PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şampiyon Trabzonspor! 2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Sayfa : [1] 2 3 4 5 6 7 8

Yiğit SARI
30.04.2022, 23:00
https://twitter.com/Trabzonspor/status/1520487674146172931?s=20&t=yqRteroSkGvOAiWuX6ZPfw

Aker
30.04.2022, 23:04
Şampiyon TRABZON!

orhan42
30.04.2022, 23:10
şampiyonuz...şampiyooooooonnnnnnn

Arda'
30.04.2022, 23:12
şampiyon !

Yiğit Gayretli
30.04.2022, 23:15
Allahım sana şükürler olsun. Şu başlığa yazdığıma inanamıyorum. İNANAMIYORUM. VUSLAT!

Oğuz B.
30.04.2022, 23:16
Yeniden tartışmasız şampiyon...

Rahmi Akkurt
30.04.2022, 23:33
tertemiz 8. şampiyonluk :ts2:

Anıl C
30.04.2022, 23:34
şaaaampiiiiiyoooon

traaabzoooooonnnnnn

Ufuk
30.04.2022, 23:34
Çok şükür. emeği geçen herkese teşekkürler.

Ufuk
30.04.2022, 23:35
https://twitter.com/beINSPORTS_TR/status/1520502500058705921

doctorsurgeon
30.04.2022, 23:36
Alın teri, göz yaşı

Reha Asan
30.04.2022, 23:37
Yıllardır bekledik.

Sonunda nasip oldu beee sonunda.

Daim olsun inşallah.

ilelebeTS
30.04.2022, 23:38
Çok şükür :sevinç:

Arif Timurcioğlu
Tertemiz şampiyon.

Uğursuzluk kırıldı gerisi gelsin, kesmez bizi.

Kemal Öztel
Hangi kelimelerle ifade etsek diğerlerine yazık olur. Her şeyi barındırıyor içerisinde. Büyük Trabzonspor 8.kez Şampiyon !

İsmail ALİOĞLU
30.04.2022, 23:46
Stad ici goruntulere baktikca sinir bogay beni. Hayvan herifler nasil sevinecegini bilmiyor. Adamlari bunaltmaktan baska bi halt ettikleri yok barzolarin...:mad:

Anıl C
30.04.2022, 23:50
Keşke bu akşamı Özkan Sümer'de görseydi:(

Bayraktaroğlu
30.04.2022, 23:54
8. Kez Şampiyon Trabzonspor. Şükürler olsun

Furkan
30.04.2022, 23:58
Çok çok önemli bir eşik aşıldı , yılların stresi üzerimizden kalktı. Bugün uzun yıllar sonra bir ilk oldu ama son olmayacak sık sık yaşayacağız bu duyguyu ! Şampiyon Trabzon !

kayseriliyiz
01.05.2022, 00:21
Allah'a sonsuz şükürler olsun, nihayet ben 84 doğumluyum, son resmi şampiyonluk ben doğunca olmuş.
Dun doğum günümdü, bugün belkide hayatımın en güzel hediyesini aldım.
Teşekkürler Trabzonspor.

Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk

Bayraktaroğlu
01.05.2022, 00:25
Beşiktaş ve galatasaray maçlarını unutmayacağım. O maçlardan sonra hazırlanan taraftar videolarını unutmayacağım. Harika bir sezon harika bir hoca harika bir taraftar. İnşallah gelecek sezonlarda bu sevinçleri tekrarlarız.
Haramilerin saltanatı yıkıldı.

Timur Mikhail
01.05.2022, 00:41
Anlatmak ve söylemek istediğim çok şey var sayın değerli renkdaşlarım ama ne anlatabiliyorum ne de bağırıp cağırabiliyorum. Köşeye çekildim ve sevinen insanlara mutluluklarına bakıyorum.
Yıllarca o beklenen arzulanan tutkuyla kovalanan o şeyi elde ettik sonunda.
Ne bağırabiliyor ne anlatabiliyorum, yaşadığımız bu şey bu ana sigmayacak kadar değerli ve tarihte yankılanacak kadar derin bir başarı ve hatta bunu başaran futbolcu başkan teknik ekip ve taraftarlar nasıl büyük bir iş başardıklarının farkında değil bunu zamanla anlayacaklar anlayacağız.

Öyle birşey ki bakakaldım işte aklımda zihnimde onca anı öfke sevinç üzüntü her biri film şeridi gibi canlanıyor kafamda, dediğim gibi öylece duruyor ve bakıyorum sevinen kutlayan insanlara.

Yasin Altuntas
01.05.2022, 00:41
Cok bekledik, yerimizi alalim……

SAMPIYONNNNNNNNN

Sent from my iPhone using Tapatalk

special one
01.05.2022, 01:17
Sammmmpiyooooonnnnnnn

Bu başlık için kaç sene bekledik ula

şükürler olsun

nevzat61
01.05.2022, 01:18
8. Şampiyonluğumuz hayırlı olsun..9 dan gün almaya başladık inşaallah..

Seneye bütün stresi üstünden atmış bir teknik direktör ve takım olarak daha güzel göze hoş gelen bir futbol görmek dileğiyle :)

Mehmet Fatih Yavuz
01.05.2022, 01:22
Çok şükür.
Maçtan evvel bayrak elimize ulaştı ve astık. (Tosun teması ile. )

Krymsk meydanında gezerken formalı denk gelen arkadaşlarla resimlendik. :)
21406
21405

Süper Golcü
01.05.2022, 01:23
Tüm camiaya hayırlı uğurlu olsun, tebrikler trabzonspor, süper lig tarihinin en hak edilmiş şampiyonluklarından en üst sıralarda gelir, devamının gelmesi ümidiyle herkese selam olsun

Ufuk
01.05.2022, 01:25
Hamsik her kamereya şampiyon trabzonnnn diye bağırıyor :D

hay1699
01.05.2022, 01:29
Şükürler olsun, bugünü de gördük.

jpositve
01.05.2022, 01:30
Trabzonspor'un şampiyonluğu herkesi kudurtuyor. Baksanıza adamalr bizi uefaya sözde şikayet etmiş.

an itibariyle sosyal medyada uefa'nın yağmur gibi şikayet maillerine tutulması hadisesi.

tribünde meşale yak.
kapasitenin neredeyse iki katı taraftarı stada yığ.
aynı tribünde kocaman silahlı pankart açıp rakibini namlunun ucuna koy.
maç bitmeden sahaya seyirciyle dal.
sahadan çıkmak isteyen rakibin çıkış kapısını kapat.
son dakikalarda rakip atağa kalkarken sahaya dışardan top atıp hızlı atağı kes.
hakem bütün bunları izlesin, normalmiş gibi maçı kaldığı yerden devam ettirsin.
üstüne maç bitiminde sahaya girip rakibin kalecisi boffin'in döv.

tüm bunların olduğu sezonda tff başkanı yönetim kuruluyla istifa etsin, 17 hakem görevden alınsın, mhk başkanı ve kurulları istifa ettirilsin ve hakemler iade edilsin.

şimdi bu sezon mu temiz?

profesyonel futbol liginin en şaibeli, en rezil sezonu. devran dönüp tüm bu pislikler araştırıldığında altından neler çıkacak neler. ahanda bugünden yazıyorum buraya.

edit : an itibariyle uefa tagi trend topic listesinde ilk sırada. galatasaray ve beşiktaş taraftar grupları da inanılmaz destek veriyor.
edit-2 : taraftarlar ekşi başlığını da twitter'da taglayip uefa etiketiyle paylaşmaya başladı. benzer bir şey reddit için de konuşuluyor.
edit-3 : olay garip bir yere gidiyor. beşiktaş taraftarı sahaya girdiği için hükmen yenildikleri gs maçının fotolarıyla tag'a doluştu. tff ve uefa tag'leriyle destek veriyor. daha garibi, galatasaray taraftarı da aynı görseli paylaşıp justice tag ile destek veriyor.
edit-4 : biraz önce akp'li bakanlara olaylar soruldu. gülerek güzel maçtı, olabilir böyle şeyler dediler. bakan varank ve soylu trabzon'un şampiyonluğunu uzaktan izlememek için destek vermeye geldiklerini söylediler.

kaynak: https://eksisozluk.com/1-mayis-2022-tsnin-uefaya-sikayet-edilmesi--7257080?focusto=136857829

nevzat61
01.05.2022, 01:35
Trabzonspor'un şampiyonluğu herkesi kudurtuyor. Baksanıza adamalr bizi uefaya sözde şikayet etmiş.

an itibariyle sosyal medyada uefa'nın yağmur gibi şikayet maillerine tutulması hadisesi.

tribünde meşale yak.
kapasitenin neredeyse iki katı taraftarı stada yığ.
aynı tribünde kocaman silahlı pankart açıp rakibini namlunun ucuna koy.
maç bitmeden sahaya seyirciyle dal.
sahadan çıkmak isteyen rakibin çıkış kapısını kapat.
son dakikalarda rakip atağa kalkarken sahaya dışardan top atıp hızlı atağı kes.
hakem bütün bunları izlesin, normalmiş gibi maçı kaldığı yerden devam ettirsin.
üstüne maç bitiminde sahaya girip rakibin kalecisi boffin'in döv.

tüm bunların olduğu sezonda tff başkanı yönetim kuruluyla istifa etsin, 17 hakem görevden alınsın, mhk başkanı ve kurulları istifa ettirilsin ve hakemler iade edilsin.

şimdi bu sezon mu temiz?

profesyonel futbol liginin en şaibeli, en rezil sezonu. devran dönüp tüm bu pislikler araştırıldığında altından neler çıkacak neler. ahanda bugünden yazıyorum buraya.

edit : an itibariyle uefa tagi trend topic listesinde ilk sırada. galatasaray ve beşiktaş taraftar grupları da inanılmaz destek veriyor.
edit-2 : taraftarlar ekşi başlığını da twitter'da taglayip uefa etiketiyle paylaşmaya başladı. benzer bir şey reddit için de konuşuluyor.
edit-3 : olay garip bir yere gidiyor. beşiktaş taraftarı sahaya girdiği için hükmen yenildikleri gs maçının fotolarıyla tag'a doluştu. tff ve uefa tag'leriyle destek veriyor. daha garibi, galatasaray taraftarı da aynı görseli paylaşıp justice tag ile destek veriyor.
edit-4 : biraz önce akp'li bakanlara olaylar soruldu. gülerek güzel maçtı, olabilir böyle şeyler dediler. bakan varank ve soylu trabzon'un şampiyonluğunu uzaktan izlememek için destek vermeye geldiklerini söylediler.

kaynak: https://eksisozluk.com/1-mayis-2022-tsnin-uefaya-sikayet-edilmesi--7257080?focusto=136857829

Sonuç: kanırta kanırta şampiyon olduk.. yaramız yok..gocunacak bir durumda da değiliz..kudurtmaya devam

2010 - 2011 deki şampiyonluğumuz'un ardından ..
TERTEMİZ BİR ŞAMPİYONLUK..ve devamı loading....

HasanTezel
01.05.2022, 01:37
Kimseye cevaba gerek yok, ülkenin en büyüğü biziz, gülüp eğleneceğiz, hergün eriyecek bitecekler, muhatap olmayalım;)

OFLU_79
01.05.2022, 01:37
Şükürler olsun hasret bitti. Şampiyon Trabzonspor!

Ufuk
01.05.2022, 01:39
Zırlasınlar, liste paylaşabilirim arkadaşlarla.

Kendi mailimden attığım için linkedinde falan hala önerilenler listesinde çıkıyorlar :p

Yiğit SARI
01.05.2022, 01:55
Booooş eğlenmenize bakın

nakzo
01.05.2022, 01:59
Cumhurbaşkanı bakanlar dahil herkes tebrik ettik takımı diğerleri Afkursunnnnnnn ŞAMPİYONUZ ULANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN UYUMAK YOK UYKU YOKKKKKKKKK ASPORDA TEK BİR OLUMSUZ YORUM YAPILMADI zonguldakta mükemmel kutlama oldu 9 yaşımdan beri bu günü bekliyorum ulan tam 30 yılllllllll afkurun çirkin köpekler salyalarınızı akıtın.

Mehmet Fatih Yavuz
01.05.2022, 02:01
Embesillerin sevincinize gölge düşürüp gölgelemesine izin vermeyin.
ŞAkır şakır ağlayın, oynayın, eğlenin.

:)

38 sene, hakettiğim senelerde bile yaşatmadılar.
Bugüne kimse leke süremez.
Cehennemin dibine günahkârlar. :)

Dilim dilim doğradık. :)

kaçarava
01.05.2022, 02:07
Ahahahaha.

İkinciliği Kadıköy sokaklarında doyasıya kutlayan fbliler tebrik ederim.

En büyük Trabzonspor.

nakzo
01.05.2022, 02:11
Ahahahaha.

İkinciliği Kadıköy sokaklarında doyasıya kutlayan fbliler tebrik ederim.

En büyük Trabzonspor.

Sığır ne kadar akıllı bir hayvan bunlara sığır demek istemiyorum.

Murathan
01.05.2022, 02:14
tüm herkesin, abilerimin, ablalarımın, kardeşlerimin şampiyonluğunu kutlarım. kırdığım, ettiğim insanlar olduysa haklarını helal etsinler. şampiyonluk süper bir şey. allaha çok şükür

Adem Erdoğan
01.05.2022, 02:22
Ne oldu onun bunun çocukları. Boyunuz mu kısaldı, ananız mı şeedildi.
38 sene şuncacık şeyi bu millete çok gördünüz alçaklar.
Cefakar ve vefakar Trabzonspor taraftarı, değil ananın ak sütü, 7 ceddinin ak sütü gibi helaldir bu şampiyonluk.
Kutlu mutlu mübarek ve daim olsun.
Sen herşeyin en güzeline layıksın.

jairzinho
01.05.2022, 02:23
günün anlam ve önemine binaen şair ismet özel'in yazısını kopyalayıp yapıştırıyorum

İsmet Özel - "Küçük İbo Neden Trabzonsporlu?"

Başlıktaki soruya cevap vermeden önce birisi bana şu soruyu sormalı: MGK kararlarıyla ilgilenmek dururken neden magazin konularına dalıyorsun? Ben de şöyle cevap vermeliyim: Nasıl olsa MGK kararlarının gereği hakkıyla yerine getirilecektir; ama şu var ki sizin magazin konusu dediğiniz hususta bir zihin açıklığı sağlanmadıkça ve o konuyu içine alan ruh durumunun istikameti anlaşılmadıkça gereğinin yerine getirilmesi söz konusu olan MGK kararlarındaki "yer" kavramını ülkemizin ikbali ve istikbali bakımından gayri muayyen kılınmış vasıflarından arındırmak mümkün olamayacaktır, (Üf! Ne lâflar ediyorum!)

Küçük İbo'nun Trabzonspor taraftarı oluşunu, onun arabesk söylemeyi terk etmeyeceğine ve Türkçe'yi Urfa şivesiyle konuşmaktan vazgeçmeyeceğine dair beyanlarından ayrı değerlendirmek anlamsızdır. Anlam Türkiye topraklarında binlerce yıl süresince oluşmuş ortodoksinin (sünnî tavrın) hayat belirtilerinde gizlidir. Bizans, Osmanlı ve Cumhuriyet dönemlerinde toplumun yüksek tabakasına iktidar bahşeden kültürel eksantrik eklektizm karşısında otantik inisyatifte ısrar bugün Küçük İbo'nun şahsında bir dışa vurma biçimi arıyor.

Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşı¬sında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisyatifin sembolüdür. Trabzonspor'la birlikte desteklenen şey ihmale uğramışların başarıya olan özlemleri değil, kendilerinde cevher bulunduğuna inananların inisyatifi elden bırakmama kararlılığıdır. Küçük İbo bunu "Kümeye de düşse (Küme düşse de demek istiyor) sapına kadar Trabzonsporlu" kalacağını söyleyerek dile getiriyor.

Çocukluktan henüz çıkma aşamasında bulunan bir Urfalı'nın Trabzonspor taraftan olmasını tesadüfi bir olay sanmayınız. Türkiye topraklarında bazı yöreler, bazı vilâyetler var ki bunlar ülke insanlarına özgü kültürel bütünlüğün dinamosu işlevi görür. Benim tespitlerime göre bunlar: Urfa, Trabzon, Konya, Balıkesir vilâyetleridir. Bu vilâyetler Anadolu topraklarının şimdiye kadar uğradığı sarsıntılar sırasında yeniden derlenip toparlanmayı temin edecek gücün doğmasını beklemektense felâket karşısında kendi gücünü harekete geçirmek üzere duruma derhal el koymanın ruhî kabiliyetini aralıksız hazır bulundurdular. Bu vilâyetlerin yerli (ve yerlileşmiş) insanları ülke bütünlüğünün değerini kendi bütünlükleriyle eş tuttukları için mahallî özelliklerini kaybettikleri taktirde Türkiye'nin kimlik kaybı hususunda uğrayacağı zararın ne kadar büyük olduğuna dair derin bir bilinç taşıdılar. Mahallî özelliklerine sahip çıkma (hemşehrilik vs.) bakımından benim yukarıda saydığım dört vilâyeti geride bırakacak bir çok yöre zikredilebilir. Fakat benim andığım vilâyetlerin mahallî özelliklerinin eksenini "otantik inisyatif" teşkil ediyor. Bu bakımdan Urfa, Trabzon, Konya, Balıkesir vilâyetlerini Türkiye'nin hayırlı bir gelecek arayışında hazır maya saymalıdır.

30.04.1997

erkankoc
01.05.2022, 02:30
Saat gece 2..hala trabzonspor youtubeden partt izliyom..acaip olmus.keske orada beraber yasiyabilseydik

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

chener
01.05.2022, 02:33
Hayatımdaki bir bilinmezi daha geride bıraktım.
Nazım Hikmet "en güzel günlerimiz henüz yaşamadıklarımızdır" demişti. Sağlık oldukça yaşanacak çok şey var.

Yaşasın Şampiyon

Numan Yerlikaya
01.05.2022, 02:36
Şu forumda şu başlığı gördüm ya ağlıyorum inan. Forum da kaybettiğimiz kardeşlerimizin mekanları cennet olsun. Emeği geçen herkese Teşekkürler

nakzo
01.05.2022, 02:37
Tansiyonum 17 oldu ölecem dedim sana feda olsun Trabzonsporum .

bordoylamavi
01.05.2022, 02:53
ağlamalar çok komk gerçekten. adamlar bi türlü hazmedemedi ya :)

şimdi tezahüratllar da değişti ama çocuklğumuzda bi tezahürat yapardık : EN BÜYÜK TIRABZON BAŞKA BÜYÜK YOK

nakzo
01.05.2022, 02:55
ağlamalar çok komk gerçekten. adamlar bi türlü hazmedemedi ya :)

şimdi tezahüratllar da değişti ama çocuklğumuzda bi tezahürat yapardık : EN BÜYÜK TIRABZON BAŞKA BÜYÜK YOK

Bütün kanallar bizi göseriyor onların zırlamalarını değil Ağlayanların o burnunlarına osursun 90 yaşındaki dedem.

zorroid
01.05.2022, 02:55
Uyuyana kadar ağlayacağım. O sevdiğim şehrin sokaklarını hayal ederek. Farozu Ganitayı, Hacı Kasımı.

weled
01.05.2022, 02:59
Şükürler olsun Şampiyon Trabzonspor

theo
01.05.2022, 03:02
Eşime yıllardır hep derdim "Bizim şampiyonluğumuz diğer takımlarınkine benzemeyecek tüm Türkiye ayağa kalkacak diye" maçın bitiminden beri ağzı açık şehirlerin görüntülerini izliyor televizyonda.

Abdülkadir Kılıç
01.05.2022, 03:19
Allah'ım şükürler olsun

bordoylamavi
01.05.2022, 03:21
Bütün kanallar bizi göseriyor onların zırlamalarını değil Ağlayanların o burnunlarına osursun 90 yaşındaki dedem.

queen in şarkısında olduğu gibi

we are the champions my friend
no time for losers :)
and we are the champions

fadigaTS
01.05.2022, 03:22
Rüya gibi.İnşallah bu rüya diğer sezonlarda da devam eder.Abdullah avcı,başkanımız,futbolcular,çalışanlar ve taraftarlarımıza bu mutluluğu bize yaşattığı için teşekkürler.Allah`ım sana şükürler olsun.

srmnlii
01.05.2022, 03:26
Sonunda bee şampiyon şampiyon şampiyonuzzz :)

Teoman Karadeniz
01.05.2022, 03:29
Allah'a şükürler olsun ki bugünü de gördük. Çocukluk hayalimiz gerçekleşti. Yüzlerce gece boyunca yatağa girdiğimizde hep bugünün hayalini kurduk. Bu hayal ile uykusuz kaldık ya da rüyalara daldık. Ve biz de sonunda; "şampiyonluğu gören nesil" olduk. Biz de gelecek nesile anlatabileceğiz Uğurcanları, Nwakaemeleri, Hamsikleri, Viscaları, Dorukhanları...

Artık Trabzonspor kapatılsa, futboldan çekilse gam yemem. Futbol ile tek ilişkim Trabzonspor idi. Onun da en güzel gününü gördüm çok şükür.

Ahmet Ağaoğlu ve Abdullah Avcı'ya teşekkür ederim. Hiç kimsenin başaramadığı, göstere göstere başardılar.

Sefa Murat Dokuz
01.05.2022, 03:40
Olduk

nakzo
01.05.2022, 03:47
Allah'a şükürler olsun ki bugünü de gördük. Çocukluk hayalimiz gerçekleşti. Yüzlerce gece boyunca yatağa girdiğimizde hep bugünün hayalini kurduk. Bu hayal ile uykusuz kaldık ya da rüyalara daldık. Ve biz de sonunda; "şampiyonluğu gören nesil" olduk. Biz de gelecek nesile anlatabileceğiz Uğurcanları, Nwakaemeleri, Hamsikleri, Viscaları, Dorukhanları...

Artık Trabzonspor kapatılsa, futboldan çekilse gam yemem. Futbol ile tek ilişkim Trabzonspor idi. Onun da en güzel gününü gördüm çok şükür.

Ahmet Ağaoğlu ve Abdullah Avcı'ya teşekkür ederim. Hiç kimsenin başaramadığı, göstere göstere başardılar.

Ünv bitirdik işi girdik evlendik çocuklarımız oldu tek eksik vardı 30 yıllık rüyam şükür bugünü gösteren rabbime

olcay_61
01.05.2022, 03:47
Resmi olarak ilk şampiyonluğum
Allah nicelerini görmeyi nasip etsin hepimize

Murat'
01.05.2022, 03:49
Şükürler olsun. Dünya gözüyle şampiyonluğu gördük.

HOPA'LI TS'Lİ
01.05.2022, 04:13
Çok şükür bu anı bize yaşatan rabbime hamdu senalar olsun.

DeAgLeMaNyAq
01.05.2022, 04:15
Bu anı çok beklemiş olsak da şampiyonlukların sevinci genelde kısa sürede sonlanıyor. İnşallah bunu diri tutmayı başarabiliriz. Zaten sosyal medyadan nefret ettirdiler. Bilhassa diğer takım taraftarlarının bu kadar kin nefret saçmasını anlayamıyorum. Orta sıralarda oynayınca sempatik zirveye oynayınca antipatik oluyoruz...

nakzo
01.05.2022, 04:27
Bu anı çok beklemiş olsak da şampiyonlukların sevinci genelde kısa sürede sonlanıyor. İnşallah bunu diri tutmayı başarabiliriz. Zaten sosyal medyadan nefret ettirdiler. Bilhassa diğer takım taraftarlarının bu kadar kin nefret saçmasını anlayamıyorum. Orta sıralarda oynayınca sempatik zirveye oynayınca antipatik oluyoruz...

Bakmayın sosyal medyaya afkursun itoğlu itler.

ozturk
01.05.2022, 04:32
Çok şükür, çok bekledik..

Courage
01.05.2022, 04:53
Hakikaten yılların hesabını kapattık bu sezon. Camiamıza ve özellikle gurbetteki taraftarımıza yapılanları ödettiğimiz gibi " en çok " korktukları yeniden tepelerine bindi :sevinç:

Bir daha böyle sevinçsiz keder dolu yıllar yaşamamak ümidiyle ... Şampiyonluğumuz kutlu olsun.

DeAgLeMaNyAq
01.05.2022, 05:16
Bu arada kulübün paylaştığı görselde 1 dakika bile forma giymemiş oyuncuların yer alıp devre arasında gönderilen oyuncuların olmaması pek doğru gelmedi...

akkaya61
01.05.2022, 07:08
Degerli Renktaslar,

Tam 11 yil sonra Forum'a ilk girisim. En son 2011'de sike davasi baglaminda girmisim. Sonra film kopmus.

2000 yilindan beri ABD'de yasiyorum. Burda bi universitede profesorum. Cocuklugum Trabzon'da Arafilboyu, Comlekci, Meydan'da gecti. 2011'i bir kenara koyarsak 1984 sampiyonlugunda 8 yasindaydim. Dobi Hasan'in son dakika golu ile Fener'i yendigimiz maci radyodan dinledigimi hatirliyorum. Sonrasinda da Arafilboyu sokaklarinin gelin gibi suslenip FB, GS, BJK sembolik tabutlariyla doldugunu hic unutmadim bir cocuk olarak. Lise'den sonra ayrildim Trabzon'dan. Ama TS hep benimle geldi. 96 travmasini yasadigimda cok genctim ama onulmaz izler birakti bende. O ruya takimin, Turkiye tarihinin en iyi takimlarindan birisinin sampiyon olamamasini hic bir zaman cozemedim. 2011'deki sampiyonlukta ABD'deydim ve sike olayindan sonra futboldan sogudum. Taa ki kucuk cocugum buyuyup futbol oynamaya baslayana kadar. O zaman onun TR ile bagi devam etsin diye Turkiye liglerini takip etmeye basladik beraber. Trabzonspor'u ve diger sehirlerin isimlerini ogrendi. Cok ilginc bi sekilde ben hicbirsey soylemeden TS sevdalisi oldu. 2020'de kacan sampiyonluk onu cok uzdu. Acaba yanlis mi yaptim; cocuk hep mutsuz mu olacak diye dusunmeye baslamadim degil. Ama cok sukur bugunu gorduk beraber, gollerde birbirimize sarildik baba-ogul ilk kez.

Basindan beri ona hep sunu anlatmaya calistim: Istanbul takimlari guclu ve zenginler. TS ise bir underdog, yani hep hakir gorulmus, diskrimine edilmis, hepsinden onemlisi sike ile sampiyonluklari calinmis. Guc ve para ile zaten kazanirsin. Onemli olan "minority/oteki" oldugun yerde sisteme meydan okumandir. Cok sukur o ruhu kazandi. Mucadeleyi birakmamanin sonunda bizi bi yerlere goturecegini gormus oldu.

TR'de azinlik olmak cok zordur. Herkes gucsuze vurur. Lobi ile sike ile para ile ezerler seni. Bugunku sampiyonluk o yuzden cok degerlidir. Futbol kalitesini felan bosverin. Keyfini cikarin. Yasadiklarimizin felsefesine ve hayatimiza etkilerine odaklanin. TS taraftarligi doktora konusu olacak bir olgudur.

Emegi gecen herkese cok tesekkurler. Ben Ahmet Agaoglu'nu ozellikle tebrik etmek istiyorum. TR'de idare kalitesinin teknik yonetim kadar onemli oldugunu cok guzel gosterdigi icin.

Herkese sevgiler selamlar.

LANGARA
01.05.2022, 07:58
Günaydın şampiyonlar:)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ufuk
01.05.2022, 08:12
Günaydın şampiyonlar:)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiGünaydın şampiyon d

Oğuz ZEYTİN
01.05.2022, 08:48
Kutlu olsun.

Trabzonspor'a 500 milyon TL getiren şampiyonluk

Trabzonspor’un gelirleri

Yayın Geliri: 200 milyon
Maç Günü: 150 milyon
Ticari gelir: 120 milyon

Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalınması durumunda Trabzonspor toplamda 30 milyon Euro (500 milyon TL) gelir elde edecek. Bu da Trabzonspor’un toplam gelirlerinin 1 milyar liraya yaklaşmasını sağlayacak.

https://www.dunya.com/ekonomi/trabzonspora-500-milyon-tl-getiren-sampiyonluk-haberi-656771

nevzat61
01.05.2022, 08:49
Degerli Renktaslar,

Tam 11 yil sonra Forum'a ilk girisim. En son 2011'de sike davasi baglaminda girmisim. Sonra film kopmus.

2000 yilindan beri ABD'de yasiyorum. Burda bi universitede profesorum. Cocuklugum Trabzon'da Arafilboyu, Comlekci, Meydan'da gecti. 2011'i bir kenara koyarsak 1984 sampiyonlugunda 8 yasindaydim. Dobi Hasan'in son dakika golu ile Fener'i yendigimiz maci radyodan dinledigimi hatirliyorum. Sonrasinda da Arafilboyu sokaklarinin gelin gibi suslenip FB, GS, BJK sembolik tabutlariyla doldugunu hic unutmadim bir cocuk olarak. Lise'den sonra ayrildim Trabzon'dan. Ama TS hep benimle geldi. 96 travmasini yasadigimda cok genctim ama onulmaz izler birakti bende. O ruya takimin, Turkiye tarihinin en iyi takimlarindan birisinin sampiyon olamamasini hic bir zaman cozemedim. 2011'deki sampiyonlukta ABD'deydim ve sike olayindan sonra futboldan sogudum. Taa ki kucuk cocugum buyuyup futbol oynamaya baslayana kadar. O zaman onun TR ile bagi devam etsin diye Turkiye liglerini takip etmeye basladik beraber. Trabzonspor'u ve diger sehirlerin isimlerini ogrendi. Cok ilginc bi sekilde ben hicbirsey soylemeden TS sevdalisi oldu. 2020'de kacan sampiyonluk onu cok uzdu. Acaba yanlis mi yaptim; cocuk hep mutsuz mu olacak diye dusunmeye baslamadim degil. Ama cok sukur bugunu gorduk beraber, gollerde birbirimize sarildik baba-ogul ilk kez.

Basindan beri ona hep sunu anlatmaya calistim: Istanbul takimlari guclu ve zenginler. TS ise bir underdog, yani hep hakir gorulmus, diskrimine edilmis, hepsinden onemlisi sike ile sampiyonluklari calinmis. Guc ve para ile zaten kazanirsin. Onemli olan "minority/oteki" oldugun yerde sisteme meydan okumandir. Cok sukur o ruhu kazandi. Mucadeleyi birakmamanin sonunda bizi bi yerlere goturecegini gormus oldu.

TR'de azinlik olmak cok zordur. Herkes gucsuze vurur. Lobi ile sike ile para ile ezerler seni. Bugunku sampiyonluk o yuzden cok degerlidir. Futbol kalitesini felan bosverin. Keyfini cikarin. Yasadiklarimizin felsefesine ve hayatimiza etkilerine odaklanin. TS taraftarligi doktora konusu olacak bir olgudur.

Emegi gecen herkese cok tesekkurler. Ben Ahmet Agaoglu'nu ozellikle tebrik etmek istiyorum. TR'de idare kalitesinin teknik yonetim kadar onemli oldugunu cok guzel gosterdigi icin.

Herkese sevgiler selamlar.

" TS taraftarlığı doktora konusu olacak bir olgudur "

Son cümleniz yazınızın özeti olmuş hocam :)

Burak
01.05.2022, 08:58
Grande abim de haykırıyor. Çok güzel.

https://twitter.com/burakzihni61/status/1520633190938861569

Mehmet
01.05.2022, 09:17
Sabrın sonu selamettir.
Çocukluğumuzu Trabzonsporumuzun şampiyonlukları ile yaşadık.
1985 de Şampiyon taraftar olarak askere gittim.
Ondan sonraki yıllar bu sene şampiyon olamadık
Gelecek sene oluruz dedik. Gelecek seneyi beklerken
yıllar çok çabuk geçti, ömrümüz bitti neredeyse ama umudumuz bitmedi.
Ben inanıyordum mazisi müzesi kupalar ve başarılar ile dolu
Trabzonsporun er geç yine şampiyon olabileceğine.
Çok şükür Allah tekrarını nasip etti.
Umutlarını yitirmeyen sabırla o sene bu sene diye diye bekleyenlerden
emeği olan tüm gönül verenlerden Allah razı olsun.
Tüm Trabzonspor camiasını şampiyonluğumuzu kutlayan herkesi
hepimizi tebrik ediyorum, Şampiyonluğumuz yeni nesil çocuklara hayırlı olsun.

Heisenberg
01.05.2022, 09:27
8. şampiyonluk hayırlı olsun. Emeği geçen herkese teşekkürler.

zekeriyya
01.05.2022, 10:23
şampiyon trabzonspor

İ. SARAL
01.05.2022, 10:25
Şampiyon Trabzon.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğukan Uçan
01.05.2022, 10:35
ben önümüzdeki sene de şampiyon olacağımızı düşünüyorum.

Oğuzhan Fidan
01.05.2022, 10:36
8 geldi .. Seneye 9. şampiyonluk geliyor :)

orhan42
01.05.2022, 10:37
Her sene acaba o sene bu sene mi diye diye yaşımız 40'ı devirdi.O umutla başlayan sezonlarda ya büyük travmalarla kaybettik şampiyonlukları ya da daha ilk haftalarda dibe vurduk..Umut vardı ama "bize yedirmezler " umutsuzluğu da belli etmesek de içimizde yer etmişti.ta ki , 2017-2018'de başlayan yükselişe kadar.2019-20 de malum hatalar olmasa , birileri önümüzü kesmese şampiyonduk belki ama dediğim gibi meşale yanmıştı bir kere .Geçen sezon dahi Alanya ve şikebahçe maçlarını kazansaydık içeride şampiyon olma ihtimalimiz vardı.Bu sezon ise bambaşka başladı.Rüya gibi bir sezon ve rüya gibi bir bitiş..Uykuya dalamadım .sahurdan sonra da zor uyudum..Hala inanamıyorum şampiyonluğa..Kızlarımla beraber kutladık şampiyonluğu,saatlerce televizyona baktık beraber , şaşkınlıktan ağızları açık vaziyette seyrettiler şampiyonluk kutlamalarını..Ve güne merhaba derken , şampiyon olmanın 38 senelik bekleyişin nihayetlenmesinin huzuru ile yazıyorum bunları . 3 kız kardeşin taraftar kitlesi bizi anlayamaz . Yaşadıklarımızı , çektiğimiz acıları . İstedikleri kadar havlasınlar adımızı yazdırdık tarihe bu sene ...
ŞAMPİYON TRABZOOOONNNNN :D

orhan42
01.05.2022, 10:39
ben önümüzdeki sene de şampiyon olacağımızı düşünüyorum.

95-96 kadrosu ( ki temelleri 1980'lerin sonlarında atıldı ) eğer o 5 mayıs faciasını yaşamasaydık , şikeci galatasaray yerine 4 sezon üst üste biz şampiyon olurduk.Buna ben de katılıyorum. Seneye eğer bu sezonki sükunetimizi koruyarak girer , ayaklarımızı sağlam basarsak şampiyon olur gelecek 5-6 sezona damgamızı vururuz..

adiloş bebe
01.05.2022, 10:43
Şampiyon takımımı tebrik ederim.

Artık daha da fazla ötekileştirilmeye hazır mısınız?

Canları çok yandı çok...

MetehanS
01.05.2022, 10:49
Kanırta kanırta şampiyon

Masiva__
01.05.2022, 10:51
Gövde gösterisine devam...
ŞAMPİYON TRABZON!:tsbayrak:

Adem Erdoğan
01.05.2022, 11:03
Çok şükür ki 1 kişinin bile burnu kanamadan şampiyonluğumuzu doyasıya kutladık.
İnşallah Altay maçında şampiyonluk kupamızı, 26 mayıs'ta da Türkiye Kupasını alarak yaz boyu sevincimiz devam edecek.

ÖmürKaradeniz61
01.05.2022, 11:05
Özkan hocam,Engin Kara abim,Çakıroğlu abim, Hatayoğlu,Kazım,Eren,Kadir Özcan ve daha nice ismini unuttuğum kıymetlilerimiz. Sizlerin mekanı cennet olsun tekrardan rahat uyuyun Trabzonspor’umuz şampiyon oldu.

Memduh
01.05.2022, 11:15
Ben Trabzonspor'un tüm şampiyonluklarını gördüm.
96'da Hopa'da askerken maç için firar etmiştim.
Dün gece ağlamaktan gözlerim kurudu.
Çok ezildik, çok haksızlıklar yaşadık. Dışlandık.
O yüzden bu şampiyonluğun tarifi kelimelerle mümkün değil.
Öyle seviyorum.

Oğuzhan Fidan
01.05.2022, 11:18
Gelsin Üst üste şampiyonluklar !!! Şampiyon Trabzonspor

odyseuys
01.05.2022, 11:22
Varlık amacı Trabzonspor'un şampiyon olmaması olan organizasyondan şampiyonluk çıkardık.
Hala inanamıyorum. Gerçekten inanamıyorum, rüya gibi.
Çok büyük takımımız var.

AntiŞike
01.05.2022, 11:30
ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTARI;

GÜNAAYYDDIINNNN....:sevinç:

AntiŞike
01.05.2022, 11:32
Güne ŞAMPİYON olarak uyanmak nasıl bir duygu??

uyanır uyanmaz benim gibi herkesin aklına ŞAMPİYONLUK geldi mi acaba? :o

Doğukan Uçan
01.05.2022, 11:37
95-96 kadrosu ( ki temelleri 1980'lerin sonlarında atıldı ) eğer o 5 mayıs faciasını yaşamasaydık , şikeci galatasaray yerine 4 sezon üst üste biz şampiyon olurduk.Buna ben de katılıyorum. Seneye eğer bu sezonki sükunetimizi koruyarak girer , ayaklarımızı sağlam basarsak şampiyon olur gelecek 5-6 sezona damgamızı vururuz..

aynen öyle uğurcan dahil takımın iskeleti korunmalı. lig için çok sağlam kadromuz var.

batugol
01.05.2022, 11:41
tak tak tak

kim o ?

hem bu senenin hem gelecek senenin sampiyonu
Büyük Trabzon

Haymatlos Han
01.05.2022, 11:43
Şampiyon olduk sonunda. Bizleri imrenerek izlemeleri ve devirmek için birleşmeleri nedenli büyük bir iş başardığımızın tarihi vesikasıdır.
Şampiyonluğu yurdun dört bir yanı ve dünyada bu denli kutlanan başka bir şehir takımı yok.

carantinas
01.05.2022, 11:44
Çok güzel bir tatmin duygusu. Çok şükür hayatımda ilk kez yaşama şansım oldu. ŞAMPİYON TRABZONSPOR. Hepiniz kutlarım arkadaşlar sonuna kadar hakedilmiş bir şampiypnluk.

Ozan Yılmaz
01.05.2022, 12:18
https://youtu.be/2Ftx-xwmEYQ

iyattara
01.05.2022, 12:21
Şampiyon Trabzonum ne istersen iste benden!

Ohh bee Allah'a şükürler olsun!

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Varlıbaş61
01.05.2022, 12:28
Şampiyonluk ambleminde Edgar İE yok mu? Yoksa mutluluktan ben mi göremiyorum ?

nakzo
01.05.2022, 12:33
Işin ilginci Bütün televizyon programlarını izledim kimse Şu saate kadar Trabzonspor'un şampiyonluğuna çamur atmadı herkes Trabzonspor'u övüyor O yüzden sosyal medyadaki çakallardan uzak durun sosyal medyayı takip etmeyin sosyal medyadan okuduğunuz pislikleri burda alıntı yapmayın rıdvan bile Trabzonsporun şampiyonluğunu övdü düşün yani.

angraf
01.05.2022, 12:33
Allaha şükürler olsun.

Sırada Türkiye Kupası var inşallah onu da alacağız.

srmnlii
01.05.2022, 12:39
Şampiyonlar nabaysınız :) :)

nakzo
01.05.2022, 12:39
Wakayemeyi niye oynatmadı ki fb ye mi gidecek acaba en azından bunu yapmayalım fb yi güçlendirmeyelim.

Ozan Yılmaz
01.05.2022, 12:42
1520537085039501313

nakzo
01.05.2022, 12:42
Zonguldağım çok güzel şampiyonluk kutladı kimseyle döğüşmeden adam gibi kalabalık ve çoşkuyla kutladı zamanında da dağıldı.

gurur6134
01.05.2022, 12:46
Bu normal bir olay degil buyuk is basardik dunya tarihinde esi benzeri yok bir sehir klubu dusunun varolus felsefesi ile turkiyenin her yerinden her bolgesinden degil makedonyasindan norvecine azerbaycanina kongosuna japonyasina koresine kadar kendine taraftar edinebilen, bir sehir takimi dusunun ki sampiyonlugu sadece turkiyenin 81 ilinde degil dunyanin her yerinde cilginca kutlayan , bir sehir takimi dusunun senelerce medya siyaset tff 3 ezikler ve maşalari olan diger klupler araciligiyla sindirilmeye bitirilmeye calisilan her firsatta otekilestirilen hakki gasp edilen ama yilmayan inatla davasinin pesinden giden o buyuk kutlu gunu bekleyen,bir sehir takimi dusunun dogru duzgun sanayisi fabrikasi ekonomisi hatta duz arazisi sehirlesmesi bile yokken cikip koca bir ulkeye futbol dersi veren bunu arkasindaki ulkede azinlik olan taraftari ile butun engellemelere ragmen basaran statukoyu deviren farkli aykiri olan..arkadaslar trabzonspor camiasi olarak cok buyuk is basardik henuz olayin şokundayiz anlayamadik ama gercekten bunun esi benzeri yok dunyada..trabzonspor yani bizim parcasi oldugumuz bu klup turkiyenin degil dunyanin en buyuk sehir klubudur cekememezlikleri hazimsizliklari bundan. 80 ilin cogunlugu hatta icimizde azinlik olan bir avuc ezik bile gucun kolayin basari sarhoslugunun statukonun arkasina takilip gizlenip siginip giderken ,sadece biz trabzonlular degil bu klubun felsefesini benimsemis yuzbinler zor olani sectik acili dikenli yollardan gectik kizdik ofkelendik lanet ettik sovduk saydik küstük ama vazgecmedik inatla davamizin arkasindan gittik savunduk ve sonunda vuslata eristik kudurmalari bundan.hunharca sevinmeye devam arkadaslar biz ve bu klup bunu fazlasiyla hak etti..

Ekrem D.
01.05.2022, 12:56
Sanki bu sabah gunes daha bir parlak, kus civiltilari daha sen sakrak, bortu-bocek daha bir mutlu gibi geliyor

Ozan Yılmaz
01.05.2022, 12:58
https://pbs.twimg.com/media/FRoMXguWYAEYSmS?format=jpg

https://pbs.twimg.com/media/FRoNLZCXEAA1ZGJ?format=jpg

https://pbs.twimg.com/media/FRoEsItXoAA9iFd?format=jpg

Ozan Yılmaz
01.05.2022, 13:21
1520519668502605825

Ozan Yılmaz
01.05.2022, 13:21
1520507248572833794

Soner Albayrak
01.05.2022, 13:24
Ulan olduk lan olduk. Hala daha şaka gibi geliyor :D

kaçarava
01.05.2022, 13:28
Instagramda oyuncuların tüm paylaşımlarına baktım

O kadar güzel ki.

Dün akşam kadar sevindim, mutlu oldum neredeyse.

Onların kişisel sevinçlerini görmek, ailelerinin mutluluğu falan çok çok iyi...

Hamsik ilk defa şampiyon oldu mesela. Ne biliyim ya hepsinin bir hikâyesi var ayrı ayrı. Gelirken ne düşündüler şimdi şampiyonlar.

TS-Tiryaki
01.05.2022, 13:29
Ne kadar güzel bir gün yaaaaaaa :D

sakosako
01.05.2022, 13:31
Günaydın şampiyon takımın şampiyon taraftarı. herkese iyi pazarlar :):atki:

DeAgLeMaNyAq
01.05.2022, 13:42
Şampiyonluk ambleminde Edgar İE yok mu? Yoksa mutluluktan ben mi göremiyorum ?

Önceki sayfada dile getirdim. Hiç forma giymemiş oyunculara yer verip Edgar'ı oraya koymamak büyük çok yanlış. Hadi Abdulkadir Parmak ve Yusuf başka takımlarda forma giydiğinden bir kurtarır tarafı var ki benim bakış açıma göre onlar da olmalıydı...

sakosako
01.05.2022, 13:52
https://twitter.com/Trabzonspor/status/1520719118873370624

:tsbayrak:

Muhammed Ayaz
01.05.2022, 13:53
Allah’a şükürler olsun sonunda olduk.
Ama yetmez.
Hep daha ileriye ve daha iyiye inşallah.

Teşekkürler takım
Teşekkürler başkanım
Teşekkürler hocam

Tebrikler Büyük Trabzonspor Taraftarı.

[emoji3531][emoji170]

lazminator61
01.05.2022, 14:00
halen Hayaler icindeyim

Steril61
01.05.2022, 14:10
Şampiyonluk çok güzel bir duygu. Allahımıza şükürler olsun. Şöyle üst üste şampiyonluklar görmeyi çok arzu ediyorum. İnşallah kadromuzu daha da güçlendirerek önümüzdeki sezona hazırlık yaparız. Bu seneki futbolun bizi önümüzdeki yıl başarıya ulaştıracağına asla inanmıyorum. Birçok maçta rakiplerimizi devirirken çok pozisyon vererek ve Uğurcan'ın inanılmaz kurtarışlarıyla devirdik. Şans çoğu zaman bizden yanaydı. Önümüzdeki sezon rakiplerimizi böyle gafil avlayamayabiliriz. Özellikle şikebahçe her türlü pisliği ve çirkefliği yapacaktır. Şimdi sıra Türkiye kupasında... Haydi karadenizin kaplanları tüm kupaları müzemize götürelim :)

Özer Öztekin
01.05.2022, 14:33
Önceki sayfada dile getirdim. Hiç forma giymemiş oyunculara yer verip Edgar'ı oraya koymamak büyük çok yanlış. Hadi Abdulkadir Parmak ve Yusuf başka takımlarda forma giydiğinden bir kurtarır tarafı var ki benim bakış açıma göre onlar da olmalıydı...

Aynen katılıyorum.

UYZD
01.05.2022, 14:35
Valla deli ettik bu fenerlileri hahahaha. akıl sağlığı kalmadı bunlarda. İmamoğlu şampiyon olduğumuz için ağladı diye adama "oy moy yok" demeye başladılar kjasdnfkjasfn.

My
01.05.2022, 14:39
https://twitter.com/deplasske/status/1520700365699702786?s=20&t=-nEVyHfE9KVj0SrLY2MSEg

DeAgLeMaNyAq
01.05.2022, 14:53
Sosyal medya platformları elbette ki daha ön planda oluyor fakat resmi web sitesinde hâla bir şampiyonluk görselinin bulunmaması çok tuhaf...

nevzat61
01.05.2022, 14:54
Artık şampiyon olduğumuza göre, seneye doğru ve isabetli bir yapılanma bizi bekliyor..

Avcı kemik kadroyu dagitmadan ,Avrupa'da başarı ve seneye ligde tekrar şampiyon kalmak için nokta transferler yapacaktır..

Djaniny her ne kadar bu sene iyi katkılar verse de yetersiz..iyi bir bek ve kanat oyuncuları alırız umarım..

Uğurcan için söylenecek bir şey yok.. yönetimin işi zor..mali dengelere göre hareket edecek sanırım..

My
01.05.2022, 15:44
Hahahaa https://twitter.com/berasetas/status/1520533405468966924?s=20&t=-nEVyHfE9KVj0SrLY2MSEg

Varlıbaş61
01.05.2022, 16:16

Koymak mı unutuldu acaba? Eğer bilerek konulmadı ise çok talihsiz bir durum olmuş. Çok ciddi emeği oldu ilk yarıda. Hatadan dönülmeli ..

Varlıbaş61
01.05.2022, 16:18
Bu arada İstanbul’da bu kadar Trabzonsporlu var mıydı yahu? Her ilçede inanılmaz yoğunluk olmuş. Hemşerilerimle gurur duyuyorum !

nakzo
01.05.2022, 16:21
Bu arada İstanbul’da bu kadar Trabzonsporlu var mıydı yahu? Her ilçede inanılmaz yoğunluk olmuş. Hemşerilerimle gurur duyuyorum !

Doğulu olup Trabzonsporu çok tutan var istanbulda diyarbakır urfa ve adıyaman yöreleri.

juliant
01.05.2022, 16:31
ayrica bu senede muhtemelen genc yeni taraftarlarimiz olmustur..bikac sene boyle gidersek tarftar sayimiz artar

lazapo61
01.05.2022, 16:38
Maçın tekrarını izleyip indirebileceğim bir link var mı?

Gesendet von meinem SM-S906B mit Tapatalk

Rahmi Akkurt
01.05.2022, 16:40

Sosyal medyada "şehrini savunan" beyinsiz holiganlara bakmayın
İstanbul'daki Giresun, Ordu, Samsun, Bayburt, Gümüşhane, Rizeli...vs. nüfusuyla düşünürsek.. Çok normal. Trabzonsporun fırtına gibi estiği sezonlara denk gelen nesiller ana-baba-evlat-torun zincirleme Trabzonsporlu zaten.

Burak Bıyıklı
01.05.2022, 16:41
Şaaampiyoon

Ertan 51
01.05.2022, 16:47
Şampiyon kadroda Uğurcan ve ona yakın performans gösteren yıldızları hepimiz biliyoruz,hakları ödenmez,

Ekstra işler yapıp şampiyonluğun çimentosu olan şu 3 adamı bi başka seviyorum ben,
DORUKHAN
DENSWİL
SİOPİS
:alkış::alkış::alkış:

Delemanyag renktaşın bahsettiği konu dünden beri beni de üzdüyor,
Edgar Ie anmadan,hakkı teslim edilmeden kutlanan şampiyonluk ayıp yazar bize,yakışmaz.

Girebi
01.05.2022, 16:52
Sosyal medyada "şehrini savunan" beyinsiz holiganlara bakmayın
İstanbul'daki Giresun, Ordu, Samsun, Bayburt, Gümüşhane, Rizeli...vs. nüfusuyla düşünürsek.. Çok normal. Trabzonsporun fırtına gibi estiği sezonlara denk gelen nesiller ana-baba-evlat-torun zincirleme Trabzonsporlu zaten.

Durun daha Olimpiyat Stadi'nda -muhtemel- kupa finali ve Basaksehir maci var :D İstanbul'daki taraftarlar asil sovu o zaman yapacak

emre6117
01.05.2022, 16:55
Durun daha Olimpiyat Stadi'nda -muhtemel- kupa finali ve Basaksehir maci var :D İstanbul'daki taraftarlar asil sovu o zaman yapacak

Son yillarin en temiz, en net eze eze sampiyonu Trabzonspor.
Fbliler utanmadan 2021 2022 sampiyonu fb bile yazabiliyir. Alistilar calmaya.
Cok ama cok buyuk bir basari.
Tebrikler Trabzonspor.
Statukoyu yine yendin.

ilelebeTS
01.05.2022, 17:01
Uzun yıllardır ligi takip ederim, ben böyle kolay şampiyonluk hatırlamıyorum. Rakipleri oyun olarak sürklase mi ettik? Genel anlamda hayır. Ama kadromuz iş bitiren kaliteli oyunculardan kuruluydu. Teknik direktörümüzün de işe akıl katmasıyla şubatta ligi bitirdik, gerisi formaliteydi. Bu başarıyı yakalarken birçok sakatlık durumları yaşayıp sürekli kadro değişimlerine maruz kaldığımızı da unutmamak gerek. Çok büyük iş. Herkese tebrikler ve teşekkürler. Şampiyon Trabzonspor!

Ozan Yılmaz
01.05.2022, 17:09
https://youtu.be/OCzfKzPEmJ0

Emre Bıyıklı
01.05.2022, 17:16
Kudurun İstanbul takımları, kudurun kıskanç rizespor ve samsunsporlular, ŞAMPİYON TRABZONSPOR. İnanıyorum ki önümüzdeki 5 yıl içerisinde birkaç şampiyonluk daha göreceğiz. Bu şampiyonluk özelllikle taraftarın, camianın, hocanın ve futbolcuların üzerlerinden stresi atmak için ilaç mahiyetindedir. Bundan sonra şampiyonluk yarışında bu stresi doğru yöneteceğiz ve daha nice şampiyonluklar göreceğiz.

OLEEEEY OLEY OLEY OLEEEYY
ŞAMPİYOOONN TRABZOONNN

Sent from my SM-A750F using Tapatalk

Barista
01.05.2022, 17:17
Norveç'in ülke puanında bizi geçmesi sonucunda şampiyonlar ligine direkt katılım ihtimalimizin kalmadığını söylüyorlar. Eğer doğruysa bu kötü oldu.

https://www.61saat.com/futbol/trabzonspor-un-sampiyonlar-ligine-gidis-yolu-belli-oldu-h1056293.html

crixus_61
01.05.2022, 17:17
Daha kupayla şehir turu yapılacak :cool:

ilelebeTS
01.05.2022, 17:20
Norveç'in ülke puanında bizi geçmesi sonucunda şampiyonlar ligine direkt katılım ihtimalimizin kalmadığını söylüyorlar. Eğer doğruysa bu kötü oldu.

https://www.61saat.com/futbol/trabzonspor-un-sampiyonlar-ligine-gidis-yolu-belli-oldu-h1056293.html

Alakası yok. Puanlama 1-2 yıl geriden geliyor. Herhangi bir ülkenin bizi geçmesi gelecek sezonları bağlar yani. Haberi kim yaptıysa bu işlerden bihaber.

MA291
01.05.2022, 17:39

Bu sezonun siralamasi 2023/2024 icin gecerli. 2020/2021 siralamasina bakilmali, orda Türkiye 13. sirada. Ilk 10 a giren ülkelerin sampiyonu ön elemesiz gidiyor.
Gönderirler göndermezler bilemem, ama haberde hata var. Baska Haber kaynaklarida ön eleme oynayacagimizi yazmis

https://www.transfermarkt.de/uefa/5jahreswertung/statistik/stat/plus/0?saison_id=2020

gurur6134
01.05.2022, 18:06
Kudurun İstanbul takımları, kudurun kıskanç rizespor ve samsunsporlular, ŞAMPİYON TRABZONSPOR. İnanıyorum ki önümüzdeki 5 yıl içerisinde birkaç şampiyonluk daha göreceğiz. Bu şampiyonluk özelllikle taraftarın, camianın, hocanın ve futbolcuların üzerlerinden stresi atmak için ilaç mahiyetindedir. Bundan sonra şampiyonluk yarışında bu stresi doğru yöneteceğiz ve daha nice şampiyonluklar göreceğiz.

OLEEEEY OLEY OLEY OLEEEYY
ŞAMPİYOOONN TRABZOONNN

Sent from my SM-A750F using Tapatalk

Rizesporlu ve samsunsporlular mi ben henuz boylesine rastlamadim soruldugunda rizesporluyum samsunsporluyum diyene yuzde 95 i istanbul usagi ..sene basinda cuma cikisi istanbulda bir adama denk geldim telefonla konusuyor 50 li yaslarda giresundaydim gecen hafta geldim giresunspor formasi bulamadim daha cikmamis onlanlar cok kotuydu bende fener storedan fener formasi aldim bilsem sanada alirdim diyordu karsisindakine ayni kafa zihniyet biri sevgili digeri metres cerez onlar icin..

Erkin
01.05.2022, 18:30
Yalniz bogaza asilan bayrak bayagi bir ufak geldi bana.

Barista
01.05.2022, 18:49
Alakası yok. Puanlama 1-2 yıl geriden geliyor. Herhangi bir ülkenin bizi geçmesi gelecek sezonları bağlar yani. Haberi kim yaptıysa bu işlerden bihaber.

Bu sezonun siralamasi 2023/2024 icin gecerli. 2020/2021 siralamasina bakilmali, orda Türkiye 13. sirada. Ilk 10 a giren ülkelerin sampiyonu ön elemesiz gidiyor.[/COLOR]
Gönderirler göndermezler bilemem, ama haberde hata var. Baska Haber kaynaklarida ön eleme oynayacagimizi yazmis

Eyvallah. Bana da sacma gelmisti 61Saat'in haberi. Haber yaparken daha dikkatli olmalari lazim.

Ufuk
01.05.2022, 18:55

Onu yazmaya gelmiştim. Millet apartmanına daha büyük bayrak asıyor :)

https://www.youtube.com/watch?v=fxxCpQ0r60o

Büyütmek lazım.

İ. SARAL
01.05.2022, 18:56
Bu normal bir olay degil buyuk is basardik dunya tarihinde esi benzeri yok bir sehir klubu dusunun varolus felsefesi ile turkiyenin her yerinden her bolgesinden degil makedonyasindan norvecine azerbaycanina kongosuna japonyasina koresine kadar kendine taraftar edinebilen, bir sehir takimi dusunun ki sampiyonlugu sadece turkiyenin 81 ilinde degil dunyanin her yerinde cilginca kutlayan , bir sehir takimi dusunun senelerce medya siyaset tff 3 ezikler ve maşalari olan diger klupler araciligiyla sindirilmeye bitirilmeye calisilan her firsatta otekilestirilen hakki gasp edilen ama yilmayan inatla davasinin pesinden giden o buyuk kutlu gunu bekleyen,bir sehir takimi dusunun dogru duzgun sanayisi fabrikasi ekonomisi hatta duz arazisi sehirlesmesi bile yokken cikip koca bir ulkeye futbol dersi veren bunu arkasindaki ulkede azinlik olan taraftari ile butun engellemelere ragmen basaran statukoyu deviren farkli aykiri olan..arkadaslar trabzonspor camiasi olarak cok buyuk is basardik henuz olayin şokundayiz anlayamadik ama gercekten bunun esi benzeri yok dunyada..trabzonspor yani bizim parcasi oldugumuz bu klup turkiyenin degil dunyanin en buyuk sehir klubudur cekememezlikleri hazimsizliklari bundan. 80 ilin cogunlugu hatta icimizde azinlik olan bir avuc ezik bile gucun kolayin basari sarhoslugunun statukonun arkasina takilip gizlenip siginip giderken ,sadece biz trabzonlular degil bu klubun felsefesini benimsemis yuzbinler zor olani sectik acili dikenli yollardan gectik kizdik ofkelendik lanet ettik sovduk saydik küstük ama vazgecmedik inatla davamizin arkasindan gittik savunduk ve sonunda vuslata eristik kudurmalari bundan.hunharca sevinmeye devam arkadaslar biz ve bu klup bunu fazlasiyla hak etti..Ağzına sağlık.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gurur6134
01.05.2022, 19:39

Her sene asilan bayraktan da buyuk standarti var bu isin ekrem baskan mi valilik mi bilmiyorum ama kiyak gecmis bize kimse..kopru cok buyuk alti bosluk oldugu icin kucuk gozukuyor 12 metre sanirim 5 katli apartman buyuklugunde kopruden gecilirken buyuklugu daha iyi anlasiliyor daha buyugune kanunen izin verilmiyor zaten ne hikmetse.

Ahmet Hamza
01.05.2022, 19:44
Yönetimi, teknik heyetimizi ve futbolcularımızı kutluyorum. Büyük bir eşik atladık, şeytanın bacağını kırdık. Çok stresli bir dönemdi benim için. Darısı diğer şampiyonluklarımıza.

Doğukan Uçan
01.05.2022, 19:46
Dün akşam şunu anladım bir şehir takımından çok fazlayız. Türkiye yi geçtim dünya'nın pek çok yerinde şampiyonluk kutlandı. İnanılmaz gerçekten. Bu şampiyonluğun en önemli artısı da çok fazla genç taraftar kazanmış olmamız.

Erkin
01.05.2022, 20:05
Her sene asilan bayraktan da buyuk standarti var bu isin ekrem baskan mi valilik mi bilmiyorum ama kiyak gecmis bize kimse..kopru cok buyuk alti bosluk oldugu icin kucuk gozukuyor 12 metre sanirim 5 katli apartman buyuklugunde kopruden gecilirken buyuklugu daha iyi anlasiliyor daha buyugune kanunen izin verilmiyor zaten ne hikmetse.

Dogrudur hocam bilemedim ya ama arkadasin attigi videoda belli oluyor boyutu, Arabalarin uzunlugu vs ile kiyaslarsak.

Erkin
01.05.2022, 20:09
Onu yazmaya gelmiştim. Millet apartmanına daha büyük bayrak asıyor :)

https://www.youtube.com/watch?v=fxxCpQ0r60o

Büyütmek lazım.

Otobus gecti bir karede eni ile ayni, kopru icin komik kaliyor malesef. Umarim geregi yapilir.

Adem Akyüz'
01.05.2022, 20:24
Bugünleri bize gösteren Rabbime şükürler olsun. Emeği geçen kim varsa Allah razı olsun.

Şimdi günlerce kutlama zamanı :)

Doğukan Ş.
01.05.2022, 20:26
cok sukur canli canli sahit olduk sampiyonlugumuza

Ufuk
01.05.2022, 20:26
Otobus gecti bir karede eni ile ayni, kopru icin komik kaliyor malesef. Umarim geregi yapilir.12x18 metre demis bandana, normalde standardı 10x15mis. Yine de bana küçük geldi gecen senelere göre.

Bütün sezon millet çok paylaştı montajli fotoları gözüm ona alisti galiba :)

Tolga Kurt
01.05.2022, 20:31
Bu daha başlangıç :)

Sadettin_
01.05.2022, 20:38
https://twitter.com/BandanaYeni/status/1520808708175015938?t=mDssxM0aFlEON7cxSmHQcw&s=19

Timur Bey
01.05.2022, 20:40
Yer bordo gök mavi şampiyon Trabzon:tsbayrak::sevinç:

Cem Balcı
01.05.2022, 20:42
Şimdi kenara çekilip zırlayanları izleme vakti.

Attila Durmuş
01.05.2022, 21:00
Yok savcıları göreve davet ediyoruz yok bu senenin şampiyonu şikebahçedir zaten hakem ve siyaset yardımıyla buralara kadar geldiniz.Böyle twit atan ünlüler var bu ülkede.Şu rezil camianın bu kadar pislik bu kadar hazımsız bu kadar şımarık ve salak olduğunu cidden tahmin etmezdim. Günden güne kendilerini aşıyorlar. Bu arefe gününde yaradandan dileğim satılmışşehir gibi amatöre kadar düşmeleridir.Bir kez daha üstüne basa basa diyorum ki ŞAMPİYON TRABZONSPOR

nevzat61
01.05.2022, 21:13
Yok savcıları göreve davet ediyoruz yok bu senenin şampiyonu şikebahçedir zaten hakem ve siyaset yardımıyla buralara kadar geldiniz.Böyle twit atan ünlüler var bu ülkede.Şu rezil camianın bu kadar pislik bu kadar hazımsız bu kadar şımarık ve salak olduğunu cidden tahmin etmezdim. Günden güne kendilerini aşıyorlar. Bu arefe gününde yaradandan dileğim satılmışşehir gibi amatöre kadar düşmeleridir.Bir kez daha üstüne basa basa diyorum ki ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Bir kaç salağın tweet'i ile gerçek değişmiyor.. aslında onlar da kabullenmiş iç dünyalarında , dışarı vurmak yerine şampiyonluk sevincimizi baltalama pesindeler.. çamur at izi kalsın derdindeler.. oysa bilmiyorlar onların bu halleri bizi daha çok mutlu ediyor..:)

Bu yıl şampiyonluğumuz'u calamadılar ,yerine mutluluğumuzu çalmaya çalışıyorlar.. kulak asmayınız..

orhan42
01.05.2022, 21:20
Karayolları ekipleri asıyor , ulaştırma bakanı nereli ? :)

Doğukan Uçan
01.05.2022, 21:21
https://twitter.com/Trabzonspor/status/1520487674146172931

şunu ana sayfaya sabitleyebilsek keşke.

EROS87
01.05.2022, 21:25
kupa törenini ve şehir turunu aynı gün yapmamak lazım ne kadar rahatsızlık verebiliyorsak o kadar vermemiz lazım:)

bu yüzden altay maçını cumartesiye almalı yönetim mutlaka. maçtan sonra statta kutlamalar kupa töreni vs stat işi hallolur.
ertesi gün de üstü açık otobüsle şehir turu yapıp finali de meydanda yapmak lazım.

sonrası zaten istanbul kutlamaları. başakşehir maçı ve muhtemel kupa finali.

Mert M.
01.05.2022, 21:25
Merhaba sevgili dostlar;
Şampiyonluğumuz hayırlı olsun. Bizi daha da yükseltsin, başarılardan başarılara koşalım kısmetse.
Forumdaki birçok arkadaş gibi, bu şampiyonluk benim için de resmi olarak bir ilk ama bundan sonrakilerin habercisi olsun.
Tadını çıkaralım. Keyfine varalım. Huzurlu bir şekilde kutlayalım.
Tüm Türkiye'nin aylar öncesinden kabul ettiği bu başarıyı dünden beri karalamaya çalışanlar ancak ve ancak hasetten dolayı çatlayanlardır. Aldırmamanızı salık veririm; keza ben öyle yapıyorum.
Kutlu olsun.

Attila Durmuş
01.05.2022, 21:28
Bir kaç salağın tweet'i ile gerçek değişmiyor.. aslında onlar da kabullenmiş iç dünyalarında , dışarı vurmak yerine şampiyonluk sevincimizi baltalama pesindeler.. çamur at izi kalsın derdindeler.. oysa bilmiyorlar onların bu halleri bizi daha çok mutlu ediyor..:)

Bu yıl şampiyonluğumuz'u calamadılar ,yerine mutluluğumuzu çalmaya çalışıyorlar.. kulak asmayınız..

Sadece bunlara girmedi şampiyonluğumuz bunların yalaması sözde Anadolu takımlarınıda girdi. Hepsi aynı şeyin laciverti.

Ufuk
01.05.2022, 21:38
https://twitter.com/helfireTS/status/1520835251471278081
abim hala şampiyon diye bağırıyor :D

SALDIRAY
01.05.2022, 21:40
Şükürler olsun bu günleri gördük. Tebrikler Trabzonum

UYZD
01.05.2022, 21:48
https://twitter.com/helfireTS/status/1520835251471278081
abim hala şampiyon diye bağırıyor :D

Afiyet olsun :)

exelans_25
01.05.2022, 21:50
Allahim sana sukurler olsun cok cile cektik cok kotu gunler gorduk ama cok hak ettik bu sampiyonlugu

Mehmet Fatih Yavuz
01.05.2022, 22:01
Fenerli ve Bjk liler ağlıyor ama öyle böyle değil.
Anlamadığım bir şekilde Rizeliler de kervana katılmış.
Diğerlerinden olumsuz bir ses yok.

Yalnız Fenerlilerin kıvranmasını izlemek de çok zevkli. :)

Mollasalihoğlu
01.05.2022, 22:17
Eee. Napıyoruz şimdi? :)

gudoz81
01.05.2022, 22:29
Vallahi bı şampiyonluk final maçında olmasını istediğim hemen hemen her şey oldu. Galibiyet hariç.
Altyapı oyuncum 2 asist yaptı
Altyapı kalecim bı penaltı kurtardı
Gol atmayı hakeden 2 oyuncum gol attı
Allah'tan daha ne isteyeyimki?
Tüm renktaslarimi tebrik ediyorum
Sahaya girmede tayming hatası yaptık önümüzdeki sezon kendimizi geliştirelim bence:)

ts_tuncay_ts
01.05.2022, 23:05
Yönetim forma konusunda sınıfta kaldı.Şimdiye dek özel forma cikmasi gerekirken normal formalar dahi ne ts clublarda ne de internet sitesinde mevcut...

Salih Kara
01.05.2022, 23:32
Uuzn yıllardır foruma üyeyim ve nihayet şampiyon Trabzonspor diye başlığımız var. Hala inanamıyorum. Ama konu hala 7. sayfada kalmış. Rizespor maç başlığı muamelesi görüyor :). Salağa yatmayın ulaaaaa şampiyon olduk şampiyoooon:)

Bu arada maç bitmeden sahaya taraftar girmesi olayı bir nebze heyecanımıza sekte vursa da aslında maçın kendi dinamiğinde oyunu soğutması fena olmadı. O aralar Antalya kötü bastırıyordu. Bizimkilerde stres tavan yapmıştı. Her an bir kaza olabilirdi.

arda.61
01.05.2022, 23:40
https://youtu.be/l8dxXnDIZDM

Ufuk
02.05.2022, 00:44
https://twitter.com/nurolapaydin/status/1520863060436701187
gülmemem lazım gülmemem lazım :D

Muhammed KOÇ
02.05.2022, 00:51
çok şükür allahım çok şükür.
şampiyon trabzonspor.

ilelebeTS
02.05.2022, 00:54
https://twitter.com/nurolapaydin/status/1520863060436701187
gülmemem lazım gülmemem lazım :D
Adamı canlı yer bunlar :D

Mehmet Fatih Yavuz
02.05.2022, 00:54
Çok şükür.
Lakin harbiden şampiyonluğun getirisi 12,5 milyon euro imiş. :(
Yani bu şampiyonluk denen şeyin ortalama bir bakasetas - abdülkadir ömür gibi bir oyuncu satışı kadar değeri var maddi olarak.

MAnevi tatmini dışında gerçekten değeri kalmamış...

ilelebeTS
02.05.2022, 00:59
Abdüş bayılırken Dorukhan (temsili değil) :D

https://twitter.com/neverbossy/status/1520849556820344832

hofsaale
02.05.2022, 01:02
Çok şükür.
Yani bu şampiyonluk denen şeyin ortalama bir bakasetas - abdülkadir ömür gibi bir oyuncu satışı kadar değeri var maddi olarak.

önemlisi sampiyonlar liginde katilmak...ordan bir 30 mio. € geliyor....bizim icin cok büyük paralar bunlar...zaten 3-4 kere katilabilsek borclarimiz silinir...

Mehmet Fatih Yavuz
02.05.2022, 01:05
önemlisi sampiyonlar liginde katilmak...ordan bir 30 mio. € geliyor....bizim icin cok büyük paralar bunlar...zaten 3-4 kere katilabilsek borclarimiz silinir...

O elzem zaten. 37 milyon euro diye duydum en son naklen yayın gelirleri ile birlikte.
İnanılmaz bir para.
600 milyon tl ye yakın.
Kulübün geleceği kurtulur.

yavuzbaha
02.05.2022, 01:08
Wakayeme nin gidişi şahsen beni üzüyor,takım en önemli oyuncusunu Türkiyede başka forma altında izlemek bana üzüntü verecek,adamın şampiyonlukta katkısı büyük..fb ne veriyorsa vermek lazım bence..

Adem Erdoğan
02.05.2022, 01:14
Stad ve göğüs sponsorlukları da bitiyor bu yaz daha onlar yenilenecek. Tam zamanına denk geldi yalnız.

Onur Akyüz
02.05.2022, 01:32
Yıllardır beklediğimiz şampiyonluğa canlı şahit olmak oldukça güzeldi.

Ancak sahaya girilmesi ve girenlerin yaptığı bazı hareketler bende hayal kırıklığı yarattı. Direkleri kırmaya çalışanlar, eline geçirdiğini koparmaya çalışanlar, çimleri yolanlar vesayir tipler tadımı kaçırmaya yetti.

Futbolcular sahaya gelip selamlarken futbolculara hücum edilmesi üzerine stadı terketmeye mecbur kaldık. Düşünün marek hamşik elinde meşalelerle tur atıyordu bu güzel görüntüyü uzun uzun izleyecekken olmadı.

Neyse artık yılların getirmiş olduğu bir birikim diyelim buna. Bundan sonraki kutlamalarda bu olayın önüne geçilmesini ve özellikle istanbuldaki taraftarı da düşünerek orada da güzel bir organizasyon yapılmasını bekliyorum.

Mesela bfk maçından sonra takım otobüsle şehir turu yapmalı ve biz de konvoyla eşlik etmeliyiz. Kim nerde şampiyonluk kutlayamazmış bunu da görmüş oluruz böylece.

Adem Akyüz'
02.05.2022, 07:54
Bu başlık niye böyle sönük kalmış? Başlığı tam idrak edemedik sanırım.

Şampiyon olduk biz aloooooooo [emoji16][emoji16][emoji16]

amour_61
02.05.2022, 08:02
ŞAMPİYON :sevinç:ŞAMPİYON:sevinç:ŞAMPİYON:sevinç:

Bu arada bmn forum ve bordo mavi renklere gönül veren tüm kardeşlerimin Ramazan bayramını kutlarım

ÖmürKaradeniz61
02.05.2022, 08:03
Çok şükür.

Hocam şampiyonluk primi felan önemli değil önemli olan şampiyonlar ligi ayakbastı parası onu almamız gerekiyor acilen.

HOPA'LI TS'Lİ
02.05.2022, 08:04
Şampiyonlar Ligine kalabilirsek harika olacak maddi açıdan özellikle

nakzo
02.05.2022, 08:25
Hayırlı bayramlar Şampiyon takımın şerefli taraftarları .

nevzat61
02.05.2022, 08:35
Şampiyonlar ligi için önemli nokta transferler yapmak gerekiyor.. djaniny ile puchaz ile olacak işler değil.. Avrupa farklı bir klasman.. eğer ön eleme oynayacaksak mutlaka şansa bırakmamak lazım..

Uğurcan konusu çok mühim, satsak yerine koyacak kaleci yok,satmasak önemli bir gelir kapısı olmayacak..iki ucu boklu değnek...

Şampiyonlar Ligi'nde mutlaka gruplara kalmak için kesenin ağzını açmak gerekiyor.. yönetime ve hocaya güvenim tam..

nakzo
02.05.2022, 08:36
Şampiyonlar Ligine kalabilirsek harika olacak maddi açıdan özellikle

Abi uğurcan kalabilecek mi, wakayeme elde tutuklamazsa en azından vargas tarzı bir adam takıma kazandırılabilecek mi, iyi bir sol bek alınabilecek mi, ayağı iyi pasla çıkış yapan bir stoper alınabilecek mi bunlar kaderimizi belirleyecek. Ben seneye şampiyon olabileceğimizi zannetmiyorum böyle ligi zor buluruz bu sene bunu başardık şükür.

nakzo
02.05.2022, 08:38
Şampiyonlar ligi için önemli nokta transferler yapmak gerekiyor.. djaniny ile puchaz ile olacak işler değil.. Avrupa farklı bir klasman.. eğer ön eleme oynayacaksak mutlaka şansa bırakmamak lazım..

Uğurcan konusu çok mühim, satsak yerine koyacak kaleci yok,satmasak önemli bir gelir kapısı olmayacak..iki ucu boklu değnek...

Şampiyonlar Ligi'nde mutlaka gruplara kalmak için kesenin ağzını açmak gerekiyor.. yönetime ve hocaya güvenim tam..

Maçları iyi izlerim 2.yarıdaki düşüşte en öneli aktör puchaz yediğimiz bütün göllerde adamın doğrudan veya dolaylı katkısı var ligdeki en kötü bek.

Uğur Ö.
02.05.2022, 08:43
üç büyütülmüşler şampiyonluğumuzu kutlamadı. Yanlış hatırlıyorsam biz geçen sene bjk yi kutlamıştık.

nevzat61
02.05.2022, 08:43
Maçları iyi izlerim 2.yarıdaki düşüşte en öneli aktör puchaz yediğimiz bütün göllerde adamın doğrudan veya dolaylı katkısı var ligdeki en kötü bek.

Sadece puchaz da değil sağ bek de sıkıntı da..perezin nasıl döneceği şüpheli.. zaten istikrarsız bir bek.. sakatlık sonrası o bölgede sıkıntıya girdi..

Şampiyon olduk çok şükür ama bunu devam ettirmek, lige ambargo koymak zorundayız..bunun için Mali açıdan güçlü bir kulüp olabilmenin yolu Avrupa..

nevzat61
02.05.2022, 08:48
üç büyütülmüşler şampiyonluğumuzu kutlamadı. Yanlış hatırlıyorsam biz geçen sene bjk yi kutlamıştık.

Onlar istiyor ki trabzonspor hep orta sıralarda mücadele etsin, o zaman trabzonspor çok sempatik geliyor onlara.. seviyor, saygı duyuyorlar.. ama böyle eze eze,vura vura şampiyon olmamız sinirlerini bozdu :)

Zor bence tebrik falan..üstelik adamları tabuta koyup denize attık :)

Uğur Ö.
02.05.2022, 08:50
Onlar istiyor ki trabzonspor hep orta sıralarda mücadele etsin, o zaman trabzonspor çok sempatik geliyor onlara.. seviyor, saygı duyuyorlar.. ama böyle eze eze,vura vura şampiyon olmamız sinirlerini bozdu :)

Zor bence tebrik falan..üstelik adamları tabuta koyup denize attık :)
Bu saatten sonra sürekli üç bir araya gelir bize karşı. Sorun bence paranın ve ilginin bize kayması. Bunu istemezler.

kayseriliyiz
02.05.2022, 09:06
Çifte bayramınız kutlu olsun renkdaşlar

Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk

Semih AYDIN
02.05.2022, 09:07
Hayırlı bayramlar büyük TRABZONSPOR taraftarı

HOPA'LI TS'Lİ
02.05.2022, 09:18
Bize çifte bayram yaşamayı nasip eden Yüce Mevla'ya hamdü senalar olsun.

Çifte bayramınız kutlu olsun şampiyon takımın büyük taraftarları

Mevlam takımımızla birlikte nice mutluluklar yaşamayı nasip eylesin.

HOPA'LI TS'Lİ
02.05.2022, 09:23
Abi uğurcan kalabilecek mi, wakayeme elde tutuklamazsa en azından vargas tarzı bir adam takıma kazandırılabilecek mi, iyi bir sol bek alınabilecek mi, ayağı iyi pasla çıkış yapan bir stoper alınabilecek mi bunlar kaderimizi belirleyecek. Ben seneye şampiyon olabileceğimizi zannetmiyorum böyle ligi zor buluruz bu sene bunu başardık şükür.

Seneye işimiz zor kardeş.

Tespitlerine katılmamak elde değil lakin Başkan'ın maç sonrası açıklamaları bana yine umut verdi.

Kamp yerimiz hazır
Hazırlık maçı programımız hazır
Transfer listemiz hazır

Dedi. Lig bitmeden de bu planlamalar gayet tabi yapılabilir dedi.

Başkanın varlığı, duruşu, samimiyeti bana umut ve heyecan veriyor.

Merak etme seneye de kafaya oynarız lakin şampiyon olabilir miyiz bilemem.

Nokta atışı bir ya da 2 sol bek
Sağ ayaklı stoper
Uğurcan giderse iyi bir kaleci
Ömür, Vakeme ve Cornelius giderse yerlerini doldurabilecek transferler

Bakalım nasıl bir transfer dönemi geçireceğiz?

Şampiyonlar Ligine kalabilmek için bunlar halledilmeli

Başkan ve Hoca işini bilir kardeşim.
Rahat ol ve anın tadını çıkar 5 Ağustos'a kadar

SALDIRAY
02.05.2022, 09:34
La şampiyon oluyoruz konu daha binli mesajlara gelmemiş :)) şike konusu rekor kırmış. O kadar olmasada buraya üye herkes en az 1 mesaj atmak için buralara girmeli. Tarihi an yaşıyoruz

lazboy0061
02.05.2022, 09:44
Halen inanamiyorum biz sampiyon mu olduk sarhos gibiyim halen
Herkesin bayrami mübarek olsun

olcay_61
02.05.2022, 09:50
Iyi Bayramlar, Onurlu şampiyonlukların Asil taraftarları :)

gudoz81
02.05.2022, 09:55
Gençler hepinize iyi bayramlar

Turan AKYILDIZ
02.05.2022, 10:15
Dostlar hepinize hayırlı Bayramlar..bu mübarek gün hürmetine nice şampiyonluklar görelim hep beraber inşallah..hala inanamıyorum ve hala şoktayım.. Ne güzel bir duyguymuş ya..onca yıl bu takım için evde kırılmadık eşya bırakmadım kalbini kırmadığım ev halkı kalmadı..ama sonunda çok şükür o güzel mutluluğa eriştik..Rabbim tekrarlarını nasip eder inşallah..herkese kucak dolusu sevgiler..iyi bayramlar .

HOPA'LI TS'Lİ
02.05.2022, 10:29
Bayramda gururla, onurla, göğsümüzü gere gere, eze eze şampiyon olmanın mutluluğuyla gezmek ne güzel bir duygu

Şehirdeki bayraklar da gözlerimizi yaşartıyor.

Karadeniz Ereğli ve Zonguldak bordo maviye büründü.

İYİ Kİ TRABZONSPOR VAR.

Zafer Fidan
02.05.2022, 10:33
https://vm.tiktok.com/ZMLtYetMw/

HOPA'LI TS'Lİ
02.05.2022, 11:01
https://vm.tiktok.com/ZMLtYetMw/

Şampiyon Ankaragücü'nü candan tebrik ederim. Hayırlı ve uğurlu olsun.
TRTSPOR'dan dönüşümlü maçları izledim. Onlar da sahasında bizim gibi aldığı puanla ipi göğüslediler. Çok sevindim.

ANKARAGÜCÜ CANDIR.

Yiğit SARI
02.05.2022, 11:02
İyi bayramlar şampiyonlar

nevzat61
02.05.2022, 11:18
Bayram günü formayla dolaşmak zorunda bırakan Trabzonspor'u kınıyorum..:)

Bayramımız mübarek olsun.. böyle bayramlar son bulmasın..

Vkgz
02.05.2022, 11:18
EVET HAMSİK MİKROFONU EKİNE ALDİ
_AĞLAMA... FENER AĞLAMA
:):):)

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

HOPA'LI TS'Lİ
02.05.2022, 11:21
Bayram günü formayla dolaşmak zorunda bırakan Trabzonspor'u kınıyorum..:)

Bayramımız mübarek olsun.. böyle bayramlar son bulmasın..

En kötü günümüz böyle olsun Nevzat'cım
3 kızkardeş kıskansın dursun (özellikle şikebahçeliler çıldırıyor formayı görünce)

S.ÖZKAN
02.05.2022, 11:21
Bu sevinç bu gurur hepimizin kutlu olsun

nevzat61
02.05.2022, 11:22
En kötü günümüz böyle olsun Nevzat'cım
3 kızkardeş kıskansın dursun (özellikle şikebahçeliler çıldırıyor formayı görünce)

Amin abicim..

makbernatsu
02.05.2022, 11:32
hayırlı bayramlar dilerim şampiyon takıma ve taraftarına...nice sevinçlerimiz olsun inşaallah... 3 istanbul eziklerinin hala daha tebrik etmemesi çok keyif veriyor...nekadar zorlarına gittiğini görmek bile keyifli...nice başarılara inşaallah...

HOPA'LI TS'Lİ
02.05.2022, 11:35
Abdullah Avcı'ya şampiyonluk hediyesi: 2 yıllık sözleşme

Daha önce Başakşehir’de 2 kez kıl payı kaçırdığı şampiyonluğa Trabzonspor ’da ulaşan ve tarihi başarının en önemli mimarı olan Abdullah Avcı için yönetim harekete geçti. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve kurmayları, şampiyon hocayı yeni sözleşmeyle ödüllendirecek. Geçtiğimiz sezonun 9. haftasında göreve başlayan ve 2.5 yıllık kontrat imzalanan Avcı’nın mukavelesi önümüzdeki yıl bitiyor. Bordo-Mavililer, tecrübeli teknik adamla 2 senelik yeni sözleşme yapacak ve Abdullah Avcı, 2025’in sonuna kadar Trabzonspor’un başında olacak.

Trabzonspor, Süper Lig'de uzun süre liderlik koltuğunu bırakmadı ve Antalyaspor maçıyla birlikte bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmeyi başardı.

Bordo-mavililer, bu zafer yürüyüşünde neler yaşadı ve hangi kritik eşikleri aştı?

AVCI'NIN BİR SEZON ÖNCEDEN HAZIRLANMASI

Trabzonspor, Beşiktaş'ın şampiyonluğuyla sona eren 2020-2021 sezonuna Eddie Newton önderliğinde başladı. İlk 8 haftada yalnızca 5 puan topladılar ve düşme hattında yer aldılar. Bu karamsar tablonun ardından göreve Abdullah Avcı getirildi ve belki de bu sezonki başarının ilk temelleri atılmış oldu.

Göreve geldikten sonra 'Önce savunmayı toparlayacağız' diyen Avcı, ilk 6 maçında kalesinde yalnızca 2 gol gördü. Hücum hattındaki sıkıntılar devam etse de tecrübeli teknik adam, her maç sonunda 'gelecek sezonu' işaret etti. Bordo-mavililerin oyunu her hafta gelişmeye devam ederken takıma kalite katılması gerektiği de ortadaydı.

ERKEN BİTEN TRANSFERLER

Abdullah Avcı ile birlikte alınan puanlarla ligi 4. sırada tamamlamayı başaran Trabzonspor'da gözler yapılacak transferlere çevrildi. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Anastasios Bakasetas ve Berat Özdemir kadroya katılarak iskelet oluşturulmaya başlanmıştı.

Yaz döneminde Galatasaray'da başkanlık seçimi, Fenerbahçe'de teknik direktör arayışları ve Beşiktaş'ta Sergen Yalçın belirsizliği yaşanırken Trabzonspor, Cornelius, Marek Hamsik, Bruno Peres, Gervinho ve Manolis Siopis gibi yıldız isimlerin transferlerini kamp öncesinde bitirmeyi başardı. Bu isimlerin ligin başlamasıyla birlikte takıma uyum sağlamış olmaları ve hemen katkı vermeleri dikkat çekti.

FENERBAHÇE GALİBİYETİ VE RAKİBİNİN DÜŞÜŞÜ

Galatasaray, yaz döneminde yaptığı operasyonla birlikte 'zaman' isterken Beşiktaş ise Şampiyonlar Ligi'ndeki ağır fikstürle boğuşuyordu. Fenerbahçe ise Vitor Pereira ile önemli bir ivme yakalamış ve liderlik koltuğunda oturuyordu. Ligin 8. haftasında Trabzonspor, evinde sarı-lacivertlileri konuk ederken rakibinin 1 puan gerisindeydi. O haftadan sonra hiçbir şey bir daha eskisi gibi olmadı. Henüz maçın 3. dakikasında geriye düşen bordo-mavililer, sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılarak liderlik koltuğuna oturdu. Bu maçın ardından rakibi Fenerbahçe'nin 5 maçta yalnızca 1 galibiyet alması da Avcı ve öğrencilerini rahatlattı.

RAKİPLERDEKİ KRİZLER VE BÜYÜK DEĞİŞİKLİKLER

Sezona flaş transferlerle başlayan son şampiyon Beşiktaş'ta puansız biten Şampiyonlar Ligi serüveni ve ligdeki üst üste kayıpların ardından Sergen Yalçın dönemi sona erdi. Siyah-beyazlılar güçlü bir figürünü kaybederken tartışmalar eşliğinde göreve gelen Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, yalnızca 3 hafta sonra veda etti. Galatasaray tarihinin en başarılı teknik direktörü olarak gösterilen Fatih Terim ise 1 ay sonra görevden alındı. Rakiplerdeki bu değişimler de zaten yarışta önde olan Trabzonspor'un elini iyice rahatlattı.

REKOR GALİBİYET VE YENİLMEZLİK SERİLERİ

Sezona çok iyi bir başlangıç yapan Trabzonspor, ilk yenilgisini 11 Aralık'ta ligin 15. haftasında Antalya'da aldı. İkinci yenilgisi de bu kez 14 hafta sonra Rize'de geldi. Geçen sezon ve bu senenin başıyla birlikte üst üste 27 maç kaybetmeyen bordo-mavililer, 1994-1995 sezonunda 12, 1995-96 sezonunda 14 maç olmak üzere art arda 26 maçlık yenilmezlik serisini geçmeyi başardı.

KONYASPOR TEHLİKESİ, İSTANBUL'DA SONA ERDİ

Ligin 23. haftasında gelindiğinde Trabzonspor, ezeli rakiplerine ciddi farklar atmış olsa da Şampiyonluk yolundaki en ciddi engel Konyaspor gibi görünüyordu. Konya ekibi, üst üste aldığı galibiyetlerle liderin 9 puan gerisinden takibini sürdürüyordu. O dönemde bordo-mavililerin de oyunun düşüşler olduğu konuşuluyordu.

Avcı'nın öğrencileri, Torrent yönetimindeki Galatasaray ile İstanbul'da karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısında istediği hiçbir şeyi sahaya koyamayan Trabzonspor, tatmin etmeyen oyuna karşın yetenekleriyle maçı kazanmayı başardı. Karşılaşmada Galatasaray'ın 1-0 öne geçmesine karşın Bakasetas ve Visca'nın 6 dakikada işi çözmesi, büyük çoğunluğa göre 'şampiyonluk alameti'ydi.

TARAFTAR VE ŞEHRİN KENETLENİŞİ

Trabzonspor'da şampiyonluğa gitmek için iyi bir takım, iyi bir teknik adam ya da son dakika gollerinden daha fazlasına ihtiyaç vardı. Elbette takımıyla bütünleşmiş, camiasına inanmış bir taraftar gereklidir. Abdullah Avcı, 1.5 sezon boyunca verdiği mesajlarla onları gerektiğinde coşturdu, gerektiğinde ise sukunete davet etti. Takım ve taraftar uyumu her geçen hafta artarken tribünlerin enerjisi, geçtiğimiz yıllardan çok daha farklıydı. Şimdi ise hem takım hem taraftar ve tüm camia için kutlama zamanı geldi.

yusufdinyo
02.05.2022, 11:41
Kurak toprakların yağmuru beklediği gibi beklediler,gecenin yıldızları beklediği gibi bu hasret öyle uzun sürdü ki, Trabzonspor babaların çocuklarına anlattığı bir efsane oldu sonsuza dek sürecek oğlumda seni sevecek dediler kaç kez dinledi o çocuklar babalarından Şenollu,Dobi Hasanlı,Dozer Cemilli şampiyonlukları bu bekleyiş ömürleri tüketti babaları ile birlikteb şampiyonluk kutlamayı bekleyen kaç oğul mukatterat karşısında boynunu büktü bir emanetin başını bekler gibi atalarından miras aldıkları bir nöbete başladı o çocuklar o kupa Trabzon şehrine tam 38 yıldır gelmedi Trabzon demek artık hasret demekti nazından edasından aşık usandıran sevgililer bile bu kadar uzun beklenmedi dükkanların duvarlarına asılan şampiyonluk posterleri sarardı kim bilir kaç kez değişti o posterleri tutan bantlar inatla yeniden yapıştırıldı belki üzerindeki isimler okunmaz hale geldi ama yine de inmediler duvardan sandıklara kaldırılan bayrakların rengi soldu ama üstündeki renklere hürmeten kim bilir kaç kere yıkanıp özenle katlandılar kupa İstanbul'dan dışarı bir türlü çıkmadı hatta geçen sürede öyle şeyler oldu ki umut karamsarlığa inanç şüpheye coşku öfkeye dönüştü üstelik bu öfke en çok Trabzonspor'a zarar verdi sampiyon Trabzonspor yazdıracağız slagonu bizi şampiyon yapmayacaklara dönüştü büyük takımlar tarihinden kuvvet alan taraftarıyla,camiasıyla en zifiri karanlıkta durumun en umutsuz görüktüğü anlarda bile yan yana durmayı bilen biz bize yeteriz diyebilenlerdir Trabzonspor semalarına çöken bu umutsuzluk bu şehri esir alabilir mıydı ki birinci lige yükseldiği 1974-1984 yılları arasında özbe öz Trabzon'un kendi uşaklarıyla 10 senede 6 şampiyonluk kazanarak İstanbul'a korku salan statükoyu deviren bu takım bunu daha önce yapmıştı yine yapardı bazı mutluluklar paylaştıkça çoğalır hani insanın içi içine sığmaz ya bazen sevincini mutluluğunu herkesle paylaşmak ister kendisi gibi coşkulu insanlarla bir araya gelmek ister bu ortaya çıkan enerji tarif edilemez boyutlardadır bütün dertlerin unutulduğu genç yaşlı çoluk çocuk demeden herkesin aynı coşkuyu paylaştığı belki küslüklerin bir kenara bırakıldığı belki hiç tanımadığınız biriyle kucaklaşıp kol kola zıpladığınız ya da bağıra çağıra şarkı söylediğiniz anlar yaratır bu kadar çok insanı aynı anda mutlu edebilmek aynı anda sokağa dökebilmek kolay bir şey değildir futbolun belki de en güzel tarafı budur kitlelere coşkuyla kutlayabilecekleri unutulmaz ve daima hatırlanacak anılar üretmesi çünkü bazen mutluluk denen şey bir şehire hepi topu 10 kg ağırlığında bir kupanın ulaşması demektir.Öyle ya havası başka suyu başka olan bu şehrin öfkesi başka sevinci başka geçen 38 yılda hasreti dibine kadar yaşayan bu insanların horon teperken ayaklarını daha önce hiç yere vurmadığı kadar sert vurma vakti, oğulların formalarını giyip babalarının mezarlarını ziyaret etme vakti Mehmet'e,Hüsnü'ye, Mustafa'ya,Eyup'e,Kazım'a Eren'e birer Fatiha okuyup rahat uyuyun başarduk uşaklar deme vakti yıllardır şampiyonluk hesaplarında bahsi açılmayan görmezden gelinen Trabzonspor'un biz varız,buradayız deme vakti şampiyon Trabzonspor yazdırma vakti Daha önce hiçbir şeye sevinmemiş gibi sevinme,hiç kutlama yapmamış gibi coşma vakti kupanın şehri turlamasının tam vakti ,şampiyonluk posterlerini yenileme vakti bayrakları sandıktan çıkarma vakti...

Tahir61
02.05.2022, 11:51
Ramazan bayramınız, 1 Mayısınız, şampiyonluğunuz kutlu olsun yoldaşlar
Herkese benden çaayy :)

Girebi
02.05.2022, 12:06
Abdullah Avcı'ya şampiyonluk hediyesi: 2 yıllık sözleşme

Daha önce Başakşehir’de 2 kez kıl payı kaçırdığı şampiyonluğa Trabzonspor ’da ulaşan ve tarihi başarının en önemli mimarı olan Abdullah Avcı için yönetim harekete geçti. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve kurmayları, şampiyon hocayı yeni sözleşmeyle ödüllendirecek. Geçtiğimiz sezonun 9. haftasında göreve başlayan ve 2.5 yıllık kontrat imzalanan Avcı’nın mukavelesi önümüzdeki yıl bitiyor. Bordo-Mavililer, tecrübeli teknik adamla 2 senelik yeni sözleşme yapacak ve Abdullah Avcı, 2025’in sonuna kadar Trabzonspor’un başında olacak.

Trabzonspor, Süper Lig'de uzun süre liderlik koltuğunu bırakmadı ve Antalyaspor maçıyla birlikte bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmeyi başardı.

Bordo-mavililer, bu zafer yürüyüşünde neler yaşadı ve hangi kritik eşikleri aştı?

AVCI'NIN BİR SEZON ÖNCEDEN HAZIRLANMASI

Trabzonspor, Beşiktaş'ın şampiyonluğuyla sona eren 2020-2021 sezonuna Eddie Newton önderliğinde başladı. İlk 8 haftada yalnızca 5 puan topladılar ve düşme hattında yer aldılar. Bu karamsar tablonun ardından göreve Abdullah Avcı getirildi ve belki de bu sezonki başarının ilk temelleri atılmış oldu.

Göreve geldikten sonra 'Önce savunmayı toparlayacağız' diyen Avcı, ilk 6 maçında kalesinde yalnızca 2 gol gördü. Hücum hattındaki sıkıntılar devam etse de tecrübeli teknik adam, her maç sonunda 'gelecek sezonu' işaret etti. Bordo-mavililerin oyunu her hafta gelişmeye devam ederken takıma kalite katılması gerektiği de ortadaydı.

ERKEN BİTEN TRANSFERLER

Abdullah Avcı ile birlikte alınan puanlarla ligi 4. sırada tamamlamayı başaran Trabzonspor'da gözler yapılacak transferlere çevrildi. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Anastasios Bakasetas ve Berat Özdemir kadroya katılarak iskelet oluşturulmaya başlanmıştı.

Yaz döneminde Galatasaray'da başkanlık seçimi, Fenerbahçe'de teknik direktör arayışları ve Beşiktaş'ta Sergen Yalçın belirsizliği yaşanırken Trabzonspor, Cornelius, Marek Hamsik, Bruno Peres, Gervinho ve Manolis Siopis gibi yıldız isimlerin transferlerini kamp öncesinde bitirmeyi başardı. Bu isimlerin ligin başlamasıyla birlikte takıma uyum sağlamış olmaları ve hemen katkı vermeleri dikkat çekti.

FENERBAHÇE GALİBİYETİ VE RAKİBİNİN DÜŞÜŞÜ

Galatasaray, yaz döneminde yaptığı operasyonla birlikte 'zaman' isterken Beşiktaş ise Şampiyonlar Ligi'ndeki ağır fikstürle boğuşuyordu. Fenerbahçe ise Vitor Pereira ile önemli bir ivme yakalamış ve liderlik koltuğunda oturuyordu. Ligin 8. haftasında Trabzonspor, evinde sarı-lacivertlileri konuk ederken rakibinin 1 puan gerisindeydi. O haftadan sonra hiçbir şey bir daha eskisi gibi olmadı. Henüz maçın 3. dakikasında geriye düşen bordo-mavililer, sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılarak liderlik koltuğuna oturdu. Bu maçın ardından rakibi Fenerbahçe'nin 5 maçta yalnızca 1 galibiyet alması da Avcı ve öğrencilerini rahatlattı.

RAKİPLERDEKİ KRİZLER VE BÜYÜK DEĞİŞİKLİKLER

Sezona flaş transferlerle başlayan son şampiyon Beşiktaş'ta puansız biten Şampiyonlar Ligi serüveni ve ligdeki üst üste kayıpların ardından Sergen Yalçın dönemi sona erdi. Siyah-beyazlılar güçlü bir figürünü kaybederken tartışmalar eşliğinde göreve gelen Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, yalnızca 3 hafta sonra veda etti. Galatasaray tarihinin en başarılı teknik direktörü olarak gösterilen Fatih Terim ise 1 ay sonra görevden alındı. Rakiplerdeki bu değişimler de zaten yarışta önde olan Trabzonspor'un elini iyice rahatlattı.

REKOR GALİBİYET VE YENİLMEZLİK SERİLERİ

Sezona çok iyi bir başlangıç yapan Trabzonspor, ilk yenilgisini 11 Aralık'ta ligin 15. haftasında Antalya'da aldı. İkinci yenilgisi de bu kez 14 hafta sonra Rize'de geldi. Geçen sezon ve bu senenin başıyla birlikte üst üste 27 maç kaybetmeyen bordo-mavililer, 1994-1995 sezonunda 12, 1995-96 sezonunda 14 maç olmak üzere art arda 26 maçlık yenilmezlik serisini geçmeyi başardı.

KONYASPOR TEHLİKESİ, İSTANBUL'DA SONA ERDİ

Ligin 23. haftasında gelindiğinde Trabzonspor, ezeli rakiplerine ciddi farklar atmış olsa da Şampiyonluk yolundaki en ciddi engel Konyaspor gibi görünüyordu. Konya ekibi, üst üste aldığı galibiyetlerle liderin 9 puan gerisinden takibini sürdürüyordu. O dönemde bordo-mavililerin de oyunun düşüşler olduğu konuşuluyordu.

Avcı'nın öğrencileri, Torrent yönetimindeki Galatasaray ile İstanbul'da karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısında istediği hiçbir şeyi sahaya koyamayan Trabzonspor, tatmin etmeyen oyuna karşın yetenekleriyle maçı kazanmayı başardı. Karşılaşmada Galatasaray'ın 1-0 öne geçmesine karşın Bakasetas ve Visca'nın 6 dakikada işi çözmesi, büyük çoğunluğa göre 'şampiyonluk alameti'ydi.

TARAFTAR VE ŞEHRİN KENETLENİŞİ

Trabzonspor'da şampiyonluğa gitmek için iyi bir takım, iyi bir teknik adam ya da son dakika gollerinden daha fazlasına ihtiyaç vardı. Elbette takımıyla bütünleşmiş, camiasına inanmış bir taraftar gereklidir. Abdullah Avcı, 1.5 sezon boyunca verdiği mesajlarla onları gerektiğinde coşturdu, gerektiğinde ise sukunete davet etti. Takım ve taraftar uyumu her geçen hafta artarken tribünlerin enerjisi, geçtiğimiz yıllardan çok daha farklıydı. Şimdi ise hem takım hem taraftar ve tüm camia için kutlama zamanı geldi.

Hocamızın şampiyonluk primini de Beşiktaş ödeyecek mi renktaş? ANÇ ile Ağaoğlu 1-2 gün önceki iftarda bunu konuşmuştur umarım :) :)

ilelebeTS
02.05.2022, 12:32
İyi bayramlar, şampiyon takımın şampiyon taraftarı :)

nakzo
02.05.2022, 12:41
Fatih karagümrük anadolu beyi Trabzonsporun şampiyonluğu kutlu olsun diye resmi instegram hesabından mesaj yayınlamış.

Aykut Uçar
02.05.2022, 12:47
https://eksisozluk.com/entry/136900208

Meydan da ki görüntüler gerçekten çok beğenilmiş.

Aker
02.05.2022, 12:47
Şampiyon!

amasya0561
02.05.2022, 12:48
onsekiz sene sonra Amasyaspor 3. Lige çıktı
Yıllar sonra TRABZONSPOR 8. şampiyonluğu yaşattı
İki ay sonra torunum geliyor
Yine iki ay sonra küçük oğlum tıp fakültesinden mezun oluyor
ALLAH ıma çok şükürler olsun böyle bir seneyi nasip ettiği için

kaçarava
02.05.2022, 12:48
Bugün, yıllardır yürüdüğüm, hayal kurduğum yürüyüş yolumda kulaklıklarımı takıp şampiyonluk müzikleri dinleyip ağlayacağım. Mutluluk budur.

nakzo
02.05.2022, 12:52
o.çocuklarıda fatih karagümrügün mesajının altına kin kusmuş bunlarda türk kanı yok buna eminim bunların aslı araştırılsın bunlar şeytanın tohumu.

nakzo
02.05.2022, 12:54
onsekiz sene sonra Amasyaspor 3. Lige çıktı
Yıllar sonra TRABZONSPOR 8. şampiyonluğu yaşattı
İki ay sonra torunum geliyor
Yine iki ay sonra küçük oğlum tıp fakültesinden mezun oluyor
ALLAH ıma çok şükürler olsun böyle bir seneyi nasip ettiği için

Ben 2 yaşında şampiyon olmuştuk kızım 2 yaşında şampiyon olduk.

nevzat61
02.05.2022, 13:02
Ben 2 yaşında şampiyon olmuştuk kızım 2 yaşında şampiyon olduk.

Forumda" Bizim hikayemiz " adlı bir konu başlığı olursa bir çok güzel hikayeler okuyabiliriz..bu cefakâr taraftarın içinde sakladığı bir çok iyi yâda kötü anıları var..

taraftarın ,yaşadıklarını, hatıralarını okumak çok güzel bir şampiyonluk hatıratı olur..

Tahir61
02.05.2022, 13:12
Sikecilerin yarışa dahil olduklarını zannederek hesap kitap yapıp ardından afedersiniz g.t gibi kalmaları da ayrıca çok güzel olmadı mı yav :)

ONUR BEKAR
02.05.2022, 13:26
Bu şampiyonluk trabzon taraftarının katlanmasına da vesile olacak inşallah.
Yönetimin başarıları devam ederek katlanacak, bizde gereken desteği vereceğiz.

Emre Çömez
02.05.2022, 13:47
https://twitter.com/yenisafakspor/status/1521080596310769666

nakzo
02.05.2022, 14:15
https://twitter.com/yenisafakspor/status/1521080596310769666

Hamsigin bagırmaları bütün şikecilere g.......sin

ilelebeTS
02.05.2022, 14:17
Kulüp tarihi olarak kupalara alışkınız belki ama aynı kadronun sürekli kupa kaldırması o takımı çok zor kaybeden "winner" diye tabir edilen bir takım yapar. Futbolda alışkanlıklar önemli. 3 kupadan 1 tanesi geldi. Kalan 2 taneyi de alıp o sürekli kazanan kimliğine bürünmeliyiz. 2 senede kaldırdığımız diğer 2 kupayı katınca 2 senede 5 kupaya ulaşmış olacağız ki bu çok önemli bir rakam.

BlackPanther
02.05.2022, 14:30
Arkadaşlar. Ben sanki Rüyadayım gibi geliyor. Gerçekten Şampiyon olduk mu?

BlackPanther
02.05.2022, 14:49
https://i.ibb.co/MVc64TM/8-E820-EE4-07-D7-4-D7-C-BC87-CC08013273-BC.jpg

jairzinho
02.05.2022, 17:17
https://www.youtube.com/watch?v=pibql-qPfNY

şampiyonluk kutlama ritüellerinden biride (özellikle son 20 yılda) oyuncuların otobüsün üstünde kupayla birlikte şehri dolaşması

bu ritüel bizde olacak mı ?

Anıl C
02.05.2022, 17:19
Onu bunu bilmem de ne koyduk ama..

iso_4939
02.05.2022, 17:38
Sikebahceli adiler öyle bir kudurmuslarki sogul buza otursalar eritirler

Girebi
02.05.2022, 17:51
Sampiyonluk kutlamalarinin goruntuleri bayagi iyi PR yapti kulup adina, yurt ici yurt disi farketmeksizin.. Ozellikle elektronik muzik esligindeki kutlamalar. İleriki yillardaki sampiyonluklarda yurtdisindan birkac unlu isim getirilirse yine ilgi cekecegini dusunuyorum. Hollandali EDM, trance sanatcilari mesela. Turk asilli Ummet Ozcan olabilir.
Basari kazandikca farkli seyler de denemek gerekir. Diger kulupleri bu alanlarda da golgede birakmaya calisabiliriz :)

BlackPanther
02.05.2022, 18:20
https://i.ibb.co/GPKn0gF/F24-E4766-3736-4-E8-A-BC4-F-4-D944298-B815.jpg

M. Fatih ALEMDAR
02.05.2022, 18:21
Vay anasini ya
Bu guzel gunleri gorecegimizden umudum kesilmisti acikcasi
Soranlara Herzaman, biz bu takimi sampiyon olsun diye tutmuyoruzki derdim
Harbiden olduk sampiyon.

Hala tam olarak inanamiyorum:)

Erkin
02.05.2022, 18:29
https://i.ibb.co/GPKn0gF/F24-E4766-3736-4-E8-A-BC4-F-4-D944298-B815.jpg

Iste otu bku baska yerlere cekip magduriyet cikarmaya calisan, ustune ugradiklari saldiriyi hic bitmeyen algilariyla kulube, taraftara yikmaya calisan malum akil hastalarini kudurtan pankart.

OFLU_79
02.05.2022, 18:31
https://www.youtube.com/watch?v=pibql-qPfNY

şampiyonluk kutlama ritüellerinden biride (özellikle son 20 yılda) oyuncuların otobüsün üstünde kupayla birlikte şehri dolaşması

bu ritüel bizde olacak mı ?
Altay maçından sonra yapılacak

erenslash
02.05.2022, 18:38
Şampiyonluğu aldığımızda çalan queen we are the champions adlı şarkıyı çalmamız süperdi

kalite müzikler işler yaptık bu ayrı konu

avrupa şehri gibiydi Trabzon

leş müzikler çalmadı

buradan bir kere cümle aleme güzel koyduk mesajı

Trabzonsporun yapması gereken avrupa şehrine yakışır transferler,scout sistemi,trainerlar almak almanyadan ekstra hocalar bulmak

kalite takım yaratıp avruada yarı final oynayacakak kadar güçlü takımı kurmak evet şampiyonlar liginden bahsediyorum

avrruupada da bşarılı olmamız şart

size inanıyorum

herkese hayırlı olsun

ve you will never walk alone adlı şarkının da Trabzonda çalınmasını isterim

sevgiler ve saygılar

tekrar ediyorum macera daha yeni başlıyor yan gelip yatmamalı yeni başarlar için çalışmalıyız bjk gibi sonumuz olmamalı

daima ileri

yaşasın Trabzonsporumuz

Buradan Ertuğrul As başkanımıza ve hocamıza birlik beraberlik mesajlarında hatalrı olan Ahmet başkana tekrar teşekkür ediyoruz umarım bu şekilde devam edersiniz

David_LuiZ4
02.05.2022, 18:45
Şampiyonluğu kudurtucu bir etkinliğe dönüştürmek için lokasyon olarak Bağdat caddesini seçmiş sırf bunun için Türkiye'ye gelmiştim 4 araçla caddeye girerken emniyet tarafından etrafımız sarıldı giremeden sahile döndük..Güzel bir geceydi..Gece 3 gibi eve geldim beinsports'da şampiyonluk kutlamalarının tekrarı vardı onları da izledim..Gözyaşlarımı tutamadım..Sanırım bir şampiyonluğu gözyaşlarıyla kutlayan tek takım tek taraftar biziz bu ülkede..

Merak ettiğim bir konu var..Statta maç bittikten sonra uzun bi süre kemençe havası çalıyordu o kemençe havasının adı nedir kimin kemençesinden böyle güzel nağmeler çıkmış bilen varsa bilgilendirirse sevinirim..

erenslash
02.05.2022, 18:47
brom hayırlı olsun :D cheers dude mikmişim bağdatı boşver bro newyorkta millet kutladı hayvan gibi newyork nere bağdat nere :D şimdi gs fb rekabeti yok artık gsdan daha ezeli düşman olduk fenerlilere :D .Türkiye bu konularda gelişmemiş aslında tuhaf gelebilir ama fenerliler bize izin versin biz kutlayalım onlarda bunlar da kutlaasın Trabzonda. şimdi biz izin vermessek onlar da izin vermezler. haliyle kızanlar var ama herkes istediği yerde kutlamalı medeni bir anlayış olmalı her yerde diyorum bende nerde bro.... yani ne bilim bir gs bjk eskişehir kutlasın şampiyonluğunu Trabzonda bizde fenerin kalesinde kutlayalım bunlar olabilmeli bence .nedir bu ergen gibi millet newyorkta kutluyor abiciğim düşünsene bro...
Şampiyonluğu kudurtucu bir etkinliğe dönüştürmek için lokasyon olarak Bağdat caddesini seçmiş sırf bunun için Türkiye'ye gelmiştim 4 araçla caddeye girerken emniyet tarafından etrafımız sarıldı giremeden sahile döndük..Güzel bir geceydi..Gece 3 gibi eve geldim beinsports'da şampiyonluk kutlamalarının tekrarı vardı onları da izledim..Gözyaşlarımı tutamadım..Sanırım bir şampiyonluğu gözyaşlarıyla kutlayan tek takım tek taraftar biziz bu ülkede..

Merak ettiğim bir konu var..Statta maç bittikten sonra uzun bi süre kemençe havası çalıyordu o kemençe havasının adı nedir kimin kemençesinden böyle güzel nağmeler çıkmış bilen varsa bilgilendirirse sevinirim..

zafer6161
02.05.2022, 18:53
Ben Türkiye geneli bu kadar çok taraftarımızın olduğunu düşünmüyordum, mesela şöyle düşünüyordum
Örnek Ağrıda Diyarbakır Mardin Antalya Konya Tekirdağ da 3.5 araba tur atar diye düşünmüştüm
Sabah bi video izledim Diyarbakır da kilometrelerce konvoy olmuş,Tekirdağ Çanakkale de halk sokağa dökülmüş
Tuttuğum takımla alakasız yazıyorum, bu gözler her takımın sampiyonluk kutlamasını gördü fakat en yoğun Türkiye geneli bizimki oldu,

David_LuiZ4
02.05.2022, 18:54
brom hayırlı olsun :D cheers dude mikmişim bağdatı boşver bro newyorkta millet kutladı hayvan gibi newyork nere bağdat nere :D
:D

Londra'da da kutlayabilirdik benim çevrem Londra'dadır orada da kutlama oldu...Fakat bağdatta kutlama yapmak daha cezbediciydi benim için polis izin vermedi bu tür konularda gıcıklığı severim biliyorsun:D Şikecileri 2011'den bu yana her platformda kudurtmayı görev olarak kabul ettim..Bu yüzden kaç tane arkadaş eskittim bir bilsen..

zafer6161
02.05.2022, 18:55
Bu arada Eskişehir sivas ve rizede kutlama oldumu

erenslash
02.05.2022, 18:58
.Lodrada da kutlama yaparsın sen şimdi :D .yakışır bro. ali şenden beri süre gelen bir şike ve korunma süreci var .Trabzon yönetimide istanbulun ekmeğine yağ sürdü oyuncu vererek zamanında kadromuzu bozarak gsı biz şampiyon yaptık. yönetimde de hainler vardı. bu günleri atlattık. biliyorum bro yaramazlık yapmak istediğini dolusun farkındayım yılların özlemi kolay değil bro.:D hayatında karı görmemiş olur ya abaza gibi bizim şampiyonluk hasreti öyle büyük bir şey yani. anla ne haldeydik. kurtulduk ama! o halde hasret kalmışız bro kolay değil yaşanan ve yaşadığımız şampiyonluk travmalarından sonra ama kurtulduk çok şükür. tabi önemli olan avrupada transferler işlerine bakmamız lazım asıl ve avrupa kupalarında başarılı olmamız lazım lige de ambargo koymamız lazım işte şu anda herşey yönetimin elinde bundan sonra bakalım kimler alınacak scout sistemi iyi olacak mı... herkese hayırlı olsun .harika bir sezon oldu!anadolu kluplerinden bize dost olmaz abi bir kaçı hariç nuri ne öyle bir havalar yavşak tam.herkes bilenmiş bize bursa ile göztepeye sempatim arttı o kadar.
:D

Londra'da da kutlayabilirdik benim çevrem Londra'dadır orada da kutlama oldu...Fakat bağdatta kutlama yapmak daha cezbediciydi benim için polis izin vermedi bu tür konularda gıcıklığı severim biliyorsun:D Şikecileri 2011'den bu yana her platformda kudurtmayı görev olarak kabul ettim..Bu yüzden kaç tane arkadaş eskittim bir bilsen..