Orijinalini görmek için tıklayınız : Şampiyonlar Ligi Play-Off (I) | Kopenhag 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
OzcanHan61
17.08.2022, 00:10
Yahu ne Wakame'si.
Wakame şu sahada olsa 20-25. dakikadan itibaren ciğerleri elinde gezinmeye başlar, sol kanat elek olurdu.
Adamlar 25 metrede sıkıştırıp kademeli savunma yapıyor.
Wakame'yi yaşatırlar mı Allah aşkına orada. :)
Aynen Waka felan hikaye bu seviyede.
Enaldo61
bu arada rövanş kadrosu belli oldu
uğurcan
larsen-bartra--hügo--eren
----------bardi-------------
canini-ömür-bakasetas-direzege
----------cornlius-------------
yok artık dorukhan siopis baka dorukhan baka bardhi falan olabilir bence.
gurur6134
Avci oyunu begenmis:) şaka gibi oyundan degil skordan mutlu olmaliyiz
yatmaztara
Bartra çok hoşuma gitti bu arada
Allan bu takımın problemlerinin bir çoğunu çözer. Siopis'i severim ama bu seviyelerin oyuncusu değil, lig için ideal bir profil.
bordodeli
17.08.2022, 00:11
Uğurcan - Larsen, Bartra, Hugo, Eren - Dorukhan, Bardhi, Bakasetas - Trezeguet, Cornelius, Djaniny. Bence çıkması gereken kadro budur. Siopis ve Dorukhan aynı anda kesinlikle sahada olmamalı.
Eren'i bu maç beğenen var mı merak ettim gerçekten..
Arif Timurcioğlu
Büyük para var işin ucunda, parçalamalıyız 2. maç.
Varlıbaş61
Rövanşta ilk 11 e yazılacak ilk adam Ömür Efendi’dir. Boşuna hayali kadro kurmayın dostlar ..
Bartra için gruplara kalalım. Acayip bişe.
İlk golde Uğurcan kendi kendini terste.yakalattı. Sanırım bir anlık dikkatini toparlayamadı.
Ya Kouassi zaten belliydi de, Trezeguet bende hayal.kırıklığı yarattı.
Allah rızası için ömur ile baka aynı anda oynamasın. Olmuyor. Şimdi bir de bunlara benzeyen Bardi de geldi. Ortalık şenlendi.
2-1 umut verici. Yediğimiz goller bu seviye için çok bayağı
edimurphy_61
17.08.2022, 00:12
Kalitesiz, geç gelen ve gelmeyen transferler mağlubiyetin sebebi
ilelebeTS
Trabzonspor ve hizli oyun :) Peki.
Takıma skor lazım olduğunda oynar. Elimizde çabuk oyuncular var. Çabuk oyunu oynayamadığımız için değil tercih etmediğimiz için oynamıyoruz. İşimiz tempo düşürmek.
Mehmet Fatih Yavuz
Rakipte top cambazı yoktu. Ama takır takır top oynadılar.
ÖYle topçuları tek tek saymaya gerek yok!
Bak Hoca hala oyundan memnunum diyor. Çok ciddi sıkıntı bu!
Oyunu adamlar oynadı, Bartra'nın girişinden sonraki bölüm hariç biz Kopenhag neye müsade ettiyse onu oynadık. Düzgün tek bir atak girişimi yok.
Ama Hoca oyunu beğenmiş.
Olmaz. Oyun kötüydü. Bunu bir kabul edeceğiz önce.
Çok yavaş oynuyoruz. Ya-vaş...
Bu hızla hücum edilmez Şampiyonlar Ligi'nde!!!
koca ilk 45 dakikayı çöpe attık maalesef
bu takımı eleriz rövanşta
Haklisiniz ancak bu tip maclarda rakipten ogrenecegimiz seyler var soyleki tabiri caizse top oynamadan 2 gol atan onlar biz oynar gibi gozukurken! yenen iki ucuz gol alinan oyuncular kotu oyuncu degil ancak futbol zekasini on plana cikartan oyuncumuz kisitli hamsik ve waka vardi visca sakat su anda turu gecmemiz icin mucadele yetmez mutlaka futbol zekasininda devreye girmesi lazim ucuz gol yemezsek neden olmasin
Uğurcan - Larsen, Bartra, Hugo, Eren - Dorukhan, Bardhi, Bakasetas - Trezeguet, Cornelius, Djaniny. Bence çıkması gereken kadro budur. Siopis ve Dorukhan aynı anda kesinlikle sahada olmamalı.
Turu getirecek kadro bu. Hic baska fanteziye gerek yok.
leavemealone
17.08.2022, 00:13
Ömür’ün de maşallahı var pası kimden aldıysa koşa koşa topu getirip tekrar pası atana veriyor.
En büyük özelligi süperstarimizin
Mehmet BAŞ
Yahu ne Wakame'si.
Wakame şu sahada olsa 20-25. dakikadan itibaren ciğerleri elinde gezinmeye başlar, sol kanat elek olurdu.
Roma maçında Nwakaeme'yi gördük. Roma gibi takımın sol kanadını sindirdi.
Şimdi elimizde olanlara bak. Trezequet ve Kouassi! İkisinin de oyun aklı neredeyse yok.
Kusura bakma ama Nwakaeme gibi bir kalite bunların oynadığı yerde şov yapar.
İstediğin kadar kademeli savunma yap. Böylesi adamların becerisi ve oyun aklı galip gelir.
Trezequet ve Kouassi olacağına koşmayan Nwakaeme'yi yüz kere tercih ederim.
Manava61
Var ben.
pReN@_61
hayret ediyorum bu kadar basit gol nasıl yiyoruz
keşke berabere bitseydi
haftaya işimiz hiç de kolay değil
takıma güveniyorum desteğe devam
önce antalya sonra rövanş:dvl:
yorumsuz6117
Barthi malesef fizik olarak çok aşağılarda, İspanya ligi çok sert bir lig değil oranın vasat takımlarında birşeyler yapmış olabilir ama, ne bizim ligde ne de Avrupa'da top oynatmazlar böyle oyunculara, frikik falan olursa işe yarar dicem onda da Bakasetas beyden izin alması gerekiyor herhalde..
Mert Oğuzlu61
17.08.2022, 00:14
İstanbulspor ile mi oynuyoruz fizik gucuyle oynayan takıma karşı Siopis, Ömür, Baka orta sahası nedir Allah aşkına ?
Sag kanatta Koassi konusuna hic girmiyorum bile. Ligde de kötü oynamıs zaten niye zorluyorsun çek oraya Ömür'ü koy merkeze Doruk'u.
Dersimize hiç çalışmamışız şu vasat takıma elenirsek yazık olacak iyi analiz edip taktikler üretip prim vs.. basıp saha içi ve dışı her turlu çirkefligi yapıp bunları Trabzon'da elemeliyiz.
Arif Timurcioğlu
Trezeguet ilk yarı iyidi gömülecek performans sergilemedi.
Hocanın "oyunu beğendim" demesi hepten korkuttu beni.
Enaldo61
Trezeguet için fazla dillendirmiyorum ama beklenenin çok altında
erenslash
17.08.2022, 00:15
ben gerçi sadece maça göre değerlendirmiyorum şampiyonlar ligine kalırsak diyelim ki garantisi yok abi kesinlikle üst düzey iki oratsaha şart,bir stoper bir kanat bir de forvet.bak satılanlar olursa bunların hepsini yaparlar.benim şahsi fikrim stoper almayacaklar.bana göre o bile allınmalı.kanat forvet ve ortasaha kesin alırlar. bir de forvet alırlar. üç transfer bekliyorum. ama burada önemli olan idarelik değil hepsinin nokta atışı üst düzey olmalı gerektiği.bize mutlaka vargas ayarında bir kanat lazım en azından.wakayemeyi geri getirip vargası da alırsak bir de ortasaha çekersek merkeze süprr iş yapmış oluruz.eder üç transfer.bir de forvet.bir iki topçumuzu sattığımızı düşün.ben en az üç transfer bekliyorum.guruplara kalamassak hepsi Ağaoğluna yazar abi .maça gelecek olursak kapanan takımlara karşı kilit çözücü adamın olacak kanatlarda ve önemli bir merkez ortasahan olacak bu ikisi olmassa çuvallarsın
Evimizde saldırsak yüklensek neyin garantisi var kontradan sallarlar yine bize çünkü son vuruş sıkıntısı vardı yine sorun olacaktır böyle maçlarda ekstra iyi olacaksın biz ekstra kötüydük son vuruşlar ne öyle 3 kişi önümüzü kapatsın öyle vuralım diye bekliyoruz, adamlar hızlı bir uyuşuk ora TR ligi değil seri hareket edin be kardeşim sen çekip vuracan da ohoo
Manava61
Hocam bence amatörlüğümüz dışında klasik trabzonspor futbolu oynadık. Kötü değildik.
Gürkan Asma
Kouassi tutmadı onu anladık olabilir ama bu maç hiçbir şekilde siopislik maç değildi. İkinci yarı hemen çıkmalıydı. Top zaten bizdeydi, full kapanmışlar daha yaratıcı isimlere ihtiyacımız vardı o konuda hamle olarak geç kaldı hoca.
mechatron61
Şöyle başlasaydık maçı kazanırdık
Larsen ---- Bartra ----- Hugo ---- Eren
-------------------Dorukhan---------------
------------Baka ------------Bardhi--------
Ömür ----------------------------Trezeguet
-----------------Djaniny-----------------------
Sonuca göre yorum gibi oldu ama.
Visca yoksa bi zahmet ilk tercihin kouassi olmasın.
Siopis ve cornelius da sonradan oyuna girerdi.
Bilemiyorum yaa takım olarak kağnı gibiydik, var baya eksiğimiz.
En az 2 transfer şart.
Bir tane golcü.
Bir tane 6 numara.
Mehmet BAŞ
17.08.2022, 00:16
Bugün kötüydü. İstediklerini yapamadı. Rakiplerin sertliğine cevap veremedi. Hakem de sertliğe müsade edince iyice oyundan düştü.
lazminator61
Ereni bu mac begenmedim. Topu sürekli taca atdi, topla ilerliyemedi, ilerde olmadi.
Trezeguet ve Kouassi bugün tam bi hayal kirikligidi.
iki gölü öyle absürtce yedikki. Neyse bizde bi tane absürt gol attik.
Hoca bence artik Ömürü yedeklemesi lazim. Baka corneliusun arkasina gecmesi lazim.
Turgay Atalay
Takıma skor lazım olduğunda oynar. Elimizde çabuk oyuncular var. Çabuk oyunu oynayamadığımız için değil tercih etmediğimiz için oynamıyoruz. İşimiz tempo düşürmek.
Bizde hizli oyuncu kim var?
halilaziz61
Yahu ne Wakame'si.
Gerçekten öyle bu maç wakayeminin maçı filan değildi
Ama bu maç koassinin maçı da değildi
Bud Spencer
gecen seneye göre
ligin mvp'si nwakaeme yok
attigi kritik gollerle ve dengeli oyunuyla visca
takimin dinamosu sampiyonluk golünü atan dorukhan
takimin beyni ve ligin en önemli oyuncusu hamsik
YOKTU
visca'nin yedegi yok
dorukhan'in yedegi ondan cok geride
hamsik'in yanina transfer lazimdi, sakatlandi hic bir transfer yapilmadi..bombos orasi kalite anlaminda
nwakaeme....zaten söze gerek yok, bize göre cok büyük bir oyuncuydu
güclendigimiz tek yer defans
bunlara göre skor normal
iyattara
Gayet iyi oynadık. Özellikle 2.yari bartranin önderliğinde pozisyonlara da girdik. Gol atmayı hak etmiştik attık da. Yetersiz olan kapalı savunmaya hücum organizasyonları. Trabzonda taraftar desteği atmosfer bartra nin 90 dk geriden oyun kurma artısı ile golleri bulacagimizi düşünüyorum.
Biz atarak kazanan bir takım değiliz. Takım savunması sayesinde bir yerlere geldik. O yüzden bu goller bize yakışmadı ve istediğimiz sonucu almamızı etkiledi. En kotu beraberlikti oyunun hakkı.
Bu arada Bartra başka seviye. Bizim Busquest imiz olur. Koy ortaya oynasın.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Turgay Atalay
10 üzerinden 3.5
Hamsik ve Visca olsa takım bu kadar tutuk olmazdı.
Tecrübe önemli bu seviyede, bu kadar dayak yemezdik onlar olsaydı.
Neyse tur umudu devam ediyor.
Surmeneli_91
ya ne yapıp edip rakibi boğmalıyız işin ucunda 20 milyon euro var. başkan yerine olsam tesislerden çıkmam :D
ikinci maçta bakasetas-ömür ortasahası ile yenme ihtimalimiz yok
ömür kadrolara bile yazmaya gerek yok. adam kayboldu ortasahada.
bakasetas da forvet arkası oynamayacaksa o da 11 de olmamalı
yok mu ya tecrübeli ortasaha ve sağ kanat alıp gelmeliyiz hemen antrenmanlara başlamalı. zaten tecrübeli adamlar için süreye gerek yok gelir çatır çatır oynar bartrada olduğu gibi
hatta forvet bile almalıyız
tello vardı ispanyol onu alsınlar bir iki ispanyol daha gelsin bartra bu takımda barcadan gelen adam olduğunu gösteriyor varoşlara gelen son model porsche gibi sırıtıyor.
Enaldo61
17.08.2022, 00:17
Bir karar verelim Djaniny kanat oyuncusuysa santrafor alalım yok değilse kanat alalım
falcon_61
17.08.2022, 00:17
Haklisiniz ancak bu tip maclarda rakipten ogrenecegimiz seyler var soyleki tabiri caizse top oynamadan 2 gol atan onlar biz oynar gibi gozukurken! yenen iki ucuz gol alinan oyuncular kotu oyuncu degil ancak futbol zekasini on plana cikartan oyuncumuz kisitli hamsik ve waka vardi visca sakat su anda turu gecmemiz icin mucadele yetmez mutlaka futbol zekasininda devreye girmesi lazim ucuz gol yemezsek neden olmasinBizim geçen sezon boyu yaptığımızı adamlar bize yaptı. Oynar gibi göründük ama final pasları falan yapamadık. Damlar 2 attı ama 4-5 kere de çok tehlikeli geldi. Biz 2. yarı gibi yüklenseydik ilk yarıda da kesin gol bulurduk ama çöpe gitti 45 dk. Kadro da aşırı saçmaydı
G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hakem de çok kötüydü. İlk gol net ofsayt bence. VAR nasıl çağırmadı anlamadım. Adam topun vurulduğu köşede havaya zıplıyor. Son atakta da rakip topu uzaklaştıramadı yayda Bartra'nın önünde kaldı vurmadan maçı bitirdi. Sevmedim seni İngiliz.
Hocam bence amatörlüğümüz dışında klasik trabzonspor futbolu oynadık. Kötü değildik.Yani demek istediğim Trabzon bundan daha iyi aslında. Sağda Koassi, ortanın hiç bir zaman işlemediği Baka Abdüşlü olması, Dorukhanın yedekte oturması kötü tercihler.
jairzinho
17.08.2022, 00:18
yok artık dorukhan siopis baka dorukhan baka bardhi falan olabilir bence.
set hücumu oynayacağız ve topa sahip olacağız hocam
görüyorsun siopis in tek hatası gole neden oldu, basit bir hata maalesef, bunları bu tarz kritik maçlarda yapmamak lazım
berkan taylanın yaptığı hataya benzedi biraz,rakipte zaten bunları kovalayacak,merkezde kazandıkları toplarla direk kaleye gidiyorlar,haliyle merkezde top kaybetmemek lazım
pReN@_61
https://twitter.com/cifturnike/status/1559644608807649280
Kouassi tutmadı onu anladık olabilir ama bu maç hiçbir şekilde siopislik maç değildi. İkinci yarı hemen çıkmalıydı. Top zaten bizdeydi, full kapanmışlar daha yaratıcı isimlere ihtiyacımız vardı o konuda hamle olarak geç kaldı hoca.
bartra ne oyle ya .. muazzam adam antalya macında risk alıp punatmayalım bıze rovansta lazım
Arif Timurcioğlu
Barthi malesef fizik olarak çok aşağılarda, İspanya ligi çok sert bir lig değil oranın vasat takımlarında birşeyler yapmış olabilir ama, ne bizim ligde ne de Avrupa'da top oynatmazlar böyle oyunculara, frikik falan olursa işe yarar dicem onda da Bakasetas beyden izin alması gerekiyor herhalde..
İlk maç ve kısıtlı süre için çok ileri yorum.
ilelebeTS
Bizde hizli oyuncu kim var?
Cornelius, Baka ve stoperler hariç hepsi hızlı.
yorumsuz6117
17.08.2022, 00:19
Fazla egonun sonucu..
Basit gol yiyoruz çünkü Hugo da iyi değil, denswil yerinde oynasa belki daha verimli olacak Hugo nun arkasında bartra ayak sokmasa 3 olacakti Mac, gereksiz şekilde gardi düşüyor bazı pozisyonlarda. Takımın kaliteli ayağı sakat bardhi ve trezeguet uyum sürecinde özellikle bardhi için hamle olarak ikinci yarı düşünülmeli su görüntüyle ilk 11 iyi tercih değil,takımın rotasyona ihtiyacı var haftasonu ve kadro derinliği bu rotasyonu kaldırmaz ne yazık ki
Manava61
Yani demek istediğim Trabzon bundan daha iyi aslında. Sağda Koassi, ortanın hiç bir zaman işlemediği Baka Abdüşlü olması, Dorukhanın yedekte oturması kötü tercihler.
Orası öyle tabi hocam, ama Avcı da olduğundan daha iyileri söylemek zorunda sonuçta psikoloji de yönetiyor.
lazminator61
Kouassi sol tarafta oyniyabiliyor. Bide forvet olarak.
Trezeguet insallah toparlar, malaesef yetersiz.
Ömür sac bas yoldurdu. Toptan kaciyor. Artik yedege.
Bardhi nasildi sizce?
kaçarava
Orta saha kurgusu büyük sorun. Ne yapsak işin içinde çıkamıyoruz.
Şu maçta iki 10 numarayla oynayıp onlara markajın içinde bırakarak uzun top denedik. Olacak iş değil.
erenslash
Eren kötü oyuncu değil ama üst düzey bir solbeck yabancı alacaksın erenle aleternatifle oynatacaksın.
avrupa tecrübesi yok çocuğun
oraya sağlam bir solbeck lazım
daha çok sıkıntı çekeriz avrupada
Ereni ligde oynatacaksın
aslında gerçekçi olalım
bir beck,bir stoper, bir ortasaha,bir kanat ve forvet lazım ana kadroya avrupa için
Bakasetas en çok sorumluluk alan adamdı tek hatası frikiği Bardhi atmalıydı
Gerçekten haklısın. Firikik konusunda da.
Yahu ne Wakame'si.
Ayrıca Nwakame yüzünden sol taraf sürekli açık verirdi.
Djaniny'den özür diliyorum gitmesi gereken biri varsa Kouassi bariz netleşti bu maçta
Aynen. Djanny ile başlansa farklı mı olurdu diye düşünmedim değil.
Kouassiden umutluydum ama bu takımın oyuncusu değil asla.
Biraz heyacanlıydı ama o rakibe karşı fiziğiyle mücadele etti.
Beklerden larsen biraz etkisiz gözüktü.
Enaldo61
17.08.2022, 00:20
Biz burada ne konuşsak boş hoca ve takım çözecek bu işi
Emre Veli
--------------Uğurcan---------
Larsen-Bartra-Hugo-Eren
------Dorukhan--Siopis------
---Trezeguet--Baka---DJ---
------------Cornelius------------
champions
Osaha almamak hata.
Cornelius kazmasına mahkum olmak hata.
Koca osahayı Siopis'e emanet etmek hata.
Baka'yı kaleye yakın oynatmamak hata.
Cope'ye gol atmakta zorlanacağımız geride bıraktığımız maçlardan belliydi.
Hadi hücumda kısırsın, bari iyi savunma yap,o da yok.
Avcı'nın mıymıy futboluyla bu kadar.
Şans eseri bir gol attın, ondan sonra atağın yok.
Oyuna göre skor şahane, ama Avcı ne yapar eder turu rakibe verir, dahası şu oyunla gruplara kalsan -10 averajla sonuncu olacaksın zaten.
10 sene sonra cl şansın ayağına geliyor, oynadığın topa bak.
Murat GENEL
Biz niye santrafor almıyoruz ? Niye niye niye? Doğru düzgün konuşulmuyor bile.Cornelius’a bakıyor koca takımın ileri ucu.Cornelius’un da kötü hali çekilecek gibi değil zaten.bekliyeceğizki adam her maç Konya maçındaki gibi oynasın.
Mehmet Fatih Yavuz
ömür,kouassi,bakasetas naaptı???
Larsen, Eren, Denswill, Trezeguet, Bardhi ne yaptı?
Takım oyunu kötüydü.
İSimlere takılmaya gerek yok!
zafer6161
Onlar 2-0 olunca oyunu bıraktı topu bize verdi,iyi oynadığımızı düşünüyorum, skor 2-0 olmasaydı başa baş oyun olurdu
pReN@_61
17.08.2022, 00:21
canininin kuzenihttps://twitter.com/cifturnike/status/1559652361345302532
Enaldo61
Eren kötü oyuncu değil ama üst düzey bir solbeck yabancı alacaksın erenle aleternatifle oynatacaksın.
avrupa tecrübesi yok çocuğun
oraya sağlam bir solbeck lazım
daha çok sıkıntı çekeriz avrupada
Eren iyi de anormal bir gazlama var 3 maç oynamış çocuk yok seneye avrupaya gider yahu niye gidiyor be bir sol bek bulmuşuz bismillah tvlerde eren seneye avrupaya gider diyip duruyolar ne alaka
jairzinho
korkmana gerek yok hocam
https://arsiv.mackolik.com/Mac/3702284/FC-Copenhagen-Trabzonspor
522 pas
başakşehir sistemine dönüşün sinyalleri bunlar
zaten bardi bartra transferleri bunun sinyallerini vermişti, bu transferler yeter mi? yetmez
ÖmürKaradeniz61
Ömür bey hazretleri oynayacak diye takımın içine ediyoruz.
Mehmet BAŞ
Bu arada Trezeguet ikinci yari sahda yoktu galiba. Ismini hic duymadim.
Adını duyduğumuzda da pek bir halta yaradığı yok.
Topu alıp 2-3 kişiye çalım atıp bir sonraki hareketinde stopere çarpmakla meşgul oluyor.
Alt yapıdan yeni çıkmış hücum oyuncuları gibi saldırıp gidiyor. Takım oyununa katkısı çok düşük!
Mental kapasitesinin düşük olması nedeniyle sağlıklı servisler yapamıyor. Şimdilik kötü transfer...
erenslash
bizim yönetim adam gibi adam aldı mı? başkan kendini uyanık zannediyor adam alma düzgün akreple dolaş cebinde hocayı topun ağzına koya ne güzel hea....yönetim ne yaptı abi? otladı.iki adam aldık herkes kahraman ilan etti abiciğim düzgün nokta atışı yapmadılar. taraftarı kandırmasınlar
Osaha almamak hata.
Cornelius kazmasına mahkum olmak hata.
Koca osahayı Siopis'e emanet etmek hata.
Baka'yı kaleye yakın oynatmamak hata.
Cope'ye gol atmakta zorlanacağımız geride bıraktığımız maçlardan belliydi.
Hadi hücumda kısırsın, bari iyi savunma yap,o da yok.
Avcı'nın mıymıy futboluyla bu kadar.
Şans eseri bir gol attın, ondan sonra atağın yok.
Oyuna göre skor şahane, ama Avcı ne yapar eder turu rakibe verir, dahası şu oyunla gruplara kalsan -10 averajla sonuncu olacaksın zaten.
10 sene sonra cl şansın ayağına geliyor, oynadığın topa bak.
Turgay Atalay
17.08.2022, 00:22
Yahu ne Wakame'si.
Roma macini hatirla yasattilar mi yasatmadilar mi Waka yi. Trezege denen herifin eveleyip geveledigi o pozisyonlarda Waka golunu atip minnetini gosteriyordu Allaha muhtemelen.
yatmaztara
Tv'de birileri Eren seneye Trabzon'da kalmaz diyor taraftarımızda 20 milyonluk sol bekimiz var sanıyor. İyi çocuk daha 21 yaşında gelişimi devam ediyor abartmayalım lütfen.
Edit: Bartra'yı istediğimiz kadar abartabiliriz.
Süper Golcü
İlk yarıda Denswillin oyunu Larseni de çok etkiledi, fark ettiyseniz Bartra girdikten sonra Larsen hareketlenmeye daha çok hücuma koşu atabilmeye başladı, Bartra abartısız süper lige gelmiş en kaliteli profosyonel stoper
Taraftara büyük iş düşecek, tribünde şarkı söyleme saçmalıklarını bırakmalıyız, oyun içi reaksiyonlar çok önemli, Kopenhag taraftarı gerçek bir deplasman atmosferi yaratmayı başardı. Sahaya çıktıklarında cesaretlerini kırmalıyız.
gurur6134
Iyi falan degildik bugun hocayi severiz ederizde o isi gececek..rakipte ciddi eksikler varken ustelik birde tam kadro olsalar demek kalelerine gidemeyecegiz bu rakibin cok iyi olmasindan degil biz kotuyduk bu oyun anlayisi ligde is yaptirir avrupada degil.. rakiplerinden daha fazla kosmadikca hizli oynamadikca yanlis oyuncu tercihleri yaparsan bakmazlar gozumuzun yasina..
Enaldo61
17.08.2022, 00:23
Sağ stopere gerek yokçular da anlamıştır gerçeği herhalde
David_LuiZ4
Waka olsaydı Kopenhag neye uğradığını şaşırırdı tabiri caizse..
Bud Spencer
Siopis'in ayaklari yeterince iyi degil
zayif rakiplere karsi oynatirsin, fakat geride baski yedigimiz takimlara karsi olmuyor
asil sorun: bunu iyi yapabilen birtek orta saha oyuncumuz var(di)...sakatlandi
ilelebeTS
17.08.2022, 00:24
Tv8.5 Bartra gösteriyor
Bu futbolu mümkün oluğu kadar hızlı oynayacaksın
bu hızlı oynamayı oyuncuların geçtiği her yere pankart yapıp assınlar
şampiyonlar ligi maçında kontraya çıkıyorsun ama uyuşmuş haldesin
hamsik ve visca'nın olmaması gerçekten talihsizlik
özellikle visca bu iki maçta bize lazımdı
olacak iş değil
rakip çok rahat kaleye gelmesi de problem oldu
bu defansif orta saha işi ne olacak
Enaldo61
17.08.2022, 00:25
Siopis'in ayaklari yeterince iyi degil
zayif rakiplere karsi oynatirsin, fakat geride baski yedigimiz takimlara karsi olmuyor
asil sorun: bunu iyi yapabilen birtek orta saha oyuncumuz var(di)...sakatlandi
Siopis bence beklediğimizden daha çok katkı veriyor bu adama ben sahip çıkarım her türlü
Öyle bir tarikat var mıydı gerçekten? :)
Mehmet Fatih Yavuz
Roma maçında Nwakaeme'yi gördük. Roma gibi takımın sol kanadını sindirdi.
Şimdi elimizde olanlara bak. Trezequet ve Kouassi! İkisinin de oyun aklı neredeyse yok.
Kusura bakma ama Nwakaeme gibi bir kalite bunların oynadığı yerde şov yapar.
İstediğin kadar kademeli savunma yap. Böylesi adamların becerisi ve oyun aklı galip gelir.
Trezequet ve Kouassi olacağına koşmayan Nwakaeme'yi yüz kere tercih ederim.
Ben anlamadım ki neyi gördün?
Adamlar o kanattan maden buldular resmen. Sol kanadı elek etti Roma.
Bireysel oyun keyif veriyor olabilir size.
Ama Türkiye ligi dışında Harlem oyuncularının etkisi yok!
Molde'den de 3 gol yedin. GEne o kanat elek elek elek...
Avrupa'da Wakame ile, hele 33-34 yaşında Wakame ile hiç birşey yapamazsınız.
O yüzden asla kelepir oynamak dışında takım bulamaz!
erenslash
Erenin kumaşı iyi ama ben dedim iki solbeck alalım Erenle beraber solbeck yedek olsun dedim Eren.sabeğe de adam lazım.Gazlama saçma daha pişmesi lazım. Avrupaya gider ama kesin .ben olsam üç sene tutardım en az öyle yollardım. yabancı genç veya ortasa yaşlarda uruguaylı çok sağlam solbeck var o tarz adan akadroya almak lazım aslında.wakayeme ayarında solaçık alabilirdik.trezeqeti alacağına düzgün paraya adam geçebilen sağlam sol açık alabilirdik. hata üstüne hata yaptık
Eren iyi de anormal bir gazlama var 3 maç oynamış çocuk yok seneye avrupaya gider yahu niye gidiyor be bir sol bek bulmuşuz bismillah tvlerde eren seneye avrupaya gider diyip duruyolar ne alaka
bordodeli
Hiçbir oyuncu toptan hızlı koşamaz. Topu hızlı dolaştırabilirsen hızlı koşan futbolcuya ihtiyacın olmaz.
Rakipte top cambazı yoktu. Ama takır takır top oynadılar.
ÖYle topçuları tek tek saymaya gerek yok!
Bak Hoca hala oyundan memnunum diyor. Çok ciddi sıkıntı bu!
Oyunu adamlar oynadı, Bartra'nın girişinden sonraki bölüm hariç biz Kopenhag neye müsade ettiyse onu oynadık. Düzgün tek bir atak girişimi yok.
Ama Hoca oyunu beğenmiş.
Olmaz. Oyun kötüydü. Bunu bir kabul edeceğiz önce.
Çok yavaş oynuyoruz. Ya-vaş...
Bu hızla hücum edilmez Şampiyonlar Ligi'nde!!!
Eger gol yemeden oyunu goturebilseydik bu tip maclarda boyle oynanir diyebilirdik yillardir hala pasif tedbirli futbol anlayisiyla oynarken gol atamiyorsan yemeyeceksin futbol kulturunu oturtamadik hep yine ayni o ucuz gol aliskanligi!
Bayraktaroğlu
İkinci maç zor olacak erken gol bulup baskılı oynamalıyız. Kouassi kadroya bile alınmamalı. Trezege de kendine gelmeli
Halil Alemdar
17.08.2022, 00:26
Hoca gidip rövanş maçında Ömürle Bakasetası aynı anda sahaya atarsa patlayabiliriz. Dorukhan-Bardhi-Bakasetas-Djaniny-Trezege-Cornelius dışında bir şey kabul etmiyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
lazminator61
aynende öyle.
Surmeneli_91
hoca hakkaten beni de korkuttu oyunumuz çok kötüydü neyi beğendi anlamadım.
adamlar 60-70 dk top oynatmadı bize sürekli defansta pas yaptık.
hücumda da organizasyon sıfırdı.
djaniny forvet değil kanat forvet gibi, bize acil forvet lazım. tek cornelius ile işimiz zor lig de bile rakiplerin 3 forveti var en az 11 oynayabilecek. bizde de ağır bir golcü var tek.
koassi de trezeguet de sağ kanat oynayamaz oraya da sol ayaklı biri lazım içeri katedebilecek şutör olabilecek birisi.
bizim en büyük sıkıntımız hücum 6 numara alsak bile sanki yeterli olmayacak
talisca tarzı biri lazım muhtemelen hoca bakasetası oynatmayacak ilerde.
Mehmet BAŞ
17.08.2022, 00:27
Siopis'i boşa kötülemeyin bence fena oynamadı
Forumda bir kesim Siopis'e sallıyor.
Ancak sahada kaldığı bölümde Siopis'i ben de beğendim.
Mücadele etti, top kaptı, rakibi bozdu, pas organizasyonuna da katıldı.
Bugün eleştirilmesi gereken isim Siopis değil. Katılıyorum.
waka bu lig üstü biriydi roma değil 28 inde waka real madridde oynar adamı trezegue gibi sacma adamlarla karşılastırmayın.
korkmana gerek yok hocam
https://arsiv.mackolik.com/Mac/3702284/FC-Copenhagen-Trabzonspor
522 pas
başakşehir sistemine dönüşün sinyalleri bunlar
zaten bardi bartra transferleri bunun sinyallerini vermişti, bu transferler yeter mi? yetmezFazla paslaşmanın anlamı yok ki kardeşim etkisiz paslaşma. Adamlar yaklaştırmadı bile kalesine bizde döndürdük durduk topu. Başakşehir ayrıca böyle değildi.
yorumsuz6117
Bartra maliyetini de düşününce müthiş transfer..
Manava61
İkinci maça erken golle başlarsak, inanıyorum ki gruplara kalacağız. Taraftara da iş düşüyor. Kopenhag taraftarını gördül.
Ömür bir gol attı diye ya da bir iki maç etkili oldu diye göklere çıkartan bir ekip var. Ömür sakatlık geçirmiş olabilir ama burası ana kucağı değil. Korkmadan oynayacaksın ve varlık göstereceksin her maç.
Tamam, ne yapalım şimdi?
waka bu lig üstü biriydi roma değil 28 inde waka real madridde oynar adamı trezegue gibi sacma adamlarla karşılastırmayın.
Mehmet Fatih Yavuz
17.08.2022, 00:28
Bu futbolu mümkün oluğu kadar hızlı oynayacaksın
bu hızlı oynamayı oyuncuların geçtiği her yere pankart yapıp assınlar
şampiyonlar ligi maçında kontraya çıkıyorsun ama uyuşmuş haldesin
hamsik ve visca'nın olmaması gerçekten talihsizlik
özellikle visca bu iki maçta bize lazımdı
olacak iş değil
rakip çok rahat kaleye gelmesi de problem oldu
bu defansif orta saha işi ne olacak
Rakibin çok daha sıkıntılı eksikleri vardı.
Admaların 2 as kalecisi, biri yedek biri as 2 stoperi, en iyi oyuncusu Ajax'tan geri kiraladıkları sol kanatları...
Adamlar bildiğin 23-24 yaş ortalaması ile nasıl takım oyunu oynanır gösterdiler bize.
Djanini ve Bartra girene kadar oyunu hızlandıramadık.
Çok kötüydü!
jairzinho
şu eksik kadroyla beraberlik çok daha iyi olurdu
deplasman golü kuralı kalktığı için 2-1 sıkıntılı bir sonuç olsa bile bu vasat kopenhaga tam kadro ile içeride 4 atmamız işten bile olmaz
2 gol ün biri siopis in hatası,diğeri ise duran toptan geldi,enseyi karartacak bi durum yok
Halil Alemdar
Biz de öyle çok pozisyon vermedik yani saçma sapan goller yedik. Başa baş bir mücadeleydi aslında.
Ben onu bunu bilmem turu geçemezsek hocaya yazar. Elindeki malzeme ne olursa olsun, kim sakat kim formsuz hiç farketmez bu iki maça ölüm kalım maçı gibi bakılmalıydı. Adamların bizden çok eksiği var ölüm kalım maçı oynadılar resmen. Şampiyonlar ligine katılamamanın izahı yok benim açımdan. Ben turu isterim ne oynarsan oyna turu geçmedikten sonra boş. Kimse bana izah edemez gruplara kalamazsak ve net hocaya yazar. bu iki maçta insan üstü performans isteyecekti futbolculardan. Yav sen Kouassi güvenip kıytırık süperligde 11 e yazmıyorsun ne alaka CL tur maçınada oynatmak. Dorukhan senin her eksiğini kapadı arkanı topladı bugüne kadar ne demek 80 de oyuna sokmak. Yav bu forumda kimse bu 11 ile çıkmazdı gözün mü kör oldu basiretinmi bağlandı hoca. Analizlerin içinde boğuluyorsun. Yavaş yavaş top dönderiyorsun. O kıytırık ligimizde işe yarar. Turu geçemezsen büyük güven kaybı yaşarsın
mechatron61
17.08.2022, 00:29
--------------Uğurcan---------
Larsen-Bartra-Hugo-Eren
------Dorukhan--Siopis------
---Trezeguet--Baka---DJ---
------------Cornelius------------
Trezege sağda olmuyor gibi.
Sefa Murat Dokuz
17.08.2022, 00:29
Siopis söylendiği kadar kötü oynamadı. Asıl kötü oynayan kazara 1 gol atsada Bakasetas’dı. İkinci yarı bir tık daha iyiydi ama ilk yarı çok kötüydü. Ömür de final noktasında hem bitirici değil hem berbat kararlar alıyor, çok kötü paslar atıyor. Orta sahada fena iş yapmasada öne çıkınca bu kadar verimsiz olması takımı bir anda çökertiyor, tüm emek boşa gidiyor.
Enaldo61
17.08.2022, 00:30
Erenin kumaşı iyi ama ben dedim iki solbeck alalım Erenle beraber solbeck yedek olsun dedim Eren.sabeğe de adam lazım.Gazlama saçma daha pişmesi lazım. Avrupaya gider ama kesin .ben olsam üç sene tutardım en az öyle yollardım. yabancı genç veya ortasa yaşlarda uruguaylı çok sağlam solbeck var o tarz adan akadroya almak lazım aslında.wakayeme ayarında solaçık alabilirdik.trezeqeti alacağına düzgün paraya adam geçebilen sağlam sol açık alabilirdik. hata üstüne hata yaptık
Ya gider gitmesine de benim demek istediğim 2 maç olmuş avrupaya gider muhabbeti ne böyle yani artık böyle bir sistem mi var bize gelen iyi yerli hemen avrupaya mı uğurluyoruz yerine kimi alacan tekrar avrupaya topçu pazarlama merkezi mi burası her iyi çocuk giderse ne yapıcaz bak dorukhan kaldı gitmedi eren niye gidecek ki seneye
Royal Heart
A. Avcı'nın aklındaki ideal kadro kurulana kadar tempolu oyunu unutacağız herhalde, o kadro tamamen kurulabilir mi, kurulursa ne kadar tempolu oynatabilir takımı o da soru işareti.
"Maçların belli bölümünde tempo düşer, paldır küldür, savunmayı düşünmeden, salt göze hoş gelsin diye saçma bir hücum futbolu oynanmasın elbette (mevcutta oynanan oyunun tek alternatifi buymuş gibi karşılık verenler çıkabiliyor zira) lâkin her maç sonrası aynı eleştiriler yapılıyorsa burada bir öz eleştiri gerekmez mi sayın Trabzonspor teknik sorumluları ?" diye sormak doğal bir soru olsa gerek.
Trabzonspor teknik heyeti dar bir ekip midir, hücuma çıkışlar, organizasyonlar, bireysel çalışmalar vs. yeterli düzeyde yapılamıyor mu ?
Skoru tartışmıyorum, bu takım Trabzon'da ŞL gruplarına kalabilir ki ben de öyle düşünüyor ve umuyorum ama bilhassa hücum organizasyonlarında bir farklılık görmek için illa transferleri beklemeyelim, doğru, kaliteli transferler fark oluşturur mutlaka ama transfersizlik her maçtaki oyuna bahane olmasın meselâ Antalya maçında daha çabuk hücum organizasyonları kurabilen ve daha hızlı gol pozisyonu üretebilen bir takım görebilelim. Bunları söylemek, yazmak takımı geri çekmez korkmayın.
David_LuiZ4
Waka'yı tartışmanın zamanı değil şimdi...Waka'nın bu maçta bi cacık yiyemeyeceğini iddia edenlerle de futbol konusunda tartışmayın..Bunlar en hafif tabirle futbol cahili adamlar...Waka'nın futbol hayatı kademeli savunmaları delip geçmekle geçti ama herif utanmadan kademeli Kopenhag savunmasına bir şey yapamazdı Waka diyor..
Şimdi biz Trabzon'da 1-0 veya tek farkla yensek maç uzayacak mi?
Maçta beğendiğim tarafımız kondüsyonumuz oldu. Düşmedik oyundan.
Gruplara kalmalıyız. Kaç aydır bunun hayalini kuruyorum.
yorumsuz6117
Attığımız şans golünden sonra maç bitene kadar rakip sahaya gidemememiz içler acısı bir durum..
ilelebeTS
Hamsik keşke yetişseydi 2. maça
mechatron61
Admaların 2 as kalecisi, biri yedek biri as 2 stoperi, en iyi oyuncusu Ajax'tan geri kiraladıkları sol kanatları...
Adamlar bildiğin 23-24 yaş ortalaması ile nasıl takım oyunu oynanır gösterdiler bize.
Çok kötüydü!
Aynen yaa adamlarda 19 yaşında oyuncu çıkıyor yerine 19 yaşında diğeri giriyor
2 önemli eksiğe rağmen şampiyonlar ligi maçında deplasmanda %65 topla oynama ve 520 pas yapmak çok iyi iş
Lakin şu goller yenmezdi özellikle 2.gol olmadı
bu kopenag'ı burada yeneriz
akıllı ve sabırlı oynayalım
Enaldo61
17.08.2022, 00:31
O değil de inşallah 2. Ömürü almamışızdır Bardhi diye ama sanırım solda oynuyor o çocuk
lazminator61
Böyle maclarda Peres gibi oyuncu lazim. Kopenhagen maci soguttu, kaleci sürekli topu cok gec soktu, bunlar Peresi sinir ederdi, ve ayni anda motive ederdi. Insallah yakin zamanda geri döner.
Mehmet Fatih Yavuz
Eger gol yemeden oyunu goturebilseydik bu tip maclarda boyle oynanir diyebilirdik yillardir hala pasif tedbirli futbol anlayisiyla oynarken gol atamiyorsan yemeyeceksin futbol kulturunu oturtamadik hep yine ayni o ucuz gol aliskanligi!
Bu oyunla atarlardı. 9. dakikadaki gol dışında pozisyonlara da girdiler.
Gol gecikseydi kalemize daha çok geleceklerdi.
Biz oyunu hızlandıramadık, hücumda organize olamadık.
Bartra ve Djanini sahada oldukları dönem hariç!
Ben onu bunu bilmem turu geçemezsek hocaya yazar. Elindeki malzeme ne olursa olsun, kim sakat kim formsuz hiç farketmez bu iki maça ölüm kalım maçı gibi bakılmalıydı. Adamların bizden çok eksiği var ölüm kalım maçı oynadılar resmen. Şampiyonlar ligine katılamamanın izahı yok benim açımdan. Ben turu isterim ne oynarsan oyna turu geçmedikten sonra boş. Kimse bana izah edemez gruplara kalamazsak ve net hocaya yazar. bu iki maçta insan üstü performans isteyecekti futbolculardan. Yav sen Kouassi güvenip kıytırık süperligde 11 e yazmıyorsun ne alaka CL tur maçınada oynatmak. Dorukhan senin her eksiğini kapadı arkanı topladı bugüne kadar ne demek 80 de oyuna sokmak. Yav bu forumda kimse bu 11 ile çıkmazdı gözün mü kör oldu basiretinmi bağlandı hoca. Analizlerin içinde boğuluyorsun. Yavaş yavaş top dönderiyorsun. O kıytırık ligimizde işe yarar. Turu geçemezsen büyük güven kaybı yaşarsın
Son cümleyi senin yrine ben yazayım.Abdullah Avcı İstifa !!!!! (!)
jairzinho
adamlar 2-1 e deli danalar gibi sevindi, onlarda beklemiyordu bu skoru tabi, oldukça vasat takım kopenhag aga
ilk 45 dakikayı çöpe atmasaydık bu skorun oluşması imkansızdı
sağ stoper ve bardi çok geç geldiler,cl playoff maçı oynayacağımız aylar önceden bilinmesine rağmen,tam türk işi planlama ,(yada plansızlık)
Surmeneli_91
taç antrenörümüz var ama bence bize hücum antrenörü gerekli
hoca çünkü hücum oynatamıyor bir taktiği yok
bordodeli
17.08.2022, 00:32
Oyunu beğenmeyenlere bir tane sorum var. Kopenhag’ın bu sezon kaybettiği 3 maçın istatistiklerini gören var mı? Tabi bu demek değil ki çok iyi bir oyun oynadık. Mesele şu ki rakip bize karşı topla oynamaktan çekindi.
Bu oyunun tersi oynansaydı kaybetme ihtimalimiz yoktu bence. Tek sıkıntı sanırım birkaç senedir bu kadar iyi kontra atağa çıkan takımla oynamamış olmamızdı.
Bireysel oyun keyif veriyor olabilir size.
Ama Türkiye ligi dışında Harlem oyuncularının etkisi yok!
Bu gerçeği gördüğün ve dile getirdiğin için teşekkür ederim.
Geçin artık 2 adam çalımladı ipe dizdi söylemelerini. Bu tarz takımlar nwakame gibi maden bulunca elek ederler orayı nwakame de önünden geçen adamın arkasından su döker.
Roma maçında şov yaptı denilen nwakamenin kanadı otoban gibiydi.
lazminator61
Attığımız şans golünden sonra maç bitene kadar rakip sahaya gidemememiz içler acısı bir durum..
90+ da sürekli topu outa attik. Inanilir gibi degil
kaçarava
Takım yan pas geri pas yapıp ileriye anca yangından mal kaçırır gibi pas atarsa Nwakaeme'yi ararız tabii. Önemli olan o olmadan bir düzen kurmak.
Siopis rakip için madendi. Golü talihsizlik gibi görmek kendimizi kandırmak olur. Adamların planı o zaten. Sen geride pasla çıkarken zorlanıyorsun adam da pres yapıp topu kapıyor ve gol atıyor. Tamamen ana planları oydu.
Hoca iyi ve domiant oynadık diyor. Psikolojik harp taktiği falan değilse kötü bir açıklama.
jpositve
17.08.2022, 00:33
https://youtu.be/NvExSA7Ch6Q
Hicanin aciklamalari cok tuhaf oynanan oyundan memunmus falan . vay anam ben ne diyim. Kaleye neredeyse sutumuz yok.
Oyun zekasi baska birsey
ahamitokutan
yıllardır avrupada yaşadığımız hastalık. saçma sapan goller yiyoruz. iş atmaya gelince canımız çıkıyor. bugun 1 farkla yenilmek tur umudumuzu biraz canlı tuttu. en olumlusu ise Bartra. harika bir adam almışız dün uçakla geldi, bugun sahaya çıkıp şovunu yaptı. oynayabilecek durumdaydı keşke onla başlasaydık 2 golu de yemezdik. Bardhi için aynı olumlamayı kullanamayacağım malesef. sahadaki performansı vasat ömür performansından farklı değildi. umarım düzelir. Trezequet artık kendini toparlamalı böyle gitmez bu iş. Bakasetas ın iyi olduğundan bahsedenler var, sanırım farklı bir maç izledi arkadaşlar. adamın orasına çarpmasa muhtemelen yine gol olmayacaktı şansa kaleye girdi işte. ben Bakasetas dan umudu keseli çok oldu, beklentisi olan varsa da çok daha bekler...
Manava61
Avcı basın toplasında gergin gibi biraz :) Dövecek Trabzonlu muhabirleri :)
Enaldo61
Takım yan pas geri pas yapıp ileriye anca yangından mal kaçırır gibi pas atarsa Nwakaeme'yi ararız tabii. Önemli olan o olmadan bir düzen kurmak.
Siopis rakip için madendi. Golü talihsizlik gibi görmek kendimizi kandırmak olur. Adamları planı o zaten. Sen geride pasla çıkarken zorlanıyorsun adam da pres yapıp topu kapıyor ve gol atıyor. Tamamen ana planları oydu.
Hoca iyi ve domiant oynadık diyor. Psikolojik harp taktiği falan değilse kötü bir açıklama.
Valla 6 no da Kouyate falan olsa daha farklı olurdu sanki uzun bacak bir adam alsaymışız keşke
Turan AKYILDIZ
17.08.2022, 00:34
Vay anasını ya diğer Türk takımlarını avrupa da izlemesek biz ne kötü takımmışız diyeceğim..arkadaşlar şampiyonlar ligi oynuyoruz şampiyonlar ligi..rakibin bu ligin dişlisi ve ne kadar iyi takım olsakta bu ülkenin takımları biz Türklere ters geliyor.O kadarda kötü oyun yoktu sahada abartmayın. Sadece Türk takımlarının aptal aptal gol yeme hastalığı nüksetti bizde de o kadar..adamların pozisyonu yokken 2 gol yedik yahu. İşte şampiyonlar ligi bu, hata affetmiyor buldun mu atacan, kolay yemeyecen..
Tur ortada ne desin kameralara? Senin aklındakileri takıma söylemiştir merak etme.
https://youtu.be/NvExSA7Ch6Q
Hicanin aciklamalari cok tuhaf oynanan oyundan memunmus falan . vay anam ben ne diyim. Kaleye neredeyse sutumuz yok.
kaçarava
17.08.2022, 00:35
Ruhen de iyi değildik. İlk yarı topu taca atmalar, saçma sapan pas hataları falan kafa olarak bulanık girdik maça. Topu yiyecek, ulan bu benim için kader maçı diyen adamlar göremedim.
Macellan
Bu takım pozisyona giremiyor,ileride çoğalamıyor,rakip az dişli olunca kornerden,duran top haricinden gol bulamıyor,ne yaptığımız,ne oynadığımız belli değil.Rakip topla ileri çıkarken kısa mesafede,uzun mesafede 3 pas üst üste dört pas üst üste nasıl yapılır ve anında kalende tehlike yaratılır dersi verdi sana.Bunu empoli,Torino maçlarında gördük.Defalarca da yazdık ileri uç,kanat orta saha ve defansa takviye lazım yoksa cl de hiçbirşey yapamayız diye ama bunları söyleyenler,gerçekleri görenler karamsarlık ile suçlandı.Ama trabzonun huyu bu illa ki o musibeti yaşaması lazım..Şu takıma eksikleri zamanında alsan ki halen kadron Avrupa ve şampiyonluk için yetersiz,kopenhagla o şekilde mücadele edip eleme fırsatını yaşasan,şu an ki gibi ah keşke öyle olsaydı yada şöyle olsaydı diye kendi kendini yemesen...Yapılan transferler doğru ama zamanlama yanlış ve halen net 2 orta saha ileri uç,ve kanatlar eksik ve yetersiz.Bunu bile bile almıyorsan her ne kadar önceki yönetimlere nazaran beğendiiğimiz yönetimi de hocayı da demek ki aslında Avrupa’yı pek de düşünmüyorsun diye eleştirmek,taraftar olarak bizim en doğal hakkımız.Ve de eleştirdik diye vatan haini muamelesi görmek ise sığ fikirlilikten başka birşey değildir.Unutulmamalı ki seni geliştirecek şey,yanlış yaptığın zaman bile buna bir mazeret bulacak,bunun yanlış olmadığına seni bile inandıracak kişiler değil,sana yapıcı eleştiriler yaparak,senin hatanı düzeltecek kimseler geliştirir.Bütün bu eksikliklerin yanında hocanın da çıkarmış olduğu kadro epeyce yanlış,kaldı ki bunu bugün net şekilde gördük.Demek ki kouassi yerine djaniny ile başlasan,bartrayı direk 11 e koyup,Trezeguetin ilk yarıdaki etkinliğini azaltıp onu sağa çekip direk oyundan düşürmeyip,oraya daha önce de orada denenmiş djaniny yi ekip Trezeguet in etkinliğini azaltmayıp iki kanadı da aktif kullansan,dorukhanı kenarda bekletmesen demek ki daha iyi takım oluyormuşuz değil mi hocam.
Timur Mikhail
Denswil'in sırf sağ ayağını kullanamaması bile oyunumuzu başlatırken bizi kısıtlıyordu, Türkiye'de oynana futbol Avrupa'da halı saha futbolu gibi birşey, Avrupa'da oyun anlayışımız sahaya dizilişimiz çok önemli hele bizom futbolcular kiclarindan gerçekten ter akana kadar akıllıca mücadele etmeli orta sahada rakibi dövmeliyiz.
Bizim sahada bizi olabildiğince uyutup maçın temposunu düşürmeye çalışacaklar, olabildiğince duran top ve kontra fırsatı arayacaklar 3. Bölgede sert ve katı bir savunma yapacaklar. Pozisyon oyunumuzu set hücumumuzu adamlar kusana kadar sağlam bir şekilde sahaya yansitmamiz lazım ne olursa olsun orta sahayı geçirmemiz lazım umarım hoca yine fantazilere girmez.
Ayrıca rövanş maçında bizim taraftar maç basladiktan 10 dakka sonra uyuşuk uyuşuk lay lay oo Trabzon ve kuru davul sesiyle uyursa bassinlar gitsinler
Enaldo61
17.08.2022, 00:36
Yalnız 2. Maç da böyle geçerse turu veririz, hata yapma şansımız yok, artık şunun da farkına varalım avrupalılara göre yavaş kalıyoruz çok sahada avrupa şampiyonasında da böyleydi Uğurcan topu göremeden kalemizde buluyor mesela neden jet gibi bitiriyorlar pozisyonu
jairzinho
17.08.2022, 00:36
Fazla paslaşmanın anlamı yok ki kardeşim etkisiz paslaşma. Adamlar yaklaştırmadı bile kalesine bizde döndürdük durduk topu. Başakşehir ayrıca böyle değildi.
biz topu döndürdük ama adamların 3. 4. golü bulmasına izin vermedik ve 1 gol attık
genelde türk takımları 2-0 dan sonra dağılır ve rakibe acayip kontralar verir,
oyunu kontrolümüze aldık ve rakibin farkı açmasına izin vermeden farkı 1 e indirdik,buda önemli bence,çift maçlı eleme oyunlarında
bu işin rövanşı var hocam,tek maç oynamıyoruz,haliyle tedbiri elden bırakmadan oynamak zorundasın,
mechatron61
17.08.2022, 00:37
Böyle diyen var mıydı cidden yaa
erenslash
haklısın.Ali ağaoğlu başkanımız gönderdiği topçuları gönderir satar ama yerini dolduramaz.bununla da övünür.işte böyle kötü bir huyu var malesef.satar Ereni hemen satmaz ama yerini doldurmaz.hatalarından ders çıkarırsa bilemem tabi.topçu pazarlama merkezi farklı olur altyapıdan pazarlarsın.yani herşeyin bir zamanı var sana lazım olan ana kadro oyuncusunu satmassın dediğin gibi.Erenden daha yetenekli yabancı genç solbeck bulursun o zaman napıyorsan yap o zaman satarsın.ama satmadan önce topçuyu alır eldekini o zaman çıkarırsın ama bizim yönetimin öyle bir huyu yok eldekini satar almadan.
Ya gider gitmesine de benim demek istediğim 2 maç olmuş avrupaya gider muhabbeti ne böyle yani artık böyle bir sistem mi var bize gelen iyi yerli hemen avrupaya mı uğurluyoruz yerine kimi alacan tekrar avrupaya topçu pazarlama merkezi mi burası her iyi çocuk giderse ne yapıcaz bak dorukhan kaldı gitmedi eren niye gidecek ki seneye
lazminator61
bu kadroyla kopenhageni yenemiyorsan, birakalim S.ligini. Yok transfer lazimmisda, adamlarin as kalecileri sakat, sut atamiyoruz. Onca oyunculari sakat yine bir oyun ortaya koyamiyoruz.
Mücadele edicen. Biz ne ilerde nede geride cogalamiyoruz. Cünkü takim fazla kosmiyor.
halilaziz61
+61
Evet superligde koassi ile çıkmazken nasıl burada bu hatayı yaptı aklım almıyor.
Hoca bu maç formsuzdu
Umarım ikinci maç rakibi daha iyi analiz eder
Ruhen de iyi değildik. İlk yarı topu taca atmalar, saçma sapan pas hataları falan kafa olarak bulanık girdik maça. Topu yiyecek, ulan bu benim için kader maçı diyen adamlar göremedim.
ilk yarı ne yaşadık anlayamadım topçuların kafalar uzaydı
Enaldo61
17.08.2022, 00:38
Böyle diyen var mıydı cidden yaa
Bi ara orta saha ve forvet alalım Denswil idare eder deniyordu burda gördüm ben olabilir ben ayıplamıyorum benim de hatalı fikirlerim oluyor ama solak adamın sağ stoper oynamayacağı ayan beyan ortadaydı
beratika
Ne diyorsunuz renktaşlar geçer miyiz turu?
Çok kötüydü!
ben de buna kızıyorum işte
bu adamlar böyle oynuyor da biz niye bu seviyeye gelemiyoruz
sistem fizik güç hepsi var bunlarda
20 yaşında çocuk hiç panik yapmıyor
yatmaztara
Bu arada hocanın gözlerine baktım ve maalesef Bakayoko ve Bertrand Traore geliyormuş gibi durmuyor :(
Macellan
17.08.2022, 00:39
.
ilelebeTS
2-1 yenildik ama Kopenhag beklediğim kadar güçlü bir takım çıkmadı. Erken gol yemeseydik maç da buraya gelmezdi bence. Adamlar golleri bulunca otobüsü çekti. Böyle fizikli takımı açmak kolay değil, hele ki deplasmanda. Trabzon’da taraftar gücüyle rakibi boğup turu geçeriz. Daha farklı oyun bekliyorum orada. Yeni transferler de oynayacaktır.
Enaldo61
Kouassinin de fiziğini görünce hızlı seri etkili olur sanmıştım geldiği lige layık bir topçuymuş
Geri kalmışlık bir bütündür parçalara ayrılamaz.
bu adamlar böyle oynuyor da biz niye bu seviyede gelemiyoruz
Mehmet BAŞ
17.08.2022, 00:40
Roma maçındaki oyuncu reytinglerine tekrar bakıver. Maçta işlettiğimiz tek kanat sol taraftı.
Nwakaeme hücum oyuncusu, defansını konuşmak ne derece mantıklı? Forvetin hücumu ön plandadır.
Nwakaeme'nin de eksi yönleri var. Ancak bu adam sana hücum yaptırıyor. Eldekilerden daha iyi isimdi.
Avrupa'da esas Trezequet ve Kouassi gibi adamlarla iş yapamazsın. Nwakaeme bunlara göre yine iyiydi.
Enaldo61
17.08.2022, 00:40
Geri kalmışlık bir bütündür parçalara ayrılamaz.
2201117TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet geri kaldık kısa ve öz. İşin kötüsü memnunuz bundan her alanda.
Takım çok kötü değildi ve fiziken de düşmedi maç sonuna kadar. Kadro hatası ve bazı bireysel hatalar yüzünden erken gol yedik. O da oyunumuzu bozdu. Erken yemeseydik golü rakip yüklenecekti ve biz ileride boşluk bulacaktık.
Herkes Ömür'e, Kouassi'ye, Siopis'e sallamis ama mac icinde olumlu hareketleri vardi. Özellikle ne kadar topu kayip ettiyse bile, Abdülkadir her yerde vardi.
Ama macta 1 tane bile olumlu hareketi olmayan Cornelius'u herkes atlamis. Yedek bir santrafor olmayisinin cezasini cektik.
Ayrica Eren'i bu mac begenmemis olanlar var. Hakkiniz var ama en az 10 kere cizgiye kadar indi. Larssen bir kez bile inmedi. Bir de onun taraftan Trezeget pek yardimci olmadi. O yüzden cok yoruldu orada.
Macta neredeyse pozisyon vermedik ama 2 gol yedik. Nasil oluyor anlamiyorum. Hic mi sansimiz olmaz. Kopenhag o kadar kötü ki adamlar bir kere bile organize bir atak yapamadi. Bir set organizasyonu, bir kanat organizasyonu yoktu. Tek yaptiklari sey ayaga cok iyi oynuyorlar, isabetli paslari cok.
Cok yazik oldu.
erenslash
17.08.2022, 00:41
gerçek nokta atışlarının yapılmaması.Ahmet Ağoğlunun yanlış transfer politikası.hocanın buna mecbur kalması.Hocanın ufak hataları olabilir.her türlü yönetime yazar bu.
Bu takım pozisyona giremiyor,ileride çoğalamıyor,rakip az dişli olunca kornerden,duran top haricinden gol bulamıyor,ne yaptığımız,ne oynadığımız belli değil.Rakip topla ileri çıkarken kısa mesafede,uzun mesafede 3 pas üst üste dört pas üst üste nasıl yapılır ve anında kalende tehlike yaratılır dersi verdi sana.Bunu empoli,Torino maçlarında gördük.Defalarca da yazdık ileri uç,kanat orta saha ve defansa takviye lazım yoksa cl de hiçbirşey yapamayız diye ama bunları söyleyenler,gerçekleri görenler karamsarlık ile suçlandı.Ama trabzonun huyu bu illa ki o musibeti yaşaması lazım..Şu takıma eksikleri zamanında alsan ki halen kadron Avrupa ve şampiyonluk için yetersiz,kopenhagla o şekilde mücadele edip eleme fırsatını yaşasan,şu an ki gibi ah keşke öyle olsaydı yada şöyle olsaydı diye kendi kendini yemesen...Yapılan transferler doğru ama zamanlama yanlış ve halen net 2 orta saha ileri uç,ve kanatlar eksik ve yetersiz.Bunu bile bile almıyorsan her ne kadar önceki yönetimlere nazaran beğendiiğimiz yönetimi de hocayı da demek ki aslında Avrupa’yı pek de düşünmüyorsun diye eleştirmek,taraftar olarak bizim en doğal hakkımız.Ve de eleştirdik diye vatan haini muamelesi görmek ise sığ fikirlilikten başka birşey değildir.Unutulmamalı ki seni geliştirecek şey,yanlış yaptığın zaman bile buna bir mazeret bulacak,bunun yanlış olmadığına seni bile inandıracak kişiler değil,sana yapıcı eleştiriler yaparak,senin hatanı düzeltecek kimseler geliştirir.Bütün bu eksikliklerin yanında hocanın da çıkarmış olduğu kadro epeyce yanlış,kaldı ki bunu bugün net şekilde gördük.Demek ki kouassi yerine djaniny ile başlasan,bartrayı direk 11 e koyup,Trezeguetin ilk yarıdaki etkinliğini azaltıp onu sağa çekip direk oyundan düşürmeyip,oraya daha önce de orada denenmiş djaniny yi ekip Trezeguet in etkinliğini azaltmayıp iki kanadı da aktif kullansan,dorukhanı kenarda bekletmesen demek ki daha iyi takım oluyormuşuz değil mi hocam.
Doğukan Uçan
17.08.2022, 00:41
bu trezeguet tam bir hayal kırıklığı. wakayeme ilk yarıdaki pozisyonu yakalasa yüzde yüz ya atar ya attırırdı.
Bu arada hocanın gözlerine baktım ve maalesef Bakayoko ve Bertrand Traore geliyormuş gibi durmuyor :(
onlar kim
sessizkral_1
17.08.2022, 00:42
bence takım kötüydü
barta girince ve 2-0 ın verdiği cesaretle 2. yarı birşeyler yaptık
bir oyun planımız bir atak planımız yoktu
AVCI oyunu beğenmiş, enteresan yani.
ilk 45 dakika rezalet oyunu göremiyorsa bu tehlike.
jpositve
Tur ortada ne desin kameralara? Senin aklındakileri takıma söylemiştir merak etme.
Hayir istedimiz oyunu oynayamadik bazi seyleri yanlis yaptik. Ama hatalarimizi trabzona gidince calisacagiz falan dese bir yerinden birsey mi eksilir sen soyle. Sanki kibrinden yanlis birsey yapsa dahi tiraf edemiyor soyleyemiyor gibi tavri var.
Sonra kendisi dedi ben hakemle igli konusmam. Sayet eger hakemle ilgili jonussam bu sefer oyuncum kendi yanlisini bu sefer bu sekilde telafi etmeye calsiiyir. Haa hakem kotuydu benlik birsey yok diye. Aynen bu sekilde demisti. Simdi bu basin toplantisini izleyen oyuncu ne dusunur acaba.
Manava61
İkinci maçın şifresi belli, bol şut.
Manava61
17.08.2022, 00:43
bu trezeguet tam bir hayal kırıklığı. wakayeme ilk yarıdaki pozisyonu yakalasa yüzde yüz ya atar ya attırırdı.
Roma maçında aynısını belki daha netini kaçırdı
Mehmet Fatih Yavuz
Roma maçındaki oyuncu reytinglerine tekrar bakıver. Maçta işlettiğimiz tek kanat sol taraftı.
Nwakaeme hücum oyuncusu, defansını konuşmak ne derece mantıklı? Forvetin hücumu ön plandadır.
Nwakaeme'nin de eksi yönleri var. Ancak bu adam sana hücum yaptırıyor. Eldekilerden daha iyi isimdi.
Avrupa'da esas Trezequet ve Kouassi gibi adamlarla iş yapamazsın. Nwakaeme bunlara göre yine iyiydi.
Ne demek defansını konuşmak mantıklı mı?
Buıgün Wakame sahada olsa Eren'in soyuna sopuna küfür ediyordu cemaat!
Yetmedi sanırım 20 tane sol beke sövmek, bir 20 tane daha lazım.
Bak Avrup maçlarının tamamında rakip bizi sol kanattan çökertti diyorum sana.
Wakame'nin varlığı sebebi ile çökertti.
Bireysel yeteneğine kimsenin lafı yok.
Ama futbol 1990 ların futbolu değil.
Bu seviyelerde savunma yapmayan adam olursa o kanattan seni delik deşik ederler, ki ettiler.
Türkiye liginde olabilir o dediğiniz. Avrupa'da konferans liginde bile yetmez.
jairzinho
2-1 in şöyle bir avantajı var,
iç sahada kaza golü yesen bile 2 gol atıp maçı uzatmaya götürebilirsin, ki bu takımın 2 gol atması düşük ihtimal değil
yada 2-0 ı yakaladın ve rakip 1 gol buldu,gene uzatmaya gidiyor
hocanın rövanşta olayı çözeceğini tahmin ediyorum,hem eksiksiz bir kadro ile çıkacağız hemde iç saha seyirci avantajı var
deepmavi
17.08.2022, 00:44
Şu muhteşem kadroya Sörloth lazım.İnşaAllah Şampiyonlar Ligine Katılıp gelen para ile hemen transferi bitirelim ve birde yıldız sakat futbolcularımız iyileşip, tam kadro ile değil sadece ligde ve Avrupada bile çok çok başarılı oluruz...
En iyi defans taktiği her an gol tehdidi olan ve bulduğu pozisyonlarını yüzde yüze yakın gole çeviren santrafor futbolcusudur.Rakip takım diyecek ki ben bu adamı boş bırakırsam affetmez golleri atar ve böyle olunca ne olacak 2 veya 3 kişi markaj yapmak zorunda kalacak, tabiki rakip takım böyle bir futbolcunu maç bitene kadar markaj yapmak zorunda kalınca ne olacak, atak yapamayacak üzerine kolay kolay gelemeyecek ve bu kez rakip takım futbolcunu markajı bırakıp gol atmayı düşününce ne olacak, senin en etkili santrafor futbolcun bulduğu ilk gol pozisyonunda affetmeyecek golu veya golleri atacak.
Bu neden ile santraforda çok etkili Sörloth gibi bir futbolcu şart ve rakip takım sana durmadan pres ile hep atak yapıyorsa ileride çok etkili futbolcun olmadığındandır...
serdaracıl
Hayir istedimiz oyunu oynayamadik bazi seyleri yanlis yaptik. Ama hatalarimizi trabzona gidince calisacagiz falan dese bir yerinden birsey mi eksilir sen soyle. Sanki kibrinden yanlis birsey yapsa dahi tiraf edemiyor soyleyemiyor gibi tavri var.
Sonra kendisi dedi ben hakemle igli konusmam. Sayet eger hakemle ilgili jonussam bu sefer oyuncum kendi yanlisini bu sefer bu sekilde telafi etmeye calsiiyir. Haa hakem kotuydu benlik birsey yok diye. Aynen bu sekilde demisti. Simdi bu basin toplantisini izleyen oyuncu ne dusunur acaba.
Oyuncu kendi işine baksın.
burada yazilan kadar kotu bir oyun yoktu sahada neden bu kadar lincliyorsunuz anlamadim. Gece sonu avci istifacilar gelir tam olur.
Enaldo61
Trezeguet'nin mental yönü güçlü değil çok belli, umarım düzelir skor üretmeye başlar.
gurur6134
17.08.2022, 00:45
Trezegeyi de hoca uyarsin her pozisyonda keleyi dusunuyor pozisyonunu kaybetsede boyle attigi sutda icerde corni bombos cok rahat pas verebilir, yayda sanirim omur bombos pas verebilir kontrol edemiyor pozisyonunu kaybediyor hala sut pesinde bu kadar bencillik bu seviyede olmaz isin ucunda 25 milyon avro var kabaca
Adem Köse
17.08.2022, 00:45
Burda Abdullah Avcı rakibi iyi analiz edememiş deniyor ama kimse kopenhag in böyle oynamasını beklemiyordu. Son maçlara nazaran çok farklı bir sistemle oynadılar. Basit ama çok etkili. Bizim takım böyle oynayan rakiplere hiç alışık değil. Topu ortasahada kaptıkları an bizimkilerin başı dönüyor. Bence 4-2-3-1 oynamalıydık.
Maça normal olarak gergin ve özgüvensiz başladık. Ilk dakikalarda golü yiyince daha da gerildik. Bu anlarda takım içinde rahatlatacak lider aradık ama yoktu. Hamsik olsa kesinlikle takım daha rahat oynardı. Bartra girince bile yetti her topu ona vermeye calistiÄ·. Barta ve Hamsik bir arada gerçekten efsane olacak
Rakibe gelince kopenhag alan bırakmıyor ama birebirlerde geçit veriyor. 2. maçta daha çok çalım denemeliyiz. Başka türlü dengelerini bozmak zor. Işte burda çalım atan forvet eksikliği bariz hissediliyor.
Bence ilk sırada bileklerine hakim çalım atan bir forvet ihtiyacımız var.
lazminator61
17.08.2022, 00:46
Baka ilerde oynamsi lazim. Arka tarafta olmiyor ve olmicak. Adamin özeligi sut atmak. Sen tutup defansin önünde oynatiyorsun.
Ömürde artik yedege cekilmesi lazim.
Macellan
17.08.2022, 00:46
gerçek nokta atışlarının yapılmaması.Ahmet Ağoğlunun yanlış transfer politikası.hocanın buna mecbur kalması.Hocanın ufak hataları olabilir.her türlü yönetime yazar bu.
Bu akşamki kadroyu yönetim çıkarmadı hoca çıkardı.Yönetimin görevi eksik oyuncuları almak evet ama eğer yanlış kadroyla maça başlıyorsan ve sahada ne yaptığın belli değilse bu yönetimin değil tabi ki hocanın suçu.Bu taktik ligdeki sünepe takımlara karşı işe yarar belki ama Avrupadan böyle elin boş dönersin
Muhammet_61
17.08.2022, 00:47
İlk yarı orta saha çok boş kaldı. Dorukhan-Siopis ikilisi ile başlansaydı 2-1 kazanırdık maçı.
SM-A315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Enaldo61
Sakatlar da peşimizi bırakmıyor be kardeşim Hamsik Visca hocanın en önemli adamları.
lazibere
............yazdığım herşey başka dile döndü:)))
kaçarava
Burda Abdullah Avcı rakibi iyi analiz edememiş deniyor ama kimse kopenhag in böyle oynamasını beklemiyordu. Son maçlara nazaran çok farklı bir sistemle oynadılar. Basit ama çok etkili. Bizim takım böyle oynayan rakiplere hiç alışık değil. Topu ortasahada kaptıkları an bizimkilerin başı dönüyor. Bence 4-2-3-1 oynamalıydık.
Maça normal olarak gergin ve özgüvensiz başladık. Ilk dakikalarda golü yiyince daha da gerildik. Bu anlarda takım içinde rahatlatacak lider aradık ama yoktu. Hamsik olsa kesinlikle takım daha rahat oynardı. Bartra girince bile yetti her topu ona vermeye calistiÄ·. Barta ve Hamsik bir arada gerçekten efsane olacak
Rakibe gelince kopenhag alan bırakmıyor ama birebirlerde geçit veriyor. 2. maçta daha çok çalım denemeliyiz. Başka türlü dengelerini bozmak zor. Işte burda çalım atan forvet eksikliği bariz hissediliyor.
Bence ilk sırada bileklerine hakim çalım atan bir forvet ihtiyacımız var.
Hazırlık maçında bile bize böyle oynuyorlar hocam ben hiç şaşırmadım. Zaaflarımız o kadar belli ki.
David_LuiZ4
17.08.2022, 00:48
Bizim merkezde oynattığımız adamlar Baka Ömür ve Siopis..Siopis zaten görev adamı topla dribling yapmaz etliye sütlüye karışmaz dikine oynamaz ve bağlantı oyuncusu değildir..Ömür ise topu alıp aldığı adama tekrar vermesini geçtim hazırlık pasları yaparken rakip oyuncuların yanında ve arkasında konum alıyor çünkü rakipten sertlik ve fiziki üstünlük gördüğü zaman saklanacak yer arıyor..Bunun üzerine bir özelliği daha var geriye gelip top aldığında topu yana geriye veriyor asla ve asla rakibin orta bloğunun arkasında kalan Cornelius ile iletişimi yok..Bakasetas hakeza aynı o da geriye geliyor top alıp dağıtmaya oyun kurmaya çalışıyor..Şimdi siz 3 tane etkisiz rakip sahada bal yapmayan adamı merkeze koyarsanız hücumda üretkenlik sağlayamazsınız..Topu alıp çevirirsiniz ama nerede 1 ve 2. bölgenizde, rakip zaten oraya kadar müsade ediyor..Sizin 3. bölgede gol bulmanız için Ömür'ün Baka'nın ve kanatlara koyduğunuz adamların hedef forvet Cornelius ile ikiye bir yapmaları verkaça girmeleri lazım..Mesela benim hiç sevmediğim tarzı olan Canini bahsettiğim ikiye biri Cornelius ile birkaç kez yaptı yapmaya çalıştı ataklarımız da öyle başladı..
Çözüm nedir?
Ömür ve Baka'nın birinden taviz vereceksin keseceksin hamle oyuncusu yapacaksın birini..Merkeze Hamsik ayarında bir topçu bulacaksın..Bu akşam yeni stoper Bartra'yı izleyenler adamın topla rakip sahadaki boşluğa nasıl daldığını dikine pasları nasıl attığını görmüştür..İşte bize o çapta bir orta saha adamı lazım..
Siopis'i ise skoru yakaladığında takımın aktif dinlenmeye ihtiyacı olduğu dakikalarda dinamizm getirmek için oyuna sokarsın..Avcı'nın merkezdeki bütün oyuncu seçimleri yanlıştı..Gel gelelim şu da kesinki oyun zekası iyi bir 6-8 karışımı adam alamazsak gol sıkıntısı çekeriz..Ligi hadi bi nebze götürürsün ama Avrupa işi olmaz kardeşim..
On numara konuştu hoca. Umut verdi takıma ve taraftara.
Oyuncular senin gibi kurulu değil hocaya. Hiçbir şey olmaz.
Simdi bu basin toplantisini izleyen oyuncu ne dusunur acaba.
lazminator61
17.08.2022, 00:49
Trezeguenin 4. resmi maci, halen daha bi numarasini görmedim. Ne golü var ne asisti. Sürekli bencil oyniyor. Artik kulaga cekilmesi lazim.
serdaracıl
17.08.2022, 00:49
İlk yarı orta saha çok boş kaldı. Dorukhan-Siopis ikilisi ile başlansaydı 2-1 kazanırdık maçı.
SM-A315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Siopis tr’de oynar. avrupada en fazla alternatif olur
ilelebeTS
17.08.2022, 00:50
Bartra’nın attığı pasları orta sahamız atamıyor, sorun burada. Hamsik yokken o toplar çıkmıyor. O topları atmazsan böyle takımları çözemezsin, hele skoru almışken çok daha zor.
lazminator61
17.08.2022, 00:51
Bizim merkezde oynattığımız adamlar Baka Ömür ve Siopis..Siopis zaten görev adamı topla dribling yapmaz etliye sütlüye karışmaz dikine oynamaz ve bağlantı oyuncusu değildir..Ömür ise topu alıp aldığı adama tekrar vermesini geçtim hazırlık pasları yaparken rakip oyuncuların yanında ve arkasında konum alıyor çünkü rakipten sertlik ve fiziki üstünlük gördüğü zaman saklanacak yer arıyor..Bunun üzerine bir özelliği daha var geriye gelip top aldığında topu yana geriye veriyor asla ve asla rakibin orta bloğunun arkasında kalan Cornelius ile iletişimi yok..Bakasetas hakeza aynı o da geriye geliyor top alıp dağıtmaya oyun kurmaya çalışıyor..Şimdi siz 3 tane etkisiz rakip sahada bal yapmayan adamı merkeze koyarsanız hücumda üretkenlik sağlayamazsınız..Topu alıp çevirirsiniz ama nerede 1 ve 2. bölgenizde, rakip zaten oraya kadar müsade ediyor..Sizin 3. bölgede gol bulmanız için Ömür'ün Baka'nın ve kanatlara koyduğunuz adamların hedef forvet Cornelius ile ikiye bir yapmaları verkaça girmeleri lazım..Mesela benim hiç sevmediğim tarzı olan Canini bahsettiğim ikiye biri Cornelius ile birkaç kez yaptı yapmaya çalıştı ataklarımız da öyle başladı..
Çözüm nedir?
Ömür ve Baka'nın birinden taviz vereceksin keseceksin hamle oyuncusu yapacaksın birini..Merkeze Hamsik ayarında bir topçu bulacaksın..Bu akşam yeni stoper Bartra'yı izleyenler adamın topla rakip sahadaki boşluğa nasıl daldığını dikine pasları nasıl attığını görmüştür..İşte bize o çapta bir orta saha adamı lazım..
Siopis'i ise skoru yakaladığında takımın aktif dinlenmeye ihtiyacı olduğu dakikalarda dinamizm getirmek için oyuna sokarsın..Avcı'nın merkezdeki bütün oyuncu seçimleri yanlıştı..Gel gelelim şu da kesinki oyun zekası iyi bir 6-8 karışımı adam alamazsak gol sıkıntısı çekeriz..Ligi hadi bi nebze götürürsün ama Avrupa işi olmaz kardeşim..
Cok güzel analiz, tüm mac boyu aynisini yazdim. Ha bu tek bu mac icin degil, Yazdiklarin her mac icin gecerli.
zincirleri kıramadı bir türlü yoksa kalitesi kumaşı belli topçu bu adam
Bak Avrup maçlarının tamamında rakip bizi sol kanattan çökertti diyorum sana.
Wakame'nin varlığı sebebi ile çökertti.
Bireysel yeteneğine kimsenin lafı yok.
Bu seviyelerde savunma yapmayan adam olursa o kanattan seni delik deşik ederler, ki ettiler.
Bizim taraftar oyunun bütününe değil sadece bir iki noktasına odaklanıyor ve kötü tarafın getirdiği büyük sıkıntıları değil de sadece yapılan bir iki göz boyamalık hareketi görüyorlar.
Terezegeut o pozisyonda waka gibi top kontrolü yapacağına ileri sürse kaleci ile karşı karşıya kalacak çok acemice davrandık heleki ileride pas alışverişlerinde
Üzüldüm bu takımda hiç bir şey yok sadece fizik gücü ile iş yapiyorlar
jpositve
17.08.2022, 00:54
Ayrica su da var kopenhag ligde 5 macta topladigi 6 puanla 8. sirada. Sayet bu maci da keybetselerdi hocalari buyuk ihtimal kovulurdu.
Nazim Can
Bence artık pes et ve birak git, zararın neresinden dönsen kardir, çünkü bu takim hiçbir zaman senin istediğin kalitede ve sayıda transfer YAP-MA-YA-CAK, soğuk su ile taharetlen ve kendi mentalitene uygun bir takim bul, Bayern olur, City olur, artık bıktık usandık senin şu her gün ayni mesajlarını okumaktan, takatimiz kalmadı nolur ayrılalım bitsin bu ilişki artık,
jairzinho
Trezeguet'nin mental yönü güçlü değil çok belli, umarım düzelir skor üretmeye başlar.
direzege 1 gol atarsa kendine gelecek
bide direzege direkt oyun istiyor genelde,topu evelemeden gevelemeden direzege ile buluşturmak,ama bizim sistem böyle değil,
kasımpaşada topu alan direkt direzegeye atıyordu,bizde böyle bişey yok, direzegede avcı sistemine alışacak zamanla,
direzege nin yeteneklerinden ve oyun iştahından hiç şüphem yok,müthiş arzulu ve çok şey yapmak isteyen bir oyuncu,ve hemen yapmak istiyor,biz ise avcı nın tabiriyle sabırlı oynuyoruz
Adem Köse
17.08.2022, 00:55
2-1 den sonra bence bizimkiler de skora razı oldu. Deplasmanda 2-0 oynamak ile 2-1 oynamak arasında fark var. 2-0 da kaybedecek bir şeyin yok gibi oynayabilirsin ama 2-1 de bir gol daha yersem korkusu baslar.
lazminator61
17.08.2022, 00:55
Ömür neden defansa gelip topu defans oyuncudan alip yine defans oyuncuya verir? Neden ileriye tasimas veya dikine pas etmez. Neden geriye geliyor ?
[KAPLAN]
17.08.2022, 00:56
2-1 tehlikeli olduğu kadar, umut verici de bir skor. İlk golü atarsak turu geçebileceğimizi düşünüyorum. Gerçek pozisyonunun dışında oynayan iki adamımız vardı. Biri Denswill diğeri ise Kouassi. İkinci maç ikisinin de oynaması zor görünüyor. Bence hala %30-35 turu geçme şanşımız var. Taraftara çok iş düşecek.
Moral bozmaya gerek yok.
lazibere
golumuz haricinde sahada iyi olan tek şey BARTRA idi
Rövanşta geçermiyiz, 1-0 yapamıyoruz ve en kötü uzatamıyorsan maçı zaten konuşmaya gerek yok
Bence çok kötü bir takıma, Çok kötü bir 11 le başlayarak adeta maçı hediye ettik,
Bu maçlar bir şey denenecek maçlar değildir. Çıkarsın en iyi yaptığını yaparsın
Şampiyonlar ligi arenasında, Kausi ile maça sağ açıkta başlamak zorunda kalmak, Visça yoksa sağ açıkta kimseyi çalışmadığın anlamına gelir. Ve hep visça sağlıklı olacakmış gibi davrandın demek olur. Visça nın oyunda olmayacağı zamanda orda kimle oynayacaktıysan onu oynatacaktın, bu yusuf Erdoğan idiyse de o olmalıydı. Ama kaussi asla değil
Ömür ve Siopis ile orta sahayı tutacağını sanmak da bir o kadar kumardı. İstanbulspor maçı oynuyormuş gibi koca ilk yarı resmen maçı taraftar gibi seyretmene de gerek yoktu. GS maçının ilk yarısında müdahale ettiğin gibi 25. dakıkada Ömür Siopsi ve Kaussi derhal değişmeliydi. Kaussi ile başladığın için, Trezeguet'i 2 yarıda sağ kanda aldın ve onu da öldürdün maalesef.
Skor olarak 2-1 iyi skor ama bence acemi bir takıma yenilmemeliydik.
Mehmet Fatih Yavuz
Bence artık pes et ve birak git, zararın neresinden dönsen kardir, çünkü bu takim hiçbir zaman senin istediğin kalitede ve sayıda transfer YAP-MA-YA-CAK, soğuk su ile taharetlen ve kendi mentalitene uygun bir takim bul, Bayern olur, City olur, artık bıktık usandık senin şu her gün ayni mesajlarını okumaktan, takatimiz kalmadı nolur ayrılalım bitsin bu ilişki artık,
:D;):rolleyes::D
Bizim için kötü olan hamsik ve visca'nın olmaması
gerçekten olacak iş değil
siopis ve ömür iyi güzel ama bu seviye için yetmiyor ne yazık ki
kaçarava
17.08.2022, 00:58
Ömür neden defansa gelip topu defans oyuncudan alip yine defans oyuncuya verir? Neden ileriye tasimas veya dikine pas etmez. Neden geriye geliyor ?
Korkuyor. Arkasındaki adamı topla dönerek geçecek mesela ama amiyane tabirle yemiyor. Ürkek.
Top çıkaramayınca inisayatif alıp geri geliyor ama o zaman otomatik olarak önden bir pas istasyonu eksiliyor. He o topu alıp yana oynadı genelde.
erenslash
17.08.2022, 00:58
sen bırak city mity örneği verip transfer eksikleri çarpıtmana gerek yok.biz daha bu tarz takımı yenmekte zorlanıyoruz.hala yüzsüz bir şekilde yazıyorsun.bu takımın başarısı için konuşuyoruz.bu kafayla tur da gider.hala yazabiliyorsun şu sonuca rağmen
lazibere
17.08.2022, 00:59
Şampiyon takım bu kadar yavaş oynamamalı.
Sadece Cornelius'a bağlı kalmamalı
Ömür'e bu kadar tahammül gösterilmemeli,
Siopis'in, mücadeleci hali her maç için birinci yeter şart sayılmamalı
deepmavi
17.08.2022, 01:00
Yani Kurtaran ile Atan Çok iyi Çok güçlü futbolcu olmalı Şükürler Olsun Kurtaranımız Uğurcan Süper Ve Atanamız çok etkili olursa herşey süper olur.Bütün yük Cornelius'ta olunca yapamıyor ve yazık oluyor ama olabildiğince bulduklarını atıyor ama Avrupa için yetmiyor işte.Hele birde Avrupa çok başarılı olmak istiyorsan Kurtaran ile Atanın insan üstü bi varlık gibi bişey olması lazım çok çok muhteşem ötesi olması lazım...
Adem Köse
17.08.2022, 01:01
Trezeguet in ilerleyen zamanlarda açılacağını düşünüyorum. Bence de bizim sisteme adapte olamadı. Premier ligden gelen defans yerleşmeden hızlı oyna alışkanlığından mı yoksa waka sonrası kendini ispatlama çabasının baskısından mı bilemiyorum. Kendisinde ters giden bir şeyler var.
ilelebeTS
17.08.2022, 01:01
2 basit gol yedikten sonra 2-1 skor iyidir yine. Bu seviye basit hata kaldırmaz. 2. maç için ipler elimizde artık, ş.ligi istiyorsak kazanıp geçeceğiz.
2-0 bitseydi sansimiz cok azalacakti. 1 gole tura tutunduk ama biz bu takimi kolayca Trabzon da eleriz diye yaklasmak cok dogru degil. Trabzon da "kolay gol" yemeyecegimizin garantisi mi var? Oynarsin oynarsin adam gelir atar golü bitirir isi ki Türk Takimlari uzman bu konuda. fb nin evindeki Kiev macina bakmamiz yeterli..
Bu arada Bakasetas i yolluyordu burdakilerin cogu..Bakasetas gibi adamlarin degeri böyle maclarda daha cok anlasiliyor. Adam Milli Takimin kaptani ve o sorumlulugu almaktan kacinmiyor..Bunu defalarca kanitlamis bir oyuncu..Burdaki kollektifin beyniyle hareket edilmez...
Nazim Can
17.08.2022, 01:02
sen bırak city mity örneği verip transfer eksikleri çarpıtmana gerek yok.biz daha bu tarz takımı yenmekte zorlanıyoruz.hala yüzsüz bir şekilde yazıyorsun.bu takımın başarısı için konuşuyoruz.bu kafayla tur da gider.hala yazabiliyorsun şu sonuca rağmen
abi ben niye utanayim:) benim ne suçum var bu skordan ve oyundan:) maça yetişebilmek için alel acele zor yetiştim zaten eve, nolur yalvarırım aldat bizi baska takımla terket gitsin, belki üzülürüz kızarız ama alışırız yokluğuna her iki taraf içinde en iyisi bu bence.
Ömür ve Bakasetas aynı anda olmuyor olmayacak neden bu ısrar
Macellan
17.08.2022, 01:03
Deme öyle ya.Waka takımın el freniydi gitti de yerine alınan trezegetin,sürekli geri gelip defansa yardım etmesinden dolayı,o kanatttan pozisyon dahi vermediğimiz için,mümkünatı yok şu an çok daha takım gibi takım hüviyetine büründük.Oynamadığı maçlarda takımın %50 ofansif gücünün düştüğü belliyken bir hiç uğruna harcandı.Bundan sonra ne yapar kime gider bilinmez,yada orda rezil,berbat oynar bu bizi hiç ilgilendirmez,bizim takımda takır takır oynayan bir futbolcuydu.İsterse 2.lige gidip orada kadroya dahi giremesin bizden sonraki futbolu bizi değil,onları ilgilendirir.Bizim takıma tamamen uyan senelerdir sayesinde kanat oyuncusu izlediğimiz,kazandığımız başarıların baş mimarlarından olduğu ve bizim takımdaki olan gerçeğini,yaptıklarını bundan sonraki yaşayacağı hiç bir kepazelik durum asla değiştiremez.
erenslash
17.08.2022, 01:03
cornelius kanatlardan beslenince felaket goller atabilir. Romaya da atmıştı geçen sene.yan toplar kanat oyuncuların hem adam geçip koşu yaparsa renktaş mümkün.bizde olmayan kanat topçuları bunlar.avrupa için tabi bir iki tık üstün özellikli forvet olursa çok daha iyi olur.
Yani Kurtaran ile Atan Çok iyi Çok güçlü futbolcu olmalı Şükürler Olsun Kurtaranımız Uğurcan Süper Ve Atanamız çok etkili olursa herşey süper olur.Bütün yük Cornelius'ta olunca yapamıyor ve yazık oluyor ama olabildiğince bulduklarını atıyor ama Avrupa için yetmiyor işte.Hele birde Avrupa çok başarılı olmak istiyorsan Kurtaran ile Atanın insan üstü bi varlık gibi bişey olması lazım çok çok muhteşem ötesi olması lazım...
Oğuz ZEYTİN
17.08.2022, 01:04
Öncelikle mücadelesi için takımı tebrik ederim.
Kornerlerden son iki senede yediğimiz gol ya bir ya ikidir; ama üç değildir. İşte bu maçta yedik. İlk gol ise evlere şenlik, hatalar silsilesi. Goller dışında Kopenhag'a ah vah edecek pozisyon vermedik.
Bizim de öyle bu nasıl kaçar diyeceğimiz pozisyonumuz çok değil. 62% topla oynama ve 600 pasla üretemeyişimizin iki sebebi bence şunlar:
* Final paslarımızı fizikle ekarte etmeleri (Trezeguet, Kouassi pozisyonlarında hemen karşılamaları)
* Oyun hızı veya tempo farkı
Buna benzer yorumu Roma serisinden sonra yazmıştım. Sadece bizim problemimiz değil işte. Diğer takımlarımız da kuvvetli, atletik değil. Oyun hızları düşük.
Kalite olarak üstünüz. Disiplin açısından denk sayılırız.
Bu takımı Trabzon'da yenip eler miyiz? Bence, evet.
Son olarak şunu söyleyeyim, sahada Hamsik'i aradım. Golden bağımsız, Bakasetas da en iyi oyuncumuzdu.
Bunu bilerek mi yapıyorsun yada gerçekten böyle düşündüğün için mi bunu söylüyorsun.Aynı takımla olan maçın şu an bitti ve şu an 2-1 yenildin,rövanşta nasıl 3’leyeceğini düşünüyosun.2 farkla önde mi maça başlayacağız.Adamlara karşı doğru dürüst pozisyona giremiyorsun,ileri uçta çoğalamıyorsun,adamlar arkasına yaslanmayıp ileri çıksa el açıp dua etmekten başka çare bırakmıyorlar ama hala sanki rövanşta Antep yada Kayseri ile karışılacakmışız gibi konuşuyorsunuz.Bunu genel olarak söylüyorum 3 atarız,rahat geçeriz,turlarız diye rakibi tiye alan yorumlar cidden akıl karı değil.Madem 3 atacak fark atacak,yenecek potansiyelin var neden şimdi atmadın.Şansa bala şutumuz gol olmasa onu dahi bulamayacaktık.Rakip ne zaman ne yapması gerektiğini bilen,berbat hallerindeki şu an bile senden çok daha iyi bir takım,bunun bir bilicine varılsın.Rövanşta aynı kadro hataları yapmazsak ve de biz günümüzde omlar da şanssız gününde olura onları ancak öyle zar zor yener,turu geçersin.Yoksa böyle beklentiye girip,fark atar turlarız dersen,takımca da bu böyle düşünülürse ki Trabzonlu olarak çok çabuk gaza gelen bir taraftar profilimiz var,şimdiki gibi 2 atar,3 atar eve yollarlar bizi.
Rakibi fazla ciddiye aldığımızda da bu gün olduğu gibi el ayak tutmuyor. 2-0 dan sonra yani her şeyi kaybettikten sonra top oynamaya başladık. Rakibin üzerine kayseri forması giydir getir bakalım o maç ne oluyor. Gereksiz büyütmeyelim kimseyi. Gerçek bir Avrupa takımı değil karşımızdaki.
MehmeTS_ADANA
yorumları okuyorum da gerçekten bazı şeyleri anlayamıyorum. çoğu taraftarımız kopenhag man.city gibi oynamadığı için bizim yetersiz oyunu eleştiriyor. yahu kopenhag bu danimarkanın son yıllarda ki lokomotif takımı. adamların oyun tarzı bu hep böyle bunlar. maçi izlerken ne boş bir takım dersin ama sana nefes aldirmaz saha içinde. asla disiplinden kopmaz ve fiziksel olarak her zaman çok diridirler. inanın burada ki maç çok daha zor gececek.
kuzeyin baş takımları ben kendimi bildim bileli Türk takımlarına ters gelir gs nin o meşhur uefa şampiyonu takım bile rosenborg karşsında deplasmanlarda madara olurdu hep. ki 6-7 sene önce yine iyi oldukları bir dönemde kopenhaga deplasmanda kaybettiler. bu ülkelerin deplasmanı bizim Türk takımlarını her zaman zorladı. bunun mantıklı bir açıklaması yok belki ama ben kendimi bildim bileli kuzey deplasmanlarında baş takımlarıyla oynayan türk takımları hep zorlanmıştır
Mehmet BAŞ
Bu gerçeği gördüğün ve dile getirdiğin için teşekkür ederim.
Geçin artık 2 adam çalımladı ipe dizdi söylemelerini. Bu tarz takımlar nwakame gibi maden bulunca elek ederler orayı nwakame de önünden geçen adamın arkasından su döker.
Roma maçında şov yaptı denilen nwakamenin kanadı otoban gibiydi.
Roma maçında şov yaptı diyemeyiz ama takımın en iyi hücumcusuydu diyebiliriz.
Bu akşam oynadığımız kanat oyuncularımız ile kıyaslayınca Nwakaeme daha kötüydü diyebiliyor musunuz?
Nwakaeme'nin fiziksel sıkıntıları ve oyun tarzının getirdiği problemler herkesin malumu ancak özel silahı var.
Adamın bireysel becerisi ve mental seviyesi üst düzeyde. Nitekim Roma maçlarında bunu gösterdi.
Nwakaeme güzellemesi yapmak için bunları yazmıyorum, eldeki kanatların vasatlığını görelim diyorum.
Son olarak Nwakaeme oyundan çıktığı birkaç maçta sol kanat yine otoban olmaya devam etmişti.
Oradaki sıkıntıyı tek başına Nwakaeme'ye bağlamamak lazım. Geçen yılki sol bekler de kötüydü.
erenslash
17.08.2022, 01:06
takımın iyi olmasını istiyorum ve sizden daha çok istediğim kesin arkadaşlar.bu yüzden sürekli konuşuyorum. zaten bu aralar aynı şeyleri defalrca söylememin nedeni buydu.turun tehlikeye gideceğini hissettim.ama bunların erken olması iyi oldu.yönetime de büyük ders olur. taraftarlarımız da anlamış olur.city başka bir şey.senin takımın 10-15milyon euroluk oyuncular alır.ufaktan alır.on tane alamaz tabi.merkez ortasaha veya kanat oyuncun yüksek maliyetli bir oyuncu olması lazım bu ikisinden birinin.yani zaman makara zamanı değil abi farkındaysan tur gidebilir.20 milyondan da olabiliriz.
abi ben niye utanayim:) benim ne suçum var bu skordan ve oyundan:) maça yetişebilmek için alel acele zor yetiştim zaten eve, nolur yalvarırım aldat bizi baska takımla terket gitsin, belki üzülürüz kızarız ama alışırız yokluğuna her iki taraf içinde en iyisi bu bence.
https://youtu.be/y2bUcDYCirc
Devrim Arslan
17.08.2022, 01:06
trezege bugün gayet güzel oynadı ilk yarı ayakta duran tek adımdı hangi maçı izlediniz siz !
lazibere
17.08.2022, 01:07
bir parantez de Uğurcan'a
neden sana 25 milyon Euro para vermiyorlar sorusunu kendine sormalısın evet, Türkiye şartlarında iyi işler yapıyorsun ama Avrupa başka birşey ve maalesef sende evvelden beri söylediğim konularda beni haksız çıkartmıyorsun
ÇİZGİ KALECİSİ tabiri var ya
İşte Uğurcan çizgi kalecisi ve sadece reflekslerine güveniyor. Yan toplarda adeta yok, kaleyi terketmiyor ve çakılı kalıyor.
2. gol de iyi bir kaleci, Ceza sahasının içine gelen ve stoperlerin kafası hızasında yükseklikte bir pozisyonda gelen topa ,çıkar ve yumruklar ve uzaklaştırır. O posizyonlarda kalecimizden hiç faydalanamıyoruz. Bu ilk değil defalarca kez yazdım bu durumu. Çıkacaksın ve alacaksın ya da vuracaksın. Gerekirse kendi stoperlerimizin arasında yükseleceksin ve o topa ellerinin avantajını kullanarak sen vuracaksın. Çünkü top altı pasın içine kesilmiş ... sakatlanma pahasına, kendi stoperini sakatlama pahasına da olsa çıkacaksın.Sen vuramazsan ve stoperin de ıskalarsa o toplar mutlaka gol oluyor. O riski azaltacak olan kalecidir ve o toplarda stoper gibi ve boy ve fiziğinle ezeceksin rakip stoperleri..
Benzer hatalardan çok goller yedik
Yine bu maçta , topa çıkmayı beceremediğinden, yandan kesilen ortayı da es geçti , Allahtan topa vurmadılar da tehlike olmadı
Canımızsın ama daha iyi olman için bu sözler
Sefa Murat Dokuz
17.08.2022, 01:07
Bartra pas gelmeden vücudunu ve açısını rakibin arasına girecek şekilde ayarlıyor adam o kadar akıllı.
erenslash
17.08.2022, 01:11
abiciğim transferleri eksiksiz kampa hepsini yetiştirmen lazım
hocanın mecbur idare ederim napim demesi var
top gene yönetimde işte
zamanında yetiştirmssek elimizdeki fırsatlardan olabilirz
ben bu turun tehlikede olduğunu düşünüyorum.
geçersek de kaybetsek de şaşırmam her iki durumda da
yönetim transfer yapmayacak turu geçersek yapacak
ve bu merkezi ortasaha ve diğer transferler ne zaman olur inanın bilmiyorum....
onun içinde kaç ay bekleriz artık...
mechatron61
17.08.2022, 01:12
Bize hamsik yedeği olarak bu adam lazım.
Tabii alabilirsen.
https://i.hizliresim.com/ojuzu8r.jpg (https://www.hizliresim.com/ojuzu8r)
https://i.hizliresim.com/2djj1cc.jpg (https://www.hizliresim.com/2djj1cc)
Bartrayı gördükten sonra.
Bu adamın etrafı en az onun kadar kaliteli ve kariyerli transferlerle desteklenmeli.
Bi böyle hamsik yedeği
Bir tane fizikli ama hızlı 6 numara
Bir de yedek golcü lazım acilen.
pReN@_61
17.08.2022, 01:13
https://twitter.com/neyabaymi/status/1559615805049937920
jairzinho
olayın enteresan yanı orginali sol açık olan kouassi yi ilk yarı sağ açıkta oynattık,
gene orginal mevkisi sol açık olan direzegeyi ikinci yarı sağ açık oynattık
kadro mühendisliğinde hata olduğu görülüyor,visca sakatlığı sonrası orginal sağ açık oyuncumuz yok
murtaza lahtimi yi aldık, skills videolarında halı saha topçusu gibi göründü bana
bu sağ açık olayınıda big kariyer big tecrübe transferi ile halletmek lazım
sol ayağı hiç olmayan kouassiyi (içe kat edemiyor bu durumda) sağ açıkta kullanırsan oyuncu daha da fazla kötü görünebilir
sağ açıkta en güvenilir çözüm canini idi ve maalesef hoca yanlış tercih yaptı
erenslash
onun yanına bir sağlam stoper alabilirsek ooo fena olur müthiş olur..
Bartra pas gelmeden vücudunu ve açısını rakibin arasına girecek şekilde ayarlıyor adam o kadar akıllı.
hofsaale
17.08.2022, 01:14
neden sana 25 milyon Euro para vermiyorlar sorusunu kendine sormalısın evet, Türkiye şartlarında iyi işler yapıyorsun ama Avrupa başka birşey ve maalesef sende evvelden beri söylediğim konularda beni haksız çıkartmıyorsun
İşte Uğurcan çizgi kalecisi ve sadece reflekslerine güveniyor. Yan toplarda adeta yok, kaleyi terketmiyor ve çakılı kalıyor.
2. gol de iyi bir kaleci, Ceza sahasının içine gelen ve stoperlerin kafası hızasında yükseklikte bir pozisyonda gelen topa ,çıkar ve yumruklar ve uzaklaştırır. O posizyonlarda kalecimizden hiç faydalanamıyoruz. Bu ilk değil defalarca kez yazdım bu durumu. Çıkacaksın ve alacaksın ya da vuracaksın. Gerekirse kendi stoperlerimizin arasında yükseleceksin ve o topa ellerinin avantajını kullanarak sen vuracaksın. Çünkü top altı pasın içine kesilmiş ... sakatlanma pahasına, kendi stoperini sakatlama pahasına da olsa çıkacaksın.Sen vuramazsan ve stoperin de ıskalarsa o toplar mutlaka gol oluyor. O riski azaltacak olan kalecidir ve o toplarda stoper gibi ve boy ve fiziğinle ezeceksin rakip stoperleri..
Yine bu maçta , topa çıkmayı beceremediğinden, yandan kesilen ortayı da es geçti , Allahtan topa vurmadılar da tehlike olmadı
dogrulari söyleyince linc yiyoruz...ugurcani neuer yaptilar burda....sörloth lewandowskiden iyidi falan filan...
ugurcan bugun mesela vasatti..2 sut geldi, ikiside gol oldu...kimse ona 20 mio. € lar vermez net...
erenslash
17.08.2022, 01:15
görev adamı o. wakayeme hareketleri bekleyemeceksin. benim fikrim vargası almalıydık bu adam yerine.hata yaptık.çok daha iyi olurdu.vargasa teklif getirebilirsek getirelim derim şimdiden.
trezege bugün gayet güzel oynadı ilk yarı ayakta duran tek adımdı hangi maçı izlediniz siz !
Macellan
17.08.2022, 01:15
Rakibi fazla ciddiye aldığımızda da bu gün olduğu gibi el ayak tutmuyor. 2-0 dan sonra yani her şeyi kaybettikten sonra top oynamaya başladık. Rakibin üzerine kayseri forması giydir getir bakalım o maç ne oluyor. Gereksiz büyütmeyelim kimseyi. Gerçek bir Avrupa takımı değil karşımızdaki.
Bu gereksiz büyütmekten değil,kaldı ki canını dişine takıp maça asılmadıklarına göre tamamen cl tecrübesizliğinden,kadronun yetersizliğinden meydana geldi.Top oynamaya başlamış olmamız onların 2-0 dan sonra geriye yaslanıp sana top oynama fırsatı vermesindendi.Çünkü onlar da biliyor ki bunlara 4 kere gelsek 2 tane 3 tane atarız.Kalemize geldikleri her pozisyonda akla karayı seçtirdiler bize bu akşam...Senin söylediğin şey rakibi büyütmemek gerek doğru,fakat bu akşamki durum için geçerli olan,ellerini ayaklarına dolaştıran rakibi büyütmek değil tamamen yetersizlik,tecrübesizlik kaynaklı
Şampiyon takım bu kadar yavaş oynamamalı.
Sadece Cornelius'a bağlı kalmamalı
Ömür'e bu kadar tahammül gösterilmemeli,
Siopis'in, mücadeleci hali her maç için birinci yeter şart sayılmamalı
Türkiye liginin sampiyonundan bahsediyoruz. Ülkedeki oyuna bakinca süpriz mi yavas oynamamiz? Türk Takimlarinin sIkintilari belli. Milli Takimda da ayni..Üstelik cogu oyuncu lejyoner olmasina ragmen..fb nin Kiev e karsi düstügü duruma düsebiliriz Trabzon da..Hicbir sey oynamadan kolayca kazanabilirler. Bu tur Bartra nin ayaklarina bakiyor..
erenslash
17.08.2022, 01:16
visca yok napıcan hocanın kabahati mi? bizim başkan gidip fastan visca yerine aldığı mısırlı var şaka gibi...
olayın enteresan yanı orginali sol açık olan kouassi yi ilk yarı sağ açıkta oynattık,
gene orginal mevkisi sol açık olan direzegeyi ikinci yarı sağ açık oynattık
kadro mühendisliğinde hata olduğu görülüyor,visca sakatlığı sonrası orginal sağ açık oyuncumuz yok
murtaza lahtimi yi aldık, skills videolarında halı saha topçusu gibi göründü bana
bu sağ açık olayınıda big kariyer big tecrübe transferi ile halletmek lazım
sol ayağı hiç olmayan kouassiyi (içe kat edemiyor bu durumda) sağ açıkta kullanırsan oyuncu daha da fazla kötü görünebilir
sağ açıkta en güvenilir çözüm canini idi ve maalesef hoca yanlış tercih yaptı
Kesinlikle öyle. Türk futbol tarihi bu ülke takımlarına karşı özellikle deplasmanda alınan mağlubiyetlerle dolu.
Hocaya karşı zaten kurulu bekleyenlere gün doğdu ama bu işin bir de Trabzon'u var.
yorumları okuyorum da gerçekten bazı şeyleri anlayamıyorum. çoğu taraftarımız kopenhag man.city gibi oynamadığı için bizim yetersiz oyunu eleştiriyor. yahu kopenhag bu danimarkanın son yıllarda ki lokomotif takımı. adamların oyun tarzı bu hep böyle bunlar. maçi izlerken ne boş bir takım dersin ama sana nefes aldirmaz saha içinde. asla disiplinden kopmaz ve fiziksel olarak her zaman çok diridirler. inanın burada ki maç çok daha zor gececek.
kuzeyin baş takımları ben kendimi bildim bileli Türk takımlarına ters gelir gs nin o meşhur uefa şampiyonu takım bile rosenborg karşsında deplasmanlarda madara olurdu hep. ki 6-7 sene önce yine iyi oldukları bir dönemde kopenhaga deplasmanda kaybettiler. bu ülkelerin deplasmanı bizim Türk takımlarını her zaman zorladı. bunun mantıklı bir açıklaması yok belki ama ben kendimi bildim bileli kuzey deplasmanlarında baş takımlarıyla oynayan türk takımları hep zorlanmıştır
lazibere
17.08.2022, 01:16
Bütün skorlardan bağımsız söylüyorum.
ben Trabzonspor'umun bu kadar kolej takımı gibi davranıp, sakin ve yavaş ve sadece skor almak üzerine olan oyun anlayışı sevemedim arkadaş.
Yürüye yürüye oynamasını da bileceksin ama rakibin sana teslim olduğu anlarda da vites yükseltip rakibin ağz.... edeceksin. çok şey mi istiyorum
Carnelius'tan başka forveti olmadan bir takım şampiyonlar ligi ön elemesi yapamaz yaa . Ayıptır, sana demiyoruz ki 5 milyon euro maaşla oyuncu al diye.. Ama birini de al arkadaş.. bu ne.. Emrehan mı şimdi yedek forvetimiz. ?? Birde Janini yi satalım diyenler var?? kimi alacaklar sanıyorsunuz,
erenslash
17.08.2022, 01:17
alalım bu adamı
https://www.transfermarkt.com/matias-vargas/profil/spieler/376211
2. Maçta taktik maktik yok en iyi kadronla çıkacaksın sonra bam bam bam. Ölüm kalım maçı. Büyük taarruz gibi. Kusana kadar mücadele edecek herkes.
Cornelius
Trezege Bakasetas Djaniny
Dorukhan Siopis/Ömür
Eren Hugo Barta Larsen
Uğurcan
MehmeTS_ADANA
17.08.2022, 01:18
Kesinlikle öyle. Türk futbol tarihi bu ülke takımlarına karşı özellikle deplasmanda alınan mağlubiyetlerle dolu.
Hocaya karşı zaten kurulu bekleyenlere gün doğdu ama bu işin bir de Trabzon'u var.
futbolun bazı gerçekleri var bizim yapımızla alakalı bu disiplinli ve fiziksel olarak güçlü takımlara karşı hep zorlanıyoruz. bu gerçeği ve detayı görmezsek daha çok böyle takımları küçümseyip takımımızı eleştiririz
MehmeTS_ADANA
17.08.2022, 01:19
2. Maçta taktik maktik yok en iyi kadronla çıkacaksın sonra bam bam bam. Ölüm kalım maçı. Büyük taarruz gibi. Kusana kadar mücadele edecek herkes.
Cornelius
Trezege Bakasetas Djaniny
Dorukhan Siopis/Ömür
Eren Hugo Barta Larsen
Uğurcan
o dediğini yaparsak burda da yeniliriz
Bu gereksiz büyütmekten değil,kaldı ki canını dişine takıp maça asılmadıklarına göre tamamen cl tecrübesizliğinden,kadronun yetersizliğinden meydana geldi.Top oynamaya başlamış olmamız onların 2-0 dan sonra geriye yaslanıp sana top oynama fırsatı vermesindendi.Çünkü onlar da biliyor ki bunlara 4 kere gelsek 2 tane 3 tane atarız.Kalemize geldikleri her pozisyonda akla karayı seçtirdiler bize bu akşam...Senin söylediğin şey rakibi büyütmemek gerek doğru,fakat bu akşamki durum için geçerli olan,ellerini ayaklarına dolaştıran rakibi büyütmek değil tamamen yetersizlik,tecrübesizlik kaynaklı
Tecrübesizlik kesinlikle vardı. Buna ek olarak gereksiz stres de vardı. Bunun sebebi rakibi büyük görmek. Biz daha az kaliteli değiliz. Sadece çok hata yaptık. Ben iddia ediyorum bu adamlarla eşit psikolojik şartlarda her türlü eleriz. Ama 2. Maça da aynı psikolojiyle çıkarsak geçmiş olsun. Ne olduğunu anlamadan 2-0 geriye düşeriz. Tek yapmamız gereken rakibi büyük görmemek ve sakin kalmak.
AntiŞike
17.08.2022, 01:20
Hem rövanş hem lig için Bartra yı hemen takıma monte etmek lazım, bekleyecek lüksümüz yok. Defansif açıdan değil adam Hamsik gibi topdağıyor, terse top atıyor , araya top atıyor.. hamsik olmadığında oyun aklımız olacak
Bu akşam oynadığımız kanat oyuncularımız ile kıyaslayınca Nwakaeme daha kötüydü diyebiliyor musunuz?
Nwakaeme'nin fiziksel sıkıntıları ve oyun tarzının getirdiği problemler herkesin malumu ancak özel silahı var.
Adamın bireysel becerisi ve mental seviyesi üst düzeyde. Nitekim Roma maçlarında bunu gösterdi.
Nwakaeme güzellemesi yapmak için bunları yazmıyorum, eldeki kanatların vasatlığını görelim diyorum.
Son olarak Nwakaeme oyundan çıktığı birkaç maçta sol kanat yine otoban olmaya devam etmişti.
Oradaki sıkıntıyı tek başına Nwakaeme'ye bağlamamak lazım. Geçen yılki sol bekler de kötüydü.
Haklisin ama Nwakaeme nin basrol oynadigi bir takimla bir sehrin carpik yapilasma arasinda bir fark göremiyorum. Türkiye liginde sampiyon olmamizda emigide yadsinamaz ama Avrupa da iki adim degil bir adim bile atamayiz o carpik futbol sistemiyle. Sampiyon olduk ama daha isin cok basindayiz..Bakalim..
Ya adam 3-5 maça çıkmıs avrupada sanki gören de 50 maç oynadı sanacak herkes eleştirmen :)
Macellan
17.08.2022, 01:23
dogrulari söyleyince linc yiyoruz...ugurcani neuer yaptilar burda....sörloth lewandowskiden iyidi falan filan...
ugurcan bugun mesela vasatti..2 sut geldi, ikiside gol oldu...kimse ona 20 mio. € lar vermez net...
Bunu bügün defalarca da dile getirdim,bunların her biri tecrübesizlikten bunu bugün en net gösteren oyuncuların başında Uğurcan ve Abdülkadir geliyor.Ligdeki perfomansları ile milli takımda yada Avrupa maçlarındaki performansları özellikle de Uğurcanın tanınmayacak kadar bambaşka oluyor.Demek ki bu çocuklar tecrübesizliğin yanında,stres yönetimini de beceremiyorlar.Yoksa uğurcan ligdeki performansını milli takım ve bu akşamki gibi Avrupa maçlarına da taşıyabiliyor olsa,menajerinin hiçbir vasfı olmasına gerek duymadan o fiyatların çok üstünde transfer yapabilirdi.
Usta burası Türkish ve Uğurcan bir numara. Ayrıca doğru kime göre neye göre?
Gollerde hatası var mı? Ve neden 20?
dogrulari söyleyince linc yiyoruz...ugurcani neuer yaptilar burda....
Varlıbaş61
17.08.2022, 01:25
Maç ile alakasız ama formamız hakikaten çok güzel. Bartra, Hamsik gibi fizikli oyuncularda daha da güzel duruyor.
hofsaale
17.08.2022, 01:26
Bunu bügün defalarca da dile getirdim,bunların her biri tecrübesizlikten bunu bugün en net gösterien oyuncuların başında Uğurcan ve Abdülkadir geliyor.Ligdeki perfomansları ile milli takımda yada Avrupa maçlarındaki performansları özellikle de Uğurcanın tanınmayacak kadar bambaşka oluyor.Demek ki bu çocuklar tecrübesizliğin yanında,stres yönetimini de beceremiyorlar.Yoksa uğurcan ligdeki performansını milli takım ve bu akşamki gibi Avrupa maçlarındaki taşıyabiliyor olsa,menajerinin hiçbir vasfı olmasına gerek duymadan o fiyatların çok üstünde transfer yapabilirdi.
bartayi gördün mü bugun, kalite iste böyle birsey..adam bir antreman ile takir takir oynadi...üstelik bu oyuncu avrupa icin vasat bir stoper...gerisini siz düsünün...
ugurcan büyük takimlarda oynamaz...kücük takima gidip sicrama yapmasi gerek ama yasi da geciyor.....
pReN@_61
https://twitter.com/OptaCan/status/1559648989615644674
lazibere
Son bir kaç söz söyleyip kapatayım ben geceyi.
ÖMÜR'ün bu kadar süre alması hoş değil, Resmen 10 kişi oynuyoruz. Evet arada iyi işler de yapmıyor değil ama Bu adam asla ve kat'a 90 dakkalık bir oyuncu değil. Futbol zekası yok en önemlisi de bu..
SİOPİS.. keza bu da böyle, sadece ve sadece skor tutmak için oynadığın zamanlarda alacağın bir oyuncu. Topla oynama kabiliyeti sıfır ve kendi kendine olan cebelleşmesini biz mücadele sanıyoruz.
TREZEGET.. Aşırı bencil ve futbolu basit oynamayan oyuncu, Çok umut bağlayacağız bize çok sevinçler yaşatacak ama takımı gereksiz efor sarf edip yorulmasına neden olacak işler yapıyor. Attırmayı da düşünse çok daha verimli olacak. Ama sağ tarafta oynamamalı
HAMSİK dönene kadar, Ne kadar puan az kaybedersek o kadar kardayız. Bizim oyunumuz çözdüler arkadaşlar. Yaratıcı oyuncu sayın azalırsa ve orta sahada 1,68 lik adamlar ile oynamaya devam edersek , gol atmayı unuturuz söyliyim.
CORNELİUS.. tamam iyi oyuncusun ama TEK VURUŞ luk oyuncusun, ayak ve ya kafa hiç fark etmez, ilk dokunduğunda gol ise gol , sonrası yok sende, Uzun toplarda bile ilk temasında topu indirirse indiriyor, ayakla düzelteyim diyene kadar devriliyor ya da rakibini deviriyor. Trabzonspor'umun oyun tarzı aslında senin oyun yapına uygun değil bence
o dediğini yaparsak burda da yeniliriz
İyi o zaman derin analizler yapıp Kouassi ile başlarız laylaylom yan yan 700 pas yapıp maç sonuda gulu gulu dansı yaparız. Adamlar yavaş oyunumuza boşluk verir deplasmana geldiklerinde iyi bekle
lazibere
17.08.2022, 01:30
Ya adam 3-5 maça çıkmıs avrupada sanki gören de 50 maç oynadı sanacak herkes eleştirmen :)
50 maç oynamış olsa idi zaten bu eleştiriyi yapmazdım. Sen şimdi birşey mi demiş oldun , ne dedin yani??
fadigaTS
17.08.2022, 01:32
2.Maçta avcı bu takımı çözecek.En güvendiğim isim avcı.
Mehmet BAŞ
17.08.2022, 01:32
Bak Avrupa maçlarının tamamında rakip bizi sol kanattan çökertti diyorum sana.
Wakame'nin varlığı sebebi ile çökertti. Bireysel yeteneğine kimsenin lafı yok.
Kardeşim, Nwakame gibi oyuncuların modern futbol oynamadığını ben de biliyorum.
Hatta söylediklerinin bir kısmına da katılıyorum lakin diyorum ki elimizdeki mevcut kanatlar bu adamdan kötü.
Sol kanadı elek etti dediğiniz bu adam totalde takıma daha faydalı oluyordu. Mevcut isimler ne yapıyor? Hiç!
Kaldı ki bu adamın arkasında oynayan adamların kalitesi de ortada. Hiçbiri Eren'in seviyesinde değildi.
Ayrıca Roma ilk maçında birinci golü orta alanda Bakasetas'ın kaptırdığı ve sağ taraftan yapılan ortada yedik.
İkinci golü kornerden yedik. İkinci Roma maçında da yenilen gollerin hiç birinde Nwakame'nin etkisi olmadı.
Gol yediğimiz aksiyonlarda sol bekleri tekrar tekrar izleyin. Kimler ne hatalar yapmış görürsünüz.
Ayrıca İsmail, Trondsen, Yusuf ve Puchaz'a sövmek için Nwakaeme'ye gerek yok. :o
Hamsik ne oldu
Sakat anladık ne zaman döner
Haftaya oynar mı
Yerine alına Enis orta sahada alternatif olur mu
Bu maç kouassi ve orta sahadan yıkıldık
Dorukan mutlaka olmalı
Orta sahada bacasetas ve abdus aynı anda olmamalı
Orta saha
Dorukan hamsik
Enis veya bacasetas veya abdus olmalı
En mantıklı bacasetas bence
A. Avcı: "Dorukhan benim tercihim bugün. Siopis merkez ortasahada daha tek oynadığı için bir de hastalıktan yeni çıktığı için."
erenslash
17.08.2022, 01:49
elinde iyi bir solbeck olacak beklerin iyi olacak kanatların da iyise müthiş işle roluyor
işte bizde çalım atan oyuncu yok evet eren solbeckte idare ediyor .
Türkiyenin şu anda ligdeki en iyi solbeck yerli olarak
wakayeme gibi bir oyuncunda yok
elimizdeki kanatlar visca dahiş wakayeme özelliğinde değil hiç bir zaman
bu tarz bir yattara vari jaja vari adamın olacak kanatlara gidecek
böyle bir adam lazım kilit açacak ah beh keşke!
ligde de avrupada da öyle güzel işler yaparız öyle bir adamımız olsa...
MehmeTS_ADANA
17.08.2022, 01:49
İyi o zaman derin analizler yapıp Kouassi ile başlarız laylaylom yan yan 700 pas yapıp maç sonuda gulu gulu dansı yaparız. Adamlar yavaş oyunumuza boşluk verir deplasmana geldiklerinde iyi bekle
bu takıma karşı sabırlı oynamazsak kaybederiz. adamların zaten taktiği bu. sabırlı oynayacağız eğer öne geçersek işte o zaman sistemlerinden taviz vermeye başlarlar aksi halde tuzaklarına düşeriz
erenslash
17.08.2022, 01:52
wakayemenin en büyük artısı fiziği de acayipti top saklardı şimdi Eren varken wakayeme tarzı oyuncumuz olsa fizik gücümüzde sol tarafta artıyor
Erenin fizik gücü iyi ama wakayemeyle voltran olur
ortasahaya fizik gücü tekniği adamımız olsa işler farklı olur dostlar
bence wakayemeyi geri almak yanlış olmaz almıyorsa başkan gidip inadından vazgeçip ya sola ya sağa çok baba kanat almalı
sorlothu geri alır mı bilemem
alırsa faydası olur ama bir şeyleri konuşmak için çok erken ...
ben turu geçersek marjinal transferler olacağını düşünüyorum
ama kimleri alacaklar bilmiyorum
jpositve
17.08.2022, 01:54
https://youtu.be/KSzMC3j12k8
Gerçekten rakip bizden çok daha üstundü.
jpositve
17.08.2022, 01:55
https://youtu.be/YokXH5I3TQ8
https://twitter.com/sporx/status/1559671471492026368?t=BClhDmRBTagJGky-qwSDYw&s=19
Ayrıca şu da var kopenhag ligde 5 maçta topladıği 6 puanla 8. sırada. Şayet bu maçı da keybetselerdi hocaları büyük ihtimal kovulurdu.
CaptanBarbosa
17.08.2022, 01:58
Sahada ayakta kalan tek oyuncumuz bakasetastı. Büyük oynadı tebrik ediyorum.
Bartra çok çok iyi sinyaller verdi.
Bu tip sert oynayan, önde basan ve hızlı hücuma çıkabilen takımlara karşı sudan çıkmış balığa dönüyoruz. Yine aynı şeyi yaşadık. Hazırlık maçlarında italya takımlarına karşı da aynı şeyi yaşadık. Buna bi çözüm bulmamız lazım artık.
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kaçarava
17.08.2022, 01:59
https://youtu.be/KSzMC3j12k8
Gerçekten rakip bizden çok daha üstundü.
İlk golde Denswil'in yerinin boşaldığını gören Siopis koşarak oraya gidiyor. Fakat Abdülkadir ve Bakasetas'tan biri Siopis'in bölgesini sıkmaya, doldurmaya gitmiyor. Rakip boş bölgeye gidip vuruyor ve gol. İki 10 numara karakterli adamı koyarsan bunları göze alacaksın. Ligde olmaz belki ama Avrupa'da affetmiyorlar. Oraya gelen adama bıçak çekmen lazım ama adamların jogging yapıyor.
nwakame salt kötüdür demiyorum, işe yaramaz demiyorum. ama aldanmamıza sebep oluyor hücumda yaptığı bir kaç hareket.
nwakame'nin sahada en tehlike yarattığı oyuncu karşısındaki rakip oyuncu değil, arkasındaki sol bektir. sol beki yorar ve onun açığını kapatmak için ekstra efor sarfeder. belli bir süre sonra ki bu dakika 60-70 arası olur sol bek oyundan düşer. sürekli nwakameyi kontrol ederek oynamaya çalışır. günümüz futbolunda böyle bir lüks hiç bir takımda yok. nwakamenin oyundan çıktıktan sonra sol kanadın yine düşmesinin sebebi bu.
evet hücum silahı olarak çok çok iyidir yaptığı hareketlerle taraftarı coşturur rakibin moralini bozar ama nwakame topla hareketlenene kadar rakip savunma oturur ve iş bireyselliğe kalır. nwakamenin ayaklarına bakarsın gol gelsin diye. bu yüzden de nwakame takımın yıldızı, en etkili silahı gibi gözükür.
kadromda nwakame olsun ister miyim? yalan yok isterim eğer cüzi bir rakama imza atacaksa. ama asla ilk 11de yer vermem. dakika 70ten sonra sokarım açılamayan maçlarda. bu lüksü etkili bir silaha o zaman çevirebiliriz ancak.
bu maçta nwakame ile başlasaydık kendisi ilk yarı gücünü tüketir arkasındaki ereni de 60tan sonra çökertirdi. sonra o fizik ve kondisyondaki adamlar bizi perişan ederdi. ayrıca bu sertlikte adamlara karşı nwakame bir geçeyim iki geçeyim üç geçeyim şeklinde oynayamazdı.
bu akşam tek bir kanat vardı o da trezeguetti. o kondisyon olarak vardı ama nedendir bilinmez hala içeri çaprazdan girmeyi beceremedi ama ben yine de bu maçta trezegueti tercih ederdim.
Takım halinde koşup doğru pozisyon almayı beceriyor kopenhang tek numaraları da bu zaten. Seyirci baskısıyla afallayarak (sanki ilk defa böyle bir atmosferde oynuyormuşuz gibi) geçirdiğimiz ilk 20 dk ve yine 2.yarının başları saçma sapan goller yedik. Hocanın Bartrayı gelir gelmez 11'e atmamasını takım dengesini koruma açısından anlıyorum ama doğukansız ortasaha ve Kouassiye teslim sağ kanat tercihine hiç mana veremedim.
2.maça kadar Bartra'nın toparladığı savunma düzeni ile taraftarımız desteğiyle turu geçeceğiz ben inanıyorum.
M.Kılıç50
17.08.2022, 02:02
Kimse hakemi konuşmamış galiba bi gezindim de.
Ulan ingiliz .... (orayı siz doldurun) Premier League de maç yönetmiyorsun ve ayrıca hiç çizgisi yoktu. Avantaj konusunun b.kunu çıkardı. Bir kaç kez bize foul vermesi gereken yerlerde devam ettirdi ki Kopenhag çok tehlikeliydi devamında. Şimdi biz de evimizde sert oynamak isteriz ama rövanş Hakemi bukadarsertliğe izin vermez bakın görün. Koskoca Michael Oliversin oğlum sen, çizgini koruyacaksın!
ilelebeTS
17.08.2022, 02:04
İlk golde Siopis dedik ama Denswil’in sağ ayağı da masum değil. Ters ayağın zararları.
Kalecinin öne çıktığı pozisyonda Trezeguet çok rahat aşırabilirdi, adam kaleyi bomboş bırakmıştı.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.