Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 35.Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor | ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Sayfa :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
Mehmet BAŞ
25.04.2022, 21:46
Otobüs bileti bulamiyorum ama biletim var İstanbuldan gidecek forumdaşlara parasi karsiligi yol arkadasi olurum. :)
Ben de aynı durumdayım. İzmir ve Manisa dan gidecek varsa yoldaş olurum. ;)
Bu şampiyonluğun belgeseli çekilecektir umarım.
Her sezon şampiyon olacakmış gibi belgesel çalışmaları başlıyormuş. Ulaş Özdemir söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.
BlackPanther
25.04.2022, 22:14
Umut Meraş ikinci lig topçusu.
Utanmadan bizden fazla koparmaya çalıştı.
Enayi Beşiktaş verdi
Salih Kara
25.04.2022, 22:30
Forum yönetimine önerim bu maçın başlığına şampiyonluk maçı olarak bir ekleme yapılabilir. Çok önemli mi bilmem ama bu maç başlığını çok bekledik. Hala rüya gibi..
Samsun’a kadar gel gerisi benden.
serdaracıl
25.04.2022, 22:37
Forum yönetimine önerim bu maçın başlığına şampiyonluk maçı olarak bir ekleme yapılabilir. Çok önemli mi bilmem ama bu maç başlığını çok bekledik. Hala rüya gibi..
Aynen
61zeynel61
25.04.2022, 22:46
Bugün kendi sahasında 3-0 yenilen takımı Beşiktaş tribünleri alkışladı. Ama bizimkiler açık ara puan farkıyla gittiğimiz bir sezonda berabere kaldığımız maçlarda bile küfrede ede stadı terketti.
Abdullah AVCI ben dahil bize rağmen bu takımı şampiyon yaptı. Trabzonspor'un üzerindeki en büyük yüklerden biri de bizim bazı cins taraftarlar.
Mehmet BAŞ
25.04.2022, 23:00
Samsun’a kadar gel gerisi benden.
:o
memozcan
25.04.2022, 23:32
arkadaşlar maç biletleri yarın kaçta satışa çıkıyor? açıkta kalmayalım sonra:)
Cem Balcı
25.04.2022, 23:33
Bilet derken hocam (:
Emirhan Uludüz
25.04.2022, 23:35
:D
Yiğit SARI
25.04.2022, 23:51
Süper Lig'de 34. hafta sona erdi. Haftayı 3 puanla kapatan lider Trabzonspor, kalan 4 haftada 1 puan alması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek.
Hala daha inanamıyorum
Ortahisar61
25.04.2022, 23:52
Coşkuyla iyi oyunla sampiyonlugu kazanalim doyasiya kutlayalim
nevzat61
25.04.2022, 23:54
Galiba kaldın hocam :(
Mehmet Fatih Yavuz
26.04.2022, 00:17
Bu sabah 30 saniye içinde yitti gitti biletler hocam. Maalesef. :)
bingolts
26.04.2022, 00:28
Harun-61
26.04.2022, 00:38
Nasıl oldu bilemiyorum ama 1 adet Bilet bulabildim . J Blok dan. Oğluma söz vermiştim.
2.000 TL. Eşimin haberi yok :) İlk kez stada girecek.
İkinci bileti alamadım.
Yaşı 13. İçeri girerken sıkıntı olacak illa hayırlısıs bakalım. Kavga döğüş rica minnet, inşAllah girebiliriz.
.
ffırtına
26.04.2022, 01:03
İstanbulda dev ekranda maç izlenmeli, maç öncesi konvoylar yapılmalı, maç sonrası Taksimde kutlanmalı , biz 5-6 araçlık bir konvoy yapıcaz ancak bireyselde kalmamalı bu genele yayıp geniş çaplı bir kutlama olmalı..
Sefer A.
26.04.2022, 02:05
Cuma gece Sunexpress ek sefer koymus sanirim, Izmir'den Trabzon'a
22:45 uçagi, 899 Tl
Bilginiz olsun
Şahin Yılmaz
26.04.2022, 06:57
Bilet alamadım sağlık olsun. Mersin den cuma sabahı aracımla geliyorum. Mersin den gelecek olan yazsın.
Stadın orada veya meydanda dev ekran gibi maç seyredebileceğimiz bir uygulama olacak mı?
HOPA'LI TS'Lİ
26.04.2022, 08:03
Akyazı'da büyük buluşma! Trabzonspor idmanı taraftara açıyor.
Taraftarların statta açık idman isteği gerçek oluyor... Abdullah Avcı’nın kararına göre, Bordo-Mavili takım perşembe veya cuma günü Akyazı’da ateşli tribünler önünde antrenman yapmaya hazırlanıyor.
Bordo-Mavili taraftarlar, müjdeli haberi sabırsızlıkla bekleniyor. Şüphesiz ki antrenmanın taraftara açılması halinde Medical Park Stadı tarihi günlerinden birini yaşayacak ve şampiyonluk maçının da provası yapılacak. Adana Demirspor galibiyeti sonrasında gece yarısı saat 01.30 olmasına rağmen binlerce kişinin Trabzon Havalimanı’na akın ettiği düşünülürse, Akyazı’daki antrenmanda 40 bin kişilik tribünlerin tamamen dolması bekleniyor. Kulübün konuyla ilgili olarak bugün duyuru yapacağı öğrenildi.
Trabzonspor'da istatistiklerde Uğurcan Çakır farkı
Trabzonspor'da kaleci Uğurcan Çakır’ın sezon başından beri gösterdiği müthiş performans, rakamlara da yansıdı.
Comparisonator’un verilerine göre; Trabzonspor ’un kaptanı yüzde 82’lik kurtarış yüzdesiyle zirvede bulunuyor. 11 karşılaşmada kalesini kapatan Uğurcan, gol beklentisinin yenilen gole oranında 1.88’le 1. sırada. Geride kalan 34 haftanın 32’sinde kaleyi koruyan Milli file bekçisi, 11.3’lük başarı uzun pas istatistiğiyle de ligin en iyisi.
Trabzonspor her anlamda tarihi bir sezon geçiriyor...
Abdullah Avcı ile öğrencileri sahada istatistikleri alt-üst ederken, 37 yıl sonra çifte mutluluğa koşuyor, taraftarlar da hem biletler hem de ürün satışlarına gösterdikleri müthiş ilgiyle fark yaratıyor. Statlar tam kapasite açıldıktan sonra Akyazı’da ortalama 35 bin kişiye oynayan Trabzonspor, forma satışında kulüp rekoru kırdı. Takımın müthiş gidişatının ardından 220 bin adete ulaşılırken, daha önce 192 bin olan rekor geçildi. Bordo-Mavililer’in hedefi, 250 bin bandını yakalamak. Sadece formalar değil, TS Club mağazalarında satılan bayraklar başta olmak üzere diğer lisanslı ürünlere de ciddi ilgi var. Şampiyonluk formalarının ise önümüzdeki ay piyasa çıkması bekleniyor. Farklı tasarımlar üzerinde çalışma yapılırken, hazırlıklarda artık son aşmaya gelindiği öğrenildi.
Şok! Peres 6 ay yok!
Trabzonspor, Adana Demir maçında sakatlanan sağ bek Peres'in durumu ile ilgili açıklama yaptı. Kulüp doktoru Hakan Çelik, "Sol ayak bileğinden sakatlanan Peres'in çekilen MR'ında sol aşil tendonunda yırtık tespit edilmiştir. Futbolcumuzun ameliyatı planlanmaktadır" dedi. Peres'in 5-6 ay arası oynamaması bekleniyor.
Fırtına'dan Galatasaray'a transfer çalımı! Kazımcan Karataş...
Trabzonspor transfer haberleri: Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğun 1 pua uzağında olan Trabzonspor gelecek sezonun kadrosunu kurmak için yoğun mesai harcıyor. Bordo mavililer, Galatasaray'ın da gündeminde yer alan Kazımcan Karataş için Altay'la anlaşmaya vardı.
Coşkuyla iyi oyunla sampiyonlugu kazanalim doyasiya kutlayalim
Antalya son 12 maç yenilmedi. 8G, 4B.
Bu hafta gerekli puanı alıp çifte bayramı yapmalıyız.
Dikkatli olmalıyız.
Kupada 2-0 yenmiştik. Yine yenebiliriz.
Umut Meraş ikinci lig topçusu.
Utanmadan bizden fazla koparmaya çalıştı.
Enayi Beşiktaş verdi
Kasımpaşa maçında bu bir kez daha tescillendi.
Umut Meraş vasatın altında bir oyuncu
O mac tekrar edilmeyecek. Bir macta kural hatasi yok aciklamasi yapilmak zorunda degil. Aciklama yapilmamasi , tekrar olmayacagina isaret zaten. Tekrar olsa coktan aciklama.yapilirdi.
Bu hafta her ihtimale karşı 3 puan almak süper olur.
Şerefsiz tff puan durumuna göre tekrar kararı verebilir yoksa niye bu kadar beklesin ki?
Biz hep cumartesi akşamına odaklandık ama Gaziantep 35. saniyede 10 kişi kalmazsa :) neden puanla dönmesin? Bakarsınız maç oynanmadan cuma akşamı şampiyon oluruz. Ne koyar ama ezikbahçelilere?
Bu kadar sakatla bu kadar puan farkı ve şampiyonluk. Sürekli bir kadro sirkülasyonu. Çok büyük iş yaptık ama farkında değiliz. Sonradan daha iyi anlaşılır.
Bu şampiyonluk hikayesi çok anlamlı
34 maçın 32'sinde farklı 11 ile çıkmışsın.
Edgar-Hugo tandeminden biri erkenden sezonu kapatmış. Diğeri en kritik son haftalarda 1 ay oynayamamış.
Gervinho erkenden sezonu kapatmış.
HT 1.dakikada sakatlanmış.
Müzmin sakat Trondsen'den yararlanamamışsın.
Çakma sol beklerle bile en az gol yiyen takımsın.
Grande 2 ay oynayamamış ve finalde sağ bek Peres 6 ay yok.
bursaspor'a da bir jest yapın
belki kendilerine gelirler
şampiyon bir takımın şu duruma düşmesi gerçekten inanılmaz
Bursa büyük ihtimale düşecek renktaş, üzücü tabi
Kasımpaşa'lı Muleka'ya bayıldım.
Malatya'lı Tetteh de iş yapar.
Koita ve Kouassi gönderip onları alabilsek nasıl olur dostlar?
beratika
26.04.2022, 09:30
Giresuna aldım. 600 LİRAYA !! ZALIM METRO TURİZM (:
halilaziz61
26.04.2022, 10:03
Takım resmen revire döndü
Bu kadar sakatlık hayra alamet değil
üst tribünden aşağıya inme şansın yok kanat takıp uçarsan orası başka :)
ama belki alt kapıları açarlarsa inebilirsn
takım otobusu 1.5 saat öce falan geliyor içeriye girmede sorun yaşamazsın
tam iftar vakti 10 dk kadar kapılardaki güvenlik güçleri oruçlarını açıyor o dakikalarda içeriye giremezsiniz
otobusu karsılayıp ıcerıye gırmek 15 dk
sıkıntı olmaz
üst alt geçiş doğu ve kuzeyde kapalı güneyde açık. batı da muhtemelen kapalıdır
1. Kapalı ama 1,5 metrelik demir bariyerlere kapalı genç iseniz kolayca halledersiniz.
2. Takım otobüsü kaçta geliyor bilmiyorum ama kalabalığı düşünürsek en az 30- 45 dk önce turnikelere geçmek iyi okur çünkü orda yığılma oluyor
Cevaplar için çok teşekkürler, ama kafam hala karışık, aşağı inebilir miyim inemez miyim çözemedim :eek:
Son düdükle alttakiler sahaya dalıp da ben yukardan izlersem herhalde kafayı yerim.
2 adet alt bileti kovalamaya devam etsem mi ne dersiniz? Yoksa bulmuşum 2 bilet, şükredip oturayım mı :)
HOPA'LI TS'Lİ
26.04.2022, 10:24
Takım resmen revire döndü
Bu kadar sakatlık hayra alamet değil
Allah'tan lig bitti neredeyse, yoksa yanmıştık.
38 yıldır beklediğimiz o büyük güne ve kupaya 4 gün kadar yakınız.
pReN@_61
26.04.2022, 10:36
https://www.youtube.com/watch?v=EEbNd20amIg
HOPA'LI TS'Lİ
26.04.2022, 10:43
https://www.youtube.com/watch?v=EEbNd20amIg
2011'de yapmıştı. Hala dinlerim.
abdllh.29
26.04.2022, 10:54
Cevaplar için çok teşekkürler, ama kafam hala karışık, aşağı inebilir miyim inemez miyim çözemedim :eek:
Son düdükle alttakiler sahaya dalıp da ben yukardan izlersem herhalde kafayı yerim.
2 adet alt bileti kovalamaya devam etsem mi ne dersiniz? Yoksa bulmuşum 2 bilet, şükredip oturayım mı :)
son dakikalarda alt kata inersin.
Harun CAN
26.04.2022, 10:54
Otobüs bileti bulamiyorum ama biletim var İstanbuldan gidecek forumdaşlara parasi karsiligi yol arkadasi olurum. :)
Kocaeli Farozlular falan otobüs kaldırıyor. Onlarla irtibata geçtin mi?
beratika
26.04.2022, 11:06
Kocaeli Farozlular falan otobüs kaldırıyor. Onlarla irtibata geçtin mi?
Sağolun. Giresuna otobüs bileti aldım :)
halilaziz61
26.04.2022, 11:44
Allah'tan lig bitti neredeyse, yoksa yanmıştık.
38 yıldır beklediğimiz o büyük güne ve kupaya 4 gün kadar yakınız.
Hakkaten lig bitmese yanmistik
Edgari hala haril harıl arıyoruz
Bakasetas gitti geldi
Hamsik gitti geldi
Gervinho gitti
Hugo gitti geldi
Peres gitti
Şaka gibi
gurur6134
26.04.2022, 12:03
İstanbul'da bi dev ekran kurulamaması rezaleti
Sorma bende en cok buna yaniyorum maltepe yada kazlicesme miting alanlarina kurulabilir taraftarlar orda toplanip dev ekranda izleyebilirlerdi ..bu alanlar ibb nin yetki alaninda ekrem baskana klupten bir haber ucursak hallederdi rahatlikla hasta trabzonsporludur resmi olarak duyurulsa bu minimum 250-300 bin kisi ayni anda mac izlerdik ama yapilmadi..
Adem Akyüz'
26.04.2022, 12:29
Bunun Ordu-Giresun havaalanına inenleri var. Diğer uçuş firmaları var. Otobüsle ve özel aracıyla gelenleri var.
Var da var yani.
Trabzon şehri tarihi boyunca ilk kez bu derece bir kalabalık görecek. Belediye ve valilik önlemlerini alıyordur umarım.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220426/d33b8048a1f9f7a16a1cea2a74e8b2ba.jpg
HOPA'LI TS'Lİ
26.04.2022, 13:12
Hakkaten lig bitmese yanmistik
Edgari hala haril harıl arıyoruz
Bakasetas gitti geldi
Hamsik gitti geldi
Gervinho gitti
Hugo gitti geldi
Peres gitti
Şaka gibi
Sevgili Halil 38 yıl sonra gelecek resmi şampiyonluğumuzla makus talihimizi yenmiş olacağız ve ikbalsizliğimizi de değiştireceğiz diye tahmin ediyorum.
O SENE BU SENE
BUNDAN SONRA HER SENE
Son düdük çalıp spikerin ŞAMPİYON TRABZONSPOR anonsunu yapmasından sonra, 51 yaşında hüngür hüngür ağlayacağım diye düşünüyorum.
Devamında ekranlarda yanıp sönen bordo mavi büyük yazılarla, 2021-2022 SPOR TOTO SÜPER LİG ŞAMPİYONU TRABZONSPOR yazılarını gördükçe gözlerde yaşlar, kalplerde duygular zirveye çıkacak.
Çok bekledik. Çok özledik. Çok çektik. Çok yaklaştık.
Ve sonunda Vuslata ramak kaldı.
Belki Cuma 22.30'da, belki de Cumartesi 22.30'da dünya yıkılacak ve bordo maviye boyanacak.
Yansın dünya
Bunun Ordu-Giresun havaalanına inenleri var. Diğer uçuş firmaları var. Otobüsle ve özel aracıyla gelenleri var.
Var da var yani.
Trabzon şehri tarihi boyunca ilk kez bu derece bir kalabalık görecek. Belediye ve valilik önlemlerini alıyordur umarım.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220426/d33b8048a1f9f7a16a1cea2a74e8b2ba.jpgİşin sosyo-ekonomik boyutu da var. Şehre para girişi olacak. Esnaflar, cafeler restoranlar cirosunu attıracak. Şehrin en büyük markası Trabzonspor gerçekten.
Onur Civelek61
26.04.2022, 13:38
Belkide şu maç başlamadan şampiyon olmuş oluruz belli olmaz :)
HOPA'LI TS'Lİ
26.04.2022, 13:50
Sevgili Onur benim içimde de böyle bir his var açıkçası
Çok koyar Koç'ların Ali'ye ve tarihi geri dönüşü başaramayan ezik taraftarlarına
fenerlilerin kfy isimli dallamalar topluluğu, bağdat caddesinde kutlama yapan taraftarlarımızı engelleyeceklermiş.
https://twitter.com/kfy96com/status/1518553402308968450?t=au50N7HVkqGXO2csuJGOcw&s=19
halilaziz61
26.04.2022, 14:00
Sevgili Halil 38 yıl sonra gelecek resmi şampiyonluğumuzla makus talihimizi yenmiş olacağız ve ikbalsizliğimizi de değiştireceğiz diye tahmin ediyorum.
O SENE BU SENE
BUNDAN SONRA HER SENE
Son düdük çalıp spikerin ŞAMPİYON TRABZONSPOR anonsunu yapmasından sonra, 51 yaşında hüngür hüngür ağlayacağım diye düşünüyorum.
Devamında ekranlarda yanıp sönen bordo mavi büyük yazılarla, 2021-2022 SPOR TOTO SÜPER LİG ŞAMPİYONU TRABZONSPOR yazılarını gördükçe gözlerde yaşlar, kalplerde duygular zirveye çıkacak.
Çok bekledik. Çok özledik. Çok çektik. Çok yaklaştık.
Ve sonunda Vuslata ramak kaldı.
Belki Cuma 22.30'da, belki de Cumartesi 22.30'da dünya yıkılacak ve bordo maviye boyanacak.
Yansın dünya
Abi ben futbolla ilişiği kesmeyi düşünüyorum
Zirvede birakacam
Yordu yorulduk
Bu şeytanlarla bu kadar süre bile mücadele etmemiz mucize
olcay_61
26.04.2022, 14:01
fenerlilerin kfy isimli dallamalar topluluğu, bağdat caddesinde kutlama yapan taraftarlarımızı engelleyeceklermiş.
https://twitter.com/kfy96com/status/1518553402308968450?t=au50N7HVkqGXO2csuJGOcw&s=19
Çelenk yollarız caddeye
Hahaha :)
HOPA'LI TS'Lİ
26.04.2022, 14:12
Hazımsız adiler
Bulanık suda balık avlanmaz.
HOPA'LI TS'Lİ
26.04.2022, 14:15
Abi ben futbolla ilişiği kesmeyi düşünüyorum
Zirvede birakacam
Yordu yorulduk
Bu şeytanlarla bu kadar süre bile mücadele etmemiz mucize
Saygı duyarım.
Şunu da unutma ki Trabzonspor'un olduğu yerde sahada çatır çatır mücadele vardır, alın teri, emek, haksızlığa isyan vardır. Bizim farkımız budur. Bu takımı bu nedenle çok seviyoruz, hiç bırakmadık ve bırakmayacağız.
Sizin tapulu malınız mı orası BRE GAFİLLER?
Herkese açık bir yer değil mi?
Hazımsız ADİLER
Yani zaten taraftar grupları taksim ve üsküdar'da kutlama yapma planı yapmış. Bağdat caddesiyle alakalı bir organizasyon yok bunlar kendi kendilerine böyle bir şey yapmışlar sonra da "kutlattırmadık" diye kendi kendilerine sevinirler.
Ayrıca evet tapulu malları değil kesinlikle ancak onlar da der ki "Trabzon'da fenerbahçe forması giyen kişilere saldırıyorsunuz daha kutlamayı geçtik" ve haklılar yani. Biz gidip adamların semtinde kutlama yapmayı kendimize hak görüyorsak onlar da en azından forma giyebilmeli. Sonuçta Trabzonun sokakları da bizim tapulu malımız değil.
Doğukan Uçan
26.04.2022, 14:40
Stadin çevresinde dev ekran kurulsa çok iyi olurdu ama yasak falan diyorlar. Maça girenden çok giremeyen yüzlerce insan olacak toplu alanda izlense iyi olurdu.
HOPA'LI TS'Lİ
26.04.2022, 14:40
Yani zaten taraftar grupları taksim ve üsküdar'da kutlama yapma planı yapmış. Bağdat caddesiyle alakalı bir organizasyon yok bunlar kendi kendilerine böyle bir şey yapmışlar sonra da "kutlattırmadık" diye kendi kendilerine sevinirler.
Ayrıca evet tapulu malları değil kesinlikle ancak onlar da der ki "Trabzon'da fenerbahçe forması giyen kişilere saldırıyorsunuz daha kutlamayı geçtik" ve haklılar yani. Biz gidip adamların semtinde kutlama yapmayı kendimize hak görüyorsak onlar da en azından forma giyebilmeli. Sonuçta Trabzonun sokakları da bizim tapulu malımız değil.
Rasyonel bir bakış açısı
Mehmet Fatih Yavuz
26.04.2022, 14:43
Sizin tapulu malınız mı orası BRE GAFİLLER?
Herkese açık bir yer değil mi?
Hazımsız ADİLER
Tapulu mal değil, lakin Cadde, Çarşı, Mecidiyeköy merkez gibi simge yerlerde bu tarz kutlamalar yapılmasını da doğru bulmam.
Oruç tutanın karşısında kebap yemekten farkı yok benim gözümde.
İstanbul'da toplanılacak zilyon tane mekan var.
Zaten taraftarlar son derece makul şekilde Taksim ve Üsküdar'da kutlama yapacaklar sanırım.
Bizim taraftarımızın caddede kutlama yapma planı yaptığını düşünmüyorum zaten.
Bunlar kendi kendilerine gündem olmak için böyle bir bildiri yapmışlar.
Bu bildirinin üzerine belki birileri gaza gelip gitmeye kalkar.
Kimse bir şey demese Bağdat Caddesi kimsenin aklında bile yoktu eminim. :)
Tapulu mal değil, lakin Cadde, Çarşı, Mecidiyeköy merkez gibi simge yerlerde bu tarz kutlamalar yapılmasını da doğru bulmam.
Zaten taraftarlar son derece makul şekilde Taksim ve Üsküdar'da kutlama yapacaklar sanırım.
Cadde hiç aklımda yoktu evimin 2 sokak aşağısı olmasına rağmen.
şimdi bunlar diyince çok cazip gözüktü.
bir de şaşkınbakkal ışıklarda soteye yatacaklarmış. Bu açıkça tehdit aslında ve kanunda cezası var eyleme dönüşmese bile.
HOPA'LI TS'Lİ
26.04.2022, 14:56
Ortalığı bulandırmak onların en iyi yaptığı olay
Güneş balçıkla sıvanmaz.
Her kuşun eti yenmez.
HOPA'LI TS'Lİ
26.04.2022, 14:57
Cadde hiç aklımda yoktu evimin 2 sokak aşağısı olmasına rağmen.
şimdi bunlar diyince çok cazip gözüktü.
bir de şaşkınbakkal ışıklarda soteye yatacaklarmış. Bu açıkça tehdit aslında ve kanunda cezası var eyleme dönüşmese bile.
Vandalları azdırmaya gerek yok renktaş
Taksim ve Üsküdar'da kutlama yapılacakmış.
Vandalları azdırmaya gerek yok renktaş
Taksim ve Üsküdar'da kutlama yapılacakmış.
biz bir arada keyifle kutlarız belirlenen yerlerde.
benim korkum yolunda giden taraftara saldırı yapmaları. ister istemez yolumuz o tarafta düşecek maç sonu meydanlara giderken.
kaçarava
26.04.2022, 15:10
Emniyet gerekli önlemleri alır.
cakalkerem
26.04.2022, 15:46
güzel maç ve galibiyet alacağımız bir maç olsun..
staddakiler bayram havası ile maç bitiminde aynen sahadalar..
kimse tutamaz
Merhaba. Maçı Antalya'da izleyecek arkadaşlar lütfen benimle irtibata geçsinler. Organizasyon yapıldı ve olası bir şampiyonluk için konvoy izni alındı.
talsuv61
26.04.2022, 15:53
Renktaş, alt tribün ile üst tribün sadece , mitinglerde birbirine tel ile bağlanan demir bariyerler varya onlarla ayrılıyor. Maç bitince merdivenlerden indigin gibi o bariyerlerden atlayıp alt tribünlere geçeceksin.
Benim yerim alt tribünlerde ondan emin konuşuyorum, bu bariyerler sabit değil üstünden geçemezsen kaldırıp altından geçersin.
talsuv61
26.04.2022, 15:56
Başka alternatif yok ama malesef tüm uçaklar dolu karadan gelmek de büyük risk çünkü tam bayram arifesine denk geldi. O yolun kolay kolay biteceğini sanmıyorum. Girdik bir riske. Rötar olmazsa 2 saatte havalimanından stadın oraya gidilmesi ne kadar zor olabilir bilen var mi? İftar saatine de denk geliyor sanırım.
Yoğun trafik olacaktır ama iftardan sonra trafik azalıyor
HOPA'LI TS'Lİ
26.04.2022, 16:22
Maç saatinde hava hafif yağmurlu ve 12-13 derece civarında gözüküyor.
Sefer A.
26.04.2022, 16:22
Her yerden avantajlilar zirlamasinlar, ama he biz orada kutlama yapiyorsak onlar en azindan formali gezebilmeli diyorsun orada hakli olabilirsin... ama simdi kalkip da kimse onlardan sey demesin "siz kutluyorsaniz biz de orda kutlariz" , öyle yok
Bizimkilerin de Kadiköy'de kutlama yapma zoru yoktur bence ama olsa ne olur, oralarda da Trabzonsporlu nüfus fazla, artislik yapmasinlar kokonalar
---------------
Izmir'den bir ek sefer daha konmus Trabzon'a
Biri 22:35 , digeri 22:45'de
Ikisi de su an 899 Tl
Renktaş, alt tribün ile üst tribün sadece , mitinglerde birbirine tel ile bağlanan demir bariyerler varya onlarla ayrılıyor. Maç bitince merdivenlerden indigin gibi o bariyerlerden atlayıp alt tribünlere geçeceksin.
Benim yerim alt tribünlerde ondan emin konuşuyorum, bu bariyerler sabit değil üstünden geçemezsen kaldırıp altından geçersin.
anladım, sanırım bu yolu seçeceğim, çok teşekkür ederim. peki bunun kontrolünün katılığı ne seviyede? maç bitince değil de stada girer girmez yapsam bunu nasıl olur?
ilelebeTS
26.04.2022, 17:09
Sağda solda görüyorum. Maç sonu sahaya girme fantazisi nedir arkadaşlar? Öyle şeylere gerek yok. O sahaya ayakkabıyla basılırsa çimlere geçmiş olsun. Ligin en iyi zemini ölür. Hem de daha lig bitmemişken. Sevinelim sevinmesine de zarar vermeden sevinelim.
Tayphoon61
26.04.2022, 17:14
Bu maçta tüm takım yürüsede tribündeki heyecan maçı alacaktır
Enaldo61
26.04.2022, 17:47
Sağda solda görüyorum. Maç sonu sahaya girme fantazisi nedir arkadaşlar? Öyle şeylere gerek yok. O sahaya ayakkabıyla basılırsa çimlere geçmiş olsun. Ligin en iyi zemini ölür. Hem de daha lig bitmemişken. Sevinelim sevinmesine de zarar vermeden sevinelim.
İnecekler muhtemelen öyle bir şeyler var birkaç kişi girerse sürü halinde atlarlar gibi geliyor ben tasvip etmiyorum.
Muhammed Ayaz
26.04.2022, 17:47
Bugün biryerde “Trabzonspor 66 hafta önce küme düşme hattındaydı” diye birşey okudum…
Abdullah hocam Allah senden razı olsun.
Bizim bu günleri yaşamamıza vesile olduğun için minnettarız.
Maça gelince…
Durup durup gözlerim doluyor.
Şampiyonluk maçı öyle mi ? [emoji22]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://twitter.com/ulasugras/status/1518948252623814656?s=20&t=JZTiGNH8Sa2aX97xxPKSvg
Maraş caddesindeki çalışmalar çok ters zamana denk geldi. Kutlamalar eski Avni Aker’in bulunduğu parka çekilse çok güzel ve anlamlı olurdu.
kusura bakmayın ama böyle tarihi bir anda sahaya seyirci girmemesini beklemek biraz hayal. normal sıradan bir takım başarı elde ettiğinde dahi bunu yaparken, dünya üzerindeki en tutkulu taraftarlardan birinin 38 sene onca olaydan sonra bulduğu imkanı değerlendirmemesi pek gerçekçi değil.
ilelebeTS
26.04.2022, 18:10
kusura bakmayın ama böyle tarihi bir anda sahaya seyirci girmemesini beklemek biraz hayal. normal sıradan bir takım başarı elde ettiğinde dahi bunu yaparken, dünya üzerindeki en tutkulu taraftarlardan birinin 38 sene onca olaydan sonra bulduğu imkanı değerlendirmemesi pek gerçekçi değil.
Arkadaşım ben uyarımı yapayım da sonra bu saha niye tarla oldu denmesin. Sahaya girince ne oluyor yani? Kulüp pahalıya sattığı biletin parasını çimi düzeltmeye yatırır artık.
talsuv61
26.04.2022, 18:13
anladım, sanırım bu yolu seçeceğim, çok teşekkür ederim. peki bunun kontrolünün katılığı ne seviyede? maç bitince değil de stada girer girmez yapsam bunu nasıl olur?
Bu maçta güvenlik önceki maçlarda ki gibi olursa geçiş yapılabilir. Güvenliğin seyrek olduğu noktalar da var oralardan atlayış yapabilirsin.
Arkadaşım ben uyarımı yapayım da sonra bu saha niye tarla oldu denmesin. Sahaya girince ne oluyor yani? Kulüp pahalıya sattığı biletin parasını çimi düzeltmeye yatırır artık.
sizi anlıyorum, çimler açısından olay doğru olabilir ama bir teraziye koyun Allah aşkına çim kalitesini hangi taraftar o anda düşünebilir
Ertan1982
26.04.2022, 18:32
Bu aralar Pekozlar azdi.Emniyet umarim tebir aldi.O kadar kalabalik icinde canli bomba felan olursa veya düzenekli Bombalar Allah korusun.Herkes dikkat etsin.Isid vs itlere firsat verilmez umarim.
Manava61
26.04.2022, 18:37
Arkadaşlar burda kale arkası bileti satacak olan var mı? Arkadaşım için.
Manava61
26.04.2022, 18:38
Bu aralar Pekozlar azdi.Emniyet umarim tebir aldi.O kadar kalabalik icinde canli bomba felan olursa veya düzenekli Bombalar Allah korusun.Herkes dikkat etsin.Isid vs itlere firsat verilmez umarim.
Kesinlikle dikkat edilmesi gereken bir konu
Bizim uşaklar maça gizli mi hazırlanıyor ne? Hiç idman fotosu paylaşmıyorlar:)
Altay kulübü de lig tescil edilmesin diye yazı yayınlamış. Küme düşen beceriksiz takımlar da iyi alıştı. Başarısız olalım ama küme düşmeyelim.
amasya0561
26.04.2022, 19:19
Öyle bir durumda yani fb cumadan puan kaybederse sokaklara dökülecekmiyiz yoksa birgün sabredip kendi maçımızdan sonramı kutlayacagız. Bunu konu bir açıklığa kavuşsa. Şahsen ben fb maçından sonra kutlamak istemem.
ilelebeTS
26.04.2022, 19:20
Takım 2 gün izinliydi
Kimse umursamaz orada çimi herkes girer de inş erken girme falan olmaz. Rezil olmayalım sonra. :)
ilelebeTS
26.04.2022, 19:29
Kimse umursamaz orada çimi herkes girer de inş erken girme falan olmaz. Rezil olmayalım sonra. :)
Cuma günü şampiyon yapacağım bu takımı, kökten çözüm :D
Takım 2 gün izinliydi
Anladım hocam kaçırmışım o detayı teşekkürler. İnsan her an fotoğraf, video görmek istiyor:)
Cuma günü şampiyon yapacağım bu takımı, kökten çözüm :D
Erol hocam çözecek o maçı <3
augustus
26.04.2022, 19:50
Öyle bir durumda yani fb cumadan puan kaybederse sokaklara dökülecekmiyiz yoksa birgün sabredip kendi maçımızdan sonramı kutlayacagız. Bunu konu bir açıklığa kavuşsa. Şahsen ben fb maçından sonra kutlamak istemem.
Fener kendi eliyle şampiyonluğumuzu ilan etmiş olur ve bu onları daha da kudurtur, fena mı olur :)
ÖmürKaradeniz61
26.04.2022, 19:55
Ben o sahaya dalıp burda fotoğraf paylaşacağım ilk defa.
Mehmet SELEN
26.04.2022, 20:06
https://www.linkpicture.com/q/20220426_192502.jpg (https://www.linkpicture.com/view.php?img=LPic6268272be3d132087257694)
Bayrağımızı astık. Nice şampiyonluklara...
61zeynel61
26.04.2022, 20:24
Ben de evimin balkonuna astım şanlı bayrağımızı. [emoji3590][emoji170]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220426/e9b14367fdab4105a36e36a221a53ef4.jpg
61zeynel61
26.04.2022, 20:26
https://twitter.com/kfy96com/status/1518553402308968450?t=au50N7HVkqGXO2csuJGOcw&s=19Bir grup, her seferinde kendisiyle alay ettirecek yeni bir şey bulma konusunda nasıl bu kadar mahir olabiliyor gerçekten hayret ediyorum. [emoji1787]
Tam külek başlı bunlar [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
gurur6134
26.04.2022, 20:40
Bir grup, her seferinde kendisiyle alay ettirecek yeni bir şey bulma konusunda nasıl bu kadar mahir olabiliyor gerçekten hayret ediyorum. [emoji1787]
Tam külek başlı bunlar [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Yalandan artistlik yapiyorlar polis zaten bostancidan itibaren gecislere izin vermiyor sampiyonluk kutlamasi icin yillardir bu boyle ,bunu bildikleri icin akillarinca heriflik yapiyorlar:) delikanlilarsa o kadar bagdat caddesindeki balkonlarda asili bayraklari indirmeye cesaret etsinler de gorelim yeni gectim daha azimsanmayacak sayida bayrak var binalarda
61zeynel61
26.04.2022, 20:41
Yalandan artistlik yapiyorlar polis zaten bostancidan itibaren gecislere izin vermiyor sampiyonluk kutlamasi icin yillardir bu boyle ,bunu bildikleri icin akillarinca heriflik yapiyorlar:) delikanlilarsa o kadar bagdat caddesindeki balkonlarda asili bayraklari indirmeye cesaret etsinler de gorelim yeni gectim daha azimsanmayacak sayida bayrak var binalardaO kadar erkekseler Üsküdar ve Taksim'e bekleriz. [emoji23]
memozcan
26.04.2022, 20:44
bence aşağı inemezsin.. en iyisi bileti bana devredin:)
tamuğ yamtar
26.04.2022, 20:52
Sağolun. Giresuna otobüs bileti aldım :)
Aynı otobüsteyiz galiba :)
Muhammed Ayaz
26.04.2022, 21:03
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220426/0ef7668649ecadde406406031dcabb64.jpg
Bu da bizden olsun.
İstanbul/Bayrampaşa
Emre Çömez
26.04.2022, 21:52
https://twitter.com/tshukukder/status/1519001124552036354
amasya0561
26.04.2022, 21:59
21392
Bizde astık bayrağımızı
Hemde çifte şampiyonluk var bizde
Ben hala koca Trabzonspor kulübünün medyadaki spor yazarı görünümlü ya da taraftar görünümlü salyalı köpeklere neden dava açmadığını bunları süründürmediğini özellikle maddi açıdan bunları bitirmediği merakla izliyorum.Bak bakalım daha gıkları çıkıyor mu?????
Enaldo61
26.04.2022, 22:25
21392
Bizde astık bayrağımızı
Binada iyi işçilik var beğendim bayraklar da yakışmış selamlar :)
Hamsik neden yok acaba antrenman fotolarinda?
beratika
26.04.2022, 23:04
Aynı otobüsteyiz galiba :)
Akşam 8 Metro Turizm? :)
Akşam tulus lig 1 e çıkmayı garantiledi
Taraftar kale arkasından sahaya daldı
Vallahi gözlerim yaşardı
Star'da olsam aynısını yapardım
Yemişim kuralını bunca zaman sonra takım şampiyon olmuş
"Bagirin ulan şampiyon Trabzonspor diye" :))
ağasarlı
26.04.2022, 23:19
herşey bir yana maç nasıl olur. zorlanır mıyız. ?
ÖmürKaradeniz61
26.04.2022, 23:53
Adana maçını kazanmasaydık bir stres olabilirdi fakat şuan futbolcular gibi bizlerde rahatladık herkes rahatladı. Kayseri maçında izlediğim Antalya takımını beğenmedim muhtemelen onlar da gidebileceği en üst noktaya gittiler artık düşüşleri başlar. Ben gol yemeden 2-0 gibi net bir skorla kazanacağımızı düşünüyorum.
kaçarava
26.04.2022, 23:56
Ligin en formda takımı. Ama yenilme zamanları geldi.
ÖmürKaradeniz61
26.04.2022, 23:57
Altay kulübü de lig tescil edilmesin diye yazı yayınlamış. Küme düşen beceriksiz takımlar da iyi alıştı. Başarısız olalım ama küme düşmeyelim.
Ülkenin genel yapısı bu son 2-3 senedir. Sadece futbol olarak değil başarısız herkes hatayı sağda solda arıyor nasıl yırtarım diye.
MehmeTS_ADANA
27.04.2022, 00:09
Bu maç 1-0 , 0-0 yada 1-1 bitecek gibime geliyor
altugoguzhan
27.04.2022, 00:34
İstanbul'dan Trabzona özel araçla gidecek olan var mı, yol paraları malum 3-4 kişi özel araçla gidilse biraz daha makul olmaz mı var mı böyle etkinlikler ?
Emre Veli
27.04.2022, 01:40
ne olur bir aksilik olmasın Allah'ım... bu kadar beklediğimize değsin... Nolur Allah'ım.
Emre Çömez
27.04.2022, 01:54
https://twitter.com/tsaestheticx/status/1477697317536993280
simsek6061
27.04.2022, 03:56
Sahaya girmeyi neden marifetmiş gibi sunuyor millet anlamış değilim.. bazıları haklı olarak çimlerin durumunu gündeme getirmiş.. burada asıl sorun futbolcuların ve seyircilerin can güvenliği.. özellikle futbolcular sakatlık yaşayabilir zarar görebilir ben böyle sahaya dalarak kutlama yapmayı zaten görgüsüzlük olarak değerlendiriyorum otur izle tribünde sevin ne demek sahaya atlamak.. bunı kulüp dile getirmeli ve yasaklanmalı hadi görgüsüzlüğü geçtim çok tehlikeli sonuçlar doğabilir bir canın insanın orada havasız kalmadı ezilmesi sevincimizi kursağımızda bırakır bir beddua da yer 40 yıl otururuz. Sakın diyorum sakın buna izin vermesin kulüp duyarlı taraftar
HOPA'LI TS'Lİ
27.04.2022, 07:26
Levent Tüzemen (Aspor):
Trabzonspor 9. haftadan itibaren bu ligin patronu. Bu camiadan ne istiyorsunuz yahu? Dolayısıyla ligin tescil edilmemesi ve küme düşmenin kaldırılması tartışmalarını doğru bulmuyorum. Bir sporsever olarak geçmişte birçok haksızlığa uğrayan Trabzonspor'un o dönemlerde var sistemi olsaydı en az 3 şampiyonluğunun daha olacağını söylemem lazım. Trabzonspor taraftarlarını da tebrik ediyorum. Takımlarına sahip çıktılar sezon boyunca.
HOPA'LI TS'Lİ
27.04.2022, 07:30
Sahaya girmeyi neden marifetmiş gibi sunuyor millet anlamış değilim.. bazıları haklı olarak çimlerin durumunu gündeme getirmiş.. burada asıl sorun futbolcuların ve seyircilerin can güvenliği.. özellikle futbolcular sakatlık yaşayabilir zarar görebilir ben böyle sahaya dalarak kutlama yapmayı zaten görgüsüzlük olarak değerlendiriyorum otur izle tribünde sevin ne demek sahaya atlamak.. bunı kulüp dile getirmeli ve yasaklanmalı hadi görgüsüzlüğü geçtim çok tehlikeli sonuçlar doğabilir bir canın insanın orada havasız kalmadı ezilmesi sevincimizi kursağımızda bırakır bir beddua da yer 40 yıl otururuz. Sakın diyorum sakın buna izin vermesin kulüp duyarlı taraftar
Gerek yok sahaya dalmaya
Çok tehlikeli
Tribünde yaşamalı coşkuyu, sevinci insanlar
İnsan sağlığından önemli ne var?
Sonra zeminin düzeltilmesi için para harcarız, yazık olur.
HOPA'LI TS'Lİ
27.04.2022, 07:34
21392
Bizde astık bayrağımızı
Profesyonel lige dönen komşu Amasyaspor'u da kutlar, başarılar dilerim.
Amasya'lı Bünyamin Gezer TRTSPOR'da bahsetti bundan.
İlçe takımı Merzifonspor ile çekişmişsiniz. Bu da ilginç olmuş.
HOPA'LI TS'Lİ
27.04.2022, 07:35
Şikebahçe-GFK maçının sonucuna bağlı biraz
HOPA'LI TS'Lİ
27.04.2022, 07:39
Yarın 16.30'da taraftara açık idman var Akyazı'da
Peres hariç eksik yok.
Günaydın şampiyonluk gününe bir gün daha yaklaşan takımın taraftarı:) Son düdükte sahaya girmeyi düşünmüyorum ama girene de bir şey diyemeyeceğim. Bir de sahaya girme durumunda ceza verilecekse tek tek adam ayıklayıp vereceklerini düşünmüyorum. Şu şu şu bloktan sahaya giriş yapıldı deyip kaptıracaklar cezayı
calavera
27.04.2022, 08:03
3-0 ya da en kotu 3-1 rahat kazanacagiz Antalya karsisinda bu coskuyla. Herkes cok rahat olsun.
21394
Isparta'dan selamlar...
HOPA'LI TS'Lİ
27.04.2022, 08:07
3-0 ya da en kotu 3-1 rahat kazanacagiz Antalya karsisinda bu coskuyla. Herkes cok rahat olsun.
Trabzonspor'umuz bu saatten sonra 12 maçtır yenilmeyen ve ilk mağlubiyeti aldığı Antalya'yı boğarak yenecektir.
Bu sezon yenemediğimiz 2 takımdan biri Antalya, diğeri Başakspor
Başakla da hesaplaşırız son maç (Meler adisinin Hasan Ali'nin elle gezdirdiği topa penaltı çalmadığı maç).
Günler azaldıkça kanum kaynayi, her yanum heyecan dolayi, zaman geçmek bilmayi daa
HOPA'LI TS'Lİ
27.04.2022, 08:08
21394
Isparta'dan selamlar...
Aleyküm selam
Bu ne güzel bir ev ve bayrak
cakalkerem
27.04.2022, 08:23
Levent Tüzemen (Aspor):
Trabzonspor 9. haftadan itibaren bu ligin patronu. Bu camiadan ne istiyorsunuz yahu? Dolayısıyla ligin tescil edilmemesi ve küme düşmenin kaldırılması tartışmalarını doğru bulmuyorum. Bir sporsever olarak geçmişte birçok haksızlığa uğrayan Trabzonspor'un o dönemlerde var sistemi olsaydı en az 3 şampiyonluğunun daha olacağını söylemem lazım. Trabzonspor taraftarlarını da tebrik ediyorum. Takımlarına sahip çıktılar sezon boyunca.
hocam hazmedimiyorlar..
gireni anca böyle çıkartmaya çalışıyorlar..
Miktir edelim hepsini biz kendi kutlamalarımıza bakalım...
İt ürür kervan yürür..
Biz bu sene kanırta kanırta şampiyon olduk..
yok 5 hafta daha olsaymış yok sakatlık olsaymış, yok kırmızı olmasaymış..ulusun dursunlar....
dah keyf alıyorum valla onlar uludukça:)
HOPA'LI TS'Lİ
27.04.2022, 09:02
Haji Wright iyi adam ve çok formda, dikkat edelim.
12 maçtır yenilmeyen 8G, 4B alan bir takımla oynayacağız.
Şampiyonu tekrar yenmek isteyeceklerdir.
Bu maçta 1 puanın yetecek olması iyi oldu ancak yenebiliriz, yeneceğiz inşallah.
HOPA'LI TS'Lİ
27.04.2022, 09:12
Şampiyonluk için geri sayıma geçen Trabzonspor 'la ilgili olarak, 2021-2022 sezonunda akılda kalanlardan biri de yaşanılan sakatlıklar oldu. Bağları kopan sol kanat Gervinho ile stoper Edgar sezonu kapattı. İki oyuncunun da sözleşmesi karşılıklı anlaşmayla sonlandırıldı.
Ayağında çatlak olan stoper Vitor Hugo 1 aydan fazla süre oynayamadı. Brezilyalı savunmacının beklenenden erken sahalara dönmesinin sevinci yaşanırken Bordo-Mavililer'e bir kötü haber de sağ bek Bruno Peres'ten geldi.
Adana Demir maçında ilk kez gol sevinci yaşayan Brezilyalı oyuncu sakatlanıp oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Aşil tendonunda yırtık olduğu tespit edilen Peres'in geri dönüşünün 3-4 ayı bulabileceği bildirildi. Önemli oyuncularının şok sakatlıklarıyla sarsılan Bordo-Mavililer yine de yarışı en önde götürmeyi başardı.
HOPA'LI TS'Lİ
27.04.2022, 09:12
Trabzonspor 'un Yunan orta sahası Siopis penaltı atışlarına talip oldu. Kariyerinde golü bulunmayan Siopis'in Avcı'dan şampiyonluk garantilendikten sonra penaltı kazanılırsa kendisinin atmak istediğini ilettiği ve hocasının da bu talebe olumlu yanıt verdiği bildirildi.
HOPA'LI TS'Lİ
27.04.2022, 09:13
Bruno Peres'in sakatlığı Trabzonspor 'da mecburi değişikliği beraberinde getirecek. Savunmanın sağında bir kez daha Dorukhan'ın görev alması bekleniyor.
Sağ bekte esas mevkisi bu bölge olan Serkan Asan'ı tercih etmeyen teknik direktör Abdullah Avcı'nın orta saha oyuncusunu savunmaya çekeceği öğrenildi.
Dorukhan, Peres'in cezası nedeniyle oynayamadığı Beşiktaş mücadalesinde savunmanın sağında görev almıştı. İlk yarıda 2-1 kaybedilen Antalyaspor maçında da sağ bekte oynayan Dorukhan kendi kalesine gol atma şanssızlığını yaşamıştı.
HOPA'LI TS'Lİ
27.04.2022, 09:17
Fotomaç gazetesi, Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarının tüm detaylarına ulaştı. Antalyaspor maçında şampiyonluk ilan edilecek ama asıl kutlama kupanın alınacağı Altay maçında yapılacak ve Türkiye'de görülmemiş bir görsel şölen sunulmaya çalışılacak. İkinci geniş kapsamlı kutlama ise son lig maçının ardından İstanbul'da yapılacak.
CUMA İHTİMALİ MASADA
Fenerbahçe'nin cuma günü oynayacağı Gaziantep Futbol Kulübü maçında puan kaybetmesi durumunda şampiyonluk ilan edilecek. Bunun için gerekli önlemleri alan bordo-mavili kulüp gerekli tüm görselleri şimdiden hazırda tutuyor.
CUMARTESİ MİNİ KUTLAMA
Cumartesi oynanacak Antalyaspor maçında havai fişek gösterisi ve etkinlikler için hazırlıklar tamamlandı. Stada giremeyecekler için dev ekran kurulacak. Ancak maç sonu sahaya girmeyi düşünenlere ceza alabilecekleri hatırlatılacak.
BÜYÜK ŞÖLEN ALTAY MAÇINDA
TFF talimatı gereği şampiyonluk kupası son iç saha maçında veriliyor. Bu nedenle Trabzonspor'da tüm hazırlıklar Altay maçına yönelik yapıldı. En büyük kutlama Altay maçının ardından Akyazı'da ve bir gün sonra yine stadyum etrafında.
GÖRÜLMEMİŞ GÖRSEL ŞÖLEN
Altay maçı sonrasında birçok yerel ve ulusal sanatçı konser verecek ama en farklı kutlama olarak Türkiye tarihinde görülmemiş bir görsel şölen yapılacak. Havai fişek, ışık gösterilerinin yanı sıra futbolcuların seçtiği şarkılar da çalınacak.
OTOBÜSLE ŞEHİR TURU
Altay karşılaşmasının hemen ardından stadyumdan üstü açık otobüse binecek olan futbolcu kafilesi şehir turuna çıkacak. Bu şehir turu için güzergahın stadyum-şehir meydanı ve tekrar stadyuma dönüş olarak belirlendiği öğrenildi.
İSTANBUL DA UNUTULMADI
Süper Lig'in son haftasında oynanacak Başakşehir maçı sonrası da İstanbul'da kutlamalar var. Yine Trabzon'dakine benzer etkinliklerin yapılacağı ifade edildi. Ayrıca her şehirde bulunan taraftarlar için de gerekli izinleri kulüp almış durumda.
ŞAMPİYONLUK FORMASI SATIŞTA
Trabzonspor tarafından hazırlatılan ve üzerinde sonsuzluk işaretiyle birlikte 8. şampiyonluk vurgusu yapılan forma, matematiksel olarak şampiyonluğun garantilenmesi ile satışa sunulacak. Kulüp ciddi bir gelir elde etmeyi amaçlıyor.
8. ŞAMPIYONLUK VURGUSU
Bordo-mavililerin kutlamalarda üzerinde en çok duracağı konulardan biri de 8. şampiyonluk vurgusu olacak. Kulüp paylaşımlarında da 8. şampiyonluk vurgusu üzerinde duracak ve yetkililer de ifadelerinde bunu sık sık kullanacak.
GÖRSEL PAYLAŞIMLAR ARTIYOR
Bordo-mavili yönetim, şampiyonluk vurgulu görsel paylaşımların sayısını artırıyor. Bugünden itibaren başlayacak olan paylaşımlarda kulübün uzun süreli bekleyişinin üzerinden gidilerek taraftarları heyecanlandıracak ifadeler kullanılacak.
HEYKEL YAPILACAK
Trabzonspor kulübü tarafından, takımı şampiyonluğa taşıyacak isimlerin uzun süre unutulmaması için bir heykel çalışması da yapıldı. Bu heykelde şampiyonluk mücadelesinde yer alan tüm isimlerin yer alması bekleniyor.
HOPA'LI TS'Lİ
27.04.2022, 09:21
Süper Lig'de son haftalara girilirken, 1 puan alması halinde şampiyonluğunu ilan edecek olan Karadeniz ekibi Trabzonspor'da şehri şampiyonluk heyecanı sardı. Bordo-mavili taraftarların şehre akın etmesi sonrası günlük 15 sefer sayısı, kapasiteleri artırılmış uçaklarla 40'ın üzerine çıktı. 12-13 ek otobüs seferi koyuldu. Ama yine de yetmedi.
Süper lig'de Trabzonspor'un cumartesi Antalya karşısında 1 puan alması halinde şampiyonluğunu ilan edeceği maç öncesi kentte büyük heyecan yaşanıyor.
Dünyanın dört bir yanı ile Türkiye'nin birçok ilinden taraftarlar, takımlarının şampiyonluk maçı ve kutlamalar için şehre gelmeye başladı. Bordo-mavili bayraklarla süslenen kente akın eden taraftarlar için havayolu şirketleri de günlük ortalama 15 sefer sayısını, kapasiteleri artırılan uçaklarla 40'ın üzerine çıkardı.
Ek seferlere rağmen uçak bileti bulamayan taraftarlar, Ordu-Giresun, Samsun ve Erzurum'a havalimanlarına inecek uçaklara bilet alıyor, karayolu ile şehre geliyor.
RİZE VE GİRESUN'A YÖNELDİLER
Trabzon'da bulunan otellerin yüzde 100 doluluk oranına ulaştığı belirtiliyor. Hatta otel odası bulamayan taraftarların Rize veya Giresun gibi komşu şehirlerdeki otellere rezervasyon yaptığı dile getiriliyor.
İftarlarda restoranların dolup taştığı, cadde ve sokakların dolduğu Trabzon'da her köşe başında erken şampiyonluk kutlanıyor. 41 bin 461 kapasiteli stadyumda 500 ile 5 bin TL arasında satışa çıkan 12 bin 824 bilet de 26 saniyede tükendi.
Hatta biletlerin karaborsada 50 bin TL'ye satıldığı belirtiliyor. Tribüne girme imkanı kalmayan binlerce taraftarın Antalya karşılaşmasını şehrin meydanlarında takip edeceği dile getiriliyor.
TÜM OTOBÜSLER DOLDU
Otobüs firmasının Batı Karadeniz ve Marmara Bölge İşletmecisi Gökhan Akkaya, tüm sabit ve ek seferlerin dolduğunu belirterek "Sabit olarak 6 tane seferimiz var. Ek olarak çevre illerden 12-13 adet ek sefer açıldı. Hepsi doldu. Kutlama gününe kadar şu anda otobüs firmalarının hiçbirinde yer yok" ifadelerini kullandı.
CİDDİ BİR TALEP VAR
Trabzon Oteller Birliği ve Turizmi Geliştirme Derneği Başkanı Mustafa Dündar, otellerde büyük hareketlilik yaşandığını söyledi. Dündar, "Hem yurt dışı hem yurdun çeşitli yerlerinde yaşayan Trabzonluların bu şampiyonluğu görmek istemesi dolayısıyla çok ciddi bir talep var. Yüzde 100 dolu olacağız" dedi.
SEFERLER 10 DAKİKADA BİTTİ
Spor Toto Süper Lig'de lider Trabzonspor'un taraftarları şampiyonluk kutlamaları için kente akın ediyor. Ancak uçak seferlerinde olduğu gibi otobüsle yolculuk için de bilet bulmak neredeyse imkansız gibi. İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Zonguldak'tan Trabzon'a hareket eden tüm otobüsler 26 Nisan ila 2 Mayıs arasında tamamen doldu. Otobüs işletmecilerinin çıkardığı ek seferler de 10 dakikada tükendi.
Bordo-mavili taraftarların yoğun talebi üzerine ilerleyen günlerde Trabzon'a yeniden ek seferlerin koyulması bekleniyor. Birçok taraftarın da kendi araçları ile Trabzon'a doğru yola çıkacağı ve emniyetin gerekli önlemleri alacağı dile getirildi.
KENT YENİDEN DOĞACAK
Şampiyonluğun şehre çok iyi geleceğini belirten Furkan Mani: "Bu kent hiç alışık olmadığı bir durum yaşıyor. Yıllardan beri özlemini duyduğu sonuca artık ulaştık. Bu şampiyonlukla birlikte bütün taraftarlar bütün kent yeniden doğacak."
HAVADAN VE KARADAN
Kentte beklenenin ötesinde hareketlilik olduğuna vurgu yapan Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Yılmaz, "Trabzon karnavala hazırlanıyor. Büyük bir akın var. Büyük bir kalabalık geliyor" ifadesini kullandı.
35 BİN KİŞİLİK OTEL
Trabzon'da şu anda toplamda 594 adet otel bulunuyor ve bu otellerin kapasitesi 35 bin 882 kişi. Tüm kapasitenin dolmasıyla birlikte sadece otellerde kalacak kişi sayısının 35 bin olacağı, akraba ve kendi evlerinde kalacaklarla birlikte Trabzon'a doğru şampiyonluk göçünün sayısının 100 bini bulacağı belirtildi.
BİLET KALMADI
Taraftar Mustafa Uçar, "Ben Almanya'da yaşıyorum. 2 ay önce maç için Trabzon'a gelmiştim. Ama atmosfer iyi olunca kaldım. Bütün ailem cuma günü geliyor. Orada bir sürü Trabzonlu var ama bilet bulmadılar. Uçakların hepsi doldu" dedi.
NÜFUS KATLANDI
Trabzon nüfusunun arttığını belirten Oğuz Şişman, "Şehir şampiyonluğa hazır. Çifte bayram yaşamayı bekliyoruz. Şehrin nüfusu da son birkaç gündür neredeyse 2'ye katlandı. Sırf bu kutlamaları görmek için kente gelenler var" diye konuştu.
Arkadaşlar, ara ara passo uygulamasından bilet sorgulaması yapıyordum ve az önce Doğu Alt Tribününden biletler vardı ve bir tane alabildim.
Hala bilet arayan arkadaşlara duyurulur.
Bu arada Ankara'dan araçla gitmeyi planlıyorum. Yol arkadaşı olacak, yol masrafını bölüşecek (üzülerek ve istemeyerek bunu yazıyorum) arkadaşlar özelden ulaşabilir. Hatta İstanbul'dan Ankara'ya gelip buradan gitmeyi düşünen arkadaşlar bile olabilir. Cumartesi sabah çıkılır Ankara'dan, Pazar sabah da Trabzon'dan çıkılır. Otel filan düşünmedim bile, sahilde arabada uyuruz. :))
ciddiyet ciddiyet zor maç 1 puana olan ihtiyaç var maça çok ciddi hazırlamalıyız bu işi bitirip rahata ermeliyiz.
ne olur bir aksilik olmasın Allah'ım... bu kadar beklediğimize değsin... Nolur Allah'ım.
Nasıl yani bu takımın kendi evinde 1 puan alamayacağına dair şüpheniz mi var :D
HOPA'LI TS'Lİ
27.04.2022, 09:51
BJK maçı kararını niye bekletiyor bu güven vermeyen basiretsiz tff
Antalya'yı yenerek şampiyonluğu puan farkıyla garantilersek, BJK maçı tekrar edilse de kaybımız olmaz. Oynatılması işimize de gelir. Extradan 2 puan alırız. Valerien Ismael'in balonu söndü.
Koç'ların Ali'den talimat mı bekliyor acep Servet efendi?
Bu kadar uzun süre verilmeyecek bir karar olmadığını düşünüyorum.
Birileri yine bir hinlik peşinde
HOPA'LI TS'Lİ
27.04.2022, 09:53
Nasıl yani bu takımın kendi evinde 1 puan alamayacağına dair şüpheniz mi var :D
Rahat ol renktaş
Sahasında yenilmeyen tek takımız.
Takım ilk mağlubiyetin rövanşını almak isteyecektir.
Sıkıntı etme. Bak keyfine, çayını demle, efsanenin gollerini izle :)
Antalya'yı yenerek şampiyonluğu puan farkıyla garantilersek, BJK maçı tekrar edilse de kaybımız olmaz. Oynatılması işimize de gelir. Extradan 2 puan alırız. Valerien Ismael'in balonu söndü.
O maçı bir daha oynatamaz abi cumartesi 1 puana şampiyon olacaksın neyine oynatacak o maçı saçma sapan bir itiraz zaten şampiyon olacan kutlama yapacan futbolcularda salacak ee yok sen şampiyon olmadın ortalık toz duman olur.
halilaziz61
27.04.2022, 09:55
Abi Antalya maçını alacaz
Bu dakkadan sonra o staddan çıkacak takım yok.
Barça gelse yine yok.
O iş geçti net bir skorla iyi bir futbolla alacaz hemde
Beşiktaş maçı da tekrarlansin ballı kaymak olur puan rekoru kırılır
Barça gelse yine yok.
Oynatamazzzzz cumartesi gecesi şampiyon olacaksın futbolcularda konsantre mı kalır daha dünyada eşi benzeri var mı böyle bir durumun maç sonucuna etki eden bir durum yok yok dışardan kullanılmamışta içerden kullanılmış yapma ya osuruklara bak sen pardon şampiyon olamdınız 1 maç daha var o iş bitti.
pReN@_61
27.04.2022, 10:10
https://twitter.com/ulanelaaaaaa/status/1518943432856768514
Manava61
27.04.2022, 10:11
Kuzey kale arkası alttan izleyecek var mı ? Tekim o tarafta tanışalım :))
Masiva__
27.04.2022, 10:38
Samsun'da dün gece sokaklara asılı şanlı bayraklarimiz birkaç kendini bilmez tarafından indirilmiş. Utanmazlar bir de Twitter'da hashtag çalışması başlatmış. Samsun'da kutlamalara müsaade yokmuşmuş.:D Dağına taşına kurban olduğum memleketim yine üvey çocuk muamelesi görüyor. Şaşırdık mı? Tabii ki hayır.
pReN@_61
27.04.2022, 10:44
https://twitter.com/uniggresmi/status/1519110013620477952
Aynen gardaşım. Antalya maçında dalın sahaya da şöyle bloklar topluca ceza yesin, biz de kupa kaldırılacağını bildiğimiz için 6 ay öncesinden kombine alarak yer ayırttığımız Altay maçına giremeyelim.
amasya0561
27.04.2022, 11:03
Profesyonel lige dönen komşu Amasyaspor'u da kutlar, başarılar dilerim.
Amasya'lı Bünyamin Gezer TRTSPOR'da bahsetti bundan.
İlçe takımı Merzifonspor ile çekişmişsiniz. Bu da ilginç olmuş.
Çok teşekkür ederim kardeş. 17 yıllık hasret bitti sonunda 3. lige yükseldik.
evet gruplarda ilçemiz Merzifonsporla çekiştik ama iki playof maçı oynadık. Bartınspor ve Ankara tki takımlarını eledik.
alpozan61
27.04.2022, 11:06
Stad çevresinde iftar açma durumu nasıl oluyor arkadaşlar? Nevale getirmek mi lazım çorba vs. uygun bir şeyler satılıyor mu?
lazminator61
27.04.2022, 11:08
anliyorum, son düdükten sonra millet sahya girmek istiyor, ama tüm TS düsmani tamda bunu bekliyor, ceza kesip kupayi altay macinda bos tribüne kaldirmak.
halilaziz61
27.04.2022, 11:09
Oynatamazzzzz cumartesi gecesi şampiyon olacaksın futbolcularda konsantre mı kalır daha dünyada eşi benzeri var mı böyle bir durumun maç sonucuna etki eden bir durum yok yok dışardan kullanılmamışta içerden kullanılmış yapma ya osuruklara bak sen pardon şampiyon olamdınız 1 maç daha var o iş bitti.
Is çıkarıyorlar işte
Hikaye bence de oynatmazlar ama bura Türkiye olmaz denen şeylerin normalleştiği ülke
amasya0561
27.04.2022, 11:15
Binada iyi işçilik var beğendim bayraklar da yakışmış selamlar :)
ve ALEYKÜMSELAM kardeşim. varolasın sağolasın
Manava61
27.04.2022, 11:15
anliyorum, son düdükten sonra millet sahya girmek istiyor, ama tüm TS düsmani tamda bunu bekliyor, ceza kesip kupayi altay macinda bos tribüne kaldirmak.
Hocam maç bittikten sonra sahaya girmenin cezası olacağını sanmıyorum ama emin değilim
Edit
Sahaya girilen tribünlerin passolarına ceza kesilebiliyormuş.
atillati
27.04.2022, 12:04
Bir arkadaşım Batı Alt biletini gişe fiyatına devrediyor arkadaşlar bilginize.
HOPA'LI TS'Lİ
27.04.2022, 12:07
Trabzonspor şampiyonluk için gün sayarken dünyanın ve Türkiye’nin dört bir tarafında taraftarlar bordo mavili bayrakları dalgalandırmaya başladı.
Samsun’da kayıt altına alındığı belirtilen görüntülerde kimliği belirsiz kişiler Trabzonspor bayrağını yırttı.
O anlar sosyal medyada yoğun tepki çekti.
Bayrağı asan kişinin ise yeni bir bayrak temin ederek aynı yerde dalgalandırmak için harekete geçtiği öğrenildi.
BAŞDÜŞMANIMIZ SAMSUNSPOR'LULAR. GÖRÜN BAKIN..
Karadeniz takımlarına bırak oyuncu vermeyi su dahi vermeyeceksin (Gümüşhane, Zonguldak ve Artvin hariç).
HOPA'LI TS'Lİ
27.04.2022, 12:14
Barça gelse yine yok.
Antalya Başkanı Trabzonspor'dan çekinmiyoruz demiş. Yahu böyle gereksiz açıklamalarla kamuoyunu meşgul etmeyin kardeşim. Çık maçını oyna, sonra konuş. 19 takım bize etten duvar ördünüz. Konya ve şb'ye serdiniz.
Adana Demir Başkanı cevabını aldı, sıra bunda :)
calavera
27.04.2022, 12:16
Aynen, ins BJK maci tekrar edilir. 3 atar geceriz, ektra 2 puanimiz olur.
Yiğit SARI
27.04.2022, 12:16
https://twitter.com/Trabzonspor/status/1519244085671903237?s=08
DKaraduman
27.04.2022, 12:22
Nasıl oldu bilemiyorum ama 1 adet Bilet bulabildim . J Blok dan. Oğluma söz vermiştim.
2.000 TL. Eşimin haberi yok :) İlk kez stada girecek.
İkinci bileti alamadım.
Yaşı 13. İçeri girerken sıkıntı olacak illa hayırlısıs bakalım. Kavga döğüş rica minnet, inşAllah girebiliriz.
.
Abi hala bulamadiysan, ben de eger ucak bileti bulamazsam Dogu Alt I Blok devredebilirim
Adem Akyüz'
27.04.2022, 12:25
Stad çevresinde iftar açma durumu nasıl oluyor arkadaşlar? Nevale getirmek mi lazım çorba vs. uygun bir şeyler satılıyor mu?Köfte ekmek satılıyor. Çoğu kişi evden hazırlayıp kamp sandalyeleriyle iftarını yapıyordu bundan önce. Bu maç öncesi nasıl olur bilmiyorum. Normalinden 2 kat fazla insan olacak alanda.
Enaldo61
27.04.2022, 12:29
Hocam maç bittikten sonra sahaya girmenin cezası olacağını sanmıyorum ama emin değilim
Edit
Sahaya girilen tribünlerin passolarına ceza kesilebiliyormuş.
Ceza verirler bunlar kesin.
Enaldo61
27.04.2022, 12:31
Köfte ekmek satılıyor. Çoğu kişi evden hazırlayıp kamp sandalyeleriyle iftarını yapıyordu bundan önce. Bu maç öncesi nasıl olur bilmiyorum. Normalinden 2 kat fazla insan olacak alanda.
Aynen bu şekilde yapıyordu insanlar köfte ekmekçiler var sıra oluyordu iftar okunduktan sonra da sıra vardı millet bekliyordu, kendiniz getirmeniz daha iyi olur. Çok çok kalabalık oluyor oralar aşırı yani her yer araba her yer insan çok sıkışık alan hele çıkış rezalet oluyor çözüm de bulmuyorlar bir de üstelik bitişiğinde hastane inşaatı başlamış.
Yavuz Selim Bal
27.04.2022, 12:35
Çok iyi...
Emirhan Uludüz
27.04.2022, 13:06
Bu hafta geç-mi-yor.
Hala inanılmaz geliyor. Uzun uzun yazmak lazım. Kısaca anlatmaya çalışmak değersizleştirmek gibi geliyor.
zafer demirci
27.04.2022, 13:07
Numara nı yazar mısın
HOPA'LI TS'Lİ
27.04.2022, 13:10
Samsun'da Trabzonspor bayraklarını indiren 4 kişi 6222 sayılı kanun gereğince cezalandırıldı. Bayrakları indiren 4 kişiye 5'şer bin TL para cezası verildi.
Kulüp sabah akşam "mutluluğa kurşun sıkma" diye yırtınıyor. Fenerlisi, samsunlusu bilmem nesi güya bayrak indiriyor, şampiyonluk kutlatmayız diyor.
Milleti zabt etmek için uğraşıyoruz. Bu mallar da her şeyi berbat edecek, gölge düşürecek, evlerinde oturup sakin sakin belgesel izleseler ya.
HOPA'LI TS'Lİ
27.04.2022, 13:18
Bu hafta geç-mi-yor.
Hala inanılmaz geliyor. Uzun uzun yazmak lazım. Kısaca anlatmaya çalışmak değersizleştirmek gibi geliyor.
Ne zaman gelecek o büyük gece?
Trabzon'un şampiyon olduğu gece..
Şampiyon olunca, kırk gün kırk gece...
İnleyecek Türkiye, TRABZON diye!
Çok az kaldı renktaş vuslata
Çok tatlı bir heyecan sardı hepimizi
HOPA'LI TS'Lİ
27.04.2022, 13:20
Kulüp sabah akşam "mutluluğa kurşun sıkma" diye yırtınıyor. Fenerlisi, samsunlusu bilmem nesi güya bayrak indiriyor, şampiyonluk kutlatmayız diyor.
Milleti zabt etmek için uğraşıyoruz. Bu mallar da her şeyi berbat edecek, gölge düşürecek, evlerinde oturup sakin sakin belgesel izleseler ya.
Silahla sevinmeye ben de karşıyım.
Masum canlar yanmasın.
Ailelerin ocağına ateş düşmesin.
Sevinelim, bağıralım, tezahürat yapalım ama silah atmayalım.
MUTLULUĞUMUZ YARIDA KALMASIN.
LÜTFEN AMA LÜTFEN.
erenslash
27.04.2022, 13:30
aslında herkes şampiyonluk kutlamalı
kadıköy fbnin kalesi olduğu için şekil yaparlar yani biz nasıl trabzonda yapamassınız bunu diyorsak onlarda bunu yapamaz modundalar.
ama sen kutlayabilirsin senin en doğal hakkın bu
onlar veya her hangi bir spor klubu de da kutlayabilmeli istediği yerde.
işin doğrusu bu
ancak tabi provokasyonlar olabilir dikkat etmesi lazım taraftarlarımızın buna
son maçımız başakşehirle istanbulda.
istanbulda bir çok yerde bayrak asılmaya başlandı.
tahminimce bazı bölgelerde provokasyon yapabilirler dikkat ediniz buna
ikincil olarak silah atmadan kutlayınız. hele ki insanların bol olduğu şehirde aman aman lütfen diyoruz!
şehir içi insanların olduğu , caddelerde veya sokaklarda,herhangi bir yerde silahla kutlama yapmayınız değerli renkdaşlarımız.
bunu yapan olursa ki bakın: haklı olarak Trabzonsporun bir kısım taraftarları ayı,düşüncesiz ve insan hayatını tehlikeye atıyor derler bunu dedirtmemek lazım
pReN@_61
27.04.2022, 13:36
İzlerken tüylerim diken diken oldu boğazım düğümlendi.Harika.
elturca61
27.04.2022, 13:39
Bati üst bir bilet var arkadaşım gidemeyecek gitmek isteyen varsa ulaşabilir.
Burak Bıyıklı
27.04.2022, 13:40
Samsun'da dün gece sokaklara asılı şanlı bayraklarimiz birkaç kendini bilmez tarafından indirilmiş. Utanmazlar bir de Twitter'da hashtag çalışması başlatmış. Samsun'da kutlamalara müsaade yokmuşmuş.:D Dağına taşına kurban olduğum memleketim yine üvey çocuk muamelesi görüyor. Şaşırdık mı? Tabii ki hayır.
Afkursunlar. Gayet de kutlayacağız samsunda. şehrin en az yüzde 25'i trabzonlulardan oluşuyor. Bomboş ergen hareketleri. Cumartesi akşam horondan fotoğraf atarım.
GG konvoy yapacak ayrıca. Vazgeçeceklerini zannetmiyorum. Gece vakti bir iki sokakta indirebildiğini indirir de gün içinde kalkıp da bize bir şey diyebileceklerine ihtimal vermiyorum.
Samsunda doğup büyümeme rağmen hiçbir zaman sempatimi kazanamadılar. İlkokulda gittiğim maçlarda şirinlerin ayağa kalkmayan trabzonlu olsun tezahüratlarına zaten trabzonluyuz diyip oturan birçok kişi gördüm. Bir şehir taraftarı bu kadar mı kendinden habersiz olur anlamıyorum.
erenslash
27.04.2022, 13:40
maç sonucu : 2-0,3-0 diyorum 4-1 diyorum
heyecan kesinlikle olur topçularda
ama bir şeye dikkat etmek lazım
bazı zayıf halka penaltı yaptırabilecek defans oyuncularımızı uyarmak laızm salak salak işler yapmasınlar
heyecan olan durumlarda panik yapan andaval oyuncularımız var malesef.
onlarla bir hocanın konuşması şart
abdülkadir şut çekmemeli
penaltı attırılmamalı
ve bol paslı oynamalı
ilelebeTS
27.04.2022, 13:42
Aynen öyle. Taraftarın sinir uçlarıyla oynanıyor. Sen kimsiniz de bayrak indiriyorsunuz çifte takımlılar.
Burak Bıyıklı
27.04.2022, 13:43
Samsun'da Trabzonspor bayraklarını indiren 4 kişi 6222 sayılı kanun gereğince cezalandırıldı. Bayrakları indiren 4 kişiye 5'şer bin TL para cezası verildi.
Ceza yazanların eline sağlık. Cumartesi bakalım denk gelecek miyiz ses edeceklere.
Burak Bıyıklı
27.04.2022, 13:44
Bu hafta gülmekten fazla ağlayacağız heralde.
HOPA'LI TS'Lİ
27.04.2022, 13:52
maç sonucu : 2-0,3-0 diyorum 4-1 diyorum
heyecan kesinlikle olur topçularda
ama bir şeye dikkat etmek lazım
bazı zayıf halka penaltı yaptırabilecek defans oyuncularımızı uyarmak laızm salak salak işler yapmasınlar
heyecan olan durumlarda panik yapan andaval oyuncularımız var malesef.
onlarla bir hocanın konuşması şart
abdülkadir şut çekmemeli
penaltı attırılmamalı
ve bol paslı oynamalı
İlave olarak ceza sahası yakınlarında frikik yaptırmamaları, yaptırılmak zorunda kalınırsa barajı iyi ayarlamaları konusunda da uyarılar yapmalı Hoca
Son 2 maç jeneriklik goller yedik frikikten
HOPA'LI TS'Lİ
27.04.2022, 13:59
Ceza yazanların eline sağlık. Cumartesi bakalım denk gelecek miyiz ses edeceklere.
Daha önce de söylemiştim sana
Samsun katıksız TS düşmanıdır.
Samsun Yeşilyurt Demir Çelik'te 6 sene çalıştım mühendis olarak (1998-2004).
Tekkeköy'de ikamet ettim.
Bir anekdotu paylaşmak isterim.
1999-2000 Sezonu
Bir Cuma akşamı işten çıkmış, Samsun Merkez'de çiftlik caddesindeki TMMOB Makine Mühendisleri odasının bilgisayar kursuna gidiyordum.
Soğuk bir kış akşamı, saat 18.30 civarı
Meğersem Samsun-Trabzon maçı varmış.
Aynı güzergahtan eski 19 Mayıs stadına maça giden 3 Samsun'lu genç, kafamdaki bordo mavi bereyi çıkarmam için tehdit ettiler.
Ben de arkadaşlar ben maça gitmiyorum, başka işim var dedim.
Anlamayız, çıkaracaksın dediler.
Neyse bıçak falan çekerler veya saldırırlar diye kursun olduğu binanın dönemecine kadar o soğuk havada bereyi çıkarmak zorunda kalmıştım.
Bu yüzden
SAMSUN-1
RİZE-2
Numaralı düşmanımızdır (onların nazarında).
ilelebeTS
27.04.2022, 14:03
Yine bu oğlanı vermişler maça hakem diye.
UĞUR DURTAŞ
27.04.2022, 14:03
(H) ATİLLA KARAOĞLAN (https://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=1064324)
(Y) KEMAL YILMAZ (https://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19402)
(Y) SERKAN OK (https://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19740)
(D) YİĞİT ARSLAN (https://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=1091999)
Bizim zonguldakta öyle bir şey mümkün değil her taraf Trabzonspor bayrağı.
Harvelli61
27.04.2022, 14:11
Bizim zonguldakta öyle bir şey mümkün değil her taraf Trabzonspor bayrağı.
Üniversite dolayısıyla 4 sene yaşadım Zonguldak'ta. Çok fazla Trabzonlu vardı özellikle işyeri sahiplerinin çoğu Trabzonlu, derbilerde Üniversite caddesinde 3 küçükkızkardeşlerden fazla taraftarımız oluyordu ben bile şaşırmıştım :)
HOPA'LI TS'Lİ
27.04.2022, 14:13
Üniversite dolayısıyla 4 sene yaşadım Zonguldak'ta. Çok fazla Trabzonlu vardı özellikle işyeri sahiplerinin çoğu Trabzonlu, derbilerde Üniversite caddesinde 3 küçükkızkardeşlerden fazla taraftarımız oluyordu ben bile şaşırmıştım :)
Zonguldak bordo maviye boyandı haftalar öncesinden
Zonguldakspor kadar sever ve tutarlar Trabzonspor'u (Trabzon gibi çok tutkulu bir futbol şehridir. Zonguldakspor da bir an önce dönmeli layık olduğu Süper Lige)
Karadeniz Ereğli'de yaşıyorum ve burada da hazırlıklarımız çoktan tamam. Her yer bordo mavi
HOPA'LI TS'Lİ
27.04.2022, 14:15
(H) ATİLLA KARAOĞLAN (https://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=1064324)
Bundan sonra fark etmez.
BAM BAM BAM
Adem Akyüz'
27.04.2022, 14:24
Ortahisar belediyesi önüne ve stat önüne dev ekran kurulacakmış. Bu şehri yönetenler her seferinde yanlış karar almayı nasıl beceriyor hayret ediyorum gerçekten.
Dev ekran kurulacak 2 mekan var. Biri meydan, diğeri Avni Aker. Gerisi gereksiz. Hele stadın önüne kurmak oradaki keşmekeşi 3'e katlamak demek. Maç sonu stada girmek isteyeni tutamazsınız ki bu da izdihama sebep olur.
Oğuz ZEYTİN
27.04.2022, 14:38
Ortahisar belediyesi önüne ve stat önüne dev ekran kurulacakmış. Bu şehri yönetenler her seferinde yanlış karar almayı nasıl beceriyor hayret ediyorum gerçekten.
Dev ekran kurulacak 2 mekan var. Biri meydan, diğeri Avni Aker. Gerisi gereksiz. Hele stadın önüne kurmak oradaki keşmekeşi 3'e katlamak demek. Maç sonu stada girmek isteyeni tutamazsınız ki bu da izdihama sebep olur.
Senin, benim gibi sokaklarında yürümedikleri, şehri bilmedikleri içindir. Ankara'dan bir emirle şehre geliyorlar.
UĞUR DURTAŞ
27.04.2022, 14:41
**
Bu sezon süper ligte ilk iç saha maçımızı yönetecek.
atilla karaoğlan
süper ligte 3 dış saha maçımızı yönetti ve hepsin dende 3 puan aldık.
malatya 1-5
göz göz 0-1
gs 1-2
HOPA'LI TS'Lİ
27.04.2022, 14:42
Meydana kesinlikle kurulmalıydı. Kurarlar diye bekledim.
HOPA'LI TS'Lİ
27.04.2022, 14:43
**
Bu sezon süper ligte ilk iç saha maçımızı yönetecek.
atilla karaoğlan
süper ligte 3 dış saha maçımızı yönetti ve hepsin dende 3 puan aldık.
malatya 1-5
göz göz 0-1
gs 1-2
İlk iç saha maçını da alırız herhalde kerata Atilla ile :)
bordoylamavi
27.04.2022, 14:51
ağllattınız be
Çok mutluyum çok. Bu maçı illaki kazanırız.
Zonguldak küçük trabzon zaten :D
Adem Erdoğan
27.04.2022, 15:07
Kulüp mükemmel bir video çekmiş, izliyorsun duygulanıyorsun alttaki yorumlara göz atayım diyorsun.
Yorumlar;
"doğu 2 biletim var gişe fiyatına"
sizin ... ya.
HOPA'LI TS'Lİ
27.04.2022, 15:14
ağllattınız be
Kısa ama çok manidar bir video çalışması
Duygulanmamak elde değil
Harun-61
27.04.2022, 15:20
Abi hala bulamadiysan, ben de eger ucak bileti bulamazsam Dogu Alt I Blok devredebilirim
haberleşelim kardeşim
Batı üst bloktan bilet vardır, gişe fiyatından, isteyenler özel mesaj atabilir
bence fb maçından sonra Şampiyonluk gelse daha iyi olabilir..
insanlar bazen sevinirken canını hiçe sayabiliyor..belki kaza ve yaralanma daha az olur..
sevinelim ama sevincimiz kimsenin acısı olmasın..
çok şükür bugünleri gördük ve akıllı olursak daha çok görürüz..
ist.p.çleri... kudurdu..kudurdu..;)
Dünya üzerinde bizim kadar BÜYÜK KULÜP yoktur..:tsamblem:
Çünkü dünya üzerinde hiçbir takımın bu kadar operasyon çocuğu rakibi yoktur..
ilelebeTS
27.04.2022, 15:48
Önceden başka yere vururduk ses İstanbul'dan gelirdi, şimdi İstanbul'a vuruyoruz ses başka yerden geliyor. İlginç. Demek ki şampiyonluk öncesi/sonrası durumları böyle oluyor. :D
Adem Akyüz'
27.04.2022, 15:52
Dev ekran kurulacak 2 mekan var. Biri meydan, diğeri Avni Aker. Gerisi gereksiz. Hele stadın önüne kurmak oradaki keşmekeşi 3'e katlamak demek. Maç sonu stada girmek isteyeni tutamazsınız ki bu da izdihama sebep olur.Çok şükür ki şehirde hâlâ mantıklı düşünebilen insanlar varmış.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220427/a3d0f71b5aeb828e92880a0cb02f29bd.jpg
bence fb maçından sonra Şampiyonluk gelse daha iyi olabilir..
insanlar bazen sevinirken canını hiçe sayabiliyor..belki kaza ve yaralanma daha az olur..
sevinelim ama sevincimiz kimsenin acısı olmasın..
çok şükür bugünleri gördük ve akıllı olursak daha çok görürüz..
ist.p.çleri... kudurdu..kudurdu..;)
Dünya üzerinde bizim kadar BÜYÜK KULÜP yoktur..:tsamblem:
Çünkü dünya üzerinde hiçbir takımın bu kadar operasyon çocuğu rakibi yoktur..
zor ama keşke fb puan kaybetsede rahat şölen havasında duyguları boşalmış bir taraftar karşısında çıksak maça nasip et be Allahım ..
Emre Çömez
27.04.2022, 16:31
https://twitter.com/Trabzonspor/status/1519309632375775235
Hasan Habip Özbay
27.04.2022, 16:40
dakika 84 2-0 oluyor ve ben her türlü cihazları kapatıyorum ve ...
Emre Çömez
27.04.2022, 16:54
https://twitter.com/demarkesports/status/1519314481180028929
HOPA'LI TS'Lİ
27.04.2022, 16:55
Çok şükür ki şehirde hâlâ mantıklı düşünebilen insanlar varmış.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220427/a3d0f71b5aeb828e92880a0cb02f29bd.jpg
İşte bu
Şimdi oldu.
iyattara
27.04.2022, 16:57
Kapalı gişe antrenman bize yakışır :)
HOPA'LI TS'Lİ
Büyüksün Abdullah Hocam.
TS efsaneleri arasına çoktan adını yazdırdın.
Daha nice şampiyonluklara ve kupalara inşallah
Seninle ve Ahmet Başkanım ile
Manava61
Ukrayna'da 2021/22 futbol sezonu, şampiyon belirlenmeden sonlandırıldı. via. Krampon Sports
Şampiyonlar liginde doğrudan gruplara da gidersek mükemmel bir sezon olacak.
Arkadaşlar bu tarz sorularla çok başınızı ağrıttim kusura bakmayın ama, Batı alt bloklar arası geçiş mümkün mü?
Yani bir bilet J1 blok , diğeri I1 blok olursa içerde yanyana oturabilir miyiz? Blokların biri vip sağında, diğeri solunda görünüyor
HOPA'LI TS'Lİ
27.04.2022, 17:06
Ukrayna'da 2021/22 futbol sezonu, şampiyon belirlenmeden sonlandırıldı. via. Krampon Sports
Şampiyonlar liginde doğrudan gruplara da gidersek mükemmel bir sezon olacak.
Ağdalı kadayıf olur vallahi
1 adet doğu tribünde biletmevcut
isteyen olursa
bilginize.
Hasan Habip Özbay
27.04.2022, 18:08
https://youtu.be/h66XAHv-r7A
muazam olmuş
Gürkan Asma
27.04.2022, 18:15
Beyler ben güney üstteyim, bi arkadaşım alt tribünde. Biletleri nasıl değişiriz, ben alt tribüne geçmek istiyorum o üst tribüne.
Beyler ben güney üstteyim, bi arkadaşım alt tribünde. Biletleri nasıl değişiriz, ben alt tribüne geçmek istiyorum o üst tribüne.
bileti olmayan üçüncü bir passo lazım
Emirhan Uludüz
27.04.2022, 18:35
Birbirinizin üyeliklerinden giriş yapın stada.
Gürkan Asma
27.04.2022, 19:46
bileti olmayan üçüncü bir passo lazım
Devretme sınırlaması yok mu ki. Öyle oluyorsa birini bulurum ya.
Birbirinizin üyeliklerinden giriş yapın stada.
Riske gerek yok ya :) Bi yolu vardır.
kemaLAZ61
27.04.2022, 20:07
...
Enaldo61
27.04.2022, 20:19
Çeşitli yerlerde TS bayrağına yapılanlar çok şaşırtıcı insanlara aşılanan TS düşmanlığı güzel sonuç vermiş İstanbul medyası başarılı olmuş.
Ukrayna ile ilgili alınan kararın bizim direkt şampiyonlar ligi gruplarına katılmamıza faydası yok çünkü Ukrayna ülkeler sıralamasında ilk 10 da yer almıyor, bizimle aynı kategoride
Ancak Rusya takımları için de bir karar alınırsa direkt gruptayız
ilelebeTS
27.04.2022, 20:48
Çeşitli yerlerde TS bayrağına yapılanlar çok şaşırtıcı insanlara aşılanan TS düşmanlığı güzel sonuç vermiş İstanbul medyası başarılı olmuş.
Dışarda Türk'e ve Türkiye'ye yapılanlar içerde Trabzonlu ve Trabzonsporluya yapılıyor. İğneyi başkasına çuvaldızı kendine batıracaksın. Dışarda hak aramadan önce içerde adil olacaksın. Yoksa yaptığın ikiyüzlülükten öteye gitmez.
ÖmürKaradeniz61
27.04.2022, 20:51
Hadi İstanbul takımlarını anlıyorum da bu Karadeniz takımlarında hiç akıl yok, Trabzonspor’a biat etseler elini öpseler süper ligde çok rahat kalıcı olacaklar ama işte akıl yok kıskançlık almış başını gidiyor.
ilelebeTS
27.04.2022, 20:57
Ukrayna ile ilgili alınan kararın bizim direkt şampiyonlar ligi gruplarına katılmamıza faydası yok çünkü Ukrayna ülkeler sıralamasında ilk 10 da yer almıyor, bizimle aynı kategoride
Rus takımları men edildi. Ukrayna takımı alınmaz ve ş.ligini kazanan takım liginden ş.ligine katılma hakkı kazanırsa biz direkt gruplardan başlıyoruz. Ayrıca ilk 10 değil, 11. sıra olmak da yeterli, eğer bu dediklerim gerçekleşirse. Kaldı ki geçen sene bjk 11. sıradan direkt gruplara katıldı. Bu sezon ülke olarak 13. sıradayız. Rusya zaten devre dışı, Ukrayna'nın da devre dışı kalmasıyla 2 aşağı inersek gruplardan başlıyoruz.
rusya kulüpleri zaten men yedi elendiler. savaş birkaç ay daha devam ederse seneye de yoklar. ukarayna ile aynı kategoride olsak da bizim üzerimizdeler onlar da elenirse 11. sıraya yükseliyoruz ve şampiyonlar ligini villarreal dışında bir takım kazanırsa doğrudan gidiyoruz.
emre6117
27.04.2022, 20:58
Rusya takimlari men oldu sayilir. Onemli olan ukrayna takimlarinin katilmama durumu olur.
Bu savas devam ettigi surece ukrayna takimlari da zor gider avrupaya.
Gerci ayni yorumlar yapilmis zaten. Ukrayna olayi kritik tarafi olayin yani.
En kotu 1 on eleme oynayacagiz, o da cok zor bir takim olmayabilir. Cunku sampiyonlar tarafindan katiliyoruz.
ÖmürKaradeniz61
27.04.2022, 20:59
Kulüp çok duygusal bir paylaşım yapmış ama altındaki yorumlardan utandım,tiksindim. Karaborsacılar dolmuş .
ozaman hepimiz bugun liverpolluyuz diyebilirmiyiz
Rus takımları men edildi. Ukrayna takımı alınmaz ve ş.ligini kazanan takım liginden ş.ligine katılma hakkı kazanırsa biz direkt gruplardan başlıyoruz. Ayrıca ilk 10 değil, 11. sıra olmak da yeterli, eğer bu dediklerim gerçekleşirse. Kaldı ki geçen sene bjk 11. sıradan direkt gruplara katıldı. Bu sezon ülke olarak 13. sıradayız. Rusya zaten devre dışı, Ukrayna'nın da devre dışı kalmasıyla 2 aşağı inersek gruplardan başlıyoruz.
Rusya takımlarının men edildiği resmî olarak açıklandı mı ?
Enaldo61
27.04.2022, 21:06
Tamamlanamayan Ukrayna liginden nasıl takım alacaklar ki, eğer başka bir ülkeye ya da takıma hak vermezlerse direkt katılırız gibi duruyor.
Kulüp çok duygusal bir paylaşım yapmış ama altındaki yorumlardan utandım,tiksindim. Karaborsacılar dolmuş .
Kesinlikle katılıyorum. Bir de gişe fiyatından diyorlar marifetmiş gibi. Kulüp bu maça özel bilet transfer işini yasaklamalıydı
ilelebeTS
27.04.2022, 21:07
Rusya takımlarının men edildiği resmî olarak açıklandı mı ?
Evet, 1 ay olmuştur en az. Ortada Rus futbolu diye bir şey kalmadı. Hatta liglerindeki (isteyen) yabancı oyuncular bile serbest kaldı.
Fenerlileri anlarım hatta Eskişehirlileri de anlarım bize baya öfkeliler imza vermediğimiz için. :D Ama Rize ve Samsun'a diğer Karadeniz illerine ne oluyor onu anlamadım.
Enaldo61
27.04.2022, 21:27
Fenerlileri anlarım hatta Eskişehirlileri de anlarım bize baya öfkeliler imza vermediğimiz için. :D Ama Rize ve Samsun'a diğer Karadeniz illerine ne oluyor onu anlamadım.
2. takımları Rize ve Samsun olanlar onlar.
abuzun61
27.04.2022, 21:39
UEFA Ukrayna takımlarını savaş mağduru diye Uefa organizasyonlarına alacaktır muhtemelen. Dinamo kiev ve shaktar da habire hazırlık maçı yapıyor. Biz devam ediyoruz mesajı veriyorlar bir yandan.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
amasya0561
27.04.2022, 21:55
Kupa maçına Kayseriye gitmeye niyetlendik dört arkadaş ama kupadada deplasman yasağı varmı acaba
Semih AYDIN
27.04.2022, 21:56
Samsun da büyüyen biri olarak diyebilirim ki hepsi 3 büyük takım destekçisi, yediremiyorlar kendilerine. Ama büyük güne çok az kaldı.
Sadettin_
27.04.2022, 22:47
Bizi cekemiyor olmaları buyuklugumuzun göstergesidir .
Başakşehir , Alanya ,Konya vs. şampiyonluk kutlasa kimsenin umrunda olur mu ,? Gruplar sosyal medyadan açıklamalar yapar mı ?
Trabzonsporun kutlamasıni yediremiyorlar .
Bu basbaska bı olay .
İşin derinine girdiğinizde aziz yilldirimin diğer İstanbul kulüp baskanlarina "bu Trabzon çok oluyo , bakın sonra önünü alamayiz bu işin" laflarına kadar gider mevzu.
Empati yaparsanız durumu siz de anlarsınız .
Hicbir şeyi kafaya takmayalim.
Wakaeme transferi hariç başkanlık dönemi baştan aşağı tam bir fiyasko(!) olan başkanımız.
Ayrıca Abdullah Avcı ve onun korkak(!) futboluyla
38 yıl sonra gençlerimiz çocuklarımız resmi şampiyonluk görecekler .
Tadını çıkaralım .
Ama Trabzon'da kimse şampiyonluk kutlayamaz deyip adamların Kadıköy meydanında stadın dibinde gidip kutlama yapmayalım .
Konu başka yerlere gider
Doğukan Uçan
27.04.2022, 22:52
Trabzonspor bayrağına ve münferit taraftarlara saldıran kahpeler bunun bedelini ağır ödeyecek. Bu işe girişen tribünler sakın trabzona gelme gibi bir hata yapmasın. Şunları cumartesi akşamından sonra teker teker not alsın herkes. Az çok bilirler geçmiş senelerde neler olduğunu.
kayseriliyiz
27.04.2022, 23:14
Samsun da büyüyen biri olarak diyebilirim ki hepsi 3 büyük takım destekçisi, yediremiyorlar kendilerine. Ama büyük güne çok az kaldı.Doğrudur, sadece Terme tarafında bayağı Trabzonsporlu var.
Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
Timur Mikhail
27.04.2022, 23:44
Bu kadar insan Trabzon'a nasıl sığacak gerçekten merak ediyorum :)
maçı dekoderden kaydedecek olan var mı maç önü maç sonu kutlamaları vs. bu maçı kayıt altına almak lazım bir şekilde
erenslash
28.04.2022, 00:41
Kesinlikle!
ilave olarak ceza sahası yakınlarında frikik yaptırmamaları, yaptırılmak zorunda kalınırsa barajı iyi ayarlamaları konusunda da uyarılar yapmalı hoca
son 2 maç jeneriklik goller yedik frikikten
61zeynel61
28.04.2022, 01:06
Büyük güne, vuslata, senelerin acılarının ve hüzünlerinin yükünü üzerimizden atmamıza, çaldıkları emeklerimizin hesabını sormaya, ŞAMPİYONLUĞA 2 GÜN KALDI! [emoji352]
[emoji471] [emoji2417][emoji3590][emoji170][emoji2417] [emoji471]
Varlıbaş61
28.04.2022, 01:48
Kayseri kupa maçından sonra bu maçın hakeminin Atilla Karaoğlan olacağını yazmıştım. İnanılmaz bir psikolojik savaş takımı ve bizi bekliyor.
Sefer A.
28.04.2022, 02:41
Kayseri kupa maçından sonra bu maçın hakeminin Atilla Karaoğlan olacağını yazmıştım. İnanılmaz bir psikolojik savaş takımı ve bizi bekliyor.
rezil bir atama yaa, maçtan tirsmaya basladim hafiften
samatyaboy
28.04.2022, 03:48
Hadi İstanbul takımlarını anlıyorum da bu Karadeniz takımlarında hiç akıl yok, Trabzonspor’a biat etseler elini öpseler süper ligde çok rahat kalıcı olacaklar ama işte akıl yok kıskançlık almış başını gidiyor.
Şu kibir zaten bizi antipatik gösteriyor, ne biatı ya?
yavuzbaha
28.04.2022, 04:15
Şu kibir zaten bizi antipatik gösteriyor, ne biatı ya?
Aynenoğlu aynen..
Bizim taraftarın bağdat caddesi ya da Kadıköy için herhangi bir organizasyonu yok gördüğüm kadarıyla. Kendi kendilerine gelin güvey olmuşlar. Umarım kalabalık olup oradaki taraftara rahatsızlık vermezler, kendileri adına da büyük problem çıkar.
Oğuz ZEYTİN
28.04.2022, 06:20
Video çok güzel, seyreden hemen herkes ortak duygulara sahiptir.
Hassasiyeti anlıyorum, uyarı da yerinde. Fakat bununla kalsın lütfen. Üç aydır sanki hepimiz magandaymışız gibi bir ortam oluşturuldu. Sanki hepimizin evi cephanelik ve son düdüğü bekliyoruz şarjör boşaltmak için...
Ya alenen "Şaşkınbakkal ışıklarda bekliyoruz" diye tehdit edenleri kınamadı kimse.
Videodaki sembol isimlerin hiçbiri taraftar kavgasında yitirmedi yaşamını.
Trabzonspor'un kaza şehitleri var, "Gelip dönerken yollarda dikkat edin, yola uykusuz çıkmayın" diyelim.
Şu bela hastalıktan yakınını kaybetmeyen var mı? Trabzon'da büyük bir onkoloji hastanesi yapılsa (Ama stadyumun dibine değil) diye kampanya yapılsaydı...
Bu bir...
İki: Ülkenin veya dünyanın herhangi bir köşesindeki Trabzonsporlunun kutlamasıyla, Trabzon'daki x takım taraftarının kutlamasını kıyaslama saçmalığına düşmeyelim.
Ben Budapeşte'de de, Selanik'te de, Bakü'de de, Kadıköy'de de kutlarım; çünkü varım. Bir gün Trabzon'da kutlayacak nicel düzeye erişirlerse onlar da kutlar. Bu kadar basit.
Fakat iş çığrından çıktı, provokasyona döndü. Kapılmayın. Kutlama yerleri belli zaten. Anayasada belirlenmiş özgürlükleri üç beş sokak serserisi kısıtlayamaz. Kutlamalarımıza bu sebepten de gölge düşmesin.
HOPA'LI TS'Lİ
28.04.2022, 07:34
Trabzonspor rekor peşinde! Antalyaspor ve Altay maçlarında...
Trabzonspor haberleri: Spor Toto Süper Lig’de bu sezon sahasında yenilmeyen tek takım olan lider Trabzonspor, unvanını Antalyaspor ve Altay maçlarında sürdürmek istiyor. Fırtına, ligde kalan iki maçta yenilmezse ilk kez yeni evinde bir sezonu ligde mağlubiyet almadan tamamlamış olacak.
Fırtına'dan tarihi şampiyonluk hamlesi! Eyfel Kulesi...
Süper Lig'de şampiyonluk için gün sayan Trabzonspor, kutlamaları ülke dışına taşıyacak. Paris'te bulunan dünyaca ünlü Eyfel Kulesi, Trabzonspor'un şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından bordo-mavri renklerle donatılacak... Organizasyon, Başakşehir maçı sonrası yapılacak.
Cumartesi günü şampiyonluk maçına çıkacak olan Trabzonspor'dan flaş bir hamle geldi. Fransa'nın simge eserlerinden olan Eyfel Kulesi'nin Bordo-Mavi renklerde yansıtılması için girişimler başlatıldı. Takvim'in haberine göre; Başakşehir maçının ardından organizasyonun gerçekleştirileceği öğrenildi. Trabzonspor taraftarları dünyanın her bir noktasında şampiyonluğu kutlamak için harekete geçti. Trabzonspor USA derneği de, Amerika New York'ta şampiyonluğu kutlamak için gerekli tüm izinleri aldı. Trabzonspor taraftarları Antalyaspor ile oynanan maçı New York'ta birlikte izleyip hemen ertesinde şampiyonluğu kutlamayı hedefliyor.
HOPA'LI TS'Lİ
28.04.2022, 07:41
Rusya takimlari men oldu sayilir. Onemli olan ukrayna takimlarinin katilmama durumu olur.
Bu savas devam ettigi surece ukrayna takimlari da zor gider avrupaya.
Gerci ayni yorumlar yapilmis zaten. Ukrayna olayi kritik tarafi olayin yani.
En kotu 1 on eleme oynayacagiz, o da cok zor bir takim olmayabilir. Cunku sampiyonlar tarafindan katiliyoruz.
Erdal Hoş, Trabzonspor'un ŞL ön elemesinde seri başı olduğunu, kolay bir kura çekeceğini ve zorlanmadan gruplara kalacağını beklediğini söyledi TRTSPOR'da.
HOPA'LI TS'Lİ
28.04.2022, 07:44
Büyük güne, vuslata, senelerin acılarının ve hüzünlerinin yükünü üzerimizden atmamıza, çaldıkları emeklerimizin hesabını sormaya, ŞAMPİYONLUĞA 2 GÜN KALDI! [emoji352]
[emoji471] [emoji2417][emoji3590][emoji170][emoji2417] [emoji471]
Efendiler! 30 Nisan Cumartesi günü (29 Nisan Cuma da kabulümüzdür paşam :) ) şampiyonluğu ilan edeceğiz.
HOPA'LI TS'Lİ
28.04.2022, 07:48
11 Mart 2022
Ali Koç: "Trabzonspor, ligde açık ara en iyi futbolu oynuyor. Kimsenin çıkıp da 'Hakemler sayesinde puanları alıyorlar' demesini kabul etmem.
23.04.2022
Ali Koç: SKANDAL LİG
Bu herifin 11 Mart'ta konuştuğunda samimiyetine inanmamıştım, haklı çıktım.
Fırıldaklıkta üstüne yok.
Zafer Fidan
28.04.2022, 07:54
Iki ön eleme oynayacağız mı? Ben öyle okudum
Murat GENEL
28.04.2022, 08:18
11 Mart 2022
Ali Koç: "Trabzonspor, ligde açık ara en iyi futbolu oynuyor. Kimsenin çıkıp da 'Hakemler sayesinde puanları alıyorlar' demesini kabul etmem.
23.04.2022
Ali Koç: SKANDAL LİG
Bu herifin 11 Mart'ta konuştuğunda samimiyetine inanmamıştım, haklı çıktım.
Fırıldaklıkta üstüne yok.
Tam tersi.o da biliyor bizim hakettiğimizi.ikinci açıklamayı yapmak zorundaydı yaptı gaz aldı geçti karşıya.
HOPA'LI TS'Lİ
28.04.2022, 08:25
Tam tersi.o da biliyor bizim hakettiğimizi.ikinci açıklamayı yapmak zorundaydı yaptı gaz aldı geçti karşıya.
Ara gazı diyosun :)
Iki ön eleme oynayacağız mı? Ben öyle okudum
ruslar banlanırsa playoff
banlanmazsa 3. ön eleme + playoff
Fb kulübü ve taraftarının sürekli olarak açıklama yapması, ortamı germeye çalışması bizim 2011-2018 yılları arası yaşadığımız kaos sürecine benziyor. Bu şekilde davranarak kazançlı çıkılamayacak olduğunu biz anladık ancak adı geçen camianın bunu anlaması kaç yıl sürer belirsiz…
iso_4939
28.04.2022, 08:49
Simdi de samsunda basladi g.t yangini neymis burasi heryer degilmis sikebahce bjk gayse olsa böyle olmaz hakikaten bunlarda karakter yok
Mehmet Fatih Yavuz
28.04.2022, 08:58
ruslar banlanırsa playoff
banlanmazsa 3. ön eleme + playoff
Rus takımları men edilmedi mi zaten?
Belirsiz olan Ukrayna takımlarının durumları.
Zafer Fidan
28.04.2022, 09:01
Lig tarihinin belki de en temiz sampiyonluklardan birine bu ülkede camur atmalari sasirtmiyor beni cünkü malesef bu ülkede büyük bir kısmı adaletli futboldan rahatsiz oluyor. Eski düzen devam etmesini istiyor ve cirpiniyorlar resmen. Ayrica o anadolu küçük kukla kulüpleri de ciddiye almamaliyiz. Hepimizin ne olduklarını biliyoruz.
Oğuz ZEYTİN
28.04.2022, 09:22
https://www.youtube.com/watch?v=yQNOCwhh5Z4
Doğukan Uçan
28.04.2022, 09:35
rusya da savaş devam ediyor avrupa kupalarına alınmayacaklar.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.