Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 28.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
5 maç mı puan farkı? 5 daha kazanırsak şampiyonuz demek.
6 maç ikili averaj da var bugün değişen bir şey olmadı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Doğukan Uçan
06.03.2022, 22:04
şampiyon olsak bile şu maçı yine unutmam herhalde
Bu bjk liler fb yi çok seviyor.İkisi de şikeci olduğu için olabilir.
ben anlamıyorum buna böyle tehditvari konuşma hakkını kim veriyor?
Enaldo61
06.03.2022, 22:06
Evet ben fb ve gs aynı sanıyordum ama son yıllarca bjk ve fbnin aynı bokun laciverti olduğunu görüyoruz baya.
Sefa Murat Dokuz
06.03.2022, 22:07
Maçtan önce pas oyununu oynarsak oyunun ve topun hakimi biz oluruz demiştik ama bu paslaşma genellikle Siopis Ahmetcan Denswill Peres Phac arasında yani geri dörtlümüzle 6 numaramız arasında gerçekleşti..Stoperler arası paslaşma olayını abarttık..Ha rakip özellikle merkezde pres yaparak bizi buna zorladı da diyebiliriz ama topu daha dikine daha derine oynayıp ya da kanatlara açıp presi kırmalıydık..Kırdığımız anlarda zaten pozisyona girdik..Bunu daha çok pratiğe dökmemiz lazımdı..Topu göbekte alıp kanatlara açma ya da dikine oynaması gereken iki oyuncumuz Ömür ve Baka idi..Baka sahada yoktu pası verdiğin zaman rakip sahada birkaç metre öne atılıp istasyon olacaksın Baka bunları yapamadı Ömür'e gelirsek topla dribling işini iyi yaptı topu rakip sahaya getirdi ama nihai pasları atamadı ilk yarı bitmeden yardımcı forveti alıp forveti çiftleseydik Visca da çizgiden kurtulup içe girseydi golleri rahatlıkla bulabilirdik..
Bizim takımda bu akşam gördüğüm şey topu rakip sahada alanın geriye dönmesi..Takımda Siopis dahil bütün öndeki oyuncular pası yanındakine verdikten sonra savunma arkasına merkezden olsun kanattan olsun sızması lazım Avcı'nın bunu çalıştırması lazım..Durarak oynarsan rakibin ceza sahasına dikine derine koşu atmazsan Ömür gibi pasör oyuncuların da bi işe yaramaz..10 kişi kalmış rakibin ki kaleciyi sayma 9 kişi oynayan rakibin oyuncuları arasındaki mesafeyi açamadık..Sahada boşluk bulmamıza müsait bir ortam vardı buna rağmen geriye yana al ver yaptık..
+61
Yunus Emre SEYHAN
Valla ben o şampiyonluk kupası garanti olana kadar bu sekildeyim.
Biz nerelerden ne şampiyonluklar verdik.
O yüzden rahat olamıyorum.
Saygı duyuyorum ama 28 maçta 1 mağlubiyet alan bir takım olarak bitime 10 hafta kala 5 maçlık fark attıktan sonra (+ikili averaj) şampiyonluk vereceksek hep beraber boğaz köprüsüne gidelim denize atlayalim.
Ben Konyaspor'un lig bitimine kadar maximum 15 puan alacağını dahi düşünüyorum yani ihtimal o ki hiç puan alamasak bile şampiyon olabiliriz.
Bunları tartışmak gereksiz. Gidin bayrak siparişi verin.
Sadettin_
şampiyon olsak bile şu maçı yine unutmam herhaldeİnonude 2-0 dan 2-2 ye gelen dorukhan ve tipsiz pektemek in cennet mujdelenmis gibi sevindigi golleriyle berabere kaldığımız maç harici bu takımın son 3 senede kafaya takacagi hiçbir maç yok .
Varlıbaş61
06.03.2022, 22:08
Gürcan Bilgiç’in suratına bak. Nefret dolu ..
Kudurun :)
Muhammed Ayaz
06.03.2022, 22:08
Djanini oyuna girdikten sonra iki tane net gol pası verdi de olmadı bee…
Sağlık olsun.
Bakayı ikinci yarı sahaya çıkarmasa zaten biterdi bu iş. Sahada zaten yoktu üstüne golü yedirdi.
devrede çıkartsa daha da büyük iş yapmış olurdu hoca ama bakasetasın sahada kalma sebebi altayın uzaktan şutlardaki beceriksizliği. ama bakasetas topla alakasız olduğu için bugün en ufak pozisyona bile giremedi.
Ortahisar61
06.03.2022, 22:09
Ezme falan yok.
Trol yorumcuların uydurması bu
2.devre uydurma faulle gelen gol haricinde ciddi atakları yok.
Vakeme ve Visca ile galibiyeti kaçırdık.
Vakeme bir maçta daha böyle boş kaleye atamamış, direğe nişanlamıştı.
Ilk yari ezdiler dersek yalan olmaz. Ezmekten kastim 10 kisi mac boyu beraberlik naralari iste dostum biliyorsun konuyu. Benimde umrumda olan sey sampiyonluk tabiki ama ezmek vardi soyle ceza aldirmak kudurtmak ...cesur degildik ne yazik ki..
HOPA'LI TS'Lİ
06.03.2022, 22:09
En geç son 4 maç kala şampiyonuz.
Bu maçta korkaklık diye teşhis koymak saçmalık. Doğrusu gevşeklik olacak. Son vuruşlarda ve paslarda biraz ciddiyet olsa farklı olurdu. Yazık oldu.
https://i.hizliresim.com/fzvxoi5.jpg (https://www.hizliresim.com/fzvxoi5)
Bakasetas da çıkartılacak bir oyuncu tipi değil. Her an atabilir, şut tehdidi.
zaten sahada bunca dakika kalma sebebi oydu.
ama bakasetas istekli değildi. ne koştu ne yıprattı ne pas yaptı.
anca ezdi.
altayın uzaktan şutlarda beceriksiz olmasının nimetlerinden faydalanmak istedi hoca ama bakasetas hoca kadar istekli değildi.
https://twitter.com/onurtugrul/status/1500520208921993221
Şu adamların çıktığı hiçbir yayını programı izlemeyin. Alay ediyorlar, izleyip izleyip twitterda sallıyor bizim taraftar. Bunu istiyor zaten, iki etkileşim yapmayacakları ahlaksızlık yok.
Dün Vole gündemi vardı. 10 dk yer ayrılıyor onda da kem küm nasıl aldı etti diyorlar. Biz izlemezsek paşa paşa dönecekler.
serdaracıl
06.03.2022, 22:11
dolu tribünler dakikalar boyu küfür etti, hakem var'a çağrıldığında var'a gitmesi bir dakika sürdü herhangi bir sarı kart çıkmadı, trabzonspor öndeyken bütün kornerlerde sahaya madde yağdı, devre arası hakeme saldırmak için sahaya taraftar girdi. bütün bunlar tüm futbol adaletsizliklerini yıllarca yaşayan trabzon'da olunca tüm trabzonsporlular terörist ilan ediliyordu. Bizi terörist ilan edenlerin hiç sesi çıkmıyor. Bunu her platformda dile getirmeliyiz
ÖmürKaradeniz61
06.03.2022, 22:12
En geç son 4 maç kala şampiyonuz.
Oraya kadar gitmez hocam en geç Karagümrük maçında şampiyonluk kupamızı almış oluruz.
Sefa Murat Dokuz
06.03.2022, 22:12
Hocam oyunu gerçekten dar alanda oynadığımızı mı izlediniz maçta? Sürekli kanat organizasyonu yapıp oyunu genişlettik. Puchacz noktasında tamam kötü eyvallah da napsın Yusuf'u mu alsın ? Sol bek mi var takımda?
Şu maçı geniş alanda oynadık öyle mi?
Rakip oyunu dar alana sıkıştırdı. Pas boyumuz kısa olduğu için çok güzel dar alan savunması yaptılar. Göbeği sıkıştırdılar. Savunma hatları 40 metredeydi. Ortadaki presi gören geri döndü. Ya da yakın mesafe yan pas yaptık. Pas boyumuz berbat şekilde kısaydı.
Tamamen taktiksel iflastır şu oyun.
Wakaeme 20 top aldıysa 15’i bizim yarı alanın ortasında.
Normal şartlarda 10 kişi rakip 11 kişi oynayan rakibin stoperine pres yapamaz. Dar alana sıkışırsan yapar. Ahmetcan sadece 3-4 kez çalım attı prese karşı. Hangi maçı izlediniz siz hocam?
Oyun geniş alanda olsaydı, rakip aşırı eksik gözükecekti. Tüm maç 11 e 11 miş gibi oldu maç. Kimse rakip 10 kişi demese 20. Dk maçı birisi izlese 10 kişi kaldığını anlamazdı.
Tüm maçta bir kanattan diğer kanada oyunun yönünü değiştirdiğimiz pas sayımız 0
Deplasmanda feneri yenemedik diye camia üzülüyor. Seviyeye bak :)
Adamlarsa 1 puana bayram yapıyor, destan yazıyor.
Ben her türlü tavım bu 1 puana. Önümüzdeki maça bakıcaz artık. Adım adım sonuca...
outlaws61
06.03.2022, 22:13
Saygı duyuyorum ama 28 maçta 1 mağlubiyet alan bir takım olarak bitime 10 hafta kala 5 maçlık fark attıktan sonra (+ikili averaj) şampiyonluk vereceksek hep beraber boğaz köprüsüne gidelim denize atlayalim.
Ben Konyaspor'un lig bitimine kadar maximum 15 puan alacağını dahi düşünüyorum yani ihtimal o ki hiç puan alamasak bile şampiyon olabiliriz.
Bunları tartışmak gereksiz. Gidin bayrak siparişi verin.
Bayrak, kombine şampiyonluk kutlaması için hersey hazır.
Ama insanın içine bir acaba girdi mi gerisi geliyor.
O yüzden bu maç içinde bu kadar üzüldüm.
Yakaladık mı alıp gitmemiz lazım artık.
Yıllardır bekliyoruz.
Puan farkını açabildiğimiz kadar açalım bir anca önce garantileyelim.
Tek istediğim bu.
İlk yarı 23. Dakikada ağlamaya başladılar bu maç 17. Dakika.
Maçın başındaki corneliusun pozisyonu Serdar dursun için olsa 3 . dakika zirlamaya başlardı hükümetin kaşarı olmuş bu camia.
ilelebeTS
06.03.2022, 22:14
Yahu bırakın zırlasınlar. Bu amigolar ortalıktan temizlenecek. Bu beraberlik 2.lik için Konya'ya yaradı, gerisini şikeciler düşünsün. Biz zaten 5 maçtır kazanıyorduk. Haftaya yeni bir seri başlatırız. Hamsik de döner.
thehell61
06.03.2022, 22:14
Kazanmaya o kadar alıştık ki millet beraberlikte oturup ağlayacak durumda.. Evet millet kazanmalıydık ama bu kadar puan farkı varken bu adamları motive etmek çok zor. E birde vasat performanslar olunca sonuçta bu oluyor. Wakaeme atsaydı şimdi herkes canım hocam diye buralarda dolaşıyordu. Yapmayın keyfinize bakın.
Attila Durmuş
06.03.2022, 22:15
Yok şikeciler ezmiş yok futbol dersi vermişler. Bir tarafımla gülüyorum. Bizim kazanamamızın nedeni beceriksizlik. Kırmızı karta gelince kırmızının babası.Kırmızı değil diyenle futbol konuşmayın.
Fatih Öztürk
06.03.2022, 22:16
ahmet cana hiç ısanamadım zıplamayı bilmeyen rakibe göre posizyon alamayan adamdan stoper olmaz hüseyin çok mu iyi hayır bilakis kötü ama yinede ahmetcandan iyidir benim görüşüm.
Dostum bugün bizi fazlasıyla şaşırttı, helal olsun.
kızdığım şeyler
Avcı hoca lafım yok bu oyun sana şampiyonluğu getirdi. Ama bağnaz bir hal aldı. Artık bu sene bitti seneyi düşünmek lazım. Bu oyun seneye aynı başarıyı vermez. Seneye avrupa sahnesine çıkacağız. Avrupada bir kulüp seni bu halde yakalarsa 5 lik yapar. Bu fırsatlar kaçmaması lazım. Hocaya lafım artık eksikler var su var bu var ama ileride bir eksik yokk orta sahayı rakip bıraktı
Şb orta sahayı bıraktı. Berki atarmışım. Fakirin ekmeği olan umudunu yitirmedi. Ben yazdım gol geliyor diye çok üzüldüm ya
Attila Durmuş
06.03.2022, 22:18
Gürcan Bilgiç’in suratına bak. Nefret dolu ..
Kudurun :)
İt işesin onun sıfatına
İlk yarı 23. Dakikada ağlamaya başladılar bu maç 17. Dakika.
Maçın başındaki corneliusun pozisyonu Serdar dursun için olsa 3 . dakika zirlamaya başlardı hükümetin kaşarı olmuş bu camia.
bilgiç soyisimli fanatik şikeci asporda kırmızı vermem sarı bile fazla dedi ya ortalama bir fenerlinin anladığı tek şey "ben yapıyorsam her şey mübah bana yapılıyorsa haram"
ulan yayıncı kuruluş taraftarın sahaya girmesini bile göstermedi.
bizde kırmızı montlu eleman sembol oldu. her hakem muhabbetinde çarşaf çarşaf bunu yayınlıyorlar.
bu olayın tam tersi yaşanaydı kim bilir neler olurdu.
Enes Ünal Kaya
Yok şikeciler ezmiş yok futbol dersi vermişler. Bir tarafımla gülüyorum. Bizim kazanamamızın nedeni beceriksizlik. Kırmızı karta gelince kırmızının babası.Kırmızı değil diyenle futbol konuşmayın.
Hoca oyun disiplinini bırakmadığı için öyle gözüküyor.. 2*0 geride oldugumuz maçta da oyunumuz hep aynıydı.
4-0 öne geçtiğimiz maçta bile oyun disiplinine geri döndük ve şımarmadık..
ve bu disiplin şampiyonluğu getiriyor. Abdullah Avcı büyük hoca
Manava61
Şu maçı geniş alanda oynadık öyle mi?
Rakip oyunu dar alana sıkıştırdı. Pas boyumuz kısa olduğu için çok güzel dar alan savunması yaptılar. Göbeği sıkıştırdılar. Savunma hatları 40 metredeydi. Ortadaki presi gören geri döndü. Ya da yakın mesafe yan pas yaptık. Pas boyumuz berbat şekilde kısaydı.
Tamamen taktiksel iflastır şu oyun.
Wakaeme 20 top aldıysa 15’i bizim yarı alanın ortasında.
Normal şartlarda 10 kişi rakip 11 kişi oynayan rakibin stoperine pres yapamaz. Dar alana sıkışırsan yapar. Ahmetcan sadece 3-4 kez çalım attı prese karşı. Hangi maçı izlediniz siz hocam?
Oyun geniş alanda olsaydı, rakip aşırı eksik gözükecekti. Tüm maç 11 e 11 miş gibi oldu maç. Kimse rakip 10 kişi demese 20. Dk maçı birisi izlese 10 kişi kaldığını anlamazdı.
Tüm maçta bir kanattan diğer kanada oyunun yönünü değiştirdiğimiz pas sayımız 0
Hocam sanıyorum gerçekten farklı maçları izledik. Nwakaeme en az 5 kritik pozisyonda geniş alanda ceza alanına girdi son tercihlerini düzgün yapsa çok farklı bir skor görebilirdik. Topu sürekli kanatlara indirdik, stoper top çıkartırken bile. Keşke şu maçın full tekrarını oturup izleyebilsek hep birlikte.
Tam bunu derken attığımız golün videosu düştü önüme. Buyrun dar alanda mı oynuyoruz kanatlara açıp genişe mi yayıyoruz:
https://twitter.com/beINSPORTS_TR/status/1500553327146323968?s=20&t=We-6_-TKeMJI0kBcvniSxA
Ilk yari ezdiler dersek yalan olmaz. Ezmekten kastim 10 kisi mac boyu beraberlik naralari iste dostum biliyorsun konuyu. Benimde umrumda olan sey sampiyonluk tabiki ama ezmek vardi soyle ceza aldirmak kudurtmak ...cesur degildik ne yazik ki..
İlk yarı nasıl bir ezilmeydi bir pozisyonları vardı neyin ezilmesi, şu psikolojiden çıkalım biz lideriz bugün de bence takım gerginlik istemedi ve rölantide oynadı, şayet o dümbük hakeme Kadıköy değil de başka maçta saldırsaydı o hakem 2. yarıya çıkar mıydı? Esik olan ezilen Fenerbahçedir, 1 puan aldıkları için sevinçten dört köşe oldular
bingolts
Dünya kadar eksikle gittik bence takım olmak böyle bir şey Galip de gelirdik ama bu atmosferde en iyi netice buydu bence.
serdaracıl
06.03.2022, 22:19
kızdığım şeyler
Avcı hoca lafım yok bu oyun sana şampiyonluğu getirdi. Ama bağnaz bir hal aldı. Artık bu sene bitti seneyi düşünmek lazım. Bu oyun seneye aynı başarıyı vermez. Seneye avrupa sahnesine çıkacağız. Avrupada bir kulüp seni bu halde yakalarsa 5 lik yapar. Bu fırsatlar kaçmaması lazım. Hocaya lafım artık eksikler var su var bu var ama ileride bir eksik yokk orta sahayı rakip bıraktı
Şb orta sahayı bıraktı. Berki atarmışım. Fakirin ekmeği olan umudunu yitirmedi. Ben yazdım gol geliyor diye çok üzüldüm ya
Bu oyun her sene kafaya oynar.
David_LuiZ4
06.03.2022, 22:20
https://twitter.com/onurtugrul/status/1500520208921993221
Şu adamların çıktığı hiçbir yayını programı izlemeyin. Alay ediyorlar, izleyip izleyip twitterda sallıyor bizim taraftar. Bunu istiyor zaten, iki etkileşim yapmayacakları ahlaksızlık yok.
Dün Vole gündemi vardı. 10 dk yer ayrılıyor onda da kem küm nasıl aldı etti diyorlar. Biz izlemezsek paşa paşa dönecekler.
Ntvspor'un kadrolu fenerlilerindendi bu herif..Para/İş için anasına bacısına küfrettiriyor şu görüntüdeki pozisyonla İrfancan'ın Siopis'e basmasını bir tutmak için ya futbol cahili olman lazım ya da yalama..
Premier ligden alıntı yaptığı pozisyonda adam adım atacağı yere basmak zorunda kalıyor başka türlü adım atamaz dizini kırsa dizinin üstüne düşer diz kapağı kırılır adamın..Siopis'in ayağına basılmasıyla ne alakası var bu poziyonun sığır Onur!
Ağrıları var kendini deneyecek denilen Hamsik haftalardır yok. Nerede bu adam? Nasıl bir sakatlıktır bu?
kızdığım şeyler
Bu oyun seneye de koyar, endişeye mahal yok, bu sene bu oyun koydu bu kadar puan farkını tarihte örneği yok
Nihat Güneş
Gercekten 11 e 10 oynamak aleyhimize oldu gibi.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fatih Öztürk
Sosyal medyada taraftarımızin önemli bir bölümü çatlak ses olmaya başladı. Vay efendim hoca hatalıymışta, galip gelememişiz falan. Allah sizin gibi taraftarı eksik etsin be kardeşim. 1959 yılında kurulan lig tarihinden beri en rahat şampiyonluk geliyor. Ulan bu kafa 2012-2016 taraftar zihniyeti. GS yıllarca peşpeşe şampiyon olurken fenerilerin tek tesellisi evimizde yenemiyor safsatasıydı. Ulan gram insafınız olsun gram. Hoplata hoplata şampiyon oluyoruz. Gölge etmeyin sinir bozmayın.
Varlıbaş61
06.03.2022, 22:21
Uğurcan da golü çok rahat çıkartabilirmiş. Sanırım defans topu alır diye hazırlıksız yakalandı.
Enaldo61
06.03.2022, 22:21
Hugo Edgar Gervinho Dorukhan Hamsik vay be şu adamlar olmayacak ve sen 15 puan farkla lider götüreceksin deseler kim inanırdı beyler Allah aşkına coşkumuzu kaybetmeyelim inanılmaz bir sezon yaşıyoruz, bunu bize yaşatan herkesten Allah razı olsun!
alpozan61
06.03.2022, 22:22
Saygıdeğer renktaşlarım daha önce herhangi bir maç hakkında böyle detaylı olarak yorum yazmışlığım yok. 30 yaşındayım ve en az 20 yıldır fanatik bir Trabzonsporlu olarak bu takımın her maçını izliyorum, kalbim bordo mavi atıyor, Trabzonspor'un sevinciyle seviniyorum, üzüntüsüyle kahroluyorum. Kalbim Trabzonspor'la çarpıyor.
Bugün karşımızda olan ve 20 yılı aşkın bir süredir ligde deplasmanda galip gelemediğimiz adını bile anmak istemediğim malum takım 1995-1996 sezonundan 2003-2004, 2004-2005 sezonlarına, ordan 2010-2011 sezonuna kadar camiamıza karşı her türlü kahpeliği yapmış bir camia. 96'daki o meşum maçtan sonra intihar eden taraftarımız oldu, kalp krizi geçirip vefat eden taraftarımız oldu ve malum takım taraftarlarınca silahla vurularak katledilen taraftarlarımız oldu. O acıların üzerine dünya futbol tarihinin yüz karası malum takım taraftarları "Nasıl k.ydu aykut kocaman" diye tezahürat yapma alçaklığında dahi bulundular.
Geçen 30 yılda yollarda vefat eden, kalp krizinden vefat eden, "Bizi yine şampiyon yapmayacaklar" diyerek son nefesini veren renktaşlarımız oldu. Öyle ki "Trabzonspor ona hayat verenlerin hayatıdır." dedik.
Daha geçtiğimiz Konyaspor maçında kalp krizi geçiren taraftarımız, geçen hafta Kayserispor maçında gözyaşlarını tutamayan amcamız ve daha nice niceleri...
Mümin Aydın, Mehmet Dalman, Hüsnü Civelek, Mustafa Çelik, Eyüp Yusuf ve nice taraftarımızın acısını yüreğinde hisseden ben böyle bir sezonda bugün 10 kişi kalmış rakip karşısındaki 2. yarıdaki oyunu, yapılmayan(golü yememize sebep olan ve rakibin tüm ataklarını yiyen puchacz) ve yapılan değişiklikleri(85. dakikaya kadar tek oyuncu değiştirdiğimiz hangi maç oldu? Koita ne?), fark atmamız gereken maçta alınan beraberliği(2. devreye Kayseri maçındaki değişikliklerle başlasak ve o maçtaki gibi oynasak fark atamaz mıydık?), böylesine fırsat elimize geçmişken haysiyetsiz şikeci camianın ağzına böyle laf vermemizi kesinlikle hazmedemiyorum. Puan farkı 30 olsaydı da 40 olsaydı da bu fikrim böyle olacaktı.
Öylesine kalbimi acıttı ki bu maç şampiyonluğun dahi benim için bir kıymet-i harbiyesi yok. Belki çok uç şeyler söylüyorum belki anın sıcaklığıyla bu derece fevri duygu ve düşüncelerim var ama içimden geçenler bu şekilde ve bunları bir şekilde paylaşmazsam içimden atamayacaktım.
Son olarak rakip takım taraftarları 90 dakika en ağır en aşağılık şekilde galiz küfürler ettiler, sahaya atmadıkları madde kalmadı, sahaya atlayıp hakeme saldıran taraftar oldu ve bizim hocamız maç sonu "Çok güzel atmosfer vardı. Seyirci, senelerin rekabeti..." diyor. Üzüntümü, kederimi açıklayacak kelime yok...
Hepinize saygılar...
şota zamanında demişti ya "daha o kadar olmadık" diye, bugün gördük ki o kadar olmuşuz.
bütün istanbul basını, taraftarları bu maçı hayat memat meselesi yapmış. herkes bizi kötü göstermek için yorum kasıyor.
bir Allah'ın kulu da çıkıp demiyor ki Trabzonspor bu maçı pek de umursamadı.
serdaracıl
06.03.2022, 22:23
Sosyal medyada taraftarımızin önemli bir bölümü çatlak ses olmaya başladı. Vay efendim hoca hatalıymışta, galip gelememişiz falan. Allah sizin gibi taraftarı eksik etsin be kardeşim. 1959 yılında kurulan lig tarihinden beri en rahat şampiyonluk geliyor. Ulan bu kafa 2012-2016 taraftar zihniyeti. GS yıllarca peşpeşe şampiyon olurken fenerilerin tek tesellisi evimizde yenemiyor safsatasıydı. Ulan gram insafınız olsun gram. Hoplata hoplata şampiyon oluyoruz. Gölge etmeyin sinir bozmayın.
+ 61
kayınpederi ayrı tutarım -ki onun fenerli olduğundan bile şüpheliyim- ortalama bir fenerliyle futbol sohbeti yapmak kadar saçma çok az şey var hayatta.
olcay_61
06.03.2022, 22:24
Bazılarınızın Gürcandan farkı yok beyin olarak
Hocaya sallamalar falan pes
Sefa Murat Dokuz
06.03.2022, 22:25
Hocam sanıyorum gerçekten farklı maçları izledik. Nwakaeme en az 5 kritik pozisyonda geniş alanda ceza alanına girdi son tercihlerini düzgün yapsa çok farklı bir skor görebilirdik. Topu sürekli kanatlara indirdik, stoper top çıkartırken bile. Keşke şu maçın full tekrarını oturup izleyebilsek hep birlikte.
Alakası yok.
Wakaeme 20 topun 15’ini bizim sahada aldı. 1 kez kaleci vuruşunda, 2 kez ömür’ün dribblingi üzerine, 1-2 kez de pas trafiğide rakip sahada top aldı. 10 kişi kalmış bir rakibe karşı Visca ve Wakaeme’nin bulduğu pozisyon sayısı oldukça az. Wakaeme’nin çoğu pozisyonunda içe çekerken karşısında 2 kişi oldu. Zaten hemen hemen hepsi rakibe çarptı.
Eğer oyunun temposunu biraz artırıp, oyunun yönünü biraz hızlı çevirsek zaten rakibin ters kademeleri arkasında sürekli boşluklar oluşacaktı. Oysa biz ortada uyuşuk uyuşuk kısa paslar yaptık durduk. Rakipte çok güzel alan savunması yaptı bu sayede.
Onur Erçetin
Sosyal medyayı bilmem ama ben bu maçı unutmam.Evet bu takımı Avcı şampiyon yaptı onu da unutmama ama bu maçı da unutmam.
Kayseri maçında mükemmel değişiklikler yaparak maçı alan hoca bu maçta kenarda tiyatro seyreder gibi seyrettiği için maç berabere bitti.
Ayrıca istersen 15 puan önde ol şampiyonluk halen daha garanti falan değil.Son dönemde önemli sakatlıklar yaşadık,yaşamaya devam edebiliriz.Şurda iki maç üst üste puan kaybetsen strese girmeye başlarsın.Önümüzde 10 maç yani 30 puan daha var,lig halen bitmiş değil.
Bu kadar basit bir maçta puan kaybını asla kabul edemem.Hoca heralde bu maçta akıl tutulması yaşadı diye düşünüyorum.Normalde Kayseri maçında o mükemmel müdahaleleri yapan adamın bugün kenarda bu kadar kötü yönetmesi beni çok şaşırttı.
Attila Durmuş
Takıma ve teknik heyete sallayanları dikkate almayın.Arkanıza yaslanın bu anların tadını çıkarın. Şampiyonluk yolun sonu. Bayraklarınızı hazırlayın.Lütfen silahla kutlama yapmayın.
crixus_61
Kalan maç sayısı: 10
Aradaki puan farkı: 15
dolu tribünler dakikalar boyu küfür etti, hakem var'a çağrıldığında var'a gitmesi bir dakika sürdü herhangi bir sarı kart çıkmadı, trabzonspor öndeyken bütün kornerlerde sahaya madde yağdı, devre arası hakeme saldırmak için sahaya taraftar girdi. bütün bunlar tüm futbol adaletsizliklerini yıllarca yaşayan trabzon'da olunca tüm trabzonsporlular terörist ilan ediliyordu. Bizi terörist ilan edenlerin hiç sesi çıkmıyor. Bunu her platformda dile getirmeliyiz
Saha içine, futbola odaklanacaklari tuttu. Olumsuz konuşanı geç atmosfer müthişti denerek övüp görmezden geliyorlar
erenslash
06.03.2022, 22:26
abiciğim herşey bir yana Trabzonspor seneyi düşünmesi laızm zaten
şimdi sen geridörtlünü yeniliecen ortsahaya transfer yaparsın tabi
bunlar olur zaten canınızı sıkmayın
polonyalı zaten direkt takımdan sene sonu şutlamak lazım
hocadan ziyade takım zaten sol taraftan ve defanstan kolay gol yiyen bir takım kayseride bize iki tane attı zaten
sorun defans ve ortasaha zaten
birde herkes wakayeme gibi zeki değil kardeşim
fenerin defansı bizden daha iyi zaten
Avcı hocam bazen seni tanıyamıyorum!
şikefb deplasmanında tutuluyor musun ne oluyor sana??
rakip on kişi ileri çık biraz tempo yap maçı kazan
ne yapıyorsun cidden anlamıyorum
rakip on kişi on on
sen çık topunu oynasana yahu
sen tempo yapsan maçı alacaksın
Sefa Murat Dokuz
06.03.2022, 22:26
Ahmetcan’ın elle oynama teşebbüsünde yakın çekimde müdahele yok gibi gözüküyor.
leavemealone
06.03.2022, 22:27
Cok sacma salak bir gol yedik . Yazik oldu..
Ugurcan iyi yer tuttugu halde atlamadi topa beklemiyordu herhalde. Normalde alirdi anlamadim gitti
Manava61
06.03.2022, 22:27
Alakası yok.
Wakaeme 20 topun 15’ini bizim sahada aldı. 1 kez kaleci vuruşunda, 2 kez ömür’ün dribblingi üzerine, 1-2 kez de pas trafiğide rakip sahada top aldı. 10 kişi kalmış bir rakibe karşı Visca ve Wakaeme’nin bulduğu pozisyon sayısı oldukça az. Wakaeme’nin çoğu pozisyonunda içe çekerken karşısında 2 kişi oldu. Zaten hemen hemen hepsi rakibe çarptı.
Eğer oyunun temposunu biraz artırıp, oyunun yönünü biraz hızlı çevirsek zaten rakibin ters kademeleri arkasında sürekli boşluklar oluşacaktı. Oysa biz ortada uyuşuk uyuşuk kısa paslar yaptık durduk. Rakipte çok güzel alan savunması yaptı bu sayede.
Hocam link ekledim mesaja da buraya düşmemiş sanırım tekrar göndereyim :
https://twitter.com/beINSPORTS_TR/status/1500553327146323968?s=20&t=We-6_-TKeMJI0kBcvniSxA
Bu video bile yapılan doğrunun göstergesidir bence.
Bazılarınızın Gürcandan farkı yok beyin olarak
Hocaya sallamalar falan pes
Gürcan yine Fenerli olduğu için anlaşılabilir bir durum
Oyunculara gelince en kizdigim rakibi hafife alan lakayıt oyun neticesinde maçın ilk bölümünde fırsatları disiplin eksikliği neticesinde değerlendirmemeleri devam eden bölümünde rahatlık heyecana bıraktı. Hep yanlış tercihler neticesinde öyle oldu böyle oldu. Üstüne şans ta işi bıraktı. Sonuç berabere oldu. Üzüldüm açıkçası orta sahada bacasetas çok düştü. Hakkini yiyemem çok şey katkısı oldu ilk yarı özellikle ama son zamanlarda hiç faydası yok
Koita o nasıl bir kafa vurma
Şaka boş kaleye nasıl atamazsın
Atamazsın işte zamanında elinde iken atmazsan
Böyle sitrese girersin
Olsun orta sahada hamsik olsa bu maçın kaderi bambaşka olurdu inşallah doner
ihsan candas
06.03.2022, 22:28
Herşeye rağmen net fırsatları kaçırmasak galiptik. Çok da dert etmemek lazım. Alanya haftaya Fener'i haşat eder.
Kalan maç sayısı: 10
Aradaki puan farkı: 15
Aradaki puan farkı 15+ zira ikili averaj var, bu paylaşımım dursun burda, şu anki puanımıza ulaşabilecek takım yok ligde
Mehmet Fatih Yavuz
06.03.2022, 22:29
Bakasetas dışında bugün Visca ve Nwakame nin rakip ceza sahası çevresinde, son vuruşlar dışında, acayip acemi tercihleri oldu.
İnanamadım yani bu iki adamın Yusuf Erdoğanlaşmasına...
Neyse.. Olacak bunlar.
Djanini-Bakasetas değişikliği yapılsaydı zamanında Djanini o vurdumduymazlığı ile çözerdi.
Wakame'nin direkten dönen pozisyonunu da hazırlayan Djanini.
Aama bu takım bu sene ligi sürklase etti, kupanın da favorisi.
Puan kaybına da hakkı var.
Ahmetcan’ın elle oynama teşebbüsünde yakın çekimde müdahele yok gibi gözüküyor.
Müdahale yok ama o hamleyi yapmak amatörlük çarpsa kırmızı kart
Mehmet Fatih Yavuz
06.03.2022, 22:30
Bu arada maçın en iyi iki ismi Ahmetcan ve ABdülkadir.
Sol stopere inşaallah yazıp devam ederiz.
Harika bı sezon tadını çıkarmanızı tavsiye ediyorum dostlar
A. Aydın
06.03.2022, 22:30
Ahmetcan 61. Dk da gecen yaptirdigi penalti gibi rossi nin uzerine kontrolsuz kostu. Rossi topu kurtarsa penalti. Dikkat etmeli.
reha kapsalın olmayan futbol bilgisine işiyeyim domine etmenin anlamı nedir sıgır herif sen yorumcusun ha 1 tane posizyonu var fb nin yahu 1 tane bu palyaçoların algı oyununa niye geliyorsunuz siz hemserim kaçtane gol kaçırdı Trabzonspor kim maçı domine etti biz gayet rahat oynadık o yüzden puan kaybettik bunlar bu kafayla devam etsin biz önümüze bakacaz .
Reha teknik bazi cozumlemeleri disinda net Ist yalakasidir surekli bir yer bulup oradan yontmaya koyulur. Ortada domine falan eden menev yok. 2 verilmeyen pn ayrica 3 net pozisyon var 2 olsa zaten stad karisacak.... Sadece 10 kisilik takimdan beklenenden iyi oynadilar. Biz de gerek degisiklik hatalari gerekse de bazi oyuncularin sahada gozukmemelerinden dolayi gereken gibi oynayamadik. Burada sinirden gerekenden fazla gomen arkadaslari da anliyorum, tarihi sans yine kacti 90-91`den sonra ilk defa 3 Ist itinden 9 puan cikarmaya yakindik. Menev ve Ali Koc ise olumunu geciktirdi tek yapilabilecek yorum bu :)
Sefa Murat Dokuz
06.03.2022, 22:31
Hocam link ekledim mesaja da buraya düşmemiş sanırım tekrar göndereyim :
Bu video bile yapılan doğrunun göstergesidir bence.
Maçta 2. Yarı bunu yapmadığın için 1-1 bitti zaten.
Hatta 10 kişi rakibe karşı bu bile yavaş bir tempo. Presi bir kanada çekip diğer kanada döndüğümüz atak yok. Golde bile göbeğe döndüğümüzde 3-5 saniye oyalanmışız.
Bu top ortaya döndüğünde ordaki kısa pas gereksiz ve ekstra. Direk wakaeme’ye dönmesi lazım sol stoperin.
Emirhan Uludüz
06.03.2022, 22:31
Son maçlarda çok net pozisyon harcıyoruz. Bundan önce hiç pozisyon vermiyor ancak az pozisyon bulup iyi değerlendiriyorduk. Şimdi hem pozisyon veriyoruz hem de çok daha fazla pozisyon buluyoruz. Sene başından beri 3 oyuncumuz sezonu kapattı, hamsik uzun zamandır yok, dorukhan da yoktu bu maçta. Takımın yarısı yok. Oyunumuzu değerli kılan en önemli faktör bu. Olayın içinde olduğumuz ve sakatlıkları sindire sindire yaşadığımız için anlaşılmıyor pek ancak rotasyon kalitemizi iyi gösteren tek faktör Abdullah Avcı'dır. Siopis gibi 40 tane oyuncu geçti bu ülkeden, hangisi büyük bir takımda bu kadar etkili olabildi. Sene başından beri bir peres sakatlanıyor, zaten sol bek Allaha emanet bir türlü oturmadı. İki as stoperin gitmiş. Başka hoca olsa savunma leş atardı her maç 2lik olurduk. Efsane bir sezon yaşıyoruz. Umarım düzgün bir belgesel yaparlar da yıllarca izleriz.
Birde şöyle bı durum var
As 4 deve dışı oyuncu kaybettiğimiz halde lideriz
Puan farkı var
Ve asla kötü oynamiyoruz
Neyse önümüzdeki 2 maçtan 6 puan alıp morali düzeltip Beşiktaş’ı sahadan sileriz yapacak bişey yok devam bakalım
https://i.hizliresim.com/i03qku2.png
Tam Visca'lık gol pozisyonuydu, gol diye ayağa kalktım ama olmadı.
https://i.hizliresim.com/tpguqwd.png
Ömür'e yakıştıramadığım bir tercih. Sahanın en hızlı topçusuyla yarış yapacağına iki sn ağırdan alsa Visca sağdan uzayacak gidecek.
https://i.hizliresim.com/d9o1f9e.png
Kafasız Koita, sola Djaniny önüne salacağına uzaydan şut atıyor.
Bu arada maçın en iyi iki ismi Ahmetcan ve ABdülkadir.
Sol stopere inşaallah yazıp devam ederiz.Sanırım bu maçın en büyük kazanımı Abdulkadirin kendine güveni gelmesi olacaktır.
Manava61
06.03.2022, 22:32
Bakasetas dışında bugün Visca ve Nwakame nin rakip ceza sahası çevresinde, son vuruşlar dışında, acayip acemi tercihleri oldu.
İnanamadım yani bu iki adamın Yusuf Erdoğanlaşmasına...
Neyse.. Olacak bunlar.
Djanini-Bakasetas değişikliği yapılsaydı zamanında Djanini o vurdumduymazlığı ile çözerdi.
Wakame'nin direkten dönen pozisyonunu da hazırlayan Djanini.
Aama bu takım bu sene ligi sürklase etti, kupanın da favorisi.
Puan kaybına da hakkı var.
O tercihler de maç sonucunu etkiledi. Nwakaemenin de morali baya bozuk gibiydi röportajda o da farkında muhtemelen. Ama dediğiniz gibi olur böyle. Kaybetmemek önemli. Kaldığımız yerden Göztepe maçında 3 puan ile devam.
Hamsik takıma bi türlü dönemedi. Adam dönse koparmıştık olayı. Fener maçında lazımdı asıl. Sezonu kapattı heralde ???
Bu macta cok net Hamsik sakinligi ve yonetimi lazimdi. Bos noktayi gorup tek pasla is bitiren bir topcu maci erken bile bitirebilirdik ama olamadi malesef.
https://i.hizliresim.com/i03qku2.png
Tam Visca'lık gol pozisyonuydu, gol diye ayağa kalktım ama olmadı.
https://i.hizliresim.com/tpguqwd.png
Ömür'e yakıştıramadığım bir tercih. Sahanın en hızlı topçusuyla yarış yapacağına iki sn ağırdan alsa Visca sağdan uzayacak gidecek.
https://i.hizliresim.com/d9o1f9e.png
Kafasız Koita, sola Djaniny önüne salacağına uzaydan şut atıyor.
Visca gayet iyi bir vuruş yaptı aslında, asıl hikaye boş kaleye atamayan Tony.
erenslash
06.03.2022, 22:33
bro selam. merkez ortasahada ve defans bölgesinde zayıf halakar var bunun etkisi de var.birde fb defans daha iyi bizden kadro kalitesinde.ama bence bizimkilerin bazıları maçı kafayı sahaya vermediler.polonyalı solbeck yakıyor bizi kaç maçtır .duran toptan antremanda gol yer gibi gol yedik bu kadar basit gol yenmez bro
Aynen öyle Visca Waka ve Baka Cornelius'a yakın oynamadılar bu akşam o yüzden etkisiz gibi göründü Cornelius ama yanına yardımcı forvet daha erken sokulsaydı -ki ben o değişikliği rakip 10 kişi kaldıktan sonra ilk yarıda yapardım- 4 5 gol atabilirdik şikecilere..Ömür mesela forumda dillendiriliyor hep geri oynadı diye geri oynamasının sebebi Visca'nın fazla çizgide kalması Baka'nın boşa kaçmamasından kaynaklanan bir olay..Rakip savunmanın arkasına göbekten veya kanatlardan sızan adam olmadı ki bizde Ömür ne yapacak o noktadan sonra..Yine de hocayı eleştirecek değilim çünkü bugün bizim oyuncuların tamamına yakını tutuk ve ürkek oynadı maç psikolojisinde değillerdi..Rehavet mi başka bir şey mi bilmiyorum ama özgüveni oturmuş bir takım gibi olamadık..
olcay_61
Gürcan yine Fenerli olduğu için anlaşılabilir bir durum
Onu da anlamıyorum bunları da :)
Yahu adam bütün rakiplerine koymuş geçmiş
Biri çıkmış korkak diyor
Biri çıkmış rakip olsa diyor
La zaten koyup geçtiği için rakip yok
Salih Kara
Müdahale yok ama o hamleyi yapmak amatörlük çarpsa kırmızı kart
Bence Denswill topa daha yakın. Çünkü top döndüğü için yere vurunca hızlanıyor ve Denswill daha çabuk ulaşıyor. Mert Hakan geride kalıyor. Yani bence bariz gol şansı değil
Kadir Aydın
06.03.2022, 22:34
Allah a sükürler olsun, en azindan sacma sapan seyler yüzünden kaybetmedik.
Beni en cok Ahmatcan sasirtti, helal olsun cok büyük oynadi ve utandirdi. Belki de maci takimda ciddiye alan tek kisiydi bugün.
Acikcasi futbolcular sikecileri sallamadi bugün ve onlar da cezayi kesti.
Bizim taraftar alıştı tabi yıllardır ligi domine edip haftalar önce şampiyonluk ilan etmeye filan beraberlik filan kesmiyor artık
kayserispor maçında nasıl hamle yaptıysan bu maçta da yap işte
rakip on kişi bitmiş durumda ama sen saçma oyun yavaşlat pas yap bilmem neler
uğurcan her topa atlarsın olmadık şutları çıkarırsın ama yediğin zaman cidden garip goller yiyorsun. şu gol sana yakışmadı
koitadan sezon başında çok ama çok umutluydum hatta yedekten girip en az 10 golü olur diyordum ama gerçekten kontenjan fazlalığı oldu bizim için. son pozisyonun açıklaması yok gerçekten. solda djanny bomboş sağda yine adam var. sen cılız ve vurayım gitsin şeklinde yaklaşırsan maçın son atağı diye kusura bakma ama senin benim gözümde afobeden farkın yok.
transfer olduğu zaman savunduğum için bana kızan renktaşlardan özür dilerim.
Mehmet Fatih Yavuz
06.03.2022, 22:36
Ek olarak...
Maç boyu ortada hiçbir şey yokken maçın başında, ortasında, sonunda Uğurcan'ın annesine sövdüler.
MAç boyunca her türlü besteye uyarlayıp Zorbay Küçük'e sövdüler.
Korner direğinde Bakasetas'ın kafasına yabancı madde attılar.
İlk yarının sonunda sahaya taraftar girip hakeme saldırdı..
Bakalım ne ceza verebilecekler???
Takip edelim...
Siz takımı eleştirmeye devam edin. Bu takım oynadığı maçlarda rakip tribünlerin dolmasını sağlamakta, gittiği şehrin ekonomisini hareketlendirerek bereket getirmektedir.
Hamsik - Dorukhan maçıydı bu maç. Yazıklar olsun sağlık ekibine.
Şimdi Rize maçına hazırlasan ne olur hazırlamasan ne
ÖmürKaradeniz61
06.03.2022, 22:37
Öyle bir taraftarımız var ki biz ancak bu şekilde şampiyon olabilirdik,bu insanlarla kafa kafaya yarışamazsın bezdirirler seni bütün motivasyonunu bu taraftar yer bitirir. Allah acıdı bizi de 20 puan fark yaptık kafa kafaya gitsek biz 100 sene şampiyon olamayız. Hee şöyle bir şey de var bu sene sonu gelecek olan şampiyonluktan sonra camia biraz daha rahatlar bu denli gergin olmaz.
Mehmet BAŞ
06.03.2022, 22:38
Bugün Ahmetcan ve Ömür oldukça iyi bir maç çıkarttılar. Ömür'ün topla birlikte yaptığı delici koşular rakibi fazlası ile yıprattı. Ahmetcan da dolu tribünler önünde oldukça soğukkanlı bir maç çıkarttı. İkisi de alkışı hakketti.
Öyle bir taraftarımız var ki biz ancak bu şekilde şampiyon olabilirdik,bu insanlarla kafa kafaya yarışamazsın bezdirirler seni bütün motivasyonunu bu taraftar yer bitirir. Allah acıdı bizi de 20 puan fark yaptık kafa kafaya gitsek biz 100 sene şampiyon olamayız. Hee şöyle bir şey de var bu sene sonu gelecek olan şampiyonluktan sonra camia biraz daha rahatlar bu denli gergin olmaz.
Bu sefer de şampiyonluk beğenmezler geçen sezon 15 puan fark atmıştık filan derler
yatmaztara
06.03.2022, 22:39
2 şikebahçe maçında ahmet çakar'a ne giriyor anlamıyorum. Niye özellikle bu maçlarda giriyor, buna nasıl mani olabilir bilmiyorum.
https://twitter.com/Trabzonspor/status/1500554704815861767
olcay_61
06.03.2022, 22:40
Keşke Fenerli olsalardı
Bezduk yaaa :)
Mehmet Fatih Yavuz
AhmetCan'ın bir dönem Edgar'ın yaptığı gibi topu alıp dikine ilerleyerek oyunu kurduğu anlar var.
Başa baş kaldığı pozisyonlarda hiç yere yatıp kaydığını görmedim.
Yıkılmadı, çalım yemedi....
Bugün çok beğendim...
Maşaallah!
Manava61
Bu sefer de şampiyonluk beğenmezler geçen sezon 15 puan fark atmıştık filan derler
Hocam bu yaşanacak biliyorsun değil mi :D :D
Enaldo61
Baka çıkarıp Djaniny alarak başlasaydık 2. devre rakip sahaya yıkardık ve skoru arttırırdık ama şu an havada kalacak bu laf. Sağlık olsun dediğim gibi bazen böyle şeyler oluyor, başa gelen çekilir.
Gökhan Balcı
06.03.2022, 22:42
Hamsik olsa bir şey oynarsın dorukhan olsa başka bir şey. Bu ikisi de olmayınca zora düşüyoruz. Ama bakasetastan sekiz olmaz. Yusuf tan nasıl olmadıysa ondan da olmaz. Bu adamlar kaleden uzaklaşınca defoları ortaya çıkıyor çünkü kaptırdıkları toplar tehlikeli atağa dönüşebiliyor. Bugün bakasetas topu kaptırınca aha gol olacak dedim hatalı bir faul kararı ile de olsa golü yedik anasını satayım. Haftaya dorukhan döner mi bilmiyorum veya hamsik ama böyle oyun oynayamayız. Defansta ömür bakasetastan fiziksiz olabilir ama bakasetas çok gevşek. Bakasetas hızlı çıkamaz diye ekstradan hoca ömürü on numaraya koydu ki iyi de oynadı ama geride top çıkarırken çok saçmaladık. O bölgede yalandan bir sekiz numara olmaz. Ya çok tempolu olur ya çok teknik olur ya da iki tane defansif orta saha ile oynarsın. Biz bu tercihte hata yaptık. İcabında berat Siopis djaniny ile çıkmalı ama bu duruma düşmemeliydik. Geçiş oyununu son derece savunuyorum geride beklememizde de yanlış bir şey yok kazanmak zorunda olan onlardı zaten ama çok uyuşuk davrandık haddinden fazla. Bütün bunlara rağmen rakip o kadar kötü ki bir tane pozisyonları var ve biz acayip goller kaçırdık.
Ek olarak...
Maç boyu ortada hiçbir şey yokken maçın başında, ortasında, sonunda Uğurcan'ın annesine sövdüler.
MAç boyunca her türlü besteye uyarlayıp Zorbay Küçük'e sövdüler.
Korner direğinde Bakasetas'ın kafasına yabancı madde attılar.
İlk yarının sonunda sahaya taraftar girip hakeme saldırdı..
Bakalım ne ceza verebilecekler???
Takip edelim...
Ve hepsinde de haksizlar.
Kendi kisisel cinnetlerini kuduz it gibi oraya buraya saldirarak dindiriyorlar. Ayni sampiyonluk kaybettikleri icin Polis arabalarini ters dondurup yaktiklari gibi.
erenslash
06.03.2022, 22:44
hoca güzel konuşmuş
https://www.youtube.com/watch?v=RYlk-EteDd0
hamsiği gözüm aradı bu oyunda diyor bakesetasa kaldım diyor yani napsın hocam
Mehmet Fatih Yavuz
06.03.2022, 22:44
Ömür fiziken ufak tefek ama inanılmaz alan kapatıyor.
Yani savunmayı sadece boğuşarak yapmazsınız.
Bakın hücum özelliklerinin yanında bu ekstrası olmasa PL den izlemeye gelmezler.
Adam inanılmaz pas açısı kapatıyor.
ÖmürKaradeniz61
06.03.2022, 22:45
Hamsik ve Dorukhan ikilisi çok önemli,ne durumdalar acaba?
Jackdaniels
Takımı bu maç sonu itibariyle kazandığı şampiyonluktan dolayı kutluyorum. 11 yıldır olamıyorduk özlemiştik. Maça gelecek olursak Rakibi çok ciddiye almadık sanırım isteseydik 4-5 farklı skorla galip gelebilirdik arada büyük bir kalite farkı var sonuçta ama kaza golüyle berabere kaldık sağlık olsun. Bakasetas ve Puchacz beğenmedim Nwakaeme de her zamanki gibi ciddiyetten uzaktı yoksa o kaçan golün izahı olamaz. Ahmetcanı beğendim tecrübe kazandıkça daha iyi olacak. Hamsik ve Dorukhanı hala sahaya süremeyen sağlık ekibinede yazıklar olsun diyorum.
Salih Kara
Hamsik, Dorukhan vs tamam da şampiyonluk transferi benim gözümde Siopis'tir. Geçen seneden beri takip edip beğendiğim oyuncuydu. Alınınca da sevinmiştim. Belki diğerleri kadar sükseli bir transfer değil ama her maç standardı var. Deli gibi koşup pres yapıyor. Hiç yorulmuyor ve en önemlisi sakatlanmıyor. Tek kelimeyle maaşallah
Arif Timurcioğlu
06.03.2022, 22:46
Siopis'e helal olsun tek başına ortasahada basmadık yer bırakmadı pas oyununda da iyidi, normalde pasları bu kadar iyi değil.
Enaldo61
06.03.2022, 22:46
Hamsik, Dorukhan vs tamam da şampiyonluk transferi benim gözümde Siopis'tir. Geçen seneden beri takip edip beğendiğim oyuncuydu. Alınınca da sevinmiştim. Belki diğerleri kadar sükseli bir transfer değil ama her maç standardı var. Deli gibi koşup pres yapıyor. Hiç yorulmuyor ve en önemlisi sakatlanmıyor. Tek kelimeyle maaşallah
Siopis harika futbolcu, her maç müthiş oyun, bugün hücumda bile Baka'dan faydalıydı.
Sakatlar bir an önce dönmeli artık!
Sefa Murat Dokuz
06.03.2022, 22:47
AhmetCan'ın bir dönem Edgar'ın yaptığı gibi topu alıp dikine ilerleyerek oyunu kurduğu anlar var.
Başa baş kaldığı pozisyonlarda hiç yere yatıp kaydığını görmedim.
Yıkılmadı, çalım yemedi....
Bugün çok beğendim...
Maşaallah!
Kendisine pres gelince mecburen yaptığı diyelim. Başarılı mıydı? Başarılıydı. Net ve keskin paslar attı.
Ahmetcan’ın ikinci yarı pas trafiğine katkısı başarılıydı. Ama sormak lazım kendimize? Skor 1-1 ken Ahmetcan neden 2 fenerli oyuncunun arasına dalmak zorunda kalıyor.
Cevap: Durağan oyun oynadığımız için alan savunması yapan rakip takım, mesafe kısarak topa sahip oyunculara yaklaşıyor. 10 metrelik 15 metrelik pas atmadıkça pres ağı kırılmıyor. Yakındaki bir oyuncuya pas atınca, aynı pres yapan oyuncular direk topu yakında alan diğer oyuncularımıza dönüyor aynı pres. Attığımız goldeki gibi topa baskıyı sağ kanada çekip 3 pasla sola döndüğümüz pozisyonları ve tam tersini. 5-10 defa yapsaydık rakip yorgunluktan ölecekti. Ayrıca ters kanat eksik yakalanacaktı.
Orta sahamızda bu pasları atabilecek kapasitemiz yetersizdi, yinede denemeliydik.
Mehmet Fatih Yavuz
06.03.2022, 22:47
Siopis'e helal olsun tek başına ortasahada basmadık yer bırakmadı pas oyununda da iyidi, normalde pasları bu kadar iyi değil.
Yunan GAttuso...
Topla ilişkisi de ilerliyor...
fbli Serdar Ali Çelikler:"Trabzonspor, Visca, Bakasetas ve Cornelius'u 11 milyona aldı. Fenerbahçe 11 milyonu İrfan'a verdi."
Emirhan Uludüz
06.03.2022, 22:48
Bu arada yok 25 yıl cart curt boş işler kendisini efendisine tanıtmak isteyen köle miyiz biz. Böyle arabesk köleci ahlaka ihtiyacımız yok. Hatırladığım kadarıyla Çimşir zamanı Türkiye kupasında ilerde dışarda saplamıştık. Ne oldu, Türkiye kupasını aldık işte eğer deplasmanda yenemeyip yine kupayı alsaydık ne değişecekti? Hiçbir şey. Mesela var geldiğinden beri en çok puan toplayan ikinci takımız. Eğer bu süreçte şampiyonluğun ya da düzenli Avrupa katılımın yoksa ne anlamı olur? Amacımız Her yıl Avrupa kupaları ve uzun vadede en az 4 yılda 1 şampiyonluk olmalı. Eğer bu ülkenin 4 büyük kulübünden biri isek, 4 yılda 1 şampiyonluk almalıyız. Kültürel büyüklüğü sportif büyüklüğe böyle çevirirsin. Akıl ve duygu bir arada. Tam avcının dediği gibi. Uzun yıllar sonra var sistemiyle beraber derbilerde en çok puan toplayan takımız. Tesadüf olmadığını bu sene herkes görüyor.
kayseriliyiz
06.03.2022, 22:48
Şu maç özelinde takımın tek eleştirilecek yani, rakip on kişiyken, baskı yapmaması.
Yoksa fb son derece akıllı oynadı, fakat ikinci yarı başında oyunu bırakan fb'ye biraz baskı yapsak ikiyi bulur rahat rahat takılırdık.
1 puan kötü değil, adamlar hırslı oynadı, yapacak bişey yok.
Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
hocam yensek ali koç'un gideceğini biliyor tabi... ulan adam önümüzdeki senenin şampiyonluğunu hesaplamaya başlamış
Mehmet Fatih Yavuz
06.03.2022, 22:50
Şunu da kenara yazalım, bugün sahada takımın lideri Hamsik, orta sahanın en önemli dinamiz kaynağı Dorukhan, İki as stoper Edgar ve Hugo yoktu.
GervinhoYu yazmıyorum bile.
KAzadır... Olur..
Enaldo61
06.03.2022, 22:50
hocam yensek ali koç'un gideceğini biliyor tabi... ulan adam önümüzdeki senenin şampiyonluğunu hesaplamaya başlamış
İyi tarafından bakmak lazım dediğiniz gibi fenerin bu maçı kar sayacak olması işimize gelir, her şey güzelmiş gibi devam edeceklerdir yollarına.
ve Ahmetcan'ı kazandık .
lazminator61
06.03.2022, 22:51
Siopis masallah orta sahyi tek basina toparladi. Baka tüm amc 4 qm icinde durdu dolandi. Ne ileriye gitti ne geriye, al gülüm ver gülüm.
Bence Baka cikip Djannji girseydi maci koparirdik
Harika oldu o açıdan ve yine hakem makem diyorlar Ali Koç daha gitmez berabere kaldık diye seviniyorlar
serdaracıl
06.03.2022, 22:55
Saygıdeğer renktaşlarım daha önce herhangi bir maç hakkında böyle detaylı olarak yorum yazmışlığım yok. 30 yaşındayım ve en az 20 yıldır fanatik bir Trabzonsporlu olarak bu takımın her maçını izliyorum, kalbim bordo mavi atıyor, Trabzonspor'un sevinciyle seviniyorum, üzüntüsüyle kahroluyorum. Kalbim Trabzonspor'la çarpıyor.
Bugün karşımızda olan ve 20 yılı aşkın bir süredir ligde deplasmanda galip gelemediğimiz adını bile anmak istemediğim malum takım 1995-1996 sezonundan 2003-2004, 2004-2005 sezonlarına, ordan 2010-2011 sezonuna kadar camiamıza karşı her türlü kahpeliği yapmış bir camia. 96'daki o meşum maçtan sonra intihar eden taraftarımız oldu, kalp krizi geçirip vefat eden taraftarımız oldu ve malum takım taraftarlarınca silahla vurularak katledilen taraftarlarımız oldu. O acıların üzerine dünya futbol tarihinin yüz karası malum takım taraftarları "Nasıl k.ydu aykut kocaman" diye tezahürat yapma alçaklığında dahi bulundular.
Geçen 30 yılda yollarda vefat eden, kalp krizinden vefat eden, "Bizi yine şampiyon yapmayacaklar" diyerek son nefesini veren renktaşlarımız oldu. Öyle ki "Trabzonspor ona hayat verenlerin hayatıdır." dedik.
Daha geçtiğimiz Konyaspor maçında kalp krizi geçiren taraftarımız, geçen hafta Kayserispor maçında gözyaşlarını tutamayan amcamız ve daha nice niceleri...
Mümin Aydın, Mehmet Dalman, Hüsnü Civelek, Mustafa Çelik, Eyüp Yusuf ve nice taraftarımızın acısını yüreğinde hisseden ben böyle bir sezonda bugün 10 kişi kalmış rakip karşısındaki 2. yarıdaki oyunu, yapılmayan(golü yememize sebep olan ve rakibin tüm ataklarını yiyen puchacz) ve yapılan değişiklikleri(85. dakikaya kadar tek oyuncu değiştirdiğimiz hangi maç oldu? Koita ne?), fark atmamız gereken maçta alınan beraberliği(2. devreye Kayseri maçındaki değişikliklerle başlasak ve o maçtaki gibi oynasak fark atamaz mıydık?), böylesine fırsat elimize geçmişken haysiyetsiz şikeci camianın ağzına böyle laf vermemizi kesinlikle hazmedemiyorum. Puan farkı 30 olsaydı da 40 olsaydı da bu fikrim böyle olacaktı.
Öylesine kalbimi acıttı ki bu maç şampiyonluğun dahi benim için bir kıymet-i harbiyesi yok. Belki çok uç şeyler söylüyorum belki anın sıcaklığıyla bu derece fevri duygu ve düşüncelerim var ama içimden geçenler bu şekilde ve bunları bir şekilde paylaşmazsam içimden atamayacaktım.
Son olarak rakip takım taraftarları 90 dakika en ağır en aşağılık şekilde galiz küfürler ettiler, sahaya atmadıkları madde kalmadı, sahaya atlayıp hakeme saldıran taraftar oldu ve bizim hocamız maç sonu "Çok güzel atmosfer vardı. Seyirci, senelerin rekabeti..." diyor. Üzüntümü, kederimi açıklayacak kelime yok...
Hepinize saygılar...
Hocayı dinlememişsin. Çok güzel atmosfer cümlesini hangi anlamda kullandı anlamamışsın. Cümlenin başını ve sonunu kesip cımbızla çıkarmışsın. Kusura bakma ama hiç olmadı
Mehmet Fatih Yavuz
06.03.2022, 22:55
Harika oldu o açıdan ve yine hakem makem diyorlar Ali Koç daha gitmez berabere kaldık diye seviniyorlar
Bugünün en büyük kazanımı bu! :)
Şunu da kenara yazalım, bugün sahada takımın lideri Hamsik, orta sahanın en önemli dinamiz kaynağı Dorukhan, İki as stoper Edgar ve Hugo yoktu.
GervinhoYu yazmıyorum bile.
KAzadır... Olur..Takımın as kadrodan neredeyse yarısı yok buna rağmen bulunduğumuz konum çok çok tatmin edici.
Cem Balcı
06.03.2022, 22:56
Şu sahtekar camiayı böyle yakalamışken rezil etmek yerine ödül verdik.
Taraftar tam sahaya atlamaya başlamıştı,2. golde stad yıkılacaktı ki adamları oyuna ortak ettik.
Yakışmadı.Takımda Siopis ve Ömür dışında gözüme çarpan hiç kimse yoktu.
yavuzbaha
06.03.2022, 22:56
Abdullah Avcı dünyanın en iyi teknik hocası olabilir,itiraz etmem..Çok başarılı bir hoca olduğu aşikar…fakat bu akşam hata yapmıştır,nasıl futbolcular zaman zaman hata yapıyorsa hoca da yaptı..maçın başında 1 kişi kalmış rakibine karşı çok daha kreatif oynayıp sonucu alacaktı,isminden korktu…nazar boncuğu olsun
serdaracıl
06.03.2022, 22:58
Bu arada yok 25 yıl cart curt boş işler kendisini efendisine tanıtmak isteyen köle miyiz biz. Böyle arabesk köleci ahlaka ihtiyacımız yok. Hatırladığım kadarıyla Çimşir zamanı Türkiye kupasında ilerde dışarda saplamıştık. Ne oldu, Türkiye kupasını aldık işte eğer deplasmanda yenemeyip yine kupayı alsaydık ne değişecekti? Hiçbir şey. Mesela var geldiğinden beri en çok puan toplayan ikinci takımız. Eğer bu süreçte şampiyonluğun ya da düzenli Avrupa katılımın yoksa ne anlamı olur? Amacımız Her yıl Avrupa kupaları ve uzun vadede en az 4 yılda 1 şampiyonluk olmalı. Eğer bu ülkenin 4 büyük kulübünden biri isek, 4 yılda 1 şampiyonluk almalıyız. Kültürel büyüklüğü sportif büyüklüğe böyle çevirirsin. Akıl ve duygu bir arada. Tam avcının dediği gibi. Uzun yıllar sonra var sistemiyle beraber derbilerde en çok puan toplayan takımız. Tesadüf olmadığını bu sene herkes görüyor.
+ 61
ÖmürKaradeniz61
06.03.2022, 22:58
Sorun Bakasetas’ta değil zaten kendi de memnun değil kaleden uzak oynamaya bunu hoca da biliyor. Hamsik ayrı Bakasetas ayrı oyuncu ama biz Bakasetasa Hamsikin yaptığını yap diyoruz o da yapamıyor doğal olarak. Elimizde Bakasetas gibi bir tehdit var ama mecburen kaleden uzak oynatıyoruz .
lazminator61
06.03.2022, 22:59
Taraftar tam sahaya atlamaya başlamıştı,2. golde stad yıkılacaktı ki adamları oyuna ortak ettik.
iste bende tam buna üzülüyorum, adamlar bugün stadi yakicaktilar, mac sonu kendi oyuncularini alkisladilar!!
Enaldo61
06.03.2022, 23:00
iste bende tam buna üzülüyorum, adamlar bugün stadi yakicaktilar, mac sonu kendi oyuncularini alkisladilar!!
Büyük yıkımlar sonrasında toparlanma getirir ama bunlar şu an ne battılar ne çıktılar uzun vadede her türlü işimize gelen bir durum oluştu bence. Yalı çocuğu orada kaldığı sürece bizim avantajımıza.
Oyunculara kızılacak tek şey yahu Feneri niye ciddiye almadınız bu laubalilik yakışmadı şeklinde olur ki aslında bu da gücümüz için iyi bir gösterge az asılsalar çarşı karışırdı
Kemal Öztel
Hiiiiiiiç önemli değil moral bozmaya gerek yok. İki kupa da gelsin önemli olan o. Bu takım bu oyuncular takdiri hak ediyor
lazminator61
Sorun Bakasetas’ta değil zaten kendi de memnun değil kaleden uzak oynamaya bunu hoca da biliyor. Hamsik ayrı Bakasetas ayrı oyuncu ama biz Bakasetasa Hamsikin yaptığını yap diyoruz o da yapamıyor doğal olarak. Elimizde Bakasetas gibi bir tehdit var ama mecburen kaleden uzak oynatıyoruz .
iyide hosde, bu adam neden kosmiyor, neden ileriye gidip geriye gelmiyor veya siopis gibi topu dagatmiyor? bugün Siopis hem kendisi icin hmede Baka icin oynadi. Bake bizi 10 kisi oynatti
HasanTezel
Abdullah Avcı dünyanın en iyi teknik hocası olabilir,itiraz etmem..Çok başarılı bir hoca olduğu aşikar…fakat bu akşam hata yapmıştır,nasıl futbolcular zaman zaman hata yapıyorsa hoca da yaptı..maçın başında 1 kişi kalmış rakibine karşı çok daha kreatif oynayıp sonucu alacaktı,isminden korktu…nazar boncuğu olsun
Maçın özeti, tertemiz yorum her kelimesine imza atarım…
Hoca büyük hata yaptı, sahada delilikten çekinmiş-görememiş olabilir o kredisi fazlasıyla var, ama ligde karşımızda bu kadar aciz bir takımı hiç görmedim, Avcı istese ilk yarı 5 olurdu
Neyse, ali koçu yedirmedik, 1 sene daha devam böyük başkan;)
MEKANİK61
06.03.2022, 23:01
TFF'den flaş açıklama: "Savcılarımızı göreve davet ediyoruz" https://beinsports.com.tr/haber/tffden-flas-aciklama-savcilarimizi-goreve-davet-ediyoruz
Şunu tekrar sorayım Zorbay Küçük’e devre sonu yapılan saldırı başka bir stadda olsa Zorbay 2. devre o maça çıkar mıydı? Hatırlayın TS Sivas maçında olanları 1-2 dakika kala maç tatil edildi
Zafer Fidan
Bosverin beyler 10 mac kaldi ve 15 puan öndeyiz. :)
lazminator61
Büyük yıkımlar sonrasında toparlanma getirir ama bunlar şu an ne battılar ne çıktılar uzun vadede her türlü işimize gelen bir durum oluştu bence. Yalı çocuğu orada kaldığı sürece bizim avantajımıza.
hadi insallah
Abdullah Avcı dünyanın en iyi teknik hocası olabilir,itiraz etmem..Çok başarılı bir hoca olduğu aşikar…fakat bu akşam hata yapmıştır,nasıl futbolcular zaman zaman hata yapıyorsa hoca da yaptı..maçın başında 1 kişi kalmış rakibine karşı çok daha kreatif oynayıp sonucu alacaktı,isminden korktu…nazar boncuğu olsunYa kimse beni yanlış anlamasın da dalga dalga fenerin kalesini ablukaya aldığımız çok maçı da hatırlıyorum ben, bi kontradan 1:0 yapıp güle oynaya gittiklerini. 96'da 1:0 maç kenardan Şenol ileri ileri diye kı.ını yırtıyordu. Bence bunları geçelim. Takım ne yapılması gerekiyorsa onu yapıyor. Gerekirse korkacaksın kardeşim ki korku değil gerçekçi oyun oynuyoruz. Öyle böyle takımın yarısı yokken ilerliyoruz. Bana yetiyor bu en azından.
Furkan Özdem
06.03.2022, 23:03
Trioda kırmızı karta yanlış diyorlar :) İstemsiz basmış :)
Enaldo61
06.03.2022, 23:03
Ya kimse beni yanlış anlamasın da dalga dalga fenerin kalesini ablukaya aldığımız çok maçı da hatırlıyorum ben, bi kontradan 1:0 yapıp güle oynaya gittiklerini. 96'da 1:0 maç kenardan Şenol ileri ileri diye kı.ını yırtıyordu. Bence bunları geçelim. Takım ne yapılması gerekiyorsa onu yapıyor. Gerekirse korkacaksın kardeşim ki korku değil gerçekçi oyun oynuyoruz. Öyle böyle takımın yarısı yokken ilerliyoruz. Bana yetiyor bu en azından.
Adam bu şekilde bizi tarihimizin en şaşalı şampiyonluğuna götürüyor, zaman zaman eleştirsek de heykelini dikeceğiz inşallah.
lazminator61
06.03.2022, 23:04
Şunu tekrar sorayım Zorbay Küçük’e devre sonu yapılan saldırı başka bir stadda olsa Zorbay 2. devre o maça çıkar mıydı? Hatırlayın TS Sivas maçında olanları 1-2 dakika kala maç tatil edildi
kesinlikle iptal edilirdi. Yani bizim taraftar yapsaydi. Ulan 8 yil önce, Avni Aker stadinda, seyirciler protesto yapti diye, maci ilk yarisinin ortasinda iptal edip, 0:3 hükmen kaybetdik sikecilere karsi... Bize karsi kural farkli !
ÖmürKaradeniz61
iyide hosde, bu adam neden kosmiyor, neden ileriye gidip geriye gelmiyor veya siopis gibi topu dagatmiyor? bugün Siopis hem kendisi icin hmede Baka icin oynadi. Bake bizi 10 kisi oynatti
Yahu hocam herkesin bir özelliği ,yapısı var bu adam hücum oyuncusu savunmada ne işi var Allah’ını seversen,Hamsik hem hücumda hem savunmada oyunu rahatlattığı için aynı oyunu Bakasetastan bekliyoruz olmaz.
HasanTezel
Hadi diyelim berbat bir performans sergiledi Nwakaeme bu maç özelinde, ne olacak ciddi soruyorum ne düşünmeliyiz?
Nwakaeme ligde 18 farklı takıma gol attı ama 4 senedir sadece ŞİKECİLERE golü yok, zaten son 6 maçda ya sakat ya oyundan çıktı(!)…
Şayet acun söylentilerini-sözleşmesini ve saçma dedikodukarı bitirecekse O MAÇ BU MAÇ, her adımını izleyeceğiz;)
Nwakaeme isterse Fb çimlere gömülür, haa istemezse iş ortada Bakasetas Djaniny veya kouassi ye kalır…
Birileri başlık açmada şanslı biz de futbolculara ayarda kralız yani, kime dobarlan dedikse aldı mesajı, forumu okuyorlar demekki;):alkış:
kaçarava
06.03.2022, 23:05
21312
Bakasetas ve Visca'nın ikinci yarıdaki pasları. Sırf yan ve geri pas.
Oyun olarak cok kötü degildik. oynamak istedigiiz gibi disiplinli ve tutarli oyun oynadik ancak oyn istedigimiz gibi domine edemedik. Bunun altinda yatan en önemli sebep ise lige basladigimiz ideal onbirden dört oyncunun ki bunlardan ikisinin önemi bu macta en acik sekilde görüldü, takimda olamyisiydi. edgar Ie olsaydi defanstan ileri cikislarimiz daha kolay olurdu. Vitor olsa o kafa golü muhtemelen yenmezdi, dorukhan da rakibin gösterdigi direnci kirmada cok önemi bir üstelinirdi, Berwinho olsaydi macin ikinci yarisi baska yerlere gidebilirdi ve Hamsik olsa bu mac bizim adimiza tarihi bir mac olurdu. Ancak yoktular ve elimizdeki oynclarla en iyisini yapmaya calistik. becerebilk mi? Tam anlamiyla degil. Ben oynanan oyndan memnun olsam da icimde biraz burukluk var.
Kacirdigimiz golleri rakip takim atsa, oynadigimiz oyunu rakip oynasa agizlarindan salayalar akitarak anlatacaklari maclari sadece fenerbahceden bahsederek anlatan Beinsport yorumcularina da ayrica parantez acmak gerek! Yüzlerine tükürülecek insan degiller. Hele bir tanesi bvar ki, Siopisin ayagina basildigi pozisyona kirmizi demiyor yavsak.
Mac ile söylemek istedigim su ki giren cikan kim olursa olsun oyun anlayasimiz degismiyor. Bu cok önemli! Su acidan önemli, gelecek yil sampiyonlar ligi ve veya avrpa ligini türkiye ligi ile birlikte götürürken buyil oldugu gibi sakatlar, cezalilar verecegiz, mental yorgunluklar yasayacagiz ve bu anlamyila oturttugumuz bir mantalitemiz sistemimiz olacak. o sistem bana göre daha tam anlamiyla oturmadi. Avci hocanin yapmak istedigini uzun soluklu bir pencereden izleyenler aslinda hocamizin oyunumuzu nerelerden alip nerelere getirdigini ve nereye götürmek istedigini daha iyi anlayacaklardir. Macin belirli bölümlerinde gercekten topla ne yaptigini bilen, sistem takimi gibi oynadik, oynamaya calistik ve bu süreyi uzatmaya dair de kafa yordugumuz belli. Golde cok büyük Abdulkadirsever olmasam da ondaki gelismeyi görmem beni oldukca mutlu etti. Golde top cevirirken Abdulkadir zan nedersem ortasahanin önünde topla bulstu, pas oyununda pasini yapti, hareketlendi, Waka onunla oynadi ve o da ceza sahasina girip pasini atti ve gol geldi.
Bu yazildigi zaman cok ilginc ya da spektaküler gelmiyor ancak seyredince ne demek istedigimi daha iyi anlayacaksiniz.
Takimda Perez defansif bir roldeydi ve ileri cikislari da onlarin solbeki szalai nedeniyle gerceklesmedi cünkü Szalai cok ileri geri gitti ve macin da muhtemelen en cok kosanlarindan biri oldu. Bakasetas cok iyi kitlendi. KImse Bakasetas ile ilgili kötü yorum yapmamali kanimca. o cok yanliz kaldi ve yaninda da SIopis olunca >Baksetas´i islevsellestiremedik. Cornelius da etkisiz kaldi cünkü bu kez ne onun sevdigi oyunu oynayabildik ne de takimin sevdigi oyunu oynayabildik. Waka mac boyu oyunu yönlendiren oyuncydu ve ayagindan da cok önemli iki üc firsat kacirdik.
Visca kapanan anadolu takimlarina karsi maalesef bugün oldugu üzere cok varlik gösteremedi bunda rakip takimin hocasinin normalde Waka üzerine yapacagi baskiyi onun üzerine yaptirmis olmasinin da etkisi var.
Siopis bildiginiz üzere cok kostu ancak bugün daha fazla oyun kurmaya yönelik islere de bulasti ve zannimca takimimizin bugün istedigi sonucu alamamasinin altinda yatan sebep tam da Siopis´in bu rolde omasiydi. yani kapasitesi yetmedi üstlendigi bu role.
Ugurcan güven veriyor ve sanirim buna alistik artik.
Ben AHmet Can´i hepimiz gibi cok begendim. Bu yil üzellikle kalan maclarda kendisini gelistirecektir. Cünkü tam onluk bir ortam var. Baski yok, rahatlik var,destek var.
SUrasi acik ki Polonyali arkadas iyi niyetli ve birseyler yapmaya claisiyor ve hatta yapiyor da ancak biz sayet gelecek yil sampiyonlar liginde boy göstermek istiyorsak oraya daha iyisini bulmak zorundayiz.
Oxuna giren Djaniny yine cok faydali oldu. keske hocamiz onu onbes dakika daha önce alabilseydi ve keske Waka icin hazirladigi gol pozisyonunda kendi deneseydi. Ben >Djaniny cok begenen biriyim ve tkaimimizin en degerli iki üc oyuncusundan biri oldugunu düsünüyorum.
Kousi girdikten sonra faydali tkaim oyununa uygun oyun oynarken kendi becerilerini de sahaya yansitti. keske daha fazla süre alabilse.Bunun icin Viscadan vazgececek olsak bile bence denemeye deger. Cünkü >Bu arkadasin bazi äzellikleri Viscanin kimi özelliklerinden daha faydali.
Özellikle ikinci yari ben tkaimi cok begendim ancak o eksik olan bir sey varya o bizim bugün glaibiyeti alamamamizdaki en önemli etkendi.
Bize berabere kaldigimiz bir mac sonunda bu sekilde burukluk yasatmai ögrettikleri, sunduklari icin Tesekkürlerimi takima, hocalara ve yönetime yolluyorm!
Gelecek iki haftada dananin kuyrugu kopar gibime geliyor.
MEKANİK61
06.03.2022, 23:07
deniz çoban
lale orta
bülent yıldırım
3 üde beıng sports da kırmızı kart yanlış dedi..
İşlerine gelince kontrolsüz hareket diyenler şimdi istemsiz diyorlarsa
Gülüp eğlenip 15 puan farkin oynanan oyunun keyfini sürün. Asla kötü oynamiyoruz
Ve harika bı takımımız var
Adem Erdoğan
Trabzonspor'a karşı 2 orta yapan kendini Real Madrid zannediyor arkadaş.
Wakame'nin boş kalesi, Visca'nın çaprazdan girip çektiği şut ilk anda akla gelenler. Verilmeyen 2 de penaltı var.
Enaldo61
deniz çoban
lale orta
bülent yıldırım
Yok artık :D Omurgasızlar.
Adam bu şekilde bizim tarihimizin en şaşalı şampiyonluğuna götürüyor, zaman zaman eleştirsek de heykelini dikeceğiz inşallah.Yaşım 48. 84'den bu yanasını az çok hatırlıyorum. Özellikle son 15 yıldır hatta 20 yıldır belki de Trabzonspor kilit maçlarda sı.ar afedersiniz. Adam tüm klişeleri yıktı geçti. Neymiş feneri yakalamışken yenememişiz. Lükse bak :)
Bi eşiğide bir şekilde geçtik. Devam abi, devam. Haftaya Göztepe maçı var sanırım. O maça bakıcaz şimdi.
serdaracıl
06.03.2022, 23:09
Bugün şikecilerin stadında yaşananlar trabzonda yaşansa ne teröristliğimiz kalırdı ne vatan hainliğimiz
lazminator61
06.03.2022, 23:10
deniz çoban
lale orta
bülent yıldırım
bunlar bide para kazaniyor, kovulmasi lazim. Su pozisyonu dünyaya gösterde, sonra bu yorumculari, ülkece rezil oluruz.
lazminator61
06.03.2022, 23:11
Bugün şikecilerin stadında yaşananlar trabzonda yaşansa ne teröristliğimiz kalırdı ne vatan hainliğimiz
bakalim ne caza alicaklar. Hakeme saldiri, Susmiyan küfürler. TFF ne vericek acaba
Salih Kara
06.03.2022, 23:13
Trioda kırmızı karta yanlış diyorlar :) İstemsiz basmış :)
Bunlara aslında sosyal medyadan iyi bir tepki lazım. Birşey bildiklerini sanıyorlar ama sene başından beri ilk fener maçıyla başlayan her tartışmalı pozisyonda aleyhimize konuştular. Üstelik nefretlerini kusarak konuşuyorlar. Mesela bugünkü karar tartışılabilir ama nihayetinde hakem kararı denilip saygı duyulmalıdır. Ama bunlar nefret kusuyorlar. Suratlarına bakarsan moralleri çok bozuk. İlk maçta da böyleydi. Aradaki maçlardaki kararlarda da böyleydiler. Ben izlemiyorum artık. Yalnız suratlarını böyle görmek hoşuma da gitmiyor değil. Şu an izlemiyorum ama muhtemelen Ahmet Can pozisyonunda da kırmızı derler bunlar. Gerçi hakemlikle neydi ki yorumları ne olsun
Enaldo61
06.03.2022, 23:14
b yıldırım zaten hakemliğinde ts katliamcısı bir tetikçiydi bunu yorumcu yapanların da niyeti bellidir. kafası yarılmamış mıydı trabzonda
deniz çoban
lale orta
bülent yıldırım
Bülent Yıldırım'ı görünce s.ktir et dedim kendi kendime.Eskişehir-Trabzonspor maçı 10-11 şike sezonu..
serdaracıl
06.03.2022, 23:15
Belki katılmayacaksınız ama ben bugün peres’i de beğendim
Enaldo61
06.03.2022, 23:16
ya ben Peres'i sildim çoktan gol falan atıp maç kazandırmadığı sürece bana yaranamaz :)
Sefa Murat Dokuz
06.03.2022, 23:17
21312
Bakasetas ve Visca'nın ikinci yarıdaki pasları. Sırf yan ve geri pas.
Hocam Siopis’in pasları koyabilir misin?
kayseriliyiz
06.03.2022, 23:17
la siz ruh hastasımısınız her maçı kim kazanıyor 50 bin kisi önünde salyası akmış köpeklere yenilmedik çok gol kaçırdık osuruktan bir gollede berabere kaldık bitti r.madrid degilsin sen m.ctiy de degilsin haddini hududunu bil saçma salak fb takıntınız bu camiaya tam 10 yıl kaybettirdi artık yeter.Tebrik ederim, mükemmel tespit yapmışsın.
Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
emre6117
06.03.2022, 23:21
Aynen oyle.
Fb de olunca gundeme bile gelmedi, sanki hicbir sey olmamis gibi.
Turk spor medyasi rezilin de rezili bir medya.
Cok buyuksun trabzonspor.
Eze eze sampiyon oldun.
Triodaki komik adamlara gore.kirmizi da hataliymis.
Bunlar asla duzelmeyecekler.
%100 kirmizi. Bu pozisyona kirmizi demeyenin ahlakindan suphe etmek lazim.
kaçarava
06.03.2022, 23:22
Hocam Siopis’in pasları koyabilir misin?
İlk yarı
21313
İkinci yarı
21314
Siopis'i ikinci yarı beğendim. Topla baskı altında dönmeye bile başlamıştı. Rakip tam anlamıyla gevşerken gittik gol yedik olacak şey değil.
Defans eksikti tamam
Orta sahada hamsik gibi oyun kuran beyin yoktu bacasetas bu rolü üstlenemedi. Siopis de bu oyunda ona verilen misyonda atakları yönlendirmede eksik kaldı. Yanlış tercih hamleler çok oldu ama ofans noktasında asıl görevi defans da Allah için çok iyi oynadı
peres iyiydi ama atakta koşması gerekirdi. bu kadar ağır kalınmaz. samuel iki kat mesafeden geldi aldı topu. ya ağırsan viscaya izin vereceksin koşsun diye ya da koşuyorsan yarınlar yokmuşçasına koşacaksın.
emre6117
06.03.2022, 23:24
Abdullah hoca sadece hamleleri daha erken yapabilirdi. Bakesatasa cok dayandi.
Yensek zevkli olacakti.
Ama tebrikler takima. Fb yine megafonluk oldu.
David_LuiZ4
06.03.2022, 23:25
Hocanın maç sonu açıklamalarını izledim..Yazdığımız şeylerin farkında..Geçiş oyunuyla atakları sonlandıramıyorsanız sete dönmeniz gerekir geçişden sete dönerken de top kaybı yapmamanız lazım dedi..Son derece isabetli bir açıklama..Biz işte geçiş hücumuna çıkarken çok top kaybettik çıkarken yaptığımız top kayıplarıyla sete dönemediğimiz için rakibe de 4'e 5 5'e 6 yakalanma fırsatı sunduk..Topun bir o tarafta bir bu tarafta olmasının sebebi de bu..Git gelli bir oyunda rakibin 10 kişi kalmasının bir avantajı da olmuyor sana..Hamsik'î de aradık dedi hoca..Gerçekten öyle göbekte oyun zekası muazzam Hamsik olsaydı altın vuruşu yapar fişini çekerdik şikecilerin..
Ama bu kadar rastlantida bahtsız bedeviyi çölde kurup ayısı öper geldi iş hanı rüzgarda savrulan demir parçalarının birleşerek boing 717 uçağını meydana getirmesi eş değer bu maçta puan kaybetmemiz hala AKLIM ALMIYOR OLACAK ŞEY DEGIL
Mac 2 olsa gercekten ortalik karisirdi sahadakiler de oyunu birakirdi, farka bile giderdi is. Hakemi makemi birakip direk gercek hedefe yoneleceklerdi. Yine olumleri gecikti :)
serdaracıl
06.03.2022, 23:28
Bakasetas’ın yerine kouassi bence olur. Waka—-kouasdi—-visca şeklinde
jan mari denen herif de sağlam rezil olmuş, tribünlere dönecek yüzü kalmamış olması lazım. inş bunu fark eder ve dönmez.
Son 1 aydır YouTube da serdar bali takip ediyorum, herhalde sayesinde daha fazla dikkat ediyorum sağ ve sol bekler asli görevini yapmıyorlar. Bakıyorum puhaç sürekli ortasahayı geçmiş waka ile, peres viscanın önünde iyide kontra yediğimizde 2 stoper den başka bişe yok. Ki hugo kupada puhaç boşluğuna koşarken sakatlandı.
İlerisi herzamanki gibi ama yerli işi ve sakatlık ortasaha dinamizmimizi bitirdi. Ömür önde oynayınca baka geride olmadı önde.oynasa berat başlayacak tı hamsik Dorukhan eksikliği çok bariz belli oldu.
Ahmetcan heyecanlı başladı sonrada alıştı iyi oynadı. Rakip eksilmese nasıl birşey izleyecektik. Hoca sabırlı şekilde topu döndürdü bulduğumuz pozisyonlar var atsak maç gene kopacaktı saldırmadık diyenler biraz insaf.
10 maç kaldı 15 puan fark var. ilk defa şampiyon olduk diyebiliyorum.
iso_4939
06.03.2022, 23:30
Wakanin pozisyonunu hala atlatamadim
serdaracıl
06.03.2022, 23:31
Zayıf halkamız puhaç
Enaldo61
06.03.2022, 23:31
Cezalı duruma düşen var mı?
Avcı hoca istanbul takımları ile deplasmanda oynarken ne düşünüyor acaba??
çünkü bu maçlarda tanınmaz hale geliyor veya çok mu göze batıyor
rakip on kişi kalmış sen oyunu ele alacaksın diyoruz ama oyuna bak
87 dk da üç tane oyuncu değişmenin izahı nedir?
daha önce değiş o zaman ve sahada dinamik güç artsın
rakip on kişi sen çık topunu oyna geç
bakasetas'a 85 dk nasıl sabrettin hayret valla
bazı maçlarda tutuluyorsun avcı hocam
şartlar senin lehinde olmasına rağmen anlamsız bir oyuna dönüyor
Sefa Murat Dokuz
06.03.2022, 23:35
Uğur Karakullukçu ve Ali Ece’yi izledim şimdi.
Burdaki korkaklar gibi değil, gayet bizler gibi mantıklı yorum yapıyorlar.
Yukarda çok yakın bir şampiyonluk mücadelesinde değiliz ve şu maçta risk almak için gayet telafi edecek çok puan avantajın vardı. Alacağın riskte kazanma şansında daha yüksek zaten sayısal olarak üstünsün sahada.
“Abdullah Hoca ile 20-25 tane birlikte maç izledim, o maçlarda da tuttuğu takımın hocasının da bunu yapmasını istiyordu. Oyunu tutması ve bitirmesini. Uyuşuk futbol oynattı. Bu uyuşuk futbolla gol yiyeceğini izlerken de söyledim. Abdullah hoca aynısını yapacağını da söyledim. 10 kişi gidip 2’yi 3’ü atıp maçı bitireceksin hocam diyordum. Abdullah Hoca son 20 dk eksik oynayan rakip yorulur diyordu.” Ali Ece
“Yenilse Trabzonspor ne kaybedecek? Yakın bir yarış olsa 96’daki maç gibi bir maç olsa öndesin 1-0 ve beraberlik yetse felan anlarım. Ama Trabzonspor yenilse ne kaybedecek? 14 puan yine fark. Konya’nın kalitesi 14 puan farkı kapatabilecek bir kalite zaten değil. Trabzonspor kendi futbolunu neden oynamadı ben anlayamadım.” Uğur Karakullukçu
Eski bir sol bek olarak puchacz gereksiz yükleniyoruz. Ben wakame gibi bir topcunun arkasında bir yerde oynamak istemem geri desteği yok çünkü
Ha geliyor koşuyor ama dikkat edin press yok sadece koşuyor ağır ağır oda
Çok kaliteli sol bek mi hayır ama koşmuyor demeyin el insaf adam defansta 2 kanat üzerine geliyor mücadele ediyor. Birde ileride wakanın yardımına koşuyor. Hataları var mı çok kademe hatası çok ama koşuyor.
Ben wakanin arkasında bek olsam orta saha ya kadar gelip sanata ulaştırdım topu dönerdim kademeye
Sefa Murat Dokuz
06.03.2022, 23:37
İlk yarı
21313
İkinci yarı
21314
Siopis'i ikinci yarı beğendim. Topla baskı altında dönmeye bile başlamıştı. Rakip tam anlamıyla gevşerken gittik gol yedik olacak şey değil.
Yüzünü hiç terse çevirmemiş ve pas boyu çok kısa. Nerdeyse 15-20 metrelik pası yok.
Manava61
06.03.2022, 23:40
"Yenilsen ne kaybedeceksin" anlayışı kadar karşı olduğum bir anlayış yok. Ne demek yenilsen ne kaybedeceksin? Para kaybedeceksin, seri kaybedeceksin. Şampiyonluk garantilendikten sonraki maçlarda eyvallah gençleri oynatır ve kazanacakların kaybedeceğin puandan ve anlık paradan değerli hale gelir eyvallah. Belki bu bir puan bizi şampiyon yapacak bunu nerden biliyoruz?
serdaracıl
06.03.2022, 23:41
Yukarda çok yakın bir şampiyonluk mücadelesinde değiliz ve şu maçta risk almak için gayet telafi edecek çok puan avantajın vardı. Alacağın riskte kazanma şansında daha yüksek zaten sayısal olarak üstünsün sahada.
“Abdullah Hoca ile 20-25 tane birlikte maç izledim, o maçlarda da tuttuğu takımın hocasının da bunu yapmasını istiyordu. Oyunu tutması ve bitirmesini. Uyuşuk futbol oynattı. Bu uyuşuk futbolla gol yiyeceğini izlerken de söyledim. Abdullah hoca aynısını yapacağını da söyledim. 10 kişi gidip 2’yi 3’ü atıp maçı bitireceksin hocam diyordum. Abdullah Hoca son 20 dk eksik oynayan rakip yorulur diyordu.” Ali Ece
“Yenilse Trabzonspor ne kaybedecek? Yakın bir yarış olsa 96’daki maç gibi bir maç olsa öndesin 1-0 ve beraberlik yetse felan anlarım. Ama Trabzonspor yenilse ne kaybedecek? 14 puan yine fark. Konya’nın kalitesi 14 puan farkı kapatabilecek bir kalite zaten değil. Trabzonspor kendi futbolunu neden oynamadı ben anlayamadım.” Uğur Karakullukçu
Yenilsek ne mi kaybedecektik? Berabere kaldığımız hslde demediğinizi bırakmadınız yenilsek herhalde gömmüştünüz takımı. Topla tüfekle saldırmak cesur olduğun anlamına gelmez. Hatta bazen aptallık olur. Bizi buraya akıl getşrdi, aklımızla da şampiyon olacağız
Ne olursa olsun bu deplasmandan bir puan almak iyidir derdim maç öncesinde ama on kişi kalan rakip karşısında oyunu kopartamamak üstüne de waka’nın şutunun direkte patlaması üzdü. Hoca da Hamsik’i arıyor ki toplantıda bunu dile getirdi. Bir an önce döner ve katkı verir inşallah. Şampiyonluk için 16 puana ihtiyacımız vardı. Birini aldık. Kaldı maksimum 15 puan. Sene sonu ağlayarak şampiyonluğu kutlarken aklıma bu maç gelmeyecek. Mücadeleye devam.
Ugur Kurucelik
06.03.2022, 23:42
İkinci yarı Puhacz yerine Yusuf, Baka yerine Djanini girseydi ve biz 4-4-2 ye dönseydik, en az iki gol daha atardık.
Sağlık olsun. Abdullah hoca hatalarından ders çıkaran biri. Adam öyle bir takım kurdu ki, Kadıköy de bir puana üzülüyoruz.
Gesendet von meinem Pixel 4 mit Tapatalk
BEN OLAYI OGRENDIM. BIZIM ASLAN BAŞKAN DEVRE ARASINDA ALI KOÇ U ARAMIŞ. ILK YARI UCUNU GORDUN SEVGILI ALI KOÇ DEMIS. Ikinci yari salarsam aslanlari paramparça ederler. Geçen maçta 14 bin şb tarafyari koro halinde sövdü. Bu hafta 50 bin kişi var. Rahmetli koç mezarından kalkacak resmen. Bir 10 miyon ateşle üzmeyelim seni demiş
Adamın genlerinde korkaklık varsa demek ki neyse burayı okur da korkaklığı terk eder muhtemelen
Bakın bu Hocayı korkaklıkla itham eden kafalar ve o zihniyet yüzünden biz şampiyon olamadık çok sezon en bariz örneği 95-96 malum maçtır, beraberlik yetiyordu
Rıdvan aglamayinca tadı cikmiyo beee
Çok sövüp saydım ama
Avcı şu garantici inadından vazgeçerse daha büyük işler yapacak
senin tempona bu ligden hiçbir takım dayanamaz
rakip on kişi vur geç işte kendi oyununu oyna
kouassi'yi ve djanini'yi daha önce oyuna al kendi futboluna bak
kaçarava
06.03.2022, 23:48
Yüzünü hiç terse çevirmemiş ve pas boyu çok kısa. Nerdeyse 15-20 metrelik pası yok.
Buna şükret hocam gayet iyiydi. Diğerleri gibi rakibin gölgesini görünce geri dönmedi.
Orta saha için genel olarak bir yorum gördüm hocanın başlığında. Çok net iyi tespitler bana göre:
Siopis tutucu bir oyuncu değil yanının her zaman çiftlenmesi lazım. Berat'a güvenmemiş hoca ben de güvenmiyorum ama bu maç zorunluluktan oynatılması lazımdı. 0 savunma Baka ve Abdüş + basamadığı için (çünkü bassa tek pasta geçilecek ve merkezden pozisyon vereceğiz) savunma yapamayan Siopis birleşince hiç savunma yapamayan muhteşem bir üçlü oluşmuş oldu Fener de istediği gibi hücum etti hiçbir şekilde durduramadık doğal olarak.
Ayriyeten değişiklik yapmak için Mesut'un 85'te girmesini beklemesi de ayrı bir rezillik ve tezat oldu. Hocanın Mesut girene kadar değişiklik yapmaması rakibin orta sahasının daha üstün olduğunun farkında olduğunu gösteriyor ama Siopis'in yanını çiftleyip Sio'nun istediği gibi pres yapabileceği bir ortam yaratıp bizi güçlendirmek yerine 87'ye kadar hiçbir şey yapmaması da çok garip.
Neyse sağlık olsun diyelim. Umarım Dorukhan çabuk döner.
Sefa Murat Dokuz
06.03.2022, 23:51
Yenilsek ne mi kaybedecektik? Berabere kaldığımız hslde demediğinizi bırakmadınız yenilsek herhalde gömmüştünüz takımı. Topla tüfekle saldırmak cesur olduğun anlamına gelmez. Hatta bazen aptallık olur. Bizi buraya akıl getşrdi, aklımızla da şampiyon olacağız
Bütün dünya salak bir siz akıllısınız.
Norwich Liverpool maçı vardı geçenlerde. Norwich 1-0 öne geçti maçın başında. Klopp 60. Dk’da 4-2-4’e döndü 2 adam değiştirdi.
2-1 öne geçti Liverpool 67.dk’da, orta saha bile almadı aynı şekilde saldırdı 3-1 kazandı. Başka değişiklik yapmadı.
Bu örnek ile doğrusu budur mu diyorum? bunun ıspatı mı? hayır. Ancak bizim oynadığımız bu uyuşuk yan pası 10 kişi rakibi ölüyü diriltmeyi futbolla haşır neşir kimse doğrulamıyor. Kaybedecek bir şeyin yoksa rakibi böyle zayıf bulmuşsan ezip geçeceksin. O fırsatta var.
Ali Ece, Trabzonspor’u ve Abdullah Hoca’yı da iyi savunan birisidir. Ama yanlışa da yanlış diyebiliyor.
Adam Abdullah Avcı ile yan yana 20-25 maç izlemiş, hoca buna inanıyor işte ifade de etmiş. Yanlış bu. Bu iş ancak o maçda 1 puan çok kıymetli ise doğru olabilir. Bu maç ölüm kalım maçımız değildi.
Saldırıp yenilseydik bu yorumcularda bende hocaya kızmadık.
1 yıl önce Antalya 10 kişi kaldığında hocanın yapmaya çalıştıklarını takım uygulayamadığında forumda yazdıklarım duruyor.
Sefa Murat Dokuz
06.03.2022, 23:53
Bakın bu Hocayı korkaklıkla itham eden kafalar ve o zihniyet yüzünden biz şampiyon olamadık çok sezon en bariz örneği 95-96 malum maçtır, beraberlik yetiyordu
Okuman yok yazman var senin. Nasıl oluyor?
Avcı hoca seneye gereğini yapacaktır. Basın toplantısında bile belli etmiş. Üzülmenin anlamı yok. Sanki yenildik. Göztepe maçını alıp yelkenleri dolduralım.
61zeynel61
06.03.2022, 23:55
Bizim en büyük üzüntümüz feneri farklı yenecek cesur oyunu ortaya koyamamış olmak. Yoksa 20 puanlık fark hâlâ devam ediyor yani.
serdaracıl
07.03.2022, 00:00
Bütün dünya salak bir siz akıllısınız.
Norwich Liverpool maçı vardı geçenlerde. Norwich 1-0 öne geçti maçın başında. Klopp 60. Dk’da 4-2-4’e döndü 2 adam değiştirdi.
2-1 öne geçti Liverpool 67.dk’da, orta saha bile almadı aynı şekilde saldırdı 3-1 kazandı. Başka değişiklik yapmadı.
Bu örnek ile doğrusu budur mu diyorum? bunun ıspatı mı? hayır. Ancak bizim oynadığımız bu uyuşuk yan pası 10 kişi rakibi ölüyü diriltmeyi futbolla haşır neşir kimse doğrulamıyor. Kaybedecek bir şeyin yoksa rakibi böyle zayıf bulmuşsan ezip geçeceksin. O fırsatta var.
Ali Ece, Trabzonspor’u ve Abdullah Hoca’yı da iyi savunan birisidir. Ama yanlışa da yanlış diyebiliyor.
Adam Abdullah Avcı ile yan yana 20-25 maç izlemiş, hoca buna inanıyor işte ifade de etmiş. Yanlış bu. Bu iş ancak o maçda 1 puan çok kıymetli ise doğru olabilir. Bu maç ölüm kalım maçımız değildi.
Saldırıp yenilseydik bu yorumcularda bende hocaya kızmadık.
1 yıl önce Antalya 10 kişi kaldığında hocanın yapmaya çalıştıklarını takım uygulayamadığında forumda yazdıklarım duruyor.
Evet bütün dünya salak, bi biz akıllıyız. Takımın iki as stoperi, orta sahadaki en iyi oyuncuları yoktu bugün. Takım hafta içi kupa maçı oynayarak geldi. Bunca eksiğe ve yorgunluğ rağmen rakibe pozisyon vermedik. Kaleci hariç 10 as oyuncudan 5’i sahada yoktu bugün farkında mısınız acaba
lazibere
07.03.2022, 00:02
10 kişi kalmış fener'i yenememek hepimiz için üzüntü verici, hele hele 70 . dakikada gol yiyerek berabere kalmak daha da üzücü. buraya kadar herşey normal ama istanbul'da yenilmemek de bir o kadar kıymetli
3 puan bize lazım değildi ama onlara lazımdı. Onlar dşünsün, en nihayetinde tarih, skoru yazar. Bizi yenerek 2. olma ihtimalleri artacaktıysa kaybettikleri 2 puana da sevinirim ben..
Biz her zaman ki futbolumuzu oynadık, Kötü mü oynadık , hayır . Ama iyi oynamayan en az 3 oyuncumuz vardı ve bu sebeple kazanamadık. Bakasetas ve Visça ve Pushak kesinlikle çok kötü oynadılar. bakasetas özellikle kötü oynadı. Sadece kötü oynamakla da kalmadı, yediğimiz golden önceki pozisyonda anlamsız top kaybı ile başlayan ve yapılan ortada rakibini kaçırması ile de gole sebebiyet verdi. ben olsam onu sahada tutmazdım ikinci yarı.
Eleştirecek çok şey var..
İstanbul'da 25 sene sonra galip gelmek için elinde çok büyük koz varken, Bunu bitirememek gerçekten moral bozucu. Ama şampiyonluk yolunda alınan bir puan ve yenilmemezlik serisi çok daha anlamlı
İkinci yarı oynanan maçlarda Giresun'a kaybettiğimiz puana daha fazla üzülmüştüm. O maçta da Bakasetas penaltı kaçırmıştı..
neyse diyelim
Haftaya Göztepe ve Rize maçları çok daha kıymetli, Şampiyonluk yolunda coşkulu futbola devam etmek dileğiyle
Bizim en büyük üzüntümüz feneri farklı yenecek cesur oyunu ortaya koyamamış olmak. Yoksa 20 puanlık fark hâlâ devam ediyor yani.
farklı yenmek de değil aslında
rakip on kişi kalmışken niye rakibin üstüne gitmiyoruz da böyle anlamsız paslaşma yapıyoruz
rakibin üstüne git kendi futbolunu oyna her türlü pozisyon bulacaksın
ve geç yapılmış oyuncu değişimleri
Sefa Murat Dokuz
07.03.2022, 00:10
Evet bütün dünya salak, bi biz akıllıyız. Takımın iki as stoperi, orta sahadaki en iyi oyuncuları yoktu bugün. Takım hafta içi kupa maçı oynayarak geldi. Bunca eksiğe ve yorgunluğ rağmen rakibe pozisyon vermedik. Kaleci hariç 10 as oyuncudan 5’i sahada yoktu bugün farkında mısınız acaba
Siz futbolun doğrularından çok uzaktasınız.
Yılbaşında Granada-Barcelona maçı vardı.
Barcelona 80. Dk kırmızı kart gördü. Granada 4-4-1-1 oynuyordu.
Granada 80. Dk’da 3-4-3’e döndü. Son 10’dk yı forse etti 1-1 yaptı maçı.
Birisi La Liga 17.si diğeri La Liga 3’sü.
Granada maçı 2-1 3-1 kazanacak fırsatlar da yakaladı maçta.
Barcelona’dan korkmadı. Kendisinden 2 kat puan toplamış takımı ezdi.
Çünkü futbolda 1 kişi eksikliği çok büyük bir dez avantaj.
Hocanın maç sonu açıklamalarını izledim..Yazdığımız şeylerin farkında..Geçiş oyunuyla atakları sonlandıramıyorsanız sete dönmeniz gerekir geçişden sete dönerken de top kaybı yapmamanız lazım dedi..Son derece isabetli bir açıklama..Biz işte geçiş hücumuna çıkarken çok top kaybettik çıkarken yaptığımız top kayıplarıyla sete dönemediğimiz için rakibe de 4'e 5 5'e 6 yakalanma fırsatı sunduk..Topun bir o tarafta bir bu tarafta olmasının sebebi de bu..Git gelli bir oyunda rakibin 10 kişi kalmasının bir avantajı da olmuyor sana..Hamsik'î de aradık dedi hoca..Gerçekten öyle göbekte oyun zekası muazzam Hamsik olsaydı altın vuruşu yapar fişini çekerdik şikecilerin..
Rakip 10 kisi kalinca bizimde golu erken bulmamiz sonucunda adamlar fark yememek icin dogal olarak deli danalar gibi kosmaya basladilar bu arada bizim gaz keserek kontrollu oyun seklimiz rakibin isine geldi 2 inci gol gelmeyince onlara biraz guven geldi bizimkiler pisokolojik olarak 10 kisi kalmis rakibe karsi tedirgin oldular aslinda yine de bu kontrollu oyunlada yenebilirdik 10 kisi kalmis takimlar genellikle umudunu duran toplara baglarlar oglede oldu A.avci risk alip deyisiklilige erken gitme yerine sabirli kontrollu bir oyun planiyla devam etmeyi tercih etti waka direge takilmasa hakli cikacakti olmadi bu tip derbi maclarinda favori cikan takimlar icin hep zor olmustur ayrica kriz kaos ortamlarinda rakibin eline kimse su dokemez en kotu gunlerinde gs galibiyetleriyle krizden cikmayi aliskanlik haline getirmisler gorulduki takimin iyi bir solbeke ayak kontrolu daha iyi ve seri olan santrafora orta sahada oyunun iki yonunude iyi oynayan birisine stoper bolgesine saglam bir oyuncu gerekiyor yillardir iyi oynayip ama puan farkini acamadigimiz icin cok husranlar yasadik bu sezon puan isini hallettik simdi sira puan farkini futbol farkiyla esitlemek olmali
Hala İstanbul yorumcularının gazına gelip yenilsek ne olacak yazılıyor :D Ne olacak söyleyeyim kendine en ezeli gördüğün kulübe 1-0dan 10 kişiyle maç vermiş olacaksın, bütün ülkede belki de dalga konusu olacak, puan farki çok olmasina rağmen fb mağlubiyeti yüzünden belki camia karışacak moraller çökecek.
Bunlarin hepsi ihtimal dahilinde daha önce yaşandı. O yorumcularin derdi TS hayvan gibi saldırsın arkada açık versin sonra fb kontradan atsin yillarca bunları yaşadık en büyük ornegi 96 zaten.
Buraya kadar bu futbolla geldik demek ki doğru olan da bu bundan sonra da böyle devam. Arka sayfada Nakzo yazmış fb takıntınız bu camiaya 10 yıla maloldu diye aynen katılıyorum hatta 10 yıldan da fazla.
serdaracıl
07.03.2022, 00:12
Siz futbolun doğrularından çok uzaktasınız.
Yılbaşında Granada-Barcelona maçı vardı.
Barcelona 80. Dk kırmızı kart gördü. Granada 4-4-1-1 oynuyordu.
Granada 80. Dk’da 3-4-3’e döndü. Son 10’dk yı forse etti 1-1 yaptı maçı.
Birisi La Liga 17.si diğeri La Liga 3’sü.
Futbolun doğruları umrumda değil. Ben skor taraftarıyın. Oyun falan umrumda olmaz. 1 pusnı aldık cebimize koyduk mu bana yeter. Barça 1 kişi eksik kalmış da granada bilmem ne yapmış. Bana ne. Barça’nın değil bizim gibi 5 eksikle 1-2 eksikle ne halkere düştüğünü çok gördü bu gözler
Okuman yok yazman var senin. Nasıl oluyor?
Senin yazdıklarını görünce acaba okumam olmasa daha mı iyiydi diyorum bazen, genel yazılmış yorumu buna niye ekledin?
erenslash
07.03.2022, 00:16
hatırlar mısınız? Trabzonspor hayvan gibi rakibin üstüne gidip dış ve iç sahada da kaçırıp 11-11 iken çoğu rakiplerinin parçalayıp maç kaybediyordu ve maç çeviremiyordu senelerdir.
heh işte Trabzonspor bunu yapmıyor bu sene çok. çünkü kadro kalitende eksikler var bunu yapacağız ama. bunu tam yapmamız için seneye bazı bir çok adamın takımdan şutlanıp sıfır kadro kurmasıyla mümkün avrupada da ses getiririz o zaman.
bireysel yetenek anlamında ve yeterlilik anlamında kısıtlı kadro yapısı olduğu için bunu bazı adamlarla yapabiliyoruz
wakayeme ile yapıyoruz.
işte gervinho yok stoperlerin sakatlanmış ki onları bile yetersiz görüyorduk kimi zaman lig için bile. ortasahanda eksikler var . çalım atabilen oyuncu sayın zeka seyiyesi üst düzey oyuncuların belli iken bunlar sakat farkında mısınız? herşey wakayemeye kalıyor
yani buralara geldik bir 20 puan fark var derdini ...yim derler ya :D hani o derece iyiyiz anlayın artık
şeytanın bacağını kırdık tek derdimiz bu olsun.
visca etkisizdi evet ancak herkes wakayemeye sola çalıştı farkındaysanız. bütün takımı wakayeme sırtladı zaten onun topu direkten döndü :D atsa bitecek iş
jaja gibi adaın var mı ? yok ne zaman düzgün taş gibi iki stoperin oldu ? yok
solbecksiz oynuyoruz zaten şimdi hocaya sallayanlar bunu da düşünsün abi fenerin kadrosu iyi buna rağmen bok gibi oynuyorlar genel olarak
bugün direndiler gayet doğal şampiyon olamıyorlar çünkü ezikler beraberliğie sevindi anlayın
Sefa Murat Dokuz
07.03.2022, 00:17
Senin yazdıklarını görünce acaba okumam olmasa daha mı iyiydi diyorum bazen, genel yazılmış yorumu buna niye ekledin?
Anlamak istemediğin(iz) şey şu.
Korkak diyen taraftarın büyük çoğunluğu, rakipler ensemizde olsa veya 96 gibi bir yarış olsa bu maçı rolantiye alan hocaya akıllı hamle, tarihten ders aldık derdi.
Şu maçta bunu yapınca korkak diyoruz. Aklı başında yorumcular da bunu söylüyor.
Sefaenes
07.03.2022, 00:19
Td eleştirenleri bazen anlamiyorum biz acik ara lidersek Td sayesinde. Daha fazla gol seyretmek isterim bende, ama. Geçmişte hücum yapayim diye şampiyonluklar kaybettik
yedek kulübemiz biraz daha güçlü olsa hamsik, dorukhan olsa kazanmıştık. seneye hallederiz
Sefa Murat Dokuz
07.03.2022, 00:22
Futbolun doğruları umrumda değil. Ben skor taraftarıyın. Oyun falan umrumda olmaz. 1 pusnı aldık cebimize koyduk mu bana yeter. Barça 1 kişi eksik kalmış da granada bilmem ne yapmış. Bana ne. Barça’nın değil bizim gibi 5 eksikle 1-2 eksikle ne halkere düştüğünü çok gördü bu gözler
Ben skor taraftarı değilim. Futbolun doğruları umrumda.
Granada denilen takımın sahadaki tüm oyuncularının değeri, Barcelona’nın 1 Ferran Torres transferi kadar değil.
Yarısı kadar puan toplamış ve kümeye oynuyor. Ama 10 dk Barcelona’yı kendi ceza sahasına hapsettiler.
Stadta yeterince maç izlemiş herkes futbolda eksik oynamanın, alt lig takımı ile maç oynamak kadar etkili olduğunu bilir. Yeterki doğru hamleyi yap.
Siz memnun olabilirsiniz. Ancak futbolun doğrularını konuşanlara, bu taraftar yüzünden şunu olamadık, yok yenilsek ne der bunlar gibi yaygaracılık imalarını yapamazsınız.
Herkes sizin görüşünüzde olmak zorunda değil. Yorumunu futbolun doğrularına dayandıran kimse klübün gayri menfaatine konuşmaz.
Bud Spencer
07.03.2022, 00:25
Hugo, IE, Dorukhan, Hamsik
takimin kalbi eksik....buna ragmen 15 P fark!
Kimse şikecileri elden kaçırmaktan mutlu değil ama şanssızdık biraz da. Bu sene böyle oynayıp kazandığımız çok maç var, unutulmasın. Bir golle geri düştüğümüz maçlarda bile burası yangın yeri oluyor. Çifte kupa geliyor inşallah, sıradaki gelsin boşverelim.
lazibere
07.03.2022, 00:30
Şunu unutmadık değil mi?
Medyada ya da ailenizdeki herhangi bir fener'li ile asla ve kat'a futbolu konuşamazsınız. Onlar Futbol faşistleridir.
Kelimeleri doğru seçerek kimseyi rencide etmemeye çalışıyorum ama cidden söylüyorum. fenerbahçe taraftarı kadar futbol cahili olan başka bir camia yoktur.
O bakımdan bırkaın birbirinizle dadaşmayı da şu futbol faşistleri ile uğraşın
MEKANİK61
07.03.2022, 00:32
seneye feneri,bjk,gs'yi bu kadar kötü yakalayamayız..
neyse sağlık olsun
seneye bakarız..
kaçarava
07.03.2022, 00:32
Eksikler olsa farklı olurdu tabii.
Şaka maka takımda orta saha yok. Berat öyle kötü maçlar çıkardı ki şu zamanda bile düşünmüyor hoca. He şu maçta daha erken girmeliydi orası işin ayrıntısı. Ömür-Baka iki 8 oynayacaksa makine gibi olman lazım. Kayseri bile hallaç pamuğuna çevirdi geçen hafta. Dorukhan olsa korakorda cevap verirsin, Hamsik olsa oyunu açarsın.
Oyunu açamıyoruz. Sorun o. Sürekli sıkışıyor oyun o zaman sürekli yan pas geri pas ile ateş söndürmeye çalışıyoruz. Kaptırınca da yumuşak orta saha ile açık veriyoruz. Var olan sorunlarımız bunlar. Takım keyfinden geri pas yapmıyor ki. Ileri net paslar yapamıyor. İkinci yarı kabul abarttık bunu. Çünkü fb kabullenmişti ve oyunu daha derimde kabul ediyordu. Baka o geri pasta hata yapmasa iş biterdi.
serdaracıl
07.03.2022, 00:39
neyse sağlık olsun
seneye bakarız..
Daha da beter olacaklar. Hele biz cl’den gelecek para ile borcu kapatıp kadromuzu da koruduk mu bunlar nefes alamaz hale gelecekler
Adem Köse
07.03.2022, 00:42
Ben hocamizin korktuğunu asla düşünmüyorum. Bunu nerden çıkardığımı sorarsan, hocamizin maç sonu konuşmasında gözlerinin hamsik i aradığını söylemesinden...
Rakip iyi mücadele etti. Sürekli dar alanda savundu. Sayısal eksikliğin etkisini minimuma indirdi. Sen ne yapmalıydın? 3 4 kısa pas sonra uzun pas ( rıza calimbay oyunu)... uzun pası kim atacak. Berat bile girse bakasetas 'tan daha faydalı olurdu. Hiç uzun.pas attik mı? Bir tek gol... hocanın oyuncu değişikliklerinde hata olsa da içerdeki oyuncular çözüm üretmeliydi. Oynayan oyuncu grubunu hafife almayın. Çözüm üretmeliydiler.
Oğuzhan Fidan
07.03.2022, 00:53
Şunu unutmadık değil mi?
Medyada ya da ailenizdeki herhangi bir fener'li ile asla ve kat'a futbolu konuşamazsınız. Onlar Futbol faşistleridir.
Kelimeleri doğru seçerek kimseyi rencide etmemeye çalışıyorum ama cidden söylüyorum. fenerbahçe taraftarı kadar futbol cahili olan başka bir camia yoktur.
O bakımdan bırkaın birbirinizle dadaşmayı da şu futbol faşistleri ile uğraşın
Futbol cahili değil pek ala biliyorlar futbolu. Sadece yılların verdiği alışmışlık var buda hep kendilerinin kollanması hakem kararlarının fener lehine çalınması. Var geldikten sonra iyice afalladılar adalet bunların futbol anlayışında yok. O yüzdendirki fener diye bi takım yakın gelecekte şampiyon olamayacak. Ben hiçbir fenerli ile futbol konuşmam. Tamamen kendine dönük bi taraftar kitlesi var. Acıyorum.
Kudurta kudurta şampiyon oluyoruz bu çok keyifli :)
Adem Köse
07.03.2022, 01:00
Yenilsek ne olacak lafina asla katılmıyorum. Mental olarak bizi etkileyebilirdi. Rakip takıma sonraki haftalar için direnç katabilirdi. Ayrica Fenerbahçe 3. Sırada yenilsek puan farki 17 olacak. Belki pesimize takılacak ve ligi daha geç bitirmemize neden olacak. Abdullah hocam bu sezonu biran önce bitirmek istiyor ve gelecek sezona çalışmak istiyor olabilir. Ya da ligi cok erken bitirip tarihe geçmek istiyor olabilir. Sahi böyle bir ıstatistik var mı? Lig sampiyonu en erken kaç hafta öncesinde ilan edilmiş.
arsinli_akrep61
07.03.2022, 01:02
yedek kulübemiz biraz daha güçlü olsa hamsik, dorukhan olsa kazanmıştık. seneye hallederizAynen öyle kral
SM-M317F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yiğit SARI
07.03.2022, 01:05
Öncelikle elde ettiğimiz sonuçtan memnunum 1-2 şeyle ilgili fikrimden bahsetmek istiyorum sadece
Bir kere şu pozisyonun kırmızı olup olmadığının tartışmasını hala niyet vb. üzerinden yapmak bana inanılmaz saçma geliyor. Pozisyonda bir kasıt olmadığını düşünsem de irfan'ın ciddi bir zamanlama hatası ve kontrolsüzlüğü olduğunu düşünüyorum ki bastıktan sonra ayağını gayet de çekebilirdi pivot ayağı müsaitti ama uzuncana basmış bulundu. Garip hissediyorum böyle durumların dağ edilmesini bunun üzerine yönetici birilerinin kirlilikten vb. söz etmesi
İkinci husus da oynadığımız futbol. Sağlamcıydı tehditkar değildi beraberliği alacaktı zaten fakat rakip 10 kişiydi ya. Sağlama düşen oyuna 2 farkı yakalayabildikten sonra dönmeyi beklerdim. Bireysel performanslar noktasında da pek iyi değildik keşke dorukhan veya hamsik olsa demişizdir hepimiz en az bir kere maçı seyrederken. Buna rağmen çok gol kaçırdık bu xG'lerin neye göre hesaplandığını da anlayamıyorum pek
Maç da bunlardan ibaretti zaten. Fener taraftarının ikinci yarı çok da ateşli olmamasını devre arasında penaltı pozisyonunu izleyip onaylamalarına bağlıyorum. Yediğimiz golde de mükemmel uyuduk bu arada. Bakasetas...
Eksikler olsa farklı olurdu tabii.
Şaka maka takımda orta saha yok. Berat öyle kötü maçlar çıkardı ki şu zamanda bile düşünmüyor hoca. He şu maçta daha erken girmeliydi orası işin ayrıntısı. Ömür-Baka iki 8 oynayacaksa makine gibi olman lazım. Kayseri bile hallaç pamuğuna çevirdi geçen hafta. Dorukhan olsa korakorda cevap verirsin, Hamsik olsa oyunu açarsın.
Oyunu açamıyoruz. Sorun o. Sürekli sıkışıyor oyun o zaman sürekli yan pas geri pas ile ateş söndürmeye çalışıyoruz. Kaptırınca da yumuşak orta saha ile açık veriyoruz. Var olan sorunlarımız bunlar. Takım keyfinden geri pas yapmıyor ki. Ileri net paslar yapamıyor. İkinci yarı kabul abarttık bunu. Çünkü fb kabullenmişti ve oyunu daha derimde kabul ediyordu. Baka o geri pasta hata yapmasa iş biterdi.
Oyuncu kalitesi olarak degil takim ruhu ile bu kadar puan farkini yakaladik soyle bir dusunecek olursak sb bizden kac oyuncuyu ilk onbire koyar?
Ugur Kurucelik
07.03.2022, 01:07
neyse sağlık olsun
seneye bakarız..
Seneye Başakşehir bize rakip olur, diğerleri çöp.
3 maç daha kazansak Fener’in işi bitiyor
5 maç daha kazansak kesin şampiyon oluyoruz.
keyfini çıkarın. Bırakın hocaya sallamayı
nalagasıvar
07.03.2022, 01:17
kazansak beşiktaş maçına şampiyonIuk maçı diye çıkardık ... sağIık oIsun şampiyon oIaIım da martmış nisanmış mayısmış önemIi değiI ...
konya'nın önündeki 2 maç kayseri ve fener .... 5 puan bıraktığı anda biter bu iş ... maksimum aIabiIeceği puan 77 oIur ... kaIan 10 maçımızda 10 puanı da aIırız herhaIde ...
Oğuzhan Fidan
07.03.2022, 01:25
Ula bu fenerliler ne delikanlıymış be :)) 1 tribün dolusu adam bizim bi kaç taraftara saldırmış helal olsun sağlam delikanlılarmış.. çapulcu sürüsü orda insan vurmaya utanır be şerefsizlik.
Devrim Arslan
07.03.2022, 01:38
Siz şaka misin ya ulan 15 puan fark atmisiz istanbulda bizi yenen yok hala hocaya takima laf ediyorsunuz. Su donemi ruyanizda gorseniz inanamazdiniz .Bizi yenmekten baska sansi olmayan feneri son dakikada elinden kaciriyorsun. Hala yok oyleydi boyleydi
memmedaga
07.03.2022, 01:42
HOCAYA SAYGI!
sonda yacazağımı en baştan belirtmiş olayım
HOCAYA SAYGI
Üstelik bu maçta fazlasıyla vasat bir performans gösterdiğimizi düşünüyorken hocaya saygıyı elden bırakmamak gerçek bir taraftarlık görevidir.
Göztepe,kasımpaşa antalya ve bu maç;
fazlasıyla pasif bir oyun,
maç sonu ismail kartalı bile gol pozisyonları yok :) diye saçmalatan bir oyun aslında.
Özellikle Konya,Alanya maçlarında ortaya konulan ,oyunu düşününce;
en azından dün akşam ve diğer maçlarda daha fazla pas daha fazla atak sonlandırazmıydık dedirtti.
Elbette ki her maçında hikayesi analizi vs farklı.
Tabiri caizce zaman zaman oynadığımız bu kabız futbol ilginçtir bizi şampiyon yapacak.
Birde şöyle düşünmek lazım;
örneğin pas kalitesi yüksek olan oyuncular devamlı farklı 5li v 7 li oynamak zorunda kaldı,
edgar-vito
hamsik baka
ömür
visca waka
cornelius
sadece bu oyuncular bile peşpeşe 5 maç birada oynasa (değişmeden) çok farklı şeyler konuşuyor olacaktık.
Zaman zaman oynattığı oyunu beğenmesekte Avcıya saygı duymak zorundayız,beğenmemek ayrı fakat hakaratvari söylemlerle küçük düşürücü aşağılayıcı bir takım saçma sapan yorumlar
ile görüntü kirliliği yapanlar bence her ortamda engellenmeli,dertleri başka çünki, kendi egolarını tatmin etmekten başka dertleri yok aslında farkında değiller,onların dertleri Trabzonspor falan değil
Avcı hocama herşeye rağmen minnettarım,
Umarım ileride oyunu ve skoru tutmayı planladığı maçlarda en azından daha fazla pas ve daha fazla atak sonuçlandırtmayı başarabilir
Fatih Öztürk
07.03.2022, 01:43
Kırmızı mı değıl mi tartışması üzerinden fenerin gazını almaya çalışan sikimsonik medya şarlatanları. Sizin dininiz imanınız olsa biriniz çıkıp derdiniz saha olayları yüzünden fener hükmen mağlup sayılmalı diye. Zorbay totosunun korkusuna rapor yazamazda biri çıkıp bişeler zırlar. Neyse, hepsine yerleştirdik nihahahahahahahahahhaahhahahahahahahahahahaahah
memmedaga
07.03.2022, 01:48
Öncelikle elde ettiğimiz sonuçtan memnunum 1-2 şeyle ilgili fikrimden bahsetmek istiyorum sadece
Bir kere şu pozisyonun kırmızı olup olmadığının tartışmasını hala niyet vb. üzerinden yapmak bana inanılmaz saçma geliyor. Pozisyonda bir kasıt olmadığını düşünsem de irfan'ın ciddi bir zamanlama hatası ve kontrolsüzlüğü olduğunu düşünüyorum ki bastıktan sonra ayağını gayet de çekebilirdi pivot ayağı müsaitti ama uzuncana basmış bulundu. Garip hissediyorum böyle durumların dağ edilmesini bunun üzerine yönetici birilerinin kirlilikten vb. söz etmesi
İkinci husus da oynadığımız futbol. Sağlamcıydı tehditkar değildi beraberliği alacaktı zaten fakat rakip 10 kişiydi ya. Sağlama düşen oyuna 2 farkı yakalayabildikten sonra dönmeyi beklerdim. Bireysel performanslar noktasında da pek iyi değildik keşke dorukhan veya hamsik olsa demişizdir hepimiz en az bir kere maçı seyrederken. Buna rağmen çok gol kaçırdık bu xG'lerin neye göre hesaplandığını da anlayamıyorum pek
Maç da bunlardan ibaretti zaten. Fener taraftarının ikinci yarı çok da ateşli olmamasını devre arasında penaltı pozisyonunu izleyip onaylamalarına bağlıyorum. Yediğimiz golde de mükemmel uyuduk bu arada. Bakasetas...
Pozisyonu defalarca izledim İrfanın mimiklerine kadar :)
Sarı kart verilmesi gerektiğini düşünüyorum
şb camiasını bu psikolojiye sokan Ali Koç bana göre İho'nun eğitimli ve varlıklı versiyonu
öyle bir psikolojiki İsmail Kartal maç sonu Trabzonun gol pozisyonu "sıfır" dedi
umarım böyle devam ederler ve biz daha çook şampiyonluk görürüz
musti5576
07.03.2022, 01:58
Siz şaka misin ya ulan 15 puan fark atmisiz istanbulda bizi yenen yok hala hocaya takima laf ediyorsunuz. Su donemi ruyanizda gorseniz inanamazdiniz .Bizi yenmekten baska sansi olmayan feneri son dakikada elinden kaciriyorsun. Hala yok oyleydi boyleydi
Çok şükür bu gece birçok ts taraftarını engelledim, sen de öyle yap renktaş. Adamlar şu akşam da Ahmetcan a bile sallamış. Hayır bazen engellediğim arkadaş ne yazmış diye hiç şaşırtmıyorlar. Bu tiplerle bu şampiyonluk mucize bence. Bir de eleştiri iyidir diye kendilerini savunmuyorlar mı.
Enes Başkaya60
07.03.2022, 02:14
Bu bakasetas'a ne oldu ya adam sakatlık yaşadı, ondan sonra verim felan alamadık adamdan her türlü inşallah düzelir diyoruz ama hep geriye gidiyor maalesef...
Ugur Kurucelik
07.03.2022, 02:17
Bu bakasetas'a ne oldu ya adam sakatlık yaşadı, ondan sonra verim felan alamadık adamdan her türlü inşallah düzelir diyoruz ama hep geriye gidiyor maalesef...Arkasında Hamsik olmayınca verimsiz oynuyor baka. Bugün çok kötüydü.
erenslash
07.03.2022, 02:18
20 puan fark var :D şaka maka delirdi adamlar beraberliğe seviniyorlar lan :D haha
yazık hakem diye ağlıyorlar zuhahaha ulan olm ne korku saldık ama adamlar şampiyon olunca biz lige ambargo koyacağımızı biliyorlar :D
şaka maka her maça ciddiyetle çıkmamız lazım. tamam bu bize ders olmalı .ama şampiyonluk matematiksel bir hesaptır şimdi hoca salak değil bakın abi hamsik yok bilmem ne yok yok da yok napsın adam? duruma göre hareket etti.
bakesetas veya bir ka oyuncu biraz formda olsa durum farklı olurdu.
elde sakatlıklar yüzünden kalan topçular belli abi
abiciğim bu sakatlıklar niye oluyor? sizce? biz bunu sorgulamamız lazım bir yandan. demek ki personelde bir sıkıntı var bu sene değil de yazın sağlam bir sağlık personeli almamız şart en iyisinden
yenilmedik lan :D bir de öyle bakın
ya bu adamlar 11 kişi olsun farketmez gene yenilmezdik biz zaten 11 kişi oynamadık bakesetas seyretti
ama şu solbeckte çok tırt adam
erenslash
07.03.2022, 02:22
bir şey düşünemiyor şampiyonluğu düşünüyor.dangalak bir ortasahamız var yani dorukan ve hamsiğin yokluğunda bakesetas ve berat var elimizde bu da ortasahada sıçış demek.kanatlarda visca ve wakayeme var. bak defansa girmiyorum bile.bu iki adam herşeyimiz işte bu adamlar rakibe korku salıyor.fener iyi defans yaptı.stoperleri çok iyidi bizikilere kıyasla.
Avcı hoca istanbul takımları ile deplasmanda oynarken ne düşünüyor acaba??
çünkü bu maçlarda tanınmaz hale geliyor veya çok mu göze batıyor
rakip on kişi kalmış sen oyunu ele alacaksın diyoruz ama oyuna bak
87 dk da üç tane oyuncu değişmenin izahı nedir?
daha önce değiş o zaman ve sahada dinamik güç artsın
rakip on kişi sen çık topunu oyna geç
bakasetas'a 85 dk nasıl sabrettin hayret valla
bazı maçlarda tutuluyorsun avcı hocam
şartlar senin lehinde olmasına rağmen anlamsız bir oyuna dönüyor
asilhamsi
07.03.2022, 07:32
Yenilsek ne mi kaybedersin?
Ölüyü diriltirdik,camianın boşuna morali bozulurdu hiç gerek yok.
Dün sıradan bir lig maçı oynadık. Hocaya değişiklikleri erken yapmadı diye ben de sitem ettim ama waka golü atsa hoca yine haklı çıkacaktı.
Bence çok takılmayın en kötü senaryo da önümüzdeki 5 maçta 10 puan alırız. Altıncı maçta şampiyonluğu ilan ederiz.
HOPA'LI TS'Lİ
07.03.2022, 07:38
Crespo da 2.sarıdan atılmalıydı. Ahmetcan'a attığı şamar vardı. Bunu konuşmaz Gürcan gibi fanatik zavallılar
Bolu-Bursa maçında ev sahibi Bolu son 30 dakikayı 9 kişi tamamladı. HAKEM DEDİĞİN KORKMAYACAK İŞTE BÖYLE. Dün şikebahçe de 9 kişi tamamlamalıydı. Zorbay kırmızının etkisinde kadı.
Mert Hakan, VAR'a giden hakeme işaret parmağıyla ayar veriyor. Bunu da söyle Eyy Gürcan BİLGİSİZ
Erman Toroğlu: Mete Kalkavan'ın VAR performansı orta hakemliğinden daha iyi
HOPA'LI TS'Lİ
07.03.2022, 07:43
Bizim tribün liderini dövmüş vandallar
Başarımızı hazmedemiyor dün akşam gerçek özüne dönen pislikler
HOPA'LI TS'Lİ
07.03.2022, 07:45
Pozisyonu defalarca izledim İrfanın mimiklerine kadar :)
Sarı kart verilmesi gerektiğini düşünüyorum
şb camiasını bu psikolojiye sokan Ali Koç bana göre İho'nun eğitimli ve varlıklı versiyonu
öyle bir psikolojiki İsmail Kartal maç sonu Trabzonun gol pozisyonu "sıfır" dedi
umarım böyle devam ederler ve biz daha çook şampiyonluk görürüz
Gürcan BİLGİSİZ: Pozisyon sarı bile değil
Erman TOROĞLU: Hadi ordan. Yapma Gürcan.
İstanbul'da Fener'i böyle 10 kişi yakalayıp 5-0 yapma şansı bir daha gelmez. Şampiyon olduk artık o iş bitti, ama bu şans bir daha gelmez. Adamlar 6 attıkları maçı 7 attıkları maçı yıllarca anlatıyorlar, GS'ye 6 attıkları sezon kim şampiyon oldu çoğu kişi bilmez ama o maç hatırlanır. Abdullah Avcı'nın da eline böyle bir fırsat bir daha gelmez. Ama Abdullah Avcı yenilmeyeyim de 1-1 olsa da olur dedi. Çok hayal kırıklığı oldu. Biraz daha cesaret.
Hep garanti hep garanti tamam güzel şampiyonluğu getirdi ama artık futbolu bir seviye yukarı taşıma zamanı. Seneye şampiyonlar ligi ön elememelerinde bu garanti futbolu duman ederler. Bu takımın potansiyelinin %50'si şampiyon olmaya yetiyor, neden kapasiteyi biraz zorlamıyoruz. Neden yakalamışken takımın neler yapabileceğini biraz daha zorlamıyoruz, neden önümüzdeki senenin şampiyonlar liginin temposunu denemiyoruz. 10 kişi kalmış fenerin temposundan mı korkuyoruz. Şampiyonluk güzel ama bu korkaklıkla bu işin devamı gelmez, devamı gelmeyen şampiyonluk da başakşehir'in bursa'nın aldığı tek şampiyonluk gibi arada kazaran alınmış bir şampiyonluk gibi kalır.
Hoca hiç fener deplasmanı bir puan iyidir felan demesin. Herkes gördü akşam. Bitmiş bir feneri böyle yakalamışken patates edemiyorsak bu kadar iyi kadro kurmaya ne gerek vardı.
Faik Yılmaz
07.03.2022, 08:10
" Atın olmadığı yerdeeşeğe Abdurrrahman Çelebi "denirmiş...
Yenemiyorsan yenilmeyeceksin....
Pozisyona gelince kırmızı demeyen adamla futbol tartışmam....
Adam bakarak , görerek , bilerek , isteyerek basıyor adamın ayağına.... Karşılığı dünyanın her yerinde kırmızı karttır...
Bunun dışında bizim Sivas maçında sahaya 1 kişi girdi diye sahamızı 6 maç kapatmışlardı. 3-0 yenik sayılmıştık....
Dün sahaya adam girdi , yabancı madde yağdı , 90 dakika küfür , hataa darp vardı. bakalım ne ceza verecekler....
İsa Gündoğdu
07.03.2022, 08:11
1* ayağa kasti basmayan adam bastığı gibi ayağını büker daha basmamak için,
2* 10 kişi kalan takımın direnci artar normal
3* biz 10 kişi kalsak fener 11 kişiyle bizi gene yenemezdi büyük maçlar sağlam psikolojiyle kazanılır
4* Avcı : şampiyon olduğumuz sene istanbul takımlarının hepsini yendik hiç yenilmedik detayını cv sine ekledi
5* Göztepe maçı daha zor olacak desteğimiz tam olmalı yenilirsek şaşırmam
HOPA'LI TS'Lİ
07.03.2022, 08:13
" Atın olmadığı yerdeeşeğe Abdurrrahman Çelebi "denirmiş...
Yenemiyorsan yenilmeyeceksin....
Pozisyona gelince kırmızı demeyen adamla futbol tartışmam....
Adam bakarak , görerek , bilerek , isteyerek basıyor adamın ayağına.... Karşılığı dünyanın her yerinde kırmızı karttır...
Bunun dışında bizim Sivas maçında sahaya 1 kişi girdi diye sahamızı 6 maç kapatmışlardı. 3-0 yenik sayılmıştık....
Dün sahaya adam girdi , yabancı madde yağdı , 90 dakika küfür , hataa darp vardı. bakalım ne ceza verecekler....
Verilecek en düşük kategorideki cezayı verirler.
Dün hep kırmızı kart olayını konuştular bilerek
Saha olaylarını gündeme getirmediler.
Trabzon'da yaşansa 1 hafta gündem yaparlardı.
Bizim taraftara kurban olayım.
HOPA'LI TS'Lİ
07.03.2022, 08:16
3* biz 10 kişi kalsak fener 11 kişiyle bizi gene yenemezdi büyük maçlar sağlam psikolojiyle kazanılır
4* Avcı : şampiyon olduğumuz sene istanbul takımlarının hepsini yendik hiç yenilmedik detayını cv sine ekledi
Evet Göztepe geçiş oyununu çok iyi oynayan takımlardan biri
Halil'in bindirmelerine ve ortalarına engel olmamız lazım
Jahoviç de kafa toplarında çok etkili
Üstelik dün TD gönderildi. Yeni TD her zaman olumlu etki eder ama süre çok kısa. Muhtemelen yardımcı antrenörle çıkarlar.
Cumartesi akşamı kazanırsak pazar günü Konya Kayseri'de bocalar.
Bakalım 2 hafta sonra şb Konya'ya karşı da dünkü oyunu oynayacak mı?
cakalkerem
07.03.2022, 08:19
şunları yenemedikya ona üzülüyorum...
baka ve ömür maçın en kötüsüydü..
Ahmetcanı beğendim..
cakalkerem
07.03.2022, 08:20
basuıp geçeçektik
HOPA'LI TS'Lİ
07.03.2022, 08:20
Bırak bükmeyi İrfan Can Siopis'in ayağına iyice basıp geçiyor. Hakem yemez sandı herhalde. Zorbay yedi ama Mete yemedi.
Her 2 maçta da kırmızı kart yedirerek fabrika ayarlarını bozduk şikecilerin
Son dakikalarda Vakeme, Visca ve Koita ile kazanabilirdik te. Ucuz kurtuldular.
Derbilerde yenilmeden gidiyoruz.
Tadını çıkartın.
Eyy Koita son saniyede o nasıl bir şuttur?
Sezonun kazığı Fode Koita. Yunus Mallı ile birlikte yollanmalı MAYIS SONU
HOPA'LI TS'Lİ
07.03.2022, 08:21
şunları yenemedikya ona üzülüyorum...
baka ve ömür maçın en kötüsüydü..
Ahmetcanı beğendim..
Etma. Ömür mü kötüydü?
HOPA'LI TS'Lİ
07.03.2022, 08:22
basuıp geçeçektik
Kısmetten ötesi yok gardaşum
Yenilmemek de güzel
ffırtına
07.03.2022, 08:24
Bazen sayıların önemi yoktur.. 10 kişi ile 11 kişi arasında hiç bir gark yoktur, hafta içi maç oynayıp 3 gün sonra maç oynama arasında da hiç bir fark yoktur.. Önemli olan tek şey futbolcuların istemesi azmi , hırsı
. Fener dün daha istekliydi daha canla başla oynadılar yapacak bi şey yok.. Avcı büyük hocadır net.. Bazı boş taraftarlar feneri yenelim de şampiyon olmayalım derdindeler.. Bizim taraftar kadar değişik düşünce yapısına sahip bir topluluk yoktur.. Avcı ile eze eze şampiyonluğa..
iso_4939
07.03.2022, 08:31
Su serefsiz sikecileri bu halde kadikoye gommedik ya daha ne diyeyim
iyattara
07.03.2022, 08:43
Adamın bir oyun düzeni var bir taktiği var. Sev sevme bizi şampiyon yapacak bu düzen. Sen ben feneri yenmek istiyoruz diye zevkine bu düzeni bozmuyor adam. Bu maç bozdu hadi bjk i yenelim dedi o maç bozdu. Ee ortada taktik mi kalır, nasıl oyunculara söz geçirecek istediği ezberi oynatacak adam. Bazen hoşumuza gitmese bile bildiğinden geri adım atmıyor hoca. Tek gol şansı duran toptu adamların oldu bir pozisyon attılar. Ezdi mezdi saçmalıkları İstanbul medyasının safsataları, biz de izledik aynı maçı. 2. yarı orta sahayı geçmedi neredeyse adamlar. Biz bu tarz kaç tane maç kazandık, bu oyun ile. Bir duran toptan gol yedik berabere bitti. Yenmek istiyorduk eyvallah ama yapacak bir şey yok. Adamlar 10 kişi kaldı eyvallah ama o dakikadan sonra lehimize 1 tane düdük çıkmadı, bunu kimse konuşmuyor. Herif bir şekilde saha içindeki oyunu dengeliyor zaten. Hocayı eleştirirsin lafım yok ama korkak vs hakaret boyutunda yorum yapanlara yazıklar olsun.
HOPA'LI TS'Lİ
07.03.2022, 08:43
Su serefsiz sikecileri bu halde kadikoye gommedik ya daha ne diyeyim
Son yıllarda Kadıköy'de pislikbahçeyi yenmek için çok fırsat geldi. Yine değerlendiremedik.
11-11 oynansa belki daha hayırlı olurdu.
Hakeme kırmızı kart sonrası küfreden 47.000 pisliğin de gazıyla 10 kişi alınca 2 kat hırslandılar.
1 puan kötü sonuç değil, hatta son anlarda elimizden kaçırdık.
3 maç daha kazanıp şampiyonluğu ilan ederiz.
HOPA'LI TS'Lİ
07.03.2022, 08:48
Adamın bir oyun düzeni var bir taktiği var. Sev sevme bizi şampiyon yapacak bu düzen. Sen ben feneri yenmek istiyoruz diye zevkine bu düzeni bozmuyor adam. Bu maç bozdu hadi bjk i yenelim dedi o maç bozdu. Ee ortada taktik mi kalır, nasıl oyunculara söz geçirecek istediği ezberi oynatacak adam. Bazen hoşumuza gitmese bile bildiğinden geri adım atmıyor hoca. Tek gol şansı duran toptu adamların oldu bir pozisyon attılar. Ezdi mezdi saçmalıkları İstanbul medyasının safsataları, biz de izledik aynı maçı. 2. yarı orta sahayı geçmedi neredeyse adamlar. Biz bu tarz kaç tane maç kazandık, bu oyun ile. Bir duran toptan gol yedik berabere bitti. Yenmek istiyorduk eyvallah ama yapacak bir şey yok. Adamlar 10 kişi kaldı eyvallah ama o dakikadan sonra lehimize 1 tane düdük çıkmadı, bunu kimse konuşmuyor. Herif bir şekilde saha içindeki oyunu dengeliyor zaten. Hocayı eleştirirsin lafım yok ama korkak vs hakaret boyutunda yorum yapanlara yazıklar olsun.
Zorbay'ın kırmızıdan sonraki beden dili her şeyi anlatıyor. Eyvah. 47.000 kişi önünde işim zorlaştı dedi adeta. Anasına küfrü de yiyince korkaklaştı.
Cesur olsa Ahmetcan'a şamar atan Crespo ile Var'a giderken kendisini tartaklayanlara sarı gösterirdi. Crespo maçta kaldı, hesabını siz yapın işte.
iso_4939
07.03.2022, 08:49
Yok neymis 10 kişiyle 12 kisiyi ezdi diyorlar hakkaten bunlarin babasi belli degil 3 pozisyonun var biri gol oda duran top aslinda biz bu sikecilere serefsiz diyoruzya serefsizlere hakaret ediyoruz baska bir kelime bulalim
zekeriyya
07.03.2022, 08:50
tarih skorları değil , şampiyonları yazıyor
bence artık keyif almaya bakın
imkanı olan maçlara gitsin , çay içsin , gezsin , marşlar söylesin ve izlesin maçını
HOPA'LI TS'Lİ
07.03.2022, 08:51
tarih skorları değil , şampiyonları yazıyor
bence artık keyif almaya bakın
imkanı olan maçlara gitsin , çay içsin , gezsin , marşlar söylesin ve izlesin maçını
İşte bu.
göztepeye niye yenilelim göztepe düştü artık defannsları berbat yenecegiz.
Arkasında Hamsik olmayınca verimsiz oynuyor baka. Bugün çok kötüydü.
adam yerinde oynamıyor adam hamsiğin yerinde oynuyor ve olmuyor hamsik geri dönmeyecekse seneye yollar ayrılmalı agrım var diyerek 6 haftaddır piyasada yok adam böyle bir lüksümüz yok.
Feneri kadıköyde yenmek falan umurumda değil. Ancak güzel bir fırsat yakalamıştık. Burada da taraftar devreye girdi maalesef. Baskı çok fazlaydı. Yine de bu maçı kazasız atlatmamız güzel oldu diye düşünüyorum.
Fener şöyle ezdi böyle oynadı falan deniyor da ben başka bir maç mı izledim acaba. Gol dışında bir tane Ahmet,n çıkardığı pozisyon var. Top genel olarak bizdeydi. Pozisyon üstünlüğü de net bizde. Waka boş kaleye kaçırdı ya bomboş.. Bence takım taraftarın da etkisi ile 2.yarıda bir kazaya uğramayalım kredimiz çok diye düşündü ve rolantiye aldı oyunu. Kazanmamız gerekiyor olsa kazanacağımızı düşünüyorum. Ama 1 puan ile ne şiş yandı ne kebap.
Abduş-Ahmetcan-Siopis boşkaleye kaçırmasa Waka maçın iyelerindendi. Ben Peres'i de beğendim. Puach-Baka(geride oynadığında etkisiz kalıyor) Wisca-Cornelius(çok çalıştı ama üretken değildi) vasat altı kaldı.
Bu maç da geçti artık tüm konsantrasyon Göztepe maçına verilmeli. kalan 10 maçta 10 puan bile alsak yeterli olacaktır.
Gevşemeden devam.
MetehanS
07.03.2022, 09:07
valla maçı acayip keyifli izledim.
şampiyon olmanın verdiği rahatlıkla...
yensek de yenilsek de fark etmiyor :) Her türlü L1DER
şikecilerin kudurmasını öyle keyifle izledim ki anlatamam, haha :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.