Orijinalini görmek için tıklayınız : Şampiyonlar Ligi Play-Off (I) | Kopenhag 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Sayfa :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
pReN@_61
15.08.2022, 11:14
https://twitter.com/TribunDoluluk/status/1559090840919805953helal olsun size be yürüyün:tsbayrak:
Yılmaz Korkmaz
15.08.2022, 11:27
https://twitter.com/Trabzonspor/status/1559095639253946370
Bartra ve Bardhi kamp kadrosunda
Telonyus
15.08.2022, 11:29
bu paylaşım bile heyecan yarattı çok güzelsin şampiyonlar ligi
pReN@_61
15.08.2022, 11:33
Bartra ve Bardhi kamp kadrosunda
aregall 3 giymiş
gazamız mübarekli olaa
mavisine gurban oldugum
Adem Erdoğan
15.08.2022, 12:10
"Dinamo Kiev'e selam olsun, Anortosis Famagusta'ya selam olsun, Rabotnicki, Rabotnicki'ye selam olsun."
Hepsinin rövanşı olarak da görüyorum bu turu.
Sakatlıktan en çok çekiniyordum ki Visca'yı kaybettik, yine de bu turun net favorisiyiz. Alıp gelelim.
pReN@_61
15.08.2022, 12:13
https://twitter.com/Trabzonspor/status/1559107508345749505
Allah yardımcımız olsun
https://twitter.com/TribunDoluluk/status/1559090840919805953helal olsun size be yürüyün:tsbayrak:
Danimarka'ya gelenler nasıl organize olabilir bilen var mı ?
champions
15.08.2022, 12:35
Hazır eksik yakalamışken ilk maçtan fişi çekip, 2. maça dair bütün umutlarını tüketmeliyiz.
Maçın başında eksik kalıp geri düşsek bile en kötü berabere bitmeli bu maç.
Hamsik'in yokluğu ve forvetteki alternatifsizliğimiz en büyük eksiğimiz.
Ben olsam Corne'yi 11 oynatmam.
Ömür-------Dorukhan---Siopis----Trezege
--------Bakasetas--------Kouassi-----------
Geride sağlam durup, hızlı hücumlarla işi bitiririz.
hyasin61
15.08.2022, 12:37
Turu rahat bir sekilde gececegimizi dusunuyorum ve bunun ilk macta olacagına inanıyorum.
yorumsuz6117
15.08.2022, 12:37
Ertem anlatacakmış maçı..
Sag stoperimiz ve Hamsik'in yedegi yok derken ikisi birden geldi. Visca da olsaydi iyiydi. Yeni transferler ilk macta oynamaz herhalde. Cok cok zor mac. Rakibin Avrupa kupalarinda son yillardaki tecrubeleri en buyuk avantajlari. Insallah turu geceriz.
Arif Timurcioğlu
15.08.2022, 13:13
Geçelim şunları.
Sefer A.
15.08.2022, 13:19
Yazıldı mı bilmiyorum ama hocanın idmana Şampiyonlar Ligi Topu getirmesi muhteşem hareket. Futbolcuların antrenman sahasına ilk çıktığı an, hocanın elinde topla orta sahada bekliyor olması, yaptığı motivasyon konuşması vs vs hepsi zihnimde canlanıyor. İnanılmaz motivasyon unsuru. Helal olsun.
Hocanın iletişim konusunda profesyonel destek aldığını düşünüyorum.
Top olayı eskiden beri öyle, yeni bir şey değil o
En son Pazar sabah mı ne bakmıştım, satın alınabiliyordu yâni bilet vardı demek ki... o zaman son gün geceye kadar millet yüklenmiş doldurmuş aferin yoksa rezillik olurdu bence
Hayırlısıyla orada olacağım umarım her şey istediğimiz gibi geçer
Yiğit Gayretli
15.08.2022, 13:30
Top olayı eskiden beri öyle, yeni bir şey değil o
En son Pazar sabah mı ne bakmıştım, satın alınabiliyordu yâni bilet vardı demek ki... o zaman son gün geceye kadar millet yüklenmiş doldurmuş aferin yoksa rezillik olurdu bence
Hayırlısıyla orada olacağım umarım her şey istediğimiz gibi geçer
Gruplara kalan takımlar için öyle.
https://twitter.com/GurbetciGencler/status/1559122093756801025
Kopanhag gibi Danimarka liginde 5 maçta 10 gol yiyen bir takımı geçeceğimizi düşünüyorum.
Kolay çözülebilen bir görüntü içindeler,hiç cesaret vermeden güçlü bir oyunla ve golle başlarsak ilk maçtan bile işi bitirebiliriz.
bordodeli
15.08.2022, 13:56
Bardhi biraz takıma alışmış olsa ve maça başlayabilseydi çok tedirginlik olmazdı ama muhtemel kadrolardaki Siopis-Dorukhan-Bakasetas orta sahası çok kısır kalabilir.
Burak Bıyıklı
15.08.2022, 14:01
İlk maç 1-2
İkinci maç 2-0
Rahat geçeriz. Bam bam.
Sefer A.
15.08.2022, 14:06
Gruplara kalan takımlar için öyle.
Hmm bak o olabilir emin degilim... ama play-off da artik yari grup gibi oldugu için ondan dolayi da olabilir, acabâ önceki turlarda nasil oluyor neyse çok da önemli degil =)
Bu ne saçmalik ya,, forma falan giymeyelim mi ? aptal saptal isler
Adem Erdoğan
15.08.2022, 14:07
Bence hoca Siopisle başlamaycak, çünkü rakipte öyle aman aman hızlı bir adam yok. Sırf fizik duruyorlar. Havadan etkili olurlar, en büyük silahları.
Stoper de Ahmetcan - Hugo yapar diye düşünüyorum.
sakosako
15.08.2022, 14:09
son 32 saat. zaman geçmiyor... :atki:
Acaba maç saat kaçta?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adem Akyüz'
15.08.2022, 14:11
Acaba maç saat kaçta?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiTürkiye saatiyle 22.00'de.
bunun siyahı yapılacak çok önemli
https://i.hizliresim.com/s6smilm.jfif (https://www.hizliresim.com/s6smilm)
Tuğrul Z.
15.08.2022, 14:22
Hmm bak o olabilir emin degilim... ama play-off da artik yari grup gibi oldugu için ondan dolayi da olabilir, acabâ önceki turlarda nasil oluyor neyse çok da önemli degil =)
Saçma değil aslında hocam, tribünde herkesin aynı renk forması olmayacağı için mantıklı aslında. Güzel görüntü vermeliyiz özendiğimiz tribünler gibi olmak istiyorsak eğer.
Sefer A.
15.08.2022, 14:23
wakaeme
Onun bordo mâvi olani da olurdu hos :) ki bize o tribünü vermiyorlar, sagda az bos görünen kisim var ya o tribünü verdiler bize, yoksa 2731 degil de 5000 bilet satilmis olurdu bize
Sefer A.
15.08.2022, 14:24
Saçma değil aslında hocam, tribünde herkesin aynı renk forması olmayacağı için mantıklı aslında. Güzel görüntü vermeliyiz özendiğimiz tribünler gibi olmak istiyorsak eğer.
Iyi bakalim skinti yok siyah giymeyi severim ztn de, tribünde paok gibi bjk gibi durur :D
Tek renk olayi içerde de yapılması gereken bir şey de siyah ne alaka anlamadım. Avrupa'daki kültür böyleymiş sorgulamayacakmisiz.
Hatay maçında da beyaz tshirt tribunu vardı, siyah beyaz şampiyon Beşiktaş diye bağıralım tam olsun [emoji14]
Tuğrul Z.
15.08.2022, 14:25
Iyi bakalim skinti yok siyah giymeyi severim ztn de, tribünde paok gibi bjk gibi durur :D
O da doğru da siyah veya beyaz giyilecek maalesef bordo bile yoktur herkeste :D O yüzden olabildiğince uymak Türkiye'de bile yankı uyandırır mükemmel olur.
Bilgehan Tokal
15.08.2022, 14:36
aşırı dandik bir görüntü oluşacağına o kadar eminim ki... 5 kişi siyah, 2 formalı, arada 1 sivil falan...
Sefer A.
15.08.2022, 14:42
Tek renk olayi içerde de yapılması gereken bir şey de siyah ne alaka anlamadım. Avrupa'daki kültür böyleymiş sorgulamayacakmisiz.
Hatay maçında da beyaz tshirt tribunu vardı, siyah beyaz şampiyon Beşiktaş diye bağıralım tam olsun [emoji14]
Ya bir onu geçtim de aklima ne geldi... tüm stad bordooo maaviii diye bagirirken tribünün bir kismini yakinlastirdilar, 10 kisi var yok baska laylaylom bir tezâhürat yapiyorlardi vallahi sinirden gülüyordum ekrani da kirasim gelmisti jhjkhjh rezillik ya sopayla döveceksin bunlari
O da doğru da siyah veya beyaz giyilecek maalesef bordo bile yoktur herkeste :D O yüzden olabildiğince uymak Türkiye'de bile yankı uyandırır mükemmel olur.
Bakacagiz :)
aşırı dandik bir görüntü oluşacağına o kadar eminim ki... 5 kişi siyah, 2 formalı, arada 1 sivil falan...
Kesin :D ne istersem onu giyerim yaa ama koyu olmasina dikkat ederim o kadar kiyak yapalim :p
Sefer A.
15.08.2022, 14:58
https://twitter.com/FodboldGuden/status/1558465735919390722
Denswill topu sola Eren'e verecegine gitti zor durumda olan Siopis'e verdi, bayagi rezil bir is yapti burada valla hiç yakistiramadim
Özkan Şentürk
15.08.2022, 15:02
Gol atarsak çoğu üstünü çıkarır. Yarısı siyah, yarısı göbek şov falan olur :)
Halil Alemdar
15.08.2022, 15:03
Bardhi kamp yiyip geldi üstüne bir kaç idmana çıktı ama tabii takıma daha alışamamıştır.
——————Uğurcan————
Larsen—Denswill—Hugo—Eren
—————Doruk—Sio———
Ömür————Baka————Treze
—————-Cornelius————
Kontrollü oyun 1-0 1-1 e bağla gel. Onlarda eksik var mı bilmiyorum gerçi.
İkinci yarı Bardhi, Djaniny, Kouassi devamke.
Manava61
15.08.2022, 15:03
Bardhi biraz takıma alışmış olsa ve maça başlayabilseydi çok tedirginlik olmazdı ama muhtemel kadrolardaki Siopis-Dorukhan-Bakasetas orta sahası çok kısır kalabilir.
Bence tam olarak başlaması gereken şekil Siopis,Dorukhan ortasahası. Muhtemelen topa az sahip olacağız, top kapıp hızlı geçiş oyunu oynayacağız, bu nedenle Sio Dorukhan ikilisi çok kritik. Önde normalde hızlı bir forvet iyi olurdu ama rakibin ön alan baskısında uzun oyunlarda topu indirip baskı yaratacak bir Cornelius olması da avantaj tabi.
HOPA'LI TS'Lİ
15.08.2022, 15:12
Yaz Danimarka'da bir destan daha Trabzonspor efsanesi
lazboy0061
15.08.2022, 15:13
Bardhi kamp yiyip geldi üstüne bir kaç idmana çıktı ama tabii takıma daha alışamamıştır.
——————Uğurcan————
Larsen—Denswill—Hugo—Eren
—————Doruk—Sio———
Ömür————Baka————Treze
—————-Cornelius————
Kontrollü oyun 1-0 1-1 e bağla gel. Onlarda eksik var mı bilmiyorum gerçi.
İkinci yarı Bardhi, Djaniny, Kouassi devamke.
Onlarda baya eksik var galiba stoper iki kalecileri ve yeni kiraladiklari sol acik oyuncu da sakat tabi mac saatine kadar neler olur orasini görecez
Süper Golcü
15.08.2022, 15:15
Bu maçta Baka'nın ceza sahası dışı golü var arkadaşlar yazın bir kenara
Halil Alemdar
15.08.2022, 15:20
Oo daramy kadroda yokmuş acayip iyi.
Daramy rovanstada yok kadroya bildirilmedi
Kemal Öztel
15.08.2022, 15:38
Kopenhag cephesinden gelen haberler olumlu. 3.kalecileri oynayacak stoperleri de sakat. Daramyden de faydalanamayacaklar. Maç gününe kadar bir sorunla daha karşılaşırsalar mental açıdan darmadağın olurlar
.
M.Kılıç50
15.08.2022, 15:38
Ya Kalecileri? O yeni iyi kalecileri listedemi?
Doğukan Uçan
15.08.2022, 15:39
daramy yok vay be şans ilk defa yüzümüze güldü.
bu eleman çok etkiliydi.
HOPA'LI TS'Lİ
15.08.2022, 15:43
daramy yok vay be şans ilk defa yüzümüze güldü.
bu eleman çok etkiliydi.
0-1 alırız.
Mehmet Fatih Yavuz
15.08.2022, 15:48
1. ve 2. kaleci. 2 tane oynayan stoper, 2 tane sol açık, 1 tane sağ bek...
Çok ciddi eksikleri var.
Hayırlısı ile gidip geliriz inşaallah!
thehell61
15.08.2022, 16:12
Denswill topu sola Eren'e verecegine gitti zor durumda olan Siopis'e verdi, bayagi rezil bir is yapti burada valla hiç yakistiramadim
Orada Eren'e değil de Siopise vermesine bende anlam veremedim yok yere adamlara şans verdik
Muhammed Ayaz
15.08.2022, 16:13
Sezonun en önemli maçı.
Eğer turlarsak bu sezon iki kulvarda da götürebiliriz bu işi.
Perşembe günü Avrupa ligi maçı dönüşleri ligde hep sıkıntı yaşarız.
İnşallah CL ye kalırsak böyle bir derdimiz de olmayacak.
Hadi hayırlısı.
HOPA'LI TS'Lİ
15.08.2022, 16:18
Orada Eren'e değil de Siopise vermesine bende anlam veremedim yok yere adamlara şans verdik
Eren Evren ELMALI, Abdullah ERCAN'dan sonra Trabzonspor'a gelmiş en iyi sol bek
Onu izlemek büyük keyif
yatmaztara
15.08.2022, 16:19
Havaalanının kapısının önünde yatan köpek uyuz olsa ve bir futbolcumuzun bacağını ısırsa maç sırasında yüksek ateşten oynayamayacaktı. Başıboş sokak köpekleri toplanmalı. Bunu da buraya yazmış olayım.
gurur6134
15.08.2022, 16:30
Siyah ne alaka ya dersinki bordo mavi formayla gelinmesini formasi olmayanlarin siyahla gelmesi anlarimda direkt siyah nedir..
Sefer A.
15.08.2022, 16:34
Siyah ne alaka ya dersinki bordo mavi formayla gelinmesini formasi olmayanlarin siyahla gelmesi anlarimda direkt siyah nedir..
ya bi de bu af edersiniz aptallar saniyor ki kale arkasinin çogu bize verildi... o sarili görüntü olacak saniyorlar,,, oranin sagtarafi yâni o fotonun yarisi kadar yer ayrildi bize haberleri yok
Rakibin eksikleri var ama bizde de ideal 11'imizden ve en yeri doldurulmaz adamlarimizdan Hamsik ve Visca eksik.
Sefer A.
15.08.2022, 17:03
ya bi de bu af edersiniz aptallar saniyor ki kale arkasinin çogu bize verildi... o sarili görüntü olacak saniyorlar,,, oranin sagtarafi yâni o fotonun yarisi kadar yer ayrildi bize haberleri yok
Bu arada simdi düzeltme yapayim
Aslinda açiklamalarina göre D tribünü full bizim gibi, ama o zaman tribundoluluk sayfasi saçmaladi tükendi diye...
yâni eger full tribün bizimse ve yaklasik 3000 bilet satildiysa, maalesef en az yarisi bos olacak tribünün, umarim öyle olmaz valla rezillik hiç kimse kusura bakmasin iyi dalga konusu oluruz diyeyim size
hyasin61
15.08.2022, 17:30
Şampiyonlar ligi maclarının sadece dijital platformda yayınlandıgı tek ulke olabiliriz. Bu isin bir Tv yayıncısı olur buna ek olarak dijital yayın olur. Exxen’de mac izlemek resmen iskence ya.
pReN@_61
15.08.2022, 17:36
çıkarmayı yaptıkhttps://twitter.com/Trabzonspor/status/1559183273317863425
Enaldo61
15.08.2022, 17:42
Vay be Avrupa'da maça çıkmak ne büyük heyecan. Atmosfer farklı taa Danimarka be uzaktan hayran olduğum bir ülke :)
pReN@_61
15.08.2022, 17:44
https://twitter.com/cifturnike/status/1559127700136140802
cotanak61
15.08.2022, 17:44
Yarin Almanyadan yola çıkıyorum. İnşallah güzel sonuç alırız â¤ï¸
Uğur Kalyoncu
15.08.2022, 18:04
Havaalanının kapısının önünde yatan köpek uyuz olsa ve bir futbolcumuzun bacağını ısırsa maç sırasında yüksek ateşten oynayamayacaktı. Başıboş sokak köpekleri toplanmalı. Bunu da buraya yazmış olayım.
Köpek ısırdı ve hemen yüksek ateş mi başladı bir de :) Köpekler ile ilgili yapılacak tek eylem belediyelerin kısırlaştırma görevlerini yapmalari ve sokak köpeklerinin sayılarının kontrol altına alınmasıdır. Ben de cevap vermiş olayım.
ilelebeTS
15.08.2022, 18:08
Bu maçın havası, motivasyonu bambaşka. Sahada takımı görünce bu bizim takım mı demeyin. Motor takar oyuncular. :D
Trabzon-Spor-61
15.08.2022, 18:12
Rahat alırız diye düşünen arkadaşları anlamiyorum. Nezaman rahat bi tur geçmişiz ki bu turu rahat geçelim? Famagusta, Otelul Galati, Rabtonicki..... vs. vs.
Özellikle Visca ve Hamsik gibi kilit adamlarin olmamasi büyük bi dezavantaj. Orta sahamiz zayif kaliyor malesef. Siopis çok heycan yapiyor, hatali pas veya topu kontrol etmekte zorlaniyor. Inşallah en iyi şekilde Trabzona döneriz ama rahat olmayacagi kesin. Hatta Kopenhag bu tür maçlara alışkın olduğu için 55/45 favori benim gözümde.
falcon_61
15.08.2022, 18:18
Kopenhag cephesinden gelen haberler olumlu. 3.kalecileri oynayacak stoperleri de sakat. Daramyden de faydalanamayacaklar. Maç gününe kadar bir sorunla daha karşılaşırsalar mental açıdan darmadağın olurlar
.Yan toplardan çok ekmek yememiz lazım bu maç.
G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ekrem D.
15.08.2022, 18:18
Damdoy yillarca Kopenhag'da ve Trabzonspor'da oynadi. Bu maci izleyecek mi acaba :D
Adem Akyüz'
15.08.2022, 18:22
aşırı dandik bir görüntü oluşacağına o kadar eminim ki... 5 kişi siyah, 2 formalı, arada 1 sivil falan...Tam olarak bu olacaktır.
Rengin siyah olma sebebi o grubun çıkardığı ürünlerin siyah olmasıdır. Turuncu ürün çıkarsaydılar turuncu giyin gelin diyeceklerdi.
pReN@_61
15.08.2022, 18:29
https://twitter.com/ChampionsLeague/status/1559170568750071812
Renklerin en güzeli bordo ve mavidir. Tribünde de en güzel bu renkler gözükür zaten. Baştan aşağı siyah olmak düz siyah tişört giyin gelin demek yani. Gereksiz işler aksine kötü bi görüntü olacak.
yatmaztara
15.08.2022, 18:32
Köpek ısırdı ve hemen yüksek ateş mi başladı bir de :) Köpekler ile ilgili yapılacak tek eylem belediyelerin kısırlaştırma görevlerini yapmalari ve sokak köpeklerinin sayılarının kontrol altına alınmasıdır. Ben de cevap vermiş olayım.
Sokakta köpek olmaz, olmamalı, olmayacak güzel kardeşim. Geceleri bütün canlılar için çok büyük bir tehtid. Kaç tane çocuk öldü biliyor musunuz? Mahallemde 10 tanesinin birlik olup öldürdüğü maalesef yetişemediğim kedilerin sayısını saymıyorum bile! Başıboş köpekler şeytanın askerleridir bunu da söylemiş olayım.
Damdoy yillarca Kopenhag'da ve Trabzonspor'da oynadi. Bu maci izleyecek mi acaba :D
tribünde olacakmış :)
Uğur Kalyoncu
15.08.2022, 18:54
Sokakta köpek olmaz, olmamalı, olmayacak güzel kardeşim. Geceleri bütün canlılar için çok büyük bir tehtid. Kaç tane çocuk öldü biliyor musunuz? Mahallemde 10 tanesinin birlik olup öldürdüğü maalesef yetişemediğim kedilerin sayısını saymıyorum bile! Başıboş köpekler şeytanın askerleridir bunu da söylemiş olayım.
Geceleri çocuklarin, kadınlarin köpekler saldıracak diye degil tecavüze uğramaktan korktuğu bir dönemden geçiyoruz. Köpeklerin insanların arasında yaşaması sorun değil. Sorun sorumluların görevlerini yapmamalari ve sokak hayvanlarının sayısının artması. O yüzden kontrol altına alınmasi şartıyla bu hayvanlar aramızda yaşamaya devam edecekler güzel kardeşim. Burası da yeri falan değil ama sokak hayvanları hakkında kara propaganda yapınca cevap verme gereği duydum. Hadi selametle.
yatmaztara
15.08.2022, 18:58
Geceleri çocuklarin, kadınlarin köpekler saldıracak diye degil tecavüze uğramaktan korktuğu bir dönemden geçiyoruz. Köpeklerin insanların arasında yaşaması sorun değil. Sorun sorumluların görevlerini yapmamalari ve sokak hayvanlarının sayısının artması. O yüzden kontrol altına alınmasi şartıyla bu hayvanlar aramızda yaşamaya devam edecekler güzel kardeşim. Burası da yeri falan değil ama sokak hayvanları hakkında kara propaganda yapınca cevap verme gereği duydum. Hadi selametle.
Konu uzamasın ama maalesef sokak köpekleri kurt oldukları için aramızda yaşamayı beremiyorlar. Üç tanesi bir araya geldiği zaman katil oluyorlar maalesef. İnşallah kısa zamanda hem kısırlaştırılırlar hem de çok güzel barınaklara yerleştirilirler.
Uğur Kalyoncu
15.08.2022, 19:08
Konu uzamasın ama maalesef sokak köpekleri kurt oldukları için aramızda yaşamayı beremiyorlar. Üç tanesi bir araya geldiği zaman katil oluyorlar maalesef. İnşallah hem kısırlaştırılırlar hem de çok güzel barınaklara yerleştirilirler.
10 yıldır 4500 nüfuslu bir dağ ilçesinde görev yapıp hem ilçe merkezinde hem de dağ yolunda devamlı köpek besliyorum. Gerek whaatsap gerek Twitterdan buradan bazı arkadaşlarım da takip ediyorlar hatta. Karda kışta açlıktan ölen köpekler dahil senelerdir çok şükür bir tane köpek dahi ısırmadı. Belli ki hayvan sevmiyosun o yüzden bunu anlamanı beklemiyorum. Sadece tavrından rahatsız olup cevap verme gereği duydum. Konu alakasız olduğu için diğer arkadaşlardan özür diliyorum. Selametle.
yatmaztara
15.08.2022, 19:14
10 yıldır 4500 nüfuslu bir dağ ilçesinde görev yapıp hem ilçe merkezinde hem de dağ yolunda devamlı köpek besliyorum. Gerek whaatsap gerek Twitterdan buradan bazı arkadaşlarım da takip ediyorlar hatta. Karda kışta açlıktan ölen köpekler dahil senelerdir çok şükür bir tane köpek dahi ısırmadı. Belli ki hayvan sevmiyosun o yüzden bunu anlamanı beklemiyorum. Sadece tavrından rahatsız olup cevap verme gereği duydum. Konu alakasız olduğu için diğer arkadaşlardan özür diliyorum. Selametle.
Sorun şu kardeşim. ben önce İnsan olmak üzere bütün canlıları seviyorum ama sen sadece köpek seviyorsun. Allah'ın diğer sessiz kulları umrunda değil. Sana köpeklerinle mutluluklar...
Uğur Kalyoncu
15.08.2022, 19:20
Sorun şu kardeşim. ben önce İnsan olmak üzere bütün hayvanları seviyorum ama sen sadece köpek seviyorsun. Allah'ın diğer sessiz kulları umrunda değil. Sana köpeklerinle mutluluklar...
Devamlı attığın boş ve gereksiz mesajların gibi yine boş yapmışsın. İnsan olmaktan bahsediyorsan buraya gereksiz gereksiz mesajlar atıp insanların aklıyla dalga geçmeyeceksin önce. Hadi selametle
Enaldo61
15.08.2022, 19:36
CL'ye özel avatar etkinliğine katılanları bekliyorum :D
bordodeli
15.08.2022, 20:00
Son dakikalarda atıp kazanacağımızı düşünüyorum.
Onur Keskin
15.08.2022, 20:01
basın toplantısı saat kaçta
ilelebeTS
15.08.2022, 20:01
Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı ve Danimarkalı oyuncumuz Andreas Cornelius yerel saatle 19.30’da (TSİ 20.30) basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak.
Manava61
15.08.2022, 20:13
https://www.youtube.com/watch?v=yg6ZWQF3LaA
Moda girmek isteyenler :)
Yeni aldıkları kaleci sakattı ancak transfermaktta düzelmiş gözüküyor
hyasin61
15.08.2022, 20:19
2-3 gol atip ilk macta avantajli skoru alacagimizi dusunuyorum. Boyle maclarin havasi guzel.olur ve bizim oyuncular varini yogunu verir.
ilelebeTS
15.08.2022, 20:23
https://www.youtube.com/watch?v=4t8ADsDx9oM
Başlıyoruz
ilelebeTS
15.08.2022, 20:25
Çeviri sıkıntı. Cornelius daha iyi çevirirdi. :D
Hocam fazla detaya girme adam çeviremiyor.
Yeni aldıkları kaleci sakattı ancak transfermaktta düzelmiş gözüküyor
İdmanda varmış. Daramy yok.
hyasin61
15.08.2022, 20:27
Hocam kendinden gayet emin.
bahadır2561
15.08.2022, 20:28
Kim bu çevirmen ya. Çok aramışlar mı?
ilelebeTS
15.08.2022, 20:31
Barışın soruya bak, çevirmen sabaha kadar çeviremez. :DD
Enaldo61
15.08.2022, 20:31
Tercüme çok sıkıntı herhalde ordan bir Türk'ü çevirmişler.
ilelebeTS
15.08.2022, 20:32
Tercüme çok sıkıntı herhalde ordan bir Türk'ü çevirmişler.
Adam Türkçe de bilmiyor ki. :D
Enaldo61
15.08.2022, 20:33
Adam Türkçe de bilmiyor ki. :D
Evet Türkçeyi unutmuş işte :D
ilelebeTS
15.08.2022, 20:35
Soruya bak şimdi :D 1903ten girdi Kopenhag'tan çıktı, saçma sapan sorular.
Valla hayatımda danimarkada bulunmadım ama bunların dilini, çevirmenin Türkçesinden daha iyi anlıyorum :D
Enaldo61
15.08.2022, 20:40
Çevirmeni kim bulmuş çok merak ediyorum biri öğrensin allahasen
Manava61
Kornelyus Bey :D :D :D
ilelebeTS
Tercüman yüzünden kimin ne dediğini anlayamadım. Hoca ne dedi, Cornelius ne dedi, o kısımları atlayarak tekrar seyretmem lazım. :D
Adam bütün konsantrasyonumu bozdu.
Kornelyus Bey :D :D :D
;);)
Kazağıni çıkarmayacak kornelius bey.
ilelebeTS
15.08.2022, 20:53
Havalar soğuktur orada Cornelius bey. Sen golünü at kazağını çıkarma ne olur ne olmaz. :D
https://www.youtube.com/watch?v=ltcHzgUc944
ilelebeTS
15.08.2022, 20:56
Arada açıp tüyleri diken diken yapıyorum. Çok fena müzik. Sanırım dünyanın en iyi müziği. :D
lazboy0061
15.08.2022, 21:01
Allah yardimcimiz olsun sezonun macina cikacaz cok heycanliyim insallah hersey istedigimiz gibi olur
CL'ye özel avatar etkinliğine katılanları bekliyorum :D
tabi efendim..
yorumsuz6117
15.08.2022, 21:34
Hadi bakalım Allah yardımcımız olsun..
ÖmürKaradeniz61
15.08.2022, 21:35
Bizim için bence sezonun en önemli 2 maçı. Elersek herşey çok güzel olacak.
Oğuz ZEYTİN
15.08.2022, 21:44
Bu defa Avrupa Yakası'nda toplanılacak.
2 Hece Cafe'de maçı seyredebilirsiniz. Forum'dan arkadaşlarımız orada olacak.
Bakırköy / Osmaniye (E-5 Yan yolda)
http://2hece.com/
Anadolu yakasında izleyebilecek bir yer varmıdır acaba.
Yahut toplu bir izlenme olacak mi ?
Manava61
15.08.2022, 22:16
Yarınki maçta beraberliğe veya en kötü 1 farklı mağlubiyete fitim.
Enaldo61
15.08.2022, 22:19
Ben galibiyete fitim.
Manava61
15.08.2022, 22:21
Ben galibiyete fitim.
En kötü ihtimalde de kazanırız mı diyosun ?
ilelebeTS
15.08.2022, 22:25
İşler değişti, Daramy falan oynamazsa maçı alırız. Birkaç eksikleri varmış. Tamam bizde de var eksik ama eksik kadromuz bile onlardan önde.
Daramy zaten listede yokmuş, kadrolar kesinleşti artık.
https://www.uefa.com/uefachampionsleague/match/2035483--copenhagen-vs-trabzonspor/lineups/
Enaldo61
15.08.2022, 22:28
En kötü ihtimalde de kazanırız mı diyosun ?
Sanılanın aksine evimizde dezavantajlı olduğumuzu düşünüyorum o yüzden deplasmandan galibiyet çıkarırsak ancak turu geçeriz diye düşünüyorum.
thehell61
15.08.2022, 22:33
Sanılanın aksine evimizde dezavantajlı olduğumuzu düşünüyorum o yüzden deplasmandan galibiyet çıkarırsak ancak turu geçeriz diye düşünüyorum.
Nasıl içerde dezavantajlıyız? Ben mi yanlış biliyorum ya bu takım içerde kaybetmiyor bir, bir buçuk senedir..
Manava61
15.08.2022, 23:15
İşler değişti, Daramy falan oynamazsa maçı alırız. Birkaç eksikleri varmış. Tamam bizde de var eksik ama eksik kadromuz bile onlardan önde.
Daramy zaten listede yokmuş, kadrolar kesinleşti artık.
https://www.uefa.com/uefachampionsleague/match/2035483--copenhagen-vs-trabzonspor/lineups/
Yok hocam zaten yeniliriz demiyorum :) İşe yarayabilecek en kötü ihtimali söylüyorum.
David_LuiZ4
15.08.2022, 23:22
Kuzey Avrupa liglerinde oynanan futbolda kreatif hareketler görsel şov göremezsiniz ama saha içinde iyi yardımlaşma çok koşarak sahada boşluk bırakmama direnç enerji dinamizm buna bağlı olarak da iyi takım savunması yapabilmeleri fizikli boylu poslu oyunculardan oluşmaları terslik yaratabiliyor özellikle lig dışındaki UEL-ŞL maçlarında...Tabi bu yazdıklarım onların oyun kültüründe var kadro kalitesi ne kadar düşse de o kültürü bize karşı sahada yansıtmaya çalışacaklar..Teknik kapasite olarak rakip Kopenhag'dan daha üstün bir takımız ve mümkün mertebe topu yere indirerek oynamalıyız..Sivas İstanbul ve Hatay maçlarında kısmen rakibe üstünlük kurduk merkezde genelde ise topu rakip sahaya taşımada topa sahip olma hususunda rakibe diş geçiremedik..
Hamsik olmadığı için topa sahip olma oranında düşüş top kaybında yükseliş yaşadık..
Avcı'nın ne düşündüğü önemli..Takımın Geriden oyun kurarak pas oranını yükselterek oyuna hükmeden bir profili çizmesini istiyorsa en azından Bardhi ve Dorukhan mutlaka sahada olmalı merkezde...Diğer taraftan yok ben takımın savunma boyunu kısa tutup geçiş oyunuyla Trezege'nin önüne topu yuvarlarım kaptığım topları çabuk oynayarak kontralarla golü ararım da diyebilir..Ne olursa olsun topu az yukarda belirttiğim gibi kesinlikle yerden oynamalıyız..Adam eksiltecek ayaklarımız, ince noktayı görecek kramponlar bizde daha fazla..
Bir de işin kazanma arzusu tarafı var..Çıkıp oyuncuların teknik taktikten ziyade kazanma hırsıyla oynamaları lazım çünkü bu maçlar kulübün ve futbolcuların kendilerinin reklam maçı..Çıkaracağımız 11 Avcı'nın taktiği doğrultusunda üzerine kazanma hırsınız eklerse Kopenhag karşımızda duramaz..
Doğukan Uçan
15.08.2022, 23:22
oyunu soğutmak lazım sürekli. bunlar hızlı oynuyor. 1 farklı mağlubiyet bile çok büyük avantaj bu tarz ikili maçlarda.
Kesinlikle mağlup olmamalıyız.
iç sahada böyle takımlara karşı işimiz daha zor.
Ne sahada ne trübünde baskı kuramıyoruz.
Timur Mikhail
15.08.2022, 23:56
Mağlup olmamamız lazım ve orta sahayı çok iyi tutmamız lazım, maçın kaderi orta sahada kimin üstün geleceğine bağlı. Sakatları var yeniliyor bilmem ne diye gaza gelmemek lazım.
Trabzon-Spor-61
16.08.2022, 00:09
Beraberliğe razıyım
Royal Heart
16.08.2022, 00:17
Olman gereken yere, tekrar "Şampiyonlar"ın ligine büyük adımını atma günüdür Trabzonspor, ikinci maça çok iş bırakmadan, avantajla bu maçı geçelim.
_____________________UĞURCAN________________
_____LARSEN___DENSWİL(BARTRA)___HUGO_____EREN
___________________DORUKHAN____SIOPIS_________
__________ABDÜLKADİR___BAKASETAS_____TREZEGUET
____________________CORNELIUS
Enis Bardhi de süre alacaktır illaki, tüm takıma başarılar.
Muhammed Ayaz
16.08.2022, 00:26
Siopis-Dorukhan-Bakasetas merkezi bu maç için fazlasıyla yeterli dinamik ve sert olacaktır.
Ancak topla oyun kurma konusunda sıkıntı yaşayacağımız kesin.
Yine sık sık Corneliusa uzun top şeklinde bir oyun bekliyorum.
Gönlümüzden geçeni yazalım. 2-1 .Goller trezege ve Bakasetas.
kayseriliyiz
16.08.2022, 00:40
Danimarka'ya gelenler nasıl organize olabilir bilen var mı ?Almanya ve Hollanda gurbetçi gençler organizasyon düzenledi. Onlarla irtibata geçebilirsiniz.
Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
Yılmaz Korkmaz
16.08.2022, 00:47
Kağıt üzerinde bakarsak biraz zorlanarak yenmemiz gerekiyor ama Türk takımlarının Avrupa maçlarında yediği saçma sapan golleri hesaba katınca bir şey diyemiyorum. Bu sezon 3 resmi maçta da gol yemedik, deplasman golünün de pek önemi kalmadığı için Abdullah hocanın 0-0 skora yatacağını düşünüyorum.
Halil Alemdar
16.08.2022, 02:23
Son zamanlarda en heyecanlandığım maç. Galibiyet inanılmaz olur ama beraberliğe de üzülmem. Saçma sapan yenilmeyelim yeter.
Tam Apo hocamın istediği tarz bi maç olacak gibi hissediyorum.
Fatih Öztürk
16.08.2022, 05:39
En sevdiğim...
Avrupada her daim olacaksın arkadaş, oldu ki kopernige elendik, uefa'da yardıracaksın arkadaş. Oraların tozu dumanı farklı.
Boğarlar adamı.
Boğalım adamları.
Fatih Öztürk
16.08.2022, 05:43
Çok sevdiğim renkdaşlarim. Bu akşam işte olacağım için ilacımı yanıma alamayacağım! Bana ilacımı getirene 61 milyon kalp bırakacağım.
Ibrahim Gaygusuz
16.08.2022, 06:29
En son dinledigimizde bende gitmistim maca. Aralik ayi olmasi lazim, Lille deplasmani. 3-4 saat otopark alaninda beklettiler bizi soguktan donduk. Muzik girince herkes isindi, Lille tabi icimizden gecti mac icerisinde (oyun olarak,skora can kurban).
Hazard, Sow,Payet ve orta sahada beyaz Makelele gibi oyunculari vardi, simdi hatirladim Balmont du herhalde.
Zafer Fidan
16.08.2022, 07:03
Birazdan Kopenhagene yola çıkıyoruz maç için ve galibiyet ile dönecegimize inanıyorum.
1:2 diyorum.
Oğuz ZEYTİN
16.08.2022, 07:31
İlk Blodklubben eşleşmesine yetişedim ama 1991'dekini hatırlıyorum. O zaman da kadromuzda Danimarkalı vardı: Olsen.
En sevdiğim formalarımızdan, baklava dilimli olanı da o dönemlerde giyiyorduk.
Bu sefer turu geçen biz oluruz inşallah.
Başarılar Trabzonsporum.
HOPA'LI TS'Lİ
16.08.2022, 07:39
Haydi be Trabzonspor'um
Coştur bizi bu gece
cotanak61
16.08.2022, 07:40
Birazdan Kopenhagene yola çıkıyoruz maç için ve galibiyet ile dönecegimize inanıyorum.
Hayirli yolculuklar. Bende şimdi çıkıyorum inşallah. 700km yol var
Semih AYDIN
16.08.2022, 07:41
Allah ım sen utandırma
Olmamız gereken yere iki adım kaldı, hayde takım biz inanıyoruz sizde inanın.. vurduğun gol olsun şanlı Trabzonspor'um..
Tatar Kemal
16.08.2022, 08:30
19 milyon euro'yu almak çok önemli. trabzonspor maçı ciddiye alırsa rahat kazanır. ama maalesef trabzonspor'un favori gösterildiği maçları kaybetmek gibi bir özelliği var. imşallah bu kez öyle olmaz. fb ve gs'nin şampiyonluğa oynayacağı aşikâr. bu sebeple trabzonspor'un bu 19 milyon euroyu kasasına koyması hem takımın mali durumunu rahatlatır hem de rakiplerin psikolojisini bozar.
Kulüp tarihinin en önemli 2 maçından 1. çıkıyoruz.
çok istiyoruz. Kazanacağız.
başarılar champ
Yiğit Gayretli
16.08.2022, 08:39
Trabzonspor adam olarak kalktım yataktan. Tur işini bu akşam bitiriyoruz.
Hava yağmurlu, yerler ıslak. Defansta çok dikkatli olmak lazım. Ayrıca zemin ağırlaşırsa fiziken düşebiliriz.
Maçın favorisi biz değiliz.( İddia oranlarına göre)
1.86 / 2.90
ama maalesef trabzonspor'un favori gösterildiği maçları kaybetmek gibi bir özelliği var.
MetehanS
16.08.2022, 09:04
kopenhag, ligde oynadığı 5 maçın 3 ünü kaybetti, 2 sini kazandı.
avcı hocam kaybettiği maçları izleyip çubuktan çıkan şifreyi çözer, akşama saplıyoruz.
Kemal Öztel
16.08.2022, 09:07
Kophenhagı hem form durumu hem de sakatlıklar açısından böyle bulmuşken ilk maçta kazanmamız fişi çekmemiz gerekiyor. Gönlümden geçen 2-0 alacağız :tsbayrak:
Uğur Kalyoncu
16.08.2022, 09:12
Özellikle Trezeguet ve Cornelius henüz hazır değiller. İki maç sonra çok daha fit olurlar. Enis ve Bartra da takıma dahil olacaklar. O yüzden bugün kaybetmemek çok önemli. Siopis ve Dorukhan'ın savaşçı ruhuyla iyi mücadele edip en kötü beraberlikle gelebilecegimizi düşünüyorum.
Doğukan Uçan
16.08.2022, 09:21
haydi çocuklar güveniyoruz size.
falcon_61
16.08.2022, 09:23
Yeni kalecileri düzelmiş yav
G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
19 milyon euro'yu almak çok önemli. trabzonspor maçı ciddiye alırsa rahat kazanır. ama maalesef trabzonspor'un favori gösterildiği maçları kaybetmek gibi bir özelliği var. imşallah bu kez öyle olmaz. fb ve gs'nin şampiyonluğa oynayacağı aşikâr. bu sebeple trabzonspor'un bu 19 milyon euroyu kasasına koyması hem takımın mali durumunu rahatlatır hem de rakiplerin psikolojisini bozar.Favorimi ne favorisi. İddaa oranlarına bir bak hocam. Adamlar net favori gösteriliyor.
MI 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Enes Başkaya60
16.08.2022, 09:40
Haydi Çocuklar vurduğunuz gol olsun inşallah.
Murat GENEL
16.08.2022, 09:46
Trezeguet iki maçtır skoru kıl payı kaçırıyor.birine patlayacak diye düşünüyorum.inşallah bu maçlara denk gelir
hyasin61
16.08.2022, 09:59
Insallah ilk mactan isi bitirecegiz.
Besiktas'li bir arkadasima 1.70 orandan Ts tur atlar yuklu bastirdim.
hyasin61
16.08.2022, 10:00
Bakasetas ve Trezequet damga vurabilir maca.
ilelebeTS
16.08.2022, 10:06
Bu tip takımlara asla skoru vermeyeceksin. Çünkü bunlar kontra üzerine bu seviyede uzun uzun çalışmış takımlar. Dandik Vaduz takımı bile Konya’yı dağıttı mesela. Ve onun yanında diğer önemli nokta duran toplar. Onlara da dikkat etmek lazım ama biz bu sezon özel çalışıyoruz duran toplara. O yüzden duran toptan gol buluruz gibi hissediyorum.
ilelebeTS
16.08.2022, 10:07
https://twitter.com/alimo_philip/status/1559391105170698240
Adam bize hasta oldu haha :D
bordodeli
16.08.2022, 10:12
Rakibe bakınca;
Stoperleri uzun ve güçlü. Bunu düşününce lig içerisinde Cornelius’un kullandığımız hava üstünlüğü etkisini göremeyeceğiz muhtemelen.
Orta sahaları da güçlü ve dirençli görünüyor ki bu konuda da önümüzde olabilirler ama bizim için dağılımda iyi bir avantaj olacak. Ofansif oynayacak Pep Biel muhtemelen Siopisin kucağına düşecek. İki tane hareketli ve kısa oyuncunun birbirine avantaj sağlayabileceğini düşünmüyorum. Orada asıl fark yaratacak olan Dorukhan-Bakasetas ikilisinin ne kadar temasa karşı koyup top çıkarabileceği.
Hugo-Denswill ikilisinin Babacar’a nefes aldıracağını düşünmüyorum o konuda rahatım.
Bizim için en büyük kilit nokta muhtemelen ileri geri çalışıp her topta rakiple temasa girecek iki beke karşı Ömür-Trezeguet ikilisi ne kadar etki gösterebilecek. Kanatlardan gelen toplarda ikili, üçlü kısa paslaşmaları yapabilirsek beklediğimizden çok rahat bir maç çıkarırız.
En büyük temennim bireysel ve saçma sapan hatalar yapmamak.
muharrem87
16.08.2022, 10:19
Hadi İnşallah be.. Çok umutluyuz. Allah utandırmasın.
serdaracıl
16.08.2022, 10:20
https://twitter.com/alimo_philip/status/1559391105170698240
Adam bize hasta oldu haha :D
Şu müziği trabzonda duysam başka bişey istemem
nalagasıvar
16.08.2022, 10:26
stoper ve kaIeci iyiIeşmiş adamIarda
ilelebeTS
16.08.2022, 10:29
Listeyi güncellemişler, sakatlar da var. Ama taktik yapıyorlar galiba. Gerçi bu saatten sonra bize fark etmez.
_
İnşallah Trezeguet bu maçta gol atar. Adam gol atmak için deliriyor. Bu maçta atacağı gol ile açılır.
pReN@_61
16.08.2022, 10:35
https://twitter.com/cifturnike/status/1559435846868140033
Şampiyonlar Ligi'nde olmak ayrı havası var Sivas Hatay bu takımları yenmek mutluluk vermiyor artık yeni heyecanlar gerek
G301 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bordodeli
16.08.2022, 10:37
Patlatsınlar biz de otel odalarında patlatırız fişeği:) Başkanın şampiyonluk için söz verdiği 61 top atışının zamanı gelmiş belli ki
Kopenhag çok fazla küçümseniyor, bunu anlayamıyorum. Lige kötü başlamış olabilirler ama bizden tecrübe olarak çok öndeler. Böyle maçları kulüp olarak çok oynadılar, her sene Avrupa kupalarında oynuyorlar.
Çok zor iki maç olacak, bana ilk maçta beraberliği verseler alır giderdim. Takıma güveniyorum ama rakip boş takım değil.
pReN@_61
16.08.2022, 10:41
https://twitter.com/deplasske/status/1559442230997241856 Allah utandırmasın.
bordodeli
16.08.2022, 10:46
Kopenhag çok fazla küçümseniyor, bunu anlayamıyorum. Lige kötü başlamış olabilirler ama bizden tecrübe olarak çok öndeler. Böyle maçları kulüp olarak çok oynadılar, her sene Avrupa kupalarında oynuyorlar.
Çok zor iki maç olacak, bana ilk maçta beraberliği verseler alır giderdim. Takıma güveniyorum ama rakip boş takım değil.
Eleme maçlarını büyük takımlara karşı bizden fazla yapmamışlardır diye düşünüyorum. Edirneden dışarı adım atsak önümüze bölüm sonu canavarı çıkarıyor UEFA. Liverpool, Bilbao, Napoli, Juventus, Prag, Roma… Bunlar da sadece aklıma gelenler:)
ilelebeTS
16.08.2022, 10:51
Avcı'nın oynattığı oyun bu tür turnuvalarda iş yapabilecek bir oyun. Eğer burada geçen sezonki Molde-Roma maçları taktiğiyle oynasak elenirdik. Bu maçlar kontrollü oyun maçlarıdır. Bekleyip bekleyip vuracaksın. 89 dakika beklersin, 90'da 1 tane bulur atar işi bitirirsin.
Trabzon-Spor-61
16.08.2022, 10:51
En önemli oyunculari Daramy Kadroya alınmış
lazminator61
16.08.2022, 10:55
En önemli oyunculari Daramy Kadroya alınmış
tüh be, düne kadar bir cok oyuncu sakat diye oynamicakti. Simdi birer birer geri dönüyorlar.
Sefer A.
16.08.2022, 10:55
E hani Daramy listeye bile alınmamıştı
Valla diğerleri de iyileşti deniyor ya hissetmediysem ne olayım
Tam fb işi yapmışlar maç gününe kadar herkes 3 hafta sakat, maç günü hepsi sahada
ilelebeTS
16.08.2022, 10:57
E hani Daramy listeye bile alınmamıştı
Valla diğerleri de iyileşti deniyor ya hissetmediysem ne olayım
Tam fb işi yapmışlar maç gününe kadar herkes 3 hafta sakat, maç günü hepsi sahada
Akşam 22:30 gibi listede yoktu, Uefa geç güncelliyor demek ki sitesindeki listeyi.
Sefer A.
16.08.2022, 10:58
Akşam 22:30 gibi listede yoktu, Uefa geç güncelliyor demek ki sitesindeki listeyi.
Saçmalığa bak
Onu 2.maç için koymuşlardır bu akşam oynayacağını sanmam ya da gerçekten bilerek yaptılar hazırlıklarımızı şaşırtmak için... sen de yapacaksın aynısını işte
Şehirde gay parade var bir hafta boyunca, her akşam böyle havai fişek yapıyorlar saat 11 civarında. Çok mühim değil yani.
Arif Timurcioğlu
16.08.2022, 11:01
Beyler maçı nerden izliycez
Çok yeri ve zamanı değil belki ama keşke wkameme kadroda olsaydı, şu 2 maç çok şey farkedebilirdi. Trezeget ve Cornelius dışında hücum gücümüz düşük. Visca ve Hamsik de yok.
Wkameme'ye de ayrı kızıyorum. Kardeşim kariyerinde CL görmek istemez mi bir insan, kendisinde bu hakkı görmez mi ? Paraysa para işte neyine yetmedi yapılan telkif. Yazık etti kendine.
ilelebeTS
16.08.2022, 11:03
Saçmalığa bak
Onu 2.maç için koymuşlardır bu akşam oynayacağını sanmam ya da gerçekten bilerek yaptılar hazırlıklarımızı şaşırtmak için... sen de yapacaksın aynısını işte
Biz de Hamsik'i yazdık, yalandan yazılıyor ya. Oynama ihtimalleri çok düşük.
Isko6161
16.08.2022, 11:06
Maca gidecek olanlara: Hayirli yolculuklar. Kazasiz belasiz gidip gelin insallah.. Avantajli skoru almadan dönmeyin!!:D
MetehanS
16.08.2022, 11:16
exxen
Beyler maçı nerden izliycez
Gönlümden geçeni yazayim olur olmaz artik bekleyip göreceğiz
Corni ömür ve trezequet den gol bekliyorum
Arif Timurcioğlu
16.08.2022, 11:17
exxen
İlaç lazım yazmalıydım :]
yorumsuz6117
16.08.2022, 11:18
Bugün yenilirsek Trabzon'da turu geçemeyiz, bugün işi bitirmeliyiz, 0-1 çok iyi olur..
Adem Akyüz'
16.08.2022, 11:19
En önemli oyunculari Daramy Kadroya alınmışBu akşam oynamaz ama rövanşa yetişebilir diye kadroya yazdılar muhtemelen.
mekatronik
16.08.2022, 11:22
Saçmalığa bak
Hoop koyacaksın Visca'yı alçılı koluyla, ne olduğunu anlayana kadar 3-0 yapacaksın :)
alp.ckmk29
16.08.2022, 11:31
Değerli renktaşlar senelerdir yorumları okuyordum artık bu maç için totem yapıp ilk mesajımı yazıyorum.
Abdullah Hocanın güven veren futbolu tam bu maçlar için bize avantaj sağlayacağını ve 180+30 dakikaya yayılacak şekilde bir taktik belirleyerek turu geçeceğimize inanıyorum.
Başka bir hoca olsa Kopenhag'ın Avrupada sürekli oynayan 1 takım olması nedeniyle kesin eleneceğimizi düşünürdüm.
Tek eksiğimiz bence Grande. Visca'nın son dönemdeki formsuzluğundan yakınıyorduk zaten belki de bu sakatlığı fırsata çevirebiliriz. Çünkü formsuzda olsa Visca'yı Abdullah Hoca kesinlikle 11'den çıkarmıyordu.
Devrim Arslan
16.08.2022, 11:35
lig maçlarını izledim bildiğin leş gibi halleri vardı inşallah öyle oynarlar
muharrem87
16.08.2022, 11:37
Saatler ilerlemiyor. Daha var 10 saat. Allah'ım sen yüzümüzü güldür. Kör kuyulardan çıkardın bizi buralara kadar getirdin. Bi adım kaldı. Onu da nasip et !
Manava61
16.08.2022, 11:39
https://www.61saat.com/bu-gece-danimarkada-taktik-savasi-var-avcinin-muthis-hamlesi
Habere bakar mısınız :)) Saçmasapan bir teori mi gerçek mi bilemedim, birinciye daha yakınım :)
yorumsuz6117
16.08.2022, 11:40
Daramy 2. Maçta belki oynar diye alınmıştır kadroya..
Enaldo61
16.08.2022, 11:46
1-2 alırız diyorum.
Bu maç rahat 3-0 alınacak maç.
Halil Alemdar
16.08.2022, 11:52
Şu bartra ve bardhi 2 hafta önce gelmiş olsaydı efsane olurdu ya.
Mehmet Fatih Yavuz
16.08.2022, 11:55
Ekstrem, abes bir durum olmazsa gol yiyeceğimizi düşünmüyorum.
2 gol atıp 0-2 ye bağlarız umarım.
Rakibin form durumu ve eksikleri düşünüldüğünde aklıma yatan bu.
Lakin rakip en az bizim kadar disiplinli bir takım...
Abdüşumden soldan oyunu yönlendiren bir performans bekliyorum.
Ahmet Taşçı
16.08.2022, 11:57
Duran topları çok tehlikeli. Ama aynı zamanda bizim de bu yıl duran toplarımız tehlikeli.... Ben duran top golleri ile 1-1 biter diye düşünüyorum.
MetehanS
16.08.2022, 11:57
Yok daha neler yaw, komplo teorisi gibi geldi bana.
https://www.61saat.com/bu-gece-danimarkada-taktik-savasi-var-avcinin-muthis-hamlesi
Habere bakar mısınız :)) Saçmasapan bir teori mi gerçek mi bilemedim, birinciye daha yakınım :)
GencTurk6161
16.08.2022, 12:03
Habere bakar mısınız :)) Saçmasapan bir teori mi gerçek mi bilemedim, birinciye daha yakınım :)Deli saçması.
pReN@_61
16.08.2022, 12:08
https://twitter.com/miracturut/status/1559448294442635265
MetehanS
16.08.2022, 12:09
Kopanhag taraftar forumundan bazı enstanteneler:
Türklerin saldıracağına inanmıyorum. Savunma yapacaklar ve sonra Falk'ın dün yaptığı gibi hatalar yapmamızı umacaklar. Bence onların oyun planı bu olacak.
Trabzonspor kendi sahasında mutlaka gol atacaktır. İlerlemek için gerçek bir şansımız varsa, az 2 gol fazla kazanmamız gerekiyor. Yani devam etmek istiyorsak Salı günü en az 3 gol atmalıyız.. Daramy'siz bol şanslar..
Sallantıdaki formumuz ve dip seviyemiz göz önünde bulundurulduğunda, Trabzonspor maçı öncesinde iyimser olmak neredeyse imkansız. Evet Trabzonspor, bir Manchester City değil. Ancak Viborg veya Randers gibi veya üstü iseler...
Adem Akyüz'
16.08.2022, 12:09
Habere bakar mısınız :)) Saçmasapan bir teori mi gerçek mi bilemedim, birinciye daha yakınım :)Şu haberi yazan arkadaş ne kullandı çok merak ediyorum.
pReN@_61
16.08.2022, 12:13
https://twitter.com/marcoberratti/status/1559389498341040130kaldı 9 saat 40 dakika
lazboy0061
16.08.2022, 12:37
Zaman gecmiyor
Sefer A.
16.08.2022, 12:40
Biz de Hamsik'i yazdık, yalandan yazılıyor ya. Oynama ihtimalleri çok düşük.
Hamşik hepten yalan yaa kfhdjdj
Hoop koyacaksın Visca'yı alçılı koluyla, ne olduğunu anlayana kadar 3-0 yapacaksın :)
O biraz zor hahah ama mümkün olsa tereddütsüz evet :p
Geçende bunu burada yazanlar olmuştu
Hocanın işi belli olmaz yapar mı yapar :D
ilelebeTS
16.08.2022, 12:45
Hoca zaten taktiği Kopenhag maçına göre yaptı ama onları yanıltmak için değil, biz zaten öyle oynayacağız. Kaleciyle karşıya kalınca gol kaçırın dememiştir herhalde oyuncularına :D
Sefer A.
16.08.2022, 12:46
Hoca zaten taktiği Kopenhag maçına göre yaptı ama onları yanıltmak için değil, biz zaten öyle oynayacağız. Kaleciyle karşıya kalınca gol kaçırın dememiştir herhalde oyuncularına :D
Yok o kadar da değil tabi :D
kaçarava
16.08.2022, 13:03
Bizim ligin oyun içi dinamiklerinden kurtulursak Bakasetas ve Cornelius bu maçı alır.
AntiŞike
16.08.2022, 13:20
Aslanlar bee... yıkın orayı yıkıınn:sevinç:
https://twitter.com/marcoberratti/status/1559389498341040130kaldı 9 saat 40 dakika
AntiŞike
16.08.2022, 13:24
Ayağınıza sağlık, hayırlı yolculuklar, seferiniz hayırlı sonuçlanır inşallah,
Trabzonsporumuzu gurbette yalnız bırakmayacak tüm kardeşlerimize teşekkürler.:alkış:
İnşallah hatrısayılır bir kalabalık olur , iyi organize oluruz ve deplasmanda hissetmeyiz.
muharrem87
16.08.2022, 13:45
Duran toptan gelecek bir vitor hugo golü hissediyorum. 1-0 olsun bizim olsun :)
Enaldo61
16.08.2022, 13:47
Duran toptan gelecek bir vitor hugo golü hissediyorum. 1-0 olsun bizim olsun :)
Cornelius atar diyorum :D
Habere bakar mısınız :)) Saçmasapan bir teori mi gerçek mi bilemedim, birinciye daha yakınım :)Ne yazıyordu silmişler haberi
AntiŞike
16.08.2022, 13:56
Şu ligdeki hiç bir takım (Trabzonspor dahil), Avrup daki maçlarda favori olamaz.
Tek ümidim Abdullah Hoca.. Hoca nın rakip analizi ve oyun taktiğine bağlılığı ümitlendiriyor.
Ben , yenemezsek Trabzon'da işimizin daha zor olduğunu düşünüyorum. İnşallah çok avantajlı bir skorla dönebiliriz.
Ne yazıyordu silmişler haberi
Trabzonspor’un galibiyeti konuşulurken analiz verilerinde geri kalması futbol otoriteleri tarafından garipsendi. Neden böyle oldu diye de çok yorumlandı. Ve sonunda bu analiz verilerinde Trabzonspor’un geri kalmasının sırrı ortaya çıktı. Meğer Abdullah Avcı maçı izleyen Kopenhag’ın iki teknik adamını yanıltmak için böyle bir taktik uyguladı. Yani analiz verilerinde Trabzonspor’un özellikle ikinci ve üçüncü bölgelerde zayıfmış gibi görünmesini özellikle istedi.
Trabzonspor’un galibiyeti konuşulurken analiz verilerinde geri kalması futbol otoriteleri tarafından garipsendi. Neden böyle oldu diye de çok yorumlandı. Ve sonunda bu analiz verilerinde Trabzonspor’un geri kalmasının sırrı ortaya çıktı. Meğer Abdullah Avcı maçı izleyen Kopenhag’ın iki teknik adamını yanıltmak için böyle bir taktik uyguladı. Yani analiz verilerinde Trabzonspor’un özellikle ikinci ve üçüncü bölgelerde zayıfmış gibi görünmesini özellikle istedi.Zaytung61 :)
fadigaTS
16.08.2022, 13:59
https://twitter.com/cifturnike/status/1559435846868140033Bunu trabzonsporlular yapsa küfür yemekten bir hal olur
Kaan Çetin
16.08.2022, 14:00
Salağa yatıp anları kovalayacağız. Apo hocamın master tez konusu da buydu malum.
Trezeguet son 5 avını elinden kaçırmış aç bir yırtıcı kedi. Bakasetas okyanusa dönmüş ve kan kokusu almış bir camgöz köpek balığı. PARÇA KOPARACAKLAR.
Manava61
16.08.2022, 14:01
Zaytung61 :)
:D :D silerek doğru karar almışlar.
Sercan Yaylı
16.08.2022, 14:03
arkadaşlar bir şey soracam maçı exxende deneme sürümü 7 günlük 1 tl alırsam izleyebilir miyim?
atillati
16.08.2022, 14:05
Minimum 3 farkla kazanacağız... Maç sonunda buradayım.
lazanka61
16.08.2022, 14:07
exende deneme kalkmış diye duydum
Muhammed Kambur
16.08.2022, 14:09
Şampiyonlar ligi ayrı bir turnuva, çok ayrı bir atmosfer.
Bugün biz taraftar olarak bile heyecanlanıyorsak, oyuncuları düşünemiyorum.
Aman maçı sakin bir şekilde izleyelim fazla strese gerek yok sağlınızdan önemli hiç bir şey yok.
:tsbayrak:
ALDENİRO
16.08.2022, 14:22
MAÇI CBCSPORT DA VERİYOR. https://www.cbcsport.az/tv_program_schedule BU KANAL ŞİFRELİ Mİ BİLEN VAR MI??
Erhan Sezer
16.08.2022, 14:23
Bunu trabzonsporlular yapsa küfür yemekten bir hal olur
Kimle uğraştıklarını bilmiyorlar :)
Cem Balcı
16.08.2022, 14:28
Bugün agresif futbol oynamamız gerektiğini düşünüyorum.Taraftarı önünde Kopenhag da bu şekilde oynayacaktır.Dorukhan,Siopis,Bakasetas,Trezege'nin durumu skorda etkili olacaktır.
Beraberliğin iyi bir sonuç olacağını düşünüyorum.
Avcı hocam çözecek bu maçı. İddia ediyorum iyi günümüzde bizi yenebilecek takım sayısı çok az dünyada, en kötü beraberlik koparırız. Kalitemiz yüksek, taktik seviyemiz yüksek, oyun tekrarımız yüksek. Kopenhag'ı hezimet bekliyor bu akşam.
Enaldo61
16.08.2022, 14:36
MAÇI CBCSPORT DA VERİYOR. https://www.cbcsport.az/tv_program_schedule BU KANAL ŞİFRELİ Mİ BİLEN VAR MI??
Açık oluyordu bazen maç için baktığım oluyordu netten izlenebilir belki.
sessizkral_1
16.08.2022, 14:37
Abdullah avcının kontrollü futbol düşüncesi düzünden böyle birşey pek mümkün gözükmüyor.
Cem Balcı
16.08.2022, 14:37
Beraberlik nasıl iyi sonuç olur anlamıyorum.Rövanşta es kaza bir tane yersek nasıl altından kalkacağız.
Enaldo61
16.08.2022, 14:38
arkadaşlar bir şey soracam maçı exxende deneme sürümü 7 günlük 1 tl alırsam izleyebilir miyim?
Exxenspor paketi alman lazım o paralı görünüyor, şimdi baktım 55liradan başlıyor galiba
DeAgLeMaNyAq
16.08.2022, 14:40
İki takımın da temkinli oynayacağını düşünüyorum. Bu tür maçlarda kesinlikle ilk golü yemememiz lazım...
iyattara
16.08.2022, 14:42
Üstad böyle düşünüyorsan bir çıtır kupon yap çok güzel para kazanırsın :)
Manava61
16.08.2022, 14:43
Beraberlik nasıl iyi sonuç olur anlamıyorum.Rövanşta es kaza bir tane yersek nasıl altından kalkacağız.
2 tane atarak.
iyattara
16.08.2022, 14:43
İki takımın da temkinli oynayacağını düşünüyorum. Bu tür maçlarda kesinlikle ilk golü yemememiz lazım...
Üstad ben golü yesek de çok sorun olmayacağını rakibinde gol yeme potansiyelini yüksek görüyorum. Lakin 2-3 tane birden yeme riski doğarsa dönüşü olmayabilir. O yüzden Avcı ve oyunu bugün bizim hayat sigortamız. Oraya sadık olmamız lazım ve duran toplarda hata yapmamamız lazım. Gerisi gelecek inşallah.
tristram
16.08.2022, 14:45
beraberlik muazzam olur.iceride bize gerekli olan skoru her turlu yakalariz.es kaza yeme olasiligimiz deplasmanda daha fazla.hem artk deplasmanda atilan gol muhabbetide yok,trabzon'da her turlu yedigimizden fazlasini atariz.
bu aksam yeter ki yenilmeyelim veya yenileceksek en kotu tek farkla yenilelim.trabzon'da bizi yenebileceklerine ihtimal vermiyorum, ki nette kopenhag taraftarlari ayni seyi dusunuyor.iceride isi bitirmeye calisacaklar.
bu aksam kirmizi kart gibi sacmaliklar yasamazsak abdullah hoca oyunu her turlu kitler veya tek atip ustune atariz.
Kalan maçların en sıkıntılısı. İlk on dakikada mevzu netleşir ama ben Dorukhan-Siopis-Bakasetas üçgeni topa hakim olamazsa oyunu geride kabullenmek zorunda kalırız ve geriye düşeriz diye düşünüyorum. Gol bulmamız için dengeli akan oyunda en az birkaç kez ceza sahasında dört kişi olmalıyız. Yoksa Cornelius veya çaprazdan girecek oyuncu içeride tek kişi kalıyor. Etkisiz bir vuruş yahut top kaybıyla sinirler yıpranıyor.
Hamsik ve Visça çok önemli kayıplar. Taraftara ‘merak etme ben buradayım’ diyen adamlar bunlar. Waka da öyleydi. Bugünkü kadroda bana merak etme ben buradayım diyen az topçu var.
Kazanalım nasipse.
:)
ilelebeTS
16.08.2022, 14:47
Biz böyle turlarda deplasman golü yüzünden harcanıyorduk. Kural olmaması iyi olacak şimdi.
beratika
16.08.2022, 14:51
Çok heyecanlıyım. Keşke beraber izleme organizasyonu olsaydı :(
Cem Balcı
16.08.2022, 14:53
beraberlik muazzam olur.iceride bize gerekli olan skoru her turlu yakalariz.es kaza yeme olasiligimiz deplasmanda daha fazla.hem artk deplasmanda atilan gol muhabbetide yok,trabzon'da her turlu yedigimizden fazlasini atariz.
bu aksam yeter ki yenilmeyelim veya yenileceksek en kotu tek farkla yenilelim.trabzon'da bizi yenebileceklerine ihtimal vermiyorum, ki nette kopenhag taraftarlari ayni seyi dusunuyor.iceride isi bitirmeye calisacaklar.
bu aksam kirmizi kart gibi sacmaliklar yasamazsak abdullah hoca oyunu her turlu kitler veya tek atip ustune atariz.
''Her türlü atarız,her türlü yakalarız'' öyle takımlara karşı kolay olacak işler değil.Kendi taraftarımız önünde golü bulamadıkça nekadar strese gireceğimizi de düşünmüyorsunuz.
Bugün ne olursa olsun 1 farklı bile olsa kazanmalıyız ki kendi evimizde hata yapma payımız olsun.
Muhammed Ayaz
16.08.2022, 14:54
Yüreğimde anlamlandıramadığım bir rahatlık var.
Sanki maç bizim için çok rahat geçecek ve 0-2 kazanacağız gibi hissediyorum.
Manava61
16.08.2022, 14:54
Kalan maçların en sıkıntılısı. İlk on dakikada mevzu netleşir ama ben Dorukhan-Siopis-Bakasetas üçgeni topa hakim olamazsa oyunu geride kabullenmek zorunda kalırız ve geriye düşeriz diye düşünüyorum. Gol bulmamız için dengeli akan oyunda en az birkaç kez ceza sahasında dört kişi olmalıyız. Yoksa Cornelius veya çaprazdan girecek oyuncu içeride tek kişi kalıyor. Etkisiz bir vuruş yahut top kaybıyla sinirler yıpranıyor.
Hamsik ve Visça çok önemli kayıplar. Taraftara ‘merak etme ben buradayım’ diyen adamlar bunlar. Waka da öyleydi. Bugünkü kadroda bana merak etme ben buradayım diyen az topçu var.
Kazanalım nasipse.
:)
2. paragrafın altına imzamı atıyorum. O tip sağlam bir oyuncu lazım kadroya
Murathan
16.08.2022, 15:02
sağda djaniny mi başlar acaba abdüş mü?
topu almakla uğraşmayacağımızı düşündüğümden djaniny daha mantıklı duruyor ama hamle gücünü azaltır.
pReN@_61
16.08.2022, 15:05
https://twitter.com/Trabzonspor/status/1559512954399236096
https://twitter.com/ChampionsLeague/status/1559468732635910145
sağda djaniny mi başlar acaba abdüş mü?
topu almakla uğraşmayacağımızı düşündüğümden djaniny daha mantıklı duruyor ama hamle gücünü azaltır.
yuzde yuz abdulkadir omurle baslayacaktir. bakasetasi da ilerde goruruz ortada siopis dorukhan
Son 10 iki ayaklı elemenin 8ini kazanmışız.
Winner.
sakosako
16.08.2022, 15:23
günaydın renktaşlar. içime doğan sonuç 2-0 kazanıyoruz ama beraberliğe de okeyim. güzel bir gün olsun hepimiz için:atki:
erenslash
16.08.2022, 15:23
kalemine sağlık bro. bir şey sormak isterim.sana göre Bardhi yeterli mi? bardhinin yanına nasıl özellikli bir ortasaha alınmalı? barthanın yanına bir tane daha stoper alınmalı mı? visca sakat olduğu için kanat transferinde nasıl bir yol izlenmeli? wakeyeme geri alınmalı mı? bardhi transferi sana göre gerçek nokta atışı mı?
Kuzey Avrupa liglerinde oynanan futbolda kreatif hareketler görsel şov göremezsiniz ama saha içinde iyi yardımlaşma çok koşarak sahada boşluk bırakmama direnç enerji dinamizm buna bağlı olarak da iyi takım savunması yapabilmeleri fizikli boylu poslu oyunculardan oluşmaları terslik yaratabiliyor özellikle lig dışındaki UEL-ŞL maçlarında...Tabi bu yazdıklarım onların oyun kültüründe var kadro kalitesi ne kadar düşse de o kültürü bize karşı sahada yansıtmaya çalışacaklar..Teknik kapasite olarak rakip Kopenhag'dan daha üstün bir takımız ve mümkün mertebe topu yere indirerek oynamalıyız..Sivas İstanbul ve Hatay maçlarında kısmen rakibe üstünlük kurduk merkezde genelde ise topu rakip sahaya taşımada topa sahip olma hususunda rakibe diş geçiremedik..
Hamsik olmadığı için topa sahip olma oranında düşüş top kaybında yükseliş yaşadık..
Avcı'nın ne düşündüğü önemli..Takımın Geriden oyun kurarak pas oranını yükselterek oyuna hükmeden bir profili çizmesini istiyorsa en azından Bardhi ve Dorukhan mutlaka sahada olmalı merkezde...Diğer taraftan yok ben takımın savunma boyunu kısa tutup geçiş oyunuyla Trezege'nin önüne topu yuvarlarım kaptığım topları çabuk oynayarak kontralarla golü ararım da diyebilir..Ne olursa olsun topu az yukarda belirttiğim gibi kesinlikle yerden oynamalıyız..Adam eksiltecek ayaklarımız, ince noktayı görecek kramponlar bizde daha fazla..
Bir de işin kazanma arzusu tarafı var..Çıkıp oyuncuların teknik taktikten ziyade kazanma hırsıyla oynamaları lazım çünkü bu maçlar kulübün ve futbolcuların kendilerinin reklam maçı..Çıkaracağımız 11 Avcı'nın taktiği doğrultusunda üzerine kazanma hırsınız eklerse Kopenhag karşımızda duramaz..
Doğukan Uçan
16.08.2022, 15:24
iddaa oynayanlar bilir bir maça 1.90 veriyorlarsa genelde 02ç biter.
Kemal Öztel
16.08.2022, 15:26
Bartra ilk 11 başlar mı acaba
erenslash
16.08.2022, 15:32
beraberliğe oynarsak kaybederiz
galibiyet kafasıyla çıkarsak beraberlik veya galibiyet alırız.
Sefer A.
16.08.2022, 15:40
Nasıl yaa yalandır o :D
Bartra ilk 11 başlar mı acaba
Hafiften haksızlık olur gibi Denswill'e falan.. daha dün geldi yaa bence de 11 başlaması riskli... Bardhi olabilir ama onu da yedekte bekletir bence
pReN@_61
16.08.2022, 15:40
https://twitter.com/Trabzonspor/status/1559488928926896128
diensi61
16.08.2022, 15:41
ben hocadan djaniny sürprizi bekliyorum. kanatta görebiliriz.
CaptanBarbosa
16.08.2022, 15:47
İçim kıpır kıpır çok heyecanlıyım zaman geçmiyor bugün yahu
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Enaldo61
16.08.2022, 15:50
Bardhi oynar mı acaba...
sakosako
16.08.2022, 15:51
son 6 saat 1 dakika :atki:
OMERYILMAZ_TS
16.08.2022, 15:52
Çok heyecanlıyım bizim genç futbolcular gece uyuyabildiler mi acaba
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.