Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 33. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Karagümrük | Maç Sonucu
Sayfa :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
61zeynel61
11.04.2022, 13:40
15.00'da satışa çıkıyormuş. Forumdaşlara duyurulur. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220411/7a7566bc9769ff7bf51d3040bbf3824f.jpg
HOPA'LI TS'Lİ
11.04.2022, 13:48
15.00'da satışa çıkıyormuş. Forumdaşlara duyurulur. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220411/7a7566bc9769ff7bf51d3040bbf3824f.jpg
Vira bismillah!
Seriye başlıyoruz ve 23.04.2022 / 22.30 sularında Adana'da 8. şampiyonluğu ilan ediyoruz Allah'ın izniyle
Doğukan Uçan
11.04.2022, 13:52
Biletler sudan ucuz yönetim daha ne yapsın aga beşiktaş maçında pahalı diyip gitmeyenler doldursun işte.
61zeynel61
11.04.2022, 13:53
Vira bismillah!
Seriye başlıyoruz ve 23.04.2022 / 22.30 sularında Adana'da 8. şampiyonluğu ilan ediyoruz Allah'ın izniyleİnşallah toprağım. 1996'dan beri maça gitmeyen babamı da götüreceğim inşallah. Dün ondan habersiz passolig çıkardım. O nedenle yenmeyi diğer maçlardan daha fazla istiyorum. 96'dan sonra futbolla alakasını tümden kesti babam. Bu seneki şampiyonluk sezonunda bir nevi rehabilite etme fırsatı olarak görüyorum bu maçı.
tristram
11.04.2022, 13:54
Hangi kadro kısıtlı sen dalga mı geçiyorsun bizim aklımızla? Geniş kadro dediğin gsden hiçbir oyuncu bizim takımın 11inde oynayamaz şuan.Futboldan haberiniz yok,takımın bu oyun planı hocanın istediği bir oyun planı,hocaya Karagümrük maçında al sana 1 puan de göbek atar.
o arkadasi cok dikkate almayin.sivri yorumlar yaparak dikkat cekecegini dusunuyor.futbolun f'sinden anlamayan adamlar hocayi yuceltmek icin gelmis burada kadromuzu kotuluyor.cl icin kadro yetersiz denir anlarim ama bu ligi baz alacaksak daha iyisini yapma sansimiz cok yok..en azindan tarih boyunca boyle kadrolari cok fazla kuramadigimiz ortada.
fb-bjk-gs dahil ligin en iyi kadrosu bizde.aksini soyleyen baska sporlari takip etmeyi denemeli.sol bek haricinde bu takimin ciddi bir eksigi yok.kuvvetle muhtemel tarihimizin en iyi 2-3 kadrosundan biri.dun cok ovulen fb kadrosundan hicbiri bizde 11 oynamaz..belki edgar sakat oldugu icin stoperlerden biri oynar yoksa edgar sakatlanmamis olsa ona da gerek kalmaz.
fb yedeklerinin tamami cop.isme bakarak yorum yapiliyor..sosa-gustavo,sangare,novak,berisha en cok kufur yiyen topculari.szalai'nin balonu sonmus durumda..orada genc arda ve biraz pelkas disinda para edecek topcu yok.
gs'da ise durum daha da vahim.o takimda nelson-marcao-kerem disindakilerin alayi cop.kerem bile bizde olsa forma bulamazdi.bunlari biz degil akli basinda olan herkes goruyor.taraftar forumlarini acin bakin onlar memnun degilken burada boyle yorumlar yapilmasi tuhaf.
besiktasta rosier,ghezzal,ridvan disinda 11'imize girebilecek tek topcu yok.ghezzal'in oynadigi pozisyonda da visca var.o bile yedek kalabilirdi.
abdullah avci'nin buna ihtiyaci yok.takim iyi oynadiginda iyi kotu oynadiginda kotu demesini bilemeyen adamdan taraftar degil militan olur.hocayi savunmaya gerek yok, kalan haftalarda anormal isler olmazsa adini zaten altin harflerle tarihe yazdirdi.
butun bunlara ragmen oynanan oyunu elestirmek de gayet dogal.bu takim bu sezon sampiyon gibi oynamiyor demenin hocaya zarari nedir anlamam.belki sezon icerisinde takimin en onemli topculari bir bir sakatlanmasaydi oyun anlaminda daha iyi olurduk bilemeyiz ama su an icin tablo cok ic acici degil.bireysel kalitesi bu kadar iyi olan bir kadronun oyun anlaminda surklase edemeyecegi takim olmamasi gerekirdi.bu sezon bunu sadece bir kac mac yapabildik.
HOPA'LI TS'Lİ
11.04.2022, 14:04
İnşallah toprağım. 1996'dan beri maça gitmeyen babamı da götüreceğim inşallah. Dün ondan habersiz passolig çıkardım. O nedenle yenmeyi diğer maçlardan daha fazla istiyorum. 96'dan sonra futbolla alakasını tümden kesti babam. Bu seneki şampiyonluk sezonunda bir nevi rehabilite etme fırsatı olarak görüyorum bu maçı.
İşin uzaması bende stres yarattı toprağım.
Oysa Rize geriden gelip Konya'yı sürpriz şekilde yenince iftar öncesi çok mutlu olmuştum.
GFK ve FKG yenip sahamızda bu işe noktayı koyarız diyordum.
Olmadı. Sadece resmiyet gecikti.
5 Mayıs 1996'da Avni Aker'de şikebahçe'ye yenilerek hatta 2 hafta öncesinde yine sahamızda Van'a yenilerek verdiğimiz şampiyonluğun travması uzun yıllar sürmüştü camiada
Bu şehir ve camia çok travmalar yaşadı. Yakın zamanda 2019-2020 travması var önümüzde
Artık yolun sonuna geldik.
Özlenen şampiyonluk vuslatına kavuşmamıza en fazla 2 ya da 3 hafta kaldı.
Bu maç vuslat için çok hayati
Kazanıp şikebahçe medyasına sus işareti yapacağız.
61zeynel61
11.04.2022, 14:08
Oysa Rize geriden gelip Konya'yı sürpriz şekilde yenince iftar öncesi çok mutlu olmuştum.
5 Mayıs 1996'da Avni Aker'de şikebahçe'ye yenilerek hatta 2 hafta öncesinde yine sahamızda Van'a yenilerek verdiğimiz şampiyonluğun travması uzun yıllar sürmüştü camiada
Bu şehir ve camia çok travmalar yaşadı. Yakın zamanda 2019-2020 travması var önümüzde
Dediğin gibi kazanmak, olumsuz rüzgarı tersine çevirmek adına çok önemli. Önümüzde bizi çok fazla zorlayacak maçlarımız yok. Üstelik kadroda eksikler de geri geldi. Hem hamle hem de istediğimiz kurguyla çıkma şansımız var. Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Horonda bu kadar silkelenme yeter, şimdi alaşağı etme zamanı.
o arkadasi cok dikkate almayin.sivri yorumlar yaparak dikkat cekecegini dusunuyor.futbolun f'sinden anlamayan adamlar hocayi yuceltmek icin gelmis burada kadromuzu kotuluyor.cl icin kadro yetersiz denir anlarim ama bu ligi baz alacaksak daha iyisini yapma sansimiz cok yok..en azindan tarih boyunca boyle kadrolari cok fazla kuramadigimiz ortada.
fb-bjk-gs dahil ligin en iyi kadrosu bizde.aksini soyleyen baska sporlari takip etmeyi denemeli.sol bek haricinde bu takimin ciddi bir eksigi yok.kuvvetle muhtemel tarihimizin en iyi 2-3 kadrosundan biri.dun cok ovulen fb kadrosundan hicbiri bizde 11 oynamaz..belki edgar sakat oldugu icin stoperlerden biri oynar yoksa edgar sakatlanmamis olsa ona da gerek kalmaz.
fb yedeklerinin tamami cop.isme bakarak yorum yapiliyor..sosa-gustavo,sangare,novak,berisha en cok kufur yiyen topculari.szalai'nin balonu sonmus durumda..orada genc arda ve biraz pelkas disinda para edecek topcu yok.
gs'da ise durum daha da vahim.o takimda nelson-marcao-kerem disindakilerin alayi cop.kerem bile bizde olsa forma bulamazdi.bunlari biz degil akli basinda olan herkes goruyor.taraftar forumlarini acin bakin onlar memnun degilken burada boyle yorumlar yapilmasi tuhaf.
besiktasta rosier,ghezzal,ridvan disinda 11'imize girebilecek tek topcu yok.ghezzal'in oynadigi pozisyonda da visca var.o bile yedek kalabilirdi.
abdullah avci'nin buna ihtiyaci yok.takim iyi oynadiginda iyi kotu oynadiginda kotu demesini bilemeyen adamdan taraftar degil militan olur.hocayi savunmaya gerek yok, kalan haftalarda anormal isler olmazsa adini zaten altin harflerle tarihe yazdirdi.
butun bunlara ragmen oynanan oyunu elestirmek de gayet dogal.bu takim bu sezon sampiyon gibi oynamiyor demenin hocaya zarari nedir anlamam.belki sezon icerisinde takimin en onemli topculari bir bir sakatlanmasaydi oyun anlaminda daha iyi olurduk bilemeyiz ama su an icin tablo cok ic acici degil.bireysel kalitesi bu kadar iyi olan bir kadronun oyun anlaminda surklase edemeyecegi takim olmamasi gerekirdi.bu sezon bunu sadece bir kac mac yapabildik.
Ozellikle edgar in sakatligi sonrasi biraz yaslanarak oynuyoruz ama avci bir puana gobek atar demek te bence ayip.. karagumruk maci ozelinde kadrom su olur.. ugurcan peres huseyin hugo dorukhan.. siopis hamsik djanini wakame visca cirneluis.. burda amac cornelius u yalnizliktan kurtarabilmek.. dorukhan cakili oynar .. karagumruk emre mir ve karamoh dışında hızlı oyuncuları yok çok hücum yapacaklarını sanmıyorum geçiş yenmek için siopis ve dorukhan peres in hızları yeter.. dorukhan siopis hamsikle pozisyon vermeyiz ama.. cok ta pozisyon bulamayız çünkü wakeme içeri girmiyor visca ve cornelius 6 kişi arasında yalnız kalacak çünkü hamsikle çok süt atmıyor iş yine tıkanır sizin fikirleriniz be
mancester
11.04.2022, 14:10
Cebi, Avci‘ya gicik hala maas sebebiyle. Sirf bu yüzden maci verecek fb‘ye.
Yani boyle bir sey olabilirmi?Hadi baskan satti maci oyunculari teknik direktoru nasil ikna ediceksin ki takimin cogu yabanci ,Yapmayin etmeyin boyle seylere inananlar olur trollemeyin milleti zaten travma takimi taraftar x5 etkileniyor..
HOPA'LI TS'Lİ
11.04.2022, 14:17
Önce Karagümrük sonra Kupada Kayseri maçları ve çifte kupayla Bizans medyasının aklını fikrini alacağız.
Desteğe devam
Moralimizi toplayalım sevgili kardeşlerim lütfen
En az 10 puan farkla şampiyon olacağız. Yazın bunu bir kenara
61zeynel61
11.04.2022, 14:20
Son maçlarını izledim Karagümrük'ün. Orta sahada hızlı ve diriler. Emre Mor'da iyiydi o maçta. Allah'tan Siopis dönüyor. Dorukhan ile beraber geçit vermezler onlara. Dikkatimi çeken şey arka direğe yapılan ortalarda zayıflar. Avcı mutlaka görmüştür. Orta ile besleyebilirsek tam Cornelius'luk maç.
HOPA'LI TS'Lİ
11.04.2022, 14:24
Yani boyle bir sey olabilirmi?Hadi baskan satti maci oyunculari teknik direktoru nasil ikna ediceksin ki takimin cogu yabanci ,Yapmayin etmeyin boyle seylere inananlar olur trollemeyin milleti zaten travma takimi taraftar x5 etkileniyor..
Ben de okuyunca şaşırdım bu yoruma
Kartal İsmael ile iyi bir hava ve ivme yakaladı. Şikebahçeyi parçalamazsa ne olayım
Sefer A.
11.04.2022, 14:29
Hadi kale arkasini anladim da, bu Dogu ile Bati arasinda eskiden fark olurdu, simdi 50Tl sâdece,, saçma sapan isler yaa
Dogu 350, Cuma aksam ve derbi degil, kim alacak bilet ? sampiyonluk maçi da degil...
Ben anladim olayi kimse kusura bakmasin, bu taraftar gruplarina beles dagittiklari bilet paralarini digerlerinden çikarma plani yapiyorlar baska bir sey degil
Trabzon strese girmiş. Tek banko maç Altay mış. Öyle diyorlar.
Şu maçı vurup geçmeyene yazıklar olsun
Enaldo61
11.04.2022, 14:32
Doğu tribününde ortalarda yer var mıdır? Bilgisi olan var mı? Yoksa batıdan alıcam da.
erenslash
11.04.2022, 14:36
fb ve bjk kadrosu bizden iyi .adamların yedeklerine bak anlarsın.gsın kadrosu geniş ama zayıf halkalar çok. futbolu senden daha iyi bildiğime eminim.hoca sayesinde buradayız bakma sen.Bir kere solbeck alternatifin yok. sakatlıklar olduğunda yerine geçecek oyuncuların tırt. antepin bile bizle oynarken oyuncu değişikliğinde sakatlıklarına rağmen kullanabileceği çok oyuncusu vardı.bizde ortasaha yok.mevzu bu.avcının sistemi şu bu mezvzusunu geçtim ben.herkes bir laf ezberleşmiş giidiyor avcının sistemine göre... avcının sistemine göre veya değil ortasaha zayıf bizim +solbecksiz gidiyor takım.buna rağmen hoca bu kadar yaptı zaten. müthiş iş yaptı. oyuncu değişikliği hatası var sakatlık artı olmayan ortasahamız olunca napsın adam....zaten sakatlıklar olunca kadronun ne kadar alternatifsiz olduğunu anlıyorsun. sayın başkan solbeck sorununu çözmemesi başımıza işler aştı..kadroda komple yenilik şart seneye.sistem mistem diye ortasaha ve geri dörtlü sorununu çözmemiş şart. komple transfer şart. bu işler böyle. geri dörtlü sıfırdan yenilenmeli.bakesatası iyi fiyata gönderip çok iyi bir ortasaha almamız lazım.ortasaha göbeğe 6-8 ve 10 numara transferi şart.neden mi? şampiyonlar ligi ve dah açok şamppiyonluk istiyorsan mecbursun.forvet de çözülmesi lazım. seneye bırak şampiyonluğu ilk üçe giremessin bu kadroyla.ön eleme turunu da nah geçersin
Hangi kadro kısıtlı sen dalga mı geçiyorsun bizim aklımızla? Geniş kadro dediğin gsden hiçbir oyuncu bizim takımın 11inde oynayamaz şuan.Futboldan haberiniz yok,takımın bu oyun planı hocanın istediği bir oyun planı,hocaya Karagümrük maçında al sana 1 puan de göbek atar.
mancester
11.04.2022, 14:38
Yani su anda bir bende stress yok herhalde 13 puan bakin 4 mac +1 puan kalan hafta sayisi 6 neyin kafasi bu sampiyon olduk zaten sal gitsin biraz seneyi dusunelim biz bu oyunu cok gelistirmemiz lazim..
erenslash
11.04.2022, 14:45
kardeşim Trabzon şampiyon zaten .strese gerek yok
takım en dandik oyunuyla beraberlik alıyor
alırız bu maçı
adana maçını da alırsa bizim deliler şaşırmayın
son maç başakşehirle zaten orada da ayrı kutlama olur yani istanbulda
gurur6134
11.04.2022, 14:46
Bu maçı alırız.
Şimdi benim söylemek istediğim önemli bir kaç şey var herkesin az çok bildiği
Trabzonsporu bugünlere getmriş hocamıza çok teşekkür ediyorum çünkü kadronun kısıtlı olmasına rağmen bunu başardı.
fb,bjk hatta gs ın kadrosu bizden daha geniş
buna rağmen başardık
bizim kadroda bırakın yedeği a kadroda bile eksikler var o eksik olan a kadroda da eksikler var
Trabzonsporun seneye şampiyonlar ligi ve lig şampiyonluğu için sıfırdan transfer yapması şart
geri dörtlü ortasaha ve forvetler olmaka üzere ve kaliteli yedekler de dahil hepsi değişmesi lazım yoksa şampiyonluk sonrası salacaksak yazıktır bize
fbnin dün dikkat edin yedekleri bile a kadroda oynar
kısacası demek istediğim transfer işlerinde müthiş kararlar almamız laızm yaz sezonunda hemen hepsini yetiştirmeliyiz
şampiyonlar ligi ve lig dahil olmak zere çok ciddi kadro mühendisliği lazım
sağlık personeli komple yenilenmeli ekstra avrupadan kaliteli trainerlar da alınmalı hocamızın yükü hafiflesin
Kisitli kadro :) senin tabirinle ah eren brom ah ..bu kadar zor olmamali sen ve kankan icin su yonetimin hakkini verebilmek tamam saydirdiniz durdunuz gecen sene istifaydi 2 mesajinizdan birisi tukurdugunuzu yalamak zorunuza gidiyor anliyoruz da artik komik duruma dusmeye kendinize guldurmeye basladiniz..
erenslash
11.04.2022, 14:47
Trabzon yavaş yavaş şampiyon oluyor. oldu da zaten. bu açı alırız .lig bitti hocam hea banko maç altaymış hea oldu oldu lol
HOPA'LI TS'Lİ
11.04.2022, 14:48
Daha BJK maçı öncesine kadar Trabzonspor şampiyon oldu diyorlardı dönekler (bunu içten söyledikleri konusunda şüphelerim var)
Amaçları FKG maçı öncesi bizi strese sokmak
Yemezler ezikler
Yemezler dönekler
Yemezler şikebahçenin uşakları
Hodri meydan bakalım
erenslash
11.04.2022, 14:51
ahmet başkan işi bilmiyor. as başkan sayesinde oldu bunlar .o da ayak uydurdu bu işlere zaten.yoksa as başkan olmasa işimiz çok zordu.kimsenin tükürdüğünü yaladığı yok.david bro da gayet doğru söylüyor.yanlışa yanlış diyoruz.ayrıca hocanın da hataları olduğunda söylüyoruz .ama aynı avcı bizi buralara getiren hoca.ileride ne olur bilemeyiz.bu işler belli olmuyor ama ilk defa bu kadar iddialı bir durumdaysak avcının ve as başkanın payı büyük bunda.objektif olarak konuşacağım david luiz bro bu forumun en iyi futbol analizi yapan kardeşimizdir. hatta bir çok tvde analiz kasan adam da iyi bilir. başkanımız ünalı ve hüseyini vizyon reis yaptı. başkana dedik yabancı trainer getir dedik adam deneyimsiz adam getirdi.yabancı trainer dediysek almanyadan oradan buradan harbiden deneyimli işi bilen adamı trainer yaparsın. gidip takımın başına getirmessin . adam gibi a takımına ekstra personel yaparsın Türk personeli eğitir dedik. sağlık ekibi hala tırt.novağı sat daha iyisini almak varken yerini bile dolduramadığın sol beck çöplüğüne dönüştürüyorsun.ortasahada çöp şu anda.temizlik lazım seneye.stoperlere de.çöp olmama sebebi avcının sistem getirmesi ama o sistem de bir yerde dökülebilir belli kaliteli ayakların olmassa.
Kisitli kadro :) senin tabirinle ah eren brom ah ..bu kadar zor olmamali sen ve kankan icin su yonetimin hakkini verebilmek tamam saydirdiniz durdunuz gecen sene istifaydi 2 mesajinizdan birisi tukurdugunuzu yalamak zorunuza gidiyor anliyoruz da artik komik duruma dusmeye kendinize guldurmeye basladiniz..
mekatronik
11.04.2022, 15:18
Forvet hattını Vitor Hugo ve Cornelius yapsak, kenar ortalardan 5 gol atarız. Biz orta açar mıyız ? Tabi ki hayır.
Siopis-Dorukhan
Hamsik
orta sahası düşünmüştüm ama bu maç çok anlamsız olacak. Adana maçına bu üçlüyle çıkılır bu maça çıkılmaz.
Bu maç Allah ne verdiyse hücum maçı.
Peres...Hüseyin...Hugo..Yusuf
..........Siopis...Hamsik..........
................Baka..................
Visca........................Djanini
............Cornelius................
Siopis'e özel görev olarak Emre Mor'u ver, yaslan arkana maçı izle.
Bruno Peres'in bu maçta ortayla asistini yazdım şimdiden.
Trabzon yavaş yavaş şampiyon oluyor. oldu da zaten. bu açı alırız .lig bitti hocam hea banko maç altaymış hea oldu oldu lol
fb bjk maçında puan dahil almayacak burada dursun.vodofone arenada yeni hırslı hoca hırslı futbolcular ve 40 bin taraftar bakacağızzzzzz.
Kadromuzun iyi olduğunu bende düşünmüyorum forvetimiz iyi değil, orta sahamız orta halli,sol bekimiz yok, sağ bekimiz yetersiz, defans hattımız eh işte ,kenarlarımız işine gelirse çok iyi işine gelmezse çok kötü .Kalecimiz çok iyi .Seneye en az 6 net transfer gerek net ..
Yasin Altuntas
11.04.2022, 15:35
Su macin fener ve Konya maci ile ayni saate alinma ihtimali yok mu ya. Resmen cok sacma, maci alsak, digerleri puan kaybetse, oynamadan Sampiyon olacagiz…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sefer A.
11.04.2022, 15:36
Su macin fener ve Konya maci ile ayni saate alinma ihtimali yok mu ya. Resmen cok sacma, maci alsak, digerleri puan kaybetse, oynamadan Sampiyon olacagiz…
Bos hayallere kapilmayalim Konya 5% puan kaybeder, fb ise 0%
serdaracıl
11.04.2022, 15:42
Sent from my iPhone using Tapatalk
Asla. Bizim rakiplerle işimiz yok. Biz kendi işimize bakacağız. Yenip işi bitireceğiz. Bubtip söylemlerle konsantrasyon kaybına gerek yok. Hedef maçımız karagümrük
nevzat61
11.04.2022, 15:49
14 puan farka rağmen strese girenler bence futbol ile ilgilerini kesmeleri gerekiyor sağlığı için..
Manava61
11.04.2022, 15:49
Son iki maçımız olan Beşiktaş, Antep karşısında ve yenildiğimiz Antalya maçında Nuri Şahin'in de belirttiği gibi üçlü savunmalara karşı zaaflarımızı gördük. Özellikle kanatlarımızın defansif yönlerinin az oluşu( Nwakaeme'nin hiç yok) rakip beklerin aktif şekilde oyunda kalmasını sağlıyor ve kanat organizasyonlarından oldukça fazla atak şansı veriyoruz. (BJK maçında yediğimiz gol ve penaltının oluşu, Antalya maçında yediğimiz gol ve penaltının oluştuğu pozisyon)
Karagümrük klasik 4lü defans oynuyor bu da bize ters gelmeyen bir formasyon. Nwakaeme'nin olduğu kanatta da onlarda da geri dönmeyi sevmeyen Emre Mor var. Rakibin kötü ve bize ters gelmeyen savunma hattına karşı top oldukça bizde ve rakip yarı sahada kalmalı. Bunun için de dönen topları kontra tehdidine karşı toplamalıyız. Her ne kadar yerli kuralını ve son maçlardaki performanslarını düşününce Dorukhan öne çıksa da oyunu rakip yarı sahasına yıkabilmek ve dönen topları toplayabilmek için Siopis'e ihtiyacımız var.
Son iki maçımız olan Beşiktaş, Antep karşısında ve yenildiğimiz Antalya maçında Nuri Şahin'in de belirttiği gibi üçlü savunmalara karşı zaaflarımızı gördük. Özellikle kanatlarımızın defansif yönlerinin az oluşu( Nwakaeme'nin hiç yok) rakip beklerin aktif şekilde oyunda kalmasını sağlıyor ve kanat organizasyonlarından oldukça fazla atak şansı veriyoruz. (BJK maçında yediğimiz gol ve penaltının oluşu, Antalya maçında yediğimiz gol ve penaltının oluştuğu pozisyon)
Karagümrük klasik 4lü defans oynuyor bu da bize ters gelmeyen bir formasyon. Nwakaeme'nin olduğu kanatta da onlarda da geri dönmeyi sevmeyen Emre Mor var. Rakibin kötü ve bize ters gelmeyen savunma hattına karşı top oldukça bizde ve rakip yarı sahada kalmalı. Bunun için de dönen topları kontra tehdidine karşı toplamalıyız. Her ne kadar yerli kuralını ve son maçlardaki performanslarını düşününce Dorukhan öne çıksa da oyunu rakip yarı sahasına yıkabilmek ve dönen topları toplayabilmek için Siopis'e ihtiyacımız var.
Orta sahayi siopis hamsik kurup sol bekede dorukhan atıp forveti djanini cornelius yapmalıyız skoru alırsak en az 2 0 dorukhan ortaya denswil beke cornelius dışarı gelir rakipte delici tek adam emre mor ken onu dorukhan siopis dahil 6 oyuncuylakarsilamak mantıksız geliyor
volkan üçlüye döner mi peki? üçlü savunmaya karşı zaafımız kısa sürede bu kadar ortaya çıkmış, dillendirilmişken bunu yapabilecek yeteneği varmıdır? Dönerse kadroları buna ne kadar cevap verir?
Manava61
11.04.2022, 16:00
Orta sahayi siopis hamsik kurup sol bekede dorukhan atıp forveti djanini cornelius yapmalıyız skoru alırsak en az 2 0 dorukhan ortaya denswil beke cornelius dışarı gelir rakipte delici tek adam emre mor ken onu dorukhan siopis dahil 6 oyuncuylakarsilamak mantıksız geliyor
Dorukhan'ı sol beke atmak hem yerli kuralı açısından hem de taktik açısından bence de en verimli seçenek olur ancak hoca denemez diye düşünüyorum. Siopis- Dorukhan ikilisi ortahasada gerçekten çok defansif kalır. Sağ bek noktasında bence Peres Visca ile gayet iyi uyum yakaladı o yüzden Peres ile başlanmalı sağda. Tüm bunları değerlendirince son tahlilde İlk iki yerli Uğurcan-Hüseyin diye düşünürsek 3. için geriye tek seçenek Ömür kalıyor.
sethfilo
11.04.2022, 16:01
Bu takım 3lü, 4lü ve diğer tüm formasyonları oynar, sorun sistem değil, sorun başta hoca olmak üzere bazı oyuncuların mental yorgunluğu
Doğukan Uçan
11.04.2022, 16:04
fenerbahçe göztepe ve rize maçlarında puan kaybetmez %0.01 ihtimal.
hatta iki maçta da 4-0 5-1 gibi skorlar bekliyorum.
konyaspor'un bu haftaki rize maçında yaşananlardan sonra gazişehirin işi çok zor zaten deplasmanda da kötüler.
bu hafta şampiyonluğu ilan etmemiz çok zor gözüküyor.
Ah ah ah . Yaptığım strateji tutmadı. Sampiyonluk turu atma hayaliyle yola çıktım. Artık peynirli, gıymalı yiyip heri döneceğim. Artik altay macinda kupa kaldırırım.
emre6117
11.04.2022, 16:11
Bizim Altayi macinin banko oldugunu biliyorlar da nasil strese girdigimizi dusunuyorlar.
Zira fb bjkye takilacak. O zaman 6 macta 3 puan bile yeter bize.
Herhalde kalan 6 macin 5ini yenilecegimizi filan dusunuyorlar herhalde.
Bu hafta karagumrugu yenip isi bitiriyoruz. Ama bu mac ozelinde bilet fiyatlari eski fiyattan olabilirdi.
Cunku stadin bir kismi cezali, mac cuma gunu, ramazan faktoru vb.durumlardan oturu fiyatta yuksek oldugu icin acaba full tribun olur mu diye dusunduruyor.
serdaracıl
11.04.2022, 16:11
Dorukhanı sola atmak nedir allah aşkına. Dorukhan—siopis önlerinde de hamsik. Bu orta sahayı asla bozmamalıyız. Solda densvill oynar. Bu saatten sonra ne sistemle ne de oyuncuların yeriyle oynamaya gerek yok
Sefer A.
11.04.2022, 16:12
Ya anlamadigim bir sey var, Antalya maçina kalirsa sampiyonluk, târih olarak en erken olmuyor belki ama lig haftasi olarak yine de en erken sampiyonluk olmuyor mu ya ?
serdaracıl
11.04.2022, 16:14
Ya anlamadigim bir sey var, Antalya maçina kalirsa sampiyonluk, târih olarak en erken olmuyor belki ama lig haftasi olarak yine de en erken sampiyonluk olmuyor mu ya ?
Bu söylemleri, karagümrük maçının tarihini falan gündemimizden çıkarmalıyız. Tek bir şeye konsantre olmalıyız o da karagümrük maçı. Erken şampiyon olunca nolcak? Madalya mı takıyorlar. Bi ara şikeciler yapardı şu işleri. Tam kırmak üzerelerken bir rekor tanımlar onunla avunurlardı.
Manava61
11.04.2022, 16:15
volkan üçlüye döner mi peki? üçlü savunmaya karşı zaafımız kısa sürede bu kadar ortaya çıkmış, dillendirilmişken bunu yapabilecek yeteneği varmıdır? Dönerse kadroları buna ne kadar cevap verir?
Hocam hiç sanmıyorum Volkan Demirel geldiğinden beri bildiğim kadarıyla Karagümrük hiç 3lü oynamadı. Bir maçta hadi üçlü oynayalım demeyle oynatabilecek bir teknik kapasiteye de kadroya da sahip değil Karagümrük. Beşiktaş'ın bekler Rosier,Rıdvan ; Antep'in Kitsiou,Sagal ; Antalya'nın Bünyamin,Güray. Hemen hepsi topla ilişkisi iyi veya hızlı oyuncular. Karagümrük'ün bekleri bu oyuncular seviyesinde olmadığı gibi(belki biraz Balkovec) 3lü savunma için de stoperleri yetersiz. Ben teknik direktörlüğe yeni başlayan Volkan Demirel'in klasik bir biçimde kapanacağını ve Emre, Karamoh üzerinden kontra kovalayacağını düşünüyorum.
HOPA'LI TS'Lİ
11.04.2022, 16:17
Gaziantep beraberliği, ligin bitimine 5 hafta kala şampiyon olan takım hayaliyle hepimizin Karagümrük maçındaki beklentimizi de bitirdi.
Harika bir rekor olurdu ve bundan sonra zor kırılırdı.
Yapılacak olan önce Karagümrük'ü geçip kalan 5 haftada gereken en az 2 puanı bir an önce alıp 38 yıllık hasreti ve stresi bitirmek olmalı
emre6117
11.04.2022, 16:18
fb ve bjk kadrosu bizden iyi .adamların yedeklerine bak anlarsın.gsın kadrosu geniş ama zayıf halkalar çok. futbolu senden daha iyi bildiğime eminim.hoca sayesinde buradayız bakma sen.Bir kere solbeck alternatifin yok. sakatlıklar olduğunda yerine geçecek oyuncuların tırt. antepin bile bizle oynarken oyuncu değişikliğinde sakatlıklarına rağmen kullanabileceği çok oyuncusu vardı.bizde ortasaha yok.mevzu bu.avcının sistemi şu bu mezvzusunu geçtim ben.herkes bir laf ezberleşmiş giidiyor avcının sistemine göre... avcının sistemine göre veya değil ortasaha zayıf bizim +solbecksiz gidiyor takım.buna rağmen hoca bu kadar yaptı zaten. müthiş iş yaptı. oyuncu değişikliği hatası var sakatlık artı olmayan ortasahamız olunca napsın adam....zaten sakatlıklar olunca kadronun ne kadar alternatifsiz olduğunu anlıyorsun. sayın başkan solbeck sorununu çözmemesi başımıza işler aştı..kadroda komple yenilik şart seneye.sistem mistem diye ortasaha ve geri dörtlü sorununu çözmemiş şart. komple transfer şart. bu işler böyle. geri dörtlü sıfırdan yenilenmeli.bakesatası iyi fiyata gönderip çok iyi bir ortasaha almamız lazım.ortasaha göbeğe 6-8 ve 10 numara transferi şart.neden mi? şampiyonlar ligi ve dah açok şamppiyonluk istiyorsan mecbursun.forvet de çözülmesi lazım. seneye bırak şampiyonluğu ilk üçe giremessin bu kadroyla.ön eleme turunu da nah geçersin
Bizim takim da ugurcan, nwakame, visca, hamsik mevkisinin en iyileri.
Hugo, peres, a.omur, cornelius, djaniny, siopis, dorukhan idare eder durumda.
Geri kalanlarin cogu ise ortalama alti.
Super ligden ilk 11 kur deseler;
...ugurcan....
.rosier.. kim...hugo..ferdi..
....de souza..hamsik..
..visca..gazzel..nwakame..
..... cornelius veya batsuayi...
HOPA'LI TS'Lİ
11.04.2022, 16:19
Bu söylemleri, karagümrük maçının tarihini falan gündemimizden çıkarmalıyız. Tek bir şeye konsantre olmalıyız o da karagümrük maçı. Erken şampiyon olunca nolcak? Madalya mı takıyorlar. Bi ara şikeciler yapardı şu işleri. Tam kırmak üzerelerken bir rekor tanımlar onunla avunurlardı.
Hay yaşşa kardeşim
Hepimizi rahatlattın.
Mühim olan şampiyon olmak.
Çok erken olmuş, erken olmuş, çok önemli değil
HOPA'LI TS'Lİ
11.04.2022, 16:22
Uğurcan
Peres Ahmetcan Hugo Denswil
Siopis
Visca Hamsik Ömür Djaniny
Cornelius
FKG 11'im
Yıkar geçer
Mert Oğuzlu61
11.04.2022, 16:22
Biz şu maçı kazansak fener ve Konya'nın ne yapacağının hiçbir önemi yok çünkü stresi atmış oluruz geriye de sadece 2 puan kalmış olur Adana maçına 1 puan yazsak sonraki Antalya maçına da 1 puan yazdık mi şampiyonuz tabii bu en kötü ihtimal, belki Adana'yı da yenip işi bitirebiliriz.
Sezonun en kritik maçına çıkacağız, kazanırsak o gazla şampiyonuz ama kazanamazsak Adana'yı da yenemeyiz fb ile son haftaya kadar yarisiriz.
Yönetim galibiyete prim vermeli futbolcular makas kesmiyor mu diyor ne istiyor anlamadım ama ortada ciddi problem olduğu kesin, Karagumruk maçına özel hazırlık yapmiyorlarsa yandık demektir.
Sefer A.
11.04.2022, 16:25
Yok bence de çok önemli degil de, emin olmak istedim
Bana kalsa artik Antalya maçinda iç sahada sampiyonluk gelsin isterim, Adana maçinda gelecegine
Dorukhanı sola atmak nedir allah aşkına. Dorukhan—siopis önlerinde de hamsik. Bu orta sahayı asla bozmamalıyız. Solda densvill oynar. Bu saatten sonra ne sistemle ne de oyuncuların yeriyle oynamaya gerek yok
Dorukhan siopis ve hamsik orta sahasını kurduk rakipte biglia bistrovic toure var ee dorukhan kac golü var 1 ceza sahasına giriyor mu nadir. Hamsik 2 golü var orayı organize eder ama çok ceza sahasına girmiyor.. siopis zaten golü yok wakeme köşede bekliyor içerde visca ve cornelius mutlak kazanmak gerek peki don karagumruge.. defans salih balkovec burak l uckassen.. hepsi defansif.. biglia toure bistrovic bunlarda defansif orta saha karamoh emre mor pesic.. emre ve karamoh dışında patlayıcı oyuncuları yok.. biz iki oyuncuyu.. peres huseyin hugo denswil siopis dorukhan tam 6 defansif oyuncuyla bwklicez.. kursa bak ada iç sahada 3 haftadır kazanamazken 6 defansif oyuncuyla çıkılmaz.. köy djanini yi cornelius un yanina 10 numara gibi.. kanatta visca wakeme önünde hamsik arka yi siopis hüseyin hugo petes dorukhan dörtlüsü kurtarır.. denswilde bekte bindirme yapmıyor zaten
serdaracıl
11.04.2022, 16:45
Dorukhan siopis ve hamsik orta sahasını kurduk rakipte biglia bistrovic toure var ee dorukhan kac golü var 1 ceza sahasına giriyor mu nadir. Hamsik 2 golü var orayı organize eder ama çok ceza sahasına girmiyor.. siopis zaten golü yok wakeme köşede bekliyor içerde visca ve cornelius mutlak kazanmak gerek peki don karagumruge.. defans salih balkovec burak l uckassen.. hepsi defansif.. biglia toure bistrovic bunlarda defansif orta saha karamoh emre mor pesic.. emre ve karamoh dışında patlayıcı oyuncuları yok.. biz iki oyuncuyu.. peres huseyin hugo denswil siopis dorukhan tam 6 defansif oyuncuyla bwklicez.. kursa bak ada iç sahada 3 haftadır kazanamazken 6 defansif oyuncuyla çıkılmaz.. köy djanini yi cornelius un yanina 10 numara gibi.. kanatta visca wakeme önünde hamsik arka yi siopis hüseyin hugo petes dorukhan dörtlüsü kurtarır.. denswilde bekte bindirme yapmıyor zaten
Orta sahada dorukhan ve siopisin dinamizmine ihtiyaç var. Rakibi yıldıracak adamlar bunlar. Dorukhan gibi bir adamı sol beke hapsetmek çok büyük hata olur
UĞUR DURTAŞ
11.04.2022, 16:51
% 99 şampiyon olacak bir takımın saha içinde rahat olması gerekmiyor mu?
bu klas ayakların sahada güzel futbol sergilemeleri gerekmiyor mu?
bazı futbolcularımıza bakıyorum salmışlar gibi oynuyorlar.
antep maçında dorukhan hüseyin denswil uğurcan sakatlıktan dönmesine rağmen hugo çırpınıyor
mücadele ediyorlar basıyorlar koşuyorlar içten oynadıklarını görebiliyoruz.
haftalardır isteksiz formsuz bir makayeme var sahada
inanılır gibi değil ne oldu makayeme niçin oynamıyorsun?
ömür viska cornelius sizlerde istenilen seviyede değildiniz
hamsik güçü yoktu belki ama klasını gösterdi sahada
rakiplere inanılmaz kolay pozisyon veriyoruz.
işimizi çok uzattığımızı düşünüyorum artık
cuma akşamı herkes elini taşın altına sokması lazım.
başta, makayeme bakasetas viska ömür corneius
kendinizi iyi hissetmiyorsanız sahada bir şeyler veremeyeceğinizi düşünüyorsanız
avcı hocaya söyleyin be kardeşim.
değerimiz şampiyon takımın hocası avcı hocamıza bir şeyler söylemek isterim.
bazı futbolcular gibi senin ve ekibininde formsuz olduğunu düşünüyorum.
rakip analizinin yetersiz olduğunu,oyunu okuyamadığınızı,oyundan düşen oyuncularımızı sahada uzun süre tuttuğunuzu
oyuncu değişikliklerinde geç kalınması gibi...
lütfen yukarıda yazdım bu işi uzatmayalım.
k.gümrük lütfen iyi analiz edilsin
klas ayakları kilitlensin(emre mor gibi pesic gibi,bıglia gibi oyuncuları)
takımımız motive şekilde sahaya çıkmalı
sahamızdayız
stad full olacak
baskılı coşkulu presli başlayalım ve güzel bir galibiyet alalım.
zamanı geldi.
uğurcan
peres hüseyin hugo denswil
siopis durukhan
viska hamsik makayeme
cornelius
Not:ben olsam caniniyi oynatırım cornelius yerine.
Orta sahada dorukhan ve siopisin dinamizmine ihtiyaç var. Rakibi yıldıracak adamlar bunlar. Dorukhan gibi bir adamı sol beke hapsetmek çok büyük hata olur
Tbmm dorukhan topu kazandı verdi hamsik e .. oda wakeme ye attı içerde kim var cornelius visca siopis içeri giriyorum yok hamsik belki yay da olur.. karagumruk kac kişi verde salih şakaya bassa l uckassen balkovec bistrovic toure biglia burak yani 6 kişiler biz kac kişi olabiliyoruz 3 en fazla her adama 2 adam verebiliyorlar rakip benim üzerime gelmedikten sonra neden 6 defansif oyuncuyla çıkayım.. he şöyle olur direk önde basariz orası ayrı sadece uzun vurmak zorunda kalırlar o toplarında hugo denswilde toplarız diyorsan o ayri
Ertan1982
11.04.2022, 17:09
Aslinda bu hafta alacgimizi aldik.Gecen Hafta 8 Puan lazimdi bu hafta 5.
Bize karsi acik oyniyan Takim kaybeder.
Ama biraz daha ciddiyet takimlarda son 5% kaldi zafer icin.
Yiğit SARI
11.04.2022, 17:37
Ben olsam Bakasetas ve Hamsik'i aynı anda sahaya sürerdim
Bu arada bi üstümdeki renktaşım doğru bir şey yazdı puan kaybetsek bile hedefe yaklaşan bir durumdayız ikramları reddediyor olsak da. Bu maçta alınacak galibiyet işi bitirecektir artık
Aslinda bu hafta alacgimizi aldik.Gecen Hafta 8 Puan lazimdi bu hafta 5.
Bize karsi acik oyniyan Takim kaybeder.
Ama biraz daha ciddiyet takimlarda son 5% kaldi zafer icin.
Agzina saglik yok fener besiktasa yenilir mi yok bilmem ne haftaya başlarken 8 di şampiyonluk puan imiz şimdi 5
gurur6134
11.04.2022, 17:53
ahmet başkan işi bilmiyor. as başkan sayesinde oldu bunlar .o da ayak uydurdu bu işlere zaten.yoksa as başkan olmasa işimiz çok zordu.kimsenin tükürdüğünü yaladığı yok.david bro da gayet doğru söylüyor.yanlışa yanlış diyoruz.ayrıca hocanın da hataları olduğunda söylüyoruz .ama aynı avcı bizi buralara getiren hoca.ileride ne olur bilemeyiz.bu işler belli olmuyor ama ilk defa bu kadar iddialı bir durumdaysak avcının ve as başkanın payı büyük bunda.objektif olarak konuşacağım david luiz bro bu forumun en iyi futbol analizi yapan kardeşimizdir. hatta bir çok tvde analiz kasan adam da iyi bilir. başkanımız ünalı ve hüseyini vizyon reis yaptı. başkana dedik yabancı trainer getir dedik adam deneyimsiz adam getirdi.yabancı trainer dediysek almanyadan oradan buradan harbiden deneyimli işi bilen adamı trainer yaparsın. gidip takımın başına getirmessin . adam gibi a takımına ekstra personel yaparsın Türk personeli eğitir dedik. sağlık ekibi hala tırt.novağı sat daha iyisini almak varken yerini bile dolduramadığın sol beck çöplüğüne dönüştürüyorsun.ortasahada çöp şu anda.temizlik lazım seneye.stoperlere de.çöp olmama sebebi avcının sistem getirmesi ama o sistem de bir yerde dökülebilir belli kaliteli ayakların olmassa.
Dorukhan siopis baka hamsik omurlu orta saha cöp oyle mi? bu lig premier lig degil su orta saha hangi takimda var ligde ayiptir premier lig kadrosu isteyen adam kaynak da yazacak.lig icin gayet yeterliydi bu orta saha sildi supurdu zaten 5 haftadir mac alamiyor takim en yakin takima puan farki 13 ayiptir emege saygi bu orta saha tolunayli unalli 96 kadrosundan da iyi ..fazla uzatmaya gerek yok sene basinda yazdiklariniz da ortada simdi gelinen noktada ligin en iyi kadrosuna sahip takimdik ve sonucu elde ettik yigidi öldürceksin hakkini verceksin bunu yapmak bu kadar zor olmamali kabul edin yanildiniz hala daha uzatmak kibirden baska birsey degil..
lazboy0061
11.04.2022, 18:06
Biraz sakin olun arkadaslar bu takim 6 mac da her türlü 5 puan alir ben kendi adima konusuyorum yemisim rekoru bana rekor felan lazim degil sampiyon olalim sevincten aglayalim eglenelim sokaklara dökülelim yeter
Cem Balcı
11.04.2022, 18:51
Üstat bir sual yönelteceğim;
Sen şimdi "ŞAMPİYONLUK MAÇIMIZI" mı açtın yoksa "ŞAMPİYONLUKTAN BİR ÖNCEKİ MAÇIMIZI" mı ? :)
:dansmuz:
Valla hocam bu gidişle lig sonuna kadar öyle bir şey olmayacak gibi :p
Fener beraber kalıp biz yenersek şampiyonluk geliyor olması lazım fark 15 e çıkıyor ve ikili averaj bizde. Ama fb yenilmesi lazım gibi yazılar okudum.
nevzat61
11.04.2022, 19:37
Biraz sakin olun arkadaslar bu takim 6 mac da her türlü 5 puan alir ben kendi adima konusuyorum yemisim rekoru bana rekor felan lazim degil sampiyon olalim sevincten aglayalim eglenelim sokaklara dökülelim yeter
Al benden de o kadar..millet kafayı yemiş :)
Ertan1982
11.04.2022, 19:39
ha 1 mac beklediniz ha 3.
Kac sene bekledik bu ani biraz sakin olun.
ÖmürKaradeniz61
11.04.2022, 19:47
Kimse gerginlikten ötürü taraftara kızmasın yılların birikimi var patladı artık insanlar. Seneye kafa kafaya gitsek bu kadar gergin olmayız.
Sefer A.
11.04.2022, 19:56
Fener beraber kalıp biz yenersek şampiyonluk geliyor olması lazım fark 15 e çıkıyor ve ikili averaj bizde. Ama fb yenilmesi lazım gibi yazılar okudum.
fb önümüzdeki maç puan kaybetmez, sonra Rize deplasmaninda belki
bosverelim fbyi simdi en azindan bir süre
David_LuiZ4
11.04.2022, 20:03
Bu taraftar resmi olarak 30 40 yıldır şampiyonluğu bekliyor...
Bu takımı şampiyon yapan hoca Abdullah Avcı'dır..Tarihe geçmiştir..
2 sezon önce forumda yapılan ankette Newton mu Avcı mı sorusuna Newton kutucuğunu işaretleyen futbol cahilleriyle taktik fukarası Ünal'ın evlatları Avcı'yı yerden yere vurma konusunda birbirleriyle yarışıyorlar..Bunları sağduyulu taraftarlar kayda değer bulmasın ciddiye almamalı muhatap kabul etmemeli..Bunların Avcı'yı sorgulamasının altında yatan neden kuyruk acısıdır..Yanıldıklarını hiçbir zaman kabul etmeyip şuraya özeleştiri adı altında bir şey karalayamamış egosu nirvanaya varmış tiplerdir bunlar..
E hadi geçmişte benim malzemeci dediğim Newton'a toz kondurmuyordun ya da taktik fukarası Ünal ile şampiyonluğa koşacağız diyordun bugün bakıyoruz ki ikisi de bir halta yaramamış Avcı takımı şampiyon yapmış...
Kır dizini otur aşağı be kardeşim..Ne bu inat..Ne bu yüzsüzlük..
Neymiş Avcı'nın 5 tane iyi oynattığı maç yokmuşmuş bilmem neymiş..Newton ile Ünal Şampiyonlar Ligi seviyesinde top oynatıyordu değil mi?
Bir insan Newton ile Ünal'ın Trabzonspor'un şampiyon yapacağına inanabilir bunu sorgulamıyorum ama bu ikisini sabah akşam pohpohlayan fanboyların Avcı'yı sinsi sinsi el altından laf sokuşturarak eleştirmelerini çatır çatır sorgularım..Çakallığa müsade edemeyiz.
olcay_61
11.04.2022, 20:03
Fener kalan maçlarından sadece bjk a karşı puan kaybeder gerisini alır
Oyuzden sallayın feneri, biz 2 maç alalım yeter gerisi tırı vırı
Erken şampiyon olsak iyi olurdu, haketmistik taraftar olarak ama olmadı sağlık olsun
Yıllardır beklemişiz zaten 2-3 maç daha bekleriz
lazboy0061
11.04.2022, 20:04
Kimse gerginlikten ötürü taraftara kızmasın yılların birikimi var patladı artık insanlar. Seneye kafa kafaya gitsek bu kadar gergin olmayız.
Ben 95/96 2010/2011 sezonu gördüm kardesim bende gergindim ama sonra düsünüyorum 6 mac da alacagimiz sadece 5 puan evimizde karagümrük antalya alanya maclari var her türlü aliriz 5 puanimizi burda bazi arkadaslar gerginlikten ne yazdigini bilmiyor avci ya futbolcularimiza hakaret edenler var ben en cok ona kiziyorum
fenerin puan kaybı yetmiyor
konya ve fener berabere kalır biz yenersek şampiyonuz ama bu çok zor ihtimal.
Adanademir maçını kazanarak şampiyonlugu kazanacağız
önümüzdeki 2 maçı kazanacağız arkadaşlar ve şampiyon olacağız.
23.04.2022 şampiyon olacağımız tarihtir.
Onur Erçetin
11.04.2022, 20:26
Bakın değerli arkadaşlarım.İlkokul birinci sınıf zekasına sahipseniz yazdığım bazı şeyleri anlarsınız.Daha önce çok net yazdım ve yine yazıyorum.
Ünal Karaman Trabzonspor tarihinin hem nitelik hem de nicelik anlamında en dar kadrolarından biriyle yarışmasına rağmen ve aynı anda Avrupa Liginde gruplarda oynamasına rağmen ve çok kritik sakatlıklarla karşılaşmasına rağmen ligin ilk yarısını liderin 5 puan arkasında tamamladı.
Ünalın taktik bilgi anlamında Avcı ile kıyaslanamayacağını daha önce de yazdım.Bu cümleleri okurken tanrının size verdiği beyninizi biraz kullanırsanız ne demek istediğimi anlarsınız.
Ünalın Terim profilinde gazla takım çalıştıran,ofansif ve tempolu oynatmayı seven,defansif güvenliği ilk plana almayan bir hoca olduğunu da söyledim.
Avcının defansif kontrolü ön plana alan sisteminin geçiş döneminde şampiyonluk için doğru ve başarılı bir tercih olduğunu da yazdım.
Herşeye rağmen Ünalın elinde daha iyi bir kadro olsaydı takımı 2019 da şampiyon yapabileceğini de ifade ettim.
Ünalın başkan tarafından taraftarın önüne küçük düşülerek atılmasının,yaşanan sıkıntılarda sorumluluğu tek başına üzerine almasının istendiğinin ve aslen futbol değil de siyasi gerekçelerle kulüpten kovulduğunu düşündüğümü de söyledim.
Ünaldan sonra yapılan transferler de bunları kanıtlar nitelikte.
Başkanın futboldan hiç anlamadığı halde kibri ve egosuyla önce Cimşiri,sonra da Newtonu getirerek takımın anasını ağlattığını,kaybedilen şampiyonlukta doğrudan payı olduğunu da söyledim.
Forumdan daha önce uzun süre ceza aldım küfürler ettiğim için.Tekrar böyle bir durumla karşılaşmak istemiyorum.Söylediklerimi sürekli çarpıtıp benim karşıma çıkmayın.
Ben 95/96 2010/2011 sezonu gördüm kardesim bende gergindim ama sonra düsünüyorum 6 mac da alacagimiz sadece 5 puan evimizde karagümrük antalya alanya maclari var her türlü aliriz 5 puanimizi burda bazi arkadaslar gerginlikten ne yazdigini bilmiyor avci ya futbolcularimiza hakaret edenler var ben en cok ona kiziyorum
Aynen oyle abi, bizim de moralimiz bozuldu biraz ama genel tabloyu etkilemez, etkilememesi lazim. Bu takim zaten boyle mac aliyordu hep simdi de alamiyor gerek motivasyon problemleri gerekse de anlik yanlis kararlar, hatalar vs.. Hunter hocayi bir maraton kosucusu gibi dusunmek lazim. Bu dusus sezon icinde yasanabilirdi ama yasanmadi sezon sonunda oldu yapacak cok bir sey yok 110 puan alan bir takim yok. City veya Liverpool da sezon icinde dususler yasadi ama hocalari cozerek yoluna devam etti. (Liverpool dususu erken yasadi, City ise simdi yasiyor) Yerleri belli, hocalarinin sistemleri belli. Uzun vadede de asla oradan kopmayacaklar. Maci erken koparip isi bitirecegizinsallah.
Hiçbir rekor oyun vb. umurumda değil.Bize 5 puan lazım ve önümüzdeki 2 maçta bunu alacağız.Onumuzdeki iki maçtaki rakiplerimizi birkaç ay önce yendik yine yenecegiz
Onur Erçetin
11.04.2022, 20:32
Bunu anlamak için psikolog olmaya gerek yok.Çok net ve doğru bir tespit.İnsanlar artık stresi kaldıramıyor.Herkes kafasında felaket senaryoları yazıyor net olarak.Bu sene şampiyon olunsun insanlar bu mutluluğu yaşasın seneye emin olun hiç kimsenin bu kadar umrunda olmaz.Evet yine kızarız ama bu kadar ölüm kalım meselesi yapmayız futbolu ve maçları.
Onur Erçetin
11.04.2022, 20:34
Benim Ünal Karaman hayranı olduğumu düşünenler var.Arkadaşlar Ünal,Şenol,Avcı,Ahmet,Mehmet şu bu benim umrumda olmaz.Benim için önemli olan Trabzonsporun başarısı.Ben olaya farklı açıdan bakıyorum.Şampiyonluğa oynadığımız sezonlardan birisi 2019/2020 sezonu idi.O sezon neden şampiyon olamadık onu değerlendirmeye çalışıyorum.Haklıyım veya değilim bu çok da önemli değil ama o sezonun üzüntüsü hala var üzerimde.
lazboy0061
11.04.2022, 20:39
Aynen oyle abi, bizim de moralimiz bozuldu biraz ama genel tabloyu etkilemez, etkilememesi lazim. Bu takim zaten boyle mac aliyordu hep simdi de alamiyor gerek motivasyon problemleri gerekse de anlik yanlis kararlar, hatalar vs.. Hunter hocayi bir maraton kosucusu gibi dusunmek lazim. Bu dusus sezon icinde yasanabilirdi ama yasanmadi sezon sonunda oldu yapacak cok bir sey yok 110 puan alan bir takim yok. City veya Liverpool da sezon icinde dususler yasadi ama hocalari cozerek yoluna devam etti. (Liverpool dususu erken yasadi, City ise simdi yasiyor) Yerleri belli, hocalarinin sistemleri belli. Uzun vadede de asla oradan kopmayacaklar. Maci erken koparip isi bitirecegizinsallah.
Aynen de oyle kardesim bu düsüsü sezon ortasinda degil 15-20 puan farkini attiktan sonra yasadik yasiyoruz bu gayet normal bisey karagümrük macindan sonra 99% sampiyonuz
Benim Ünal Karaman hayranı olduğumu düşünenler var.Arkadaşlar Ünal,Şenol,Avcı,Ahmet,Mehmet şu bu benim umrumda olmaz.Benim için önemli olan Trabzonsporun başarısı.Ben olaya farklı açıdan bakıyorum.Şampiyonluğa oynadığımız sezonlardan birisi 2019/2020 sezonu idi.O sezon neden şampiyon olamadık onu değerlendirmeye çalışıyorum.Haklıyım veya değilim bu çok da önemli değil ama o sezonun üzüntüsü hala var üzerimde..
2019 - 2020 sezonunda derbilerde iyiydik bilhassa sb maclarinda tarihi fark atabilecegimiz pozisyonlarimiz vardi son haftalarda dususe girmistik futbol sansimizda yoktu basaksehir son haftalarda bir kez yenilse falan huseyin cimsir sampiyon takimin hocasi olmus olacakti ama nasip degilmis hocanin iyisi elbette fark yaratir fakat rakiplerin ne yaptigida onemli bu sezon rakiplerin lige erken havlu atacagini tahmin edilmiyordu
Kadir Aydın
11.04.2022, 20:56
Antalya macini izliyorum, Antalya macina 3 puan yaziyorsunuz ya, yazmayin.
Benim Ünal Karaman hayranı olduğumu düşünenler var.Arkadaşlar Ünal,Şenol,Avcı,Ahmet,Mehmet şu bu benim umrumda olmaz.Benim için önemli olan Trabzonsporun başarısı.Ben olaya farklı açıdan bakıyorum.Şampiyonluğa oynadığımız sezonlardan birisi 2019/2020 sezonu idi.O sezon neden şampiyon olamadık onu değerlendirmeye çalışıyorum.Haklıyım veya değilim bu çok da önemli değil ama o sezonun üzüntüsü hala var üzerimde.
Kötü futbol oynuyoruz oyuncularda hırs yok bu korkutucu bir durum ama bu sezonun 2019 2020 sezonuyla alakası yok puan puana girdik pandemideki araya ve kaybettik bu puanla girseydik yine şampiyon olacaktık.O 8maçtaki berbat takım bile 8 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik 2 yenilgi aldı yani 8 maçta 11 puan topladı başakşehir 15 puan topladı yani değil 13 puan 5 puan fark olsaydı biz şampiyon olacaktık.
Sefer A.
11.04.2022, 21:40
Onur hepsine tamamim ama o siyâsi olay falana inanmadim yine inanmiyorum, Istanbullu eseklerin ve birtakim solcularin çikardigi palavradan baska bir sey degil
Sefer A.
11.04.2022, 21:42
1p alir miyiz ? aliriz herhalde
Gümrük maçi 3p
Adana maçi 1p
Antalya maçi 1p ile Trabzon'da sampiyonuz
Kadir Aydın
11.04.2022, 21:49
1p alir miyiz ? aliriz herhalde
Gümrük maçi 3p
Adana maçi 1p
Antalya maçi 1p ile Trabzon'da sampiyonuz
1 puan aliriz diye düsünüyorum lakin önceki hafta Adana Demir‘e kaybederiz muhtemelen.
serdaracıl
11.04.2022, 21:51
Gümrük-3, adana-1, antalya-1 etti mi sana 5 puan.
Timur Bey
11.04.2022, 21:55
Nuri Şahin gibi adamlar kendilerini büyük takımlara yamamak adına büyük takımlarla yaptığı maçlara aşırı motive çıkar. Gs hariç büyük takımlarla olan maçlarında bunu zaten gösterdi. Zaten futbolcuyken Gs'ye gitme muhabbeti vardı. Bana pek samimi gelmeyen birisi. Zaten ilk berbat maçta ikinci golde yaptığı kol hareketinin karşılığını vermek gerek aslında fakat fazla fazla efendi ve sakiniz derbi dışı maçlarda dahi.
Gerekirse kalan maçları vura vura, döve döve alacaksın. Karagümrük, Antalya ya da Altay kişilere bağlı elbet bir gün alt lige gidecek takımlara karşı sahada nezaket göstermenin anlamı yok. Sen Trabzonsan bunların hepsini temiz yenip yollayacaksın.
antalya kimdir kendi sahanda osuruktan antalyayı yenmiyorsan olma şampiyon derbi maçı mı antalya kimdir yahu kupada yenmedik mi antalyayı biz yok karagümrük antalya yok hatay bunları yenmiyorsa a.avcının hocalığıda kendine futbolcu diyen utanmazların futbolculuğuda yerin dibine batsın.Allah bin belanızı versin deyip basıp geçerim elin eşek bahçesi 13 puandan şampiyonluk hayali kuracak bizim beyzadeler burdan şampiyonluk verecek o iş okadar kolay değil.
lazboy0061
11.04.2022, 21:56
Gümrük-3, adana-1, antalya-1 etti mi sana 5 puan.
Karagumruk macindan 3 puan aldigimiz taktirde alacagimizi düsünüyorum adana 0 ve antalya macindan 0 puan alsak bile ben antalya macindan 3 puan alacagimizi düsünuyorum dusmüs altaydan kendi evimizde her türlü 3 puan aliriz
Doğukan Uçan
11.04.2022, 21:57
kupada antalyaspor'u rezil rüsva ettik farkı kaçırdık o maç üstelik tam kadro değildik. trabzon da yeneriz onları rahat olun.
içeride bu tam maç kaybetmeden ligi bitirecek.
Ahmet Hamza
11.04.2022, 22:08
Bu taraftar resmi olarak 30 40 yıldır şampiyonluğu bekliyor...
Bu takımı şampiyon yapan hoca Abdullah Avcı'dır..Tarihe geçmiştir..
2 sezon önce forumda yapılan ankette Newton mu Avcı mı sorusuna Newton kutucuğunu işaretleyen futbol cahilleriyle taktik fukarası Ünal'ın evlatları Avcı'yı yerden yere vurma konusunda birbirleriyle yarışıyorlar..Bunları sağduyulu taraftarlar kayda değer bulmasın ciddiye almamalı muhatap kabul etmemeli..Bunların Avcı'yı sorgulamasının altında yatan neden kuyruk acısıdır..Yanıldıklarını hiçbir zaman kabul etmeyip şuraya özeleştiri adı altında bir şey karalayamamış egosu nirvanaya varmış tiplerdir bunlar..
E hadi geçmişte benim malzemeci dediğim Newton'a toz kondurmuyordun ya da taktik fukarası Ünal ile şampiyonluğa koşacağız diyordun bugün bakıyoruz ki ikisi de bir halta yaramamış Avcı takımı şampiyon yapmış...
Kır dizini otur aşağı be kardeşim..Ne bu inat..Ne bu yüzsüzlük..
Neymiş Avcı'nın 5 tane iyi oynattığı maç yokmuşmuş bilmem neymiş..Newton ile Ünal Şampiyonlar Ligi seviyesinde top oynatıyordu değil mi?
Bir insan Newton ile Ünal'ın Trabzonspor'un şampiyon yapacağına inanabilir bunu sorgulamıyorum ama bu ikisini sabah akşam pohpohlayan fanboyların Avcı'yı sinsi sinsi el altından laf sokuşturarak eleştirmelerini çatır çatır sorgularım..Çakallığa müsade edemeyiz.
Ünal Karaman ile Fatih Terim’i bir gören yazı okudum dün burada. İlginç bir grup gerçekten.
antalya kimdir kendi sahanda osuruktan antalyayı yenmiyorsan olma şampiyon derbi maçı mı antalya kimdir yahu kupada yenmedik mi antalyayı biz yok karagümrük antalya yok hatay bunları yenmiyorsa a.avcının hocalığıda kendine futbolcu diyen utanmazların futbolculuğuda yerin dibine batsın.Allah bin belanızı versin deyip basıp geçerim elin eşek bahçesi 13 puandan şampiyonluk hayali kuracak bizim beyzadeler burdan şampiyonluk verecek o iş okadar kolay değil.
Bir sekilde sampiyonluk gelecek ancak onune geleni evirip cevirip yenecek kadar kaliteli bir kadromuz varmi?
Sagbek idare etti solbek bir var bir yok orta sahada oyunun iki yonunu tam anlamiyla oynayan bir oyuncumuz var stoperlerin kacirdigi adamin onune gececek surate sahip degil 3-4 ciddi sakatliklar butun bunlara ragmen bu takim hocasiyla taraftariyla ruhuyla tarihi bir farkla lideriz bu takim bir puan farkla sampiyon olsada her turlu takdiri hak ediyor
Mehmet Fatih Yavuz
11.04.2022, 22:36
https://eksisozluk.com/fenerbahcenin-saka-maka-sampiyonluga-yurumesi--7236522?a=popular
Şu başlığı açtıracak, adamlara imkansızı umut ettirecek hale getirdik işleri.
Bu maç kazanıp çeneleri kapatma maçı.
Alın ve bitirin işi.
tamuğ yamtar
11.04.2022, 23:11
https://eksisozluk.com/fenerbahcenin-saka-maka-sampiyonluga-yurumesi--7236522?a=popular
Şu başlığı açtıracak, adamlara imkansızı umut ettirecek hale getirdik işleri.
Bu maç kazanıp çeneleri kapatma maçı.
Alın ve bitirin işi.
Ya yapmayın hocam.
Adamlar tabi yazacak, muhabbetini yapacak.
Bakın keyfinize yav.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
61zeynel61
11.04.2022, 23:18
13 puan geride, daha yeni 2.olmuş fenerlilerin umudu ve inancı var ama 13 puan önde, 23 haftadır lider olan takımın bazı taraftarlarının inancı yok. Bu da böyle kolay kolay açıklanamayacak enteresan bir durum işte.
olcay_61
11.04.2022, 23:19
Adananın Başkanı bile açıklama yapmış
Trabzon bizim maça şampiyonluk maçı olarak çıkarsa onları yeneceğiz diye
La bi dur 2 hafta var daha :)
Onur Erçetin
11.04.2022, 23:22
Ünal Karaman ile Fatih Terim’i bir gören yazı okudum dün burada. İlginç bir grup gerçekten.
Fatih Terimin 2002 de ki Uefa Finalinde yaptığı konuşmayı dinlersen ne demek istediğimi anlarsın.
https://www.youtube.com/watch?v=nkiAbbNRwyU&ab_channel=sametcimbom
Ne anlatıyor mesela bu adam.Pirlonun kitabında yazdıklarını okuyun.Burası şov yapma yeri değil.Biz bilgiyle konuşuyoruz.Fatih Terimin aldığı kupalara birşey söylemiyorum ama kendisi kesinlikle taktik konusunda bilgili değil.Tamamen gazla oynatan bir adam.
İlginç olan sizsiniz.Bir iki tane şov amaçlı yazan birileri var burada.Onlara özellikle cevap vermiyorum zaten artık.Tamamen ezbere konuşan tipler.
Haftalardır hep birkac maç birden düşünüyoruz ve bu bizim için motivasyon kaybı oluyor.Sadece karagumruk maci var .Cikacagiz ve kazanacagiz hepsi bu.
Kadir Aydın
11.04.2022, 23:27
13 puan geride, daha yeni 2.olmuş fenerlilerin umudu ve inancı var ama 13 puan önde, 23 haftadır lider olan takımın bazı taraftarlarının inancı yok. Bu da böyle kolay kolay açıklanamayacak enteresan bir durum işte.
Bizi bu inancsizliga iten sagolsun futbolcularimizin yürüyerek top aynamasi.
idman fotograflarina bakiyorsun herkes mutlu mesut, lakin maca ciktiklarinda sanki hicbiri birbirini tanimiyor. ilk defa bir araya gelip oynuyor gibiler.
Onur Erçetin
11.04.2022, 23:27
Hocam ne inancı,dini inançtan mı bahsediyoruz.5 haftadır top oynadığımız yok,yabancı birisi izlese bu takım orta sıra takımı falan der net olarak.Bu futbolla hangi maçı kazanacaksın.Adam gibi top oynayıp maçı almak zorundasın,bu işler şiirle gazelle olmuyor.Avcıda edebiyat yapmayı bıraksın,futbolcuları bir kenara toplayıp adam akıllı bir konuşma yapsın.
Renktaş'ım bunlar böyle akıl fukarasi bir güruh.Bu yaşıma geldim bunlar kadar hayal aleminde yaşayanlar görmedim.Kendi kalesine gol atıp maç kaybetseler, ciddi ciddi siz gol atamadiniz biz attık diye konuşuyorlar.Bosverelim işimize bakalım.Karagumruk maçını aldığımız anda hepsi çil yavrusu gibi dagilirlar Sikebahceliler için yazdım yanlış anlaşılma olmasın.
Yiğit SARI
11.04.2022, 23:36
Orta 3'lünün 2'si Bakasetas ve Hamsik olsun istiyorum ama takımı kuramıyorum. Bakasetas lütfen yerinde başlasın bu maç
Mehmet Fatih Yavuz
11.04.2022, 23:36
Ya yapmayın hocam.
Adamlar tabi yazacak, muhabbetini yapacak.
Bakın keyfinize yav.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
iyi de ben imkânsız olduğunu zaten söylüyorum.
Biz hafta sonu kazansak, fener berabere kalsa şampiyonuz. Bu vaziyette umut besleyen hayalperesttir zaten.
Hayal kurmalarına bile bu sene tahammül edemiyorum. :)
Onur Erçetin
11.04.2022, 23:37
Başkalarını konuşmak bizim işimiz değil.Biz kendimize bakmalıyız.Sorunda orada başlıyor zaten çünkü top oynamıyoruz.Toparlanıp Karagümrük maçını söke söke almamız lazım.Rakiplerde artık iyice direnmeye başladı,buna bir son vermemiz gerekiyor.
amour_61
11.04.2022, 23:52
Pazar günü oynanmalıydı maç , yine bir federasyon kazığı açın bakın geçmiş sezonlara şampiyonluk ilan etme şansı olan tüm takımlar en son maç yapıyorlar. Bu hafta takım tur atacak bakın görün bazı arkadaşlar matematikçi gibi hesap yapıyor , saçma sapan hesaplar yapıp gülünç duruma düşmeyin. Bu takım sezon ortasında şampiyon oldu zaten , sadece tescili uzadı.
kaçarava
11.04.2022, 23:55
Pazar günü oynanmalıydı maç , yine bir federasyon kazığı açın bakın geçmiş sezonlara şampiyonluk ilan etme şansı olan tüm takımlar en son maç yapıyorlar. Bu hafta takım tur atacak bakın görün bazı arkadaşlar matematikçi gibi hesap yapıyor , saçma sapan hesaplar yapıp gülünç duruma düşmeyin. Bu takım sezon ortasında şampiyon oldu zaten , sadece tescili uzadı.
Hafta arası kupa maçı var, o yüzden.
Bu arada o maçta epey rotasyon yapalım. Bir Vitor Hugo vakası yaşamayalım.
Kadir Aydın
11.04.2022, 23:55
Hafta ici kupa maci var.
kayseriliyiz
11.04.2022, 23:57
Herşey bizim elimizde bu bir gerçek.
Ama artık sahaya karakter koyma vakti, kolay maç yok.
Karagümrük maçı çok çok zor geçecek, bunu öngörmek zor değil.
Sorun 13 puan kapanır veya kapanmaz değil, sorun oyuncularda aşırı bir gevşeme olması.
Tekrar ediyorum, dünyanın hiçbir yerinde 13 puandan şampiyonluk vermez bir takım, eğer verirse o kulüp kapansın.
Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
Hafta arası kupa maçı var, o yüzden.
Bu arada o maçta epey rotasyon yapalım. Bir Vitor Hugo vakası yaşamayalım.
Kupa finaline geldik hala mı rotasyon ya. :D
Sefer A.
12.04.2022, 00:04
Ya kupa mupa olayindan sebep Cuma oynuyoruz olayi hikâye, bok mu var da kupa maçini Sali'ya falan koyuyorlar, koy Persembe'ye, sonraki lig maçlarimizi da Pazar ya da Pazartesi'ye... bu yavsak tffyi fala savunmayin surada yaa
Timur Bey
12.04.2022, 00:08
Gümrük maçinda yatıp Kayseri maçına açılırsa takım ağız dolusu küfrederim. Küçük bakkal hesabı büyük hedef varken küçük hedef için ne var ne yok ortaya koymamız şu anda elzem değil. Kupa maçının rövanşı var ve Hiko gibi tenekenin takımını büyük şanssızlık olmazsa zorlanmadan eleriz. Asıl bu maça kasmanın anlamı yok.
Mehmet Fatih Silik
12.04.2022, 00:12
Üzücü olan bazi taraftarciklarin bu basarili takiminin kendilerinde 0 kredisi olmasi.
Seneye yaygara inlerinden yine ilk bu kafalar cikacak.
kaçarava
12.04.2022, 00:18
Kupa finaline geldik hala mı rotasyon ya. :D
Lig resmen kazanılmadıkça kupa falan benim gözümde sıfır valla :D
Manava61
12.04.2022, 00:22
Ligi de Kupayı da alacağız. Ama önce bu maçı alalım. Step by step.
emre6117
12.04.2022, 00:40
Bakın değerli arkadaşlarım.İlkokul birinci sınıf zekasına sahipseniz yazdığım bazı şeyleri anlarsınız.Daha önce çok net yazdım ve yine yazıyorum.
Ünal Karaman Trabzonspor tarihinin hem nitelik hem de nicelik anlamında en dar kadrolarından biriyle yarışmasına rağmen ve aynı anda Avrupa Liginde gruplarda oynamasına rağmen ve çok kritik sakatlıklarla karşılaşmasına rağmen ligin ilk yarısını liderin 5 puan arkasında tamamladı.
Ünalın taktik bilgi anlamında Avcı ile kıyaslanamayacağını daha önce de yazdım.Bu cümleleri okurken tanrının size verdiği beyninizi biraz kullanırsanız ne demek istediğimi anlarsınız.
Ünalın Terim profilinde gazla takım çalıştıran,ofansif ve tempolu oynatmayı seven,defansif güvenliği ilk plana almayan bir hoca olduğunu da söyledim.
Avcının defansif kontrolü ön plana alan sisteminin geçiş döneminde şampiyonluk için doğru ve başarılı bir tercih olduğunu da yazdım.
Herşeye rağmen Ünalın elinde daha iyi bir kadro olsaydı takımı 2019 da şampiyon yapabileceğini de ifade ettim.
Ünalın başkan tarafından taraftarın önüne küçük düşülerek atılmasının,yaşanan sıkıntılarda sorumluluğu tek başına üzerine almasının istendiğinin ve aslen futbol değil de siyasi gerekçelerle kulüpten kovulduğunu düşündüğümü de söyledim.
Başkanın futboldan hiç anlamadığı halde kibri ve egosuyla önce Cimşiri,sonra da Newtonu getirerek takımın anasını ağlattığını,kaybedilen şampiyonlukta doğrudan payı olduğunu da söyledim.
Forumdan daha önce uzun süre ceza aldım küfürler ettiğim için.Tekrar böyle bir durumla karşılaşmak istemiyorum.Söylediklerimi sürekli çarpıtıp benim karşıma çıkmayın.
Ciddi ciddi unal karamanin siyasi gorusten dolayi mi kovuldugunu dusunuyorsunuz. Peki unal karaman gelince ayni siyasi goruste degilmiydi, o zaman neden goreve getirildi.
Her seyi siyaset konusunda gorme yanilgisindan kurtulun derim once bu ilk tespitim.
2.si o sene unal karaman devam etseydi sampiyon olacagimizin bir garantisi yok, cunku huseyin cimsir hocaliga getirilince unal karamandan daha yuksek bir puan ortalamasi yakaladik. Yani 2019 da bizi sampiyonluga oynatan unal karaman degil huseyin cimsirdi. O da beceremedi.
3.su unal karaman kendini kovdurmak icin mucadele etti ve hakli olarak kovuldu.
Ozellikle soyledigi bana sampiyon yapacaksin denmedi cumlesiydi.
4. Unal karaman kendisine verilen trabzonspor hocaligi nimetini kullanamayip, kendi kariyerini bitirdi, zira sonraki hocalik kariyerleri oldukca kotuydu.
5. O donem kadro cok dardi, ancak elindeki kadro kalitesi o kadar da kotu degildi (ugurcan, a.omur,ekuban, sosa,sorloth, nwakame, obi mikel, sturridge gibi oldukca iyi oyuncular vardi. Ozellikle sorloth apayri bir oyuncuydu, tek basina takimdi).
6. Abdullah avci ile unal karamanin ayni cumlede bile gecmesi Abdullah hocaya hakarettir. Kiyas bile olmaz.
O sene one gecip kaybettigimiz puanlari bir gozunuzun onune getirin, malesef macin sonunu geturemiyorduk.
10 kisilik konya macinda yedigimiz baskidan ben utanmistim.
emre6117
12.04.2022, 00:42
Ciddi ciddi unal karamanin siyasi gorusten dolayi mi kovuldugunu dusunuyorsunuz. Peki unal karaman gelince ayni siyasi goruste degilmiydi, o zaman neden goreve getirildi.
Her seyi siyaset konusunda gorme yanilgisindan kurtulun derim once bu ilk tespitim.
2.si o sene unal karaman devam etseydi sampiyon olacagimizin bir garantisi yok, cunku huseyin cimsir hocaliga getirilince unal karamandan daha yuksek bir puan ortalamasi yakaladik. Yani 2019 da bizi sampiyonluga oynatan unal karaman degil huseyin cimsirdi. O da beceremedi.
3.su unal karaman kendini kovdurmak icin mucadele etti ve hakli olarak kovuldu.
Ozellikle soyledigi bana sampiyon yapacaksin denmedi cumlesiydi.
4. Unal karaman kendisine verilen trabzonspor hocaligi nimetini kullanamayip, kendi kariyerini bitirdi, zira sonraki hocalik kariyerleri oldukca kotuydu.
5. O donem kadro cok dardi, ancak elindeki kadro kalitesi o kadar da kotu degildi (ugurcan, a.omur,ekuban, sosa,sorloth, nwakame, obi mikel, peraira, novak, sturridge gibi oldukca iyi oyuncular vardi. Ozellikle sorloth apayri bir oyuncuydu, tek basina takimdi).
6. Abdullah avci ile unal karamanin ayni cumlede bile gecmesi Abdullah hocaya hakarettir. Kiyas bile olmaz.
O sene one gecip kaybettigimiz puanlari bir gozunuzun onune getirin, malesef macin sonunu geturemiyorduk.
10 kisilik konya macinda yedigimiz baskidan ben utanmistim.
Kayserispor iç saha maçında dinlendirilmesi gereken tek adam Hamsik. Tek alternatifsiz adamımız o.
Lig resmen kazanılmadıkça kupa falan benim gözümde sıfır valla :D
O iş bitti artık.
61zeynel61
12.04.2022, 01:09
Fenerli kafası işte [emoji23][emoji1787][emoji23] 5 puan yetiyor zaten. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220411/c298e081e7e0309c6da3bf02ba7726a4.jpg
Murathan
12.04.2022, 01:18
ne eveti aslı ne eveti
TSezgin61
12.04.2022, 01:27
Tabiki sampiyon olacagimizi biliyoruz, takimada güveniyoruz.
Ama yillarin vermis oldugu bir usanmislik var. Özelliklede gurbette olan taraftar icin. Sürekli korumaktan, sürekli laf anlatmaktan, sürekli seni sevmeyen medya tiplerin senin hakkinda ileri geri konusmasindan usandik, biktik. Yeri geldi macini vermediler, radyodan „Trabzondan gol haberi“ bekledik. Yeri geldi „Birer cümlede Trabzona alalim, vaktimiz kalmadi programi kapatiyoruz“ demelerini bekledik saatlerce. Emeklerimizi calmalarini yazmiyorum artik bile.
Kendi adima konusiyim. Yoruldum… o yüzden alin artik su 1-2 macida, benimde kendime göre bir cevabim olsun bu serefsizliklere.
emre6117
12.04.2022, 01:47
Tabiki sampiyon olacagimizi biliyoruz, takimada güveniyoruz.
Ama yillarin vermis oldugu bir usanmislik var. Özelliklede gurbette olan taraftar icin. Sürekli korumaktan, sürekli laf anlatmaktan, sürekli seni sevmeyen medya tiplerin senin hakkinda ileri geri konusmasindan usandik, biktik. Yeri geldi macini vermediler, radyodan „Trabzondan gol haberi“ bekledik. Yeri geldi „Birer cümlede Trabzona alalim, vaktimiz kalmadi programi kapatiyoruz“ demelerini bekledik saatlerce. Emeklerimizi calmalarini yazmiyorum artik bile.
Kendi adima konusiyim. Yoruldum… o yüzden alin artik su 1-2 macida, benimde kendime göre bir cevabim olsun bu serefsizliklere.
Bu konu gercekten gurbette yasayan Trabzonsporlular icin cok onemli. Bunu trabzonda yasayanlar asla anlayamazlar.
Su istanbul traftarlarindaki kibrin, simarikligin, her turlu haksiz kazanclarina ragmen surekli magduru oynamalarinin, medyadaki sisirilmelerinin, her turlu ahlaksizlarinin gorulmezden gelinmesinin katlanilabilirligi cok zor.
O yuzden bu sene sampiyon olmak, bir çığlik olarak bizler icin. Yillarin birikmisligi disa vuracak.
Bu hafta futbolcular ve mactaki tarafatarimiz bunu tum turkiyeye gostermeli.
Sefer A.
12.04.2022, 02:35
Elestirdim sinir oldum falan ama simdi sunu da belirtelim
Trabzonspor biraz tökezledi diye hesap yapmaya baslayan hiyar fbliler, düne kadar lig sâibeli diyordu tescil olmasin diyordu, simdi nnoooldu llaann yaaa usaklar ?
Hadi hemen hurâfe dernegine hadi hemen kjhkjhkjhjkh salak oglu salaklar
exelans_25
12.04.2022, 04:04
Hocam ne yap et bu maci al bu mac cok onemli olasi bir puan kaybinda hakikaten tek garanti macimiz Altay maci olur hic gerek yok boyle seylere burada puan kaybedersek Adana da Hatay da kopek gibi asilir bizim maclara ve stresle birlikte puan kaybederiz
erenslash
12.04.2022, 07:15
biz işi bitirdik zaten lig bitti. fener alsın almasın farketmez .bjk fener maçına gelirsek ben de bjk alır diyorum.
fb bjk maçında puan dahil almayacak burada dursun.vodofone arenada yeni hırslı hoca hırslı futbolcular ve 40 bin taraftar bakacağızzzzzz.
asilhamsi
12.04.2022, 07:17
Bence değişiklik vakti. Bazı oyuncular yoruldu,üzerine yük bindi,hevesi kaçtı vesair
Uğurcan
Perez huseyin Hugo denswil
Dorukhan sio hamsik
Kouassi cornelius canini
HOPA'LI TS'Lİ
12.04.2022, 07:29
https://m.youtube.com/watch?v=rKlJ17fs2VM
Serdar Bali abimizin videosu yüreğime biraz su serpti.
Adana DS Başkanı Murat Sancak:
"AVRUPA İDDİAMIZ VAR"
23 Nisan'da lider Trabzonspor ile oynayacakları maç hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Sancak, "İnşallah Trabzonspor buraya gelirken şampiyonluğu garanti etmiş olur da, biz de yeneriz onları. Çünkü Avrupa iddiamız var bizim. Ancak burada şampiyon olmaya gelirlerse işlerinin kolay olmayacağını bilsinler" dedi.
Gün gelir. Devran döner. Ligde kalma maçın bizimle olur.
Etme bulma dünyası.
Bak Satılmışşehir 3.lige indi.
HOPA'LI TS'Lİ
12.04.2022, 07:36
Trabzonspor 23 haftadır zirvede
Süper Lig'de 72 puanla ilk sırada yer alan Trabzonspor, 23 haftadır lider. 9. haftada Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek rakibinden liderliği devralan Fırtına, bir daha zirveden inmedi. Karadeniz devi, 21 galibiyet, 9 beraberlik, 2 mağlubiyet alarak 72 puan toplarken, en yakın rakibi Fenerbahçe ile arasında 13 puanlık fark oluşturdu.
Son 5 haftada 3 beraberlik, 1 galibiyet alabilen, 1 kez de malup olarak 9 puan kaybeden Fırtına, buna rağmen Avrupa'nın 11 önemli ligi arasında hemen arkasındaki rakibine en çok puan farkı atan takım durumunda. Abdullah Avcı'nın talebeleri, istatistikleri alt üst ederek şampiyonluğa koşuyor. Fransa'yı bu alanda Fransa Ligue 1'den PSG ve Real izliyor. 71 puandaki Paris devi, Marsilya'nın 12 puan önünde bulunuyor. İSPANYA'da da Real Madrid Barcelona'ya 12, İtalya'da Milan İnter'e 2, Almanya'da Bayern Münih Borussia Dortmund'a 9, İngiltere'de ise Manchester City Liverpool'a 1 puan fark atabildi. Avrupa'nın 5 büyük ligi baz alındığın da ise zirvede yer alan kulüpler arasında en fazla puan toplayan takım ise 74 puanla Manchester City oldu. İngiliz temsilcisini 72'şer puanı hanesine yazdıran Trabzon ile Real Madrid takip etti. Paris Saint Germain 71, Bayern 69 ve Milan 68 puanı hanesine yazdırdı.
FENERBAHÇE'YI SOLLAYACAK
Türkıye'nin en üst kademe liginde şampiyonluğu en erken ilan eden takım unvanı ezeli rakip Fenerbahçe'ye ait. Sarı Kanarya, 1967-68, 69-70 ve 2013-14'te bitime 3 hafta kala (27 Nisan) mutlu sona ulaşmıştı. Karadeniz devi bu rekoru kırmaya çok yakın.
PUAN FARKI REKORU KAPIDA
Trabzonspor'un en çok puan farkıyla şampiyonluk rekoru şansı da sürüyor. Ligin bitimine 6 hafta kala 13 puanlık fark yakalayan Karadeniz devi, 12 puanlık rekorun da önünde bulunuyor. Galatasaray, 1987-88'de 90 puanla mutlu sona ulaşırken, ikinci sıradaki Beşiktaş 78 puanda kalmıştı. Aradaki 12 puan, şimdiye dek şampiyonla ikinci arasındaki en yüksek fark olarak tarihe geçmişti.
HOPA'LI TS'Lİ
12.04.2022, 07:39
Şampiyonluk için geri sayıma geçen lider Trabzonspor'da forma yarışı kızıştı. Nwakaeme'nin son haftalardaki düşüşü, Kouassi'nin ise vites yükseltmesi rekabeti artırdı. Süper Lig'in 33. haftasında Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak olan bordo-mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı'nın kanat mevkisinde değişime gidebileceği belirtildi.
Trabzonspor'un Nijeryalı yıldızı Nwakaeme'nin son haftalardaki düşen formu nedeniyle gözler yedek kulübesine çevrildi.
Sabah'ın haberine göre; Son maçlarda daha fazla süre bulan Jean Kouassi takıma adapte olurken, cuma günü oynanacak Karagümrük karşılaşması öncesinde teknik direktör Abdullah Avcı'nın alternatifleri arasına girdi.
lk 11'deki yerini korumak isteyen Nwakaeme'nin bu haftaki performansıyla daha iyi bir görüntü ortaya koyması beklenirken, teknik ekibin de böyle bir değişimi kendi içerisinde değerlendireceği öğrenildi.
Devre arasında Çin ekibi Wuhan Zall'dan alınan 27 yaşındaki Kouassi, bordo- mavili forma ile ligde 6, kupada ise 2 maçta şans bulurken tek golünü Türkiye Kupası'nda 2-1'lik Denizlispor mücadelesinde kaydetmişti.
Uğur Kalyoncu
12.04.2022, 07:57
https://m.youtube.com/watch?v=rKlJ17fs2VM
Serdar Bali abimizin videosu yüreğime biraz su serpti.
Adana DS Başkanı Murat Sancak:
"AVRUPA İDDİAMIZ VAR"
23 Nisan'da lider Trabzonspor ile oynayacakları maç hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Sancak, "İnşallah Trabzonspor buraya gelirken şampiyonluğu garanti etmiş olur da, biz de yeneriz onları. Çünkü Avrupa iddiamız var bizim. Ancak burada şampiyon olmaya gelirlerse işlerinin kolay olmayacağını bilsinler" dedi.
Gün gelir. Devran döner. Ligde kalma maçın bizimle olur.
Etme bulma dünyası.
Bak Satılmışşehir 3.lige indi.
Abi ikisi aynı şey mi ?
Adam şampiyonluk turunu Adana'da atmaları bizi gururlandirir mi diyecekti yani.
HOPA'LI TS'Lİ
12.04.2022, 08:01
Hatay'ı iyi bir oyunla sürklase ettiler.
Devre arası takviyeleri çok işe yaradı.
Kaleci Boffin her maçımızda bize panter kesiliyor.
Karagümrük maçından 3 puan bekliyorum.
Adana DS-1
Antalya-3
Hatay-3
Altay-3
Başakşehir-3 (80.000 taraftar önünde)
88 yapar
88 puan demişti Serdar Bali abimiz de
86 ikinci ihtimal
HOPA'LI TS'Lİ
12.04.2022, 08:05
Abi ikisi aynı şey mi ?
Adam şampiyonluk turunu Adana'da atmaları bizi gururlandirir mi diyecekti yani.
Zamansız ve gereksiz açıklamasına içerledim.
Maksadım buydu.
Açıklamanın içeriği değildi.
HOPA'LI TS'Lİ
12.04.2022, 08:08
Trabzonspor biraz tökezledi diye hesap yapmaya baslayan hiyar fbliler, düne kadar lig sâibeli diyordu tescil olmasin diyordu, simdi nnoooldu llaann yaaa usaklar ?
Karakter yoksunu, şeref yoksunu, vicdan yoksunu, ahlak yoksunu zavallılar
Cuma akşamı FKG maçı sezonun en önemli maçı bu bakımdan
Psikolojik yönü itibarıyla zor maç olacak. AA ve teknik ekip takımı çok iyi motive etmelidir. Bu maçın şampiyonluğu getirecek maç olduğunu kafalarına sokmalıdır.
Şb'nin kalan maçlarda en az 15 puanı garanti gibi (BJK maçına 0 yazıyorum. BJK yenilmez. En fazla berabere kalır). Aslında böyle olursa FKG yenmek bile %99,99 şampiyon olmaya yetecek.
Şb'li Volkan Demirel kendini kanıtlamak isteyecektir.
Bu kritik maçı alırsak alayının sesi kesilecek ve camia olarak stres bitecek.
3 puan haricinde alınacak bir sonuç hüsran olur ve kalan maçlarda oynayacağımız rakiplerin iştahını kabartır.
iso_4939
12.04.2022, 08:32
Zamansız ve gereksiz açıklamasına içerledim.
Maksadım buydu.
Açıklamanın içeriği değildi.
Aciklama o sekilde degil
Trabzonspor insallah sampiyonlugu garantiler bizde a.kup.sansimiz var dedi art niyetli soylemedi bence..
Kadir Aydın
12.04.2022, 08:33
Hatay'ı iyi bir oyunla sürklase ettiler.
Devre arası takviyeleri çok işe yaradı.
Kaleci Boffin her maçımızda bize panter kesiliyor.
Karagümrük maçından 3 puan bekliyorum.
Adana DS-1
Antalya-3
Hatay-3
Altay-3
Başakşehir-3 (80.000 taraftar önünde)
88 yapar
88 puan demişti Serdar Bali abimiz de
86 ikinci ihtimal
Ben takimin matematiksel olarak garantiledikten sonra kalan maclara asilacagini pek sanmiyorum.
HOPA'LI TS'Lİ
12.04.2022, 08:35
Gaziantep maçı sonrası yaşananları özetlersem;
1- 1996, 2005, 2009, 2011, 2019 travmalarının artçı etkileri acaba yine mi sorularını aklımıza düşürdü.
2- Kalan 6 maçta kağıt üzerinde şb'nin BJK deplasmanı hariç zor maçının kalmaması
3- Kalan 6 maçta bizim maçlarımızın şb'ye nispeten daha zor olması
4- Son 5 maçta alınan sonuçlardan sonra bu senede mi olmayacak kaygısının moralimizi bozması
5- Daha 2 hafta önce oynadığımız BJK maçına kadar, medyanın sürekli Trabzonspor şampiyon oldu söylemlerine rağmen GFK beraberliği sonrası şikebahçe için Trabzonspor'u yakalayabilir mi algısına başlaması
6- Haftalar öncesinde bu lig tescil edilemez naraları atan şb yönetiminin, Trabzonspor strese girdi. Kalan maçlarda 4 puan alırsa şampiyon olabiliriz spekülasyonlarına başlaması
HOPA'LI TS'Lİ
12.04.2022, 08:35
Aciklama o sekilde degil
Trabzonspor insallah sampiyonlugu garantiler bizde a.kup.sansimiz var dedi art niyetli soylemedi bence..
Peki bakalım. Teşekkür ederim toprağım.
HOPA'LI TS'Lİ
12.04.2022, 08:37
Ben takimin matematiksel olarak garantiledikten sonra kalan maclara asilacagini pek sanmiyorum.
Abdüş, 2-3 hafta önce şampiyonluğu garantilesek de kalan maçları kazanmak için mücadele edeceğiz demişti. Doğrusu da budur.
Şikecileri havlatmaya gerek yok.
20 puan geriden gelip farkı ....ya düşürdük der köpekler
yusufdinyo
12.04.2022, 08:48
BİLGİ : Trabzonspor - F.Karagümrük maçının iddaa oranları açıklandı,Trabzonspor galibiyetine verilen oran 1,42 olurken F.Karagümrük galibiyetine verilen oran 4,90 beraberlik oranı 3,85 oldu.
Kadir Aydın
12.04.2022, 08:55
Abdüş, 2-3 hafta önce şampiyonluğu garantilesek de kalan maçları kazanmak için mücadele edeceğiz demişti. Doğrusu da budur.
Şikecileri havlatmaya gerek yok.
20 puan geriden gelip farkı ....ya düşürdük der köpekler
Abdüs önce ciktigi maci oynasin.
Öyle diye diye buralara geldik.
erenslash
12.04.2022, 08:56
Yanılmıyorum. Avcının takıma sistem oturtmasıyla alakalı bak koca sezon solbecksiz ve stopersiz oynuyoruz ve takımda çalım atabilecek kapasiteli oyuncu sayın yok gibi waka haric daha da belirtelim:Trabzonsporun başarısının sebebi avcı başka sebep yok. Ortasaha ve defans hattı çok zayıf bir kaç kişi hariç.
Dorukhan siopis baka hamsik omurlu orta saha cöp oyle mi? bu lig premier lig degil su orta saha hangi takimda var ligde ayiptir premier lig kadrosu isteyen adam kaynak da yazacak.lig icin gayet yeterliydi bu orta saha sildi supurdu zaten 5 haftadir mac alamiyor takim en yakin takima puan farki 13 ayiptir emege saygi bu orta saha tolunayli unalli 96 kadrosundan da iyi ..fazla uzatmaya gerek yok sene basinda yazdiklariniz da ortada simdi gelinen noktada ligin en iyi kadrosuna sahip takimdik ve sonucu elde ettik yigidi öldürceksin hakkini verceksin bunu yapmak bu kadar zor olmamali kabul edin yanildiniz hala daha uzatmak kibirden baska birsey degil..
erenslash
12.04.2022, 08:58
Fener trollerini boş verin :) lig bitti gençler şampiyonuz anlayın şunu trollük yapıyorlar kafanızı takmayın
serdaracıl
12.04.2022, 09:09
Tespit gibi tespit
Murat GENEL
12.04.2022, 09:37
Edit..
bjk nin bazı yöneticileri taliscaya kendi ceplerinden maçta gol atarsa veya asist yaparsa para veriyorlarmış diğer maçta önce soyunma odasında bir önceki maçın primini veriyorlarmış.Adam 8 maç üst üste gol asist katkısı vermiş kulüp çalışanı anlatıyor instegramda wakayemeyede böyle yapılabilir abi şu wakayemeye her maç prim verin gerekirse gizli prim verin bizi şampiyon yapsın bizim kulüpte niye hiç kafası çalışan adam yok.
Ertan1982
12.04.2022, 09:52
Sikeciler bosuna heveslenmesin.Bu Ülede en büyük Looser takimi sikeciler.Bursadan Gol haber derim sonra son günde sampiyonluklari kaybetikleri kac sezon var.Onun icin rahat olun.
ÖmürKaradeniz61
12.04.2022, 10:01
3 maç kazanınca ligde şaibe ortadan kalktı .
Turan AKYILDIZ
12.04.2022, 10:08
bir an önce halledelim şu işi..valla kendi adıma strese girdim diyebilirim...bu nedir arkadaş ya bi rahat işimiz olmayacak mı bizim..illa bir atraksiyon yaşayacağız..
HOPA'LI TS'Lİ
12.04.2022, 10:15
bir an önce halledelim şu işi..valla kendi adıma strese girdim diyebilirim...bu nedir arkadaş ya bi rahat işimiz olmayacak mı bizim..illa bir atraksiyon yaşayacağız..
Şampiyonluğun anlamsız biçimde Rize maçından sonra uzaması, gerginlik ve endişe yaratmaya başladı.
Her şey harika giderken bir anda frene bastık. Oysa 4 gün sonra bitime 5 hafta kala ipi göğüsleyip 38 yıllık özlem ve beklentiyi bitirecektik.
Cuma akşamı kazanacağımızı umuyor ve bekliyorum. Aksi durum camiada "acaba yine mi?" şeklinde panik havasına sokabilir ve hepimizin moralini bozar.
Aslında en büyük handikap kalan 6 maçta şikebahçenin maçlarının bize ve Konya'ya göre görece daha kolay olması ve şb'nin son 9 maçta 19 puan toplaması oldu.
Ah şu uğursuz Rize maçı ah!
Ne olduysa ondan sonra oldu.
Neyse olan oldu. AA oyuncuları FKG maçına çok iyi odaklamalı. Taraftar skordan bağımsız sabırlı olmalı. Birlikte hücum, birlikte savunma. Bu maçın kazanılması yorucu ve uzun bir sezonun taçlandırılması anlamına geliyor.
Kazanıp Adana deplasmanına çok daha rahat çıkacağız inşallah.
zafer6161
12.04.2022, 10:19
40 yıl konuşulacak şampiyonluğu neredeyse 1 ay konuşulmayacak hale getirdi takım.20-30 fark atmıssın ne gerek var düşürmeye.çık yen işte
bu arada fb seneye ismail ile devam etmesse büyük salaklık eder
HOPA'LI TS'Lİ
12.04.2022, 10:30
40 yıl konuşulacak şampiyonluğu neredeyse 1 ay konuşulmayacak hale getirdi takım.20-30 fark atmıssın ne gerek var düşürmeye.çık yen işte
bu arada fb seneye ismail ile devam etmesse büyük salaklık eder
Ah toprağım ah!
Ne güzel söyledin.
Bu iş çoktan bitti diye rehavete girip motivasyonları mı düştü acaba?
İşin buraya kadar gelmesi camianın modunu düşürdü.
Düşman pusuda her türlü fırsatı kollayıp alicengiz oyunları ile 8 yıl sonra şampiyon olma derdinde
Onlar boşuna heveslenmesinler.
Trabzonspor buradan vermez, vermemeli. Aksi halde futbolla ilişkimi keserim. 51 yaşında bu kadar büyük travmayı kaldıramam. Daha önce yaşadığımız 5 travmalı sezon hala beynimizin bir yerlerinde
Tek üzüntüm 17-20 puan fark varken, oynatılmaması gereken Rize maçından sonra ardarda yaşanan puan kayıplarıyla şikecilerin farkı eritmeye başlayarak ümitlenmesini sağlamamız oldu.
38 yıllık ölü toprağı üzerimizden atıp şampiyon olursak, artık bundan sonraki sezonlarda bu kadar büyük stres ve kaygı yaşamayacağız diye düşünüyorum.
Galiba en erken şampiyonluk söylemi de, takımı ve camiayı olumsuz etkiledi. 5 maçta kaybedilen 9 puanda bunun da payı oldu.
ŞİMDİ SİLKİNME VE KENDİMİZE GELME ZAMANI
2 GALİBİYET HASRETİ BİTİRECEK.
CUMA GECESİ 22.30 CİVARINDA 1 AYLIK GALİBİYET ÖZLEMİNE SON VERİP DOSTA DÜŞMANA MESAJI ÇOK DAHA GÜÇLÜ BİÇİMDE VERECEĞİZ.
Royal Heart
12.04.2022, 10:35
Bireysel performanslardan ziyade takım performansında sıkıntı olduğunu düşünüyorum ve bu maçta artık çıkış bekliyorum:
__________________UĞURCAN
___DORUKHAN___AHMETCAN___HUGO__DENSWIL
___________________SIOPIS____________
______BAKASETAS(A.ÖMÜR)______HAMŠÍK
_______VISCA_________________NWAKAEME
_______________CORNELIUS
Djaniny'nin oyuna sonradan girdiğinde daha faydalı oynadığını düşünüyorum.
Tabi 11 nasıl olursa olsun sonu galibiyet olsun...
HOPA'LI TS'Lİ
12.04.2022, 10:37
Bireysel performanslardan ziyade takım performansında sıkıntı olduğunu düşünüyorum ve bu maçta artık çıkış bekliyorum:
__________________UĞURCAN
___DORUKHAN___AHMETCAN___HUGO__DENSWIL
___________________SIOPIS____________
______BAKASETAS(A.ÖMÜR)______HAMŠÍK
_______VISCA_________________NWAKAEME
_______________CORNELIUS
Djaniny'nin oyuna sonradan girdiğinde daha faydalı oynadığını düşünüyorum.
Tabi 11 nasıl olursa olsun sonu galibiyet olsun...
1 ay sonra gelsin artık şu galibiyet
Fena daralduk da
Dorukhan, Uğurcan ve Siopis haricinde tüm takım dökülüyor.
Oysa Visca ve Vakeme biraz silkinse çok rahat koparacağız maçları
Djaniny sonradan girsin. Daha faydalı oluyor.
Erken gollerle fişi çekmeliyiz.
Vuslata ramak kaldı.
Askerlik gibi gün saymak çok yordu hepimizi
Sevimsiz milli maç araları da uğursuz geldi aslında
Cuma akşamı güzel bir iftar sonrası olacak inşallah.
iso_4939
12.04.2022, 10:40
Bes haftada 1 galibiyet varmis
Sikebahce ile kadikoyde
Jk kendi evinde
Antep sahasinda ts,konya,dan sonra en iyi takim
Yenilgimiz tek asansör takımı o da 3 penalti ve kiyamet bir sahada..
Ne ariyorsunuz ALLAH askina
Bu yonetim bu hoca olmasa biz bir 38 yil daha sampiyonluk goremeyiz ..
Hoca istemezmi erken bitsin diye olmadi neymis ligi 10 hafta onceden neden bitirmedik.
Sen gecen sezonlarda ilk 10 hafta lige havlu atardin simdiki lükse bak...cok nankoruz cokkk
Royal Heart
12.04.2022, 10:40
1 ay sonra gelsin artık şu galibiyet
Fena daralduk da
Bu maç artık o maç olur hayırlısıyla :) İyi düşünelim iyi olsun.
Manava61
12.04.2022, 10:49
Ramazan ayına özel, bir ayetten bir kısım paylaşalım. Bakara Suresi 155. Ayet: "...Sabredenleri müjdele!"
Taraftarin yeniden bir hava yakalamasina ve sampiyonlugun geldigine inanmasina vesile olacak bir sonuc aliriz umarim.
yaklasik üc ay sonra tam kadro ile cikacagimiz bir mac olacak. sagda perez, solda denswil ya da Puchacz, defansin ortasinda Vitor, Hüseyin ya da Denswil, Denswl orada oynarsa önde Abdulkadir oynamak zorunda kalacak, önde Hamsik, Siopis,Dorukhan, Bakasetas onlarin önünde, kanatlarda da Waka, Visca ve ileride de Cornelius. Kenarda bekelyen Djaniny, Kouasi.
Bizim taraftarin su kadroyla ve yakalanan puan farkiyla hala cekimser olmasi, sampiyonluga inanmamasi sadece gecmiste yasanan travmalarla olabilir.
Hamsik gecmis maclardan ikisinde ücünde olsaydi zaten su an en az dört puan fazlamiz olacakti. kaldi ki Medya trabzonspor´u ve taraftarini manipule etmeye calisiyor.
örnek vermek gerekirse Bein Sportta yorumcular ve sunucu artik lig konusmuyorlar da aralarinda sakalasiyorlar. Cünkü konusacak birseyleri yok. Besiktas maciyla bizim mac cumartesi ayni saatteydi, adamlar besiktas takiminin herseyini konustular ancak bizim macla ilgili konustuklari 15 dakika. itiraf etmeliyiz ki taratar yogunlugu bakimindan istanbul takimlarinin avantaji tam da burada ortaya cikiyor.
biz de onlara bir miyon üye kazandiriyor olsak bakin o zaman bu sekilde yayin yapabiliyorlar mi? Iste bu yayinlar ve bu tarafli aciklamalar bizim taraftarda "Acaba" sorusunun olusmasina neben oluyor.
Umarim stadyuma gidecek taraftar bütün bu baskidan ve aciklamalardan arinmis ve güvenle takimini destekler.
Mac ile ilgili kaygim yok. Bu yil hic olmadi. cünkü cok kötü oynuyor olsak dahi bir sekilde oyuna tutunuyoruz.
SIz bakmayin buradaki felaket tellallarina, onlarin da isi bu olsagerek. Maci kazaniriz ve bu is burada biter. BU saatten sonra hicbir rakip 6 mactan alti galibiyetle ayrilamaz.
HOPA'LI TS'Lİ
12.04.2022, 10:55
Taraftarin yeniden bir hava yakalamasina ve sampiyonlugun geldigine inanmasina vesile olacak bir sonuc aliriz umarim.
yaklasik üc ay sonra tam kadro ile cikacagimiz bir mac olacak. sagda perez, solda denswil ya da Puchacz, defansin ortasinda Vitor, Hüseyin ya da Denswil, Denswl orada oynarsa önde Abdulkadir oynamak zorunda kalacak, önde Hamsik, Siopis,Dorukhan, Bakasetas onlarin önünde, kanatlarda da Waka, Visca ve ileride de Cornelius. Kenarda bekelyen Djaniny, Kouasi.
Bizim taraftarin su kadroyla ve yakalanan puan farkiyla hala cekimser olmasi, sampiyonluga inanmamasi sadece gecmiste yasanan travmalarla olabilir.
Hamsik gecmis maclardan ikisinde ücünde olsaydi zaten su an en az dört puan fazlamiz olacakti. kaldi ki Medya trabzonspor´u ve taraftarini manipule etmeye calisiyor.
örnek vermek gerekirse Bein Sportta yorumcular ve sunucu artik lig konusmuyorlar da aralarinda sakalasiyorlar. Cünkü konusacak birseyleri yok. Besiktas maciyla bizim mac cumartesi ayni saatteydi, adamlar besiktas takiminin herseyini konustular ancak bizim macla ilgili konustuklari 15 dakika. itiraf etmeliyiz ki taratar yogunlugu bakimindan istanbul takimlarinin avantaji tam da burada ortaya cikiyor.
biz de onlara bir miyon üye kazandiriyor olsak bakin o zaman bu sekilde yayin yapabiliyorlar mi? Iste bu yayinlar ve bu tarafli aciklamalar bizim taraftarda "Acaba" sorusunun olusmasina neben oluyor.
Umarim stadyuma gidecek taraftar bütün bu baskidan ve aciklamalardan arinmis ve güvenle takimini destekler.
Mac ile ilgili kaygim yok. Bu yil hic olmadi. cünkü cok kötü oynuyor olsak dahi bir sekilde oyuna tutunuyoruz.
SIz bakmayin buradaki felaket tellallarina, onlarin da isi bu olsagerek. Maci kazaniriz ve bu is burada biter. BU saatten sonra hicbir rakip 6 mactan alti galibiyetle ayrilamaz.
Çok doğru. TRTSPOR ligde hiçbir hedefi kalmayan kargaların maçı biter bitmez uzun uzun o maçı yorumladı.
Ulan dürzüler, liderin maçından başlayacaksınız öncelikle
Nedir bu Trabzonspor'a olan nefretiniz, ayrımcılığınız ve çekememezliğiniz, yazıklar olsun.
Eze eze şampiyon oluyoruz ya bu kuyruk acınız bundan
nevzat61
12.04.2022, 11:00
İlk yarı sonu
puan farkları:
#Konya ile 7
#FB ile 14
#BJK ile 18
#GS ile 19
32.hafta
puan farkları:
Konya ile 14
FB ile 13
BJK ile 22
GS ile 31
Bu forumda bulunan karamsar havayı bu takım nasıl dagıtsın daha..neredeyse ilk yarı da şampiyonluk sevinci yaşayanlar ligin bitiminde hiç bir şey değişmediği hâlde buhran yaşıyorlar..bu foruma bir psikolog lazım.
İlk yarı sonu
puan farkları:
#Konya ile 7
#FB ile 14
#BJK ile 18
#GS ile 19
32.hafta
puan farkları:
Konya ile 14
FB ile 13
BJK ile 22
GS ile 31
Bu forumda bulunan karamsar havayı bu takım nasıl dagıtsın daha..neredeyse ilk yarı da şampiyonluk sevinci yaşayanlar ligin bitiminde hiç bir şey değişmediği hâlde buhran yaşıyorlar..bu foruma bir psikolog lazım.
Sorun takımın vites düşürmesi, çekincelerde bundan kaynaklı. Kalan fikstürümüz Altay maçı hariç gerçektende çok zor. Altay maçından sonraki en kolay maçımızda bu. İhtimal hiç vermiyordum ama takım o kadar vites düşürdü ki bende artık acaba diyorum.
nevzat61
12.04.2022, 11:05
Sorun takımın vites düşürmesi, çekincelerde bundan kaynaklı. Kalan fikstürümüz Altay maçı hariç gerçektende çok zor. Altay maçından sonraki en kolay maçımızda bu. İhtimal hiç vermiyordum ama takım o kadar vites düşürdü ki bende artık acaba diyorum.
Yaşım 44 geçmişte çok husranlar yaşadık ama bu sene Trabzonspor güven veriyor bence.. istediği maçı alabilecek bir durumda..form düşüklüğü hocanın şampiyonluk açıklaması sonrasında oldu.. tekrar kendine getirebilir..ben şahsen, acaba demiyorum..bu sene lig bitti
HOPA'LI TS'Lİ
12.04.2022, 11:08
İlk yarı sonu
puan farkları:
#Konya ile 7
#FB ile 14
#BJK ile 18
#GS ile 19
32.hafta
puan farkları:
Konya ile 14
FB ile 13
BJK ile 22
GS ile 31
Rize maçından sonra takımın enerjisi düştü renktaş, vitesi boşa aldı adeta
Tamam kolay kolay yenilmiyoruz ama Uğurcan'ın devleştiği maçlar oynuyoruz.
Vakemenin kafasını karıştırıyormuş Ali Koç diye söylentiler var. Eğer doğruysa bu oyuncu nasıl maçlara konsantre olacak? Kes onu, koy Kouassi'yi
Bir de geçmişte yaşanan travmaların etkisi var kaygılanmamızda (1996, 2005, 2009, 2011, 2020)
HOPA'LI TS'Lİ
12.04.2022, 11:11
Yaşım 44 geçmişte çok husranlar yaşadık ama bu sene Trabzonspor güven veriyor bence.. istediği maçı alabilecek bir durumda..form düşüklüğü hocanın şampiyonluk açıklaması sonrasında oldu.. tekrar kendine getirebilir..ben şahsen, acaba demiyorum..bu sene lig bitti
BJK maçı öncesinde söylemlerini şöyle değiştirdi;
Biz artık şampiyon oluyoruz. Resmi olarak ilan edeceğimiz haftayı bekliyoruz. İnşallah Ramazan bayramıyla birlikte çifte bayram yaşayacağız.
Oysa önceden olduğu gibi, bir şey kazanmadık, şampiyon olmadık şeklinde konuşmaları çok doğru ve yararlıydı.
Takım, tamam, biz olduk, bu iş bitti havasında Rize maçından sonra
ÖmürKaradeniz61
12.04.2022, 11:21
İlk yarı sonu
puan farkları:
#Konya ile 7
#FB ile 14
#BJK ile 18
#GS ile 19
32.hafta
puan farkları:
Konya ile 14
FB ile 13
BJK ile 22
GS ile 31
Evet böyle bakmamıştım ben olaya haklısınız ama bu kazanamadığımız son 3 maçı eze eze yenmemiz gerektiğini değiştirmez.
Harun CAN
12.04.2022, 11:24
Ceza alanların çoğu transfer etmeyeceği için büyük boşluklar olacak gibime geliyor. Bu konuda geçtiğimiz hafta cuma namazı dahil, belediye hoparlöründen falan anonslar yapılsaydı keşke. Nerdeyse 15.000 koltuk cezalı. 10.000 i aktarsa yine 5000 kişilik boşluk kalır.
ÖmürKaradeniz61
12.04.2022, 11:36
Bizim taraftar umarım maç öncesi Volkan ayısıyla didişip ortamı germez hiç gerek yok.
lazminator61
12.04.2022, 11:37
İlk yarı sonu
puan farkları:
#Konya ile 7
#FB ile 14
#BJK ile 18
#GS ile 19
32.hafta
puan farkları:
Konya ile 14
FB ile 13
BJK ile 22
GS ile 31
o kadar puan atmis, halen daha strese giren, korkan var. Takima güvenin, bu ligin en güclü ve en etkili Futbolculari var bizde. Defans tandemi yavas yavas geri dönüyor, Kart cezalilari geri dönüyor. Son 6 maci berabere kalsak bile sampiyonuz :D
nevzat61
12.04.2022, 11:38
BJK maçı öncesinde söylemlerini şöyle değiştirdi;
Biz artık şampiyon oluyoruz. Resmi olarak ilan edeceğimiz haftayı bekliyoruz. İnşallah Ramazan bayramıyla birlikte çifte bayram yaşayacağız.
Oysa önceden olduğu gibi, bir şey kazanmadık, şampiyon olmadık şeklinde konuşmaları çok doğru ve yararlıydı.
Takım, tamam, biz olduk, bu iş bitti havasında Rize maçından sonra
Aynen..ramazan bayramında çifte bayram yaşayacağız inşaallah.. bazılarına da tv açtırmayacağız..:)
Evet böyle bakmamıştım ben olaya haklısınız ama bu kazanamadığımız son 3 maçı eze eze yenmemiz gerektiğini değiştirmez.
Bu takımın gücü var bunu herkese gösterdi bu sene.. sadece futboldan uzaklaştırıldı takım.. başka alanlara kaydı takımın enerjisi..eminim Karagümrük maçı dönüm noktası olacak..
Konya maçından sonra benim için lig bitmiş ve şampiyonluğumuzu hangi maçta ilan ederiz hesaplarına başlamıştım. Bu maç benim için son maçtı. Şimdi yeniden başa döndüm. Bitmiş ligde kendime heyecan uaratamıyorum.
Uğur Kalyoncu
12.04.2022, 11:41
Takımda düşüş var deniyor ama ben düşüş olduğunu düşünmüyorum.
İlk yarıdaki maçta 70 dk 10 kişi oynayan feneri pozisyon bulamadan penaltı golüyle yendik.
Beşiktaş'ı 90+6 da son saniye golü ile kazandık.
Yani biz uçup kaçiyorduk da 4 haftadır formsuz hale gelmiş değiliz.
Aynı oyunları oynadık ama bu sefer Dorukhanin kafası 90 da girmedi.
Ama Hamsik sonrası takım daha iyi top yapmaya başladı. Hamsik ve Nwakame den kaynaklı savunma zaafiyetini yasamazsak Allah'ın izniyle baskın bir oyun oynayacagimizi düşünüyorum. Artık enteresan olaylar olmazsa alırız maçı diye düşünüyorum.
HOPA'LI TS'Lİ
12.04.2022, 11:41
Bizim taraftar umarım maç öncesi Volkan ayısıyla didişip ortamı germez hiç gerek yok.
Evet. Hiç gerek yok bunlara. Geçmişte zarar verdi bunlar bize
nevzat61
12.04.2022, 11:43
o kadar puan atmis, halen daha strese giren, korkan var. Takima güvenin, bu ligin en güclü ve en etkili Futbolculari var bizde. Defans tandemi yavas yavas geri dönüyor, Kart cezalilari geri dönüyor. Son 6 maci berabere kalsak bile sampiyonuz :D
Şu Türkiye de, hatta belki de dünya da şampiyonluk sevincini en çok hakeden taraftarız.. çok acılar yaşadık haksızlıklara göğüs gerdik..bu sene sevinme , haklı bir gurur yaşamamız gerekir..bunu hakettik sonuna kadar..
Forumda fazla mesaj yazan birisi değilim ama 2010 dan beri her Allah'ın günü girip okudum mesajları.. çok acı günleri gördük.. şimdi burası bayram yeri olması gerekiyor..
lazminator61
12.04.2022, 11:47
Takımda düşüş var deniyor ama ben düşüş olduğunu düşünmüyorum.
İlk yarıdaki maçta 70 dk 10 kişi oynayan feneri pozisyon bulamadan penaltı golüyle yendik.
Beşiktaş'ı 90+6 da son saniye golü ile kazandık.
Yani biz uçup kaçiyorduk da 4 haftadır formsuz hale gelmiş değiliz.
Aynı oyunları oynadık ama bu sefer Dorukhanin kafası 90 da girmedi.
Ama Hamsik sonrası takım daha iyi top yapmaya başladı. Hamsik ve Nwakame den kaynaklı savunma zaafiyetini yasamazsak Allah'ın izniyle baskın bir oyun oynayacagimizi düşünüyorum. Artık enteresan olaylar olmazsa alırız maçı diye düşünüyorum.
katiliyorum, bide tabiki sans lazim. Sampiyon olmak icin sansli olman lazimsin. bu sene cok sansliydik, tuhaf goler atabildik, tuhaf goler yemedik, hele hele Ardanin kaleye gecti macta, neler yasanmisti :D
Son haftarlardir sansimiz yok, 8tas macinda dorukhanin kafasi gol olsa veya Corneliusun kafa vurusu antep macinda gol olsa iki maci kazanmistik.
HOPA'LI TS'Lİ
12.04.2022, 11:49
katiliyorum, bide tabiki sans lazim. Sampiyon olmak icin sansli olman lazimsin. bu sene cok sansliydik, tuhaf goler atabildik, tuhaf goler yemedik, hele hele Ardanin kaleye gecti macta, neler yasanmisti :D
Son haftarlardir sansimiz yok, 8tas macinda dorukhanin kafasi gol olsa veya Corneliusun kafa vurusu antep macinda gol olsa iki maci kazanmistik.
Vakeme'nin Kadıköy'de atamadığı (direğe çaktığı) da var.
reisoğlu61
12.04.2022, 12:05
Annesi çocuğunun passoligi ile maça girebilirmi? Çocuk hastalandığı için. Bilgisi olan varmı bu konuda
Matematiksel olarak imkansıza yakın zaten kupayı vermemiz. Karagümrük maçı ile 3 puan alırsak resmi olarakta bitecek gibi nerdeyse.
Manava61
12.04.2022, 12:29
61Saat'e göre muhtemel 11: Uğurcan Çakır, Dorukhan, Hüseyin, Hugo, Denswil, Siopis, Hamsik, Ömür, Visca, Djaniny (Nwakaeme) Cornelius
Eğer Dorukhan sağ bek başlayacaksa Ömür yerine Bakasetas ile başlanmalı diye düşünüyorum, Hamsik ile birlikte eski formuna kavuşabilir.
Ben genelikle yanılmam bjk nin fb yi kesinlikle yeneceğine inanıyorum bakın 1 puan bile demiyorum o zaman bize 2 puan gerekiyor bu maçı aldık mı olay biter A.avcının bu maça takımı ölümüne hazırlaması lazım herşeyiyle bir avrupa finaline çıkıyormuş gibi çıkıp yeneceksin atla deve değil.
Gürsoy61
12.04.2022, 12:33
Takımın isteksiz futbolu birçoğumuzu demoralize etmiş. Kimisi ona rağmen rahat, kimisi kaygılı. Lakin 5 gün sonra, Pazar günü saat 4 itibariyle, şampiyon olma ihtimali var ve bu ihtimal şampiyon olamama ihtimalinden katbekat fazla.
Bunu pazar günü şampiyonuz moduna girin diye söylemiyorum. Karamsarlaştığınızda aklınıza gelsin yeter.
Ligin ilk yarısında Antep Konya’yı yenmiş, Göztepe Fenerbahçe ile berabere kalmış. Biz de Karagümrükü yenmiştik.
HOPA'LI TS'Lİ
12.04.2022, 12:34
61Saat'e göre muhtemel 11: Uğurcan Çakır, Dorukhan, Hüseyin, Hugo, Denswil, Siopis, Hamsik, Ömür, Visca, Djaniny (Nwakaeme) Cornelius
Eğer Dorukhan sağ bek başlayacaksa Ömür yerine Bakasetas ile başlanmalı diye düşünüyorum, Hamsik ile birlikte eski formuna kavuşabilir.
Yerinde bir tercih olur bu bence de
HOPA'LI TS'Lİ
12.04.2022, 12:36
Takımın isteksiz futbolu birçoğumuzu demoralize etmiş. Kimisi ona rağmen rahat, kimisi kaygılı. Lakin 5 gün sonra, Pazar günü saat 4 itibariyle, şampiyon olma ihtimali var ve bu ihtimal şampiyon olamama ihtimalinden katbekat fazla.
Bunu pazar günü şampiyonuz moduna girin diye söylemiyorum. Karamsarlaştığınızda aklınıza gelsin yeter.
Şb Kadıköy'de Göztepe'ye puan verir mi sizce? İmkansız.
9 maçtır kaybeden bir takım var sonuçta
Yanlış kadro olur bende dorukhan sagbek oynuyucaksa bakasetas olmalı 10 numarada ama dorukhan sakat arti peres sağbek olarak dorukhandan çok iyi denswil zaten hücuma çıkmıyor diğer bek dorukhan olursa Hic çıkamayız kanattan bana kalsa djaniniyi 10 numara yaparim o olmadı artık bakasetas 10 oynasin
Gürsoy61
12.04.2022, 12:45
Bence vermez ama belli de olmaz. Ligin ilk yarısında 9 maçta 1 galibiyet alan Göztepe , Fenerbahçe’yi epey sıkıntıya sokmuştu. 2-3 farkla bitecek maç berabere bitmişti.
Göztepe İstanbul deplasmanlarında sürpriz sonuçlar alabiliyor. Başakşehirin belalısı, geçen sene de deplasmanda Fenerbahçe’yi yenmişti. Şuan bitik vaziyette oldukları doğru ama neden olmasın. Velev ki, puan alma ihtimali yüzde 5. Ben de diyorum ki sene sonunda şampiyon olamama ihtimalimiz bundan daha düşük. Karamsar oldukça aklınıza 5 gün sonra şampiyon OLABİLME İHTİMALİNİ getirin.
Kemal Öztel
12.04.2022, 12:45
Cuma akşamı 3 puanı alalım da herkesin psikolojisi düzelsin fenerlilerin de hayalleri başlamadan bitsin. Hadi Abdullah hocam son bir şarkı..
Sefer A.
12.04.2022, 12:48
Nwakaeme belki yok ama yerine Djaniny, delirecegim yaa... Kouassi oynamali lami cimi yok, hoca çildirtacak beni yine
Kadir Aydın
12.04.2022, 12:56
Kulübün cezali koltuklara o mac özelinde el koyup satma hakki olmali.
HOPA'LI TS'Lİ
12.04.2022, 12:58
Bence vermez ama belli de olmaz. Ligin ilk yarısında 9 maçta 1 galibiyet alan Göztepe , Fenerbahçe’yi epey sıkıntıya sokmuştu. 2-3 farkla bitecek maç berabere bitmişti.
Göztepe İstanbul deplasmanlarında sürpriz sonuçlar alabiliyor. Başakşehirin belalısı, geçen sene de deplasmanda Fenerbahçe’yi yenmişti. Şuan bitik vaziyette oldukları doğru ama neden olmasın. Velev ki, puan alma ihtimali yüzde 5. Ben de diyorum ki sene sonunda şampiyon olamama ihtimalimiz bundan daha düşük. Karamsar oldukça aklınıza 5 gün sonra şampiyon OLABİLME İHTİMALİNİ getirin.
Göztepe'yi İzmir'de GS maçında doğradılar uydurma penaltılarla
O maçta güzel oynamışlardı.
Cinconu küme düşme potasından çıkarmak için yaptı malum güçler
Sonraki hafta da yine GS sahasında ucuz penaltılarla 35 puana çıkartıldı.
Göz Göz işte bu maçtan sonra toparlanamadı.
Göz Göz, Vanspor'un 1996'da Avni Aker'de bize yaptığı mucize gibi bir sonuç alabilir mi, olabilir ama çok düşük bir ihtimal. Thomas 4/0 çekti. Yine de futbol belli olmaz diyeceğim ama bu saatten sonra şikebahçeyi kollar hakemler gibi geliyor bana
Mert Oğuzlu61
12.04.2022, 13:04
Bakasetas Avcı'ya ne yaptı da şut çekemeyen adamı ısrarla 10 numarada oynatiyoruz, Ömür'ü parlatacagiz diye yedek birakamiyoruz ama Bakasetas kilit açabilen oyuncuydu adama iyice çöp muamelesi yapmaya başladık bunun sebebi nedir merak ediyorum.
-----bruno---isiyin---hugo---dens
----------------doruk---hamsik
---------visca------baka-----koassi(waka)
---------------------cornelius
Çıkmamız gereken kadro budur.
HOPA'LI TS'Lİ
12.04.2022, 13:11
Bakasetas Avcı'ya ne yaptı da şut çekemeyen adamı ısrarla 10 numarada oynatiyoruz, Ömür'ü parlatacagiz diye yedek birakamiyoruz ama Bakasetas kilit açabilen oyuncuydu adama iyice çöp muamelesi yapmaya başladık bunun sebebi nedir merak ediyorum.
-----bruno---isiyin---hugo---dens
----------------doruk---hamsik
---------visca------baka-----koassi(waka)
---------------------cornelius
Çıkmamız gereken kadro budur.
Dorukhan'ın ayağında oluşan şişlik nedeniyle MR çekilecekti. Oynayacak mı?
Kazma Ertuğrul hem sakatladı adamı hem de atılmadı :(
HOPA'LI TS'Lİ
12.04.2022, 13:13
Cuma akşamı 3 puanı alalım da herkesin psikolojisi düzelsin fenerlilerin de hayalleri başlamadan bitsin. Hadi Abdullah hocam son bir şarkı..
Cuma akşamı 22.30'da 75 puana ulaşırsak, üzerimizde 1 aydır oluşan ölü toprağını atacağız ve şampiyonluk konusunda kesinlikle emin olabileceğiz.
Bu maç çok şey ifade ediyor.
Rakiplerimizin hesap yapma şansı kalmayacak.
Manava61
12.04.2022, 13:16
Yukarılarda da konuşmuştuk her ne kadar hocanın denemeyeceğini düşünsem de aslında bu maç özelinde ver Emre Mor'u Dorukhan'a kitlesin onu orda atağa çıkmasına gerek yok.
HOPA'LI TS'Lİ
12.04.2022, 13:21
Yukarılarda da konuşmuştuk her ne kadar hocanın denemeyeceğini düşünsem de aslında bu maç özelinde ver Emre Mor'u Dorukhan'a kitlesin onu orda atağa çıkmasına gerek yok.
Emre Mor'a şut şansı vermemeliyiz. Son haftalarda iyi oynuyor. 2 hafta önce harika bir gol atmıştı.
lazboy0061
12.04.2022, 13:29
Kac bilet satildi arkadaslar bilgisi olan var mi
kaçarava
12.04.2022, 13:35
Topu kaptırdığımız anda Hamsik ve Nwakaeme iptal oluyor. O yüzden ortada iki tane dinamo lazım bana göre. Tek mücadeleci adam olunca geçiş hücumu yiyip enerji kaybediyoruz. Çünkü tek olunca sadece bölgesini düşünüyor, öne gidip şok pres yapamıyor. Baskıyı sürdürmek için dönen topları almalıyız. O konuda vidalar çok gevşedi. Şu kanada ters topta boş kalan rakibi görmekten illalah ettik. Bir çözüm bulalım artık.
Doğukan Uçan
12.04.2022, 13:36
gurbetçiler nerdesiniz aga 4 binden fazla bilet var satılmamış. beşiktaş maçındaki ilgi bu maça niye yok.
HOPA'LI TS'Lİ
12.04.2022, 13:39
BJK maçındaki kural hatası itirazı kararı belli oldu mu renktaşlarım?
MetehanS
12.04.2022, 13:56
o işten bir cacık çıkmaz. kendileri de biliyor çıkmayacağını, sırf ağlamak için yaptılar.
BJK maçındaki kural hatası itirazı kararı belli oldu mu renktaşlarım?
Mert Oğuzlu61
12.04.2022, 14:01
----------doruk---siopis
----visca-----baka----waka (koassi)
---------------cornelius
Veya şu kadro da olabilir, Hamsik hazır değilse Ömür ve Djanini ile hamle oyuncusu olsun merkezde daha dinamik ikili ile pres yapıp kanatları kullanalım.
Timur Bey
12.04.2022, 14:03
Yazılan muhtemel on birler doğru çıkarsa ki çıkar son anda bir şey olmazsa Avcı hoca son ana kadar savunma güvenliği ve dengeli futbol oynayacak. Avcı hocayı yaptıkları, teknik-taktik bilgisi ve takımdan verim alması yönüyle severim ama onun tek eksisi B planı uygulamaması. Yani bu maçtan da aman aman futbol beklentim de kalmadı açıkçası. Son düzlükler rölanti yeri değildir. Ha puan farkı çok doğru ama taraftarda ve camiada gereksiz bir stres yaratır bu durağan oyun. Oyuncuları serbest bırakıp hücum edin dese eminim ki şu maçı zorlanmadan kazanırız. Belki de zihnen çark edip takıma önde basın, dönen topları alın da diyebilir ama sanmıyorum. Güvencem seyirci ve bireysel yetenekler.
HOPA'LI TS'Lİ
12.04.2022, 14:06
Yazılan muhtemel on birler doğru çıkarsa ki çıkar son anda bir şey olmazsa Avcı hoca son ana kadar savunma güvenliği ve dengeli futbol oynayacak. Avcı hocayı yaptıkları, teknik-taktik bilgisi ve takımdan verim alması yönüyle severim ama onun tek eksisi B planı uygulamaması. Yani bu maçtan da aman aman futbol beklentim de kalmadı açıkçası. Son düzlükler rölanti yeri değildir. Ha puan farkı çok doğru ama taraftarda ve camiada gereksiz bir stres yaratır bu durağan oyun. Oyuncuları serbest bırakıp hücum edin dese eminim ki şu maçı zorlanmadan kazanırız. Belki de zihnen çark edip takıma önde basın, dönen topları alın da diyebilir ama sanmıyorum. Güvencem seyirci ve bireysel yetenekler.
Şu saatten sonra beklentimiz, şampiyonluk için gereken 5 puanı bir an önce almak
İyi futbol zaten 1 aydır yok.
ilelebeTS
12.04.2022, 14:07
Muhtemelde Peres niye yok? Gaziantep maçında Peres-Visca olmasa atak yapamazdı takım. O ikili birbirini iyi tamamlıyor. Zaten sol bek çakılı, sağ beki de çak ondan sonra ilerde çoğalamıyoruz de. Rakip oyuncuya önlem saçmalığına girmeye gerek yok. Önde oynayıp kafasını kaldırtmayacaksın rakibin ve ilk 45'te maçı bitireceksin. Şampiyonluk istiyorsan bunu yapacaksın. (Zaten şampiyonuz da, istiyorsan dediğim; şampiyon takım öyle yapar yani.) Açık ara lidersin, içerde dolu tribüne oynayacaksın. Mıy mıy uyuşuk oyuna gerek yok.
Hamza Yilmaz
12.04.2022, 14:16
Ugurcan
Peres Hugo Türko Puhacz
Dorukhan Siopis
Visca Hamsik Djaniny
Corne
Kadro böyle olsun
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
nevzat61
12.04.2022, 14:25
Şu saatten sonra beklentimiz, şampiyonluk için gereken 5 puanı bir an önce almak
İyi futbol zaten 1 aydır yok.
Sahasında yenilmeyen tek takım Trabzonspor..
Karagümrük maçından sonra da böyle olacak...1-0 olacak ama bizim olacak
Attila Durmuş
12.04.2022, 14:40
İster 1-0 olsun ister 10-9 olsun şu maçı kazansın takım. Gereksiz insanların gereksiz hesaplar yapıp gereksiz algı oluşturmasından sıtkım sıyrıldı.
HOPA'LI TS'Lİ
12.04.2022, 14:44
İster 1-0 olsun ister 10-9 olsun şu maçı kazansın takım. Gereksiz insanların gereksiz hesaplar yapıp gereksiz algı oluşturmasından sıtkım sıyrıldı.
Evet. Riyakar medyada, gereksiz yaratıklar yine ötmeye başladı.
Cuma akşamı hayallerini bitireceğiz inşallah
Attila Durmuş
12.04.2022, 14:53
Evet. Riyakar medyada, gereksiz yaratıklar yine ötmeye başladı.
Cuma akşamı hayallerini bitireceğiz inşallah
İnşallah.. Üç kuruş etmeyen insanlar lağım ağızlarından pislik saçıyor. Ortalık yeterince kirlendi.
HOPA'LI TS'Lİ
12.04.2022, 14:55
İnşallah.. Üç kuruş etmeyen insanlar lağım ağızlarından pislik saçıyor. Ortalık yeterince kirlendi.
O meşhur sözü bir kez daha hatırlayalım öyleyse:
TÜRKİYE'DE FUTBOL, TRABZONSPOR'A KARŞI OYNANAN BİR OYUNDUR.
Attila Durmuş
12.04.2022, 14:56
O meşhur sözü bir kez daha hatırlayalım öyleyse:
TÜRKİYE'DE FUTBOL TRABZONSPOR'A KARŞI OYNANAN BİR OYUNDUR.
:ok
Harun CAN
12.04.2022, 15:20
Kulübün cezali koltuklara o mac özelinde el koyup satma hakki olmali.
Kesinlikle katılıyorum. Ama bunu yapma hakkı ancak son 1-2 gün olabilmeli
Gökhan Balcı
Geçtiğimiz haftalardaki zor maçlarda puan kaybetmek anormal değil ama biz o maçları kazanabildiğimiz için farkı bu kadar açabildik rakipleri psikolojik olarak bu sayede yıpratabildik. Bu maçlara dönüp bakınca pek çok kere inanılmaz işler olduğunu da hatırlıyoruz. Rakibimiz bizden çok daha iyi oynasa da başta uğurcan olmak üzere herkes çok iyi performans gösterdi ve o süreçten çok güçlü çıktık o sayede. Şimdi de yapmamız gereken bu. Her şeyini ver kalan altı maçın hepsini kazan al doksan puanı bak işine. Bu takımın bunu yapacak gücü olmasa neyse diyeceğim. İki sıfır geriye düştüğünde bile kaybedeceğini düşünmediğim takım sahada ne yaptığını bilmez hale gelmiş bunu bir an önce düzeltmek lazım ve bu maç çok iyi bir fırsat. Herkese kim olduğunu buraya nasıl geldiğini gösterme maçı olarak görüyorum bu maçı ben
Harun CAN
Annesi çocuğunun passoligi ile maça girebilirmi? Çocuk hastalandığı için. Bilgisi olan varmı bu konuda
Tabiki olmaz. İşi garantiye alıp bi Passo çıkartın bence..
Yiğit SARI
12.04.2022, 15:23
Ömür yerine Bakasetas ile çıkardım. Dün yazmıştım Doruk ve Siopis'i yerleştiremiyorum diye hoca böyle bir çözüm bulabilir
iso_4939
12.04.2022, 15:26
Wakanin perf.dusuklugu kuassinin ilk onbirde baslama isi devam ederse wakanin imza atmadi demektir veya taraftara bakin oynamiyordu demek icinmi.
hasan8861
12.04.2022, 15:29
Karagümrük-3 puan
Adana-3
Antalya-3
Hatay-0
Altay-3
Başakşehir-0
Bana göre geçen sene bjk nin şampiyon olduğu puanla 84 puanla şampiyon oluruz inş. Şampiyonlukta adana maçında gelir gibi inş.
Orada bjk 40 maçta 84 puan burada 38 maçta 84 puan
Sahada oynamadan kazanamıyoruz ama sadece 2 kere yenilmiş bir takımız rakiplerimizin kalitesi belli.
HOPA'LI TS'Lİ
12.04.2022, 15:32
Geçtiğimiz haftalardaki zor maçlarda puan kaybetmek anormal değil ama biz o maçları kazanabildiğimiz için farkı bu kadar açabildik rakipleri psikolojik olarak bu sayede yıpratabildik. Bu maçlara dönüp bakınca pek çok kere inanılmaz işler olduğunu da hatırlıyoruz. Rakibimiz bizden çok daha iyi oynasa da başta uğurcan olmak üzere herkes çok iyi performans gösterdi ve o süreçten çok güçlü çıktık o sayede. Şimdi de yapmamız gereken bu. Her şeyini ver kalan altı maçın hepsini kazan al doksan puanı bak işine. Bu takımın bunu yapacak gücü olmasa neyse diyeceğim. İki sıfır geriye düştüğünde bile kaybedeceğini düşünmediğim takım sahada ne yaptığını bilmez hale gelmiş bunu bir an önce düzeltmek lazım ve bu maç çok iyi bir fırsat. Herkese kim olduğunu buraya nasıl geldiğini gösterme maçı olarak görüyorum bu maçı ben
Bunu oyunculara aşılamak Sn. Başkan'a ve TD Avcı'ya düşmekte
Olası bir puan kaybı şehirde ve camiada moral bozukluğu ve stres başlangıcına neden olabilir ki kazanamama serisi tehlikeli bir gidişattır.
Bu maç bu nedenle çok çok önemli, şampiyonluğa bedel bir maç
HERKES SUSACAK CUMA AKŞAMI
TRABZONSPOR'LULAR KONUŞACAK.
HOPA'LI TS'Lİ
12.04.2022, 15:35
Karagümrük-3 puan
Adana-3
Antalya-3
Hatay-0
Altay-3
Başakşehir-0
Bana göre geçen sene bjk nin şampiyon olduğu puanla 84 puanla şampiyon oluruz inş. Şampiyonlukta adana maçında gelir gibi inş.
Orada bjk 40 maçta 84 puan burada 38 maçta 84 puan
Sahada oynamadan kazanamıyoruz ama sadece 2 kere yenilmiş bir takımız rakiplerimizin kalitesi belli.
Başakşehir maçı büyük ihtimal Olimpiyatta olur ve 61.000 taraftar bu maçı alır.
En zor maç Adana DS maçı bence çünkü şampiyonluğu ilan edeceğimiz maç olacağı için müthiş bilenecekler. Murat Sancak şimdiden başladı zaten
nevzat61
12.04.2022, 15:54
En zor maç Adana DS maçı bence çünkü şampiyonluğu ilan edeceğimiz maç olacağı için müthiş bilenecekler. Murat Sancak şimdiden başladı zaten
Deplasman yasağı 2022 sonuna kadar devam ediyor..61 bin taraftar nasıl olabilir ki.. Karagümrük maçına bile giremedik.. kapıda kaldık.. girenler oldu ancak binde bir kişi.. daha önce passo su olmayanlar girebildi sadece
Keşke olsa ancak olmuyor maalesef
HOPA'LI TS'Lİ
12.04.2022, 15:57
Deplasman yasağı 2022 sonuna kadar devam ediyor..61 bin taraftar nasıl olabilir ki.. Karagümrük maçına bile giremedik.. kapıda kaldık.. girenler oldu ancak binde bir kişi.. daha önce passo su olmayanlar girebildi sadece
Keşke olsa ancak olmuyor maalesef
Bilgi için teşekkür ederim renktaşım
Ahmet Hamza
12.04.2022, 16:03
Fatih Terimin 2002 de ki Uefa Finalinde yaptığı konuşmayı dinlersen ne demek istediğimi anlarsın.
https://www.youtube.com/watch?v=nkiAbbNRwyU&ab_channel=sametcimbom
Ne anlatıyor mesela bu adam.Pirlonun kitabında yazdıklarını okuyun.Burası şov yapma yeri değil.Biz bilgiyle konuşuyoruz.Fatih Terimin aldığı kupalara birşey söylemiyorum ama kendisi kesinlikle taktik konusunda bilgili değil.Tamamen gazla oynatan bir adam.
İlginç olan sizsiniz.Bir iki tane şov amaçlı yazan birileri var burada.Onlara özellikle cevap vermiyorum zaten artık.Tamamen ezbere konuşan tipler.
Taktik konusunda bilgisi olmayan birinin tamamen gazla Uefa kupası dahil neredeyse 30 kupa kazanması size normal gelebilir. Ben bu yargıyı “ilginç” buluyorum sadece.
hasan8861
12.04.2022, 16:04
Başakşehir maçında onların iddiası olabileceği için maça asılacaklardır diye tahmin ediyorum. Tabi o zamana kadarki sonuçların nasıl olacağını bilemem
Taraftar olarak da TFF logolu passolar giriş yapabilirse yine bence baya taraftar olacaktır.
nevzat61
12.04.2022, 16:09
Başakşehir maçında onların iddiası olabileceği için maça asılacaklardır diye tahmin ediyorum. Tabi o zamana kadarki sonuçların nasıl olacağını bilemem
Taraftar olarak da TFF logolu passolar giriş yapabilirse yine bence baya taraftar olacaktır.
Eğer geçmişte TS passo su yoksa TFF passo oluyor.. ancak daha önce TS passo su olupta sonradan TFF passo su çıkarıp maça giderse bizim gibi bilet iadesi yapıyor.. lânet bir sistem bu..getirenin...versin
HOPA'LI TS'Lİ
12.04.2022, 16:14
Trabzonspor'da kadro değişiyor! Nwakaeme ile Abdülkadir Ömür yedeğe...
Trabzonspor'un son dönemdeki puan kayıplarının ardından hücumda değişiklik gündeme geldi. Nwakaeme ile Abdülkadir Ömür'ün yerine Djaniny ile Bakasetas isimleri öne çıkıyor.
Son karar perşembe günü
Sol kanatta Nwakaeme'nin yerine cezası biten Djaniny ya da Kouassi'nin forma giyebileceği öğrenildi. Devre arasında kadroya katılan Kouassi sadece kupada Antalya'ya karşı ilk 11'de sahaya çıkmıştı. Abdülkadir Ömür'ün yerine de cezası biten Bakasetas'ın Karagümrük'e karşı ilk 11'de başlaması muhtemel gözüküyor. Avcı son kararını perşembe günü yapılacak taktik idmanında verecek.
Armağan Dere
12.04.2022, 16:21
bu maçı alamazsak muhtemelen adana'ya kaybederiz..
bu maç adana maçından önemli..
bu bulutun dağılması gerek..
başarılar takım..
bu maçı alamazsak muhtemelen adana'ya kaybederiz..
bu maç adana maçından önemli..
bu bulutun dağılması gerek..
başarılar takım..
Aklina kotu seyler getirme rahat olmamiz lazim taraftarin gerginligi olabilir sahadakilere hisettirmemeliyiz olum kalim maci havasi bize yaramiyor temkinli olup strese girmeden maci almaya bakacagiz iyi oyun falan hepsi bu saatten sonra hikaye butun mesele sadece 3 puan show denemesini sampiyonluktan sonra yapariz!
mekatronik
12.04.2022, 16:59
Muhtemel 11 doğru ise yerleşim farklı olacaktır. Hoca geçen maç öncesi biz akan oyunda 3'lü defansa dönüyoruz dedi. Bence A.Avcı;
..................Uğurcan.................
.....Hüseyin....Hugo.....Denswill...
...Dorukhan...Hamsik....Siopis...
Visca.............Ömür.........Djanini
................Cornelius..................
yapacaktır. Rakip sahada oyunu oynama üzerine bir strateji olduğunu düşünüyorum. Fakat bu maçta tek düzgün orta yapabilen adam Peresin oynaması gerekiyor. Hava toplarında o kadar kötü ki Karagümrük kesin duran top golümüz olur. Bu kadroya tek itirazım ömür yerine Bakasetas olmalı.
Aslında bu üçlüyü biz çoğu maçın ikinci yarısında denedik, Yusuf'u solbeke çekerek ve etkili de oynadık. Sadece maç başlangıcını bu şekilde yapmamıştık lakin bu şekilde başlanacak en uygun rakiple oynuyoruz. Skoru bulup 2-0 gibi kabız futbolumuza döneceğimizi düşünüyorum. Sonrasında bir duran top golü daha atarız, 3-0 ve ya 3-1 maç sonucu.
Onur Erçetin
12.04.2022, 17:05
https://www.sporx.com/img/ilk11/2022/04/12/a33eda39c03366704dffc98d5475f4bd1843079.jpg
Maça bu şekilde de başlanabilir bence.Waka ve Dorukhan sonradan girerse daha etkili olabilir.Hızlı bekler ve kanatlarla rakibi kanatlardan zorlayabiliriz,ayrıca merkezden Hamsik ile oyunu yönetiriz.İleride ise Djaniny ve Cornelius işbirliği ile gol pozisyonlarına gireriz.Geri dönüşlerde ise Waka olmadığı için sol kanatta çok sorun yaşamayız.Merkezde Hamsik tam hazır olmadığı için küçük bir sıkıntı olabilir defansif olarak onu da takım halinde koşarak kapatabiliriz,Waka olmazsa defansif anlamda fazla sıkıntı olmaz.
HOPA'LI TS'Lİ
12.04.2022, 17:09
Wakanın kesilmesi yanlış olur.Viscanın yerine Djaniny oynamalı.Djaniny hem forveti çiftler hem de Hamsikin savunma arkasına attığı toplarda fiziksel avantajıyla etkili olur.Solda Waka,sağda Djaniny,ileride Cornelius ile başlanmalı bence.
Orta alanda Dorukhan-Siopis-Hamsik bence en garanti yöntem ancak illaki Bakasetası oynatacam diyorsa Siopis-Hamsik-Bakasetas şeklinde dizilim olmalı.Dorukhan-Hamsik-Bakasetas defansif olarak kurtarmaz.Hamsik ve Bakasetasın arkasını en iyi Siopis toplar.
Visca kesilir mi renktaş ne yaptın? Ölüsü yeter. Etma da
Hamdi ASLAN, kadroyu şu şekilde tahmin etti bu sabah;
Uğurcan
Peres-Türkmen-Hugo-Denswil
Hamsik-Dorukhan
Visca-Bakasetas-Vakeme
Cornelius (Djaniny)
HOPA'LI TS'Lİ
12.04.2022, 17:11
Kouassi neden şans bulamıyor, son 10-15 dakikalık adam mı?
Bu işte bir tuhaflık yok mu?
Onur Erçetin
12.04.2022, 17:11
Visca kesilir mi renktaş ne yaptın? Ölüsü yeter. Etma da
Hamdi ASLAN, kadroyu şu şekilde tahmin etti bu sabah;
Uğurcan
Peres-Türkmen-Hugo-Denswil
Hamsik-Dorukhan
Visca-Bakasetas-Vakeme
Cornelius (Djaniny)
Sonradan kararımı değiştirdim ve mesajımı da sildim ama şunu da ifade etmek gerekiyor.Şu kesilmez bu kesilmez diye birşey yok.5 haftadır maç kazanamıyoruz,sonuçta benim yüzümden olmadı heralde bu.Futbolcular formsuz.Birisi kesilmesi gerekiyorsa herkes kesilebilir.
Ben olsam maça bu şekilde çıkmam.Problem cezasahasına adam sokamıyor olmaktan kaynaklanıyor.İleride bir tek Cornelius var.Wakame ve Visca içe katetseler bile sonuçta 2.forvet gibi oynayabilen adamlar değiller.Arkada Bakasetasın şutlarına güvenmesi güzel birşey ama dediğim gibi ben olsam daha farklı bir taktikle oynarım.
HOPA'LI TS'Lİ
12.04.2022, 17:12
Sonradan kararımı değiştirdim ve mesajımı da sildim ama şunu da ifade etmek gerekiyor.Şu kesilmez bu kesilmez diye birşey yok.5 haftadır maç kazanamıyoruz,sonuçta benim yüzümden olmadı heralde bu.Futbolcular formsuz.Birisi kesilmesi gerekiyorsa herkes kesilebilir.
Sen de haklısın hemşom
HOPA'LI TS'Lİ
12.04.2022, 17:14
https://www.sporx.com/img/ilk11/2022/04/12/a33eda39c03366704dffc98d5475f4bd1843079.jpg
Maça bu şekilde de başlanabilir bence.Waka ve Dorukhan sonradan girerse daha etkili olabilir.Hızlı bekler ve kanatlarla rakibi kanatlardan zorlayabiliriz,ayrıca merkezden Hamsik ile oyunu yönetiriz.İleride ise Djaniny ve Cornelius işbirliği ile gol pozisyonlarına gireriz.Geri dönüşlerde ise Waka olmadığı için sol kanatta çok sorun yaşamayız.Merkezde Hamsik tam hazır olmadığı için küçük bir sıkıntı olabilir defansif olarak onu da takım halinde koşarak kapatabiliriz,Waka olmazsa defansif anlamda fazla sıkıntı olmaz.
3 yerli yok bu kadroda?
Bende bu 11 le çıkarım tam benim kafadasin.. bu 11 de kouassi ve djanini nin deliciligi cornelius un da hava hakimiyeti hamsikin ara pasları aynı şekilde visca nin deliciligi karagumruk un özellikle deplasmanda çok pozisyon vermesi geçişte sadece emre mor etkili olur bence sol bekte dorukhan olmalı ama bu kadroyla absürd goller kavirmazsak 4 ten aşağı atamayız
Onur Erçetin
12.04.2022, 17:24
3 yerli yok bu kadroda?
Aynen şimdi farkettim abi.Bu yabancı oyuncu sınırı yemin ederim başa bela yahu.Oraya bir yerli daha eklesen ilk tercihin Dorukhan olur yani net.
David_LuiZ4
12.04.2022, 18:22
Dostum ikili tartışmaya girdiğin kişi dünkü çocuk daha toy..Ünal ile Terim'i bir görmesi normal yani..Gül geç..
Onur Erçetin
12.04.2022, 18:28
Bu maç bizim için çok kritik.Mutlaka kazanmalıyız.Futbolcularda ve hoca da stres var bunun farkındayım ama bu maçta süprize yer yok artık.
Ahmet Taşçı
12.04.2022, 19:09
Bu maç çok kritik puan farkına bakmayın bu maçı kazanamazsak ciddi manada stres olur takım. Daha önce yazmıştım da dalga geçilmişti, FB bizi takip edeceğine 10 kere Konya takip etsin yazmıştım. Fb momentumu aldı arkasına inanın şuan 6 puan fark olsaydı Şampiyonluğu verirdik adım gibi eminim.Hasıl muhakkak bu maçı almalı takım.
Bütün duygular bulaşıcıdır.Rehavet kadar stres ve karamsarlıkta performansları olumsuz yönde etkiler. Herşey zihinde duygularda başlar ve biter.O yüzden sakin olalım özgüvenli olalım 2 bilemedin 3 maç sonra şampiyonuz.Buraya kadar getirdik şimdi bitirme zamanı.
hamsik 10 numara oynar mı acaba. orta sahadan bir saplasa
ÖmürKaradeniz61
12.04.2022, 19:44
Belli olmaz.
ÖmürKaradeniz61
12.04.2022, 19:53
Sen önce maçını kazan bakalım fenere bakarız.
kayseriliyiz
12.04.2022, 20:06
Bizim fb ile konya ile işimiz yok.
Herşey elimizde al 5 puan bitir bu kadar basit.
Acebalarla dolu bir son yaşamak istemiyorum.
Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
nevzat61
12.04.2022, 20:11
hamsik 10 numara oynar mı acaba. orta sahadan bir saplasa
Bu adam sezon başında kendine güveni vardı.. hatta Kayseri de orta sahadan attığı sayılmayan bir golü de vardı..yani denemekten korkmayan bir yapısı vardı..sakatlık sonrası mı oldu bilmiyorum adam bu hafta kale karşısında duruyor çok net önü açık kaleye vurmak yerine köşe gonlerine orta yapıyor..
erenslash
12.04.2022, 21:00
abiciğim ahanda
Trabzonspor - Karagümrük [E]
Adana Demir - Trabzonspor [D]
Trabzonspor - Antalyaspor [E]
Hatayspor - Trabzonspor [D]
Trabzonspor - Altay [E]
Başakşehir - Trabzonspor [D]
hesap belli
şampiyonuz işte neyi tartışıyorsunuz
kafayı mı yediniz olm
:D
tablo ortada
yayın ayakları yaslanın koltuğunuza ya
tadını çıkarın ..ikmişim rekoru takılmayın ona siz
bu sene bitsin daha çok ambargo koyarız adam gibi transfer işlerini hallettikten sonra
uğur,wakayeme siopis,visca,dorukhan ,ahmetcan dışında kimse satılmamalı .
geri kalanların hepsi satılabilir sorun yok.
yabancı sınırı kalkarsa abdülkadir de gidebilir. bu çocuğun mental gelişimi çok uzun sürüyor aptal saptal şutlar çekiyor bu demek ki kendini geliştirmiyor bu çocuk
yatış seviyor ve aşırı bencil bir topçu abdülkadir.
böyle yapacaksa zaten gitsin sırf zarar bu kafayla devam ederse.
Beylerrrr bakın bjk fb yi yenecek yeneceeekkkeekkkkk 2 puana ihtiyacımız var bu maçı aldık mı bitti bütün takım yönetim hoca bu maçı almaya odaklanmalı baskılı başlarsak bu maç ilk yarı biter hoca önce kendi inanmalı futbolcuyuda inandırmalı.
erenslash
12.04.2022, 21:09
bu maçı alırız zaten kafanı takma hocam :)) bjk fener farketmez fikstür belli 6 maç kalmış :D
Beylerrrr bakın bjk fb yi yenecek yeneceeekkkeekkkkk 2 puana ihtiyacımız var bu maçı aldık mı bitti bütün takım yönetim hoca bu maçı almaya odaklanmalı baskılı başlarsak bu maç ilk yarı biter hoca önce kendi inanmalı futbolcuyuda inandırmalı.
Kadir Aydın
12.04.2022, 21:18
Olay wakame ve visca‘da bitiyor. Biz sampiyon yapacagiz deseler degil karagümrük 6 da 6 bile gelir.
Gökhan Balcı
12.04.2022, 21:27
Birkaç hafta önce 100 puan hesapları yapılıyordu şimdi beş puan alalım diyoruz :D
iso_4939
12.04.2022, 21:36
Aksam aksam bütün marslari dinledim gaza geldim gel artik cuma yikalim akyaziyi...
ÖmürKaradeniz61
12.04.2022, 21:40
Herkes sanıyor ki puan farkını Fener iyi seri yaptı diye kapandı halbuki alakası yok kafa kafaya gitseydik biz o rize,Beşiktaş maçlarını bir şekilde kazanırdık puan farkının verdiği rahatlıktan ötürü takımda salma oldu.
kalan maclarda 5 puan alamayan takim seney kume duser..en erken ampiyonlikta gelir ama rekor puan sampiuonluk hayal..sampiyon oldukta rekorunumu aricaz strese sokmayin insanlari
Olay wakame ve visca‘da bitiyor. Biz sampiyon yapacagiz deseler degil karagümrük 6 da 6 bile gelir.
Antrenmanda denenen 11 şu şekilde ugurcan huseyin hugo denswil. Siopis hamsik ömür visca djanini cornelius.. waka kesigi yiyecek gibi duruyor
Ama ben olsam sol bekte yusuf orta sahada bakasetas i oynatirdim
Onur Akyüz
12.04.2022, 23:26
Önümüzdeki maçlarda sadece ads maçında kayıp yaşarız. Mağlup olduğumuz iki maçta yaptığımız gibi sakarlıklar yaparsak mağlup da olabiliriz. Normal bir oyun oynarsak beraberlik alırız. Hatay maçında sorun yaşamayız diye tahmin ediyorum son derece dağınık bir takım.
Diğer maçlarda kayıp beklemiyorum ama şampiyonluğu garantiledikten sonra ne olur bilemiyorum.
zafer6161
12.04.2022, 23:28
Bu ve Altay maclari nedense aklıma hep Vanspor faciası geliyor
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.