Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 4 - 2 Göztepe | Maç Sonucu
Sadettin_
12.03.2022, 21:14
Abdullah avcınin korkak futbolu .
Kimse puan farkına aldanmasin , bu takım şampiyon falan olama.....
Şaka şaka
Kanırta kanırta şampiyon oluyoruz .
Pozisyonu beinsport yakin cekim gostermek istemedi ne hikmetse.
Arkadan mudahalesi var.
Ali sansalan kurulmus gelmis maca.
Bu itirazlar sari ise gecen hafta mert hakanin kartlari neredeydi.
büyük resime baksanıza tüm Türkiyenin şikecilerden korktuğunu herkes biliyor..
bu Hakemi verdiği doğru bir karttan sonra linç ettiler..
Maççalan diye dalga geçtiler..(alçaktanda aşağılar:D)
bu çocukta ne yapsın kariyerini kurtarmak için elinden geleniyapıyor..gayet normal..
aslında bu durum bizim için de iyi..bul hakınının yendiği pozisyonları gündeme getir..hakemide yendik de..
Daha önce demiştim yine diyorum:
Sezon sonuna kadar yenilmeyiz emin olun.
Şampiyonluk zaten geldi.
İnşallah.
ÖmürKaradeniz61
12.03.2022, 21:15
Beşiktaş maçı şampiyonluk maçı olabilir enteresan bir şekilde. Olmazsa Karagümrük maçı diyordum ama Antep maçı şampiyonluk maçı olacak gibi duruyor.
yorumsuz6117
12.03.2022, 21:15
2002'den beri takip ediyorum Trabzonspor'u... Şu an İnşallah rüya görmüyorumdur, inşallah bitkisel hayatta değilimdir. İnşallah bu hikayenin sonunu görmeyi nasip eder Allah.
Bazen bana da rüya gibi geliyor..
2002'den beri takip ediyorum Trabzonspor'u... Şu an İnşallah rüya görmüyorumdur, inşallah bitkisel hayatta değilimdir. İnşallah bu hikayenin sonunu görmeyi nasip eder Allah.
Benimde aynı durum, bu durum hayal gibi geliyor hala
Oğuz ZEYTİN
12.03.2022, 21:16
Tebrikler.
Beş dakika oynamamız kazanmaya yetiyor. Sorun şu ki, oynamak istemiyor gibi bir görüntü yansıtıyor takım son dönemde.
*
Altay VAR itirazı için kaleden çıkıp rakip yarı alana gelince kart yok; Uğurcan kendi kalesinin önünde hakemin yanına gelince sarı kart!
*
yorumsuz6117
12.03.2022, 21:16
Gervinho gitti, Edgar gitti, Hugo gitti, Hamsik gitti, ama Trabzonspor için birşey farketmiyor..
nevzat61
12.03.2022, 21:17
ne kadar lazım ise o kadar atacak gücümüz var..
Emre Çömez
12.03.2022, 21:18
https://twitter.com/Trabzonspor/status/1502712347831504898
champions
12.03.2022, 21:19
Dünya 6 gollü maçlar tarihinin en sıkıcı maçı olabilir.
Savunmada yapılan yan ve geri paslar, hücumda yapılan basit hatalar. Buna rağmen atılan 4 gol, Göztepe savunmasının kötülüğü kadar, Visca ve Tony farkı diyebiliriz.
Dorukhan mevcut kadroda alternatifi olmayan bir isim. Yokluğunda eksik kalıyoruz.
Djaniny birkaç haftalık oyunuyla değerli bir oyuncu fakat asla Cornelius'un alternatifi değil.
Ahmetcan iyiydi, Ömür bence kötüydü ama skor skordur.
Kouassi en azından 20 dk'yı hakediyor.
3 puan ve şampiyonluk hayırlı olsun.
Gelecek sezon 2 kulvarda başarı için hem daha kaliteli hem daha geniş bir kadroya ihtiyacımız olacak.
thehell61
12.03.2022, 21:19
21337
21338
Harika bir ikinci yarı..
nevzat61
12.03.2022, 21:20
Maçın oyuncusunu seçemiyorum..onu secsem diğerine haksızlık..derde bak yav :)
Burak sapkaya
12.03.2022, 21:20
Ahmetcanın kaleciliği Altay’dan iyi
ÖmürKaradeniz61
12.03.2022, 21:21
Kalan maçlarda 0 puan alsak bile şampiyonuz bence.
yorumsuz6117
12.03.2022, 21:22
Visca ile Nwakaeme asist krallığında yarışıyorlar..
Ertan1982
12.03.2022, 21:23
gitti 1 kaldi 9.
Abdullah Avcı: Ne zaman şampiyon olacağımız bilmiyorum :) Şampiyon olmadan bunu söylemek doğrumu bilmiyorum ama Türk futbol tarihinin en erken şampiyon olan takımı olmak istiyoruz :)
yorumsuz6117
12.03.2022, 21:25
Bu sezon
Visca 10 gol & 11 asist
Nwakaeme 11 gol & 10 asist
Ligin en iyi iki kanadı..
gurur6134
12.03.2022, 21:27
Macin adami yaptigi asistler ile visca mi ilkyarida yaptigi kurtarislar ile ugurcan mi attigi gollerle omur mu yoksa oynadigi oyun ile dorukhan mi secmek zor..
Spor programlarında tartşılan Trabzonspor ne zaman şampiyonluğunu ilan edecek :) Vay be , vay beee :D
ÖmürKaradeniz61
12.03.2022, 21:29
Yanlız işin espirili tarafı Konya önündeki 2 maçı kaybeder biz 2 maçı kazanırsak şampiyon oluyoruz ,Konya’nın o maçı fenere maçına geliyor,kıyamet kopar
Tebrikler.
Beş dakika oynamamız kazanmaya yetiyor. Sorun şu ki, oynamak istemiyor gibi bir görüntü yansıtıyor takım son dönemde.
*
Altay VAR itirazı için kaleden çıkıp rakip yarı alana gelince kart yok; Uğurcan kendi kalesinin önünde hakemin yanına gelince sarı kart!
*
Bosver hocam, Rize macini kalede Erce ile de kazaniriz. Besiktas macinda Ugurcan kalede olsun, kudurtsun kargalari yine :)
İnşallah içerdeki Karagümrük maçında alacağımız galibiyetle şampiyonluğu kazanırız. Deplasmandaki bir maçla şampiyonluğu garantilemek bana koyar.
gurur6134
12.03.2022, 21:33
Ahmetcanin sezileri iyi ama ozellikle kafa toplarinda cok gelistirmeli kendini avrupa gormek istiyorsa yasi genc musait gelisime..ilkyari cok kotuyduk uzerimize gelen her takim zorlar bu savunmayi ama ates ediyor hucum hatti 2 3 degisiklik yaptik mi rakip gelmeye korkuyor gelirse de aninda ceza kesiliyor 15 20 dakika ywtiyor kendi oyunumuzu oynadik mi..4 2 den sonra her mac da oldugu gibi rölantiye aldik aktif dinlenme ile maci gule oynaya tamamladik yalniz peresin vurdum duymazligi can sıkıyor savunmada..seneye mutlaka birsey dusunulmeli o bolgeye
Bu nasıl takım yahu, baya haksız rekabet oluyor ayıptır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
gurur6134
12.03.2022, 21:36
Ilk gol net faul sunu nasil vermezler inanilmaz halil bile faul oldugunun farkindaydi.macta puan kaybi olsa yakmamiz lazimdi ortaligi boyle birsey yok yayinci kurulus bilerek gostermedi yakin cekimden 30 kamera ile mac cekiyorlar ayip yaptiklari yaziklar olsun..
fadigaTS
12.03.2022, 21:37
Avcı düşmanlarına da her hafta ........ Ünalcılar,şenolcular vs ses verin :) Korkak futbolla şampiyon oluyoruz ahahahaha :)
Oğuz ZEYTİN
12.03.2022, 21:38
Bosver hocam, Rize macini kalede Erce ile de kazaniriz. Besiktas macinda Ugurcan kalede olsun, kudurtsun kargalari yine :)
Detaya girmedim kimseyi germemek için.
Nwakaeme'nin sarı kart gördüğü pozisyonda haklıyız, kornerdi.
Bu hakem iki sezon önce Denizli'de Nwakaeme'ye yapılan penaltıda, Nwakaeme'yi atmıştı.
Hani Maçalan diyorlar ya...
Ilk gol net faul sunu nasil vermezler inanilmaz halil bile faul oldugunun farkindaydi.macta puan kaybi olsa yakmamiz lazimdi ortaligi boyle birsey yok yayinci kurulus bilerek gostermedi yakin cekimden 30 kamera ile mac cekiyorlar ayip yaptiklari yaziklar olsun..
Kesinlikle fauldü.Densvil'e bildiğin çelme takıldı.Ama yayıncı kuruluşun gösterdiği pozisyonlarda her ne hikmetse o açı görünmüyordu.Olsun , hakemi de VAR'ı da Göztepe'yi de üst üste koyup yendik..
Halil Alemdar
12.03.2022, 21:45
Süper bir maçtı. Dorukhanı çok özlemiştim ve beni hiç yanıltmadı. Abdüşüme de kocaman bir alkış. Bu çocuk iyi oynayınca aşırı duygulanıyorum. Hepimizin evladı gibi. Yaşananlardan sonra böyle toparlamak kolay değil. Uğurcanımız her zamanki gibi. Papazımız yine girdi şovunu yaptı. Ve sen Nwakaeme bizi bırakma Lord. Tebrikler takım. Puan kaybedeceğimizi hiç düşündürmediler. 6-7 atabilirdik.
bjk maçı ile şampiyonluğu ilan ederiz
bu maçın biletleri erken satışa çıkmalı bence
ÖmürKaradeniz61
12.03.2022, 21:48
Uğurcanın morali bozuktu muhtemelen küfürlerden dolayı takma kafana yiğidim afkurur onlar her zaman.
İşte böyle hakemi de yenerler. Berat bir daha oynamasın yalnız. Bakasetas dökülünce ve Dorukhan sakatlıktan yeni döndüğü için Berat oynadı ama 10 kişi oynatıyor takımı. Onun yerine Yunus bile oynasa razıyım.
Beinde resmen Göztepelileri fırçalıyorlar neden böyle yaptın, neden böyle yaptın diye :) vay arkadaş
70 - Bu sezon Süper Lig'de 70 puana ulaşan Trabzonspor, lig tarihinde 29. maçlar itibarıyla daha fazla puanı sadece 1995/96 sezonunda topladı (73). Rakipsiz.
Ya beyler bu 96 sezonunda ne yaşamışız biz anlamiyorum bu sene kırmadık rekor birakmadik ama yine o sezonun gerisindeyiz lanet sezon bırakmıyor yakamızı ya. 95 doğumlu olduğum için bilmiyorum ama o sezonu yaşayanlar siz neye tanık oldunuz be abicim.
Cem Balcı
12.03.2022, 21:58
Halil'in golünde neden var görüntüsü ya da yakın çekim görüntü gelmedi?Halil gole neden sevinmedi?
Bir çok net pozisyon harcadık.Neyse ki kazanmayı bildik.
Ne oturmuş Güntekinin içine bee.
70 - Bu sezon Süper Lig'de 70 puana ulaşan Trabzonspor, lig tarihinde 29. maçlar itibarıyla daha fazla puanı sadece 1995/96 sezonunda topladı (73). Rakipsiz.
Ya beyler bu 96 sezonunda ne yaşamışız biz anlamiyorum bu sene kırmadık rekor birakmadik ama yine o sezonun gerisindeyiz lanet sezon bırakmıyor yakamızı ya. 95 doğumlu olduğum için bilmiyorum ama o sezonu yaşayanlar siz neye tanık oldunuz be abicim.
Hiç hatırlatma kardeşim.Günlerce kendimize gelemedik.Başı kopuk horoz gibi dolaştık ortalıkta.Düşün Vanspor maçı..Birahane'de izliyoruz maçı.Ağzıma içki koymadım hiç , babamın polis memuru olmasının avantajını da kullanıp , babamla ve abimle maçı seyrediyoruz.Ben diyeyim 10 sen de 15 belki daha fazla yüzde yüzlük gol kaçıyor.Stingaciu denen it yani Vanspor kalecisi muhtemelen mamalanmış.Hayatının maçını oynadı..Erkan attı maç 0-1..Biz şampiyonluğu o maçta kaybettik :( Şikebahçe maçını saymıyorum bile..Maç bittiğinde ne olduğunu idrak edemedik uzun bi süre.abim 17 yaşında evden bi çıktı , gece yarısı geldi :( Gözler kıpkırmızı..Emin ol o kadro şampiyon olsaydı biz en az 2 sene daha şampiyon olurduk..Ki bu sezon o sezonların intikamını alarak şampiyon oluyoruz bence.Beklediğimize fazlasıyla değdi , elhamdülillah..
Halil'in golünde neden var görüntüsü ya da yakın çekim görüntü gelmedi?Halil gole neden sevinmedi?
Net faul, bir stoper o şekilde ayağını kendine taktıramaz. Şaka gibi iş pozisyonun görüntüsü yok
Sefa Murat Dokuz
12.03.2022, 22:02
Uğurcan 7, Yine kritik 1-2 kurtarış yaptı ve bugün pasları, uzun vuruşlarında isabet oranı yüksekti.
Peres 4, İlk yarı facia bir oyun oynadı. Otoban oldu kanadı. Ndiaye 4-5 kez çalımla geçti orta kesti. İkinci yarı daha dengeli olsada yetersiz ve kesinlikle gönderilmeli.
Denswill 6, Daha iyi maçları var. Bonservisi alınmalı.
Ahmetcan 7, Boyuna rağmen hava toplarında yeterince güçlü değil. Çizgide süpürücü işleri iyi yapıyor 2 maçtır.
Trondsen 5.5, Önceki performanslarına göre daha iyiydi ama yabancı sınırı ortada yolcu.
(Yusuf 6.5), Sol beke evrilsin alternatif olur.
Berat 3, Sahanın en kötüsü. Mücadele sıfır. İki pasla oyundan düşüyor, dönmüyor takip etmiyor. Rezil durumda.
(Dorukan 8), Oyuna girdikten sonra göztepe’nin tehlikeli atak girişimi %70 düştü. Mükemmel performans.
Siopis 7, Dorukan girince oyununu oynayabildi, ciğer.
Abdülkadir Ömür 7, Bir kaç hatası olsada yine dikine gidişleri ile rakibi çok zorladı. Tebrikler Abdüş.
(Bakasetas ?), Morali bozuk gibi bir görüntüsü var.
Wakaeme 7, Bitiricilikte biraz problem yaşıyor. Bugün hat-trick yapabilirdi.
(Kouassi ?), Daha fazla süre aldıkça değerlendiririz.
Visca 9, Maçın yıldızı. 5 gollük pası var maçta.
Cornelius 6, İyi mücadele etti aldığı sürede.
(Djaniny 7.5), Umarım kadroda tutarız. Önemli Silah.
Abdullah Avcı 8, Devre arası değişiklikleri yerindeydi. Tebrikler hocam.
Şu an TRT spor'da büyüteçle izliyorlar.Halil çok net Denswil'in ayağına basıyor arkadan.Nihat , Ayhan ve Ogün faul diyor..
o da biliyor bir sıkıntı olduğunu. dürüst adam ama en azından triplere girmedi. ama yalan yok bu kadar kötü bir çekim de ancak türkiye ligine mahsustur. var sabaha kadar izlese yine kesin bir şey söyleyemez.
bu pozisyondan anladığım tek şey bu lige verilen değerin ne kadar az olduğu. ingilteye almanyaya ispanyaya italyaya bak hadi hocam onu da geçtim belçika yunanistan BAE liglerinde bile 10larca açıdan 3 boyutlu görüntü veriyorlar.
yavuzbaha
12.03.2022, 22:07
Kazandık tamam da bence yönetimin göztepe golu önceki pozisyonun yakın plan çekiminin niye olmadığını sorgulaması lazım,aynısı fb maçında da oldu…bugüne dek ben böyle şey görmedim..acaip bir tuhaflık var bu işte..TRABZON farkı aşırı açmasın diye bir gayret var gibi..başka bir anlam veremiyorum..denswillin düşüşü ona bir bir dokunma olduğunu gösteriyor ama görüntülerden bu süzülmüyor,bu nasıl olabilir,yüksek zoom özellikli o kadar kamera vae orada
ilelebeTS
12.03.2022, 22:07
Çekim kötü değil. Devre arası bir görüntü verildi. Hatta maç özetinde de var şimdi. O pozisyon yakınlaştırılıp gösterilebilirdi. Bize gelince mercekler çalışmıyor galiba. Koşan adama arkadan ayağı takıp düşürüyorlar. Hakem bugün normal maç yönetmeye gelmemiş. Ama ona da sapladık.
Muhammed Ayaz
12.03.2022, 22:08
Kaldı 4…
Bize böyle bir sezon yaşatan ve emeği geçenlere gerçekten sonuz teşekkürler.
Abdullah hocamın da dediği gibi “iyi ki Trabzonsporumuz var.”
thehell61
12.03.2022, 22:08
Uğurcan 7, Yine kritik 1-2 kurtarış yaptı ve bugün pasları, uzun vuruşlarında isabet oranı yüksekti.
Peres 4, İlk yarı facia bir oyun oynadı. Otoban oldu kanadı. Ndiaye 4-5 kez çalımla geçti orta kesti. İkinci yarı daha dengeli olsada yetersiz ve kesinlikle gönderilmeli.
Denswill 6, Daha iyi maçları var. Bonservisi alınmalı.
Ahmetcan 7, Boyuna rağmen hava toplarında yeterince güçlü değil. Çizgide süpürücü işleri iyi yapıyor 2 maçtır.
Trondsen 5.5, Önceki performanslarına göre daha iyiydi ama yabancı sınırı ortada yolcu.
(Yusuf 6.5), Sol beke evrilsin alternatif olur.
Berat 3, Sahanın en kötüsü. Mücadele sıfır. İki pasla oyundan düşüyor, dönmüyor takip etmiyor. Rezil durumda.
(Dorukan 8), Oyuna girdikten sonra göztepe’nin tehlikeli atak girişimi %70 düştü. Mükemmel performans.
Siopis 7, Dorukan girince oyununu oynayabildi, ciğer.
Abdülkadir Ömür 7, Bir kaç hatası olsada yine dikine gidişleri ile rakibi çok zorladı. Tebrikler Abdüş.
(Bakasetas ?), Morali bozuk gibi bir görüntüsü var.
Wakaeme 7, Bitiricilikte biraz problem yaşıyor. Bugün hat-trick yapabilirdi.
(Kouassi ?), Daha fazla süre aldıkça değerlendiririz.
Visca 9, Maçın yıldızı. 5 gollük pası var maçta.
Cornelius 6, İyi mücadele etti aldığı sürede.
(Djaniny 7.5), Umarım kadroda tutarız. Önemli Silah.
Abdullah Avcı 8, Devre arası değişiklikleri yerindeydi. Tebrikler hocam.
Peres' e 4 vermişsin ama;
Trabzonspor’da ;
En çok topla buluşan
En çok orta yapan
En çok top kapan
En çok başarılı top kapan
En çok uzaklaştırma yapan
En çok pas arası kesen
En çok ikili mücadele kazanan
En çok ikili mücadeleye giren ikinci
Oyuncu Bruno Peres oldu.
Hiç hatırlatma kardeşim.Günlerce kendimize gelemedik.Başı kopuk horoz gibi dolaştık ortalıkta.Düşün Vanspor maçı..Birahane'de izliyoruz maçı.Ağzıma içki koymadım hiç , babamın polis memuru olmasının avantajını da kullanıp , babamla ve abimle maçı seyrediyoruz.Ben diyeyim 10 sen de 15 belki daha fazla yüzde yüzlük gol kaçıyor.Stingaciu denen it yani Vanspor kalecisi muhtemelen mamalanmış.Hayatının maçını oynadı..Erkan attı maç 0-1..Biz şampiyonluğu o maçta kaybettik :( Şikebahçe maçını saymıyorum bile..Maç bittiğinde ne olduğunu idrak edemedik uzun bi süre.abim 17 yaşında evden bi çıktı , gece yarısı geldi :( Gözler kıpkırmızı..Emin ol o kadro şampiyon olsaydı biz en az 2 sene daha şampiyon olurduk..Ki bu sezon o sezonların intikamını alarak şampiyon oluyoruz bence.Beklediğimize fazlasıyla değdi , elhamdülillah..
29 maçta 73 puan nedir abi ya o takımın şampiyon olamaması inanilmaz cidden kırılmaz o rekor kolay kolay, yazık olmuş resmen inanılmaz performans. VAR olsaydi o zamanlar ne değişirdi acaba merak ediyorum.
gurur6134
12.03.2022, 22:10
Şikenin kralina.. 2011 den farksiz bir sezondu sadece radara yakalanmadilar şiir gibi takimdi o takim da kale haric aksayan sırıtan yer yoktu..şikebahce son 3 haftaya kadar yaptiklari pisliklerle kafa kafaya geldiler o macta da sanslari rustu ve metin tokatin kicindan yarattigi frikik ile maca tutunup sampiyon oldular o sezon donen filmlerin saha icinde disinda haddi hesabi yoktu yillar sonra ali sen ben sampiyonlugu masa basinda kazandim diyerek zaten herseyi itiraf etmisti..var olsaydi o sezon ligin iste en erken sampiyonlugu gelmisti 96 da oyle bir takimdi..
Sefa Murat Dokuz
12.03.2022, 22:12
Trabzonspor’da ;
En çok topla buluşan
En çok orta yapan
En çok top kapan
En çok pas arası kesen
Oyuncu Bruno Peres oldu.
İlk yarı Ndiaye orayı otoban yaptı. İki golü de o kanattan yedik. İkinci golde ne yapıyor tekrar izle.
İlk yarı sonuna doğru bir pozisyonda 5 metre önünde Visca’ya bile pas atamadı.
Dorukan 90 dk oynasaydı bu istatistiklerim muhtemelen çoğu el değiştirirdi.
Ben beğenmiyorum oynadığı futbolu. Visca ile aralarında bir uyum da yok.
Kaç isabetli ortası var?
Yüzdesi kaç?
İlk 45 dk maç onun kanadında oynandı, en çok top kesen olması normal.
yüzdesi kaç?
Ya beyler bu 96 sezonunda ne yaşamışız biz anlamiyorum bu sene kırmadık rekor birakmadik ama yine o sezonun gerisindeyiz lanet sezon bırakmıyor yakamızı ya. 95 doğumlu olduğum için bilmiyorum ama o sezonu yaşayanlar siz neye tanık oldunuz be abicim.Arda şöyle düşün kardeşim. Şu izlediğin takımın her maç dominant oynayanını düşün ve o kadar garanti ki şampiyonluğumuz fb her maçı şikelerle felan alıyor onu bile iplemiyoruz ki akıllara zarar bir sezon 2011'i mumla aratır bunlara rağmen bizi kimse deviremez derken 7 bin jandarmayla stadda izlenen maç, Erzurum komando muydu neydi tugayla ablukaya alınan şehir, Ali Şenin envayi çeşit provakasyonuyla fenerlilerin dahi hayal edemediği bir şampiyonluk. Nasıl şimdi şampiyonuz gözüyle bakıyoruz ya o zaman bunun 5 misli daha garanti gördüğümüz bir şampiyonluk derken bu sezonu şu drumdan kaybettiğimizi düşün e oluşacak travmayı. Ki ayak oyunlarına çok dirençliyiz bu yıl.
Bizdeki travmaların ana nedeni devletin sürekli karşımıza dikilmesinden kaynaklı aslında.
gurur6134
12.03.2022, 22:13
Trabzonspor’da ;
En çok topla buluşan
En çok orta yapan
En çok top kapan
En çok pas arası kesen
Oyuncu Bruno Peres oldu.
Yaptigi tek orta isabeti yok en cok top kaptiran adam da olabilir beratla birlikte..adamlar otobana cevirdi onun kanadi
29 maçta 73 puan nedir abi ya o takımın şampiyon olamaması inanilmaz cidden kırılmaz o rekor kolay kolay, yazık olmuş resmen inanılmaz performans. VAR olsaydi o zamanlar ne değişirdi acaba merak ediyorum.
Aykut Kocaman Antalyaspor maçında elle alıp gol attı.O maçta var olsaydı maçı kazanamazlardı.Puan farkını 2'ye indirdikleri maçtı hatırladığım kadarıyla..Bize karşı köpek gibi oynayan Vanspor son maçta şikecilere yattı.3-1 kaybettiler.90'lı yıllar çoook karanlık.O dönemde elde edilen şampiyonluklar benim nezdimde şaibeli..
muratali
12.03.2022, 22:14
Ah kardeşim ah ...
96 dan beri atamadık o sezonun üzüntüsünü üzerimizden. Merak etme haftaya galip gelirsek yakalıyoruz o sezonu. Ziraz o sezon 30. haftada Vanspor'a yenilerek çok büyük avantajımızı kaybetmiştik. 82 puan , 2,41 puan ortalamasıyla şampiyonluğu verdik o sene.
bordoylamavi
12.03.2022, 22:15
bütün maçlarımız farklı kazanıyorduk. nolduysa zaten o haftadan sonra o oldu. o haftadan sonra vana sahamızda 1 0 yenildik saçma bi şekilde. sonra da 2 hafta sonra meşhur fener maçı işte olay bu kadar.ney tanık olduğumuzu bizde 30 senedir çözemedik
gurur6134
12.03.2022, 22:16
Ne oturmuş Güntekinin içine bee.
Kudursun istanbul yalakasi her sene sempatik olurduk gelirdik ona 3. 4.siralarda takilirken bu sene gercek yuzunu o da gosterdi digerleri gibi salyalarini saciyor her firsatda hazimsiz ekmekleri kesilecek diye korkuyorlar..
96 yılında fenere rakip kaleciler neredeyse kaleyi boşalttı Ali Şen ne kadar kaleci varsa Semihin tabiriyle "mamaladı". Ve bir de unutlmaz Van maçımız vardı ki o da bizim talihsizliğimiz. Girmedi mi girmiyor top bazende işte.
gurur6134
12.03.2022, 22:20
Bak soyle dusun milli takim italyada italya ile ozel maca cikiyor ilk 11 de o takimdan 7 trabzonsporlu var resmen trabzonsporla italya maci oynanmisti italyada:)
Kudursun istanbul yalakasi her sene sempatik olurduk gelirdik ona 3. 4.siralarda takilirken bu sene gercek yuzunu o da gosterdi digerleri gibi salyalarini saciyor her firsatda hazimsiz ekmekleri kesilecek diye korkuyorlar..Böyle bir şey olur mu yaa yaa yaa diye diye programı bitirdi şerefsiz :) Adamlar Göztepe nasıl kaybettiyi konuştu ve kapadı ya programı
kaçarava
12.03.2022, 22:24
İlk yarı topsuz oyunda, rakibi karşılamada çok kötüydük. Euro 2020'deki Milli Takımı hatırladım bir an. Kayseri maçının ilk yarısı, fb maçında da bu sorun vardı. Biz hücum ettiğimizde geriden zar zor topu çıkarıyoruz ve pas alan her oyuncumuz sırtında bir adam var ve döndürmüyorlar. Top onlardayken ise sanki eksik oynuyormuşuz gibi rahat paslar, tek paslar yaparak çıkıyorlar. Adama topu aldırdıktan sonra peşinden koşuyoruz. Her topu alamazsın tabii ama böyle savunma mı olur? Oyun bu tip krize girdiği zaman ağır olan Berat, Cornelius ve Bakasetas büyük sorun yaşıyor. Resmen eksik oynatıyorlar. Hamsik olmayınca daralan oyunu açmakta zorlanıyoruz. Ama topsuz oyun ciddi sıkıntı verdi bana. Rehavet mi, fiziksel zaafiyet mi çözemedim.
Top tutabilen ve al ver yapabilen Djaniny inanılmaz katkı verdi oyunumuza. Öyle böyle değil. Adam direkt köprü oluyor sana. Dorukhan korakor oyuna katkısıyla orta sahayı tuttu. Hoca Cornelius'un yanına Djaniny'yi koyar fazla risk alır diye korktum ama iyi ki yapmadı. İkinci yarı beklediğimden çoooook daha rahat geçti. Sürklase ettik.
Cem Balcı
12.03.2022, 22:24
Şu an TRT spor'da büyüteçle izliyorlar.Halil çok net Denswil'in ayağına basıyor arkadan.Nihat , Ayhan ve Ogün faul diyor..
o da biliyor bir sıkıntı olduğunu. dürüst adam ama en azından triplere girmedi. ama yalan yok bu kadar kötü bir çekim de ancak türkiye ligine mahsustur. var sabaha kadar izlese yine kesin bir şey söyleyemez.
bu pozisyondan anladığım tek şey bu lige verilen değerin ne kadar az olduğu. ingilteye almanyaya ispanyaya italyaya bak hadi hocam onu da geçtim belçika yunanistan BAE liglerinde bile 10larca açıdan 3 boyutlu görüntü veriyorlar.
Net faul, bir stoper o şekilde ayağını kendine taktıramaz. Şaka gibi iş pozisyonun görüntüsü yok
VAR da büyük ihtimal bizim Tv'den gördüğümüz görüntüyle değerlendirdi.Yine aşağılık kitleler görevde.
Bu arada artık şampiyonluk yarışı demeyelim.
Yarış tek başına yapilan bişey değildir zira:))
Tebrikler takım, tebrikler hocam, tebrikler tribünlerdeki taraftar, tebrikler bu takıma gönül veren milyonlar. Berat en hafif tabirle ayıp ediyor. Takım şampiyon oluyor, sen de bu takımın parçasısın ama sahada sahilde gezermiş gibi dolanıyorsun
gurur6134
12.03.2022, 22:32
Djaninye hali saha topcusu diyenleri nerden aldilar gonderilmeli diyenleri gordu bu gozler gecen sene ey gidi ey ,az falan da degildi ha forumun neredeyse yarisi nerden nereye..
ÖmürKaradeniz61
12.03.2022, 22:34
Gerçekten bende kendimi rüyada veya bitkisel hayatta düşünüyorum. Umarım bu yaşanılanlar gerçektir eğer gerçek değilse uyanmak istemiyorum.
Yiğit SARI
12.03.2022, 22:37
Anketimiz geldi. Oyum Abdulkadir'e
Bu arada rakibin ilk golü hakkında konuşuldu mu? Ben var'ın pozisyonu izleyebildiğini düşünmüyorum karambole gitti maçta böyle tekrarı gösterilmeyen ve ne olduğu belirsiz 2-3 pozisyon yaşandı
Bir cuma günü düşün orta 1desin okuldan eve gelmişsin. Cine5i açmışsın. sezon boyunca gelenden geçenden tokat yiyen forma sponsoru vanet olan bir takım geliyor lidere karşı 20. Dakikada gol atıyor ve 11 kişiyle 70dakika ceza sahasında konaklıyorlar. 1-0 kazanıyor ertesi hafta beşiktaşı 2-0 yeniyor ama son hafta fenerden komik komik goller yiyerek 3-1 kaybediyor.
Bu son 5 haftanın özeti.
Geri kalan 29 hafta elle gol mü istersin. Ceza sahasının 3 adım dışında düşen adama penaltı çalınmasını mı? Korcanın yediği golü alkışlayacağın muhteşem kaleci hataları. Sabaha kadar yazarım o sezonu. Hakemleri anlatmaya gerek yok hiç.
Cem Balcı
12.03.2022, 22:45
Maçın yıldızı oyum Edin Višća'ya.
Adam 90 dk durmak bilmiyor.Maşallah.
Caniniye çok oy gitmiştir diye Vişçaya vereyim dedim adama oy veren olmamış :)
Adem Erdoğan
12.03.2022, 22:50
Visca ne izletti öyle yahu, ben 4 sene garanti adamımız diyordum. Sezon sonu umarım teklif falan gelmez durduk yere kafa karışıklığına gerek yok.
emre6117
12.03.2022, 22:53
Arda şöyle düşün kardeşim. Şu izlediğin takımın her maç dominant oynayanını düşün ve o kadar garanti ki şampiyonluğumuz fb her maçı şikelerle felan alıyor onu bile iplemiyoruz ki akıllara zarar bir sezon 2011'i mumla aratır bunlara rağmen bizi kimse deviremez derken 7 bin jandarmayla stadda izlenen maç, Erzurum komando muydu neydi tugayla ablukaya alınan şehir, Ali Şenin envayi çeşit provakasyonuyla fenerlilerin dahi hayal edemediği bir şampiyonluk. Nasıl şimdi şampiyonuz gözüyle bakıyoruz ya o zaman bunun 5 misli daha garanti gördüğümüz bir şampiyonluk derken bu sezonu şu drumdan kaybettiğimizi düşün e oluşacak travmayı. Ki ayak oyunlarına çok dirençliyiz bu yıl.
Bizdeki travmaların ana nedeni devletin sürekli karşımıza dikilmesinden kaynaklı aslında.
O sene ile bu senenin temel farki 1996 takimi yetenek takimiydi ayni 2019 takimi gibi. Ama bu seneki takim hoca takimi (bu kadro 1996 , 2011, 2019 kadrolari kadar yetenekli. Bu 3 kadrodan farki yedek klubesi de cok kaliteli dusunun hugo, edgar, gervinho, hamsik uzun sureli sakatliga ragmen eze eze gidiyor.).
Abdulah hoca cok ama cok ozel bir hoca.
Insallh emekli olana kadr biz de devam eder ama eminim ilk basarisiz gecen sezonda gondermeye calisiriz).
Abdullah hoca 1996 da da, 2011 dede , 2019 dada sampiyon yapardi hem de sikelere ragmen.
emre6117
12.03.2022, 22:55
Maçın yıldızı oyum Edin VišÄ‡a'ya.
Adam 90 dk durmak bilmiyor.Maşallah.
Visca turkiye liginin son 10 yilinin en winner oyuncusu.
Cok acayip bir adam, asiri zeki. Futbolu cok iyi biliyor. Neredeyse yaptigi her hareketin bir anlami var.
Cok sade oynuyor, asiri mutevazi, tam bir profesyonel.
Kupada yarı final maçına çıkmadan tur atmamız muhtemel. Hem de 38 haftalık sezonda. Başarının boyutları o kadar büyük ki, insan hayret ediyor, kelimelerle ifade edemiyor... OLAĞANÜSTÜ bir performans.
Pucazh vasatından sonra trondsen gözüme Philip Lahm gibi gözüktü. çok verimli oynadı. muhtemelen maç temposu eksik olduğu için çıktı. 1. sol bekimiz bu adam.
emre6117
12.03.2022, 22:58
Bence mevcut oyuncularla en ideal 11;
...ugurcan..
Peres. Denswill.ahmetcan.yusuf.
...siopis...dorukhan..
Visca... a.omur..nwakame.
..... djnainy...
Hamsik donunce sioois ile , hugo donerse ahmetcan ile degisir.
Bakesetas, cornelius yedekten girmeli.
Cem Balcı
12.03.2022, 23:00
Bence mevcut oyuncularla en ideal 11;
...ugurcan..
Peres. Denswill.ahmetcan.yusuf.
...siopis...dorukhan..
Visca... a.omur..nwakame.
..... djnainy...
Hamsik donunce sioois ile , hugo donerse ahmetcan ile degisir.
Bakesetas, cornelius yedekten girmeli.
Sola Trondsen.
Temiz kadro.
emre6117
12.03.2022, 23:01
Pucazh vasatından sonra trondsen gözüme Philipp Lahm gibi gözüktü. çok verimli oynadı. muhtemelen maç temposu eksik olduğu için çıktı. 1. sol bekimiz bu adam.
Trondsen fena oynamadi ama ben yusufu tercih ederim. Zaten hoca da hizi ve mucadelesine guvendigi icin yusufu koydu oyuna. Trondsen de dogal olarak savunma mucadelesi eksik. Ve artik kronik sakat trondsen. Benim tercihim yusuf erdogandir. Hem yerli hem de puchazs ve trondsenden eksigi yok.
Olumlu yanlari: hiz, mucadele
Olumsuz yani:teknigi ve oyun akli trondsene gore daha az.
crixus_61
12.03.2022, 23:02
...
Sefa Murat Dokuz
12.03.2022, 23:06
Sezon başından beri sol bekte forma şansı bulan oyuncularımız
İsmail Köybaşı
Bruno Peres
Abdülkadir Ömür (Alanya maçı sonu ve şuan hatırlamadığım bir maç daha)
Denswill
Trondsen
Puchacz
Yusuf Erdoğan
Dorukan
8 oyuncumuz sol bekte oynadı veya oynamak zorunda kaldı.
Bu bir rekor olabilir.
Okan Telci
12.03.2022, 23:09
Maçın yıldızı bence Bay Beyin. Ama oyum Uğurcan Çakır'a...
Pucazh vasatından sonra trondsen gözüme Philip Lahm gibi gözüktü. çok verimli oynadı. muhtemelen maç temposu eksik olduğu için çıktı. 1. sol bekimiz bu adam.
Goldeki duruşu amatörce. Uzun zaman oynamadığı için konsantrasyon kaybı yaşamış olabilir.
https://pbs.twimg.com/media/FNqezWxX0AEhIU9?format=jpg&name=large
lazibere
12.03.2022, 23:11
Berat'la devam etseydik muhtemelen kaybedeceğimiz bir maçi izledik. Üzgünüm ama şampiyon kadroda olmayı hak etmeyen tek oyuncu o. O kadar şans verildi sana ve o kadar güvenildi ama bir türlü bu camianın beklentisini anlayamadın. En önemlisi de ne biliyormusun, Kötü oynadığının farkında bile değilsin. Ömür de bir ara kötüydü ama o samimi gözyaşları bugunlerin habercisiydi ama Berat ısrarla ve kesinlikle bir gram bile ilerleyemeden her maç daha da kötüsünü oynamayı başarıyor.
O bakımdan, Bugunkü ilk yarıda ki etkisiz ve savunmada ki büyük hataları BERAT 'a yazarım
İkinci devredeki iyi oyunu da BERAT ın olmamasına yazarım
Umarım anlatabildim
ÖmürKaradeniz61
12.03.2022, 23:13
Puchacz trondsenden en az 3 gömlek daha kaliteli bir oyuncu,o kadar anlıyorsunuz futboldan.
lazibere
12.03.2022, 23:14
Visça; futbolcu olmak için yaratılmış, Herşeyi çok iyi yapmak da marifet olsa gerek. Top stoplaması, çalım mesafesi, pas hızı ve doğru koşu, ne istersen var adam da maşallah. Taktik gereği çok çizgiye kayıyor, daha içerde oynasa yani, Ömür'ün mevkissinde oynasa çok daha fazla gol atacağından şüphem yok. Hele ki Wakame ile oas koridorunda olsalar tadından yenmez
Bu akşam, maçı her dakka çevirme kabiliyetinde olan ve orantısız güç kullanmaktan dava açılması gerekn bir takım vardı sahada:)) Özellikle ikinci devre, frene basmasak en az 8-2 bitecek bir maç izledim. Keyif aldım ve gururlandım.
Şampiyonluk konuşmuyoruz artık ve rekor istiyoruz. Tebrik ediyorum
İsmail Köybaşı
Bruno Peres
Denswill
Trondsen
Puchacz
Yusuf Erdoğan
Dorukan
Bu bir rekor olabilir.
Şampiyonluğu garantiledikten sonra defansımız Denswil-Ahmetcan-Taha-Peres şeklinde olsa güzel olmaz mıydı? Hem Waka'nın arkasında stoper orijinli ve savunmayı elimizdeki sol beklerden daha iyi yapacak bir oyuncu olur, Ahmetcan asıl mevkisinde oynar ve Taha'nın potansiyelini görmüş oluruz. Önümüzdeki yıllarda Ahmetcan-Taha tandemini oturtabilirsek yabancı sınırını bile kaldırabilirler :D
Umarım hoca şampiyonluğu garantiledikten sonra gençlere şans verir, Emrehan'ı da çok merak ediyorum.
Puchacz trondsenden en az 3 gömlek daha kaliteli bir oyuncu,o kadar anlıyorsunuz futboldan.
futbol böyle işte. sen böyle düşünüyorsun ben marlon'un bile Puchacz'dan daha iyi olduğunu. kendi adıma trabzonspor'da izlediğim en kötü beklerden.
Novak>Trondsen>Marlon>Puchacz
Vişça gibi komple bir futbolcuyu bu lig uzun seneler kolay kolay göremez. Bana kalırsa Türk futboluna gelmiş en iyi sağ açık yabancı oyuncu. Uzun seneler başak'ta kaldığı için hep geri planda kaldı.
lazibere
12.03.2022, 23:19
Maçın yıldızı bence Bay Beyin. Ama oyum Uğurcan Çakır'a...
Berat'tan sonra bence maçın en kötü oyuncularından biri de Uğurcan'dı. İlla piar kasmak istiyorsanız başka değerli oyuncularımız vardı sahada.
Uğurcn için yazacaklarımla linç edebilirsiniz beni ama, Bu maç ve genel anlamda söyleyeceğim
Yan toplarda sıfır
Hava toplarında kontrolsuz
Top tutmada eksik, sürekli sektiriyor
Ceza sahasına hakim değil, Çizgide hapsoluyor
En olumlu artısı; Refleksleri çok iyi
Onu başarılı kılan şey de refleksleri
Bu özelliği ile ligimizin en iyisi olabilir ama dunya klansmanında kesinlike çok iyi bir kaleci değil
Bu da benim görüşüm
Berat'la devam etseydik muhtemelen kaybedeceğimiz bir maçi izledik. Üzgünüm ama şampiyon kadroda olmayı hak etmeyen tek oyuncu o. O kadar şans verildi sana ve o kadar güvenildi ama bir türlü bu camianın beklentisini anlayamadın. En önemlisi de ne biliyormusun, Kötü oynadığının farkında bile değilsin. Ömür de bir ara kötüydü ama o samimi gözyaşları bugunlerin habercisiydi ama Berat ısrarla ve kesinlikle bir gram bile ilerleyemeden her maç daha da kötüsünü oynamayı başarıyor.
O bakımdan, Bugunkü ilk yarıda ki etkisiz ve savunmada ki büyük hataları BERAT 'a yazarım
İkinci devredeki iyi oyunu da BERAT ın olmamasına yazarım
Umarım anlatabildim
Son beş maçta 1 (bir, SADECE 1 ) hava topu kazanmış ve bu arkadaş 187cm boyunda bir ön libero. Son beş maçta 170cm'lik Siopis ise 2 hava topu kazanmış. Kendisine acilen çekidüzen vermeli, oyunu fizikle oynamaya alışmalı, pozisyon almasını geliştirmeli. Yoksa bir cacık olmaz.
Sefa Murat Dokuz
12.03.2022, 23:21
futbol böyle işte. sen böyle düşünüyorsun ben marlon'un bile Puchacz'dan daha iyi olduğunu.
Novak > Marlon > Puchacz = Trondsen
Ben senin görüşüne katılıyorum. Bunun nedeni de; Farkın çok belirgin olmadığı oyuncular arasında sıralama yapmakta anlamsız.
Bu oyuncular arasında sıralama yapsakta Novak hariç hiçbiri bizim solbekte istikrarlı performans gösteremedi, gösteremeyecektir de. Haliyle diğerinden iyi olması da çok önemli değil.
lazibere
12.03.2022, 23:21
futbol böyle işte. sen böyle düşünüyorsun ben marlon'un bile Puchacz'dan daha iyi olduğunu.
Seneye şampiyonlar ligi için, Çok çok iyi bir sol bek, Bir sağ bek ve fiziği ile ön planda tercihen siyahi bir 6 numara ve çok çok kaliteli forvet ile başarılı oluruz
https://youtu.be/eNmkpJEJ_sk
Uğur Kalyoncu
12.03.2022, 23:22
İsmail Köybaşı
Bruno Peres
Denswill
Trondsen
Puchacz
Yusuf Erdoğan
Dorukan
Bu bir rekor olabilir.
Dorukhan hangi maç sol bek oynadı ?
lazibere
12.03.2022, 23:24
Son beş maçta 1 (bir, SADECE 1 ) hava topu kazanmış ve bu arkadaş 187cm boyunda bir ön libero. Son beş maçta 170cm'lik Siopis ise 2 hava topu kazanmış. Kendisine acilen çekidüzen vermeli, oyunu fizikle oynamaya alışmalı, pozisyon almasını geliştirmeli. Yoksa bir cacık olmaz.
Çeki düzene gerek yok ki, göndereceksin gidecek. Biz parmak'ı gönderdik dimi? verilen şanslarını kullanamayangider. Gençlerbirliği'ne geri gidebilir ihtiyaçları vardır
Şu 95-96 sezonunu konuşmayalım ya ciddi ciddi o günlere dönüyorum ve o günkü travmayı tekrar yaşıyorum.
Dışarda kar yağıyor ve koca burunlu, yanık yüzlü yayla çocukları ile onların davasına inanmış bir grup anadolu çocuğu şampiyonluk kutluyor
:tsbayrak::sevinç:
Yiğit SARI
12.03.2022, 23:31
Kim açıyor rize maçı konusunu?
Tam hatırlamıyorum, bir maçta maç içinde kullanmıştık. Altay maçı olabilir.
Az önce Ali Ece’de söyledi onu da o yüzden sona ekledim.
Altay maçında abdulkadir geçmişti sola
Sefa Murat Dokuz
12.03.2022, 23:31
Dorukhan hangi maç sol bek oynadı ?
https://i.hizliresim.com/rtukswq.jpg (https://www.hizliresim.com/rtukswq)
Okan Telci
12.03.2022, 23:33
Berat'tan sonra bence maçın en kötü oyuncularından biri de Uğurcan'dı. İlla piar kasmak istiyorsanız başka değerli oyuncularımız vardı sahada.
Uğurcn için yazacaklarımla linç edebilirsiniz beni ama, Bu maç ve genel anlamda söyleyeceğim
Yan toplarda sıfır
Bu özelliği ile ligimizin en iyisi olabilir ama dunya klansmanında kesinlike çok iyi bir kaleci değil
Bu da benim görüşüm
Yok abi estağfurullah... :)
Seni niye linç edeyim ki?
En olumlu yönünü seviyorum zaten. Kalede tıpkı Onur gibi onurlu duruş sergilesin bana yeter.
ffırtına
12.03.2022, 23:35
Gs maçında çok bariz şekilde görmüştük Beratın nasıl bir futbolcu olduğunu, o maçta sonra bir maçta 3 gol de atsa bundan topçu felan olmaz demiştim, her geçen maç söylediğimin ne kadar doğru olduğunu görüyorum, bi aralar Sezer Bodur vardı tam onun ayarında bi topçu.. Üstüne para verip gönderirim bu takımdan gençmiş gelişmeye açıkmış hadi oradan işinize bakın .
lazibere
12.03.2022, 23:35
Başarılı bir şekilde ilerliyoruz ama saha sonuçlarını alırken ben takımımı konuşurken artık şampiyonlar ligi gruplarına kalmış olan ve orda nasıl başarılı oluruz ilkesini konuşmaya başlayalım diyorum. O bakımdan ligimiz için değil ama daha sert ve keliteli oyunların oynandığı ŞL inde bu oyuncu kadrosu ile ne yaparız??
Öncelikle, Maç içinde agresif oynamaya kalktığımızda kesinlikle savunmada büyük zaaflar içerisine giriyoruz, Avcı'yı neden coşkulu futbol oynatmıyorsun diye eleştirdiğimizde , Hocanın da ısrarla kontrollu oynamaya çalışmasından cevabı çıkartabiliyoruz.
Ne Berat ne de Siopis, Sert futbol için yeterli oyuncular değil, Özellikle Berat, coşkulu oynarken kesinlikle yerini kaybediyorlar ve geçiş oyunlarında eksik kalıyorlar. Orta sahada topa sahip olmayı değil topu kanatlara göndermeye çalışıyoruz
29 maçın 12 sinde yenik duruma düştüğümüzü de düşünürsek , Savunma da ne kadar eksik oynadığımızı da düşünelim, ve bu geri düşmelerin çoğu da kendi sahamızda ve coşkulu oynadığımız maçlarda. Buna kesinlikle bir çözüm bulunması lazım
Türkiye'nin en iyi kalecisinin bizde olması bir avantaj ama kurtarış yüzdesinin en yüksek olan kalecinin de bizde olması bir başarısızlıktır.
Bir diğer husus, Forvet konusunda gol ayağımız yok. Herkes atıyor ama Forvetin çok daha skorer olmalıydı.
Bunlara çözüm bulunursa bence dünya klansmanında, Sistemi ile de güçlü ve sahadaki başarısı ile de örnek bir takım oluruz
thehell61
12.03.2022, 23:36
Manyak ya..
https://twitter.com/atavratjoa/status/1502735817059577872
ÖmürKaradeniz61
Rize maçının sayfasını açın da iki analiz yapalım.
Sefa Murat Dokuz
Kim açıyor rize maçı konusunu?
Altay maçında abdulkadir geçmişti sola
Eyv. Alanya dışındaki Abdüş’ün geçtiği maçı da hatırlayamamıştım. Abdüş’ün diğer maçı Altay’mış.
Dorukan’ı Ali Ece gibi bende bir maç içinde kısa süreli kullandık diye hatırlıyorum ama yanlış da olabilir.
7 de olabilir sayı.
https://youtu.be/eNmkpJEJ_sk
Bu yorumcular ( Yunus Emre Sel ve Adem Yiğit) çok değerli yorumcular. Aynısı Hakan Yoloğlu ve eski Futbolcumuz Giray Kaçara da geçerli. Bu insanları Şampiyonluk Belgeselde hatırlamak lazım.
Avcı'nın oyuna hamlesi çok klastı (bu hamleyi geçen hafta da yapsaydın hocam)
Avcı hoca yaz transfer döneminde 3 tane canavar gibi stoper ve defansif orta saha talimatı versin. öncelikli hamleler arasında
lazibere
12.03.2022, 23:40
yediğimiz 2. golde Berat'a bakarmısınız. Ellerini arkada bağlamış, pozisyon bitmiş hala kolunu açma ihtiyacı bile hissetmiyor, uyuyor orda, Ayrıca orda ne işin var senin, niye yere yatıyorsun ayakta kalacaksın ayakta
Attila Durmuş
12.03.2022, 23:40
Siopisi yeteri kadar abartmıyoruz forumda dikkat ediyorumda. Ömüre bu akşam biraz kızdım nedeni ise vişça sana iki asist yaptı iki gol sonrasında adama gidip sarılmadı. Hele ilk golde Vişça resmen bekledi bana doğru gelsin diye. Üzüldüm cidden
Uğur Kalyoncu
12.03.2022, 23:41
Ben Dorukhanin maç içerisinde dahi olsa sol bek oynadığını hiç hatirlamiyorum.
Sefa Murat Dokuz
12.03.2022, 23:46
Ben Dorukhanin maç içerisinde dahi olsa sol bek oynadığını hiç hatirlamiyorum.
Doğrudur. Belki de ben yanlış hatırlıyorumdur.
VAR da büyük ihtimal bizim Tv'den gördüğümüz görüntüyle değerlendirdi.Yine aşağılık kitleler görevde.
Hocam senden sonra trt sporda bünyamin gezeri izledim. o bile faul dediyse büyüteçle başka söze gerek yok.
bazen ateşlenmek için bir müsabet gerekli olur o da bu oldu.
berat kardeşimden cok beklentim vardı ama bir adım bile üstüne koymuyorsun be kardeşim.
2. bir soner aydoğdu olmaya adaysın.
KENDİNE ÇEKİ DÜZEN VER.
Tutuk bir ilk yarı ve fişek gibi bir ikinci yarı.
son 4 maç diyorlar ama bence konyanın feneri yenmesi zor
sonrada kümede ki göztepe ve rize maçları var
işleri zor.
3 maç sonra şampiyonluğumuzu ilan edebiliriz.
https://twitter.com/HkaLemdarTS/status/1502742624175898624?s=20&t=0rQByHLzi0BmWg5fHRt-wg
Gol iyiki iptal olmadı, yoksa bir hafta salya sümük ağlayacaklardı yine.
he umrumda mı yoooo. her türlü zırlıyorlar.
milli ara olmasa mart ayında şampiyonluk kutlayabilirdik. takım hoca gözünü karartmış.
Berat üzerinden şunu söyleyeyim. şu harika sezonda artık kalan birkaç haftada hiç kimsenin moralini bozmayalım, havasını düşürmeyelim. iyi kötü bu sene oynayan her futbolcunun katkısı oldu. hataları var elbet ama geldiğimiz noktada katkıları da var. ismaili bile seviyorum yolda görsem sarılırım. daha maçın 3. dakikasında beratın ilk pas hatasına bir homurtu koptu. sakin beyler, başımızda aklı başında bir hoca var. kararı o verecektir gireni çıkanı, kalanı gideceği o belirleyecek. özellikle ilk yarıda her maçtan sonra çokça istediği bir şey vardı özellikle yerli oyunculara sabır, anlayış ve destek.
Densvilin menejeri Trabzona çağırılmış görüşmek üzere. YES
Arif Timurcioğlu
13.03.2022, 00:17
Densvilin menejeri Trabzona çağırılmış görüşmek üzere. YES
Harika haber, defansın her yerinde oynuyor adam idarede etmiyor iyi oynuyor.
thehell61
13.03.2022, 00:24
https://twitter.com/_fatihc/status/1502751839296569350
Nice kulübü Abdülkadiri bu maçta da izlemiş. YES
David_LuiZ4
13.03.2022, 00:26
Genel olarak sezonu değerlendirdiğimde Takımın şu andaki en büyük eksiği sol bek mevkisinde ideal oyuncuyu bulamayışımızın haricinde oynadığımız her rakibi oyuna ortak etmemiz...Bu sorunu giderirsek makine gibi takım oluruz..Özellikle iç saha maçlarında git-gelli maçlar oynuyoruz evet pozisyon buluyoruz gol buluyoruz ama aynı oranda pozisyon veriyor rakibe şut açısı bırakıyoruz..Rakip bizim kaleyi çok rahat görebiliyor..Bu problemin başlıca sebebi topu rakipten kapıp hızlı geçiş oyunu oynadığımızda atağı sonlandıramadığımız zamanlarda topa basıp set hücumuna dönemeyişimizdir..Evet rakibi eksik yakalıyorsun geçiş oyununda ama sen de eksiksin rakibin sahasında muazzam boşluklar bulamadığın zaman topa basacaksın freni çekeceksin arkadaşlarının rakip sahaya yerleşmesini bekleyeceksin pas yapacaksın..Kontralarda geçiş oyunlarında dediğim gibi boş alan yoksa zorlama işlere girmeyeceksin bu tür oyunlarda zorlama paslar atarsan topu kaptırma şansın yükselir topu kapan rakip topu oyuna tekrar sokarak hücuma doğru koşan diğer oyuncularımızı tekrar geri koşturmak zorunda bırakıyor..Bu durum en nihayetinde git gelli oyuna dönüşüyor rakibe..Özellikle iç saha maçlarında dedim çünkü seyircinin ani geçiş ataklarımızda uğultusu da oyuncuyu maçtan koparıyor sete dönülmesi gerekirken seyircinin gazıyla oyuncu taktik disiplinden kopup zorlama koşu ya da paslar atabiliyor..
Tabii bu problemi anlatırken Visca'nın ilk yarıda Ömür'e attırdığı goldeki gibi pozisyonlardan bahsetmiyoruz..Geçiş oyununun ne kadar önemli olduğunu gösteren bir gol o gol çünkü muazzam bir boşluk var rakip sahada ve rakip eksik yakalanmış..Oradan topa basıp geriye sete dönülmez..Bizim bahsettiğimiz olay daha sıkışık pozisyonlar pas kanalının tıkalı olduğu pozisyonlar..
Ligde bu durumu skoru erken bularak farkı açarak bertaraf edebiliyorsun ama ŞL macerasında bu gitgelli oyunun bedelini ödetirler..Hoca bu konuya ehemmiyet verecektir maçtan sonra zaten bu konuda bir iki kelam etti..
Trondsen'e gelince eldeki sol beklere göre ehven-i şer denilebilir ama asla kendisinden sol bek olmaz..Göztepe'de Halil Akbunar bu akşam mevkisinde değil de gezerek oynadı sağda da oynadı solda da merkeze de geldi..Özel olarak Trondsen'in üzerine oynasaydı Trondsen'i rezil kepaze ederdi..Bek oyuncusu çabukluk konusunda iyi olmalı Trondsen'de o çabukluk yok takım topyekün rakip sahada iken pozisyon almayı yerleşmeyi de bilmiyor yediğimiz gollerden biri kendisinin yerleşememesinden kaynaklı..Haa rakip soldan gelirken bir sol bek elbette sağa doğru kaymalıdır kayacaktır stoperlere yanaşmalıdır amma velakin çabukluğunuz varsa bu kaymayı yaparsınız çünkü rakip topu soldan sağa ters oynadığında sol bekiniz çabukluğuyla o alanı koşarak kapatabilir..Trondsen çabukluğu olmadığı halde stoperlere yanaşıyor..Bırak yanaşma kardeşim kendi bölgenden ayrılma kafi..İki işi birden yapmayacaksın özelliklerin kısıtlı ise..Tabii bu eleştirileri savunma anlamında yazıyorum topu oyuna sokmada topla ilişkisi bakımından eldeki diğer sol beklere göre daha iyi..Zaten kendisi merkez ortasaha orijinli bir oyuncu top alışverişinin iyi olması da buradan kaynaklı..
Sezon sonu elde sol bek niyetine aldığımız oyuncuların hepsi postalanmalıdır..
yediğimiz 2. golde Berat'a bakarmısınız. Ellerini arkada bağlamış, pozisyon bitmiş hala kolunu açma ihtiyacı bile hissetmiyor, uyuyor orda, Ayrıca orda ne işin var senin, niye yere yatıyorsun ayakta kalacaksın ayakta
aynen katılıyorum, maçta böyle ayrıntıları yakalayan kişileri görmek mutlu ediyor , şunu görebilecek kadar futbolu bilen kişi sayısı çok az.
orada zaten rakibi karşılayacak adam var, senin ne işin var orada, bırak denswill karşılasın. topun penaltı noktasına gitmesine engel olacak şekilde pozisyon alıp açıyı kapamaya çalışmalıydı, ama maalesef bunu sahada düşünemiyor.. basit pas hatası vs olur ama bu seviyede bu tür hataları kabul edemem. bunun için yetenekli olmaya gerek yok, futbolu bilmen gerekiyor sadece. ve maalesef Berat'ın futbol aklı yok.
asilhamsi
13.03.2022, 00:31
maçın tamamını izleyebileceğimiz bir yer var mı
6Şafak Aydın1
13.03.2022, 00:31
rakip hoca değiştirmiş klasik bizim maçtan evvel :)
https://www.mboxdrive.com/2021-12-29%2013-07-48.mp3
David_LuiZ4
13.03.2022, 00:35
Dorukhan'a da ayrı bir parantez açmak lazım..
Bir kere rakibe baskı yapacağı yeri iyi biliyor..Benim futbolcudan özellikle merkez ortasaha oyuncusundan beklediğim şey presle topu kapması için topu ve oyunu iyi okuması gerekliliğidir..Karşı sahada rakip çıkmak üzereyken sırtı dönük rakibin önüne geçerseniz rakipten erken davranırsanız topu rahatlıkla kapabilirsiniz..Bu işi çok iyi yapıyor Dorukhan..Rakibin önüne geçiyor arkasında kaldığı zaman döndürmüyor döndürdüğü zaman ilk hamleleri topa oluyor rakibe faul yapmadan tereyağından kıl çeker gibi topu çekip alıyor..Tekniğini de baya geliştirmiş bu akşam sağdan sola Waka'ya bir uzun havalı top attı şaşırdım kaldım aklıma Hamsik geldi..Hücum ve savunma ribaundlarını toplayıp oyunu sağa sola açmak tehlikeli bölgede faul yapmamak gerektiğinde de rakip ceza sahasında kalabalık oluşturmak oraya girmek bir merkez orta saha oyuncusundan beklenecek hareketler..Dorukhan bunları da yapıyor..
Bence idmanlarda Hamsik'ten bir şeyler kapıyoruz diyen Berat değil Dorukhan..
yatmaztara
13.03.2022, 00:50
https://www.youtube.com/watch?v=hP7pibAinSY
emre6117
13.03.2022, 00:51
Yan toplarda sıfır
Bu da benim görüşüm
Usta sen kaleciden anlamiyorsun. Ugurcanin iyi ozellikleri;
Yan top iyi.
Uzaktan sutlarda iyi.
Yer tutma iyi.
Refleks iyi.
Sakinlik iyi.
Ayaklar iyi.
Refleks iyi.
Tek dezavantaji bazen kaleyi terketmede gec kalmasi. Bana gire baska da kotu ozelligi yok.
beşiktaş maçında deplasman seyircisi yasağı kalkmış olur mu?
beşiktaş maçında deplasman seyircisi yasağı kalkmış olur mu?
Beşiktaş maçı içeride, bu sezon haksız rekabete yol açmaması gerekçesiyle sezon sonuna kadar deplasman yasağı olacak
Fanatik34
13.03.2022, 01:34
Hakemin pisligi ile takim uyandi ve hemen etkili oldu. Ben bile evde o pozisyonda gaza geldim, futbolcularda gelince hemen skor ürettik. Yoska laylaylom bir ilkyari bitecek, belkide Göztepe´nin üstünlügü ile. Ikinci yapilan degisiklikler sahaya hemen yansidi. Aynisini Sikebahce macinda da bekledik.
Biz korkak futbol derken, bunu kastediyoruz. Risksiz futbol hicbir görseli yok benim acimdan. Bu sezon skorlar bizim lehimize ama bunun hep öyle olacagini sananlar yaniliyor iste. Gecen sayfalarda gecmis 96 yilina atfen, biz o dönem manyak hücum futbolu oynardik. 29 macta toplanan 73 puan bunun göstergesiydi. O sezon 80 gol attik belki ama rahat 380 gol kacirmisiszdir. Ama bugünki kadro genisligi, kalitesi ile 96 kadorsundan da iyi. Bunun mimari baskan ile birlikte tabi ki yine Abdullah Avci. Bu kurulan kadroda saglanan arkadaslik ortamininda sorumlusu bizzat kendisi.
Benim özledigim futbolu oynamis olsak, bugünden daha fazla puan toplayamazdik belki ama seyir zevki müthis bir takim görmüs olurduk. Avrupa´da bu sekilde hic ama hic sansimiz yok. Yapilacak 2-3 hamle ile daha cesur ve akilli oy.namak zorundayiz. Keza sadece Avurpa´da bulunmakla degil, lige de ambargo koymak bizim elimizde
Beşiktaş maçı içeride, bu sezon haksız rekabete yol açmaması gerekçesiyle sezon sonuna kadar deplasman yasağı olacak
ben yanlış bakmışım fikstüre. bana öyle geliyor ki konya kayseri ve fenerle oynayacak.
6 puan bırakır.
beşiktaş maçı şampiyonluğun ilanı olabilir.
Sağlık ekibi kendilerinin koyduğu tanının aynısını Hamsikin doktorlarının da koyduğunu, sakatlığının iyiye gittiğini, dönmüşken tam sağlıklı dönsün diye Rize maçında da olmayacağını söyledi YES.
Maca bakamadim. Ilk golden önce nasil faul verilmemis anlamak mümkün degil.
Ömür iyi oynamis galiba. Ama ilk golden önce inanilmaz yanlis bir kosu yapmis. Cok iceri girmis, hizli olmasa topa yetisemez.
Doğukan Uçan
13.03.2022, 08:34
akşam ilk yarı tribünde kafayı yedim resmen. orta saha yoktu ikili mücadele alamadık. berat yine her topu yan pas geri pas yaptı. siopis çok tek kaldı haliyle.
berat trabzonspor'un futbolcusu değil ancak iyi bir yedek olur.
Murat Keçeci
13.03.2022, 09:12
Güzel bir maç akşamıydı.Şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aştık.Hep beraber el ele verip bir 3 puanı daha hanemize yazdırdık.Tum oyuncularımızın ayaklarına sağlık.
Maçin detaylarına değinirsek; Abdullah hoca antalya kupa maçında iyi verim aldığı kadroya yakın bir kadroyu tercih etti.Fakat her maçın hikayesi aynı olmadığı için bu kez hesap tutmadı.Maçın gidişatı daha çok kayseri maçına benzemeye başlamıştı.Üçüncü bölgedeki presimiz yeterli olmayınca goztepe de ayağa iyi çikarak arka bölgemizde bizi dengesiz yakaladı.kayseri gibi goztepe de 45 dakka da bizi 2 golle cezalandırdı.Ama kayseri maçından daha iyi bir durum vardi.Bizde rakibin gollerine 2 gol ile cevap vermiştik.Bütun enerjisini ilk yarı bitiren göztepenin cezasını ikinci yarıda kestik.Yeni giren oyuncular ile sazı iyice elimize alıp kolayca sonuca ulaştık.
Her oyuncumuz büyük bir şevkle oynadı.Visca ve Abdulkadir mükemmel iş çikardı.Nwakaeme ve djaniny de onlara güzel eşlik etti.
Ahmetcan yine iyi performans gösterdi.Topu kullanma becerisi cok iyi soğukkanlı.Tek eksiği hava hakimiyetini biraz daha geliştirmeli.
Dorukhan yine müthiş döndü.Iki yönlü futbol nasıl oynanır dersi vermeye devam ediyor.
Siopis ise sezonun isimsiz kahramanlarından biri forma nasıl alinır dersi veriyor herkese.ilk transfer edilme amaci yorulan orta sahaya destek sağlamak icin alınan yedek güç iken şimdi orta sahanin bankosu durumuna geldi.Hücum oyuncularimız gerekeni yaptığı için o da şut çekme ara pasi atma gibi zayıf kaldiğı sorumluluklari üstlenmek zorunda kalmayinca sadece en iyi bildiği işi yani mücadeleyi yapınca takima katkısı giderek artti.
Maçtan kalan eksi taraflar ise duran toplarda yine vurdurduk.Zaman zaman sakarlıklar da yaptık.Birde rakip kanatlara inince ceza sahası yerleşimimiz dağınık.Hugo nun eksikliği hissediliyor.Kisacasi geçmişte iyi yaptığımız 0-0 ı ve 1-0 ı iyi oynama işi artık o kadar kolay değil.fb maçında bunu test ettik.Bundan sonra ki haftaları daha çok 1-0 ı 2-0 nasıl yaparız mantiğında oynamalıyız.
Yiğit SARI
13.03.2022, 09:20
Rize maçı konusunu açsın birisiii
Yiğit Gayretli
13.03.2022, 09:20
Oyuna girip tüm gidişatı değiştirdiği için maçın yıldızına Dorukhan dedim.
Fatih Solmaz
13.03.2022, 09:56
Trabzonspor şakadan anlamıyor. Eze Eze Kupa KARADENİZ'E!
Burak Bıyıklı
13.03.2022, 09:58
Yine mutlu bir sabah, günaydın renktaşlarım [emoji3]
Benim gibi sinirden duvarları yumruklayan, hirsindan aglayan insanlari bile o kadar rahat mac izlemeye alistirdi ki abdullah avci yani ne kadar ovsek az gelir. Gol yiyoruz, olsun devam diyoruz. Her turlu ceviriyoruz. Cok alistik buna artik.
Visca sen bu takimin en iyi devre arasi transferlerinden birisin, belki de en iyisisin. Inanilmaz katki sagladi geldiginden beri.
Ömür kendini epey toparladi sene basina gore. Yine de eksigi cok. Hala gelistirmesi gereken cok sey var. Ama ozellikle 2.golundeki aksiyonlari cok iyiydi.
Dorukhan bu senenin piyangosu ya. Bir adam bir takima bu kadar mi cuk oturur.
Waka abim kolay olanlari da at artik lutfen!
Horon gibi futbol oynar, şani tuttu 4 bir yani [emoji846]
nevzat61
13.03.2022, 10:08
akşam ilk yarı tribünde kafayı yedim resmen. orta saha yoktu ikili mücadele alamadık. berat yine her topu yan pas geri pas yaptı. siopis çok tek kaldı haliyle.
berat trabzonspor'un futbolcusu değil ancak iyi bir yedek olur.
Bence iyi bir yedek bile olmaz.. şu ana kadar forumda herkes yerin dibine sokarken Berat'ı ben ondan hâlâ bir beklenti içinde olduğumu söyledim.. ancak dün akşam o umudum kalmadı..
Gitsin YouTuber mı olur ne olursa olsun..yani ikinci yarı yerine giren oyuncuyu izledikten sonra, utancından kahrolması gerekiyordu akşam..
yorumsuz6117
13.03.2022, 10:15
Berat'ın yanında Siopis'de kötü göründü, 2. Yarı canavar gibiydi..
Iki hafta önce Visca icin kenara cekilsin demistim ve bu mac söylediklerimigeri aldigim mac oldu! Vosca sahada dursun! Hicbirsey yapmasa bile birseyler yapiyor ve dün cok güzel isler yapti ancak ben hala Djaniny´nin bu takimda oynmasi gerektigi düsüncesindeyim. bir sekilde takima , takimin ilk onbir´ine monte edilmeli.
Ugurcan belki kimilerine göre cok iyi bir mac cikaramadi ancak ben cok begendim, iki pozisyon var ki onlarda herhangi bir kaleci golleri yerdi. benim asil dikkat cekmek istedigim nokta ise uzun toplarlda gösterdigi basari. hemen bütün uzun toplari oyuncularimizla bulusturdu. cok önemli bir nokta.
Defansta ilk yari sorunlar yasadik. Bunun sebebi ise önce >Edgar´in sonra da Bitor´un sakatliklariyla ortaya cikan zorunlu oyuncu secimleriydi. Yüksek toplarda alisilagelen üstünlügümüz Vitor´un da sakatlanmasiyla sona ermis gözüküyor. cünkü özellikle Vitor bu anlamda firtinadakki sakin limandi bizim icin.Ahmet Can ve Dneswill, üzellikle Denswill cok iyi olmalarina ragmen hava toplarinda zayif noktamiz haline geldi. Ortasahada ise Berat irtifa kaybetmeye devam ediyor. Bu oyuncunun sorununun ne oldugunu merak etmeye basladim. Top takibi, oyuncu takibi de kalmadi artik. Sanirim gelecek sezon öncesi hazirlik kampina kadar bu sekilde devam edecek ve hazirlik kampiyla birlikte onu yeniden kazanabliriz , en azindan benim düsüncem o yönde. yerine giren Dorukhan ise, oynama istehiyla ve kalitesiyle takimin defans oyununda farklilik yaratti. Trondsen´i bir kez olsun kendi yerinde seyredemedik! Geldiginden bu yana SOlbekte hapsettik oyuncuyu. dilerim lig bitmeden bir kez olsun onu bölgesinde seyredebilir ve bir fikir edinebiliriz. Yusuf solbekte oynadi ancak oyunu o girdikten sonra öyle bir kontrol ettik ki oynadigi oyun hakkinda bir fikir edinemedik ancak siritmadi diyebiliriz. Bakasetas oyuna girdikten sonra görüyoruz ki oyun istehi var, oynamak istiyor ancak mental bir yorgunluk var sanki! Dün kacirdigi pozisyonda tek vurusla kaciyi de iceri sokabilecekken o bizlere kendisini göstermek icin kaleciyi gecerek gol atmak istedi ancak sahanin bence en kötülerinden Irfan´a takildi. Ancak bu bizi Bakadan vazgecme düsüncesine sürüklememeli! Hamsikli dorukhanli bir ortasahada Baka önde yine eskisi gibi döktürecektir. Dorukhan iyilestigine göre gelecke hafta onunla baslarsak bir ihtimal Bakayi da yerinde oynarken seyredebiliriz.Basta da belirttigim üzere Visca ve diger kanatta Waka le kantlarimiz su anda takimin en isleyen , en efektif bölgeleri. Waka artik sadece bir kanat oyuncusundan fazlasi haline geldi. Takimin abisi, Sef´i sahadaki yöneticisi gibi oynuyor, oyuncular ona sadece saygi göstermiyor ayni zamanda onu cok seviyorlar. Bunu Abdulkerimin kelimelerinde görebiliyoruz.Cornelius begenilmemis ancak atigimiz ilk golde onun Wakaya oynadigi top ile ilk gol geldi ve gol atmasa dahi ben faydali buluyorum Cornelius´u.
Perez mac boyu hucumda bos kosular yapti ancak görebildigim, oyunu okuyabildigim kadariyla üzerine calisilmamis kosular oldugu icin diger oyuncular bu kosulara yanit vermediler. o da kanatlardan iceriye katederek oynamaya calisti. Avci takimin oyununa renkler katmaya, gelistirmeye devam ediyor. bu cok dogru bir is ve devami gelmeli. Özellikle gelecek yil avrupada boy göstereceksek bu oyun daha da renklenmeli, gelismeli ve kompakt hale getirilmeli.
KOusa girdikten sonra cok faydalim isler yapti ki oynadigi zaman da cok kisa bir zaman dilimiydi.
Bu takim gelecek yil avrupada sinirsiz yabanciyla oynayabilecekken ligde yerli kurali nedeniyle baska kadrolarla oynayacak ve bu belki de bizim bir analmda sansimiz olacak.
Defans icin Vitor ayarinda bir libero daha almak zoundayiz, edgar´in durumu nedir bilemiyoruz, burada kulübün bilgilendirmede ki eksikligi ortaya cikiyor, ancak edgar ile yeniden anlasilirsa o zaman vitor, Denswill ve bir tane daha defansif oyuncuya ihtiyacimiz olacak. Ahmet can gelisimine lig sonuna kadar devam edecek ve gelecek yil da yeterli sans bulacaktir diye düsünüyorum. Özellikle lig maclarinda oyuncularind aha az yipranmamasi icin ahmet can cok önemli bir figür haline gelecek.
Ugurcan gelecek yilin planlamasinda bana göre gönderilmemesi gereken ilk isim. Avrupada ugurcan´a cok ihtiyacimiz olacak.
Ve hamsik! Hamsik´e o kadar alistik ki onsuz maclarda birseylerin eksik oldugunu hissediyoruz ancak yasini da düsünerek en az onun kalitesinde onu yedekleyecek ya da yükünü hafifletecek bir oyncu daha getirmek zorundayiz! Bu ayni zamanda Bakanin da performans sürekliligini saglayacaktir. Ancak Baka satilirsa o zaman alacagimiz oyuncu hem Bakanin hem de Hamsigin pozisyonunda oynayabilecek kalibrede bir oyuncu olmali.
Ben Hocanin zaten gelecek yilin planlamasina basladigini düsünüyorum ve gideceklerle alinacak oyuncular hakkinda claismalarin son hizla devam ettigine inaniyorum.
Koita, Trondsen Ismail Köybasi, Hüseyin Türkmen, YUnus Malli gibi oyuncular bu tkaima ayak bagi olmadan, akdro da siskinlik yaratmadan yollanmalilar. Zaten bu oyuncularin yillik toplam maliyeti de üc dört milyon Euro civarinda ve böylece oyuncu maliyetleri de bir nebze olsun düsürülür ve yerlerine oyuncu alinabilir. ligde begendigim bir iki yerli oyuncu ile bu oyuncular KOmpanse edilebilir diye düsünüyorum.
Ve en Önemli konu da Saglik ekibinin en azindan gelistirilmesi, büyütülmesi ve Modernlestirilmesi gerekli. BU yil yasadiklarimizi avrupada olacagimiz sezon yasamak bize cok agir faturalar cikarabilir. Avrupada Spor sakatliklari konusunda uzmanlasmis bir Klinik ya da Hastahaneyle anlasilabilir a da paraya kiyilip cok iyi bir uzman trabzona getirilebilir ancak bu sorun cözülmek zorunda.
Ve umarim Azalan Lig gelirleriyle olusacak finansal daralma yeni sponsorluk anlasmalariyla sorun cikmadan asilir.
Dogurusu katilirsak CL maclarinda avrupada nerde olursa olsun maclara gitmeye karar verdim. Umarim bunu da basaririz.
maç güzeldi ..kazandık ettik te...
EY SAYIN BMN YÖNETİMİ ..
şu normalmi
vitaminsiz aşağı..vitaminsiz yukarı..
vitaminsiz aşağı ..vitaminsiz yukarı..
eeeee 2. golü attıktan sonra dönüp dersinki Helal Abdüş ..
ama öyle bişeyde yok...Helal Dorukhan diyerek uyanıklık yapma peşindeler..
bu Çocuk şehire trilyonlar kazandırıyor ve kazandıracak..sen ne yapıyorsun ismine bir 61 ekle..tamam şehirin ve
kulübün sahibi ........istediğini söyleyebilir..
Ayrıca bu Almanya ..Hollanda katılımcıları ne kadar acımasız..hiçbirşeyi beğenmiyor..
Mehmet Fatih Yavuz
13.03.2022, 11:06
maç güzeldi ..kazandık ettik te...
EY SAYIN BMN YÖNETİMİ ..
şu normalmi
vitaminsiz aşağı..vitaminsiz yukarı..
vitaminsiz aşağı ..vitaminsiz yukarı..
eeeee 2. golü attıktan sonra dönüp dersinki Helal Abdüş ..
ama öyle bişeyde yok...Helal Dorukhan diyerek uyanıklık yapma peşindeler..
bu Çocuk şehire trilyonlar kazandırıyor ve kazandıracak..sen ne yapıyorsun ismine bir 61 ekle..tamam şehirin ve
kulübün sahibi ........istediğini söyleyebilir..
Ayrıca bu Almanya ..Hollanda katılımcıları ne kadar acımasız..hiçbirşeyi beğenmiyor..
Tabii ki, ilk golü Visca, iknci golü Dorukhan'ın.
Abdülkadir figüran takımda.
İlk golde 70 metre deparla kaleye girmiş, ikinci golde Visca'yı ofsayta sokmadan kaçırmış, kendisi penaltı noktasındaki boşluğa koşuyu yapıp mükemmel pas opsiyonu üretmiş, topu da kaleye zımbalamış.
Bunların kıymeti yok.
Vitaminsizmiş....
nevzat61
13.03.2022, 11:19
Bu forumda herkes için herşey söylenir.. mesela Visca için "çöp" " bize itelediler " diyen kişiler bir sonraki sayfada methiyeler duzebiliyor.. Ömür için de aynı..baka için de ..
Yani eleştiri yapabilirsiniz form düşüklüğü sebebiyle..ki illa ki form düşüklüğü de olabilir.. bunlar da insan.. ama sizin yazdıklarınız eleştiri olmuyor.. mesela ömür için "vitaminsiz " demek de eleştiri olmuyor..
Çöp denilen Visca dün akşam 90+4 te 4 2 öndesin maç bitmiş artık, sağdan girip golü kaçırınca hırsından reklam panolarını tekmeliyor..bu adam haftaya Rize maçında kötü oynayabilir.. bunlar insan ,birazcık insaf ya !!
pReN@_61
13.03.2022, 11:21
https://twitter.com/montajmax/status/1502708133206138881
Burak Bıyıklı
13.03.2022, 11:41
Haftalık ekşiye girip ağlama entrylerini okuma ritüelimi de tamamladım. Bu hafta yine her yer sel olmuş :D
Fatih Özkan
13.03.2022, 11:46
Haftalık ekşiye girip ağlama entrylerini okuma ritüelimi de tamamladım. Bu hafta yine her yer sel olmuş :D
Şimdi ben de oradan geliyorum. Bir kaç özel mesaj salladım lalelere! :)
DeAgLeMaNyAq
13.03.2022, 11:47
Şampiyonluk resmileştilkten sonra kalan haftalarda nasıl bir oyun oynayacağız bakalım…
Fatih Özkan
13.03.2022, 11:49
Tribün çekimi 3'lü videosu isteyen var mı ? Maraton'un alt, orta kısmından... :ts:
Bir maçın ayarı nasıl yapılır gösterdik dün akşam.Rakibe acaba bir süpriz olurmu dedirten ilk yarı sonu akabinde 45 - 65 arası oynadığımız ve sonucu aldıktan sonra daha fazla devam etmeye lüzum görmediğimiz oyunu istersek oyunun her anında her rakibe oynayabiliyoruz. Bu senenin Şampiyonluktan sonra ki en büyük kazancı bence.
Tüm takımı, teknik ekibi , yönetimi ve Abdullah hocamı tebrik ederim.
serdaracıl
13.03.2022, 12:08
Lannn o vitamin hapını ağız yoluyla alacaktınız
adiloş bebe
13.03.2022, 12:29
Uğurcan: Yine çok iyiydi. Özellikle Angel'in kafa vuruşunda o büyüyüş muazzamdı.
..
Peres: Yavaş yavaş toparlamaya başladı ama ben hala yetersiz buluyorum kendisini.
Denswill: Lider ve büyük bir karakter. Büyük bir şans bizim için.
Ahmet Can: Soğukkanlı olması muazzam ama hala kendini geliştirmesi gereken çok detay var. Şu an olabileceği en iyi ortamda aynen böyle devam.
Trondsen: Maça istekli başladı. Bence çıkma nedeni uzun süredir oynamamış olmasından dolayı. Hoca maçtan önce kafasında 45 dakika kurmuş bence onun oyununu.
..
Siopis: Sana ne desem az. Dakika 90 ve sen her yerdesin. Muazzam karakter.
Berat: Maalesef bu yılın en üzücü noktası Berat. Hala sahada ne yapması gerektiğini bilmiyor gibi oynuyor.
Abdüş: Sene sonuna kadar daha çok skor katkısı yapmalı. Onun mevkisindeki bir oyuncu için 1 asist pek yakışmıyor böyle bir yeteneğe.
..
Visça: Muazzamdı yine. Yukarıdaki ankette oyumu ona verdim zaten. Bu maç patlayıcılık konusunda da eski Başakşehir günlerindeki gibiydi.
Nwakaeme: Kötü oynasa bile her daim skora katkı verebiliyor. Eleştireceğimiz bazı noktaları elbette var ama bu adam Nwakaeme.
..
Cornelius:45 dakika sahada kaldı ama her dakikasında istedi ve savaştı. Bizim için büyük fayda sağlıyor gerçekten de.
--
Sonradan girenler:
Dorukhan: Maçın dönmesindeki en büyük etken. İkinci yarı rakibin geçiş hücumlarındaki tüm boşlukları kapattı ve çıkmalarına izin vermedi. Yetmedi Zidane çalımı ile golün hazırlayıcı oldu. Kesinlikle çok katkı sağlıyor.
Yusuf: Maalesef hala üzerindeki korkuyu atamamış...
Bakasetas: O golü atmanı senden daha çok istemiş olabilirim. Normalde kaleciyi bile içeri sokabileceğin pozisyonda saçma bir şekilde kaleciyi geçmeye çalıştın. Mental anlamda toparlaması gerek artık.
Djaniny: Yine sadece kendisinin atabileceği bir gol izletti bize. Ayaklarına sağlık. Bu yıl müthiş bir özgüvenle oynuyor.
Kouassi: Patlayıcı gücü yüksek. Artık daha fazla süre almasını bekliyorum.
Özkan Şentürk
13.03.2022, 12:38
Abdus için vitaminsiz, fiziği yetersiz demek dünyanın en ezber yorumu artık. Adam hayvan gibi fizik yaptı, yere sağlam basıyor. Ligin en iyi box to box adamına dönüştü nerdeyse.
Ama hâlâ şutları ve 3. Bölge tercihlerini geliştirmesi gerek. Iyi yolda.
Sefa Murat Dokuz
13.03.2022, 13:08
Abdus için vitaminsiz, fiziği yetersiz demek dünyanın en ezber yorumu artık. Adam hayvan gibi fizik yaptı, yere sağlam basıyor. Ligin en iyi box to box adamına dönüştü nerdeyse.
Abdüş iyi tamam da ne box to box’u abi ya.
Hele ligin en iyi box to box’u felan.
Abdüş hala pır pır oyuncu, topu alıp dikine alan kat ediyor. Son dönemde oynadığı oyun 2011 Alanzinho’ya benziyor hatta daha çok.
Savunma arkasına attığı bir pas var mesela maç içinde direk kaleciye. Keza ara paslarının tamamına yakını düşünce olarak güzel uygulamada direk rakibe takılıyor.
Abdüş faydalı oyuncu ama tanımını da doğru yapalım. Son dönemde hızlanmasında ciddi bir iyileşme gözle görülür bir iyileşmesi var. Orta sahayı çok çabuk geçmemize fayda sağlıyor.
champions
13.03.2022, 13:20
Forum tarihinin en gerçekdışı mesajlarından biri. 4 sene önceki Ömür bugünkünden çok daha iyiydi. Hiçbir açıdan ilerleme yok.
Özkan Şentürk
13.03.2022, 14:00
Valla abdus un savunma katkısını görmemek için kör falan olmak lazım, ya da süper ön yargılı. Açıp box to box un anlamını okuyun.
Zaten 3. Bölge tercihleri sıkıntılı sıkıntılı dedik. Onu da çözerse be şut işini çözerse seviyesi arşa çıkar
Özkan Şentürk
13.03.2022, 14:01
Forum tarihinin en gerçekdışı mesajlarından biri. 4 sene önceki Ömür bugünkünden çok daha iyiydi. Hiçbir açıdan ilerleme yok.
Fiziğini geliştirdi dedik.sana zahmet 4 sene önceki ve yeni fotosunu koy yanyana beraber değerlendirelim.
Nihat Güneş
13.03.2022, 14:22
Arkadaslar onceki mac basliklarinda macin full linki paylasiliyordu. Bu mac icin paylasilmadi sanirim :)
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yunus Emre SEYHAN
13.03.2022, 14:41
Abdülkadir Parmak 50 dakikadır Konyaspor'a çalışıyor yaziklar olsun.
Yediğimiz 2.golde berat nereye gidiyordu?
Ceza sahamızda rakipten 2 oyuncu bomboş bekliyor
berat içeri doğru koşacak yerde köşe bayrağına gidiyor
Bu çocuktan olmayacak
Boşuna beklemeyin!
Kiralansın veya satılsın
İlk yarı niye oyundan alınıyorum diye düşünüyor mudur acaba
Yediğimiz 2.golde berat nereye gidiyordu?
Ceza sahamızda rakipten 2 oyuncu bomboş bekliyor
berat içeri doğru koşacak yerde köşe bayrağına gidiyor
Bu çocuktan olmayacak
Boşuna beklemeyin!
Kiralansın veya satılsın
İlk yarı niye oyundan alınıyorum diye düşünüyor mudur acaba
Instagramda paylaştığı fotoğrafların altındaki yorumları okuyorsa kendini dünyanın en iyi futbolcusu sanıyor olabilir:)https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220313/c997db01f34d928c2e4e3655e9e0ae75.jpg
Doğukan Uçan
13.03.2022, 17:13
Bence iyi bir yedek bile olmaz.. şu ana kadar forumda herkes yerin dibine sokarken Berat'ı ben ondan hâlâ bir beklenti içinde olduğumu söyledim.. ancak dün akşam o umudum kalmadı..
Gitsin YouTuber mı olur ne olursa olsun..yani ikinci yarı yerine giren oyuncuyu izledikten sonra, utancından kahrolması gerekiyordu akşam..
abdülkadir parmak berattan daha iyi bence. en azından dikine oynamayı da biliyor.
Yusuf BALCI
13.03.2022, 18:19
abdüşten olsa olsa siopis'in daha tekniği olur bu saatten sonra. daha fazlası için çok çalışması gerek hala.
oyunu pozitif kullanabilmesinin tek yolu önünün tamamen açık olması. bunun dışında her aldığı topu geri veren bir oyun yapısına dönüştü. kesinlikle adam eksiltemiyor ve ileri pas veremiyor. ayrıca şutlarda ayağı çoooook zayıf ama iyi pozisyon alması sayesinde o açığı kapatıyor ve goller buluyor. kendisini iyi gizliyor ve golü kokluyor diyebiliriz. ama box to box yorumu bu takımda sadece dorukhan için yapılabilir şu anda.
Özkan Şentürk
13.03.2022, 18:41
abdüşten olsa olsa siopis'in daha tekniği olur bu saatten sonra. daha fazlası için çok çalışması gerek hala.
oyunu pozitif kullanabilmesinin tek yolu önünün tamamen açık olması. bunun dışında her aldığı topu geri veren bir oyun yapısına dönüştü. kesinlikle adam eksiltemiyor ve ileri pas veremiyor. ayrıca şutlarda ayağı çoooook zayıf ama iyi pozisyon alması sayesinde o açığı kapatıyor ve goller buluyor. kendisini iyi gizliyor ve golü kokluyor diyebiliriz. ama box to box yorumu bu takımda sadece dorukhan için yapılabilir şu anda.
Siposin tekniği zaten 30 milyon euro olur:) ama defansif açıdan siopis kadar olmasını beklemiyorum abdus un.
Evet ilk çıktığı zaman yapabildiği pek çok şeyi şu an yapamıyor ama bunun yanında o zaman hiç yapamadığı pek çok şeyi ekledi repertuara. Topsuz koşu en onemlisi mesela. Fiziğine değindim yukarıda.
Dorukhan yorumunuza da itiraz ederim ama uzamasın konu. Dorukhan harika bir keriz transferi oldu ve resmen x faktör oldu nu yıl.
Tolunay Abdioğlu
13.03.2022, 18:51
Abdüş iyi tamam da ne box to box’u abi ya.
Hele ligin en iyi box to box’u felan.
Abdüş hala pır pır oyuncu, topu alıp dikine alan kat ediyor. Son dönemde oynadığı oyun 2011 Alanzinho’ya benziyor hatta daha çok.
Savunma arkasına attığı bir pas var mesela maç içinde direk kaleciye. Keza ara paslarının tamamına yakını düşünce olarak güzel uygulamada direk rakibe takılıyor.
Abdüş faydalı oyuncu ama tanımını da doğru yapalım. Son dönemde hızlanmasında ciddi bir iyileşme gözle görülür bir iyileşmesi var. Orta sahayı çok çabuk geçmemize fayda sağlıyor.
Yazmiyim yazmiyim dedim Abdülkadir'i Alanzinho'ya benzetmek çok değişik bi yorum olmuş. :) kusura bakmayın. 😁
Sefa Murat Dokuz
13.03.2022, 19:08
Yazmiyim yazmiyim dedim Abdülkadir'i Alanzinho'ya benzetmek çok değişik bi yorum olmuş. :) kusura bakmayın.
Maçları dikkatli izleyin.
Hızlanması ve topla orta sahayı çok çabuk geçmesi.
Topla dribling halinde hızlıca 3. Bölgeye ulaşması veya rakibi peşine takıp topu boş alana sürmesi.
Son haftalarda Konya maçı dahil 3-4 maçtır Alanzinho katkısı veriyor.
Yusuf BALCI
13.03.2022, 19:31
Siposin tekniği zaten 30 milyon euro olur:) ama defansif açıdan siopis kadar olmasını beklemiyorum abdus un.
Evet ilk çıktığı zaman yapabildiği pek çok şeyi şu an yapamıyor ama bunun yanında o zaman hiç yapamadığı pek çok şeyi ekledi repertuara. Topsuz koşu en onemlisi mesela. Fiziğine değindim yukarıda.
Dorukhan yorumunuza da itiraz ederim ama uzamasın konu. Dorukhan harika bir keriz transferi oldu ve resmen x faktör oldu nu yıl.
Abdüş siopis kadar defansını geliştirsin zaten 30 m euro. Ben oraya evrilmesini istiyorum çünkü yapabilir. Vücudunu da geliştirdi bence uygun aslında.
Tolunay Abdioğlu
13.03.2022, 20:56
Maçları dikkatli izleyin.
Hızlanması ve topla orta sahayı çok çabuk geçmesi.
Topla dribling halinde hızlıca 3. Bölgeye ulaşması veya rakibi peşine takıp topu boş alana sürmesi.
Son haftalarda Konya maçı dahil 3-4 maçtır Alanzinho katkısı veriyor.
Alanzinho bahsettiklerinizi yapıyordu eyvAllah ama Abdülkadir'de ki oyun zekası onda olsaydı o dönem 1 şampiyonluk yaşardık. Alanzinho'yu bu jenerasyondan Emre Mor'la kıyaslamak daha doğru bence.
Sefa Murat Dokuz
13.03.2022, 21:00
Alanzinho bahsettiklerinizi yapıyordu eyvAllah ama Abdülkadir'de ki oyun zekası onda olsaydı o dönem 1 şampiyonluk yaşardık. Alanzinho'yu bu jenerasyondan Emre Mor'la kıyaslamak daha doğru bence.
Alanzinho, Emre Mor kadar boş oyuncu asla değildi. Alanzinho’nun güçsüz fiziğine rağmen şutu hiçde etkisiz değildi. Hızlanması ligin çok üstündeydi ve tekniği de makul seviyedeydi.
Abdüş’ün kısa pas yeteneği ortalamanın üstünde olsada dikine pas yeteneği vasatın altında.
İki oyuncu benzer de demiyorum. Abdüş’ün 4-5 maçtır, Alanzinho’nun katkı verdiği tarzda oynadığını söylüyorum. Abdüş’ün tavanı elbette daha yüksek, ulaşır mı göreceğiz.
maç başlığına şöyle geriden bakayım dedim, istisnasız her topçu gömülmüş yine. abdüş defolsun diyenler, peres'i köyüne yollayanlar. hocaya akıl verenler falan filan.
ulan ne toksik taraftarımız var ya..
mekatronik
13.03.2022, 21:48
Usta sen kaleciden anlamiyorsun. Ugurcanin iyi ozellikleri;
Yan top iyi.
Uzaktan sutlarda iyi.
Yer tutma iyi.
Refleks iyi.
Sakinlik iyi.
Ayaklar iyi.
Refleks iyi.
Tek dezavantaji bazen kaleyi terketmede gec kalmasi. Bana gire baska da kotu ozelligi yok.
Genel olarak görüşüne katılmakla birlikte, yan toplarda boyuna rağmen iyi olmadığını düşünüyorum. Hava topuna çıkan kaleci önüne geleni yıkıp topu alacak, sadece bu maçta bile 2-3 tane boşa çıkışı var.
Bir de refleksi bu kadar güçlü kalecinin penaltılarda erken atlaması çok mantıksız. Penaltı hadi neyse de yan top olayını kotarırsa Avrupa’da uzun yıllar izleriz.
iyattara
13.03.2022, 22:05
Onu bunu bırakın da bu Visca nedir abi yaa. İnsan evladı böyle pas atar mı:)) Elinle atsan atamazsın. Sprinti de şaşırttı. Yetişemediler. Cok büyük kazanç. Fark yaratan adam mı arıyorsun al sana Visca işte!
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://i.hizliresim.com/nycglot.jpg (https://www.hizliresim.com/nycglot)
yorumsuz6117
13.03.2022, 22:49
Maçın tamamını paylaşan olursa sevinirim..
kayseriliyiz
14.03.2022, 02:01
https://i.hizliresim.com/nycglot.jpg (https://www.hizliresim.com/nycglot)Bende bir yerde eksiklik var diyordum, şimdi oldu işte.
Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
Sefer A.
14.03.2022, 03:06
Denswil yerde, golü atan adam sevinmiyor gitmiş sakin sakin su iciyor, herkes itiraz ediyor falan. Pozisyonu izlemeden bile faul verirdim. [emoji14]
Böyle bakinca evet... ama var ya yendigimiz her maçta böyle seyler olsun daha iyi, yeter ki yenelim 5 penaltimiz verilmese de olur, daha da iyi olur
@My
Oooohhh çok iyi yaa tribünde aktroll tribünü adinda bir bölüm olmali :D
Kendi partilerinden çevrelerinden tayfalarindan bunlara karsi çikip akil veren yok ya, iste bunun için alayina sövüyorum lami cimi yok... beyinsizler
Arif Timurcioğlu
14.03.2022, 08:11
Rezillik başka bir şey değil partiyle ne işi var bu takımın.
cakalkerem
14.03.2022, 08:17
iyi başlamıyoruz ama iyi bitiriyoruz..
sonuç odaklı gidiyoruz kalan 4
pReN@_61
14.03.2022, 10:09
Bir ara saksafon mu çaldı tribünde ? Ben mi yanlış duydum?
Hatta "Bir başka sevgiliyi sevemem sevemem sevemem." şeklinde tempo tutuldu.
iso_4939
14.03.2022, 11:00
Söyle tipleri gorunce stada giresim gelmiyor malup siyasi sike yılının savunucusuydu simdimi degerli oldu TRABZONSPOR...
adiloş bebe
14.03.2022, 11:28
asıl bombalar şampiyonluk kutlamalarında. Ben malum şahsın gelip onur konuğu olacağını düşünüyorum. Sevincimize ve başarımıza gölge düşürmek için ellerinden geleni yapacaklar.
Ahmet Hamza
14.03.2022, 11:52
İğrenç bir görüntü. Şikeyle kupamızı çalanlardaki cürrete bakın.
iso_4939
14.03.2022, 11:58
asıl bombalar şampiyonluk kutlamalarında. Ben malum şahsın gelip onur konuğu olacağını düşünüyorum. Sevincimize ve başarımıza gölge düşürmek için ellerinden geleni yapacaklar.
Aynen oyle son maclarda malum partinin m.vekilleri maçlara gelmeye başlarlar klup kesinlikle hicbir partiye davet gondermemesi lazim ülke zaten birsey olsada konussak diye bekliyor birde kutlamalar miting edasiyla geçer taraftarda gunah kufur patlamasi olur
nevzat61
14.03.2022, 11:58
Söyle tipleri gorunce stada giresim gelmiyor malup siyasi sike yılının savunucusuydu simdimi degerli oldu TRABZONSPOR...
Siyasetten nefret ederim.. siyasetçilerden de ..baziları sevebilir..herkesin görüşüne saygım var..ama bu sene bizden uzak dursunlar..biz gönlümüzce kutlayalım doyasıya yaşayalım, onlar bizden bir ay sonra yaşasınlar...
Geçmişte yaşananları böyle unutturamazlar..
Burak Bıyıklı
14.03.2022, 12:14
Siyasetten nefret ederim.. siyasetçilerden de ..bu sene bizden uzak dursunlar..biz gönlümüzce kutlayalım doyasıya yaşayalım, onlar bizden bir ay sonra yaşasınlar...
Geçmişte yaşananları böyle unutturamazlar..
Kesinlikle hepsi uzak durmalı staddan, kutlamalardan. Çok istiyorlarsa kendi parti binalarında kutlarlar. Kötü günde nasıl tavır aldıklarını biliyoruz, iyi günde lazım değiller.
ÖmürKaradeniz61
14.03.2022, 12:14
Bunun sebebi loca saçmalığı,stadyuma loca yapmışlar kimse kural tanımıyor birşey tanımıyor kafasına göre kullanıyor herkes locaları. 20 kişi olması gerekirken 100-150 kişi localarda maç seyredip milletin hakkına giriyor. Kim bu insanlar özellikleri ne protokolde,locada maç seyredebiliyor. Bir arkadaşımın locasına hayatımda bir kere gittim gitmez olaydım saçma sapan işlerle dolu localar elinde içki şisesiyle dolaşanı mı ararsın ağzında sigarayla tüttüreni mi ararsın ne ararsan var. Loca 50 lira desen para vermez bunlar ama birilerini araya sokup bedava olunca koşa koşa giderler işte. Yetmemiş kalkmış siyasi parti kaşkoluyla Trabzonspor maçında parti fanatikliği yapmış. Ayıp bunları Fener,Beşiktaş stadında göremezsin kapıdan içeri sokmazlar seni ama maalesef bizim camiamız bu şekilde çok kaliteli değil.
Ömür hala potansiyelinin %60'ini bile göstermedi.
Herkes attığı 2. golde iyi işler yaptığını düşünebilir fakat ben yerinde saymış abdulkadir gördüm. Cunku pas tercihi yanlış. Orada onunde bomboş duran Djaniny'e vermesi gerekiyordu.
Ömür top ayağına gelindiginde ne yapacağına kadar verip o tercihen vazgeçmiyor, ezbere oynuyor. Pasları göstere göstere atıyor. Bu yüzden anlık oluşan fırsatları göremiyor. Bir kere sağ gosterip sola attigi bir pasi hatirlamiyorum. Atacagi pas 3 saniye oncesinden belli, Yaratıcı değil. Bu haliyle bile turkiye liginde fark yaratır ama avrupada üst düzey takim göremez.
Doğukan Uçan
14.03.2022, 13:59
parası olan her insana loca verilmez. bunun bir kriterleri falan yok mu ben anlamadım.
Bu cahiller yüzünden ak parti trabzona yardım ediyor algısı oluşturuldu ne yazık ki. halen daha parti ismi olan atkıyla stadyuma girip poz veriliyor.
şampiyonluk kutlamalarına inşallah gölge düşmez.
ÖmürKaradeniz61
14.03.2022, 14:24
Trabzon’da doğdum Trabzon’da yaşıyorum ve doğuştan ölüme kadar rabbim izin verirse Trabzonspor’luyum ama Trabzonspor o kadar büyük o kadar kaliteli ki böyle varoş,cahil,akılsız insanlar yüzünden Trabzon Trabzonspor gibi kaliteli bir spor kulübünü haketmiyor. Sizlere rağmen bu kulüp dünyada nasıl marka olmuş anlayamıyorum. Tribünde örgünün,parti flamasının ne işi var Allah Peygamber aşkına?
Adem Erdoğan
14.03.2022, 14:32
Bu localarda maç izleyenlerin bir kısmının passoligi olduğunu bile düşünmüyorum ki kalsın bilet alması.
David_LuiZ4
14.03.2022, 14:34
Akyazı'nın protokol tarafındaki localarında birkaç kez maç izleme olanağına sahip oldum etrafı kolaçan ettim detaylı inceledim..Protokol tarafındaki locaların çoğunluğu Akp döneminde zenginleşmiş girişim dehası! tiplerin satın aldığı localardan oluşuyor..Şampiyonluk kutlamalarında bu tiplerin patavatsızlıkları gündeme gelebilir dikkatli olmak lazım diyorum ama Trabzon gibi bir yerde bunlara kim dur diyecek sorusu aklıma geldiğinde cevabını bulamıyorum..
bingolts
14.03.2022, 14:36
Ya partili olunca Takım tutulmuyor mu? Size ne kardeşim isteyen istediği parti ile takımın renklerini bir araya getirir.
ÖmürKaradeniz61
14.03.2022, 14:40
Ya partili olunca Takım tutulmuyor mu? Size ne kardeşim isteyen istediği parti ile takımın renklerini bir araya getirir.
Siyasi parti destekleyebilirsin ama stadyuma gelip x parti kaşkolu açarsan bu yanlış olur.
Böyle bakinca evet... ama var ya yendigimiz her maçta böyle seyler olsun daha iyi, yeter ki yenelim 5 penaltimiz verilmese de olur, daha da iyi olur
Kazanınca hakem hatası olması güzel oluyor evet :D
Mehmet Fatih Yavuz
14.03.2022, 14:48
Ben Trabzonspor atkısı üzerinde herhangi bir siyasi parti isminin olmasını istemem. Hangi parti olduğunun hiçbir önemi yok.
Trabzonspor'un başarısı yokken ortada görünmeyen siyasi yapılar, iktidar-muhalefet farketmez, şampiyon olurken de ortalıkta görünmesinler.
Trabzonspor'un başarısını siyasi reklam malzemesi haline getirmesinler.
Bu, ek olarak Trabzonspor'u "torpilli" gösterecektir. Zaten bahane arıyorlar bir yerden tutmak için.
Bunca zamandır maç izleriz, BJK, Fener, Gs atkılarında hiç siyasi parti ismi falan yazdığını gördünüz mü?
Partilerden bağımsızdır, o yapının içine sokulmaz büyük takımlar.
Trabzonspor'u bölüp küçültmeye gerek yok!
Her partili Trabzonspor'u tutabilir. Hepsine can feda.
Siyasi duruşunu dışarda bıraktığı sürece!
David_LuiZ4
14.03.2022, 15:03
Gerçek Trabzonspor taraftarına sesleniyorum..Malum fotoğrafı gördükten sonra içiniz içinizi yiyor en galiz küfürleri ediyorsunuz ama bu küfürleri bu bedduaları dile getiremiyorsunuz biliyorum..Trabzonspor'un şampiyonluğunu çalanların gelip bir de stadımızda siyasi şov yapabilme yüzsüzlüğüne arsızlığına lanet ediyorsunuz bunu da biliyorum...Belki de bunlar Trabzonsporluysa ben Trabzonsporlu değilim deyip kenara çekilenleriniz takıma küsenleriniz bile vardır..
Ama geçecek kardeşim geçecek..Bugünler de geçecek 10 yıl 20 yıl sonra bunlar da unutulacak..Müsterih olun! Camide cuma namazı kılacak saf bırakmadıkları gibi partisiz Trabzonsporluları da ses çıkaramaz noktaya getirdiler ama geçecek bunlar..Biz gene bu yüzsüzler hiç hayatımızda olmamış gibi davranıp camilere stadyumlara koşacağız yıllar sonra..
nevzat61
14.03.2022, 16:22
maç başlığına şöyle geriden bakayım dedim, istisnasız her topçu gömülmüş yine. abdüş defolsun diyenler, peres'i köyüne yollayanlar. hocaya akıl verenler falan filan.
ulan ne toksik taraftarımız var ya..
Ben geriye dönük her maç başlığını okurum maç bittikten sonra.. maç esnasında öyle yorumlar yazılıyor ki insan hayretler içerisinde okuyor..:) herkesin görüşüne saygım var ancak bazıları saygıyı hak etmiyor
HOPA'LI TS'Lİ
16.03.2022, 16:46
Edin Viscaaaaa tabi ki
Ömür'e de nazar değmesin.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.