Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 33. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Karagümrük | Maç Sonucu
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
Biz Fenerbahçe'yi zamanında nasıl şampiyonluktan ettiysek şimdi bütün takımlar da bize karşı aynısını yapmak istiyor. Olmaz olmaz demeyin, bu fark kapanır hiç belli olmaz.
Djaniny bu takımda her zaman hamle oyuncusu olmalı. Eğer ilk 11 oynayacaksa da kanatta veya tek forvet değil Cornelius ile çift forvet oynamalı. Rakibi yarı sahaya hapsettiğimiz maçlarda Cornelius asla oyundan çıkmamalı.
Ben bu Peres'i tekme tokat döverim.
o gevşek yerine dorukhanı koy. özellikle 2. yarıda ki oynadığı maçlarda bu takımın her şeyi olan siopisi orta sahaya koy. ortasahan siopis hamsik ömürden oluştur. avcı stresten dolayı şapşal şapşal işler yapıyor , psikolojik destek alsın. ikidir 90. dakikada koussaiyi oyuna sokması bile dağıldığının göstergesi.
nevzat61
15.04.2022, 22:50
Amma çekilecek azabımız varmış..bu nedir ya
Sonu güzel olsun diyelim ..ne diyeyim :(
gurur6134
15.04.2022, 22:51
Haftaya su suursuz futbolu oynarsak adana 3 ler tuyu diker takim
MehmeTS_ADANA
öyle diyorsunuz ama iki tane yüzde yüz golleri direkten döndü. yani çok basit bir şekilde yenilebilirdik de. güven vermiyor ki oyunumuz.
Abi risk aldik yoksa o pozisyonları vermezdik. İlk yari kontrollü oynadık adamların tek bir pozisyonu yoktu kendi hatamızdam gol hediye ettik. Devreye 0-0 girsek inanin kontrollü oyuna devam edip elbet bir gol bulurduk. Sağlık olsun haftaya telafi edeceğiz Allahın izniyle. ADS hiç bir takıma defansif oynamıyor bize de açık oynayacaklardır emin olun. Futboldan biraz anliyorsam tahminimizden çok daha rahat bir maç olacak ADS maçı
Sefa Murat Dokuz
Sahada, hakemin abuk faullerine “ mesela son bölümde visca’ya çalınan” tepki verip, seyirciyi galeyana getirecek, hakemi baskı altına alacak tek karakterli oyuncu bile yok.
Bjk, fb hakeme omuz atıyor iki maçta bir kendi sahasında.
Haftaya 0 puan yazın, ordan bizi sağ çıkarmayacak bir hakem atanacak.
ensar_61
Abdullah Avcı bugünlere kadar çok iyi getirdi takımı ancak son yaptığı biz şampiyon olduk açıklaması çok amatörceydi.muhtemelen bunu oyunculara da hissettirmiş olmalı ki oyuncular sezon bitti havasındalar.bugün yaptığı değişiklikler de panik havasıyla yapılmış değişikliklerdi bence.bunlara hiç gerek yok.orta sahayı tutmadan atak da yapamazsın.bugün kaybetmemiş olmamız büyük bir şanstı bence.
samatyaboy
15.04.2022, 22:52
Biz Fenerbahçe'yi zamanında nasıl şampiyonluktan ettiysek şimdi bütün takımlar da bize karşı aynısını yapmak istiyor. Olmaz olmaz demeyin, bu fark kapanır hiç belli olmaz.
İkinci yarının başında, 6 pastan bomboş dışarı atmasan kazanmıştın.
Alır
Biz üstümüze düşeni yapmazsak, Hakemler işini yapar.
Boşuna istifa etmedi TFF, boşuna affedilmedi hakemler.
bjk köpek gibi oynuyor alır o maçı hocasıda iyi seyirciside.
chopper61
15.04.2022, 22:52
Beyler dikkatimi bişey çekti paylaşayım.
Futbol şansı veya bence bu sene ilahi adalet hep yanımızda oldu.Bizim takım hocadan bilerek çok simardi.Neredeyse kesinleşince şampiyonluk ayni adalet bu sefer gerçeği göründe fazla simarmayin diyor.
Abdullah Avcı vinner adam değil.Bu puan farkla bu stres inanılmaz..
Bu mac hocaya yazar karagumruk baski yerken sogukkanli kalabilen en iyi takim 9 kisiyle sb, ye yenilmedi onlarda bizim gibi durmadan akilsiz ortalar yapmisti kafa vuracak adam oyundan cikmis biz orta yapiyoruz ucuz gol yediginde golu bulmak icin panik havasiyla oynayan oyundan alinan 1 puan fena degil donusleri en zayif takimin bizim takim oldugunu gorduk korner atarken 2 saniye sonra kontra yiyip nerdeyse gol yiyorduk stres var en fazlada hocada neyse artik bir bir hedefe gidecegiz
serdaracıl
15.04.2022, 22:53
bjk köpek gibi oynuyor alır o maçı hocasıda iyi seyirciside.
Bjk şikecilere yatar
kaçarava
Tek önliber-Baka-Hamsik düzeni olmuyor olmuyor olmuyor. Top kullanmada yoklar, topu kaptırınca ikisi direkt oyundan düşüyor. Sen topu alınca her adamının sırtında rakip oyuncu oluyor. Daha düzen işlemiyor. Oyun kuramıyoruz ki. Modric'i koysan olmaz bu düzlemde.
CEMEFKER
Çıkaralım bayrakları...
Avcı'nın dediği gibi ay sonu çifte bayram var...
Her işte bir hayır var...
Gerçekten bayramda şampiyonluk çok güzel olacak...
İçim çok rahat çünkü bu takım herşeye rağmen yenilmiyor kar boran olmadıkça....
Bahar geldi hoş geldi.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peres cidden bıktırdı. Ne yaptığını ya bilmiyor ya da kafasında ligi bitirmiş.
Varlıbaş61
15.04.2022, 22:55
Yahu arkadaşlar takım yenilmiyor diye teselli olur mu?
Hepimiz biliyoruz ki fark çift haneler olmasa idi yenilmiyor dediğimiz takım darmaduman olacaktı !
yavuzbaha
Üstümü paraladım gırtlağımı patlattım erken kutlamalar yapmasın camia diye..sessiz sedasız demeçsiz derinden git hedefe ulaş sonra kutla…yok puan farkından aşağısı görünmey,yok çok fark oldi şaşırıyoruz..bu neyav..salak bir takımın yapacağı ilk şey rakiplerini motive etmektir..yüzde 99 şampiyonuz ama futbol sürprizler oyunu,ayağını sağlam basacaksın…bugün 1 puana 3 puan gibi sevinelim bence…çok maçları da böyle oynadık şansımız yaver giden çok maçlar oldu..takım lig başından şu ana dek en fazla 5 maç güzel oynadı
Abdullah Avcı bugünlere kadar çok iyi getirdi takımı ancak son yaptığı biz şampiyon olduk açıklaması çok amatörceydi.muhtemelen bunu oyunculara da hissettirmiş olmalı ki oyuncular sezon bitti havasındalar.bugün yaptığı değişiklikler de panik havasıyla yapılmış değişikliklerdi bence.bunlara hiç gerek yok.orta sahayı tutmadan atak da yapamazsın.bugün kaybetmemiş olmamız büyük bir şanstı bence.
bence en onemlısı rakıplerın bıze karsı kapanması yani sezon başından berı oyle oynasalar zaten buralarda olamazdık bakın puan kaybettiğimiz zorlandığımız bütün maçları açıp inceleyin hepsinde bunu göreceksiniz
yanı oyun yapımız ve taktiğimiz katı savunmalara karşı maalesef yeterli deil gibi
serdaracıl
Tek önliber-Baka-Hamsik düzeni olmuyor olmuyor olmuyor. Top kullanmada yoklar, topu kaptırınca ikisi direkt oyundan düşüyor. Sen topu alınca her adamının sırtında rakip oyuncu oluyor. Daha düzen işlemiyor. Oyun kuramıyoruz ki. Modric'i koysan olmaz bu düzlemde.
Aynen. Dorukhan ve siopis ortaya ilk yazılacak isimler. Önlerine hamşik
chopper61
15.04.2022, 22:56
Abdullah Avcı pas oyunu ve tempolu oyunu öğrenmezse ki zor.İlerde sorun yaşarız.Bu adam son haftalarda batırıyor resmen.Hersene böyle olmaz.
David_LuiZ4
Maç öncesi forumdaydım.. Kadronun 11'in harikulade olduğundan söz ediyordu birçok arkadaş hatta yetmiyor Waka'yı kesmesinin bir kerameti olduğunu da yazıp çiziyorlardı..Aynı samimiyetsiz adamların maç sonu yorumlarını okuyorum hocayı eleştiriyorlar..Lan hoca sizin istediğiniz kadroyla çıktı işte daha ne istiyorsunuz..
Gelelim kuru fasulyenin faydalarına..Avcı'yı destekleyen biri olarak yazıyorum..Şikecilerle oynadığımız maçtan beri yanlış kadro seçimleri ve yanlış oyuncu değişikliklerine devam ediyor..Hocaya önerilerimi yazayım..
Merkeze koyduğun 2 adamın biri kesici diğeri top dağıtıcı olmalı yani Siopis Hamsik ikilisi...
Bu takımın kadrodaki tek forveti Cornelius'dur asla kesmemelisin oyundan almamalısın..
Çıkardığın 11'lerde Waka'yı asla kesmemelisin sanırım 2. yarıdaki kurduğumuz baskının baş mimarının Waka olduğunu kendi gözlerinle görmüşsündür..
Bu minvalde sana şampiyonluğu getiren adamları tek tek satarsan yedeğe çekersen kadro ve oyun istikrarını bozarsan sahada sonuç alamazsın..
Titre ve kendine gel hocam..
HOPA'LI TS'Lİ
Ve 4 dakika verdi. Acaba önde olsaydık kaç verecekti. Bunlar küçük ama mide bulandıran hareketlerdir.
Son saniyede Peres itiliyor. Faul vermeyip bitirdi eyyamcı herif
Bugün yan hakemler de şerefsizdi. Faullerimizi yediler bazı pozisyonlarda
gurur6134
15.04.2022, 22:57
1 cuval inciri berbat eden avcinin ta kendisidir mac mac gidiyoruz soyleminden daha resmi olarak birsey bitmediden bayraklari hazirlayin rekorla sampiyonlugu dondugunden beti mac alamiyor bu takim oynadigi takimlarda ortada ayip iyiki diger takimlar les gibi gittiler zamaninda da fark buralara geldi su kadronun oynayacagi oyun bu degildir kimse kusura bakmasin sapkayi onune koysun avci toplasin kendini artik ..tam kadro maca cikiyorsun icerde karagumruge karsi 13 puan fark var nasil oyun bu neyin stresi
Yusuf BALCI
15.04.2022, 22:57
Hocamızın son 8 maçta 7 beraberlik planı tıkır tıkır işliyor. Her şey yolunda. Trabzon insanı biraz fazla heyecanlı. Kimse merak etmesin şampiyonuz.
Anlamayıp mesaj yazacaklara not: ironi içerir.
yavuzbaha
15.04.2022, 22:58
Şikeciler 6 maç 18 puan alırlar bence,bjk hariç zor maçları yok ve çok iyi ritim tutturdular…İYİ ki puan farkı olmuş,inanın durum çok sakat olurdu
Mert Oğuzlu61
Gitti Cornelius'u çıkardı 2. yari bu adam bize maçı kazandırabilirdi cildiracagim bu nasıl bir hamledir Avcı sen bize düşman misin yeter be adam yeter.
Kaç kişi eksik Karagumruk sahamızda bizi az kalsın yeniyordu açık açık söylüyorum şu futbolla Adana'dan fark yeriz.
Bjk şikecilere yatar
normalde olumsuz düsünürüm bjk hocasının ve takımın prestij maçları rahat yenecek görürsünüz bjk bizim gibi mıy mıy top oynamıyor o seyirciyle yenecek.
kaçarava
Aynen. Dorukhan ve siopis ortaya ilk yazılacak isimler. Önlerine hamşik
En azından önde basarız biraz.
Cornelius önde basıyor diyenler var. Yahu plan dışında bassan ne olacak. Anca boşa yoruluyor. Kimse gelmiyor peşinden. Bize lazım olan sırtında adam varken topu saklaması. Yapamıyor onu. Vücudu çok kalın, bazen kesiliyor, koşuyor yalan yok ama öyle inanılaz disiplinli koşan bir forvet değil. Topun arkasına geçerken geç geliyor bazen. Ben onu da net eleştirmek istemiyorum. Oyun düzeni yok ki çaksın adam kafayı, ne biliyim vursun gol olsun. Çaresizce çırpınıyor.
ensar_61
15.04.2022, 22:59
bence en onemlısı rakıplerın bıze karsı kapanması yani sezon başından berı oyle oynasalar zaten buralarda olamazdık bakın puan kaybettiğimiz zorlandığımız bütün maçları açıp inceleyin hepsinde bunu göreceksiniz
yanı oyun yapımız ve taktiğimiz katı savunmalara karşı maalesef yeterli deil gibi
Evet, katılıyorum buna.onumuzdeki hafta adanademirspor maçında açık futbol oynayan bir takımla oynayacağız muhtemelen.erken bir gol yemezsek kontralarla sonuca gidebiliriz belki diyeceğim ama moral motivasyon açısından da takım pek güven vermiyor açıkçası
ilelebeTS
15.04.2022, 23:00
Güzel kanat organizasyonları yaptık ama son pasa gelince topu kaldırıyoruz. Ulan yerden çevirsene geriye. Veya kale ağzına sert kes. Cornelius oyunda yok biz habire top kaldırıyoruz. Onu da Djaniny'e kaldırıyoruz hem de, kafa vurmayı bilmiyor herif. 2. yarıdaki o baskıya kar dayanmaz dedik ama topu sokamadık bir türlü içeri. Topu alan kale ağzında ya havaya dikiyor ya da kalecinin üstüne vuruyor. Bitiricilik sorunumuz ortaya çıktı. Bu durumlarda soğuk adamlar gerekir. O da Cornelius'tu.
HOPA'LI TS'Lİ
15.04.2022, 23:00
Maç öncesi forumdaydım.. Kadronun 11'in harikulade olduğundan söz ediyordu birçok arkadaş hatta yetmiyor Waka'yı kesmesinin bir kerameti olduğunu da yazıp çiziyorlardı..Aynı samimiyetsiz adamların maç sonu yorumlarını okuyorum hocayı eleştiriyorlar..Lan hoca sizin istediğiniz kadroyla çıktı işte daha ne istiyorsunuz..
Gelelim kuru fasulyenin faydalarına..Avcı'yı destekleyen biri olarak yazıyorum..Şikecilerle oynadığımız maçtan beri yanlış kadro seçimleri ve yanlış oyuncu değişikliklerine devam ediyor..Hocaya önerilerimi yazayım..
Merkeze koyduğun 2 adamın biri kesici diğeri top dağıtıcı olmalı yani Siopis Hamsik ikilisi...
Bu takımın kadrodaki tek forveti Cornelius'dur asla kesmemelisin oyundan almamalısın..
Çıkardığın 11'lerde Waka'yı asla kesmemelisin sanırım 2. yarıdaki kurduğumuz baskının baş mimarının Waka olduğunu kendi gözlerinle görmüşsündür..
Bu minvalde sana şampiyonluğu getiren adamları tek tek satarsan yedeğe çekersen kadro ve oyun istikrarını bozarsan sahada sonuç alamazsın..
Bundan sonra kadroyu şu şekilde yapmalı AA;
Uğurcan
Peres-Ahmetcan-Hugo-Denswil
Hamsik-Siopis
Visca-Ömür-Vakeme
Cornelius
Baka yine bal yapmayan arı gibiydi.
Şu maç gösterdi ki, Visca, Vakeme ve Ömür'ü kesmek intihardır. Vakeme sakatlık ve kart cezası olmadığı sürece mutlaka oynar.
Avcı kendisi rehavete girmiş saha içinde fantazi peşinde sanırım
Başka nasıl bir izahı olur
Bu ne saçmalıklar serisidir
puan farkı olmasa demek ne olacak kim bilir
gurur6134
15.04.2022, 23:01
Allahini seversen birdaha yorum yapma acma agzini su takim sampiyon olana kadar yeter
Soner Albayrak
Haftaya kazanırız. Biter bu iş.
Oğuzhan Fidan
Altayı yenebilirmiyiz acaba ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
gurur6134
Eyvah actin yine şom agzini gecen macta ayni seyleri yazdin zorlanmayiz kolay mac net galibiyet vs..bir susmayi beceremedin gittin zerre suphem yoktu 3 puandan simdi bu olmadi bak..
Kalan maçların en kolayı.
Wakayeme’nin cebinde bir golü var zaten ilk maçtan. Onu hemen atarsa farka gideriz.
Ha gidemedik, mesele değil maçı alırız.
Ha alamadık, mesele değil öbürünü alırız.
Keyfini çıkaramayan arkadaşlara bir bilgi vereyim:
Endişelendiğiniz şey şampiyonluğu kaçırdıktan sonra kahrolmak ve rakibin dalga geçmesine maruz kalmak.
Şu anda endişelenmek sizi bunlardan kurtarmaz. Zaten ben temkinli yaklaşıyordum, havaya girmemiştim diyerek yırtamazsınız yani.
O yüzden deli deli olmayın, havaya girin. Sonra bu kendinizi üzdüğünüz gerdiğiniz zamana acırsınız.
Erken gelen bir gol ve fark bekliyorum.
Sensin sen dünümde
Sensin bugünüm de
Sensin yarınım da sen
Allahini seversen sampiyon olana kadar birdaha acma su agzini bak allahin adini verdim yeter stichus foruma girisi yasaklasin ben boyle birsey gormedim
Varlıbaş61
15.04.2022, 23:03
Son saniyede Peres itiliyor. Faul vermeyip bitirdi eyyamcı herif
Bugün yan hakemler de şerefsizdi. Faullerimizi yediler bazı pozisyonlarda
Hakemler zaten karaktersiz de faul verse ne olacak. Havadan orta ve rakip takım uzaklaştırıyor 51. kez !!
serdaracıl
Bundan sonra kadroyu şu şekilde yapmalı AA;
Uğurcan
Peres-Ahmetcan-Hugo-Denswil
Hamsik-Siopis
Visca-Ömür-Vakeme
Cornelius
Baka yine bal yapmayan arı gibiydi.
Şu maç gösterdi ki, Visca, Vakeme ve Ömür'ü kesmek intihardır. Vakeme sakatlık ve kart cezası olmadığı sürece mutlaka oynar.
Dorukhan ve siopis ilk yazılacak isimler. Önlerine hamşik. Ömür sağa.
HOPA'LI TS'Lİ
Bein Sports'da Güntekin ve yanındakiler şampiyonluk hesapları yapıyor yine (Başakşehir GS ile çekişirken kaç puan fark vardı falan fıstık....)
Şu duruma neden getirirsiniz kardeşim olayı
Deplasmanların en kötü karnesine sahip FKG neredeyse son dakikada direkten dönen toplar olmasa çakıyordu.
kaçarava
Rakip kapanınca topu hızlı çeviremiyoruz. Ataklarımız eskisinde göre olgun değil. Ve üstüne kaptırınca eskiden vermediğimiz alanları, boşlukları veriyoruz.
Manava61
Bu sene şampiyonluk yolunda şunu anladık ki ne kadar iyi olursan ol tökezlersen kendi taraftarın dahi sırtını döner. Sadece futbola değil hayata dair de güzel bir ders
ilelebeTS
A.Demir maçına 1 puan yazdım. Siopis-Dorukhan ile kapat orta sahayı bireysel yetenekle kazanırsan kazan, kazanamıyorsan da kaybetme. Takım maç kazanamama psikolojisine girdi zaten iyice.
gurur6134
15.04.2022, 23:04
Adanademirin baskasini murat sancak has civcivdir bunu gizlemiyor zaten ozel prim bile koyabilir maca hic kolay gecmeyecek
serdaracıl
15.04.2022, 23:05
A.Demir maçına 1 puan yazdım. Siopis-Dorukhan ile kapat orta sahayı bireysel yetenekle kazanırsan kazan, kazanamıyorsan da kaybetme. Takım maç kazanamama psikolojisine girdi zaten iyice.
Aynen
Evet, katılıyorum buna.onumuzdeki hafta adanademirspor maçında açık futbol oynayan bir takımla oynayacağız muhtemelen.erken bir gol yemezsek kontralarla sonuca gidebiliriz belki diyeceğim ama moral motivasyon açısından da takım pek güven vermiyor açıkçası
adanademırspor u sahasında yenmek bence cok ama cok zor
bu durumda olmasak bile inanın fb gs bjk deplasmanından bile daha zor bir deplasman
kupa maçı yapıp bir de oraya gideceğiz
uğurcan a büyük iş düşecek
lakin oradan ben 1 puan çıkaracağımızı düşünüyorum bu 2 haftada da rakiplerin birer berabere kalacağını düşünüyorum
antalya maçında bize 1 puan yetecek bence
benim senaryo bu :) Allah hayırlısını versin zaten şampiyonuz öyle ya da böyle hepimiz sevinç gözyaşları dökeceğiz bjk gecen sene son 7 hafta ecel teri döktü yani bu işler çok kolay deil bence
amasya0561
Şu bjk fb maçına umut bağlayan bile var ya. Yapmayın dört puanda alamıyorsak ben o şampiyonluğu kutlamam zaten
Varlıbaş61
Wakayame’nin FB’ye karşı son dakikalarda direğe nişanladığı top yüzünden neler çekiyoruz nelerrr !!
ilelebeTS
Rakip kapanınca topu hızlı çeviremiyoruz. Ataklarımız eskisinde göre olgun değil. Ve üstüne kaptırınca eskiden vermediğimiz alanları, boşlukları veriyoruz.
Nedeni basit. Çünkü tek top oynamıyoruz. Eskiden tek top oynardık. Şimdi ayağına top gelen en az 2-3 kez dokunuyor. O dokunuş da zaman kaybıdır, hızı kaybettirir, rakip yerleşir.
HOPA'LI TS'Lİ
Dorukhan ve siopis ilk yazılacak isimler. Önlerine hamşik. Ömür sağa.
Dorukhan son haftaların en formda oyuncusu, atlamışım haklısın.
Ahmetcan'ın girmesi gerektiğini söyledi Bein Sports yorumcuları ki aklın yolu bir
Yusuf yüzünden golü de yedik. Yusuf'tan sol bek olmaz. Kanat oyuncusu olur belki
Ne varsa denedik diyorsun da cornelius niye çıkardın hocam
Hava topu geliyor kafa vuracak adam yok
ne anlatıyorsun bilmem ki
30 şut atmışsın ama 6 isabetli
Hüseyin sakanlandığında ahmetcan girecekti ahmed musa ya sebep yusufu soktu ama hamle tutmadı ikinci yarı çıkardı.
Birde bu kadar yükleneceğimiz belliyken cornelius neden çıktı bakasetas yada visca çıkarabilirdi.
peres 6pastan becerip atamadı hugo drekten döndü.
Kaç ay önce şampiyon olduk ama resmiyete bağlayamadık. ite kaka gidiyoruz 4 maçtır.
Kaldı 4 puan.
yavuzbaha
15.04.2022, 23:08
Ligin başından beri takımın en büyük sancısı komple bir golcusunun olmayışı..Cornelius özelliği fazla değil,ağır fule yok..Djaniny bazen iyi bazn aşırı kötü ama hedef golcu değil..
Gökhan Balcı
Oyuncularda stres varsa bunun sorumlusu hocadır. İkinci yarıda oynadığımız şey futbol falan değildi. Bir gol atayım da hemen siopisi oyuna alırım diye taktik olmaz. İç saha takımısın sen baskı yapacaksan maçın başında enerjin tamken yapacaksın. Üçlü gibi bir şeye dönüyorsun dorukhan stoper orta sahada kesici bir tane adam yok. Kimse de demiyor mu sana hocam ne yapıyorsun diye ? Peres yine saç baş yoldurdu bir tane düzgün orta yok ama olsa da vuracak adam yok. Sorsan ben corneliusu çıkardım orta açın demedin diyeceksin muhtemelen de kızacaksın oyunculara ama rakip merkezi kapatırsa olacak olan bu değil mi niye hamle şansını kilitliyorsun ? Ayrıca nwakaeme de takımın yine tek bir şeyler yapmaya çalışan adamı oldu. Olmadığında tel tel döküldük ama illa ki o olmayacaksa kouassi'yi oynat ki en azından kanat oyuncusu görelim. Djaniny forvetin arkasında serbest oynadı mı faydalı oluyor öteki türlü pozisyonunu kaybediyor adam ve bizim oyuncular da topu nereye atacaklarını şaşırıyorlar. Ek olarak siopisin bizim için ne kadar önemli olduğunu tekrar tekrar gördük ama sorun bunlar değil sorun hocanın aklını evde bırakmış olması. Ben bu kadar stres yapacağını düşünmüyordum yaptığı şeyler akıl karı değil. Seni buraya getiren şey sabırlı oyun dediğin şey oldu ve sen aklını kaybetmiş gibi oynatıyorsun takımı. Otur düşün bu takım nasıl başarılı olmuştu. Biraz sakinleş ya da oyunculara de ki nasıl biliyorsanız öyle yapın çünkü senin elin şu an oyuncuları bozuyor. Korkun oyunculara da sirayet etti. Yapma etme her şeyden önce kendine ihanet ediyorsun şu anki anlayışla
serdaracıl
Rakip bugün köpek gibi oynadı
Salih Kara
Adanademirin baskasini murat sancak has civcivdir bunu gizlemiyor zaten ozel prim bile koyabilir maca hic kolay gecmeyecek
Adanademir'in daha açık oynayacağını ve daha geniş alan bulabileceğimizi düşünüyorum ya da umuyorum diyelim
kaçarava
Nedeni basit. Çünkü tek top oynamıyoruz. Eskiden tek top oynardık. Şimdi ayağına top gelen en az 2-3 kez dokunuyor. O dokunuş da zaman kaybıdır, hızı kaybettirir, rakip yerleşir.
İlk yarıda sadece Djaniny denedi ekstra hareketleri. Ve top dağıtmada "tek mücadeleci orta saha" oynayan Dorukhan takımın en iyisiydi. Hamsik ve Bakasetas fuzuli oynadı. Çünkü herkes orayı paralize etme derdinde. Her rakip çözmüş bizi. Bir de vur topu ters kanada boş biri var.
takımımız yaşlı futbolcular artık düşüşe geçti 38 haftayı çıkarmak öyle kolay deil zaten dikkat edin topu kaptırdık mı geriye kosamadık bugun önceden boyle pozisyonlar vermıyorduk neden ? kontrollu oynuyorduk geçişlere imkan vermiyorduk ne zaman ki futbolcu performansları düştü koşu mesafeleri azaldı işte o zaman takım hızlı hareket edemedi
HOPA'LI TS'Lİ
15.04.2022, 23:09
Bu akşam olduğu gibi bundan sonra tüm rakipler Çin Seddi kuracaklar.
Hoca buna çözüm bulmalı
Rakibin hocası galibiyeti kaçırdık. Direkten dönen 2-3 topumuz olmasa buradan 2-0, 3-0 kazanabilirdik dedi.
40.000 kişi önünde rakibe bu kadar rahat pozisyon vermemeliyiz.
Ligin başından beri takımın en büyük sancısı komple bir golcusunun olmayışı..Cornelius özelliği fazla değil,ağır fule yok..Djaniny bazen iyi bazn aşırı kötü ama hedef golcu değil..
güzel yorum
yattarinho61
Taraftarf Pardon seyirci! Rezaler ötesi.. artik paraylami neyle taraftar buluyorsaniz bulun bu nedir arkadas
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Sefa Murat Dokuz
Bu sene şampiyonluk yolunda şunu anladık ki ne kadar iyi olursan ol tökezlersen kendi taraftarın dahi sırtını döner. Sadece futbola değil hayata dair de güzel bir ders
Sırtımızı dönmüyoruz.
Biz 10 haftadır berbat oynuyoruz. Bedavadan aldığımız maçların diyetini ödüyoruz.
Ligde takım yok, birileri biraz konsantre olunca tadın tuzun kaçıyor.
Bu geveşlere sizin maçta kırmızı cart curt puan hesabını yaptırmaya ne gerek var. Kendi evinde oynuyorsun, gerekirse döve döve alacaksın maçı. Mıy mıy top oynuyorsun. Peres maçın son 10 dk’sı orta sahada laubalilik ve bitiklik yüzünden iki kez ayaklarına dolandırdı topu, çıkar işte adamı oyundan. Hamsik rakibin arkasında 2 adım hızlansa yakalayıp frene bastırcak mıy mıy koşuyor, kenarda izliyorsun.
kaçarava
Bu takım Adana'yı yenerse mucize olur.
serdaracıl
15.04.2022, 23:10
Viscaya ne oldu böyle insnamıyorum
gurur6134
15.04.2022, 23:10
Adanademir'in daha açık oynayacağını ve daha geniş alan bulabileceğimizi düşünüyorum ya da umuyorum diyelim
Antep macinda da ayni seyleri soyluyorduk sonuc...insallah dedigin gibi olur ama cok zor mac evimizdeki mactada cok zorlamislarsi bizi ugurcan almisti maci
Bu akşam olduğu gibi bundan sonra tüm rakipler Çin Seddi kuracaklar.
Hoca buna çözüm bulmalı
Rakibin hocası galibiyeti kaçırdık. Direkten dönen 2-3 topumuz olmasa buradan 2-0, 3-0 kazanabilirdik dedi.
40.000 kişi önünde rakibe bu kadar rahat pozisyon vermemeliyiz.
biz risk almasaydık kaleyi göremezlerdi onlar
bakma sen frikikden gol buldular da açıldık saçıldık ilk yarı pozisyonları yoktu
2. yarı Allah ne verdiyse saldır modeli olunca kontralardan pozisyon buldular
serdaracıl
15.04.2022, 23:11
Bu takım Adana'yı yenerse mucize olur.
1 puan yetiyor o maçta. Hedef maçımız evimizdeki antalya maçı olmalı
HOPA'LI TS'Lİ
15.04.2022, 23:11
4-4-2 yani çift santrfor olmalı
Doğukan Uçan
15.04.2022, 23:12
Wakayame’nin FB’ye karşı son dakikalarda direğe nişanladığı top yüzünden neler çekiyoruz nelerrr !!
tam bunu yazacaktım valla. bizim için sezonun kırılma maçı kadıköy deplasmanı.
şu maçı rakip 10 kişi kalmışken 80 dakika boyunca eze eze yenemedik.
üstüne bide boş kaleye gol kaçırdık.
Fanatik34
Dün Frankfurt takimi gidip, deplasmanda catir catir oynayip Barcelona´yi yeniyor, biz miymil miymil ilkyarilari oynamaya devam ediyoruz...bunun bir keramet oldugunu sanip, halen daha ayni sekilde oynuyoruz ya, sinirden gidecem arkadas!!
Su kadro cesur bir Hocanin elinde olsa, neler görecegizde, kötünün iyisi Abdullah Avci ile sampiyon olmayi istiyor ilahi Adalet. Gol yiyelimde, futbol izleyelim moduna girdim artik..ki bugün Corenlius´u oyundan alarak buna engelde oldu ya...
Sefa Murat Dokuz
Öyle sindik ki maç sonunda, +4 verdi hakemler. Ya fenerin maçı olsa +9 du direk.
yalandan 2. Korner felan verdi, dümdüz auta vuran adama. Çünkü sindik.
Visca 80 küsürde topu çaldığında önce devam ettirdi, sonra faul verdi. Tek bir itiraz yok. Fener orda hakemi binmişti. Tribünde baskı altına almıştı.
Sahada karakter yok, kenarda ise panik bir hocamız var.
ilelebeTS
Dorukhan son haftaların en formda oyuncusu, atlamışım haklısın.
Ahmetcan'ın girmesi gerektiğini söyledi Bein Sports yorumcuları ki aklın yolu bir
Yusuf yüzünden golü de yedik. Yusuf'tan sol bek olmaz. Kanat oyuncusu olur belki
Ahmetcan-Yusuf meselesi değil bence mesele. Golü Yusuf yüzünden yedik evet ama maçı kazanamama nedenimiz Yusuf değil, tamamen hocanın oyun tercihleridir. Senin elindeki kadroya bak, bir de rakibin elindeki kadroya bak. Neyinden korkuyorsun kaç haftadır bu tip takımların. İlk 45 dakika saldır parçala. 1-0 yapsan zaten rakip çözülecek. 5 oyuncu değişiklik hakkın var yeni bir takım sürersin sahaya, elinde malzeme de var. 45 dakikada pestil et rakibi. Ama yok. Üstüne bir de gol yiyip rakibin direncini artırıyorsun. Ondan sonra golcünü de çıkarıyorsun. E uğraş dur sabaha kadar 2 gol atmak için belki atarsın.
Taraftarf Pardon seyirci! Rezaler ötesi.. artik paraylami neyle taraftar buluyorsaniz bulun bu nedir arkadas
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
maç 1-1 dakika 75 baskı kurulması lazım cenaze marşı gibi bir tezahurat valla futbolcu olsam yatar uyurum !!!
bu kronik sorunumuz maalesef
kac haftadır kolay görüneni yapamıyoruz
zor görüneni yapar adanadan 3 puan alırız artik
HOPA'LI TS'Lİ
15.04.2022, 23:13
1 puan yetiyor o maçta. Hedef maçımız evimizdeki antalya maçı olmalı
Kendi sahamızda kutlamak güzel olur. Oysa Karagümrük maçında turu atarız diyorduk Rize maçına kadar
Nasip Antalya maçına diyelim.
Adana'dan puanla dönmeliyiz. Aksi halde takım strese girebilir.
tamuğ yamtar
15.04.2022, 23:13
Antep macinda da ayni seyleri soyluyorduk sonuc...insallah dedigin gibi olur ama cok zor mac evimizdeki mactada cok zorlamislarsi bizi ugurcan almisti maci
Demir Karagümrük’ün bugün oynadığı oyunu oynayabilecek bir takım değil.
Hele de kendi sahalarında yenmek isteyeceklerdir.
Arkadaşım dediği gibi baya açık alan buluruz diye düşünüyorum ben de.
Kötü takım da değil gerçi.
Zevkli maç olur.
Ayrıca Karagümrük’e laf eden arkadaşlar görüyorum.
Saha, atmosfer güzel.
Adamlarda keyfini çıkararak oynadılar.
Çok takılıyorsunuz bize ekstra oynadılar mevzularına.
HOPA'LI TS'Lİ
15.04.2022, 23:15
maç 1-1 dakika 75 baskı kurulması lazım cenaze marşı gibi bir tezahurat valla futbolcu olsam yatar uyurum !!!
bu kronik sorunumuz maalesef
Ben de fark ettim.
Bir de 61.dakikada ...napardım bilmem tezahüratı nedir yahu?
Taraftar, şampiyon bir takımın taraftarı gibi davranmıyor. Tribün grupları arasında birlik yok. Herkes ayrı telden çalıyor.
Son dakikalarda az bir kesim, kaç yıl oldu saymadım....arkadaşım eşekvari tezahüratı yapmaya başladı, çıldırdım.
Dün Frankfurt takimi gidip, deplasmanda catir catir oynayip Barcelona´yi yeniyor, biz miymil miymil ilkyarilari oynamaya devam ediyoruz...bunun bir keramet oldugunu sanip, halen daha ayni sekilde oynuyoruz ya, sinirden gidecem arkadas!!
Su kadro cesur bir Hocanin elinde olsa, neler görecegizde, kötünün iyisi Abdullah Avci ile sampiyon olmayi istiyor ilahi Adalet. Gol yiyelimde, futbol izleyelim moduna girdim artik..ki bugün Corenlius´u oyundan alarak buna engelde oldu ya...
bence bu kadro ileri geri baskılı sadece 20 dk oynar sonra dilleri düşer hepsinin
o yüzden zaten hoca hep durarak oynatıyor oyunu sizde hep tempolu oyun istiyorsunuz biraz tempo yapınca işte birinin kasığı atıyor birinin dizi dönüyor vs...
yani takım yaşlı o yüzde bu şekilde oynamak zorundayız
Siopis adana maçında mutlak oynamalı mutlaka wakada öyle iyi defans yapıp 1 puan almalıyız belli olmaz şansa bala 3 puanda gelir yeterki ısıralım .
Manava61
15.04.2022, 23:15
Sırtımızı dönmüyoruz.
Biz 10 haftadır berbat oynuyoruz. Bedavadan aldığımız maçların diyetini ödüyoruz.
Ligde takım yok, birileri biraz konsantre olunca tadın tuzun kaçıyor.
Bu geveşlere sizin maçta kırmızı cart curt puan hesabını yaptırmaya ne gerek var. Kendi evinde oynuyorsun, gerekirse döve döve alacaksın maçı. Mıy mıy top oynuyorsun. Peres maçın son 10 dk’sı orta sahada laubalilik ve bitiklik yüzünden iki kez ayaklarına dolandırdı topu, çıkar işte adamı oyundan. Hamsik rakibin arkasında 2 adım hızlansa yakalayıp frene bastırcak mıy mıy koşuyor, kenarda izliyorsun.
Hocam bilmiyorum farkında mısınız da Abdullah Avcı’nın futbol anlayışı bugün ilk yarıdaki futbol gibi “mıy mıy” diye tabir ettiğiniz futbol. Beğeniriz beğenmeyiz bu futbol ile biz buralara geldik. Eğer bu oyun tarzından memnun değilse yönetim veya taraftar kendi futbol anlayışına göre hoca getirirsin. Abdullah hocanın son düzlükte başarılı olamayışının nedeni de “mıy mıy” diye tabir edilen sabırlı futbol anlayışının dananın kuyruğunun kopacağı zamanlarda sıkıntı yaratması.
serdaracıl
15.04.2022, 23:16
Demir Karagümrük’ün bugün oynadığı oyunu oynayabilecek bir takım değil.
Hele de kendi sahalarında yenmek isteyeceklerdir.
Arkadaşım dediği gibi baya açık alan buluruz diye düşünüyorum ben de.
Kötü takım da değil gerçi.
Zevkli maç olur.
Ayrıca Karagümrük’e laf eden arkadaşlar görüyorum.
Saha, atmosfer güzel.
Adamlarda keyfini çıkararak oynadılar.
Çok takılıyorsunuz bize ekstra oynadılar mevzularına.
Bize ekstra oynadılar.
ffırtına
Bu sezon kornerden golümüz var mı ? Bugün 15 korner attık hepsi boş..
Royal Heart
Şu maçı kazanamamak da farklı bir meziyet sanki... Benim değerlendirmeme göre son haftalardaki kötü futbol ve skorun müsebbibi tek başına Nwakaeme imiş gibi yedek kulübesinde başlaması başlı başına hataydı. Gol yiyene kadarki hantal hücum anlayışı zaten takımın kronik sorunu hale gelmek üzere. Onlarca orta ile pozisyon bulma gayretinde bir takım için Cornelius'un ikinci yarı başlamadan oyundan alınması ayrı bir tezat. Kariyerinde kaç başarılı solbek maçı var parmakla sayılır Yusuf'un solbek olarak oyuna dahil edilmesi apayrı bir mevzu. Teknik heyet taraftardan daha kaygılı gibi bir intiba uyandırıyor tercihleriyle ve takımın mevcut formuyla. Bence onların da biraz daha sakin olması ve takımın oyununu daha seri, daha kreatif, daha serbest bir hücum anlayışını sahaya yansıtmak üzere bir değerlendirme ve çalışma yapmalarında yarar var. Yapıyorlarsa da çözümü için daha çok çaba sarf etmeleri gerektiği aşikâr. Ha bu olmasa ne olur yine bu takım bu andan itibaren bu sezon şampiyonluğu bırakmaz ama neden kolayı zor yaparsın ki...
halilaziz61
40 korner atıp bir gol atamamak...(maçın özeti)
Bu arada hamsik akıl almaz bir topçu
Peres in o golü kaçırmasi affedilir gibi değil
Bu takım Adana maçında puan alamaz polyanacılığı bırakın
Oğuzhan Fidan
15.04.2022, 23:17
Ah hoca ah.. 1 puanlara abone olduk kaç maçtır galip gelemiyoruz bi çözümde üretemediler
Doğukan Uçan
30 şut 15 korner sonuç 1 gol.
imkansızı başarmak.
tamuğ yamtar
Bize ekstra oynadılar.
Yok be kardeşim.
Ekstra filan oynamadılar.
Abartıyorsunuz.
Duygusal bakıyorsunuz bence.
Timur Bey
Hoca takımı yenik duruma düşene kadar düşük viteste tutuyor. O yüzden ilk yarı oyunu şaşırtmamalı. Sadece hamle olarak hoca cidden formsuz durumda. Ahmetcan'ı riske edip alamıyorsan, sonra Koita'dan son dakikada medet umuyorsan bu sonuç gayet normal.
David_LuiZ4
15.04.2022, 23:18
Siopis-Dorukhan merkeziyle süper ligde küme potasındaki takımlar hariç hiçbir takımı yenemezsin işin şansa ve Waka'nın ayağına kalır ki Waka'yı en çok topla buluşturan adam da Hamsik iken o iş yaş..Siopis-Hamsik merkezinde Siopis'e hamallığı yaptırıp Hamsik'e top dağıtıcı görevini vereceksin..
İç sahada maç kazandıracak diziliş 4 4 2 düzeninde olmalı 11 ise şöyle olmalı..
Uğurcan
Peres Ahmetcan Hugo Denswill
Visca Siopis Hamsik Waka
Cornelius Canini/Baka
Dış sahada sert maçlarda merkezi Dorukhan ile bozabilirsin ona lafım yok ama iç sahada tamamen bu 11 ile sahaya çıkmak lazım..
İç sahada oynarken ancak bu kadro ve diziliş ile rakibi ceza sahasının içine komple itebilir rakipden seken topları hücum ribaundlarını toplayabilir ve en önemlisi de rakip ceza sahası ön ve yan çizgisini adeta yay şeklinde dizilerek çevreleyebilirsin çembere alabilirsin..Hamsik Siopis'in topladığı ribaundları dikine toplarla kanatlara ya da içerdeki forvetlere aktaracak ceza sahasında kalabalık oluşturacaksın..Zaten Cornelius'u 2 stoper tutmakta zorlanıyor yanına ek forvet koyarsan dengeyi bozarsın rakip savunmada..Eee elinde de Waka gibi adam eksiltebilen ters kanada orta kesebilen cins bir adam varken rakibe baskı kuramamak pozisyona girememek mümkün değil..Sonradan sonucu aldığın zaman Dorukhan'ı veya Ömür'ü oyuna sokarsın..İç saha maçları için yazıyorum bunları tabi..
Ben de fark ettim.
Taraftar, şampiyon bir takımın taraftarı gibi davranmıyor. Tribün grupları arasında birlik yok. Herkes ayrı telden çalıyor.
Son dakikalarda az bir kesim, kaç yıl oldu saymadım....arkadaşım eşekvari tezahüratı yapmaya başladı, çıldırdım.
he yaaaa son 2 mçtır bir de bu çıktı başımıza arkdaşım eşşek yetmiyormuş gibi
leavemealone
Sampiyonlugu sadece bir hafta erteledik diye diye nerelere geldik
Allahim sen sabir ver
Oğuzhan Fidan
Aklımdan çıkmıyor bomboş kale.
serdaracıl
15.04.2022, 23:19
Yok be kardeşim.
Ekstra filan oynamadılar.
Abartıyorsunuz.
Duygusal bakıyorsunuz bence.
Hocam ben deli gibi takip ederim maçları. Toto manyağıyım. Rakibin deplasmanda böyle oynadığı tek maç yok. Helva gibi takım
HOPA'LI TS'Lİ
15.04.2022, 23:19
Abdullah Avcı'dan şampiyonluk yorumu:
En ufak kaygımız yok.
beyler bir yere yazın sezonun en kritik 2 posizyonu karagümrüğün 2 direkten dönen topu hele son dakika direkten dönen korner belkide bu tek puan bizi şampiyon yapacak.
tam bunu yazacaktım valla. bizim için sezonun kırılma maçı kadıköy deplasmanı.
şu maçı rakip 10 kişi kalmışken 80 dakika boyunca eze eze yenemedik.
üstüne bide boş kaleye gol kaçırdık.
rakip on kişi ama üzerine gitmiyorsun
gitmezsen gol atamazsın
bu maç için avcı hocayı asla affetmem
bu maçta akıl tutulması yaşamıştı
avcı maç sırasında tutuluyor niye bilmem ama sadece izliyor
bu her maç olmuyor ama olduğu zaman aşırı saçmalıyor
30 şut 15 korner sonuç 1 gol.
imkansızı başarmak.
Kornerlerden de bir tane mı tehlikeli pozisyon olmaz. 1000 tane kullansalar bir cacık çıkmaz gibi
serdaracıl
15.04.2022, 23:21
Siopis-Dorukhan merkeziyle süper ligde küme potasındaki takımlar hariç hiçbir takımı yenemezsin işin şansa ve Waka'nın ayağına kalır ki Waka'yı en çok topla buluşturan adam da Hamsik iken o iş yaş..Siopis-Hamsik merkezinde Siopis'e hamallığı yaptırıp Hamsik'e top dağıtıcı görevini vereceksin..
İç sahada maç kazandıracak diziliş 4 4 2 düzeninde olmalı 11 ise şöyle olmalı..
Uğurcan
Peres Ahmetcan Hugo Denswill
Visca Siopis Hamsik Waka
Cornelius Canini/Baka
Dış sahada sert maçlarda merkezi Dorukhan ile bozabilirsin ona lafım yok ama iç sahada tamamen bu 11 ile sahaya çıkmak lazım..
İç sahada oynarken ancak bu kadro ve diziliş ile rakibi ceza sahasının içine komple itebilir rakipden seken topları hücum ribaundlarını toplayabilir ve en önemlisi de rakip ceza sahası ön ve yan çizgisini adeta yay şeklinde dizilerek çevreleyebilirsin çembere alabilirsin..Hamsik Siopis'in topladığı ribaundları dikine toplarla kanatlara ya da içerdeki forvetlere aktaracak ceza sahasında kalabalık oluşturacaksın..Zaten Cornelius'u 2 stoper tutmakta zorlanıyor yanına ek forvet koyarsan dengeyi bozarsın rakip savunmada..Eee elinde de Waka gibi adam eksiltebilen ters kanada orta kesebilen cins bir adam varken rakibe baskı kuramamak pozisyona girememek mümkün değil..Sonradan sonucu aldığın zaman Dorukhan'ı veya Ömür'ü oyuna sokarsın..İç saha maçları için yazıyorum bunları tabi..
Siopis dorukhan ikilisini bozduk bozalı maç kazanamıyoruz. Gördüğüm en kötü yorum
Maçı doğu tribünden izlemek gibi bir hata yaptım. Kulaklarım kanadı. Ne yapardım bilmem ve arkadaşım eşek gibi saçma şeyleri bağıran, bağırtan herkese allah akıl fikir versin..
serdaracıl
15.04.2022, 23:22
beyler bir yere yazın sezonun en kritik 2 posizyonu karagümrüğün 2 direkten dönen topu hele son dakika direkten dönen korner belkide bu tek puan bizi şampiyon yapacak.
İnşallah
HOPA'LI TS'Lİ
15.04.2022, 23:23
rakip on kişi ama üzerine gitmiyorsun
gitmezsen gol atamazsın
bu maç için avcı hocayı asla affetmem
bu maçta akıl tutulması yaşamıştı
avcı maç sırasında tutuluyor niye bilmem ama sadece izliyor
bu her maç olmuyor ama olduğu zaman aşırı saçmalıyor
Ligi koparacağımız maçtı.
Ozan Yılmaz
Maç seyircisiz gibi oynandı resmen
Bir ara tribünlerde çıt çıkmıyordu
Çoğu tiyatro ve sinema salonu çok daha gürültülü
David_LuiZ4
Siopis dorukhan ikilisini bozduk bozalı maç kazanamıyoruz. Gördüğüm en kötü yorum
Bunlar ezber yorumlar..Senin kafan çalışmıyorsa ben ne yapayım..Siopis Dorukhan ikilisiyle mi topladık ligin ilk yarısındaki puanları..
Bizim ayarlarımızla oynayan kırılma anları Wakaeme'nin Fenerbahçe maçında kaçırdığı gol ve Rizespor maçında yaptırdığı penaltı oldu.
HOPA'LI TS'Lİ
15.04.2022, 23:25
Maçı doğu tribünden izlemek gibi bir hata yaptım. Kulaklarım kanadı. Ne yapardım bilmem ve arkadaşım eşek gibi saçma şeyleri bağıran, bağırtan herkese allah akıl fikir versin..
Biz de ekranda çıldırdık bunları duyunca
40.000 taraftar olsa kaç yazar
Tiyatro izler gibi çıt yok.
ilelebeTS
53 orta yapmışız. Cornelius'un rüyalarına girecek o ortalar.
trabzon gol gol gol bile bağırsalar yeterdi
o arkadaşım eşşek tezahuratı şampiyon oluruz da inşallah bir daha soylenmez dünyanın en kötü ve kendini aşalayıcı tezahuratı olamaz heralde !!!
ÖmürKaradeniz61
Yatın kalkın Bigliaya dua edin o golü ilk yarıda atmayıp dakika 60-65 gibi atsaydılar kesin olarak 0-2 felan yenilecektik.
Manava61
Abdullah hocanın maç sonu açıklamalarından anladığım olaya artık sadece gerekli puanları tamamlamak olarak bakıyoruz. Bir şekilde 4 puan alalım da nasıl alırsak alalım modundayız.
Biz de ekranda çıldırdık bunları duyunca
40.000 taraftar olsa kaç yazar
Tiyatro izler gibi çıt yok.
asıl kotu taraf staddan hoparlor ile anonscunun gaza getirme çabaları o daha da trajikomik
maçta saydım tam 13 tane sigara içmişim 2.yarı bastırırken içimden insallah yenilmeyiz geçti hatırlayın böyle maçlarda fatihli gökdenizli kadroda dahil bastırır sondakika yerdik yenilirdik denizli maçları manisa maçları 2009 da hatırlayın 2005 te antep maçı deplasmanda onun için şu maç 1 puan iyi bence.ertugrul sağlamın 2010 da söylediği maç sonu bu bir puan bizi şampiyon yapacak.
kayseriliyiz
15.04.2022, 23:27
Bu is bitti şampiyonuz saçmalığından, acilen çıkmalıyız.
Bu işin şakası yok, rekoru kıracağız ama başka türlü.
Adana'da kaybedersek 8 puan kalır, ve işler değişir.
Herkes aklını başına alsın.
Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
Sefa Murat Dokuz
15.04.2022, 23:28
maçta saydım tam 13 tane sigara içmişim 2.yarı bastırırken içimden insallah yenilmeyiz geçti hatırlayın böyle maçlarda fatihli gökdenizli kadroda dahil bastırır sondakika yerdik yenilirdik denizli maçları manisa maçları 2009 da hatırlayın 2005 te antep maçı deplasmanda onun için şu maç 1 puan iyi bence.ertugrul sağlamın 2010 da söylediği maç sonu bu bir puan bizi şampiyon yapacak.
İkinci yarı başlarken pakete baktım 6 tane vardı. İyi ya rahat yeter dedim. Uzatmalar oynanırken paket boştu.
ÖmürKaradeniz61
15.04.2022, 23:29
Bunlar ezber yorumlar..Senin kafan çalışmıyorsa ben ne yapayım..Siopis Dorukhan ikilisiyle mi topladık ligin ilk yarısındaki puanları..
Ne Siopisi kardeşim ya baskı kurman gereken maçta Siopisle nasıl kuracaksın o baskıyı adam ne şut atar ne dikine oynar ne araya pas atar sadece boş boş koşar birde sağa sola al gülüm ver gülüm paslar atar zaten o paslar kanser ediyor bizi. Trabzonspor içerde oynadığı maçlarda dakika 1 den itibaren savunma oyuncularını ortasahaya yerleştirip ortasaha ve hücum oyuncularını rakip alana yığması gerekiyor ki baskı kursun hoca bunu yapıyor ama ilk yarılarda geri düşüp 50-60 dakikayı çöpe attıktan sonra yapıyor zaten gol bir şekilde geliyor ama iş işten geçmiş oluyor .
Kadir Aydın
Ben de fark ettim.
Trabzonspor taraftari sacma sapan bir taraftar. Sirf kuru gürültü, tribüncülügü bir araya gelip horon oynamak saniyorlar. Sifir tribün kültürü, bos bos aksiyonlar, Sivas taraftari bile daha etkili.
serdaracıl
Göz var nizam var. Tutturmuşsunuz bi siopis dorukhan oynarsa küme düşmemeye oynayan takımlardan başkasını yenemeyiz diye. Zaten yenemiyoruz! Bu takımın ortasahasına yazılacak ilk isim siopis ve dorukhan. Önlerine haçşik. Gerisi çöp
HOPA'LI TS'Lİ
En korkunç senaryo ne olur söyleyeyim mi size;
Adana'dan puansız dönersek, kalan haftalarda galibiyet alamamanın yarattığı stresle bocalayarak aklımıza getirmek istemediğimiz olayı yaşamamız olur ki bundan sonra futbolla ilişkimi mezara kadar keserim. Travma ötesi bir şey olur ki bunu Trabzonspor'lu hiç kimse kaldıramaz.
Rize maçından bu yana stres, gerginlik ve anksiyete doruk noktada.
50 yaşından sonra çekilmiyor bu kadarı
ÖmürKaradeniz61
15.04.2022, 23:30
İkinci yarı başlarken pakete baktım 6 tane vardı. İyi ya rahat yeter dedim. Uzatmalar oynanırken paket boştu.
Az içmişsiniz ben adetini söylemeye utanıyorum içtiğim sigaranın.
erenslash
15.04.2022, 23:30
Browski maç az daha gidiyordu. Benim anlamadığım şu hoca bu kadar iyi giderken neden bazı konularda hata yapıyor?Corneliusu oyundan alması hata zaten. Ayrıca koasiyi ve koita değişikliğini hiç anlamadım bro.Hadi değişiyorsun niye hep sonlara doğru.Hocanın dışında futbolcularıız şut konusunda çok zayıflar.mental olarak kanatlardan bindirme yaparken futbolcuların ortaları bakmadan kestiğine defalarca şahit oluyorum kafayı yicem bro bakmadan orta yapıyor.nasıl bir kafadır bu....Wakayı ikinci yarı hemen oyuna alır almaz etkisini gösterdiç karagümrüğün bu kadar kapalı savunma oynarken açabilmemiz için waka gibi adamların olması lazım.adam eksilten çalım atabilen oyuncumuz yok.waka çalımla biraz dah aiçeri dalsa penaltı şu bu bu maçı alırdık.birde dikkatimi çeken başka bir detay var oyuncularımız birbirine uzak oynuyor yani şöyle aşırı düşük tempoda oynuyoruz haftalardır bunu da anlamadım.uykusu geliyor seyirsinin böyle bir isteksizilk hakim. ikinci yarı ilk defa haftalar sonra bir hareket gördüm oyunda.waka konusunda demek istediğim bu maçta çok çalıma girmedi .karagümrüğün stoperi iyidi ancak full defans yapınca stoperde görvini daha rahat yapıyor tabi bunun da etkisi var.bizim şöyle çalım atabilen oyuncu sayılarımızı arttırmamız lazım.tranfer şart dinç ve yattara tarzı ortasahada dinamik ve dikine oynayan adam lazım.dorukhan sahanın en iyilerinden çünkü çok mücadeleci.yani demek istediğim bu çocuk varını yoğunu koyuyor bu yüzden takdir ediyorum.
yatmaztara
15.04.2022, 23:31
Düşündüğümüz gibi 1,2 puan farkla şampiyon olursak bazı kişiler bazı dostlarını kaybedebilir kalp malp dayanmaz buna şimdiden uyarayım.
HOPA'LI TS'Lİ
Trabzonspor taraftari sacma sapan bir taraftar. Sirf kuru gürültü, tribüncülügü bir araya gelip horon oynamak saniyorlar. Sifir tribün kültürü, bos bos aksiyonlar, Sivas taraftari bile daha etkili.
BJK ve Ankaragücü (skordan bağımsız 95 dakika etkili tezahürat) bu konuda çok iyiler
kayseriliyiz
Titre ve kendine gel hocam..Başakşehir'de aynısını yaptı, galiba son maçlarda adebayor'u oynatmiyordu , ve şampiyonluğu verdi
serdaracıl
Ne Siopisi kardeşim ya baskı kurman gereken maçta Siopisle nasıl kuracaksın o baskıyı adam ne şut atar ne dikine oynar ne araya pas atar sadece boş boş koşar birde sağa sola al gülüm ver gülüm paslar atar zaten o paslar kanser ediyor bizi. Trabzonspor içerde oynadığı maçlarda dakika 1 den itibaren savunma oyuncularını ortasahaya yerleştirip ortasaha ve hücum oyuncularını rakip alana yığması gerekiyor ki baskı kursun hoca bunu yapıyor ama ilk yarılarda geri düşüp 50-60 dakikayı çöpe attıktan sonra yapıyor zaten gol bir şekilde geliyor ama iş işten geçmiş oluyor .
Asıl baskı kurman gereken maçlarda siopis iş yapar. Bugün 2. Yarı sahada olsa rakibe o kadar hücüm şansı vermezdik. Takım tüm hatlarıyla bastırırdı
HOPA'LI TS'Lİ
15.04.2022, 23:32
Düşündüğümüz gibi 1,2 puan farkla şampiyon olursak bazı kişiler bazı dostlarını kaybedebilir kalp malp dayanmaz buna şimdiden uyarayım.
Ben de skor 0-1 olunca kalbim sıkıştı adeta
Allah'ım bu sezon da mı olmayacak diye söylendim, gözlerim doldu.
Büyük ihtimalle 2. ile aramızda hafta sonunda 11 puan fark olacak.
David_LuiZ4
15.04.2022, 23:33
Ömür kardeşim bir takımın karşı takıma baskı kurabilmesi oyun üstünlüğünü ele alması için atak tazelemesi lazım..Atağı tazelemen için de 2. topları rakip savunmanın gelişi güzel uzaklaştırdığı topları hücum ribaundlarını alman lazım bu iş içinde biçilmiş kaftan Siopis'dir..Siopis'n dinamizmi olmadan rakip sahada top kapamazsın pas arası yapamazsın artı Siopis'in bir başka özelliği topu rakip uzaklaştırdığında nerede pozisyon alacağını bilmesi ayrıyetten pasla veya çalımla eksiltildiği zaman rakibin önüne yeniden yeniden çıkabilmesi çabukluğuyla..
Yani atak tazelemen için şart bu adam..Baskı için elzem..
Düştü mü jetonun?
ilelebeTS
15.04.2022, 23:34
Bir Cornelius'un çıkışını bir de Siopis'in oyuna alınmamasını anlamadım. Hoca, rakip iyice yaslanmayıp çıksın ve biz boşluk bulalım diye bilerek Siopis'i oyuna almadı galiba. Siopis girse dönen topları toplayıp maçı rakip ceza sahasında bitirirdik. Hiç pozisyon da vermezdik.
ÖmürKaradeniz61
15.04.2022, 23:35
Vücûd dayanmaz ya bunlara, Trabzonspor bizi öldürmek için kurulmuş bir takımdır öyle kuru kuruya şampiyonluk olmaz birkaçımız feda olacak illa.
HOPA'LI TS'Lİ
Bu is bitti şampiyonuz saçmalığından, acilen çıkmalıyız.
Bu işin şakası yok, rekoru kıracağız ama başka türlü.
Adana'da kaybedersek 8 puan kalır, ve işler değişir.
Herkes aklını başına alsın.
Ne zaman ki Hocanın biz şampiyon oluyoruz söylemi başladı (BJK maçı sonrası başladı), takım frene bastı.
Futbol şakaya gelmez.
serdaracıl
Bakasetas yedeğe çekilmeli. Visca dinlendirilmeli. Solda waka ve koussai 75 dk-25 dk şeklinde oynamalı. Visca toparlanana kadar ömür sağa.
erenslash
15.04.2022, 23:36
adana maçını kaybetsek bile şampiyon oluruz. ama karagümrük maçını almalıydık bize yakışmadı. bize yakışmayan şu : kardeşim sen kendi sahanda oynuyorsun bu kadar taraftar seni izlemeye gelmiş canla başla oynamaz lazım.isterse puan farkı 30 olsun. adana maçını kaybedersek ne olur? bir şey olmaz.ancak alırsak şaşırmam. çünkü bu takım manyak gider en zorlu maçı alır :D veya puanla döner.puan kaybettiğimiz rakipler adananın yarısı bile etmez. Bu iş bitti şampiyonuz kafasından çıkması lazım topçuların.biz deriz taraftar olarak.bu ayrı mesele.yani en azından şunu demeleri lazı kardeşim biz şapmpiyonuz ama şampiyona yakışır şekilde kalan maçlarımızı canla başla oynamalıyız bu kfada olmalılar.
Adana'dan puansız dönersek, kalan haftalarda galibiyet alamamanın yarattığı stresle bocalayarak aklımıza getirmek istemediğimiz olayı yaşamamız olur ki bundan sonra futbolla ilişkimi mezara kadar keserim. Travma ötesi bir şey olur ki bunu Trabzonspor'lu hiç kimse kaldıramaz.
kaçarava
İki durumda da takım top oynayamıyor. En acısı bu.
Tek ön libero-Hamsik-Bakasetas oynadı. Ne oldu. Orta sahada en iyi top dağıtan adam Dorukhan'dı.
Takım bütünlüğü olmadıkça böyle yazar dururuz anca.
Orta sahayı tutamıyoruz. Dönen toplarda da sorun var, oyunu yönlendirmede de sorun var.
Hamsik eskiye göre topsuz oyunda hiç yok. Bunu da gözardı etmeyin. Çok daha güçsüz.
yatmaztara
Ben de skor 0-1 olunca kalbim sıkıştı adeta
Allah'ım bu sezon da mı olmayacak diye söylendim, gözlerim doldu.
Büyük ihtimalle 2. ile aramızda hafta sonunda 11 puan fark olacak.
Özellikle yemekten kalktığımız için şekeri de fazla kaçırınca 45 gibi tansiyonla ilgili problem yaşadım.
ÖmürKaradeniz61
15.04.2022, 23:37
Ömür kardeşim bir takımın karşı takıma baskı kurabilmesi oyun üstünlüğünü ele alması için atak tazelemesi lazım..Atağı tazelemen için de 2. topları rakip savunmanın gelişi güzel uzaklaştırdığı topları hücum ribaundlarını alman lazım bu iş içinde biçilmiş kaftan Siopis'dir..Siopis'n dinamizmi olmadan rakip sahada top kapamazsın pas arası yapamazsın artı Siopis'in bir başka özelliği topu rakip uzaklaştırdığında nerede pozisyon alacağını bilmesi ayrıyetten pasla veya çalımla eksiltildiği zaman rakibin önüne yeniden yeniden çıkabilmesi çabukluğuyla..
Yani atak tazelemen için şart bu adam..Baskı için elzem..
Düştü mü jetonun?
Sen haklısın sana Siopis,Bourceanu,Berat,Fatih Atik gibi adamlar lazım koşup koşup topları alıp yana geriye versin. Şut atmayan ortasaha mı kaldı Allah’ını seversen.
David_LuiZ4
15.04.2022, 23:38
Sen haklısın sana Siopis,Bourceanu,Berat,Fatih Atik gibi adamlar lazım koşup koşup topları alıp yana geriye versin. Şut atmayan ortasaha mı kaldı Allah’ını seversen.
Ya bırak kardeşim bırak Allah'ını seversen.
serdaracıl
15.04.2022, 23:39
Bakasetas kafada bitirmiş her şeyi. Sadece vücudu burada
kayseriliyiz
Abdullah Avcı'dan şampiyonluk yorumu:
En ufak kaygımız yok.
Benim var, bu ne ya dalga geçer gibi açıklama.
Salih Kara
Biraz sakin kafayla rasyonel düşününce biraz da olaya olumlu açıdan bakmayı ekleyince alınan 1 puanın aslında bizi karamsarlığa itecek veya umutsuzluğa sevkedecek bir durum olmadığı aksine bir nevi kazanç sayılabileceğini düşünüyorum. Sadece rakibi bir hafta daha umutlandırdı ve zaten garanti olan bu haftaki maçları için iştahlarını kabarttı. Biz ne zaman ki şampiyonluğu tek maça indirgeyecez işte o zaman şov yapacağımız ve ümitlerini bitirdiğimiz maç olacak. Bu açıdan bakınca haftaya alınacak 1 puan şampiyonluk puanıdır. Ondan sonraki biz de şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz ve sonraki maçları kazanacağız rakip de puan kayıplarına başlayacak yine büyük farkla şampiyon olacağız. Sonuca bakınca tek değişkenin en erken şampiyonluk olmayacak olmamasıdır. Gerçi ne zamanki böyle saçma bir hedef koyduk kendimize işler o zaman sarpa sarmaya başladı. Ayrıca hafta içindeki Kayseri maçı daha rahat geçecek ve kazandığımız takdirde özgüvenimiz tekrar yükselecektir. Bunun da bir kazanım olduğunu düşünüyorum.
Bugünkü maça bakınca ikinci yarıdaki futbol aslında iyi bir oyundu. Ama gol gelmedi. Yalnız şu duran top olayına bir çözüm bulmamız lazım. O kadar korner kullanıp gol atamamak izahı olan bir durum değil.
Son not olarak da Hamsik ikinci yarıdaki maçlarda sakatlanmasaydı şu an turluyorduk. Müthiş bir topçu. Allah başka sakatlık bela vermesin. Sağlık olsun yapacak birşey yok. Bu saatten sonra geriye dönüp konuşmanın da bir anlamı yok. Takıma ve futbolculara negatif enerji vermenin de anlamı yok. Önümüze bakmalı ve enerjimizi bir sonraki maça yaymalıyız. Elbetteki eleştiri olacak ama kesinlikle zamanı şu an değil. Hele şu iş bir bitsin daha konuşulacak çok şey olacaktır. Avcının da bizim de geçmişteki tecrübelerden dolayı şu süreç makul karşılanabilir. Şahsen ben kendi adıma sonunda şampiyon olacaksa sabırlı davranmaya da razıyım. Kaldı ki o iş artık göründü ve haftaya şampiyonluk puanını alacaz bir sonraki hafta da bitecek bu iş
erenslash
bu arada arkadaşlar fb bu puan farkından şampiyonluk senaryoları kurmanıza gerek yok yani korkmayın.
Trabzonspordan içerden biri şikeyle şampiyonluk verirse olur. bu kadar büyük mesele bu. bu yüzden ihtimali düşünmeyin. yyani anladınız mı şimdi bunu neden düşünmemeniz gerektiğini.
Manava61
15.04.2022, 23:40
Portekiz'deki hayatını düşünmeye başlamıştır şimdiden :)
HOPA'LI TS'Lİ
15.04.2022, 23:40
Haftaya Cuma Rize-Şikebahçe
Kazanırlarsa ertesi gün bizim takımda stres artabilir.
Rize'nin bugün öne geçip berabere kalması kötü oldu.
David_LuiZ4
15.04.2022, 23:41
Browski maç az daha gidiyordu. Benim anlamadığım şu hoca bu kadar iyi giderken neden bazı konularda hata yapıyor?Corneliusu oyundan alması hata zaten. Ayrıca koasiyi ve koita değişikliğini hiç anlamadım bro.Hadi değişiyorsun niye hep sonlara doğru.Hocanın dışında futbolcularıız şut konusunda çok zayıflar.mental olarak kanatlardan bindirme yaparken futbolcuların ortaları bakmadan kestiğine defalarca şahit oluyorum kafayı yicem bro bakmadan orta yapıyor.nasıl bir kafadır bu....Wakayı ikinci yarı hemen oyuna alır almaz etkisini gösterdiç karagümrüğün bu kadar kapalı savunma oynarken açabilmemiz için waka gibi adamların olması lazım.adam eksilten çalım atabilen oyuncumuz yok.waka çalımla biraz dah aiçeri dalsa penaltı şu bu bu maçı alırdık.birde dikkatimi çeken başka bir detay var oyuncularımız birbirine uzak oynuyor yani şöyle aşırı düşük tempoda oynuyoruz haftalardır bunu da anlamadım.uykusu geliyor seyirsinin böyle bir isteksizilk hakim. ikinci yarı ilk defa haftalar sonra bir hareket gördüm oyunda.waka konusunda demek istediğim bu maçta çok çalıma girmedi .karagümrüğün stoperi iyidi ancak full defans yapınca stoperde görvini daha rahat yapıyor tabi bunun da etkisi var.bizim şöyle çalım atabilen oyuncu sayılarımızı arttırmamız lazım.tranfer şart dinç ve yattara tarzı ortasahada dinamik ve dikine oynayan adam lazım.dorukhan sahanın en iyilerinden çünkü çok mücadeleci.yani demek istediğim bu çocuk varını yoğunu koyuyor bu yüzden takdir ediyorum.
Maçın 4. hakemi uzatmaları tabelaya yansıttığında Avcı 4. hakeme "ne 4 dakikası hocam ya" diyordu...Kusura bakmasın Avcı hocam burası Başakşehir değil rakip de ayı Volkan'ın çalıştırdığı analiz etmeye tenezzül bile edilmeyecek bir takımken son dakikalarda az uzattın diye ağlaması Trabzonspor teknik direktörüne yakışmaz..
İkinci yarı kurduğun baskıyı neden ilk yarıda kurmuyorsun diye bir soru sorulmalı hocaya..
kaçarava
15.04.2022, 23:41
1. dkda oyuncu sakatlanır mı? Bu takımın kondisyoneri falan yok mu anlamıyorum. Nasıl futbolcu bunlar.
samatyaboy
15.04.2022, 23:42
Bjk şikecilere yatar
2010'daki FB'liler gibi yazmayın ya, onlarda bizi yenemeyince aynı şeyleri yazmışlardı.BJK, ne Bursa'Ya yattı, ne de tarihi boyunca FB'ye yattı , yatmaz.Hiçbir BJK'li , FB'nin şampiyon olmasını istemez.TS'nin olması işlerine gelir, gelecektir de.Saçma sapan paranoyaları bırakın artık...
Mert Oğuzlu61
15.04.2022, 23:42
Rahat rahat şampiyonluk kutlama hayali kurarken feneri zorla devreye soktuk fiksturumuz çok zor ve bütün oyuncularimiz formsuz, berbat.
Tahmin ediyordum ama bu kadar da zor duruma düşmek gerçekten sinir bozucu oldu.
erenslash
15.04.2022, 23:43
+61.ilk yarı koca 45 dakika gitti aynen bro .adana maöı ne olur bro? yani sana göre ne zaman şampiyonluk matematiksel olarak garantilenir bro? sıkıntılı bir duruma düşer miyiz?
Maçın 4. hakemi uzatmaları tabelaya yansıttığında Avcı 4. hakeme "ne 4 dakikası hocam ya" diyordu...Kusura bakmasın Avcı hocam burası Başakşehir değil rakip de ayı Volkan'ın çalıştırdığı analiz etmeye tenezzül bile edilmeyecek bir takımken son dakikalarda az uzattın diye ağlaması Trabzonspor teknik direktörüne yakışmaz..
İkinci yarı kurduğun baskıyı neden ilk yarıda kurmuyorsun diye bir soru sorulmalı hocaya..
olcay_61
15.04.2022, 23:43
Şimdi geldim eve, haram bize gülmek
Hocam iyisin hoşsun da
Yusuf Erdogani alman, sonra Corneliusu çıkarmam falan tam fiyasko kusura bakma
nevzat61
15.04.2022, 23:44
Vücûd dayanmaz ya bunlara, Trabzonspor bizi öldürmek için kurulmuş bir takımdır öyle kuru kuruya şampiyonluk olmaz birkaçımız feda olacak illa.
Böyle bir akşam da bile yüzümüzde tebessüm açtırdın..ne diyeyim :)
Ertan1982
15.04.2022, 23:44
Gercekten sinirliyim.Bu isi lauvbali olmaya basladilar.
Tek arti hersey bizim elimizde ve zor yeniliyoruz.
Stres yok .Adana berabere Antalya sampiyonluk.
Manava61
15.04.2022, 23:46
Benim anlam veremediğim bize ne fenerden konya'dan önde olan biziz. Kendi maçlarımıza bakalım. Almamız gerek minimum 4 puan var.
HOPA'LI TS'Lİ
Biraz sakin kafayla rasyonel düşününce biraz da olaya olumlu açıdan bakmayı ekleyince alınan 1 puanın aslında bizi karamsarlığa itecek veya umutsuzluğa sevkedecek bir durum olmadığı aksine bir nevi kazanç sayılabileceğini düşünüyorum. Sadece rakibi bir hafta daha umutlandırdı ve zaten garanti olan bu haftaki maçları için iştahlarını kabarttı. Biz ne zaman ki şampiyonluğu tek maça indirgeyecez işte o zaman şov yapacağımız ve ümitlerini bitirdiğimiz maç olacak. Bu açıdan bakınca haftaya alınacak 1 puan şampiyonluk puanıdır. Ondan sonraki biz de şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz ve sonraki maçları kazanacağız rakip de puan kayıplarına başlayacak yine büyük farkla şampiyon olacağız. Sonuca bakınca tek değişkenin en erken şampiyonluk olmayacak olmamasıdır. Gerçi ne zamanki böyle saçma bir hedef koyduk kendimize işler o zaman sarpa sarmaya başladı. Ayrıca hafta içindeki Kayseri maçı daha rahat geçecek ve kazandığımız takdirde özgüvenimiz tekrar yükselecektir. Bunun da bir kazanım olduğunu düşünüyorum.
Bugünkü maça bakınca ikinci yarıdaki futbol aslında iyi bir oyundu. Ama gol gelmedi. Yalnız şu duran top olayına bir çözüm bulmamız lazım. O kadar korner kullanıp gol atamamak izahı olan bir durum değil.
Son not olarak da Hamsik ikinci yarıdaki maçlarda sakatlanmasaydı şu an turluyorduk. Müthiş bir topçu. Allah başka sakatlık bela vermesin. Sağlık olsun yapacak birşey yok. Bu saatten sonra geriye dönüp konuşmanın da bir anlamı yok. Takıma ve futbolculara negatif enerji vermenin de anlamı yok. Önümüze bakmalı ve enerjimizi bir sonraki maça yaymalıyız. Elbetteki eleştiri olacak ama kesinlikle zamanı şu an değil. Hele şu iş bir bitsin daha konuşulacak çok şey olacaktır. Avcının da bizim de geçmişteki tecrübelerden dolayı şu süreç makul karşılanabilir. Şahsen ben kendi adıma sonunda şampiyon olacaksa sabırlı davranmaya da razıyım. Kaldı ki o iş artık göründü ve haftaya şampiyonluk puanını alacaz bir sonraki hafta da bitecek bu iş
Çok doğru.
Ne zaman ki;
Ömür'ün Göztepe maçı sonrası en erken şampiyon olmak istiyoruz söylemi ve Hoca'nın BJK maçından sonra söylemeye başladığı biz şampiyon oluyoruz sözü ters tepti.
Bırakın yahu şu erken şampiyonluk işini
Resmi olarak 38 yıllık büyük bir hasret, yorgunluk ve stres var. Amaç bunu bitirmek olmalı
Adana'dan puanla dönüp içeride Antalya'yı yendiğinde zaten bitime 3 hafta kala şampiyonsun (tersi de uyar). Rekoru şb ile birlikte egale etmiş olursun.
Son maça kalmadan 4 puanı almalıyız. Zira son hafta şikeciler Malatya'da olacak.
Başıma bir şey gelmeyecekse demek isterim ki; Trabzonspor bu sezon iyi futboluyla değil, rakiplerinin kötü futboluyla şampiyon oluyor.
serdaracıl
2010'daki FB'liler gibi yazmayın ya, onlarda bizi yenemeyince aynı şeyleri yazmışlardı.BJK, ne Bursa'Ya yattı, ne de tarihi boyunca FB'ye yattı , yatmaz.Hiçbir BJK'li , FB'nin şampiyon olmasını istemez.TS'nin olması işlerine gelir, gelecektir de.Saçma sapan paranoyaları bırakın artık...
Bjk şikecilere yatar. İkimiz de buradayız.
bu sene insallah şampiyon olursak seneye takip etmeyecem bu sene jubilemi yapıyorum yaşım 40 oluyor ölecem bu takım yüzünden.
Cornelius çıkmamalıyıd..O kadar ortaya illaki vurur , indirir bir şeyler yapardı..Golü atınca ağladım ..Evdekiler hayret etti..Nasıl dolduysam.. :(
HOPA'LI TS'Lİ
15.04.2022, 23:48
Şimdi geldim eve, haram bize gülmek
Hocam iyisin hoşsun da
Yusuf Erdogani alman, sonra Corneliusu çıkarmam falan tam fiyasko kusura bakma
Hoca oyuncu değişikliklerinde harakiri yaptı maalesef
Abi altay maçı düşmüş takımla oynayacaz bjk de fb ye çelme takacak....
serdaracıl
15.04.2022, 23:48
1. dkda oyuncu sakatlanır mı? Bu takımın kondisyoneri falan yok mu anlamıyorum. Nasıl futbolcu bunlar.
Tüm oyun düzenini bozdu hüseyin efendi. İşte bu yüzden bu tip adamları takımda tutmaya gerek yuk
olcay_61
15.04.2022, 23:50
Yahu Antep maçı gibi 10 kişi kapandı adamlar, kontra arıyor
Sen hâlâ top ceviriyorsun
Kardeşim orta yap orta
Rakibin savunma taktiğini boz
Gitti bir de Corneliusu aldı oyundan hava topunda en etkili adamı
ÖmürKaradeniz61
15.04.2022, 23:50
Bjk şikecilere yatar. İkimiz de buradayız.
Beşiktaş yeni hocasıyla ateş gibi,kalan tüm maçlarını kazanır. İzleyin derbi nasıl oynanır Avcı gitsin ders alsın Valerien İsmaelden.
Başıma bir şey gelmeyecekse demek isterim ki; Trabzonspor bu sezon iyi futboluyla değil, rakiplerinin kötü futboluyla şampiyon oluyor.
Doğru.Bu takıma net golcü lazım golcüsüz ve beksiz şampiyon olabilirsek olacak.
TAkımdan ne istiyorsunuz ikinci yarı tam 45 kez ceza sahasında topla buluştuk 15 :korner kullandık sayısız pozisyona girdik ama topla tüfekle saldırırken geçişte 2 pozisyon verdik bundan çok daha kötü oynayıp kazandimiz maçlar oldu adana demirden bir puanı alıp antalya yi enicez ins
David_LuiZ4
15.04.2022, 23:52
+61.ilk yarı koca 45 dakika gitti aynen bro .adana maöı ne olur bro? yani sana göre ne zaman şampiyonluk matematiksel olarak garantilenir bro? sıkıntılı bir duruma düşer miyiz?
Sivas'ın Adana'yı Adana'da yendiği maçı izledim bro..Sivas iki kanat adamı Gradel ve Pedro Henrike ile nakavt etmişti..Çok pozisyona gireriz o maçta..Tabi takım tam motive olmuşsa gireriz..Forvetlerinden ziyade Yunus Akgün'e çok dikkat etmeliyiz..Bence 3 puanla döneceğiz oradan..
emre6117
15.04.2022, 23:52
Bakesetasin bundan sonra herhqngi bir macta ilk 11 baslamasi trabzonspora ihanettir. Ne savunmada var, ne atakda var. Topu onune alacak da vuracak da, asiri hantallasmis.
Acilen orta sahada siopis, dorukhan, hamsik 3lusuyle baslamaliyiz. Orta sahamiz cok kolay geciliyor.
Karagumruk yenebilirdi bizi.
Bence Abdullah hoca oyuncu degisikliklerinde cok buyuk hatalar yapti.
Visca, bakasetas belki de djaniny cikmasi gerekenlerdi.
Siopis, nwakame ve kouassi girmeliydi. Son dakikalarda da hala gol gelmedoyse visca hamlesi gelmeliydi.
Antalya maçında sahaya girmeli şampiyonluğa gidiyor her şey
Ya deplasmanda adanayi yeneriz içerde antalya beraberliği ile kutlarız
Ya da adana bir puan içerde Antalya galibiyeti ile
Önümüzdeki iki maçtan dört puanı alır bu seneyi bitiririz diye düşünüyorum.
kadro oyun konuşmak için çok geç. Dönelim Kayseri maçına
Ortahisar61
15.04.2022, 23:54
Şampiyonluk kaygısı tasimak anlamsiz ancak insanlardan bazilari sunu anlamiyor. Yarin fener kazanirsa fark 20 den 11 e inecek. Biz 9 puan farktan yakalanacakmisiz demekki.. insanlarin ofkesi gelecek adina bu. En erken sampiyonluk hedefi koymak sacmaydi ayrica, bunu taraftar yapar ama sen hoca olarak dillendirme icinden yap hesabini,rakiplerini motive etme degersizlestirme.
Ikinci can sikici sey surklase ettigin 20 puan fark yaptigin ligde , "bunlar gene burdan vermesin, trabzon atesle oynuyo"gibi birakin sosyal medyayi tv yorumcularinin agzina sakiz olup ustu kapali loser yakistirmalari yapilmasi. Rize macini anladik hadi tamm eyvallahta...suyu cikti...ayrica seyircide 90 dk boğacak oynatacak gazlicak abi bu nedir ya...
M.Kılıç50
15.04.2022, 23:55
Beyler sakin,
Evet cornelius cikmamalıydı, evet yusuf hataydı ama Hoca farketti aldı yine.
Biz Şampiyon olacağız, rekorlar kırmak vardı, sadece onları kaçırdık maalesef.
Ama bukadar puan farkını açan da bu Hoca ve bu oyuncular son 4 mac puan kaybeden de bizleriz. 2 tane kapanan takıma karşı oynadik ki bu karagümrük fenere 9 kisi bile kapanarak kaybetmedi. Antepin süper lig de kalması da kapandıklarından dolayı. Boşverin, her şeyde hayır vardır. Bizde şampiyonluğu kendi evimizde Antalya maçında kutlayacağız inşallah!
serdaracıl
Beşiktaş yeni hocasıyla ateş gibi,kalan tüm maçlarını kazanır. İzleyin derbi nasıl oynanır Avcı gitsin ders alsın Valerien İsmaelden.
Hocam türkiyede işlerin nasıl yürüdüğünü bilmiyormuş gibi konuşmayın. O maçın skoru bile bellidir rahat olun. Biz kendi işimize bakalım
Ertan1982
Benim anlam veremediğim bize ne fenerden konya'dan önde olan biziz. Kendi maçlarımıza bakalım. Almamız gerek minimum 4 puan var.
Aynen.
Bzim taraftar panik ve rekor hastasi en erken sampiyon felan.Gecsinler o isi.4 Puan öyle böyle alacagiz.Biz zor yeniliriz.
M.Kılıç50
15.04.2022, 23:56
En üzüldüğüm, Şampiyonluğu erteleyerek Emrehan'a, Taha'ya oynama şansı veremememiz.
Peres kadar kötü bir sağ bek görmedim ya.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biri bana su söylemin Saka oldugunu söylesin. Bugün sahanin en iyilerinden biriydi...
Millet boş konuşuyor bjk şuanda ligin bence en iyi ve tehlikeli takımı boğuyor rakibi niye fb ye yatsın okadar seyircisi ve pirana hocasıyla biz şimdi gitsek vodofone sahasına 3 atar gönderir bizi.
Enaldo61
15.04.2022, 23:57
Beyler maçtaydım ben kimse kusura bakmasın bu takım buradan şampiyonluk verirse şaşırmam.
emre6117
Abi altay maçı düşmüş takımla oynayacaz bjk de fb ye çelme takacak....
Uzulerek soylemeliyim ki eger fb bjk macini kazanirsa cok garip durumlar olusabilir.( normalde bjk o maci yenilmez).
Bizim ozellikle altay macini kesinlikle ama kesinlikle kazanmamiz lazim.
Geri kalan adana, antalya, hatay, basaksehir maclarindan 1 puan aliriz herhalde.
Yalniz bu mac Allah korudu. Karagumrugun son dakika kafa topu gol olsa ciddi yikilirdik.
Abdullah hocanin artik kendine gelmesi lazim, cok sacma degisiklikler yapiyor.
Ayrica bana gore ligin en iyi futbol oynayan takimlari bjk ve adana demir.
O yuzden adana demir.maci cok zor mac.
ilelebeTS
Bilmem kaç kere topla çizgiye inip 1 tane yerden geriye pas atılmaz mı ya? Bütün topları kaldırdık havaya. 3 tane rakip oyuncunun olduğu yere top atıyoruz. Yoksa iyi kanat oyunları yaptık. İyi son paslar ile 4-5 gol çıkarılabilirdi oradan.
lazibere
15.04.2022, 23:58
Bizim camiaolarak erken mutluluk yaşlmak gibi bir hakkımız yok, ;İlla herşeyi son ana kadar yaşatacaklar. 2-1 önde oluruz, ecel terleri dökeriz son dakikalarda v.s bu senelerdir böyle, Şimdi de şampiyon olmana ramak kalmış ama 25 haftada kaybettiğimiz puanı 5 haftada verdik, hele ki daha zor maçlar bizi bekliyor, Tamam şampiyon olacağız ama bizim bu çileyi çekmeye hakkımız yok. Bu taraftar bunu hak etmiyor, Şampiyonluk baskısı, fark açılana kadar olur ve anlarım bu durumu, ama 20 puan farkla onde olduğun rakibinle farkı son 5 maçta 10 puan kapattırmazsın. Demek ki, Fenere istanbul'da yenilsek şampiyonluğu mu verecektik?
Bu sene şampiyonluk haricinde beni mutlu eden hiç bir şey yok maalesef takım adına. Kupa bütün sorunları çözecek ama gelecek sene üzgünüm ama bu oyun anlayışı ve bu korkak futbola Trabzonspor taraftarı bu sene ki gibi tahammül etmeyecek, kadro planlaması yaparlarken bunu hesaplasınlar lütfen.. Evet, Avcı ilk şampiyonluğunu yaşayacak streste, biz bayağı zaman sonra şampiyon olacağız herşeyi kabulum. Ama Wakame yok diye, 45 dakka uyuyan bir takım istemiyorum seneye, Forveti sezonun bir çok maçında sadece 45 dakika sahada kalan bir takım istemiyorum, Kalecisi iyi olmasa şampiyon olamazdılar dedirtmeyeceksin, 20 puan farkla öne geçtiysen ama senin başarınla ama rakiplerinin kötü olmasıyla, Bu fark kapanmayacak bilakis açılacak açılmalı. Vuracaksın ve geçeceksin.
Şampiyon takımın hocası, maç önü ve maç sonu demeçlerinde, sürekli düşmeye oynayan bir takım hocası gibi, rakibinin oyununu konuşmayacak, Bunu istiyorum. Bunlar olmayacaksa, Bu başarıların kalıcı hale gelmesi zor arkadaşlar. Tesadüfen Şampiyon oldular algısı beni acayip rahatsız ediyor.. Karabük-Rize- Antep . Bunların en az 2 sini kazanmalıydı
Önümüzdeki 5 maçta 3 puan alırmıyız diye soranlara ? Altay haricinde garanti maç görmüyorum, O zamana kadar strese devam
ÖmürKaradeniz61
15.04.2022, 23:58
Şampiyonluk kaygısı tasimak anlamsiz ancak insanlardan bazilari sunu anlamiyor. Yarin fener kazanirsa fark 20 den 11 e inecek. Biz 9 puan farktan yakalanacakmisiz demekki.. insanlarin ofkesi gelecek adina bu. En erken sampiyonluk hedefi koymak sacmaydi ayrica, bunu taraftar yapar ama sen hoca olarak dillendirme icinden yap hesabini,rakiplerini motive etme degersizlestirme.
Ikinci can sikici sey surklase ettigin 20 puan fark yaptigin ligde , "bunlar gene burdan vermesin, trabzon atesle oynuyo"gibi birakin sosyal medyayi tv yorumcularinin agzina sakiz olup ustu kapali loser yakistirmalari yapilmasi. Rize macini anladik hadi tamm eyvallahta...suyu cikti...ayrica seyircide 90 dk boğacak oynatacak gazlicak abi bu nedir ya...
Onu bilemezsin hocam fark 20 değilde 9 puan olsaydı takımda böyle salma olmazdı. Zaten aşırı farktan dolayı mental bıkkınlık oldu. Kafa kafaya gitsek bir şekilde yenerdik Rize’yi ,Beşiktaş’ı felan. O yüzden o karşılaştırma doğru değil.
serdaracıl
15.04.2022, 23:59
Millet boş konuşuyor bjk şuanda ligin bence en iyi ve tehlikeli takımı boğuyor rakibi niye fb ye yatsın okadar seyircisi ve pirana hocasıyla biz şimdi gitsek vodofone sahasına 3 atar gönderir bizi.
Bize beş de atarlar. Tüm rakiplerini boğarlar ama şikecilere yatarlar. Hepimiz buradayız. O gün geldiğinde hatırlatırım
TAkımdan ne istiyorsunuz ikinci yarı tam 45 kez ceza sahasında topla buluştuk 15 :korner kullandık sayısız pozisyona girdik ama topla tüfekle saldırırken geçişte 2 pozisyon verdik bundan çok daha kötü oynayıp kazandimiz maçlar oldu adana demirden bir puanı alıp antalya yi enicez ins
İkinci yarıdaki futbolun doğru oyun olduğunu düşünüyorsanız bence yanılıyorsunuz. Allah ne verdiyse saldırmak, doğru futbol değildir. Zira direkten dönen topları girseydi şimdi daha da fazla eleştiri olacaktı.
Takımdan beklentim, doğru plan ve taktikle iyi ve akıcı futbol. Halı saha taktiğiyle doğaçlama oynanan futbol asla sürdürülebilir olmayacak. Şampiyonuz çok şükür. Ama gelecek adına fikir temeli olması açısından çok çok önemli haftalar oluyor.
ÖmürKaradeniz61
16.04.2022, 00:00
Sivas'ın Adana'yı Adana'da yendiği maçı izledim bro..Sivas iki kanat adamı Gradel ve Pedro Henrike ile nakavt etmişti..Çok pozisyona gireriz o maçta..Tabi takım tam motive olmuşsa gireriz..Forvetlerinden ziyade Yunus Akgün'e çok dikkat etmeliyiz..Bence 3 puanla döneceğiz oradan..
Ciddi olamazsın bro?
Mehmet Fatih Yavuz
Biraz kafa dinleyip sakinleştim. Ama fikrim değişmedi.
Cornelius, özellikle oyunu rakip sahaya yıkmak istiyorsanız en net santrafor.
Ve yine Siopis, oyunu rakip sahaya yıkmak istiyorsanız en net 6 numara.
İkisi de ikinci yarı yoktu.
Maalesef,.bu takımın as sol beki Denswill.
Yusuf falan, yokluk dışında oynamaz.
Ömür olmadan orta alan dinamizmini yakalayamadı takım.
Çok ağır geçiyoruz rakip sahaya.
İlk yarı oynadığımız oyun aşırı derecede korumacı bir oyundu. Bu kadar tedirgin oynamanın bizi iyice zora soktuğunu artık anlasak keşke.
Karşımızda eti ile budu ile Karagümrük vardı. Kendi kendimizle kavga ettik ilk yarı.
İkinci yarıda ise hepten risk aldık.
Wakame, Hamsik, Bakasetas...
Bu üçü bir arada oynadığı zaman savunma zaafı kaçınılmaz.
Biri, hadi en fazla 2 si aynı anda sahada olur.
Peres bu sene savunma tarafı iyi, ama hücumda leş bir sene geçirdi.
Bugün tam tüy dikti...
Avcı hocam,
Ahmet Can ı niye sokuyorsun kulübeye geri?
Yusuf Erdoğan cinneti geçirdim koca ilk yarı...
Sinir stres...
Gene boşa giden 45 dakika.
Skoru almadan yayılan maçları sevmiyorum...
Lakin...
Eskiden biz böyle maçları kaybederdik.
Şimdi berabere kalıyoruz.
+1 her halükarda.
Abdullah hocam. Uyan azıcık.
fb kalan bütün maçlarını kazanacak. Biz tek galibiyet alır mıyız emin değilim.
Mert Oğuzlu61
Cornelius çıkmamalıyıd..O kadar ortaya illaki vurur , indirir bir şeyler yapardı..Golü atınca ağladım ..Evdekiler hayret etti..Nasıl dolduysam.. :(
Yalan yok ben de ağladım, Avcı yüzünden çok yorucu çok yıpratıcı bir süreç yaşıyoruz. Tek sorumlu o ve ona karşı inanılmaz doluyum.
İnşallah Allah acır da Adana macinda bir mucize olur kazaniriz ama bu ruhsuz oyuncu grubuyla işimiz çok zor.
olcay_61
16.04.2022, 00:01
Hadi Rizede bir mucize oldu Kar falan olmayacak şekilde yenildin
Hadi beşiktaş iyi takım büyük takım beraberlik normal
Hadi antep deplasman diyelim
Yav kendi evinde Karagumrüğü de yen be kardeşim.
Taraftarı da strese sokuyorsun, millet hesap kitap yapıyor ayıptır be
emre6117
53 orta yapmışız. Cornelius'un rüyalarına girecek o ortalar.
Yalniz ilk yari cornelius da kotuydu yan toplarda. Bir tanesine bile vuramadi. Hem savunmada hem atakta karagumruk stoperleri tum yan toplara vurdu neredeyse.
serdaracıl
Biraz kafa dinleyip sakinleştim. Ama fikrim değişmedi.
Cornelius, özellikle oyunu rakip sahaya yıkmak istiyorsanız en net santrafor.
Ve yine Siopis, oyunu rakip sahaya yıkmak istiyorsanız en net 6 numara.
İkisi de ikinci yarı yoktu.
Maalesef,.bu takımın as sol beki Denswill.
Yusuf falan, yokluk dışında oynamaz.
Ömür olmadan orta alan dinamizmini yakalayamadı takım.
Çok ağır geçiyoruz rakip sahaya.
İlk yarı oynadığımız oyun aşırı derecede korumacı bir oyundu. Bu kadar tedirgin oynamanın bizi iyice zora soktuğunu artık anlasak keşke.
Karşımızda eti ile budu ile Karagümrük vardı. Kendi kendimizle kavga ettik ilk yarı.
İkinci yarıda ise hepten risk aldık.
Wakame, Hamsik, Bakasetas...
Bu üçü bir arada oynadığı zaman savunma zaafı kaçınılmaz.
Biri, hadi en fazla 2 si aynı anda sahada olur.
Peres bu sene savunma tarafı iyi, ama hücumda leş bir sene geçirdi.
Bugün tam tüy dikti...
Avcı hocam,
Ahmet Can ı niye sokuyorsun kulübeye geri?
Yusuf Erdoğan cinneti geçirdim koca ilk yarı...
Sinir stres...
Gene boşa giden 45 dakika.
Skoru almadan yayılan maçları sevmiyorum...
Lakin...
Eskiden biz böyle maçları kaybederdik.
Şimdi berabere kalıyoruz.
+1 her halükarda.
Abdullah hocam. Uyan azıcık.
+ 61
mete61bordomavi
16.04.2022, 00:02
Hangi teknik direktör, şampiyonluğa bu kadar yakınlaşmışken, FC Karagümrük United! gibi bir takıma 90 dakika baskı kurmaz?
Maç bir başladı Allahhh! Geri top, yan top ver kenara top kenardan geriye ver top sonra yine ver kenara top, cezasahasına top gelmiyor gelse bile orada sadece bir kişi var!
Onu da oyundan aldı devre arası!
Sahte oyunlar sahte futbol gösterisi haftalardır devam ediyor!
Mehmet Fatih Yavuz
16.04.2022, 00:02
Bu arada:
Ne ilk yarı oynanan oyun, ne ikinci yarı oynanan oyun.
İki uçta iki oyun oynadık.
İlk yarı hücum organizasyonu sıfır, ikinci yarı savunma güvenliği sıfır.
Biz bu dengeyi kaybetmemeliyiz.
Hoca kaybediyor bu dengeyi.
Toparlamak lazım artık.
Enaldo61
16.04.2022, 00:03
Hadi Rizede bir mucize oldu Kar falan olmayacak şekilde yenildin
Hadi beşiktaş iyi takım büyük takım beraberlik normal
Hadi antep deplasman diyelim
Yav kendi evinde Karagumrüğü de yen be kardeşim.
Taraftarı da strese sokuyorsun, millet hesap kitap yapıyor ayıptır be
7de gittim stadın oraya 11 gibi çıktım iğrenç bir 4 saat yaşattılar bize yazıklar olsun çok sinirliyim. Bu arada Tonyle uzatmasınlar sakın.
Siopis haftalardır damga vuruyor müthiş oynuyor sen bu maç nasıl kesiyorsun?
serdaracıl
Siopis dorukhan ikilisi bozulduğu günden beri maç alamıyoruz
Bize beş de atarlar. Tüm rakiplerini boğarlar ama şikecilere yatarlar. Hepimiz buradayız. O gün geldiğinde hatırlatırım
burdayız ben fb 1 puan dahi alamayacak diyorum.
ÖmürKaradeniz61
Yalniz ilk yari cornelius da kotuydu yan toplarda. Bir tanesine bile vuramadi. Hem savunmada hem atakta karagumruk stoperleri tum yan toplara vurdu neredeyse.
Corneliusun sevdiği oyun ikinci yarı oynandı.
yatmaztara
Taraftar profilimizde çok değişmiş canım 2. yarı tribünde ses yoktu!
Bu ikili sezon sonuna kadar oynamalı siopis demek en az 1 puan demek.
Ortahisar61
16.04.2022, 00:06
Uzulerek soylemeliyim ki eger fb bjk macini kazanirsa cok garip durumlar olusabilir.( normalde bjk o maci yenilmez).
Bizim ozellikle altay macini kesinlikle ama kesinlikle kazanmamiz lazim.
Geri kalan adana, antalya, hatay, basaksehir maclarindan 1 puan aliriz herhalde.
Yalniz bu mac Allah korudu. Karagumrugun son dakika kafa topu gol olsa ciddi yikilirdik.
Abdullah hocanin artik kendine gelmesi lazim, cok sacma degisiklikler yapiyor.
Ayrica bana gore ligin en iyi futbol oynayan takimlari bjk ve adana demir.
O yuzden adana demir.maci cok zor mac.
Onu bilemezsin hocam fark 20 değilde 9 puan olsaydı takımda böyle salma olmazdı. Zaten aşırı farktan dolayı mental bıkkınlık oldu. Kafa kafaya gitsek bir şekilde yenerdik Rize’yi ,Beşiktaş’ı felan. O yüzden o karşılaştırma doğru değil.
Dostum bunu bende herkes gibi biliyorum tabiki.. ama sorunu kacirmissin. Bu takim en erken sampiyonluk diye hedef koydu kendine kisaca rehavet bahane olamaz. Gercekleri konusalim avci sene sonu sendromunu yasiyor ve kafa kafaya olsaydi bu adam bu takimi sampiyon yapamayabilirdi. Rahatken bile uzerinden bu lafi sokup atamiyor. Benim iki uzuldugum sey var, biri millete laf söz veriyolar. Digeri cok travma yasamis bu taraftara acaba dedirttiriyorlar. Diyen yokmu var azmi cok sacma da olsa var...birde uzerine yapisiyor ligin sonunu oynayamama durumu yapisan sey kolay cikmaz
Manava61
16.04.2022, 00:07
Beinsports'da bir tablo vardı bu arada gören varsa atabilir. Abdullah Avcı'nın en kötü puan ortalaması Nisan ayında
naimbektas6161
16.04.2022, 00:08
Antalya 1
Altay 3 alırız biter bu iş
olcay_61
16.04.2022, 00:09
7de gittim stadın oraya 11 gibi çıktım iğrenç bir 4 saat yaşattılar bize yazıklar olsun çok sinirliyim. Bu arada Tonyle uzatmasınlar sakın.
Siopis haftalardır damga vuruyor müthiş oynuyor sen bu maç nasıl kesiyorsun?
6da çıktık evden, iftarı tünel çıkışında cepte yaptık
Eve geldik 12de
Maç sırasında sinirden üstümü başımı yırtacaktım ayıptır yaa
Adamlar çekilmiş geri, sen top cevir dur
Ne baskı kuruyorsun ne doldur boşalt
Değişiklikler fiyasko zaten. Şu insanlara yaşatmayın şunu
Bir ara durdum dedim ki yav bu takım Altayı yener mi acaba
Geldiğimiz noktaya bak, pes
ilelebeTS
Vuramadı mı yoksa ortalar mı dandikti? Orta yapmayı bilmiyor bizimkiler. Adamın olduğu yere topu yüksekten düşüreceksin, gerisini o halleder. Bizimkilerin yaptığı ortalar Cornelius'a geçmiyor ki.
Ortahisar61
burdayız ben fb 1 puan dahi alamayacak diyorum.
Fb alamaz denen derbilerden yuzde 90 galip ayrilir. Bjk gs yatmaz ama fbyi yenemiyorlar genelde heleki agir favorilerse. Bizene fb bjk macindan biz sampiyonuz bu takim kazanamasada kaybetmez.
Enaldo61
16.04.2022, 00:10
6da çıktık evden, iftarı tünel çıkışında cepte yaptık
Eve geldik 12de
Maç sırasında sinirden üstümü başımı yırtacaktım ayıptır yaa
Adamlar çekilmiş geri, sen top cevir dur
Ne baskı kuruyorsun ne doldur boşalt
Değişiklikler fiyasko zaten. Şu insanlara yaşatmayın şunu
Bir ara durdum dedim ki yav bu takım Altayı yener mi acaba
Geldiğimiz noktaya bak, pes
Gerçekten o noktaya geldik maçı canlı izleyen herkes anlamıştır takım bitik
Eski Trabzonspor geri gelmiş
Bu zamana kadar stressiz gelmemiz tuhaf olandı zaten yavaş yavaş özümüze dönüyoruz.
Mehmet Fatih Yavuz
16.04.2022, 00:12
Sağ beke Dorukhan, 6 numara Siopis, 10 numara Ömür... Başka türlü tempolu ve dirençli oyun oynayamıyoruz.
Wakame 2-3 pozisyonda tehlike yarattı ama, ezdigi, devrildiği toplar falan... Gerçekten imzalasak mı kendisi ile... Çok şüphe var aklımda.
Harlem basketbolcuları gibi...
Bir laf da tribüne, adam hayde hayde bağırın.demekten bezdi. Tiyatro mu izliyorsunuz?
Hasbinallah....
bordoylamavi
16.04.2022, 00:14
kaç tane korner attık bilmiyoreum ama bi tane mi etkili olmaz. sı fır. adamlar tek kornerle nerdeyse yeniyordu. bi yerimiz değil her yerimiz aksamaya başladı her yerimiz.
olcay_61
16.04.2022, 00:14
Yahu bırakın Feneri meneri
Sen çık topunu oyna maçını al
Evinde karagumrüğü antalyayi altayı falan yenemiyorsan zaten, başkasının ne yaptığıyla ilgilenmeye gerek yok
Gerçekten o noktaya geldik maçı canlı izleyen herkes anlamıştır takım bitik
Siopis olsaydı 2. Yarı maçı alırdık bence kazandığımız ilk yarıdaki göztepe altay ve 2.yarıdaki gs maçlarından çok daha iyi oynadı bu takım sorun gerçek golcümüz yok orta sahada geçiş yedogimizde süpüren tek bir oyuncu siopis seneye 6 net trans lazım.
kaçarava
16.04.2022, 00:16
Her maça ümitlenip başlıyoruz sonra maçı izlerken daha 5. dkda sırtımda sanayi tipi kalorifer kazanı taşıyorum sanki. Yani değil Altay, ikinci lig takımı bile olsa kolay maç demem. bjk'den de ümidim falan yok.
Takım tükenmiş duruyor. En kötüsü bu.
olcay_61
16.04.2022, 00:16
kaç tane korner attık bilmiyoreum ama bi tane mi etkili olmaz. sı fır. adamlar tek kornerle nerdeyse yeniyordu. bi yerimiz değil her yerimiz aksamaya başladı her yerimiz.
Visca Bakasetas tel tel dökülüyor, sen gidip Corneliusu alıyorsun oyundan. Orta yapmak korner atmak aklına geliyor ama Cornelius oyunda yok
Oğuzhan Fidan
16.04.2022, 00:17
Bu 1 puanla şampiyonluk gelmiş bile olabilir. Şuan en yakın rakibe 14 3. Takıma 15 puan fark attık. Bakalım onlar ne yapacaklar
4 puan..5 maç.Alamazsak düşüncesi herkesi sarmış durumda ama 5 maç ben 8 puan yazıyorum 2 galibiyet 2 beraberlik bir yenilgi..Hocam lütfen Siopis'i oynat..
Oğuzhan Fidan
16.04.2022, 00:17
Şimdi strese girecek olan onlar ;)
Maçtan önce1 puana şükredeceğimiz aklıma gelmezdi
Neden herkeste bir form düşüklüğü var
Hoca da dahil. Yükleneceğin maçta neden cornellius çıkar ?
Enaldo61
16.04.2022, 00:18
2. Yarıya Viscayı çıkarıp Kouassi başlaması lazımdı, Siopis zaten 11de olmalıydı.
emre6117
16.04.2022, 00:18
Bu arada:
Ne ilk yarı oynanan oyun, ne ikinci yarı oynanan oyun.
İki uçta iki oyun oynadık.
İlk yarı hücum organizasyonu sıfır, ikinci yarı savunma güvenliği sıfır.
Biz bu dengeyi kaybetmemeliyiz.
Hoca kaybediyor bu dengeyi.
Toparlamak lazım artık.
Bence de ilk yari cok uyusuk oyun oynadik.
Ama ikinci yari da intihar eder gibi hamleler yaptik.
Dorukhan mesela neden stopere gecti.
Orta saha dustu. Allahtan 1.1 olana kadar karagumruk hucumu dusunmedi.
Bence hoca bazi oyunculari kaynetmekten korkuyor.
Yoksa bakesetas 30.dakikada bile cikartilabilirdi..yine visca ikinci yariya cikmamaliydi.
Artik gormemiz lazim, bu takimda siopis ve dorukhandan baska defasntakiler haric savunma yapan ve oyuna direnc koyan yok.
En kotu 60.dakikada bakasetas siopis hamlesi gelmeliydi.
80lerde de visca kouassi degisikligi olmaliydi.
Koitayi ben asla oyuna almam. Cunku gol atma gibi vir meziyeti kalmamis.
Ama ozellikle.bakesetastan tamamen sogudum. Bir oyuncu ne savunma da ne atakta hic mi varlik gosteremez.
Sahanin acik ara en kotu oyuncusu olmasina ragmen, nasil 90 dakika sahada kalabilir bir oyuncu.
Yine goruldu ki, o kadar oyuncu almamiza ragmen, yine herseyi nwkamaeden bekliyoruz. Ve bu adam sene sonu gidici duruyor. Yeri asla dolmayacak bir oyuncu.
olcay_61
16.04.2022, 00:19
Bu 1 puanla şampiyonluk gelmiş bile olabilir. Şuan en yakın rakibe 14 3. Takıma 15 puan fark attık. Bakalım onlar ne yapacaklar
Yaa zaten şampiyonuz da, insanlara eziyet niye cektiriyorsun
Fişi çek bitir de milleti de strese sokma, heyecanımızı bitiriyorlar
Beyler ne kadarda kötüde olsa 1. waka oynayacak 2. visca oynayacak 3.siopis 4.dorukan oynayacak ve benim hiç sevmediğim abdulkadir oynayacak bu sezon buna mecbursun janiniyide 2.yarılar hamle oyuncusu olarak kullanacaksın.
şimdi fenerli olmak vardı rakıp puan kaybetmıs son 6 maç 13 puan
vuuuuuuuu şansa bak adamların yerinde olmak vardı beeeeeAHHHHH !!!
Enaldo61
16.04.2022, 00:19
Hoca Koita bu takımın oyuncusu değil neden boşa süre veriyorsun mesela? Kouassi neden bu kadar az süre alıyor mesela? Bunları şu duruma göre söylemiyorum haftalardır aynı düşünüyorum.
Enaldo61
16.04.2022, 00:20
Önümüzdeki 2 hafta içinde bu iş bitmezse şampiyonluğu veririz.
yavuzbaha
16.04.2022, 00:21
Hakem bence çok iyi maç yönetti,yanlız yardımcı hakemi irdelemek lazım,orta hakem pozisyona daha yakınken sen hangi hakla penaltıya hükmedersin
yavuzbaha
16.04.2022, 00:22
2. Yarıya Viscayı çıkarıp Kouassi başlaması lazımdı, Siopis zaten 11de olmalıydı.
Aynen öyle aynen
Timur Bey
16.04.2022, 00:22
50 orta var ama Cornelius dışarıda.
İçeride Djaniny kabak gibi hareketsiz olunca top duvar gibi geri dönüyor. Orta organisyonlarımız berbat 250 tane de orta açsak Cornelius dışında atabilecek adam yok. Bunun dışında boş alana kaçan ve ortalarda arkalarda kendini unutturabilecek bir oyuncumuz da yok. Hugo diyebilirsiniz dakat akan oyunu düşündüğümüzde onu bu durum içine dahil edemiyoruz.
Belki ilginç olacak ama risk anında Denswill-Ahmetcan tandemine dönüp Hugo'yu ileri atmak dahi denenebilir. Bursa bu şekilde şampiyon olmuştu.
Ritim bozulmaya görsün. Uçan kuşa top çarpar gol yersin.
Cornellius'un oyundan cikisi,
Ahmetcan formasını giymişken yusuf'un oyuna girmesi.
Visca'nın oyunda kalışı.
Hep kafa karışıklığı. Şampiyon olacağız da ağzımızın tadı kaçmadan şu işi bitireydik iyiydik.
Benim antalya'dan geldiğim uçakta onlarca formasını giymiş,maça gelen taraftar vardı. Nice taraftar yollarda. Biraz daha tempo. Bix da stresliyiz, hoca da futbolcular da.
emre6117
16.04.2022, 00:23
Visca Bakasetas tel tel dökülüyor, sen gidip Corneliusu alıyorsun oyundan. Orta yapmak korner atmak aklına geliyor ama Cornelius oyunda yok
Gercekten hoca neden visca ve ozellikle bakesetasa bu kadar sabrediyor. Visca yine birseyler deniyor ( geldigi zamanlardaki aksiyonlari yok gibi, iyice duraganlasti nedense), ama bakesetas hic yok oyunda. Bir kisi eksik oynatiyir.
Millet.a.omure kiziyor ama bakesetasa gore a.omur daha faydali oynuyor. En azindan topla alan katediyor.
he şunu bileydik herkesin anlamak istemediği konu bu
zaten bence de hediye edilmiş şampiyonluk bu o yüzden bu kadar tepkiye anlam veremiyorum
yılın oyuncusu UĞURCAN seçilecek
düşünün ki durumun ehemmiyetini .)
zafer6161
16.04.2022, 00:24
Bu ve Altay maclari nedense aklıma hep Vanspor faciası geliyor
Maçtan önce umudum yoktu,Adanayi yenmemiz muzice,1 puan alırsak çok iyi olur,bu sefer ligin en formda takımı Antalya ile oynayacağız,ondanda 3 puan umudum yok,tek umudum Altay maçı,
Sampiyonluk tan şüphem yok ama şubat ayında güle oynaya kutladığımız şampiyonluğu mayıs ayında ağlayarak kutlayacağız,
Ve şunu bir kez daha gordukki önümüzdeki sezon umudum yok,son 10 haftaya 15 20 puan farkla lider girmemiz lazimki oda 100 yolda bir olur
Takımda hava yok,ya sen Sampiyonluk maçına çıkıyorsun saldirsana ilk yarı
bordoylamavi
bu arada biz ikinci yarı nasıl bir diziliş yaptık hiçbişi anlamadım. 3 lü savunma mı yaptık. natpık hiçbişi anlamadım
emre6117
Önümüzdeki 2 hafta içinde bu iş bitmezse şampiyonluğu veririz.
Altay macinda 3 puan alamazsak veririz sampiyonlugu belki.
Ama altay macina kadar zaten sampiyon olmus olabiliriz.
Altay bizim maca kadar kume dusmus olur.
zaten bence de hediye edilmiş şampiyonluk bu o yüzden bu kadar tepkiye anlam veremiyorum
Ciddi misiniz bunu yazarken ??? Yazık cidden yazık..Rakipler kötüydü bize hediye ettiler öyle mi ? İroni yapıyorsunuz diye düşünmek istiyorum..Eğer gerçekten öyle düşünüyorsanız sevinmezsiniz şampiyonluğa , hakedilmemiş bir şampiyonluğa sevinilmez değil mi ?
arkadaşlar biz konya’yı yendiğimiz zaman şampiyon olduk. benim kızgınlığım başka. coşkuyla eze eze şampiyon olma fırsatının kaçması. yoksa biz çoktan şampiyon olduk
David_LuiZ4
16.04.2022, 00:28
İkinci yarı baskılı gözükmemizin sebebi Waka'dır..
Waka olmasa kaleye gidemezsin..Hamsik de zeki topçu tabi hemen hemen aldığı her topu Waka'ya oynadı çünkü Hamsik de biliyor ki rakibin kalesine bu adam sayesinde gidiyoruz..Zeki topçu zeki topçuyu sahada tanır..Waka'ya arkadan destek gelmediği için 2 3 adamla boğuşmak zorunda kalıyor tabii ki top ezecek..Cornelius'u oyundan almasan forveti ikilesen Waka'ya alan ve boşluk bulma fırsatı yaratacaksın..Takımın hücum planında taktiksel çeşitlilik yok..Atıyorsun topu Waka'ya 2 3 adamı geçmesini bekliyorsun..Geçebilirse geçiyor geçemiyorsa orta kesiyor..Senin hücumdaki ana taktik felsefen Waka'yı boşta yani rakibin kendisini unuttuğu noktada topla buluşturmak olmalı..Unutturtacaksın o adamı rakibe oyunu bir müddet Visca kanadında oynattırıp ters uzun havadan yerden vurarak Waka'yı boştayken topla buluşturacaksın..Her zaman 4 konyalıya 20 saniyede 6 çalım atan Waka'yı bulamazsın..Pamuklara saracaksın bu adamı etinden budundan yararlanacaksın..
Enaldo61
16.04.2022, 00:29
Benim izlediğim maçta Hugo, Denswil, Hamsik ve Baka en çok isteyendi maçı. Diğerlerinde aynı gayreti göremedim.
olcay_61
16.04.2022, 00:29
Vur dedik de öldür demedik
Maçtan önce umudum yoktu,Adanayi yenmemiz muzice,1 puan alırsak çok iyi olur,bu sefer ligin en formda takımı Antalya ile oynayacağız,ondanda 3 puan umudum yok,tek umudum Altay maçı,
Sampiyonluk tan şüphem yok ama şubat ayında güle oynaya kutladığımız şampiyonluğu mayıs ayında ağlayarak kutlayacağız,
Ve şunu bir kez daha gordukki önümüzdeki sezon umudum yok,son 10 haftaya 15 20 puan farkla lider girmemiz lazimki oda 100 yolda bir olur
Takımda hava yok,ya sen Sampiyonluk maçına çıkıyorsun saldirsana ilk yarı
1 kere şampiyon olan takım seneye zaten zor oluyor iyi kadro kurmak lazım bence bjk ve fb den iyi kadromuz yok seneye favorim bjk seneye bak golllcü diyorummm yalı kazığı degil iyi 2 bek ve orta sahaya eleny tarzı bir merkez almamız elzemmmmm bunlar olmazsa biz kesinlikle s.ligi ön elemesini geçemeyiz. Ligdede ilk 4 giremeyiz.
Ciddi misiniz bunu yazarken ??? Yazık cidden yazık..Rakipler kötüydü bize hediye ettiler öyle mi ? İroni yapıyorsunuz diye düşünmek istiyorum..Eğer gerçekten öyle düşünüyorsanız sevinmezsiniz şampiyonluğa , hakedilmemiş bir şampiyonluğa sevinilmez değil mi ?
abi sen Konyadan yazıyorsun Şampiyon KONYASPOR olsun onlar hakettiler şampiyonluğu :)
ben biraz burdakilere sitem ediyorum çünkü takımımıza küfür eden mi bela okuyan mı sattık diyen mi hocaya git diyen mi vs...
her puan kaybında zehir zembelek yorumlar
ben şampiyonluğu doyasıya kutlayacağım hatta gel İstanbula senle kutlayalım misafirim ol kutlama nasıl yapılır göstereceğiz herkeze :)
olcay_61
16.04.2022, 00:30
bu arada biz ikinci yarı nasıl bir diziliş yaptık hiçbişi anlamadım. 3 lü savunma mı yaptık. natpık hiçbişi anlamadım
Dorukhan geçti Hugonun yanına
Hücuma da katıldı heryerde oynadı çocuk
ilelebeTS
16.04.2022, 00:30
Kaç haftadır başlıca sorunumuz rakip ceza sahasında çoğalamamak. Eskiden rakip ceza sahasına sandalye atardık, çok kolay giriyorduk. Bu maçta ceza sahasına kenarlardan çok girdik ama bu sefer de merkezde tek adamla kaldık. Orta yapıyoruz, bizden 1 kişi rakipten 3 kişi var. Rakip kapandıktan sonra çift forvete dönmek gerekiyordu. O yüzden devre arası Baka-Waka değişikliği yapılmalı demiştim, hoca gitti Cornelius'u çıkardı. Rakibe desen ki kimi çıkarayım diye onlar da Cornelius derdi. Adam kapanacak zaten senin ortadan başka alternatifin kalmıyor. Ya orta yapacaksın ya da geride yan pas yapacaksın sabaha kadar.
zafer6161
16.04.2022, 00:31
Yanlış bilgi
Kalan 6 maçta fb, bjk belirsiz hepsini kazanir bjk yida kazandı diyelim
Fb bizden 4 puan önde
Ben bu gözle bakıyorum
61zeynel61
16.04.2022, 00:32
Önümüzdeki seneler için Abdullah AVCI'nın sözleşmesine "son 10 maçta takımı başka hocaya devreder" diye madde koydurmalı.
Abartmayin yahu. Ikinci yari kurdugumuz baskiyi Baska bir takim kuramaz bu ligde. Karagümrük defansi hatasiz oynadi, yoksa 30 ortadan bir tanesi carpar kaleye girerdi.
kayseriliyiz
16.04.2022, 00:32
fb mac kaybetmez, kendi işimize bakacağız, ama zor artık.
Yanlış bilgi
Kalan 6 maçta fb, bjk belirsiz hepsini kazanir bjk yida kazandı diyelim
Fb bizden 4 puan önde
Ben bu gözle bakıyorum
Sen 5 te sıfır çekecen fb hepsini kazanacak zaten şampiyon olma böyle bir durumda
ÖmürKaradeniz61
16.04.2022, 00:33
Başım çatlıyor ya Allah’ın maçlar iftardan önce felan değil yoksa oruç moruç kalmazdı bende.
herkes bizi konusuyor bütün istanbul cücükleri çatır çatır çatlıyor biz bunu eğlenceye bir türlü çeviremiyoruz yahu
böylesi daha keyifli cidden bakın biraz tadını çıkarın adamlar havlu atmışlar biz hala birbirimize saldırıyoruz
olcay_61
16.04.2022, 00:33
Burda insanların sitemi saçmalamadan çık bitir olayı
Millet de rahat etsin, strese girmesin
Bir şekilde şampiyon olacağız eyvallah ama seneye bu takıma 2 tane kalteli bek, oyunu 2 bölgede oynayan dinamik bir ortasaha lazım
fb mac kaybetmez, kendi işimize bakacağız, ama zor artık.
4 puan almanin nesi zor????
Enaldo61
16.04.2022, 00:34
Hamsik 3 4 kere Tony'e içeri gir diyor eliyle diliyle sert şekikde uyarıyor Tony hiç oralı değil sürekli kenarda bekliyor Hamsik'i kızdırdı bu durum, çünkü içeri doğru atacak topu atamıyor Nwakaeme kenarda bekliyor sürekli. Tony kafa olarak iyi görünmedi hiç, evet çalım attı birkaç etkili işler yaptı ama sallamıyor kimseyi hiç hoşuma gitmedi maçtaki tavırları. Ayrıca fiziksel olarak bitik kondisyon yok.
Mehmet BAŞ
16.04.2022, 00:34
Kimse kusura bakmasın ama Bakasetas bu haliyle ancak kulübede oturur. Siopis'i şu maçta kenarda oturtmak neresinden bakarsak bakalım saçmalıktı! Adamlara önde şok pres yapıp kaptığımız toplarla tehlike yaratmamız gerekirdi. Orta sahada dinamizm ve tempo sağlayacak bir numaralı ismi Siopis idi. Ama adamı kulübede oturttuk! Bir sözüm de Visca'ya olacak, bu şekilde oynayacaksa Kouassi'yi denemekte fayda var.
kayseriliyiz
16.04.2022, 00:35
Sen 5 te sıfır çekecen fb hepsini kazanacak zaten şampiyon olma böyle bir durumdaAdana, Antalya yenilszk sürpriz olmaz. Hayat maçı mamalanmış bir takım olur karşında.
Hadi Altay'ı bir sekil yendin, başak maçını nasıl alacaksın.
Bu iş bu hesaplara kalmamaliydı.
olcay_61
16.04.2022, 00:35
Abartmayin yahu. Ikinci yari kurdugumuz baskiyi Baska bir takim kuramaz bu ligde. Karagümrük defansi hatasiz oynadi, yoksa 30 ortadan bir tanesi carpar kaleye girerdi.
Işte o anlarda sahada Cornelius olmalıydı
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.