Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 35.Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor | ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
ilelebeTS
30.04.2022, 22:42
Hoppaa :D
ÖmürKaradeniz61
sondaki rezillik olmasaydı keşke
O kadar olur ya yapacak bir şey yok.
Masiva__
Futbolcuların emeğine yazık oldu hiç böyle hayal etmemiştim. Sevinçten ağlayacaktim sinirimden agliyorum
kayseriliyiz
Allah'ım sana şükürler olsun
Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
Şampiyonlar ligi durumu nasıl oldu play off garanti mi direk gitme şansımız var mı ?
Emre Çömez
30.04.2022, 22:43
https://twitter.com/yenisafakspor/status/1520486914939314176
ilelebeTS
30.04.2022, 22:43
Mod'a girin arkadaşlar gerisini boşverin. Sevinin, ağlayın, zıplayın.
Bein studyosunda ağıt yakacak Gültekin birazdan puh size kazandırdığım para boğazınızda kalsin
Sadettin_
30.04.2022, 22:44
Trabzonspor Şampiyon oldu .
AlperenAltun
Herkese geçmiş olsun. Gözümüz aydın
SM-G780F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne kafalar var ya. Seneler sonra sampiyon olmusuz, bu Ani stadda yasama sansi sana nasip olmus. Sahaya giriyosun Hamsikin sacini ellemek icin....
Köse bayragini alani meydanda dovceksin. Yok böyle bisey Abi. Bizi rezil etmeye kimsenin hakki yok....
Emre Çömez
https://pbs.twimg.com/media/FRnel5dXEAAooIZ?format=jpg&name=small
Özer Öztekin
30.04.2022, 22:45
Gerildim, sevinemedim doğru dürüst. Şampiyonluk hayırlı olsun.
ilelebeTS
30.04.2022, 22:46
Şampiyoneee şampiyoneeee oleyy oleyyyy oleyyyy :sevinç2::sevinç:
Burak Bıyıklı
30.04.2022, 22:46
Şampiyonluk özel. Hak ettik.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220430/a4f1c0c5c0f0c4677262045cebd6578d.jpg
Arif Timurcioğlu
30.04.2022, 22:47
Adamlar kale direğini de yokluyor acaba çıkar mı diye yerinden :D
Şu sonda değilde maç bitmeden giren ilk tayfa, hayır bitmedi deniyor çıkmıyolarda gelde bu adamlara klip çek silah atma de :]
gurur6134
30.04.2022, 22:48
Kudurunnnn
Zonguldak yanıyorrrrrrrrrrr
ilelebeTS
30.04.2022, 22:49
Uğurcan senin Allah'ına kurban
https://twitter.com/cakirugurcan96/status/1520492416846999553
Sadettin_
30.04.2022, 22:49
hangı pankart bu ?
Eşekbahçe yine formunda, ağlıyorlar durduramıyoruz :D
Seneye şanpiyon olursak ama daha medeni olur kutlama :)
gurur6134
30.04.2022, 22:50
Abartmayalim dunyanin her yerinde bu kadar uzun yillarin stresin ardindan gelen sampiyonluk boyle kutlanir birakin millet sevinsin istedigi gibi silah atmadan tabi..
Attila Durmuş
Ettiğim küfürü haddi hesabı yok. Bizim taraftarımız kadar cahil bir topluluk yoktur sanırım. Her şeye rağmen ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Maç kutlamasına gidecektim vaz geçtim eve gidiyorum
DeAgLeMaNyAq
Gazamız mübarek olsun…
Güray Vural bugün gösterdiği hırsı bizdeyken gösterse şu an şampiyon takımı sol beki idi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Attila Durmuş
30.04.2022, 22:52
Güray Vural bugün gösterdiği hırsı bizdeyken gösterse şu an şampiyon takımı sol beki idi
Onun ve Nuri şahinin amk ben
ŞAMPİYON TRABZONSPOR. her yerde yangın var 🔥
Emre Çömez
hangı pankart bu ?
https://pbs.twimg.com/media/FRngMtGXEAIa1FH?format=png&name=small
Sadettin_
guray bızde ruhsuzdu . umrunda degıldı hıcbısey
Yarabbi sana şükürler olsun..Allahım sana hamdolsun..Kalp krizi nedir , nasıl geçirilir bu gece yaşadım..Hala titriyorum..ŞAMPİYONUZ !!!!!!
bunlar contayı yaktı iyice hahahhaklmasdf
Armağan Dere
30.04.2022, 22:53
https://pbs.twimg.com/media/FRngMtGXEAIa1FH?format=png&name=small
savcı ile ne alâkası var..
gs ile maçlarında
damat gelin pankartları olıyordu..
saçmalıyorlar
Ekrem D.
30.04.2022, 22:53
Butun fenerliler kadikoyde bizim sampiyonlugumuzu kutlamak icin toplanmislar eksik olmasinlar
Şunların ahmakça paylaşımlarını burda paylaşmayın bunları kulüp mahkemeye verecek ALLAH BİN KERE YÜZ BİN KERE BELANIZI VERSİN SIZIN.
Rahmi Akkurt
30.04.2022, 22:54
bu pankartla feneri bizim girdiğimiz komplekse soktuk
kudurt ve devam ettt
Futbol sadece futbol değildir
fener denilen şikecilerin ağlamalarıni duyunca biraz kendime geldim
adalet topaldır geç de olsa hedefine varır
yönetimin ve abdullah avcının yükü arttı
onumuzdeki sene hem avrupada hem turkiyede bu başarıyı devam ettirmek için ne gerekiyorsa yapmalılar
yapacaklar
hep destek tam destek
ilelebeTS
Şikecileri bırakın bir köşede ağlasınlar hahaha :D Biz coşalım.
jpositve
Ya abi samiyonluktancom bizim sigir taraftara takildim. Yav bunlar bildigi yolu sasirtir adama. Evin yolunu bulmazsin bunlarla.
40 sene sonra neredeyse şampiyon olduk resmen.Sahaya girenlere ben de kızdım ama maç resmen bitince girenlere kızamadım.Ben son 5 dakika kalpten gidiyordum neredeyse , onlar iyi bile durdular ..Bırakın ya hu kızmayı , duyar kasmayı ,şampiyon olduk ..Tadını çıkarın.Hayal mi rüya mı hala anlayabilmiş değilim..
ÖmürKaradeniz61
Eski Trabzonspor olsa aman o pankartları açmayın aman o konulara girmeyin diye tembihlenirdi. Biz o konuları deştikçe kuduruyor köpekler.
ÖmürKaradeniz61
30.04.2022, 22:55
Ya abi samiyonluktancom bizim sigir taraftara takildim. Yav bunlar bildigi yolu sasirtir adama. Evin yolunu bulmazsin bunlarla.
İnsanlarda bunaldı artık olabilir yapacak bir şey yok.
Sampiyooooooonnnn Trabzoooooonnnnnn:tsbayrak:
AKSOY_61
30.04.2022, 22:56
Ne diyorduk TEK EGLENCE FENERBAHCE.
HAHAHJAHSH
HOPA'LI TS'Lİ
30.04.2022, 22:57
Maç bitmeden sahaya dalmak hoş olmadı.
Malzeme vermeye gerek yoktu.
Öte yandan Nuri Şahin'in ne kadar kuyruk acısı varmış yahu? Sanki dayak yedi de artistik yapıyor?
İnsanlar maç bitti sanıp sahaya girmişler. Bunu neden bu kadar abartıyorsun fenerin uşağı Nuri efendi?
Olayların fitilini ateşleyen bir yıl bizde de ekmek yiyen Güray köpeği oldu.
Adiler ne şikebahçe'ye ne Konya'ya böyle hırslı oynamadınız.
Hatta 19 takım da böyle oynadı.
ŞAMPİYONLUK HAYIRLI UĞURLU OLSUN.
Antalyaspor'u da yazalım bi yere..Düştükleri günü de görmek dileğiyle.Köpppek gibi oynadılar . O Nuri Şahin denen veled-i zinayı da unutmayalım.Ulan bu neyin hırsı oro.pu ço.uğu...!!!!
Ben bu şampiyonluğu özellikle rahmetli Mehmet Dalman'a adıyorum. Rahat uyu güzel abim benim.
21404
Itttttt ürür kervan yürür siktirin lan şikeci güruhuuu
MehmeTS_ADANA
30.04.2022, 22:58
Son dk da ki sahaya girme saçmalığı olsa da Allaha şükür sonunda şampiyonuz. İnanin ben şampiyonluk kadar bu acaba yine bir aksilik olur mu psikolojisini yıktığımız için mutluyum.
yaşa varol Trabzonspor
Bayraktaroğlu
30.04.2022, 22:59
Şampiyon Trabzonspor
jpositve
İnsanlarda bunaldı artık olabilir yapacak bir şey yok.
Ya abi ben de bunaldim sen de bunladin niye gidip bi yerleri kirip dokmuyoruz. Sonra o anonscu neydi oyle. Acayip gicik oldum adama. Kim verdi o adama mikrofonu zirp pirp konusup da duruyor.
arkadaşlar sevinmeyi unuttuysanız hatırlatırım Trabzonspor şampiyon oldu. hala nuri’ydi, cik cik di, antalyaydı. bırakın bunları soya doya sevinin
o pankartta tek eksik megafondu
leavemealone
Bu fenerin taaa amk
Orospu evlatlari
Diyeyimde rahatliyayim
Yıldıray Emanet
30.04.2022, 23:00
Teşvikler yandı Antalyalıların götüne sürmesi için acil merhemmmmm
https://twitter.com/yenisafakspor/status/1520486914939314176
Liverpool'unki kadar olmasa da güzel olmuş. Çocuk detayı olmalıydı bence :)
ÖmürKaradeniz61
5 taraftarımız kalp krizinden vefat etmiş çok üzgünüm.
sakosako
fenerlileri görünce bizim taraftarın mallığını unuttum. bunlar mallık olayında bambaşka bir seviye :D çok ciddiye almayın beyler götlerinden yanık kokusu geliyor normaldir bu tepkileri, provakasyonlara gelmeyin. 2.lik için yarışan takımları kaale almaya gerek yok biz ligi 1 ay önceden bitirmişiz yeni sezona odaklanmaya başladık bile bunlar bizim klasmanımızda adamlar değiller. ağlayanlar ağlamaya devam etsin bizim için kutlama zamanı ŞAMPİYON TRABZONSPOR
:sevinç::sevinç::sevinç::sevinç::sevinç:
jpositve
30.04.2022, 23:01
Acaba mac bitmeden sahaya daldi bizimkiler diye tff den 3-0 hukmen maglup cezasi gelir mi? Birde besiktas macinda geri pas pozisyonun oldugu dakikada kaldigi yerden devam etme tekrar oynanma ihtimali de var. Sanki sampiyonluk kutlamalari icin biraz erken.
Ölümüneeee Ölümüneeeee Ölümüneee Bordoo Maviiiiii
Nuriyi gördünüz mü maç bitmiş saldırın diye cırlıyor ulan Allah büyük küme maçına elimize düşün
Allaha şükür alnımız akıyla tertemiz son 11 senede ki 2. şampiyonlugumuz.
Silah atanlar var onların ben amk
Ne kadar kafasız insanlar bunlar ya.
SEVİNELİM AMA SİLAH ATMAYIN
Halil Alemdar
30.04.2022, 23:02
Taraftar çok sinirlendirdi beni ya. 20 saniye beklesen zaten doya doya yaşayacaksın.
ilelebeTS
30.04.2022, 23:02
Acaba mac bitmeden sahaya daldi bizimkiler diye tff den 3-0 hukmen maglup cezasi gelir mi? Birde besiktas macinda geri pas pozisyonun oldugu dakikada kaldigi yerden devam etme tekrar oynanma ihtimali de var. Sanki sampiyonluk kutlamalari icin biraz erken.
Maç yarıda kalmadı, bitirildi.
Bjk maçını tekrar ettirmesinler? İnanamıyorum bu kadar kolay olmamalıydı.
Evet öyle bir husus var.
kaçarava
30.04.2022, 23:03
La rahatlayın artık ulaaaaaaaa :D
E Güray efendi e Güray efendi
Ekmegemizi yedin şerefsiz
Surundugun günleri görürüz insallah
Doğukan Uçan
1 puanı bile hak etmedik takım ligin sonunu getiremedi ama puan farkının ekmeğini yedik.
Yapmmmma ya harbiden mi
Dawsofield
maç sırasında sahaya taraftar girmesi (ki 3-5 kişi değil yüzlerce adam girdi) doğrudan maç iptali + hükmen yenilgi gerektiriyor diye biliyorum
bu anlamda nuri tekrar takımı sahaya göndererek istemli ya da istemsiz büyüklük yapmış oldu. çıkmasa sahaya ortalık karışırdı. benzer bir fb maçını hatırlıyorum.
hem saha içinde hem de kulübede, böylesine bir maçta bu kadar ezilmek yakışmadı.
Rahmi Akkurt
30.04.2022, 23:04
Evet öyle bir husus var.
TFF twitterda şampiyonluk kutladı. Öyle bir husus kalmadı bence,
eğlenin, enjoy
jpositve
li kocun yerinde olsam kulubun sosyal medya sorumlusu her kimse ve de bunu da her mim yazmissa ikisini de saniyesinde kulupten kovardim. Adamlar maas aldiklari kulubu rezil etmsler resmen. Boyle salakca tweet mi olur. Liseli ergenler anca yazar bu tur seyler.
farozlufatih61
Herşeye rağmen ŞAMPİYONUZ beni orası ilgilendiriyor gerisi artık boş muhabbetten ibarettir.
Bu anı yaşamak için çok bekledim buruk ama çok büyük bir mutluluk var içimde 70 ve 80lerin Şampiyonluk kutlamalarının yani da bu hiç olmadı organizasyon ve Şampiyonluk maçı 0 lakin TARİH BUGÜNÜ TRABZONSPOR'un ŞAMPİYONLUĞU diye hatırlayacak bu biraz buruk olan kalbimi rahatlatıyor...
Ve son olarak iyiki TRABZONSPOR Vardı hayatımda stres sinir adrenalin hiçbir zaman yakamı yakmanızı bırakmadı ama yinede mutluyuz öyle değil mi?
yatmaztara
30.04.2022, 23:05
Kameraya yansıyan antalyaspor'lu bütün türkler maçta teşvik almış tipi vardı. Temiz yüzlü Nuri de bile son dakikalarda gördüm bunu.
Sampiyooooon
Trabzooooonn
lazibere
Tebrikler takıma, Başta Başkan'a sonra Hoca'ya ve futbolculara. Bize şampiyonluk sevinci yaşattıkları için, Bu sene bitti hepimiz sevineceğiz ve eğleneceğiz Bu sene şampiyonluktan başka değerli hiç birşey yoktu ve başardık , sonrasını sonra konuşuruz.
Sahaya giren taraftarı da anlayacaksınız maç bitti sanması gayet normal bu maç sonrası sahaya girmeyecekte Fenere yenildiğimizde futbolcuları dövmek için mi sahaya girecekti.
li kocun yerinde olsam kulubun sosyal medya sorumlusu her kimse ve de bunu da her mim yazmissa ikisini de saniyesinde kulupten kovardim. Adamlar maas aldiklari kulubu rezil etmsler resmen. Boyle salakca tweet mi olur. Liseli ergenler anca yazar bu tur seyler.
Cocuk gibi caps lock acip bagirmis. Rezalet su yaptiklari cidden.
Ertan1982
Kameraya yansıyan antalyaspor'lu bütün türkler maçta teşvik almış tipi vardı. Temiz yüzlü Nuri de bile son dakikalarda gördüm bunu.
O nuride fetocu sinsiligi var.Fetocular ile takimis olabilir O tip var onda.
kaçarava
30.04.2022, 23:06
Trabzonu Trabzonsporu terörle ananın anasını sorgularım. Herkes haddini bilecek. Acil açıklama bekliyorum.
Üsküdar'a gidiyorum. Hayde sokağa.
sanalalemci
30.04.2022, 23:06
maç sırasında sahaya taraftar girmesi (ki 3-5 kişi değil yüzlerce adam girdi) doğrudan maç iptali + hükmen yenilgi gerektiriyor diye biliyorum
bu anlamda nuri tekrar takımı sahaya göndererek istemli ya da istemsiz büyüklük yapmış oldu. çıkmasa sahaya ortalık karışırdı. benzer bir fb maçını hatırlıyorum.
hem saha içinde hem de kulübede, böylesine bir maçta bu kadar ezilmek yakışmadı.
Söylenecek o kadar şey var ki renktaş, maalesef böylesi bir taraftar topluluğuna sahip olduğumuz için zaman zaman çok utanıyorum.
Sahaya girenlere kızanlara ben kızıyorum.Yapmayın Allah aşkına..38 senenin beklentisi , özlemi bu..Vallahi ben de dalardım galiba sahaya..Ohhh , çok şükür , bu günleri görebilecek miydik !!!!
rahat olun. inanması güç gelebilir ama şampiyonuz. antalyalı futbolcular sahaya çıkmasaydı dediğin olurdu
ilelebeTS
30.04.2022, 23:08
Maçı Nuri mi yönetiyor? Zaten orada çıldırmasının nedeni belki de hakem devam ettirdiği içindir. Hakem ne derse o olur. Hakem oynattı ve maçı bitirdi.
Ekrem D.
Soyunma odasindan video var mi?
Sayın forum yönetimi şikeciler foruma sızıp sinirlerimizi geriyor bunları burdan atın lütfen
jpositve
https://twitter.com/bbosports/status/1502697541380583433?t=hAfJ_TzvDnnkiOSkqBD3Xw&s=19
HOPA'LI TS'Lİ
30.04.2022, 23:09
Antalyaspor'u da yazalım bi yere..Düştükleri günü de görmek dileğiyle.Köpppek gibi oynadılar . O Nuri Şahin denen veled-i zinayı da unutmayalım.Ulan bu neyin hırsı oro.pu ço.uğu...!!!!
Ağzına, yüreğine, kalemine sağlık
Doğan Keskin
30.04.2022, 23:09
ŞAMPİYON TRABZONSPOR demek nasip oldu sonunda, emeği geçen herkesi tebrik ederim :sevinç:
Nuri bana kimse vuramaz diyordu, salağın biri koyduk mu nuri niye tokatlamış olabilir. :D
ilelebeTS
30.04.2022, 23:12
Nuri bana kimse vuramaz diyordu, salağın biri koyduk mu nuri niye tokatlamış olabilir. :D
Ha olabilir. Onu mu diyordu hakeme? :D
gurur6134
30.04.2022, 23:12
Bostancidan uskudara akiyoruz turumu attiktan sonra anadolu yakasi herkes uskudara
Son maçlarımız incelensin..Bu maçların 3'ünde kesinlikle teşvik pirimi var.Bu maç , Antep maçı ve Karagümrük maçı.Bu hırsın özellikle bu gün Antalyaspor'daki hırsın başka bir izahı yok.Bu itlere bütün hırslarına rağmen şampiyon olduk..İyi koyduk , denk koyduk !!!!
TFF twitterda şampiyonluk kutladı. Öyle bir husus kalmadı bence,
eğlenin, enjoy
TFF , besiktas konusunu reddetti zaten, ama tahkime tasinacak deniliyor.O soru isaret bence.
HOPA'LI TS'Lİ
30.04.2022, 23:14
2011 Mayıs'ında Satılmışşehir misali (Doğa kusmuştu orta sahada)
Satılmışşehir gibi olsun sonun Antalya
TFF , besiktas konusunu reddetti zaten, ama tahkime tasinacak deniliyor.O soru isaret bence.
Tahkim mi ??? Nasıl bi korkudur , nasıl bi nefrettir bu ??
Oğuz ZEYTİN
30.04.2022, 23:15
Kutlu olsun.
Oyuncuları, teknik ekibi, yönetimi ve dünyanın her bir köşesindeki bütün taraftarlarımızı tebrik ederim.
Akıl istemezsiniz, haddimi de aşmayayım: Gündem değiştirmek, kutlamalarımıza gölge düşürmek isteyen eziklerin provokasyonlarına gelmeyin.
Yerleri yumrukluyorlardi hahahah
Fena got oldular
BORDOOOOOOO
Fanatik34
30.04.2022, 23:15
Ulan Nabiz oldu 115 mac sonunda..Allah herkese saglik versin..sampiyonuz beeee:sevinç:
Vallahi sahaya daldilar diye kizmistim ama calinan onca sampiyonluktan sonra helaldir. Antalya ve diger sikecilere bolbol Kina yollayin :D
Hamdolsun.
Emeği geçen herkesten de Allah razı olsun.
Sahaya girilmesi son derece normal. Bundan dolayı maç falan iptal edilmez, iş aramayın. Tadını çıkarın.
City de o meşhur ‘Agueroooooooooo’ golü sonrası sahaya girmişti. Kimseye engel olamazsınız, olayın güzelliği burada zaten. Taraftarınızla gurur duyun.
Erken girilmesinin sebebi hakemin taç atışını kullanan tarafı gösterirken orta sahayı işaret eder gibi durmasıdır. Yanlış anlaşılma giderilince de oyun devam etti ve bitti.
İyi oyun falan bunlar bu maç için hikayedir. Takılmayın oralara. Büyük başarıyı doya doya kutlayın.
Herkese kutlu olsun. Allah’a hamdolsun.
gurur6134
30.04.2022, 23:16
Ya aga bir salin ya bitti gitti o is olduk iste olduk neye inanmiyorsunuz hala bittttiiiiiii
2011 Mayıs'ında Satılmışşehir misali (Doğa kusmuştu orta sahada)
Satılmışşehir gibi olsun sonun Antalya
İnşaallah ağabey..Anormaldi o Güray denen itin halleri , Nuri'nin hırsı..Ya hu 38 sene sonra şampiyon olacak bi takım var karşınızda , iyi takımsınız eyvallah da bu hırs bu öfke nedir ? Her pozisyona itiraz , her poziyonda hır gür..Ama iyi çaktıkİstanbulun tüm köpeklerine..Allah belalarını versin
Yahu hala yok saha girdiler bilmem ne yahu taraftar saha girdi ve çıktı maç bitti ulan bırakın şu takımın yakasını be şu insanların kime ne zararı var yahu şuraya sevinmeye giriyorum içimi daha çok darlandırıyorsunuz
Ya aga bir salin ya bitti gitti o is olduk iste olduk neye inanmiyorsunuz hala bittttiiiiiii
100 küsür mesajlı adam , ya çakaldır ya leş kargası renktaş , s.ktir et böylelerini..
ÖmürKaradeniz61
30.04.2022, 23:18
Tahkim mi ??? Nasıl bi korkudur , nasıl bi nefrettir bu ??
Veremezler öyle bir şey rahat olsun herkes.
"Ben de rüya gördüm Trabzonspor ile alakalı ama rakip takım ADS miydi emin değilim. Uğurcan penaltı kurtarıyor ve 2-1 kazanıyorduk."
8 gun once yazmisim ADS maci basliginda, Ugurcan'in penalti kurtarmasi tamam ama skoru bilememisim :D Seneye nasip artik :D
cumhurbaskani bile tebrik etti bizi ne 3 0 i birskin eglenin
ilelebeTS
30.04.2022, 23:19
Avcı konuşuyor
https://www.youtube.com/watch?v=r2vPH7d-_V8
https://twitter.com/DroghedaUnited/status/1520493590450950148?s=20&t=Zuagoi4Zqlh3aOGQLrOhZw
Yerleri yumrukluyorlardi hahahah
Fena got oldular
BORDOOOOOOO
Son 2 dakika , gaşha denen köpek soyu o !!! Nasıl bi hırs nasıl bi azim bu , ancak teşvik pirimi vaad edilen adamların hırsı bu..
ilelebeTS
30.04.2022, 23:21
Avcı'yı bastılar yayında ıslatıyorlar :D
iso_4939
Sampiyonuzzzz
Antalya her maç böyle oynuyorsa seneye kafaya oynar
iso_4939
La adam 1 saattir cikin sahadan diyor bizim mallar hala resim cekiliyor
yatmaztara
30.04.2022, 23:23
8 Vurgusu önemli unutmayın!
Ertan 51
30.04.2022, 23:23
Ben Nuri Şahin e saygı duyuyorum,Türk futbolu için kazanç bu tip teknik adamlar. Sadece bize değil kime olsa bu oyunu oynarlardı,zaten son 7 haftadır fişek gibilerdi. Ayrıca takımı sahaya çıkarmasa,can güvenliğim yok deseydi hadi çık işin içinden çıkabilirsen. Yani Nuri kötü adam değil BENCE
Benim tek kızgınlığım veysel sarı denen şerefsize ve güral vural gibi ekmeksize.
Adım gibi eminim veysel sarı mamalanmış,
güray da guya bizden intikam almaya çalıştı,çalışsın,kendine göre belki haklı olabilir ama bunu çirkefleşmeden, pislik yapmadan yapsaydı keşke.
HOPA'LI TS'Lİ
30.04.2022, 23:24
Avcı'yı bastılar yayında ıslatıyorlar :D
Oyuncular bastı canlı yayını
Su show çok güzeldi :)
Yiğit SARI
30.04.2022, 23:24
Ya biraderler çıkın forumdan haydi
Rahmi Akkurt
30.04.2022, 23:25
8 Vurgusu önemli unutmayın!
aynen öyle her yerde 8 vurgusu yapılmalı !
Doğukan Uçan
Böyle maçlara rakipler daha iyi motive olur antalyaspor ne yapsaydı maçı mı verseydi arkadaşlar. Ağır kötü oynadık o penaltı girseydi stadyumda yıkım olurdu.
ÖmürKaradeniz61
Antalya her maç böyle oynuyorsa seneye kafaya oynar
Antalya iyi takım hocam her maç böyle oynuyorlar .
HOPA'LI TS'Lİ
Güntekin, Feyyaz ve Tugay üçü birden şampiyonu alkışladı.
Nereye çıkalım , burada hepi topu 10-15 Trabzonsporlu ya vardır ya yoktur :) 3 'ü bizim evde , onlarla doyasıya kutladık :D Keşke büyükşehirlerden birisinde olsaydım..
Ekrem D.
30.04.2022, 23:26
Ne yapalim, nereye gidelim Yigit?
HOPA'LI TS'Lİ
30.04.2022, 23:27
Yenilseydik büyük üzüntü olurdu.
Hamdolsun. Şükür stres bitti.
Ulan şimdiden beni şampiyonlar ligi heyecanı sardı. Umarım gruplara kalabiliriz. Özledim o müziği duymayı.
Emre Çömez
30.04.2022, 23:28
https://twitter.com/Trabzonspor/status/1520500106486816768
HOPA'LI TS'Lİ
30.04.2022, 23:29
2 asist yapan Abdüş maçın kahramanı
Uğurcan'ın kurtardığı penaltı kırılma anı oldu.
samatyaboy
30.04.2022, 23:32
Bağdat Caddesi karışmış, inşallah sıkıntı büyümez.
Tebrikler şampiyon takımın şampiyon taraftarı:)
Mert Oğuzlu61
30.04.2022, 23:35
Son dakikada tataftar sahaya girince çok gerildim sinirim hala geçmedi hem seviniyorum hem sövüyorum bu nasıl bir varoşluktur maçı nerenizle izliyorsunuz Antalyalı gitti topu taca attı aha rahatladik derken aniden sahaya girdiler o anlar korku gerilim filmi gibiydi.
ÖmürKaradeniz61
30.04.2022, 23:35
Trabzon’da yaşayan bir taraftar olarak Altay maçının olimpiyat stadında oynanmasını talep ediyorum.
Son dakikada tataftar sahaya girince çok gerildim sinirim hala geçmedi hem seviniyorum hem sövüyorum bu nasıl bir varoşluktur maçı nerenizle izliyorsunuz Antalyalı gitti topu taca attı aha rahatladik derken aniden sahaya girdiler o anlar korku gerilim filmi gibiydi.
Yine bir Mert Oğuzlu yorumu :) Sonuna kadar haklisin
yatmaztara
30.04.2022, 23:36
Anastasios Bakasetas'ın 17 Ekim 2021 tarihinde oynanan Trabzonspor Şikebahçe maçında şikebahçe'nin hayallerine, umutlarına, puan tablosundaki liderliğine, vardır bir bildiğine, yedi ceddine, şerefine, haysiyetine, gururuna, megafonuna çaktıktan sonra sadece galatasaray maçında icraati oldu unutulmasın!
https://twitter.com/bbcturkce/status/1520503272636915714
HOPA'LI TS'Lİ
30.04.2022, 23:36
Hakem maçı tatil edip, hükmen yenik sayılacağız diye endişe ettim.
Onca emeğe yazık olurdu.
beyaz tvde altay maci istanbulda dendi
simsek6061
30.04.2022, 23:37
Ben Nuri Şahin e saygı duyuyorum,Türk futbolu için kazanç bu tip teknik adamlar. Sadece bize değil kime olsa bu oyunu oynarlardı,zaten son 7 haftadır fişek gibilerdi. Ayrıca takımı sahaya çıkarmasa,can güvenliğim yok deseydi hadi çık işin içinden çıkabilirsen. Yani Nuri kötü adam değil BENCE
Benim tek kızgınlığım veysel sarı denen şerefsize ve güral vural gibi ekmeksize.
Adım gibi eminim veysel sarı mamalanmış,
güray da guya bizden intikam almaya çalıştı,çalışsın,kendine göre belki haklı olabilir ama bunu çirkefleşmeden, pislik yapmadan yapsaydı keşke.
Ben belgesi olmadan saha kenarında hoca yapan kimseye saygı duymuyorum.. emre Volkan vs hepsi önce belgelerini alsınlar sonra hocalık yapsınlar daha dün kısa şortla sahada gezinen andaval Nuri hoca oldum sanıyor Antalya’da adalet isteyen önce kendi adaletli olacak belgesi olmadan sahada hocalık yapmak da ne demek hakemle konuşması yasak olan bir adam sahada hem hocalık yapıyor hem de hakeme itiraz ediyor sonra Türk futbolu neden böyle şöyle… belgen olmadan diploman olmadan hangi işi yapıyoruz o zaman adam işi kıvırıyor diye eli iyi de hemen mühendis yapıp bina diktirelim saygı falan duymuyorum hele bu akşamdan sonra kendisinden iğreniyorum
HOPA'LI TS'Lİ
30.04.2022, 23:38
Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 35'inci haftasında Antalyaspor ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor, bitime 3 hafta kala 2021-2022 Sezonu şampiyonluğunu ilan etti. Medical Park Stadyumu tribünlerinde karşılaşma öncesindeki koreografide kullanılan, Fenerbahçe'nin simgesi olan kanaryanın silah namlusunda yer aldığı pankart ile ilgili sarı-lacivertli kulüpten sert bir açıklama yapıldı.
Savcıların göreve çağırıldığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:
Savcılar göreve! Terör örgütünün duruşunu sahiplenen, takım otobüsümüze yapılan saldırıyı meşrulaştıran, toplumu kin, nefret ve ayrışmaya sürükleyen bu pankartın, tribünde yer almasına izin verenler hakkında savcıları göreve çağırıyoruz!
Savcılar göreve! Halkı, taraftarları birbirine düşüren Trabzonspor Kulübü'nün yaptıklarının karşılıksız kalmaması için Türkiye Cumhuriyeti savcılarını göreve davet ediyoruz!
Bir şehir takımı, milyonlarca taraftarı olan ülkenin değerine saldırıyor! FETÖ ağzıyla konuşuyor, silahlı saldırıya gönderme yapıyor!
ilelebeTS
30.04.2022, 23:39
Takım tekrar çıktı sahaya
HOPA'LI TS'Lİ
30.04.2022, 23:40
beyaz tvde altay maci istanbulda dendi
Olimpiyatta 61.000 oluruz.
Doğukan Uçan
altay maçı istanbul da oynanmaz şehre hakaret olur. o kupa trabzon da kalkacak maça daha 15 gün var.
iso_4939
Sigir surusu yine sahaya daldi allah cezanizi versin adiler
HOPA'LI TS'Lİ
30.04.2022, 23:41
Takım tekrar çıktı sahaya
İzdiham var. Hoca zor yürüyor.
altay maçı istanbul da oynanmaz şehre hakaret olur. o kupa trabzon da kalkacak maça daha 15 gün var.
pazar gunude trabzonda.kutlanacakmis
ÖmürKaradeniz61
Yahu ne sığır adamlarsınız ısrarla oyunculara saldırıyorsunuz biraz eğlenmeyi öğrenin yalvarıyorum kardeşim ya.
ilelebeTS
Hocayı fena darladılar
Futbolcularla topaç gibi oynuyorlar
Hamsik'in saçları tez konusu oldu
ahahahahhaa kuşların yangını var. büyük yangın var. bunları böyle çaresiz görmek ne güzel duyguymuş
HOPA'LI TS'Lİ
30.04.2022, 23:43
Sigir surusu yine sahaya daldi allah cezanizi versin adiler
1 haftadır burada defeatle yazdık. Uyardık.
2 dakika dayanamadılar.
Buruk sevinç oldu.
Neyse ki Nuri takımı sahadan çekmedi.
Hakem de maçı tatil etmedi.
Erken toparlandı olay ve devam edildi maça (anonsçunun insanları azarlarcasına yüksek perdeden bağırması da kaba ve nahoştu)
HOPA'LI TS'Lİ
30.04.2022, 23:43
Hoca basın toplantısında...
ÖmürKaradeniz61
30.04.2022, 23:45
1 haftadır burada defeatle yazdık. Uyardık.
2 dakika dayanamadılar.
Buruk sevinç oldu.
Neyse ki Nuri takımı sahadan çekmedi.
Hakem de maçı tatil etmedi.
Erken toparlandı olay ve devam edildi maça (anonsçunun insanları azarlarcasına yüksek perdeden bağırması da kaba ve nahoştu)
Bunlarla maç tatil olmaz,Antalyalı oyuncuların istemesiyle değil hakemin kararıyla maç iptal edilir.
iso_4939
La sevinmeyi bile bilmiyoruz takim sahaya cikti birakinda hep beraber sevinelim da kopekler
ilelebeTS
Hoca basın toplantısında...
Yine basıldı :D
HOPA'LI TS'Lİ
30.04.2022, 23:46
Aha basın toplantısını da bastı uşaklar
Sulu kutlamaya Hoca da katıldı.
HOPA'LI TS'Lİ
30.04.2022, 23:46
Bunlarla maç tatil olmaz,Antalyalı oyuncuların istemesiyle değil hakemin kararıyla maç iptal edilir.
Tabi ki
HOPA'LI TS'Lİ
30.04.2022, 23:47
Grande, Trabzon şampiyon diye bağırdı mikrofona :)
Hocanın gözleri doldu.
Cansın Abdullah Avcı
abdullah avci konusurken futbolcularin gelip sampiyon trabzon tezahuratlari ile islatmalari keyfimi yerine getirdi
emeği geçen herkese teşekkürler
Allah hepsinden razi olsun
HOPA'LI TS'Lİ
30.04.2022, 23:48
abdullah avci konusurken futbolcularin gelip sampiyon trabzon tezahuratlari ile islatmalari keyfimi yerine getirdi
emeği geçen herkese teşekkürler
Allah hepsinden razi olsun
2 kez yaptılar.
Çok hoştu.
Bu sevinci hak ettiler.
Tadını çıkaralım 61 gün 61 gece :)
ilelebeTS
30.04.2022, 23:48
Hahaha :D Hocayı ıslatıyorlar, üstüne değişiyor yine ıslatıyorlar.
ÖmürKaradeniz61
30.04.2022, 23:49
Vandallardan biri kaleci Boffine yumruk atmış ne gerek var.
HOPA'LI TS'Lİ
30.04.2022, 23:51
Başkan da geldi canlı yayına.
trbzn_1967
Şampiyonnn. Sonunda bu günleride gördük Allahım sana şükürler olsun ki :sevinç:
Doğukan Uçan
meydan da rte nin konuşmasını yayınlıyorlar. istanbul medyasına güzel malzeme veriyorlar yazık bu kafaya.
Arif Timurcioğlu
30.04.2022, 23:55
meydan da rte nin konuşmasını yayınlıyorlar. istanbul medyasına güzel malzeme veriyorlar yazık bu kafaya.
Trabzon kalesi abi malum partinin bizide malzeme yapıyorlar işte.
Saçma sapan bir andı. 10-15 kişi şakşakladı, gerisi yuhaladı, bakanlar da her zaman ki gibi sırıttı.
Vandallardan biri kaleci Boffine yumruk atmış ne gerek var.
İnşallah hakkında savcılık işlem yapar, sevmezsin filan adama vurmak nedir, düz hayvanlık bu ya
Goy goy yaparlar anca. Istanbul kulüpleri olmuş hükümetin uydu takımları. Biri gıkını çıkaramıyor adamlara karşı. Keşke siyaset böyle müdahil olmasa ama Türk siyaseti bu işte.
Kadir Aydın
30.04.2022, 23:56
Allah'im sana sükürler olsun, daha yeni yeni kendime geliyorum.
Öyle acilar yasattilar ki bize resmen duygu selinde bogulduk.
Üzdük, kirdik, kizdik, sinirlendik...
Hakkinizi helal edin.
HOPA'LI TS'Lİ
30.04.2022, 23:56
2010-2011 Şampiyonluk kupamızı vermeyen şahıs :(
HOPA'LI TS'Lİ
30.04.2022, 23:57
allah'im sana sükürler olsun, daha yeni yeni kendime geliyorum.
öyle acilar yasattilar ki bize resmen duygu selinde bogulduk.
üzdük, kirdik, kizdik, sinirlendik...
Hakkinizi helal edin.
Helal olsun.
Ne saçmalıyorsun lale. Kafaya bak corona döneminde olanlari unuttun herhalde. Tipik bilmmem x partiye oy vermeyen vatan haini veya ajandir kafasi. Avrupa bizi kiskaniyor, surekli hukumetimizi dusurmeye calisiyor mentalitesinde yorum.
Kes 86 mesaj atmışsın kim bilir kimsin ??? Leş kargalığı yapıp milletin midesini bulandırıyor sizin gibiler..
ilelebeTS
https://twitter.com/beINSPORTS_TR/status/1520507248572833794
Halil Alemdar
Trabzon kalesi abi malum partinin bizide malzeme yapıyorlar işte.
Aynen buna yapacak bir şey yok.
leavemealone
30.04.2022, 23:58
Wakaeme yi göremedim nerde bizim usak
Halil Alemdar
30.04.2022, 23:58
Anonsçu işte bu diyince ben de maç bitti sandım. Taraftar o adrenalinle onun gazına geldim. Niye o kadar konuştuysa.
erenslash
01.05.2022, 00:02
çok güzeldi en sonunda inanılmaz olan oldu .
bu forumda senelerce yazanlara armağan olsun
bu maçı almalıydık biraz buruk oldu
neyse dedim olsun
Şampiyon olduk lan :D
şaka maka :D
çok sevinçliyim
Değerli renkdaşlarım hepimize kutlu olsun
şimdi daima ileri diyerek oynamamız lazım
bu oyunla bir halt olmaz bizden hoca gereğini yapsın hadi rehavetine veriyorum ama böyle oynamaz şampiyon takım son maçında hocaya da yakışmaz
Allah'a şükürler olsun..
herkese Hayırlı olsun..
Helal BAŞKAN ..HELAL AVCI Hocam .. HELAL FUTBOLCULAR..
ŞAMPİYONNNNNNNNNNNNNNNNNNNN..
HOPA'LI TS'Lİ
01.05.2022, 00:04
çok güzeldi en sonunda inanılmaz olan oldu .
bu forumda senelerce yazanlara armağan olsun
bu maçı almalıydık biraz buruk oldu
neyse dedim olsun
Şampiyon olduk lan :D
şaka maka :D
çok sevinçliyim
Değerli renkdaşlarım hepimize kutlu olsun
şimdi daima ileri diyerek oynamamız lazım
bu oyunla bir halt olmaz bizden hoca gereğini yapsın hadi rehavetine veriyorum ama böyle oynamaz şampiyon takım son maçında hocaya da yakışmaz
Oyunu boşver renktaş
Rakip iyi takım ve maçı hiç bırakmadılar. Çok zorladılar.
Son 12 maçtır yenilmiyorlar.
Önemli olan sonuçtu ve aldık.
Emiroğlu
01.05.2022, 00:05
7-8 yıl üzerine login oluyorum sanırım.
Diyeceğim o ki, nihayet şampiyon Trabzonspor!
Başkan çok güzel konuştu maç sonrası. Abdullah hocanın kredisi bitmez artık, kendi istemedikçe hocamızı kimse gönderemez. Hepimizin sahip çıkması gerekiyor. 35 yıldır yapılamayanı yaptı takım. Herkese emekleri için teşekkür ediyorum.
Anonsçu işte bu diyince ben de maç bitti sandım. Taraftar o adrenalinle onun gazına geldim. Niye o kadar konuştuysa.
Bundan birkac mac once anonscu bizim lehimize birkac tezahurat yapmisti sanirim. Bu tarz lakayit isler olmamali.
FBnin "Bursa'dan gol haberi mi var" skandalina benzer bi sey olmadi en azindan...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiAdam top taca çıkınca taraftar rahatlasın diye bağırdı. Tribundekiler stresten gözünü kapatıp dua ediyordu galiba anlayamadılar. :)
Semih Kırsüleymanoğlu
01.05.2022, 00:11
Şampiyon Trabzonspor
Emeği geçenlerden Allah Razı Olsun
nice şampiyonluklara
hofsaale
01.05.2022, 00:13
2010 dan beri üyeyim, bizi sampiyon yapmayacaklarini düsüyordum hep..Allahima sükür olsun bu günleri de gördek...seytanin bacagini kirdik, gelecek seneler sampiyonluklar daha kolay gelecektir....
Şampiyonluk çok güzel bir duyguymuş!
Emeği geçen herkese çok teşekkürler..
(yıllar sonra sırf bu mesajı atmak için geldim, şifremi hatırlayan google chrome'a da teşekkürler:)
outlaws61
01.05.2022, 00:14
Nwakaemeden hiç ses seda yok yaw.
Nerde bu adam.
Kemal Öztel
01.05.2022, 00:16
Bu sene kalan 2 kupayı da alalım. Büyük kudurttuk rakipleri
Nwakaemeden hiç ses seda yok yaw.
Nerde bu adam.Basin toplantısında su saldırısında vardi.
outlaws61
01.05.2022, 00:17
Basin toplantısında su saldırısında vardi.
Göremedim hiç
Sosyal medyada da paylasımda bulunmamış.
Merak ettim :)
İlk sahaya girildiğinde Antalyalı Floranus ve Boffin’e vurulmuş. İnanılır gibi değil.
Adam top taca çıkınca taraftar rahatlasın diye bağırdı. Tribundekiler stresten gözünü kapatıp dua ediyordu galiba anlayamadılar. :)
Peki ya Koita'nin 40-50m top surup faul alarak sampiyonlugu getirmesi desem :)))
Bu sene kalan 2 kupayı da alalım. Büyük kudurttuk rakipleri
Butun parti baskanlari tebrik etmis twitterda fbliler kuduruyor hicbirine oy yok diyorlar :D
albatros
01.05.2022, 00:21
Tertemiz şampiyon!
Şikeyi, siyaseti, her türlü pisliği yenip de şampiyonluk olduk.
İstanbul takımları temiz şampiyonluğa alışık olmadığından havlayan havlayana.
Hazımsız köpekler kudursun
HOŞT ulan!
En büyük TRABZONSPOR!
Şampiyon TRABZONSPOR!
hofsaale
01.05.2022, 00:21
İlk sahaya girildiğinde Antalyalı Floranus ve Boffin’e vurulmuş. İnanılır gibi değil.
inanilmaz cok cahil var türkiyede...nasil böyle birsey yapiyorlar...insAllah cezasi olmaz
outlaws61
01.05.2022, 00:22
Nuri Şahini tebrik ederim.
İlerde bir gün kulübümüze çalışmasını diliyorum.
Son andaki agresifliğini ise oyuncularını korumasına bağlıyorum.
Bana kalırsa yurt dışında büyük takım çalıştıracak.
Öyle bir potansiyel hissediyorum kendisinde.
Yolu açık olsun.
Rahmi Akkurt
Ahmet Ağaoğlu: "8. Lig Şampiyonluğu"
Ayrıca biz hiç o topa girmeyeceğiz dedi başkan, aynen bu yolda devam.
erenslash
tamam orası öyle ama sanırım son maç ya biraz parçalı bulutlu oynadık hadi dedim bu seferlik böyle olsun şöyle ezerek yensek daha bir başka olurdu neyse dedim sonra hepimize hayırlı olsun :DDD
Oyunu boşver renktaş
Rakip iyi takım ve maçı hiç bırakmadılar. Çok zorladılar.
Son 12 maçtır yenilmiyorlar.
Önemli olan sonuçtu ve aldık.
ilelebeTS
01.05.2022, 00:23
Soyunma odasından görüntü olsa iyiydi. Orada şimdi ne coşku vardır.
Boffene yumruk falan atmislar görüntüleri var. Gerek yoktu boyle seylere
Peki ya Koita'nin 40-50m top surup faul alarak sampiyonlugu getirmesi desem :)))Altay maçındaki asisti unutmamak lazım [emoji14]
inanilmaz cok cahil var türkiyede...nasil böyle birsey yapiyorlar...insAllah cezasi olmazKardeşim, adamlar sahaya çıkmasa bittik. Maç bitmemiş daha ve sen adamların futbolcularına müdahele ediyorsun.
Emirhan Uludüz
01.05.2022, 00:27
Herkese çok teşekkürler, başarıda herkesin payı var. Maç bitmeden sahaya girilme olayı olmasaydı iyi olurdu.
Maç bitmeden taraftarın yaptığının izahı yok. Hele bir de rakip oyunculara darp olduğu söyleniyor ki, inanılmaz. Sahaya cikmasalar, hiç bir şey diyemezsin. Bu arada Antalyaspor, Nuri Şahin ile makine gibi takım olmuş, Avrupai bir havalari var.
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ahmet Hamza
01.05.2022, 00:28
Sahaya girip oyunculara vuran karaktersiz şerefsizler bir daha stad yüzü görmemeli. Kulüp bunun peşine düşsün. Sevincimize gölge düşürdü cahil primatlar.
Umarim Ugurcan Avrupa nin sayili takimlarindan birine transfer olur. Bunu fazlasiyla haketti..Ugurcan in yerini doldurmak kolay olmayacak. Sampiylnlar Liginde basarili olacak bir sistem kurmak icin Nwakaeme nin yoklugu avantaj bile olabilir ama Ugurcan cok önemli bir karakter..
Sahay atlayan sazanlara ne desek az.
Butun parti baskanlari tebrik etmis twitterda fbliler kuduruyor hicbirine oy yok diyorlar :DKudursun o kafasizlarin oy kullanması hata zaten :)
Sahaya girip oyunculara vuran karaktersiz şerefsizler bir daha stad yüzü görmemeli. Kulüp bunun peşine düşsün. Sevincimize gölge düşürdü cahil primatlar.
Evet bu olmamaliydi kesinlikle.
Bir de su sahaya erken girme olayi cok kotuydu neyse ki uzun surmedi.
Seneye daha hazirlikli oluruz artik :)))
Sirada Kupa, Super Kupa var. Gencler de sans bulursa cok iyi olur
Beyler ilk sene burdan başkana kötü vaziyette saldırdıkları zaman demiştim ki ben yöneticilik yapıyorum arkadaşlar
Bu takım batık tı satılması konuşuldu burda araplara başkan adayı çıkmadı. Ağaoğlu başkan oldu. Bende bu kaptan başkan bizi hedefe götürecek destek olalım demiştim. Bu nu yazınca şunu aldı şunu yaptı transfer öyle idi bu böyle yanlış yazdılar bana bende yanlışları var ama önemli olan bu adamın niyeti salih o niyet bizi hedefe götürecek demiştim. 3 sene süre istedi geldiğinde ama 3. Sene şampiyon olduk
Helal olsun ağaoğlu
Demekki cukka derdine değilde kendini işine verince batık takım bile tez zamanda ayağa kalktı yetmedi şampiyon olduk
samatyaboy
01.05.2022, 00:34
https://twitter.com/UltrasTurkish/status/1520513256573521921
Bu taraftarlık değil!
Ahmet Hamza
Anonscunun da işine son verilmeli. Maç bitti izlenimi uyandırmasının yanında “maç bitmedi’ demeyi dakikalarca akıl edemedi. Bu kadar amatörlük olamaz.
Kadir Aydın
Boffene yumruk falan atmislar görüntüleri var. Gerek yoktu boyle seylere
Benim gördügüm adam izdihamda zorla iceri girmeye calisiyor, onun aldigi darbe kadar berat da darbe aliyor.
ÖmürKaradeniz61
01.05.2022, 00:36
Sörloth bile paylaşım yapmış yiğidim benim,Trabzonspor’dan başka bir yerde oynamaz o çocuk.
Hahahahaaa :D
https://twitter.com/trabzonssporr61/status/1520514008209575937?s=20&t=uYU8Cmb2XxOd01Pmu5w72A
kayseriliyiz
01.05.2022, 00:36
5 taraftarımız kalp krizinden vefat etmiş çok üzgünüm.Hadi ya, Allah rahmet eylesin, söylenecek söz yok.
Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
ilelebeTS
01.05.2022, 00:39
Peres bile gelmiş
Hamsik coştu hahaha :D
Hamsik muhteşem adam. En çok sevinen o herhalde :)
jpositve
01.05.2022, 00:41
Kes 86 mesaj atmışsın kim bilir kimsin ??? Leş kargalığı yapıp milletin midesini bulandırıyor sizin gibiler..
Sazan baligi demek ki foruma yeni uye olmusum. Uyelik tarihine bakmak bile mi aklina gelmedi. Anasini satiyim.sokakta gorsen adam diye neyse yav bak dalgana uzak dur benden.
Denswil racon kesecek galiba bu nasil durus yiğidim
Kadir Aydın
01.05.2022, 00:43
Wakame'den hic ses yok, üzüldüm.
jpositve
https://twitter.com/atancagdas/status/1520500894881796103?t=f7kQz_hyfxQKsp1mgzV4iw&s=19
Bu adama teknik dirketorluk ysptigindan beri ayri bir semaptim var. Zaten daha onceden alanyasporu calistirirken iyiki de trabzonspor da futbol oynadim diye aciklamasi da vardi.
Ulan Siopis aferin diyip şaplak atti adama :))
Soner Albayrak
Hamsik'e bak herkesten fazla sevindi hahaha :D
ilelebeTS
01.05.2022, 00:44
Hepsi Türkçe öğrenmiş birkaç kelime. Aferin diyorlar. Hugo da eferin diyor :DDD
Ulan İsmail kazma olmasan iyi adamsın.
Ooooooooo İsmail koybasiiiiiii fenere koybasiiiiiiii
hofsaale
01.05.2022, 00:49
Ooooooooo İsmail koybasiiiiiii fenere koybasiiiiiiii
nerde izliyorsunuz?
nerde izliyorsunuz?Aspor
Siopis konuşuyor baka bodyguardlik yapiyor :)
ÖmürKaradeniz61
01.05.2022, 00:49
Çok enteresan duygular içindeyim bağırmak çağırmak istiyorum ama sessiz sedasız tv izliyorum,sanırım birkaç güne anlayacağım ne yaşadığımı.
Grandeeee :D
https://twitter.com/AlfaTrabzonspor/status/1520522296305364998?s=20&t=4ERPeCGa7yUXikogtFT_fA
jairzinho
01.05.2022, 00:50
şampiyonluğa yakışır efsane bir final maçı oldu
antalyasporun hırsı ve oyun iştahı
bizim sezon boyu yaptığımız oyun içi organizasyon ve sakinlik,2 golde böyle geldi
şu maçın ilk yarısı 4-0 lehimize olsa ve al gülüm ver gülüm bir maç olsa hikaye eksik kalırdı
hikayesi olan bir finale sahne oldu şampiyonluk maçı,skorun getirdiği coşku,dram,heyecan,gerginlik,1-1 iken uğurcanın penaltı kurtarması,maç bitmeden sahaya dalma,herşey vardı
tarihi unutulmaz bir maç
Sefa Alış
01.05.2022, 00:50
şampiyooooon
Grande, adının hakkını veriyorsun :alkış::D
Mert Pasa
01.05.2022, 00:53
2.gole bile sevinmeden topla santraya kosan Antalyaspor detayi cok dikkat cekiciydi.Guray Vurala da ayri bir parantez actik.
Dorukhan Toköz: "İnanılmaz mutluyum. Daha öncede şampiyonluklar yaşadım ama bu şampiyonluk açık ara en iyisiydi. Beşiktaş'tan Trabzonspor'a gelmem kariyerim için daha iyi oldu bence yüksek bir kariyer yükselişi yaşadım." (beIN Sports)
Varlıbaş61
01.05.2022, 00:59
Şampiyonluk golü : Visca’nın Galatasaray’a attığı goldür.
crixus_61
01.05.2022, 01:00
Edgar'ı koymamışlar la hiçbir fotoya
Enaldo61
01.05.2022, 01:02
Şampiyooooonnnnnnn :sevinç:
Ekrem D.
01.05.2022, 01:03
Sampiyonluk fotosunda Egemen'in de olmasi ayri bir detay
crixus_61
01.05.2022, 01:05
İlk yarıdaki beşiktaş, ikinci yarıdaki galatasaray maçları kilit maçlar oldu. Taraftarı, takımı yükseltti, özgüven verdi, şampiyon oluyoruz dedirtti. Allaha şükür bu işi nihayetlendirdik.
gurur6134
01.05.2022, 01:05
Butun siyasilerin kutlama mesajlarinin altina sag sol fark etmeden oy moy yok diye mesaj yazmis kus beyinliler kime oy verceksiniz puhaha oyle boyle koymadi bu aci onlara buyuk hasetlik cekememezlik var
Varlıbaş61
01.05.2022, 01:07
Wakayame nerede yahu? Kutlamalarda göremedim ?
gurur6134
01.05.2022, 01:07
Konya macindan sonra is bitmisti zaten yalandan uzattik isi bu kadar..bu şikecileri biran icin umutlandirip boyle kudurtarak sampiyon olmak daha iyi oldu..uskudar meydan yaniyor bu arada atmosfer super
crixus_61
01.05.2022, 01:09
Yusuf canlı yayın yapıyor takım otobüsünden
https://www.instagram.com/yusuferdogan032/live/?hl=tr
Ulan ne yaşadık biz böyle ya, büyük şaşkınlık içindeyim, şimdi biz şampiyon mu olduk?
gurur6134
01.05.2022, 01:11
Wakayame nerede yahu? Kutlamalarda göremedim ?
Darildi mi acaba benimde dikkatimi cekti.. sakatligi yoksa girmeliydi en az 15 dk top saklardi sahada olmaliydi waka reis sampiyonluk macinda haketti de bunu fazlasiyla ..sezon sonu yok zaten waka isi bitti hal hareketleri bunu gosteriyor
nevzat61
01.05.2022, 01:12
Eeee bir sey biliyoruz da konusuyoruz.Loser her zaman Loser! Lider ve Loser, her ikisi L ile basliyor.Sonra bana kiziyorsunuz.Ayip oluyor!
Allah abdullahinda taraftarinda belasini versin beynini siktigim it suruleri sizi
Sizi de üst üste koyup şampiyon olduk ya..zor geliyor biliyorum ancak çaresi var merak etmeyin..
Çok enteresan duygular içindeyim bağırmak çağırmak istiyorum ama sessiz sedasız tv izliyorum,sanırım birkaç güne anlayacağım ne yaşadığımı.
al benden de o kadar.
kanal kanal geziyorum.
az önce dışarı bir çıktım 10 dakika hava alayım diye.
küçük bir konvoy geçti önümden bordoooooo diye bağırdım maviiiiiiii diye cevap verdiler. ağlıyordum az daha.
Oğuzhan Fidan
01.05.2022, 01:12
şampiyonuluğumuz geçen hafta gelmişti maça harika başladık ezdik antalyayı sonra biraz heyecan yapıp bocaladık normal.. geçen hafta bitti bu iş demiştik. konvoydan geldim şimdi çok mutluyuz çok :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.