Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 2.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Hatayspor | 12.08.22 | Maç sonucu
https://youtu.be/ls33jPjv3wA
erenslash
13.08.2022, 01:12
bu takım acilen 5-6 transfer yapmassa bu sezon çuvallar
Kadir Aydın
13.08.2022, 01:18
Yahu adamın ayağı kırılır da o kadar sürede geri geliyor kol kırığı bu hepimizin kolu kırıldı 1 ayda iyileşti ne 4 ayı.
21768
halilaziz61
13.08.2022, 01:29
11 değiştirelim eren en iyisi :)
fadigaTS
13.08.2022, 01:31
Bitigen yetmezmiş gibi yardımcıları da devreye girdi.Bu sezon hakemlerin bizle daha fazla uğraşacağı kesindi.Öyle de olmaya başladı.Adamlar maçı katletti.Kazandık diye sessiz durursak çok yanlış olur.Adam bariz korner,taç ve ofsayt olmayan pozisyonlar derken her türlüsünü yaptı.Rakibin tekme tokat girmelerine anlayış göstermeler ve bize çıkan basit kartlar...
Adem Erdoğan
13.08.2022, 01:35
Yenilmiş gibi çıktım maçtan adeta. Visca'nın sakatlığı moralimi çok bozdu. Bir de lüzumsuz bir pozisyon yani bırak gitsin. Hugo da aynı fuşkiyi yedi bir pozisyonda, lüzumsuz zorlamalara hiç gerek yok.
Bu arada Erce kovası da hayatının kaleciliğini yaptı sanırım.
kadirkaradag061
13.08.2022, 01:42
Yenilmiş gibi çıktım maçtan adeta. Visca'nın sakatlığı moralimi çok bozdu. Bir de lüzumsuz bir pozisyon yani bırak gitsin. Hugo da aynı fuşkiyi yedi bir pozisyonda, lüzumsuz zorlamalara hiç gerek yok.
Bu arada Erce kovası da hayatının kaleciliğini yaptı sanırım.
3-4 gol atarız diye 1.5 üst demiştim beni de yaktı :D
https://twitter.com/DrBaykan61/status/1558216493342629889?s=20&t=dDQ-_w2BTPVOI1S66RdsYQ
halilaziz61
13.08.2022, 02:13
2 haftada 2 as oyuncumuz gitti
Kurban mı kestireceksiniz sadaka mi vereceksiniz
Artık yeter da
jairzinho
13.08.2022, 02:34
https://twitter.com/DrBaykan61/status/1558216493342629889?s=20&t=dDQ-_w2BTPVOI1S66RdsYQ
14. hafta da zaten dünya kupası arası veriliyor lige
AntiŞike
13.08.2022, 03:03
Hakem müsfettesi A.bitli-gen'in zaten sicili bizimle ilgili malüm. önceki senelerdeki maçları hafızalarda. Dolayısı ile hakemin bu maça verilmesi ve bu maçta olabildiğince bizim aleyhimize kararlar vermesi beklenmedik bir şey değildi.
Ancak bu bitli-gen taraflı ve art niyetli olmasının haricinde bence ligin açık ara en kötü hakemlerinden biri , bana göre en kötüsü. kasıtlı aleyhimize verdiği vermediği kararlar haricinde hakemlik kumaşı olmadığı için pozisyonları süzememe karar verememe gibi bi kabiliyetsizliği ve beceriksiliği de var.
ama bize olan kini geçmişten aşikar.
bu bitli-gen in babasını da sevmezdim. G.bitli-gen de böyleydi. oğlunun bize garezi babasından mıdır bilemem ?
Ama yönetim açıklama yapmasa da (açıklama çoğu zaman ters tepiyor) federasyona bu konuda bir talepte ve şikayette bulunmalı bu kabiliyetsiz-gen uzun süre bizim maçlara verilmemeli.
süper kupa maçına fare suratlıkalkavan, süper kupa maçına , kardeşinden dolayı bizim maçlara verilemeyen, (ligin yeteneksiz hakemlerinden) Ardakardeşlerin ilk maçta verilmesi, ve sonrasında sicili trabzonsporla kabarık bitli-genin verilmesi...
açıklamayla beyanatla değil ama yönetim şimdiden bu konuda dişini göstermeli.
AntiŞike
13.08.2022, 03:09
yensekte sevincimiz buruk.
Visca mıza çok geçmiş olsun. :( İnşallah en kısa sürede geri döner, ancak araya kadar dönüp toparlaması zor gibi malesef.
her şerde bir hayır vardır.
hamsik ve visca nın ligin başında uzun süreli sakatlanması, belki de yapılmayacak transferleri zorunlu kıldı. umarım yönetim ve avcı bu konuda aynı fikirde olurlar, imkanlar da el verir ve fırsat transferleri de doğarsa zorunlu sağ stpoer haricinde 1 ortasaha (bana göre2), bir kanat ve bir forvet transferi yapabiliriz. belkide bu transferler bizi şampiyon yapacak.
hatırlayalım geçen sene başında da böyle uzun süreli sakatlıklar ardarda gelmişti.
AntiŞike
13.08.2022, 03:13
Eren derken dilimi ısırıyorum, Allah nazarlardan korusun.. inşallah sakatlık yaşamaz, inşallah bu performansını arttırarak devam ettirir. Maşallah aslan parçasına.
Başta Siopis , Vitor , abdüş , baka , trezge olmak üzere tüm futbolculara teşekkürler. Tabiiki en başta Avcı ya
Darısı Kophenhag a diyelim
erenslash
13.08.2022, 04:26
valla hocam bunun kurbanla hiç alakası yok sağlık personeli fitness antrenörleri müthiş derecede sıfırdsan yenilenmeli.fizyoterapistler + kadroda feci bir şekilde kaliteli yedeklere de ihtiyacımız var.sama önce sağlık ekibi risk analiz durumunu hesaplayacak adam gibi adamlar lazım.alternatif kaliteli oyuncular olmassa olmazımız.tek başına personelin yetişmesi çözüm değil.çok işimiz var.
Artık yeter da
erenslash
13.08.2022, 04:27
bu saçma sapan transfer politikası ve ekiple sakatlanma riski var malesef.çözüm şu : kaliteli yedekler ve as oyuncular transferi ve personel transferi.sağlık ekibi ve masörleri de şutlamak.
Eren derken dilimi ısırıyorum, Allah nazarlardan korusun.. inşallah sakatlık yaşamaz, inşallah bu performansını arttırarak devam ettirir. Maşallah aslan parçasına.
Başta Siopis , Vitor , abdüş , baka , trezge olmak üzere tüm futbolculara teşekkürler. Tabiiki en başta Avcı ya
Darısı Kophenhag a diyelim
erenslash
13.08.2022, 04:31
öyle olacak zaten.çünkü hatalarından ders çıkarmassa insanlar sakatlık,puan kaybı ve beraberinde yenilenmeyen sağlık ekibi personeller masörüne kadar.bu 11 değişecek zaten.ister istemez baştan kurulacak.ama dediğim gibi çok kaliteli oyunculara sahip olursan ve düzgün bir ekiple çalışırsan sakatlık riski dönülmez akşamın ufku gibi olmaz.bunların hepsi birbirine bağlantılı.personelin mutlak değişmesi lazım.ama sen oyuncuları düzgün almassan hoca hep aynı kadroya abanır hem avruap hem lig bak o zaman kaç sakat vereceğiz.bunu söylemek istemem ama realist olmak lazım renktaş.
11 değiştirelim eren en iyisi :)
GencTurk6161
13.08.2022, 06:35
Takım güzel futbol oynadı galibiyeti hak ederek aldım. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Takım hareketli ve istekliydi. Net pozisyonlar kaçmasa faklı bitecek bir maçtı.
Hakemler ayarlı geldi. Bu kadar berbat ve art niyetli bir yönetim olamaz. Hakemleri de yendik bugün. Tebrikler tekrardan.
ilelebeTS
13.08.2022, 08:05
Hoca bu maçta Kopenhag maçının denemesini yaptı bence. Orta sahada Doğucan yerine Dorukhan olacaktı normalde. Orada da buna benzer bir oyun oynayacağız.
Harun CAN
13.08.2022, 09:16
Sağ açık, forvet, 2 ortasaha, 1 sağ stoper şart...
Orta sahada Bardhi geldi.. gerisi haala eksik
Hüseyin Çümen
13.08.2022, 09:20
Hoca bu maçta Kopenhag maçının denemesini yaptı bence. Orta sahada Doğucan yerine Dorukhan olacaktı normalde. Orada da buna benzer bir oyun oynayacağız.
katılıyorum. özellikle ilk yarı topu rakibe verip kaptığımız toplarla hucuma kalktık. hoca istanbul ve hatay maçlarını hazırlık maçı olarak gördü ve birşeyler denemeye devam etti.
3 resmi maç oynadık ve çok ciddi pozisyon vermedden ve hiç gol yemeden maçları kazandık. rakipler kötü de bizim oyun tarzımız hiç mi etkili değil?
BySeHzAdE
13.08.2022, 09:32
Kouassi üçe beşe bakmadan elden çıkarılmalı, Djanny de 4M € verene hemen satılmalı. Yerlerine Sorloth ve Munir El Haddadi alınmalı.
Tuğrul Z.
13.08.2022, 09:54
Hatay'ın bu kadar sert top oynayacağını düşünmemiştim ama fena bi hırsla oynadı adamlar. Visca'ya da çok geçmiş olsun diyelim.
Tatar Kemal
13.08.2022, 09:54
ortaya konan futbol gerçekten iyiydi. gol vuruşlarında biraz daha etkili olunsa maç 3-4 farklı bitebilirdi. uzun bir süre sonra trabzonspor'u bu kadar istekli ve en önemlisi rakibe bu kadar pres yaparken gördük. trabzonspor bu formu devam ettirebilirse ligin zirvesine kolay kolay bırakmaz.
bu sezon trabzonspor'un en büyük rakibi sakatlıklar olacak, bu çok açık. sezonun daha başı ve fireler verilmeye başlandı. bunun yanında trabzonspor, gol vuruşları çok iyi olan bir forvet mutlaka transfer etmeli. gol kaçırma konusunda bu kadar cömert olmaya gerek yok. bu futbol ve alınan galibiyet kopenhag maçı öncesi iyi moral olmuştur. kopanhag cephesinde işler iyi gitmiyor ama yine de dikkatli ve ciddi olmak gerek. çünkü bizim futbol kalitemiz avrupa futbolunun çok çok gerisinde.
lazminator61
13.08.2022, 10:11
Bitigen yetmezmiş gibi yardımcıları da devreye girdi.Bu sezon hakemlerin bizle daha fazla uğraşacağı kesindi.Öyle de olmaya başladı.Adamlar maçı katletti.Kazandık diye sessiz durursak çok yanlış olur.Adam bariz korner,taç ve ofsayt olmayan pozisyonlar derken her türlüsünü yaptı.Rakibin tekme tokat girmelerine anlayış göstermeler ve bize çıkan basit kartlar...
Trezeguete yapalin foul verilmedi. Aynisi Viscaya.
corneye sürekli foul yaptilar calmadi, daha hafifini corne yapti foul.
kornerden Hatayli bizim oyuncugu itiyor, hakem yan hakem ve Var foul karari vermiyor.
ilk golümüzde fake ofsayt cekmek icin 5 dk ugras.
djannyi topu normal 1 metre bile olmayan yükseklikten kazaniyor foul veriyor, ayni pozisyon 3 saniye önce Hatayli yapiyor devam oynatiyor.
son sahni tac bizim olmasi lazim, yan hakem hataya veriyor, hakem maci bitirmiyor, 1 dk fazla ekliyor ve az daha larsen sakatlaniyordu!!!
en sevdiğim sonuç tipi..
eskiden istanbul takımları hep böyle olurdu..ve sonuçta Ş olurlardı..
oyunları eleştirilir..beğenilmez topçuları eleştirilir beğenilmez ama 3 puanı cebe atıp giderlerdi......
puahahahahaha ARTIK BİZ YAPIYORUZ BUNU..
Yiğit SARI
13.08.2022, 10:26
Kouassi o kadar verimsiz değildi bence ama kullanamıyoruz. Çok geride top almaması gerekiyor bu adamın ceza sahası ve yay çevresinde dar paslar ve verkaçlarla çok rahat pozisyona girebilirdi. Göbek çok iyi olmadığı için biraz böyle olmak durumunda kalıyor sanırım top taşıyan adam yok. Bardhi umarım buna çözüm olabilecek bir oyuncudur
Tuğrul Z.
13.08.2022, 10:37
Kouassi o kadar verimsiz değildi bence ama kullanamıyoruz. Çok geride top almaması gerekiyor bu adamın ceza sahası ve yay çevresinde dar paslar ve verkaçlarla çok rahat pozisyona girebilirdi. Göbek çok iyi olmadığı için biraz böyle olmak durumunda kalıyor sanırım top taşıyan adam yok. Bardhi umarım buna çözüm olabilecek bir oyuncudur
Ben de öyle düşünüyorum hatta bu arkadaşa özellike pas oyunu oynamasını tembihlemiş bile olabilirler bence. Nwakaeme kadar özgür bırakmıyorlar gibi. Yoksa bilekleri ve dribbling'inin iyi olduğunu görmüştük ilk maçlarında. Ama daha ne onları ne de bireysel şutunu neredeyse görmedim. O yüzden biraz özgür bırakılmalı, uç Kassi uç denmeli kendisine :)
halilaziz61
13.08.2022, 10:55
valla hocam bunun kurbanla hiç alakası yok sağlık personeli fitness antrenörleri müthiş derecede sıfırdsan yenilenmeli.fizyoterapistler + kadroda feci bir şekilde kaliteli yedeklere de ihtiyacımız var.sama önce sağlık ekibi risk analiz durumunu hesaplayacak adam gibi adamlar lazım.alternatif kaliteli oyuncular olmassa olmazımız.tek başına personelin yetişmesi çözüm değil.çok işimiz var.
Bu son sakatlığın fitnessle fizyoterapistle zerre alakası yok.
Tamamen nasipsizlik
Ben az sadakanın çok belayı def ettiğine inanırım o yüzden dedim
halilaziz61
13.08.2022, 10:57
Kouassi yi beğenmiyorum neden mi tamam koşuyor, çalım atmaya çalışıyor ama son pasi verecek mental yeterlilikte değil
Bilgin angona yılanı en son ne yaptığını kendisi dahil kimse anlamıyor
üstte bein in top ayaktan çıktığı anda verdiği görüntü. altta var ın top ayaktan çıktıktan sonra çizdiği ofsayt çizgisi. gol güme gitti kısacası
https://i.hizliresim.com/c3wvkz8.png (https://www.hizliresim.com/c3wvkz8)
AntiŞike
13.08.2022, 11:29
yalnız Abdüş ne çaktı bee... :D
o füze bitli-gen'e ve kel saz arkadaşlarına kapak olsun!
abdüş eleştirileri dikkate almış, şut çalışmış çok belli.. iki maçtır kalçadan vuruyor, inşallah bu sene böyle çok şutunu görürüz
gurur6134
13.08.2022, 11:32
15 milyon avroluk stoperde lazim degil mi brom olmazsa olmaz:)
gurur6134
13.08.2022, 11:36
Artık yeter da
Bunu yazmaya gelmistim 2 senedir trabzon asagi trabzon yukari nazar var takimda cok acik bu..hamsik gectim hadi edgar ve gervinhoda hic capraz koparacak pozisyonlarda gitmediler peres desen o pozisyonda nasil asil kopar hala anlamis degilim her macta bu tarz pozisyonlar en az 3 4 sefer oluyor daha aşil koparan gormedim boyle dunki kırik falan goze geldik:)
Visca'dan 8-10 hafta yararlanamayacak olmak çok kötü oldu. Yıllar önce Hami de gereksiz bir pozisyonda kolunu kırmıştı.
Yazık oluyor bize.
Steril61
13.08.2022, 12:45
Dün akşamki maçta takım oynaması gerektiği gibi oynadı. Gayet iyiydik. Bakasetas ve Cornelius un çok net iki pozisyonu var. Yan hakemin ofsayt diye kestiği pozisyonlar var. Ve bence kesinlikle ofsayt olmayan sayılmamış bir golümüz var. Ayrıca hakemin faullerde Hatay ı kolladığı saçma sapan faul düdükleri var. Tüm bunlar hesap edildiğinde Trabzonsporumuz gayet iyiydi. Ancak yan ortaları kesmekte başarısızdık. İnşallah şampiyonlar ligi ön eleme maçında daha iyi bir performans ortaya koyarız. Rakip Roma kadar olmasa bile çok zorlu bir takım. Danimarkada alacağımız beraberlik bile çok iyi olacaktır.
Kadir Aydın
13.08.2022, 12:46
ilk yari bitiyor, Bein stüdyodaki sunucusu ismail senol:“ ilk yari oldukca zorlanan bir Tranzonspor izledik, kaleye gitmekte zorlandi.“
ilk yari iki top cizgiden cikmis, iki de net pozisyon var.
Tam bir koyu fenerlidir, bu sene bunlarla da ugrasacagiz, yazin.
Enaldo61
13.08.2022, 13:19
ilk yari bitiyor, Bein stüdyodaki sunucusu ismail senol:“ ilk yari oldukca zorlanan bir Tranzonspor izledik, kaleye gitmekte zorlandi.“
ilk yari iki top cizgiden cikmis, iki de net pozisyon var.
Tam bir koyu fenerlidir, bu sene bunlarla da ugrasacagiz, yazin.
Böyle konuşmaları bize katkı sağlıyor boşverin başkaları pohpohlasınlar.
Enaldo61
13.08.2022, 13:20
yalnız Abdüş ne çaktı bee... :D
o füze bitli-gen'e ve kel saz arkadaşlarına kapak olsun!
abdüş eleştirileri dikkate almış, şut çalışmış çok belli.. iki maçtır kalçadan vuruyor, inşallah bu sene böyle çok şutunu görürüz
Frikikleri atmaya kalkmasın da.
Hüseyin Çümen
13.08.2022, 13:32
dün akşamki saha ve var hakemleri Trabzonspor için zor bir sezon olacağının göstergesiydi.ofsayt olarak verilmeyen gol kesinlikle ofsayt değil çizgiler ve çizildiği zamanlama tamamen şerefsizceydi. yan hakemin kaldırdığı ofsaytler da fiyasko. trezeguete gelen pası ofsayt verdi. bırak sonlasın pozsiyonn vardan döner zaten ama art niyet bariz belli. corneliusu doğradılar ittirip klaktırıyolar foul vermiyor
erenslash
13.08.2022, 13:33
biliyorum olmadığını şunla ilgisi var genelde yaşanan sakatlıkların alternatif veya a kadronda çalım atabilecek kanat oyuncuların yok ana kadron tamamlanmamış öyle olunca hocamız mecbur aynı adamlarla çalışıyor sakatlık sebebi yorgunluk ve sağlık ekibi. viscanın sakatlık yaşaması maç içinde olan bir şey.bu şanssızlık.genelde başımız agelen şanssızlıktan öte bu sebepler.bunu sadece ek olarak belirtmek istedim.zaten gerekli ana kadroya transfer yapılmassa başımıza gelecekler belli.illa ki dediğini yapmışlardır dua ve sadaka mevzusu yapılmıştır bence. o tek başına işe yaramıyor bu dediklerimizi halletmessek.
Bu son sakatlığın fitnessle fizyoterapistle zerre alakası yok.
Tamamen nasipsizlik
Ben az sadakanın çok belayı def ettiğine inanırım o yüzden dedim
aynen kesinlikle bir tane şart :)
15 milyon avroluk stoperde lazim degil mi brom olmazsa olmaz:)
erenslash
13.08.2022, 13:36
kanatlarda yedek yok abi. düzgün kaliteli yedeğin yok.elimizde yattara tarzı veya wakayeme tarzı kanat çalımcı oyuncu yok
visca bayadır olmayacak. bu da şu demek zaten kanat forvet lazım dedim. kanat oyuncu almaları şart.
iki stoper iki ortasaha ve bir kanat alacaklar. wakayeme tarzı oyuncu bulmamız şart bir yerden çok zor. aldığımız trezeguet çalım şu bu defansları zorlayan özelliği yok
keyif vermiyor
sadece görev adamı
çok bir şey beklemiyorum
kadronun yenilenmesi şart
defans çok kolay gol yer biraz dişli bir takımdan
işimiz zor
Sefa Murat Dokuz
13.08.2022, 13:40
üstte bein in top ayaktan çıktığı anda verdiği görüntü. altta var ın top ayaktan çıktıktan sonra çizdiği ofsayt çizgisi. gol güme gitti kısacası
Büyük üçkağıt var burda. Yargılanacaksınız bir gün şerefsizler.
AntiŞike
13.08.2022, 13:42
Frikiçimiz belli, Frikik Barthi'si :)
Frikikleri atmaya kalkmasın da.
emre6117
13.08.2022, 14:38
en sevdiğim sonuç tipi..
eskiden istanbul takımları hep böyle olurdu..ve sonuçta Ş olurlardı..
oyunları eleştirilir..beğenilmez topçuları eleştirilir beğenilmez ama 3 puanı cebe atıp giderlerdi......
puahahahahaha ARTIK BİZ YAPIYORUZ BUNU..
Yalniz sunun duzeltelim.
Hatay macini gayet guzel oynayarak kazandik.
Hakeme ,yan hakeme, vara ragmen kazandik hemde.
Hatayin neredeyse pozisyonu yok. Bizim iki tane yuzde yuzluk pozisyon var.
Yine son pas veya kotu sut tercihlerinde dolayi epey pozisyin var.
Sonra kotu oynayip kazaniyoruz algisi olusuyyor.
Gayet iyi oyunla, net bir galibiyet aldik.
serdaracıl
13.08.2022, 14:39
Bu hakem üçlüsü tamamen kötü niyetle sahaya çıkmış
kaçarava
13.08.2022, 15:38
Ayağı iyi sağ stoper ve Hamsik'in eksikliğinde bu orta saha düzeni ile böyle oynamaya devam ederiz. Eldekiler bu. Eksikler nedeniyle aslında hocanın takıma ilk geldiği zamanki "Aman bu takımla açılmayalım skor odaklı oynayalım" dediği noktadan çok uzak değiliz. Çünkü en kritik mevkilerde eksiğimiz var. Doğucan-Siopis ile çıktığın gibi top rakipte fazla kaldı. Orta saha lazım denilince "Şu var" diyorsun ama senin sorunun için o adam aslında yok. Sorunumuzun çok büyük bir kısmı pres altında oyunu açamamak. Açacak adamlar yok. Hemen bulanık ya da geri pas geliyor. O kadar gereksiz zorlandığımız anlar oluyor ki. Rakipler de bunu bildiği için 2-3 kişi sprint atarak topa basıyor. Aslında büyük risk onlar için ama genelde topla boğulduğumuz için cezalandıramıyoruz. İki ekleme olsa herkesin performansı artacak.
Maçın full halini bulan bana DM atabilir mi
Enes Başkaya60
13.08.2022, 17:20
Nasıl bir art niyetliyse bu şerefsizler top ayaktan çıktıktan sonra çizmişler çizgiyi yatacak yeriniz var mı acaba sizin köpek oğlu köpekler.
iyattara
13.08.2022, 17:48
Hatay in net 4 5 pozisyonu varmış:)) Teknik direktörleri eski kamil Anadolu topçusu röportajda diyor. La havle. Lan o kadar kaleye şutun bile yok.
Özellikle Hamsik sonrası geriden oyun kurma işi sekteye uğradığı için Avcı daha dinamik top kapabilecek bir orta saha ile rakibe topu verip pres ile kapacagi toplarla oynayacağı bir kadro ve anlayış ile çıkmış. İlk yarı bu çok belliydi ve skor değişmese de pozisyon anlamında ise yaradı. Fakat 2.yari rakip 1 puana razı olacağından bu taktik ile devam edemezdi, o da tek topu yonlendirebilecek adamını oyunu aldı. Ömür de bu görevi belki de ilk kez gayet güzel yaptı.
Velhasıl Avcı hoca maçları ilmek ilmek işliyor. Plansız programsız iş yok.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gerenimo
13.08.2022, 18:10
ben ilk yarının kopenhag deplasmanın provası olarak planlandığını düşündüm. topu rakibe vermek, hızlı hücumlarla rakip kaleye gitmek bunu gösterdi. ikinci yarı da abdulkadiri alarak lig maçına döndük.
fadigaTS
13.08.2022, 18:11
1987 den beri ilk kez ligin ilk 2 maçını gol yemeden kazanmışız.Rekorlara devam ediyoruz :)
https://www.ntvspor.net/futbol/trabzonspor-dan-35-yil-sonra-bir-ilk-62f6b65f708f481858a9b420
Büyük üçkağıt var burda. Yargılanacaksınız bir gün şerefsizler.
Yargılansalar ne olacak? Birileri devreye girip kurtaracak.
AntiŞike
14.08.2022, 00:07
yorgun bir haftanın sonundaki cuma akşamından daha güzel olan tek şey ;
yorgun bir haftanın sonunda cuma akşamı trabzonsporun kazanımş olduğu bir maçın ardından, hafta sonu 3 küçüklerin yenilmelerini seyretmek.
keyif boğayi beni
Bu takıma fizik güç yüklemesi yapsınlar
Kuvvet kondüsyon ne varsa hepsi en üst seviyede olsun
Bu fizik güç konusunda rakibin altında kalmak ciddi problem oluyor
bilginsem
14.08.2022, 00:39
Sezonda kaderimizi tayin edecek 2 haftaya giriyoruz. Kopenhag maçları moralimizi yükseltecek ve ligde de Antalya, Gs maçları ciddiyetimizi ortaya koyacak.
Beşiktaş deplasmanından sonra zirvede olursak, ligde 2 hafta içerdeyiz ve sonrasında Avrupa takvimini de bitirmiş oluyoruz. Sonra 13. haftadan sonra Şubata kadar, hangi senaryo olursa olsun Avrupa takvimi yok. Stoper ve Forvet takviyesiyle o takvimi iyi geçireceğimizi düşünüyorum (6 numara da alsak fişek).
Şubat ayında da Gs deplasmanını bitirmiş oluyoruz, o zamana kadar. Takvimi iyi değerlendirirsek çok büyük bir avantajımız olacak. Müthiş sıkışık bir takvimimiz olacak, umarım 6 numarada çok sıkıntı yaşamayız.
He tabi nolur, biz Trabzonspor'uz. Benim bildiğim Trabzonspor'da en kritik anda Uğurcan sakatlanır, her şeye havlu atarız ve ben hiç şaşırmam.
Murat Keçeci
14.08.2022, 09:02
Öncelikle viscaya çok geçmiş olsun.Tam temposunu yükseltmeye başlamışken sakatlanması üzücü oldu.En yakın zamanda geri döner umarım.
Maça dönersek beklediğimden daha keyifli bir maç oldu.hatayı bu kadar konsantre beklemiyordum.Zor maç oldu ama baştan sona kadar kazanmaya yakın olan bizdik.Top onlarda ikende daha doğru oynayan bizdik.Top bizdeyken de daha doğru oynayan bizdik.
Herkes çok iyi mücadele etti.Iştahlı oynadık.Kötü hakem,sakatlık,sayilmayan gol gibi şanssızlıklar yaşamamıza rağmen kazanması bildik.Oyuncularımızı kutluyorum.
Geçen sene eksik olan bek katkısı bu sene fazlasiyla almaya başladık.Iki bek de takımın kalitesini arttırdı.
Orta sahada doğucan başladı.Fenâ oynamadı ama ilk onbirde banko olmak istiyorsa daha fazla sorumluluk almalı.Topla daha fazla buluşmalı.Orta saha için çok güzel özelliklere sahip bunları daha fazla ön plana çıkarmalı.
Bakasetas iyi oynadı.Özellikle ikinci yarı daha fazla sorumluluk aldı.
Abdülkadir güzel gol attı.Hareketli ve çabuk olduğu için birçok maçta kendisine şut şansı geliyordu ama iyi kullanamıyordu.Bu kez iyi vurdu.Şut çalışmaya devam.Gol için tebrikler.
Trezeguet hareketli ve temposu iyi ama bazı pozisyonlarda çok zorluyor.Biraz daha fazla topu paylaşmalı.
Denswil de iyi maç çıkardı.Zaman zaman o da dorukhan gibi topla orta alana geçip takimı rahatlattı.
Uğurcana fazla iş düşmesede sahadaki varlığı güven veriyor.
Kouassi takımın bir parçası olmaya başlamış.Doğru işler yaptı ama kalitede biraz eksiklik var.
Djaniny son zamanlarda yeterince konsantre değil bu top kontrolü ederkende kaleye şut çekerkende belli oluyor.Kalmakla gitmek arasında ikilem yaşıyor olabilir.Sorunu neyse çözmek lazım.Viscanın sakatligından sonra ondan alacağimız verim çok önemli.
Süper kupa ve lige iyi giriş hedeflerimizi tutturduk.Şimdi sırada şampiyonlar ligi gruplarına kalmak var.
Doğukan Uçan
14.08.2022, 09:04
ömür böyle goller atarsa iyi paraya satarız :D
tek sıkıntısı sakatlık.
pReN@_61
14.08.2022, 16:30
https://twitter.com/megfootball/status/1558573314779521024 şöyle bir istatistik mevcut
UĞUR DURTAŞ
15.08.2022, 16:18
Şampiyon takımımızın 2 forveti var.
hatay maçında kaleciyle karşı karşıya kaldıkları pozisyonlardaki acemilikleri beceriksizleri laubali hareketleri
niçin direk oynayacak bir forvet alınması için ısrar etmemizin en büyük kanıtıdır.
yanlış anlaşılmasın,cornelius ve canini bu maçta gol atsaydılar bile
fikrim değişmeyecekti.
Direk oynayacak FORVET kesinlikle alınmalı diyorum.
Not:Caninide şunu anladım,direk 11 başladığında daha verimli,sonradan oyuna girdiğinde % 90
isteksiz oynadığını ayağında top tutamadığını koşmadığını mücadele etmediğini net bir şekilde görebiliyorum.
Oğuz ZEYTİN
15.08.2022, 17:00
VAR'ın destekçisiyim. Ancak "adalet sağlayalım" derken oyun çok mekanik bir hâl aldı. Şurada teknolojinden faydalanmış mı oldular? Neyin ne olduğu belli değil. Ant olsun ki, golü biz yeseydik de aynısını yazardım. Gitti gol.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.