PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şampiyonlar Ligi Play-Off (I) | Kopenhag 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10

Bud Spencer
17.08.2022, 02:04
Cornelius
Trezeguet Ömür Kouassi
Siopis Bakasetas
Eren Hugo Denswill Larsen
Uğurcan

pas kalitemize bakin: Bakasetas, Siopis, Kouassi, Trezeguet hic biri kaliteli pas yapamiyor. Bunlarin arasinda sadece Abdülkadir üst düzey pas kalitesine sahip. Istatistiklere bakinca 500 pas yaptik fakat bunlari defans sagdan alip sola verdi, baski yiyincede zaten kaybedip gol yedik

theo
17.08.2022, 02:07
bu maçta bir kez daha gördük ki bize bir melo, mbia ya da atiba lazım.

siopis çok iyi bir adam, hızlı ve çevik ama top dağıtma konusunda eksikliği var.

sert basacak ve korku verecek adamlar olmalı rakibi karşılarken.

bu maçta ömür ve siopis boylu poslu rakibin karşısında ezilmediler belki ama umduğumuz gibi oynayamadılar.

sahanın her yerinde olmak önemli değildir. önemli olan yerinde en iyi şekilde olmaktır.

erenslash
17.08.2022, 02:08
mental açıdan abdülkadir saçma saçma paslar vermez pozisyon harcamassak diğer bir kaç oyuncu da için geçerli bu akıllı olursak ki bunu yapan wakayemeydi

zekice davranırsa bazı topçular garanti skora gidersek çabuk gol buluruz

çalımla adam geçen kapanan savunma kilidi açan bir tane adamamız yok bu yönetime yazar. bunun sıkıntısını çekeceğiz.

ikinci maçta rakip tamamen kapanacak kontradan saldıracaklar bize buna dikkat etmek lazım

golü erken bulmamız kolay olmayabilir.

seyirci avantajını kullanıp şampiyonlar ligine kalıp hemen transfere dalarız.

turu geçememe ihtimalimiz var. saldırmamız lazım ancak aptalca değil zekice.

şut çekip hataya zorlamak da lazım. bunları yaparsak turu geçeriz

seyirci hiç susmamalı baya baskı ıslık şu bu

bireysel yetenekli oyuncularımız malesef yok

gözler jaja,talisca ,wakayeme veya yattara stili bir oyuncu isteyecek. ah işte ah...

maç uzatmaya gider penaltılara kalırsa o zaman korkun

işi maçın ilk yarısında bitirmemiz lazım.

maçta 3-0 galip olsak bile disiplinden kopmamalıyız.

theo
17.08.2022, 02:10
Kimse hakemi konuşmamış galiba bi gezindim de.
Ulan ingiliz .... (orayı siz doldurun) Premier League de maç yönetmiyorsun ve ayrıca hiç çizgisi yoktu. Avantaj konusunun b.kunu çıkardı. Bir kaç kez bize foul vermesi gereken yerlerde devam ettirdi ki Kopenhag çok tehlikeliydi devamında. Şimdi biz de evimizde sert oynamak isteriz ama rövanş Hakemi bukadarsertliğe izin vermez bakın görün. Koskoca Michael Oliversin oğlum sen, çizgini koruyacaksın!

hakem değişikti. bu adam geçen hafta süper kupayı yönetmişti yanılmıyorsam.

orada bu şekilde bir yönetim gösterseydi avrupada düdük vermezlerdi eline daha. madrid lobisi ipini çektirirdi.

taraftardan etkilendi. ortayı bulamadı bir türlü.

erenslash
17.08.2022, 02:12
tahminim :

ilk yarı ilk 40 dakikada iki gol atarız mental açıdan saçma işler yapmassa bazı topçular

halilaziz61
17.08.2022, 02:14
Tez elden koita trondsen ve koassi gönderilmeli

Bu adamların bu takıma vereceği bir şey yok

Hoca koassiyi tutmak istiyor ama bu korkarım TS nin pek çok maçına mal olacak

Efecan kat kat yararlı oynardı bugün onun yerine
Olmayacağını anlamak için bir 6 aydaha bekmeye gerek yok

Ikinci maçta ne olur bilmem ama bu kadar kötü oynamamız laizm.
Kopenhagin tek bir taktiği varken o taktigine yağ sürmeyecek bir oyun tarzı belirlersek bir şeyler olabilir

Çok umutlu konuşamıyorum
Çünkü bugünkü futbol ve oyuncu seçimleri beni derin hayal kırıklığına uğrattı

samway
17.08.2022, 02:33
Bu arada dunyanın en salak sorularını bizim gazeteciler soruyor artık biraz gelişmeleri lazım

AyhanPe
17.08.2022, 02:56
Kardeşim, Nwakame gibi oyuncuların modern futbol oynamadığını ben de biliyorum.

Hatta söylediklerinin bir kısmına da katılıyorum lakin diyorum ki elimizdeki mevcut kanatlar bu adamdan kötü.

Sol kanadı elek etti dediğiniz bu adam totalde takıma daha faydalı oluyordu. Mevcut isimler ne yapıyor? Hiç!

Kaldı ki bu adamın arkasında oynayan adamların kalitesi de ortada. Hiçbiri Eren'in seviyesinde değildi.

Ayrıca Roma ilk maçında birinci golü orta alanda Bakasetas'ın kaptırdığı ve sağ taraftan yapılan ortada yedik.

İkinci golü kornerden yedik. İkinci Roma maçında da yenilen gollerin hiç birinde Nwakame'nin etkisi olmadı.

Gol yediğimiz aksiyonlarda sol bekleri tekrar tekrar izleyin. Kimler ne hatalar yapmış görürsünüz.

Ayrıca İsmail, Trondsen, Yusuf ve Puchaz'a sövmek için Nwakaeme'ye gerek yok. :o

Hoca üzerine basa basa oyundan cok memnun oldugunu dile getirdi. Demek ki kanat oyuncularida ona göre görevlerini yapmislar. Taraftar sagda bir Yattara solda bir Nwakaeme görmek istiyor ama Avci bu tip kanat oyuncularini tercih etmiyor. Taraftar in bakisiyla olsaydi bizim Yattara ve Nwakaeme dünyanin en iyi takimlarinda olmaliydilar ama gelebildikleri en iyi noktayi biliyoruz hepimiz.

Visca bile Basaksehir de görünümden cok uzak.Baka da hocanin ona verdigi görevin disina cikmadiigi icin taktik geregi sonuca etkisiz görünebiliyor bazi maclar. Hoca sistemden bahsediyor. Oyunu cok begenmis (maci izlemedim) ama ne demek istedigini anliyor gibiyim..

Rövans maci icin cok umutlu ama ben o kadar umutlu degilim. fb nin Kiev karsisinda düstügü duruma düsebiliriz korkum bayagi fazla. Bu sirf Trabzonspor ile alakali degil ülke futbolunun bulundugu güncel durum. Trabzon da cok güzel oynayip, gol ve goller atip ama bunca eforu, alin terini kolay goller yiyerek bosa cikaracagiz endisesi var bende. Tek umudum da Bartra. Tur onun ayaklarina bakiyor. Dorukhan dan cok sey bekliyorum rövans icin..Trabzon da maglup olmadik cok uzun zamandir ama lig maclariylada kiyaslanamaz bu tür maclar..

Süper Golcü
17.08.2022, 03:15
Bu maçta Baka'nın ceza sahası dışı golü var arkadaşlar yazın bir kenara
Bu arada çok önemi yok ama bunu da paylaşmak istedim, çok güçlü bir sezi gelmişti

Ibrahim Gaygusuz
17.08.2022, 03:27
Trabzon da bu is biter Allahin izniyle.

Sefer A.
17.08.2022, 03:29
Eğer Bartra oynasaydı bütün takımı rahatlatırdı. Kaliteli oyuncu için uyum muyum hikaye.
Kalite ve yetenek varsa uyummuş idmanmış hikâye, şehir efsânesi, safsata, daha ileri gidiyorum ezbercilik ve aptallıktır

Bakasetas en çok sorumluluk alan adamdı tek hatası frikiği Bardhi atmalıydı
Frikik oldu Bardhi diye bağırdım hemen.. atıyorsun bunuuu dedim
Aynı anda 1 kişi daha duydum Bardhi diye heyecanlanan
Topun başına önce Baka Bardhi Trezege geçti
Ulan dedim umarım Baka atmaz kesin aut olur kalecinin kapattığı köşeye sert vurmazsa.. çünkü mesâfe çok yakın...
Treze atsaydı ya barajdan korner, ya gol
Bardhi olsa ya gol ya da üst direkten dönerdi bi daha pozisyon bulurduk falan
Net kere net
Ama o da ne
Geldi geleli maltay hıyarının içeri aldığı hâriç frikik golü atmayan Baka vurdu yine... delirdim
Yok direği yalamış zartzurt fasa fisoyu bırakalım

Djaniny sag oynar ama trezege oynayamaz resmen bugun sag kanatsiz oynadik ilk devre koaussi ikinci devre trezege nasil boyle hata yaptik anlamadim bu macmidir trezegenin yerinde oynamayacagi mac..
Aslında oynar, iyi maçları var orada.. ama henüz form tutamamış, solda zorlanıyor, sağa ne atıyosun sonra tekrar sol falan öff yaa...
Ki Djaniny bence kesinlikle solda falan değil sağda daha iyi, atıp deler geçerdi rakip sol beki... bulduğum pozisyonda da saçmalamayıp sağ ayağıyla yapıştırırdı
O savunma arkasına atıp Djaniny ile yakalayıp ama öldürdüğümüz fırsatı pek konuşmadı kimse ama net oğlu netti... içe doğru kıvırsa ya karşı karşıya ya da penaltı alacak rakip savunmacının müdahalesiyle.. gitti dışa doğru topu korudu falan saçma sapan içine etti orada

Allan bu takımın problemlerinin bir çoğunu çözer. Siopis'i severim ama bu seviyelerin oyuncusu değil, lig için ideal bir profil.
Çözeeerrrrr

Taraftara büyük iş düşecek, tribünde şarkı söyleme saçmalıklarını bırakmalıyız, oyun içi reaksiyonlar çok önemli, Kopenhag taraftarı gerçek bir deplasman atmosferi yaratmayı başardı. Sahaya çıktıklarında cesaretlerini kırmalıyız.
Valla tribünleri iyi mi iyi, çook iyi de değil ama iyi
Biz 2.yarı hele golden sonra toparladık gibi
Ama rakibe baskı anlamında daha iyiydik.. yuhlama konusunda falan
Bizimkiler sahaya girdi ortam sanki Trabzon
Adamlar sahaya girdi sanki Trabzon'da fb sahada
Ha bu onları hırslandırdığı için ters tepebilir diye düşündüğüm için eşlik etmedim
61'de 2-0 yeniliyorken meşale yakma tezâhürat yapma falan bunlara da eşlik etmedim fuzuli işler ki o ara oyuna hâkim olsak da tam o an rakip 1 2 top tuttu atağa çıktı köşe vuruşu bile olmuş olabilir
Aptal saptal işler
Sövüyorsun, bayanlar var diyor.. stadda sövmeyecez de nerede sövecez ?
Peşine 5dk içinde saçma sapan pas mas olunca aynı adam tabi sövmedi tuttu kendini ama formayııkardı 15dk atletle kaldı öyle kdhsjjshhs
Yalnız bizim tribün neredeyse doluydu full kale arkasını bize vermişler
O zaman 2731 satılan bilet genel satışa açılan bilet idi, bir o kadar da kesin kulüp kendi dağıttı sağa sola... öyle 2700 falan değildik 5bin vardık herhalde

Rakibi fazla ciddiye aldığımızda da bu gün olduğu gibi el ayak tutmuyor. 2-0 dan sonra yani her şeyi kaybettikten sonra top oynamaya başladık. Rakibin üzerine kayseri forması giydir getir bakalım o maç ne oluyor. Gereksiz büyütmeyelim kimseyi. Gerçek bir Avrupa takımı değil karşımızdaki.
İşte bu yaa... vallahi fuzuli yere büyüttük bunları... Daramy oynasa anlarım,, ulan bunların neyinden çekindik arkadaş delireceğim
Ama bu maçta Uğurcan'ın olumsuz etkisi çok büyük kimse kusura bakmasın artık yeter istemiyorum bjk deplasmanında devleşmesini mk yeter lan şu maçlarda ekstrası olmayan hele hele "özevlat" ise hiç lâzım değil yaa
Ömür için de ayyynnııssıı geçerli
2.yarı Baka'nın sazı eline alma işini A.Ömür yapmıyorsa , çimleri yiyecek hırsı sahaya yansıtmıyorsa bıraksın bu işi... Hatay'a attığı gol eksik kalsaydı da şu maçta daha iyi bir sonuç alsaydım
GOMİŞİM HATAY MAÇINA DA ANTALYA MAÇINA
Antalya maçını önemseyenin, puan hesâbı yapanın, yok geçen sene yok Nuri yok zart zurt gibi en azından şu an için fuppfuzzuliii olan şeyleri kafaya takanın da taa geri kafalığını aptallığını bilmem ne edeyim... zıçtığımın züber ligi

Ulan ingiliz .... (orayı siz doldurun) Premier League de maç yönetmiyorsun ve ayrıca hiç çizgisi yoktu. Avantaj konusunun b.kunu çıkardı. Bir kaç kez bize foul vermesi gereken yerlerde devam ettirdi ki Kopenhag çok tehlikeliydi devamında. Şimdi biz de evimizde sert oynamak isteriz ama rövanş Hakemi bukadarsertliğe izin vermez bakın görün. Koskoca Michael Oliversin oğlum sen, çizgini koruyacaksın!
Onun ve o yan hakemlerinin ben... avantaj konusunda Aek eşleşmesinden ztn biliyoruz ne fuşki olduğunu bunun
Lehimize olacaksa kolay faul vermiyor, aleyhimize olacaksa koppkolay faulleri veriyor
Uzatma dakikaları konusuna hiç girmeyelim böyle rezillik yok vallahi yok

batu94
17.08.2022, 05:13
Dorukhan ve Hamsik olsaydı nasıl olurdu diye düşünmeden edemiyorum.

Ertan1982
17.08.2022, 06:25
Bu seviyede bir macta bir hata golü yedirtir ve buldunu atacan.
Hocanin taktini ben anlamadim.
Trabzon da 2 farkla yenmeliyiz.
Yenebiliriz Danimarkalari gözümüzde büytüyoruz.Ama Daha dikkatli olmaliyiz.
Bir hata isimizi bitiri.

Ufuk
17.08.2022, 06:37
Ulan ingiliz .... (orayı siz doldurun) Premier League de maç yönetmiyorsun ve ayrıca hiç çizgisi yoktu. Avantaj konusunun b.kunu çıkardı. Bir kaç kez bize foul vermesi gereken yerlerde devam ettirdi ki Kopenhag çok tehlikeliydi devamında. Şimdi biz de evimizde sert oynamak isteriz ama rövanş Hakemi bukadarsertliğe izin vermez bakın görün. Koskoca Michael Oliversin oğlum sen, çizgini koruyacaksın!Çok kötüydü. Adamlar itiyor, çekiyor devam ettiriyor. Dedim herhalde İngiliz ya oynatıyor bunları. Corneye taç atıldı, stoperi ezdi Corne döndü tam penalti noktasına çıkaracak zart düdük. Klasik Türk hakem kararı. O top taç yakınında vs olsa devam ettirecekti. Zeca kaç faulle oynadi bir sari çıkarmadı.

Kadir Aydın
17.08.2022, 06:44
Avrup ve Milli Takim maclarinda ligdeki Ugurcan‘dan eser yok.

Kale önünde tedirgin ve heyecanli bekliyor, toplara cikamiyor korkuyor.

Sifir refleks…

Doctore
17.08.2022, 07:13
bu takıma karşı sabırlı oynamazsak kaybederiz. adamların zaten taktiği bu. sabırlı oynayacağız eğer öne geçersek işte o zaman sistemlerinden taviz vermeye başlarlar aksi halde tuzaklarına düşeriz

Sabırdan kastın ilk 50 dk gibiyse ikinci maç izlemeye bile gerek yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kemal Öztel
17.08.2022, 07:33
Ikinci maçta turu atlarız atlamayız ayrı konu ama şu maç mağlup olunacak bir maç değildi. Skordan memnun değilim, iki golde de Siopise kızdım. Ikinci maç dolu tribünler altında yüklenen rakibin üstüne giden bir Trabzonspor görmek istiyorum. Kopenhaga kendi oyunumuzu kabul ettirdik evimizde tek kaleye çevirmemiz lazım skor 1-0 olsa da vites düşürmeden yüklenmeliyiz. Biz çok daha iyi ayaklara sahibiz zorlarsak hataya elverişliler..

Doctore
17.08.2022, 07:35
Ikinci maçta turu atlarız atlamayız ayrı konu ama şu maç mağlup olunacak bir maç değildi. Skordan memnun değilim, iki golde de Siopise kızdım. Ikinci maç dolu tribünler altında yüklenen rakibin üstüne giden bir Trabzonspor görmek istiyorum. Kopenhaga kendi oyunumuzu kabul ettirdik evimizde tek kaleye çevirmemiz lazım skor 1-0 olsa da vites düşürmeden yüklenmeliyiz. Biz çok daha iyi ayaklara sahibiz zorlarsak hataya elverişliler..

Aynen katılıyorum adamlar yan yan 700 pası yemezler Süperligde oynamıyollar

Doctore
17.08.2022, 07:40
Yav bu arada hoca Djaniny i hani çok seviyor ve Jokeriydi. Onun yerine ilk 45 dk a Kouassi oynadı ya. Futbolculardan önce Abdullah hoca maça hazırlanmamış malesef. Gruplara kalmak dönüm noktası. Telafisi yok bu olayın. Narsist bulurum kendisini ama bir gerçek var ki Avrupada Fatih Terim gibi oynatacaksın

Doctore
17.08.2022, 07:42
Ne Gs ne antalya maçı ikinci kopenhag maçı o kadar öenmliki. Bu klübün o ekstra milyon eurolara o kadar ihtiyacı var ki

Abdülkadir Kılıç
17.08.2022, 07:44
Forumu veya sosyal medya platformlarını okuyorum da iyi ki ayağımız ardı ardına takılmıyor. Bu taraftar her şeyi yakıp yıkar. Bunda hiç kimse elimize su dökemez.

ccd6167
17.08.2022, 07:52
Ben çok kötü oyandığımızı düşünmüyorum fakat Abdullah hoca orada hiç hata yapılmasını istemiyor. Kensinlikle sıfır tolerans.

taraftar baskısı muazzamdı adamlarda. Trezege çok istekli fakat nedense bir türlü giremedi içine

bu maçlarda böyle goller yemememiz lazım.

uğurcana da bir lafım olacak şu 6 pas civarı duran toplara çık babacım

Enaldo61
17.08.2022, 07:56
2.Maçta avcı bu takımı çözecek.En güvendiğim isim avcı.
Çözer çözmesine de, hızlı iyi kapanan takımı yenebilmek için bulduğunu atacaksın yoksa çözsen ne yazar.

Doctore
17.08.2022, 07:58
Bende bunu anlamıyorum senin açık ara en önemli maçların. Adam akllı 11 seçip çıkaramıyorsun. Takım ilk 50 dk a ambole olmuş. Sonra eleştirme. Düzgün bir 11 le çıkıp çatır çatır oynamamıza rağmen yenildikte bişey mi dedik. Ne zaman eleştireceksin hiç bir zaman yav bu forumdan bir tane adam bu 11 ile çıkmazdı

Enaldo61
17.08.2022, 08:04
Bir de kafama takılan defans arkasına hiç koşu atmıyoruz sarkmıyoruz, Cornelius tek başına ilerde ona top geliyor mesela aradan biri kaçsa dönüp atacak yani bazen oyuncu ekstra birşey yapacak her şeyi hoca söylemez ki Abdülkadir bunları yapması lazım mesela bjkye attığı golü hatırlayın.

Sonra mesela ceza sahası yayı civarında birkaç kere topla buluştuk hiç ne 2ye 1 var ne duvar pası var bunlara hiç çalışmıyor muyuz alan ne yapacağını şaşırıyor. Yani ne bekliyorduk Kopenhag deplasmanında bizi salacaklar biz aheste aheste paslarla goller mi bulacaktık?

SEvgili Trezegeut bize karşı zımbalıyordun topları köşelere dün aldın solda bomboş sağ çatala falsolu yapıştırıcaksın neden yapmadın premier lig'te oynadın sen? Bunları bu maçta yapamazsan eleniriz. Ekstra vuruşların ekstra işlerin olması gereken maçlar bunlar.

Arif Timurcioğlu
17.08.2022, 08:14
Larsen ---- Bartra ----- Hugo ---- Eren
-------------------Dorukhan---------------
------------Baka ------------Bardhi--------
Ömür ----------------------------Trezeguet
-----------------Cornelius-------------------

Rövanşa kesinlikle bu takım çıkmalı.

Lantis
17.08.2022, 08:15
Yalnız Baka acayip oynadı. Takımı tek başına sırtladı resmen. Bartra da girdikten sonra kalitesini belli etti. Eren vasat altında kaldı. Hayal kırıklığı oldu açıkcası. Rövanş kadrosu:

------------------Dorukhan---------------
--------------Baka-------Ömür ------------
Djaniny ----------------------------Trezeguet

Punisher-61
17.08.2022, 08:20
Abi bu kouassi nedir arkadas??? Hic mi bibolumlu hareketin olmaz??? Abdullah hoca bunda ne gördüde sahaya sürdü..
kopenhagenin bi numarasi yok aslinda

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

nbay
17.08.2022, 08:21
Hoca oyun olarak tur atladık demiş ,pozisyonsuz, yaratıcılıktan yoksun, boyuna yan top demekki bu sezon ki mantalite.

Punisher-61
17.08.2022, 08:22
Yalnız Baka acayip oynadı. Takımı tek başına sırtladı resmen. Bartra da girdikten sonra kalitesini belli etti. Eren vasat altında kaldı. Hayal kırıklığı oldu açıkcası. Rövanş kadrosu:

Djanini ve corneliusu ayni anda oynatacagini düsünmüyorum.. hocanin Forvet Hattinda müdahale etme opsiyonu kalmiyor yedekte..
Not: Kouassi opsiyon degil

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ertan1982
17.08.2022, 08:25
Bana göre Kouassi yi yanlis kulaniyoruz.Kalitesi nemli deil ama kanat oyniyamaz calim atma vs kanat icin yetersiz.erkezde kulanmayiz ya gizli forvet olarak arkaya sprint ataile yada 2. forvet olarak.2.Macta Djannini oynamali ne kaar bazen gamsizsa ve ayari kacirsa da.Elenmiyecek takim degil defansta dikkatli olursak turu geceriz.

Ertan1982
17.08.2022, 08:26

Bu 11 ile cikarim.Olmadi 3-4-3 dönerim 2. yari.
Ya hero ya mero

nakzo
17.08.2022, 08:26
Moral bozmak yok inşallah eleyeceğiz.

adiloş bebe
17.08.2022, 08:31
Süper Lig'de yanlış 11'le çıktığımız maçları kalite farkı ile çok rahat olmasa bile kotarabiliyorduk. Avrupa arenası işte bu yüzden daha farklı ve özen istiyor. Hoca, takımı taktik anlamda hazırlayamadığı gibi mental olarak da hazırlayamadı. Abdülkadir sanki ilk kez maça çıkıyor gibi ayakları titreyerek oynadı. Hatay maçında daha uzun mesafeden gol atmasına rağmen şut şansı olmasına rağmen atağı heba etti. Basit goller yedik ama bir şans golü ile en azından biraz umutlandık. Trabzon'daki maç çok çok zor geçecek çünkü rakip arkada iyi bekliyor gerçekten de. O maçta Bartra-Bardhi gibi isimlerle çıkacağız. Ama hocam lütfen artık Baka ve Abdüş'ü aynı anda oy-nat-ma.

adiloş bebe
17.08.2022, 08:35
Bu arada biz golü attıktan sonra topu tribünlere vuran oyuncu kimdi? Bizden biriydi de tam anlamadım. Yaptığı çok salakça bir şey. Bakasetas topu almaya gitti, top toplayıcıdan istedi. Takımın kafa olarak sahada olmadığı buradan belli.

Devrim Arslan
17.08.2022, 08:35
İkinci maçta lami cimi yok çıkıp oynayacaklar. İlk 45 dakika rezil oynadık. 3 yesek maç farka giderdi. Güven eksikliği var. Bu arada adamların taraftarlarına hayran kaldim

nbay
17.08.2022, 08:37
Şu pas sayımızın yarısı defans oyuncularımızın kendi aralarında yaptığı al verlerdir . Uğurcanın da baya bir pas sayısı vardır.
Kopenhagen: 344 (270 isabetli)
Trabzonspor: 600 (529 isabetli)

Yiğit Gayretli
17.08.2022, 08:37
Maçtan sonra ayrıntılı istatistik analiz bakmadım ama temel hatlarıyla şunu diyebilirim; oyun planımızla sahaya çıkan 11 uyumsuzdu.

Biz neden topa sahip olmaya çalıştık. Ben sahada Denswil ve Kouassi görünce geriye yaslanıp kenar oyuncularımızı onların iki ağır stoperinin arasına koşu attıracağız ve geçiş setleri deneyeceğiz diye düşünmüştüm. Ciddi hayal kırıklığı yaşadım. Biz rakibin en zayıf yönünü tehdit edeceğimize, rakibe en zayıf yönümüzü tehdit etme imkanı verdik. Hoca maalesef büyük hata yaptı. Canı sağolsun.

Trabzon'da atmosfer ve oyun/oyuncu kalitesiyle turu alacağımızı düşünüyorum.

Lantis
17.08.2022, 08:39
https://img.a.transfermarkt.technology/portrait/header/89200-1491913988.jpg?lm=1
Kopenhagtaki Rasmus Falk, bu oyuncuyu beğendim. Oyunun hem defans hem hücum org. vardı. Bizim orta sahaya ilaç olabilir. Yaşı 30. 2 sene rahat oynar.

Ertan1982
17.08.2022, 08:41
Bi laf da bizim topculara.Avrupa da he dokunusa foul calinmiyor.ayakta kalin.Ligte her halta calindigi icin avrupaya gittin mi böyle sudan cikmis baliga dönersin.Tek sasirdigim yeni gelen yabancilarda hemen adapte oluyorlar bize.

angraf
17.08.2022, 08:43
evimizde yeneceğimizi düşünüyorum.
Bu kopenaka 3 te atılır 4 te atılır yeter ki boğalım oyundaki son 20 dakikayı çok beğendim bartha varsa bartha oynar bu arada.
maçtaki son 20 dk yı 2. maça yayarsak 2-0 falan yeneriz her türlü tek farklı galibiyet turu uzatıyor 2 farklı galibiyet turu getiriyor

Adem Akyüz'
17.08.2022, 08:45
Hocanın oynadığı Kouassi kumarı tutmadı. Tutmayacağı da belliydi. Daha henüz ligde bile çalım atabildiğine şahit olmadığımız adamı şampiyonlar liginde sahaya atmak kumardan öte biraz bile bile lades oldu ve ilk yarıyı çöpe attık. Bu açıdan yenilgide hocanın payı büyük.

Kadro geçiş oyunu kadrosuydu ama golü erken yiyince rakip topu bize bıraktı. Kadroda oyun kurabilen bir oyuncu eksikliği yaşadık. 10-15 dakika Abdüş geriye gelip bu işi yapmaya çalıştı. Sonrasıda ise Bakasetas. Böyle olunca da ileride gerekli çoğunluğu sağlayamadık.

Hafta boyunca rakibin 2 önemli silahından bahsetti herkes. İlki hücuma hızlı çıkıp kenardan içeri kestikleri toplar. Diğeri de arka direk organizasyonları. Yediğimiz goller de tam olarak böyle. Rakibe çok iyi çalışamamışız sanırım.

İkinci yarı oynanan oyun rövanş adına umut verdi ama turu geçeceğimiz konusunda herkes kadar ümitli değilim. Gol bulmak için yükleneceğimiz anlarda hızlı/tek paslarla çıkışları bizi zorlayacaktır.

ÖmürKaradeniz61
17.08.2022, 08:46
Hamsik yoksa Bartra orda oynasın,becerir o işi orda.

Tatar Kemal
17.08.2022, 08:52
moral bozacak bir durum yok. maç oynandı ve kaybedildi ama oynanacak olan ikinci bir maç daha var. trabzonspor ikinci yarıda iyi oynadı ve bu güzel oyununu ikinci maçta oyunun tamamına yayabilirse turu geçebilir. kopenhag elenmeyecek bir takım değil ama şüphesiz ki avrupa kupa tecrübesi trabzonspor'dan daha iyi. şimdi işi sıkı tutmak, yapılan hatalardan iyi ders çıkarmak ve tamamıyle ikinci maça odaklanma zamanı.

nchls
17.08.2022, 08:52
Topu ortasaha oynar diğerleri eşlik eder. Ortadaki üçlüyü oturtamadigimiz sürece stoperde Van dijk olsa ne olur olmasa ne olur

Adem Akyüz'
17.08.2022, 08:54
Bu arada yediğimiz ilk golde topun üstünden atlayan oyuncu yüzünden aktif alanda muhabbeti yapılıp ofsayt verilebilirdi.

Mehmet BAŞ
17.08.2022, 08:56
nwakame salt kötüdür demiyorum, işe yaramaz demiyorum. ama aldanmamıza sebep oluyor hücumda yaptığı bir kaç hareket.

nwakame'nin sahada en tehlike yarattığı oyuncu karşısındaki rakip oyuncu değil, arkasındaki sol bektir. sol beki yorar ve onun açığını kapatmak için ekstra efor sarfeder. belli bir süre sonra ki bu dakika 60-70 arası olur sol bek oyundan düşer. sürekli nwakameyi kontrol ederek oynamaya çalışır. günümüz futbolunda böyle bir lüks hiç bir takımda yok. nwakamenin oyundan çıktıktan sonra sol kanadın yine düşmesinin sebebi bu.

evet hücum silahı olarak çok çok iyidir yaptığı hareketlerle taraftarı coşturur rakibin moralini bozar ama nwakame topla hareketlenene kadar rakip savunma oturur ve iş bireyselliğe kalır. nwakamenin ayaklarına bakarsın gol gelsin diye. bu yüzden de nwakame takımın yıldızı, en etkili silahı gibi gözükür.

kadromda nwakame olsun ister miyim? yalan yok isterim eğer cüzi bir rakama imza atacaksa. ama asla ilk 11de yer vermem. dakika 70ten sonra sokarım açılamayan maçlarda. bu lüksü etkili bir silaha o zaman çevirebiliriz ancak.

bu maçta nwakame ile başlasaydık kendisi ilk yarı gücünü tüketir arkasındaki ereni de 60tan sonra çökertirdi. sonra o fizik ve kondisyondaki adamlar bizi perişan ederdi. ayrıca bu sertlikte adamlara karşı nwakame bir geçeyim iki geçeyim üç geçeyim şeklinde oynayamazdı.

bu akşam tek bir kanat vardı o da trezeguetti. o kondisyon olarak vardı ama nedendir bilinmez hala içeri çaprazdan girmeyi beceremedi ama ben yine de bu maçta trezegueti tercih ederdim.

Nwakaeme konusunda aslında farklı fikirde değiliz, söylediklerine ben de katılıyorum. Anlattıklarını burada ben de defalarca yazmışımdır. Bu konuda haklısın. Ancak geçen yılki sol bekler gerçekten hiç iyi değildi. Hatırlayın, Novak ile oynadığımızda da açık verebiliyorduk ancak bu kadar sorun olmuyordu. Novak o bölgeyi daha iyi tutuyordu ancak sonrasında gelen sol bekler oldukça kötüydü ve o bölgedeki defansif sıkıntı iyice belirginleşti. Demem o ki oradaki sıkıntı sırf Nwakaeme'ye bağlamak doğru olmaz ancak Nwakaeme'nin savunma zafiyeti olduğu aşikar.

Her neyse, esasında bugün bunları konuşuyor olmamızın sebebi aslında Trezequet'tir. Henüz sezon başı, fazla eleştirmek istemiyorum ama şu ana kadar yapamadıkları ile bende ciddi hayal kırıklığı oluşturdu. Topu alınca takım arkadaşlarını beklemeden tek başına rakip savunmanın arasına dalıyor. Bu tip işleri genelde alt yapıdan yeni çıkmış acemi hücum oyuncuları yapar. Trezequet tuhaf bir şekilde her seferinde bunu yapıyor. İki veya üç çalım attıktan sonra rakip savunmaya tosluyor. Beni hayal kırıklığına uğratan diğer bir yanı ise oyun zekasının düşük olması! Evet, bireysel becerisi yüksek lakin bu beceri bir akıl ile birleşmeyince yanlış şut tercihleri yanlış paslar veya çalım denemeleri ortaya çıkıyor. Dün akşam Cornelius kaptığı topta kendisine güzel bir pozisyon imkanı tanıdı. Ancak topu kullanmakta o kadar ağır davrandı ki şutu rakibin üzerine vurdu. Dediğim gibi karar noktasında eksikleri var. Umarım bir an evvel toparlanır. Bu oyuncuya ciddi bir yatırım yaptık ancak şu ana kadar gösterdiği performans ciddi hayal kırıklığı yaratıyor.

Enaldo61
17.08.2022, 08:58
Topu ortasaha oynar diğerleri eşlik eder. Ortadaki üçlüyü oturtamadigimiz sürece stoperde Van dijk olsa ne olur olmasa ne olur

Orta 3lüde Hamsik olmadığı sürece oturmuyor, alternatifi kim Bardhi mi oldu onu aldığımıza göre herhalde o

nakzo
17.08.2022, 08:59
Maçtaki en büyük hata kuasi denen ağır yeteneksizin oynamasıdır.Bu adam ptt liginde bile zor oynar barta iyi adam eneste işimize yarar canini girdikten sonra gayet iyi oynadı ugurcan yediği 2 goldede hatalı 2.maça eleyeceğimize inanıyorum.

abdllh.29
17.08.2022, 09:02
Bu arada biz golü attıktan sonra topu tribünlere vuran oyuncu kimdi? Bizden biriydi de tam anlamadım. Yaptığı çok salakça bir şey. Bakasetas topu almaya gitti, top toplayıcıdan istedi. Takımın kafa olarak sahada olmadığı buradan belli.
Kafa olarak saha da olmamak değil de sanki 2-1 razıyız oldu bu iş der gibiydi

Kadir Aydın
17.08.2022, 09:04
Adamlarda lan su oyuncu keske bizde olsa diyebilecegin bir tane adam yok. Dümdüz oyuncular, düz oynuyorlar, basit oynuyorlar ve sonuca gidiyorlar.

kayseriliyiz
17.08.2022, 09:06
Takım çok stres yaptı, Uğurcan bile 2 golde hatalı, hatta birde boşa çıktı arka direkte adam atamadı.
Zor bir ikinci maç bizi bekliyor.

Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk

Burak Bıyıklı
17.08.2022, 09:06
Bomboş geçen bir ilk 45 dakika hocaya yazar. Yanlış 11, gelmeyen oyuncu değişiklikleri hocaya yazar. Bu maç için kurduğu plan yanlıştı, umarım ders almalıdır.

Yukarıda Yiğit'in de dediği gibi eğer kouassiyi 11 oynatıyorsan ve ortada da oyun kurmayla hiç alakası olmayan sio varsa topu rakibe verip kontra kovalarsın. Oynayabilirdik de bu oyunu. Ama onu denemek yerine topla oynamaya çalıştık. Topla oynayacaksan kouassi neden 11'de.Ortada sio yerine dorukhan, sağda da kouassi yerine djaniny ile başlasaydık ilk yarı da skor da çok farklı olabilirdi.

Bireysel bakarsak trezeguet kardeşim orada şut denemeyeceksen nereden deneyeceksin, yazıktır.
Baka frikikte enis bardhi'ye bırakmalıydı.
Ömür 50 metreden şut denemeyi biliyorsun ama kaleyi cepheden gördüğün, sol ayağına gelen topta gidip sağa kouassiye veriyorsun. Şu maçları iyi oynaman, sorumluluk alman lazım. Stoperle al ver yapmanın anlamı yok.
Larsen inanılmaz kötüydü bence. 2.golde olduğu yerde bekleyip adamını alsa o şekilde vuramazdı kopenhaglı zaten.
Siopis'ten çok yanlış şey bekledik. Adamlar da buna çalışmışlar. 6 numarada kim topla buluşursa ona anında baskı yaptılar. Sio bu oyunun adamı değil. Ondan 2 kişiden sıyrılıp oyun kurmasını beklememelisin. Sio oynayacaksa yanında dorukhan olmalıydı ömür değil.
Kouassi paşa, giresun maçları haricinde 11'de olmayı hak edecek bir adam değil. Hele hele şampiyonlar liginde hiç değil.

İkinci yarı başlarken 3 değişiklikle çıkmalıydık. Tek djaniny görünce yetersiz dedim. Bartra, Dorukhan, Djaniny girmeliydi. Aslında ömür-bardhi değişikliği bile yapılabilirdi ek olarak. Hadi sio, ömürü tuttun yine anlayayım da hoca bu oyunda denswil nasıl çıkartacaktı defanstan topu. Bunu nasıl göremezsin. Bak bartrayı aldın nasıl değişti oyun. Nasıl aldık kontrolü. Bazıları 2.golden sonra kopenhag izin verdi o yüzden oynadık diyor. Onları şimdiden 2.maça davet ediyorum. Bartra, dorukhan, djaniny'li kadroyla, taraftarla kopenhaga top yüzü göstermeyeceğiz.

Tribün çok önemli. Hakemi de oyuncuları da baskı altına alıyorsun. Dün gördük bunu. Bunun karşılığını vermemiz lazım.

Mayıs 2023'e kadar yasaklanması gereken üçlü => Siopis, ömür, baka
Böyle hiçbir şeyi beceremiyoruz.

Çarşamba günü kopenhagı üçleyecek kadro =>

---------------------Uğurcan--------------------
Larsen ------ Bartra ------ Hugo ----- Eren---
--------------------Dorukhan-------------------
------------Baka ------------- Bardhi----------
Djaniny ---------------------------- Trezeguet
--------------------Cornelius-------------------

Burada belki dorukhan-sio-baka üçlüsü ile çıkmak belki daha doğru olabilir. Oradan emin değilim.

Son olarak böyle kıvranmamıza sebep olan şey => HAMSİK. Neredesin be abim.

Mehmet BAŞ
17.08.2022, 09:08
Hoca üzerine basa basa oyundan cok memnun oldugunu dile getirdi. Demek ki kanat oyuncularida ona göre görevlerini yapmislar. Taraftar sagda bir Yattara solda bir Nwakaeme görmek istiyor ama Avci bu tip kanat oyuncularini tercih etmiyor. Taraftar in bakisiyla olsaydi bizim Yattara ve Nwakaeme dünyanin en iyi takimlarinda olmaliydilar ama gelebildikleri en iyi noktayi biliyoruz hepimiz.

Visca bile Basaksehir de görünümden cok uzak.Baka da hocanin ona verdigi görevin disina cikmadiigi icin taktik geregi sonuca etkisiz görünebiliyor bazi maclar. Hoca sistemden bahsediyor. Oyunu cok begenmis (maci izlemedim) ama ne demek istedigini anliyor gibiyim..

Rövans maci icin cok umutlu ama ben o kadar umutlu degilim. fb nin Kiev karsisinda düstügü duruma düsebiliriz korkum bayagi fazla. Bu sirf Trabzonspor ile alakali degil ülke futbolunun bulundugu güncel durum. Trabzon da cok güzel oynayip, gol ve goller atip ama bunca eforu, alin terini kolay goller yiyerek bosa cikaracagiz endisesi var bende. Tek umudum da Bartra. Tur onun ayaklarina bakiyor. Dorukhan dan cok sey bekliyorum rövans icin..Trabzon da maglup olmadik cok uzun zamandir ama lig maclariylada kiyaslanamaz bu tür maclar..

Hocamızın bilgisine ve oyun görüşüne saygımız var ancak dün akşamki oyun çok memnun olunacak bir değildi.
Özellikle ilk yarıda oyun tamamen rakibin istediği tarzda oynandı. Top bizdeydi ancak üretim namına elde bir şey yoktu.
İkinci yarıda Djaniny, Bartra ve Bardhi girdikten sonra bir şeyler değişti. Son yarım saatlik dilimde daha iyi göründük.
Bartra yarım saatte nasıl liderlik yapılır takım öne nasıl taşınır dersi verdi. İnanılmaz bir tecrübe! Büyük lider!
Onun tecrübesi diğer oyunculara da özgüven verdi, bundan sonra da verecektir. O konuda pozitif şeyler söyleyebiliriz.
Ancak maçın geneli itibariyle organize pres ve hücum etmek, oyunu hızlı oynamak konusunda sorunlarımız var.

Maçtan günler önce burada yazdım, tur konusunda ümitli değilim dedim. Rakibin favori olduğunu söyledim.
Kopenhag'ın maçını izledikten sonra bireysel olarak bizden iyi olmadıklarını ancak takım olarak iyi olduklarını söyledim.
Dün akşam da böyle oldu. Bireysel yetenekli isimlerimiz onlarda yok ancak takım olarak iyi savunma ve hücumları var.
Ayrıca bizim takımda hücumcuların mental seviyeleri beni tatmin etmiyor. Trezequet ve Kouassi bu anlamda kötüler.
Djaniny bunlara göre çok daha iyi bir oyuncu. Dün akşam farkını hissettirdi lakin bu takıma kanat forvet şart!
Her şeye rağmen Trabzon'da turu geçebilir miyiz? İhtimal yok diyemeyiz. İyi bir oyun ve şans ile olabilir. Ancak şu halimizle zor!

İ. SARAL
17.08.2022, 09:15
https://youtu.be/y2bUcDYCirc

Çok güzel anlatmış. Turu geçme şansımızın maksimum %30 olduğunu düşünüyordum zaten, şimdi işimiz daha da zor. %30 şans, Kopenhag'ın çok iyi takım olmasından falan kaynaklanmıyor, adamlar standart, düz bir Avrupa takımı. Tek numaraları disiplin ve kompakt oynamak. Rakibimiz Kopenhag değil de atıyorum Molde, Kızılyıldız, Sheriff falan bile olsa her zaman Avrupa takımları favori. Maç başlamadan ne düşündüysem aynısı oldu. İlk 15-20 dk. saçmalamazsak berabere biter diyordum, baskı ile kaybedilen toptan umarım gol yemeyiz diyordum, aynen oldu. Evimizde oynadığımız Hatay maçında iki ön libero ile çıkıp ilk yarı topu rakibe bırakıp kontra yaptık. Çok mantıklı bulmayıp, acaba Kopenhag maçı hazırlığı mı yaptı hoca demiştim. Kopenhag deplasmanında ise tek ön libero ve iki 10 numara ile çıktık maça. :))) Hiç 11'de şans vermediği Kouassi'yi en önemli maçta 11 çıkardı. Çok enteresan tercihleri oldu bu maçta. Normal şartlarda elememiz gereken bir takım ama Avrupa arenasında Türk takımları gerçekten hiç yok. Mentalite farkı mı dersiniz disiplin farkı mı dersiniz bilemem ama gerçek bu. Turu geçersek müthiş bir şey olur ama işimiz çok çok zor.

İ. SARAL
17.08.2022, 09:16
Adamlarda lan su oyuncu keske bizde olsa diyebilecegin bir tane adam yok. Dümdüz oyuncular, düz oynuyorlar, basit oynuyorlar ve sonuca gidiyorlar.

Aynen öyle. Falk hariç hepsi dümdüz. Hele 2.golü atan ve maçta 20 faul yapan eleman Süper Ligde oynayamaz.

İ. SARAL
17.08.2022, 09:17
Maçtan sonra ayrıntılı istatistik analiz bakmadım ama temel hatlarıyla şunu diyebilirim; oyun planımızla sahaya çıkan 11 uyumsuzdu.

Biz neden topa sahip olmaya çalıştık. Ben sahada Denswil ve Kouassi görünce geriye yaslanıp kenar oyuncularımızı onların iki ağır stoperinin arasına koşu attıracağız ve geçiş setleri deneyeceğiz diye düşünmüştüm. Ciddi hayal kırıklığı yaşadım. Biz rakibin en zayıf yönünü tehdit edeceğimize, rakibe en zayıf yönümüzü tehdit etme imkanı verdik. Hoca maalesef büyük hata yaptı. Canı sağolsun.

Trabzon'da atmosfer ve oyun/oyuncu kalitesiyle turu alacağımızı düşünüyorum.

Çıkan 11 ve ilk yarı oyunu gerçekten skandal. İşimiz mucizelere kaldı bence.

canna52
17.08.2022, 09:18
Çoğu lig maçında topu rakibe bırakıyorduk ve uyutup golü atıyorduk, tam bu maç için ideal taktikti ancak biz %60 civarında topla oynamaya çalıştık. Aslında onlar da topla çıkarken hata yapan bir takım nitekim ikinci yarı cornelius pas kesti ve ciddi pozisyon yakaladık.

Stoperler, orta sahada siopis, sorumluluk almayan abdülkadir ve rakibin hızına göre çok ağır kalıp markajdan çıkamayan baka ile organize atak geliştiremedik.

İkinci maç hatalardan ders almak lazım. Adamlar pres yapınca bizim Türk takımları gibi gevşek pres yapmıyor, kesinlikle pas opsiyonlarının her birine baskı yapıyorlar. Bizde orta sahada siopis gibi tahta bacakla oyun kurmaya çalıştık ve hata geldi.

Şu ilk onbir ile ikinci maça çıkalım yine ilk golün aynısını yeriz. Yıllardır bu tarz iskandinav takımlarıyla bizim takımların maçlarında hep aynı golü yiyor bizim takımlar. Hiç sekmez, basit hata ile top kaptırırız ve 2-3 pasta ceza sahasından net vuruşla öne geçerler.

Mehmet BAŞ
17.08.2022, 09:19
-------------------Dorukhan---------------
------------Baka ------------Bardhi--------
Ömür ----------------------------Trezeguet

Rövanşa kesinlikle bu takım çıkmalı.

Hiç tartışmamak lazım. Şu an bu kadro en ideal kadromuzdur. Katılıyorum.

lazanka61
17.08.2022, 09:21
kıymetli hocamız bu takıma daha iyi top oynatabilmelidir...bu kadar top kaybeden, yanlış pas atan takım olur mu...

Doğukan Uçan
17.08.2022, 09:21
yok aga ya bu ülkeden bir cacık olmaz. bildiğin cacık olmaz.

akşam maçı izlerken utandım.

3 kere doğru düzgün kaleye geldiler 2 tanesi gol oldu.

o kadar transfer yap para harca pozisyona girmeyi geçtim kaleye şut bile çekeme.

avrupa bizi aşar.

türk takımlarının seviyesi budur ancak ülke içinde at koşturun.

lazanka61
17.08.2022, 09:23
Bakayı cornenin yanından başka yere asla kaydırmamalıdır. baka-ömür aynı anda asla yanyana oynamaz...ısrarla deniyor. abdüş ne olursa olsun sağ kanat oynamalı bu dakkadan sonra...

lazanka61
17.08.2022, 09:24
Hiç tartışmamak lazım. Şu an bu kadro en ideal kadromuzdur. Katılıyorum.

aynen hocam

Murat Keçeci
17.08.2022, 09:24
Tur şansımızı Trabzona taşımak önemliydi.Bu sebeble Bakasetasın attığı gol çok değerliydi.2-0 bitseydi elenme ihtimalimiz yüzde 70 lere çikardı.Tek farkla bitmesi akyazıda turu geçme ihtimalimizi yüzde elli yüzde elliye getirdi.

Maça geçersek biz daha iyi oynadık gibi görünsek de daha doğru oynayan rakip idi.Tatlı sert futbolla bizi iyi durdurdular.Rakibin iki çeşit gol atma ihtimali vardı.Biri ani sert presle kazanılan topları savunmamizi dengesiz yakalayarak sonuçlandırmaktı.Bu şekilde 1 gol buldular.Ikinci gol atma olasiliklari duran toplardı o şekilde de 1 gol buldular.

Benim tercihim orta sahada dorukhan-bakasetas ve ömür üçlüsü olurdu.Böyle fizikli takima karşı iki kısa ömür ve siopisle duran toptan gol yeme ihtimalimizi arttirdık.Ayrica dorukhan böyle maçları severdi.Ikinci olarak Kouassinin bu seviyedeki bir maçta etkisiz kalacağı net belliydi.Daha anadolu maçlarında fark oluşturumayan bir oyuncu o bakimdan Djaniny gibi daha kreatif bir oyuncu üzerinden taktik kurmak daha doğru olurdu.

Yeni transferleri değerlendirirsek Bartra mükemmel başlangıç yaptı.Savunmanin yeni lideri olacağını gösterdi.Bardhi henüz uyum problemi yaşadığı görüldü.Biraz daha zamana ihtiyaci var.

Rakip bizi iyi kilitlediği için ön plana çıkabilen oyuncumuz olmadı.Ama illa birini seçeceksek bizim adımıza en iyi isim Bakasetas idi.Pek verimli olamasada en istekli oyuncumuzda Abdülkadir ömür idi.

Bu maçtaki puanı en düşük isim Abdullah hoca idi.Rakip güçlü olduğu iki özelliğinden 2 gol buldu.

Trabzonda turu nasıl geçeriz sorusuna yanıt ararsak;

- Öncelikle uçakları trabzona indiği andan itibaren deplasmana geldiklerini onlara hissettireceğiz.Psikolojik baskı nasıl yapılır gösterme sırası bizde.Bu konuda taraftarlardan organize işler bekliyorum.

- Ikinci olarak akyazıyı full doldurup maç boyunca destek olacağız.

- Üçüncü olarak sahada tatlı sert futbol oynayacağız.Onların bize uyguladıği tatli sert futbola oyundan eksilmeden cevap vereceğiz.

- Dördüncü olarak sahada basit pas hatası yapmayacağız ve duran toplardan gol yemeyeceğiz.Bu maçta yenilecek 1 basit gol bile turu zora sokar çok dikkatli oynayacağız.

-Son olarak hızlı oynayacağız.Şut pozisyonlarında dün akşam ki gibi uyuşuk davranmayacağız.

Bu 5 maddeyi uyguladığımızda turu geçme ihtimalimiz çok yüksek.

lazanka61
17.08.2022, 09:25
arkadalar dünkü maçta oyuncularımız kaç top kaybı, ve hatalı pasla oynadı. böyle bir istatistik var mıdır...

halilaziz61
17.08.2022, 09:27
Bana göre Kouassi yi yanlis kulaniyoruz.Kalitesi nemli deil ama kanat oyniyamaz calim atma vs kanat icin yetersiz.erkezde kulanmayiz ya gizli forvet olarak arkaya sprint ataile yada 2. forvet olarak.2.Macta Djannini oynamali ne kaar bazen gamsizsa ve ayari kacirsa da.Elenmiyecek takim degil defansta dikkatli olursak turu geceriz.

Bana göre de yabancı hakkını koassi ile dodlurarak onu çok yanlış kullanıyoruz

lazanka61
17.08.2022, 09:33
hocamızın oyunu beğenmesine üzüldüm...rakip alana yerleşip 2 dakka topu ayağında tutmayı başaramayan takım nasıl iyi oynadı...

Yiğit Gayretli
17.08.2022, 09:37
Çıkan 11 ve ilk yarı oyunu gerçekten skandal. İşimiz mucizelere kaldı bence.
Mucizelik bir durum yok. Benim dün akşama dair en büyük üzüntüm Kopenhag gibi vasat bir takıma yenilmiş olmak.

İkinci maçta bu işi bağlarız.

Mehmet BAŞ
17.08.2022, 09:37

Kim olabilir? Mental seviyesi düşük bir futbolcu bunu yapabilir. O topa vuran Trezequet idi. Maalesef...

yorumsuz6117
17.08.2022, 09:43
Tur şansımızı düşük görüyorum, gol yememe ihtimalimiz yok gibi bence, maça çok iyi başlayıp 2-0'ı bile bulsak gol yemeden duramayız biz, rakipte çok hızlı atağa çıkıp sonlandırıyor çıktığı zaman, ben 2. Maçında 2-1 biteceğini uzatmalarda da gol olmayıp penaltılara kalacağını düşünüyorum, penaltılarda da rakip soğuk kanlı kalıp turu geçer, penaltılar konusunda takıma güvenim 0..

İ. SARAL
17.08.2022, 09:44
Mucizelik bir durum yok. Benim dün akşama dair en büyük üzüntüm Kopenhag gibi vasat bir takıma yenilmiş olmak.

Bence şansımız %20.

lazminator61
berabere bitseydi mac, 50/50 olurdu tur sansimiz. Suan 100/30 sansimiz var. Adamlar trabzonda 11 kisiyle kendi kalenin icine girecek. cok stresli mac olucak. Neyse mac uzatmalara ve penaltilara gider. Antremanda penalti calisalim.

yorumsuz6117
Hoca oyun olarak tur atladık demiş ,pozisyonsuz, yaratıcılıktan yoksun, boyuna yan top demekki bu sezon ki mantalite.

Hoca bu sezon bize çok çektirecek, geçen sene Nwakaeme'nin ekmeğini yedi, bu sene öyle bir futbolcumuz yok, hücumda ki vasatlığımızın nedeni Nwakaeme ve Visca'nın olmayışı kanatlarımın değişti ve yetersizler, Kouassi ve Erdoğan PTT Lig oyuncuları, Trezeguet desen Nwakaeme'nin tırnağı etmez malesef, adamım vuruşlarını hep savunma kesiyor, Nwakaeme o pozisyonlarda bodoslama şut atmış olmak şut atmazdı, karşısına rakip geldiyse onu etkisiz hale getirip öyle vururdu..

halilaziz61
17.08.2022, 09:45
Abdullah hoca normalde rakip analizleri rakibe göre oyun kurmak konusunda uzmandır.

Ancak Kopenhagi iyi analiz etmedigi hatta biraz da hafife aldığı ni düşünüyorum. Ki adamların tek artısı olan hızlı presle hücum yapmalarina hiç önlem almaması bunu gösterdi.

Allah'tan baka nin şans gölü geldi de tur umudumuzu ikinci maça taşıyabildik. Yoksa bir anarthosis faciası daha kapımıza dayanmıştı.
Şimdi rakibi daha dikkatli analiz edecektir adamların tek silahını da elinden alırsan hızlı hücum anı şok press bu takım sıradan kötü bir takıma dönecektir.

Arkadaşlar bu Kopenhag en iyi zamanlarında ndoye diye bir golcüyü oynatiyordu kalite diye seviye bu. Koassi ayarında bir adamdi.

Son olarak koassiyi takımda yedek olarak bile görmek istemiyorum. Yusuf Erdoğan koita yunus mallidan fayda olarak zerre artışı olmayan bir topçu.

Millet haci wrigtleri buluyor biz koassi leri işte bu kadar kötü bir scout ekibimiz va r

batugol
17.08.2022, 09:45
Bartra triple B
Bartra Big lider Big tecrübe

lazminator61
17.08.2022, 09:46
Kim olabilir? Mental seviyesi düşük bir futbolcu bunu yapabilir. O topa vuran Trezequet idi. Maalesef...

Ikinci yari bi kere bile topa dokunmadi, bizi 1 adam eksik oynatti. Tam bi fiyasko.

halilaziz61
17.08.2022, 09:47

Ben bu kadar umutlu bakamıyorum. Ama inşallah dediginiz gibi olur. Daha önce dinamo Kiev anarthosis facilarina şahit olmuş biri olarak temkinli olmaya itiyor bu durum beni

yorumsuz6117
17.08.2022, 09:50
hocamızın oyunu beğenmesine üzüldüm...rakip alana yerleşip 2 dakka topu ayağında tutmayı başaramayan takım nasıl iyi oynadı...

Yalan dolan, top oynamadığımızın kendi de farkında, egosuna yenik düşüyor, boş konuşmayı bırakıp çıkardığı 11'e baksa ulan ben bu Kouassi'yi ne diye koydum sahaya demesini beklemiyorum zaten, hatasını kabul etmek olur çünkü, Avcı hatasını kabul etmez, 10 milyon euro 200 trilyon parayı çöpe atmak üzereyiz, 2. maçta doğru kadroyu çıkarır artık ama tura yeter mi bilmiyorum..

halilaziz61
17.08.2022, 09:55
Yalan dolan, top oynamadığımızın kendi de farkında, egosuna yenik düşüyor, boş konuşmayı bırakıp çıkardığı 11'e baksa ulan ben bu Kouassi'yi ne diye koydum sahaya demesini beklemiyorum zaten, hatasını kabul etmek olur çünkü, Avcı hatasını kabul etmez, 10 milyon euro 200 trilyon parayı çöpe atmak üzereyiz, 2 maçta doğru kadroyu çıkarır artık ama tura yeter mi bilmiyorum..

bence kabul ediyor ama bunu kameralar karşısında söyleyip mod düşürmek istemedi. ve bence de doğruyu yaptı.
oyuncuların moralini diri tutmak istiyor ki şu an enfazla morale ihtiyacımız var.

Burak Bıyıklı
17.08.2022, 09:59
Bu takımda 11'e hamsik ve visca da geldiğinde bizi yenebilecek takım yok ülkede. özellikle aynı anda bartra ve hamsik'e sahip olmak müthiş bir şey. Keşke şu maça hamsik ve viscalı çıkabilseydik.

Yiğit Gayretli
17.08.2022, 10:01
Ben bu kadar umutlu bakamıyorum. Ama inşallah dediginiz gibi olur. Daha önce dinamo Kiev anarthosis facilarina şahit olmuş biri olarak temkinli olmaya itiyor bu durum beni

O zaman deplasman golü kuralı vardı. Ayrıca Dinamo Kiev takım kere takımdı. O Kiev ile bu Kopenhag karşılaştırılmaz dahi.

iyattara
17.08.2022, 10:06
İlk yarının çöpe gitmesinin sebebi geriden ileriye topu çıkartamamamız. Hamsik yok stoperdeki arkadaşlarda o işi yapamıyor. Adamlar yaslanınca elin kolun bağlı kalıyor. Kanadının biri kırılmış. Tek kanatla çırpınıyorsun. İkinci yarı bartranın girmesi geriden oyun kurmamızı sağladı. Djaniny de ön tarafı karıştırdı ve defansın dengesini bir nebze bozabildik. Bir kaç pozisyonumuz da var. Ama stoper ama önündeki oyun kurucu topu alacak, rakibin 4-5 li orta bloğunun arasından geçirip bizim ileri uçtaki forvete veya öndeki orta saha oyuncularına atacak. Olay bu. Bunu yaptığın zaman tehlike yaratıyorsun. Yoksa ver sağa ver sola oluyor maalesef. Velhasıl Bartra'nın 90dk oynaması ve ön alanda hareketlilik sağlanması ile 2. maçta arzuladığımız skoru alırız inşallah.

halilaziz61
17.08.2022, 10:06
O zaman deplasman golü kuralı vardı. Ayrıca Dinamo Kiev takım kere takımdı. O Kiev ile bu Kopenhag karşılaştırılmaz dahi.

dinamo kiev çok daha iyi takımdı.
zaten dünkü maçın bizim açımızdan o kadar kötü geçmesinin nedeni yine bizdik rakip değildi.
işler istediğimiz gitmeyince düzeltemiyoruz. Ama dediğiniz gibi umarım turu geçeriz.
Taraftara çok iş düşüyor çok genç oyuncuları var baskı altına alıp ayaklarını titretmek gerekiyor

zaqua
17.08.2022, 10:07
ben hala sindiremiyorum. biz daha iyi bir takımız. resmen acemilik bizi bitirdi. inşallah ikinci maçta oyuncular üzerinde stres olmaz.

ayrıca taraftar rakibi ikinci maçta hayatından bezdirmeli. elleri ayakları titremeli.

Onur Akyüz
17.08.2022, 10:12
Hamşik ve Vişça olsaydı delip geçeceğimiz takıma karşı maalesef avantajı alamadan evimizdeki maça kaldı kaderimiz.

Bartra ile bu turu geçebiliriz o benim umudumu arttıran adam oldu. Yoksa biz bu takıma iki maçta da gol mol atamazdık ama Bartra çok iyi toplar çıkarıyor ve onları dengesiz yakalayabiliyoruz bunu gördük en azından.

Kouassi denen gereksizle ilk yarıyı da heba ettik yani inanamıyorum bu adamla niye çıktık maça, hocayı eleştiriyorum üzerine bir de gol yediriyordu bize rezil ya. Bartra girene kadar da kendi sahamızda pas yapmamızı izlemekten gına gelmişti.

İkinci maç erken bir gol bulmamız lazım yoksa yine işimiz çok zor aşırı gıcık yapışkan bir takım bunlar. Bir sürü duran top kazandık sadece bir tane tehlike yaratabildik adamlar sert oynuyor bu duran topları iyi kullanmamız gerekiyor ikinci maçta.

Oldukça sinir bozucu bir maçtı ikinci yarı iyi oynadık ama ingiliz hakemin Eren’e yapılan net faulü vermeyip devam eden pozisyonda kornerden gol yememize sebep olmasını da belirtmek istiyorum.

Çok iyi hakemmiş, süper kupayı yönetmiş bilmem ne maçı 4 dk uzattı ya biz mi yanlış biliyoruz bu uygulamaları en az 7-8 dk vermeliydi. Sakatlıkları, yere yatmaları hesaplasak 10 dk çıkardı eminim. Bir de maç boyu megafonla anons yapıldı kafamız şişti o megafonu o tribünden çıkarttırmayan hakemin de.. Statta anons yapmak yasak ama megafondan maç boyu bağırmak çağırmak serbest rezillik ya!

S.Seymen
17.08.2022, 10:20
iyi takım kötü takım iyilik neye göre d ir vs bu kavramlar biraz farklı bende teknik denen şey uzun süreden beri farklı algılanıyor

mesela arkadaşlar şunu yazmış rakip düz takım alıyor veriyor kaçıyor basit oynuyor biz onlardan daha iyiyiz

bu yanlış

doğru tercih atletik performans first touch çevre kontrolu ve takım markajı bunları belli, bir hızın üzerinde yapabilmek

işte bunu yapabilen adamların tamamı makameleden daha iyi oyuncular oysa biz düz topçular sanıyoruz

bunlara şut ve dripling ekleyebilirse zaten başat takımda oynar

kabul etmeliyiz ki kopen hagen bu oyuna üç tane üst düzey oyuncu ekleyebilse hiç şansımız kalmaz dı

şimdi bir şansımız var

bu konuyu maluda geldiğinde bir kez daha anlatmıştım

maludanın hiç bir özelliğini göremedik biz oysa tam tersine o kadar çabuk düşünüyor ve uyguluyordu ki takım ona uyamadı yaşı ve mudafa özellikleri olmadığı ve takımla uyumsuzluk teknik ve oyun anlamında oluştuğu için adam gitti

şampiyon olan takımlardaki bazı oyun kurucuları seyredin hiç bir farklılık göremezsiniz doğru tercih doğru yer ve çok çabuk bu bakadar basit vs winner işte

aslında grande bunu gözümüzün önünde bağıra bağıra yapıyor çabuk doğru yere doğru zamanda fazlada artislik hareket olmadan

bu iş düz adamlıkla alakalı değil

bu açılardan görmeyi öğrenmemiz gerekiyor..

oyunun tamamı için

Onur Akyüz
17.08.2022, 10:23
Yediğimiz ilk gol de ofsayttı ya adam üstünden atladı resmen niye verilmedi ki?

kaçarava
17.08.2022, 10:23
Genelde top bizdeyken olanlar konuşuluyor. 1-2 pozisyon hariç berbat pres yaptık. Daha pres yaparken bile organize olamıyoruz. Bu nedenle adamlar takır takır paslaşarak atağa çıkabildi. Alan parsellemeden geri kaçarak yaptığımız savunma Avrupada işe yaramıyor. İlk yarıda arka direkte bomboş kaçırdıkları pozisyon skandaldı.

İkinci yarıda topu bize bırakmaları bizi kandırmasın.

İlk yarı ve ikinci yarının sonlarına doğru takım kondisyon olarak duvara çarptı sanki.

yorumsuz6117
17.08.2022, 10:33
Genelde top bizdeyken olanlar konuşuluyor. 1-2 pozisyon hariç berbat pres yaptık. Daha pres yaparken bile organize olamıyoruz. Bu nedenle adamlar takır takır paslaşarak atağa çıkabildi. Alan parsellemeden geri kaçarak yaptığımız savunma Avrupada işe yaramıyor. İlk yarıda arka direkte bomboş kaçırdıkları pozisyon skandaldı.

İkinci yarıda topu bize bırakmaları bizi kandırmasın.

İlk yarı ve ikinci yarının sonlarına doğru takım kondisyon olarak duvara çarptı sanki.

2-0 olunca Kopenhag bize izin verdi topla oynamamız için, la bunlar zaten pozisyon da bulamıyorlar verelim oyalansınlar dediler ve şans golü geldikten sonra yine hapsettiler bizi sahamıza, 2-1 olunca ben daha da yüklenecez diye düşünürken takımımızın pilinin bittiğini Kopenhag futbolcularının ise maçın başı gibi diri olduklarını gördüm, uzatmaya falan giderse de yine onlar avantajlı olur, gole daha yakın taraf olurlar uzatmaya kalırsa biz ise penaltılara taşımaya çalışırız, Kiev nasıl Fener'i kendi sahasında hapsetti uzatmalarda bizde o duruma düşebiliriz, fizik güç olarak çok fark var malesef..

zafer6161
17.08.2022, 10:35
takımın 2.yarı tek kale oynamasının sebebi onlar 2-0 öne geçince topu bize bıraktı.skoru korumaya yönelik top oynadı.maç berabere yada önde olsaydık aynı oyunu onlar oynardı.
buradaki maçta olacakları söyleyeyim.tek kale oynayacağız.toplar direkten dönecek kalecileri müthiş kurtarışlar yapacak kontradan golü yiyeceğiz.bu tıp maçların rövanşları takım ayırmaksızın hep böyle oluyor

Furkan
17.08.2022, 10:35
Bartra’nın attığı pasları orta sahamız atamıyor, sorun burada. Hamsik yokken o toplar çıkmıyor. O topları atmazsan böyle takımları çözemezsin, hele skoru almışken çok daha zor.

Aynen öyle oldu, adam oyuna girdikten sonra oyunun yönü değişmeye başladı. Sola birkaç kez oyunu açtı. İlk yarı boyunca böyle bir örnek bile hatırlamıyorum.

HasanTezel
17.08.2022, 10:36
Epey üzüldük, kendime gelince yazayım istedim.

İlk gol tam ortada Siopis ve Denswil hatasından geldi, maça Kouassi ile başlamak intihar zira ortada Siopis i yalnız bırakma tercihiydi, gemen cezası kesildi!

Sonra toparladık ama SADECE YALAN YAN PAS yapabildik, 18 e yanaştırmadılar. %63 topla oyna, 522 ye 260 isabetli pas, tam 2 katı ama NİTELİKLİ ATAK VE DURAN TOP olmadan skor olmuyor

Duran toplarda bomboş 3 numara kafa vurdu, bomboş arka direk golü attı, sidober diye boşa ağlamamışız aylardır, 2 gol yedik sidober hatalarından

Cornelius geldiğinden beri en kötü maçını oynadı

Bakasetas ikinci yarı açıldı, tam mevkisinde takımın en iyisi rolüne büründü, Ömür eh Bardhi iyi BARTRA ADETA SAHADA tek başına Barça gibi oynadı, lige bu kalite sidober gelmedi

PEKİ TRABZONDA NE OLUR? Gol yemeden 1 gol atarsak maç uzar, Bartra Hugo tandemi gol yemez görüntüsü var, eee 1 tane evimizde atamayacak mıyız?

yorumsuz6117
17.08.2022, 10:38
Mesele uzatmaya gitmeden turu geçmek bence, uzatmaya kalırsa evlendik sayıyorum ben..

Mehmet BAŞ
17.08.2022, 10:38
Ikinci yari bi kere bile topa dokunmadi, bizi 1 adam eksik oynatti. Tam bi fiyasko.

Trezequet şu ana kadar pozitif bir performans veremedi. Katılıyorum. Dün akşam da kötüydü.
Bazı arkadaşlar oyundaki azmini beğeniyor, ben de beğeniyorum ancak oyun zekası maalesef düşük!
Özellikle tek başına gidip rakip savunmayı yarmaya çalışması takımın geri kalanını zor durumda bırakıyor.
Tamam, hızlı oyuncu ancak pek çok pozisyonda takım arkadaşları 15-20 metre geride kalıyor. Bütünlük kayboluyor.
Hocanın bu konuda oyuncuyu uyarması lazım. Saldırıp gitmek marifet değil, aksine takımı bozuyor.
Şu ana kadar gösterdiği performans hayal kırıklığı! Ancak kestirip atmak için de henüz erken görünüyor.
Umarım bir an evvel kendini toparlar aksi halde ciddi fiyasko olur.

7can61
17.08.2022, 10:39
Trezege reisi paketini atmadan tekrar paket yaparak şöyle güzel, belki aldığımız yere koyarız kimse anlamaz... Fiyasko.

Murat GENEL
17.08.2022, 10:40

Sağ açık oynatan hocanında kusuru var.ilk yarı çabalıyordu adam eksiltiyordu en azından.sağ açığa geçti sahadan silindi.

halilaziz61
17.08.2022, 10:41
Epey üzüldük, kendime gelince yazayım istedim.

İlk gol tam ortada Siopis ve Denswil hatasından geldi, maça Kouassi ile başlamak intihar zira ortada Siopis i yalnız bırakma tercihiydi, gemen cezası kesildi!

Sonra toparladık ama SADECE YALAN YAN PAS yapabildik, 18 e yanaştırmadılar. %63 topla oyna, 522 ye 260 isabetli pas, tam 2 katı ama NİTELİKLİ ATAK VE DURAN TOP olmadan skor olmuyor

Duran toplarda bomboş 3 numara kafa vurdu, bomboş arka direk golü attı, sidober diye boşa ağlamamışız aylardır, 2 gol yedik sidober hatalarından

Cornelius geldiğinden beri en kötü maçını oynadı

Bakasetas ikinci yarı açıldı, tam mevkisinde takımın en iyisi rolüne büründü, Ömür eh Bardhi iyi BARTRA ADETA SAHADA tek başına Barça gibi oynadı, lige bu kalite sidober gelmedi

PEKİ TRABZONDA NE OLUR? Gol yemeden 1 gol atarsak maç uzar, Bartra Hugo tandemi gol yemez görüntüsü var, eee 1 tane evimizde atamayacak mıyız?

inşallah lig maçında sakatlık vermeyiz.
bu arada deplasman gol avantajı da kalktı her türlü tekfarklı galibiyette maç uzar. ama baskı altına alıp iki farklı galibiyet almamız lazım. takımımız güçlü bunu yapacak gücü var. Ancak dünkü gibi çok aşırı formsuz olunduğunda işler değişiyor :((((

7can61
17.08.2022, 10:42
Sağ açık oynatan hocanında kusuru var.ilk yarı çabalıyordu adam eksiltiyordu en azından.sağ açığa geçti sahadan silindi.
İlk yarıda bir pozisyonu vardı, çok uygun durumda aldı topu sağına çekip defansın üstüne vurdu, bittim orada, en büyük şanssızlığı wakaeme gibi biriyle devamlı karşılaştırılması olacak hep.

Harun-61
17.08.2022, 10:44
Özet:

https://www.youtube.com/watch?v=KSzMC3j12k8

İlk golü gördükce kafayı yememek elde değil !

.

UĞUR DURTAŞ
17.08.2022, 10:45
Şahsen bu takımı gözümde büyütmüşüm.
hiç bir numarası yok bu takımın.

gelelim bize
dillendirmese de kabul etmesede avcı hocamız
kaoassi ile başlaması net hataydı.
devre arasını beklemeden değişiklik yapmalıydı.
(geçen sezon gs maçında ilk yarı bitmeden ömür ve ismaili dışarı aldığı gibi)

ilk yarı;

hugo dan denswile denswilden hugoya hugodan uğurcana
uğurcandan hugoya hugodan denswile denswilden uğurcana........
........
şeklinde geçti.

çok anlamsızdı.

her maç trezege kendince çırpınıyor kendini göstermek için
makayeme den daha iyiyim demek için
bir an önce gol atmak için ama
işe yaramıyor

biraz daha kafasını kaldırarak oynaması şart.
bir pozisyonda kaleyi düşündü halbuki kafasını kaldırsa aradan arka direkteki oyuncumuzun önüne pas yapsa çok müsait durumdaydı
neyse..

larsen 2 tane ıslık sesini duyunca eli ayağına dolaştı
bu tecrübedeki bir oyuncuya yakıştıramadım.

yarı az buçuk hareketlendi ama geç kaldı.

cumartesi antalya maçında gol veya goller atsa dahi
cornelius ile olmayacağı kanısındayım
ağır bir oyuncu teknik değil
top tutamıyor saklayamıyor % 90 rakibe veriyor
bu takıma direk oynayacak FORVET şart .

bakasetas ın rakip kaleden çok uzak oynadığını düşünüyorum.
avcı hocanın daha rakip kaleye yakın yerde oynatması gerektiğini düşünüyorum.

ömür be ne zaman oynayacaksın?çok merak ediyorum.
kafa vurduğun pozisyon zor bir pozisyon değildi.
rahat bir kafa golü atmalıydın.

bartra inşallah şımarmadan böyle verimli oynamaya devam eder.
hiç sırıtmadı hemde hiç antremana çıkmadan oyndı.

bardhi(enis)kumaşı iyi iyi izlenimler bıraktı kısa sürede
bakasetas frikiği bırakacaktın be enise

çok basit goller yedik.
haftaya bugün gol yememeliyiz.

doğru 11 le çıkarsak
stad zaten full olacak.
şampiyonlar ligine gitmememiz için hiç bir neden yok.

herkes ama herkes görevini iyi yapacak.
başta bizler tribünlerde gerekli desteği vermemiz şart.
futbolcularda çoşkulu istekli ve verimli olması şart.

avcı hocamız haftaya corneliusu 11 de oynatacak
ben olsam yedek bekletirim.

uğurcan
larsen-bartra-hugo-eren
siopis-dorukhan
ömür-bakasetas-tetezege
canini

Erhan Sezer
17.08.2022, 10:47
Uyku uyumamışızdır birçoğumuz dün gece.

Ama ben rövanşta Abdullah Avcı'nın ilk 11 tercihini daha doğru yapacağından ve turu sükseli bir galibiyet ile geçeceğimizden eminim.

Biz daha iyiyiz, biz daha çok istiyoruz, biz daha çok yakışırız şampiyonlar ligine...

Doctore
Çok güzel anlatmış. Turu geçme şansımızın maksimum %30 olduğunu düşünüyordum zaten, şimdi işimiz daha da zor. %30 şans, Kopenhag'ın çok iyi takım olmasından falan kaynaklanmıyor, adamlar standart, düz bir Avrupa takımı. Tek numaraları disiplin ve kompakt oynamak. Rakibimiz Kopenhag değil de atıyorum Molde, Kızılyıldız, Sheriff falan bile olsa her zaman Avrupa takımları favori. Maç başlamadan ne düşündüysem aynısı oldu. İlk 15-20 dk. saçmalamazsak berabere biter diyordum, baskı ile kaybedilen toptan umarım gol yemeyiz diyordum, aynen oldu. Evimizde oynadığımız Hatay maçında iki ön libero ile çıkıp ilk yarı topu rakibe bırakıp kontra yaptık. Çok mantıklı bulmayıp, acaba Kopenhag maçı hazırlığı mı yaptı hoca demiştim. Kopenhag deplasmanında ise tek ön libero ve iki 10 numara ile çıktık maça. :))) Hiç 11'de şans vermediği Kouassi'yi en önemli maçta 11 çıkardı. Çok enteresan tercihleri oldu bu maçta. Normal şartlarda elememiz gereken bir takım ama Avrupa arenasında Türk takımları gerçekten hiç yok. Mentalite farkı mı dersiniz disiplin farkı mı dersiniz bilemem ama gerçek bu. Turu geçersek müthiş bir şey olur ama işimiz çok çok zor.

Hocaya yazar bu maç çok net. Sahaya sürdüğü Djaniny Bartra tutmayaydı 3-4 lük olurduk. Rakip zaten fiziksel anlamda çok güçlü. Dorukhan Djaniny gibi güçlü 2 adamını sahaya ilk 11 e sürmemek ne demek. Bu yenilir yutulur bir hata değil hoca hafife almış Kopenhagı iyi analiz edememiş

Sadettin_
Özet:

.
şu golü yiyen takımın süperligde küme mücadelesi vermesi lazım .
şu amatör ve aciz görüntüyü , istanbulspor ayarında takımlar yapar anca

Doctore
17.08.2022, 10:50
Gruplara kalsak bir maçta böyle bir hata yapsa lafı olmaz. Ama bu maçta turu zora soktu beraberlikle ayrılabilirdik. Çanakkale geçilmez nasıl yapılır izleriz ikinci maçta.

gurur6134
17.08.2022, 10:51
Ne hoca ne oyuncular maca hazirlanamamislar trabzonspor tarihinin en onemli maclarindan birisine cikiyoruz rakipte 5 6 eksik varki ilk 11 den 4 adam yok oynayacagimiz oyun bu olmamaliydi hocanin tercihleri yanlisti oyuncular macin oneminin farkinda degil gibiydiler isyan eden kimse yok gibiydi oyuna skora bakanin sansa giren topu olmasa rakibin bu kadar eksigine ragmrn turu birakmistik danimarkada..2.mac bu miyminti yavas karaktersiz oyunu gormek istemiyorum sahada bu takim interi liverpolu barcelonayi astonvillayi yendi trabzonda hepainde karakter koydu ortaya kopenhag asla elenmeyecek bir takim degil bu tarihi firsati kacirmamaliyiz bir cuval inciri berbat etmemeliyiz.coskulu futbol ile baslarsak seyirci destegi ile ilk 30 dakika da gol bulabilir sanslari esitlersek tur uzak degil yeterki sahaya karakter koyalim evimizde oldugumuzu unutmayalim artik gecen seneki icerdeki hatay macinin ilkyarisini oynasak o cosku baskiyla baslasak yeter de artar bizim takimin bu potansiyeli mevcut fazla ihtiyatli oynayarak koca ilkyarilari her mac heba ediyoruz lig maclarinin telafisi olur bu oyun anlayisi ile de avrupada sökmrz o is rövansin telafisi yok takimimiz bu turu karsisindaki rakibi gecmek icin fazlasiyla yeterli tamamen fizik gucu ile oynayan bir takim kopenhag biraz zorlasak defansta hata yapiyorlar pozisyonda buluyoruz eksikleri fazlasiyla etkilemis onlari korkmaya gerek yok biz kim oldugumuzu unutmayalim kendi oyunumuzu oynayalim yeterki..adamlarin kaleyi bulan 3 sutu var 2 si gol uzerlerine gidildiginde inanilmaz pas hatalari yaptilar geride cikmaya calisirken ama bizde degerlendirecek adam yoktu birinde ömur sut atmasi gerekirken kouassiye verdi digerinde trezege onune alamadi sonra corni omur bosken sut atmayi denedi.bartra ile baslasaydik ilk golu de yemezdik bana gore 2 golde de denswilin hatalari var siopis topu kaptirdi orta sahada da denswilin ne yaptigina tekrar bakin ikinci goldede duran topa yukselemiyor bile defans oyuncusu o kadar ezilmez duran topta.ikinci mac cikmasi gereken 11 bana gore.
Ugurcan
Larsen bartra hugo eren
Djaniny dorukhan bardri trezege
Baka
Corni
Aslinda tam 4 4 2 oynanacak mac rakibide gordukten sonra dun ama hoca nedense bu tarz oyunu tercih etmiyor corni o kadar top indiriyor alan yok verkac iyi yapabiliyorlar djanini ile ama hep ceza alani disinda .baka kaleye ne kadar yakin olursa o kadar iyi insallah yine ayni kaleci olur kalede adamin boyu kisa kaleci icin buyuk handikap bol sut atacaksin boyle adamlara.kisacasi tur uzak degil sadece biraz cesaret ve dogru oyuncu tercihleri oyun anlayisi su rakibe elenirsek ozellikle bu vaziyetdeyken rakip zaten gitmeyelim diyecegim cl de isimiz yok bizim gibi takimlarinda 25 milyon avro var isin ucunda

muharrem87
17.08.2022, 10:52
Bence biz rakibi değil rakip bizi iyi analiz etmiş.2 tane sol ayaklı stoper ve topla ilişkisi zayıf bir 6 numara varken ilerde yapacakları şok presle oyun kurmamıza engel olacaklarını gördüler özellikle hatay maçında ve birebir bu taktikle oynadılar.Başarılı da oldular ilk yarı. golü böyle buldular ve başka pozisyonlara da girdiler. ikinci yarı bartra'nın girmesi ve skorun da lehlerine olması iyice yaslanmalarına ve bizim oyun kurmamıza sebep oldu. aslında hoca baştan bartra ile çıksaydı kopenhag'ın bütün planlarını bozabilirdi. ama 3 gün önce gelmiş adam bir anda 11'e atılmaz diye bir madde var bizim anayasada. yeni geldi kafası. la arkadaş yeni geldiyse geldi ya adam iyiyse hazırsa at içeri oynasın 18 yaşında çocuk değil bu barca dortmund betis görmüş 31 yaşında tecrübeni dibi ya. koca 50 dakikayı heba ettik.
abdullah hoca'nın maç öncesi planlama konusunda çok sıkıntı yaşadığını düşünüyorum. geçen sezonda bir çok maçın ilk devrelerini çöp ettik. ikinci devre hamleleri ile çevirdi. burda da ilk 50 dakika çöp oldu. ama şansımız rövanşı olması. rövanşta aynı hataya düşmeyeceğini umuyorum.
rövanşta tamamen geçiş oyunu oynayacak bir rakibe karşı hem pas kalitesi yüksek hem de fizik olarak iyi durumda adamlarla çıkması gerekiyor. bardhi'nin fizik kalitesinden şüphelerim var ama eğer hazırsa orta saha dorukhan-bardi-bakasetas olmalı. abdüş sağa trezeget sola ve cornelius ilerde tam bir set oyunu oynamalıyız.hatta bana kalırsa stoperde bartra-denswill yaparsak çok zor pas hatası yapar bizim takım.ama muhtelemen yine hugo'yu oynatır. kontrollü sakin alan vermeden acele etmeden biz bunları çok rahat eleyebiliriz.

lazminator61
17.08.2022, 10:55
adamlar üc pasla kalemize geldiler. ne yaziki siopis tek basina kaldi, Baka ve Ömür hatte Kouassi ve Trezeguet fazla yardim etmedi. Yürüyerek futbol oynadik. Yürüyerek 11 kisi defans yapan takimi acmaga calisdik. Kimse defansin arkasina kosmadi.

2. Golde Ugurcan keske o topa ciksaydi.

Yiğit SARI
İçerde perişan edeceğiz bunları bakalım bu kadar şanslı olabilecekler mi?

Togrul
Takımın ilk karşılaşmada istenilen sonucu almamasının nedenleri
1. Avrupa futboluyla ligimizde oynanan futboldakı mantalite farkı
2. Trabzonsporun uzun süre avrupa kupalarında grup maçları oynamaması
3. Ligimizde daha çok günübirlik futbola öncelik verilmesi. Takımdaşlık, sistematik çalışma, aidiyet, inanmışlığın ve bunun getirdiği kendine güvenin yeterli seviyyede olmaması.
Rövanş karşılaşmasıyla bağlı en önemli umut kaynağım rakibin bizden çekinmesidir. 2-1 den sonra skoru korumaya çalışmalarının nedeni budur. İkinci yarıda oynanan futbolu her anlamda bir tık yukarı çekersek turu geçeriz.

yorumsuz6117
17.08.2022, 10:57
https://www.instagram.com/reel/ChVhei6A-FV/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Herkes yanlış görüyor bi sen doğru görüyorsun sayın Avcı..

pReN@_61
17.08.2022, 10:57
https://twitter.com/KuzeyTarafi/status/1559597390902034435 habu millet 1 puan alsaydı iyiydi
yazık oldu

Doctore
17.08.2022, 10:58
Bakasetası Corneliusun dibine koyacan yay çizgisinde topla buluşup işi bitirecek forvet gibi.

Bakasetasdan Emre, İrfancan, Mahmut, Mossoro çıkmaz.

Eğer öyle oynamak istiyorsan Bakasetası sattırırsın yerine ona göre oyuncu aldırırsın.

wakaeme
17.08.2022, 10:58
ilk gol ofsaytmış gerçekten şimdi üzüldüm açıkçası iptal etseydi sonuç hiç böyle olmayabilirdi

Doctore
17.08.2022, 11:00
Bence biz rakibi değil rakip bizi iyi analiz etmiş.2 tane sol ayaklı stoper ve topla ilişkisi zayıf bir 6 numara varken ilerde yapacakları şok presle oyun kurmamıza engel olacaklarını gördüler özellikle hatay maçında ve birebir bu taktikle oynadılar.Başarılı da oldular ilk yarı. golü böyle buldular ve başka pozisyonlara da girdiler. ikinci yarı bartra'nın girmesi ve skorun da lehlerine olması iyice yaslanmalarına ve bizim oyun kurmamıza sebep oldu. aslında hoca baştan bartra ile çıksaydı kopenhag'ın bütün planlarını bozabilirdi. ama 3 gün önce gelmiş adam bir anda 11'e atılmaz diye bir madde var bizim anayasada. yeni geldi kafası. la arkadaş yeni geldiyse geldi ya adam iyiyse hazırsa at içeri oynasın 18 yaşında çocuk değil bu barca dortmund betis görmüş 31 yaşında tecrübeni dibi ya. koca 50 dakikayı heba ettik.
abdullah hoca'nın maç öncesi planlama konusunda çok sıkıntı yaşadığını düşünüyorum. geçen sezonda bir çok maçın ilk devrelerini çöp ettik. ikinci devre hamleleri ile çevirdi. burda da ilk 50 dakika çöp oldu. ama şansımız rövanşı olması. rövanşta aynı hataya düşmeyeceğini umuyorum.
rövanşta tamamen geçiş oyunu oynayacak bir rakibe karşı hem pas kalitesi yüksek hem de fizik olarak iyi durumda adamlarla çıkması gerekiyor. bardhi'nin fizik kalitesinden şüphelerim var ama eğer hazırsa orta saha dorukhan-bardi-bakasetas olmalı. abdüş sağa trezeget sola ve cornelius ilerde tam bir set oyunu oynamalıyız.hatta bana kalırsa stoperde bartra-denswill yaparsak çok zor pas hatası yapar bizim takım.ama muhtelemen yine hugo'yu oynatır. kontrollü sakin alan vermeden acele etmeden biz bunları çok rahat eleyebiliriz.

Bizim zaten çözülmeyecek bişeyimiz yok sağlam presde dağılıyoruz, yanına top yapan oyuncularda varsa bizi yenebiliyor.

Doctore
17.08.2022, 11:01
ilk gol ofsaytmış gerçekten şimdi üzüldüm açıkçası iptal etseydi sonuç hiç böyle olmayabilirdi

Hakem zaten itin önde gideniydi, köpek.

gurur6134
17.08.2022, 11:02
https://www.instagram.com/reel/ChVhei6A-FV/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Herkes yanlış görüyor bi sen doğru görüyorsun sayın Avcı..

Dun canli izledim hocayi ilk defa bu kadar gergin gordum bir basin toplantisinda o da stres altinda cok belli oluyor hatalarinin farkinda bence ama kabullenmek istemiyor aksi cok tehlikeli olur zaten, yada 2 .mac ayni oyuncular ile oynayacagi icin onlari moral olarak dibe indirmek istemiyor baska aciklamasi yok dominant oyun falan yoktu sahada ozellikle ilkyari tam bir fiyaskoydu..

kaçarava
17.08.2022, 11:03
Bizim zaten çözülmeyecek bişeyimiz yok sağlam presde dağılıyoruz, yanına top yapan oyuncularda varsa bizi yenebiliyor.

Bir de kanada ters uzun top at kesin boş.

theo
17.08.2022, 11:04
Her cümlene katılıyorum. hele ki o frikikte olanlar.

bir çok renktaşımız da izlerken aynı şeyleri hissetti.

taraftarları gerçekten abartılacak kadar iyi değildi. ama dün akşam yaptıkları 2 güzel detay söyleyeyim.

1)senkronize hareket edebiliyorlar. mesela maç başlarken koca stadın ez zamanlı zıplaması. eş zamanlı tezahürat. eş zamanlı ıslık. eş zamanlı bağırış. bizim çekirdekçi ve gruplaşmış taraftara bunu yaptıramazsın. çok nadir yaptığımız bir şey bu.

2)sahadaki futbolcuyu cidden ateşleyebiliyorlar. etkileri bizimkinin en az 5 kat fazlası. bizde bir süreklilik olmadığı için 90 dakika bunu göremiyorsun. rakip de hakem de diyor ki bir iki yükselirler sonra susarlar.

hoş sahada işler tam tersi olsaydı. 9 dakikada biz atsak ikinci yarı başında da 2yi kitlesek aynı etkiyi gösterirler miydi muamma ama izlerken gördüklerim yapabilecekleri yönündeydi.

bizim taraftarımız daha hırslı daha etkili ama. trabzon sosyolojisinin etkilerini statta da görüyoruz ne yazık ki.

çabuk moralman düşme, küsme, gruplaşma, birlikte hareket edememe. bunları aşabilsek 90 dakinanın her saniyesi cehennemi yaşar rakip.

Kalite ve yetenek varsa uyummuş idmanmış hikâye, şehir efsânesi, safsata, daha ileri gidiyorum ezbercilik ve aptallıktır

Frikik oldu Bardhi diye bağırdım hemen.. atıyorsun bunuuu dedim
Aynı anda 1 kişi daha duydum Bardhi diye heyecanlanan
Topun başına önce Baka Bardhi Trezege geçti
Ulan dedim umarım Baka atmaz kesin aut olur kalecinin kapattığı köşeye sert vurmazsa.. çünkü mesâfe çok yakın...
Treze atsaydı ya barajdan korner, ya gol
Bardhi olsa ya gol ya da üst direkten dönerdi bi daha pozisyon bulurduk falan
Net kere net
Ama o da ne
Geldi geleli maltay hıyarının içeri aldığı hâriç frikik golü atmayan Baka vurdu yine... delirdim
Yok direği yalamış zartzurt fasa fisoyu bırakalım

Aslında oynar, iyi maçları var orada.. ama henüz form tutamamış, solda zorlanıyor, sağa ne atıyosun sonra tekrar sol falan öff yaa...
Ki Djaniny bence kesinlikle solda falan değil sağda daha iyi, atıp deler geçerdi rakip sol beki... bulduğum pozisyonda da saçmalamayıp sağ ayağıyla yapıştırırdı
O savunma arkasına atıp Djaniny ile yakalayıp ama öldürdüğümüz fırsatı pek konuşmadı kimse ama net oğlu netti... içe doğru kıvırsa ya karşı karşıya ya da penaltı alacak rakip savunmacının müdahalesiyle.. gitti dışa doğru topu korudu falan saçma sapan içine etti orada

Çözeeerrrrr

Valla tribünleri iyi mi iyi, çook iyi de değil ama iyi
Biz 2.yarı hele golden sonra toparladık gibi
Ama rakibe baskı anlamında daha iyiydik.. yuhlama konusunda falan
Bizimkiler sahaya girdi ortam sanki Trabzon
Adamlar sahaya girdi sanki Trabzon'da fb sahada
Ha bu onları hırslandırdığı için ters tepebilir diye düşündüğüm için eşlik etmedim
61'de 2-0 yeniliyorken meşale yakma tezâhürat yapma falan bunlara da eşlik etmedim fuzuli işler ki o ara oyuna hâkim olsak da tam o an rakip 1 2 top tuttu atağa çıktı köşe vuruşu bile olmuş olabilir
Aptal saptal işler
Sövüyorsun, bayanlar var diyor.. stadda sövmeyecez de nerede sövecez ?
Peşine 5dk içinde saçma sapan pas mas olunca aynı adam tabi sövmedi tuttu kendini ama formayııkardı 15dk atletle kaldı öyle kdhsjjshhs
Yalnız bizim tribün neredeyse doluydu full kale arkasını bize vermişler
O zaman 2731 satılan bilet genel satışa açılan bilet idi, bir o kadar da kesin kulüp kendi dağıttı sağa sola... öyle 2700 falan değildik 5bin vardık herhalde

İşte bu yaa... vallahi fuzuli yere büyüttük bunları... Daramy oynasa anlarım,, ulan bunların neyinden çekindik arkadaş delireceğim
Ama bu maçta Uğurcan'ın olumsuz etkisi çok büyük kimse kusura bakmasın artık yeter istemiyorum bjk deplasmanında devleşmesini mk yeter lan şu maçlarda ekstrası olmayan hele hele "özevlat" ise hiç lâzım değil yaa
Ömür için de ayyynnııssıı geçerli
2.yarı Baka'nın sazı eline alma işini A.Ömür yapmıyorsa , çimleri yiyecek hırsı sahaya yansıtmıyorsa bıraksın bu işi... Hatay'a attığı gol eksik kalsaydı da şu maçta daha iyi bir sonuç alsaydım
GOMİŞİM HATAY MAÇINA DA ANTALYA MAÇINA
Antalya maçını önemseyenin, puan hesâbı yapanın, yok geçen sene yok Nuri yok zart zurt gibi en azından şu an için fuppfuzzuliii olan şeyleri kafaya takanın da taa geri kafalığını aptallığını bilmem ne edeyim... zıçtığımın züber ligi

Onun ve o yan hakemlerinin ben... avantaj konusunda Aek eşleşmesinden ztn biliyoruz ne fuşki olduğunu bunun
Lehimize olacaksa kolay faul vermiyor, aleyhimize olacaksa koppkolay faulleri veriyor
Uzatma dakikaları konusuna hiç girmeyelim böyle rezillik yok vallahi yok

Doctore
17.08.2022, 11:07
şu golü yiyen takımın süperligde küme mücadelesi vermesi lazım .
şu amatör ve aciz görüntüyü , istanbulspor ayarında takımlar yapar anca

İzledikçe canım sıkılıyor. Bizim oyunumuzdan önce mentalitemiz CL ayarında değil. Maça o ayarda hazırlanmamışlar.

Çok komik hareketlerimiz var maçta birindede serbest vuruşta Bakasetas pas verdi Ömür orta sahadan şut çekti falan

Bide şu duran toplarda herkes topun başına geçmesin takımın bir bilemedin açıya göre 2 frikikçisi bellidir ne yapılacaksa onlar yapar. Artık kimse belirlesinler. Diğerleri karışmasın mahalle maçı gibi ben atayım ben atayım

Mehmet BAŞ
17.08.2022, 11:10

Net bir şekilde ofsayttı. Ben de biraz önce kardeşimin attığı fotoğrafta açıyı bariz gördüm.
Uğurcan önündeki Kopenhaglı oyuncu nedeniyle topu görememiş. Haliyle ne yapacağını şaşırdı.
Bu seviyede bu tip hakem hataları olması cidden can sıkıyor. Yazık oldu.

S.Seymen
17.08.2022, 11:11
takımın 2.yarı tek kale oynamasının sebebi onlar 2-0 öne geçince topu bize bıraktı.skoru korumaya yönelik top oynadı.maç berabere yada önde olsaydık aynı oyunu onlar oynardı.
buradaki maçta olacakları söyleyeyim.tek kale oynayacağız.toplar direkten dönecek kalecileri müthiş kurtarışlar yapacak kontradan golü yiyeceğiz.bu tıp maçların rövanşları takım ayırmaksızın hep böyle oluyor

yok işte tam burada Avcı faktörü devreye giriyor öyle olmayacak...:)

ÖmürKaradeniz61
17.08.2022, 11:12
İlk gol bariz ofsayt,adam topuğuyla topa dokunuyor fakat avrupa arenasında bu tür gollere Var çok karışmaz yani bizim ülkemizdeki gibi zırt pırt Vara çağırılmaz hakem.

Mehmet BAŞ
17.08.2022, 11:13
Özet:

.

Net bir ofsayt, Kopenhaglı oyuncu kalecinin görüşünü kesmiş. Gölün verilmesi şu seviyede yazık oldu.

gurur6134
17.08.2022, 11:13
Yay etrafindaki frkikleri bu saatden sonra bardri atar diye dusunuyorum bakanin maltayi avladigi frikik golu disinda bizde golu yok galiba hatirlamiyorum o kadar kullandi 2 senedir orda da zaten golluk bir vurus degildi yaptigi..sut ozelligi var ama frikik atmak ayri bir yetenek gerektirir..

Onur Akyüz
17.08.2022, 11:15
Uğurcan da çok formsuzdu ya bütün topları izledi içeri girenleri, dışarı çıkanları, kenardan gelenleri..

Anlamakta zorlanıyorum arkadaş şu maça konsantre olmayacaksın da hangi maça konsantre olacaksın?

yorumsuz6117
17.08.2022, 11:15
yok işte tam burada Avcı faktörü devreye giriyor öyle olmayacak...:)

Avcı faktörü ligde işe yarıyor sadece, Avrupa'da adamı öttürüyorlar işte böyle..

kayl
17.08.2022, 11:16
Maçı iyi analiz etmek gerek.. 1.. iki sol ayaklı stoper olmaz denswil topu her aldığında prese gittiler çünkü denswil sağ ayağını hiç kullanmak istemedi hep sol ayağına aldı her topu kaybetti ... 2.. siopis iyi bir on libero ama oyunu kurucak kadar yeterli değil onlarda top kaybetti değerlendiremedik.. 3 .. baka ömür yan yana oynamaz iki 10 numaradan 8 çıkarmaya çalışıyoruz baka fiziği ile ayakta kalıyor ama omur de o da yok delici ama onu onde topla bulusturamadik.. peki bunları nasıl eleriz.. bardhi hazır değil omur yedek olmalı.. ugurcan lar sen hugo bartra eren.. dorukhan siopis bakasetas.. trezege dhanini cornelius... seyirci ile beraber top rakibe geçtiğinde direk birinci bölgede pres yapı caz top kazanıp hizlioynayacagiz.. rakip çok adamla peres yaptığında bartra dan oynayıp onları kiricaz .. top rakibe geçtiğinde dorukhan siopis baka ile alanı daraltip dönen topları alicaz.. falk a siopis i verip oyun kurmalarını engelliyicez bu mac bizim olucak

Harun-61
17.08.2022, 11:17
Net bir ofsayt, Kopenhaglı oyuncu kalecinin görüşünü kesmiş. Gölün verilmesi şu seviyede yazık oldu.

Bence ofsayt yok.

Uğurcan topu net şekilde görüyor, oyuncu önünde değil.
Zaten VAR da kontrol edildi.
Tabii kale arkası kamerasından bakmak lazım, oda özetlerde yok.

21785

.

gurur6134
17.08.2022, 11:18

Gri pozisyon net diyemeyiz adam kayarak vuruyor ugurcan o vurusu beklermiyordu ters ayakta yakalandi adam orda olmasa topun ustunden ziplamasa da pozisyon gol olacakti cikarma sansi yok ugurcanin ters ayakta sola giderken hakemlerde muhtemelen buna bakip verdiler

Yiğit SARI
17.08.2022, 11:19
Bence ofsayt yok.

21785

.

Top nerdeyse kaleye girmiş çok yanıltıcı bu görsel

https://i.ibb.co/MCRxYgf/Whats-App-Image-2022-08-17-at-11-14-09.jpg

kaçarava
17.08.2022, 11:21
Uğurcan, Abdülkadir, Trezeguet... Bunların verdiği kararlar, tedirginlikleri falan zihnen niye bu kadar kötüydük kabul edemiyorum.

yorumsuz6117
17.08.2022, 11:22
Maçı iyi analiz etmek gerek.. 1.. iki sol ayaklı stoper olmaz denswil topu her aldığında prese gittiler çünkü denswil sağ ayağını hiç kullanmak istemedi hep sol ayağına aldı her topu kaybetti ... 2.. siopis iyi bir on libero ama oyunu kurucak kadar yeterli değil onlarda top kaybetti değerlendiremedik.. 3 .. baka ömür yan yana oynamaz iki 10 numaradan 8 çıkarmaya çalışıyoruz baka fiziği ile ayakta kalıyor ama omur de o da yok delici ama onu onde topla bulusturamadik.. peki bunları nasıl eleriz.. bardhi hazır değil omur yedek olmalı.. ugurcan lar sen hugo bartra eren.. dorukhan siopis bakasetas.. trezege dhanini cornelius... seyirci ile beraber top rakibe geçtiğinde direk birinci bölgede pres yapı caz top kazanıp hizlioynayacagiz.. rakip çok adamla peres yaptığında bartra dan oynayıp onları kiricaz .. top rakibe geçtiğinde dorukhan siopis baka ile alanı daraltip dönen topları alicaz.. falk a siopis i verip oyun kurmalarını engelliyicez bu mac bizim olucak

Çıkması gereken kadro tam olarak bu..

Barista
17.08.2022, 11:22
Ofsayt filan değil bal gibi gol ya. Biz böyle bir gol atsak da ofsayt diye iptal etseler delirirdik. İstanbullu kancıklar gibi hakemi bahane etmek bize göre değil. Ev sahibi takım lehine kararlar işin doğasında var, o kadar da dert edilecek bir şey olmadı. Belki uzatmalar 4 dakikadan fazla olabilirdi ama 8 dakika uzatma verse de 3. golü yesek tur da gidebilirdi.

Maçtaki en büyük hataları Abdullah Avcı yaptı. Rezil kere rezildi. Bu kadroyu Çimşir'e ver daha kötüsünü yapamazdı.

Arif Timurcioğlu
17.08.2022, 11:31
Rövanş maçında full motive olmalıyız işin ucunca çok para var, taraftar molozdan stada meşale gösterisi yapmalı takım otobüsüne. Seyirci vura vura alacak bu maçı.

Dün bazı oyuncularımız afalladı. Uğurcan, Abdulkadir tutuktu, Eren’in ayakları titriyodu 2. maçta bunu kıracağını düşünüyorum, Denswil sağ stoperde yemedi ciddi sınavda tıpkı geçen yıl ilk gs maçı gibi, Siopis’in kapasitesi yetmedi. Hoca geldiğinden beri nadir kötü maçlarındandı en iyi 11’i sürrceğine ve tutuk oyuncuların muhteşem performans vereceğine eminim.

Doğukan Uçan
17.08.2022, 11:37
forumda kimse yazmamış 2-1 den sonra cornelius'un kopenhag ceza sahası içinde faul diye kesilen pozisyonu var o daha da skandal. ona benzer pozisyonlarda oyunu devam ettiren hakem güzelim pozisyonu faul ile kesti. yüzde yüz gol olacaktı.

S.Seymen
17.08.2022, 11:38
ikinci maç enayi gol yemezsek geçeriz

ilk maçtan farklı bartra takımı toparlıyor

diğer oyuncular da ikinci yarıda oyuna oturdular ilk yarı hepsi nerede ise maçın ağırlığına ezilmişti

avcı bu yüzden rahatladı 2 yarı ekip maça tutundu rahatladı biraz da sonrası kolay değil ama oldu gibi bir şey....

halilaziz61
17.08.2022, 11:40
umarım ikinci maçta hoca macera aramaz.
gerçekten bu kadro tercihini böylesi bir maçta tercih etmesini kabullenemiyorum.

hiç yapmadığı bir şeyi yaptı ve ciddi risk aldı. e hocam bu maçı mı buldun risk alacak.

theo
17.08.2022, 11:42
VAR incelemesi oldu mu olmadı mı anlamadım açıkçası. yan hakem santraya koşmadı ısrarla.

VAR incelemesi olduysa neye göre verdi anlamadım. çünkü kuş bakışı çekimi var pozisyonun bariz ofsayt.

rakip uğurcanı kapatıyor ve 1 metre önde.

hakem yan hakemle konuştuysa pozisyon sonrası ne diye gol verdi?

yok VAR odası ile konuştuysa VAR nasıl verdi?

İlk gol bariz ofsayt,adam topuğuyla topa dokunuyor fakat avrupa arenasında bu tür gollere Var çok karışmaz yani bizim ülkemizdeki gibi zırt pırt Vara çağırılmaz hakem.

Onur Akyüz
17.08.2022, 11:42
Şu pozisyona ofsayt vermeyen hakemin.. püüühh reziller ya iki golde de hakem hatası vardı. Eren’in ayağına net bir basma vardı, ilk gol zaten ofsayt!

21786

Onur Akyüz
17.08.2022, 11:44
forumda kimse yazmamış 2-1 den sonra cornelius'un kopenhag ceza sahası içinde faul diye kesilen pozisyonu var o daha da skandal. ona benzer pozisyonlarda oyunu devam ettiren hakem güzelim pozisyonu faul ile kesti. yüzde yüz gol olacaktı.
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Normal bir ikili mücadele vardı defans oyuncusu topu kaybedince attı kendini yere zart diye verdi faulü.

Katlettiler bizi pislikler. Uzatmayı 4 dk verdi ve 4:00’da bitirdi nerdeyse. Rezil bunlar ya!

theo
17.08.2022, 11:47

bu hakeme ne diye süper kupayı vermişler anlamadım.

UEFAnın da tetikçileri var sahada bu yıllardır bilinen bir şey.

özellikle genel olarak Türk takımlarına karşı yapılan bir kıyım vardı. geçmişte istanbul takımlarına da yapıldı bunlar.

ama bu kadar bariz bir şekilde göz göre göre çifte standart uygulanması çok nadir oluyor.

çok fazla pozisyon bu şekilde. adamlar ceza sahası içinde bir kere çekti, bir kere de bariz itti.

o zaman bu VAR neden var?

standardı olmayan bir yönetim vardı.

Mehmet Fatih Yavuz
17.08.2022, 11:51
Medyada ve sosyal medyada dolanan şans golleri yedik saçmalığını da anlayamıyorum.
Şans golünü bulan biziz.
Adamların iki golü de neyi beklenen şekilde, ileride presle, bizim çıkarken yakalandığımız pozisyon ve duran top golleri.

Ligde topu rakibe verip Avrupa'da topa hakim olma oyunu oynuyoruz. Bu benim için anlaşılabilir değil.
Ligde topa hakim olup, Avrupa'da topu rakibe vermek hem rakiplerin gücü, hem de bizim gücümüz göz önüne alındığında normal olandır.

Biz tersten gittik.
Ligde dün oynadığımız oyunu oynamaya çalışsak özellikle zayıf rakipleri parçalarız.
Tuttuk bu oyunu en olmaz maçta denedik.

Ters tepti.
Şimdi uğraşacağız ki ikinci maçta geri çevirelim turu.

Mehmet BAŞ
17.08.2022, 11:54
Bence ofsayt yok.

21785

.

Başka bir açısı var. Oyuncu kalecinin önünde duruyor. Görüş mesafesini kısıtlıyor. Hatta Pep Biel topa doğru bilek hareketi de yapıyor. Gerçi bu açıdan bakınca da topun gidiş yönünü baz alınca da önünde olduğu görünüyor.

lazminator61
17.08.2022, 11:54
Bu arada kimse, ilk yaridaki ceza sahsinin icinde corneliusu cekmegi dile getirmedi. Frikikden sonra cornelius topa dogru kosiyor, Kopenhagenli onu cekiyor, orada corne düsse acaba penalti cikarmiydi??

BlackPanther
17.08.2022, 11:56
Şu pozisyona ofsayt vermeyen hakemin.. püüühh reziller ya iki golde de hakem hatası vardı. Eren’in ayağına net bir basma vardı, ilk gol zaten ofsayt!

21786
Şu resime bakınca ofsayt olduğu resmen belli oluyor.

Mehmet BAŞ
17.08.2022, 11:56
Gri pozisyon net diyemeyiz adam kayarak vuruyor ugurcan o vurusu beklermiyordu ters ayakta yakalandi adam orda olmasa topun ustunden ziplamasa da pozisyon gol olacakti cikarma sansi yok ugurcanin ters ayakta sola giderken hakemlerde muhtemelen buna bakip verdiler

Belki de topu ve topa vuran oyuncuyu göremediği için ters ayak yakalandı. Pozisyonu görebilse ters ayak yakalanmayacaktı? Bunu bilemeyiz. Ama bir fotoğraf var. Az önce buraya eklediler, ona bakıver. Net bir şekilde Uğurcan'ın önü kapalı görünüyor. Hareketlenme falan sonraki safhada olan işler. Benim görüşüme göre bu pozisyon ofsayt gibi duruyor.

HOPA'LI TS'Lİ
17.08.2022, 11:58
1. golde rakip Uğurcan'ın görüş açısını bozuyor. VAR iptal etmedi. Normalde de hızlı oynatımda bile ofsayt olduğu görülüyor.

Her iki yarının başında yediğimiz iki yan top golü bize yakışmadı. Larysen ırkçı kötü tezahüratlardan etkilenmiş olabilir.

İkinci devredeki oyunla gerçek kimliğimize büründük. Bu oyun rövanş için umut verdi. Bizden çok üstün bir takım değil. Eleyebiliriz.

Doctore
17.08.2022, 11:58
Medyada ve sosyal medyada dolanan şans golleri yedik saçmalığını da anlayamıyorum.
Şans golünü bulan biziz.
Adamların iki golü de neyi beklenen şekilde, ileride presle, bizim çıkarken yakalandığımız pozisyon ve duran top golleri.

Ligde topu rakibe verip Avrupa'da topa hakim olma oyunu oynuyoruz. Bu benim için anlaşılabilir değil.
Ligde topa hakim olup, Avrupa'da topu rakibe vermek hem rakiplerin gücü, hem de bizim gücümüz göz önüne alındığında normal olandır.

Biz tersten gittik.
Ligde dün oynadığımız oyunu oynamaya çalışsak özellikle zayıf rakipleri parçalarız.

Ters tepti.

İlk 11 ve taktik anlamında saçma sapan birşeydi. Hoca korkudan 3 günlük adamları saldı sahaya apar topar. Hiç çalışamamış Abdullah hoca maça ki futbolcular nasıl konsantre olsun. Hocada da CL mentalitesi yok. Adamlar en iyi yapacakları işi göstere göstere yaptılar. Hiç mi düşünmedin bunu. Ayranı yok içmeye tahterevalli ile gider sıçmaya. 700 pası adamın eline verirler böyle

HOPA'LI TS'Lİ
17.08.2022, 11:59
İlk 11 ve taktik anlamında saçma sapan birşeydi. Hoca korkudan 3 günlük adamları saldı sahaya apar topar. Hiç çalışamamış Abdullah hoca maça ki futbolcular nasıl konsantre olsun. Hocada da CL mentalitesi yok. Adamlar en iyi yapacakları işi göstere göstere yaptılar. Hiç mi düşünmedin bunu. Ayranı yok içmeye tahterevalli ile gider sıçmaya. 700 pası adamın eline verirler böyle

Evet takım maça çok telaşlı başladı ve golü erken yedi.

HOPA'LI TS'Lİ
17.08.2022, 12:01
umarım ikinci maçta hoca macera aramaz.
gerçekten bu kadro tercihini böylesi bir maçta tercih etmesini kabullenemiyorum.

hiç yapmadığı bir şeyi yaptı ve ciddi risk aldı. e hocam bu maçı mı buldun risk alacak.

Dorukhan varken sakar Kouassi ile başlamamalıydı.
Djaniny bile girdiğinde çok etkili oldu.

HasanTezel
17.08.2022, 12:01

%100 ofsayt, var hakemi de bekledi ama İngiliz iti bekleneni etti, golü verdi, en ufak yorum yok %100 ofsayt bu tip gollere bakın

Ama konu bu değil, Avrupa kupası diyince 30 yıldır her KRİTİK YERDE, Türk takımları doğranmıştır.

Gruplara kalamazsak çok üzülürüm, ama takım MUHTEŞEM yolda, inşallah bozulmaz, ÜLKE LİGİ çöp oldu 2011 şikeden sonra, bu bizim sorunumuz değil, batıran çıkarsın!

Avcı Ömür Uğurcan Eren öyle heyecanlıydı öyle travma yaşadı ki, Djaniny meydan okuyana kadar korkudan her gelene dan dun girdiler

TECRÜBE iyidir, bu işler böyle kendine getirir takım iyiyse, ben inanıyorum dün FENA DAYAK YEDİ bizimkiler(Bakasetas açıklamasından bile belli)

HOPA'LI TS'Lİ
17.08.2022, 12:02

Hakemler dün art niyetliydi.

Mehmet Fatih Yavuz
17.08.2022, 12:02
Yalnız Djanini'nin vurdumduymazlığı acayip iş gördü.
Takımı Bartra ile toplayan adamdı...

Herif buz gibi...

gurur6134
17.08.2022, 12:05
Belki de topu ve topa vuran oyuncuyu göremediği için ters ayak yakalandı. Pozisyonu görebilse ters ayak yakalanmayacaktı? Bunu bilemeyiz. Ama bir fotoğraf var. Az önce buraya eklediler, ona bakıver. Net bir şekilde Uğurcan'ın önü kapalı görünüyor. Hareketlenme falan sonraki safhada olan işler. Benim görüşüme göre bu pozisyon ofsayt gibi duruyor.

Ugurcanin onu kapali zaten adamda savunmanin ilerisinde yan hakemde bunu gorup santraya gitmedi var a birakti.ama kural bu tarz pozisyonlarda yoruma birakiyor adam orda olmasa o top gol olurmuydu olmazmiydi buna bakildi.ugurcan adam daha topa vururken kendi soluna dogru yani kaleyi bos biraktigi yere dogru hareketlenmeye baslamis coktan top yerden geldigi icin ters ayakta yakalanip o mesafeden gelen topu cikarma sansi yok buna bakip bu sekilde yorumladilar. bence de temiz gol kaleci o topu adam orda olmasada cikaramazdi yani topu gorup gormemesinden ziyade bu kisim onemli..

Arif Timurcioğlu
17.08.2022, 12:05

Herif buz gibi...

Değişik bir stili var at sahaya rakibi maymun etsin.

kaçarava
17.08.2022, 12:06
Şans golünü bulan biziz.

Biz tersten gittik.

Ters tepti.
Bizi analiz etmişler. Tamamen planlı bir gol yedik. Siopis'in ayağının kötü olması + Denswil'in sağ stoper olması+ Abdülkadir ve Bakasetas'ın Siopis'in boşalttığı bölgeye koşmaması.

Orta sahada çok adamla dur, rakibi döndürme, dönerse hemen faul yap. Bu bizi zorluyor.

Ligde topu birkaç istisna hariç rakibe vermiyoruz. Geriden çıkamayıp kaptırınca bir yerden sonra oyunun kontrolünü istediğimiz kadar ele alamıyoruz. (Önde olduğumuz anlar hariç, o planlı denilebilir.)
Fazla hücumcuyla oynuyorsan oyunu önde oynayacaksın yani rakibin yarı alanında ve topu kaptırınca geri kaçmayacaksın. Elinden geldiğince kontrpresle bozmaya çalışacaksın.

Rakip geri çekilince, pres hattından kurtulunca da öyle çalışılmış, organize edilmiş bir organizasyon gücümüz yok. Tamamen bireysel yetenek ve doğaçlama üzerinden gittik. Bağlantılar çok zayıf.

Biz rakip bize pres yapmasın, biz de onlara yapmayalım istiyoruz. Resmen bu. Avrupa'da bunun işlemesi mucize ötesi bir şey.

lazminator61
17.08.2022, 12:07

21786

net ofsayt... Acaba kamera acisi mi yoktu dogru düzgün? VAR iptal etmesi lazimdi!! Yan hakem santraya kosmadi, ama ofsayt bayranida kaldirmadi.

Barista
17.08.2022, 12:08

Bence fauldü o pozisyon. Omzundan tutup çekiyor adamı Cornelius.

halilaziz61
17.08.2022, 12:09
Dorukhan varken sakar Kouassi ile başlamamalıydı.
Djaniny bile girdiğinde çok etkili oldu.

aklın yolu bir ne düşündü neyi hayal etti.
sanırım hocanın bazı zaafları var kendi aldırdığı topcuları bir şekilde tutmak gibi.
misal yusuf sarıyı gönderip erdoğanı aldırdı ve oynattı ama herkes biliyorki sarı sarı erdoğandan daha iyi ikisi de Ts topçusu değil o ayrı tabi

Doctore
17.08.2022, 12:13
Değişik bir stili var at sahaya rakibi maymun etsin.

Onuda ilk 11 e almıyor. Dün ne yapmaya çalıştı hoca anlamadım. Madem Djaninyden vazgeçemiyorsun bu maçta 11 oynamayacak ne zaman oynayacak. Dorukhana verdiğin görevi ve zaman yapmadı seni haksız çıkardı. Hoca ne deniyor bilmiyorum ama bir an önce bu yanlışdan dönemzse bırak turu Avrupa liginde de göçeriz. Elindeki malzeme kafandaki şablona uygun değilse elindeki malzeme ile en iyi sonucu almaya çalışacaksın. Açıkçası eksiklerimiz var ama çokta kötü malzememiz yok. Yemeği pişiremedi Abdullah hoca

Mehmet Fatih Yavuz
17.08.2022, 12:16
Ben Koassi'yi sahada görünce herhalde ligde denediğimiz gibi ropu vereceğiz adamlara, ani hücum çıkışları deneyeceğiz dedim.
Yoksa Koassi ile set hücumu denemek mantıklı değil ki!

Sıradan top kontrollerini yapamadı. Yanında biraz markaj varsa bitti gitti...

Oğuz B.
17.08.2022, 12:17
Bir ortada Cornelius'un formayı en az 3-4 saniye çektikleri net görüldü. O zaman o da penaltı. Standartı yoktu hakemin akşam.

Bence fauldü o pozisyon. Omzundan tutup çekiyor adamı Cornelius.

alperrr
17.08.2022, 12:17
yakın zaman tarihimizin en önemli maçı ama şöyle birşeyde var..kazanırsak +10-15 milyon euro ve oyuncu reklamı..

ama elenirsekte süpriz değil..belki avrupa liginde daha iyi oyuncu reklamı..

My
17.08.2022, 12:20
Hamşik Dorukhan ve Vişça eksiklikleri belimizi büktü. Birde üzerine hocanın akil almaz saçmalıkları gelince oynanan oyun da skor da kaçınılmaz oldu. Hocamın ikinci maça çok daha düzgün çıkacağını düşünüyorum. Adamların tek mevzusu fizik ve kollektif futbol ama zaman zaman dağılıyorlar. Yeter ki doğru oynayalım.

Doctore
17.08.2022, 12:20
Önümüzdeki lig maçında

Eren-Hugo-Bartra-Larsen
Djaniny-Dorukhan- Bakasetas-Ömür/Bardi-Trezeguet
Cornelyus

Bu ekiple çıkıp aynı ekiple kopenhaga çıkması lazım. Zırt pırt deneme yapmasın artık

My
17.08.2022, 12:26
Önümüzdeki lig maçında

Eren-Hugo-Bartra-Larsen
Cornelyus

Bu ekiple çıkıp aynı ekiple kopenhaga çıkması lazım. Zırt pırt deneme yapmasın artık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiYa da sağa Abdüşü atıp Caniniyi sonradan sahaya atmak da olabilir. Adamin sonrsdan girdiği maçlarda enteresan performnsları oluyor. Bakayı da ilerden almamak lazım dicem ama hocam 6'da oynattı bir ara Bakayı ki fena da gözükmedi. Bunu referans alıp ta hepten geri çekmez Bakayı inşallah.

HasanTezel
17.08.2022, 12:28
Bir ortada Cornelius'un formayı en az 3-4 saniye çektikleri net görüldü. O zaman o da penaltı. Standartı yoktu hakemin akşam.

Sündürdü görmedi, ama Cornelius faulünü hemen verdi!

Dk 90 Bardhi adama çarptırdı tacı onlara verdi tam 4 dk yı orda yediler

Barista
17.08.2022, 12:30
Evet ama kamera yakaladığı için görüldü, hakem standardıyla ilgisi yok. Hakem onu nereden görecek? Pozisyonlar birbirinden farklı. Biri duran topta topsuz oyundaki bir müdahale, diğeri öyle değil. VAR karışmalıydı diyorsak da kameranın yakalamadığı böyle bir sürü pozisyon oluyor duran toplarda. Hangi birine VAR karışacak? Futbol temaslı oyun. Her pozisyonu mikroskopla incelemeye kalkarlarsa tadı kalmaz. Kaldı ki Cornelius bile itiraz etmedi o pozisyona.

reisoğlu61
17.08.2022, 12:31
frikik pozisyonunda trezeguet sen kim oluyorsunda Bardhi yi ordan uzaklastiriyorsun. adamin tam frikik pozisyonu, bunlari penalti gibi atiyor. bakasetasin o frikiki kullanmasi yanlisti

amasya0561
17.08.2022, 12:33
Tur için Abdullah hocadan çok o gün bambaşka olacak taraftara ve bireysel başarı gösterecek futbolculara güveniyorum. 1-0 öne geçsek bile hocanın takımı durduracagını yemeyimde kafasında olacagını düşünüyorum. öyle bir durumdada son dk golüyle 1-1 olup elenmeyiz inşallah

Mehmet BAŞ
17.08.2022, 12:39

Herif buz gibi...

Djaniny ön tarafta oyuna akıl ve yetenek katan tek isimdi.
İkinci yarı kısmen Bakasetas da iyi işler çıkarttı ancak bu adamı orijinal mevkinde oynatamıyoruz.
Hocanın maça Djaniny ile başlamama nedeni muhtemelen hamle olarak kullanmak istediği içindir.
Anladığım kadarıyla Dorukhan ile başlamama nedeni de zehirlenme sonrası henüz hazır değilmiş sanırım.
Yoksa Ömür'ü sağ kenara atıp ortada Siopis - Dorukhan - Bakasetas yapacaktı. Gerçi Doğucan vardı.
Nereden bakarsak bakalım Kouassi büyük fiyasko oldu. Umarım şu adamın yerine daha iyi birini alırız.

Ahmet Taşçı
17.08.2022, 12:39
İkinci maça şu 11'le başlamalıyız...Gol bulamazsak İkinci yarı Djaniny 'yi sahaya atıp 4-4-2 dönmeliyiz. 21787

Uğur Ö.
17.08.2022, 12:41
frikik pozisyonunda trezeguet sen kim oluyorsunda Bardhi yi ordan uzaklastiriyorsun. adamin tam frikik pozisyonu, bunlari penalti gibi atiyor. bakasetasin o frikiki kullanmasi yanlisti

Hoca demiyor mu bak bu adamı oyuna sokarsam frikiği o atar. Şu işler keyfi mi oluyor?

Mehmet BAŞ
17.08.2022, 12:42
Ben Koassi'yi sahada görünce herhalde ligde denediğimiz gibi ropu vereceğiz adamlara, ani hücum çıkışları deneyeceğiz dedim. Yoksa Koassi ile set hücumu denemek mantıklı değil ki! Sıradan top kontrollerini yapamadı. Yanında biraz markaj varsa bitti gitti...

Kouassi maalesef bu seviyelerin futbolcusu değil. Elimizden çıkartmaya kalksak muhtemelen maaşının yarısını ödemek zorunda kalırız. Giresunspor veya Sivasspor'a falan kiralık versek en azından kontenjan açarız.

halilaziz61
17.08.2022, 12:51
Hoca demiyor mu bak bu adamı oyuna sokarsam frikiği o atar. Şu işler keyfi mi oluyor?

ben de bunu anlamıyorum.
sanki bunlara hoca karışmıyor kendi aranızda halledin gibi bir görüntü veriliyor çoğu zaman.
sadece bizde değil çoğu takımda böyle gibi.

yahu bir takımın hangi bölgeden kimin firikik kullanacağı bellidir.
tabi dün bardi oyuna yeni girdi o karar da alınmamış olabilir

S.Seymen
17.08.2022, 12:51
koçali sponsorluğu sonrası fb korunuyor bunu gördüm bi kaç defa ama bize bunun yapılması

bu sponsor arkadaş bire bir düşman alınabilir bu art niyetin başka bir nedenini bulamıyorum...

her şeyin beklenebileceği bir şeref seviyesine ulaşmış olabilirler.

ciddiyim

halilaziz61
17.08.2022, 12:52
Kouassi maalesef bu seviyelerin futbolcusu değil. Elimizden çıkartmaya kalksak muhtemelen maaşının yarısını ödemek zorunda kalırız. Giresunspor veya Sivasspor'a falan kiralık versek en azından kontenjan açarız.

almıyacaktın o zaman
çinden müthiş bir scout başarısı ile buraya indirdin.
bizim izleme ekibi scout hikaye bana bir tane genç tutmuş yabancı oyuncu gösterin yok.
sorloth biraz şans işi idi

lazminator61
17.08.2022, 12:53

daha penaltiyi kim atacagani bilmiyor

halilaziz61
17.08.2022, 12:53
İkinci maça şu 11'le başlamalıyız...Gol bulamazsak İkinci yarı Djaniny 'yi sahaya atıp 4-4-2 dönmeliyiz. 21787

bu kadro ile 3-1 yeniliriz net, orta saha nerde?

Ahmet Taşçı
17.08.2022, 12:57
bu kadro ile 3-1 yeniliriz net, orta saha nerde?

Maçın ikinci yarısı orta alanda tek Baka ile oynadık, oyunu karşıya yıkarsak tek Dorukhan yeter süpürmeye. Zaten rakibin merkezi değil kanatları etkili. Ben bu 11'in ilk yarı golü bulacağını düşünüyorum..

Uğur Ö.
17.08.2022, 12:58
ben de bunu anlamıyorum.
sanki bunlara hoca karışmıyor kendi aranızda halledin gibi bir görüntü veriliyor çoğu zaman.
sadece bizde değil çoğu takımda böyle gibi.

yahu bir takımın hangi bölgeden kimin firikik kullanacağı bellidir.
tabi dün bardi oyuna yeni girdi o karar da alınmamış olabilir

Dediğin gibi PSG de bile oldu şu muhabbet ama çok saçma bakarsın oyuncunun istatistiğine o bölgeden başarı oranı en yüksek kimse o atar bu kadar basit. Yok o an inanıyorum yok ben atarım, matematik kardeşim bu atabilsen o oranda olmazdın.

daha penaltiyi kim atacagani bilmiyor

Bakasetas mesela iyi penaltıcı değil, Visca gibi bir penaltıcı var hala Bakasetas atıyor. Her şeyi istatistiğe bağlayan adam bunu nasıl keyfe göre yaptırıyor anlamıyorum.

My
17.08.2022, 12:59
almıyacaktın o zaman
çinden müthiş bir scout başarısı ile buraya indirdin.
bizim izleme ekibi scout hikaye bana bir tane genç tutmuş yabancı oyuncu gösterin yok.
sorloth biraz şans işi idiFerrari aldık denmişti o zaman :) bu adamı ancak önde olduğun, sahana gömüldüğün ve kontra aradığın maçlarda oynatabilirsin.

halilaziz61
17.08.2022, 13:06
Ferrari aldık denmişti o zaman :) bu adamı ancak önde olduğun, sahana gömüldüğün ve kontra aradığın maçlarda oynatabilirsin.

vallahi iki videosuna bakıp ferrari aldık diyen kafadan da sıkıldım.
benim üzüldüğüm nokta gereçtekten bir scout ekibimizin olmaması

scoutla ilgilenen taraftarlarımız var ama kulupte değiller

halilaziz61
17.08.2022, 13:07
Maçın ikinci yarısı orta alanda tek Baka ile oynadık, oyunu karşıya yıkarsak tek Dorukhan yeter süpürmeye. Zaten rakibin merkezi değil kanatları etkili. Ben bu 11'in ilk yarı golü bulacağını düşünüyorum..

kopenhagın o hızlı hucümlarına kalablık orta saha olmadan karşı koyamayabiliriz.
ama dünkü kadrodan çok daha iyi olacağında hemfikiriz

makbernatsu
17.08.2022, 13:08
Önümüzdeki lig maçında

Eren-Hugo-Bartra-Larsen
Cornelyus

aga şu kadrolara artık ömür gereksizini yazmayın lütfen unutun şu adamı..neden sürekli bunda ısrar ediyorsunuz.

Emirhan Uludüz
17.08.2022, 13:15
Adamların yaptığını yapmak için 2 kat efor sarf ediyoruz. Açın maçı 90 dakika tekrardan izleyin. Top onlardayken diyelim 3 kişi pres yapacağız bizim futbolcuların ayakları g.tlerine vuruyor kollar sağa sola sallanıyor ama adamlar gayet rahat hafif tempoda top yapıyor. Tam tersi top bizdeyken adamlar pres yapıyor biz iki pas yapacağız deli dana gibi bir oraya bir buraya koşuyoruz. Abdülkadir mesela baskı yiyor topu soluna atacak bir önceki hamlede topu sağa doğru açıyor sonra geri dönüp soluna atıyor falan. Roma maçlarını bile daha denk oynamıştık. Karşılıklı mücadele görünüyordu. Ama bu maçta görünen onlar çok rahat relax biz çok stresli ve acemiydik. Bakmadım ama koşu mesafelerinde kopenhag bizden daha fazla koşmuştur ama adamlar takım halinde her yeri kapadılar. Maçın başından sonuna boşa efor sarf ettik. Avcı'nın Başakşehir'i böyle değildi. Hatta tam olarak bizim karşımızdaki Kopenhag gibiydi. Bizde daha dağınık futbol oynanıyor. İkinci maçtan çok ümitli değilim. Ligden ümitliyim bu sene de şampiyon olacağımızı düşünüyorum ama Avrupadan hiç ümitli değilim.

alperrr
17.08.2022, 13:19
maalesef tur şansları = bizim yüzde 30 adamlar yüzde 70

öyle turu geçeriz demekle olmuyor bu işler..dakikaları ilmek ilmek işleyeceksin..
2-0 ı kovalayacaz..ya da 3-1 i..
rölanti..top çevirme ..pas oyunu..1-0
rölanti..top çevirme ..pas oyunu..2-0
başka şansımız yok..tribünler ne yapacak bizi baskı altına almayacak..rakibi ve hakemi baskılıyacak..

ama tarihte taraftarımızın böyle avrupa maçı bize aldırmışlığı var mı..YOK..
peki kulüp olarak böyle bir maçtan TUR atlamışlığımız var mı oda YOK..

My
17.08.2022, 13:22
Dorukhan Vişça ve Hamşik gibi bu takımın temel taşlarının olmaması da oynumuzu çok etkiledi.

Az önce Erdal Hoşun videosuna denk geldim de adam Kopenhag çok iyi bir deplasman takımı, deplasmanda çok iyi oynuyorlar, hiç kolay geçmeyecek maç dedi.

Yağızhan Sağnak
17.08.2022, 13:29
Maça yanlış kadro tercihi nedeniyle çok tutuk ve şanssız başladık. Böyle fiziksel olarak güçlü rakiplere kırılgan orta sahayla çıkmanın bedelini ilk yarıda çok ağır ödedik hem skor hem de oyun ile. Orta sahada Siopis DOS mevkiinde yalnız kalınca ve sürekli baskı yiyince topu ileri noktaya taşıyacak, bir karakter bir irade ortaya koyacak kimse maalesef olmadı takımda. Eminim bu platformun verdiği stres de oyuncuların bu tutukluğunun sebeplerinden biriydi. Bu tarz durumlarda oyunda karakter olarak rahat ve kendisine güvenen birisine çok ihtiyaç vardı oyun bizi bunu sürekli gösteriyordu. Nitekim hoca da herkesin gördüğünü sonunda gördü ve Kouassi'yi oyundan aldı oraya Djaniny'i yerleştirdi. Kanattan ziyade topu alıp verebilen bir gizli forvet olarak oyunda tuttu bizi Djaniny. Bunun aynısını geçen sezon Kayserispor maçında bize göstermişti zaten. Dorukhan'ın kendisini iyi hissetmesi halinde hoca eminim onunla ilk on bir kurmak istiyordu ama bu noktada onu eleştiremem. Zaten orada ne Zokora ne de Mikel gibi biri var bizde. Bu noktada da oraya çok iyi bir alternatif gerekiyor bence. Hatta alternatiften ziyade sert ve fizikli bir 6 numara Şampiyonlar Ligi için olmazsa olmaz bence. O pozisyonu uzun lig maratonu ve kalırsak ki ben inanıyorum, Şampiyonlar Ligi'nde Dorukhan, Hamsik, Siopis ve Doğucan gibi isimlerle doldurmak ve planlamak ne kadar doğru bilemiyorum altan. Yönetimin bu konuda ne yapıp ne edip Grillitsch ya da Xeka'yı alması gerekiyor. Şu an en önemli mevkii orası bence.

Maça dönecek olursa, ikinci yarıya biraz daha akıllı oyuncu tercihiyle başlayınca her ne kadar ilk dakikalarda golü de yesek takım kendisine, oyununa güvendi ve bir şeyler yapmaya çabaladı. Yine de oynadığımız oyun bence kapasitemizin %10'u falandı.

Maç sonu Abdullah Avcı'nın açıklamalarına gelecek olursak şaşkınlıkla karşıladım. Maçını domine ettiğimizi defalarca vurgulayarak takımı savundu. Bilmiyorum belki de bizim göremediğimiz şeyleri görmüştür ama ben yaptığı açıklamanın tam tersini yapması gerektiğini düşünüyorum. Takımın özellikle ilk yarıdaki oyunundan memnun değilim demesini beklerdim, biraz daha özeleştiri yapabilmesini beklerdim özellikle. Çıkıp şunu demesi daha doğru olurdu: Oyundan özellikle ilk yarıdaki oyundan hiç memnun değildim zaten buna yönelik değişiklikler yaptık vb. veya oyundan değil ama mücadeleden memnunum, umutlu ve memnun olarak buradan ayrılıyoruz vb.

Ha bir de şu var, artık tik mi oldu bilmiyorum ama bazı gazetecilerin sorularına çok ön yargıyla cevap vermesi de bazen itici yapıyor kendisini.

Sefer A.
17.08.2022, 13:39
Her cümlene katılıyorum. hele ki o frikikte olanlar.

bir çok renktaşımız da izlerken aynı şeyleri hissetti.

taraftarları gerçekten abartılacak kadar iyi değildi. ama dün akşam yaptıkları 2 güzel detay söyleyeyim.

1)senkronize hareket edebiliyorlar. mesela maç başlarken koca stadın ez zamanlı zıplaması. eş zamanlı tezahürat. eş zamanlı ıslık. eş zamanlı bağırış. bizim çekirdekçi ve gruplaşmış taraftara bunu yaptıramazsın. çok nadir yaptığımız bir şey bu.

2)sahadaki futbolcuyu cidden ateşleyebiliyorlar. etkileri bizimkinin en az 5 kat fazlası. bizde bir süreklilik olmadığı için 90 dakika bunu göremiyorsun. rakip de hakem de diyor ki bir iki yükselirler sonra susarlar.

hoş sahada işler tam tersi olsaydı. 9 dakikada biz atsak ikinci yarı başında da 2yi kitlesek aynı etkiyi gösterirler miydi muamma ama izlerken gördüklerim yapabilecekleri yönündeydi.

bizim taraftarımız daha hırslı daha etkili ama. trabzon sosyolojisinin etkilerini statta da görüyoruz ne yazık ki.

çabuk moralman düşme, küsme, gruplaşma, birlikte hareket edememe. bunları aşabilsek 90 dakinanın her saniyesi cehennemi yaşar rakip.
Ya senkronize konusu kahaha ya biz 3lü yaparken bile tutturamıyoruz sanki 2 ayrı 3lü varmış gibi oluyor tam çıldırmalık :D

Uğurcan da çok formsuzdu ya bütün topları izledi içeri girenleri, dışarı çıkanları, kenardan gelenleri..

Anlamakta zorlanıyorum arkadaş şu maça konsantre olmayacaksın da hangi maça konsantre olacaksın?
Paralel gelen orta ve yan ağlarda biten top... tam maltay işi yaptı orada, rezillik
Vodafon parkta istediği kadar coşsun umrumda olmaz artık

Ofsayt filan değil bal gibi gol ya. Biz böyle bir gol atsak da ofsayt diye iptal etseler delirirdik. İstanbullu kancıklar gibi hakemi bahane etmek bize göre değil. Ev sahibi takım lehine kararlar işin doğasında var, o kadar da dert edilecek bir şey olmadı. Belki uzatmalar 4 dakikadan fazla olabilirdi ama 8 dakika uzatma verse de 3. golü yesek tur da gidebilirdi.

Maçtaki en büyük hataları Abdullah Avcı yaptı. Rezil kere rezildi. Bu kadroyu Çimşir'e ver daha kötüsünü yapamazdı.
3 5 dk daha oynansaydı 2-2 biterdi.. herifler korkudan altına zıçmaya başlamıştı hakem imdatlarına yetişti.. gol geliyorum diyordu

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Normal bir ikili mücadele vardı defans oyuncusu topu kaybedince attı kendini yere zart diye verdi faulü.

Katlettiler bizi pislikler. Uzatmayı 4 dk verdi ve 4:00’da bitirdi nerdeyse. Rezil bunlar ya!
Uzatmayı en az 6 7 vermiliydi 4 verdi
Onun da 2dksı oynandı
Maçı bitirdiği dkya ve yere bak... şerefsiz ya

Ya Cornelius'a çaldığı faulün aynısını aynı pozisyonda rakip hücumcuya çalmayacağından o kadar emînim ki.. Cornelius faul yapmış da olabilir ama hiç önemli değil o sebepten dolayı... şerefsiz yaa
İlk yarı epey serttiler çok faul yaptılar ama herif sarı vermemeye yeminliydi it herif
Premier ligin çöp hakemi... bu da torpilli cücü gibi iite cücü de kötü hakem ama şamp ligi maçı bile yönetiyordu rezil

maalesef tur şansları = bizim yüzde 30 adamlar yüzde 70

öyle turu geçeriz demekle olmuyor bu işler..dakikaları ilmek ilmek işleyeceksin..
2-0 ı kovalayacaz..ya da 3-1 i..
rölanti..top çevirme ..pas oyunu..1-0
rölanti..top çevirme ..pas oyunu..2-0
başka şansımız yok..tribünler ne yapacak bizi baskı altına almayacak..rakibi ve hakemi baskılıyacak..

ama tarihte taraftarımızın böyle avrupa maçı bize aldırmışlığı var mı..YOK..
peki kulüp olarak böyle bir maçtan TUR atlamışlığımız var mı oda YOK..
Yok
Yok
Valla haklısın benim de ümitli olmama engel olan şey bu
Ama acâyip sinirli ve aynı zamanda motiveyim hırslıyım Trabzon'daki maça gidesim var

Doctore
17.08.2022, 13:45
aga şu kadrolara artık ömür gereksizini yazmayın lütfen unutun şu adamı..neden sürekli bunda ısrar ediyorsunuz.

Ayıp olmasın diye ne diyelim. Ben iyi bir yedek yapardım

HasanTezel
17.08.2022, 13:47
Dün eskiler hatırladı mı bilemem ama benim direk aklıma geldi, ezberlemişiz takımı.

Türkiye’nin gelmiş geçmiş en iyi 8 numarası, başka takımda olsa heykeli dikilirdi, şu gol Puşkaş ödülü alırdı, Kara Boğam özledik…

Trezege-Ünal Babahttps://twitter.com/yyumusakaa/status/1559785042020372483?s=20&t=Y2eMkaXS0FEY1sEOoCy3cw

Doctore
17.08.2022, 13:48
net ofsayt... Acaba kamera acisi mi yoktu dogru düzgün? VAR iptal etmesi lazimdi!! Yan hakem santraya kosmadi, ama ofsayt bayranida kaldirmadi.

O yan hakemlerinde gelmişini geçmişini

Murat GENEL
17.08.2022, 13:54
Orta sahayı tutalım tarzı yorumlar ikinci maç için fazla ezber.adamlar ikinci golden sonra topu sana verip iyice yaslandı.sen de riskleri aldın ve pozisyon bile vermedin çünkü topu vermedin.Trabzon’da 90 dk bunu yapacaklar.o yüzden orta sahada rakibi karşılamaktan çok yaratıcı en az 2 gol hedefiyle maça başlayan bir kadro ile santra yapmalıyız.

Manu61
17.08.2022, 14:03
"Deplasmanda 2-3 fark atacağız" tayfası takımı acımasızca eleştiriyor, gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

Beraberliği beğenmiyor taraftarımız, hangi ara City ve Bayern seviyesine geldik bilmiyorum, gerçi o takımların taraftarları bile bu kadar hayalperest değildir.

Muhtemel rakipler belli olunca "aman Kopenhag gelmesin" maça 1-2 gün kala "2-3 fark atacağız"

Taraftar olarak inanılmaz şımardık.

ccd6167
17.08.2022, 14:11
Bence hoca yanlış kadroyla sahaya çıktı. Peşine de yanlış değişiklik yaptı.

Dorukhan djnaniny bartra ile 2. Yarıya başlayacaktı.

bu arada djnaniny ve ömür sonradan oyuna girecek oyuncular bu takımda.

İ. SARAL
17.08.2022, 14:13
"Deplasmanda 2-3 fark atacağız" tayfası takımı acımasızca eleştiriyor, gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

Beraberliği beğenmiyor taraftarımız, hangi ara City ve Bayern seviyesine geldik bilmiyorum, gerçi o takımların taraftarları bile bu kadar hayalperest değildir.

Muhtemel rakipler belli olunca "aman Kopenhag gelmesin" maça 1-2 gün kala "2-3 fark atacağız"

Taraftar olarak inanılmaz şımardık.

Aynen öyle. Bu skor bile fena değil bence. Hele berabere bitirebilseydik müthiş olacaktı.

İ. SARAL
17.08.2022, 14:15
Hocanın maç sonu açıklamalarını izledim şimdi. Baya memnun gibi, bana güvenin diyor resmen. Güveniyoruz.

Mehmet Fatih Yavuz
17.08.2022, 14:17
Beklentinin artmasının ana sebebi rakibin 7-8 oyuncusunun eksik olması, ayrıca çok kötü bir form düzeyinde olması.

Rakibin ana kadrosunun en önemli oyuncularını kaybedip, 3. kalecisi ile sahaya çıkacak vaziyete gelmişse, ayrıca bunlar varken bile kendi liginde tepetaklak gidiyorsa beklentin artar.
Normaldir...

Kimsenin şımardığı yok.

Mehmet Ç.
17.08.2022, 14:24
Bazi oyuncularin cok net defolarinin ortaya ciktigi bir mac oldu.

- Ugurcan / Ayaklari
- Siopis / Ayak ve fizik
- Ömür / Fizik
- Kouassi / Futbolcu degil
- Trezeguet / Akil
- Cornelius / Gölcü ama Forvet degil

muharrem87
17.08.2022, 14:25
rövanşta en büyük rakibimiz panik ve basit hata. kesinlikle oyun olarak yanımıza yaklaşma şansları yok. panik yapmazsak soğukkanlı ve kontrollü baskı ile ki Abdullah Avcı'nın en büyük futbol felsefesi bu ben turu geçeceğimizi düşünüyorum. rövanşta ben beklerin özellikle defansif anlamda kontralar konusunda çok dikkatli olmalarını bekliyorum. hücumdan ziyade savunmaya dikkat etmeleri gerekiyor beklerin. hücumu bir şekilde çözeriz. golü her türlü atarız.önemli olan yememek. tam bir abdullah avcı maçı olacak. teknik-taktikle bu eşiği atlarsa başka seviyeler konuşulur kendisi için ama aşamazsa sadece iyi bir süper lig hocası olarak anılır. kariyer maçını oynayacak hoca da, oyuncular da, taraftar da. burada en güvendiğim kısım yine hoca olacak. bizi bu cendereden çıkaracaksın hocam.

Uğurcan
Larsen-Bartra-Hugo-Eren
Dorukhan-Bardi-Bakasetas
Abdüş-Cornelius-Trezegeut

Skora göre ikinci yarı Djaniny-Koassi hamleleri.Önde olursak Siopis-Doğucan hamleleri.

muharrem87
17.08.2022, 14:37
Her ne kadar kesinlikle turu geçeceğimize inansam da elenme durumuna da psikolojik olarak hepimizin hazır olması gerekiyor.Ortalığı yangın yerine çevirmeye gerek yok. Düştüğümüz yerden kalkıp yola devam etmeliyiz. Avrupa ligi de çok önemli bir sahne. takım gelişimi, oyuncu vitrini, üst seviyede oynama ve nispeten oyununu ve oyuncunu güçlendirebileceğin maçlar ve makul rakipler. orası da çok önemli bizim için. üstüne koyarak ilerlemeliyiz. daha ağustosta takımı harcamak büyük aptallık olur. iyi takımız ve çok daha iyi olabiliriz. moral bozmadan hem ligde hem de avrupada devam etmeliyiz.hoca'nın bende sonsuz kredisi var. herkeste de olmalı bence.

yatmaztara
17.08.2022, 14:43
Camgöz Tasos'un bu huyunu çok seviyorum abii

Yiğit Gayretli
17.08.2022, 14:45
Bence ofsayt yok.

21785

.
Hocam ofsayta "topun ayaktan çıkış anında" bakılır.

Şu daha net bir fikir verecektir.

21789

Tolga Han
17.08.2022, 14:58
Takimin ne oynadigi belli degil ne yazik ki hic begenmedim ileri uçta ciddi manada skor katkisi yapacak oyunculara ihtiyacimiz var. Yoksa bu kabiz futbolla bir yere varamayiz.

HasanTezel
17.08.2022, 14:59
Hocanın maç sonu açıklamalarını izledim şimdi. Baya memnun gibi, bana güvenin diyor resmen. Güveniyoruz.

Hocaya güveniyoruz, kredisi en yüksek Hoca şu an ligde, ancak şunu görmeli, ŞL havasını isteyen-ısıran adamları direk 11 yapmalı (Djaniny-Baka-Bartra-Bardhi muazzam motive idi, hep istediler):

KAPTAN
Eren-Hugo-Bartra-Larsen

Djaniny-Siopis- Bakasetas-Bardi-Trezeguet

Cornelyus

Djaniny serseri mayın gibi bi sağ-bi forvete geçsin nerde oynadığını biz anlayamadık adamlar ambale olur :)

Ömür kenarda hırs yapsın, skora göre 60 da girsin, TECRÜBE ŞL DE HERŞEYMİŞ, dün ben onu gördüm, yetenek sonra...

carantinas
17.08.2022, 15:15
Maçın skoru biraz acemilikle alakalı tecrübe yok takımda buraları oynayan takım değiliz. Belki kendi sahamızda öz güvenli olur tedirgin olmazsak galip gelebileceğimiz bir rakip. Atla deve değil.

kaçarava
17.08.2022, 15:21
Rakip seni böyle tıkıyorsa kanatlara ters uzun top atarsın, her yeri kapatmaları mantıken mümkün değil sonuçta. Hamsik bunu yapabiliyordu. Bartra da yapabiliyor. Diğerleri rezalet. Yani kanada uzun top atacak kadar beceri nasıl olmaz anlamıyorum. Adam zank diye taca atıyor topu. Geri dönsen Uğurcan da taç çizgisindeki adama pas atamıyor kronik hatalı o konuda. Elinde tek seçenek ileriye şişirmek kalıyor. Cornelius yan toplardaki hava üstünlüğünü orada gösteremiyor. Faul maul, yok diğer oyuncular uzaktı derken top kaybı.

Oyunu açacak kısa pas yok, uzun pas yok, adam geçme yok, ikiye bir yok. Hoca ilk yarıya bile itiraz ediyor. Yapma hocam lütfen.

Varlıbaş61
17.08.2022, 15:30
Trezeguet’in direk kaleyi düşünmemesi inanılmaz bir acemilik. Yeni futbola başlayan bile cesaretli olur o pozisyonda.

ALDENİRO
17.08.2022, 15:36
Abdülkadir kafayi nasil gol atamadi dünden beri düşünüyorum. Hiç mi kafa gölü yok hayatinda acaba??

Sefer A.
17.08.2022, 15:38
Bu arada heriflerin kalecisi yeni transferleri
3.kaleci değil, 2.kaleci ve as desek de yeridir

He 3.kalecileri ne değişirdi bilmem, belki Djaniny'nin kornerden gelen kafa vuruşunu yerdi

Bizim as kalecimiz var da ne oluyor
Rezil performans Uğurcan'dan, reprezil

Antonio
17.08.2022, 15:39
Takım slow motion oynuyor. Bu huydan vazgeçmeliyiz.

halilaziz61
17.08.2022, 15:49
Takım slow motion oynuyor. Bu huydan vazgeçmeliyiz.

bu bence alışkanlıkla alakalı o kadar yavaş oynarak rakipte açık bulmak imkansız gibi bir şey ama ilginçtir türkiyede işe yarıyor. bu da ligimizin ne kadar kalitesiz olduğunun göstergesi

Arif Timurcioğlu
17.08.2022, 15:54
Abdülkadir kafayi nasil gol atamadi dünden beri düşünüyorum. Hiç mi kafa gölü yok hayatinda acaba??

Var.

Onur Erçetin
17.08.2022, 15:55
rövanşta en büyük rakibimiz panik ve basit hata. kesinlikle oyun olarak yanımıza yaklaşma şansları yok. panik yapmazsak soğukkanlı ve kontrollü baskı ile ki Abdullah Avcı'nın en büyük futbol felsefesi bu ben turu geçeceğimizi düşünüyorum. rövanşta ben beklerin özellikle defansif anlamda kontralar konusunda çok dikkatli olmalarını bekliyorum. hücumdan ziyade savunmaya dikkat etmeleri gerekiyor beklerin. hücumu bir şekilde çözeriz. golü her türlü atarız.önemli olan yememek. tam bir abdullah avcı maçı olacak. teknik-taktikle bu eşiği atlarsa başka seviyeler konuşulur kendisi için ama aşamazsa sadece iyi bir süper lig hocası olarak anılır. kariyer maçını oynayacak hoca da, oyuncular da, taraftar da. burada en güvendiğim kısım yine hoca olacak. bizi bu cendereden çıkaracaksın hocam.

Uğurcan
Larsen-Bartra-Hugo-Eren
Dorukhan-Bardi-Bakasetas
Abdüş-Cornelius-Trezegeut

Skora göre ikinci yarı Djaniny-Koassi hamleleri.Önde olursak Siopis-Doğucan hamleleri.

Kontralarla yenilseydik üzülmezdim ama malaasef çok basit goller yedik.İlk golde önce Siopisin,sonra Denswillin çok büyük hataları var.İkinci golde kornerden geldi.

3 tane de çok net gol pozisyonumuz var.Bir tanesi Kouassinin,bir tanesi Trezeguetin,bir tanesi ise Ömürün.

2 tane çok basit gol yiyorsun,üstüne 3 tane çok net kaçırıyorsun.Maçların sonuçlarını bazen küçük detaylar belirliyor.

İkinci maçta da ne kadar sağlam oynarsan oyna böyle basit goller yersen elenirsin.Bu yüzden futbolda kalite çok önemlidir.Orada Siopis ve Denswillin yerine Dorukhan ve Bartra olsaydı belki daha iyi olabilirdi.Kouassi değilde Djaniny başlasa herşey daha güzel olabilirdi.

Özellikle ilk yarı Koaussi bizi 10 kişi oynattı.Denswill geriden oyun kuramadı üstüne çok kritik bir hata yaptı.Siopis zaten mücadele dışında kocaman bir sıfırdı.

Avcı düşük tempo ve garanti pası seviyor çoğu zamanda işe yarıyor ama yukarıda dediğim gibi basit goller yersen bütün planın suya düşer.Özellikle düşük tempo ve garanti pas oyunu oynarken Kopenhag gibi sert ve presli oynayan bir rakibe karşı ayakları iyi bir önlibero kullanmak zorundasın.

Bartra girdikten sonra mesela rakip takımın presinden rahatlıkla kurtuldu,topla çıktı,oyun kurdu,üzerine hem dikine hem çapraza etkili uzun toplar attı.Bartranın yarım saatte yaptıklarını Siopis,Ömür ve Bakasetas 60-70 dk yapamadılar.

Bartra da tek başına kurtarmaz.Ortasahaya mutlaka bir şef lazım.Ortasahadan oyunu yönlendiremedikten sonra ne yaparsan yap bu tarz rakiplere karşı zorlanırsın.

Onur Erçetin
17.08.2022, 15:57
Hocaya güveniyoruz, kredisi en yüksek Hoca şu an ligde, ancak şunu görmeli, ŞL havasını isteyen-ısıran adamları direk 11 yapmalı (Djaniny-Baka-Bartra-Bardhi muazzam motive idi, hep istediler):

KAPTAN
Eren-Hugo-Bartra-Larsen

Djaniny-Siopis- Bakasetas-Bardi-Trezeguet

Cornelyus

Djaniny serseri mayın gibi bi sağ-bi forvete geçsin nerde oynadığını biz anlayamadık adamlar ambale olur :)

Ömür kenarda hırs yapsın, skora göre 60 da girsin, TECRÜBE ŞL DE HERŞEYMİŞ, dün ben onu gördüm, yetenek sonra...
Siopis hariç iyi kadro.Siopis pres yapan bir rakip karşısında el bombası gibidir,her an patlayabilir.Tekniği aşırı zayıf bir oyuncu.

AKSOY_61
17.08.2022, 16:08
Oldu da kopenhagi eledik bana hala zor geliyor da neyse.
Su heyecani paniği takımın üzerinden acilenn atmasi lazım.
Yahu en çok güvendiğimiz ugurcan bile darmaduman oluyor.
Şampiyonlar Ligi'nde soğuk kanlı olmassak içinden geçerler adamın. Konferans ligi biizm için daha mı hayırlı acaba düşünmüyor değilim.

Bu takımin Avrupa kültürü yok daha doğrusu bu kültür GS dışında hiçbir takımda yok. Adamlar inanılmaz şekilde konsantre oluyor.
Dün benim için tek olumlu sey vardi o da bartranin performansı Takıma çok şey katacaktır. Farklı seviyede olan sürekli Avrupa'da oynayan bir adamın takıma olan etkisini gördük.
İşte bizde bir tane bartra var şampiyonlar ligindeki rskiplerde 11 tane bartra ve çok daha yüksek seviyeleri var aramızdaki fark bu..

Yiğit Gayretli
17.08.2022, 16:09
Oldu da kopenhagi eledik bana hala zor geliyor da neyse.
Su heyecani paniği takımın üzerinden acilenn atmasi lazım.
Yahu en çok güvendiğimiz ugurcan bile darmaduman oluyor.
Şampiyonlar Ligi'nde soğuk kanlı olmassak içinden geçerler adamın. Konferans ligi biizm için daha mı hayırlı acaba düşünmüyor değilim.

Bu takımin Avrupa kültürü yok daha doğrusu bu kültür GS dışında hiçbir takımda yok. Adamlar inanılmaz şekilde konsantre oluyor.
Dün benim için tek olumlu sey vardi o da bartranin performansı Takıma çok şey katacaktır. Farklı seviyede olan sürekli Avrupa'da oynayan bir adamın takıma olan etkisini gördük.
İşte bizde bir tane bartra var şampiyonlar ligindeki rskiplerde 11 tane bartra ve çok daha yüksek seviyeleri var aramızdaki fark bu..

Oraları solumadan, Avrupa'yı su yolu etmeden zor o işler.

Muhammed Kambur
17.08.2022, 16:23
https://twitter.com/EY61_/status/1559894758893539333

Muhammed Kambur
17.08.2022, 16:28
Bu arada cok güzel bir video. Azeri spiker sahane sevinmis :D

https://twitter.com/batiyorum_/status/1559890962016518147

muharrem87
17.08.2022, 16:28
Kontralarla yenilseydik üzülmezdim ama malaasef çok basit goller yedik.İlk golde önce Siopisin,sonra Denswillin çok büyük hataları var.İkinci golde kornerden geldi.

3 tane de çok net gol pozisyonumuz var.Bir tanesi Kouassinin,bir tanesi Trezeguetin,bir tanesi ise Ömürün.

2 tane çok basit gol yiyorsun,üstüne 3 tane çok net kaçırıyorsun.Maçların sonuçlarını bazen küçük detaylar belirliyor.

İkinci maçta da ne kadar sağlam oynarsan oyna böyle basit goller yersen elenirsin.Bu yüzden futbolda kalite çok önemlidir.Orada Siopis ve Denswillin yerine Dorukhan ve Bartra olsaydı belki daha iyi olabilirdi.Kouassi değilde Djaniny başlasa herşey daha güzel olabilirdi.

Özellikle ilk yarı Koaussi bizi 10 kişi oynattı.Denswill geriden oyun kuramadı üstüne çok kritik bir hata yaptı.Siopis zaten mücadele dışında kocaman bir sıfırdı.

Avcı düşük tempo ve garanti pası seviyor çoğu zamanda işe yarıyor ama yukarıda dediğim gibi basit goller yersen bütün planın suya düşer.Özellikle düşük tempo ve garanti pas oyunu oynarken Kopenhag gibi sert ve presli oynayan bir rakibe karşı ayakları iyi bir önlibero kullanmak zorundasın.

Bartra girdikten sonra mesela rakip takımın presinden rahatlıkla kurtuldu,topla çıktı,oyun kurdu,üzerine hem dikine hem çapraza etkili uzun toplar attı.Bartranın yarım saatte yaptıklarını Siopis,Ömür ve Bakasetas 60-70 dk yapamadılar.

Bartra da tek başına kurtarmaz.Ortasahaya mutlaka bir şef lazım.Ortasahadan oyunu yönlendiremedikten sonra ne yaparsan yap bu tarz rakiplere karşı zorlanırsın.

Yani çoğunlukla katılıyorum yorumlarına. Ama atladığımız nokta biz hep olduktan sonra oyunu gördükten sonra böyle yapmalıydı diyoruz.İcraat makamında hoca var ve onun planı oynanmadan önceye ait.Hiç şüphesiz kafasında çok farklı düşünceler oluyor.Takımla sürekli beraber olan o. oyuncuların en iyi durumunu bilen o. rakip analizi konusunda herhalde türkiyedeki en iyi hoca ama bazen olmuyor işte. futbol anlar oyunu. siopisin gelişi güzel bir vuruşu saliselik olay sana gole mal oluyor. trezegetin kontrolünün kötülüğü saliselik olay seni golden ediyor. abdüşün ki keza aynı şekilde. saliseleri bile doğru oynaman gerekiyor. o talihsiz gol olmasa futbolun o anlarını doğru oynasak hocaya müthiş taktisyen diyecektik burda. benim hocada en sevdiğim nokta oyun içerisinde derhal yanlıştan dönebiliyor. belki bu konuda eleştirebiliriz. bartra djaniny ile beraber devrede girebilirdi. başka da bişe diyemiyorum çünkü hep olduktan sonra yorum yapıyoruz. ama hoca rövanşta gereken planı yine fazlasıyla hazırlayacaktır.dilerim anları doğru oynayıp buradan çıkarız inşallah.

Muhammed Kambur
17.08.2022, 16:40
Macin tekrarini izlemek isteyenler icin link;

https://footyfull.com/uefa-champions-league/fc-copenhagen-vs-trabzonspor-16-08-2022/

ilelebeTS
17.08.2022, 16:42
Bu maçta sahaya çıkan kadro dışında taktik anlayışımız yanlıştı bana göre. Avcı, yeri geliyor Münih bile topla az oynuyor diyordu. İşte bu maç o maçtı. Sen topla ne uğraşıyorsun. Geç topun arkasına, kontra veya duran toptan bulursan bas geç. Rakibin yaptığı da oydu. Adamlar hiçbir şey yapmadı, topun arkasına geçip bekledi, bulduklarıyla hızlı çıktılar. Sen topa sahip olmaya ne çalışıyorsun ki? Hayır, elde öyle orta saha olsa neyse diyeceğim. Siopis-Baka-Ömür, kanatta Kouassi, stoperde Hugo-Denswil ile topa sahip olacaksın ha? Çok yanlış taktikti. Ancak böyle yenilirdik.

HOPA'LI TS'Lİ
17.08.2022, 16:44
38 yıl sonra doya doya bir resmi şampiyonluk yaşadık. Talih yüzümüze gülmedi. İlk kez şampiyon olan takım direkt gidemedi gruplara

Yetmedi gittik geçen sezon olduğu gibi bu yıl da en güçlü takımı çektik.

Yetmedi dün gece her iki yarının başında panik golleri yedik ve turu zora soktuk.

Edin Visca sakatlığı zaten moralimizi iyice bozmuştu.

Dün ikinci yarıdaki dominant oyunla evimizde bu takımı eleyebiliriz ancak savunmada böyle hatalar yapmamalıyız.

HOPA'LI TS'Lİ
17.08.2022, 16:45
Bu maçta sahaya çıkan kadro dışında taktik anlayışımız yanlıştı bana göre. Avcı, yeri geliyor Münih bile topla az oynuyor diyordu. İşte bu maç o maçtı. Sen topla ne uğraşıyorsun. Geç topun arkasına, kontra veya duran toptan bulursan bas geç. Rakibin yaptığı da oydu. Adamlar hiçbir şey yapmadı, topun arkasına geçip bekledi, bulduklarıyla hızlı çıktılar. Sen topa sahip olmaya ne çalışıyorsun ki? Hayır, elde öyle orta saha olsa neyse diyeceğim. Siopis-Baka-Ömür, kanatta Kouassi, stoperde Hugo-Denswil ile topa sahip olacaksın ha? Çok yanlış taktikti. Ancak böyle yenilirdik.

Harika bir analiz

HOPA'LI TS'Lİ
17.08.2022, 16:49
Maçın skoru biraz acemilikle alakalı tecrübe yok takımda buraları oynayan takım değiliz. Belki kendi sahamızda öz güvenli olur tedirgin olmazsak galip gelebileceğimiz bir rakip. Atla deve değil.

Dün bizi Kopenhag değil tedirginlik yendi.
Telaş ve panik takımda barizdi.

Adem Akyüz'
17.08.2022, 16:53

Taraftar olarak inanılmaz şımardık.Bu rakipten bağımsız olarak her maç öncesi var niyeyse :)

Fanatik34
17.08.2022, 17:01
Dün Rakip vasat bir Avrupa takimiydi, hemde üstüne bayagi bayagi eksik bir Takim. Ama Hocamiz yine huyundan vazgecmedi, ta ki mac 2:0 olana kadar! Hocamizin cok güzel yaptigi birsey var; maclarin ilkyarilarinda öyle bir dizilisle cikiyor ki, taraftarin bu yarida kime nasil saracagini önceden kestirebiliyorsun. Dün bu Isim Kouassi idi, sasmadi yine..Berat gidince yeni isimler cikacak elbette...

Kopenhag Takimi, Avrupa´da her siradan takimin yaptigini yapti, alan daraltip, presi dogru uyguladi. Bunu yapabilmek icin özel Oyunculara ihtiyacin yok ama bunu takima uygulatabilecek Teknik Adam sart!!! Cünkü bu calisarak elde edilebilecek bir Özellik..

Dün Denswill o kadar berbatti ki, ne zaman degisterecek diye bekledim. Zaten solayak bahanesi ile nasil böyle kötü oynanir, hala cözemedim ya!!

Transfer ayinin basinda, Temmuz gibi, bu takimin en önemli ihtiyacini Ortalanda oldugunu yazan, sadece 3-4 kisi vardi, simdi herkes yaziyor. Dün Siopis/Ömür karisimi bir Oyuncumuz olsa, cok baska hedefleri konusuyor olacaktik!!

Ha birde Cornelius olayi var, saka gibi yani..dün Cornelius rakipte olsa, mac 6:1 biterdi, anlayana!! Arkadas 5 milyon € bir Oyuncuya veriyorsan, herhalde onu nasil dogru sekilde kullanacagini düsünmüs olman gerek degil mi??

Kisaca Abdullah Avci´ya cagrim, lütfen ama lütfen bir daha maclara Santraforla baslama, hic gerek yok. Bak rakip Kopenhag Santraforsuz nasil oynuyor.

Bartra bekledigimiz gibi ama Bardhi icin diyebilecegim tek sey, Oyuncunun büyük ihtimal, en iyi oynadigi yer Ofansiv Ortasaha, yani Bakasetas´in alternatifi..o kadar Para gömdük, insallah daha iyi cikar!!!

Enaldo61
17.08.2022, 17:03
Bu maçta mesela Ömür'ün Siopis'ten fazla yaptığı ne vardı? Yani Ömür 10 numara Siopis 6 numara ama hücumda Siopis'ten fazla katkısı yoktu bana göre. Siopis en azından arada bir alıp dönüyor, bizim Ömür alıyor yana veriyor alıyor geri veriyor

gabriel omar
17.08.2022, 17:27
Beklentinin artmasının ana sebebi rakibin 7-8 oyuncusunun eksik olması, ayrıca çok kötü bir form düzeyinde olması.

Rakibin ana kadrosunun en önemli oyuncularını kaybedip, 3. kalecisi ile sahaya çıkacak vaziyete gelmişse, ayrıca bunlar varken bile kendi liginde tepetaklak gidiyorsa beklentin artar.
Normaldir...

Kimsenin şımardığı yok.

Olur mu ? Yari butcemizde olmayan, ilk 11den üç oyuncusu olmayan Kopenhag'a tek farkla yenildigimiz için bayram etmemiz lazım. Öyle galibiyet, güzel oyun falan beklemek simarikliktir. Biz kim Avrupa maçı kim ? Milyon Eurolari Avrupa havası alıp dönmek için döküyoruz.

Pardon da Kopenhag'a da üstünlük kurmayı beklemek simarikliksa bizim ne işimiz var Avrupa'da ? Niye beyefendilere bol sifirli sözleşmeler sunuyoruz?

Adam 19 yaşında oyuncularla aklını alıyor biz hala bahane bulalım. Olmaz ya gerçekten böyle rezil bir oyunu kabul etmiyorum. Ödedigimizin karşılığı o değil. Yok heyecan yapmışlar da o da bu da. Yapmasınlar abi, milyon Eurolari alırken heyecanlanmiyorlar ama.Biz burda on elemeyi geçelim kulübün kasasına para girsin diye bekliyoruz herifler sahada u-19 takımı gibi dolanıyor.

Ne oynamaya çalıştık da başaramadık biri bana söylesin ya. Kontrollü oyun diye bir şey bulduk onun arkasına sığınıyoruz. Bu kontrollü oyun değil, daha doğrusu kontrollu oyun ama Kopenhag kontrollü oyun.

Dün Abdullah hoca da oyuncular da beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Aynı oyunla Trabzon'da oynarsak bizi yine uyutup araya bir gol sıkıştırıp yollarlar.

Doğukan Uçan
17.08.2022, 18:41
avrupa ligi grup kuralarına da 4.torbadan gireceğiz büyük ihtimal yazık valla. cl de maç kaybetmek her açıdan kötü. üstüne bizim puanımız çok düşük. kaç senedir doğru düzgün başarımız yok gruplara bile kalamıyoruz.

AntiŞike
17.08.2022, 18:56
bireysel olarakta takım ve oyun olarakta vasattık malesef.

Tek pozitif gösterge, 2-0 a rağmen demoralie olmadan (pek fazla olmayan) oyun disiplininden uzaklaşmadan mücadeleye devam edilmesi.

Ve Bartra nın ne kadar faydalı bir oyuncu olabileceğini kısa sürede bile olsa görmemiz oldu.

Mert Oğuzlu61
17.08.2022, 19:10
https://twitter.com/tslipires/status/1559842891803000832?t=AIsSo4B0a9HYo4_cw3Vraw&s=19

Maçı şu şekil bekliyorum.

Haftaya Kopenhag'ı Trabzon'a gömüp elediğimiz an kasaya anında en az 25 MİLYON EURO para giriyor. Bu para Sorloth ve Grilish transferi demek. Hatta Koassi beceriksizini kovup parası neyse basıp kaliteli bir kanat daha alırız.

Danimarka'nın sıradan köy takımına elenip tarihi fırsatı kaçıramayız. Şu para bize şampiyonluk olarak geri döner.

Saha içi ve saha dışı her türlü çirkefligi, pisliği, şerefsizligi yapıp rakibi bozmalıyız. Bunlar Avrupa takimi; kan, şiddet, kavga, gürültüye uzaklar Trabzon'a indikleri andan itibaren her türlü çirkefligi yapıp taraftarla birlikte sahada da üzerlerine çöküp korku salarak vahşet yaşata yaşata kazanmaliyiz. Korkuyu veremezsek olmaz, mutlaka korku vermeliyiz.

Varlıbaş61
17.08.2022, 20:03
https://twitter.com/devs_node/status/1559659728912924675?s=21&t=JqDfbxlhPl5qAsdvvWtyVg

Trezeguet pozisyonu 1, bu pozisyon 2

Şampiyonlar liginde oynamaya aday futbolcularda mutlaka ve mutlaka futbol aklı olmalı ..

B.Yiğit
17.08.2022, 20:19
Bence oyun olarak iyiydik. Trabzonda turu geçeriz.

ekeser60
17.08.2022, 20:25
21790 kimse üzerinde durmadi ama ilk gol ofsayt

Serdar A
17.08.2022, 20:40
https://twitter.com/batiyorum_/status/1559890962016518147

Mehmet
17.08.2022, 20:45
Türk hocası kafası,
önemli bir maça çıkıyorsun
yani bu bir mücadele
savaşa elinde olan en iyi silahlarınla
gidersin. Hayatı kupalarla dolu bir futbolcu
alınmış size, elinde ki siopis ve Ömür 'ün performansını
tek başına ikiye katlayacak Mark Bartra yı neden ilk 11 de tercih etmesin
kendini Dünayanın en akıllısımı sanıyosun.
dün kazanacağımız maçı kaybettik. 2. devrenin sonuna doğru yani
son transferler oyuna girince oynadığımız oyun beni umutlandırdı.
Akıllı cesaretli bir hoca revanşı kazandırır bize.
Nitekim dün maça çıkılacak ilk 11 kadrosunu gördüğüm de
helede siopis ve Ömür'ü 11 de okuyunca ellerimle kafamı sıkışıtırdım sinirimden
yahu ömür neysene desem siopisle olacak işmiydi, adamlar fizik güce dayalı uzun hızlı
top oynuyor, biz bücürlerle uğraşıyoruz. Yeri gelmişken tekrar yazıyorum.
Trabzonspor takımı oyuncuları bücürlerden olmamalı, Ömür ile arada bir maç kazanırsınız
3/5 maç kazanamazsınız, dünkü maç yanlış ilk 11 ile başlandığı için kaybedildi.

AyhanPe
17.08.2022, 22:34
Yahu bir gün önce takima katilmis bir oyuncuyu ilk 11 oynatmadi diye hoca mi elestirilir..Ya girdiginde bu kadar iyi gözükmeseydi..

Hocanin takima kazandirmak istedigi bir sistem.Öyle bir iki senede oturtulacak birsey degil. En az bir o kadar daha zamana ihtiyacimiz var..En az..Bunu yaparken de basarili bir sezon gecirip Sampiyon olmayi basarmis fakat daha isin cok basindayiz sistem konusunda..

S.Günes in takimlarin futbol olarak iyi görünmesinin sebebi oyunculari serbest birakmasidir..Eger güzel futbol izlemek istiyorsaniz öyle bir hoca getireceksiniz..Uzun yillar isleyecek bir sistem istiyorsaniz sabretmesini de bileceksiniz. Ben sabretmeyi tercih ediyorum. Iki sene sonra hem sonuc alan hemde en iyi ihtimalle iki sene icinde Avrupa Takimi bir Trabzonspor görecegimizden eminim..

objek
17.08.2022, 23:20
Dün bizi Kopenhag değil tedirginlik yendi.
Telaş ve panik takımda barizdi.

Zaten bu kopenhag takimi hakkinda yorum yapilirken herkestede bir tedirginlik vardi dun aksamki macin gidisati macin skoru tipa tip yapilan yorumlarla ortusuyor

erenslash
17.08.2022, 23:30
ömürün bakmadan pas atması ve saçma yere rakibe vermesi çok kritik pozisyonda özeti izleyin görürsünüz

hatta dakikayı bulursam yazarım buraya futbolcu mental seviyesinin ne kadar düşük olduğunu gösteriyor

bakınız özet,,,,https://www.youtube.com/watch?v=KSzMC3j12k8

dakika 5:31 e çekin abdülkadire dikkat edin rezilliği izleyin

ortaya attığı pasa bakın adamın

bakmadan attığı rakibe

yüzde yüzlük gol pozisyonu abi orada wakayeme olsa bakarak atar

bu pası atamayan adama futbolcu denmez abi

ben bunu kovardım bu pastan sonra takımdan

zaqua
17.08.2022, 23:56
ömürün bakmadan pas atması ve saçma yere rakibe vermesi çok kritik pozisyonda özeti izleyin görürsünüz

hatta dakikayı bulursam yazarım buraya futbolcu mental seviyesinin ne kadar düşük olduğunu gösteriyor

bakınız özet,,,,https://www.youtube.com/watch?v=KSzMC3j12k8

dakika 5:31 e çekin abdülkadire dikkat edin rezilliği izleyin

ortaya attığı pasa bakın adamın

bakmadan attığı rakibe

yüzde yüzlük gol pozisyonu abi orada wakayeme olsa bakarak atar

bu pası atamayan adama futbolcu denmez abi

ben bunu kovardım bu pastan sonra takımdan

Buna bir şey demem ama sürekli yaptığı bir saçmalık var. Bu macta da yaptı. Ceza sahası köşesinde topu alıyor, bir futbolcu out çizgisine doğru çapraz koşu atıyor, başka bir futbolcu da ceza sahası önüne koşu yapıyor. Ceza sahasına paralel yerden bıraksa yay üzerine koşan adam tekte kaleye vurabilecek, abdulkadir inatla dar acıya çapraz koşu yapan adama no look pas atıyor. Dün de sanırım Larsen'in böyle bir koşusunu yedi. Bu yüzden olmuyor bu çocuk. Ezbere oynuyor. Futbolda sonuca giden en basit ve en efektif hamleyi seçebilen ve tereddütsüz yapabilen adam büyük futbolcu olur.

objek
18.08.2022, 00:40
Buna bir şey demem ama sürekli yaptığı bir saçmalık var. Bu macta da yaptı. Ceza sahası köşesinde topu alıyor, bir futbolcu out çizgisine doğru çapraz koşu atıyor, başka bir futbolcu da ceza sahası önüne koşu yapıyor. Ceza sahasına paralel yerden bıraksa yay üzerine koşan adam tekte kaleye vurabilecek, abdulkadir inatla dar acıya çapraz koşu yapan adama no look pas atıyor. Dün de sanırım Larsen'in böyle bir koşusunu yedi. Bu yüzden olmuyor bu çocuk. Ezbere oynuyor. Futbolda sonuca giden en basit ve en efektif hamleyi seçebilen ve tereddütsüz yapabilen adam büyük futbolcu olur.

Tercih hatalari derken trezege ve kousie onlardada ayni sorun var

erenslash
18.08.2022, 00:40
ne diyim şimdi hocam .düzelmeyecek alıcı varsa iyi fiyat da verirseler satılmasına karşı değilim

Mehmet
18.08.2022, 05:28
Kızını dövmeye dizini döver demiş Ata tecrübesi sabittir.

zaqua
18.08.2022, 08:04
Tercih hatalari derken trezege ve kousie onlardada ayni sorun var

Kouasie'yi konuşmaya gerek yok. Bu seviyenin futbolcusu değil.

Trezeguet de dediğin gibi, ezbere futbolcu. Tek artısı topla olan ilişkisi ve hızı. Eğer bu yönleriyle tercih hatalarını kapatamazsa çekilmez çile olur.

crixus_61
18.08.2022, 08:05
Allah rızası için şu elemeyi geçelim. Ömrü hayatımda 1 kez Trabzonsporlu cl gördüm. 1 kez daha nasip olsun bu sezon

alperrr
18.08.2022, 09:43
uefa team ranking 18/19 19/20 20/21 21/22 22/23
FC København Den 4.00 14.00 2.50 13.00 3.00 36.500

kopenhag 1 sene yüksek puan 1 sene düşük puan yapmış..bu seneye düşük puan :D denk geliyor..

hadi takım beeee ilk defa bir değişiklik yapalım şunlara 3 tane atıp turlayalım..

pReN@_61
18.08.2022, 10:21
son gülen iyi güler
gelin lanhttps://twitter.com/deplasske/status/1559889440947986433

Devrim Arslan
18.08.2022, 14:04
21790 kimse üzerinde durmadi ama ilk gol ofsayt

var bizim maçta yok muydu ?