PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 3.Hafta | Antalyaspor 5 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9

Oğuzhan Fidan
20.08.2022, 23:47
Haji Wright'a burun kıvıranlar vardı. Alın size Haji Wright. Bir de Cornelius'a bakın.

Bize karşı öyle futbol oynuyorlar. Normalde silik adamlar. Bize tr içinden futbolcu yaramaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Jackdaniels
Sakin olun ya ne bu sinir stres altı üstü bir maç boşverin. Asıl maçımız olan Kopenhag’a odaklanalım bence.

olcay_61
Hocanın ayarı yok
Oyun dönecek belli, la defansı niye bozuyorsun önce dorukhani al sonra siopisi
Yanlış kadro çıkardın, sonra doğruya döndü
Sonra afedersin de sıçtın içine

jairzinho
bartra- hügo maça başlasa hoca 90 dakika hiç stoper değişikliği yapmana gerek yoktuen önemli maçın kopenhag değil antalyaspor maçı olduğunu gördük,moral kaybedildi,yorgunluk daha da fazla oldu maçı çevirmek için

chener
Maç 2-2 iken antalya tamamen oyundam düşmüşken siopis ve trezegenin hatasi bu maçı bu hale getirdi. Artık bireysel hataların bedelini ağır ödüyoruz.

Mustafa ÖZDEMİR
Becerip alamadığımız adam yatırıp kaldırıyor maşallah, bizim forvetlerde kucaklarına top gelmeden gol atamıyor

Timur Mikhail
20.08.2022, 23:48
Trezege denen adamın ilk günden beri bir faydası yok.

halilaziz61
Arkadaşlar buradan Kopenhag i eleyerek çıkarsak ayağa kalkarız
Tma tersi olursa geçmiş olsun havlu atarız
Ama sıkıntı yok
Nasıl olsa şampiyon olduk benim kafa rahat

MehmeTS_ADANA
Herşeye rağmen bir takım bu kadar şanssız olamaz. Adamların bi tane kendi ataklarıyla golü yok her golü biz attirdik adamlara bu kadar şanssızlık olmaz.

maçtan öncede yazmiştim rotasyon motasyon hepsi boş işler. Sakatlanacak adam antremanda da sakatlanır. Trabzonspor rotasyon yapmaz kardeşim çıkar her maçinda adam gibi oynar kazanir yada kaybeder orasi ayrı

drose61
sakin olun yahu, zor deplasmanda en kötü berabere kalacakken şansın yardimiyla 5 gol yedik. biraz sakin olsun herkes.

Avcı istifa nedir ya? Cidden ayıptır.

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozzy!
bu nankör taraftara bu skorlar fazla bile.. 2 ay önce 40 yıllık kupa getiren ekibe denenlere bak

avci doneminden beri takim maglup olmayi unuttu neredeyse ki bugunde basit hata olmasa geri donerdik. Caniniz sagolsun demeyi ogrenemez bizim taraftar iyi gun taraftari. Haftaya kaybedilsin avci istifacilar gelir. Nato kafa nato mermer.
Birakin da arada yenilsin takim.

OzcanHan61
Adamlar tükürse gol olmuyor. Adamlar antrenmanda bile göremeyecekleri kadar yumuşak bir takıma hücum ediyor.

Onu Avcı beye sormak lazım. Hani nerde kaldı sağlam savunma.

cyberentalpi
Valla Takımı ikinci yarı beğendim. Galibiyet istersen olur böyle şeyle.
Onursuzca gurursuzca yenilmedik. Yenmek istersen bazen olmuyor
Kısmet değil cidden

Son söz
Gökdeniz tamam gol attın sevin felan ama b.kunu çıkardın.
O okulunu elini al ...........

Nuri Şahin denen şerefsiz e ve antalya ya genel gıcığım.
İnşallah elimize düşerler bir tekme atarız

sessizkral_1
Arkadaşlar bu işi biraz abartıyorsunuz. 1. si kötü başladık ve iyi döndük.

Saçma sapan goller yedik farkındasınız değil mi? 2-2 de böyle bırakalım deseydik maç zaten öyle giderdi. Böyle şeyler olabilir, abartmayın. Adamların her golü patates tarlasından kaynaklı goldü.

Ciddi ciddi iyi oynadığımızı düşünüyorum.

bende aynı fikirdeyim,

takım ilk 2 lig maçına göre daha fazla ışık verdi.

skor taraftarlığına gerek yok ilk 3 gol büyük şansızlıktı, sonrasını sayma zaten.

Cengiz Malkoc
abdullah avicin sucu kenidni begenmis, egoist antrenör. birde takim harika mesajlar veriyor diyiyor. bukadar realite den uzak olmak mumkün degil.
man city , liverpool u örnek aliyormus. bu kötü futbolun sebebi abdullah avcidir

ÖmürKaradeniz61
Muhtemelen bize maç öncesi yenilin ama bu maçı oynamayın deseler hoca dahil bütün oyuncular kabul ederdi. Akılların Kopenhag maçında olması çok normal.

albatros
Ne oynadık biz? Takım oyunu denen bir şey var mıydı?

ilelebeTS
20.08.2022, 23:49
2-2’yi bulduktan sonra aynı oyunu devam ettirmedik, git gele döndü maç, rakibe kontra verdik. Olabilecek bütün hataları tek maçta yaptık.

halilaziz61
Hocanın ayarı yok
Oyun dönecek belli, la defansı niye bozuyorsun önce dorukhani al sonra siopisi
Yanlış kadro çıkardın, sonra doğruya döndü
Sonra afedersin de sıçtın içine

Kendimi bildim bileli futbol izlerim göbek ikilinin bir maçta değiştirilip de sonucunda hayır görüldüğünü görmedim

iso_4939
Hangi sebeple olursa olsun surada gelip Trabzonspor futbolcusuna, hocasina küfür eden adamin ettigi küfürleri sülalesinin bir tarafina sokayim.

Seninkinde yarami var

ffırtına
Bu maç nazarında bir şey demiyorum, kopenhag maçı sonrası ağzımı açarım.. Geçen sene yapılan doğru hamleler neticesinde şampiyon oldun ama ne hikmetse bu sezon yanlış üstüne yanlış yapılıyor, şampiyonlar ligi gibi bi fırsatın var doğru düzgün forvet getirmiyorsun takıma... Bu sezon zaten bize şampiyonluğu yedirmezler de en azından şampiyonlar liginde gruplara kalmalıyız. Fizik gücü bu kadar kötü olan bir takım yoktur heralde geçen sene bile fizik olarak yerlerdeydik , kardeşim ben koşan basan takım istiyorum ama nerdee.. Bu sezon şampiyonlar ligi grupları ve ligde ilk 3 olsun bana kafi yeter , başka beklentim yok..

Oğuzhan Fidan
Bardhi ve Bartra iyi transferler. Onun haricinde iş işten geçmeden santrafor (hatta 2 tane olsa daha iyi) kanat, 6 numara transferi lazım.

Bu yönetimmi yapacak saydığın transferleri ?? Adamlar cimrilikten öldüler be. Biz bu sene böyle takılırız beklenti içine girmeyin

Fatih Öztürk
Mazeretimiz ne acaba

Royal Heart
Eleştirebiliyor muyuz artık ?

B planın olmayıp "mecburen" hücum oynamaya çalışınca böyle oluyormuş demek ki, şu oyunu da şu skoru da hakketmiyor bu kadro, bu takım.

Trezeguet bu maçta ayrı bir kötüydü özellikle ikinci yarı ama ben önce 3 Antalyaspor maçında da rakibi karşısında oyun kuvvetini gösteremeyen takımın teknik sorumlularını sorumlu görürürm.

Nwakaeme, Bardhi gibi çilingir oyuncularla ancak skor üretebiliyorsan onun dışında her maç zorlanıyorsan kendini sorgulamalısın.

CaptanBarbosa
Biri bana 1 maç içerisinde stoper 2lisini 3 kere değiştirmenin izahını yapabilir mi?
Neyin fantazisi bu?

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

odyseuys
3 gün falan çekilmez forum. haydi selametle. takıma geçmiş olsun, antalya takımı bizden iyi oynadı demek isterdim ama kendi kendimize yenildik maalesef. sağlık olsun. geçen sezon şampiyonluk maçı öncesinde kalp krizi geçiren bir renktaşınız olarak söylüyorum, çok takmayın kafaya. oluyor böyle kazalar.

jairzinho
denswil i muhtemelen sarı kartı olduğu için çıkardıhakem gereksiz yere sarı sart verdi denswil e,sonra denswil basit bir faul yaptı,sonra kamera sürekli denswili göstermeye başladı vs,hocada çıkardı oyundan hakemin iyi niyetli olmadığını düşünerek

cyberentalpi
Bardhi, Bartra ve Ömür dışında takımda top oynayan yoktu bugün. Uğurcan dahil. Bir kurtarış yapamadı Uğurcan.

Ömür de pek tuttu sayılmaz Hocam. Takım ın kazanma arzusu bazen kaybettirdi.
Olsun.

Üstelik bir sezona benzer bir maç yapacağız. Ligin telafisi çok

Manava61
Bu kadar bireysel hata olmazzzzz. Açıklaması yok yani.

Doğan Keskin
20.08.2022, 23:50
Kapanıp şu maçı 0-0 ya da 1-1 falan bitirseydik iyiydi, 5 gol yiyen takım Kopenhag'a nasıl odaklanacak soru işareti?

Mehmet BAŞ
2-2 yapmışsın biraz kontrollü oynayacaksın sen ne bu kadar uğraşıyorsun yani. Çok yazık oldu.

Takım 2-2'ye kadar herekeni yaptı. Öne geçebilecek pozisyonlar bulduk. Cornelius kaleye göndermedi. Sonra Mısır'dan bir el uzandı ve maçı rakibe hediye etti. O ana kadar takımın maçı alacağından şüphem yoktu. Ancak üçü yiyince takım moral olarak ztn bitti. Bir de üçüncü gol gelecekten top direkten döndü. İyice çöktük.

OzcanHan61
Adana Demir çıksa Dzuba Balotelli 5-0 geçirde bize bu kadar sinirlenmem. Allahın çöpü Antalyaya Nuri Şahin dangalağına kaybettik.

5-2 nedir arkadaş!!!! Avcı hesap ver!!!

ÖmürKaradeniz61
Yapmayın futbolcumuza küfür edenler var yakışmıyor size,eleştirimizi hep beraber yapalım ama küfür olmaz arkadaşlar.

MehmeTS_ADANA
Herşeye rağmen kazanabilirdik ama ben bu kadar şanslı
bi takım görmedim. Bütğn goller şanssızlık.

ozzy!
Ligin 4 uncu haftasi antalya gibi zor bir deplasman sakin olun. İstifa diyen mi ararsin, havlu attik diyen mi kufur eden mi? Vallahi sogudum sizin yuzunuzden takimdan. Allah sizin belanizi versin

Doctore
20.08.2022, 23:51
Balık baştan kokar arkadaşlar. Avcının fantezileri bizi bu duruma getirdi. Eldeki malzeme neyse ona göre oynarsın. Elindeki malzeme oynatmak istediğin futbola uygun değilse, uygun futbol oynarsın. Abdullah hocanın bir an önce yablışından dönmesi lazım. He alırsın ortasahaya top saklayan pas hatası yapmayan 2 adam bi nebze onuda oynarsın. Kopenhag maçında sahaya gommemiz lazım rakibi çünkü gol yememe şansımız az

safa77
Ya maçı izlemeden burayı okusam derim ki adamlar evire çevire bizi yendiler.

Bütün goller bireysel hata ve bu kadar hata bir maçta toplanması ayrı bir mucize.

Birkaç futbolcumuzun kariyerin en kötü maçlarını oynaması .

Adamlardaki ekstra futbol şansı

Maçı bu duruma getirdi. Hoca dahil herkrs ders çıkaracak. Hemen başladınız asmaya kesmeye kovmaya..

gurur6134
Avcinin 11 tercihlerinimi konusalim bireysel hatalarimi macin son 20 dakikasinin sacma sapan bir duzende oynamamizi mi..kopenhag maci oncesi ancak bu kadar yipranabilirdi bir takim soyleyecek birsey yok

sessizkral_1

B planın olmayıp "mecburen" hücum oynamaya çalışınca böyle oluyormuş demek ki, şu oyunu da şu skoru da hakketmiyor bu kadro, bu takım.

nasıl oynamalıydı sence ? full kapanıp kontrayla golmü kovalamalıydı

büyük takım pozisyon verir, 2-0 dan sonraki verdiğimiz hiçbir pozisyona acımam..

ilerde daha üretken olabilirdik o ayrı , ama onun dışında takım 40. dakikadan sonra gayet pozitifti

Larking
Güzel tokat yedik.

Soğuk duş.

Özellikle yerli oyuncuların şampiyonluk kutlaması bu akşam bitmiş oldu.

Ayaklar yere bassın biraz.

Salih Kara
Maçın hakkı bu değildi. 16-17 şut çekmişiz. Yenilmek önemli değil de 5 olması kötü oldu. 3 tane bireysel hatalardan goller yedik. Son golleri saymıyorum. Yine de 2. yarıdaki oyun iyiydi. Bartra ve Bardhi'nin yeri garanti olması lazım

ÖmürKaradeniz61
Kapanıp şu maçı 0-0 ya da 1-1 falan bitirseydik iyiydi, 5 gol yiyen takım Kopenhag'a nasıl odaklanacak soru işareti?

Belki akılları başına gelmiştir.

Sefa Murat Dokuz
Resmi oynamadığımız diğer maçlara göre daha iyi oynadığımıza katılıyorum ama önceki maçlarda o kadar leştik ki bu oyun bile yeterli bir oyun değil. Ayrıca bartra ve enis girene kadar rezalettik.

Şansızlık oldu mu oldu ama 2-2’den sonraki görüntümüz korkunçtu. Takımda kondisyon berbat.

Aynı anda bu kadar oyuncu berbat oynayınca ve şansız günündeysen 5’lik olman normal.

KoRNea
Yahu şu haji wright mıdır nedir bitmedi rakibin topçusuna övgünüz. Trabzonspor’da oynayamaz o adam, top alamaz bize karşı oynayan takımlarda.

OzcanHan61
Herşeyi geçtim Uğurcan sen napıyorsun? Geçen sezon yarı sezonda yediğimi bir maçta yedin ya.

ilelebeTS
6 numaramız yok diye delik deşik ettiler. Zaten oradaki hatalardan gol yiyoruz 2 maçtır.

falcon_61
Biri bana 1 maç içerisinde stoper 2lisini 3 kere değiştirmenin izahını yapabilir mi?
Neyin fantazisi bu?

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiOna diyecek bir şey yok. Sarı olanları çıkardı. Hızlı gelip ikinciyi yemesinler diye. Set hücumu zaten yapmıyorlardı . Oyunu b.k eden bireysel hatalar oldu hep

G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

leavemealone
20.08.2022, 23:52
Wright sürekli 2-3 adama yürüyerek calim atti
böyle rezalet defans olur mu ya..

lazminator61
Pozisyon bulamiyoruz, waka takimi sampiyon etti, kim ne derse desin. Yok Kouassi yok Trezeguet bunlar bi bok yapmiyorlar. Kouassi bugün 10 dk sahnin icinde gezdi. Trezeguet tüm toplari ezdi, antalyaya verdi. Dogucan zaten futbolxu degil. Takimda kim ilk on bir kim yedek
bilinmiyor.

Vkgz
helel olsun mücadelenize takım. olur böyle şeyler...

Veysel
trezeguet iyi oyuncu ben beğeniyorum ileride iş yapacak her türlü. 2. yarı takım gayet iyi reaksiyon gösterdi.

Her kötü sonuçta hocaya, kaptanına, yeni aldığın oyuncuya sallayacaksan sokayım senin gibi taraftara bugün de banlattırmayın beni ulan skor taraftarları sizi. başlarım wakamenize sizin de..

Kadir Aydın
Seninkinde yarami var

Merakli misin sövdürmeye? Hosuna gidiyorsa uzatmadan söyle, lafi geveleme.

asilhamsi
Biz neden kendi kontrollü oyunumuzu oynamaktan vazgeçtik.

Baka yi çıkartıp trezeguet oyunda tutmak nedir?

Bu arada trezezeguet çok iyi kazık yedik

Fatih Öztürk
Görünen net birşey var trezegetle olacak iş değil. Wakaemenin bokunumu yersiniz napıp edip adamı getirin. Topu önde tutacak tek adamın yok ayıptır.

bordoylamavi
geçmiş olsun. takımnın kimyası bozulmuş. orta sahamızı boşalmış. eski dağılan disiplinden kopan trabzonu gördük sahada son iki golden önce.. eski ünal şenol un kafasıyla çok forvet alarak gol atacağını düşündü avcı sonlarda ama orta saha olmayınca üstüne bi de bireysel halar gelince dağıldık. yıllardır bizi yenemeyen antalyaya takılıdık kaldık. neyse boşverin gitsin. belki bu maçtan dersler çıkar.

3 maç gol yemeyen kalesinde şut görmeyen takım 2 maçta zar zor 1 gol atan takımdan 5 gol yiyor. ben bunları yazarken kapatmıştım 5 olmuş. 4 diye yazmıştım şimdi düzelttim. neyse kim gidecekse gitsin kim gelecekse gelsin ama böyle işimiz zor.
nuri avcı yı taktiksel açıdan iyi çözmüş. ha o hataları yapmasa bieysel olarak oyuncular o goller olmazdı onlarda ekmeğine yağ sürmüş oldu.

bartra bardhi iyi adamlar takımı artk bunların üstüne kurmak lazım

nakzo
Ugurcan çok formsuzzzzzzzzz bir topuda çıkar be müslüman.

ÖmürKaradeniz61
Ligin 4 uncu haftasi antalya gibi zor bir deplasman sakin olun. İstifa diyen mi ararsin, havlu attik diyen mi kufur eden mi? Vallahi sogudum sizin yuzunuzden takimdan. Allah sizin belanizi versin
Komedi ����

sessizkral_1
5-2 nedir arkadaş!!!! Avcı hesap ver!!!

son 2 golü sayma mecbur takım risk aldı hurra hucüm , o golleri barcelonada yer liverpoolda

Murat KARAKURT
Neyse birazdan 2 futbolcu ismi salarlar piyasaya her şey unutulur....Kimse de kendini kandırmasın akıllar Kopenhag maçında diye....Orada da hüsran yaşayacağız.....

halilaziz61
Neyin fantazisi bu?

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunu diyorum ben de
Yani hoca birşeyler denedi ama ne denediginin kendi de farkında degil

serdaracıl
abdullah avicin sucu kenidni begenmis, egoist antrenör. birde takim harika mesajlar veriyor diyiyor. bukadar realite den uzak olmak mumkün degil.
man city , liverpool u örnek aliyormus. bu kötü futbolun sebebi abdullah avcidir

Bizim taraftardan daha fazla kendini beğenmiş ve egoist değildir

Steril61
Hücum hattı tel tel dökülüyor. Cornelius başta olmak üzere terezequet, Djaniny yetersiz kaldı. Uğurcan berbat ötesi. Hoca bir de bunun üstüne savunmadan alıp hücuma oyuncu koyunca olacağı buydu. Şansızdık lakin bireysel hatalar ve hocanın taktiksel hataları bu sonu hazırladı.

Royal Heart
Eğer ŞL rövanş maçı için gerekli dersler alınabilirse bir dönüm noktası olabilir bu maç, artık sadece ummuş olmayalım, öyle de olsun.

amasya0561
Kopenag maçı öncesi iyi olmadı bu umarım hoca takımı toparlar. Bu trezege ye ayar olmaya başladım.

lazibere
Maçı okuyamayan ve güzelleme yapanları görüyoruz. bu maçı sanıyorsunuz ki ciddiye almadılar ..

MAÇI KATLEDEN ADAM AVCIIIIIIII

Saplantılı herif, Güya rotasyon yaparak başladığı maçta 4 tane stoper değiştirirsen az bile atarlar adama.. Hem kopenhag maçı oncesi takımın moralini si...n hemde fiziken bitirdin bütün oyuncuları...

TREZEUET denen futbol özürlüsünü takımda tutacağım diyerek bütün oyunun anasını ......

soruyorum avcı?????? taktik dehası avcııııı

kopenhag maçında 11 de başlattığın KAUSSİ neden bugun oynamadı ???????

Trezege nin takım oyununa hiç bir katkısı yokken neden sahada tuttun

Doğucan efendi bu maçlarda böyle oynayacaksa neden aldırdın???

Sefaenes
Treze kopenhag macini tek başına ya degistirecek yada bu takimdanbderhal gitsin resmen nefret ettim. Huogo denswil ve o maci katletti

savas avci
Yönetim Şu hocaya bırakmasın transfer işini her istediğini almasın ne kadar düz adam varsa topladı takıma

Oğuzhan Fidan
20.08.2022, 23:53
Futbolda her şey sahada aldığın skora endekslidir. Saha dışında istediğin kadar finansal işlem yap sahada yenildinmi hepsini kaldır at çöpe. Milyon yıl öncede böyleydi hala böyledir değişmez. Sahada skor alacaksın herşey tıkır tıkır işler . Sen para hesabı yapıp dandik adamlar alır koyarsan sonu hüsran olur böyle. Üst düzey adam diye gtümüzü yürüttük layık gördükleri futbolculara bak. İleri uca adam alınmadı hiçkimse alınmadı. Sen maçın içine etmişsin bartra ne yapsın vurdu 90dan döndü sanki skorer oyuncuymuş gibi. Yazık oluyor bu taraftara şu Antalya gibi gereksiz takımdan 5 gol yiyorsun yenemiyorsun

hyasin61
Cornelius ve Trezequet hediye etti. Forvet ve kanat transferi sart.

asilhamsi
Acil 6 numara,forvet,kanat almak zorundayız.

Arda'
Dünyada maça başladığı stoper 2lisini oyundan çıkaran başka takım yoktur. Hoca anasini ağlattı takımın bildigin çorba etti herkesin mevkisiyle oynayarak.

Sabırlı futbol diye 2. devre full yan pas yaptık tek pozisyonumuz uzatmalarda Trezegenin direkten dönen kafası. 2. Yarı iyi falan oynamadik Antalya topu bize bıraktı biz de enayi gibi kendi aramizda pas yaptik yani.

ilelebeTS
5 golün etkisiyle şimdi turu geçebiliriz. Bu durumları daha önce 2 kez yaşamıştık, bizim takıma etkileri olumlu oluyor.

yorumsuz6117
Edit.....

nakzo
Avcının takımı 5 gol yemez şampiyon takım 5 gol yemez büyük sıkıntı var takımda çok büyük sıkıntı.

jairzinho
2-0 dan 2-2 ye getirdik ve oyun bize dönmüştü,iyide oynuyorduk o sırada,hatta en iyi oyunlardan biriydisonra basit bir pas hatası yenilen gol, 3-2 oldu, merkeze lemina tarzı bir oyuncu transferi olması gerektiğini birkez daha gördüktabi saçma sapan rotasyon olmasa çok rahat 3 puan alacağımız bir maçtı bence,2-2 de bunu gösterdik,oyun olarakbu arada futbol hiyerarşi falan dinlemez aga,bardi ve bartra 3 gün önce gelse bile ilk 11 e koyacaksın

OzcanHan61
Kopenhag maçı 1
bu maç 2

Avcı aşırı mantıksız 11ler çıkarıp iyice sıvadı.

Ya arkadaş Doğucan kim? Bu elemanın Parmaktan üstün yanı ne?

Kadir Aydın
20.08.2022, 23:54
Görünen net birşey var trezegetle olacak iş değil. Wakaemenin bokunumu yersiniz napıp edip adamı getirin. Topu önde tutacak tek adamın yok ayıptır.

Adam gs ile imzaya geldi, dün macini izliyordu hala waka diyorsunuz.

sessizkral_1

kopenang a karşı , ligine en kötüsü istanbulspora karşı o oyunla ne yaptın ?

şu kontrollü oyun manyaklığınıda anlamıyorum

büyük takım azcık cesur oynar, risk alır, gerekirse pozisyon verir

ama bol pozisyona girer.

serdaracıl
Burada sabah akşam trezegue öven adamlar vardı. Te allahım ya. Şaka gibi

juliant
ilk defa kostuk ve iyi oynadik..takim gol yemeden once boyle oynamali..gecen sene dahil en iyi macimizi oynadik..bireysel hatalar olmasaydi kazanmistik..hep cok elestiriyodum busefer takimi alkisliyorum birkac kisi haric

kaçarava
2-0'dan sonra oynamak kolay. Kendinizi kandırmayın. Kopenhag maçında kandırdık da ne oldu, bu maçın ilk yarısında sahadan silindik.

Önde basan her takım zorluyor seni. Akıllan artık yahu. Yeter. Hazırlık maçında bile Hamsik kaptırdı yedin. Herkes sana önde basıyor anla artık. Yediğimiz hiçbir gol tesadüf değil. Bireysel hata diye basitleştirmeyin.

Takım daha ileri geri beraber hareket edemiyor. Fizik kondisyon ve organizasyon çok çok kötü.

11 kişi 5 yemezsin abi. Ayıptır.

Nwakaeme-Trezuguet işi değil bu.

Hocanın hiçbir ana planı tutmuyor hazırlık maçlarından beri.

Sıfır futbol...

Süper Golcü
Penaltılarımız neden verilmiyor?

ÖmürKaradeniz61
Yahu ne Nwakaemesi ya koca götünle 5 maçta 1 gol atacak diğer 4 maç yatacak neymiş geri gelsin yok yav. Drezege çok daha iyi oyuncu daha adamın oynadığı resmî maç sayısı 4.

asilhamsi
Uğurcan in her sene başında bu kadar formsuz olması tesadüf mü?

Oğuz ZEYTİN
Avcı geri düştü, Avcı beraberliği yakaladı, Avcı maçı almaya yakındı ve Avcı kaybetti.

Yanlış on birle başladı. Doğru üç değişiklik. Sonrası facia. Hugo çıktı, doğru. Fakat Denswil ve Dorukhan nasıl çıkar? Djaniny nasıl sahada kalır? Akıl alır gibi değil.

Geçen sezon Antalya'daki mağlubiyet hayırlıydı, öyle inanmış ve Forum'da da inandığım doğrultuda yazmıştım. İnşallah yine Antalya bizim için erken siren olur ve çarşamba günü eleriz.

*

nchls
Hamsikn olmadığı ortasahadan bir mok olmaz. Kopenhag maçında çıkarken yapılan saçmalık bugünde dogucanin yaptığı hata maça resmen yenik başlıyoruz. Siopis dogucan dorukhan falan olmaz o iş.
Şunu da gördük denswille sağ stoperle falan da olmaz. Koy maçın başından bartrayı oynasın işte

emre6117
Yeri dolmaz dedik. Dolmadıda. Adam özel dedik anlatamadık. Kimyası takımla bu kadar uyuşmuş futbolcuyu göndermek intihar etmekti bizde onu yaptık. Taraftara yazık başka kimseye değil

Olur mu oyle sey.
Futbol ulemalari vardi.
Nwakameye o kadar para verilir mi diyenler. Otursun konussunlar simdi, onlar isimlerini cok iyi biliyorlar.
Futbol kaliteli topcularla oynanir. Nwakame de bu isin ozel yeteneklilerinden di. Ama becerip uzatamadik adamla.
Trezeguet ile kan uyusmadi. Bu saatten sonra nwakame altinda ezilir de ezilir.
Dogucan cok siradan bir oyuncu, bos transfer.
Larsen pek bir ozelligi yok.
Transferler dusunduruyor. Kaliteli takimi koruyup, daha iyi isimler almak varken, biz kaliteyi dusurduk her zamnki gibi.

Oğuzhan Fidan
Yönetim Şu hocaya bırakmasın transfer işini her istediğini almasın ne kadar düz adam varsa topladı takıma

Nerden biliyorsun hocanın kimi istediğini ??????? 3/4. Sıradaki adamları almış olmasınlar ?

lazibere
Trezege ,, Wakamenin sol taşş..ğı kadar bile değil. takım oyunu oynamıyor diye adama sözleşme imzalamadınız, Trezege gibi bencil herifi takıma monte ettiniz..

Hazır erkenken bu herifin sözleşmesini yırtın atın.. Bu adamdan iddalı söylüyorum, Trabzonspor'a bir fayda gelmez. O kasımpaşa da oynasın ama bizde değil. Defolsun gitsin

bordodeli
Sürekli kötü oynarken kazandığımız için herkes uçuyoruz kaçıyoruz zannediyordu. Çok iyi oldu aslında bu sonuç. Biz çok uzun zamandır futbol oynamıyoruz.

Biz geçen sezonun inanılmaz gerisindeyiz rakiplerse geçen sezondan daha iyiler.

Mehmet BAŞ
20.08.2022, 23:55
Bu akşam çok bireysel hata yaptık. Hugo'nun penaltısı, yediğimiz 1. Ve 3. Gol de yapılan fahiş top kayıpları. Böyle salakça top kaybı yapılmaz. Doğucan tecrübesiz diyelim, Trezequet'in yaptığı gerzeklikten başka bir şey değil. Takıma ofansif olarak bir katkı veremiyorsun bari zarar verme be adam! Hocanın bu herifi kesmesi lazım. Hiçbir katkısı yok.

lazminator61
Kouassi ve trezeguet derhal kovulsun.

ahamitokutan
her işte bir hayır vardır. hoca biraz daha oyuna kafa yorar belki. kopenhag ı elersek unutulur herşey. yalnız uyuz futbol büyük soru işareti.

ozzy!
bu takim hafta ici şampiyonlar ligine girer. Bu farki yemesek cok ihtimal vermezdim ama takim reaksiyon verecektir

serdaracıl
Kopenhag maçı 1
bu maç 2

Avcı aşırı mantıksız 11ler çıkarıp iyice sıvadı.

Ya arkadaş Doğucan kim? Bu elemanın Parmaktan üstün yanı ne?

Parmak kim?

Enaldo61
Kibir. Bu işi buraya getiren, ben ne yapsam olur benim takımım bir şekilde kazanır. Ama öyle olmuyor işte.

simsek6061
Kendimi bildim bileli futbol izlerim göbek ikilinin bir maçta değiştirilip de sonucunda hayır görüldüğünü görmedim

bir kez değiştirsek yine iyi beş kez değişti.. avcı kursa yeniden başlasın orhan ak devam etsin sonra gelsin geri başlasın.. rezillik...

bordoylamavi
maaleesef herkes göklere çıkarıyor ama eren kanattaki hiçbir oyuncuya basmıyor. güçsüz ve yorgun gibi. sadece ellerini arkasına kyuyor. her isteyen orta yapabiliyor. son gollerde enerjisi bitmişti gücü yertmedi koşamadı bile bırak basmayı

Murat'
Üçüncü golde pas hatasını yapan kimdi?

Manava61
Bu maçın tek sorumlusu avcıdır. Maçı kazanmak istiyorsan as kadroyla başla yok eğer skor önemsiz yedek çıkayım diyorsan yedek çık.

yorumsuz6117

Nwakaeme'yi GS aldı bizde arabı, vay anasını resmen sıçtık..

asilhamsi
kopenang a karşı , ligine en kötüsü istanbulspora karşı o oyunla ne yaptın ?

şu kontrollü oyun manyaklığınıda anlamıyorum

büyük takım azcık cesur oynar, risk alır, gerekirse pozisyon verir

ama bol pozisyona girer.

Al bugün cesur oynadık nasıl memnun kaldın mı

Biz savunma güvenliğini On planda tutan kontrollü oyunla şampiyon olduk

Sadettin_
Cophenag maçında bı gerizekalı hata yapıyor maç gidiyo .
Donuyosun lige dogucan adinda bı aptal hata yapio ,
Penaltı dan ikinciyi yiyosun .
o nemde o zeminde güç bela duzeltiosun ,
dur bu yetmez gece yeni baslio diyen bı mal gelip bı hata daha yapio .
Adamlarda trabzonu ezdik diye cennet mujdelenmis gibi sevinio .
Yeteneksiz kelimesinin vücut bulmuş halı olan adamdan da 2 gol yiyoruz.
Toplarimiz direkten donuyo falan .
Okunmuş uflenmis gibi maç .
Unutun gitsin

Süper Golcü
Takım formsuz, hoca formsuz, trezege umarım toparlar, bu hali beni şok etti, uğurcanın uyanması lazım,

yorumsuz6117

Arap..

samatyaboy
Bazı takımların bazı takımlara şansı tutmaz, 2016'da 7 yemiştik bunlardan.Çok ama çok ters geliyorlar, yoksa hiçbir bok oynamadılar.Hele hele 5'lik maç asla olmadı.

nalagasıvar
kopenhag antaIya her iki maç yenen iIk goI birbirinin aynısı ... o zaman oyuncudan ziyade hata başka biryerde ... iki maça 2-0 geriden başIıyoruz bu nedir ya ... ve her iki maçta da bartra bardhi yi aIıyorsun sonradan oyunun şekIi şemaIi değişiyor ... hocam aIIah razı oIsun bu yaşımda büyük sevinç yaşattın da ... nedir inat ben anIamadım ... kötü oIdu demoraIize oIdu takım ama beIki de gerekIiydi bu abduIIah avcı için demek istiyorum ...

Imadoglu
20.08.2022, 23:56
:alkış::alkış::alkış::alkış:

Enaldo61
bu takim hafta ici şampiyonlar ligine girer. Bu farki yemesek cok ihtimal vermezdim ama takim reaksiyon verecektir

Şu an tek ucundan tutulacak şey bu kaldı, böyle rezilliğin ardından verilecek reaksiyonla kopenhagı elemek. Ama ben size söyliyim Kopenhaga da elenicez maalesef.

sessizkral_1

yanlış görmediysem trezeget

bu arada yediğimiz bütün gollerin kötü hatalardan olması bence büyük şansızlık

halilaziz61
Arkadaşlar acilen kanat oynundan dikine oyna ve savunma arkasına kısa mesafeden top atma oynuna gecmezsek bu tkaim pozisyon bulamaz
Demedi demeyin

Bir de hocaya herşeyde güvenmeyi geçelim bu adam da hata yapabilir

My
2:0'dan 2:2'yi de bulduk aslında. Hoca gaza basmakla kalmayıp nos'u da açınca sahada çok dengesiz bir takım olduk. Trezege resmen maçı mahfetti.

gurur6134
Şu takıma rolanti futbol oynatıp hızını kesen hoca da şapkasını önüne koysun. Bu saçma sapan anlayış yüzünden her maç 45 - 50 dk. Boşa gidiyor.

Aynen oyle her mac yumurta kapiya dayanmadan top oynadigimiz yok koca ilkyarilar bosa gidiyor

Manava61

Defansa yardımcı olmasıyla ünlü trezeguet

Bayraktaroğlu
Üçüncü golde pas hatasını yapan kimdi?Trezequet

leavemealone
Ömür hep ayni ömür maclik bir durumu yok ama birkerede takim kötü giderken sorumluluk almiyor..
Miy miy paslar sagdan sola soldan sag

yorumsuz6117
Kibir. Bu işi buraya getiren, ben ne yapsam olur benim takımım bir şekilde kazanır. Ama öyle olmuyor işte.

%100, ego ve kibir..

SALDIRAY
Defansla bu kadar neden oynadı anlamadım. 2. yarı güzel baskı kurduk ancak kenardan bir tane orta yapamadık. Corneliusa orta gelmezse nasıl gol atsın. Kopenhag ı eleyip derhal toparlanmalıyız. Şampiyon takım 5 yememeli.

simsek6061
maaleesef herkes göklere çıkarıyor ama eren kanattaki hiçbir oyuncuya basmıyor. güçsüz ve yorgun gibi. sadece ellerini arkasına kyuyor. her isteyen orta yapabiliyor. son gollerde enerjisi bitmişti gücü yertmedi koşamadı bile bırak basmayı

eren kopenhag maçında da aynıydı yedeği olmadığı için adamı da tükettik... sağ bek sol bek yedeğimiz yok 6 stoper veya stoper oynayan var diye hoca sürekli tandemi değiştirdi bugün..

Sefa Murat Dokuz
2.golüde mi kötü vuruş. harika attı..

Güzel gol. Baya baya güzel gol. Fake’i zaten golün 3’te 2’si. İnşallah devamı gelir.

Star61
Yenilmeyi anlarim ama 5 gol yemenin bi izahi olmaz. Acilen toparlanmasi lazim takimin, transfer mi olur kadro disi mi olir bilemem ama bu pic antalyadan 5 gol yemenin bi faturasi olacak.

ccd6167
20.08.2022, 23:57
Bu maçın başlığı bir zahmet kapatılsın. Full konsantre Kopenhag maçına arkadaşlar. Bu saatten sonra konuşacak tek şey.

batu94
Savunma yapan kanat diye diye hücumu unuttuk. Kanat oyuncusu önce iyi hücumcu olsun. Hayır işin kötü yanı savunma da biraz tırt gibi.

bordoylamavi
Bu akşam çok bireysel hata yaptık. Hugo'nun penaltısı, yediğimiz 1. Ve 3. Gol de yapılan fahiş top kayıpları. Böyle salakça top kaybı yapılmaz. Doğucan tecrübesiz diyelim, Trezequet'in yaptığı gerzeklikten başka bir şey değil. Takıma ofansif olarak bir katkı veremiyorsun bari zarar verme be adam! Hocanın bu herifi kesmesi lazım. Hiçbir katkısı yok.

pardon yanlış pozisyonu yazmışımı sildim yazdıklarımı

Manava61
Hazırlık maçlarında yediğimiz gollere o kadar benzer goller yiyoruz ki hep basit bireysel hata.

olcay_61
Hoca inşallah ders çıkarırsın bugün yaptığın hatalardan

Oğuzhan Fidan
Takımın çöpleri Trezege. Doğucan . Cornelius. Djanini. Bu adamlar yoktu sahada. Bunların yerine üst düzey adam almazsan hiç olur gidersin ne yönetim kalır ne hoca .

Süper Golcü
Antalyayı yenersin kopenhaga elenirsin, gs ile berabere kalırsın, normal. biz kopenhag ve gs maçlarını da kaybedicez gibi. Bir çok sorun görüyorum ama aşırı sinirliyim yazmak istemiyorum

Mehmet BAŞ
Avcı geri düştü, Avcı beraberliği yakaladı, Avcı maçı almaya yakındı ve Avcı kaybetti.

Yanlış on birle başladı. Doğru üç değişiklik. Sonrası facia. Hugo çıktı, doğru. Fakat Denswil ve Dorukhan nasıl çıkar? Djaniny nasıl sahada kalır? Akıl alır gibi değil.

Geçen sezon Antalya'daki mağlubiyet hayırlıydı, öyle inanmış ve Forum'da da inandığım doğrultuda yazmıştım. İnşallah yine Antalya bizim için erken siren olur ve çarşamba günü eleriz.

*

Hepsi bir kenara bu Trezequet nasıl sahada kalıyor? Bu akşamın en kritik hatasını maalesef o yaptı. Kaptırdığı top ve yenilen gol takımı oyundan düşürdü.

Muhammed Ayaz
Denswill-Hugo
Bartra-Denswill
Bartra-Dorukhan
Bartra-Siopis

5 gol nasıl yedik diye soran arkadaşlarımıza cevap yukarıda…

OzcanHan61
Parmak kim?

Abdulkadir Parmak basiti.
Doğucan onun bile gerisinde.

simsek6061
ömür bir top sür adam geç resmen yenilmeye gitmiş takım.. bırakın o zaman taha altıkardeş, kerem oynasın

Larking
Trezeguet süper kupa maçından bu yana her maçta aldığı topların çoğunda sağına çekip ayak içi plase deniyor.

Burası Kasımpaşa ya da halı saha değil,golü bulamadıkça da kimyası bozuldu.Takım hücumunu çok olumsuz etkiliyor.

KoRNea
Ulan maçtan önce oynamayalım 3 puanı rakibe verin desek çoğumuz tamamdı, altı üstü 3 puan kaybedildi. Çarşamba hava tersine döner moral bozmaya gerek yok. 3-2 den sonra atılan gollerin ehemmiyeti yok. Umarım taraftar karşılar takımı havaalanında. Ben avrupa’da başarı istiyorum, yemişim süperligi geçen sene içinden geçtik zaten.

Estragon
20.08.2022, 23:58
2-2 ye getiren oyun güzeldi. 3’lü oynadık o bölümde. İlk yarıda da, Doğucan’ı iki stoperin arasına sokmayı düşündü ama oynayamadı orada sanırım. Bartra’yla başlamamasını çok gereksiz buldum. Bardi iyi, Bakasetas’tan formayı alır. Eren’de Copenhag maçından beri düşüş var ya da yorgunluk. 5’i yememize hiç gerek yoktu. Yediğimiz goller çok amatörce.

wakaeme
bartra sakat bu yüzden 11de değil dediler sonradan girdi oynadı. bardhi neden başlamadı? doğucanı siopise neden tercih etti? aklımda saçma sapan sorular..

acan61
Takımın kazanma arzusunu beğendim. Ancak şampiyon olacak takım şansa bala da olsa kazanır. Bu hafta gs gibi. Geçen yıl biz gibi. İnşallah istisna bir durumdur. Hocanın maç içinde sürekli taktik değiştirme fantezisini bırakacağını ve sıkıcı ama kazanan takıma geri döneceğine eminim. Ayrıca takım 6 no diye bağırıyor. Burada Fernando'yu beğenmeyen vardı. Hacıyı söylemiyorum zaten leyla ile mecnundan haciiya bağlayan vardı Ekrem Beylerdi sanıyorum. Bizim haji gibi bir forvetimiz yok arkadaşlar farklı bir profil.

Sadettin_
%100, ego ve kibir..Boş yapma ,
Adamciligi bırak sonra yorum yap

Uğur Demircioğlu
Bireysel hatalardan iki kırılma golü ile maç verdik. Takım ikinci yarı 3. gole kadar iyi oyun sergiledi. Ama bu hakemlerle bu sezon bitmez. Bizik aleyhimize bu kadar rahat penaltı çalışırken lehimize olanlarda kafalarını kuma gömüyorlar. Varın varlığı da yokluğu da bir.

lazibere
Bir maç kaybetmedik arkadaşlar.. Bu maça sadece 3 puan olarak bakanlar var ya.. Bu Bizim çöküşümüzün göstergesidir...

Sistem manyağı ve kaprislerinden sebep gerçeklikten uzaklaşmış, Aldığı şampiyonluğun verdiği güçle, Trabzonspor'u deneme tahtaına çevirmek için ve kendini düşündüğü için bu akşam tarihi hezimet yaşadık

İyi Hoca olan geçen seneden beri bu 4 kez karşılaştığı takımdan son maçında 5 gol yemez. İnsan ar eder ve utanır. Taktiklerini gördük.. karşısında sanki çocuklar varmış gibi rezerv takımla oynuyormuş gibii

Ne demek yaaaa bir maçta başladığı 2 stoperi de çıkarıp stopersiz oyuna devam etmek..

2-0 iken maç maçı 4-2 kaybedeceğiz dedim, bir gol fazla atttılar onu da Uğurcan hediye etti..

ilelebeTS
Puan kaybı hiç umurumda değil ilk defa. Bu kadar bireysel hatadan gol yenilen maç hatırlamıyorum. İlk 3 gol rakibe ikram. Hakemin kaynattığı penaltı pozisyonlarımız da cabası. Kopenhag maçında telafi edebiliriz.

Punisher-61
Maglubiyetin nedenleri bence:

1. hocanin Siopisi ilk 11de kesmesi

2. Trezegue performansi..( geldiginden beri bi top. Oynamadi)

3. hugonun penalti pozisyonu

Yedigimiz son 2 gole bakmiyorum bile mac uaten kopmustu

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Süper Golcü
Yani şu maça 2-2 bitiremez mi şu takım, şu kadro, şu hoca? Kopenhag maçı öncesi 2-2 ile 5-2 kaybetmemiz arasında o kadar büyük bir etki var ki

sessizkral_1
Al bugün cesur oynadık nasıl memnun kaldın mı

Biz savunma güvenliğini On planda tutan kontrollü oyunla şampiyon olduk

işte uğurcan inanılmaz kurtarıışlar yapar, nwakame gibi adamlar ekstra işler yapar şampiyon olursun. o iş her zaman tutmaz.

bu maç özelinde yenen 5 golün. ilk 3 ü net defans hatası son 2 golü saymıyorum zaten büyük risk almak zorundaydık son dakkalardı.

onun dışında 2-0 dan sonra takım ofansif bir kadroya dönünce 65 dakka gayet oynadı. 2-2 yaptı şans olsaydı bu maçı alabilirdik bile.

kayl
Defansı çorba etti çorba.Ne planladın yani hoca ne? Tuttu mu planın savunmayı çorba edersen seni de böyle çorba ederler.

Hugo nun çıkmasını bir nebze anladım..denswil de oyun kuruyor diye ama orda sertliği kaybettik sonraki siopis hamlesini hiç anlamadim hiç gerek yoktu... siopis hızlı olduğu halde ağır kaldı.. ama burda herkes bu mac önemli değil diyordu neden sovuyiruzki şimdi? Ugurcan da bir sıkıntı var ya aldığı parayla ilgili ya da transfer olmak istiyir kafası hiç maçta değildi... birde 6 numara almak gerek ve net isimler olmali djanini kardesim insan ceza sahasina hiç girme mi ya günahım ceza sahasina girmek... takımda kendi pozisyonunu hazırlayan adam yok trezege bir nebzede top sağa gelince tıkanıyor... bikouassi ve siopis ten çıkıp 1 kanat 98 li bir forvet ve

iso_4939
Merakli misin sövdürmeye? Hosuna gidiyorsa uzatmadan söyle, lafi geveleme.

Sen zevk aloyorsun belli

Enaldo61
Savunma yapan kanat diye diye hücumu unuttuk. Kanat oyuncusu önce iyi hücumcu olsun. Hayır işin kötü yanı savunma da biraz tırt gibi.

Savunma da yapmıyor kondisyon bitik buna mı kaldık biz şimdi koca sezon allahım ya çekeceğimiz var vallaha içime sinmemişti adı çıktığında

Salih Kara
Trezequet'nin sıkıntısı çok baskı altında. O da farkında ve bir şekilde bu girdaptan çıkmaya çalışıyor. Keşke direğe vuran top gol olsaydı. Eğer gol olmuş olsa bu maçı 1 gol 1 asistle kapatmış olacaktı. Futbol böyle birşey işte. Olumlu düşünürsem Kopenhag maçı bence iyi bir duruma geldi. Yani herkesin umutsuz olması takımın biraz daha rahat oynamasına neden olabilir.

Maç da en çok zoruma giden Nuri denilen adamı mutlu olması ve Gökdeniz'in de topçu olduğunu sanması

Oğuzhan Fidan

Yerli bek zaten aşı tutmaz. Eren iyi bir yedek olur ancak. Larsen çok iyi futbolcu takım komple kötüydü ama yine işini yaptı. Eren çok yetersiz

Estragon

Baka yi çıkartıp trezeguet oyunda tutmak nedir?

Bu arada trezezeguet çok iyi kazık yedik

Kontrollü oyunumuzu beğenmiyor taraftar, medya, vs

kayl
20.08.2022, 23:59
1 tanede 6 numara ve net isimler olmali bunlar

serdaracıl
Waka defansa yardım etmiyor yaaaa, trezege çok iyi yaa Trabzon taraftarı futboldan bu kadar anlıyor.

Manava61
Ulan maçtan önce oynamayalım 3 puanı rakibe verin desek çoğumuz tamamdı, altı üstü 3 puan kaybedildi. Çarşamba hava tersine döner moral bozmaya gerek yok. 3-2 den sonra atılan gollerin ehemmiyeti yok. Umarım taraftar karşılar takımı havaalanında. Ben avrupa’da başarı istiyorum, yemişim süperligi geçen sene içinden geçtik zaten.
Hocam ben şahsen okeydim mağlubiyete de ama bu şekilde aptalca bir mağlubiyete değil.

emre6117
Takim gecen sene sampiyonlugu ugurcan, hamsik, nwakame ile almisti. Ara ara a.omur, bakesetas, visca cikis yapmisti.
Nwakamenin gidis tum oyun formatimizi degistirdi.
Simdi visca ile hamsik de sakat olunca takim cok geri gitti.
Ayrica gecen sene avrupada olmayisimz.sampiyonlukta buyik etkendi.
Bakalim bu sene en kotu uefada 6 macimiz var.
Bu takim 2 kulvari kaldiramaz.
Zaten kopenhag maci da kaybedilirse sezon biter bizim icin.
Ancak oyun kopenhag maci oncesi buyuk alarm.veriyor.
Ozellikle net bir 6 numara olmayisi buyuk sorun.
Artik atak gucumuz da asiri zayifladi.

Varlıbaş61
Şer bildiklerimizde hayır olabilir demek istiyorum ama yönetim bu saatten sonra transfer yapamaz adam gibi. Hoca zaten uçmuş, oyun beğeniyor paso.

sakosako
3 golü hediye ettik, verilmeyen 1 penaltımız var. takım kötü oynadı diyenler olabilir (çok katılmıyorum buna zamanla daha iyi oluyoruz bence) eyvallah da bu maçı sağlam kafayla değerlendirmek lazım. arapın hatasından sonra mental olarak zaten maç bitti 4 olmuş 5 olmuş 6 olmuş bir önemi yok, orada zaten maç bitmişti. kazanabileceğimiz bir maçtı baya yakındık yazık oldu, yapacak birşey yok. ilk 2 haftayı kayıpsız geçmemiz puan kaybetme lüksünü veriyordu bize onu kullandık. en azından sakatlık olmadı. sıkıntı yok. lig uzun bir maraton. gerekli yerlere en kısa zamanda transferlerin gelmesi dileğiyle...

memmedaga
2. yarı farka gideriz benceGittik

SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uğur Demircioğlu
Takım savunmasını da olumsuz stkilemeye başladı trezegeut.

halilaziz61
bir kez değiştirsek yine iyi beş kez değişti.. avcı kursa yeniden başlasın orhan ak devam etsin sonra gelsin geri başlasın.. rezillik...

Hiç unutmam bir kez de anarthosis maçında Şenol hoca 1-1 giden maçta elleri çıkarıp tayfunu almıştı iki hatadan 3-1 e dönmüştü Maç.
Hala düşünürüm 80 inci dakikda bu değişikliği bir hoca neden yapar ne gördü de neyi düzeltmek istmeistir

Hani orta shaa çıkarıp forvet çıkarıp defans almanı anlarım ama bunu gerçekten anlamıyorum.

Bir teknik direktorle bu işi konuşmayı profesyonel biriyle çok isteirm

Fatih Öztürk
Yediğimiz ilk gol sol stoper Denswilin ters ayakta yakalanmasıyla geldi, her ne kadar Doğucan ortada topu kaptirsada. Sağ stoperin çıkaracağı topu sol stoperi oynatarak, üstelikte sağ stoper transferi yapıp kenarda bekletmek akıl işi değil. 2.yarı iyi oynadık görüşüne asla katılmıyorum, tam tersi rezalettik. Bu hüsrandan ders çıkaramazsak takım ebedi toparlanamaz. Kopengah ve gs maçlarını alamazsak lig ve avrupa biter. Hadi bakalım bu hengameden sağ salim çıkabilecekmiyiz.

kaçarava
Maç niye 2-0 oldu diye konuşan yok.

1-0 ile 2-0 arasında takım sahadan silindi.

Mehmet BAŞ
21.08.2022, 00:00
Ömür hep ayni ömür maclik bir durumu yok ama birkerede takim kötü giderken sorumluluk almiyor..
Miy miy paslar sagdan sola soldan sag

Böyle özgüvensiz oynadığı sürece sıradan bir oyuncu olarak kalacak. Küçük sevimli Abdüş! Bu kadar...

bordoylamavi
Trezequet'nin sıkıntısı çok baskı altında. O da farkında ve bir şekilde bu girdaptan çıkmaya çalışıyor. Keşke direğe vuran top gol olsaydı. Eğer gol olmuş olsa bu maçı 1 gol 1 asistle kapatmış olacaktı. Futbol böyle birşey işte. Olumlu düşünürsem Kopenhag maçı bence iyi bir duruma geldi. Yani herkesin umutsuz olması takımın biraz daha rahat oynamasına neden olabilir.

Maç da en çok zoruma giden Nuri denilen adamı mutlu olması ve Gökdeniz'in de topçu olduğunu sanması

bu nurinin olayı bizimle sanırım. başka zaman dökülür ama bizim maçlarda bi enerji bi hırs

~UniCef~
Kanat diye birsey yok bizde. Sezona iki kanat oyuncusu ile baslamak nedir? Visca ve Trazeguet..

lazibere
Diyorlardı da inanmıyordunuz... Bu takım Avrupa da 3 günde maç yaparsa ligde maç kazanamaz diye varan 1 ve 5555555555 yedirdiler bize

Antalya yı tebrik ediyorum. Avcı 'ya yazıklar olsun diyorum

BU TAKIMIN YARISINDAN FAZLASI BU SENE ÇÖPPPPPPPP

Hamsik ve Visça yok diye takımın ruhunu bozdunuz. bu mu idi sizin yapılanmanız.... Visça varsayalım ki kırmızı kart cezası aldı ve 3 maç yok... Bu kadar mı zavallı hale düşecektik... onun yedeği kim di???????????

ÖmürKaradeniz61
21.08.2022, 00:01
Benim için bu sene ligin çok bir önemli yok ilk 4 içinde olalım yeterli,Kopenhag maçı öncesi yenilgi hayırlı olmuş olabilir sakin olun skora çok takılmayın 2-2 bitecek maç lahana tarlasından dolayı 5-2 oldu.

Mert Oğuzlu61
Trezeguet kadro dışı kalsa şaşırmam. Sahada akıl almaz işler yapıyor, şu maçı şu hale getiren kendisi oldu.

Cornelius da inanilmaz formsuz. Bize Sorloth lazim ama Kopenhag a elenecegiz para da gelmeyecek dolayısıyla kaliteli oyuncu da almamız zor.

Bu sene takim kalitesinde ciddi problem var, transferler tutmadı. Toparlamak için orta saha, kanat ve forvete 3 tane A kalite transfer lazim ama CL parası da yandı.

mancester
Hava asiri sicakdi ,macin hakki bu degildi kopenhag macini alip bu maci unutmaliyiz,Hemen takimi yerin dibine sokmayin gecen senede yazdim asiri erken tepki veriyor forum azicik sabir ya ..

Enaldo61
Trezeguet süper kupa maçından bu yana her maçta aldığı topların çoğunda sağına çekip ayak içi plase deniyor.

Burası Kasımpaşa ya da halı saha değil,golü bulamadıkça da kimyası bozuldu.Takım hücumunu çok olumsuz etkiliyor.

Şu izlediğimiz Trezeguet kadar kötü kanat performansı görmedim hayatımda sefa yılmaz dahil işimiz yaş allah sabır versin bu sezon bize

ffırtına
Bu takım hem Avrupayı hem ligi kaldıracak kapasiteye sahip değil bi seçim yapmalıyız ya Avrupa ya lig , bence Avrupa, şampiyonlar ligine kal gruplarda sıfır da çeksek sıkıntı değil ligi de zevkine oynarız..

Manava61
Bu arada bu gökdeniz bayrakdar denilen herifin ailesi kendisi vs inşallah forumu okuyordur. Yetiştirdiğiniz bu takımın efsanesinin ismini verdiğiniz çocuk trabzona attığı golde deliler gibi sevindi. Gurur duyum yetiştirdiğiniz evlatla.

Oğuzhan Fidan
Hiçbir takımı küçümsemeden para hesabı yapmadan acil adamlar alınmalı bu takıma. Basit topçularla maçı verirsin böyle. 2-0 da kopmuş maç anlaşılan

Kaan Çetin
Ya hay ……cem simdi Nwakame sini. LAN ADAMA DUNYANİN PARASİNİ TEKLİF ETTİK, MAKSİMUMU VERDİK KABUL ETMEDİ DAHA NAPSAYDİK?

Waka waka waka waka yeter …cem YOK ARTİK YOOOOOOOK YOK ANLAMİYO MUSUNUZ YA

Gitti amk KABUL ETMEDİ ….min NANKORU. Yeter ya

Fatih Öztürk

O zaman oraya adam alınacak. Gruplara kaldığımız an parayı basıp adam eksilten, top tutan adam mutlaka alınacak.

OMERYILMAZ_TS
21.08.2022, 00:02
2-2 bitirmeliydik olmadı sağlık olsun sadece 3 puan kaybettik birsey kaybetmedik
Ama çarşamba günü bir maçla 20 milyon euro kazanma şansımız var
O yüzden yapıcı olalım kırmayalım dökmeyelim çarşamba akşamını bekleyelim LUTFEN ...

memmedaga
bakasetas gereksizi çıkınca takım biraz top oynamaya başladı. keşke satsaydık şunu elimizde patladı resmen.Ne yazikki...

Royal Heart
nasıl oynamalıydı sence ? full kapanıp kontrayla golmü kovalamalıydı

büyük takım pozisyon verir, 2-0 dan sonraki verdiğimiz hiçbir pozisyona acımam..

ilerde daha üretken olabilirdik o ayrı , ama onun dışında takım 40. dakikadan sonra gayet pozitifti

Yorumu kesip alıntılamışsınız, bağlam eksik kalıyor ayrıca diğer yorumlarıma da bir göz atmanızı rica edeceğim zira tekrara düşmek istemiyorum ama şu kadarını söyleyeyim ki burada eleştiri 2-0'dan sonra oynanmaya "çalışılan" hücum futbolu değil, takımın hücum futbolunu neredeyse unutmuş olması ve zor durumda kalınca doğaçlama hücum yapmaya çalışması, en azından dışarıya böyle bir görüntü aksettirmesi.

Giallorossi
Trezege Kopenhag macinda yedek baslamali. Kulagi cekilmali. Böyle laubali oynanmaz

Sefa Murat Dokuz
Arkadaşlar acilen kanat oynundan dikine oyna ve savunma arkasına kısa mesafeden top atma oynuna gecmezsek bu tkaim pozisyon bulamaz
Demedi demeyin

Bir de hocaya herşeyde güvenmeyi geçelim bu adam da hata yapabilir

Futboldan anlayan bu yorumlar arada kaynıyor.

Antalyaspor Almanya liginin orta sıra takımları gibi oynuyor. 10 kişi ile savunma yapmıyorlar, bu klidi açmak diğer takımlara göre daha kolay. Asıl 10 kişi kapanan takıma ne yapacağız. Kaliteli orta açan oyuncumuz yok. Boşuna zorluyoruz. Eren ortalamanın üstü ortacı olabilir başka orta açabilecek oyuncu bile yok. Larsen’in ayağı yumuşak değil, Trezeguet içe kat ediyor. Djaniny içe kat ediyor.

Savunma arkasına 7-8 koşuyu pas vermeyip bay geçtik. Hiçbirini denemiyoruz, aksine merkezden çapraz koşuyla çok pozisyon bulduk. Bunu yapmak için Abdüş’ün bu koşulara pas atması ve Orta sahada Hamsik tarzı bir oyuncu olması lazım.

Enaldo61
Hava asiri sicakdi ,macin hakki bu degildi kopenhag macini alip bu maci unutmaliyiz,Hemen takimi yerin dibine sokmayin gecen senede yazdim asiri erken tepki veriyor forum azicik sabir ya ..

Yerin dibine girsinler ki yukarıya çıkabilsinler egoyu bi kenara bırakıp her şeylerini versinler son 2 maç kabul edilemez kesinlikle

~UniCef~
Ömür ve Bardhi takimin en iyi oynyayanlariydi.

Kaan Çetin
Takima laf et, hocayi elestir ama Waka deme artik ya.

Mehmet Fatih Yavuz
Son 20 dakikada geriye dönecek maç hücum hattının rezil performansı ile 5 e geldi.
Bir musibet bin nasihat olsun ne diyeyim.

İleri üçlünün üçü de çok kötüydü. Trezeguet feciattı.
Derine pas atmama hastalığı var ileri doğru.
Abdülkadir 2 pas attı ikisi de gol oldu.

Niye top yapamayan orta saha ile başladık, niye döndük?
Niye tek stoper ile oynadık bilmem kaç dakika?
Sürekli maçların ilk yarılarını rakibe teslim etmeye devam ediyoruz.
Her zaman dönmüyor işte.

Bugün ABdullah Avcı döneminin en disiplinsiz takımını izledim.
İlk 3 gol Doğucan, Denwsill, Hugo, Trezeguet ekibinin bireysel basit hatalarının sonucu.
Bu kadar bireysel hata yaparsan sonucu bu olur!

Rotasyon, üzerine de bu kadar bireysel hata böyle sonuçlara sebep olunca başına bela olur.
Bugün kaybetmedik, 5 gol yedik.
Bakalım bu motivasyon kaybının ne gibi sonuçları olacak çarşamba günü...

Acil unutulması gereken bir maç.
Çok acil.

KoRNea
Benim için bu sene ligin çok bir önemli yok ilk 4 içinde olalım yeterli,Kopenhag maçı öncesi yenilgi hayırlı olmuş olabilir sakin olun skora çok takılmayın 2-2 bitecek maç lahana tarlasından dolayı 5-2 oldu.

Kesinlikle öyle. Talihsizlikler ve patates tarlası. Destek olun takıma. İyi günde kötü günde.

Veysel
21.08.2022, 00:03
ünalcılar bitti şimdi de wakacı tayfa çıktı başımıza.

wakaeme
Yani şu maça 2-2 bitiremez mi şu takım, şu kadro, şu hoca? Kopenhag maçı öncesi 2-2 ile 5-2 kaybetmemiz arasında o kadar büyük bir etki var ki
2-2 bitince de neden beraberliğe yattın oluyor. takım bir kumar oynadı ve kaybetti biraz da trezeguet

~UniCef~
bartra sakat bu yüzden 11de değil dediler sonradan girdi oynadı. bardhi neden başlamadı? doğucanı siopise neden tercih etti? aklımda saçma sapan sorular..

Siopis de birsey degil

sessizkral_1
maçı izlemeyenler yorum yapıyor

skor taraftarlığı yapmayın

takım zaman zaman pozitif görüntü verdi,

hayra yoralım, hatalardan ders çıkaralım önümüze bakalım

bu takım kopenangı eler !

bilginsem
Ya illallah harbiden şu maçta ÖMÜRLÜK NE VAR Abi siz iyi misiniz?

3 tane hediye gol verdin maçı da Bardhi ile Ömür döndürdü siz hangi maçı izliyorsunuz ben cidden çıldırmak üzereyim

ibrahim ŞEN
abi hala anlamıyorum anlamıcam bu adam copenhag maçında oyuna girmese eyw ulan iki tane sol ayaklı stoper neden? denswili copenhag maçındada gördük sag stoper bölgesinde özürlü gibi oynuyor adam

OzcanHan61
Bu arada bu gökdeniz bayrakdar denilen herifin ailesi kendisi vs inşallah forumu okuyordur. Yetiştirdiğiniz bu takımın efsanesinin ismini verdiğiniz çocuk trabzona attığı golde deliler gibi sevindi. Gurur duyum yetiştirdiğiniz evlatla.
Dinazor kafalı şerefsiz.

lazminator61
Takimin plani yok. Hoca bardhiyi oyuna sokuyor, adam gol atiyor, avci triplere giriyor.

Giallorossi
iyi oynadigimiz ikinci yarida 3 gol yedik.

Biraz sans olacak. gs top oynamadan 2 mac aldi. Bizde top girmiyor. Adamlar üflese kaleye giriyor

ilelebeTS
Öldük bittik durumu yok, yol kazası olarak bakmak lazım. İyi bir golcü daha almamız lazım, kaç tane pozisyona girip gol çıkaramadık, sayısal olarak da zaten eksiğiz orada ve tabi iyi bir 6-8.

gudoz81
21.08.2022, 00:04
Seri bi forvet lazım kesinlikle
Corniyle sezonu bitiremeyiz
Çalışkanlık yetmez sadece

lazibere
Abdullah Hoca, birini tuttu mu asla vazgeçmez

Bu akşam 99 dakka sahada Trezegeut i tutmak, O adamdan şapkadan civciv çıkartacağını sanmasındandır ve esas sorun da budur. Bu herife çok katlanacağız

Bu trezeget bencilin tekidir. pas veremez ve vermez

Varlıbaş61
Kopenhag maçından alınacak kötü sonuç (ki ben şl gruplarına kalmak istemiyorum bu kadro ile) bu sezonu kapatır.

Şampiyonlar ligine kalırsak da bu sezon kapanır. Olası hezimetler kapıda olacaktır zira !

Enaldo61
Bu takım hem Avrupayı hem ligi kaldıracak kapasiteye sahip değil bi seçim yapmalıyız ya Avrupa ya lig , bence Avrupa, şampiyonlar ligine kal gruplarda sıfır da çeksek sıkıntı değil ligi de zevkine oynarız..

Bunu söyledik Sörloth alalım dedik Cornelius varken ne gerek varmış aha gördük işte çocuk oyuncağı sanıyorlar avrupada oynamayı bak 1 maç oynadık daha dökülüyoruz

ts_tuncay_ts
Trabzonspor instagram hesabı paylaşım yapmadı...Tepkiden korkuyorlar...

OzcanHan61
Ömür mü? Bir 10 numaranın yapması gereken neleri yaptı?

Serdar A
Sen maç bitti, zaten 3 gün sonra maçım diye gardını indirirsin, ama rakip seni böyle yakaladı mı acımaz.

5'i de atar, 6'yı da atar.

O yüzden bunları yakaladın mı sende ona göre oynayacaksın, yok anadolu takımı tamam skoru aldık top çevir yok.

My
Koşmuyoruz. Topu defanstan çıkarıcaz stoperlerle ileri hattın arasında abartısız 20 30 metre oluşuyor geriye bir kişi geliyor top almaya geri kalanı yerinde tırıs adım hareket ediyor.

Salih Kara
Böyle özgüvensiz oynadığı sürece sıradan bir oyuncu olarak kalacak. Küçük sevimli Abdüş! Bu kadar...

2 golde de asist öncesi pasları verdi ki ikisi de çok ince paslardı. Oyunun totalinde çok etkili gözükmeyebilir ama bu maç için özgüvensiz olduğunu katılmıyorum.

nakzo
10 dakika 3 gol yiyen takımda rotasyondan daha büyük problemler var 1.Ciddiyetsizlik 2.Defansif zafiyet.3Ugurcanın maçta olmayışı.

memmedaga
antalya savunma arkası toplarına önlem alamıyor. bu maç herşekil dönecek çünkü antalya yıkıldı biterken yiyince. 4-2 diyorum rahat olun beyler..Bende 4-2 tahmin etmistim Antalya lehine

Bayraktaroğlu
2 hafta iyi ki gol yemedik. Acısı iyi çıktı

Geçen sene toplamda 36 gol yemiştik şimdi bir maçta 5 gol yedik

kaçarava
21.08.2022, 00:05
Takımın topsuz oyunda çok eksiği var.

Top bizdeyken neysek ona razıyım gerekirse zerre gelişmeyelim.

Ama top rakipteyken fecaat.

hyasin61
Bazı maclar vardır hayırlı olurlar. Bu mactaki maglubiyet sonrası takım varını yogunu verecektir Kopenhag macında.

Yani Kopenhag macı bizim sezonun kaderini cizecek.

Imadoglu
Maglubiyetin nedenleri bence:

1. hocanin Siopisi ilk 11de kesmesi

2. Trezegue performansi..( geldiginden beri bi top. Oynamadi)

3. hugonun penalti pozisyonu

Yedigimiz son 2 gole bakmiyorum bile mac uaten kopmustu

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Siopis de yenilirdik cünkü takim komple rezil futbol oynadi... bir kisi kurtarmazdi

Trezegue benciligi brakmatikca yazik oldu paralara derim

Hugo orda o hareketi yapmasa gol gene yerdik

Ömürün birisi kulagini cekmesi lazim ...futbol topu hep garantiye geri vermekle olmuyor ....nerde o eski Ömür ,top ayagina gelince hep kaleye giten ;-(

Sefer A.
Alayının akaminko haysiyetsiz herifler... Trabzon'da onu taşlayıp doğduğuna pişman edeceksin başka bir şey değil

halilaziz61
Futboldan anlayan bu yorumlar arada kaynıyor.

Antalyaspor Almanya liginin orta sıra takımları gibi oynuyor. 10 kişi ile savunma yapmıyorlar, bu klidi açmak diğer takımlara göre daha kolay. Asıl 10 kişi kapanan takıma ne yapacağız. Kaliteli orta açan oyuncumuz yok. Boşuna zorluyoruz. Eren ortalamanın üstü ortacı olabilir başka orts açabilecek oyuncu bile yok. Larsen’im ayağı yumuşak değil, Trezeguet içe kat ediyor. Djaniny içe kat ediyor.

Savunma arkasına 7-8 koşuyu pas vermeyip bay geçtik. Hiçbirini denemiyoruz, aksine merkezden çapraz koşuyla çok pozisyon bulduk. Bunu yapmak için Abdüş’ün bu koşulara pas atması ve Orta sahada Hamsik tarzı bir oyuncu olması lazım.

Evet bu savunma arkasına koşuları ve boşa çıkmalara pas vermemeyi Kopenhag maçında da çok yaptık
Bu maçta abdusun en az iki tane bir kac tane de diğer oyuncuların var

Sanriim hoca özellikle kanat organizasyonu istiyor ama pozisyona göre kanat pozisyona göre de savunma arasına top atarsın her zman olmaz ki

Bu iş bilmemezlik hoşuma gitmedi açıkçası

bilginsem
Hay ağzına sağlık ya, bi maç kaybettik hemen Ömür'ü de gömdüler, herifler hazırda bekliyor.

ibrahim ŞEN
Ya illallah harbiden şu maçta ÖMÜRLÜK NE VAR Abi siz iyi misiniz?

3 tane hediye gol verdin maçı da Bardhi ile Ömür döndürdü siz hangi maçı izliyorsunuz ben cidden çıldırmak üzereyim

Ömür mü :) sadece herhangibir maçı açıp o mevkideki bi oyuncu pas alınca ne yapar arkasına pas attıktan sonra ne yapr onu izle sonra bide ömüre bak pas verdikten sonra oldugu yerde bekleyerek nasıl maçı döndürdü?

leavemealone
21.08.2022, 00:06

Sifir oglu sifir
Yetenek var beyin yok
30 yasina gelecek hala gelismesini bekliyoruz

Manava61
Dinazor kafalı şerefsiz.

Kime diyorsun sen ???

ÖmürKaradeniz61
Manchester city bu Abdülkadir ömürü mü istedi yoksa dünyada başka bir Abdülkadir ömür mü var? Yok abi hayatınız yalan dolan dubara city ne yapsın bu mıy mıy adamı. Beyefendi sanki bizim mere düzünde top sürmeyi öğreniyor yalandan alıyor topu dolanıp duruyor sahanın ortasında. Bin sefer yazdım yine yazıyorum ortasaha senin en önemli yerindir ama orayı gidip 40 yaşındaki adama emanet edemesin adam ne kadar yetenekli olsa bile. Siopis,Doğucan,Dorukhan hep aynı tip oyuncular sahada boş boş koşmaktan başka bir işe yaradıkları yok. Ben ne yapayım abi koşan adamı bana araya pas atacak,takımı pozisyona sokacak,şut atacak,araya oynayacak ortasaha lazım. Bırakın loser dümdüz oyunculara aşık olmayı Hamsik gibi 30-31 yaşlarında bir tane adam bulun.

Mehmet Fatih Silik
2-2 olduktan sonra galibiyeti almak için aşırı derecede risk aldık. Deplmasmanda hele hele Antalya'ya karşı bu kadar açık oynamak akıl işi değil. Hoca şampiyon apoletiyle ve duygularıyla hareket etti bence.

Nuri Şahin kontradan atacağını bildiği için çok doğru hamle yaptı Gökdeniz'i alarak. Meyvelerini de topladı zaten.
Bu maçtan çıkartılacak çok ama çok ders var. Hocaya güvenim tam. Önemli olan maçların ilk yarılarını çöpe atmayıp ikinci yarıda ki 2-2'ye kadar ki oyunu genele yaymak.

Hunk
abdulkadir, canini, trezeguet bunlar topcu degil.
abdulkadir yine bugun girince iyi isler yapti ama kardesim hepsi topu atiyor ve bekliyor boyle top mu oynanir ya. canini ulan serefsiz bir tane araya kac onune top iste. sen oyun kurucu degilsin ki ortaya geliosun top yapiosun falan angut

trezeguet zaten ne yaptigi belli degil. bu kadar kotu nasil olabiliyor herkes anlamadim

Enaldo61

Ömür birşeyler yapıyor ama yetersiz yani nasıl anlatayım ki ekstra koşu atıp araya sızması lazım mesela 3 oyuncunun arasında bekliyor

bordodeli
Adamlar istediği dakika topu dikine oynayıp kalemize geldiler. Biz bir tane atak yapacağız diye şekilden şekile giriyoruz. Takım beklentimin çok altında kalıyor bu sene.

Umarım toparlayabiliriz ama ben o ışığı göremiyorum açıkçası. Geciktirilen transferler, dev aynasında kendine bakmalar, sahadaki umursamaz futbolcular… Allah sonumuzu hayretsin ama bjknin durumuna düşecekmiş gibi ilerliyoruz.

Adem Köse
Cok dert edip sinirlenmeye gerek yok. Bazen olur böyle kazalar... bu çocuklar makine değil sonuçta... 2 0 dan 2-2 yapıp kendi oyuncunla asist yaparak 3-2 geriye düsünce psikolojik olarak etkilendi takım ve disiplinden koptu. Cok fazla bireysel hata oldu. Şansızlık diyelim ve önümüzdeki maça bakalım. Bu maçta daha fazla takılmanın anlamı yok.

~UniCef~

Djaniniye attigi pas asist olmasi gerekiyordu. Trezeguenin attigi kafa topu yine onun pasi idi. Bardhinin ikinci golünde asist öncesi pas yine o verdi. Biraz gözlerinizi acarsaniz görürsünüz..

Veysel

Birisi Ömür'e vurma emri verdi ama kim verdiyse kesinlikle geri almalı. Bu adam eskiden çocuk gibi şut çeker yine isabet sağlardı. Şimdi sert şut çekeceğim diye isabetsiz boş yere atağın içine eden şutlar denemeye başladı.

CEMEFKER

Trezeguet bu maçta ayrı bir kötüydü özellikle ikinci yarı ama ben önce 3 Antalyaspor maçında da rakibi karşısında oyun kuvvetini gösteremeyen takımın teknik sorumlularını sorumlu görürürm.

Nwakaeme, Bardhi gibi çilingir oyuncularla ancak skor üretebiliyorsan onun dışında her maç zorlanıyorsan kendini sorgulamalısın.Yani...

Avcı takımları önde oynayamaz. Oyuncuları öyle tenbihlemiş ki boş top bulan set oyunu için geri oynuyor, öyle alıp ezbere öne çıkmak yok. Bu da rakibi eksik yakalayıp pozisyon üretmede engel bir durum.

Avcı kafa olarak değişmez ise defans yapıp paslı oyun oynamaya devam etsin.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

amasya0561
Sivas kupa maçı harici beklerimizin eren ve larsenin maça katkısı kocaman sıfır

hyasin61
Karamsarlıga baglamaya gerek yok. Tam takım oldugumuzda eser gideriz

iyattara
21.08.2022, 00:07
Oyuncu değişikliklerin sonra tıpkı kophenag maçı gibi takım ileri gitti. Gayet de iyi oynuyordu. 2 2 yapana kadar epey zorladik. Oyuncularda baya uğraştı. Saçma bir hata ve 3.gol direncini kırdı takımın. Yine de 3 2 de 3 3 olma ihtimali vardı. Adamların her vurduğunu ona buna çarptı gol oldu. Bizim girecek toplar direkten döndü. Şanssızlık ve basit hatalar bizi bu noktaya getirdi maalesef. Bir de corneliusu yedek bırakacak bir forvet lazım. Oyunu erken cozecekken terse döndü. Her şey ters gitti bugün. Bu kadar ağır bir skora rağmen oyunumuzun iyi olması sevindirici. Bartra ve Bardhi nin is yapacak olması sevindirici. Ama bu mağlubiyet kophenag maçını iyice kritik hale getirdi. Para pul diyorduk ama artık iş prestij ve motivasyona döndü. Umarım kophenag maçında bir tepki koyar takım.

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

~UniCef~
Her sey Ömürün sucu. O topu alip 3-5 oyuncu gecip top ile kaleye girmesi gerekiyordu..

Mehmet Fatih Yavuz

Attığımız iki golün de kilit pası Ömür'den geldi. Djanini'yi kaçıran da Ömür, İkinci golde ceza sahasına dikine indirip Trezeguet ve Bardhi'yi pozisyona sokan da Ömür.
Oraya top atan 2. bir orta saha var mı maç boyu?

Adam oyuna girmeden evvel ileri dikine top çıkaramıyorduk.

Larking
45-80 arasını skoru bilmeyen birisine izlet maçın sonucuna inanmaz.

Maçı biz verdik.

emre6117

Ve bircok oyuncu gol attiktan sonra sevinmeyebiliyor

Ttabzonlu olupta ts.ye karsi oynayanlarda sacma bir ego olusuyor. Bu tip adamlari tek.tek listeye yazip asla klupten iceri alinmamali.
Ve trabzondaki maclarda isliklanmali.

S.Seymen
umarım kafalar tur maçındadır bu oyunla biz turu falan geçemeyiz o maçta trezege yerine başka bir formül olmalı

cornelyusta danimarka maçından aşırı etkilenmiş gibi umarım o maçta bir şeyler yapar

çarşamba için çok umutluydum ama rakip antalyadan çok iyi umarım o maçta böyle olmaz oyun

champions
Avcı ve fantezileri +1

Umarım Cope maçının sonrasında Corne-Djaniny ve Kouassi'yi gönderip, 1 osaha, 1 kanat 2 de forvet alabiliriz.

ilelebeTS
Maç 2-2 olduğunda rakip teslim olmuştu, taa ki 3. hediye gole kadar. O gol bizi kırdı. Yoksa son dakikalarda atıp 3-2 biz alırdık maçı.

simsek6061
21.08.2022, 00:08
Takımın topsuz oyunda çok eksiği var.

Top bizdeyken neysek ona razıyım gerekirse zerre gelişmeyelim.

Ama top rakipteyken fecaat.

takıma çakı gibi bir 6 bir de 8 no alacaksın.. forvet ve kanattan önce xeka ve alanı çekip duvar olacaksın.. bizim ortasahamız brezilya dizisi gibi...

Imadoglu
Bütün Sakarlari toplayip takimyaptik ...ortaya da bu cikti

Fatih Öztürk
Ne avcının mantalitesinde ne de takım kadrosu rakibi baskı altına alıp galip gelecek yeterlilikte değil. Avcı hiç bir zaman bu düşüncede olmadı zaten. Hocanın genel oyun anlayışının sonuna kadar arkasındayım. Bekle ve hızlı çık, 5 pas gol. Acayip darlandım bu maça. Götüm yemedi twitterdan çıktım, madara ediyorlar adamı :D

~UniCef~
Iyi bir kanat ile rahat bir sekilde hem Kopenhag macini kazanabilridik hem de bu maci kazanabilirdik.

güneyli
2-2 ,3-2 sonuçları aldatırdı..5-2 ise düşündürür.Tam derslik bir maçtı.Umarım avcı ve oyuncular ders çıkartır. .Taraftar olarak maça takılmaya gerek yok. Çarşambaya odaklanmak gerekir.

chener
Ah ah hamsik olmayınca defans arkasına bir top dahi atılmadı. Kanatlarda sıfır olunca kabus üstümüze çöktü. Halen staddayız. Böyle mağlubiyet sonrası beklemek acı.

~UniCef~
Bütün Sakarlari toplayip takimyaptik ...ortaya da bu cikti

:D

Manava61
Ve bircok oyuncu gol attiktan sonra sevinmeyebiliyor

Ttabzonlu olupta ts.ye karsi oynayanlarda sacma bir ego olusuyor. Bu tip adamlari tek.tek listeye yazip asla klupten iceri alinmamali.
Ve trabzondaki maclarda isliklanmali.

Hocam mesele zaten gol atması iyi performans vs değil kesinlikle. Golünü at iyi oyna ama Trabzonsporluyum diyorsan sevinmeyeceksin. Bomboş bir topçu zaten.

kaçarava
takıma çakı gibi bir 6 bir de 8 no alacaksın.. forvet ve kanattan önce xeka ve alanı çekip duvar olacaksın.. bizim ortasahamız brezilya dizisi gibi...

İkinci yarı rakip hücumlarda sadece savunma hattı vardı. Orta saha diye bir şey yok, kadrajda bizden adam yok orada.

Arda'
21.08.2022, 00:09
Paralel evrende skor hala 2-2 ve Apo hocam kenardan sabırlı futbol diye bağırıyor ve biz yan pas yapıyoruz boşluk bulacağız az kaldı dakika 90+51

Serdar A
Maçın içinde yazmaya dair çok şey var da ben son 6-7 dakikaya takıldım. 3. golü yedikten sonra izahı olmayacak bir boşvermişlik oldu.

Ayrıca, Hoca sahada tek stoper bırakarak ne umuyordu, Nuri'nin takımının saldırmayacağını mı...

Adam beşinci golde sevincinden çimleri yedi. Sönmüş Gökdeniz'e moral maçı yaptırdı Abdullah hoca.

halilaziz61
Koşmuyoruz. Topu defanstan çıkarıcaz stoperlerle ileri hattın arasında abartısız 20 30 metre oluşuyor geriye bir kişi geliyor top almaya geri kalanı yerinde tırıs adım hareket ediyor.

Kesinlikle doğru abi
Birşeyleri bariz eksik yapıyoruz oyunumuzun ne olduğunu da çözemedim

Hızlı hücum da edemiyoruz karşı takımı dengesiz yakalyalim diye
Anlamadım gitti

gudoz81
Topu hücum pozisyonuna getirene kadar 10 dakka geveliyoruz, neden?

HasanTezel
Büyük risk aldık, 2-2 de ezdik adamları, bu risk tuttu atacaktik üçü ama Trezege çekti fişimizi 3-2 oldu

Haytının en kötü maçını oynadı TrezegeYani ölçü değil , şoklama olur inşallah, ŞL maçı önemli, ÇIKIŞ OLSUN O MAÇ

samway
Maç 2-2 olunca defansa adam alıp önlerine siopis çekilmeliydi zaten takım tüm enerjisini kullandı bekleyerek oynamamız lazımdı ama ben yine de bu antalya nın balına zıcam 10 pozisyon yakalasalar 10 u da gol olacaktı sanırım

Gokhlayeh

Burada kendisinin Trabzonspor'a olası transferi konuşulduğunda oyunculuğu hakkında neler yazılmadı ki. Siz o yorumları yazarken bir sorun değil, ama çocuk gol atıp sevinince sorun, öyle mi?