısıyla da atak tazeleme olayını peşi sıra yaşatamadık rakibe..Oyunu takip etseler topun nereye düşeceği konusunda biraz fikir sahibi olsalar maç 2-2 biterdi açıkçası..Avcı'nın bu konuya parmak basıp oyuncuları uyarması gerekiyor..Rakibin savunma oyuncuları topu gelişigüzel uzaklaştırırken gerideki oyuncular maçı mal gibi izlememeli..

La liga transferleri iyi ama..Bardhi takımla bütünleştiğinde çok iş yapacak..Araya salmaları denemeleri iyi ayağında mıknatıs var..Ömür hala aynı ne zaman orta yapılır ne zaman şut vurulur kestiremeyen bir adam..Topu verip boşa çıkma olayı da yok saklambaç oynuyor sahada..

Sefer A.
Acaba size de oldu mu?
Bu ne gevşeklik arkadaş?

Çarşamba kendilerini affettirsinler yoksa gerisi umrumda bile olmaz

Sorun şu ki, 2.maçta yensek bile dandik bir gâlibiyet alıp ayar veremeyeceğiz..
Taraftar da olanları unutup gökdeniz bayraktar hıyarını rezil edemeyecek...
Kahretsin gerçekten arkadaş antalya nedir lan pü reziller

Bu arada hakan özmert'in eli penaltı değil miydi anlamadım gitti 1 kere izledim tekrârı... trio eşekleri ne diyormuş o pozisyona?

theo
Hocam waka geri gelsincilerden değilim ama waka geç açılmadı,2.maçında veya 3.maçında gsye 2 tane attı.

4. haftaydı.

o maça kadar muammaydı.

Oğuz B.
Doğru lakin sonraki 10-11 maç skor yapamadı. Şuan eskileri açmak hiç sağlıklı değil zira herkes kendi tuttuğu yerden okuyor.

olcay_61
21.08.2022, 00:56
Renk düşüncesiyle partizan yoruma gerek yok. Düşman bile olsa sen faydalanacağın tarafından bakacaksın. Senelerce yönettiği takımlarda aldırdığı adamların bonservis satışları bizim ligin değeri eder.
Kariyerli hoca. Dediğim gibi umarım söylendiği gibi kendi dilini bilmeyen oyuncu istemiyordur.

Fenerlilerde onun aldirdiklarina sövüyor
Neyin fanatikligini yapacağım, referansım o olmaz yani

halilaziz61
21.08.2022, 00:56
Arkadaşlar dert yanmamizi sinirimizi ofkemizi Kopenhag maçından sonraya bırakalim
En hayırlısı bu sanki

jpositve
21.08.2022, 00:57

Nwakaeme farkli bir ligden israil liginden gelmisti. Bu gecen sezonun 2. yarisi basaksehirde idi. Sonra nwakaeme 2. macinda galatasaraya karsi 2 gol 1asist yapmisti. Sonra suskunluk donemine girdi 16. haftaya kadar

Oğuz B.
21.08.2022, 00:57
Kabus gibi bir 3 dakika yaşadık.

94'te 3-3 olacak maç nerelere geldi iki dakikada.

theo
21.08.2022, 00:58
Adam burayı kolej sanıyor. Birşeyler deniyor ve tutmayınca çark ediyor.
Bu maçta 4 gol yiyeceğimiz maç 1-0 olduğunda söyledim ama 5. ben bile tahmin edemedim
Dolayısıyla bu kadro seçiimi ve bu orta saha ile asla oyuna giremeyeceğimizi 10. dakikada herkes gördü

2. devre değişemeyen tek şey TREZEGE nin aptal oyunu, haricinde herşey yoluna giriyordu.

Açıkçası 2-2 olduktan sonra kontrollu oyun ile maçı 2-2 de bile tutsak iyiydi ama demek ki neymiş, Biz bir maçı mutlaka kazanalım diye oynarsak bizi dağıtıyorlar, Bu Unal Hoca döneminde de böyleydi,

Demek ki, Hucum oyunu oynayacak oyuncu seçmiyorlar, Bu takımın tek forvetinin CORNELİUS olduğunu düşünyorum da çıldırıyorum
hadi ona da birşey oldu?? kim oynayacak, Gol atma özürlü janini mi?
beşiktaşta da denemişti fakat beşiktaştaki durum çok farklıydı.

bizde ise tamamen onun isteklerine göre oluşturulan bir yapı var.

ama kadrosuna kavuşamadı henüz.

2 transfer daha gelecek bu takıma çarşambadan sonra.

hatta 3 de olabilir bu.

gidecek bir oyuncu daha olacağını söylüyorlar.

olcay_61
21.08.2022, 00:58
Visca ile Hamsik dönene kadar istediğimiz oyunu oynamakta zorluklar çekeceğiz bu belli. Bardinin katılmasıyla orta alanda daha da güçlendik. Yeter ki dejenere olmayalım, 2 üst düzey galibiyete unutulur bu olanlar.

Aynen öyle
Birde hoca takımla maç içinde çok oynamasın
Hugo-bartra tandemini sakatlık vs olmadığı sürece ellememeli
Ortada da bardi ömür dorukhan

Sefa Murat Dokuz
21.08.2022, 00:59
Fenerlilerde onun aldirdiklarina sövüyor
Neyin fanatikligini yapacağım, referansım o olmaz yani

Fenerlilerin futboldan anladığı yok, onlar için transfer 35 yaşında Van Persie’yi almak. O zaman tatmin oluyorlar.
Onların övgü veya yergisinin bir kıymeti yok.

Kadir Aydın
21.08.2022, 00:59
Stada giden taraftari her zaman elestirmisimdir yetersizliklerinden dolayi ama hakkini vereyim; stada giden taraftar bu foruma girenlerden bin kat daha anlayisli. Bu takim 5 golü kendi evinde yesin, taraftar bagrina basar soyunma odasina alkisla glnderir.

Adam burada zir cahil, önünde cayi, agzinda sigarasi salyalarini akitarak yorum yapiyor.

jpositve
21.08.2022, 01:00
Hersey istatikse begenmedigimiz trezegetde yapar o istatistigi ligin ikinci yarisi unuturuz emekli dedeyi
Aynen eminim yapar. Hele de bu oyunla. Emekli dede ayagina gelen toplari zor sartlar altinda olsa bile hep olumlu kullaniyordu. Kaybettigi top olsa bile yarim saat rakiple bogusarak kaybediyor. Arada topu ayaginda cok tutuyordu ondan top kaybediyordu. Bu ise ayagina geldigi gibi top isik hiziyla rakibe geciyor.

halilaziz61
Çarşamba kendilerini affettirsinler yoksa gerisi umrumda bile olmaz

Sorun şu ki, 2.maçta yensek bile dandik bir gâlibiyet alıp ayar veremeyeceğiz..
Taraftar da olanları unutup gökdeniz bayraktar hıyarını rezil edemeyecek...
Kahretsin gerçekten arkadaş antalya nedir lan pü reziller

Bu arada hakan özmert'in eli penaltı değil miydi anlamadım gitti 1 kere izledim tekrârı... trio eşekleri ne diyormuş o pozisyona?

Turu geçersek bütün hava olumluya döner

Annemizin ligini takmıyorum
Dünya para gelecek bir yer var bu turu da bir zahmet geçsinler

Kenshi
Beratı yolladık, aynı tarz bir salak Dogucan geldi. Kanata Trezeget diye bir ne idüğü belirsiz geldi. Şans mı, beceriksizlik mi bu transferler? Takımda net bitirici eksikligi ve Hamsik tarzi maeatro eksikligi var. Enis ve Bartha güzel oldu ancak takviye şart, bu takim iki hamleyle adam olur.

halilaziz61
21.08.2022, 01:01
beşiktaşta da denemişti fakat beşiktaştaki durum çok farklıydı.

bizde ise tamamen onun isteklerine göre oluşturulan bir yapı var.

ama kadrosuna kavuşamadı henüz.

2 transfer daha gelecek bu takıma çarşambadan sonra.

hatta 3 de olabilir bu.

gidecek bir oyuncu daha olacağını söylüyorlar.

Bölge olarak neresi gelecekler
Sormada sakıncası yoksa?

hyasin61
21.08.2022, 01:02
Maç en kötü 2-2 bitse şimdi Bardhi konuşuyorduk. Biz kazanmak için oynadık maç buraya geldi, 2-2’ye kilitleyebilirdik istesek.

Aynen oyle oldu. 2-2 olduktan sonra oyun aklından kopup duygusal oyuna kapıldık. Hatta 2-2 olduktan sonra uclu defans niye dortlu olmadı, siopis niye o kadar savunma icine gomuldu vb.. 2-2 olduktan sonra sakin kalabilseydik ya boyle biterdi yada 3. golu biz atardık.

Manava61
21.08.2022, 01:03
4. haftaydı.

o maça kadar muammaydı.
Hocam ilk maçına 3.hafta ankaragücü karşısında çıktı zaten sonraki maç gs maçı.

Sefer A.
21.08.2022, 01:03
Turu geçersek bütün hava olumluya döner

Annemizin ligini takmıyorum
Dünya para gelecek bir yer var bu turu da bir zahmet geçsinler
İşte geçemezsek istersen conconu 5'le hiçbir kıymeti yok

David_LuiZ4
21.08.2022, 01:04
Rakibe baskıyı kurmuşsun adamlar kendi ceza sahalarından topu ileriye şişiriyorlar bizim oyuncular arkama top atılır ürkekliğiyle rakibin arkasında pozisyon alıyorlar öne çıkacaksın serseri şekilde gelen topu kapıp yeniden atak tazeleyeceksin sırtı dönük adama top aldırırsan ki zaten Antalya'nın kanat oyuncuları iyi sırtı dönük Antalyalı da topu kanatlara servis eder 5 yersin..Aval aval neyi izliyor bu bizim çocuklar anlamıyorum Abdullah hocam..Maçın videosunu tekrar izlet şu topçulara..

halilaziz61
21.08.2022, 01:05

+61
Şunu anladık ki kimse Türkiye ligini takkmiyor Uğurcan ve diğer oyuncularin transfer yapmasi için tur şart oğlu şart

Kadir Aydın
Basaksehir‘in gecen sene ikinci yaridaki maclarini izleseniz gider yine Trezege‘yi alirsiniz o takimdan.

Star61
Aynen eminim yapar. Hele de bu oyunla. Emekli dede ayagina gelen toplari zor sartlar altinda olsa bile hep olumlu kullaniyordu. Kaybettigi top olsa bile yarim saat rakiple bogusarak kaybediyor. Arada topu ayaginda cok tutuyordu ondan top kaybediyordu. Bu ise ayagina geldigi gibi top isik hiziyla rakibe geciyor.
Bu kafayla dogucan yollayip Berati alalim en azindan eskortluk yapiyordu. Hatta bakerde geri gelsin en azindan hatali pas atmiyodu yana arkaya isabetli pas. Bu giden topcularin arkasindan aglamayi birakin artik. Bugun nwakame olsaydi kesin maci kazanirdik demek ki ne buyuk topcu kaybetmisiz be. Barcelona bile bukadar Messi arkasindan aglamamistir.

Sefa Murat Dokuz
21.08.2022, 01:06

Oyunculara sallayın gitsin bu maçı diyecek bir abi lazım oda hoca.

Takımın dışarıyla irtibatını keserim ben olsam Çarşambaya kadar.

Eski tabirlen askeri nizam, telefonları bile toplasınlar. Yerel basın dahil yazılan çizilenin önemi yok. Bu 5-2 skor tabelası ile sahadaki bambaşkaydı. Yazılanlar kör cahilce olacaktır.

Larking
21.08.2022, 01:06
Kopenhag'ı geçersek 3-4 oyuncu alınır,2-3 oyuncu da gider.

Kadro daha şekillenmedi,takım oturmadı.

Eylül ayındaki milli takım arasından sonra ki takıma ve oyuna bakmak lazım sert eleştiri yapmak için.Bugün şanssız ve kötü bir akşamdı.

Manava61
21.08.2022, 01:07
Paylaş antalya paylaş, zamanın gelecek senin de.

hyasin61
21.08.2022, 01:07
Ulen Nwakeme’yi dusunenler acaba o Nwakame biraz takımı dusunseydi boyle kalırmıydı ortada. Bizim bugun sorunumuz daha cok merkez kaynaklıydı. Ne oyun kurabildik nede donen topları alabildik.

gudoz81
21.08.2022, 01:08
Aklım hala vargas ta benim

Uğur Ö.
21.08.2022, 01:09

Zamanı gelmez, hoca nuriye diş geçiremiyor

Kadir Aydın

ne paylasiyor a. ogullari?

theo
Hocam ilk maçına 3.hafta ankaragücü karşısında çıktı zaten sonraki maç gs maçı.

hocam haklı olabilirsin. o kadar net hatırlamıyorum ama sonrasında pek varlık gösteremediğini hatırlıyorum. ligin ilk yarısının son 3 haftasına kadar suskundu galiba.

Varlıbaş61
21.08.2022, 01:10
İkidir Antalya deplasmanında inanılmaz futbol saçmalıkları ve şanssızlıkları sonucu kaybediyoruz. Umarım hoca gerekli dersleri alır, yönetim de temizinden 3 tane nokta transfer yapar. Yoksa bu sene lig sıkıntılı.

Kopenhag’ı eleyeceğimizi düşünüyorum ama nasip olur da elersek ligi unutun derim.

halilaziz61
21.08.2022, 01:10
Maçlarda gördüğüm sıkıntı Şu
Oyunu hızlandıracak bir 6 numara şart gibi
Kanattan Ziyade

freedomforever
21.08.2022, 01:11
Bugün olabilecek tüm şanssızlıklar bir maçta yaşandı. Üstelik rakip bize ters gelen Antalya, hava sıcak, Kopenhag maçından çıkmışsın yorgunsun, önünde yine Kopenhag maçı, sağ kanatın sakatlanmış. 2-2’ye oyunu getiren hoca ve 2-2’ye geldiğinde skor kaybedeceğimizi düşünen bir kişi olduğunu sanmıyorum. 100 maçta olabilecek bir şey oldu sıkmayın canınızı.

Manava61
21.08.2022, 01:11
Zamanı gelmez, hoca nuriye diş geçiremiyor

İlla avcı baştayken olacak diye bir şey yok, iflas ederler, düşerler, Eskişehirspor’dan hiç ders almıyorlar.

Manava61
21.08.2022, 01:12
ne paylasiyor a. ogullari?

Avcıya gönderme yapıyorlar, sıcak yok nem çok nem diye.

theo
21.08.2022, 01:13
Bölge olarak neresi gelecekler
Sormada sakıncası yoksa?

eksik bölgelere gelecek.

bu akşam bir ya da iki tane oyuncunun ipi çekilmiş galiba.

haberi çıkar diyorlar.

halilaziz61
21.08.2022, 01:14
eksik bölgelere gelecek.

haberi çıkar diyorlar.

Forvet, altı numara ?

David_LuiZ4
21.08.2022, 01:14
Trezege ile Waka farklı tipte oyuncular..

Trezege daha çok geçiş oyunu oynayan takımlarda iş yapar ve geniş alan topçusudur...Rakip savunmayı eksik yakaladığında topu önüne yuvarlarsın kale önüne kadar getirir son vuruş ve final pasları ise muallaktır kimi zaman skor kaydeder kimi zaman sakarlığı tutar..Bu akşam çok sakardı..İş yapacağı maçlar mutlaka olacaktır..

Waka ise kale önüne otobüs çeken takımların panzehiridir..Topu ayağına yapıştırır adam eksiltir ters ortalar yapar rakibin bütün savunma dengesini ayarını bozar..

Waka gitmeden önce her kötü giden saha sonucunda sıkışan maçlarda kilidi açamadığımız maçlardan sonra yad edilecek diye yazmıştım..Şu anda forumda Waka'nın dillendirilmesi benim için sürpriz değil..

Larking
21.08.2022, 01:15
Avcı madem bu kadar deneysel bir maç oynayacaktı Lahtimi'yi de kadroya alıp sahaya atsaydı da bir izleseydik.

Salih Kara
21.08.2022, 01:16
Trt spor penaltı pozisyonu hiç ekrana getirip tartışmamış. Bu demek oluyor ki sistemli bir şekilde her açıdan bizi yıpratmaya çalışacaklar. Bugünü unutmayalım belki de bu açıdan hayırlı oldu. Artık rüyadan uyanıp pusuda bekleyenleri ve bizi yıpratmaya çalışanları görüp ona göre mücadele etmemiz gerekir. Tüm kanallara bakıyorum. Hepsi Nwakaemeden bahsediyor. Biz burada iyi niyetli bir şekilde tartışırken onlar tamamen art niyetli ve adım gibi eminim trezequet'yi ve Avcı'yı baskı altına almak adına konuşuyorlar. Yine eminim ki çarşamba günü kaybetmemizi bekleyenler sayıca daha fazladır. O yüzden artık parti bitti. Vura vura gitme zamanı

lazminator61
21.08.2022, 01:18
Bizim problemimiz hic bi ikili mücadele girmiyor oyuncularimiz. Adamlar sol kanat Veya sah kanatdan geliyorlar, bizim oyuncular escortluk yapiyor. Eger biz topa sahipsek adamlar 2 oyuncugla topa saldiriyorlar. Bu her mac ayni. Kondisyon mu yok takimda?

halilaziz61
21.08.2022, 01:19
Trezege ile Waka farklı tipte oyuncular..

Trezege daha çok geçiş oyunu oynayan takımlarda iş yapar ve geniş alan topçusudur...Rakip savunmayı eksik yakaladığında topu önüne yuvarlarsın kale önüne kadar getirir son vuruş ve final pasları ise muallaktır kimi zaman skor kaydeder kimi zaman sakarlığı tutar..Bu akşam çok sakardı..İş yapacağı maçlar mutlaka olacaktır..

Waka ise kale önüne otobüs çeken takımların panzehiridir..Topu ayağına yapıştırır adam eksiltir ters ortalar yapar rakibin bütün savunma dengesini ayarını bozar..

Waka gitmeden önce her kötü giden saha sonucunda sıkışan maçlarda kilidi açamadığımız maçlardan sonra yad edilecek diye yazmıştım..Şu anda forumda Waka'nın dillendirilmesi benim için sürpriz değil..

Aslında sorun waka gittikten sonra da wakaya uygun top oynamamız
Biraz da aldığın oyuncuya uygun top oynamak laizm

Arkaya top atıp hizli hücum da denemiyiruz.

Bana kalsa wkayeme kalsa aynı anda trezegeyi alsa idik trezege bu kadar eleştirilmezdi.
Değişmeli oynaelardo

Sefa Murat Dokuz
21.08.2022, 01:19
Geçen sezonda bu sezonda oyun olarak biraz kıpırdadığımız maçları kazanamıyoruz. İlginç bir durum. Futbolu katlederek kazanan ama oynamaya çalıştığında kaybeden bir takımımız var.

Aklımdaki en iyi futbolumuz biz 10 kişi kalmamıza rağmen, Ömür sol beke geçip Alanyayı ceza sahasına hapsedişimiz. O maçı da kazanamamıştık.

İstanbul maçında puan kaybetseydik kimse şaşırmazdı, çok kötü oynadık rakibin kalitesizliği kazandırdı. Ama artık gelenek gibi oldu, takım hücum futbolu oynayınca disiplinden kopuyor. İlerde istediklerini yapamayınca oyundan düşüyor oyuncular.

Ayrıca başka birisi daha yazmış, çok iyi görmüş. Rakibe saldırırken rakip bizim sahanın boşluklarına doğru topu şişiriyor orda rakipten önce davranamıyoruz. Arkasına geçip topu aldırıyoruz. Halbuki ikili mücadeleye girip sıkıştırmamız lazımken, rakibin geri dönme insafına bırakıyoruz kendimizi. Komik, önde oynuyorsan geride kalanlar ilk hamleyi öne yapacak.

DURAS
21.08.2022, 01:21
eksik bölgelere gelecek.

haberi çıkar diyorlar.

Cuma’ya kadar herhalde

theo
21.08.2022, 01:22
Aslında sorun waka gittikten sonra da wakaya uygun top oynamamız
Biraz da aldığın oyuncuya uygun top oynamak laizm

Arkaya top atıp hizli hücum da denemiyiruz.

Bana kalsa wkayeme kalsa aynı anda trezegeyi alsa idik trezege bu kadar eleştirilmezdi.
Değişmeli oynaelardo

hoca sistemi bu yönde değiştirmek istiyordu ama sakatlıklar biraz ters tepti.

kanatlardan hızlı ve hareketli bir oyun kuracaktı ama ne yazık ki bir tane transfer olmadı sonrasında da sakatlıklar geldi.

hatta hatay maçında sayılmayan golümüz bunun bir örneğiydi.

jpositve
21.08.2022, 01:23
Bu kafayla dogucan yollayip Berati alalim en azindan eskortluk yapiyordu. Hatta bakerde geri gelsin en azindan hatali pas atmiyodu yana arkaya isabetli pas. Bu giden topcularin arkasindan aglamayi birakin artik. Bugun nwakame olsaydi kesin maci kazanirdik demek ki ne buyuk topcu kaybetmisiz be. Barcelona bile bukadar Messi arkasindan aglamamistir.
Herif gecen sezon bizi ugyrcN ile beraber tek baslarina sampiyon yapti gelmesini istemek icin gayet yeterli bir sebep. Sonra baker kim anasini satiyim. Nwakaeme ile ne alakasi var. Ayrica o baker gecen sezonun 2. yarisi championshipde yeni transfer oldugu stoke cityde sadece ligde 21 macta 8 gol 2 asist yapti. 1798 dakika oynadi. Afobe de yine championship de yeni transfer oldugu millwallde sadece ligde 38 macta 3051dakika oynadi. O da 33 - 34 tane 90 dakika yapiyor. 12 gol 3 asist yapti. Geri donsunler diye demiyorum ki bedava verseler de istemem o oyunculari. Ama bunlarin dilinden anlayan bir hocalari olunca takir takir top oynuyorlar.

Sefa Murat Dokuz
21.08.2022, 01:25

kanatlardan hızlı ve hareketli bir oyun kuracaktı ama ne yazık ki bir tane transfer olmadı sonrasında da sakatlıklar geldi.

Larsen niye tercih edildi, kanat oyunu oynayacaksak. Eren bu tercihe yönelik uygun mesela olmasa bile yerli ve potansiyelli dersin mantıklı zeminde karşılığı var ama, kanat oyunu için sakatlanan Peres yerine Larsen’i almamız bana mantıklı gelmiyor.

lazminator61
Aslinda iyi oynadik, sansisdik. 2 topumuz direkten döndü
Antalya sansliydi vurduyu gol oldu. AMA gecen sezon basinda takimda ruh vardi, Plan vardi, bugün bakiyon, Kim ilk on bir Kim yedek oyuncular bile bilmiyor. Takimin icinde biseyler rahatsiz. Bu belli oliyor. Kim gidecek kim kalicak belli degil. Kimse bu yüzden rahat degil. Gecen sezon Plan vardi, kim ilk 11 kim yedek belliydi. Bunu hoca hemen cözmesi lazim

Fatih Öztürk
Aynen öyle
Birde hoca takımla maç içinde çok oynamasın
Hugo-bartra tandemini sakatlık vs olmadığı sürece ellememeli
Ortada da bardi ömür dorukhan

Aynen.

Arif Timurcioğlu
21.08.2022, 01:26
Sistemi herşeyi geçtim golcüler çalışmadı, yüzde yüz gollerin kaçmasından sıkıldım.

nakzo
21.08.2022, 01:28
Sistemi herşeyi geçtim golcüler çalışmadı, yüzde yüz gollerin kaçmasından sıkıldım.

Erman hocanın dediği gibi takımda forvet yoooookkk Cornelyus forvet değil bu yüzden çok maç kaybederiz biz.

erenslash
21.08.2022, 01:28
5-6 transfer lazım

net ana kadroya

rakip moralli gelecek Trabzona

halilaziz61
21.08.2022, 01:30

Haklısınız ama burada sevmediğim tek nokta dikine oyunu Max içerisinde tamamen rafa kaldırmak kanat ve set hucuminu tek opsiyon olarak sunmak

Bu şekilde her zaman pozisyon bulamayız

Star61
21.08.2022, 01:32
Herif gecen sezon bizi ugyrcN ile beraber tek baslarina sampiyon yapti gauet yeterli. Sonra baker kim anasini satiyim.

Reis ben anlatamadim galiba katkisini yapti emeklilige ayrildi adam daha ne Nwakamesi. En iyisi nwakame ve unal karaman beraber geri gelsin hucum oynariz bu maci 5-5 bitirip yenilmezdik en azindan. Neyse Perez dayinin bir videosuyla ben konudan cekiliyorum. https://m.youtube.com/shorts/XkrG1OltSAU

lazminator61
21.08.2022, 01:32
La ilk önce takim yok. System yok. Plan yok.

Manava61
21.08.2022, 01:33
Aslinda iyi oynadik, sansisdik. 2 topumuz direkten döndü
Antalya sansliydi vurduyu gol oldu. AMA gecen sezon basinda takimda ruh vardi, Plan vardi, bugün bakiyon, Kim ilk on bir Kim yedek oyuncular bile bilmiyor. Takimin icinde biseyler rahatsiz. Bu belli oliyor. Kim gidecek kim kalicak belli degil. Kimse bu yüzden rahat degil. Gecen sezon Plan vardi, kim ilk 11 kim yedek belliydi. Bunu hoca hemen cözmesi lazim

Hocam geciken transferler ve şampiyonlar ligi play off meselesi ve sakatlıklar bu plansızlık meselesinde ana faktör. Halen daha gidebilecek ve gelebilecek oyuncular konuşuluyor, Hamsik ve Visca gibi takımın oyun aklının tamamını oluşturan iki futbolcu yok. Kaos kaçınılmaz.

nakzo
21.08.2022, 01:33
Zoruma giden şu bok gibi oynayan antalyadan 5 gol yemek geçen sene şampiyonluk maçında oynadığı oyununun yarısını bile oynayamadı antalya.

lazminator61
21.08.2022, 01:34
Kouassi bugün 10 dk icinde hic Sprint yapmadi. Defansa yardim.etmedi Ulan yeni girdin it, kos arkaya.

nakzo
21.08.2022, 01:34
Hamsik kopenhag maçında oynayabilirim demiş demekki döndü en kötü gs maçında oynar.

fadigaTS
21.08.2022, 01:35
Bizde neden rakibin yarısı kada hırs yok.Sanki münih gibi 10 senedir şampiyonmuşuz gibi niye rahatız.Hırs ve istek görmek istiyorum.

OzcanHan61
21.08.2022, 01:36
Zoruma giden şu bok gibi oynayan antalyadan 5 gol yemek geçen sene şampiyonluk maçında oynadığı oyununun yarısını bile oynayamadı antalya.
En sinir bozucu tarafı bu zaten.
Freddy bizim orta sahayı komple geçiyor, Freddy kim ya?

lazminator61
21.08.2022, 01:37
Djannyi gitti yok kaldi yok satilcak. Tabiki kafasi dolu olur konsentre olamaz, keza Denswil ve Baka. Bu kötü bulutlari hoca dagitmasi lazim.

lazminator61
21.08.2022, 01:39
Bizde neden rakibin yarısı kada hırs yok.Sanki münih gibi 10 senedir şampiyonmuşuz gibi niye rahatız.Hırs ve istek görmek istiyorum.

Ikili mücadele bu takim neden girmiyor?? Neden top kapmiyoruz? Bu arada Ugurcan baya formsus.

lazfather61
21.08.2022, 01:39
40 ile 80 arasi oynadığımız oyun hakikaten cok iyiydi, bu kadar dominant oynayan takım su ana kadar tsl gormedim, futbol sansı ve hakem sansı yanımızda olsaydı macıda alabilirdik, Victor hugonun verilmeyen penaltısı lig baslayalı alınan en skandal karardı, hani aglayanlar varya

CEMEFKER
21.08.2022, 01:41
Maç özelinde trajikomik birşey söyleyeyim:
"Avcı sol kanatta 8 adam denedik Nwakaeme yüzünden, o nedenle Trezequet gibi defansa da yardımcı edecek birini aldık " iddiasını tüm sezon boyunca yaşamak zorunda kalmayacağımız bir sezon olur inşallah.

Adam ileride bencil davranıp pas vermediği gibi, Nwakaeme ismi altında eziliyor, ayrıca hocasına yaranmak içim bari defans yapayım derken gol pası veriyor.

Takımın psikoloğu kim, bilemiyorum ancak takımdaki bunun gibilerin acil terapi alması gerek. Muhtemel motivasyon yapılıyor ancak ikidir kendine oynamakta direniyor Trezequet.Anlamak mümkün değil. Kesik yemeden düzelmez.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nakzo
21.08.2022, 01:51
Ugurcanıda hiç hoşuma gitmeyen şeyler var kaleye gelen her top gol birini çıkarsan kazanırdık şu maçı ugurcan senin gibi adam 5 gol yemez ismini değerini düşürüyorsun
kendine gel.

theo
21.08.2022, 01:57
Haklısınız ama burada sevmediğim tek nokta dikine oyunu Max içerisinde tamamen rafa kaldırmak kanat ve set hucuminu tek opsiyon olarak sunmak

Bu şekilde her zaman pozisyon bulamayız

şu an ortada bardhi bindirmelerine çalışılıyor.

corneliusun alan boşaltırmasını kullanacak galiba. bakasetas çevik olmadığı için o rolde kullanılamıyor ne yazık ki.

hyasin61
21.08.2022, 01:58
Ömer Karakaş:

"Trabzonspor'a gönül veren taraftarlar takımı karşılamak için Trabzon havalimanında toplanmaya başladı."

Guzelce karsılayıp, takıma ve hocama destegi verin boyle.

lazminator61
21.08.2022, 01:59
Dorukhani hic begenmedim.
Dogucan baya baya kötü.
Baka 30 Mactir halen ve halen formsuz.
Ömür futbolu unutmus.
Djannyin kafasi Burda degil, acilen Adama güven verin. Birsene bizimlesin diyin.
Trezeguet ve Kouassi kim solda oynicak bence ikiside berbat.
Denswil her an yedege cekilebilir. Adam o yüzden hatalar yapiyor.

Hic bir oyuncunun kafasi rahat degil. Daha halen gelicek ve gidecek oyuncular olucak deniliyor. Böyle takim birlesmes. Hoca cok büyük yanlis yapiyor.