PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 30.Hafta | Çaykur Rizespor 3-2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 3 4 5 [6] 7

gurur6134
18.03.2022, 22:57
Bu rize bize karsi neden her sene boyle sacma sapan el mudahaleleri ile penalyi kazaniyor tesadufun de boylesi icerde disarda ayni.adamlarin ligde bize attiklari gollerin yarisi penaltidir

Manava61
26 maçta 18 gol yiyen takım, son 4 maçta 8 gol yedi. Hadi bugünküler penaltıdan. Kayseri ve Göztepe'den yediklerimiz?

Çok iyiyiz ama kusursuz değiliz.
Hocam en yakın rakibine 15 puan atmış takımın defansif aksiyonlarını birazcık aksatması normal ki buna sakatlıklar da eklendi. Vitor Hugo gibi defansta lider bir oyuncudan yoksunuz, Hamsik gibi tek başına takım olan bir oyuncumuz yok. Son cümlenize katılıyorum.

My
Bir İsmail bir Erce bile takımı ne kadar bozuyor. Gelecek yıla çok dikkatli olmak lazım.

Enaldo61
18.03.2022, 22:58
2 as stoperin sezonu kapatmış bu kadar farkla şampiyon olmak büyük başarı ne bekliyordunuz biz normalde çoktan yarıştak kopmuştuk eskiden olsa

iso_4939
18.03.2022, 22:58
Ecre kaleci falan değil. Bu takımda yeri yok

Ugurcani satma konusunda iyi düşünülmeli cunku bu sampiyonluk onun elleriyle geliyor

ÖmürKaradeniz61
18.03.2022, 22:59
Yapmayın şu sahada futbol felan oynanmaz ,yahu benim midem bulandı TVden iyice bezdim bu kar işinden Trabzonspor yüzünden.

Arif Timurcioğlu
İnşallah şu Rizespor en yakin zamanda düşer de bir daha çıkmaz.

Zaten düşecekler çok sevdikleri şikebahçe maçını istanbulda izlemeye giderler artık.

eylulasya
3 penaltiyla puan kaybi normaldir
Ancak abdullahin bu sekilde devam ederse bjkyi yenebilecegini kesinlikle sanmiyorum.

yorumsuz6117
18.03.2022, 23:00
Beklerimiz hep sorunlu, stoperlerimiz sezonu kapamış, 2.'ye 15 puan fark..

fanatikdevri
Elimizde Arda gibi bir yetenek varken neden Erce oynuyor diye sorgulamamak imkansız hani iyi bir yedeiğin olmaz anlarım da Arda çok büyük kaleci olacak potansiyelde.
Şu üçüncü gol baştan aşağıya saçmalık.

61zeynel61
Takımın oyununu, hocanın tercihlerini eleştiririz. Bu maç özelinde ikisini de eleştiriyorum hatta, ama şampiyonluk gitti diyen başka bir spor dalıyla ilgilensin artık. Futbol onlara göre bir spor dalı değil.

yorumsuz6117
18.03.2022, 23:02
Yusuf Erdoğan, futbol fakiri bir arkadaş, buna verilen paralara yazık, aynı şekilde Koita..

iso_4939
18.03.2022, 23:03
Lan biz demek gelecek sezon puan kafa kafaya gitsek o stadda maci izleyemeyiz birbirimizi bogariz
Durun bi ya sakin olun hala yok bjk maci yok antep maci birakin bu senaryolari kanirta kanirta şampiyonluğu kutlayacagiz

Manava61
Kaleye kim gelirse gelsin SENEYE Uğurcan'ı arayacağız. Uğurcan çok ekstra kaleci. Bunu bilerek değerlendirmelerimizi yapmalıyız. Şampiyonluk konusunda da hatırlatmakta fayda var 8 hafta sadece 4 galibiyet ile rakipler tüm maçları kazansa da şampiyonuz.

Fatih Öztürk
Uğurcan'ı 20-25 aralığında satarsak Altay'a 5-6 verip derhal verip almak lazım.

Şeyiniz sağolsun uşaklar, 3 hafta sonra net şampiyonuz.

lazibere
18.03.2022, 23:04
Bu maçın analizini neye göre yapacağız? Zemin memin bahane, Ligde açık ara önde olan bir takımın oyuncularının böyle bir zeminde kötü oynayıp yenilmeye hakkı elbette vardır. Ama 3 penaltı ile yenilmeye hiç hakkı yoktur. Şımarmaya ve Rize lobisine boyun eğmeye de gerek yoktu.

Kaybedilen 3 puandan ziyade, Rizespor'u yensek Trabzon düşürdü diyecekler diye, maça konsantre olamayan takıma üzülürüm. Çıkacaksın vuracaksın ve bam bam. Kimsenin ağzına lokma vermeyeceksin, Kimseyi konuşturmayacaksın. 30 maçta 3 tane gol yediği bir maç olmayan Trabzonspor'un , bir maçta hem de ligden düşmüş bir takımdan 3 gol yemeyecek.. Acırsan acınacak hale gelirsin. başarılarına şaibe katmayacaksın..

Kötü Zemin, Futbolda olan bir durumdur. Her zaman güneşli sahalarda oynayacaksın diye bir kaide yok,

Bu sene Sivas deplasmanında kötü havada, Antalya deplasmanında kötü havada ve Rize deplasmanında kötü havada adeta yokları oynadık. O halde biraz daha güçlü ve sağlam oyuncular da olması lazım. Çıtkırıldım Berat bu maçta oyuna girmeyecek, Son 6 dakka da koita'dan medet beklemeyeceksin.

Sonuç, kıyakçılığın sonu ayakçılıktır. Futbolda duygusallığa gerek yoktur. Her zaman işini yapacaksın

Kendi sahasında Göztepe'ye yenilmiş , Giresun'a yenilmiş Rize'nın onurunu kurtarmak, Trabzon yöneticisinin derdi olmamalı..

hay1699
18.03.2022, 23:04
Sakat vermemiş olmamız en büyük artı bu maç özelinde. Onun haricinde Rize bize deplasman değil, İstanbul’da seneye yine 6 civarı takım olacağı düşünülünce... Üç beş arsızın küfürü kendi terbiyesizliği, küfürsüz herhangi bir tribün de yok. Giresun ve Rize’nin ligde olması stratejik olarak her türlü faydamızadır, bunu da unutmayalım.

orhan42
18.03.2022, 23:05
Şu havada değil de pırıl pırıl bir havada ve zeminde oynanasa Rizespor delik deşik olurdu.Bu tür zeminler bizim gibi oynamaya çalışan teknik özellikleri üst düzey futbolculara sahip takımlara zarar veriyor.3 penaltı ile kaybettik , akan oyunda yenen 3 golle değil.Yarın şikeciler Konyaspor'u yenseler fark yine 15.Daha da 8 hafta kalacak geriye.Yol kazası diyelim.Ama , burayı bu tür maçlardan sonra her açışımda karşıma çıkan lağım farelerinden , çıyanlardan ikrah ettim artık.Galip gelirken inlerine saklanan bu çakallar en küçük bir fırsatta ortaya çıkıp resmen içlerindeki nefreti kusuyor.Allah sizin belanızı ve..in !!Rizespor taraftarına da çok şey demek lazım da demeyeceğim şahsım adına.Gelecek sene PTT liginde bu yana bakıp ağlasınlar ..

nevzat61
18.03.2022, 23:05
Takımın oyununu, hocanın tercihlerini eleştiririz. Bu maç özelinde ikisini de eleştiriyorum hatta, ama şampiyonluk gitti diyen başka bir spor dalıyla ilgilensin artık. Futbol onlara göre bir spor dalı değil.

En yakın rakibine 15 puan fark atan bir takımın maç sayfasına biz şampiyon falan olamayız yazan sözde taraftar guruhu var ne yazık ki :)

Enaldo61
18.03.2022, 23:06
Erceden olmayacağını net olarak gördük büyük kar bizim için aslında. İyi tarafından bakalım.

iso_4939
18.03.2022, 23:07
Abi biz y.erdogani aldik
Y.sariyi gonderdik haka dusunurum anlayamadim sari adam gecer gol bile atar attirirdi erdoğanın bundan fazlasi neydi koita malindan birsey beklmek nedir anlamadim

Murat'
18.03.2022, 23:08
Hakem bu havada maç oynatmak dışında verdiği kararlar yerindeydi.

yorumsuz6117
Hiçbir şey yapamasan çıkıp kırmızıyı alıp mağlubiyete engel olurdun, onu bile beceremedin kardeş, orda çıkacaksın gerekirse yaka paça indireceksin adamı..

Fatih Öztürk
Bu zeminlerin adamı Waka değıl Koassi olmalıydı diye düşünüyorum. Atacaksın önüne koşturacaksın. Takım dengeli ve vasattı, fena değildi yani. Puachın yokluğunda Ismail 2.amatör topçusu gibiydi, olmaz. Rizeye gelince a.... a... kadar yolun var, yallah küfeye.

Oğuzhan Fidan
Bu maç psikolojik olarak önemliydi. Fb konyayı yenecek. Keşke 3 puanla araya girseydik. Talihsizlikler yakamızı bırakmadı bu sezon yinede 15 puan en yakın rakibe fark güzel. Ligin sonuna bırakmadan fişi çekmemiz lazım. Kimsenin gazına gelmeyin. Şampiyon felan olmadık.. tvdeki şaklabanlara aldırış etmiyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

iso_4939
18.03.2022, 23:10
Hiçbir şey yapamasan çıkıp kırmızıyı alıp mağlubiyete engel olurdun, onu bile beceremedin kardeş, orda çıkacaksın gerekirse yaka paça indirecen adamı..

Hakikaten rizeli kosuyor ben hala erceyi bekliyorum kamera acisindan megersem kale dibinde nargile iciyor mubarek ugurcan olsa bin defa cikardi o topa ama maalesef oyuzden erce 1.kaleci olamaz arkadas

Gürsoy61
18.03.2022, 23:11
Sezın başından gervinho, hamsik, uğurcan, edgar, vitor yok. Oyundan çıkan oyuncular dorukhan,djaniny,ömür,nwakaeme. Tamam kadro geniş de o kadar da uzun boylu değil Abdullah Hocam. Maç bir devre daha oynansa sahadaki kadro ile gol atamazdık.

Nazar boncuğu olsun.

Mehmet BAŞ
Hocam alıştık o konulara sivasta oynandı burda da oynanır.

Arif hocam, gördün dimi neler oldu. İşte bu yüzden maçtan önce sinirlendim. Güzel bir zeminde gole boğacağımız rakipten 3 gol yedik. Bu federasyonun da o şerefsiz düdüğün de Allah belasını versin.

kayseriliyiz
Matematiksel olarak şampiyon olana kadar temkinli olacaksın.
Maalesef bu ülkede hiç bir şey belli olmaz.

Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk

Cem Balcı
18.03.2022, 23:12
Pazar günü Fener-Konya maçı var bu arada.
Moral bozmayalım.

Oğuzhan Fidan
Hiçbir şey yapamasan çıkıp kırmızıyı alıp mağlubiyete engel olurdun, onu bile beceremedin kardeş, orda çıkacaksın gerekirse yaka paça indireceksin adamı..

Mantıklı. Zaten yedek kalecisin 2 maç ceza alsan ne olur ah erce ah

hanzale
Bu maç psikolojik olarak önemliydi. Fb konyayı yenecek. Keşke 3 puanla araya girseydik. Talihsizlikler yakamızı bırakmadı bu sezon yinede 15 puan en yakın rakibe fark güzel. Ligin sonuna bırakmadan fişi çekmemiz lazım. Kimsenin gazına gelmeyin. Şampiyon felan olmadık.. tvdeki şaklabanlara aldırış etmiyorum

Ya kurban olayım niye bizim açımızdan psikolojik olarak önemli oluyor, Konya yense dahi 5 maç önündesin Konya’nın Allah aşkına bu neyin karamsarlığı, ligin içinden geçerken yaşanan basit bir yol kazası

KoRNea
BJK maçı Antep deplasmanı 2 maçta 0 Çek anlarsın ne olduğunu

Tamam dediğin gibi olsun. Hiç farketmez. İddia ediyorum lig sonunda 2. takım 70 puanı geçemeyecek. Bu da burda dursun.

Halil Alemdar
Aga Uğurcan bizde mi bıraksa futbolu ya Türk olarak ikameyi geçtim yanına yaklaşacak adam bulma ihtimalimiz yok. Seneye de 4 Türk kuralı var. :(

eylulasya
18.03.2022, 23:13
Allahtan ist itleri cok kotu bu sezon.
Yoksa elimizdeki sampiyonlugu yine verirdik.
Takimin stoper eksikligi sol bek eksikligi belliyken gidip
Yusuf erdogan
Puschas
Kouassi sacma sapan faydadan cok zarar veren adamlar alindi.
Bu sene sampiyon olursak bu bir kac oyuncunun yetenegi ve hic olmadigimiz kadar sansli olmamiz sayesindedir.

iso_4939
18.03.2022, 23:14
Bir dahaki sezon k....k rizeli taraftarlar(sike yapsana diye afkuranlar)altina yattiginiz ist takimlarinin macini izlerler ptt liginden sonra

lazibere
Erce Kardeşler'e ayrıca parantez açmak lazım

Son penaltı öncesinde, Rakip 50 metre koşup topu yetişirken, Bizim kalecinin ceza sahasına kadar gelmemesi tam bir acemiliktir. Ya da , neyse siz tamamlayın cümleyi

Fatih Öztürk
Allahtan ist itleri cok kotu bu sezon.
Yoksa elimizdeki sampiyonlugu yine verirdik.
Takimin stoper eksikligi sol bek eksikligi belliyken gidip
Yusuf erdogan
Puschas
Kouassi sacma sapan faydadan cok zarar veren adamlar alindi.
Bu sene sampiyon olursak bu bir kac oyuncunun yetenegi ve hic olmadigimiz kadar sansli olmamiz sayesindedir.

Yok yav, Allah Allah, vay canına...

hanzale
18.03.2022, 23:15
Biz bütün maçları 0 puanla tamamlasak dahi bitti bu iş ki öyle bir ihtimal yok, Antalya, Sivas, Rize maçları zemin ağırdı puan kaybettik.

iso_4939
18.03.2022, 23:15
Ya kurban olayım niye bizim açımızdan psikolojik olarak önemli oluyor, Konya yense dahi 5 maç önündesin Konya’nın Allah aşkına bu neyin karamsarlığı, ligin içinden geçerken yaşanan basit bir yol kazası

Agzin bal yesin renktas

gudoz81
18.03.2022, 23:17
Konsantrasyonunun toplamamiza katkısı olur bence bu maglubiyetin

munzevil
Forumda öyle kepaze, rezil herifler var ki, nefret ettirdiler burayı...

Yedi sekiz sene oncesini ve daha evvelini hatırlıyorum da ne kadar tatlı sohbetler ederdik.
Kırmadan dökmeden çok geride kaldı maalesef o günler...

iso_4939
Ben maglubiyetten cok serefsiz hakeme mhk ye ve satılmış rize taraftarina sinirliyim yoksa puan kaybi tabiki olacakti nedir bu karamsarlik

cyberentalpi
18.03.2022, 23:19
biz de o tezâhürati herkese yapiyoruz durup dururken, o bir sey degil en mâsumu o... geçen hafta göztepe'ye de karsi yapti bunu bizim salaklar, içlerinde göztepe esofmanli kisiler varken.... bu konuda bizim taraftar çok simarik

Peki tamam.
Şike yapsana Tezahuratına ne dersin. İlk takımları ne acaba bu inbelerin?

hanzale
İstanbullular kötü olduğu için burda değiliz, biz iyi olduğumuz için burdayız, statta yapılan “Ne fener, ne beşiktaş ne de cimbom, bu sene sensin şampiyon” tezahüratını bile bu sene manasız kıldık, Eze Eze burdayız, Şampiyonluğumuz yıllarca konuşulacak cinsten olacak

ffırtına
Biz niye hemen oyuncu satma sevdasına düşüyoruz.. Uğurcanı satalım da satalım niye satıyoruz kardeşim..Gs neden Muslerayı satmadı fb neden Volkanı satmadı iyi olduğu sezonlarda da biz ise hemen satma sevdasına düşüyoruz .. Sonda 10 yıl geçiyor dünyanın parasını harcıyorsun yerini dolduramıyorsun sana karşılığı he maddi hem sportif başarısızlık olarak dönüyor.

Arif Timurcioğlu
Arif hocam, gördün dimi neler oldu. İşte bu yüzden maçtan önce sinirlendim. Güzel bir zeminde gole boğacağımız rakipten 3 gol yedik. Bu federasyonun da o şerefsiz düdüğün de Allah belasını versin. 2. yarı sahadan karı temizlemeye bile tenezzül etmediler, art niyet hat safhada. Ben alıştım artık bize karşı yapılanlara Mehmet hocam.

ÖmürKaradeniz61
18.03.2022, 23:20
Trabzonspor kalan maçlardan 0 puan alsa bile şampiyon olur.

Burçak
18.03.2022, 23:21
maçtır kazanırsın kaybedersin.
yensek düşürdüler diyorlar.
yenilsek küfür ediyorlar.
ne yapmak gerek?
biz yine şampiyon olacağız. rize de büyük ihtimal düşecek.
şimdi kimse bir kaç kişinin tezahuratı demesin.
uzun vadede göreceğiz kim ne durumda ..

Fatih Öztürk
Aşırı iyi takımız biz. Öyle götünden konuşanlara aldırış etmeyin. Bu ligin içinden geçtik bitti bu iş, 2 kupayıda kaldıracak zamanı bekliyoruz sadece.

Mehmet BAŞ
Bu maçın tek olumlu yanı Fenerbahçe eğer Konyaspor'u yenerse kalan sekiz maçta üç galibiyet almamız halinde şampiyonluk kutlaması yaparız. Yani bu akşamki kayıptan dolayı herhangi bir olumsuzluk yaşamamış oluruz. Hatta ligin boyu kısalması nedeniyle maçımızı kazanmış gibi şampiyonluk hasretini 4 maçtan 3 maça indirmiş oluruz.

ÖmürKaradeniz61
18.03.2022, 23:22
Bu maçın tek olumlu yanı Fenerbahçe eğer Konyaspor'u yenerse kalan sekiz maçta üç galibiyet almamız halinde şampiyonluk kutlaması yaparız. Yani bu akşamki kayıptan dolayı herhangi bir olumsuzluk yaşamamış oluruz. Hatta ligin boyu kısalması nedeniyle maçımızı kazanmış gibi şampiyonluk hasretini 4 maçtan 3 maça indirmiş oluruz.
Konya feneri yense ne olacak peki?

orhan42
18.03.2022, 23:24
3. gol öncesi faul diyor Erman hoca..Yusuf sarı tam Yusuf E. yükselecekken adımını atıp Erdoğan'ın altına giriyor .Yazıklar olsun !!!!

Fatih Öztürk
Biz niye hemen oyuncu satma sevdasına düşüyoruz.. Uğurcanı satalım da satalım niye satıyoruz kardeşim..Gs neden Muslerayı satmadı fb neden Volkanı satmadı iyi olduğu sezonlarda da biz ise hemen satma sevdasına düşüyoruz .. Sonda 10 yıl geçiyor dünyanın parasını harcıyorsun yerini dolduramıyorsun sana karşılığı he maddi hem sportif başarısızlık olarak dönüyor.

Konuşulan 25 milyon avrolar gelecekse satmak zorundayız. Şampiyonlar liginde oynamak isteyen çok iyi kalecileri 5-6 milyona alabiliriz. Benim gönlüm Altay'da. Uğurcan'dan sonra bu ligin en iyisi.

Mehmet BAŞ
2. yarı sahadan karı temizlemeye bile tenezzül etmediler, art niyet hat safhada. Ben alıştım artık bize karşı yapılanlara Mehmet hocam.

Şu ligde puanlar kafa kafaya olsa bu akşam yaşanan skandal camiada resmen travma yaşatırdı. Herifler böyle bir sezonda bile durmuyorlar. Her neyse, az önce yazdım. Bu hafta Fenerbahçe yenerse en kötü üç maç sonra şampiyonuz. Az kaldı. Seneye esas dövüş başlayacak.

Oğuzhan Fidan
18.03.2022, 23:25
Erce Kardeşler'e ayrıca parantez açmak lazım

Son penaltı öncesinde, Rakip 50 metre koşup topu yetişirken, Bizim kalecinin ceza sahasına kadar gelmemesi tam bir acemiliktir. Ya da , neyse siz tamamlayın cümleyi

Madem müdahale edeceksin güzel kardeşim ceza sahası dışında karşıla veya indir adamı. İnanılmaz kötüydü bu akşam kelime bulamıyorum çok moralim bozuk cidden . Kabus yaşadık bari berabere bitseydi. İnşallah etkisinden çabuk çıkarız maçın

Timur Bey
18.03.2022, 23:25
Yenildik üzüldük ama strese mahal yok.

Pazar günü Fb-Konya maçı varken Konya'nın bize yaklaşması mucize. Ali Koç'un elinde sadece 2.lik hedefi kalmışken bunu yoksayıp istemezse takımdan ancak öyle Konya galibiyet alir ki normal bir oyunla Konya oradan çıkamaz. Maksimum beraberlik olur.

Evimizdeki maçları kazanıp tek deplasman beraberliğinde bile şampiyonuz. Rahat olalım. Sadece yönetimin böyle bir durumda reaksiyon göstermesini beklerdim. Bu noktada sezon sonuna kadar sessiz kalınacak sanırım.

Gökhan Balcı
18.03.2022, 23:26
Bu boktan ortamda bile iki gol attı bu takım. Bin kere oynansa birini bile kazanacak takım değildi rize. Bu sene sanırım ilk defa üç gol yedik üçü de penaltıdan oldu zaten. Oyunculara suç bulmuyorum o açıdan. Görüş açın daralıyor kafanı istediğin gibi oyuna vermiyorsun paldır küldür topa vuruyorsun böyle bir ortamda futbolu nasıl konuşacaksın ? He hiç mi bir şey yapılamazdı? Oyunu bence doldur boşalta yönlendirmek olabilirdi. Hoca bunu tercih etmiyor Sivas maçında olduğu gibi ama rasyonel bakmak lazım bence böyle zamanlarda.

ilelebeTS
Bizde taraftardan çok muhasebeci var, o yüzden. Trabzonspor onca yıl sürekli 4-5 senede zorla yakaladığı kadrosunu bozduğu için başarısız oldu, bunu anlamak gerek. Kadro bozarak ambargo koyulmaz. Kadronun üstüne koyarak ambargo koyulur. Benim takımımda İsmail'in falan işi yok, Koita'nın işi yok. Fuzuli adamların işi yok. Bunları satsınlar.

ÖmürKaradeniz61
Bu sene şu şampiyonluğu alıp her birlikte boşalma yaşayalım bundan sonraki yarışlarda bu kadar kırıp dökmeyiz. Herkes çok gergin birbirimizi kırmayalım anlayışla karşılayalım.

demir61
18.03.2022, 23:27
Her şey para değil, bizim Uğurcan 'ı satmamamiz lazım, bir kaç yıl şampiyon olalım, nereye giderse gitsin.

Mehmet BAŞ
18.03.2022, 23:27
Konya feneri yense ne olacak peki?

Konyaspor yense de bir şey değişmez. Bir hafta daha işler uzar. Hepsi bu. Ancak bu akşamki çadır tiyatrosunu kuranlar Konyaspor'u da kündeye getirmek için gerekli hesapları yapmışlardır. Merak etme. Bence ligin ikincisi Konyaspor olmayacak. Adım gibi eminim diyebilirim. Şimdilik sadece izleyip görelim diyorum.

Yiğit SARI
18.03.2022, 23:29
Tribünlerin pisliğini rakip takıma mal etmeyeceğim ama bi şey acayip huzursuz ediyor beni ne olduğunu bilmiyorum yenilmek değil de sanırım 3 penaltı ile yenilmek

2 maç kaybettik toplamda 4 penaltı ve bir kendi kalemize gol ile. Bu bile tek başına çok şey anlatıyor. İyiyiz mükemmel değiliz gittikçe mükemmelleşmeye yaklaşacak bir ritim yakalamışken çok önemli eksikler verdik olumsuz şartlarda maçlar oynamak durumunda kaldık fakat merak ediyorum mevcut durumda bile küfre ve hakarete başvuran kişinin beklentisi tam olarak nedir? Galibiyet alışkanlığı kötü bi bağımlılıkmış gibi rehabilitasyona ihtiyacı var bazılarınızın

Manava61
18.03.2022, 23:29
Ligte iki şeyden net eminim. Konya feneri yenemez , rize de haftaya yenilir.

nakzo
18.03.2022, 23:30
Aşırı iyi takımız biz. Öyle götünden konuşanlara aldırış etmeyin. Bu ligin içinden geçtik bitti bu iş, 2 kupayıda kaldıracak zamanı bekliyoruz sadece.

ah fatih zaten 2 gündür işle ilgili bir konuya canım çok sıkkındı birde böyle gereksiz bir havada oynayıp yenilmek tuz biber oldu yarım paket sigara içtim temennimiz o yönde bari berabere bitseydi fb konya maçınında berabere bitmesini isterdim şimdi fb yensin istiyorum hadi bakalım moral bozmak yok.Ayaga kalkacağız.

Timur Bey
18.03.2022, 23:32
Lig için Rize adına tek düşüncem kalmalar içm Giresun ya da Paşa düşürülebilir. Giresun'un dusurulmesi daha imkan dahilinde.

Oğuzhan Fidan
Toparlanmak zorundayız. Önümüzde 4 maç kaldı/ şikeciler konyayı yenerse 3 maç. Tam gaz ileri

hanzale
ah fatih zaten 2 gündür işle ilgili bir konuya canım çok sıkkındı birde böyle gereksiz bir havada oynayıp yenilmek tuz biber oldu yarım paket sigara içtim temennimiz o yönde bari berabere bitseydi fb konya maçınında berabere bitmesini isterdim şimdi fb yensin istiyorum hadi bakalım moral bozmak yok.Ayaga kalkacağız.

Düşen ayağa kalkar renktaşım bizimki maraton koşusunda ufak bir sendeleme, olduğumuz yerde dimdikiz, asansör takımı iki hafta mutlu olabilir

Arif Timurcioğlu
18.03.2022, 23:34
Şu ligde puanlar kafa kafaya olsa bu akşam yaşanan skandal camiada resmen travma yaşatırdı. Herifler böyle bir sezonda bile durmuyorlar. Her neyse, az önce yazdım. Bu hafta Fenerbahçe yenerse en kötü üç maç sonra şampiyonuz. Az kaldı. Seneye esas dövüş başlayacak.

Hugo'nun liderliğinde ciddi anlamda defansı aslı yedekli inşaa etmeliyiz. Solbeksiz futbol oynadık üzerine bir defans attı sezonu kapatınca saçma sapan goller yedik.

olcay_61
Iyiki son penaltı VARdan dönmemiş
Bir de bunların zırlamasını çekecektik

iso_4939
Mhk guzel bir tiyatro oynatti zaten mac o zemine rağmen oynatildiysa birseyler olacakti ama onemi yok arkadasin dedigi gibi2.olan takım 70 puani gecemeyecektir

Attila Durmuş
Tribünlerin pisliğini rakip takıma mal etmeyeceğim ama bi şey acayip huzursuz ediyor beni ne olduğunu bilmiyorum yenilmek değil de sanırım 3 penaltı ile yenilmek

2 maç kaybettik toplamda 4 penaltı ve bir kendi kalemize gol ile. Bu bile tek başına çok şey anlatıyor. İyiyiz mükemmel değiliz gittikçe mükemmelleşmeye yaklaşacak bir ritim yakalamışken çok önemli eksikler verdik olumsuz şartlarda maçlar oynamak durumunda kaldık fakat merak ediyorum mevcut durumda bile küfre ve hakarete başvuran kişinin beklentisi tam olarak nedir? Galibiyet alışkanlığı kötü bi bağımlılıkmış gibi rehabilitasyona ihtiyacı var bazılarınızın

Kusura bakma renkdaşım ama bu tribünlerin pisliğini net bir şekilde rakip takıma mal ediyorum ben. Yenilmek zerre umrumda değil maçtır yenersin yenilirsin. Bu yaşıma bu akşama kadar futbol anlamında nefretim Şikeciler ve Satılmışşehirdi. Bu akşamdan itibaren rizede bu listeye çıkmamak üzere girmiştir benim gözümde Tüm renkdaşlara hayırlı geceler şampiyon TRABZONSPOR

gudoz81
18.03.2022, 23:35
Birde mediaya çok kulak asmayalim
Geçen hafta abdus söyleyince kulağımı tirmalamisti
En erken şampiyonluk puan farkıyla şampiyonluk diye
Hiç durup dururken kendimizi vermeyelim
Maç maç gidelim sezon sonu şampiyon olalım
Bence tuzak psikolojik tuzak erken şampiyonluk soylemi

nakzo
18.03.2022, 23:35
Bu maç direk wakaya yazar bu seviyede takım şampiyonluğa giderken öyle rezil bir penaltı olmaz posizyon bile yok be adam bu kadar laubalilige gerek var mı şu penaltı olmasa rize bize gol bile atamazdı.Waka sen tek başına şimdi çıkıp bjk maçını alacaksın buna mecbursun.

hanzale
18.03.2022, 23:36
Ya şu maçı hadş şu zeminde oynattın da ikinci yarı kar küremesi hiç olmadı, acayip bir rezalet, sonra lig para etmiyor etmez tabi bk gibi zeminlerde süper lig oynanıyor

My
18.03.2022, 23:37
Rizeyle onca şeye rağmen bizim taraftar hiç uğraşmaz gibi bir şey. Samsun da aynı. Kendi kendilerine yırtınır dururlar. Farkında değiller ama bu camianın düşmanlığı çok sıkıntı verir. Misal eskişehir, misal fener. Adamlar illalah deyip yaka silktiler bizden. Rize bizim bu ağırbaşlılığımızı ve sabrımızı biraz fazla zorluyor. Bi' kafaya taktırırlarsa kendilerini bize tahminlerinin çok ötesinde canları sıkılır, farkında değiller. Yılgınlık vericidir bizimkilerin takması.

Yiğit SARI
18.03.2022, 23:37
Kusura bakma renkdaşım ama bu tribünlerin pisliğini net bir şekilde rakip takıma mal ediyorum ben. Yenilmek zerre umrumda değil maçtır yenersin yenilirsin. Bu yaşıma bu akşama kadar futbol anlamında nefretim Şikeciler ve Satılmışşehirdi. Bu akşamdan itibaren rizede bu listeye çıkmamak üzere girmiştir benim gözümde.

Ya zaten düşsünler çıksınlar çok umrumda değil fakat rakibin sahada gösterdiği direnç tribündekilerin motivasyonundan farklı bir direnç bence bunu ayırmak lazım. O tribünler, rakibin fiziksel imkanları ve vurdumduymazlığı zaten bu ligte olmayı haketmiyor. Adamlar resmen devre arasında temizlemedi sahayı

Bu arada gedson’u ilk kez seyrettim bir 90 dakika hiç fena topçu değil sadece faul beklentileri noktasında biraz istanbul havası soluduğunu belli ediyor

Fanatik34
18.03.2022, 23:38
Maci berabere getirmisken, yenilmek kötü oldu. Saha sartlari, sahaya cikan onbir, icimde puan kaybi hissi olusmustu zaten. Waka ile baslamak hadi neyse ama Cornelius´u oyuna almak icin bu kadar beklemek o kadar sacma idi ki..onunla baslamaliydin! Waka sahada hic yoktu, olmayacakti, bu kendini o kadar belli etti ki, Kouassi cok daha dogru hamle olacakti. Ama sahaya sürülen onbir, yapilan degisiklikler, sadece Abdullah Avci´nin ezberini gösteriyor..

Ugurcan satilmali diye konusulmaya baslandiginda dedik, Erce ile olmaz ama hala daha Ikinci kalecimiz Erce!! Ugurcan´i satmayacaksan problem yok ama kafanda varsa, yedek kalecini bile secmeyi bilmiyorsun demektir! 2011´de yedek kalecin Tolga Zengin idi ve sampiyon oldun, bugün yine 1 Puan kaybettin!!!

danger00
18.03.2022, 23:39
hiçbir şey değil de rizesporu ciddiye alan resmi hesap rahatsız etti beni. bir mesaj atacaksan alıntıla o saçmalığı ve gülücük at.

çok kötü yönetiliyor sosyal medya hesaplarımız. rakiplerine 20 puan farkı attığın şu ortamda yok cemre düştü, bahar geliyor saçmalıklarıyla geçirdiler şu süreci.

Fatih Öztürk
18.03.2022, 23:41

Vayy dostum merhaba. 3 penaltıldan 3 gol yiyip mağlup olmakta varmış, kolay kolay olacak iş değil anasını satayım :D
Önümüzdeki ay bu hafta sokaklarda doya doya şampiyonluğumuzu kutlayacağız. Biz bağdat caddesinde kutlamalar yapacağız sonra akşam Sütlüceye geçip denizde şov yapacağız. Yakacaz ortalığı.

Attila Durmuş
18.03.2022, 23:43
Kusura bakma renkdaşım ama bu tribünlerin pisliğini net bir şekilde rakip takıma mal ediyorum ben. Yenilmek zerre umrumda değil maçtır yenersin yenilirsin. Bu yaşıma bu akşama kadar futbol anlamında nefretim Şikeciler ve Satılmışşehirdi. Bu akşamdan itibaren rizede bu listeye çıkmamak üzere girmiştir benim gözümde Tüm renkdaşlara hayırlı geceler şampiyon TRABZONSPOR

Ya zaten düşsünler çıksınlar çok umrumda değil fakat rakibin sahada gösterdiği direnç tribündekilerin motivasyonundan farklı bir direnç bence bunu ayırmak lazım. O tribünler, rakibin fiziksel imkanları ve vurdumduymazlığı zaten bu ligte olmayı haketmiyor. Adamlar resmen devre arasında temizlemedi sahayı

Bu arada gedson’u ilk kez seyrettim bir 90 dakika hiç fena topçu değil sadece faul beklentileri noktasında biraz istanbuş havası soluduğunu belli ediyor

Aynısını sivas stadındada yaşadık. Art niyetli olduklarından süphemiz yok. Antalya bizi yendi Giresun berabere kaldı sonrasında kaç hafta maç kazanamadılar.

gurur6134
3. gol öncesi faul diyor Erman hoca..Yusuf sarı tam Yusuf E. yükselecekken adımını atıp Erdoğan'ın altına giriyor .Yazıklar olsun !!!!

Ayni karar alahte verilirse ortaligi yikarim ben bana gore faul falan yok 1.50 yusufun boyu kafayi egiyor sadece yusuf erdogan oyle bir zipliyorki sanki zlatan ibrahimovicden kafa topu alacak ziplamasina bile gerek yok kanbura yatma oyle olmaz adam egilmiyor sadece ziplayacagini anlayinca faul almak icin kafa egiyor ..yusuf kosarak gelip oyle bir zipliyorli 1.50lilik adamin kafasinin ustunden gecip dusuyor..boyle basit fauller verilecekse isimiz var 3 penalti da hakem hakli malesef acemiligimize yanalim

Salih Kara
Sivas, Erzurum falan bizim kadar karlı bozuk zeminde maç oynamamıştır.

nakzo
18.03.2022, 23:44
Vayy dostum merhaba. 3 penaltıldan 3 gol yiyip mağlup olmakta varmış, kolay kolay olacak iş değil anasını satayım :D
Önümüzdeki ay bu hafta sokaklarda doya doya şampiyonluğumuzu kutlayacağız. Biz bağdat caddesinde kutlamalar yapacağız sonra akşam Sütlüceye geçip denizde şov yapacağız. Yakacaz ortalığı.

Canını yerim moral verdin sagol.

Mehmet BAŞ
18.03.2022, 23:44
Şimdi maçın özetine bakınca şu havada maçı oynatan yavşaklara bir kez daha küfrettim. Ayrıca üçüncü gol öncesinde Yusuf'a net bir şekilde faul yapıldı. Topa çıkarken rakip oyuncu Yusuf'a bakıp dibine girip yere düşürdü. Tabi sahadaki ve VAR'ın başındaki öküzler olan biteni sadece izlediler.

Muhammed Kambur
18.03.2022, 23:45
Bir Rizeli olarak Rize taraftarından ve takımından nefret ediyorum. Küme düssünler üzülmem. Süper ligde yeri yok bunların. Düsman gibiler Trabzonspor'a karsi. Bugun maca gelen taraftar tum cirkeflikleri yapti. Mac sonunda baskanlari "Rize Trabzon kardestir" diye aciklama yapiyor. Birakin bu isleri.

Gesendet von meinem GM 9 Pro mit Tapatalk

nevzat61
18.03.2022, 23:47
Bir Rizeli olarak Rize taraftarından ve takımından nefret ediyorum. Küme düssünler üzülmem. Süper ligde yeri yok bunların. Düsman gibiler Trabzonspor'a karsi. Bugun maca gelen taraftar tum cirkeflikleri yapti. Mac sonunda baskanlari "Rize Trabzon kardestir" diye aciklama yapiyor. Birakin bu isleri.

Bu akşam maça gelenlerin Rize taraftarı olma olasılığı bence düşük.. yaptıkları tezahüratlar bir başka şeyi çağrıştırıyor

MehmeTS_ADANA
18.03.2022, 23:48
Trabzonspor kalan maçlardan 0 puan alsa bile şampiyon olur.

Kesinlikle katılıyorum.

Yiğit SARI
18.03.2022, 23:49
3. golde erce’nin tercih hataları zaten fakat yusuf’un ne yapmaya çalıştığını ben pek anlamadım normal sıçrasa vurabilecekti kafayı sanki. Herifi binmeyi tercih etti bence ki bence de faul değildi

Halil Alemdar
18.03.2022, 23:53
3. golde erce’nin tercih hataları zaten fakat yusuf’un ne yapmaya çalıştığını ben pek anlamadım normal sıçrasa vurabilecekti kafayı sanki. Herifi binmeyi tercih etti bence ki bence de faul değildi

Hayır kafa topu için kapışacağı adam da 1.20

samway
18.03.2022, 23:54
Bu havada da oynayacaksın karagumruk maçı 2 kat daha fazla karda oynandı çıktılar 3 tane attılar bence bu maçta hata Abdullah hocadaydı ve daha önce sivas maçında da bunu yaşadığımızı gördüğü halde yine bazı oyuncuları bu maçta oynattı abdüş waka djanny gibi adamlar yerine yere daha sağlam basan cornelius bakasetas koita gibi adamların oynaması gerekiyordu neyse olan oldu hepberaber bjk maçına full stad baskı ile kazanalım o maçı

Saint Castillo
18.03.2022, 23:55
Bizde taraftardan çok muhasebeci var, o yüzden. Trabzonspor onca yıl sürekli 4-5 senede zorla yakaladığı kadrosunu bozduğu için başarısız oldu, bunu anlamak gerek. Kadro bozarak ambargo koyulmaz. Kadronun üstüne koyarak ambargo koyulur. Benim takımımda İsmail'in falan işi yok, Koita'nın işi yok. Fuzuli adamların işi yok. Bunları satsınlar.
Koitaya 20 milyon veren varsa neden satmıyoruz hala?

chener
18.03.2022, 23:56
Antalya mağlubiyetinde yogun ve siddetli yağmurun ağırlaştırdığı sahada pas oynamaya çalıştık, kendi kendimizi yorduk, Antalya havadan oynadı yenildik.
Bugün de kar tutmuş zeminde pas yapmaya çalıştık, kendi kendimiz yorduk, Rize havadan oynadı yenildik.
Birbirinin kopyası iki maç. Bence iki mağlubiyette bizim hatamız. Bizim içi sadece rekor istatistiği bozuldu. Rize için değişen bir şey yok, gene küme düşecekler. Fakat bizim aleyhimize yapılan tezahüratlar çirkindi. Umarım aklı başında Rizeli taraftarlar vardır da konuya açıklık getirir.

Fatih Öztürk
18.03.2022, 23:57

8 sene evvel Rizeye destek için haftalarca öncü olup Of'tan 100 taraftar toplanır giderdik. Niye, komşu şehir diye. Biz tribün yaparken bunlar çekirdek çitlerdi. Rize tribünlerinde normalde bu kadar kansız şikeci yok, bu maça gelen 3 bin seyirci içinde toplasan 500 Rizesporlu yok, bunların ciğerini bilirim, bu maça gelenlerin büyük çoğunluğu yediği kamayı hazmedemeyen fenerlilerdir. Rizede futbol kültürü yok, hele bu soğuk havada bir Rizesporluyu şey etsen evinden kalkip maça gitmez zaten iş bitmiş düşmüşler. Koduğumun şikecileri akılları sıra hovini böyle alacak. Biz işi bitirdik, parayı komidinin üstüne bıraktık bile.

61zeynel61
18.03.2022, 23:58
Bu maçın en büyük kaybedeni Erce oldu. Antrenmanlarda nasıldır bilemem ama oynadığı maçlara baktığımızda Trabzonspor'un kalecisi olamayacağını herkese ispatladı maalesef.

Sacit
19.03.2022, 00:00
Avcı'nın değişmez kuralları mı var?

Hava şartlarını düşünerek bu maçta kouassi ile başlasan ne olurdu

Vakayeme her türlü oynayacak diye bir kural yok
Kouassi ile başla sonradan vakayeme oyuna girer

Arada bir değişim olsun hocam

Yiğit SARI
19.03.2022, 00:01
Bu havada da oynayacaksın karagumruk maçı 2 kat daha fazla karda oynandı çıktılar 3 tane attılar bence bu maçta hata Abdullah hocadaydı ve daha önce sivas maçında da bunu yaşadığımızı gördüğü halde yine bazı oyuncuları bu maçta oynattı abdüş waka djanny gibi adamlar yerine yere daha sağlam basan cornelius bakasetas koita gibi adamların oynaması gerekiyordu neyse olan oldu hepberaber bjk maçına full stad baskı ile kazanalım o maçı

Djaniny 1 gol 1 asist yaptı da

Hocanın planında tutmayan şey oyuncu tercihleri değildi bence 3 penaltıyı kim tahmin edebilir ki? Waka’nın penaltı zaten direk hediye, 2. penaltıyı hala net bilmiyorum kapalı eline gelmiş gibiydi ama kendi de itiraz etmedi çok, 3. da aynı şekilde tamamı ile bireysel hata

Bu arada doruk da bugün pek iyi bir performans gösteremedi. Değişkenler bu kadar çok ve garipken hocaya suç bulamıyorum. Zemin de dahil tabi bunlara. Sadece değişiklikleri bir tık erken yapmasını beklerdim

My
19.03.2022, 00:07
https://twitter.com/CRizesporAS/status/1504928322832187396?s=20&t=8JrrWwTrNrYrqkl36Uoo2w

gudoz81
19.03.2022, 00:09
Bu arada
İrfan canim pozisyonuna herkes nerdeyse faul değil demişti
Eeee ozaman wakanin kide penaltı değil
Hadi buyrun Media ya

Sacit
19.03.2022, 00:10
Yaz transfer döneminde en çok merak edilen defansif orta saha transferi olacak
neredeyse sol bekten bile daha acil ihtiyaç

2.sırada da merkez orta saha ihtiyacı var

Erce şu penaltıyı yaptırmanı hiç beklemezdim
kiralık verilip daha fazla oynaman lazım

gurur6134
19.03.2022, 00:10
https://twitter.com/CRizesporAS/status/1504928322832187396?s=20&t=8JrrWwTrNrYrqkl36Uoo2w

Enteresan

gurur6134
19.03.2022, 00:11
Djaniny 1 gol 1 asist yaptı da

Hocanın planında tutmayan şey oyuncu tercihleri değildi bence 3 penaltıyı kim tahmin edebilir ki? Waka’nın penaltı zaten direk hediye, 2. penaltıyı hala net bilmiyorum kapalı eline gelmiş gibiydi ama kendi de itiraz etmedi çok, 3. da aynı şekilde tamamı ile bireysel hata

Bu arada doruk da bugün pek iyi bir performans gösteremedi. Değişkenler bu kadar çok ve garipken hocaya suç bulamıyorum. Zemin de dahil tabi bunlara. Sadece değişiklikleri bir tık erken yapmasını beklerdim

Acik eline geliyor 2. de net bir sekilde

ÖmürKaradeniz61
19.03.2022, 00:14
Koskoca Trabzonspor’un işi gücü yok vay efendim rize kardeşti düşmandı yahu kardeşim bizim ne işimiz var bunlarla Allah’ınızı severseniz bunlar bizim rakibimiz mi ne muhattap alır durursunuz bunları.

Doğukan Uçan
19.03.2022, 00:14
Ben bu maçı hem hocanın memleketi, hem puan durumuna bakarsak malesef çok ciddiye almadığımızdan dolayı kaybettiğimizi düşünüyorum. Sahaya çıkarılan kadro da bunu destekliyor. Bu tamamen benim yorumumdur. Yoksa şu rize yi bundan sonra izleyin varsa yoksa 1 galibiyet alır sondan ikinci ligi bitirir.

My
19.03.2022, 00:15
https://twitter.com/61saat/status/1504925818602070026?s=20&t=8JrrWwTrNrYrqkl36Uoo2w

My
19.03.2022, 00:21
Terbiyesizliği yapan deniz kale arkası mıdır nedir ordaki tayfaymış. Onlar da Kıranın maça gelsin diye beleşe bilet dağıttığı İstanbul yalakası tayfaymış. Maalesef Anadolu takımları böyle. Zaten şu ülkede gerçek manada 4 camia var. Bursa bile başa çıkamadı bu durumla. Dostluk, kardeşlik hikaye. Saygı esastır. O yüzden kimseyle gereksiz bir yakınlaşmaya girmemek gerekir.

Someone
19.03.2022, 00:25
Ne dostu ya istanbul yalaması kınalılar Rize güzellemesi yapanın kalbini kırarım tahir kıran kim yav 5 para etmez yalamanın teki Rize kümeye düşecek daha da çıkamayacak o kadar

Mehmet BAŞ
19.03.2022, 00:26

Pozisyon net faul. Tekrar izleyin göreceksiniz. Topa çıkmadan önce Y. Sarı'nın rakibini düşürmek için bilerek ve isteyerek dibine doğru kasti şekilde adımlama yaptığını göreceksiniz.

ilelebeTS
19.03.2022, 00:27
Koitaya 20 milyon veren varsa neden satmıyoruz hala?
Muhasebeci sensin, sen söyle.

Mert Oğuzlu61
19.03.2022, 00:28
Beraberlik neyse de yenilmek üzücü oldu, bunu beklemiyorduk.

Son pozisyonda Erce çizgide uyudu çok isteksizdi o pozisyonda hicbir kaleci kalede beklemezdi top daha orta sahadayken kaleci son adam olur buna benzer pozisyonları engellemek için ilerde bekler yaşı da genç değil hızına cevikligine guvendigimiz adam yaktı bizi.

Penaltılara söylenecek söz yok, bu adam hep ayni köşeye atıyor ligi izleyenler de bilir maçtan önce kalecilere bunlar anlatılmıyor mu veya bizim kaleci bunu 3. penaltıda da çözemeyecek kadar problemli mi ?

nakzo
19.03.2022, 00:29
Beyler bu maçı waka yüzünden kaybettik istesen bilerek yapsan böyle penaltı olmaz amatörce saçma sapan bir hata yazıktır.bjk maçını sen alacaksın waka efendi bu maç yaptığını izle ve bu maçı al kendini affetir.

LANGARA
19.03.2022, 00:30
Erce, ne zaman kendisine ihtiyaç duysak sağ olsun “Ben istediğiniz kişi değilim.” mesajını bize veriyor. Penaltıdan değil üç beş tane de yiyebilirsin ama son penaltıdaki hatası affedilebilecek türden değil. Sözleşmesi ne zaman bitiyor bilmiyorum ama mümkünse bu yaz plaketi
verilip gönderilmeli.
Bu Rize bizi ancak böyle saçma sapan bir zeminde, olağan dışı şartlarda yenebilirdi o da gerçekleşti. Hakem de bırakın maçı tatil etmeyi sahayı doğru düzgün temizletmedi bile. Ayrıca bir şekilde husumetli olduğumuz adamı bizim maça vermeleri ilginç bu duruma bizim hiç tepki göstermememiz daha da ilginç.
Şimdi hatalardan ders çıkarma zamanı. Geçmişe takılı kalmaya gerek yok.

Fatih Öztürk
19.03.2022, 00:33
Beyler bu maçı waka yüzünden kaybettik istesen bilerek yapsan böyle penaltı olmaz amatörce saçma sapan bir hata yazıktır.bjk maçını sen alacaksın waka efendi bu maç yaptığını izle ve bu maçı al kendini affetir.

Yaptırdığı penaltıdan ziyade Waka'lık maç değildi. Bu zeminde top kontrolü akıllara gelecek son seçenek, olmaz yani. Waka'nın yerine Koassiyle başlasak önüne yuvarlayacağimız her top pozisyon olurdu. Hoca bizim canımız ciğerimiz fakat futbolun gerçekleride ortada.

Fanatik34
19.03.2022, 00:34
Sahada bir Siopis gercegi burda, yine müthisti her anlamiyla..umarim Milli ara sakatlar düzelir ve hazir hale gelir

samatyaboy
19.03.2022, 00:35
Nazar boncuğu maçlardan biri işte, fazla takılmadan 2 hafta sonraki BJK maçına hazırlanmalıyız.Turu büyük ihtimal Karagümrük maçında atarız...

MEKANİK61
19.03.2022, 00:36
Enteresan

yenseydik böyle konuşmazdı....
k...mer

Saint Castillo
19.03.2022, 00:36
Muhasebeci sensin, sen söyle.

koitayı satalım parayı bulalım diyen sensin enayiyi bulacak adam benim ama aşağılanan da benim.

o kadar saymasını sen de bilirsin

ilelebeTS
19.03.2022, 00:38
koitayı satalım parayı bulalım diyen sensin enayiyi bulacak adam benim ama aşağılanan da benim.

o kadar saymasını sen de bilirsin

Aklın sıra kafa bulursan cevabı da bu olur. Koita'yı 20'ye kim sat dedi? Uğurcan'ı dedem de satar, işine yaramayan adamları pazarlayabiliyor musun? Maharet orada.

kaçarava

Oyuncudan oyuncuya değişmekle beraber kısa adamın dengesi daha iyi olur. Dengesi iyi olan topa daha iyi hükmetti pas yaptı ama bu sefer onlar da zemin yüzünden top süremedi. Cornelius uzun topları elbette indirir ama ataklarımız cılız kaldı adama yakın oynayamadık. Bakasetas sadece şut için girdi. Zaten normalde kağnı gibi o hepten boğulurdu bu zeminde.

Sivas maçındaki gibi rakibin baskısında zorlandık ki o maçta Hamsik de vardı yanılmıyorsam. Bir türlü açamadık oyunu, sorunumuz kısaca bu. Her pres yapan, topu alan oyuncumuza hırsla 2-3 kişiyle basan takım bizi bu kadar zorlamamalı. Elek etmen lazım sen kimsin bana böyle risk alarak oynuyorsun diye.

Önde basabilseydik Rize'ye hata yaptıramaz mıydık? Mahvederdik bence. Takım çok sönüktü.

Fatih Öztürk
Terbiyesizliği yapan deniz kale arkası mıdır nedir ordaki tayfaymış. Onlar da Kıranın maça gelsin diye beleşe bilet dağıttığı İstanbul yalakası tayfaymış. Maalesef Anadolu takımları böyle. Zaten şu ülkede gerçek manada 4 camia var. Bursa bile başa çıkamadı bu durumla. Dostluk, kardeşlik hikaye. Saygı esastır. O yüzden kimseyle gereksiz bir yakınlaşmaya girmemek gerekir.

Rizeliyi, Rizesporluyu bu hava şartlarında hele de cuma gecesi düşmüş takımın maçına getiremezsin, canları tatlıdır. Istedikleri kadar götlerini yırtsınlar o iş bitti.

samway
19.03.2022, 00:46
Rize’ye çalınan 3 #penaltı nın
1.si penaltı.
2.si kapalı olan ele çarpıyor.
3.sünden önce faul var.
Benmi yanlış gördüm

3 ü de penaltı kendimizi kandırmayalım derim ben

Aynı şey bize olsa ortalığı yıkardık

Yenilgiyi kabullenmeyi öğrenelim artık bence bu da büyük takım olmanın şartlarından biri

samway
19.03.2022, 00:52
Oyuncudan oyuncuya değişmekle beraber kısa adamın dengesi daha iyi olur. Dengesi iyi olan topa daha iyi hükmetti pas yaptı ama bu sefer onlar da zemin yüzünden top süremedi. Cornelius uzun topları elbette indirir ama ataklarımız cılız kaldı adama yakın oynayamadık. Bakasetas sadece şut için girdi. Zaten normalde kağnı gibi o hepten boğulurdu bu zeminde.

Sivas maçındaki gibi rakibin baskısında zorlandık ki o maçta Hamsik de vardı yanılmıyorsam. Bir türlü açamadık oyunu, sorunumuz kısaca bu. Her pres yapan, topu alan oyuncumuza hırsla 2-3 kişiyle basan takım bizi bu kadar zorlamamalı. Elek etmen lazım sen kimsin bana böyle risk alarak oynuyorsun diye.

Önde basabilseydik Rize'ye hata yaptıramaz mıydık? Mahvederdik bence. Takım çok sönüktü.

Söylediklerinde doğrusun işte bende o yüzden dedim aslında aynı kapıya çıkıyor bu

Yani dan dun oynama maçıydı bu uzaktan şut karambol kafa vuruşu uzun top vs.

Bunları yapabilenler oynamalıydı biz teknik ve topa sahip olma isteği ile oynadık

Ben kısa oyuncular oynamasın demedim zaten siopis ve visca en iyileriydi sahanın ama onlar dengeli basabiliyorlar waka abdüş djanny gibi adamlar yumuşak ve kendini hep saklayan adamlar yani bu zaminde bu havada dövüşen kazanırdı

kaçarava
19.03.2022, 01:07
Söylediklerinde doğrusun işte bende o yüzden dedim aslında aynı kapıya çıkıyor bu

Yani dan dun oynama maçıydı bu uzaktan şut karambol kafa vuruşu uzun top vs.

Bunları yapabilenler oynamalıydı biz teknik ve topa sahip olma isteği ile oynadık

Ben kısa oyuncular oynamasın demedim zaten siopis ve visca en iyileriydi sahanın ama onlar dengeli basabiliyorlar waka abdüş djanny gibi adamlar yumuşak ve kendini hep saklayan adamlar yani bu zaminde bu havada dövüşen kazanırdı

Öyle yapılabilirdi tabii. Hatta hoca maçtan önde "Ben bir plan yaptım bir geldim kar var" dedi. Ben oyun planını değiştirdi diye yorumladım. Uzun oynanır, oynanır da onun için git gel yapacak takım lazım. O uzun toplar dönecek sana, hepsini alamazsın. Yerden dövüşsek de kazanırdık. Rakibe yumuşağız. Bir ara iyice sapıttık ortadaki toplara bile vuramadık. Yusuf solda bomboş bir pozisyonda vuramadı topa, Nwakaeme'nin penaltı pozisyon hakeza öyle. Son gol de öyleydi sinirden yanlış hatırlamıyorsam, avantajlı durumdayken vuramadık döndü gol oldu. Kısaca maçı boğmaca frekansından çıkaramadık. Kar asıl orada etki etti. Rakip daha kolay topa bastı.

matalar
19.03.2022, 01:24
Ercenin tek hatası son topa çıkmaması
Ersin GS maçında nerdeyse orta sahada Gomisin topuna müdahale etti
zaten maç bitti. En fazla kırmızı yersin

Enes Başkaya60
19.03.2022, 01:40
Bugünkü maçta olabilecek bütün talihsizlikler oldu şaka gibi bir akşamdı...

Karla kaplı sahada oynamak kör dövüşü gibi...

Kar olmasa pas oyunu ile kevgire cevirebilecegimiz kümeye düşmüş takıma yenildik...

Bu tür teknik kapasitesi sınırlı takımlar saha böyle olup birde şans yanlarında olunca kazanabiliyorlar...

3 penaltı ne demek ya...

Vallaha çok üzüldüm olacak iş değildi...

BlackPanther
19.03.2022, 01:47
Erce Trabzonsporun ne birinci kalecisi nede yedek kalecisi olabilir!!!!

lazibere
19.03.2022, 02:04
Son saniye pozisyonda , kendini ceza sahası dışına atmadan, rakibine ceza sahasında mudahale ederek düşüren ve penaltı yapan kaleciden kaleci olmaz. Yol yakınken tanıdık seni,

Uğurcan'ı çok defa yaptığı hatalardan sebep eleştiren birisi olarak, Erce'ye neler söylediğimi tahmin bile edemezsiniz.

lazibere
19.03.2022, 02:08
Bugünkü maçta olabilecek bütün talihsizlikler oldu şaka gibi bir akşamdı...

Karla kaplı sahada oynamak kör dövüşü gibi...

Kar olmasa pas oyunu ile kevgire cevirebilecegimiz kümeye düşmüş takıma yenildik...

Bu tür teknik kapasitesi sınırlı takımlar saha böyle olup birde şans yanlarında olunca kazanabiliyorlar...

3 penaltı ne demek ya...

Vallaha çok üzüldüm olacak iş değildi...

Bu mağlubiyetin saha şartları ile izahı olamaz. Futbol salon oyunu değil. karda da oynayacaksın, Buzda da, Çamurda da , Adam oynamadan attıysa sen de gerekirse oynamadan atacaktın ve yemeyecektin.

Ağzınla kuş tutsan bile yaranamayacağın bir camiaya kıyak yapmayacaksın. Bu maç extra bileneceksin, Erkenden şampiyon olmak istiyorum diyorsan, Şampiyona yarışır bir futbol oynayacaksın, 3 golu de penaltıdan yemeyeceksin. Kimse kusura bakmasın. Bu akşam bir kez daha anladık ki, Yusuf Erdoğan , Erce, ismail, Berat, koita, gibi oyuncular ile ancak ligde kalabalirsin. Bunların lisansları sene sonu bitirilmelidir.

memmedaga
19.03.2022, 02:16
Keżke şu bizim olumsuzluktan başka birşey düşünmeyen taraftarları men edebilcek bir sistem olsa,hani ille bu takımı tutacaksanız; bilmesek kimse bilmese,kendinizi bir köşede yiyip bitirseniz

SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

David_LuiZ4
19.03.2022, 02:23
Kaleyi fiziksel olarak doldurmayan kaleci benim futbol bakış açıma göre kaleci maleci değildir..Kısa boylu kısa kollu kaleyi tam kapatamayan tipte iyi kaleciler yok mu? Var tabiiki ama bu tarz kalecileri uzun boylu uzun kollu kalecilere oranla daha kolay avlarsın..Benim begendiğim kaleci tarzı Francesco Toldo Gigi Buffon Uğurcan tipindeki kaleciler..Onur ve Casillas hatta daha geri gidelim Meksika milli takımının eski ünlü kalecisi Campos tipi kısa ama kıvrak, fiziksel dezavantajını iyi yer tutmayla rötüşleyen kaleciler her ne kadar bir döneme damgasını vursalar da gözümde Zoff Çakır Van der Sar Buffon Toldo gibi kaleyi fiziğiyle kapatıp imkansız topları çıkaran kalecilere göre zerre kadar değeri yoktur..

Dolayısıyla genelleme yapmayı sevemesem de bilimsel olmasa da diyeceğim odur ki Erce'den kaleci olmaz..Bunu bu akşam ki performansına bağlı olarak söylemiyorum.

Tarz meselesi..

Somers61
19.03.2022, 02:25
nekadar yangin yaptiniz ya

erenslash
19.03.2022, 02:49
ardadan olur kaleci

erceden olmaz kesin

kalede uğur olsa üç penaltıdan birini kurtarmıştı

nevzat61
19.03.2022, 03:01
Keżke şu bizim olumsuzluktan başka birşey düşünmeyen taraftarları men edebilcek bir sistem olsa,hani ille bu takımı tutacaksanız; bilmesek kimse bilmese,kendinizi bir köşede yiyip bitirseniz

SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

+61

gabriel omar
19.03.2022, 03:01
Yani gerçekten Rize'de oturmuş bir Rizespor anlayışı olsa gam yemeyecegim yenildigimize. İki Karadeniz takımının rekabeti deyip geçeceğim. Ama kardeşim sen ligden düştün düşeceksin nereden çıkıyor bu küfür kıyamet anlamıyorum.

Yarınız İstanbul takımı tutuyor zaten. Sürekli Lazlar aşağı Lazlar yukarı diye senin kültürünü aşağılayan bir topluluk içinde olmayı nasıl kabul edebiliyorsunuz anlamıyorum. İnsan biraz düşünür değil mi ?

Neyse seneye kuzeyin krallığında Samsunsporla yarisirsiniz artık.

İyi bir takımız. İyi bir hocamız ve iyi oyuncularımız var. Oyun anlayışımız bizi buralara kadar getirdiyse demek ki doğru yoldayız. Ama bazı eksikliklerimiz var ki bunları da geliştirerek.bir üst seviyeye yükseliriz. İlk eksikliğimiz baskılı oynayan rakipler karşısında zaman zaman bocaliyoruz bunu çözmemiz lazım. Diğer eksikliğimiz ise gerektiği zaman sofistike oyun planını bırakıp karambol futbolu oynamayı denemeyisimiz. Senede boyle birkaç maç olur belki ama yine de ana oyun planını terk edip gececegimiz alternatif bir oyun oynamayı öğrenmeliyiz.

Kadir Aydın
19.03.2022, 04:20
Sinirden uyuyamadim, kafayi yiyecegim.

Buradan dönmez di mi?

erenslash
19.03.2022, 04:56
gençler şampiyon biziz

kar havaası oldu ufak bala mal bir şeyler olur hava kazası

kar havasında denk geldi işte sorun değil

sevinsin biraz garipler asansör takım

giden üç puan olsun telafi ederiz

Varlıbaş61
19.03.2022, 05:54
Şampiyonluk futbolcular ve teknik direktör tarafından çok dillendirilmeye başladı artık.

Aman Avcı hocam Aman ..

Ertan1982
19.03.2022, 07:38
o sahaya ramen 2 gol attik pozitif.Penaltilarda 2. ben vermezdim.
birakip besiktas macina odaklanmaliyiz.
Ama Hakemler ile hafif kulak cekme yapmali yönetim.

Ertan1982
19.03.2022, 07:42
Yani gerçekten Rize'de oturmuş bir Rizespor anlayışı olsa gam yemeyecegim yenildigimize. İki Karadeniz takımının rekabeti deyip geçeceğim. Ama kardeşim sen ligden düştün düşeceksin nereden çıkıyor bu küfür kıyamet anlamıyorum.

Yarınız İstanbul takımı tutuyor zaten. Sürekli Lazlar aşağı Lazlar yukarı diye senin kültürünü aşağılayan bir topluluk içinde olmayı nasıl kabul edebiliyorsunuz anlamıyorum. İnsan biraz düşünür değil mi ?

Neyse seneye kuzeyin krallığında Samsunsporla yarisirsiniz artık.

İyi bir takımız. İyi bir hocamız ve iyi oyuncularımız var. Oyun anlayışımız bizi buralara kadar getirdiyse demek ki doğru yoldayız. Ama bazı eksikliklerimiz var ki bunları da geliştirerek.bir üst seviyeye yükseliriz. İlk eksikliğimiz baskılı oynayan rakipler karşısında zaman zaman bocaliyoruz bunu çözmemiz lazım. Diğer eksikliğimiz ise gerektiği zaman sofistike oyun planını bırakıp karambol futbolu oynamayı denemeyisimiz. Senede boyle birkaç maç olur belki ama yine de ana oyun planını terk edip gececegimiz alternatif bir oyun oynamayı öğrenmeliyiz.

O malla istanbul ezklerine yanlamak icin her saklabanlig yaparlar ama isi bitti mi seni de asaglarlar.Konusmanlan vs.

Örnek Albayrak ,Cebi ve nicleleri.
Asagliyan da aristrokat olsa.
Yapan da örnek olarak elin yozgatlisi edirnelisi bingölüsü aksaraylisi vs sonradan göc eden ezikler.

Barista
19.03.2022, 08:14
Bu macla birlikte neden maglubiyet sayimizin bu kadar dusuk oldugu daha net anlasildi. Bu ligde Trabzonspor'u yenmek mucizelere bagli. O mucizeler de senede 1-2 defa ancak olur zaten. Bu mac icin moral bozmanin hic bir anlami yok.

serdaracıl
19.03.2022, 08:30
Ercenin tek hatası son topa çıkmaması
Ersin GS maçında nerdeyse orta sahada Gomisin topuna müdahale etti
zaten maç bitti. En fazla kırmızı yersin

Tek hatası kaleci olduğuna inanması

Murat Keçeci
19.03.2022, 08:41
Üzerinde çok fazla durulacak bir maç değil.Çünkü maçtan başka herşeye benziyordu.Futbol yeşil saha da oynanan bir oyun beyaz buz üzerinde olacaksa benim tercihim buz hokeyi izlemek olurdu.

Böyle bir sahada rize nin daha iyi görünmesi gayet doğal.Sahada kör dövüşünü daha iyi yapan ön plana çıkacaktı.Biz buralara futbol oynayarak geldik.Dolayisiyla böyle olağünüstu haller oluşunca oyundan kopuyoruz.

Anlaşılan rakiplerimizin bizi durdurmak için yeni yöntemleri yağmur,kar duasına çıkmak olacak.Çünkü başka şekilde bu takımı yenemiyorlar.Tebrikler üç puanı aldınız.Güle güle kullanın.

Memduh
19.03.2022, 08:47
Bu maçı kaydeden var mı? Varsa internete yükleyebilir mi?

Maçta kural hatası var. Eğer yanılmadıysam rize, ofsayt atışını rakip yarı alandan kullandı.

İtiraz edilebilir.

bordoylamavi
19.03.2022, 09:01
Sinirden uyuyamadim, kafayi yiyecegim.

Buradan dönmez di mi?

bi ara benim de aklıma geldi. ama normal havalarda zeminlerde yine rahat kazanırız. o yüzden bu maçı ölçü almamak lazım.

LANGARA
19.03.2022, 09:03

Maçta kural hatası var. Eğer yanılmadıysam rize, ofsayt atışını rakip yarı alandan kullandı.

İtiraz edilebilir.

O kural da değişti hocam. Ofsayttaki topçu topa nerede dokunursa atış oradan yapılıyor. Ofsayta rakip sahada düşse de topa bizim sahada dokundu demek ki.

crixus_61
19.03.2022, 09:27
sakatlar ve cezalılar nedeniyle defansımız çöktü. Formsuzlar ve yeteneksizler de cabası. Önümüzdeki maçlar dikkatli olmak lazım. Peres de yok mesela bjk maçında.

orhan42
19.03.2022, 09:34
Maç başladı , ağabeyime "maçı kaybetmemiz için ya zemin berbat olacak , ya Sivas maçı gibi kar zemini kaplayacak ya da penaltı menaltı bi şeyler olacak , anca öyle olur" dedim.Dediklerim harfiyen gerçekleşti.Pırıl pırıl bir zeminde ben şu kadro ile Rize'nin içinden geçer Alanya tarifesi yapardık diyorum.Böyle bir zemin bize zor , Rize gibi takımlara kolaydır.Buna rağmen şu berbat zeminde iki tane organize atak neticesinde gol bulduk.Abdullah Avcı takımı golü , paslaşarak hem de..Canları sağolsun.Ömrü hayatımın en güzel zamanlarını , taraftarlık anlamında yaşatıyor bu oyuncu grubu ve hocamız.Ben milli ara sonrası 3 'te 3 yapıp Karagümrük maçında şampiyon olacağımızı düşünüyorum.

Manu61
19.03.2022, 09:46
Kaleyi fiziksel olarak doldurmayan kaleci benim futbol bakış açıma göre kaleci maleci değildir..Kısa boylu kısa kollu kaleyi tam kapatamayan tipte iyi kaleciler yok mu? Var tabiiki ama bu tarz kalecileri uzun boylu uzun kollu kalecilere oranla daha kolay avlarsın..Benim begendiğim kaleci tarzı Francesco Toldo Gigi Buffon Uğurcan tipindeki kaleciler..Onur ve Casillas hatta daha geri gidelim Meksika milli takımının eski ünlü kalecisi Campos tipi kısa ama kıvrak, fiziksel dezavantajını iyi yer tutmayla rötüşleyen kaleciler her ne kadar bir döneme damgasını vursalar da gözümde Zoff Çakır Van der Sar Buffon Toldo gibi kaleyi fiziğiyle kapatıp imkansız topları çıkaran kalecilere göre zerre kadar değeri yoktur..

Dolayısıyla genelleme yapmayı sevemesem de bilimsel olmasa da diyeceğim odur ki Erce'den kaleci olmaz..Bunu bu akşam ki performansına bağlı olarak söylemiyorum.

Tarz meselesi..

Katılıyorum ama Zoff örneği olmamış sanki, Onur ve Erce daha uzun olabilir :)

Nihat Güneş
19.03.2022, 09:51
O degil de macin üzüntüsü ve stresine Ahmetcan'ın performansı karambole geldi o zeminde ve havada nasil bir teknik oynayistir o.

Masallah. Ikili mucadele ve hava toplarinda da %90 a yakın yuzdesi olabilir.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

crixus_61
19.03.2022, 09:58
Korner, duran top işine çözüm bulmamız lazım. Kaç tane kornerden direk gol attık(Orta kesilir-kafa, ayak vurulur şeklinde) ben 1 tane hatırlıyorum başka attık mı ? Oysa sezon başı hazırlık maçlarında ön direk organizasyonu falan yapıyorduk diye hatırlıyorum.

Hugo- 0 gol
Edgar- 0 gol
Peres- 0 gol
Siopis- 0 gol
Trondsen- 0 gol
İsmail- 0 gol
Berat- 0 gol
Yusuf- 0 gol
Denswill- 0 gol
Puchacz- 0 gol
Mallı- 0 gol
Koita- 0 gol

Oyun planımız böyledir, ofansımız güçlü diye böyledir vs. vs. anlıyorum. Bunlardan(birkaçı hariç) tabi ki gol katkısı beklemiyoruz ama insan sürpriz de olsa 1-2 gol atardı yahu. Bir Alanya maçında Dorukhan attı o kadar.

MA291
19.03.2022, 10:07
Deniz Coban, Bülent Yildirim ve Lale Orta 3 penaltidan önce Yusufa yapilan net faul demis. Hakem orda Rize lehine avantaj vermis. Net faul, net.

LANGARA
19.03.2022, 10:11
Deniz Coban, Bülent Yildirim ve Lale Orta 3 penaltidan önce Yusufa yapilan net faul demis. Hakem orda Rize lehine avantaj vermis. Net faul, net.

Ve bu adam senede bir kere deplasman maçımıza veriliyor sonuca etki edecek bariz hata yapıyor ve aklınca intikam alıyor bizden

emre6117
19.03.2022, 10:11

Once goztepe simdi rize maci garip bir hakem.operasyonu var.
Trio bile iki haftadir aleyhimize hata diyorsa var birseyler.

Enaldo61
19.03.2022, 10:53
Operasyon olduğunu herkes anlar verilen hakemlerden, kaç maçtır durduramamışlardı, bu sefer tabi 3 penaltı çalarsan yapacak bir şey yok.

CEMEFKER
19.03.2022, 11:15
FB,GS, Adana, Rize başkanları boşuna Trabzonspor en iyi topu oynuyor güzellemesi yapmıyor.
Bjk bizi içerde bir şekilde yenmesi için herşeylerini ortaya koyacaklar ve bizim rehavete kapılmamızı/ panik yapmamızı bekleyecekler.

Ancak atı alan Üsküdar'i geçti gerçi. Konya ve fbnin umutları Avcı'nin panik yapması.

Mhk hakem kararları madem Trabzonspor aleyhine yapıldı neden sezon ortasında yapılmadı sorusu akla geliyor elbet?!

-Güç dengesi savaşları.

Mhk kararı zaten olacaktı, GS lehine garip penaltı kararları, Tahir'in ağlaması ( karar sonrası zafer kazanmış gibi pürosuyla poz verdi) ve buna benzer diğer kulüplerin ağlaması öne çekti.

Dediğim gibi puan farkı tek tesellim. Yoksa Avcı'nın oyununa pek güvenmiyorum. Daha doğrusu Nwakaeme sorunu ( hem transferi hem sahadaki istikrarsız hali) , defans hattının yedek olması ve defoları. Hamsik dönse dahi önceki performansını yakalayamaz.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ÖmürKaradeniz61
19.03.2022, 11:22
Hakemlik bir şey yok,bu sahada bu tür karambol penaltılar normaldir. Paldır küldür futbol oynandı ben maç başlamadan sahayı gördükten sonra kazanamayacağımıza adım gibi emindim.

Fatih Solmaz
19.03.2022, 11:24
Allah biliyor ya gerek yakınlık gerekse galibiyet yüzdemizin en yüksek olduğu takımın kümede kalmasını isterim.
ama şu da bir gerçek dün akşam ki rize tribünlerine kardeş deniyorsa düşman aramaya gerek yoktur.

asilhamsi
19.03.2022, 11:24
Operasyon olduğunu herkes anlar verilen hakemlerden, kaç maçtır durduramamışlardı, bu sefer tabi 3 penaltı çalarsan yapacak bir şey yok.

Buradaki çok bilmiş futbol otoriteleri faul yok diyor.

Yönetim acil cok sert bir açıklama yapmalı.

iki haftadır bariz ve kasıtlı hakem hataları var.

asilhamsi
19.03.2022, 11:25
Hakemlik bir şey yok,bu sahada bu tür karambol penaltılar normaldir. Paldır küldür futbol oynandı ben maç başlamadan sahayı gördükten sonra kazanamayacağımıza adım gibi emindim.

hala aynı şey hocam penaltı öncesi bariz faul var ve tüm yorumcular aynı şeyi söyledi.

ÖmürKaradeniz61
19.03.2022, 11:29
hala aynı şey hocam penaltı öncesi bariz faul var ve tüm yorumcular aynı şeyi söyledi.

Kıymetli hocam,doğrudur faul olabilir orda ama maç 90 dakika kalkıp bütün maçı 1 pozisyona mal edemezsin. Bakın yıllarca hakem dedik durduk şuan fenerin yaptığını biz yaptık ne kazandık hiçbir şey. Hakemi gündeme getirip kötü olduğumuzu hiç farketmedik sandık ki hep hakemler yüzünden şampiyon olamadık. Dünyada böyle bir şey yok hocam koca sezonu gidip 3-5 maçta yapılan hakem hatasına hiçbir kulüp bağlamaz. Biz her zaman ki gibi sahada kalalım başarımız o şekilde geliyor zaten. Ne zaman ki bizi şikeydi,hakemdi saha dışına isteyerek çektiler işte biz o zaman 10 sene kaosa girdik.

asilhamsi
19.03.2022, 11:31
önceki maçlarda hoca ne kadar iyiyse bugün de kötüydü.

Waka bu zeminde oynayamaz bunu anlayıp acil semedo kanada cornelius hücuma gecse ve sürekli uzun top oynasaydık maçı kazanırdık.

Bu zeminde pas oyunu oynanmaz.

Üçüncü penaltı öncesi bariz faul var. İki hafta üst üste bariz yapılan bu hatalar mutlaka yönetim tarafından dillendirilmeli.

Ara sonrası hamsik sahalara dönmesi çok önemli. Takımın temposunu ayarlamalı.

Doğukan Uçan
19.03.2022, 11:32
Hugo sakatlandı defans hattı tamamen çöktü allah'tan lig bitiyor yoksa şampiyonluğu bile verirdik. Göztepe maçını stadyum da canlı izledim aslında bu mağlubiyetin geleceği belliydi. Çok pozisyon vermeye başladık. Kalan maçlarda sıkıntı yaşayacağız.

asilhamsi
19.03.2022, 11:32
Kıymetli hocam,doğrudur faul olabilir orda ama maç 90 dakika kalkıp bütün maçı 1 pozisyona mal edemezsin. Bakın yıllarca hakem dedik durduk şuan fenerin yaptığını biz yaptık ne kazandık hiçbir şey. Hakemi gündeme getirip kötü olduğumuzu hiç farketmedik sandık ki hep hakemler yüzünden şampiyon olamadık. Dünyada böyle bir şey yok hocam koca sezonu gidip 3-5 maçta yapılan hakem hatasına hiçbir kulüp bağlamaz. Biz her zaman ki gibi sahada kalalım başarımız o şekilde geliyor zaten. Ne zaman ki bizi şikeydi,hakemdi saha dışına isteyerek çektiler işte biz o zaman 10 sene kaosa girdik.

Boşver hocam bu işleri sesimiz çıkmalı. İki hafta üst üste iki tane golü rakibe hediye ettiler.

Eğer sesimiz çıkmazsa bunlar artarak devam edecek.

asilhamsi
19.03.2022, 11:34
perez yok besiktas macında hamsik mutlaka olmalı

--------------ugurcan-----------------

dorukhan----denswil-----ahmetcan------puhac

-----------siopis----------hamsik------------

visca------------ömür---------------waka

--------------cornelius---------------------

ikinci devre kouassi ve semedo

hocanın kouassi yi daha fazla kullanması gerekli.

Bu arada eleştiriyoruz ama puhac varken sol bekte o oynar.

Bundan sonra yusuf ya da ismail asla sol bek oynamamalı.

puhac ya da trondsen dışında kimse oynamamalı.

Fatih Öztürk
19.03.2022, 12:41
Herşey olabileceğinden daha süper gidiyor. Ligin içinden geçtik, bahar ayının başında şampiyon oluyoruz. Daha sezon ortasında şampiyonlar liginde şu, şu takımlar çıksın diye plan yapıyorduk ve yapmaya devam ediyoruz. Koduk hepsine hahahhaaaaa. Ulan ruyamızda görsek kâbus niyetine uyanırdık, koyduk hepsine çifte kupa geliyor, milyonların gözü yaşlı ohhhhhh...

Mehmet Fatih Yavuz
19.03.2022, 12:43
Şu maçta ne hakemi Allah aşkına?
Kaldı ki 3 puan kaybetsek ne değişecek?

3. Penaltı öncesi pozisyonda faul verebilirdi. Vermedi diye 90 dakika normal yönetilmiş maçı satılmış mı sayıyoruz?
2-2 bitse kesin şampiyon muyduk?

Saint Castillo
19.03.2022, 12:49
Aklın sıra kafa bulursan cevabı da bu olur. Koita'yı 20'ye kim sat dedi? Uğurcan'ı dedem de satar, işine yaramayan adamları pazarlayabiliyor musun? Maharet orada.
2022 yılında 500 milyonun üstünde banka ödemesi var. Futbolcu satışı olmadan bu parayı ödemek imkansız.

Sacit
19.03.2022, 12:50
Puan farkı olmasaydı Avcı ne yapardı onu merak ettim

Avcı hoca muazzam işler yaptı
Teknik taktik vurdu geçti

Birkaç konuda yanlış olsa da inat etmesi itici oluyor
vakayeme kar yağışlı havada oynamıyor ve buna niye ısrar ediyorsun
kouassi ile başla daha dinamik atletik

bunun gibi detaylar oyuna etki ediyor

angraf
19.03.2022, 12:52
bu sezon karlı havalarda oynadıgımız 2 maçta 5 puan kaybettik.
Böyle sahaya takımı çıkartmam demesi lazımdı yönetimin bugün öğlen oynansaydı 3-0 bitecek maçı kaybettik.

Sağlık olsun şampiyon şampiyon gibi oynayacak bjkyi yenerek şampiyonluğa son 2 hafta diyeceğiz.

Enaldo61
19.03.2022, 12:58
Pozisyonlar penaltı olsa bile 3 tane kimseye karşı çalamazlar TS hariç. Çünkü TS lobisi olsa bile TS'ye karşı Bizans lobisi var. Hangisi daha güçlü cevabı belli zaten.

Kar durdu saha beyaz, hakem oyunu durdurup karı temizletmesi lazım hiçbir şey yapmıyor, TS puan kaybettirilsin diye çıkmışlar sahaya. Dayak yiyen hakemi bizim maça ne zaman vermiştiler ben hatırlamıyorum daha önce verildi mi ilk mi bu?

Ancak hocaya ve takıma da şunu söylicem bu şartlarda da bir planımız olması lazım, kar yağıyor diye puan kaybedilmez artık rakipler dicek ki bunları karlı yerde oynayatalım mümkünse.

Rize'yi pek sevmezdim ama Avcı hocamız Rizeli diye sevmeye başlamıştım ta ki dün ettikleri küfürlere kadar biz böyle küfür yiyecek bir şey yapmadık kimseye. Artık belleri doğrulmaz kolay kolay bunların.

Rize başkanı da oraya toplayıp şikeci trabzon diye bağırttırdığı güruhla bize mesaj vermek istedi belli ki, bu mesajın ne olduğu ise yoruma açık var mı fikri olan, herhalde biz dost görünürüz ama bizi küçümsemeyin gerekirse İstanbullularla iş birliği yapıp sizin altınızı oyarız mı demek istedi...

Biz seneye belki de CL'de oynarken siz ptt liginde oynayacaksınız TS bu sefer bunu unutmaz asansörler sizi.

Şu stadın berbat kamera açısından kurtulmuş oluruz inşallah seneye.

serdaracıl
19.03.2022, 13:21

Nasıl yok. Şu maça hakemlik bişey yok diyen futbol izlemesin. Maçın oynatılması bile operasyon

Mehmet Fatih Yavuz
19.03.2022, 13:23
Aynı havada Galatasaray Juventus'u yendi.

Çıkın şu psikolojiden.

Hakemlik bir şey yok maçta.

Soner Albayrak
19.03.2022, 13:37
Normalde bu saha koşullarında 1 puan iyiydi bizim açımızdan.

Rize bir tık daha bizden fazla maçı istedi. Sağ olsun Erce de hediye etti rakibe galibiyeti.

Önemsenmeyecek bir mağlubiyet sonuç olarak.

BlackPanther
19.03.2022, 13:37
Erce. Zıpla Erce. Toptan kaç Erce. Sakın topa zıplama Erce.

My
19.03.2022, 13:45
https://twitter.com/Elcolmandante61/status/1505085206360903687?s=20&t=dC2eYVtdfJ-z9aOcVSVnxg

Ufuk
19.03.2022, 13:45
Aynı havada Galatasaray Juventus'u yendi.

Çıkın şu psikolojiden.

Hakemlik bir şey yok maçta.

Hakemi de yeneceksin felsefesi esir almış abi seni. Evet biz kaçırdık, zemin kötü, biz kötüyüz, oyuncular hata yaptı ama yine 1 puanı alacaktık. Net faulü vermedi. Cornelius'un nefesi Gedson'a değince faul çalan hakem şuna faul vermedi. Aynı pozisyonda Yusuf bizdeyken defalarca tehlikeli yerlerde faul yapmıştı rakibe. Klasik Yusuf Sarı kafasızlığı.

https://pbs.twimg.com/media/FOKa-zfXEAIL3qE?format=jpg&name=large

https://pbs.twimg.com/media/FOKZGXhXwAEmiQf?format=jpg&name=medium

Mehmet Fatih Yavuz
19.03.2022, 13:47
Hakemi de yeneceksin felsefesi esir almış abi seni. Evet biz kaçırdık, zemin kötü, biz kötüyüz, oyuncular hata yaptı ama yine 1 puanı alacaktık. Net faulü vermedi. Cornelius'un nefesi Gedson'a değince faul çalan hakem şuna faul vermedi. Aynı pozisyonda Yusuf bizdeyken defalarca tehlikeli yerlerde faul yapmıştı rakibe. Klasik Yusuf Sarı kafasızlığı.

https://pbs.twimg.com/media/FOKa-zfXEAIL3qE?format=jpg&name=large

https://pbs.twimg.com/media/FOKZGXhXwAEmiQf?format=jpg&name=medium

Yahu bir faul pozisyonu ile hakem maça kurulu çıkmış, maçı bizden aldı falan demem ben.
Hakemi de yeneceksin dediğim de yok.

Saha şartları, üzerine de şanssızlık yenildik.
Faul verse 2-2 bitecekti.

Abad mı olacaktık?
1 puana kupa mi vereceklerdi?

figirm
19.03.2022, 13:48

İsterse 30 hakem daha pozisyona faul desin,ligtvdeki maç özetini 4.15den itibaren durdurup tekrar tekrar izledim.Bu mereti bizde yıllarca oynadık,Rizeli oyuncu hiçbir şey yapmıyor.Ne kambura yatma ne başka birşey,bizimkiler adamı tost yapıp atmış,ille de faul varsa Rize lehine.2.penaltıda da top eğer sağ ele çarpsaydı %100 doğru karardı ama top bitişik ve doğal konumdaki sol ele çarpıyor,yine 30 hakem penaltı da dese bence çok ağır bir karar

My
19.03.2022, 13:49
Can sıkmaya başladı şunların ezikliği.

alperrr
19.03.2022, 13:50
bu takim ikinci yenilgisini aldı bakın 2. Su sacma sapan sahada bırakın yenilgi hakları olsun.

CANİNİZ SAGOLSUN diyemiyor musunuz?

foruma girince sanki baska takim forumuna girmisim gibi hissediyorum surekli. Surekli birbirini geren bir kitle var burada. Hicbir sey begenmez. Tarihin en erken sampiyonluguna kosuyor takim adam sampiyonluk gitti demis.

vallahi buraya gireceğime gider, fb li serdar ali bjk li ali ece falan dinlerim. Adamlar sabah aksam bizi ovuyor.

ondan sonra rakip takımların 5 para etmez yorumcusu diyorki..bunlar panikler..bunlar baskıyı kaldıramaz ..cart curt..

ve maalesef bu 5 para etmez kansızlar haklı çıkıyor..

niye bazı beyefendiler egosunu tatmin edecek ..Trabzonspor kulübünün futbolcusuna saldıracak..,Hocasına saldıracak..
bu tip adamları eleyip ..azaltamadığımız sürece..3 istanbullu bizim yapımızı çok net çözmüş vaziyette..bu adamları her türlü aleyhimize kullanır..

zaten bu sene Şampiyon olalım eskisi kadar başarı peşinde de koşmam..
çünkü SALAK olmaya tahammül edemiyorum..
kendi ayağına sıkmaya tahammül edemiyorum..

aslında doğru Yönetim ve doğru Taraftarla
Şampiyonlar ligi çeyrek final..veya.. Avrupa ligi yarıfinal den aşağısını başarısızlık kabul ederdim..

BlackPanther
19.03.2022, 13:53
Erce yi birdaha o kaleye sokmayın! Arda ondan kat kat daha iyi kaleci!!!

Ufuk
19.03.2022, 14:16
Yahu bir faul pozisyonu ile hakem maça kurulu çıkmış, maçı bizden aldı falan demem ben.
Hakemi de yeneceksin dediğim de yok.

Saha şartları, üzerine de şanssızlık yenildik.
Faul verse 2-2 bitecekti.

Abad mı olacaktık?
1 puana kupa mi vereceklerdi?

Hakemlik bir şey yoktu ayrı, 2-2 bitse ne değişecekti ayrı. Bir faul pozisyonu dediğin golden hemen önce, en kötü VARın devreye girip penaltının iptal edilmesi gerekiyordu. Net bir şekilde puanı çaldılar.

Full HD
19.03.2022, 14:21
Keyifler nasil arkadaslar?

Timur Bey
19.03.2022, 14:22
Aynı Rize iki ay önce yenemeyeceği Antalya maçını ertesi güne erteletti. Bundan da mı akıl alamadık?

Bu sitenin yönetimle uzaktan ya da yakından bir irtibatı yok mu? Haddinden fazla sükunet bir şekilde zarar verir. Yönetim yapamıyorsa site yönetimi de bu maçını oynatılması noktasında protesto için bir yazı paylaşamaz mı?

Şuna eminim ki seneye bu kadar rahat olmayacak. En baştan doğranacağız. Avrupada başarı teselli olacaktır. O da Avrupa Ligi son 16 vs.

emre6117
19.03.2022, 14:23
Erce yi birdaha o kaleye sokmayın! Arda ondan kat kat daha iyi kaleci!!!

Size de ilginc gelmiyor mu.
Gecen hafta Tum turkiye yorumcularinin faul dedigi pozisyona hakem ve var devam dedi.
Bu hafta yine tum turkiye yorumcularinin faul dedigi pozisyon sonrasi penalti oldu.
Birdenbire okan hakem operasyonu sonrasi gelismeler bence cok can sıkici. Trabzonpora diyet odetiliyor sanki.
(Grcen hafta konyanin aldigi bedava penalti, ve fb aleyhine verilmeyen penaltiyi da ekleyin).
Garip bir surec isliyor.
Bu surec bjk macinda da devam edebilir.
Cok dikkatli olmaliyiz. Haka daha sampiyon olmadik. Asla rehavete girmemeliyiz. Hala daha alinacak 4 g var.
Dun aksamki macin tek olumlu yanı herkesin Erce ile olmayacagini ikna olmasidir.
Zaten neden arda oynatilmaz ki. O potansiyel yoksa ardada da ugurcan satisi icin 40 kere dusunmeliyiz.
Atiyorum 20_25 milyon eruro bandina sattik, enaz 7_8 milyon eurosu kaleciye harcanmali.
Futbolda kaleci ile forvet en onemli iki mevkidir.

emre6117
19.03.2022, 14:25
ondan sonra rakip takımların 5 para etmez yorumcusu diyorki..bunlar panikler..bunlar baskıyı kaldıramaz ..cart curt..

ve maalesef bu 5 para etmez kansızlar haklı çıkıyor..

niye bazı beyefendiler egosunu tatmin edecek ..Trabzonspor kulübünün futbolcusuna saldıracak..,Hocasına saldıracak..
bu tip adamları eleyip ..azaltamadığımız sürece..3 istanbullu bizim yapımızı çok net çözmüş vaziyette..bu adamları her türlü aleyhimize kullanır..

zaten bu sene Şampiyon olalım eskisi kadar başarı peşinde de koşmam..
çünkü SALAK olmaya tahammül edemiyorum..
kendi ayağına sıkmaya tahammül edemiyorum..

aslında doğru Yönetim ve doğru Taraftarla
Şampiyonlar ligi çeyrek final..veya.. Avrupa ligi yarıfinal den aşağısını başarısızlık kabul ederdim..

Bizim salakligimiz ne biliyormusunuz.
Kayseriye bedava a.parmaki, giresuna bedava flavio ve dibaeteyi, rizeye bedava yusuf sariyi vermektir.
Sonra bu takimlar bize karsi her pisligi yapiyorlar.
Bu enayiliktir.

TSezgin61
19.03.2022, 14:26
Yau hava sartlari, sansizlik, yenildik. Nekadar büyüttünüz.

Surda 2-3 mac kazaninca bitecek olay. Relax

Enaldo61
19.03.2022, 14:27
Artık TS bizi küme düşürdü demezler herhalde bizi yenip düşecekler büyük başarı. Daha zırlamazlar.

iyattara
19.03.2022, 14:29
Sacma sapan bir maç oldu. Ne bizim ne onlar için değişen bir şey yok. Güle güle kümeye. Gereksiz yere uyuz olduğumuzla kaldık işte. Kar mar olmasa o saçma defansa 5 atardi takim.

Maç sırasında ve sonrasındaki yorumları okuyunca gelecek sezon için çok üzülüyorum. Bu küçük olsun benim olsun zihniyeti ile Avcı yi gelecek sezon yerler. Hamj mandırali ile yola devam. Her sezon 15 puan fark atilmaz. 2 maç kaybeder yerler adamı. Yazık vallahi. Birinden sürekli borç para istersin verir de bir kere vermeyince kötü adam olur ya ayni o hesap. 3 bes maca şampiyonluk kutlayacağız Allah in izniyle konuşmalara bak yahu.

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MA291
19.03.2022, 14:30
İsterse 30 hakem daha pozisyona faul desin,ligtvdeki maç özetini 4.15den itibaren durdurup tekrar tekrar izledim.Bu mereti bizde yıllarca oynadık,Rizeli oyuncu hiçbir şey yapmıyor.Ne kambura yatma ne başka birşey,bizimkiler adamı tost yapıp atmış,ille de faul varsa Rize lehine.2.penaltıda da top eğer sağ ele çarpsaydı %100 doğru karardı ama top bitişik ve doğal konumdaki sol ele çarpıyor,yine 30 hakem penaltı da dese bence çok ağır bir karar

2. penaltida top acik ele carpiyor. Yan Kameraden izle pozisyonu.

Rizeli birsey yapmiyormu? Top önünde o arkasindaki Adama odaklaniyor ve Tek amaci o oyuncunun topa cikmasini engellemek. Faul Rize lehineymis, güldürme Abi. Kambura yatmak sadece egilmek degil. Burda topla oynama istegi yok, amac sadece engellemek. Ve engelledi.

jairzinho
19.03.2022, 14:32
üzerinde çok fazla tartışma yapılacak bir maç değil,bu maçtan anormal çıkarımlar yapmak doğru olmaz

zemin karlı

kalede uğurcan yok

yenilen 3 gol penaltı golü

puan farkı fazla olduğu için oyuncularda rahatlama var

özetle teknik taktik yorumlamanın manası yok

MA291
19.03.2022, 14:32
Once goztepe simdi rize maci garip bir hakem.operasyonu var.
Trio bile iki haftadir aleyhimize hata diyorsa var birseyler.

Yok operasyon falan oldugunu düsünmüyorum. Penaltilar dogru. Ilk yari iyi Mac yönetti. Sonra baskiya dayanamadi.

He birde 2. yariya sahiyi Tam temizletmeden baslatmasi Skandal. Iyi oynadigimiz sag kanattan gelemedik daha

sasort
19.03.2022, 14:36
maçın som düdüğünden sonra hakemin suratında ki manidar ifadeyi gören bir ben miyim

Courage
19.03.2022, 14:45
Kaybetme hakkımız ziyadesiyle var daha limiti tüketmedik, kötü oynama hakkımızda var ve bana göre bu saha ve şartlarda kötü oynamadık. Zaten oyunumuzu rakipten çok bozan zemin ile cebelleşirken birde üstüne 3 penaltı çalınması onların kulüp tarihlerinde bir daha yaşayamayacakları şanslarıydı.Yapılabilecek hiçbirşey yok.

Gelenek görenek olarak birbirine çok yakın olan şehirlerin (en azından bazı kimseler için) aralarındaki mesafenin 40-50 km'den fazla olduğunu dün tribündeki iğrenç sözlerden anlamış olduk yeniden.Yazık, Abdullah hocamdan utanmaları da yok.

Şampiyon biziz isteyen istediği kadar kudurabilir.

Enaldo61
19.03.2022, 14:51
maçın som düdüğünden sonra hakemin suratında ki manidar ifadeyi gören bir ben miyim

gururluydu neticede dayak yediği takıma maç kaybettirdi

nevzat61
19.03.2022, 15:00
Keyifler nasil arkadaslar?

2010 dan beri üyesin , benimle aynı zamanda üye olmuşsun..5 bin küsür mesajın var.. akşam yenilgiden sonra dalga geçmeye geldin..gectinde.. sabah oldu hâlâ geçiyorsun..sen nesin çözemedim..

Varlıbaş61
19.03.2022, 15:01
Trabzon bizi küme düşürdü muhabbetini de sildi attı Avcı Hoca.

Ben böyle adam görmedim, tüm istatikleri dağıtıp geçiyor.

Helal sana hocam.

ilelebeTS
19.03.2022, 15:08
2022 yılında 500 milyonun üstünde banka ödemesi var. Futbolcu satışı olmadan bu parayı ödemek imkansız.

İmkansız diye bir şey yok. Para kazanmak için birçok yol var. 2 maç oynayıp ş.ligine kalırsan 30 milyon euro kasana koyabilirsin. Forma, stat sponsorlukları boşa çıkıyor, bunları değerlendirebilirsin. İşine yaramayan oyuncuların sadece maaşından kurtulursan 5 milyon euro civarı kar elde edebilirsin. Futbolcu satman gerekiyorsa da birçok seçenek var. İlla Uğurcan satman gerekmiyor. 5-6 tane olası teklif alacak oyuncun var, bunların arasından kendi yapılanmana göre tercih yaparsın. Ben olsam çok astronomik teklif harici Uğurcan'ı asla satmam, çünkü yeri dolmayacak tek oyuncu Uğurcan. Özellikle sosyal medyaya bakıyorum, adamlar as kadrodan 5-6 oyuncu satıyorlar. Öyle kadro yapılanması olmaz. Takımı bozarak takım kurarsan yeniden başa dönersin. Satış yapacaksak bile bizi yaralamayacak satış yapmalıyız. Ben bunu söylüyorum çünkü Avrupa'da güçlü kadro ve başarı istiyorum. Yoksa işin muhasebesine bakarsak takımın yarısını satar borcu sıfırlarım ama yıllar sonra şampiyonluk getiren efsane kadroyu dağıtmış olurum ve hazır işleyen çarka çomak sokmuş olurum. Bu kadronun değeri şimdi bilinmese de akıllı olmazsak yıllar sonra ahlanıp vahlanırız. Bizim minimum kayıpla bu takımı takviye etmemiz gerekiyor. 5-6 oyuncu satıp kadro değişimine gidenlere diyeceğim şu ki; bilgisayar oyunu değil bu iş. Çoluk çocuk oyuncağı da değil.

Sonuç olarak futbolcu satmak bu işin en kolay kısmı. Kulüp yöneticileri bu işler için var. Sponsorluklarla ve yukarıda diğer yazdığım alternatiflerle kulübe bütçe oluşturmak onların işi. Ben taraftar olarak saha içine bakarım.

Anıl C
19.03.2022, 15:11
:(

Sacit
19.03.2022, 15:18
Kalan maçlarda arda akbulut'u da birkaç maçta kalede görelim

İşi garantiledikten sonra arda'ya da forma verelim
Bu çocuklar oynasın ki oynamak zorundalar

arda ve diğer çocuklar son maçlarda forma giysin

amasya0561
19.03.2022, 15:25
Ş

İtiraz edilebilir.

Evet bende net gördüm bizim sahadan kullandılar ama bundan virşey çıkmaz bizimkilerde tenezzül etmezler

Adem Erdoğan
19.03.2022, 15:29
3 penaltı da penaltı.

Yalnız aynıları 3 düdükler aleyhine verilseydi, özellikle büyük ve küçük şikeciler aleyhine verilseydi, şimdi ortalık yangın yeriydi.

emre6117
19.03.2022, 15:30
gururluydu neticede dayak yediği takıma maç kaybettirdi

Macin sonunda benim dukkatimi ceken iki olay vardi.
1. Gokhan gonul hararetli bir sekikde itiraz ediyordu mac sonu hakeme.
2. Bizim oyuncular mac ici ve mac sonu cok sakindiler. Aleyhine 3 penalti verilmis. Son dakika faulden gol yemisin. Viscanin pozisyonu var. Ama sifir itiraz.
Sanki cok da umurlarinda degil gibiydi.

emre6117
19.03.2022, 15:32
Yok operasyon falan oldugunu düsünmüyorum. Penaltilar dogru. Ilk yari iyi Mac yönetti. Sonra baskiya dayanamadi.

He birde 2. yariya sahiyi Tam temizletmeden baslatmasi Skandal. Iyi oynadigimiz sag kanattan gelemedik daha

Hicbir istanbul takiminin aleyhine bir macta ne olursa olsun 3 penqlti cikmaz.
Ayrica hakem bircok pozisyonda var ile konusmadi bile. Bircok hakem artik penaltilari vardan veriyor.

David_LuiZ4
19.03.2022, 15:44
Katılıyorum ama Zoff örneği olmamış sanki, Onur ve Erce daha uzun olabilir :)

Zoff'u uzun kaleci olarak hatırlıyorum çünkü Avni Aker'de oynanan Lazio maçında Lazio başkanı olarak şeref tribünündeydi adamı canlı kanlı gördüm çocuk yaştayken..Çocukluğuma ver:D

adem73
19.03.2022, 16:15
fıksturu inceledim.konya sadece fener ve antalya macinda puan kaybedebilir.tahmin 5 puan digerlerini alir.77 puan yapar.Fener ise bjk maci haric hepsini alir.77 max ya da 75 olur.bizim min 9 puan almamiz gerek.keske berabere kalip 1 puan alsaydik. gumruk-altay-antalya maclarindan 9 puan cikar herhalde...

adem73
19.03.2022, 16:17
bjk hatay maclarindan 2 puan super olur,

sasort
19.03.2022, 16:19
3 penaltıda penaltıydı ancak 3. penaltından önce faul vardı.

yani penaltı değildi

Ozan Yılmaz
19.03.2022, 16:21
O3 penaltı ne kadar haklı olursa olsun aleyhimize değil de bizim lehimize çalınmış olsaydı görürdünüz yaygarayı hakemler sayesinde şamp.oldular vs. binlerce mesaj atılacaktı haklı haksız demeden vuracaklardı merak etmeyin ama aleyhe olunca çıt çıkmaz tabi

MA291
19.03.2022, 16:30
VAR Yusufa yapilan faule karisamaz deniyor. Bu sezon galiba Ömer Ali Sahiner faul yaptigi icin golü iptal edilmemismiydi? Hatta cift Sari görmüstü. Orda neden VAR karisabiliyor? Aynisi sayilir. Pozisyon öncesi faul yapildigi icin Gol iptal ediliyorsa, penaltida iptal edilebilir. Özellikle VAR ve El kurallarini gercekten anlamiyorum.

figirm
19.03.2022, 16:30
2. penaltida top acik ele carpiyor. Yan Kameraden izle pozisyonu.

Rizeli birsey yapmiyormu? Top önünde o arkasindaki Adama odaklaniyor ve Tek amaci o oyuncunun topa cikmasini engellemek. Faul Rize lehineymis, güldürme Abi. Kambura yatmak sadece egilmek degil. Burda topla oynama istegi yok, amac sadece engellemek. Ve engelledi.

Bu da sizin görüşünüz,saygı duyarım ancak topla oynama isteği olmadan sadece engellemeyi amaçlamak tartışmaya çok açık.Her maç defalarca defans oyuncuları topun rakipten çıkmasını sağlamak için topla rakip arasına girerler.Ya da herhangi bir ikli mücadelede rakibin topa ulaşmasını engellemek için vücudunla perdeleme yaparsın,o zaman bunların hepsi faul.Benim futbol anlayışıma göre bu faul değil.

chener
19.03.2022, 16:47
Ben hala Rize'nin havadan uzun oynayarak bizim ceza alanında yarattığı kargasa tuzağına düştüğümuze takıldım. Abdullah hoca hiç böyle durumu planlamamis olacak ki wake penaltı pozisyonunda halen daha top kontrolüyle ugrasiyordu. Biz de Rize gibi yapsaydik çok rahat goller atardik.Erce için yapilan eleştiriler ağır. Sadece son penaltı da erken cikmaliydi o kadar.

kayl
19.03.2022, 16:54
fıksturu inceledim.konya sadece fener ve antalya macinda puan kaybedebilir.tahmin 5 puan digerlerini alir.77 puan yapar.Fener ise bjk maci haric hepsini alir.77 max ya da 75 olur.bizim min 9 puan almamiz gerek.keske berabere kalip 1 puan alsaydik. gumruk-altay-antalya maclarindan 9 puan cikar herhalde...

Tek tek gidelim en kötü senaryo ile biz berabere fb kazanir konya kazanir puan farkı 13 öbür hafta bizi antepli berabere konya galip 11 puan farkı karagumruk biz kazanir konya kazanir 11 yine biz adana demir e mağlup konya yine kazandı 8 biz antalya yi yener konya galip 8 de kaldı hataya mağlup konya kazandı 5 altay la berabere kaldık konya yine kazandı 3 en kötü senaryoda dahi şampiyon oluyoruz rahat olun

Gökhan Balcı
19.03.2022, 16:56
Erce iyi bir kaleci değil en azından Uğurcan ile mukayese edildiğinde iyi bir kaleci değil. Zaten ben olaya şöyle bakıyorum. Çok iyi bir kaleci yani Uğurcan'dan forma alma isteği olacak kadar iyi bir kaleci isen başka takımda as kaleci olursun. Erce'nin sanırım böyle bir derdi de yok o yüzden takılıyor öyle. Takım içinde son derece pozitif bir hava sunuyor kalma sebeplerinden birinin de bu olduğunu düşünüyorum. Fakat seneye uğurcan giderse ki şl'ye gidebilirsek bence bir sene daha kalır fakat giderse yerini alelade biriyle dolduramayız. Ya yabancı tecrübeli bulacağız ya da yine genç ama çok yetenekliyi çıkaracağız

Saint Castillo
19.03.2022, 20:06
İmkansız diye bir şey yok. Para kazanmak için birçok yol var. 2 maç oynayıp ş.ligine kalırsan 30 milyon euro kasana koyabilirsin. Forma, stat sponsorlukları boşa çıkıyor, bunları değerlendirebilirsin. İşine yaramayan oyuncuların sadece maaşından kurtulursan 5 milyon euro civarı kar elde edebilirsin. Futbolcu satman gerekiyorsa da birçok seçenek var. İlla Uğurcan satman gerekmiyor. 5-6 tane olası teklif alacak oyuncun var, bunların arasından kendi yapılanmana göre tercih yaparsın. Ben olsam çok astronomik teklif harici Uğurcan'ı asla satmam, çünkü yeri dolmayacak tek oyuncu Uğurcan. Özellikle sosyal medyaya bakıyorum, adamlar as kadrodan 5-6 oyuncu satıyorlar. Öyle kadro yapılanması olmaz. Takımı bozarak takım kurarsan yeniden başa dönersin. Satış yapacaksak bile bizi yaralamayacak satış yapmalıyız. Ben bunu söylüyorum çünkü Avrupa'da güçlü kadro ve başarı istiyorum. Yoksa işin muhasebesine bakarsak takımın yarısını satar borcu sıfırlarım ama yıllar sonra şampiyonluk getiren efsane kadroyu dağıtmış olurum ve hazır işleyen çarka çomak sokmuş olurum. Bu kadronun değeri şimdi bilinmese de akıllı olmazsak yıllar sonra ahlanıp vahlanırız. Bizim minimum kayıpla bu takımı takviye etmemiz gerekiyor. 5-6 oyuncu satıp kadro değişimine gidenlere diyeceğim şu ki; bilgisayar oyunu değil bu iş. Çoluk çocuk oyuncağı da değil.

Sonuç olarak futbolcu satmak bu işin en kolay kısmı. Kulüp yöneticileri bu işler için var. Sponsorluklarla ve yukarıda diğer yazdığım alternatiflerle kulübe bütçe oluşturmak onların işi. Ben taraftar olarak saha içine bakarım.

yaşayıp görürüz

Tarık3196
19.03.2022, 20:53
Rizespor açıklama yapmış ama bundan sonra olacaklar bellidir. Tüm gücümüzle ama istisnasız tüm gücümüzle o maçı alırsak şampiyon olacakmışız gibi çıkıp 5 ve yukarısında gol atmak namus meselesi olmuştur.. burada her zaman rize takımının dost olduğunu düşmelerini istemediğimi defalarca kez yazdım geçmiş mesajlarıma bakabilirler ama dün akşam tarihe kalın siyah harflerle yazılmıştır. Rize takımı şu saat itibariyle zerre gram unrumda değil. İnşallah düşmezler seneye düzinelerce gol atıp biz düşürücez.

Mesajımı silmişler biz boşa uğraşıyoruz demek ki, mesajım neden silindi onuda anlamadım...

Oğuzhan Fidan
19.03.2022, 20:54
Mesajımı silmişler biz boşa uğraşıyoruz demek ki, mesajım neden silindi onuda anlamadım...

Rizeli bir admin olabilir.

Cem Balcı
19.03.2022, 20:56

Argo ima ettiğiniz için.Kısaltmalı yazınca farklı bir anlam çıkmıyor.

Yiğit SARI
19.03.2022, 20:58
Rizeli değilim

Sizleri mümkün olduğu kadar forumda tutmak için uğraşıyoruz fakat yazdıklarınıza dikkat etmiyorsunuz. Bir küfrü kısaltınca küfür olmuyor mu acaba? Azcık kurallara riayet edin keyiften koyulmuyor bunlar ya da gidin ekşi'de antu'da falan yazın küfürlerinizi sonra buraya gelin

Oğuzhan Fidan
Argo ima ettiğiniz için.Kısaltmalı yazınca farklı bir anlam çıkmıyor.

Düzenleme yapabilirdin. Ben bu arkadaşın yazdığı ile bilgilendim ve araştırdım doğruymuş olay. Siz direk silmişsiniz . Kimse okuyup bilgilenmesin diye sanırım.

Tarık3196

Buna artık yüzde yüz inandım Trabzonspor'un şampiyon olması gerçekten çok çok zor.Trabzonspor yaşadıklarını Real Madrid veya Barcelona yaşa onlar bile Şampiyon olamaz...

Cem Balcı
19.03.2022, 21:00
Düzenleme yapabilirdin. Ben bu arkadaşın yazdığı ile bilgilendim ve araştırdım doğruymuş olay. Siz direk silmişsiniz . Kimse okuyup bilgilenmesin diye sanırım.

Artık düzenleme yapmıyoruz.Çünkü o düzenlemelerin sonu gelmiyor,herkes bol keseden 7/24 sövüyor.
Keşke o güzel bilgilendirmeyi başında küfür olmadan yapabilseydi.

Tarık3196
Belki o. çocuğu (operasyon çocuğu demek istedim kısaca öyle yazdım) nerden anladınız sayın adminler küfür ettiğimi...

Oğuzhan Fidan
Önce içsel birleşme ve inanç gerekli. Antu örneği vermenize gerek yok biz onlar kadar pislik bir topluluk değiliz ancak örgütlenme konusunda inanılma iyiler. Bizimde pislik olmadan birlik olup örgütleşmemiz lazım.. şampiyonluğa ramak kala ayrışmayalım.

Oğuzhan Fidan
19.03.2022, 21:03
Belki o. çocuğu (operasyon çocuğu demek istedim kısaca öyle yazdım) nerden anladınız sayın adminler küfür ettiğimi...

Neyse renkdaş dikkat edelim. Komple siliniyormuş artık küfürün ardı arkası kesilmiyor küfür etmektede sonuna kadar haklısın sonuçta nefsi müdafaadır ancak burada sıkıntılı olan herkese açık platform.

Cem Balcı
19.03.2022, 21:04
Hmm ilk kez duyduk bu kısaltmanın o anlama geldiğini (:
Güzel,diğer sövecek arkadaşlar da öyle yazıp ''operasyon çocuğu dedim'' der artık (:

Hatırlatma : https://forum.bordomavi.net/showthread.php/58694-Son-D%C3%B6nemde-Ya%C5%9Fanan-Uygunsuzluklar-Hakk%C4%B1nda

Tarık3196
19.03.2022, 21:06
Neyse renkdaş dikkat edelim. Komple siliniyormuş artık küfürün ardı arkası kesilmiyor küfür etmektede sonuna kadar haklısın sonuçta nefsi müdafaadır ancak burada sıkıntılı olan herkese açık platform.

Aynen dikkat etmeliyiz benim hatam bu dünyada sadece kurallar Trabzonspor'lulara geçiyor.Bunu unutmam lazımdı.Gerçekten burada şuanda büyük hata yaptığımı anladım.Bundan sonra daha dikkatlı olacam...

Yiğit SARI
19.03.2022, 21:10
Küfrü mü savunuyorsunuz şuan napıyorsunuz anlamadım ama ceza yemek istemiyorsanız yazmayın işte bu kadar basit. Kısaltma şeklinde de yazmayın

Bizden çok daha fazla rahatsız olan üyelerimiz oluyor. Biz de şikayet edildikçe temizliyoruz mesajları da üyeleri de sonuçta 24 saatimizi burada geçirecek halimiz yok

Maç ile ilgili mesajlardan devam edelim:

BlackPanther
19.03.2022, 21:25
Erce. Top geliyor.

Erce zıpla.

Erce topun atıldığı köşeye değil diğer köşeye zıpla.

Erce sakın topu tutma.

Erce oyuncu kaleye koşuyor.

Erce kaleni terk etme.

Erce oyuncu yaklaşıyor. Sen yinede bekle.

Erce oyuncu yaklaştı. Foulü sakın ceza sahasının dışında yapma.

Erce foul yapacaksan ceza sahasının içinde yap.

Erce foulü ceza sahasının içinde yapki adamlar penaltı kullansın.

Erce top sağ köşeye yine atılacak. Sen ama bir zahmet o köşeye zıplama. Sen diğer köşeye zıpla.

kayseriliyiz
19.03.2022, 22:48
https://mobile.twitter.com/Urfaspor/status/1504908520453455874

Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk

ÖmürKaradeniz61
19.03.2022, 23:02
Bizim camiamız zor,bütün maçları kazansan illa memnun olmadıkları birşeyler bulur çıkar asist sayısını beğenmez gol sayısını beğenmez gol dakikasını beğenmez bulur yani birşeyler. Kafa olarak çok geri kaldık ne yazık ki haledaha yok feneri yenemedin şampiyon olsan ne olur diye zırvalayan külek kafalılar var.

memmedaga
19.03.2022, 23:37
Bizim camiamız zor,bütün maçları kazansan illa memnun olmadıkları birşeyler bulur çıkar asist sayısını beğenmez gol sayısını beğenmez gol dakikasını beğenmez bulur yani birşeyler. Kafa olarak çok geri kaldık ne yazık ki haledaha yok feneri yenemedin şampiyon olsan ne olur diye zırvalayan külek kafalılar var.

:) bunların derdi Trabzonspor falan değil
dertleri kendileri
amasız bir hastalıkları var

en iyisi takmamak

samway
19.03.2022, 23:39
https://twitter.com/Elcolmandante61/status/1505085206360903687?s=20&t=dC2eYVtdfJ-z9aOcVSVnxg

video da dikkatimi çeken şey kendi taraftarına kızıp maçtan çıkıp bize küfür ettiği için tepki veren bir rizelinin videosu vardı işte o adam bu video da oradan geçiyor ve tepki vermiyor !!!

ama çok da takılmamak lazım gidip rize de şampiyonluk bayrağımızı asarız bu onlara yeter

Zafer Fidan
19.03.2022, 23:46
Biz en iyisi iki kutlama yapalim Trabzonda. biri Sampiyonluk kutlamasi. ikincisi ise kücük bir kutlama rizesporun dustugu gün.

talsuv61
20.03.2022, 09:03
Biz en iyisi iki kutlama yapalim Trabzonda. biri Sampiyonluk kutlamasi. ikincisi ise kücük bir kutlama rizesporun dustugu gün.

Şampiyonluk turlarını rizede de atmak farz oldu. Rize İl sınırından Artvin il sınırına kadar

pReN@_61
20.03.2022, 13:15
Sahaya traktör girdi, ötesi var mı ? :)

mete61bordomavi
20.03.2022, 13:23
Yaşım belli.
Yıllardır bu ligde maç izlerim.
Ve hep söylenen bir şey var: ''Karadeniz takımları ne kadar çok olursa Trabzonspor'un şampiyon olma ihtimali artar.'' diye.
Ben hep aksini gördüm.
Bize en çok düşmanlık yapanlar da hep Karadeniz takımları oldu.

Bize hep yenilsinler demiyorum yanlış anlaşılmasın!
Kiminle şampiyonluk mücadelesine girsek, onlara çok rahat yenilen sözde kardeş özde düşman o Karadeniz takımları bize gelince futbol oynamak akıllarına geliyor.
Bunlara topçu satacağına git Antep'e Kayseri'ye ver daha iyi.

Bırakalım küme düşsünler. Onların yeri bence orası!

HOPA'LI TS'Lİ
20.03.2022, 14:11
3 penaltıda da aynı köşeye yatan, bu kötü ve zor iklim şartlarında en azından 1 puan kurtarılabilecekken çıkmakta geç çıkan, yetmezmiş gibi dışarıda değil de içeride rakibi düşüren Erce bu takımın kalecisi olamaz.
3.penaltı öncesi Yusuf Sarı'nın hareketi faul. Erman Hoca ve diğer 4 yorumcu da faul dediler. Erman Hoca, 2.penaltıda VAR izleme tavsiyesi için çağırdı. Bunda neden çağırmadı dedi.
Son dakikada Visca'nın itilmesi penaltı. Var bunu da yedi.

Son 10 hafta kala kumpas başlatıldı demiştik.
Geçen hafta Halil'in attığı gol fauldü. Var devreye girmedi.
Cuma akşamı da yine Var'daki emek hırsızı bize karşı art niyetliydi. Volkan da bizi doğramak için fırsat kolluyor gibiydi.
Sizi cambazlar sizi
Operasyon çocuklarına rağmen şampiyon olacağız.
Kış bitiyor. Şimdi bahar zamanı.

İ. Trabzon şike yapsana diye tezahürat yapan Rize'lileri de kınıyorum.
Bedavadan 3 penaltıyla maçı kazandınız ama maalesef ligde kalma şansınız %1 bile değil.
Siz karlı havaya dua edin.
Normal açık havada oynansaydı eleğe dönerdiniz.

Enseyi karartmaya gerek yok.
Şampiyonluk ve Rize'nin düşmesi 1 hafta gecikti sadece

Mehmet Fatih Yavuz
20.03.2022, 14:36
Penaltı kurtaramayabilir.
Hatta maç eksiği yüzünden yan topları falan ayarlarken sorun da yaşayabilir.
Lakin son pozisyonda geç kaldıysa rakibi ceza sahası dışında karşılamak zorundasın.
Ceza sahası içinde karşılayıp geç kalarak rakibe verdiğin fırsata bir de penaltı fırsatı ekledin.

HOPA'LI TS'Lİ
20.03.2022, 14:36
Erce. Top geliyor.

Erce zıpla.

Erce topun atıldığı köşeye değil diğer köşeye zıpla.

Erce sakın topu tutma.

Erce oyuncu kaleye koşuyor.

Erce kaleni terk etme.

Erce oyuncu yaklaşıyor. Sen yinede bekle.

Erce oyuncu yaklaştı. Foulü sakın ceza sahasının dışında yapma.

Erce foul yapacaksan ceza sahasının içinde yap.

Erce foulü ceza sahasının içinde yapki adamlar penaltı kullansın.

Erce top sağ köşeye yine atılacak. Sen ama bir zahmet o köşeye zıplama. Sen diğer köşeye zıpla.

Gergin maçın özeti
Bu kadar güzel anlatılırdı.

HOPA'LI TS'Lİ
20.03.2022, 14:57
penaltı kurtaramayabilir.
Hatta maç eksiği yüzünden yan topları falan ayarlarken sorun da yaşayabilir.
Lakin son pozisyonda geç kaldıysa rakibi ceza sahası dışında karşılamak zorundasın.
Ceza sahası içinde karşılayıp geç kalarak rakibe verdiğin fırsata bir de penaltı fırsatı ekledin.

Uğurcan giderse yanduk.

BlackPanther
20.03.2022, 17:44
Uğurcan giderse yanduk.

Uğurcan giderse üst sıralar hayal olur. Orta sıralarda sürünür dururuz.

Gürsoy61
20.03.2022, 21:40
Şampiyonluğu içerideki Karagümrük maçında(33.hafta) kutlamak istiyorsanız hesap şu;

33. hafta ilk maç bizim. O maça Fenerbahçe ve Konya’nın 15-16-17 puan önünde gireceksin.

15-16 puan önde girersen, kazanırsan şampiyonsun.
17 puan önde girersen beraberlikte şampiyonsun.
18 puan önde girersen, bir önceki hafta şampiyon oluyorsun.

Önümüzdeki 2 maçta 4 puan alsak bile Konya tek maçta takılırsa gümrük maçı şampiyonluk maçı.

Önümüzdeki 2 maçta,

Anıl C
21.03.2022, 01:28
Bu maçı kaybettiğimize hala inanamıyorum. Hakikaten rezillik. Trabzonspor'un büyüklüğüne asla yakışmayan bir skor.

erenslash
21.03.2022, 02:08
rizelilerin çoğu fenerlidir ordan hayır gelmez

o yüzden bu kadar seviniyorlar

Bursaspor kardeşimiz bizim diğer takımlar tırt

Bursaya oyuncu veririm ,ege takımlaraına oyuncu veirirm ben olsam bu karadeniz takımlarına zırnık vermem

yönetim karar alsın anadolu takımlarından ayrımcılık yapsınlar özelllikle karadeniz takımlarına bunların alayı düşman bizim başarılarımıza

göztepe,altay,ege klupleri ve bursa gibi takımlara destek versinler

HOPA'LI TS'Lİ
21.03.2022, 07:48
rizelilerin çoğu fenerlidir ordan hayır gelmez

o yüzden bu kadar seviniyorlar

Bursaspor kardeşimiz bizim diğer takımlar tırt

Bursaya oyuncu veririm ,ege takımlaraına oyuncu veirirm ben olsam bu karadeniz takımlarına zırnık vermem

yönetim karar alsın anadolu takımlarından ayrımcılık yapsınlar özelllikle karadeniz takımlarına bunların alayı düşman bizim başarılarımıza

göztepe,altay,ege klupleri ve bursa gibi takımlara destek versinler

Yusuf Sarı'yı bedavaya verdi Başkan. Bunlara yaranamazsın.
Samsun'dan başlayın, tüm Karadeniz şeridi bize düşman ve bize karşı NE İLGİNÇTİR Kİ TARAFTARI DAHİL ÇOK BİLENİYORLAR.
TS bayrağını yaktı şikebahçenin uşakları
Şampiyon Konya diye bağırdı.
İ... Trabzon şike yapsana diye haykırdı.
Rize'nin Konya ile de içeride maçı var. Bakalım bize oynadığı gibi asılacak mı? Gücü yetecek mi?
Şu maçta kaybettiğimiz 3 puan içime oturdu.
Umarım ders çıkartırlar.
Kar yüzünden Sivas'ta 2, Rize'de 3 puan kaybettik.
Neyse ki kar kabusu bugünden itibaren bitiyor.
BJK maçıyla birlikte seri yakalamalıyız.
Konya'nın Göztepe, Malatya, Rize gibi kağıt üstünde kolay maçları var.
Bizim Gaziantep, Adana DS, Hatay gibi zor deplasmanlarımız var.
9 puana ihtiyacımız var.
En erken şampiyon olan takım olamazsak biraz buruk sevinç olacak ama son tahlilde önemli olan şampiyon olmak

cakalkerem
21.03.2022, 08:53
erceyle olmayacağı kesin gibi...

UĞUR DURTAŞ
21.03.2022, 09:35
kar yağışlı hava ,zemin karlarla kaplı orta saha kenar çizgiler ceza sahası çizgileri
vs vs hiç biri belli olmayan bir saha
her şeye eyvallah
tek üzüldüğüm siopis farklı bir zemin demi mücadele etti.

HOPA'LI TS'Lİ
21.03.2022, 10:04
Giresun maçında son dakikada kaçan 2 penaltıyla kaçan 2 puan ile loser Rize'ye bırakılan 3 puana yanarım.

Ah Erce ah!

1 puanla ayrılsak da üzülürdüm ama bu kadar çok üzülmezdim.

Erce 1.kaleci hatta yedek kaleci olma fırsatını kaybetti.

BJK maçıyla kaldığımız yerden devam ederiz diye ümit ediyorum.

Moral bozma zamanı değil zaman

Hatalardan ders çıkarıp özlenen şampiyonluğa kavuşmak zamanıdır zaman

iso_4939
21.03.2022, 10:14
Oyle bir lanet sahada oynadikki var bile ise yaramadi kupayla rize turu atmak farz oldu kudursun kopekler