Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 35.Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor | ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
HOPA'LI TS'Lİ
02.05.2022, 09:40
Şu Ömer Üründül'ün söylediğini her puan kaybı sonrası bu forumda bir çok kişi söyledi ama sizlere anlatamadık abi..
Size kalsaydı şampiyonluk gitmişti..
Farklı düşünmediğimi yazdığım yazıdan anlamış olman gerekirdi.
ÖmürKaradeniz61
02.05.2022, 10:13
Puan kaybetmemizin sebebi 20-25 hafta hep çift hanelerle farkı getirdiğimiz için artık futbolcuların bitsin de kutlayalım şu şampiyonluğu düşüncesi oluştuğu içindi yani mental olarak yorgunluk oldu. Biz kafa kafaya gitseydik fener öyle bir seri yapamazdı çünkü fark olduğu için fenerli oyuncular sahaya sadece oyun olarak baktı rahat oynadı o yüzden. İnsanlarda sanıyor ki lig 10 maç daha olsa puan farkı kapanırdı. Şimdi biz bundan sonra yedeklerle çıkıp tüm maçları yenilsek fener tüm maçlarını kazansa eşit puanda bitirsek kimse diyemez bak şampiyonluğu averajla kazandık aynı puanda bitirdik diye. Geçen sene Beşiktaş’ın kazandığı ligle bizim bu sene kazandığımız lig aynı şey değil biz rahat,eze eze şampiyon olduk.
nevzat61
02.05.2022, 10:21
Puan kaybetmemizin sebebi 20-25 hafta hep çift hanelerle farkı getirdiğimiz için artık futbolcuların bitsin de kutlayalım şu şampiyonluğu düşüncesi oluştuğu içindi yani mental olarak yorgunluk oldu. Biz kafa kafaya gitseydik fener öyle bir seri yapamazdı çünkü fark olduğu için fenerli oyuncular sahaya sadece oyun olarak baktı rahat oynadı o yüzden. İnsanlarda sanıyor ki lig 10 maç daha olsa puan farkı kapanırdı. Şimdi biz bundan sonra yedeklerle çıkıp tüm maçları yenilsek fener tüm maçlarını kazansa eşit puanda bitirsek kimse diyemez bak şampiyonluğu averajla kazandık aynı puanda bitirdik diye. Geçen sene Beşiktaş’ın kazandığı ligle bizim bu sene kazandığımız lig aynı şey değil biz rahat,eze eze şampiyon olduk.
Rize maçından sonra bu forumda " öldük bittikler , olamayacağız " diye burada boşa strese girenler ; umalım seneye aynı senaryoda bu yaygarayı koparmaz ,biraz dik dururlar..
Bu sene biz sadece ŞAMPİYON olmadık birilerine bundan sonra eski Trabzonspor olmayacağının sinyalini verdik..
Şu Ömer Üründül'ün söylediğini her puan kaybı sonrası bu forumda bir çok kişi söyledi ama sizlere anlatamadık abi..
Hala kötü oynadık ezildik diyenler var . Bile isteye "en erken şampiyonluk , rekor" vs. söylemlerini İstanbul medyası dillendirdi.Ali Koç denen dümbüğün bile şampiyonluğumuzu kutlaması (!) hep bu minvalde olan bi girişimdi , meyvelerini aldılar. Futbolcular da rehavete girdi.Ard arda puan kayıpları gelince de telaş başladı stres başladı.Antalya maçındaki 55'ten sonraki yediğimiz baskıda Erdal abinin dediği gibi müthiş bi stres vardı.Top yapamadı çocuklar stres ve heyecandan ki bu da çok normal . ben ekran başında muhtemel bi yenilgi halinde şampiyonluğun gitmeyeceğini adım gibi bildiğim halde , şehre akın eden yüzbinlerce insanın yaşayacağı sukut-u hayali düşünmek bile beni perişan etti..Futbolcular ne yapsın...
Cem Balcı
02.05.2022, 10:33
Bu 3 şikeciden hala bize dair kutlama yok mu.
Bu arada nevzat kardeşim Hopalı ağabey şampiyonluğa en çok inananlardan birisidir hakkını yemeyelim.Şu an ortalıkta görünmeyen leş kargaları ,hocaya düşman olanlar vb. ile çok mücadele etti ,hep umutlandıran mesajlar attı..
HOPA'LI TS'Lİ
02.05.2022, 10:38
Eze eze şampiyon olduk ula
Tadını çıkarın uşaklar
Şikecilerin dolmuşuna binmeyin.
Afkurup dursunlar. İşleri bu onların.
Üç büyükleri ne kadar acıtmış ki bu şampiyonluk, 2 gün geçti hala kutla-ya-madılar.
HOPA'LI TS'Lİ
02.05.2022, 10:40
Bu arada nevzat kardeşim Hopalı ağabey şampiyonluğa en çok inananlardan birisidir hakkını yemeyelim.Şu an ortalıkta görünmeyen leş kargaları ,hocaya düşman olanlar vb. ile çok mücadele etti ,hep umutlandıran mesajlar attı..
Tabi ki öyle kardeşim.
Teşekkür ederim.
Sevdamız ve derdimiz tek
TRABZONSPOR
HOPA'LI TS'Lİ
02.05.2022, 10:47
Hala kötü oynadık ezildik diyenler var . Bile isteye "en erken şampiyonluk , rekor" vs. söylemlerini İstanbul medyası dillendirdi.Ali Koç denen dümbüğün bile şampiyonluğumuzu kutlaması (!) hep bu minvalde olan bi girişimdi , meyvelerini aldılar. Futbolcular da rehavete girdi.Ard arda puan kayıpları gelince de telaş başladı stres başladı.Antalya maçındaki 55'ten sonraki yediğimiz baskıda Erdal abinin dediği gibi müthiş bi stres vardı.Top yapamadı çocuklar stres ve heyecandan ki bu da çok normal . ben ekran başında muhtemel bi yenilgi halinde şampiyonluğun gitmeyeceğini adım gibi bildiğim halde , şehre akın eden yüzbinlerce insanın yaşayacağı sukut-u hayali düşünmek bile beni perişan etti..Futbolcular ne yapsın...
41.461 taraftar senden şampiyonluk bekliyor.
Skor 1-1 ve dakika 55
Geride uzatmalarla 40 dakika var.
İnsansın. Heyecan yaparsın. Ayakların titrer. Beynin ayaklarına hükmedemez artık. Kolay değil.
Bu çocuklar her türlü psikolojik saldırıya rağmen eze eze şampiyon oldular.
Bu tarihi başarının mimarları sırasıyla Ahmet Ali Ağaoğlu, Abdullah Mucib Avcı, Futbolcu kadrosu ve büyük TS taraftarları
Akılcı transfer hamleleriyle seneye de şampiyonluğun en güçlü adayı oluruz.
GS zaten karışık. 11 Haziran'da kongreleri var. Başkanlık işi zaman kaybettirecek onlara.
Şikeciler İsmail'i gönderip yeni bir maceraya girecekler.
Umarım Jesus mudur nedir gelir de başarısız olur. O zaman iyice karışır şerefsizler.
BJK mali krizde. Onların durumu da iyi değil.
nevzat61
02.05.2022, 10:50
HOPA'LI TS'Lİ ye laf söylemek şöyle dursun hürmetimiz en üst düzeyde..kusurumuz olduysa affola..
Onun nasıl bir Trabzonspor'lu olduğunu 2010 dan itibaren takip ediyorum..bu sitenin manevî gücü diyebilirim.. yokluğu aranıyor
HOPA'LI TS'Lİ
02.05.2022, 10:58
HOPA'LI TS'Lİ ye laf söylemek şöyle dursun hürmetimiz en üst düzeyde..kusurumuz olduysa affola..
Onun nasıl bir Trabzonspor'lu olduğunu 2010 dan itibaren takip ediyorum..bu sitenin manevî gücü diyebilirim.. yokluğu aranıyor
Sevgili Nevzat Kardeşim, ne kusuru. Estağfurullah. Olur mu öyle şey? Rica ederim.
Teveccühüne çok teşekkür ederim.
Yapıcı eleştirin için ben teşekkür ederim.
Senin gibilere can kurban.
Öyle egosu yüksek taraftarlarımız var ki, eleştireceğim derken yaş farkına bile bakmadan incitiyor, hatta hakaretamis yorumlar yazıyor.
Yapıcı eleştiriye evet.
Yıkıcı eleştiriye hayır.
Cansın. Varol kardeşim.
gurur6134
02.05.2022, 11:15
Şikeciler bile zaten sampiyonsunuz da ads macindan sonra su gelen hazirlik yapan yuzbinlerin hevesi bu hafta insallah kursaklarinda kalir dedi durdular ben trabzonlu topculardan stres bekliyordum ugurcan omur sonradan giren serkan ve yerli dorukhan iyi mac cikardilar sezonun en istikrarli oyuncularindan siopis en kotu topu oynadi pas hatasi yapti ardindan penalti yaptirdi ikili mucadeleleri kaybetti durdu djaniniy kuossi top tutamadi hugo 3 4 kritik pas hatasi yapti ozur diledi baka zaten oyunda hic yoktu macin ozeti dakika 95 berat bombos rahatsiz eden yok topu bilerek auto vurdu mac bitsin top ayagimdan ciksin diye .net stres vardi takimda ve hocada bu sampiyon olamayacagiz stresi degil o kadar hazirligin yarim kalacagi stresiydi neyseki gecti gitti.. ugurcanin penalti kurtarmasi akabinde gelen gol ardindan karambolden beraberlik golu baski yerken seyircinin yanlislikla da olsa sahaya girip oyunun sogumasi da isimize geldi .. oyun olarak olmasa bile çokca hikayesi olan sampiyonluk maci olarak ki ben zaten bu macin berabere bitecegini dusunuyordum tarihte yerini aldi kazindi hafizalara yakisti bence finale.. şikecilerin hevesleri de boylece birkez daha kursaklarinda kaldi 1 puan almamiz yetiyorsu aldik bitti gitti..
HOPA'LI TS'Lİ
02.05.2022, 11:22
Şikeciler bile zaten sampiyonsunuz da ads macindan sonra su gelen hazirlik yapan yuzbinlerin hevesi bu hafta insallah kursaklarinda kalir dedi durdular ben trabzonlu topculardan stres bekliyordum ugurcan omur sonradan giren serkan ve yerli dorukhan iyi mac cikardilar sezonun en istikrarli oyuncularindan siopis en kotu topu oynadi pas hatasi yapti ardindan penalti yaptirdi ikili mucadeleleri kaybetti durdu djaniniy kuossi top tutamadi hugo 3 4 kritik pas hatasi yapti ozur diledi baka zaten oyunda hic yoktu macin ozeti dakika 95 berat bombos rahatsiz eden yok topu bilerek auto vurdu mac bitsin top ayagimdan ciksin diye .net stres vardi takimda ve hocada bu sampiyon olamayacagiz stresi degil o kadar hazirligin yarim kalacagi stresiydi neyseki gecti gitti.. ugurcanin penalti kurtarmasi akabinde gelen gol ardindan karambolden beraberlik golu baski yerken seyircinin yanlislikla da olsa sahaya girip oyunun sogumasi da isimize geldi .. oyun olarak olmasa bile çokca hikayesi olan sampiyonluk maci olarak ki ben zaten bu macin berabere bitecegini dusunuyordum tarihte yerini aldi kazindi hafizalara yakisti bence finale.. şikecilerin hevesleri de boylece birkez daha kursaklarinda kaldi 1 puan almamiz yetiyorsu aldik bitti gitti..
İşte bu :)
OMERYILMAZ_TS
02.05.2022, 13:08
Zeki Uzundurukan, Avcı'nın Vakemeyi oynatmaması artık başka bir takıma gideceğinin (muhtemelen FB dedi) sinyaliydi dedi.
Vakeme 2 yıllık peşin istemiş falan dedi.
Ağaoğlu kulübün dengelerini bozmaz, bozmamalı dedi.
Novak, Sosa gibi sonu olur giderse gitsin.
Hiçbir oyuncu Trabzonspor'dan büyük değildir.
Seni İsrail'de kimse tanımazken TS parlattı.
En azından şampiyonluk kutlamalarına gelmez mi insan?
Düşünsenize Trabzonspor da kendinizi bulmuşsunuz Türkiye'de kendinizi trabzonspara ait hissediyorsunuz renklerine havasına formasına sempati duymussunuz sonra parayı çok veren size emekliliği altın tepside sunan bir takıma gidiyorsunuz aklınız gönlünüz hep Trabzonspor da
Sosa novak wakayeme valla çok iyi biz yerlerine daha iyilerini aldığınız sürece sikeciler turşu kurmaya devam etsinler oyna devam :)))
beratika
02.05.2022, 13:10
Bu maça dair sevmediğim tek nokta, Tsnin o kadar sarkisi , türküsü varken saçma sapan Efes taraftari gibi yok kimseyi gormedim ben, yok Kenan doglu guzeller icinden calmasidir. Kardesim insan bir Kazim Koyuncu, bir Fuat Saka , bir İsmail Türüt calmaz mi ya. Karadeniz degerlerinin uzerine kuruldu bu kulup.
[QUOTE=figirm;1921646762]
Görüntü falan yok. Kaleci kalabalık arasında kalmış. Uzak ve ters açıdan çekilmiş saçma fotoğraflarla algı oluşturuyorlar
Bu konuda yanlış anlaşılacak yazmayım diyorum ama devekuşu gibi kafasını kuma gömen fanatikler yüzünden başımıza daha çok böyle olay gelir.Google arama motoruna Trabzonspor Boffin yazın,ne olmuş görün.Hayır anlamadığım Boffinle derdiniz ne.Onu da onaylamam ama Veysel falan olsa hadi diycem maçın stresi falan.Boffin ne alaka.Adam resmen onlarca taraftarın arasında kalmış,sırtına da birkaç darbe almış o hengamede.Fotoğraf falan değil apaçık videolar var
https://www.youtube.com/watch?v=Tu7cstvBTVY&ab_channel=SportsFutCell
Hükmen mağlubiyet olabiliyor mu? Sahaya seyirciler girmiş haber sitelerinde talimat nettir diyorlar hatta puan silmesinden bahsediliyor
Maçın tamamlanmamış olması gerekiyor böyle bir şey yok fb nin osuruk medyasının osuruk haberleri hicbir tv kanalında böyle bir şeyin adı bile geçmedi maç oynandı ve bitti.
[QUOTE=serdaracıl;1921646808]
Bu konuda yanlış anlaşılacak yazmayım diyorum ama devekuşu gibi kafasını kuma gömen fanatikler yüzünden başımıza daha çok böyle olay gelir.Google arama motoruna Trabzonspor Boffin yazın,ne olmuş görün.Hayır anlamadığım Boffinle derdiniz ne.Onu da onaylamam ama Veysel falan olsa hadi diycem maçın stresi falan.Boffin ne alaka.Adam resmen onlarca taraftarın arasında kalmış,sırtına da birkaç darbe almış o hengamede.Fotoğraf falan değil apaçık videolar var
Sen şimdiye kadar bu foruma kaç kere girdinde şimdi gelmiş yok ts taraftarı adam dövdü yok böyle yok şöyle bu maçlardan önce nerdeydin la biz şampiyon OLDUKKKKKK bitti burda algı yaratamazsın sen git kendi şikeci ahlaksız takımının sayfasında ağla kendi vandal taraftarının yaptıklarını paylaş.Biz şampiyon olduk bu kez hayvan terli o iş bitti .
https://www.youtube.com/watch?v=MrcFWoa5gs0&ab_channel=Murat
Bir de şu videoyu izleyin Boffin hep ortamı sakinleştirmeye çalışmış,oyuncularımıza sarılmış,tartışanları ayırmış.bu adama reva görülenden ben utandım.
https://www.youtube.com/watch?v=MrcFWoa5gs0&ab_channel=Murat
Bir de şu videoyu izleyin Boffin hep ortamı sakinleştirmeye çalışmış,oyuncularımıza sarılmış,tartışanları ayırmış.bu adama reva görülenden ben utandım.
Haddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii eşek bahçe forumuna hadiiiiiiiiiiiiiii
Sevgili forum yönetimi şu herife daha ne kadar tahammül edeceğiz.
ilelebeTS
02.05.2022, 13:32
Herif trollüyor forumu. Attığı görüntüde milleti hırpalayan Boffin. Omuz çaka çaka gidiyor millete.
[QUOTE=figirm;1921647180]
Sen şimdiye kadar bu foruma kaç kere girdinde şimdi gelmiş yok ts taraftarı adam dövdü yok böyle yok şöyle bu maçlardan önce nerdeydin la biz şampiyon OLDUKKKKKK bitti burda algı yaratamazsın sen git kendi şikeci ahlaksız takımının sayfasında ağla kendi vandal taraftarının yaptıklarını paylaş.Biz şampiyon olduk bu kez hayvan terli o iş bitti .
Foruma kaç kez girdiğim belli.Tek bir mesajımda da İstanbul takımlarını kayıran bir ifade bulamazsın.Senden farkım şu, ben yanlışı biz yapınca gözümü kapamıyorum.Zaten erkenden şampiyonluğu mantıken garantilediğimiz bir ligde son 2 hafta canımı sıktı o kadar.Ama senle de bir ortak noktamız var rahat ol; bu sene süper liği ikimizin de tuttuğu takım şampiyon bitirdi
bütün şikeciler şikeci seviceler ALLAH O KADAR BÜYÜK Kİ ALLAH BİR DAHA SİZE TEK BİR ŞAMPİYONLUK BİLE GÖSTERMESİN HER GÜNÜNÜZ BİR ÖNCEKİNDEN KÖTÜ OLSUN .
nevzat61
02.05.2022, 13:38
Videoları izledim , kalabalığın içinde kalmış, itiş kakış ve arkadan bir taraftarın ittiğini gördüm ,yumruk da olabilir.. ancak bu abartılacak bir şey değil.. kişilerin yaptığı kurumu hele de başarısını gölgelemez.. kaldı ki orada ki tüm taraftarlar kutlama yapıyor sadece bir yâda iki kişi için dövdüler kelimesi ağır bir terim..
Bu videodan trabzonspor a leke sürecek bizden daha temiz bir kulüp yok..ha keşke o da olmasaydı.. aynısını bizde dost kulübümüz bildiğimiz Kayseri de gördük.. taraftar sahaya girip Bakasetasın üstüne yürüdü..bu ne kadar yanlış ise bizimki de yanlış.. ancak tek tük böyle kronik vakalar çıkıyor.. kulübün menfaatleri için bu kişilere ceza verilmesi gerekiyor..
[QUOTE=nakzo;1921647186]
Foruma kaç kez girdiğim belli.Tek bir mesajımda da İstanbul takımlarını kayıran bir ifade bulamazsın.Senden farkım şu, ben yanlışı biz yapınca gözümü kapamıyorum.Zaten erkenden şampiyonluğu mantıken garantilediğimiz bir ligde son 2 hafta canımı sıktı o kadar.Ama senle de bir ortak noktamız var rahat ol; bu sene süper liği ikimizin de tuttuğu takım şampiyon bitirdi
Sen Trabzonsporlu değilsin senin karşında salak yok 40 yaşında yüksek lisans mezunu insanım n burda bu konu dışında başka bir konu hakkında mesajın yok ben takımla gurur duyuyorum Zonguldaklıyım ölümüne Trabzonspor ulan bütün İstanbul köpeklerine inatttttttttttt maddi manevi Takımın yanımdayım eleştirsemde başkanımın hocamın taraftarımın yanındayım burdan sana ekmek çıkmaz git kafanı taşa vur duvara anlat siz alıştınız seytanlıkla şampiyonluk gasp etmeye o iş geçti adama bak şu video ile federasyon şampiyonluğa alacak size verecek cumhur başkanı özel tebrik telefonu açmış iç işleri bakanı miting yapmış spor bakanı kutluyor bütün tv ler kutluyor ve sen buna inanıyorsun çünkü alıştığınız düzen bu bunsuz şampiyon olamazsınız siz sahada şampiyon olamazsınız.
Videoları izledim , kalabalığın içinde kalmış, itiş kakış ve arkadan bir taraftarın ittiğini gördüm ,yumruk da olabilir.. ancak bu abartılacak bir şey değil.. kişilerin yaptığı kurumu hele de başarısını gölgelemez.. kaldı ki orada ki tüm taraftarlar kutlama yapıyor sadece bir yâda iki kişi için dövdüler kelimesi ağır bir terim..
Bu videodan trabzonspor a leke sürecek bizden daha temiz bir kulüp yok..ha keşke o da olmasaydı.. aynısını bizde dost kulübümüz bildiğimiz Kayseri de gördük.. taraftar sahaya girip Bakasetasın üstüne yürüdü..
fb maçında sahaya atlayan hakemi dövmeye çalışan iblis neden konuşulmuyor bizimkilerde hemen.onu yayınlasın.
Aslinda hic kimsenin sampiyon olamayiz gibi bir dusuncesi yoktu sadece oynanan oyundan memnun olmayanlar vardi
Bu videodan trabzonspor a leke sürecek bizden daha temiz bir kulüp yok..ha keşke o da olmasaydı.. aynısını bizde dost kulübümüz bildiğimiz Kayseri de gördük.. taraftar sahaya girip Bakasetasın üstüne yürüdü..
Tamamen aynı fikirdeyim.Onca kalabalığın içinde 2-3 kişi heyecanını ve maalesef öfkesini bastıramamış.Kesinlikle ne kulübü bağlar ne de başarıyı gölgeler.ama yok öyle birşey olmadı,uzaktan çekilen görüntülerle algı oluşturuluyor gibi yorumları tehlikeli bulduğum ve bu anlayışı sağlıklı bulmadığım için beni üzdü.Antalyaspor geldi mertçe oynadı,elinden geleni yaptı,biz de hakettiğimiz şampiyonluğu aldık.Bize düşen Nuri gibi boffin gibi temiz sporculara kara çalmak değil.Trabzonspor kulübü de Boffine üzüntüsünü bildiren bir mesaj atsa mesela çok şık olur.
Bu videodan trabzonspor a leke sürecek bizden daha temiz bir kulüp yok..ha keşke o da olmasaydı.. aynısını bizde dost kulübümüz bildiğimiz Kayseri de gördük.. taraftar sahaya girip Bakasetasın üstüne yürüdü..bu ne kadar yanlış ise bizimki de yanlış.. ancak tek tük böyle kronik vakalar çıkıyor.. kulübün menfaatleri için bu kişilere ceza verilmesi gerekiyor..
Bunlar yakında diyecekki hamsiğin saçı futbol talimatlarına uygun değil dik duruyor Trabzonsporun şampiyonluğu yok sayılmalı bunlar bunlara dümdüz gidecemde forumdaki kardeşlerimden utanıyorum .
Tamamen aynı fikirdeyim.Onca kalabalığın içinde 2-3 kişi heyecanını ve maalesef öfkesini bastıramamış.Kesinlikle ne kulübü bağlar ne de başarıyı gölgeler.ama yok öyle birşey olmadı,uzaktan çekilen görüntülerle algı oluşturuluyor gibi yorumları tehlikeli bulduğum ve bu anlayışı sağlıklı bulmadığım için beni üzdü.Antalyaspor geldi mertçe oynadı,elinden geleni yaptı,biz de hakettiğimiz şampiyonluğu aldık.Bize düşen Nuri gibi boffin gibi temiz sporculara kara çalmak değil.Trabzonspor kulübü de Boffine üzüntüsünü bildiren bir mesaj atsa mesela çok şık olur.
Sen çiçek yapptır birde mesaj koy üzerine.
beratika
02.05.2022, 13:57
Bu maça dair sevmediğim tek nokta, Tsnin o kadar sarkisi , türküsü varken saçma sapan Efes taraftari gibi yok kimseyi gormedim ben, yok Kenan doglu guzeller icinden calmasidir. Kardesim insan bir Kazim Koyuncu, bir Fuat Saka , bir İsmail Türüt calmaz mi ya. Karadeniz degerlerinin uzerine kuruldu bu kulup.
nevzat61
02.05.2022, 13:57
Boffin için bir şey demeyeceğim, ancak Nuri için aynı fikirde değilim..o akşam stadtaydım..adam bildiğin çıldırdı kenarda.. hiç böyle bir agresif teknik direktör görmemiştim.. maçı stadyum dan canlı izleyen herkes ne oluyor lan dedi.. tabiki hakkıyla oynasın , zaten iyi oynuyorlardı sıkıntı yok.. ancak adam kaç kere sahaya girip çıktı..bu hareketi emin olun İstanbul da hangi stadta yaparsanız yapın olay çıkardı..iyi niyetli değildi kendi fikrim
nevzat61
02.05.2022, 14:01
Bunlar yakında diyecekki hamsiğin saçı futbol talimatlarına uygun değil dik duruyor Trabzonsporun şampiyonluğu yok sayılmalı bunlar bunlara dümdüz gidecemde forumdaki kardeşlerimden utanıyorum .
Böyle farazi düşüncelere girmeyin..bu sene o mutluluğu çaldırmayacağız.. bosverin isteyen istediğini söylesin..en temiz şampiyonluk destanı yazdık.. Antalya maçında rakibin çok net kırmızı kartı bile verilmedi..bizde herşeyi yazsak kitap olurdu..
emre6117
02.05.2022, 14:33
Boffine ne oldu ki, sadece kalabalik arasinda kalmis. Net bir darbe filan oldugunu da zannetmiyorum. Emin olun o darbe olmus olsa, antalyaspor klubu ve medya o konuyu abartarak servis ederdi.
Antalyaspor ve futbolcularina ozel net bur konu olmadi. Abartmayalim bazi seyleri.
Ne ozuru.
emre6117
02.05.2022, 14:38
Boffin için bir şey demeyeceğim, ancak Nuri için aynı fikirde değilim..o akşam stadtaydım..adam bildiğin çıldırdı kenarda.. hiç böyle bir agresif teknik direktör görmemiştim.. maçı stadyum dan canlı izleyen herkes ne oluyor lan dedi.. tabiki hakkıyla oynasın , zaten iyi oynuyorlardı sıkıntı yok.. ancak adam kaç kere sahaya girip çıktı..bu hareketi emin olun İstanbul da hangi stadta yaparsanız yapın olay çıkardı..iyi niyetli değildi kendi fikrim
Boffin zaten hicbirsey yapmadi..ona da net bir sey yapildigini dusunmuyorum, goruntulerde net bir sey yok.
Ama guray oyunu gerdi, 2 kez kirmiziyi hak etti. Bakesetas ile tartismasinda neden kirmizi vermedi anlamadim. Koita ile pozisyonda ise bilerek basti.
Nuri denen artist o kadar hocam diyordu abdullah avciya ama karakterini ve istanbul yalakasi oldugunu ispatladi.
Hic masum degildi neyin derdi vardi anlamadim. Acaba para akisi filan mi vardi.
Asiri anlamsiz garip bir ruh haleti icindeydi nuri.
bütün şikeciler şikeci seviceler ALLAH O KADAR BÜYÜK Kİ ALLAH BİR DAHA SİZE TEK BİR ŞAMPİYONLUK BİLE GÖSTERMESİN HER GÜNÜNÜZ BİR ÖNCEKİNDEN KÖTÜ OLSUN .
Amin.
emre6117
02.05.2022, 14:45
Sen çiçek yapptır birde mesaj koy üzerine.
En guzel cevabi vermissiniz. Ne yaptik boffine de ozur dileyecegiz.
Hatta istanbul kluplerinden de ozur dileyelim ,pardon sampiyon olduk, bir daha olmayiz filan yazalim hatta.
Trabzonspor tarfatari antalyanin provakotorlugune ragmen yine vakur ve sakin kalmayi bilmistir.
Yoksa o provakasyonlar sonrasunda (nuri, guray) istenmeyen olaylar olabilirdi.
Bu iki artist neyin guvenindeydiler ki,sonucta enaz 50000 kisi vardi o statta. Traftar galeyena gelse ne olacagini hic dusunmedi mi acaba o iki artist, istanbul yalakasi.
nevzat61
02.05.2022, 14:55
Boffin zaten hicbirsey yapmadi..ona da net bir sey yapildigini dusunmuyorum, goruntulerde net bir sey yok.
Ama guray oyunu gerdi, 2 kez kirmiziyi hak etti. Bakesetas ile tartismasinda neden kirmizi vermedi anlamadim. Koita ile pozisyonda ise bilerek basti.
Nuri denen artist o kadar hocam diyordu abdullah avciya ama karakterini ve istanbul yalakasi oldugunu ispatladi.
Hic masum degildi neyin derdi vardi anlamadim. Acaba para akisi filan mi vardi.
Asiri anlamsiz garip bir ruh haleti icindeydi nuri.
Aynen ben normalde çok sakin bir insanım, kolay sinirlenen bir insan değilim.. ama Nuri nin o akşam hareketleri dediğin gibi normal değildi..beni fazlasıyla irrite etti..son saniyelerde kenarda adam bildiğin hücuma geçti.. bütün saygımı kaybetti.. biz ; yatsın bize demiyoruz..tabiiki oynatacak sampiyondan puan alacak , hırs yapacak.. ancak onun yaptığı bunlar değildi.. bildiğin taraftarın üstüne oynadı...eski trabzonspor taraftarı olsaydı Avni Aker de onu stadtan cikarmazdi..
emre6117
02.05.2022, 15:14
[QUOTE=nakzo;1921647186]
Eger gercekten trabzonsporluysan 2010 2011 sampiyonu trabzonspor yazarmisin. Hem forumda rahatlar bu konudaki tartismayi bitirmis olursun.
Boffin olayini abartmaya gerek yok, ortada oyle net bir darbe yok. Kalabalik arasinda kalmis, tabiki de guvenlik daha dikkatli olmaliydi. O kadar kalabaligi onleyemedi demekki.
Keske kalabalik arasinda kalan guray ve nuri olsaydi. Fazlasiyla haketmislerdi.
[QUOTE=figirm;1921647191]
Eger gercekten trabzonsporluysan 2010 2011 sampiyonu trabzonspor yazarmisin. Hem forumda rahatlar bu konudaki tartismayi bitirmis olursun.
Boffin olayini abartmaya gerek yok, ortada oyle net bir darbe yok. Kalabalik arasinda kalmis, tabiki de guvenlik daha dikkatli olmaliydi. O kadar kalabaligi onleyemedi demekki.
Keske kalabalik arasinda kalan guray ve nuri olsaydi. Fazlasiyla haketmislerdi.
Ben yazsam da yazmasam da ''2010-2011 şampiyonu Trabzonspordur''
30.haftada FB-Konya ile oynarken forumdaki sıkı taraftarlar aman berabere kalsınlar diye Konya galipken FB gol atsın diye dua ederken, ben bırakın Konya yensin. zaten bize rakip olamaz,bari FB ikincilikten de olsun diye yazdım.Hani bazı çokbilmiş arkadaşlar akıllarınca beni FBli falan ilan etmeye çalışıyorlar ya.Şimdi şampiyondan sonraki tablodan hoşnutlar mı acaba.
Aynen ben normalde çok sakin bir insanım, kolay sinirlenen bir insan değilim.. ama Nuri nin o akşam hareketleri dediğin gibi normal değildi..beni fazlasıyla irrite etti..son saniyelerde kenarda adam bildiğin hücuma geçti.. bütün saygımı kaybetti.. biz ; yatsın bize demiyoruz..tabiiki oynatacak sampiyondan puan alacak , hırs yapacak.. ancak onun yaptığı bunlar değildi.. bildiğin taraftarın üstüne oynadı...eski trabzonspor taraftarı olsaydı Avni Aker de onu stadtan cikarmazdi..
Uzatmalarda takıma saldırın diye cırlıyor hayırdır nuri şampiyon mu olacaktın bizi yenince apoletmi boncuk mu takacaklardı bir yerine ne oldu o gece sana seneye fb ile olan maçı pür dikkat izleyecem ondan sonra gerekli yorumlarda bulunacağım.
Visca Allahına kurban şampiyonluk sonrası konuşmasında bu camia beni çağırınca koşarak geldim diyor hemde istanbuldaki yaşamı bırakıp canım koçum benim.
Tayphoon61
02.05.2022, 16:15
Gelecek sezon Antalya'daki maça çok daha sert hazırlanacaklardır ancak Avcı hocada bu seneki kadar yumuşak bir takım kurmayacaktır. Mevcut ideal11e en az 4 oyuncu takviyesi şart. Gidecekler hariç tabiki. Bu kadro bizi şampiyon yaptı. Ancak aynı kadro ile şampiyonlar liginde Bjkden farkımız olmaz. Ertuğrul Doğan ve Avcı hoca stratejisini belirlemiştir.
Ankaragücü taraftarı fenerium önünde Trabzon tezaruhatı yapıyor gıglarını çıkaramıyorlar offf öyle keyfe geldim ki Aslansınız anadolu çocukları.
Emiroğlu
02.05.2022, 16:43
https://www.instagram.com/tv/CdDX4BdFccp/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Muazzam video
Gelecek sezon Antalya'daki maça çok daha sert hazırlanacaklardır ancak Avcı hocada bu seneki kadar yumuşak bir takım kurmayacaktır. Mevcut ideal11e en az 4 oyuncu takviyesi şart. Gidecekler hariç tabiki. Bu kadro bizi şampiyon yaptı. Ancak aynı kadro ile şampiyonlar liginde Bjkden farkımız olmaz. Ertuğrul Doğan ve Avcı hoca stratejisini belirlemiştir.
Özellikle orta saha ve bek pozisyonu fazla yumuşak kaldı
her gelen takım inanılmaz bir öz güvenle elini kolunu sallayıp pozisyon buluyor
Avcı önce bu problemi çözecek
Transferde öncelikli mevkiler canavar gibi defansif orta saha ve merkez orta saha
Tayphoon61
02.05.2022, 17:00
Özellikle orta saha ve bek pozisyonu fazla yumuşak kaldı
her gelen takım inanılmaz bir öz güvenle elini kolunu sallayıp pozisyon buluyor
Avcı önce bu problemi çözecek
Transferde öncelikli mevkiler canavar gibi defansif orta saha ve merkez orta saha
Aynı düşüncedeyim, takım hem çok yaşlı hemde yumuşak bu bizi sezonun son diliminde çok zorladı
Boffin olayinda eğer futbolcuya karşı şiddet uygulanmışsa özür dilemeliyiz.
Biz başkalarının yaptıklarını referans gösterecek takım değiliz. Kaldı ki Boffin karakteri yüksek bir futbolcu. Ne bize ne de ona böylesi muamele yakışmaz.
Ben görüntüleri tekrar izleyemedim. Varsa şiddet ben kendim kulübe gidip özür dileyeceğim.
BlackPanther
02.05.2022, 18:21
https://i.ibb.co/GPKn0gF/F24-E4766-3736-4-E8-A-BC4-F-4-D944298-B815.jpg
erenslash
02.05.2022, 18:42
Boffin olayı için kendini bilmez birinin yaptığı hareket olayda şudur kesin bak seni pis şikeci bize bilendin fenere bilenmiyorrsun bu kadar kafasında yapılmış ama ne olursa olsun misaifrdir özür dilersin vurulmaaz öyle
ancak
anadoluu takımlarından dost olmaz benden söylemesi bir kaç tanesi hariç.
Nurinin bir kesim tarafları kalkmış indirmek lazım
hakemin hatası yüzünden düdük erkenden hareket yapış olayın aslı bu aslında. seyircinin suçu yok o konuda.
artistlik yapanların hepsinin hesabını göreceğiz seneye sahaya gömeceğiz futbolumuzla
nevzat61
02.05.2022, 18:58
Boffin olayı için kendini bilmez birinin yaptığı hareket olayda şudur kesin bak seni pis şikeci bize bilendin fenere bilenmiyorrsun bu kadar kafasında yapılmış ama ne olursa olsun misaifrdir özür dilersin vurulmaaz öyle
ancak
anadoluu takımlarından dost olmaz benden söylemesi bir kaç tanesi hariç.
Nurinin bir kesim tarafları kalkmış indirmek lazım
hakemin hatası yüzünden düdük erkenden hareket yapış olayın aslı bu aslında. seyircinin suçu yok o konuda.
artistlik yapanların hepsinin hesabını göreceğiz seneye sahaya gömeceğiz futbolumuzla
Fener ile İstanbul'da 1-1 kaldıkları maçta, fener taraftarlarına küfür ettiği için kırmızı görmüştü boffin..o maçta da baya bir gerginlik yaşandı..hatta o zaman oyuncu olan Nuri de fb taraftarlarına tepki göstermişti.. yani bazı olayları art niyetli olarak okumamalıyız.. ama Nuri ve Giray için bizim maçta kesinlikle niyetleri bozuktu..
Bence bizim sahamızda abartacak bir şey olmadı.. zaten olsaydı boş durmaz, darp raporu falan alır servis ederlerdi..
erenslash
02.05.2022, 19:02
takip etmedim inan.ama şampiyon olacak hali yok antalyanın .öyle de olsa biraz kıçı kalkmış nurinin. farketmez.hakem hatası var zaten işin aslı o.anadolu takımları bize daha çok bileniyor abi inan.abi adamlar bjk maçı iptal olsun şu bu bai vuru yapmışlar.uğraşıyorlar gene bakma sen.seneye daha çok uğraşırlar
Fener ile İstanbul'da 1-1 kaldıkları maçta, fener taraftarlarına küfür ettiği için kırmızı görmüştü boffin..o maçta da baya bir gerginlik yaşandı..hatta o zaman oyuncu olan Nuri de fb taraftarlarına tepki göstermişti..
Bence bizim sahamızda abartacak bir şey olmadı.. zaten olsaydı boş durmaz, darp raporu falan alır servis ederlerdi..
nevzat61
02.05.2022, 19:04
takip etmedim inan.ama şampiyon olacak hali yok antalyanın .öyle de olsa biraz kıçı kalkmış nurinin. farketmez.hakem hatası var zaten işin aslı o.anadolu takımları bize daha çok bileniyor abi inan
Orası bir gerçek.. zaten Nuri ve Giray için ayrı parantez açmak lazım.. kesinlikle niyetleri bozuktu.. normal bir durumları yoktu
erenslash
02.05.2022, 19:08
kesinlikle + 61
Orası bir gerçek.. zaten Nuri ve Giray için ayrı parantez açmak lazım.. kesinlikle niyetleri bozuktu.. normal bir durumları yoktu
simsek6061
02.05.2022, 19:51
Ömer Üründül adamın dibidir, futboldan da anlar yorum gücü düşük olsa TRT nin maçlarında bedava yorumculuk yapar.. uçak parasına.. aileden zengindir.. kimi zaman TRT nin Avrupa maçlarında yol biletlerini bile kendi alır.. Ersin düzen Rıdvan efendilerin trilyonlar aldığı TRT de bedava yorumculuk yapar zevk için başkası olsa nasıl olsa devlet yolalım yiyelim der o nedenle kendisini çok severim örnek olmasını dilerim
nevzat61
02.05.2022, 20:49
Ömer Üründül adamın dibidir, futboldan da anlar yorum gücü düşük olsa TRT nin maçlarında bedava yorumculuk yapar.. uçak parasına.. aileden zengindir.. kimi zaman TRT nin Avrupa maçlarında yol biletlerini bile kendi alır.. Ersin düzen Rıdvan efendilerin trilyonlar aldığı TRT de bedava yorumculuk yapar zevk için başkası olsa nasıl olsa devlet yolalım yiyelim der o nedenle kendisini çok severim örnek olmasını dilerim
Ömer Üründül'ü bende severim..şimdiki yorumcu bozuntularına bin basar.. Avrupa şampiyonasında millî takımın ayrılmaz bir parçası oldu..ne zaman millî maç seyretsem eksikliğini arıyorum ..
Emre Çömez
02.05.2022, 21:41
https://twitter.com/Trabzonder/status/1521198927248297985
https://twitter.com/Trabzonder/status/1521198927248297985
Adam kaleciye sarılıyo forma istiyo ne darpı kaleci seyircinin 2 katı zaten
Mehmet Fatih Yavuz
02.05.2022, 22:50
Bahsedilen görüntü bu, sahanın ortasındaki görüntü değil.
Darbe büyük ihtimalle kaleciye gelmedi, bu yüzden rapor vs alamadılar.
Lakin ne olursa olsun, o yumruğu sallayan ömür boyu maçlardan men cezası verilmeli.
Maçtan evvel sahaya elbette girilecek, lakin 2 şey olmamalı, hiçbir futbolcuya zarar verilmemeli, çimlere hasar verilmemeli demiştim.
İkisine de yeltenecek kafada olanlar tribünden uzak tutulmalıdır.
Asla gözardı edilmemeli.
Başarı, hiçbir zaman içindeki kanserli hücreleri temizlemeye engel olmamalı.
https://mobile.twitter.com/byrmhnslh/status/1520501140940599299
https://mobile.twitter.com/byrmhnslh/status/1520501140940599299
HOPA'LI TS'Lİ
02.05.2022, 23:03
Sahi nerelerde bu "Hüseyin Ersin Düzen", epeydir ortada yok.
ÖmürKaradeniz61
02.05.2022, 23:04
Taraftarımız çok kalitesiz bunu kabul edelim öncelikle. 100-200 lira veren kendini koltuğun sahibi sanıyor. Senin ne işin var rakip futbolcuyla adam işini yapmaya gelmiş niye vuruyorsun adama seni bir daha o stada sokanlara da yazıklar olsun ömür boyu men cezası versinler bu vandallara.
HOPA'LI TS'Lİ
02.05.2022, 23:06
Taraftarımız çok kalitesiz bunu kabul edelim öncelikle. 100-200 lira veren kendini koltuğun sahibi sanıyor. Senin ne işin var rakip futbolcuyla adam işini yapmaya gelmiş niye vuruyorsun adama seni bir daha o stada sokanlara da yazıklar olsun ömür boyu men cezası versinler bu vandallara.
Kale direklerini eğenlere
Fileleri sökenlere
Hele ki çimleri sökenlere ne demeli?
Bu mudur Trabzonspor'u sevmek?
nevzat61
03.05.2022, 09:47
Kale direklerini eğenlere
Fileleri sökenlere
Hele ki çimleri sökenlere ne demeli?
Bu mudur Trabzonspor'u sevmek?
Sorma abi.. tamam hasretlik var ,yılların özlemi var.. ancak Lig bitmemiş hâlâ 3 maç var stadyuma bu kadar zarar verilir mi ? Ligin son maçı olsaydı anlardım ..da
Ama bir yandan da kızamıyorum :)
Çaldılar çaldılar doymadılar şampiyonluklarımızı...insanlarda bir patlama oldu..
Nuri şahin bizim maçlarda kendini okadar çok yırtıyoki umarım hiç bir zaman bu kulübün kıyısından dahi geçemez.
Zafer Fidan
03.05.2022, 10:17
Nuri şahin bizim maçlarda kendini okadar çok yırtıyoki umarım hiç bir zaman bu kulübün kıyısından dahi geçemez.
O ve daha fazla Güray Vural.Statda izlerken resmen salyanlari akıyordu sahada ve provoke etmeyi cok uğraştı ve kismen basardi o ....
pReN@_61
03.05.2022, 12:18
https://twitter.com/Elcolmandante61/status/1520557697896259587
Emirhan Uludüz
03.05.2022, 12:51
Bu maçın 90 dakikası Beinconnect'e yüklenmemiş. Bu hafta oynanan diğer maçlar yüklenmiş. Nereden izleyebiliriz 90 dakikayı?
Bu maçın 90 dakikası Beinconnect'e yüklenmemiş. Bu hafta oynanan diğer maçlar yüklenmiş. Nereden izleyebiliriz 90 dakikayı?
bende bekliyorum bulursak buraya linki atalim
pReN@_61
03.05.2022, 15:13
Kendime yeni yeni gelebiliyorum.
İyi ki şampiyonluk maçına da gidebilmişim.
Şükürler olsun ŞAMPİYON olduk. Tebrikler tüm renkdaşlara...
ŞAMPİYON :ts:
Bu maçın tekrarını indirebilicrğim bir yer var mı
HOPA'LI TS'Lİ
04.05.2022, 12:13
Boffin olayinda eğer futbolcuya karşı şiddet uygulanmışsa özür dilemeliyiz.
Biz başkalarının yaptıklarını referans gösterecek takım değiliz. Kaldı ki Boffin karakteri yüksek bir futbolcu. Ne bize ne de ona böylesi muamele yakışmaz.
Ben görüntüleri tekrar izleyemedim. Varsa şiddet ben kendim kulübe gidip özür dileyeceğim.
Boffin yumruk iddialarını reddetmiş.
nevzat61
04.05.2022, 12:15
Boffin yumruk iddialarını reddetmiş.
Abi zaten yok..arkadan bir kendini bilmez itiklemis.. öyle bir yumruk olsa bu ağlaklar hemen darp raporu alır resmileştirirdi..
HOPA'LI TS'Lİ
04.05.2022, 12:43
Abi zaten yok..arkadan bir kendini bilmez itiklemis.. öyle bir yumruk olsa bu ağlaklar hemen darp raporu alır resmileştirirdi..
Aklın yolu bir kardeşim. Varol
O hengamede Berat bile iteklendi. Gayet doğal
Şikecilerin yaptığı, çamur at izi kalsın.
İşleri bu
Alavere dalavere riv riv riv
Yiğit SARI
04.05.2022, 13:02
Görüntüler darp varmış gibiydi biraz yalan yok ama boffin’in demeci resmiyse zaaaten problem yok
Kudursunlar
emre6117
04.05.2022, 16:31
Aklın yolu bir kardeşim. Varol
O hengamede Berat bile iteklendi. Gayet doğal
Şikecilerin yaptığı, çamur at izi kalsın.
İşleri bu
Alavere dalavere riv riv riv
Mesef bizim bazi traftarlar da akima hemen kapiliyorlar, yok boffine darbe varmis, yok ozur gerekliymis.
Ne merakliyiz abartmaya.
Neden darp etsinlerki boffini.
Zateb darb veya bunun gibi durum olsa bunu net sekilde gozumuze sokarlardi.
Ama antalyasporun tutumu, guray ve nurinin garip hal ve hareketlerini unutmamak lazim. O macta tesvik oldugunu dusunuyorum.
Boffin olayı yalan ya eğer olduysa bile maç bittikten sonra oluyor. Maç sırasında sahaya girdiklerinde Boffin yarı sahada duruyor soyunma odasına gitmiyor orada da forma falan isteyenler vardı.
Mesef bizim bazi traftarlar da akima hemen kapiliyorlar, yok boffine darbe varmis, yok ozur gerekliymis.
Ne merakliyiz abartmaya.
Neden darp etsinlerki boffini.
Zateb darb veya bunun gibi durum olsa bunu net sekilde gozumuze sokarlardi.
Ama antalyasporun tutumu, guray ve nurinin garip hal ve hareketlerini unutmamak lazim. O macta tesvik oldugunu dusunuyorum.
Benim çıldırdığim bu adam kraldan çok kralcı burda gelip takımını kötülüyor hırsız şikeci o. Çocuklarının ağzıyla konuşuyor adam yok öyle bir şey diyoruz idada ediyor anlayabilen beri gelsin karşı taraftaki şerefsizler ise hırsız vandal takımlarına toz kondurmuyor.
ilelebeTS
04.05.2022, 17:53
Ee burada yumruk yedi diyenler ne olacak? Ortada net bir şey yok, başkasının algısına gelip hemen hüküm veriyorlar. Hangi takımlısınız? Boffin sadece arbede içinde kaldı. Onun da sebebi kendisi. İçeri en son giren Antalyalı futbolcuydu herhalde. Senin endişen varsa koşa koşa girersin içeri. Ayrıca arbede içinde kaldıktan sonra milleti ite ite içeri girdiği görüntülerde görünüyor. Hatta o yumruk sallama olayında yumruk sallayan adama omuz atıyor önce. Galiba adamın salladığı da boşa gitti. En azından kendi açıklamasına göre öyle olmuş.
Şampiyonluğumuzu kutlamayan 3 ist iblisinin herhangi bir şampiyonluğunu kutlayacak herhangi bir Trabzonspor yönetimine hakkım haram olsun bu 3 mikrop bizim için bu saatten sonra yok hükmündedir.
nevzat61
04.05.2022, 19:12
Bu yumruk olayı sadece bu forumda konuşuluyor.. hiç bir yerde konuşan yok..
video atmalar, resim paylaşmalar... maç bitti, sampiyon olduk , bunun sevincini yaşamak yerine hâlâ ; yok şöyle oldu, yok böyle oldu.. özür falan..
HOPA'LI TS'Lİ
04.05.2022, 19:36
Şampiyonluğumuzu kutlamayan 3 ist iblisinin herhangi bir şampiyonluğunu kutlayacak herhangi bir Trabzonspor yönetimine hakkım haram olsun bu 3 mikrop bizim için bu saatten sonra yok hükmündedir.
Sadece 3 büyütülmüşü değil
Sivas, Konya, Kayseri ve kutlamayan diğer tüm takımları da ekleyelim.
HOPA'LI TS'Lİ
04.05.2022, 19:41
Ahmet Akçan (Aspor):
"TS taraftarları sevinmeye devam ediyor. Dünyayı da eğlendirdiler. Yıllar sonra gelen bu mutluluğu çok güzel kutladılar. Bir yandan Başkan ve Hocanın bir şampiyonluk daha kazanmak için hiç durmadan yoğun çalışma içinde olduklarını da söylemem lazım".
Transfer Haberleri (Sezon bitmediği için transfer sayfasına giren az olur diye düşünerek burada yazıyorum)
Süper Lig'de şampiyonluğunu bitime 3 hafta kala ilan eden Trabzonspor'da gelecek sezonun transfer çalışmaları da hız kazandı. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele etmek isteyen ve kadrosunu güçlendirmek için girişimlere başlayan bordo-mavililer, listesindeki isimlerden biri olan milli stoper Kaan Ayhan için de yeniden atağa kalktı.
Ümraniye'de kiralık olan sol bekimiz Faruk Can da dönecekmiş. Çok iyi bir sezon geçirmiş.
Başkan, Avcı'ya şampiyonluk hediyesi olarak Real Madrid'in 34 yaşındaki sol beki Marcelo'yu getirme sözü vermiş diye duydum. Kadroda pek yer bulamıyormuş. Devre arası da almak istemiştik.
Antalyaspor bize karşı çok hırslı oynadı kesin teşvik almışlardır.
Arkadaşlar bu bir sikebahce sempatizanı cikarimidir. Herhangi bir büyük takıma karşı biraz hırslı oynayan takım hemen teşvik yaftasini yiyiveriyor. Haftalardır yenilmeyen avrupa hedefi olan kendini gösterme niyetinde bir hocaya sahip takımla şampiyonluk maçı oynuyoruz. Ne bekliyorsunuz gurayin abartılı hareketleri dışında ne var. Sahaya bakarak hüküm verme sikecilerin üslubu bunu terk etmeli bir delil yoksa elimizde mücadele edenin çabasına bok atma huyundan vazgeçmeliyiz. Bu bir ikincisi ulusal basının Trabzon insanına terörist muamelesi yaptığından hep şikayet ederiz ama bu forumda görüyoruz ki sorun dışarda değil. Kendi insanımıza acımasızca ifadeler kullanmaya bayılıyoruz. Yıllardır kurdukları hayale kavuşan insanların sevinçlerini gösterirken yaptıkları asiriliklari bence önce biz bir normal karsilamaliyiz yanlış mı evet yanlış ama bu muhteşem günden yıllar sonrasına bir hatıra bırakmak isteyen mutluluk şaşkını ve sarhoşu insanımızın abartilarini bir günlük sakin karsilamaliyiz
emre6117
04.05.2022, 20:17
Arkadaşlar bu bir sikebahce sempatizanı cikarimidir. Herhangi bir büyük takıma karşı biraz hırslı oynayan takım hemen teşvik yaftasini yiyiveriyor. Haftalardır yenilmeyen avrupa hedefi olan kendini gösterme niyetinde bir hocaya sahip takımla şampiyonluk maçı oynuyoruz. Ne bekliyorsunuz gurayin abartılı hareketleri dışında ne var. Sahaya bakarak hüküm verme sikecilerin üslubu bunu terk etmeli bir delil yoksa elimizde mücadele edenin çabasına bok atma huyundan vazgeçmeliyiz. Bu bir ikincisi ulusal basının Trabzon insanına terörist muamelesi yaptığından hep şikayet ederiz ama bu forumda görüyoruz ki sorun dışarda değil. Kendi insanımıza acımasızca ifadeler kullanmaya bayılıyoruz. Yıllardır kurdukları hayale kavuşan insanların sevinçlerini gösterirken yaptıkları asiriliklari bence önce biz bir normal karsilamaliyiz yanlış mı evet yanlış ama bu muhteşem günden yıllar sonrasına bir hatıra bırakmak isteyen mutluluk şaşkını ve sarhoşu insanımızın abartilarini bir günlük sakin karsilamaliyiz
Antalyaspor hocaisnin son 10 dakikadaki hareketlerine bakmanizi oneririm. Adam kenarda deli divaneye dondu. Atlayip zipliyordu. Ilk sahaya girme sonrasi, ofkeli sekilde hakeme 2 dakika bagirdi cagirdi.
Ki orada macin hakemine macin tatil edilmesi gerektigi yonunde baski yapmis.
Dedigim gibi sadece son 10 dakikadaki hal ve hareketlerine bulup, biryerden bakarsaniz ne demek istedigimi anlayacaksiniz.
Hatta bu duruma Abdulllah avci da oldukca kizdi.
Bir insan tesvik almamis olsa neden bu tarz bir hareketlere girer.
Normalde nuri boyle hareketli ve hirsli bir tip de degil diger maclarda.
Yoksa takimi kazansin diye her turlu taktigi verir, takimini ona gore hazirlar kimse birsey diyemez buna, ama cirkeflik yapamazsin.
Trabzonspr traftari eski profilde olsa o sahada cok olay olurdu o aksam. Cok itidalli davrandi, sallamadi nuriyi, gurayi filan.
Antalyaspor hocaisnin son 10 dakikadaki hareketlerine bakmanizi oneririm. Adam kenarda deli divaneye dondu. Atlayip zipliyordu. Ilk sahaya girme sonrasi, ofkeli sekilde hakeme 2 dakika bagirdi cagirdi.
Dedigim gibi sadece son 10 dakikadaki hal ve hareketlerine bulup, biryerden bakarsaniz ne demek istedigimi anlayacaksiniz.
Anlatmazsın bu takımın bu kafayla şampiyon olması mucize birdaha olması en büyük mucize.
Serdar balinin youtube videosunu izlesinler nediyor serdar bali bu futbolu oynamış adam ondan sonra konuşsun konuşan.
Yoksa takimi kazansin diye her turlu taktigi verir, takimini ona gore hazirlar kimse birsey diyemez buna, ama cirkeflik yapamazsin.
Trabzonspr traftari eski profilde olsa o sahada cok olay olurdu o aksam. Cok itidalli davrandi, sallamadi nuriyi, gurayi filan.
Haklısın hocam ama bu teşvik iddiası için yeterli mi. Teşvik almış olsa takımı çıkarmazdi zorluk çıkarırdı daha da uzatirdi. Ama bunu tercih etmek yerine gelip şov yapmaya çalıştı. Kendince bir hoca profili çizmeye çalıştığını düşünüyorum böyle başka maçları da vardı.
gurur6134
04.05.2022, 21:04
kalecinin kendisi bile darp yok diyor dingil şikebahceliler bir video atmislar algi olusturmak ceza aldirmak icin onumuzdeki seneyi dusunerek burda birileri de duyar kascam diye canak tutuyor tuh sizin taraftarliginiza.. kaleci iceri biran once girebilmek icin taraftari yara yara tunele gidiyor neymis darp varmis kalecinin almadigi yumrugu birileri almis burda şikecilerin algisina gelerek..o kalabalikda kaleci arkasi donuk hizli bir sekilde tunele giderken arkasindaki adamin yumruk sallayip bosa gittigini nasil goruyor oyle birsey olmadigi da kesin goruntu delil kanit olmayinca bunu uydurmuslar antalyaspor klubunun kendi yaptigi aciklamayi yalanlamamak adina birakin bu isleri.
amour_61
04.05.2022, 21:16
Boffin olayı Şampiyonluğu sindiremeyen akıl fukarası zavallı bir camianın havlamasından başka bir şey değildi. Akıl var mantık var ben kendi adıma konuşayım sahaya girsem sevinirim Şampiyon olmuşum neden gidip rakip takımın oyuncusunu darp edeyim. Bunu yapsa yapsa şampiyonluğu gölgede bırakmak isteyen , leke sürmek isteyen başka takım taraftarı yapar. Bide rezillik diyorlar ya .Bu ülkenin yüz karası polisle çatışan devlet malına zarar veren terörist Şikebahçe camiasıdır.
ÖmürKaradeniz61
04.05.2022, 21:34
Antalyaspor gayet iyi oynadı tıpkı son 10 maçtır oynadığı gibi. Hocasına gelecek olursak Nuri Şahin her maça özel hazırlanan bir yapısı var yırtınması bizim maça özel değil yani. İnsanların bilip bilmeden günahını almaya gerek yok.
Ahmet Akçan (Aspor):
"TS taraftarları sevinmeye devam ediyor. Dünyayı da eğlendirdiler. Yıllar sonra gelen bu mutluluğu çok güzel kutladılar. Bir yandan Başkan ve Hocanın bir şampiyonluk daha kazanmak için hiç durmadan yoğun çalışma içinde olduklarını da söylemem lazım".
Transfer Haberleri (Sezon bitmediği için transfer sayfasına giren az olur diye düşünerek burada yazıyorum)
Süper Lig'de şampiyonluğunu bitime 3 hafta kala ilan eden Trabzonspor'da gelecek sezonun transfer çalışmaları da hız kazandı. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele etmek isteyen ve kadrosunu güçlendirmek için girişimlere başlayan bordo-mavililer, listesindeki isimlerden biri olan milli stoper Kaan Ayhan için de yeniden atağa kalktı.
Ümraniye'de kiralık olan sol bekimiz Faruk Can da dönecekmiş. Çok iyi bir sezon geçirmiş.
Başkan, Avcı'ya şampiyonluk hediyesi olarak Real Madrid'in 34 yaşındaki sol beki Marcelo'yu getirme sözü vermiş diye duydum. Kadroda pek yer bulamıyormuş. Devre arası da almak istemiştik.
Faruk canın oynadığı 5 maç yoktur herhalde. Nasıl iyi sezon geçirirmiş. Biraz sallamış.
Bu maçın full kaydını bulabileceğim bir ortam var mıdır?
HOPA'LI TS'Lİ
05.05.2022, 22:14
Trabzonspor-Antalyaspor maçının ikinci yarısında deplasman ekibi penaltı kaçırdı. Karşılaşma 1-1 devam ederken kazanılan penaltıda Antalyaspor'da topun başına Fredy Riberio geçti. Süper Lig'de bugüne kadar hiç penaltı kaçırmayan yıldız oyuncu bu kez penaltıyı kaçırdı ve büyük üzüntü yaşadı. Bu penaltıdan 6 dakika sonra Trabzonspor bulduğu golle skoru 2-1'e getirdi.
Antalyaspor'un kaçırdığı penaltıdan 6 dakika sonra Trabzonspor...
Şampiyonluk maçında Trabzonspor'un konuğu Antalyaspor oldu. Karşılaşmanın ikinci yarısına fırtına gibi başlayan deplasman ekibi 51. dakikada skoru 1-1'e getirdi. Bu golden kısa süre sonra penaltı kazanan Antalyaspor fırsattan yararlanamadı.
6 DAKİKA SONRA GOL GELDİ
Penaltı pozisyonunda topun başına geçen Fredy Riberio, Süper Lig kariyerinde ilk kez penaltı kaçırdı. Bu atışın ardından 6 dakika sonra Trabzonspor'da Dorukhan Toköz skoru 2-1'e getirdi. Uğurcan Çakır, kurtardığı penaltıyla bu sezon 3. kez penaltı atışını engellemiş oldu.
Ligin ilk yarısında Fredy penaltıyı gole çevirmiş ve sonra Dorukhan'ın kendi kalesine attığı golle yenilmiştik. Bu kez tersi oldu. Fredy penaltıyı kaçırdı ve Dorukhan'ın atığı gol şampiyonluğu getirdi. (Bu ilginç detayı az önce Aspor canlı yayınına tweet atan bir taraftardan öğrenmiş olduk).
gurur6134
05.05.2022, 22:23
https://mobile.twitter.com/Elcolmandante61/status/1521988721851219968?cxt=HHwWgIC-4bermJ8qAAAA
Samet turkmen kardesimizde unutulmamis duygulanmamak elde degil
Hüseyin Çümen
06.05.2022, 00:15
Maddi manevi fedakarlıklar ile stadımızda şampiyonluğu görmek oldu çok şükür. Maçta çok büyük sıkıntılar vardı. Evet iyi oynamadık fakat Antalyaspor’un yaptığı tek kelimeyle ahlaksızlıktır. Çalınan bir şampiyonluk sonrası 38 yıldır ilk defa şampiyonluk kutlayacağımız bir sezonun son Dkleriydi. Klüp taraftar ülke maçın bitişini bekliyordu kutlamalar için ama rakip ne yAptı? Rakibine saygı duymadı rakibin antrönörün bir yerlerini yırttı maç boyu. Rakip hayatında göstermediği mücadeleyi gösterdi. Hepsine tamam diyelim peki ya Antalyaspor’un 2. Golü atmasından sonra topu eline alıp hızlıca santrali götürmesi ne demektir? Bu ahlaksızlıktır hiç bir iddası olmayan rakibin topu hızla sanattaysa götürmek istemesi ben senin şampiyonluğunu baltalamak istiyorum bu benim için çok önemli demektir. Belki bazılarınız hadi canım sende diyecek bir de şöyle düşünelim. Antalyada Trabzonspor Antalya ile oynuyor tribünler tıklım tıklım dolu Antalya berabere kalsa dahi ligde tutunuyor. Ts nin hiç bir iddası yok 2 hafta önce şampiyonluğunu garantilemiş aynı şekilde 2-2 ye getirip maçı koşturarak topu santralda dikip 3 gol atmak için bir yerlerini yırtsa bu nasıl bir durum olur? Hayatımda hiç bir zaman sahaya yabancı madde atmadım ve karşıymışız fakat o gün yanımda yabancı madde olsa inanınki Nuri Şahin’in yaralanmasını sağlayacak şekilde atmak isterdim.
Ozan Yılmaz
06.05.2022, 15:59
1522516561684307969
gurur6134
06.05.2022, 16:05
1522516561684307969
Baskan herseyi paraya cevitmenin pesinde helal olsun
Zafer Fidan
09.05.2022, 12:20
Trabzonda ve staddan bir kac video yükledim. Cok fazla özen veremedim ama stat atmosferini yakalamaya calistim :)
https://www.youtube.com/watch?v=JwglFtc-g1E
HOPA'LI TS'Lİ
09.05.2022, 12:33
Antalya maçında skor 2-2 olunca golü atan oyuncunun hemen topu alıp santraya koşması,Güray ve Nuri'nin artistik hareketlerini unutmayalım. 38 yıldır o büyük anı beklemiş, 1 haftadır hazırlık yapmış, dünyanın dört bir bir yanından gelmiş insanların sevincini yarım bırakmak fair play ile örtüşmez. Al 1 puanını git. Sana da yarıyor bize de. Küme düşüşün bizim elimizden olur inşallah.
UNUTMA!
100 liraya satılan hatıra biletlerinden alan ve eline ulaşan var mı? Nasıl bir şey acaba?
Enaldo61
20.05.2022, 20:33
https://www.youtube.com/watch?v=aibdkM1xq8U
Enaldo61
20.05.2022, 20:34
https://www.youtube.com/watch?v=4MR5L71Qpt4
Fatih Öztürk
22.05.2022, 04:53
Bizim millet normal sevinmiyor ya. Bu kadar yıl beklemenin, eziyetin patlamasının büyük olacağı belliydi. Artık Hatay maçına yenikapıya giderim, türkiye kupası finalinde olimpiyatta sevinirim. Şiddeti biraz daha hafif olur herhalde, daha yeni tsli yaptım kardeşimi korkup bırakmasın :D
😁
Tuğrul Z.
21.07.2022, 11:00
https://twitter.com/Antalyaspor/status/1549753098800971777
Yani bazen cidden bizim kulübü anlamıyorum. Adamlar mis gibi top oynuyor, sırf bunlara karşı dikiş tutturamıyoruz diye de düşmanlığın alemi yok. Nuri Şahin'e özellikle. Ben gözümle görsem de inanmak istemem Nuri'nin tribünleri provoke ettiğine.
Ki bu maçta Boffin'e karşı agresif söylemler tribünlerde çok fazla vardı. Eskişehirspor'un kalecisiydi, hareket çekti vs. vs. diye. Antalyaspor'dan, Nuri Şahin özelinde özür ve tebrik mesajı yayınlanmalı bence. Bu tip konulara da özen gösterilmeli.
Anadolu takımlarının çok fazla antipatisini kazandık maalesef, saçma kutlama türlerimizle, gereksiz agresifliğimizle falan. Umarım kulüp doğru olanı yapar ve anadolu takımlarının elinden tutan kulüp olarak önde yürümeye devam ederiz.
Mustafa ÖZDEMİR
09.01.2024, 08:45
Ne gündü be
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.