PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 30.Hafta | Çaykur Rizespor 3-2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 [7]

HOPA'LI TS'Lİ
21.03.2022, 11:24
Oyle bir lanet sahada oynadikki var bile ise yaramadi kupayla rize turu atmak farz oldu kudursun kopekler

O da olacak. Tüm Karadeniz sahil şeridini kudurtacağız. En başta Samsun olmak üzere
Alanya-Rize ve akabinde Rize-Konya maçları Rize'nin kaderini belirler.

lazminator61
21.03.2022, 12:06
burdan ilk önce Tff ve MHKye sesleniyorum. O sahda mac mi oynatilir?

bu sezon ilk macimi izlemedim, hatta özetide izlemedim!

Bu arada ben karsiyim Süperligde Karadeniz takimlarina. Bunlar bize karsi ölüm kalim maclarini oyniyorlar. Ulan 3-4 Hafta önce Kasimpasa bizim sahmizda geriye cekilmedi, futbol oynamaya calisdi. ama gel gör ki, güya kardes TAKIMlari Rize ve Giresun, 11 adamla defans yapip ölümüne mücadele ediyorlar. Yok arkadas, giresunu olsun, rizesi olsun, hepsi düsün.

HOPA'LI TS'Lİ
21.03.2022, 12:11
burdan ilk önce Tff ve MHKye sesleniyorum. O sahda mac mi oynatilir?

bu sezon ilk macimi izlemedim, hatta özetide izlemedim!

Bu arada ben karsiyim Süperligde Karadeniz takimlarina. Bunlar bize karsi ölüm kalim maclarini oyniyorlar. Ulan 3-4 Hafta önce Kasimpasa bizim sahmizda geriye cekilmedi, futbol oynamaya calisdi. ama gel gör ki, güya kardes TAKIMlari Rize ve Giresun, 11 adamla defans yapip ölümüne mücadele ediyorlar. Yok arkadas, giresunu olsun, rizesi olsun, hepsi düsün.

Hislerime tercüman oldunuz. Tebrik ve teşekkür ederim.
Maça traktör girdi. Maç öncesi bu stadda maç oynatılamaz dedim içimden. Oynattı tff ve mhk. Maç başladığında yoğun kar hem topu görmeyi hem de top kontrolünü çok zorlaştırıyor. Vakeme gibi yetenekli oyuncuların performansını etkiliyor. Sivas'ta da öyle oldu. Bilerek oynattılar.
Samsun başta olmak üzere tüm Karadeniz takımları ne kardeş ne de dosttur. Onlar olsa olsa düşman veya düşmanın yandaşı olurlar.
Karadeniz takımları düştüğünde üzülmeyeceğim.

erenslash
21.03.2022, 16:23
Aynen öyle. Şampiyonuz zaten. İleriki senelerde de ambargo koymak lazım.Erken de oluruz bence. Nisanda şampiyonluğu ilan ederiz en geç.Karagümrükte işi bitirelim. Bundan sonra karadeniz takımlarına oyuncu vermemeliyiz.Sadece ege hatta beşiktaşa verelim karadenize vermeyelim bu derece uyuzum karadeniz takımlarına.adamlardan dorukhanı aldık bjk bile bir işe yaradı bize faydası oldu adamların.bursa ve ege diyorum ben bundan sonra böyle olmalı.
Yusuf Sarı'yı bedavaya verdi Başkan. Bunlara yaranamazsın.
Samsun'dan başlayın, tüm Karadeniz şeridi bize düşman ve bize karşı NE İLGİNÇTİR Kİ TARAFTARI DAHİL ÇOK BİLENİYORLAR.
TS bayrağını yaktı şikebahçenin uşakları
Şampiyon Konya diye bağırdı.
İ... Trabzon şike yapsana diye haykırdı.
Rize'nin Konya ile de içeride maçı var. Bakalım bize oynadığı gibi asılacak mı? Gücü yetecek mi?
Şu maçta kaybettiğimiz 3 puan içime oturdu.
Umarım ders çıkartırlar.
Kar yüzünden Sivas'ta 2, Rize'de 3 puan kaybettik.
Neyse ki kar kabusu bugünden itibaren bitiyor.
BJK maçıyla birlikte seri yakalamalıyız.
Konya'nın Göztepe, Malatya, Rize gibi kağıt üstünde kolay maçları var.
Bizim Gaziantep, Adana DS, Hatay gibi zor deplasmanlarımız var.
9 puana ihtiyacımız var.
En erken şampiyon olan takım olamazsak biraz buruk sevinç olacak ama son tahlilde önemli olan şampiyon olmak

HOPA'LI TS'Lİ
21.03.2022, 17:11
Aynen öyle. Şampiyonuz zaten. İleriki senelerde de ambargo koymak lazım.Erken de oluruz bence. Nisanda şampiyonluğu ilan ederiz en geç.Karagümrükte işi bitirelim. Bundan sonra karadeniz takımlarına oyuncu vermemeliyiz.Sadece ege hatta beşiktaşa verelim karadenize vermeyelim bu derece uyuzum karadeniz takımlarına.adamlardan dorukhanı aldık bjk bile bir işe yaradı bize faydası oldu adamların.bursa ve ege diyorum ben bundan sonra böyle olmalı.

Ağzına sağlık

DeAgLeMaNyAq
22.03.2022, 15:55
Erce adına üzüldüm. Gelecek sezon ciddi bir kaleci sıkıntısı yaşayacağız gibi gözüküyor…

HOPA'LI TS'Lİ
22.03.2022, 16:03
Erce adına üzüldüm. Gelecek sezon ciddi bir kaleci sıkıntısı yaşayacağız gibi gözüküyor…

Her şerde bir hayır vardır.

HOPA'LI TS'Lİ
22.03.2022, 16:45
30 maçta sadece 2 yenilgi

İkisi de öne geçtiğimiz maçlar

Bu sezon yenik duruma düştüğümüz 10 maçta 6 galibiyet 4 yenilgi almışız.

GencTurk6161
25.03.2022, 00:47
Zemin bizim futbol yapımıza uygun değildi. Normal bir zamanda havada karada yenerdik. Bu mağlubiyet ölçü olamaz.

HOPA'LI TS'Lİ
25.03.2022, 06:43
Zemin bizim futbol yapımıza uygun değildi. Normal bir zamanda havada karada yenerdik. Bu mağlubiyet ölçü olamaz.

3 doğru tespit
Maçı bilerek oynattılar. Amaç bizim tarihin en erken şampiyonluğunu engellemekti.
Rize'yi önce Alanya'da sonra evinde Konya ile oynadığı maçlarda göreceğiz. İçeride efendileri Şikebahçe ile de oynayacaklar. Şikebahçesi kurtarsın hadi bakalım onları.
Son dörtlüden kurtarmaya en yakın takım oynadığı futbolla Göztepe gibi duruyor ancak 27 puandalar. 29 puanlı Altay onlardan üstte. Altay TD'e eski golcüsü Sinan Kaloğlu'nu getirdi.
Benim nazarımda Malatya, Rize ve Altay düştü. Göztepe ve Giresun çekişir. Komşu 35 puanda. 2 maç daha kazanırsa 41 puan yeter.
Son 8 haftada en zorlu fikstür Altay'ın, sonra Göztepe'nin. Giresun'un onlara göre daha kolay.
Bizim Konya ile ortak rakiplerimiz olacak son 8 maçta
Konya'nın da kağıt üzerinde 4 maçı kolay. 4 maçı zor gibi.
Bize şampiyonluk için en az 9 puan yetecek (Konya 8 maçta 24 yaparsa) ancak bence daha az puan bile yetecek gibi gözüküyor. Konya 8 maçı da kazanamaz.

ÖmürKaradeniz61
25.03.2022, 08:31
Saçma sapan bir sahada saçma sapan bir maç. Pikniğe gittik döndük diye hesap edin bu haftayı oynanmamış varsayın. O sahada bırak futbolu yürüyemez bile adam.

Doğukan Uçan
23.04.2022, 13:35
karadenizin yüz karası rizesporla oynadığımız inşallah son resmi maç olur.

demir61
23.04.2022, 13:41
Şu kaleci Muric ın sakatlığı ile ilgili sağlıklı bilgi var mı? Bilek sakatlığından bahsediliyor da..

alper*
03.05.2022, 10:41
Şu başlıkta Erce'ye çok büyük ayıp edilmiş.

Ailesine varana kadar küfreden eşşeklere söylüyorum.

nevzat61
03.05.2022, 12:44
Şu başlıkta Erce'ye çok büyük ayıp edilmiş.

Ailesine varana kadar küfreden eşşeklere söylüyorum.

İlim insanın cehlini alsa da, hamurunda varsa eşeklik; baki kalır.