Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 33. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Karagümrük | Maç Sonucu
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
bu arada geyse maçını izlediniz hepiniz inanın fener top falan oynamıyor hepsi balon bugun gıbı karagumruk 10 kısı savunma yapsın o şikeciler kaleye sut bıle atamazlar rahat olun onların tek rakıbı konyaspordur
kayseriliyiz
16.04.2022, 00:36
4 puan almanin nesi zor????Bu oyunla zor
Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
tristram
16.04.2022, 00:36
kac mactir cornelius gibi bir adami yarim yamalak kullanmanin bir aciklamasi olamaz.adami 2.yari cikar sonra 100 tane orta yap.saka gibi.hoca heyecandan ne yaptigini bilmiyor.iki mactir skora ihtiyacin var 90’da kouassi giriyor.ayagina top gelmeden mac bitiyor.waka ve abdus disindaki tum degisiklikler rezalet.umarim is uzamadan bir an once fisi cekeriz yoksa hizli adimlarla kepazelige rezillige kosuyoruz.bu takim bir travma daha yasamamalı.hoca 2.yari iyiydik diyor eyvallah dogru ama bu sezon kac tane ilk yariyi boyle bosa gectik?istanbul takimlari 2-3 hafta daha erken toparlasalardi buradan bile sampiyonluk verirdik.evet bu sezon puan anlaminda fark attik ama 3-5 mac haricinde hep diken ustundeydik.
Kimse kusura bakmasın ama Bakasetas bu haliyle ancak kulübede oturur. Siopis'i şu maçta kenarda oturtmak neresinden bakarsak bakalım saçmalıktı! Adamlara önde şok pres yapıp kaptığımız toplarla tehlike yaratmamız gerekirdi. Orta sahada dinamizm ve tempo sağlayacak bir numaralı ismi Siopis idi. Ama adamı kulübede oturttuk! Bir sözüm de Visca'ya olacak, bu şekilde oynayacaksa Kouassi'yi denemekte fayda var.
bakesatas konusuna katılırım amma velakin visca konusunda hem fıkır olamayacağım
visca nın defansa yaptıgı katkıyı bızde hıcbır kanat oyuncusu yapamaz
zafer6161
16.04.2022, 00:37
Sen 5 te sıfır çekecen fb hepsini kazanacak zaten şampiyon olma böyle bir durumda
Bu durumda olamıyoruz zaten ,ben fb nin bütün maçlarını banko kazanacak gözüyle bakıyorum, sen diyebiliyormusun adana Antalya maçlarını kazanabilecegimizi,
Altay çok hafife alınıyor ama ,hani derler yılın supriz maçı öyle mac olmasından korkuyorum
Trabzonspor kendisi iyi olduğu için değil, diğer takımlar kötü olduğu için şampiyon olur. O da olabilirse.
Zaten genellikle kotunun iyisi sampiyon oluyordu avrupa kupalarinda nal topluyoruz!
David_LuiZ4
16.04.2022, 00:40
Waka'nın 90 dakika sahada olması şartıyla Haftaya Adana'yı Adana'da yener bu işi bitiririz canınızı sıkmayın iyi geceler..
Enaldo61
16.04.2022, 00:40
Peres de bana göre transfer hatası oldu. Umarım sezon sonu alıcı buluruz.
ilelebeTS
16.04.2022, 00:41
Bizim takıma rahatlık yaramıyor. Zorda kalmaları gerek. Gol yemeden akıllanmadıkları gibi. Golü yiyince sanki başka takım çıkıyor sahaya. Şu işi maçların başında yapsak maçları ilk yarıdan bitireceğiz. Ama o zaman rahat ederiz, olmaz. :)
Adana, Antalya yenilszk sürpriz olmaz. Hayat maçı mamalanmış bir takım olur karşında.
Hadi Altay'ı bir sekil yendin, başak maçını nasıl alacaksın.
Bu iş bu hesaplara kalmamaliydı.
Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
Yahu fb bjk maçını nasıl alacaaakta sen düşmüş altayı yenemeyeceksin antalyadan kendi sahanda1 puan alamayacaksın son maç başaktan 1 puan alamayacaksın.
serdaracıl
16.04.2022, 00:42
Zaten genellikle kotunun iyisi sampiyon oluyordu avrupa kupalarinda nal topluyoruz!
Aynen
Bu durumda olamıyoruz zaten ,ben fb nin bütün maçlarını banko kazanacak gözüyle bakıyorum, sen diyebiliyormusun adana Antalya maçlarını kazanabilecegimizi,
Altay çok hafife alınıyor ama ,hani derler yılın supriz maçı öyle mac olmasından korkuyorum
Ben fb nin bjk maçından 1 puan dahi alamayacağını düşünüyorum altayı yeneriz antalyadan bir puan alırız ben adanadanda 1 puan alacağımızı düşünüyorum.
olcay_61
16.04.2022, 00:44
Peres de bana göre transfer hatası oldu. Umarım sezon sonu alıcı buluruz.
Aynen ve ısrarla oynatıyor
Koy Dorukhanı oraya Visca ve ömürle daha etkili olur
Ortada da siopis
Varlıbaş61
16.04.2022, 00:44
Abdullah Avcı: “ En ufak bir kaygımız yok, endişemiz yok. Gider deplasmanda kazanır döneriz, içeri de kazanırız. Rakipler hepsini kazanacak biz de 4 puan alamayacağız öyle mi? Böyle bir durum yok, böyle bir algıya gerek yok. İkinci yarı şampiyon gibi oynadık. 5 puan lazımdı 4 kaldı. “
Tam da futbolcuyu baskı altına alacak cümleler bunlar işte. İnanılmaz hatalı konuşmalar yapıyor hoca. Eski tavrından eser yok. O da kaptırmış kendini net belli ..
crixus_61
16.04.2022, 00:46
33 maçın 10'unda berabere kalmışız.
Işte o anlarda sahada Cornelius olmalıydı
Kesinlikle. Djaniny israrini anlamis degilim. Corneliusun performansinin en fazla %50 Sini veriyor. Aynisi Bjk macinda.
Yusuf degisikligini Kim soktu son Anda hocanin kafasina acaba. Koita degisikligide yanlis.
olcay_61
16.04.2022, 00:46
Abdullah Avcı: “ En ufak bir kaygımız yok, endişemiz yok. Gider deplasmanda kazanır döneriz, içeri de kazanırız. Rakipler hepsini kazanacak biz de 4 puan alamayacağız öyle mi? Böyle bir durum yok, böyle bir algıya gerek yok. İkinci yarı şampiyon gibi oynadık. 5 puan lazımdı 4 kaldı. “
Tam da futbolcuyu baskı altına alacak cümleler bunlar işte. İnanılmaz hatalı konuşmalar yapıyor hoca. Eski tavrından eser yok. O da kaptırmış kendini net belli ..
Zaten nezaman ömür çıktı yok rekor yapacağız yok bilmem ne
Sonra Hoca konuşmaya başladı
Yav maç maç gidiyorduk işte, resmen saçmaladılar
Bu tip maclarda oncelikle ucuz gol yiyip arkaya dusmeyeceksin gol yemeden panik yapmadan oynamaya devam ettigimiz surece golu bir sekilde buluruz gecen sezon bjk bu sezon sb karagumruke karsi suursuz bir baski kurdular sonuc husran biz ne yapmistik ilk yari cok sakin akilli bir oyunla 2-0 yenmistik
Keske mac oncesi icime dogmasaydi ayni senaryo oldu volkan ilk yarida sb karsisinda 9 kisiyle nasil defans yapilirmis herkese gosterdik demisti rastgele sagdan soldan ortalarla adamlari maca ortak ettik
Nedesin şampiyonlugu kaybettik mi desin sergen 8 puandan son hafta puan puana geldi iş kimse heveslenmesin şampiyon biz olacaz dedi şampiyon oldu iş oyuncuda bitiyor normalde sen büyük takımsın lige yeni çıkmış adanayı yenecen gelecen bize 1 puan hesabı yaptıran oyuncular.
abi sen Konyadan yazıyorsun Şampiyon KONYASPOR olsun onlar hakettiler şampiyonluğu :)
ben biraz burdakilere sitem ediyorum çünkü takımımıza küfür eden mi bela okuyan mı sattık diyen mi hocaya git diyen mi vs...
her puan kaybında zehir zembelek yorumlar
ben şampiyonluğu doyasıya kutlayacağım hatta gel İstanbula senle kutlayalım misafirim ol kutlama nasıl yapılır göstereceğiz herkeze :)
İnşaallah kardeşim.Ben de Akşehir'de tek başıma kutlayacağım.Kızlarımla kutlayacağız inşaallah..Çok şükür ironi yapıyormuşsun :) Bu forum insanı deli eder , ruh hastası tipler 5 haftadır yine türedi..Şampiyon olunca hepsi saklanacak o çıktıkları taşların altına , kuytu ve nemli pis yerlere..Onlara rağmen şampiyon olacak bu takım..Biraz sabır ..Yorulsak da birazcık sabır..
amasya0561
16.04.2022, 00:48
Ben fb nin bjk maçından 1 puan dahi alamayacağını düşünüyorum altayı yeneriz antalyadan bir puan alırız ben adanadanda 1 puan alacağımızı düşünüyorum.
Biz şampiyon olduk bunda şüphem yok ama iş bjk fb maçına kalırsa nur çebi kendi eliyle atar kendi kalesine golü
olcay_61
16.04.2022, 00:48
Kesinlikle. Djaniny israrini anlamis degilim. Corneliusun performansinin en fazla %50 Sini veriyor. Aynisi Bjk macinda.
Yusuf degisikligini Kim soktu son Anda hocanin kafasina acaba. Koita degisikligide yanlis.
Yusufun transferini kim soktuysa onu da bulmak lazım
Bu arada bu Takimin Sol beki net Denswill dir. Hem defansi elimizdeki Sol beklerden daha iyi, hem ofansi, hem ayagi. Deneylere gerek yok.
[QUOTE=MA291;1921638090]Kesinlikle. Djaniny israrini anlamis degilim. Corneliusun performansinin en fazla %50 Sini veriyor. Aynisi Bjk macinda.
Yusuf degisikligini Kim soktu son Anda hocanin kafasina acaba. Koita degisikligide yanlis.[/QUOTE
Problem keske bir tek yusufla ilgili olsaydi cozumu basit olurdu ama sikinti takimda fiziki bir dusus var geri donuslerimiz cok zayif kaliyor gelecek maclari yenemiyorsan yenilmeyeceksin modunda oynamaliyiz
Avcı nerelerden şampiyonluklar verdi hiç mi geçmişe bakmıyorsunuz ? Eğer şampiyon olamazsak bu sene daha 100 sene olamayız . Şuan Avcı yüzünden kalan şansımız %51
Manava61
16.04.2022, 01:06
Avcı nerelerden şampiyonluklar verdi hiç mi geçmişe bakmıyorsunuz ? Eğer şampiyon olamazsak bu sene daha 100 sene olamayız . Şuan Avcı yüzünden kalan şansımız %51
Nerelerden verdi bizimle paylaşır mısınız?
İnşaallah kardeşim.Ben de Akşehir'de tek başıma kutlayacağım.Kızlarımla kutlayacağız inşaallah..Çok şükür ironi yapıyormuşsun :) Bu forum insanı deli eder , ruh hastası tipler 5 haftadır yine türedi..Şampiyon olunca hepsi saklanacak o çıktıkları taşların altına , kuytu ve nemli pis yerlere..Onlara rağmen şampiyon olacak bu takım..Biraz sabır ..Yorulsak da birazcık sabır..
kızların çok şanslı gencecik yaşlarında kutlayacaklar şampiyonluğu :)
kızlarının gözlerinden öperim en büyük miraslarına iyi baksınlar geçmişte yaşananları unutmadık çok doluyuz bizde ama artık sabır çok az kaldı okyanus bitti kara göründü artık
selamlar olsun sizin gibi renkdaşlara
Nerelerden verdi bizimle paylaşır mısınız?
8 puan fark vardı avcının başakşehiriyle gs arasında . Sonra ne oldu ? Avcı son 7 maçta 14 puan kaybetti ve yoktan yere gs şampiyon oldu
Oğuzhan Fidan
16.04.2022, 01:13
Hakem bence çok iyi maç yönetti,yanlız yardımcı hakemi irdelemek lazım,orta hakem pozisyona daha yakınken sen hangi hakla penaltıya hükmedersin
Bunlar var olmadan önce böyle şampiyonluk yiyolardı. Sonraki pozisyondada gümrüklü oyuncu yarım metre ofsayt bayrak kaldırmadı. Hep böyleydiler var gelince düzeldi niyetleri kötü.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Madem ikinci yarı baskı kuracaksın cornelius lazım sana. djanny iyi adam ama cornelius'a değişilecek adam değil. cornelius'un başında en az 2 adam oluyor. kanatlar rahat çalışıyor böylece. ikinci yarıdaki oyunda cornelius fark yaratırdı. ortalardan en azından iki tanesi ona gelirdi çünkü adam hava topunda nasıl pozisyon alınacağını, koşunun nasıl yapılacağını biliyor. djanny açık oyunda ve geçiş oyunlarında var sadece. kontra için gerekli bir adam ama ikinci yarı tek kale 11 kişilik defansa karşı oynadık.
yusuf'u sokmasının sebebi bence ileri geri ciğersiz koşar bu diyeydi ama yusuf futbolu da sprinti de unutmuş. küçük takım topçusu olmuş çıkmış. kasımpaşa'daki halinden eser yok çünkü kimse bize karşı kasımpaşa'ya karşı oynanan oyunu oynamıyor.
koita'nın oyuna girişi değil, transferinin gündeme gelmesi hataydı. bu kadar yeteneksiz bir adam olamaz. afobe bizi affetsin.
Oğuzhan Fidan
16.04.2022, 01:15
Hayır yenilmeme serimizde sıkıntı yok bir şekilde o beraberlik golünü atıyoruz ama mümkün değil öne geçirecek sayıyı bulamıyoruz. Şu bjk maçında skoru korusaydık işi bitirmiştik.
Manava61
16.04.2022, 01:17
8 puan fark vardı avcının başakşehiriyle gs arasında . Sonra ne oldu ? Avcı son 7 maçta 14 puan kaybetti ve yoktan yere gs şampiyon oldu
Bu hesaba göre son 7 maçında bir puan ortalamayla oynadı. Bizde de son 7 maçta(Antep-Karagümrük dahil) 1 puan ortalaması gibi rezalet bir performans gösterse şampiyonuz. Üstüne üstlük bizde puan farkı 8 değil, Fener yense dahi 11.
Visca-Peres kanadının gittikçe yükselen bir formu olduğunu, kalan maçlarda da seneye de bozulmaması gerektiğini düşünüyorum.
Tek sıkıntıları skorda yoklar. ama onun da ucundan dönüyorlar. elbet gol asist de gelecek.
Peres'in bazen gevşek hareketleri oluyor. Göze batan bu hareketleri, iyi yaptığı her şeyi çöp etmemeli.
Dorukhan ve Denswill bu senenin en büyük kazanımları. Kayseri maçında Ahmetcan ve Siopisle dinlendirelim bu aslan parçalarını
gs ile maçı vardı sondan 1 hafta önce senin varmı daha fb ile maçınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn .kaybettiği an 2li averaj yüzünden şampiyon gs oldu o maç sen 2li avarjla öndesin puan puana gelse dahil.
Bu hesaba göre son 7 maçında bir puan ortalamayla oynadı. Bizde de son 7 maçta(Antep-Karagümrük dahil) 1 puan ortalaması gibi rezalet bir performans gösterse şampiyonuz. Üstüne üstlük bizde puan farkı 8 değil, Fener yense dahi 11.
İnşallah dediğin gibi olur . Altay harici kolay maçımız yok . Umarım Altay biz gelmeden kümeye düşer . Eğer kümede kalma şansı olursa bak artık kaosa
Mehmet Fatih Yavuz
16.04.2022, 01:24
Eklemeden edemeyeceğim :
+4 uzatma verilmiş.
Bize galibiyet lazım olduğu için saldırıyoruz.
+1-+2 arasında alma kimseyi oyuna. O vakitte oyuna 2 şekilde oyuncu alınır. Ya sakatlık vardır, ya da vakit geçirirsin.
Koassi'ye sövmek gibi birşey bu son 2 dakika berabere giden maçta oyuna almak, ve ilk kez de yapmıyoruz.
Takımı da durdurmaktan başka bir işe yaramıyor.
Koassi'nin alınmasından yanayım. Ama son 2 dakika değil.
Mümkünse 15-20 dakika oynasın.
Yoktu böyle enteresan işleri hocanın.
KEnar yönetimi toptan stres küpüne döndü sanırım. İnanılmaz işler yapmaya başladılar bazı durumlarda!
o sezon olanlar normal şeyler değildi tıpkı 19-20 pandemi arası sonrası gibi.
Eklemeden edemeyeceğim :
+4 uzatma verilmiş.
+1-+2 arasında alma kimseyi oyuna. O vakitte oyuna 2 şekilde oyuncu alınır. Ya sakatlık vardır, ya da vakit geçirirsin.
Koassi'ye sövmek gibi birşey bu son 2 dakika berabere giden maçta oyuna almak, ve ilk kez de yapmıyoruz.
KEnar yönetimi toptan stres küpüne döndü sanırım. İnanılmaz işler yapmaya başladılar bazı durumlarda!
ben de anlamıyorum hocanın o hamlelerini. 70te yapması gereken şeyleri 85 sonrası yapıyor ve takım saldırıyor. ama sonuç alamıyorsun artık ve ısrarla tekrar ediyorsun.
tamam ilk yarı belli maçlarda son 5 dakikada dinçleştiğin için gol bulup maçlar kazandın ama takımların hem kadroları oturdu hem de sana karşı tetikte oynuyorlar sürekli. rize maçı buna örnek.
Sadece bu kadar avantajı hoyratça harcıyor olmamız şampiyonluğumuzun konforunu bozuyor.Oynanan oyun güzeldi.Skor telafisi Adana da olur.Antalya maçında kendi evimizde şampiyonluğu kutlarız. Başkalarının sonucuna bakmadan. Böylesi daha görkemli olur. Şampiyonluğu kaybetme üzerine fantazi kuranlar sizler şampiyonluğa daha fazla sevinirsiniz.Çünkü bu kadar stres ve kaygıdan sonra kaybetmediğimize o zaman inanacaksınız. Rahat olun beyler..
Erkut Ay
16.04.2022, 01:31
ligin ilk yarısında djaniny nin etkili olduğu bölge sağ kanattı yani visca nın olduğu bölge ..
ikinci olma gibi bir durum söz konusu bile olmaz. o iş geçti rahatınıza bakın. artık gelecek sezonun kadrosu şekilleniyor ve şampiyonlar ligindeki hedeflere göre oyuncular ikna edilmeye çalışılıyor.
evet daha erken şampiyonluk kutlamak isterdik ama 2011 mayısından beri bekliyoruz 8. şampiyonluğu. bir iki hafta daha sabrederiz.
nevzat61
16.04.2022, 01:37
Eklemeden edemeyeceğim :
+4 uzatma verilmiş.
Zaten Koassi oyuna girerken ki yüz ifadesine bakın.. küfür eder gibi bir hâli vardı haklı olarak..belki de top ile hiç buluşmadan oyun bitecek.. hocanın aklından neler geçiyor çok merak ediyorum..
bir de 8 hafta kala şampiyonluğu ilan ettiğimizde yayıncı kuruluşun kazancının düşeceği gerçeği de var. bu şekilde bir öneri de gelmiş olabilir.
maksat küçük bir umut verip ikincilik adaylarına paket satmak ve de "bizim ligimiz de çok keyifli bir lig aslında" mesajını verip yayın ihalesinde fiyat arttırmak için kullanmak da olabilir.
HOPA'LI TS'Lİ
16.04.2022, 01:52
Kadıköy'de Vakeme son dakikada boş kaleye atsaydı orada bu iş bitecekti.
Gerçekten çok uzadı.
Umut ederim ki 30 Nisan Cumartesi akşamı yani arefe günü öncesi Trabzon'da şampiyonluğu ilan edeceğiz.
İkinci devre bir ara 20'ye kadar çıkardığımız puan farkından şampiyonluğu verirsek Trabzon'da futbol biter.
Allah böyle bir olayı yaşatmasın inşallah.
Düşünmek istemesek de aklımıza takılmıyor değil
Şikecilerin de aklından geçiyordur bu aralar
BJK-Şikebahçe maçında BJK'nin yenilmeyeceğini hatta kazanacağını düşünüyorum. En kötü ihtimalle berabere biter.
Volkan Demirel ve Karbonat Erol'un Kadıköy'de kasacağını düşünmüyorum.
Ezcümle şikeciler bu hafta Rize maçı dahil, BJK maçı haricinde hepsini kazanırlar. BJK maçı ortada
Biz 4 puanı şu 2 haftada garantileyip son haftalara kalmadan fişi çekmeliyiz.
HOPA'LI TS'Lİ
16.04.2022, 01:53
Zaten Koassi oyuna girerken ki yüz ifadesine bakın.. küfür eder gibi bir hâli vardı haklı olarak..belki de top ile hiç buluşmadan oyun bitecek.. hocanın aklından neler geçiyor çok merak ediyorum..
92'de Kouassi'yi sokmanın mantığını biri bana anlatabilir mi?
Bir de şu çöp Koita'dan ne bekliyor Mr. Hunter?
erenslash
16.04.2022, 01:55
Umarım bro 🤟
Sivas'ın Adana'yı Adana'da yendiği maçı izledim bro..Sivas iki kanat adamı Gradel ve Pedro Henrike ile nakavt etmişti..Çok pozisyona gireriz o maçta..Tabi takım tam motive olmuşsa gireriz..Forvetlerinden ziyade Yunus Akgün'e çok dikkat etmeliyiz..Bence 3 puanla döneceğiz oradan..
Mehmet Fatih Yavuz
16.04.2022, 01:56
92'de Kouassi'yi sokmanın mantığını biri bana anlatabilir mi?
Koassi'nin psikolojik dayanıklılığını ölçmek. Sabır eşiği nerede diye deniyorlar sanırım.
Bunu defalarca yaptık adama.
Başka şekilde tanımlayamıyorum.
kızların çok şanslı gencecik yaşlarında kutlayacaklar şampiyonluğu :)
kızlarının gözlerinden öperim en büyük miraslarına iyi baksınlar geçmişte yaşananları unutmadık çok doluyuz bizde ama artık sabır çok az kaldı okyanus bitti kara göründü artık
selamlar olsun sizin gibi renkdaşlara
Kutlayamayacaklar! Bana güven, TS icine edecek.TSyi en iyi ben bilirim.
HOPA'LI TS'Lİ
16.04.2022, 02:01
Biz şampiyon olduk bunda şüphem yok ama iş bjk fb maçına kalırsa nur çebi kendi eliyle atar kendi kalesine golü
Öz Trabzon'lu ama halis Trabzonspor düşmanı Nur Çebi'nin ne yapacağı belli olmaz.
Biz kendi işimize bakmalıyız. Arkamıza bakmaya gerek yok.
Zaten BJK-Şb maçına kalmadan işi bitiririz diye öngörüyorum.
30 Nisan Cumartesi akşamı Akyazı'da Antalya maçında bu iş biter.
Adana'da kazanacağımızı düşünüyorum.
HOPA'LI TS'Lİ
16.04.2022, 02:03
Zaten nezaman ömür çıktı yok rekor yapacağız yok bilmem ne
Sonra Hoca konuşmaya başladı
Yav maç maç gidiyorduk işte, resmen saçmaladılar
Hay ağzına sağlık
Ömür'le Göztepe maçı sonrası ve Avcı ile BJK maçı sonrası başlatılan bu açıklamalar nazar değdirdi, uğursuzluk getirdi adeta
Hoca'nın maç sonu açıklamalarındaki beden dili, kaygı ve endişe taşıyordu.
Çok sağlıklı açıklamalar değildi. Panik haliyle söylenmiş bilinçsiz açıklamalardı.
Kusura bakma Sayın hocam, çok formsuzsun bu aralar.
Futbol bu. Şakaya gelmez.
Oyuncuların motivasyonunu ve özgüvenini geri getirmen lazım
Koskoca ilk yarı çöpe gitti. Uyuduk resmen
Yusuf kazması neredeyse penaltı yaptıracaktı.
Ahmetcan varken niye onu aldın yahu?
Vakemenin ölüsü yeter, anlamışsındır umarım artık. O girince takım kendine geldi. Pozisyon üretti.
HOPA'LI TS'Lİ
16.04.2022, 02:10
Adana-1
Antalya-3
Hatay-3
Altay-3
Başakspor-1
84 puanla bitiririz.
HOPA'LI TS'Lİ
16.04.2022, 02:13
Futbolda oynanmadan maç kazanılmaz.
Örnek;
1996'da Avni Aker'de tek kale oynadığın Van maçı. 0-1.
Açıkçası Rize maçıyla birlikte başlayan düşüş sonrası kalan maçlarda Altay maçı bile garanti diyemiyorum ama o maça 3 puanı yazarım her halükarda. Diğerlerinden 1 puan yetecek.
HOPA'LI TS'Lİ
16.04.2022, 02:14
bu arada geyse maçını izlediniz hepiniz inanın fener top falan oynamıyor hepsi balon bugun gıbı karagumruk 10 kısı savunma yapsın o şikeciler kaleye sut bıle atamazlar rahat olun onların tek rakıbı konyaspordur
Volkan ve Karbonat Erol Kadıköy'de maçı verir.
üç hafta öncesine kadar lig şaibelidirler, tescil diye zırlamalar havada uçuşuyordu. hepsi unutuldu, şimdi de şampiyonluk verecekler mi zırlamalarıyla kendilerini avutuyorlar. azcık daha beklesinler kafalarına vuracaz o şampiyonluğu.
reçete deswil sol bek oynayacak heral puchaz avcı veto etti
defansta türk oynayacak
orta saha dorukan siopis hamsik başka yolu yok
ileri hat waka sanki bu maç ikinci yarı oynayınca biraz kımıldadı djaniny cornerius bir sol visca
HOPA'LI TS'Lİ
16.04.2022, 02:17
Yanlış bilgi
Kalan 6 maçta fb, bjk belirsiz hepsini kazanir bjk yida kazandı diyelim
Fb bizden 4 puan önde
Ben bu gözle bakıyorum
Konya'yı sayma. Fikstürü en zor olan onlar
Şikebahçe BJK maçı hariç hepsini alır. Hakemler de yardım eder.
HOPA'LI TS'Lİ
16.04.2022, 02:19
Benim izlediğim maçta Hugo, Denswil, Hamsik ve Baka en çok isteyendi maçı. Diğerlerinde aynı gayreti göremedim.
Dorukhan da var.
HOPA'LI TS'Lİ
16.04.2022, 02:21
arkadaşlar biz konya’yı yendiğimiz zaman şampiyon olduk. benim kızgınlığım başka. coşkuyla eze eze şampiyon olma fırsatının kaçması. yoksa biz çoktan şampiyon olduk
2010-2011'de şike ve teşvik primine rağmen averajla şampiyon oldular.
Bu sezon da biz averajla şampiyon olsak çok koymaz mı onlara :)
HOPA'LI TS'Lİ
16.04.2022, 02:22
Altay macinda 3 puan alamazsak veririz sampiyonlugu belki.
Ama altay macina kadar zaten sampiyon olmus olabiliriz.
Altay bizim maca kadar kume dusmus olur.
Son 4 takım düştü renktaş
O iş bitti
Orkun 61
16.04.2022, 02:31
Wakame her sözleşme döneminde yada iyileştirme istediğinde aynen bu şekilde oynuyor. Hoş değil.
İkinci yarı ne oldu da daha baskılı oynadık ? Diziliş ve taktik değişti etkili olduk. Madem bu kadar kenar orta yapacaktık Cornelius neden çıkar ?
Oyuncu değiştirmek için her maç neden 85 beklenir ?
Bi halt olacağından değil. Fener umutlansın istediği kadar mevzu o değil de illaha bi tadımızı kaçıracaksınız. 6 haftada 1 galibiyet ayıptır o stada giden taraftara.
Seneye stoper,sağ sol bek, bir orta saha merkez, Koita yerine de bi santrafor lazım evet.
Ben Adana maçının çoğu kişinin beklediği gibi geçmeyeceğini düşünüyorum. Zor geçmesi beklenen maç nispeten daha rahat geçecek bence.
Hoca ikinci yarıda yaptığı değişikliklerle sorunu farketmiş gibi görünüyor. Umarım haftaya bu farkındalıkla bir kadro ve taktikle çıkar.
Wakame de Visca da yedek beklemeli . Sağda Djaniny, solda Kouassi denemekte fayda var sanki.
gsyle yarıştığı sezon üzerinden sallayan biri boşuna izliyordur bu ligi.
samatyaboy
16.04.2022, 02:37
Millet boş konuşuyor bjk şuanda ligin bence en iyi ve tehlikeli takımı boğuyor rakibi niye fb ye yatsın okadar seyircisi ve pirana hocasıyla biz şimdi gitsek vodofone sahasına 3 atar gönderir bizi.
Ben de anlamıyorum ama millette boş boş iftira atma ve gereksiz bir gerginlik var.O KUPA GELECEK!!!
HOPA'LI TS'Lİ
16.04.2022, 02:44
Wakame her sözleşme döneminde yada iyileştirme istediğinde aynen bu şekilde oynuyor. Hoş değil.
İkinci yarı ne oldu da daha baskılı oynadık ? Diziliş ve taktik değişti etkili olduk. Madem bu kadar kenar orta yapacaktık Cornelius neden çıkar ?
Oyuncu değiştirmek için her maç neden 85 beklenir ?
Bi halt olacağından değil. Fener umutlansın istediği kadar mevzu o değil de illaha bi tadımızı kaçıracaksınız. 6 haftada 1 galibiyet ayıptır o stada giden taraftara.
Seneye stoper,sağ sol bek, bir orta saha merkez, Koita yerine de bi santrafor lazım evet.
Ben Adana maçının çoğu kişinin beklediği gibi geçmeyeceğini düşünüyorum. Zor geçmesi beklenen maç nispeten daha rahat geçecek bence.
Hoca ikinci yarıda yaptığı değişikliklerle sorunu farketmiş gibi görünüyor. Umarım haftaya bu farkındalıkla bir kadro ve taktikle çıkar.
Wakame de Visca da yedek beklemeli . Sağda Djaniny, solda Kouassi denemekte fayda var sanki.
Adana maçında olası bir mağlubiyet takımı iyice strese sokabilir.
Avrupa kupaları hedefi için asılacaklar.
Kolay değil ama çok zor da değil.
Sahalarında çok iştahlı ve full seyirciye oynuyorlar.
Tehlikeli oyuncuları var. Balotelli, Yunus, Samet vs.
En az beraberlikle dönmeliyiz.
Yenersek %99,99 biter.
İşi neden buralara getirdik gerçekten kabus gibi
Ah şu Rize maçı yaktı bizi
O maça kadar çok güzel getirmiştik.
Karagümrük maçında tur atardık diyordu birçoğumuz
En geç Altay maçında bitirmeliyiz.
Çünkü kazanamama stresi ve Hoca'nın yanlış oyuncu değişiklikleri var. O da stresli
4 puan alamazsak futbolla ilişiğimi mezara kadar keseceğim.
50 yaşından sonra bu kadar sıkıntı, stres, heyecan, kaygı, korku gerçekten çekilmiyor sevgili dostlar
Orkun 61
16.04.2022, 02:45
Hiç gerilmeye, birbirimizi kırmaya gerek yok. Bu takım bir maç kazansın, işimiz sadece 1 puana kalsın. Sonraki maçların alayını kazanır. Hep beraber göreceğiz rahat olmak lazım :)
HOPA'LI TS'Lİ
16.04.2022, 02:47
Hiç gerilmeye, birbirimizi kırmaya gerek yok. Bu takım bir maç kazansın, işimiz sadece 1 puana kalsın. Sonraki maçların alayını kazanır. Hep beraber göreceğiz rahat olmak lazım :)
Evet her şey o 3 puana bağlı ve bir türlü gelmiyor :(
Biz taraftarlar olarak çok stres ve panik yaşamaya başladık.
Oyuncular da bunu yaşarsa yandık.
Zira kazanamamak ve bir yandan rakibin sürekli kazanarak arkandan yanaşması yıpratır insanı, zorlar.
Mental olarak oyuncuları motive edecek psikolog veya mentörler tutulmalı son 5 maçta
Orkun 61
16.04.2022, 02:50
Adana maçında olası bir mağlubiyet takımı iyice strese sokabilir.
Avrupa kupaları hedefi için asılacaklar.
Kolay değil ama çok zor da değil.
Sahalarında çok iştahlı ve full seyirciye oynuyorlar.
Tehlikeli oyuncuları var. Balotelli, Yunus, Samet vs.
En az beraberlikle dönmeliyiz.
Yenersek %99,99 biter.
İşi neden buralara getirdik gerçekten kabus gibi
Ah şu Rize maçı yaktı bizi
O maça kadar çok güzel getirmiştik.
Karagümrük maçında tur atardık diyordu birçoğumuz
En geç Altay maçında bitirmeliyiz.
Çünkü kazanamama stresi ve Hoca'nın yanlış oyuncu değişiklikleri var. O da stresli
4 puan alamazsak futbolla ilişiğimi mezara kadar keseceğim.
50 yaşından sonra bu kadar sıkıntı, stres, heyecan, kaygı, korku gerçekten çekilmiyor sevgili dostlar
Arkadaşlara katılıyorum. Hoca ve oyuncular maç maç bakıyoruz demekten vazgeçtikleri gün takımın ayarları bozuldu.
Geçen haftaya kadar aşırı rahatlıktan, son 2 haftadır da lüzumsuz stresten puan kaybediyoruz.
Kim ne derse desin ligin eksiklerine rağmen en iyi kadrosuna sahibiz. Takım kim olduğunu hatırladığı an başka oynuyoruz.
Adana maçında takım bize hoş bir süpriz yapacak ve galibiyetle döneceğiz ben inanıyorum.
13 puan geriden gelen takım bozmasının taraftarı umutlanıyor da biz hala neden bu kadar strese giriyoruz ben anlamıyorum.
Sakin kalıp kendimiz gibi oynayacağız hepsi bu.
HOPA'LI TS'Lİ
16.04.2022, 03:05
Adana deplasmanında kazanabilirsek ligi mental olarak bitirmiş oluruz.
Kaybedersek 8'e düşer fark.
Beraberlik almalıyız en kötü ihtimalle
Aksi halde camiada acaba, yine mi korkusu başlar ve Antalya gibi iyi bir takım karşısında da zor anlar yaşayabiliriz.
HOPA'LI TS'Lİ
16.04.2022, 03:08
En korkunç senaryo, şampiyonluğun son maça kalması olur ki Emre B. şikebahçesi için yırtınır. Adı şb ile anılıyor zaten
Son hafta Malatya-Şikeciler
Şikecilerin son 8 maçta 22 puan alması her şeyi berbat etti. Biz o periyotta çuvalladık.
En geç Altay maçında şampiyon olmalıyız.
nevzat61
16.04.2022, 03:58
Kutlayamayacaklar! Bana güven, TS icine edecek.TSyi en iyi ben bilirim.
Sene sonunda kupa, Uğurcan'ın ellerinde havaya kalktığında ,seni yine forumda görmek isterim..sene boyunca aykırı mesajlar yazdın sürekli, bir özür dilersin forumdan ;)
yusufdinyo
16.04.2022, 04:27
Şu farkı GS yapsaydı lig bitmişti,ama biz hala 11 puandan acaba diyoruz şimdi ağzıma gelen her şeyi söyleyeceğim olmayacak Fenerbahçe de bizle yarıştığında hep bütün maçlarını kazanıyor 2011'dekli sezonda gibi başkası olsa puan kaybedelerdi geçen sene evinde Sivas'a yenilip şampiyonluk verdi Fenerbahçe bize geldi mi puan kaybetmezler başkaları ile yarıştığında puan kaybediyorlar hep insan deli olur
61zeynel61
16.04.2022, 04:53
Oyuna yapılan yanlış müdahaleler ve eksik/yanlış rakip analizi benim gelecek sezonlara olan inancımı derinden sarstı. Hatta maçtan önce takıma olan güvenimi de artık muhafaza edemiyorum.
Geride kalan 33 haftayı göz önüne aldığımızda takımın oynadığı futbolun ne olduğunu açıklama konusunda zorlanıyorum. Bu zorlanma neticesinde hep karşı çıktığım "siz iyi değildiniz, rakipler kötüydü" iddiasına yaklaşımım da boyut değiştiriyor. Burada "bu sefer kötü oynayalım ama yeter ki kazanalım, önemli olan skor" anlayışını hep birlikte paylaştık. Ancak bu anlayışın, şans faktörünün eskisi kadar yanımızda olmadığı ve bir oyun karakteri sergileyemediğiniz şu haftalarda bizi istediğimiz yere ulaştırabilmek için zannettiğimiz kadar rasyonel olmadığını idrak etmeye başladık.
Kadroyu diğer takımlardan önce kurup lige erken başlamak doğru bir stratejiydi. Ve fakat bu doğru içinde eksikleri gördüğümüz halde idare ederiz anlayışıyla hareket etmemiz de bir o kadar yanlış stratejiydi.
İleride kalan maçlarla ilgili olarak artık söyleyebileceğim tek şey bizim deyimimizle "bakacağuk" olacak.
Trabzonsporlu olmanın en iyi bildipimiz duygusuyla başbaşayız: sevinci bile ızdıraplı... Şarkıda da söylendiği gibi, yıkıla yıkıla...
Ne yapalım, her zaman olduğu gibi katlanacağız.
Varlıbaş61
16.04.2022, 04:55
Futbol şöleni sunup şov yaparak bir sonraki senenin de en büyük şampiyonluk adayı benim gözdağını vermek yerine, son haftalarda puan farkı az olursa her türlü şampiyonluğu veririm algısını oluşturmak da sanırım bize yakışıdırdı.
HOPA'LI TS'Lİ
16.04.2022, 05:01
2.dakikada sakatlanmak nedir Allah aşkına? Sorun nerede bu kadar çok sakatlığın yaşanmasında?
Avcı hücum ağırlıklı oynama düşüncesiyle Yusuf'u aldı ama Yusuf'un geldiğinden bu yana hangi maça katkısı oldu?
Koy Ahmetcan'ı Hocam. Niye maceraya giriyorsun şu en kritik virajlarda
Vakeme'yi kesiyorsun. Burada bazı taraftarların da istediğini yaptın da neye yaradı? Koskoca ilk yarı çöp oldu. Soyunma odasına da yenik girdik.
Vakeme, Visca, Ömür kesilmez bundan sonra da kesilmemeli. Baka'yı da gördük. Uzaktan bir şutu hariç oyunda yok taki GS maçından sonra
Şikebahçe neredeyse genel averajı da kapatacak. İyi ki ikili averajlarda öndeyiz rakiplerden
Üzüntüden sahurda mideme şiddetli ağrı girdi.
İçerideki Antalya ve Altay maçlarından gerekli en az 4 puanı alıp şu stresten kurtulmalıyız.
Özeti izlediğimde Karagümrük'ün son anlarda direkten dönen topunun olmaması büyük şans
Puan puandır.
Tabi Peres ve Visca'nın kaleye 2 metre mesafeden çerçeveyi bulamaması, Hugo'nun sert kafasını ve Baka'nın füzesini kalecinin çıkarması 3 puanı engelleyen faktörlerdi.
Adana'dan puan veya puanlarla dönmeliyiz ama zor maç
Üstelik hafta için kupa maçından da yorgun düşeceğiz.
Salı akşamı Kayseri'yi avantajlı bir skorla gönderip moral kazanmalıyız.
HOPA'LI TS'Lİ
16.04.2022, 05:03
Futbol şöleni sunup şov yaparak bir sonraki senenin de en büyük şampiyonluk adayı benim gözdağını vermek yerine, son haftalarda puan farkı az olursa her türlü şampiyonluğu veririm algısını oluşturmak da sanırım bize yakışıdırdı.
En erken şampiyon olmak istiyoruz diyordu Abdüş Göztepe maçından sonra
1 ayda 6 maçta 1 galibiyet almayı hiçbirimiz beklemiyorduk.
Gerçekten şoktayım.
38 yıllık makus talihimizi bu akşam bitirmek varken işi tehlikeye soktuk.
Rize maçını çok önemsemiyorum. Hava şartlarından 3 puan ihtimalini yüksek görmemiştim... Ama sonrasında oynanan 3 maçın ardından sabaha kadar gözüme uyku girmedi. Bu sabaha kadar yine ayaktaydım. Döndüm, dolaştım, yattım ama gram uyku uyuyamadım. Gün içinde mesaide defalarca maçı oynuyorum kafamda. Kendimce totemler, başarı getirecek şeyler bulup umut adına tutunmak istiyorum onlara. 34 yaşında olacağım haftaya. 'Şu hayatta ne çok istediğin şey ne?' diye sorsalar bu takımın şampiyonluğunu kutlamak derim. Her hafta eriyip gidiyoruz. Bu durum canımı çok sıkıyor.
asilhamsi
16.04.2022, 08:13
Anlamadigim konu bu Abdullah Avcı takımı değil. Çok paslı,oyunu kontrol altında tutan,pozisyon vermeyen istediğinde vites yükselten, lazım olunca gol atan takım gitti.
Suursuzca atak yapmaya çalışan, aptalca isabetsiz kenar ortalar yapan ve onda da isabet bulamayan, az pas yapan, sürekli geçiş oyunu oynamaya çalışan beyinsiz bir takıma evrildik
Iki sebep olabilir
Ya hoca bir an önce sonuç almak için doğrularından vazgecti
Ya da takım hocayı dinlemiyor ve spontane oynuyor.
Her iki durumda fecaat.
Adana ve Antalya maçından sonra durum netlesir.
Bu arada kupa maçına tam kadro çıkıp onemli bir oyuncuyu kaybedersek artık söyleyecek başka söz bulamayacagim
asilhamsi
16.04.2022, 08:15
Uğurcan,denswil,Hugo,dorukhan,sipois,hamsik,cornel ius
Her ne olursa olsun bu oyuncular mutlaka sahada olmali
Hiç bir pozisyon yokken sakatlanan huseyin ve düşük oyun zekasına sahip Yusuf her ne olursa olsun sahada olmamali
Bjk ve antep beraberlikleri normal bir sonuç karagümrük maçı ise kaza diyorum
dönelim maça
hocanın en kötü performanslarından birisi. Öncelikle 80 den sonra oyuncu değiştirip ne zaman sonuç aldık bilmiyorum. Hala 90 da skor bulmak için oyuncu değiştiyorsun.
hamsik siopis 65 de neden yapılmadı
koitayı sokmayı planlıyorsan yan top gelecekse cornelious neden çıkar
ikinci yarıya
hamsik-ömür
visca-djnaniny-tony
cornelious ile çıksa kesinlikle oyunu alırdık.
rakip hiç birşey üretmeden puan aldı.
fakat 2. Yarıdaki oyun bize her türlü puan kaybettirmez artık.
bir parantezde uğurcana
bjk ve bu maçta yediğin goller çok kötü goller. Köşeyi baraja bırakmak ne demek abi.
iso_4939
16.04.2022, 08:22
Insanlar ekonomik sartlardan ulkece bitmis bunalmisken tek mutlu olacagimiz trabzonspordan da darbe yiyoruz sinir stres sabaha kadar uykusuzluk cocugumu bile sevemedim moralim sifir bu is boyle devam ederde şampiyonluğu alamazsak mezara kadar benim icin futbol biter.
Oğuz ZEYTİN
16.04.2022, 08:29
Hocam son düzlükte olmasak sabırlı oyuna devam ederiz de bu aşamada sabırlı oyun diye bir kavram kaldıramıyoruz, hoca da taraftar da topçular da.
Dün akşam ortam gergindi diye yazmadım Mehmet. Sabırlı oyundan kastım, güvenli oyun. İlk yarı, yarı sahamıza geçirmedik, yediğimiz gol bir anlık hata... İkinci devre öyle miydi? Her çıkışta pozisyon buldular. Bu riske gerek var mı? Altını tekrar çizeyim, Göztepe ve Kayseri maçlarıyla dünkü maçın ilk yarı çok farklıydı. Hoca aynıymış gibi davrandı. İşte adına sabır mı dersiniz, denge mi, emniyet mi bilemem. Bence bu paniğe gerek yoktu. Herkesin yeri karmakarışık oldu, dan dun oynadık. Nwakaeme girse Djaniny'nin yerine, kurguyu bozmasak yeterdi ilk hamle adına.
Neyse, olmuşla ölmüşe çare yok derler. Kayseri maçındaki geri dönüşü alkışladım, dünkü ikinci devreden ise (Sanırım çoğunluk beğenmiş) bir şey anlamadım (Peres'in kaçırdığı hariç).
Çuvaldızı batırdık, şimdi sıra iğnede. Üç aydır rekor aşağı rekor yukarı diyen biziz. Haftaya olduk, olmazsa şu hafta oluruz... Gereksiz yere çıtayı arşa çıkardık. Beş hafta kala puan farkı 14, kaldı ki ikili averaj bizde, siz o farkı 15 düşünün. Aslında herkes biliyor gerçeği. 1996 veya 2020 travmalarını çağırmaya da gerek yok. Yani güle oynaya yazmalıydık bu sayfalara. Biraz kendi kontrolsüzlüğümüzden şu üzgün ortam.
oflu_61_
16.04.2022, 08:37
Çok doğru bir gözlem. Demek ki hoca da saçma sapan hesaplar derdine girmiş. Yazık. Kafasını çalıştırıp bu işi buraya niye getirdik diye kendine soracağına, sosyal medya muhabbetlerini takip eder olmuş. Geçen seneki fener ile içeride kaybedilen maçta belliydi. Hoca gerçekten büyük takım hocası olamıyor. Sağlam yabancı birileri bulup getirmek lazım. Ancak bu seneki gibi inanılmaz puan durumları haricinde şampiyonluk alabilecek bir kafa yapısında değil.
bu maç ugurcana yazar adamın atacağı tek yer orası alda at diyorsun böyle bir hata olamaz izahı yok herkes ooraya vuracağını ve gol olacağını hissetmişti yazık.
[KAPLAN]
16.04.2022, 08:52
21 kanser hücresi arasından seçilerek bir araya gelen 11 kanser hücresine ne ad verilir ?
iso_4939
16.04.2022, 08:54
2.yari okadar orta yapildi ama cornelius disariya aldin koita,kuassi,90.dakka oyuna aliyorsun hocam
Dijany herzaman 2.yari girer oyunu cozerdi yine oyle yapsan olmazmi hocam bu takimdan iki kisi kesilmez bir siopis iki wakame geri kalanlarin yeri birsekilde doluyor
Hangi akil sariyi gonderipte erdogani aldiysa ona en guzel dileklerimi gonderiyorum yapilan en sacma ve mantiksiz transferdi yusuf sari adam gecerdi gol atardi attirirdi.
Benim gibi suan erdoganin yerine oynayacak yuzbin taraftar bulursun yapacagin tek sey yan ve geri pas okadar
Bu saatten sonrA bu mucize sampiyonluk giderse birakin 40 yili 140 yil insanlar bize g.tuyle güler.
Onur Erçetin
16.04.2022, 08:55
Yahu Antep maçı gibi 10 kişi kapandı adamlar, kontra arıyor
Sen hâlâ top ceviriyorsun
Kardeşim orta yap orta
Rakibin savunma taktiğini boz
Gitti bir de Corneliusu aldı oyundan hava topunda en etkili adamı
Hoca çok kontrollü oynatıyor,bir de oyuncu değişikliklerinde geç kalıyor.Formsuz adamlarda ısrar ediyor.Bunlar sıkıntılı durumlar.
Kontrollü oyun takımlar fazla kasmadığı için sezonun ilk yarısında işe yarayabilir ama sezonun sonuna doğru her takımın bir hedefi var veya Trabzonspora şampiyonluk yolunda çelme takan takım olma düşüncesinden ötürü inanılmaz motive oynuyorlar.
Karagümrük dün akşam A.Madrid gibi oynadı,adamlar ortasahayı geçmedi.Tamamen defans yapmaya gelmişler.Biraz ofansif oynasalardı pozisyon bulurduk her türlü.
Kaos futboluna dönüyorsan Cornelius oynamak zorunda.96 da hava üstünlüğü olmadığı için 40 şut çekilen onlarca korner kullanılan maçları bile kazanamadık.
İlk yarı tempolu ve riskli oynatsa Cornelius golü bulurdu.Geçişte bir hatayla golü yedik,sonra aşırı riskli ve ofansif tempolu oyuna döndük.Tam o sırada Corneliusa ihtiyacımız vardı ama hoca oyundan çıkardı.Takım zaten bir dünya adamlar cezasahasına giriyor,orada artık Djaninyin haraketli oyuncu olarak oynaması gibi birşeyin önemi yok.Normal kontrollü oyunda Djaniny ileride kullanılabilir hareketlilik getirsin diye.Kaos futbolunda ileride zaten inanılmaz bir tempo oluyor,bir sürü adamlar cezasahasına giriyorsun,doğal olarak orada mutlaka Cornelius olmalıydı.Cornelius olsaydı cezasahasında o karmaşada mutlaka golü bulurdu.
Murat Keçeci
16.04.2022, 08:57
İç sahada taraftarımızın önünde dişimize göre bir rakip bulmuşken kazanmalıydık.2 puan kayıp üzücü oldu.Artık kalan maçlara odaklanacağız.
Maçı analiz edersek iç saha maçlarında daha çok,çalım atabilen ve kisa mesafede vites yükseltebilen oyuncular her zaman daha değerlidir.Yani Nwakaeme ve Ömür onbirde olsaydı daha doğru olurdu.
Ilk yarıda çok ağır oynadık.Her oyuncu sanki sırtinda başka bir oyuncu taşıyor gibiydi.Bu durumun sebebini ancak stres ile açıklayabiliriz.Tabii birde uzun zamandır maç kazanamamanın getirdiği özgüven kaybı da var.
Ikinci yarıda daha iyi görüntü versek de o oyun bana çokşey ifade etmiyor.Asıl bize gerçeği gösteren oyun 0-0 iken ki oyun.1-0 yenik durumdayken kaybedecek birseyin kalmayinca stres azalınca riskli oynayınca daha iyi şeyler olabiliyor ama maçlar 0-0 başlıyor ve biz 0-0 iken futbolun doğrularını daha fazla yapabilmeliyiz.
Abdullah hocada bazı oyuncular gibi vasat bir maç oynadı.Maçta 3 hatası vardı.1.hata hücum oyunumuzun yuzde 80 inini nwakaeme üzerinden şekillendiren topu ona verip sonra hücumda pozisyon alan takımı nwakaemesiz başlatmaktı.2.hata maç 0-0 iken yani ortadayken ,defans bolgesine yusuf gibi hücum özellikli bir oyuncu koymaktı.3.hata ise sağdan soldan ceza sahasına toplar atılan bir dönemde Corneliusu çikartmakti.
Matematiksel olarak birşey devam ediyorsa bitmemiş demektir.Kısacasi yarış devam ediyor.Bizim işimiz kâhinlik değil.Bu maçtan gereken dersi çıkartıp önümüze bakmalıyız.Hâla çok önemli bir puan farkı var.En kötü olasılık ile önümüzdeki haftaya 11 puan farkla gireceğiz.Henüz alarm verilecek bir durum yok.Ama bazı oyunculara terapi uygulamak lazım.Özellikle hücum hattımızı oluşturan oyuncular ile özel ilgilenmeliyiz.Başta Visca olmak üzere 4-5 silahımız kötü oynuyor.
Unutmadan özel bir tebrik de Vitor Hugoya gönderelim.Maçı en çok isteyen en çok yaşayan oyuncuydu.
Olaya pozitif taraf dan bakarsak ihtiyaç olan 5 puandan 1 ini daha aldık.Futbolu güzel yapan durum bazı şeyleri kestirmenin zor olması.Mesela herkes karagumruke 3 adana demire 1 puan koyuyordu.Belki şimdi tam tersi olacak ve bunu yapabilecek gücümüz de var tek yapmamiz gereken stresten uzaklaşıp kendimiz gibi oynamak.
Önde baskı yapılması gereken bir maçtı tıpkı Alanya maçı gibi ama bunu yapmayınca ilk yarı rakip stoperlerin kendi arasında top çevirmesi ile geçti rakibin en tehlikeli tarafı geçiş hücumuydu son dakika duran top oldu ve golü yedik.
İkinci yarı rakip de yaslanınca doğaçlama bir oyun oldu 30 şut,53 orta var ama tek hatırladığım net pozisyon Peres'in altı pastan havaya attığı top.
Bu maçın faturası Avcı'ya.
Hem oyun planı hem kadro seçimi hem de değişiklikler yanlış. Karagümrük gibi top yapabilen bir takıma bu orta sahanın baskı yapabileceğini düşünüyorsan bu kadro ile çıkarsın.Olmadı orta saha top kazanıp hücuma geçemedi.Seti de oynayamadı.İlk yarı tamamen boşa gitti.Rakibin hata yapmasını bekledi.Plan kötüydü.
İkinci yarı baskı kuracağın belliyken neden Cornelius dışarı alındı.Haftalardır dökülen Bakasetas-Tony değişikliği yapılması ve çift forvete dönülmesi gerekirken bu tercih bizi 1 puana razı etti.
Karagümrük son 20 dakika maçı da alabilirdi.Özellikle iki stoperleri Burak-Luckassen çok iyi oynadı.
Buradan şampiyonluk verilme ihtimali yok.Ama stres yaşanacak.Fikstür her şekilde fb lehine.Sırasıyla Göztepe-Rize deplasmanı-Gaziantep maçları var.Maçlarını Cuma oynayacaklar.Biz Antalya maçını oynamadan onlar 3 maç 9 puan yapma şansına sahip.Bu maçları alırlar.Bu senaryo olursa ve biz Demirspor maçında puan kaybedersek bu maçın skoruna göre Antalya maçına 5 ya da 6 puan önde çıkacağız.Hem biz hem takım stres yaşayacak.Sanki durum buraya doğru gidiyor. Demirspor maçında 1 puan çok şey demek.Tek maça düşüyor şampiyonluk.
En geç Altay maçında her türlü şampiyonluk gelir.Biz Hatay'la oynadığımız hafta fb'nin bjk deplasmanı var orada da gelebilir. Şampiyonluk endişem yok.Ama biraz keyifler kaçtı.
Onur Erçetin
16.04.2022, 09:02
TAkımdan ne istiyorsunuz ikinci yarı tam 45 kez ceza sahasında topla buluştuk 15 :korner kullandık sayısız pozisyona girdik ama topla tüfekle saldırırken geçişte 2 pozisyon verdik bundan çok daha kötü oynayıp kazandimiz maçlar oldu adana demirden bir puanı alıp antalya yi enicez ins
İlk yarı takım halinde önde idik ama cezasahasına fazla adam sokmadık,fazla risk almak istemedik,kontrollü oynadık,ikinci yarı risk alırız diye düşündük sanırım.Geçişte 45 de golü yiyince panik başladı.İkinci yarı tam tersine aşırı ofansif,yüksek tempolu,çok riskli oyun oynadık.İşte o anda en çok ihtiyacımız olan adam Corneliustu.
Onur Erçetin
16.04.2022, 09:07
Aynen.
Bzim taraftar panik ve rekor hastasi en erken sampiyon felan.Gecsinler o isi.4 Puan öyle böyle alacagiz.Biz zor yeniliriz.
5 maç : 1 galibiyet,1 beraberlik yetiyor.
Adana Demir maçı zor maç.Deplasmanda 1 puan iyidir.Muhtemelen yine kontrollü başlarız.İkinci yarı da kontrollü devam ederiz.Oyunun belirli bölümlerinde gol bulmak için çabalarız diye düşünüyorum.Adana maçında hocanın ilk hedefi kaybetmemek olacaktır çünkü oradan alınacak 1 puan kalan 4 haftada tek bir galibiyetle şampiyon olmamızı sağlayacak.Sonuçta deplasman maçı ve Adananın iyi oyuncuları var.
Adana Demirspor çok savunmacı bir takım değil ama bize karşı herkes farklı oynuyor bilemiyorum yani.Bildiğim tek birşey var,o da hocanın bu maçta mağlubiyeti kesinlikle istemeyeceği.
Basit bir gol yersek o zaman muhtemelen yine dün akşam ikinci yarıda oynadığımız oyuna döneriz.İlk hedefimiz deplasmanda kaybetmemek ve 1 puan almak olacaktır.
Insanlar ekonomik sartlardan ulkece bitmis bunalmisken tek mutlu olacagimiz trabzonspordan da darbe yiyoruz sinir stres sabaha kadar uykusuzluk cocugumu bile sevemedim moralim sifir bu is boyle devam ederde şampiyonluğu alamazsak mezara kadar benim icin futbol biter.
Aynen moralim sıfır iftardan sahura 1 paket sigara içtim ağzım zehir midem çok kötü agırıyor 3 saat uyudum gram uykum yok kafam deli gibi bu takım beni hasta ediyor bunu anladım artık o yüzden bu sene şampiyon olabilirsek alkışlarım seneye dahada takip etmeyecem jübilemi yapacam arada bir bakarım foruma bir takıma gelen oyuncu ve hocalar özellikle bize geldikten sonra saçmalamaya başlıyorsa ve bu süreklilik arz ediyorsa camiada bir sıkıntı var ben kulübün yabancılara satılmasından yanayım ve a 'dan zeye herşeyin değişmesinden yanayım.
5 maç 1 maglubiyet 4 beraberlikte yetiyor bir zahmet avcı efendi beceripte o puanı topla.
O kadar puanı rize bile topladı 2 maçta ah avcı ah sendende hicbir yol olmayacak anlaşıldı bukadar isteyipte çok büyük hayal kırıklığı oldun benim için.
5 maç : 1 galibiyet,1 beraberlik yetiyor.
Adana Demir maçı zor maç.Deplasmanda 1 puan iyidir.Muhtemelen yine kontrollü başlarız.İkinci yarı da kontrollü devam ederiz.Oyunun belirli bölümlerinde gol bulmak için çabalarız diye düşünüyorum.Adana maçında hocanın ilk hedefi kaybetmemek olacaktır çünkü oradan alınacak 1 puan kalan 4 haftada tek bir galibiyetle şampiyon olmamızı sağlayacak.Sonuçta deplasman maçı ve Adananın iyi oyuncuları var.
Adana Demirspor çok savunmacı bir takım değil ama bize karşı herkes farklı oynuyor bilemiyorum yani.Bildiğim tek birşey var,o da hocanın bu maçta mağlubiyeti kesinlikle istemeyeceği.
Basit bir gol yersek o zaman muhtemelen yine dün akşam ikinci yarıda oynadığımız oyuna döneriz.İlk hedefimiz deplasmanda kaybetmemek ve 1 puan almak olacaktır.
1 mağlubiyet 4 beraberlik.fb bjk ye puan kaybederseki kaybedecek 3 mağlubiyet 2 beraberlik yetecek.
TSezgin61
16.04.2022, 09:19
Adana demir macinda „beraberlik yeterli“ degil artik. Evet mantik olarak gayet yeterli. 4 puanin 1ini almis olursun.
Piskolojik boyutuna bakilacak olursa, adana demir macinda beraberlik veya yenilgi, kalan 4 macta hicbir puan alamamana bile sevep olur.
Zaten bu kadar rahat ve muhtesem bir sampiyonluk yürüyüsü Trabzonsporun DNA‘sina tersti, özümüze döndük.
Yukaridada belirtildigi gibi. Tek güvendigim nokta, zor yeniliyoruz. Ha bu macin ikinci yarisida ölü topragini atmis olmamizda buna eklenebilir.
Avcı, daha hiçbir şey kazanmadık söyleminden bayrakları çıkarına geçince kontak kapandı.
Şimdi bu sözünden geriye dönemiyor.
Bence pişman.
Bizim puan kayıplarını hesap etmiştir ama fb'nin seri yakalayacağına hiç ihtimal vermedi.
Basın toplantısındaki "biz 4 puan alamayacağız,rakipler hep kazanacak gibi bir algı oluşturuluyor" sözü çok talihsiz oldu.Maçtan çok beni bu rahatsız etti.
Bu camia geçmişte travmalar yaşadı.Bunları yeniden hortlatmanın anlamı yok.Hocanın daha güvenli konuşması lazım.
adiloş bebe
16.04.2022, 09:25
Aslında Abdullah Avcı'nın ikinci yarıdaki planının sürekli orta kesmek üzerine olduğunu düşünmüyorum. Rakip bizi merkezden çok iyi kapattı. Hatta hoca Abdüş'ü alarak buna bir çare bulmaya çalıştı ama Abdüş sağ olsun en çok sorumluluk alması gereken maçlarda hayalete dönüyor. Merkezden delemeyen takım sürekli kanatlara açtı oyunu ve bunun sonucu iki stoperleri de sildi süpürdü. Hoca böyle bir kuvvetle karşılaşacağını bilse Cornelius'u çıkarmazdı bence.
Mesela Kayseri ne zaman maça 3.stoperi aldı o zaman onlar için bitti maç. Ama dün öyle olmadı. Volkan Demirel iyi hazırlamış takımını tebrik etmek gerek.
Taraftara gelince... Anlıyorum şu işin bir an önce sonlanmasını istiyorsunuz, ancak bazı arkadaşlar cidden şirazeyi kaçırıyor. Ben bu işin buradan dönmeyeceğini düşünüyorum. Sizin gibi her maç kendimi üzmek yerine bu muhteşem sezonun tadını çıkarıyorum. Ha siz embesil gibi davranıp İstanbul medyasına malzeme vermek istiyorsanız bu sizin bileceğiniz bir iş.
Yerden yere vurduğumuz 2019-2020 takımı bile son 8 maçta 3 galibiyet 3 beraberlik 2 mağlubiyet alıp 11 puan topladı şampiyon dediğimiz takım 6 maçta 5 puan toplayabiliyor bu izahı mümkün bir durum değil ben yönetimin olaya müdahil olup takımın 5 hafta boyunca kampa alınması gerektiğine inanıyorum.Acilen ağaoğlu bu işe dahil ol hoca şirazeyi kaybetti.
Arkadaşlar nedir bu karamsarlık anlamadım. Olur böyle şeyler. TS bu sene 4 maçta sürpriz puan kaybı yaşadı bana göre. antalya deplasmanı rize deplasmanı ve içerde Giresun maçı şimdi bu maçı da bu kervana ekleyebiliriz. 2 mağlubiyetin de sebebi hava ve saha şartları diye düşünüyorum. Şimdi gelelim olacak olana muhtemelen Antalya maçı sonunda şampiyonluğu kutluyor olacağız. adana 1 puan ve antalya içerde 3 puan ile bu işi bitiririz diye düşünüyorum.
Bence artık ABdüş sürekli oynası gerekiyor. Adam iyi oynuyor Bakadan çok çok formda. Hamsik de sürekli oynamalı. Ve elde varsa WAKA mutlaka ilk yazılacak adamdır. Çünkü hiçbişey oynamasa bile rakip için hep bir tehdittir. Dün de maçın 2. yarısında iyi pozisyolar hazırladı.
Hocaya gereksiz bir yüklenme durumu var. 2.yarı hoca tam bir kaus futbolu oynattı tamam. Futbol göze hoş geldi fakat oyun hocanın genel anlayışına pek uymadı. Saha dizilişi tamamen karışık bir hal aldı sonlarda. Karşılıklı kaçan pozisyonlar da oldu. Ama alınan 1 puan da değerli bana göre. Çünkü artık 1 beraberlik 1 galibiyet işi bitirir. Bunu da önümüzdeki 2 haftada rahat yapar ve Antalya maçı sonunda kutlama yaparız diye düşünüyorum.
Onur Erçetin
16.04.2022, 09:28
https://www.sporx.com/img/ilk11/2022/04/16/f77e5f6dbbaed781ebffa6adb67b6c4c1847616.jpg
İkinci yarı şöyle bir taktiğe dönseydik Karagümrüğü o sahaya gömerdik.Avcının dar alanda savunma yaptırmak ve kontrollü oyun oynatmaktan başka birşey bildiği yok.
Bize tempo lazım,hızlı geçişler lazım kardeşim.Siopis top çalacak,Ömür topu sürükleyecek.Solda Wakame oyunu kuracak.Sağdan Peres çizgiyi komple kullanacak.Djaniny fırsat buldukça içeriye girecek.Kouassi hızı ve çalımlarıyla o bölgeyi karıştıracak,ayrıca topsuz koşularıyla etkili olacak.Corneliusta sağdan soldan gelen ortalara vuracak.
Bu iş bu kadar basit abi.Hoca kadroyu kullanamıyor,aşırı stres yapıyor.
Varlıbaş61
16.04.2022, 09:45
Uğurcan’da da net bir şekilde konsantrasyon eksikliği var.
Enteresan işler oluyor, hayırlısı olur inşallah ..
ÖmürKaradeniz61
16.04.2022, 09:48
Adana Demir maçı Antep ,Karagümrük maçları gibi olmaz,yabancı hocalar takımlarını futbol oynatmaya geliyor bu da bizim işimize yarar futbol oynayan her takımı yenebiliriz. Volkan ayısı sırf fenere yaranmak için 6 kişiyle savunma yaptı .
Dün yardımcı hakemin durumdan vazife çıkarma çabası da ilginç geldi.
Hakem pozisyona çok yakın ve dışarıda vermiş, içeride olsa zaten VAR devreye girecek sen ne atladın hemen ortaya.
Yani VAR olmasa verdirecekti dışarıda olan pozisyonda penaltıyı geçmişte bunu yaptılar, 2 metre geriden çıkan oyuncumuzun attığı golü ofsayttan iptal ettirdiler.
Puan kayıplarımızda hakem etkisi yok ama dünkü yardımcı hakem reaksiyonu zihinlerde bir aportta bekleme durumunu gösteriyor.
Onur Erçetin
16.04.2022, 09:55
Adana demir macinda „beraberlik yeterli“ degil artik. Evet mantik olarak gayet yeterli. 4 puanin 1ini almis olursun.
Piskolojik boyutuna bakilacak olursa, adana demir macinda beraberlik veya yenilgi, kalan 4 macta hicbir puan alamamana bile sevep olur.
Zaten bu kadar rahat ve muhtesem bir sampiyonluk yürüyüsü Trabzonsporun DNA‘sina tersti, özümüze döndük.
Yukaridada belirtildigi gibi. Tek güvendigim nokta, zor yeniliyoruz. Ha bu macin ikinci yarisida ölü topragini atmis olmamizda buna eklenebilir.
Patron daha içeride kazanamayıp dışarıda 1 puanı beğenmemek biraz komik olur.Son 6 maçta 1 galibiyetin var sadece.Gidip Adana Demiri birde deplasmanda yenmeyi düşünüyorsun.Bu stresle kolay değil o işler.Adana maçında ilk hedefimiz 1 puan olacak,o yüzden kontrollü oynıcaz.
Adanada 1 puan alırsan Antalya maçı şampiyonluk maçın olacak.Bunu unutmadan hareket etmemiz lazım.
5 maçta 4 beraberlik veya 5 maçta 1 galibiyet,1 beraberlik gerekiyor.
Adanadan 1 puanı alırsan,geriye 4 maçtan sadece 1 galibiyet çıkarman yeterli olacak.Adanadan 1 puan aldığımız taktirde Antalya maçına inanılmaz motive olarak çıkacağız ama bu oyunla o maçı kazanmakda kolay olmayacak bu malaasef.
Son 6 maçta o kadar hatalar yapıldı ki sırf bu yüzden geleceği gördüğüm için ettiğim küfürlerden 1 ay ceza yedim ben bu forumda.
Onur Erçetin
16.04.2022, 09:58
Avcı, daha hiçbir şey kazanmadık söyleminden bayrakları çıkarına geçince kontak kapandı.
Bence pişman.
Bizim puan kayıplarını hesap etmiştir ama fb'nin seri yakalayacağına hiç ihtimal vermedi.
Basın toplantısındaki "biz 4 puan alamayacağız,rakipler hep kazanacak gibi bir algı oluşturuluyor" sözü çok talihsiz oldu.Maçtan çok beni bu rahatsız etti.
Bu camia geçmişte travmalar yaşadı.Bunları yeniden hortlatmanın anlamı yok.Hocanın daha güvenli konuşması lazım.
6 maçta 1 galibiyet alan adam stresten gece uyuyamaz hale gelir.Fenerbahçe maçındaki ukala ve gevşek hareketlerinden ötürü zaten kendisine etmediğim küfür kalmamıştı.Sonrasındaki maçlarda malum.Rizede karlı hava ve Wakanın penaltısı.Zorlu Beşiktaş maçı ve yenilen basit bir gol.Antep ve Karagümrük maçında kontrollü oyun ve atılamayan goller.
Ben o yüzden diyorum her maçı ciddiye alacaksın.Nasıl olsa şampiyon oldum gibi aptalca bir söylemde bulunmayacaksın.
Ilk yari sahada istediklerimizi yapamadik. Evet gol pozisyonlarimiz vardi, top bizdeydi, onlara frikik disinda pozisyon vermedik ancak gol de rakip takimdan geldi.
Hocamizin YUsuf Erdogani oyuna almasini mantik olarak anlasamda islerligi olmayan bir maceraydi.
Oxuncunun defansif anlamda katki verememesini bir yana birakalim ki oyuna giris amaci da zaten solbek oynamakti, ileride de iki pozisyonda asil mevkisinin özelligi olarak orta yapmasi gerekirken topu daga tasa yolladi. Ve yenilen gol ise tamamen onun ofsayt´i bozmasi sonucu olusan kontra atakta yaptigi faulle geldi ki o pozisyonda da topa müdahelede gec kalip oyuncunun ayagina temas etti.
Defansif anlamda Vitor, Denswil ve Perez bana göre cok iyi oynadilar ki gol de yine Vitordan geldi. Ben Vitor icin sadece sunu diyorum, COk büyük oyuncu, cok büyük oynuyor.
Ortasahada Hamsik, Baka Dorukhan bana göre oynamalari gerektigi gibi oynadilar. Dorukhan enerjisiyle, Hamsik akliyla ve Bakasetasta oynamasi gereken yerde oynamasi gerektigi gibi oynadi. Rakip takim öyle bir dizilisle sahaya cikti ki bazen defansif blok cizgi halinde altili oynadi.
Ileride Djaniny savruk oyunuyla ki bunda rakibin sürekli üclü sikistirmalarla bu oyuncuyu neutralize etmesinin de etkisi vardi,ataklarimizin etkisiz kalmasina sebep oldu. bir iki pozisyonda alisik oldugumuz Djaniny Hareketlerine yeltendi ancak itiraf etmek gerekirse rakibin defansif oynculari cok iyi karsilik verdiler.
COrnelius rakip takimin defansinin arasinda kaybldugu icin sürekli kenarlara kacti ve topla bulusma istegini gösterdi ancak dar alanda Cornelius ile oynamak zor. Bekledigi ortalarda gelmedi. Zaten sene basindan bu yana gelmiyor o ortalar! Sagda Visca yine beklentilerin uzaginda kaldi. bununla da kalmayip kendi oyununun altinda bir performans gsöterdi ki ikinci yarida kacirdigi iki poisyon gol olsa zaten yine ilk maclarinda oldugu gibi bizi kurtaracakti.
Visca konusunda diyecegim su ki, alindiginda takimin kimyasina nasil etki eder diye düsünüyordum ve hocayla olan iliskisi dolayisiyla eksileri artilarindan fazla mi olur demistim.
Bahsettigim tam da bu iste! Visca kötü de oynasa, verimsiz de oynasa sahada kaliyor! Dün ilk yari , ikinci yari bir cok ters pas yapildi Viscaya ancak Visca ondan bekledigimiz sonuca gidecek, bizi gole götürecek hamleleri bir türlü yapamadi. Halbu ki ikinci yarinin basinda cornelius yerine viscayi cikarip djaninyi o bölge ye kaydirip SIopis hamlesiyle sanki takim daha da bir direnc kazanabilirdi.
Ikinci yarida Waka oyuna girdikten sonra ataklarimiz sol taraftan üretilemeye baslandi ve pozisyon ürettik ancak sonuc cikaramadik. Sagda perez bugün cok önemli isler yapti ve o kadar kostu ki macin son bölümünde oyuncu tükenmek üzereydi. Ikinci yari rakibin bulfugu kontraatak poisyonlari beni gecmise taaa Vanspor macina götürdü! O macta da ayni sekilde oynamis, Sota, Hami, , herkes goller kacirmisti! Abartisiz herkes gol kacirmisti o macta ancak bu macta en azindan kaybetmedik.
Simdi adanaspor maci ardindan antalyaspor maci var.
Hocamizin da öslyedigi gibi antalya maciyla resmi olarak sampiyonluk kutlamarini yapacagiz umarim.
Adanaspor Karagümrük gibi top oynatmayan bir takim degil.Tersine onlar da top oynamak istiyor ve bu da bizim istedigimiz bizim oynadigimiz sisteme uyan birsey.
Dogrusunu söylemek gerekirse hepimizde bir mental yorgunluk ortaya cikti. Oyuncusularimizda, hocamizda ve en fazla da taraftarda. Bu yorgunluk kirk yilin yorgunlugu, bizden calinanlarin, bize verlmeyenlerin, bizden gaspedilenlerin yorgunlugu ve bu yorgunluk ancak o sampiyonluk gelince yerini rahatlamaya ve zihinsel bir bosalmaya birakacak.
Diger takim taraftarlari bunu anlayamaz cünkü bizim yillardir yasadiklarimizin kücük bir kismini dahi yasamadi onlar.
Bu sampiyonluk öyle ya da böyle gelecek. buna inancim tam ancak umarim daha fazla strese girmeden olur bu is.
Biz ne zaman ortayla gol aramaya başladık orada kaybetmeye başladık biz paslarla gol atıyorduk ikiye birlerle posizyon buluyorduk bizim iyi orta açacak beklerimiz yokkkkkkkkkkkkk bu yan top orta oyunundan derhal vazgeçmeliyiz pas oyunuyla göbekten mutlaka posizyon bulur deleriz rakibi avcı çok yanlış yerdesin yine çooooookkkkkk .
iso_4939
16.04.2022, 10:05
Biz ne zaman ortayla gol aramaya başladık orada kaybetmeye başladık biz paslarla gol atıyorduk ikiye birlerle posizyon buluyorduk bizim iyi orta açacak beklerimiz yokkkkkkkkkkkkk bu yan top orta oyunundan derhal vazgeçmeliyiz pas oyunuyla göbekten mutlaka posizyon bulur deleriz rakibi avcı çok yanlış yerdesin yine çooooookkkkkk .
Aynen oyle %99.9 hucum hep kanatlardan
İlk 20 dakikadan sonra dünkü maç için 1 puan da kötü değil demiştim, Demirspor maçı için de aynı şeyi söylüyorum.
3-4 hafta önceki tablo hem matematik hem de mental olarak değişti.Hem bizim hem fb'nin fisktürü bu maçta 1 puan şampiyonluk puanı dedirtiyor. Demirspor maçına çıkarken fb ile puan farkının 8'e düşmüş olması kuvvetle muhtemel.
Bu saatten sonra rasyonel düşünmek gerekir.
Bildiğimiz Avcı 1 puan için çıkar alıp, döner.İşi tek maça bırakır.Antalya,Hatay,Altay hangisi olursa.
Acemilik başka bir şey değil. Daha önce olmadık ki nasıl davranılacağını, neler yapılacağını veya nelerin yapılmayacağını bilelim. Erken gaza geldik...
Geçtiğimiz sezon ile karıştırıp, yine aleni şekilde erkenden planlama işine girdik. Bu ister istemez oyunculara da yansıdı. Sonuçta oyuncuya açık şekilde dedik devam veya değil diye. Bu da ister istemez bazı şeylerin kafada bitmesine neden oldu.
Her ne kadar yok desek bile puan farkı bizlerin çok ama çok rehavete kapılmasına neden oldu.
Henüz bir şey elde edemedik lafından hazırlak başlasın lafına bir anda geçiş yaptık, sonucu görülüyor.
Diyorum ya, baştan aşağı acemilik, baştan aşağıya iş bilmemezlik. Ha şampiyonluğa inancım hala var ve olacağımıza da sonuna kadar inanıyorum. Ama işte bu puan kayıpları, bu erkencilik, bu iş bilmezlik suyu bulandırmadan başka bir şey yapmıyor. Durmadan suyu bulandırıyoruz!!!
Oğuzhan Fidan
16.04.2022, 10:26
Fenerin bugün rahat gözüken ama çok zor bi maçı var bizim puan almamızla onlarda strese girdi . Konyanın geçen haftaki travmayı atlatabileceğini düşünmüyorum çok kart gördüler bu haftada kaybedebilirler. Abdullah Avcı yanlış değişiklikler ve strateji hatası yapıyor. Biz her takıma karşı güle oynaya kazanamıyorduk zaten. Ama kaybetmiyoruzda. Ufak dokunuşlarla galibiyet alıyordu hoca şuan bunu gerçekleştiremedi 4 haftadır. Fb beraberliği olağandı, rize mağlubiyeti 3 penaltıyla maç kaybetmeyecek takım yok hadi bjk maçıda kaza desek bu son 2 maçtır kazanamamak ciddi baskı oluşturdu. Puan durumuna bakmadan çıkıp adanadan galibiyetle veya en kötü yine beraberlikle dönmeli içerde antalyayı ne yapıp edip mağlup etmeliyiz.
Timur Bey
16.04.2022, 10:30
Bu takımın genel düşüşündeki sebepleri irdelersek:
1) Genel olarak camianin rehaveti ve kesin şampiyon olduk edasıyla alakasız şeylere yoğunlaşması (bayrak asma, kutlama için sanatçı getirme, heykel dikme vs.)
2) Başkanın puan rehavetinin de etkisiyle takımla ilgilenmemesi ve yayın, yabancı sınırı konularına fazlaca kafa yorması.
3) Başkan kulüpler birligi başkanlığına gelirken bu takımın haklarını savunmayı da hesaba katarak geldi. Camia da öyle düşündü ama işin sonunda en azından giden 3-5 ciddi puanımız var.
4) Ne yönetim ne takım hakkını müdafaa etmiyor. Maçta potansiyel bir penalti oldu bir iki futbolcu dışında itiraz eden olmadı. O durumda topu rakibe çarptırıp taca at ve hakeme baskı kur.
5) Avcı burayi Akbil gibi sanıyor. Bize fazla uzatma ve kolay faul çalınmaz.
6) Avcının konuşmalarında hiç hakeme serzeniş yok. Sergen ve Bjk yönetimi bunu her maç yapıyordu.
7) Maç maç gitmek yerine şampiyonuz söylemiyle takımın motivasyonu yok edildi.
8) Son düzlükte rakipler küme düşmesi kesin değilse sana karşı var gücüyle oynar. Biz hala sabır oyunu deniyoruz.
9) Avcı hoca takımı serbest bırakmıyor. Burada Peres ya da Puchasz'a kızılıyor ama gol yemedikçe bunları rölantide tutan da hoca.
10) Geçiş oyunlarımız ve set oyunlarımız takımın isteksizligi nedeniyle zayif bunun için ya ciddi bir toplanti ya kamp yapılmalı. Dönen topları alamamamiz hatta almak için çabalamamiz da cabası.
11) Avci hocanın ne yazık ki bir B planı yok. İş biraz da bireysel yeteneklere kalıyor.
12) Son olarak seyirci bakımından fb maçları dışında rakipleri baski altına alacak destek yok. Gereksizce şarkılar söyleniyor.
Hasıl olarak sorun birden fazla yerde bunu çözecek olan yine yönetim, hoca ve takım.
53 orta başlı başına kötü istatistik ve bizim oyun yapımıza ters,çağ dışı futbol.
İlk yarının ortalarında Peres doldur boşalta başlamıştı bile.
Üstelik 2.yarıda hava toplarında etkili santraforunu oyundan alıp,bunu yapıyorsun.Tamamen çaresizlik.
30 şutun var net pozisyonun 1-2 tane.Yine çaresizlik.
Hamsik'in defans arkasına attığı toplar olmasa ki gol ve Peres'in pozisyonu öyle geldi,belki 1 puan bile alamayacaktık.
Tamam rakip de bu oyuna zorladı ama bu kadar yetenekli hücumcularla daha farklı şeyler denenebilirdi.
serdaracıl
16.04.2022, 10:39
Patron daha içeride kazanamayıp dışarıda 1 puanı beğenmemek biraz komik olur.Son 6 maçta 1 galibiyetin var sadece.Gidip Adana Demiri birde deplasmanda yenmeyi düşünüyorsun.Bu stresle kolay değil o işler.Adana maçında ilk hedefimiz 1 puan olacak,o yüzden kontrollü oynıcaz.
Adanada 1 puan alırsan Antalya maçı şampiyonluk maçın olacak.Bunu unutmadan hareket etmemiz lazım.
5 maçta 4 beraberlik veya 5 maçta 1 galibiyet,1 beraberlik gerekiyor.
Adanadan 1 puanı alırsan,geriye 4 maçtan sadece 1 galibiyet çıkarman yeterli olacak.Adanadan 1 puan aldığımız taktirde Antalya maçına inanılmaz motive olarak çıkacağız ama bu oyunla o maçı kazanmakda kolay olmayacak bu malaasef.
Son 6 maçta o kadar hatalar yapıldı ki sırf bu yüzden geleceği gördüğüm için ettiğim küfürlerden 1 ay ceza yedim ben bu forumda.
+ 61
serdaracıl
16.04.2022, 10:42
4 dk yzatma nedir allah aşkına? İst takımları aynı durumda olsa en az 9 dakika. Biz 1-0 önde olsak ve rakip bastırsa en az 7 dakika. 4 dk nedir allahın cezaları
Rize maçında son dakika penaltı olmasa ve 1 puan alsak dünkü beraberlikten sonra iş tek maça kalacaktı.
1 puanın önemi.
Küçümsemeyelim.
Arif Timurcioğlu
16.04.2022, 10:52
4 dk yzatma nedir allah aşkına? İst takımları aynı durumda olsa en az 9 dakika. Biz 1-0 önde olsak ve rakip bastırsa en az 7 dakika. 4 dk nedir allahın cezaları
Sezon başından beri art niyet var bu konu yöneticeler tarafından dillendirilmeli. Bu maç özelinde 4 dakika verdikleri yetmezmiş gibi faulümüzü vermedi auta giden topu korner verdi elinden geleni yaptı o süreyide hiç etmek için.
Manava61
16.04.2022, 10:53
Dün akşam ortam gergindi diye yazmadım Mehmet. Sabırlı oyundan kastım, güvenli oyun. İlk yarı, yarı sahamıza geçirmedik, yediğimiz gol bir anlık hata... İkinci devre öyle miydi? Her çıkışta pozisyon buldular. Bu riske gerek var mı? Altını tekrar çizeyim, Göztepe ve Kayseri maçlarıyla dünkü maçın ilk yarı çok farklıydı. Hoca aynıymış gibi davrandı. İşte adına sabır mı dersiniz, denge mi, emniyet mi bilemem. Bence bu paniğe gerek yoktu. Herkesin yeri karmakarışık oldu, dan dun oynadık. Nwakaeme girse Djaniny'nin yerine, kurguyu bozmasak yeterdi ilk hamle adına.
Neyse, olmuşla ölmüşe çare yok derler. Kayseri maçındaki geri dönüşü alkışladım, dünkü ikinci devreden ise (Sanırım çoğunluk beğenmiş) bir şey anlamadım (Peres'in kaçırdığı hariç).
Çuvaldızı batırdık, şimdi sıra iğnede. Üç aydır rekor aşağı rekor yukarı diyen biziz. Haftaya olduk, olmazsa şu hafta oluruz... Gereksiz yere çıtayı arşa çıkardık. Beş hafta kala puan farkı 14, kaldı ki ikili averaj bizde, siz o farkı 15 düşünün. Aslında herkes biliyor gerçeği. 1996 veya 2020 travmalarını çağırmaya da gerek yok. Yani güle oynaya yazmalıydık bu sayfalara. Biraz kendi kontrolsüzlüğümüzden şu üzgün ortam.
Dediklerine sonuna kadar katılıyorum ancak anlatmak istediğim de tam olarak şu ki futbol izleyicileri ve özellikle taraftarlarımız dünkü maçta oynadığımız ikinci yarıyı daha çok beğeniyor çünkü ikinci yarı bol aksiyonluydu. Son haftalarda söylemimizi ve mentalitemizi "alabildiğimiz tüm puanları toplamak" yerine "en erken şampiyonluk istiyoruz" olarak değiştirdiğimiz için hocanın sabırlı ve dengeli oyun anlayışı taraftarda , futbolcularda ve hatta kendisinde bile karşılık bulmuyor bundan dolayı dünkü maçın ikinci yarısı gibi oyunlar ortaya çıkıyor. Hocanın kafasında da "maça dengeli başlayalım lig boyunca yaptığımız gibi, atabilirsek atarız dengeli oyuna devam. Yersek veya gol gelmez ise -he 1-0 yenilmişiz he 2-0 anlayışıyla- full hücum düzeni" var.
9 dakika uzatma verse karagümrük bize kontradan 1 tane kesin atardı kesin orta sahayı boşaltı hoca volkanın futbolla alakası olmadığı için zırrr futbol cahili olduğu için11 kişi defans yaptı ve bunu değerlendiremedi onun için şu maça iyiki fazla uzatma olmadı yoksa hayati 1 puanıda alamazdık.
Halil Alemdar
16.04.2022, 10:56
Wakayeme fener maçında boş kaleye direğe vurmasan bugün bu kadar stresli olmazdık be biraderim
Ne yalan söyleyeyim özellikle son 20 dakika Karagümrük pozisyonlarından sonra 4 dakika uzatmaya da sevindim maçın bitmesine de.Maç rus ruletine dönmüştü.
Mağlubiyet sıkıntıyı büyütecekti.Yenilmemek 1 puandan fazlası oldu dün akşam özelinde.
serdaracıl
16.04.2022, 11:04
9 dakika uzatma verse karagümrük bize kontradan 1 tane kesin atardı kesin orta sahayı boşaltı hoca volkanın futbolla alakası olmadığı için zırrr futbol cahili olduğu için11 kişi defans yaptı ve bunu değerlendiremedi onun için şu maça iyiki fazla uzatma olmadı yoksa hayati 1 puanıda alamazdık.
Kardeş 1 puan alırdık ya da alamazdık konu bu değil. Rakiplerin maçı 9 dk uzatılırken, bizim maç neden 4 dakika uzatılıyor. Haftalardır böyle. Yoksa atardık atamazdık, rakip atardı falan orası ayrı
Enaldo61
16.04.2022, 11:08
Adana Demir'den puan alırsak öp başına koy.
tristram
16.04.2022, 11:14
yok hoca sampiyonluk lafini erken etmeye basladi,yok oyuncular rehavete girdi,yok biz taraftar erken gaza geldik bence hepsi bahane.son haftalarda kaybettigimiz puanlarin hepsini daha onceki haftalarda da kaybedebilirdik..sanki cok farkli oyunlar oynamaya basladik gibi pozlar vermenin alemi yok,birbirimizi kandirmayalim herkes maci izliyor.tek fark daha onceki haftalarda nwaekeme,visca ve cornelius basta olmak uzere herkes girdigi pozisyonlari bir sekilde atiyordu yoksa oynanan futbolda cok buyuk farklilik yok.dunku macin ilk yarisini bu sezon en az 15-20 kez oynamisizdir.
bana gore tek fark hocanin asiri strese girip oyuncu tercihlerinde sacmalamasi.sakatliklar varken mecbur diyorduk ama simdi neredeyse tam kadroyuz.cornelius'u ikinci yari disari almasi,takim dusmesine ragmen siopis'i almamasi,halen yusuf erdogan'dan birseyler beklemesi,iki mactir dalga gecer gibi 90.dakikalarda degisiklikler yapmasi.kouassi'nin sinir sistemini test ediyorsa bilemem ama skoru degistirir diye oyuna aliyorsa hocanin acilen silkelenmesi yardimci hocalarin uyarmasi gerekiyor.
Puan farkının çok açılması ve erkenden şampiyon olduk havası şampiyonluğun değerini camianın gözünde azalttı.
Yönetim ve hoca da bu kervana katıldı.
Kulübün sosyal medya hesaplarından idman görüntüleri ve bilet fiyatları dışında bir şey paylaşıldığı yok.Ha bir de şirket reklamları için oraya buraya asılmış hiç de estetik olmayan bayrak fotoğrafları.
Bir video yap taraftarın tüyleri diken diken olsun, camia havaya girsin,kenetlensin.Bir taraftar organizasyonu yap.Öyle bekleme.Askerdeki hava değişimi gibi buna ihtiyaç olduğu apaçık ortada.
Taraftar iş bitmiş gibi davranabilir ama işini yapması gerekenler bunu yapamaz.
Bırakmışlık ve boşvermişlik hem kulüp hem de takım üzerindeki genel hava.
Başkan da bir zahmet bıraksın artık şu yayın,tff,mhk işlerini iş bitsin sonra yine bakar.
Yeedigi gol tam bi rezalet çok top kurtarması önemli değil bana böyle maçları alacak kaleyi açtı adamın tek vurabileceği yerden resmen göstere göstere yedi bütün sezon oynasan ne olacak bu gol yenir mi?????
Puan farkının çok açılması ve erkenden şampiyon olduk havası şampiyonluğun değerini camianın gözünde azalttı.
Kulübün sosyal medya hesaplarından idman görüntüleri ve bilet fiyatları dışında bir şey paylaşıldığı yok.Ha bir de şirket reklamları için oraya buraya asılmış hiç de estetik olmayan bayrak fotoğrafları.
Bir video yap taraftarın tüyleri diken diken olsun, camia havaya girsin,kenetlensin.Bir taraftar organizasyonu yap.Öyle bekleme.
Başkan şu saçma yayın ihalesi yüzünden takımı boşladı takım ve hocayla acilen toplantı yapılması gerekiyor takım kampa alınsınnnn.
Enaldo61
16.04.2022, 11:19
Bir video yap taraftarın tüyleri diken diken olsun, camia havaya girsin,kenetlensin.Bir taraftar organizasyonu yap.Öyle bekleme.Askerdeki hava değişimi gibi buna ihtiyaç olduğu apaçık ortada.
Aynen öyles sanki 50 kere şampiyon olduk gibi bir rehavete girdik sağolsun medya güzel algı yaptı kulüp de alet oldu şampiyon olacağız güya hiç aksiyon yok, bayrakları astı millet şimdi bir de olamazsak gör rezaleti 20 hafta kala şampiyon mu olunurmış bu kadar gaza gel sonra neyse ya...
Oğuzhan Fidan
16.04.2022, 11:20
Maçın tekrarını izliyorum panik yediğimiz ataklar dışında inanılmaz top oynamışız. Baskıdan nasıl galibiyet golü gelmemiş ilginç gerçekten. Sağlık olsun ayaklar yere basıyordu bu maç
serdaracıl
16.04.2022, 11:35
Maçın tekrarını izliyorum panik yediğimiz ataklar dışında inanılmaz top oynamışız. Baskıdan nasıl galibiyet golü gelmemiş ilginç gerçekten. Sağlık olsun ayaklar yere basıyordu bu maç
Çünkü takımda golcü yok. Bu takım forvetsiz ve 10 numarasız oynuyor
erenslash
16.04.2022, 11:38
linke bakınız erman hocanın yorumları
https://youtu.be/oxtr82rB2xY?t=1194
karışık duygular içindeyiz muhabbeti dönmüş oyuncu ve hocanın
erman hocanın yorumu gayet haklı bu kadar puan farkı varken çok rahat oynaman lazım demek 3-4 puan farkı olsaydı yandınız diyor erman hoca o zaman.
Ligin 2.yarısında iç sahada çok rahat geçen bir maç hatırlamıyorum.
Malatya maçı dahil.
Kasımpaşa,Kayseri,Göztepe kazandığımız ama çok zorlandığımız maçlar.Yine Konya maçının son 15 dakikası.Dün de bunlardan birisini oynadık bu kez kazanamadık.Deplasman oyunlarını daha rahat oynuyoruz.
Bence pişman.
Psikoloji uzmanı değilim ama bence Avcı da tedirgin. Rahat konuşuyor şampiyonuz diyor ama bu kadar emin olan kişi 5 puandan 4 puana düştük diye hesap yapmaz. Kendi tedirginliği de takıma geçirmiş belli ki. 6 maçtaki 1 galibiyetin, daha da önemlisi kötü oyunun başka açıklamasını göremiyorum.
Sezon boyunca buz gibi adam durdu durdu son dakika panik butonuna bastı. Yusuf Erdoğan’ın girişi, Cornelius’un çıkıp o kadar orta oyununa dönmesi de en büyük kanıtlardan bazıları.
erenslash
16.04.2022, 11:47
https://www.youtube.com/watch?v=PmswGSDWuJQ
bu kadar uan farkı var hoca gereksiz yere stres yapmış ne gerek var
kendine gel hocam
her zaman ikinci yarıdaki oyunu sürekli oynamamız lazım sorun buydu.
bunu yapmamız lazım
rakipler kontradan gereksiz yere gelip gol tehlikesi yaratıyor buna da dikkat etmesi lazım hocanın
Psikoloji uzmanı değilim ama bence Avcı da tedirgin. Rahat konuşuyor şampiyonuz diyor ama bu kadar emin olan kişi 5 puandan 4 puana düştük diye hesap yapmaz. Kendi tedirginliği de takıma geçirmiş belli ki. 6 maçtaki 1 galibiyetin, daha da önemlisi kötü oyunun başka açıklamasını göremiyorum.
Sezon boyunca buz gibi adam durdu durdu son dakika panik butonuna bastı. Yusuf Erdoğan’ın girişi, Cornelius’un çıkıp o kadar orta oyununa dönmesi de en büyük kanıtlardan bazıları.
Yusuf Erdoğan'ın girişi değil de giriş şekli benim daha dikkatimi çekti.
Ahmetcan formayı giydi tam oyuna girecekken birden fikir değiştirip Yusuf'a döndü.
Oyuncu tercihine bir şey diyemem ama bu kafa karışıklığı takımdaki dağınık havanın nedenini biraz açıklıyor.Maç sonu açıklamaları da günden güne kötüleşiyor.Zaten camia daha önce travmalar yaşamış yine ne olacak diye bekliyor,açıklamalar iyice güvensizliği artırıyor.
Avcı'nın biraz yüzüne su vurup,birkaç gün kafasını dinlemesi gerekiyor.
Havası pek iyi değil,olur stresli koca sezon geçirdi ama biraz daha dişini sıkması lazım.
Geçen haftaki maçı izledin mi?
erenslash
16.04.2022, 12:03
kardeşim hoca hayatında şampiyonluk görmemiş
ve bu eşiği bizle kırıp klubun efsanesi olacak
zaten avcı duygusal hoca ama duygusunu sahanada cesur oyuna yansıtması lazım
buraya kadar güzel götürdü bizi
çok eksikler var takımda oyuncu almamız laızm kabul
ama o da hatalarını son haftalarda bu eşiği kırdığını farkederek yapmaya başladı.yani son haftlaradaki heyecanını ve duygularını kamera karşısında net belli ediyor.
psikolojik olarak destek alması şart.
heyecanlı kendine güvenen bir hoca böyle de devam etmeli .
kendine gelmeli
wakayla başlasın oyuncuları disipline etsin . rehavete kapılmadan adam gibi oynatsın takımı son haftalar da.
kendisine bu yakışır çünkü
o başakşehirde verdiği şampiyonluk adamın kabusu olmuş belli puan farkıda baya vardı ve baya maç vardı o zaman 8 puandı sanırım gs şampiyon olmuştu.
o senaryo ile bu senaryo aynı değil çünkü maç sayısı çok az ve lig bitti.
hocanın sorunu psikkolojik karagümrüğe karşı oynanan ikinci yarı futbolla hocanın bu sorunu aşabileceğine şahit oldum ve ben ikna oldum.
bu yüzden bu takım adana ve diğer maçlarda gerçek Trabzonspor gibi oynar diyorum
serdaracıl
16.04.2022, 12:04
Yav he he. Bi uğurcan kaldı bulaşmadığınız. Onu da baskı altına alın
bordoylamavi
16.04.2022, 12:09
[QUOTE=nakzo;1921638287]Yeedigi gol tam bi rezalet çok top kurtarması önemli değil bana böyle maçları alacak kaleyi açtı adamın tek vurabileceği yerden resmen göstere göstere yedi bütün sezon oynasan ne olacak bu gol yenir mi?????[/QUOTE
çok hjatalı bir duruşu vardı. gel buraya at dedi resmen. o kadar boştu ki orası uçamadı bile. baraja güvendi. barajda nasıl zıpladıysa ağzılarını gözlerini kapattılar özellikle baka nı kafasının dibinde gitti. saonrada işe gol. az ortada dursa top nereye giderse gitsin çok rahat alırdı.
Şampiyonluktan yüzde yüz eminim.
Antalya maçında gelecek.
Ama buradan ders çıkarmak lazım sonraki sezonlar için.
Avcının daha bir şey kazanmadık söylemini değiştirmesi milat oldu.
Neden bunu yaptı bilmiyorum.
Şimdi de eski söyleme dönemiyor ve söylemini biz şampiyonuzdan devam ettiriyor.Ama 3-4 hafta önceki öz güveni yok.Bu belli.
Eskilerden aklımda kalan bir görüntü var.Şampiyonluğu verdiğimiz 96 yılında fb son maçını Vanspor ile oynuyordu, kazanırsa şampiyon olacaktı 3-0 fb öndeyken son birkaç dakika kala muhabirler fb kulübesinin önünde toplaşmışlardı, fb'nin Brezilya'lı hocası Pereira "maçı göremiyorum,okuyamıyorum" diyerek onları uzaklaştırmıştı.Halbuki hem saha içinde hem kenarda kutlamalar başlamıştı.Ama hoca mucize de olsa her ihtimali düşünmek zorundaydı.
Gökhan Balcı
16.04.2022, 12:23
Erman özgürün çok güzel bir tanımlaması vardı Trabzonspor ile ilgili. Trabzonspor yıldızları tartışılmayan tek takım diyordu. Şu an ise Uğurcandan tut Nwakaeme ye Hamsik ten Viscaya tartışılmayan kimse yok. Sadece takımın hamalları düşmedi onlar da yakındır. Hamsik yok diye oyunu geriden kurma isteğinden vazgeçilmesi makuldü nwakaeme varken solbekten hücum beklememek de öyle cornelius varken uzun topa dönmek de öyle. Devre arasında yapılan değişiklikler de hep öyleydi. Hoca verdiği her kararda risk alsa bile rasyonel bir tarafı her daim oluyordu. Hoca farkında mı değil mi bilmiyorum ama dün oynattığı oyunu başkası oynatsa ve kendisi ekran başında olsa hayretle izler bunun bir teknik direktör işi olmadığını söylerdi. Oyunda üç stoper bırakıyorsun biri orta saha özellikle olsa bile zaten ayağı iyi bir adam değil. Orta sahaya üç tane yumuşak adam bırakıyorsun. Peresi kenara doğru kaydırıp destek bekliyor ama corneliusu çıkarıyorsun. Bir ömür topu alıyor geriden bir bakasetas kim ne yapıyor belli değil. Ben hiç böyle bir trabzonspor izlemedim. Böyle bir abdullah avcı takımı izledim mi onu da bilmiyorum. Kendisine hiç yakıştıramadım bu akılsız oyunu. Bu kadar risk almamızı gerektirecek hiçbir şey yoktu. Sadece nwakaeme bakasetas değişikliği bile bize yeterli olabilirdi. Başakşehir maçı ile başlayan birkaç haftalık süreç vardı her maçı kazanamasak bile pozisyon vermeden maç bitiriyorduk o trabzonsporu ben çok seviyordum. Çünkü pozisyon vermiyorsan maçı kaybetme olasılığın aşırı derecede düşer. En fazla böyle gol yersin yani. Hoca kendi anlayışı sanki puan getirmiyormuş gibi anlamsız tercihler yapmaya başladı ve bu noktaya geldik kendini sorgulanır hale getirdi. Bu takımın güçlü oyun oynadığı toplasan beş maç vardır ya da yoktur. Güçlü oyun derken oyunu rakip ceza sahasına hapsettiğin oyundan bahsediyorum. Buna rağmen bu takım vura vura buraya kadar geldi. Bundan vazgeçmek bu kadar yaşlı bir kadro için ölümcül oldu. Hocanın sakinleşmesi ve dengeli oyuna dönmesi gerekiyor.
Ben makul kadronun Siopis ve dorukhan orta sahalı djaniny veya bakasetasın ikinci forvet olduğu ya da dorukhanın sağ bek hamsik in oyun kurucu Siopis ve ömür ün de önünde oynadığı düzen olduğunu düşünüyorum.
Bu takım bir yerlerden devamlı zafiyet vererek ayakta kalamaz hele ki ligin sonu gelmiş herkes her şeyiyle oynarken yarım yamalak motivasyon ve düzenle olmaz bu işler.
Maçın ilk yarısını fb'li kardeşimle beraber izledik.
Ben "kötüyüz bugün" dediğimde o bana Karagümrük için"bir oyun bu kadar çirkinleştirilmez,sadece geride top çevirip bekliyorlar,kim olsa bu oyuna bir şey yapamazdı"dedi.
Bu da bir fb'li yorumu.
HasanTezel
16.04.2022, 12:32
Demiyim diyorum da olmuyor
Bu ülkede herşey mi kurgu? Sırf en erken şampiyonluk gelmesin diye KİMSE KUSURA BAKMASIN bilerek maça asılmıyor takım, daha doğrusu hoca…
Dünkü maç Peres-Baka-Djaniny erken çıksa Kouassi Koita Siopis erken girse maç kopacak, adeta 1-1 olsun aman istatistik şaşmasın, TAMAM TRABZON ŞAMPİYON olsun ama denge bozulmasını hissediyorum, benzer düşünen var mı?
Avcı iyidir hoştur ama 80 dk 10 kişi oynayan fb ye çöp bjk gümrüğe basamayacak kadar maçı İZLEYEN ADAM değil(idi) izliyor BESBELLİ , neden???
hasan8861
16.04.2022, 12:33
Maçı izlerken tek haturladığım ikinci yarı anonsçunun devamlı tribünleri gaza getirmesiydi.Yazık bi maçı da taraftar alsın hakemin 4 dakka uzatmasına 10 saniye felan ses geldi.Diğer takım maçlarını izlerken hep bu tarz aksiyonlarda taraftarın tepkilerine bakarım.Nerede o eski avni akerde bordo mavi yağmurluklarla izlenen maçlardaki aksiyonlar.Bir de Bu Halil melerin diğer takım maçlarında itilip kakılmasını bi biz beceremiyoruz.Alın 6/7 kişi aranıza bi itiraz edin haksızda olsa itiraz edin arkadaş bizim futbolcularda bu iş yok sinir oluyorum.
Maçı izlerken tek haturladığım ikinci yarı anonsçunun devamlı tribünleri gaza getirmesiydi.Yazık bi maçı da taraftar alsın hakemin 4 dakka uzatmasına 10 saniye felan ses geldi.Diğer takım maçlarını izlerken hep bu tarz aksiyonlarda taraftarın tepkilerine bakarım.Nerede o eski avni akerde bordo mavi yağmurluklarla izlenen maçlardaki aksiyonlar.Bir de Bu Halil melerin diğer takım maçlarında itilip kakılmasını bi biz beceremiyoruz.Alın 6/7 kişi aranıza bi itiraz edin haksızda olsa itiraz edin arkadaş bizim futbolcularda bu iş yok sinir oluyorum.
Maçın ilk yarısında tribünde 500 kişi varmış gibi bir atmosfer vardı.
Yardımcı hakemin dışarıdaki pozisyonu içeriye almaya çalışmasının Var'dan dönmesi başka takıma olsa mesela fb'li oyuncuların tamamı yardımcının etrafını sarıp itip kakmışlardı. Bizden tek reaksiyon yok.
iyattara
16.04.2022, 12:40
İstanbul kluplerinin yorumculari ve twiterci kalmsorleri araciligiyla çanak tuttuğu hocayı itibarsizlastirma işlerine bizim taraftarda çanak tutuyor çok güzel. Neymiş Nisan ayı galibiyet oranı düşükmus strrese girmiş filan falan. Adam bizi yıllar sonra güle oynaya şampiyon yapacak ama utanmasalar ki o minvalde konuşanlar var şampiyon yapsın sonra yollar ayrilsin gibisinden konuşan densizler var. Çok güzel çanak tutuyorsunuz adamların niyeti de bu zaten. Avcıyı itibarsizlastirma seneye en ufak hatasında yerine Trabzon kökenli malın birini takımın başına getirip şampiyon Trabzon'dan yerlinin yerlileri ile mücadele veren gönüllerin şampiyonu 8.Trabzona. Herkesi tebrik ediyorum.
kaçarava
16.04.2022, 12:41
Maçın tekrarını izledim.
1) Top rakipteyken hiç olmadığı kadar kötüyüz. En büyük sorunumuz bu. Risk almadığımız ilk yarıda bile duruşumuz, rakibi bozuşumuz, geriye koşusumuz çok ama çok zayıf. İkinci yarı risk aldık ama bir rakip bu kadar kolay kalene inemez. Nasıl paslaşmışlar öyle tak tak tek paslar. Biz onu yapamıyoruz. Hücumlarda içeride 1 kişi oluyor. Skandal.
2) Zorlandığımızı gören herkes topun arkasına geçip kalabalık duruyor. Bizim yapamadığımız şeyi doğru şekilde yapıyorlar yani. Öyle olunca ilk yarı ölü bölgelerde boş paslar yaptık. Ritmi yükseltemedik, pas bağlantıları çok ama çok zayıf.
İkinci yarı yenik durumda risk alıp biraz baskı kurduk. O da zorunluluktan. 0-0'da yapamayız o baskıyı. Mesele o zaten. Bu kadar orta yapıyorsak istediğimiz baskıyı da yapamadık demektir. Bu takım orta yapmıyordu ki.
Böyle olunca her maç beraberliğe doğru gidiyor. Takımın fizik durumu, temposu korkunç. Rakibi doğru karşılamadığımız için, iyi pozisyon almadığımız için geri koşmak zorunda kalıyoruz. Geri koşan da az. Bu düzende orta sahada koşmayan adamlar fuzuli oynuyor. O yüzden benim gibi düşünenler hem geri koşmada hem de ileride baskı kurulacaksa dönen topları alma refleksleri ve becerileri olduğu için orta sahada Dorukhan-Siopis oynamalı diyor.
Öyle hücumcu koysan ne olacak. Top bizde, atak yaparken yavaş paslar ve tüm oyuncular rakibin kucağında. Sanki iyi atak yapıyoruz da final pasını atacak adam lazım. Bakasetas 10 maçtır 10 tane iyi şut çekmemiştir. Çekemez. Boşluk bulamıyor, topu hızlı çeviremiyoruz, az buluyor onda da hantallığında pozisyonu zora sokuyor.
Lafın kısası rehavet ve stres yok takımda. Daha ciddi sorunlar var.
Varlıbaş61
16.04.2022, 12:48
Yav he he. Bi uğurcan kaldı bulaşmadığınız. Onu da baskı altına alın
Keyfine bak sen. Üslup önemli !
Varlıbaş61
16.04.2022, 12:49
Geçen haftaki maçı izledin mi?
İzledim.
Varlıbaş61
16.04.2022, 12:53
Yeedigi gol tam bi rezalet çok top kurtarması önemli değil bana böyle maçları alacak kaleyi açtı adamın tek vurabileceği yerden resmen göstere göstere yedi bütün sezon oynasan ne olacak bu gol yenir mi?????
Kesinlikle Uğurcan’a yakışmıyor. Rehavet ve konsantrasyon eksikliği bana göre.
Maçın ilk yarısını fb'li kardeşimle beraber izledik.
Ben "kötüyüz bugün" dediğimde o bana Karagümrük için"bir oyun bu kadar çirkinleştirilmez,sadece geride top çevirip bekliyorlar,kim olsa bu oyuna bir şey yapamazdı"dedi.
Bu da bir fb'li yorumu.
Abi sen varsın diye o şekilde söylüyorlar. Normal bir fenerli düzgün bir cümle dahi kuramıyor, örneğin; hakemler hükümet hüloğğ, ilk maç ikinci maç, kırmızı, oyun kötü oyun nası şampyion nerede şampiyon?
Gerçi bizde de çok fenerli var. Hayırlısı bakalım.
Fanatik34
16.04.2022, 13:02
Rize macinda kaybedilen bir Puanin ne denli önemli oldugunu yazdigimizda dalga alanlarda olmustu. Biz bugünü gördükte söyledik. Misal devreye berabere girsek, Wakayeme maca acaba hangi dk da girerdi? Dengeli futbolla kendi kendini kandiranlarda cogunlukta ama bunun adi pisiriklik..simdi de bu moddan cikamiyoruz!
Adana Demir maci cok zor..umarim Kayseri maciyla biraz moral depolariz. Yoksa Adana hücum hatti itibari ile bu ligin en iyilerinden. Karagümrük gibi 3-4 eksikle cikmayacaklar karsimiza (cezalilari yok).
Altay macini kolaya görenlere de cift lafim var. Sanki ligin ilkyarisinda son dk golü kazanmadik!! Düsmüs olsa bile gelecek tesvik ile canavar olurlar. Biz kendi gücümüzün farkina varabilsek...
Konya macinda Avci´yi övenlerde vardi..sanki Dorukhan´i taktik geregi sagbekte oynatmis gibi, macin en önemli etkenlerinden biriydi cünkü Peres cezali idi. Wakayeme forvetarkasi oynadigi macta döktürmüstü, onu bir daha orda gören oldu mu? Duran toptan en son gol attigimiz maci hatirlayan var mi??? Ama son 2-3 haftanin en formda ismi Siopis´i kesersin ancak...
lazibere
16.04.2022, 13:10
Şu kadar orta yapmışız bu kadar girmişiz falan hikaye. Bizim takımın bütün hücüm oyun planı tamamen Wakamenin oyununa endexlenmiştir. Hucum yapmasını bilmiyoruz. 25 tane korner atılan maçta hiç bir kornere kendi oyuncusu dokunamıyorsa ve ısrarla her top aynı noktaya ve rakip defansaın kafasına gdiyorsa bu işte bir bilmemezlik de vardır. Ayrıca kornerlerden dönen hiç bir topta etkili de olamadık..
1-0 geriye düştüğün maçta Frvetin sakatlanmadıysa oyundan çıkmaz, Eğer o maçı onunla çevireceğine inanmıyorsan o oyuncuyu da derhal satıp kurtulacaksın. Maça gire forvet mi alacağız olmaz böyle şey.
Yusuf Erdoğan'nın oyuna girmesi hataydı.
Wakame'nin sözlşeme tehtidiyle oyuna alınmaması da hataydı
Siopisin olmaması hataydı
Janini'nin oyunda tutulması hataydı
Koita'nın yerine kaussi'nin oyuna girmesi gerekiyordu
**
2 devre risk alıp kazanmak adına oynayacağına, İlk yarıda bu riski alıp 2 tane gol bulmak çok daha kolaydı
Bu sene , ilk yarıda geriye düştüğümüz maçlarda ikinci devre skoru yakaladığımız çok maç var ise? O halde 11 tercihlerinde sağlıklı kararlar verilmiyor demektir. Bunun da sebebi, maça rakibin oynadığı oyuna göre kadro yaparak başlama anlayışı, Oysa şampiyon takımın Hocası rakibine göre oynamaz, Rakibin sana göre oynar. En iyi oyuncunla sahada olacaksın. Fantazi yapmayacaksın.
Sezon boyunca orta yaparak oynamayan takımımız bu maçta 30 tane orta yaptı ceza sahasına ( kornerler hariç) Ve bu topların hiç birinde Cornelius yoktu ve ne enteresandır Cornelius oyundan çıktı?? Tuhaf şeyler oluyor
Son söz, Rehavet çok kötü birşeydir. Şımarıklık çok daha kötü şey
Bu işi çözse çözse fener çözer. Takılıp puan kaybetmeleri lazım. Dün nerdeyse hiçbirine vuramadığımız onlarca orta yaptık. Bu güne kadar golleri bu şekilde atmadık. Artık stresten mi form düşüklüğünden mi yoksa avcının taktiğinden mi bilmiyorum ama daha önce yaptıklarımızı yapamıyoruz.
Oyuncu değişikliklerini de hiç anlamadım. Ahmet bugüne kadar kötü oynamadı. Madem ki oyuna solda denswille başladın niye 2. dakikada plan değiştiriyorsun? Yusufu solda oynatmak istiyorsan maça o şekilde başlasaydın. 2 dakika içinde ne gördün ki oyuncunun yerini aslında bir nevi oyun planını değiştirdin? Üstüne 90da yapılan saçma değişiklikler. Koita bu güne kadar ne yaptı ki oyuna alıyorsun hala ? Gerçekten bu senede olamazsak artık ömrüm boyunca şampiyonluk göremem diye düşünüyorum.
Komplo teorilerinden pek hoşlanmam.Ama Karagümrüklü özellikle o "kel" olan defans oyuncusu , levent denen hücumcu ve son dakikalarda oyuna giren Samet Onur'un teşvik aldığını düşünüyorum.Bu kadar hırsın başka bir anlamı yok. Evet oynasınlar , direnç göstersinler ama bu kadarı sizin de dikkatinizi çekmedi mi ? Kenar yönetiminin hırsı sadece Volkan'ın şikeci olması ile izah edilecek bir durum değil.Aynı Karagümrük , aynı Gaziantep şikecilerle de oynayacak , bakalım onlara da benzer bir hırs gösterecekler mi ? Veya savunmanın önüne "moda" tabire otobüs çekecekler mi yoksa savunma güvenliğini ikinci plana itip rahat rahat takılacaklar mı göreceğiz !!! Bu ligde her şey olur..
Timur Bey
16.04.2022, 13:43
Komplo teorilerinden pek hoşlanmam.Ama Karagümrüklü özellikle o "kel" olan defans oyuncusu , levent denen hücumcu ve son dakikalarda oyuna giren Samet Onur'un teşvik aldığını düşünüyorum.Bu kadar hırsın başka bir anlamı yok. Evet oynasınlar , direnç göstersinler ama bu kadarı sizin de dikkatinizi çekmedi mi ? Kenar yönetiminin hırsı sadece Volkan'ın şikeci olması ile izah edilecek bir durum değil.Aynı Karagümrük , aynı Gaziantep şikecilerle de oynayacak , bakalım onlara da benzer bir hırs gösterecekler mi ? Veya savunmanın önüne "moda" tabire otobüs çekecekler mi yoksa savunma güvenliğini ikinci plana itip rahat rahat takılacaklar mı göreceğiz !!! Bu ligde her şey olur..
O soysuz kel içeride oynadıkları ilk maçta Caner ile birlikte kırmızı görmüş. Ayrıca bilin bakalım hangi takımdan gelmiş. Fenerin minik uşağı Boluspor.
Küme düşen bize güya kardesiz diyen Rize de dahil şikecilere güle oynaya maçı verecek. Bjk dışında şikeciler puan kaybetmez. Onların hepsi ayarlanmıştır.
Oğuzhan Fidan
16.04.2022, 13:44
Fb başkanının bizi övmesi stada maç izlemeye gitmemesi hakem operasyonundan sonra fenerin sürekli kazanması vs. Pis işler döndü yine. Bu sene yem olmamalıyız. Var olmasa bizi her türlü harcayacaklardı. Dün gördük
Oğuzhan Fidan
16.04.2022, 13:46
O soysuz kel içeride oynadıkları ilk maçta Caner ile birlikte kırmızı görmüş. Ayrıca bilin bakalım hangi takımdan gelmiş. Fenerin minik uşağı Boluspor.
Küme düşen bize güya kardesiz diyen Rize de dahil şikecilere güle oynaya maçı verecek. Bjk dışında şikeciler puan kaybetmez. Onların hepsi ayarlanmıştır.
Rize fbye kaybetmez. Başkanları bizim ile ilişkileri çok iyi. Dün akşamki gümrüklülerin futbolundan mamalandıkları belliydi hiçbir iddiası yoktu ama çok aşırı hırslı oynadılar.
Ertan1982
16.04.2022, 13:49
Su ana kadar Rize maci 2. Penalti haric. Puan kayiplari kendi sucumuz.Kimseye camur atmayalim.Sikeciler gibi olmayalim.
Adamlar tabi Mücadele edecek, bazilari özelikle yerliler birilerine yanmak icin belki ilerde avanta cikar diye daha fazla mücadele edecek.Hersey bizim elimizde.
1 Galibiyet is bitti.Cünkü ekstrem birsey olmasa biz kalan maclari yenilmeyiz.
Cünkü bizi yenmek icin acik oynamalilar o da isimize yariyor.
Yapacaklari defansif sert oyniyip yere yatip kontra ile gol bulmak.
Buna karsi hoca bir cözüm bulmali.
Belki bir takti degisiklik lazim.
Ama kapali defansi 1 mac asmaliyiz ve is bitti. yoksa Altay macina sampiyon olacagiz.
Mehmet BAŞ
16.04.2022, 13:52
bakesatas konusuna katılırım amma velakin visca konusunda hem fıkır olamayacağım
Visca nın defansa yaptıgı katkıyı bızde hıcbır kanat oyuncusu yapamaz
Hocam Visca'nın savunma katkısına ben de bir şey diyemem ancak son maçlarda hücum namına oldukça etkisiz kalıyor. Basit pas hataları yapmaya başladı. Sanki o bölgede oyuncuyu kendine getirmek adına Ömür, Djaniny ve Kouassi'ye bir şans verilebilir.
Atarken dedim insallah koseye falan tutturamaz, baraj ve durus hatasi vardi ya. Malesef cok bariz acti orayi. Son golu fi tarihinde atan dede Biglia`yi kahraman ettik malesef.
Hocam Visca'nın savunma katkısına ben de bir şey diyemem ancak son maçlarda hücum namına oldukça etkisiz kalıyor. Basit pas hataları yapmaya başladı. Sanki o bölgede oyuncuyu kendine getirmek adına Ömür, Djaniny ve Kouassi'ye bir şans verilebilir.
nedense buna katılmıyorum. visca eski formunda değil ama perese öyle toplar attı ki hepsi müthiş tehlike oluşturma potansiyeli vardı. diğer maçlarda da öyle. ancak peres gevşeği bir tane topu o kadar rahat pozisyonlarda bizimkilerle buluşturamadı. ayrıca golde denswilin önüne bırakan oydu. orada başka biri olsaydı ne saçmalıklar yapardı Allah bilir
iyattara
16.04.2022, 14:48
Bu takım 30 haftadır böyle oynuyor zaten. Bunu kabullenemiyoruz, anlamak istemiyoruz. İlk yarıdaki gibi kontrollü oyun rakibi kaleye yanastirmadan oynayıp bir gol atıp maçı kazan. Bu taktik. Bu taktik bize şampiyonluğu getirdi. Son maçlarda işlemiyorsa on alanda biraz daha kötü organize olmamız belki şanssızlık belki beceriksizlik. Ama takım seri galibiyetler alirken bugünkünden farklı bir oyun oynamıyordu. Oynamayacak da. Mac basında git gelli riskli bir oyun oynatmıyor hoca oynatmayacak. Kabullenmek bu kadar zor olmasa gerek.
Edgar gitti Hamsik gitti. Bunlar bu düzende rakip defanslari aşmaya yardımcı olan adamlardı. Keza waka formsuz vs. Son maçlarda oyun sıkışıyor. Misal Visca Peresle 5 kere en az sıfıra indi. Caicara ile oynarken en az 2si gol olurdu. Peres yapamıyor bunları.
Tıkır tıkır maç kazanınca bizim takım çok iyi, kadrosu harika sanıyorsunuz. Oyle bir şey yok. Stoperimiz yok sol bekimiz yok. Bu kadar puan alıp rahat rahat ondeysek bizi buraya getiren Avcı nin taktik disiplini ve oyun anlayışıdır.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emre Özyanık
16.04.2022, 14:59
Takım son haftalarda bir çok kez cepten yiyecek kadar kontejan yaptı kendine sene boyunca. Çok eleştirisel bakmamak lazım. Bir şehir, büyük bir kitle, takım, yönetim ve her tarafta kenetlenen bir topluluktan bahsediyoruz Şampiyonluk uğruna. Bunların baskısını kaldırmak kimse için kolay değildir. Sahada yıllardır defalarca şampiyonluk görmüş bir takım oyuncusu yok. Biraz anlayış göstermemiz gerekebilir. Konuşulacak elbette çok şey var ama hele şu süreci bir atlatalım demek lazım... Elbette sezon bitiminde şampiyon olsak bile dikkat çekilmesi gereken ve önlem alınması gereken bir takım konuların olduğunu düşünüyorum....
Artık çok ezber bı oyuna döndük rakipler bizi analiz bile etmiyordum.
Korner ve yan toplarla ilgili etkisizligimiz de bunun ispatı.
Tek oyun planı
Tek şablon
Birde senkron bozuldu
O tek planda işlemez oldu
Sonuç bu malesef
Dün akşama kadar hiç tedirgin değildim
Ama artık tedirginim
cyberentalpi
16.04.2022, 15:39
Bu seneki basari icin Nwakaeme'nin, Ugurcan'in, Hamsik'in, Hugo'nun, Edgar'in, Omur'un ve en basta Agaoglu ve Ertugrul Dogan'in heykelleri dikilmesi lazim once. Avci'ya gelene kadar bir ton adam var.
Bu kafa yuzunden 38 senedir bekliyoruz. Kardeşim onların emeği de var elbette. Ama sahada takımı yöneten , oyuncuyu alan, O kadar sakata rağmen bozulmayan bir takım yaratabilmek önemli. Adam sonuçta senin ligden düşer mi dediğin takımı geçen sene az kalsın şampiyonluğa oynatacaktı.
İyi kadrolarla şampiyon olamadığımız seneler de var.
Ayrıca saydığın isimlerden daha kritikleri var. Dorukhan ve Siopis gibi.
Yediğimiz golde kurdurulan barajın pierosunu filan verdi mi yayıncı kuruluş? Barajın uzaklığından gol yiyeceğimizi hissetmiştim maçı izlerken ve de öyle oldu. Ölçsünler 11-12 metre çıkar o baraj bence. Hakem operasyonundan sonra dilim dilim doğranıyoruz, düşüşte bunun da payı var.
cyberentalpi
16.04.2022, 15:48
Millete bak yahu.
Fenerin tedirginlik planına düşmüşüz hepiniz. Bu kafa ile zor yarışırsınız fenerle:
38 yıldır şampiyon olmamış takımı beğenmiyoruz.
Kardeşim şu ana Ts yi yenmek bir Onur. Sadece karagümrik gibi küçük klupler için degil
fb içinde bjk içinde onur
Gidin başka maçları izleyin. Bir tane takım Ts ye oynadığı gibi başkasına oynamıyor. Inanın Fb ve Bjk dahil
Bize yapılan defans hiç kimseye yapılmıyor. Fb yi Bjk yi yenmek için atak çıkıyorlar
Eze eze şampiyon oluyoruz. Arada hatalar form düşükleri olacak. Lütfen kıt akıllılık yapmayın. Bu takımın Başkandan Hocasına, Kalecisinden forvetine övülecek takım.
İstediğimiz her takımı yeneriz bu ligde.
Kaç maç iki tane as defansımız olmadan oynadık yahu. Kaç maç liderimiz Hamsik olmadan oynadık.
Eşeltirmeyin demiyorum ama gömmeyin. Hoca gönderilsin felan ciddi akıl yoksunluğu
Oğuz ZEYTİN
16.04.2022, 15:53
Biraz mutlu olun Allah aşkına... Biz böyle karalar bağlarsak alemin looserlık ithamına kızmayalım. En ufak darbede çökeceksek işimiz var, zaten herkesin beklentisi bu. Ümit vermeyelim şunlara. Ayakta kalacağız.
25. Hafta Malatya
26. Hafta Altay - Rize - Giresun - Göztepe
27. Hafta Kasımpaşa - Antalya
28. Hafta Sivas - Galatasaray - Gaziantep
29. Hafta Kayseri - Karagümrük
30. Hafta Beşiktaş
31. Hafta Hatay - Adana Demir
32. Hafta Alanya
33. Hafta Başakşehir
Otuz sekiz haftalık sezonda, hafta hafta bu takımların şampiyonluk ihtimalini sıfırladık. Formula 1 gibi düşünelim, yirmi araçtan dördüncü sıradakine tur bindirdik diye düşünelim. Hepsinin ümidini kırdık. Ligim bitmesşne on hafta kala gelecek yılın hesaplarını yapmaya başladılar.
Büyük iş başardık. Evet, önemli olan son hafta zirvede olmak. O da olacak. Biraz rahat olalım.
Çünkü takımda golcü yok. Bu takım forvetsiz ve 10 numarasız oynuyor
Bunu defalarca söyledim bu takımın 1.Golcüsü yok cornelyus benim gözümde hiç bir zaman golcü değil millet niye çıktı diyor da varlığında ne halt yaptı ki ve 10 numara maçın kaderini değiştirecek dikene gidip gol atabilecek kritik paslar atabilecek şut çekebilecek erkek gibi topa vurabilecek bir 10 numarası yok 2 bekide berbat hatta yok.
https://www.youtube.com/watch?v=PmswGSDWuJQ
bu kadar uan farkı var hoca gereksiz yere stres yapmış ne gerek var
kendine gel hocam
her zaman ikinci yarıdaki oyunu sürekli oynamamız lazım sorun buydu.
bunu yapmamız lazım
rakipler kontradan gereksiz yere gelip gol tehlikesi yaratıyor buna da dikkat etmesi lazım hocanın
2.yarıdaki baskı oyunu güzel fakat orta oyunu çooookk yanlış Trabzonspor yan top orta oyunu oynamaz bu oyun acizliktir Trabzonspor dikine pas yapan 2 ye 1 lerle posizyon bularak buralara kadar geldi yan top orta oyununa ne zaman döndük maçları kaybetmeye başladık yalı kazığı cornelyusu golcü yapmaya çalışmak bize çok ağır şeylere mağloluyor acilen eski oyuna dönmemiz lazım.
serdaracıl
16.04.2022, 17:13
Maçın ilk yarısında tribünde 500 kişi varmış gibi bir atmosfer vardı.
Yardımcı hakemin dışarıdaki pozisyonu içeriye almaya çalışmasının Var'dan dönmesi başka takıma olsa mesela fb'li oyuncuların tamamı yardımcının etrafını sarıp itip kakmışlardı. Bizden tek reaksiyon yok.
Aynen. O yardımcının hiçbir şey olmamış gibi devam etmesi korkunç. O bayrağı uygun yerine monte etmediğimiz için oluyor bunların tümü
Arkadaşlara katılıyorum. Hoca ve oyuncular maç maç bakıyoruz demekten vazgeçtikleri gün takımın ayarları bozuldu.
Geçen haftaya kadar aşırı rahatlıktan, son 2 haftadır da lüzumsuz stresten puan kaybediyoruz.
Kim ne derse desin ligin eksiklerine rağmen en iyi kadrosuna sahibiz. Takım kim olduğunu hatırladığı an başka oynuyoruz.
Adana maçında takım bize hoş bir süpriz yapacak ve galibiyetle döneceğiz ben inanıyorum.
13 puan geriden gelen takım bozmasının taraftarı umutlanıyor da biz hala neden bu kadar strese giriyoruz ben anlamıyorum.
Sakin kalıp kendimiz gibi oynayacağız hepsi bu.
Iyi bir kadromuz ozel oyuncularimiz var ancak en kaliteli kadro bizde var konusu tartisilir solbekin yok hamsik sakatsa oyun kurucun yok waka wisca kotuyse altarnatifin yok
Sikecilerin kargalarla olan deplasmanı da varken bizim için tehdit olmaları değil ikinciliği kargalara kaptırma ihtimalleri daha yüksek. Taraftar olarak abartiyoruz basının bu tarz hayaller işine geliyor, üstüne de teknik direktörümüz skandal açıklamalar yapıyor. Son puan kayıpları ile geldiğimiz noktada bir konya maçı daha oynamak zorunda kaldık, içerdeki Antalya maçı fazlası değil. O maç öncesi de ortalık yangın yeriydi.
Arkadaşım eşek dışında taraftar eleştirilerine katılmıyorum. Bu sene Trabzon trtibunu sınıf atlamistir seneye de üstüne koyacaktır. Kalbi sıkışarak maç izleyen insanlardan lay lay lay beklemeyelim alkış ıslık kendi futbolcumuzu demoralize etmesinler yeterli
Avcının garantileyip genç oyuncuları oynayacağını düşünenlere de hiç katılmıyorum hoca aynı kadroyla son saniyeye kadar devam eder sakatlık vs hariç bugüne kadar yaptıkları bu konuda ortada
mancester
16.04.2022, 17:27
Biraz mutlu olun Allah aşkına... Biz böyle karalar bağlarsak alemin looserlık ithamına kızmayalım. En ufak darbede çökeceksek işimiz var, zaten herkesin beklentisi bu. Ümit vermeyelim şunlara. Ayakta kalacağız.
25. Hafta Malatya
26. Hafta Altay - Rize - Giresun - Göztepe
27. Hafta Kasımpaşa - Antalya
28. Hafta Sivas - Galatasaray - Gaziantep
29. Hafta Kayseri - Karagümrük
30. Hafta Beşiktaş
31. Hafta Hatay - Adana Demir
32. Hafta Alanya
33. Hafta Başakşehir
Otuz sekiz haftalık sezonda, hafta hafta bu takımların şampiyonluk ihtimalini sıfırladık. Formula 1 gibi düşünelim, yirmi araçtan dördüncü sıradakine tur bindirdik diye düşünelim. Hepsinin ümidini kırdık. Ligim bitmesşne on hafta kala gelecek yılın hesaplarını yapmaya başladılar.
Büyük iş başardık. Evet, önemli olan son hafta zirvede olmak. O da olacak. Biraz rahat olalım.
Katiliyorum ama bazilari troll amacli bazilari bilincli olarak o korkuyu yayiyorlar bariz hissediliyor gayet rahat bir sampiyonluk bizi bekliyor ne teknik direktor kaldi ne oyuncusu ..
Bu takım 30 haftadır böyle oynuyor zaten. Bunu kabullenemiyoruz, anlamak istemiyoruz. İlk yarıdaki gibi kontrollü oyun rakibi kaleye yanastirmadan oynayıp bir gol atıp maçı kazan. Bu taktik. Bu taktik bize şampiyonluğu getirdi. Son maçlarda işlemiyorsa on alanda biraz daha kötü organize olmamız belki şanssızlık belki beceriksizlik. Ama takım seri galibiyetler alirken bugünkünden farklı bir oyun oynamıyordu. Oynamayacak da. Mac basında git gelli riskli bir oyun oynatmıyor hoca oynatmayacak. Kabullenmek bu kadar zor olmasa gerek.
Edgar gitti Hamsik gitti. Bunlar bu düzende rakip defanslari aşmaya yardımcı olan adamlardı. Keza waka formsuz vs. Son maçlarda oyun sıkışıyor. Misal Visca Peresle 5 kere en az sıfıra indi. Caicara ile oynarken en az 2si gol olurdu. Peres yapamıyor bunları.
Tıkır tıkır maç kazanınca bizim takım çok iyi, kadrosu harika sanıyorsunuz. Oyle bir şey yok. Stoperimiz yok sol bekimiz yok. Bu kadar puan alıp rahat rahat ondeysek bizi buraya getiren Avcı nin taktik disiplini ve oyun anlayışıdır.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cok dogru tesbitler katiliyorum oncelikle mademki hafif bir dusus yasiyoruz meceraya girmeden yine alistigimiz temkinli oyunumuzu oynamaliyiz karagumruku biz ilk yarida yenerken belkide sezonun en temposuz macini oynamistik mactan once karagumruke karsi yogun baski rastgele ortalar adamlarin alistiklari seyler ise yaramaz sb bizim ikinci yari yaptiklarimizi 9 kisilik karagumruke karsi yapti sonuc husran bildigini alistigini oynayacaksin sampiyon olduktan sonra gerisi kendiliginden gelir
kaçarava
16.04.2022, 18:34
Bir milyon tane kornerden tehlike oluşturamadık. Net vuramıyoruz bile. Rakiplerin ilk korneri gol oluyordu son iki maç. fb maçında yediğin duran top golünün aynısını bjk maçında yiyordun. Teknik ekip iflas etmiş. Merkezi savunan her takıma mat oluyor. Bu takımın iyi çalıştığına inanmıyorum.
pReN@_61
16.04.2022, 18:45
Rekor işi yattı. Nasipte yokmuş üzülmeye gerek yok. ŞAMPİYON biziz easy, calm down.
Direk kendi oyunumuza dönenelim yani son derece kontrollüki ilk elemanı bu oyunun siopistir.Siopis bu takımın ana vidasıdır daha iyisini alıncaya kadar SİOPİS OYNAR.Bunu avcının kafasına sokmak lazım mutlaka gol atarız bakın kaybettiğimiz maçlara kolay ve hatalı gol yiyoruz temkinli alan daraltan futbol ve orta ile gol bulma oyunundan kesinlikle vazgeçerek bence adanadan puan hatta galibiyet alabiliriz.
Mehmet Fatih Yavuz
16.04.2022, 20:32
İkinci yarı oynanan oyunu falan beğenmedim. Sağdan soldan orta yapılan, net pozisyon sayısı rakibin kontralardan bulduğu kadar dahi olmayan oyunu bana iyi diye yutturmaya kalkmasın ne hoca ne başkası.
Kontrolsüz, tedbirsiz, plansız.
Sürekli kontra yenilen, rakibi çözmek için orta yapmak dışında hiçbir plan üretilemeyen bir ikinci yarıyı bana örnek futbol diye göstermeyin Allah aşkına.
Wakame de orta yapmaya başladı. Kafayı yemiş gibi herkes orta yapıyor.
Ortada kim var? Djanini. Kafa golü atmış mı bu sene çok merak ediyorum. Bakmam lazım istatistiklere.
Santraforda Djanini yi tutup sağlı sollu orta dışında hücum planı ortaya koyamıyor ise takım planı yapamamışsın, yaptığın plan tutmamış demektir.
En tehlikeli adamımız Hugo oldu birden! Sebep?
Çünkü hücum planımız sahada tuttuğumuz hücum oyuncularımıza uygun değildi.
Stoperimiz ileride pozisyona girmeye çalışıyordu.
Kötü değişiklikler, kötü planlama, kötü oyun.
Yalana gerek yok.
kaçarava
16.04.2022, 20:59
İkinci yarı oynanan oyunu falan beğenmedim. Sağdan soldan orta yapılan, net pozisyon sayısı rakibin kontralardan bulduğu kadar dahi olmayan oyunu bana iyi diye yutturmaya kalkmasın ne hoca ne başkası.
Kontrolsüz, tedbirsiz, plansız.
Sürekli kontra yenilen, rakibi çözmek için orta yapmak dışında hiçbir plan üretilemeyen bir ikinci yarıyı bana örnek futbol diye göstermeyin Allah aşkına.
Wakame de orta yapmaya başladı. Kafayı yemiş gibi herkes orta yapıyor.
Ortada kim var? Djanini. Kafa golü atmış mı bu sene çok merak ediyorum. Bakmam lazım istatistiklere.
Santraforda Djanini yi tutup sağlı sollu orta dışında hücum planı ortaya koyamıyor ise takım planı yapamamışsın, yaptığın plan tutmamış demektir.
En tehlikeli adamımız Hugo oldu birden! Sebep?
Çünkü hücum planımız sahada tuttuğumuz hücum oyuncularımıza uygun değildi.
Stoperimiz ileride pozisyona girmeye çalışıyordu.
Kötü değişiklikler, kötü planlama, kötü oyun.
Yalana gerek yok.
Sistem-oyun-taktik-takım oyunu her ne ise adı... Ceza sahasına adam sokamıyorsa, hala Nwakaeme'nin ayağına bakıyorsa hiçbir yol alamamış demektir. Dünkü kadroya bakıyorum, şu topu oynaması için aralıksız 2 sene partilerde gezmesi lazım. Hani eksik diye kendimizi de kandıramıyoruz artık herkes döndü. Rakibi kanada itiyoruz diyorduk. Şimdi rakipler bizi uyutup kanatlara itiyor. Topu kaptırınca sıfır planla öyle hücum etmek takımın can havliyle yaptığı şeyler. Kayseri maçını bir planla çevirmiştik mesela. Topu kaptırınca 3.lig seviyesinde hareketler yapıyoruz. İyi bir hücum planın yoksa kaptığın toplar en büyük silahın olabilir. Ama onu da yapamıyor, üstüne kontra yiyoruz.
erenslash
16.04.2022, 22:15
Adanada böyle oynamak zorundayız bahanesi yok bunun
2.yarıdaki baskı oyunu güzel fakat orta oyunu çooookk yanlış Trabzonspor yan top orta oyunu oynamaz bu oyun acizliktir Trabzonspor dikine pas yapan 2 ye 1 lerle posizyon bularak buralara kadar geldi yan top orta oyununa ne zaman döndük maçları kaybetmeye başladık yalı kazığı cornelyusu golcü yapmaya çalışmak bize çok ağır şeylere mağloluyor acilen eski oyuna dönmemiz lazım.
Fatih Öztürk
16.04.2022, 23:17
Yusuf'tan medet umacak yer de eşekten medet um daha iyi. O taraf boş dursa yemin ederim daha etkili olurduk ilk yarı. Waka'ya göz dağımı vermeye çalışıyor yoksa nasıl olsa kazanırız diyemi düşündü bilemem fakat özellikle iç saha maçlarında istatistikleri paramparça etmiş Waka gerçeği varken kenarda oturtma fantazisi niye? Allahtan farkı açtıkta rahat eleştiri yapıyoruz yoksa ağır eleştiri konusu olacak işler bunlar.
olcay_61
16.04.2022, 23:23
Ceza sahası dışında top bize gelince , VUR VUR VUR diye bağıran kişilerin ağzına kürekle vurasım var
Ceza sahası dışında top bize gelince , VUR VUR VUR diye bağıran kişilerin ağzına kürekle vurasım var
Keşke onların dediğini yapsaydıkta vursaydık 53 orta koca bir ZIRTTTT waka normalde çeker vururdu hep orta boşa ortaaaaaaa mesela hamsik napolide en çok gol atan adam oldu Trabzonsporda kaleye dahi şut çekmiyor hep yana hep yana millet bu hamsigi beğeniyor ben beğenmiyorum bana skor katkısı veremezsen gözümdeki değerin zokora kadar olur takımda çok yanlış var çok .
olcay_61
16.04.2022, 23:38
Keşke onların dediğini yapsaydıkta vursaydık 53 orta koca bir ZIRTTTT waka normalde çeker vururdu hep orta boşa ortaaaaaaa mesela hamsik napolide en çok gol atan adam oldu Trabzonsporda kaleye dahi şut çekmiyor hep yana hep yana millet bu hamsigi beğeniyor ben beğenmiyorum bana skor katkısı veremezsen gözümdeki değerin zokora kadar olur takımda çok yanlış var çok .
Yaptık zaten 5i de auta gitti
Belki biraz anlamsiz gelebilir ama bu cuma aksami maclari bize 96 sezonundan beri ugursuz! geldi
kaçarava
17.04.2022, 02:12
http://arsiv.mackolik.com/Mac-Plus/3562820/Trabzonspor-Fatih-Karagumruk
http://arsiv.mackolik.com/Mac-Plus/3562852/Gaziantep-FK-Trabzonspor
İkili mücadele istatistiklerine baktım. Çok kötü. Yani bir tane üstünlük kuran adam yok neredeyse. Son maçlarda Dorukhan ve Siopis hariç yok. Nwakaeme ve Visca eskiye oranla çok geri gitmiş, ki bunların ki çalımla ilgili. Cornelius bile son iki maçta 12 ikili mücadeleye girip sadece 5'i kazanmış. 8 hava topundan 3'ünü almış. Takım fizik olarak eziliyor. Bu takımın fizik-kondisyon ekibi seneye derhal kovulmalı. Ligin en cansız takımıyız.
Fatih Solmaz
17.04.2022, 09:51
Cornelius tercihi ile net hocaya yazar bu beraberlik. Göz göre göre gitti galibiyet.
http://arsiv.mackolik.com/Mac-Plus/3562820/Trabzonspor-Fatih-Karagumruk
http://arsiv.mackolik.com/Mac-Plus/3562852/Gaziantep-FK-Trabzonspor
İkili mücadele istatistiklerine baktım. Çok kötü. Yani bir tane üstünlük kuran adam yok neredeyse. Son maçlarda Dorukhan ve Siopis hariç yok. Nwakaeme ve Visca eskiye oranla çok geri gitmiş, ki bunların ki çalımla ilgili. Cornelius bile son iki maçta 12 ikili mücadeleye girip sadece 5'i kazanmış. 8 hava topundan 3'ünü almış. Takım fizik olarak eziliyor. Bu takımın fizik-kondisyon ekibi seneye derhal kovulmalı. Ligin en cansız takımıyız.
İlk yarı en çok dikkatimi çeken bu oldu.İki takım arasında Karagümrük lehine ciddi fiziksel fark oluştu.
Bunun tek izahı takım iyi idman yapmıyor,şampiyonluk havasına giren oyuncular kendilerini saldı.
Avcı'nın ipleri eline alması gerekiyor.
ÖmürKaradeniz61
17.04.2022, 10:00
Bunun hocanın oyun planıyla alakası var oyuncularla alakası yok. Trabzonspor’un mevcut oyuncusu kadrosu oyunu çok rahat rakip alana yığabilir.
gurur6134
17.04.2022, 12:18
50 nin uzerinde orta yapmisiz macta cogu 2.yarida ve cornelius oyunda yok saka gibi hakikaten boyle bir hatayi nasil yapar hoca hala aklim almiyor
nevzat61
17.04.2022, 12:32
50 nin uzerinde orta yapmisiz macta cogu 2.yarida ve cornelius oyunda yok saka gibi hakikaten boyle bir hatayi nasil yapar hoca hala aklim almiyor
Hocam katılıyorum ,ancak Cornelius olsaydı da bir şey değişmezdi; ortaların çoğu boşa giden bakmadan yapılan ortalar..
Gökhan Balcı
17.04.2022, 12:40
Durmadan orta yapmak benim artık yapacak hiçbir şeyim yok şansa bala birine çarpsa da gol olsa beklentisidir. Hele hele 53 gibi anormal bir rakam akıl alır gibi değil. Benim anladığım kadarıyla hücum oyuncuları da rahat seğiö
Çünkü orta saha çok geçirgen. Savunma yapmıyor diyorsun ama birkaç kere git gel yapsa bile bu yaşta adam hücumda istediklerini yapamaz hale gelir. Bizim orta saha ikilisini sağlam tutmamız lazım ki hücum oyuncularımızın da kafası rahat olsun. Açıkçası ben öyle bir duruma geldim ki artık hamsik kesilse ses etmem
Bu uyuşuk ne yaptığını bilmez hal beni deli ediyor. Hasbelkader bir mağlubiyet alsan bu sefer galibiyet gerek diye düşüneceksin. Futbolda böyle hesaplar olur mu Allah aşkına. Her maça kazanmak için çıkarsın ve tartışmasız lider beş maçta dört puan alır mı diye hesap yapılıyor yazık yeminle
lazminator61
17.04.2022, 13:04
Bir milyon tane kornerden tehlike oluşturamadık. Net vuramıyoruz bile. Rakiplerin ilk korneri gol oluyordu son iki maç. fb maçında yediğin duran top golünün aynısını bjk maçında yiyordun. Teknik ekip iflas etmiş. Merkezi savunan her takıma mat oluyor. Bu takımın iyi çalıştığına inanmıyorum.
aynen bende bunu mac esnasinda yazmistim. kadar korner kulandik, hic tehdit edemedik, adamların ilk korneri gol oluyordu
gurur6134
17.04.2022, 13:32
Hocam katılıyorum ,ancak Cornelius olsaydı da bir şey değişmezdi; ortaların çoğu boşa giden bakmadan yapılan ortalar..
Orasi ayri konu peres beni deli etti de viking gibi bir kuleyi alip hugo ile ilerde gol aramak ortalarda nasil birsey ben bunu cozemedim.. madem boyle bir oyun planin var neden corni disarda madem orta sahan cabuk kolay geciliyor yumusak neden siopis yok akil alir gibi degil bu hatalar..yenilmedigimize dua edelim lider takim boyle rus ruleti oynamaz mac icinde bu kadar rahatken ustelik 8 tas antep karagumruk maclarini kaybedebirlirdik antep macinda ugurcan formdaydi 8tas ve bu macta sans yanimizdaydi o zaman gorurduk kaosu hic gerek yok bunlara macin basinda 2 yarinin ilk 15 dakikasi gibi oyunu rakip alana yikip skoru aldiktan sonra yaslanirsin birsey demem de koca ilkyarilari uyusuk futbol ile gecirip yumurta kapiya dayaninca kosmaya baslamak neyin nesidir anlam veremiyorum
yusufdinyo
17.04.2022, 13:36
Trabzonspor-Karagumruk maçının 90.dakika full maçını izleyebileceğim bir site var mı acaba bilen varsa yardımcı olabilir mi
HOPA'LI TS'Lİ
17.04.2022, 14:15
Trabzonspor-Karagumruk maçının 90.dakika full maçını izleyebileceğim bir site var mı acaba bilen varsa yardımcı olabilir mi
İzleyip fıtık etme kendini
cakalkerem
18.04.2022, 08:38
baka-visca haftalardır gol atamıyor..
waka formsuz...
takım havaya girmişken seri yakalamak adına kendi benliğimizin dışına çıkınca olanlar bu hale geldi..
Haftaya zor ondan sonra daha zor bir maç..
Balotellinin yokluğu iyi mi kötü mü bilemedim...
UĞUR DURTAŞ
18.04.2022, 10:33
Avcı hoca değerimiz 11 yıl sonra bizi şampiyon yapacak.inanıyoruz.
ama hatalarınıda dile getirmemiz şart.
**
aylar önce puan farkı 15
avcı hocam;sadece 3 puan kazandık bir şey kazanmadık.....
puan farkı 18
avcı hoca:değişen bir şey yok bir şey kazanmadık sadece 3 puan kazandık
puan farkı 20
avcı hoca:puan farkından haberim bile yok
puan cetveline bakmıyorum bile sadece 3 puan kazandık...
inanılmaz güzel futbolcuları şımartmayacak açıklamalar
eyvallah
yukarıdaki açıklamaları avcı hoca yapmamış gibi
ne olduysa 3-4 haftadır
şampiyon olduk söyleminden sonra
yüzümüz gülmüyor
başta makayeme olmak üzere
viska bakasetas cornelius ömürde ciddi form düşüklüğü var kardeşim
oynamıyorlar.
ellerini taşın altına sokmuyorlar
1 hafta daha erteledik
bir sonraki hafta 1 hafta daha erteledik
1 sonraki hafta 1 hafta daha erteledik
sıktı ama
artık ertelemeyin gereğini yapın
iç saha dış saha farketmesin bir an önce rakiplerin durumuna bakmadan
gerekli puanları alın artık
**
yukarıdaki elini taşın altına sokmayan oyuncuların isimlerini yazdım
sadece bunlar değil peres yusuf erdoğan berat puchacz aklınız fikriniz başka yerlerde
son maçta berat ve puchacz kadroda bile değillerdi.
kendinize gelin
Teknik ekibinde son 1 aydır takımı iyi çalıştırdığını düşünmüyorum.
rakip analizlerini iyi yapmadıklarını net bir şekilde görüyoruz.
avcı hocamız:ikinci yarı baskı kurduk güzel ilk yarı niçin baskı kurmadık?
rakip ceza sahası içinde oynadık güzel ilk yarı niçin oynamadık?
ortalar kornerler bire birler kısaca her şeyi yaptık diyor
güzel hocam peki bunları ilk yarı yapıp fişi niçin erkenden çekmedik
bunları ikinci yarı yaptık.
antep maçında cezalıydı
o maça kadar sahanın en ama en çalışkan
en verimli
en istekli
orta sahada rakibe baskı yapan top göstermeyen
diğer takım arkadaşlarını ayakta tutan
siopis niçin düşünülmedi avcı hocam
gerekirse hiç bir şey oynamayan peresi yedek bekletirsin dorukhanı oraya çekersin
siopis yine oynar bu takımda avcı hocam
dedim ya rakip analizi yapılmıyor diye
rakipler artık bizi ezberledi ve oynatmıyorlar
adamın yaşı 36
rakibin en klas ayağı orta sahayı maç boyunca olumlu anlamda ayakta tuttu
şıkta bir gol attı
biglia
bu adamı niçin tutamadık avcı hocam
siopis bu formuyla sahada olmalı
**
5 ay öncede yazdım
3 ay öncede yazdım
1 ay öncede yazdım
k.gümrük maçı devre arasında bile çoğu sitede dile getirdim.
bizim takım oynanan bir maçta değil 10-20 tane
sabaha kadar
KORNER
kullansın hepsi karavana oluyor diye
güzel hocam
seni çok seviyor ve saygı duyuyoruz
şu takıma sezon boyunca
korner organizasyonu çalıştırmadın
çalıştırsan sayısız korner kullanıyoruz
bir tane gol demiyorum tehlikeli kafa vuramaz mı takım hocam ya
hepsi ama hepsi karavana
bu duruma gerçekten çok üzülüyorum
samimi ve içten söylüyor ve yazıyorum
korner kazandığımızda hiç ama hiç heyecanlanmıyorum.
**
takım formsuz ve isteksiz olunca
birde rehavet çökünce takımın üzerine
son maçlarda maşallah her hafta ya sayısız penaltı yaptırıyoruz yada tehlikeli yerden frikik kazandırıyoruz rakiplere
dikkatli olun ceza sahamızda yapmayın şu hareketleri
dikkatli olun.
**
sayısız taraftar sitelerinde
hep aynı hikaye buda sıktı aslında
a.demir maçında kazanırsak fb kaybederse şampiyonuz
a.demir maçında berabere kalırsak antalya maçını kazanırsak şampiyonuz
sonu yok bunların buda sıkmaya başladı
rakibine bakmayacaksın
sana şampiyonluk getirecek puan neyse sıkıp kendini bu puanları alıp
turunu atacaksın.
**
emeklerine sağlık,birde stadı
hem şehir içinden hem şehir dışından
hep ülke dışından gelip stadı dolduran taraftarlarımızın
çoğunluğunun takımı ateşlemesi anlamında gr katkı vermediğini görüyorum.
amour_61
18.04.2022, 11:14
Yalnız değilmişim :)
amour_61
18.04.2022, 11:18
Avcı hoca değerimiz 11 yıl sonra bizi şampiyon yapacak.inanıyoruz.
ama hatalarınıda dile getirmemiz şart.
**
aylar önce puan farkı 15
avcı hocam;sadece 3 puan kazandık bir şey kazanmadık.....
puan farkı 18
avcı hoca:değişen bir şey yok bir şey kazanmadık sadece 3 puan kazandık
puan farkı 20
avcı hoca:puan farkından haberim bile yok
puan cetveline bakmıyorum bile sadece 3 puan kazandık...
inanılmaz güzel futbolcuları şımartmayacak açıklamalar
eyvallah
yukarıdaki açıklamaları avcı hoca yapmamış gibi
ne olduysa 3-4 haftadır
şampiyon olduk söyleminden sonra
yüzümüz gülmüyor
başta makayeme olmak üzere
viska bakasetas cornelius ömürde ciddi form düşüklüğü var kardeşim
oynamıyorlar.
ellerini taşın altına sokmuyorlar
1 hafta daha erteledik
bir sonraki hafta 1 hafta daha erteledik
1 sonraki hafta 1 hafta daha erteledik
sıktı ama
artık ertelemeyin gereğini yapın
iç saha dış saha farketmesin bir an önce rakiplerin durumuna bakmadan
gerekli puanları alın artık
**
yukarıdaki elini taşın altına sokmayan oyuncuların isimlerini yazdım
sadece bunlar değil peres yusuf erdoğan berat puchacz aklınız fikriniz başka yerlerde
son maçta berat ve puchacz kadroda bile değillerdi.
kendinize gelin
Teknik ekibinde son 1 aydır takımı iyi çalıştırdığını düşünmüyorum.
rakip analizlerini iyi yapmadıklarını net bir şekilde görüyoruz.
avcı hocamız:ikinci yarı baskı kurduk güzel ilk yarı niçin baskı kurmadık?
rakip ceza sahası içinde oynadık güzel ilk yarı niçin oynamadık?
ortalar kornerler bire birler kısaca her şeyi yaptık diyor
güzel hocam peki bunları ilk yarı yapıp fişi niçin erkenden çekmedik
bunları ikinci yarı yaptık.
antep maçında cezalıydı
o maça kadar sahanın en ama en çalışkan
en verimli
en istekli
orta sahada rakibe baskı yapan top göstermeyen
diğer takım arkadaşlarını ayakta tutan
siopis niçin düşünülmedi avcı hocam
gerekirse hiç bir şey oynamayan peresi yedek bekletirsin dorukhanı oraya çekersin
siopis yine oynar bu takımda avcı hocam
dedim ya rakip analizi yapılmıyor diye
rakipler artık bizi ezberledi ve oynatmıyorlar
adamın yaşı 36
rakibin en klas ayağı orta sahayı maç boyunca olumlu anlamda ayakta tuttu
şıkta bir gol attı
biglia
bu adamı niçin tutamadık avcı hocam
siopis bu formuyla sahada olmalı
**
5 ay öncede yazdım
3 ay öncede yazdım
1 ay öncede yazdım
k.gümrük maçı devre arasında bile çoğu sitede dile getirdim.
bizim takım oynanan bir maçta değil 10-20 tane
sabaha kadar
KORNER
kullansın hepsi karavana oluyor diye
güzel hocam
seni çok seviyor ve saygı duyuyoruz
şu takıma sezon boyunca
korner organizasyonu çalıştırmadın
çalıştırsan sayısız korner kullanıyoruz
bir tane gol demiyorum tehlikeli kafa vuramaz mı takım hocam ya
hepsi ama hepsi karavana
bu duruma gerçekten çok üzülüyorum
samimi ve içten söylüyor ve yazıyorum
korner kazandığımızda hiç ama hiç heyecanlanmıyorum.
**
takım formsuz ve isteksiz olunca
birde rehavet çökünce takımın üzerine
son maçlarda maşallah her hafta ya sayısız penaltı yaptırıyoruz yada tehlikeli yerden frikik kazandırıyoruz rakiplere
dikkatli olun ceza sahamızda yapmayın şu hareketleri
dikkatli olun.
**
sayısız taraftar sitelerinde
hep aynı hikaye buda sıktı aslında
a.demir maçında kazanırsak fb kaybederse şampiyonuz
a.demir maçında berabere kalırsak antalya maçını kazanırsak şampiyonuz
sonu yok bunların buda sıkmaya başladı
rakibine bakmayacaksın
sana şampiyonluk getirecek puan neyse sıkıp kendini bu puanları alıp
turunu atacaksın.
**
emeklerine sağlık,birde stadı
hem şehir içinden hem şehir dışından
hep ülke dışından gelip stadı dolduran taraftarlarımızın
çoğunluğunun takımı ateşlemesi anlamında gr katkı vermediğini görüyorum.
:yattara:
Faik Yılmaz
18.04.2022, 11:34
Hoca ne düşündü bilmiyorum ama maça
- Sopis ile başlamalıydı....
-Djaniny ilk yarı değil 2.yarda oyuna alınmalıydı....
-Yusuf Erdoğan oyuncu değişikliği yanlıştı. 2.yarıda oyundan alarak 2 oyuncu değişikliği hakkımızı yanlış kullanmış olduk.
-Cornelius oyundan asla alınmamalıydı
-Koitayı kurtarıcı olarak oyuna almakta ne bileyim yani. Corneliusu geri alsa daha iyi idi yani...
Abdullah Avcı kadro kurulumu , oyuncu değişiklikleri derken o kadar hatalı kararlar verdiki puan kaybı kaçınılmaz.
oyuncularda genel olarak bir konsantrasnyon kaybıda var. Yani Rize , Karagümrük gibi takımlar a puan kaybedilirmi yahu.
HOPA'LI TS'Lİ
18.04.2022, 11:47
-Yusuf Erdoğan oyuncu değişikliği yanlıştı. 2.yarıda oyundan alarak 2 oyuncu değişikliği hakkımızı yanlış kullanmış olduk.
-Koitayı kurtarıcı olarak oyuna almakta ne bileyim yani. Corneliusu geri alsa daha iyi idi yani...
Abdullah Avcı kadro kurulumu , oyuncu değişiklikleri derken o kadar hatalı kararlar verdiki puan kaybı kaçınılmaz.
oyuncularda genel olarak bir konsantrasnyon kaybıda var. Yani Rize , Karagümrük gibi takımlar a puan kaybedilirmi yahu.
Koita'yı sahada gördüğümde depresyona giriyorum. Bu adam gerçekten futbolcu mu diye?
Avcı'nın HT sakatlandıktan sonra yaptığı Yusuf değişikliği çok hatalı karardı. Yusuf 45+1'de gole neden oldu. Ahmetcan girmeliydi.
Djaniny'i ilk devre çıkarmalıydı. Cornelius'u çıkarmamalıydı.
Siopis kalan 5 maçta da mutlaka oynatılmalı (ilk 11'de yer açılmalı)
PortoDeGalinhas
18.04.2022, 14:16
Arkadaşlar maçın tamamını izleyebileceğim bir yer var mıdır acaba?
UĞUR DURTAŞ
18.04.2022, 16:26
<tbody style="box-sizing: border-box;">
https://www.tff.org/Images/TFF/NoImgThumbM.gif
Paylaş (http://www.addthis.com/bookmark.php?v=250&username=xa-4ca3318823476792) |
</tbody>
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün yaptığı toplantıda Merkez Hakem Kurulu'nun başkan ve üyelerini belirledi.
Sabri Çelik başkanlığında oluşturulan Merkez Hakem Kurulu şöyle:
BAŞKAN
SABRİ ÇELİK
ÜYELER
MUHİTTİN BOŞAT
MURAT ILGAZ
EROL ERSOY
ORHAN ERDEMİR
İSMET ARZUMAN
HİKMET ÖKSÜZOĞLU
İBRAHİM ÇINAR
DURSUN CUMALİ SUCU
ÖmürKaradeniz61
18.04.2022, 19:44
Volkan ayısının tek amacı Trabzonspor benim hocalığımın ilk senesinde benle oynadığı maçta şampiyonluğu garantiledi demesinler takımını 11 kişi defans oynatıp kontra ataklarla gol aradı ve biz kötü oyunumuzla onu amacına ulaştırdık.
her bir harfine katılıyorum.
ama bana tüm bunlar bilerek ve isteyerek yapılmış gibi geliyor. şampiyonluğu biraz da havaların ısınmaya başladığı zamana getirip onun rüzgarıyla pazarlama hamleleri yapılacak gibi bir his var içimde.
Mehmet Fatih Yavuz
18.04.2022, 21:19
Yalnız fener, bjk ve bugün GS maçlarına bakıyorum...
Biz hepsinden iyi oynadık. :)
Yani kendi ölçülerimizde bazı şeyleri beğenmedik, lakin diğerlerine bakınca biz hala çok öndeyiz.
Yalnız fener, bjk ve bugün GS maçlarına bakıyorum...
Biz hepsinden iyi oynadık. :)
Yani kendi ölçülerimizde bazı şeyleri beğenmedik, lakin diğerlerine bakınca biz hala çok öndeyiz.
Zaten yillardir bu takimlar en iyi maclarini bize karsi oynuyorlar ornek sb gs,ya karsi oynadigi oyunu oynamadan goztepeyi vasatin altinda bir oyunla yenebiliyor diyelim haftaya sb macimiz var goztepe karsisindaki kotu oyununu bize karsi oynamazlar
Bence hoca pas oyununu daha iyi oynayan oyunculari tercih etti buyuk ihtimal one gececegimizi dusenerek siopisi skoru korumak icin oyuna alacakti ama one gecemedigimiz icin ofansif oyunculari oyuna aldi
Siopis'in varlığı takımı rahatlatıyor. Bunu net görüyoruz. Bir şekilde daha fazla süre almalı.
Sefer A.
22.04.2022, 05:03
tribündeki taraftar gitsin beşiktaşın tribünlerini izlesin biraz. bu kadar heyecansız ne yapacağını bilmeyen taraftar olamaz ya
Aynen
Hakem de uzatmaları bize oynatmayarak güzel bir son hazırladı. 1 faul vermeyerek rakibe 3 korner kullandırdı, az daha golü de yiyorduk.
3 kere kronometreyi gösterdi, en az 2dk yendi, anca 30sn ekleyip bitirdi maçi
Trabzonspor taraftari sacma sapan bir taraftar. Sirf kuru gürültü, tribüncülügü bir araya gelip horon oynamak saniyorlar. Sifir tribün kültürü, bos bos aksiyonlar, Sivas taraftari bile daha etkili.
Maalesef dogru yaa :D tespit gibi tespit
İzledim.
Bu durumda, Uğurcan'da bir lakayıtlık olmadığını görmüş olman lazım.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.