PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 36.Hafta | Hatayspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 [3]

angraf
06.05.2022, 22:11
nweakame ekstra bir adam ama sanki kafasında futbol bitmiş.
Klasik afrikalı .

Bize öyle bir kanat lazım ki nweakameyi aratmıcak +10 gol ve asist yapacak of işimiz zor.

nevzat61
06.05.2022, 22:12
Son dakikada gol yedik,ter anternmanı sayılacak maçtaki puan kaybını görünce çıktı birileri sahneye yine , o çocuklar oynasa ne olurdu bi düşün..Çöp ,leş diye saldırırdı buradaki gamlı baykuşlar.

Maalesef sadece puan kayıplarının ardından görünen bu baykuşları görmemek için her maç 3 puan almamız gerekiyor.. yapacak bir şey yok.. onlar da bizim taraftarlarımız :(

nakzo
06.05.2022, 22:12
Klasik afrikalı .

Bize öyle bir kanat lazım ki nweakameyi aratmıcak +10 gol ve asist yapacak of işimiz zor.

Vargas

ilelebeTS
06.05.2022, 22:13
Zaten çıkıp topumuzu oynayalım diye çıktık sahaya. Aman kazanalım ha deseydik kazanırdık. Çok önemi yok. Yalnız bu bekleri hoca postalasın, bu kadar kredi yeter. Serkan'ı kiralık verin biraz sahada duracağı yeri öğrensin önce iyice. İsmail de emekli olsun.

Sacit
06.05.2022, 22:13
Çok rahat kazanabilecegimiz bir maç adamların kanatları boş orta saha bomboş sen bu takıma geriye yaslnıyosun bütün takım gerideykende saçma sapan bir gol yiyorsun olmaz hocam bu oyun çok sıkıntı.

Bu huyundan vazgeçmiyor
acayip bir durum

şu huyunu bırak artık yahu
kontraya çıkıp gol at ama bu da yok

Uğur Kalyoncu
06.05.2022, 22:14
Sıkıntı bu maç özelinde değil. Bu maçta yediğimiz baskiyi sezonun büyük bölümünde yedik. Öne geçtiğimiz maçlarda şöyle tempo yapıp maçı bitiremiyoruz. Bu sorunu çözemezsek seneye işimiz zor.

nakzo
Ayrıca a.kadir ne yaptı girince keşke berat çıkmasaydı çok daha iyi oynadı a.kadir hicbir şey yapmadı ve wakayeme ,bakasetas bakasetas teklif varmış bilmiyorum ligin 2.yarısında hicbir şey oynamadı bakasetas kim alacaksa değerlendirmek lazım.

Togrul
Bir şeyi de eklemeden gecemiyor insan. Topçu alınacaksa mümkünse avrupa kökenli ya da avrupa altyapısından yetişmiş biri alınmalı. Bu takıma premier ligden ve Norveç gibi gelişmiş ülkeden Sorlot diye biri geldi. Bir sene de 40 küsür gole katkı yaptı. Adam gibi son maça kadar topunu oynadı ve 10 milyon avro kazandirarak gitti. İtalya liginden ve dünya Şampiyonasında oynayacak Danimarka milli takımının oyunçusu Cornelius geldi. Adam gibi topunu oynuyor, şuratına bakiyorsun sanki adam dünyanın en mutlu insanı. Birde İsrail liginden gelmiş Nvakayeme efendi var. Başka takıma gideceksen git ama adam gibi topunu oyna.

BlackPanther
06.05.2022, 22:15
Klasik afrikalı .

Futbol mu yoksa Trabzonspor mu?

nevzat61
06.05.2022, 22:16
Bir şeyi de eklemeden gecemiyor insan. Topçu alınacaksa mümkünse avrupa kökenli ya da avrupa altyapısından yetişmiş biri alınmalı. Bu takıma premier ligden ve Norveç gibi gelişmiş ülkeden Sorlot diye biri geldi. Bir sene de 40 küsür gole katkı yaptı. Adam gibi son maça kadar topunu oynadı ve 10 milyon avro kazandirarak gitti. İtalya liginden ve dünya Şampiyonasında oynayacak Danimarka milli takımının oyunçusu Cornelius geldi. Adam gibi topunu oynuyor, şuratına bakiyorsun sanki adam dünyanın en mutlu insanı. Birde İsrail liginden gelmiş Nvakayeme efendi var. Başka takıma gideceksen git ama adam gibi topunu oyna.

Nokta..

Çok güzel tespit..

Oğuz B.
Bir hafta daha ert.. dur o hikaye de bitti.

Sakin yahu sakatlık yoksa sorun yok. Devam.

Uğur Ö.
Arkadaş, eğer acemi hataya meyilli bu kadar topçuyla defans yapacaksan ya skor 2-0 olcak ya da ileride basacaksın getirmeyeceksin rakibi. Yerleşmeyi bilmeyen, vasat oyuncularla 1-0 skor çok tehlikeli zaten, Hatay ligi kafasında bitirmiş bir takım, ona rağmen öyle yaslandık ki geriye adamlarda hadi bari bastıralım dedi.

Hocanın takım defansında bu kadar geride karşılama olayına çözüm bulaması lazım. Bir City gibi sürekli ileride karşılamak olmaz belki ama 3.lig rakibi bile bu baskıyı yapıyorsa problem var yani

nakzo
06.05.2022, 22:17
Beklerimiz çookkkk kötü orta saha çok zayıf oyunları bu yüzden tutamıyoruz oyunu kuramıyoruz oyunu kuramadığımız için sürekli ugurcana saçma sapan degaj yaptırıyoruz duvara çarparmış gibi top bize geriye atak oluyor ve bunlara çözüm bulamıyoruz.

Sacit
06.05.2022, 22:18
Sıkıntı bu maç özelinde değil. Bu maçta yediğimiz baskiyi sezonun büyük bölümünde yedik. Öne geçtiğimiz maçlarda şöyle tempo yapıp maçı bitiremiyoruz. Bu sorunu çözemezsek seneye işimiz zor.

bunları konuşunca şampiyon olduk ya boş ver diyorlar
ey gidi kafalar

Problemi çözemezsen seneye her maç korku filmi izleriz

sasort
06.05.2022, 22:19
gençler

ömür bende hala sıkıntı messi taklidi yapıyor hiç benzemiyor. Messi değil olmayacak biraz kendi karakterini çıkarmalı artık ona göre oynamalı. artık biraz soğuk kanlı olmalı adam geçmeli karşısına rakip gelince kaçacak yer arıyor dört tarafa dönüyor.

ahmetcan Allah yolunu açık etsin çok iyi umut veriyor hatalar yapıyor ama soğukkanlı cesaretli oynuyor

muratcem benden geçer not alamadı

yunus mallı hoca vazgeçmiş

yusuf neden yusuf sarıyı gönderdik yusuf erdoğan artık bitmiş hiç bir faydası yok bence

ismaillllllllllllllll hoca koyma şunu sahaya puchaz nedir koy onu oynasın avcı şampiyon oldun eyvallah ama şu ismailde ne görüyorsun bek olarak geçtim futbolcu olarak ne oynuyor

Mehmet Fatih Yavuz
06.05.2022, 22:20
Bu huyundan vazgeçmiyor
acayip bir durum

şu huyunu bırak artık yahu
kontraya çıkıp gol at ama bu da yok

Sahaya Wakame ve COrnelius varken kontradan gol atman için deplasmandaki Bjk maçındaki gibi rakibin 11 oyuncu ile senin ceza sahanın etrafına kadar gelmesi lazım.
Yoksa ikisi de ağır oyuncular ve bu iki arkadaşı ileri koyduğun zaman topu rakip sahaya yıkman lazım.

Kontra falan...
Hızlı hücum düşmanları bunlar. :)

Adem Köse
Tamam anladık şampiyon olduk. İzlemeyelim o zaman maçları... bu bir shov ben de gösteri izliyorum. Şampiyon olsak bile yenildigimizde de kotu oynadığımızda da üzülüyorum.

Neyse maça gelelim... Sezonun ikinci yarisi özellikle Konyaspor maçından sonra takimin fizik kalitesi giderek düştü. Ben bunu ligi erken bitirmiş olmamiza bağlıyorum. Çünkü çalışmamışlar cok belli... Cok pozisyon veriyoruz cok fazla bireysel hata yapıyoruz.

crixus_61
Çok şükür ki sakatlık falan olmadı.

Oğuzhan Fidan
Nwakaeme bir daha forma yüzü görmesin defolsun gitsin nereye gidiyosa bu kulüp kimleri göndermedi.resmen maça girdi kanadı otoban oldu kaç maçtır oynamıyordu demekki nedeni anlaşamadığı içinmiş. Boşuna oyuna alıp sabote etmesine müsaade etmemeliyiz. Ya anlaşılsın yada bir daha forma verilmesin. Ayıp ya gerçekten yazık yani. Üst klasman aPlus futbolcular alınmalı kadroya. 1 stoper 2 sağ sol bek 1 ortasaha ve 1 santrafor. Nwakame olmayacağına görede orayada bir futbolcu şart. Uğurcan satılırsa gelen 20-30 neyse kaleciye harcanacak mecburen ercele ardayla ilk4e giremezsin.İskelet kalitesi üst seviyeye taşınmazsa seneye ligi götürme şansımız yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ilelebeTS
06.05.2022, 22:21
Bizim takımın topu rakibe verdiğinde beklediği yer çok geride. Rakip de kanatlardan gelip orta yağdırıyor. Buna biz taktik olarak bilerek izin veriyoruz. Karambol oluşup baskı gibi gözüküyor. Aslında bilinçli bir baskı değil o. Adam sağdan soldan orta atıyor kim vurursa. Avcı'da diyor ki benim Hugo'm var, sabaha kadar gol yemem böyle, işime gelir. Ama böyle duracağı yeri bilmeyen acemi bir bek gelir planlarını bozar.

orhan42
06.05.2022, 22:21
Maalesef sadece puan kayıplarının ardından görünen bu baykuşları görmemek için her maç 3 puan almamız gerekiyor.. yapacak bir şey yok.. onlar da bizim taraftarlarımız :(
OLmaz olsun abi öyle taraftar.O malum haftalarda asabımızla oynadılar.Allah'tan geçen hafta şampiyonluğumuzu ilan ettik.Bir haftadır bulutların üstünde gibiyim.Bu tipler şu halde bile can sıkıyor.Gazozuna bile olmayan bi maç .Kupa maçı öncesi as kadroyu dinlendirmişsin ,kaza bela yaşamamışsın.Aman aman öyle bi pozisyon vermemişsin.Berat , Murat Cem ve Ahmet çok çok iyi oynamış..Şu ortamda bile can sıkıyorlar ya bravo doğrusu..

nevzat61
06.05.2022, 22:22
Takım sanki şampiyonluğu garantilemiş gibi oynuyor..bu ne ciddiyetsizlik..:)

Şaka bir yana Ahmet Can pişti gibi..ceza alanı içinde her yerde hamlesi var..bek lerden yana şansımız seneye güler inşaallah..

Ertan1982
ömürün bir pozisonu vardi vwaka ona topu atti cezasahasinin önünde ne yapacagini bilmedi geri öynadi asaga corneliusa atsa gol sansi ama kafasi calismadi.Ederi en fazla 10 mio sansimiz varsa avrupali scoutlar bunlari yaziyor.

Mert Oğuzlu61
Waka başka takima gidecekse neden Koassi kardesimizin süresinden kısıp bu adamı oynatiyorsun ?

Koassi en azından tapulu oyuncumuz, seneye planlamada olacak veya olmayacak net fikir oluşması için oynaması lazim eger 1.5 maas verdirip aldiriyorsan Yusuf muamelesi yapamazsın böyle mi oyuncu kazanacağız ?

orhan42
06.05.2022, 22:23
Bizim takımın topu rakibe verdiğinde beklediği yer çok geride. Rakip de kanatlardan gelip orta yağdırıyor. Buna biz taktik olarak bilerek izin veriyoruz. Karambol oluşup baskı gibi gözüküyor. Aslında bilinçli bir baskı değil o. Adam sağdan soldan orta atıyor kim vurursa. Avcı'da diyor ki benim Hugo'm var, sabaha kadar gol yemem böyle, işime gelir. Ama böyle duracağı yeri bilmeyen acemi bir bek gelir planlarını bozar.
Ağzına , eline sağlık.Bunu sezonun ilk yarısı çok iyi uyguladık.Rakibi kanatlara itip bol bol orta kesmesine neden olan bizim oyun anlayışımız.Stoperlerimiz ve kalecimiz bu ortaların kaçına vurdurmuş.Hügo olsun , Ahmet olsun , Uğurcan olsun topladılar , kestiler bu ortaları.Ama işte Serkan bu , yapacak bir şey yok.Bu nedenle sağlam iki bek almamız şart oğlu şart..

gurur6134
06.05.2022, 22:23
Artik kalede ardayi gormek istiyorum kalan 2 lig macinda..simdi degil de ne zaman oynayacak bu cocuk..erceden birsey olmaz birakalim mac tecrubesi kazansin cocuk..

Sefaenes
06.05.2022, 22:24
Serkan, ismail koita yunus basta yollar ayrilmali

Oğuzhan Fidan
06.05.2022, 22:25
Takım sanki şampiyonluğu garantilemiş gibi oynuyor..bu ne ciddiyetsizlik..:)

Şaka bir yana Ahmet Can pişti gibi..ceza alanı içinde her yerde hamlesi var..bek lerden yana şansımız seneye güler inşaallah..

Ahmetcanın önünde daha çok zaman var. Stoper 25ten sonra pişiyor keza kalecide öyle.

Doğukan Uçan
06.05.2022, 22:26
şu maçta bile puan kaybettik kafayı yemelik tam. fark olacak maç berabere bitti. beraberlik rekoruna gidiyoruz hayırlısı.

Mehmet BAŞ
Şunu da anlamıyorum, Hatayspor iddiâsız ve hiçbir endişe duymadan 20 yaşındaki Bertuğ'u ileri koyup hevesli hevesli oynatabiliyor.
E biz şampiyon olduk, üstelik salı günü kupa maçı var. Enis'i, Emrehan'ı bugün görmeyeceksek daha hangi gün göreceğiz?

Biz de Serkan, Ahmetcan ve Muratcem'i oynattık. Gelecek hafta da senin istediğin oyuncuları oynatırız.

Oğuzhan Fidan
Artik kalede ardayi gormek istiyorum kalan 2 lig macinda..simdi degil de ne zaman oynayacak bu cocuk..erceden birsey olmaz birakalim mac tecrubesi kazansin cocuk..

Ardadanda bi cacık olmaz. Ne bekliyosunuz ? Seneye kaleyimi emanet edeceksin ??

ilelebeTS
06.05.2022, 22:27
Aslında maçı konuşarak yanlış yapıyoruz. Biz unu eledik eleği astık. Konuşulacak maç Kayseri maçıdır. Bu maç özelinde ışıl ışıl parlayan Ahmetcan'ı konuşmak lazım. Bu yaşında buz adam gibi oynuyor. Ben böyle yerli stoper görmedim. 1 seneye kalmaz cıva gibi topçu olur. Uğurcan'ın stoper versiyonu olur.

Mert Oğuzlu61
06.05.2022, 22:28

Böyle taktik mi olur 3-5 orta acarlar olmaz 4. ortada gol olur takim her geriye yaslandiginda işimiz şansa kalıyor rakip becerikliyse atıyor beceriksizse sans yanimizdaysa kazaniyoruz.

Bu futbolu geliştirmek zorundayız kaliteli takviyeler gelmezse seneye bizi ligde ve Avrupa'da üzerler.

acan61
06.05.2022, 22:29
Ter atma maçıydı, benim gözümde sürpriz yapan yoktu, Berat iyi olması şaşırttı, gerisi aynıydı. 2 bekimiz olmadan gayet iyi oynadık arkadaşlar şaka mı yapıyorsunuz? Millette at gibi bek var bindirip bindirip geri dönüyor ciğersiz. Bi biz bulamadık.

Erhan Sezer
06.05.2022, 22:30
Kazasız belasız mağlubiyet olmadan sakat vermeden bitirdik.

Buna şükür.

Ama salı gününün affı bahanesi yok.

Tam yol ileri şampiyon !

BlackPanther

1.Kaleci = Uğurcan
2.Kaleci = Arda
3.Kaleci = Erce

BatuhanB
Biz de Serkan, Ahmetcan ve Muratcem'i oynattık. Gelecek hafta da senin istediğin oyuncuları oynatırız.

Erman Baş ile bir akrabalığınız var mı? Tavrınızın benzerliği dikkat çekti.

Sacit
06.05.2022, 22:31
Sahaya Wakame ve COrnelius varken kontradan gol atman için deplasmandaki Bjk maçındaki gibi rakibin 11 oyuncu ile senin ceza sahanın etrafına kadar gelmesi lazım.
Yoksa ikisi de ağır oyuncular ve bu iki arkadaşı ileri koyduğun zaman topu rakip sahaya yıkman lazım.

Kontra falan...
Hızlı hücum düşmanları bunlar. :)

Öyle maç bir daha olmasın aman
yoksa maç bitmiyor

uzun bir süre geri yaslan bekle
bunun diğer adı gel bana gol at

geri yaslanıp ani kontraya çıkacak aşırı hızlı oyuncuların olacak
bu sıkıntıyı yaz transfer döneminde çözsünler artık

gurur6134
06.05.2022, 22:31

Kaleyi mi emanet et dedik nerden biliyorsun bir cacik olmaz muneccimmisin yedek kaleci ercenin durumu ortada 2.kaleci kim olacaksa oynayacak kalan 2 macta gostercek kendini ..2.kaleci de lazim bu takima

BlackPanther
06.05.2022, 22:32
şu maçta bile puan kaybettik kafayı yemelik tam. fark olacak maç berabere bitti. beraberlik rekoruna gidiyoruz hayırlısı.

Hocamız beraberlikler için meşhurdur ;)

crixus_61
06.05.2022, 22:33
Berat, Murat Cem ve Ahmetcan'ı beğendim. Ulan Berat lig bitti anca top oynadın namıssız :F

serdaracıl
Şu maçı beş dakika izleyen biri bek oyuncularını eline valizi verip gönderir

gurur6134
1.Kaleci = Uğurcan
2.Kaleci = Arda
3.Kaleci = Erce

Aksini iddaa eden yok ugurcan gidecekse ardayla da olmaz as kaleci ama 2.kaleci olarak kalacaksa kalan 2 lig macinda kalede olmali..

Oğuzhan Fidan
Kaleyi mi emanet et dedik nerden biliyorsun bir cacik olmaz muneccimmisin yedek kaleci ercenin durumu ortada 2.kaleci kim olacaksa oynayacak kalan 2 macta gostercek kendini ..2.kaleci de lazim bu takima

Kardeşim dalgamı geçiyosun ?? Adam kaç maç tecrübesi varda sahaya atıyosun ? Ne olsun istiyosun hataydan 5 mi yemek istiyosun. Yorum yazarken hocadan daha fazla saçmalıyosunuz. Laf olsun diye konuşulmaz uğurcan boşuna oynuyor zaten kenara çekilmeli dimi :) güldürmeyin yedek kaleci yok takımda.

Mehmet Fatih Yavuz
06.05.2022, 22:34
Bu maçta takımın oyununa eleştiri olmaz yahu.. :)
Adamlar sererler normal.
Amaç yok. Bitmiş herşey.

Asıl sıkıntı, yedek takım gayet rayında top oynarken as oyunculara dönmekteydi.
:)

Ömür de Cornelius da Wakame de..
İkisi zihnen, Wakame hem zihnen hem de bedenen yorgun.
Gerek yoktu.

Takım iyi giderken kötü Bakasetas'ın yerine bir genç alınabilirdi mesela.
Örnek...

Çok mühim değil.
Ama Serkan ve İsmail oynamaya oynamaya hepten çürümüşler.
Bu arkadaşlar sene başından daha geride.
Önümüzdeki senenin rotasyonunda çok işleri olmamalı.

BlackPanther
06.05.2022, 22:35
Aksini iddaa eden yok ugurcan gidecekse ardayla da olmaz as kaleci ama 2.kaleci olarak kalacaksa kalan 2 lig macinda kalede olmali..

seni tastik ettim

Mehmet BAŞ
Bugün bence sahada 93 dk. iyi oynayan bir Trabzonspor vardı. Ancak Nwakaeme oyuna girdikten sonra sol taraftan açık verdik. O görüntü pek hoş olmadı. Ayrıca maç boyunca iyi performans gösteren Serkan son dk. yaptığı hata ile oyuncuyu arkaya kaçırdı ve golü yedik. Futbol böyle bir oyun, maç bitene kadar uyanık olacaksın. Yoksa bu akşam olduğu gibi cezayı keserler. Her neyse, bazı oyuncuları test etmek açısından yararlı bir maç oldu. Oyuncular özelinde özetlemek gerekirse:

1. Serkan, geniş kadroda yer almasından ziyade bir sezon tamamen oynayacağı bir ekibe kiralansa iyi olacak.
2. Ahmetcan bu takımın rotasyonunda yer alması gereken bir isim. Bugün yine kusursuza yakın bir performans gösterdi.
3. İsmail, iyi niyetle mücadele ediyor lakin fizik kalitesi artık bu seviyeleri kaldıracak durumda değil. Göndermek gerekir.
4. Muratcem takımın rotasyonunda yer alabilir. Ancak oyuncuyu gelecek senelere hazırlamak istiyorsak oynatmak lazım.
5. Berat bugün iyi maç çıkarttı. İyi özellikleri var. Tek eksiği tempo sorunu olması! Bunu aşarsa katkısı yüksek olur.
6. Kouassi, takımdan gönderilmesi gerekir. Belli bir yeteneği var lakin bu takımı taşıyacak kapasitesi yok.

Oğuzhan Fidan
Berat, Murat Cem ve Ahmetcan'ı beğendim. Ulan Berat lig bitti anca top oynadın namıssız :F

Berat eh işte . Ahmetcan iyi oynadı.. beratın pas opsiyonları daha kaliteli olmalı.

Arif Timurcioğlu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Arda kötü kaleci değil öyle hemen harcanacak oyuncu hiç değil.

gurur6134
06.05.2022, 22:36
seni tastik ettim

Anladim sıkinti yok

Oğuz ZEYTİN
Maçın başına yetişememiştim. Hatay, Şampiyonu alkışlamış. Helal olsun.

ilelebeTS
Böyle taktik mi olur 3-5 orta acarlar olmaz 4. ortada gol olur takim her geriye yaslandiginda işimiz şansa kalıyor rakip becerikliyse atıyor beceriksizse sans yanimizdaysa kazaniyoruz.

Bu futbolu geliştirmek zorundayız kaliteli takviyeler gelmezse seneye bizi ligde ve Avrupa'da üzerler.

Koşullara göre adam bu çözümü bulmuş. Zaten hocalık marifeti burada. Adam eldeki malzemeyle şampiyon yaptı. Seneye başka kadroyla başka icraat yapar. Baskı istemiyorsan ön tarafa/orta sahaya yürüyen değil basan adamları koyacaksın. Waka geri gelmiyor mesela. Orta sahada hakiki bir 6 numara yok. Sol bek sezon boyu sıkıntıydı. Sağ bek sürekli değişime uğradı. Futbolu geliştirmek istiyorsan mevcut kadroyla değişmez zaten, transferle değişebilir ancak. Bu transfer dönemi önemli olacak.

alperrr
06.05.2022, 22:37
bu maç önemli değil ..oyuncuların canı sağolsun ama birde gerçekler var..
pas kalitemiz ilk yarı çıkan kadro için yerlerde..yedek oyuncular yedek bile olamıyacak görüntüsünde..
Wakayeme sakatlık dönüşünde her oyuncunun yaşayacağı şeyi yaşadı..ve takım sete geçmediği için başarılı olamadı..

ben playofu düşünüyorum asıl..ve şuanki göürntü işimiz çok çok zor..

Oğuzhan Fidan
Arda'nın kötü kaleci değil öyle hemen harcanacak oyuncu hiç değil.

Süper lig kalitesinde yedek kalecimiz olmalı kenarda. Bizimkiler uğurcandan forma yüzü göremedi iyice köreldi. Harcadık aslında çocukları yapcak bişey yok.

kayseriliyiz
Ligin tartışmasız en iyi topçusu şu an dökülüyor.. fazla önyargılı olmak istemiyorum ama kupa maçında da böyle gezecekse otursun..hatta şimdiden fb antremanlarına başlasın.. yazık sonu böyle olmamaliydiBoşverin waka'yı, bizim tempolu bir kanat oyuncusuna ihtiyacımız var.

Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk

sasort
06.05.2022, 22:38
arkadaşlar bu noktaya gelmeyi çok uzun zaman bekledik

ama burda iş btmiyor asıl iş şimdi başlıyor bu ivmeyi daha da artırmalıyız. daha çook çalışmalıyız

Ancak realite bakacak olursak şu takımın iki topçu vasat iki topçu gidecek 4 topçu al seneye aynı olurmuyuz bence olmayız

Malesef bu takım kabuk değiştirmesi gerekiyor. Çok şansızlıklar yaşadık as kadrodan çok kalite topçu kaybettik

defans sakat gitti oraya takviye sağ bek sakat oraya takviye sol bek yok 4 defans en az as 3 topçu lazım

orta kouassi kalacak dersek djaniny ömür uğurcan waka koita yunus bacasetas gidebilecek topçular

bu kadar as topçu gidince

yeni oyuncular bunların hazırlanması birbirine alışması seneye şampiyon hazır takım olarak değil sudan çıkmış balık gibi çıkacaz

bu da büyük bir risk avcı hoca başkanı zor bir süreç bekliyor hayırlısı bakalım

gurur6134
06.05.2022, 22:38
Kardeşim dalgamı geçiyosun ?? Adam kaç maç tecrübesi varda sahaya atıyosun ? Ne olsun istiyosun hataydan 5 mi yemek istiyosun. Yorum yazarken hocadan daha fazla saçmalıyosunuz. Laf olsun diye konuşulmaz uğurcan boşuna oynuyor zaten kenara çekilmeli dimi :) güldürmeyin yedek kaleci yok takımda.

Sacmalayan sensin konustukcada batiyorsun kaan ile basak macina ciktikda 5 mi yedik..bu kadar kotu kaleciyse bizde isi ne kac macta gordunde ardayi harcadin hemrn 5 yedirdin hataydan yuh hakikaten bayiliyorsunuz ezber yorumlara sacmalamaya..antep macini gs macin8 ardayla oynadikta ne oldu rezil mi olduk 5 mi yedik ustelik sampiyonluk garantiliyken neden oynamiyor bu adam simdi degil de ne zaman

güneyli
06.05.2022, 22:39
Şampiyon takımı alkışlayan Hataysporla beraberlik üzmedi.

sasort
06.05.2022, 22:40
ama iki maç kaybettik bu sene için en önemli başarı bu bence

Oğuzhan Fidan
06.05.2022, 22:40
Sacmalayan sensin konustukcada batiyorsun kaan ile basak macina ciktikda 5 mi yedik..bu kadar kotu kaleciyse bizde isi ne kac macta gordunde ardayi harcadin hemrn 5 yedirdin hataydan yuh hakikayen bayiliyorsunuz ezber yorumlara sacmalamaya

Kardeşim o çocuk sosyal medyada ve kamuoyundan destek alıp 1 maçlık görevini yaptı ! Oradan örnek asla verme o çok başka bir olaydı.

gurur6134
06.05.2022, 22:42
Kardeşim o çocuk sosyal medyada ve kamuoyundan destek alıp 1 maçlık görevini yaptı ! Oradan örnek asla verme o çok başka bir olaydı.

He oldu sosyal medya zaten 5 gol yedirtmedi ona..mantiga bak arda kalede olursa hataydan 5 yermisiz ali koca kiziyoruz da bizde de mantiksiz sacmalamakta israr eden adam az degil

Oğuzhan Fidan
06.05.2022, 22:42
He oldu sosyal medya zaten 5 gol yedirtmedi ona..mantiga bak arda kalede olursa hataydan 5 yermisiz ali koca kiziyoruz da bizde de mantiksiz sacmalamakta israr eden adam az degil

Ya tamam kardeşim sensin. Ardayla mutluluklar sana kalede :)

gurur6134
06.05.2022, 22:43
Ya tamam kardeşim sensin. Ardayla mutluluklar sana kalede :)

Zaman kaybisin sana o kafayla bol sans hayatda

amour_61
06.05.2022, 22:43
Teşekkürler Hatayspor

Cem Balcı
06.05.2022, 22:44
Hatay'ı üzmediğimiz iyi oldu.
Her şey için teşekkürler.

sasort
06.05.2022, 22:48
bacasetasa ne oldu ne sakatlığı geçirdi bu adam mücadele ederdi o da kalmadı

bir de siopis nerde dorukan siopis hamsik orta saha bu olmalı bence

Mehmet BAŞ
06.05.2022, 22:48
Erman Baş ile bir akrabalığınız var mı? Tavrınızın benzerliği dikkat çekti.

Küçük aklınla kuracağın ergenlik dönemi eğlencelerini kendine sakla.
Şurada insan gibi futbol konuşuyoruz. Ama sen hadsizlik edip polemik yaratıyorsun.
Ancak yine de eğlenmek istiyorsan benim ufaklık için tercih ettiğim Clementoni markasını öneririm.
Rakibin genç oyuncu hamlelerini görüp kendi hocanın yaptıklarını göremiyorsun.
Sonra da gelip saçma sapan benzerlik ilişkileri kuruyorsun. Daha fazlasını da yazardım.
Ama neyse...

Oğuzhan Fidan
06.05.2022, 22:49
Zaman kaybisin sana o kafayla bol sans hayatda

Hayatta şansa ihtiyacım yok ;)

ilelebeTS
06.05.2022, 22:50
Bizim taraftar hala şampiyon olduğumuzu idrak edemedi galiba. :D

nevzat61
06.05.2022, 22:51
Güzel bir geceydi.. Hatay sampiyon takımımızı ,hem taraftarlarının maç öncesi paylaşımları ,hem takımın maç başındaki güzel karşılama yapması, bazılarını bu gece kızdırmışa benziyor.. sosyal medya da Hatay'a veryansın eden malûm camiayı, bir kez daha kudurma telaşında görmek sevindirici oldu..

Bu maçı, kupa rövanş maçı öncesinde bir idman olarak hatırlayıp salı akşamı Kayseri deplasmanında daha istekli ve ciddi olarak sahaya çıkarak olimpiyat stadında yerimizi alırız.. sonrası vesselam :)

iso_4939
Hatayi uzmeyelim 95 de mal bir gol yiyelim
Altay kume dustu uzmeyelim yenilelim
B.sehir gecen yilin sampiyonu yenilelim uzmeyelim
Birakin aga bu polyana dusunceleri hepsini yeneceksinki
Sikebahceye farkla biterelim bu ligi sampiyon gibi oynayacaksin essek gibi koasacaksin yok oyle yağma

Adem Akyüz'
"Böyle şampiyonluk mu olur ya?" diyip şampiyonluk beğenmeyen şımarıkların ağzına laf vermekten başka bir işe yaramayan sonuç.

kaçarava
06.05.2022, 22:54
2 saniye pres yaptık hemen gol geldi. Çok zor değil bunu yapmak.
Geriye kaçarak oynamanın sonu orta saha hakimiyetini kaybetmek, sahadan çıkamama krizleri ve oyunun rakibe vermek oluyor. Hatay en az bizim kadar rahat ligde. Hiç yoktan oyuna soktuk adamları.

iso_4939
06.05.2022, 22:54
Ş.liginde rezil olmayalimda dusmanlara laf vermeyelim antalya seni sahadan sildi hataya fark atacakken berabere bitir eee sonuc sampiyon olduk oyle yok kusura bakmasin kimse bu rezil futbola sonuca bir lafimiz isyanimiz olsun bi nebze

nevzat61
06.05.2022, 22:57
Ş.liginde rezil olmayalimda dusmanlara laf vermeyelim antalya seni sahadan sildi hataya fark atacakken berabere bitir eee sonuc sampiyon olduk oyle yok kusura bakmasin kimse bu rezil futbola sonuca bir lafimiz isyanimiz olsun bi nebze

Şampiyonlar ligine ,bir bek de Serkan ,bir bek de İsmail ile çıkmayacağız..yerlerine o klasmana yakışır oyuncular olacaktır..

alperrr
06.05.2022, 22:58
Abdullah avcı loser bir antrenördür.

bende çok özlüyorum eski takımlarımızı ve oyunlarımızı..
hep saldırırdık..hep çok pozisyona girerdik..hep te YENİLİRDİK;)

Avcının kupa sayısı 2 etti..3 yolda..kulübün HOCAsını Loser deyip aşağı çekmeye çalışmak nankörlüktür..(bence)
(ben illa böyle diyecem diyorsanız karışamam)(eleştiri olmalı ama vurup öldürmeyelim sevdiğimizi)
oyunu ve oyuncu kalitemizi bende eleştiriyorum..Play off u geçme ihtimalimiz çok zayıf..ama başka Hoca olsa daha da zayıf olurdu(bence)

Tahir61
06.05.2022, 22:59
Bu futbolla şampiyon mu olunur dayanamadim kapattım son saniyeleri izlemedim lanet olsun loser hoca golü de yedirmis yazıklar olsun Serkanını da al git köyüne..

Şaka şaka kitap okuyarak Trabzon maçı izledim. Son dakika yedik ,bir puan, sağlık olsun :D

Eze eze ağlata ağlata Şampiyon

ilelebeTS
06.05.2022, 23:02
Avcı'nın ne loserliğini gördünüz? Adam bu sezon 36 maçta 2 kere yenildi, o da nasıl yenildi belli. Almadığı kupa da kalmayacak yakında. Adamın Trabzonspor kariyeri tam bir winner. 2 kupa aldı, 2 kupa daha aldığında 2 yılda 4 kupalı t.direktör olacak.

Oğuzhan Fidan
06.05.2022, 23:03
Hatayi uzmeyelim 95 de mal bir gol yiyelim
Altay kume dustu uzmeyelim yenilelim
B.sehir gecen yilin sampiyonu yenilelim uzmeyelim
Birakin aga bu polyana dusunceleri hepsini yeneceksinki
Sikebahceye farkla biterelim bu ligi sampiyon gibi oynayacaksin essek gibi koasacaksin yok oyle yağma

Şikeciler diyoruz adamlar ligin içinden geçtiler. İnşallah yarın sekiztaşı yenemezler. Yoksa rezillik şu görüntümüz.

acan61
06.05.2022, 23:04
bacasetasa ne oldu ne sakatlığı geçirdi bu adam mücadele ederdi o da kalmadı

bir de siopis nerde dorukan siopis hamsik orta saha bu olmalı bence

Hocam şampiyon olduk muharrem usta gideli çok oldu.

iso_4939
06.05.2022, 23:06
Şikeciler diyoruz adamlar ligin içinden geçtiler. İnşallah yarın sekiztaşı yenemezler. Yoksa rezillik şu görüntümüz.

Sonra ver agizlarina lafi bak uc dort puanla sampiyon oldunuz yok hakemler,tff,hukumet,bakanlara ragmen yoksa siz nah olurnuz diye afkutlracaklar ne gerek var vur gec altay geldi kupa kaldiracagin mac at 5 tane ez gec b.sehir yenemedin parcala carmiga ger ama yokkk olurmu sampiyon olduk ya ne gerek var

chener
06.05.2022, 23:07
ben daha cumartesi akşamının büyüsünden çıkamadım. futbolcular daha dün akşam şampiyonluk kutlaması yapıyordu. yenilmedik ya. böyle böyle ligi bitireceğiz. sadece bu maçta gelecek sezon olabilecek kimi futbolcunun asla olmaması gerektiğini gördük.

Oğuzhan Fidan
06.05.2022, 23:08
Sonra ver agizlarina lafi bak uc dort puanla sampiyon oldunuz yok hakemler,tff,hukumet,bakanlara ragmen yoksa siz nah olurnuz diye afkutlracaklar ne gerek var vur gec altay geldi kupa kaldiracagin mac at 5 tane ez gec b.sehir yenemedin parcala carmiga ger ama yokkk olurmu sampiyon olduk ya ne gerek var

Aynen öyle. Ben kabullenmiyorum bu futbolu. Biz anadolu takımı değiliz. Ezip geçeceksin.

Mert Oğuzlu61
06.05.2022, 23:08
Koşullara göre adam bu çözümü bulmuş. Zaten hocalık marifeti burada. Adam eldeki malzemeyle şampiyon yaptı. Seneye başka kadroyla başka icraat yapar. Baskı istemiyorsan ön tarafa/orta sahaya yürüyen değil basan adamları koyacaksın. Waka geri gelmiyor mesela. Orta sahada hakiki bir 6 numara yok. Sol bek sezon boyu sıkıntıydı. Sağ bek sürekli değişime uğradı. Futbolu geliştirmek istiyorsan mevcut kadroyla değişmez zaten, transferle değişebilir ancak. Bu transfer dönemi önemli olacak.

Bu maç baskı mı vardı, rakip orta saha ve kanatlarda boşluklar vardı her aldığımız topu geri oynadık 2. yari al ver geri oynayla geçti.

Rakibi kanatlarda bos birakayim bol bol orta actirayim sağdan soldan yüklensinler buna da taktik diyeyim. Bölüm bölüm olsa tamam derim ama 2. yari boyunca Hatay atağı izleyince insan dogal olarak geriliyor.

nevzat61
06.05.2022, 23:10

Şikeciler mi ligin içinden geçti ?

Oğuzhan Fidan
06.05.2022, 23:11

Heriflerin maçlarını izlemiyorsun sanırım. Lig derken komple sezondan bahsetmiyorum.
( Bizim ligi domine ederek şampiyonluk aldığımızı felan söylemeyin sakın) sonraki sezonları düşünüyorum. Ama güzel noktalamak zorundayız hala berabere kalıyoruz sürekli sıkıldım bu durumdan

nevzat61
06.05.2022, 23:13
Heriflerin maçlarını izlemiyorsun sanırım. Lig derken komple sezondan bahsetmiyorum.

heriflerin karşısında rakip mi var..neyse ben konuyu kapatıyorum..bu akşam bu kadar forum havası yeter

ilelebeTS
06.05.2022, 23:14

Yani güleceğim de yoktu. :DDDDDDDD Şikecilerin içinden geçen biziz. Her gün ağlıyorlar.

sasort
06.05.2022, 23:16
Hocam şampiyon olduk muharrem usta gideli çok oldu.

haftaya kupa maçı için diyorum lig bitti ziraat bırakmayalım burdan

yatmaztara
06.05.2022, 23:17
Ne zamandır maç kazanamıyoruz iyi ki şikebahçe'yi megafona soktuğumuz maçın kaydı duruyor gece seyredeceğim yine...

iso_4939
heriflerin karşısında rakip mi var..neyse ben konuyu kapatıyorum..bu akşam bu kadar forum havası yeter

Yapma usta sikeciler 10 haftada sadece bizle brabere kaldillar sen 10 macta iki galibiyet almissin onun rakiplerini rakip degil seninki avrupa devleri oylemi biraz mantik lutfen

nakzo
12 beraberlik biz bjk 12 beraberlik sivas 12 beraberlik çok daha iyi galibiyet yüzdeleriyle 2.olduk 12 beraberlikle şampiyon kader kısmet bu işler ve de şans.

Girebi
06.05.2022, 23:18
bende çok özlüyorum eski takımlarımızı ve oyunlarımızı..
hep saldırırdık..hep çok pozisyona girerdik..hep te YENİLİRDİK;)

Avcının kupa sayısı 2 etti..3 yolda..kulübün HOCAsını Loser deyip aşağı çekmeye çalışmak nankörlüktür..(bence)
(ben illa böyle diyecem diyorsanız karışamam)(eleştiri olmalı ama vurup öldürmeyelim sevdiğimizi)
oyunu ve oyuncu kalitemizi bende eleştiriyorum..Play off u geçme ihtimalimiz çok zayıf..ama başka Hoca olsa daha da zayıf olurdu(bence)

Hocanın resmi kupa sayısı 3. 2004'te Türkiye U17 Milli Takımı ile Avrupa şampiyonluğu var :)
O kadrodan bilindik isimler Onur Kıvrak, Caner Erkin, Volkan Babacan ve neredeyse 18 yıl sonra hocanın şampiyonluk maçında Antalyaspor'un başında olan Nuri Şahin :D İlginç bir olay

maratbilgin
06.05.2022, 23:20
ŞAKA MAKA... Bugün RİZESPOR KÜME DÜŞTÜ... Rizesporu küme düşüren de Gaziantep i yenmeyen HİKMET KARAMAN DÜŞÜRDÜ... "Bu şehir bunu unutmaz HİKMET KARAMAN" diyecekler mi :))

iso_4939
06.05.2022, 23:23
Mevcut kadrodan 7_8 oyuncu kalsin digerlerini gonder aga
Serkan,koybasi,eedogan,m.cem,berat,koita,ile sen bir dahaki sene ilk bese zor girersin gerceklci olalim

Kadir Aydın
06.05.2022, 23:23
La yatin asagi uyuyun

Oğuzhan Fidan
06.05.2022, 23:25
Yani güleceğim de yoktu. :DDDDDDDD Şikecilerin içinden geçen biziz. Her gün ağlıyorlar.

Şikecilerin içinden geçmedikmi dedim ben :)) ah kardeşim

iso_4939
06.05.2022, 23:27
Ugurcan(kesinlikle satilmamali)
Hugo
Perez
Ahmetcan
Densvil
Dorukhan
Hamsik
Siopis
Waka
Visca
Dijany
Cornelius
Abdus(belki)
Yeni gencler alisacak
Digerleri çöp
Aklima gelen bunlar

objek
06.05.2022, 23:27
Bizim en yaptigimiz sey pas oyununu iyi oynamamizdi son haftalarda ortasahamiz topu tutup rakibi pasifize edemiyor kaybettigi veya ileriye rasgele vurdugu toplar duvara carpar misali geri geliyor ve bizim takim geriye donuslerde sikinti yasiyor bazi oyuncular istesede fizik kondisyonu olarak agir kaliyorlar simdiye kadar iyi pas yapip topu takimda tutarak bu eksigimizi kamufule edebiliyorduk bu aralar rakiplerde bizi cozmeye basladi yeni sezonda mutlaka ortasaha hakimiyetini kurmamiz lazim iki yonlu ayni zamanda guclu atletik oyunculara ihtiyac var

Girebi
06.05.2022, 23:29
Berat bugün bizdeki en iyi maçını oynadı muhtemelen, baskı altında olmadığı için.. Mental olarak kuvvetlenirse geniş kadroda iş yapabilir. Abdülkadir'in içerideki GS maçından sonra toparlanması gibi bir süreç izlemesi lazım artık mental koç mu tutar yaşam koçu mu bilmem :D
Bu maçı değerlendirmek bana kalırsa gereksiz, şampiyon olmuşuz zaten ve sırada önemli bir kupa rövanş maçı var, oyuncular da 3 gün izinli oldukları için pek iyi hazırlanamamışlar. Ayrıca maç içinde de laubali davranışlar vardı. İkinci yarıda oyun disiplininden komple koptular, golün geleceği belliydi, ha 90+6'da gelmiş ha 66'da... Tek üzüntüm gençleri görememiş olmamız :D

Ahmetcan'ı bu maçta da beğendim. Pas araları, ikili mücadeleleri iyiydi. Avrupalı stoperler gibi dribblingler de yaptı. Şu anlık fena değil ama gelişimi konusunda şüphelerim var. Hugo kalır, Denswil ile de imzalarsak sol stoperde 3. sıraya düşecek. Acaba talibi çıkarsa kiralanmalı mı? Yetenek mevcut ama pişmesi ve tecrübe kazanması lazım. Zor bir karar.

Oğuzhan Fidan
06.05.2022, 23:29
ŞAKA MAKA... Bugün RİZESPOR KÜME DÜŞTÜ... Rizesporu küme düşüren de Gaziantep i yenmeyen HİKMET KARAMAN DÜŞÜRDÜ... "Bu şehir bunu unutmaz HİKMET KARAMAN" diyecekler mi :))

Feneri destekleyene kadar rize takımını destekleseler provokasyon yapmayıp Trabzonspor ile kardeşlik kursalar her sene ligde kalırlar. Yinede rize takımının suçu olduğunu düşünmüyorum üzüldüm. Bunlar neden böyle anlam veremiyorum. Fener düşürdü resmen ve gıkları çıkmıyor çok acı bir durum. Bu ülkeden başka Trabzonspor çıkmaz. Trabzonspor düşmanlarıda bitmez. Büyük olmakta zor maalesef.

iso_4939
06.05.2022, 23:30
On oyuncuyu yolla onlarin tüm parasini wakaya ver abi hakediyor adam ş.ligine yakisir tam reklamlik futbolcu haa sikebahceyede gidecekse yolu acik olsun

ilelebeTS
06.05.2022, 23:35
https://twitter.com/aspor/status/1522678238237048834

https://twitter.com/fotomac/status/1522676019223834625

orhan42
06.05.2022, 23:50

Ya kardeşim yapma be ..Yapma ne olur..ne rezilliğimizi gördün şu maçta..Rahat rahat takıldılar.Ne istiyorsun , it gibi koşup Kayseri maçına yorgun çıkmalarını mı ? Gereksiz hırs yapıp topçuların sakatlanmalarını mı veya kart görmelerini mi ? Şampiyon olmuş bu takım.Abdüş'ün röportajını izledin mi ? Beraberlik , son dakikada yenen gol umurlarında değil.Çocukluk hayalini yaşıyor , rüyada adam.Ben de 1 haftadır rüyadayım , kalkmışsınız rezillik diyorsunuz ligin içinden geçmiş (!) şikecilerden bahsediyorsunuz.Bi rahat bırakın şu forumu . 38 sene sonra yaşadığımız şu zevkin içine etmeyin..Ha engelle geç diyeceksin de işim gücüm yok senin gibilerini mi engelleyeceğim..

BatuhanB
06.05.2022, 23:51
Küçük aklınla kuracağın ergenlik dönemi eğlencelerini kendine sakla.
Şurada insan gibi futbol konuşuyoruz. Ama sen hadsizlik edip polemik yaratıyorsun.
Ancak yine de eğlenmek istiyorsan benim ufaklık için tercih ettiğim Clementoni markasını öneririm.
Rakibin genç oyuncu hamlelerini görüp kendi hocanın yaptıklarını göremiyorsun.
Sonra da gelip saçma sapan benzerlik ilişkileri kuruyorsun. Daha fazlasını da yazardım.
Ama neyse...

Sevgili Muharrem Usta âşığı beyefendi,

Gayet usturuplu ve sakin bir şekilde yazdığım (ki Abdullah Avcı gündeme geldiği andan beri yazdığım bütün yorumlar forumda duruyor) yoruma gelip fütursuzca hiddetlenen sizdiniz ve karşılığını aldınız.

Lütfen ahlâk normlarından nasibinizi alınız. Teşekkürler.

orhan42
06.05.2022, 23:52
On oyuncuyu yolla onlarin tüm parasini wakaya ver abi hakediyor adam ş.ligine yakisir tam reklamlik futbolcu haa sikebahceyede gidecekse yolu acik olsun

Kaç maçtır piyasada yok.Sosa geliyor aklıma waka'nın son hallerini görünce.33 yaşındaki adama 2,5 3 milyon euro bağlayacak kadar zengin bir kulüp değiliz.Bu gözler Hami'nin , Ünal'ın , Abdullah'ın , Ogün'ün , Tolunay'ın Şota'nın gittiğini gördü..Waka mı büyük Trabzonspor mu ??? Son haftalarda piyasada olmayan , mutsuzluğu her halinden belli adamı şuarada savunmayın.

Mehmet Fatih Yavuz
06.05.2022, 23:53
Takım şampiyon olmuş, rezillikten falan bahsediyorsunuz arkadaşlar. :)
Takım ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. :)

38 senedir resmi olarak yaşamamıza izin verilmeyen gururu yaşadık.

6 günde mi bitti bu gurur?
:)
Sali yine iyi oynar alırız. Dert etmeyin. Önümüzdeki seneye dönük düşünün artık. Bu sene iyi kötü işini kurban olayım bitirin.
Bu sene şampiyonuz arkadaşlar.

Şampiyon...

serdaracıl
06.05.2022, 23:54

+ 61 rizenin yerinde olsam bşr süre insan içine çıkamam

Oğuzhan Fidan
06.05.2022, 23:55
Ya kardeşim yapma be ..Yapma ne olur..ne rezilliğimizi gördün şu maçta..Rahat rahat takıldılar.Ne istiyorsun , it gibi koşup Kayseri maçına yorgun çıkmalarını mı ? Gereksiz hırs yapıp topçuların sakatlanmalarını mı veya kart görmelerini mi ? Şampiyon olmuş bu takım.Abdüş'ün röportajını izledin mi ? Beraberlik , son dakikada yenen gol umurlarında değil.Çocukluk hayalini yaşıyor , rüyada adam.Ben de 1 haftadır rüyadayım , kalkmışsınız rezillik diyorsunuz ligin içinden geçmiş (!) şikecilerden bahsediyorsunuz.Bi rahat bırakın şu forumu . 38 sene sonra yaşadığımız şu zevkin içine etmeyin..Ha engelle geç diyeceksin de işim gücüm yok senin gibilerini mi engelleyeceğim..

Kardeşim senin tek eğlencen bu forumda pollyanna yorumlar görmekmi ? Sen üzüleceksin diye gerçekleri söylemekten gerimi durucaz ? Görmek istemiyorsan engelle butonu var oraya bas görme beni. Çocuk gibi davranmayın. 38 sene sonra yaşadın ne oldu bitti mi bu kadarmı senin hırsın ? Bu camianın bu ülke futbolundan alacağı çok şey var daha.. yeni başlıyoruz. Engelle geç sıkma canını insta takıl.

serdaracıl
06.05.2022, 23:55
rezillik ve yazık kelimeleri olmazsa cümle kuramayacak adamlar şampiyon takıma laf ediyor

serdaracıl
06.05.2022, 23:57
Rezillik, yazık, rezillik, yazık, rezillik, yazık=trabzon insanı futboldan anlıyor

Tolga Han
06.05.2022, 23:58
Hic bosuna kendimizi kandirmayalim seneye bu takim bu futbolla sampiyon olamaz!!!

orhan42
06.05.2022, 23:59

Nevzat kardeşim engelle gitsin..Laf anlamıyor o bebe..Bu insanlar yüzünden büyük yemin edip bu foruma girmeyeceğim bir gün o olacak.Şampiyon takımı bile eleştiri adı altında gömüyorlar.Ligin içinden geçmiş fenevim..Güleyim boşa gitmesin..

serdaracıl
07.05.2022, 00:00
Hic bosuna kendimizi kandirmayalim seneye bu takim bu futbolla sampiyon olamaz!!!

Sene başında da aynı cümleler kuruluyordu. Kargalar şampiyonlar ligi takımı kurmuştu, gaysenin romenleri on yıla damga vuracaktı. Biz şampiyon olduk. Seneye de oluruz

orhan42
07.05.2022, 00:01
Al bi tane daha..

Arif Timurcioğlu
07.05.2022, 00:04
rezillik ve yazık kelimeleri olmazsa cümle kuramayacak adamlar şampiyon takıma laf ediyor Şampiyon olan takımdan ne bekleniyor başka anlamıyorum.

orhan42
07.05.2022, 00:05
Sene başında da aynı cümleler kuruluyordu. Kargalar şampiyonlar ligi takımı kurmuştu, gaysenin romenleri on yıla damga vuracaktı. Biz şampiyon olduk. Seneye de oluruz
Hay ağzına sağlık..Konya ve Alanya ile berabere kalınca da benzer şeyleri söylüyorlardı.zannedersin diğerleri muazzam top oynuyor.Benim gördüğüm son dönemde en iyi topu Antalya oynuyor , eee ? şampiyon Antalyaspor mu oldu. Lucescu geyseyi şampiyon yapmıştı..1 farklı galibiyetlerle , herifi gönderip yerine imparatoreyi getirdiler sonuç ? Aynı adam bir sene sonra 8taş'ı şampiyon yaptı.Hem de aynı kabız futbolla.Bizim taraftar çok biliyor her şeyi..Engelle gitsin , zira aynı adam ADS maçı öncesi neler yazmış , okuyunca uzak dursun dedim kendi kendime..

orhan42
07.05.2022, 00:05
Şampiyon olan takımdan ne bekleniyor başka anlamıyorum.
Her maçı vura vura alacak .. 3'den aşağı atmayacak. Hiç gol yemeyecek. Şubatta şampiyon olduğu belli olan takımı dahi gömer bunlar..

HOPA'LI TS'Lİ
07.05.2022, 00:07
Çok sinirliyim. Neden mi? Hatalardan ders çıkarmıyoruz:

1- Giresun maçında üst üste 2 penaltı kaçıran solak adama penaltı attırıyoruz (penaltı kaçırılabilir, orasında değilim).
2- Maç bitiyor. Son 45 sn. var. Gol yiyoruz. Skoru koruyun be çocuklar. 80 yapın. Fark olsun 12. Koç kudursun.

Diyeceksiniz ki, abi şampiyon olduk. Bırak bunları kafana takmayı. Tamam da şampiyon takımın maçı tutamayarak son saniyede gol yemesini kabul edemem. Bir de Hami'den sonra penaltıcı yetiştiremedik. Bu da ayrı bir üzüntüm. Penaltı kazandığımızda neredeyse üzülüyorum.

Son olarak, kralın topuk vuruşu ve son anlardaki kötü kafa vuruşunun gol olmaması gol krallığı adına üzücü oldu.

Ne diyoruz o halde. Klişe olarak sağlık olsun.

Salı günü finale çıkalım teselli olalım.

Hatay maçı için benim yaşadığım ve taşıdığım duygu ve düşüncelere sahip renktaşlarım var mı merak ediyorum? Önceki yorumları okuyamadım.

ilelebeTS
07.05.2022, 00:08
Arkadaş bu sezondan malzeme kalmadı da gelecek sezona mı sardınız? Yıllar sonra erken şampiyonlukla ligi bitir, şampiyon ol. Kalan 2 kupanın da en büyük adayı ol. Tabi bu sezondan başka malzeme çıkmıyor. Alacak başka kupa kalmıyor.

arda.61
07.05.2022, 00:09
Yeri burası değil ama Altay maçının sahamızda olcağını varsayarak bir soru sormak istiyorum. Bir arkadaşın bloğu ceza yemiş kombinesini devredebilir mi ?

serdaracıl
07.05.2022, 00:09
Bu maçları takımı gömme olarak değil, eksikleri görme maçları olarak değerlendirmeliyiz. Bekler ve on numara pozisyonu hariç takımı beğendim ben

kayseriliyiz
07.05.2022, 00:21
Yapma usta sikeciler 10 haftada sadece bizle brabere kaldillar sen 10 macta iki galibiyet almissin onun rakiplerini rakip degil seninki avrupa devleri oylemi biraz mantik lutfenBütün maçlarına baktım.
Bize bilendikleri kadar fb'ye hic bir takım bilenmedi.
Hatta yattılar bile diyebilirim.
Adamlar biraz umut ışığı görünce şikeye baş vurdular, ap açık ortada.

kayseriliyiz
07.05.2022, 00:27
On oyuncuyu yolla onlarin tüm parasini wakaya ver abi hakediyor adam ş.ligine yakisir tam reklamlik futbolcu haa sikebahceyede gidecekse yolu acik olsunWaka bitti, oraya tempolu bir kanat oyuncusu lazım.
Avrupa wakalik iş değil.

serdaracıl
07.05.2022, 00:30
Bütün maçlarına baktım.
Bize bilendikleri kadar fb'ye hic bir takım bilenmedi.
Hatta yattılar bile diyebilirim.
Adamlar biraz umut ışığı görünce şikeye baş vurdular, ap açık ortada.

Tüm maçlara bakmaya gerek yok. Antep maçlarına bakmak kafi. Bize karşı otobüsü çeken takım şikecilere üçlü defans ile çıkıyor, önde yakalanıp tek topla gol yiyorlar. Yenilmek için sahaya çıkan takımı beş dakikada anlarsın

Hamza Yilmaz
07.05.2022, 00:35
Lig bitmis, oyuncular mactan önce soyunma odasinda egleniyor, maci kimse iplemiyor buraya rezillik, yakismiyor Filan yazan var.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Mehmet Fatih Yavuz
07.05.2022, 00:44
Tüm maçlara bakmaya gerek yok. Antep maçlarına bakmak kafi. Bize karşı otobüsü çeken takım şikecilere üçlü defans ile çıkıyor, önde yakalanıp tek topla gol yiyorlar. Yenilmek için sahaya çıkan takımı beş dakikada anlarsın

Aslında bizim de üzerimize geliyor takımlar.
Lakin takım tertibi açısından bizim ani atağa uygun bir kadromuz yok.
Yani bunu avantaja çeviremiyoruz.
Bizim kadromuz oyunu sete çevirip, yavaş oynayarak, sürekli pas ile rakibin açığını aramaya uygun.

Bu da rakiplerimizin ya bizim paslaşmamız sonucu otobüs çekmesine, ya da fizik kalitesi ile bize üstün gelerek bizi kendi yarı sahamıza kapatmasına sebep oluyor.

Mesela deplasman Göztepe, deplasman Altay, deplasman BJK, deplasman Fener., içerde dışarda Giresun maçları, içerde dışarda Antalya maçları. Aklıma bir çırpıda gelenler.
Bütün fizik kalitesi üstün takımlar üzerimize geldiler. Alenen bizi kendi sahamıza kapattılar. Ama biz o açıkları ya değerlendiremedik, ya çok zor değerlendirdik.
Küme düşme potasında, gelene geçene yenilen takımlar dahil.

Şampiyonluğu aldık, ama kapatmamız gereken defolarımız, çözmemiz gereken sorunlarımız var.

serdaracıl
07.05.2022, 00:54
Bizim kadromuz oyunu sete çevirip, yavaş oynayarak, sürekli pas ile rakibin açığını aramaya uygun.

Bu da rakiplerimizin ya bizim paslaşmamız sonucu otobüs çekmesine, ya da fizik kalitesi ile bize üstün gelerek bizi kendi yarı sahamıza kapatmasına sebep oluyor.

Mesela deplasman Göztepe, deplasman Altay, deplasman BJK, deplasman Fener., içerde dışarda Giresun maçları, içerde dışarda Antalya maçları. Aklıma bir çırpıda gelenler.
Bütün fizik kalitesi üstün takımlar üzerimize geldiler. Alenen bizi kendi sahamıza kapattılar. Ama biz o açıkları ya değerlendiremedik, ya çok zor değerlendirdik.

Şampiyonluğu aldık, ama kapatmamız gereken defolarımız, çözmemiz gereken sorunlarımız var.

Hocam yapma. Maçın beşinci dakikasında açılan takımlar ile maça kontrollü başlayıp bizim risk alamayacağımız dakikalarda ğzerimize gelen takımlar bir mi

jairzinho
07.05.2022, 00:55
bu maçın ve bu sezonun önemli kazanımlarından biri ahmetcan kaplan oldu

bu tarz amaçsız maçlarda bu tür kazanımlar elde etmek 3 puandan daha önemlidir aga

serdaracıl
07.05.2022, 00:57
Biz bu sene sadece rakiplerimizi değil, türk futbolundaki kirli düzeni de yendik

Mehmet Fatih Yavuz
07.05.2022, 01:05
Hocam yapma. Maçın beşinci dakikasında açılan takım ile maça kontrollü başlayıp bizim risk alamayacağımız dakikalarda ğzerimize gelen takımlar bir mi
Vallahi şu düşen Altay ve Göztepe deplasmanlarını gözlerimle izlemesem, Giresun'a karşı nasıl kurdeşen döktüğümüz falan hatırlamasam... Bazı rakipler o kadar pervasızca saldırdı ki üzerimize. :) Bizim hızlı hücum enstrumanımız Visca gelince bir nebze oluştu. Özellikle Gervinho sakatlandıktan sonra.

Göztepe maçı mesela. Toplasan 2 pozisyona giremedik Göztepe karşısında. Ama dediğim gibi zoraki bir pozisyon ile Gervinho attı maçı aldık.
Bunun gibi maçlar az değil.
Ve maalesef biz genelde oyunun ilk yarılarında tüm takımlara karşı zor durumlara düştük. İkinci yarılar müdahale ile nispeten toparladık. Yani bize maçların başında atılan dayaklar daha fazlaydı.

Mehmet Fatih Yavuz
07.05.2022, 01:06
Biz bu sene sadece rakiplerimizi değil, türk futbolundaki kirli düzeni de yendik

Biz çeyrek asırlık makus talihi devirdik.
Bundan sonrasında inşaallah yol açık. :D

kaçarava
07.05.2022, 01:34

En büyük sorunumuz orta saha. Hoca sezon başı dominant oyun sinyalleri veriyordu. Geri koşmak zorunda kalmayacağız dediğini hatırlıyorum. Bu dominant set hücumu oynayacağız demek kabaca. Kadro olarak denedi de. Bu kadronun iyi oynaması için topa %70 falan sahip olmamız gerektiğini yazdığımı hatırlıyorum. Sonra Avrupa'dan elenme sonrası geçen sezonki kontrollü oyuna döndü. Onun hakkını bahsettiğin maçlarda zorlansak da verdik. En kötü maçları bile çevirecek duruma geldik, Konya deplasmanı ve içerideki Alanya maçında Gervinho'nun kaçırdıkları. Edgar ve Hamsik'in sakatlığı, Hamsik hariç tek pas yapan orta saha olan Berat'ın bitişi hocanın elini kolunu bağladı. İkinci yarıdaki belirgin fiziksel düşüş de etkileyince topun arkasına da kötü geçmeye başladık.

Şampiyon olduk diyen var. Olduk baba kutladık bile :D Ama oyunumuzdaki iyi ya da kötü hiçbir şey tesadüf değil. Hepsi net ortada. Alanya maçında sonraki oyun hep aynı. Rehavet dedik düzelmedi. Stres dedik olmadı. Şimdi yine rehavet oldu. Evet, bayram izni vs maç bi de Cuma pek ümidim yoktu. Ama son 20 dkdaki oyun son dönemin bir özetiydi. Bu maça has bir oyun değildi.

Takımın konfor alanı öne geçtikten sonra az adamla hücum edip defansı geride tutmak ve genel olarak geri yaslanmak. Takım boyu uzuyor. Orta saha kolay geçiliyor. Bir de bu oyunu aslen iki 10 numara ile oynuyorsun. Sonra öndekiler de geri gelmekte zorlanıyor. Bir de senin bahsettiğin öndekilerin bu oyuna uygun olmaması var. Derinde bekleyince 60 metreyi Cornelius ve Nwakaeme ile git gel yapamazsın. Hızlı alan kateden adam lazım.

2 saniye önde bastık gol attık. Ondan sonra diğerlerine karşı farklı oynuyorlar diyoruz. Sen oyuna ortak ediyosun rakibi sen. Topu verip yaslanıyorsun. Bir yerden sonra çıkamıyorsun da. Adama özgüven geliyor. Ondan sonra Nuri Şahin bas bas önde bas der tabii. Pişman edemiyorsun rakibi.

Ufuk
07.05.2022, 01:41
Hocam yapma. Maçın beşinci dakikasında açılan takımlar ile maça kontrollü başlayıp bizim risk alamayacağımız dakikalarda ğzerimize gelen takımlar bir mi
Sadece taktik değil, tavırlardan da belli. Bir tane fb maçında yapılan hakem hatasına reaksiyon göremedim ben. Antep maçında Ertuğrul köpek gibi oynadı, Nwakaemeyi vura vura yıldırdı. Hakeme itirazlar etti. Fb maçında bir tane itirazını göremedik nedense.

Bir de beğeniyordum ben bu çocuğu. Büyük hayal kırıklığı.. :(

Mehmet BAŞ
07.05.2022, 01:54
Sevgili Muharrem Usta âşığı beyefendi,
Gayet usturuplu ve sakin bir şekilde yazdığım (ki Abdullah Avcı gündeme geldiği andan beri yazdığım bütün yorumlar forumda duruyor) yoruma gelip fütursuzca hiddetlenen sizdiniz ve karşılığını aldınız.
Lütfen ahlâk normlarından nasibinizi alınız. Teşekkürler.

Kusura bakmayın ama siz hayal görüyorsunuz.
Gayet usturuplu ve sakin şekilde yazıp gelecek maçta istediğiniz futbolcular oynar diyen bendim.
Ancak nedense söylediklerim zorunuza gitti, saçma sapan bir agresiflikle garip benzetmeler yaptınız.
Kusura bakmayın, haddinizi ve ahlak normlarını aşıp şahsıma bu konuda yönlendirme yapamazsınız.

Gerçi yazdığınız şeylerin içeriğini kurcalayınca geçmişte biriktirdiğiniz takıntılar ortaya çıkıyor.
Forumda sizin gibi üç beş tane insan var. Her şart ve koşulda kendinizi itina ile belli ediyorsunuz.
Vakti zamanında Hacıosmanoğlu yerine Muharrem Usta'yı işaret ettiğim için Usta aşığı olmuyorum.
Kaldı ki bu saçma meselenin konu ile alakası nedir? Dur söyleyeyim. Sıkıştım, buradan nasıl sıyrılırım refleksi! :o

DeAgLeMaNyAq
07.05.2022, 05:11
Şampiyonluk geldikten sonra maçlara konsantre olunması pek kolay değil. Hele ki önümüzde önemli bir kupa rövanşı varken bu daha da zordu. Dolayısıyla takımı bu maç özelin de eleştirmeyi doğru bulmasam da 2 ayda 2 galibiyet almamız düşündürücü. Yine de son dakikada gelen puan kaybı üzdü. Daha önce de söylediğim gibi böylesine şaşalı bir erken şampiyonluktan sonra bizim mümkün olduğunca ikinci ile aramızdaki puan farkını korumamız gerekiyordu. Ama görünen o ki bu fark daha da azalacak...

BatuhanB
07.05.2022, 06:15
Kusura bakmayın ama siz hayal görüyorsunuz.
Gayet usturuplu ve sakin şekilde yazıp gelecek maçta istediğiniz futbolcular oynar diyen bendim.
Ancak nedense söylediklerim zorunuza gitti, saçma sapan bir agresiflikle garip benzetmeler yaptınız.
Kusura bakmayın, haddinizi ve ahlak normlarını aşıp şahsıma bu konuda yönlendirme yapamazsınız.

Gerçi yazdığınız şeylerin içeriğini kurcalayınca geçmişte biriktirdiğiniz takıntılar ortaya çıkıyor.
Forumda sizin gibi üç beş tane insan var. Her şart ve koşulda kendinizi itina ile belli ediyorsunuz.
Vakti zamanında Hacıosmanoğlu yerine Muharrem Usta'yı işaret ettiğim için Usta aşığı olmuyorum.
Kaldı ki bu saçma meselenin konu ile alakası nedir? Dur söyleyeyim. Sıkıştım, buradan nasıl sıyrılırım refleksi! :o

Bana verdiğiniz cevabın "gayet usturuplu" olduğunu düşünüyorsanız tartışmaya daha fazla lüzum olmadığını düşünüyorum.

Mutluluklar.

ahamitokutan
07.05.2022, 07:20
sezon boyu 11 oynayıp takımı taşıyan ve şampiyon olduktan sonra relax a bağlayan oyunculara pek lafım yok. maçın başında daha 4. dakikada 3 tane saçma sapan top kaybı yapan Serkan Asan ben buyum, benim bu takımda işim yok demiyor da ne diyor. sezon boyu rezilleri oynayan Berat şampiyonluk sonrası maçta beni şaşırttı çok iyi oynadı.
şampiyonluğu almışsın, forvetin gol krallığına oynuyor ama yedekte. koy oynasın gol atsın kral olsun ne olacak? Ömür freni çekilmiş araba gibiydi keşke Murat Cem hiç çıkmasaydı. aldığı her topu durdurup sürekli geriye verdi. öyle ki gol pozisyonuna girerken bi yerde dönüp 60 metre uzaktaki Uğurcan a geri pası verdi. kaleci geri pasları tam hastalık.
Wakaeme hiç girmese de olurmuş. kupa maçlarında da görevini yapacaksa yapsın sonra herkes kendi yoluna.
Altay maçında Taha Emrehan Kerem gibi çocukları biraz da olsa sahada görsek çok güzel olacak.

iso_4939
07.05.2022, 07:37
Arkadaslar takim oyun oynamiyor son on mactir antep,k.gumruk,antalya,hatay bunlari yenemedin hala yok sampiyon olduk demeyin bunun sl var

Murat Keçeci
07.05.2022, 08:36
Hazırlık maçı tadında bir maçtı.Rotasyonlu çıktığımız kadro elinden geleni yaptı.Ilk onbirdeki kadrodan açıkçası daha fazla pas hatası yapar diye düşünmüştüm beklediğimden daha yüksek isabetli paslar yaptık.Eksik kaldığimız nokta ise kalite eksikliğiydi.Özellikle önümüzdeki sezon türk oyuncu grubumuzun kalitesini arttıramazsak şampiyonluk yarışında işimiz çok zor olur.Turkiye liginden 2-3 gurbetcilerdende 1-2 tane olmak uzere 4-5 tane ilk onbire girdiğinde sırıtmayacak a milli takima aday oyuncu bulmamız gerek.

Maçtan kalan güzel şeylere değinirsek zaman zaman defanstan sogukkanli çıkışlarımız güzeldi.Djaniny nin şık golü güzeldi.Ahmetcan ve Beratin performanslari güzeldi.

Bizim için 2 tane final maçı var.Bir kayseri de biri de olimpiyatta bu çocuklara çifte kupa yakışır.hadi çocuklar.

LANGARA
07.05.2022, 09:22
Dünkü maça dair canımı sıkan tek şey penaltı konusu. Ünal Hoca zamanında yanlış hatırlamıyorsam eleme turunda son dakikalarda penaltı kaçırdık, Molde maçında son dakikalarda kaçırdık, Giresun maçında son dakikada iki tane kaçırdık. Var uygulaması olmasa Karagümrük ve Adana maçlarında kaçan birer penaltımız var. En sonuncusu da dünkü penaltı. Penaltı mı çalışırız, penaltı hocası mı tutarız bilmiyorum ama şu problemi de halletmemiz gerekiyor.

Zafer Fidan
07.05.2022, 09:43
Dünkü maça dair canımı sıkan tek şey penaltı konusu. Ünal Hoca zamanında yanlış hatırlamıyorsam eleme turunda son dakikalarda penaltı kaçırdık, Molde maçında son dakikalarda kaçırdık, Giresun maçında son dakikada iki tane kaçırdık. Var uygulaması olmasa Karagümrük ve Adana maçlarında kaçan birer penaltımız var. En sonuncusu da dünkü penaltı. Penaltı mı çalışırız, penaltı hocası mı tutarız bilmiyorum ama şu problemi de halletmemiz gerekiyor.

https://youtu.be/2-mIB76lbwE

Hep bu video aklima geliyor. Antrenmanda siraliyorlar penaltı golleri

kayseriliyiz
07.05.2022, 10:54
Biz bu sene sadece rakiplerimizi değil, türk futbolundaki kirli düzeni de yendikO düzeni İnşallah yıkacağız da

Yusuf BALCI
07.05.2022, 10:55
Her iki takım için de antrenman maçı havasında geçti. Adeta bir ter atma maçı. İki takımın da formalite icabı çıktığı bir müsabaka. Bu nedenle ne oynanan futbola ne de sonuca odaklanmıyorum.

Maç öncesi hatay futbolcularının şampiyon takımı alkışlaması takdiri hak ediyor. Spor böyle güzel.

Performansı ile beni şaşırtan futbolcu Berat oldu. Gayet iyi oynadı. Ama rakip ortasahada çok temposuzdu bunun etkisi de olabilir.

Takımda yaklaşık 7-8 haftadır net sırıtan şeyler var. Önümüzdeki sezonun planlaması iyi yapılmalı. Doğrudan ilk 11 oynayacak 5 net transfer gerekiyor.

Takım iskeletinde Uğurcan, Hugo, Dorukhan, Visca, Cornelius, Mümkünse Nwakaeme tutulup kalan bütün mevkilerde net ilk 11 oynayacak oyuncular monte edilmezse önümüzdeki yıl bizi işkence bekliyor demektir.

HOPA'LI TS'Lİ
07.05.2022, 11:21
Trabzonspor rekora ulaştı

Şampiyon Trabzonspor, tarihinin en uzun liderlik serisini tekrarladı. 1979- 1980’deki gibi 28 haftadır aralıksız zirvede yer alan Fırtına, sezon sonunda rekoru 30 haftaya çıkartacak.

Abdullah Avcı yönetiminde bu sezon rakamları alt-üst eden, ligde ezeli rakipleriyle görülmemiş puan farkları yaparak şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor , bir rekor daha kırdı. 9. haftadaki Fenerbahçe zaferinden sonra zirveye çıkan ve bir daha da kimseye kaptırmayan Bordo-Mavililer, liderlik serisini 28 maça çıkardı. Bordo-Mavililer böyle bir seriyi sadece 1979-1980 sezonunda yapmıştı.

Karadeniz ekibi, lig sonunda rekoru 30 haftaya çıkartmış olacak. Maç fazlasıyla en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 10 puan önünde yer alan şampiyon, son iki maçta Altay ve Başakşehir’le (d) karşılaşacak.

82 puanı geçerlerse...

78 puandaki Trabzonspor, kalan 2 haftada 82 puan rekorunu da kırabilir. Öyle ki Bordo-Mavililer 1995- 1996 ve 2010-2011 sezonlarında en yüksek puana ulaşmış ve 82 ile ligi tamamlamıştı. Her iki dönemi geride bırakıp, tarihe geçmek için Fırtına’ya 2 maçta 2 galibiyet gerekiyor.

45 sn kala gol yemeseydik Altay maçında uğursuz 82'yi geçmiş olacaktık.

Altay'ı yenelim ve ligi 2 mağlubiyetle bitirelim. Başakla berabere kalırsak 82 olacak. Büyük ihtimalle TD bu maçtan 4 gün sonra oynanacak kupa finalini düşünerek rotasyonlu çıkacak. 81 puan ve 3 yenilgiyle de ligi bitirebiliriz.

HOPA'LI TS'Lİ
07.05.2022, 11:22
Süper Lig 2021-22 sezonu şampiyonu Trabzonspor´un golcü oyuncusu Djaniny Semedo, 36´ncı hafta müsabakası olan Atakaş Hatayspor maçında takımının tek golünü kaydetti. Djaniny, dün akşam attığı golle bu sezon Süper Lig'de üst üste çıktığı üç deplasman maçında gol atan ilk Trabzonsporlu oyuncu olarak tarihe geçti.

31 yaşındaki santrfor daha önce Trabzonspor´un Süper Lig tarihindeki 2 bin 500´üncü golünü Çaykur Rizespor karşılaşmasında kaydederek tarihe geçmişti. Süper Lig şampiyonu Trabzonspor´un Yeşil Burun Adalı oyuncusu, bu sezon takımıyla çıktığı 28 karşılaşmada 10 gol ve 3 asist kaydetti. Djaniny Semedo, Cornelius ve Nwakaeme´nin ardından bordo mavili takımın en golcü oyuncusu sıralamasında 3´üncü sırada yer alıyor.

orhan42
07.05.2022, 11:41
Berat 6 numara oynar yoksa 8 mi ? Bence bu çocukla hoca kamp döneminde özel ilgilenmeli.8 numara da daha iyi oynar .Bu sene kötü performans gösterince özgüveni de kayboldu.Ama 8'de tek pasla oyunu yönlendirebileceğini de gösterdi bu maç.Attırdığı gol de böyle bi pozisyon sonunda oldu zaten.Biraz tempo kazanır biraz da kuvvetlenirse bence gelecek senenin en önemli transferi olur..

nevzat61
07.05.2022, 11:48
Arkadaslar takim oyun oynamiyor son on mactir antep,k.gumruk,antalya,hatay bunlari yenemedin hala yok sampiyon olduk demeyin bunun sl var

Tamam da seneye elimizde bu kadro olmayacaktır.. yönetim de görüyordur eksikleri.. daha agresif şampiyonlar ligi ayarında oyuncular peşinde zaten, haberleri takip ediyoruz..

Yani sevinmeyelim mi , şampiyon olduk demeyelim mi..

Bunları yönetim düşünüyor , hiç bir yönetici " gidip BMN'ye gireyim de ne eksiğimiz var görelim " demiyor..

Salı akşamı finale götürecek skoru alalım.. sonrası olimpiyat stadında final..

Bu kadar eksiğe rağmen yine yenilmedik.. dört dörtlük oynuyoruz diyen birisi yok zaten forumda..

memozcan
07.05.2022, 11:53
maça dair söylenecek şey serkan asanın oynadığını ben bile oynarım.. zaten yaptığı tek şey pas hatası yapmak ..

HasanTezel
07.05.2022, 12:35
ARKADAŞLAR ŞAMPİYON DİLEDİĞİ GİBİ SALABİLİR

Bunu yazayım önce.

Kaçan penaltılar atılamayan paslar bu rahatlamanın konsantrasyon eksiği, ciddiye almayalım, SADECE 2 MAĞLUBİYET ALDIK…

Ancak, bu yetersiz performans ÇÖP SÜPER LİGE yeter, ŞL de oyarlar adamı.

Şimdi, kesinlikle kadro komple defans almayla başlamalı, ligin en iyi stoperi Hugo bile zayıf dün Berkhan mı kafasına tekme koyduğu pozisyondan belli.

BAKASETAS-DJANİNY-ÖMÜR (12-8-15) satılabiliyorsa Uğurcan MUHAKKAK KALMALI ve bu 35 milyon euro ya şu olmalı:

UĞURCAN THE ONE

transfer transfer Hugo(?) transfer

Vişça Dorukhan Hamsik transfer transfer

Cornelius

Hatta Cornelius a 10+ verilirse onu da satıp daha skoreri alınmalı(ligin en iyisi Cornelius ama 36 maç 15 gol beyler)

kaçarava
07.05.2022, 12:44
Sağ stoper olmayınca oyun kurma konusunda o bölgede çok zorlandık. Berat nasıl iyi pas atınca fark yarattıysa, Edgar da öyle paslar atıyordu.

Arif Timurcioğlu
07.05.2022, 12:51
ARKADAŞLAR ŞAMPİYON DİLEDİĞİ GİBİ SALABİLİR

Bunu yazayım önce.

Kaçan penaltılar atılamayan paslar bu rahatlamanın konsantrasyon eksiği, ciddiye almayalım, SADECE 2 MAĞLUBİYET ALDIK…

Ancak, bu yetersiz performans ÇÖP SÜPER LİGE yeter, ŞL de oyarlar adamı.

Şimdi, kesinlikle kadro komple defans almayla başlamalı, ligin en iyi stoperi Hugo bile zayıf dün Berkhan mı kafasına tekme koyduğu pozisyondan belli.

BAKASETAS-DJANİNY-ÖMÜR (12-8-15) satılabiliyorsa Uğurcan MUHAKKAK KALMALI ve bu 35 milyon euro ya şu olmalı:

UĞURCAN THE ONE

transfer transfer Hugo(?) transfer

Vişça Dorukhan Hamsik transfer transfer

Cornelius

Hatta Cornelius a 10+ verilirse onu da satıp daha skoreri alınmalı(ligin en iyisi Cornelius ama 36 maç 15 gol beyler)
Cornelius hariç bütün yazına katılıyorum. Cornelius gol haricinde rakip savunmayı yıpratan oyun sıkıştığında kafasına indiriceğin toplarla üstünlük sağlayan bir oyuncu. Astronomik bir rakam gelmezse gönderilmesi hata olur. Yanına farklı oyun stili olan savunma arasına sarkan biri alınmalı.

Zafer Fidan
07.05.2022, 13:16
Cornelius yanina Lavezzi tipi bir oyuncu lazım

kayl
07.05.2022, 13:47
Cornelius yanina Lavezzi tipi bir oyuncu lazım

Djaninide oynar bence yanında viscada iyi sadece orta sahada siopisin üst modeli lazım iyi bir sol bek ve çok iyi bir sağ stoper

BlackPanther
07.05.2022, 13:53
Ali Koç Divan Kurulu Toplantısında yine afkuruyor.

BlackPanther
07.05.2022, 13:56
Ali Koç Trabzonsporu Fetö yaptı sonunda...

angraf
07.05.2022, 14:06
ali koça cevap bile verilmemeli
en güzel cevap şampiyon kadromuzu güçlendirerek 9. şampiyonluğa ulaşmaktır !

nevzat61
07.05.2022, 14:12
Fenerbahçe yüksek Divan kurulu toplantısı konusu : Trabzonspor.. :)

Bla Bla Bla Bla Bla...

Şaka gibi.. yemin ederim.. bunlar intihar moduna girdiler..

Bunları maymuna çevirdik..o değil ,diğer iki kızkardeş takım taraftarları bizi karıştırmayın demeye başladı :)

BlackPanther
07.05.2022, 14:26
ali koça cevap bile verilmemeli
en güzel cevap şampiyon kadromuzu güçlendirerek 9. şampiyonluğa ulaşmaktır !

https://i.ibb.co/F4dDHSq/ujk-ol.jpg

Ali Koça yanaşma. Isıra bilir!

El Cordobes
07.05.2022, 14:36
Ligin ilk yarısı çoğunlukla Berat-Hamsik-Baka orta sahasıyla oynadık ve iyi de iş yaptık. Ligin ikinci yarısı sakatlık nedeniyle Hamsik yok, performans olarak da Baka ve Berat yok. Üzerine Edgar ve Gervinho komple yok, sezonu kapatmış. Dönem dönem de Waka, Peres, Hugo, Djanini gibi adamlar sakatlıktan oynayamamış.

Tüm bu olumsuzlularda takımın oyun anlamında aksamasını normal görüyorum ki bu şartlarda bu denli puan farkıyla şampiyonluk çok çok büyük iş.

Seneye daha da iyi olacağımızdan hiç şüphem yok.

orhan42
07.05.2022, 15:14
Ligin ilk yarısı çoğunlukla Berat-Hamsik-Baka orta sahasıyla oynadık ve iyi de iş yaptık. Ligin ikinci yarısı sakatlık nedeniyle Hamsik yok, performans olarak da Baka ve Berat yok. Üzerine Edgar ve Gervinho komple yok, sezonu kapatmış. Dönem dönem de Waka, Peres, Hugo, Djanini gibi adamlar sakatlıktan oynayamamış.

Tüm bu olumsuzlularda takımın oyun anlamında aksamasını normal görüyorum ki bu şartlarda bu denli puan farkıyla şampiyonluk çok çok büyük iş.

Seneye daha da iyi olacağımızdan hiç şüphem yok.
çok yerinde bi tesbit olmuş.İkinci yarıda neredeyse her maç farklı 11'lerle çıktık.Takımın belkemiği olan futbolcularımız uzun süreli sakatlık yaşadı veya sezonu kapattıç.Bu kadar eksiklere rağmen takım şampiyonluğa ulaştı.Hem de Şubat ayında bu kesinleşmişti..Sadece resmileşmesi gerekiyordu.Bu şekildeki sıkıntılar şampiyonluğa koşan hangi takımın başına gelirse gelsin illa ki tökezlerdi.Hala resmin bu bölümüne bakan yok.Hala kötüyüz , rezillik , yazık vs. gibi kelimelerle dolu yorumlar var ..

Erkin
07.05.2022, 15:18
Rambo Ali yeter birader deli ettin kendini. Bugun de Sultanhamam`dan aldiklari ibrik, gugum ve masrapalari sergilemisiler. Baba biz de biliyoruz Kemeralti`ndan almasini. Ver oradan AB yildizlarini abime rahatlasin. Cocuk, cocuk bunlar bildigin. Rambo Okan camianin en akil adami.

Steril61
07.05.2022, 18:09
Bu sezon Hatay maçı gibi daha pek çok maçta kötü futbol oynayarak sahadan puan ya da puanlarla ayrıldık. Uğurcan'ın ekstra kurtarışları, biraz da şansımızın yardımıyla şampiyonluğu kazandık. Muhakkak çok emek verdi teknik ekip ve futbolcular. Çalıştılar haklarını yemeyelim. Lakin bu futbol ile önümüzdeki yıllarda şampiyonluk yaşamamız bence mümkün değil. Rakiplerimiz bize karşı çok daha dirençli olacaklardır. Özellikle de şikeciler her türlü pisliği yapacaklardır. Onun için çok daha dinamik bir takım olmalı, hızlı ve isabetli paslarla daha çabuk gole giden, oyunun özellikle defans yönünde hataları minimize etmiş bir ekip haline gelmeliyiz. Aksi halde bu sezonki futbolumuzla Avrupa nın sıradan takımlarına dahi diş geçiremeyiz.

Gelecek sezonlarda da aynı başarıyı devam ettirebilmemiz adına yedeğe değil ilk on bire yazabileceğimiz oyuncular transfer edilmeli bence. Sağ bekte Peres özellikle Avrupa kupaları için yetersiz. Hugo'nun yanına sağ ayaklı hızlı bir stoper şart. Doğru düzgün sol bek zaten yok. Kısacası defansa üç sağlam transfer şart. Orta alanda Marek Hamsik maalesef sakatlıktan sonra suya sabuna dokunmuyor. Tempo yapamıyor. O bölgeye tempomuzu artırabilecek ve topu en doğru şekilde dağıtabilecek bir adam şart. Hamsik gibi yaşlı bir oyuncu ile ancak süper ligde idare edebiliriz. Visca da aynı şekilde yaşlı ve temposuz. Onun kanadına Gervinho sağlam gelirse değişmeli olarak sezonu sürdürebilirler belki. Sol açığa wakaeme yerine ondan daha tempolu ve mücadeleci bir isim gelmeli. Koassi kesinlikle yetersiz. Bana göre hücumda Djaniny kalmalı. Koita ve Cornelius u satıp yerine de Sorloth ve Artem Dovbyk ı almalıyız.

Bu takımın acilen gençleşmesi lazım. Hücumda ve orta alanda rakibi bozacak yüksek tempoyla baskı yapacak oyuncular gelmesi lazım. Aksi halde şekil a da görüldüğü üzere hiçbir iddiası olmayan Hatayspor'un baskısına boğun eğmek zorunda kalıyoruz. Maalesef yaşlı oyuncular güçsüz ve bitkin kalıyor. Bu halle bizi Avrupa kupalarında da, süper ligde de duman ederler. Yazık olur bu seneki şampiyonluğumuza. İnşallah başkan Ağaoğlu ve Abdullah Avcı gerekeni yapar.

carantinas
07.05.2022, 18:25
Bu sezon kırılma anlarındaki tüm maçları aldı takım bugün hatay maçını almak gerekiyor olsaydı yine alırdık. Maça rotasyon çıktık neredeyse hazırlık maçı minvalinde oyun oynamışız hala garip garip yorumlar. Dünkü maça bireysel performanslar olarak bakın. Mesela dün Berat iyi oynadı, Murat fena değildi, Ahmetcan yine standardı yakaladı. Ama Yusuf ve Kouassi sanki olmasada olur gibi. Sadece 70-80'den sonra alsın topla koştursundan başka işe yaramayacak gibiler.

HOPA'LI TS'Lİ
07.05.2022, 19:56
Bu sezon kırılma anlarındaki tüm maçları aldı takım bugün hatay maçını almak gerekiyor olsaydı yine alırdık. Maça rotasyon çıktık neredeyse hazırlık maçı minvalinde oyun oynamışız hala garip garip yorumlar. Dünkü maça bireysel performanslar olarak bakın. Mesela dün Berat iyi oynadı, Murat fena değildi, Ahmetcan yine standardı yakaladı. Ama Yusuf ve Kouassi sanki olmasada olur gibi. Sadece 70-80'den sonra alsın topla koştursundan başka işe yaramayacak gibiler.

47 sn kala gelen gol üzdü beni (Erman Hoca'yı izleyemedim ama ofsayt konusunda ne dedi?)
80 puana çıkmak güzel olacaktı.
Şb ile farkı açacaktık. Sezon sonu afkuramayacaklardı.
Sahanın en kötüleri Yusuf ve Kouassi (Yattaravari hareketleri var ama 90 dakikalık oyuncu değil gözüküyor)

pReN@_61
07.05.2022, 19:58
Maça dair tek huzursuz olduğum husus Andreas'a gol attıramamak

HOPA'LI TS'Lİ
07.05.2022, 20:03
Maça dair tek huzursuz olduğum husus Andreas'a gol attıramamak

Evet renktaş beni de çok üzdü.
Topukla vurduğu ve kafayla vurduğu şutlar güzeldi bari biri gol olsaydı.
Krala krallık yakışırdı.
Altay maçında 2-3 tane atarsa olabilir.

Doğukan Uçan
07.05.2022, 21:06
bakasetas serkan ve ismail golü yedirdi.

Fanatik34
08.05.2022, 01:36
Bu macta, sakatlik, yorgunluk vs sayseinde yedek Oyuncularin aslinda cok iyi oynayabildiklerini de gördük. Bu aksilikler olmasa, bunu da göremeyecektik. Iste Abdullah Avci´ya en büyük elestiri bu yüzden.

Dün sahada en iyiler Ahmetcan ve Berat´ti. Iyiler arasinda Murat Cem´de vardi ama aldigi süre 45. dk. Iki siritan isim ise Bakasetas ile Yusuf´tu. Ikinci yariya misal Waka ve Visca degisikligi ile girsek, neler olurdu?

deepmavi
08.05.2022, 12:22
https://i.ibb.co/F4dDHSq/ujk-ol.jpg

Ali Koça yanaşma. Isıra bilir!

Hani Tipini s diye bir argo söz varya aynen bu mahlukat için söylenmiş ve ne kadar çirkin insan bu herif!!!

Diğer taraftan Hatayspor'u tebrik ediyoruz.Trabzonspor Şampiyon Diyerek ve Alkışlar İle Gerçekten Çok Muhteşem Karşılama Yaptılar.İşte Anadolu Takımı böyle olur.Helal Olsun Hatayspor...

cakalkerem
09.05.2022, 08:56
bu bakaya penaltıda ısrar neden....

Kaçıncı bu..

Takım bu kadar eksikle bu kadar oluyor

en az 5 direk oynayacak transfer..

şampiyonlar ligine birşekilde kanalize olmalıyız....

atillati
09.05.2022, 09:00
Cornelius'u 10-12'ye satıp uygun maliyete Pohjanpalo'ya hayır demem.

Yiğit SARI
09.05.2022, 09:02
Cornelius'u 10-12'ye satıp uygun maliyete Pohjanpalo'ya hayır demem.

Dersiniz bence