Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 35.Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor | ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
Emiroğlu
01.05.2022, 01:27
Şu forumda ne günler geçti. Ne konular ne hesaplar kitaplar ne zamanlar.
Yok iyi başladık, yok kötü başladık, aha bu sene olduk ya da bu sene daha en baştan bitti gitti.vs.
2005 yılında üye olmuşum, o zamandan kimse kalmadı belki de forumda. Ben de son 5-6 yıldır login olmamışım bile. Geçen zamanda üniversiteyi bitirmiş, trabzondan istanbula taşınmış, evlenmiş, sonra da ingiltereye taşınmışım. Trabzondan 20 yıllık çocukluk fanatik arkadaşımı covid'e kaptırmışım.
Keşke 1 yıl daha dayanabilseydi de bugünü görebilseydi.
Bu da benim için forumun sonu olur. Sanki görülmemiş, bitmemiş bir hesap daha kapandı benim için.
Yusuf canlı yayın yapıyor takım otobüsünden
https://www.instagram.com/yusuferdogan032/live/?hl=tr
Bütün gün beklediğim hareket erceden geldi. oooooo ismail köybaşı fenere koybaşı tezahüratını başlattı alnsdmjkandjkasndka
Sezonun en "en"i inonudeki 2. Gol öncesi karambolde serkanin ikinci topu sakince marege vermesi maregin ustaca corniye asirtmasi ve devamıdır bence
En coşkulu anı edinin gs ye attığı 2. Gol sonrası yedeklerin sahaya koşması unutulmadı
Wakanin Konya maçında ikinci gol öncesi çabası bambaşkaydı
Daha neler yazarimda hele bı duuurr:)
gurur6134
01.05.2022, 01:30
Mactan once berabere biter sampiyon oluruz diyordum gol erken gelince yanilmisim farka gider dedim ama mactan once dusundugum senaryo gerceklesti ..ciddi stres vardi takimda siopis en kotu oyununu oynadi bu seneki once topu kaptirdi sonra penaltiya sebep oldu o dakikaya kadar da oyunda hic yoktu top kaptirdi ezdi durdu sogukkanligiyla bildigimiz hugo bile 2 3 pozisyonda kritik top kaptirdi pas hatasi yapti ,corni dorukhan omur ugurcan disinda ayakta kalan adam yoktu bugun son dakika beratin bombos pozisyonda topu saklamak yerine auto vurmasi rasgele bitsin diye macin ozetiydi.. cok baski vardi bunu insallah atlattik kirdik sanssizligimizi bunun sebebi zaten sampiyonuz da sehirde bu kadar cosku varken dunyanin turkiyenin her yerinden adam akin etmisken sehire ya bu hafta sampiyonluk gelmese baskisiydi ..son olarak kaptan buyuk kalecisin cok buyuk o penalti macin kirilma aniydi.
doktor abimiz çok sağlıklı bir şampiyonluk oldu dedi abi alay mı ediyorsun ya :D
Emre Çömez
01.05.2022, 01:34
https://twitter.com/efecinho/status/1520533399890542593
Sizi de üst üste koyup şampiyon olduk ya..zor geliyor biliyorum ancak çaresi var merak etmeyin..
Hahahahahahahahaha belki mac iptal edilir taraftarin yüzünden.Besiktas macida tekrar edilir belki.Hep beraber görecegiz cocuklar!
Foruma cok fazla yazan biri degilim fakat gun icerisinde surekli buradayim surekli okuyorum. Sampiyonluk macinin konusunda benimde mesajim olsun istedim.
Şampiyon TRABZON!
Oğuzhan Fidan
01.05.2022, 01:45
Hahahahahahahahaha belki mac iptal edilir taraftarin yüzünden.Besiktas macida tekrar edilir belki.Hep beraber görecegiz cocuklar!
kimsin la sen ! dümbük ! 2010dan beri burdaki adamı görmemişsiniz.
Soner Albayrak
01.05.2022, 01:45
Oğlum hakikaten biz şampiyon mu olduk şimdi? Abi hiç yaşayamayacağız zannediyordum bunu :)
jairzinho
01.05.2022, 01:46
:sevinç:
:ts:
:tsbayrak:
amasya0561
01.05.2022, 01:46
21407
amasyadan şampiyona selamlar
kaçarava
01.05.2022, 01:47
Maçtan sonra sokağa çıktım görüntüleri kaçırdım.
Takımın maç sonu sevincini, röportajları falan izleyebileceğim link var mı?
Bütün gün beklediğim hareket erceden geldi. oooooo ismail köybaşı fenere koybaşı tezahüratını başlattı alnsdmjkandjkasndkahttps://twitter.com/_fatihc/status/1520536589604204544?s=20&t=h-HIeAbGOdPjJM4PZv7bHQ
nevzat61
01.05.2022, 01:49
Boşver Oğuzhan..forum yönetimi onu yem olarak kullanıyor herhalde :)
emre6117
01.05.2022, 01:51
Nuri Şahini tebrik ederim.
İlerde bir gün kulübümüze çalışmasını diliyorum.
Son andaki agresifliğini ise oyuncularını korumasına bağlıyorum.
Bana kalırsa yurt dışında büyük takım çalıştıracak.
Öyle bir potansiyel hissediyorum kendisinde.
Yolu açık olsun.
Nuri sahin ve bazi oyuncularin tesvik aldigini dusunuyorum.
Nuri sahin Abdullah hocaya buyuk ayip etti. Deli danaya dondu. Tamam yenmeye ugrasirsin ama boyle degil. Tahrik ettiler. Allahtan nuriyi adamdan sayan olmadi, yoksa istenmeyen olaylar olmustu.
Nuri gibiler istanbulun kolesidir.
ilelebeTS
01.05.2022, 01:54
Saha dolu, tribünler dolu. Bu kadar millet nereden çıktı, tuvalette mi saklanıyordu hepsi? :D
https://pbs.twimg.com/media/FRoEsItXoAA9iFd?format=jpg
Abi ben özürlüyüm, bana satasmasana.
outlaws61
01.05.2022, 02:03
Nuri sahin Abdullah hocaya buyuk ayip etti. Deli danaya dondu. Tamam yenmeye ugrasirsin ama boyle degil. Tahrik ettiler. Allahtan nuriyi adamdan sayan olmadi, yoksa istenmeyen olaylar olmustu.
Ben Nuride o karakteri görmüyorum.
Kendisini sürekli geliştirmeye çalışan yenilikler kovalayan biri.
Başarılı bir kariyeri olsun.
Kendisini sever ve takdir ederim her zaman.
Teknik bilgisi vs çok potansiyelli biri ama yanlışlık olmuş sahaya girilmiş 2 dk içinde boşaltılmış saha, neyin tafrası bu anlamıyorum. Hadi Veysel karaktersiz bir topçu her pozisyonda belli ediyor bunu ama Güraya noluyor anlamıyorum. Eski forma giymiş topçularda gereksiz bir istek oluyor niyeyse.
kaçarava
01.05.2022, 02:05
Saha dolu, tribünler dolu. Bu kadar millet nereden çıktı, tuvalette mi saklanıyordu hepsi? :D
Kapılar açılmış maç sırasında :D Abim öyle dedi bana stattaydı.
Burak Bıyıklı
01.05.2022, 02:06
Onun ve Nuri şahinin amk benGuray, veysel sari, nuri sahin. Ozellikle nuri sahin. Hepsine 45 dakika sovdum. Istanbula kapagi atmaya calisiyorlar.
Şampiyon olduk, Allahım sana şükürler olsun...öyle mutlu insanlar gördüm ki Hollandada, ambiyans mükemmeldi, teşekkürler Gurbetçi Gençlere....maç sonu enteresan oldu, senelerin birikmişliğine veriyorum...Futbolu konuşmak yersiz, Antalya bizden üstün oynadı fakat hırsları bana bira anormal geldi. Hele hele 2-2yi yaptıklarında en azından 15 dakika felan vardı herif topu alıp koşarak santraya götürdü. Hayatımda böyle birşeye şahit olmadım lakin 2 ayaklı bir maç değil, golü atıp farkı 1e ya da 2ye indirmedin beraberlik golünü attın ve kazansan şampiyon da olmayacaksın...bana anormal geldi lakin şampiyonluğun 1 numaralı adayına karşı beraberliği yakalıyorsan en fazla sevinirsin, topu alıp santraya koşmazsın
Bütün sezon totem ayağına negatifi bastı durdu. Sorsan şu mesaja da ifade özgürlüğü der. Gerçekten tsli olsa bile forumdan uzaklaştırılması gereken bir profil.
Enes Başkaya60
01.05.2022, 02:10
Allah'ıma şükürler olsun...
Sonunda olduk be olduk...
Antalyaspor oyunu cirkinlestirmedi. Adamlar mücadele etti ve aslinda galibiyeti kaciran tarafti. Asiri beklenti ve stres ile takimin bocalayacagini tahmin ediyordum. Keske 11 puanlik farki sürdürebilseydik ama sorun degil..
Umarim kupa macina asiri yorgun cikmaz takim..
ulaş sedat
01.05.2022, 02:11
Bugünü bekledik hep. Burada yapılan tartışmaların hepsi bugün içindi. Şükür görebildik.
fadigaTS
01.05.2022, 02:13
O sene bu sene dedik.İnşallah bundan sonra da her sene.... Hayalller gerçek oldu.
Kelimenin tam anlamıyla şampiyonluğun tadını çıkarıyoruz uşaklar :)
Mehmet Fatih Yavuz
01.05.2022, 02:15
Yalnız şampiyonluğa sevincime rağmen şu rakip kaleciyi yumruklayan embesili affedemiyorum.
Yahu beyin yerine ne taşıyorsun kafanın içinde?
Bu kadar ayarsız, akılsız, izansız olmamalı insan evladı.
Şampiyon olduk, Allahım sana şükürler olsun...öyle mutlu insanlar gördüm ki Hollandada, ambiyans mükemmeldi, teşekkürler Gurbetçi Gençlere....maç sonu enteresan oldu, senelerin birikmişliğine veriyorum...Futbolu konuşmak yersiz, Antalya bizden üstün oynadı fakat hırsları bana bira anormal geldi. Hele hele 2-2yi yaptıklarında en azından 15 dakika felan vardı herif topu alıp koşarak santraya götürdü. Hayatımda böyle birşeye şahit olmadım lakin 2 ayaklı bir maç değil, golü atıp farkı 1e ya da 2ye indirmedin beraberlik golünü attın ve kazansan şampiyon da olmayacaksın...bana anormal geldi lakin şampiyonluğun 1 numaralı adayına karşı beraberliği yakalıyorsan en fazla sevinirsin, topu alıp santraya koşmazsın
Polise üçlü çektiren siz miydiniz? :D
champions
01.05.2022, 02:18
Sezonun özeti gibi maç oldu;
Oyun üstünlüğü yok.
Rakibe tanınan şans var.
Bireysel performans var, Ömür, Uğurcan, Dorukhan.
Sezonun belki de en iyi osahasını beke çektin, Siopis-Hamsik osahası leş attı, Siopis kötüydü evet ama Hamsik ondan da kötüydü.
Djaniny zaten kanat oyuncusu değil ama bu maç Visca ile beraber felaket kötüydüler.
Baka en son iyi maçını geçen sene falan oynadı sanırım.
Neyse ki Ömür'ün 2 asisti doğru maça denk geldi.
Benim bu takımda gördüğüm en iyi hoca Avcı, onun döneminde ilk kez iyi savunma yaptık, zaman zaman sonuca yansımasa da iyi oyunlar gördük. Özellikle bu sezon kötü maç sayısı da hiç az değildi. Şampiyonluğu sonuna kadar hakettik mi, evet fakat 35 haftalık ortalama oyun ve bu kadro yapısı gelecek sezona asla yetmez. Bu kadronun özellikle hücum hattında devasa bir sorun var. Ön tarafta ciddi bir değişime gitmezsek gelecek sezon yarışa dahil olamama ihtimalimiz var. Hele cl ya da al'de devam durumu olursa bu ihtimal daha da artar. Umarım şampiyonluğa aldanılmaz da gelecek sezon her 2 kulvarda da başarılı olacak bir kadro kurulabilir. Şampiyon olamasak dahi son haftalara kadar yarışın içinde olmak çok çok önemli. Avrupa'da da ilk hedef yeni yılı görmek olmalı.
halilaziz61
01.05.2022, 02:20
şükürler olsun Rabbim
bugünleri görmek nasip oldu
artik rahatlikla ağlayabiliriz
Enes Başkaya60
01.05.2022, 02:22
Yalnız şampiyonluğa sevincime rağmen şu rakip kaleciyi yumruklayan embesili affedemiyorum.
Yahu beyin yerine ne taşıyorsun kafanın içinde?
Bu kadar ayarsız, akılsız, izansız olmamalı insan evladı.
Var mı bununla ilgili bir görüntü ya inanamıyorum böyle bir şey olacağına cidden çok kötü bir durum...
https://twitter.com/bbcturkce/status/1520503272636915714
Şuraya bak forumda yangın oluyordu, ligin ortasından sonra neredeyse tek haneye düşmüyor bile fark :D
Burak Bıyıklı
01.05.2022, 02:23
Nasılsınız şampiyonlar [emoji846]
fadigaTS
01.05.2022, 02:26
bizden 4-5 kat fazla bütçesi ve lobisi olan takımlara karşı şampiyon olmak tarif edilemez.Efsane geri döndü.
outlaws61
01.05.2022, 02:27
Rüya gibi bir gece.
Bu forumda neler neler yaşadık neler gördük.
Bugünü yaşadık ya çok şükür.
Var mı bununla ilgili bir görüntü ya inanamıyorum böyle bir şey olacağına cidden çok kötü bir durum...
Enes şikecileri algısına düşmeyin şampiyonluk kutlayın bitti gitti bırakın şu olumsuz haberleri yorumları .
Bu gece şampiyonluk gecesiydi. Allaha şükür emeği geçenlere teşekkür ederim.
fadigaTS
01.05.2022, 02:30
Sabahlara kadar transfer konuştuğumuz ve dertleştiğimiz bu platformda artık eskiye göre daha fazla kenetlenip şampiyonluklara ambargo koyma zamanı.Beni tek şampiyonluk kesmez.
Polise üçlü çektiren siz miydiniz? :D
Orasını kaçırmışım kardeşim, 2 oğlum ve eşim ile tribündeydik. Meşaleler, havai fişekler, müzik, davul, ne istersen vardı. En azından 3.000 kişi katılmıştır, resmen küçük Akyazıyı yaşattık, ambiyans harikaydı. Oğullarımın ve genc nesilin çok şanslı olduklarını düşünüyorum, bizler 38 senedir böyle kutlamayı bekliyoruz. Tribünde baba ve oğulun gözyaşlarına şahit oldum ve yanlarına gittim, artık şampiyonuz, ağlamak yok dedim...babası, ağabeyim, büyüğüm, gülümsedi...karmaşık duygular içerisindeyim, en çok ta bu platformda ki renkdaşlarım için seviniyorum...tebrikler şampiyon takımın şampiyon taraftarları, hepiniz seviliyorsunuz
bu ligte bir iki mac haric tum takimlar bize karsi ustun oynadi..tamam tadini cikaralimda bu sekilde sampiyonlar liginde cityler liverpollar parisler sekiztas yapar bizi
ilelebeTS
01.05.2022, 02:36
Asporda kayıyorlardı fenere ses kesildi :DDDD
Oğuzhan Fidan
01.05.2022, 02:39
şampiyonluk ürünlerinin hepsini alacağım :) tişort ve kaşkolu aldım birer tane. formada çıkacakmış onuda alırız. normal formaların bedeni kalmamış. hayde bakalım pamuk eller cebe
Bütün sezon totem ayağına negatifi bastı durdu. Sorsan şu mesaja da ifade özgürlüğü der. Gerçekten tsli olsa bile forumdan uzaklaştırılması gereken bir profil.
Tamam diktatör bey.
Böyle bir günde birbirmize girebiliyoruz. Ne rahatsiz bir topluluguz yahu..
TS-Tiryaki
01.05.2022, 02:50
Ulan ne güzel bir duyguymuş ŞAMPİYON olmak
Bu sezon bir tek hedef vardi oda sampiyonluktu nasil oynadiginin onemi yoktu gecmiste cok iyi oynadigimiz sezonlar sampiyonluk getirmemisti
Gelecek sezon fizik gucu yuksek bir kac oyuncu alinmali bugun gorulduki antalya ortasahada bize nefes aldirmadi siopis hamsik baskiyi yiyince pas oyunumuz iflas etti
Gökhan Balcı
01.05.2022, 02:54
Mükemmel bir fotoğraf keşke 4ksı olsa :D
bordoylamavi
01.05.2022, 02:54
son maçlarda oynadığımız oyunun artık hiçbir önemi yok. çünkü artık ş a m p i y o n u z
Ibrahim Gaygusuz
01.05.2022, 02:57
Maca motive olmalarini asla yanlis diyemeyiz, heleki sampiyondan puan almak veya sampiyonun tek yenemedi takim unvanini istemek gayet dogal.
Dogal olmayan seyler ise, bugune kadar agresif olmayip da bugun asiri agresif olan 2 futbolcu. Bunlara BMN tarafindan yanik kremi yollamasini talep ediyorum.
Hayatımın en güzel günü bugündü. Trabzon bambaşka güzeldi bu gece. Hala inanamıyorum biz şampiyon olduk.
Emeği geçenlerin hepsinin eline koluna yüreğine sağlık. Tüm taraftarımızı, gönül verenleri, oyunucusunu, yöneticisini kutluyorum. Çok bekledik. Çok biriktik. Çok hakettik. Sonunda ŞAMPİYON TRABZONSPORUMUZ…
Biz bu isi basardik.
Biz basardik bu isi.
Biz Sampiyon olduk.
SAMPIYON TRABZONSPOR
Maca motive olmalarini asla yanlis diyemeyiz, heleki sampiyondan puan almak veya sampiyonun tek yenemedi takim unvanini istemek gayet dogal.
Dogal olmayan seyler ise, bugune kadar agresif olmayip da bugun asiri agresif olan 2 futbolcu. Bunlara BMN tarafindan yanik kremi yollamasini talep ediyorum.
Olabilir. Gönderdigimiz bir cok oyuncu özel motivasyonla oynuyorlar bize karsi. Sirf bize özgü bir sey degil. Üclü cetenin de basina geliyor sIklikca..Antalyaspor maci cirkinlestirmedi kesinlikle..Oyuncularin hirsli olmasinda bir problem görmüyorum. Sen oynarsin Liverpool gibi karsindaki takimin oyuncusu istedigi kadar hirsli oynasa ne yazar :) ..Daha yolumuz cok uzun..
Surmeneli_91
01.05.2022, 03:11
çok değişik duygulardayım.
ilk defa şampiyonluk kutladık ne yapacağımızı şaşırdık attık kendimizi üsküdara çok eğlenceliydi
maç çok stresliydi ama sonu güzel bitti.
artık şampiyonluk stresi diye birşey yaşamaycağız bu çok iyi oldu..
SONUNAAAAA KADARRRRR
Surmeneli_91
01.05.2022, 03:12
istanbulda inanılmaz kutlandı heryere katıldık konvoylar horonlar şenlikler
ama gerçekten trabzonda olmak isterdim. burası böyleyse orası inanılmazdır.
Stad atmosferi inanılmazdı ekrandan göründüğü kadar. maç bileti bulamadığımız için gidemedik ama
buna eminim ki o stadda bugün en az 60 bin kişi vardı keşke ben de gitseymişim dedim
Sanki her sene sampiyon oluyoruz.Bir burukluk var, öyle cok sevinemedim.Hayirdir In Sha Allah.Belki haberlerde mal gibi sekiztasin meselesi dolastigi icindir.
Yeni düştük eve. Allahım ne gündü ya
Sanki her sene sampiyon oluyoruz.Bir burukluk var, öyle cok sevinemedim.Hayirdir In Sha Allah.Belki haberlerde mal gibi sekiztasin meselesi dolastigi icindir.
Bu saatten sonra kimse cesaret edemez buna..Gelecek seneye saklayacaklar artik..Mide bulandirmaya huzurumuzu kacirmaya calisabilirler..Takip etmemek en iyisi..Bizim isimiz artik Sampiyonlar Liginde..
Harvelli61
01.05.2022, 03:24
Şükürler olsun Allahım, daha yeni geldik Üsküdar dan felaket bi kalabalık vardı her anlamıyla efsane bir gündü emeği geçenlere teşekkürler.
OOOLLLLEEEY OLLEWEYYYYT OLLLEEYYYY OLEEEEEEEYY ŞAMPİYONNNNN TRABZONNNNN
Tamam diktatör bey.Diktatör olsam kelleni almıştım çoktan. Naçizane istekte bulunuyorum ben :)
olcay_61
01.05.2022, 03:40
Sahaya erken girme işi yüzünden doğru düzgün sevinemedim bile statta, bukadar aptallık olamaz.
Statta heralde 60bin kişi falan vardı merdivenler bile doluydu içeri nasıl girdi okadar kişi ilginç
Keşke deplasmanda şampiyon olsaydık dedim malesef
ONUR BEKAR
01.05.2022, 03:40
Emeği geçenlere, özellikle uğurcan'a canı gönülden teşekkür ediyorum.
Bize bu duyguyu yaşattınız...
istanbulda inanılmaz kutlandı heryere katıldık konvoylar horonlar şenlikler
ama gerçekten trabzonda olmak isterdim. burası böyleyse orası inanılmazdır.
Stad atmosferi inanılmazdı ekrandan göründüğü kadar. maç bileti bulamadığımız için gidemedik ama
buna eminim ki o stadda bugün en az 60 bin kişi vardı keşke ben de gitseymişim dedim
Gurbette olduğuma ilk kez pişman oldum. Neyse yarın geçer bu his herhalde :))
Diktatör olsam kelleni almıştım çoktan. Naçizane istekte bulunuyorum ben :)
Diktatörlerinde eli her yere ulasmiyor ama.Güvenli bölgedeyim!
Allahım sana şükürler olsun , yazmaya kelimeler yetmez harika bir sezon müthiş bir gece.:sevinç:
Fatih Öztürk
01.05.2022, 04:05
Sonunda geldi bee :D
Doydunuzmu kutlamalara çilekeş Trabzonsporlular.
https://twitter.com/mrxavilloso/status/1520553544595693571
tribün açısı daha fena :)
Royal Heart
01.05.2022, 04:12
Şampiyonluğun ilan maçıydı, edildi, gerisi teferruat, tebrikler şampiyon Trabzonspor ! Teferruatlar da zamanı gelince konuşulur. 🙂 Şimdi haklı sevinci yaşama zamanı.
beratika
01.05.2022, 04:12
Hayatta verdiğim en güzel kararlardan biriydi bu maç icin Trabzona gelmek.
Macin gercekten bittiginden sonra sahaya gelenlerin o goruntusu asla silinmeyecek aklimdan. Aglayanlar, kendilerini yere atanlar ve birbirini teselli etmeye calisanlar.
Gozlerim dolu doluyken yillarca beraber Tsun en kotu sezonlarinda Avni Akerde beraber maclara gittigimiz yurt oda arkadasimi gormem ve dolu gozlerle sarilmamiz.
Guvenlik gorevlisi ve taraftarin buyuk horonu...
Ve komik bir ek olarak. Bakasetasi bogacak derecede saran taraftar ve Bakanin bu olaydan pek de sikayetci gorunmemesi..
Mukemmeldi. 38 Senenin acisi..
Mehmet Fatih Yavuz
01.05.2022, 04:13
https://twitter.com/mrxavilloso/status/1520553544595693571
tribün açısı daha fena :)
Çok acayip baskın bir karakter.
Şunu herkes yapmaz. :)
Özel adam.. Çok özel.
Sonunda geldi bee :D
Doydunuzmu kutlamalara çilekeş Trabzonsporlular.
Kardeşimle birbirimize sarıldık sonra leyla ile mecnundaki yılbaşına döndü kutlama. :)
Çok acayip baskın bir karakter.
Şunu herkes yapmaz. :)
Özel adam.. Çok özel.
İzlerken herkes aynı şeyi hissetmiş muhtemelen. Beratın etrafını sardı millet bir tribe girdi bırakın falan diye. Hamsikin etrafı sarıldı adam zıplamaya başladı.
https://twitter.com/mackolik/status/1520492288736120837
Ortamda en fazla sevinen, anın tadını çıkaran hamsik herhalde :D
Fatih Öztürk
01.05.2022, 04:21
Kardeşimle birbirimize sarıldık sonra leyla ile mecnundaki yılbaşına döndü kutlama. :)
Ah sevgili kardeşim en güzelini yaptın. Ben 1.5 saat kendime gelemedim bi ara göğsüm sıkıştı fenalaştım, pendik sahile inip kutlamalara başlayayım dedim daha kötü oldum yürüye yürüye döndüm ancak kendime geldim. Bu takım neler yaşattı bize arkadaş off ulan off.
Ah sevgili kardeşim en güzelini yaptın. Ben 1.5 saat kendime gelemedim bi ara göğsüm sıkıştı fenalaştım, pendik sahile inip kutlamalara başlayayım dedim daha kötü oldum yürüye yürüye döndüm ancak kendime geldim. Bu takım neler yaşattı bize arkadaş off ulan off.
Bizim millet normal sevinmiyor ya. Bu kadar yıl beklemenin, eziyetin patlamasının büyük olacağı belliydi. Artık Hatay maçına yenikapıya giderim, türkiye kupası finalinde olimpiyatta sevinirim. Şiddeti biraz daha hafif olur herhalde, daha yeni tsli yaptım kardeşimi korkup bırakmasın :D
Olimpiyat Stadı'nda sahaya dalan 8taş taraftarı , 2010'da kaybettikleri şampiyonluk sonrası kadıköy'ü yakan şerefsiz şikeciler , şikenin ağababası cinconlular , taraftarın sahaya girmesine takmış.Beter olun ulan pezevenkler..Siz anlayamazsınız bizi , anlamanız mümkün değil.Kudurun :) İsmail Köybaşııııııı :D :D
HOPA'LI TS'Lİ
01.05.2022, 04:29
Maç başladığında kalbim duracak sandım.
Aşırı heyecan yaşadım.
Sağ salim maçı izlemeyi tamamladım ve elhamdülillah şampiyonluğa ulaştık.
Camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun.
Sırada Türkiye kupası ve Süper kupa da var.
Kıskananlar çatlasın.
samatyaboy
01.05.2022, 04:32
Maç sonunda yaşananlar başımıza iş açmasa iyi.Takım şampiyon olmuş, dingilin biri gitmiş Boffin'e yumruk atıyor, Allah akıl fikir versin...
ilelebeTS
01.05.2022, 04:32
Bu sezon kutlama bitmez. Daha 2 kupa daha var.
El Cordobes
01.05.2022, 04:33
Maçı stadda 90 dakika ayakta izledim ama son düdük çalınca koltuğa çöktüm kaldım. İyisiyle kötüsüyle bu takımla ilgili tüm anılarım gözümün önünden geçti. İnsan hakikaten duygulanıyor, bambaşka bir şey...
Düzeden, sistemden, yaşadığımız travmalardan ve camianın kaosa yatkınlığından dolayı özellikle 10-11 sezonundan sonra ömrümün sonuna kadar şampiyonluk görmemeyi kabullenmiş biriydim. Ve bugün şampiyonuz. Duygularımı tarif etmem imkansız.
HOPA'LI TS'Lİ
01.05.2022, 04:34
Olimpiyat Stadı'nda sahaya dalan 8taş taraftarı , 2010'da kaybettikleri şampiyonluk sonrası kadıköy'ü yakan şerefsiz şikeciler , şikenin ağababası cinconlular , taraftarın sahaya girmesine takmış.Beter olun ulan pezevenkler..Siz anlayamazsınız bizi , anlamanız mümkün değil.Kudurun :) İsmail Köybaşııııııı :D :D
Daha önce de söyledim. 3 şımartılmış kızkardeş neydi, hatırlayalım:
Aynı b.kun farklı versiyonlarıdır ya da konjonktürel anlamda aynı virüsün farklı varyantlarıdır.
Çifte bayramınız kutlu olsun.
Oncelikle herkese selam.
Foruma 2008 den beri uyeyim, transfer ve mac basliklarindaki hemen her sayfayi okumusumdur ama bu ilk mesajim.
Dunya gozuyle bu gunleri de gorduk, SAMPIYON olduk! Tebrikler Trabzonum. Tebrikler cefakar Trabzonspor taraftari. Sampiyonluk nasil kutlanir tum dunyaya gosterdiler. Sirada Turkiye kupasi var.
Altay macina San Francisco dan geliyorum. Taraftarimiz ve futbolcularla tur atacagiz insallah.
Simdiden bayraminiz mubarek olsun.
HOPA'LI TS'Lİ
01.05.2022, 04:36
Maç sonunda yaşananlar başımıza iş açmasa iyi.Takım şampiyon olmuş, dingilin biri gitmiş Boffin'e yumruk atıyor, Allah akıl fikir versin...
Günün üzüntüsü bu oldu.
Yahu ne gerek var birader, anın tadını çıkarmak varken neden elaleme malzeme veriyorsun?
HOPA'LI TS'Lİ
01.05.2022, 04:38
Küme düşen Altay deplasmanda Hatay'ı nasıl yendi şaşırdım.
Cuma akşamı biz de yeneriz umarım.
84 puanla ligi tamamlayacağımızı umuyorum.
3-3-1=7 puan
61zeynel61
01.05.2022, 04:40
Sezon boyu maçları stadda izlemenin getirdiği alışkanlık mıdır yoksa olayın şokundan mıdır hâlâ o duygu patlamasına giremedim.
Bize bugünleri gösteren ALLAH'A şükürler olsun!
Stad çimlerinden çekilmiş bu tarihi anın bir karesini de buraya not düşelim.
ŞAMPİYON TRABZONSPOR! [emoji471] https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220501/e3d71fe81c2345cea069a0ad0e50b928.jpg
Orasını kaçırmışım kardeşim, 2 oğlum ve eşim ile tribündeydik. Meşaleler, havai fişekler, müzik, davul, ne istersen vardı. En azından 3.000 kişi katılmıştır, resmen küçük Akyazıyı yaşattık, ambiyans harikaydı. Oğullarımın ve genc nesilin çok şanslı olduklarını düşünüyorum, bizler 38 senedir böyle kutlamayı bekliyoruz. Tribünde baba ve oğulun gözyaşlarına şahit oldum ve yanlarına gittim, artık şampiyonuz, ağlamak yok dedim...babası, ağabeyim, büyüğüm, gülümsedi...karmaşık duygular içerisindeyim, en çok ta bu platformda ki renkdaşlarım için seviniyorum...tebrikler şampiyon takımın şampiyon taraftarları, hepiniz seviliyorsunuz
https://twitter.com/cifturnike/status/1520539291784564737
:D
Ibrahim Gaygusuz
01.05.2022, 05:19
Macin bitis dudugunu kenarda teknik direktor gibi bekleyen Denswile de helal olsun. Bukadar sahiplenmis bir oyuncu grubu daha once gelmemistir.
Gervinho/ Edgar Le/ Victor Hugo/ Hamsik ciddi sakatliklar yasadi. Bakasetas, Djaniny ve Abdulkadir de kac ay yoktu.
Dorukhan ve Denswil takim icin butun mevkilerde oynadilar sanki. Gercekten ayri tebrik etmek lazim.
DeAgLeMaNyAq
01.05.2022, 05:49
Sahibi koyu FB'li olan NTV bile maçtan sonra 2.5 saat yayın yaparken Rıdvan'ı TRT'ye zorla çıkarmışlar. Dünkü FB maçı sonrasında 55 bizim maçın ardından ise 35 dakika yayın yapmış. Asık suratla yayın yaptığı yetmezmiş gibi bir de 10-11 propagandası yaptı. Onun yorumlarına ihtiyacımız yok ama daha birkaç ay önce kabul ederlerse Trabzon'a gidip kutlamalara katılmak istiyorum diyen adamın geldiği nokta ortada...
SemihNur
01.05.2022, 06:30
Ben de yillardir bu forumdayim. Yil boyunca sizlerin yazdiklarinizi okudum gurbette sizlerle sevindim uzuldum.
Londra’da cok guzel sekilde sampiyonlugu kutladik cok sukur bugunu gorduk. Iyiki trabzonspor var â¤ï¸
trabzonsporkits
01.05.2022, 06:45
Korktuğum iki şey vardı bir sahaya erken girilmesi iki rakip oyuncuya saldırı ulan sen neden gidip adama vuruyorsun büyük utandım
Yahu arkadaş maç bitti taraftar sahaya girmiş eee dünyanın bir çok ülkesinde giriyor şampiyon olunca.Maç tamamlandı tamamlanmasa sıkıntı olur taraftar vurmuş kim gördü kalabalıkta kalecinin içeri kaçarken başı eğik bir görüntüsü var varsa görüntü emniyet cezasını verir yoksa görüntü bunu çıkaranlara deva açarsın ulan herşeyde bir işiniz var şikeci o.cocukları sinekten yağ çıkarıp propaganda yapıyor bizimkiler burda onun papaganlığını yapıyor bunlar değilmi stadda güvenlikleri polisleri dövüp darbeden stad dışında devletin polisinin arabalarını yakan terse çeviren bu ahlaksızlara ve bunlara sözcülük yapan yalaka sosyal medyacılara pirim vermeyin bitti gitti adam diyecekki hamsiğin saçı futbol kurallarına aykırı bu yüzden Trabzonspor yenik sayılmalı onu bile ciddiye alıp paylaşacak adamlar var ben böyle bir şey görmedim.
harbiden bu forumda kendi takımının bir açığını arayan ilginç bir gurup var takımı eleştir futbolunu başkanını ben çok eleştirdim sen şikeci o.cocuklarının sizin yaptığınız gibi takımın hernangi bir açığını paylastıklarını gördünüzmü yavuz hırsızlar kendi taraftarı gözünde pür pak polis arabası yakan ahlaksızlar kendi gözlerinde en milliyetçi harbiden bence bu gördüğümüz son şampiyonluktu bu zihniyetle bunlarla hayatta mücadele edemeyiz biz.
akkaya61
01.05.2022, 07:11
Degerli Renktaslar,
Tam 11 yil sonra Forum'a ilk girisim. En son 2011'de sike davasi baglaminda girmisim. Sonra film kopmus.
2000 yilindan beri ABD'de yasiyorum. Burda bi universitede profesorum. Cocuklugum Trabzon'da Arafilboyu, Comlekci, Meydan'da gecti. 2011'i bir kenara koyarsak 1984 sampiyonlugunda 8 yasindaydim. Dobi Hasan'in son dakika golu ile Fener'i yendigimiz maci radyodan dinledigimi hatirliyorum. Sonrasinda da Arafilboyu sokaklarinin gelin gibi suslenip FB, GS, BJK sembolik tabutlariyla doldugunu hic unutmadim bir cocuk olarak. Lise'den sonra ayrildim Trabzon'dan. Ama TS hep benimle geldi. 96 travmasini yasadigimda cok genctim ama onulmaz izler birakti bende. O ruya takimin, Turkiye tarihinin en iyi takimlarindan birisinin sampiyon olamamasini hic bir zaman cozemedim. 2011'deki sampiyonlukta ABD'deydim ve sike olayindan sonra futboldan sogudum. Taa ki kucuk cocugum buyuyup futbol oynamaya baslayana kadar. O zaman onun TR ile bagi devam etsin diye Turkiye liglerini takip etmeye basladik beraber. Trabzonspor'u ve diger sehirlerin isimlerini ogrendi. Cok ilginc bi sekilde ben hicbirsey soylemeden TS sevdalisi oldu. 2020'de kacan sampiyonluk onu cok uzdu. Acaba yanlis mi yaptim; cocuk hep mutsuz mu olacak diye dusunmeye baslamadim degil. Ama cok sukur bugunu gorduk beraber, gollerde birbirimize sarildik baba-ogul ilk kez.
Basindan beri ona hep sunu anlatmaya calistim: Istanbul takimlari guclu ve zenginler. TS ise bir underdog, yani hep hakir gorulmus, diskrimine edilmis, hepsinden onemlisi sike ile sampiyonluklari calinmis. Guc ve para ile zaten kazanirsin. Onemli olan "minority/oteki" oldugun yerde sisteme meydan okumandir. Cok sukur o ruhu kazandi. Mucadeleyi birakmamanin sonunda bizi bi yerlere goturecegini gormus oldu.
TR'de azinlik olmak cok zordur. Herkes gucsuze vurur. Lobi ile sike ile para ile ezerler seni. Bugunku sampiyonluk o yuzden cok degerlidir. Futbol kalitesini felan bosverin. Keyfini cikarin. Yasadiklarimizin felsefesine ve hayatimiza etkilerine odaklanin. TS taraftarligi doktora konusu olacak bir olgudur.
Emegi gecen herkese cok tesekkurler. Ben Ahmet Agaoglu'nu ozellikle tebrik etmek istiyorum. TR'de idare kalitesinin teknik yonetim kadar onemli oldugunu cok guzel gosterdigi icin.
Herkese sevgiler selamlar.
Bize Abd de Trabzon hocam :)
harbiden bu forumda kendi takımının bir açığını arayan ilginç bir gurup var takımı eleştir futbolunu başkanını ben çok eleştirdim sen şikeci o.cocuklarının sizin yaptığınız gibi takımın hernangi bir açığını paylastıklarını gördünüzmü yavuz hırsızlar kendi taraftarı gözünde pür pak polis arabası yakan ahlaksızlar kendi gözlerinde en milliyetçi harbiden bence bu gördüğümüz son şampiyonluktu bu zihniyetle bunlarla hayatta mücadele edemeyiz biz.
Güzel tespit, o bir kompleks. Adamlar herşeyi zaten kendi öz hakkı olarak görüyor, biz ise acaba ne derler diye düşünüyoruz. Bizi biz yapan biraz da ilkellik ve kontrolsüzlüktür. Pısmak yok, vurup alacağız, kırıp alacağız. Gergin ve herşeye negatif bakan taraftarımız artık arkasına yaslansın bir zahmet. Sezon boyu onları dinledik zaten, defalarca yangın yerine çevirdiler buraları. Stadtaki seyirci bile aynı, bir gol yiyorsun sus pus. Gelmez denen kupayı da aldık, bizi yapmazlar dediğimiz şampiyonluğu da. Pısırıklık yok, Trabzonspor ulan.
Öncelikle o anonsçu denen dangalak işten çıkarılmalı. İşte bu diyerek taraftarı sahaya sürdü. İkincisi inanilmaz bir güvenlik açığı vardı. Antalya'nın iki futbolcusunun yumruklanması skandal ötesi. Üçüncüsü dua edilsin de Antalyaspor takımı sahadan çekmedi. Yoksa hakikaten kaos olurdu.
ÖmürKaradeniz61
01.05.2022, 09:23
O anonsçu birşeyler geveleyip taraftarı ayağa kaldırdığını sanıyor ama oyuncuların motivasyonunu düşürüyor bunu anlamak çok mu zor.
Murat Keçeci
01.05.2022, 09:23
Şampiyonluğumuz hayırlı ve uğurlu olsun.Şehrimi ve tüm Trabzonsporluları böyle mutlu görmek paha biçilemez.Bize bu mutluluğu yaşatan yönetim,teknik heyet ve futbolculara sonsuz teşekkürler.ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Attila Durmuş
01.05.2022, 10:05
Degerli Renktaslar,
Tam 11 yil sonra Forum'a ilk girisim. En son 2011'de sike davasi baglaminda girmisim. Sonra film kopmus.
2000 yilindan beri ABD'de yasiyorum. Burda bi universitede profesorum. Cocuklugum Trabzon'da Arafilboyu, Comlekci, Meydan'da gecti. 2011'i bir kenara koyarsak 1984 sampiyonlugunda 8 yasindaydim. Dobi Hasan'in son dakika golu ile Fener'i yendigimiz maci radyodan dinledigimi hatirliyorum. Sonrasinda da Arafilboyu sokaklarinin gelin gibi suslenip FB, GS, BJK sembolik tabutlariyla doldugunu hic unutmadim bir cocuk olarak. Lise'den sonra ayrildim Trabzon'dan. Ama TS hep benimle geldi. 96 travmasini yasadigimda cok genctim ama onulmaz izler birakti bende. O ruya takimin, Turkiye tarihinin en iyi takimlarindan birisinin sampiyon olamamasini hic bir zaman cozemedim. 2011'deki sampiyonlukta ABD'deydim ve sike olayindan sonra futboldan sogudum. Taa ki kucuk cocugum buyuyup futbol oynamaya baslayana kadar. O zaman onun TR ile bagi devam etsin diye Turkiye liglerini takip etmeye basladik beraber. Trabzonspor'u ve diger sehirlerin isimlerini ogrendi. Cok ilginc bi sekilde ben hicbirsey soylemeden TS sevdalisi oldu. 2020'de kacan sampiyonluk onu cok uzdu. Acaba yanlis mi yaptim; cocuk hep mutsuz mu olacak diye dusunmeye baslamadim degil. Ama cok sukur bugunu gorduk beraber, gollerde birbirimize sarildik baba-ogul ilk kez.
Basindan beri ona hep sunu anlatmaya calistim: Istanbul takimlari guclu ve zenginler. TS ise bir underdog, yani hep hakir gorulmus, diskrimine edilmis, hepsinden onemlisi sike ile sampiyonluklari calinmis. Guc ve para ile zaten kazanirsin. Onemli olan "minority/oteki" oldugun yerde sisteme meydan okumandir. Cok sukur o ruhu kazandi. Mucadeleyi birakmamanin sonunda bizi bi yerlere goturecegini gormus oldu.
TR'de azinlik olmak cok zordur. Herkes gucsuze vurur. Lobi ile sike ile para ile ezerler seni. Bugunku sampiyonluk o yuzden cok degerlidir. Futbol kalitesini felan bosverin. Keyfini cikarin. Yasadiklarimizin felsefesine ve hayatimiza etkilerine odaklanin. TS taraftarligi doktora konusu olacak bir olgudur.
Emegi gecen herkese cok tesekkurler. Ben Ahmet Agaoglu'nu ozellikle tebrik etmek istiyorum. TR'de idare kalitesinin teknik yonetim kadar onemli oldugunu cok guzel gosterdigi icin.
Herkese sevgiler selamlar.
Aleyküm selam Hocam. Herkese armağan olsun bu şampiyonluk
Ya hu sabah olmuş , heyecanla foruma giriyorum , hala sahaya seyirci girdi bilmem ne , bilmem ne ..Bakın insanlar kaç sene sonra foruma girmiş .10 sene sonra foruma giren var.2005'te kaydolmuş abimiz var foruma tekrar girip yazan.Yapmayın , şu güzel günün ve günlerin tadını çıkartın.Ben gece uyuyamadım.Perşembe günü görev yaptığım okula formamı giyip akşama kadar formamla ders anlatacağım.Yılların acısını çıkartacağım 3 kız kardeşin taraftarları karşısında , onlar kudurdukça ben sevineceğim.Siz hala sahaya dalan taraftarlardan bahsediyorsunuz.Anonsçu "işte bu" dedi , üstüne hakem orta sahayı gösterir gibi hareket edince ne yapsın o bağrı 38 senedir her gün yanmış olan taraftar..İlk önce kendi pisliklerinin hesabını versinler.Anamızın ak sütü gibi hak ettik biz bu şampiyonluğu.Belki de bi 30 küsür sene daha bekletecekler , zira korku dağları aştı.Seneye neler çevirecekler , hangi algı oyunlarıyla bizi tekrar dibe çekecekler göreceğiz.
Bu arada ..
ŞAMPİYOOOOOONNNN TRABZOOOOOOONNNNNN !!!!!!!! :D
Doğukan Uçan
01.05.2022, 10:34
aynen öyle anonsçu işte bu dediği an insanlar sahaya indi. o atmosferin verdiği gazla da herkes sahaya girdi.
Oğuzhan Fidan
01.05.2022, 10:40
Anonsçu Spiker işte buu diye bağırınca sahaya girmiş insanlar yanlış anlaşılmış. Hata kendisinde. İzlerken anlamamıştık bizde.Şampiyonluğun kilit noktası mağlup olmamaktı biz yenemiyorsak yenilmeyiz mantığıyla bu sezonu aldık. Sadece 2 mağlubiyetle noktaladık. Bu anahtarın kilidiydi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Oğuzhan Fidan
01.05.2022, 10:43
Para mevzularını mükemmel yönetirlerse tsclub ve diğer ticari gelirler ile bu sezon borç bile kapatılır. O zaman asıl büyük olay gerçekleşecek. Şampiyonlar ligine direk katılım durumu olursa tartışılmaz isimler takıma kazandırılmalı. 1 şampiyonlukla borç kapatabilecek durumdayız şuan.. Kadroyu dağıtmadan devam etmemiz lazım
bahadır2561
01.05.2022, 10:46
Şükürler olsun.
Hiç durmadan, üstüne koyarak seneye de aynı tarifeyi uygulayacağız Allahın izniyle.
gurur6134
01.05.2022, 10:55
Oncelikle herkese selam.
Foruma 2008 den beri uyeyim, transfer ve mac basliklarindaki hemen her sayfayi okumusumdur ama bu ilk mesajim.
Dunya gozuyle bu gunleri de gorduk, SAMPIYON olduk! Tebrikler Trabzonum. Tebrikler cefakar Trabzonspor taraftari. Sampiyonluk nasil kutlanir tum dunyaya gosterdiler. Sirada Turkiye kupasi var.
Altay macina San Francisco dan geliyorum. Taraftarimiz ve futbolcularla tur atacagiz insallah.
Simdiden bayraminiz mubarek olsun.
Dun ciktin mi koprudeki kutlamaya san francisko da amerikayda organizasyon yapilmis orda klupte yayinlayacakmis klip hazirlaniyormus
OMERYILMAZ_TS
01.05.2022, 10:58
Aslen giresunlu doğma büyüme İstanbullu biri olarak
2011 yılında çalınan şampiyonluktan sonra her yıl içinde ukte kalan 3 büyütülmüş takıma özellikle sikeci takıma her gün nefreti artan biri olarak
Dün akşam öyle bir rahatladim ki Allah önce Abdullah Avcı'dan sonra baskandan oyunculardan emeği geçen herkesten razı olsun
Artık başımız dik gogusumuz ileride yürüyeceğiz ben bundan sonraki yıllarda ligi ilk 3 te birirdigimiz sürece bu yapının devam etmesini istiyorum inşallah seneye de şampiyon olacağız inanıyorum
Maça gelince Antalya aşırı hırs yapmıştı sanki kupa finali ve kazanan kupayı alacak gibi oynadılar hayırdır bir yerlerden prim mi vardı ? Sizin hiç dikkatinizi çekti mi ? Bakın iddiası olan adana bile böyle değildi dikkatinizi cekerim
İkinci konu wakayeme ne maçta forma giydi ne sevinç gosterileeinde vardı sanki başka takımla anlaşmış gibi geldi bana zaten 4-5 maçtır piyasada yoktu sikecilerle anlasmis olabilir paraya ihtiyacı vardır saygı duyarım sosa örneği ortada gitsin emekliliğin tadını çıkarsın
Son olarak dün dedimki kendi kendime biz seneye çok daha güçlü bir kadro kurmaliyiz dorukhan siopis visca gibi mücadeleci savaşçı djanini gibi teknik ileriye dikine giden iyi adamlar şart wakayemenin yeri dolar Tello dobvyk falan sadece ugurcanin yeri dolmaz hayırlısı bakalım...
ÖmürKaradeniz61
01.05.2022, 10:58
Altay maçını Atatürk olimpiyat stadyumuna aldıralım güzel hasılat olur ,70000 bin bilet ortalama 500 liradan desek 35 milyon para yapar.
Ozan Yılmaz
01.05.2022, 11:04
Tarihi maç
Tarihi şampiyonluk
Tarihi konu başlığı :D
Yiğit SARI
01.05.2022, 11:05
Ah o anonsçu ahhhhhhhh
“Trabzonsporlular en azından şampiyon olup girdiler sahaya, başkaları gibi kendilerini şampiyon sanıp sonra ağlayarak çıkmadılar"
Günün sözü , Erman Toroğlu hocama ait..Saplamış şikecilere hem de nasıl saplama..
Ah o anonsçu ahhhhhhhh
anonscu iyi fircaladi ama
gurur6134
01.05.2022, 11:06
Sahaya girilecekti girildi bu dunyanin her yerinde aynidir bu kadar uzun yillarin ardindan ustelik.sahaya girme oldu diye sevinemedim diyenler var buna vandallik diyenler var aklinizi basiniza alin sampiyonlugun şokunda cikamazdiniz heralde..cok guzel goruntuler verildi dun o sahaya girme ani kosarak ayni anda patlayan havai fisikler vs sampiyonluk klibinin en ozel goruntuleri yillar gectikce bakacagiz bu goruntulere arsivlik.. gecelim bu isleri elin agziyla agziyla propaganda yapmayalim hakeme saldirmak icin sahaya girdi şikebahceliler bakanin kafasina şise sahaya yabanci madde yagdirdilar 100 bin tl ceza aldilar biz sampiyon sanip 1 dakika once sahaya girdik diye klubu kapatalim dieynler olacak nerdeyse yuh..su goruntulerin ardindan sampiyonlugu kutlayamadim diyen adam gitsin baska takim tutsun lazim degil oyle adam bu camiaya da forumuda
serdaracıl
01.05.2022, 11:08
Yav biraz az mı sevindim acaba. Dur biraz daha sevineyim
gurur6134
01.05.2022, 11:10
2011 yılında çalınan şampiyonluktan sonra her yıl içinde ukte kalan 3 büyütülmüş takıma özellikle sikeci takıma her gün nefreti artan biri olarak
Dün akşam öyle bir rahatladim ki Allah önce Abdullah Avcı'dan sonra baskandan oyunculardan emeği geçen herkesten razı olsun
Artık başımız dik gogusumuz ileride yürüyeceğiz ben bundan sonraki yıllarda ligi ilk 3 te birirdigimiz sürece bu yapının devam etmesini istiyorum inşallah seneye de şampiyon olacağız inanıyorum
Maça gelince Antalya aşırı hırs yapmıştı sanki kupa finali ve kazanan kupayı alacak gibi oynadılar hayırdır bir yerlerden prim mi vardı ? Sizin hiç dikkatinizi çekti mi ? Bakın iddiası olan adana bile böyle değildi dikkatinizi cekerim
İkinci konu wakayeme ne maçta forma giydi ne sevinç gosterileeinde vardı sanki başka takımla anlaşmış gibi geldi bana zaten 4-5 maçtır piyasada yoktu sikecilerle anlasmis olabilir paraya ihtiyacı vardır saygı duyarım sosa örneği ortada gitsin emekliliğin tadını çıkarsın
Son olarak dün dedimki kendi kendime biz seneye çok daha güçlü bir kadro kurmaliyiz dorukhan siopis visca gibi mücadeleci savaşçı djanini gibi teknik ileriye dikine giden iyi adamlar şart wakayemenin yeri dolar Tello dobvyk falan sadece ugurcanin yeri dolmaz hayırlısı bakalım...
Antalya bu maci alsaydi avrupa kupalari icin iddali duruma gelecekti sampiyonluk isi zaten bitmisken şike prim falan kimse kimseye vermez bu islere de girmez olay rakiplerin iyi oynamasi degil bizim haftalardir kotu oynamamaiz ugurcanin bizi ipten almasi neyse tadini cikarmaya devam teknik taktik isler daha sonra konusulur..
Oğuzhan Fidan
01.05.2022, 11:14
Durup durup seviniyoz :) bayram tam çifte bayram oldu.. hayattaki herşey 0 sanki şimdi önüne 1 koyduk herşeyin anlamı oldu. Cidden çok mutluyuz.
Böyle bir günde birbirmize girebiliyoruz. Ne rahatsiz bir topluluguz yahu..
Hocam sen ne diyorsun böyle bir günde bile daha taktik maktik konusanlar var :)) dua etsin bizim taraftar Avci gibi bir adam geldi yoksa 100 sene daha olamazdik
Yav biraz az mı sevindim acaba. Dur biraz daha sevineyim
Bende de halen tam olarak jeton düşmedi, yeterince sevinemedim. Hala inanılmaz geliyor. Bu sezon ne kadar büyük bir başarıya imza attığımız zamanla daha iyi anlaşılacak. Ahmet Ağaoğlu, Ertuğrul Doğan, Abdullah Avcı, Uğurcan, Hamsik, Nwakaeme, Dorukhan, Cornelius ve Bakasetas başta olmak üzere, taraftarın da bütünleşmesiyle birlikte muhteşem bir şampiyonluk hikayesine imza atıldı. Herkese kutlu olsun. Her zaman her yerde en büyük Trabzonspor.
AntiŞike
01.05.2022, 11:28
ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTARI;
GÜNAAYYDDIINNNN.....:sevinç:
Varlıbaş61
01.05.2022, 11:32
Takımı çekmeyip oyuna devam etmesine rağmen, Nuri Şahin Efendi seninle olan hesabı seneye göreceğiz merak etme. Şansın vardı ki 2 maçta talihsiz dönemlere denk geldi.
Sabırla bekliyor olacağız !
halilaziz61
01.05.2022, 11:32
Bu şikebahçeliler kadar gerizekalılari az vardır
https://twitter.com/MCumbulOfficial/status/1520582478716616704?t=_uePHPpLSIKREUpm4zsdhw&s=19
Şikebahçeli olunca IQ un bir anda 61 puan düşüyor
Haymatlos Han
01.05.2022, 11:40
Haymatloshan olarak şike sürecinde üye oldum,sonra düzen bu diye pes etmiştik. Ahımız tutar dedik, tuttu da şimdi 37 senelik hayatım da nihayete erdirdik özlemimizi.
Fenerbahçe farkına varmaya başladı, en büyük rakibinin biz olduğunun. Bunu her platformda kendisi göstermektedir. Sürekli şampiyonluğunu çaldığı takıma gönülden bağlılar belli(!)
Anonsçuyu kovsunlar mümkünse
iso_4939
01.05.2022, 11:53
Wakadan ses yok
iso_4939
01.05.2022, 11:54
Anonsçuyu kovsunlar mümkünse
Adam mac bitmedi cikin sahadan diyor o yuzdenmi
Harvelli61
01.05.2022, 12:03
Altunizade tüneli kapatıp doyasıya kutladık hiç tanımadığım insanlarla 40 yıllık arkadaş gibi sarıldık zıpladık marşlar söyledik her yönüyle efsane bir geceydi
Yiğit SARI
01.05.2022, 12:04
İnsanları sahaya girdiren de anonsçunun bir anlık heyecanı ve kelime tercihi oldu. 90+3’te falan taça giden topa “işte bu” diye bağırılır mı millet bekliyor kenarda?
İsmail'in takım tarafından sahiplenilisi samimiyet çok duygulandırdı beni
Seviyoruz candan adami
kaçarava
01.05.2022, 12:34
Aylardır sahaya girme muhabbeti, yabancı takımların benzer sahaya girme görüntüleri falan derken büyük bir heves oldu. Çok yanlış yere gidebilirdi.
Yok tam tersi maç bitmeden milleti sahaya soktuğu için.
Şu saha işini bırakın yahu ulan tv de bir kişi bile taraftarın sahaya girdiğinden bahsetmiyor 1 kişi bile tamam girdi çıktı bitti gitti maç mı tamamlanmadı ne oldu ne derdiniz ne sizin yahu .Yok antalyalı futbolcuya vurmuşlar kim gördü nerde neresi morardı nerde bu dayak yiyen futbolcular bize istanbulun birşey yapmasına gerek yokki biz bize yeteriz harbiden mucize bir şampiyonluk.
Mehmet Fatih Yavuz
01.05.2022, 13:04
Şu saha işini bırakın yahu ulan tv de bir kişi bile taraftarın sahaya girdiğinden bahsetmiyor 1 kişi bile tamam girdi çıktı bitti gitti maç mı tamamlanmadı ne oldu ne derdiniz ne sizin yahu .Yok antalyalı futbolcuya vurmuşlar kim gördü nerde neresi morardı nerde bu dayak yiyen futbolcular bize istanbulun birşey yapmasına gerek yokki biz bize yeteriz harbiden mucize bir şampiyonluk.
O kadar değil yahu. Görüntü var kaleciye yumruk sallanırken.
Şampiyonluk eyvallah, seviniyoruz da .
Bunu yapandaki aptallık gerçekten çekilmez zillet.
Bunların profesörleride gülünç herif Trabzonspor erken şampiyonluk kutladı fb 3 maçı kazansa Trabzonspor kaybetse fb şampiyon diyor adama 2 li averajı anlatamıyorlar ikna olmuyor ben sokağa çıkamam adam adam kendinden emin dünyadan bir haber güya profesör ama fikir belirtiyor işte sosyal medya böyle bir zehir böyle rezil bir mecra ulan başka ülkede bukadar vasıfsız adam varmıdır .
Nuri efendi ne oldu dün kendini yırttın uzatmada herif cırlıyor hadi saldırın diye ne olacaktı dün bize yensen payen ne olacaktı bir sınır bir antipatik tavırlar seneye izleyecem bakacam istanbul takımlarına nasıl oynayacaksın pür dikkat izleyecem.
Yıldıray Emanet
01.05.2022, 13:14
Şu forum taraftar sahaya niye girdi zemini berbat ettiler diyecek potansiyelde boş melankolik takılan adamlarla dolu. Psikolojileri darmadağın
ilelebeTS
01.05.2022, 13:16
Sahaya gireceğim diye kendini doldurdu herkes. Ondan sonra 3-5 kişi girince sürü psikolojisiyle hepsi sahaya daldı. Anonscu dereye atla dese atlayacaklar mıydı? Adam pozisyon öldüğü için o heyecanla "işte bu" dedi. Son düdük çalmasa da maç bitmişti artık büyük ihtimalle. Tabi millet sahaya dalmaya odaklandığı için maçı da izlemiyordu, hakeme bakmak akıllarına gelmedi. Anoncunun burada bir hatası var o da "çıkın sahadan" diye bağırmasıydı. Eğer taraftar sahaya girmeye başladığı an "maç bitmedi, girmeyin" diye bağırsaydı hemen geri vites yapardılar.
A. Aydın
01.05.2022, 13:16
Aylardır sahaya girme muhabbeti, yabancı takımların benzer sahaya girme görüntüleri falan derken büyük bir heves oldu. Çok yanlış yere gidebilirdi.
Boyle bir olayin olacagi acik iken onlem almamak buyuk amatorluk. Yanlis yere gitse sampiyonlugumuz da gidebilirdi.
Rakip futbulcuya yumruk atanlar en agir cezayi almali, hapis dahil. Gerekirse kendi kulubumuz takipcisi olmali. 1 haftadir sosyal medyada bunun propagandasini yapan yuksek takipcili hesap sahipleri de ceza almali.
Avrupa ile bizim aramizda cok buyuk fark var. Hamsik in berat in uzerinde ki tisortu almak icin hepsi birden saldiriyor. Adami cekistiriyorlar. Bizim insanimiz cok kolay provoke edilebilir. Dun cok ucuz atlattik.
ilelebeTS
01.05.2022, 13:24
Adamlar çimi kesip götürüyor. Arkadaş çimi ne yapacaksın? Tabela söken bile var. Şampiyonluk hatırası diye git forma falan al.
kaçarava
01.05.2022, 13:24
Boyle bir olayin olacagi acik iken onlem almamak buyuk amatorluk. Yanlis yere gitse sampiyonlugumuz da gidebilirdi.
Rakip futbulcuya yumruk atanlar en agir cezayi almali, hapis dahil. Gerekirse kendi kulubumuz takipcisi olmali. 1 haftadir sosyal medyada bunun propagandasini yapan yuksek takipcili hesap sahipleri de ceza almali.
Avrupa ile bizim aramizda cok buyuk fark var. Hamsik in berat in uzerinde ki tisortu almak icin hepsi birden saldiriyor. Adami cekistiriyorlar. Bizim insanimiz cok kolay provoke edilebilir. Dun cok ucuz atlattik.
Ya sahaya girilir, bunlar olur da maç bitmeden olması kötü olabilirdi :D
Şampiyonluk güzel ama iş bencilliğe girdi biraz. Orada ben de vardım duygusu kontrolsüzlüğe yol açtı.
Maçtan önce burada temkinli olalım dedik çoğumuz ama fazlasını yazmak istemedim sevincin coşkunun hikmetine bir zarar gelmesin diye.
Sezgin Öztürk
01.05.2022, 13:29
Taraftar sahaya girmiş,Tony neden sevinmemiş falan zerre ilgilenmiyorum...ŞAMPİYONUZ ULAN ŞAMPİYOOOOON! Çok bekledik,çile çektik,kayıplar verdik. Bugünün hayaliyle yaşadık yıllarca. Çocukluğumda yaşatmadıkları şampiyonluk sevincini şimdi çocuklarımla yaşadım. Toprak bordo koktu,yağmur mavi yağdı sonunda. İyi ki varsın TRABZONSPOR!!!
ilelebeTS
01.05.2022, 13:30
Marek neler yapmış öyle ya. Herhalde en çok sevinen o oldu. :D
Ozan Yılmaz
01.05.2022, 13:31
1520497970197716993
outlaws61
01.05.2022, 13:46
Beratın tişörtünü çekiştirse iyi adamın şortunu asagı indirdiler.
İzlerken utandım.
Şampiyonlugu doyasiya yasamaliyiz. Ancak bagdat caddesi vs gibi yerlerde kutlamaya calisip gerginlik yaratmaya gerek yok. Evet her ilde kutlansin ama tahrik edip antipatik olmaya gerek yok.
asil zorluk simdi basliyor. Sampiyon kalabilmek. Tasiyabilmek.
Kemal Öztel
01.05.2022, 14:12
İnsanları sahaya girdiren de anonsçunun bir anlık heyecanı ve kelime tercihi oldu. 90+3’te falan taça giden topa “işte bu” diye bağırılır mı millet bekliyor kenarda?
+ sahadan çıkın sahadan çıkın diyor maç bitmedi demiyor. 10 15 sn böyle geçti sonra diyor maç bitmedi ondan sahaya çıkın diye. Pek çok insan o ara ceza almayalım falan diye çıkın dedi zannetmiştir desene direk maç bitmedi diye. Işte bu falan da gereksizdi kesinlikle
serdaracıl
01.05.2022, 14:30
Yumruk falan yok. Taraftar şampiyonluk sevinciyle sahaya girmiş, oyuncu da arbede içinde kalmış. Bizim oyuncular da aynı durumdaydı. Ne yumruğu? Bırakın şu ajitasyonu. Dünyanın her yerinde bu işler böyle oluyor.
Steril61
01.05.2022, 14:47
Evet şampiyonluk çok güzel arkadaşlar ama bu durum gerçekleri gölgelememeli. Bu sezon Antalya maçı gibi daha pek çok maçta kötü futbol oynayarak sahadan puan ya da puanlarla ayrıldık. Uğurcan'ın ekstra kurtarışları, biraz da şansımızın yardımıyla şampiyonluğu kazandık. Muhakkak çok emek verdi teknik ekip ve futbolcular. Çalıştılar haklarını yemeyelim. Lakin bu futbol ile önümüzdeki yıllarda şampiyonluk yaşamamız bence mümkün değil. Rakiplerimiz bize karşı çok daha dirençli olacaklardır. Özellikle de şikeciler her türlü pisliği yapacaklardır. Onun için çok daha dinamik bir takım olmalı, hızlı ve isabetli paslarla daha çabuk gole giden, oyunun özellikle defans yönünde hataları minimize etmiş bir ekip halini almalıyız. Aksi halde bu sezonki futbolumuzla avrupa nın sıradan takımlarına dahi diş geçiremeyiz.
Gelecek sezonlarda da aynı başarıyı devam ettirebilmemiz adına yedeğe değil ilk on bire yazabileceğimiz oyuncular gelmeli bence. Sağ bekte Peres özellikle avrupa kupaları için yetersiz. Hugo'nun yanına sağ ayaklı hızlı bir stoper şart. Sol bek zaten yok gibi bir şey. Kısacası defansa üç sağlam transfer şart. Orta alanda Marek Hamsik maalesef sakatlıktan sonra suya sabuna dokunmuyor. Tempo yapamıyor. O bölgeye tempomuzu artırabilecek ve topu en doğru bir şekilde dağıtabilecek bir adam şart. Hamsik gibi yaşlı bir oyuncu ile belki süper ligde idare edebiliriz. Visca da aynı şekilde yaşlı ve temposuz. Onun kanadına Gervinho sağlam gelirse değişmeli olarak sezonu sürdürebilirler belki. Sol açıkta wakaeme gidecekse ondan daha iyisi alınması gerekir. Koassi kesinlikle yetersiz. Bana göre hücumda Dijaniny kalmalı. Koita ve Cornelius u satıp yerine de Sorloth ve Artem Dovbyk ı alırsak bizi tutamazlar. Şunu yine vurgulamak istiyorum. Bu takımın gençleşmesi lazım. Şekil a da görüldüğü üzere Antalya maçında da rakibin baskısına karşılık veremedik. Maalesef güçsüz ve bitkin kalıyoruz. Bu halle bizi Avrupa kupalarında duman ederler. Yazık olur bu seneki şampiyonluğumuza. İnşallah başkan Ağaoğlu ve Abdullah Avcı gerekeni yapar.
Muhammed Kambur
01.05.2022, 14:53
Maçın tekrarını nasıl izleyebilirim link olan var mı acaba? Dün doğru düzgün izleyemedim maalesef.
M2012K11AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nevzat61
01.05.2022, 14:56
Cuma akşamı Hatay maçı için başlık açılmadı..:)
Sarhoşluğumuz kolay geçecek gibi görünmüyor :)
Geri kalan maclari mutlaka kazanmaliyiz! Bu serefsizlerden her sey beklenebilir.Puan farki kapanmamali!
nevzat61
01.05.2022, 15:07
Geri kalan maclari mutlaka kazanmaliyiz! Bu serefsizlerden her sey beklenebilir.Puan farki kapanmamali!
Bu yükü üstümüzden atmamız bize nasıl yansıyacak acaba..
Artık bitti rehaveti mi..
Yoksa :: oh rahatladık, sıfır stress diyip.. rahat kafayla güzel bir futbol mu..
5 gün sonra Hatay deplasmanını merak ediyorum..
halilaziz61
01.05.2022, 15:13
Sahaya girecek tabi
Dünyanın her yerinde şampiyonluk maçında sahaya girilir
halilaziz61
01.05.2022, 15:15
Maçın tekrarını nasıl izleyebilirim link olan var mı acaba? Dün doğru düzgün izleyemedim maalesef.
M2012K11AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://t.co/gEJQlWFqKN
Iyi seyirler
Muhammed Kambur
01.05.2022, 15:20
https://t.co/gEJQlWFqKN
Iyi seyirler
Cok tesekkürler. :alkış:
Ne diyon sen hemserim lig bitttiiiii c.baskanı,iç işleri bakanı,spor bakanı tebrik etti bütün medya tebrik ediyor öyle bir konu konuşan yok bütün şehir eylendi bütün türkiye eylendi bitti gitti o.cocugu sikecilerin osuruk naralarını kale alan kim koca c.baskanı tebrik etti twwit attı video attı bitti olay sen çok üzüldün ama kabullen artık.
Hala inanamıyorum,çarşı pazar gezdim , eve geldim inanamıyorum , sanki gerçek değil gibi geliyor bana.Birisi çıkıp da elimizden alıverecekmiş diye korkuyorum..Allahım sana şükürler olsun...
Bu yükü üstümüzden atmamız bize nasıl yansıyacak acaba..
Artık bitti rehaveti mi..
Yoksa :: oh rahatladık, sıfır stress diyip.. rahat kafayla güzel bir futbol mu..
5 gün sonra Hatay deplasmanını merak ediyorum..
Yedek kadroyla çıkar maça kupa maçı için as kadro çıkarsa alırız yedek kadro beraberlik alırız.
halilaziz61
01.05.2022, 15:24
Cok tesekkürler. :alkış:
Rica ederim
Ne diyon sen hemserim lig bitttiiiii c.baskanı,iç işleri bakanı,spor bakanı tebrik etti bütün medya tebrik ediyor öyle bir konu konuşan yok bütün şehir eylendi bütün türkiye eylendi bitti gitti o.cocugu sikecilerin osuruk naralarını kale alan kim koca c.baskanı tebrik etti twwit attı video attı bitti olay sen çok üzüldün ama kabullen artık.
Kardeşim kaale alma,çok var bunlardan burada. Dün o maçta ben oynasam benim ayaklarım birbirine dolaşırdı . Abdüş Şampiyonlar Ligi Finali oynasam bu kadar heyecanlanmazdım dedi , kaç haftadır çocuklar bu stres ile üzerine birilerinin bana göre bilinçli bir şekilde yüklediği stres ile oynadılar . Buna rağmen dünkü maç için "kötü oynadık , ezildik " vs. diye konuşanlar var tahammül edemiyorum , ağabeyime kutlamak için telefon ettim o bile "rezil olduk" deyince kızdım kendisine kısa tuttum muhabbeti.. Bırakın ya hu bi ağız tadıyla yaşayalım şunu.. Kim öle kim kala , 84'te şampiyon olduğumuzda muhtemelen o dönemde 40'lı 50'li yaşlarda olan büyüklerimiz nasıl olsa bi daha görürüz dediler ve çoğu göremedi şu muazzam anı ve şampiyonluğu.. Düşsünler yakamızdan da tadını çıkaralım ne olur !!!!
Hala inanamıyorum,çarşı pazar gezdim , eve geldim inanamıyorum , sanki gerçek değil gibi geliyor bana.Birisi çıkıp da elimizden alıverecekmiş diye korkuyorum..Allahım sana şükürler olsun...
Kim alacak bittiiiiiiii tvde bile tek bir olumsuz yorum yok o zehirli sosyal medyayı okumayın insanın psikolojisini bozar otobüs yolculuğunda yanıma oturan bir psikiyatrist sohpet ederken söylemişti bana bu ülkenin %70 i ruh hastası demişti işte sosyal medyada o ruh hastaları kendilerini gizlemeden dolaşıyor ve zehir saçıyor.
Bu takımın orta sahasına çözüm bulun artık
Şampiyonluk maçında böyle bir atmosferde top rakibe geçiyor ve korku filmi izliyoruz
yine fizik gücü ile senin üstüne geldiler
artık söyleyecek söz kalmadı
elini kolunu sallayan senin kalene iniyor
bu kadar kolay mı bu iş
bu eksiklere rağmen şampiyon olmak inanılmaz
Enes Başkaya60
01.05.2022, 15:36
Yolun açık olsun Antony Nwekaame...
Bu takımın orta sahasına çözüm bulun artık
Şampiyonluk maçında böyle bir atmosferde top rakibe geçiyor ve korku filmi izliyoruz
yine fizik gücü ile senin üstüne geldiler
artık söyleyecek söz kalmadı
elini kolunu sallayan senin kalene iniyor
bu kadar kolay mı bu iş
bu eksiklere rağmen şampiyon olmak inanılmaz
Sacit kardeş sonra konuşsanız .Bakın ben Konya Akşehir'de ikamet ediyorum.Buralıyım.Ömrü hayatında Trabzon'u görmüş biri değilim.Şu foruma sırf tadını çıkartmak için giriyorum , şampiyon olmuşuz sen ve senin gibiler can sıkıyor.Biz de seyrettik maçı.Oyuncuların nasıl bi stres ile sahaya çıktıklarını görmedin mi ? İkinci yarı ayakları titredi resmen , kolay mı o kadar yükü kaldırmak manevi olarak. ne olur tadını çıkarın da eleştirilerinizi ayrı bir başlık açarak yazın ..
Yolun açık olsun Antony Nwekaame...
En son Cornelius sakatlandığında Molde maçında sezonu kapattı demiştin yanlışım yoksa , güvenelim mi ?
ilelebeTS
01.05.2022, 15:44
:D :D
https://twitter.com/Elcolmandante61/status/1520747184584540162
Bu Nuri ye öyle ayar oldum ki şampiyonluğu kutlamaya daha baslayamadim:)
“Savaş ölünce değil, düşmana benzeyince kaybedilir.” demiş Aliya İzzetbegoviç.Dün yaşananlar bizim başımıza gelseydi Abdullah Avcı, Nuri Şahin kadar sakin kalamazdı.Adam göreve geldiğinden beri heryerde aynı futbolu oynuyor.Yaşananlara az bile tepki verdi.Geçen haftaki komik penaltı ve bu hafta yaşananlar millete gereksiz yere koz verdi.Geçen hafta yenilsek de bu hafta yenilsek de şampiyonduk.Yıllarca hakem hatası istemiyoruz diye başlıklara döşendik.En tepeden tepki vermeliydik geçen hafta.Dün yaşananlar İstanbulda yaşansa burası hükmen olması gerekmez mi yorumlarıyla dolardı.Tüm bunları yılların öfkesine ve özlemine bağlamak istiyorum.Adamlardan bi farkımız olsun.Son 2 hafta yaşananlar hiç içime sinmedi.
Sacit kardeş sonra konuşsanız .Bakın ben Konya Akşehir'de ikamet ediyorum.Buralıyım.Ömrü hayatında Trabzon'u görmüş biri değilim.Şu foruma sırf tadını çıkartmak için giriyorum , şampiyon olmuşuz sen ve senin gibiler can sıkıyor.Biz de seyrettik maçı.Oyuncuların nasıl bi stres ile sahaya çıktıklarını görmedin mi ? İkinci yarı ayakları titredi resmen , kolay mı o kadar yükü kaldırmak manevi olarak. ne olur tadını çıkarın da eleştirilerinizi ayrı bir başlık açarak yazın ..
Birde köpek gibi oynayan bir antalya var bize yenseler apolet takacaklarda kendilerine nuri çırpınıyor uzatmada hadi gadi bastırın diye ahhh ahh neler diyesim varda susuyorum .
Evet dogru, CB de tebrik etti, Tff de.....ama ülkeye öyle zerre kadar güvenim yok ki, her an her seyi bekliyorum.Onun icin en az 5-6 Puan daha toplasak, en kötü ihtimalde bile önde oluruz.
6 Mayis Hatay deplasmani
10 Mayis Kayseri ile kupa rovans maci (finale cikariz umarim)
15 Mayis iceride Altay maci ve kupa seromonisi
22 Mayis Basaksehir deplasmani (Olimpiyat stadina alinmasi elzem)
26 Mayis kupa finali (Olimpiyat'ta olacak)
Mukemmel bir ay bizi bekliyor. Hatay deplasmani disinda dolu dolu gececek. Basaksehir maci kesinlikle Olimpiyat'a alinmali, hem İstanbul'daki taraftarlar sov yapsin hem de 4 gun sonra Turkiye Kupasi'ni da kazanarak cifte bayram yapsinlar.
Guzel gunler gorecegiz. Cok guzel gunler
Evet dogru, CB de tebrik etti, Tff de.....ama ülkeye öyle zerre kadar güvenim yok ki, her an her seyi bekliyorum.Onun icin en az 5-6 Puan daha toplasak, en kötü ihtimalde bile önde oluruz.
Altayı yeneriz zaten hataydan 1 puan alırız başakşehir maçında tam kadro çıkar seyirci için.
Forumdaki üç kız kardeşliler kendilerini belli ediyor.
[QUOTE=Mehmet Fatih Yavuz;1921646668]O kadar değil yahu. Görüntü var kaleciye yumruk sallanırken.
Anlatamayız maalesef.Şimdi olayları küçümseyen birine desen ki Antalyada seyirciler sahaya indi,Uğurcana yumruk attılar.Kıyameti koparır. Ya da İstanbulda Fenere karşı bu futbolu oynasa Antalya methiyeler düzülür.Adam çıkmış sahaya herkese oynadığını oynamış,maç bitmeden sahaya girip ortalığı terörize etmişsin,kalecisi yumruklanmış,vay Nuri Şahin niye bu kadar öfkeli.Neden acaba
canın sıkılıyorsa beni engellersin okumazsın
ben problemleri örtbas eden bir insan değilim
bu problemler çözülecek
35 maç oynadın hepsinde bu sıkıntılar yaşandı
stresmiş ayaklar titremiş bunlar olur ama genel problem bu değil
herkes iyi biliyor ne olduğunu
tadını bizde çıkarıyoruz tabi ama bunları da konuşacağız
Beşiktaşı geçen seneki çifte kupa yanılttı,bu sene sefilleri oynadılar.Son haftalardaki düşüş çok hayırlı oldu.Gelecek seneye daha ayağı yere basan hesaplar yapılır ve Avrupa için de ona göre transfer yapılır.Doğru bir planlamayla en büyük favori yine biziz
[QUOTE=Mehmet Fatih Yavuz;1921646668]O kadar değil yahu. Görüntü var kaleciye yumruk sallanırken.
Anlatamayız maalesef.Şimdi olayları küçümseyen birine desen ki Antalyada seyirciler sahaya indi,Uğurcana yumruk attılar.Kıyameti koparır. Ya da İstanbulda Fenere karşı bu futbolu oynasa Antalya methiyeler düzülür.Adam çıkmış sahaya herkese oynadığını oynamış,maç bitmeden sahaya girip ortalığı terörize etmişsin,kalecisi yumruklanmış,vay Nuri Şahin niye bu kadar öfkeli.Neden acaba
Hayırdır senin sıkıntı ne şampiyon olmamız mı dokundu sana şampiyonuz anladın mı terörize eden terörist arıyosan stadın içinde polis ve özel güvenlik döven polis arabalarını ters çeviren yakan kendi stadını yakan şikesporu emsal verebilirim her türden kural dışılık mevcut bu güzide takımda insanların sinirini germe ramazanın son günü birden ortaya çıktınız tek olumlu yorum yok şöyle söyliyeyim skkee skee şampiyon olduk anlatabildim mi.
talsuv61
01.05.2022, 16:16
canın sıkılıyorsa beni engellersin okumazsın
ben problemleri örtbas eden bir insan değilim
bu problemler çözülecek
35 maç oynadın hepsinde bu sıkıntılar yaşandı
stresmiş ayaklar titremiş bunlar olur ama genel problem bu değil
herkes iyi biliyor ne olduğunu
tadını bizde çıkarıyoruz tabi ama bunları da konuşacağız
Karadeniz insanı neden eleştiri yapmayı hiçbir şeyi beğenmemek seviyor. Daima başarıyı küçümseme var. Bizde gördük Antalya bizden daha iyi oynadı ama 38 sene üstüne de şampiyon olduk bırak da kutlama yapalım sevinelim.
“Savaş ölünce değil, düşmana benzeyince kaybedilir.” demiş Aliya İzzetbegoviç.Dün yaşananlar bizim başımıza gelseydi Abdullah Avcı, Nuri Şahin kadar sakin kalamazdı.Adam göreve geldiğinden beri heryerde aynı futbolu oynuyor.Yaşananlara az bile tepki verdi.Geçen haftaki komik penaltı ve bu hafta yaşananlar millete gereksiz yere koz verdi.Geçen hafta yenilsek de bu hafta yenilsek de şampiyonduk.Yıllarca hakem hatası istemiyoruz diye başlıklara döşendik.En tepeden tepki vermeliydik geçen hafta.Dün yaşananlar İstanbulda yaşansa burası hükmen olması gerekmez mi yorumlarıyla dolardı.Tüm bunları yılların öfkesine ve özlemine bağlamak istiyorum.Adamlardan bi farkımız olsun.Son 2 hafta yaşananlar hiç içime sinmedi.
Yaşananlar şık değil,ama dakika 94 ve seyirci kendini kosullamis,büyük liglerde de oluyor benzer şeyler misal Leicester watford maçı, Nuri başka bir moddaydi dün,Güray misal bu kapıdan ekmek yemiş en gergin kendisiydi,kupa finali oynadılar sezon içinde hiç yoktu böyle bir ateş, bu taraftar gergin olacak olsa hakem penaltı çalmış maç gidiyor orda gerginlik çıkarırdı,ortaya çıkan görüntü hoş değil ama bu rakibin 94.dakikada sahadan çekilme şovunu gerektirecek bir durum değildi.
Nuri Şahinin başında Antalya son 13 maçta 8 galibiyet 5 beraberlik almış,hepsinde de takır takır oynayarak.Deplasmanda BJK ile berabere kalmış,formda Başakşehiri yenmiş. Almanya yerine milli takım tercihini Türkiyeden yana yapan adam gibi bir adamdır.Ekmeğini yediği takıma da ihanet etmez.Böyle adamların hakkını herkes vermeli.Dün Antalya kolay teslim olsaydı, 12 maçtır taş gibi oynayan takım dün niye çabuk teslim oldu diye de laf olurdu.Maçın gidişatından memnunum.Hem ayağımızı yere bastırdı,hem de kimseye laf getirmedi.Keşke sahaya girme densizliği de olmasaydı
Nuri Şahinin başında Antalya son 13 maçta 8 galibiyet 5 beraberlik almış,hepsinde de takır takır oynayarak.Deplasmanda BJK ile berabere kalmış,formda Başakşehiri yenmiş. Almanya yerine milli takım tercihini Türkiyeden yana yapan adam gibi bir adamdır.Ekmeğini yediği takıma da ihanet etmez.Böyle adamların hakkını herkes vermeli.Dün Antalya kolay teslim olsaydı, 12 maçtır taş gibi oynayan takım dün niye çabuk teslim oldu diye de laf olurdu.Maçın gidişatından memnunum.Hem ayağımızı yere bastırdı,hem de kimseye laf getirmedi.Keşke sahaya girme densizliği de olmasaydı
keşke birde fb ile oynasada seyretsek böyük antalyasporu.
ilelebeTS
01.05.2022, 16:24
"İçimizdeki İrlandalılar" bir salın artık bizi. Bu sezon size ekmek çıkmaz artık, gelecek sezon yine başlarsınız. O zamana kadar rahat bırakın bizi.
"İçimizdeki İrlandalılar" bir salın artık bizi. Bu sezon size ekmek çıkmaz artık, gelecek sezon yine başlarsınız. O zamana kadar rahat bırakın bizi.
M.denizlinin tek doğru sözü ıçimizdeki irlandalılar.
Biliyorum o gücümüz yok ama dünki kutlamalari mitinge cevirmeye calisanlara izin verilmemeliydi.
Bazi taraftarlarin birilerinin konusmasina firsat vermeside kabullenemez. Biliyorsun Abi sampiyonlugumuza gölge düsürmeye calisan güclü kisiler var. Neden bunlara bu firsati veriyorsun? Tespit edilmeliler ve daha Stada alinmamalilar.
Sahaya girme olayi anonscunun yanlis anlasilmasiyla oldu. Zaten insanlar kendilerini zor tutuyordu. Antalyaspor un iyi oynamasi bazilarini germis olabilir. Burda bile cogu kisi tesvik aldiklarini düsünüyor da staddaki adam mi düsünmeyecek. Türkiye de ki kirli ortam ve carpik anlayisinin sonucu olarak görmek gerekir. Olaylarin büyümemesi mucizeydi zaten. Antalyaspor oyunculari oyunu hicbir sekilde cirkinlestirmedi. Güzelde bir final maci oldu..Saha icinde sonlara dogru gerilimler oldu ama kötü niyetli olsalardi dün aksam unutulmayacak bir rezillik yasayabilirdik..Neyseki ucundan döndük..
Sabah 6 ya kadar şampiyonluk kutlamışız çoğumuz mutluluktan uyuyamadık. Sesimiz kısılmış, ayaklarımızın altları su toplamış zıplamaktan. Gece eve gelip bütün spor programlarını izledim. Hiçbirinde bu forumda konuşulanlar konuşulmadı. Şehrin sevinci, mutluluğu hepsi yansıtıldı. Yok futbolcu yumruklanmış yok antalya ne güzel oynamış. Ben iddia ediyorum gerçek Trabzonspor taraftarı şampiyonluk sabahında bu kadar realist bu kadar duygusuz olamaz. Hislerimizi okuyalım paylaşalım sevincimize ortak olalım diye geldim ama sanki antuya girdim. Kendi duygularından çok rakip takımı konuşamazsınız ya o kadar ruhsuz bir Trabzonsporluluk olamaz.
lazapo61
01.05.2022, 16:38
Maçın tekrarını izleyip indirebileceğim bir link var mı?
Gesendet von meinem SM-S906B mit Tapatalk
Arif Timurcioğlu
01.05.2022, 16:57
Biliyorum o gücümüz yok ama dünki kutlamalari mitinge cevirmeye calisanlara izin verilmemeliydi.
Bazi taraftarlarin birilerinin konusmasina firsat vermeside kabullenemez. Biliyorsun Abi sampiyonlugumuza gölge düsürmeye calisan güclü kisiler var. Neden bunlara bu firsati veriyorsun? Tespit edilmeliler ve daha Stada alinmamalilar.
Neyse ki bütün parti liderleri kutladı da rezillik biraz ört pas edildi. Adamlar futbolda bile yakamızı bırakmıyor.
fadigaTS
01.05.2022, 16:59
<yt-formatted-string force-default-style="" class="style-scope ytd-video-primary-info-renderer" style="word-break: break-word;">Trabzonspor'un Şampiyonluk Hikayesi</yt-formatted-string>
https://www.youtube.com/watch?v=l8dxXnDIZDM
El Cordobes
01.05.2022, 17:04
Şampiyonluğu kutlama şekline çok takılıp kalan kişi görüyorum.
Maça çıkıyorsun şampiyon olup olmayacağın belli değil. O yüzden de kulüp yetkilileri tarafından yeterli sayılacak bir organizasyon yapılmamış. Dün yaşanan her şey spontane. İnsanlar içinden geldiği gibi sevindi. Etrafımda ağlayanlar vardı, eşine çocuğuna sarılanlar vardı, sahaya girip horon tepenler vardı, sahada çocuklar gibi yerde yuvarlananlar vardı. Bazıları nasıl heves etmişse dizlerinin üstünde kayıp durdu:) Görüntüler paylaşılmaya başlandıkça insanların nasıl eğlendikleri görülür. Taraftarımızı biliyoruz, en ufak şeyden kavga çıkartırız. Dün o hengamede bir tane gerginlik görmedim. Çünkü herkes şampiyonluğun coşkusuna kapılmıştı. Rezil filan olduk diyenler var, bilakis imrenilerek izlendiğimizi düşünüyorum. Tutkulu bir şehrin nasıl kendinden geçtiğine herkes tanık oldu. Sahaya erken girmek bile o tutkunun sonucu.
Sahurdan sonra eve gittim, birçok kişi hala dışardaydı. Bir tane mutsuz yüz görmedim. Maç öncesi de aynıydı. Çocukluğumdan beri bu şehri hiç böyle görmedim. Bir takım bir şehrin psikolojisini nasıl düzeltir, hakikaten tez konusu.
Dünkü eksiklik futbolcularla yeterince kutlanamadı şampiyonluk kalabalık nedeniyle. Önümüzdeki haftalarda kupa töreni, şehir turu, İstanbul başta olmak üzere diğer şehirlerde yapılacak organizasyonlara daha planlı ve daha organize işler yapılır. O zaman tadını iyice çıkarırız.
serdaracıl
01.05.2022, 17:21
Akşam hakem trabzonsporu doğradı resmen. Arada kaynamasın. Uğurcanın pozisyonu. Sahada iki top var diye oyun durunca topu alıp yere fırlatan, sonrasında oyuncumuza vuran antalyslının atılmaması.
serdaracıl
01.05.2022, 17:24
Görüntü falan yok. Kaleci kalabalık arasında kalmış. Uzak ve ters açıdan çekilmiş saçma fotoğraflarla algı oluşturuyorlar
erenslash
01.05.2022, 17:25
bunlar seneye daha çok olacak alışmak lazım işte bunları masa başında da yenemessin kimi zaman. bu yzüzden çok iyi transferler yapman lazım ki kimse durduramasın bizi
Akşam hakem trabzonsporu doğradı resmen. Arada kaynamasın. Uğurcanın pozisyonu. Sahada iki top var diye oyun durunca topu alıp yere fırlatan, sonrasında oyuncumuza vuran antalyslının atılmaması.
fadigaTS
01.05.2022, 17:47
https://twitter.com/theloae/status/1520506557439610883?cxt=HHwWhsC4rY6q9pkqAAAA
Haji Wright net kırmızıydı evet. Güray'ın itirazı sarıydı ama sonrasında Bakayla takıştılar. Baka sarı gördü gürayı pas geçti. Atılmalıydı. Visca'nın dirseği çarptı sarıyı hemen çıkarttı, fernando ve naldonun iki dirseğini görmezden geldi. Cornelius dayak yedi zaten her zamanki gibi. Sahaya taraftar girince nasıl koşarak kaçmadı şaşırdım, tam fırsatıydı boşluğuna geldi herhalde :)
edit. şunu da ekleyeyim dünkü siopisin ufak temasıyla verilen penaltıyı bize verseler yer yerinden oynardı. başta buradaki fanatik tsli arkadaşlar itiraz ederdi bu nasıl penaltı içime sinmedi diye :D
gurur6134
01.05.2022, 17:59
Bir istanbul takimi daha geldi lige bir tane daha gelebilir playoff dan sıkınti yok deplasman degil istanbul bize seneye deplasman yasagi kalktiginda olimpiyati doldururuz topu istanbul takimi olsun ligin hepsinin ustesinden geliriz..
HOPA'LI TS'Lİ
01.05.2022, 18:04
Bir istanbul takimi daha geldi lige bir tane daha gelebilir playoff dan sıkınti yok deplasman degil istanbul bize seneye deplasman yasagi kalktiginda olimpiyati doldururuz topu istanbul takimi olsun ligin hepsinin ustesinden geliriz..
Ankaragücü'nü severim, 1 yıl sonra geri dönmesine sevindim ama Ümraniye'ye sevinmedim.
İstanbul takımları artmaya devam ediyor.
HOPA'LI TS'Lİ
01.05.2022, 18:07
Haji Wright net kırmızıydı evet. Güray'ın itirazı sarıydı ama sonrasında Bakayla takıştılar. Baka sarı gördü gürayı pas geçti. Atılmalıydı. Visca'nın dirseği çarptı sarıyı hemen çıkarttı, fernando ve naldonun iki dirseğini görmezden geldi. Cornelius dayak yedi zaten her zamanki gibi. Sahaya taraftar girince nasıl koşarak kaçmadı şaşırdım, tam fırsatıydı boşluğuna geldi herhalde :)
edit. şunu da ekleyeyim dünkü siopisin ufak temasıyla verilen penaltıyı bize verseler yer yerinden oynardı. başta buradaki fanatik tsli arkadaşlar itiraz ederdi bu nasıl penaltı içime sinmedi diye :D
Siopis'in hareketinde düşmeye neden olacak ne vardı yahu?
Hakemle ilgili diğer tüm yorumlarınıza da katılıyorum. Çok iyi analiz yapmışsınız.
Ezcümle bize geldi mi hemen sarı kartı yapıştır, rakibe oldu mu es geç.
Gaziantep maçında da Vakeme'ye yapılan hareketi de unutmayın.
HOPA'LI TS'Lİ
01.05.2022, 18:10
https://twitter.com/theloae/status/1520506557439610883?cxt=HHwWhsC4rY6q9pkqAAAA
Emeği geçenleri kutluyorum.
Son 1 haftadır harika videolar yapıldı.
keşke birde fb ile oynasada seyretsek böyük antalyasporu.
Agzimdan aldin hocam. Gorelim buyuk hocayi hadi. Dun Nuri Gantar`i da yazdik bir kenara. Bir sekiller, afra tafralar yuz ifadesine zoom yapti ba ba ba sampiyonluk gidiyor Antalyanin dersin. Neymis topcularima bir sey olursa kim hesabini verecekmis. Ulan senin topcularini s... Onlar mi orada milletin derdi. Ilk mac hakem ve zemini yanina alip kasaplik yaptirdin bir sey demedik. Joleli artist seni...
2021-2022 ağlama sezonu şampiyonu büyük Trabzonspor
40 yıl ağlarlar devam biz eğleniyoruz
Ne sezondu bere. Ve o sezona yakışan bir maçla bitti
Şimdi kutlama zamanı biraz eğlenip gulecez sonra seneye bu adileri yine sızlatmak için kolları sivayacaz
Le Şampiyon olduk leeeeeeeeeee
:sevinç:
HOPA'LI TS'Lİ
01.05.2022, 18:19
Evet. 20 puan geriden gelip ikili averajla şampiyonluğu kaybettik derler ya da BJK maçı tekrarı, Antalya maçı hükmen yenilgisi falan fıstık her türlü pisliği yapar şikebahçe denilen takımın başkanı
Bu bakımdan, önce Altay'ın deplasmanda yendiği Hatay'ı biz de yenip sonrasında evimizde Altay'ı farklı yenip ligin şu anda en formda takımlarından olan Başak deplasmanından da 1 puanla dönüp 84 puanla ligi noktalamalıyız.
doctorsurgeon
01.05.2022, 18:24
Şampiyonluk maçında bile aleyhimize kritik kararlar verilebiliyor, Antalya'nın net iki kırmızı kırmızı kartı atlandı. Geçen haftadaki penaltıya penaltı değil diyenler, ADS -FB maçındaki Halil Umut Meler'in adeta yumurtladığı penaltıya ne dediler acaba. Aynı Halil Umut Meler'in Rize maçında yaptığı rezillikler de ortada. Ağlayan FB lehine verilen penaltı sayısı 13 aleyhine verilen 5. Trabzonspor lehine verilen penaltı 9 aleyhine verilen 12. Artık lig bitti, kulübün, kendi taraftarını bile etkilemeye başlayan bu algılara esaslı bir cevap vermesi lazım, yoksa gelecek seneyi bugünden kaybederiz
Sikebahce butun kotuluklerin anasidir. Arkadasin dedigi gibi her sey beklenir. Her gun birer kuduz gibi ayri palavralardan ortaliga dusuyorlar.l
HOPA'LI TS'Lİ
01.05.2022, 18:27
Ankaragücü Başkanı, dün Trabzonspor bugün de biz Anadolu'nun gücünü gösterdik dedi.
Ankaragücü'nü severim, 1 yıl sonra geri dönmesine sevindim ama Ümraniye'ye sevinmedim.
İstanbul takımları artmaya devam ediyor.
Herkesi ümraniye kombinesi almaya davet ediyorum. ufak bir ts tribünü neden olmasın :D
HOPA'LI TS'Lİ
01.05.2022, 18:31
Sahaya gireceğim diye kendini doldurdu herkes. Ondan sonra 3-5 kişi girince sürü psikolojisiyle hepsi sahaya daldı. Anonscu dereye atla dese atlayacaklar mıydı? Adam pozisyon öldüğü için o heyecanla "işte bu" dedi. Son düdük çalmasa da maç bitmişti artık büyük ihtimalle. Tabi millet sahaya dalmaya odaklandığı için maçı da izlemiyordu, hakeme bakmak akıllarına gelmedi. Anoncunun burada bir hatası var o da "çıkın sahadan" diye bağırmasıydı. Eğer taraftar sahaya girmeye başladığı an "maç bitmedi, girmeyin" diye bağırsaydı hemen geri vites yapardılar.
Çok iyi yakalamışsın renktaş.
Anonsçu sürekli peş peşe çıkın sahadan diye son sesiyle bağırıyor.
Oysa ilk sahaya girdiklerinde, "maç bitmedi, çıkın sahadan" dese bu kadar uzamazdı bu iş.
Basireti bağlandı demek ki
Maçın heyecanına ve stresine bağlayalım ve sonuçta o da insan
HOPA'LI TS'Lİ
01.05.2022, 18:32
Herkesi ümraniye kombinesi almaya davet ediyorum. ufak bir ts tribünü neden olmasın :D
İstanbul'daki gurbetçilerimiz için güzel olur.
Arif Timurcioğlu
01.05.2022, 18:32
Evet. 20 puan geriden gelip ikili averajla şampiyonluğu kaybettik derler ya da BJK maçı tekrarı, Antalya maçı hükmen yenilgisi falan fıstık her türlü pisliği yapar şikebahçe denilen takımın başkanı
Bu bakımdan, önce Altay'ın deplasmanda yendiği Hatay'ı biz de yenip sonrasında evimizde Altay'ı farklı yenip ligin şu anda en formda takımlarından olan Başak deplasmanından da 1 puanla dönüp 84 puanla ligi noktalamalıyız.
Mantıklı. Neden seriye devam etmeyelim ama gençleri kazanmakta önemli şu kalan 3 maçta. Hangileri ışık verecek ben çok merak ediyorum.
Tekrar diye bir şey yokkkkkkkkkkkkkkkkk yahu bittiiiii bitttiiii tff bile tebrik etti c.baskanı spor banı bütün parti liderleri çocuk oyuncağımı bu iş şampiyonluk kutlandı bitti gitti.Ne tekrarı.Antalya ne hükmen mağlubiyeti hükmen mağlup olman için bir maçın tamamlanamamış yani yarıda kalması gerek hicbir yayın orta ında böyle bir haber kimsenin de umrunda değil şampiyonluğumuzu kutluyor bütün tv ler .
HOPA'LI TS'Lİ
01.05.2022, 18:43
Zeki Uzundurukan, Avcı'nın Vakemeyi oynatmaması artık başka bir takıma gideceğinin (muhtemelen FB dedi) sinyaliydi dedi.
Vakeme 2 yıllık peşin istemiş falan dedi.
Ağaoğlu kulübün dengelerini bozmaz, bozmamalı dedi.
Novak, Sosa gibi sonu olur giderse gitsin.
Hiçbir oyuncu Trabzonspor'dan büyük değildir.
Seni İsrail'de kimse tanımazken TS parlattı.
En azından şampiyonluk kutlamalarına gelmez mi insan?
HOPA'LI TS'Lİ
01.05.2022, 18:47
Antalya bu maci alsaydi avrupa kupalari icin iddali duruma gelecekti sampiyonluk isi zaten bitmisken şike prim falan kimse kimseye vermez bu islere de girmez olay rakiplerin iyi oynamasi degil bizim haftalardir kotu oynamamaiz ugurcanin bizi ipten almasi neyse tadini cikarmaya devam teknik taktik isler daha sonra konusulur..
Rize maçından bu yana sürekli penaltı yaptırıyoruz.
Şampiyon takıma yakışmıyor.
Son 6 maçta savunma çöktü.
Neyse ki lig bitti.
HOPA'LI TS'Lİ
01.05.2022, 18:49
Takımı çekmeyip oyuna devam etmesine rağmen, Nuri Şahin Efendi seninle olan hesabı seneye göreceğiz merak etme. Şansın vardı ki 2 maçta talihsiz dönemlere denk geldi.
Sabırla bekliyor olacağız !
Küme düşüşü bizim maça denk gelir inşallah
Bizde ekmek yiyen Güray'a da acayip kızdım.
O ne agresif hareketler öyle, insanlar stresli zaten neden geriyorsun ortamı?
Topu yere fırlattı ve sonra da Bakayla kapıştı.
Atılmaması mükafat oldu.
samatyaboy
01.05.2022, 18:49
Korktuğum iki şey vardı bir sahaya erken girilmesi iki rakip oyuncuya saldırı ulan sen neden gidip adama vuruyorsun büyük utandım
Düşünsenize, maçı kaybedip şampiyonluk gitse, orda bildiğin cinayet işlenirdi.Bunun bir oyun, bir spor karşılaşması olduğunu unutmamak gerek...
Boğaz köprüsünde bayrağımız sallanıyor her bir cm si Trabzonspor düşmanı ibnelerin bir yerlerine deysin.
HOPA'LI TS'Lİ
01.05.2022, 19:00
Mantıklı. Neden seriye devam etmeyelim ama gençleri kazanmakta önemli şu kalan 3 maçta. Hangileri ışık verecek ben çok merak ediyorum.
Gerçekten de o genç filizleri kalan maçlarda görmek isterdik.
Boğaz köprüsünde bayrağımız sallanıyor her bir cm si Trabzonspor düşmanı ibnelerin bir yerlerine deysin.
kudurmuşlar, neden ts ist takımı mı diye söyleniyorlar. bu kadar beyinsiz bir grup zor bulunur :)
HOPA'LI TS'Lİ
01.05.2022, 19:04
Sevgili renktaşlar,
Ramazan bayramınızı da en içten duygularımla kutlar, sağlıklı, huzurlu, mutlu ve umutlu nice bayramlar geçirmenizi dilerim.
TS sevdası için bu sezon bmn forumda çok yazdık, yeri geldi tatlı tartışmalara girdik, çok yorulduk.
Hakkınızı helal edin. Benden yanan helaldir.
Çok mutluyum ahir ömrümde doya doya bir şampiyonluk daha yaşadığım için. Rabbime şükürler olsun.
Daha nice şampiyonluklara...
Sırada Türkiye kupası var. Onu da olimpiyatta kaldıracağız inşallah
Son iftar hazırlıkları için şimdilik hoşçakalın kardeşlerim
ilelebeTS
01.05.2022, 19:06
kudurmuşlar, neden ts ist takımı mı diye söyleniyorlar. bu kadar beyinsiz bir grup zor bulunur :)
Köprü satan üç kağıtçılar vardı eskiden. Bunlara da birileri köprü satmış galiba, köprünün sahibi gibi konuşuyorlar. :D
thehell61
01.05.2022, 19:09
Harika be harika.. Herkesi tebrik ederim. Sonunda özlenen şampiyonluğa kavuştuk. Çok mutluyum. Harika bir gece oldu. Acayip şeyler yaşandı.
Sikebahce butun kotuluklerin anasidir. Arkadasin dedigi gibi her sey beklenir. Her gun birer kuduz gibi ayri palavralardan ortaliga dusuyorlar.l
Koca bir osuruk bunlar
nevzat61
01.05.2022, 19:22
Tekrar diye bir şey yokkkkkkkkkkkkkkkkk yahu bittiiiii bitttiiii tff bile tebrik etti c.baskanı spor banı bütün parti liderleri çocuk oyuncağımı bu iş şampiyonluk kutlandı bitti gitti.Ne tekrarı.Antalya ne hükmen mağlubiyeti hükmen mağlup olman için bir maçın tamamlanamamış yani yarıda kalması gerek hicbir yayın orta ında böyle bir haber kimsenin de umrunda değil şampiyonluğumuzu kutluyor bütün tv ler .
Boşuna uğraşma.. insanlar kendilerini mutsuz etmek için illaki bir yol buluyorlar.. düne kadar " olamayacağız şampiyon " diyenler şimdi iptal e kafayı takmış..
Evet maçlar iptal olacak, bjk maçı tekrar oynatılacak ,Antalya maçı da iptal olacak hatta hükmen mağlup sayılırız..siz bunları düşünün bari bizi salın ya
thehell61
01.05.2022, 19:27
Serbest vuruş yarım metre yandan kullanılmadı diye maç mı tekrarlanır ya? Olur mu öyle saçma şey? Bosverin bunları tadını çıkarın... Şampiyon Trabzonspor.
gurur6134
01.05.2022, 19:43
Sevgili renktaşlar,
Ramazan bayramınızı da en içten duygularımla kutlar, sağlıklı, huzurlu, mutlu ve umutlu nice bayramlar geçirmenizi dilerim.
TS sevdası için bu sezon bmn forumda çok yazdık, yeri geldi tatlı tartışmalara girdik, çok yorulduk.
Hakkınızı helal edin. Benden yanan helaldir.
Çok mutluyum ahir ömrümde doya doya bir şampiyonluk daha yaşadığım için. Rabbime şükürler olsun.
Daha nice şampiyonluklara...
Sırada Türkiye kupası var. Onu da olimpiyatta kaldıracağız inşallah
Son iftar hazırlıkları için şimdilik hoşçakalın kardeşlerim
Hayirli bayramlar abi cansin
gurur6134
01.05.2022, 19:55
Zeki uzundragonu falan bir kenera birakarak cunku iyi sallar kendisi transfer konularinda malum ben de hocanin wakayi sampiyonluk macinda bilerek oynatmadigini dusunuyorum bu macta olmayi iyi bir finali fazlasiyla hak etmisti ancak oynatmadiysa son 10 15 dakika bile top tutamazken ustelik ciddi bir sikinti var demektir koc ezikligini gidermek icin isi şova dokerek wakaya parayi basabilir el altindan falan sosa da yaptigi gibi.bizden gittigi zaman ne yapacagi nereye gittigi de cok onemli degil sosa formda gitti sonucu ortada sovdurdu kendine ben hala daha araplara gidecegini dusunuyorum kimse onlarla rekabete giremez para konusunda kisacasi waka konusu kapandi formsuzlugunun sebebi son maclarda yedek kalmasinin sebebi de tamamen bu ipler kopali cok oluyor imzalayacak adam coktan imzalardi benim gorusum bu..
Varlıbaş61
01.05.2022, 20:31
Küme düşüşü bizim maça denk gelir inşallah
Bizde ekmek yiyen Güray'a da acayip kızdım.
O ne agresif hareketler öyle, insanlar stresli zaten neden geriyorsun ortamı?
Topu yere fırlattı ve sonra da Bakayla kapıştı.
Atılmaması mükafat oldu.
Güray ve Veysel efendi dışında oyunu geren futbolcu yoktu. Sarı’yı anlarım da Güray’a ne oldu ben de anlamadım. Hele Nuri Şahin’deki gerilimi hiç mi hiç çözemedim.
Maçın tekrarını izleyebileceğim bir link var mıdır ?
Mehmet Fatih Yavuz
01.05.2022, 21:51
Hayırdır senin sıkıntı ne şampiyon olmamız mı dokundu sana şampiyonuz anladın mı terörize eden terörist arıyosan stadın içinde polis ve özel güvenlik döven polis arabalarını ters çeviren yakan kendi stadını yakan şikesporu emsal verebilirim her türden kural dışılık mevcut bu güzide takımda insanların sinirini germe ramazanın son günü birden ortaya çıktınız tek olumlu yorum yok şöyle söyliyeyim skkee skee şampiyon olduk anlatabildim mi.
Bir yanlış başka yanlış ile örtülmez.
Fenerliler terör estirmesi bugün yapılan yanlışa bahane midir?
Gerilmeyin hemşerim.
Doğruya doğru yanlışa yanlış diyeceksin.
Bütün sene insanları burada pesimist, olumsuz psikolojinizle 4-5 kişi bezdirdiniz, kimse size sövmedi nerden çıktınız diye?
Adam gibi konuşmayı beceremiyorsanız çenenizin bağını kapatın tükürürüm klavyenize.
NErden çıktığımı o vakit anlarsın.
Edepsizlik yok.
Gelmiş bana Fenerin yediği haltları anlatıyor.
Şampiyonluğumuz bana dokunmuşmuş...
Kafaya bak kafaya!
Güray ve Veysel efendi dışında oyunu geren futbolcu yoktu. Sarı’yı anlarım da Güray’a ne oldu ben de anlamadım. Hele Nuri Şahin’deki gerilimi hiç mi hiç çözemedim.
Icinden gelen yavsaklikla. Yazdik bir kenara kendisini. Hakeme topcumun burnu kanarsa kim hesap verecek vs dedigi rivayet ediliyor. Yav senin topcunla ne isimiz var. Asiri kalabalikta arbede, itisme vs oldu odur, sanki Isvicre maci gibi tekme tokat iceri kactilar.
yatmaztara
01.05.2022, 22:01
Veysel Sarı gibi şike, teşvik, üçkağıtçı mamalı bir adamı oynatan takım, başkan, hoca kim varsa Allaha havale ediyorum!
Hükmen mağlubiyet olabiliyor mu? Sahaya seyirciler girmiş haber sitelerinde talimat nettir diyorlar hatta puan silmesinden bahsediliyor
Hükmen mağlubiyet olabiliyor mu? Sahaya seyirciler girmiş haber sitelerinde talimat nettir diyorlar hatta puan silmesinden bahsediliyor
devlet erkani..tff hepsi tebrik etmisken kim cesaret edebilir buna...buyuk rezillik.olur keyfine bak hicbisey olmaz..saha cezasi en fazla
Mevzuati bilmiyorum ama hakemin maçı tatil ederse hükmen olabilir..Hakem maçi bitirmiş yani maç tamamlanmış. Hatırlayın bir sivas maçında 90. Dakikada hakem tatil.etti maci ve o zaman hukmen yemistik. Tamamlanan bir maç sonrası hukmen hic hatirlamiyorum.
Maç tatil olmadı ki ? Hakem kaldığı yerden devam etti. Ayrıca ilk sahaya girişte Antalyalı futbolculara kimse herhangi bir tepki göstermedi.Telaş etmeyin , son 7-8 hafta puan kaybedince milletin asabı bozuldu , kaybetme psikilojisi o kadar etkilemiş ki bizi şampiyon olduktan sonra bile akıllara böyle menfi şeyler gelebiliyor demek ki .
iyattara
01.05.2022, 23:03
Ya beyler şu kamil fenerlilerin gazıyla mac iptal olur mu tatil olur mu puan gider mi fila falan mevzularına girmeyin. Son düdüğü çalan maçtan sonra ne olursa olsun mac bitmiştir. Keyfinze bakin ya en mutlu günlerimizi Bo beleş işlerle geçirmeyin.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
talsuv61
01.05.2022, 23:54
Fener TS maçında da seyirci sahaya girmişti sembolik ceza verdiler.
Varlıbaş61
01.05.2022, 23:55
Ben demiştim erken şampiyonluk iyi birşey değil diye. Al işte, şimdi haftayı ne için bekleyeceğiz, hiçbir amaç yok :)
serdaracıl
02.05.2022, 00:37
Tamamlanmış maça hükmen olur mu allah aşkına. Geçti o iş. Atı alan üsküdarı geçti. Fener maçında da onların taraftarı girdi, sembolik bi ceza verdiler. Ayrıca taraftarımız maçın bittiğini sanarak sevinmek için sahaya girdi. Maçın hakemi kontrolü kaybetti ve saçma şekilde duraksadı. taraftar da haklı olarak maç bitti sandı.
Mehmet Fatih Yavuz
02.05.2022, 00:43
Hatırlayanlar vardır bizim bir Sivas maçı vardı, 90. dakikada sahaya biri girip Sivaslı oyunculara saldırmıştı. (Mehmet Yıldız'a vurmuşlardı sanırım)
Sonra maç ertelendi, 1-0 öndeydik, 3-0 hükmen mağlup olduk.
Benzer bir BJk-Gs maçı hatırlıyorum Fırat Aydınus seyirciler içeri girince maçı yarıda kesti. Gs hükmen galip sayıldı.
Maç hakem tarafından yarıda bırakılsa ve tatil edilse hükmen mağlubiyetten söz edebilirlerdi.
Tamamlanmış maçın hükmen mağlubiyet ile cezalandırılması diye bir yaptırım yok kural kitabında.
Mehmet Fatih Yavuz
02.05.2022, 00:53
KAtılım payı 45 milyon tl
22 galibiyet 66 milyon tl
11 beraberlik 16,5 milyon tl
Şampiyonluk bonusu 46 milyon tl
Önceki şampiyonluklar 25 milyon tl
Toplasan 200 milyon tl
Yani 12,5 milyon euro şampiyon olduğun sezonda elde edebildiğin gelir.
Bakasetas veya Abdülkadir'i 10 milyon euroya satsak bu parayı kazanacağız neredeyse.
Ş.liginde gruplara kalındığı takdirde naklen yayınlar dahil yanlış hatırlamıyorsam 35 milyon eurodan fazla getirisi var.
Muhakkak kalmamız lazım.
Oyuncu da satmak zorundayız.
Yetiştirip satmaktan başka çaremiz yok!
Toplam
emre6117
02.05.2022, 01:33
Hem hukmen maglubiyet hem de _3 puan silme olacakmis. Fb de sampiyon olur artik buradan.
Yahu cikin su kafalardan.
Eze eze sampiyon olduk iste. Neyin hesabindasiniz.
emre6117
02.05.2022, 01:40
Zeki uzundragonu falan bir kenera birakarak cunku iyi sallar kendisi transfer konularinda malum ben de hocanin wakayi sampiyonluk macinda bilerek oynatmadigini dusunuyorum bu macta olmayi iyi bir finali fazlasiyla hak etmisti ancak oynatmadiysa son 10 15 dakika bile top tutamazken ustelik ciddi bir sikinti var demektir koc ezikligini gidermek icin isi şova dokerek wakaya parayi basabilir el altindan falan sosa da yaptigi gibi.bizden gittigi zaman ne yapacagi nereye gittigi de cok onemli degil sosa formda gitti sonucu ortada sovdurdu kendine ben hala daha araplara gidecegini dusunuyorum kimse onlarla rekabete giremez para konusunda kisacasi waka konusu kapandi formsuzlugunun sebebi son maclarda yedek kalmasinin sebebi de tamamen bu ipler kopali cok oluyor imzalayacak adam coktan imzalardi benim gorusum bu..
Bence sakatligini dusunerek oyuna almadi nwakameyi. Sonraki maclarda veya t.kupasi yati final ve finalinde oynayacaktir Nwakame.
Ama bir problem oldugu da acik. Ama bu mac oyuna girmemesi henuz hazir olmamasiyla alakaliydi.
Bir nwakame hayrani olarak 1 yil daha iyi katki verebilir ama sonraki 2 sene ne olur bilemedim..en fazla 30_45 dakikalik oyuncu olur , o da savunma katkisi beklemeden.
Ama djaniny (kanat katkisi), kouassi ye gore o 30_45 dakika bile bana yeter.
Nwakame seviyesinde daha genc oyuncu bulmak cok zor is, ayrica iyi para vermen gerekir.
Ama nwakame fbye giderde uzulmem cunku sosa ve novaktan farki olmaz, fbnin parasini sogusler.
Ibrahim Gaygusuz
02.05.2022, 02:20
1-2 hafta icerisinde sampiyonlar ligi durumu belli olacaktir. Ukrayna ve Rusya yuksek ihtimal gidemeyecek avrupaya, sans yuzumuze gulerse 37-38 milyon euro gelirimiz olacak. Buda istanbul bebelerini deli etmeye yeter :)
ÖmürKaradeniz61
02.05.2022, 08:06
Maç tamamlanmasa hükmen mağlup olabilirdik ama maç tamamlandığı için o iş bitti en fazla saha kapatma cezası olur.
Adem Erdoğan
02.05.2022, 08:43
Sahaya girme ve vandallığa varan hareketler uzun süren birikmişliğin hatırına görmezden gelinebilir fakat sonrakilerde kesinlikle bu tip davranışlara müsamaha gösterilmemelidir.
Adam THY logosunu söküp götürmüş arkadaş. :D
Maç tamamlanmasa hükmen mağlup olabilirdik ama maç tamamlandığı için o iş bitti en fazla saha kapatma cezası olur.
Saha kapatma olmuyor benim bildiğim, para cezası ve blok cezası gelir.
gurur6134
02.05.2022, 08:58
O kareografi nasil kudurtucu birseydir arkadas o muzik esliginde icerigi falan izledikce tuyler diken diken defalarca izledim izliyorum her seferinde ayni duygu.2.pankartda verilen mesaj falan Allahim ne guzel duygular bunlar sonsuz şukurler bugunlere gosterdigin bize cifte bayram yasattigin icin..bu macin daha cok hikayesi cikacak gun gectikce saskinligi atiyoruz uzerimizden 20 puanla sampiyonluk gelse bu kadar sevinmezdim inanin biran icin aptalca umutlandilar ya asil yikim bu oldu şikeciler icin iyiki antep macinda puan kaybetmemisler yoksa bu atmosfer cosku olmayacak hersey havada kalacakti boylesi mukemmel oldu hersey istedigimiz gibi gitti..
gurur6134
02.05.2022, 09:07
https://mobile.twitter.com/kvefsaneleri/status/1520459220122050562?cxt=HHwWhIC97dvm4JkqAAAA
Doyamiyorum izlemeye :)
HOPA'LI TS'Lİ
02.05.2022, 09:28
Erdal HOŞ: Antalya maçı öncesi taraftara açık antrenman ve şehrin bir haftadır yaşadığı coşku oyuncuların futbolunu etkiledi. Mesela Siopis'in ayakları titriyordu ve penaltı yaptırdı. Ayrıca Avcı'nın kurduğu bu takım deneyimli ve yaşlı oyunculardan kurulu olduğu için son haftalarda ortaya çıkan yorgunluk nedeniyle oyun kalitesinde düşüş gösterdi. Antalya maçında fizik güçten ziyade mental yorgunluk vardı ve bu oyuncuları olumsuz etkiledi.
Ömer ÜRÜNDÜL: Avrupa liglerinde de açık ara önde giden takımların son haftalara doğru düşüş göstermesi gayet normal. Trabzonspor da bunu yaşadı.
nevzat61
02.05.2022, 09:32
Erdal HOŞ: Antalya maçı öncesi taraftara açık antrenman ve şehrin bir haftadır yaşadığı coşku oyuncuların futbolunu etkiledi. Mesela Siopis'in ayakları titriyordu ve penaltı yaptırdı. Ayrıca Avcı'nın kurduğu bu takım deneyimli ve yaşlı oyunculardan kurulu olduğu için son haftalarda ortaya çıkan yorgunluk nedeniyle oyun kalitesinde düşüş gösterdi. Antalya maçında fizik güçten ziyade mental yorgunluk vardı ve bu oyuncuları olumsuz etkiledi.
Ömer ÜRÜNDÜL: Avrupa liglerinde de açık ara önde giden takımların son haftalara doğru düşüş göstermesi gayet normal. Trabzonspor da bunu yaşadı.
Şu Ömer Üründül'ün söylediğini her puan kaybı sonrası bu forumda bir çok kişi söyledi ama sizlere anlatamadık abi..
Size kalsaydı şampiyonluk gitmişti..
HOPA'LI TS'Lİ
02.05.2022, 09:38
https://mobile.twitter.com/kvefsaneleri/status/1520459220122050562?cxt=HHwWhIC97dvm4JkqAAAA
Doyamiyorum izlemeye :)
Çok duygusaldı gerçekten. 8 vurgusu ve 2010-2011 görselleri çok manidardı. 10 numara bir koreografiydi.
ŞB yönetimi AA Hocanın elindeki tüfeğin ucuna bağlı olan kanarya figürü nedeniyle savcılığa şikayette bulunmuş. FUŞKİ YESİNLER.
Bu muhteşem taraftara galibiyetle şampiyonluk yakışırdı hem rövanşı da almış olurduk.
Teşvik primi almışcasına deli danalar gibi son dakikalarda saldıran Nuri'nin ekibini de susturmuş olurduk.
Neyse en azından yenilmedik ve şampiyon olduk. Sahasında tek yenilmeyen ve derbi kaybetmeyen takımız.
Yenilseydik dünyanın dört bir ucundan gelen TS sevdalıları için yıkım olurdu.
Bu yüzden bir iş garantilenmeden sevinme taraftarı değilim.
Aynı olayı 5 Mayıs 1996'da Avni Aker'de yaşamıştık.
Spiker Ali Ferahbot'un maç biter bitmez yaptığı övgü dolu güzellemeler de tüylerimi diken diken etti. Hakkını helal at Ali kardeşim. Sana da haksızlık edip önyargılı davrandıysak.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.